Košarka 81

Utorak, 04.11.2008.

21:28

Zvezda bez prednosti u revanšu

Košarkaši Crvene zvezde igrali su nerešeno u Austriji protiv domaćeg Gmundena – 82:82, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Evrokup.

Zvezda bez prednosti u revanšu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

no

pre 15 godina

@Cofi
naravno da je najtrofejnije drustvo. Oni pricaju mi smo trofejniji, evo Cavic osvojio srebro na OI, a zvanicno je clan Partizana. Zvezda je trofejnija cak i u basketu jer se gleda i muska i zenska. Tako i u odbojci, dok u rukometu mislim da Partizan ima koji trofej vise(i to samo zbog kupova), ali i to ce vec da se ispravi za godinu ili dve.

Cofi

pre 15 godina

Crvena Zvezda je najtrofejnije SD u Srbiji i to je cinjenica koju svi grobari lako mogu da provere,a ne da se hrane lazima!Ali ne smeju,jer im se ne bi svidelo sta je sve to Crvena Zvezda kao SD sve osvojila u svim sportovima!Idite na sajt naseg najtrofejnijeg SD-a i lepo se edukujte,saznajte neke stvari,nema lazi,samo cinjenice,a one govore da je Crvena Zvezda bez obzira da li je volite ili mrzite jednostavno sjajna!:)

Branko

pre 15 godina

Sa ovakvim likovima poput ovog baneta je glupo diskutovati jer su mnogo ostrasceni!Oni sami sebe demantuju s porukama i pricaju samo ono sto im odgovara a to sto lazu sami sebe to im nije bitno!Decko prvo kaze kako je zvezda trofejnija u fudbalu kad mu grobari kazu da je partizan sada trenutno bolji a onda kad mu grobari poruce da je partizan trofejniji od zvezde u odbojci i rukometu on pocne da peva pesmu koju su pevali grobari da je zvezda sada trenutno bolja!Kao sto kaze narodna izreka:Snila baba sto joj srcu drago!Tako i ovaj bane!Sto se tice prave istine ona je samo jedna a to je da je Partizan najtrofejnije sportsko drustvo kod nas!I tu prestaje svaka prica o tome ko je bolji!

Zoran

pre 15 godina

@miodrag (no65)
Ja mislim da sam i vise nego posten, i jos jednom ponavljam da postujem sve sto je partizan uradio. Naravno da kompleksa ima na obe strane ali ja vidim samo jednu - a to je zato sto uopste ne citam vesti o partizanu (posebni tipa javor i cukaricki) a kamoli da ih komentarisem... Sta covek da kaze kad od 90 prispelih komentara na vest o rezultatu zvezde bar 80 bude od navijaca partizana...

Bane

pre 15 godina

Milane...ja sam rekao za odbojku i rukomet da smo sad bolji,a u vezi navijaca sam hteo da kazem da imamo vise navijaca jer je Zvezda popularniji i bolji klub! klub!

Bane

pre 15 godina

I jos nesto:Da li ste gledali proslogodisnje finale i mnoga finala pre tog u Ligi sampiona???Jel ste videli sta pise na peharu???Crvena Zvezda!!!Znaci ceo svet vidi da pise Crvena Zvezda!E,kad budete imali taj predivan osecaj i kad vam se najeze sve dlake na glavi,javite se!

Bane

pre 15 godina

Kartmene...U kupu imamo duplo vise titula,a u ligi 25,a vi 20!I sta,ti se time dichish,sto nemamo i u ligi duplo vise titula!Jadan!!!

kartman

pre 15 godina

(Bane, 5. novembar 2008 13:36)

Zvezda ima duplo vise titula u fudalu?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Znaci 40.... Jeste da sam imao dvojku iz matematike, ali sam zato imao peticu iz logike... Eeeee komsije, komsije, de-li-je kraj vasim izjavama. TISINCINA BRE!!!

milan

pre 15 godina

Bane@
Uzmi malo prelistaj enciklopediju pa ces videti da je Partizan i u toj odbojci u i rukometu trofejniji od zvezde.Jedino u cemu ste trofejniji je fudbal.A sto se tice navijaca tu bi po tebi ispalo da je Juventus najbolji u Italiji ili da je Liverpul najbolji u Engleskoj zato sto imaju najvise navijaca a dobro se zna da su Milan i sada Inter zakon za Juve a da je Mancester mnogo veci od Liverpula!Zato su te tvoje price o navijacima glupost!

Fjodor Emelianenko

pre 15 godina

Neko pobedjuje Real Madrid....a neko igra sa Austrijancima nereseno....necu da cujem nikakve izgovore...ovo je stvarno Sramota......

Bane

pre 15 godina

Prvo:Slazem se da je Zvezda odigrala lose protiv Austrijanaca(iskreno ne znam kako se zove klub)Drugo:Kako mozete da pricate za Tadiju Dragicevica tako!Pa zar vas nije sramota!Pa on je najbolji igrac Zvezde i jedini koji je ostao u Zvezdi,a mogao je da bira gde ce za mnogo vece pare!Trece:Stvarno ne razumem zasto grobari salju komentare poput:Aaaa Zvezda gubi od ...Zvezda nije Srpski brend,daj boze da Zvezda ispadne iz lige...No comment!!!Pa kad god je igrao Partizan u evroligi,ja sam navijao za njih!Naravno da cu da navijam za Srpski klub u Evropi!!!A za to"zivite u proslosti"...pa mi bar imamo cega da se secamo!U kosarci ste bolji,to priznajem!Ali kako mozete da kazete da ste uvek bili bolji i bicete u fudbalu???Pa imamo duplo vise titula u ligi,kupu,Liga sampiona,Svetski kup,koliko smo samo puta pre toga igrali cetvrtfinala i polufinala Lige sampiona,finale Kupa uefa...!Ne pricam ovo zato sto sam zvezdas,nego zato sto je to cinjenica!!!Pricate da ste bolji u svim sportovima!Kojim??Pa samo vaterpolo i kosarka,jedino ako racunate hokej!A fudbal,rukomet,odbojka?!Pa to su uvek bili najpopularniji sportovi u Srbiji i uvek ce biti!A uz sve ostalo Zvezda ima vise navijaca!Zapitajte se sto?!

sasa

pre 15 godina

pedja matovic@

Svaka vama cast za Bari ali realno Partizan i Zvezda su sportska drustva a Partizan je sportsko drustvo koje je daleko ispred vaseg!Bidite vi i dalje najveci klub a ja sam zadovoljan sto smo mi najvece sportsko drustvo!Sta je bolje od ovo dvoje to moze da zakljuci svako ko ima imalo mozga!Partizan sampion!

miodrag

pre 15 godina

Zorane ajde budi jednom u zivotu realan bez obzira za koga navijas.Na nase kikseve protiv Cukarickog i Javora bilo je 200 vasih komentara!Kompleksi ne postoje a ako i postoje onda su oni obostrani.Ako si i malo posten covek priznaces da je ovo sto sam rekao prava istina.

Zoran

pre 15 godina

@Alenatore
A ponekad i pobedimo Reala,Pao i Tau!!!Pa da li si ti svestan koliko ste smesni???

Svaka cast, sve ja to postujem... Samo izgleda da vam to ipak nije dovoljno cim ovoliko komentarisete Zvezdu...

jovan

pre 15 godina

Komentar 56-Navijacke netrpeljivosti je uvek bilo i uvek ce je biti i tu nikakve B92 televizije ne mogu da pomognu!Sto se tice utakmice sa Gmundenom 52 poena primiti za poluvreme od ovakvih sabana pa to je presmesno!A pricate o nekoj tituli!Vi ste cist primer da ljudska glupost nema granica!

pedja matovic

pre 15 godina

...Ja znam da ti volis zvezdu,da je ona nekada nesto i postigla,ej covece i mi smo tukli austrijance na Ceru ali nam je drzava i dalje nista.Mani se istorije i okrenise budcnosti i realne slike,da je trenuto nas Brend samo Partizan i niko vise, i u kosarci i u fudbalu i u vaterpolu i u kom kod hoces drugom sportu i u hokeju smo brend za zvezdu!
(Realno-Brend, 5. novembar 2008 00:57)

A šta ste vi postigli? Vi ste pravi olimpijci, svuda ste UČESTVOVALI i time se dičite. Pričate o basketu, a sve bi dali da ste nešto u fudbalu značajnije postigli. Vaterpolo, njanja, boćanje njanjanja, hokej (koji niko ne gleda)njanja...
Pozdrav za Jonny-ja.

talasam

pre 15 godina

A sad napunite pionir, napravite ludnicu na tribinama, uterajte strah u kosti igracima gnumdma, pa SLEDECE SEZONE kad dodju ljuti kiprani, farani, linhenstajnci na megdan u kvalivikacijama za evro uleb cup evrope da znaju ko je zvezda ko su delije

Aco

pre 15 godina

Iskreno receno ovo je uzas,ne mislim na Zvezdin rezultat vec na ove komentare,kako je moguce da se neki Srbin raduje porazu nekog srpskog kluba u Evropi,TO JE STRASNO,navijam za Partizan ali ne mrzim Zvezdu!
Zamolio bih ljude sa b92 da ne objavljuju komentare koji produbljuju navijacku netrpeljivost!
PozZ svim iskrenim ljubiteljima kosarke

neskonis

pre 15 godina

@John Terry,

Vidi se da si pravi Delija(John Terry). Što bar nisi Perica Ognjenović, Ognjen Koroman, Barkos ili Milan Gurović, kad već nećeš da budeš "ti"? Ili ipak više voliš Čelzi?

boki

pre 15 godina

olim vas prestanite sa tim glupim uporedjenjem zvezda partizan itd.... koga to zanima?? gde se sada srbija nalazi dobar je sport.

