Fudbal 42

Utorak, 19.02.2008.

01:02

Liverpul - Inter (B92, 20.40)

Liverpul - Inter (B92, 20.40) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 16 godina

Komentar 28. ...kaze... Razlog za svidjanje Italijanskog fudbala - jer se igra mozgom, igra se na rezultat, a coveku je najdraze sto dobijaju sa 1:0.
Pa ovako: Igraju mozgom, to je tacno ali po sistemu kako da nateraju protivnika da izgubi, kako da ukradu vreme, prostor, koji faul koji je za veci karton nego sto ce u tom trenutku vrlo verovatno dobiti, kada da opstruiraju igru bilo cime. Makijavelisticki - cilj opravdava sredstvo, to je ta igra na rezultat, valjda. Zato i igraju takvim mozgom. Ne bi me cudilo da imaju i treninge na kojima vezbaju kako da isfoliraju faul, penal, kada da prave grube prekrsaje (obicno posle davanja gola, da bi skrenuli nalet protivnika i sudiji nabili osecaj da sada njima nesto duguje...), pa onda kako da prave prekrsaje na granici zutog, pa na granici drugog zutog, crvenog...Ako je to igra mozgom, onda je to skaredno. Zar nije lepse igrati srcem!? (kao npr Englezi, Brazilci...). A da je Engleska liga teska fizikalija, ... ma ljudi igraju sa kondicijom a ne sa frizurama i sminkom iza sebe, pa je to u odnosu na Italijansku ligu zaista fizikalija. IV puta Svetski prvaci, ali na koji nacin, valjda mi kao navijaci iliti uzivaoci igre treba najvise da vrednujemo.

Zoki

pre 16 godina

@Nikola e ovako care,jest da ne volim talijanski fudbal,al navijam za Inter,nisam bas fanatik al eto njih gotivim,poceo sam za njih da navijam kad nista nisu mogli da osvoje,mislio sam doci ce jednom i njihovo vrijeme.Ako Inter ne osvoji LS volio bih da to bude neko od velike trojke iz Engleke(naravno da medju velikom trojkom nije Celzi).Ne bi bilo lose da to urade Sevilja ali cini mi se da nemaju daha za takav uspjeh,vidjecemo

fenomen

pre 16 godina

Kako bih voleo da procitam da neki Englez, Nemac, Italijan ili Spanac bilo gde u svetu u bilo kojem mediju izjavi da navija za Partizan ili Zvezdu pored svog kluba za koji navija...
Stvarno i pored najbolje volje nikad ne bih mogao da pronadjem ni najmanji razlog za navijam za bilo koji strani klub ikad u zivotu.
Koja je razlika da li ce LS osvojiti Inter, Milan, Real ili neko drugi kad znam da to nece biti ni Partizan a ni Zvezda.
Eto, voleo bih da me neko nauci kako da navijam za neki strani klub, da navijam samo, jer je srce davno dato samo jednom klubu na svetu celom, ekipi u crno-belom....
Poz...

francesco_totti

pre 16 godina

@(Nikola, 19. februar 2008 12:15)

Taman htedoh da napisem zasto i kako kad ono
@(bajdo vukas, 19. februar
2008 15:59)
napisao bolje nego sto bi ja verovatno uspeo.. :))
Sa jednom izmenom, ne navijam za Inter.. E sad pogodite za koga i zbog koga navijam.. ;)

E jeste za Romu al nije zbog princa rima nego zbog aeroplanina.. :)

Predrag

pre 16 godina

Pazite ovako, Inter je jedna mocna ekipa koja se bukvalno seta kroz protivnicke odbrane pa ce tako uraditi i ranjenom Liverpulu koji je izgubio Na Enfildu protiv slabog drugoligasa koji je imao skor 1-5-10 a pobedio je slavni Liverpul. Zamislite sta ce Inter da uradi koji nije porazen vec 23 utakmice?!

zvvvv

pre 16 godina

Ne verujem u Liverpul.
Inter nikad ozbiljniji.
Rafa vec neko vreme ne zna gde udara tako i poslednji poraz u kupu od Barnslija.

