Fudbal 107

Petak, 03.08.2007.

13:07

Partizan na Rabotnički

Partizan na Rabotnièki IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Grobar Nish

pre 16 godina

Koliko god da je jak Rabotnicki, Skoplje ce biti celo CRNO BELO!! A neupuceni simpatizeri neka tjuteci sede mirno i gledaju fudbal!! GROBARI DOLAZE !!! SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI

BoroKU

pre 16 godina

Ne dopada mi se to sto potcenjujete Rabotnicki.Nije on toliko slab klub.Imaju 4-5 srbina,2 siptara i nekoliko stranaca.
www.fcrabotnicki.com.mk
Inace ja sam grobar i na stadionu i Skoplju bice vise grobara nego navijaci Rabotnickog.Poz

Mostarac

pre 16 godina

Za Macija iz Skoplja.Ako kojim čudom prođemo dalje šanse su nam podjednake.Za Partizan sam bio siguran da je apsolutni favorit ali kad sam čuo da imate dobrog trenera koji ima lepu kćer više nisam toliko uvjeren.

Baca

pre 16 godina

Ma nema milosti kad je u pitanju istocno Evropski fudbal u ocima mafijasa iz UEFA. Nece usvojiti zalbu, videcete. Uvek ce biti sikanirani i kaznjavani klubovi sa ovih prostora , cak i u slucaju kad nisu krivi, kao sto Partizan nije kriv za divljanje grupe primitivaca iz hercegovine sa slikama Mladica na grudima . Treba osnovati alternativni savez i takmicenja za Ist. Ev. i raskrstiti jednom i zauvek sa trulim korumpiranim Zapadom.

PFC

pre 16 godina

(grobarMKD, 3. avgust 2007 18:52)

Bice nas u Skopju 2000 grobara , pa ako krenu i simpatizeri sa ovog sajta ima da nas bude 2 miliona.

GrobarBG

pre 16 godina

"Boxter Grobar" ,ako Partizan prodje Rabotnicki(ako mu uopste dozvole) onda ide u prvo kolo kupa UEFA,koje se igra po nokaut -sistemu,a ne u 3.kolo kvalifikacija,al dodje mu na isto...

Zoran

pre 16 godina

Nisam optimista da će nas ostaviti u Evropi. Na sajtu UEFA izbačen je 31 par. Para Rabotnički - Partizan nema...
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html

DEJAA

pre 16 godina

sta vam je ljudi? Pa zar ne shvatate da ce UEFA IZBACITI PARTIZAN u utorak?! A pustila nas je da odigramo sa Zrinjskim samo da bi nam sve bilo jos gorče! ZRINJSKI PROLAZI RABOTNIČKI!

Marjan

pre 16 godina

Mix
Ajde sinak lepo napishi MAKEDONCI, cokalija ti cale!
Ja sam iz Makedonije, ali SASVIM sigurno volim Partizan vishe nego ti, a i mnogi ostali.
Mnogo se nekako pravish pametan, kao, bice teshko protiv Rabotnickog, posto je Mk fudbal bolji nego BiH. Jeste, al juce! Nema Mkd fudbal, i to je to. Sponzor rabotnickog jeste gazda na mestu, i sve to, organizovan klub itd, ali nemaju sanse protiv PfC. A mi, PRAVI Grobari iz Mkd, idemo da bodrimo voljeni tim!
Pozdrav od Struga, Mkd !

DK

pre 16 godina

Grobari delije i svi ostali> dok god mešate nacionalizam, politiku i sport bićete ovce koje zloupotrebljavaju političari u svoje svrhe! Navijajte SAMO ZA SVOJ KLUB i BRANITE INTERESE SVOG KLUBA, NIŠTA VAN TOGA! NACIONALIZAM I POLITIKA UBIJAJU SPORT! Sport ne poznaje nacije! Prvo Partizan/zvezda, pa onda JA, pa onda SRBIJA! Nikada nisam čuo navijače, npr. Čelzija (ili bilo kog drugog velikog kluba!) da na utakmicama svog kluba uzvikuju ENGLESKA i sl! Zar ne shvatate da je seljački na utakmicama uzvikivati SRBIJA, DRAŽA, i sl.?

