Fudbal 45

Četvrtak, 27.12.2007.

11:47

Rukavina: "O svemu odlučuje klub"

Rukavina: "O svemu odluèuje klub" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

mislim sta reci

pre 16 godina

Max
Ajde da vidimo sta ce od ovoga da bude istina.A ti Max ne verujes novinama nista jel da.Ne verujes da ce Ninkov doci u Zvezdu,pa nista brate ti onda gledaj i cekaj da on dodje u tvoj klub.Ko ceka doceka,ali sta?
A na kraju cemo videti koliko su novinari bili u pravu,a secam se da su ti isti novinari dovodili i zuku,moreiru,tosica (vidim pogresili su) u vas klub pa oni stvarno dodjose.Jeli i tada nisi verovao?Znam da se molis BOGU da ne dodju,samo se nemoj preterano razocarati ako stvarno stignu,zato ti dajem savet.Racunaj ko da su dosli,pa ce ti biti milije ako stvarno ne dodju.A videcemo sta ce biti na kraju.Znam sta im je na srcu.

Johny

pre 16 godina

Zvezda ce biti mnogo jaca nego na jesen a partizan slabijitako da tiula ostaje kod nas!
(Delija, 28. decembar 2007 16:11)

Kako volim ove optimisticke i neargumentovane izjave. Pa na osnovu cete vi biti bolji? Da niste doveli MEsija i Drogbu? Da nije dosao Lippi umesto 'Murinjo' Jankovica? Niti smo mi oslabili, niti ste vi ojacali. Zato, moj savet- kad prodje prelazni rok, ti lepo saberi i oduzmi sta treba i lepo reci- mi cemo biti bolji. Ovako ispadas krajnje smesan.

Delija

pre 16 godina

Gde je sada onaj "brat" Ninkova :) sto je rekao da Ninkov dolazi u partizan 120% . Haha jos kaze da se Zigic slikao u Kezmanovom dresu? Pa ajde neka nam pokaze sliku! Nego decko lupeta gluposti... Verovatno je ljut izdao ga braca pa hoce u Zvezdu! Zvezda ce biti mnogo jaca nego na jesen a partizan slabijitako da tiula ostaje kod nas!

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

:))) Koje paljevine ima ovde to je cudo !

Ostavite se ljudi corava posla,Kacar ostaje u Voshi,a Ninkov dolazi u Partizan,ali sam zato cuo da ce dodci Georgiev da vadi situaciju u evropskoj vam Zlezdi :))

Aca_USA

pre 16 godina

Rukavina ima potencijala (brzina) ali i problema na taktickom planu u fazi odbrane. Nadam se da ce imati sportskih motiva da i po odlazku u inostransvto (potpisu ugovor) nastavi da radi na daljem usavrsavanju. U suprotnom nece se naigrati fudbala i izgubicemo perspektivnog beka.
Zelim mu sve najbolje u novoj sredini, da nastvi sa radom i sportkim napredovanjem.

Max

pre 16 godina

@mislim sta reci
Ti se decko mnogo palis na novinarske patke.Blago tebi u tvom svetu fantazije.Zaboravio si brzo protekli prelazni rok i nevidjen fijasko.Vasa realnost su ona dva polovna rumunska napadaca koji ce vam najverovatnije doci.O Kacaru mozez da sanjas kao o Fejsi I Ninkovu.Dzomba ne da Fejsu Zvezdi .Isti slucaj je sa Cukarickim koji ne da Ninkova.Onaj mnogo izvikani Ermani je za kvalitet koji poseduje vise nego preskup.Ko je lud za neafirmisanog igraca izdvojiti izmedju 1,5 do 2 miliona €.Zvezda je jednostavno izgubljen slucaj.Ova sezona je u stilu "pisi propalo"Da vam sam Ronaldinjo dodje bilo bi premalo da stignete Parni valjak.Mi imamo igru i par ekstra igraca kojih momentalno nema na trzistu.Moreira,Jovetic,Zuka,Dijara.To je nas poker asova koji donosi duplu krunu.Rukavina je odlican igrac ali po mom misljenju ne pripada grupi velicanstvenih.Partizan ne bi trebao mnogo da ceka u slucaju da klub dobije obestecenje izmedju 3-4.To bi otvorilo nove perspektive naseg kluba.
Pozdrav

gRoBaRkA

pre 16 godina

Prodaja Rukavine neminovnost

On je kapiten našeg tima, reprezentativac Srbije, naravno da bismo voleli da ostane jer se radi o kvalitetnom rešenju na poziciji desnog beka. Postoje, ipak, situacije kada je prodaja igrača način da bi klub mogao da funkcioniše – rekao je Ivan Tomić, sportski direktor crno-belih

U LETO 2000. godine Mateja Kežman je iz Partizana u PSV iz Ajndhovena prešao kao najbolji strelac prvenstva Jugoslavije. Danko Lazović je pojačao Fejnord dve godine kasnije. Trend odlazaka iz Humske u zemlju lala letos je nastavio Miralem Sulejmani ozvaničivši saradnju sa Herenvenom, a u prvim danima 2008. član crveno-belih iz Roterdama mogao bi da postane Antonio Rukavina.
Predsednik Partizana, Tomislav Karadžić najavio je u utorak da će Sekretarijat kluba u proširenom sastavu danas razmatrati detalje u vezi prelaznog roka. Prvi čovek crno-belih rekao je tada da će klub odrediti budžet za pojačanja, ali bi glavna tema sastanka trebalo da bude zvanična ponuda lidera holandskog prvenstva, Fejnorda (u sredu pretekli PSV) za Antonija Rukavinu.
- On je kapiten našeg tima, reprezentativac Srbije, naravno da bismo voleli da ostane jer se radi o kvalitetnom rešenju na poziciji desnog beka. Postoje, ipak, situacije kada je prodaja igrača način da bi klub mogao da funkcioniše. To je neminovno – rekao je juče Ivan Tomić, sportski direktor Partizana.
Pre šest meseci u tkivo crno-belih ubrizgana je finansijska injekcija odlaskom tadašnjeg kapitena Milana Smiljanića u Espanjol i mladog veziste Nikole Gulana u Fiorentinu. Bili su to najznačajniji transferi u letnjem prelaznom roku. Odlaskom Rukavine ekonomska slika kluba bi se značajno popravila.
Zbog toga je još nešto želeo da naglasi sportski direktor Parnog valjka.
- Ne radi se ovde o tome da ja, kao sportski direktor, imam interes da prodajem Rukavinu niti bi to bilo kada činio. Situacija nalaže takav potez. Možda se nešto promeni u poslednjem trenutku, nikad se ne zna – završio je Ivan Tomić.
Meteorski uspon mladog asa počeo je plasmanom Bežanije u Super ligu u leto 2006. U januaru ove godine Antonio Rukavina potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. Zatim je na Prvenstvu Evrope za mlade reprezentacije u Holandiji osvojio srebrnu medalju. Postao je standardan član seniorske selekcije Srbije a s kapitenskom trakom na ruci predvodio je crno-bele do jesenje titule. Sada je na spisku želja holandskog velikana.
- Sve se brzo izdešavalo, možda nisam ni svestan situacije, tako da ne znam kako bih reagovao da pređem u Fejnord - iskren je Antonio Rukavina.
Nasmejao se Rukavina na zapažanje da će kao fudbaler Fejnorda morati da nosi crveno-beli dres što bi ga asociralo na Crvenu zvezdu.
- Nisam stigao o tome da razmišljam… Obavestili su me da će danas raspravljati o ponudi Holanđana, videćemo šta će biti – završio je Rukavina.


