Fudbal 80

Nedelja, 19.08.2007.

16:31

Siti slavio u gradskom derbiju

Siti slavio u gradskom derbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Jovana

pre 16 godina

Uuuu bas ste se napalili!pa mi se malo zezamo,ovo-ono,a kad se vrati moj Ronaldo i Runi na teren,nama vise zezanja,pravac ka vrhu tabele!Jedan poraz manje-vise,nije ni prvi ni poslednji...Idemo dalje,samo hrabro!mi cekamo utakmice sa Celsijem,arsenalom i Liverpulom,pa da se dokazemo!MANCHESTER UNITED 4EVER=)

k3NgUr Bg

pre 16 godina

Ne mogu da verujem! ! ! Za Manchester United navijam od kada znam za sebe. Ovaj tevez je retard. Sada je gotovo nema sanse da osvoje premijer ligu,samo da ne bude prvi onaj glupi Celzi. ZVEZDA - MANCHESTER UNITED ! ! ! ! !

Obozavateljka Manchester Uniteda

pre 16 godina

Manchester United je osvajao Ligu Sampiona dva puta 1967/1968 i 1998/1999- te sezone je osvijio triplu krunu!!!!GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!

Matt Le Tissier

pre 16 godina

@58. dragan - Čelsi

Kome li može da bude uzor (pardon idol?!?) neko ko ne zna ni da se početno slovo svog imena uvek piše VELIKO. Dakle ``Dragane``, najpre nauči da se potpišeš, a zatim deli drugima savete o smeni trenera. Inače, Ferguson je za 20 godina učinio toliko za United da je njegova pozicija na klupi zabetonirana, sve i da se desi da Manchester nekim čudom ispadne iz lige. Dakle, ne lupaj više gluposti, MOLIM TE.

zlaja

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da pljujete po Nemanji,ja sam mlad ali se ne secam da smo imali igraca u tako velikom klubu i to standardnog,a MU posebno gotovim zbog najvece tragedije koja se dogodila u fudbalu,a dosla je posle tekme sa Zvezdom.

Stef_Čelzi 001

pre 16 godina

Ako ovako treba da igra šampion premijer lige,onda sam ja Žoze Murinjo lično,ali dobro bar će United služiti ostalim klubovima za popravljanje gol razlike,a moćni Plavci će u velikom stilu da osvoje titulu.

Go Chelsea!!!

Francetić

pre 16 godina

Mora se priznat da je Manchester City imao puno sreće, Čorluka je solidno odigrao za City al realno je bilo da United izvuče barem bod.Srpski reprezentativac Nemanja Vidić je sjajan obrambeni igrač.Mislim da će reprezentacija Srbije s njim imati sigurnu obranu jer izastankom na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj se vidjelo koliko je obrana propusna bez njega.Uz to ima i odlične napadače kvalitete posebice igru glavom.Stvarno odličan igrač.Puno sreće i njemu i našem Čorluki u Premiershipu.Pozdrav iz Hrvatske!!!

Katalonec_SK

pre 16 godina

tolko od man utd!!nema gi C.ronaldo,i Vejn Runi i odma padaju!Ovom ekipom zavisi od ovim dva igracem,a chelsea ponovo vratiti titulu u londonu!

Stevan_Pejic

pre 16 godina

"The Premier League is very important to us but I think we're all looking forward to the Champions League and I think we now have the squad to win both."

- Nemanja Vidic

Meni je ovo dovoljno !!!

REFIK SABANadzaovic

pre 16 godina

Vidite svi kolike su neznalice ovi sto se zovu "fudbaleri" Zlezde i to CRVENE.Levadija/E takav je rupa i Nemanja Vidic.Gdje taj zaigra taj tim mora propasti.Ovi sto "ljube" crvene djavole su sve ti zlezdasi.Za njih je Celzi,Liverpul gigant a o Relau da ne govorim.MU ove godine sleduje sredina tabele.

Blue

pre 16 godina

@ obozavateljka Mancester United-a

u pravu si,velicina kluba se gleda po istoriji,trofejima,tradiciji...e ajde mi onda kazi (bez gledanja u Wikipediju) koliko puta i koje godine je tvoj Man. Utd. bio prvak Evrope.to bi valjda trebalo da znas,posto su trofeji bitni a ti si pravi navijac Mancestera.a i bas me zanima da li zenski navijaci znaju takve stvari...
Go Chelsea!

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

Zvezda91(br.38) A ko je ovde rekao da VOLI pet klubova.Ja sam simpatizer Juventusa,Valensije,Liverpula i Verdera.Pa necu valjda kad igraju Valensija-Real(M) da navijam za Zvezdu.

Obozavateljka Manchester Uniteda

pre 16 godina

Za komentar 46!
Ne mogu da verujem kako mozes da pises te gluposti!Fudbaleri Chelsea mogu samo da sanjaju uspehe koje su postigli fudbaleri Manchester Uniteda!Chelsea je samo jedan prosecan klub,jer se velicina gleda po istoriji i uspesima a ne po ulozenim parama ruskih TAJKUNA!!!

Marko

pre 16 godina

Ne razumem ljude ovde uopste. Pa ovakvim rezultatima treba svi da se radujemo jer ovo samo dokazuje da je Premijer liga trenutno najjaca, postala je neizvesna, ne bore se dva tima za titulu kao kod nas, pa 'oce l' Zvezda, 'oce l' Patlidzan biti prvak. U Srbiji je maltene smesno navijati za neki drugi tim, mnogo je logicnije navijati, sada i za Siti...eee, tuge nevidjene...

Dr Separator

pre 16 godina

@Red_Devil
LOL!Znaci ne verujem, navijaci Manchestera da se bune zbog nepostojeceg penala! Pa vi ste prosle sezone imali 10-12 takvih! E sta sve necu procitati u ovim komentarima

Dejan

pre 16 godina

Jako los start mancestera,doduse u ova tri kola Mancester nema ni dovoljno srece ali i to ce se okrenuti.Ja sam ubedjen da ce Mancester odbranitti titulu.
GLORY GLORY GLORY MAN UNITED

Red_Devil_MUFC

pre 16 godina

Jedan sam od najvecih fanova Manchester Uniteda i volim taj klub do fanatizma! Zavoleo sam ih zbog stila igre koji furaju, zbog bogate istorije i shmeka koji oni imaju u odnosu na druge klubove! Tako je vec godinama, ali u poslednje vreme mi smetaju neke stvari koje su evidentne u njihovoj igri! Ferguson unazad godinama fura neku glupu postavku igre 4-5-1 sa samo jednim napadacem, koji jadan ne moze sam da se bori sa brdom defanzivaca koji svaki klub izvede na teren protiv Manchestera! Manchester je klub koji uvek igra na gol vise, ali sa jednim napadacem to je nemoguce! Pre par sezona su sve punili kisom golova dok su u paru bili Cole i Yorke, ali u poslednje vreme se sve svodi na jednog spica! Nije ni cuo sto su cesto povredjeni, posto svaki mec vode zestoku borbu! Druga vrlo bitna manjkavost ekipe je talentovano glupi i beskorisni Wes Brown! Takva cepanica od nazovi fudbalera ne moze da igra u nekoj amaterskoj ekipi, posto redovnih 10 losih pasova, 10 losih prijema i 10 losih procena po mecu mu ne daju mesto ni na tribinama Old Traforda, a kamoli u prvoj postavi! Pa da je ao bubreg Fergusonu, ne bih ga pustio da bude smetalo u ekipi koja mora da gazi! A on covek u poslednje vreme kreira igru po desnom boku! UZAS sa tendencijom katastrofe! Zbog toga ja i dalje volim i dalje cu voleti crvene djavole, i kad nam ne ide i kad redjamo nove pobede i nove uspehe! A ne kao Celzi, sa kriminalnih penala protiv jednog Liverpula, jedinog kluba u Engleskoj koji pored Manchestera ima dusu!!!

