Fudbal 59

Četvrtak, 11.09.2008.

17:11

Bilić: "Engleska najjača u Evropi"

Selektor reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić izjavio je u četvrtak da je selekcija Engleske verovatno najbolji tim u Evropi.

Biliæ: "Engleska najjaèa u Evropi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Rodrigo

pre 15 godina

Pokušat ću ukratko odgovorit na nekoliko pogrešnih izjava u prethodnim komentarima.
Bilić nije zaboravio da se Engleska nije kvalificirala na EP zato što je upravo Hrvatska ta koja je izbacila 2:0 u ZG i 3:2 u Londonu (vodili 2:0). Nije ih pobijedio nikakav "busen" nego odlična igra Hrvatske.
Hrvatska je odigrala najlošiju utakmicu u povijesti. To je prvi poraz u službenim utakmicama na domaćem terenu. Šamar da još zvoni u glavi, ali i to se moralo jednom dogodit. A btw englezi su odigrali iznenađujuće savršeno, svatko tko je gledao utakmicu to je mogao i vidjeti, pa bi molio one koji nisu gledali da se suzdrže od komentara, jer je očito da je novi trener Fabio Cappello savršeno posložio stvari za ovu utakmicu. Sam je rekao da je išao na svaku utakmicu hrvatske reprezentacije kako bi se prirpermio za ovaj susret i snimio sve što je trebalo za taj susret.
Naša igra se potpuno raspala nakon nepravednog isključenja Roberta Kovača (da sudac nije vidio krv nebi mu dao ni žuti karton) jer start nije bio grub ni namjeran, ali je došlo do grube ozljede i dosta krvi. Nakon toga, a več je bilo 0:1 naša igra se raspala ko da nam fali 4 igrača a ne 1.
Pored toga igrali smo bez Eduarda i Kranjčara (ozljede) koji su ih slomili u Zg i Londonu, a igraju u njihovoj ligi.
Zaključak: moramo tuči ukrajinu u gostima za mjesec dana da držimo korak, a u 9/2009 smo na uzvratu u Londonu nadam se u punom sastavu i još bogatijim iskustvom.
Ako englezi budu slušali Fabia Cappella taj će čovjek napravit preporod engleskog nogometa. Ova utakmica je to pokazala jer su zbilja igrali fantastično i zaslužili pljesak hrvatskih navijača.
Netko je napisao da bi i Srbija pobijedila Hrvatsku.... joj jedva čekam taj susret, ali nažalost jedino je moguć u prijateljskoj utakmici jer se u službenim nemožemo sresti bar ne tako skoro. Hajde da se i vi negdje više kvalificirate pa da zaigramo.

krajisnik

pre 15 godina

pogledaj na transfermarkt.de pa ces videti ciji tim vise vredi,a imas i pojedinacno cenu za svakog igraca iz reprezentacije. to je sto se tice cena na trzistu,nazalost to nije nikakvo merilo na terenu jer ti veliki timovi na papiru danas jedva ilaze na kraj sa ekipama kao sto su farani,malta,azeri,a jos teze sa osrednjim ekipama kao sto je litvanija,izrael,makeonija...

true SERB

pre 15 godina

Realno, komsije su mnogo jace od nas i bilo bi korektno da im aplaudiramo! Voleo bih da nestane ta "mrznja" medju nama i da vise zivimo kako dolikuje! Blizeg od Hrvatske nemamo, nema potrebe da zavidimo jednu drugimo, vec da se bodrimo!

ŠVINGLŠVEGER

pre 15 godina

Već sada sam siguran da se u baražu sastaju Hrvatska i Srbija. Prognoza: pobeda Srbije - tada će Srbija, za G. Bilića, biti najbolja u Evropi.

nazalost_nisi_u _pravu

pre 15 godina

Decko,Srbija ima 9-ti tim po vrednosti u Evropi,a vasi na velikom 21-om.
(Jugovic, 12. septembar 2008 00:59)

daj neki link da se uvjerim!!!!!

pinkerton

pre 15 godina

ma daj Bilicu kad neko sovlada Hrvatsku onda taj je tim najjaci..pa i mi smo ve tukli u Skopju 2:0 pa nisi davao takve izjave...za tebe bilo je najbolje da ides u West Ham ti si svoju slavu sa hrvatsku reprezentaciju vec postigao vise od to se nemoze...a da je Engleska jaka jaka je ali nisi otkrio toplu vodu ...tu su i Holandija od koji ste isto pukli,onda Nemacka i svakao Francuska(to sto je Domenek drugi Stiv Mklaren to je druga prica)
(stefan, 11. septembar 2008 18:09)

Kakav West Ham, jesi li ti normalan?!
Croatia iz Sesveta, eventualno :)
Pozdrav iz Zagreba

Mikele

pre 15 godina

Pa cim su uspeli veliku Hrvatsku da pobede onda su najjaci u Evropi... Bolje sidjite na zemlju, mozda i budete uspesniji, nadobudni ste znaci strasno

Jugovic

pre 15 godina

"Srbija se ne moze mjeriti u kvaliteti igrača sa hrvatskom, koliko Vam vrijedi reprezentacija.
(Hrvat, 11. septembar 2008 22:22)"

Decko,Srbija ima 9-ti tim po vrednosti u Evropi,a vasi na velikom 21-om.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

FAN OF PARTIZAN Kazes zvezda dodija 5-tog oktobra partizan, kada bi se kadjali JAVORIMA!!! Pa vi se 10 DUGIIIH GOOOODINA gadjate javorima i samo me jedno interesuje,gde bre nalazite tolike JAVORE?????

realno da realnije ne moze biti

pre 15 godina

nemam nista protiv Hrvata,da se razumemo. osecam potrebu da iskazem moje misljenje,sto ce se u bliskoj buducnosti ispostaviti tacnim. Hrvatska reprezentacija uradila sta je uradila do nedavnog EP 2oo8. to je maximum i sada pada polako al sigurno igracki. neki hrvatski reprezentativci su u godinama,a zamenu im je tesko naci,do duse ni oni nisu nekog kvaliteta ali su opasni trkaci sto nadoknadjuju samim trcanjem i iskustvom. tesko da ce se plasirati na SP. 2O10 jer Ukainci su po meni favoriti za to 2 mesto. naravno Englezi 1.

