Fudbal 43

Nedelja, 24.02.2008.

17:01

Partizan i Vardar igrali bez golova

Partizan i Vardar igrali bez golova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 16 godina

ovo sve nece biti tako lose ukonponovace Jokan ekipu ali sta cemo za GOLMANA tu najvise skripi . Dokle Bozovici da nas traumiraju hoce ili nece da pogrese pita li se neko ko to dovodi i zasto

osvesti se

pre 16 godina

@ sve sto nije uslo sad uce u nedelju da ali koju? derbi je u subotu
(vasan, 25. februar 2008 11:06)

Da, ali ćete lopte vaditi iz mreže sve do nedelje!

Vlada-PFC

pre 16 godina

@ Pa dobro, ipak je Vardar renomirana evropska ekipa!
(Srecko, 24. februar 2008 18:28)

Čuj NESREĆKO, jači su sigurno od estonske LIVADE...mada su i ti estonski livadari vrlo nezgodni, "bum-zviz-tras" čim pređu centar!

cukce

pre 16 godina

kolko filozofa ima na ovom blogu i filozofitanja za smesnih 0:0 sa Vardarom, pa mozda vidi Jokan ovo pa pozove nekog od vas za asistenta. S2par, madmax, dfs,labadaba,speedtouch, gistro, čoči, realan grobar,Vlada-PFC, Матеуса за тренера, Beli tim strucnjaka za novi(smesan) partizan, koji je vec sada tolko smesan

wello

pre 16 godina

ljudiii, daj Boze da ovaj Jokanovic nesto napravi od Partizana, fali njemu dosta toga! I ocigledno da ovaj Rnic mora da igra, a decko nije ni za klupe! Dok je bio stoper odbrana Partizana nikad gora nije bila, a zbog njega ne igraju ni Lakic ni Cirkovic! Katastrofa! A sto se tice Jokanoviceve taktike i filozofije igre, o tome je uzaludno trositi reci, promasaj milenijuma! Rano je preuzeo vaznu ulogu, ne mogu svi pocetnici uspeti kao Djuka! Ali jebiga, sta je tu je! Partizan mora dalje!

Dusan Mirkovic

pre 16 godina

Za Partizan neman komentara osim sto je hjihova sadasnja realnost 3 mjesto iza Zvezde i Vojvodine,a upravo ovaj golman Vardara Georgijevski je trebao da predje u Zvezde pocetkom prelaznog roka ali je intelingenta Zvezdina u prava na celu sa Dikom procjenili da im ne treba jer imaju Randjelovica:))

Beli

pre 16 godina

Samo par odgovora na neke komentare:
Ednilson je povređen (lakše) i to je razlog što nije bio ni na klupi. Rnić već neko vreme igra ODLIČNO, a nadam se da ima i onih sa ne tako kratkim pamćenjem koji će se setiti kako je igrao pre velike povrede. Dobrodošao nazad! Zatim, Bajić je igrao zadnjeg veznog kod Rebera a ne Mateusa.
Na kraju, moje mišljenje je da je jedini problem izostanak Žuke, i nadam se da posle današnje utakmice ne postoje dileme oko strana koje pokrivaju Maletić i Lazić (koji će biti igrač utakmice protiv u subotu)...

Матеуса за тренера

pre 16 godina

Партизан нема тим за овако дефанзивну игру.
Joкановићу, ЗАШТО:
1. Партизан игра дефанзивније него јесенас? Нема потребе за тим, поготово у меридијан лиги и због јаче одбране.
2. Мореира игра повученије кад у нападу може све да уради?
3. Рнић игра десног бека а његови центаршутеви високо прелећу шеснаестерац?
4. Митровић игра поред Еднилсона? Надам се да ће по повратку Жуке имати мање шансе да нас све нервира
И Стјепановић треба да добије више минута на терену.

Rocky Balboa

pre 16 godina

Vama leze ove reke, Timok, Vardar, iduca je Morava Vladicin Han..koji derbi niste ludi da idete mecki na rupu..sedite kuci bolje 3:0 sluzbeno nego gace na dobos..

ljubapfc

pre 16 godina

Neka nam je Bog u pomoci... Rnic zadnji vezni??? To mi lici na Mateusa, kada je nesrecni Bajic igrao veznog. plakacemo mi za Djuku, daj Boze da se varam...