Slobodan

pre 16 godina

Velika bruka za proslogodisnjeg sampiona koji iz tri kola nema ni jednu pobjedu.Ako ovako nastave borice se za opstanak.Sa takvim timom ovakvi rezultati.BRUKA

Strahinja

pre 16 godina

Ocekivao sam da ce kad tad morati da krene losa serija, ali ne ovako rano.
Cekao sam da vidim kako ce da postupe neki navodni navijaci ManUtd-a i obistinilo se,retko ko pored mene navija stvarno za ManUtd,sada se kao svi prave ludi i navijaju za ManCity ili Chelsea.Treba podrzavati klub i kada je najteze,a retko ko to radi u Srbiji.
Pozdrav za sve prave,odane navijace ManUtd!!!
Glory Glory ManUnited

Only you ManU

pre 16 godina

Obratio bih se pre svega ovim kompleksasima:
STA SE LOZITE?!?
Manchester United ce ionako osvojiti jos jednu titulu prvaka sto objektivno i zasluzuje. Ima jos dosta da se igra,a kvalitet ce doci do izrazaja. Ostali nemaju sanse.

VuLe

pre 16 godina

Terza MCFC
Videcemo tvoj City za jedno deset kola koji ce biti.Tek je trece kolo pa jos ima 35 kola a ti vec mislis da ce oni da osvoje titulu,iako su pobedili Mancester

MIKI

pre 16 godina

Pa smatram da je ova samo jedan lagani pocetak Man Utd i da ce posle utakmicom t.e smatrajuci i to utakmicu sa Totenhem videce te svi kako kaznena ekspedicaja sa Old Traford kako kaznuje greske ostalim rivalima,a da ne pricamo u njihovim sjajnim akcijama ali nazalost prvih 3kola nemamo bas srecu.Mora igrati jedan visoki spic ili tacno receno snazni u vozdusnim duelima kako to je Saha pa tad da mu spusta lopte na Tevez tad ce biti stvarno bolje vako Tevez ne moze sam.

Poet

pre 16 godina

United pada, pada, pada
na veliku bruku svoga grada,
dok su još tri boda propala,
meni se tekma jako dopala,
dok je Ronaldo s crvenim sedeo na klupi,
Alex Ferguson se po glavi lupi,
i shvati, da njegov Rooney jako pati,
a moćni Chelsea svakog besno mlati,
u želji za trofejem, nema milosti,
United Chelseaju kaže: "Vaš je trofej, Visosti!"

fan Mancestera iz Sokobanje

pre 16 godina

MU se samo zagreva,isprobava svoja pojacanja.Bi ce najbolji kao 1999 mozda cak i bolji.Tevez se takodje zagreva jer kada dodju Ronaldo i Runi bice nezaustavljiva trojka.Nek se cuvaju Celzi,Liverpul,Arsenal kao i MC koji je krenu da se mesa sa najboljima mada ce na kraju svatiti da jos treba da se pojacaju.Nadam se da ce MC bar sledece godine u kupu UEFA.Napred Junajted!!!

rs

pre 16 godina

manchester je u sve 3 utakmice daleko duplo bio bolji od protivnika, ali kad nece u go nece, nebojtese kad jednom krene machina ona se ne gasi, tek je 3 kolo

Hewitt

pre 16 godina

Ja sam rekao do nove godine prvenstvo ce da bude reseno! Chelsea prvak, Liverpool drugi, a vi manchesterovci se jurite sa city-em, newcastlom, tottenhamom, arsenalom... i drugima za 4 mesto...
GO BLUES!!!

Baca

pre 16 godina

Corluka ja rumunsko prezime. Sasvim je solidno odigrao danas.Ako vec ne igra za Hrvatsku reprezentaciju, trebao bi Piturca da ga pozove, i isproba pozadi u tandemu sa Chivu-om Controm i Goianom.

Robbie

pre 16 godina

@Zoran
Pa sto se nama zalis? Menjaj. Mozes da promenis i navijas za Partizan, jer Zvezda trenutno igra ocajan fudbal. Nece niko da te dira...

Радомир

pre 16 godina

Обожаватељко, научи прво како се пише име клуба који обожаваш па се врати овамо.

Нема Јунајтед среће, али биће боље. Сити играо бункер, једини озбиљан шут на гол им је донео победу.

Glory

Aleks

pre 16 godina

Pozdrav svima!
Iskreno cudi me da klub takvog renomea i bogatstva moze sebi da dopusti da ima samo 3 kvalitetna napadaca (Runi, Saha i, od skoro, Tevez) a da pri tome ni jedan nije klasican razbijac, sidras. Fali im Rud ali... Tek je trece kolo... Ima vremena.

Zvezda91

pre 16 godina

Jos jednom pitanje za sve koji vole viseod jednog kluba.

ZAR VI MISLITE DA JE TO OK.
SAMO SE JEDAN KLUB VOLI, PA SE VEC JEDNOM ODLUCITE ZA NASEG ILI STRANOG A NE POJEDAN IZ SVAKE LIGE.

SAMO ZVEZDA

nemanja Manchester City

pre 16 godina

E znaci ja pricam juce ceo dan da nema dvojke na ovom mecu svi mi se smeju pa manchester city ima najbolju ekipu u njihovoj istoriji sad pa nema sanse da se ne kvalifikuju za evropu ove godine onaj ricards je za reprezantaciju engleske stvoren...a i igrace decko zasluzio je....ostatak ekipe extra odigrano danas ....giovani majstor i to je to....pao je man utd....idemo dalje....EVROPA ZA MAN CITY....

miss ronaldo

pre 16 godina

Ne znam sta da kazem-imaju igru,ali ne i srecu-lopta nece u go!celzi 1-1!Podsjecaju me na Real-kada ne mogu da dobiju-sudija svira penal-i sve se mijenja!Ali razlika je sto Real kasnije da go,a celzi ne!!!
Vidic je prica za sebe,nikad mi nije bio simpatican!Prosle sezone je bio kriv(sigurno) za jedno 5-6 golova,vidim da je i ove sezone tako poceo!Svaka cast Nemanja!(kad ne mozes svojima,pomozi drugima)POZZ ZA SVE NAVIJACE MAN UTD-a

box

pre 16 godina

Igra Junajteda i vise nego dobra al nema gola. Mislim da ce neki tim u narednom mecu da nadrlja na Old Trafordu jer ovi promasaji ce se sigurno vratiti i to verovatno nekom goleadom.

Terza MCFC

pre 16 godina

Zahvaljujem svima koji su podrzali komentar kada sam rekao da ce City i posle derbija ostati jedini klub koji nije primio ni jedan gol, a da ce povecati broj datih!

Sad ce navijaci United-a poceti da se izvlace kako su igrali bez Ronalda i Rooneya... DZABE vam i oni jer ne mozete tek tako doci u grad i uzeti bodove!
Vratite se na selo!!!

Zanima me sta ce reci oni koji su rekli da City-u ne vrede silna pojacanja i da ce se svakako boriti za opstanak.

A sledeci klub koji je na redu da bude oderan je Arsenal!
NAPRED CITY!!!

Zvezdasampionsveta

pre 16 godina

Zar je moguce da vi nemate samo jedan klub koji volite?
Ili ste navijaci koji navijate za Zvezdu, Lacio, Mancester Junajted, Bajern itd itd.

PRAVI NAVIJAC VOLI SAMO JEDAN KLUB, E AKO NEVOLITE NIJEDAN SRPSKI ONDA JE OK, AKO MISLITE DA JE UREDU NAVIJATI ZA ZVEZDU SUBOTOM, UTORKOM ZA LIVERPUL A CETVRTKOM ZA MILANO ONDA NISTE NAVIJACI

PS Cestitke najboljem treneru na svetu na pobedi u derbiju, ali sta me ustvari briga jer jedna je ZVEZDA

Netzza

pre 16 godina

E ovi Chelskievci bolje da cute, tek je trece kolo (Setite se sta je bilo na kraju poslednje sezone u kojo je United poceo u prva 3 meca Premiershipa bez pobede.. cisto da vas informishem, to je sezona 98/99 :D

A neshto se niste naigrali protiv Pulovaca, videcemo, duga sezona, a tek ocekujem da se United uigra.

