Olimpizam 252

Ponedeljak, 18.08.2008.

04:42

Drugi poraz vaterpolista Srbije

Drugi poraz vaterpolista Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

252 Komentari

Sortiraj po:

Ponosni Srbin

pre 15 godina

@Car Leopold I. Habsburõki

Ne znam odakle ti pravo da dajes takve komentare.
Pa habsburzi su popili fine batine u prvom svetskom ratu od srba koji nisu imali vremena da se oporave od balkanskih ratova.

srbija kao nacija se moze ponositi svojom istorijom zakljucno sa prvim svetskim ratom (ne bih komentarisao komunisticki period, nadam se da cemo u narednih nekoliko generacija izbaciti i poslednji komunisticki gen iz sebe).

od stefana nemanje do pocetka 20 - veka srbi su dokazali da su istrajan narod koji zna zasto postoji i ni 500 godina pod turcima nas nije unistilo (mozda nismo vise take plavi vise ali nema ni veze).

svaka nacija ima svoju zutu minutu, mi cemo svoju preziveti jer imamo dugu istoriju kojom mozemo da se ponosimo za razliku od nekih fasista i nacija koje su precesto isle stranputicom. nismo se poturcili ali smo nazalost dozvolili da nas komunizam skoro unisti. preziveli smo i idemo dalje, sporo, ali idemo napred, duga i ponosna istorija je ono sto ce uvek da nas odrzi i zato mi nemamo komplekse prema drugim ex yu drzavama i ne moramo da izmisljamo da smo pravi turci ili potomci alexandra makedonskog ili da se odricemo slovenskog nasledja kako bi se dodvoravali zapadu ili ne znam kome.

sto se tice sporta, sto bi i trebalo da bude glavna tema ovde, mi trenutno placamo 90-e, klinci koji su tih godina rodjeni nisu imali ni za patike ni za loptu a drzavom su harali skotovi (ali i prazni bazeni su bili maximalno iskorisceni za tenis jel? :)).

srecom imamo dovoljno odlicnih sportista koji ce neke nove klince dovoljno naloziti da se bave sportom i nadlezne da ulazu vise u srpski sport sa zdravim razlogom.

pozdrav svima

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@MNE fan
Prvo bitka na Mojkovcu je bila 1915. godine, ne poznajes svoju istoriju...Drugo tad Crnogorci nisu ni postojali kao nacija vec su bili Srbi iz Crne Gore i svaka im cast na junackoj borbi, uveran sam da bi i Srbi iz Srbije to isto uradili za njih...I to nije bilo nikakvo bezanje vec povlacenje, jer je Srbija bila napadnuta sa svih strana i bilo je neizbezno.
@Car Leopold I. Habsburõki
Prijatelju sta tebe muci?Sto pominjes Kosovsku bitku i samaranje?Tu bitku Srbi jesu izgubili jer su bili visestruko malobrojniji, ali su junacki otisli u boj, a nisu hteli da mole Murata za mir i da budu vazali!To je ono sto je Srbe uvek izdvajalo od drugih naroda!

Lomi

pre 15 godina

Moji Srbi, niko vam ne zamjera sto se tako postupili (isto bi i drugi napravili), ali kad se vec gadjate nekim predjasnjim postenjem, kako to da ste na Evropskom prvenstvu u Malagi "igrali za Dachu", ali se eto ipak provuce nekako onih 6:6 sa Rumunima u grupi ?! A moji Hrvati, da ste izgubili od USA sa bilo kojom drugom razlikom, pa da covjek kaze da niste stelovali, ali ovako, ccc... A nismo ni mi nista bolji sto se postenja tice. No srecom, sto se igre tice ipak jesmo, zato Crna Gora sa 300 grama zlata bogatija nakon Pekinga! ;)

Car Leopold I. Habsburõki

pre 15 godina

Komentar br. 245.
Ma pusti, to im je bilo kroz celu istoriju, zaseru stvar, pa onda kidaju. Tako do današnje takozvane krajine, pa do Sentandreje, i sada, kao njihove zemlje. Ovo drugo bežanje je nazvano "velikom seobom", a što se velikog šamaranja u kosovskom boju tiče, nakon 600 godina su rešili, da je bilo nerešeno, prođe još koja decenija, pa će biti čak i pobednici....

dina

pre 15 godina

Evo, javljam se iz zemlje gdje vaterpola nema uopće, ali sam odrasla uz sjajnog vaterpolistu, pa sam uz njega naucila da VOLIM VATERPOLO. I necete mi ga ogaditi svojim komentarima koji i nemaju veze sa sportom vec vjekovnim nacionalnim kompleksima. Zao mi vas je jer ste slijepi na ljepotu vaterpolske igre uopce. Mozda sam naivna, ali ako i jesam uzivam u svojoj zabludi.

MNE fan

pre 15 godina

Gnusas se Crnogoraca??A ko ti je spasio guzicu 1918. na Mojkovac kad ste bjezali ...???Da nije Papua Nova Gvineja?Zato zadrzi te misli za sebe..Ovo je posrt to nema veze s politikom,mada vi uvjek imate neke kompleksaske misli..Ajmo Crvene Ajkule..Da ako i Hrvatska i Srbija zauzmu dobar plasman..

Asterix

pre 15 godina

@Eric Cantona

Ma shvatam ja to, j..iga, moja je greška, ali ni sa suprugom ni sa punicom nemam šanse da raspravljam, pa moram s nekim :-o)))))))))
Iskreno, pa i ti si nagrizao na moje komentare, bar mi se tako činilo, ali bilo. pa prošlo.
Ali ozbiljno, vidimo se u finalu. Ako mi ne stignemo tamo, navijaću za Srbiju, najviše zbog toga, što si i pomenuo, da ovoj generaciji samo ovo odličje fali iz vitrine, i verovatno im je poslednja šansa, da uzmu zlato. Pa ruku na srce, zaslužili su to. Ako trijumfujete, nadam se, da će neko virtualno odličje dobiti i Danilo Ikodinovič, čiji sam, kao sportisti simpatizer, i koristim priliku, da mu želim što brži oporavak.

Pozdrav

balkan boy

pre 15 godina

OI 2008 i vaterpolo desavanja tamo najbolje oslikavaju sliku o narodima koji zive na ovim prostorima.Dok veci deo ostatka sveta OI vidi kao sportsko takmicenje, na Balkanu se to vidi kao jos jedna prilika za sukob.Slavi se tudji poraz, svim sredstvima (najmanje sportskim) pokusava se prvo poniziti doskorasnji "brat" a potom ako je moguce i postici neki "sportski" rezultat, akcentuje se koliko su jedni pametniji i mudriji od drugih...A ustvari svi oni ne vide koliko su isti.

Za divno cudo na tom Balkanu ipak, u tom ambijentu, se radjaju neverovatne sportske velicine tipa Drazena ili Divca.Evropa je strepela od timova kakvi su bili Jugoplastika ili Crvena Zvezda....

Sramota me je da objasnjavam nekim poznanicima u inostranstvu sta se desava na ovom vaterpolo turniru.

Mozda cemo svi mi jednog dana uci u tu EU ali cemo i dalje biti jedno ostrvo naroda koji cekaju priliku da medju sobom pocnu neke nerazumne sukobe koji na kraju nikom nista ne donose.Donose samo sliku o tome kakvi smo.

milankovic veljko

pre 15 godina

@tukac
Pa naravno da vam ne smetaju turisti pa makar oni bili i iz Srbije jer od toga zivite. Licemjerno, nema sta.
@Ostali
Nismo ni mi puno bolji, ali vi Hrvati ste brate svjetski sampioni u mrznji. Srbi, Slovenci, Rusi, Italijani, marsovci.......Sto se tice barakuda i brkova, poslije OI mozete da ih ladno prozovete somovi. Ajd u zdravlje.

Zeus

pre 15 godina

Ja sam Zeus sa Olimpa. Dodjeljujem nagradu za fair-play Hrvatima što su dali čamac Dancima koji su osvojili zlato, a vi braćo Srbi...baš i niste u duhu olimpizma. dođoh vidjeh izgubih. Sramota...

leo

pre 15 godina

Valjda će ovi pravoslavci da srede rimokatolike pa da bude pravoslavno finale. Pa kom opanci kom obojci što bi rekao naš narod.

kofol pustili

pre 15 godina

srbija kao pustila talijanima. smiješno. isto tako će pustiti i španjolcima. kako ću tek onda s guštom čitati komentare "stručnjaka": iskusan poraz, olfo namjeran, ha ha ha

Eric Cantona: ''Play Beautiful''

pre 15 godina

@savicevic
"Jeste osvajala je po tom redosledu..."

Evo, razmišljao sam pola dana i nikako da shvatim, kako ste mogli svetsku ligu osvajati najpre 2007-te, pa potom 2006-te, pa 2005-te i 2004-te ? (kako si naveo u tvom komentaru, po tom redosledu)

Interesantno........

@Asterix
Ma Savicevic te lozi. Nadam se da ti nece trebati jos pola dana da to shvatis.

Istorija

pre 15 godina

Ajmo jos jednom Crnogorci i Hrvati.

Kuc, kuc. Dobar dan.

Dokle cete se kriti iza Srpskih krvavih gaca a onda pokupiti kajmak!?

Sram vas bilo u petom kolenu!!

Srbi su najzad naucili veliku lekciju velikih Svetskih sila.
Boj ne bije svijetlo oruzje a ni srce u junaka, vec pametna strategija i INTERES.

Mozda na kraju necemo uspeti u pokusaju ali pokusaj je ODLICAN. I do vaseg misljenja nam nije stalo.

"Dragi" Crnogorci, od vaseg busanja u grudi i okupiranja Beograda svakom Srbinu je muka. Gurate svoje pa makar i idiot bio. I dodjoste nam glave. Ako je iko kriv sta nam se desilo (Srbima) u drugoj polovini 20-tog veka to ste vi i vase pristupanje NOB-u 2 godine nakon zavrsetka II Svetskog rata.

A vi Hrvati. Uspeli ste u nameri da dobijete drzavu. Za to vam svaka cast. Mi Srbi smo naivno naseli na vase fore. I sta jos da se kaze. Niti ste to dobili srcem a ni junastvom vec "prodavanjem cigle". Svi Beogradjani znaju o cemu se radi. Znam da vam je zao sto smo najzad shvatili. Ali sta cete. Nismo ni mi BAS TOLIKO glupi.

Vaterpolisti, samo napred. Vi ste uvek bili uzor. Nadam se da ce nove generacije Srba NAJZAD nauciti lekciju o tome kako se biju bitke a kako dobija rat.

Srecno vam bilo!!!!

Trianon

pre 15 godina

@MNE Mojkovac

Kada sam napisao i poslao svoj komentar, tvoje ispravke još nigde nije bilo, a telepatija, kao i čitanje još neobjavljenih komentara mi je slabija strana.
A ti sada lijepo probaj ovo da shvatiš.

Sale

pre 15 godina

Eeeextra. Konačno i da mi odradimo neku kombinaciju u sopstvenu korist. Da smo ovakvi kalkulanti u diplomatiji i politici uopšte, odavno bismo bili vodeća sila u EU. Pa šta i da ne prođemo Špance, kombinacija je bila vredna barem zbog ovoliko nerviranja bivše braće danas koja su shvatila da smo ih konačno sustigli (a Boga mi i prestigli) u ovoj veštini mogućeg. A trebalo im je skoro pola dana da skapiraju kakvu smo im foru prodali. Udovičića za premijera posle OI - očigledno mu više leži nego vaterpolo.

stevan

pre 15 godina

ako hocete da vidite paranoju, teoriju zavere, CIA, FBI, a i KGB, direktan link :
http://www.index.hr/sport/clanak/svi-koji-su-gledali-znaju-sto-se-dogodilo-poraz-srba-je-stvar-za-vodstvo-fine/398757.aspx
a ko je prvi poceo?!
ma da umres od smeha!! molimo vas prestanite hrvati ne mozemo vise!!

stifler

pre 15 godina

kad je srbija izgubila od hrvatske, ma bilo vas je vise stotina hrvata ovde da nam uce kako se radi u sportu, kako srbija ima potencijal al da nije nimalo ravna bivsoj "braci", kako smo medalje dobili jedino s crnogorcima, cak da smo gotovi! pa gde se sad bivsa "braco"?! nesto je tesko naci hrvatski, il crnogorski (njihova nova braca) komentar danas! kako to?! sta je sad?! pa ljudi ucimo lekcije nista vise!! vi namestate, al ne bas pametno. mi namestamo, al ne moze pametnije!! moram priznat da koliko ste vi hrvati hteli nas zbrisati, danas ja jedino cekam da vi ispadnete!! i onda crnogorci, pa da ucimo lekcije od nekog pametnijeg. umjesto da nama ucite , gledajte vasa posla bolje ce vam bit. i ko se zadnji smeje, sladji mu je smeh... bas slatko!!! SRBIJAAAAAAAAAAAA

Nikola BG

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ima preko 250 komentara na vest iz sporta koji se igra u desetak zemalja a pola od tog broja su iz bivse SFRJ. Prvo Hrvati pokusali da steluju, pa onda Srbi a onda se ovde medjusobno prozivaju ko je posteniji...A ja ipak najsrecniji, uhvacena kvota 6.75, uzivancija...

dr. b

pre 15 godina

Posle Caviceve srebrne medalje i zalbe naseg vodjstva (ne i Caviceve,koji je sportski priznao poraz!!!),"braca" croasani su odmah cinicno dali naslov:susjedi vide "urotu"!!!A sada,kako se sve brzo vraca,draga "braco"...sad vi vidite "urotu",a ha,ha,ha,ha...

Tukac

pre 15 godina

Ja sam iz HR. Neću ulaziti u to jeste li namjestili - pustili utakmicu ili ne, nije niti bitno, sami smo krivi. Nije mi više niti previše bitno hoćemo li osvojiti medalju ili ne. Ako moji i izgube, znam da su izgubili čista obraza. Pa što? Doći će nove OI, ali obrazi ostaju isti.

Više sam se obradovao kad je naša (HR) jedriličarka reprezentacija posudila brod Dancima (njihovom se slomio jarbol) koji su zatim osvojili zlatnu medalju i predložili HR za medalju fair playa, nego bilo čemu drugom na OI. Zbog toga mi je drago odakle sam. Takvu sliku hoću da stranci imaju o mojoj zemlji. Dobro, nije sve crno-bijelo, ima i u nas svakakvih idiota, ne sporim, a gdje nema? Ali, osobno, mislim da ste vi uistinu specijalni. Evo zašto:

1. Čitao sam komentare kada je pred nekih mjesec-dva dana Đoković izgubio neki meč u ranijoj fazi turnira, ne sjećam se protiv koga, ali čovjeka ste tako popljuvali da je to za nevjerovat. Ja bih se odrekao vlastitog državljanstva da tako o meni misle u mojoj zemlji. A kako tek onda "volite" susjede... mogu samo zamisliti.

2. Stalno govorite sa vas svi susjedi mrze HR, CG, BiH... Ja ne mrzim nikoga, pa ni vas. Zbog čega mislite da vas svi mrze??? Ljubomora na vas??? Zavist??? Ne znam, ne shvaćam.

3. U HR ste navodno ugroženi i mrze vas, prijete, a turista iz SRB u HR koliko hoćeš. Svakave registracije viđam BG, NI, KI, RU, NS, SU.... Ne smeta mi, stvarno, niti najmanje, (ma dođite svi), ali zašto dolazite na odmor tamo gdje vas mrze??? Ja ne bih nikad išao na odmor na mjesto gdje me mrze.

Iskreno, u vezi vaterpola, nadam se da nećete postati prvaci jer, ruku na srce, igrom niste niti zaslužili. Ne želim nikoga uvrijediti, ali niste moj favorit.

Isprika na dužem postu, pozdrav svima.

Asterix

pre 15 godina

@savicevic
"Jeste osvajala je po tom redosledu..."

Evo, razmišljao sam pola dana i nikako da shvatim, kako ste mogli svetsku ligu osvajati najpre 2007-te, pa potom 2006-te, pa 2005-te i 2004-te ? (kako si naveo u tvom komentaru, po tom redosledu)

Interesantno........

split

pre 15 godina

E neka. Sebi smo obezbedili laksi put do finala. Drago mi je da smo usput Hrvatsku poslali u cetvrtfinale. Tamo neka igraju sa Montenegrom, posto su oni braca ionako. O njima dovoljno govori transparent iz Spanije "Nema vise srpskog jarma, slobodna je Crna Gora"... i to je prporučilo svekoliko srpstvo... i to je najbolji komentar utakmice sa kojom srbi definitivno padaju u drugu ligu svjetskog vaterpola... iskopali ste sebi raku u koju će vas sad španjolci gurnit i postat će van jasno da vaši sportaši nemaju i O od Olimpizma... zapravo oni su antiolimpijci jer više vole poraz suparnika čak i od svoje pobjede... a onaj ko ne voli pobjeđivat gušit će se u svojim go*nima

MNE Mojkovac

pre 15 godina

Trianon,lijepo procitaj komentare pa ces vidjeti da sam se ispravio za tu gresku koju sam napisao!!! Onda cu da uzivam u pobjedama protiv Hrvatske,pa Madjarske i u finalu protiv Spanije... OBRAZ!!!

MadMax

pre 15 godina

Srbija bi svakako bila treća ali je ovim porazom raspored prva dva mesta drugačiji.

Ne znam kome će ove kalkulacije doneti dobro ali se naravno nadam da Srbija ima otvoren put do finala. Jasno je da su četiri reprezentacije jače od ostalih i između njih odlučuju nijanse. Nama ostaje da navijamo za svoju reprezentaciju ne obazirući se na druge. Posebno nepotrebna je mržnja prema bilo kome, a najviše prema Crnogorcima.

Žalosno je da nam se servira veštačka mržnja koji mi prihvatamo kao i sve drugo. Kao i raširena tri prsta, kao i turbofolk, BigBrother, kao i sve druge najniže vrednosti...

Sutra će doći nešto mnogo bitnije...
Svi ćemo biti veći Srbi ako pružimo otpor...

Srećno Srbiji i Crnoj Gori

pozdrav

vp

pre 15 godina

Voleo bih da povecamo broj osvojenih medalja, ali ovo je stvarno sramota! Iskreno posle ovoga, Srbija i Hrvatska treba da budu izbaceni sa Olimpijade. Nadam se da ce najposteniji tim (Madjarska) uzeti zlato.

ivan

pre 15 godina

Crna Goro Crna Goro nepobjedljiva,Crna Goro Crna Goro majko jedina,Crna Goro Crna Goro tebe volim ja,Crna Goro Crna Goro ti si najbolja!!!

goran

pre 15 godina

pozdrav!braco hrvati,nemojte se praviti posteni i fini.trazite trunku a balvan u svom ne vidite.volite i vi da namestate tekme...jucerasnji fudbal hrvatske lige ,3 tekme doslo iz loma 2-1.!kakva slucajnost..

kun aguero

pre 15 godina

E moram da ostavim komentar! Ovo je prevazislo svaku granicu!
Alo bre crnogorci i rvati koga bre vi prozivate, sram da vas bude. Pa kome bre vi pricate o POSTENJU,a!!!
O vama rvatima nema sta da se kaze, vec se to zna!
A crnogorac onaj sto je napisao da se poklonimo rnogorcima...hahahhahahah
Alo rodjace jel ti znas ko su Djokovic i CAvic,jel znas!!!Ajde informisi se malo,bilo bi lepo da znas!
Koje bre vi uspehe imate i u kom sportu ste jos jaki!!!Navedi mi jedan samo majke ti!
Samo docekate da nas vredjate i nesto trabunjate a hocete da dodjete u NS i BG da studirate a!
Samo protiv SRBA pa bilo ko da bude!DOSTA JE VISE,kakva ste nam vi to braca!NIKAD!!!
Eto BRACO CRO I MNT igrate u 1/4 pa se gazite braco!

vicky

pre 15 godina

Re. komentaru br 89 sa prve strane: "Olimpizam i sve njegove vrednote padaju u vodu kad se krene kalkulirati. Nazalost cesto je pravda spora ali vas je vec dohvatila u svakom pogledu i smislu, tako da je i ne treba dodatno dozivati. Sebi ste olaksali put, nama ga malo zagorcali ali tako je svjejedno ako si najbolji i zelis biti prvi ionako moras pobjediti sve. Cijeli vikend mi je bilo zao malog Cavica i poraza za 1 stotinku, ali danas vidim da jednostavno niste ni zasluzili pobjedu, sramota vas bilo kalkulanti. Devedesetih ste isto kalkulirali i htjeli ono sto nije vase da bi sada stigli da Srbiju mozete vidjeti sa drugog kata. Zelim vam svu srecu u daljnjem tijeku natjecanja jer ce vam sigurno trebati. Pozdrav sa lijepog polavog Jadrana!"
(tatjana juric, 18. avgust 2008 10:40)

Jao Bozhe Dragi kakvih likova ima po crnoj hrvatskoj?!? Znachi vide zavere samo kad su oshteceni, a to shto su oni pocheli ovu smejuriju - zaboravilo se. Uzhas! A shto se tiche devedesetih, treba da se stidite shta ste rekli. pokazali ste shta znate o kalkulisanju kad ste se lepo "prochistili"(hvala Bogu baba i deda mi bili pametni pa pobegli 30-tih).

Croat

pre 15 godina

A jesmo se zaje*ali, bolje plasirani smo od Srbije i dobijemo protivnika CG, a ako njih prodemo morat ce mo se boriti u polufinalu sa sucima i madarima, ali nema veze, gazit cemo sve... Vidit cemo, ako zelimo mi ili bilo tko pobijediti madare, trebat ce imati barem 3, 4 razlike kroz cijeli mec, suci ce dati dusu i srce za madarsku!!!

ko-ometator

pre 15 godina

Curkovicu mafijo, nigde necemo zlata videti... zasto nisi poslao Nemanju Rnica makar u boksu da osvojimo... ili pak ako mu to nebi uspelo onda bi mogao da proba i u bejzbolu... njemu nesto ide od ruke batinanje

Solomon premudri

pre 15 godina

Ajde bre Hrvati i Crnogorci. Sta ste zakukali, kakva crna namestaljka, to je samo vadjenje za najobocnije sra*e od igre. Spanci ce da nas oderu i nema brige. Ne znam odakle ljudima ideja da su slabi. Za nas su dovoljno jaki.
A vi ako ste najbolji onda pobedite i najbolje. Nema kukanja.

Darko

pre 15 godina

Sto pricate o namestaljci kad ova utakmica nije nista odlucivala da li cemo biti drugi ili treci u grupi. Mogli smo da budemo drugi jedino da su Ameri izgubili od Nemaca ili, sto je bilo jos neverovatnije, da Hrvati izgube od Kineza. Mnogo je vaznije sto ekipa ocigledno ne igra dobro, svi deluju umorno i malodusno. Za razliku od odbojkasa na primer koji gube ali su bar raspolozeni. Kad bi D. Udovicic bar bio lukav pa da ova losa izdanja iskoristimo da zavaramo protivnike ali se nazalost radi o tipicnom produktu partizanove dosadne i pravolinijske skole. Puno rada i vezbanja odbrane ubija volju za igrom i kiler instikt za sut. Jedino ostaje da se uzdamo u dobar zreb i tatu Vujasa koji jedini ima mentalnu snagu da pokrene ekipu da prevazidje samu sebe.

Crni Bombarder - Hrvatska

pre 15 godina

Ljepo ljudi što se ovako poštujemo. Prevedeno, svi smo ispali go*na i nismo zaslužili (naša prepotentna trojka)nikakvu medalju.
Kad je naša rukometna repka ispala od Francuza na svijetskom u Njemačkoj bio sam ponosniji na njih nego kad su bili drugi na svjetskom u Tunisu. Bez kalkulacija pa kud puklo da puklo,čisti obraz i poštovanje prema svima koliko si god jak. A mi smo bili itekako. Uff... )9-1(
Sve se vratilo na europskom sa cistim zasluženim drugim mjestom i pravim muškim rukometom.
Njemci, prepotentni švabe, uzeli su si zlato kod kuće uz pomoč sudaca i nabili si zamisli, umjetne brkove (našima bar rastu pravi brkovi, za razliku od njih). I gle sad njihovu ekipu u rukometu
europsko = nula
olimpijada = nula
još par godina + još nekoliko godina = nula

Nije namjera pljuvat po njima al meni sasvim logičan sljed i primjer. Ma i pljujem, jer su šu*ci. Baš smo jadni, ne priznam da u sportu cilj ne bira sredstva, i razočaran sam vaterpolom. Sve se vrača sve se plača i ne bi me čudilo da svi ostanemo bez medalje. Mada teško povjerovat u to ali vrlo lako da uz podcjenjivanje naših košarkaša baš oni jedini dođu do medalje od naših timova..kako bi mi bilo drago...

i onda mi padne jabuka na glavu, ja se probudim, a olimpijada završena. Je*ote kako sam to mogo propustit, baš sam glup, kažu mi da je tam bio najbolji vaterpolo turnir u povjesti. A ja onako sa komadom jabuke u nosu, i krmeljima po bradi, ma ajde se*eš buraz. Ja sanjo da je sve bilo namješteno...

Trianon

pre 15 godina

@MNE Mojkovac Komentar br. 153

Prijatelju, pre nego što deliš lekcije bilo kome, molim te pogledaj parove za četvrtfinale, pa ćeš videti, da prvo idete na Hrvatsku. Ako vas kojim slučajem barakude ne pojedu za doručak, u polufinalu će Mađari da naprave paprikaš od vas, verovatno neće još jednom prokockati 3 gola razlike. Tako da nema šanse, da nas vi izbacite, jer sa nama se možete sresti samo u finalu. Daj Bože da bude tako, jer protiv vas ćemo imati najlakši posao. A bogami izrešetaćemo vas zbog finala u Malagi, nećete valjda imati državni praznik na dan svakog finala ?

Vaterpolista

pre 15 godina

@hrki

Teorija ti je pogresna osim ako finale kao na EP u poslednji cas gosp Lonzi ne stavi Italijana ili turcina a mozda i slovenca kojima srbi nikako ne mirisu.Nadam se evropskom finalu i sudije iz amerike i australije a mozda i kinez

hihihihhi

pre 15 godina

a vi ste mi kraljicee...i da ih niste pustili izgubili bi u 1/4 a ovako..necete izgbuit..nego..nego..porugace se sa vama.. :D

Ištvan iz Subotice

pre 15 godina

Komentar 185.

Nakon suđenja u finalu EP mene već ne bi iznenadila ni ova varijanta, štaviše, nakon eventualnog delegiranja gospodina Tulge na ključne utakmice će me još i lakše ubediti u to.

Ako nekoga zanima, baš sam gledao sportski program na TV 1 Mađarske o današnjem danu na OI, gde je naravno bilo reči i o vaterpoku. Posle izveštaja sa njihove utakmice sa Kanadom, intervjuisan je i Dr Deneš Kemenj i između ostalog je upitan za mišljenje o porazu Srbije od Italije. Uz nestašni osmeh je rekao:
"Mislim, da bi trebao svako da gleda svoja posla, a ako se radi o kalkulisanju, svako će na kraju videti, jeli se isplatilo ? Ne bi bilo sretno dati ishodu bilo kakav komentar, ja bih rekao da su Srbi imali loš dan."
Dr Kemenj je stari lisac i veliki diplomata, njegove reči sam citirao najviše zbog "opšte paljbe" ovde u komentarima, koja je pratila utakmice u zadnjem kolu.

Pozdrav svima

Ne znam u cemu je problem sa komentarom

pre 15 godina

Koliko se sjecam, 1. mec dana kad se desila "namjestaljka" CRO-USA, je bio Ita-Ger 7:8. Tako da nisu imali nikakav interes Hrvati da izgube. NEK ME SLOBODNO DEMANTUJE NEKO!
Posle svih rezultata, jedino se moze reci da je ŠTELA Srb-Ita.
Ps. Spa-Ser 11:7, Mne-Cro 9:8

peratrta

pre 15 godina

Hrvatskim navijacima da porucim. Niko ovde od navijaca Srbije ne spori da ste vi trenutno kvalitetnija momcad od nas. Bolji ste upravo za trenera Rudica koji je najbolji trener u istoriji ovog sporta. Ipak morate imati jednu stvar na pameti a to je da Srbija ovde igra oslabljena za Ikodinovica i sada jos Nikica koji se ozledio pred sam pocetak turnira. U utakmici u grupi sa nama imali ste i srece jer smo mi pogodili jedno 10 stativa i precki osim toga ovo je sport gde se medalje uvek dele izmedju Nas, vas Madjara i eto sada Crnogoraca. Ja se samo plasim Spanaca jer kao sto sam rekao oni sve podredjuju OI i uvek svoj maksimum daju upravo na ovom takmicenju. Mislim da bi mogli ladno da izgubimo od njih u cetvrtfinalu pogotovo jer nam je trener 0 i sve do sada osvojeno sa njim je plod jake reprezentacije a ne njegovog znanja.

Ivana

pre 15 godina

@ kako se zove
Mi se ne bunimo da sto ste vi namjestali, to vama sluzi na cast. Mi se bunimo sto vi pricate da smo mi namjestali nase utakmice.
Evo sada se jos neko javlja da kaze kako smo namjestili nerijeseno protiv Australije. Ljudi, da Scepo ne odbrani u poslednjim
sekundama mi ispadosmo, a vi o namjestanju pricate.

@pajser
CG ako je htjela da namjesta, namjestala bi samo u slucaju kada bi znala da sigurno prolazi (kao sto su Hrvati znali da ce
pobijediti Kinu sto posto; ipak, ne zelim da tvrdim da su sigurno namjestili). Niko nije lud
da namjesti utakmicu kada zna da ga ceka jako nezgodna ekipa Australije u sledecoj utakmici. Onako, da smo pobijedili
Spaniju imali bismo i dalje sanse da budemo prvi u grupi, a ovako smo morali da se borimo za trece mjesto.



Ipak, ono sto me najvise nervira je odnos svih na ovom forumu prema
Spancima i Amerikancima kao drugorazrednim ekipama. Ljudi, oni su igrali jako dobro
barem u utakmicama koje sam ja gledala i uopste nisu za podcjenjivanje! Mozda cak jedna od ove dvije ekipe bude u finalu.

Kao sto neko rece sramota je namjestati utakmice. Evo prva kazem kada bih znala da su CGci
namjestili, a mislim iskreno da nisu, voljela bih da ispadnu...zato sto se u sportu boris da
pobijedis a ne da izgubis, i ako vjerujes u sebe ne kalkulises sa time koga ces dobiti u 1/4, 1/2 i tako dalje.



A jeste li primijetili kako se na ovim forumima nekako najmanje prica o sportu u pravom smislu te rijeci. Prica se o
zavjerama, podvalama, kalkulacijama, namjestanjima...Ljudi, opustite se, ovo je sport, ne ratujemo nego igramo za pobjedu!

AJKULE, ajmo da igramo i damo sve od sebe! Sve i da izgubite vi ste nas ponos i mi vas nikada necemo
pljuvati jer vi to ne zasluzujete!!!

ACM_CG

pre 15 godina

zalosno!! 90% komentara su krajnje zalosni!!! Neki jos placu zbog naseg zlata sa evropskog,i dalje vjeruju da smo namjestili?!!!! Dicite se zlatom iz 2004. i 2005., i mi, i cestitamo Porobicu, Janovicu, Gojkovicu, Zlokovicu... i njihovo je! Ne moze sve da se osvoji, ne moze svako da se pobjedi, i poraz je dio igre! Bitno je i poslije poraza s ponosom cestitati pobjedniku! Kao recimo, Madjari u Malagi kada su prisli na postolju i cestitali svojim kolegama zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!
USA direktno u polufinale?! ko zna mozda na postolju budu hun, esp, usa, ma nek nas oduvaju sve!!!
FAIR PLAY!!!!!!!!!!!!!!!

Dr Yes

pre 15 godina

Ja nikada u zivotu nisam gledao vaterpolo (niti nameravam) ali redovno citam komentare nakon svake tekme i umirem od smeha, ovde se vidi nase prvo lice i da smo mi svi ita bagra. Pa koga na ovom svetu interesuje sport gde su 4 najbolje repke: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Madjarska. Vi stvarno niste normalni.
PS
Jedva cekam zimsku olimpijadu pa da vidimo ko ima najbolju bob ekipu.

Dina

pre 15 godina

Aaaa, sto smo mi Balkanci skloni "teoriji urote"! Pa, ko god da je namjestao, folirao ili sta vec, za cilj je imao prolaz u finale... A ko dodje do finala, cilj mu je docepati se zlata... A za zlato se treba i te kako izborit!! Tu nema namjestanja 100%! Teorija cista ko suza!!! A, Bogami mi, svi, ko fol, ne boje se ni zapadnog, ni istocnog, ni juznog, ni sjevernog susjeda/tima, najjaci su, najbolji, a ovamo svi namjestaju! Ma, dajte ne vadite se, bezveze! Igrajte i volite ovo malo vaterpola i dostpjanstva sto je ostalo!!!

hrki

pre 15 godina

Bojim se da je deal dublji, a Srbi su zagrizli ponuđeno.
Ideja je polufinale bez barem 2 balkanca. Hrvati su žrtvovali zbog toga pulufinale, i moraju dobiti CG. Suci će pomoći u susretu s Mađarima, ali neće u susretu s Španjolcima u finalu. Znači FINA želi sljedeće: 1.ESP, 2.CRO i 3.HUN.
Popušili smo svi foru, a možda mi croati ponajmanje ovaj put.

pajser

pre 15 godina

ko od vas hrvata misli da niste namestili mec sa amerima nek lepo procita kometare na hrvatskim Indexu i T-Portalu pa ce mu biti sve jasno. tamo mnogo hrvata ( oni koji stvarno prate zbivanje u olimpiskom turniru ) vec kukaju sto su namestili mec i na kraju sami upali u zamku koju su srbiji postavili. nista vise tu ne treba dodati

amen

masan

pre 15 godina

Bojim se da je deal dublji, a Srbi su zagrizli ponuđeno.
Ideja je polufinale bez barem 2 balkanca. Hrvati su žrtvovali zbog toga pulufinale, i moraju dobiti CG. Suci će pomoći u susretu s Mađarima, ali neće u susretu s Španjolcima u finalu. Znači FINA želi sljedeće: 1.ESP, 2.CRO i 3.HUN.
Popušili smo svi foru, a možda mi croati ponajmanje ovaj put.
(hrki, 18. avgust 2008 17:00)

A koje masonske lozhe si ti chlan, frajeru?

HRVAT

pre 15 godina

Žalosno je što se veselite porazu ! Sram vas bilo ! Sve ća vam se obit u glavu i na kraju nećete PONOVO osvojit ništa...Ove OI su sramota za vas , a ovo će vam se obit u glavu... Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada..Vjerujte..V i ćete se borit sa CG za 5.-8. mjesta , a samo zato što ste kalkulirali... Zato Hrv i je najbolja jer uvijek igra pošteno!

BiH

pre 15 godina

E, hrki, ti si pravi! Vec dva sata citam ove komentare i gledam sta se radi od ovih "nasih" naroda! Ubise se da dokazu i pokazu ko je jaci i rjecitiji kad je "pusenje" Olimpijade u pitanju, a jos ne kontaju da je rezultat i poredak odredjen na "visem" mjestu nego je to nas Balkan (ako mogu vjerovati da takva mjesta postoje). Mi nikad doci pameti; raskrojise nas i skrojise ponovo kako god su htjeli, a mi se i dalje prsimo nekim supljim "macho-nacionalizmom". Zanemarimo suplju pricu i uzivajmo u ovo malo vaterpola i sporta sto nam je ostalo!!

mitar

pre 15 godina

Jedva cekam to cetvrtfinale CRO-MNE, bice to jedna prelepa utakmica za gledanje i "navijanje"! Ko god da pakuje kofere bice to lepo... Neko pali gajbi ili frustrirani Hrvati ili ovi "veliki sampioni, junaci" Crnogorci... Sta da vam kazem, nek vas poraz ne boli mnogo, ipak ste vi braca, sto ce se videti u bazenu! Jao, sto je dobro, odoh da kupim kokice :) Koferi..........

Yoske

pre 15 godina

Ma vaterpolisti uzimaju medalju sta vam je... A ida je ne uzmu nije smak sveta,koliko su samo puta uzimali zlato,srebro ili bronzu ne smemo bilo sta da im progovorimo...

Brah

pre 15 godina

Hrvatska i SAD su igrali pre Spanije i Crne Gore, tako da su Hrvati izgubili od Amerike racunajuci da ce oni biti prvi, SAD druga a Srbija treca, sto bi uz odgovarajuce rezultate u drugoj grupi Srbiju poslalo na Crnu Goru a Hrvati bi odmorni docekali pobednika tog duela. Potom se desila Spanija pa je i Srbija iskalkulisala, mada je i poraz CG prilicno sumnjiv, vrlo je moguce da ni njima odjednom nije odgovaralo da igraju prvo sa Srbijom pa sa Hrvatskom, vec su pokusali da se preko SAD i Madjara ubace u finale. Sve u svemu, tuga...

dja djadje

pre 15 godina

E pa stvarno ne mogu da vjerujem sto je Rudic uradio? Umjesto da dizemo formu mi se bavimo kalkulacijama koje nas mogu sada kostati i plasmana. Uradio je totalnu glupost jer smo igrali utakmicu prije MNE pa su oni nazalost "provalili" situaciju. Sada Srbi mogu da izbjegnu i nas i MNE i HUN do samog finala. Ako ne udjemo u finale iskljucivo je njegovom krivicom.
(torcida du, 16. avgust 2008 18:35)

eto vam razloga zašto vas ne volimo i zašto smo se odcijepili od vas,jer ste nemoralni i jednostavno ste srbi,ali kako vjerujem u boga znam da sve dolazi na naplatu,molim boga da dođete do finala da vas ponovo napunimo ali ne kao u svim dosadašnjim susretima(australija,kina)nego do ja*a i bez opuštanja kao u prošle dvije utakmice,ljepo je govorila moja baba ne vjeruj srbinu ni dok spava,a sječam se kako ste srali po nama prije utakmice sa Englezima u kvalifikacijama kao pustičemo Englezima da Rusi ispadnu,pa eto tko je nemoralan,adiooooo
(TORCA DU, 18. avgust 2008 14:05)

Ako je ovo isti lik, imam poruku za njega:
I onda je velikosrbski hegemonizam zakuvao probleme Hrvatima, Rusija im je pomogla u tome, a Englezi i Francuzi organizovali. Steta sto Nemci nisu ranije reagovali, a kad su reagovali - na scenu su stupili Alpski Srbi (Slovenci) i dodatno zakomplikovali situaciju.

