Košarka 54

Četvrtak, 30.10.2008.

00:03

Vujošević: "Napravili smo podvig"

Trener Partizana Duško Vujošević ocenio je da je njegov tim napravio podvig pobedom nad Real Madridom.

Vujoševiæ: "Napravili smo podvig" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Zagor

pre 15 godina

@ Nex, kom broj 26

Druze, napravio si malu gresku. Nije Visente Kalderon (to je neki iz Atletiko Madrida), vec SANTJAGO BERNABEU, onaj cika po kome se zove stadion najtrofejnijeg fk na svetu. E, verujem da znas i da si samo napravio gresku. Svaka cast sto si to spomenuo, treba da se ne zaboravi.

VOLIM PARTIZAN

Imperator

pre 15 godina

Samo neka momci nastave da kidaju ove Evropljanekao do sad...

Cinjenica je da cim ti strdzeri udju u Pionir pomalo napune gace od atmosfere. Sta bi tek bilo da imamo pare da sacuvamo ekipu, i da ne rasprodajemo igrace. Pikali bi F4 skoror svake godine, jer kod kuce nema ko da nas dobije, a poceli bi da trsimo i u gostima.

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

(Rocky Balboa... pa ti samo time i mozesh da se pohvalish u vashoj "bogatoj istoriji"! Zato i imate par komplimenata uz KKKraljevi Shljake,sledeca sezona...
A mi smo CSKA ZDROBILI 30 RAZLIKE pre 10-ak godina! xexexe

Bojan

pre 15 godina

Bravo Dule legendo i krlju i bravo za crno bele ratnike, odvojen sam od Srbije, ali sam jedva preko interneta odgledao mec iz Amerike, juce sam gledao Lakerse protiv Clipersa uzivo u LA, pa nije ni prici utakmica kao sto je Pertizan priredio, samo napred i u nove pobede do krova evrope ! Cirovac.

partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Dule (brzi konzales) je najbrzi mis u celom meksiku...a moja sestra je dobra sa brzim konzalesom...mada je brzi konzales dobar sa svačijom sestrom. :-)

fenomen

pre 15 godina

Jel zna neko kad igra zvezda sa onim austrijancima kvalifikacije za neki ujeb kup ili tako nekako. Hoce li biti na "televizoru" taj mec...
A sad o mecu jedan kraci stihovani komentar...
Bulok, Rejes i Ljulj odose u mulj,
a nas Dule jaci od Kasparov Garija i Anatolija Karpova i od Fiser Bobija i ove godine se u F4 probija...
Poz...

milan

pre 15 godina

Rocky Balboa-Decko ti pojma nemas o kosarci ali kako i da imas pojma kad ovi tvoji nikada nisu ni igrali profesionalnu kosarku!Vi ste i u kosarci Rekreativo!Za svaku odbranu u kosarci {zona,covek na coveka}postoji odredjena vrsta napada koja se igra i to se uvezbava na treningu!Pa selekcija suta na primer ne moze svaki napad Tripkovic da sutira nego mora malo i glavom da se misli i da se postavi napad i za nekog drugog a ne samo za jednog igraca!Na svakoj utakmici mozes videti kad sticajem okolnosti plej ostane da cuva centra pod kosem kako to pametne ekipe koriste i guraju loptu na tog centra jer ovaj mali ne moze da ga cuva!Ima jos milion slicnih primera koji govore da se kosarka igra glavom ali sta vredi da ja to pricam vama koji se nikad niste razumeli u profesionalnu kosarku!Zato necete biti sampioni jos dugo vremena!Pozdrav mojim Grobarima!

Petar Srdanovic

pre 15 godina

"...ali košarka je misaona igra,..." - Dule Mislilac
(sad zamislis taj kip, da znam da crtam, nacrtao bi ga, zamisljeni Dule, a oko njega lopte)

baxuz

pre 15 godina

Velika istina...dobili sta Reala 20 razlike. Reala koji te godine nije igrao ozbiljno takmicenje...koji je bio plasiran od 5-8 mesta u spanskoj ligi...Mnogo je grozno kad se stalno poredite,i secate se proslosti. Misija vam je Evroliga,misija nemoguca. E kad tamo dobijete Real,svaka cast. Nemojmo o utesnim takmicenjima. I jos jedna stvar,nije lepo govoriti neistinu. Zvezda nije najtrofejniji klub u Srbiji. Fudbalski da,ali da se zna... PARTIZAN je najtrofejniji evropski klub.

Munze Konza

pre 15 godina

Ne potcenjujem ničije rezultate, pa ni Zvezdinu pobedu protiv Reala. Samo, davno je bilo, i gde ste od tad do danas? Na moju veliku žalost, nigde. Čekam s nestrpljenjem neki vaš dobar rezultat iz rukometa, koji obožavam, da vam od srca čestitam. Liga šampiona, malo li je?

