Fudbal 43

Sreda, 30.01.2008.

13:38

Marko Perović u Bazelu

Marko Peroviæ u Bazelu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

kuma

pre 16 godina

Kume, pusti price... Najbolji si bio kad je trebalo, kao i uvek zaboravljaju uspehe, a, nazalost, pamte samo kikseve. Sve najbolje u Bazelu...

Delija Kovin

pre 16 godina

Bravo za komentar br. 31, tj. za komentar Vujketa!!!
A ovi sto prozivaju Perovica, nemaju pojma o fudbalu!!! A da se on nije povredio, Zoran Tosic ne bi ni primirisao klupi na Evropskom prvenstvu za mlade igrace 2007. godine!!!
Marko, neka ti je sa srecom, i zelim ti u daljoj karijeri puno uspeha, i da te zaobidju povrede!
Delijama ces uvek biti u srcu, ti tvoji sjajni potezi, a pogotovu gol iz derbija!!!
P.S. I ako ovu polusezonu udje u formu, i igra kako je igrao i pre, on e na leto u drugi klub, neki mnogo bolji od Bazela!!!

Kum

pre 16 godina

Ako je istina ono sto svi mislimo da je istina i ako je stvarno istina da prvak u Srbiji ne mora da ima najbolji tim, kome onda treba Marko Perovic.

Hvala ti Marko na svemu, na lepim golovima, driblinzima, pozrtvovanju, na ranama i povredama koje si hrabro preboleo zarad Crvene zvezde. Hvala ti u ime tvojih Delija.

A nama Delije i vama Grobari ostaje "samo" da uzimamo pare na kladionici... 5+, ili 7+ protiv jacih timova je sigurica. Mi Srbi i onako svaki poraz pretvorimo u pobedu.

Carlos Dunga

pre 16 godina

Nek mu je sa srecom.Sve sam oprostio kad je pomerio kicmu Nadju>To je najlepsi gol u derbijima od onog gola Ramba Petkovica makazicama!

UPRAVA-MAFIJO- NAPOLJE

pre 16 godina

TUŽNA VEST...VELIKI GUBITAK...

ZA NEZNALICE!
Njega je lično uništijo Bajević, forsirajući tadašnjeg reprezentativca Trišovića(da ne ispadne da je Klemente bolji od njega),terao ga da igra nekakvog levog beka kog nikada nije igrao, Perke mu se suprostavijo rekavši da ne želi to da igra i samim tim ušao u crnu belešku. Kasnije se i povredijo i sledijo je pad karijere ne igranjem... Dečko je bukvalno zaboravljen,sramota, još jedan sramotni čin naše uprave...
Setite se kako je samo igrao u tandemu sa Jankovićem dok je Zenga bio šef.
Kako možete neki da izjavljujete da ste srećni što nam Perke odlazi i poredite ga sa onima u Zvezdi koji se već 2god. proglašavaju kao osobe sa teškim invaliditetom!!?? Sram vas bilo, nemate nikakvog poštovanja ni do njega a još manje do Zvezde. Kao što reče neko pre mene jedina dobra stvar u tome je što će dečko naizad moći da zaigra u boljim okolnostima i pokazaće se kao veliko pojačanje Bazela a naravno i kao veliki Zvezdin gubitak-nažalost. Ko ga zna taj ga i ceni!
Srećno ti bilo brate i hvala na svemu!!!

kosovar

pre 16 godina

svaka cast,prvo Aleksandar Trisovic pa Marko Perovic,suska se i o odlasku Nenada Milijasa,prodajte i Dusana Andjelkovica i moja baba ce igrati po levoj strani...

Nelson Muntz

pre 16 godina

НА ЖАЛОСТ, ради се само о шестомесечној позајмици, не и о продаји играча. Кад се у Базелу увере у Перовићеве "квалитете" вратиће нам га натраг експресно и са пропратним протестним писмом. Реч је о најспоријем (коље се са Милијашем за ту титулу), најнемаштовитијем играчу са најгорим прегледом игре у историји фудбала (горим од Стиви Вондера и Реј Чарлса). Све то није ништа за његову, назови технику. Свака лопта коју покуша да прими се одбије од њега као од бандере, а свака коју покуша да дода саиграчима завршава у најудаљенијем делу терена од најближег саиграча. Таквог тантуза Звезда до те 2002 није имала. Неким чудом је увек бивао кобан по комшије у дербијима и то га је држало у клубу ових предугих 6 година. Наравно, и чињеница да нико није толико луд да га купи. Базел се вероватно упецао на његове наступе за младу репрезентацију. Ако ништа друго, остаје нам јалова утеха да Звезда није једини клуб који купује играче преко youtube-a.
Сада још само да "тапнемо" ових тридесетак преосталих јадова, на челу са спортским директором, па да кренемо од нуле у стварање јаке Звезде. Гарантујем да се у свакој већој улици у Србији могу наћи играчи који би у Звезди играли са више жара и хтења, а бога ми, и знања.
П.С. Да ли сте приметили колико је Перовић био еуфоричан и срећан што одлази из Звезде у, тамо неки, Базел? Некада су играчи плакали што одлазе! И ми навијачи заједно са њима, а данас славимо што имамо "индијанца" мање, као што неко лепо рече!

zvezda je zivot

pre 16 godina

kako je to prosto:radjenovic,bronovicki,gaj,tutoric,ninkov,kastiljo,pervic,molina,koroman,burzanovic i mozes i mene da stavis i...???ako se neko ne slaze neka me pljune.bolji sastav nego sto su i bajevic i kosanovic i jankovic ikada jzveli,a samo jedno pojacanje.zao mi je zvezde i koromana(kao gurovic)da bar srce imaju drugi kao oni

Vujke

pre 16 godina

Stojkovic- Lukovic, Bisevac, Dudic, Basta- Milovanovic, Jankovic, Perovic, Kovacevic- Zigic, Pantelic ili Purovic. Ovo je bio tim sa kojim smo mogli u ligu sampiona. Igraci koji su sada sve reprezentativci ili su bili. U svakom slucaju imaju kvalitet da igraju reprezentaciju. Sa ovim igracima i Zvezda je vredila. Dao je taj Perovic mnogo zvezdi i dao bi jos vise da nije bilo ove povrede i nekih trenera. Sjetite se malo njegovih golova i igara. Fantastican go na derbiju. I jos nesto, kukate na kapitena i Bastu. Ljudi pa oni su do pre dve godine bili najbolji u nasem timu, bili i bice opet, al u nekom drugom. Sada u Zvezdi nemaju sa kim da igraju. Kod nas bi i Krkic propao...

