Košarka 114

Četvrtak, 12.06.2008.

21:48

Partizan poveo, Dule otvorio dušu

Partizan poveo, Dule otvorio dušu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

mrcha

pre 15 godina

"Sitnice koje titule znace.."
Lepih li sitnica...
Uzecete titulu ali to vam ocigledno nije dovoljno,jer se sitnice iz proslog play-off-a ovoga puta nece ponoviti
a to je zasluga i Partizana i Zvzde a ponajvise nase"hrabre"policije koja nema"kojones"da obezbedjuje visokorizicne tekme...
Jadna je ona drzava koja se boji navijaca...Njive i rudnici nase plodne domovine placu za vama...

Informator

pre 15 godina

Mrcho,
nemoj da se nerviraš. Dočekaćete i vi sledeću sezonu. A do tada ti preferiraj cirkus gde se utakmice prekidaju kad neko od igrača obori neki rekord za Ginis,a te počne opštenarodno veselje i gde je glavana fora ožderavati se od klope i bezalkoholnog piva tokom predstave ili biti viđen u dobrom društvu pored terena.
Ostavi nas koji ne vide dalje od svog nosa da uživamo u sitnicama koje titule znače!!!

8======D

pre 15 godina

Toooo Dule vanzemaljci su se udruzili sa nigerjskim separatistima i delijama i uz malu pomoc sudija oce da uniste partizan!!!!!i naravno te sudije navijaju za hemofarm!!

KKP

pre 15 godina

Ako ode Dule, mada ne verujem, Dzikic je prvi favorit!!! On je Dule junior! I ovo nije trebao dan apise onaj sto je napisao. Nemas razloga. Finale je. Cigan si 100%. Pa i da ja budem trener Partizana, opet cemo biti prvaci, a vi neke sledece sezone! Izvini, ako sam pogresio, ali ne preseljavaj duleta sa klupe, dok on to sam ne ucini! Vujosevic Dule,oooooooooo!!!! Sto se tice samog finala, 3:0! Zar ocekujete nesto drugo?

mrcha

pre 15 godina

@Informator
Ko ti je to rekao da ja ne pratim domaci basket,gde to pise,da nije neko druko'?!
Gledao si Stockton-a i Malone-a zato sto ti je neko reko' da ih gledas ili mislis da su bili neprevazidjeni?!
Samo zatucane navijace moze da interesuje samo domaca liga...
Mene iskljucivo interesuje kvalitet kosarke, gde god se ona igra,a klubastvo,gepekovanja,prebijanja sudija, neredi, tuce sa policijom i protivnicima ostavljam vama,zatucanim pojedincima ispranih mozgova..
A to sto sam simpatizer KKSS ne znaci da ne vidim dalje od svog nosa,kao neki-nazalost...

Informator

pre 15 godina

Pa Mrcho zašto onda čitaš vesti o ligi koju ne pratiš? Uživaj u svom NBA (gledah dve utakmice uživo i dosadnije nešto nisam gledao ako ne računam baseball. Pri tom sam gledao utakmice na kojima su igrali Malone i Stokton) a ovu ligu ostavi onima koje zanima.
Možda se zainteresjueš i za našu košarku ali SLEDEĆE SEZONE!

Just

pre 15 godina

Sta vam je bre vise gani pa vi ste bre iskompleksirani do daske, ovo je rec o kosarci a zvezdasi pisu bari, bari............
koga bre briga sta ste vi uradili pre 20 godina i mi smo osvojili EL pa niko nista ne prica, uostalom vi samo o tome i pricate jer nista drugo niste uradili

Vladimir

pre 15 godina

Shta ste zapeli za Machvanovu arkadu, Novica ga je zakachio shakom u padu a ne laktom. Kakve to ima veze sa kasnim postavljanjem? Pa ja najvishe volim kad mi se neko kasno postavi da ga odvalim i uzmem faul.

JoCaPfC

pre 15 godina

Zao mi je sto je Dule hteo da ispadne car i laf kad su svi pobegli od selektorske fotelje, a igraci pobegli ko najgore, da ne kazem sta, pa je onda covek ispao los a novinari i cela javnost osuli drvlje i kamenje na njega. E samo mi je zbog toga zao, a inace, Dule je trener kakav ne postoji na svetu...ne samo zbog znanja, vec i zbog privrzenosti klubu. Tako se radi srcem...DUle je ikona Partizana...Hvala ti na svemu sto si ucinio i sto ces uciniti za nas klub... LEGENDO

Y/Kv

pre 15 godina

Boli vas istina jeli?
Pa zar nije istina da Dule psuje,vredja,stipa,preti,bije i laze i jos mnogo sto sta...?
Njegovi kvaliteti trenerski su za mene tek sad vidljivi jer napravio je rezultat sa ekipom koju nije mogao po prvi put da otoma od Zvezde (Tomasevic-Vujanic-Bogdanovc-Vranes-Vitkovac-Stanojevic...) ili od Hemofarma ili Fmp-a...a za Taukeramiku to stom pominjete nema pojma jer je to jedna velika izmisljotina.
Pa ko je lud da ostane u Partizanu a zove ga Tau...ej spustite se na zemlju groblje!

zvone pfc

pre 15 godina

Moram da odgovorim ovom kk sledeca sezona kom.br.44 , da nije PARTIZAN slucajno bio favorizovan i u Euroligi,prijatelju koliko jedan tim vredi najbolje se vidi u EVROPI a mi smo tu usli u top 8 i to tako sto smo izbacili sampiona Evrope,koliko vi vredite vidi se po vasem uspehu u Evropi{kojeg nema} , prema tome vi mozete samo da mrzite PARTIZAN i da crknete od muke.Ikako kaze profesor DULE VUJOSEVIC "SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN!!!!

Partizan je večan

pre 15 godina

Navedite poslednju utakmicu kad se Dule nije zalio na sudije.
(Kalimero, 13. jun 2008 17:19)
Posle utakmice sa severinom, nasom dragom komsinicom!

sasa

pre 15 godina

Ne znam zasto je nekima toliko krivo sto je Partizan favorizovan i ne mozete da mu parirate.Gospodo mi smo svoju nadmoc pokazali i u evroligi sa mnogo vecim klubovima.Ne treba da vam je zao,budite srecni kad vas pobedimo sa manje od 20 poena razlike.Gledajte i ucite,mozda naucite sta je dugotrajan rad,zalaganje i ljubav prema klubu.Grobari Sombor

mrcha

pre 15 godina

Realno je da Partizan osvoji titulu jer to kvalitetom i zasluzuje...Ne mogu samo da podnesem kukanje,jadanje,narikanje,dezurne babe narikace aka Duleta Vujosevica...Gledao sam teklmu(za razliku od nekih)i stekao sam utisak da je Hemofarm ostecen u pojedinim situacijama.Bilo je tu svacega,kao kada je Vranes gurnuo Marijanovica na igraca Partiazna a da ne pominjem razbijanje arkade Macvanu sto su sudije dozivele kao faul doticnog.Moze se samo zakljuciti da sudije ne znaju da uspostave ujednacen kriterijum i da veoma nekvalitetno sude a pri tom ne mislim da imaju odredjene tendencije,vec je u pitanju samo nekvalitetno sudjenje.Ono sto me zgrazava,jeste da Dule kuka,jada se i iznosi teorije zavere i kada pobedjuje,tako da se to moze shvatiti kao dodatni pritisak na sudije i njihovu organizaciju,sto bi trebalo biti adekvatno sankcionisano.Zato vise volim da pratim NBA,neko ce reci da se tamo vise namesta(EUROLEAGUE fanovi),ali sam
siguran da tamo nema ovolike kolicine malogradjanstine,seljanije,gepekovanja
ko zna koga i sl.

Impreza

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da je ovaj Marjanovic na spisku (kao i Tripko,Luka,Krstovic..) a Milan Macvan nije ni pomenut !
Decko je krajnje cudan,treba mu jos dosta godina i utakmica da bi se od njega napravio kvalitetan igrac,bez vecih nedostataka.S druge strane,Macvan je proglasen za najboljeg igraca svoje generacije na EP i,sto je jos bitnije,ima minutazu na utakmicama.To se,uostalom, videlo i na ovoj utakmici.
Bice 3:1 za Partizan.

do kraja svog ZIVOTA uz PARTIZAN

pre 15 godina

pozivam sve grobare da pocnemo da navijamo za zvezdu.....da i ona mucenica neku titulu osvoji...ko zeli samnom da podrzi hrabru cetu na celu sa sjajnim Skobaljem nek preporuci...
(erdoglijanac, 12. jun 2008 22:26)
Ja nemogu da verujem da ima ovakvi grobara koji ovako razmisljaju.
A sad ako smo neki navijaci da ispostujemo DULETA jer zasluzio je svojim REZULTATIMA.Jer kolko vidim ovde ima dosta navijaca koji samo,lupaju i komentarisu nesto,a pola njih ako je bilo na jednoj kosarkaskoj utakmici bog me ubio.A SVAKA CAS ONIM PRAVIM GROBARIM.
AKo se secate pionir je jos mogao da se napini,a ulaz je bio za DZ.Pa da dodjemo do evrolige moramo da osvojimo ovu titulu,razmislite malo.

LEX

pre 15 godina

Mnogi su pogrešno razumeli Duleta,baš oni luzeri koji tvrde da Partizan zahvaljujući sudijama dolazi do titula i onemogućava drugima da igraju Euroligu pobegli su u guma ligu nadajući se da će odatle to uspeti(ucenjen od ULEBA na kraju joj je pristupio i Partizan).I to se desi,ULEB uvede trogodišnji ugovor i u Euroligu je trebalo baš kako su hteli preko jadrana.Međutim gle čuda Partizan dve godine uzastopno sa lakoćom osvaja i to takmičenje(verovatno ga preferiraju i sudije iz SL i HR).E tad se luzeri sete da Nišlije i Kragujevčani nemogu da gledaju dobar basket i iako su prvi pobegli i zalagali se za guma ligu sad bi da beze iz nje ili da poniste njene principe koji vladaju u svim zemljama učesnicima.
Poenta je da je mozda najveći uspeh ove sjajne generacije crno belih trogodišnji ugovor.Luzeri u naredne 3-4 godine mogu da naprave najbolji tim na svetu Euroligu će moći samo da sanjaju.Kad su to shvatili sad bi da beze iz čorbe koju su sami sebi zakuvali.
Nije realno da će Partizan 10 godina zaredom biti prvak ali će igrati u elitnom takmičenju jer je to zasluzio ove i prosle sezone i to je jedino pravedno.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Хехе! Па, тек сада видим да су уређивачи сајта погрешили, лепо пише Хемофарм на првом месту у четвртој текми, а Партизан на првом месту у петој текми.
Жао ми је мала! :)

daca

pre 15 godina

"Partizan najbolji na svetu". "Dule je potpuno u pravu", "Svi nas mrze", "Partizan kupuje, gepekuje, samara sudije"... itd. Cemu sve to?!

U jednoj ruci pozitivno sto imamo opet klubske rezultate (naravno najvece zasluge ima tu Partizan), ali je tuzno gledati kako propada opsta kultura u kosarci.
Vujosevic trazi X-Files i postao polako paranoican. Sto ne cudi, covek ipak osvaja 7 titule za redom. Uspeh uvek privlaca i ljubomoru ali najveci krivac za sve kako se ljudi ponasaju prema Partizanu je upravo - Dule.
Da je strucnjak - je. To su mnogo drugi treneri takodje.
Jednostavno je njegovo ponansanje ono sto stvara probleme. Dok pobedjuje i osvaja domace titule je sve ok jer ima tad podrsku publike tj. grobara. Ali nekad svemu dodje kraj... Sta onda?
Ja sam trazio smenu Partizana kao sampiona ali na sportski nacin. Znaci: Ako neko zasluzuje da osvoji titulu onda to mora da bude iskljucivo jer je bolji a ne zato sto ima 12-godisnji ugovor sa nekim ulebom, fibom ili sta vec...
Trenutno je Partizan najbolji i to je fakt. Da li tu treba da se vodi diskusija kako nema sponzora, zasto i kako Zvezda ima/trosi drzavne pare (prethodno je ih imao Partizan btw), da li je FMP profiterska institucija ili Hemofarm ne dostojan naslednik za evroligu???
Tu treba da sednu za sto direktori svih klubova nase lige i tako resavaju.

A ako se vec pravi prica oko zavere: Sta bi ste rekli da se klubski interes samo glumi? Da se uprave Partizana, Zvezde, Hemofarma, FMP-a i Vojvodine dogovaraju oko utakmice i tako dele narod na pripadnosti neke boje ili klubske vere.

Srdjan Zemun

pre 15 godina

Pa zar neko moze da pomisli da Partizan nece biti prvak? Salim se naravno ali je to stvarno realno!
Svaka cast Hemofarmu ali bi bilo stvarno veliko iznenadjenje da osvoje titulu! Nesumnjivo je da je Hemofarm jedini koji se priblizio Partizanu ali nadam se da to nece biti dovoljno. Mada sam prijatno iznenadjen brojem igraca u rotaciji Hemofarma koji mogu da doprinesu boljitku igre! Jedino ali je da nema igraca koji moze da preokrene i da slomije protivnika (mada bi Marshal i Joksimovic trebalo da su takvi)!!!
U svakom slucaju smesno mi je i neznanje ljudi koji misle da se 5 utakmica igra u Vrscu! Pa uz blagi, blagi napor mozdanih vijuga moze da se razluci gde se koja utakmica igra (eventualno) cak i kada pogresno pise na nekom sajtu!
Sto se tice Duleta, koliko god da me nervira u mnogim stvarima je u pravu! Pogotovo sto se tice eventualnog trogodisnjeg ugovora sa Euroligom! Sad se svi sekiraju za interes nase lige a kada je njima licno odgovaralo svi su ignorisali tu ligu toliko da je jedne godine samo Partizan i igrao! I osvajao i td itd...
I sada bi Partizan trebalo da zanemari svoj interes u interesu tih drugih klubova koji su jasno pokazali koliko im je stalo do nase lige! Iskreno se nadam da ce nam ULEB ponuditi trogodisnji ugovor i da ce ga Partizan prihvatiti! Nijedna liga koja ima taj ugovor nije propala pa nece ni srpska!
Pozdrav svima

fenomen

pre 15 godina

Verujem da je bar 80% tacno ono sto cu napisati...
Kad se zavrsi finale sa Hemofarmom Dusko Vujosevic odlazi iz Partizana...Da li se radi o nekim privatnim razlozima ili je nesto drugo posredi ne bih o tome i koliko mi se cini najblize klupi Partizana je Muta Nikolic a ne bih iskljucio ni Dzikica....Dule se povlaci iako su Danilovic i ljudi iz kluba protiv toga ali izgleda da je doneo definitivnu odluku...Uostalom za par dana bice sve jasno...
Poz...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Изгледа да је мала била у праву...

