Fudbal 98

Ponedeljak, 23.06.2008.

21:30

Olimpik iz Liona 23. jula u Humskoj

Olimpik iz Liona 23. jula u Humskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

stoorm

pre 15 godina

Ne znam koliko je to provereno za Paunovica da li dolazi u partizan, ako crno-beli hoce da ga dovedu moraju platiti negde oko 800.000e. Jer je on pod ugovorom. Mozda je on resenje za jos jednog napadaca koji nedostaje?

Toliko od mene!!

pre 15 godina

GERASIM Mi jadni,a vi placate i molite velikane da vam dovedu makar i drugi tim da igrate sa njima!!!! Vi dominirate zadnjih 15 godina,a ZVEZDA vas u tih 15 godina 15 puta pobedila i 5 puta se igrala sa vama pa vam dala bod,mozda gresim ali ne puno!!! Mi osvojili nesto sa krpenjacama?Mozda i jesmi,ali to sto smo osvojili to se zove EVROPA,to se zove SVET!!!!! Osvojili smo i jos nesto pored toga sto smo bili sampioni evrope i sveta,a to je najvise duplih kruna,titula,kupova!!! Samo vi i dalje dominirajte,molite,placajte evropske ekipe da vam dovedu rezerve,takva dominacija i klub koji tako nisko padne dolici samo jednom malom partizanu koji opasno dominira ekipama ispod njega,ali ZVEZDA je nesto nedostizno za vas bas kao sto vam je i bilo koja zvezda na nebu nedostizna!!!

kokan87

pre 15 godina

Zaista lepa vest, iako sam delija, i ne vidim svrhu komsijskog prepucavanja. Da imamo iole malo mozga u tim glavama maximalno bismo se podrzavali jer ako ovu sezonu use*emo kao prosle imacemo predstavnika u prvom kolu kvlifikacija za LS i mozda 2 predstavnika u UEFA kupu. Zelim Partizanu srecu u debiju, i ulazak u LS, isto koliko i da Zvezda prezimi u Evropi > iz sveg srca. Ne razumem taj debilizam medju navijacima, jedno je voleti svoj klub, ali je apsurd mrzeti sve ostale. Svi smo mi ista djubrad za one preko, ako nas pola sveta mrzi ne moramo i mi medjusobno...

victory

pre 15 godina

@LazniSjaj
Ko je nasao da prica o mrznji?Pa u svakom tvom komentaru vezanom za Partizan je uocljiva ogromna kolicina mrznje...

Patriots

pre 15 godina

prepucavate se bzv.. kad je svima jasno da Lion nece igrati u prvom sastavu jer je to isuvise rano za njih da bi prvi tim odigrao pripremnu utakmicu... to je prilika za igrace iz drugog i treceg plana da se pokazu, a najbolji poput Benzemei Zuninja nice ni igrati, jer nijedan trener ne bi rizikovao njihove povrede tako rano u beznacajnoj utakmici... A i Partizanu bi bilo mnogo pametnije da je te pare sto daje Lionu ulozio u nekog igraca, jer Lion ne dolazi da bi proverao snagu sa Partizanom, jer je realno Partizan slab za njihove ciljeve u evropi, vec da uzmu debele pare od Partizana

Max grobar

pre 15 godina

Bravo majstori!!! Tako se otvara sezona...Ljudi nadjite spica, ekipa je super ali fali napadac, bez njega nema ''zime'' u evropi...

Gerasim

pre 15 godina

ljubitelji zvezde su toliko jadni, bedni, tashti i td.., da jednostavno ne mogu priznati dominaciju Partizana u zadnjih 15-ak god. pucaju od zavisti pa cak i kad Partizan objavi vest kao sto je ova. taj pehar kupa shampiona su osvojili kad se igralo sa "krpenjachama" i to ce spominjati dok je sveta i veka. (cast normalnim delijama). decaci, probudite se 2008. je god! ne trosite snagu na pisanje nesuvislih komentara, vec je cuvajte za prave stvari. bodrite svoj klub, predstoje vam kvalifikacije za kup UEFA.

nemanja87

pre 15 godina

OBRADOVIC NAJBOLJI LEVI BEK NA SVETU.buhahahahahhahahahhahahhahhaha,hohohohohoohohohohoohohohooh,ne verujem.ha ha ha ha ma CAR,ho ho ho ho ho,znaci idalje ne verujem sta sam procitao.Druze aj da ti se javim kad se smorim pa da me ovako nasmejes do suza,molim te.ha ha ha ha ha ha,CAR

Gerasim

pre 15 godina

ljubitelji zvezde su toliko jadni, bedni, tashti i td.., da jednostavno ne mogu priznati dominaciju Partizana u zadnjih 15-ak god. pucaju od zavisti pa cak i kad Partizan objavi vest kao sto je ova. taj pehar kupa shampiona su osvojili kad se igralo sa "krpenjachama" i to ce spominjati dok je sveta i veka. (cast normalnim delijama). decaci, probudite se 2008. je god! ne trosite snagu na pisanje nesuvislih komentara, vec je cuvajte za prave stvari. bodrite svoj klub, predstoje vam kvalifikacije za kup UEFA.

Partizan je večan

pre 15 godina

Evo ovako:

Tomic stvarno dobro radi svoj posao.Polako pravi evropski Partizan!Kad se protiv Real Madrida i Intera nismo obrukali zasto bi se obrukali protiv Liona.Ne mogu samo da shvatim ove ciganske kretene koji nesto ovde komentarisu.Igrali smo sa Interom i izgubili 1:0,od Reala smo izgubili 2:0,PA STA?!Da li su nas ponizili,NISU.I zasto vi sad pisete kako cemo da primimo 5,6 ili 7 golova.Kao vi ste neki klub.Pa za vas je drugi tim Boltona bio prejak,da li ste vi normalni.Pa Aris,jedan prosecan Grcki klub vas je napunio sa tri gola.Levadiu ste jedva izbacili i ovde komentarisete nesto.Znam ja da vas boli to sto u Partizan stizu dobra pojacanja,sto su ostali igraci oko kojh se gradila igra prosle godine.Vama je krivo sto onaj vas nesposobno Bunjevcevic nije Tomicu ni do kolena.
I jos samo da vas pitam,kad vas na vasem stadionu ponizi ekipa kao sto je Bolton(i to sa drugom ekipom)zar vas nije sramota da kazete da ste bili evropski prvaci.Pogledajte samo KK Partizan,bili smo evropski prvaci,ove sezone smo pobedjivali najjace evropske ekipe,pa koliko puta smo mi to pomenuli da smo bili evropski prvaci-NIJEDNOM!!!

Igor_PFC

pre 15 godina

Veljko Paunovic dolazi u Partizan 100%!!!ostalo je jos samo da potpise ugovor...pored njega treba ocekivati jos najvise jedog igraca...pocinjemo da pevamo nanananananananana liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona!!!

rosa salvahe

pre 15 godina

@ stella rosa di belgrado

... nama na prijateljsku kompletni (pa makar i uz klauzulu u ugovoru)

... a vama i na takmicarske utakmice sa drugim timom!

HAHAHAHAHHHAAHAH !!

Just

pre 15 godina

pa nije bas da Partizan nema sta da obelezava, ima ima recimo rekord 7-1, pa 6-0 u kupu,,,,,,,itd. :D, a mozda se zvezdasi secaju: Zenita, PSV-a, Strazbura, pa ako hocete i Libereca (koga ste dobili na pripremama, pa vas oni pretupali u kvalifikacijama :D),.........

eehe

pre 15 godina

Crvena Zveda u julu igra prijateljsku utakmicu protiv ekipe Vlaznimija, ali uslov nije bio da dodje prvi sastav, kako bi i Zvezda mogla da se nada pobedi. Termin utakmice je u 9 ujutro, kako bi Zvezda uhvatila protivnike na spavanju.

kit-kat

pre 15 godina

@(Stella rossa di Belgrado, 24. jun 2008 00:25)

ma znam da vas uzasno boli... samo nemoj da cmizdris toliko, sacuvaj suze za derbije ;)

sumadinac fr.

pre 15 godina

@zvezdas lux !!
Neznam koliko su ti godine,pretpostavljam da si neki klinac pa zato pises takve komentare,i ja sam nekad bio momak ali vise nisam tako i tvoja Zvezda ako je jednom slucajno osvoila kup sampiona ne znaci da je vecito sampion isto kao i ja momak!!!

joca

pre 15 godina

Prilika za Zaima da pokaze da je "MARADONA",za Diarru da je crna mamba,za Jokanovica da je pravi general i ZA GROBARE DA SU NAJBOLJI NAVIJACI U SVETU!!!!!

добро је...

pre 15 godina

Мислим да нисам прочитао коментар у коме се не спомиње Звезда. Мислим, доћи ће вам Лион и свака част на томе, али по коментарима могу да приметим да је вама јако битно, можда и битније, да Лион неће играту на Маракани. Ало бре, као да се неко сетио гробара и партизана када је на Маракану долазио нпр. Бајерн задњи пут ?! Ја ниједног тренутка тада нисам размишљао ни о партизану ни о хајдуку из куле ни о фирми ни о гробарима

Srb-in

pre 15 godina

Zaista lepa vest za ceo srpski fudbal. Nema veze koji rezultat na kraju bude, bice to dobro iskustvo. Samo mi se ne svidja to sto se Bjekovic muva (ne zaboravimo na proslonedeljni pokusaj prevrata u korist Zecevica).
I, da, jos jedno. Zaista ne razumem one (nazovimo ih) navijace C. Zvezde koji na ovakvu vest ostavljaju tako maliciozne komentare. To samo govori o tome koliko ih ovakvi potezi Partizana u stvari bole je su totalno neorganizovana i smesna ekipa trenutno. I, ja cu! Ne morate vi da se mucite: Bari '91...

avalon

pre 15 godina

Samo mali pregled ovih komentara jasno i glasno pokazuje:najtuznija i najpateticnija stvar na svetu je biti zvezdas! Kraj! Sa vama vise nema dijaloga i rasprave,vas treba definitivno zaliti!