BataDekky

pre 16 godina

Polako ljudi, kud ste navrli???
Slažem se da Manchester United nije ovu sezonu počeo prema očekivanjima, ali ljudi shvatite da nije Meridijan Super Liga u pitanju, pa da zaostatak od 7 bodova na startu bude - nenadoknadiv. Još je 105 bodova u opticaju, a u ovako kvalitetnoj ligi, teško je očekivati da će šampion na kraju skupiti više od 90.
Dakle, ne otpisujte, posle samo 3 kola nikoga, posebno nemojte to da činite sa Man.United-om. Jer, ako neko zna kako se osvajaju titule u Engleskoj, onda je to, sasvim sigurno, Sir. Alex Ferguson. A sezona jeste počela neočekivano loše, što zbog povreda i suspenzija, što zbog nedostatka sportske sreće. Medjutim, ne može se reći da Manchester nema igru, i da zasluženo gubi bodove, već je nastupila kriza rezultata i to najviše zbog neefikasnosti. Dakle, biće bolje, vremena i prilika za popravni ima na pretek, kvalitet tima je neosporan, tako da verujem da titula ostaje na Old Trafford-u.
Pozdrav za sve navijače Mančester United-a.

Obozavateljka Manchester Yniteda

pre 16 godina

Stvarno ne znam sta da kazem!Nece lopta u gol nikako!Nisu igrali bas najbolje a onaj Tevez promasuje bas sve.Ovo danas je jos jedan dokaz da je najboljem klubu na svetu hitno potreban dobar napadac!Prodaja Smitha je bila greska!Ovo je samo jedna kriza koja ce,nadam se, uskoro biti prebrodena!GLORY GLORY MANCHESTER YNITED!!!!!!!

Terza MCFC

pre 16 godina

@ Ivan Liverpool

Hvala na cestitkama! Gledam bas sad kako je sviran NEPOSTOJECI penal za Chelsea!

@ VuLe

Kako te nije sramota da kazes da nemaju pojma, a prvi su na tabeli?

@ Cika Fowler

Ma dosta je i ovo... Cisto zbog Vidica, ipak je nas covek :)

@ johnny

Daren Huckerby je bio igrac zbog kojeg sam poceo da navijam za City, jos dok je Kevin Kigen bio trener.
Pa sta i ako je neko tek sad poceo da navija? Bolje i da sad pocnu da navijaju za City, nego da navijaju za bedni United!


AL SMO IH ODRALI!!!

Zoran

pre 16 godina

A sto ne bilo komentara u cast u korist 'gradjanja'.Ako smo u nasoj ligi vezani za po neki klub, ne vidim razlog da celog zivota navijam za isti strani klub.Fudbal gledamo zbog licnog uzivanja i blisko mi je da navijam za neki TIM koji igra po mom ukusu, a ne za neki KLUB. Uostalom svedoci smo da citava armija zvezdinih navijaca ide za igracima zvezde, pa smo tako imali nebrojeno fanova Lacija, a sada isti ti navijaju za Inter.Sta je lose u tome? Ja sam nekada bio velik fan MU, Reala i sl. a sada volim da gledam nek druge timove, koji igraju fudbal po mom ukusu, pa mozda tako na red dodje i City.

Dr Separator

pre 16 godina

'Kaznena expedicija' sa Old Trafforda jos uvek nikoga nije kaznila :DDD
LOL! A najjaci je chicha Alex koji je toliko izlapeo da halucinira! :D
LOL!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Kladio sam se na Man.City, Liverpool i Wolverhampton. Ceka se jos Liverpool i bice parica. Nego ovo sa Unitedom postaje ozbiljno. Svaka cast na borbenosti i sansama ali od toga nema mnogo koristi. Sve cestitke navijacima Manchester
Citiya. Znam kako se radujete ovome. Bravo.

VuLe

pre 16 godina

Kako ovaj City ima srece likovi pojma nemaju pogotovo onaj Corluka,samo da se vrati Ronaldo,treba Ferguson da kupi jos jednog napadaca posto kako vidim Tevez se bas ispromasivao,mora sa njim da igra jos neko ne moze on sam u napad.

Jim

pre 16 godina

Velika greska Fergusona je sto je izveo Nanija. Inace, ManUtd ima igracki najkvalitetniji tim na svetu. Svaka cast igracima City-a.

Vest_Hem delija

pre 16 godina

u braco , pa vama ni vas djavolcic tevez nije pomogo a dobro ste se nahvalili mislim da ce vas vest hem i bez teveza pocepati! :)

Mica Richards

pre 16 godina

Potpuno nerealne kvote na ovu tekmu, 1,8 na Unt. smesno...
Mancester u borbi za 3 i 4 mesto ove sezone... Od Cityja ocekujem 2 mesto...
http://s1.gladiatus.ba/game/c.php?uid=18719

Red Devils

pre 16 godina

kao i uvek, ManUtd ide i ove sezone u Champions League, City tavori u sredini. tim koji ne napravi ni jednu sansu i brani se 90 minuta, iz dva suta na gol ostvari pobedu, nije za bolje.

johnny

pre 16 godina

nadam se da nece biti komentara tipa "odrali smo ih" "manchester city u srcu" itd jer je do juce covek na prste mogao da nabroji sve simpatizere gradjana u Srbiji! Mada kad vidim kako prolazi Chelsea...sve je u ovoj Srbiji moguce

Jim

pre 16 godina

Au kakav se fudbal igra, pa Crvena Zvezda bi u engleskoj igrala u trecoj ligi, jedva. Zar se ocekuje da neko ode na nase stadione i da gleda onaj jad? Morace nasi klubovi mnogo da se potrude...

BataDekky

pre 16 godina

Polako ljudi, kud ste navrli???
Slažem se da Manchester United nije ovu sezonu počeo prema očekivanjima, ali ljudi shvatite da nije Meridijan Super Liga u pitanju, pa da zaostatak od 7 bodova na startu bude - nenadoknadiv. Još je 105 bodova u opticaju, a u ovako kvalitetnoj ligi, teško je očekivati da će šampion na kraju skupiti više od 90.
Dakle, ne otpisujte, posle samo 3 kola nikoga, posebno nemojte to da činite sa Man.United-om. Jer, ako neko zna kako se osvajaju titule u Engleskoj, onda je to, sasvim sigurno, Sir. Alex Ferguson. A sezona jeste počela neočekivano loše, što zbog povreda i suspenzija, što zbog nedostatka sportske sreće. Medjutim, ne može se reći da Manchester nema igru, i da zasluženo gubi bodove, već je nastupila kriza rezultata i to najviše zbog neefikasnosti. Dakle, biće bolje, vremena i prilika za popravni ima na pretek, kvalitet tima je neosporan, tako da verujem da titula ostaje na Old Trafford-u.
Pozdrav za sve navijače Mančester United-a.

Dr Separator

pre 16 godina

'Kaznena expedicija' sa Old Trafforda jos uvek nikoga nije kaznila :DDD
LOL! A najjaci je chicha Alex koji je toliko izlapeo da halucinira! :D
LOL!

Terza MCFC

pre 16 godina

@ Ivan Liverpool

Hvala na cestitkama! Gledam bas sad kako je sviran NEPOSTOJECI penal za Chelsea!

@ VuLe

Kako te nije sramota da kazes da nemaju pojma, a prvi su na tabeli?

@ Cika Fowler

Ma dosta je i ovo... Cisto zbog Vidica, ipak je nas covek :)

@ johnny

Daren Huckerby je bio igrac zbog kojeg sam poceo da navijam za City, jos dok je Kevin Kigen bio trener.
Pa sta i ako je neko tek sad poceo da navija? Bolje i da sad pocnu da navijaju za City, nego da navijaju za bedni United!


AL SMO IH ODRALI!!!

Terza MCFC

pre 16 godina

Zahvaljujem svima koji su podrzali komentar kada sam rekao da ce City i posle derbija ostati jedini klub koji nije primio ni jedan gol, a da ce povecati broj datih!

Sad ce navijaci United-a poceti da se izvlace kako su igrali bez Ronalda i Rooneya... DZABE vam i oni jer ne mozete tek tako doci u grad i uzeti bodove!
Vratite se na selo!!!