TERMINI FINALNIH UTAKMICA

I utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 12.06.2008. 20,00 (Pionir)
II utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 14.06.2008. 19,00 (Milenijum)
III utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 16.06.2008. 18,00 (Pionir)
IV utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 18.06.2008 ....(Pionir)
V utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 20.06.2008 ....(Milenijum)
А ево и линка: http://nsl.kosarka.co.yu/NewsFull.aspx?pNewsID=2683
По мени је можда са неке стране тако и боље, јер ћемо ми Хемофарм сигурно добити или са 3:0 или са 3:1, а тако ћемо у оба случаја славити у Пиониру. Са друге стране, наравно, то није добро, јер ако би дошло до пете утакмице, ми не би смо имали предност домаћег терена, а то смо заслужили играма, а и пре свега тиме што смо на крају регуларног дела били први, а Хемофарм трећи... Е, то чак можда и оно о чему Дуле прича. Хоће сви да нас скину са трона, користе се разним средствима, јер НЕ могу да нас добију на паркету!

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Zana '91-Vršac

seko,igra se 5 u Beogradu,opusti se,zato sto je PARTIZAN bio 1 u ligaskom delu,a i igra se po principu 1-1-1-1-1,jedna u Bg-u,pa jedna u Vrscu,jedna u Bg-u i tu je kraj,posto ce biti 3-0,lagano,zato opusti se i disi duboko

south guard ruma

pre 15 godina

Y/Kv
Nemogu da verujem da postoji neko ko moze da napise ovakav komentar kao doticni/a Y/Kv.
Ako zelis nesto da napises onda moras nesto i da znas,a to je da je Dule godinama bio trener u Italiji,a sto se reprezentacije tice cinjenica je da je Duletovo peto mesto na tom prvenstvu evrope(sa onakvim timom,podsecam da su se tada prvi put pojavili problemi sa otkazima reprezentativaca)najveci uspeh reprezentacije od tada.Od tada pa do danas nismo uspeli da dodjemo do osmog mesta na bilo kojem takmicenju.Zato molim te ako hoces nesto da komentarises bar napisi nesto sto iole ime veze sa istinom.

:(

pre 15 godina

svaka cast momcima i duletu, ali je najtuznije sto odlaze dobri igraci, koji ne traze nesto specijalno za ostanak, malo bolje plate i uslove za treniranje...
Partizan jeste veliki Kosarkasni klub, najveci na ovim prostorima, ali je tuzna slika kada cujete da mu prete izbacivanjem iz hale zbog dugovanja par hiljada evra...
Treba nam sponzor ili privatizacija, a kada to dodje za par godina cemo biti PONOVO sampioni EVROPE SIGURNo.....
STOKA PANCEVO

XXL

pre 15 godina

komsija kluba koji je komsija svetskog prvaka, 13. jun 2008 12:51
Na ovom forumu vi ste navijace kluba koji trenira u hali u kojoj igra prvak Evrope.
:-)

Pozdrav za vas

ledeni

pre 15 godina

I utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 12.06.2008. 20,00 (Pionir)
II utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 14.06.2008. 19,00 (Milenijum)
III utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 16.06.2008. 18,00 (Pionir)
IV utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 18.06.2008 ....(Pionir)
V utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 20.06.2008 ....(Milenijum)

@Zana 92...
Evo sa linka skinuto, samo nisi pazljivo citala, jedina olaksavajuca okolnost je da su pogresili priredjivaci sajta, jer su naveli dvoranu Milenijum, u petoj utakmici, ako maticnu dvoranu Partizana.
Jasno je da se peta igra u Bgd-u, ali je nece biti, kao ni cetvrte. Zivi bili pa videli.
Moramo se odmoriti, pa opet Jovo nanovo, pripreme za novu sezonu, novu titulu, F4 itd.

straja

pre 15 godina

ti zana iz vrsca si pravo deriste....)))ti ocekujes da polovni hemofarm osvoji tituluja trcim od vrsca do straze ako bude tako...

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

grobari pricaju o sudjenju. Jel prica o ofsajdu ili o licnim greskama?
(postenjacina, 13. jun 2008 08:39)


Ne prica o ponistenom golu Cukarickog u borbi za polufinale kupa ;)

dcz

pre 15 godina

Svaka cast njemu na strucnosti ali ovi napadi na sudije da bi se prikrilo pravo stanje su prevrsili svaku meru. Pa upravo je bilo sve suprotno od onoga sto dule prica. Hemofarm svaki put kad bi prisao na 2-3 poena razlike sudije bi pravile "nenamernu" gresku na njegovu stetu. Kao sto je faul macvana, aut koji se ne svira posle kojeg sledi trojka partizana... Nije bilo mnogo gresaka sudija ali je uocljivo da je to bilo jedno 8-1 u korist partizana. I to sve u situacijama kada se hemofarm priblizi.

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Pogledajte raspored utakmica malo bolje!!! Utakmice se igraju po redu 1. Beograd, 2. Vrčac, 3. Beograd, 4. Beograd, 5.Vršac! Raaspored vam piše na www.nsl.kosarka.co.yu i www.kkhemofarm.co.yu!!!
@ Tanasije

Ne brini bato, još nije kraj! Nećete nas se lako otarasiti!:P

Ivan BG

pre 15 godina

Ljudi moji ,za one koji su skepticni po pitanju klase,jeste videli kako PARTIZAN napravi cistu poziciju za 3 poena,posle 3 pasa....Stvarno izgleda carobno!Istina je da jedino Hemofarm moze da nam parira,niko vise...I grobari pustite nase komse,Nisu nas dostojni da se prepiru sa nama!A SL.Sezone LIGA SAMPIONA-VATERPOLO,KOSARKA,FUDBAL!STA KAZETE????

Patriots

pre 15 godina

Partizan je trenutno kvalitetnija i dosta iskusnija ekipa od Hemofarma tako da bi trebalo da se desi veliko cudo pa da Partizan ne osvoji titulu.
A sto se Duleta tice i njegovog zumiranja, pa tako i treba, dosta je bilo vise kako njega svi mrze a on je dobar i miran i kaznjavaju ga bez razloga. Sad se na snimcima tacno vidi njegovo ponashanje i da njegova svaka tehnicka graska nije ne zasluzena, jer da se bilo gde u evropi ponasa tako ne bi dobijao tehnucku nego bi ga stalno iskljucivali sa utakmice, jedno je njegovo trenersko znanje, a sasvim drugo njegovo ponashanje i kultura na terenu koja je 0 i za to treba da bude strogo kaznjen. Sto se Pekovica tice i te kako su mu zasluzene licne koje je dobio u Vukosavljevicu i Marijanovicu je imao centre koji su mogli fizicki da mu pariraju a ne da se od njega odbijaju, pa se covek mnogo vise gurao i laktao, nego obicno kad je dovoljno samo da stane a ostali se odbiju od njega...

bleya

pre 15 godina

Na zadnjem sastanku najuticajnijih ljudi nase kosarke (prisutni su bili
Gurovic, Slavnic , Zeravica , Kapicic ) jednoglasno je usvojeno sledece:
1. Partizanov trener Dule Vujosevic pocinje uvek sa jednom tehnickom greskom!
2. Partizan ulazi u bonus sa 2(dve) licne greske dok protivnicka ekipa sa
7 (sedam)
3. Zadnjih 3 (tri) minuta utakmice Partizan igra sa jednim igracem manje!
4. Slobodna bacanja Partizanovi igraci sutiraju sa linije za tri poena!
5.Partizanovi igraci izlaze iz igre sa dosudjene 4 (cetiri) licne greske!
6. U zadnjem minutu ako dodje do slobodnih bacanja Partizanovi igraci ih
izvode drugom loptom takozvanom MEDICINKOM!
7.Svaki kos protivnicke ekipe dat u zadnjem minutu vazi se 3 (tri) poena ma
odakle bio dat!
Sve ove tacke doneli smo jednoglasno u cilju izjednacavanja Partizana sa
drugim ekipama i da bi takmicenje bilo zanimljivije!

milos gvozdenovic

pre 15 godina

Partizan ce ponovo osvojiti titulu i ponovo ce nas ULEB uslovljavati samo da bi nas sklonili iz vrha evropske kosarke. Mi smo najjaci!!!!To druge timove mnogo boli!!!!

Tanasije

pre 15 godina

@Zana '91 Vrsac

lutkice,

uzvracam pozdrav... i ne daj se

ima puno sarma u tvojoj borbi "jedan protiv svih (Grobara)"

evo, priznajem, koliko god mi je drago zbog pobede Partizana toliko mi je i zao sto sada pati jedno malo, nezno, zensko srce koje kuca: bum-ti-bum...ti-ti-bum...bum-bum-ti-ti-bum... za Hemofarm. PoZZ.)))

Bangy

pre 15 godina

U Bostonu culi kako postoji jedna ekipa u Evropi kojoj niko ne moze da parira na domacem parketu,pa ako osvoje sampionski prsten dolaze kao sampioni Amerike da pokusaju da nam skinu skalp,ali to bi bila NEMOGUCA MISIJA i za njih.He He He He

PIvan

pre 15 godina

Alo bre "grobari",glupo je očekivati naše komentare u vezi košarke,glupo je da bilo šta pričamo,glupo je i fudbal da komentarišemo,ma sve je glupo.Razbili ste nas ove godine,što se titula tiče.Objektivni Ganci sa SEVERA

igor

pre 15 godina

Apspolutno ocekivano, a dobro je sto se igra po sistemu 1-1-1, jer to znaci da ce se u ponedeljak proslaviti sedma uzastopna titula i to u Pioniru. POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

Y/Kv

pre 15 godina

Zasto ako je tako dobar nije nekada okusao srecu u nekom od stranih klubova vec mu je naj moto klupa Partizana,neka bude i selektorsko mesto C.Gore posto na mestu selektora Srbije je prosao kao bos po trnju.?

r2d2

pre 15 godina

Jako tvrda utakmica i dosta loša partija Partizana u napadu (ali šta onda tek reći za Hemofarm).
Hemofarm je imao sramotan šut iz igre 23-7 za tri, i 25-7 za dva. Joksimović i Vukosavljević kao da su se trkali ko će da izgubi više lopti i na gluplji način...
ZAKLJUČAK posle prvog meča: kakav bre Hemofarm ! Rival dostojan finala, ali sve osim 3-0 će biti iznenađenje. Hemofarm je ekipa bez srca, nema ko tu da povuče...

mislim da bi gledali mnogo zanimljiviju košarku da je FMP prošao u finale...

JAGODINAC

pre 15 godina

dule scaka ti čast.navijam za zvezdu ali ko sve sudi košarku u našoj zemlji i kako sudi.... pa se pitamo gde nam je reprezentacija....

ratko

pre 15 godina

E sad mi je dosta.Sta to pricas covece.Ko to ima podrsku vec 15 godina od svih kosarkaskih organizacija nego Partizan.Svaka cast Dule tvojoj strucnosti ali tvoje ponasanje na terenu je ODVRATNO.Moze sa usana da ti se procita sta govoris i kako vredjas ne samo sudije nego sve oko sebe ali to samo govori ko si i odakle si.

vlada

pre 15 godina

sta prica ovaj vujosevic.pa partizan je bolji od hemofarma za klasu a on prica o sudijama.covek opsuje majku sudijama jedno pedeset puta u toku meca i jos se zali.ako u evroligi realno sude lose ovde kod nas stvarno nikad nisu svirali protiv partizana.daj te mu trogodisnji ugovor pa nek ide u crnu goru da popuje.zbog cega sve ovo!

aha

pre 15 godina

samo kad su pocele price o pritiscima van terena, i samo kad je najmanje bitna kosarka i ono sto se zbiva na terenu... a sto se sudjenja tice, uocljivo je da se prate nba trendovi. nema 3 sekunde, kada su u kontaktu nos jednog i lakat drugog igraca faul je napravio onaj ciji je nos... ono sto zovemo vrhunskim sportom je potpuno izgubilo smisao, lepo je govorio duci simonovic, ali ga nismo slusali...

beli cigan

pre 15 godina

Što nije otvorio dušu kada je sa Danilovićem tukao sudiju,ili kada sudije Drobnjaku nisu sudile trojku iz auta u finalu play off-a protiv zvezde?
He he Dule baš si slika i prilika imena koje ti skandiraju navijači večitog rivala :-))))))

Boris

pre 15 godina

Duletove reci shvatite ozbiljno jer su u toku veoma ozbiljna podmetanja Partizanu zbog dugogodisnje dominacije. Nemojte da se zavaravate da kosarkaske strukture u Srbiji i guma-ligi nemaju m... da nas sruse. Zato je na nama navijacima da dolazimo sto masovnije na preostale Partizanove meceve do kraja godine i da mi izvrsimo pritisak na tu gamad i zastitimo time i sebe i klub. Jer SHVATITE Partizan je INSTITUCIJA na ovim prostorima. 15 titula prvaka, 8 kupova, 3 kupa Radivoja Koraca (danasnji ULEB), 1 titula Evrolige i jos 2 ucesca na final-fouru. Uz to bivse legende kluba ujedno su i legende evropske i svetske kosarke: Divac, Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Tomasevic, Obradovic, Rebraca, Kicanovic, Dalipagic.... Nedajmo da nekolicina "kosarkaskih radnika" srusi sve to. Zato SVI, ali SVI u Vrsac u subotu, pa ponovo u Pionir!!!

bojanc

pre 15 godina

Teze nego sto sam ocekivao, ali opet i zasluzeno i bez veceg naprezanja i nerviranja je Partizan pobedio. Zadovoljan sam, zao mi je jedino zbog Boziceve povrede, ali se nadam da je lakse prirode. Drago mi je i zbog skoro punog Pionira i podrske koju smo dali kosarkasima koju su nama darivali puno srece i radosti ove sezone...

Sale

pre 15 godina

Hemofarm je igrao pametno, spustio ritam na malo poena, jer u igri preko 80 nema niko sta da trazi sa Partizanom.

Sto se sudjenja tice, ja ne znam kako ti momci sude Evroligu, da li ove utakmice moraju da budu zanimljive pa se sudi da ne bude realnih minimum 15 za partizan.

Pogotovo mi nisu jasni ti faulovi kada se bek zabija telom u centra koji stoji i digne ruke (Marsal u Pekovica npr, iako je Marsal krilo) i da se tu sudi neki faul.. Dole pod kosem Tirpkovica zaklase prilikom istrcavanja, onaj Pavkovic se zalepi za coveka i gura ga nogama i kao "koji faul"..

Jedina nada im je da se duplira bonus za sudije ako Hemofarm dobije, ili da im u fabrici smuckaju neki dop..

Dule sve vidi, sve zna, kakav je to covek.. spomenik da mu dignemo!

Grobar Vršac

pre 15 godina

O, braćo Grobari - jedna utakmica sa malo labavijim suđenjem i odma se ritate. Sad možda znate kako je drugima bilo tokom sezone dok su igrali sa Partizanom!?