Delija

pre 16 godina

CRN NL!!!
Upravu si sve ce uci u nedelju! Derbi se igra u subotu a sutradan to jest u nedelju nadavacete se golova na treningu! Ajde bre smesno ste igrali i ovu i sve utakmice realno niste ni T od tima koj je igrao jesenas! Nemate uopste vise tecnu igru! Derbi je opet nas, tradicija se nastavlja kao u zadnjih 10 godina!

Vlada-PFC

pre 16 godina

Meni lično se dopada to što će Partizan pod Jokanom očigledno malo više pažnje posvetiti tome da dobro zatvori prilaze svom golu, tj. što će nazad igrati čvrćše nego što smo to činili sa Đukom. Samo se tako može postići nešto i u Evropi, a ona nas očekuje već u julu mesecu!
A što se tiče današnje loše realizacije silnih šansi koje smo imali - MISLIM DA ĆE CEH ZA TO PLATITI NAŠ PRVI NAREDNI PROTIVNIK, KAKO GOD SE ON ZVAO! :)

milutin

pre 16 godina

Sta je sa Ednilsonom?! Pa nema ga ni na klupi. Pa nisu valjda Mitrovic i Rnic(na poziciji zadnjeg veznog!!??!) bolji od njega, gospodine Jokanovicu?

realan grobar

pre 16 godina

ja mislim da je ovo najbolja partija partizana dosad u prijateljskim utakmicama.nismo imali srece a vardar je ima sjajnog golmana.ne znam sta bi diari promasio je 4 velike sanse koje bi pogodio amater.Ali sta nije uslo danas, UCI CE U NEDELJE.POZDRAV ZA SVE GROBARE.

mare

pre 16 godina

Jedan Vardar ne mozete da dobijete, sramota. Tek ce sada Koroman & Co. da vam napune mrezu do kraja. Jedini koji su vredeli to su bili Djukic i Jovetic, sad vam je ostao samo ovaj drugi.. Kada vama neki Cmarkovski igra, onda nema sta vise da se prica.

gistro

pre 16 godina

Na stadionu sam video dosta pozitivnih strana u igri Partizana! Veliki pomak je Jokan napravio u odnosu na Djuku u igri u defanzivi. Moreira je se pokazao kao pravi profesionalac i pokazao je da nije igrac samo za napad nego igra i u drugom smeru! Doduse kako je danas MItrovic igrao Moreira je mora da bude i zadnji i prednji vezni igrac pa se bespotrebno trosio! Sve ce doci na svoje mesto kad se vrati Juca!
Raduje me igra tandema Djodjevic-Vjestica!
Realno je trebalo da bude 3-0 da ne bibilo da smo sve dali mada nam danas nije trebalo raspucavanje pa da sledeceg vikenda bude bez municije!
Joveta i Diara moraju u narednim tekmama da budu daleko ozbiljniji u tim situacijama za gol!
Sve u svemu sam zadovoljan sem rezultatom!

sale kg

pre 16 godina

Grobari puni samopouzdanja. Prica i samo prica, jaki na recima kao i uvek. Bravo, "evropski" nivo i igre i ambijenta. Stvarno ste cudo . POZDRAV ZA DELIJE ( Jel igra na derbiju iz keca u kec)

delija Tokyo

pre 16 godina

Ma nema veze vazno je da ste pobedili na pripremama jednu veliku evropsku ekipu sastavljenu od konobara, bankarsskih cinovnika, cistaca ulica itd a zove se Lihtenstajn.Zvezdi je najvece pojacanje Jokan i pocinje u subotu prolece ide otopljavanje na -3

labadaba

pre 16 godina

Ma Moreira rastura sve nakbolji je, Jovetic takodje dobar, a diaru izostala zavrsnica, od odbrane najbolju ocenu dajem Rni.
A za sve fanove Urosa Tripkovica http://www.uros-tripkovic.cpbija.com/

Baca

pre 16 godina

Ispade Teleoptik bolji od prvog tima Partizana. Oni bar dobise Vardar 3-1. Brine i slaba forma napadaca pred derbi, onaj Diarra i Jovetic su 10 puta bili sami ispred golmana, i nista. A i od onog Makedonca mrka kapa, mnogo je spor i podseca me na Victora Uga i nekada Sladjana Scepovica.