Liverpul - Inter 2
Roma - Real M. 1
Olimpijakos - Celsi X
Salke - Porto X

Ceda

pre 16 godina

Roma nece da izgubi od reala da zna onaj decko sa cetiri tiketa.A i sve vise mislim da liverpul moze da se povampiri i dobije inter

Brisel hool

pre 16 godina

Imao sam priliku da odem na par tekmi Liverpula koj postujem i navijam za njega u italiji, i idalje ne bi menjao 100 liverpulovih utakmica za jednu zvezdinu. Iako ne podnosim inter mislim da su blagi favoriti.

Ljubitelj "prelaza"

pre 16 godina

Ja cu za veceras da odigram sledeca 4 tiketa:

1. tiket:

Liverpul - Inter X-1
Roma - Real M. X-2
Salke - Porto X-X
Olimpijakos -Celsi X-2

2. tiket:

Liverpul - Inter X-1
Roma - Real M. X-2
Olimpijakos - Celsi 3+
Salke - Porto ppX

3. tiket:

Liverpul - Inter 2+(2.pol)
Roma - Real M. 2+(2.pol)
Olimpijakos - Celsi 3+
Salke - Porto 0-2

4. tiket

Liverpul - Inter 1
Roma - Real M. 2
Olimpijakos - Celsi 2
Salke - Porto X

bajdo vukas

pre 16 godina

komentar 13....pocea san navijati za inter 1998.god.nakon zadnjeg kola u kojem je inter tako pokraden i ja mislin da je scudetto pripao mom najomrazenijem klubu-juventusu...kazete luzeri...necu sad ulazit u aferu calciopoli,ali samo cu rec da se ni milan nije nesto naosvaja prvenstava otkad je dosa moggi,a isto tako nevirujen ni da je juve bia toliko mocan u to vrime...jbga milan je osvaja lp i to zasluzeno,iako ih je i zdrijeb mazia,evo tek ove godine dobili su malo ozbiljnijeg protivnika,ali dobro...a talijanski nogomet mi se jednostavno svida zato sta se igra s mozgom,igra se na rezultat...stoji da je spanjolska najlipsa liga za gledat,engleska teska fizikala,i sto mi je najdraze kod talijanskog nogometa i repke,oni dobivaju po 1-0,neko ce rec srica,ali srica moze bit jedan,dva,pa i tri puta,ali kad ti tako gotovo stalno igras onda to nije srica,oni dobiju 1-0,sve ekipe misle kako su bile blizu,a u biti bili su jako daleko...na kraju krajeva italija je 4 puta sv.prvak...spanjolska nijednom,eng jednom...o ukusima se ne raspravlja,svakome se svida drugacije,ali eto meni je draga talijanska liga...

Ikona

pre 16 godina

Prava je steta sto su se ova dva tima sastala pre polufinala.Liverpool je mnogo puta pokazao da zna da igra ovakve utakmice na rezultat,a trebali trositi reci na njihove navijace.Ali ja ipak tipujem da ce Zlatan pokazati da je u ovom trenutku najlucidniji napadac na svetu,i da ce on biti taj koji ce odvesti Inter u narednu fazu.

barLIN

pre 16 godina

ČUJETE LI MOLIM VAS OVE "POČETAK KRAJA INTERA U LŠ".Kakvi pametni zaključci da ostajem bez teksta...Ko sve šalje komentare...
Ako Liverpul izgubi sada Rafa zaslužuje otkaz!A svi ste vi već potcenili Inter i to nije dobro...

Branislav

pre 16 godina

Jer iko od vas isao na utakmicu Liverpool-a? Gledao sam njihove navijace u gostima i jos uvek ih cesto ganut cujem... od toga dana, moj zivot vise nije isti, zaista nikada nisam hodao sam. To je istina, onako kako sam barem ja doziveo. I niko mi to ne moze oduzeti dok sam ziv.