Lun

pre 16 godina

Na zalost, UEFA nas izbacuje, informacija je 100% tacna. Ako sam pogresio (a nema sanse) uplaticu za nezbrinutu decu onoliko evra koliko preporuka dobije moj komentar

kiril

pre 16 godina

Jel' majke ti, a cime ste to zasluzili?? Da me ne shvatite pogresno ja bih voleo da partizan, nekako, ne dobije najavljenu kaznu, ali ZASLUZILI...
(Ljuba, 3. avgust 2007 17:53)

Igrom, Ljubo, igrom.

Kaca

pre 16 godina

@ Kent:
Kako to mislis "BICE interesanten susret Zrinjski-Rab" ??? KO da si 100 % siguran da ce izbaciti Partizan!Jbudi malo optimista,ja se trudim!Bilo bi nehumano pustiti Zrinjski da ide dalje,samo bi gledali kako im pune mrezu!

Mix

pre 16 godina

Po ko zna koji put Partizan ce biti jedini nas konjanik kroz evropsku fudbalsku dzunglu!
CZ nema sansi protiv Rendzersa(daj boze da gresim!) a Vosa je vec prezaljena od Atletika Madrid(takodje daj boze da nisam u pravu, mada se secam cuvenih okrsaja sa njima u Kupu sampiona jos u vreme kad je Vujke bio trener Vose).
Ipak, Partizanu nece biti bas tako lako kao protiv ekipe jer je makedonski fudbal, pogotovo klupski, jaci od bosanskog, ma sta ko mislio. Rabotnicki dobro igra u Evropi, i poznati su njegovi mecevi sa cska (ili Spartakom M., ne secam se bas ) i drugi mecevi. Ja sam veliki optimista, a opet problem publike moze biti aktuelan. Partizan moze da bremza svoje navijace iz Srbije ali one iz dijaspore tesko ili nikako. I neka u pripremi iz Kluba dobro otvore oci, i dogovore se sa Cokalijama kako prevenirati eventualne probleme.
Dakle, uz pomoc boga , da sveta krava uefa zazmuri, oli ti bude uhvacena na prezivanju, kada bude odlucivala o nasoj sudbini visa vi meca u Mostaru, eto nas u Kupu UEFA!
A onda, neka se cuje nasa cuvena pesma:"Dok Partizan bitke bije!"

Blah

pre 16 godina

Koji komentari. Pa tko je gledao izvlacenje zna da Hajduk nije niti teoretski mogao dobiti Partizan... Ali glavno da se nesto napise, pa taman i vrhunska glupost.

Maci Skoplje

pre 16 godina

Ja sam okoroli zvezdas i vardarac.Analogno tome najvise mrzim naravno Partizana i Rabotnickog.Ali trudim se da budem realan...Partizan nece imati NIMALO LAK posao.Rabotnicke je ubedljivo najorganizovan tim u MKD,ima najbolje igrace,i dobrog trenera koji ima lepu kcer :)
U MKD ima neverovatno velik broj grobara tako da ce biti krcat stadion.Rabotnicki nema navijace vec kulturnu gradsku publiku (fensi)....
u prvom kolu su pobedili dva puta sa po 2:1 Goricu (bolja ekipa od Maribora btw),a lani su zdrobili madjarskog Debrecina.U trecem kolu porazenu su od Lilla.
Sve u svemu bice tesko za igrace partizana,a zabavno za navijace.Ne sumnjam u veoma dobru atmosferu.

alen MK

pre 16 godina

Stvarno se nadam da ove u UEFA imaju malo mozga i uvide sta rade.Ako sve bude kao sto bi trebalo biti vidimo se u grupe, jer Rabotnicki nije klub koji bih se sprotistavio Partizanu.Da je to bilo pred 1-2 godine, bila bi druga prica ali sad nije toliko jak. Za nereda mislim da u SK ne bi trebalo biti jer ima ovde mnogo Makedonaca koji vole sa svi srce Partizana. Partizan sampion Kupa UEFE i sampion u prvenstvu. pozdrav iz MK

grobarMKD

pre 16 godina

Epa dosta sam ja isao po 600km da bi gledao voljeni Partizan na evropskim utekmicama,red je bilo da i oni dodju kod mene...mada jos imam da predjem 150km ali ipak bolje nego 600...
Idemo da razvalimo ove nesrecnike,naravno ako nam uefa dopusti...
A za oni koji kazu da smo sa jednom nogom u ligi uefa,dajte prosarajte malo po netu pa procitajte da posle ovo drugo kolo kvalifikacije sledi prvo kolo uefa koje se igra po nokaut sistemu pa tek tamo ko prodje igra u ligi...