Realno-Brend

pre 15 godina

Za Johan Tery ODGOVOR
"Ja vama iskreeno želim sve najbolje u evroligi i prolaz dalje,pa i osvajanje,što da ne...ali mi nikako nije jasno,kako uspevate da šaljete ovako kretenske i maloumne komentare i to na vesti o Zvezdi...to mi uopšte nije jasno.Pa nek bude ne sledeći milenijum,nego sledeće zemaljske kugle,opet ćemo bodriti Zvezdu jer je to prirodna stvar za svakog ko sebe smatra navijačem našeg najvećeg sportskog brenda.

Johane prijatelju da li ti znas sta znaci rec "BREND"?
Pa koji je to Zvezda nas najveci sportski brend,ovakvu glupost stvarno moze da lupi samo neko ko pojma nema sta znaci ta rec ili neko ko zivi u totalnoj zabludi!
Pa gde to nas predstavlja taj nas najveci brend,u kom sportu u fudbalu,netreba nam predstavnik u Cacku, u kosarci,pa u austriji niko nije cuo za za rec basket bol, u rukometu pa smeje vam se cela evropa kako ste pobedili one jadnme italijane koji su invalidi sporta koji ni peske neznaju da idu.
Sledeci put kad ostavljas komentare molim te dobro razmisli sta ces napisati jel od tolikog lupanje neces ziv ostati.
Ja znam da ti volis zvezdu,da je ona nekada nesto i postigla,ej covece i mi smo tukli austrijance na Ceru ali nam je drzava i dalje nista.Mani se istorije i okrenise budcnosti i realne slike,da je trenuto nas Brend samo Partizan i niko vise, i u kosarci i u fudbalu i u vaterpolu i u kom kod hoces drugom sportu i u hokeju smo brend za zvezdu!

tsartsaris

pre 15 godina

Dokle vise neki komentari opravdanja?

Poraz od..... prosecne Cibone 20 i kusur razlike,prica je nema veze,idemo dalje.

Veceras protiv Gmundena koji ima 1 austrijskog reprezentativca i pola NBA igraca ( jedan od amera je draftovan u 3. krugu ali nikad nije sklopio ugovor,zato kazem pola) nereseno. Sad je prica nema veze ,dobicemo ih u Pioniru.

Da li to treba Zvezdi da bude cilj? Da ne moze da pobedi ni neke petorazredne klubove?
Sad ce price jak Gmunde skoro kao CSKA.

A istina je da su oni krs ekipa,ali ocigledno da ni Zvezda nije mnogo bolja.

13. pokušaj

pre 15 godina

# pa ovo i nije tako los rezultat....zvezda sigurno prolazi dalje!pa gmunden ima isti budzet kao i zvezda,toga moramo biti svesni!takodje imaju 6 amera...a i nije lako odigrati utakmicu posle onakvog poraza...ne znam samo zasto se grobari javljaju,izgleda da oni zive od ovih komentara...pa taj real,ustvari bio je jos jaci,Zvezda je pre 2 god DEKLASIRALA RZULTATOM 100-81!!!!!a vi ste to uspeli tek iz 13. pokusaja....zamislite se....
(milos, 4. novembar 2008 23:02)

I moja je baba prije dvije godine bila živa! :P

Pjanovic

pre 15 godina

@Neki dobijaju REAL, a neki igraju nerijeseno protiv gmundena...

NO COMMENT
(Dule 008, 4. novembar 2008 21:50)
Komentari poput ovog su posebno debilni.

petar srdanovic

pre 15 godina

Da li se neko bavi utakmicom u komentarima (obostrano mislim)?

Znaci CZ je igrala protiv dva STRANA kluba i lose je odigrala - cinjenica.
Meni kao Partizanovacu nije drago zbog toga, a i zadrzavam pravo da dam komentar.
Da li je u pitanju kriza?
Mozda jos deluje sok iz Zagreba?
Ili su pocele neke igre oko Pesica (setite se da je zapretio da ako se ne sredi stanje - nece voditi klub).
Realno ce te ih dobiti u Beogradu, ali gorak ukus ostaje.

Grobari CG

pre 15 godina

Ja se samo javljam da prokomentarisem nesto.Ne mogu da vjerujem da navijac zlezde nama nabija na nos da smo tek iz 13 puta dobili Real.Pa vi nas zadnjih 15 puta niste dobili!Gde ste onda vi?Zna se:Daleko iza nas!!!!!!!!

tokio hotel

pre 15 godina

ajde sad: kk ss, dule 008, mi bijemo real a vi ni austrijance, tole je posten al mora da izgleda opako, nismo kupili 10 titula u zadnjih 10 godina, a mirko marjanovic je ustvari zvezdas....dajte bre grobari pa treba da ste nam zahvalni...da nije nas mrzeli bi sami sebe!

John Terry

pre 15 godina

Drage moje delije,evo pišem komentar posle dužeg vremena.Šta reći posle ovakve utakmice...realno nema se mnogo šta reći,evo i Inter je večeras igrao nerešeno sa kipranima iako u poređenju sa njima,Anorthosis je totalni autsajder i anonimus...dakle nije tragedija ponekad kiksnuti,rezultati se uvek i isključivo sabiraju na kraju sezone,mene je lično više bolelo što je zvezda pukla onoliko u zagrebu,jer iako je kiks uvek moguć,jednom ozbiljnom klunu se ne sme dozvliti da u pojedinim trenutcima gube 30 razlike od bilo koga,a kamo li prosečne Cibone. Eto to je bio glavni problem,a za ove se ne brinem,uvek je teško motivisati se kad se igra sa ovakvim anonimusima
Imao bih na kraju jednu poruku navijačima Partizana:
Ja vama iskreeno želim sve najbolje u evroligi i prolaz dalje,pa i osvajanje,što da ne...ali mi nikako nije jasno,kako uspevate da šaljete ovako kretenske i maloumne komentare i to na vesti o Zvezdi...to mi uopšte nije jasno.Pa nek bude ne sledeći milenijum,nego sledeće zemaljske kugle,opet ćemo bodriti Zvezdu jer je to prirodna stvar za svakog ko sebe smatra navijačem našeg najvećeg sportskog brenda.Prema tome,batalite više sa time,a ja bih redakciju b92 zamolio da ne pušta toliko malicioznih komentara grobara,jer to ničemu dobrome ne vodi,već samo može proizvesti tenziju koja se manifestuje na ulici kasnije...Hvala i prijatno!

Žuti

pre 15 godina

Neke se stvari neče nikad promjeniti (mentalitet ?),odnos prema protivniku i stav prema utakmici ! Sječam se i prijašnjih utakmica CZ,gdje lako čemo neprolazi.Posebno sam razočaran sa utakmicom u ZG,gdje ih je jedna prosječna Cibona,totalno deklasirala.Prvi put sam ih gledao na toj utakmici(nemam srpske kanale)Htv 2 i slažem se sa komentarima da amerikanci nisu nešto naročito ??ili možda griješim?Samo se stalno pitam gdje su domači igrači,preskupi ?ili se nema vremena za njihovo sazrijevanje ?,a i ovako godine prolaze i ništa.A mi navijači čemo i dalje voliti i navijati za CZ,samo sa manje žara.,a koga je to od igrača i uprave briga ...

Koki

pre 15 godina

Sto se tice to dali je austrija kosarkaska sila ili ne moze porediti to i sa finskom koja je pobedila nasu reprezentaciju...a sto se tice grobara obratite vise paznju na STUTGART!!!!!

Ivan

pre 15 godina

Moram da se slozim sa Zolom, Zvezda od kako se Tadija vratio 0:2 (igrati neresheno sa nekom austrijskom kosharkashkom ekipom se smatra porazom, da se ne lazemo) - pre njega 5:0... I proshle sezone je Tadija bio prvi strelac...

milos

pre 15 godina

pa ovo i nije tako los rezultat....zvezda sigurno prolazi dalje!pa gmunden ima isti budzet kao i zvezda,toga moramo biti svesni!takodje imaju 6 amera...a i nije lako odigrati utakmicu posle onakvog poraza...ne znam samo zasto se grobari javljaju,izgleda da oni zive od ovih komentara...pa taj real,ustvari bio je jos jaci,Zvezda je pre 2 god DEKLASIRALA RZULTATOM 100-81!!!!!a vi ste to uspeli tek iz 13. pokusaja....zamislite se....