Hrvat

pre 15 godina

samo malo ljudi...hrvatska je od iskljucenja naseg igraca bila ravnopravna, a i bolja u pocetku od engleske! prvi gol je plod ciste srece, jer je pranjic odbio loptu u ledja suigracu bas tako da se ova odbila do valkota i ovaj zabio. igrac vise su oni fenomenalno iskoristili.

kazem vam, da ce biti sasvim druga prica ponovo na wembleyu, a tu ce biti i pravi napadac silva!

hrvat

pre 15 godina

Nasa igraci malo su digli nos i nisu dosta trcali ,to je jedan od razloga zasto smo izgubili, drugi je sudac koji je neopravdano dosudio crveni karton kovacu ,ako niste primjetili dok smo igrali sa 11 igraca rezultat je bio 0:1.
Ozljedeni a jako potrebni su kranjcar i eduardo i to je razlika od prosle utakmice sa engleskom

BorkoSavic

pre 15 godina

Postujem Bilica jos kao fudbalera,a pogotovu kao osobu koja svojim obrazovanjem i hobijima rusi predrasude o fudbalerima.Tim pre mislim da uz njega ne ide,sto bi Hrvati rekli,ovakvo ;okretanje pile naopako".Ko je najbolji valjda se utvrdjuje na najvecim fudbalskim takmicenjima.Posto i sebe smatram(pomalo neskromno)ozbiljnim fudbalskim analiticarem,voleo bih da znam koji su kriterijumi mog kolege iz Sombora,pa je Hrvatska ispred Engleske,Portugalije,Francuske,Italije,pa i Rusije i Turske.

Otmar Hicfield

pre 15 godina

"Jedno vreme smo ziveli u snu jer smo bili jedan od organizatora EP,i mislili smo da smo veoma dobri,a onda je dosao Luksemburg i udario nas cekicem po glavi.Veoma su mocni,i mislim da su najbolja ekipa u Evropi."

red devil 011

pre 15 godina

Pametan covek. Em nasao opravdanje za ponizavajuci poraz, em se jos malo izreklamirao ostrvskim medijima kao buduci trener njukasla. Great success:-)

Ruza

pre 15 godina

Bilic zaboravlja da ta ista Engleska koja je "najjaca u Evropi" nije ni igrala na prvenstvu Evrope! Spanija je najjaca, sto je i dokazano! Da nije smesno bilo bi jadno!!!

sima88

pre 15 godina

Hahaha..A pre nekoliko meseci su se dicili kako su oni jedna od velikih sila u fudbalu.Kad se samo setim komentara na Index-u tipa "Englezi umisljaju da su jaki" i sl kada nisu imali ni trunke postovanja za Engleze...mislim stvarno...A sada pokusavaju da opravdavaju svoj debakl,svasta..Smesni su!

Everton4ever

pre 15 godina

Znaci sada su najaca selekcija u evropi, a dan pre utakmice si pricao da imas bolje igrace na svakoj poziciji od engleza!!!

Ozbiljni nogometni analiticar trenutno nastanjen u Somboru.

pre 15 godina

Najjaci u Europi:
1.Spanjolska
2.Nizozemska
3.Hrvatska
4.Engleska
5.Njemacka
6.Portugal
7.Francuska
8.Italija
9.Rusija
10.Turska
11.Svedska
12.Ukrajina
13.Grcka
14.Ceska
15.Danska
......
23.Srbija
24.Makedonija
.....
28.BIH
.....
33.Slovenija
34.Crna Gora

Ovo je realno,nekima se vjerovatno nesvidja,ali neka zive i dalje u paralelnom svijetu..POZDRAV

Zmaj

pre 15 godina

Dobro rece Olic, prethodna 2 puta Hrvatska je "imala srece". Sad ih je sreca napustila i kako stvari stoje nece se vratiti uskoro...

ivan

pre 15 godina

Najprostije da se izvuces zbog neuspeha je reci da si izgubio od najjaceg. Evo i mi smo izgubili od najace reprezentacije evrope Francuske i sad je cela nacija spokojna.

stefan

pre 15 godina

ma daj Bilicu kad neko sovlada Hrvatsku onda taj je tim najjaci..pa i mi smo ve tukli u Skopju 2:0 pa nisi davao takve izjave...za tebe bilo je najbolje da ides u West Ham ti si svoju slavu sa hrvatsku reprezentaciju vec postigao vise od to se nemoze...a da je Engleska jaka jaka je ali nisi otkrio toplu vodu ...tu su i Holandija od koji ste isto pukli,onda Nemacka i svakao Francuska(to sto je Domenek drugi Stiv Mklaren to je druga prica)

marko

pre 15 godina

Po cemu to je engleska najbolja u evropi - zakljucak izveden na osnovu jedne utakmice gde su razbili Croasane, a vec dve tri godine nemaju nikakvu igru ni rezultate - jaka stvar - par zar ih nisu tukli holandjani 3-0 u splitu pre par meseci? Ajde Bilicu oladi malo...

milosss

pre 15 godina

Oni majke mi nisu normalni, kaže "Misli smo da smo najbolji tim u Evropi", ima bar 5 reprezentacija boljih od njih. Stvarno ih ne razumijem kako mogu tako nešto da govore..