Mi smo prošle godine u odlučujućoj utakmici dobili prvaka Evrope! Ej bre, zamislite da u poslednjem kolu Lige šampiona u direktnom duelu izbacite Mančester Junajted?! I tako svake godine - u Pioniru padaju šampioni. Čekam da i ostali srpski klubovi urade nešto slično.

g

pre 15 godina

Onaj video bim je odlicna stvar, al mi nije jasno zasto ga iskljucuju kad je ponovljeni snimak neke situacije, valjda to zato i sluzi pre svega.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Cega se sve necu jos naslusati ovde-"KOSARKA JE MISAONA IGRA"
Crvena zvezda je u Beogradu tukla Real Madrid sa 19 razlike
sa kapitenom Milanom Gurovicem,
pa se mi ne hvalimo time..

Munze Konza

pre 15 godina

I ja sam demba, mada malo manji nego Dule! Ali potrudiću se da ga stignem.

"Neće ništa da sviraju"!!!!! Stvarno, dajte reklame u neko drugo vreme, da čujemo Duleta (svi delovi tela, svakojake radnje, baš će biti poučno, moraću posle deci pola večeri da objašnjavam šta je čika Dule hteo da kaže).

Zaista fenomenalno - svake godine nam odu najbolji igrači, nemamo sponzora (čak nas ni Žika Pauk neće, kao neke), i svake godine redovno deremo najjače klubove Evrope. Magija, eto šta je to! Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi....

P.S. I Čak Noris je Duletov sin!

Nex

pre 15 godina

Samo da dodam da je Dule pogreshio... Pre ove utakmice Partizan je vec jednom pobedio Real i to u fudbalu, i to ne pobedio vec demolirao 1955. godine na JNA tada je bilo 3:0 za Partizan protiv Reala koji je u svom timu imao i Puskasa i Di Stefana. Na zalost oni su prosli dalje jer su prvu dobili 4:0...
(., 30. oktobar 2008 00:39)

I zato sto su "plavoj cigri" ponistena 2 regularna gola u Madridu, zbog cega je cuveni predsednik Reala, Visente Kalderon, javno se izvinio, zbog sudijske bruke.
Ali nema veze, to sad vise nije ni bitno, jedino je vazno da smo pobedili sinoc, i da smo ih igrom razvalili!Bravo Slavko majstore!

Boris

pre 15 godina

Ja se samo pitam posle ovoga: Sta bi bilo da nam "ne daj Boze" dodje sponzor koji bi obezbedio budzet od oko 5 miliona evra godisnje, a time i mogucnost da najbolji igraci ostanu po 3-4 godine? Pa uglavnom bar dva F4 za 4 godine i dva milenijuma dominacije u domacem i NLB takmicenju...

ducalion

pre 15 godina

Zbog cega nisu dali izjavu,a vi je preneli ,Milenko Tepic i Novica Velickovic,vec je bitno da je Rakocevic igrao prvi put pred punomhalo i da se okrece mecu protiv Buducnosti!!!
P.S.Cija je ovo zemlja!!!!

Milan

pre 15 godina

"Zadovoljan sam ekipom čak i kada nismo imali punu kontrolu utakmice. Tim je nov i treba mu još ovakvih utakmica da postane šampionski. Drago mi je i što smo prvi put pobedili Real Madrid. Taj klub je i u fudbalu i u košarci dužnik Partizana i mi ćemo ih još pobeđivati i vraćati dugove", rekao je Duško Vujošević.

Trener Reala Žoan Plasa ocenio je da je Partizan ponovo pokazao da je jak tim.
"Svaki put kad dođem ovde uverim se u to. Prošle sezone je Partizanu za malo izmakao završni turnir, a mislim da je i ove godine kandidat za fajnal for. Loše smo šutirali za tri, loš nam je bio ofanzivni skok", rekao je Plasa.

Jedino što treba dodati je da će uz vraćene dugove dobiti i kamatu!

samo jedno ime znam...

pre 15 godina

nije bilo slavlja u svlacionici...jer su se cuvali za Vanilu! pa da se proslavi kako treba!:))
ako ako zasluzili ste...jer na svetu nista lepse ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji...
ocekuje nas jos puunooo proslava pobeda ove sezone kao i predhodne u magacinu i vanili:))))

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Veliki Dule Vujosevic, svaka cast!!!
Real nije samo odlicna ekipa, nego nam nisu lezali godinama, do sada...
Uh, kako mi je krivo sto sam trenutno odvojen od Pionira, najbolje hale na svetu celom, crno-belom.
Srecno Duletu i ratnicima, ovo je sjajan pocetak, ali ima jos mnogo da se radi.

