Fudbal 42

Sreda, 28.05.2008.

11:01

Pobeda Crne Gore, remi Nemačke

Pobeda Crne Gore, remi Nemaèke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

MNE

pre 15 godina

Ocu da se izvinim @aljosi!!!Greskom sam odgovorio njemu,a trebao sam Stefanu... Onaj komentar o Azerbejdzancima u Crnoj Gori je,dakle upucen Stefanu,a ne @aljosi!!!Aljosa izvini!!! :)

knindza

pre 15 godina

aljosa vidim da se hvalis sa drzavnim ligama sto preskoci ligu u fudbalu i kosarci...tu se takmice izuzetne ekipe...hehehe...Decici,Kom...hahaha

aljosa

pre 15 godina

A meni je zalosno to sto najvise po CG pljuju oni koji su iz nje.Iz Srbije stizu vecinom lijepi komentari i podrska,a onda se javi neki odavde "porijeklom" Srbin i sve zacini.Reci cu ti u cemu mozemo da se mjerimo:tenisu(prva tri reketa Crnogorci,pa se svi na glavu poperili),kosarci zasto da ne,izmjericemo se skoro(uz sve to sto nam i igrace uzimate),fudbal(izgubiste od Kazahstana,mi ih dobili,dosad jedna zvanicno izgubljena tekma),rukomet(mi na evropsko,vi doma),odbojka(dobismo Poljake u kvalifikacije,oficijelno druga ekipa svijeta,mada,ruku na srce tu ste bolji),vaterpolo(namjerno si ga preskocio)pogledaj medjusobni skor,koji ce biti sve ubjedljiviji(realno!),zenski rukomet,zenska kosarka,karate,dzudo,boks(u svemu tri klase ispred vas),domace lige u odbojci,vaterpolu neuporedivo jace nego u Srbiji itd,itd...

Torcida Subotica

pre 15 godina

E Aljosa,Aljosa...Kazes ti da bi jako volio,da bi dao neznam ni ja sta samo da se sastanu nase dvije repke,Crna Gora i Hrvatska.E pa razlika je u tom sto ja nebi dao ni 5 kuna ili dinara da gledam taj susret,ja bi volio gledat spektakle.Dao bi pola mjesecne place za ulaznicu protiv momcadi nase kategorije poput Njemacke,Italije,Engleske ili Argentine..Svaka cast tvojoj reprenzetaciji,iskreno receno cini mi se trenutno najbolja ekipa od svih drzava od ex-yu naravno poslje Hrvatske.Slovenci jednostavno nemaju osnovno-talent,BIH nikad nece napravit znacajniji rezultat iako imaju manji broj dosta solidnh igraca,zbog dobro poznatih razloga-ako je Hrvat po nacionalnosti naravno da nece ni pomislit na Bosanski dres dokle god ima sanse da zaigra za Hrvatsku,ako nije dovoljno dobar prihvat ce i Bosnu,a isto to vrijedi i za Srbe iz BIH.Makedonci su ipak 3. klasa,Srbi solidni ali nista vise...Nadam se da ce Crnogorci navijat za Hrvatsku na EURU.

zin

pre 15 godina

Odličan pristup igri. Sve bolje funkcionisanje cele ekipe. Mislim da Crna Gora sve više izrasta u dobru reprezentaciju. Prekinite više sa cinizmom sa bilo koje strane. Zar nije prednost,što možemo navijati i za Srbiju i za Crnu Goru i definitivno ih tretirati kao dve odvojene bratske države. Učinite kraj malicioznosti, snishodljivosti i mržnji bilo koje vrste. Bratski pozdrav svima.

Srba

pre 15 godina

a što Drinčić igra za CG?I dosta više s ovim Ilićem,vreme mu je prošlo nećemo valjda od njega da očekujemo sa 30 da izvlačimo od njega ne znam šta,pa da nam posle i KUzma bude mator,uradite jednom više pametno ko Hrvati nek narednih 5 godina sredinu igraju samo Kuzmanović,Janković,Krasić,Smiljanić
i onda će mo moći da deremo Engleze ko Hrvati...

Njego

pre 15 godina

Ima da nas isprca neka jaca reprezentacija to su nasi tajkuni platili itd da igraju lagano sa cg... polako svako cepokazati svoje lice...

MNE

pre 15 godina

Prvo-Novak i jeste nas,bar onoliko koliko i vi Krkica svojatate... Njegovi Djokovici su iz Niksica!Drugo-Pitas se sta bi mi radili da je Novak nas,a vi opuciste i Novaka i cijeli svijet-Te Novak ovo,te Novak ono,Novak doruckovao,Novak se istusirao... Trece-Nemam nista protiv Novaka,cak i navijam za njega,al sam morao ovom strucnjaku da odgovorim!!!I posljednje,ali i najvaznije-Bas mi prijaju ovako lijepi komentari o nasoj reprezentaciji iz bratske Srbije!!!