Alex

pre 16 godina

U slucaju da Partizan nastavi takmicenje, ostace jedini nas predstavnik u Evropi, jer sam 100% ubedjen da Zvezda i Vojvodina nemaju tim za velika dela, kao sto to pokazuje Partizan!

Bedi Grobar

pre 16 godina

ja se iskreno nadam da ce nas Uefa pustiti da prodjemo dalje,a posle ce nas cekati malo manje kvalitetniji tim od nas Rabotnicki i daj boze da udjemo u ligu uefa i pokazemo ganima ko smo i sta smo u Evropi!I jedva cekam da Rendzers izbaci cigane sto ce i biti tako pa cemo svi smejati zvezdi kao sto se ona nama smejala kad je cula da je uefa izbacila Partitan iz Evrope ali nas je bog pogledao!Pozdrav za sve grobare i najbolju redakciju b92!

...

pre 16 godina

I Tudjman se nada tome da ce Parizanu maknuti zabranu igranja - ipak je on jedan od osnivaca kluba, ali od toga nema nista. UEFA koliko ja znam nikome nije makla to po pitanju zalbe, stavise, onima koji su se zalili je udvostrucila kaznu..

Bedi Grobar

pre 16 godina

Ulazimo u Kup Uefa i osvajamo titulu u prvenstvu!imamo tim za pobede!To je moje misljenje i konacno imamo tim kakav nam treba za pobede!Jak Partizan na svim pozicijama!pozdrav za sve grobare!

Forza_Milan

pre 16 godina

@komentar 57
Ti nisi ni shvatio ovo sve...
ZRINJSKI NE MOZE DALJE! on je ispao. Ako nam izbace... dalje iz drugog, direktno u trece ce ici Rabotnicki...

skendza

pre 16 godina

Parni valjak je pokazao kako se melje pa makar to bio zrinjski(koji nije mnogo slabiji od levadije)...Navijaci i na marakani i na JNA zza 10 mesto nam je u evropi...Sto dalje odu svi nasi klubovi to manje kvalifikacija sleddece godine :)) Napred (svi) Nasi lol

Ljuba

pre 16 godina

"Samo da pruzimo igru kao protiv Zrinjskog!!!
Ako nam Uefa dozvoli da idemo dalje a zasluzili smo to!!
Srecno ...
(Grobar 4-ever, 3. avgust 2007 13:25)"
Jel' majke ti, a cime ste to zasluzili?? Da me ne shvatite pogresno ja bih voleo da partizan, nekako, ne dobije najavljenu kaznu, ali ZASLUZILI...

Boxter Grobar SD

pre 16 godina

@zeki74
Odakle ti ta informacija ?

Samo jos da napomenem za sve ove gore koji pricaju o grupama lige uefa. Naime U grupe se ulazi posle treceg kola kvalifikacija, a PARTIZAN se trenutno plasirao u drugo kolo (ako zalba bude usvojena), tako da prodje li Rabotnicki ide u trece kola kvalifikacija, a ne u lugu UEFA kao sto to neki tvrde u svojim komentarima!

p.f.c. my life for you

pre 16 godina

sta je bre vama svim kakva liga ,ako nas uopste puste da igramo,pa prodjemo sve mine za izbacivanje,ima jos jedno kolo!!!

miso

pre 16 godina

Sinoć je Partizan i Policija Srbije , propustila priliku da pohapsi vinovnike poslednjih ispada tzv.navijaca Partizana . Jutros je trebao da osvane naslov , u svim sredstvima informisanja umjesto rezultata sa sinošnje utakmice , SINOĆ U BEOGRADU NEPOSREDNO PO ZAVRŠETKU UTAKMICE POHAPŠENO 700 HULIGANA TZV NAVIJAČA PARTIZANA , NA ČELU SA NJIHOVIM VOĐOM Simom i ostalim BUDALAMA !! Ovako nema nista od Evrope , to i nismo zasluzili , sa ovakvim navijačima Partizanu su odbrojani dani , pitanje je dana kada će se ugasiti .