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Svaka cast upravi na ovom potezu!
Opet cemo gledati u Humskoj jednu ekipu koja mozda igra jedan od najlepsih fudbala u Evropi!

A tim Partizana u narednoj godini moze da izgleda ovako:
Golman - Bozovic
Odbrana – Stevanovic Ngambi Djordjevic Obradovic (koji je najbolji levi bek u Evropi vec sad) a rezervni stoperi su fantasticni i fanaticni Knezevic i Jovanovic.
Veza – Zuka Moreira Lazic i Zaim
Napad – Diara, Stjepanovic
Ovo je ekipa sve majstor do majstora!
Tosica sam izbacio iz prve postave iako je fantastican igrac, jer smatram da je Lazic mnogo korisniji od njega i bitniji sraf za nasu igru. Stjepanovic je igrac ranga Jovetica, i ne znam sto ga neki navijaci stalno stavljaju u vezu, kad je on i napadac, poluspic, a moze i da igra u vezi…kao sto je i Joveta bio…ali znaci moze da bude vrhunski napadac.
A moze da igra i malo iza Diare, onog povucenijeg spica.
Uostalom mozemo da igramo sa jedim napadacem, i 3 izrazito ofanzivna fudbalera u vezi…poput Holandije na ovom EP, ili kao kod Tumbe - a svi se secamo koliko je golova davao Partizan pod njim.
Kako bilo znam da ce sve biti ok, jer Partizan ima fantasticih igraca da se sastave 2 ekipe…jednostavno ne secam se da j e ovoliki broj fantasticnih igraca Partizan imao u zadnjih 20 god. a mozda i vise!
Ovaj mali novajlija tojest veliki (s obzirom na visinu) Petrovic, na poziciji zadnjeg veznog je neverovatan talenat (ne mogu da verujem da neko sa tom visinom ima takvu tehniku) i on bi trebalo da dobije minutazu kad ne igra Zuka…pa svetski talenti iz nase omlad.skole- Ljajic, Brezancic,Miljkovic..
Ali s obzirom na igru na 3 fronta, povrede, kartone..bice posla za sve igrace i dobro je sto su nam prva postava i klupa jednakih kvaliteta, ali mislim da prvih 11 koje sam naveo moraju da pocnu sezonu jer bi bila ludost da i jedan od ovih igraca ne bude u prvih 11.

IvicaPFC

pre 15 godina

Odlican potez... Odlican pocetak za nas Grobare... Nije vazno da li cemo ih pobediti ili izgubiti... Nije vazno da li cemo uci u LS ili necemo... Jedino je vazno da budemo tu uz nas Partizan.

p.s. Nije vazno pobediti, nije vazno biti prvi, najlepse je osetiti Partizan u krvi!

malo mi zao zvezdasa

pre 15 godina

izvinte zvezdasi jel se pominje negde zvezda???meni se cini da ne i sta vi onda hocete?sacekajte malo budite strpljivi mozda bude neka vest i o tom klubu.mnogo ste ljubomorni i lepo vam je dule grobar rekao da zivite u proslosti.

Zh@X

pre 15 godina

@Dule grobar
Apsolutno se slazem sa tobom,i ja sam grobar,ali gde nadje bas Notingem Forest,pa oni su dvaput bili prvaci Kupa Evropskih Samoiona:))))

topkata na Darko Pancev

pre 15 godina

partizan samo prijateljske utakmice i moze da igra sa nakim boljim evropskim timom, a sto se tice secanja Bari '91 je puno svezije secanje a Zvezda je tom prilikom i osvojila kup evropskih sampiona, za razliku od davne '66 kada je neko bio "samo" vicesampion Evrope a uvek se rado secaju i pricaju o tome e tad se stvarno igrao fudbal kamenom.
(cukce, 24. jun 2008 08:50)

A ovi sa JNA mogu da dodju na Marakanu da se slikaju pored pehara sa velikim usima... Ne morate ici u Barsin, Milanov, Mancesterov muzej, taj pehar imamo i mi... I znamo koliko vas to boli...
(Marko Vozdovac, 24. jun 2008 10:42)

Cekajte, jel' to bilo onda kad niste nijednom sutnuli u okvir gola za 120 minuta utakmice?

solar

pre 15 godina

Svaka chast upravi Partizana za ovaj revijalni mech i chestitke za titulu josh jednom.

@ svi redom
kako je strava ovaj sajt b92, kad sluzi namesto psihica... dosta prepucavanja, bednici iskompleksirani!

Korleone

pre 15 godina

@djole.. Nema sta ti mene da ispravljas neznalice!!! Tebi ocigledno sve treba da se nacrta(i oboji). Rekao sam OPET zato sto je moguce da igramo sa Lionom vise puta u samo par meseci(ukoliko ih izvucemo u grupi). A ti ubuduce komentarisi vest,i ne pravi se pameten previse!

Mornar Popaj

pre 15 godina

Ne znam sta se vi cigani javljate ovde, pa vidim sa kakvim fudbalskim silama vi igrate u poslednje vreme. Jedina velika imena sa kojima ste igrali uzadnje vreme su bili PARTIZAN i Bajern a mi igramo i sa Interom i sa Realom sada sa Lionom pre toga LS opet sa Realom pa Portom pa Olimpikom i uvek bili ravnopravni. Mi igramo a vi! A da zaboravio sam! Igrali ste sa velesilom Levadiom izvinite!
A sto se tice ove utakmice nikako ne moze da bude losa stvar, samo dobra. Ako nista drugo ljudi ce moci da vide dobar fudbal. Svaka cast na zalaganju uprave i ljudi oko nje.
Da volim partizana ponosno kazem svima...

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ Ovi sa marakane mogu da dodju da pogledaju vrhunske zvezde Evropskog fudbala na JNA,posto oni ove sezone nece to videti na
svom stadionu...
(shonepfc, 23. jun 2008 22:53)

A ovi sa JNA mogu da dodju na Marakanu da se slikaju pored pehara sa velikim usima... Ne morate ici u Barsin, Milanov, Mancesterov muzej, taj pehar imamo i mi... I znamo koliko vas to boli...

Zelja fcv

pre 15 godina

Dobro nece biti bas 7:1 za Lijon, realnije je ocekivati 5:0 (petarda je u modi)! Ocekujemo Partizan u najboljem sastavu ikada, protiv Lijona! PRT-LYN 0:5!!!

VOJVODINA JE SAMPION!!!

cukce

pre 15 godina

partizan samo prijateljske utakmice i moze da igra sa nakim boljim evropskim timom, a sto se tice secanja Bari '91 je puno svezije secanje a Zvezda je tom prilikom i osvojila kup evropskih sampiona, za razliku od davne '66 kada je neko bio "samo" vicesampion Evrope a uvek se rado secaju i pricaju o tome e tad se stvarno igrao fudbal kamenom.

pomozimo

pre 15 godina

Obzirom da vam Bjeka ugovara utakmice uz Zekinu finansisku kontrolu,jasno mi je zbog čega niste mogli Zvezdu da dovedete.Zvezda je ipak bivši klupski prvak Evrope,cena je mnogo veća i skuplja,vi nemate para za takvog velikana,a Bunja i Toplica neće ni da čuju da smanje cenu niti da imaju bilo šta sa vašim mračnim silama prošlosti ili sadašnjosti.Iako sam siguran da je Bjeka sve pokušao,čak se i pozivao na komšiske veze,kao znamo se i to,ali dzaba,ne vredi..
Kao što pevamo i pevaćemo,tužno je biti navijač Partizana...pomozimo,Srbi smo.

zare

pre 15 godina

bravo. odlican protivnik. zaista ne treba sitnicariti. olimpik lion je fenomenalan tim i bice jedna jaka provera za tim partizana. nema veze rezultat, videce se da li negde skripi i na vreme da se popravi do pocetka kvalifikacija. zaista odlicno.

ADVOKAT

pre 15 godina

"djole",decko je hteo da kaze ponovo sa Lionom u LS,aludirajuci na to da je ovo 23.jula prva,a nova(ponovo) u ligi...Nema to veze sa Marsejom i 2003-om...

Vuki

pre 15 godina

to uprava vec sprema alibi,i na lep nacin pokusava reci da nema nista od lige sampiona,i da velike timove mozete gledati samo na prijateljskim mecevima..spremajte se vi za uefa kup,bolje vam je..

shone

pre 15 godina

Tomic najbolji direktor na svetu...Svaka cast za sve bice u fudbalu isto kao u basketu 007 bicemo dominantni u Srbiji kao i u basketu.

