Fudbal 66

Petak, 03.08.2007.

13:12

Voša gostuje madridskom Atletiku

Voša gostuje madridskom Atletiku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Sale bgd

pre 16 godina

Ako igraci ne budu gledali ime protivnika onda je realno da mogu da prodju. Atletiko (koga inace obozavam) se jedva plasirao u Kup UEFA, presudio je gol u gostima protiv Glorije. Tacno je da tada nisu bili 100% spremni, ali Vojvodina ima sanse, i to solidne.

Pucke

pre 16 godina

Pocinje, prvo Partizan, zatim gostovanje u Madridu klubu koji je potrosio najvise para na pojacanja u spanskoj ligi i na kraju slag 30. avgusta u Novom Sadu pun stadion Vojvodina-Atletiko M.
SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!

SLAWE

pre 16 godina

Pa sta ako je atletiko.Sarajevo dobije Genka u gostima pa zasto i Vosa ne bi dobila atletika kad smo za bosance zemlja sto je i Partizan dokazao obrukavsi Zrinjski.SAMO HRABRO

Nesa-Barca

pre 16 godina

Na ovom sajtu sam nasao sve potrebne informacije vezane za FK.Vojvodinu www.fkvojvodina.com Nisam znao da imaju tako lepu i bogatu istoriju,sada tako dobar i organizovan klub.Mada sam uvek najvise njih cenio od svih Srpskih klubova.Rec je o jednom zaista klubu sa dusom!Atletiko se dosta pojacao,ali je nekompaktan tim za razliku od Vose...u tome i vidim najvecu sansu da se na pleca bace nabedjene Madridske zvezde!

stoofy

pre 16 godina

Nije moglo gore, prejaki su oni za Vosu,bas su se dobro pojacali...ali nada poslednja umire!!!Samo da ih ne napune tamo..svi u NS

Limanki

pre 16 godina

Tezak zreb, ali nema veze u Novi Sad dolazi jedna od najboljih ekipa predstojece sezone.Bice spektakl.Samo hrabro Voso zgazicemo manekene Spanske.
U NOVOM SADU IMA TIM KOME SE SVI DIVIMO VOSA LE, VOSA LE, VOSA LE...

Cure

pre 16 godina

Posto Zvezda nije uspela da zavrsi posao u prvoj utakmici protiv "strasne" Levadije itreba da strepimo za revans, ne vidim zasto bi Vojvodina unapred bila otpisana, ko zna mozda oni jedini i udju u ligu UEFA.Srecno...

Pucke

pre 16 godina

Nadam se da ce ovaj put i RTS da se seti Vojvodine i Novog Sada, pa ako ovo ne budu prenosili onda svi mi treba da bojkotujemo placanje preplate.

Pucke

pre 16 godina

Samo hrabro, nista nije nemoguce. Vosa ima dobar tim, odlicnu kontru sa Despotovicem na celu i bas to moze da presudi kao i mnogo puta do sada. U slucaju iole povoljnog rezultata u Madridu stadion nece moci da primi sve navijace. Novi Sad je gladan ovakvih utakmica. Ludo burazeru, ludo.

Nerealni ste

pre 16 godina

Sta ce RTS da prenosi u slucaju da moze da bira izmedju Vojvodine i Partizana? Evo vam barometra: pogledajte broj komentara u vezi sa Vojvodinom i Partizanom. I tu RTS umesao prste? :) Jednostavno zakon brojeva. Ko vam brani da se vise citate na sajtu B92?

vojvodjanin

pre 16 godina

Ja sam zadovoljan zrebom..Jesmo ih odrali 1966??E DA LI NEKO IMA INFORMACIJE KO JOS TREBA DA PREDJE U VOSU??Ja sam cuo kao Nadj pa neki Slovak ...Zna neko NESTO o tome..Mada meni se cini da NADJ DOLAZI!!!

Munze Konza

pre 16 godina

Super je što posle sto godina mogu da komentarišem rezultat nekog drugog kluba, osim beogradskih. Ne daj se Vošo - na terenu je 11-11, pa šta kome Bog da. Minimalan poraz ili nerešeno u Madridu (a nije neostvarivo), garantuju spektakt u Novome Sadu, kakav nije viđen. Hajd sad slaninari, pokažite se - uz čuvenu "jedem luka i slanine...., srpska Atina ide dalje, a Beograd će biti uz vas!