Ovo pise u zurnalu

Luka

pre 16 godina

Mile

Taj decko koji je tako zreo i cist u glavi je posle derbija u kojem je Rnic nicim izazvan udario ne secam se vise koga i dobio crveni karton zasluzeno izjavio sledece:
Eto, videli ste, opet crveni karton nezasluzeno.
Jako cista glava...

whatever

pre 16 godina

Mislim da Rukavinu treba prodati.Za razliku od Jovetica koji je na sve price o odlasku u inostranstvo odmah presekao i rekao da ga samo Partizan zanima,Toniju je odlazak preko grane vec odavno u glavi.Cak je i davao i neke izjave u novinama kako ga Lola zove u Espanjol.
A drugo uz sve umece Partizanove uprave,tesko da ce obezbediti nekoliko miliona evra za pojacanja a da pri tom ne prodaju nijednog igraca koji ima neku malo vecu vrednost.Da ne ide Rukavina,verovatno bi otisao Moreira,Zuka,Dijara ili Jovetic.
Inace bih voleo da na prolece napokon sansu dobiju i ova dva crnogorca sto su dovedeni iz Zete,mada tesko pored Moreire.

jeste,jeste

pre 16 godina

Jeste Zigic je grobar,a i Vidic,ma i Stojanovic, Sabanadzovic, Belodedic, Marovic, Najdovski, Mihajlovic, Jugovic, Prosinecki, Savicevic, Binic, Pancev.U stvari svi su se oni slikali u dresu Bobeka :),t.j vi ste SAMPIONI EVROPE.JESTE,JESTE.
POZDRAV ZA B92.

Aveti proslosti

pre 16 godina

"...a sebi u 24. godini obezbediti egzistenciju, što je krajnji cilj svakog sportiste."

A ja budala mislio da je cilj sportiste osvajanje trofeja.

Sramota!!!I treba da ode.

mislim sta reci

pre 16 godina

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=21697
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=113436&datum=2007-12-27
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-27-12-2007/kacar-zvezdin
E a uprava Partizana neka razmisli zasto svi igraci koje hoce oni da dovedu zavrsavaju u pravi klub.Ovaj prvi zato sto je zvezdas,a ovaj drugi i ostali zato sto je Zvezda u bilo kom pogledu veci klub od Partizana.Toliko

da komsiji crkne krava

pre 16 godina

Neko mora da ode. Logicno je da to bude bek. Jer, ipak, to bi se najmanje odrazilo na igru. Volim Tonija, ali ako dovedu Ristu iz CG, mislim da bi se to mesto moglo dorbo zakrpiti. Decko kida.

Partizan sampion,ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Pa i Nikola Zigic je grobar,decko se slikao u Kezmanovom dresu pa kakve to veze ima !

A shto se tiche tice ovog shto kaze da je Liga Sampiona i osmina finala kupa uefa nula,shta li je onda ovo shto je Zlezda uradila ove sezone !?

Ninkov dolazi u Partizan !

Delija

pre 16 godina

Ha ha neki Delija da proda titulu iz Barija za ono sto ste vi imali od 2003-2005 ha ha! Znate sta ste imali u tom periodu jednu veliku (NULU) u pobedama u DERBIJU! Smesni ste grobari Ninkov i ako dodje kod vas treba da znate da je kao i Rukavina ZVEZDAS! Kao sto je i bivsi vas trener voleo nas... Na vasu zalost Severna Armija je najbrojnija u Srbiji!

Ne mogu da verujem

pre 16 godina

Posto neces da kazes sta ti je Ninkov onda reci ako ga stvarno dobro znas za koj klub navija? Posto sam ja trenirao sa njim u Radnickom NBG! Ja sam gobar decko je zvezdas... Zvezda ima vise para od nas i ti mozes da lupas, da je ovo ono! Sto se Rukavine tice extra igrac ali isto bivsi zvezdas... Bruka!

Marko ultra kosa

pre 16 godina

Ovo je prvi put da ostavljam komentar na grobarsku vest . Prvo misli da Rukavina i nije neki extra igrac cega su svesni i u Partizanu pa ce prvu ponudu prihvatiti bez razmisljanja. Drugo pare koje ce da popune klub pre ce popuniti dzepove menadzera i FK Bezanije .
A sto se tice pojacanja iz Cuke opet je pokusan scenario kao sa Radosavljevicem ( golman koji je bio kapiten Cukarickog) . Posto Ninkovu istice ugovor u junu vlasnik Cukarickog ga prodaje Partizanu za procenat od kasnijeg inoaranzmana a mladi fudbaler se stavlja pred svrsen cin da igra za neku sicu u Partizanu ili nece igrati nigde sledecih 6 meseci kao Radosavljevic. A na stranu to sto su obojica zakleti zvezdasi i imaju veliku zelju da zaigraju na drugoj strani Brda.

Grobarcic

pre 16 godina

i onako samo ponekad pratim nas fudbal ali ako ga budu prodali sad a ne na kraj sezone a ne osvojimo sampionat.... necu ga vise nikada gledati.