viktor

pre 16 godina

ma kakav partizan zvezda razbiva u ligu sampiona i ce igrati u ligu sampiona a partizan ce da ispasti od rabotnickog i to 2:0 0:0

voja

pre 16 godina

Definitvno su nam neophodna pojacanja u defanzivi. Sikimic jedini ima kvalitet. A Rnic i Mihajlov pored toga sto nemaju kvalitet za Partizan,nemaju dovoljno iskustva,a Rnic je sklon sumanutim nepotrebnim faulovima,a i jednom i drugom fali puno snage u duelima. Dakle mora se kupiti minimun jedan,a ako je moguce dva cvrsta i pouzdana igraca na mestu stopera. Takodje, dobro bi dosao i jedan levi bek, jer je Lazarevic neupotrebljiv za iole ozbiljnije utakmice, a Obradovic ima potencijal, ali je veoma mlad i neiskusan. Strana pojacanja su jos jednom pokazala zavidan kvalitet. Oh, kako Moreira po stilu igre neodoljivo podseca na Drulovica iz doba kad je ovaj igrao u Portu!

Filip-Nis

pre 16 godina

Mislim da bi trebalo izbaciti i Partizan i Zrinjski i bilo koj drugi klub (ukljucujuci i Crvenu Zvezdu) ako naprave ovakve nerede.

samo da se zna

pre 16 godina

@ etna
cudi me da su uopste objavljene gluposti iz tvog komentara,ocigledno malo znas o Srbima i Srbiji,a ja da moj narod ima istoriju kao tvoj,ndh i najveci zlocini ikada na ovim prostorima,ne bih ucio druge kako da sagledaju svoju proslost.p.s. krivica je individualna i personalizovana,to je potvrdio i haski sud.

ogy

pre 16 godina

E pa ljudi sada je na gospodi iz UEFA da nas pusti ili ne,nadam se da ce da bude pozitivno po sve grobare jer nasi igraci su stvarno zasluzili da igraju tamo.Ova ekipa je toliko jaka cak mozda jaca od one koje smo imali kad smo prosli put bili u UEFA kupu(to je makar moje misljenje)Treba jos malo da se uigraju posto su to sve novi igraci ali parni valjak melje polako.Posto sam grobar u dusi hteo bih i nasim komsijama da pozelim da uspesno prodju Levadiju posto je i njima otvoren put u ligu sampiona pa se tako nadam da ce se ove sezone gledati extra fudbal u srbiji.Takodje zelim i vosi da pruzi zestok otpor protiv atletika.Ponavljam jesam grobar ali ipak malo vise navijam ze srpski fudbal!!!

steta

pre 16 godina

NA SAJTU UEFE I DALJE STOJI PARTIZAN-ZRINJSKI,KOMISIJA ZA ZALBU SE SASTAJE 7. A NE 10. AVGUSTA,POPRILICNO MIRISE DA CE NAS IPAK IZBACITI I ZRINJSKOM DATI VISE VREMENA DA SE PRIPREMI ZA MEC JER SU I SAMI SVESNI DA SU POPRILICNO ZAKOMPLIKOVALI STVAR,VOLEO BI DA NIJE TAKO ALI...

Hell

pre 16 godina

Koliko sam ja cuo na Tv-u cak i kada nam Uefa dozvolila da nastavimo takmicenje i kada bi pobedili Rabotnicki ne bi usli u ligaski deo takmicenja nego bi igrali jos jedan eliminacioni mec jer smo u takmicenje krenuli iz prvog a ne drugog kola!Vidim ovde neki pominju kako bi Partizan posle pobede nad Rabotnickim usao odmah u ligaski deo,sto se bre ne informisete nego lupate svasta!

Pedja

pre 16 godina

Ja se ne bih tako brzo radovao,na uefinoj strani(kod parova za sledeće kolo)još uvek piše rabotnički : partizan/ zrinjski??? Ako ima neki pametan da mi to objasni?

dragan

pre 16 godina

Seti se Barbara....Tikve,Fljamurtarija,Timoka,Batajnice.....za njh je Rabotnicki Mancester.
Cokalije imate super sansu da igrate Ligu UEFA