Nikola

pre 16 godina

E, da igraju dva Engleska tima sigurno bi to bila tekma. Ovako ako Zabari krenu na rezultat i bunker ili cak ako nas iznenade pa krenu u stilu "da protivnik izgubi", nema nista od uzivanja. I bas zbog tog italijanskog pristupa, bice prava stvar gledati kako se Liverpul bori protiv "opstrukcije" sporta.
Voleo bi da mi neko objasni razloge navijanja za Inter, ili Italijanski fudbal.
GO LIVERPUL!!

medicinar

pre 16 godina

hajde rafa, znam da znas, ne teraj inat i daj da igraju najbolji
golman
finnan carra hyypia riise
gerrard masch
pennant torres babel
crouch

mozemo ih napasti, gerrard bi uglavnon stajao u sredini, igrao odbranu, delio lopte i cekao moment da ga odbrana intera izgubi iz vida. torres i crouch bi menjali mesta da zavaraju trag, pennant i babel da trce napred -nazad do poslednjeg daha. u fazi odbrane igrati na coveka. prosto da prostije ne moze biti. pozdrav redsima

Marcolinho

pre 16 godina

"Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!
(lud & zbunjen, 19. februar 2008 10:51) "

Boze strasno,ne mogu da verujem kakve komentare ostavljaju pojedinci...Jel mozes malo realnije da gledas neke stvari i kazes : Bice teska utakmica i za jedne i druge,navijac sam milana ali mislim da Inter ima blagu prednost u odnosu na Liverpul

pinkerton

pre 16 godina

Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!
(lud & zbunjen, 19. februar 2008 10:51)

Obesmišljeni scudetto:)))..svečano izjavljujem da je ovo najgluplji komentar koji sam ikad pročitao ovdje..dobar ti je nick:)))
Pozz iz ZG

lud & zbunjen

pre 16 godina

Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!

tm

pre 16 godina

Cenim da ce Liverpool da odigra utakmicu sezone veceras.Ipak oni iza sebe imaju brdo ovakvih neizvesnih i teskih utakmica i imaju iskustvo u CL za razliku od Interove generacije. Carragher stavlja Ibrahima u dzep :D

Davor

pre 16 godina

Najnezgodniji moguci protivnik, koji zna da igra na rezultat u ovom takmicenju. Ali, sa druge strane i najbolji moguci test za Inter. Krov Evrope nikad nije bio blizi. Prva stanica - Anfield.

WWW.INTER-SERBIA.NET

Marcolinho

pre 16 godina

Pa dobro,imas pravo...ali Inter zato na sredini ima :Cambiasso-a,Zanetti-a(motori ekipe),tu je Stankovic,bice verovatno Figo,ne iskljucujem da ce Chivu poceti da igra na sredini.Pored toga,Inter ima Maicon-a i Maxwell-a,koji odlicnu igraju i u fazi napada.
Sve u svemu,mislim da cemo gledati sjajnu utakmicu

Boka

pre 16 godina

Inter ulazi u ovu utakmicu kao veoma oslabljen tim jer vecina igraca veznog reda se skoro oporavilo od povreda i nisu u potpunoj formi, to bi mogao da bude ogroman problem... Aki takodje, ako Liverpul nametne svoju igru i natera Inter da se brani, tu moze da bude svasta i zato sam i napisao da je veliki problem sto Interu fali vezni red koji je najvazniji kada treba da se parira nekom timu! ;)

Marcolinho

pre 16 godina

Pa dobro,imas pravo...ali Inter zato na sredini ima :Cambiasso-a,Zanetti-a(motori ekipe),tu je Stankovic,bice verovatno Figo,ne iskljucujem da ce Chivu poceti da igra na sredini.Pored toga,Inter ima Maicon-a i Maxwell-a,koji odlicnu igraju i u fazi napada.
Sve u svemu,mislim da cemo gledati sjajnu utakmicu

pinkerton

pre 16 godina

Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!
(lud & zbunjen, 19. februar 2008 10:51)

Obesmišljeni scudetto:)))..svečano izjavljujem da je ovo najgluplji komentar koji sam ikad pročitao ovdje..dobar ti je nick:)))
Pozz iz ZG

tm

pre 16 godina

Cenim da ce Liverpool da odigra utakmicu sezone veceras.Ipak oni iza sebe imaju brdo ovakvih neizvesnih i teskih utakmica i imaju iskustvo u CL za razliku od Interove generacije. Carragher stavlja Ibrahima u dzep :D