Ne daj se Ninja!

pre 16 godina

Nekako mi je tuzno... Kao poslednji mohikanac iz one sjajne generacije ode i Perke. Jedino sto je pozitivno to je sto ce decko konacno imati priliku da se dokaze u ozbiljnijim ligama, gde se ne igra na njivama.
Odlaze svi koji i malo vrede, a zauvek ostaju Miladinovici i Raskovici. A sto je to tako ni insajder ne moze da razjasni, mozda nova epizoda "Zone sumraka" da objasnjenje.
Srecno Mare-Care! Vole te Delije.

charazay.com

pre 16 godina

Zelim puno srece decku!!!
Ipak smatram da je pravi potez sto je otisao iz Zvezde posto i tako imamo gomilu igraca u vezi. Decko po meni je vise od prosecnog igraca ali bojim se da je ostao u Zvezdi ostao bi veciti talenat, ovako bar ima neku sansu....
Jos pamtim njegov kiks posle koga nam je Rozenborg dao gol za 1:0 i izbacivanja iz kv. za ligu sampiona, ali isto tako pamtim i gol koji je dao groblju, sto o5 dovodi do vec recenog vise od prosecnog ali nedovoljno za nesto vise...

i lepo neko rece, a kada ce Ranđelović,Basta,Tutorić,Anđelković,Milijaš,Milovanović,Jestrović,Rašković

ljubisa

pre 16 godina

Svi ocekuju pojacanja a ne odlaske koliko toliko dobrih igraca.Dokle vise ovako? Sta ce biti kada nas CSKA izgazi? Ko ce onda biti kriv? Nezalaganje? Spicevi? Onako losu utakmicu kao protiv Spartaka nikada video nisam! Sramota je za zvezdu i za Srbiju da "sampion" ovako LOSE igra.Glavni i odgovorni za prelazni rok gospodin Stevan Stojanovic mora hitno dati otkaz.Jedan igrac je dosao a svi losi nisu otisli vec 3 igraca a od ta 3 dva su bila dobra(Bajalica i sad Perovic).S.Stojanovic je dosta vec krao sad je vreme da se pridruzi Butorovicu.

Aco88BL

pre 16 godina

Ako je iko vrijedio u ovoj zvezdi za kreativca u veznom redu onda je to bio on ali uprava pusti covjeka koji je najbolje partije pokazivao protiv jakih ekipa sjetite se derbija sa Partizanom i njegovog debija,momak je puno obecavao ali povrede ga sprijecise sada umjesto da zvezda ga sacuva i da gradi na njemu igru ona ga se lako odrece pa kad je tako onda nak Milovanovic i Raskovic grade igru posrnulog tima ....svaka cast uprava za ovaj potez stvarno vas ne razumjem jer bilo bi poajcanje veliko da je ostao MOMAK IGRA SRCEM a ne kao ovi likovi !Pa vi pricajte o pojacanjima kad nam najvece da sada ode i to jeftino samo pazite za koliko ce ga Bazel za par godina prodati!!!!

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Zao mi je sto je Marko Perovic otisao. Bio je jako dobro levo krilo i to je dokazao vise puta, i nije ostao samo "VECITI TALENAT" kao sto neki ovde govore !!! Imao je tu veliku nesrecu da slomi nogu, i dokazace on jos jednom kakav je igrac sigurno !

Delija

pre 16 godina

Perovicu zelim ti puno srece u novom klubu.Jeste da po mom misljenju nisi bio neki igrac ali nisi bio tako los kao neki koji su u zvezdi dizani u zvezde:Milovanovic,Bogdanovic,F.Djordjevic.Najverovatnije smo izgubili i Salasa koji extra igrac ali neko drugi je morao da igra,a da on ne dobije pravu sansu.Zvezda je sada niko i nista i jedino sto me raduje da smo u drugom poluvremenu dali dva gola i to sto smo dobili 3 gola na greske koje se nadam nece desavati na pravim utakmicama kao sto je bilo protiv spartaka

Danijel

pre 16 godina

A ovde bash ima poznavaoca fudbala...Levi bek...hahaha
Perovic je levo krilo(znaci veznjak) i to je igrao sve do dolaska Bajevica i pokusaja da se isti igrac prekomanduje na poziciju levog beka sto je prema meni bilo ocajno resenje koje se kasnije kao takvo i pokazalo!
Po meni on nije losh igrac ali su povrede uzele danak,pamticu njegov gol na derbiju!!!
Sve najbolje u daljoj karijeri!

Milan

pre 16 godina

Moze da prica ko sta hoce i da hvali koliko hoce,ali Perovic nije makao dalje od vecitog talenta,a evo ima vec 23-24 godine ili tu negde...
Realno,svaka cast nasoj upravi koja je Bazelu prakticno uvalila macku u dzaku.
Perovic je dve puta u karijeri lomio nogu i poslednjih godinu dana nije igrao,a i ono sto je pre toga igrao nije bas za neku pohvalu. Ne znam samo na osnovu cega ga je Bazel uzeo,doduse na pozajmicu za pocetak.
Momak jeste puno obecavao kao omladinac,ali je ima peh sa lomom noge,onda je jedno vreme stagnirao sto je i normalno,pa taman kada je poceo da igra kako tako,onda se pojavi Bajevic,pa drugi lom noge...tako da i pored svega dobro je da uopste jos i igra fudbal.
Zelim mu sve najbolje.

DusanRS

pre 16 godina

Zvezda je upravo ostala bec jedinog igraca koji je igrao prema protivnickom golu a ne unazad kao citav vezni red, jedini zvezdin igrac koji je u stanju da napravi visak, sesam se utakmice protiv Milana jedino on je smeo da krene u dribling bez ustrucavanja i bez gledanja da li je Kafu ili neko drugi ispred njaga. Nedavno sam bas ostavi komentar da je Perovic jedini igrac koji nesto vrijedi u Zvezdi ocito su to ljudi iz Bazela mnogo bolje znali od naseg novopecenog rukovodstva. Posle silnih promasaja sa strancima poceli smo sami sebe da ubjedjujemo da neki od njih ipak vrijede, pa smo tako i od stidljivog Moline napravili nekog magika a budite sigurni da je iako rehovalescent Perovic mnogo probojniji i bolji igrac od konkurenta mu na poziciji Moline

naka

pre 16 godina

A gde ćemo sa Ranđelovićem,Bastom,Tutorićem,Anđelkovićem,Milijašom,Milovanovićem,Jestrovićem,Raškovićem???!!!A da,"trenerom" Jankovićem tj.JANKOSANOM?

Gazda

pre 16 godina

Perovic je jedan od najboljih igraca u Zvezdi u ovom trenutku i zato mi nije jasno zasto ga prodaju (mada bi realno imao malu minutazu pored Koromana i Moline). Zvezda nema vremena da ceka bilo koga na prolece, a Perovic zbog loma noge bi tesko ulazio u takmicarsku formu. Ali decko zna da igra, da ima dribling, pregled i sut. U paru sa Jankovicem po bokovima, Zengi nije ni bilo tesko da igra lep fudbal. Siguran sam da ce se i za njega (kao i za Jankovica) uvideti da je skolovan i dobar igrac, kao i za vecinu iz te Zvezdine generacije. Ne kao poluproizvodi koji dolaze iz Zemunela, i kojima su samo rezultati na pameti u mladjim kategorijama, a sto posle niko ne uspe, to je vec duga i druga prica...

pavle

pre 16 godina

Još jedan mlad igrač, koji za kikiriki ide u inostranstvo. Ali nije važno, dovešćemo mi neke katastrofalne strance.
Sad se samo budale čude, žašto nam je frdbal SRAMAN.

pavle

pre 16 godina

Još jedan mlad igrač, koji za kikiriki ide u inostranstvo. Ali nije važno, dovešćemo mi neke katastrofalne strance.
Sad se samo budale čude, žašto nam je frdbal SRAMAN.