ETNA

pre 16 godina

igrači partizana zaslužili su prolazak dalje, o tome se ne treba raspravljati. problem je u srbiji što nitko nema hrabrosti rasčistiti sa slikama karadžića i mladića, to je realnost. srpska omladina je zatucana i primitivna. pištolj je glavni simbol svake kuće, čast izuzecima. krvoločna nacija koja se ponosi time što je vodila bezbrojne ratove i svaki je izgubila. nikad se nećete otrijezniti, iskreno volio bih da hoćete. moj savjet vam je ostavite se mržnje. zrinjski je b.o. ekipa, čuvajte se hrvatskih predstavnika, dinama i hajduka. znaju grobari kako im je dinamo uvalio 5 komada, 5:0! pozdrav normalnima!

kuka

pre 16 godina

Prva prepreka UEFA, druga bilmez - grobari koji opet mogu da naprave **anje, i treca - Nemanja Rnic.Taj tip je stvarno pogubljen u vremenu i prostoru, samo da on ne zaigra

много фино било синоћ

pre 16 godina

Волео бих да нас пусте, али тако да за најмањи инцидент Партизану буде забрањено барем три наредне сезоне да игра Евро утакмице, и то када се за њих квалификује.
Благодарећи овој још не потврђеној казни, и опасности у којој се Партизан нашао атмосфера је синоћ била права.
Очигледно да је таква једна ситуација озбиљно схваћена и не видим зашто се тај навијачки однос од синоћ не би усталио и за будуће Партизанове наступе.
Био сам синоћ са женом и дететом, и обоје хоће да дођу опет. Хајдемо да наш стадион буде место где ће на југу бити они најстраственији, тај навијачки мотор који ће држати и дизати наше играче, који неће доводити ни себе а ни свој клуб у опасност од било какве казне, где ће запад и исток бити за све нас мирније, за оне који ће довести целу породицу на стадион да бодри Партизан и ужива у једној финој игри и борби за црно белу боју.

Slavisha

pre 16 godina

OOOOOOOOOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM
I GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI
SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI

OOOOO PARTIZANE O SAMPIONE
UZ TEBE UVEK SMO MI
ZATO POBEDI
PESME SE ORE I BAKLJE GORE
JER MI SMO TVOJI GROBARI!!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

Madball

pre 16 godina

Nece biti sipusi,ali ne znate koliko ljudi ce doci.to ce biti prava senzacija ima mnogo grobara i u skopje.Pozdrav od jedan od nih

Marjan, Struga - Makedonija

pre 16 godina

Polako grobari, prvo da dojde do mec, pa tek onda tako da zborite. Rabotnicki neje tim za potcenjuvanje, a sto da zboram o sleperi bostana sto sekoj ces treba da dojda u Nion, a kam semenki, tutuni zolti otrovi, i UEFA je korunoirana, a vole i oni sladak bostan
(Sasa, 3. avgust 2007 14:13)

Ajde brate prvo da lepo naucish da pisesh Srpski, pa da dodjesh na ovaj forum :)
Rabotnicki nije laka ekipa HAHAHA. Je li bre, je l ti znash, ne KO je Partizan, vec SHTA je PARTIZAN ?! Komplexe leciti na dr. mestu ... Hvala :D

zeki74

pre 16 godina

Prema nekim nezvaničnim informacijama PFC će biti kažnjen sa 200.000 CHF i nastavlja takmičenje dok će zrinjski biti kažnjen sa 100.000. Vest je skoro 100% tačna

Don Quijote

pre 16 godina

Partizan je, kao po obicaju, imao srece u zrebu. Samo sto nekada, a to ponekada i vrlo cesto, ne mora da znaci nista (citaj: Tikva, Artmedija, Fljamurtari....).Bilo bi sportski i korektno da Partizan dobije priliku da sa tim Rabotnickim odigra dve utakmice, jer je to na terenu vise nego zasluzio, pa sta mu Bog da.
Voleo bih to kao da je Zvezda u pitanju, ali iskreno receno, ne verujem u tu mogucnost. I steta je stvarno i zbog navijaca Partizana, i zbog Partizana, i zbog naseg fudbala i zbog fudbala kao sporta.
Hipotetski, znajuci kakva je pozicija Partizana u UEFA-i, koliko Albanaca zivi u Makedoniji (i Skoplju), verovatno bi uradili sve sto mogu da "miniraju" Partizan, tako da bi tamo verovatno bilo jos goreg "belaja" nego u Mostaru.
Uprkos svemu tome drugovi partizan drzim vam palceve!

ddeelliijjaa

pre 16 godina

Kao prvo cestitam za navijanje, nadam se da ce UEFA da ponisti smesnu odluku i da nece izbaciti Partizan iz Evrope. Srecno u duelu sa Rabotnickim...ni ova ekipa ne bi trebala da predstavlja ozbiljniju prepreku...

dienec

pre 16 godina

Ala su nam legli Makedončići, još samo da legnu i ovi iz UEFA-e i eto nas lepo u ligi pa tamo da prezimimo, samo da ovi momci igraju ( da se igraju ) fudbala.