GROBAR JUG

pre 16 godina

Imam jedno piotanje ako neko zna da mi odgovori: ko stoji iza Rnica !? Mislim ladno je igrao u veznom redu samo da nebi sedeo na klupu nebi me cudilo da ga naderbi stavi da igra spica...bio sam za Jokana ali me je razocarao,zar nemamo vise ni jednog veznog nego mora Rnic da igra u veznom redu bruka!Ednilson nije bio ni na klupi (navodno povredjen)Jokane kazi javno ko ti sastavlja ekipu da ne dozivis debakl pa posle da kukas kao Jesic...

speedtouch

pre 16 godina

Savim sam zadovoljan kako smo odigrali iako nismo pobjedili.U 2. poluvremenu 20-ak minuta kakvih se samo pozeleti mogu,jedino je nedostajao gol. I u toku jeseni smo igrali slicno , stvarali dosta sansi ali nam relizacija i nije bila na nekom nivou,kao i danas. jos kada bi se to moglo popraviti bilo bi super

S2par

pre 16 godina

Ne znam shta da kazem...Igra nishta posebno,a i pored takve igre stvorili smo sigurno 5 stopostotnih shansi.Diarra je bar dva komada morao dati.Dacu sad neku analizu,moje mishljenje...
Bozovic bez posla do pred kraj kad je dobro intervenisao.Jedno nesigurno ispucavanje posle kog bi neki bolji fudbaler lagano lobom dao gol ali dobro.
Djordjevic i Vjeshtica odlichni.Glavom su odneli svaku loptu,svaku.
Rnic i Obradovic su slabo prodirali po bokovima ali tako valjda i treba da igraju koliko sam skontao Jokanovica.
Mitrovic da nije dobio zuti karton ne bih ni znao da je igrao.NEPRIMETAN!Ni jednom nije trazio loptu,slabo se kretao,nije uklizao...Iskreno sam njegovom igrom razocharan.
Moreira je imao i boljih dana ali nije loshe.Onaj shut iz prve je morao da se da,kada mu je asistirao Diarra,ali lopta je otishla 5m pored gola.
Lazic solidan,puno je pretrchao kao i Maletic samo shto ovaj drugi nije zaista nishta pokazao sem pozrtvovanosti.Deluje mi da je najspremniji od svih ali mu neshto fali...Par puta me je doveo do ludila ali mislim da nije OK da mu se onako zvizdi posle par greshaka.
Napadachki tandem je morao mnogo bolje da saradjuje.Borili su se ali je ostalo na tome.Mnogo propushtenih prilika.
Necu Jokanovica da uchim shta da radi ali jednostavno ne razumem neke poteze.Prvenstveno mislim na stavljanje Rnica na zadnjeg veznog kada je ushao Lakic(za koga imam samo rechi hvale za ovo shto sam video-vishe je probijao po strani nego Rnic i Obradovic zajedno).Chadikovski mi je vishe pokazao sad na tekmi nego Lazetic za polu sezonu.Maestralna asistencija Diarra-i ali "ofsajd".A ono shta Lazetic igra jednostavno ne razumem.Molio sam Boga da ga sad neko kupi.Stjepanovic je ok.Bice pravi!
A shto se tiche publike,da sam znao da ce biti onako malo ljudi,pozajmio bih kintu i doshao.Shta je sa Jugom?
Pozdrav!

S2par

pre 16 godina

Ne znam shta da kazem...Igra nishta posebno,a i pored takve igre stvorili smo sigurno 5 stopostotnih shansi.Diarra je bar dva komada morao dati.Dacu sad neku analizu,moje mishljenje...
Bozovic bez posla do pred kraj kad je dobro intervenisao.Jedno nesigurno ispucavanje posle kog bi neki bolji fudbaler lagano lobom dao gol ali dobro.
Djordjevic i Vjeshtica odlichni.Glavom su odneli svaku loptu,svaku.
Rnic i Obradovic su slabo prodirali po bokovima ali tako valjda i treba da igraju koliko sam skontao Jokanovica.
Mitrovic da nije dobio zuti karton ne bih ni znao da je igrao.NEPRIMETAN!Ni jednom nije trazio loptu,slabo se kretao,nije uklizao...Iskreno sam njegovom igrom razocharan.
Moreira je imao i boljih dana ali nije loshe.Onaj shut iz prve je morao da se da,kada mu je asistirao Diarra,ali lopta je otishla 5m pored gola.
Lazic solidan,puno je pretrchao kao i Maletic samo shto ovaj drugi nije zaista nishta pokazao sem pozrtvovanosti.Deluje mi da je najspremniji od svih ali mu neshto fali...Par puta me je doveo do ludila ali mislim da nije OK da mu se onako zvizdi posle par greshaka.
Napadachki tandem je morao mnogo bolje da saradjuje.Borili su se ali je ostalo na tome.Mnogo propushtenih prilika.
Necu Jokanovica da uchim shta da radi ali jednostavno ne razumem neke poteze.Prvenstveno mislim na stavljanje Rnica na zadnjeg veznog kada je ushao Lakic(za koga imam samo rechi hvale za ovo shto sam video-vishe je probijao po strani nego Rnic i Obradovic zajedno).Chadikovski mi je vishe pokazao sad na tekmi nego Lazetic za polu sezonu.Maestralna asistencija Diarra-i ali "ofsajd".A ono shta Lazetic igra jednostavno ne razumem.Molio sam Boga da ga sad neko kupi.Stjepanovic je ok.Bice pravi!
A shto se tiche publike,da sam znao da ce biti onako malo ljudi,pozajmio bih kintu i doshao.Shta je sa Jugom?
Pozdrav!