Stefan

pre 15 godina

@aljosa
U cemu ste blizu?U fudbalu,kosarci,odbojci,tenisu?!?!Ajde molim te cuj Crna Gora i sport dje to moze zajedno,zamlja od 600 000 stanovnika!Da nije Zvezde i Partizana ja ne bi znao nabrojati 3 igraca fudbalske reprezentacije CG(Jovetic,Burzanovic,Vukcevic,Bozovic).Sto se tice tenisera,Djokovic je iz kosovske Mitrovica pa ako je on iz CG ja sam iz Azerbejdzana,a Ana i Jelena su srpkinje iz CG,kao i ja uostalom pa je glupo nazivati ih crnogorcima.

aljosa

pre 15 godina

Cudim se,evo Srbi se ne hvale kako ce nas odvalit(Crnu Goru),a vi Hrvati u svaki komentar,i u svakom sportu se dizete u visine,te kako ste najbolji,te kao dobro je okruzenje ali smo samo mi tu face,itd...Jaoooj,samo da se sastanemo u fudbalu,sto bih dao!!!U ostalim sportovima smo priblizno izjednaceni(mislim na tri velesile balkana u sportu:Crnu Goru,Srbiju,Hrvatsku)...Nece biti komsije da je tolika razlika...

interista

pre 15 godina

Prvo bih vas sve zamolio da prestanete sa MI OVAKVI,A VI TAKVI.Umjesto da bodrimo jedni druge u svakom trenutku,vi se uvjek prepirete...Sto se Novaka,Ane i Jelene tice takodje,sa tim dapojasnim da su svo troje porijeklom iz CG,Novak iz Niksica,Ana iz okoline Podgorice a Jelena sa Rijeke Crnojevica,budimo uvjek svi zajedno uz njih...Zlatni nasi Volimo Vas!!!!

oho

pre 15 godina

srbija,pa vi ako bi gledali u svoje fudbalsko dvoriste ocigledno da nista ne bi vidjeli.rusija?! hmmm.a ovo sa djokovicem,nemoj da provociras...

Torcida Subotica

pre 15 godina

Nisu Crnogorci losi,ali ipak nikad nece na neko veliko natjecanje kao ni Slovenci,Bosanci,Makedonci i ta ekipa,Srbi ce vjerovatno otic na svako trece il cetvrto,dok Hrvati...sumnjam da cemo koje propustit.

maki_nk

pre 15 godina

swaka chast momcima u crvenim dresovima i swe naj za ovaj mech sa rumunijom!!! a vi shto kazete da crna gora pobjedjuje samo male repr. sjetite se da ste vi od iste ove izgubili zato dragi moji orlovi ne letite tako visoko!!! mi smo pokazali zelju i volju a vi nishta!!!

srbija

pre 15 godina

dajte bre ljudi sta vam je,pa ako su pobedili nisu osvojili svetsko prvenstvo,nista protiv crnogoraca ali gledajmo u svoje dvoriste,sta bi tek bilo da je nole njihov.

persona ( non ) grata

pre 15 godina

bobo delijo,jesi u pravu za pojedince,ali onda neka vasi pojedinci igraju tenis,a ne fudbal.i mozda je prednost Crne Gore u tome sto je cine uglavnom igraci koji su zeljni dokazivanja,kojima svaka dobra partija predstavlja odskocnu dasku za prelazak u neki drugi,bolji klub.a vasem stankovicu,kezmanu,vidicu i ne znam kome jos koji su puni para,igra za reprezentaciju dodje vise kao statisticki podatak, da su odigrali toliko i toliko utakmica i ne daj boze dali toliko i toliko golova,nego zelja da igraju.

mixon

pre 15 godina

ako se kvalifikuje za sp cg ce biti najmanja drzava u istoriji kojoj je to poslo za rukom. sada taj rekord drzi trinidad i tobago (1.3 miliona, sp2006)

moje_ime

pre 15 godina

ne znam kako neko može da napiše da Crna Gora igra lake prijateljske utakmice...
Ovo je jedina od takvih, uz možda gostovanje Estoniji, ali je to prvo zvanično gostovanje selekcije(za Kirin kup u Japanu se još nisu dobijali bodovi jer nismo bili član FIFA).
Mađarska, Japan, Kolumbija, Slovenija, Švedska, Norveška, Rumunija, i opet Mađarska. Ne baš tako laki protivnici...

Brale

pre 15 godina

Još jedna blamaza FSS, što se tiče Marka Marina. Pa dečko je izrazio zelju da zaigra za Srbiju ali nama nije dobar a Nemcima je. Radi se o strašnom igraču, što Nemci dobro znaju. Ja se pitam jer FSS ima uopšte neki skauting, jer uopšte ko prati te strane lige. Tako čemo isto izgubiti i Nikona Jevtiča i Davida Vrzogiča i Danijela Subotiča itd,....i još neznam koliko naših talenata po svetu. I opet nikome ništa.

sensei

pre 15 godina

kako je lijepo sada na pocetku se kladiti na Crnu Goru. Brate kvota protiv borata bila 1.55 , protiv Madjara oko 2.7 , a protiv Norveske sam igrao iz 1 u 1 kvota oko 5 . Stvarno vas podcjenjuju. Sasvim solidnu ekipu ima CG
poz iz rs

BOBA DELIJA

pre 15 godina

Nasi kad odigraju petinu onoga sto su sinoc crnogorci, hvalili bi se bez prestanka, i govorili kako su imali 10 prilika (jer nas kapiten uracunava svaki sut prema golu kao sansu)!
A kad bi odigrali onako borbeno i motivisano kao sto su oni sinoc, jao... a imamo 5 puta bolje pojedince!