P.S. Kad je Dule vec spomenuo, zelim Jokanu da ponovi isto ovo na JNA jednog lepog dana!!!
Ziveo Partizan!!!

boki

pre 15 godina

nadam se da se nece opustiti polije velike pobjede slede buducnost pa italijani za nastavak serije

(nece nista da sviraju)
Dule legenda!

.

pre 15 godina

Samo da dodam da je Dule pogreshio... Pre ove utakmice Partizan je vec jednom pobedio Real i to u fudbalu, i to ne pobedio vec demolirao 1955. godine na JNA tada je bilo 3:0 za Partizan protiv Reala koji je u svom timu imao i Puskasa i Di Stefana. Na zalost oni su prosli dalje jer su prvu dobili 4:0...

navijach Partizana se raduje svake godine dok se navijach zvezde raduje samo kad gleda dokumentarac "put do Barija"

pre 15 godina

Neko u kosarci pobedjuje Real, Panatinaikos, Barselonu, Sijenu, TAU Keramiku, Makabi i u vaterpolu jurisha na krov Evrope a neko se hvali time shto samo uchestvuje u ligi sampiona u rukometu iako vas svi redom pune sa po 15-ak razlike. ETO TO JE RAZLIKA IZMEDJU PARTIZANA I ZVEZDE I ZATO CETE UVEK BITI MANJI OD NAS ! Partizan je klub koji ne zivi od svoje TROFEJNE PROSLOSTI, Partizan svake godine zeli da napravi sto bolje rezultate. Partizan nikad za svog protivnika nije reko da ima kompleks bez obzira ko to bio U TOME SE VIDI KOLIKO SMO MI VECI OD VAS! Grobari se NIKAD nisu vadili porazom u kosarci time sto smo osvojili 1992. kup sampiona kao neki sto se stalno vade na njihovu JEDNU JEDINU EVROPSKU TITULU kad god dozive poraz ! Partizan je specifichan po tome shto je uvek najjachi kad ga svi otpisuju (1992) dok se oni prekoputa uzdaju u razne amajlije, komplekse, tradiciju itd. a ne u umece svojih igracha. NIKADA NECETE BITI NI DO PETE PARTIZANU zapamtite to NIKADA i to ne mogu da promene ni 10 Barija i Tokia jer cete zauvek imati kompleks MANJEG kao ona ZVEZDASICA ! Vi ste se jednom u 50 godina lepo osecali DOK SE MI SVAKE GODINE LEPO OSECAMO !!! Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu, ne zato sto ja to kazem vec zato sto o tome govore trofeji ! Kao sto sam reko UVEK CETE BITI MANJI i to se nikada nece promeniti...

Dule Patrijarh

pre 15 godina

Ko na zemlju spusta komsijee?
Dere "Pantere" i "Vrscaneee"!
Po Evropi deli lekcijeeee!
I da krenes ti od nule, sampion ces biti Dule!!!
DULE MAJSTORE!!! DULE MAJSTORE!!!

008

pre 15 godina

Dule,lepo ti je Misa rekao: hocemo Vranjusku:))))

p.s.Pejo,gde si,javi se:)vide li kako nas natrpase i Efes i Real:)a nesto te ne cujem ni u Pioniru

navijach Partizana se raduje svake godine dok se navijach zvezde raduje samo kad gleda dokumentarac "put do Barija"

pre 15 godina

Neko u kosarci pobedjuje Real, Panatinaikos, Barselonu, Sijenu, TAU Keramiku, Makabi i u vaterpolu jurisha na krov Evrope a neko se hvali time shto samo uchestvuje u ligi sampiona u rukometu iako vas svi redom pune sa po 15-ak razlike. ETO TO JE RAZLIKA IZMEDJU PARTIZANA I ZVEZDE I ZATO CETE UVEK BITI MANJI OD NAS ! Partizan je klub koji ne zivi od svoje TROFEJNE PROSLOSTI, Partizan svake godine zeli da napravi sto bolje rezultate. Partizan nikad za svog protivnika nije reko da ima kompleks bez obzira ko to bio U TOME SE VIDI KOLIKO SMO MI VECI OD VAS! Grobari se NIKAD nisu vadili porazom u kosarci time sto smo osvojili 1992. kup sampiona kao neki sto se stalno vade na njihovu JEDNU JEDINU EVROPSKU TITULU kad god dozive poraz ! Partizan je specifichan po tome shto je uvek najjachi kad ga svi otpisuju (1992) dok se oni prekoputa uzdaju u razne amajlije, komplekse, tradiciju itd. a ne u umece svojih igracha. NIKADA NECETE BITI NI DO PETE PARTIZANU zapamtite to NIKADA i to ne mogu da promene ni 10 Barija i Tokia jer cete zauvek imati kompleks MANJEG kao ona ZVEZDASICA ! Vi ste se jednom u 50 godina lepo osecali DOK SE MI SVAKE GODINE LEPO OSECAMO !!! Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu, ne zato sto ja to kazem vec zato sto o tome govore trofeji ! Kao sto sam reko UVEK CETE BITI MANJI i to se nikada nece promeniti...