Gospodin

pre 15 godina

Nek me neko demantuje.
Ita-Ger 7:8 je bio prvi mec toga dana. TAKO DA NI PO KOJEM OSNOVU HRVATI NISU MOGLI PUSTIT AMERE, jer su igrali kasnije i znali racunicu. IZGUBILI SU OD BOLJEG TOG DANA. NEMAJU ONI SORA NA GoLU!!!
Gledao sam gotovo svaki mec na turniru, i tvrdim da su HUN, MNE, SPA I AUS igrale mnogo bolje od ekipa iz druge grupe. Mislim da ce Spanci lagano protiv Srbije. Razloga je mnogo da vjerujem u to.
NAKON SVIH REZ, ISPADA DA JE SAMO SRBIJA NAMJESTILA(ako cemo kao teoreticari zavjere)

rastofil

pre 15 godina

E pa zbog ovakvih "igara" vas i nema u novoformiranoj regionalnoj ligi. Bez nje je vaš vaterpolo osuđen na propast.
(from hr, 18. avgust 2008 15:45)
kao sto nam je reg. liga donela kvalitet u basketu

Grize riba ovih dana

pre 15 godina

Vec vidim naslov:"Djetici obrijali Barakude!" :)

Ko visoko leti, nisko zimi!
(peVAc, 18. avgust 2008 08

Ma kakve barakude....zna se koje ribe imaju brkove!

BiH

pre 15 godina

Sto smo mi Balkanci optereceni "teorijom urote"! Pa, ko god da je namjestao, folirao ili sta sve vec - za cilj je imao prolaz u finale... A ko dodje u finale, cilj mu je docepat se zlata... A za zlato se, Boga mi, treba izborit!!! Tu nema namjestanja 100%! Teorija - cista ko suza!!!

butko

pre 15 godina

BUBAMARO MOJA DRAGA, vaterpolo koji smo igrali u malagi bio je dovoljan za zlato koje je CISTO osvojeno jer smo dobili vas,rvate i madjare...i nemoj mijesat politicku korektnost i vaterpolo!!!RAZGRANICI TO!vrijedjas sport!

Vojin

pre 15 godina

Sportski a ne samo Olimpijski duh je mrtav od trenutka kad se pocelo sa dopingovanjem. Sto se tice namestanja, pa njega najvise koriste Sjedinjene Americke Drzave. Ako mogu da nam ukradu nesto jer igramo po pravilima onda je krajnje vreme bilo da i mi malo kalkulisemo. Morate se sloziti da kalkulisati i namestiti nije isto.



Mada ne odobravam i ne podrzavam.

Sidraš

pre 15 godina

Pa braćo Hrvati kako vas nije više sramota. Ko vas je terao da prvi počinjete. Je li ovo nameštena utakmica? Jeste i neka je. A šta ste vi radili protiv SAD pre dva dana? To nije bilo namešteno? A poštenjačine. Setimo se samo EP u Kranju 2003. i one bruke razularenih hrvatskih hordi. I onda ste se pravdali: Srbi su provocirali mašući svojom zastavom. A radilo se o 1 (slovima: jednoj) zastavi. Dakle, vi možete mahati vašim zastavama, a ostali ne, vi možete nameštati utakmice, a ostali ne.

Ivan

pre 15 godina

Isto to su i hrvati radili na euru u malagi.Ja ovo potpuno podrzavam.A u regionalnoj ligi nas nema jer nas se plase,a i pristalica sam ne igranja takvih liga,jer samo oni imaju koristi od toga.UCE OD BOLJIH!!!

MNE Mojkovac

pre 15 godina

napravih gresku kad sam napisao da igramo protiv hrvata,pa protiv srbije :) nijesam se koncentrisao :) uglavnom,iako uvijek kad ne igra CG navijam za ex-yu timove,na ovom turniru cu se radovati svakom porazu CRO i SRB!!!Nadam se vec u 1/4 finalu! Naprijed ajkule,vamos espana!

Stari Cigan

pre 15 godina

Srbiji nije garantirano polufinale s Amerikancima. Treba dobit Španjolce. (kratak komentar buduće utakmice, koja je posljedica negativno-pozitivnog;)-):-) rezultata s Talijanima)

Puno zanimljivija je reakcija hrvatske strane. U sekundi su zaboravili činjenicu, da su protiv USA mogli osigurati prvo mjesto i mali odmor... Nisu, ispušili su regularno. Sada su im Srbi (opet) krivi. Netko je spomenuo 'Pekinški dnevnik'. Za one koji nisu upoznati s emisijom, sažeti opis - klasika gebelsovštine hrvatske televizije. Neosporno najbolji, samo suci i razne zavjere (u koje su uključeni i termini odigravanja mečeva ili npr. vremenske prilike) im mogu oduzeti medalje...

Sretno Crnogorcima u polufinalu, a Srbija... neka se trgnu i odigraju kako treba. Ako izgube, nema veze, naosvajala se ova generacija raznih postolja, kada bi mlađi koji dolaze, bili približno ovakvi, Srbi bi i dalje ostali u vrhu svjetskog vaterpola (ma koliko zemalja ga kvalitetno igralo...)

peratrta

pre 15 godina

Ulog je olimpiska medalja i ovo je poslednja prilika da Srbija ubere jednu jer posle ove medalje mi odlazimo u drugi razred svetskog vaterpola. Ucinili smo sve da unistimo nasu ligu ostali smo na samo jednom klubu. A sto se tice biranja lakseg protivnika setite se samo kako su nam Brazilci u Atini namestili u odbojci Ruse u cetvrtfinalu, do tada nisu izgubili ni set a onda su imali "los dan" i izgubili od Amerikanaca i to sa 3:0 cime su automatski dodelili Ruse nama i tako eliminisali bar jednu reprezentaciju koja im je ugrozavala tron. Danas svi kalkulisu pa zasto nebi i mi. Najgore od svega bi bilo kao sto neki pricaju ako sve ovo nije bila kalkulacija i ako smo mi stvarno losi jer smo se ispucali na EP. Paznja pred Spaniju oni u zadnji plan stavljaju evropska i svetska prvenstva a uvek odigraju odlicno na olimpijadama, nebi me cudilo da mi zavrsimo takmicenje u 1/4 finala.

Ivona

pre 15 godina

Na stranu sve, ali trudim se uporno, a nikako mi ne uspeva da shvatim po kojoj se to logici, svi otimaju o Spance, a ovi nikada nisu igrali bolje?! Zivi bili pa videli...

Eva

pre 15 godina

Celo takmicenje je postalo za gledaoce jedno dugo toplo MUCHENJE. Tako odise mentalna nezrelost, bezvoljnost (jer zapravo koja je to drzava i koja vlast ) za koju sportisti izgaraju da bi osvojili parce metala simbolicno vrednosti(kao i svako ordenje u realnosti je bezvredno) .
A u Kini cena hrane je 300 posto jeftinija nego u Srbiji (sa Panonijom).Polako im se otvaraju vidici domaceg bespuca i grabezi ciju cenu nasi vajni mediji kriju ko zmija noge.Zato i nepostoji ni jedan statisticki JAVNI biro ,jer bi nas podaci osvestili a to vlastodrscima koji guslaju i ovu 16-tu godinu o rodoljublju, nikako nebi odgovaralo.

Toma_cro

pre 15 godina

Oni koji msile da je HRV namjerno izgubila od SAD-a su blago rečeno idioti. Hrvatska da je pobijedila bila bi 1. u grupi i ide direktno u polufinale tako da nema govora o namjernom gubljenju.
S druge strane Srbija je znala da ide dalje bez obzira na rezultat s Italijom i siguran sam da ni oni nisu namjerno izgubili već su igrali možda opuštenije a i znali su da im je lakše proći kao 3. protiv Španjolske pa SAD-a nego da idu Na CG i Mađare.

MNE Mojkovac

pre 15 godina

bubamaro,ako igra u kojoj pobijedis olimpijske prvake(madjare),svjetske(hrvate) i evropske(srbe) nije igra za titulu,ja onda ne znam sta je... Zato psst! Bolje razmisljaj o obrazu vase ekipe! Mada,dobro su ovo hrvati i srbi napravili! Uzivacu dok budemo izbacivali i vas i hrvate na putu ka finalu sa madjarima! Ajmo CRNA GORO,ooo!

ja

pre 15 godina

Ko je pazljivo pratio mec, uocio bi da je nas selektor sugerisao nasim da gube i kad da daju gol, kao da ne bi bilo providno!Na kraju krajeva mozda su Crnogorci bili laksi protivnik....ali videcemo!!!SRECNO...!

Dejan NK

pre 15 godina

Svaka vam cast momci-vidi se da smo mi Srbi najpametniji.
Posaljemo Hrvate na Crnogorce(Crvene Hrvate),a pobjednika na Madjare,pa se koljite.
Mi cemo ,ako Bog, da elegantno do finala...
PS:Um caruje,snaga klade valja

Podgorica

pre 15 godina

U cetvrtfinalu jako tezak protivnik. Medjutim, uz sav respekt prema odlicnoj ekipi Hrvatske, kako smo ih dobili u polufinalu Evropskog prvenstva, tako cemo i sada na Olimpijskim igrama. Samo naprijed, crvene ajkule!

TORCA DU

pre 15 godina

eto vam razloga zašto vas ne volimo i zašto smo se odcijepili od vas,jer ste nemoralni i jednostavno ste srbi,ali kako vjerujem u boga znam da sve dolazi na naplatu,molim boga da dođete do finala da vas ponovo napunimo ali ne kao u svim dosadašnjim susretima(australija,kina)nego do jaja i bez opuštanja kao u prošle dvije utakmice,ljepo je govorila moja baba ne vjeruj srbinu ni dok spava,a sječam se kako ste srali po nama prije utakmice sa Englezima u kvalifikacijama kao pustičemo Englezima da Rusi ispadnu,pa eto tko je nemoralan,adiooooo

blaza

pre 15 godina

ne znam bivsa braco sto se toliko bunite,do sada su vam nasi porazi uglavnom bili za podsmeh a sad odjednom tolika hajka na postenje i sportski duh.da ste toliko jaki kao sto pricate ne bi u svemu videli zaveru i kalkulisanje i trazili sebi razloge jos pre nego igrate utakmicu.ali poznato je,obicno se kukavice najjace cuju.

senad

pre 15 godina

Poznati srpski fair play opet dosao na vidjelo. Kakva nacija takvi i sportasi. Dobro se sjecamo i one utakmice mladih kosarkaskih reprezentacija kad je Spanjolska bilo pokredena sramotnim odvijanjem dogadaja u zadnjih minutu. Stvarno ne znam na temelju cega imate razloga za optimizam. Pa Spanjolska ce vas razvaliti i niti necete osvojiti medalju na ovim OI sa vasim veteranma. Madarska, Hrvatska i Crna Gora su velesile u vatrepolu. Srbija to vise nije, to sta vam radimo u zadnje 2 godine sto u klupskom sto u reprezetativnom vatrepolu ostvilo je velike komplekse na vase igrace. Kamo srece da u utakmicama za medalju naletimo opet na vas pa da vas razvalimo kao i uvijek. Tesko ipak ce Hrvatska biti u finalu dok ce Srbija realno zavrsiti tek cetvrta.

Sale SRBIJA

pre 15 godina

Kakvi kraljevi.Svaka cast za kombinatoriku.Nek se kolju sad u cetvrtfinalu i polufinalu a mi laganica cekamo protivnika za finale.Ha,ha.Bas mi je zao sto nisam cuo hrvatskog i MNE komentatora sa olimpijade.Srbija do Pekinga

Ivan

pre 15 godina

Je li bivša braćo, kažete da su Hrvati opterećeni srbijom, ali mi vi nešto mnogo gledate HRT i slušate naše komentare, pa tko je onda opterećen.

Rascia

pre 15 godina

Ocito je da je u finalu kolicina balkanskih
selekcija presla kriticnu masu, pa je doslo
do dominacije balkanskih poslova. Nadam se
da je selekcija SRB u ovaj potez ukalkulisala
i to, da selekcija SAD ima cetiri dana da se
uz "solidarnu" pomoc strucnjaka od selekcija
koju mogu dobiti ekipu SRB (to su MNE i CRO a
oni zele SAD u finalu), dobro pripreme ekipu
SAD za polufinale. Postoji veoma dobra sansa
da Spanci dobro namuce selekciju SRB. Spanci i
Madjari igraju posteno, oni se nece ucestvovati
u slicnim "solidarnim" akcijama, ali ekipa
SAD hoce, moze i ima.

VARVAR PODGORICA

pre 15 godina

ajte sto ste zagrajali...svi nesto namjestaju,spletkare...dzaba vam sve ljudi,crna gora je najaca,i osvojice...pozz za bracu sa balkana..i kad prelaze ulicu prvo lijevo,pa desno..i dosta vode vruce je...aj u zdravlje! svi u peking!

petar

pre 15 godina

Kakvi su samo komentari trenera i igraca Srbije prije i posle utakmice,kao Italijanima nesto znaci ta utakmica,jednostavno Italijani igraju ocajno(i to je blaga rijec)i nevjerovatno mi je da Srbija,ma koliko bila u losoj formi moze da izgubi protiv jadnih Italijana,tako da je namjesteno i tu nema price.Ako je vec toliko bitna ta zlatna medelja,koliko nisko treba se spustite da bi dosli do toga.svako ce se sloziti da Srbija nije zasluzila svojom igrom da se bori za medalju ali.......Da se osvrnem malo na desavanja na ovom turniru,ono sto je nemoguce neprimjetiti jeste da svjetska vaterpolo organizacija tezi razbijanju tria(Crna Gora,Srbija i Hrvatska),(a Madjarima se ne moze nista) i forsiranju ostalih reprezentacija(prije svega mislim na USA i Australiju)......Pitam se kako je moguce da je jedan od najboljih sudija Turcin(tako da sam informisan) i odakle ideja da ubacuju sudije iz takvih egzoticnih zemalja(barem kad je u pitanju vaterpolo)........

mi prvaci

pre 15 godina

crna gora nije "mnogo jaka" trenutno i ne bojimo je se.više sde vi trebate bojati španjolaca koji će vas u 4finalu ispratiti doma,hrvatska je prvak ovaj put na teži način al svejedno,finale hrvatska španjolska poredak 1.Hrvatska 2.Španjolska 3.Mađarska 4. SAD

Milan

pre 15 godina

Ma sve su zakuvali lukavi latini (italijani), kad su videli da ne mogu do medalje i da Hrvati nameštaju ladno su izgubili od Nemačke samo da bi se o njima pričalo i da bi se sve kombinacije otvorile...
A sad dosta zezanja. Počinju eliminacije a nama Španci ne leže,pored Mađara jedino su oni znali nam zapapre kad smo bili najjači (sa CG). Biće teška,tvrda utakmica sa malo golova i verovatno na gol razlike. Pobednik ipak favorit protiv srčanih amerikanaca.
Hrvatska-CG? Teško mi je da procenim hoće li više uticati loša forma CG ili psihološki pritisak kod Hrvata posle cele ove ujdurme. Ipak, po meni je najsigurniji ishod polufinala, Mađari em su najbolji trenutno em su u dobroj formi i na kraju uvek najbolje igraju na OI.

igre ispod vode

pre 15 godina

Hrvatska nije mogla namještati rezultat dva kola prije kraja jer se nije znalo kako će završiti SVE ostale utakmice. Zar netko misli da je CG namjerno izgubila 12:6 protiv Španjolske!? Danas je isto tako Njemačkoj protiv SAD-a 20 sek prije kraja utakmice poništen regularan gol pri rezultatu 8:7 za SAD, a da je bilo 8:8 Hrvatska bi bila prva i išla direktno u polufinale. No poraz Srbije od Italije... e to je već priča za sebe, tu više nije bilo mogućnosti za grešku: znalo se što Srbiji donosi poraz. Hoće li Hrvatska proći CG i Mađarsku to ćemo vidjeti, ali dragi Srbi nemojte se radovati vašem "lakom putu u finale". Vi niste ničime dokazali da možete dobiti Španjolce (a niti SAD). Mislim da će ovdje biti još mnogo "bratskih" komentara nakon četvrtfinala i polufinala, a nekako imam osjećaj da se Srbi neće veseliti!

plivac

pre 15 godina

pa ljudi ne budite smijesni, spanci su se nevjerovatno spremili za olimpijadu, brzi i uigrani. sta vam je. nijeste ste se bas usrecili s ovom kalkulacijom. oni nas nabusise 12-6 ako se ne varam. nije da ih pravdam al su stvarno usli u mec onako mangupski, nadmeno, lako cemo s njima a spancima. oni su kengure s kojima redovno imamo muke na brzaka napunili 4:0 u prvoj cetvrtini. PAZI TE SE SPANACA

Слобо-СО

pre 15 godina

Победник сусрета Ц.Гора-Хрватска иде на Мађаре, лепо смо им сместили.

Milorad

pre 15 godina

Ako je neko gledao pocetak prenosa vaterpola SRB-ITA
komentator je tvrdio da su hrvati prvi u grupi ako pobede kineze bez obzira sto su porazeni od usa.
Da nacin na koji se odredjuje raspored skroz z** i da ce u slucaju da sve 3 reprezentacije pobede u zadnjem kolu (srb, usa , hrv ) hrvati biti prvi a mi mozemo samo 2 ili 3 i to zavisi od ne znam cega.
Da li je ovo jos neko cuo malopre?
(zvv, 18. avgust 2008 11:39)

Rekao je i uvredio svakog ko prati sport. Sramota je da covek koji je na licu mesta i kome je to posao zna manje od ljudi koji iz zabave posmatraju takmicenje preko tv-a. ZAISTA SRAMOTA! Ali, od RTS-a me vise nista ne iznenadjuje...

fair play

pre 15 godina

Auuu, koja namjestaljka...Neka,neka barakude se ne boje nikoga a posebice ne crne gore...to se mozda nas trener boji jer je sonjo, al igraci ne...a mi se vidimo u finalu..kako bilo hrvatska ce ipak na olimpijadi osvojiti vise medalja nego srbija :=) hahaha

slučajni prolaznik

pre 15 godina

Ljudi, nemojte se zanositi, nisu Španci i Ameri mnogo slabiji od Hrvata i CGoraca! Ako nisu i egal!Uostalom, setite se kakvu smo mi tekmu odigrali sa SAD - ja nisam imao nerava ono da gledam.

dejan

pre 15 godina

Nameran poraz delfina,da ukrste Hrvate i Crnogorce u cetvrtfinalu i u eventualnom polufinalu idu na Amere,koji su tamo ni krivi ni duzni.

Istinoljubac

pre 15 godina

Većina komentatora ove vesti ima izuzetno visoko mišljenje o hrvatskom vaterpolu (valjda zbog dve ubedljive pobede nad Srbijom, prvo u Melburnu i sad u Pekingu), pa je to razlog što se poraz Hrvata od SAD nikako drugačije ne objašnjava nego nameštanjem.

Slažem se da su Hrvati slučajno postali svetski prvaci u Melburnu. Ali je isto tako indikativno da otkada se odvojila Crna Gora, Srbija je postala prosečna vaterpolo ekipa.

boban,nis

pre 15 godina

Ma kakvo namestanje.Mislim da mi(SRB,MNE,CRO),nismo toliko superiorni u odnosu na ostale kao sto smo mislili.Kako neko moze da kaze da je MNE namestila sa Spanijom,kad je danas delio jedan sut da ne ispadne.Daj boze da gresim,ali sa Spanijom ce biti mnogo tesko.Oni su u usponu forme,a mi uopste i neznamo u kakvoj smo formi,iz onoga sto gledamo ocigledno u losoj.Jedino dobro je sto sve zavisi od nas.Ako igramo dobro mozemo se nadati prolazu.

shufla

pre 15 godina

Preksinoc sam gledao na HRT-u Pekinski dnevnik ili tako nesto i uocio sam da su novinari u Pekingu optereceni Srbima i nasom reprezentacijom, te oni su smestili nama, pa cemo mi njima (sto je ispostavilo se istina), ali se ljudi nisu bavili nicim drugim.

Nasuprot njima gosti (Cutura, Paskvalin) u studiju, sa izuzetkom nekog anonimusa, su bili super i hladili su atmosferu.

Mnogo su optereceni nama, sto stvarno ne razumem.

osijek

pre 15 godina

Vaše taktiziranje je ispalo odlično po vas, a mi Hrvati moramo puno težim putem. Mislim da ćemo rasturiti Crnu Goru, ali Madžare nećemo.
Pozdrav svima iz sunčanog Osijeka!

pele

pre 15 godina

Bolje nije moglo ispasti. Srbija vs Spanija i Croatia vs Monte Negro. Koja ludnica! Bolje ovako nego da se dokazujemo u svakoj utakmici. Cuvaj energiju za odlucujuce utakmice. Mudro zar ne. Nije sve u snazi kako se vidi, ima malo i matematike. Mozda je ovo dobitna kombinacija za zlato, Naped Srbija!

modrić

pre 15 godina

Ko drugom jamu kopa sam u nju pada... Dabogda u finalu igrali Njemačka i Španjolska a mi (Hrvati), Srbi i Crnogorci kući zbog ove komendije...
Olimpijski duh skuhan u jugo kuhinji...
Iako ne mogu vjerovati da Je Rudić bio toliko blesav da je namjerno popušio od amera misleći da se istim receptom neće služiti Srbi i Crnogorci...

srpkinja iz hrvatske

pre 15 godina

ha ha,izgubili namerno.koje su to legende....a za one iz hrvatske sto se zale na nemoralnu igru i namestanje rezultata:a hrvatska nije namerno izgubila od amerike? prvi ste poceli...ko vam je kriv sto se petljate kad ne znate na koga udarate! cak je i HRVATSKI KOMENTATOR rekao da je poraz od amerike krajnje sumnjiv....

ajmo srbija!

gandra

pre 15 godina

Da citiram neke hrvatske komentare od pre neki dan. Srbija je ispod prosecna ekipa, istrosena, vratilo se dite materi, ne znamo da se sastavimo s loptom, i onako su sve medalje donosili Crnogorci. Onda ispada da smo super prosli sa Italijom, pa cemu price o zaveri?

Bubamara

pre 15 godina

@ Butko
Činjenica je da ste dosegli dalje od svog maksimuma, ovog leta. E sad kako ste došli do medalje, to je druga priča. Vaterpolo koji ste Vi (CG) igrali na evropskom prvenstvu, nije bio za medalju, kamoli onu zlatnu. U Srbiji niko nije hteo da prokomentariše suđenje u finalnom meču zbog navodne političke korektnosti, doduše bar ne u medijima.
Lepo si rekao : "za ovo ljeto i vise nego dovoljno od nasih vaterpolista!!!". Valjda vam neće biti doboljno i za celu deceniju?! Nadam se da neće...

Savicevic

pre 15 godina

@Asterix
Jeste osvajala je po tom redosledu...nebi se bas slozio da su ti turniri rezazleni, jer su u 3 finala pobedili Madjare kad su bili u najboljoj snazi...ali dobro, sad se ovde ne radi o tome.
A sto se tice Italije...pa sta si ti mislio jel bi radije isao na CG i Madjarsku kao kandidate za medalju ili Spaniju i USA...nemojte se cuditi jer niste ni vi "cvecke" Meni je ovo sasvim logicno...

otkacheni

pre 15 godina

Zamolio bih sve svoje sunarodnike da ne pisu cirilicom komentare. Ipak ovde moraju i Hrvati da citaju postove! Mislice da je neka zavera! :)))

pajser

pre 15 godina

@ 2 Ivana

evo ja ću ti objasniti šećeru.

Situacija pre vaše utakmice protiv španije je bila ova.

Vi i mađari ste imali po 5 poena sa tim da je CG imala do tada gol razliku od +16, a mađari od +12. Vama su preostale još utakmice protiv dosta nezgodnih španaca i australije, a mađarima utakmice protiv australije i dosta slabi kanađana. Kanada je sa kinom najslabiji tim na ovom turniru i moglo se očekivati da će ih mađari nabucati sa 15 razlika ako oni to stvarno hoće da bi dostigli gol razliku i sa time osvojili prvo mesto.
nakon (ne)očekivanog poraza HRV protiv SAD vi bi u četrvrtfinalu igrali sa srbijom, šta ni vama ni nama ne odgovara. zato taj poraz od španije, ali niste se setili da srbi još mogu da kalkulišu i da vam "nabace" hrvate.

bilo kako bilo, hrvati su sa svojom kalkulacijom sve zabrljali. ipak i CG i SRB ovakav rasplet bolje odgovara jer i mi i vi šansu da osvojimo medalju pa čak i u finalu. da niste izgubili od španije mi bi se poklali u četvrtfinalu i neko bi ostao za sigurno bez medalje

na kraju krajeva vama izađe isto igrali vi protiv srbije ili hrvatske u četvrtfinalu. obe ekipe su dosta jake i biće tesno

wert

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Aleksandar-Sapic-Srbija-vs-It

Snimak promasaja vaterpolista Srbije minut do kraja, ahha, ode lopta u aut, a Udovicic smrknut ko da mu je sve propalo

Dexter

pre 15 godina

Izreka kaze:ako nisi dovoljno jak,onda budi pametan;elem,svesni smo da vise nismo u toj poziciji da ne razmisljamo o narednom protivniku(nismo vise toliko jaki da nas bas bude briga ko je sledeci),jer je danas vaterpolo nikad ujednaceniji sto se tice reprezentacija,tako da onda moramo koristiti lukovastvo i pamet,i na osnovu toga kalkulisemo.Svaka cast nasoj reprezentaciji na ovakvom razmisljanju,a ovi ostali,manje pametni(tj.glupi)nek se "kolju"medju sobom,a mi pravac finale,jer finale ne igra samo najjaci,vec i najpametniji,a ovim potezom smo pokazali da spadamo i u najpametnije.Napred Srbijo!!!!

hrvat

pre 15 godina

mi počeli prvi kalkulirat i svi nas slijede
uglavnom uz respket crnogorcima i mađarima mi u finalu nadam se sa srbima pa da slušaju Lijepu našu osvetit ćemo se za poraze na europskom a i naša medalja će bit slađa kad bi ostavili iza sebe europske i olimpijske prvake
ovo danas nije uopće ličilo na vaterpolo srbi ako već namještate činite malo bolje očito je bilo namještanje ali dobro ste to napravili samo sad pazite protiv španjolaca i amera(teško je dobit dvaput jednu ekipu na istom turniru)
mislim da unatoč ovome su naši u najboljoj formi imamo jaku obranu napad će funkcionirat crnogorci su se namučili sa australcima i skoro ispali znači da nešto kod njih ne valja mađari jako opasni ali mi ua zadnjoj sekundi zabijamo pa nek vide kako je to
SRETNO HRVATIMA

razocarani geldalac

pre 15 godina

Na ovom turniru se vise namestaju utakmice, nego u zadnjim kolima Calca!

Dajte, ljudi, ovo vise ni na sta ne lici...stvarno, gde je olimpijski duh!?!

Mislim da bi najpravednije bilo organizovati olimpijski turnir sa 4 reprezentacije, CRO ,SER MNE i Madjarsku, gde igra svako sa svakim i ko skupi najvise bodova je pobednik!

Ovako, najveci gubnitnik je sam sport i zivci gledaoca, koji na vreme nisu skapiralo ko tu kome i sta...

Mario

pre 15 godina

Bravo majstori! Jednom i mi da odigramo pametno. Uvek smo radili ispravne stvari i bili na pravoj strani, a šta nam je to donelo? Sada stvarno imamo sjajnu priliku da udjemo u finale. Na tom putu velika prepreka je Španija. Ali vi ste za njih tate, samo se dobro pripremite i skoncentrišite, a Bog će valjda dati i malo sreće. Ako njih prodjete, USA nema šta da traži u duelu sa nama, i eto je medalja, možda čak i najsjajnija. Srećno carevi! Svi ćemo vas bodriti na putu do finala.

Petar

pre 15 godina

da je srbija htjela pobjedila bi bez problema, tako jasno...al ovo ce vam se vratit protiv španjolske, hrv-cg ce bit jako neizvjesno, al srbija ispada protiv španjolske, osvetit ce vam se ovo pustanje...

pajser

pre 15 godina

dada, to je velika antihrvatska zavera od strane srba, pravoslavne crkve, udbe i jevreja


Dragi moji hrvati, nemojte baš VI da nam nešto pričate o poštenju i ferpleju. VI ste hladno namestili meč sa amerima. niste igrali remi niti izgubili sa 1, 3, 4 ili više golova već BAŠ sa 2 gola. jedinim rezultatem koji vama donosi prvo mesto u grupi a srbiji treće mesto i sa tim dvoboj sa HUN ili CG. srećom crnogorci su to pročitali i reagovali adekvatno. ispali ste glupi što ste već počeli da kalkulišete u predzadnjem meču grupne faze pa vam se odbilo o glavu

pinkerton

pre 15 godina

Riječ je o Hrvatskoj...Jako mi je drago zbog toga što sad moramo na Crnu Goru (a ako prođemo u polufinalu na Mađare)...idući put će dvaput razmislit prije no što će kalkulirat ili se bahato opuštat, kao protiv Amerikanaca, a u svakom slučaju propisno osramotit takvom igrom. Ako ispadnu, neka ih..
Pozz iz Zagreba

Ko se mača lati...

pre 15 godina

"Pa kako se vi možete radovati što vaša momčad namješta rezultat, zaista mi nije jasno?!"
Dražen, 18. avgust 2008 09:14)

Šta ćeš, nismo depresivni kao vi nakon "loše igre" protiv SAD...

Vladan R

pre 15 godina

Odakle samo Hrvatima da se nesto bune. Oni su izgubili od ekipe koja je kineze dobila sa dosta muke nama nisu dali gol prakticno celu utakmicu a danas u mecu koji im je obezbedjivao prvo mesto jedva dobise nemce kojima ista nista nije znacila. A Hrvati dan dva pre toga bukvalno nas rasturili kao niko do sad pa izgubili od gore navedene USA, mislite malo o i tome drage komsije.

dragan

pre 15 godina

Nekad smo jedva cekali da pocistimo sve u bazenu a sada smo spali na ovako bedne kalkulacije, nije ni cudo sto se na vaterpolo loze jos samo u ex Yu zemljama (Madjarima svaka cast, oni nisu iz ove price).

Sandokan

pre 15 godina

Ma vidi, vidi ko nam to prica o postenju!!!

Sta se sad bunite Hrvati? Htjeli ste nama namjestiti da se koljemo sa Mrčama i Janošima kad ono bumerang posred brkova! :)

Zalite se upravi vodovoda. ;)

rudić

pre 15 godina

nudik okladu da srbi neće u finale! bahatost se vrati uvijek, a australija je imala dva put čovjeka više na 5-5 protiv crne gore što će rećć da nisu baš u formi hrvati su pokazali protiv barakuda koliko su moćni. nije subjektivno, hrvatska za zlato

Djoka Novakovic

pre 15 godina

Izvinite molim Vas, ko je lud da pobedi ako nas pobeda vodi do duela sa Crnogorcima i Madjarima a poraz nam daje laksi put do finala preko Spanaca i Amera.

rade

pre 15 godina

Ja ne znam zasto se ovde uopste i javljaju ljudi koji ocito uopste ne prate sport i ne znaju ni ko na koga nalece komentarisu nas poraz....stanje je vise nego jasno,lijepa njihova je u proslom kolu odlucila da nesto namesta pa su izgubili od SAD,a ovi srbi sto trenutno ne znaju ko su a izlaze na more isto izgubise od spanije i to 6 razlike(citaj-mnooooogo se kalkulisalo).Ali zaboravise na ovaj rasplet,da i mi mozemo malo da sebi olaksamo put.Jasno je ko dan,izbegli smo CRO,HUN I MNE do finala,a na nasem putu stoje ESP,i cekaju nas SAD.Tako da plavi delfini koristim ovu priliku da vam prvi cestitam medalju.P.S.poruka za one sto se pitaju sta ce biti ako hrvati izgube od kine.iskljucite tv prijemnike,nije sport za vas,ni pravila ne znate,nase 3 mesto je zacementirano!!!kad srbin namesta-iskusno namesta!!!

zvv

pre 15 godina

Ako je neko gledao pocetak prenosa vaterpola SRB-ITA
komentator je tvrdio da su hrvati prvi u grupi ako pobede kineze bez obzira sto su porazeni od usa.
Da nacin na koji se odredjuje raspored skroz z** i da ce u slucaju da sve 3 reprezentacije pobede u zadnjem kolu (srb, usa , hrv ) hrvati biti prvi a mi mozemo samo 2 ili 3 i to zavisi od ne znam cega.
Da li je ovo jos neko cuo malopre?

Kokos

pre 15 godina

Kad srpski vaterpolisti pocnu pricu o postenju i o igri bez kalkulacija svima je jasno ko se iole razumije u vaterpolo i poznaje bracu Udovicic da slijede prevare. Tako su pricali o casti i postenju prije vise od dvije godine kada je Porobic podnio ostavku, a Crnogorci odbili da igraju za reprezentaciju SCG.
Javno sy braca Udovicic tada podrzavali zajednicku repku, a iza kuolara busili sve sto je moglo i da pomirise na SCG. Naravno ne zelim reci da su Hrvati posteni i oni su pustili SAD, kako bi Srbija bila treca, ali su se u svim tim kombinacijama zagubili. Ova grupa je cista prevara i tu niceg sportskog nije bilo.
Moji prijatelji znaju da sam predvidio i Poraz Hrvata od SAD i Srba od Italijana.

stize kazna!!!!!

pre 15 godina

@Olimpijac, 18. avgust 2008 05:20)

Hehehehe lijepo je bilo slusati hrvatskog komentatora kako se zali i govori o namjernom porazu, koji i jeste bio. Bilo je lijepo to slusati ali bojim se da ce nam se to vratiti na mnogo gori nacin. Sretno i ako ne osvojite medalju nema veze. Zaduzili ste nas za citav zivot i zasluzujete jedno veliko HVALA!!!…!!


dobro si pogodio, to ce vam se obit o glavu i naravno necete osvojiti nista!!!!!!!!!!!!!

vladimir

pre 15 godina

Ovo je jedini nacin da nesto uradimo na OI.Nismo dominantni i jedino biranjem protivnika u kosturu mozemo stici do medalje.Ratko Rudic je iskusan i stari lisac ali ovoga puta se preracunao.Nije racunao na poraz Italije od Nemacke u prethodnom kolu.Bio je ubedjen da Azuri dobijaju Nemce.Da su Italijani pobedili Pancere mi bi morali da igramo punom snagom protiv Azura jer ne bi imali obezbedjen prolaz u cetvrtfinale posto bi Italija bila u igri za prolaz.Medjutim Nemci su iznenadili Italijane i sve je krenulo onako kako smo i ocekivali.Prvo sumnjiv ubedljiv poraz MNE od Spanaca i naravno ovaj poraz u pravoj prijateljskoj utakmici nase ekipe sa Italijom.Sve je to Rudicu palo na pamet kada je video da su SAD iznenadile Italijane.Ja sam to odmah povezao.Ali nije racunao na onakav rezultat u mecu Nemacka-Italija.Mi jesmo namestili rezultat tu nema dileme.Izazvao nas je Ratko Rudic i mi smo samo odgovorili.Ali da igramo slabo igramo.Da smo daleko od medalje jesmo.Da cemo da pobedimo Spance nisam siguran.Ali neka Rudic po ko zna koji put radi ovakve stvari pa mu se to sada vratilo kao bumerang.Zestoko je ostetio svoju ekipu.Crna Gora pa Madjarska.UH

DarK MasTeR

pre 15 godina

postovani korisnici molimo vas lepo ukoliko ste pravi srbi komentar br. 60 predlozite da se izbrise.



P.S. unapred vam puno hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wooyche

pre 15 godina

Pročitao sam sve komentare i moram reci da mi je jako drago zbog ovakvog raspleta.Sastaju se Hrvati i Crnogorci i jedan tim će morati da ispadne što znači da nisu najbolji kako se duvaju vec pomenuti navijači već duže vreme na ovom sajtu i time postaju izuzetno naporni.
Ako ispadne Hrvatska biće to dokaz da je ona osvojena svetska titula ipak samo slučajnost jer pre toga godinama nisu ništa osvojili,tačnije nisu pre toga nikad ništa u vaterpolu osvojili(mislim na neko prvo mesto).Drugo uzastopno prvenstvo bez medalje će biti dovoljna potvrda toga.
Ako ispadne Crna Gora to će biti dokaz da je ono prvo mesto više plod skandaloznog suđenja na toj utakmici sa preko 20 dosuđenih kontrafaulova Srbiji što ja gledajući vaterpolo zadnjih 20 godina nisam nikad video(o isključenjima neću ni da pričam).Probajte vi da igrate napad u utakmici gde vam sudija u polovini napada uzima loptu.
Inače ja sam pristalica da ne postoji najbolja vaterpolo ekipa već da u zavisnosti od forme,inspiracije i volje neko iskoči i osvoji neku titulu.Najbolji dokaz za to je da ne postoji ekipa u zadnjih desetak godina koja je sve svaki put uzela.Najpribližniji tome su bili Mađari pre 5-6 godina ali ni to nije bila toliko izražena dominacija,gubili su i oni.
Verovatno se mnogima neće svideti moj komentar ali ako ostavite emocije po strani(na Balkanu gotovo nemoguće),videćete da sam većim delom u pravu.Ostavljam da sam malim delom i ja ipak pristrasan u korist svoje reprezentacije.

Милош

pre 15 godina

Најбољи су ми ови који не капирају шта се дешавало па нешто критикују због пораза. Такође и ови који виде да ту нешто није чисто па причају смо ми завукли Рватима. Кренимо редом, зна се ко је први почео. Они су намерно изгубили од Амера и то јединим резултатом (два гола мањка) који њих задржава на првом, а нас гура на треће место (и ЦГ као противнику, хтели су да се отарасе једном конкурента за медаљу већ у 1/4 финала, али господо мале сте се з...). ЦГ је видела да ће нас нас и изгубили су од Шпаније. Хвала Богу, одлука је била на нама и ово је најлепши пораз икад. Браво момци. Онај ко је све ово почео, завршиће без медаље.

lukatelo

pre 15 godina

hrvati izgleda nisu coli za nasu cuvenu poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". pa sada mogu samo da se ljute sami na sebe. a i usput mogu da osisaju te njihove brcice koji nicemu ne sluze.

Ma, sta kazete!

pre 15 godina

I gle cuda? Svi imaju los dan, nije im se jednostavno dalo, bla, bla, bla. Posteni su, fer i u duhu olimpizma!
Ali zato oni Srbi, ne da namestaju pa to je strasno. Umesto da su u pomenutom duhu pobedili italijane i onako fer, junacki i cojstveno ugazili u nesto, da bi ih svi tapsali po ramenima i govorili im da im je dusa u nosu zbog teskog rasporeda u cetvrtfinalu pa zato je tesko do medalje.
Ali OK!
To smo odradili na maestralan nacin, a sad sledeci protivnici i to oni najtezi bice sudije!!!
Prognoziram na svakoj utakmici minimum 1/4 ukupne utakmice igraca manje.
Zato momci, sad skupite m... i oderite postenjacine ako vam se nadju na putu, a sa madjarima u finalu pa... nekako cete se vec snaci.

