Fudbal 62

Subota, 05.07.2008.

10:19

Sulejmani i zvanično Ajaksov

Reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani i zvanično je novi član Ajaksa.

Sulejmani i zvanièno Ajaksov IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

NESA

pre 15 godina

Jao bre Srbi mnogo ste cudna nacija.pa sta ako je jedan GORANAC najskuplji igrac na balkanu,a brani boje reprezentacije SRBIJE.Treba da se ponosite time a ne da omalovazavate to,a sto se tice rukovodstva Partizana treba ih odmah razjuriti bas zbog tih izgubljenih novacan i nacionalistickih reakcija.Dole uprava Partizana,zivela GORA I DENIS SEFIK

Svetozar

pre 15 godina

Pa to vam je celi transfer, zajedno sa platom...ccc kad bi tako gledali onda bi onaj od Luke Modrica bio 50 miliona evra kako je i Mamic rekao da celokupni Modricev transfer je vise od 50 miliona.

PFC Conoplja

pre 15 godina

KUKU MAJKO A NAMA NIJE VALJAO,AKO NI ZBOG CEG DRUGOG ONO ZBOG NEKE KINTE KOJU SMO MOGLI DA UHVATIMO,STETA ZAISTA,E bjeko e zeko...

Djole

pre 15 godina

Bravo majstore,ali da si ostao u PARTIZANU ko zna mozda bi bio skuplji....Videcete za dve godine ima cela Evropa da se otima za njega ko sad za Arsavina.

bora

pre 15 godina

jedini veći transfer od ovog na prostoru bivše juge je onaj hrvata Modrića za 22 miliona evra. u svakom slučaju velika lova za ovako mladog igrača

skandinavac

pre 15 godina

od kad ja pratim fudbal veci transfer sa prostora bivse juge niko nije napravio /osim ibrahimovica/ jesu li te cifre o novcu pouzdane ?? a ako jesu onda je to velika stvar za srpski fudbal, cini mi se da mu se daje isuvise malo prostora..

Dullence

pre 15 godina

Jaoj bre navijaci Kijeva Veorne! Sta ce nam 3 zadnja vezna u ekipi! To je sigurno neki poklonik Setkove skole koji je magistrirao kod bata-Dorje! PA jos i kacara ovde mecete! Umesto njega jedan kreativac, Jankovic, Ilic, Babovic, Tosic, neko ko zna da uradi nesto sa loptom a ne da juri svoj rep kao kuce!

nnidza

pre 15 godina

Istina je da dobre ugovore u inostranstvu potpisuju samo oni igraci Partizana koji su iz njega proterani. A posle se iz uprave partizana njima dice. Trebam li da navodim imena tih igraca?
Svaka cast Sulejmaniju i upravi Herenvena koja je od njega napravila ovakvog igraca...

sasa

pre 15 godina

Taj Sulejmani ce biti sjena Daniela Cvitanica koji ce na jesen zaigrati za hrvatsku reprezentaciju.
(oscar, 5. jul 2008 23:03)
Jel ce biti sjena kao Suker Mijatovicu u Realu?

Duhoviti OSKAR

pre 15 godina

OSKARE
Ti sto kazes da ce Sulejmani biti senka cvitanicu,i da ce taj da zaigra za Hrvatsku reprezentaciju.Mozes misliti zaigrace za hrvatsku reprezentaciju,pa sta? I taj Sulejman ce da zaigra za SRPSKU reprezentaciju!!!! OSKARE tvoj komentar moze da dobije OSKARA za najsmesniji vic!!!!!

nesa

pre 15 godina

Kazete da je Miralem napravio gresku sto je otisao u Holandiju,nije tacno,znate li koliko goranskih talentovanih fudbalera ne ispliva zato sto nisu dovoljno pametni kao Miki.Samo napred Miraleme*Gora Srbija nikad Jugoslavija*POZDRAV IZ DRAGASA

BorkoSavic

pre 15 godina

Decko je super talentovan i ima izglede da napravi dobru karijeru.Slazem se da on MORA da bude nosioc igre reprezntacije vec od ove jeseni.Sto se tice partizanove fudbalske skole,mislim da je tu rec o udaranju hladnih obloga navijacima.Sta je cilj svake omladinske fudbalske skole?Valjda da izbaci sto vise kvalitetnih igraca u prvi tim.Koliko ce igraca iz cuvene partizanove skole fudbala igrati u prvom timu ove jeseni?Obradovic.I mozda Jovanovic.To je sve.Slucajno imam komsiju na poslu ciji je sin trebao da bude jedan od nosioca igre ovih godina.Klincu je receno da mora da ode u inostrnstvo,jer ako ne ode oni ne mogu da mu garantuju u kom ce mu pravcu teci karijera.U prevodu ako ne bude slusao, slomice mu se noga u nekom Vranju,ili Lajkovcu.Onako,za primer ostalima.

Igor_PFC

pre 15 godina

ajoj ne verujem da smo ga tako pustili...da je Ivan Tomic i pre bio direktor on bi sad bio kod nas jos uvek...PFC-HERENVEN-AJAX:oni-LANS
pametnom dovoljno...

PFC

pre 15 godina

(Goranac_Bec, 5. jul 2008 19:38)

Brate samo mi reci kakve veze ima da li je decko Goranac ili ne. Pa i Igor Duljaj je Goranac pa svi znamo koliko je dao Partizanu i koliko je Partizan dao njemu. Sulejmani nije oteran iz kluba vec je sam hteo da ode. Posto vidim da si neupucen, on nije hteo da potpise prvi profesionalni ugovor sa Partizanom iako mu je to bila obaveza (svaki igrac koji prima stipendije od Partizana ima obavezu da prvi profesionalni ugovor potpise sa klubom), on znaci nije hteo i zbog toga ga je Partizan suspendovao na 6 meseci i zalio se UEFI. Sta se desavalo posle toga i sam znas...

francesco_totti

pre 15 godina

@sve i da su vam ta "pojacanja" odlicna, nemoze ih ni hidink uigrati a ne neki zeman koji je zadnji put na nekom poslu ostao 4 i po mjeseca
(grobarsrpskosarajevo, 5. jul 2008 13:19)

Znaci nasem treneru je zadnji pos'o duzi od trenerske karijere vaseg trenera.. ;)

Goranac_Bec

pre 15 godina

Brate samo napred neka uprava Partizana i dalje misli da smo mi albanci ili sta ja znam jbg kad se ne zna tako je.Igraj brate za svoju drzavu Srbiju ne slusaj us**nu politiku budi to sto jesi i igraj srcem za svoj novi klub i Srbiju.Dicimo se stobom svi Goranci.Pozzz vidimo se evo u Hoandiji evo mene u Rapidu U18 pa cu i ja tamo najverovatnije.Pozzz Caki

bobanmkd

pre 15 godina

Miralemu puno srece! On je pogodio u svojim potezima,mnogi ni su! da je tada bio Ivan Tomic na ovom mestu prica bi bila drugacija!Ali,ajde da ovako postavimo stvari:Tri veoma mlada fudbalera Vukcevic,Jovetic i Sulejmani igraju u velikim klubovima! Dignuli smo pristojno veliku lovu za njih al ...budimo realni...jel bilo moguce da se sva trojca istovremeno razviju u klubu??? Naravno da ne! Sada mi je zao pomalo Stjepanovica!To je mrak igrac a mesta nigde.Za kraj,vidim,ovde se opet javio onaj lik Cika Tole,Cika Spasic....covece,ni si vise ni smesan,tvoji komentari su pateticni!Idi gledaj Zemana kako vozi bicikl!

niko

pre 15 godina

Taj Ajax je toliko jak da je i Dinamo izbacio iz Europe. Ali dobro uz napadački trojac Sulejmani - Huntelar - Cvitanić mogli bi bit dobri.