horny.cg

pre 15 godina

svaka cast CG momcima...opet bez 3 glavna igraca, posao odradjen rutinski. opet fenomenalna partija i sigurno najljepsi sinocni gol (e Evropi) Nikole Drincica. Stvara se izuzetna reprezentacija s okosnicom u izuzetnim igracima evropskog kalibra. Razlika izmedju SRJ i SiCG i CG je u mentalitetu i MOTIVACIJI IGRACA. Nekad se znalo ko ima obezbijedjeno mjesto u ekipi (pa cak i prvih 11) i zasto bi se forsirao protiv rep iz najnize klase (ako takvih uopste i ima). Danas je u CG takva situacija da imamo izuzetno mnogo igraca koji s podjednakim sansama konkurisu za mjesto na sredini i u napadu, tako da je vecini ovo velika i ko zna, mozda jedina sansa da se dokazu tako da daju 100% mogucnosti na svakom mecu. Takodje, od nezavisnosti se stvorila euforija koja traje i danas. Lijepo je cut da svi uglas pjevaju himnu a ne kao nekad. Navijacu daju krila, a bez toga i nema sto da se igra.
A "S2par", o cemu pricas? zar su Svedska ,Norveska i Rumunija rivali a bodove na FIFA rang listi. U planiranju prijateljskih meceva razmislja se o rivalima iz grupe, tako da ste vi (Srbi) "izigravali" CG u Irskoj, Kazakstanci su izigravali Kipar...i fino je vidjeti kako se igraci ponasaju protiv slabijih rivala..
opet, svaka cast nasim momcima...srecno protiv Rumunije

nesovic nikola

pre 15 godina

@S2par

A reci mi molim te koje su to lake reprezentacije koje mi mozemo da dobijemo, pa da napredujemo na rang listi, hahaha?!

Igrali smo sa tim Kazahstanom pa sta je bilo ono 2:1 cini mi se, jel tako bese... :-)

S2par

pre 15 godina

Jel` moguce da su svi pametniji od nas!?Pa Crna-Gora organizuje prijateljske utakmice sa reprezentacijama koje moze da dobije da bi skupljali poene i napredovali na FIFA lestvici.A mi kao igramo neke "provere" sa jachim repkama,kao Rusija,Nemachka a kad opet bude zreb za neko naredno takmichenje mi u tecem sheshiru jer nemamo dovoljno bodova a Rumuni (?) i Crna Gora od uskoro ispred nas!Hvala FSS na mudrim odlukama!!!

cetinjanin

pre 15 godina

Svaka cast momci. Steta sto nije bilo vise od 3:0, ali dobro. Bolje je ovako, pa da napunimo Rumune. :))) Drincicu svaka cast. Odlican gol. Kad te u tvojoj drzavi ne cijene, mi te cijenimo!!!!!

SvaboDelija

pre 15 godina

??????
Zasto ne pominje debi srpskog deteta Marka Marina???

A zasto je FSS proustijo priliku da mali Marko igra za Nasu Reprezentaciju???

Montenegrino

pre 15 godina

Svaka cast momci,dobro je da se u strijelce upisuju i ostali igraci ne samo Vucke,Jovetic,Radonjic,Vukcevic,Purovic itd.Niste se obrukali da remizirate kao prije par godina bivsa SCG u Podgorici 2:0 vodila pa 2:2 sa b timom kazakstana.Samo tako nastavite,steta sto samo Swedska nije pala pod Goricom i ako smo vodili citavu utakmicu 1:0 pa 1:2..
Nadam se da ce kao slag na tortu pasti i Italija pod Goricom pa posle batalite fudbal ;)) svoj cilj da ispunimo zabare da otresemo! ;)

S2par

pre 15 godina

Jel` moguce da su svi pametniji od nas!?Pa Crna-Gora organizuje prijateljske utakmice sa reprezentacijama koje moze da dobije da bi skupljali poene i napredovali na FIFA lestvici.A mi kao igramo neke "provere" sa jachim repkama,kao Rusija,Nemachka a kad opet bude zreb za neko naredno takmichenje mi u tecem sheshiru jer nemamo dovoljno bodova a Rumuni (?) i Crna Gora od uskoro ispred nas!Hvala FSS na mudrim odlukama!!!

SvaboDelija

pre 15 godina

??????
Zasto ne pominje debi srpskog deteta Marka Marina???

A zasto je FSS proustijo priliku da mali Marko igra za Nasu Reprezentaciju???

nesovic nikola

pre 15 godina

@S2par

A reci mi molim te koje su to lake reprezentacije koje mi mozemo da dobijemo, pa da napredujemo na rang listi, hahaha?!