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Nemojte da lupate za Ninkova iz Cuke da ide u Zvezdu to se nece desiti necu da pricam sad da ga znam dali mi je brat dali mi je teca.Proverena informacija NINKOV DOLAZI U PARTIZAN 120% !

(Delija Kovin, 27. decembar 2007 12:16)

A ti rodjace nemoj da se javljash vishe molim te ! Sa onakvom igrom,sa onakvim rezultatima u evropi (vasoj evropi) za mene je pre ono bio cirkus (josh jedan cirkus) ali ajde da ne pricam mnogo,kako imash obraza da se javljash uopshte idi raspravljaj sa tvojim onim musavim kako cete da oterate 35 igracha koja su vam viska Partizan ti ostavi,ja se sad kladim da bi ti u tvoj tvojoj jakoj Zlezvi voleo da vidish bar 5 igraca iz ovog tima Partizana i dao bi titulu iz Barija da tvoja Zlezda bude tu gde je Partizan bio 2003 i 2005 !

OVO ZAPAMTITE ZLEZDA CE BITI TRECA U LIGI !

Balansero

pre 16 godina

Decko ima 24 godine i normalno je da ode preko kad vec moze. Malo stariji se secaju da je nekad 24 god bila magicna granica kad su igraci mogli da napuste zemlju.
Nedostajace njegovi kilometri ovom timu Partizana. Decko i zna da igra i jos trci za dvojicu. To je retkost u nasem fudbalu.

Grobar Trstenik

pre 16 godina

ocigledno se u Partizanu na levoj ruci ne nosi kapitenska traka, vec stafeta. kapiteni se menjaju brze nego u trci 4x100. pretpostavljam da je sledeci kapiten jovetic i da ce on to ostati naravno jos samo polusezonu. aj da ipak kapitensku traku daju rnicu, pa da nas on napusti u julu, a ne stevan....

Marjan

pre 16 godina

Kada je dosao iz Bezanije, nije mi bio po meri. Nisam se nadao da ce moci da pruzi ni 50% ovoga sto pruza. Antonio je jedan od najboljih igraca Partizana i Meridian Super Lige. Sta god da bude, Grobari ce ga uvek voleti. Srecno druze...

Tripilipi

pre 16 godina

"krajnji cilj svakog sprotiste - obezbjedjivanje egzistencije..."

Boze, sta sam zgrjesio u proslom zivotu da zivim sada i ovdje???

marwho

pre 16 godina

Jadno je ovo gledati kako nam mladi igraci brzo idu iz timova, a posle mi ocekujemo da nesto naprave u Evropi ! Ali ako treba da se odluci da ode sad ili na leto , za Partizan je bolje sad da napravi tim nego da ko Zvezda proda sve na leto pa se onda uigravaju celu polusezonu !

ilija

pre 16 godina

Od kluba zavisi da li ću posle samo godinu dana napustiti Humsku ili ćemo se, ipak, na leto rastati," rekao je za 'Danas' Rukavina koji se u sredu vratio sa odmora....???
ne zna covek ni sta prica vise

zorz

pre 16 godina

A zasto ga ne prodate ali dogovorite sa novim klubom da ostane do kraja sezone da iga za nas kao pozajmljen igrac...kao sto su komsije uradile sa Bisevcem

Ne mogu da verujem

pre 16 godina

Znate ko je zamena ako ode?
Milivoje Cirkovic... Lakic iz Buducnosti ne dolazi, Ninkov je blzu Zvezde. I nacuo sam da Tomic kaze imamo mi Cirkovica!?

Delija Kovin

pre 16 godina

Nikada nisam komentarisao vestu vezi sa Patlidzanom, ali sad moram...
Ovaj Rukavina, mnogo lepo zna da prica, ali prelepo. Satro ostao bi da podigne pehar, voli svoj klub... Prvo, necete ni da osvojite titulu ni ove sezone, ali nema veze... Ako klub prihvati ponudu (a sigurno da hoce, jer vi nikad ne odbijate ponude, kolike god da su male),i on odlazi 100%! A da,i ono sto voli svoj klub! Ali koji klub, onaj u kojem je ponikao, ili...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Dajte coveku da podigne taj pehar i pokusa u LS, pa ako ne uspe sta da se radi bar smo pokusali, a za egzistenciju ce se vec snaci, moze Toni da bude solidan igrac za Evropske okvire.

zorz

pre 16 godina

A zasto ga ne prodate ali dogovorite sa novim klubom da ostane do kraja sezone da iga za nas kao pozajmljen igrac...kao sto su komsije uradile sa Bisevcem

Grobar Trstenik

pre 16 godina

ocigledno se u Partizanu na levoj ruci ne nosi kapitenska traka, vec stafeta. kapiteni se menjaju brze nego u trci 4x100. pretpostavljam da je sledeci kapiten jovetic i da ce on to ostati naravno jos samo polusezonu. aj da ipak kapitensku traku daju rnicu, pa da nas on napusti u julu, a ne stevan....

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Nemojte da lupate za Ninkova iz Cuke da ide u Zvezdu to se nece desiti necu da pricam sad da ga znam dali mi je brat dali mi je teca.Proverena informacija NINKOV DOLAZI U PARTIZAN 120% !

(Delija Kovin, 27. decembar 2007 12:16)

A ti rodjace nemoj da se javljash vishe molim te ! Sa onakvom igrom,sa onakvim rezultatima u evropi (vasoj evropi) za mene je pre ono bio cirkus (josh jedan cirkus) ali ajde da ne pricam mnogo,kako imash obraza da se javljash uopshte idi raspravljaj sa tvojim onim musavim kako cete da oterate 35 igracha koja su vam viska Partizan ti ostavi,ja se sad kladim da bi ti u tvoj tvojoj jakoj Zlezvi voleo da vidish bar 5 igraca iz ovog tima Partizana i dao bi titulu iz Barija da tvoja Zlezda bude tu gde je Partizan bio 2003 i 2005 !

OVO ZAPAMTITE ZLEZDA CE BITI TRECA U LIGI !

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Dajte coveku da podigne taj pehar i pokusa u LS, pa ako ne uspe sta da se radi bar smo pokusali, a za egzistenciju ce se vec snaci, moze Toni da bude solidan igrac za Evropske okvire.