Neron

pre 16 godina

Ko god moze neka bezi.
Zvezda bi rado zadrzala sve njih,bez obzira na kvalitet,ali ce prihvatati bilo kakve ponude samo da proda igrace.
Sve najbolje Perovicu,steta sto nije imao punu priliku da se iskaze u Zvezdi.
Protiv CSKA stavite u tim i golmana i nekog skolovanog odbrambenog igraca.

мунгос

pre 16 godina

УПРАВА НАПОЉЕ !!!
Не због Перовића него због тога што је неспособна.
Дико колико сам те ценио док си нам био на голу, толико си брате немоћан (благо речено) да доведеш бар једно квалитетно појачање ове зиме. То да те (можда) неко са стране "минира" мене не занима. Као и све Звездаше интересује ме искључиво ЈАКА Звазда са тимом који неће брукати клуб и његову историју.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ...

boris pg

pre 16 godina

velika steta za zvezdino dete,extra telenta sjajnog igraca.mogao je mnogo vise u zvezdi da pokaze ali nasi poslovi su takvi das talenta uzmi stranca.drago mi je da dejan milovanovic ostaje ipak nije u pitanju kvalitet vec kod djurovskog je znao da ima mjesto pa se opustio mislim da su on i kastiljo extra tendem sa koromanom i molinom a u spic valjda je proraduio barkos i ovaj decko trickovski.ali zvezda mora mijenjati golmana po meni glavno pa ostalo. a treba dovesti ninkova dok mu je cijena 300000 da ga ne jurimo na ljeto visemilionskim ciframa ion ode vani.

G

pre 16 godina

Tako jeeeeeeeeeeeeee...

Jos Milovanovic i Basta,
pa da se otarasimo bremena te zlatne generacije...

Svaka njima cast i hvala na svemu sto su uradili,ali jednostavno kada se vidi da nemaju zelju da igraju za Zvezdu i da im je samo inostranstvo u glavi,
treba im se zahvaliti i pokazati vrata...

Hvala lepo,
dovidjenja prijatno...

Vlada Delija

pre 16 godina

Marko,puno srece ti zelim!!!Steta,bio si igrac koji je obecavao,mislim da nije jos doslo tvoje vreme i da ces ti tek pokazati da si pravi igrac,sve najbolje majstore!!!

ja

pre 16 godina

treba li su da ga ostave odlican levi bok bio je dugo povredjen.dribler,dobar prolaz ,odlican sut iz daljine,super tehnicar,fantasticno ubacuje

Branko

pre 16 godina

Navijač sam Zvezde, i bole me njeni neuspesi.
Plašim se da će Zvezda u utakmici protiv CSKA, doživeti još jedan debakl.
Za ovako loše stanje u Zvezdi je krivo bivše rukovodstvo, na čelu, sa Piksijem Stojkovićem i Stevanom Stojanovićem, koji su rasprodali najbolje fudbalere a umesto njih doveli tzv. fudbalsku boraniju.
Nažalost, od sadašnjih igrača Zvezde, dres prvotimca zaslužuju samo Anđelković i Koroman, i niko više.Zvezda nema golmana, nema centarhalfove (Gaj je spor a Tutorić nesiguran), u veznom redu ima desetak vodonoša a ni jedan plejmejker i fudbalski znalac. Možda Burzanović malo više zna fudbal, ali on ne trči dovoljno i neborben je. Sa takvim odnosom nikada neće postati dobar igrač.
O napadačima je iluzorno bilo šta reći, jer su sami sve rekli u utakmicama za ligu šampiona i ligu UEFA.
Umesto da Zvezda regrutuje igrače iz domaće dve I lige i sopstvenog omladinskog tima, ona dovodi drugorazredne Afrikance i Južno Amerikance.
Neka u Zvezdi ne zaborave da je Srbija u poslednja tri evropska prvenstva mladih fudbaler osvojila jedno četvrto i dva druga mesta, a svi ti fudbaleri su iz naše prve lige.

Branko

zorz

pre 16 godina

Grobar sam ali mislim da je ovo jos jedna u nizu gresaka uprave Zvezde.Decko jeste bio dugo povredjen ali radi se po meni o veoma kvalitetnom igracu.No to je vasa stvar,vas problem i na kraju vasa greska.

zorz

pre 16 godina

Grobar sam ali mislim da je ovo jos jedna u nizu gresaka uprave Zvezde.Decko jeste bio dugo povredjen ali radi se po meni o veoma kvalitetnom igracu.No to je vasa stvar,vas problem i na kraju vasa greska.

Branko

pre 16 godina

Navijač sam Zvezde, i bole me njeni neuspesi.
Plašim se da će Zvezda u utakmici protiv CSKA, doživeti još jedan debakl.
Za ovako loše stanje u Zvezdi je krivo bivše rukovodstvo, na čelu, sa Piksijem Stojkovićem i Stevanom Stojanovićem, koji su rasprodali najbolje fudbalere a umesto njih doveli tzv. fudbalsku boraniju.
Nažalost, od sadašnjih igrača Zvezde, dres prvotimca zaslužuju samo Anđelković i Koroman, i niko više.Zvezda nema golmana, nema centarhalfove (Gaj je spor a Tutorić nesiguran), u veznom redu ima desetak vodonoša a ni jedan plejmejker i fudbalski znalac. Možda Burzanović malo više zna fudbal, ali on ne trči dovoljno i neborben je. Sa takvim odnosom nikada neće postati dobar igrač.
O napadačima je iluzorno bilo šta reći, jer su sami sve rekli u utakmicama za ligu šampiona i ligu UEFA.
Umesto da Zvezda regrutuje igrače iz domaće dve I lige i sopstvenog omladinskog tima, ona dovodi drugorazredne Afrikance i Južno Amerikance.
Neka u Zvezdi ne zaborave da je Srbija u poslednja tri evropska prvenstva mladih fudbaler osvojila jedno četvrto i dva druga mesta, a svi ti fudbaleri su iz naše prve lige.