Stella rossa di Belgrado

pre 15 godina

Koja tuga,pa vi jurite evropske velikane po evropi da se neko smiluje i dodje da odigra utakmicu sa vama,jos je kao jako bitna stavka navedeno da ce doci u najjacem sastavu.Pa oni ljudi hteli da posalju drugi tim ali ste nekako iskukali da dodju najbolji a kao garanciju da vas ne izigraju tu klauzulu stavili u ugovor.
Da nije tuzno bilo bi smesno.Najjace da se vi sa ovim hvalite, pa da neko iz zvezde ide i redom moli da mu neko dodje na prijateljsku utakmicu i jos moli da ne dodju sa drugim timom mene bi bilo sramota.
I da jako bitan podatak,igrace se u 20:45, odnosno u terminu lige sampiona,pa da, kad vec nemozete da je igrate mozete da se pretvarate.Mislim da bi pun pogodak bio da pre meca iznesete i musemu na centar pa da sve izgleda kao stvarno.

el mago

pre 15 godina

hehehhe! A jedva cekam da procitam komentare na vest ,,Partizan ponizen na domacem terenu protiv drugog tima Olimpika,,
Tad ce biti: ,,dobro ovo je bilo samo uigravanje! Al osvojicemo mi LS! hahahaha! radujte se jos malo...nemate jos mnogo vremena!

Ivan

pre 15 godina

Uprava je svesna da samo u prijateljskim utakmicama grobari mogu da vide neki veci klub...pa neka im, neka i oni gledaju malo...jer od LS nema nista.

Marko

pre 15 godina

"crno-beli bili u pregovorima i sa nekoliko nemačkih bundesligaša i sa po jednim od vodećih timova iz Španije i Italije."

I SVI ODKAZALI

Dule grobar

pre 15 godina

Za mnoge zvezdase - posto vidim da se bunite na komentar br. 6 koji kaze - "veliki sa velikima" onda ako hocete preciznije neka glasi - NAJJACI SA NAJJACIMA. A posto ste kritikovanjem tog komentara zeleli nama Grobarima da stavite do znanja da ste vi veliki klub (sto veliki klubovi nikad ne govore to se zna, ali vi ne spadate u njih) onda dok mi igramo prijateljske utakmice sa "malim" Lionom, Arsenalom, Celzijem i drugima, vi svoje utakmice lepo igrajte sa VELIKIM Notingem Forestom, Steauom, Sent Etjenom, Ajntrahtom ili s'kim vec jer vama ti "mali" klubovi koji nikad nisu bili prvaci Evrope ne odgovaraju, isuvise su mali. Kakav bi to skup bio, sve prvaci evrope iz proslog milenijuma, Toplica bi verovatno organizovao neki koktel za sve veterane klubova gde bi se svi prisecali kako su osvajali Evropu pre 100 i vise godina. Naravno tu bi bio i Dragan Dzajic i Marinkovic okruzeni sa po 10-ak murjaka koji bi ih pomno cuvali dok se oni prisecaju Barija i 1991. godine, uostalom njima kao i svim navijacima Zvezde nije nista drugo ni preostalo nego da zive u proslosti a to je odlika samo jadnih ljudi koji su sve izgubili i kojima je samo to ostalo - lepe uspomene. I tako, dok traje taj koktel u pricama ko je superiornije osvojio Evropu dok se u fudbalu jos nije igralo loptom vec se sutirao kamen, na drugom kraju brda Partizan i Lion igraju prijateljsku utakmicu. "Mali" protiv "malih", Partizan ce najverovatnije i izgubiti, nema veze, ali to ce im biti veliko iskustvo za narednu sezonu u kojoj ce najverovatnije, kao najbolji nas tim realno, osvojiti prvenstvo. A oni drugi koji zive u proslosti ce tugovati zbog izgubljene titule, ali nema veze, svake godine mozete da organizujete koktele i da proslavljate "jubileje" tipa "12384 dana od Barija", pa sledeceg dana "12385 dana od Barija" pa sledeceg "12386 dana od Barija" itd. Ipak smo mi veoma MALI o odnosu na vas i ne slavimo jubileje, mi kao i svi ostali MALI klubovi samo gledamo ka buducnosti, a to je, cini mi se, veoma normalno. Za vas izgleda nije.

STEVKE-GROBAR!!!!

pre 15 godina

STA RECI ZA UPRAVU PARTIZANA!!!!
NEMAM RECI KOLIKO SAM SRECAN!!!!
DOLAZIM DA GLEDAM PARTIZAN SA ZVEZDAMA SVETSKOG FUDBALA!!!!
NAPRED PARTIZAN!!!!

Imam tetovazu, na bezobrazno mesto kako kazu...

pre 15 godina

Ovo me bas raduje, mada cinjenica da se jos uvek tu vrzma ozloglaseni Bjeka... to mi ide na zivce, mada ako se desi da preko Bjeke dobijemo i nekog igraca Liona bar na pozajmicu... Bjekovic mi nece smetati, cak sta vise istetoviracu ga na bicepsu...

grobar

pre 15 godina

Ne razumem zasto mi moramo da zovem ''velike'' klubove da igraju sa nama zar smo toliko ponizni da moramo s njima ugovarati da dolaze sa prvim timom...

shonepfc

pre 15 godina

Ovi sa marakane mogu da dodju da pogledaju vrhunske zvezde Evropskog fudbala na JNA,posto oni ove sezone nece to videti na
svom stadionu...

zvezzdas_lux

pre 15 godina

kada vidim komentar veliki sa velikim .kad ono statistika govori da nijedan ni drugi tim nikada u njihovim istorijama nisu osvajali ligu sampiona ili kup uefa .a kada zajedno izracunaju kupljene titule to dodje negde cifra oko 20 sa kupovima do 25 hahahahaha.bas veliki sa velikim mada ja bih rekao vise malo veci sa malo manjim hahaha

LUX UE

pre 15 godina

Citam na Francuskom sajtu povesce i zensku ekipu , da odigraju jednu tekmu sa zlezdom .....

Kazu ovi njihovi nisu ni zasluzili da igraju sa muskom ekipom ....
Muski sa muskima..Ove devojcic sto stalno placu , kominice nase ...znate i jel da...U nekoj rupi igraju ....

pun

pre 15 godina

tako to rade veliki klubovi!

@theGreat pa sto da igra sa nekim nizerazrednim timom iz Ljutice Bogdana, kada je velikan samo par stotina metara dalje?

Vaj Nime

pre 15 godina

Majstorski. Po ko zna koji put za redompravi potez uprave Partizana. Svaka cast - Grobari svi na stadion da jos jednom proslavimo titule i da pozovemo na jos vece uspehe.

Dule grobar

pre 15 godina

Za mnoge zvezdase - posto vidim da se bunite na komentar br. 6 koji kaze - "veliki sa velikima" onda ako hocete preciznije neka glasi - NAJJACI SA NAJJACIMA. A posto ste kritikovanjem tog komentara zeleli nama Grobarima da stavite do znanja da ste vi veliki klub (sto veliki klubovi nikad ne govore to se zna, ali vi ne spadate u njih) onda dok mi igramo prijateljske utakmice sa "malim" Lionom, Arsenalom, Celzijem i drugima, vi svoje utakmice lepo igrajte sa VELIKIM Notingem Forestom, Steauom, Sent Etjenom, Ajntrahtom ili s'kim vec jer vama ti "mali" klubovi koji nikad nisu bili prvaci Evrope ne odgovaraju, isuvise su mali. Kakav bi to skup bio, sve prvaci evrope iz proslog milenijuma, Toplica bi verovatno organizovao neki koktel za sve veterane klubova gde bi se svi prisecali kako su osvajali Evropu pre 100 i vise godina. Naravno tu bi bio i Dragan Dzajic i Marinkovic okruzeni sa po 10-ak murjaka koji bi ih pomno cuvali dok se oni prisecaju Barija i 1991. godine, uostalom njima kao i svim navijacima Zvezde nije nista drugo ni preostalo nego da zive u proslosti a to je odlika samo jadnih ljudi koji su sve izgubili i kojima je samo to ostalo - lepe uspomene. I tako, dok traje taj koktel u pricama ko je superiornije osvojio Evropu dok se u fudbalu jos nije igralo loptom vec se sutirao kamen, na drugom kraju brda Partizan i Lion igraju prijateljsku utakmicu. "Mali" protiv "malih", Partizan ce najverovatnije i izgubiti, nema veze, ali to ce im biti veliko iskustvo za narednu sezonu u kojoj ce najverovatnije, kao najbolji nas tim realno, osvojiti prvenstvo. A oni drugi koji zive u proslosti ce tugovati zbog izgubljene titule, ali nema veze, svake godine mozete da organizujete koktele i da proslavljate "jubileje" tipa "12384 dana od Barija", pa sledeceg dana "12385 dana od Barija" pa sledeceg "12386 dana od Barija" itd. Ipak smo mi veoma MALI o odnosu na vas i ne slavimo jubileje, mi kao i svi ostali MALI klubovi samo gledamo ka buducnosti, a to je, cini mi se, veoma normalno. Za vas izgleda nije.

LUX UE

pre 15 godina

Citam na Francuskom sajtu povesce i zensku ekipu , da odigraju jednu tekmu sa zlezdom .....

Kazu ovi njihovi nisu ni zasluzili da igraju sa muskom ekipom ....
Muski sa muskima..Ove devojcic sto stalno placu , kominice nase ...znate i jel da...U nekoj rupi igraju ....