Marjan

pre 16 godina

Kada je dosao iz Bezanije, nije mi bio po meri. Nisam se nadao da ce moci da pruzi ni 50% ovoga sto pruza. Antonio je jedan od najboljih igraca Partizana i Meridian Super Lige. Sta god da bude, Grobari ce ga uvek voleti. Srecno druze...

Partizan sampion,ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Pa i Nikola Zigic je grobar,decko se slikao u Kezmanovom dresu pa kakve to veze ima !

A shto se tiche tice ovog shto kaze da je Liga Sampiona i osmina finala kupa uefa nula,shta li je onda ovo shto je Zlezda uradila ove sezone !?

Ninkov dolazi u Partizan !

Balansero

pre 16 godina

Decko ima 24 godine i normalno je da ode preko kad vec moze. Malo stariji se secaju da je nekad 24 god bila magicna granica kad su igraci mogli da napuste zemlju.
Nedostajace njegovi kilometri ovom timu Partizana. Decko i zna da igra i jos trci za dvojicu. To je retkost u nasem fudbalu.

Tripilipi

pre 16 godina

"krajnji cilj svakog sprotiste - obezbjedjivanje egzistencije..."

Boze, sta sam zgrjesio u proslom zivotu da zivim sada i ovdje???

Ne mogu da verujem

pre 16 godina

Znate ko je zamena ako ode?
Milivoje Cirkovic... Lakic iz Buducnosti ne dolazi, Ninkov je blzu Zvezde. I nacuo sam da Tomic kaze imamo mi Cirkovica!?

Delija

pre 16 godina

Ha ha neki Delija da proda titulu iz Barija za ono sto ste vi imali od 2003-2005 ha ha! Znate sta ste imali u tom periodu jednu veliku (NULU) u pobedama u DERBIJU! Smesni ste grobari Ninkov i ako dodje kod vas treba da znate da je kao i Rukavina ZVEZDAS! Kao sto je i bivsi vas trener voleo nas... Na vasu zalost Severna Armija je najbrojnija u Srbiji!

Grobarcic

pre 16 godina

i onako samo ponekad pratim nas fudbal ali ako ga budu prodali sad a ne na kraj sezone a ne osvojimo sampionat.... necu ga vise nikada gledati.

Delija Kovin

pre 16 godina

Nikada nisam komentarisao vestu vezi sa Patlidzanom, ali sad moram...
Ovaj Rukavina, mnogo lepo zna da prica, ali prelepo. Satro ostao bi da podigne pehar, voli svoj klub... Prvo, necete ni da osvojite titulu ni ove sezone, ali nema veze... Ako klub prihvati ponudu (a sigurno da hoce, jer vi nikad ne odbijate ponude, kolike god da su male),i on odlazi 100%! A da,i ono sto voli svoj klub! Ali koji klub, onaj u kojem je ponikao, ili...

marwho

pre 16 godina

Jadno je ovo gledati kako nam mladi igraci brzo idu iz timova, a posle mi ocekujemo da nesto naprave u Evropi ! Ali ako treba da se odluci da ode sad ili na leto , za Partizan je bolje sad da napravi tim nego da ko Zvezda proda sve na leto pa se onda uigravaju celu polusezonu !

Ne mogu da verujem

pre 16 godina

Posto neces da kazes sta ti je Ninkov onda reci ako ga stvarno dobro znas za koj klub navija? Posto sam ja trenirao sa njim u Radnickom NBG! Ja sam gobar decko je zvezdas... Zvezda ima vise para od nas i ti mozes da lupas, da je ovo ono! Sto se Rukavine tice extra igrac ali isto bivsi zvezdas... Bruka!

whatever

pre 16 godina

Mislim da Rukavinu treba prodati.Za razliku od Jovetica koji je na sve price o odlasku u inostranstvo odmah presekao i rekao da ga samo Partizan zanima,Toniju je odlazak preko grane vec odavno u glavi.Cak je i davao i neke izjave u novinama kako ga Lola zove u Espanjol.
A drugo uz sve umece Partizanove uprave,tesko da ce obezbediti nekoliko miliona evra za pojacanja a da pri tom ne prodaju nijednog igraca koji ima neku malo vecu vrednost.Da ne ide Rukavina,verovatno bi otisao Moreira,Zuka,Dijara ili Jovetic.
Inace bih voleo da na prolece napokon sansu dobiju i ova dva crnogorca sto su dovedeni iz Zete,mada tesko pored Moreire.

Aveti proslosti

pre 16 godina

"...a sebi u 24. godini obezbediti egzistenciju, što je krajnji cilj svakog sportiste."

A ja budala mislio da je cilj sportiste osvajanje trofeja.

Sramota!!!I treba da ode.

mislim sta reci

pre 16 godina

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=21697
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=113436&datum=2007-12-27
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-27-12-2007/kacar-zvezdin
E a uprava Partizana neka razmisli zasto svi igraci koje hoce oni da dovedu zavrsavaju u pravi klub.Ovaj prvi zato sto je zvezdas,a ovaj drugi i ostali zato sto je Zvezda u bilo kom pogledu veci klub od Partizana.Toliko

Max

pre 16 godina

@mislim sta reci
Ti se decko mnogo palis na novinarske patke.Blago tebi u tvom svetu fantazije.Zaboravio si brzo protekli prelazni rok i nevidjen fijasko.Vasa realnost su ona dva polovna rumunska napadaca koji ce vam najverovatnije doci.O Kacaru mozez da sanjas kao o Fejsi I Ninkovu.Dzomba ne da Fejsu Zvezdi .Isti slucaj je sa Cukarickim koji ne da Ninkova.Onaj mnogo izvikani Ermani je za kvalitet koji poseduje vise nego preskup.Ko je lud za neafirmisanog igraca izdvojiti izmedju 1,5 do 2 miliona €.Zvezda je jednostavno izgubljen slucaj.Ova sezona je u stilu "pisi propalo"Da vam sam Ronaldinjo dodje bilo bi premalo da stignete Parni valjak.Mi imamo igru i par ekstra igraca kojih momentalno nema na trzistu.Moreira,Jovetic,Zuka,Dijara.To je nas poker asova koji donosi duplu krunu.Rukavina je odlican igrac ali po mom misljenju ne pripada grupi velicanstvenih.Partizan ne bi trebao mnogo da ceka u slucaju da klub dobije obestecenje izmedju 3-4.To bi otvorilo nove perspektive naseg kluba.
Pozdrav

ilija

pre 16 godina

Od kluba zavisi da li ću posle samo godinu dana napustiti Humsku ili ćemo se, ipak, na leto rastati," rekao je za 'Danas' Rukavina koji se u sredu vratio sa odmora....???
ne zna covek ni sta prica vise