Ivan

pre 15 godina

Nisam nikad igrao vaterpolo pa ne znam da li je zaista tako lako namestati utakmice ali mi se sve cini da je tako bilo. Napisao sam neki dan da cemo izgubiti od Italije i bi tako. I Crnogorci su za svaki slucaj odograli samo neresono sa Australijom da ne zavise od toga da li ce Spanci pustiti Grke. Jadnim Hrvatima sad ne vredi ni da izgube od Kine. Ipak sami su krivi jer su sve oni to sami zakuvali, a sad ih cekaju Crna Gora i Madjarska na putu do finala. Sve u svemu prilicno jadan i kalkulantski turnir, on sto tesi je da ce sad svi igrati punom snagom.

goran_bg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom broj 71. Nema govora ni o kakvom namestanju. Nasi su zaista hteli da pobede, ali sta da se radi. LOS DAN, bas kao i Croatima protiv USA. Croati, da niste kalkulisali i kopali drugom jamu bili bi ste prvi. Bas ste ispali glupi. Takodje mislim da ce Montenigeri da prodju u polufinale, Croati ce kuci. Napred Srbija!

podgorica

pre 15 godina

Poznato je da su vaterpolisti obrazovaniji od većine sportista,ali ovoliko matematike i kombinatorike od njih i njihovih fanova na brdovitom Balkanu još niko nije vidio! Jeste za medalju,ali ne olimpijsku! Pozdav svima iz CG!

Volim Srbiju, VOLIM SPORT

pre 15 godina

NAJPOSTENIJE bi bilo da Madjari uzmu zlato, a svi mi iz bivse Yu da ostanemo bez medalje. Stop kalkulisanju, stop nesportskom ponasanju! SPORT I VITESTVO IZNAD SVEGA

gogo

pre 15 godina

A jeste li vi sigurni da se na ovom turniru gleda medjusobni duel a ne gol razlika.

Iako nije konacna, upada mi u oko to da je Italija ispred Njemacke (obije 4 boda, Italija bolju gol razliku a Njemcima medjusobni duel) pa ne znam da li je to neki previd ili je mozda gol-razlika jaca od medjusobnog duela.

Nikola

pre 15 godina

Gospodo srbi,

Kada pominjete Crnogorce, ustanite sa stolice i poklonite se PRVAKU EVROPE! Cini mi se da, baš kao i u Malagi, pravite račun bez krčmara. Posebno me je fascinirao onaj analitičar koji već Srbiju vidi u polufinalu, ukoliko joj u četvrtfinalu protivnik bude Crna Gora! Čovjek ima lijepo razvijenu maštu, nema što!

A Crna Gora, iako se dobro potrošila fizički i psihički u Malagi, tek će sad da pokaže zube. Ajkulama je važno da u nastavku izbjegnu SAD, a hoće li nam doći Hrvatska, Srbija ili Mađarska, potpuno je nevažno.

A o poštenju...nemojte vi nakon utakmice sa Italijom, please! Biće da su vas i tu oštetile sudije jer ste vi namjerno gubili i gubili lopte, a oni nemilosrdno sudili za vas. Dajte, uozbiljite se jednom. Bez Danila Ikodinovića, Srbija je 50% nekadašnje ekipe. Dodamo li tome činjenicu da su se u novom svjetskom vaterpolo poretku stvari promijenile dolaskom Crne Gore, onda zaista nemate nikakvih šansi.


Pozdrav iz Montenegra

neon

pre 15 godina

Meni je ovo bas zabavno. Sport koji se igra u 7-8 zemalja, a i ovde se samo prati tokom ovih prvenstava. I onda krenu komentari. Posto sam u poslednjih 7 dana, pogotovo posle cistog poraza od Hrvatske procitao da smo genetski inferiorni, da smo ispod proseka, da je 15 godina dominacije u stvari fatamorgana, da ce Hrvati uzeti 5 zlata i da su kraljevi u timskim sportovima... pa da su Crnogorci u svemu prvi (tu nema nista novo)... i konacno, sami Srbi su kakofonicni, ali veoma uporni u isticanju svoje "superiornosti".
Okreni obrni, bas mi je drago da ce sigurno jedni od pametnjakovica ispasti u cetvrtfinalu.

bojan

pre 15 godina

He,he.Nismo vise sila,pa moramo ponekad i od slabijih da izgubimo.Sta da se radi."Dragi komsiluk" se uplasio necega?Ako ste tako jaki,svejedno vam je s kim igrate.Mi smo slabi,pa biramo put.Pa ko bude bolji.Hehehehe.Samo se jezite i gledajte kako se igra vaterpolo.

alanis

pre 15 godina

Pa sta je sad brke sto kukate,kad namestate onda to uradite ljudski a ne posle da kukate kako drugi namestaju.Posle svih onih komentara posle razvaljivanja evo vam ih vasi djetici pa se kidajte,mi smo to uradili ustvarizbog vas posto se mnogo volite,e pa volite se i dalje ali bez nas.

Jegulja

pre 15 godina

Ako se ima u vidu da nam je isto pobeda ili poraz od Italijana onda nam je bilo pametnije da odmorimo igrace i izgubimo protiv Italijana. Time smo i naseg velikog rivala, Hrvate, "postedeli" odmora sto je takodje pametno. Pobedom bi samo ucinili uslugu Hrvatima a oni su poslednji kojima bi to trebali da uradimo tako da je ovo potpuno OK. Hrvati su to isto pokusali sa Amerima tako da smo 1:1. Cini mi se, da se zbog pada nase reprezentacije, siri krug reprezentacija koje mogu ravnopravno igrati sa nama tako da sa Spancima nece biti lako, niti vec treba sebe da vidimo da smo prosli dalje. Naprotiv!

milankovic veljko

pre 15 godina

Ja sam Srbin ali nemoj da slucajno ko kaze nesto protiv Crnogoraca ovdje. Ako se to ipak desi onda sigurno doticna osoba (pod uslovom da je Srbin)nema IQ ni 70. Ko zna shvatice. Braco zelim Vam da dodjete do finala iako ste svjesno izabrali "put kojim se rjedje ide" a i nije prvi put da poturate ledja za Srbe. A u finalu se bar necu nervirati ko ce pobjediti.

srbin

pre 15 godina

eeeeeee draga braco,vratice nam se ovo prije ili kasnije. ko namjesta mora da trpi poslijedice. nadam se ulasku u finale,ali mislim da dalje od spanije necemo,jer igraju jako dobro,crnce su odvalili,bas igraju dobar vaterpolo. neka nam je sa srecom

srdjan

pre 15 godina

Ma kakvo stelovanje....taman posla

Bilo bi dobro da je tako, ali objektivno, nismo bili ovako slabi u poslednjih 10-tak godina. Ekipa je dala zaista maksimum u Malagi, sada se bas muce.

To ne znaci da nece izbaciti Spance ili koga vec, ali nije to vise ona mocna reprezentacija.
Ni igraci nisu oni stari....Savic i Ciric odavno popunjavaju spisak, centri su tanki, najbolji svetski golman nemotivisan, klinci prosecniji nego inace. Samo je Sapic onaj stari - 9 komada Kinezima, a kada gori opet vadi deka Vujas.

Daj Boze da izvuku svu snagu i uzmu medalju. Bice gusto, ali to je realnost. Srecno.

tatjana juric

pre 15 godina

Olimpizam i sve njegove vrednote padaju u vodu kad se krene kalkulirati. Nazalost cesto je pravda spora ali vas je vec dohvatila u svakom pogledu i smislu, tako da je i ne treba dodatno dozivati. Sebi ste olaksali put, nama ga malo zagorcali ali tako je svjejedno ako si najbolji i zelis biti prvi ionako moras pobjediti sve. Cijeli vikend mi je bilo zao malog Cavica i poraza za 1 stotinku, ali danas vidim da jednostavno niste ni zasluzili pobjedu, sramota vas bilo kalkulanti. Devedesetih ste isto kalkulirali i htjeli ono sto nije vase da bi sada stigli da Srbiju mozete vidjeti sa drugog kata. Zelim vam svu srecu u daljnjem tijeku natjecanja jer ce vam sigurno trebati. Pozdrav sa lijepog polavog Jadrana!

Dare

pre 15 godina

Je..š ti ovo. Ovo nameštanje sa Italijom nije u našem (srpskom) stilu. Sad ja ovde na forumu da čitam Montenigerse kako, s pravom, pričaju nama o poštenju. Zašto? Posle poraza od Španije, hitno reorganizacija u rukovodstvu tima!

branka

pre 15 godina

Kako se ljudi menjaju,to je neverovatno!Sad nam pridike o postenju i moralu drze oni koji su namestali svoje utakmice da bi nas izbegli!Pa nismo ni mi budale,uostalom vi ste prvi poceli,pa sad vidite da li se isplatilo!Sto se nas tice,hvala Bogu ,da se i mi jednom opametimo i gledamo svoj interes!A postenja vise nema,to smo najbolje mogli da vidimo na Evropskom prvenstvu.Oni malo stariji verovatno se secaju jedne emisije,koja najbolje ilustruje trenutnu situaciju:trazili ste,gledajte!!!Pozz svima!

kako se zove

pre 15 godina

A sto se vi crnogorci bunite da smo vam mi nesto namestili. Zar nismo u razlicitim grupama. Sto se sami niste izborili za prvo mesto i direkan plasman u polufinale a ne da okrivljujete nas za neko namestanje. Uostalom jel bi ste radije voleli nas u cetvrtfinalu nego hrvate?

butko

pre 15 godina

auuu,kako nas nasadiste,drage komsije....mi sa hrvatima i madjarima a vi sa spancima i amerima....i zamislite ne dodjete do finala!....ovi moji su zasluzili da izgube od australije al smo imali srece...ako nesto ne promijenimo u igri moracemo hrvatima cestitat prolaz!...u svakom slucaju, za ovo ljeto i vise nego dovoljno od nasih vaterpolista!!!

Cartman

pre 15 godina

Е бреееееее хрвати у свему виде заверу. Једноставно смо имали лош дан као и хрвати против Амера :). Што се наше репрезентације има можда лакших противника рецимо као што је Шпанија али без потцењивања јер су они довољно добри, тако да прво треба размишљати о њима па тек ако их прођемо онда мислити даље. Наши нису уопште супериорни на овом турниру да могу олако да схвате било ког противника у четвртфиналу. Зато сачекајмо ту утакмицу па ако прођемо онда приче о полуфиналу. Наравно жеља је финале ми против ЦГ а да ли ће баш тако да буде, видећемо.

Tomislav

pre 15 godina

Sve je to divno,namjesite si spanjolsku,sad kad vas maznu bit ce veselja.Sto se nas tice ako oces zlato ocekuje se da pobjedis najbolje momcadi na turniru.

Beriberi

pre 15 godina

Dame i Gospodo, upravo smo videli na delu navodno najjaču i najbolju vaterpolo ekipu 21. veka !!
Umesto da pobede svakoga redom, kako bi tom epitetu i odgovaralo, oni se pribegavaju nameštanju, radi izbegavanja "prosečnih" ekipa, kao CG i Hrvatska :-))))
Očito iz razloga, što niti su najbolji, a još manje najjači.

Stefan

pre 15 godina

Al su smesni ovi hrvati i crno gorci...
Oni bi mogli da namestaju a mi ne? e pa ne moze tako...
Ne razumem zasta oni dolaze ovamo da nam pricaju o "olimpiskom duhu" kad bi oni isto to uradili da su na nasem mestu...

vrlo vazno

pre 15 godina

Iskreno ne volim takmicenje u kome nema borbe do kraja. Ako si jak, onda ces ici na pobedu uvek a slabi pokusavaju da se vade kroz "namestaljke". No sad je sve jasno - USA je pobedila Nemacku, pa je u nasoj grupi siguran raspored:
1. USA
2. CRO
3. SRB

S druge strane su MNE igrali nereseno sa Australijom pa je i tamo siguran redosled:

1. HUN
2. SPA
3. MNE

Spanci i Hrvati ce tek odigrati svoje utakmice ali ce raspored ostati ovakav:
- ukoliko pobede Hrvati ce biti jednako po bodovima sa USA od koje su izgubili, a poraz ih izjednacava po bodovima sa Srbijom koju su pobedili (USA onda ima dva boda vise).
- Crnogorci su odigrali nereseno da sprece Spaniju da odigra kalkulantski: da su pobedili imali bi bod vise od Spanaca pa bi morali da cekaju utakmicu SPA-GRE. Ovako imaju trenutno isti broj bodova a kako su Spanci dobili Crnogorce, nebitno je sta ce da urade protiv Grka.

Za mene kao gledaoca je ovo jedan od najruznijih turnira jer je vise spekulacija nego prave sportske borbe. Sramota za ucesnike, ali i to je dozvoljeno ponasanje na Balkanu. Ako se dobro secam u pripramama smo izgubili od Spanaca nekih 10-ak dana pred olimpijadu, bas me interesuje hocemo li da prodjemo lakse nego protiv Crnogoraca.

Dražen

pre 15 godina

Pa kako se vi možete radovati što vaša momčad namješta rezultat, zaista mi nije jasno?!

Možda bi i mi trebali početi kalkulirati i vratiti vam, pa izgubiti od Kine, jer je ovo zaista izgubilo svaku vezu sa sportom. Ali nećemo, jer mi nismo takvi. I ako izgubimo, to će neće biti namjerno.

Asterix

pre 15 godina

@Savicevic
"Ajde idi gledaj crtane filmove.
Srbija osvajac SVETSKE LIGE 2007, 2006, 2005 I 2004"
(komentar od jučer)

Ako me već učite pravopisu, onda se valjda piše "Srbija JE osvajač....", i ako je Srbija svetsku ligu (koja je inače od većih turnira najmanje važna) osvajala po redosledu, kako navodiš, stvarno svaka čast :-)

Kako si mi savetovao jučer, otišao sam da gledam crtiće, najbolja je bila ona Italija-Srbija, stvarno CRTANI FILM !!

ARMADA-RI

pre 15 godina

E svaka čast braćo Srbi!Pokazali ste šta je to fair-play,poštenje i olimpijski duh!Neka,neka,mi i Crnogorci ćemo se pošteno "pobit" u bazenu,pa nek pobijedi bolji.A vama od srca želim da vas Španjolci oderu,zbog ovog što ste napravili!Živio olimpijski duh!

Milan

pre 15 godina

Dobro su nasi kalkulisali.Sada se Hrvatima dize kosa na glavi jer u cetvrtfinalu igraju sa Crnom Gorom, ukoliko Nemacka ne pobedi ili igra nereseno sa SAD.Srbija ce verovatno imati laksi put preko Spanije u cetvrtfinalu.Proverite na Hrvatskom sportnetu.

Denis RS

pre 15 godina

Bravo majstori. Znamo i mi namjestiti utakmicu, nismo glupi. Sad jos da ostali rezultati budu kako ocekujemo,pa lagano do finala. Samo se bojim da ovi ameri ne izgube od njemaca,ali nije to toliko ni bitno.

RED SHARKS

pre 15 godina

Hvala Srbijo sto sad moramo igrat protiv Hrvatske pa protiv Madjara..a vi protiv prsle Spanije i USA..A nicim niste zasluzili tako lagan zrijeb..ahaha..Cudno kako nema srece...

Ivan CH

pre 15 godina

Xaxaxaxaxa! :) Ajmo momci, providno je, ali pametno! Ko se zlozi i ko zna o cemu pricam neka preporuci ;)

PS: A jos jaci je komentar naseg trenera: EKIPA MI DELUJE UMORNO :)

zg

pre 15 godina

stvarno nisam ni u jednom trenu pomislila da će srbi dobit italiju, neznam zašto. ovo u svakom slučaju nije dobro za vas, ili ste tolko loši da ne možete dobit italiju ili ste tolko loši sportaši da namještate rezultat. ni jedno ni drugo nije dobro, ali ako je ovo prvo-ispast ćete u četvrtfinalu

Miro_zg

pre 15 godina

Bravo Srbi! Ovo sam i ocekivao, da namjerno izgubite od Italije, i to baš s 1 gol razlike. Niste vi glupi, pa da nas pustite da budemo prvi u grupi. A ovako ne samo to, nego vas ceka i puno laksi protivnik u polufinalu, a četrvtfinale prolazite lagano, dok nas čeka paklen put do eventualnog finala. Svaka cast. Ali ako Njemačka dobije Amerikance, mi smo ipak prvi. Nadam se da će biti tako.

Hmmmm...

pre 15 godina

ovaj vaterpolo turnir je postao presmijesan... jedino valjda mrski mađari ne puštaju utakmice... a srbi su to napravili najmanje očito... kaj je slijedeće ? ? ?

erf

pre 15 godina

Iskusan poraz! Kad su vec umislili 'rvati i djetici da mogu da si "nameste" koga hoce u 1/2 finalu onda i mi malo da im pokazemo kako se to radi! Videlo se iz aviona da su momci igrali potpuno bezveze i samo davali gas kad je trebalo, sudjenje lose a niko sa klupe nije trzao na sudijske odluke sto pokazuje da je bio dogovor kako i sta!

Sad pamet u glavo i idemo po medalju!!!

Gospodin

pre 15 godina

Nisu bile upucene kladionice u MNE. Pa bi favorizovana SER 3 gola. Moram samo da prokomentarisem sjajnu igru moje repke, MNE. Zakazali smo samo u napadu, odbrani i plivanju. Nadam se samo da nije zakazalo i po koje srce navijaca. JAKI AUSTRALIJANCI KAO ZEMLJA. U BOLJOJ SU FORMI OD AMERA. SPANCI CUDO...Gledao sam gotovo sve meceve obje grupe. Mislim da su u mnogo boljoj formi bile ekipe grupe u kojoj je MNE.
SaD DA VIDIMO KOGA CE POSLAT SPANCI na Srbiju. Nas, ili sebe. Njima je svejedno. No nije svejedno Hrvatima

dragan

pre 15 godina

Kako su igrali, dobro su i prošli! Onako gubiti loptu na pola terena (a često nisu ni mogli da pridju mnogo bliže), ostavljati igrača samog ispred Sora, mogu samo početnici ali i oni koji ne igraju srcem. A naši su imali srca samo u prvih par minuta poslednje četrvrtine! Kratko i nedovoljno! Žao mi je. Možete vi momci mnogo, mnogo bolje. Navikli ste nas, pa je tim razočarenje veće. Navijam svim srcem za vas, ali morate i vi malo da se potrudite!

dragan

pre 15 godina

zar se toliko bojite crne gore da morate da gubite od italijana? no problem, mi cemo hrvate da izbacimo iako smo danas na sto muka prosli. ne leze nam ovi "kenguri" uopste.

Bosko

pre 15 godina

Mozda je ovako najbolje da se izbjegne susret CG-Srbija u cetrvtfinalu. Spanci su pokazali da nisu nimalo naivni kao ni mnoge druge ekipe na ovoj Olimpijadi. Ako sve bude islo kako treba bice to repriza finala iz Malage pa nek pobjedi bolji, tj. Crna Gora.

Djoka

pre 15 godina

ovo nije bila realna slika kvaliteta... nasi i crnogorci ocigledno idu na varijantu 2 poraza i ne igramo jedni sa drugima... nadam se samo da ce se isplatiti ovo fiksiranje protivnika...

KROKODILSKE SUZE

pre 15 godina

Kuku-lele! Pa zar protiv Italijana? Kuku-lele! Nasih redovnih musterija... Kuku-lele! 13 baksuznih komada!? Kuku-lele! I umesto da se potrudimo da nam na QF/SF putu do finala stoje malene Crna Gora i Madjarska, mi srljamo na 50-ak puta vece Spaniju i USA... Kuku-lele! A i nije lepo prema komsijama da im posle brkova sada rastu i magarece usi. Kuku-lele...

Ko rano rani da drugome jamu kopa, dve srece grabi i sam u finale upada :)

dzoni

pre 15 godina

ocigledno da je ovo takticki odigrano - bolje ici na spance nego na crnogorce..mada, sa takvim pristupom mi ne mozemo sebe da zovemo "sila" u ovom sportu vise..

ckabo

pre 15 godina

E neka. Sebi smo obezbedili laksi put do finala. Drago mi je da smo usput Hrvatsku poslali u cetvrtfinale. Tamo neka igraju sa Montenegrom, posto su oni braca ionako. O njima dovoljno govori transparent iz Spanije "Nema vise srpskog jarma, slobodna je Crna Gora".

namestaljka

pre 15 godina

ahahah a sve vreme svi su izgledali tako tuzno sto gubimo, a pustamo italijane XD, extra, sad bi trebali da idemo na spaniju, ako se nesto jos ne zakomplikuje >

Olimpijac

pre 15 godina

Hehehehe lijepo je bilo slusati hrvatskog komentatora kako se zali i govori o namjernom porazu, koji i jeste bio. Bilo je lijepo to slusati ali bojim se da ce nam se to vratiti na mnogo gori nacin. Sretno i ako ne osvojite medalju nema veze. Zaduzili ste nas za citav zivot i zasluzujete jedno veliko HVALA!!!!!!!!!!!

mih

pre 15 godina

Kakva razocaravajuca partija! Jos jedna u nizu! Delovali smo toliko bezvoljno da je to strashno! Sapic nula, a ni ostali nisu daleko! Nadam se da ce nesto promeniti pod hitno, a najpre nas odnos prema igri!

Milos

pre 15 godina

ukoliko nije bilo namestanje za cetvrtfinale sa spancima i izbegavanje madjara u polufinalu igra je bila veoma zabrinjavajuca. ogroman broj netacnih pasova, losa igra sa igracem vise i neverovatni propusti u odbradni, koja bi trebalo da bude nasa najjaca strana, kada je soro 4-5 puta bio ostavljen na milost i nemilost italijanima...
protiv spanaca MORA bolje ako mislimo da se vratimo kuci sa nekom medaljom

IvoPG

pre 15 godina

Sansa da budemo drugi, a ne treci u svojoj grupi i pored pobede nad Zabarima svodi se na to da Hrvati ne pobede Kinu (onda smo cak i prvi, ali ova varijanta je ionako iz sfere fantastike) ili Ameri da izgube od Nemacke u kom slucaju bismo bili drugi i sa porazom od Italije jer smo dobili USA u medjusobnom duelu. Dakle ako se slozimo da Hrvati sigurno pobedjuju Kinu (99.9% je pravilniji izraz) nase sanse za drugo mesto u grupi nemaju nikakve veze sa rezultatom nase utakmice sa Italijanima, vec iskljucivo zavise od USA-GER meca. A sto je jos i "najbolje" u toj "Srbija druga u grupi" varijanti, "nagrada" za osvojeno drugo mesto u grupi nam je igranje u cetvrtfinalu sa evropskim prvacima Crnogorcima (umesto Spanije), a u polufinalu sa Madjarima (umesto USA)!!! Za to se bas vredi boriti nema sta :):):)

Pobednici grupa osim direktnog plasmana u polufinale privilegovani su i za jedno slobodno kolo (cetvrtfinale), ali to mozemo da nadoknadimo tako sto bi mi sutra uzeli "slobodan dan" i ljudski se odmorili pred predstojece meceve, a i igracima sa klupe bi odlicno dosao jedan takav mec sa punom minutazom. Sto je jos i najbolje, ukoliko Italijani pobede nasu rezervnu postavu, ili nasu najbolju postavu koja bi isprobavala neke nove takticke varijante (npr. Sapic ili Vujasinovic na poziciji golmana, Sefik kao centar... itd...) imacemo najverovatnije "i jare i pare" - ako Amerikanci dobiju demotivisane Nemce oni ce biti prvi u nasoj grupi (USA je bolji u medjusobnom duelu od Hrvata), a u onoj drugoj grupi uz prvoplasirane Madjare, drugi ce verovatno biti Spanci, a treci Crnogorci, pa se nama tako otvara mogucnost da nas od OI finala deli samo Spanija u cetvrtfinalu i USA u polufinalu (maltene formalnost)! Problem sa ovom varijantom je sto i Spanci mozda mogu da uzmu "dan odmora" i izgube od Grcke da izbegnu nas (ako misle da su im Hrvati mnogo bolja opcija) i ukrste nas na "Djetice", ali i u toj varijanti mi bi imali velike koristi od sutra uzetog "slobodnog dana" jer bi u slucaju pobede nad CG u polufinalu isli na USA a ne na kvalitetnije Hrvate! U slucaju da je jucerasnja USA-CRO ocigledna namestaljka ukljucivala i klauzulu da Ameri ne ugroze prvo mesto Hrvata u slucaju da mi i Crnogorci primenimo kontra-mere (CG je vec izgubila od Spanije kako je trebalo, jos samo mi da to uradimo sa Zabarima) i sutra onda ne pobede Nemacku (USA onda nece imati direktan prolaz u polufinale, ali ce imati koristi od cele "kombinacije" posto umesto na CG idu na Spance u cetvrtfinalu)... sta de se radi... ali smo cemo bar biti odmorniji za celo jedno kolo, a nase rezerve razigranije. Idealno bi bilo da Crna Gora odigra nereseno sa Kengurima (garantuje im 3ce mesto stagod Spanci napravili sa Grcima), ali to je strahoviti rizik i igra sa vatrom po njih jer u slucaju poraza Australija ide dalje umesto njih! Sve u svemu AJMO PLAVI ili kako se to kaze u prevodu FORZA AZZURRI!!!
(FORZA AZZURRI, 17. avgust 2008 10:25)

AUUUUUU druze ala si ti razradio sve moguce komb. Dje ne vidjoh ovo prije no u 5 ujutru. Evo ovi vasi izgubise pa na dalje cemo vidjet. Svaka ti cast:)

Ivana

pre 15 godina

Srbi, sta ono rekoste? Cgci namjestaju? Ja vas pitah da mi date jedan ARGUMENT zasto bi Cgci namjerno izgubili od Spanije a onda se borili za 1/4 i nesto mi niko ne odgovori...A vi rekoste mi nismo posteni, gdje je to nase cojstvo.
Pst, tisina sada!

ckabo

pre 15 godina

E neka. Sebi smo obezbedili laksi put do finala. Drago mi je da smo usput Hrvatsku poslali u cetvrtfinale. Tamo neka igraju sa Montenegrom, posto su oni braca ionako. O njima dovoljno govori transparent iz Spanije "Nema vise srpskog jarma, slobodna je Crna Gora".

KROKODILSKE SUZE

pre 15 godina

Kuku-lele! Pa zar protiv Italijana? Kuku-lele! Nasih redovnih musterija... Kuku-lele! 13 baksuznih komada!? Kuku-lele! I umesto da se potrudimo da nam na QF/SF putu do finala stoje malene Crna Gora i Madjarska, mi srljamo na 50-ak puta vece Spaniju i USA... Kuku-lele! A i nije lepo prema komsijama da im posle brkova sada rastu i magarece usi. Kuku-lele...

Ko rano rani da drugome jamu kopa, dve srece grabi i sam u finale upada :)

Olimpijac

pre 15 godina

Hehehehe lijepo je bilo slusati hrvatskog komentatora kako se zali i govori o namjernom porazu, koji i jeste bio. Bilo je lijepo to slusati ali bojim se da ce nam se to vratiti na mnogo gori nacin. Sretno i ako ne osvojite medalju nema veze. Zaduzili ste nas za citav zivot i zasluzujete jedno veliko HVALA!!!!!!!!!!!

Ivan CH

pre 15 godina

Xaxaxaxaxa! :) Ajmo momci, providno je, ali pametno! Ko se zlozi i ko zna o cemu pricam neka preporuci ;)

PS: A jos jaci je komentar naseg trenera: EKIPA MI DELUJE UMORNO :)

Sandokan

pre 15 godina

Ma vidi, vidi ko nam to prica o postenju!!!

Sta se sad bunite Hrvati? Htjeli ste nama namjestiti da se koljemo sa Mrčama i Janošima kad ono bumerang posred brkova! :)

Zalite se upravi vodovoda. ;)

IvoPG

pre 15 godina

Sansa da budemo drugi, a ne treci u svojoj grupi i pored pobede nad Zabarima svodi se na to da Hrvati ne pobede Kinu (onda smo cak i prvi, ali ova varijanta je ionako iz sfere fantastike) ili Ameri da izgube od Nemacke u kom slucaju bismo bili drugi i sa porazom od Italije jer smo dobili USA u medjusobnom duelu. Dakle ako se slozimo da Hrvati sigurno pobedjuju Kinu (99.9% je pravilniji izraz) nase sanse za drugo mesto u grupi nemaju nikakve veze sa rezultatom nase utakmice sa Italijanima, vec iskljucivo zavise od USA-GER meca. A sto je jos i "najbolje" u toj "Srbija druga u grupi" varijanti, "nagrada" za osvojeno drugo mesto u grupi nam je igranje u cetvrtfinalu sa evropskim prvacima Crnogorcima (umesto Spanije), a u polufinalu sa Madjarima (umesto USA)!!! Za to se bas vredi boriti nema sta :):):)

Pobednici grupa osim direktnog plasmana u polufinale privilegovani su i za jedno slobodno kolo (cetvrtfinale), ali to mozemo da nadoknadimo tako sto bi mi sutra uzeli "slobodan dan" i ljudski se odmorili pred predstojece meceve, a i igracima sa klupe bi odlicno dosao jedan takav mec sa punom minutazom. Sto je jos i najbolje, ukoliko Italijani pobede nasu rezervnu postavu, ili nasu najbolju postavu koja bi isprobavala neke nove takticke varijante (npr. Sapic ili Vujasinovic na poziciji golmana, Sefik kao centar... itd...) imacemo najverovatnije "i jare i pare" - ako Amerikanci dobiju demotivisane Nemce oni ce biti prvi u nasoj grupi (USA je bolji u medjusobnom duelu od Hrvata), a u onoj drugoj grupi uz prvoplasirane Madjare, drugi ce verovatno biti Spanci, a treci Crnogorci, pa se nama tako otvara mogucnost da nas od OI finala deli samo Spanija u cetvrtfinalu i USA u polufinalu (maltene formalnost)! Problem sa ovom varijantom je sto i Spanci mozda mogu da uzmu "dan odmora" i izgube od Grcke da izbegnu nas (ako misle da su im Hrvati mnogo bolja opcija) i ukrste nas na "Djetice", ali i u toj varijanti mi bi imali velike koristi od sutra uzetog "slobodnog dana" jer bi u slucaju pobede nad CG u polufinalu isli na USA a ne na kvalitetnije Hrvate! U slucaju da je jucerasnja USA-CRO ocigledna namestaljka ukljucivala i klauzulu da Ameri ne ugroze prvo mesto Hrvata u slucaju da mi i Crnogorci primenimo kontra-mere (CG je vec izgubila od Spanije kako je trebalo, jos samo mi da to uradimo sa Zabarima) i sutra onda ne pobede Nemacku (USA onda nece imati direktan prolaz u polufinale, ali ce imati koristi od cele "kombinacije" posto umesto na CG idu na Spance u cetvrtfinalu)... sta de se radi... ali smo cemo bar biti odmorniji za celo jedno kolo, a nase rezerve razigranije. Idealno bi bilo da Crna Gora odigra nereseno sa Kengurima (garantuje im 3ce mesto stagod Spanci napravili sa Grcima), ali to je strahoviti rizik i igra sa vatrom po njih jer u slucaju poraza Australija ide dalje umesto njih! Sve u svemu AJMO PLAVI ili kako se to kaze u prevodu FORZA AZZURRI!!!
(FORZA AZZURRI, 17. avgust 2008 10:25)

AUUUUUU druze ala si ti razradio sve moguce komb. Dje ne vidjoh ovo prije no u 5 ujutru. Evo ovi vasi izgubise pa na dalje cemo vidjet. Svaka ti cast:)

otkacheni

pre 15 godina

Zamolio bih sve svoje sunarodnike da ne pisu cirilicom komentare. Ipak ovde moraju i Hrvati da citaju postove! Mislice da je neka zavera! :)))

Милош

pre 15 godina

Најбољи су ми ови који не капирају шта се дешавало па нешто критикују због пораза. Такође и ови који виде да ту нешто није чисто па причају смо ми завукли Рватима. Кренимо редом, зна се ко је први почео. Они су намерно изгубили од Амера и то јединим резултатом (два гола мањка) који њих задржава на првом, а нас гура на треће место (и ЦГ као противнику, хтели су да се отарасе једном конкурента за медаљу већ у 1/4 финала, али господо мале сте се з...). ЦГ је видела да ће нас нас и изгубили су од Шпаније. Хвала Богу, одлука је била на нама и ово је најлепши пораз икад. Браво момци. Онај ко је све ово почео, завршиће без медаље.

gandra

pre 15 godina

Da citiram neke hrvatske komentare od pre neki dan. Srbija je ispod prosecna ekipa, istrosena, vratilo se dite materi, ne znamo da se sastavimo s loptom, i onako su sve medalje donosili Crnogorci. Onda ispada da smo super prosli sa Italijom, pa cemu price o zaveri?

pinkerton

pre 15 godina

Riječ je o Hrvatskoj...Jako mi je drago zbog toga što sad moramo na Crnu Goru (a ako prođemo u polufinalu na Mađare)...idući put će dvaput razmislit prije no što će kalkulirat ili se bahato opuštat, kao protiv Amerikanaca, a u svakom slučaju propisno osramotit takvom igrom. Ako ispadnu, neka ih..
Pozz iz Zagreba

srpkinja iz hrvatske

pre 15 godina

ha ha,izgubili namerno.koje su to legende....a za one iz hrvatske sto se zale na nemoralnu igru i namestanje rezultata:a hrvatska nije namerno izgubila od amerike? prvi ste poceli...ko vam je kriv sto se petljate kad ne znate na koga udarate! cak je i HRVATSKI KOMENTATOR rekao da je poraz od amerike krajnje sumnjiv....

ajmo srbija!

neon

pre 15 godina

Meni je ovo bas zabavno. Sport koji se igra u 7-8 zemalja, a i ovde se samo prati tokom ovih prvenstava. I onda krenu komentari. Posto sam u poslednjih 7 dana, pogotovo posle cistog poraza od Hrvatske procitao da smo genetski inferiorni, da smo ispod proseka, da je 15 godina dominacije u stvari fatamorgana, da ce Hrvati uzeti 5 zlata i da su kraljevi u timskim sportovima... pa da su Crnogorci u svemu prvi (tu nema nista novo)... i konacno, sami Srbi su kakofonicni, ali veoma uporni u isticanju svoje "superiornosti".
Okreni obrni, bas mi je drago da ce sigurno jedni od pametnjakovica ispasti u cetvrtfinalu.

wooyche

pre 15 godina

Pročitao sam sve komentare i moram reci da mi je jako drago zbog ovakvog raspleta.Sastaju se Hrvati i Crnogorci i jedan tim će morati da ispadne što znači da nisu najbolji kako se duvaju vec pomenuti navijači već duže vreme na ovom sajtu i time postaju izuzetno naporni.
Ako ispadne Hrvatska biće to dokaz da je ona osvojena svetska titula ipak samo slučajnost jer pre toga godinama nisu ništa osvojili,tačnije nisu pre toga nikad ništa u vaterpolu osvojili(mislim na neko prvo mesto).Drugo uzastopno prvenstvo bez medalje će biti dovoljna potvrda toga.
Ako ispadne Crna Gora to će biti dokaz da je ono prvo mesto više plod skandaloznog suđenja na toj utakmici sa preko 20 dosuđenih kontrafaulova Srbiji što ja gledajući vaterpolo zadnjih 20 godina nisam nikad video(o isključenjima neću ni da pričam).Probajte vi da igrate napad u utakmici gde vam sudija u polovini napada uzima loptu.
Inače ja sam pristalica da ne postoji najbolja vaterpolo ekipa već da u zavisnosti od forme,inspiracije i volje neko iskoči i osvoji neku titulu.Najbolji dokaz za to je da ne postoji ekipa u zadnjih desetak godina koja je sve svaki put uzela.Najpribližniji tome su bili Mađari pre 5-6 godina ali ni to nije bila toliko izražena dominacija,gubili su i oni.
Verovatno se mnogima neće svideti moj komentar ali ako ostavite emocije po strani(na Balkanu gotovo nemoguće),videćete da sam većim delom u pravu.Ostavljam da sam malim delom i ja ipak pristrasan u korist svoje reprezentacije.

vladimir

pre 15 godina

Ovo je jedini nacin da nesto uradimo na OI.Nismo dominantni i jedino biranjem protivnika u kosturu mozemo stici do medalje.Ratko Rudic je iskusan i stari lisac ali ovoga puta se preracunao.Nije racunao na poraz Italije od Nemacke u prethodnom kolu.Bio je ubedjen da Azuri dobijaju Nemce.Da su Italijani pobedili Pancere mi bi morali da igramo punom snagom protiv Azura jer ne bi imali obezbedjen prolaz u cetvrtfinale posto bi Italija bila u igri za prolaz.Medjutim Nemci su iznenadili Italijane i sve je krenulo onako kako smo i ocekivali.Prvo sumnjiv ubedljiv poraz MNE od Spanaca i naravno ovaj poraz u pravoj prijateljskoj utakmici nase ekipe sa Italijom.Sve je to Rudicu palo na pamet kada je video da su SAD iznenadile Italijane.Ja sam to odmah povezao.Ali nije racunao na onakav rezultat u mecu Nemacka-Italija.Mi jesmo namestili rezultat tu nema dileme.Izazvao nas je Ratko Rudic i mi smo samo odgovorili.Ali da igramo slabo igramo.Da smo daleko od medalje jesmo.Da cemo da pobedimo Spance nisam siguran.Ali neka Rudic po ko zna koji put radi ovakve stvari pa mu se to sada vratilo kao bumerang.Zestoko je ostetio svoju ekipu.Crna Gora pa Madjarska.UH

modrić

pre 15 godina

Ko drugom jamu kopa sam u nju pada... Dabogda u finalu igrali Njemačka i Španjolska a mi (Hrvati), Srbi i Crnogorci kući zbog ove komendije...
Olimpijski duh skuhan u jugo kuhinji...
Iako ne mogu vjerovati da Je Rudić bio toliko blesav da je namjerno popušio od amera misleći da se istim receptom neće služiti Srbi i Crnogorci...

kako se zove

pre 15 godina

A sto se vi crnogorci bunite da smo vam mi nesto namestili. Zar nismo u razlicitim grupama. Sto se sami niste izborili za prvo mesto i direkan plasman u polufinale a ne da okrivljujete nas za neko namestanje. Uostalom jel bi ste radije voleli nas u cetvrtfinalu nego hrvate?