Vlada-PFC

pre 16 godina

Meni lično se dopada to što će Partizan pod Jokanom očigledno malo više pažnje posvetiti tome da dobro zatvori prilaze svom golu, tj. što će nazad igrati čvrćše nego što smo to činili sa Đukom. Samo se tako može postići nešto i u Evropi, a ona nas očekuje već u julu mesecu!
A što se tiče današnje loše realizacije silnih šansi koje smo imali - MISLIM DA ĆE CEH ZA TO PLATITI NAŠ PRVI NAREDNI PROTIVNIK, KAKO GOD SE ON ZVAO! :)

realan grobar

pre 16 godina

ja mislim da je ovo najbolja partija partizana dosad u prijateljskim utakmicama.nismo imali srece a vardar je ima sjajnog golmana.ne znam sta bi diari promasio je 4 velike sanse koje bi pogodio amater.Ali sta nije uslo danas, UCI CE U NEDELJE.POZDRAV ZA SVE GROBARE.

Матеуса за тренера

pre 16 godina

Партизан нема тим за овако дефанзивну игру.
Joкановићу, ЗАШТО:
1. Партизан игра дефанзивније него јесенас? Нема потребе за тим, поготово у меридијан лиги и због јаче одбране.
2. Мореира игра повученије кад у нападу може све да уради?
3. Рнић игра десног бека а његови центаршутеви високо прелећу шеснаестерац?
4. Митровић игра поред Еднилсона? Надам се да ће по повратку Жуке имати мање шансе да нас све нервира
И Стјепановић треба да добије више минута на терену.

GROBAR JUG

pre 16 godina

Imam jedno piotanje ako neko zna da mi odgovori: ko stoji iza Rnica !? Mislim ladno je igrao u veznom redu samo da nebi sedeo na klupu nebi me cudilo da ga naderbi stavi da igra spica...bio sam za Jokana ali me je razocarao,zar nemamo vise ni jednog veznog nego mora Rnic da igra u veznom redu bruka!Ednilson nije bio ni na klupi (navodno povredjen)Jokane kazi javno ko ti sastavlja ekipu da ne dozivis debakl pa posle da kukas kao Jesic...

sale kg

pre 16 godina

Grobari puni samopouzdanja. Prica i samo prica, jaki na recima kao i uvek. Bravo, "evropski" nivo i igre i ambijenta. Stvarno ste cudo . POZDRAV ZA DELIJE ( Jel igra na derbiju iz keca u kec)

Vlada-PFC

pre 16 godina

@ Pa dobro, ipak je Vardar renomirana evropska ekipa!
(Srecko, 24. februar 2008 18:28)

Čuj NESREĆKO, jači su sigurno od estonske LIVADE...mada su i ti estonski livadari vrlo nezgodni, "bum-zviz-tras" čim pređu centar!

Rocky Balboa

pre 16 godina

Vama leze ove reke, Timok, Vardar, iduca je Morava Vladicin Han..koji derbi niste ludi da idete mecki na rupu..sedite kuci bolje 3:0 sluzbeno nego gace na dobos..