Mile

pre 15 godina

"gmunden? nereseno!? LOL:)"
(cirkus Kolorado, 4. novembar 2008 22:01)

Haha, ali tacno ovo od slova do slova sam i ja pomislio kad sam procitao vest, neverovatno - telepatija :D

Zoran

pre 15 godina

Ajmo sada grobari: evropska zvezda nanananaana, sledeca sezona nanananana, priznajte da ste se ponadali nanananaan i sve ostalo iz vaseg poznatog repertoara... Vi jedino i zivite kroz komentare zvezdinih rezultata.

delija sombor

pre 15 godina

lose je ovo ,moralo je to mnogo bolje pogotovo u odbrani,imamo imprerativ pobede i nadam se da to nece biti problem,sledeca je bosna a u utorak cemo da vidimo

Darko

pre 15 godina

Sta Gmunden??? Da li si izasao iz Malog Mokrog Luga? Prelepo mesto u Austriji, na jezeru. A sto se tice toga da je Austrija kosarkaska velesila setite se kako nas je Kina rasturila pre par godina. I gde je bila Turska pre samo desetak godina u kosarci. Ajd zdravo, odoh u Pinsdorf. To je pored Gmundena.

no

pre 15 godina

Al' sa ovim komentarima neko Real neko ovo, ne ko ono, pokazujete toliku nekreativnost da je to strasno. Ja se stvarno lepo nasmejem i kada nas neki Grobar duhovito "pecne" ali ovo smara, svaka utakmica isti "duhoviti" komentari...

kralj_logike

pre 15 godina

Optimista bi rekao nismo izgubili, pesimista bi rekao nismo pobedili, a ja kazem, ako kanis pobediti ne smes izgubiti. ZVEZDO GAZI KOD KUCE! A Srbijo sram te bilo sto nemas TV stanicu koja bi prenosila sve ovo...

branko

pre 15 godina

Gledam ponovo je Bakić upropastio zadnji napad za pobedu,za 21 minut 2 poena,kovač 2 poena za 6 minuta!Mogu li sa takvim učinkom da budu u timu kad dođu ozbiljniji timovi!

Nesa-Delija

pre 15 godina

Imam 40 godina i za ovaj tim Gmundena nikada nisam cuo. Doduse tesko da sam cuo i za bilo koji drugi klub iz "jake kosarkaske sile Austrije". Gde su na danasnjoj utakmici bili Zvezdini "stranci"??? Sta ce se desiti kada naidjemo na tim koji je dosta jaci od Cibone koja nas je ponizila i pregazila? Ne mislim samo na NLB ligu nego i na Evrokup (ukoliko uopste prodjemo u to takmicenje)...

steva

pre 15 godina

Najgore je to sto se mnogo zanosimo, i ocekujemo previse. A Pesic ce pobeci cim vidi prvu priliku za to.
Obecali su im silne pare svima, a ko ce to da plati, nema ni predsednika, ni uprave, jedno veliko NISTA. Pa mogli su da im obecaju svima po 5 miliona kad im to nikada neca platiti, kao sto duguju svim zivima koji su ikada igrali u zvezdi.
A i pola ekipe, naravno pocev od trenera potpisalo je na godinu dana, pa nek mi neko kaze da to moze ozbiljno da bude. A kako se sezona bude zavrsavala videcete na sta ce zvezda liciti. Pogledajte samo onog Opacica kako se sepuri po terenu pre svake utakmice kao da je on neki bitan tu, a niko ga nista ne pita. STRASNO.

rasheed

pre 15 godina

Pa dobro, ljudi, zar niko ne moze da shvati da AI istice ugovor od 21 milin na kraju sezone, i da pistonsi, kada i rasheedu istekne imaju preko 40 milki da dovedu bar 2 vrhunska igraca koja ce uz rip-a i stuckey-a napraviti sampionski tim??????

diler

pre 15 godina

ovo je bruka, kada će Zvezda početi pobjeđivati ove drugorazredne klubove sa +20 kako bi igrala sa ozbiljnijim rivalom bilo bi kao sa cibonom

demili

pre 15 godina

austrija je poznata po talentovanim kosarkasima.Kuci ima da ih bijemo sa kos-dva.ma ima da ih razbijemo.Da li neko zna gde je Nemanja Aleksandar.

Grobari JUG

pre 15 godina

Sa kakvom vele silom igrate nije fer sa kakvim zvezda igra klubovima a sa kakvim PARTIZAN zvezdi dolaze samo zvucna imena veliki evropski klubovi a nama neki mali klubovi primer:PAO,CSKA,TAU..... a vama bogami veliki klubovi kao primer:ne mogu sada da se setim :)

bojan

pre 15 godina

Totalno sam razocaran.Pa valjda smo mogli njih da dobijemo.Stanci opet katastrofalni.Nadam se da ce Pesic do Januara pronaci dobrog centra umesto Robertsa.

rus

pre 15 godina

ovo je evropska zvezda.ja do juce nisam znao da u austriji postoji neki kosarkaski klub,nego nema veze,mozda im sledeci put daju neki sa farskih ostrva pa da i oni nekog pobede

Janko

pre 15 godina

Zvezda je morala da pobedi tamo, i da mirno odigra revans, bez obzira sto je i ovako favorit. Nadam se da je ovaj rezultat posledica uigravanja ekipe (imali su prednost, pa su pali) i da su momci dosta naucili iz ovog meca.

JOSIF SEMJANOVSKI

pre 15 godina

Ocigledno je Zvezda potcenila Austrijski tim jer kako komentarisati konacni rezultat posle sigurnog vodstva Zvezde tokom cele utakmice.Sta reci osim da takav pristup nije dobar pa moralo se pobediti protiv objektivno slabije ekipe ali nadam se da ce se ekipa brzo trgnuti i vratiti pobedama vec u subotu protiv Bosne

rus

pre 15 godina

ovo je evropska zvezda.ja do juce nisam znao da u austriji postoji neki kosarkaski klub,nego nema veze,mozda im sledeci put daju neki sa farskih ostrva pa da i oni nekog pobede

John Terry

pre 15 godina

Drage moje delije,evo pišem komentar posle dužeg vremena.Šta reći posle ovakve utakmice...realno nema se mnogo šta reći,evo i Inter je večeras igrao nerešeno sa kipranima iako u poređenju sa njima,Anorthosis je totalni autsajder i anonimus...dakle nije tragedija ponekad kiksnuti,rezultati se uvek i isključivo sabiraju na kraju sezone,mene je lično više bolelo što je zvezda pukla onoliko u zagrebu,jer iako je kiks uvek moguć,jednom ozbiljnom klunu se ne sme dozvliti da u pojedinim trenutcima gube 30 razlike od bilo koga,a kamo li prosečne Cibone. Eto to je bio glavni problem,a za ove se ne brinem,uvek je teško motivisati se kad se igra sa ovakvim anonimusima
Imao bih na kraju jednu poruku navijačima Partizana:
Ja vama iskreeno želim sve najbolje u evroligi i prolaz dalje,pa i osvajanje,što da ne...ali mi nikako nije jasno,kako uspevate da šaljete ovako kretenske i maloumne komentare i to na vesti o Zvezdi...to mi uopšte nije jasno.Pa nek bude ne sledeći milenijum,nego sledeće zemaljske kugle,opet ćemo bodriti Zvezdu jer je to prirodna stvar za svakog ko sebe smatra navijačem našeg najvećeg sportskog brenda.Prema tome,batalite više sa time,a ja bih redakciju b92 zamolio da ne pušta toliko malicioznih komentara grobara,jer to ničemu dobrome ne vodi,već samo može proizvesti tenziju koja se manifestuje na ulici kasnije...Hvala i prijatno!

Grobari JUG

pre 15 godina

Sa kakvom vele silom igrate nije fer sa kakvim zvezda igra klubovima a sa kakvim PARTIZAN zvezdi dolaze samo zvucna imena veliki evropski klubovi a nama neki mali klubovi primer:PAO,CSKA,TAU..... a vama bogami veliki klubovi kao primer:ne mogu sada da se setim :)

Realno-Brend

pre 15 godina

Za Johan Tery ODGOVOR
"Ja vama iskreeno želim sve najbolje u evroligi i prolaz dalje,pa i osvajanje,što da ne...ali mi nikako nije jasno,kako uspevate da šaljete ovako kretenske i maloumne komentare i to na vesti o Zvezdi...to mi uopšte nije jasno.Pa nek bude ne sledeći milenijum,nego sledeće zemaljske kugle,opet ćemo bodriti Zvezdu jer je to prirodna stvar za svakog ko sebe smatra navijačem našeg najvećeg sportskog brenda.