Milos

pre 15 godina

U slanju prvog komentara mi se izgubilo par recenica pa evo ispravke.
Prica sa Sulejmanijem je sledeca i OVO JE ISTINA:
Mali je igrao u mladjim kategorijama Partizana, puno je ulagano u njega, vodili su ga na turnire, radilo se sa njim izuzetno dobro jer je bila procena da je veliki talenat. Sazreo je i bio prikljucen prvom timu. Ne znam kako neki navijaci pricaju ovde da mu u Partizanu nije pruzena sansa, kada se svi secamo da je bio prikljucen prvom timu dok je trener bio Jesic, otisao je na pripreme sa prvim timom i potom
su stizali izvestaji sa pripema Partizana da Sulemani igra odlicno na prijateljskim tekmama, da mu Jesic daje minutazu, i da ce se igra bazirati na njemu.Vracaju se u Beograd, i posle par dana mali krece za Holandiju, kaze hoce da otpise za neki tamosnji klub!
E sad, poznato je da inostrani klubovi jure mlade igrace Partizana jer je nasa skola na ceni, klinci dobro igraju na najjacim inostranim turnirima, i normalno je da ponude za njih krecu jos pre nego zaigraju za prvi tim, jure ih menadzeri itd.nude milione, kamione…medjutim obicno klinci Partizana ne nasedaju na te stvari, ali mali Sulejmani jeste!
Zasto? Prvo, znam da je mali veliki Grobar i voli Partizan ali njegova porodica je bila siromasna, i odlucili su da rese zivotnu egzistenciju, i svi su se preselili u Holandiju.
S jedne strane normalno je da su tako razmisljali, jer je karijera jednog fudbalera UVEK NEIZVESNA,uvek mogu da se povrede itd. i ljudi su odlucili da rese zivotno pitanje i odu iz Srbije.
Ali sa druge strane (ovo pricam kao Grobar) ispali su nefer prema Partizanu, jer mali nikad ne bi postao ono sto jeste da mu nije bilo Partizana (cinjenica je- dok ti neki veci klub ne pruzi sansu, ti ne postojis na fudbalskoj mapi) a mali je bio samo “talentovano dete” dok mu Partizan nije pruzio afirmaciju.
Zatim, Partizan ga je vodio na najace turnire (kao druga omlad.skola u Evropi) na koje mnogi drugi klubovi nemaju pristup, i tako mu omogucio da ga vide skauti inostranih klubova. Bez toga mu ne bi ni stigla ponuda Herenvena.
Trece, Partizan mu je placao operaciju, placao stipendije, stan, hranu…a mali je hteo da zapali u inostranstvo sto pre, a to je bilo sebicno gledanje jer onda Partizan nije mogao nista da zaradi na njemu. Mislim, uzece Partizan pare od svakog njegovog buduceg ugovora (po zakonu o procentu) pa cemo tako uzeti i od ovog ugovora sa Ajaksom, ali bi Partizan mnogo vise zaradio da smo ga mi direktno prodali.
Cetvrto, vise bi se znaci isplatilo Partizanu da je mesto u timu u mladjim kategorijama dao nekom drugom klincu nego sto je ulagao u Sulemanija jer on niti sad igra za Partizan niti smo zaradili na njemu koliko smo mogli!
Znam da mali voli Partizan, i da su njegovi roditelji bili vodjeni strahom za egzistenciju…ali na kraju ispada da je gledao samo svoje ciljeve..
Na kraju zelim mu sve najbolje, puno puta sam pricao sa njim dok sam gledao tekme mladjih kategorija, ali mi je isto tako drago sto je njegov slucaj bio izuzetak u zadnjih 15 god.i sto 99% Partizanove dece razmisljaju poput Jovetica, Ljajica, Smiljanica, Vukcevica i prvo potpisu za Partizan, pa tek onda idu u inostranstvo.

grobar rotterdam

pre 15 godina

16 miliona ukupan transfer,a ne obestecenje.5 godina za platu od 1.8 mil.evra,a obestecenje Herenveenu iznosi 7.1 mil.evra..kad se od toga izuzme holandski pdv koji je 18 odsto dobije se iznos od 5.8 mil.evra,a nama od toga ide 15odsto,a to je 870 hiljdarki...znaci prvo treba da se razume clanak,posle treba da se proveri(jel Ajax nije nikad za nikoga dao takve pare)sto ja sam ucinio i dobijete verehodni komentar

Milos

pre 15 godina

Prica sa Sulejmanijem je sledeca i OVO JE ISTINA:
Mali je igrao u mladjim kategorijama Partizana, puno je ulagano u njega, vodili su ga na turnire, radilo se sa njim izuzetno dobro jer je bila procena su stizali izvestaji sa pripema Partizana da Sulemani igra odlicno na prijateljskim tekmama, da mu Jesic daje minutazu, i da ce se igra bazirati na njemu.Vracaju se u Beograd, i posle par dana mali krece za Holandiju, kaze hoce da otpise za neki tamosnji klub!
E sad, poznato je da inostrani klubovi jure mlade igrace Partizana jer je nasa skola na ceni, klinci dobro igraju na najjacim inostranim turnirima, i normalno je da ponude za njih krecu jos pre nego zaigraju za prvi tim, jure ih menadzeri itd.nude milione, kamione…medjutim obicno klinci Partizana ne nasedaju na te stvari, ali mali Sulejmani jeste!
Zasto? Prvo, znam da je mali veliki Grobar i voli Partizan ali njegova porodica je bila siromasna, i odlucili su da rese zivotnu egzistenciju, i svi su se preselili u Holandiju.
S jedne strane normalno je da su tako razmisljali, jer je karijera jednog fudbalera UVEK NEIZVESNA,uvek mogu da se povrede itd. i ljudi su odlucili da rese zivotno pitanje i odu iz Srbije.
Ali sa druge strane (ovo pricam kao Grobar) ispali su nefer prema Partizanu, jer mali nikad ne bi postao ono sto jeste da mu nije bilo Partizana (cinjenica je- dok ti neki veci klub ne pruzi sansu, ti ne postojis na fudbalskoj mapi) a mali je bio samo “talentovano dete” dok mu Partizan nije pruzio afirmaciju.
Zatim, Partizan ga je vodio na najace turnire (kao druga omlad.skola u Evropi) na koje mnogi drugi klubovi nemaju pristup, i tako mu omogucio da ga vide skauti inostranih klubova. Bez toga mu ne bi ni stigla ponuda Herenvena.
Trece, Partizan mu je placao operaciju, placao stipendije, stan, hranu…a mali je hteo da zapali u inostranstvo sto pre, a to je bilo sebicno gledanje jer onda Partizan nije mogao nista da zaradi na njemu. Mislim, uzece Partizan pare od svakog njegovog buduceg ugovora (po zakonu o procentu) pa cemo tako uzeti i od ovog ugovora sa Ajaksom, ali bi Partizan mnogo vise zaradio da smo ga mi direktno prodali.
Cetvrto, vise bi se znaci isplatilo Partizau da je mesto u timu u mladjim kategorijama dao nekom drugom klincu nego sto je ulagao u Sulemanija jer on niti sad igra za Partizan niti smo zaradili na njemu koliko smo mogli!
Znam da mali voli Partizan, i da su njegovi roditelji bili vodjeni strahom za egzistenciju…ali na kraju ispada da je gledao samo svoje ciljeve..
Na kraju zelim mu sve najbolje, puno puta sam pricao sa njim dok sam gledao tekme mladjih kategorija, ali mi je isto tako drago sto je njegov slucaj bio izuzetak u zadnjih 15 god.i sto 99% Partizanove dece razmisljaju poput Jovetica, Ljajica, Smiljanica, Vukcevica i prvo potpisu za Partizan, pa tek onda idu u inostranstvo

MocaVukotic

pre 15 godina

samo zezno se shto je debitovao za Srbiju.
Nece taj ni omirisati SP ili EURO.
Nema veze, ako nije mogo Gigs ili Dzordz Best, ne mora ni on.

