Fudbal 63

Četvrtak, 11.09.2008.

14:53

Janevski: "Potrebno je vreme"

Novi trener FK Crvena zvezda Čedomir Janevski izjavio je da će mu biti potrebno vreme da se upozna sa timom.

Janevski: "Potrebno je vreme" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

vladan

pre 15 godina

evo jedan komentar od objektivnog partizanovca: gospodo zvezdasi,nemate vi problem sa trenerom,vi imate problem sa igracima.Odavno u zvezdi nisu,cak i za nase fudbalske prilike,igrali ovako prosecni igraci. Osim koromana i milijasa,koji znaju igrati lopte,i imaju kvalitet za zvezdu,ostali bi bili adekvatni igraci za nekog prosecnog superligasa,a nikako za CZ. Pretpostavljam da je makedonac dobar trener,isto kao sto nije los bio ni Jankovic,a naravno ni Zeman,koji je ipak dokazano trenersko ime,ali sa ovakvom ekipom i Don Fabio Kapelo ne bi bio u igri za sampionsku titulu. Sta se desava sa Zvezdom,ne znam,ali ocigledno je tu u proslosti mnogo radjeno "na divljaka",na "dodjem ti,dodjes mi",i sada se placa ceh tom stihijskom i neorganizovanom radu,a i igre oko privatizacije su na delu,pa se mozda radi o onome "upropasti do kraja da se lakse kupi".

Delija

pre 15 godina

Sta znaci ovo: "-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta "

Bas je neophodno da svi budu neskolovani,nepismeni i ... glupi!!!!
ili staa?

Svasta od komentara!
(rade, 12. septembar 2008 10:00)


Uopste mu nisam zamerio na to st je skolovan a nisam ni hteo da prica ide u tom pravcu..Poenta je bila da decko dolazi iz UNIVERZITETSKE LIGE, i potpisuje PRVI profesionalni ugovor i igra u PRVIH 11 CRVENE ZVEZDE,ali U PRVIH 11 CRVENE ZVEZDE,ko razume shvatice...

Milos

pre 15 godina

E ovako Misdongarda samo braco moja otrali na kraju sezone, mislim da je sad u Rudaru iz Pljevalja samo sto nisam siguran jel pozajmljen ili pusten. Bolji je od Edgara sigurno ali dzaba kad mu nase zvezdice nisu davale loptu

Njegos

pre 15 godina

e nemam naviku da visim po forumima al ovi ovde me bas uvesele dok pijem kafu... Zvezda je sad u ku... al zna se ko ju je tu doveo,nisu navijaci 100% ja cu i dalje da je volim,samo mi je krivo sto ne mogu da nista promjenim pa ostaje da cekam bolje dane. Musline vrati seee ovce tvoje ne mogu bez tebeee

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

A Dujkovic im sedi u Beogradu! Sto se pak Ivica tice mislim da je posten covek i da mu treba priziti sansu (za ovog Janovskog prvi put cujem!) ali nije dobro to sto Miskovici vedre i oblace u Zvezdi. Mogu oni da privatizuju i upravu i ove nazovi igrace, koji ne znaju ni da trce, a koje su oni sa zlom namerom i doveli u Zvezdu, ali ne i ime "Crvena Zvezda". Ni stadion Marakanu koji nije drzavna imovina kao sto je to stadion Partizana (bivsi JNA) koji je sagradjen od strane drzave. Marakana je vlasnistvo simpatizera kluba koji su za izgradnju stadiona ulagali svoja sretstva. Ovi mladji simpatizeri koji to ne znaju neka pitaju svoje roditelje i starije poznanike koji su kupujuci tada popularno zvane "ciglice" ulozili svoj novac da bi pomogli svom voljenom klubu a ne da bi Miskovicima omogucili jos jednu otimacinu tudje imovine. Zato simpatizeri kluba hitno treba da osnuju drustvo akcionara, kao naprimer Real Madrid ciji su vlasnici akcionari, da angazuju vrsne advokate i sprece ovu mutnu lakrdiju!

Aleksandar

pre 15 godina

Ma sve mi je jasno, osim ko je ovlastio MM (Malog Miška)i tog Mićovića da sređuju na ovaj način stanje u klubu. A šta tek onaj Tomić non-stop radi ispred kamera? Nisam znao i da je Ilija toliki demagog - pa gori je od Miljana. Potez da dovede trenerskog anonimusa je za anale, prvo ide da se pokloni MM a ovamo preti ako mu se neko meša u posao da će odmah da se pakuje.

hahahah

pre 15 godina

Svaka cast Janevski za realnu izjavu:"Jedini cilj ove sezone mi je da sa Zvezdom izborim opstanak u superligi"!to je covek,zadjni na tabeli bez datog gola!!!

Skopje

pre 15 godina

Cetka, nek ti je sa srecom... Dosao si u najtezem trenutku, ali bio si pravi igrac a bices i trener. Cekamo te na klupi Makedonije. Komsije is Skopja su sa tobom, i ne obaziri se na zlurade komentare.

gox

pre 15 godina

Da se i ja nadovezem.
-Da oteraju najperspektivnijeg i najkulturnijeg trenera u Srbiji
-Da oteraju Milojka Pantica zivu legendu C. Zvezde iz upravnog odbora

Savest

pre 15 godina

Ovo "potrebno je vreme" neodoljivo podseća na unapred spremljen izgovor za loše rezultate!
Potrebni su tebi igrači Ljupče,a ne vreme.Nema rezultata bez tima,nema tima bez fudbalera,a u Zvezdi nema fudbalera.
Nego ti gledaj da sklepaš nešto do polusezone pa briši,jer šta god da uradiš najuriće te kao poslednjeg dripca.To se desilo Bajeviću,Jankoviću i Zemanu!

rade

pre 15 godina

Sta znaci ovo: "-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta "

Bas je neophodno da svi budu neskolovani,nepismeni i ... glupi!!!!
ili staa?

Svasta od komentara!

cvele

pre 15 godina

Pa Jankovic se dokazao rezultatima u prethodnom prvenstvu, a oni dovedu jos jednog koji tek treba da se dokaze. Imali smo trenera koji nije bio skup, zahtevan i postovali su ga i igraci i navijaci, a oni doveli Zemana koji se nije snasao. Sto onda nisu vratili Jankovica, nego su doveli ovoga? Mozda ce se i Janevski dokazati, ali to i dalje nije u redu prema Jankovicu....