Igrali smo sa tim Kazahstanom pa sta je bilo ono 2:1 cini mi se, jel tako bese... :-)

horny.cg

pre 15 godina

svaka cast CG momcima...opet bez 3 glavna igraca, posao odradjen rutinski. opet fenomenalna partija i sigurno najljepsi sinocni gol (e Evropi) Nikole Drincica. Stvara se izuzetna reprezentacija s okosnicom u izuzetnim igracima evropskog kalibra. Razlika izmedju SRJ i SiCG i CG je u mentalitetu i MOTIVACIJI IGRACA. Nekad se znalo ko ima obezbijedjeno mjesto u ekipi (pa cak i prvih 11) i zasto bi se forsirao protiv rep iz najnize klase (ako takvih uopste i ima). Danas je u CG takva situacija da imamo izuzetno mnogo igraca koji s podjednakim sansama konkurisu za mjesto na sredini i u napadu, tako da je vecini ovo velika i ko zna, mozda jedina sansa da se dokazu tako da daju 100% mogucnosti na svakom mecu. Takodje, od nezavisnosti se stvorila euforija koja traje i danas. Lijepo je cut da svi uglas pjevaju himnu a ne kao nekad. Navijacu daju krila, a bez toga i nema sto da se igra.
A "S2par", o cemu pricas? zar su Svedska ,Norveska i Rumunija rivali a bodove na FIFA rang listi. U planiranju prijateljskih meceva razmislja se o rivalima iz grupe, tako da ste vi (Srbi) "izigravali" CG u Irskoj, Kazakstanci su izigravali Kipar...i fino je vidjeti kako se igraci ponasaju protiv slabijih rivala..
opet, svaka cast nasim momcima...srecno protiv Rumunije

sensei

pre 15 godina

kako je lijepo sada na pocetku se kladiti na Crnu Goru. Brate kvota protiv borata bila 1.55 , protiv Madjara oko 2.7 , a protiv Norveske sam igrao iz 1 u 1 kvota oko 5 . Stvarno vas podcjenjuju. Sasvim solidnu ekipu ima CG
poz iz rs

Montenegrino

pre 15 godina

Svaka cast momci,dobro je da se u strijelce upisuju i ostali igraci ne samo Vucke,Jovetic,Radonjic,Vukcevic,Purovic itd.Niste se obrukali da remizirate kao prije par godina bivsa SCG u Podgorici 2:0 vodila pa 2:2 sa b timom kazakstana.Samo tako nastavite,steta sto samo Swedska nije pala pod Goricom i ako smo vodili citavu utakmicu 1:0 pa 1:2..
Nadam se da ce kao slag na tortu pasti i Italija pod Goricom pa posle batalite fudbal ;)) svoj cilj da ispunimo zabare da otresemo! ;)

cetinjanin

pre 15 godina

Svaka cast momci. Steta sto nije bilo vise od 3:0, ali dobro. Bolje je ovako, pa da napunimo Rumune. :))) Drincicu svaka cast. Odlican gol. Kad te u tvojoj drzavi ne cijene, mi te cijenimo!!!!!

persona ( non ) grata

pre 15 godina

bobo delijo,jesi u pravu za pojedince,ali onda neka vasi pojedinci igraju tenis,a ne fudbal.i mozda je prednost Crne Gore u tome sto je cine uglavnom igraci koji su zeljni dokazivanja,kojima svaka dobra partija predstavlja odskocnu dasku za prelazak u neki drugi,bolji klub.a vasem stankovicu,kezmanu,vidicu i ne znam kome jos koji su puni para,igra za reprezentaciju dodje vise kao statisticki podatak, da su odigrali toliko i toliko utakmica i ne daj boze dali toliko i toliko golova,nego zelja da igraju.

Torcida Subotica

pre 15 godina

Nisu Crnogorci losi,ali ipak nikad nece na neko veliko natjecanje kao ni Slovenci,Bosanci,Makedonci i ta ekipa,Srbi ce vjerovatno otic na svako trece il cetvrto,dok Hrvati...sumnjam da cemo koje propustit.

maki_nk

pre 15 godina

swaka chast momcima u crvenim dresovima i swe naj za ovaj mech sa rumunijom!!! a vi shto kazete da crna gora pobjedjuje samo male repr. sjetite se da ste vi od iste ove izgubili zato dragi moji orlovi ne letite tako visoko!!! mi smo pokazali zelju i volju a vi nishta!!!

BOBA DELIJA

pre 15 godina

Nasi kad odigraju petinu onoga sto su sinoc crnogorci, hvalili bi se bez prestanka, i govorili kako su imali 10 prilika (jer nas kapiten uracunava svaki sut prema golu kao sansu)!
A kad bi odigrali onako borbeno i motivisano kao sto su oni sinoc, jao... a imamo 5 puta bolje pojedince!

moje_ime

pre 15 godina

ne znam kako neko može da napiše da Crna Gora igra lake prijateljske utakmice...
Ovo je jedina od takvih, uz možda gostovanje Estoniji, ali je to prvo zvanično gostovanje selekcije(za Kirin kup u Japanu se još nisu dobijali bodovi jer nismo bili član FIFA).
Mađarska, Japan, Kolumbija, Slovenija, Švedska, Norveška, Rumunija, i opet Mađarska. Ne baš tako laki protivnici...

mixon

pre 15 godina

ako se kvalifikuje za sp cg ce biti najmanja drzava u istoriji kojoj je to poslo za rukom. sada taj rekord drzi trinidad i tobago (1.3 miliona, sp2006)

Brale

pre 15 godina

Još jedna blamaza FSS, što se tiče Marka Marina. Pa dečko je izrazio zelju da zaigra za Srbiju ali nama nije dobar a Nemcima je. Radi se o strašnom igraču, što Nemci dobro znaju. Ja se pitam jer FSS ima uopšte neki skauting, jer uopšte ko prati te strane lige. Tako čemo isto izgubiti i Nikona Jevtiča i Davida Vrzogiča i Danijela Subotiča itd,....i još neznam koliko naših talenata po svetu. I opet nikome ništa.

zin

pre 15 godina

Odličan pristup igri. Sve bolje funkcionisanje cele ekipe. Mislim da Crna Gora sve više izrasta u dobru reprezentaciju. Prekinite više sa cinizmom sa bilo koje strane. Zar nije prednost,što možemo navijati i za Srbiju i za Crnu Goru i definitivno ih tretirati kao dve odvojene bratske države. Učinite kraj malicioznosti, snishodljivosti i mržnji bilo koje vrste. Bratski pozdrav svima.