Sidraš

pre 15 godina

Pa braćo Hrvati kako vas nije više sramota. Ko vas je terao da prvi počinjete. Je li ovo nameštena utakmica? Jeste i neka je. A šta ste vi radili protiv SAD pre dva dana? To nije bilo namešteno? A poštenjačine. Setimo se samo EP u Kranju 2003. i one bruke razularenih hrvatskih hordi. I onda ste se pravdali: Srbi su provocirali mašući svojom zastavom. A radilo se o 1 (slovima: jednoj) zastavi. Dakle, vi možete mahati vašim zastavama, a ostali ne, vi možete nameštati utakmice, a ostali ne.

Cartman

pre 15 godina

Е бреееееее хрвати у свему виде заверу. Једноставно смо имали лош дан као и хрвати против Амера :). Што се наше репрезентације има можда лакших противника рецимо као што је Шпанија али без потцењивања јер су они довољно добри, тако да прво треба размишљати о њима па тек ако их прођемо онда мислити даље. Наши нису уопште супериорни на овом турниру да могу олако да схвате било ког противника у четвртфиналу. Зато сачекајмо ту утакмицу па ако прођемо онда приче о полуфиналу. Наравно жеља је финале ми против ЦГ а да ли ће баш тако да буде, видећемо.

pajser

pre 15 godina

dada, to je velika antihrvatska zavera od strane srba, pravoslavne crkve, udbe i jevreja


Dragi moji hrvati, nemojte baš VI da nam nešto pričate o poštenju i ferpleju. VI ste hladno namestili meč sa amerima. niste igrali remi niti izgubili sa 1, 3, 4 ili više golova već BAŠ sa 2 gola. jedinim rezultatem koji vama donosi prvo mesto u grupi a srbiji treće mesto i sa tim dvoboj sa HUN ili CG. srećom crnogorci su to pročitali i reagovali adekvatno. ispali ste glupi što ste već počeli da kalkulišete u predzadnjem meču grupne faze pa vam se odbilo o glavu

shufla

pre 15 godina

Preksinoc sam gledao na HRT-u Pekinski dnevnik ili tako nesto i uocio sam da su novinari u Pekingu optereceni Srbima i nasom reprezentacijom, te oni su smestili nama, pa cemo mi njima (sto je ispostavilo se istina), ali se ljudi nisu bavili nicim drugim.

Nasuprot njima gosti (Cutura, Paskvalin) u studiju, sa izuzetkom nekog anonimusa, su bili super i hladili su atmosferu.

Mnogo su optereceni nama, sto stvarno ne razumem.

Beriberi

pre 15 godina

Dame i Gospodo, upravo smo videli na delu navodno najjaču i najbolju vaterpolo ekipu 21. veka !!
Umesto da pobede svakoga redom, kako bi tom epitetu i odgovaralo, oni se pribegavaju nameštanju, radi izbegavanja "prosečnih" ekipa, kao CG i Hrvatska :-))))
Očito iz razloga, što niti su najbolji, a još manje najjači.

Ko se mača lati...

pre 15 godina

"Pa kako se vi možete radovati što vaša momčad namješta rezultat, zaista mi nije jasno?!"
Dražen, 18. avgust 2008 09:14)

Šta ćeš, nismo depresivni kao vi nakon "loše igre" protiv SAD...

Hmmmm...

pre 15 godina

ovaj vaterpolo turnir je postao presmijesan... jedino valjda mrski mađari ne puštaju utakmice... a srbi su to napravili najmanje očito... kaj je slijedeće ? ? ?

rade

pre 15 godina

Ja ne znam zasto se ovde uopste i javljaju ljudi koji ocito uopste ne prate sport i ne znaju ni ko na koga nalece komentarisu nas poraz....stanje je vise nego jasno,lijepa njihova je u proslom kolu odlucila da nesto namesta pa su izgubili od SAD,a ovi srbi sto trenutno ne znaju ko su a izlaze na more isto izgubise od spanije i to 6 razlike(citaj-mnooooogo se kalkulisalo).Ali zaboravise na ovaj rasplet,da i mi mozemo malo da sebi olaksamo put.Jasno je ko dan,izbegli smo CRO,HUN I MNE do finala,a na nasem putu stoje ESP,i cekaju nas SAD.Tako da plavi delfini koristim ovu priliku da vam prvi cestitam medalju.P.S.poruka za one sto se pitaju sta ce biti ako hrvati izgube od kine.iskljucite tv prijemnike,nije sport za vas,ni pravila ne znate,nase 3 mesto je zacementirano!!!kad srbin namesta-iskusno namesta!!!

ARMADA-RI

pre 15 godina

E svaka čast braćo Srbi!Pokazali ste šta je to fair-play,poštenje i olimpijski duh!Neka,neka,mi i Crnogorci ćemo se pošteno "pobit" u bazenu,pa nek pobijedi bolji.A vama od srca želim da vas Španjolci oderu,zbog ovog što ste napravili!Živio olimpijski duh!

Stefan

pre 15 godina

Al su smesni ovi hrvati i crno gorci...
Oni bi mogli da namestaju a mi ne? e pa ne moze tako...
Ne razumem zasta oni dolaze ovamo da nam pricaju o "olimpiskom duhu" kad bi oni isto to uradili da su na nasem mestu...

branka

pre 15 godina

Kako se ljudi menjaju,to je neverovatno!Sad nam pridike o postenju i moralu drze oni koji su namestali svoje utakmice da bi nas izbegli!Pa nismo ni mi budale,uostalom vi ste prvi poceli,pa sad vidite da li se isplatilo!Sto se nas tice,hvala Bogu ,da se i mi jednom opametimo i gledamo svoj interes!A postenja vise nema,to smo najbolje mogli da vidimo na Evropskom prvenstvu.Oni malo stariji verovatno se secaju jedne emisije,koja najbolje ilustruje trenutnu situaciju:trazili ste,gledajte!!!Pozz svima!

Ivana

pre 15 godina

Srbi, sta ono rekoste? Cgci namjestaju? Ja vas pitah da mi date jedan ARGUMENT zasto bi Cgci namjerno izgubili od Spanije a onda se borili za 1/4 i nesto mi niko ne odgovori...A vi rekoste mi nismo posteni, gdje je to nase cojstvo.
Pst, tisina sada!

alanis

pre 15 godina

Pa sta je sad brke sto kukate,kad namestate onda to uradite ljudski a ne posle da kukate kako drugi namestaju.Posle svih onih komentara posle razvaljivanja evo vam ih vasi djetici pa se kidajte,mi smo to uradili ustvarizbog vas posto se mnogo volite,e pa volite se i dalje ali bez nas.

boban,nis

pre 15 godina

Ma kakvo namestanje.Mislim da mi(SRB,MNE,CRO),nismo toliko superiorni u odnosu na ostale kao sto smo mislili.Kako neko moze da kaze da je MNE namestila sa Spanijom,kad je danas delio jedan sut da ne ispadne.Daj boze da gresim,ali sa Spanijom ce biti mnogo tesko.Oni su u usponu forme,a mi uopste i neznamo u kakvoj smo formi,iz onoga sto gledamo ocigledno u losoj.Jedino dobro je sto sve zavisi od nas.Ako igramo dobro mozemo se nadati prolazu.

vrlo vazno

pre 15 godina

Iskreno ne volim takmicenje u kome nema borbe do kraja. Ako si jak, onda ces ici na pobedu uvek a slabi pokusavaju da se vade kroz "namestaljke". No sad je sve jasno - USA je pobedila Nemacku, pa je u nasoj grupi siguran raspored:
1. USA
2. CRO
3. SRB

S druge strane su MNE igrali nereseno sa Australijom pa je i tamo siguran redosled:

1. HUN
2. SPA
3. MNE

Spanci i Hrvati ce tek odigrati svoje utakmice ali ce raspored ostati ovakav:
- ukoliko pobede Hrvati ce biti jednako po bodovima sa USA od koje su izgubili, a poraz ih izjednacava po bodovima sa Srbijom koju su pobedili (USA onda ima dva boda vise).
- Crnogorci su odigrali nereseno da sprece Spaniju da odigra kalkulantski: da su pobedili imali bi bod vise od Spanaca pa bi morali da cekaju utakmicu SPA-GRE. Ovako imaju trenutno isti broj bodova a kako su Spanci dobili Crnogorce, nebitno je sta ce da urade protiv Grka.

Za mene kao gledaoca je ovo jedan od najruznijih turnira jer je vise spekulacija nego prave sportske borbe. Sramota za ucesnike, ali i to je dozvoljeno ponasanje na Balkanu. Ako se dobro secam u pripramama smo izgubili od Spanaca nekih 10-ak dana pred olimpijadu, bas me interesuje hocemo li da prodjemo lakse nego protiv Crnogoraca.

Djoka Novakovic

pre 15 godina

Izvinite molim Vas, ko je lud da pobedi ako nas pobeda vodi do duela sa Crnogorcima i Madjarima a poraz nam daje laksi put do finala preko Spanaca i Amera.

Dexter

pre 15 godina

Izreka kaze:ako nisi dovoljno jak,onda budi pametan;elem,svesni smo da vise nismo u toj poziciji da ne razmisljamo o narednom protivniku(nismo vise toliko jaki da nas bas bude briga ko je sledeci),jer je danas vaterpolo nikad ujednaceniji sto se tice reprezentacija,tako da onda moramo koristiti lukovastvo i pamet,i na osnovu toga kalkulisemo.Svaka cast nasoj reprezentaciji na ovakvom razmisljanju,a ovi ostali,manje pametni(tj.glupi)nek se "kolju"medju sobom,a mi pravac finale,jer finale ne igra samo najjaci,vec i najpametniji,a ovim potezom smo pokazali da spadamo i u najpametnije.Napred Srbijo!!!!

Istorija

pre 15 godina

Ajmo jos jednom Crnogorci i Hrvati.

Kuc, kuc. Dobar dan.

Dokle cete se kriti iza Srpskih krvavih gaca a onda pokupiti kajmak!?

Sram vas bilo u petom kolenu!!

Srbi su najzad naucili veliku lekciju velikih Svetskih sila.
Boj ne bije svijetlo oruzje a ni srce u junaka, vec pametna strategija i INTERES.

Mozda na kraju necemo uspeti u pokusaju ali pokusaj je ODLICAN. I do vaseg misljenja nam nije stalo.

"Dragi" Crnogorci, od vaseg busanja u grudi i okupiranja Beograda svakom Srbinu je muka. Gurate svoje pa makar i idiot bio. I dodjoste nam glave. Ako je iko kriv sta nam se desilo (Srbima) u drugoj polovini 20-tog veka to ste vi i vase pristupanje NOB-u 2 godine nakon zavrsetka II Svetskog rata.

A vi Hrvati. Uspeli ste u nameri da dobijete drzavu. Za to vam svaka cast. Mi Srbi smo naivno naseli na vase fore. I sta jos da se kaze. Niti ste to dobili srcem a ni junastvom vec "prodavanjem cigle". Svi Beogradjani znaju o cemu se radi. Znam da vam je zao sto smo najzad shvatili. Ali sta cete. Nismo ni mi BAS TOLIKO glupi.

Vaterpolisti, samo napred. Vi ste uvek bili uzor. Nadam se da ce nove generacije Srba NAJZAD nauciti lekciju o tome kako se biju bitke a kako dobija rat.

Srecno vam bilo!!!!

Toma_cro

pre 15 godina

Oni koji msile da je HRV namjerno izgubila od SAD-a su blago rečeno idioti. Hrvatska da je pobijedila bila bi 1. u grupi i ide direktno u polufinale tako da nema govora o namjernom gubljenju.
S druge strane Srbija je znala da ide dalje bez obzira na rezultat s Italijom i siguran sam da ni oni nisu namjerno izgubili već su igrali možda opuštenije a i znali su da im je lakše proći kao 3. protiv Španjolske pa SAD-a nego da idu Na CG i Mađare.

namestaljka

pre 15 godina

ahahah a sve vreme svi su izgledali tako tuzno sto gubimo, a pustamo italijane XD, extra, sad bi trebali da idemo na spaniju, ako se nesto jos ne zakomplikuje >

dzoni

pre 15 godina

ocigledno da je ovo takticki odigrano - bolje ici na spance nego na crnogorce..mada, sa takvim pristupom mi ne mozemo sebe da zovemo "sila" u ovom sportu vise..

bojan

pre 15 godina

He,he.Nismo vise sila,pa moramo ponekad i od slabijih da izgubimo.Sta da se radi."Dragi komsiluk" se uplasio necega?Ako ste tako jaki,svejedno vam je s kim igrate.Mi smo slabi,pa biramo put.Pa ko bude bolji.Hehehehe.Samo se jezite i gledajte kako se igra vaterpolo.

pajser

pre 15 godina

@ 2 Ivana

evo ja ću ti objasniti šećeru.

Situacija pre vaše utakmice protiv španije je bila ova.

Vi i mađari ste imali po 5 poena sa tim da je CG imala do tada gol razliku od +16, a mađari od +12. Vama su preostale još utakmice protiv dosta nezgodnih španaca i australije, a mađarima utakmice protiv australije i dosta slabi kanađana. Kanada je sa kinom najslabiji tim na ovom turniru i moglo se očekivati da će ih mađari nabucati sa 15 razlika ako oni to stvarno hoće da bi dostigli gol razliku i sa time osvojili prvo mesto.
nakon (ne)očekivanog poraza HRV protiv SAD vi bi u četrvrtfinalu igrali sa srbijom, šta ni vama ni nama ne odgovara. zato taj poraz od španije, ali niste se setili da srbi još mogu da kalkulišu i da vam "nabace" hrvate.

bilo kako bilo, hrvati su sa svojom kalkulacijom sve zabrljali. ipak i CG i SRB ovakav rasplet bolje odgovara jer i mi i vi šansu da osvojimo medalju pa čak i u finalu. da niste izgubili od španije mi bi se poklali u četvrtfinalu i neko bi ostao za sigurno bez medalje

na kraju krajeva vama izađe isto igrali vi protiv srbije ili hrvatske u četvrtfinalu. obe ekipe su dosta jake i biće tesno

Stari Cigan

pre 15 godina

Srbiji nije garantirano polufinale s Amerikancima. Treba dobit Španjolce. (kratak komentar buduće utakmice, koja je posljedica negativno-pozitivnog;)-):-) rezultata s Talijanima)

Puno zanimljivija je reakcija hrvatske strane. U sekundi su zaboravili činjenicu, da su protiv USA mogli osigurati prvo mjesto i mali odmor... Nisu, ispušili su regularno. Sada su im Srbi (opet) krivi. Netko je spomenuo 'Pekinški dnevnik'. Za one koji nisu upoznati s emisijom, sažeti opis - klasika gebelsovštine hrvatske televizije. Neosporno najbolji, samo suci i razne zavjere (u koje su uključeni i termini odigravanja mečeva ili npr. vremenske prilike) im mogu oduzeti medalje...

Sretno Crnogorcima u polufinalu, a Srbija... neka se trgnu i odigraju kako treba. Ako izgube, nema veze, naosvajala se ova generacija raznih postolja, kada bi mlađi koji dolaze, bili približno ovakvi, Srbi bi i dalje ostali u vrhu svjetskog vaterpola (ma koliko zemalja ga kvalitetno igralo...)

kun aguero

pre 15 godina

E moram da ostavim komentar! Ovo je prevazislo svaku granicu!
Alo bre crnogorci i rvati koga bre vi prozivate, sram da vas bude. Pa kome bre vi pricate o POSTENJU,a!!!
O vama rvatima nema sta da se kaze, vec se to zna!
A crnogorac onaj sto je napisao da se poklonimo rnogorcima...hahahhahahah
Alo rodjace jel ti znas ko su Djokovic i CAvic,jel znas!!!Ajde informisi se malo,bilo bi lepo da znas!
Koje bre vi uspehe imate i u kom sportu ste jos jaki!!!Navedi mi jedan samo majke ti!
Samo docekate da nas vredjate i nesto trabunjate a hocete da dodjete u NS i BG da studirate a!
Samo protiv SRBA pa bilo ko da bude!DOSTA JE VISE,kakva ste nam vi to braca!NIKAD!!!
Eto BRACO CRO I MNT igrate u 1/4 pa se gazite braco!

Jegulja

pre 15 godina

Ako se ima u vidu da nam je isto pobeda ili poraz od Italijana onda nam je bilo pametnije da odmorimo igrace i izgubimo protiv Italijana. Time smo i naseg velikog rivala, Hrvate, "postedeli" odmora sto je takodje pametno. Pobedom bi samo ucinili uslugu Hrvatima a oni su poslednji kojima bi to trebali da uradimo tako da je ovo potpuno OK. Hrvati su to isto pokusali sa Amerima tako da smo 1:1. Cini mi se, da se zbog pada nase reprezentacije, siri krug reprezentacija koje mogu ravnopravno igrati sa nama tako da sa Spancima nece biti lako, niti vec treba sebe da vidimo da smo prosli dalje. Naprotiv!

podgorica

pre 15 godina

Poznato je da su vaterpolisti obrazovaniji od većine sportista,ali ovoliko matematike i kombinatorike od njih i njihovih fanova na brdovitom Balkanu još niko nije vidio! Jeste za medalju,ali ne olimpijsku! Pozdav svima iz CG!

balkan boy

pre 15 godina

OI 2008 i vaterpolo desavanja tamo najbolje oslikavaju sliku o narodima koji zive na ovim prostorima.Dok veci deo ostatka sveta OI vidi kao sportsko takmicenje, na Balkanu se to vidi kao jos jedna prilika za sukob.Slavi se tudji poraz, svim sredstvima (najmanje sportskim) pokusava se prvo poniziti doskorasnji "brat" a potom ako je moguce i postici neki "sportski" rezultat, akcentuje se koliko su jedni pametniji i mudriji od drugih...A ustvari svi oni ne vide koliko su isti.

Za divno cudo na tom Balkanu ipak, u tom ambijentu, se radjaju neverovatne sportske velicine tipa Drazena ili Divca.Evropa je strepela od timova kakvi su bili Jugoplastika ili Crvena Zvezda....

Sramota me je da objasnjavam nekim poznanicima u inostranstvu sta se desava na ovom vaterpolo turniru.

Mozda cemo svi mi jednog dana uci u tu EU ali cemo i dalje biti jedno ostrvo naroda koji cekaju priliku da medju sobom pocnu neke nerazumne sukobe koji na kraju nikom nista ne donose.Donose samo sliku o tome kakvi smo.

Djoka

pre 15 godina

ovo nije bila realna slika kvaliteta... nasi i crnogorci ocigledno idu na varijantu 2 poraza i ne igramo jedni sa drugima... nadam se samo da ce se isplatiti ovo fiksiranje protivnika...

Trianon

pre 15 godina

@MNE Mojkovac Komentar br. 153

Prijatelju, pre nego što deliš lekcije bilo kome, molim te pogledaj parove za četvrtfinale, pa ćeš videti, da prvo idete na Hrvatsku. Ako vas kojim slučajem barakude ne pojedu za doručak, u polufinalu će Mađari da naprave paprikaš od vas, verovatno neće još jednom prokockati 3 gola razlike. Tako da nema šanse, da nas vi izbacite, jer sa nama se možete sresti samo u finalu. Daj Bože da bude tako, jer protiv vas ćemo imati najlakši posao. A bogami izrešetaćemo vas zbog finala u Malagi, nećete valjda imati državni praznik na dan svakog finala ?

Volim Srbiju, VOLIM SPORT

pre 15 godina

NAJPOSTENIJE bi bilo da Madjari uzmu zlato, a svi mi iz bivse Yu da ostanemo bez medalje. Stop kalkulisanju, stop nesportskom ponasanju! SPORT I VITESTVO IZNAD SVEGA

erf

pre 15 godina

Iskusan poraz! Kad su vec umislili 'rvati i djetici da mogu da si "nameste" koga hoce u 1/2 finalu onda i mi malo da im pokazemo kako se to radi! Videlo se iz aviona da su momci igrali potpuno bezveze i samo davali gas kad je trebalo, sudjenje lose a niko sa klupe nije trzao na sudijske odluke sto pokazuje da je bio dogovor kako i sta!

Sad pamet u glavo i idemo po medalju!!!

Miro_zg

pre 15 godina

Bravo Srbi! Ovo sam i ocekivao, da namjerno izgubite od Italije, i to baš s 1 gol razlike. Niste vi glupi, pa da nas pustite da budemo prvi u grupi. A ovako ne samo to, nego vas ceka i puno laksi protivnik u polufinalu, a četrvtfinale prolazite lagano, dok nas čeka paklen put do eventualnog finala. Svaka cast. Ali ako Njemačka dobije Amerikance, mi smo ipak prvi. Nadam se da će biti tako.

Milorad

pre 15 godina

Ako je neko gledao pocetak prenosa vaterpola SRB-ITA
komentator je tvrdio da su hrvati prvi u grupi ako pobede kineze bez obzira sto su porazeni od usa.
Da nacin na koji se odredjuje raspored skroz z** i da ce u slucaju da sve 3 reprezentacije pobede u zadnjem kolu (srb, usa , hrv ) hrvati biti prvi a mi mozemo samo 2 ili 3 i to zavisi od ne znam cega.
Da li je ovo jos neko cuo malopre?
(zvv, 18. avgust 2008 11:39)

Rekao je i uvredio svakog ko prati sport. Sramota je da covek koji je na licu mesta i kome je to posao zna manje od ljudi koji iz zabave posmatraju takmicenje preko tv-a. ZAISTA SRAMOTA! Ali, od RTS-a me vise nista ne iznenadjuje...

Dejan NK

pre 15 godina

Svaka vam cast momci-vidi se da smo mi Srbi najpametniji.
Posaljemo Hrvate na Crnogorce(Crvene Hrvate),a pobjednika na Madjare,pa se koljite.
Mi cemo ,ako Bog, da elegantno do finala...
PS:Um caruje,snaga klade valja

mitar

pre 15 godina

Jedva cekam to cetvrtfinale CRO-MNE, bice to jedna prelepa utakmica za gledanje i "navijanje"! Ko god da pakuje kofere bice to lepo... Neko pali gajbi ili frustrirani Hrvati ili ovi "veliki sampioni, junaci" Crnogorci... Sta da vam kazem, nek vas poraz ne boli mnogo, ipak ste vi braca, sto ce se videti u bazenu! Jao, sto je dobro, odoh da kupim kokice :) Koferi..........

RED SHARKS

pre 15 godina

Hvala Srbijo sto sad moramo igrat protiv Hrvatske pa protiv Madjara..a vi protiv prsle Spanije i USA..A nicim niste zasluzili tako lagan zrijeb..ahaha..Cudno kako nema srece...

dragan

pre 15 godina

Nekad smo jedva cekali da pocistimo sve u bazenu a sada smo spali na ovako bedne kalkulacije, nije ni cudo sto se na vaterpolo loze jos samo u ex Yu zemljama (Madjarima svaka cast, oni nisu iz ove price).

plivac

pre 15 godina

pa ljudi ne budite smijesni, spanci su se nevjerovatno spremili za olimpijadu, brzi i uigrani. sta vam je. nijeste ste se bas usrecili s ovom kalkulacijom. oni nas nabusise 12-6 ako se ne varam. nije da ih pravdam al su stvarno usli u mec onako mangupski, nadmeno, lako cemo s njima a spancima. oni su kengure s kojima redovno imamo muke na brzaka napunili 4:0 u prvoj cetvrtini. PAZI TE SE SPANACA

Sale SRBIJA

pre 15 godina

Kakvi kraljevi.Svaka cast za kombinatoriku.Nek se kolju sad u cetvrtfinalu i polufinalu a mi laganica cekamo protivnika za finale.Ha,ha.Bas mi je zao sto nisam cuo hrvatskog i MNE komentatora sa olimpijade.Srbija do Pekinga

Grize riba ovih dana

pre 15 godina

Vec vidim naslov:"Djetici obrijali Barakude!" :)

Ko visoko leti, nisko zimi!
(peVAc, 18. avgust 2008 08

Ma kakve barakude....zna se koje ribe imaju brkove!

zg

pre 15 godina

stvarno nisam ni u jednom trenu pomislila da će srbi dobit italiju, neznam zašto. ovo u svakom slučaju nije dobro za vas, ili ste tolko loši da ne možete dobit italiju ili ste tolko loši sportaši da namještate rezultat. ni jedno ni drugo nije dobro, ali ako je ovo prvo-ispast ćete u četvrtfinalu

Ma, sta kazete!

pre 15 godina

I gle cuda? Svi imaju los dan, nije im se jednostavno dalo, bla, bla, bla. Posteni su, fer i u duhu olimpizma!
Ali zato oni Srbi, ne da namestaju pa to je strasno. Umesto da su u pomenutom duhu pobedili italijane i onako fer, junacki i cojstveno ugazili u nesto, da bi ih svi tapsali po ramenima i govorili im da im je dusa u nosu zbog teskog rasporeda u cetvrtfinalu pa zato je tesko do medalje.
Ali OK!
To smo odradili na maestralan nacin, a sad sledeci protivnici i to oni najtezi bice sudije!!!
Prognoziram na svakoj utakmici minimum 1/4 ukupne utakmice igraca manje.
Zato momci, sad skupite m... i oderite postenjacine ako vam se nadju na putu, a sa madjarima u finalu pa... nekako cete se vec snaci.

milankovic veljko

pre 15 godina

Ja sam Srbin ali nemoj da slucajno ko kaze nesto protiv Crnogoraca ovdje. Ako se to ipak desi onda sigurno doticna osoba (pod uslovom da je Srbin)nema IQ ni 70. Ko zna shvatice. Braco zelim Vam da dodjete do finala iako ste svjesno izabrali "put kojim se rjedje ide" a i nije prvi put da poturate ledja za Srbe. A u finalu se bar necu nervirati ko ce pobjediti.

srdjan

pre 15 godina

Ma kakvo stelovanje....taman posla

Bilo bi dobro da je tako, ali objektivno, nismo bili ovako slabi u poslednjih 10-tak godina. Ekipa je dala zaista maksimum u Malagi, sada se bas muce.

To ne znaci da nece izbaciti Spance ili koga vec, ali nije to vise ona mocna reprezentacija.
Ni igraci nisu oni stari....Savic i Ciric odavno popunjavaju spisak, centri su tanki, najbolji svetski golman nemotivisan, klinci prosecniji nego inace. Samo je Sapic onaj stari - 9 komada Kinezima, a kada gori opet vadi deka Vujas.

Daj Boze da izvuku svu snagu i uzmu medalju. Bice gusto, ali to je realnost. Srecno.

goran_bg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom broj 71. Nema govora ni o kakvom namestanju. Nasi su zaista hteli da pobede, ali sta da se radi. LOS DAN, bas kao i Croatima protiv USA. Croati, da niste kalkulisali i kopali drugom jamu bili bi ste prvi. Bas ste ispali glupi. Takodje mislim da ce Montenigeri da prodju u polufinale, Croati ce kuci. Napred Srbija!

Vladan R

pre 15 godina

Odakle samo Hrvatima da se nesto bune. Oni su izgubili od ekipe koja je kineze dobila sa dosta muke nama nisu dali gol prakticno celu utakmicu a danas u mecu koji im je obezbedjivao prvo mesto jedva dobise nemce kojima ista nista nije znacila. A Hrvati dan dva pre toga bukvalno nas rasturili kao niko do sad pa izgubili od gore navedene USA, mislite malo o i tome drage komsije.

razocarani geldalac

pre 15 godina

Na ovom turniru se vise namestaju utakmice, nego u zadnjim kolima Calca!

Dajte, ljudi, ovo vise ni na sta ne lici...stvarno, gde je olimpijski duh!?!

Mislim da bi najpravednije bilo organizovati olimpijski turnir sa 4 reprezentacije, CRO ,SER MNE i Madjarsku, gde igra svako sa svakim i ko skupi najvise bodova je pobednik!

Ovako, najveci gubnitnik je sam sport i zivci gledaoca, koji na vreme nisu skapiralo ko tu kome i sta...

blaza

pre 15 godina

ne znam bivsa braco sto se toliko bunite,do sada su vam nasi porazi uglavnom bili za podsmeh a sad odjednom tolika hajka na postenje i sportski duh.da ste toliko jaki kao sto pricate ne bi u svemu videli zaveru i kalkulisanje i trazili sebi razloge jos pre nego igrate utakmicu.ali poznato je,obicno se kukavice najjace cuju.

Milan

pre 15 godina

Ma sve su zakuvali lukavi latini (italijani), kad su videli da ne mogu do medalje i da Hrvati nameštaju ladno su izgubili od Nemačke samo da bi se o njima pričalo i da bi se sve kombinacije otvorile...
A sad dosta zezanja. Počinju eliminacije a nama Španci ne leže,pored Mađara jedino su oni znali nam zapapre kad smo bili najjači (sa CG). Biće teška,tvrda utakmica sa malo golova i verovatno na gol razlike. Pobednik ipak favorit protiv srčanih amerikanaca.
Hrvatska-CG? Teško mi je da procenim hoće li više uticati loša forma CG ili psihološki pritisak kod Hrvata posle cele ove ujdurme. Ipak, po meni je najsigurniji ishod polufinala, Mađari em su najbolji trenutno em su u dobroj formi i na kraju uvek najbolje igraju na OI.

rastofil

pre 15 godina

E pa zbog ovakvih "igara" vas i nema u novoformiranoj regionalnoj ligi. Bez nje je vaš vaterpolo osuđen na propast.
(from hr, 18. avgust 2008 15:45)
kao sto nam je reg. liga donela kvalitet u basketu

Dr Yes

pre 15 godina

Ja nikada u zivotu nisam gledao vaterpolo (niti nameravam) ali redovno citam komentare nakon svake tekme i umirem od smeha, ovde se vidi nase prvo lice i da smo mi svi ita bagra. Pa koga na ovom svetu interesuje sport gde su 4 najbolje repke: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Madjarska. Vi stvarno niste normalni.
PS
Jedva cekam zimsku olimpijadu pa da vidimo ko ima najbolju bob ekipu.

Asterix

pre 15 godina

@Eric Cantona

Ma shvatam ja to, j..iga, moja je greška, ali ni sa suprugom ni sa punicom nemam šanse da raspravljam, pa moram s nekim :-o)))))))))
Iskreno, pa i ti si nagrizao na moje komentare, bar mi se tako činilo, ali bilo. pa prošlo.
Ali ozbiljno, vidimo se u finalu. Ako mi ne stignemo tamo, navijaću za Srbiju, najviše zbog toga, što si i pomenuo, da ovoj generaciji samo ovo odličje fali iz vitrine, i verovatno im je poslednja šansa, da uzmu zlato. Pa ruku na srce, zaslužili su to. Ako trijumfujete, nadam se, da će neko virtualno odličje dobiti i Danilo Ikodinovič, čiji sam, kao sportisti simpatizer, i koristim priliku, da mu želim što brži oporavak.

Pozdrav

lukatelo

pre 15 godina

hrvati izgleda nisu coli za nasu cuvenu poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". pa sada mogu samo da se ljute sami na sebe. a i usput mogu da osisaju te njihove brcice koji nicemu ne sluze.

osijek

pre 15 godina

Vaše taktiziranje je ispalo odlično po vas, a mi Hrvati moramo puno težim putem. Mislim da ćemo rasturiti Crnu Goru, ali Madžare nećemo.
Pozdrav svima iz sunčanog Osijeka!

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@MNE fan
Prvo bitka na Mojkovcu je bila 1915. godine, ne poznajes svoju istoriju...Drugo tad Crnogorci nisu ni postojali kao nacija vec su bili Srbi iz Crne Gore i svaka im cast na junackoj borbi, uveran sam da bi i Srbi iz Srbije to isto uradili za njih...I to nije bilo nikakvo bezanje vec povlacenje, jer je Srbija bila napadnuta sa svih strana i bilo je neizbezno.
@Car Leopold I. Habsburõki
Prijatelju sta tebe muci?Sto pominjes Kosovsku bitku i samaranje?Tu bitku Srbi jesu izgubili jer su bili visestruko malobrojniji, ali su junacki otisli u boj, a nisu hteli da mole Murata za mir i da budu vazali!To je ono sto je Srbe uvek izdvajalo od drugih naroda!

Milos

pre 15 godina

ukoliko nije bilo namestanje za cetvrtfinale sa spancima i izbegavanje madjara u polufinalu igra je bila veoma zabrinjavajuca. ogroman broj netacnih pasova, losa igra sa igracem vise i neverovatni propusti u odbradni, koja bi trebalo da bude nasa najjaca strana, kada je soro 4-5 puta bio ostavljen na milost i nemilost italijanima...
protiv spanaca MORA bolje ako mislimo da se vratimo kuci sa nekom medaljom

Asterix

pre 15 godina

@Savicevic
"Ajde idi gledaj crtane filmove.
Srbija osvajac SVETSKE LIGE 2007, 2006, 2005 I 2004"
(komentar od jučer)

Ako me već učite pravopisu, onda se valjda piše "Srbija JE osvajač....", i ako je Srbija svetsku ligu (koja je inače od većih turnira najmanje važna) osvajala po redosledu, kako navodiš, stvarno svaka čast :-)

Kako si mi savetovao jučer, otišao sam da gledam crtiće, najbolja je bila ona Italija-Srbija, stvarno CRTANI FILM !!

wert

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Aleksandar-Sapic-Srbija-vs-It

Snimak promasaja vaterpolista Srbije minut do kraja, ahha, ode lopta u aut, a Udovicic smrknut ko da mu je sve propalo

igre ispod vode

pre 15 godina

Hrvatska nije mogla namještati rezultat dva kola prije kraja jer se nije znalo kako će završiti SVE ostale utakmice. Zar netko misli da je CG namjerno izgubila 12:6 protiv Španjolske!? Danas je isto tako Njemačkoj protiv SAD-a 20 sek prije kraja utakmice poništen regularan gol pri rezultatu 8:7 za SAD, a da je bilo 8:8 Hrvatska bi bila prva i išla direktno u polufinale. No poraz Srbije od Italije... e to je već priča za sebe, tu više nije bilo mogućnosti za grešku: znalo se što Srbiji donosi poraz. Hoće li Hrvatska proći CG i Mađarsku to ćemo vidjeti, ali dragi Srbi nemojte se radovati vašem "lakom putu u finale". Vi niste ničime dokazali da možete dobiti Španjolce (a niti SAD). Mislim da će ovdje biti još mnogo "bratskih" komentara nakon četvrtfinala i polufinala, a nekako imam osjećaj da se Srbi neće veseliti!

peratrta

pre 15 godina

Ulog je olimpiska medalja i ovo je poslednja prilika da Srbija ubere jednu jer posle ove medalje mi odlazimo u drugi razred svetskog vaterpola. Ucinili smo sve da unistimo nasu ligu ostali smo na samo jednom klubu. A sto se tice biranja lakseg protivnika setite se samo kako su nam Brazilci u Atini namestili u odbojci Ruse u cetvrtfinalu, do tada nisu izgubili ni set a onda su imali "los dan" i izgubili od Amerikanaca i to sa 3:0 cime su automatski dodelili Ruse nama i tako eliminisali bar jednu reprezentaciju koja im je ugrozavala tron. Danas svi kalkulisu pa zasto nebi i mi. Najgore od svega bi bilo kao sto neki pricaju ako sve ovo nije bila kalkulacija i ako smo mi stvarno losi jer smo se ispucali na EP. Paznja pred Spaniju oni u zadnji plan stavljaju evropska i svetska prvenstva a uvek odigraju odlicno na olimpijadama, nebi me cudilo da mi zavrsimo takmicenje u 1/4 finala.

Ivan

pre 15 godina

Isto to su i hrvati radili na euru u malagi.Ja ovo potpuno podrzavam.A u regionalnoj ligi nas nema jer nas se plase,a i pristalica sam ne igranja takvih liga,jer samo oni imaju koristi od toga.UCE OD BOLJIH!!!

Tukac

pre 15 godina

Ja sam iz HR. Neću ulaziti u to jeste li namjestili - pustili utakmicu ili ne, nije niti bitno, sami smo krivi. Nije mi više niti previše bitno hoćemo li osvojiti medalju ili ne. Ako moji i izgube, znam da su izgubili čista obraza. Pa što? Doći će nove OI, ali obrazi ostaju isti.

Više sam se obradovao kad je naša (HR) jedriličarka reprezentacija posudila brod Dancima (njihovom se slomio jarbol) koji su zatim osvojili zlatnu medalju i predložili HR za medalju fair playa, nego bilo čemu drugom na OI. Zbog toga mi je drago odakle sam. Takvu sliku hoću da stranci imaju o mojoj zemlji. Dobro, nije sve crno-bijelo, ima i u nas svakakvih idiota, ne sporim, a gdje nema? Ali, osobno, mislim da ste vi uistinu specijalni. Evo zašto:

1. Čitao sam komentare kada je pred nekih mjesec-dva dana Đoković izgubio neki meč u ranijoj fazi turnira, ne sjećam se protiv koga, ali čovjeka ste tako popljuvali da je to za nevjerovat. Ja bih se odrekao vlastitog državljanstva da tako o meni misle u mojoj zemlji. A kako tek onda "volite" susjede... mogu samo zamisliti.

2. Stalno govorite sa vas svi susjedi mrze HR, CG, BiH... Ja ne mrzim nikoga, pa ni vas. Zbog čega mislite da vas svi mrze??? Ljubomora na vas??? Zavist??? Ne znam, ne shvaćam.

3. U HR ste navodno ugroženi i mrze vas, prijete, a turista iz SRB u HR koliko hoćeš. Svakave registracije viđam BG, NI, KI, RU, NS, SU.... Ne smeta mi, stvarno, niti najmanje, (ma dođite svi), ali zašto dolazite na odmor tamo gdje vas mrze??? Ja ne bih nikad išao na odmor na mjesto gdje me mrze.

Iskreno, u vezi vaterpola, nadam se da nećete postati prvaci jer, ruku na srce, igrom niste niti zaslužili. Ne želim nikoga uvrijediti, ali niste moj favorit.

Isprika na dužem postu, pozdrav svima.

pele

pre 15 godina

Bolje nije moglo ispasti. Srbija vs Spanija i Croatia vs Monte Negro. Koja ludnica! Bolje ovako nego da se dokazujemo u svakoj utakmici. Cuvaj energiju za odlucujuce utakmice. Mudro zar ne. Nije sve u snazi kako se vidi, ima malo i matematike. Mozda je ovo dobitna kombinacija za zlato, Naped Srbija!

Слобо-СО

pre 15 godina

Победник сусрета Ц.Гора-Хрватска иде на Мађаре, лепо смо им сместили.

Ivona

pre 15 godina

Na stranu sve, ali trudim se uporno, a nikako mi ne uspeva da shvatim po kojoj se to logici, svi otimaju o Spance, a ovi nikada nisu igrali bolje?! Zivi bili pa videli...

dina

pre 15 godina

Evo, javljam se iz zemlje gdje vaterpola nema uopće, ali sam odrasla uz sjajnog vaterpolistu, pa sam uz njega naucila da VOLIM VATERPOLO. I necete mi ga ogaditi svojim komentarima koji i nemaju veze sa sportom vec vjekovnim nacionalnim kompleksima. Zao mi vas je jer ste slijepi na ljepotu vaterpolske igre uopce. Mozda sam naivna, ali ako i jesam uzivam u svojoj zabludi.