Slobo

pre 15 godina

Neznam koji je vama k***c, ne valja ovo ne valja ono. Ilija Ivic je po mom misljenju eeeekstra dobitak na mestu direktora. A svi znamo koliko je Jankovic bio poznat kad je seo na klupu Zvezde. Dajmo coveku vremena. Gore valjda nemoze da bude. Mozda izvuce nesto iz ovih amatera i napravi koliko-toliko dobar tim, pa u sledecem prelaznom roku cemo da vidimo dalje. Verujem Ivicu jer je dobro radio u Olimpijakosu!

Napred Zvezdo!

vladimir76

pre 15 godina

ljudi ja ne razumem jednu stvar, kako je moguce da covek koji je u kalcu 15-20 godina ne odgovara zvezdi a odgovara neko ko je totalni anonimus!!

Zare

pre 15 godina

Vrati Betolingara,on je za ove takozvane fudbalere poput Edgara i Subasica izmislio fudbal.
(krsta, 11. septembar 2008 21:33)

Majstore, Subašić je čovek koji je od početka ove sezone jedini pokazao nešto pozitivno a to je bio onaj preokret protiv Kiprana za koji je on apsolutno najzaslužniji. Mislim da čovek nije dobio šansu i da je dobar barem kao Koroman, mada i za Misdongarda ima mesta bar na klupi.

Drugo, da se nisu pretstavili Ilija i Čeda isti bi se ovde javili i rekli, eto nisu se ni pretstavili. Sad kad jesu i rekli par uobičajenih kurtoaznih rečenica ovde se javljaju neki pametnjakovići da mere svaku reč. Meni se ova dvojica čine vrlo ozbiljni i pogotovo mi Ivić uliva povernje. Samim tim što je on izabrao trenera mislim da ni on nije tu slučajno. Što se tiče kvaliteta igrača mislim da je njihova igra do sada proizvod raznih okolnosti (pre svega bojkota Zemana) i da će se za par utakmica pokazati većina u jednom znatno boljem svetlu. Sa druge strane Partizan od ovoga što trenutno pruža teško da bolje može. Predvidjam da će s' proleća da dodje do laganog pada pogotovu ako uspeju da prezime u Evropi jer će igrati mnogo utakmica i teško će se koncentrisati na domaće prvenstvo. Ako ne uspeju da prezime u Evropi to će verovatno opet malo poremetiti atmosferu jer će nesiti navijači za neuspeh da napadnu trenera. U svakom slučaju, jedna ekipa kod nas teško može da odigra u kontinuitetu celu sezonu, ako to uspeju ja skidam kapu. Tako da će već s' proleća Zvezda sasvim sigurno da diše u vrat Partizanu ako ne i nešto više.

Zloćko JF

pre 15 godina

Pa šta se vi kao isčuđavate u stilu prvi komentar poslalo groblje? Jel ste svesni vi kako izgledate, ko ste i šta ste?
Pa vi ste atrakcija ulepšavate mi ove pomalo sumorne dane... O kakvim kompleksima vi pričate? Vas bre delje ko stigne plačete tu danima, pa nije ovaj sajt b92 napravljen da bi vi arlaukali i kukali danima u stilu da su krivi ovi sto su počeli da pošumljavaju mesec zbog vaših cirkuskih tačaka.
Aj susedi uzdravlje idem da čitam ostale komentare u vezi vas i da se onako podlo kikocem...

bakiki

pre 15 godina

@Kimi
Izvini decko al ti si kanda malo prigl.. taj Ivan Randjelovic sto ti lupetas protiv njega je 100% bolji igrac od ovog naseg boksera Ramba, si ga video ove sezone da je uhvatio jednu, ali samo jednu loptu. Zato Randju nazad , a Rokija u ring, pa nek tamo boksuje. Napred Zvezdo

Stefan PFC4EVER

pre 15 godina

aj i ja da se nadovezem na komentar br 10
a znas sta ce tek doziveti?
da jokana proglasimo 007,kao i duleta!
Ziveo Partizan!

ronaldo

pre 15 godina

@Delija
Stvarno je sramotno kao argument za nekvalitet igraca koristiti to da je univerzitetski obrazovan. Nekada su u vecini sportova svi reprezentativci bili univerzitetski obrazovani.

strucnjak :)

pre 15 godina

dosao si u pogresno vreme,
imas samo 3 nedelje..:(((tuzno)
onda,igraju prvi i zadnji..
pa znas..5:0
i kraj.

tuzna prica.....

Vladimir Stanojevic

pre 15 godina

Zasto Muslin nije doveden.Mada sada ZVEZDI ni Kapelo ne bi pomogo.Ova pojacanja ubijaju na mesto.Ako smo ona pojacanja od prosle godine doveli preko DVD-a,ova su verovatno preko radia.Dovedite Dusana Tadica.

Stanojevic Petar

pre 15 godina

Makedonci su cesto dobro donosili ZVEZDI,pa ne treba ni Janevskog osudjivati pre vremena.Covek zasluzuje sansu.Sta Vam bi da ne dovedete nekog zapadnjaka za par miliona?Napred ZVEZDA.

Kimi

pre 15 godina

Da se nadovezem na komentar br.10:
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da nam igra Nenad Jestrovic
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da pustimo Mao Molinu
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da nam tim sastavlja Ognjen Koroman
jel sam nesto zaboravio?
a,da,nisam napisao "da nam brani Ivan Randjelovic"
ljudi,pa koliko nam je on utakmica upropastio...

Sokrates

pre 15 godina

Prije nego sto je upoznao tim Janevski je rekao da je dosao da sa Zvezdom uzme duplu krunu ?!Nakon sto je vidio sa cim raspolaze kaze trebat ce vremena.Mislim da ce trebati vraski mnogo vremena Partizan sa trona skinuti jer kad vidimo sa cim Partizan raspolaze....teledirigovani projektili Zaima i Tosica,bombe Djordjevica,Dijarini i Bogunovicevi prodori raketnom brzinom a tek sakrivanje lopte doktora Moreire i naseg cudesnog djecaka Adema.Umalo da zaboravim Zuku koji kao robot igra sa slomljenim ekstremitetima.E Janevski,Janevski.Trebat ce Zvezda mnogo,mnogo vremena da dodje u rang mocnog komsije,samo se "bojim" da tvoje vrijeme ne iscuri.Ziv mi bio.Partizan je sila.Lijep pozdrav

pedja sin

pre 15 godina

sta vam je ljudi,sta pricate..!?
ovde pojedinci kao da vole frku,zele zlo zvezdi...
pa covek je dosao "juche",sa treningom ,dva sa novim igracima...nego sta mu treba ako ne vreme!?
zamislite da vas pozeve(auu srece za tebe papucara uz kompjuter)neki belgiski klub a jedva da znas pravilno da izgovorish njegovo ime a kamoli imena igraca i njihove karakteristike...
ma ajde bre...ili ovde samo nezreli tinejdzeri ostavljaju komentare ili stvarno lece svoje komplekse i shire negativnu energiju ne birajuci sredstva...
PODRSKA I PUNO SRECE IVICU I JANEVSKOM!!!