Živeo Partizan i majka Srbija. Što se komšija tiče u trećem kolu duel Zeta - Levadija.

Grobar

pre 16 godina

Sada ce biti dvanaestice u mrezi, a UEFA treba da dozvoli klubu koji je dao najvise golova u prvom kolu da nastavi takmicenje dalje inace bi bilo glupo od njih.

Pedja

pre 16 godina

Dragi moji Makedonci.
Cestitam Vam od sveg srca prolazak u ligu kupa UEFA.
Dabogda osvojili UEFA kup.
No bolje i Vi nego oni croati.....
p.s.obucite ponekad crno bele dresove,cisto da nas mine zelja za evropom.

Pozdrav iz Srbije.

Mirge_RS

pre 16 godina

Treba biti realan. UEFA bi trebala da pusti Partizan dalje, jer nije fer da posle ovakvih igara "mladjih" reprezentacija nemamo nikoga ko ce prezimiti u Evropi, a ruku na srce, male su sanse da ce CZ i Vojvodina proci dalje. Jesam navijac Partizana, ali i bez toga mislim da su trenutno Atletiko Madrid i Rendzes bolje ekipe od CZ i VOjvodine. Mislim da bi UEFA trebala imati i to u vidu.

Tajka

pre 16 godina

Radost za grobare iz Makedonije kojih ima dosta.Nadam se da ce 11:1 biti dodatni sportski argument za UEFU i odluku za jos jednu sansu Partizanu.

Marko

pre 16 godina

Pokazali smo svima kako se brane boje svoga tima... Rabotnicki je solidna ekipa mozda u rangu Maribora od prosle godine.Uveren sam da cemo igrati jer je mec u Beogradu pokazao ko je bio glavni krivac nereda u Mostaru.

vlade

pre 16 godina

Bojane, ima do lige kupa uefa jos da se igra. Treba da prodje i jos jedno regularno kolo posle Rabotnickog u kom moze da dobije vrlo neprijatne protivnike (zapravo vecinu).

Munze Konza

pre 16 godina

Oh, ako nas ostave u UEFA kupu, ajmo za Skoplje... Koje ima mikro klima....

Ne bih se složio da su incidenti nemogući - bilo bi bolje da smo izvukli nekog "nepoznatog", ovako može da se desi da skopski Albanci "naprasno" odluče da prate Rabotnički u kupu UEFA, i eto vraga. Dodajmo da je u Makedoniji uvek bilo mnogo Grobara, te je svašta moguće.

Sve u svemu, ako se UEFA sažali posle onog performansa sinoć, idemo u grupe, a tu je svašta moguće, pa čak i proleće u Evropi. Joj što bi to bilo dobro..... I dalje te volimo srcem svim!

Aleksandar Jerotijevich

pre 16 godina

Ako bog da pa nekim "velikim" sluccajem igramo tu utakmicu biche ono "ssta se sakrivass kako pacof vo neka senka". E bracho VO Makedonija biche petarde,ssestarde,sedmarde...Kosovac

mkd

pre 16 godina

1. Partizan ce biti diskvalifikovan.
2. Rabotnicki prosle godine je bio na domak lige sampiona! A u domacem prvenstvu je bio drugi zahvaljujuci mafijaskom predsedniku FSM-a koji je vlasnik Pobede (novog sampiona koji je eliminisan od iste te Levadije).
3. Ukoliko i dodje do okrsaja Partizan Rabotnicki, sanse su 50:50 a odlucice nijanse.
Proverite svoje informacije pre nego objavite poluinformacije. Ovde je jedino tacno da je Pobeda bila sampion.
Sportski pozdrav iz Makedonije.