MNE

pre 15 godina

Prvo-Novak i jeste nas,bar onoliko koliko i vi Krkica svojatate... Njegovi Djokovici su iz Niksica!Drugo-Pitas se sta bi mi radili da je Novak nas,a vi opuciste i Novaka i cijeli svijet-Te Novak ovo,te Novak ono,Novak doruckovao,Novak se istusirao... Trece-Nemam nista protiv Novaka,cak i navijam za njega,al sam morao ovom strucnjaku da odgovorim!!!I posljednje,ali i najvaznije-Bas mi prijaju ovako lijepi komentari o nasoj reprezentaciji iz bratske Srbije!!!

Stefan

pre 15 godina

@aljosa
U cemu ste blizu?U fudbalu,kosarci,odbojci,tenisu?!?!Ajde molim te cuj Crna Gora i sport dje to moze zajedno,zamlja od 600 000 stanovnika!Da nije Zvezde i Partizana ja ne bi znao nabrojati 3 igraca fudbalske reprezentacije CG(Jovetic,Burzanovic,Vukcevic,Bozovic).Sto se tice tenisera,Djokovic je iz kosovske Mitrovica pa ako je on iz CG ja sam iz Azerbejdzana,a Ana i Jelena su srpkinje iz CG,kao i ja uostalom pa je glupo nazivati ih crnogorcima.

oho

pre 15 godina

srbija,pa vi ako bi gledali u svoje fudbalsko dvoriste ocigledno da nista ne bi vidjeli.rusija?! hmmm.a ovo sa djokovicem,nemoj da provociras...

interista

pre 15 godina

Prvo bih vas sve zamolio da prestanete sa MI OVAKVI,A VI TAKVI.Umjesto da bodrimo jedni druge u svakom trenutku,vi se uvjek prepirete...Sto se Novaka,Ane i Jelene tice takodje,sa tim dapojasnim da su svo troje porijeklom iz CG,Novak iz Niksica,Ana iz okoline Podgorice a Jelena sa Rijeke Crnojevica,budimo uvjek svi zajedno uz njih...Zlatni nasi Volimo Vas!!!!

aljosa

pre 15 godina

Cudim se,evo Srbi se ne hvale kako ce nas odvalit(Crnu Goru),a vi Hrvati u svaki komentar,i u svakom sportu se dizete u visine,te kako ste najbolji,te kao dobro je okruzenje ali smo samo mi tu face,itd...Jaoooj,samo da se sastanemo u fudbalu,sto bih dao!!!U ostalim sportovima smo priblizno izjednaceni(mislim na tri velesile balkana u sportu:Crnu Goru,Srbiju,Hrvatsku)...Nece biti komsije da je tolika razlika...

srbija

pre 15 godina

dajte bre ljudi sta vam je,pa ako su pobedili nisu osvojili svetsko prvenstvo,nista protiv crnogoraca ali gledajmo u svoje dvoriste,sta bi tek bilo da je nole njihov.

Torcida Subotica

pre 15 godina

E Aljosa,Aljosa...Kazes ti da bi jako volio,da bi dao neznam ni ja sta samo da se sastanu nase dvije repke,Crna Gora i Hrvatska.E pa razlika je u tom sto ja nebi dao ni 5 kuna ili dinara da gledam taj susret,ja bi volio gledat spektakle.Dao bi pola mjesecne place za ulaznicu protiv momcadi nase kategorije poput Njemacke,Italije,Engleske ili Argentine..Svaka cast tvojoj reprenzetaciji,iskreno receno cini mi se trenutno najbolja ekipa od svih drzava od ex-yu naravno poslje Hrvatske.Slovenci jednostavno nemaju osnovno-talent,BIH nikad nece napravit znacajniji rezultat iako imaju manji broj dosta solidnh igraca,zbog dobro poznatih razloga-ako je Hrvat po nacionalnosti naravno da nece ni pomislit na Bosanski dres dokle god ima sanse da zaigra za Hrvatsku,ako nije dovoljno dobar prihvat ce i Bosnu,a isto to vrijedi i za Srbe iz BIH.Makedonci su ipak 3. klasa,Srbi solidni ali nista vise...Nadam se da ce Crnogorci navijat za Hrvatsku na EURU.