Pelezinho

pre 15 godina

Smesna izjava kako bi samo pokusao da se "izvadi"i da se opravda zbog ubedljivog poraza.Pa ti englezi se nisu ni kvalifikovali na EP niti imaju neki zapazen rezultat u svetskim okvirima vec decenijama.Pratim fudbal odavno ali nikada nisam video reprezentaciju koja je toliko precenjena od engleske repke.Cak i njihovi igraci su precenjeni,Beckham kao najbolji primer,neko ko imalo zna o fudbalu zna o cemu pricam.

blago njima, a i nama

pre 15 godina

Ma ne zna se ko je gori - komsije ili mi. Mi kad izgubimo, uglavnom sudije, UEFA, zavera, nedostatak iskustva, a komsije kad izgube to moze da se desi samo od najboljeg u Evropi, svetu, univerzumu...

REALNO

pre 15 godina

sta sad ste izgubili od engleza i odma su oni najjaca reprezentacija u evropi,daj molim te uozbilji se,pobedili ste ih zbog busena!(i onda vi niste imali srece).

Lee Marvin

pre 15 godina

'Nekoliko meseci živeli smo u snu i mislili da smo najbolji tim u Evropi.'

Ja ne znam stvarno, jesu li oni pali s Marsa?
S onakvom ligom, onakvim klubovima i onim igračima i ovim hype-trenerom Bilićem, oni umislili da su izmislili 'nogomet'?

Вук

pre 15 godina

Где су најјачи рођаче, видели смо их на светским и европским првенствима, деценијама уназад смрде колико су лоши. Добре појединце им нико не спори, али џабе им то!

Grunf

pre 15 godina

"Nekoliko meseci živeli smo u snu i mislili da smo najbolji tim u Evropi. Sinoć nas je Engleska udarila čekićem u glavu", napisao je novinar "Jutarnjeg lista

Bože dragi, pa ovo više nije normalno! Ma ko je to normalan vjerovao da smo najbolji u Evropi?! Samo vi blesavi novinari koji ste danima stavljali bombastične naslove. Mediji su stvarno zlo, evo ja se kladim da ne bismo izgubili da nije bilo tog dizanja u nebesa s njihove strane. Realno, po rezultatima u zadnje vrijeme mi jesmo bili blagi favoriti ali svima je i prije utakmice bilo jasno da Engleska (uz Argentinu) ima najbolje igrače na svijetu. UVJEREN sam da bi Englezi osvojili nekoliko velikih naslova da nije njihovih krvožednih medija koji stvaraju enormni pritisak a kad krene loše kvare atmosferu i stvaraju afere. Oni su izgleda uzor za dio naših medija, nažalost.

I zato stop medijskom primitivizmu i senzacionalizmu, živjelo objektivno novinarstvo.

BALTY

pre 15 godina

Oduzeti SP Juznoj Africi ! Nemam nista protiv njih ali cujem glasine da imaju problema sa stadionima ! A sam London vec ima 2 nova i velika stadiona ! WEMBLY I EMIRATES ! A grade i Olipiski ! ZNACI DRZAVA U KOME SAMO 1 GRAD CE DA IMA 3 NOVA I VELIKA STADIONA ! A da ne spominjem jos Mancester pa u Livepulu se gradi stadion za 65000 mesta, ITD ! A znamo svi da im je za 1 glas i posle je priznato, neposteno oduzeta organizacija SP-2006 ! Jos bi ovo bila poslednja sansa za generaciju: GERARDA, LAMPARDA, BEKAMA, SKOLSA, OVENA, RUNIA, BRACE KOL I NEVIL, FERDINADA, KARAGERA, KRAUCA, SON RAJT FILIPSA, FAULERA I MNOGO, MNOGO DRUGIH DA NESTO UCINE U NACIONALNOM DRESU ! P.S. PREMA TOME, FIFA ! SP-2010 ENGLESKA ! ! !

Otmar Hicfield

pre 15 godina

"Jedno vreme smo ziveli u snu jer smo bili jedan od organizatora EP,i mislili smo da smo veoma dobri,a onda je dosao Luksemburg i udario nas cekicem po glavi.Veoma su mocni,i mislim da su najbolja ekipa u Evropi."

Grunf

pre 15 godina

"Nekoliko meseci živeli smo u snu i mislili da smo najbolji tim u Evropi. Sinoć nas je Engleska udarila čekićem u glavu", napisao je novinar "Jutarnjeg lista

Bože dragi, pa ovo više nije normalno! Ma ko je to normalan vjerovao da smo najbolji u Evropi?! Samo vi blesavi novinari koji ste danima stavljali bombastične naslove. Mediji su stvarno zlo, evo ja se kladim da ne bismo izgubili da nije bilo tog dizanja u nebesa s njihove strane. Realno, po rezultatima u zadnje vrijeme mi jesmo bili blagi favoriti ali svima je i prije utakmice bilo jasno da Engleska (uz Argentinu) ima najbolje igrače na svijetu. UVJEREN sam da bi Englezi osvojili nekoliko velikih naslova da nije njihovih krvožednih medija koji stvaraju enormni pritisak a kad krene loše kvare atmosferu i stvaraju afere. Oni su izgleda uzor za dio naših medija, nažalost.

I zato stop medijskom primitivizmu i senzacionalizmu, živjelo objektivno novinarstvo.