STEVAN

pre 16 godina

Ma kakav rabotnički ljudi moji,bice relno u 180 min. 7:0(1),mnogo smo jaki. Uefi je bolje da mi igramo nego rabotnicki i ovako je kup-uefa smorno takmicenje, tako da nema nista od izbacivanja 100%.Juzna Srbija nikad .....

Sascha88 FCRS

pre 16 godina

Grobari,iako sam okoreli zvezdas,mislim da vas Platini nece pustiti dalje...
I da je zvezda u ovoj situaciji isto bih mislio,oni su jedva cekali neko sranje da nas zakopaju...
Ali voleo bih da prodjete,ako nista barem zbog koeficijenta,to bi bio veliki gubitak...
Srecno...

Sasa

pre 16 godina

Polako grobari, prvo da dojde do mec, pa tek onda tako da zborite. Rabotnicki neje tim za potcenjuvanje, a sto da zboram o sleperi bostana sto sekoj ces treba da dojda u Nion, a kam semenki, tutuni zolti otrovi, i UEFA je korunoirana, a vole i oni sladak bostan

BRKAJLIJA

pre 16 godina

Za mene je najvaznije da ostanemo u igri posle Utorka.
Rabotnicki je dobra ekipa, ali Partizan je, objektivno, jaci.
Komsije su prosle fenomenalno i pruza ima se sansa za ulaz u LS. Izgledi su im dobri.
Vosa je najlosije prosla i ima male sanse protiv Atletika. Ipak 11 na 11 je sansa za Vosu.
Uz popust od UEFA(za nas) i malo srece(za sve) moglo bi se sakupiti dosta bodova.

Delija

pre 16 godina

Ukoliko sve bude kako treba i omoguce nasim komsijama odlazak dalje u evropu, sto se iskreno nadam,svi grobari bi mogli da se jave DELIJAMA na ubrzan kurs o lepom ponasanju.PS BESPLATNO

Suzy Quatro

pre 16 godina

Drago mi je da je izvučen Rabotnički, odrasla sam uz pripreme ovog kluba u mom mestu 90-ih.
Ne treba unapred pričati o jačini kluba dok se ne sačeka odluka UEFE, ali u svakom slučaju ako igrači ponove igru od sinoć nema razloga za brigu.
PFC

Josko

pre 16 godina

Prosle godine so PONIZILI Debrecina 4:1,a pre toga su bili jednom nogu u ligi sampiona (kuci 1:1 sa Lokomotiv Moscow,tamo 1:2 0:1 a promasili penal na 0:0 u 79min).Nezgodna ekipa,Bekvalac trener,bez navijaca (kulturna i urbana publika).Puno srba u ekipi...

Nelle grobar

pre 16 godina

Sada samo da nas UEFA ne izbaci ! Izbegli smo gostovanje na kojem bi moglo biti nemira, sto bi moglo i da utice na odluku o suspenziji. Rabotnicki nije ekipa koja moze da se suprotstavi Partizanu..

Lun

pre 16 godina

Na zalost, UEFA nas izbacuje, informacija je 100% tacna. Ako sam pogresio (a nema sanse) uplaticu za nezbrinutu decu onoliko evra koliko preporuka dobije moj komentar

Pedja

pre 16 godina

Dragi moji Makedonci.
Cestitam Vam od sveg srca prolazak u ligu kupa UEFA.
Dabogda osvojili UEFA kup.
No bolje i Vi nego oni croati.....
p.s.obucite ponekad crno bele dresove,cisto da nas mine zelja za evropom.

Pozdrav iz Srbije.

zeki74

pre 16 godina

Prema nekim nezvaničnim informacijama PFC će biti kažnjen sa 200.000 CHF i nastavlja takmičenje dok će zrinjski biti kažnjen sa 100.000. Vest je skoro 100% tačna

Nelle grobar

pre 16 godina

Sada samo da nas UEFA ne izbaci ! Izbegli smo gostovanje na kojem bi moglo biti nemira, sto bi moglo i da utice na odluku o suspenziji. Rabotnicki nije ekipa koja moze da se suprotstavi Partizanu..

Josko

pre 16 godina

Prosle godine so PONIZILI Debrecina 4:1,a pre toga su bili jednom nogu u ligi sampiona (kuci 1:1 sa Lokomotiv Moscow,tamo 1:2 0:1 a promasili penal na 0:0 u 79min).Nezgodna ekipa,Bekvalac trener,bez navijaca (kulturna i urbana publika).Puno srba u ekipi...