TORCA DU

pre 15 godina

eto vam razloga zašto vas ne volimo i zašto smo se odcijepili od vas,jer ste nemoralni i jednostavno ste srbi,ali kako vjerujem u boga znam da sve dolazi na naplatu,molim boga da dođete do finala da vas ponovo napunimo ali ne kao u svim dosadašnjim susretima(australija,kina)nego do jaja i bez opuštanja kao u prošle dvije utakmice,ljepo je govorila moja baba ne vjeruj srbinu ni dok spava,a sječam se kako ste srali po nama prije utakmice sa Englezima u kvalifikacijama kao pustičemo Englezima da Rusi ispadnu,pa eto tko je nemoralan,adiooooo

pajser

pre 15 godina

ko od vas hrvata misli da niste namestili mec sa amerima nek lepo procita kometare na hrvatskim Indexu i T-Portalu pa ce mu biti sve jasno. tamo mnogo hrvata ( oni koji stvarno prate zbivanje u olimpiskom turniru ) vec kukaju sto su namestili mec i na kraju sami upali u zamku koju su srbiji postavili. nista vise tu ne treba dodati

amen

ACM_CG

pre 15 godina

zalosno!! 90% komentara su krajnje zalosni!!! Neki jos placu zbog naseg zlata sa evropskog,i dalje vjeruju da smo namjestili?!!!! Dicite se zlatom iz 2004. i 2005., i mi, i cestitamo Porobicu, Janovicu, Gojkovicu, Zlokovicu... i njihovo je! Ne moze sve da se osvoji, ne moze svako da se pobjedi, i poraz je dio igre! Bitno je i poslije poraza s ponosom cestitati pobjedniku! Kao recimo, Madjari u Malagi kada su prisli na postolju i cestitali svojim kolegama zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!
USA direktno u polufinale?! ko zna mozda na postolju budu hun, esp, usa, ma nek nas oduvaju sve!!!
FAIR PLAY!!!!!!!!!!!!!!!

dragan

pre 15 godina

zar se toliko bojite crne gore da morate da gubite od italijana? no problem, mi cemo hrvate da izbacimo iako smo danas na sto muka prosli. ne leze nam ovi "kenguri" uopste.

butko

pre 15 godina

auuu,kako nas nasadiste,drage komsije....mi sa hrvatima i madjarima a vi sa spancima i amerima....i zamislite ne dodjete do finala!....ovi moji su zasluzili da izgube od australije al smo imali srece...ako nesto ne promijenimo u igri moracemo hrvatima cestitat prolaz!...u svakom slucaju, za ovo ljeto i vise nego dovoljno od nasih vaterpolista!!!

Dare

pre 15 godina

Je..š ti ovo. Ovo nameštanje sa Italijom nije u našem (srpskom) stilu. Sad ja ovde na forumu da čitam Montenigerse kako, s pravom, pričaju nama o poštenju. Zašto? Posle poraza od Španije, hitno reorganizacija u rukovodstvu tima!

tatjana juric

pre 15 godina

Olimpizam i sve njegove vrednote padaju u vodu kad se krene kalkulirati. Nazalost cesto je pravda spora ali vas je vec dohvatila u svakom pogledu i smislu, tako da je i ne treba dodatno dozivati. Sebi ste olaksali put, nama ga malo zagorcali ali tako je svjejedno ako si najbolji i zelis biti prvi ionako moras pobjediti sve. Cijeli vikend mi je bilo zao malog Cavica i poraza za 1 stotinku, ali danas vidim da jednostavno niste ni zasluzili pobjedu, sramota vas bilo kalkulanti. Devedesetih ste isto kalkulirali i htjeli ono sto nije vase da bi sada stigli da Srbiju mozete vidjeti sa drugog kata. Zelim vam svu srecu u daljnjem tijeku natjecanja jer ce vam sigurno trebati. Pozdrav sa lijepog polavog Jadrana!

Bubamara

pre 15 godina

@ Butko
Činjenica je da ste dosegli dalje od svog maksimuma, ovog leta. E sad kako ste došli do medalje, to je druga priča. Vaterpolo koji ste Vi (CG) igrali na evropskom prvenstvu, nije bio za medalju, kamoli onu zlatnu. U Srbiji niko nije hteo da prokomentariše suđenje u finalnom meču zbog navodne političke korektnosti, doduše bar ne u medijima.
Lepo si rekao : "za ovo ljeto i vise nego dovoljno od nasih vaterpolista!!!". Valjda vam neće biti doboljno i za celu deceniju?! Nadam se da neće...

Savicevic

pre 15 godina

@Asterix
Jeste osvajala je po tom redosledu...nebi se bas slozio da su ti turniri rezazleni, jer su u 3 finala pobedili Madjare kad su bili u najboljoj snazi...ali dobro, sad se ovde ne radi o tome.
A sto se tice Italije...pa sta si ti mislio jel bi radije isao na CG i Madjarsku kao kandidate za medalju ili Spaniju i USA...nemojte se cuditi jer niste ni vi "cvecke" Meni je ovo sasvim logicno...

Mario

pre 15 godina

Bravo majstori! Jednom i mi da odigramo pametno. Uvek smo radili ispravne stvari i bili na pravoj strani, a šta nam je to donelo? Sada stvarno imamo sjajnu priliku da udjemo u finale. Na tom putu velika prepreka je Španija. Ali vi ste za njih tate, samo se dobro pripremite i skoncentrišite, a Bog će valjda dati i malo sreće. Ako njih prodjete, USA nema šta da traži u duelu sa nama, i eto je medalja, možda čak i najsjajnija. Srećno carevi! Svi ćemo vas bodriti na putu do finala.

slučajni prolaznik

pre 15 godina

Ljudi, nemojte se zanositi, nisu Španci i Ameri mnogo slabiji od Hrvata i CGoraca! Ako nisu i egal!Uostalom, setite se kakvu smo mi tekmu odigrali sa SAD - ja nisam imao nerava ono da gledam.

senad

pre 15 godina

Poznati srpski fair play opet dosao na vidjelo. Kakva nacija takvi i sportasi. Dobro se sjecamo i one utakmice mladih kosarkaskih reprezentacija kad je Spanjolska bilo pokredena sramotnim odvijanjem dogadaja u zadnjih minutu. Stvarno ne znam na temelju cega imate razloga za optimizam. Pa Spanjolska ce vas razvaliti i niti necete osvojiti medalju na ovim OI sa vasim veteranma. Madarska, Hrvatska i Crna Gora su velesile u vatrepolu. Srbija to vise nije, to sta vam radimo u zadnje 2 godine sto u klupskom sto u reprezetativnom vatrepolu ostvilo je velike komplekse na vase igrace. Kamo srece da u utakmicama za medalju naletimo opet na vas pa da vas razvalimo kao i uvijek. Tesko ipak ce Hrvatska biti u finalu dok ce Srbija realno zavrsiti tek cetvrta.

petar

pre 15 godina

Kakvi su samo komentari trenera i igraca Srbije prije i posle utakmice,kao Italijanima nesto znaci ta utakmica,jednostavno Italijani igraju ocajno(i to je blaga rijec)i nevjerovatno mi je da Srbija,ma koliko bila u losoj formi moze da izgubi protiv jadnih Italijana,tako da je namjesteno i tu nema price.Ako je vec toliko bitna ta zlatna medelja,koliko nisko treba se spustite da bi dosli do toga.svako ce se sloziti da Srbija nije zasluzila svojom igrom da se bori za medalju ali.......Da se osvrnem malo na desavanja na ovom turniru,ono sto je nemoguce neprimjetiti jeste da svjetska vaterpolo organizacija tezi razbijanju tria(Crna Gora,Srbija i Hrvatska),(a Madjarima se ne moze nista) i forsiranju ostalih reprezentacija(prije svega mislim na USA i Australiju)......Pitam se kako je moguce da je jedan od najboljih sudija Turcin(tako da sam informisan) i odakle ideja da ubacuju sudije iz takvih egzoticnih zemalja(barem kad je u pitanju vaterpolo)........

Gospodin

pre 15 godina

Nek me neko demantuje.
Ita-Ger 7:8 je bio prvi mec toga dana. TAKO DA NI PO KOJEM OSNOVU HRVATI NISU MOGLI PUSTIT AMERE, jer su igrali kasnije i znali racunicu. IZGUBILI SU OD BOLJEG TOG DANA. NEMAJU ONI SORA NA GoLU!!!
Gledao sam gotovo svaki mec na turniru, i tvrdim da su HUN, MNE, SPA I AUS igrale mnogo bolje od ekipa iz druge grupe. Mislim da ce Spanci lagano protiv Srbije. Razloga je mnogo da vjerujem u to.
NAKON SVIH REZ, ISPADA DA JE SAMO SRBIJA NAMJESTILA(ako cemo kao teoreticari zavjere)

Ne znam u cemu je problem sa komentarom

pre 15 godina

Koliko se sjecam, 1. mec dana kad se desila "namjestaljka" CRO-USA, je bio Ita-Ger 7:8. Tako da nisu imali nikakav interes Hrvati da izgube. NEK ME SLOBODNO DEMANTUJE NEKO!
Posle svih rezultata, jedino se moze reci da je ŠTELA Srb-Ita.
Ps. Spa-Ser 11:7, Mne-Cro 9:8

Darko

pre 15 godina

Sto pricate o namestaljci kad ova utakmica nije nista odlucivala da li cemo biti drugi ili treci u grupi. Mogli smo da budemo drugi jedino da su Ameri izgubili od Nemaca ili, sto je bilo jos neverovatnije, da Hrvati izgube od Kineza. Mnogo je vaznije sto ekipa ocigledno ne igra dobro, svi deluju umorno i malodusno. Za razliku od odbojkasa na primer koji gube ali su bar raspolozeni. Kad bi D. Udovicic bar bio lukav pa da ova losa izdanja iskoristimo da zavaramo protivnike ali se nazalost radi o tipicnom produktu partizanove dosadne i pravolinijske skole. Puno rada i vezbanja odbrane ubija volju za igrom i kiler instikt za sut. Jedino ostaje da se uzdamo u dobar zreb i tatu Vujasa koji jedini ima mentalnu snagu da pokrene ekipu da prevazidje samu sebe.

vicky

pre 15 godina

Re. komentaru br 89 sa prve strane: "Olimpizam i sve njegove vrednote padaju u vodu kad se krene kalkulirati. Nazalost cesto je pravda spora ali vas je vec dohvatila u svakom pogledu i smislu, tako da je i ne treba dodatno dozivati. Sebi ste olaksali put, nama ga malo zagorcali ali tako je svjejedno ako si najbolji i zelis biti prvi ionako moras pobjediti sve. Cijeli vikend mi je bilo zao malog Cavica i poraza za 1 stotinku, ali danas vidim da jednostavno niste ni zasluzili pobjedu, sramota vas bilo kalkulanti. Devedesetih ste isto kalkulirali i htjeli ono sto nije vase da bi sada stigli da Srbiju mozete vidjeti sa drugog kata. Zelim vam svu srecu u daljnjem tijeku natjecanja jer ce vam sigurno trebati. Pozdrav sa lijepog polavog Jadrana!"
(tatjana juric, 18. avgust 2008 10:40)

Jao Bozhe Dragi kakvih likova ima po crnoj hrvatskoj?!? Znachi vide zavere samo kad su oshteceni, a to shto su oni pocheli ovu smejuriju - zaboravilo se. Uzhas! A shto se tiche devedesetih, treba da se stidite shta ste rekli. pokazali ste shta znate o kalkulisanju kad ste se lepo "prochistili"(hvala Bogu baba i deda mi bili pametni pa pobegli 30-tih).

stifler

pre 15 godina

kad je srbija izgubila od hrvatske, ma bilo vas je vise stotina hrvata ovde da nam uce kako se radi u sportu, kako srbija ima potencijal al da nije nimalo ravna bivsoj "braci", kako smo medalje dobili jedino s crnogorcima, cak da smo gotovi! pa gde se sad bivsa "braco"?! nesto je tesko naci hrvatski, il crnogorski (njihova nova braca) komentar danas! kako to?! sta je sad?! pa ljudi ucimo lekcije nista vise!! vi namestate, al ne bas pametno. mi namestamo, al ne moze pametnije!! moram priznat da koliko ste vi hrvati hteli nas zbrisati, danas ja jedino cekam da vi ispadnete!! i onda crnogorci, pa da ucimo lekcije od nekog pametnijeg. umjesto da nama ucite , gledajte vasa posla bolje ce vam bit. i ko se zadnji smeje, sladji mu je smeh... bas slatko!!! SRBIJAAAAAAAAAAAA

Nikola BG

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ima preko 250 komentara na vest iz sporta koji se igra u desetak zemalja a pola od tog broja su iz bivse SFRJ. Prvo Hrvati pokusali da steluju, pa onda Srbi a onda se ovde medjusobno prozivaju ko je posteniji...A ja ipak najsrecniji, uhvacena kvota 6.75, uzivancija...

Zeus

pre 15 godina

Ja sam Zeus sa Olimpa. Dodjeljujem nagradu za fair-play Hrvatima što su dali čamac Dancima koji su osvojili zlato, a vi braćo Srbi...baš i niste u duhu olimpizma. dođoh vidjeh izgubih. Sramota...

milankovic veljko

pre 15 godina

@tukac
Pa naravno da vam ne smetaju turisti pa makar oni bili i iz Srbije jer od toga zivite. Licemjerno, nema sta.
@Ostali
Nismo ni mi puno bolji, ali vi Hrvati ste brate svjetski sampioni u mrznji. Srbi, Slovenci, Rusi, Italijani, marsovci.......Sto se tice barakuda i brkova, poslije OI mozete da ih ladno prozovete somovi. Ajd u zdravlje.

Tomislav

pre 15 godina

Sve je to divno,namjesite si spanjolsku,sad kad vas maznu bit ce veselja.Sto se nas tice ako oces zlato ocekuje se da pobjedis najbolje momcadi na turniru.

Ivan

pre 15 godina

Nisam nikad igrao vaterpolo pa ne znam da li je zaista tako lako namestati utakmice ali mi se sve cini da je tako bilo. Napisao sam neki dan da cemo izgubiti od Italije i bi tako. I Crnogorci su za svaki slucaj odograli samo neresono sa Australijom da ne zavise od toga da li ce Spanci pustiti Grke. Jadnim Hrvatima sad ne vredi ni da izgube od Kine. Ipak sami su krivi jer su sve oni to sami zakuvali, a sad ih cekaju Crna Gora i Madjarska na putu do finala. Sve u svemu prilicno jadan i kalkulantski turnir, on sto tesi je da ce sad svi igrati punom snagom.

Nikola

pre 15 godina

Gospodo srbi,

Kada pominjete Crnogorce, ustanite sa stolice i poklonite se PRVAKU EVROPE! Cini mi se da, baš kao i u Malagi, pravite račun bez krčmara. Posebno me je fascinirao onaj analitičar koji već Srbiju vidi u polufinalu, ukoliko joj u četvrtfinalu protivnik bude Crna Gora! Čovjek ima lijepo razvijenu maštu, nema što!

A Crna Gora, iako se dobro potrošila fizički i psihički u Malagi, tek će sad da pokaže zube. Ajkulama je važno da u nastavku izbjegnu SAD, a hoće li nam doći Hrvatska, Srbija ili Mađarska, potpuno je nevažno.

A o poštenju...nemojte vi nakon utakmice sa Italijom, please! Biće da su vas i tu oštetile sudije jer ste vi namjerno gubili i gubili lopte, a oni nemilosrdno sudili za vas. Dajte, uozbiljite se jednom. Bez Danila Ikodinovića, Srbija je 50% nekadašnje ekipe. Dodamo li tome činjenicu da su se u novom svjetskom vaterpolo poretku stvari promijenile dolaskom Crne Gore, onda zaista nemate nikakvih šansi.


Pozdrav iz Montenegra

Ivan

pre 15 godina

Je li bivša braćo, kažete da su Hrvati opterećeni srbijom, ali mi vi nešto mnogo gledate HRT i slušate naše komentare, pa tko je onda opterećen.

BiH

pre 15 godina

Sto smo mi Balkanci optereceni "teorijom urote"! Pa, ko god da je namjestao, folirao ili sta sve vec - za cilj je imao prolaz u finale... A ko dodje u finale, cilj mu je docepat se zlata... A za zlato se, Boga mi, treba izborit!!! Tu nema namjestanja 100%! Teorija - cista ko suza!!!

dja djadje

pre 15 godina

E pa stvarno ne mogu da vjerujem sto je Rudic uradio? Umjesto da dizemo formu mi se bavimo kalkulacijama koje nas mogu sada kostati i plasmana. Uradio je totalnu glupost jer smo igrali utakmicu prije MNE pa su oni nazalost "provalili" situaciju. Sada Srbi mogu da izbjegnu i nas i MNE i HUN do samog finala. Ako ne udjemo u finale iskljucivo je njegovom krivicom.
(torcida du, 16. avgust 2008 18:35)

eto vam razloga zašto vas ne volimo i zašto smo se odcijepili od vas,jer ste nemoralni i jednostavno ste srbi,ali kako vjerujem u boga znam da sve dolazi na naplatu,molim boga da dođete do finala da vas ponovo napunimo ali ne kao u svim dosadašnjim susretima(australija,kina)nego do ja*a i bez opuštanja kao u prošle dvije utakmice,ljepo je govorila moja baba ne vjeruj srbinu ni dok spava,a sječam se kako ste srali po nama prije utakmice sa Englezima u kvalifikacijama kao pustičemo Englezima da Rusi ispadnu,pa eto tko je nemoralan,adiooooo
(TORCA DU, 18. avgust 2008 14:05)

Ako je ovo isti lik, imam poruku za njega:
I onda je velikosrbski hegemonizam zakuvao probleme Hrvatima, Rusija im je pomogla u tome, a Englezi i Francuzi organizovali. Steta sto Nemci nisu ranije reagovali, a kad su reagovali - na scenu su stupili Alpski Srbi (Slovenci) i dodatno zakomplikovali situaciju.

peratrta

pre 15 godina

Hrvatskim navijacima da porucim. Niko ovde od navijaca Srbije ne spori da ste vi trenutno kvalitetnija momcad od nas. Bolji ste upravo za trenera Rudica koji je najbolji trener u istoriji ovog sporta. Ipak morate imati jednu stvar na pameti a to je da Srbija ovde igra oslabljena za Ikodinovica i sada jos Nikica koji se ozledio pred sam pocetak turnira. U utakmici u grupi sa nama imali ste i srece jer smo mi pogodili jedno 10 stativa i precki osim toga ovo je sport gde se medalje uvek dele izmedju Nas, vas Madjara i eto sada Crnogoraca. Ja se samo plasim Spanaca jer kao sto sam rekao oni sve podredjuju OI i uvek svoj maksimum daju upravo na ovom takmicenju. Mislim da bi mogli ladno da izgubimo od njih u cetvrtfinalu pogotovo jer nam je trener 0 i sve do sada osvojeno sa njim je plod jake reprezentacije a ne njegovog znanja.

Crni Bombarder - Hrvatska

pre 15 godina

Ljepo ljudi što se ovako poštujemo. Prevedeno, svi smo ispali go*na i nismo zaslužili (naša prepotentna trojka)nikakvu medalju.
Kad je naša rukometna repka ispala od Francuza na svijetskom u Njemačkoj bio sam ponosniji na njih nego kad su bili drugi na svjetskom u Tunisu. Bez kalkulacija pa kud puklo da puklo,čisti obraz i poštovanje prema svima koliko si god jak. A mi smo bili itekako. Uff... )9-1(
Sve se vratilo na europskom sa cistim zasluženim drugim mjestom i pravim muškim rukometom.
Njemci, prepotentni švabe, uzeli su si zlato kod kuće uz pomoč sudaca i nabili si zamisli, umjetne brkove (našima bar rastu pravi brkovi, za razliku od njih). I gle sad njihovu ekipu u rukometu
europsko = nula
olimpijada = nula
još par godina + još nekoliko godina = nula

Nije namjera pljuvat po njima al meni sasvim logičan sljed i primjer. Ma i pljujem, jer su šu*ci. Baš smo jadni, ne priznam da u sportu cilj ne bira sredstva, i razočaran sam vaterpolom. Sve se vrača sve se plača i ne bi me čudilo da svi ostanemo bez medalje. Mada teško povjerovat u to ali vrlo lako da uz podcjenjivanje naših košarkaša baš oni jedini dođu do medalje od naših timova..kako bi mi bilo drago...

i onda mi padne jabuka na glavu, ja se probudim, a olimpijada završena. Je*ote kako sam to mogo propustit, baš sam glup, kažu mi da je tam bio najbolji vaterpolo turnir u povjesti. A ja onako sa komadom jabuke u nosu, i krmeljima po bradi, ma ajde se*eš buraz. Ja sanjo da je sve bilo namješteno...

Croat

pre 15 godina

A jesmo se zaje*ali, bolje plasirani smo od Srbije i dobijemo protivnika CG, a ako njih prodemo morat ce mo se boriti u polufinalu sa sucima i madarima, ali nema veze, gazit cemo sve... Vidit cemo, ako zelimo mi ili bilo tko pobijediti madare, trebat ce imati barem 3, 4 razlike kroz cijeli mec, suci ce dati dusu i srce za madarsku!!!

ivan

pre 15 godina

Crna Goro Crna Goro nepobjedljiva,Crna Goro Crna Goro majko jedina,Crna Goro Crna Goro tebe volim ja,Crna Goro Crna Goro ti si najbolja!!!

MadMax

pre 15 godina

Srbija bi svakako bila treća ali je ovim porazom raspored prva dva mesta drugačiji.

Ne znam kome će ove kalkulacije doneti dobro ali se naravno nadam da Srbija ima otvoren put do finala. Jasno je da su četiri reprezentacije jače od ostalih i između njih odlučuju nijanse. Nama ostaje da navijamo za svoju reprezentaciju ne obazirući se na druge. Posebno nepotrebna je mržnja prema bilo kome, a najviše prema Crnogorcima.

Žalosno je da nam se servira veštačka mržnja koji mi prihvatamo kao i sve drugo. Kao i raširena tri prsta, kao i turbofolk, BigBrother, kao i sve druge najniže vrednosti...

Sutra će doći nešto mnogo bitnije...
Svi ćemo biti veći Srbi ako pružimo otpor...

Srećno Srbiji i Crnoj Gori

pozdrav

vp

pre 15 godina

Voleo bih da povecamo broj osvojenih medalja, ali ovo je stvarno sramota! Iskreno posle ovoga, Srbija i Hrvatska treba da budu izbaceni sa Olimpijade. Nadam se da ce najposteniji tim (Madjarska) uzeti zlato.

Sale

pre 15 godina

Eeeextra. Konačno i da mi odradimo neku kombinaciju u sopstvenu korist. Da smo ovakvi kalkulanti u diplomatiji i politici uopšte, odavno bismo bili vodeća sila u EU. Pa šta i da ne prođemo Špance, kombinacija je bila vredna barem zbog ovoliko nerviranja bivše braće danas koja su shvatila da smo ih konačno sustigli (a Boga mi i prestigli) u ovoj veštini mogućeg. A trebalo im je skoro pola dana da skapiraju kakvu smo im foru prodali. Udovičića za premijera posle OI - očigledno mu više leži nego vaterpolo.

Milan

pre 15 godina

Dobro su nasi kalkulisali.Sada se Hrvatima dize kosa na glavi jer u cetvrtfinalu igraju sa Crnom Gorom, ukoliko Nemacka ne pobedi ili igra nereseno sa SAD.Srbija ce verovatno imati laksi put preko Spanije u cetvrtfinalu.Proverite na Hrvatskom sportnetu.

Dražen

pre 15 godina

Pa kako se vi možete radovati što vaša momčad namješta rezultat, zaista mi nije jasno?!

Možda bi i mi trebali početi kalkulirati i vratiti vam, pa izgubiti od Kine, jer je ovo zaista izgubilo svaku vezu sa sportom. Ali nećemo, jer mi nismo takvi. I ako izgubimo, to će neće biti namjerno.

stize kazna!!!!!

pre 15 godina

@Olimpijac, 18. avgust 2008 05:20)

Hehehehe lijepo je bilo slusati hrvatskog komentatora kako se zali i govori o namjernom porazu, koji i jeste bio. Bilo je lijepo to slusati ali bojim se da ce nam se to vratiti na mnogo gori nacin. Sretno i ako ne osvojite medalju nema veze. Zaduzili ste nas za citav zivot i zasluzujete jedno veliko HVALA!!!…!!


dobro si pogodio, to ce vam se obit o glavu i naravno necete osvojiti nista!!!!!!!!!!!!!

Petar

pre 15 godina

da je srbija htjela pobjedila bi bez problema, tako jasno...al ovo ce vam se vratit protiv španjolske, hrv-cg ce bit jako neizvjesno, al srbija ispada protiv španjolske, osvetit ce vam se ovo pustanje...

Istinoljubac

pre 15 godina

Većina komentatora ove vesti ima izuzetno visoko mišljenje o hrvatskom vaterpolu (valjda zbog dve ubedljive pobede nad Srbijom, prvo u Melburnu i sad u Pekingu), pa je to razlog što se poraz Hrvata od SAD nikako drugačije ne objašnjava nego nameštanjem.

Slažem se da su Hrvati slučajno postali svetski prvaci u Melburnu. Ali je isto tako indikativno da otkada se odvojila Crna Gora, Srbija je postala prosečna vaterpolo ekipa.

dejan

pre 15 godina

Nameran poraz delfina,da ukrste Hrvate i Crnogorce u cetvrtfinalu i u eventualnom polufinalu idu na Amere,koji su tamo ni krivi ni duzni.

ja

pre 15 godina

Ko je pazljivo pratio mec, uocio bi da je nas selektor sugerisao nasim da gube i kad da daju gol, kao da ne bi bilo providno!Na kraju krajeva mozda su Crnogorci bili laksi protivnik....ali videcemo!!!SRECNO...!

VARVAR PODGORICA

pre 15 godina

ajte sto ste zagrajali...svi nesto namjestaju,spletkare...dzaba vam sve ljudi,crna gora je najaca,i osvojice...pozz za bracu sa balkana..i kad prelaze ulicu prvo lijevo,pa desno..i dosta vode vruce je...aj u zdravlje! svi u peking!

butko

pre 15 godina

BUBAMARO MOJA DRAGA, vaterpolo koji smo igrali u malagi bio je dovoljan za zlato koje je CISTO osvojeno jer smo dobili vas,rvate i madjare...i nemoj mijesat politicku korektnost i vaterpolo!!!RAZGRANICI TO!vrijedjas sport!

Vojin

pre 15 godina

Sportski a ne samo Olimpijski duh je mrtav od trenutka kad se pocelo sa dopingovanjem. Sto se tice namestanja, pa njega najvise koriste Sjedinjene Americke Drzave. Ako mogu da nam ukradu nesto jer igramo po pravilima onda je krajnje vreme bilo da i mi malo kalkulisemo. Morate se sloziti da kalkulisati i namestiti nije isto.



Mada ne odobravam i ne podrzavam.

Ištvan iz Subotice

pre 15 godina

Komentar 185.

Nakon suđenja u finalu EP mene već ne bi iznenadila ni ova varijanta, štaviše, nakon eventualnog delegiranja gospodina Tulge na ključne utakmice će me još i lakše ubediti u to.

Ako nekoga zanima, baš sam gledao sportski program na TV 1 Mađarske o današnjem danu na OI, gde je naravno bilo reči i o vaterpoku. Posle izveštaja sa njihove utakmice sa Kanadom, intervjuisan je i Dr Deneš Kemenj i između ostalog je upitan za mišljenje o porazu Srbije od Italije. Uz nestašni osmeh je rekao:
"Mislim, da bi trebao svako da gleda svoja posla, a ako se radi o kalkulisanju, svako će na kraju videti, jeli se isplatilo ? Ne bi bilo sretno dati ishodu bilo kakav komentar, ja bih rekao da su Srbi imali loš dan."
Dr Kemenj je stari lisac i veliki diplomata, njegove reči sam citirao najviše zbog "opšte paljbe" ovde u komentarima, koja je pratila utakmice u zadnjem kolu.

Pozdrav svima

Solomon premudri

pre 15 godina

Ajde bre Hrvati i Crnogorci. Sta ste zakukali, kakva crna namestaljka, to je samo vadjenje za najobocnije sra*e od igre. Spanci ce da nas oderu i nema brige. Ne znam odakle ljudima ideja da su slabi. Za nas su dovoljno jaki.
A vi ako ste najbolji onda pobedite i najbolje. Nema kukanja.

dr. b

pre 15 godina

Posle Caviceve srebrne medalje i zalbe naseg vodjstva (ne i Caviceve,koji je sportski priznao poraz!!!),"braca" croasani su odmah cinicno dali naslov:susjedi vide "urotu"!!!A sada,kako se sve brzo vraca,draga "braco"...sad vi vidite "urotu",a ha,ha,ha,ha...

Gospodin

pre 15 godina

Nisu bile upucene kladionice u MNE. Pa bi favorizovana SER 3 gola. Moram samo da prokomentarisem sjajnu igru moje repke, MNE. Zakazali smo samo u napadu, odbrani i plivanju. Nadam se samo da nije zakazalo i po koje srce navijaca. JAKI AUSTRALIJANCI KAO ZEMLJA. U BOLJOJ SU FORMI OD AMERA. SPANCI CUDO...Gledao sam gotovo sve meceve obje grupe. Mislim da su u mnogo boljoj formi bile ekipe grupe u kojoj je MNE.
SaD DA VIDIMO KOGA CE POSLAT SPANCI na Srbiju. Nas, ili sebe. Njima je svejedno. No nije svejedno Hrvatima

DarK MasTeR

pre 15 godina

postovani korisnici molimo vas lepo ukoliko ste pravi srbi komentar br. 60 predlozite da se izbrise.



P.S. unapred vam puno hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokos

pre 15 godina

Kad srpski vaterpolisti pocnu pricu o postenju i o igri bez kalkulacija svima je jasno ko se iole razumije u vaterpolo i poznaje bracu Udovicic da slijede prevare. Tako su pricali o casti i postenju prije vise od dvije godine kada je Porobic podnio ostavku, a Crnogorci odbili da igraju za reprezentaciju SCG.
Javno sy braca Udovicic tada podrzavali zajednicku repku, a iza kuolara busili sve sto je moglo i da pomirise na SCG. Naravno ne zelim reci da su Hrvati posteni i oni su pustili SAD, kako bi Srbija bila treca, ali su se u svim tim kombinacijama zagubili. Ova grupa je cista prevara i tu niceg sportskog nije bilo.
Moji prijatelji znaju da sam predvidio i Poraz Hrvata od SAD i Srba od Italijana.

rudić

pre 15 godina

nudik okladu da srbi neće u finale! bahatost se vrati uvijek, a australija je imala dva put čovjeka više na 5-5 protiv crne gore što će rećć da nisu baš u formi hrvati su pokazali protiv barakuda koliko su moćni. nije subjektivno, hrvatska za zlato

hrvat

pre 15 godina

mi počeli prvi kalkulirat i svi nas slijede
uglavnom uz respket crnogorcima i mađarima mi u finalu nadam se sa srbima pa da slušaju Lijepu našu osvetit ćemo se za poraze na europskom a i naša medalja će bit slađa kad bi ostavili iza sebe europske i olimpijske prvake
ovo danas nije uopće ličilo na vaterpolo srbi ako već namještate činite malo bolje očito je bilo namještanje ali dobro ste to napravili samo sad pazite protiv španjolaca i amera(teško je dobit dvaput jednu ekipu na istom turniru)
mislim da unatoč ovome su naši u najboljoj formi imamo jaku obranu napad će funkcionirat crnogorci su se namučili sa australcima i skoro ispali znači da nešto kod njih ne valja mađari jako opasni ali mi ua zadnjoj sekundi zabijamo pa nek vide kako je to
SRETNO HRVATIMA

Eva

pre 15 godina

Celo takmicenje je postalo za gledaoce jedno dugo toplo MUCHENJE. Tako odise mentalna nezrelost, bezvoljnost (jer zapravo koja je to drzava i koja vlast ) za koju sportisti izgaraju da bi osvojili parce metala simbolicno vrednosti(kao i svako ordenje u realnosti je bezvredno) .
A u Kini cena hrane je 300 posto jeftinija nego u Srbiji (sa Panonijom).Polako im se otvaraju vidici domaceg bespuca i grabezi ciju cenu nasi vajni mediji kriju ko zmija noge.Zato i nepostoji ni jedan statisticki JAVNI biro ,jer bi nas podaci osvestili a to vlastodrscima koji guslaju i ovu 16-tu godinu o rodoljublju, nikako nebi odgovaralo.

masan

pre 15 godina

Bojim se da je deal dublji, a Srbi su zagrizli ponuđeno.
Ideja je polufinale bez barem 2 balkanca. Hrvati su žrtvovali zbog toga pulufinale, i moraju dobiti CG. Suci će pomoći u susretu s Mađarima, ali neće u susretu s Španjolcima u finalu. Znači FINA želi sljedeće: 1.ESP, 2.CRO i 3.HUN.
Popušili smo svi foru, a možda mi croati ponajmanje ovaj put.
(hrki, 18. avgust 2008 17:00)

A koje masonske lozhe si ti chlan, frajeru?

BiH

pre 15 godina

E, hrki, ti si pravi! Vec dva sata citam ove komentare i gledam sta se radi od ovih "nasih" naroda! Ubise se da dokazu i pokazu ko je jaci i rjecitiji kad je "pusenje" Olimpijade u pitanju, a jos ne kontaju da je rezultat i poredak odredjen na "visem" mjestu nego je to nas Balkan (ako mogu vjerovati da takva mjesta postoje). Mi nikad doci pameti; raskrojise nas i skrojise ponovo kako god su htjeli, a mi se i dalje prsimo nekim supljim "macho-nacionalizmom". Zanemarimo suplju pricu i uzivajmo u ovo malo vaterpola i sporta sto nam je ostalo!!

Asterix

pre 15 godina

@savicevic
"Jeste osvajala je po tom redosledu..."

Evo, razmišljao sam pola dana i nikako da shvatim, kako ste mogli svetsku ligu osvajati najpre 2007-te, pa potom 2006-te, pa 2005-te i 2004-te ? (kako si naveo u tvom komentaru, po tom redosledu)

Interesantno........

Trianon

pre 15 godina

@MNE Mojkovac

Kada sam napisao i poslao svoj komentar, tvoje ispravke još nigde nije bilo, a telepatija, kao i čitanje još neobjavljenih komentara mi je slabija strana.
A ti sada lijepo probaj ovo da shvatiš.

MNE fan

pre 15 godina

Gnusas se Crnogoraca??A ko ti je spasio guzicu 1918. na Mojkovac kad ste bjezali ...???Da nije Papua Nova Gvineja?Zato zadrzi te misli za sebe..Ovo je posrt to nema veze s politikom,mada vi uvjek imate neke kompleksaske misli..Ajmo Crvene Ajkule..Da ako i Hrvatska i Srbija zauzmu dobar plasman..

Car Leopold I. Habsburõki

pre 15 godina

Komentar br. 245.
Ma pusti, to im je bilo kroz celu istoriju, zaseru stvar, pa onda kidaju. Tako do današnje takozvane krajine, pa do Sentandreje, i sada, kao njihove zemlje. Ovo drugo bežanje je nazvano "velikom seobom", a što se velikog šamaranja u kosovskom boju tiče, nakon 600 godina su rešili, da je bilo nerešeno, prođe još koja decenija, pa će biti čak i pobednici....

Bosko

pre 15 godina

Mozda je ovako najbolje da se izbjegne susret CG-Srbija u cetrvtfinalu. Spanci su pokazali da nisu nimalo naivni kao ni mnoge druge ekipe na ovoj Olimpijadi. Ako sve bude islo kako treba bice to repriza finala iz Malage pa nek pobjedi bolji, tj. Crna Gora.

srbin

pre 15 godina

eeeeeee draga braco,vratice nam se ovo prije ili kasnije. ko namjesta mora da trpi poslijedice. nadam se ulasku u finale,ali mislim da dalje od spanije necemo,jer igraju jako dobro,crnce su odvalili,bas igraju dobar vaterpolo. neka nam je sa srecom

MNE Mojkovac

pre 15 godina

bubamaro,ako igra u kojoj pobijedis olimpijske prvake(madjare),svjetske(hrvate) i evropske(srbe) nije igra za titulu,ja onda ne znam sta je... Zato psst! Bolje razmisljaj o obrazu vase ekipe! Mada,dobro su ovo hrvati i srbi napravili! Uzivacu dok budemo izbacivali i vas i hrvate na putu ka finalu sa madjarima! Ajmo CRNA GORO,ooo!

Podgorica

pre 15 godina

U cetvrtfinalu jako tezak protivnik. Medjutim, uz sav respekt prema odlicnoj ekipi Hrvatske, kako smo ih dobili u polufinalu Evropskog prvenstva, tako cemo i sada na Olimpijskim igrama. Samo naprijed, crvene ajkule!

mi prvaci

pre 15 godina

crna gora nije "mnogo jaka" trenutno i ne bojimo je se.više sde vi trebate bojati španjolaca koji će vas u 4finalu ispratiti doma,hrvatska je prvak ovaj put na teži način al svejedno,finale hrvatska španjolska poredak 1.Hrvatska 2.Španjolska 3.Mađarska 4. SAD

Rascia

pre 15 godina

Ocito je da je u finalu kolicina balkanskih
selekcija presla kriticnu masu, pa je doslo
do dominacije balkanskih poslova. Nadam se
da je selekcija SRB u ovaj potez ukalkulisala
i to, da selekcija SAD ima cetiri dana da se
uz "solidarnu" pomoc strucnjaka od selekcija
koju mogu dobiti ekipu SRB (to su MNE i CRO a
oni zele SAD u finalu), dobro pripreme ekipu
SAD za polufinale. Postoji veoma dobra sansa
da Spanci dobro namuce selekciju SRB. Spanci i
Madjari igraju posteno, oni se nece ucestvovati
u slicnim "solidarnim" akcijama, ali ekipa
SAD hoce, moze i ima.

MNE Mojkovac

pre 15 godina

napravih gresku kad sam napisao da igramo protiv hrvata,pa protiv srbije :) nijesam se koncentrisao :) uglavnom,iako uvijek kad ne igra CG navijam za ex-yu timove,na ovom turniru cu se radovati svakom porazu CRO i SRB!!!Nadam se vec u 1/4 finalu! Naprijed ajkule,vamos espana!

hrki

pre 15 godina

Bojim se da je deal dublji, a Srbi su zagrizli ponuđeno.
Ideja je polufinale bez barem 2 balkanca. Hrvati su žrtvovali zbog toga pulufinale, i moraju dobiti CG. Suci će pomoći u susretu s Mađarima, ali neće u susretu s Španjolcima u finalu. Znači FINA želi sljedeće: 1.ESP, 2.CRO i 3.HUN.
Popušili smo svi foru, a možda mi croati ponajmanje ovaj put.