Dejan

pre 16 godina

Ovaj UEFA pristup po regijama najvise unistava juznu regiju. Slaven dobio Galatasaraj, Hajduk ili tko vec Sampdoriu, Vosa dobila Atletico. Jedino je Partizan izvukao nesto lakse, a njega ce izbaciti. Dakle, opet nula bodova. Eventualno, ako ce Hajduk nesto napraviti, ali kako citam trener Buducnosti je podnio zalbu. Toliko o Crnogorcima kao postenim ljudima. Kada su izgubili onda se idu zaliti, a kada su se nadali da ce dobiti na terenu onda su rekli da se nece zaliti jer je bitno tko dobije na terenu.

Detelinara do stranda !!!

pre 16 godina

Ovo sam ocekivao,bolje oni nego Bugari, bar su atrktivniji protivnik,
ali ipak postoje neke sanse... sStadion ce biti pun, pa sad ako prodju, mozda i kupe nove reflektore da gledamo ligu UEFA u NS-u...

DANIJEL VETERNIK

pre 16 godina

ajmo voso nije lako al nadam se da cemo izvuci povoljan rezultat za revans na karadjordju......VOJVODINO JA TE VOLIM........

Radomir

pre 16 godina

Protivnik je jak, i to obecava dobru predstavu u Novom Sadu. Vojvodina je ozbiljan tim, i prosle sezone je pobedljivala i Partizan i Zvezdu. Ne secam se da je u Evropi gubila sa velikom razlikom. Samo neka u meceve udje pametno i hladne glave i sve ce biti u redu.

Don Quijote

pre 16 godina

Atletico je totalno renoviran, sto znaci grupa ljudi koja se bas i ne poznaje nesto. trebace im vremena da se upoznaju i uigraju, i po meni je Vojvodina favorit i imala je srecu u zrebu. Posebno imajuci u vidu kako je igrala u proslom prvenstvu.
Nadam se da me nece razocarati.

MrNO

pre 16 godina

...Atletika je dočekao krcati stadion i nešto izmenjeni sastav Vojvodine u odnosu na tim koji je savladao Admiru: Pantelić, Aleksić, Radović, Nešticki, Brzić, Dakić, Takač, Savić, Radosav, Trivić, Pušibrk. Susret je završen rezultatom 3:1, što je bila lepa prednost pred revanš u Madridu 14. decembra 1966. Vojvodina je za svoje simpatizere organizovala specijalan let avionom u Madrid. Te decembarske večeri ceo fudbalski Madrid preselio se na stadon Manzanares. Tandem Boškov-Stanković odlučio je da igra isti tim koji je pobedio u Novom Sadu, jedino je Radosava zamenio Sekereš. Od prvog minuta Atletiko je, potpomognut frenetičnim navijanjem, krenuo na sve ili ništa. U takvoj atmosferi se igrači Vojvodine nisu najbolje snašli, pa je prvo poluvreme završeno rezultatom 2:0. U nastavku igre Vojvodina je bolje parirala svojim protivnicima i do kraja uspela da sačuva rezultat koji je omogućio da se igra majstorica. Iako je ranije bilo predviđeno da se eventualna treća utakmica igra u Roterdamu, rukovodstvo Vojvodine je prihvatilo ponudu Atletika da igra u Madridu. Atletiko je u prvom poluvremenu vodio sa 2:1, ali je Vojvodina izjednačila rezultat. Tim rezultatom je završen regularni deo utakmice, a u produžecima Vojvodina se golom Takača plasirala u četvrtfinale Kupa evropskih prvaka.

Kako je dobro vidjeti te opet...

Los coloncheros

pre 16 godina

Posle 3 godine majstori su opet u Srbiji!Šteta što je otišao "El ninjo" al iovako smo prejaki!Nadam se da ce Kun, Maksi, Forlan i Simao vec protiv starog rivala zašto ih zovu novi "Los galaktikosi"!

boston crew

pre 16 godina

samo hrabro do nove pobede!
samo im pogledajte dresove, zamislite da ste na marakani, i oderite ih ko petokraku proletos 3:0!
fcv
forever

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

Bez panike. Partizan je nas najbolji klub, a prosle godine ga je Vosa oderala u dve utakmice. Partizan je bolji od Atletika po koeficijentu za nekih 6 ili 7 poena.
E pa Voso kad si mogla sa Partizanom mozes i sa Atletikom. Samo hrabro, a hrabre i sreca prati.
Zvezda dobro prosla. Partizan, ako dobro prodje kod UEFA,vec je u ligi.
Voso, svi smo uz tebe u ovom dvomecu, a i dalje kroz Evropu.