Johane prijatelju da li ti znas sta znaci rec "BREND"?
Pa koji je to Zvezda nas najveci sportski brend,ovakvu glupost stvarno moze da lupi samo neko ko pojma nema sta znaci ta rec ili neko ko zivi u totalnoj zabludi!
Pa gde to nas predstavlja taj nas najveci brend,u kom sportu u fudbalu,netreba nam predstavnik u Cacku, u kosarci,pa u austriji niko nije cuo za za rec basket bol, u rukometu pa smeje vam se cela evropa kako ste pobedili one jadnme italijane koji su invalidi sporta koji ni peske neznaju da idu.
Sledeci put kad ostavljas komentare molim te dobro razmisli sta ces napisati jel od tolikog lupanje neces ziv ostati.
Ja znam da ti volis zvezdu,da je ona nekada nesto i postigla,ej covece i mi smo tukli austrijance na Ceru ali nam je drzava i dalje nista.Mani se istorije i okrenise budcnosti i realne slike,da je trenuto nas Brend samo Partizan i niko vise, i u kosarci i u fudbalu i u vaterpolu i u kom kod hoces drugom sportu i u hokeju smo brend za zvezdu!

Zoran

pre 15 godina

Ajmo sada grobari: evropska zvezda nanananaana, sledeca sezona nanananana, priznajte da ste se ponadali nanananaan i sve ostalo iz vaseg poznatog repertoara... Vi jedino i zivite kroz komentare zvezdinih rezultata.

Nesa-Delija

pre 15 godina

Imam 40 godina i za ovaj tim Gmundena nikada nisam cuo. Doduse tesko da sam cuo i za bilo koji drugi klub iz "jake kosarkaske sile Austrije". Gde su na danasnjoj utakmici bili Zvezdini "stranci"??? Sta ce se desiti kada naidjemo na tim koji je dosta jaci od Cibone koja nas je ponizila i pregazila? Ne mislim samo na NLB ligu nego i na Evrokup (ukoliko uopste prodjemo u to takmicenje)...

Grobari CG

pre 15 godina

Ja se samo javljam da prokomentarisem nesto.Ne mogu da vjerujem da navijac zlezde nama nabija na nos da smo tek iz 13 puta dobili Real.Pa vi nas zadnjih 15 puta niste dobili!Gde ste onda vi?Zna se:Daleko iza nas!!!!!!!!

milos

pre 15 godina

pa ovo i nije tako los rezultat....zvezda sigurno prolazi dalje!pa gmunden ima isti budzet kao i zvezda,toga moramo biti svesni!takodje imaju 6 amera...a i nije lako odigrati utakmicu posle onakvog poraza...ne znam samo zasto se grobari javljaju,izgleda da oni zive od ovih komentara...pa taj real,ustvari bio je jos jaci,Zvezda je pre 2 god DEKLASIRALA RZULTATOM 100-81!!!!!a vi ste to uspeli tek iz 13. pokusaja....zamislite se....

tokio hotel

pre 15 godina

ajde sad: kk ss, dule 008, mi bijemo real a vi ni austrijance, tole je posten al mora da izgleda opako, nismo kupili 10 titula u zadnjih 10 godina, a mirko marjanovic je ustvari zvezdas....dajte bre grobari pa treba da ste nam zahvalni...da nije nas mrzeli bi sami sebe!

talasam

pre 15 godina

A sad napunite pionir, napravite ludnicu na tribinama, uterajte strah u kosti igracima gnumdma, pa SLEDECE SEZONE kad dodju ljuti kiprani, farani, linhenstajnci na megdan u kvalivikacijama za evro uleb cup evrope da znaju ko je zvezda ko su delije

diler

pre 15 godina

ovo je bruka, kada će Zvezda početi pobjeđivati ove drugorazredne klubove sa +20 kako bi igrala sa ozbiljnijim rivalom bilo bi kao sa cibonom

demili

pre 15 godina

austrija je poznata po talentovanim kosarkasima.Kuci ima da ih bijemo sa kos-dva.ma ima da ih razbijemo.Da li neko zna gde je Nemanja Aleksandar.

branko

pre 15 godina

Gledam ponovo je Bakić upropastio zadnji napad za pobedu,za 21 minut 2 poena,kovač 2 poena za 6 minuta!Mogu li sa takvim učinkom da budu u timu kad dođu ozbiljniji timovi!

no

pre 15 godina

Al' sa ovim komentarima neko Real neko ovo, ne ko ono, pokazujete toliku nekreativnost da je to strasno. Ja se stvarno lepo nasmejem i kada nas neki Grobar duhovito "pecne" ali ovo smara, svaka utakmica isti "duhoviti" komentari...

13. pokušaj

pre 15 godina

# pa ovo i nije tako los rezultat....zvezda sigurno prolazi dalje!pa gmunden ima isti budzet kao i zvezda,toga moramo biti svesni!takodje imaju 6 amera...a i nije lako odigrati utakmicu posle onakvog poraza...ne znam samo zasto se grobari javljaju,izgleda da oni zive od ovih komentara...pa taj real,ustvari bio je jos jaci,Zvezda je pre 2 god DEKLASIRALA RZULTATOM 100-81!!!!!a vi ste to uspeli tek iz 13. pokusaja....zamislite se....
(milos, 4. novembar 2008 23:02)

I moja je baba prije dvije godine bila živa! :P

neskonis

pre 15 godina

@John Terry,

Vidi se da si pravi Delija(John Terry). Što bar nisi Perica Ognjenović, Ognjen Koroman, Barkos ili Milan Gurović, kad već nećeš da budeš "ti"? Ili ipak više voliš Čelzi?

Darko

pre 15 godina

Sta Gmunden??? Da li si izasao iz Malog Mokrog Luga? Prelepo mesto u Austriji, na jezeru. A sto se tice toga da je Austrija kosarkaska velesila setite se kako nas je Kina rasturila pre par godina. I gde je bila Turska pre samo desetak godina u kosarci. Ajd zdravo, odoh u Pinsdorf. To je pored Gmundena.

petar srdanovic

pre 15 godina

Da li se neko bavi utakmicom u komentarima (obostrano mislim)?

Znaci CZ je igrala protiv dva STRANA kluba i lose je odigrala - cinjenica.
Meni kao Partizanovacu nije drago zbog toga, a i zadrzavam pravo da dam komentar.
Da li je u pitanju kriza?
Mozda jos deluje sok iz Zagreba?
Ili su pocele neke igre oko Pesica (setite se da je zapretio da ako se ne sredi stanje - nece voditi klub).
Realno ce te ih dobiti u Beogradu, ali gorak ukus ostaje.

tsartsaris

pre 15 godina

Dokle vise neki komentari opravdanja?

Poraz od..... prosecne Cibone 20 i kusur razlike,prica je nema veze,idemo dalje.

Veceras protiv Gmundena koji ima 1 austrijskog reprezentativca i pola NBA igraca ( jedan od amera je draftovan u 3. krugu ali nikad nije sklopio ugovor,zato kazem pola) nereseno. Sad je prica nema veze ,dobicemo ih u Pioniru.

Da li to treba Zvezdi da bude cilj? Da ne moze da pobedi ni neke petorazredne klubove?
Sad ce price jak Gmunde skoro kao CSKA.

A istina je da su oni krs ekipa,ali ocigledno da ni Zvezda nije mnogo bolja.

miodrag

pre 15 godina

Zorane ajde budi jednom u zivotu realan bez obzira za koga navijas.Na nase kikseve protiv Cukarickog i Javora bilo je 200 vasih komentara!Kompleksi ne postoje a ako i postoje onda su oni obostrani.Ako si i malo posten covek priznaces da je ovo sto sam rekao prava istina.

JOSIF SEMJANOVSKI

pre 15 godina

Ocigledno je Zvezda potcenila Austrijski tim jer kako komentarisati konacni rezultat posle sigurnog vodstva Zvezde tokom cele utakmice.Sta reci osim da takav pristup nije dobar pa moralo se pobediti protiv objektivno slabije ekipe ali nadam se da ce se ekipa brzo trgnuti i vratiti pobedama vec u subotu protiv Bosne

steva

pre 15 godina

Najgore je to sto se mnogo zanosimo, i ocekujemo previse. A Pesic ce pobeci cim vidi prvu priliku za to.
Obecali su im silne pare svima, a ko ce to da plati, nema ni predsednika, ni uprave, jedno veliko NISTA. Pa mogli su da im obecaju svima po 5 miliona kad im to nikada neca platiti, kao sto duguju svim zivima koji su ikada igrali u zvezdi.
A i pola ekipe, naravno pocev od trenera potpisalo je na godinu dana, pa nek mi neko kaze da to moze ozbiljno da bude. A kako se sezona bude zavrsavala videcete na sta ce zvezda liciti. Pogledajte samo onog Opacica kako se sepuri po terenu pre svake utakmice kao da je on neki bitan tu, a niko ga nista ne pita. STRASNO.

kralj_logike

pre 15 godina

Optimista bi rekao nismo izgubili, pesimista bi rekao nismo pobedili, a ja kazem, ako kanis pobediti ne smes izgubiti. ZVEZDO GAZI KOD KUCE! A Srbijo sram te bilo sto nemas TV stanicu koja bi prenosila sve ovo...