008

pre 15 godina

Dule,lepo ti je Misa rekao: hocemo Vranjusku:))))

p.s.Pejo,gde si,javi se:)vide li kako nas natrpase i Efes i Real:)a nesto te ne cujem ni u Pioniru

Dule Patrijarh

pre 15 godina

Ko na zemlju spusta komsijee?
Dere "Pantere" i "Vrscaneee"!
Po Evropi deli lekcijeeee!
I da krenes ti od nule, sampion ces biti Dule!!!
DULE MAJSTORE!!! DULE MAJSTORE!!!

Munze Konza

pre 15 godina

I ja sam demba, mada malo manji nego Dule! Ali potrudiću se da ga stignem.

"Neće ništa da sviraju"!!!!! Stvarno, dajte reklame u neko drugo vreme, da čujemo Duleta (svi delovi tela, svakojake radnje, baš će biti poučno, moraću posle deci pola večeri da objašnjavam šta je čika Dule hteo da kaže).

Zaista fenomenalno - svake godine nam odu najbolji igrači, nemamo sponzora (čak nas ni Žika Pauk neće, kao neke), i svake godine redovno deremo najjače klubove Evrope. Magija, eto šta je to! Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi....

P.S. I Čak Noris je Duletov sin!

Boris

pre 15 godina

Ja se samo pitam posle ovoga: Sta bi bilo da nam "ne daj Boze" dodje sponzor koji bi obezbedio budzet od oko 5 miliona evra godisnje, a time i mogucnost da najbolji igraci ostanu po 3-4 godine? Pa uglavnom bar dva F4 za 4 godine i dva milenijuma dominacije u domacem i NLB takmicenju...

boki

pre 15 godina

nadam se da se nece opustiti polije velike pobjede slede buducnost pa italijani za nastavak serije

(nece nista da sviraju)
Dule legenda!

Milan

pre 15 godina

"Zadovoljan sam ekipom čak i kada nismo imali punu kontrolu utakmice. Tim je nov i treba mu još ovakvih utakmica da postane šampionski. Drago mi je i što smo prvi put pobedili Real Madrid. Taj klub je i u fudbalu i u košarci dužnik Partizana i mi ćemo ih još pobeđivati i vraćati dugove", rekao je Duško Vujošević.

Trener Reala Žoan Plasa ocenio je da je Partizan ponovo pokazao da je jak tim.
"Svaki put kad dođem ovde uverim se u to. Prošle sezone je Partizanu za malo izmakao završni turnir, a mislim da je i ove godine kandidat za fajnal for. Loše smo šutirali za tri, loš nam je bio ofanzivni skok", rekao je Plasa.

Jedino što treba dodati je da će uz vraćene dugove dobiti i kamatu!

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Veliki Dule Vujosevic, svaka cast!!!
Real nije samo odlicna ekipa, nego nam nisu lezali godinama, do sada...
Uh, kako mi je krivo sto sam trenutno odvojen od Pionira, najbolje hale na svetu celom, crno-belom.
Srecno Duletu i ratnicima, ovo je sjajan pocetak, ali ima jos mnogo da se radi.

P.S. Kad je Dule vec spomenuo, zelim Jokanu da ponovi isto ovo na JNA jednog lepog dana!!!
Ziveo Partizan!!!

Nex

pre 15 godina

Samo da dodam da je Dule pogreshio... Pre ove utakmice Partizan je vec jednom pobedio Real i to u fudbalu, i to ne pobedio vec demolirao 1955. godine na JNA tada je bilo 3:0 za Partizan protiv Reala koji je u svom timu imao i Puskasa i Di Stefana. Na zalost oni su prosli dalje jer su prvu dobili 4:0...
(., 30. oktobar 2008 00:39)

I zato sto su "plavoj cigri" ponistena 2 regularna gola u Madridu, zbog cega je cuveni predsednik Reala, Visente Kalderon, javno se izvinio, zbog sudijske bruke.
Ali nema veze, to sad vise nije ni bitno, jedino je vazno da smo pobedili sinoc, i da smo ih igrom razvalili!Bravo Slavko majstore!