Branko

ja

pre 16 godina

treba li su da ga ostave odlican levi bok bio je dugo povredjen.dribler,dobar prolaz ,odlican sut iz daljine,super tehnicar,fantasticno ubacuje

мунгос

pre 16 godina

УПРАВА НАПОЉЕ !!!
Не због Перовића него због тога што је неспособна.
Дико колико сам те ценио док си нам био на голу, толико си брате немоћан (благо речено) да доведеш бар једно квалитетно појачање ове зиме. То да те (можда) неко са стране "минира" мене не занима. Као и све Звездаше интересује ме искључиво ЈАКА Звазда са тимом који неће брукати клуб и његову историју.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ...

boris pg

pre 16 godina

velika steta za zvezdino dete,extra telenta sjajnog igraca.mogao je mnogo vise u zvezdi da pokaze ali nasi poslovi su takvi das talenta uzmi stranca.drago mi je da dejan milovanovic ostaje ipak nije u pitanju kvalitet vec kod djurovskog je znao da ima mjesto pa se opustio mislim da su on i kastiljo extra tendem sa koromanom i molinom a u spic valjda je proraduio barkos i ovaj decko trickovski.ali zvezda mora mijenjati golmana po meni glavno pa ostalo. a treba dovesti ninkova dok mu je cijena 300000 da ga ne jurimo na ljeto visemilionskim ciframa ion ode vani.

G

pre 16 godina

Tako jeeeeeeeeeeeeee...

Jos Milovanovic i Basta,
pa da se otarasimo bremena te zlatne generacije...

Svaka njima cast i hvala na svemu sto su uradili,ali jednostavno kada se vidi da nemaju zelju da igraju za Zvezdu i da im je samo inostranstvo u glavi,
treba im se zahvaliti i pokazati vrata...

Hvala lepo,
dovidjenja prijatno...

naka

pre 16 godina

A gde ćemo sa Ranđelovićem,Bastom,Tutorićem,Anđelkovićem,Milijašom,Milovanovićem,Jestrovićem,Raškovićem???!!!A da,"trenerom" Jankovićem tj.JANKOSANOM?

Vlada Delija

pre 16 godina

Marko,puno srece ti zelim!!!Steta,bio si igrac koji je obecavao,mislim da nije jos doslo tvoje vreme i da ces ti tek pokazati da si pravi igrac,sve najbolje majstore!!!

Milan

pre 16 godina

Moze da prica ko sta hoce i da hvali koliko hoce,ali Perovic nije makao dalje od vecitog talenta,a evo ima vec 23-24 godine ili tu negde...
Realno,svaka cast nasoj upravi koja je Bazelu prakticno uvalila macku u dzaku.
Perovic je dve puta u karijeri lomio nogu i poslednjih godinu dana nije igrao,a i ono sto je pre toga igrao nije bas za neku pohvalu. Ne znam samo na osnovu cega ga je Bazel uzeo,doduse na pozajmicu za pocetak.
Momak jeste puno obecavao kao omladinac,ali je ima peh sa lomom noge,onda je jedno vreme stagnirao sto je i normalno,pa taman kada je poceo da igra kako tako,onda se pojavi Bajevic,pa drugi lom noge...tako da i pored svega dobro je da uopste jos i igra fudbal.
Zelim mu sve najbolje.

Ne daj se Ninja!

pre 16 godina

Nekako mi je tuzno... Kao poslednji mohikanac iz one sjajne generacije ode i Perke. Jedino sto je pozitivno to je sto ce decko konacno imati priliku da se dokaze u ozbiljnijim ligama, gde se ne igra na njivama.
Odlaze svi koji i malo vrede, a zauvek ostaju Miladinovici i Raskovici. A sto je to tako ni insajder ne moze da razjasni, mozda nova epizoda "Zone sumraka" da objasnjenje.
Srecno Mare-Care! Vole te Delije.

Neron

pre 16 godina

Ko god moze neka bezi.
Zvezda bi rado zadrzala sve njih,bez obzira na kvalitet,ali ce prihvatati bilo kakve ponude samo da proda igrace.
Sve najbolje Perovicu,steta sto nije imao punu priliku da se iskaze u Zvezdi.
Protiv CSKA stavite u tim i golmana i nekog skolovanog odbrambenog igraca.

Danijel

pre 16 godina

A ovde bash ima poznavaoca fudbala...Levi bek...hahaha
Perovic je levo krilo(znaci veznjak) i to je igrao sve do dolaska Bajevica i pokusaja da se isti igrac prekomanduje na poziciju levog beka sto je prema meni bilo ocajno resenje koje se kasnije kao takvo i pokazalo!
Po meni on nije losh igrac ali su povrede uzele danak,pamticu njegov gol na derbiju!!!
Sve najbolje u daljoj karijeri!

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Zao mi je sto je Marko Perovic otisao. Bio je jako dobro levo krilo i to je dokazao vise puta, i nije ostao samo "VECITI TALENAT" kao sto neki ovde govore !!! Imao je tu veliku nesrecu da slomi nogu, i dokazace on jos jednom kakav je igrac sigurno !

Nelson Muntz

pre 16 godina

НА ЖАЛОСТ, ради се само о шестомесечној позајмици, не и о продаји играча. Кад се у Базелу увере у Перовићеве "квалитете" вратиће нам га натраг експресно и са пропратним протестним писмом. Реч је о најспоријем (коље се са Милијашем за ту титулу), најнемаштовитијем играчу са најгорим прегледом игре у историји фудбала (горим од Стиви Вондера и Реј Чарлса). Све то није ништа за његову, назови технику. Свака лопта коју покуша да прими се одбије од њега као од бандере, а свака коју покуша да дода саиграчима завршава у најудаљенијем делу терена од најближег саиграча. Таквог тантуза Звезда до те 2002 није имала. Неким чудом је увек бивао кобан по комшије у дербијима и то га је држало у клубу ових предугих 6 година. Наравно, и чињеница да нико није толико луд да га купи. Базел се вероватно упецао на његове наступе за младу репрезентацију. Ако ништа друго, остаје нам јалова утеха да Звезда није једини клуб који купује играче преко youtube-a.
Сада још само да "тапнемо" ових тридесетак преосталих јадова, на челу са спортским директором, па да кренемо од нуле у стварање јаке Звезде. Гарантујем да се у свакој већој улици у Србији могу наћи играчи који би у Звезди играли са више жара и хтења, а бога ми, и знања.
П.С. Да ли сте приметили колико је Перовић био еуфоричан и срећан што одлази из Звезде у, тамо неки, Базел? Некада су играчи плакали што одлазе! И ми навијачи заједно са њима, а данас славимо што имамо "индијанца" мање, као што неко лепо рече!