STEVKE-GROBAR!!!!

pre 15 godina

STA RECI ZA UPRAVU PARTIZANA!!!!
NEMAM RECI KOLIKO SAM SRECAN!!!!
DOLAZIM DA GLEDAM PARTIZAN SA ZVEZDAMA SVETSKOG FUDBALA!!!!
NAPRED PARTIZAN!!!!

shonepfc

pre 15 godina

Ovi sa marakane mogu da dodju da pogledaju vrhunske zvezde Evropskog fudbala na JNA,posto oni ove sezone nece to videti na
svom stadionu...

Vaj Nime

pre 15 godina

Majstorski. Po ko zna koji put za redompravi potez uprave Partizana. Svaka cast - Grobari svi na stadion da jos jednom proslavimo titule i da pozovemo na jos vece uspehe.

zvezzdas_lux

pre 15 godina

kada vidim komentar veliki sa velikim .kad ono statistika govori da nijedan ni drugi tim nikada u njihovim istorijama nisu osvajali ligu sampiona ili kup uefa .a kada zajedno izracunaju kupljene titule to dodje negde cifra oko 20 sa kupovima do 25 hahahahaha.bas veliki sa velikim mada ja bih rekao vise malo veci sa malo manjim hahaha

pun

pre 15 godina

tako to rade veliki klubovi!

@theGreat pa sto da igra sa nekim nizerazrednim timom iz Ljutice Bogdana, kada je velikan samo par stotina metara dalje?

malo mi zao zvezdasa

pre 15 godina

izvinte zvezdasi jel se pominje negde zvezda???meni se cini da ne i sta vi onda hocete?sacekajte malo budite strpljivi mozda bude neka vest i o tom klubu.mnogo ste ljubomorni i lepo vam je dule grobar rekao da zivite u proslosti.

topkata na Darko Pancev

pre 15 godina

partizan samo prijateljske utakmice i moze da igra sa nakim boljim evropskim timom, a sto se tice secanja Bari '91 je puno svezije secanje a Zvezda je tom prilikom i osvojila kup evropskih sampiona, za razliku od davne '66 kada je neko bio "samo" vicesampion Evrope a uvek se rado secaju i pricaju o tome e tad se stvarno igrao fudbal kamenom.
(cukce, 24. jun 2008 08:50)

A ovi sa JNA mogu da dodju na Marakanu da se slikaju pored pehara sa velikim usima... Ne morate ici u Barsin, Milanov, Mancesterov muzej, taj pehar imamo i mi... I znamo koliko vas to boli...
(Marko Vozdovac, 24. jun 2008 10:42)

Cekajte, jel' to bilo onda kad niste nijednom sutnuli u okvir gola za 120 minuta utakmice?

Imam tetovazu, na bezobrazno mesto kako kazu...

pre 15 godina

Ovo me bas raduje, mada cinjenica da se jos uvek tu vrzma ozloglaseni Bjeka... to mi ide na zivce, mada ako se desi da preko Bjeke dobijemo i nekog igraca Liona bar na pozajmicu... Bjekovic mi nece smetati, cak sta vise istetoviracu ga na bicepsu...

joca

pre 15 godina

Prilika za Zaima da pokaze da je "MARADONA",za Diarru da je crna mamba,za Jokanovica da je pravi general i ZA GROBARE DA SU NAJBOLJI NAVIJACI U SVETU!!!!!

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Svaka cast upravi na ovom potezu!
Opet cemo gledati u Humskoj jednu ekipu koja mozda igra jedan od najlepsih fudbala u Evropi!

A tim Partizana u narednoj godini moze da izgleda ovako:
Golman - Bozovic
Odbrana – Stevanovic Ngambi Djordjevic Obradovic (koji je najbolji levi bek u Evropi vec sad) a rezervni stoperi su fantasticni i fanaticni Knezevic i Jovanovic.
Veza – Zuka Moreira Lazic i Zaim
Napad – Diara, Stjepanovic
Ovo je ekipa sve majstor do majstora!
Tosica sam izbacio iz prve postave iako je fantastican igrac, jer smatram da je Lazic mnogo korisniji od njega i bitniji sraf za nasu igru. Stjepanovic je igrac ranga Jovetica, i ne znam sto ga neki navijaci stalno stavljaju u vezu, kad je on i napadac, poluspic, a moze i da igra u vezi…kao sto je i Joveta bio…ali znaci moze da bude vrhunski napadac.
A moze da igra i malo iza Diare, onog povucenijeg spica.
Uostalom mozemo da igramo sa jedim napadacem, i 3 izrazito ofanzivna fudbalera u vezi…poput Holandije na ovom EP, ili kao kod Tumbe - a svi se secamo koliko je golova davao Partizan pod njim.
Kako bilo znam da ce sve biti ok, jer Partizan ima fantasticih igraca da se sastave 2 ekipe…jednostavno ne secam se da j e ovoliki broj fantasticnih igraca Partizan imao u zadnjih 20 god. a mozda i vise!
Ovaj mali novajlija tojest veliki (s obzirom na visinu) Petrovic, na poziciji zadnjeg veznog je neverovatan talenat (ne mogu da verujem da neko sa tom visinom ima takvu tehniku) i on bi trebalo da dobije minutazu kad ne igra Zuka…pa svetski talenti iz nase omlad.skole- Ljajic, Brezancic,Miljkovic..
Ali s obzirom na igru na 3 fronta, povrede, kartone..bice posla za sve igrace i dobro je sto su nam prva postava i klupa jednakih kvaliteta, ali mislim da prvih 11 koje sam naveo moraju da pocnu sezonu jer bi bila ludost da i jedan od ovih igraca ne bude u prvih 11.

sumadinac fr.

pre 15 godina

@zvezdas lux !!
Neznam koliko su ti godine,pretpostavljam da si neki klinac pa zato pises takve komentare,i ja sam nekad bio momak ali vise nisam tako i tvoja Zvezda ako je jednom slucajno osvoila kup sampiona ne znaci da je vecito sampion isto kao i ja momak!!!

rosa salvahe

pre 15 godina

@ stella rosa di belgrado

... nama na prijateljsku kompletni (pa makar i uz klauzulu u ugovoru)

... a vama i na takmicarske utakmice sa drugim timom!

HAHAHAHAHHHAAHAH !!

Partizan je večan

pre 15 godina

Evo ovako:

Tomic stvarno dobro radi svoj posao.Polako pravi evropski Partizan!Kad se protiv Real Madrida i Intera nismo obrukali zasto bi se obrukali protiv Liona.Ne mogu samo da shvatim ove ciganske kretene koji nesto ovde komentarisu.Igrali smo sa Interom i izgubili 1:0,od Reala smo izgubili 2:0,PA STA?!Da li su nas ponizili,NISU.I zasto vi sad pisete kako cemo da primimo 5,6 ili 7 golova.Kao vi ste neki klub.Pa za vas je drugi tim Boltona bio prejak,da li ste vi normalni.Pa Aris,jedan prosecan Grcki klub vas je napunio sa tri gola.Levadiu ste jedva izbacili i ovde komentarisete nesto.Znam ja da vas boli to sto u Partizan stizu dobra pojacanja,sto su ostali igraci oko kojh se gradila igra prosle godine.Vama je krivo sto onaj vas nesposobno Bunjevcevic nije Tomicu ni do kolena.
I jos samo da vas pitam,kad vas na vasem stadionu ponizi ekipa kao sto je Bolton(i to sa drugom ekipom)zar vas nije sramota da kazete da ste bili evropski prvaci.Pogledajte samo KK Partizan,bili smo evropski prvaci,ove sezone smo pobedjivali najjace evropske ekipe,pa koliko puta smo mi to pomenuli da smo bili evropski prvaci-NIJEDNOM!!!

Srb-in

pre 15 godina

Zaista lepa vest za ceo srpski fudbal. Nema veze koji rezultat na kraju bude, bice to dobro iskustvo. Samo mi se ne svidja to sto se Bjekovic muva (ne zaboravimo na proslonedeljni pokusaj prevrata u korist Zecevica).
I, da, jos jedno. Zaista ne razumem one (nazovimo ih) navijace C. Zvezde koji na ovakvu vest ostavljaju tako maliciozne komentare. To samo govori o tome koliko ih ovakvi potezi Partizana u stvari bole je su totalno neorganizovana i smesna ekipa trenutno. I, ja cu! Ne morate vi da se mucite: Bari '91...

kit-kat

pre 15 godina

@(Stella rossa di Belgrado, 24. jun 2008 00:25)

ma znam da vas uzasno boli... samo nemoj da cmizdris toliko, sacuvaj suze za derbije ;)

eehe

pre 15 godina

Crvena Zveda u julu igra prijateljsku utakmicu protiv ekipe Vlaznimija, ali uslov nije bio da dodje prvi sastav, kako bi i Zvezda mogla da se nada pobedi. Termin utakmice je u 9 ujutro, kako bi Zvezda uhvatila protivnike na spavanju.

shone

pre 15 godina

Tomic najbolji direktor na svetu...Svaka cast za sve bice u fudbalu isto kao u basketu 007 bicemo dominantni u Srbiji kao i u basketu.

ADVOKAT

pre 15 godina

"djole",decko je hteo da kaze ponovo sa Lionom u LS,aludirajuci na to da je ovo 23.jula prva,a nova(ponovo) u ligi...Nema to veze sa Marsejom i 2003-om...