MIlan

pre 16 godina

hehe srecoooooooooooooo j*bem te:)

dobro ispinila se zelja predsetniku.
dobro,mozda i prodjete nisu oni tolko jaki kako izgledaju

croatia

pre 16 godina

ovo nije posteno!!!! južnomediteranska skupina je 5 puta jača od srednjeeuropske i sjeverne!!! tu imamo atletico, sampdoriu, galatasaray a tamo su nosutelji sion, artmedia, hammarby!!! apsurd!

Realno

pre 16 godina

Pa dobro, ako ne budu igrali Rejes, Forlan, Agero, Simao, Maxi Rodrigez, Ze Kastro, Kostinja, Manis, Perea, Seitaridis, Leo Franko, Mista, Galeti... Vojvodina ima sanse...

matematicarevic

pre 16 godina

"Klub iz Novog Sada je u drugoj rundi pobedio ukupnim rezultatom 3:2 (3:1, 0:2)". Kec ko vrata i to u avgustu, pozdrav

Liman Drzava

pre 16 godina

Vojvodina, jedna jedina, pola bela pola crvena. Ocekujem lavosku borbu. Uz solidan rezultat u Madridu, velike su nam sanse. Atmosfera ce biti, siguran sam, nesto sto Novi Sad jos nije doziveo. Samo hrabro

Grobelar

pre 16 godina

Uzasno losa osobina nas Srba: klanjanje pred "velikim imenima", idolopoklonstvo prema "brendovima"... Zasto toliko potcenjujemo sami sebe i unapred se mirimo sa porazom? Pobednik si prvo u glavi a tek onda na terenu. Vosha treba da igra na kontre jer to radi izvanredno a Despot mora da zavuce najmanje jedan komad, pozeljno dva. Atletika treba izbaciti jos u Madridu!

Pedja

pre 16 godina

Ehh Vojvodjani bas ste imali "srece" ,
ali nema veze bar u sledece kolo sigurno ide crveno-bela boja :)
Ma samo napred i bez straha.
Imate odlican tim !!

Babin_zub

pre 16 godina

Mojoj tazbini zelim puno srece protiv Atletika,jer trebace im.Samo se ne predajte u startu,jer jedan je teren,11 na 11,pa ko bude imao vece srce taj ce proci,a uveren sam da cete srce ostaviti na terenu.
Sve najbolje.

ambrka

pre 16 godina

Na muci se poznaju junaci.Red je doso na Vojvodinu,da skuplja bodove za Srbiju.Zelim im puno srece i da sto dalje doguraju. Vojvodina moj klub.

Ratko

pre 16 godina

Pa i Partizan i Zvezda su par godina posle sankcija želeli jedan poznat tim za protivnika radi punjenja tribina i brzog ispadanja. Posmatrajte to i tako.

naselje

pre 16 godina

TO!!!
Verovatno necemo proci, ali ce ovo mnogo znaciti i za Vosssu i za grad. Pre svega, videcemo dobar fudbal.
BUDI NOVOSADJANIN, NAVIJAJ ZA VOJVODINU!

Theodor

pre 16 godina

Nije moglo teze i nije moglo lepse! Ne moze u svakom kolu Hibernijans. Ovako, da se lepo uziva u fudbalu. Ne znam nijednog fudbalera u Vosi koji ne bi dao sve od sebe protiv ovakvog protivnika.

MrNO

pre 16 godina

...Atletika je dočekao krcati stadion i nešto izmenjeni sastav Vojvodine u odnosu na tim koji je savladao Admiru: Pantelić, Aleksić, Radović, Nešticki, Brzić, Dakić, Takač, Savić, Radosav, Trivić, Pušibrk. Susret je završen rezultatom 3:1, što je bila lepa prednost pred revanš u Madridu 14. decembra 1966. Vojvodina je za svoje simpatizere organizovala specijalan let avionom u Madrid. Te decembarske večeri ceo fudbalski Madrid preselio se na stadon Manzanares. Tandem Boškov-Stanković odlučio je da igra isti tim koji je pobedio u Novom Sadu, jedino je Radosava zamenio Sekereš. Od prvog minuta Atletiko je, potpomognut frenetičnim navijanjem, krenuo na sve ili ništa. U takvoj atmosferi se igrači Vojvodine nisu najbolje snašli, pa je prvo poluvreme završeno rezultatom 2:0. U nastavku igre Vojvodina je bolje parirala svojim protivnicima i do kraja uspela da sačuva rezultat koji je omogućio da se igra majstorica. Iako je ranije bilo predviđeno da se eventualna treća utakmica igra u Roterdamu, rukovodstvo Vojvodine je prihvatilo ponudu Atletika da igra u Madridu. Atletiko je u prvom poluvremenu vodio sa 2:1, ali je Vojvodina izjednačila rezultat. Tim rezultatom je završen regularni deo utakmice, a u produžecima Vojvodina se golom Takača plasirala u četvrtfinale Kupa evropskih prvaka.