Darko

pre 15 godina

Uff, jadan Dule, sta sad Hemofarm nije bratski klub?
Taj covek zajedno sa Danilovicem i nekim Vrscanima su upropastili domacu ligu jer misle da su pretplaceni na titule, doveli su je u takvo stanje da niko nece da ulaze pare jer kad dodje taj cuveni plej-of jednostavno krece hajka na sudije, gepekovanje, pesnicenje ostale vrste pritisaka od strane Partizana da Jovcic i ekipa jednosavno nemaju izbor u takvoj atmosferi nego da poklone Partizanu titulu.
Znam recicete KK Sledeca sezona i td... Ne kazem , zao i je sto su ljudi u Zvezdi nesposobni da to stanje promene i obezbede svom klubu fer takmicenje u kojem se niko ne favorizuje.
POslednja osoba koja sme da se buni u vezi regularnosti domace lige je upravo Vujosevic, ali svi znamo zasto on to radi, jednostavno je postao majstor svog zanata, zaista neprikosnoven u tome, ali pogresan je ceo sistem u kome takve stvari prolaze.
Nadam se da ce biti bolje sa privatizacijom, u Srbiji ima mesta za bar 4 podjednako dobra kluba. Do tada lozite se, smejte se, ali budite realni da sagledate gde nam se kosarka nalazi od kada je samo jedan klub favorizovan...

Vucko

pre 15 godina

Kao da smo gledali razlicitu utakmicu. Pa sudije su celu utakmicu punile bitne igrace Hemofarma faulovima. A sa ovim teorijama zavere pocinje da smara, zar nije normalno da prvak drzave ucestvuje u Evroligi, a ne da se potpisuju nekakvi ugovori i da nasa i onako slaba liga izgubi smisao. Ovo samo pokazuje da Dule gleda samo licne interese, a ne interese Srpske kosarke, uostalom da on nije Pekovic bi verovatno izabrao da igra za Srbiju!

KosarskiRealniZnalac

pre 15 godina

Profesore Vujosevicu,
Sve mogu da podnesem osim da vidim kako se sekirate...
I to zbog cega? Ili jos gore koga? Opustite se...
NI KATAKLIZMA OD 10 RIHTERA sa sve CUNAMIJEM pride ne mogu nista PARTIZANU sa Vama Profesore...
PRED ISTINOM SE SVAKO ZLO POVLACI... Kakve sudije, gepeci, pritisci, samari...
NA ZALOST ZABRINUTIH ZA SRPSKU KOSARKU ZBOG DOMINACIJE PARTIZANA, KK PARTIZAN JE:
1.NAJTROFEJNIJI KOSARKASKI KOLEKTIV U SRBIJI
2.JEDINI JE EVROPSKI KLUPSKI SAMPION
3.DAO JE NAJVISE REPREZENTATIVACA
4.DAO JE NAJVISE NBA IGRACA
5.DAO JE NAJVISE INTERNACIONALACA
6.POTVRDJENO IZ TUDJIH NEUTRALNIH USTA, POKRIVEN NAJBOLJIM NAVIJACIMA U EVROPI TAKO DA SE DOLAZAK U PIONIR, I NA TRIBINE I NA PARKET, SMATRA PRIVILEGIJOM
7.SVI KOJI SU IGRALI I IGRAJU ZA PARTIZAN VOLE PARTIZAN UKLJUCUJUCI I G-DU ZORANA SLAVNICA I MILANA GUROVICA…
O najvecem magu ovog sporta Profesoru Duletu Vujosevicu, tj. Vama da i ne govorim…
Ali da otkrijem ovima zabrinutima tajnu: LJUBAV (prema kosarci i Partizanu) i posvecenost (kroz rad do iznemoglosti)… Pa strucnjaci izvolite… Podignite Zvezdu, Hemofarm, FMP, Vojvodinu… Da bude interesantnije i da baza bude veca… Prosto je… Zasto obarate Partizan na dno, popnite se vi na nase visine…
ISTINA JE PROFESORE…PARTIZAN JE NAJBOLJI SRPSKI BREND…
A TO MNOGO BOLI…
Zar ne Milane?

YOU’LL NEVER WALK ALONE PARTIZANE (PROFESORE)…

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Управо сам одслушала цео Дулетов монолог на тв-у, и наравно, човек је потпуно у праву. Он је одавано најбољи, потпуно неприкосновен, легенда... И могао ми само да оде преко или чак само да буде селектор ЦГ, и нико му не би замерио на томе, али не, он остаје и бори се за Партизан и Србију! Хвала ти Дуле на томе, имаћеш увек пуну подршку Гробара!
Без обзира на исход утакмице у Вршцу, нека Пионир буде пун у понедељак!

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Čestitke na pobjedi za najbolji klub u Evropi i okolici, sa željom da se počinje snimati film DULE 007.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA od grupe GROBARA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

Y/Kv

pre 15 godina

Odlican si trener i glavni igrac Partizana,ali si covek koji nije iskren i dvolican si do maksimuma,pa te pitam ovim putem,kada si tako dobar zasto se nikada nisi oprobao van Srbije i eto Crne Gore vec ovde svima prosipas svoju teoriju kako se tebi lovi greska i saplicu te ko zna vec ko,ili te pak zbog svog statusa i prirode jer volis da psujes i vredjas pre svega sudije pa i sve ostale oko sebe cak i igrace,niko nije nikada ni pozvao da budes trener nekog velikog evropskog kluba?
Sa reprezentacijom svi znamo koliko si ucinio i sta!
Uvuci Dule taj jezik i budi jednom realan!

ogi

pre 15 godina

hemofarm je igrao veoma veoma solidno i prava je steta sto nema veci broj iskusnijih igraca da izguraju utakmicu do kraja. Cini mi se da ce u revansu u millennijumu hemofarm skoro sigurno pobediti pogotovo zahvaljujuci novoj taktici trenera HF Vlade L. koja ocigledno funkcionise protiv partizana samo je potrebna malo duza klupa.Bravo hemofarm

Rih

pre 15 godina

@Zana 91'-Vrsac
Aj ti,seko,heklicu il' predju u ruke,to ti sigurno od rike bolje ide no kosarka.Ako bude pete utakmice(a pre ce ovde biti 9 po Rihteru),ta ce se igrati u Pioniru.A to je, jel' te,u Beogradu.

pfc budisava

pre 15 godina

ajde da pobedimo jos i ove dve pa da zaokruzimo sjajnu sezonu. Stvarno steta za Palasija, ali ne treba sumnjati u Duleta iskopace on nekog crnca koji ce biti lider u sledecoj sezoni. Steta i za Ercega mogao je biti od koristi.

Zorz Vea

pre 15 godina

Odlicno!!!Nemam primedbu ni na jednog igraca,svi su fantasticni i samo kratkovidi ljudi bi razbili ovako dobar tim,koji je na korak od toga da postane familija.Mnogo mi je zao sto odlazi Palasio "Milutin",Pekovic Nikola i nadam se niko vise.Ne sumnjam u adekvatnost zamena koje ce doci,ali ovaj tim ima nesto posebno sto se novcem ne moze stvoriti...Cista priroda i ljubav...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

zorz

pre 15 godina

A sta smo i mogli i ocekivati od naseg Partizana,nego komsije...juhuuuu...ajde javite se,najvise volim da citam vas komentar o kosarci.Ajde ajde javite se,znam da ste tu da citate nase komentare samo je pitanje da li ce se neko oglasiti...cisto gepekovanje cista namestaljka zar ne...inace da pitam ko vam je lavlja kandza?...tj. lavlje srce za ovaj mesec....:)....

stada

pre 15 godina

opet se potvrdilo da mladi trener Vukoičić može da parira iskusnom Duletu Vujoševiću.Šteta što nisu ušle neke trojke i susret bi bio još neizvesniji

akcidroni

pre 15 godina

-Svima vama Vrscanima svaka cast na veri u titulu itd,ali Hemofarm jednostavno NIJE DORASTAO PARTIZANU.To je cinjenica,a Partizan ce pocistiti HF-a lagano sa 3:0 u seriji.Hemofarm NEMA NIKAKVE SANSE da pobedi Partizana.Ni u Vrscu,ni u Beogradu.Jednostavno,razlika je u klasi!!!

grobar :)

pre 15 godina

ma ne vredi da sastavljaju ekipe,morali bi za sledecu sezonu da naprave jednu iz celog regiona ali ni tada nas ne bi srusili,titulaaaa,titulaaaaa,slavice se titulaaaaaa....!!!!!

erdoglijanac

pre 15 godina

pozivam sve grobare da pocnemo da navijamo za zvezdu.....da i ona mucenica neku titulu osvoji...ko zeli samnom da podrzi hrabru cetu na celu sa sjajnim Skobaljem nek preporuci...

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Bato, nisam!

Šta se palite?! To smo vam poklonili da bi sledeće 2 dobili, četvrtu vam opet dali, i petu slavili titulu u Vršcu!!!:P

milos p.f.c.

pre 15 godina

ocekivano 1:0 mada se hemofarm solidno drzao do zadnje cetvrtine.tripkovic je bio najbolji.dobra poseta.idemo lagano po sedmu titulu.napred crno beli

Dule 007

pre 15 godina

Na zapadu nista novo....Jos dva lagana treninga i stize titula..........Uzmi Dule, uzmi Dule sedmu titulu, sedmu titulu, sedmu titulu

pa onako

pre 15 godina

ma nista posebno nismo igrali,vidjao sam i bolje nase utakmice,ali ova ekipa hemofarma nema mud@,cast izuzecima(macvan-sjajan igrac) da dobije jednu ovakvu ekipu partizana koja ima podrsku armije navijaca...a i ovaj partizan nas je navikao,tako da je atmosfera na kraju tekme bila kao da su svi vec znali sta ce da se desi.dajte neku ekipu da se kidamo,sladje je tada da se pobedi,ovo je monotono!
talasi su bili vrh,mogli bi to cesce da praktikujemo:)

slobodan

pre 15 godina

Dosadno,sta reci titula je nasa.Ajde od sledece sezone ostatak lige neka sastavi najbolju ekipu,i da tako igra protiv partizana mozda bude malo zanimljivije.SAMPIONI

KosarskiRealniZnalac

pre 15 godina

Profesore Vujosevicu,
Sve mogu da podnesem osim da vidim kako se sekirate...
I to zbog cega? Ili jos gore koga? Opustite se...
NI KATAKLIZMA OD 10 RIHTERA sa sve CUNAMIJEM pride ne mogu nista PARTIZANU sa Vama Profesore...
PRED ISTINOM SE SVAKO ZLO POVLACI... Kakve sudije, gepeci, pritisci, samari...
NA ZALOST ZABRINUTIH ZA SRPSKU KOSARKU ZBOG DOMINACIJE PARTIZANA, KK PARTIZAN JE:
1.NAJTROFEJNIJI KOSARKASKI KOLEKTIV U SRBIJI
2.JEDINI JE EVROPSKI KLUPSKI SAMPION
3.DAO JE NAJVISE REPREZENTATIVACA
4.DAO JE NAJVISE NBA IGRACA
5.DAO JE NAJVISE INTERNACIONALACA
6.POTVRDJENO IZ TUDJIH NEUTRALNIH USTA, POKRIVEN NAJBOLJIM NAVIJACIMA U EVROPI TAKO DA SE DOLAZAK U PIONIR, I NA TRIBINE I NA PARKET, SMATRA PRIVILEGIJOM
7.SVI KOJI SU IGRALI I IGRAJU ZA PARTIZAN VOLE PARTIZAN UKLJUCUJUCI I G-DU ZORANA SLAVNICA I MILANA GUROVICA…
O najvecem magu ovog sporta Profesoru Duletu Vujosevicu, tj. Vama da i ne govorim…
Ali da otkrijem ovima zabrinutima tajnu: LJUBAV (prema kosarci i Partizanu) i posvecenost (kroz rad do iznemoglosti)… Pa strucnjaci izvolite… Podignite Zvezdu, Hemofarm, FMP, Vojvodinu… Da bude interesantnije i da baza bude veca… Prosto je… Zasto obarate Partizan na dno, popnite se vi na nase visine…
ISTINA JE PROFESORE…PARTIZAN JE NAJBOLJI SRPSKI BREND…
A TO MNOGO BOLI…
Zar ne Milane?

YOU’LL NEVER WALK ALONE PARTIZANE (PROFESORE)…

Zorz Vea

pre 15 godina

Odlicno!!!Nemam primedbu ni na jednog igraca,svi su fantasticni i samo kratkovidi ljudi bi razbili ovako dobar tim,koji je na korak od toga da postane familija.Mnogo mi je zao sto odlazi Palasio "Milutin",Pekovic Nikola i nadam se niko vise.Ne sumnjam u adekvatnost zamena koje ce doci,ali ovaj tim ima nesto posebno sto se novcem ne moze stvoriti...Cista priroda i ljubav...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

zorz

pre 15 godina

A sta smo i mogli i ocekivati od naseg Partizana,nego komsije...juhuuuu...ajde javite se,najvise volim da citam vas komentar o kosarci.Ajde ajde javite se,znam da ste tu da citate nase komentare samo je pitanje da li ce se neko oglasiti...cisto gepekovanje cista namestaljka zar ne...inace da pitam ko vam je lavlja kandza?...tj. lavlje srce za ovaj mesec....:)....

erdoglijanac

pre 15 godina

pozivam sve grobare da pocnemo da navijamo za zvezdu.....da i ona mucenica neku titulu osvoji...ko zeli samnom da podrzi hrabru cetu na celu sa sjajnim Skobaljem nek preporuci...

slobodan

pre 15 godina

Dosadno,sta reci titula je nasa.Ajde od sledece sezone ostatak lige neka sastavi najbolju ekipu,i da tako igra protiv partizana mozda bude malo zanimljivije.SAMPIONI

Boris

pre 15 godina

Duletove reci shvatite ozbiljno jer su u toku veoma ozbiljna podmetanja Partizanu zbog dugogodisnje dominacije. Nemojte da se zavaravate da kosarkaske strukture u Srbiji i guma-ligi nemaju m... da nas sruse. Zato je na nama navijacima da dolazimo sto masovnije na preostale Partizanove meceve do kraja godine i da mi izvrsimo pritisak na tu gamad i zastitimo time i sebe i klub. Jer SHVATITE Partizan je INSTITUCIJA na ovim prostorima. 15 titula prvaka, 8 kupova, 3 kupa Radivoja Koraca (danasnji ULEB), 1 titula Evrolige i jos 2 ucesca na final-fouru. Uz to bivse legende kluba ujedno su i legende evropske i svetske kosarke: Divac, Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Tomasevic, Obradovic, Rebraca, Kicanovic, Dalipagic.... Nedajmo da nekolicina "kosarkaskih radnika" srusi sve to. Zato SVI, ali SVI u Vrsac u subotu, pa ponovo u Pionir!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Управо сам одслушала цео Дулетов монолог на тв-у, и наравно, човек је потпуно у праву. Он је одавано најбољи, потпуно неприкосновен, легенда... И могао ми само да оде преко или чак само да буде селектор ЦГ, и нико му не би замерио на томе, али не, он остаје и бори се за Партизан и Србију! Хвала ти Дуле на томе, имаћеш увек пуну подршку Гробара!
Без обзира на исход утакмице у Вршцу, нека Пионир буде пун у понедељак!

grobar :)

pre 15 godina

ma ne vredi da sastavljaju ekipe,morali bi za sledecu sezonu da naprave jednu iz celog regiona ali ni tada nas ne bi srusili,titulaaaa,titulaaaaa,slavice se titulaaaaaa....!!!!!