Bodljikava zica

pre 15 godina

Stanite, ljudi da vidimo kakav je covek i kako radi. Ja, licno, prvi sam tu kad treba da se kritikuje nest ili neko (kad mislim da je lose, naravno), ali gre'ota da mazemo coveka, a nije se ni pojavio. Meni se iskreno svidja njegov tvrdi stav i autoritet koji, cini se, ima.
E, sad sto se pita ne pravi od G. to je druga stvar. Pa ni Zeman (jos uvek mislim da je veliki trener) nije mogao da natera ove diletante da ozbiljno pristupe igri.

Pax

pre 15 godina

"Delija"-Partizan ima komplekse od zvezde i zbog njih ce drhtati na prvom mestu u ligi,pri osvajanju domaceg kupa,u Ligi UEFA a najvise ce zbog zvezde drhtati sledece godine u Ligi Sampiona.Brate,pogledaj tabelu ako imas hrabrosti!

Zbunjevcevic

pre 15 godina

Jeste Janevski,ti igraci nisu slucajno tu gde jesu,nego namerno.Nije ni zvezda tu gde jeste slucajno nego bas zbog tih igraca.Ostani zvezdo gde jesi, a i igraci ostanite tu gde jeste, jer niste slucajno tu!

stoka17

pre 15 godina

Meni se ne sviđa što je Čedo našu Zvezdu usporedio s velikim klubovima Brižom i Olimpijakosom.

Svaka njima čast, ali nisu Zvezdi ni do koljena.

Čovjeku treba dati priliku, ali već sad mi se ne sviđa kako je krenuo..

Delija

pre 15 godina

E moje Delije,moji zvezdasi...Kad pogledamo malo unazad,prosto me tuga obavije..Sta smo sve docekali i sta smo sve preziveli:

- Da primamo gol od Levadije sa pola terena
-Da nam u prvih 11 igra Pantic
-Da nam u prvih 11 igra Andjelkovic
-Da primimo gol od Liberec na Marakani u prvom minutu
-Da menjamo trenera pred najvazniju utakmicu sa Rendzersom
-Da igramo formaciju 4-6-0
-Da nam na Marakani u drugom poluvremenu kao izmena ulazi Milanko Raskovic da osvezi tim
-Da nas Aris napuni 3-0
-Da igramo protiv Arisa bez spica
-Da Salasu ne daju da odigra jednu celu utakmicu
-Da ispadnemo od Apoela
-Da ispadnemo u PRETKOLU kupa uefa
-Da sledece sezone kada se menja format kvalifikacija za LS ( put mnogo laksi), mi vec zaostajemo 8 bodova
-Da nam svake sezone obecavaju evropsku Zvezdu
-Da nam svaki trener obecava igru
-Da prodajemo nase igrace za mizerne ponude
-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta
-Da protiv Boltona B gubimo kuci
-Da protiv Bajerna primamo onako poslednja 2 gola
-Da nas Apoel satera u cosak sa igracem manje
-Da nam Mutavdzic iz Javora da gol
-Da na Zvezdinom sajtu napisu vest tek kad svi mediji ibjave
-Da nam predsednik bude Toplica
-Da nam Bajevic ode usred utakmice
-Da nam Mirosavljevic da gol
-Da nemamo generalnog sponzora na dresu
-Da cekamo lazne bombe u minut do 12
-Da svi dodju malo zeznu stvar,uce se u zvezdi i odu i nikom nista
-Da nam poniste gol u Lav kupu
-Da Dusan Djokic na utakmici masi dva penala
-Da nam i sada obecavaju EVROPSKU ZVEZDu a svi znamo kako ce se zavrsiti
-Da nam pricaju kako je budzet 5 miliona E
-Da nemamo vise autoriteta da dovedemo mlade talentovane igrace
-Da jedan Pavlovic iz Napretka bi pre presao u NEC(!?) nego u Zvezdu
-Da ne mogu da izaberem sve primere od milion koliko ih ima

Jedina pozitivna stvar je da Partizan ima komplekse od nas..

Nama ostaje da sedimo i cekamo,cekamo,cekamo...

nikola

pre 15 godina

Hm, potrebno je vreme. Ljudi ako moze sledeci trener Zvezde da bude neki naslednik Ajnstajna, neki Svajcarac iz CERN-a, da zakrivi prostor i vreme, vrati npr.u 1991 i eto nama radosti. Pod hitno. Da je tu Bunja vec bi reagovao. :-)

Delija

pre 15 godina

E moje Delije,moji zvezdasi...Kad pogledamo malo unazad,prosto me tuga obavije..Sta smo sve docekali i sta smo sve preziveli:

- Da primamo gol od Levadije sa pola terena
-Da nam u prvih 11 igra Pantic
-Da nam u prvih 11 igra Andjelkovic
-Da primimo gol od Liberec na Marakani u prvom minutu
-Da menjamo trenera pred najvazniju utakmicu sa Rendzersom
-Da igramo formaciju 4-6-0
-Da nam na Marakani u drugom poluvremenu kao izmena ulazi Milanko Raskovic da osvezi tim
-Da nas Aris napuni 3-0
-Da igramo protiv Arisa bez spica
-Da Salasu ne daju da odigra jednu celu utakmicu
-Da ispadnemo od Apoela
-Da ispadnemo u PRETKOLU kupa uefa
-Da sledece sezone kada se menja format kvalifikacija za LS ( put mnogo laksi), mi vec zaostajemo 8 bodova
-Da nam svake sezone obecavaju evropsku Zvezdu
-Da nam svaki trener obecava igru
-Da prodajemo nase igrace za mizerne ponude
-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta
-Da protiv Boltona B gubimo kuci
-Da protiv Bajerna primamo onako poslednja 2 gola
-Da nas Apoel satera u cosak sa igracem manje
-Da nam Mutavdzic iz Javora da gol
-Da na Zvezdinom sajtu napisu vest tek kad svi mediji ibjave
-Da nam predsednik bude Toplica
-Da nam Bajevic ode usred utakmice
-Da nam Mirosavljevic da gol
-Da nemamo generalnog sponzora na dresu
-Da cekamo lazne bombe u minut do 12
-Da svi dodju malo zeznu stvar,uce se u zvezdi i odu i nikom nista
-Da nam poniste gol u Lav kupu
-Da Dusan Djokic na utakmici masi dva penala
-Da nam i sada obecavaju EVROPSKU ZVEZDu a svi znamo kako ce se zavrsiti
-Da nam pricaju kako je budzet 5 miliona E
-Da nemamo vise autoriteta da dovedemo mlade talentovane igrace
-Da jedan Pavlovic iz Napretka bi pre presao u NEC(!?) nego u Zvezdu
-Da ne mogu da izaberem sve primere od milion koliko ih ima

Jedina pozitivna stvar je da Partizan ima komplekse od nas..