Marko

pre 15 godina

Ne lupetajte bre ljudi,Partizanu ne ide nista,kad je otisao iz Partizana on nije imao nikakav ugovor,sta lupetate kakvih 10%Cak je biop i suspendovan 6 meseci od strane Partizana...

Edis

pre 15 godina

Sulejmani i krasic su igraci koji ce nadam se jos dugo igrati za reprezentaciju Srbije a obojica su sjajni igraci i igraju za najjace klubove zemalja u kojim igraju tu treba dodati D Stankovica ali ne da mu se da uloga kreatora kao sto to nasi treneri uporno rade . Odbrana nam je solidnia trener dobar jedino smo malo tanki u napadu i na "tribini" ! DA uprovo to sto sam rekao, nisu navijaci oni koji dolaze da gledaju Portugal a recimo protiv solidne Finske svega 10.000 navijaca .I ako nam je ta utakmica bila i te kako bitna a nismo je dobili mahom i iz tog razloga a to je i rekao trener Finske koji je izjavio da se ni Finska nemoze dobiti sa ovako slabo bodrenjem i da je iznenadjen slabom posetom. Grupa nam nije nimalo za podcenjivanje u svakom delu terena imaju po jednog izuzeto kvalitetnog igraca o Francuzima ne treba puno trositi reci na ostale se necu puno trositi ipak su ove dve repke glavni konkurenti za nasu repku.

Kenny

pre 15 godina

Uz Lolu Smiljanica najveca nada za srpsku reprezentaciju.. Ispade da sve sto valja dolazi iz Partizanove skole, i ja kao Delija mogu samo da im cestitam na tome i budem srecan sto sav taj talenat ne mogu da zadrze, pa ce Zvezda opet biti prva...

Vladimir

pre 15 godina

Za sve one koje kažu da ga niko nije primetio u Partizanu, to nije tačno. Dečko jednostavno nije hteo da ostane u Partizanu. Partizan je pokušavao na sve načine, ali nije uspeo. On je procenio šta je za njega bolje i izgleda da je, nažalost, dobro procenio ;)

grobarsrpskosarajevo

pre 15 godina

@Nikola Russia

mi bar dovodimo iole poznate igrace. vi ste doveli 20 anonimusa iz nekih "jakih" liga i trenera koji kao na losim americkim filmovima namece tempo biciklom.

sve i da su vam ta "pojacanja" odlicna, nemoze ih ni hidink uigrati a ne neki zeman koji je zadnji put na nekom poslu ostao 4 i po mjeseca

Cuj grobar,da da sudskim putem!!!!

pre 15 godina

ZEKEN i ostali grobari taj Sulejmani nema veze sa partizanom,decko je jedva pobegao od vas,jedino je sudsku vezu mogao da ima sa vasim partizanom posto je hteo da vas tuzi!!! BRUKA!!! Sreca njegova pa je ukapirao i na vreme pobegao,a vi smesni pa se dicite sa tim!!!!

Zelja NS

pre 15 godina

I ja mislim da se na njemu mora zasnivati igra nase reprezentacije! Zaboravimo Zigica, pod HITNO!

Stojkovic,
Ivanovic, Rajkovic, Vidic, Dragutinovic,
Kacar, Kuzmanovic, Stankovic,
Krasic, Sulejmani,
Pantelic

Ekipa za polufinale WC 2010!

Goranac-selo Mlike

pre 15 godina

Bravo Miki majstore, zelim ti da josh vishe napredujesh,a i postao si jedan od najskupljih igraca do 19-20 godina , a ovi paceri iz Partizana neka gledaju kako neko drugi (Herenven) zaradjuje evre umesto njih..josh jednom Miki zelim ti sve najj najj u daljoj karijeri i da postanesh uskoro najbolji medju najboljima..

Andrya

pre 15 godina

Kakav ce ovo biti igrac,videcemo ga tek u Ajaksu,placen neverovatnih 16 miliona,ovo je igrac na kojem treba da se zasniva igra nase reprezentacije.Brz,dobar dribler,zna da daje golove(15)i asistira,ovakvog igraca odavno nismo imali,puno srece u Ajaksu.

V.Radosavljevic

pre 15 godina

Cestitam Miraleme! Potpuno si zasluzio da predjes u veliki klub i uzmes dobar novac!

A ljudi koji su ga oterali iz Partizana, neka se bar zapitaju sta su uradili...

zeken

pre 15 godina

10% ide nama mada od toga oplovinu dajemo BSK-u. A karijera kakvu mogu mnogi samo da sanjaju............partizan-heerenveen-ajax....
a nekome......cerga-lans....

zvezzdas_lux

pre 15 godina

pravi izbor Miraleme!!!preko njih mozes doci do najvecih ekipa, Reala, Barse itd... a u partizanu nije imao mesta mozda samo zato sto je GORANAC!!!bruke

Nikola Russia

pre 15 godina

Sada kukaju u Partizanu sto nemaju neki udeo u transferu.Valjde ste nesto naucili od Lazovica!Pa i dobro,te pare bi potrosili na neka ''pojacanja''hahahaaaa

Andrya

pre 15 godina

Kakav ce ovo biti igrac,videcemo ga tek u Ajaksu,placen neverovatnih 16 miliona,ovo je igrac na kojem treba da se zasniva igra nase reprezentacije.Brz,dobar dribler,zna da daje golove(15)i asistira,ovakvog igraca odavno nismo imali,puno srece u Ajaksu.

zvezzdas_lux

pre 15 godina

pravi izbor Miraleme!!!preko njih mozes doci do najvecih ekipa, Reala, Barse itd... a u partizanu nije imao mesta mozda samo zato sto je GORANAC!!!bruke

zeken

pre 15 godina

10% ide nama mada od toga oplovinu dajemo BSK-u. A karijera kakvu mogu mnogi samo da sanjaju............partizan-heerenveen-ajax....
a nekome......cerga-lans....

V.Radosavljevic

pre 15 godina

Cestitam Miraleme! Potpuno si zasluzio da predjes u veliki klub i uzmes dobar novac!

A ljudi koji su ga oterali iz Partizana, neka se bar zapitaju sta su uradili...