.

pre 15 godina

Samo da dodam da je Dule pogreshio... Pre ove utakmice Partizan je vec jednom pobedio Real i to u fudbalu, i to ne pobedio vec demolirao 1955. godine na JNA tada je bilo 3:0 za Partizan protiv Reala koji je u svom timu imao i Puskasa i Di Stefana. Na zalost oni su prosli dalje jer su prvu dobili 4:0...

baxuz

pre 15 godina

Velika istina...dobili sta Reala 20 razlike. Reala koji te godine nije igrao ozbiljno takmicenje...koji je bio plasiran od 5-8 mesta u spanskoj ligi...Mnogo je grozno kad se stalno poredite,i secate se proslosti. Misija vam je Evroliga,misija nemoguca. E kad tamo dobijete Real,svaka cast. Nemojmo o utesnim takmicenjima. I jos jedna stvar,nije lepo govoriti neistinu. Zvezda nije najtrofejniji klub u Srbiji. Fudbalski da,ali da se zna... PARTIZAN je najtrofejniji evropski klub.

Petar Srdanovic

pre 15 godina

"...ali košarka je misaona igra,..." - Dule Mislilac
(sad zamislis taj kip, da znam da crtam, nacrtao bi ga, zamisljeni Dule, a oko njega lopte)

milan

pre 15 godina

Rocky Balboa-Decko ti pojma nemas o kosarci ali kako i da imas pojma kad ovi tvoji nikada nisu ni igrali profesionalnu kosarku!Vi ste i u kosarci Rekreativo!Za svaku odbranu u kosarci {zona,covek na coveka}postoji odredjena vrsta napada koja se igra i to se uvezbava na treningu!Pa selekcija suta na primer ne moze svaki napad Tripkovic da sutira nego mora malo i glavom da se misli i da se postavi napad i za nekog drugog a ne samo za jednog igraca!Na svakoj utakmici mozes videti kad sticajem okolnosti plej ostane da cuva centra pod kosem kako to pametne ekipe koriste i guraju loptu na tog centra jer ovaj mali ne moze da ga cuva!Ima jos milion slicnih primera koji govore da se kosarka igra glavom ali sta vredi da ja to pricam vama koji se nikad niste razumeli u profesionalnu kosarku!Zato necete biti sampioni jos dugo vremena!Pozdrav mojim Grobarima!

Munze Konza

pre 15 godina

Ne potcenjujem ničije rezultate, pa ni Zvezdinu pobedu protiv Reala. Samo, davno je bilo, i gde ste od tad do danas? Na moju veliku žalost, nigde. Čekam s nestrpljenjem neki vaš dobar rezultat iz rukometa, koji obožavam, da vam od srca čestitam. Liga šampiona, malo li je?

Mi smo prošle godine u odlučujućoj utakmici dobili prvaka Evrope! Ej bre, zamislite da u poslednjem kolu Lige šampiona u direktnom duelu izbacite Mančester Junajted?! I tako svake godine - u Pioniru padaju šampioni. Čekam da i ostali srpski klubovi urade nešto slično.

samo jedno ime znam...

pre 15 godina

nije bilo slavlja u svlacionici...jer su se cuvali za Vanilu! pa da se proslavi kako treba!:))
ako ako zasluzili ste...jer na svetu nista lepse ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji...
ocekuje nas jos puunooo proslava pobeda ove sezone kao i predhodne u magacinu i vanili:))))

g

pre 15 godina

Onaj video bim je odlicna stvar, al mi nije jasno zasto ga iskljucuju kad je ponovljeni snimak neke situacije, valjda to zato i sluzi pre svega.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Cega se sve necu jos naslusati ovde-"KOSARKA JE MISAONA IGRA"
Crvena zvezda je u Beogradu tukla Real Madrid sa 19 razlike
sa kapitenom Milanom Gurovicem,
pa se mi ne hvalimo time..

fenomen

pre 15 godina

Jel zna neko kad igra zvezda sa onim austrijancima kvalifikacije za neki ujeb kup ili tako nekako. Hoce li biti na "televizoru" taj mec...
A sad o mecu jedan kraci stihovani komentar...
Bulok, Rejes i Ljulj odose u mulj,
a nas Dule jaci od Kasparov Garija i Anatolija Karpova i od Fiser Bobija i ove godine se u F4 probija...
Poz...

ducalion

pre 15 godina

Zbog cega nisu dali izjavu,a vi je preneli ,Milenko Tepic i Novica Velickovic,vec je bitno da je Rakocevic igrao prvi put pred punomhalo i da se okrece mecu protiv Buducnosti!!!
P.S.Cija je ovo zemlja!!!!

partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Dule (brzi konzales) je najbrzi mis u celom meksiku...a moja sestra je dobra sa brzim konzalesom...mada je brzi konzales dobar sa svačijom sestrom. :-)

Bojan

pre 15 godina

Bravo Dule legendo i krlju i bravo za crno bele ratnike, odvojen sam od Srbije, ali sam jedva preko interneta odgledao mec iz Amerike, juce sam gledao Lakerse protiv Clipersa uzivo u LA, pa nije ni prici utakmica kao sto je Pertizan priredio, samo napred i u nove pobede do krova evrope ! Cirovac.