Nama ostaje da sedimo i cekamo,cekamo,cekamo...

Pax

pre 15 godina

"Delija"-Partizan ima komplekse od zvezde i zbog njih ce drhtati na prvom mestu u ligi,pri osvajanju domaceg kupa,u Ligi UEFA a najvise ce zbog zvezde drhtati sledece godine u Ligi Sampiona.Brate,pogledaj tabelu ako imas hrabrosti!

Zbunjevcevic

pre 15 godina

Jeste Janevski,ti igraci nisu slucajno tu gde jesu,nego namerno.Nije ni zvezda tu gde jeste slucajno nego bas zbog tih igraca.Ostani zvezdo gde jesi, a i igraci ostanite tu gde jeste, jer niste slucajno tu!

Sokrates

pre 15 godina

Prije nego sto je upoznao tim Janevski je rekao da je dosao da sa Zvezdom uzme duplu krunu ?!Nakon sto je vidio sa cim raspolaze kaze trebat ce vremena.Mislim da ce trebati vraski mnogo vremena Partizan sa trona skinuti jer kad vidimo sa cim Partizan raspolaze....teledirigovani projektili Zaima i Tosica,bombe Djordjevica,Dijarini i Bogunovicevi prodori raketnom brzinom a tek sakrivanje lopte doktora Moreire i naseg cudesnog djecaka Adema.Umalo da zaboravim Zuku koji kao robot igra sa slomljenim ekstremitetima.E Janevski,Janevski.Trebat ce Zvezda mnogo,mnogo vremena da dodje u rang mocnog komsije,samo se "bojim" da tvoje vrijeme ne iscuri.Ziv mi bio.Partizan je sila.Lijep pozdrav

nikola

pre 15 godina

Hm, potrebno je vreme. Ljudi ako moze sledeci trener Zvezde da bude neki naslednik Ajnstajna, neki Svajcarac iz CERN-a, da zakrivi prostor i vreme, vrati npr.u 1991 i eto nama radosti. Pod hitno. Da je tu Bunja vec bi reagovao. :-)

Kimi

pre 15 godina

Da se nadovezem na komentar br.10:
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da nam igra Nenad Jestrovic
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da pustimo Mao Molinu
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da nam tim sastavlja Ognjen Koroman
jel sam nesto zaboravio?
a,da,nisam napisao "da nam brani Ivan Randjelovic"
ljudi,pa koliko nam je on utakmica upropastio...

pedja sin

pre 15 godina

sta vam je ljudi,sta pricate..!?
ovde pojedinci kao da vole frku,zele zlo zvezdi...
pa covek je dosao "juche",sa treningom ,dva sa novim igracima...nego sta mu treba ako ne vreme!?
zamislite da vas pozeve(auu srece za tebe papucara uz kompjuter)neki belgiski klub a jedva da znas pravilno da izgovorish njegovo ime a kamoli imena igraca i njihove karakteristike...
ma ajde bre...ili ovde samo nezreli tinejdzeri ostavljaju komentare ili stvarno lece svoje komplekse i shire negativnu energiju ne birajuci sredstva...
PODRSKA I PUNO SRECE IVICU I JANEVSKOM!!!

stoka17

pre 15 godina

Meni se ne sviđa što je Čedo našu Zvezdu usporedio s velikim klubovima Brižom i Olimpijakosom.

Svaka njima čast, ali nisu Zvezdi ni do koljena.

Čovjeku treba dati priliku, ali već sad mi se ne sviđa kako je krenuo..

Bodljikava zica

pre 15 godina

Stanite, ljudi da vidimo kakav je covek i kako radi. Ja, licno, prvi sam tu kad treba da se kritikuje nest ili neko (kad mislim da je lose, naravno), ali gre'ota da mazemo coveka, a nije se ni pojavio. Meni se iskreno svidja njegov tvrdi stav i autoritet koji, cini se, ima.
E, sad sto se pita ne pravi od G. to je druga stvar. Pa ni Zeman (jos uvek mislim da je veliki trener) nije mogao da natera ove diletante da ozbiljno pristupe igri.

Zloćko JF

pre 15 godina

Pa šta se vi kao isčuđavate u stilu prvi komentar poslalo groblje? Jel ste svesni vi kako izgledate, ko ste i šta ste?
Pa vi ste atrakcija ulepšavate mi ove pomalo sumorne dane... O kakvim kompleksima vi pričate? Vas bre delje ko stigne plačete tu danima, pa nije ovaj sajt b92 napravljen da bi vi arlaukali i kukali danima u stilu da su krivi ovi sto su počeli da pošumljavaju mesec zbog vaših cirkuskih tačaka.
Aj susedi uzdravlje idem da čitam ostale komentare u vezi vas i da se onako podlo kikocem...

Stanojevic Petar

pre 15 godina

Makedonci su cesto dobro donosili ZVEZDI,pa ne treba ni Janevskog osudjivati pre vremena.Covek zasluzuje sansu.Sta Vam bi da ne dovedete nekog zapadnjaka za par miliona?Napred ZVEZDA.

Zare

pre 15 godina

Vrati Betolingara,on je za ove takozvane fudbalere poput Edgara i Subasica izmislio fudbal.
(krsta, 11. septembar 2008 21:33)

Majstore, Subašić je čovek koji je od početka ove sezone jedini pokazao nešto pozitivno a to je bio onaj preokret protiv Kiprana za koji je on apsolutno najzaslužniji. Mislim da čovek nije dobio šansu i da je dobar barem kao Koroman, mada i za Misdongarda ima mesta bar na klupi.

Drugo, da se nisu pretstavili Ilija i Čeda isti bi se ovde javili i rekli, eto nisu se ni pretstavili. Sad kad jesu i rekli par uobičajenih kurtoaznih rečenica ovde se javljaju neki pametnjakovići da mere svaku reč. Meni se ova dvojica čine vrlo ozbiljni i pogotovo mi Ivić uliva povernje. Samim tim što je on izabrao trenera mislim da ni on nije tu slučajno. Što se tiče kvaliteta igrača mislim da je njihova igra do sada proizvod raznih okolnosti (pre svega bojkota Zemana) i da će se za par utakmica pokazati većina u jednom znatno boljem svetlu. Sa druge strane Partizan od ovoga što trenutno pruža teško da bolje može. Predvidjam da će s' proleća da dodje do laganog pada pogotovu ako uspeju da prezime u Evropi jer će igrati mnogo utakmica i teško će se koncentrisati na domaće prvenstvo. Ako ne uspeju da prezime u Evropi to će verovatno opet malo poremetiti atmosferu jer će nesiti navijači za neuspeh da napadnu trenera. U svakom slučaju, jedna ekipa kod nas teško može da odigra u kontinuitetu celu sezonu, ako to uspeju ja skidam kapu. Tako da će već s' proleća Zvezda sasvim sigurno da diše u vrat Partizanu ako ne i nešto više.

rade

pre 15 godina

Sta znaci ovo: "-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta "

Bas je neophodno da svi budu neskolovani,nepismeni i ... glupi!!!!
ili staa?