Zanima me sta ce reci oni koji su rekli da City-u ne vrede silna pojacanja i da ce se svakako boriti za opstanak.

A sledeci klub koji je na redu da bude oderan je Arsenal!
NAPRED CITY!!!

Baca

pre 16 godina

Corluka ja rumunsko prezime. Sasvim je solidno odigrao danas.Ako vec ne igra za Hrvatsku reprezentaciju, trebao bi Piturca da ga pozove, i isproba pozadi u tandemu sa Chivu-om Controm i Goianom.

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

Zvezda91(br.38) A ko je ovde rekao da VOLI pet klubova.Ja sam simpatizer Juventusa,Valensije,Liverpula i Verdera.Pa necu valjda kad igraju Valensija-Real(M) da navijam za Zvezdu.

Jim

pre 16 godina

Au kakav se fudbal igra, pa Crvena Zvezda bi u engleskoj igrala u trecoj ligi, jedva. Zar se ocekuje da neko ode na nase stadione i da gleda onaj jad? Morace nasi klubovi mnogo da se potrude...

Red_Devil_MUFC

pre 16 godina

Jedan sam od najvecih fanova Manchester Uniteda i volim taj klub do fanatizma! Zavoleo sam ih zbog stila igre koji furaju, zbog bogate istorije i shmeka koji oni imaju u odnosu na druge klubove! Tako je vec godinama, ali u poslednje vreme mi smetaju neke stvari koje su evidentne u njihovoj igri! Ferguson unazad godinama fura neku glupu postavku igre 4-5-1 sa samo jednim napadacem, koji jadan ne moze sam da se bori sa brdom defanzivaca koji svaki klub izvede na teren protiv Manchestera! Manchester je klub koji uvek igra na gol vise, ali sa jednim napadacem to je nemoguce! Pre par sezona su sve punili kisom golova dok su u paru bili Cole i Yorke, ali u poslednje vreme se sve svodi na jednog spica! Nije ni cuo sto su cesto povredjeni, posto svaki mec vode zestoku borbu! Druga vrlo bitna manjkavost ekipe je talentovano glupi i beskorisni Wes Brown! Takva cepanica od nazovi fudbalera ne moze da igra u nekoj amaterskoj ekipi, posto redovnih 10 losih pasova, 10 losih prijema i 10 losih procena po mecu mu ne daju mesto ni na tribinama Old Traforda, a kamoli u prvoj postavi! Pa da je ao bubreg Fergusonu, ne bih ga pustio da bude smetalo u ekipi koja mora da gazi! A on covek u poslednje vreme kreira igru po desnom boku! UZAS sa tendencijom katastrofe! Zbog toga ja i dalje volim i dalje cu voleti crvene djavole, i kad nam ne ide i kad redjamo nove pobede i nove uspehe! A ne kao Celzi, sa kriminalnih penala protiv jednog Liverpula, jedinog kluba u Engleskoj koji pored Manchestera ima dusu!!!

Mica Richards

pre 16 godina

Potpuno nerealne kvote na ovu tekmu, 1,8 na Unt. smesno...
Mancester u borbi za 3 i 4 mesto ove sezone... Od Cityja ocekujem 2 mesto...
http://s1.gladiatus.ba/game/c.php?uid=18719

Zoran

pre 16 godina

A sto ne bilo komentara u cast u korist 'gradjanja'.Ako smo u nasoj ligi vezani za po neki klub, ne vidim razlog da celog zivota navijam za isti strani klub.Fudbal gledamo zbog licnog uzivanja i blisko mi je da navijam za neki TIM koji igra po mom ukusu, a ne za neki KLUB. Uostalom svedoci smo da citava armija zvezdinih navijaca ide za igracima zvezde, pa smo tako imali nebrojeno fanova Lacija, a sada isti ti navijaju za Inter.Sta je lose u tome? Ja sam nekada bio velik fan MU, Reala i sl. a sada volim da gledam nek druge timove, koji igraju fudbal po mom ukusu, pa mozda tako na red dodje i City.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Kladio sam se na Man.City, Liverpool i Wolverhampton. Ceka se jos Liverpool i bice parica. Nego ovo sa Unitedom postaje ozbiljno. Svaka cast na borbenosti i sansama ali od toga nema mnogo koristi. Sve cestitke navijacima Manchester
Citiya. Znam kako se radujete ovome. Bravo.

johnny

pre 16 godina

nadam se da nece biti komentara tipa "odrali smo ih" "manchester city u srcu" itd jer je do juce covek na prste mogao da nabroji sve simpatizere gradjana u Srbiji! Mada kad vidim kako prolazi Chelsea...sve je u ovoj Srbiji moguce

box

pre 16 godina

Igra Junajteda i vise nego dobra al nema gola. Mislim da ce neki tim u narednom mecu da nadrlja na Old Trafordu jer ovi promasaji ce se sigurno vratiti i to verovatno nekom goleadom.

Poet

pre 16 godina

United pada, pada, pada
na veliku bruku svoga grada,
dok su još tri boda propala,
meni se tekma jako dopala,
dok je Ronaldo s crvenim sedeo na klupi,
Alex Ferguson se po glavi lupi,
i shvati, da njegov Rooney jako pati,
a moćni Chelsea svakog besno mlati,
u želji za trofejem, nema milosti,
United Chelseaju kaže: "Vaš je trofej, Visosti!"

Vest_Hem delija

pre 16 godina

u braco , pa vama ni vas djavolcic tevez nije pomogo a dobro ste se nahvalili mislim da ce vas vest hem i bez teveza pocepati! :)

Robbie

pre 16 godina

@Zoran
Pa sto se nama zalis? Menjaj. Mozes da promenis i navijas za Partizan, jer Zvezda trenutno igra ocajan fudbal. Nece niko da te dira...

fan Mancestera iz Sokobanje

pre 16 godina

MU se samo zagreva,isprobava svoja pojacanja.Bi ce najbolji kao 1999 mozda cak i bolji.Tevez se takodje zagreva jer kada dodju Ronaldo i Runi bice nezaustavljiva trojka.Nek se cuvaju Celzi,Liverpul,Arsenal kao i MC koji je krenu da se mesa sa najboljima mada ce na kraju svatiti da jos treba da se pojacaju.Nadam se da ce MC bar sledece godine u kupu UEFA.Napred Junajted!!!

Only you ManU

pre 16 godina

Obratio bih se pre svega ovim kompleksasima:
STA SE LOZITE?!?
Manchester United ce ionako osvojiti jos jednu titulu prvaka sto objektivno i zasluzuje. Ima jos dosta da se igra,a kvalitet ce doci do izrazaja. Ostali nemaju sanse.

rs

pre 16 godina

manchester je u sve 3 utakmice daleko duplo bio bolji od protivnika, ali kad nece u go nece, nebojtese kad jednom krene machina ona se ne gasi, tek je 3 kolo

nemanja Manchester City

pre 16 godina

E znaci ja pricam juce ceo dan da nema dvojke na ovom mecu svi mi se smeju pa manchester city ima najbolju ekipu u njihovoj istoriji sad pa nema sanse da se ne kvalifikuju za evropu ove godine onaj ricards je za reprezantaciju engleske stvoren...a i igrace decko zasluzio je....ostatak ekipe extra odigrano danas ....giovani majstor i to je to....pao je man utd....idemo dalje....EVROPA ZA MAN CITY....

Obozavateljka Manchester Uniteda

pre 16 godina

Za komentar 46!
Ne mogu da verujem kako mozes da pises te gluposti!Fudbaleri Chelsea mogu samo da sanjaju uspehe koje su postigli fudbaleri Manchester Uniteda!Chelsea je samo jedan prosecan klub,jer se velicina gleda po istoriji i uspesima a ne po ulozenim parama ruskih TAJKUNA!!!

Blue

pre 16 godina

@ obozavateljka Mancester United-a

u pravu si,velicina kluba se gleda po istoriji,trofejima,tradiciji...e ajde mi onda kazi (bez gledanja u Wikipediju) koliko puta i koje godine je tvoj Man. Utd. bio prvak Evrope.to bi valjda trebalo da znas,posto su trofeji bitni a ti si pravi navijac Mancestera.a i bas me zanima da li zenski navijaci znaju takve stvari...
Go Chelsea!