Dule 007

pre 15 godina

Na zapadu nista novo....Jos dva lagana treninga i stize titula..........Uzmi Dule, uzmi Dule sedmu titulu, sedmu titulu, sedmu titulu

milos p.f.c.

pre 15 godina

ocekivano 1:0 mada se hemofarm solidno drzao do zadnje cetvrtine.tripkovic je bio najbolji.dobra poseta.idemo lagano po sedmu titulu.napred crno beli

pa onako

pre 15 godina

ma nista posebno nismo igrali,vidjao sam i bolje nase utakmice,ali ova ekipa hemofarma nema mud@,cast izuzecima(macvan-sjajan igrac) da dobije jednu ovakvu ekipu partizana koja ima podrsku armije navijaca...a i ovaj partizan nas je navikao,tako da je atmosfera na kraju tekme bila kao da su svi vec znali sta ce da se desi.dajte neku ekipu da se kidamo,sladje je tada da se pobedi,ovo je monotono!
talasi su bili vrh,mogli bi to cesce da praktikujemo:)

Sale

pre 15 godina

Hemofarm je igrao pametno, spustio ritam na malo poena, jer u igri preko 80 nema niko sta da trazi sa Partizanom.

Sto se sudjenja tice, ja ne znam kako ti momci sude Evroligu, da li ove utakmice moraju da budu zanimljive pa se sudi da ne bude realnih minimum 15 za partizan.

Pogotovo mi nisu jasni ti faulovi kada se bek zabija telom u centra koji stoji i digne ruke (Marsal u Pekovica npr, iako je Marsal krilo) i da se tu sudi neki faul.. Dole pod kosem Tirpkovica zaklase prilikom istrcavanja, onaj Pavkovic se zalepi za coveka i gura ga nogama i kao "koji faul"..

Jedina nada im je da se duplira bonus za sudije ako Hemofarm dobije, ili da im u fabrici smuckaju neki dop..

Dule sve vidi, sve zna, kakav je to covek.. spomenik da mu dignemo!

akcidroni

pre 15 godina

-Svima vama Vrscanima svaka cast na veri u titulu itd,ali Hemofarm jednostavno NIJE DORASTAO PARTIZANU.To je cinjenica,a Partizan ce pocistiti HF-a lagano sa 3:0 u seriji.Hemofarm NEMA NIKAKVE SANSE da pobedi Partizana.Ni u Vrscu,ni u Beogradu.Jednostavno,razlika je u klasi!!!

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Čestitke na pobjedi za najbolji klub u Evropi i okolici, sa željom da se počinje snimati film DULE 007.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA od grupe GROBARA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

Bangy

pre 15 godina

U Bostonu culi kako postoji jedna ekipa u Evropi kojoj niko ne moze da parira na domacem parketu,pa ako osvoje sampionski prsten dolaze kao sampioni Amerike da pokusaju da nam skinu skalp,ali to bi bila NEMOGUCA MISIJA i za njih.He He He He

LEX

pre 15 godina

Mnogi su pogrešno razumeli Duleta,baš oni luzeri koji tvrde da Partizan zahvaljujući sudijama dolazi do titula i onemogućava drugima da igraju Euroligu pobegli su u guma ligu nadajući se da će odatle to uspeti(ucenjen od ULEBA na kraju joj je pristupio i Partizan).I to se desi,ULEB uvede trogodišnji ugovor i u Euroligu je trebalo baš kako su hteli preko jadrana.Međutim gle čuda Partizan dve godine uzastopno sa lakoćom osvaja i to takmičenje(verovatno ga preferiraju i sudije iz SL i HR).E tad se luzeri sete da Nišlije i Kragujevčani nemogu da gledaju dobar basket i iako su prvi pobegli i zalagali se za guma ligu sad bi da beze iz nje ili da poniste njene principe koji vladaju u svim zemljama učesnicima.
Poenta je da je mozda najveći uspeh ove sjajne generacije crno belih trogodišnji ugovor.Luzeri u naredne 3-4 godine mogu da naprave najbolji tim na svetu Euroligu će moći samo da sanjaju.Kad su to shvatili sad bi da beze iz čorbe koju su sami sebi zakuvali.
Nije realno da će Partizan 10 godina zaredom biti prvak ali će igrati u elitnom takmičenju jer je to zasluzio ove i prosle sezone i to je jedino pravedno.

bleya

pre 15 godina

Na zadnjem sastanku najuticajnijih ljudi nase kosarke (prisutni su bili
Gurovic, Slavnic , Zeravica , Kapicic ) jednoglasno je usvojeno sledece:
1. Partizanov trener Dule Vujosevic pocinje uvek sa jednom tehnickom greskom!
2. Partizan ulazi u bonus sa 2(dve) licne greske dok protivnicka ekipa sa
7 (sedam)
3. Zadnjih 3 (tri) minuta utakmice Partizan igra sa jednim igracem manje!
4. Slobodna bacanja Partizanovi igraci sutiraju sa linije za tri poena!
5.Partizanovi igraci izlaze iz igre sa dosudjene 4 (cetiri) licne greske!
6. U zadnjem minutu ako dodje do slobodnih bacanja Partizanovi igraci ih
izvode drugom loptom takozvanom MEDICINKOM!
7.Svaki kos protivnicke ekipe dat u zadnjem minutu vazi se 3 (tri) poena ma
odakle bio dat!
Sve ove tacke doneli smo jednoglasno u cilju izjednacavanja Partizana sa
drugim ekipama i da bi takmicenje bilo zanimljivije!

pfc budisava

pre 15 godina

ajde da pobedimo jos i ove dve pa da zaokruzimo sjajnu sezonu. Stvarno steta za Palasija, ali ne treba sumnjati u Duleta iskopace on nekog crnca koji ce biti lider u sledecoj sezoni. Steta i za Ercega mogao je biti od koristi.

ratko

pre 15 godina

E sad mi je dosta.Sta to pricas covece.Ko to ima podrsku vec 15 godina od svih kosarkaskih organizacija nego Partizan.Svaka cast Dule tvojoj strucnosti ali tvoje ponasanje na terenu je ODVRATNO.Moze sa usana da ti se procita sta govoris i kako vredjas ne samo sudije nego sve oko sebe ali to samo govori ko si i odakle si.

XXL

pre 15 godina

komsija kluba koji je komsija svetskog prvaka, 13. jun 2008 12:51
Na ovom forumu vi ste navijace kluba koji trenira u hali u kojoj igra prvak Evrope.
:-)

Pozdrav za vas

Partizan je večan

pre 15 godina

Navedite poslednju utakmicu kad se Dule nije zalio na sudije.
(Kalimero, 13. jun 2008 17:19)
Posle utakmice sa severinom, nasom dragom komsinicom!

PIvan

pre 15 godina

Alo bre "grobari",glupo je očekivati naše komentare u vezi košarke,glupo je da bilo šta pričamo,glupo je i fudbal da komentarišemo,ma sve je glupo.Razbili ste nas ove godine,što se titula tiče.Objektivni Ganci sa SEVERA

sasa

pre 15 godina

Ne znam zasto je nekima toliko krivo sto je Partizan favorizovan i ne mozete da mu parirate.Gospodo mi smo svoju nadmoc pokazali i u evroligi sa mnogo vecim klubovima.Ne treba da vam je zao,budite srecni kad vas pobedimo sa manje od 20 poena razlike.Gledajte i ucite,mozda naucite sta je dugotrajan rad,zalaganje i ljubav prema klubu.Grobari Sombor

stada

pre 15 godina

opet se potvrdilo da mladi trener Vukoičić može da parira iskusnom Duletu Vujoševiću.Šteta što nisu ušle neke trojke i susret bi bio još neizvesniji

milos gvozdenovic

pre 15 godina

Partizan ce ponovo osvojiti titulu i ponovo ce nas ULEB uslovljavati samo da bi nas sklonili iz vrha evropske kosarke. Mi smo najjaci!!!!To druge timove mnogo boli!!!!

Tanasije

pre 15 godina

@Zana '91 Vrsac

lutkice,

uzvracam pozdrav... i ne daj se

ima puno sarma u tvojoj borbi "jedan protiv svih (Grobara)"

evo, priznajem, koliko god mi je drago zbog pobede Partizana toliko mi je i zao sto sada pati jedno malo, nezno, zensko srce koje kuca: bum-ti-bum...ti-ti-bum...bum-bum-ti-ti-bum... za Hemofarm. PoZZ.)))

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

grobari pricaju o sudjenju. Jel prica o ofsajdu ili o licnim greskama?
(postenjacina, 13. jun 2008 08:39)


Ne prica o ponistenom golu Cukarickog u borbi za polufinale kupa ;)

south guard ruma

pre 15 godina

Y/Kv
Nemogu da verujem da postoji neko ko moze da napise ovakav komentar kao doticni/a Y/Kv.
Ako zelis nesto da napises onda moras nesto i da znas,a to je da je Dule godinama bio trener u Italiji,a sto se reprezentacije tice cinjenica je da je Duletovo peto mesto na tom prvenstvu evrope(sa onakvim timom,podsecam da su se tada prvi put pojavili problemi sa otkazima reprezentativaca)najveci uspeh reprezentacije od tada.Od tada pa do danas nismo uspeli da dodjemo do osmog mesta na bilo kojem takmicenju.Zato molim te ako hoces nesto da komentarises bar napisi nesto sto iole ime veze sa istinom.

Rih

pre 15 godina

@Zana 91'-Vrsac
Aj ti,seko,heklicu il' predju u ruke,to ti sigurno od rike bolje ide no kosarka.Ako bude pete utakmice(a pre ce ovde biti 9 po Rihteru),ta ce se igrati u Pioniru.A to je, jel' te,u Beogradu.

Y/Kv

pre 15 godina

Odlican si trener i glavni igrac Partizana,ali si covek koji nije iskren i dvolican si do maksimuma,pa te pitam ovim putem,kada si tako dobar zasto se nikada nisi oprobao van Srbije i eto Crne Gore vec ovde svima prosipas svoju teoriju kako se tebi lovi greska i saplicu te ko zna vec ko,ili te pak zbog svog statusa i prirode jer volis da psujes i vredjas pre svega sudije pa i sve ostale oko sebe cak i igrace,niko nije nikada ni pozvao da budes trener nekog velikog evropskog kluba?
Sa reprezentacijom svi znamo koliko si ucinio i sta!
Uvuci Dule taj jezik i budi jednom realan!

Vucko

pre 15 godina

Kao da smo gledali razlicitu utakmicu. Pa sudije su celu utakmicu punile bitne igrace Hemofarma faulovima. A sa ovim teorijama zavere pocinje da smara, zar nije normalno da prvak drzave ucestvuje u Evroligi, a ne da se potpisuju nekakvi ugovori i da nasa i onako slaba liga izgubi smisao. Ovo samo pokazuje da Dule gleda samo licne interese, a ne interese Srpske kosarke, uostalom da on nije Pekovic bi verovatno izabrao da igra za Srbiju!

Ivan BG

pre 15 godina

Ljudi moji ,za one koji su skepticni po pitanju klase,jeste videli kako PARTIZAN napravi cistu poziciju za 3 poena,posle 3 pasa....Stvarno izgleda carobno!Istina je da jedino Hemofarm moze da nam parira,niko vise...I grobari pustite nase komse,Nisu nas dostojni da se prepiru sa nama!A SL.Sezone LIGA SAMPIONA-VATERPOLO,KOSARKA,FUDBAL!STA KAZETE????

ledeni

pre 15 godina

I utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 12.06.2008. 20,00 (Pionir)
II utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 14.06.2008. 19,00 (Milenijum)
III utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 16.06.2008. 18,00 (Pionir)
IV utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 18.06.2008 ....(Pionir)
V utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 20.06.2008 ....(Milenijum)

@Zana 92...
Evo sa linka skinuto, samo nisi pazljivo citala, jedina olaksavajuca okolnost je da su pogresili priredjivaci sajta, jer su naveli dvoranu Milenijum, u petoj utakmici, ako maticnu dvoranu Partizana.
Jasno je da se peta igra u Bgd-u, ali je nece biti, kao ni cetvrte. Zivi bili pa videli.
Moramo se odmoriti, pa opet Jovo nanovo, pripreme za novu sezonu, novu titulu, F4 itd.

beli cigan

pre 15 godina

Što nije otvorio dušu kada je sa Danilovićem tukao sudiju,ili kada sudije Drobnjaku nisu sudile trojku iz auta u finalu play off-a protiv zvezde?
He he Dule baš si slika i prilika imena koje ti skandiraju navijači večitog rivala :-))))))

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Хехе! Па, тек сада видим да су уређивачи сајта погрешили, лепо пише Хемофарм на првом месту у четвртој текми, а Партизан на првом месту у петој текми.
Жао ми је мала! :)

JAGODINAC

pre 15 godina

dule scaka ti čast.navijam za zvezdu ali ko sve sudi košarku u našoj zemlji i kako sudi.... pa se pitamo gde nam je reprezentacija....

do kraja svog ZIVOTA uz PARTIZAN

pre 15 godina

pozivam sve grobare da pocnemo da navijamo za zvezdu.....da i ona mucenica neku titulu osvoji...ko zeli samnom da podrzi hrabru cetu na celu sa sjajnim Skobaljem nek preporuci...
(erdoglijanac, 12. jun 2008 22:26)
Ja nemogu da verujem da ima ovakvi grobara koji ovako razmisljaju.
A sad ako smo neki navijaci da ispostujemo DULETA jer zasluzio je svojim REZULTATIMA.Jer kolko vidim ovde ima dosta navijaca koji samo,lupaju i komentarisu nesto,a pola njih ako je bilo na jednoj kosarkaskoj utakmici bog me ubio.A SVAKA CAS ONIM PRAVIM GROBARIM.
AKo se secate pionir je jos mogao da se napini,a ulaz je bio za DZ.Pa da dodjemo do evrolige moramo da osvojimo ovu titulu,razmislite malo.

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Bato, nisam!

Šta se palite?! To smo vam poklonili da bi sledeće 2 dobili, četvrtu vam opet dali, i petu slavili titulu u Vršcu!!!:P

bojanc

pre 15 godina

Teze nego sto sam ocekivao, ali opet i zasluzeno i bez veceg naprezanja i nerviranja je Partizan pobedio. Zadovoljan sam, zao mi je jedino zbog Boziceve povrede, ali se nadam da je lakse prirode. Drago mi je i zbog skoro punog Pionira i podrske koju smo dali kosarkasima koju su nama darivali puno srece i radosti ove sezone...