DusanRS

pre 16 godina

Zvezda je upravo ostala bec jedinog igraca koji je igrao prema protivnickom golu a ne unazad kao citav vezni red, jedini zvezdin igrac koji je u stanju da napravi visak, sesam se utakmice protiv Milana jedino on je smeo da krene u dribling bez ustrucavanja i bez gledanja da li je Kafu ili neko drugi ispred njaga. Nedavno sam bas ostavi komentar da je Perovic jedini igrac koji nesto vrijedi u Zvezdi ocito su to ljudi iz Bazela mnogo bolje znali od naseg novopecenog rukovodstva. Posle silnih promasaja sa strancima poceli smo sami sebe da ubjedjujemo da neki od njih ipak vrijede, pa smo tako i od stidljivog Moline napravili nekog magika a budite sigurni da je iako rehovalescent Perovic mnogo probojniji i bolji igrac od konkurenta mu na poziciji Moline

Aco88BL

pre 16 godina

Ako je iko vrijedio u ovoj zvezdi za kreativca u veznom redu onda je to bio on ali uprava pusti covjeka koji je najbolje partije pokazivao protiv jakih ekipa sjetite se derbija sa Partizanom i njegovog debija,momak je puno obecavao ali povrede ga sprijecise sada umjesto da zvezda ga sacuva i da gradi na njemu igru ona ga se lako odrece pa kad je tako onda nak Milovanovic i Raskovic grade igru posrnulog tima ....svaka cast uprava za ovaj potez stvarno vas ne razumjem jer bilo bi poajcanje veliko da je ostao MOMAK IGRA SRCEM a ne kao ovi likovi !Pa vi pricajte o pojacanjima kad nam najvece da sada ode i to jeftino samo pazite za koliko ce ga Bazel za par godina prodati!!!!

Vujke

pre 16 godina

Stojkovic- Lukovic, Bisevac, Dudic, Basta- Milovanovic, Jankovic, Perovic, Kovacevic- Zigic, Pantelic ili Purovic. Ovo je bio tim sa kojim smo mogli u ligu sampiona. Igraci koji su sada sve reprezentativci ili su bili. U svakom slucaju imaju kvalitet da igraju reprezentaciju. Sa ovim igracima i Zvezda je vredila. Dao je taj Perovic mnogo zvezdi i dao bi jos vise da nije bilo ove povrede i nekih trenera. Sjetite se malo njegovih golova i igara. Fantastican go na derbiju. I jos nesto, kukate na kapitena i Bastu. Ljudi pa oni su do pre dve godine bili najbolji u nasem timu, bili i bice opet, al u nekom drugom. Sada u Zvezdi nemaju sa kim da igraju. Kod nas bi i Krkic propao...

pavle

pre 16 godina

Još jedan mlad igrač, koji za kikiriki ide u inostranstvo. Ali nije važno, dovešćemo mi neke katastrofalne strance.
Sad se samo budale čude, žašto nam je frdbal SRAMAN.

Gazda

pre 16 godina

Perovic je jedan od najboljih igraca u Zvezdi u ovom trenutku i zato mi nije jasno zasto ga prodaju (mada bi realno imao malu minutazu pored Koromana i Moline). Zvezda nema vremena da ceka bilo koga na prolece, a Perovic zbog loma noge bi tesko ulazio u takmicarsku formu. Ali decko zna da igra, da ima dribling, pregled i sut. U paru sa Jankovicem po bokovima, Zengi nije ni bilo tesko da igra lep fudbal. Siguran sam da ce se i za njega (kao i za Jankovica) uvideti da je skolovan i dobar igrac, kao i za vecinu iz te Zvezdine generacije. Ne kao poluproizvodi koji dolaze iz Zemunela, i kojima su samo rezultati na pameti u mladjim kategorijama, a sto posle niko ne uspe, to je vec duga i druga prica...

pavle

pre 16 godina

Još jedan mlad igrač, koji za kikiriki ide u inostranstvo. Ali nije važno, dovešćemo mi neke katastrofalne strance.
Sad se samo budale čude, žašto nam je frdbal SRAMAN.

kosovar

pre 16 godina

svaka cast,prvo Aleksandar Trisovic pa Marko Perovic,suska se i o odlasku Nenada Milijasa,prodajte i Dusana Andjelkovica i moja baba ce igrati po levoj strani...

Delija Kovin

pre 16 godina

Bravo za komentar br. 31, tj. za komentar Vujketa!!!
A ovi sto prozivaju Perovica, nemaju pojma o fudbalu!!! A da se on nije povredio, Zoran Tosic ne bi ni primirisao klupi na Evropskom prvenstvu za mlade igrace 2007. godine!!!
Marko, neka ti je sa srecom, i zelim ti u daljoj karijeri puno uspeha, i da te zaobidju povrede!
Delijama ces uvek biti u srcu, ti tvoji sjajni potezi, a pogotovu gol iz derbija!!!
P.S. I ako ovu polusezonu udje u formu, i igra kako je igrao i pre, on e na leto u drugi klub, neki mnogo bolji od Bazela!!!

ljubisa

pre 16 godina

Svi ocekuju pojacanja a ne odlaske koliko toliko dobrih igraca.Dokle vise ovako? Sta ce biti kada nas CSKA izgazi? Ko ce onda biti kriv? Nezalaganje? Spicevi? Onako losu utakmicu kao protiv Spartaka nikada video nisam! Sramota je za zvezdu i za Srbiju da "sampion" ovako LOSE igra.Glavni i odgovorni za prelazni rok gospodin Stevan Stojanovic mora hitno dati otkaz.Jedan igrac je dosao a svi losi nisu otisli vec 3 igraca a od ta 3 dva su bila dobra(Bajalica i sad Perovic).S.Stojanovic je dosta vec krao sad je vreme da se pridruzi Butorovicu.

zvezda je zivot

pre 16 godina

kako je to prosto:radjenovic,bronovicki,gaj,tutoric,ninkov,kastiljo,pervic,molina,koroman,burzanovic i mozes i mene da stavis i...???ako se neko ne slaze neka me pljune.bolji sastav nego sto su i bajevic i kosanovic i jankovic ikada jzveli,a samo jedno pojacanje.zao mi je zvezde i koromana(kao gurovic)da bar srce imaju drugi kao oni

Carlos Dunga

pre 16 godina

Nek mu je sa srecom.Sve sam oprostio kad je pomerio kicmu Nadju>To je najlepsi gol u derbijima od onog gola Ramba Petkovica makazicama!

Kum

pre 16 godina

Ako je istina ono sto svi mislimo da je istina i ako je stvarno istina da prvak u Srbiji ne mora da ima najbolji tim, kome onda treba Marko Perovic.

Hvala ti Marko na svemu, na lepim golovima, driblinzima, pozrtvovanju, na ranama i povredama koje si hrabro preboleo zarad Crvene zvezde. Hvala ti u ime tvojih Delija.

A nama Delije i vama Grobari ostaje "samo" da uzimamo pare na kladionici... 5+, ili 7+ protiv jacih timova je sigurica. Mi Srbi i onako svaki poraz pretvorimo u pobedu.