Netzza

pre 16 godina

E ovi Chelskievci bolje da cute, tek je trece kolo (Setite se sta je bilo na kraju poslednje sezone u kojo je United poceo u prva 3 meca Premiershipa bez pobede.. cisto da vas informishem, to je sezona 98/99 :D

A neshto se niste naigrali protiv Pulovaca, videcemo, duga sezona, a tek ocekujem da se United uigra.

Dejan

pre 16 godina

Jako los start mancestera,doduse u ova tri kola Mancester nema ni dovoljno srece ali i to ce se okrenuti.Ja sam ubedjen da ce Mancester odbranitti titulu.
GLORY GLORY GLORY MAN UNITED

Marko

pre 16 godina

Ne razumem ljude ovde uopste. Pa ovakvim rezultatima treba svi da se radujemo jer ovo samo dokazuje da je Premijer liga trenutno najjaca, postala je neizvesna, ne bore se dva tima za titulu kao kod nas, pa 'oce l' Zvezda, 'oce l' Patlidzan biti prvak. U Srbiji je maltene smesno navijati za neki drugi tim, mnogo je logicnije navijati, sada i za Siti...eee, tuge nevidjene...

Obozavateljka Manchester Uniteda

pre 16 godina

Manchester United je osvajao Ligu Sampiona dva puta 1967/1968 i 1998/1999- te sezone je osvijio triplu krunu!!!!GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!

Jim

pre 16 godina

Velika greska Fergusona je sto je izveo Nanija. Inace, ManUtd ima igracki najkvalitetniji tim na svetu. Svaka cast igracima City-a.

VuLe

pre 16 godina

Kako ovaj City ima srece likovi pojma nemaju pogotovo onaj Corluka,samo da se vrati Ronaldo,treba Ferguson da kupi jos jednog napadaca posto kako vidim Tevez se bas ispromasivao,mora sa njim da igra jos neko ne moze on sam u napad.

Obozavateljka Manchester Yniteda

pre 16 godina

Stvarno ne znam sta da kazem!Nece lopta u gol nikako!Nisu igrali bas najbolje a onaj Tevez promasuje bas sve.Ovo danas je jos jedan dokaz da je najboljem klubu na svetu hitno potreban dobar napadac!Prodaja Smitha je bila greska!Ovo je samo jedna kriza koja ce,nadam se, uskoro biti prebrodena!GLORY GLORY MANCHESTER YNITED!!!!!!!

Zvezdasampionsveta

pre 16 godina

Zar je moguce da vi nemate samo jedan klub koji volite?
Ili ste navijaci koji navijate za Zvezdu, Lacio, Mancester Junajted, Bajern itd itd.

PRAVI NAVIJAC VOLI SAMO JEDAN KLUB, E AKO NEVOLITE NIJEDAN SRPSKI ONDA JE OK, AKO MISLITE DA JE UREDU NAVIJATI ZA ZVEZDU SUBOTOM, UTORKOM ZA LIVERPUL A CETVRTKOM ZA MILANO ONDA NISTE NAVIJACI

PS Cestitke najboljem treneru na svetu na pobedi u derbiju, ali sta me ustvari briga jer jedna je ZVEZDA

miss ronaldo

pre 16 godina

Ne znam sta da kazem-imaju igru,ali ne i srecu-lopta nece u go!celzi 1-1!Podsjecaju me na Real-kada ne mogu da dobiju-sudija svira penal-i sve se mijenja!Ali razlika je sto Real kasnije da go,a celzi ne!!!
Vidic je prica za sebe,nikad mi nije bio simpatican!Prosle sezone je bio kriv(sigurno) za jedno 5-6 golova,vidim da je i ove sezone tako poceo!Svaka cast Nemanja!(kad ne mozes svojima,pomozi drugima)POZZ ZA SVE NAVIJACE MAN UTD-a

Aleks

pre 16 godina

Pozdrav svima!
Iskreno cudi me da klub takvog renomea i bogatstva moze sebi da dopusti da ima samo 3 kvalitetna napadaca (Runi, Saha i, od skoro, Tevez) a da pri tome ni jedan nije klasican razbijac, sidras. Fali im Rud ali... Tek je trece kolo... Ima vremena.

MIKI

pre 16 godina

Pa smatram da je ova samo jedan lagani pocetak Man Utd i da ce posle utakmicom t.e smatrajuci i to utakmicu sa Totenhem videce te svi kako kaznena ekspedicaja sa Old Traford kako kaznuje greske ostalim rivalima,a da ne pricamo u njihovim sjajnim akcijama ali nazalost prvih 3kola nemamo bas srecu.Mora igrati jedan visoki spic ili tacno receno snazni u vozdusnim duelima kako to je Saha pa tad da mu spusta lopte na Tevez tad ce biti stvarno bolje vako Tevez ne moze sam.

Strahinja

pre 16 godina

Ocekivao sam da ce kad tad morati da krene losa serija, ali ne ovako rano.
Cekao sam da vidim kako ce da postupe neki navodni navijaci ManUtd-a i obistinilo se,retko ko pored mene navija stvarno za ManUtd,sada se kao svi prave ludi i navijaju za ManCity ili Chelsea.Treba podrzavati klub i kada je najteze,a retko ko to radi u Srbiji.
Pozdrav za sve prave,odane navijace ManUtd!!!
Glory Glory ManUnited

Dr Separator

pre 16 godina

@Red_Devil
LOL!Znaci ne verujem, navijaci Manchestera da se bune zbog nepostojeceg penala! Pa vi ste prosle sezone imali 10-12 takvih! E sta sve necu procitati u ovim komentarima

Red Devils

pre 16 godina

kao i uvek, ManUtd ide i ove sezone u Champions League, City tavori u sredini. tim koji ne napravi ni jednu sansu i brani se 90 minuta, iz dva suta na gol ostvari pobedu, nije za bolje.

Радомир

pre 16 godina

Обожаватељко, научи прво како се пише име клуба који обожаваш па се врати овамо.

Нема Јунајтед среће, али биће боље. Сити играо бункер, једини озбиљан шут на гол им је донео победу.

Glory

Hewitt

pre 16 godina

Ja sam rekao do nove godine prvenstvo ce da bude reseno! Chelsea prvak, Liverpool drugi, a vi manchesterovci se jurite sa city-em, newcastlom, tottenhamom, arsenalom... i drugima za 4 mesto...
GO BLUES!!!

Slobodan

pre 16 godina

Velika bruka za proslogodisnjeg sampiona koji iz tri kola nema ni jednu pobjedu.Ako ovako nastave borice se za opstanak.Sa takvim timom ovakvi rezultati.BRUKA

REFIK SABANadzaovic

pre 16 godina

Vidite svi kolike su neznalice ovi sto se zovu "fudbaleri" Zlezde i to CRVENE.Levadija/E takav je rupa i Nemanja Vidic.Gdje taj zaigra taj tim mora propasti.Ovi sto "ljube" crvene djavole su sve ti zlezdasi.Za njih je Celzi,Liverpul gigant a o Relau da ne govorim.MU ove godine sleduje sredina tabele.

Stevan_Pejic

pre 16 godina

"The Premier League is very important to us but I think we're all looking forward to the Champions League and I think we now have the squad to win both."

- Nemanja Vidic

Meni je ovo dovoljno !!!

Francetić

pre 16 godina

Mora se priznat da je Manchester City imao puno sreće, Čorluka je solidno odigrao za City al realno je bilo da United izvuče barem bod.Srpski reprezentativac Nemanja Vidić je sjajan obrambeni igrač.Mislim da će reprezentacija Srbije s njim imati sigurnu obranu jer izastankom na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj se vidjelo koliko je obrana propusna bez njega.Uz to ima i odlične napadače kvalitete posebice igru glavom.Stvarno odličan igrač.Puno sreće i njemu i našem Čorluki u Premiershipu.Pozdrav iz Hrvatske!!!