Milos

pre 15 godina

Prica sa Sulejmanijem je sledeca i OVO JE ISTINA:
Mali je igrao u mladjim kategorijama Partizana, puno je ulagano u njega, vodili su ga na turnire, radilo se sa njim izuzetno dobro jer je bila procena su stizali izvestaji sa pripema Partizana da Sulemani igra odlicno na prijateljskim tekmama, da mu Jesic daje minutazu, i da ce se igra bazirati na njemu.Vracaju se u Beograd, i posle par dana mali krece za Holandiju, kaze hoce da otpise za neki tamosnji klub!
E sad, poznato je da inostrani klubovi jure mlade igrace Partizana jer je nasa skola na ceni, klinci dobro igraju na najjacim inostranim turnirima, i normalno je da ponude za njih krecu jos pre nego zaigraju za prvi tim, jure ih menadzeri itd.nude milione, kamione…medjutim obicno klinci Partizana ne nasedaju na te stvari, ali mali Sulejmani jeste!
Zasto? Prvo, znam da je mali veliki Grobar i voli Partizan ali njegova porodica je bila siromasna, i odlucili su da rese zivotnu egzistenciju, i svi su se preselili u Holandiju.
S jedne strane normalno je da su tako razmisljali, jer je karijera jednog fudbalera UVEK NEIZVESNA,uvek mogu da se povrede itd. i ljudi su odlucili da rese zivotno pitanje i odu iz Srbije.
Ali sa druge strane (ovo pricam kao Grobar) ispali su nefer prema Partizanu, jer mali nikad ne bi postao ono sto jeste da mu nije bilo Partizana (cinjenica je- dok ti neki veci klub ne pruzi sansu, ti ne postojis na fudbalskoj mapi) a mali je bio samo “talentovano dete” dok mu Partizan nije pruzio afirmaciju.
Zatim, Partizan ga je vodio na najace turnire (kao druga omlad.skola u Evropi) na koje mnogi drugi klubovi nemaju pristup, i tako mu omogucio da ga vide skauti inostranih klubova. Bez toga mu ne bi ni stigla ponuda Herenvena.
Trece, Partizan mu je placao operaciju, placao stipendije, stan, hranu…a mali je hteo da zapali u inostranstvo sto pre, a to je bilo sebicno gledanje jer onda Partizan nije mogao nista da zaradi na njemu. Mislim, uzece Partizan pare od svakog njegovog buduceg ugovora (po zakonu o procentu) pa cemo tako uzeti i od ovog ugovora sa Ajaksom, ali bi Partizan mnogo vise zaradio da smo ga mi direktno prodali.
Cetvrto, vise bi se znaci isplatilo Partizau da je mesto u timu u mladjim kategorijama dao nekom drugom klincu nego sto je ulagao u Sulemanija jer on niti sad igra za Partizan niti smo zaradili na njemu koliko smo mogli!
Znam da mali voli Partizan, i da su njegovi roditelji bili vodjeni strahom za egzistenciju…ali na kraju ispada da je gledao samo svoje ciljeve..
Na kraju zelim mu sve najbolje, puno puta sam pricao sa njim dok sam gledao tekme mladjih kategorija, ali mi je isto tako drago sto je njegov slucaj bio izuzetak u zadnjih 15 god.i sto 99% Partizanove dece razmisljaju poput Jovetica, Ljajica, Smiljanica, Vukcevica i prvo potpisu za Partizan, pa tek onda idu u inostranstvo

Zelja NS

pre 15 godina

I ja mislim da se na njemu mora zasnivati igra nase reprezentacije! Zaboravimo Zigica, pod HITNO!

Stojkovic,
Ivanovic, Rajkovic, Vidic, Dragutinovic,
Kacar, Kuzmanovic, Stankovic,
Krasic, Sulejmani,
Pantelic

Ekipa za polufinale WC 2010!

Cuj grobar,da da sudskim putem!!!!

pre 15 godina

ZEKEN i ostali grobari taj Sulejmani nema veze sa partizanom,decko je jedva pobegao od vas,jedino je sudsku vezu mogao da ima sa vasim partizanom posto je hteo da vas tuzi!!! BRUKA!!! Sreca njegova pa je ukapirao i na vreme pobegao,a vi smesni pa se dicite sa tim!!!!

Nikola Russia

pre 15 godina

Sada kukaju u Partizanu sto nemaju neki udeo u transferu.Valjde ste nesto naucili od Lazovica!Pa i dobro,te pare bi potrosili na neka ''pojacanja''hahahaaaa

Goranac-selo Mlike

pre 15 godina

Bravo Miki majstore, zelim ti da josh vishe napredujesh,a i postao si jedan od najskupljih igraca do 19-20 godina , a ovi paceri iz Partizana neka gledaju kako neko drugi (Herenven) zaradjuje evre umesto njih..josh jednom Miki zelim ti sve najj najj u daljoj karijeri i da postanesh uskoro najbolji medju najboljima..

Goranac_Bec

pre 15 godina

Brate samo napred neka uprava Partizana i dalje misli da smo mi albanci ili sta ja znam jbg kad se ne zna tako je.Igraj brate za svoju drzavu Srbiju ne slusaj us**nu politiku budi to sto jesi i igraj srcem za svoj novi klub i Srbiju.Dicimo se stobom svi Goranci.Pozzz vidimo se evo u Hoandiji evo mene u Rapidu U18 pa cu i ja tamo najverovatnije.Pozzz Caki

grobarsrpskosarajevo

pre 15 godina

@Nikola Russia

mi bar dovodimo iole poznate igrace. vi ste doveli 20 anonimusa iz nekih "jakih" liga i trenera koji kao na losim americkim filmovima namece tempo biciklom.

sve i da su vam ta "pojacanja" odlicna, nemoze ih ni hidink uigrati a ne neki zeman koji je zadnji put na nekom poslu ostao 4 i po mjeseca

Vladimir

pre 15 godina

Za sve one koje kažu da ga niko nije primetio u Partizanu, to nije tačno. Dečko jednostavno nije hteo da ostane u Partizanu. Partizan je pokušavao na sve načine, ali nije uspeo. On je procenio šta je za njega bolje i izgleda da je, nažalost, dobro procenio ;)

francesco_totti

pre 15 godina

@sve i da su vam ta "pojacanja" odlicna, nemoze ih ni hidink uigrati a ne neki zeman koji je zadnji put na nekom poslu ostao 4 i po mjeseca
(grobarsrpskosarajevo, 5. jul 2008 13:19)

Znaci nasem treneru je zadnji pos'o duzi od trenerske karijere vaseg trenera.. ;)

bobanmkd

pre 15 godina

Miralemu puno srece! On je pogodio u svojim potezima,mnogi ni su! da je tada bio Ivan Tomic na ovom mestu prica bi bila drugacija!Ali,ajde da ovako postavimo stvari:Tri veoma mlada fudbalera Vukcevic,Jovetic i Sulejmani igraju u velikim klubovima! Dignuli smo pristojno veliku lovu za njih al ...budimo realni...jel bilo moguce da se sva trojca istovremeno razviju u klubu??? Naravno da ne! Sada mi je zao pomalo Stjepanovica!To je mrak igrac a mesta nigde.Za kraj,vidim,ovde se opet javio onaj lik Cika Tole,Cika Spasic....covece,ni si vise ni smesan,tvoji komentari su pateticni!Idi gledaj Zemana kako vozi bicikl!

PFC

pre 15 godina

(Goranac_Bec, 5. jul 2008 19:38)

Brate samo mi reci kakve veze ima da li je decko Goranac ili ne. Pa i Igor Duljaj je Goranac pa svi znamo koliko je dao Partizanu i koliko je Partizan dao njemu. Sulejmani nije oteran iz kluba vec je sam hteo da ode. Posto vidim da si neupucen, on nije hteo da potpise prvi profesionalni ugovor sa Partizanom iako mu je to bila obaveza (svaki igrac koji prima stipendije od Partizana ima obavezu da prvi profesionalni ugovor potpise sa klubom), on znaci nije hteo i zbog toga ga je Partizan suspendovao na 6 meseci i zalio se UEFI. Sta se desavalo posle toga i sam znas...