Pelezinho

pre 15 godina

Smesna izjava kako bi samo pokusao da se "izvadi"i da se opravda zbog ubedljivog poraza.Pa ti englezi se nisu ni kvalifikovali na EP niti imaju neki zapazen rezultat u svetskim okvirima vec decenijama.Pratim fudbal odavno ali nikada nisam video reprezentaciju koja je toliko precenjena od engleske repke.Cak i njihovi igraci su precenjeni,Beckham kao najbolji primer,neko ko imalo zna o fudbalu zna o cemu pricam.

blago njima, a i nama

pre 15 godina

Ma ne zna se ko je gori - komsije ili mi. Mi kad izgubimo, uglavnom sudije, UEFA, zavera, nedostatak iskustva, a komsije kad izgube to moze da se desi samo od najboljeg u Evropi, svetu, univerzumu...

Lee Marvin

pre 15 godina

'Nekoliko meseci živeli smo u snu i mislili da smo najbolji tim u Evropi.'

Ja ne znam stvarno, jesu li oni pali s Marsa?
S onakvom ligom, onakvim klubovima i onim igračima i ovim hype-trenerom Bilićem, oni umislili da su izmislili 'nogomet'?

Ruza

pre 15 godina

Bilic zaboravlja da ta ista Engleska koja je "najjaca u Evropi" nije ni igrala na prvenstvu Evrope! Spanija je najjaca, sto je i dokazano! Da nije smesno bilo bi jadno!!!

marko

pre 15 godina

Po cemu to je engleska najbolja u evropi - zakljucak izveden na osnovu jedne utakmice gde su razbili Croasane, a vec dve tri godine nemaju nikakvu igru ni rezultate - jaka stvar - par zar ih nisu tukli holandjani 3-0 u splitu pre par meseci? Ajde Bilicu oladi malo...

Jugovic

pre 15 godina

"Srbija se ne moze mjeriti u kvaliteti igrača sa hrvatskom, koliko Vam vrijedi reprezentacija.
(Hrvat, 11. septembar 2008 22:22)"

Decko,Srbija ima 9-ti tim po vrednosti u Evropi,a vasi na velikom 21-om.

Ozbiljni nogometni analiticar trenutno nastanjen u Somboru.

pre 15 godina

Najjaci u Europi:
1.Spanjolska
2.Nizozemska
3.Hrvatska
4.Engleska
5.Njemacka
6.Portugal
7.Francuska
8.Italija
9.Rusija
10.Turska
11.Svedska
12.Ukrajina
13.Grcka
14.Ceska
15.Danska
......
23.Srbija
24.Makedonija
.....
28.BIH
.....
33.Slovenija
34.Crna Gora

Ovo je realno,nekima se vjerovatno nesvidja,ali neka zive i dalje u paralelnom svijetu..POZDRAV

BorkoSavic

pre 15 godina

Postujem Bilica jos kao fudbalera,a pogotovu kao osobu koja svojim obrazovanjem i hobijima rusi predrasude o fudbalerima.Tim pre mislim da uz njega ne ide,sto bi Hrvati rekli,ovakvo ;okretanje pile naopako".Ko je najbolji valjda se utvrdjuje na najvecim fudbalskim takmicenjima.Posto i sebe smatram(pomalo neskromno)ozbiljnim fudbalskim analiticarem,voleo bih da znam koji su kriterijumi mog kolege iz Sombora,pa je Hrvatska ispred Engleske,Portugalije,Francuske,Italije,pa i Rusije i Turske.

BALTY

pre 15 godina

Oduzeti SP Juznoj Africi ! Nemam nista protiv njih ali cujem glasine da imaju problema sa stadionima ! A sam London vec ima 2 nova i velika stadiona ! WEMBLY I EMIRATES ! A grade i Olipiski ! ZNACI DRZAVA U KOME SAMO 1 GRAD CE DA IMA 3 NOVA I VELIKA STADIONA ! A da ne spominjem jos Mancester pa u Livepulu se gradi stadion za 65000 mesta, ITD ! A znamo svi da im je za 1 glas i posle je priznato, neposteno oduzeta organizacija SP-2006 ! Jos bi ovo bila poslednja sansa za generaciju: GERARDA, LAMPARDA, BEKAMA, SKOLSA, OVENA, RUNIA, BRACE KOL I NEVIL, FERDINADA, KARAGERA, KRAUCA, SON RAJT FILIPSA, FAULERA I MNOGO, MNOGO DRUGIH DA NESTO UCINE U NACIONALNOM DRESU ! P.S. PREMA TOME, FIFA ! SP-2010 ENGLESKA ! ! !

stefan

pre 15 godina

ma daj Bilicu kad neko sovlada Hrvatsku onda taj je tim najjaci..pa i mi smo ve tukli u Skopju 2:0 pa nisi davao takve izjave...za tebe bilo je najbolje da ides u West Ham ti si svoju slavu sa hrvatsku reprezentaciju vec postigao vise od to se nemoze...a da je Engleska jaka jaka je ali nisi otkrio toplu vodu ...tu su i Holandija od koji ste isto pukli,onda Nemacka i svakao Francuska(to sto je Domenek drugi Stiv Mklaren to je druga prica)

milosss

pre 15 godina

Oni majke mi nisu normalni, kaže "Misli smo da smo najbolji tim u Evropi", ima bar 5 reprezentacija boljih od njih. Stvarno ih ne razumijem kako mogu tako nešto da govore..

Everton4ever

pre 15 godina

Znaci sada su najaca selekcija u evropi, a dan pre utakmice si pricao da imas bolje igrace na svakoj poziciji od engleza!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

FAN OF PARTIZAN Kazes zvezda dodija 5-tog oktobra partizan, kada bi se kadjali JAVORIMA!!! Pa vi se 10 DUGIIIH GOOOODINA gadjate javorima i samo me jedno interesuje,gde bre nalazite tolike JAVORE?????