bajdo vukas

pre 16 godina

komentar 13....pocea san navijati za inter 1998.god.nakon zadnjeg kola u kojem je inter tako pokraden i ja mislin da je scudetto pripao mom najomrazenijem klubu-juventusu...kazete luzeri...necu sad ulazit u aferu calciopoli,ali samo cu rec da se ni milan nije nesto naosvaja prvenstava otkad je dosa moggi,a isto tako nevirujen ni da je juve bia toliko mocan u to vrime...jbga milan je osvaja lp i to zasluzeno,iako ih je i zdrijeb mazia,evo tek ove godine dobili su malo ozbiljnijeg protivnika,ali dobro...a talijanski nogomet mi se jednostavno svida zato sta se igra s mozgom,igra se na rezultat...stoji da je spanjolska najlipsa liga za gledat,engleska teska fizikala,i sto mi je najdraze kod talijanskog nogometa i repke,oni dobivaju po 1-0,neko ce rec srica,ali srica moze bit jedan,dva,pa i tri puta,ali kad ti tako gotovo stalno igras onda to nije srica,oni dobiju 1-0,sve ekipe misle kako su bile blizu,a u biti bili su jako daleko...na kraju krajeva italija je 4 puta sv.prvak...spanjolska nijednom,eng jednom...o ukusima se ne raspravlja,svakome se svida drugacije,ali eto meni je draga talijanska liga...

Marcolinho

pre 16 godina

"Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!
(lud & zbunjen, 19. februar 2008 10:51) "

Boze strasno,ne mogu da verujem kakve komentare ostavljaju pojedinci...Jel mozes malo realnije da gledas neke stvari i kazes : Bice teska utakmica i za jedne i druge,navijac sam milana ali mislim da Inter ima blagu prednost u odnosu na Liverpul

Davor

pre 16 godina

Najnezgodniji moguci protivnik, koji zna da igra na rezultat u ovom takmicenju. Ali, sa druge strane i najbolji moguci test za Inter. Krov Evrope nikad nije bio blizi. Prva stanica - Anfield.

WWW.INTER-SERBIA.NET

Boka

pre 16 godina

Inter ulazi u ovu utakmicu kao veoma oslabljen tim jer vecina igraca veznog reda se skoro oporavilo od povreda i nisu u potpunoj formi, to bi mogao da bude ogroman problem... Aki takodje, ako Liverpul nametne svoju igru i natera Inter da se brani, tu moze da bude svasta i zato sam i napisao da je veliki problem sto Interu fali vezni red koji je najvazniji kada treba da se parira nekom timu! ;)

Branislav

pre 16 godina

Jer iko od vas isao na utakmicu Liverpool-a? Gledao sam njihove navijace u gostima i jos uvek ih cesto ganut cujem... od toga dana, moj zivot vise nije isti, zaista nikada nisam hodao sam. To je istina, onako kako sam barem ja doziveo. I niko mi to ne moze oduzeti dok sam ziv.

Ljubitelj "prelaza"

pre 16 godina

Ja cu za veceras da odigram sledeca 4 tiketa:

1. tiket:

Liverpul - Inter X-1
Roma - Real M. X-2
Salke - Porto X-X
Olimpijakos -Celsi X-2

2. tiket:

Liverpul - Inter X-1
Roma - Real M. X-2
Olimpijakos - Celsi 3+
Salke - Porto ppX

3. tiket:

Liverpul - Inter 2+(2.pol)
Roma - Real M. 2+(2.pol)
Olimpijakos - Celsi 3+
Salke - Porto 0-2

4. tiket

Liverpul - Inter 1
Roma - Real M. 2
Olimpijakos - Celsi 2
Salke - Porto X

medicinar

pre 16 godina

hajde rafa, znam da znas, ne teraj inat i daj da igraju najbolji
golman
finnan carra hyypia riise
gerrard masch
pennant torres babel
crouch

mozemo ih napasti, gerrard bi uglavnon stajao u sredini, igrao odbranu, delio lopte i cekao moment da ga odbrana intera izgubi iz vida. torres i crouch bi menjali mesta da zavaraju trag, pennant i babel da trce napred -nazad do poslednjeg daha. u fazi odbrane igrati na coveka. prosto da prostije ne moze biti. pozdrav redsima

Nikola

pre 16 godina

E, da igraju dva Engleska tima sigurno bi to bila tekma. Ovako ako Zabari krenu na rezultat i bunker ili cak ako nas iznenade pa krenu u stilu "da protivnik izgubi", nema nista od uzivanja. I bas zbog tog italijanskog pristupa, bice prava stvar gledati kako se Liverpul bori protiv "opstrukcije" sporta.
Voleo bi da mi neko objasni razloge navijanja za Inter, ili Italijanski fudbal.
GO LIVERPUL!!