Edis

pre 15 godina

Sulejmani i krasic su igraci koji ce nadam se jos dugo igrati za reprezentaciju Srbije a obojica su sjajni igraci i igraju za najjace klubove zemalja u kojim igraju tu treba dodati D Stankovica ali ne da mu se da uloga kreatora kao sto to nasi treneri uporno rade . Odbrana nam je solidnia trener dobar jedino smo malo tanki u napadu i na "tribini" ! DA uprovo to sto sam rekao, nisu navijaci oni koji dolaze da gledaju Portugal a recimo protiv solidne Finske svega 10.000 navijaca .I ako nam je ta utakmica bila i te kako bitna a nismo je dobili mahom i iz tog razloga a to je i rekao trener Finske koji je izjavio da se ni Finska nemoze dobiti sa ovako slabo bodrenjem i da je iznenadjen slabom posetom. Grupa nam nije nimalo za podcenjivanje u svakom delu terena imaju po jednog izuzeto kvalitetnog igraca o Francuzima ne treba puno trositi reci na ostale se necu puno trositi ipak su ove dve repke glavni konkurenti za nasu repku.

grobar rotterdam

pre 15 godina

16 miliona ukupan transfer,a ne obestecenje.5 godina za platu od 1.8 mil.evra,a obestecenje Herenveenu iznosi 7.1 mil.evra..kad se od toga izuzme holandski pdv koji je 18 odsto dobije se iznos od 5.8 mil.evra,a nama od toga ide 15odsto,a to je 870 hiljdarki...znaci prvo treba da se razume clanak,posle treba da se proveri(jel Ajax nije nikad za nikoga dao takve pare)sto ja sam ucinio i dobijete verehodni komentar

sasa

pre 15 godina

Taj Sulejmani ce biti sjena Daniela Cvitanica koji ce na jesen zaigrati za hrvatsku reprezentaciju.
(oscar, 5. jul 2008 23:03)
Jel ce biti sjena kao Suker Mijatovicu u Realu?

Kenny

pre 15 godina

Uz Lolu Smiljanica najveca nada za srpsku reprezentaciju.. Ispade da sve sto valja dolazi iz Partizanove skole, i ja kao Delija mogu samo da im cestitam na tome i budem srecan sto sav taj talenat ne mogu da zadrze, pa ce Zvezda opet biti prva...

MocaVukotic

pre 15 godina

samo zezno se shto je debitovao za Srbiju.
Nece taj ni omirisati SP ili EURO.
Nema veze, ako nije mogo Gigs ili Dzordz Best, ne mora ni on.

Milos

pre 15 godina

U slanju prvog komentara mi se izgubilo par recenica pa evo ispravke.
Prica sa Sulejmanijem je sledeca i OVO JE ISTINA:
Mali je igrao u mladjim kategorijama Partizana, puno je ulagano u njega, vodili su ga na turnire, radilo se sa njim izuzetno dobro jer je bila procena da je veliki talenat. Sazreo je i bio prikljucen prvom timu. Ne znam kako neki navijaci pricaju ovde da mu u Partizanu nije pruzena sansa, kada se svi secamo da je bio prikljucen prvom timu dok je trener bio Jesic, otisao je na pripreme sa prvim timom i potom
su stizali izvestaji sa pripema Partizana da Sulemani igra odlicno na prijateljskim tekmama, da mu Jesic daje minutazu, i da ce se igra bazirati na njemu.Vracaju se u Beograd, i posle par dana mali krece za Holandiju, kaze hoce da otpise za neki tamosnji klub!
E sad, poznato je da inostrani klubovi jure mlade igrace Partizana jer je nasa skola na ceni, klinci dobro igraju na najjacim inostranim turnirima, i normalno je da ponude za njih krecu jos pre nego zaigraju za prvi tim, jure ih menadzeri itd.nude milione, kamione…medjutim obicno klinci Partizana ne nasedaju na te stvari, ali mali Sulejmani jeste!
Zasto? Prvo, znam da je mali veliki Grobar i voli Partizan ali njegova porodica je bila siromasna, i odlucili su da rese zivotnu egzistenciju, i svi su se preselili u Holandiju.
S jedne strane normalno je da su tako razmisljali, jer je karijera jednog fudbalera UVEK NEIZVESNA,uvek mogu da se povrede itd. i ljudi su odlucili da rese zivotno pitanje i odu iz Srbije.
Ali sa druge strane (ovo pricam kao Grobar) ispali su nefer prema Partizanu, jer mali nikad ne bi postao ono sto jeste da mu nije bilo Partizana (cinjenica je- dok ti neki veci klub ne pruzi sansu, ti ne postojis na fudbalskoj mapi) a mali je bio samo “talentovano dete” dok mu Partizan nije pruzio afirmaciju.
Zatim, Partizan ga je vodio na najace turnire (kao druga omlad.skola u Evropi) na koje mnogi drugi klubovi nemaju pristup, i tako mu omogucio da ga vide skauti inostranih klubova. Bez toga mu ne bi ni stigla ponuda Herenvena.
Trece, Partizan mu je placao operaciju, placao stipendije, stan, hranu…a mali je hteo da zapali u inostranstvo sto pre, a to je bilo sebicno gledanje jer onda Partizan nije mogao nista da zaradi na njemu. Mislim, uzece Partizan pare od svakog njegovog buduceg ugovora (po zakonu o procentu) pa cemo tako uzeti i od ovog ugovora sa Ajaksom, ali bi Partizan mnogo vise zaradio da smo ga mi direktno prodali.
Cetvrto, vise bi se znaci isplatilo Partizanu da je mesto u timu u mladjim kategorijama dao nekom drugom klincu nego sto je ulagao u Sulemanija jer on niti sad igra za Partizan niti smo zaradili na njemu koliko smo mogli!
Znam da mali voli Partizan, i da su njegovi roditelji bili vodjeni strahom za egzistenciju…ali na kraju ispada da je gledao samo svoje ciljeve..
Na kraju zelim mu sve najbolje, puno puta sam pricao sa njim dok sam gledao tekme mladjih kategorija, ali mi je isto tako drago sto je njegov slucaj bio izuzetak u zadnjih 15 god.i sto 99% Partizanove dece razmisljaju poput Jovetica, Ljajica, Smiljanica, Vukcevica i prvo potpisu za Partizan, pa tek onda idu u inostranstvo.

BorkoSavic

pre 15 godina

Decko je super talentovan i ima izglede da napravi dobru karijeru.Slazem se da on MORA da bude nosioc igre reprezntacije vec od ove jeseni.Sto se tice partizanove fudbalske skole,mislim da je tu rec o udaranju hladnih obloga navijacima.Sta je cilj svake omladinske fudbalske skole?Valjda da izbaci sto vise kvalitetnih igraca u prvi tim.Koliko ce igraca iz cuvene partizanove skole fudbala igrati u prvom timu ove jeseni?Obradovic.I mozda Jovanovic.To je sve.Slucajno imam komsiju na poslu ciji je sin trebao da bude jedan od nosioca igre ovih godina.Klincu je receno da mora da ode u inostrnstvo,jer ako ne ode oni ne mogu da mu garantuju u kom ce mu pravcu teci karijera.U prevodu ako ne bude slusao, slomice mu se noga u nekom Vranju,ili Lajkovcu.Onako,za primer ostalima.

Duhoviti OSKAR

pre 15 godina

OSKARE
Ti sto kazes da ce Sulejmani biti senka cvitanicu,i da ce taj da zaigra za Hrvatsku reprezentaciju.Mozes misliti zaigrace za hrvatsku reprezentaciju,pa sta? I taj Sulejman ce da zaigra za SRPSKU reprezentaciju!!!! OSKARE tvoj komentar moze da dobije OSKARA za najsmesniji vic!!!!!

Marko

pre 15 godina

Ne lupetajte bre ljudi,Partizanu ne ide nista,kad je otisao iz Partizana on nije imao nikakav ugovor,sta lupetate kakvih 10%Cak je biop i suspendovan 6 meseci od strane Partizana...

niko

pre 15 godina

Taj Ajax je toliko jak da je i Dinamo izbacio iz Europe. Ali dobro uz napadački trojac Sulejmani - Huntelar - Cvitanić mogli bi bit dobri.

nesa

pre 15 godina

Kazete da je Miralem napravio gresku sto je otisao u Holandiju,nije tacno,znate li koliko goranskih talentovanih fudbalera ne ispliva zato sto nisu dovoljno pametni kao Miki.Samo napred Miraleme*Gora Srbija nikad Jugoslavija*POZDRAV IZ DRAGASA

Igor_PFC

pre 15 godina

ajoj ne verujem da smo ga tako pustili...da je Ivan Tomic i pre bio direktor on bi sad bio kod nas jos uvek...PFC-HERENVEN-AJAX:oni-LANS
pametnom dovoljno...

nnidza

pre 15 godina

Istina je da dobre ugovore u inostranstvu potpisuju samo oni igraci Partizana koji su iz njega proterani. A posle se iz uprave partizana njima dice. Trebam li da navodim imena tih igraca?
Svaka cast Sulejmaniju i upravi Herenvena koja je od njega napravila ovakvog igraca...