Marko ultra kosa

pre 16 godina

Ovo je prvi put da ostavljam komentar na grobarsku vest . Prvo misli da Rukavina i nije neki extra igrac cega su svesni i u Partizanu pa ce prvu ponudu prihvatiti bez razmisljanja. Drugo pare koje ce da popune klub pre ce popuniti dzepove menadzera i FK Bezanije .
A sto se tice pojacanja iz Cuke opet je pokusan scenario kao sa Radosavljevicem ( golman koji je bio kapiten Cukarickog) . Posto Ninkovu istice ugovor u junu vlasnik Cukarickog ga prodaje Partizanu za procenat od kasnijeg inoaranzmana a mladi fudbaler se stavlja pred svrsen cin da igra za neku sicu u Partizanu ili nece igrati nigde sledecih 6 meseci kao Radosavljevic. A na stranu to sto su obojica zakleti zvezdasi i imaju veliku zelju da zaigraju na drugoj strani Brda.

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

:))) Koje paljevine ima ovde to je cudo !

Ostavite se ljudi corava posla,Kacar ostaje u Voshi,a Ninkov dolazi u Partizan,ali sam zato cuo da ce dodci Georgiev da vadi situaciju u evropskoj vam Zlezdi :))

Aca_USA

pre 16 godina

Rukavina ima potencijala (brzina) ali i problema na taktickom planu u fazi odbrane. Nadam se da ce imati sportskih motiva da i po odlazku u inostransvto (potpisu ugovor) nastavi da radi na daljem usavrsavanju. U suprotnom nece se naigrati fudbala i izgubicemo perspektivnog beka.
Zelim mu sve najbolje u novoj sredini, da nastvi sa radom i sportkim napredovanjem.

Johny

pre 16 godina

Zvezda ce biti mnogo jaca nego na jesen a partizan slabijitako da tiula ostaje kod nas!
(Delija, 28. decembar 2007 16:11)

Kako volim ove optimisticke i neargumentovane izjave. Pa na osnovu cete vi biti bolji? Da niste doveli MEsija i Drogbu? Da nije dosao Lippi umesto 'Murinjo' Jankovica? Niti smo mi oslabili, niti ste vi ojacali. Zato, moj savet- kad prodje prelazni rok, ti lepo saberi i oduzmi sta treba i lepo reci- mi cemo biti bolji. Ovako ispadas krajnje smesan.

da komsiji crkne krava

pre 16 godina

Neko mora da ode. Logicno je da to bude bek. Jer, ipak, to bi se najmanje odrazilo na igru. Volim Tonija, ali ako dovedu Ristu iz CG, mislim da bi se to mesto moglo dorbo zakrpiti. Decko kida.

Luka

pre 16 godina

Mile

Taj decko koji je tako zreo i cist u glavi je posle derbija u kojem je Rnic nicim izazvan udario ne secam se vise koga i dobio crveni karton zasluzeno izjavio sledece:
Eto, videli ste, opet crveni karton nezasluzeno.
Jako cista glava...

jeste,jeste

pre 16 godina

Jeste Zigic je grobar,a i Vidic,ma i Stojanovic, Sabanadzovic, Belodedic, Marovic, Najdovski, Mihajlovic, Jugovic, Prosinecki, Savicevic, Binic, Pancev.U stvari svi su se oni slikali u dresu Bobeka :),t.j vi ste SAMPIONI EVROPE.JESTE,JESTE.
POZDRAV ZA B92.

gRoBaRkA

pre 16 godina

Prodaja Rukavine neminovnost

On je kapiten našeg tima, reprezentativac Srbije, naravno da bismo voleli da ostane jer se radi o kvalitetnom rešenju na poziciji desnog beka. Postoje, ipak, situacije kada je prodaja igrača način da bi klub mogao da funkcioniše – rekao je Ivan Tomić, sportski direktor crno-belih

U LETO 2000. godine Mateja Kežman je iz Partizana u PSV iz Ajndhovena prešao kao najbolji strelac prvenstva Jugoslavije. Danko Lazović je pojačao Fejnord dve godine kasnije. Trend odlazaka iz Humske u zemlju lala letos je nastavio Miralem Sulejmani ozvaničivši saradnju sa Herenvenom, a u prvim danima 2008. član crveno-belih iz Roterdama mogao bi da postane Antonio Rukavina.
Predsednik Partizana, Tomislav Karadžić najavio je u utorak da će Sekretarijat kluba u proširenom sastavu danas razmatrati detalje u vezi prelaznog roka. Prvi čovek crno-belih rekao je tada da će klub odrediti budžet za pojačanja, ali bi glavna tema sastanka trebalo da bude zvanična ponuda lidera holandskog prvenstva, Fejnorda (u sredu pretekli PSV) za Antonija Rukavinu.
- On je kapiten našeg tima, reprezentativac Srbije, naravno da bismo voleli da ostane jer se radi o kvalitetnom rešenju na poziciji desnog beka. Postoje, ipak, situacije kada je prodaja igrača način da bi klub mogao da funkcioniše. To je neminovno – rekao je juče Ivan Tomić, sportski direktor Partizana.
Pre šest meseci u tkivo crno-belih ubrizgana je finansijska injekcija odlaskom tadašnjeg kapitena Milana Smiljanića u Espanjol i mladog veziste Nikole Gulana u Fiorentinu. Bili su to najznačajniji transferi u letnjem prelaznom roku. Odlaskom Rukavine ekonomska slika kluba bi se značajno popravila.
Zbog toga je još nešto želeo da naglasi sportski direktor Parnog valjka.
- Ne radi se ovde o tome da ja, kao sportski direktor, imam interes da prodajem Rukavinu niti bi to bilo kada činio. Situacija nalaže takav potez. Možda se nešto promeni u poslednjem trenutku, nikad se ne zna – završio je Ivan Tomić.
Meteorski uspon mladog asa počeo je plasmanom Bežanije u Super ligu u leto 2006. U januaru ove godine Antonio Rukavina potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. Zatim je na Prvenstvu Evrope za mlade reprezentacije u Holandiji osvojio srebrnu medalju. Postao je standardan član seniorske selekcije Srbije a s kapitenskom trakom na ruci predvodio je crno-bele do jesenje titule. Sada je na spisku želja holandskog velikana.
- Sve se brzo izdešavalo, možda nisam ni svestan situacije, tako da ne znam kako bih reagovao da pređem u Fejnord - iskren je Antonio Rukavina.
Nasmejao se Rukavina na zapažanje da će kao fudbaler Fejnorda morati da nosi crveno-beli dres što bi ga asociralo na Crvenu zvezdu.
- Nisam stigao o tome da razmišljam… Obavestili su me da će danas raspravljati o ponudi Holanđana, videćemo šta će biti – završio je Rukavina.