Stef_Čelzi 001

pre 16 godina

Ako ovako treba da igra šampion premijer lige,onda sam ja Žoze Murinjo lično,ali dobro bar će United služiti ostalim klubovima za popravljanje gol razlike,a moćni Plavci će u velikom stilu da osvoje titulu.

Go Chelsea!!!

zlaja

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da pljujete po Nemanji,ja sam mlad ali se ne secam da smo imali igraca u tako velikom klubu i to standardnog,a MU posebno gotovim zbog najvece tragedije koja se dogodila u fudbalu,a dosla je posle tekme sa Zvezdom.

k3NgUr Bg

pre 16 godina

Ne mogu da verujem! ! ! Za Manchester United navijam od kada znam za sebe. Ovaj tevez je retard. Sada je gotovo nema sanse da osvoje premijer ligu,samo da ne bude prvi onaj glupi Celzi. ZVEZDA - MANCHESTER UNITED ! ! ! ! !

Jovana

pre 16 godina

Uuuu bas ste se napalili!pa mi se malo zezamo,ovo-ono,a kad se vrati moj Ronaldo i Runi na teren,nama vise zezanja,pravac ka vrhu tabele!Jedan poraz manje-vise,nije ni prvi ni poslednji...Idemo dalje,samo hrabro!mi cekamo utakmice sa Celsijem,arsenalom i Liverpulom,pa da se dokazemo!MANCHESTER UNITED 4EVER=)

Zvezda91

pre 16 godina

Jos jednom pitanje za sve koji vole viseod jednog kluba.

ZAR VI MISLITE DA JE TO OK.
SAMO SE JEDAN KLUB VOLI, PA SE VEC JEDNOM ODLUCITE ZA NASEG ILI STRANOG A NE POJEDAN IZ SVAKE LIGE.

SAMO ZVEZDA

VuLe

pre 16 godina

Terza MCFC
Videcemo tvoj City za jedno deset kola koji ce biti.Tek je trece kolo pa jos ima 35 kola a ti vec mislis da ce oni da osvoje titulu,iako su pobedili Mancester

Katalonec_SK

pre 16 godina

tolko od man utd!!nema gi C.ronaldo,i Vejn Runi i odma padaju!Ovom ekipom zavisi od ovim dva igracem,a chelsea ponovo vratiti titulu u londonu!

Matt Le Tissier

pre 16 godina

@58. dragan - Čelsi

Kome li može da bude uzor (pardon idol?!?) neko ko ne zna ni da se početno slovo svog imena uvek piše VELIKO. Dakle ``Dragane``, najpre nauči da se potpišeš, a zatim deli drugima savete o smeni trenera. Inače, Ferguson je za 20 godina učinio toliko za United da je njegova pozicija na klupi zabetonirana, sve i da se desi da Manchester nekim čudom ispadne iz lige. Dakle, ne lupaj više gluposti, MOLIM TE.

VuLe

pre 16 godina

Kako ovaj City ima srece likovi pojma nemaju pogotovo onaj Corluka,samo da se vrati Ronaldo,treba Ferguson da kupi jos jednog napadaca posto kako vidim Tevez se bas ispromasivao,mora sa njim da igra jos neko ne moze on sam u napad.

Hewitt

pre 16 godina

Ja sam rekao do nove godine prvenstvo ce da bude reseno! Chelsea prvak, Liverpool drugi, a vi manchesterovci se jurite sa city-em, newcastlom, tottenhamom, arsenalom... i drugima za 4 mesto...
GO BLUES!!!

Dr Separator

pre 16 godina

'Kaznena expedicija' sa Old Trafforda jos uvek nikoga nije kaznila :DDD
LOL! A najjaci je chicha Alex koji je toliko izlapeo da halucinira! :D
LOL!

Terza MCFC

pre 16 godina

Zahvaljujem svima koji su podrzali komentar kada sam rekao da ce City i posle derbija ostati jedini klub koji nije primio ni jedan gol, a da ce povecati broj datih!

Sad ce navijaci United-a poceti da se izvlace kako su igrali bez Ronalda i Rooneya... DZABE vam i oni jer ne mozete tek tako doci u grad i uzeti bodove!
Vratite se na selo!!!

Zanima me sta ce reci oni koji su rekli da City-u ne vrede silna pojacanja i da ce se svakako boriti za opstanak.

A sledeci klub koji je na redu da bude oderan je Arsenal!
NAPRED CITY!!!

nemanja Manchester City

pre 16 godina

E znaci ja pricam juce ceo dan da nema dvojke na ovom mecu svi mi se smeju pa manchester city ima najbolju ekipu u njihovoj istoriji sad pa nema sanse da se ne kvalifikuju za evropu ove godine onaj ricards je za reprezantaciju engleske stvoren...a i igrace decko zasluzio je....ostatak ekipe extra odigrano danas ....giovani majstor i to je to....pao je man utd....idemo dalje....EVROPA ZA MAN CITY....

REFIK SABANadzaovic

pre 16 godina

Vidite svi kolike su neznalice ovi sto se zovu "fudbaleri" Zlezde i to CRVENE.Levadija/E takav je rupa i Nemanja Vidic.Gdje taj zaigra taj tim mora propasti.Ovi sto "ljube" crvene djavole su sve ti zlezdasi.Za njih je Celzi,Liverpul gigant a o Relau da ne govorim.MU ove godine sleduje sredina tabele.

Jim

pre 16 godina

Velika greska Fergusona je sto je izveo Nanija. Inace, ManUtd ima igracki najkvalitetniji tim na svetu. Svaka cast igracima City-a.

Mica Richards

pre 16 godina

Potpuno nerealne kvote na ovu tekmu, 1,8 na Unt. smesno...
Mancester u borbi za 3 i 4 mesto ove sezone... Od Cityja ocekujem 2 mesto...
http://s1.gladiatus.ba/game/c.php?uid=18719

Obozavateljka Manchester Yniteda

pre 16 godina

Stvarno ne znam sta da kazem!Nece lopta u gol nikako!Nisu igrali bas najbolje a onaj Tevez promasuje bas sve.Ovo danas je jos jedan dokaz da je najboljem klubu na svetu hitno potreban dobar napadac!Prodaja Smitha je bila greska!Ovo je samo jedna kriza koja ce,nadam se, uskoro biti prebrodena!GLORY GLORY MANCHESTER YNITED!!!!!!!

Zvezdasampionsveta

pre 16 godina

Zar je moguce da vi nemate samo jedan klub koji volite?
Ili ste navijaci koji navijate za Zvezdu, Lacio, Mancester Junajted, Bajern itd itd.

PRAVI NAVIJAC VOLI SAMO JEDAN KLUB, E AKO NEVOLITE NIJEDAN SRPSKI ONDA JE OK, AKO MISLITE DA JE UREDU NAVIJATI ZA ZVEZDU SUBOTOM, UTORKOM ZA LIVERPUL A CETVRTKOM ZA MILANO ONDA NISTE NAVIJACI

PS Cestitke najboljem treneru na svetu na pobedi u derbiju, ali sta me ustvari briga jer jedna je ZVEZDA

Poet

pre 16 godina

United pada, pada, pada
na veliku bruku svoga grada,
dok su još tri boda propala,
meni se tekma jako dopala,
dok je Ronaldo s crvenim sedeo na klupi,
Alex Ferguson se po glavi lupi,
i shvati, da njegov Rooney jako pati,
a moćni Chelsea svakog besno mlati,
u želji za trofejem, nema milosti,
United Chelseaju kaže: "Vaš je trofej, Visosti!"

Obozavateljka Manchester Uniteda

pre 16 godina

Za komentar 46!
Ne mogu da verujem kako mozes da pises te gluposti!Fudbaleri Chelsea mogu samo da sanjaju uspehe koje su postigli fudbaleri Manchester Uniteda!Chelsea je samo jedan prosecan klub,jer se velicina gleda po istoriji i uspesima a ne po ulozenim parama ruskih TAJKUNA!!!

Stevan_Pejic

pre 16 godina

"The Premier League is very important to us but I think we're all looking forward to the Champions League and I think we now have the squad to win both."