Dullence

pre 15 godina

Jaoj bre navijaci Kijeva Veorne! Sta ce nam 3 zadnja vezna u ekipi! To je sigurno neki poklonik Setkove skole koji je magistrirao kod bata-Dorje! PA jos i kacara ovde mecete! Umesto njega jedan kreativac, Jankovic, Ilic, Babovic, Tosic, neko ko zna da uradi nesto sa loptom a ne da juri svoj rep kao kuce!

skandinavac

pre 15 godina

od kad ja pratim fudbal veci transfer sa prostora bivse juge niko nije napravio /osim ibrahimovica/ jesu li te cifre o novcu pouzdane ?? a ako jesu onda je to velika stvar za srpski fudbal, cini mi se da mu se daje isuvise malo prostora..

NESA

pre 15 godina

Jao bre Srbi mnogo ste cudna nacija.pa sta ako je jedan GORANAC najskuplji igrac na balkanu,a brani boje reprezentacije SRBIJE.Treba da se ponosite time a ne da omalovazavate to,a sto se tice rukovodstva Partizana treba ih odmah razjuriti bas zbog tih izgubljenih novacan i nacionalistickih reakcija.Dole uprava Partizana,zivela GORA I DENIS SEFIK

bora

pre 15 godina

jedini veći transfer od ovog na prostoru bivše juge je onaj hrvata Modrića za 22 miliona evra. u svakom slučaju velika lova za ovako mladog igrača

Djole

pre 15 godina

Bravo majstore,ali da si ostao u PARTIZANU ko zna mozda bi bio skuplji....Videcete za dve godine ima cela Evropa da se otima za njega ko sad za Arsavina.

PFC Conoplja

pre 15 godina

KUKU MAJKO A NAMA NIJE VALJAO,AKO NI ZBOG CEG DRUGOG ONO ZBOG NEKE KINTE KOJU SMO MOGLI DA UHVATIMO,STETA ZAISTA,E bjeko e zeko...

Svetozar

pre 15 godina

Pa to vam je celi transfer, zajedno sa platom...ccc kad bi tako gledali onda bi onaj od Luke Modrica bio 50 miliona evra kako je i Mamic rekao da celokupni Modricev transfer je vise od 50 miliona.

Zelja NS

pre 15 godina

I ja mislim da se na njemu mora zasnivati igra nase reprezentacije! Zaboravimo Zigica, pod HITNO!

Stojkovic,
Ivanovic, Rajkovic, Vidic, Dragutinovic,
Kacar, Kuzmanovic, Stankovic,
Krasic, Sulejmani,
Pantelic

Ekipa za polufinale WC 2010!

Nikola Russia

pre 15 godina

Sada kukaju u Partizanu sto nemaju neki udeo u transferu.Valjde ste nesto naucili od Lazovica!Pa i dobro,te pare bi potrosili na neka ''pojacanja''hahahaaaa

zvezzdas_lux

pre 15 godina

pravi izbor Miraleme!!!preko njih mozes doci do najvecih ekipa, Reala, Barse itd... a u partizanu nije imao mesta mozda samo zato sto je GORANAC!!!bruke

zeken

pre 15 godina

10% ide nama mada od toga oplovinu dajemo BSK-u. A karijera kakvu mogu mnogi samo da sanjaju............partizan-heerenveen-ajax....
a nekome......cerga-lans....

Milos

pre 15 godina

U slanju prvog komentara mi se izgubilo par recenica pa evo ispravke.
Prica sa Sulejmanijem je sledeca i OVO JE ISTINA:
Mali je igrao u mladjim kategorijama Partizana, puno je ulagano u njega, vodili su ga na turnire, radilo se sa njim izuzetno dobro jer je bila procena da je veliki talenat. Sazreo je i bio prikljucen prvom timu. Ne znam kako neki navijaci pricaju ovde da mu u Partizanu nije pruzena sansa, kada se svi secamo da je bio prikljucen prvom timu dok je trener bio Jesic, otisao je na pripreme sa prvim timom i potom
su stizali izvestaji sa pripema Partizana da Sulemani igra odlicno na prijateljskim tekmama, da mu Jesic daje minutazu, i da ce se igra bazirati na njemu.Vracaju se u Beograd, i posle par dana mali krece za Holandiju, kaze hoce da otpise za neki tamosnji klub!
E sad, poznato je da inostrani klubovi jure mlade igrace Partizana jer je nasa skola na ceni, klinci dobro igraju na najjacim inostranim turnirima, i normalno je da ponude za njih krecu jos pre nego zaigraju za prvi tim, jure ih menadzeri itd.nude milione, kamione…medjutim obicno klinci Partizana ne nasedaju na te stvari, ali mali Sulejmani jeste!
Zasto? Prvo, znam da je mali veliki Grobar i voli Partizan ali njegova porodica je bila siromasna, i odlucili su da rese zivotnu egzistenciju, i svi su se preselili u Holandiju.
S jedne strane normalno je da su tako razmisljali, jer je karijera jednog fudbalera UVEK NEIZVESNA,uvek mogu da se povrede itd. i ljudi su odlucili da rese zivotno pitanje i odu iz Srbije.
Ali sa druge strane (ovo pricam kao Grobar) ispali su nefer prema Partizanu, jer mali nikad ne bi postao ono sto jeste da mu nije bilo Partizana (cinjenica je- dok ti neki veci klub ne pruzi sansu, ti ne postojis na fudbalskoj mapi) a mali je bio samo “talentovano dete” dok mu Partizan nije pruzio afirmaciju.
Zatim, Partizan ga je vodio na najace turnire (kao druga omlad.skola u Evropi) na koje mnogi drugi klubovi nemaju pristup, i tako mu omogucio da ga vide skauti inostranih klubova. Bez toga mu ne bi ni stigla ponuda Herenvena.
Trece, Partizan mu je placao operaciju, placao stipendije, stan, hranu…a mali je hteo da zapali u inostranstvo sto pre, a to je bilo sebicno gledanje jer onda Partizan nije mogao nista da zaradi na njemu. Mislim, uzece Partizan pare od svakog njegovog buduceg ugovora (po zakonu o procentu) pa cemo tako uzeti i od ovog ugovora sa Ajaksom, ali bi Partizan mnogo vise zaradio da smo ga mi direktno prodali.
Cetvrto, vise bi se znaci isplatilo Partizanu da je mesto u timu u mladjim kategorijama dao nekom drugom klincu nego sto je ulagao u Sulemanija jer on niti sad igra za Partizan niti smo zaradili na njemu koliko smo mogli!
Znam da mali voli Partizan, i da su njegovi roditelji bili vodjeni strahom za egzistenciju…ali na kraju ispada da je gledao samo svoje ciljeve..
Na kraju zelim mu sve najbolje, puno puta sam pricao sa njim dok sam gledao tekme mladjih kategorija, ali mi je isto tako drago sto je njegov slucaj bio izuzetak u zadnjih 15 god.i sto 99% Partizanove dece razmisljaju poput Jovetica, Ljajica, Smiljanica, Vukcevica i prvo potpisu za Partizan, pa tek onda idu u inostranstvo.