lud & zbunjen

pre 16 godina

Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!

fenomen

pre 16 godina

Kako bih voleo da procitam da neki Englez, Nemac, Italijan ili Spanac bilo gde u svetu u bilo kojem mediju izjavi da navija za Partizan ili Zvezdu pored svog kluba za koji navija...
Stvarno i pored najbolje volje nikad ne bih mogao da pronadjem ni najmanji razlog za navijam za bilo koji strani klub ikad u zivotu.
Koja je razlika da li ce LS osvojiti Inter, Milan, Real ili neko drugi kad znam da to nece biti ni Partizan a ni Zvezda.
Eto, voleo bih da me neko nauci kako da navijam za neki strani klub, da navijam samo, jer je srce davno dato samo jednom klubu na svetu celom, ekipi u crno-belom....
Poz...

barLIN

pre 16 godina

ČUJETE LI MOLIM VAS OVE "POČETAK KRAJA INTERA U LŠ".Kakvi pametni zaključci da ostajem bez teksta...Ko sve šalje komentare...
Ako Liverpul izgubi sada Rafa zaslužuje otkaz!A svi ste vi već potcenili Inter i to nije dobro...

Ikona

pre 16 godina

Prava je steta sto su se ova dva tima sastala pre polufinala.Liverpool je mnogo puta pokazao da zna da igra ovakve utakmice na rezultat,a trebali trositi reci na njihove navijace.Ali ja ipak tipujem da ce Zlatan pokazati da je u ovom trenutku najlucidniji napadac na svetu,i da ce on biti taj koji ce odvesti Inter u narednu fazu.

zvvvv

pre 16 godina

Ne verujem u Liverpul.
Inter nikad ozbiljniji.
Rafa vec neko vreme ne zna gde udara tako i poslednji poraz u kupu od Barnslija.

Liverpul - Inter 2
Roma - Real M. 1
Olimpijakos - Celsi X
Salke - Porto X

Brisel hool

pre 16 godina

Imao sam priliku da odem na par tekmi Liverpula koj postujem i navijam za njega u italiji, i idalje ne bi menjao 100 liverpulovih utakmica za jednu zvezdinu. Iako ne podnosim inter mislim da su blagi favoriti.

Ceda

pre 16 godina

Roma nece da izgubi od reala da zna onaj decko sa cetiri tiketa.A i sve vise mislim da liverpul moze da se povampiri i dobije inter

Predrag

pre 16 godina

Pazite ovako, Inter je jedna mocna ekipa koja se bukvalno seta kroz protivnicke odbrane pa ce tako uraditi i ranjenom Liverpulu koji je izgubio Na Enfildu protiv slabog drugoligasa koji je imao skor 1-5-10 a pobedio je slavni Liverpul. Zamislite sta ce Inter da uradi koji nije porazen vec 23 utakmice?!

francesco_totti

pre 16 godina

@(Nikola, 19. februar 2008 12:15)

Taman htedoh da napisem zasto i kako kad ono
@(bajdo vukas, 19. februar
2008 15:59)
napisao bolje nego sto bi ja verovatno uspeo.. :))
Sa jednom izmenom, ne navijam za Inter.. E sad pogodite za koga i zbog koga navijam.. ;)

E jeste za Romu al nije zbog princa rima nego zbog aeroplanina.. :)

Zoki

pre 16 godina

@Nikola e ovako care,jest da ne volim talijanski fudbal,al navijam za Inter,nisam bas fanatik al eto njih gotivim,poceo sam za njih da navijam kad nista nisu mogli da osvoje,mislio sam doci ce jednom i njihovo vrijeme.Ako Inter ne osvoji LS volio bih da to bude neko od velike trojke iz Engleke(naravno da medju velikom trojkom nije Celzi).Ne bi bilo lose da to urade Sevilja ali cini mi se da nemaju daha za takav uspjeh,vidjecemo