IvicaPFC

pre 15 godina

Odlican potez... Odlican pocetak za nas Grobare... Nije vazno da li cemo ih pobediti ili izgubiti... Nije vazno da li cemo uci u LS ili necemo... Jedino je vazno da budemo tu uz nas Partizan.

p.s. Nije vazno pobediti, nije vazno biti prvi, najlepse je osetiti Partizan u krvi!

grobar

pre 15 godina

Ne razumem zasto mi moramo da zovem ''velike'' klubove da igraju sa nama zar smo toliko ponizni da moramo s njima ugovarati da dolaze sa prvim timom...

zare

pre 15 godina

bravo. odlican protivnik. zaista ne treba sitnicariti. olimpik lion je fenomenalan tim i bice jedna jaka provera za tim partizana. nema veze rezultat, videce se da li negde skripi i na vreme da se popravi do pocetka kvalifikacija. zaista odlicno.

Zh@X

pre 15 godina

@Dule grobar
Apsolutno se slazem sa tobom,i ja sam grobar,ali gde nadje bas Notingem Forest,pa oni su dvaput bili prvaci Kupa Evropskih Samoiona:))))

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ Ovi sa marakane mogu da dodju da pogledaju vrhunske zvezde Evropskog fudbala na JNA,posto oni ove sezone nece to videti na
svom stadionu...
(shonepfc, 23. jun 2008 22:53)

A ovi sa JNA mogu da dodju na Marakanu da se slikaju pored pehara sa velikim usima... Ne morate ici u Barsin, Milanov, Mancesterov muzej, taj pehar imamo i mi... I znamo koliko vas to boli...

Igor_PFC

pre 15 godina

Veljko Paunovic dolazi u Partizan 100%!!!ostalo je jos samo da potpise ugovor...pored njega treba ocekivati jos najvise jedog igraca...pocinjemo da pevamo nanananananananana liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona!!!

kokan87

pre 15 godina

Zaista lepa vest, iako sam delija, i ne vidim svrhu komsijskog prepucavanja. Da imamo iole malo mozga u tim glavama maximalno bismo se podrzavali jer ako ovu sezonu use*emo kao prosle imacemo predstavnika u prvom kolu kvlifikacija za LS i mozda 2 predstavnika u UEFA kupu. Zelim Partizanu srecu u debiju, i ulazak u LS, isto koliko i da Zvezda prezimi u Evropi > iz sveg srca. Ne razumem taj debilizam medju navijacima, jedno je voleti svoj klub, ali je apsurd mrzeti sve ostale. Svi smo mi ista djubrad za one preko, ako nas pola sveta mrzi ne moramo i mi medjusobno...

Just

pre 15 godina

pa nije bas da Partizan nema sta da obelezava, ima ima recimo rekord 7-1, pa 6-0 u kupu,,,,,,,itd. :D, a mozda se zvezdasi secaju: Zenita, PSV-a, Strazbura, pa ako hocete i Libereca (koga ste dobili na pripremama, pa vas oni pretupali u kvalifikacijama :D),.........

Stella rossa di Belgrado

pre 15 godina

Koja tuga,pa vi jurite evropske velikane po evropi da se neko smiluje i dodje da odigra utakmicu sa vama,jos je kao jako bitna stavka navedeno da ce doci u najjacem sastavu.Pa oni ljudi hteli da posalju drugi tim ali ste nekako iskukali da dodju najbolji a kao garanciju da vas ne izigraju tu klauzulu stavili u ugovor.
Da nije tuzno bilo bi smesno.Najjace da se vi sa ovim hvalite, pa da neko iz zvezde ide i redom moli da mu neko dodje na prijateljsku utakmicu i jos moli da ne dodju sa drugim timom mene bi bilo sramota.
I da jako bitan podatak,igrace se u 20:45, odnosno u terminu lige sampiona,pa da, kad vec nemozete da je igrate mozete da se pretvarate.Mislim da bi pun pogodak bio da pre meca iznesete i musemu na centar pa da sve izgleda kao stvarno.

cukce

pre 15 godina

partizan samo prijateljske utakmice i moze da igra sa nakim boljim evropskim timom, a sto se tice secanja Bari '91 je puno svezije secanje a Zvezda je tom prilikom i osvojila kup evropskih sampiona, za razliku od davne '66 kada je neko bio "samo" vicesampion Evrope a uvek se rado secaju i pricaju o tome e tad se stvarno igrao fudbal kamenom.

Gerasim

pre 15 godina

ljubitelji zvezde su toliko jadni, bedni, tashti i td.., da jednostavno ne mogu priznati dominaciju Partizana u zadnjih 15-ak god. pucaju od zavisti pa cak i kad Partizan objavi vest kao sto je ova. taj pehar kupa shampiona su osvojili kad se igralo sa "krpenjachama" i to ce spominjati dok je sveta i veka. (cast normalnim delijama). decaci, probudite se 2008. je god! ne trosite snagu na pisanje nesuvislih komentara, vec je cuvajte za prave stvari. bodrite svoj klub, predstoje vam kvalifikacije za kup UEFA.

nemanja87

pre 15 godina

OBRADOVIC NAJBOLJI LEVI BEK NA SVETU.buhahahahahhahahahhahahhahhaha,hohohohohoohohohohoohohohooh,ne verujem.ha ha ha ha ma CAR,ho ho ho ho ho,znaci idalje ne verujem sta sam procitao.Druze aj da ti se javim kad se smorim pa da me ovako nasmejes do suza,molim te.ha ha ha ha ha ha,CAR

victory

pre 15 godina

@LazniSjaj
Ko je nasao da prica o mrznji?Pa u svakom tvom komentaru vezanom za Partizan je uocljiva ogromna kolicina mrznje...

добро је...

pre 15 godina

Мислим да нисам прочитао коментар у коме се не спомиње Звезда. Мислим, доћи ће вам Лион и свака част на томе, али по коментарима могу да приметим да је вама јако битно, можда и битније, да Лион неће играту на Маракани. Ало бре, као да се неко сетио гробара и партизана када је на Маракану долазио нпр. Бајерн задњи пут ?! Ја ниједног тренутка тада нисам размишљао ни о партизану ни о хајдуку из куле ни о фирми ни о гробарима

pomozimo

pre 15 godina

Obzirom da vam Bjeka ugovara utakmice uz Zekinu finansisku kontrolu,jasno mi je zbog čega niste mogli Zvezdu da dovedete.Zvezda je ipak bivši klupski prvak Evrope,cena je mnogo veća i skuplja,vi nemate para za takvog velikana,a Bunja i Toplica neće ni da čuju da smanje cenu niti da imaju bilo šta sa vašim mračnim silama prošlosti ili sadašnjosti.Iako sam siguran da je Bjeka sve pokušao,čak se i pozivao na komšiske veze,kao znamo se i to,ali dzaba,ne vredi..
Kao što pevamo i pevaćemo,tužno je biti navijač Partizana...pomozimo,Srbi smo.

Gerasim

pre 15 godina

ljubitelji zvezde su toliko jadni, bedni, tashti i td.., da jednostavno ne mogu priznati dominaciju Partizana u zadnjih 15-ak god. pucaju od zavisti pa cak i kad Partizan objavi vest kao sto je ova. taj pehar kupa shampiona su osvojili kad se igralo sa "krpenjachama" i to ce spominjati dok je sveta i veka. (cast normalnim delijama). decaci, probudite se 2008. je god! ne trosite snagu na pisanje nesuvislih komentara, vec je cuvajte za prave stvari. bodrite svoj klub, predstoje vam kvalifikacije za kup UEFA.

Max grobar

pre 15 godina

Bravo majstori!!! Tako se otvara sezona...Ljudi nadjite spica, ekipa je super ali fali napadac, bez njega nema ''zime'' u evropi...

el mago

pre 15 godina

hehehhe! A jedva cekam da procitam komentare na vest ,,Partizan ponizen na domacem terenu protiv drugog tima Olimpika,,
Tad ce biti: ,,dobro ovo je bilo samo uigravanje! Al osvojicemo mi LS! hahahaha! radujte se jos malo...nemate jos mnogo vremena!

Marko

pre 15 godina

"crno-beli bili u pregovorima i sa nekoliko nemačkih bundesligaša i sa po jednim od vodećih timova iz Španije i Italije."

I SVI ODKAZALI

Zelja fcv

pre 15 godina

Dobro nece biti bas 7:1 za Lijon, realnije je ocekivati 5:0 (petarda je u modi)! Ocekujemo Partizan u najboljem sastavu ikada, protiv Lijona! PRT-LYN 0:5!!!

VOJVODINA JE SAMPION!!!

Patriots

pre 15 godina

prepucavate se bzv.. kad je svima jasno da Lion nece igrati u prvom sastavu jer je to isuvise rano za njih da bi prvi tim odigrao pripremnu utakmicu... to je prilika za igrace iz drugog i treceg plana da se pokazu, a najbolji poput Benzemei Zuninja nice ni igrati, jer nijedan trener ne bi rizikovao njihove povrede tako rano u beznacajnoj utakmici... A i Partizanu bi bilo mnogo pametnije da je te pare sto daje Lionu ulozio u nekog igraca, jer Lion ne dolazi da bi proverao snagu sa Partizanom, jer je realno Partizan slab za njihove ciljeve u evropi, vec da uzmu debele pare od Partizana

stoorm

pre 15 godina

Ne znam koliko je to provereno za Paunovica da li dolazi u partizan, ako crno-beli hoce da ga dovedu moraju platiti negde oko 800.000e. Jer je on pod ugovorom. Mozda je on resenje za jos jednog napadaca koji nedostaje?