Вук

pre 15 godina

Где су најјачи рођаче, видели смо их на светским и европским првенствима, деценијама уназад смрде колико су лоши. Добре појединце им нико не спори, али џабе им то!

ivan

pre 15 godina

Najprostije da se izvuces zbog neuspeha je reci da si izgubio od najjaceg. Evo i mi smo izgubili od najace reprezentacije evrope Francuske i sad je cela nacija spokojna.

red devil 011

pre 15 godina

Pametan covek. Em nasao opravdanje za ponizavajuci poraz, em se jos malo izreklamirao ostrvskim medijima kao buduci trener njukasla. Great success:-)

sima88

pre 15 godina

Hahaha..A pre nekoliko meseci su se dicili kako su oni jedna od velikih sila u fudbalu.Kad se samo setim komentara na Index-u tipa "Englezi umisljaju da su jaki" i sl kada nisu imali ni trunke postovanja za Engleze...mislim stvarno...A sada pokusavaju da opravdavaju svoj debakl,svasta..Smesni su!

REALNO

pre 15 godina

sta sad ste izgubili od engleza i odma su oni najjaca reprezentacija u evropi,daj molim te uozbilji se,pobedili ste ih zbog busena!(i onda vi niste imali srece).

Zmaj

pre 15 godina

Dobro rece Olic, prethodna 2 puta Hrvatska je "imala srece". Sad ih je sreca napustila i kako stvari stoje nece se vratiti uskoro...

realno da realnije ne moze biti

pre 15 godina

nemam nista protiv Hrvata,da se razumemo. osecam potrebu da iskazem moje misljenje,sto ce se u bliskoj buducnosti ispostaviti tacnim. Hrvatska reprezentacija uradila sta je uradila do nedavnog EP 2oo8. to je maximum i sada pada polako al sigurno igracki. neki hrvatski reprezentativci su u godinama,a zamenu im je tesko naci,do duse ni oni nisu nekog kvaliteta ali su opasni trkaci sto nadoknadjuju samim trcanjem i iskustvom. tesko da ce se plasirati na SP. 2O10 jer Ukainci su po meni favoriti za to 2 mesto. naravno Englezi 1.

Hrvat

pre 15 godina

samo malo ljudi...hrvatska je od iskljucenja naseg igraca bila ravnopravna, a i bolja u pocetku od engleske! prvi gol je plod ciste srece, jer je pranjic odbio loptu u ledja suigracu bas tako da se ova odbila do valkota i ovaj zabio. igrac vise su oni fenomenalno iskoristili.

kazem vam, da ce biti sasvim druga prica ponovo na wembleyu, a tu ce biti i pravi napadac silva!

true SERB

pre 15 godina

Realno, komsije su mnogo jace od nas i bilo bi korektno da im aplaudiramo! Voleo bih da nestane ta "mrznja" medju nama i da vise zivimo kako dolikuje! Blizeg od Hrvatske nemamo, nema potrebe da zavidimo jednu drugimo, vec da se bodrimo!

Mikele

pre 15 godina

Pa cim su uspeli veliku Hrvatsku da pobede onda su najjaci u Evropi... Bolje sidjite na zemlju, mozda i budete uspesniji, nadobudni ste znaci strasno

hrvat

pre 15 godina

Nasa igraci malo su digli nos i nisu dosta trcali ,to je jedan od razloga zasto smo izgubili, drugi je sudac koji je neopravdano dosudio crveni karton kovacu ,ako niste primjetili dok smo igrali sa 11 igraca rezultat je bio 0:1.
Ozljedeni a jako potrebni su kranjcar i eduardo i to je razlika od prosle utakmice sa engleskom

nazalost_nisi_u _pravu

pre 15 godina

Decko,Srbija ima 9-ti tim po vrednosti u Evropi,a vasi na velikom 21-om.
(Jugovic, 12. septembar 2008 00:59)

daj neki link da se uvjerim!!!!!

pinkerton

pre 15 godina

ma daj Bilicu kad neko sovlada Hrvatsku onda taj je tim najjaci..pa i mi smo ve tukli u Skopju 2:0 pa nisi davao takve izjave...za tebe bilo je najbolje da ides u West Ham ti si svoju slavu sa hrvatsku reprezentaciju vec postigao vise od to se nemoze...a da je Engleska jaka jaka je ali nisi otkrio toplu vodu ...tu su i Holandija od koji ste isto pukli,onda Nemacka i svakao Francuska(to sto je Domenek drugi Stiv Mklaren to je druga prica)
(stefan, 11. septembar 2008 18:09)

Kakav West Ham, jesi li ti normalan?!
Croatia iz Sesveta, eventualno :)
Pozdrav iz Zagreba

ŠVINGLŠVEGER

pre 15 godina

Već sada sam siguran da se u baražu sastaju Hrvatska i Srbija. Prognoza: pobeda Srbije - tada će Srbija, za G. Bilića, biti najbolja u Evropi.

krajisnik

pre 15 godina

pogledaj na transfermarkt.de pa ces videti ciji tim vise vredi,a imas i pojedinacno cenu za svakog igraca iz reprezentacije. to je sto se tice cena na trzistu,nazalost to nije nikakvo merilo na terenu jer ti veliki timovi na papiru danas jedva ilaze na kraj sa ekipama kao sto su farani,malta,azeri,a jos teze sa osrednjim ekipama kao sto je litvanija,izrael,makeonija...