Just

pre 15 godina

Sta vam je bre vise gani pa vi ste bre iskompleksirani do daske, ovo je rec o kosarci a zvezdasi pisu bari, bari............
koga bre briga sta ste vi uradili pre 20 godina i mi smo osvojili EL pa niko nista ne prica, uostalom vi samo o tome i pricate jer nista drugo niste uradili

Darko

pre 15 godina

Uff, jadan Dule, sta sad Hemofarm nije bratski klub?
Taj covek zajedno sa Danilovicem i nekim Vrscanima su upropastili domacu ligu jer misle da su pretplaceni na titule, doveli su je u takvo stanje da niko nece da ulaze pare jer kad dodje taj cuveni plej-of jednostavno krece hajka na sudije, gepekovanje, pesnicenje ostale vrste pritisaka od strane Partizana da Jovcic i ekipa jednosavno nemaju izbor u takvoj atmosferi nego da poklone Partizanu titulu.
Znam recicete KK Sledeca sezona i td... Ne kazem , zao i je sto su ljudi u Zvezdi nesposobni da to stanje promene i obezbede svom klubu fer takmicenje u kojem se niko ne favorizuje.
POslednja osoba koja sme da se buni u vezi regularnosti domace lige je upravo Vujosevic, ali svi znamo zasto on to radi, jednostavno je postao majstor svog zanata, zaista neprikosnoven u tome, ali pogresan je ceo sistem u kome takve stvari prolaze.
Nadam se da ce biti bolje sa privatizacijom, u Srbiji ima mesta za bar 4 podjednako dobra kluba. Do tada lozite se, smejte se, ali budite realni da sagledate gde nam se kosarka nalazi od kada je samo jedan klub favorizovan...

igor

pre 15 godina

Apspolutno ocekivano, a dobro je sto se igra po sistemu 1-1-1, jer to znaci da ce se u ponedeljak proslaviti sedma uzastopna titula i to u Pioniru. POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Zana '91-Vršac

seko,igra se 5 u Beogradu,opusti se,zato sto je PARTIZAN bio 1 u ligaskom delu,a i igra se po principu 1-1-1-1-1,jedna u Bg-u,pa jedna u Vrscu,jedna u Bg-u i tu je kraj,posto ce biti 3-0,lagano,zato opusti se i disi duboko

dcz

pre 15 godina

Svaka cast njemu na strucnosti ali ovi napadi na sudije da bi se prikrilo pravo stanje su prevrsili svaku meru. Pa upravo je bilo sve suprotno od onoga sto dule prica. Hemofarm svaki put kad bi prisao na 2-3 poena razlike sudije bi pravile "nenamernu" gresku na njegovu stetu. Kao sto je faul macvana, aut koji se ne svira posle kojeg sledi trojka partizana... Nije bilo mnogo gresaka sudija ali je uocljivo da je to bilo jedno 8-1 u korist partizana. I to sve u situacijama kada se hemofarm priblizi.

Srdjan Zemun

pre 15 godina

Pa zar neko moze da pomisli da Partizan nece biti prvak? Salim se naravno ali je to stvarno realno!
Svaka cast Hemofarmu ali bi bilo stvarno veliko iznenadjenje da osvoje titulu! Nesumnjivo je da je Hemofarm jedini koji se priblizio Partizanu ali nadam se da to nece biti dovoljno. Mada sam prijatno iznenadjen brojem igraca u rotaciji Hemofarma koji mogu da doprinesu boljitku igre! Jedino ali je da nema igraca koji moze da preokrene i da slomije protivnika (mada bi Marshal i Joksimovic trebalo da su takvi)!!!
U svakom slucaju smesno mi je i neznanje ljudi koji misle da se 5 utakmica igra u Vrscu! Pa uz blagi, blagi napor mozdanih vijuga moze da se razluci gde se koja utakmica igra (eventualno) cak i kada pogresno pise na nekom sajtu!
Sto se tice Duleta, koliko god da me nervira u mnogim stvarima je u pravu! Pogotovo sto se tice eventualnog trogodisnjeg ugovora sa Euroligom! Sad se svi sekiraju za interes nase lige a kada je njima licno odgovaralo svi su ignorisali tu ligu toliko da je jedne godine samo Partizan i igrao! I osvajao i td itd...
I sada bi Partizan trebalo da zanemari svoj interes u interesu tih drugih klubova koji su jasno pokazali koliko im je stalo do nase lige! Iskreno se nadam da ce nam ULEB ponuditi trogodisnji ugovor i da ce ga Partizan prihvatiti! Nijedna liga koja ima taj ugovor nije propala pa nece ni srpska!
Pozdrav svima

JoCaPfC

pre 15 godina

Zao mi je sto je Dule hteo da ispadne car i laf kad su svi pobegli od selektorske fotelje, a igraci pobegli ko najgore, da ne kazem sta, pa je onda covek ispao los a novinari i cela javnost osuli drvlje i kamenje na njega. E samo mi je zbog toga zao, a inace, Dule je trener kakav ne postoji na svetu...ne samo zbog znanja, vec i zbog privrzenosti klubu. Tako se radi srcem...DUle je ikona Partizana...Hvala ti na svemu sto si ucinio i sto ces uciniti za nas klub... LEGENDO

vlada

pre 15 godina

sta prica ovaj vujosevic.pa partizan je bolji od hemofarma za klasu a on prica o sudijama.covek opsuje majku sudijama jedno pedeset puta u toku meca i jos se zali.ako u evroligi realno sude lose ovde kod nas stvarno nikad nisu svirali protiv partizana.daj te mu trogodisnji ugovor pa nek ide u crnu goru da popuje.zbog cega sve ovo!

:(

pre 15 godina

svaka cast momcima i duletu, ali je najtuznije sto odlaze dobri igraci, koji ne traze nesto specijalno za ostanak, malo bolje plate i uslove za treniranje...
Partizan jeste veliki Kosarkasni klub, najveci na ovim prostorima, ali je tuzna slika kada cujete da mu prete izbacivanjem iz hale zbog dugovanja par hiljada evra...
Treba nam sponzor ili privatizacija, a kada to dodje za par godina cemo biti PONOVO sampioni EVROPE SIGURNo.....
STOKA PANCEVO

Informator

pre 15 godina

Pa Mrcho zašto onda čitaš vesti o ligi koju ne pratiš? Uživaj u svom NBA (gledah dve utakmice uživo i dosadnije nešto nisam gledao ako ne računam baseball. Pri tom sam gledao utakmice na kojima su igrali Malone i Stokton) a ovu ligu ostavi onima koje zanima.
Možda se zainteresjueš i za našu košarku ali SLEDEĆE SEZONE!

r2d2

pre 15 godina

Jako tvrda utakmica i dosta loša partija Partizana u napadu (ali šta onda tek reći za Hemofarm).
Hemofarm je imao sramotan šut iz igre 23-7 za tri, i 25-7 za dva. Joksimović i Vukosavljević kao da su se trkali ko će da izgubi više lopti i na gluplji način...
ZAKLJUČAK posle prvog meča: kakav bre Hemofarm ! Rival dostojan finala, ali sve osim 3-0 će biti iznenađenje. Hemofarm je ekipa bez srca, nema ko tu da povuče...

mislim da bi gledali mnogo zanimljiviju košarku da je FMP prošao u finale...

zvone pfc

pre 15 godina

Moram da odgovorim ovom kk sledeca sezona kom.br.44 , da nije PARTIZAN slucajno bio favorizovan i u Euroligi,prijatelju koliko jedan tim vredi najbolje se vidi u EVROPI a mi smo tu usli u top 8 i to tako sto smo izbacili sampiona Evrope,koliko vi vredite vidi se po vasem uspehu u Evropi{kojeg nema} , prema tome vi mozete samo da mrzite PARTIZAN i da crknete od muke.Ikako kaze profesor DULE VUJOSEVIC "SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN!!!!

KKP

pre 15 godina

Ako ode Dule, mada ne verujem, Dzikic je prvi favorit!!! On je Dule junior! I ovo nije trebao dan apise onaj sto je napisao. Nemas razloga. Finale je. Cigan si 100%. Pa i da ja budem trener Partizana, opet cemo biti prvaci, a vi neke sledece sezone! Izvini, ako sam pogresio, ali ne preseljavaj duleta sa klupe, dok on to sam ne ucini! Vujosevic Dule,oooooooooo!!!! Sto se tice samog finala, 3:0! Zar ocekujete nesto drugo?

straja

pre 15 godina

ti zana iz vrsca si pravo deriste....)))ti ocekujes da polovni hemofarm osvoji tituluja trcim od vrsca do straze ako bude tako...

mrcha

pre 15 godina

Realno je da Partizan osvoji titulu jer to kvalitetom i zasluzuje...Ne mogu samo da podnesem kukanje,jadanje,narikanje,dezurne babe narikace aka Duleta Vujosevica...Gledao sam teklmu(za razliku od nekih)i stekao sam utisak da je Hemofarm ostecen u pojedinim situacijama.Bilo je tu svacega,kao kada je Vranes gurnuo Marijanovica na igraca Partiazna a da ne pominjem razbijanje arkade Macvanu sto su sudije dozivele kao faul doticnog.Moze se samo zakljuciti da sudije ne znaju da uspostave ujednacen kriterijum i da veoma nekvalitetno sude a pri tom ne mislim da imaju odredjene tendencije,vec je u pitanju samo nekvalitetno sudjenje.Ono sto me zgrazava,jeste da Dule kuka,jada se i iznosi teorije zavere i kada pobedjuje,tako da se to moze shvatiti kao dodatni pritisak na sudije i njihovu organizaciju,sto bi trebalo biti adekvatno sankcionisano.Zato vise volim da pratim NBA,neko ce reci da se tamo vise namesta(EUROLEAGUE fanovi),ali sam
siguran da tamo nema ovolike kolicine malogradjanstine,seljanije,gepekovanja
ko zna koga i sl.

Vladimir

pre 15 godina

Shta ste zapeli za Machvanovu arkadu, Novica ga je zakachio shakom u padu a ne laktom. Kakve to ima veze sa kasnim postavljanjem? Pa ja najvishe volim kad mi se neko kasno postavi da ga odvalim i uzmem faul.

ogi

pre 15 godina

hemofarm je igrao veoma veoma solidno i prava je steta sto nema veci broj iskusnijih igraca da izguraju utakmicu do kraja. Cini mi se da ce u revansu u millennijumu hemofarm skoro sigurno pobediti pogotovo zahvaljujuci novoj taktici trenera HF Vlade L. koja ocigledno funkcionise protiv partizana samo je potrebna malo duza klupa.Bravo hemofarm

Grobar Vršac

pre 15 godina

O, braćo Grobari - jedna utakmica sa malo labavijim suđenjem i odma se ritate. Sad možda znate kako je drugima bilo tokom sezone dok su igrali sa Partizanom!?

Patriots

pre 15 godina

Partizan je trenutno kvalitetnija i dosta iskusnija ekipa od Hemofarma tako da bi trebalo da se desi veliko cudo pa da Partizan ne osvoji titulu.
A sto se Duleta tice i njegovog zumiranja, pa tako i treba, dosta je bilo vise kako njega svi mrze a on je dobar i miran i kaznjavaju ga bez razloga. Sad se na snimcima tacno vidi njegovo ponashanje i da njegova svaka tehnicka graska nije ne zasluzena, jer da se bilo gde u evropi ponasa tako ne bi dobijao tehnucku nego bi ga stalno iskljucivali sa utakmice, jedno je njegovo trenersko znanje, a sasvim drugo njegovo ponashanje i kultura na terenu koja je 0 i za to treba da bude strogo kaznjen. Sto se Pekovica tice i te kako su mu zasluzene licne koje je dobio u Vukosavljevicu i Marijanovicu je imao centre koji su mogli fizicki da mu pariraju a ne da se od njega odbijaju, pa se covek mnogo vise gurao i laktao, nego obicno kad je dovoljno samo da stane a ostali se odbiju od njega...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Изгледа да је мала била у праву...

TERMINI FINALNIH UTAKMICA

I utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 12.06.2008. 20,00 (Pionir)
II utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 14.06.2008. 19,00 (Milenijum)
III utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 16.06.2008. 18,00 (Pionir)
IV utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 18.06.2008 ....(Pionir)
V utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 20.06.2008 ....(Milenijum)
А ево и линка: http://nsl.kosarka.co.yu/NewsFull.aspx?pNewsID=2683
По мени је можда са неке стране тако и боље, јер ћемо ми Хемофарм сигурно добити или са 3:0 или са 3:1, а тако ћемо у оба случаја славити у Пиониру. Са друге стране, наравно, то није добро, јер ако би дошло до пете утакмице, ми не би смо имали предност домаћег терена, а то смо заслужили играма, а и пре свега тиме што смо на крају регуларног дела били први, а Хемофарм трећи... Е, то чак можда и оно о чему Дуле прича. Хоће сви да нас скину са трона, користе се разним средствима, јер НЕ могу да нас добију на паркету!

fenomen

pre 15 godina

Verujem da je bar 80% tacno ono sto cu napisati...
Kad se zavrsi finale sa Hemofarmom Dusko Vujosevic odlazi iz Partizana...Da li se radi o nekim privatnim razlozima ili je nesto drugo posredi ne bih o tome i koliko mi se cini najblize klupi Partizana je Muta Nikolic a ne bih iskljucio ni Dzikica....Dule se povlaci iako su Danilovic i ljudi iz kluba protiv toga ali izgleda da je doneo definitivnu odluku...Uostalom za par dana bice sve jasno...
Poz...

mrcha

pre 15 godina

@Informator
Ko ti je to rekao da ja ne pratim domaci basket,gde to pise,da nije neko druko'?!
Gledao si Stockton-a i Malone-a zato sto ti je neko reko' da ih gledas ili mislis da su bili neprevazidjeni?!
Samo zatucane navijace moze da interesuje samo domaca liga...
Mene iskljucivo interesuje kvalitet kosarke, gde god se ona igra,a klubastvo,gepekovanja,prebijanja sudija, neredi, tuce sa policijom i protivnicima ostavljam vama,zatucanim pojedincima ispranih mozgova..
A to sto sam simpatizer KKSS ne znaci da ne vidim dalje od svog nosa,kao neki-nazalost...

aha

pre 15 godina

samo kad su pocele price o pritiscima van terena, i samo kad je najmanje bitna kosarka i ono sto se zbiva na terenu... a sto se sudjenja tice, uocljivo je da se prate nba trendovi. nema 3 sekunde, kada su u kontaktu nos jednog i lakat drugog igraca faul je napravio onaj ciji je nos... ono sto zovemo vrhunskim sportom je potpuno izgubilo smisao, lepo je govorio duci simonovic, ali ga nismo slusali...