Kako je dobro vidjeti te opet...

Grobelar

pre 16 godina

Uzasno losa osobina nas Srba: klanjanje pred "velikim imenima", idolopoklonstvo prema "brendovima"... Zasto toliko potcenjujemo sami sebe i unapred se mirimo sa porazom? Pobednik si prvo u glavi a tek onda na terenu. Vosha treba da igra na kontre jer to radi izvanredno a Despot mora da zavuce najmanje jedan komad, pozeljno dva. Atletika treba izbaciti jos u Madridu!

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

Bez panike. Partizan je nas najbolji klub, a prosle godine ga je Vosa oderala u dve utakmice. Partizan je bolji od Atletika po koeficijentu za nekih 6 ili 7 poena.
E pa Voso kad si mogla sa Partizanom mozes i sa Atletikom. Samo hrabro, a hrabre i sreca prati.
Zvezda dobro prosla. Partizan, ako dobro prodje kod UEFA,vec je u ligi.
Voso, svi smo uz tebe u ovom dvomecu, a i dalje kroz Evropu.

Munze Konza

pre 16 godina

Super je što posle sto godina mogu da komentarišem rezultat nekog drugog kluba, osim beogradskih. Ne daj se Vošo - na terenu je 11-11, pa šta kome Bog da. Minimalan poraz ili nerešeno u Madridu (a nije neostvarivo), garantuju spektakt u Novome Sadu, kakav nije viđen. Hajd sad slaninari, pokažite se - uz čuvenu "jedem luka i slanine...., srpska Atina ide dalje, a Beograd će biti uz vas!

croatia

pre 16 godina

ovo nije posteno!!!! južnomediteranska skupina je 5 puta jača od srednjeeuropske i sjeverne!!! tu imamo atletico, sampdoriu, galatasaray a tamo su nosutelji sion, artmedia, hammarby!!! apsurd!

naselje

pre 16 godina

TO!!!
Verovatno necemo proci, ali ce ovo mnogo znaciti i za Vosssu i za grad. Pre svega, videcemo dobar fudbal.
BUDI NOVOSADJANIN, NAVIJAJ ZA VOJVODINU!

Realno

pre 16 godina

Pa dobro, ako ne budu igrali Rejes, Forlan, Agero, Simao, Maxi Rodrigez, Ze Kastro, Kostinja, Manis, Perea, Seitaridis, Leo Franko, Mista, Galeti... Vojvodina ima sanse...

ambrka

pre 16 godina

Na muci se poznaju junaci.Red je doso na Vojvodinu,da skuplja bodove za Srbiju.Zelim im puno srece i da sto dalje doguraju. Vojvodina moj klub.

Pucke

pre 16 godina

Samo hrabro, nista nije nemoguce. Vosa ima dobar tim, odlicnu kontru sa Despotovicem na celu i bas to moze da presudi kao i mnogo puta do sada. U slucaju iole povoljnog rezultata u Madridu stadion nece moci da primi sve navijace. Novi Sad je gladan ovakvih utakmica. Ludo burazeru, ludo.

Pucke

pre 16 godina

Nadam se da ce ovaj put i RTS da se seti Vojvodine i Novog Sada, pa ako ovo ne budu prenosili onda svi mi treba da bojkotujemo placanje preplate.

Theodor

pre 16 godina

Nije moglo teze i nije moglo lepse! Ne moze u svakom kolu Hibernijans. Ovako, da se lepo uziva u fudbalu. Ne znam nijednog fudbalera u Vosi koji ne bi dao sve od sebe protiv ovakvog protivnika.

boston crew

pre 16 godina

samo hrabro do nove pobede!
samo im pogledajte dresove, zamislite da ste na marakani, i oderite ih ko petokraku proletos 3:0!
fcv
forever

Babin_zub

pre 16 godina

Mojoj tazbini zelim puno srece protiv Atletika,jer trebace im.Samo se ne predajte u startu,jer jedan je teren,11 na 11,pa ko bude imao vece srce taj ce proci,a uveren sam da cete srce ostaviti na terenu.
Sve najbolje.