Rodrigo

pre 15 godina

Pokušat ću ukratko odgovorit na nekoliko pogrešnih izjava u prethodnim komentarima.
Bilić nije zaboravio da se Engleska nije kvalificirala na EP zato što je upravo Hrvatska ta koja je izbacila 2:0 u ZG i 3:2 u Londonu (vodili 2:0). Nije ih pobijedio nikakav "busen" nego odlična igra Hrvatske.
Hrvatska je odigrala najlošiju utakmicu u povijesti. To je prvi poraz u službenim utakmicama na domaćem terenu. Šamar da još zvoni u glavi, ali i to se moralo jednom dogodit. A btw englezi su odigrali iznenađujuće savršeno, svatko tko je gledao utakmicu to je mogao i vidjeti, pa bi molio one koji nisu gledali da se suzdrže od komentara, jer je očito da je novi trener Fabio Cappello savršeno posložio stvari za ovu utakmicu. Sam je rekao da je išao na svaku utakmicu hrvatske reprezentacije kako bi se prirpermio za ovaj susret i snimio sve što je trebalo za taj susret.
Naša igra se potpuno raspala nakon nepravednog isključenja Roberta Kovača (da sudac nije vidio krv nebi mu dao ni žuti karton) jer start nije bio grub ni namjeran, ali je došlo do grube ozljede i dosta krvi. Nakon toga, a več je bilo 0:1 naša igra se raspala ko da nam fali 4 igrača a ne 1.
Pored toga igrali smo bez Eduarda i Kranjčara (ozljede) koji su ih slomili u Zg i Londonu, a igraju u njihovoj ligi.
Zaključak: moramo tuči ukrajinu u gostima za mjesec dana da držimo korak, a u 9/2009 smo na uzvratu u Londonu nadam se u punom sastavu i još bogatijim iskustvom.
Ako englezi budu slušali Fabia Cappella taj će čovjek napravit preporod engleskog nogometa. Ova utakmica je to pokazala jer su zbilja igrali fantastično i zaslužili pljesak hrvatskih navijača.
Netko je napisao da bi i Srbija pobijedila Hrvatsku.... joj jedva čekam taj susret, ali nažalost jedino je moguć u prijateljskoj utakmici jer se u službenim nemožemo sresti bar ne tako skoro. Hajde da se i vi negdje više kvalificirate pa da zaigramo.

Ozbiljni nogometni analiticar trenutno nastanjen u Somboru.

pre 15 godina

Najjaci u Europi:
1.Spanjolska
2.Nizozemska
3.Hrvatska
4.Engleska
5.Njemacka
6.Portugal
7.Francuska
8.Italija
9.Rusija
10.Turska
11.Svedska
12.Ukrajina
13.Grcka
14.Ceska
15.Danska
......
23.Srbija
24.Makedonija
.....
28.BIH
.....
33.Slovenija
34.Crna Gora

Ovo je realno,nekima se vjerovatno nesvidja,ali neka zive i dalje u paralelnom svijetu..POZDRAV

BALTY

pre 15 godina

Oduzeti SP Juznoj Africi ! Nemam nista protiv njih ali cujem glasine da imaju problema sa stadionima ! A sam London vec ima 2 nova i velika stadiona ! WEMBLY I EMIRATES ! A grade i Olipiski ! ZNACI DRZAVA U KOME SAMO 1 GRAD CE DA IMA 3 NOVA I VELIKA STADIONA ! A da ne spominjem jos Mancester pa u Livepulu se gradi stadion za 65000 mesta, ITD ! A znamo svi da im je za 1 glas i posle je priznato, neposteno oduzeta organizacija SP-2006 ! Jos bi ovo bila poslednja sansa za generaciju: GERARDA, LAMPARDA, BEKAMA, SKOLSA, OVENA, RUNIA, BRACE KOL I NEVIL, FERDINADA, KARAGERA, KRAUCA, SON RAJT FILIPSA, FAULERA I MNOGO, MNOGO DRUGIH DA NESTO UCINE U NACIONALNOM DRESU ! P.S. PREMA TOME, FIFA ! SP-2010 ENGLESKA ! ! !

Pelezinho

pre 15 godina

Smesna izjava kako bi samo pokusao da se "izvadi"i da se opravda zbog ubedljivog poraza.Pa ti englezi se nisu ni kvalifikovali na EP niti imaju neki zapazen rezultat u svetskim okvirima vec decenijama.Pratim fudbal odavno ali nikada nisam video reprezentaciju koja je toliko precenjena od engleske repke.Cak i njihovi igraci su precenjeni,Beckham kao najbolji primer,neko ko imalo zna o fudbalu zna o cemu pricam.

Grunf

pre 15 godina

"Nekoliko meseci živeli smo u snu i mislili da smo najbolji tim u Evropi. Sinoć nas je Engleska udarila čekićem u glavu", napisao je novinar "Jutarnjeg lista

Bože dragi, pa ovo više nije normalno! Ma ko je to normalan vjerovao da smo najbolji u Evropi?! Samo vi blesavi novinari koji ste danima stavljali bombastične naslove. Mediji su stvarno zlo, evo ja se kladim da ne bismo izgubili da nije bilo tog dizanja u nebesa s njihove strane. Realno, po rezultatima u zadnje vrijeme mi jesmo bili blagi favoriti ali svima je i prije utakmice bilo jasno da Engleska (uz Argentinu) ima najbolje igrače na svijetu. UVJEREN sam da bi Englezi osvojili nekoliko velikih naslova da nije njihovih krvožednih medija koji stvaraju enormni pritisak a kad krene loše kvare atmosferu i stvaraju afere. Oni su izgleda uzor za dio naših medija, nažalost.

I zato stop medijskom primitivizmu i senzacionalizmu, živjelo objektivno novinarstvo.

Lee Marvin

pre 15 godina

'Nekoliko meseci živeli smo u snu i mislili da smo najbolji tim u Evropi.'

Ja ne znam stvarno, jesu li oni pali s Marsa?
S onakvom ligom, onakvim klubovima i onim igračima i ovim hype-trenerom Bilićem, oni umislili da su izmislili 'nogomet'?