Baca

pre 16 godina

Ispade Teleoptik bolji od prvog tima Partizana. Oni bar dobise Vardar 3-1. Brine i slaba forma napadaca pred derbi, onaj Diarra i Jovetic su 10 puta bili sami ispred golmana, i nista. A i od onog Makedonca mrka kapa, mnogo je spor i podseca me na Victora Uga i nekada Sladjana Scepovica.

delija Tokyo

pre 16 godina

Ma nema veze vazno je da ste pobedili na pripremama jednu veliku evropsku ekipu sastavljenu od konobara, bankarsskih cinovnika, cistaca ulica itd a zove se Lihtenstajn.Zvezdi je najvece pojacanje Jokan i pocinje u subotu prolece ide otopljavanje na -3

Beli

pre 16 godina

Samo par odgovora na neke komentare:
Ednilson je povređen (lakše) i to je razlog što nije bio ni na klupi. Rnić već neko vreme igra ODLIČNO, a nadam se da ima i onih sa ne tako kratkim pamćenjem koji će se setiti kako je igrao pre velike povrede. Dobrodošao nazad! Zatim, Bajić je igrao zadnjeg veznog kod Rebera a ne Mateusa.
Na kraju, moje mišljenje je da je jedini problem izostanak Žuke, i nadam se da posle današnje utakmice ne postoje dileme oko strana koje pokrivaju Maletić i Lazić (koji će biti igrač utakmice protiv u subotu)...

milutin

pre 16 godina

Sta je sa Ednilsonom?! Pa nema ga ni na klupi. Pa nisu valjda Mitrovic i Rnic(na poziciji zadnjeg veznog!!??!) bolji od njega, gospodine Jokanovicu?

gistro

pre 16 godina

Na stadionu sam video dosta pozitivnih strana u igri Partizana! Veliki pomak je Jokan napravio u odnosu na Djuku u igri u defanzivi. Moreira je se pokazao kao pravi profesionalac i pokazao je da nije igrac samo za napad nego igra i u drugom smeru! Doduse kako je danas MItrovic igrao Moreira je mora da bude i zadnji i prednji vezni igrac pa se bespotrebno trosio! Sve ce doci na svoje mesto kad se vrati Juca!
Raduje me igra tandema Djodjevic-Vjestica!
Realno je trebalo da bude 3-0 da ne bibilo da smo sve dali mada nam danas nije trebalo raspucavanje pa da sledeceg vikenda bude bez municije!
Joveta i Diara moraju u narednim tekmama da budu daleko ozbiljniji u tim situacijama za gol!
Sve u svemu sam zadovoljan sem rezultatom!

labadaba

pre 16 godina

Ma Moreira rastura sve nakbolji je, Jovetic takodje dobar, a diaru izostala zavrsnica, od odbrane najbolju ocenu dajem Rni.
A za sve fanove Urosa Tripkovica http://www.uros-tripkovic.cpbija.com/

Delija

pre 16 godina

CRN NL!!!
Upravu si sve ce uci u nedelju! Derbi se igra u subotu a sutradan to jest u nedelju nadavacete se golova na treningu! Ajde bre smesno ste igrali i ovu i sve utakmice realno niste ni T od tima koj je igrao jesenas! Nemate uopste vise tecnu igru! Derbi je opet nas, tradicija se nastavlja kao u zadnjih 10 godina!

mare

pre 16 godina

Jedan Vardar ne mozete da dobijete, sramota. Tek ce sada Koroman & Co. da vam napune mrezu do kraja. Jedini koji su vredeli to su bili Djukic i Jovetic, sad vam je ostao samo ovaj drugi.. Kada vama neki Cmarkovski igra, onda nema sta vise da se prica.

cukce

pre 16 godina

kolko filozofa ima na ovom blogu i filozofitanja za smesnih 0:0 sa Vardarom, pa mozda vidi Jokan ovo pa pozove nekog od vas za asistenta. S2par, madmax, dfs,labadaba,speedtouch, gistro, čoči, realan grobar,Vlada-PFC, Матеуса за тренера, Beli tim strucnjaka za novi(smesan) partizan, koji je vec sada tolko smesan

osvesti se

pre 16 godina

@ sve sto nije uslo sad uce u nedelju da ali koju? derbi je u subotu
(vasan, 25. februar 2008 11:06)

Da, ali ćete lopte vaditi iz mreže sve do nedelje!

speedtouch

pre 16 godina

Savim sam zadovoljan kako smo odigrali iako nismo pobjedili.U 2. poluvremenu 20-ak minuta kakvih se samo pozeleti mogu,jedino je nedostajao gol. I u toku jeseni smo igrali slicno , stvarali dosta sansi ali nam relizacija i nije bila na nekom nivou,kao i danas. jos kada bi se to moglo popraviti bilo bi super

wello

pre 16 godina

ljudiii, daj Boze da ovaj Jokanovic nesto napravi od Partizana, fali njemu dosta toga! I ocigledno da ovaj Rnic mora da igra, a decko nije ni za klupe! Dok je bio stoper odbrana Partizana nikad gora nije bila, a zbog njega ne igraju ni Lakic ni Cirkovic! Katastrofa! A sto se tice Jokanoviceve taktike i filozofije igre, o tome je uzaludno trositi reci, promasaj milenijuma! Rano je preuzeo vaznu ulogu, ne mogu svi pocetnici uspeti kao Djuka! Ali jebiga, sta je tu je! Partizan mora dalje!