Delija

pre 16 godina

Perovicu zelim ti puno srece u novom klubu.Jeste da po mom misljenju nisi bio neki igrac ali nisi bio tako los kao neki koji su u zvezdi dizani u zvezde:Milovanovic,Bogdanovic,F.Djordjevic.Najverovatnije smo izgubili i Salasa koji extra igrac ali neko drugi je morao da igra,a da on ne dobije pravu sansu.Zvezda je sada niko i nista i jedino sto me raduje da smo u drugom poluvremenu dali dva gola i to sto smo dobili 3 gola na greske koje se nadam nece desavati na pravim utakmicama kao sto je bilo protiv spartaka

charazay.com

pre 16 godina

Zelim puno srece decku!!!
Ipak smatram da je pravi potez sto je otisao iz Zvezde posto i tako imamo gomilu igraca u vezi. Decko po meni je vise od prosecnog igraca ali bojim se da je ostao u Zvezdi ostao bi veciti talenat, ovako bar ima neku sansu....
Jos pamtim njegov kiks posle koga nam je Rozenborg dao gol za 1:0 i izbacivanja iz kv. za ligu sampiona, ali isto tako pamtim i gol koji je dao groblju, sto o5 dovodi do vec recenog vise od prosecnog ali nedovoljno za nesto vise...

i lepo neko rece, a kada ce Ranđelović,Basta,Tutorić,Anđelković,Milijaš,Milovanović,Jestrović,Rašković

UPRAVA-MAFIJO- NAPOLJE

pre 16 godina

TUŽNA VEST...VELIKI GUBITAK...

ZA NEZNALICE!
Njega je lično uništijo Bajević, forsirajući tadašnjeg reprezentativca Trišovića(da ne ispadne da je Klemente bolji od njega),terao ga da igra nekakvog levog beka kog nikada nije igrao, Perke mu se suprostavijo rekavši da ne želi to da igra i samim tim ušao u crnu belešku. Kasnije se i povredijo i sledijo je pad karijere ne igranjem... Dečko je bukvalno zaboravljen,sramota, još jedan sramotni čin naše uprave...
Setite se kako je samo igrao u tandemu sa Jankovićem dok je Zenga bio šef.
Kako možete neki da izjavljujete da ste srećni što nam Perke odlazi i poredite ga sa onima u Zvezdi koji se već 2god. proglašavaju kao osobe sa teškim invaliditetom!!?? Sram vas bilo, nemate nikakvog poštovanja ni do njega a još manje do Zvezde. Kao što reče neko pre mene jedina dobra stvar u tome je što će dečko naizad moći da zaigra u boljim okolnostima i pokazaće se kao veliko pojačanje Bazela a naravno i kao veliki Zvezdin gubitak-nažalost. Ko ga zna taj ga i ceni!
Srećno ti bilo brate i hvala na svemu!!!

kuma

pre 16 godina

Kume, pusti price... Najbolji si bio kad je trebalo, kao i uvek zaboravljaju uspehe, a, nazalost, pamte samo kikseve. Sve najbolje u Bazelu...

zorz

pre 16 godina

Grobar sam ali mislim da je ovo jos jedna u nizu gresaka uprave Zvezde.Decko jeste bio dugo povredjen ali radi se po meni o veoma kvalitetnom igracu.No to je vasa stvar,vas problem i na kraju vasa greska.

Branko

pre 16 godina

Navijač sam Zvezde, i bole me njeni neuspesi.
Plašim se da će Zvezda u utakmici protiv CSKA, doživeti još jedan debakl.
Za ovako loše stanje u Zvezdi je krivo bivše rukovodstvo, na čelu, sa Piksijem Stojkovićem i Stevanom Stojanovićem, koji su rasprodali najbolje fudbalere a umesto njih doveli tzv. fudbalsku boraniju.
Nažalost, od sadašnjih igrača Zvezde, dres prvotimca zaslužuju samo Anđelković i Koroman, i niko više.Zvezda nema golmana, nema centarhalfove (Gaj je spor a Tutorić nesiguran), u veznom redu ima desetak vodonoša a ni jedan plejmejker i fudbalski znalac. Možda Burzanović malo više zna fudbal, ali on ne trči dovoljno i neborben je. Sa takvim odnosom nikada neće postati dobar igrač.
O napadačima je iluzorno bilo šta reći, jer su sami sve rekli u utakmicama za ligu šampiona i ligu UEFA.
Umesto da Zvezda regrutuje igrače iz domaće dve I lige i sopstvenog omladinskog tima, ona dovodi drugorazredne Afrikance i Južno Amerikance.
Neka u Zvezdi ne zaborave da je Srbija u poslednja tri evropska prvenstva mladih fudbaler osvojila jedno četvrto i dva druga mesta, a svi ti fudbaleri su iz naše prve lige.

Branko

Nelson Muntz

pre 16 godina

НА ЖАЛОСТ, ради се само о шестомесечној позајмици, не и о продаји играча. Кад се у Базелу увере у Перовићеве "квалитете" вратиће нам га натраг експресно и са пропратним протестним писмом. Реч је о најспоријем (коље се са Милијашем за ту титулу), најнемаштовитијем играчу са најгорим прегледом игре у историји фудбала (горим од Стиви Вондера и Реј Чарлса). Све то није ништа за његову, назови технику. Свака лопта коју покуша да прими се одбије од њега као од бандере, а свака коју покуша да дода саиграчима завршава у најудаљенијем делу терена од најближег саиграча. Таквог тантуза Звезда до те 2002 није имала. Неким чудом је увек бивао кобан по комшије у дербијима и то га је држало у клубу ових предугих 6 година. Наравно, и чињеница да нико није толико луд да га купи. Базел се вероватно упецао на његове наступе за младу репрезентацију. Ако ништа друго, остаје нам јалова утеха да Звезда није једини клуб који купује играче преко youtube-a.
Сада још само да "тапнемо" ових тридесетак преосталих јадова, на челу са спортским директором, па да кренемо од нуле у стварање јаке Звезде. Гарантујем да се у свакој већој улици у Србији могу наћи играчи који би у Звезди играли са више жара и хтења, а бога ми, и знања.
П.С. Да ли сте приметили колико је Перовић био еуфоричан и срећан што одлази из Звезде у, тамо неки, Базел? Некада су играчи плакали што одлазе! И ми навијачи заједно са њима, а данас славимо што имамо "индијанца" мање, као што неко лепо рече!

ja

pre 16 godina

treba li su da ga ostave odlican levi bok bio je dugo povredjen.dribler,dobar prolaz ,odlican sut iz daljine,super tehnicar,fantasticno ubacuje

Gazda

pre 16 godina

Perovic je jedan od najboljih igraca u Zvezdi u ovom trenutku i zato mi nije jasno zasto ga prodaju (mada bi realno imao malu minutazu pored Koromana i Moline). Zvezda nema vremena da ceka bilo koga na prolece, a Perovic zbog loma noge bi tesko ulazio u takmicarsku formu. Ali decko zna da igra, da ima dribling, pregled i sut. U paru sa Jankovicem po bokovima, Zengi nije ni bilo tesko da igra lep fudbal. Siguran sam da ce se i za njega (kao i za Jankovica) uvideti da je skolovan i dobar igrac, kao i za vecinu iz te Zvezdine generacije. Ne kao poluproizvodi koji dolaze iz Zemunela, i kojima su samo rezultati na pameti u mladjim kategorijama, a sto posle niko ne uspe, to je vec duga i druga prica...

G

pre 16 godina

Tako jeeeeeeeeeeeeee...

Jos Milovanovic i Basta,
pa da se otarasimo bremena te zlatne generacije...