Ruza

pre 15 godina

Bilic zaboravlja da ta ista Engleska koja je "najjaca u Evropi" nije ni igrala na prvenstvu Evrope! Spanija je najjaca, sto je i dokazano! Da nije smesno bilo bi jadno!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

FAN OF PARTIZAN Kazes zvezda dodija 5-tog oktobra partizan, kada bi se kadjali JAVORIMA!!! Pa vi se 10 DUGIIIH GOOOODINA gadjate javorima i samo me jedno interesuje,gde bre nalazite tolike JAVORE?????

Вук

pre 15 godina

Где су најјачи рођаче, видели смо их на светским и европским првенствима, деценијама уназад смрде колико су лоши. Добре појединце им нико не спори, али џабе им то!

stefan

pre 15 godina

ma daj Bilicu kad neko sovlada Hrvatsku onda taj je tim najjaci..pa i mi smo ve tukli u Skopju 2:0 pa nisi davao takve izjave...za tebe bilo je najbolje da ides u West Ham ti si svoju slavu sa hrvatsku reprezentaciju vec postigao vise od to se nemoze...a da je Engleska jaka jaka je ali nisi otkrio toplu vodu ...tu su i Holandija od koji ste isto pukli,onda Nemacka i svakao Francuska(to sto je Domenek drugi Stiv Mklaren to je druga prica)

red devil 011

pre 15 godina

Pametan covek. Em nasao opravdanje za ponizavajuci poraz, em se jos malo izreklamirao ostrvskim medijima kao buduci trener njukasla. Great success:-)

Hrvat

pre 15 godina

samo malo ljudi...hrvatska je od iskljucenja naseg igraca bila ravnopravna, a i bolja u pocetku od engleske! prvi gol je plod ciste srece, jer je pranjic odbio loptu u ledja suigracu bas tako da se ova odbila do valkota i ovaj zabio. igrac vise su oni fenomenalno iskoristili.

kazem vam, da ce biti sasvim druga prica ponovo na wembleyu, a tu ce biti i pravi napadac silva!

blago njima, a i nama

pre 15 godina

Ma ne zna se ko je gori - komsije ili mi. Mi kad izgubimo, uglavnom sudije, UEFA, zavera, nedostatak iskustva, a komsije kad izgube to moze da se desi samo od najboljeg u Evropi, svetu, univerzumu...

REALNO

pre 15 godina

sta sad ste izgubili od engleza i odma su oni najjaca reprezentacija u evropi,daj molim te uozbilji se,pobedili ste ih zbog busena!(i onda vi niste imali srece).

marko

pre 15 godina

Po cemu to je engleska najbolja u evropi - zakljucak izveden na osnovu jedne utakmice gde su razbili Croasane, a vec dve tri godine nemaju nikakvu igru ni rezultate - jaka stvar - par zar ih nisu tukli holandjani 3-0 u splitu pre par meseci? Ajde Bilicu oladi malo...

milosss

pre 15 godina

Oni majke mi nisu normalni, kaže "Misli smo da smo najbolji tim u Evropi", ima bar 5 reprezentacija boljih od njih. Stvarno ih ne razumijem kako mogu tako nešto da govore..

Everton4ever

pre 15 godina

Znaci sada su najaca selekcija u evropi, a dan pre utakmice si pricao da imas bolje igrace na svakoj poziciji od engleza!!!

ivan

pre 15 godina

Najprostije da se izvuces zbog neuspeha je reci da si izgubio od najjaceg. Evo i mi smo izgubili od najace reprezentacije evrope Francuske i sad je cela nacija spokojna.

Zmaj

pre 15 godina

Dobro rece Olic, prethodna 2 puta Hrvatska je "imala srece". Sad ih je sreca napustila i kako stvari stoje nece se vratiti uskoro...

sima88

pre 15 godina

Hahaha..A pre nekoliko meseci su se dicili kako su oni jedna od velikih sila u fudbalu.Kad se samo setim komentara na Index-u tipa "Englezi umisljaju da su jaki" i sl kada nisu imali ni trunke postovanja za Engleze...mislim stvarno...A sada pokusavaju da opravdavaju svoj debakl,svasta..Smesni su!

Otmar Hicfield

pre 15 godina

"Jedno vreme smo ziveli u snu jer smo bili jedan od organizatora EP,i mislili smo da smo veoma dobri,a onda je dosao Luksemburg i udario nas cekicem po glavi.Veoma su mocni,i mislim da su najbolja ekipa u Evropi."

BorkoSavic

pre 15 godina

Postujem Bilica jos kao fudbalera,a pogotovu kao osobu koja svojim obrazovanjem i hobijima rusi predrasude o fudbalerima.Tim pre mislim da uz njega ne ide,sto bi Hrvati rekli,ovakvo ;okretanje pile naopako".Ko je najbolji valjda se utvrdjuje na najvecim fudbalskim takmicenjima.Posto i sebe smatram(pomalo neskromno)ozbiljnim fudbalskim analiticarem,voleo bih da znam koji su kriterijumi mog kolege iz Sombora,pa je Hrvatska ispred Engleske,Portugalije,Francuske,Italije,pa i Rusije i Turske.

hrvat

pre 15 godina

Nasa igraci malo su digli nos i nisu dosta trcali ,to je jedan od razloga zasto smo izgubili, drugi je sudac koji je neopravdano dosudio crveni karton kovacu ,ako niste primjetili dok smo igrali sa 11 igraca rezultat je bio 0:1.
Ozljedeni a jako potrebni su kranjcar i eduardo i to je razlika od prosle utakmice sa engleskom

realno da realnije ne moze biti

pre 15 godina

nemam nista protiv Hrvata,da se razumemo. osecam potrebu da iskazem moje misljenje,sto ce se u bliskoj buducnosti ispostaviti tacnim. Hrvatska reprezentacija uradila sta je uradila do nedavnog EP 2oo8. to je maximum i sada pada polako al sigurno igracki. neki hrvatski reprezentativci su u godinama,a zamenu im je tesko naci,do duse ni oni nisu nekog kvaliteta ali su opasni trkaci sto nadoknadjuju samim trcanjem i iskustvom. tesko da ce se plasirati na SP. 2O10 jer Ukainci su po meni favoriti za to 2 mesto. naravno Englezi 1.