Dusan Mirkovic

pre 16 godina

Za Partizan neman komentara osim sto je hjihova sadasnja realnost 3 mjesto iza Zvezde i Vojvodine,a upravo ovaj golman Vardara Georgijevski je trebao da predje u Zvezde pocetkom prelaznog roka ali je intelingenta Zvezdina u prava na celu sa Dikom procjenili da im ne treba jer imaju Randjelovica:))

ljubapfc

pre 16 godina

Neka nam je Bog u pomoci... Rnic zadnji vezni??? To mi lici na Mateusa, kada je nesrecni Bajic igrao veznog. plakacemo mi za Djuku, daj Boze da se varam...

drago

pre 16 godina

ovo sve nece biti tako lose ukonponovace Jokan ekipu ali sta cemo za GOLMANA tu najvise skripi . Dokle Bozovici da nas traumiraju hoce ili nece da pogrese pita li se neko ko to dovodi i zasto

Rocky Balboa

pre 16 godina

Vama leze ove reke, Timok, Vardar, iduca je Morava Vladicin Han..koji derbi niste ludi da idete mecki na rupu..sedite kuci bolje 3:0 sluzbeno nego gace na dobos..

sale kg

pre 16 godina

Grobari puni samopouzdanja. Prica i samo prica, jaki na recima kao i uvek. Bravo, "evropski" nivo i igre i ambijenta. Stvarno ste cudo . POZDRAV ZA DELIJE ( Jel igra na derbiju iz keca u kec)

delija Tokyo

pre 16 godina

Ma nema veze vazno je da ste pobedili na pripremama jednu veliku evropsku ekipu sastavljenu od konobara, bankarsskih cinovnika, cistaca ulica itd a zove se Lihtenstajn.Zvezdi je najvece pojacanje Jokan i pocinje u subotu prolece ide otopljavanje na -3

mare

pre 16 godina

Jedan Vardar ne mozete da dobijete, sramota. Tek ce sada Koroman & Co. da vam napune mrezu do kraja. Jedini koji su vredeli to su bili Djukic i Jovetic, sad vam je ostao samo ovaj drugi.. Kada vama neki Cmarkovski igra, onda nema sta vise da se prica.

S2par

pre 16 godina

Ne znam shta da kazem...Igra nishta posebno,a i pored takve igre stvorili smo sigurno 5 stopostotnih shansi.Diarra je bar dva komada morao dati.Dacu sad neku analizu,moje mishljenje...
Bozovic bez posla do pred kraj kad je dobro intervenisao.Jedno nesigurno ispucavanje posle kog bi neki bolji fudbaler lagano lobom dao gol ali dobro.
Djordjevic i Vjeshtica odlichni.Glavom su odneli svaku loptu,svaku.
Rnic i Obradovic su slabo prodirali po bokovima ali tako valjda i treba da igraju koliko sam skontao Jokanovica.
Mitrovic da nije dobio zuti karton ne bih ni znao da je igrao.NEPRIMETAN!Ni jednom nije trazio loptu,slabo se kretao,nije uklizao...Iskreno sam njegovom igrom razocharan.
Moreira je imao i boljih dana ali nije loshe.Onaj shut iz prve je morao da se da,kada mu je asistirao Diarra,ali lopta je otishla 5m pored gola.
Lazic solidan,puno je pretrchao kao i Maletic samo shto ovaj drugi nije zaista nishta pokazao sem pozrtvovanosti.Deluje mi da je najspremniji od svih ali mu neshto fali...Par puta me je doveo do ludila ali mislim da nije OK da mu se onako zvizdi posle par greshaka.
Napadachki tandem je morao mnogo bolje da saradjuje.Borili su se ali je ostalo na tome.Mnogo propushtenih prilika.
Necu Jokanovica da uchim shta da radi ali jednostavno ne razumem neke poteze.Prvenstveno mislim na stavljanje Rnica na zadnjeg veznog kada je ushao Lakic(za koga imam samo rechi hvale za ovo shto sam video-vishe je probijao po strani nego Rnic i Obradovic zajedno).Chadikovski mi je vishe pokazao sad na tekmi nego Lazetic za polu sezonu.Maestralna asistencija Diarra-i ali "ofsajd".A ono shta Lazetic igra jednostavno ne razumem.Molio sam Boga da ga sad neko kupi.Stjepanovic je ok.Bice pravi!
A shto se tiche publike,da sam znao da ce biti onako malo ljudi,pozajmio bih kintu i doshao.Shta je sa Jugom?
Pozdrav!