Svaka njima cast i hvala na svemu sto su uradili,ali jednostavno kada se vidi da nemaju zelju da igraju za Zvezdu i da im je samo inostranstvo u glavi,
treba im se zahvaliti i pokazati vrata...

Hvala lepo,
dovidjenja prijatno...

kosovar

pre 16 godina

svaka cast,prvo Aleksandar Trisovic pa Marko Perovic,suska se i o odlasku Nenada Milijasa,prodajte i Dusana Andjelkovica i moja baba ce igrati po levoj strani...

boris pg

pre 16 godina

velika steta za zvezdino dete,extra telenta sjajnog igraca.mogao je mnogo vise u zvezdi da pokaze ali nasi poslovi su takvi das talenta uzmi stranca.drago mi je da dejan milovanovic ostaje ipak nije u pitanju kvalitet vec kod djurovskog je znao da ima mjesto pa se opustio mislim da su on i kastiljo extra tendem sa koromanom i molinom a u spic valjda je proraduio barkos i ovaj decko trickovski.ali zvezda mora mijenjati golmana po meni glavno pa ostalo. a treba dovesti ninkova dok mu je cijena 300000 da ga ne jurimo na ljeto visemilionskim ciframa ion ode vani.

мунгос

pre 16 godina

УПРАВА НАПОЉЕ !!!
Не због Перовића него због тога што је неспособна.
Дико колико сам те ценио док си нам био на голу, толико си брате немоћан (благо речено) да доведеш бар једно квалитетно појачање ове зиме. То да те (можда) неко са стране "минира" мене не занима. Као и све Звездаше интересује ме искључиво ЈАКА Звазда са тимом који неће брукати клуб и његову историју.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ...

Milan

pre 16 godina

Moze da prica ko sta hoce i da hvali koliko hoce,ali Perovic nije makao dalje od vecitog talenta,a evo ima vec 23-24 godine ili tu negde...
Realno,svaka cast nasoj upravi koja je Bazelu prakticno uvalila macku u dzaku.
Perovic je dve puta u karijeri lomio nogu i poslednjih godinu dana nije igrao,a i ono sto je pre toga igrao nije bas za neku pohvalu. Ne znam samo na osnovu cega ga je Bazel uzeo,doduse na pozajmicu za pocetak.
Momak jeste puno obecavao kao omladinac,ali je ima peh sa lomom noge,onda je jedno vreme stagnirao sto je i normalno,pa taman kada je poceo da igra kako tako,onda se pojavi Bajevic,pa drugi lom noge...tako da i pored svega dobro je da uopste jos i igra fudbal.
Zelim mu sve najbolje.

DusanRS

pre 16 godina

Zvezda je upravo ostala bec jedinog igraca koji je igrao prema protivnickom golu a ne unazad kao citav vezni red, jedini zvezdin igrac koji je u stanju da napravi visak, sesam se utakmice protiv Milana jedino on je smeo da krene u dribling bez ustrucavanja i bez gledanja da li je Kafu ili neko drugi ispred njaga. Nedavno sam bas ostavi komentar da je Perovic jedini igrac koji nesto vrijedi u Zvezdi ocito su to ljudi iz Bazela mnogo bolje znali od naseg novopecenog rukovodstva. Posle silnih promasaja sa strancima poceli smo sami sebe da ubjedjujemo da neki od njih ipak vrijede, pa smo tako i od stidljivog Moline napravili nekog magika a budite sigurni da je iako rehovalescent Perovic mnogo probojniji i bolji igrac od konkurenta mu na poziciji Moline

naka

pre 16 godina

A gde ćemo sa Ranđelovićem,Bastom,Tutorićem,Anđelkovićem,Milijašom,Milovanovićem,Jestrovićem,Raškovićem???!!!A da,"trenerom" Jankovićem tj.JANKOSANOM?

Carlos Dunga

pre 16 godina

Nek mu je sa srecom.Sve sam oprostio kad je pomerio kicmu Nadju>To je najlepsi gol u derbijima od onog gola Ramba Petkovica makazicama!

Kum

pre 16 godina

Ako je istina ono sto svi mislimo da je istina i ako je stvarno istina da prvak u Srbiji ne mora da ima najbolji tim, kome onda treba Marko Perovic.

Hvala ti Marko na svemu, na lepim golovima, driblinzima, pozrtvovanju, na ranama i povredama koje si hrabro preboleo zarad Crvene zvezde. Hvala ti u ime tvojih Delija.

A nama Delije i vama Grobari ostaje "samo" da uzimamo pare na kladionici... 5+, ili 7+ protiv jacih timova je sigurica. Mi Srbi i onako svaki poraz pretvorimo u pobedu.

Vlada Delija

pre 16 godina

Marko,puno srece ti zelim!!!Steta,bio si igrac koji je obecavao,mislim da nije jos doslo tvoje vreme i da ces ti tek pokazati da si pravi igrac,sve najbolje majstore!!!

Neron

pre 16 godina

Ko god moze neka bezi.
Zvezda bi rado zadrzala sve njih,bez obzira na kvalitet,ali ce prihvatati bilo kakve ponude samo da proda igrace.
Sve najbolje Perovicu,steta sto nije imao punu priliku da se iskaze u Zvezdi.
Protiv CSKA stavite u tim i golmana i nekog skolovanog odbrambenog igraca.

pavle

pre 16 godina

Još jedan mlad igrač, koji za kikiriki ide u inostranstvo. Ali nije važno, dovešćemo mi neke katastrofalne strance.
Sad se samo budale čude, žašto nam je frdbal SRAMAN.

pavle

pre 16 godina

Još jedan mlad igrač, koji za kikiriki ide u inostranstvo. Ali nije važno, dovešćemo mi neke katastrofalne strance.
Sad se samo budale čude, žašto nam je frdbal SRAMAN.

Danijel

pre 16 godina

A ovde bash ima poznavaoca fudbala...Levi bek...hahaha
Perovic je levo krilo(znaci veznjak) i to je igrao sve do dolaska Bajevica i pokusaja da se isti igrac prekomanduje na poziciju levog beka sto je prema meni bilo ocajno resenje koje se kasnije kao takvo i pokazalo!
Po meni on nije losh igrac ali su povrede uzele danak,pamticu njegov gol na derbiju!!!
Sve najbolje u daljoj karijeri!

Aco88BL

pre 16 godina

Ako je iko vrijedio u ovoj zvezdi za kreativca u veznom redu onda je to bio on ali uprava pusti covjeka koji je najbolje partije pokazivao protiv jakih ekipa sjetite se derbija sa Partizanom i njegovog debija,momak je puno obecavao ali povrede ga sprijecise sada umjesto da zvezda ga sacuva i da gradi na njemu igru ona ga se lako odrece pa kad je tako onda nak Milovanovic i Raskovic grade igru posrnulog tima ....svaka cast uprava za ovaj potez stvarno vas ne razumjem jer bilo bi poajcanje veliko da je ostao MOMAK IGRA SRCEM a ne kao ovi likovi !Pa vi pricajte o pojacanjima kad nam najvece da sada ode i to jeftino samo pazite za koliko ce ga Bazel za par godina prodati!!!!