- Nemanja Vidic

Meni je ovo dovoljno !!!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Kladio sam se na Man.City, Liverpool i Wolverhampton. Ceka se jos Liverpool i bice parica. Nego ovo sa Unitedom postaje ozbiljno. Svaka cast na borbenosti i sansama ali od toga nema mnogo koristi. Sve cestitke navijacima Manchester
Citiya. Znam kako se radujete ovome. Bravo.

Vest_Hem delija

pre 16 godina

u braco , pa vama ni vas djavolcic tevez nije pomogo a dobro ste se nahvalili mislim da ce vas vest hem i bez teveza pocepati! :)

Jim

pre 16 godina

Au kakav se fudbal igra, pa Crvena Zvezda bi u engleskoj igrala u trecoj ligi, jedva. Zar se ocekuje da neko ode na nase stadione i da gleda onaj jad? Morace nasi klubovi mnogo da se potrude...

johnny

pre 16 godina

nadam se da nece biti komentara tipa "odrali smo ih" "manchester city u srcu" itd jer je do juce covek na prste mogao da nabroji sve simpatizere gradjana u Srbiji! Mada kad vidim kako prolazi Chelsea...sve je u ovoj Srbiji moguce

BataDekky

pre 16 godina

Polako ljudi, kud ste navrli???
Slažem se da Manchester United nije ovu sezonu počeo prema očekivanjima, ali ljudi shvatite da nije Meridijan Super Liga u pitanju, pa da zaostatak od 7 bodova na startu bude - nenadoknadiv. Još je 105 bodova u opticaju, a u ovako kvalitetnoj ligi, teško je očekivati da će šampion na kraju skupiti više od 90.
Dakle, ne otpisujte, posle samo 3 kola nikoga, posebno nemojte to da činite sa Man.United-om. Jer, ako neko zna kako se osvajaju titule u Engleskoj, onda je to, sasvim sigurno, Sir. Alex Ferguson. A sezona jeste počela neočekivano loše, što zbog povreda i suspenzija, što zbog nedostatka sportske sreće. Medjutim, ne može se reći da Manchester nema igru, i da zasluženo gubi bodove, već je nastupila kriza rezultata i to najviše zbog neefikasnosti. Dakle, biće bolje, vremena i prilika za popravni ima na pretek, kvalitet tima je neosporan, tako da verujem da titula ostaje na Old Trafford-u.
Pozdrav za sve navijače Mančester United-a.

Netzza

pre 16 godina

E ovi Chelskievci bolje da cute, tek je trece kolo (Setite se sta je bilo na kraju poslednje sezone u kojo je United poceo u prva 3 meca Premiershipa bez pobede.. cisto da vas informishem, to je sezona 98/99 :D

A neshto se niste naigrali protiv Pulovaca, videcemo, duga sezona, a tek ocekujem da se United uigra.

Zoran

pre 16 godina

A sto ne bilo komentara u cast u korist 'gradjanja'.Ako smo u nasoj ligi vezani za po neki klub, ne vidim razlog da celog zivota navijam za isti strani klub.Fudbal gledamo zbog licnog uzivanja i blisko mi je da navijam za neki TIM koji igra po mom ukusu, a ne za neki KLUB. Uostalom svedoci smo da citava armija zvezdinih navijaca ide za igracima zvezde, pa smo tako imali nebrojeno fanova Lacija, a sada isti ti navijaju za Inter.Sta je lose u tome? Ja sam nekada bio velik fan MU, Reala i sl. a sada volim da gledam nek druge timove, koji igraju fudbal po mom ukusu, pa mozda tako na red dodje i City.

Terza MCFC

pre 16 godina

@ Ivan Liverpool

Hvala na cestitkama! Gledam bas sad kako je sviran NEPOSTOJECI penal za Chelsea!

@ VuLe

Kako te nije sramota da kazes da nemaju pojma, a prvi su na tabeli?

@ Cika Fowler

Ma dosta je i ovo... Cisto zbog Vidica, ipak je nas covek :)

@ johnny

Daren Huckerby je bio igrac zbog kojeg sam poceo da navijam za City, jos dok je Kevin Kigen bio trener.
Pa sta i ako je neko tek sad poceo da navija? Bolje i da sad pocnu da navijaju za City, nego da navijaju za bedni United!


AL SMO IH ODRALI!!!

Baca

pre 16 godina

Corluka ja rumunsko prezime. Sasvim je solidno odigrao danas.Ako vec ne igra za Hrvatsku reprezentaciju, trebao bi Piturca da ga pozove, i isproba pozadi u tandemu sa Chivu-om Controm i Goianom.

miss ronaldo

pre 16 godina

Ne znam sta da kazem-imaju igru,ali ne i srecu-lopta nece u go!celzi 1-1!Podsjecaju me na Real-kada ne mogu da dobiju-sudija svira penal-i sve se mijenja!Ali razlika je sto Real kasnije da go,a celzi ne!!!
Vidic je prica za sebe,nikad mi nije bio simpatican!Prosle sezone je bio kriv(sigurno) za jedno 5-6 golova,vidim da je i ove sezone tako poceo!Svaka cast Nemanja!(kad ne mozes svojima,pomozi drugima)POZZ ZA SVE NAVIJACE MAN UTD-a

Red_Devil_MUFC

pre 16 godina

Jedan sam od najvecih fanova Manchester Uniteda i volim taj klub do fanatizma! Zavoleo sam ih zbog stila igre koji furaju, zbog bogate istorije i shmeka koji oni imaju u odnosu na druge klubove! Tako je vec godinama, ali u poslednje vreme mi smetaju neke stvari koje su evidentne u njihovoj igri! Ferguson unazad godinama fura neku glupu postavku igre 4-5-1 sa samo jednim napadacem, koji jadan ne moze sam da se bori sa brdom defanzivaca koji svaki klub izvede na teren protiv Manchestera! Manchester je klub koji uvek igra na gol vise, ali sa jednim napadacem to je nemoguce! Pre par sezona su sve punili kisom golova dok su u paru bili Cole i Yorke, ali u poslednje vreme se sve svodi na jednog spica! Nije ni cuo sto su cesto povredjeni, posto svaki mec vode zestoku borbu! Druga vrlo bitna manjkavost ekipe je talentovano glupi i beskorisni Wes Brown! Takva cepanica od nazovi fudbalera ne moze da igra u nekoj amaterskoj ekipi, posto redovnih 10 losih pasova, 10 losih prijema i 10 losih procena po mecu mu ne daju mesto ni na tribinama Old Traforda, a kamoli u prvoj postavi! Pa da je ao bubreg Fergusonu, ne bih ga pustio da bude smetalo u ekipi koja mora da gazi! A on covek u poslednje vreme kreira igru po desnom boku! UZAS sa tendencijom katastrofe! Zbog toga ja i dalje volim i dalje cu voleti crvene djavole, i kad nam ne ide i kad redjamo nove pobede i nove uspehe! A ne kao Celzi, sa kriminalnih penala protiv jednog Liverpula, jedinog kluba u Engleskoj koji pored Manchestera ima dusu!!!

Blue

pre 16 godina

@ obozavateljka Mancester United-a

u pravu si,velicina kluba se gleda po istoriji,trofejima,tradiciji...e ajde mi onda kazi (bez gledanja u Wikipediju) koliko puta i koje godine je tvoj Man. Utd. bio prvak Evrope.to bi valjda trebalo da znas,posto su trofeji bitni a ti si pravi navijac Mancestera.a i bas me zanima da li zenski navijaci znaju takve stvari...
Go Chelsea!

Red Devils

pre 16 godina

kao i uvek, ManUtd ide i ove sezone u Champions League, City tavori u sredini. tim koji ne napravi ni jednu sansu i brani se 90 minuta, iz dva suta na gol ostvari pobedu, nije za bolje.

Aleks

pre 16 godina

Pozdrav svima!
Iskreno cudi me da klub takvog renomea i bogatstva moze sebi da dopusti da ima samo 3 kvalitetna napadaca (Runi, Saha i, od skoro, Tevez) a da pri tome ni jedan nije klasican razbijac, sidras. Fali im Rud ali... Tek je trece kolo... Ima vremena.