Liman Drzava

pre 16 godina

Vojvodina, jedna jedina, pola bela pola crvena. Ocekujem lavosku borbu. Uz solidan rezultat u Madridu, velike su nam sanse. Atmosfera ce biti, siguran sam, nesto sto Novi Sad jos nije doziveo. Samo hrabro

Don Quijote

pre 16 godina

Atletico je totalno renoviran, sto znaci grupa ljudi koja se bas i ne poznaje nesto. trebace im vremena da se upoznaju i uigraju, i po meni je Vojvodina favorit i imala je srecu u zrebu. Posebno imajuci u vidu kako je igrala u proslom prvenstvu.
Nadam se da me nece razocarati.

Radomir

pre 16 godina

Protivnik je jak, i to obecava dobru predstavu u Novom Sadu. Vojvodina je ozbiljan tim, i prosle sezone je pobedljivala i Partizan i Zvezdu. Ne secam se da je u Evropi gubila sa velikom razlikom. Samo neka u meceve udje pametno i hladne glave i sve ce biti u redu.

Detelinara do stranda !!!

pre 16 godina

Ovo sam ocekivao,bolje oni nego Bugari, bar su atrktivniji protivnik,
ali ipak postoje neke sanse... sStadion ce biti pun, pa sad ako prodju, mozda i kupe nove reflektore da gledamo ligu UEFA u NS-u...

Cure

pre 16 godina

Posto Zvezda nije uspela da zavrsi posao u prvoj utakmici protiv "strasne" Levadije itreba da strepimo za revans, ne vidim zasto bi Vojvodina unapred bila otpisana, ko zna mozda oni jedini i udju u ligu UEFA.Srecno...

Dejan

pre 16 godina

Ovaj UEFA pristup po regijama najvise unistava juznu regiju. Slaven dobio Galatasaraj, Hajduk ili tko vec Sampdoriu, Vosa dobila Atletico. Jedino je Partizan izvukao nesto lakse, a njega ce izbaciti. Dakle, opet nula bodova. Eventualno, ako ce Hajduk nesto napraviti, ali kako citam trener Buducnosti je podnio zalbu. Toliko o Crnogorcima kao postenim ljudima. Kada su izgubili onda se idu zaliti, a kada su se nadali da ce dobiti na terenu onda su rekli da se nece zaliti jer je bitno tko dobije na terenu.

vojvodjanin

pre 16 godina

Ja sam zadovoljan zrebom..Jesmo ih odrali 1966??E DA LI NEKO IMA INFORMACIJE KO JOS TREBA DA PREDJE U VOSU??Ja sam cuo kao Nadj pa neki Slovak ...Zna neko NESTO o tome..Mada meni se cini da NADJ DOLAZI!!!

MIlan

pre 16 godina

hehe srecoooooooooooooo j*bem te:)

dobro ispinila se zelja predsetniku.
dobro,mozda i prodjete nisu oni tolko jaki kako izgledaju

Pedja

pre 16 godina

Ehh Vojvodjani bas ste imali "srece" ,
ali nema veze bar u sledece kolo sigurno ide crveno-bela boja :)
Ma samo napred i bez straha.
Imate odlican tim !!

matematicarevic

pre 16 godina

"Klub iz Novog Sada je u drugoj rundi pobedio ukupnim rezultatom 3:2 (3:1, 0:2)". Kec ko vrata i to u avgustu, pozdrav

Limanki

pre 16 godina

Tezak zreb, ali nema veze u Novi Sad dolazi jedna od najboljih ekipa predstojece sezone.Bice spektakl.Samo hrabro Voso zgazicemo manekene Spanske.
U NOVOM SADU IMA TIM KOME SE SVI DIVIMO VOSA LE, VOSA LE, VOSA LE...

DANIJEL VETERNIK

pre 16 godina

ajmo voso nije lako al nadam se da cemo izvuci povoljan rezultat za revans na karadjordju......VOJVODINO JA TE VOLIM........

Nerealni ste

pre 16 godina

Sta ce RTS da prenosi u slucaju da moze da bira izmedju Vojvodine i Partizana? Evo vam barometra: pogledajte broj komentara u vezi sa Vojvodinom i Partizanom. I tu RTS umesao prste? :) Jednostavno zakon brojeva. Ko vam brani da se vise citate na sajtu B92?

Nesa-Barca

pre 16 godina

Na ovom sajtu sam nasao sve potrebne informacije vezane za FK.Vojvodinu www.fkvojvodina.com Nisam znao da imaju tako lepu i bogatu istoriju,sada tako dobar i organizovan klub.Mada sam uvek najvise njih cenio od svih Srpskih klubova.Rec je o jednom zaista klubu sa dusom!Atletiko se dosta pojacao,ali je nekompaktan tim za razliku od Vose...u tome i vidim najvecu sansu da se na pleca bace nabedjene Madridske zvezde!