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

(Rocky Balboa... pa ti samo time i mozesh da se pohvalish u vashoj "bogatoj istoriji"! Zato i imate par komplimenata uz KKKraljevi Shljake,sledeca sezona...
A mi smo CSKA ZDROBILI 30 RAZLIKE pre 10-ak godina! xexexe

Imperator

pre 15 godina

Samo neka momci nastave da kidaju ove Evropljanekao do sad...

Cinjenica je da cim ti strdzeri udju u Pionir pomalo napune gace od atmosfere. Sta bi tek bilo da imamo pare da sacuvamo ekipu, i da ne rasprodajemo igrace. Pikali bi F4 skoror svake godine, jer kod kuce nema ko da nas dobije, a poceli bi da trsimo i u gostima.

Zagor

pre 15 godina

@ Nex, kom broj 26

Druze, napravio si malu gresku. Nije Visente Kalderon (to je neki iz Atletiko Madrida), vec SANTJAGO BERNABEU, onaj cika po kome se zove stadion najtrofejnijeg fk na svetu. E, verujem da znas i da si samo napravio gresku. Svaka cast sto si to spomenuo, treba da se ne zaboravi.

VOLIM PARTIZAN

Rocky Balboa

pre 15 godina

Cega se sve necu jos naslusati ovde-"KOSARKA JE MISAONA IGRA"
Crvena zvezda je u Beogradu tukla Real Madrid sa 19 razlike
sa kapitenom Milanom Gurovicem,
pa se mi ne hvalimo time..

navijach Partizana se raduje svake godine dok se navijach zvezde raduje samo kad gleda dokumentarac "put do Barija"

pre 15 godina

Neko u kosarci pobedjuje Real, Panatinaikos, Barselonu, Sijenu, TAU Keramiku, Makabi i u vaterpolu jurisha na krov Evrope a neko se hvali time shto samo uchestvuje u ligi sampiona u rukometu iako vas svi redom pune sa po 15-ak razlike. ETO TO JE RAZLIKA IZMEDJU PARTIZANA I ZVEZDE I ZATO CETE UVEK BITI MANJI OD NAS ! Partizan je klub koji ne zivi od svoje TROFEJNE PROSLOSTI, Partizan svake godine zeli da napravi sto bolje rezultate. Partizan nikad za svog protivnika nije reko da ima kompleks bez obzira ko to bio U TOME SE VIDI KOLIKO SMO MI VECI OD VAS! Grobari se NIKAD nisu vadili porazom u kosarci time sto smo osvojili 1992. kup sampiona kao neki sto se stalno vade na njihovu JEDNU JEDINU EVROPSKU TITULU kad god dozive poraz ! Partizan je specifichan po tome shto je uvek najjachi kad ga svi otpisuju (1992) dok se oni prekoputa uzdaju u razne amajlije, komplekse, tradiciju itd. a ne u umece svojih igracha. NIKADA NECETE BITI NI DO PETE PARTIZANU zapamtite to NIKADA i to ne mogu da promene ni 10 Barija i Tokia jer cete zauvek imati kompleks MANJEG kao ona ZVEZDASICA ! Vi ste se jednom u 50 godina lepo osecali DOK SE MI SVAKE GODINE LEPO OSECAMO !!! Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu, ne zato sto ja to kazem vec zato sto o tome govore trofeji ! Kao sto sam reko UVEK CETE BITI MANJI i to se nikada nece promeniti...

ducalion

pre 15 godina

Zbog cega nisu dali izjavu,a vi je preneli ,Milenko Tepic i Novica Velickovic,vec je bitno da je Rakocevic igrao prvi put pred punomhalo i da se okrece mecu protiv Buducnosti!!!
P.S.Cija je ovo zemlja!!!!

Dule Patrijarh

pre 15 godina

Ko na zemlju spusta komsijee?
Dere "Pantere" i "Vrscaneee"!
Po Evropi deli lekcijeeee!
I da krenes ti od nule, sampion ces biti Dule!!!
DULE MAJSTORE!!! DULE MAJSTORE!!!

baxuz

pre 15 godina

Velika istina...dobili sta Reala 20 razlike. Reala koji te godine nije igrao ozbiljno takmicenje...koji je bio plasiran od 5-8 mesta u spanskoj ligi...Mnogo je grozno kad se stalno poredite,i secate se proslosti. Misija vam je Evroliga,misija nemoguca. E kad tamo dobijete Real,svaka cast. Nemojmo o utesnim takmicenjima. I jos jedna stvar,nije lepo govoriti neistinu. Zvezda nije najtrofejniji klub u Srbiji. Fudbalski da,ali da se zna... PARTIZAN je najtrofejniji evropski klub.