Nikola

pre 16 godina

Komentar 28. ...kaze... Razlog za svidjanje Italijanskog fudbala - jer se igra mozgom, igra se na rezultat, a coveku je najdraze sto dobijaju sa 1:0.
Pa ovako: Igraju mozgom, to je tacno ali po sistemu kako da nateraju protivnika da izgubi, kako da ukradu vreme, prostor, koji faul koji je za veci karton nego sto ce u tom trenutku vrlo verovatno dobiti, kada da opstruiraju igru bilo cime. Makijavelisticki - cilj opravdava sredstvo, to je ta igra na rezultat, valjda. Zato i igraju takvim mozgom. Ne bi me cudilo da imaju i treninge na kojima vezbaju kako da isfoliraju faul, penal, kada da prave grube prekrsaje (obicno posle davanja gola, da bi skrenuli nalet protivnika i sudiji nabili osecaj da sada njima nesto duguje...), pa onda kako da prave prekrsaje na granici zutog, pa na granici drugog zutog, crvenog...Ako je to igra mozgom, onda je to skaredno. Zar nije lepse igrati srcem!? (kao npr Englezi, Brazilci...). A da je Engleska liga teska fizikalija, ... ma ljudi igraju sa kondicijom a ne sa frizurama i sminkom iza sebe, pa je to u odnosu na Italijansku ligu zaista fizikalija. IV puta Svetski prvaci, ali na koji nacin, valjda mi kao navijaci iliti uzivaoci igre treba najvise da vrednujemo.

pinkerton

pre 16 godina

Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!
(lud & zbunjen, 19. februar 2008 10:51)

Obesmišljeni scudetto:)))..svečano izjavljujem da je ovo najgluplji komentar koji sam ikad pročitao ovdje..dobar ti je nick:)))
Pozz iz ZG

Boka

pre 16 godina

Inter ulazi u ovu utakmicu kao veoma oslabljen tim jer vecina igraca veznog reda se skoro oporavilo od povreda i nisu u potpunoj formi, to bi mogao da bude ogroman problem... Aki takodje, ako Liverpul nametne svoju igru i natera Inter da se brani, tu moze da bude svasta i zato sam i napisao da je veliki problem sto Interu fali vezni red koji je najvazniji kada treba da se parira nekom timu! ;)

Marcolinho

pre 16 godina

Pa dobro,imas pravo...ali Inter zato na sredini ima :Cambiasso-a,Zanetti-a(motori ekipe),tu je Stankovic,bice verovatno Figo,ne iskljucujem da ce Chivu poceti da igra na sredini.Pored toga,Inter ima Maicon-a i Maxwell-a,koji odlicnu igraju i u fazi napada.
Sve u svemu,mislim da cemo gledati sjajnu utakmicu

lud & zbunjen

pre 16 godina

Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!

zvvvv

pre 16 godina

Ne verujem u Liverpul.
Inter nikad ozbiljniji.
Rafa vec neko vreme ne zna gde udara tako i poslednji poraz u kupu od Barnslija.

Liverpul - Inter 2
Roma - Real M. 1
Olimpijakos - Celsi X
Salke - Porto X

Marcolinho

pre 16 godina

"Iako je Liverpul veoma nestabilna ekipa mislim da je ovo pocetak kraja Intera u LS. Luzeri ostaju luzeri i nema te sile koja ce im pomoci u ovom slucaju. To je ekipa bez karaktera koja moze da u obesmisljenom skuedtu hara ali je LS za njih ipak elitno takmicenje i oni znaju da za njih tamo nema mesta.
Forza Milan!!!
(lud & zbunjen, 19. februar 2008 10:51) "

Boze strasno,ne mogu da verujem kakve komentare ostavljaju pojedinci...Jel mozes malo realnije da gledas neke stvari i kazes : Bice teska utakmica i za jedne i druge,navijac sam milana ali mislim da Inter ima blagu prednost u odnosu na Liverpul

Ljubitelj "prelaza"

pre 16 godina

Ja cu za veceras da odigram sledeca 4 tiketa:

1. tiket:

Liverpul - Inter X-1
Roma - Real M. X-2
Salke - Porto X-X
Olimpijakos -Celsi X-2

2. tiket:

Liverpul - Inter X-1
Roma - Real M. X-2
Olimpijakos - Celsi 3+
Salke - Porto ppX

3. tiket:

Liverpul - Inter 2+(2.pol)
Roma - Real M. 2+(2.pol)
Olimpijakos - Celsi 3+
Salke - Porto 0-2