Njego

pre 15 godina

Ima da nas isprca neka jaca reprezentacija to su nasi tajkuni platili itd da igraju lagano sa cg... polako svako cepokazati svoje lice...

aljosa

pre 15 godina

A meni je zalosno to sto najvise po CG pljuju oni koji su iz nje.Iz Srbije stizu vecinom lijepi komentari i podrska,a onda se javi neki odavde "porijeklom" Srbin i sve zacini.Reci cu ti u cemu mozemo da se mjerimo:tenisu(prva tri reketa Crnogorci,pa se svi na glavu poperili),kosarci zasto da ne,izmjericemo se skoro(uz sve to sto nam i igrace uzimate),fudbal(izgubiste od Kazahstana,mi ih dobili,dosad jedna zvanicno izgubljena tekma),rukomet(mi na evropsko,vi doma),odbojka(dobismo Poljake u kvalifikacije,oficijelno druga ekipa svijeta,mada,ruku na srce tu ste bolji),vaterpolo(namjerno si ga preskocio)pogledaj medjusobni skor,koji ce biti sve ubjedljiviji(realno!),zenski rukomet,zenska kosarka,karate,dzudo,boks(u svemu tri klase ispred vas),domace lige u odbojci,vaterpolu neuporedivo jace nego u Srbiji itd,itd...

Srba

pre 15 godina

a što Drinčić igra za CG?I dosta više s ovim Ilićem,vreme mu je prošlo nećemo valjda od njega da očekujemo sa 30 da izvlačimo od njega ne znam šta,pa da nam posle i KUzma bude mator,uradite jednom više pametno ko Hrvati nek narednih 5 godina sredinu igraju samo Kuzmanović,Janković,Krasić,Smiljanić
i onda će mo moći da deremo Engleze ko Hrvati...

knindza

pre 15 godina

aljosa vidim da se hvalis sa drzavnim ligama sto preskoci ligu u fudbalu i kosarci...tu se takmice izuzetne ekipe...hehehe...Decici,Kom...hahaha

MNE

pre 15 godina

Ocu da se izvinim @aljosi!!!Greskom sam odgovorio njemu,a trebao sam Stefanu... Onaj komentar o Azerbejdzancima u Crnoj Gori je,dakle upucen Stefanu,a ne @aljosi!!!Aljosa izvini!!! :)

Torcida Subotica

pre 15 godina

Nisu Crnogorci losi,ali ipak nikad nece na neko veliko natjecanje kao ni Slovenci,Bosanci,Makedonci i ta ekipa,Srbi ce vjerovatno otic na svako trece il cetvrto,dok Hrvati...sumnjam da cemo koje propustit.

srbija

pre 15 godina

dajte bre ljudi sta vam je,pa ako su pobedili nisu osvojili svetsko prvenstvo,nista protiv crnogoraca ali gledajmo u svoje dvoriste,sta bi tek bilo da je nole njihov.

horny.cg

pre 15 godina

svaka cast CG momcima...opet bez 3 glavna igraca, posao odradjen rutinski. opet fenomenalna partija i sigurno najljepsi sinocni gol (e Evropi) Nikole Drincica. Stvara se izuzetna reprezentacija s okosnicom u izuzetnim igracima evropskog kalibra. Razlika izmedju SRJ i SiCG i CG je u mentalitetu i MOTIVACIJI IGRACA. Nekad se znalo ko ima obezbijedjeno mjesto u ekipi (pa cak i prvih 11) i zasto bi se forsirao protiv rep iz najnize klase (ako takvih uopste i ima). Danas je u CG takva situacija da imamo izuzetno mnogo igraca koji s podjednakim sansama konkurisu za mjesto na sredini i u napadu, tako da je vecini ovo velika i ko zna, mozda jedina sansa da se dokazu tako da daju 100% mogucnosti na svakom mecu. Takodje, od nezavisnosti se stvorila euforija koja traje i danas. Lijepo je cut da svi uglas pjevaju himnu a ne kao nekad. Navijacu daju krila, a bez toga i nema sto da se igra.
A "S2par", o cemu pricas? zar su Svedska ,Norveska i Rumunija rivali a bodove na FIFA rang listi. U planiranju prijateljskih meceva razmislja se o rivalima iz grupe, tako da ste vi (Srbi) "izigravali" CG u Irskoj, Kazakstanci su izigravali Kipar...i fino je vidjeti kako se igraci ponasaju protiv slabijih rivala..
opet, svaka cast nasim momcima...srecno protiv Rumunije

SvaboDelija

pre 15 godina

??????
Zasto ne pominje debi srpskog deteta Marka Marina???

A zasto je FSS proustijo priliku da mali Marko igra za Nasu Reprezentaciju???

Montenegrino

pre 15 godina

Svaka cast momci,dobro je da se u strijelce upisuju i ostali igraci ne samo Vucke,Jovetic,Radonjic,Vukcevic,Purovic itd.Niste se obrukali da remizirate kao prije par godina bivsa SCG u Podgorici 2:0 vodila pa 2:2 sa b timom kazakstana.Samo tako nastavite,steta sto samo Swedska nije pala pod Goricom i ako smo vodili citavu utakmicu 1:0 pa 1:2..
Nadam se da ce kao slag na tortu pasti i Italija pod Goricom pa posle batalite fudbal ;)) svoj cilj da ispunimo zabare da otresemo! ;)

oho

pre 15 godina

srbija,pa vi ako bi gledali u svoje fudbalsko dvoriste ocigledno da nista ne bi vidjeli.rusija?! hmmm.a ovo sa djokovicem,nemoj da provociras...