Delija

pre 16 godina

CRN NL!!!
Upravu si sve ce uci u nedelju! Derbi se igra u subotu a sutradan to jest u nedelju nadavacete se golova na treningu! Ajde bre smesno ste igrali i ovu i sve utakmice realno niste ni T od tima koj je igrao jesenas! Nemate uopste vise tecnu igru! Derbi je opet nas, tradicija se nastavlja kao u zadnjih 10 godina!

GROBAR JUG

pre 16 godina

Imam jedno piotanje ako neko zna da mi odgovori: ko stoji iza Rnica !? Mislim ladno je igrao u veznom redu samo da nebi sedeo na klupu nebi me cudilo da ga naderbi stavi da igra spica...bio sam za Jokana ali me je razocarao,zar nemamo vise ni jednog veznog nego mora Rnic da igra u veznom redu bruka!Ednilson nije bio ni na klupi (navodno povredjen)Jokane kazi javno ko ti sastavlja ekipu da ne dozivis debakl pa posle da kukas kao Jesic...

milutin

pre 16 godina

Sta je sa Ednilsonom?! Pa nema ga ni na klupi. Pa nisu valjda Mitrovic i Rnic(na poziciji zadnjeg veznog!!??!) bolji od njega, gospodine Jokanovicu?

Beli

pre 16 godina

Samo par odgovora na neke komentare:
Ednilson je povređen (lakše) i to je razlog što nije bio ni na klupi. Rnić već neko vreme igra ODLIČNO, a nadam se da ima i onih sa ne tako kratkim pamćenjem koji će se setiti kako je igrao pre velike povrede. Dobrodošao nazad! Zatim, Bajić je igrao zadnjeg veznog kod Rebera a ne Mateusa.
Na kraju, moje mišljenje je da je jedini problem izostanak Žuke, i nadam se da posle današnje utakmice ne postoje dileme oko strana koje pokrivaju Maletić i Lazić (koji će biti igrač utakmice protiv u subotu)...

Dusan Mirkovic

pre 16 godina

Za Partizan neman komentara osim sto je hjihova sadasnja realnost 3 mjesto iza Zvezde i Vojvodine,a upravo ovaj golman Vardara Georgijevski je trebao da predje u Zvezde pocetkom prelaznog roka ali je intelingenta Zvezdina u prava na celu sa Dikom procjenili da im ne treba jer imaju Randjelovica:))

cukce

pre 16 godina

kolko filozofa ima na ovom blogu i filozofitanja za smesnih 0:0 sa Vardarom, pa mozda vidi Jokan ovo pa pozove nekog od vas za asistenta. S2par, madmax, dfs,labadaba,speedtouch, gistro, čoči, realan grobar,Vlada-PFC, Матеуса за тренера, Beli tim strucnjaka za novi(smesan) partizan, koji je vec sada tolko smesan

gistro

pre 16 godina

Na stadionu sam video dosta pozitivnih strana u igri Partizana! Veliki pomak je Jokan napravio u odnosu na Djuku u igri u defanzivi. Moreira je se pokazao kao pravi profesionalac i pokazao je da nije igrac samo za napad nego igra i u drugom smeru! Doduse kako je danas MItrovic igrao Moreira je mora da bude i zadnji i prednji vezni igrac pa se bespotrebno trosio! Sve ce doci na svoje mesto kad se vrati Juca!
Raduje me igra tandema Djodjevic-Vjestica!
Realno je trebalo da bude 3-0 da ne bibilo da smo sve dali mada nam danas nije trebalo raspucavanje pa da sledeceg vikenda bude bez municije!
Joveta i Diara moraju u narednim tekmama da budu daleko ozbiljniji u tim situacijama za gol!
Sve u svemu sam zadovoljan sem rezultatom!

ljubapfc

pre 16 godina

Neka nam je Bog u pomoci... Rnic zadnji vezni??? To mi lici na Mateusa, kada je nesrecni Bajic igrao veznog. plakacemo mi za Djuku, daj Boze da se varam...