Ivana

pre 15 godina

@ kako se zove
Mi se ne bunimo da sto ste vi namjestali, to vama sluzi na cast. Mi se bunimo sto vi pricate da smo mi namjestali nase utakmice.
Evo sada se jos neko javlja da kaze kako smo namjestili nerijeseno protiv Australije. Ljudi, da Scepo ne odbrani u poslednjim
sekundama mi ispadosmo, a vi o namjestanju pricate.

@pajser
CG ako je htjela da namjesta, namjestala bi samo u slucaju kada bi znala da sigurno prolazi (kao sto su Hrvati znali da ce
pobijediti Kinu sto posto; ipak, ne zelim da tvrdim da su sigurno namjestili). Niko nije lud
da namjesti utakmicu kada zna da ga ceka jako nezgodna ekipa Australije u sledecoj utakmici. Onako, da smo pobijedili
Spaniju imali bismo i dalje sanse da budemo prvi u grupi, a ovako smo morali da se borimo za trece mjesto.



Ipak, ono sto me najvise nervira je odnos svih na ovom forumu prema
Spancima i Amerikancima kao drugorazrednim ekipama. Ljudi, oni su igrali jako dobro
barem u utakmicama koje sam ja gledala i uopste nisu za podcjenjivanje! Mozda cak jedna od ove dvije ekipe bude u finalu.

Kao sto neko rece sramota je namjestati utakmice. Evo prva kazem kada bih znala da su CGci
namjestili, a mislim iskreno da nisu, voljela bih da ispadnu...zato sto se u sportu boris da
pobijedis a ne da izgubis, i ako vjerujes u sebe ne kalkulises sa time koga ces dobiti u 1/4, 1/2 i tako dalje.



A jeste li primijetili kako se na ovim forumima nekako najmanje prica o sportu u pravom smislu te rijeci. Prica se o
zavjerama, podvalama, kalkulacijama, namjestanjima...Ljudi, opustite se, ovo je sport, ne ratujemo nego igramo za pobjedu!

AJKULE, ajmo da igramo i damo sve od sebe! Sve i da izgubite vi ste nas ponos i mi vas nikada necemo
pljuvati jer vi to ne zasluzujete!!!

Vaterpolista

pre 15 godina

@hrki

Teorija ti je pogresna osim ako finale kao na EP u poslednji cas gosp Lonzi ne stavi Italijana ili turcina a mozda i slovenca kojima srbi nikako ne mirisu.Nadam se evropskom finalu i sudije iz amerike i australije a mozda i kinez

goran

pre 15 godina

pozdrav!braco hrvati,nemojte se praviti posteni i fini.trazite trunku a balvan u svom ne vidite.volite i vi da namestate tekme...jucerasnji fudbal hrvatske lige ,3 tekme doslo iz loma 2-1.!kakva slucajnost..

ko-ometator

pre 15 godina

Curkovicu mafijo, nigde necemo zlata videti... zasto nisi poslao Nemanju Rnica makar u boksu da osvojimo... ili pak ako mu to nebi uspelo onda bi mogao da proba i u bejzbolu... njemu nesto ide od ruke batinanje

MNE Mojkovac

pre 15 godina

Trianon,lijepo procitaj komentare pa ces vidjeti da sam se ispravio za tu gresku koju sam napisao!!! Onda cu da uzivam u pobjedama protiv Hrvatske,pa Madjarske i u finalu protiv Spanije... OBRAZ!!!

split

pre 15 godina

E neka. Sebi smo obezbedili laksi put do finala. Drago mi je da smo usput Hrvatsku poslali u cetvrtfinale. Tamo neka igraju sa Montenegrom, posto su oni braca ionako. O njima dovoljno govori transparent iz Spanije "Nema vise srpskog jarma, slobodna je Crna Gora"... i to je prporučilo svekoliko srpstvo... i to je najbolji komentar utakmice sa kojom srbi definitivno padaju u drugu ligu svjetskog vaterpola... iskopali ste sebi raku u koju će vas sad španjolci gurnit i postat će van jasno da vaši sportaši nemaju i O od Olimpizma... zapravo oni su antiolimpijci jer više vole poraz suparnika čak i od svoje pobjede... a onaj ko ne voli pobjeđivat gušit će se u svojim go*nima

Eric Cantona: ''Play Beautiful''

pre 15 godina

@savicevic
"Jeste osvajala je po tom redosledu..."

Evo, razmišljao sam pola dana i nikako da shvatim, kako ste mogli svetsku ligu osvajati najpre 2007-te, pa potom 2006-te, pa 2005-te i 2004-te ? (kako si naveo u tvom komentaru, po tom redosledu)

Interesantno........

@Asterix
Ma Savicevic te lozi. Nadam se da ti nece trebati jos pola dana da to shvatis.

Lomi

pre 15 godina

Moji Srbi, niko vam ne zamjera sto se tako postupili (isto bi i drugi napravili), ali kad se vec gadjate nekim predjasnjim postenjem, kako to da ste na Evropskom prvenstvu u Malagi "igrali za Dachu", ali se eto ipak provuce nekako onih 6:6 sa Rumunima u grupi ?! A moji Hrvati, da ste izgubili od USA sa bilo kojom drugom razlikom, pa da covjek kaze da niste stelovali, ali ovako, ccc... A nismo ni mi nista bolji sto se postenja tice. No srecom, sto se igre tice ipak jesmo, zato Crna Gora sa 300 grama zlata bogatija nakon Pekinga! ;)

Ponosni Srbin

pre 15 godina

@Car Leopold I. Habsburõki

Ne znam odakle ti pravo da dajes takve komentare.
Pa habsburzi su popili fine batine u prvom svetskom ratu od srba koji nisu imali vremena da se oporave od balkanskih ratova.

srbija kao nacija se moze ponositi svojom istorijom zakljucno sa prvim svetskim ratom (ne bih komentarisao komunisticki period, nadam se da cemo u narednih nekoliko generacija izbaciti i poslednji komunisticki gen iz sebe).

od stefana nemanje do pocetka 20 - veka srbi su dokazali da su istrajan narod koji zna zasto postoji i ni 500 godina pod turcima nas nije unistilo (mozda nismo vise take plavi vise ali nema ni veze).

svaka nacija ima svoju zutu minutu, mi cemo svoju preziveti jer imamo dugu istoriju kojom mozemo da se ponosimo za razliku od nekih fasista i nacija koje su precesto isle stranputicom. nismo se poturcili ali smo nazalost dozvolili da nas komunizam skoro unisti. preziveli smo i idemo dalje, sporo, ali idemo napred, duga i ponosna istorija je ono sto ce uvek da nas odrzi i zato mi nemamo komplekse prema drugim ex yu drzavama i ne moramo da izmisljamo da smo pravi turci ili potomci alexandra makedonskog ili da se odricemo slovenskog nasledja kako bi se dodvoravali zapadu ili ne znam kome.

sto se tice sporta, sto bi i trebalo da bude glavna tema ovde, mi trenutno placamo 90-e, klinci koji su tih godina rodjeni nisu imali ni za patike ni za loptu a drzavom su harali skotovi (ali i prazni bazeni su bili maximalno iskorisceni za tenis jel? :)).

srecom imamo dovoljno odlicnih sportista koji ce neke nove klince dovoljno naloziti da se bave sportom i nadlezne da ulazu vise u srpski sport sa zdravim razlogom.

pozdrav svima

mih

pre 15 godina

Kakva razocaravajuca partija! Jos jedna u nizu! Delovali smo toliko bezvoljno da je to strashno! Sapic nula, a ni ostali nisu daleko! Nadam se da ce nesto promeniti pod hitno, a najpre nas odnos prema igri!

dragan

pre 15 godina

Kako su igrali, dobro su i prošli! Onako gubiti loptu na pola terena (a često nisu ni mogli da pridju mnogo bliže), ostavljati igrača samog ispred Sora, mogu samo početnici ali i oni koji ne igraju srcem. A naši su imali srca samo u prvih par minuta poslednje četrvrtine! Kratko i nedovoljno! Žao mi je. Možete vi momci mnogo, mnogo bolje. Navikli ste nas, pa je tim razočarenje veće. Navijam svim srcem za vas, ali morate i vi malo da se potrudite!

Denis RS

pre 15 godina

Bravo majstori. Znamo i mi namjestiti utakmicu, nismo glupi. Sad jos da ostali rezultati budu kako ocekujemo,pa lagano do finala. Samo se bojim da ovi ameri ne izgube od njemaca,ali nije to toliko ni bitno.

Dina

pre 15 godina

Aaaa, sto smo mi Balkanci skloni "teoriji urote"! Pa, ko god da je namjestao, folirao ili sta vec, za cilj je imao prolaz u finale... A ko dodje do finala, cilj mu je docepati se zlata... A za zlato se treba i te kako izborit!! Tu nema namjestanja 100%! Teorija cista ko suza!!! A, Bogami mi, svi, ko fol, ne boje se ni zapadnog, ni istocnog, ni juznog, ni sjevernog susjeda/tima, najjaci su, najbolji, a ovamo svi namjestaju! Ma, dajte ne vadite se, bezveze! Igrajte i volite ovo malo vaterpola i dostpjanstva sto je ostalo!!!

Brah

pre 15 godina

Hrvatska i SAD su igrali pre Spanije i Crne Gore, tako da su Hrvati izgubili od Amerike racunajuci da ce oni biti prvi, SAD druga a Srbija treca, sto bi uz odgovarajuce rezultate u drugoj grupi Srbiju poslalo na Crnu Goru a Hrvati bi odmorni docekali pobednika tog duela. Potom se desila Spanija pa je i Srbija iskalkulisala, mada je i poraz CG prilicno sumnjiv, vrlo je moguce da ni njima odjednom nije odgovaralo da igraju prvo sa Srbijom pa sa Hrvatskom, vec su pokusali da se preko SAD i Madjara ubace u finale. Sve u svemu, tuga...

Yoske

pre 15 godina

Ma vaterpolisti uzimaju medalju sta vam je... A ida je ne uzmu nije smak sveta,koliko su samo puta uzimali zlato,srebro ili bronzu ne smemo bilo sta da im progovorimo...

hihihihhi

pre 15 godina

a vi ste mi kraljicee...i da ih niste pustili izgubili bi u 1/4 a ovako..necete izgbuit..nego..nego..porugace se sa vama.. :D

kofol pustili

pre 15 godina

srbija kao pustila talijanima. smiješno. isto tako će pustiti i španjolcima. kako ću tek onda s guštom čitati komentare "stručnjaka": iskusan poraz, olfo namjeran, ha ha ha

gogo

pre 15 godina

A jeste li vi sigurni da se na ovom turniru gleda medjusobni duel a ne gol razlika.

Iako nije konacna, upada mi u oko to da je Italija ispred Njemacke (obije 4 boda, Italija bolju gol razliku a Njemcima medjusobni duel) pa ne znam da li je to neki previd ili je mozda gol-razlika jaca od medjusobnog duela.

zvv

pre 15 godina

Ako je neko gledao pocetak prenosa vaterpola SRB-ITA
komentator je tvrdio da su hrvati prvi u grupi ako pobede kineze bez obzira sto su porazeni od usa.
Da nacin na koji se odredjuje raspored skroz z** i da ce u slucaju da sve 3 reprezentacije pobede u zadnjem kolu (srb, usa , hrv ) hrvati biti prvi a mi mozemo samo 2 ili 3 i to zavisi od ne znam cega.
Da li je ovo jos neko cuo malopre?

fair play

pre 15 godina

Auuu, koja namjestaljka...Neka,neka barakude se ne boje nikoga a posebice ne crne gore...to se mozda nas trener boji jer je sonjo, al igraci ne...a mi se vidimo u finalu..kako bilo hrvatska ce ipak na olimpijadi osvojiti vise medalja nego srbija :=) hahaha

HRVAT

pre 15 godina

Žalosno je što se veselite porazu ! Sram vas bilo ! Sve ća vam se obit u glavu i na kraju nećete PONOVO osvojit ništa...Ove OI su sramota za vas , a ovo će vam se obit u glavu... Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada..Vjerujte..V i ćete se borit sa CG za 5.-8. mjesta , a samo zato što ste kalkulirali... Zato Hrv i je najbolja jer uvijek igra pošteno!

stevan

pre 15 godina

ako hocete da vidite paranoju, teoriju zavere, CIA, FBI, a i KGB, direktan link :
http://www.index.hr/sport/clanak/svi-koji-su-gledali-znaju-sto-se-dogodilo-poraz-srba-je-stvar-za-vodstvo-fine/398757.aspx
a ko je prvi poceo?!
ma da umres od smeha!! molimo vas prestanite hrvati ne mozemo vise!!

leo

pre 15 godina

Valjda će ovi pravoslavci da srede rimokatolike pa da bude pravoslavno finale. Pa kom opanci kom obojci što bi rekao naš narod.

Beriberi

pre 15 godina

Dame i Gospodo, upravo smo videli na delu navodno najjaču i najbolju vaterpolo ekipu 21. veka !!
Umesto da pobede svakoga redom, kako bi tom epitetu i odgovaralo, oni se pribegavaju nameštanju, radi izbegavanja "prosečnih" ekipa, kao CG i Hrvatska :-))))
Očito iz razloga, što niti su najbolji, a još manje najjači.

Ivana

pre 15 godina

Srbi, sta ono rekoste? Cgci namjestaju? Ja vas pitah da mi date jedan ARGUMENT zasto bi Cgci namjerno izgubili od Spanije a onda se borili za 1/4 i nesto mi niko ne odgovori...A vi rekoste mi nismo posteni, gdje je to nase cojstvo.
Pst, tisina sada!

tatjana juric

pre 15 godina

Olimpizam i sve njegove vrednote padaju u vodu kad se krene kalkulirati. Nazalost cesto je pravda spora ali vas je vec dohvatila u svakom pogledu i smislu, tako da je i ne treba dodatno dozivati. Sebi ste olaksali put, nama ga malo zagorcali ali tako je svjejedno ako si najbolji i zelis biti prvi ionako moras pobjediti sve. Cijeli vikend mi je bilo zao malog Cavica i poraza za 1 stotinku, ali danas vidim da jednostavno niste ni zasluzili pobjedu, sramota vas bilo kalkulanti. Devedesetih ste isto kalkulirali i htjeli ono sto nije vase da bi sada stigli da Srbiju mozete vidjeti sa drugog kata. Zelim vam svu srecu u daljnjem tijeku natjecanja jer ce vam sigurno trebati. Pozdrav sa lijepog polavog Jadrana!

Nikola

pre 15 godina

Gospodo srbi,

Kada pominjete Crnogorce, ustanite sa stolice i poklonite se PRVAKU EVROPE! Cini mi se da, baš kao i u Malagi, pravite račun bez krčmara. Posebno me je fascinirao onaj analitičar koji već Srbiju vidi u polufinalu, ukoliko joj u četvrtfinalu protivnik bude Crna Gora! Čovjek ima lijepo razvijenu maštu, nema što!

A Crna Gora, iako se dobro potrošila fizički i psihički u Malagi, tek će sad da pokaže zube. Ajkulama je važno da u nastavku izbjegnu SAD, a hoće li nam doći Hrvatska, Srbija ili Mađarska, potpuno je nevažno.

A o poštenju...nemojte vi nakon utakmice sa Italijom, please! Biće da su vas i tu oštetile sudije jer ste vi namjerno gubili i gubili lopte, a oni nemilosrdno sudili za vas. Dajte, uozbiljite se jednom. Bez Danila Ikodinovića, Srbija je 50% nekadašnje ekipe. Dodamo li tome činjenicu da su se u novom svjetskom vaterpolo poretku stvari promijenile dolaskom Crne Gore, onda zaista nemate nikakvih šansi.


Pozdrav iz Montenegra

TORCA DU

pre 15 godina

eto vam razloga zašto vas ne volimo i zašto smo se odcijepili od vas,jer ste nemoralni i jednostavno ste srbi,ali kako vjerujem u boga znam da sve dolazi na naplatu,molim boga da dođete do finala da vas ponovo napunimo ali ne kao u svim dosadašnjim susretima(australija,kina)nego do jaja i bez opuštanja kao u prošle dvije utakmice,ljepo je govorila moja baba ne vjeruj srbinu ni dok spava,a sječam se kako ste srali po nama prije utakmice sa Englezima u kvalifikacijama kao pustičemo Englezima da Rusi ispadnu,pa eto tko je nemoralan,adiooooo

ARMADA-RI

pre 15 godina

E svaka čast braćo Srbi!Pokazali ste šta je to fair-play,poštenje i olimpijski duh!Neka,neka,mi i Crnogorci ćemo se pošteno "pobit" u bazenu,pa nek pobijedi bolji.A vama od srca želim da vas Španjolci oderu,zbog ovog što ste napravili!Živio olimpijski duh!

senad

pre 15 godina

Poznati srpski fair play opet dosao na vidjelo. Kakva nacija takvi i sportasi. Dobro se sjecamo i one utakmice mladih kosarkaskih reprezentacija kad je Spanjolska bilo pokredena sramotnim odvijanjem dogadaja u zadnjih minutu. Stvarno ne znam na temelju cega imate razloga za optimizam. Pa Spanjolska ce vas razvaliti i niti necete osvojiti medalju na ovim OI sa vasim veteranma. Madarska, Hrvatska i Crna Gora su velesile u vatrepolu. Srbija to vise nije, to sta vam radimo u zadnje 2 godine sto u klupskom sto u reprezetativnom vatrepolu ostvilo je velike komplekse na vase igrace. Kamo srece da u utakmicama za medalju naletimo opet na vas pa da vas razvalimo kao i uvijek. Tesko ipak ce Hrvatska biti u finalu dok ce Srbija realno zavrsiti tek cetvrta.

DarK MasTeR

pre 15 godina

postovani korisnici molimo vas lepo ukoliko ste pravi srbi komentar br. 60 predlozite da se izbrise.



P.S. unapred vam puno hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mih

pre 15 godina

Kakva razocaravajuca partija! Jos jedna u nizu! Delovali smo toliko bezvoljno da je to strashno! Sapic nula, a ni ostali nisu daleko! Nadam se da ce nesto promeniti pod hitno, a najpre nas odnos prema igri!

hrvat

pre 15 godina

mi počeli prvi kalkulirat i svi nas slijede
uglavnom uz respket crnogorcima i mađarima mi u finalu nadam se sa srbima pa da slušaju Lijepu našu osvetit ćemo se za poraze na europskom a i naša medalja će bit slađa kad bi ostavili iza sebe europske i olimpijske prvake
ovo danas nije uopće ličilo na vaterpolo srbi ako već namještate činite malo bolje očito je bilo namještanje ali dobro ste to napravili samo sad pazite protiv španjolaca i amera(teško je dobit dvaput jednu ekipu na istom turniru)
mislim da unatoč ovome su naši u najboljoj formi imamo jaku obranu napad će funkcionirat crnogorci su se namučili sa australcima i skoro ispali znači da nešto kod njih ne valja mađari jako opasni ali mi ua zadnjoj sekundi zabijamo pa nek vide kako je to
SRETNO HRVATIMA

dragan

pre 15 godina

zar se toliko bojite crne gore da morate da gubite od italijana? no problem, mi cemo hrvate da izbacimo iako smo danas na sto muka prosli. ne leze nam ovi "kenguri" uopste.

Petar

pre 15 godina

da je srbija htjela pobjedila bi bez problema, tako jasno...al ovo ce vam se vratit protiv španjolske, hrv-cg ce bit jako neizvjesno, al srbija ispada protiv španjolske, osvetit ce vam se ovo pustanje...

ckabo

pre 15 godina

E neka. Sebi smo obezbedili laksi put do finala. Drago mi je da smo usput Hrvatsku poslali u cetvrtfinale. Tamo neka igraju sa Montenegrom, posto su oni braca ionako. O njima dovoljno govori transparent iz Spanije "Nema vise srpskog jarma, slobodna je Crna Gora".

Dražen

pre 15 godina

Pa kako se vi možete radovati što vaša momčad namješta rezultat, zaista mi nije jasno?!

Možda bi i mi trebali početi kalkulirati i vratiti vam, pa izgubiti od Kine, jer je ovo zaista izgubilo svaku vezu sa sportom. Ali nećemo, jer mi nismo takvi. I ako izgubimo, to će neće biti namjerno.

Bosko

pre 15 godina

Mozda je ovako najbolje da se izbjegne susret CG-Srbija u cetrvtfinalu. Spanci su pokazali da nisu nimalo naivni kao ni mnoge druge ekipe na ovoj Olimpijadi. Ako sve bude islo kako treba bice to repriza finala iz Malage pa nek pobjedi bolji, tj. Crna Gora.

Hmmmm...

pre 15 godina

ovaj vaterpolo turnir je postao presmijesan... jedino valjda mrski mađari ne puštaju utakmice... a srbi su to napravili najmanje očito... kaj je slijedeće ? ? ?

zg

pre 15 godina

stvarno nisam ni u jednom trenu pomislila da će srbi dobit italiju, neznam zašto. ovo u svakom slučaju nije dobro za vas, ili ste tolko loši da ne možete dobit italiju ili ste tolko loši sportaši da namještate rezultat. ni jedno ni drugo nije dobro, ali ako je ovo prvo-ispast ćete u četvrtfinalu

rudić

pre 15 godina

nudik okladu da srbi neće u finale! bahatost se vrati uvijek, a australija je imala dva put čovjeka više na 5-5 protiv crne gore što će rećć da nisu baš u formi hrvati su pokazali protiv barakuda koliko su moćni. nije subjektivno, hrvatska za zlato

MNE Mojkovac

pre 15 godina

napravih gresku kad sam napisao da igramo protiv hrvata,pa protiv srbije :) nijesam se koncentrisao :) uglavnom,iako uvijek kad ne igra CG navijam za ex-yu timove,na ovom turniru cu se radovati svakom porazu CRO i SRB!!!Nadam se vec u 1/4 finalu! Naprijed ajkule,vamos espana!

hrki

pre 15 godina

Bojim se da je deal dublji, a Srbi su zagrizli ponuđeno.
Ideja je polufinale bez barem 2 balkanca. Hrvati su žrtvovali zbog toga pulufinale, i moraju dobiti CG. Suci će pomoći u susretu s Mađarima, ali neće u susretu s Španjolcima u finalu. Znači FINA želi sljedeće: 1.ESP, 2.CRO i 3.HUN.
Popušili smo svi foru, a možda mi croati ponajmanje ovaj put.

ivan

pre 15 godina

Crna Goro Crna Goro nepobjedljiva,Crna Goro Crna Goro majko jedina,Crna Goro Crna Goro tebe volim ja,Crna Goro Crna Goro ti si najbolja!!!

igre ispod vode

pre 15 godina

Hrvatska nije mogla namještati rezultat dva kola prije kraja jer se nije znalo kako će završiti SVE ostale utakmice. Zar netko misli da je CG namjerno izgubila 12:6 protiv Španjolske!? Danas je isto tako Njemačkoj protiv SAD-a 20 sek prije kraja utakmice poništen regularan gol pri rezultatu 8:7 za SAD, a da je bilo 8:8 Hrvatska bi bila prva i išla direktno u polufinale. No poraz Srbije od Italije... e to je već priča za sebe, tu više nije bilo mogućnosti za grešku: znalo se što Srbiji donosi poraz. Hoće li Hrvatska proći CG i Mađarsku to ćemo vidjeti, ali dragi Srbi nemojte se radovati vašem "lakom putu u finale". Vi niste ničime dokazali da možete dobiti Španjolce (a niti SAD). Mislim da će ovdje biti još mnogo "bratskih" komentara nakon četvrtfinala i polufinala, a nekako imam osjećaj da se Srbi neće veseliti!

MNE Mojkovac

pre 15 godina

bubamaro,ako igra u kojoj pobijedis olimpijske prvake(madjare),svjetske(hrvate) i evropske(srbe) nije igra za titulu,ja onda ne znam sta je... Zato psst! Bolje razmisljaj o obrazu vase ekipe! Mada,dobro su ovo hrvati i srbi napravili! Uzivacu dok budemo izbacivali i vas i hrvate na putu ka finalu sa madjarima! Ajmo CRNA GORO,ooo!

Gospodin

pre 15 godina

Nek me neko demantuje.
Ita-Ger 7:8 je bio prvi mec toga dana. TAKO DA NI PO KOJEM OSNOVU HRVATI NISU MOGLI PUSTIT AMERE, jer su igrali kasnije i znali racunicu. IZGUBILI SU OD BOLJEG TOG DANA. NEMAJU ONI SORA NA GoLU!!!
Gledao sam gotovo svaki mec na turniru, i tvrdim da su HUN, MNE, SPA I AUS igrale mnogo bolje od ekipa iz druge grupe. Mislim da ce Spanci lagano protiv Srbije. Razloga je mnogo da vjerujem u to.
NAKON SVIH REZ, ISPADA DA JE SAMO SRBIJA NAMJESTILA(ako cemo kao teoreticari zavjere)

dragan

pre 15 godina

Kako su igrali, dobro su i prošli! Onako gubiti loptu na pola terena (a često nisu ni mogli da pridju mnogo bliže), ostavljati igrača samog ispred Sora, mogu samo početnici ali i oni koji ne igraju srcem. A naši su imali srca samo u prvih par minuta poslednje četrvrtine! Kratko i nedovoljno! Žao mi je. Možete vi momci mnogo, mnogo bolje. Navikli ste nas, pa je tim razočarenje veće. Navijam svim srcem za vas, ali morate i vi malo da se potrudite!

Gospodin

pre 15 godina

Nisu bile upucene kladionice u MNE. Pa bi favorizovana SER 3 gola. Moram samo da prokomentarisem sjajnu igru moje repke, MNE. Zakazali smo samo u napadu, odbrani i plivanju. Nadam se samo da nije zakazalo i po koje srce navijaca. JAKI AUSTRALIJANCI KAO ZEMLJA. U BOLJOJ SU FORMI OD AMERA. SPANCI CUDO...Gledao sam gotovo sve meceve obje grupe. Mislim da su u mnogo boljoj formi bile ekipe grupe u kojoj je MNE.
SaD DA VIDIMO KOGA CE POSLAT SPANCI na Srbiju. Nas, ili sebe. Njima je svejedno. No nije svejedno Hrvatima

Miro_zg

pre 15 godina

Bravo Srbi! Ovo sam i ocekivao, da namjerno izgubite od Italije, i to baš s 1 gol razlike. Niste vi glupi, pa da nas pustite da budemo prvi u grupi. A ovako ne samo to, nego vas ceka i puno laksi protivnik u polufinalu, a četrvtfinale prolazite lagano, dok nas čeka paklen put do eventualnog finala. Svaka cast. Ali ako Njemačka dobije Amerikance, mi smo ipak prvi. Nadam se da će biti tako.

Ivan CH

pre 15 godina

Xaxaxaxaxa! :) Ajmo momci, providno je, ali pametno! Ko se zlozi i ko zna o cemu pricam neka preporuci ;)

PS: A jos jaci je komentar naseg trenera: EKIPA MI DELUJE UMORNO :)

stize kazna!!!!!

pre 15 godina

@Olimpijac, 18. avgust 2008 05:20)

Hehehehe lijepo je bilo slusati hrvatskog komentatora kako se zali i govori o namjernom porazu, koji i jeste bio. Bilo je lijepo to slusati ali bojim se da ce nam se to vratiti na mnogo gori nacin. Sretno i ako ne osvojite medalju nema veze. Zaduzili ste nas za citav zivot i zasluzujete jedno veliko HVALA!!!…!!


dobro si pogodio, to ce vam se obit o glavu i naravno necete osvojiti nista!!!!!!!!!!!!!

mi prvaci

pre 15 godina

crna gora nije "mnogo jaka" trenutno i ne bojimo je se.više sde vi trebate bojati španjolaca koji će vas u 4finalu ispratiti doma,hrvatska je prvak ovaj put na teži način al svejedno,finale hrvatska španjolska poredak 1.Hrvatska 2.Španjolska 3.Mađarska 4. SAD

KROKODILSKE SUZE

pre 15 godina

Kuku-lele! Pa zar protiv Italijana? Kuku-lele! Nasih redovnih musterija... Kuku-lele! 13 baksuznih komada!? Kuku-lele! I umesto da se potrudimo da nam na QF/SF putu do finala stoje malene Crna Gora i Madjarska, mi srljamo na 50-ak puta vece Spaniju i USA... Kuku-lele! A i nije lepo prema komsijama da im posle brkova sada rastu i magarece usi. Kuku-lele...

Ko rano rani da drugome jamu kopa, dve srece grabi i sam u finale upada :)

RED SHARKS

pre 15 godina

Hvala Srbijo sto sad moramo igrat protiv Hrvatske pa protiv Madjara..a vi protiv prsle Spanije i USA..A nicim niste zasluzili tako lagan zrijeb..ahaha..Cudno kako nema srece...

Asterix

pre 15 godina

@Savicevic
"Ajde idi gledaj crtane filmove.
Srbija osvajac SVETSKE LIGE 2007, 2006, 2005 I 2004"
(komentar od jučer)

Ako me već učite pravopisu, onda se valjda piše "Srbija JE osvajač....", i ako je Srbija svetsku ligu (koja je inače od većih turnira najmanje važna) osvajala po redosledu, kako navodiš, stvarno svaka čast :-)

Kako si mi savetovao jučer, otišao sam da gledam crtiće, najbolja je bila ona Italija-Srbija, stvarno CRTANI FILM !!

milankovic veljko

pre 15 godina

Ja sam Srbin ali nemoj da slucajno ko kaze nesto protiv Crnogoraca ovdje. Ako se to ipak desi onda sigurno doticna osoba (pod uslovom da je Srbin)nema IQ ni 70. Ko zna shvatice. Braco zelim Vam da dodjete do finala iako ste svjesno izabrali "put kojim se rjedje ide" a i nije prvi put da poturate ledja za Srbe. A u finalu se bar necu nervirati ko ce pobjediti.

HRVAT

pre 15 godina

Žalosno je što se veselite porazu ! Sram vas bilo ! Sve ća vam se obit u glavu i na kraju nećete PONOVO osvojit ništa...Ove OI su sramota za vas , a ovo će vam se obit u glavu... Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada..Vjerujte..V i ćete se borit sa CG za 5.-8. mjesta , a samo zato što ste kalkulirali... Zato Hrv i je najbolja jer uvijek igra pošteno!

Ne znam u cemu je problem sa komentarom

pre 15 godina

Koliko se sjecam, 1. mec dana kad se desila "namjestaljka" CRO-USA, je bio Ita-Ger 7:8. Tako da nisu imali nikakav interes Hrvati da izgube. NEK ME SLOBODNO DEMANTUJE NEKO!
Posle svih rezultata, jedino se moze reci da je ŠTELA Srb-Ita.
Ps. Spa-Ser 11:7, Mne-Cro 9:8

split

pre 15 godina

E neka. Sebi smo obezbedili laksi put do finala. Drago mi je da smo usput Hrvatsku poslali u cetvrtfinale. Tamo neka igraju sa Montenegrom, posto su oni braca ionako. O njima dovoljno govori transparent iz Spanije "Nema vise srpskog jarma, slobodna je Crna Gora"... i to je prporučilo svekoliko srpstvo... i to je najbolji komentar utakmice sa kojom srbi definitivno padaju u drugu ligu svjetskog vaterpola... iskopali ste sebi raku u koju će vas sad španjolci gurnit i postat će van jasno da vaši sportaši nemaju i O od Olimpizma... zapravo oni su antiolimpijci jer više vole poraz suparnika čak i od svoje pobjede... a onaj ko ne voli pobjeđivat gušit će se u svojim go*nima

MNE fan

pre 15 godina

Gnusas se Crnogoraca??A ko ti je spasio guzicu 1918. na Mojkovac kad ste bjezali ...???Da nije Papua Nova Gvineja?Zato zadrzi te misli za sebe..Ovo je posrt to nema veze s politikom,mada vi uvjek imate neke kompleksaske misli..Ajmo Crvene Ajkule..Da ako i Hrvatska i Srbija zauzmu dobar plasman..

Olimpijac

pre 15 godina

Hehehehe lijepo je bilo slusati hrvatskog komentatora kako se zali i govori o namjernom porazu, koji i jeste bio. Bilo je lijepo to slusati ali bojim se da ce nam se to vratiti na mnogo gori nacin. Sretno i ako ne osvojite medalju nema veze. Zaduzili ste nas za citav zivot i zasluzujete jedno veliko HVALA!!!!!!!!!!!

dzoni

pre 15 godina

ocigledno da je ovo takticki odigrano - bolje ici na spance nego na crnogorce..mada, sa takvim pristupom mi ne mozemo sebe da zovemo "sila" u ovom sportu vise..

gogo

pre 15 godina

A jeste li vi sigurni da se na ovom turniru gleda medjusobni duel a ne gol razlika.

Iako nije konacna, upada mi u oko to da je Italija ispred Njemacke (obije 4 boda, Italija bolju gol razliku a Njemcima medjusobni duel) pa ne znam da li je to neki previd ili je mozda gol-razlika jaca od medjusobnog duela.

podgorica

pre 15 godina

Poznato je da su vaterpolisti obrazovaniji od većine sportista,ali ovoliko matematike i kombinatorike od njih i njihovih fanova na brdovitom Balkanu još niko nije vidio! Jeste za medalju,ali ne olimpijsku! Pozdav svima iz CG!

otkacheni

pre 15 godina

Zamolio bih sve svoje sunarodnike da ne pisu cirilicom komentare. Ipak ovde moraju i Hrvati da citaju postove! Mislice da je neka zavera! :)))

Ivan

pre 15 godina

Je li bivša braćo, kažete da su Hrvati opterećeni srbijom, ali mi vi nešto mnogo gledate HRT i slušate naše komentare, pa tko je onda opterećen.

blaza

pre 15 godina

ne znam bivsa braco sto se toliko bunite,do sada su vam nasi porazi uglavnom bili za podsmeh a sad odjednom tolika hajka na postenje i sportski duh.da ste toliko jaki kao sto pricate ne bi u svemu videli zaveru i kalkulisanje i trazili sebi razloge jos pre nego igrate utakmicu.ali poznato je,obicno se kukavice najjace cuju.

IvoPG

pre 15 godina

Sansa da budemo drugi, a ne treci u svojoj grupi i pored pobede nad Zabarima svodi se na to da Hrvati ne pobede Kinu (onda smo cak i prvi, ali ova varijanta je ionako iz sfere fantastike) ili Ameri da izgube od Nemacke u kom slucaju bismo bili drugi i sa porazom od Italije jer smo dobili USA u medjusobnom duelu. Dakle ako se slozimo da Hrvati sigurno pobedjuju Kinu (99.9% je pravilniji izraz) nase sanse za drugo mesto u grupi nemaju nikakve veze sa rezultatom nase utakmice sa Italijanima, vec iskljucivo zavise od USA-GER meca. A sto je jos i "najbolje" u toj "Srbija druga u grupi" varijanti, "nagrada" za osvojeno drugo mesto u grupi nam je igranje u cetvrtfinalu sa evropskim prvacima Crnogorcima (umesto Spanije), a u polufinalu sa Madjarima (umesto USA)!!! Za to se bas vredi boriti nema sta :):):)

Pobednici grupa osim direktnog plasmana u polufinale privilegovani su i za jedno slobodno kolo (cetvrtfinale), ali to mozemo da nadoknadimo tako sto bi mi sutra uzeli "slobodan dan" i ljudski se odmorili pred predstojece meceve, a i igracima sa klupe bi odlicno dosao jedan takav mec sa punom minutazom. Sto je jos i najbolje, ukoliko Italijani pobede nasu rezervnu postavu, ili nasu najbolju postavu koja bi isprobavala neke nove takticke varijante (npr. Sapic ili Vujasinovic na poziciji golmana, Sefik kao centar... itd...) imacemo najverovatnije "i jare i pare" - ako Amerikanci dobiju demotivisane Nemce oni ce biti prvi u nasoj grupi (USA je bolji u medjusobnom duelu od Hrvata), a u onoj drugoj grupi uz prvoplasirane Madjare, drugi ce verovatno biti Spanci, a treci Crnogorci, pa se nama tako otvara mogucnost da nas od OI finala deli samo Spanija u cetvrtfinalu i USA u polufinalu (maltene formalnost)! Problem sa ovom varijantom je sto i Spanci mozda mogu da uzmu "dan odmora" i izgube od Grcke da izbegnu nas (ako misle da su im Hrvati mnogo bolja opcija) i ukrste nas na "Djetice", ali i u toj varijanti mi bi imali velike koristi od sutra uzetog "slobodnog dana" jer bi u slucaju pobede nad CG u polufinalu isli na USA a ne na kvalitetnije Hrvate! U slucaju da je jucerasnja USA-CRO ocigledna namestaljka ukljucivala i klauzulu da Ameri ne ugroze prvo mesto Hrvata u slucaju da mi i Crnogorci primenimo kontra-mere (CG je vec izgubila od Spanije kako je trebalo, jos samo mi da to uradimo sa Zabarima) i sutra onda ne pobede Nemacku (USA onda nece imati direktan prolaz u polufinale, ali ce imati koristi od cele "kombinacije" posto umesto na CG idu na Spance u cetvrtfinalu)... sta de se radi... ali smo cemo bar biti odmorniji za celo jedno kolo, a nase rezerve razigranije. Idealno bi bilo da Crna Gora odigra nereseno sa Kengurima (garantuje im 3ce mesto stagod Spanci napravili sa Grcima), ali to je strahoviti rizik i igra sa vatrom po njih jer u slucaju poraza Australija ide dalje umesto njih! Sve u svemu AJMO PLAVI ili kako se to kaze u prevodu FORZA AZZURRI!!!
(FORZA AZZURRI, 17. avgust 2008 10:25)

AUUUUUU druze ala si ti razradio sve moguce komb. Dje ne vidjoh ovo prije no u 5 ujutru. Evo ovi vasi izgubise pa na dalje cemo vidjet. Svaka ti cast:)

Tomislav

pre 15 godina

Sve je to divno,namjesite si spanjolsku,sad kad vas maznu bit ce veselja.Sto se nas tice ako oces zlato ocekuje se da pobjedis najbolje momcadi na turniru.

Cartman

pre 15 godina

Е бреееееее хрвати у свему виде заверу. Једноставно смо имали лош дан као и хрвати против Амера :). Што се наше репрезентације има можда лакших противника рецимо као што је Шпанија али без потцењивања јер су они довољно добри, тако да прво треба размишљати о њима па тек ако их прођемо онда мислити даље. Наши нису уопште супериорни на овом турниру да могу олако да схвате било ког противника у четвртфиналу. Зато сачекајмо ту утакмицу па ако прођемо онда приче о полуфиналу. Наравно жеља је финале ми против ЦГ а да ли ће баш тако да буде, видећемо.