Stefan

pre 15 godina

@aljosa
U cemu ste blizu?U fudbalu,kosarci,odbojci,tenisu?!?!Ajde molim te cuj Crna Gora i sport dje to moze zajedno,zamlja od 600 000 stanovnika!Da nije Zvezde i Partizana ja ne bi znao nabrojati 3 igraca fudbalske reprezentacije CG(Jovetic,Burzanovic,Vukcevic,Bozovic).Sto se tice tenisera,Djokovic je iz kosovske Mitrovica pa ako je on iz CG ja sam iz Azerbejdzana,a Ana i Jelena su srpkinje iz CG,kao i ja uostalom pa je glupo nazivati ih crnogorcima.

Torcida Subotica

pre 15 godina

E Aljosa,Aljosa...Kazes ti da bi jako volio,da bi dao neznam ni ja sta samo da se sastanu nase dvije repke,Crna Gora i Hrvatska.E pa razlika je u tom sto ja nebi dao ni 5 kuna ili dinara da gledam taj susret,ja bi volio gledat spektakle.Dao bi pola mjesecne place za ulaznicu protiv momcadi nase kategorije poput Njemacke,Italije,Engleske ili Argentine..Svaka cast tvojoj reprenzetaciji,iskreno receno cini mi se trenutno najbolja ekipa od svih drzava od ex-yu naravno poslje Hrvatske.Slovenci jednostavno nemaju osnovno-talent,BIH nikad nece napravit znacajniji rezultat iako imaju manji broj dosta solidnh igraca,zbog dobro poznatih razloga-ako je Hrvat po nacionalnosti naravno da nece ni pomislit na Bosanski dres dokle god ima sanse da zaigra za Hrvatsku,ako nije dovoljno dobar prihvat ce i Bosnu,a isto to vrijedi i za Srbe iz BIH.Makedonci su ipak 3. klasa,Srbi solidni ali nista vise...Nadam se da ce Crnogorci navijat za Hrvatsku na EURU.

S2par

pre 15 godina

Jel` moguce da su svi pametniji od nas!?Pa Crna-Gora organizuje prijateljske utakmice sa reprezentacijama koje moze da dobije da bi skupljali poene i napredovali na FIFA lestvici.A mi kao igramo neke "provere" sa jachim repkama,kao Rusija,Nemachka a kad opet bude zreb za neko naredno takmichenje mi u tecem sheshiru jer nemamo dovoljno bodova a Rumuni (?) i Crna Gora od uskoro ispred nas!Hvala FSS na mudrim odlukama!!!

maki_nk

pre 15 godina

swaka chast momcima u crvenim dresovima i swe naj za ovaj mech sa rumunijom!!! a vi shto kazete da crna gora pobjedjuje samo male repr. sjetite se da ste vi od iste ove izgubili zato dragi moji orlovi ne letite tako visoko!!! mi smo pokazali zelju i volju a vi nishta!!!

nesovic nikola

pre 15 godina

@S2par

A reci mi molim te koje su to lake reprezentacije koje mi mozemo da dobijemo, pa da napredujemo na rang listi, hahaha?!

Igrali smo sa tim Kazahstanom pa sta je bilo ono 2:1 cini mi se, jel tako bese... :-)

cetinjanin

pre 15 godina

Svaka cast momci. Steta sto nije bilo vise od 3:0, ali dobro. Bolje je ovako, pa da napunimo Rumune. :))) Drincicu svaka cast. Odlican gol. Kad te u tvojoj drzavi ne cijene, mi te cijenimo!!!!!

Brale

pre 15 godina

Još jedna blamaza FSS, što se tiče Marka Marina. Pa dečko je izrazio zelju da zaigra za Srbiju ali nama nije dobar a Nemcima je. Radi se o strašnom igraču, što Nemci dobro znaju. Ja se pitam jer FSS ima uopšte neki skauting, jer uopšte ko prati te strane lige. Tako čemo isto izgubiti i Nikona Jevtiča i Davida Vrzogiča i Danijela Subotiča itd,....i još neznam koliko naših talenata po svetu. I opet nikome ništa.

persona ( non ) grata

pre 15 godina

bobo delijo,jesi u pravu za pojedince,ali onda neka vasi pojedinci igraju tenis,a ne fudbal.i mozda je prednost Crne Gore u tome sto je cine uglavnom igraci koji su zeljni dokazivanja,kojima svaka dobra partija predstavlja odskocnu dasku za prelazak u neki drugi,bolji klub.a vasem stankovicu,kezmanu,vidicu i ne znam kome jos koji su puni para,igra za reprezentaciju dodje vise kao statisticki podatak, da su odigrali toliko i toliko utakmica i ne daj boze dali toliko i toliko golova,nego zelja da igraju.

interista

pre 15 godina

Prvo bih vas sve zamolio da prestanete sa MI OVAKVI,A VI TAKVI.Umjesto da bodrimo jedni druge u svakom trenutku,vi se uvjek prepirete...Sto se Novaka,Ane i Jelene tice takodje,sa tim dapojasnim da su svo troje porijeklom iz CG,Novak iz Niksica,Ana iz okoline Podgorice a Jelena sa Rijeke Crnojevica,budimo uvjek svi zajedno uz njih...Zlatni nasi Volimo Vas!!!!

aljosa

pre 15 godina

Cudim se,evo Srbi se ne hvale kako ce nas odvalit(Crnu Goru),a vi Hrvati u svaki komentar,i u svakom sportu se dizete u visine,te kako ste najbolji,te kao dobro je okruzenje ali smo samo mi tu face,itd...Jaoooj,samo da se sastanemo u fudbalu,sto bih dao!!!U ostalim sportovima smo priblizno izjednaceni(mislim na tri velesile balkana u sportu:Crnu Goru,Srbiju,Hrvatsku)...Nece biti komsije da je tolika razlika...