Vlada-PFC

pre 16 godina

@ Pa dobro, ipak je Vardar renomirana evropska ekipa!
(Srecko, 24. februar 2008 18:28)

Čuj NESREĆKO, jači su sigurno od estonske LIVADE...mada su i ti estonski livadari vrlo nezgodni, "bum-zviz-tras" čim pređu centar!

Baca

pre 16 godina

Ispade Teleoptik bolji od prvog tima Partizana. Oni bar dobise Vardar 3-1. Brine i slaba forma napadaca pred derbi, onaj Diarra i Jovetic su 10 puta bili sami ispred golmana, i nista. A i od onog Makedonca mrka kapa, mnogo je spor i podseca me na Victora Uga i nekada Sladjana Scepovica.

realan grobar

pre 16 godina

ja mislim da je ovo najbolja partija partizana dosad u prijateljskim utakmicama.nismo imali srece a vardar je ima sjajnog golmana.ne znam sta bi diari promasio je 4 velike sanse koje bi pogodio amater.Ali sta nije uslo danas, UCI CE U NEDELJE.POZDRAV ZA SVE GROBARE.

Матеуса за тренера

pre 16 godina

Партизан нема тим за овако дефанзивну игру.
Joкановићу, ЗАШТО:
1. Партизан игра дефанзивније него јесенас? Нема потребе за тим, поготово у меридијан лиги и због јаче одбране.
2. Мореира игра повученије кад у нападу може све да уради?
3. Рнић игра десног бека а његови центаршутеви високо прелећу шеснаестерац?
4. Митровић игра поред Еднилсона? Надам се да ће по повратку Жуке имати мање шансе да нас све нервира
И Стјепановић треба да добије више минута на терену.

Vlada-PFC

pre 16 godina

Meni lično se dopada to što će Partizan pod Jokanom očigledno malo više pažnje posvetiti tome da dobro zatvori prilaze svom golu, tj. što će nazad igrati čvrćše nego što smo to činili sa Đukom. Samo se tako može postići nešto i u Evropi, a ona nas očekuje već u julu mesecu!
A što se tiče današnje loše realizacije silnih šansi koje smo imali - MISLIM DA ĆE CEH ZA TO PLATITI NAŠ PRVI NAREDNI PROTIVNIK, KAKO GOD SE ON ZVAO! :)

osvesti se

pre 16 godina

@ sve sto nije uslo sad uce u nedelju da ali koju? derbi je u subotu
(vasan, 25. februar 2008 11:06)

Da, ali ćete lopte vaditi iz mreže sve do nedelje!

labadaba

pre 16 godina

Ma Moreira rastura sve nakbolji je, Jovetic takodje dobar, a diaru izostala zavrsnica, od odbrane najbolju ocenu dajem Rni.
A za sve fanove Urosa Tripkovica http://www.uros-tripkovic.cpbija.com/

speedtouch

pre 16 godina

Savim sam zadovoljan kako smo odigrali iako nismo pobjedili.U 2. poluvremenu 20-ak minuta kakvih se samo pozeleti mogu,jedino je nedostajao gol. I u toku jeseni smo igrali slicno , stvarali dosta sansi ali nam relizacija i nije bila na nekom nivou,kao i danas. jos kada bi se to moglo popraviti bilo bi super

wello

pre 16 godina

ljudiii, daj Boze da ovaj Jokanovic nesto napravi od Partizana, fali njemu dosta toga! I ocigledno da ovaj Rnic mora da igra, a decko nije ni za klupe! Dok je bio stoper odbrana Partizana nikad gora nije bila, a zbog njega ne igraju ni Lakic ni Cirkovic! Katastrofa! A sto se tice Jokanoviceve taktike i filozofije igre, o tome je uzaludno trositi reci, promasaj milenijuma! Rano je preuzeo vaznu ulogu, ne mogu svi pocetnici uspeti kao Djuka! Ali jebiga, sta je tu je! Partizan mora dalje!

drago

pre 16 godina

ovo sve nece biti tako lose ukonponovace Jokan ekipu ali sta cemo za GOLMANA tu najvise skripi . Dokle Bozovici da nas traumiraju hoce ili nece da pogrese pita li se neko ko to dovodi i zasto