Volim Srbiju, VOLIM SPORT

pre 15 godina

NAJPOSTENIJE bi bilo da Madjari uzmu zlato, a svi mi iz bivse Yu da ostanemo bez medalje. Stop kalkulisanju, stop nesportskom ponasanju! SPORT I VITESTVO IZNAD SVEGA

Kokos

pre 15 godina

Kad srpski vaterpolisti pocnu pricu o postenju i o igri bez kalkulacija svima je jasno ko se iole razumije u vaterpolo i poznaje bracu Udovicic da slijede prevare. Tako su pricali o casti i postenju prije vise od dvije godine kada je Porobic podnio ostavku, a Crnogorci odbili da igraju za reprezentaciju SCG.
Javno sy braca Udovicic tada podrzavali zajednicku repku, a iza kuolara busili sve sto je moglo i da pomirise na SCG. Naravno ne zelim reci da su Hrvati posteni i oni su pustili SAD, kako bi Srbija bila treca, ali su se u svim tim kombinacijama zagubili. Ova grupa je cista prevara i tu niceg sportskog nije bilo.
Moji prijatelji znaju da sam predvidio i Poraz Hrvata od SAD i Srba od Italijana.

razocarani geldalac

pre 15 godina

Na ovom turniru se vise namestaju utakmice, nego u zadnjim kolima Calca!

Dajte, ljudi, ovo vise ni na sta ne lici...stvarno, gde je olimpijski duh!?!

Mislim da bi najpravednije bilo organizovati olimpijski turnir sa 4 reprezentacije, CRO ,SER MNE i Madjarsku, gde igra svako sa svakim i ko skupi najvise bodova je pobednik!

Ovako, najveci gubnitnik je sam sport i zivci gledaoca, koji na vreme nisu skapiralo ko tu kome i sta...

fair play

pre 15 godina

Auuu, koja namjestaljka...Neka,neka barakude se ne boje nikoga a posebice ne crne gore...to se mozda nas trener boji jer je sonjo, al igraci ne...a mi se vidimo u finalu..kako bilo hrvatska ce ipak na olimpijadi osvojiti vise medalja nego srbija :=) hahaha

VARVAR PODGORICA

pre 15 godina

ajte sto ste zagrajali...svi nesto namjestaju,spletkare...dzaba vam sve ljudi,crna gora je najaca,i osvojice...pozz za bracu sa balkana..i kad prelaze ulicu prvo lijevo,pa desno..i dosta vode vruce je...aj u zdravlje! svi u peking!

butko

pre 15 godina

BUBAMARO MOJA DRAGA, vaterpolo koji smo igrali u malagi bio je dovoljan za zlato koje je CISTO osvojeno jer smo dobili vas,rvate i madjare...i nemoj mijesat politicku korektnost i vaterpolo!!!RAZGRANICI TO!vrijedjas sport!

Dr Yes

pre 15 godina

Ja nikada u zivotu nisam gledao vaterpolo (niti nameravam) ali redovno citam komentare nakon svake tekme i umirem od smeha, ovde se vidi nase prvo lice i da smo mi svi ita bagra. Pa koga na ovom svetu interesuje sport gde su 4 najbolje repke: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Madjarska. Vi stvarno niste normalni.
PS
Jedva cekam zimsku olimpijadu pa da vidimo ko ima najbolju bob ekipu.

hihihihhi

pre 15 godina

a vi ste mi kraljicee...i da ih niste pustili izgubili bi u 1/4 a ovako..necete izgbuit..nego..nego..porugace se sa vama.. :D

namestaljka

pre 15 godina

ahahah a sve vreme svi su izgledali tako tuzno sto gubimo, a pustamo italijane XD, extra, sad bi trebali da idemo na spaniju, ako se nesto jos ne zakomplikuje >

Denis RS

pre 15 godina

Bravo majstori. Znamo i mi namjestiti utakmicu, nismo glupi. Sad jos da ostali rezultati budu kako ocekujemo,pa lagano do finala. Samo se bojim da ovi ameri ne izgube od njemaca,ali nije to toliko ni bitno.

vrlo vazno

pre 15 godina

Iskreno ne volim takmicenje u kome nema borbe do kraja. Ako si jak, onda ces ici na pobedu uvek a slabi pokusavaju da se vade kroz "namestaljke". No sad je sve jasno - USA je pobedila Nemacku, pa je u nasoj grupi siguran raspored:
1. USA
2. CRO
3. SRB

S druge strane su MNE igrali nereseno sa Australijom pa je i tamo siguran redosled:

1. HUN
2. SPA
3. MNE

Spanci i Hrvati ce tek odigrati svoje utakmice ali ce raspored ostati ovakav:
- ukoliko pobede Hrvati ce biti jednako po bodovima sa USA od koje su izgubili, a poraz ih izjednacava po bodovima sa Srbijom koju su pobedili (USA onda ima dva boda vise).
- Crnogorci su odigrali nereseno da sprece Spaniju da odigra kalkulantski: da su pobedili imali bi bod vise od Spanaca pa bi morali da cekaju utakmicu SPA-GRE. Ovako imaju trenutno isti broj bodova a kako su Spanci dobili Crnogorce, nebitno je sta ce da urade protiv Grka.

Za mene kao gledaoca je ovo jedan od najruznijih turnira jer je vise spekulacija nego prave sportske borbe. Sramota za ucesnike, ali i to je dozvoljeno ponasanje na Balkanu. Ako se dobro secam u pripramama smo izgubili od Spanaca nekih 10-ak dana pred olimpijadu, bas me interesuje hocemo li da prodjemo lakse nego protiv Crnogoraca.

butko

pre 15 godina

auuu,kako nas nasadiste,drage komsije....mi sa hrvatima i madjarima a vi sa spancima i amerima....i zamislite ne dodjete do finala!....ovi moji su zasluzili da izgube od australije al smo imali srece...ako nesto ne promijenimo u igri moracemo hrvatima cestitat prolaz!...u svakom slucaju, za ovo ljeto i vise nego dovoljno od nasih vaterpolista!!!

Stefan

pre 15 godina

Al su smesni ovi hrvati i crno gorci...
Oni bi mogli da namestaju a mi ne? e pa ne moze tako...
Ne razumem zasta oni dolaze ovamo da nam pricaju o "olimpiskom duhu" kad bi oni isto to uradili da su na nasem mestu...

rade

pre 15 godina

Ja ne znam zasto se ovde uopste i javljaju ljudi koji ocito uopste ne prate sport i ne znaju ni ko na koga nalece komentarisu nas poraz....stanje je vise nego jasno,lijepa njihova je u proslom kolu odlucila da nesto namesta pa su izgubili od SAD,a ovi srbi sto trenutno ne znaju ko su a izlaze na more isto izgubise od spanije i to 6 razlike(citaj-mnooooogo se kalkulisalo).Ali zaboravise na ovaj rasplet,da i mi mozemo malo da sebi olaksamo put.Jasno je ko dan,izbegli smo CRO,HUN I MNE do finala,a na nasem putu stoje ESP,i cekaju nas SAD.Tako da plavi delfini koristim ovu priliku da vam prvi cestitam medalju.P.S.poruka za one sto se pitaju sta ce biti ako hrvati izgube od kine.iskljucite tv prijemnike,nije sport za vas,ni pravila ne znate,nase 3 mesto je zacementirano!!!kad srbin namesta-iskusno namesta!!!

Sandokan

pre 15 godina

Ma vidi, vidi ko nam to prica o postenju!!!

Sta se sad bunite Hrvati? Htjeli ste nama namjestiti da se koljemo sa Mrčama i Janošima kad ono bumerang posred brkova! :)

Zalite se upravi vodovoda. ;)

wooyche

pre 15 godina

Pročitao sam sve komentare i moram reci da mi je jako drago zbog ovakvog raspleta.Sastaju se Hrvati i Crnogorci i jedan tim će morati da ispadne što znači da nisu najbolji kako se duvaju vec pomenuti navijači već duže vreme na ovom sajtu i time postaju izuzetno naporni.
Ako ispadne Hrvatska biće to dokaz da je ona osvojena svetska titula ipak samo slučajnost jer pre toga godinama nisu ništa osvojili,tačnije nisu pre toga nikad ništa u vaterpolu osvojili(mislim na neko prvo mesto).Drugo uzastopno prvenstvo bez medalje će biti dovoljna potvrda toga.
Ako ispadne Crna Gora to će biti dokaz da je ono prvo mesto više plod skandaloznog suđenja na toj utakmici sa preko 20 dosuđenih kontrafaulova Srbiji što ja gledajući vaterpolo zadnjih 20 godina nisam nikad video(o isključenjima neću ni da pričam).Probajte vi da igrate napad u utakmici gde vam sudija u polovini napada uzima loptu.
Inače ja sam pristalica da ne postoji najbolja vaterpolo ekipa već da u zavisnosti od forme,inspiracije i volje neko iskoči i osvoji neku titulu.Najbolji dokaz za to je da ne postoji ekipa u zadnjih desetak godina koja je sve svaki put uzela.Najpribližniji tome su bili Mađari pre 5-6 godina ali ni to nije bila toliko izražena dominacija,gubili su i oni.
Verovatno se mnogima neće svideti moj komentar ali ako ostavite emocije po strani(na Balkanu gotovo nemoguće),videćete da sam većim delom u pravu.Ostavljam da sam malim delom i ja ipak pristrasan u korist svoje reprezentacije.

dragan

pre 15 godina

Nekad smo jedva cekali da pocistimo sve u bazenu a sada smo spali na ovako bedne kalkulacije, nije ni cudo sto se na vaterpolo loze jos samo u ex Yu zemljama (Madjarima svaka cast, oni nisu iz ove price).

Bubamara

pre 15 godina

@ Butko
Činjenica je da ste dosegli dalje od svog maksimuma, ovog leta. E sad kako ste došli do medalje, to je druga priča. Vaterpolo koji ste Vi (CG) igrali na evropskom prvenstvu, nije bio za medalju, kamoli onu zlatnu. U Srbiji niko nije hteo da prokomentariše suđenje u finalnom meču zbog navodne političke korektnosti, doduše bar ne u medijima.
Lepo si rekao : "za ovo ljeto i vise nego dovoljno od nasih vaterpolista!!!". Valjda vam neće biti doboljno i za celu deceniju?! Nadam se da neće...

shufla

pre 15 godina

Preksinoc sam gledao na HRT-u Pekinski dnevnik ili tako nesto i uocio sam da su novinari u Pekingu optereceni Srbima i nasom reprezentacijom, te oni su smestili nama, pa cemo mi njima (sto je ispostavilo se istina), ali se ljudi nisu bavili nicim drugim.

Nasuprot njima gosti (Cutura, Paskvalin) u studiju, sa izuzetkom nekog anonimusa, su bili super i hladili su atmosferu.

Mnogo su optereceni nama, sto stvarno ne razumem.

osijek

pre 15 godina

Vaše taktiziranje je ispalo odlično po vas, a mi Hrvati moramo puno težim putem. Mislim da ćemo rasturiti Crnu Goru, ali Madžare nećemo.
Pozdrav svima iz sunčanog Osijeka!

modrić

pre 15 godina

Ko drugom jamu kopa sam u nju pada... Dabogda u finalu igrali Njemačka i Španjolska a mi (Hrvati), Srbi i Crnogorci kući zbog ove komendije...
Olimpijski duh skuhan u jugo kuhinji...
Iako ne mogu vjerovati da Je Rudić bio toliko blesav da je namjerno popušio od amera misleći da se istim receptom neće služiti Srbi i Crnogorci...

pele

pre 15 godina

Bolje nije moglo ispasti. Srbija vs Spanija i Croatia vs Monte Negro. Koja ludnica! Bolje ovako nego da se dokazujemo u svakoj utakmici. Cuvaj energiju za odlucujuce utakmice. Mudro zar ne. Nije sve u snazi kako se vidi, ima malo i matematike. Mozda je ovo dobitna kombinacija za zlato, Naped Srbija!

Istinoljubac

pre 15 godina

Većina komentatora ove vesti ima izuzetno visoko mišljenje o hrvatskom vaterpolu (valjda zbog dve ubedljive pobede nad Srbijom, prvo u Melburnu i sad u Pekingu), pa je to razlog što se poraz Hrvata od SAD nikako drugačije ne objašnjava nego nameštanjem.

Slažem se da su Hrvati slučajno postali svetski prvaci u Melburnu. Ali je isto tako indikativno da otkada se odvojila Crna Gora, Srbija je postala prosečna vaterpolo ekipa.

Sale SRBIJA

pre 15 godina

Kakvi kraljevi.Svaka cast za kombinatoriku.Nek se kolju sad u cetvrtfinalu i polufinalu a mi laganica cekamo protivnika za finale.Ha,ha.Bas mi je zao sto nisam cuo hrvatskog i MNE komentatora sa olimpijade.Srbija do Pekinga

Podgorica

pre 15 godina

U cetvrtfinalu jako tezak protivnik. Medjutim, uz sav respekt prema odlicnoj ekipi Hrvatske, kako smo ih dobili u polufinalu Evropskog prvenstva, tako cemo i sada na Olimpijskim igrama. Samo naprijed, crvene ajkule!

Rascia

pre 15 godina

Ocito je da je u finalu kolicina balkanskih
selekcija presla kriticnu masu, pa je doslo
do dominacije balkanskih poslova. Nadam se
da je selekcija SRB u ovaj potez ukalkulisala
i to, da selekcija SAD ima cetiri dana da se
uz "solidarnu" pomoc strucnjaka od selekcija
koju mogu dobiti ekipu SRB (to su MNE i CRO a
oni zele SAD u finalu), dobro pripreme ekipu
SAD za polufinale. Postoji veoma dobra sansa
da Spanci dobro namuce selekciju SRB. Spanci i
Madjari igraju posteno, oni se nece ucestvovati
u slicnim "solidarnim" akcijama, ali ekipa
SAD hoce, moze i ima.

BiH

pre 15 godina

Sto smo mi Balkanci optereceni "teorijom urote"! Pa, ko god da je namjestao, folirao ili sta sve vec - za cilj je imao prolaz u finale... A ko dodje u finale, cilj mu je docepat se zlata... A za zlato se, Boga mi, treba izborit!!! Tu nema namjestanja 100%! Teorija - cista ko suza!!!

Ivana

pre 15 godina

@ kako se zove
Mi se ne bunimo da sto ste vi namjestali, to vama sluzi na cast. Mi se bunimo sto vi pricate da smo mi namjestali nase utakmice.
Evo sada se jos neko javlja da kaze kako smo namjestili nerijeseno protiv Australije. Ljudi, da Scepo ne odbrani u poslednjim
sekundama mi ispadosmo, a vi o namjestanju pricate.

@pajser
CG ako je htjela da namjesta, namjestala bi samo u slucaju kada bi znala da sigurno prolazi (kao sto su Hrvati znali da ce
pobijediti Kinu sto posto; ipak, ne zelim da tvrdim da su sigurno namjestili). Niko nije lud
da namjesti utakmicu kada zna da ga ceka jako nezgodna ekipa Australije u sledecoj utakmici. Onako, da smo pobijedili
Spaniju imali bismo i dalje sanse da budemo prvi u grupi, a ovako smo morali da se borimo za trece mjesto.



Ipak, ono sto me najvise nervira je odnos svih na ovom forumu prema
Spancima i Amerikancima kao drugorazrednim ekipama. Ljudi, oni su igrali jako dobro
barem u utakmicama koje sam ja gledala i uopste nisu za podcjenjivanje! Mozda cak jedna od ove dvije ekipe bude u finalu.

Kao sto neko rece sramota je namjestati utakmice. Evo prva kazem kada bih znala da su CGci
namjestili, a mislim iskreno da nisu, voljela bih da ispadnu...zato sto se u sportu boris da
pobijedis a ne da izgubis, i ako vjerujes u sebe ne kalkulises sa time koga ces dobiti u 1/4, 1/2 i tako dalje.



A jeste li primijetili kako se na ovim forumima nekako najmanje prica o sportu u pravom smislu te rijeci. Prica se o
zavjerama, podvalama, kalkulacijama, namjestanjima...Ljudi, opustite se, ovo je sport, ne ratujemo nego igramo za pobjedu!

AJKULE, ajmo da igramo i damo sve od sebe! Sve i da izgubite vi ste nas ponos i mi vas nikada necemo
pljuvati jer vi to ne zasluzujete!!!

ACM_CG

pre 15 godina

zalosno!! 90% komentara su krajnje zalosni!!! Neki jos placu zbog naseg zlata sa evropskog,i dalje vjeruju da smo namjestili?!!!! Dicite se zlatom iz 2004. i 2005., i mi, i cestitamo Porobicu, Janovicu, Gojkovicu, Zlokovicu... i njihovo je! Ne moze sve da se osvoji, ne moze svako da se pobjedi, i poraz je dio igre! Bitno je i poslije poraza s ponosom cestitati pobjedniku! Kao recimo, Madjari u Malagi kada su prisli na postolju i cestitali svojim kolegama zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!
USA direktno u polufinale?! ko zna mozda na postolju budu hun, esp, usa, ma nek nas oduvaju sve!!!
FAIR PLAY!!!!!!!!!!!!!!!

Darko

pre 15 godina

Sto pricate o namestaljci kad ova utakmica nije nista odlucivala da li cemo biti drugi ili treci u grupi. Mogli smo da budemo drugi jedino da su Ameri izgubili od Nemaca ili, sto je bilo jos neverovatnije, da Hrvati izgube od Kineza. Mnogo je vaznije sto ekipa ocigledno ne igra dobro, svi deluju umorno i malodusno. Za razliku od odbojkasa na primer koji gube ali su bar raspolozeni. Kad bi D. Udovicic bar bio lukav pa da ova losa izdanja iskoristimo da zavaramo protivnike ali se nazalost radi o tipicnom produktu partizanove dosadne i pravolinijske skole. Puno rada i vezbanja odbrane ubija volju za igrom i kiler instikt za sut. Jedino ostaje da se uzdamo u dobar zreb i tatu Vujasa koji jedini ima mentalnu snagu da pokrene ekipu da prevazidje samu sebe.

Croat

pre 15 godina

A jesmo se zaje*ali, bolje plasirani smo od Srbije i dobijemo protivnika CG, a ako njih prodemo morat ce mo se boriti u polufinalu sa sucima i madarima, ali nema veze, gazit cemo sve... Vidit cemo, ako zelimo mi ili bilo tko pobijediti madare, trebat ce imati barem 3, 4 razlike kroz cijeli mec, suci ce dati dusu i srce za madarsku!!!

MNE Mojkovac

pre 15 godina

Trianon,lijepo procitaj komentare pa ces vidjeti da sam se ispravio za tu gresku koju sam napisao!!! Onda cu da uzivam u pobjedama protiv Hrvatske,pa Madjarske i u finalu protiv Spanije... OBRAZ!!!

Istorija

pre 15 godina

Ajmo jos jednom Crnogorci i Hrvati.

Kuc, kuc. Dobar dan.

Dokle cete se kriti iza Srpskih krvavih gaca a onda pokupiti kajmak!?

Sram vas bilo u petom kolenu!!

Srbi su najzad naucili veliku lekciju velikih Svetskih sila.
Boj ne bije svijetlo oruzje a ni srce u junaka, vec pametna strategija i INTERES.

Mozda na kraju necemo uspeti u pokusaju ali pokusaj je ODLICAN. I do vaseg misljenja nam nije stalo.

"Dragi" Crnogorci, od vaseg busanja u grudi i okupiranja Beograda svakom Srbinu je muka. Gurate svoje pa makar i idiot bio. I dodjoste nam glave. Ako je iko kriv sta nam se desilo (Srbima) u drugoj polovini 20-tog veka to ste vi i vase pristupanje NOB-u 2 godine nakon zavrsetka II Svetskog rata.

A vi Hrvati. Uspeli ste u nameri da dobijete drzavu. Za to vam svaka cast. Mi Srbi smo naivno naseli na vase fore. I sta jos da se kaze. Niti ste to dobili srcem a ni junastvom vec "prodavanjem cigle". Svi Beogradjani znaju o cemu se radi. Znam da vam je zao sto smo najzad shvatili. Ali sta cete. Nismo ni mi BAS TOLIKO glupi.

Vaterpolisti, samo napred. Vi ste uvek bili uzor. Nadam se da ce nove generacije Srba NAJZAD nauciti lekciju o tome kako se biju bitke a kako dobija rat.

Srecno vam bilo!!!!

milankovic veljko

pre 15 godina

@tukac
Pa naravno da vam ne smetaju turisti pa makar oni bili i iz Srbije jer od toga zivite. Licemjerno, nema sta.
@Ostali
Nismo ni mi puno bolji, ali vi Hrvati ste brate svjetski sampioni u mrznji. Srbi, Slovenci, Rusi, Italijani, marsovci.......Sto se tice barakuda i brkova, poslije OI mozete da ih ladno prozovete somovi. Ajd u zdravlje.

Milos

pre 15 godina

ukoliko nije bilo namestanje za cetvrtfinale sa spancima i izbegavanje madjara u polufinalu igra je bila veoma zabrinjavajuca. ogroman broj netacnih pasova, losa igra sa igracem vise i neverovatni propusti u odbradni, koja bi trebalo da bude nasa najjaca strana, kada je soro 4-5 puta bio ostavljen na milost i nemilost italijanima...
protiv spanaca MORA bolje ako mislimo da se vratimo kuci sa nekom medaljom

Djoka

pre 15 godina

ovo nije bila realna slika kvaliteta... nasi i crnogorci ocigledno idu na varijantu 2 poraza i ne igramo jedni sa drugima... nadam se samo da ce se isplatiti ovo fiksiranje protivnika...

alanis

pre 15 godina

Pa sta je sad brke sto kukate,kad namestate onda to uradite ljudski a ne posle da kukate kako drugi namestaju.Posle svih onih komentara posle razvaljivanja evo vam ih vasi djetici pa se kidajte,mi smo to uradili ustvarizbog vas posto se mnogo volite,e pa volite se i dalje ali bez nas.

neon

pre 15 godina

Meni je ovo bas zabavno. Sport koji se igra u 7-8 zemalja, a i ovde se samo prati tokom ovih prvenstava. I onda krenu komentari. Posto sam u poslednjih 7 dana, pogotovo posle cistog poraza od Hrvatske procitao da smo genetski inferiorni, da smo ispod proseka, da je 15 godina dominacije u stvari fatamorgana, da ce Hrvati uzeti 5 zlata i da su kraljevi u timskim sportovima... pa da su Crnogorci u svemu prvi (tu nema nista novo)... i konacno, sami Srbi su kakofonicni, ali veoma uporni u isticanju svoje "superiornosti".
Okreni obrni, bas mi je drago da ce sigurno jedni od pametnjakovica ispasti u cetvrtfinalu.

srbin

pre 15 godina

eeeeeee draga braco,vratice nam se ovo prije ili kasnije. ko namjesta mora da trpi poslijedice. nadam se ulasku u finale,ali mislim da dalje od spanije necemo,jer igraju jako dobro,crnce su odvalili,bas igraju dobar vaterpolo. neka nam je sa srecom

Ko se mača lati...

pre 15 godina

"Pa kako se vi možete radovati što vaša momčad namješta rezultat, zaista mi nije jasno?!"
Dražen, 18. avgust 2008 09:14)

Šta ćeš, nismo depresivni kao vi nakon "loše igre" protiv SAD...

vladimir

pre 15 godina

Ovo je jedini nacin da nesto uradimo na OI.Nismo dominantni i jedino biranjem protivnika u kosturu mozemo stici do medalje.Ratko Rudic je iskusan i stari lisac ali ovoga puta se preracunao.Nije racunao na poraz Italije od Nemacke u prethodnom kolu.Bio je ubedjen da Azuri dobijaju Nemce.Da su Italijani pobedili Pancere mi bi morali da igramo punom snagom protiv Azura jer ne bi imali obezbedjen prolaz u cetvrtfinale posto bi Italija bila u igri za prolaz.Medjutim Nemci su iznenadili Italijane i sve je krenulo onako kako smo i ocekivali.Prvo sumnjiv ubedljiv poraz MNE od Spanaca i naravno ovaj poraz u pravoj prijateljskoj utakmici nase ekipe sa Italijom.Sve je to Rudicu palo na pamet kada je video da su SAD iznenadile Italijane.Ja sam to odmah povezao.Ali nije racunao na onakav rezultat u mecu Nemacka-Italija.Mi jesmo namestili rezultat tu nema dileme.Izazvao nas je Ratko Rudic i mi smo samo odgovorili.Ali da igramo slabo igramo.Da smo daleko od medalje jesmo.Da cemo da pobedimo Spance nisam siguran.Ali neka Rudic po ko zna koji put radi ovakve stvari pa mu se to sada vratilo kao bumerang.Zestoko je ostetio svoju ekipu.Crna Gora pa Madjarska.UH

Милош

pre 15 godina

Најбољи су ми ови који не капирају шта се дешавало па нешто критикују због пораза. Такође и ови који виде да ту нешто није чисто па причају смо ми завукли Рватима. Кренимо редом, зна се ко је први почео. Они су намерно изгубили од Амера и то јединим резултатом (два гола мањка) који њих задржава на првом, а нас гура на треће место (и ЦГ као противнику, хтели су да се отарасе једном конкурента за медаљу већ у 1/4 финала, али господо мале сте се з...). ЦГ је видела да ће нас нас и изгубили су од Шпаније. Хвала Богу, одлука је била на нама и ово је најлепши пораз икад. Браво момци. Онај ко је све ово почео, завршиће без медаље.

Dexter

pre 15 godina

Izreka kaze:ako nisi dovoljno jak,onda budi pametan;elem,svesni smo da vise nismo u toj poziciji da ne razmisljamo o narednom protivniku(nismo vise toliko jaki da nas bas bude briga ko je sledeci),jer je danas vaterpolo nikad ujednaceniji sto se tice reprezentacija,tako da onda moramo koristiti lukovastvo i pamet,i na osnovu toga kalkulisemo.Svaka cast nasoj reprezentaciji na ovakvom razmisljanju,a ovi ostali,manje pametni(tj.glupi)nek se "kolju"medju sobom,a mi pravac finale,jer finale ne igra samo najjaci,vec i najpametniji,a ovim potezom smo pokazali da spadamo i u najpametnije.Napred Srbijo!!!!

srpkinja iz hrvatske

pre 15 godina

ha ha,izgubili namerno.koje su to legende....a za one iz hrvatske sto se zale na nemoralnu igru i namestanje rezultata:a hrvatska nije namerno izgubila od amerike? prvi ste poceli...ko vam je kriv sto se petljate kad ne znate na koga udarate! cak je i HRVATSKI KOMENTATOR rekao da je poraz od amerike krajnje sumnjiv....

ajmo srbija!

plivac

pre 15 godina

pa ljudi ne budite smijesni, spanci su se nevjerovatno spremili za olimpijadu, brzi i uigrani. sta vam je. nijeste ste se bas usrecili s ovom kalkulacijom. oni nas nabusise 12-6 ako se ne varam. nije da ih pravdam al su stvarno usli u mec onako mangupski, nadmeno, lako cemo s njima a spancima. oni su kengure s kojima redovno imamo muke na brzaka napunili 4:0 u prvoj cetvrtini. PAZI TE SE SPANACA

Milan

pre 15 godina

Ma sve su zakuvali lukavi latini (italijani), kad su videli da ne mogu do medalje i da Hrvati nameštaju ladno su izgubili od Nemačke samo da bi se o njima pričalo i da bi se sve kombinacije otvorile...
A sad dosta zezanja. Počinju eliminacije a nama Španci ne leže,pored Mađara jedino su oni znali nam zapapre kad smo bili najjači (sa CG). Biće teška,tvrda utakmica sa malo golova i verovatno na gol razlike. Pobednik ipak favorit protiv srčanih amerikanaca.
Hrvatska-CG? Teško mi je da procenim hoće li više uticati loša forma CG ili psihološki pritisak kod Hrvata posle cele ove ujdurme. Ipak, po meni je najsigurniji ishod polufinala, Mađari em su najbolji trenutno em su u dobroj formi i na kraju uvek najbolje igraju na OI.

Dejan NK

pre 15 godina

Svaka vam cast momci-vidi se da smo mi Srbi najpametniji.
Posaljemo Hrvate na Crnogorce(Crvene Hrvate),a pobjednika na Madjare,pa se koljite.
Mi cemo ,ako Bog, da elegantno do finala...
PS:Um caruje,snaga klade valja

Ivona

pre 15 godina

Na stranu sve, ali trudim se uporno, a nikako mi ne uspeva da shvatim po kojoj se to logici, svi otimaju o Spance, a ovi nikada nisu igrali bolje?! Zivi bili pa videli...

Sidraš

pre 15 godina

Pa braćo Hrvati kako vas nije više sramota. Ko vas je terao da prvi počinjete. Je li ovo nameštena utakmica? Jeste i neka je. A šta ste vi radili protiv SAD pre dva dana? To nije bilo namešteno? A poštenjačine. Setimo se samo EP u Kranju 2003. i one bruke razularenih hrvatskih hordi. I onda ste se pravdali: Srbi su provocirali mašući svojom zastavom. A radilo se o 1 (slovima: jednoj) zastavi. Dakle, vi možete mahati vašim zastavama, a ostali ne, vi možete nameštati utakmice, a ostali ne.

Crni Bombarder - Hrvatska

pre 15 godina

Ljepo ljudi što se ovako poštujemo. Prevedeno, svi smo ispali go*na i nismo zaslužili (naša prepotentna trojka)nikakvu medalju.
Kad je naša rukometna repka ispala od Francuza na svijetskom u Njemačkoj bio sam ponosniji na njih nego kad su bili drugi na svjetskom u Tunisu. Bez kalkulacija pa kud puklo da puklo,čisti obraz i poštovanje prema svima koliko si god jak. A mi smo bili itekako. Uff... )9-1(
Sve se vratilo na europskom sa cistim zasluženim drugim mjestom i pravim muškim rukometom.
Njemci, prepotentni švabe, uzeli su si zlato kod kuće uz pomoč sudaca i nabili si zamisli, umjetne brkove (našima bar rastu pravi brkovi, za razliku od njih). I gle sad njihovu ekipu u rukometu
europsko = nula
olimpijada = nula
još par godina + još nekoliko godina = nula

Nije namjera pljuvat po njima al meni sasvim logičan sljed i primjer. Ma i pljujem, jer su šu*ci. Baš smo jadni, ne priznam da u sportu cilj ne bira sredstva, i razočaran sam vaterpolom. Sve se vrača sve se plača i ne bi me čudilo da svi ostanemo bez medalje. Mada teško povjerovat u to ali vrlo lako da uz podcjenjivanje naših košarkaša baš oni jedini dođu do medalje od naših timova..kako bi mi bilo drago...

i onda mi padne jabuka na glavu, ja se probudim, a olimpijada završena. Je*ote kako sam to mogo propustit, baš sam glup, kažu mi da je tam bio najbolji vaterpolo turnir u povjesti. A ja onako sa komadom jabuke u nosu, i krmeljima po bradi, ma ajde se*eš buraz. Ja sanjo da je sve bilo namješteno...

kun aguero

pre 15 godina

E moram da ostavim komentar! Ovo je prevazislo svaku granicu!
Alo bre crnogorci i rvati koga bre vi prozivate, sram da vas bude. Pa kome bre vi pricate o POSTENJU,a!!!
O vama rvatima nema sta da se kaze, vec se to zna!
A crnogorac onaj sto je napisao da se poklonimo rnogorcima...hahahhahahah
Alo rodjace jel ti znas ko su Djokovic i CAvic,jel znas!!!Ajde informisi se malo,bilo bi lepo da znas!
Koje bre vi uspehe imate i u kom sportu ste jos jaki!!!Navedi mi jedan samo majke ti!
Samo docekate da nas vredjate i nesto trabunjate a hocete da dodjete u NS i BG da studirate a!
Samo protiv SRBA pa bilo ko da bude!DOSTA JE VISE,kakva ste nam vi to braca!NIKAD!!!
Eto BRACO CRO I MNT igrate u 1/4 pa se gazite braco!

MadMax

pre 15 godina

Srbija bi svakako bila treća ali je ovim porazom raspored prva dva mesta drugačiji.

Ne znam kome će ove kalkulacije doneti dobro ali se naravno nadam da Srbija ima otvoren put do finala. Jasno je da su četiri reprezentacije jače od ostalih i između njih odlučuju nijanse. Nama ostaje da navijamo za svoju reprezentaciju ne obazirući se na druge. Posebno nepotrebna je mržnja prema bilo kome, a najviše prema Crnogorcima.

Žalosno je da nam se servira veštačka mržnja koji mi prihvatamo kao i sve drugo. Kao i raširena tri prsta, kao i turbofolk, BigBrother, kao i sve druge najniže vrednosti...

Sutra će doći nešto mnogo bitnije...
Svi ćemo biti veći Srbi ako pružimo otpor...

Srećno Srbiji i Crnoj Gori

pozdrav

vp

pre 15 godina

Voleo bih da povecamo broj osvojenih medalja, ali ovo je stvarno sramota! Iskreno posle ovoga, Srbija i Hrvatska treba da budu izbaceni sa Olimpijade. Nadam se da ce najposteniji tim (Madjarska) uzeti zlato.

Asterix

pre 15 godina

@savicevic
"Jeste osvajala je po tom redosledu..."

Evo, razmišljao sam pola dana i nikako da shvatim, kako ste mogli svetsku ligu osvajati najpre 2007-te, pa potom 2006-te, pa 2005-te i 2004-te ? (kako si naveo u tvom komentaru, po tom redosledu)

Interesantno........

stifler

pre 15 godina

kad je srbija izgubila od hrvatske, ma bilo vas je vise stotina hrvata ovde da nam uce kako se radi u sportu, kako srbija ima potencijal al da nije nimalo ravna bivsoj "braci", kako smo medalje dobili jedino s crnogorcima, cak da smo gotovi! pa gde se sad bivsa "braco"?! nesto je tesko naci hrvatski, il crnogorski (njihova nova braca) komentar danas! kako to?! sta je sad?! pa ljudi ucimo lekcije nista vise!! vi namestate, al ne bas pametno. mi namestamo, al ne moze pametnije!! moram priznat da koliko ste vi hrvati hteli nas zbrisati, danas ja jedino cekam da vi ispadnete!! i onda crnogorci, pa da ucimo lekcije od nekog pametnijeg. umjesto da nama ucite , gledajte vasa posla bolje ce vam bit. i ko se zadnji smeje, sladji mu je smeh... bas slatko!!! SRBIJAAAAAAAAAAAA

Sale

pre 15 godina

Eeeextra. Konačno i da mi odradimo neku kombinaciju u sopstvenu korist. Da smo ovakvi kalkulanti u diplomatiji i politici uopšte, odavno bismo bili vodeća sila u EU. Pa šta i da ne prođemo Špance, kombinacija je bila vredna barem zbog ovoliko nerviranja bivše braće danas koja su shvatila da smo ih konačno sustigli (a Boga mi i prestigli) u ovoj veštini mogućeg. A trebalo im je skoro pola dana da skapiraju kakvu smo im foru prodali. Udovičića za premijera posle OI - očigledno mu više leži nego vaterpolo.

Tukac

pre 15 godina

Ja sam iz HR. Neću ulaziti u to jeste li namjestili - pustili utakmicu ili ne, nije niti bitno, sami smo krivi. Nije mi više niti previše bitno hoćemo li osvojiti medalju ili ne. Ako moji i izgube, znam da su izgubili čista obraza. Pa što? Doći će nove OI, ali obrazi ostaju isti.

Više sam se obradovao kad je naša (HR) jedriličarka reprezentacija posudila brod Dancima (njihovom se slomio jarbol) koji su zatim osvojili zlatnu medalju i predložili HR za medalju fair playa, nego bilo čemu drugom na OI. Zbog toga mi je drago odakle sam. Takvu sliku hoću da stranci imaju o mojoj zemlji. Dobro, nije sve crno-bijelo, ima i u nas svakakvih idiota, ne sporim, a gdje nema? Ali, osobno, mislim da ste vi uistinu specijalni. Evo zašto:

1. Čitao sam komentare kada je pred nekih mjesec-dva dana Đoković izgubio neki meč u ranijoj fazi turnira, ne sjećam se protiv koga, ali čovjeka ste tako popljuvali da je to za nevjerovat. Ja bih se odrekao vlastitog državljanstva da tako o meni misle u mojoj zemlji. A kako tek onda "volite" susjede... mogu samo zamisliti.

2. Stalno govorite sa vas svi susjedi mrze HR, CG, BiH... Ja ne mrzim nikoga, pa ni vas. Zbog čega mislite da vas svi mrze??? Ljubomora na vas??? Zavist??? Ne znam, ne shvaćam.

3. U HR ste navodno ugroženi i mrze vas, prijete, a turista iz SRB u HR koliko hoćeš. Svakave registracije viđam BG, NI, KI, RU, NS, SU.... Ne smeta mi, stvarno, niti najmanje, (ma dođite svi), ali zašto dolazite na odmor tamo gdje vas mrze??? Ja ne bih nikad išao na odmor na mjesto gdje me mrze.

Iskreno, u vezi vaterpola, nadam se da nećete postati prvaci jer, ruku na srce, igrom niste niti zaslužili. Ne želim nikoga uvrijediti, ali niste moj favorit.

Isprika na dužem postu, pozdrav svima.

leo

pre 15 godina

Valjda će ovi pravoslavci da srede rimokatolike pa da bude pravoslavno finale. Pa kom opanci kom obojci što bi rekao naš narod.

Zeus

pre 15 godina

Ja sam Zeus sa Olimpa. Dodjeljujem nagradu za fair-play Hrvatima što su dali čamac Dancima koji su osvojili zlato, a vi braćo Srbi...baš i niste u duhu olimpizma. dođoh vidjeh izgubih. Sramota...

Car Leopold I. Habsburõki

pre 15 godina

Komentar br. 245.
Ma pusti, to im je bilo kroz celu istoriju, zaseru stvar, pa onda kidaju. Tako do današnje takozvane krajine, pa do Sentandreje, i sada, kao njihove zemlje. Ovo drugo bežanje je nazvano "velikom seobom", a što se velikog šamaranja u kosovskom boju tiče, nakon 600 godina su rešili, da je bilo nerešeno, prođe još koja decenija, pa će biti čak i pobednici....