Mile

pre 15 godina

"gmunden? nereseno!? LOL:)"
(cirkus Kolorado, 4. novembar 2008 22:01)

Haha, ali tacno ovo od slova do slova sam i ja pomislio kad sam procitao vest, neverovatno - telepatija :D

Pjanovic

pre 15 godina

@Neki dobijaju REAL, a neki igraju nerijeseno protiv gmundena...

NO COMMENT
(Dule 008, 4. novembar 2008 21:50)
Komentari poput ovog su posebno debilni.

Koki

pre 15 godina

Sto se tice to dali je austrija kosarkaska sila ili ne moze porediti to i sa finskom koja je pobedila nasu reprezentaciju...a sto se tice grobara obratite vise paznju na STUTGART!!!!!

milan

pre 15 godina

Bane@
Uzmi malo prelistaj enciklopediju pa ces videti da je Partizan i u toj odbojci u i rukometu trofejniji od zvezde.Jedino u cemu ste trofejniji je fudbal.A sto se tice navijaca tu bi po tebi ispalo da je Juventus najbolji u Italiji ili da je Liverpul najbolji u Engleskoj zato sto imaju najvise navijaca a dobro se zna da su Milan i sada Inter zakon za Juve a da je Mancester mnogo veci od Liverpula!Zato su te tvoje price o navijacima glupost!

bojan

pre 15 godina

Totalno sam razocaran.Pa valjda smo mogli njih da dobijemo.Stanci opet katastrofalni.Nadam se da ce Pesic do Januara pronaci dobrog centra umesto Robertsa.

sasa

pre 15 godina

pedja matovic@

Svaka vama cast za Bari ali realno Partizan i Zvezda su sportska drustva a Partizan je sportsko drustvo koje je daleko ispred vaseg!Bidite vi i dalje najveci klub a ja sam zadovoljan sto smo mi najvece sportsko drustvo!Sta je bolje od ovo dvoje to moze da zakljuci svako ko ima imalo mozga!Partizan sampion!

Ivan

pre 15 godina

Moram da se slozim sa Zolom, Zvezda od kako se Tadija vratio 0:2 (igrati neresheno sa nekom austrijskom kosharkashkom ekipom se smatra porazom, da se ne lazemo) - pre njega 5:0... I proshle sezone je Tadija bio prvi strelac...

pedja matovic

pre 15 godina

...Ja znam da ti volis zvezdu,da je ona nekada nesto i postigla,ej covece i mi smo tukli austrijance na Ceru ali nam je drzava i dalje nista.Mani se istorije i okrenise budcnosti i realne slike,da je trenuto nas Brend samo Partizan i niko vise, i u kosarci i u fudbalu i u vaterpolu i u kom kod hoces drugom sportu i u hokeju smo brend za zvezdu!
(Realno-Brend, 5. novembar 2008 00:57)

A šta ste vi postigli? Vi ste pravi olimpijci, svuda ste UČESTVOVALI i time se dičite. Pričate o basketu, a sve bi dali da ste nešto u fudbalu značajnije postigli. Vaterpolo, njanja, boćanje njanjanja, hokej (koji niko ne gleda)njanja...
Pozdrav za Jonny-ja.

rasheed

pre 15 godina

Pa dobro, ljudi, zar niko ne moze da shvati da AI istice ugovor od 21 milin na kraju sezone, i da pistonsi, kada i rasheedu istekne imaju preko 40 milki da dovedu bar 2 vrhunska igraca koja ce uz rip-a i stuckey-a napraviti sampionski tim??????

kartman

pre 15 godina

(Bane, 5. novembar 2008 13:36)

Zvezda ima duplo vise titula u fudalu?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Znaci 40.... Jeste da sam imao dvojku iz matematike, ali sam zato imao peticu iz logike... Eeeee komsije, komsije, de-li-je kraj vasim izjavama. TISINCINA BRE!!!

jovan

pre 15 godina

Komentar 56-Navijacke netrpeljivosti je uvek bilo i uvek ce je biti i tu nikakve B92 televizije ne mogu da pomognu!Sto se tice utakmice sa Gmundenom 52 poena primiti za poluvreme od ovakvih sabana pa to je presmesno!A pricate o nekoj tituli!Vi ste cist primer da ljudska glupost nema granica!

Bane

pre 15 godina

Prvo:Slazem se da je Zvezda odigrala lose protiv Austrijanaca(iskreno ne znam kako se zove klub)Drugo:Kako mozete da pricate za Tadiju Dragicevica tako!Pa zar vas nije sramota!Pa on je najbolji igrac Zvezde i jedini koji je ostao u Zvezdi,a mogao je da bira gde ce za mnogo vece pare!Trece:Stvarno ne razumem zasto grobari salju komentare poput:Aaaa Zvezda gubi od ...Zvezda nije Srpski brend,daj boze da Zvezda ispadne iz lige...No comment!!!Pa kad god je igrao Partizan u evroligi,ja sam navijao za njih!Naravno da cu da navijam za Srpski klub u Evropi!!!A za to"zivite u proslosti"...pa mi bar imamo cega da se secamo!U kosarci ste bolji,to priznajem!Ali kako mozete da kazete da ste uvek bili bolji i bicete u fudbalu???Pa imamo duplo vise titula u ligi,kupu,Liga sampiona,Svetski kup,koliko smo samo puta pre toga igrali cetvrtfinala i polufinala Lige sampiona,finale Kupa uefa...!Ne pricam ovo zato sto sam zvezdas,nego zato sto je to cinjenica!!!Pricate da ste bolji u svim sportovima!Kojim??Pa samo vaterpolo i kosarka,jedino ako racunate hokej!A fudbal,rukomet,odbojka?!Pa to su uvek bili najpopularniji sportovi u Srbiji i uvek ce biti!A uz sve ostalo Zvezda ima vise navijaca!Zapitajte se sto?!

Branko

pre 15 godina

Sa ovakvim likovima poput ovog baneta je glupo diskutovati jer su mnogo ostrasceni!Oni sami sebe demantuju s porukama i pricaju samo ono sto im odgovara a to sto lazu sami sebe to im nije bitno!Decko prvo kaze kako je zvezda trofejnija u fudbalu kad mu grobari kazu da je partizan sada trenutno bolji a onda kad mu grobari poruce da je partizan trofejniji od zvezde u odbojci i rukometu on pocne da peva pesmu koju su pevali grobari da je zvezda sada trenutno bolja!Kao sto kaze narodna izreka:Snila baba sto joj srcu drago!Tako i ovaj bane!Sto se tice prave istine ona je samo jedna a to je da je Partizan najtrofejnije sportsko drustvo kod nas!I tu prestaje svaka prica o tome ko je bolji!

Žuti

pre 15 godina

Neke se stvari neče nikad promjeniti (mentalitet ?),odnos prema protivniku i stav prema utakmici ! Sječam se i prijašnjih utakmica CZ,gdje lako čemo neprolazi.Posebno sam razočaran sa utakmicom u ZG,gdje ih je jedna prosječna Cibona,totalno deklasirala.Prvi put sam ih gledao na toj utakmici(nemam srpske kanale)Htv 2 i slažem se sa komentarima da amerikanci nisu nešto naročito ??ili možda griješim?Samo se stalno pitam gdje su domači igrači,preskupi ?ili se nema vremena za njihovo sazrijevanje ?,a i ovako godine prolaze i ništa.A mi navijači čemo i dalje voliti i navijati za CZ,samo sa manje žara.,a koga je to od igrača i uprave briga ...

Zoran

pre 15 godina

@Alenatore
A ponekad i pobedimo Reala,Pao i Tau!!!Pa da li si ti svestan koliko ste smesni???

Svaka cast, sve ja to postujem... Samo izgleda da vam to ipak nije dovoljno cim ovoliko komentarisete Zvezdu...

Aco

pre 15 godina

Iskreno receno ovo je uzas,ne mislim na Zvezdin rezultat vec na ove komentare,kako je moguce da se neki Srbin raduje porazu nekog srpskog kluba u Evropi,TO JE STRASNO,navijam za Partizan ali ne mrzim Zvezdu!
Zamolio bih ljude sa b92 da ne objavljuju komentare koji produbljuju navijacku netrpeljivost!
PozZ svim iskrenim ljubiteljima kosarke

Fjodor Emelianenko

pre 15 godina

Neko pobedjuje Real Madrid....a neko igra sa Austrijancima nereseno....necu da cujem nikakve izgovore...ovo je stvarno Sramota......