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Pogledajte raspored utakmica malo bolje!!! Utakmice se igraju po redu 1. Beograd, 2. Vrčac, 3. Beograd, 4. Beograd, 5.Vršac! Raaspored vam piše na www.nsl.kosarka.co.yu i www.kkhemofarm.co.yu!!!
@ Tanasije

Ne brini bato, još nije kraj! Nećete nas se lako otarasiti!:P

Impreza

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da je ovaj Marjanovic na spisku (kao i Tripko,Luka,Krstovic..) a Milan Macvan nije ni pomenut !
Decko je krajnje cudan,treba mu jos dosta godina i utakmica da bi se od njega napravio kvalitetan igrac,bez vecih nedostataka.S druge strane,Macvan je proglasen za najboljeg igraca svoje generacije na EP i,sto je jos bitnije,ima minutazu na utakmicama.To se,uostalom, videlo i na ovoj utakmici.
Bice 3:1 za Partizan.

Y/Kv

pre 15 godina

Boli vas istina jeli?
Pa zar nije istina da Dule psuje,vredja,stipa,preti,bije i laze i jos mnogo sto sta...?
Njegovi kvaliteti trenerski su za mene tek sad vidljivi jer napravio je rezultat sa ekipom koju nije mogao po prvi put da otoma od Zvezde (Tomasevic-Vujanic-Bogdanovc-Vranes-Vitkovac-Stanojevic...) ili od Hemofarma ili Fmp-a...a za Taukeramiku to stom pominjete nema pojma jer je to jedna velika izmisljotina.
Pa ko je lud da ostane u Partizanu a zove ga Tau...ej spustite se na zemlju groblje!

8======D

pre 15 godina

Toooo Dule vanzemaljci su se udruzili sa nigerjskim separatistima i delijama i uz malu pomoc sudija oce da uniste partizan!!!!!i naravno te sudije navijaju za hemofarm!!

Informator

pre 15 godina

Mrcho,
nemoj da se nerviraš. Dočekaćete i vi sledeću sezonu. A do tada ti preferiraj cirkus gde se utakmice prekidaju kad neko od igrača obori neki rekord za Ginis,a te počne opštenarodno veselje i gde je glavana fora ožderavati se od klope i bezalkoholnog piva tokom predstave ili biti viđen u dobrom društvu pored terena.
Ostavi nas koji ne vide dalje od svog nosa da uživamo u sitnicama koje titule znače!!!

mrcha

pre 15 godina

"Sitnice koje titule znace.."
Lepih li sitnica...
Uzecete titulu ali to vam ocigledno nije dovoljno,jer se sitnice iz proslog play-off-a ovoga puta nece ponoviti
a to je zasluga i Partizana i Zvzde a ponajvise nase"hrabre"policije koja nema"kojones"da obezbedjuje visokorizicne tekme...
Jadna je ona drzava koja se boji navijaca...Njive i rudnici nase plodne domovine placu za vama...

Y/Kv

pre 15 godina

Zasto ako je tako dobar nije nekada okusao srecu u nekom od stranih klubova vec mu je naj moto klupa Partizana,neka bude i selektorsko mesto C.Gore posto na mestu selektora Srbije je prosao kao bos po trnju.?

daca

pre 15 godina

"Partizan najbolji na svetu". "Dule je potpuno u pravu", "Svi nas mrze", "Partizan kupuje, gepekuje, samara sudije"... itd. Cemu sve to?!

U jednoj ruci pozitivno sto imamo opet klubske rezultate (naravno najvece zasluge ima tu Partizan), ali je tuzno gledati kako propada opsta kultura u kosarci.
Vujosevic trazi X-Files i postao polako paranoican. Sto ne cudi, covek ipak osvaja 7 titule za redom. Uspeh uvek privlaca i ljubomoru ali najveci krivac za sve kako se ljudi ponasaju prema Partizanu je upravo - Dule.
Da je strucnjak - je. To su mnogo drugi treneri takodje.
Jednostavno je njegovo ponansanje ono sto stvara probleme. Dok pobedjuje i osvaja domace titule je sve ok jer ima tad podrsku publike tj. grobara. Ali nekad svemu dodje kraj... Sta onda?
Ja sam trazio smenu Partizana kao sampiona ali na sportski nacin. Znaci: Ako neko zasluzuje da osvoji titulu onda to mora da bude iskljucivo jer je bolji a ne zato sto ima 12-godisnji ugovor sa nekim ulebom, fibom ili sta vec...
Trenutno je Partizan najbolji i to je fakt. Da li tu treba da se vodi diskusija kako nema sponzora, zasto i kako Zvezda ima/trosi drzavne pare (prethodno je ih imao Partizan btw), da li je FMP profiterska institucija ili Hemofarm ne dostojan naslednik za evroligu???
Tu treba da sednu za sto direktori svih klubova nase lige i tako resavaju.

A ako se vec pravi prica oko zavere: Sta bi ste rekli da se klubski interes samo glumi? Da se uprave Partizana, Zvezde, Hemofarma, FMP-a i Vojvodine dogovaraju oko utakmice i tako dele narod na pripadnosti neke boje ili klubske vere.

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Bato, nisam!

Šta se palite?! To smo vam poklonili da bi sledeće 2 dobili, četvrtu vam opet dali, i petu slavili titulu u Vršcu!!!:P

erdoglijanac

pre 15 godina

pozivam sve grobare da pocnemo da navijamo za zvezdu.....da i ona mucenica neku titulu osvoji...ko zeli samnom da podrzi hrabru cetu na celu sa sjajnim Skobaljem nek preporuci...

Darko

pre 15 godina

Uff, jadan Dule, sta sad Hemofarm nije bratski klub?
Taj covek zajedno sa Danilovicem i nekim Vrscanima su upropastili domacu ligu jer misle da su pretplaceni na titule, doveli su je u takvo stanje da niko nece da ulaze pare jer kad dodje taj cuveni plej-of jednostavno krece hajka na sudije, gepekovanje, pesnicenje ostale vrste pritisaka od strane Partizana da Jovcic i ekipa jednosavno nemaju izbor u takvoj atmosferi nego da poklone Partizanu titulu.
Znam recicete KK Sledeca sezona i td... Ne kazem , zao i je sto su ljudi u Zvezdi nesposobni da to stanje promene i obezbede svom klubu fer takmicenje u kojem se niko ne favorizuje.
POslednja osoba koja sme da se buni u vezi regularnosti domace lige je upravo Vujosevic, ali svi znamo zasto on to radi, jednostavno je postao majstor svog zanata, zaista neprikosnoven u tome, ali pogresan je ceo sistem u kome takve stvari prolaze.
Nadam se da ce biti bolje sa privatizacijom, u Srbiji ima mesta za bar 4 podjednako dobra kluba. Do tada lozite se, smejte se, ali budite realni da sagledate gde nam se kosarka nalazi od kada je samo jedan klub favorizovan...

Y/Kv

pre 15 godina

Odlican si trener i glavni igrac Partizana,ali si covek koji nije iskren i dvolican si do maksimuma,pa te pitam ovim putem,kada si tako dobar zasto se nikada nisi oprobao van Srbije i eto Crne Gore vec ovde svima prosipas svoju teoriju kako se tebi lovi greska i saplicu te ko zna vec ko,ili te pak zbog svog statusa i prirode jer volis da psujes i vredjas pre svega sudije pa i sve ostale oko sebe cak i igrace,niko nije nikada ni pozvao da budes trener nekog velikog evropskog kluba?
Sa reprezentacijom svi znamo koliko si ucinio i sta!
Uvuci Dule taj jezik i budi jednom realan!

ratko

pre 15 godina

E sad mi je dosta.Sta to pricas covece.Ko to ima podrsku vec 15 godina od svih kosarkaskih organizacija nego Partizan.Svaka cast Dule tvojoj strucnosti ali tvoje ponasanje na terenu je ODVRATNO.Moze sa usana da ti se procita sta govoris i kako vredjas ne samo sudije nego sve oko sebe ali to samo govori ko si i odakle si.

Vucko

pre 15 godina

Kao da smo gledali razlicitu utakmicu. Pa sudije su celu utakmicu punile bitne igrace Hemofarma faulovima. A sa ovim teorijama zavere pocinje da smara, zar nije normalno da prvak drzave ucestvuje u Evroligi, a ne da se potpisuju nekakvi ugovori i da nasa i onako slaba liga izgubi smisao. Ovo samo pokazuje da Dule gleda samo licne interese, a ne interese Srpske kosarke, uostalom da on nije Pekovic bi verovatno izabrao da igra za Srbiju!

stada

pre 15 godina

opet se potvrdilo da mladi trener Vukoičić može da parira iskusnom Duletu Vujoševiću.Šteta što nisu ušle neke trojke i susret bi bio još neizvesniji

beli cigan

pre 15 godina

Što nije otvorio dušu kada je sa Danilovićem tukao sudiju,ili kada sudije Drobnjaku nisu sudile trojku iz auta u finalu play off-a protiv zvezde?
He he Dule baš si slika i prilika imena koje ti skandiraju navijači večitog rivala :-))))))

dcz

pre 15 godina

Svaka cast njemu na strucnosti ali ovi napadi na sudije da bi se prikrilo pravo stanje su prevrsili svaku meru. Pa upravo je bilo sve suprotno od onoga sto dule prica. Hemofarm svaki put kad bi prisao na 2-3 poena razlike sudije bi pravile "nenamernu" gresku na njegovu stetu. Kao sto je faul macvana, aut koji se ne svira posle kojeg sledi trojka partizana... Nije bilo mnogo gresaka sudija ali je uocljivo da je to bilo jedno 8-1 u korist partizana. I to sve u situacijama kada se hemofarm priblizi.

zorz

pre 15 godina

A sta smo i mogli i ocekivati od naseg Partizana,nego komsije...juhuuuu...ajde javite se,najvise volim da citam vas komentar o kosarci.Ajde ajde javite se,znam da ste tu da citate nase komentare samo je pitanje da li ce se neko oglasiti...cisto gepekovanje cista namestaljka zar ne...inace da pitam ko vam je lavlja kandza?...tj. lavlje srce za ovaj mesec....:)....

Grobar Vršac

pre 15 godina

O, braćo Grobari - jedna utakmica sa malo labavijim suđenjem i odma se ritate. Sad možda znate kako je drugima bilo tokom sezone dok su igrali sa Partizanom!?

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Pogledajte raspored utakmica malo bolje!!! Utakmice se igraju po redu 1. Beograd, 2. Vrčac, 3. Beograd, 4. Beograd, 5.Vršac! Raaspored vam piše na www.nsl.kosarka.co.yu i www.kkhemofarm.co.yu!!!
@ Tanasije

Ne brini bato, još nije kraj! Nećete nas se lako otarasiti!:P

vlada

pre 15 godina

sta prica ovaj vujosevic.pa partizan je bolji od hemofarma za klasu a on prica o sudijama.covek opsuje majku sudijama jedno pedeset puta u toku meca i jos se zali.ako u evroligi realno sude lose ovde kod nas stvarno nikad nisu svirali protiv partizana.daj te mu trogodisnji ugovor pa nek ide u crnu goru da popuje.zbog cega sve ovo!

KosarskiRealniZnalac

pre 15 godina

Profesore Vujosevicu,
Sve mogu da podnesem osim da vidim kako se sekirate...
I to zbog cega? Ili jos gore koga? Opustite se...
NI KATAKLIZMA OD 10 RIHTERA sa sve CUNAMIJEM pride ne mogu nista PARTIZANU sa Vama Profesore...
PRED ISTINOM SE SVAKO ZLO POVLACI... Kakve sudije, gepeci, pritisci, samari...
NA ZALOST ZABRINUTIH ZA SRPSKU KOSARKU ZBOG DOMINACIJE PARTIZANA, KK PARTIZAN JE:
1.NAJTROFEJNIJI KOSARKASKI KOLEKTIV U SRBIJI
2.JEDINI JE EVROPSKI KLUPSKI SAMPION
3.DAO JE NAJVISE REPREZENTATIVACA
4.DAO JE NAJVISE NBA IGRACA
5.DAO JE NAJVISE INTERNACIONALACA
6.POTVRDJENO IZ TUDJIH NEUTRALNIH USTA, POKRIVEN NAJBOLJIM NAVIJACIMA U EVROPI TAKO DA SE DOLAZAK U PIONIR, I NA TRIBINE I NA PARKET, SMATRA PRIVILEGIJOM
7.SVI KOJI SU IGRALI I IGRAJU ZA PARTIZAN VOLE PARTIZAN UKLJUCUJUCI I G-DU ZORANA SLAVNICA I MILANA GUROVICA…
O najvecem magu ovog sporta Profesoru Duletu Vujosevicu, tj. Vama da i ne govorim…
Ali da otkrijem ovima zabrinutima tajnu: LJUBAV (prema kosarci i Partizanu) i posvecenost (kroz rad do iznemoglosti)… Pa strucnjaci izvolite… Podignite Zvezdu, Hemofarm, FMP, Vojvodinu… Da bude interesantnije i da baza bude veca… Prosto je… Zasto obarate Partizan na dno, popnite se vi na nase visine…
ISTINA JE PROFESORE…PARTIZAN JE NAJBOLJI SRPSKI BREND…
A TO MNOGO BOLI…
Zar ne Milane?

YOU’LL NEVER WALK ALONE PARTIZANE (PROFESORE)…

mrcha

pre 15 godina

Realno je da Partizan osvoji titulu jer to kvalitetom i zasluzuje...Ne mogu samo da podnesem kukanje,jadanje,narikanje,dezurne babe narikace aka Duleta Vujosevica...Gledao sam teklmu(za razliku od nekih)i stekao sam utisak da je Hemofarm ostecen u pojedinim situacijama.Bilo je tu svacega,kao kada je Vranes gurnuo Marijanovica na igraca Partiazna a da ne pominjem razbijanje arkade Macvanu sto su sudije dozivele kao faul doticnog.Moze se samo zakljuciti da sudije ne znaju da uspostave ujednacen kriterijum i da veoma nekvalitetno sude a pri tom ne mislim da imaju odredjene tendencije,vec je u pitanju samo nekvalitetno sudjenje.Ono sto me zgrazava,jeste da Dule kuka,jada se i iznosi teorije zavere i kada pobedjuje,tako da se to moze shvatiti kao dodatni pritisak na sudije i njihovu organizaciju,sto bi trebalo biti adekvatno sankcionisano.Zato vise volim da pratim NBA,neko ce reci da se tamo vise namesta(EUROLEAGUE fanovi),ali sam
siguran da tamo nema ovolike kolicine malogradjanstine,seljanije,gepekovanja
ko zna koga i sl.