Jugovic

pre 15 godina

"Srbija se ne moze mjeriti u kvaliteti igrača sa hrvatskom, koliko Vam vrijedi reprezentacija.
(Hrvat, 11. septembar 2008 22:22)"

Decko,Srbija ima 9-ti tim po vrednosti u Evropi,a vasi na velikom 21-om.

Mikele

pre 15 godina

Pa cim su uspeli veliku Hrvatsku da pobede onda su najjaci u Evropi... Bolje sidjite na zemlju, mozda i budete uspesniji, nadobudni ste znaci strasno

pinkerton

pre 15 godina

ma daj Bilicu kad neko sovlada Hrvatsku onda taj je tim najjaci..pa i mi smo ve tukli u Skopju 2:0 pa nisi davao takve izjave...za tebe bilo je najbolje da ides u West Ham ti si svoju slavu sa hrvatsku reprezentaciju vec postigao vise od to se nemoze...a da je Engleska jaka jaka je ali nisi otkrio toplu vodu ...tu su i Holandija od koji ste isto pukli,onda Nemacka i svakao Francuska(to sto je Domenek drugi Stiv Mklaren to je druga prica)
(stefan, 11. septembar 2008 18:09)

Kakav West Ham, jesi li ti normalan?!
Croatia iz Sesveta, eventualno :)
Pozdrav iz Zagreba

ŠVINGLŠVEGER

pre 15 godina

Već sada sam siguran da se u baražu sastaju Hrvatska i Srbija. Prognoza: pobeda Srbije - tada će Srbija, za G. Bilića, biti najbolja u Evropi.

nazalost_nisi_u _pravu

pre 15 godina

Decko,Srbija ima 9-ti tim po vrednosti u Evropi,a vasi na velikom 21-om.
(Jugovic, 12. septembar 2008 00:59)

daj neki link da se uvjerim!!!!!

true SERB

pre 15 godina

Realno, komsije su mnogo jace od nas i bilo bi korektno da im aplaudiramo! Voleo bih da nestane ta "mrznja" medju nama i da vise zivimo kako dolikuje! Blizeg od Hrvatske nemamo, nema potrebe da zavidimo jednu drugimo, vec da se bodrimo!

krajisnik

pre 15 godina

pogledaj na transfermarkt.de pa ces videti ciji tim vise vredi,a imas i pojedinacno cenu za svakog igraca iz reprezentacije. to je sto se tice cena na trzistu,nazalost to nije nikakvo merilo na terenu jer ti veliki timovi na papiru danas jedva ilaze na kraj sa ekipama kao sto su farani,malta,azeri,a jos teze sa osrednjim ekipama kao sto je litvanija,izrael,makeonija...

Rodrigo

pre 15 godina

Pokušat ću ukratko odgovorit na nekoliko pogrešnih izjava u prethodnim komentarima.
Bilić nije zaboravio da se Engleska nije kvalificirala na EP zato što je upravo Hrvatska ta koja je izbacila 2:0 u ZG i 3:2 u Londonu (vodili 2:0). Nije ih pobijedio nikakav "busen" nego odlična igra Hrvatske.
Hrvatska je odigrala najlošiju utakmicu u povijesti. To je prvi poraz u službenim utakmicama na domaćem terenu. Šamar da još zvoni u glavi, ali i to se moralo jednom dogodit. A btw englezi su odigrali iznenađujuće savršeno, svatko tko je gledao utakmicu to je mogao i vidjeti, pa bi molio one koji nisu gledali da se suzdrže od komentara, jer je očito da je novi trener Fabio Cappello savršeno posložio stvari za ovu utakmicu. Sam je rekao da je išao na svaku utakmicu hrvatske reprezentacije kako bi se prirpermio za ovaj susret i snimio sve što je trebalo za taj susret.
Naša igra se potpuno raspala nakon nepravednog isključenja Roberta Kovača (da sudac nije vidio krv nebi mu dao ni žuti karton) jer start nije bio grub ni namjeran, ali je došlo do grube ozljede i dosta krvi. Nakon toga, a več je bilo 0:1 naša igra se raspala ko da nam fali 4 igrača a ne 1.
Pored toga igrali smo bez Eduarda i Kranjčara (ozljede) koji su ih slomili u Zg i Londonu, a igraju u njihovoj ligi.
Zaključak: moramo tuči ukrajinu u gostima za mjesec dana da držimo korak, a u 9/2009 smo na uzvratu u Londonu nadam se u punom sastavu i još bogatijim iskustvom.
Ako englezi budu slušali Fabia Cappella taj će čovjek napravit preporod engleskog nogometa. Ova utakmica je to pokazala jer su zbilja igrali fantastično i zaslužili pljesak hrvatskih navijača.
Netko je napisao da bi i Srbija pobijedila Hrvatsku.... joj jedva čekam taj susret, ali nažalost jedino je moguć u prijateljskoj utakmici jer se u službenim nemožemo sresti bar ne tako skoro. Hajde da se i vi negdje više kvalificirate pa da zaigramo.