Lomi

pre 15 godina

Moji Srbi, niko vam ne zamjera sto se tako postupili (isto bi i drugi napravili), ali kad se vec gadjate nekim predjasnjim postenjem, kako to da ste na Evropskom prvenstvu u Malagi "igrali za Dachu", ali se eto ipak provuce nekako onih 6:6 sa Rumunima u grupi ?! A moji Hrvati, da ste izgubili od USA sa bilo kojom drugom razlikom, pa da covjek kaze da niste stelovali, ali ovako, ccc... A nismo ni mi nista bolji sto se postenja tice. No srecom, sto se igre tice ipak jesmo, zato Crna Gora sa 300 grama zlata bogatija nakon Pekinga! ;)

erf

pre 15 godina

Iskusan poraz! Kad su vec umislili 'rvati i djetici da mogu da si "nameste" koga hoce u 1/2 finalu onda i mi malo da im pokazemo kako se to radi! Videlo se iz aviona da su momci igrali potpuno bezveze i samo davali gas kad je trebalo, sudjenje lose a niko sa klupe nije trzao na sudijske odluke sto pokazuje da je bio dogovor kako i sta!

Sad pamet u glavo i idemo po medalju!!!

Milan

pre 15 godina

Dobro su nasi kalkulisali.Sada se Hrvatima dize kosa na glavi jer u cetvrtfinalu igraju sa Crnom Gorom, ukoliko Nemacka ne pobedi ili igra nereseno sa SAD.Srbija ce verovatno imati laksi put preko Spanije u cetvrtfinalu.Proverite na Hrvatskom sportnetu.

Dare

pre 15 godina

Je..š ti ovo. Ovo nameštanje sa Italijom nije u našem (srpskom) stilu. Sad ja ovde na forumu da čitam Montenigerse kako, s pravom, pričaju nama o poštenju. Zašto? Posle poraza od Španije, hitno reorganizacija u rukovodstvu tima!

Ivan

pre 15 godina

Nisam nikad igrao vaterpolo pa ne znam da li je zaista tako lako namestati utakmice ali mi se sve cini da je tako bilo. Napisao sam neki dan da cemo izgubiti od Italije i bi tako. I Crnogorci su za svaki slucaj odograli samo neresono sa Australijom da ne zavise od toga da li ce Spanci pustiti Grke. Jadnim Hrvatima sad ne vredi ni da izgube od Kine. Ipak sami su krivi jer su sve oni to sami zakuvali, a sad ih cekaju Crna Gora i Madjarska na putu do finala. Sve u svemu prilicno jadan i kalkulantski turnir, on sto tesi je da ce sad svi igrati punom snagom.

Jegulja

pre 15 godina

Ako se ima u vidu da nam je isto pobeda ili poraz od Italijana onda nam je bilo pametnije da odmorimo igrace i izgubimo protiv Italijana. Time smo i naseg velikog rivala, Hrvate, "postedeli" odmora sto je takodje pametno. Pobedom bi samo ucinili uslugu Hrvatima a oni su poslednji kojima bi to trebali da uradimo tako da je ovo potpuno OK. Hrvati su to isto pokusali sa Amerima tako da smo 1:1. Cini mi se, da se zbog pada nase reprezentacije, siri krug reprezentacija koje mogu ravnopravno igrati sa nama tako da sa Spancima nece biti lako, niti vec treba sebe da vidimo da smo prosli dalje. Naprotiv!

bojan

pre 15 godina

He,he.Nismo vise sila,pa moramo ponekad i od slabijih da izgubimo.Sta da se radi."Dragi komsiluk" se uplasio necega?Ako ste tako jaki,svejedno vam je s kim igrate.Mi smo slabi,pa biramo put.Pa ko bude bolji.Hehehehe.Samo se jezite i gledajte kako se igra vaterpolo.

goran_bg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom broj 71. Nema govora ni o kakvom namestanju. Nasi su zaista hteli da pobede, ali sta da se radi. LOS DAN, bas kao i Croatima protiv USA. Croati, da niste kalkulisali i kopali drugom jamu bili bi ste prvi. Bas ste ispali glupi. Takodje mislim da ce Montenigeri da prodju u polufinale, Croati ce kuci. Napred Srbija!

srdjan

pre 15 godina

Ma kakvo stelovanje....taman posla

Bilo bi dobro da je tako, ali objektivno, nismo bili ovako slabi u poslednjih 10-tak godina. Ekipa je dala zaista maksimum u Malagi, sada se bas muce.

To ne znaci da nece izbaciti Spance ili koga vec, ali nije to vise ona mocna reprezentacija.
Ni igraci nisu oni stari....Savic i Ciric odavno popunjavaju spisak, centri su tanki, najbolji svetski golman nemotivisan, klinci prosecniji nego inace. Samo je Sapic onaj stari - 9 komada Kinezima, a kada gori opet vadi deka Vujas.

Daj Boze da izvuku svu snagu i uzmu medalju. Bice gusto, ali to je realnost. Srecno.

branka

pre 15 godina

Kako se ljudi menjaju,to je neverovatno!Sad nam pridike o postenju i moralu drze oni koji su namestali svoje utakmice da bi nas izbegli!Pa nismo ni mi budale,uostalom vi ste prvi poceli,pa sad vidite da li se isplatilo!Sto se nas tice,hvala Bogu ,da se i mi jednom opametimo i gledamo svoj interes!A postenja vise nema,to smo najbolje mogli da vidimo na Evropskom prvenstvu.Oni malo stariji verovatno se secaju jedne emisije,koja najbolje ilustruje trenutnu situaciju:trazili ste,gledajte!!!Pozz svima!

kako se zove

pre 15 godina

A sto se vi crnogorci bunite da smo vam mi nesto namestili. Zar nismo u razlicitim grupama. Sto se sami niste izborili za prvo mesto i direkan plasman u polufinale a ne da okrivljujete nas za neko namestanje. Uostalom jel bi ste radije voleli nas u cetvrtfinalu nego hrvate?

Djoka Novakovic

pre 15 godina

Izvinite molim Vas, ko je lud da pobedi ako nas pobeda vodi do duela sa Crnogorcima i Madjarima a poraz nam daje laksi put do finala preko Spanaca i Amera.

lukatelo

pre 15 godina

hrvati izgleda nisu coli za nasu cuvenu poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". pa sada mogu samo da se ljute sami na sebe. a i usput mogu da osisaju te njihove brcice koji nicemu ne sluze.

Ma, sta kazete!

pre 15 godina

I gle cuda? Svi imaju los dan, nije im se jednostavno dalo, bla, bla, bla. Posteni su, fer i u duhu olimpizma!
Ali zato oni Srbi, ne da namestaju pa to je strasno. Umesto da su u pomenutom duhu pobedili italijane i onako fer, junacki i cojstveno ugazili u nesto, da bi ih svi tapsali po ramenima i govorili im da im je dusa u nosu zbog teskog rasporeda u cetvrtfinalu pa zato je tesko do medalje.
Ali OK!
To smo odradili na maestralan nacin, a sad sledeci protivnici i to oni najtezi bice sudije!!!
Prognoziram na svakoj utakmici minimum 1/4 ukupne utakmice igraca manje.
Zato momci, sad skupite m... i oderite postenjacine ako vam se nadju na putu, a sa madjarima u finalu pa... nekako cete se vec snaci.

pajser

pre 15 godina

dada, to je velika antihrvatska zavera od strane srba, pravoslavne crkve, udbe i jevreja


Dragi moji hrvati, nemojte baš VI da nam nešto pričate o poštenju i ferpleju. VI ste hladno namestili meč sa amerima. niste igrali remi niti izgubili sa 1, 3, 4 ili više golova već BAŠ sa 2 gola. jedinim rezultatem koji vama donosi prvo mesto u grupi a srbiji treće mesto i sa tim dvoboj sa HUN ili CG. srećom crnogorci su to pročitali i reagovali adekvatno. ispali ste glupi što ste već počeli da kalkulišete u predzadnjem meču grupne faze pa vam se odbilo o glavu

zvv

pre 15 godina

Ako je neko gledao pocetak prenosa vaterpola SRB-ITA
komentator je tvrdio da su hrvati prvi u grupi ako pobede kineze bez obzira sto su porazeni od usa.
Da nacin na koji se odredjuje raspored skroz z** i da ce u slucaju da sve 3 reprezentacije pobede u zadnjem kolu (srb, usa , hrv ) hrvati biti prvi a mi mozemo samo 2 ili 3 i to zavisi od ne znam cega.
Da li je ovo jos neko cuo malopre?

Vladan R

pre 15 godina

Odakle samo Hrvatima da se nesto bune. Oni su izgubili od ekipe koja je kineze dobila sa dosta muke nama nisu dali gol prakticno celu utakmicu a danas u mecu koji im je obezbedjivao prvo mesto jedva dobise nemce kojima ista nista nije znacila. A Hrvati dan dva pre toga bukvalno nas rasturili kao niko do sad pa izgubili od gore navedene USA, mislite malo o i tome drage komsije.

pinkerton

pre 15 godina

Riječ je o Hrvatskoj...Jako mi je drago zbog toga što sad moramo na Crnu Goru (a ako prođemo u polufinalu na Mađare)...idući put će dvaput razmislit prije no što će kalkulirat ili se bahato opuštat, kao protiv Amerikanaca, a u svakom slučaju propisno osramotit takvom igrom. Ako ispadnu, neka ih..
Pozz iz Zagreba

pajser

pre 15 godina

@ 2 Ivana

evo ja ću ti objasniti šećeru.

Situacija pre vaše utakmice protiv španije je bila ova.

Vi i mađari ste imali po 5 poena sa tim da je CG imala do tada gol razliku od +16, a mađari od +12. Vama su preostale još utakmice protiv dosta nezgodnih španaca i australije, a mađarima utakmice protiv australije i dosta slabi kanađana. Kanada je sa kinom najslabiji tim na ovom turniru i moglo se očekivati da će ih mađari nabucati sa 15 razlika ako oni to stvarno hoće da bi dostigli gol razliku i sa time osvojili prvo mesto.
nakon (ne)očekivanog poraza HRV protiv SAD vi bi u četrvrtfinalu igrali sa srbijom, šta ni vama ni nama ne odgovara. zato taj poraz od španije, ali niste se setili da srbi još mogu da kalkulišu i da vam "nabace" hrvate.

bilo kako bilo, hrvati su sa svojom kalkulacijom sve zabrljali. ipak i CG i SRB ovakav rasplet bolje odgovara jer i mi i vi šansu da osvojimo medalju pa čak i u finalu. da niste izgubili od španije mi bi se poklali u četvrtfinalu i neko bi ostao za sigurno bez medalje

na kraju krajeva vama izađe isto igrali vi protiv srbije ili hrvatske u četvrtfinalu. obe ekipe su dosta jake i biće tesno

Savicevic

pre 15 godina

@Asterix
Jeste osvajala je po tom redosledu...nebi se bas slozio da su ti turniri rezazleni, jer su u 3 finala pobedili Madjare kad su bili u najboljoj snazi...ali dobro, sad se ovde ne radi o tome.
A sto se tice Italije...pa sta si ti mislio jel bi radije isao na CG i Madjarsku kao kandidate za medalju ili Spaniju i USA...nemojte se cuditi jer niste ni vi "cvecke" Meni je ovo sasvim logicno...

boban,nis

pre 15 godina

Ma kakvo namestanje.Mislim da mi(SRB,MNE,CRO),nismo toliko superiorni u odnosu na ostale kao sto smo mislili.Kako neko moze da kaze da je MNE namestila sa Spanijom,kad je danas delio jedan sut da ne ispadne.Daj boze da gresim,ali sa Spanijom ce biti mnogo tesko.Oni su u usponu forme,a mi uopste i neznamo u kakvoj smo formi,iz onoga sto gledamo ocigledno u losoj.Jedino dobro je sto sve zavisi od nas.Ako igramo dobro mozemo se nadati prolazu.

gandra

pre 15 godina

Da citiram neke hrvatske komentare od pre neki dan. Srbija je ispod prosecna ekipa, istrosena, vratilo se dite materi, ne znamo da se sastavimo s loptom, i onako su sve medalje donosili Crnogorci. Onda ispada da smo super prosli sa Italijom, pa cemu price o zaveri?

Mario

pre 15 godina

Bravo majstori! Jednom i mi da odigramo pametno. Uvek smo radili ispravne stvari i bili na pravoj strani, a šta nam je to donelo? Sada stvarno imamo sjajnu priliku da udjemo u finale. Na tom putu velika prepreka je Španija. Ali vi ste za njih tate, samo se dobro pripremite i skoncentrišite, a Bog će valjda dati i malo sreće. Ako njih prodjete, USA nema šta da traži u duelu sa nama, i eto je medalja, možda čak i najsjajnija. Srećno carevi! Svi ćemo vas bodriti na putu do finala.

wert

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Aleksandar-Sapic-Srbija-vs-It

Snimak promasaja vaterpolista Srbije minut do kraja, ahha, ode lopta u aut, a Udovicic smrknut ko da mu je sve propalo

Слобо-СО

pre 15 godina

Победник сусрета Ц.Гора-Хрватска иде на Мађаре, лепо смо им сместили.

Milorad

pre 15 godina

Ako je neko gledao pocetak prenosa vaterpola SRB-ITA
komentator je tvrdio da su hrvati prvi u grupi ako pobede kineze bez obzira sto su porazeni od usa.
Da nacin na koji se odredjuje raspored skroz z** i da ce u slucaju da sve 3 reprezentacije pobede u zadnjem kolu (srb, usa , hrv ) hrvati biti prvi a mi mozemo samo 2 ili 3 i to zavisi od ne znam cega.
Da li je ovo jos neko cuo malopre?
(zvv, 18. avgust 2008 11:39)

Rekao je i uvredio svakog ko prati sport. Sramota je da covek koji je na licu mesta i kome je to posao zna manje od ljudi koji iz zabave posmatraju takmicenje preko tv-a. ZAISTA SRAMOTA! Ali, od RTS-a me vise nista ne iznenadjuje...

slučajni prolaznik

pre 15 godina

Ljudi, nemojte se zanositi, nisu Španci i Ameri mnogo slabiji od Hrvata i CGoraca! Ako nisu i egal!Uostalom, setite se kakvu smo mi tekmu odigrali sa SAD - ja nisam imao nerava ono da gledam.

dejan

pre 15 godina

Nameran poraz delfina,da ukrste Hrvate i Crnogorce u cetvrtfinalu i u eventualnom polufinalu idu na Amere,koji su tamo ni krivi ni duzni.

petar

pre 15 godina

Kakvi su samo komentari trenera i igraca Srbije prije i posle utakmice,kao Italijanima nesto znaci ta utakmica,jednostavno Italijani igraju ocajno(i to je blaga rijec)i nevjerovatno mi je da Srbija,ma koliko bila u losoj formi moze da izgubi protiv jadnih Italijana,tako da je namjesteno i tu nema price.Ako je vec toliko bitna ta zlatna medelja,koliko nisko treba se spustite da bi dosli do toga.svako ce se sloziti da Srbija nije zasluzila svojom igrom da se bori za medalju ali.......Da se osvrnem malo na desavanja na ovom turniru,ono sto je nemoguce neprimjetiti jeste da svjetska vaterpolo organizacija tezi razbijanju tria(Crna Gora,Srbija i Hrvatska),(a Madjarima se ne moze nista) i forsiranju ostalih reprezentacija(prije svega mislim na USA i Australiju)......Pitam se kako je moguce da je jedan od najboljih sudija Turcin(tako da sam informisan) i odakle ideja da ubacuju sudije iz takvih egzoticnih zemalja(barem kad je u pitanju vaterpolo)........

ja

pre 15 godina

Ko je pazljivo pratio mec, uocio bi da je nas selektor sugerisao nasim da gube i kad da daju gol, kao da ne bi bilo providno!Na kraju krajeva mozda su Crnogorci bili laksi protivnik....ali videcemo!!!SRECNO...!

Toma_cro

pre 15 godina

Oni koji msile da je HRV namjerno izgubila od SAD-a su blago rečeno idioti. Hrvatska da je pobijedila bila bi 1. u grupi i ide direktno u polufinale tako da nema govora o namjernom gubljenju.
S druge strane Srbija je znala da ide dalje bez obzira na rezultat s Italijom i siguran sam da ni oni nisu namjerno izgubili već su igrali možda opuštenije a i znali su da im je lakše proći kao 3. protiv Španjolske pa SAD-a nego da idu Na CG i Mađare.

Eva

pre 15 godina

Celo takmicenje je postalo za gledaoce jedno dugo toplo MUCHENJE. Tako odise mentalna nezrelost, bezvoljnost (jer zapravo koja je to drzava i koja vlast ) za koju sportisti izgaraju da bi osvojili parce metala simbolicno vrednosti(kao i svako ordenje u realnosti je bezvredno) .
A u Kini cena hrane je 300 posto jeftinija nego u Srbiji (sa Panonijom).Polako im se otvaraju vidici domaceg bespuca i grabezi ciju cenu nasi vajni mediji kriju ko zmija noge.Zato i nepostoji ni jedan statisticki JAVNI biro ,jer bi nas podaci osvestili a to vlastodrscima koji guslaju i ovu 16-tu godinu o rodoljublju, nikako nebi odgovaralo.

peratrta

pre 15 godina

Ulog je olimpiska medalja i ovo je poslednja prilika da Srbija ubere jednu jer posle ove medalje mi odlazimo u drugi razred svetskog vaterpola. Ucinili smo sve da unistimo nasu ligu ostali smo na samo jednom klubu. A sto se tice biranja lakseg protivnika setite se samo kako su nam Brazilci u Atini namestili u odbojci Ruse u cetvrtfinalu, do tada nisu izgubili ni set a onda su imali "los dan" i izgubili od Amerikanaca i to sa 3:0 cime su automatski dodelili Ruse nama i tako eliminisali bar jednu reprezentaciju koja im je ugrozavala tron. Danas svi kalkulisu pa zasto nebi i mi. Najgore od svega bi bilo kao sto neki pricaju ako sve ovo nije bila kalkulacija i ako smo mi stvarno losi jer smo se ispucali na EP. Paznja pred Spaniju oni u zadnji plan stavljaju evropska i svetska prvenstva a uvek odigraju odlicno na olimpijadama, nebi me cudilo da mi zavrsimo takmicenje u 1/4 finala.

Vojin

pre 15 godina

Sportski a ne samo Olimpijski duh je mrtav od trenutka kad se pocelo sa dopingovanjem. Sto se tice namestanja, pa njega najvise koriste Sjedinjene Americke Drzave. Ako mogu da nam ukradu nesto jer igramo po pravilima onda je krajnje vreme bilo da i mi malo kalkulisemo. Morate se sloziti da kalkulisati i namestiti nije isto.



Mada ne odobravam i ne podrzavam.

Stari Cigan

pre 15 godina

Srbiji nije garantirano polufinale s Amerikancima. Treba dobit Španjolce. (kratak komentar buduće utakmice, koja je posljedica negativno-pozitivnog;)-):-) rezultata s Talijanima)

Puno zanimljivija je reakcija hrvatske strane. U sekundi su zaboravili činjenicu, da su protiv USA mogli osigurati prvo mjesto i mali odmor... Nisu, ispušili su regularno. Sada su im Srbi (opet) krivi. Netko je spomenuo 'Pekinški dnevnik'. Za one koji nisu upoznati s emisijom, sažeti opis - klasika gebelsovštine hrvatske televizije. Neosporno najbolji, samo suci i razne zavjere (u koje su uključeni i termini odigravanja mečeva ili npr. vremenske prilike) im mogu oduzeti medalje...

Sretno Crnogorcima u polufinalu, a Srbija... neka se trgnu i odigraju kako treba. Ako izgube, nema veze, naosvajala se ova generacija raznih postolja, kada bi mlađi koji dolaze, bili približno ovakvi, Srbi bi i dalje ostali u vrhu svjetskog vaterpola (ma koliko zemalja ga kvalitetno igralo...)

Ivan

pre 15 godina

Isto to su i hrvati radili na euru u malagi.Ja ovo potpuno podrzavam.A u regionalnoj ligi nas nema jer nas se plase,a i pristalica sam ne igranja takvih liga,jer samo oni imaju koristi od toga.UCE OD BOLJIH!!!

rastofil

pre 15 godina

E pa zbog ovakvih "igara" vas i nema u novoformiranoj regionalnoj ligi. Bez nje je vaš vaterpolo osuđen na propast.
(from hr, 18. avgust 2008 15:45)
kao sto nam je reg. liga donela kvalitet u basketu

Grize riba ovih dana

pre 15 godina

Vec vidim naslov:"Djetici obrijali Barakude!" :)

Ko visoko leti, nisko zimi!
(peVAc, 18. avgust 2008 08

Ma kakve barakude....zna se koje ribe imaju brkove!

Dina

pre 15 godina

Aaaa, sto smo mi Balkanci skloni "teoriji urote"! Pa, ko god da je namjestao, folirao ili sta vec, za cilj je imao prolaz u finale... A ko dodje do finala, cilj mu je docepati se zlata... A za zlato se treba i te kako izborit!! Tu nema namjestanja 100%! Teorija cista ko suza!!! A, Bogami mi, svi, ko fol, ne boje se ni zapadnog, ni istocnog, ni juznog, ni sjevernog susjeda/tima, najjaci su, najbolji, a ovamo svi namjestaju! Ma, dajte ne vadite se, bezveze! Igrajte i volite ovo malo vaterpola i dostpjanstva sto je ostalo!!!

pajser

pre 15 godina

ko od vas hrvata misli da niste namestili mec sa amerima nek lepo procita kometare na hrvatskim Indexu i T-Portalu pa ce mu biti sve jasno. tamo mnogo hrvata ( oni koji stvarno prate zbivanje u olimpiskom turniru ) vec kukaju sto su namestili mec i na kraju sami upali u zamku koju su srbiji postavili. nista vise tu ne treba dodati

amen

dja djadje

pre 15 godina

E pa stvarno ne mogu da vjerujem sto je Rudic uradio? Umjesto da dizemo formu mi se bavimo kalkulacijama koje nas mogu sada kostati i plasmana. Uradio je totalnu glupost jer smo igrali utakmicu prije MNE pa su oni nazalost "provalili" situaciju. Sada Srbi mogu da izbjegnu i nas i MNE i HUN do samog finala. Ako ne udjemo u finale iskljucivo je njegovom krivicom.
(torcida du, 16. avgust 2008 18:35)

eto vam razloga zašto vas ne volimo i zašto smo se odcijepili od vas,jer ste nemoralni i jednostavno ste srbi,ali kako vjerujem u boga znam da sve dolazi na naplatu,molim boga da dođete do finala da vas ponovo napunimo ali ne kao u svim dosadašnjim susretima(australija,kina)nego do ja*a i bez opuštanja kao u prošle dvije utakmice,ljepo je govorila moja baba ne vjeruj srbinu ni dok spava,a sječam se kako ste srali po nama prije utakmice sa Englezima u kvalifikacijama kao pustičemo Englezima da Rusi ispadnu,pa eto tko je nemoralan,adiooooo
(TORCA DU, 18. avgust 2008 14:05)

Ako je ovo isti lik, imam poruku za njega:
I onda je velikosrbski hegemonizam zakuvao probleme Hrvatima, Rusija im je pomogla u tome, a Englezi i Francuzi organizovali. Steta sto Nemci nisu ranije reagovali, a kad su reagovali - na scenu su stupili Alpski Srbi (Slovenci) i dodatno zakomplikovali situaciju.

masan

pre 15 godina

Bojim se da je deal dublji, a Srbi su zagrizli ponuđeno.
Ideja je polufinale bez barem 2 balkanca. Hrvati su žrtvovali zbog toga pulufinale, i moraju dobiti CG. Suci će pomoći u susretu s Mađarima, ali neće u susretu s Španjolcima u finalu. Znači FINA želi sljedeće: 1.ESP, 2.CRO i 3.HUN.
Popušili smo svi foru, a možda mi croati ponajmanje ovaj put.
(hrki, 18. avgust 2008 17:00)

A koje masonske lozhe si ti chlan, frajeru?

BiH

pre 15 godina

E, hrki, ti si pravi! Vec dva sata citam ove komentare i gledam sta se radi od ovih "nasih" naroda! Ubise se da dokazu i pokazu ko je jaci i rjecitiji kad je "pusenje" Olimpijade u pitanju, a jos ne kontaju da je rezultat i poredak odredjen na "visem" mjestu nego je to nas Balkan (ako mogu vjerovati da takva mjesta postoje). Mi nikad doci pameti; raskrojise nas i skrojise ponovo kako god su htjeli, a mi se i dalje prsimo nekim supljim "macho-nacionalizmom". Zanemarimo suplju pricu i uzivajmo u ovo malo vaterpola i sporta sto nam je ostalo!!

Brah

pre 15 godina

Hrvatska i SAD su igrali pre Spanije i Crne Gore, tako da su Hrvati izgubili od Amerike racunajuci da ce oni biti prvi, SAD druga a Srbija treca, sto bi uz odgovarajuce rezultate u drugoj grupi Srbiju poslalo na Crnu Goru a Hrvati bi odmorni docekali pobednika tog duela. Potom se desila Spanija pa je i Srbija iskalkulisala, mada je i poraz CG prilicno sumnjiv, vrlo je moguce da ni njima odjednom nije odgovaralo da igraju prvo sa Srbijom pa sa Hrvatskom, vec su pokusali da se preko SAD i Madjara ubace u finale. Sve u svemu, tuga...

Yoske

pre 15 godina

Ma vaterpolisti uzimaju medalju sta vam je... A ida je ne uzmu nije smak sveta,koliko su samo puta uzimali zlato,srebro ili bronzu ne smemo bilo sta da im progovorimo...

mitar

pre 15 godina

Jedva cekam to cetvrtfinale CRO-MNE, bice to jedna prelepa utakmica za gledanje i "navijanje"! Ko god da pakuje kofere bice to lepo... Neko pali gajbi ili frustrirani Hrvati ili ovi "veliki sampioni, junaci" Crnogorci... Sta da vam kazem, nek vas poraz ne boli mnogo, ipak ste vi braca, sto ce se videti u bazenu! Jao, sto je dobro, odoh da kupim kokice :) Koferi..........

peratrta

pre 15 godina

Hrvatskim navijacima da porucim. Niko ovde od navijaca Srbije ne spori da ste vi trenutno kvalitetnija momcad od nas. Bolji ste upravo za trenera Rudica koji je najbolji trener u istoriji ovog sporta. Ipak morate imati jednu stvar na pameti a to je da Srbija ovde igra oslabljena za Ikodinovica i sada jos Nikica koji se ozledio pred sam pocetak turnira. U utakmici u grupi sa nama imali ste i srece jer smo mi pogodili jedno 10 stativa i precki osim toga ovo je sport gde se medalje uvek dele izmedju Nas, vas Madjara i eto sada Crnogoraca. Ja se samo plasim Spanaca jer kao sto sam rekao oni sve podredjuju OI i uvek svoj maksimum daju upravo na ovom takmicenju. Mislim da bi mogli ladno da izgubimo od njih u cetvrtfinalu pogotovo jer nam je trener 0 i sve do sada osvojeno sa njim je plod jake reprezentacije a ne njegovog znanja.

Ištvan iz Subotice

pre 15 godina

Komentar 185.

Nakon suđenja u finalu EP mene već ne bi iznenadila ni ova varijanta, štaviše, nakon eventualnog delegiranja gospodina Tulge na ključne utakmice će me još i lakše ubediti u to.

Ako nekoga zanima, baš sam gledao sportski program na TV 1 Mađarske o današnjem danu na OI, gde je naravno bilo reči i o vaterpoku. Posle izveštaja sa njihove utakmice sa Kanadom, intervjuisan je i Dr Deneš Kemenj i između ostalog je upitan za mišljenje o porazu Srbije od Italije. Uz nestašni osmeh je rekao:
"Mislim, da bi trebao svako da gleda svoja posla, a ako se radi o kalkulisanju, svako će na kraju videti, jeli se isplatilo ? Ne bi bilo sretno dati ishodu bilo kakav komentar, ja bih rekao da su Srbi imali loš dan."
Dr Kemenj je stari lisac i veliki diplomata, njegove reči sam citirao najviše zbog "opšte paljbe" ovde u komentarima, koja je pratila utakmice u zadnjem kolu.

Pozdrav svima

Vaterpolista

pre 15 godina

@hrki

Teorija ti je pogresna osim ako finale kao na EP u poslednji cas gosp Lonzi ne stavi Italijana ili turcina a mozda i slovenca kojima srbi nikako ne mirisu.Nadam se evropskom finalu i sudije iz amerike i australije a mozda i kinez

Solomon premudri

pre 15 godina

Ajde bre Hrvati i Crnogorci. Sta ste zakukali, kakva crna namestaljka, to je samo vadjenje za najobocnije sra*e od igre. Spanci ce da nas oderu i nema brige. Ne znam odakle ljudima ideja da su slabi. Za nas su dovoljno jaki.
A vi ako ste najbolji onda pobedite i najbolje. Nema kukanja.

Trianon

pre 15 godina

@MNE Mojkovac Komentar br. 153

Prijatelju, pre nego što deliš lekcije bilo kome, molim te pogledaj parove za četvrtfinale, pa ćeš videti, da prvo idete na Hrvatsku. Ako vas kojim slučajem barakude ne pojedu za doručak, u polufinalu će Mađari da naprave paprikaš od vas, verovatno neće još jednom prokockati 3 gola razlike. Tako da nema šanse, da nas vi izbacite, jer sa nama se možete sresti samo u finalu. Daj Bože da bude tako, jer protiv vas ćemo imati najlakši posao. A bogami izrešetaćemo vas zbog finala u Malagi, nećete valjda imati državni praznik na dan svakog finala ?

vicky

pre 15 godina

Re. komentaru br 89 sa prve strane: "Olimpizam i sve njegove vrednote padaju u vodu kad se krene kalkulirati. Nazalost cesto je pravda spora ali vas je vec dohvatila u svakom pogledu i smislu, tako da je i ne treba dodatno dozivati. Sebi ste olaksali put, nama ga malo zagorcali ali tako je svjejedno ako si najbolji i zelis biti prvi ionako moras pobjediti sve. Cijeli vikend mi je bilo zao malog Cavica i poraza za 1 stotinku, ali danas vidim da jednostavno niste ni zasluzili pobjedu, sramota vas bilo kalkulanti. Devedesetih ste isto kalkulirali i htjeli ono sto nije vase da bi sada stigli da Srbiju mozete vidjeti sa drugog kata. Zelim vam svu srecu u daljnjem tijeku natjecanja jer ce vam sigurno trebati. Pozdrav sa lijepog polavog Jadrana!"
(tatjana juric, 18. avgust 2008 10:40)

Jao Bozhe Dragi kakvih likova ima po crnoj hrvatskoj?!? Znachi vide zavere samo kad su oshteceni, a to shto su oni pocheli ovu smejuriju - zaboravilo se. Uzhas! A shto se tiche devedesetih, treba da se stidite shta ste rekli. pokazali ste shta znate o kalkulisanju kad ste se lepo "prochistili"(hvala Bogu baba i deda mi bili pametni pa pobegli 30-tih).

goran

pre 15 godina

pozdrav!braco hrvati,nemojte se praviti posteni i fini.trazite trunku a balvan u svom ne vidite.volite i vi da namestate tekme...jucerasnji fudbal hrvatske lige ,3 tekme doslo iz loma 2-1.!kakva slucajnost..

ko-ometator

pre 15 godina

Curkovicu mafijo, nigde necemo zlata videti... zasto nisi poslao Nemanju Rnica makar u boksu da osvojimo... ili pak ako mu to nebi uspelo onda bi mogao da proba i u bejzbolu... njemu nesto ide od ruke batinanje

stevan

pre 15 godina

ako hocete da vidite paranoju, teoriju zavere, CIA, FBI, a i KGB, direktan link :
http://www.index.hr/sport/clanak/svi-koji-su-gledali-znaju-sto-se-dogodilo-poraz-srba-je-stvar-za-vodstvo-fine/398757.aspx
a ko je prvi poceo?!
ma da umres od smeha!! molimo vas prestanite hrvati ne mozemo vise!!

Trianon

pre 15 godina

@MNE Mojkovac

Kada sam napisao i poslao svoj komentar, tvoje ispravke još nigde nije bilo, a telepatija, kao i čitanje još neobjavljenih komentara mi je slabija strana.
A ti sada lijepo probaj ovo da shvatiš.

dr. b

pre 15 godina

Posle Caviceve srebrne medalje i zalbe naseg vodjstva (ne i Caviceve,koji je sportski priznao poraz!!!),"braca" croasani su odmah cinicno dali naslov:susjedi vide "urotu"!!!A sada,kako se sve brzo vraca,draga "braco"...sad vi vidite "urotu",a ha,ha,ha,ha...

Nikola BG

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ima preko 250 komentara na vest iz sporta koji se igra u desetak zemalja a pola od tog broja su iz bivse SFRJ. Prvo Hrvati pokusali da steluju, pa onda Srbi a onda se ovde medjusobno prozivaju ko je posteniji...A ja ipak najsrecniji, uhvacena kvota 6.75, uzivancija...

Eric Cantona: ''Play Beautiful''

pre 15 godina

@savicevic
"Jeste osvajala je po tom redosledu..."

Evo, razmišljao sam pola dana i nikako da shvatim, kako ste mogli svetsku ligu osvajati najpre 2007-te, pa potom 2006-te, pa 2005-te i 2004-te ? (kako si naveo u tvom komentaru, po tom redosledu)

Interesantno........

@Asterix
Ma Savicevic te lozi. Nadam se da ti nece trebati jos pola dana da to shvatis.

kofol pustili

pre 15 godina

srbija kao pustila talijanima. smiješno. isto tako će pustiti i španjolcima. kako ću tek onda s guštom čitati komentare "stručnjaka": iskusan poraz, olfo namjeran, ha ha ha

Asterix

pre 15 godina

@Eric Cantona

Ma shvatam ja to, j..iga, moja je greška, ali ni sa suprugom ni sa punicom nemam šanse da raspravljam, pa moram s nekim :-o)))))))))
Iskreno, pa i ti si nagrizao na moje komentare, bar mi se tako činilo, ali bilo. pa prošlo.
Ali ozbiljno, vidimo se u finalu. Ako mi ne stignemo tamo, navijaću za Srbiju, najviše zbog toga, što si i pomenuo, da ovoj generaciji samo ovo odličje fali iz vitrine, i verovatno im je poslednja šansa, da uzmu zlato. Pa ruku na srce, zaslužili su to. Ako trijumfujete, nadam se, da će neko virtualno odličje dobiti i Danilo Ikodinovič, čiji sam, kao sportisti simpatizer, i koristim priliku, da mu želim što brži oporavak.

Pozdrav

balkan boy

pre 15 godina

OI 2008 i vaterpolo desavanja tamo najbolje oslikavaju sliku o narodima koji zive na ovim prostorima.Dok veci deo ostatka sveta OI vidi kao sportsko takmicenje, na Balkanu se to vidi kao jos jedna prilika za sukob.Slavi se tudji poraz, svim sredstvima (najmanje sportskim) pokusava se prvo poniziti doskorasnji "brat" a potom ako je moguce i postici neki "sportski" rezultat, akcentuje se koliko su jedni pametniji i mudriji od drugih...A ustvari svi oni ne vide koliko su isti.

Za divno cudo na tom Balkanu ipak, u tom ambijentu, se radjaju neverovatne sportske velicine tipa Drazena ili Divca.Evropa je strepela od timova kakvi su bili Jugoplastika ili Crvena Zvezda....

Sramota me je da objasnjavam nekim poznanicima u inostranstvu sta se desava na ovom vaterpolo turniru.

Mozda cemo svi mi jednog dana uci u tu EU ali cemo i dalje biti jedno ostrvo naroda koji cekaju priliku da medju sobom pocnu neke nerazumne sukobe koji na kraju nikom nista ne donose.Donose samo sliku o tome kakvi smo.

dina

pre 15 godina

Evo, javljam se iz zemlje gdje vaterpola nema uopće, ali sam odrasla uz sjajnog vaterpolistu, pa sam uz njega naucila da VOLIM VATERPOLO. I necete mi ga ogaditi svojim komentarima koji i nemaju veze sa sportom vec vjekovnim nacionalnim kompleksima. Zao mi vas je jer ste slijepi na ljepotu vaterpolske igre uopce. Mozda sam naivna, ali ako i jesam uzivam u svojoj zabludi.

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@MNE fan
Prvo bitka na Mojkovcu je bila 1915. godine, ne poznajes svoju istoriju...Drugo tad Crnogorci nisu ni postojali kao nacija vec su bili Srbi iz Crne Gore i svaka im cast na junackoj borbi, uveran sam da bi i Srbi iz Srbije to isto uradili za njih...I to nije bilo nikakvo bezanje vec povlacenje, jer je Srbija bila napadnuta sa svih strana i bilo je neizbezno.
@Car Leopold I. Habsburõki
Prijatelju sta tebe muci?Sto pominjes Kosovsku bitku i samaranje?Tu bitku Srbi jesu izgubili jer su bili visestruko malobrojniji, ali su junacki otisli u boj, a nisu hteli da mole Murata za mir i da budu vazali!To je ono sto je Srbe uvek izdvajalo od drugih naroda!

Ponosni Srbin

pre 15 godina

@Car Leopold I. Habsburõki

Ne znam odakle ti pravo da dajes takve komentare.
Pa habsburzi su popili fine batine u prvom svetskom ratu od srba koji nisu imali vremena da se oporave od balkanskih ratova.

srbija kao nacija se moze ponositi svojom istorijom zakljucno sa prvim svetskim ratom (ne bih komentarisao komunisticki period, nadam se da cemo u narednih nekoliko generacija izbaciti i poslednji komunisticki gen iz sebe).

od stefana nemanje do pocetka 20 - veka srbi su dokazali da su istrajan narod koji zna zasto postoji i ni 500 godina pod turcima nas nije unistilo (mozda nismo vise take plavi vise ali nema ni veze).

svaka nacija ima svoju zutu minutu, mi cemo svoju preziveti jer imamo dugu istoriju kojom mozemo da se ponosimo za razliku od nekih fasista i nacija koje su precesto isle stranputicom. nismo se poturcili ali smo nazalost dozvolili da nas komunizam skoro unisti. preziveli smo i idemo dalje, sporo, ali idemo napred, duga i ponosna istorija je ono sto ce uvek da nas odrzi i zato mi nemamo komplekse prema drugim ex yu drzavama i ne moramo da izmisljamo da smo pravi turci ili potomci alexandra makedonskog ili da se odricemo slovenskog nasledja kako bi se dodvoravali zapadu ili ne znam kome.

sto se tice sporta, sto bi i trebalo da bude glavna tema ovde, mi trenutno placamo 90-e, klinci koji su tih godina rodjeni nisu imali ni za patike ni za loptu a drzavom su harali skotovi (ali i prazni bazeni su bili maximalno iskorisceni za tenis jel? :)).

srecom imamo dovoljno odlicnih sportista koji ce neke nove klince dovoljno naloziti da se bave sportom i nadlezne da ulazu vise u srpski sport sa zdravim razlogom.

pozdrav svima