Robbie

pre 16 godina

@Zoran
Pa sto se nama zalis? Menjaj. Mozes da promenis i navijas za Partizan, jer Zvezda trenutno igra ocajan fudbal. Nece niko da te dira...

rs

pre 16 godina

manchester je u sve 3 utakmice daleko duplo bio bolji od protivnika, ali kad nece u go nece, nebojtese kad jednom krene machina ona se ne gasi, tek je 3 kolo

Zvezda91

pre 16 godina

Jos jednom pitanje za sve koji vole viseod jednog kluba.

ZAR VI MISLITE DA JE TO OK.
SAMO SE JEDAN KLUB VOLI, PA SE VEC JEDNOM ODLUCITE ZA NASEG ILI STRANOG A NE POJEDAN IZ SVAKE LIGE.

SAMO ZVEZDA

box

pre 16 godina

Igra Junajteda i vise nego dobra al nema gola. Mislim da ce neki tim u narednom mecu da nadrlja na Old Trafordu jer ovi promasaji ce se sigurno vratiti i to verovatno nekom goleadom.

fan Mancestera iz Sokobanje

pre 16 godina

MU se samo zagreva,isprobava svoja pojacanja.Bi ce najbolji kao 1999 mozda cak i bolji.Tevez se takodje zagreva jer kada dodju Ronaldo i Runi bice nezaustavljiva trojka.Nek se cuvaju Celzi,Liverpul,Arsenal kao i MC koji je krenu da se mesa sa najboljima mada ce na kraju svatiti da jos treba da se pojacaju.Nadam se da ce MC bar sledece godine u kupu UEFA.Napred Junajted!!!

MIKI

pre 16 godina

Pa smatram da je ova samo jedan lagani pocetak Man Utd i da ce posle utakmicom t.e smatrajuci i to utakmicu sa Totenhem videce te svi kako kaznena ekspedicaja sa Old Traford kako kaznuje greske ostalim rivalima,a da ne pricamo u njihovim sjajnim akcijama ali nazalost prvih 3kola nemamo bas srecu.Mora igrati jedan visoki spic ili tacno receno snazni u vozdusnim duelima kako to je Saha pa tad da mu spusta lopte na Tevez tad ce biti stvarno bolje vako Tevez ne moze sam.

Slobodan

pre 16 godina

Velika bruka za proslogodisnjeg sampiona koji iz tri kola nema ni jednu pobjedu.Ako ovako nastave borice se za opstanak.Sa takvim timom ovakvi rezultati.BRUKA

Dr Separator

pre 16 godina

@Red_Devil
LOL!Znaci ne verujem, navijaci Manchestera da se bune zbog nepostojeceg penala! Pa vi ste prosle sezone imali 10-12 takvih! E sta sve necu procitati u ovim komentarima

Stef_Čelzi 001

pre 16 godina

Ako ovako treba da igra šampion premijer lige,onda sam ja Žoze Murinjo lično,ali dobro bar će United služiti ostalim klubovima za popravljanje gol razlike,a moćni Plavci će u velikom stilu da osvoje titulu.

Go Chelsea!!!

Matt Le Tissier

pre 16 godina

@58. dragan - Čelsi

Kome li može da bude uzor (pardon idol?!?) neko ko ne zna ni da se početno slovo svog imena uvek piše VELIKO. Dakle ``Dragane``, najpre nauči da se potpišeš, a zatim deli drugima savete o smeni trenera. Inače, Ferguson je za 20 godina učinio toliko za United da je njegova pozicija na klupi zabetonirana, sve i da se desi da Manchester nekim čudom ispadne iz lige. Dakle, ne lupaj više gluposti, MOLIM TE.

Радомир

pre 16 godina

Обожаватељко, научи прво како се пише име клуба који обожаваш па се врати овамо.

Нема Јунајтед среће, али биће боље. Сити играо бункер, једини озбиљан шут на гол им је донео победу.

Glory

Strahinja

pre 16 godina

Ocekivao sam da ce kad tad morati da krene losa serija, ali ne ovako rano.
Cekao sam da vidim kako ce da postupe neki navodni navijaci ManUtd-a i obistinilo se,retko ko pored mene navija stvarno za ManUtd,sada se kao svi prave ludi i navijaju za ManCity ili Chelsea.Treba podrzavati klub i kada je najteze,a retko ko to radi u Srbiji.
Pozdrav za sve prave,odane navijace ManUtd!!!
Glory Glory ManUnited

Only you ManU

pre 16 godina

Obratio bih se pre svega ovim kompleksasima:
STA SE LOZITE?!?
Manchester United ce ionako osvojiti jos jednu titulu prvaka sto objektivno i zasluzuje. Ima jos dosta da se igra,a kvalitet ce doci do izrazaja. Ostali nemaju sanse.

VuLe

pre 16 godina

Terza MCFC
Videcemo tvoj City za jedno deset kola koji ce biti.Tek je trece kolo pa jos ima 35 kola a ti vec mislis da ce oni da osvoje titulu,iako su pobedili Mancester

Dejan

pre 16 godina

Jako los start mancestera,doduse u ova tri kola Mancester nema ni dovoljno srece ali i to ce se okrenuti.Ja sam ubedjen da ce Mancester odbranitti titulu.
GLORY GLORY GLORY MAN UNITED

Marko

pre 16 godina

Ne razumem ljude ovde uopste. Pa ovakvim rezultatima treba svi da se radujemo jer ovo samo dokazuje da je Premijer liga trenutno najjaca, postala je neizvesna, ne bore se dva tima za titulu kao kod nas, pa 'oce l' Zvezda, 'oce l' Patlidzan biti prvak. U Srbiji je maltene smesno navijati za neki drugi tim, mnogo je logicnije navijati, sada i za Siti...eee, tuge nevidjene...

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

Zvezda91(br.38) A ko je ovde rekao da VOLI pet klubova.Ja sam simpatizer Juventusa,Valensije,Liverpula i Verdera.Pa necu valjda kad igraju Valensija-Real(M) da navijam za Zvezdu.

Katalonec_SK

pre 16 godina

tolko od man utd!!nema gi C.ronaldo,i Vejn Runi i odma padaju!Ovom ekipom zavisi od ovim dva igracem,a chelsea ponovo vratiti titulu u londonu!

Francetić

pre 16 godina

Mora se priznat da je Manchester City imao puno sreće, Čorluka je solidno odigrao za City al realno je bilo da United izvuče barem bod.Srpski reprezentativac Nemanja Vidić je sjajan obrambeni igrač.Mislim da će reprezentacija Srbije s njim imati sigurnu obranu jer izastankom na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj se vidjelo koliko je obrana propusna bez njega.Uz to ima i odlične napadače kvalitete posebice igru glavom.Stvarno odličan igrač.Puno sreće i njemu i našem Čorluki u Premiershipu.Pozdrav iz Hrvatske!!!

zlaja

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da pljujete po Nemanji,ja sam mlad ali se ne secam da smo imali igraca u tako velikom klubu i to standardnog,a MU posebno gotovim zbog najvece tragedije koja se dogodila u fudbalu,a dosla je posle tekme sa Zvezdom.

Obozavateljka Manchester Uniteda

pre 16 godina

Manchester United je osvajao Ligu Sampiona dva puta 1967/1968 i 1998/1999- te sezone je osvijio triplu krunu!!!!GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!

k3NgUr Bg

pre 16 godina

Ne mogu da verujem! ! ! Za Manchester United navijam od kada znam za sebe. Ovaj tevez je retard. Sada je gotovo nema sanse da osvoje premijer ligu,samo da ne bude prvi onaj glupi Celzi. ZVEZDA - MANCHESTER UNITED ! ! ! ! !

Jovana

pre 16 godina

Uuuu bas ste se napalili!pa mi se malo zezamo,ovo-ono,a kad se vrati moj Ronaldo i Runi na teren,nama vise zezanja,pravac ka vrhu tabele!Jedan poraz manje-vise,nije ni prvi ni poslednji...Idemo dalje,samo hrabro!mi cekamo utakmice sa Celsijem,arsenalom i Liverpulom,pa da se dokazemo!MANCHESTER UNITED 4EVER=)