Milos

pre 15 godina

Prica sa Sulejmanijem je sledeca i OVO JE ISTINA:
Mali je igrao u mladjim kategorijama Partizana, puno je ulagano u njega, vodili su ga na turnire, radilo se sa njim izuzetno dobro jer je bila procena su stizali izvestaji sa pripema Partizana da Sulemani igra odlicno na prijateljskim tekmama, da mu Jesic daje minutazu, i da ce se igra bazirati na njemu.Vracaju se u Beograd, i posle par dana mali krece za Holandiju, kaze hoce da otpise za neki tamosnji klub!
E sad, poznato je da inostrani klubovi jure mlade igrace Partizana jer je nasa skola na ceni, klinci dobro igraju na najjacim inostranim turnirima, i normalno je da ponude za njih krecu jos pre nego zaigraju za prvi tim, jure ih menadzeri itd.nude milione, kamione…medjutim obicno klinci Partizana ne nasedaju na te stvari, ali mali Sulejmani jeste!
Zasto? Prvo, znam da je mali veliki Grobar i voli Partizan ali njegova porodica je bila siromasna, i odlucili su da rese zivotnu egzistenciju, i svi su se preselili u Holandiju.
S jedne strane normalno je da su tako razmisljali, jer je karijera jednog fudbalera UVEK NEIZVESNA,uvek mogu da se povrede itd. i ljudi su odlucili da rese zivotno pitanje i odu iz Srbije.
Ali sa druge strane (ovo pricam kao Grobar) ispali su nefer prema Partizanu, jer mali nikad ne bi postao ono sto jeste da mu nije bilo Partizana (cinjenica je- dok ti neki veci klub ne pruzi sansu, ti ne postojis na fudbalskoj mapi) a mali je bio samo “talentovano dete” dok mu Partizan nije pruzio afirmaciju.
Zatim, Partizan ga je vodio na najace turnire (kao druga omlad.skola u Evropi) na koje mnogi drugi klubovi nemaju pristup, i tako mu omogucio da ga vide skauti inostranih klubova. Bez toga mu ne bi ni stigla ponuda Herenvena.
Trece, Partizan mu je placao operaciju, placao stipendije, stan, hranu…a mali je hteo da zapali u inostranstvo sto pre, a to je bilo sebicno gledanje jer onda Partizan nije mogao nista da zaradi na njemu. Mislim, uzece Partizan pare od svakog njegovog buduceg ugovora (po zakonu o procentu) pa cemo tako uzeti i od ovog ugovora sa Ajaksom, ali bi Partizan mnogo vise zaradio da smo ga mi direktno prodali.
Cetvrto, vise bi se znaci isplatilo Partizau da je mesto u timu u mladjim kategorijama dao nekom drugom klincu nego sto je ulagao u Sulemanija jer on niti sad igra za Partizan niti smo zaradili na njemu koliko smo mogli!
Znam da mali voli Partizan, i da su njegovi roditelji bili vodjeni strahom za egzistenciju…ali na kraju ispada da je gledao samo svoje ciljeve..
Na kraju zelim mu sve najbolje, puno puta sam pricao sa njim dok sam gledao tekme mladjih kategorija, ali mi je isto tako drago sto je njegov slucaj bio izuzetak u zadnjih 15 god.i sto 99% Partizanove dece razmisljaju poput Jovetica, Ljajica, Smiljanica, Vukcevica i prvo potpisu za Partizan, pa tek onda idu u inostranstvo

Goranac-selo Mlike

pre 15 godina

Bravo Miki majstore, zelim ti da josh vishe napredujesh,a i postao si jedan od najskupljih igraca do 19-20 godina , a ovi paceri iz Partizana neka gledaju kako neko drugi (Herenven) zaradjuje evre umesto njih..josh jednom Miki zelim ti sve najj najj u daljoj karijeri i da postanesh uskoro najbolji medju najboljima..

grobarsrpskosarajevo

pre 15 godina

@Nikola Russia

mi bar dovodimo iole poznate igrace. vi ste doveli 20 anonimusa iz nekih "jakih" liga i trenera koji kao na losim americkim filmovima namece tempo biciklom.

sve i da su vam ta "pojacanja" odlicna, nemoze ih ni hidink uigrati a ne neki zeman koji je zadnji put na nekom poslu ostao 4 i po mjeseca

Cuj grobar,da da sudskim putem!!!!

pre 15 godina

ZEKEN i ostali grobari taj Sulejmani nema veze sa partizanom,decko je jedva pobegao od vas,jedino je sudsku vezu mogao da ima sa vasim partizanom posto je hteo da vas tuzi!!! BRUKA!!! Sreca njegova pa je ukapirao i na vreme pobegao,a vi smesni pa se dicite sa tim!!!!

Vladimir

pre 15 godina

Za sve one koje kažu da ga niko nije primetio u Partizanu, to nije tačno. Dečko jednostavno nije hteo da ostane u Partizanu. Partizan je pokušavao na sve načine, ali nije uspeo. On je procenio šta je za njega bolje i izgleda da je, nažalost, dobro procenio ;)

Kenny

pre 15 godina

Uz Lolu Smiljanica najveca nada za srpsku reprezentaciju.. Ispade da sve sto valja dolazi iz Partizanove skole, i ja kao Delija mogu samo da im cestitam na tome i budem srecan sto sav taj talenat ne mogu da zadrze, pa ce Zvezda opet biti prva...

Marko

pre 15 godina

Ne lupetajte bre ljudi,Partizanu ne ide nista,kad je otisao iz Partizana on nije imao nikakav ugovor,sta lupetate kakvih 10%Cak je biop i suspendovan 6 meseci od strane Partizana...

MocaVukotic

pre 15 godina

samo zezno se shto je debitovao za Srbiju.
Nece taj ni omirisati SP ili EURO.
Nema veze, ako nije mogo Gigs ili Dzordz Best, ne mora ni on.

francesco_totti

pre 15 godina

@sve i da su vam ta "pojacanja" odlicna, nemoze ih ni hidink uigrati a ne neki zeman koji je zadnji put na nekom poslu ostao 4 i po mjeseca
(grobarsrpskosarajevo, 5. jul 2008 13:19)

Znaci nasem treneru je zadnji pos'o duzi od trenerske karijere vaseg trenera.. ;)

V.Radosavljevic

pre 15 godina

Cestitam Miraleme! Potpuno si zasluzio da predjes u veliki klub i uzmes dobar novac!

A ljudi koji su ga oterali iz Partizana, neka se bar zapitaju sta su uradili...

grobar rotterdam

pre 15 godina

16 miliona ukupan transfer,a ne obestecenje.5 godina za platu od 1.8 mil.evra,a obestecenje Herenveenu iznosi 7.1 mil.evra..kad se od toga izuzme holandski pdv koji je 18 odsto dobije se iznos od 5.8 mil.evra,a nama od toga ide 15odsto,a to je 870 hiljdarki...znaci prvo treba da se razume clanak,posle treba da se proveri(jel Ajax nije nikad za nikoga dao takve pare)sto ja sam ucinio i dobijete verehodni komentar

bobanmkd

pre 15 godina

Miralemu puno srece! On je pogodio u svojim potezima,mnogi ni su! da je tada bio Ivan Tomic na ovom mestu prica bi bila drugacija!Ali,ajde da ovako postavimo stvari:Tri veoma mlada fudbalera Vukcevic,Jovetic i Sulejmani igraju u velikim klubovima! Dignuli smo pristojno veliku lovu za njih al ...budimo realni...jel bilo moguce da se sva trojca istovremeno razviju u klubu??? Naravno da ne! Sada mi je zao pomalo Stjepanovica!To je mrak igrac a mesta nigde.Za kraj,vidim,ovde se opet javio onaj lik Cika Tole,Cika Spasic....covece,ni si vise ni smesan,tvoji komentari su pateticni!Idi gledaj Zemana kako vozi bicikl!