Cofi

pre 15 godina

Crvena Zvezda je najtrofejnije SD u Srbiji i to je cinjenica koju svi grobari lako mogu da provere,a ne da se hrane lazima!Ali ne smeju,jer im se ne bi svidelo sta je sve to Crvena Zvezda kao SD sve osvojila u svim sportovima!Idite na sajt naseg najtrofejnijeg SD-a i lepo se edukujte,saznajte neke stvari,nema lazi,samo cinjenice,a one govore da je Crvena Zvezda bez obzira da li je volite ili mrzite jednostavno sjajna!:)

Janko

pre 15 godina

Zvezda je morala da pobedi tamo, i da mirno odigra revans, bez obzira sto je i ovako favorit. Nadam se da je ovaj rezultat posledica uigravanja ekipe (imali su prednost, pa su pali) i da su momci dosta naucili iz ovog meca.

boki

pre 15 godina

olim vas prestanite sa tim glupim uporedjenjem zvezda partizan itd.... koga to zanima?? gde se sada srbija nalazi dobar je sport.

delija sombor

pre 15 godina

lose je ovo ,moralo je to mnogo bolje pogotovo u odbrani,imamo imprerativ pobede i nadam se da to nece biti problem,sledeca je bosna a u utorak cemo da vidimo

Zoran

pre 15 godina

@miodrag (no65)
Ja mislim da sam i vise nego posten, i jos jednom ponavljam da postujem sve sto je partizan uradio. Naravno da kompleksa ima na obe strane ali ja vidim samo jednu - a to je zato sto uopste ne citam vesti o partizanu (posebni tipa javor i cukaricki) a kamoli da ih komentarisem... Sta covek da kaze kad od 90 prispelih komentara na vest o rezultatu zvezde bar 80 bude od navijaca partizana...

Bane

pre 15 godina

Milane...ja sam rekao za odbojku i rukomet da smo sad bolji,a u vezi navijaca sam hteo da kazem da imamo vise navijaca jer je Zvezda popularniji i bolji klub! klub!

Bane

pre 15 godina

Kartmene...U kupu imamo duplo vise titula,a u ligi 25,a vi 20!I sta,ti se time dichish,sto nemamo i u ligi duplo vise titula!Jadan!!!

Bane

pre 15 godina

I jos nesto:Da li ste gledali proslogodisnje finale i mnoga finala pre tog u Ligi sampiona???Jel ste videli sta pise na peharu???Crvena Zvezda!!!Znaci ceo svet vidi da pise Crvena Zvezda!E,kad budete imali taj predivan osecaj i kad vam se najeze sve dlake na glavi,javite se!

no

pre 15 godina

@Cofi
naravno da je najtrofejnije drustvo. Oni pricaju mi smo trofejniji, evo Cavic osvojio srebro na OI, a zvanicno je clan Partizana. Zvezda je trofejnija cak i u basketu jer se gleda i muska i zenska. Tako i u odbojci, dok u rukometu mislim da Partizan ima koji trofej vise(i to samo zbog kupova), ali i to ce vec da se ispravi za godinu ili dve.

rus

pre 15 godina

ovo je evropska zvezda.ja do juce nisam znao da u austriji postoji neki kosarkaski klub,nego nema veze,mozda im sledeci put daju neki sa farskih ostrva pa da i oni nekog pobede

Grobari JUG

pre 15 godina

Sa kakvom vele silom igrate nije fer sa kakvim zvezda igra klubovima a sa kakvim PARTIZAN zvezdi dolaze samo zvucna imena veliki evropski klubovi a nama neki mali klubovi primer:PAO,CSKA,TAU..... a vama bogami veliki klubovi kao primer:ne mogu sada da se setim :)

Zoran

pre 15 godina

Ajmo sada grobari: evropska zvezda nanananaana, sledeca sezona nanananana, priznajte da ste se ponadali nanananaan i sve ostalo iz vaseg poznatog repertoara... Vi jedino i zivite kroz komentare zvezdinih rezultata.

rasheed

pre 15 godina

Pa dobro, ljudi, zar niko ne moze da shvati da AI istice ugovor od 21 milin na kraju sezone, i da pistonsi, kada i rasheedu istekne imaju preko 40 milki da dovedu bar 2 vrhunska igraca koja ce uz rip-a i stuckey-a napraviti sampionski tim??????

milos

pre 15 godina

pa ovo i nije tako los rezultat....zvezda sigurno prolazi dalje!pa gmunden ima isti budzet kao i zvezda,toga moramo biti svesni!takodje imaju 6 amera...a i nije lako odigrati utakmicu posle onakvog poraza...ne znam samo zasto se grobari javljaju,izgleda da oni zive od ovih komentara...pa taj real,ustvari bio je jos jaci,Zvezda je pre 2 god DEKLASIRALA RZULTATOM 100-81!!!!!a vi ste to uspeli tek iz 13. pokusaja....zamislite se....

JOSIF SEMJANOVSKI

pre 15 godina

Ocigledno je Zvezda potcenila Austrijski tim jer kako komentarisati konacni rezultat posle sigurnog vodstva Zvezde tokom cele utakmice.Sta reci osim da takav pristup nije dobar pa moralo se pobediti protiv objektivno slabije ekipe ali nadam se da ce se ekipa brzo trgnuti i vratiti pobedama vec u subotu protiv Bosne

tokio hotel

pre 15 godina

ajde sad: kk ss, dule 008, mi bijemo real a vi ni austrijance, tole je posten al mora da izgleda opako, nismo kupili 10 titula u zadnjih 10 godina, a mirko marjanovic je ustvari zvezdas....dajte bre grobari pa treba da ste nam zahvalni...da nije nas mrzeli bi sami sebe!

Grobari CG

pre 15 godina

Ja se samo javljam da prokomentarisem nesto.Ne mogu da vjerujem da navijac zlezde nama nabija na nos da smo tek iz 13 puta dobili Real.Pa vi nas zadnjih 15 puta niste dobili!Gde ste onda vi?Zna se:Daleko iza nas!!!!!!!!

Realno-Brend

pre 15 godina

Za Johan Tery ODGOVOR
"Ja vama iskreeno želim sve najbolje u evroligi i prolaz dalje,pa i osvajanje,što da ne...ali mi nikako nije jasno,kako uspevate da šaljete ovako kretenske i maloumne komentare i to na vesti o Zvezdi...to mi uopšte nije jasno.Pa nek bude ne sledeći milenijum,nego sledeće zemaljske kugle,opet ćemo bodriti Zvezdu jer je to prirodna stvar za svakog ko sebe smatra navijačem našeg najvećeg sportskog brenda.

Johane prijatelju da li ti znas sta znaci rec "BREND"?
Pa koji je to Zvezda nas najveci sportski brend,ovakvu glupost stvarno moze da lupi samo neko ko pojma nema sta znaci ta rec ili neko ko zivi u totalnoj zabludi!
Pa gde to nas predstavlja taj nas najveci brend,u kom sportu u fudbalu,netreba nam predstavnik u Cacku, u kosarci,pa u austriji niko nije cuo za za rec basket bol, u rukometu pa smeje vam se cela evropa kako ste pobedili one jadnme italijane koji su invalidi sporta koji ni peske neznaju da idu.
Sledeci put kad ostavljas komentare molim te dobro razmisli sta ces napisati jel od tolikog lupanje neces ziv ostati.
Ja znam da ti volis zvezdu,da je ona nekada nesto i postigla,ej covece i mi smo tukli austrijance na Ceru ali nam je drzava i dalje nista.Mani se istorije i okrenise budcnosti i realne slike,da je trenuto nas Brend samo Partizan i niko vise, i u kosarci i u fudbalu i u vaterpolu i u kom kod hoces drugom sportu i u hokeju smo brend za zvezdu!