Patriots

pre 15 godina

Partizan je trenutno kvalitetnija i dosta iskusnija ekipa od Hemofarma tako da bi trebalo da se desi veliko cudo pa da Partizan ne osvoji titulu.
A sto se Duleta tice i njegovog zumiranja, pa tako i treba, dosta je bilo vise kako njega svi mrze a on je dobar i miran i kaznjavaju ga bez razloga. Sad se na snimcima tacno vidi njegovo ponashanje i da njegova svaka tehnicka graska nije ne zasluzena, jer da se bilo gde u evropi ponasa tako ne bi dobijao tehnucku nego bi ga stalno iskljucivali sa utakmice, jedno je njegovo trenersko znanje, a sasvim drugo njegovo ponashanje i kultura na terenu koja je 0 i za to treba da bude strogo kaznjen. Sto se Pekovica tice i te kako su mu zasluzene licne koje je dobio u Vukosavljevicu i Marijanovicu je imao centre koji su mogli fizicki da mu pariraju a ne da se od njega odbijaju, pa se covek mnogo vise gurao i laktao, nego obicno kad je dovoljno samo da stane a ostali se odbiju od njega...

aha

pre 15 godina

samo kad su pocele price o pritiscima van terena, i samo kad je najmanje bitna kosarka i ono sto se zbiva na terenu... a sto se sudjenja tice, uocljivo je da se prate nba trendovi. nema 3 sekunde, kada su u kontaktu nos jednog i lakat drugog igraca faul je napravio onaj ciji je nos... ono sto zovemo vrhunskim sportom je potpuno izgubilo smisao, lepo je govorio duci simonovic, ali ga nismo slusali...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Изгледа да је мала била у праву...

TERMINI FINALNIH UTAKMICA

I utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 12.06.2008. 20,00 (Pionir)
II utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 14.06.2008. 19,00 (Milenijum)
III utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 16.06.2008. 18,00 (Pionir)
IV utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 18.06.2008 ....(Pionir)
V utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 20.06.2008 ....(Milenijum)
А ево и линка: http://nsl.kosarka.co.yu/NewsFull.aspx?pNewsID=2683
По мени је можда са неке стране тако и боље, јер ћемо ми Хемофарм сигурно добити или са 3:0 или са 3:1, а тако ћемо у оба случаја славити у Пиониру. Са друге стране, наравно, то није добро, јер ако би дошло до пете утакмице, ми не би смо имали предност домаћег терена, а то смо заслужили играма, а и пре свега тиме што смо на крају регуларног дела били први, а Хемофарм трећи... Е, то чак можда и оно о чему Дуле прича. Хоће сви да нас скину са трона, користе се разним средствима, јер НЕ могу да нас добију на паркету!

Zorz Vea

pre 15 godina

Odlicno!!!Nemam primedbu ni na jednog igraca,svi su fantasticni i samo kratkovidi ljudi bi razbili ovako dobar tim,koji je na korak od toga da postane familija.Mnogo mi je zao sto odlazi Palasio "Milutin",Pekovic Nikola i nadam se niko vise.Ne sumnjam u adekvatnost zamena koje ce doci,ali ovaj tim ima nesto posebno sto se novcem ne moze stvoriti...Cista priroda i ljubav...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

daca

pre 15 godina

"Partizan najbolji na svetu". "Dule je potpuno u pravu", "Svi nas mrze", "Partizan kupuje, gepekuje, samara sudije"... itd. Cemu sve to?!

U jednoj ruci pozitivno sto imamo opet klubske rezultate (naravno najvece zasluge ima tu Partizan), ali je tuzno gledati kako propada opsta kultura u kosarci.
Vujosevic trazi X-Files i postao polako paranoican. Sto ne cudi, covek ipak osvaja 7 titule za redom. Uspeh uvek privlaca i ljubomoru ali najveci krivac za sve kako se ljudi ponasaju prema Partizanu je upravo - Dule.
Da je strucnjak - je. To su mnogo drugi treneri takodje.
Jednostavno je njegovo ponansanje ono sto stvara probleme. Dok pobedjuje i osvaja domace titule je sve ok jer ima tad podrsku publike tj. grobara. Ali nekad svemu dodje kraj... Sta onda?
Ja sam trazio smenu Partizana kao sampiona ali na sportski nacin. Znaci: Ako neko zasluzuje da osvoji titulu onda to mora da bude iskljucivo jer je bolji a ne zato sto ima 12-godisnji ugovor sa nekim ulebom, fibom ili sta vec...
Trenutno je Partizan najbolji i to je fakt. Da li tu treba da se vodi diskusija kako nema sponzora, zasto i kako Zvezda ima/trosi drzavne pare (prethodno je ih imao Partizan btw), da li je FMP profiterska institucija ili Hemofarm ne dostojan naslednik za evroligu???
Tu treba da sednu za sto direktori svih klubova nase lige i tako resavaju.

A ako se vec pravi prica oko zavere: Sta bi ste rekli da se klubski interes samo glumi? Da se uprave Partizana, Zvezde, Hemofarma, FMP-a i Vojvodine dogovaraju oko utakmice i tako dele narod na pripadnosti neke boje ili klubske vere.

pa onako

pre 15 godina

ma nista posebno nismo igrali,vidjao sam i bolje nase utakmice,ali ova ekipa hemofarma nema mud@,cast izuzecima(macvan-sjajan igrac) da dobije jednu ovakvu ekipu partizana koja ima podrsku armije navijaca...a i ovaj partizan nas je navikao,tako da je atmosfera na kraju tekme bila kao da su svi vec znali sta ce da se desi.dajte neku ekipu da se kidamo,sladje je tada da se pobedi,ovo je monotono!
talasi su bili vrh,mogli bi to cesce da praktikujemo:)

ogi

pre 15 godina

hemofarm je igrao veoma veoma solidno i prava je steta sto nema veci broj iskusnijih igraca da izguraju utakmicu do kraja. Cini mi se da ce u revansu u millennijumu hemofarm skoro sigurno pobediti pogotovo zahvaljujuci novoj taktici trenera HF Vlade L. koja ocigledno funkcionise protiv partizana samo je potrebna malo duza klupa.Bravo hemofarm

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Управо сам одслушала цео Дулетов монолог на тв-у, и наравно, човек је потпуно у праву. Он је одавано најбољи, потпуно неприкосновен, легенда... И могао ми само да оде преко или чак само да буде селектор ЦГ, и нико му не би замерио на томе, али не, он остаје и бори се за Партизан и Србију! Хвала ти Дуле на томе, имаћеш увек пуну подршку Гробара!
Без обзира на исход утакмице у Вршцу, нека Пионир буде пун у понедељак!

r2d2

pre 15 godina

Jako tvrda utakmica i dosta loša partija Partizana u napadu (ali šta onda tek reći za Hemofarm).
Hemofarm je imao sramotan šut iz igre 23-7 za tri, i 25-7 za dva. Joksimović i Vukosavljević kao da su se trkali ko će da izgubi više lopti i na gluplji način...
ZAKLJUČAK posle prvog meča: kakav bre Hemofarm ! Rival dostojan finala, ali sve osim 3-0 će biti iznenađenje. Hemofarm je ekipa bez srca, nema ko tu da povuče...

mislim da bi gledali mnogo zanimljiviju košarku da je FMP prošao u finale...

straja

pre 15 godina

ti zana iz vrsca si pravo deriste....)))ti ocekujes da polovni hemofarm osvoji tituluja trcim od vrsca do straze ako bude tako...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Хехе! Па, тек сада видим да су уређивачи сајта погрешили, лепо пише Хемофарм на првом месту у четвртој текми, а Партизан на првом месту у петој текми.
Жао ми је мала! :)

Y/Kv

pre 15 godina

Boli vas istina jeli?
Pa zar nije istina da Dule psuje,vredja,stipa,preti,bije i laze i jos mnogo sto sta...?
Njegovi kvaliteti trenerski su za mene tek sad vidljivi jer napravio je rezultat sa ekipom koju nije mogao po prvi put da otoma od Zvezde (Tomasevic-Vujanic-Bogdanovc-Vranes-Vitkovac-Stanojevic...) ili od Hemofarma ili Fmp-a...a za Taukeramiku to stom pominjete nema pojma jer je to jedna velika izmisljotina.
Pa ko je lud da ostane u Partizanu a zove ga Tau...ej spustite se na zemlju groblje!

slobodan

pre 15 godina

Dosadno,sta reci titula je nasa.Ajde od sledece sezone ostatak lige neka sastavi najbolju ekipu,i da tako igra protiv partizana mozda bude malo zanimljivije.SAMPIONI

milos p.f.c.

pre 15 godina

ocekivano 1:0 mada se hemofarm solidno drzao do zadnje cetvrtine.tripkovic je bio najbolji.dobra poseta.idemo lagano po sedmu titulu.napred crno beli

Dule 007

pre 15 godina

Na zapadu nista novo....Jos dva lagana treninga i stize titula..........Uzmi Dule, uzmi Dule sedmu titulu, sedmu titulu, sedmu titulu

grobar :)

pre 15 godina

ma ne vredi da sastavljaju ekipe,morali bi za sledecu sezonu da naprave jednu iz celog regiona ali ni tada nas ne bi srusili,titulaaaa,titulaaaaa,slavice se titulaaaaaa....!!!!!

pfc budisava

pre 15 godina

ajde da pobedimo jos i ove dve pa da zaokruzimo sjajnu sezonu. Stvarno steta za Palasija, ali ne treba sumnjati u Duleta iskopace on nekog crnca koji ce biti lider u sledecoj sezoni. Steta i za Ercega mogao je biti od koristi.

akcidroni

pre 15 godina

-Svima vama Vrscanima svaka cast na veri u titulu itd,ali Hemofarm jednostavno NIJE DORASTAO PARTIZANU.To je cinjenica,a Partizan ce pocistiti HF-a lagano sa 3:0 u seriji.Hemofarm NEMA NIKAKVE SANSE da pobedi Partizana.Ni u Vrscu,ni u Beogradu.Jednostavno,razlika je u klasi!!!

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Čestitke na pobjedi za najbolji klub u Evropi i okolici, sa željom da se počinje snimati film DULE 007.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA od grupe GROBARA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

Boris

pre 15 godina

Duletove reci shvatite ozbiljno jer su u toku veoma ozbiljna podmetanja Partizanu zbog dugogodisnje dominacije. Nemojte da se zavaravate da kosarkaske strukture u Srbiji i guma-ligi nemaju m... da nas sruse. Zato je na nama navijacima da dolazimo sto masovnije na preostale Partizanove meceve do kraja godine i da mi izvrsimo pritisak na tu gamad i zastitimo time i sebe i klub. Jer SHVATITE Partizan je INSTITUCIJA na ovim prostorima. 15 titula prvaka, 8 kupova, 3 kupa Radivoja Koraca (danasnji ULEB), 1 titula Evrolige i jos 2 ucesca na final-fouru. Uz to bivse legende kluba ujedno su i legende evropske i svetske kosarke: Divac, Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Tomasevic, Obradovic, Rebraca, Kicanovic, Dalipagic.... Nedajmo da nekolicina "kosarkaskih radnika" srusi sve to. Zato SVI, ali SVI u Vrsac u subotu, pa ponovo u Pionir!!!

PIvan

pre 15 godina

Alo bre "grobari",glupo je očekivati naše komentare u vezi košarke,glupo je da bilo šta pričamo,glupo je i fudbal da komentarišemo,ma sve je glupo.Razbili ste nas ove godine,što se titula tiče.Objektivni Ganci sa SEVERA

Tanasije

pre 15 godina

@Zana '91 Vrsac

lutkice,

uzvracam pozdrav... i ne daj se

ima puno sarma u tvojoj borbi "jedan protiv svih (Grobara)"

evo, priznajem, koliko god mi je drago zbog pobede Partizana toliko mi je i zao sto sada pati jedno malo, nezno, zensko srce koje kuca: bum-ti-bum...ti-ti-bum...bum-bum-ti-ti-bum... za Hemofarm. PoZZ.)))

bleya

pre 15 godina

Na zadnjem sastanku najuticajnijih ljudi nase kosarke (prisutni su bili
Gurovic, Slavnic , Zeravica , Kapicic ) jednoglasno je usvojeno sledece:
1. Partizanov trener Dule Vujosevic pocinje uvek sa jednom tehnickom greskom!
2. Partizan ulazi u bonus sa 2(dve) licne greske dok protivnicka ekipa sa
7 (sedam)
3. Zadnjih 3 (tri) minuta utakmice Partizan igra sa jednim igracem manje!
4. Slobodna bacanja Partizanovi igraci sutiraju sa linije za tri poena!
5.Partizanovi igraci izlaze iz igre sa dosudjene 4 (cetiri) licne greske!
6. U zadnjem minutu ako dodje do slobodnih bacanja Partizanovi igraci ih
izvode drugom loptom takozvanom MEDICINKOM!
7.Svaki kos protivnicke ekipe dat u zadnjem minutu vazi se 3 (tri) poena ma
odakle bio dat!
Sve ove tacke doneli smo jednoglasno u cilju izjednacavanja Partizana sa
drugim ekipama i da bi takmicenje bilo zanimljivije!

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

grobari pricaju o sudjenju. Jel prica o ofsajdu ili o licnim greskama?
(postenjacina, 13. jun 2008 08:39)


Ne prica o ponistenom golu Cukarickog u borbi za polufinale kupa ;)

fenomen

pre 15 godina

Verujem da je bar 80% tacno ono sto cu napisati...
Kad se zavrsi finale sa Hemofarmom Dusko Vujosevic odlazi iz Partizana...Da li se radi o nekim privatnim razlozima ili je nesto drugo posredi ne bih o tome i koliko mi se cini najblize klupi Partizana je Muta Nikolic a ne bih iskljucio ni Dzikica....Dule se povlaci iako su Danilovic i ljudi iz kluba protiv toga ali izgleda da je doneo definitivnu odluku...Uostalom za par dana bice sve jasno...
Poz...

LEX

pre 15 godina

Mnogi su pogrešno razumeli Duleta,baš oni luzeri koji tvrde da Partizan zahvaljujući sudijama dolazi do titula i onemogućava drugima da igraju Euroligu pobegli su u guma ligu nadajući se da će odatle to uspeti(ucenjen od ULEBA na kraju joj je pristupio i Partizan).I to se desi,ULEB uvede trogodišnji ugovor i u Euroligu je trebalo baš kako su hteli preko jadrana.Međutim gle čuda Partizan dve godine uzastopno sa lakoćom osvaja i to takmičenje(verovatno ga preferiraju i sudije iz SL i HR).E tad se luzeri sete da Nišlije i Kragujevčani nemogu da gledaju dobar basket i iako su prvi pobegli i zalagali se za guma ligu sad bi da beze iz nje ili da poniste njene principe koji vladaju u svim zemljama učesnicima.
Poenta je da je mozda najveći uspeh ove sjajne generacije crno belih trogodišnji ugovor.Luzeri u naredne 3-4 godine mogu da naprave najbolji tim na svetu Euroligu će moći samo da sanjaju.Kad su to shvatili sad bi da beze iz čorbe koju su sami sebi zakuvali.
Nije realno da će Partizan 10 godina zaredom biti prvak ali će igrati u elitnom takmičenju jer je to zasluzio ove i prosle sezone i to je jedino pravedno.

sasa

pre 15 godina

Ne znam zasto je nekima toliko krivo sto je Partizan favorizovan i ne mozete da mu parirate.Gospodo mi smo svoju nadmoc pokazali i u evroligi sa mnogo vecim klubovima.Ne treba da vam je zao,budite srecni kad vas pobedimo sa manje od 20 poena razlike.Gledajte i ucite,mozda naucite sta je dugotrajan rad,zalaganje i ljubav prema klubu.Grobari Sombor

Impreza

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da je ovaj Marjanovic na spisku (kao i Tripko,Luka,Krstovic..) a Milan Macvan nije ni pomenut !
Decko je krajnje cudan,treba mu jos dosta godina i utakmica da bi se od njega napravio kvalitetan igrac,bez vecih nedostataka.S druge strane,Macvan je proglasen za najboljeg igraca svoje generacije na EP i,sto je jos bitnije,ima minutazu na utakmicama.To se,uostalom, videlo i na ovoj utakmici.
Bice 3:1 za Partizan.