SLAWE

pre 16 godina

Pa sta ako je atletiko.Sarajevo dobije Genka u gostima pa zasto i Vosa ne bi dobila atletika kad smo za bosance zemlja sto je i Partizan dokazao obrukavsi Zrinjski.SAMO HRABRO

Ratko

pre 16 godina

Pa i Partizan i Zvezda su par godina posle sankcija želeli jedan poznat tim za protivnika radi punjenja tribina i brzog ispadanja. Posmatrajte to i tako.

Los coloncheros

pre 16 godina

Posle 3 godine majstori su opet u Srbiji!Šteta što je otišao "El ninjo" al iovako smo prejaki!Nadam se da ce Kun, Maksi, Forlan i Simao vec protiv starog rivala zašto ih zovu novi "Los galaktikosi"!

stoofy

pre 16 godina

Nije moglo gore, prejaki su oni za Vosu,bas su se dobro pojacali...ali nada poslednja umire!!!Samo da ih ne napune tamo..svi u NS

Pucke

pre 16 godina

Pocinje, prvo Partizan, zatim gostovanje u Madridu klubu koji je potrosio najvise para na pojacanja u spanskoj ligi i na kraju slag 30. avgusta u Novom Sadu pun stadion Vojvodina-Atletiko M.
SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!

Sale bgd

pre 16 godina

Ako igraci ne budu gledali ime protivnika onda je realno da mogu da prodju. Atletiko (koga inace obozavam) se jedva plasirao u Kup UEFA, presudio je gol u gostima protiv Glorije. Tacno je da tada nisu bili 100% spremni, ali Vojvodina ima sanse, i to solidne.

Realno

pre 16 godina

Pa dobro, ako ne budu igrali Rejes, Forlan, Agero, Simao, Maxi Rodrigez, Ze Kastro, Kostinja, Manis, Perea, Seitaridis, Leo Franko, Mista, Galeti... Vojvodina ima sanse...

Los coloncheros

pre 16 godina

Posle 3 godine majstori su opet u Srbiji!Šteta što je otišao "El ninjo" al iovako smo prejaki!Nadam se da ce Kun, Maksi, Forlan i Simao vec protiv starog rivala zašto ih zovu novi "Los galaktikosi"!

naselje

pre 16 godina

TO!!!
Verovatno necemo proci, ali ce ovo mnogo znaciti i za Vosssu i za grad. Pre svega, videcemo dobar fudbal.
BUDI NOVOSADJANIN, NAVIJAJ ZA VOJVODINU!

Nerealni ste

pre 16 godina

Sta ce RTS da prenosi u slucaju da moze da bira izmedju Vojvodine i Partizana? Evo vam barometra: pogledajte broj komentara u vezi sa Vojvodinom i Partizanom. I tu RTS umesao prste? :) Jednostavno zakon brojeva. Ko vam brani da se vise citate na sajtu B92?

croatia

pre 16 godina

ovo nije posteno!!!! južnomediteranska skupina je 5 puta jača od srednjeeuropske i sjeverne!!! tu imamo atletico, sampdoriu, galatasaray a tamo su nosutelji sion, artmedia, hammarby!!! apsurd!

Dejan

pre 16 godina

Ovaj UEFA pristup po regijama najvise unistava juznu regiju. Slaven dobio Galatasaraj, Hajduk ili tko vec Sampdoriu, Vosa dobila Atletico. Jedino je Partizan izvukao nesto lakse, a njega ce izbaciti. Dakle, opet nula bodova. Eventualno, ako ce Hajduk nesto napraviti, ali kako citam trener Buducnosti je podnio zalbu. Toliko o Crnogorcima kao postenim ljudima. Kada su izgubili onda se idu zaliti, a kada su se nadali da ce dobiti na terenu onda su rekli da se nece zaliti jer je bitno tko dobije na terenu.

MIlan

pre 16 godina

hehe srecoooooooooooooo j*bem te:)

dobro ispinila se zelja predsetniku.
dobro,mozda i prodjete nisu oni tolko jaki kako izgledaju

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

Bez panike. Partizan je nas najbolji klub, a prosle godine ga je Vosa oderala u dve utakmice. Partizan je bolji od Atletika po koeficijentu za nekih 6 ili 7 poena.
E pa Voso kad si mogla sa Partizanom mozes i sa Atletikom. Samo hrabro, a hrabre i sreca prati.
Zvezda dobro prosla. Partizan, ako dobro prodje kod UEFA,vec je u ligi.
Voso, svi smo uz tebe u ovom dvomecu, a i dalje kroz Evropu.