Ivan

pre 15 godina

Uprava je svesna da samo u prijateljskim utakmicama grobari mogu da vide neki veci klub...pa neka im, neka i oni gledaju malo...jer od LS nema nista.

Toliko od mene!!

pre 15 godina

GERASIM Mi jadni,a vi placate i molite velikane da vam dovedu makar i drugi tim da igrate sa njima!!!! Vi dominirate zadnjih 15 godina,a ZVEZDA vas u tih 15 godina 15 puta pobedila i 5 puta se igrala sa vama pa vam dala bod,mozda gresim ali ne puno!!! Mi osvojili nesto sa krpenjacama?Mozda i jesmi,ali to sto smo osvojili to se zove EVROPA,to se zove SVET!!!!! Osvojili smo i jos nesto pored toga sto smo bili sampioni evrope i sveta,a to je najvise duplih kruna,titula,kupova!!! Samo vi i dalje dominirajte,molite,placajte evropske ekipe da vam dovedu rezerve,takva dominacija i klub koji tako nisko padne dolici samo jednom malom partizanu koji opasno dominira ekipama ispod njega,ali ZVEZDA je nesto nedostizno za vas bas kao sto vam je i bilo koja zvezda na nebu nedostizna!!!

Vuki

pre 15 godina

to uprava vec sprema alibi,i na lep nacin pokusava reci da nema nista od lige sampiona,i da velike timove mozete gledati samo na prijateljskim mecevima..spremajte se vi za uefa kup,bolje vam je..

Mornar Popaj

pre 15 godina

Ne znam sta se vi cigani javljate ovde, pa vidim sa kakvim fudbalskim silama vi igrate u poslednje vreme. Jedina velika imena sa kojima ste igrali uzadnje vreme su bili PARTIZAN i Bajern a mi igramo i sa Interom i sa Realom sada sa Lionom pre toga LS opet sa Realom pa Portom pa Olimpikom i uvek bili ravnopravni. Mi igramo a vi! A da zaboravio sam! Igrali ste sa velesilom Levadiom izvinite!
A sto se tice ove utakmice nikako ne moze da bude losa stvar, samo dobra. Ako nista drugo ljudi ce moci da vide dobar fudbal. Svaka cast na zalaganju uprave i ljudi oko nje.
Da volim partizana ponosno kazem svima...

Korleone

pre 15 godina

@djole.. Nema sta ti mene da ispravljas neznalice!!! Tebi ocigledno sve treba da se nacrta(i oboji). Rekao sam OPET zato sto je moguce da igramo sa Lionom vise puta u samo par meseci(ukoliko ih izvucemo u grupi). A ti ubuduce komentarisi vest,i ne pravi se pameten previse!

solar

pre 15 godina

Svaka chast upravi Partizana za ovaj revijalni mech i chestitke za titulu josh jednom.

@ svi redom
kako je strava ovaj sajt b92, kad sluzi namesto psihica... dosta prepucavanja, bednici iskompleksirani!

avalon

pre 15 godina

Samo mali pregled ovih komentara jasno i glasno pokazuje:najtuznija i najpateticnija stvar na svetu je biti zvezdas! Kraj! Sa vama vise nema dijaloga i rasprave,vas treba definitivno zaliti!

zvezzdas_lux

pre 15 godina

kada vidim komentar veliki sa velikim .kad ono statistika govori da nijedan ni drugi tim nikada u njihovim istorijama nisu osvajali ligu sampiona ili kup uefa .a kada zajedno izracunaju kupljene titule to dodje negde cifra oko 20 sa kupovima do 25 hahahahaha.bas veliki sa velikim mada ja bih rekao vise malo veci sa malo manjim hahaha

Zelja fcv

pre 15 godina

Dobro nece biti bas 7:1 za Lijon, realnije je ocekivati 5:0 (petarda je u modi)! Ocekujemo Partizan u najboljem sastavu ikada, protiv Lijona! PRT-LYN 0:5!!!

VOJVODINA JE SAMPION!!!

Stella rossa di Belgrado

pre 15 godina

Koja tuga,pa vi jurite evropske velikane po evropi da se neko smiluje i dodje da odigra utakmicu sa vama,jos je kao jako bitna stavka navedeno da ce doci u najjacem sastavu.Pa oni ljudi hteli da posalju drugi tim ali ste nekako iskukali da dodju najbolji a kao garanciju da vas ne izigraju tu klauzulu stavili u ugovor.
Da nije tuzno bilo bi smesno.Najjace da se vi sa ovim hvalite, pa da neko iz zvezde ide i redom moli da mu neko dodje na prijateljsku utakmicu i jos moli da ne dodju sa drugim timom mene bi bilo sramota.
I da jako bitan podatak,igrace se u 20:45, odnosno u terminu lige sampiona,pa da, kad vec nemozete da je igrate mozete da se pretvarate.Mislim da bi pun pogodak bio da pre meca iznesete i musemu na centar pa da sve izgleda kao stvarno.

grobar

pre 15 godina

Ne razumem zasto mi moramo da zovem ''velike'' klubove da igraju sa nama zar smo toliko ponizni da moramo s njima ugovarati da dolaze sa prvim timom...

Ivan

pre 15 godina

Uprava je svesna da samo u prijateljskim utakmicama grobari mogu da vide neki veci klub...pa neka im, neka i oni gledaju malo...jer od LS nema nista.

Marko

pre 15 godina

"crno-beli bili u pregovorima i sa nekoliko nemačkih bundesligaša i sa po jednim od vodećih timova iz Španije i Italije."

I SVI ODKAZALI

LUX UE

pre 15 godina

Citam na Francuskom sajtu povesce i zensku ekipu , da odigraju jednu tekmu sa zlezdom .....

Kazu ovi njihovi nisu ni zasluzili da igraju sa muskom ekipom ....
Muski sa muskima..Ove devojcic sto stalno placu , kominice nase ...znate i jel da...U nekoj rupi igraju ....

Dule grobar

pre 15 godina

Za mnoge zvezdase - posto vidim da se bunite na komentar br. 6 koji kaze - "veliki sa velikima" onda ako hocete preciznije neka glasi - NAJJACI SA NAJJACIMA. A posto ste kritikovanjem tog komentara zeleli nama Grobarima da stavite do znanja da ste vi veliki klub (sto veliki klubovi nikad ne govore to se zna, ali vi ne spadate u njih) onda dok mi igramo prijateljske utakmice sa "malim" Lionom, Arsenalom, Celzijem i drugima, vi svoje utakmice lepo igrajte sa VELIKIM Notingem Forestom, Steauom, Sent Etjenom, Ajntrahtom ili s'kim vec jer vama ti "mali" klubovi koji nikad nisu bili prvaci Evrope ne odgovaraju, isuvise su mali. Kakav bi to skup bio, sve prvaci evrope iz proslog milenijuma, Toplica bi verovatno organizovao neki koktel za sve veterane klubova gde bi se svi prisecali kako su osvajali Evropu pre 100 i vise godina. Naravno tu bi bio i Dragan Dzajic i Marinkovic okruzeni sa po 10-ak murjaka koji bi ih pomno cuvali dok se oni prisecaju Barija i 1991. godine, uostalom njima kao i svim navijacima Zvezde nije nista drugo ni preostalo nego da zive u proslosti a to je odlika samo jadnih ljudi koji su sve izgubili i kojima je samo to ostalo - lepe uspomene. I tako, dok traje taj koktel u pricama ko je superiornije osvojio Evropu dok se u fudbalu jos nije igralo loptom vec se sutirao kamen, na drugom kraju brda Partizan i Lion igraju prijateljsku utakmicu. "Mali" protiv "malih", Partizan ce najverovatnije i izgubiti, nema veze, ali to ce im biti veliko iskustvo za narednu sezonu u kojoj ce najverovatnije, kao najbolji nas tim realno, osvojiti prvenstvo. A oni drugi koji zive u proslosti ce tugovati zbog izgubljene titule, ali nema veze, svake godine mozete da organizujete koktele i da proslavljate "jubileje" tipa "12384 dana od Barija", pa sledeceg dana "12385 dana od Barija" pa sledeceg "12386 dana od Barija" itd. Ipak smo mi veoma MALI o odnosu na vas i ne slavimo jubileje, mi kao i svi ostali MALI klubovi samo gledamo ka buducnosti, a to je, cini mi se, veoma normalno. Za vas izgleda nije.

el mago

pre 15 godina

hehehhe! A jedva cekam da procitam komentare na vest ,,Partizan ponizen na domacem terenu protiv drugog tima Olimpika,,
Tad ce biti: ,,dobro ovo je bilo samo uigravanje! Al osvojicemo mi LS! hahahaha! radujte se jos malo...nemate jos mnogo vremena!

cukce

pre 15 godina

partizan samo prijateljske utakmice i moze da igra sa nakim boljim evropskim timom, a sto se tice secanja Bari '91 je puno svezije secanje a Zvezda je tom prilikom i osvojila kup evropskih sampiona, za razliku od davne '66 kada je neko bio "samo" vicesampion Evrope a uvek se rado secaju i pricaju o tome e tad se stvarno igrao fudbal kamenom.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ Ovi sa marakane mogu da dodju da pogledaju vrhunske zvezde Evropskog fudbala na JNA,posto oni ove sezone nece to videti na
svom stadionu...
(shonepfc, 23. jun 2008 22:53)

A ovi sa JNA mogu da dodju na Marakanu da se slikaju pored pehara sa velikim usima... Ne morate ici u Barsin, Milanov, Mancesterov muzej, taj pehar imamo i mi... I znamo koliko vas to boli...

pomozimo

pre 15 godina

Obzirom da vam Bjeka ugovara utakmice uz Zekinu finansisku kontrolu,jasno mi je zbog čega niste mogli Zvezdu da dovedete.Zvezda je ipak bivši klupski prvak Evrope,cena je mnogo veća i skuplja,vi nemate para za takvog velikana,a Bunja i Toplica neće ni da čuju da smanje cenu niti da imaju bilo šta sa vašim mračnim silama prošlosti ili sadašnjosti.Iako sam siguran da je Bjeka sve pokušao,čak se i pozivao na komšiske veze,kao znamo se i to,ali dzaba,ne vredi..
Kao što pevamo i pevaćemo,tužno je biti navijač Partizana...pomozimo,Srbi smo.