BOBA DELIJA

pre 15 godina

Nasi kad odigraju petinu onoga sto su sinoc crnogorci, hvalili bi se bez prestanka, i govorili kako su imali 10 prilika (jer nas kapiten uracunava svaki sut prema golu kao sansu)!
A kad bi odigrali onako borbeno i motivisano kao sto su oni sinoc, jao... a imamo 5 puta bolje pojedince!

sensei

pre 15 godina

kako je lijepo sada na pocetku se kladiti na Crnu Goru. Brate kvota protiv borata bila 1.55 , protiv Madjara oko 2.7 , a protiv Norveske sam igrao iz 1 u 1 kvota oko 5 . Stvarno vas podcjenjuju. Sasvim solidnu ekipu ima CG
poz iz rs

moje_ime

pre 15 godina

ne znam kako neko može da napiše da Crna Gora igra lake prijateljske utakmice...
Ovo je jedina od takvih, uz možda gostovanje Estoniji, ali je to prvo zvanično gostovanje selekcije(za Kirin kup u Japanu se još nisu dobijali bodovi jer nismo bili član FIFA).
Mađarska, Japan, Kolumbija, Slovenija, Švedska, Norveška, Rumunija, i opet Mađarska. Ne baš tako laki protivnici...

mixon

pre 15 godina

ako se kvalifikuje za sp cg ce biti najmanja drzava u istoriji kojoj je to poslo za rukom. sada taj rekord drzi trinidad i tobago (1.3 miliona, sp2006)

MNE

pre 15 godina

Prvo-Novak i jeste nas,bar onoliko koliko i vi Krkica svojatate... Njegovi Djokovici su iz Niksica!Drugo-Pitas se sta bi mi radili da je Novak nas,a vi opuciste i Novaka i cijeli svijet-Te Novak ovo,te Novak ono,Novak doruckovao,Novak se istusirao... Trece-Nemam nista protiv Novaka,cak i navijam za njega,al sam morao ovom strucnjaku da odgovorim!!!I posljednje,ali i najvaznije-Bas mi prijaju ovako lijepi komentari o nasoj reprezentaciji iz bratske Srbije!!!

Njego

pre 15 godina

Ima da nas isprca neka jaca reprezentacija to su nasi tajkuni platili itd da igraju lagano sa cg... polako svako cepokazati svoje lice...

Srba

pre 15 godina

a što Drinčić igra za CG?I dosta više s ovim Ilićem,vreme mu je prošlo nećemo valjda od njega da očekujemo sa 30 da izvlačimo od njega ne znam šta,pa da nam posle i KUzma bude mator,uradite jednom više pametno ko Hrvati nek narednih 5 godina sredinu igraju samo Kuzmanović,Janković,Krasić,Smiljanić
i onda će mo moći da deremo Engleze ko Hrvati...

aljosa

pre 15 godina

A meni je zalosno to sto najvise po CG pljuju oni koji su iz nje.Iz Srbije stizu vecinom lijepi komentari i podrska,a onda se javi neki odavde "porijeklom" Srbin i sve zacini.Reci cu ti u cemu mozemo da se mjerimo:tenisu(prva tri reketa Crnogorci,pa se svi na glavu poperili),kosarci zasto da ne,izmjericemo se skoro(uz sve to sto nam i igrace uzimate),fudbal(izgubiste od Kazahstana,mi ih dobili,dosad jedna zvanicno izgubljena tekma),rukomet(mi na evropsko,vi doma),odbojka(dobismo Poljake u kvalifikacije,oficijelno druga ekipa svijeta,mada,ruku na srce tu ste bolji),vaterpolo(namjerno si ga preskocio)pogledaj medjusobni skor,koji ce biti sve ubjedljiviji(realno!),zenski rukomet,zenska kosarka,karate,dzudo,boks(u svemu tri klase ispred vas),domace lige u odbojci,vaterpolu neuporedivo jace nego u Srbiji itd,itd...

zin

pre 15 godina

Odličan pristup igri. Sve bolje funkcionisanje cele ekipe. Mislim da Crna Gora sve više izrasta u dobru reprezentaciju. Prekinite više sa cinizmom sa bilo koje strane. Zar nije prednost,što možemo navijati i za Srbiju i za Crnu Goru i definitivno ih tretirati kao dve odvojene bratske države. Učinite kraj malicioznosti, snishodljivosti i mržnji bilo koje vrste. Bratski pozdrav svima.

knindza

pre 15 godina

aljosa vidim da se hvalis sa drzavnim ligama sto preskoci ligu u fudbalu i kosarci...tu se takmice izuzetne ekipe...hehehe...Decici,Kom...hahaha

MNE

pre 15 godina

Ocu da se izvinim @aljosi!!!Greskom sam odgovorio njemu,a trebao sam Stefanu... Onaj komentar o Azerbejdzancima u Crnoj Gori je,dakle upucen Stefanu,a ne @aljosi!!!Aljosa izvini!!! :)