4. tiket

Liverpul - Inter 1
Roma - Real M. 2
Olimpijakos - Celsi 2
Salke - Porto X

barLIN

pre 16 godina

ČUJETE LI MOLIM VAS OVE "POČETAK KRAJA INTERA U LŠ".Kakvi pametni zaključci da ostajem bez teksta...Ko sve šalje komentare...
Ako Liverpul izgubi sada Rafa zaslužuje otkaz!A svi ste vi već potcenili Inter i to nije dobro...

medicinar

pre 16 godina

hajde rafa, znam da znas, ne teraj inat i daj da igraju najbolji
golman
finnan carra hyypia riise
gerrard masch
pennant torres babel
crouch

mozemo ih napasti, gerrard bi uglavnon stajao u sredini, igrao odbranu, delio lopte i cekao moment da ga odbrana intera izgubi iz vida. torres i crouch bi menjali mesta da zavaraju trag, pennant i babel da trce napred -nazad do poslednjeg daha. u fazi odbrane igrati na coveka. prosto da prostije ne moze biti. pozdrav redsima

tm

pre 16 godina

Cenim da ce Liverpool da odigra utakmicu sezone veceras.Ipak oni iza sebe imaju brdo ovakvih neizvesnih i teskih utakmica i imaju iskustvo u CL za razliku od Interove generacije. Carragher stavlja Ibrahima u dzep :D

Davor

pre 16 godina

Najnezgodniji moguci protivnik, koji zna da igra na rezultat u ovom takmicenju. Ali, sa druge strane i najbolji moguci test za Inter. Krov Evrope nikad nije bio blizi. Prva stanica - Anfield.

WWW.INTER-SERBIA.NET

Nikola

pre 16 godina

E, da igraju dva Engleska tima sigurno bi to bila tekma. Ovako ako Zabari krenu na rezultat i bunker ili cak ako nas iznenade pa krenu u stilu "da protivnik izgubi", nema nista od uzivanja. I bas zbog tog italijanskog pristupa, bice prava stvar gledati kako se Liverpul bori protiv "opstrukcije" sporta.
Voleo bi da mi neko objasni razloge navijanja za Inter, ili Italijanski fudbal.
GO LIVERPUL!!

Ikona

pre 16 godina

Prava je steta sto su se ova dva tima sastala pre polufinala.Liverpool je mnogo puta pokazao da zna da igra ovakve utakmice na rezultat,a trebali trositi reci na njihove navijace.Ali ja ipak tipujem da ce Zlatan pokazati da je u ovom trenutku najlucidniji napadac na svetu,i da ce on biti taj koji ce odvesti Inter u narednu fazu.

Branislav

pre 16 godina

Jer iko od vas isao na utakmicu Liverpool-a? Gledao sam njihove navijace u gostima i jos uvek ih cesto ganut cujem... od toga dana, moj zivot vise nije isti, zaista nikada nisam hodao sam. To je istina, onako kako sam barem ja doziveo. I niko mi to ne moze oduzeti dok sam ziv.

bajdo vukas

pre 16 godina

komentar 13....pocea san navijati za inter 1998.god.nakon zadnjeg kola u kojem je inter tako pokraden i ja mislin da je scudetto pripao mom najomrazenijem klubu-juventusu...kazete luzeri...necu sad ulazit u aferu calciopoli,ali samo cu rec da se ni milan nije nesto naosvaja prvenstava otkad je dosa moggi,a isto tako nevirujen ni da je juve bia toliko mocan u to vrime...jbga milan je osvaja lp i to zasluzeno,iako ih je i zdrijeb mazia,evo tek ove godine dobili su malo ozbiljnijeg protivnika,ali dobro...a talijanski nogomet mi se jednostavno svida zato sta se igra s mozgom,igra se na rezultat...stoji da je spanjolska najlipsa liga za gledat,engleska teska fizikala,i sto mi je najdraze kod talijanskog nogometa i repke,oni dobivaju po 1-0,neko ce rec srica,ali srica moze bit jedan,dva,pa i tri puta,ali kad ti tako gotovo stalno igras onda to nije srica,oni dobiju 1-0,sve ekipe misle kako su bile blizu,a u biti bili su jako daleko...na kraju krajeva italija je 4 puta sv.prvak...spanjolska nijednom,eng jednom...o ukusima se ne raspravlja,svakome se svida drugacije,ali eto meni je draga talijanska liga...