Munze Konza

pre 15 godina

Ne potcenjujem ničije rezultate, pa ni Zvezdinu pobedu protiv Reala. Samo, davno je bilo, i gde ste od tad do danas? Na moju veliku žalost, nigde. Čekam s nestrpljenjem neki vaš dobar rezultat iz rukometa, koji obožavam, da vam od srca čestitam. Liga šampiona, malo li je?

Mi smo prošle godine u odlučujućoj utakmici dobili prvaka Evrope! Ej bre, zamislite da u poslednjem kolu Lige šampiona u direktnom duelu izbacite Mančester Junajted?! I tako svake godine - u Pioniru padaju šampioni. Čekam da i ostali srpski klubovi urade nešto slično.

Milan

pre 15 godina

"Zadovoljan sam ekipom čak i kada nismo imali punu kontrolu utakmice. Tim je nov i treba mu još ovakvih utakmica da postane šampionski. Drago mi je i što smo prvi put pobedili Real Madrid. Taj klub je i u fudbalu i u košarci dužnik Partizana i mi ćemo ih još pobeđivati i vraćati dugove", rekao je Duško Vujošević.

Trener Reala Žoan Plasa ocenio je da je Partizan ponovo pokazao da je jak tim.
"Svaki put kad dođem ovde uverim se u to. Prošle sezone je Partizanu za malo izmakao završni turnir, a mislim da je i ove godine kandidat za fajnal for. Loše smo šutirali za tri, loš nam je bio ofanzivni skok", rekao je Plasa.

Jedino što treba dodati je da će uz vraćene dugove dobiti i kamatu!

boki

pre 15 godina

nadam se da se nece opustiti polije velike pobjede slede buducnost pa italijani za nastavak serije

(nece nista da sviraju)
Dule legenda!

Munze Konza

pre 15 godina

I ja sam demba, mada malo manji nego Dule! Ali potrudiću se da ga stignem.

"Neće ništa da sviraju"!!!!! Stvarno, dajte reklame u neko drugo vreme, da čujemo Duleta (svi delovi tela, svakojake radnje, baš će biti poučno, moraću posle deci pola večeri da objašnjavam šta je čika Dule hteo da kaže).

Zaista fenomenalno - svake godine nam odu najbolji igrači, nemamo sponzora (čak nas ni Žika Pauk neće, kao neke), i svake godine redovno deremo najjače klubove Evrope. Magija, eto šta je to! Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi....

P.S. I Čak Noris je Duletov sin!

008

pre 15 godina

Dule,lepo ti je Misa rekao: hocemo Vranjusku:))))

p.s.Pejo,gde si,javi se:)vide li kako nas natrpase i Efes i Real:)a nesto te ne cujem ni u Pioniru

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Veliki Dule Vujosevic, svaka cast!!!
Real nije samo odlicna ekipa, nego nam nisu lezali godinama, do sada...
Uh, kako mi je krivo sto sam trenutno odvojen od Pionira, najbolje hale na svetu celom, crno-belom.
Srecno Duletu i ratnicima, ovo je sjajan pocetak, ali ima jos mnogo da se radi.

P.S. Kad je Dule vec spomenuo, zelim Jokanu da ponovi isto ovo na JNA jednog lepog dana!!!
Ziveo Partizan!!!

.

pre 15 godina

Samo da dodam da je Dule pogreshio... Pre ove utakmice Partizan je vec jednom pobedio Real i to u fudbalu, i to ne pobedio vec demolirao 1955. godine na JNA tada je bilo 3:0 za Partizan protiv Reala koji je u svom timu imao i Puskasa i Di Stefana. Na zalost oni su prosli dalje jer su prvu dobili 4:0...

samo jedno ime znam...

pre 15 godina

nije bilo slavlja u svlacionici...jer su se cuvali za Vanilu! pa da se proslavi kako treba!:))
ako ako zasluzili ste...jer na svetu nista lepse ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji...
ocekuje nas jos puunooo proslava pobeda ove sezone kao i predhodne u magacinu i vanili:))))

Boris

pre 15 godina

Ja se samo pitam posle ovoga: Sta bi bilo da nam "ne daj Boze" dodje sponzor koji bi obezbedio budzet od oko 5 miliona evra godisnje, a time i mogucnost da najbolji igraci ostanu po 3-4 godine? Pa uglavnom bar dva F4 za 4 godine i dva milenijuma dominacije u domacem i NLB takmicenju...