Svasta od komentara!

Stefan PFC4EVER

pre 15 godina

aj i ja da se nadovezem na komentar br 10
a znas sta ce tek doziveti?
da jokana proglasimo 007,kao i duleta!
Ziveo Partizan!

cvele

pre 15 godina

Pa Jankovic se dokazao rezultatima u prethodnom prvenstvu, a oni dovedu jos jednog koji tek treba da se dokaze. Imali smo trenera koji nije bio skup, zahtevan i postovali su ga i igraci i navijaci, a oni doveli Zemana koji se nije snasao. Sto onda nisu vratili Jankovica, nego su doveli ovoga? Mozda ce se i Janevski dokazati, ali to i dalje nije u redu prema Jankovicu....

hahahah

pre 15 godina

Svaka cast Janevski za realnu izjavu:"Jedini cilj ove sezone mi je da sa Zvezdom izborim opstanak u superligi"!to je covek,zadjni na tabeli bez datog gola!!!

vladan

pre 15 godina

evo jedan komentar od objektivnog partizanovca: gospodo zvezdasi,nemate vi problem sa trenerom,vi imate problem sa igracima.Odavno u zvezdi nisu,cak i za nase fudbalske prilike,igrali ovako prosecni igraci. Osim koromana i milijasa,koji znaju igrati lopte,i imaju kvalitet za zvezdu,ostali bi bili adekvatni igraci za nekog prosecnog superligasa,a nikako za CZ. Pretpostavljam da je makedonac dobar trener,isto kao sto nije los bio ni Jankovic,a naravno ni Zeman,koji je ipak dokazano trenersko ime,ali sa ovakvom ekipom i Don Fabio Kapelo ne bi bio u igri za sampionsku titulu. Sta se desava sa Zvezdom,ne znam,ali ocigledno je tu u proslosti mnogo radjeno "na divljaka",na "dodjem ti,dodjes mi",i sada se placa ceh tom stihijskom i neorganizovanom radu,a i igre oko privatizacije su na delu,pa se mozda radi o onome "upropasti do kraja da se lakse kupi".

strucnjak :)

pre 15 godina

dosao si u pogresno vreme,
imas samo 3 nedelje..:(((tuzno)
onda,igraju prvi i zadnji..
pa znas..5:0
i kraj.

tuzna prica.....

vladimir76

pre 15 godina

ljudi ja ne razumem jednu stvar, kako je moguce da covek koji je u kalcu 15-20 godina ne odgovara zvezdi a odgovara neko ko je totalni anonimus!!

Savest

pre 15 godina

Ovo "potrebno je vreme" neodoljivo podseća na unapred spremljen izgovor za loše rezultate!
Potrebni su tebi igrači Ljupče,a ne vreme.Nema rezultata bez tima,nema tima bez fudbalera,a u Zvezdi nema fudbalera.
Nego ti gledaj da sklepaš nešto do polusezone pa briši,jer šta god da uradiš najuriće te kao poslednjeg dripca.To se desilo Bajeviću,Jankoviću i Zemanu!

Skopje

pre 15 godina

Cetka, nek ti je sa srecom... Dosao si u najtezem trenutku, ali bio si pravi igrac a bices i trener. Cekamo te na klupi Makedonije. Komsije is Skopja su sa tobom, i ne obaziri se na zlurade komentare.

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

A Dujkovic im sedi u Beogradu! Sto se pak Ivica tice mislim da je posten covek i da mu treba priziti sansu (za ovog Janovskog prvi put cujem!) ali nije dobro to sto Miskovici vedre i oblace u Zvezdi. Mogu oni da privatizuju i upravu i ove nazovi igrace, koji ne znaju ni da trce, a koje su oni sa zlom namerom i doveli u Zvezdu, ali ne i ime "Crvena Zvezda". Ni stadion Marakanu koji nije drzavna imovina kao sto je to stadion Partizana (bivsi JNA) koji je sagradjen od strane drzave. Marakana je vlasnistvo simpatizera kluba koji su za izgradnju stadiona ulagali svoja sretstva. Ovi mladji simpatizeri koji to ne znaju neka pitaju svoje roditelje i starije poznanike koji su kupujuci tada popularno zvane "ciglice" ulozili svoj novac da bi pomogli svom voljenom klubu a ne da bi Miskovicima omogucili jos jednu otimacinu tudje imovine. Zato simpatizeri kluba hitno treba da osnuju drustvo akcionara, kao naprimer Real Madrid ciji su vlasnici akcionari, da angazuju vrsne advokate i sprece ovu mutnu lakrdiju!

Vladimir Stanojevic

pre 15 godina

Zasto Muslin nije doveden.Mada sada ZVEZDI ni Kapelo ne bi pomogo.Ova pojacanja ubijaju na mesto.Ako smo ona pojacanja od prosle godine doveli preko DVD-a,ova su verovatno preko radia.Dovedite Dusana Tadica.

ronaldo

pre 15 godina

@Delija
Stvarno je sramotno kao argument za nekvalitet igraca koristiti to da je univerzitetski obrazovan. Nekada su u vecini sportova svi reprezentativci bili univerzitetski obrazovani.

gox

pre 15 godina

Da se i ja nadovezem.
-Da oteraju najperspektivnijeg i najkulturnijeg trenera u Srbiji
-Da oteraju Milojka Pantica zivu legendu C. Zvezde iz upravnog odbora

Njegos

pre 15 godina

e nemam naviku da visim po forumima al ovi ovde me bas uvesele dok pijem kafu... Zvezda je sad u ku... al zna se ko ju je tu doveo,nisu navijaci 100% ja cu i dalje da je volim,samo mi je krivo sto ne mogu da nista promjenim pa ostaje da cekam bolje dane. Musline vrati seee ovce tvoje ne mogu bez tebeee

Delija

pre 15 godina

Sta znaci ovo: "-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta "

Bas je neophodno da svi budu neskolovani,nepismeni i ... glupi!!!!
ili staa?