John Terry

pre 15 godina

Drage moje delije,evo pišem komentar posle dužeg vremena.Šta reći posle ovakve utakmice...realno nema se mnogo šta reći,evo i Inter je večeras igrao nerešeno sa kipranima iako u poređenju sa njima,Anorthosis je totalni autsajder i anonimus...dakle nije tragedija ponekad kiksnuti,rezultati se uvek i isključivo sabiraju na kraju sezone,mene je lično više bolelo što je zvezda pukla onoliko u zagrebu,jer iako je kiks uvek moguć,jednom ozbiljnom klunu se ne sme dozvliti da u pojedinim trenutcima gube 30 razlike od bilo koga,a kamo li prosečne Cibone. Eto to je bio glavni problem,a za ove se ne brinem,uvek je teško motivisati se kad se igra sa ovakvim anonimusima
Imao bih na kraju jednu poruku navijačima Partizana:
Ja vama iskreeno želim sve najbolje u evroligi i prolaz dalje,pa i osvajanje,što da ne...ali mi nikako nije jasno,kako uspevate da šaljete ovako kretenske i maloumne komentare i to na vesti o Zvezdi...to mi uopšte nije jasno.Pa nek bude ne sledeći milenijum,nego sledeće zemaljske kugle,opet ćemo bodriti Zvezdu jer je to prirodna stvar za svakog ko sebe smatra navijačem našeg najvećeg sportskog brenda.Prema tome,batalite više sa time,a ja bih redakciju b92 zamolio da ne pušta toliko malicioznih komentara grobara,jer to ničemu dobrome ne vodi,već samo može proizvesti tenziju koja se manifestuje na ulici kasnije...Hvala i prijatno!

demili

pre 15 godina

austrija je poznata po talentovanim kosarkasima.Kuci ima da ih bijemo sa kos-dva.ma ima da ih razbijemo.Da li neko zna gde je Nemanja Aleksandar.

diler

pre 15 godina

ovo je bruka, kada će Zvezda početi pobjeđivati ove drugorazredne klubove sa +20 kako bi igrala sa ozbiljnijim rivalom bilo bi kao sa cibonom

Nesa-Delija

pre 15 godina

Imam 40 godina i za ovaj tim Gmundena nikada nisam cuo. Doduse tesko da sam cuo i za bilo koji drugi klub iz "jake kosarkaske sile Austrije". Gde su na danasnjoj utakmici bili Zvezdini "stranci"??? Sta ce se desiti kada naidjemo na tim koji je dosta jaci od Cibone koja nas je ponizila i pregazila? Ne mislim samo na NLB ligu nego i na Evrokup (ukoliko uopste prodjemo u to takmicenje)...

no

pre 15 godina

Al' sa ovim komentarima neko Real neko ovo, ne ko ono, pokazujete toliku nekreativnost da je to strasno. Ja se stvarno lepo nasmejem i kada nas neki Grobar duhovito "pecne" ali ovo smara, svaka utakmica isti "duhoviti" komentari...

Pjanovic

pre 15 godina

@Neki dobijaju REAL, a neki igraju nerijeseno protiv gmundena...

NO COMMENT
(Dule 008, 4. novembar 2008 21:50)
Komentari poput ovog su posebno debilni.

steva

pre 15 godina

Najgore je to sto se mnogo zanosimo, i ocekujemo previse. A Pesic ce pobeci cim vidi prvu priliku za to.
Obecali su im silne pare svima, a ko ce to da plati, nema ni predsednika, ni uprave, jedno veliko NISTA. Pa mogli su da im obecaju svima po 5 miliona kad im to nikada neca platiti, kao sto duguju svim zivima koji su ikada igrali u zvezdi.
A i pola ekipe, naravno pocev od trenera potpisalo je na godinu dana, pa nek mi neko kaze da to moze ozbiljno da bude. A kako se sezona bude zavrsavala videcete na sta ce zvezda liciti. Pogledajte samo onog Opacica kako se sepuri po terenu pre svake utakmice kao da je on neki bitan tu, a niko ga nista ne pita. STRASNO.

Koki

pre 15 godina

Sto se tice to dali je austrija kosarkaska sila ili ne moze porediti to i sa finskom koja je pobedila nasu reprezentaciju...a sto se tice grobara obratite vise paznju na STUTGART!!!!!

Aco

pre 15 godina

Iskreno receno ovo je uzas,ne mislim na Zvezdin rezultat vec na ove komentare,kako je moguce da se neki Srbin raduje porazu nekog srpskog kluba u Evropi,TO JE STRASNO,navijam za Partizan ali ne mrzim Zvezdu!
Zamolio bih ljude sa b92 da ne objavljuju komentare koji produbljuju navijacku netrpeljivost!
PozZ svim iskrenim ljubiteljima kosarke

talasam

pre 15 godina

A sad napunite pionir, napravite ludnicu na tribinama, uterajte strah u kosti igracima gnumdma, pa SLEDECE SEZONE kad dodju ljuti kiprani, farani, linhenstajnci na megdan u kvalivikacijama za evro uleb cup evrope da znaju ko je zvezda ko su delije

pedja matovic

pre 15 godina

...Ja znam da ti volis zvezdu,da je ona nekada nesto i postigla,ej covece i mi smo tukli austrijance na Ceru ali nam je drzava i dalje nista.Mani se istorije i okrenise budcnosti i realne slike,da je trenuto nas Brend samo Partizan i niko vise, i u kosarci i u fudbalu i u vaterpolu i u kom kod hoces drugom sportu i u hokeju smo brend za zvezdu!
(Realno-Brend, 5. novembar 2008 00:57)

A šta ste vi postigli? Vi ste pravi olimpijci, svuda ste UČESTVOVALI i time se dičite. Pričate o basketu, a sve bi dali da ste nešto u fudbalu značajnije postigli. Vaterpolo, njanja, boćanje njanjanja, hokej (koji niko ne gleda)njanja...
Pozdrav za Jonny-ja.

bojan

pre 15 godina

Totalno sam razocaran.Pa valjda smo mogli njih da dobijemo.Stanci opet katastrofalni.Nadam se da ce Pesic do Januara pronaci dobrog centra umesto Robertsa.

Janko

pre 15 godina

Zvezda je morala da pobedi tamo, i da mirno odigra revans, bez obzira sto je i ovako favorit. Nadam se da je ovaj rezultat posledica uigravanja ekipe (imali su prednost, pa su pali) i da su momci dosta naucili iz ovog meca.

branko

pre 15 godina

Gledam ponovo je Bakić upropastio zadnji napad za pobedu,za 21 minut 2 poena,kovač 2 poena za 6 minuta!Mogu li sa takvim učinkom da budu u timu kad dođu ozbiljniji timovi!

kralj_logike

pre 15 godina

Optimista bi rekao nismo izgubili, pesimista bi rekao nismo pobedili, a ja kazem, ako kanis pobediti ne smes izgubiti. ZVEZDO GAZI KOD KUCE! A Srbijo sram te bilo sto nemas TV stanicu koja bi prenosila sve ovo...

Darko

pre 15 godina

Sta Gmunden??? Da li si izasao iz Malog Mokrog Luga? Prelepo mesto u Austriji, na jezeru. A sto se tice toga da je Austrija kosarkaska velesila setite se kako nas je Kina rasturila pre par godina. I gde je bila Turska pre samo desetak godina u kosarci. Ajd zdravo, odoh u Pinsdorf. To je pored Gmundena.

neskonis

pre 15 godina

@John Terry,

Vidi se da si pravi Delija(John Terry). Što bar nisi Perica Ognjenović, Ognjen Koroman, Barkos ili Milan Gurović, kad već nećeš da budeš "ti"? Ili ipak više voliš Čelzi?

Bane

pre 15 godina

Prvo:Slazem se da je Zvezda odigrala lose protiv Austrijanaca(iskreno ne znam kako se zove klub)Drugo:Kako mozete da pricate za Tadiju Dragicevica tako!Pa zar vas nije sramota!Pa on je najbolji igrac Zvezde i jedini koji je ostao u Zvezdi,a mogao je da bira gde ce za mnogo vece pare!Trece:Stvarno ne razumem zasto grobari salju komentare poput:Aaaa Zvezda gubi od ...Zvezda nije Srpski brend,daj boze da Zvezda ispadne iz lige...No comment!!!Pa kad god je igrao Partizan u evroligi,ja sam navijao za njih!Naravno da cu da navijam za Srpski klub u Evropi!!!A za to"zivite u proslosti"...pa mi bar imamo cega da se secamo!U kosarci ste bolji,to priznajem!Ali kako mozete da kazete da ste uvek bili bolji i bicete u fudbalu???Pa imamo duplo vise titula u ligi,kupu,Liga sampiona,Svetski kup,koliko smo samo puta pre toga igrali cetvrtfinala i polufinala Lige sampiona,finale Kupa uefa...!Ne pricam ovo zato sto sam zvezdas,nego zato sto je to cinjenica!!!Pricate da ste bolji u svim sportovima!Kojim??Pa samo vaterpolo i kosarka,jedino ako racunate hokej!A fudbal,rukomet,odbojka?!Pa to su uvek bili najpopularniji sportovi u Srbiji i uvek ce biti!A uz sve ostalo Zvezda ima vise navijaca!Zapitajte se sto?!

13. pokušaj

pre 15 godina

# pa ovo i nije tako los rezultat....zvezda sigurno prolazi dalje!pa gmunden ima isti budzet kao i zvezda,toga moramo biti svesni!takodje imaju 6 amera...a i nije lako odigrati utakmicu posle onakvog poraza...ne znam samo zasto se grobari javljaju,izgleda da oni zive od ovih komentara...pa taj real,ustvari bio je jos jaci,Zvezda je pre 2 god DEKLASIRALA RZULTATOM 100-81!!!!!a vi ste to uspeli tek iz 13. pokusaja....zamislite se....
(milos, 4. novembar 2008 23:02)

I moja je baba prije dvije godine bila živa! :P

Zoran

pre 15 godina

@Alenatore
A ponekad i pobedimo Reala,Pao i Tau!!!Pa da li si ti svestan koliko ste smesni???