Ovo pise u zurnalu

Delija

pre 16 godina

Gde je sada onaj "brat" Ninkova :) sto je rekao da Ninkov dolazi u partizan 120% . Haha jos kaze da se Zigic slikao u Kezmanovom dresu? Pa ajde neka nam pokaze sliku! Nego decko lupeta gluposti... Verovatno je ljut izdao ga braca pa hoce u Zvezdu! Zvezda ce biti mnogo jaca nego na jesen a partizan slabijitako da tiula ostaje kod nas!

mislim sta reci

pre 16 godina

Max
Ajde da vidimo sta ce od ovoga da bude istina.A ti Max ne verujes novinama nista jel da.Ne verujes da ce Ninkov doci u Zvezdu,pa nista brate ti onda gledaj i cekaj da on dodje u tvoj klub.Ko ceka doceka,ali sta?
A na kraju cemo videti koliko su novinari bili u pravu,a secam se da su ti isti novinari dovodili i zuku,moreiru,tosica (vidim pogresili su) u vas klub pa oni stvarno dodjose.Jeli i tada nisi verovao?Znam da se molis BOGU da ne dodju,samo se nemoj preterano razocarati ako stvarno stignu,zato ti dajem savet.Racunaj ko da su dosli,pa ce ti biti milije ako stvarno ne dodju.A videcemo sta ce biti na kraju.Znam sta im je na srcu.

Delija Kovin

pre 16 godina

Nikada nisam komentarisao vestu vezi sa Patlidzanom, ali sad moram...
Ovaj Rukavina, mnogo lepo zna da prica, ali prelepo. Satro ostao bi da podigne pehar, voli svoj klub... Prvo, necete ni da osvojite titulu ni ove sezone, ali nema veze... Ako klub prihvati ponudu (a sigurno da hoce, jer vi nikad ne odbijate ponude, kolike god da su male),i on odlazi 100%! A da,i ono sto voli svoj klub! Ali koji klub, onaj u kojem je ponikao, ili...

Delija

pre 16 godina

Ha ha neki Delija da proda titulu iz Barija za ono sto ste vi imali od 2003-2005 ha ha! Znate sta ste imali u tom periodu jednu veliku (NULU) u pobedama u DERBIJU! Smesni ste grobari Ninkov i ako dodje kod vas treba da znate da je kao i Rukavina ZVEZDAS! Kao sto je i bivsi vas trener voleo nas... Na vasu zalost Severna Armija je najbrojnija u Srbiji!

Ne mogu da verujem

pre 16 godina

Znate ko je zamena ako ode?
Milivoje Cirkovic... Lakic iz Buducnosti ne dolazi, Ninkov je blzu Zvezde. I nacuo sam da Tomic kaze imamo mi Cirkovica!?

Ne mogu da verujem

pre 16 godina

Posto neces da kazes sta ti je Ninkov onda reci ako ga stvarno dobro znas za koj klub navija? Posto sam ja trenirao sa njim u Radnickom NBG! Ja sam gobar decko je zvezdas... Zvezda ima vise para od nas i ti mozes da lupas, da je ovo ono! Sto se Rukavine tice extra igrac ali isto bivsi zvezdas... Bruka!

zorz

pre 16 godina

A zasto ga ne prodate ali dogovorite sa novim klubom da ostane do kraja sezone da iga za nas kao pozajmljen igrac...kao sto su komsije uradile sa Bisevcem

Marko ultra kosa

pre 16 godina

Ovo je prvi put da ostavljam komentar na grobarsku vest . Prvo misli da Rukavina i nije neki extra igrac cega su svesni i u Partizanu pa ce prvu ponudu prihvatiti bez razmisljanja. Drugo pare koje ce da popune klub pre ce popuniti dzepove menadzera i FK Bezanije .
A sto se tice pojacanja iz Cuke opet je pokusan scenario kao sa Radosavljevicem ( golman koji je bio kapiten Cukarickog) . Posto Ninkovu istice ugovor u junu vlasnik Cukarickog ga prodaje Partizanu za procenat od kasnijeg inoaranzmana a mladi fudbaler se stavlja pred svrsen cin da igra za neku sicu u Partizanu ili nece igrati nigde sledecih 6 meseci kao Radosavljevic. A na stranu to sto su obojica zakleti zvezdasi i imaju veliku zelju da zaigraju na drugoj strani Brda.

ilija

pre 16 godina

Od kluba zavisi da li ću posle samo godinu dana napustiti Humsku ili ćemo se, ipak, na leto rastati," rekao je za 'Danas' Rukavina koji se u sredu vratio sa odmora....???
ne zna covek ni sta prica vise

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Nemojte da lupate za Ninkova iz Cuke da ide u Zvezdu to se nece desiti necu da pricam sad da ga znam dali mi je brat dali mi je teca.Proverena informacija NINKOV DOLAZI U PARTIZAN 120% !

(Delija Kovin, 27. decembar 2007 12:16)

A ti rodjace nemoj da se javljash vishe molim te ! Sa onakvom igrom,sa onakvim rezultatima u evropi (vasoj evropi) za mene je pre ono bio cirkus (josh jedan cirkus) ali ajde da ne pricam mnogo,kako imash obraza da se javljash uopshte idi raspravljaj sa tvojim onim musavim kako cete da oterate 35 igracha koja su vam viska Partizan ti ostavi,ja se sad kladim da bi ti u tvoj tvojoj jakoj Zlezvi voleo da vidish bar 5 igraca iz ovog tima Partizana i dao bi titulu iz Barija da tvoja Zlezda bude tu gde je Partizan bio 2003 i 2005 !