Svasta od komentara!
(rade, 12. septembar 2008 10:00)


Uopste mu nisam zamerio na to st je skolovan a nisam ni hteo da prica ide u tom pravcu..Poenta je bila da decko dolazi iz UNIVERZITETSKE LIGE, i potpisuje PRVI profesionalni ugovor i igra u PRVIH 11 CRVENE ZVEZDE,ali U PRVIH 11 CRVENE ZVEZDE,ko razume shvatice...

bakiki

pre 15 godina

@Kimi
Izvini decko al ti si kanda malo prigl.. taj Ivan Randjelovic sto ti lupetas protiv njega je 100% bolji igrac od ovog naseg boksera Ramba, si ga video ove sezone da je uhvatio jednu, ali samo jednu loptu. Zato Randju nazad , a Rokija u ring, pa nek tamo boksuje. Napred Zvezdo

Slobo

pre 15 godina

Neznam koji je vama k***c, ne valja ovo ne valja ono. Ilija Ivic je po mom misljenju eeeekstra dobitak na mestu direktora. A svi znamo koliko je Jankovic bio poznat kad je seo na klupu Zvezde. Dajmo coveku vremena. Gore valjda nemoze da bude. Mozda izvuce nesto iz ovih amatera i napravi koliko-toliko dobar tim, pa u sledecem prelaznom roku cemo da vidimo dalje. Verujem Ivicu jer je dobro radio u Olimpijakosu!

Napred Zvezdo!

Aleksandar

pre 15 godina

Ma sve mi je jasno, osim ko je ovlastio MM (Malog Miška)i tog Mićovića da sređuju na ovaj način stanje u klubu. A šta tek onaj Tomić non-stop radi ispred kamera? Nisam znao i da je Ilija toliki demagog - pa gori je od Miljana. Potez da dovede trenerskog anonimusa je za anale, prvo ide da se pokloni MM a ovamo preti ako mu se neko meša u posao da će odmah da se pakuje.

Milos

pre 15 godina

E ovako Misdongarda samo braco moja otrali na kraju sezone, mislim da je sad u Rudaru iz Pljevalja samo sto nisam siguran jel pozajmljen ili pusten. Bolji je od Edgara sigurno ali dzaba kad mu nase zvezdice nisu davale loptu

Delija

pre 15 godina

E moje Delije,moji zvezdasi...Kad pogledamo malo unazad,prosto me tuga obavije..Sta smo sve docekali i sta smo sve preziveli:

- Da primamo gol od Levadije sa pola terena
-Da nam u prvih 11 igra Pantic
-Da nam u prvih 11 igra Andjelkovic
-Da primimo gol od Liberec na Marakani u prvom minutu
-Da menjamo trenera pred najvazniju utakmicu sa Rendzersom
-Da igramo formaciju 4-6-0
-Da nam na Marakani u drugom poluvremenu kao izmena ulazi Milanko Raskovic da osvezi tim
-Da nas Aris napuni 3-0
-Da igramo protiv Arisa bez spica
-Da Salasu ne daju da odigra jednu celu utakmicu
-Da ispadnemo od Apoela
-Da ispadnemo u PRETKOLU kupa uefa
-Da sledece sezone kada se menja format kvalifikacija za LS ( put mnogo laksi), mi vec zaostajemo 8 bodova
-Da nam svake sezone obecavaju evropsku Zvezdu
-Da nam svaki trener obecava igru
-Da prodajemo nase igrace za mizerne ponude
-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta
-Da protiv Boltona B gubimo kuci
-Da protiv Bajerna primamo onako poslednja 2 gola
-Da nas Apoel satera u cosak sa igracem manje
-Da nam Mutavdzic iz Javora da gol
-Da na Zvezdinom sajtu napisu vest tek kad svi mediji ibjave
-Da nam predsednik bude Toplica
-Da nam Bajevic ode usred utakmice
-Da nam Mirosavljevic da gol
-Da nemamo generalnog sponzora na dresu
-Da cekamo lazne bombe u minut do 12
-Da svi dodju malo zeznu stvar,uce se u zvezdi i odu i nikom nista
-Da nam poniste gol u Lav kupu
-Da Dusan Djokic na utakmici masi dva penala
-Da nam i sada obecavaju EVROPSKU ZVEZDu a svi znamo kako ce se zavrsiti
-Da nam pricaju kako je budzet 5 miliona E
-Da nemamo vise autoriteta da dovedemo mlade talentovane igrace
-Da jedan Pavlovic iz Napretka bi pre presao u NEC(!?) nego u Zvezdu
-Da ne mogu da izaberem sve primere od milion koliko ih ima

Jedina pozitivna stvar je da Partizan ima komplekse od nas..

Nama ostaje da sedimo i cekamo,cekamo,cekamo...

Pax

pre 15 godina

"Delija"-Partizan ima komplekse od zvezde i zbog njih ce drhtati na prvom mestu u ligi,pri osvajanju domaceg kupa,u Ligi UEFA a najvise ce zbog zvezde drhtati sledece godine u Ligi Sampiona.Brate,pogledaj tabelu ako imas hrabrosti!

stoka17

pre 15 godina

Meni se ne sviđa što je Čedo našu Zvezdu usporedio s velikim klubovima Brižom i Olimpijakosom.

Svaka njima čast, ali nisu Zvezdi ni do koljena.

Čovjeku treba dati priliku, ali već sad mi se ne sviđa kako je krenuo..

nikola

pre 15 godina

Hm, potrebno je vreme. Ljudi ako moze sledeci trener Zvezde da bude neki naslednik Ajnstajna, neki Svajcarac iz CERN-a, da zakrivi prostor i vreme, vrati npr.u 1991 i eto nama radosti. Pod hitno. Da je tu Bunja vec bi reagovao. :-)

Sokrates

pre 15 godina

Prije nego sto je upoznao tim Janevski je rekao da je dosao da sa Zvezdom uzme duplu krunu ?!Nakon sto je vidio sa cim raspolaze kaze trebat ce vremena.Mislim da ce trebati vraski mnogo vremena Partizan sa trona skinuti jer kad vidimo sa cim Partizan raspolaze....teledirigovani projektili Zaima i Tosica,bombe Djordjevica,Dijarini i Bogunovicevi prodori raketnom brzinom a tek sakrivanje lopte doktora Moreire i naseg cudesnog djecaka Adema.Umalo da zaboravim Zuku koji kao robot igra sa slomljenim ekstremitetima.E Janevski,Janevski.Trebat ce Zvezda mnogo,mnogo vremena da dodje u rang mocnog komsije,samo se "bojim" da tvoje vrijeme ne iscuri.Ziv mi bio.Partizan je sila.Lijep pozdrav

Stefan PFC4EVER

pre 15 godina

aj i ja da se nadovezem na komentar br 10
a znas sta ce tek doziveti?
da jokana proglasimo 007,kao i duleta!
Ziveo Partizan!