Vladimir

pre 15 godina

Shta ste zapeli za Machvanovu arkadu, Novica ga je zakachio shakom u padu a ne laktom. Kakve to ima veze sa kasnim postavljanjem? Pa ja najvishe volim kad mi se neko kasno postavi da ga odvalim i uzmem faul.

8======D

pre 15 godina

Toooo Dule vanzemaljci su se udruzili sa nigerjskim separatistima i delijama i uz malu pomoc sudija oce da uniste partizan!!!!!i naravno te sudije navijaju za hemofarm!!

mrcha

pre 15 godina

@Informator
Ko ti je to rekao da ja ne pratim domaci basket,gde to pise,da nije neko druko'?!
Gledao si Stockton-a i Malone-a zato sto ti je neko reko' da ih gledas ili mislis da su bili neprevazidjeni?!
Samo zatucane navijace moze da interesuje samo domaca liga...
Mene iskljucivo interesuje kvalitet kosarke, gde god se ona igra,a klubastvo,gepekovanja,prebijanja sudija, neredi, tuce sa policijom i protivnicima ostavljam vama,zatucanim pojedincima ispranih mozgova..
A to sto sam simpatizer KKSS ne znaci da ne vidim dalje od svog nosa,kao neki-nazalost...

Informator

pre 15 godina

Mrcho,
nemoj da se nerviraš. Dočekaćete i vi sledeću sezonu. A do tada ti preferiraj cirkus gde se utakmice prekidaju kad neko od igrača obori neki rekord za Ginis,a te počne opštenarodno veselje i gde je glavana fora ožderavati se od klope i bezalkoholnog piva tokom predstave ili biti viđen u dobrom društvu pored terena.
Ostavi nas koji ne vide dalje od svog nosa da uživamo u sitnicama koje titule znače!!!

Rih

pre 15 godina

@Zana 91'-Vrsac
Aj ti,seko,heklicu il' predju u ruke,to ti sigurno od rike bolje ide no kosarka.Ako bude pete utakmice(a pre ce ovde biti 9 po Rihteru),ta ce se igrati u Pioniru.A to je, jel' te,u Beogradu.

Sale

pre 15 godina

Hemofarm je igrao pametno, spustio ritam na malo poena, jer u igri preko 80 nema niko sta da trazi sa Partizanom.

Sto se sudjenja tice, ja ne znam kako ti momci sude Evroligu, da li ove utakmice moraju da budu zanimljive pa se sudi da ne bude realnih minimum 15 za partizan.

Pogotovo mi nisu jasni ti faulovi kada se bek zabija telom u centra koji stoji i digne ruke (Marsal u Pekovica npr, iako je Marsal krilo) i da se tu sudi neki faul.. Dole pod kosem Tirpkovica zaklase prilikom istrcavanja, onaj Pavkovic se zalepi za coveka i gura ga nogama i kao "koji faul"..

Jedina nada im je da se duplira bonus za sudije ako Hemofarm dobije, ili da im u fabrici smuckaju neki dop..

Dule sve vidi, sve zna, kakav je to covek.. spomenik da mu dignemo!

bojanc

pre 15 godina

Teze nego sto sam ocekivao, ali opet i zasluzeno i bez veceg naprezanja i nerviranja je Partizan pobedio. Zadovoljan sam, zao mi je jedino zbog Boziceve povrede, ali se nadam da je lakse prirode. Drago mi je i zbog skoro punog Pionira i podrske koju smo dali kosarkasima koju su nama darivali puno srece i radosti ove sezone...

JAGODINAC

pre 15 godina

dule scaka ti čast.navijam za zvezdu ali ko sve sudi košarku u našoj zemlji i kako sudi.... pa se pitamo gde nam je reprezentacija....

Y/Kv

pre 15 godina

Zasto ako je tako dobar nije nekada okusao srecu u nekom od stranih klubova vec mu je naj moto klupa Partizana,neka bude i selektorsko mesto C.Gore posto na mestu selektora Srbije je prosao kao bos po trnju.?

igor

pre 15 godina

Apspolutno ocekivano, a dobro je sto se igra po sistemu 1-1-1, jer to znaci da ce se u ponedeljak proslaviti sedma uzastopna titula i to u Pioniru. POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

Bangy

pre 15 godina

U Bostonu culi kako postoji jedna ekipa u Evropi kojoj niko ne moze da parira na domacem parketu,pa ako osvoje sampionski prsten dolaze kao sampioni Amerike da pokusaju da nam skinu skalp,ali to bi bila NEMOGUCA MISIJA i za njih.He He He He

Ivan BG

pre 15 godina

Ljudi moji ,za one koji su skepticni po pitanju klase,jeste videli kako PARTIZAN napravi cistu poziciju za 3 poena,posle 3 pasa....Stvarno izgleda carobno!Istina je da jedino Hemofarm moze da nam parira,niko vise...I grobari pustite nase komse,Nisu nas dostojni da se prepiru sa nama!A SL.Sezone LIGA SAMPIONA-VATERPOLO,KOSARKA,FUDBAL!STA KAZETE????

milos gvozdenovic

pre 15 godina

Partizan ce ponovo osvojiti titulu i ponovo ce nas ULEB uslovljavati samo da bi nas sklonili iz vrha evropske kosarke. Mi smo najjaci!!!!To druge timove mnogo boli!!!!

:(

pre 15 godina

svaka cast momcima i duletu, ali je najtuznije sto odlaze dobri igraci, koji ne traze nesto specijalno za ostanak, malo bolje plate i uslove za treniranje...
Partizan jeste veliki Kosarkasni klub, najveci na ovim prostorima, ali je tuzna slika kada cujete da mu prete izbacivanjem iz hale zbog dugovanja par hiljada evra...
Treba nam sponzor ili privatizacija, a kada to dodje za par godina cemo biti PONOVO sampioni EVROPE SIGURNo.....
STOKA PANCEVO

ledeni

pre 15 godina

I utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 12.06.2008. 20,00 (Pionir)
II utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 14.06.2008. 19,00 (Milenijum)
III utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 16.06.2008. 18,00 (Pionir)
IV utakmica: Hemofarm Stada - Partizan Igokea 18.06.2008 ....(Pionir)
V utakmica: Partizan Igokea - Hemofarm Stada 20.06.2008 ....(Milenijum)

@Zana 92...
Evo sa linka skinuto, samo nisi pazljivo citala, jedina olaksavajuca okolnost je da su pogresili priredjivaci sajta, jer su naveli dvoranu Milenijum, u petoj utakmici, ako maticnu dvoranu Partizana.
Jasno je da se peta igra u Bgd-u, ali je nece biti, kao ni cetvrte. Zivi bili pa videli.
Moramo se odmoriti, pa opet Jovo nanovo, pripreme za novu sezonu, novu titulu, F4 itd.

XXL

pre 15 godina

komsija kluba koji je komsija svetskog prvaka, 13. jun 2008 12:51
Na ovom forumu vi ste navijace kluba koji trenira u hali u kojoj igra prvak Evrope.
:-)

Pozdrav za vas

Srdjan Zemun

pre 15 godina

Pa zar neko moze da pomisli da Partizan nece biti prvak? Salim se naravno ali je to stvarno realno!
Svaka cast Hemofarmu ali bi bilo stvarno veliko iznenadjenje da osvoje titulu! Nesumnjivo je da je Hemofarm jedini koji se priblizio Partizanu ali nadam se da to nece biti dovoljno. Mada sam prijatno iznenadjen brojem igraca u rotaciji Hemofarma koji mogu da doprinesu boljitku igre! Jedino ali je da nema igraca koji moze da preokrene i da slomije protivnika (mada bi Marshal i Joksimovic trebalo da su takvi)!!!
U svakom slucaju smesno mi je i neznanje ljudi koji misle da se 5 utakmica igra u Vrscu! Pa uz blagi, blagi napor mozdanih vijuga moze da se razluci gde se koja utakmica igra (eventualno) cak i kada pogresno pise na nekom sajtu!
Sto se tice Duleta, koliko god da me nervira u mnogim stvarima je u pravu! Pogotovo sto se tice eventualnog trogodisnjeg ugovora sa Euroligom! Sad se svi sekiraju za interes nase lige a kada je njima licno odgovaralo svi su ignorisali tu ligu toliko da je jedne godine samo Partizan i igrao! I osvajao i td itd...
I sada bi Partizan trebalo da zanemari svoj interes u interesu tih drugih klubova koji su jasno pokazali koliko im je stalo do nase lige! Iskreno se nadam da ce nam ULEB ponuditi trogodisnji ugovor i da ce ga Partizan prihvatiti! Nijedna liga koja ima taj ugovor nije propala pa nece ni srpska!
Pozdrav svima

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Zana '91-Vršac

seko,igra se 5 u Beogradu,opusti se,zato sto je PARTIZAN bio 1 u ligaskom delu,a i igra se po principu 1-1-1-1-1,jedna u Bg-u,pa jedna u Vrscu,jedna u Bg-u i tu je kraj,posto ce biti 3-0,lagano,zato opusti se i disi duboko

south guard ruma

pre 15 godina

Y/Kv
Nemogu da verujem da postoji neko ko moze da napise ovakav komentar kao doticni/a Y/Kv.
Ako zelis nesto da napises onda moras nesto i da znas,a to je da je Dule godinama bio trener u Italiji,a sto se reprezentacije tice cinjenica je da je Duletovo peto mesto na tom prvenstvu evrope(sa onakvim timom,podsecam da su se tada prvi put pojavili problemi sa otkazima reprezentativaca)najveci uspeh reprezentacije od tada.Od tada pa do danas nismo uspeli da dodjemo do osmog mesta na bilo kojem takmicenju.Zato molim te ako hoces nesto da komentarises bar napisi nesto sto iole ime veze sa istinom.

do kraja svog ZIVOTA uz PARTIZAN

pre 15 godina

pozivam sve grobare da pocnemo da navijamo za zvezdu.....da i ona mucenica neku titulu osvoji...ko zeli samnom da podrzi hrabru cetu na celu sa sjajnim Skobaljem nek preporuci...
(erdoglijanac, 12. jun 2008 22:26)
Ja nemogu da verujem da ima ovakvi grobara koji ovako razmisljaju.
A sad ako smo neki navijaci da ispostujemo DULETA jer zasluzio je svojim REZULTATIMA.Jer kolko vidim ovde ima dosta navijaca koji samo,lupaju i komentarisu nesto,a pola njih ako je bilo na jednoj kosarkaskoj utakmici bog me ubio.A SVAKA CAS ONIM PRAVIM GROBARIM.
AKo se secate pionir je jos mogao da se napini,a ulaz je bio za DZ.Pa da dodjemo do evrolige moramo da osvojimo ovu titulu,razmislite malo.

Partizan je večan

pre 15 godina

Navedite poslednju utakmicu kad se Dule nije zalio na sudije.
(Kalimero, 13. jun 2008 17:19)
Posle utakmice sa severinom, nasom dragom komsinicom!

zvone pfc

pre 15 godina

Moram da odgovorim ovom kk sledeca sezona kom.br.44 , da nije PARTIZAN slucajno bio favorizovan i u Euroligi,prijatelju koliko jedan tim vredi najbolje se vidi u EVROPI a mi smo tu usli u top 8 i to tako sto smo izbacili sampiona Evrope,koliko vi vredite vidi se po vasem uspehu u Evropi{kojeg nema} , prema tome vi mozete samo da mrzite PARTIZAN i da crknete od muke.Ikako kaze profesor DULE VUJOSEVIC "SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN!!!!

JoCaPfC

pre 15 godina

Zao mi je sto je Dule hteo da ispadne car i laf kad su svi pobegli od selektorske fotelje, a igraci pobegli ko najgore, da ne kazem sta, pa je onda covek ispao los a novinari i cela javnost osuli drvlje i kamenje na njega. E samo mi je zbog toga zao, a inace, Dule je trener kakav ne postoji na svetu...ne samo zbog znanja, vec i zbog privrzenosti klubu. Tako se radi srcem...DUle je ikona Partizana...Hvala ti na svemu sto si ucinio i sto ces uciniti za nas klub... LEGENDO

Informator

pre 15 godina

Pa Mrcho zašto onda čitaš vesti o ligi koju ne pratiš? Uživaj u svom NBA (gledah dve utakmice uživo i dosadnije nešto nisam gledao ako ne računam baseball. Pri tom sam gledao utakmice na kojima su igrali Malone i Stokton) a ovu ligu ostavi onima koje zanima.
Možda se zainteresjueš i za našu košarku ali SLEDEĆE SEZONE!

Just

pre 15 godina

Sta vam je bre vise gani pa vi ste bre iskompleksirani do daske, ovo je rec o kosarci a zvezdasi pisu bari, bari............
koga bre briga sta ste vi uradili pre 20 godina i mi smo osvojili EL pa niko nista ne prica, uostalom vi samo o tome i pricate jer nista drugo niste uradili

KKP

pre 15 godina

Ako ode Dule, mada ne verujem, Dzikic je prvi favorit!!! On je Dule junior! I ovo nije trebao dan apise onaj sto je napisao. Nemas razloga. Finale je. Cigan si 100%. Pa i da ja budem trener Partizana, opet cemo biti prvaci, a vi neke sledece sezone! Izvini, ako sam pogresio, ali ne preseljavaj duleta sa klupe, dok on to sam ne ucini! Vujosevic Dule,oooooooooo!!!! Sto se tice samog finala, 3:0! Zar ocekujete nesto drugo?

mrcha

pre 15 godina

"Sitnice koje titule znace.."
Lepih li sitnica...
Uzecete titulu ali to vam ocigledno nije dovoljno,jer se sitnice iz proslog play-off-a ovoga puta nece ponoviti
a to je zasluga i Partizana i Zvzde a ponajvise nase"hrabre"policije koja nema"kojones"da obezbedjuje visokorizicne tekme...
Jadna je ona drzava koja se boji navijaca...Njive i rudnici nase plodne domovine placu za vama...