Ratko

pre 16 godina

Pa i Partizan i Zvezda su par godina posle sankcija želeli jedan poznat tim za protivnika radi punjenja tribina i brzog ispadanja. Posmatrajte to i tako.

matematicarevic

pre 16 godina

"Klub iz Novog Sada je u drugoj rundi pobedio ukupnim rezultatom 3:2 (3:1, 0:2)". Kec ko vrata i to u avgustu, pozdrav

boston crew

pre 16 godina

samo hrabro do nove pobede!
samo im pogledajte dresove, zamislite da ste na marakani, i oderite ih ko petokraku proletos 3:0!
fcv
forever

DANIJEL VETERNIK

pre 16 godina

ajmo voso nije lako al nadam se da cemo izvuci povoljan rezultat za revans na karadjordju......VOJVODINO JA TE VOLIM........

Theodor

pre 16 godina

Nije moglo teze i nije moglo lepse! Ne moze u svakom kolu Hibernijans. Ovako, da se lepo uziva u fudbalu. Ne znam nijednog fudbalera u Vosi koji ne bi dao sve od sebe protiv ovakvog protivnika.

Babin_zub

pre 16 godina

Mojoj tazbini zelim puno srece protiv Atletika,jer trebace im.Samo se ne predajte u startu,jer jedan je teren,11 na 11,pa ko bude imao vece srce taj ce proci,a uveren sam da cete srce ostaviti na terenu.
Sve najbolje.

Liman Drzava

pre 16 godina

Vojvodina, jedna jedina, pola bela pola crvena. Ocekujem lavosku borbu. Uz solidan rezultat u Madridu, velike su nam sanse. Atmosfera ce biti, siguran sam, nesto sto Novi Sad jos nije doziveo. Samo hrabro

Grobelar

pre 16 godina

Uzasno losa osobina nas Srba: klanjanje pred "velikim imenima", idolopoklonstvo prema "brendovima"... Zasto toliko potcenjujemo sami sebe i unapred se mirimo sa porazom? Pobednik si prvo u glavi a tek onda na terenu. Vosha treba da igra na kontre jer to radi izvanredno a Despot mora da zavuce najmanje jedan komad, pozeljno dva. Atletika treba izbaciti jos u Madridu!

ambrka

pre 16 godina

Na muci se poznaju junaci.Red je doso na Vojvodinu,da skuplja bodove za Srbiju.Zelim im puno srece i da sto dalje doguraju. Vojvodina moj klub.

Pedja

pre 16 godina

Ehh Vojvodjani bas ste imali "srece" ,
ali nema veze bar u sledece kolo sigurno ide crveno-bela boja :)
Ma samo napred i bez straha.
Imate odlican tim !!

MrNO

pre 16 godina

...Atletika je dočekao krcati stadion i nešto izmenjeni sastav Vojvodine u odnosu na tim koji je savladao Admiru: Pantelić, Aleksić, Radović, Nešticki, Brzić, Dakić, Takač, Savić, Radosav, Trivić, Pušibrk. Susret je završen rezultatom 3:1, što je bila lepa prednost pred revanš u Madridu 14. decembra 1966. Vojvodina je za svoje simpatizere organizovala specijalan let avionom u Madrid. Te decembarske večeri ceo fudbalski Madrid preselio se na stadon Manzanares. Tandem Boškov-Stanković odlučio je da igra isti tim koji je pobedio u Novom Sadu, jedino je Radosava zamenio Sekereš. Od prvog minuta Atletiko je, potpomognut frenetičnim navijanjem, krenuo na sve ili ništa. U takvoj atmosferi se igrači Vojvodine nisu najbolje snašli, pa je prvo poluvreme završeno rezultatom 2:0. U nastavku igre Vojvodina je bolje parirala svojim protivnicima i do kraja uspela da sačuva rezultat koji je omogućio da se igra majstorica. Iako je ranije bilo predviđeno da se eventualna treća utakmica igra u Roterdamu, rukovodstvo Vojvodine je prihvatilo ponudu Atletika da igra u Madridu. Atletiko je u prvom poluvremenu vodio sa 2:1, ali je Vojvodina izjednačila rezultat. Tim rezultatom je završen regularni deo utakmice, a u produžecima Vojvodina se golom Takača plasirala u četvrtfinale Kupa evropskih prvaka.

Kako je dobro vidjeti te opet...

Don Quijote

pre 16 godina

Atletico je totalno renoviran, sto znaci grupa ljudi koja se bas i ne poznaje nesto. trebace im vremena da se upoznaju i uigraju, i po meni je Vojvodina favorit i imala je srecu u zrebu. Posebno imajuci u vidu kako je igrala u proslom prvenstvu.
Nadam se da me nece razocarati.