Zbunjevcevic

pre 15 godina

Jeste Janevski,ti igraci nisu slucajno tu gde jesu,nego namerno.Nije ni zvezda tu gde jeste slucajno nego bas zbog tih igraca.Ostani zvezdo gde jesi, a i igraci ostanite tu gde jeste, jer niste slucajno tu!

Bodljikava zica

pre 15 godina

Stanite, ljudi da vidimo kakav je covek i kako radi. Ja, licno, prvi sam tu kad treba da se kritikuje nest ili neko (kad mislim da je lose, naravno), ali gre'ota da mazemo coveka, a nije se ni pojavio. Meni se iskreno svidja njegov tvrdi stav i autoritet koji, cini se, ima.
E, sad sto se pita ne pravi od G. to je druga stvar. Pa ni Zeman (jos uvek mislim da je veliki trener) nije mogao da natera ove diletante da ozbiljno pristupe igri.

pedja sin

pre 15 godina

sta vam je ljudi,sta pricate..!?
ovde pojedinci kao da vole frku,zele zlo zvezdi...
pa covek je dosao "juche",sa treningom ,dva sa novim igracima...nego sta mu treba ako ne vreme!?
zamislite da vas pozeve(auu srece za tebe papucara uz kompjuter)neki belgiski klub a jedva da znas pravilno da izgovorish njegovo ime a kamoli imena igraca i njihove karakteristike...
ma ajde bre...ili ovde samo nezreli tinejdzeri ostavljaju komentare ili stvarno lece svoje komplekse i shire negativnu energiju ne birajuci sredstva...
PODRSKA I PUNO SRECE IVICU I JANEVSKOM!!!

Kimi

pre 15 godina

Da se nadovezem na komentar br.10:
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da nam igra Nenad Jestrovic
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da pustimo Mao Molinu
-da nam brani Ivan Randjelovic
-da nam tim sastavlja Ognjen Koroman
jel sam nesto zaboravio?
a,da,nisam napisao "da nam brani Ivan Randjelovic"
ljudi,pa koliko nam je on utakmica upropastio...

bakiki

pre 15 godina

@Kimi
Izvini decko al ti si kanda malo prigl.. taj Ivan Randjelovic sto ti lupetas protiv njega je 100% bolji igrac od ovog naseg boksera Ramba, si ga video ove sezone da je uhvatio jednu, ali samo jednu loptu. Zato Randju nazad , a Rokija u ring, pa nek tamo boksuje. Napred Zvezdo

vladimir76

pre 15 godina

ljudi ja ne razumem jednu stvar, kako je moguce da covek koji je u kalcu 15-20 godina ne odgovara zvezdi a odgovara neko ko je totalni anonimus!!

gox

pre 15 godina

Da se i ja nadovezem.
-Da oteraju najperspektivnijeg i najkulturnijeg trenera u Srbiji
-Da oteraju Milojka Pantica zivu legendu C. Zvezde iz upravnog odbora

hahahah

pre 15 godina

Svaka cast Janevski za realnu izjavu:"Jedini cilj ove sezone mi je da sa Zvezdom izborim opstanak u superligi"!to je covek,zadjni na tabeli bez datog gola!!!

Stanojevic Petar

pre 15 godina

Makedonci su cesto dobro donosili ZVEZDI,pa ne treba ni Janevskog osudjivati pre vremena.Covek zasluzuje sansu.Sta Vam bi da ne dovedete nekog zapadnjaka za par miliona?Napred ZVEZDA.

Vladimir Stanojevic

pre 15 godina

Zasto Muslin nije doveden.Mada sada ZVEZDI ni Kapelo ne bi pomogo.Ova pojacanja ubijaju na mesto.Ako smo ona pojacanja od prosle godine doveli preko DVD-a,ova su verovatno preko radia.Dovedite Dusana Tadica.

ronaldo

pre 15 godina

@Delija
Stvarno je sramotno kao argument za nekvalitet igraca koristiti to da je univerzitetski obrazovan. Nekada su u vecini sportova svi reprezentativci bili univerzitetski obrazovani.

strucnjak :)

pre 15 godina

dosao si u pogresno vreme,
imas samo 3 nedelje..:(((tuzno)
onda,igraju prvi i zadnji..
pa znas..5:0
i kraj.

tuzna prica.....

Zare

pre 15 godina

Vrati Betolingara,on je za ove takozvane fudbalere poput Edgara i Subasica izmislio fudbal.
(krsta, 11. septembar 2008 21:33)

Majstore, Subašić je čovek koji je od početka ove sezone jedini pokazao nešto pozitivno a to je bio onaj preokret protiv Kiprana za koji je on apsolutno najzaslužniji. Mislim da čovek nije dobio šansu i da je dobar barem kao Koroman, mada i za Misdongarda ima mesta bar na klupi.

Drugo, da se nisu pretstavili Ilija i Čeda isti bi se ovde javili i rekli, eto nisu se ni pretstavili. Sad kad jesu i rekli par uobičajenih kurtoaznih rečenica ovde se javljaju neki pametnjakovići da mere svaku reč. Meni se ova dvojica čine vrlo ozbiljni i pogotovo mi Ivić uliva povernje. Samim tim što je on izabrao trenera mislim da ni on nije tu slučajno. Što se tiče kvaliteta igrača mislim da je njihova igra do sada proizvod raznih okolnosti (pre svega bojkota Zemana) i da će se za par utakmica pokazati većina u jednom znatno boljem svetlu. Sa druge strane Partizan od ovoga što trenutno pruža teško da bolje može. Predvidjam da će s' proleća da dodje do laganog pada pogotovu ako uspeju da prezime u Evropi jer će igrati mnogo utakmica i teško će se koncentrisati na domaće prvenstvo. Ako ne uspeju da prezime u Evropi to će verovatno opet malo poremetiti atmosferu jer će nesiti navijači za neuspeh da napadnu trenera. U svakom slučaju, jedna ekipa kod nas teško može da odigra u kontinuitetu celu sezonu, ako to uspeju ja skidam kapu. Tako da će već s' proleća Zvezda sasvim sigurno da diše u vrat Partizanu ako ne i nešto više.