добро је...

pre 15 godina

Мислим да нисам прочитао коментар у коме се не спомиње Звезда. Мислим, доћи ће вам Лион и свака част на томе, али по коментарима могу да приметим да је вама јако битно, можда и битније, да Лион неће играту на Маракани. Ало бре, као да се неко сетио гробара и партизана када је на Маракану долазио нпр. Бајерн задњи пут ?! Ја ниједног тренутка тада нисам размишљао ни о партизану ни о хајдуку из куле ни о фирми ни о гробарима

pun

pre 15 godina

tako to rade veliki klubovi!

@theGreat pa sto da igra sa nekim nizerazrednim timom iz Ljutice Bogdana, kada je velikan samo par stotina metara dalje?

Toliko od mene!!

pre 15 godina

GERASIM Mi jadni,a vi placate i molite velikane da vam dovedu makar i drugi tim da igrate sa njima!!!! Vi dominirate zadnjih 15 godina,a ZVEZDA vas u tih 15 godina 15 puta pobedila i 5 puta se igrala sa vama pa vam dala bod,mozda gresim ali ne puno!!! Mi osvojili nesto sa krpenjacama?Mozda i jesmi,ali to sto smo osvojili to se zove EVROPA,to se zove SVET!!!!! Osvojili smo i jos nesto pored toga sto smo bili sampioni evrope i sveta,a to je najvise duplih kruna,titula,kupova!!! Samo vi i dalje dominirajte,molite,placajte evropske ekipe da vam dovedu rezerve,takva dominacija i klub koji tako nisko padne dolici samo jednom malom partizanu koji opasno dominira ekipama ispod njega,ali ZVEZDA je nesto nedostizno za vas bas kao sto vam je i bilo koja zvezda na nebu nedostizna!!!

nemanja87

pre 15 godina

OBRADOVIC NAJBOLJI LEVI BEK NA SVETU.buhahahahahhahahahhahahhahhaha,hohohohohoohohohohoohohohooh,ne verujem.ha ha ha ha ma CAR,ho ho ho ho ho,znaci idalje ne verujem sta sam procitao.Druze aj da ti se javim kad se smorim pa da me ovako nasmejes do suza,molim te.ha ha ha ha ha ha,CAR

Vaj Nime

pre 15 godina

Majstorski. Po ko zna koji put za redompravi potez uprave Partizana. Svaka cast - Grobari svi na stadion da jos jednom proslavimo titule i da pozovemo na jos vece uspehe.

Vuki

pre 15 godina

to uprava vec sprema alibi,i na lep nacin pokusava reci da nema nista od lige sampiona,i da velike timove mozete gledati samo na prijateljskim mecevima..spremajte se vi za uefa kup,bolje vam je..

malo mi zao zvezdasa

pre 15 godina

izvinte zvezdasi jel se pominje negde zvezda???meni se cini da ne i sta vi onda hocete?sacekajte malo budite strpljivi mozda bude neka vest i o tom klubu.mnogo ste ljubomorni i lepo vam je dule grobar rekao da zivite u proslosti.

sumadinac fr.

pre 15 godina

@zvezdas lux !!
Neznam koliko su ti godine,pretpostavljam da si neki klinac pa zato pises takve komentare,i ja sam nekad bio momak ali vise nisam tako i tvoja Zvezda ako je jednom slucajno osvoila kup sampiona ne znaci da je vecito sampion isto kao i ja momak!!!

shonepfc

pre 15 godina

Ovi sa marakane mogu da dodju da pogledaju vrhunske zvezde Evropskog fudbala na JNA,posto oni ove sezone nece to videti na
svom stadionu...

STEVKE-GROBAR!!!!

pre 15 godina

STA RECI ZA UPRAVU PARTIZANA!!!!
NEMAM RECI KOLIKO SAM SRECAN!!!!
DOLAZIM DA GLEDAM PARTIZAN SA ZVEZDAMA SVETSKOG FUDBALA!!!!
NAPRED PARTIZAN!!!!

Zh@X

pre 15 godina

@Dule grobar
Apsolutno se slazem sa tobom,i ja sam grobar,ali gde nadje bas Notingem Forest,pa oni su dvaput bili prvaci Kupa Evropskih Samoiona:))))

topkata na Darko Pancev

pre 15 godina

partizan samo prijateljske utakmice i moze da igra sa nakim boljim evropskim timom, a sto se tice secanja Bari '91 je puno svezije secanje a Zvezda je tom prilikom i osvojila kup evropskih sampiona, za razliku od davne '66 kada je neko bio "samo" vicesampion Evrope a uvek se rado secaju i pricaju o tome e tad se stvarno igrao fudbal kamenom.
(cukce, 24. jun 2008 08:50)

A ovi sa JNA mogu da dodju na Marakanu da se slikaju pored pehara sa velikim usima... Ne morate ici u Barsin, Milanov, Mancesterov muzej, taj pehar imamo i mi... I znamo koliko vas to boli...
(Marko Vozdovac, 24. jun 2008 10:42)

Cekajte, jel' to bilo onda kad niste nijednom sutnuli u okvir gola za 120 minuta utakmice?

Patriots

pre 15 godina

prepucavate se bzv.. kad je svima jasno da Lion nece igrati u prvom sastavu jer je to isuvise rano za njih da bi prvi tim odigrao pripremnu utakmicu... to je prilika za igrace iz drugog i treceg plana da se pokazu, a najbolji poput Benzemei Zuninja nice ni igrati, jer nijedan trener ne bi rizikovao njihove povrede tako rano u beznacajnoj utakmici... A i Partizanu bi bilo mnogo pametnije da je te pare sto daje Lionu ulozio u nekog igraca, jer Lion ne dolazi da bi proverao snagu sa Partizanom, jer je realno Partizan slab za njihove ciljeve u evropi, vec da uzmu debele pare od Partizana

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Svaka cast upravi na ovom potezu!
Opet cemo gledati u Humskoj jednu ekipu koja mozda igra jedan od najlepsih fudbala u Evropi!

A tim Partizana u narednoj godini moze da izgleda ovako:
Golman - Bozovic
Odbrana – Stevanovic Ngambi Djordjevic Obradovic (koji je najbolji levi bek u Evropi vec sad) a rezervni stoperi su fantasticni i fanaticni Knezevic i Jovanovic.
Veza – Zuka Moreira Lazic i Zaim
Napad – Diara, Stjepanovic
Ovo je ekipa sve majstor do majstora!
Tosica sam izbacio iz prve postave iako je fantastican igrac, jer smatram da je Lazic mnogo korisniji od njega i bitniji sraf za nasu igru. Stjepanovic je igrac ranga Jovetica, i ne znam sto ga neki navijaci stalno stavljaju u vezu, kad je on i napadac, poluspic, a moze i da igra u vezi…kao sto je i Joveta bio…ali znaci moze da bude vrhunski napadac.
A moze da igra i malo iza Diare, onog povucenijeg spica.
Uostalom mozemo da igramo sa jedim napadacem, i 3 izrazito ofanzivna fudbalera u vezi…poput Holandije na ovom EP, ili kao kod Tumbe - a svi se secamo koliko je golova davao Partizan pod njim.
Kako bilo znam da ce sve biti ok, jer Partizan ima fantasticih igraca da se sastave 2 ekipe…jednostavno ne secam se da j e ovoliki broj fantasticnih igraca Partizan imao u zadnjih 20 god. a mozda i vise!
Ovaj mali novajlija tojest veliki (s obzirom na visinu) Petrovic, na poziciji zadnjeg veznog je neverovatan talenat (ne mogu da verujem da neko sa tom visinom ima takvu tehniku) i on bi trebalo da dobije minutazu kad ne igra Zuka…pa svetski talenti iz nase omlad.skole- Ljajic, Brezancic,Miljkovic..
Ali s obzirom na igru na 3 fronta, povrede, kartone..bice posla za sve igrace i dobro je sto su nam prva postava i klupa jednakih kvaliteta, ali mislim da prvih 11 koje sam naveo moraju da pocnu sezonu jer bi bila ludost da i jedan od ovih igraca ne bude u prvih 11.

Srb-in

pre 15 godina

Zaista lepa vest za ceo srpski fudbal. Nema veze koji rezultat na kraju bude, bice to dobro iskustvo. Samo mi se ne svidja to sto se Bjekovic muva (ne zaboravimo na proslonedeljni pokusaj prevrata u korist Zecevica).
I, da, jos jedno. Zaista ne razumem one (nazovimo ih) navijace C. Zvezde koji na ovakvu vest ostavljaju tako maliciozne komentare. To samo govori o tome koliko ih ovakvi potezi Partizana u stvari bole je su totalno neorganizovana i smesna ekipa trenutno. I, ja cu! Ne morate vi da se mucite: Bari '91...