Brisel hool

pre 16 godina

Imao sam priliku da odem na par tekmi Liverpula koj postujem i navijam za njega u italiji, i idalje ne bi menjao 100 liverpulovih utakmica za jednu zvezdinu. Iako ne podnosim inter mislim da su blagi favoriti.

Ceda

pre 16 godina

Roma nece da izgubi od reala da zna onaj decko sa cetiri tiketa.A i sve vise mislim da liverpul moze da se povampiri i dobije inter

Predrag

pre 16 godina

Pazite ovako, Inter je jedna mocna ekipa koja se bukvalno seta kroz protivnicke odbrane pa ce tako uraditi i ranjenom Liverpulu koji je izgubio Na Enfildu protiv slabog drugoligasa koji je imao skor 1-5-10 a pobedio je slavni Liverpul. Zamislite sta ce Inter da uradi koji nije porazen vec 23 utakmice?!

francesco_totti

pre 16 godina

@(Nikola, 19. februar 2008 12:15)

Taman htedoh da napisem zasto i kako kad ono
@(bajdo vukas, 19. februar
2008 15:59)
napisao bolje nego sto bi ja verovatno uspeo.. :))
Sa jednom izmenom, ne navijam za Inter.. E sad pogodite za koga i zbog koga navijam.. ;)

E jeste za Romu al nije zbog princa rima nego zbog aeroplanina.. :)

fenomen

pre 16 godina

Kako bih voleo da procitam da neki Englez, Nemac, Italijan ili Spanac bilo gde u svetu u bilo kojem mediju izjavi da navija za Partizan ili Zvezdu pored svog kluba za koji navija...
Stvarno i pored najbolje volje nikad ne bih mogao da pronadjem ni najmanji razlog za navijam za bilo koji strani klub ikad u zivotu.
Koja je razlika da li ce LS osvojiti Inter, Milan, Real ili neko drugi kad znam da to nece biti ni Partizan a ni Zvezda.
Eto, voleo bih da me neko nauci kako da navijam za neki strani klub, da navijam samo, jer je srce davno dato samo jednom klubu na svetu celom, ekipi u crno-belom....
Poz...

Zoki

pre 16 godina

@Nikola e ovako care,jest da ne volim talijanski fudbal,al navijam za Inter,nisam bas fanatik al eto njih gotivim,poceo sam za njih da navijam kad nista nisu mogli da osvoje,mislio sam doci ce jednom i njihovo vrijeme.Ako Inter ne osvoji LS volio bih da to bude neko od velike trojke iz Engleke(naravno da medju velikom trojkom nije Celzi).Ne bi bilo lose da to urade Sevilja ali cini mi se da nemaju daha za takav uspjeh,vidjecemo

Nikola

pre 16 godina

Komentar 28. ...kaze... Razlog za svidjanje Italijanskog fudbala - jer se igra mozgom, igra se na rezultat, a coveku je najdraze sto dobijaju sa 1:0.
Pa ovako: Igraju mozgom, to je tacno ali po sistemu kako da nateraju protivnika da izgubi, kako da ukradu vreme, prostor, koji faul koji je za veci karton nego sto ce u tom trenutku vrlo verovatno dobiti, kada da opstruiraju igru bilo cime. Makijavelisticki - cilj opravdava sredstvo, to je ta igra na rezultat, valjda. Zato i igraju takvim mozgom. Ne bi me cudilo da imaju i treninge na kojima vezbaju kako da isfoliraju faul, penal, kada da prave grube prekrsaje (obicno posle davanja gola, da bi skrenuli nalet protivnika i sudiji nabili osecaj da sada njima nesto duguje...), pa onda kako da prave prekrsaje na granici zutog, pa na granici drugog zutog, crvenog...Ako je to igra mozgom, onda je to skaredno. Zar nije lepse igrati srcem!? (kao npr Englezi, Brazilci...). A da je Engleska liga teska fizikalija, ... ma ljudi igraju sa kondicijom a ne sa frizurama i sminkom iza sebe, pa je to u odnosu na Italijansku ligu zaista fizikalija. IV puta Svetski prvaci, ali na koji nacin, valjda mi kao navijaci iliti uzivaoci igre treba najvise da vrednujemo.