Zloćko JF

pre 15 godina

Pa šta se vi kao isčuđavate u stilu prvi komentar poslalo groblje? Jel ste svesni vi kako izgledate, ko ste i šta ste?
Pa vi ste atrakcija ulepšavate mi ove pomalo sumorne dane... O kakvim kompleksima vi pričate? Vas bre delje ko stigne plačete tu danima, pa nije ovaj sajt b92 napravljen da bi vi arlaukali i kukali danima u stilu da su krivi ovi sto su počeli da pošumljavaju mesec zbog vaših cirkuskih tačaka.
Aj susedi uzdravlje idem da čitam ostale komentare u vezi vas i da se onako podlo kikocem...

rade

pre 15 godina

Sta znaci ovo: "-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta "

Bas je neophodno da svi budu neskolovani,nepismeni i ... glupi!!!!
ili staa?

Svasta od komentara!

Savest

pre 15 godina

Ovo "potrebno je vreme" neodoljivo podseća na unapred spremljen izgovor za loše rezultate!
Potrebni su tebi igrači Ljupče,a ne vreme.Nema rezultata bez tima,nema tima bez fudbalera,a u Zvezdi nema fudbalera.
Nego ti gledaj da sklepaš nešto do polusezone pa briši,jer šta god da uradiš najuriće te kao poslednjeg dripca.To se desilo Bajeviću,Jankoviću i Zemanu!

Slobo

pre 15 godina

Neznam koji je vama k***c, ne valja ovo ne valja ono. Ilija Ivic je po mom misljenju eeeekstra dobitak na mestu direktora. A svi znamo koliko je Jankovic bio poznat kad je seo na klupu Zvezde. Dajmo coveku vremena. Gore valjda nemoze da bude. Mozda izvuce nesto iz ovih amatera i napravi koliko-toliko dobar tim, pa u sledecem prelaznom roku cemo da vidimo dalje. Verujem Ivicu jer je dobro radio u Olimpijakosu!

Napred Zvezdo!

cvele

pre 15 godina

Pa Jankovic se dokazao rezultatima u prethodnom prvenstvu, a oni dovedu jos jednog koji tek treba da se dokaze. Imali smo trenera koji nije bio skup, zahtevan i postovali su ga i igraci i navijaci, a oni doveli Zemana koji se nije snasao. Sto onda nisu vratili Jankovica, nego su doveli ovoga? Mozda ce se i Janevski dokazati, ali to i dalje nije u redu prema Jankovicu....

Aleksandar

pre 15 godina

Ma sve mi je jasno, osim ko je ovlastio MM (Malog Miška)i tog Mićovića da sređuju na ovaj način stanje u klubu. A šta tek onaj Tomić non-stop radi ispred kamera? Nisam znao i da je Ilija toliki demagog - pa gori je od Miljana. Potez da dovede trenerskog anonimusa je za anale, prvo ide da se pokloni MM a ovamo preti ako mu se neko meša u posao da će odmah da se pakuje.

Skopje

pre 15 godina

Cetka, nek ti je sa srecom... Dosao si u najtezem trenutku, ali bio si pravi igrac a bices i trener. Cekamo te na klupi Makedonije. Komsije is Skopja su sa tobom, i ne obaziri se na zlurade komentare.

Njegos

pre 15 godina

e nemam naviku da visim po forumima al ovi ovde me bas uvesele dok pijem kafu... Zvezda je sad u ku... al zna se ko ju je tu doveo,nisu navijaci 100% ja cu i dalje da je volim,samo mi je krivo sto ne mogu da nista promjenim pa ostaje da cekam bolje dane. Musline vrati seee ovce tvoje ne mogu bez tebeee

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

A Dujkovic im sedi u Beogradu! Sto se pak Ivica tice mislim da je posten covek i da mu treba priziti sansu (za ovog Janovskog prvi put cujem!) ali nije dobro to sto Miskovici vedre i oblace u Zvezdi. Mogu oni da privatizuju i upravu i ove nazovi igrace, koji ne znaju ni da trce, a koje su oni sa zlom namerom i doveli u Zvezdu, ali ne i ime "Crvena Zvezda". Ni stadion Marakanu koji nije drzavna imovina kao sto je to stadion Partizana (bivsi JNA) koji je sagradjen od strane drzave. Marakana je vlasnistvo simpatizera kluba koji su za izgradnju stadiona ulagali svoja sretstva. Ovi mladji simpatizeri koji to ne znaju neka pitaju svoje roditelje i starije poznanike koji su kupujuci tada popularno zvane "ciglice" ulozili svoj novac da bi pomogli svom voljenom klubu a ne da bi Miskovicima omogucili jos jednu otimacinu tudje imovine. Zato simpatizeri kluba hitno treba da osnuju drustvo akcionara, kao naprimer Real Madrid ciji su vlasnici akcionari, da angazuju vrsne advokate i sprece ovu mutnu lakrdiju!

Milos

pre 15 godina

E ovako Misdongarda samo braco moja otrali na kraju sezone, mislim da je sad u Rudaru iz Pljevalja samo sto nisam siguran jel pozajmljen ili pusten. Bolji je od Edgara sigurno ali dzaba kad mu nase zvezdice nisu davale loptu

Delija

pre 15 godina

Sta znaci ovo: "-Da nam u prvih 11 igra decko koji dolazi sa univerziteta "

Bas je neophodno da svi budu neskolovani,nepismeni i ... glupi!!!!
ili staa?

Svasta od komentara!
(rade, 12. septembar 2008 10:00)


Uopste mu nisam zamerio na to st je skolovan a nisam ni hteo da prica ide u tom pravcu..Poenta je bila da decko dolazi iz UNIVERZITETSKE LIGE, i potpisuje PRVI profesionalni ugovor i igra u PRVIH 11 CRVENE ZVEZDE,ali U PRVIH 11 CRVENE ZVEZDE,ko razume shvatice...

vladan

pre 15 godina

evo jedan komentar od objektivnog partizanovca: gospodo zvezdasi,nemate vi problem sa trenerom,vi imate problem sa igracima.Odavno u zvezdi nisu,cak i za nase fudbalske prilike,igrali ovako prosecni igraci. Osim koromana i milijasa,koji znaju igrati lopte,i imaju kvalitet za zvezdu,ostali bi bili adekvatni igraci za nekog prosecnog superligasa,a nikako za CZ. Pretpostavljam da je makedonac dobar trener,isto kao sto nije los bio ni Jankovic,a naravno ni Zeman,koji je ipak dokazano trenersko ime,ali sa ovakvom ekipom i Don Fabio Kapelo ne bi bio u igri za sampionsku titulu. Sta se desava sa Zvezdom,ne znam,ali ocigledno je tu u proslosti mnogo radjeno "na divljaka",na "dodjem ti,dodjes mi",i sada se placa ceh tom stihijskom i neorganizovanom radu,a i igre oko privatizacije su na delu,pa se mozda radi o onome "upropasti do kraja da se lakse kupi".