Radomir

pre 16 godina

Protivnik je jak, i to obecava dobru predstavu u Novom Sadu. Vojvodina je ozbiljan tim, i prosle sezone je pobedljivala i Partizan i Zvezdu. Ne secam se da je u Evropi gubila sa velikom razlikom. Samo neka u meceve udje pametno i hladne glave i sve ce biti u redu.

Detelinara do stranda !!!

pre 16 godina

Ovo sam ocekivao,bolje oni nego Bugari, bar su atrktivniji protivnik,
ali ipak postoje neke sanse... sStadion ce biti pun, pa sad ako prodju, mozda i kupe nove reflektore da gledamo ligu UEFA u NS-u...

vojvodjanin

pre 16 godina

Ja sam zadovoljan zrebom..Jesmo ih odrali 1966??E DA LI NEKO IMA INFORMACIJE KO JOS TREBA DA PREDJE U VOSU??Ja sam cuo kao Nadj pa neki Slovak ...Zna neko NESTO o tome..Mada meni se cini da NADJ DOLAZI!!!

Munze Konza

pre 16 godina

Super je što posle sto godina mogu da komentarišem rezultat nekog drugog kluba, osim beogradskih. Ne daj se Vošo - na terenu je 11-11, pa šta kome Bog da. Minimalan poraz ili nerešeno u Madridu (a nije neostvarivo), garantuju spektakt u Novome Sadu, kakav nije viđen. Hajd sad slaninari, pokažite se - uz čuvenu "jedem luka i slanine...., srpska Atina ide dalje, a Beograd će biti uz vas!

Pucke

pre 16 godina

Samo hrabro, nista nije nemoguce. Vosa ima dobar tim, odlicnu kontru sa Despotovicem na celu i bas to moze da presudi kao i mnogo puta do sada. U slucaju iole povoljnog rezultata u Madridu stadion nece moci da primi sve navijace. Novi Sad je gladan ovakvih utakmica. Ludo burazeru, ludo.

Cure

pre 16 godina

Posto Zvezda nije uspela da zavrsi posao u prvoj utakmici protiv "strasne" Levadije itreba da strepimo za revans, ne vidim zasto bi Vojvodina unapred bila otpisana, ko zna mozda oni jedini i udju u ligu UEFA.Srecno...

Limanki

pre 16 godina

Tezak zreb, ali nema veze u Novi Sad dolazi jedna od najboljih ekipa predstojece sezone.Bice spektakl.Samo hrabro Voso zgazicemo manekene Spanske.
U NOVOM SADU IMA TIM KOME SE SVI DIVIMO VOSA LE, VOSA LE, VOSA LE...

Pucke

pre 16 godina

Nadam se da ce ovaj put i RTS da se seti Vojvodine i Novog Sada, pa ako ovo ne budu prenosili onda svi mi treba da bojkotujemo placanje preplate.

stoofy

pre 16 godina

Nije moglo gore, prejaki su oni za Vosu,bas su se dobro pojacali...ali nada poslednja umire!!!Samo da ih ne napune tamo..svi u NS

Nesa-Barca

pre 16 godina

Na ovom sajtu sam nasao sve potrebne informacije vezane za FK.Vojvodinu www.fkvojvodina.com Nisam znao da imaju tako lepu i bogatu istoriju,sada tako dobar i organizovan klub.Mada sam uvek najvise njih cenio od svih Srpskih klubova.Rec je o jednom zaista klubu sa dusom!Atletiko se dosta pojacao,ali je nekompaktan tim za razliku od Vose...u tome i vidim najvecu sansu da se na pleca bace nabedjene Madridske zvezde!

SLAWE

pre 16 godina

Pa sta ako je atletiko.Sarajevo dobije Genka u gostima pa zasto i Vosa ne bi dobila atletika kad smo za bosance zemlja sto je i Partizan dokazao obrukavsi Zrinjski.SAMO HRABRO

Pucke

pre 16 godina

Pocinje, prvo Partizan, zatim gostovanje u Madridu klubu koji je potrosio najvise para na pojacanja u spanskoj ligi i na kraju slag 30. avgusta u Novom Sadu pun stadion Vojvodina-Atletiko M.
SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!

Sale bgd

pre 16 godina

Ako igraci ne budu gledali ime protivnika onda je realno da mogu da prodju. Atletiko (koga inace obozavam) se jedva plasirao u Kup UEFA, presudio je gol u gostima protiv Glorije. Tacno je da tada nisu bili 100% spremni, ali Vojvodina ima sanse, i to solidne.