OVO ZAPAMTITE ZLEZDA CE BITI TRECA U LIGI !

Partizan sampion,ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Pa i Nikola Zigic je grobar,decko se slikao u Kezmanovom dresu pa kakve to veze ima !

A shto se tiche tice ovog shto kaze da je Liga Sampiona i osmina finala kupa uefa nula,shta li je onda ovo shto je Zlezda uradila ove sezone !?

Ninkov dolazi u Partizan !

mislim sta reci

pre 16 godina

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=21697
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=113436&datum=2007-12-27
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-27-12-2007/kacar-zvezdin
E a uprava Partizana neka razmisli zasto svi igraci koje hoce oni da dovedu zavrsavaju u pravi klub.Ovaj prvi zato sto je zvezdas,a ovaj drugi i ostali zato sto je Zvezda u bilo kom pogledu veci klub od Partizana.Toliko

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Dajte coveku da podigne taj pehar i pokusa u LS, pa ako ne uspe sta da se radi bar smo pokusali, a za egzistenciju ce se vec snaci, moze Toni da bude solidan igrac za Evropske okvire.

Tripilipi

pre 16 godina

"krajnji cilj svakog sprotiste - obezbjedjivanje egzistencije..."

Boze, sta sam zgrjesio u proslom zivotu da zivim sada i ovdje???

Luka

pre 16 godina

Mile

Taj decko koji je tako zreo i cist u glavi je posle derbija u kojem je Rnic nicim izazvan udario ne secam se vise koga i dobio crveni karton zasluzeno izjavio sledece:
Eto, videli ste, opet crveni karton nezasluzeno.
Jako cista glava...

Delija

pre 16 godina

Gde je sada onaj "brat" Ninkova :) sto je rekao da Ninkov dolazi u partizan 120% . Haha jos kaze da se Zigic slikao u Kezmanovom dresu? Pa ajde neka nam pokaze sliku! Nego decko lupeta gluposti... Verovatno je ljut izdao ga braca pa hoce u Zvezdu! Zvezda ce biti mnogo jaca nego na jesen a partizan slabijitako da tiula ostaje kod nas!

Grobarcic

pre 16 godina

i onako samo ponekad pratim nas fudbal ali ako ga budu prodali sad a ne na kraj sezone a ne osvojimo sampionat.... necu ga vise nikada gledati.

jeste,jeste

pre 16 godina

Jeste Zigic je grobar,a i Vidic,ma i Stojanovic, Sabanadzovic, Belodedic, Marovic, Najdovski, Mihajlovic, Jugovic, Prosinecki, Savicevic, Binic, Pancev.U stvari svi su se oni slikali u dresu Bobeka :),t.j vi ste SAMPIONI EVROPE.JESTE,JESTE.
POZDRAV ZA B92.

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

:))) Koje paljevine ima ovde to je cudo !

Ostavite se ljudi corava posla,Kacar ostaje u Voshi,a Ninkov dolazi u Partizan,ali sam zato cuo da ce dodci Georgiev da vadi situaciju u evropskoj vam Zlezdi :))

Johny

pre 16 godina

Zvezda ce biti mnogo jaca nego na jesen a partizan slabijitako da tiula ostaje kod nas!
(Delija, 28. decembar 2007 16:11)

Kako volim ove optimisticke i neargumentovane izjave. Pa na osnovu cete vi biti bolji? Da niste doveli MEsija i Drogbu? Da nije dosao Lippi umesto 'Murinjo' Jankovica? Niti smo mi oslabili, niti ste vi ojacali. Zato, moj savet- kad prodje prelazni rok, ti lepo saberi i oduzmi sta treba i lepo reci- mi cemo biti bolji. Ovako ispadas krajnje smesan.

marwho

pre 16 godina

Jadno je ovo gledati kako nam mladi igraci brzo idu iz timova, a posle mi ocekujemo da nesto naprave u Evropi ! Ali ako treba da se odluci da ode sad ili na leto , za Partizan je bolje sad da napravi tim nego da ko Zvezda proda sve na leto pa se onda uigravaju celu polusezonu !

Marjan

pre 16 godina

Kada je dosao iz Bezanije, nije mi bio po meri. Nisam se nadao da ce moci da pruzi ni 50% ovoga sto pruza. Antonio je jedan od najboljih igraca Partizana i Meridian Super Lige. Sta god da bude, Grobari ce ga uvek voleti. Srecno druze...

Grobar Trstenik

pre 16 godina

ocigledno se u Partizanu na levoj ruci ne nosi kapitenska traka, vec stafeta. kapiteni se menjaju brze nego u trci 4x100. pretpostavljam da je sledeci kapiten jovetic i da ce on to ostati naravno jos samo polusezonu. aj da ipak kapitensku traku daju rnicu, pa da nas on napusti u julu, a ne stevan....

Balansero

pre 16 godina

Decko ima 24 godine i normalno je da ode preko kad vec moze. Malo stariji se secaju da je nekad 24 god bila magicna granica kad su igraci mogli da napuste zemlju.
Nedostajace njegovi kilometri ovom timu Partizana. Decko i zna da igra i jos trci za dvojicu. To je retkost u nasem fudbalu.

da komsiji crkne krava

pre 16 godina

Neko mora da ode. Logicno je da to bude bek. Jer, ipak, to bi se najmanje odrazilo na igru. Volim Tonija, ali ako dovedu Ristu iz CG, mislim da bi se to mesto moglo dorbo zakrpiti. Decko kida.

Aveti proslosti

pre 16 godina

"...a sebi u 24. godini obezbediti egzistenciju, što je krajnji cilj svakog sportiste."

A ja budala mislio da je cilj sportiste osvajanje trofeja.