Svaka cast, sve ja to postujem... Samo izgleda da vam to ipak nije dovoljno cim ovoliko komentarisete Zvezdu...

Bane

pre 15 godina

I jos nesto:Da li ste gledali proslogodisnje finale i mnoga finala pre tog u Ligi sampiona???Jel ste videli sta pise na peharu???Crvena Zvezda!!!Znaci ceo svet vidi da pise Crvena Zvezda!E,kad budete imali taj predivan osecaj i kad vam se najeze sve dlake na glavi,javite se!

Zoran

pre 15 godina

@miodrag (no65)
Ja mislim da sam i vise nego posten, i jos jednom ponavljam da postujem sve sto je partizan uradio. Naravno da kompleksa ima na obe strane ali ja vidim samo jednu - a to je zato sto uopste ne citam vesti o partizanu (posebni tipa javor i cukaricki) a kamoli da ih komentarisem... Sta covek da kaze kad od 90 prispelih komentara na vest o rezultatu zvezde bar 80 bude od navijaca partizana...

delija sombor

pre 15 godina

lose je ovo ,moralo je to mnogo bolje pogotovo u odbrani,imamo imprerativ pobede i nadam se da to nece biti problem,sledeca je bosna a u utorak cemo da vidimo

Ivan

pre 15 godina

Moram da se slozim sa Zolom, Zvezda od kako se Tadija vratio 0:2 (igrati neresheno sa nekom austrijskom kosharkashkom ekipom se smatra porazom, da se ne lazemo) - pre njega 5:0... I proshle sezone je Tadija bio prvi strelac...

Žuti

pre 15 godina

Neke se stvari neče nikad promjeniti (mentalitet ?),odnos prema protivniku i stav prema utakmici ! Sječam se i prijašnjih utakmica CZ,gdje lako čemo neprolazi.Posebno sam razočaran sa utakmicom u ZG,gdje ih je jedna prosječna Cibona,totalno deklasirala.Prvi put sam ih gledao na toj utakmici(nemam srpske kanale)Htv 2 i slažem se sa komentarima da amerikanci nisu nešto naročito ??ili možda griješim?Samo se stalno pitam gdje su domači igrači,preskupi ?ili se nema vremena za njihovo sazrijevanje ?,a i ovako godine prolaze i ništa.A mi navijači čemo i dalje voliti i navijati za CZ,samo sa manje žara.,a koga je to od igrača i uprave briga ...

Mile

pre 15 godina

"gmunden? nereseno!? LOL:)"
(cirkus Kolorado, 4. novembar 2008 22:01)

Haha, ali tacno ovo od slova do slova sam i ja pomislio kad sam procitao vest, neverovatno - telepatija :D

petar srdanovic

pre 15 godina

Da li se neko bavi utakmicom u komentarima (obostrano mislim)?

Znaci CZ je igrala protiv dva STRANA kluba i lose je odigrala - cinjenica.
Meni kao Partizanovacu nije drago zbog toga, a i zadrzavam pravo da dam komentar.
Da li je u pitanju kriza?
Mozda jos deluje sok iz Zagreba?
Ili su pocele neke igre oko Pesica (setite se da je zapretio da ako se ne sredi stanje - nece voditi klub).
Realno ce te ih dobiti u Beogradu, ali gorak ukus ostaje.

tsartsaris

pre 15 godina

Dokle vise neki komentari opravdanja?

Poraz od..... prosecne Cibone 20 i kusur razlike,prica je nema veze,idemo dalje.

Veceras protiv Gmundena koji ima 1 austrijskog reprezentativca i pola NBA igraca ( jedan od amera je draftovan u 3. krugu ali nikad nije sklopio ugovor,zato kazem pola) nereseno. Sad je prica nema veze ,dobicemo ih u Pioniru.

Da li to treba Zvezdi da bude cilj? Da ne moze da pobedi ni neke petorazredne klubove?
Sad ce price jak Gmunde skoro kao CSKA.

A istina je da su oni krs ekipa,ali ocigledno da ni Zvezda nije mnogo bolja.

boki

pre 15 godina

olim vas prestanite sa tim glupim uporedjenjem zvezda partizan itd.... koga to zanima?? gde se sada srbija nalazi dobar je sport.

jovan

pre 15 godina

Komentar 56-Navijacke netrpeljivosti je uvek bilo i uvek ce je biti i tu nikakve B92 televizije ne mogu da pomognu!Sto se tice utakmice sa Gmundenom 52 poena primiti za poluvreme od ovakvih sabana pa to je presmesno!A pricate o nekoj tituli!Vi ste cist primer da ljudska glupost nema granica!

sasa

pre 15 godina

pedja matovic@

Svaka vama cast za Bari ali realno Partizan i Zvezda su sportska drustva a Partizan je sportsko drustvo koje je daleko ispred vaseg!Bidite vi i dalje najveci klub a ja sam zadovoljan sto smo mi najvece sportsko drustvo!Sta je bolje od ovo dvoje to moze da zakljuci svako ko ima imalo mozga!Partizan sampion!

miodrag

pre 15 godina

Zorane ajde budi jednom u zivotu realan bez obzira za koga navijas.Na nase kikseve protiv Cukarickog i Javora bilo je 200 vasih komentara!Kompleksi ne postoje a ako i postoje onda su oni obostrani.Ako si i malo posten covek priznaces da je ovo sto sam rekao prava istina.

Fjodor Emelianenko

pre 15 godina

Neko pobedjuje Real Madrid....a neko igra sa Austrijancima nereseno....necu da cujem nikakve izgovore...ovo je stvarno Sramota......

milan

pre 15 godina

Bane@
Uzmi malo prelistaj enciklopediju pa ces videti da je Partizan i u toj odbojci u i rukometu trofejniji od zvezde.Jedino u cemu ste trofejniji je fudbal.A sto se tice navijaca tu bi po tebi ispalo da je Juventus najbolji u Italiji ili da je Liverpul najbolji u Engleskoj zato sto imaju najvise navijaca a dobro se zna da su Milan i sada Inter zakon za Juve a da je Mancester mnogo veci od Liverpula!Zato su te tvoje price o navijacima glupost!

kartman

pre 15 godina

(Bane, 5. novembar 2008 13:36)

Zvezda ima duplo vise titula u fudalu?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Znaci 40.... Jeste da sam imao dvojku iz matematike, ali sam zato imao peticu iz logike... Eeeee komsije, komsije, de-li-je kraj vasim izjavama. TISINCINA BRE!!!

Bane

pre 15 godina

Milane...ja sam rekao za odbojku i rukomet da smo sad bolji,a u vezi navijaca sam hteo da kazem da imamo vise navijaca jer je Zvezda popularniji i bolji klub! klub!

Bane

pre 15 godina

Kartmene...U kupu imamo duplo vise titula,a u ligi 25,a vi 20!I sta,ti se time dichish,sto nemamo i u ligi duplo vise titula!Jadan!!!

Branko

pre 15 godina

Sa ovakvim likovima poput ovog baneta je glupo diskutovati jer su mnogo ostrasceni!Oni sami sebe demantuju s porukama i pricaju samo ono sto im odgovara a to sto lazu sami sebe to im nije bitno!Decko prvo kaze kako je zvezda trofejnija u fudbalu kad mu grobari kazu da je partizan sada trenutno bolji a onda kad mu grobari poruce da je partizan trofejniji od zvezde u odbojci i rukometu on pocne da peva pesmu koju su pevali grobari da je zvezda sada trenutno bolja!Kao sto kaze narodna izreka:Snila baba sto joj srcu drago!Tako i ovaj bane!Sto se tice prave istine ona je samo jedna a to je da je Partizan najtrofejnije sportsko drustvo kod nas!I tu prestaje svaka prica o tome ko je bolji!

Cofi

pre 15 godina

Crvena Zvezda je najtrofejnije SD u Srbiji i to je cinjenica koju svi grobari lako mogu da provere,a ne da se hrane lazima!Ali ne smeju,jer im se ne bi svidelo sta je sve to Crvena Zvezda kao SD sve osvojila u svim sportovima!Idite na sajt naseg najtrofejnijeg SD-a i lepo se edukujte,saznajte neke stvari,nema lazi,samo cinjenice,a one govore da je Crvena Zvezda bez obzira da li je volite ili mrzite jednostavno sjajna!:)

no

pre 15 godina

@Cofi
naravno da je najtrofejnije drustvo. Oni pricaju mi smo trofejniji, evo Cavic osvojio srebro na OI, a zvanicno je clan Partizana. Zvezda je trofejnija cak i u basketu jer se gleda i muska i zenska. Tako i u odbojci, dok u rukometu mislim da Partizan ima koji trofej vise(i to samo zbog kupova), ali i to ce vec da se ispravi za godinu ili dve.