Delija

pre 16 godina

Perovicu zelim ti puno srece u novom klubu.Jeste da po mom misljenju nisi bio neki igrac ali nisi bio tako los kao neki koji su u zvezdi dizani u zvezde:Milovanovic,Bogdanovic,F.Djordjevic.Najverovatnije smo izgubili i Salasa koji extra igrac ali neko drugi je morao da igra,a da on ne dobije pravu sansu.Zvezda je sada niko i nista i jedino sto me raduje da smo u drugom poluvremenu dali dva gola i to sto smo dobili 3 gola na greske koje se nadam nece desavati na pravim utakmicama kao sto je bilo protiv spartaka

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Zao mi je sto je Marko Perovic otisao. Bio je jako dobro levo krilo i to je dokazao vise puta, i nije ostao samo "VECITI TALENAT" kao sto neki ovde govore !!! Imao je tu veliku nesrecu da slomi nogu, i dokazace on jos jednom kakav je igrac sigurno !

ljubisa

pre 16 godina

Svi ocekuju pojacanja a ne odlaske koliko toliko dobrih igraca.Dokle vise ovako? Sta ce biti kada nas CSKA izgazi? Ko ce onda biti kriv? Nezalaganje? Spicevi? Onako losu utakmicu kao protiv Spartaka nikada video nisam! Sramota je za zvezdu i za Srbiju da "sampion" ovako LOSE igra.Glavni i odgovorni za prelazni rok gospodin Stevan Stojanovic mora hitno dati otkaz.Jedan igrac je dosao a svi losi nisu otisli vec 3 igraca a od ta 3 dva su bila dobra(Bajalica i sad Perovic).S.Stojanovic je dosta vec krao sad je vreme da se pridruzi Butorovicu.

charazay.com

pre 16 godina

Zelim puno srece decku!!!
Ipak smatram da je pravi potez sto je otisao iz Zvezde posto i tako imamo gomilu igraca u vezi. Decko po meni je vise od prosecnog igraca ali bojim se da je ostao u Zvezdi ostao bi veciti talenat, ovako bar ima neku sansu....
Jos pamtim njegov kiks posle koga nam je Rozenborg dao gol za 1:0 i izbacivanja iz kv. za ligu sampiona, ali isto tako pamtim i gol koji je dao groblju, sto o5 dovodi do vec recenog vise od prosecnog ali nedovoljno za nesto vise...

i lepo neko rece, a kada ce Ranđelović,Basta,Tutorić,Anđelković,Milijaš,Milovanović,Jestrović,Rašković

Ne daj se Ninja!

pre 16 godina

Nekako mi je tuzno... Kao poslednji mohikanac iz one sjajne generacije ode i Perke. Jedino sto je pozitivno to je sto ce decko konacno imati priliku da se dokaze u ozbiljnijim ligama, gde se ne igra na njivama.
Odlaze svi koji i malo vrede, a zauvek ostaju Miladinovici i Raskovici. A sto je to tako ni insajder ne moze da razjasni, mozda nova epizoda "Zone sumraka" da objasnjenje.
Srecno Mare-Care! Vole te Delije.

Vujke

pre 16 godina

Stojkovic- Lukovic, Bisevac, Dudic, Basta- Milovanovic, Jankovic, Perovic, Kovacevic- Zigic, Pantelic ili Purovic. Ovo je bio tim sa kojim smo mogli u ligu sampiona. Igraci koji su sada sve reprezentativci ili su bili. U svakom slucaju imaju kvalitet da igraju reprezentaciju. Sa ovim igracima i Zvezda je vredila. Dao je taj Perovic mnogo zvezdi i dao bi jos vise da nije bilo ove povrede i nekih trenera. Sjetite se malo njegovih golova i igara. Fantastican go na derbiju. I jos nesto, kukate na kapitena i Bastu. Ljudi pa oni su do pre dve godine bili najbolji u nasem timu, bili i bice opet, al u nekom drugom. Sada u Zvezdi nemaju sa kim da igraju. Kod nas bi i Krkic propao...

zvezda je zivot

pre 16 godina

kako je to prosto:radjenovic,bronovicki,gaj,tutoric,ninkov,kastiljo,pervic,molina,koroman,burzanovic i mozes i mene da stavis i...???ako se neko ne slaze neka me pljune.bolji sastav nego sto su i bajevic i kosanovic i jankovic ikada jzveli,a samo jedno pojacanje.zao mi je zvezde i koromana(kao gurovic)da bar srce imaju drugi kao oni

UPRAVA-MAFIJO- NAPOLJE

pre 16 godina

TUŽNA VEST...VELIKI GUBITAK...

ZA NEZNALICE!
Njega je lično uništijo Bajević, forsirajući tadašnjeg reprezentativca Trišovića(da ne ispadne da je Klemente bolji od njega),terao ga da igra nekakvog levog beka kog nikada nije igrao, Perke mu se suprostavijo rekavši da ne želi to da igra i samim tim ušao u crnu belešku. Kasnije se i povredijo i sledijo je pad karijere ne igranjem... Dečko je bukvalno zaboravljen,sramota, još jedan sramotni čin naše uprave...
Setite se kako je samo igrao u tandemu sa Jankovićem dok je Zenga bio šef.
Kako možete neki da izjavljujete da ste srećni što nam Perke odlazi i poredite ga sa onima u Zvezdi koji se već 2god. proglašavaju kao osobe sa teškim invaliditetom!!?? Sram vas bilo, nemate nikakvog poštovanja ni do njega a još manje do Zvezde. Kao što reče neko pre mene jedina dobra stvar u tome je što će dečko naizad moći da zaigra u boljim okolnostima i pokazaće se kao veliko pojačanje Bazela a naravno i kao veliki Zvezdin gubitak-nažalost. Ko ga zna taj ga i ceni!
Srećno ti bilo brate i hvala na svemu!!!

Delija Kovin

pre 16 godina

Bravo za komentar br. 31, tj. za komentar Vujketa!!!
A ovi sto prozivaju Perovica, nemaju pojma o fudbalu!!! A da se on nije povredio, Zoran Tosic ne bi ni primirisao klupi na Evropskom prvenstvu za mlade igrace 2007. godine!!!
Marko, neka ti je sa srecom, i zelim ti u daljoj karijeri puno uspeha, i da te zaobidju povrede!
Delijama ces uvek biti u srcu, ti tvoji sjajni potezi, a pogotovu gol iz derbija!!!
P.S. I ako ovu polusezonu udje u formu, i igra kako je igrao i pre, on e na leto u drugi klub, neki mnogo bolji od Bazela!!!

kuma

pre 16 godina

Kume, pusti price... Najbolji si bio kad je trebalo, kao i uvek zaboravljaju uspehe, a, nazalost, pamte samo kikseve. Sve najbolje u Bazelu...