Sramota!!!I treba da ode.

whatever

pre 16 godina

Mislim da Rukavinu treba prodati.Za razliku od Jovetica koji je na sve price o odlasku u inostranstvo odmah presekao i rekao da ga samo Partizan zanima,Toniju je odlazak preko grane vec odavno u glavi.Cak je i davao i neke izjave u novinama kako ga Lola zove u Espanjol.
A drugo uz sve umece Partizanove uprave,tesko da ce obezbediti nekoliko miliona evra za pojacanja a da pri tom ne prodaju nijednog igraca koji ima neku malo vecu vrednost.Da ne ide Rukavina,verovatno bi otisao Moreira,Zuka,Dijara ili Jovetic.
Inace bih voleo da na prolece napokon sansu dobiju i ova dva crnogorca sto su dovedeni iz Zete,mada tesko pored Moreire.

gRoBaRkA

pre 16 godina

Prodaja Rukavine neminovnost

On je kapiten našeg tima, reprezentativac Srbije, naravno da bismo voleli da ostane jer se radi o kvalitetnom rešenju na poziciji desnog beka. Postoje, ipak, situacije kada je prodaja igrača način da bi klub mogao da funkcioniše – rekao je Ivan Tomić, sportski direktor crno-belih

U LETO 2000. godine Mateja Kežman je iz Partizana u PSV iz Ajndhovena prešao kao najbolji strelac prvenstva Jugoslavije. Danko Lazović je pojačao Fejnord dve godine kasnije. Trend odlazaka iz Humske u zemlju lala letos je nastavio Miralem Sulejmani ozvaničivši saradnju sa Herenvenom, a u prvim danima 2008. član crveno-belih iz Roterdama mogao bi da postane Antonio Rukavina.
Predsednik Partizana, Tomislav Karadžić najavio je u utorak da će Sekretarijat kluba u proširenom sastavu danas razmatrati detalje u vezi prelaznog roka. Prvi čovek crno-belih rekao je tada da će klub odrediti budžet za pojačanja, ali bi glavna tema sastanka trebalo da bude zvanična ponuda lidera holandskog prvenstva, Fejnorda (u sredu pretekli PSV) za Antonija Rukavinu.
- On je kapiten našeg tima, reprezentativac Srbije, naravno da bismo voleli da ostane jer se radi o kvalitetnom rešenju na poziciji desnog beka. Postoje, ipak, situacije kada je prodaja igrača način da bi klub mogao da funkcioniše. To je neminovno – rekao je juče Ivan Tomić, sportski direktor Partizana.
Pre šest meseci u tkivo crno-belih ubrizgana je finansijska injekcija odlaskom tadašnjeg kapitena Milana Smiljanića u Espanjol i mladog veziste Nikole Gulana u Fiorentinu. Bili su to najznačajniji transferi u letnjem prelaznom roku. Odlaskom Rukavine ekonomska slika kluba bi se značajno popravila.
Zbog toga je još nešto želeo da naglasi sportski direktor Parnog valjka.
- Ne radi se ovde o tome da ja, kao sportski direktor, imam interes da prodajem Rukavinu niti bi to bilo kada činio. Situacija nalaže takav potez. Možda se nešto promeni u poslednjem trenutku, nikad se ne zna – završio je Ivan Tomić.
Meteorski uspon mladog asa počeo je plasmanom Bežanije u Super ligu u leto 2006. U januaru ove godine Antonio Rukavina potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. Zatim je na Prvenstvu Evrope za mlade reprezentacije u Holandiji osvojio srebrnu medalju. Postao je standardan član seniorske selekcije Srbije a s kapitenskom trakom na ruci predvodio je crno-bele do jesenje titule. Sada je na spisku želja holandskog velikana.
- Sve se brzo izdešavalo, možda nisam ni svestan situacije, tako da ne znam kako bih reagovao da pređem u Fejnord - iskren je Antonio Rukavina.
Nasmejao se Rukavina na zapažanje da će kao fudbaler Fejnorda morati da nosi crveno-beli dres što bi ga asociralo na Crvenu zvezdu.
- Nisam stigao o tome da razmišljam… Obavestili su me da će danas raspravljati o ponudi Holanđana, videćemo šta će biti – završio je Rukavina.


Ovo pise u zurnalu

Max

pre 16 godina

@mislim sta reci
Ti se decko mnogo palis na novinarske patke.Blago tebi u tvom svetu fantazije.Zaboravio si brzo protekli prelazni rok i nevidjen fijasko.Vasa realnost su ona dva polovna rumunska napadaca koji ce vam najverovatnije doci.O Kacaru mozez da sanjas kao o Fejsi I Ninkovu.Dzomba ne da Fejsu Zvezdi .Isti slucaj je sa Cukarickim koji ne da Ninkova.Onaj mnogo izvikani Ermani je za kvalitet koji poseduje vise nego preskup.Ko je lud za neafirmisanog igraca izdvojiti izmedju 1,5 do 2 miliona €.Zvezda je jednostavno izgubljen slucaj.Ova sezona je u stilu "pisi propalo"Da vam sam Ronaldinjo dodje bilo bi premalo da stignete Parni valjak.Mi imamo igru i par ekstra igraca kojih momentalno nema na trzistu.Moreira,Jovetic,Zuka,Dijara.To je nas poker asova koji donosi duplu krunu.Rukavina je odlican igrac ali po mom misljenju ne pripada grupi velicanstvenih.Partizan ne bi trebao mnogo da ceka u slucaju da klub dobije obestecenje izmedju 3-4.To bi otvorilo nove perspektive naseg kluba.
Pozdrav

Aca_USA

pre 16 godina

Rukavina ima potencijala (brzina) ali i problema na taktickom planu u fazi odbrane. Nadam se da ce imati sportskih motiva da i po odlazku u inostransvto (potpisu ugovor) nastavi da radi na daljem usavrsavanju. U suprotnom nece se naigrati fudbala i izgubicemo perspektivnog beka.
Zelim mu sve najbolje u novoj sredini, da nastvi sa radom i sportkim napredovanjem.

mislim sta reci

pre 16 godina

Max
Ajde da vidimo sta ce od ovoga da bude istina.A ti Max ne verujes novinama nista jel da.Ne verujes da ce Ninkov doci u Zvezdu,pa nista brate ti onda gledaj i cekaj da on dodje u tvoj klub.Ko ceka doceka,ali sta?
A na kraju cemo videti koliko su novinari bili u pravu,a secam se da su ti isti novinari dovodili i zuku,moreiru,tosica (vidim pogresili su) u vas klub pa oni stvarno dodjose.Jeli i tada nisi verovao?Znam da se molis BOGU da ne dodju,samo se nemoj preterano razocarati ako stvarno stignu,zato ti dajem savet.Racunaj ko da su dosli,pa ce ti biti milije ako stvarno ne dodju.A videcemo sta ce biti na kraju.Znam sta im je na srcu.