Nex

pre 15 godina

Samo da dodam da je Dule pogreshio... Pre ove utakmice Partizan je vec jednom pobedio Real i to u fudbalu, i to ne pobedio vec demolirao 1955. godine na JNA tada je bilo 3:0 za Partizan protiv Reala koji je u svom timu imao i Puskasa i Di Stefana. Na zalost oni su prosli dalje jer su prvu dobili 4:0...
(., 30. oktobar 2008 00:39)

I zato sto su "plavoj cigri" ponistena 2 regularna gola u Madridu, zbog cega je cuveni predsednik Reala, Visente Kalderon, javno se izvinio, zbog sudijske bruke.
Ali nema veze, to sad vise nije ni bitno, jedino je vazno da smo pobedili sinoc, i da smo ih igrom razvalili!Bravo Slavko majstore!

g

pre 15 godina

Onaj video bim je odlicna stvar, al mi nije jasno zasto ga iskljucuju kad je ponovljeni snimak neke situacije, valjda to zato i sluzi pre svega.

Petar Srdanovic

pre 15 godina

"...ali košarka je misaona igra,..." - Dule Mislilac
(sad zamislis taj kip, da znam da crtam, nacrtao bi ga, zamisljeni Dule, a oko njega lopte)

milan

pre 15 godina

Rocky Balboa-Decko ti pojma nemas o kosarci ali kako i da imas pojma kad ovi tvoji nikada nisu ni igrali profesionalnu kosarku!Vi ste i u kosarci Rekreativo!Za svaku odbranu u kosarci {zona,covek na coveka}postoji odredjena vrsta napada koja se igra i to se uvezbava na treningu!Pa selekcija suta na primer ne moze svaki napad Tripkovic da sutira nego mora malo i glavom da se misli i da se postavi napad i za nekog drugog a ne samo za jednog igraca!Na svakoj utakmici mozes videti kad sticajem okolnosti plej ostane da cuva centra pod kosem kako to pametne ekipe koriste i guraju loptu na tog centra jer ovaj mali ne moze da ga cuva!Ima jos milion slicnih primera koji govore da se kosarka igra glavom ali sta vredi da ja to pricam vama koji se nikad niste razumeli u profesionalnu kosarku!Zato necete biti sampioni jos dugo vremena!Pozdrav mojim Grobarima!

fenomen

pre 15 godina

Jel zna neko kad igra zvezda sa onim austrijancima kvalifikacije za neki ujeb kup ili tako nekako. Hoce li biti na "televizoru" taj mec...
A sad o mecu jedan kraci stihovani komentar...
Bulok, Rejes i Ljulj odose u mulj,
a nas Dule jaci od Kasparov Garija i Anatolija Karpova i od Fiser Bobija i ove godine se u F4 probija...
Poz...

Bojan

pre 15 godina

Bravo Dule legendo i krlju i bravo za crno bele ratnike, odvojen sam od Srbije, ali sam jedva preko interneta odgledao mec iz Amerike, juce sam gledao Lakerse protiv Clipersa uzivo u LA, pa nije ni prici utakmica kao sto je Pertizan priredio, samo napred i u nove pobede do krova evrope ! Cirovac.

partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Dule (brzi konzales) je najbrzi mis u celom meksiku...a moja sestra je dobra sa brzim konzalesom...mada je brzi konzales dobar sa svačijom sestrom. :-)

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

(Rocky Balboa... pa ti samo time i mozesh da se pohvalish u vashoj "bogatoj istoriji"! Zato i imate par komplimenata uz KKKraljevi Shljake,sledeca sezona...
A mi smo CSKA ZDROBILI 30 RAZLIKE pre 10-ak godina! xexexe

Imperator

pre 15 godina

Samo neka momci nastave da kidaju ove Evropljanekao do sad...

Cinjenica je da cim ti strdzeri udju u Pionir pomalo napune gace od atmosfere. Sta bi tek bilo da imamo pare da sacuvamo ekipu, i da ne rasprodajemo igrace. Pikali bi F4 skoror svake godine, jer kod kuce nema ko da nas dobije, a poceli bi da trsimo i u gostima.

Zagor

pre 15 godina

@ Nex, kom broj 26

Druze, napravio si malu gresku. Nije Visente Kalderon (to je neki iz Atletiko Madrida), vec SANTJAGO BERNABEU, onaj cika po kome se zove stadion najtrofejnijeg fk na svetu. E, verujem da znas i da si samo napravio gresku. Svaka cast sto si to spomenuo, treba da se ne zaboravi.

VOLIM PARTIZAN