PFC

pre 15 godina

(Goranac_Bec, 5. jul 2008 19:38)

Brate samo mi reci kakve veze ima da li je decko Goranac ili ne. Pa i Igor Duljaj je Goranac pa svi znamo koliko je dao Partizanu i koliko je Partizan dao njemu. Sulejmani nije oteran iz kluba vec je sam hteo da ode. Posto vidim da si neupucen, on nije hteo da potpise prvi profesionalni ugovor sa Partizanom iako mu je to bila obaveza (svaki igrac koji prima stipendije od Partizana ima obavezu da prvi profesionalni ugovor potpise sa klubom), on znaci nije hteo i zbog toga ga je Partizan suspendovao na 6 meseci i zalio se UEFI. Sta se desavalo posle toga i sam znas...

Igor_PFC

pre 15 godina

ajoj ne verujem da smo ga tako pustili...da je Ivan Tomic i pre bio direktor on bi sad bio kod nas jos uvek...PFC-HERENVEN-AJAX:oni-LANS
pametnom dovoljno...

Andrya

pre 15 godina

Kakav ce ovo biti igrac,videcemo ga tek u Ajaksu,placen neverovatnih 16 miliona,ovo je igrac na kojem treba da se zasniva igra nase reprezentacije.Brz,dobar dribler,zna da daje golove(15)i asistira,ovakvog igraca odavno nismo imali,puno srece u Ajaksu.

Edis

pre 15 godina

Sulejmani i krasic su igraci koji ce nadam se jos dugo igrati za reprezentaciju Srbije a obojica su sjajni igraci i igraju za najjace klubove zemalja u kojim igraju tu treba dodati D Stankovica ali ne da mu se da uloga kreatora kao sto to nasi treneri uporno rade . Odbrana nam je solidnia trener dobar jedino smo malo tanki u napadu i na "tribini" ! DA uprovo to sto sam rekao, nisu navijaci oni koji dolaze da gledaju Portugal a recimo protiv solidne Finske svega 10.000 navijaca .I ako nam je ta utakmica bila i te kako bitna a nismo je dobili mahom i iz tog razloga a to je i rekao trener Finske koji je izjavio da se ni Finska nemoze dobiti sa ovako slabo bodrenjem i da je iznenadjen slabom posetom. Grupa nam nije nimalo za podcenjivanje u svakom delu terena imaju po jednog izuzeto kvalitetnog igraca o Francuzima ne treba puno trositi reci na ostale se necu puno trositi ipak su ove dve repke glavni konkurenti za nasu repku.

niko

pre 15 godina

Taj Ajax je toliko jak da je i Dinamo izbacio iz Europe. Ali dobro uz napadački trojac Sulejmani - Huntelar - Cvitanić mogli bi bit dobri.

Goranac_Bec

pre 15 godina

Brate samo napred neka uprava Partizana i dalje misli da smo mi albanci ili sta ja znam jbg kad se ne zna tako je.Igraj brate za svoju drzavu Srbiju ne slusaj us**nu politiku budi to sto jesi i igraj srcem za svoj novi klub i Srbiju.Dicimo se stobom svi Goranci.Pozzz vidimo se evo u Hoandiji evo mene u Rapidu U18 pa cu i ja tamo najverovatnije.Pozzz Caki

BorkoSavic

pre 15 godina

Decko je super talentovan i ima izglede da napravi dobru karijeru.Slazem se da on MORA da bude nosioc igre reprezntacije vec od ove jeseni.Sto se tice partizanove fudbalske skole,mislim da je tu rec o udaranju hladnih obloga navijacima.Sta je cilj svake omladinske fudbalske skole?Valjda da izbaci sto vise kvalitetnih igraca u prvi tim.Koliko ce igraca iz cuvene partizanove skole fudbala igrati u prvom timu ove jeseni?Obradovic.I mozda Jovanovic.To je sve.Slucajno imam komsiju na poslu ciji je sin trebao da bude jedan od nosioca igre ovih godina.Klincu je receno da mora da ode u inostrnstvo,jer ako ne ode oni ne mogu da mu garantuju u kom ce mu pravcu teci karijera.U prevodu ako ne bude slusao, slomice mu se noga u nekom Vranju,ili Lajkovcu.Onako,za primer ostalima.

nesa

pre 15 godina

Kazete da je Miralem napravio gresku sto je otisao u Holandiju,nije tacno,znate li koliko goranskih talentovanih fudbalera ne ispliva zato sto nisu dovoljno pametni kao Miki.Samo napred Miraleme*Gora Srbija nikad Jugoslavija*POZDRAV IZ DRAGASA

Duhoviti OSKAR

pre 15 godina

OSKARE
Ti sto kazes da ce Sulejmani biti senka cvitanicu,i da ce taj da zaigra za Hrvatsku reprezentaciju.Mozes misliti zaigrace za hrvatsku reprezentaciju,pa sta? I taj Sulejman ce da zaigra za SRPSKU reprezentaciju!!!! OSKARE tvoj komentar moze da dobije OSKARA za najsmesniji vic!!!!!

sasa

pre 15 godina

Taj Sulejmani ce biti sjena Daniela Cvitanica koji ce na jesen zaigrati za hrvatsku reprezentaciju.
(oscar, 5. jul 2008 23:03)
Jel ce biti sjena kao Suker Mijatovicu u Realu?

nnidza

pre 15 godina

Istina je da dobre ugovore u inostranstvu potpisuju samo oni igraci Partizana koji su iz njega proterani. A posle se iz uprave partizana njima dice. Trebam li da navodim imena tih igraca?
Svaka cast Sulejmaniju i upravi Herenvena koja je od njega napravila ovakvog igraca...

Dullence

pre 15 godina

Jaoj bre navijaci Kijeva Veorne! Sta ce nam 3 zadnja vezna u ekipi! To je sigurno neki poklonik Setkove skole koji je magistrirao kod bata-Dorje! PA jos i kacara ovde mecete! Umesto njega jedan kreativac, Jankovic, Ilic, Babovic, Tosic, neko ko zna da uradi nesto sa loptom a ne da juri svoj rep kao kuce!

skandinavac

pre 15 godina

od kad ja pratim fudbal veci transfer sa prostora bivse juge niko nije napravio /osim ibrahimovica/ jesu li te cifre o novcu pouzdane ?? a ako jesu onda je to velika stvar za srpski fudbal, cini mi se da mu se daje isuvise malo prostora..

Djole

pre 15 godina

Bravo majstore,ali da si ostao u PARTIZANU ko zna mozda bi bio skuplji....Videcete za dve godine ima cela Evropa da se otima za njega ko sad za Arsavina.

PFC Conoplja

pre 15 godina

KUKU MAJKO A NAMA NIJE VALJAO,AKO NI ZBOG CEG DRUGOG ONO ZBOG NEKE KINTE KOJU SMO MOGLI DA UHVATIMO,STETA ZAISTA,E bjeko e zeko...

bora

pre 15 godina

jedini veći transfer od ovog na prostoru bivše juge je onaj hrvata Modrića za 22 miliona evra. u svakom slučaju velika lova za ovako mladog igrača

Svetozar

pre 15 godina

Pa to vam je celi transfer, zajedno sa platom...ccc kad bi tako gledali onda bi onaj od Luke Modrica bio 50 miliona evra kako je i Mamic rekao da celokupni Modricev transfer je vise od 50 miliona.

NESA

pre 15 godina

Jao bre Srbi mnogo ste cudna nacija.pa sta ako je jedan GORANAC najskuplji igrac na balkanu,a brani boje reprezentacije SRBIJE.Treba da se ponosite time a ne da omalovazavate to,a sto se tice rukovodstva Partizana treba ih odmah razjuriti bas zbog tih izgubljenih novacan i nacionalistickih reakcija.Dole uprava Partizana,zivela GORA I DENIS SEFIK