Partizan je večan

pre 15 godina

Evo ovako:

Tomic stvarno dobro radi svoj posao.Polako pravi evropski Partizan!Kad se protiv Real Madrida i Intera nismo obrukali zasto bi se obrukali protiv Liona.Ne mogu samo da shvatim ove ciganske kretene koji nesto ovde komentarisu.Igrali smo sa Interom i izgubili 1:0,od Reala smo izgubili 2:0,PA STA?!Da li su nas ponizili,NISU.I zasto vi sad pisete kako cemo da primimo 5,6 ili 7 golova.Kao vi ste neki klub.Pa za vas je drugi tim Boltona bio prejak,da li ste vi normalni.Pa Aris,jedan prosecan Grcki klub vas je napunio sa tri gola.Levadiu ste jedva izbacili i ovde komentarisete nesto.Znam ja da vas boli to sto u Partizan stizu dobra pojacanja,sto su ostali igraci oko kojh se gradila igra prosle godine.Vama je krivo sto onaj vas nesposobno Bunjevcevic nije Tomicu ni do kolena.
I jos samo da vas pitam,kad vas na vasem stadionu ponizi ekipa kao sto je Bolton(i to sa drugom ekipom)zar vas nije sramota da kazete da ste bili evropski prvaci.Pogledajte samo KK Partizan,bili smo evropski prvaci,ove sezone smo pobedjivali najjace evropske ekipe,pa koliko puta smo mi to pomenuli da smo bili evropski prvaci-NIJEDNOM!!!

victory

pre 15 godina

@LazniSjaj
Ko je nasao da prica o mrznji?Pa u svakom tvom komentaru vezanom za Partizan je uocljiva ogromna kolicina mrznje...

Imam tetovazu, na bezobrazno mesto kako kazu...

pre 15 godina

Ovo me bas raduje, mada cinjenica da se jos uvek tu vrzma ozloglaseni Bjeka... to mi ide na zivce, mada ako se desi da preko Bjeke dobijemo i nekog igraca Liona bar na pozajmicu... Bjekovic mi nece smetati, cak sta vise istetoviracu ga na bicepsu...

shone

pre 15 godina

Tomic najbolji direktor na svetu...Svaka cast za sve bice u fudbalu isto kao u basketu 007 bicemo dominantni u Srbiji kao i u basketu.

ADVOKAT

pre 15 godina

"djole",decko je hteo da kaze ponovo sa Lionom u LS,aludirajuci na to da je ovo 23.jula prva,a nova(ponovo) u ligi...Nema to veze sa Marsejom i 2003-om...

zare

pre 15 godina

bravo. odlican protivnik. zaista ne treba sitnicariti. olimpik lion je fenomenalan tim i bice jedna jaka provera za tim partizana. nema veze rezultat, videce se da li negde skripi i na vreme da se popravi do pocetka kvalifikacija. zaista odlicno.

Mornar Popaj

pre 15 godina

Ne znam sta se vi cigani javljate ovde, pa vidim sa kakvim fudbalskim silama vi igrate u poslednje vreme. Jedina velika imena sa kojima ste igrali uzadnje vreme su bili PARTIZAN i Bajern a mi igramo i sa Interom i sa Realom sada sa Lionom pre toga LS opet sa Realom pa Portom pa Olimpikom i uvek bili ravnopravni. Mi igramo a vi! A da zaboravio sam! Igrali ste sa velesilom Levadiom izvinite!
A sto se tice ove utakmice nikako ne moze da bude losa stvar, samo dobra. Ako nista drugo ljudi ce moci da vide dobar fudbal. Svaka cast na zalaganju uprave i ljudi oko nje.
Da volim partizana ponosno kazem svima...

IvicaPFC

pre 15 godina

Odlican potez... Odlican pocetak za nas Grobare... Nije vazno da li cemo ih pobediti ili izgubiti... Nije vazno da li cemo uci u LS ili necemo... Jedino je vazno da budemo tu uz nas Partizan.

p.s. Nije vazno pobediti, nije vazno biti prvi, najlepse je osetiti Partizan u krvi!

Korleone

pre 15 godina

@djole.. Nema sta ti mene da ispravljas neznalice!!! Tebi ocigledno sve treba da se nacrta(i oboji). Rekao sam OPET zato sto je moguce da igramo sa Lionom vise puta u samo par meseci(ukoliko ih izvucemo u grupi). A ti ubuduce komentarisi vest,i ne pravi se pameten previse!

solar

pre 15 godina

Svaka chast upravi Partizana za ovaj revijalni mech i chestitke za titulu josh jednom.

@ svi redom
kako je strava ovaj sajt b92, kad sluzi namesto psihica... dosta prepucavanja, bednici iskompleksirani!

avalon

pre 15 godina

Samo mali pregled ovih komentara jasno i glasno pokazuje:najtuznija i najpateticnija stvar na svetu je biti zvezdas! Kraj! Sa vama vise nema dijaloga i rasprave,vas treba definitivno zaliti!

joca

pre 15 godina

Prilika za Zaima da pokaze da je "MARADONA",za Diarru da je crna mamba,za Jokanovica da je pravi general i ZA GROBARE DA SU NAJBOLJI NAVIJACI U SVETU!!!!!

kit-kat

pre 15 godina

@(Stella rossa di Belgrado, 24. jun 2008 00:25)

ma znam da vas uzasno boli... samo nemoj da cmizdris toliko, sacuvaj suze za derbije ;)

eehe

pre 15 godina

Crvena Zveda u julu igra prijateljsku utakmicu protiv ekipe Vlaznimija, ali uslov nije bio da dodje prvi sastav, kako bi i Zvezda mogla da se nada pobedi. Termin utakmice je u 9 ujutro, kako bi Zvezda uhvatila protivnike na spavanju.

rosa salvahe

pre 15 godina

@ stella rosa di belgrado

... nama na prijateljsku kompletni (pa makar i uz klauzulu u ugovoru)

... a vama i na takmicarske utakmice sa drugim timom!

HAHAHAHAHHHAAHAH !!

Just

pre 15 godina

pa nije bas da Partizan nema sta da obelezava, ima ima recimo rekord 7-1, pa 6-0 u kupu,,,,,,,itd. :D, a mozda se zvezdasi secaju: Zenita, PSV-a, Strazbura, pa ako hocete i Libereca (koga ste dobili na pripremama, pa vas oni pretupali u kvalifikacijama :D),.........

Igor_PFC

pre 15 godina

Veljko Paunovic dolazi u Partizan 100%!!!ostalo je jos samo da potpise ugovor...pored njega treba ocekivati jos najvise jedog igraca...pocinjemo da pevamo nanananananananana liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona!!!

Gerasim

pre 15 godina

ljubitelji zvezde su toliko jadni, bedni, tashti i td.., da jednostavno ne mogu priznati dominaciju Partizana u zadnjih 15-ak god. pucaju od zavisti pa cak i kad Partizan objavi vest kao sto je ova. taj pehar kupa shampiona su osvojili kad se igralo sa "krpenjachama" i to ce spominjati dok je sveta i veka. (cast normalnim delijama). decaci, probudite se 2008. je god! ne trosite snagu na pisanje nesuvislih komentara, vec je cuvajte za prave stvari. bodrite svoj klub, predstoje vam kvalifikacije za kup UEFA.

Gerasim

pre 15 godina

ljubitelji zvezde su toliko jadni, bedni, tashti i td.., da jednostavno ne mogu priznati dominaciju Partizana u zadnjih 15-ak god. pucaju od zavisti pa cak i kad Partizan objavi vest kao sto je ova. taj pehar kupa shampiona su osvojili kad se igralo sa "krpenjachama" i to ce spominjati dok je sveta i veka. (cast normalnim delijama). decaci, probudite se 2008. je god! ne trosite snagu na pisanje nesuvislih komentara, vec je cuvajte za prave stvari. bodrite svoj klub, predstoje vam kvalifikacije za kup UEFA.

Max grobar

pre 15 godina

Bravo majstori!!! Tako se otvara sezona...Ljudi nadjite spica, ekipa je super ali fali napadac, bez njega nema ''zime'' u evropi...

kokan87

pre 15 godina

Zaista lepa vest, iako sam delija, i ne vidim svrhu komsijskog prepucavanja. Da imamo iole malo mozga u tim glavama maximalno bismo se podrzavali jer ako ovu sezonu use*emo kao prosle imacemo predstavnika u prvom kolu kvlifikacija za LS i mozda 2 predstavnika u UEFA kupu. Zelim Partizanu srecu u debiju, i ulazak u LS, isto koliko i da Zvezda prezimi u Evropi > iz sveg srca. Ne razumem taj debilizam medju navijacima, jedno je voleti svoj klub, ali je apsurd mrzeti sve ostale. Svi smo mi ista djubrad za one preko, ako nas pola sveta mrzi ne moramo i mi medjusobno...

stoorm

pre 15 godina

Ne znam koliko je to provereno za Paunovica da li dolazi u partizan, ako crno-beli hoce da ga dovedu moraju platiti negde oko 800.000e. Jer je on pod ugovorom. Mozda je on resenje za jos jednog napadaca koji nedostaje?