Delija

pre 16 godina

Ukoliko sve bude kako treba i omoguce nasim komsijama odlazak dalje u evropu, sto se iskreno nadam,svi grobari bi mogli da se jave DELIJAMA na ubrzan kurs o lepom ponasanju.PS BESPLATNO

Sasa

pre 16 godina

Polako grobari, prvo da dojde do mec, pa tek onda tako da zborite. Rabotnicki neje tim za potcenjuvanje, a sto da zboram o sleperi bostana sto sekoj ces treba da dojda u Nion, a kam semenki, tutuni zolti otrovi, i UEFA je korunoirana, a vole i oni sladak bostan

Tajka

pre 16 godina

Radost za grobare iz Makedonije kojih ima dosta.Nadam se da ce 11:1 biti dodatni sportski argument za UEFU i odluku za jos jednu sansu Partizanu.

Madball

pre 16 godina

Nece biti sipusi,ali ne znate koliko ljudi ce doci.to ce biti prava senzacija ima mnogo grobara i u skopje.Pozdrav od jedan od nih

много фино било синоћ

pre 16 godina

Волео бих да нас пусте, али тако да за најмањи инцидент Партизану буде забрањено барем три наредне сезоне да игра Евро утакмице, и то када се за њих квалификује.
Благодарећи овој још не потврђеној казни, и опасности у којој се Партизан нашао атмосфера је синоћ била права.
Очигледно да је таква једна ситуација озбиљно схваћена и не видим зашто се тај навијачки однос од синоћ не би усталио и за будуће Партизанове наступе.
Био сам синоћ са женом и дететом, и обоје хоће да дођу опет. Хајдемо да наш стадион буде место где ће на југу бити они најстраственији, тај навијачки мотор који ће држати и дизати наше играче, који неће доводити ни себе а ни свој клуб у опасност од било какве казне, где ће запад и исток бити за све нас мирније, за оне који ће довести целу породицу на стадион да бодри Партизан и ужива у једној финој игри и борби за црно белу боју.

BRKAJLIJA

pre 16 godina

Za mene je najvaznije da ostanemo u igri posle Utorka.
Rabotnicki je dobra ekipa, ali Partizan je, objektivno, jaci.
Komsije su prosle fenomenalno i pruza ima se sansa za ulaz u LS. Izgledi su im dobri.
Vosa je najlosije prosla i ima male sanse protiv Atletika. Ipak 11 na 11 je sansa za Vosu.
Uz popust od UEFA(za nas) i malo srece(za sve) moglo bi se sakupiti dosta bodova.

Suzy Quatro

pre 16 godina

Drago mi je da je izvučen Rabotnički, odrasla sam uz pripreme ovog kluba u mom mestu 90-ih.
Ne treba unapred pričati o jačini kluba dok se ne sačeka odluka UEFE, ali u svakom slučaju ako igrači ponove igru od sinoć nema razloga za brigu.
PFC

samo da se zna

pre 16 godina

@ etna
cudi me da su uopste objavljene gluposti iz tvog komentara,ocigledno malo znas o Srbima i Srbiji,a ja da moj narod ima istoriju kao tvoj,ndh i najveci zlocini ikada na ovim prostorima,ne bih ucio druge kako da sagledaju svoju proslost.p.s. krivica je individualna i personalizovana,to je potvrdio i haski sud.

Slavisha

pre 16 godina

OOOOOOOOOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM
I GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI
SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI

OOOOO PARTIZANE O SAMPIONE
UZ TEBE UVEK SMO MI
ZATO POBEDI
PESME SE ORE I BAKLJE GORE
JER MI SMO TVOJI GROBARI!!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

miso

pre 16 godina

Sinoć je Partizan i Policija Srbije , propustila priliku da pohapsi vinovnike poslednjih ispada tzv.navijaca Partizana . Jutros je trebao da osvane naslov , u svim sredstvima informisanja umjesto rezultata sa sinošnje utakmice , SINOĆ U BEOGRADU NEPOSREDNO PO ZAVRŠETKU UTAKMICE POHAPŠENO 700 HULIGANA TZV NAVIJAČA PARTIZANA , NA ČELU SA NJIHOVIM VOĐOM Simom i ostalim BUDALAMA !! Ovako nema nista od Evrope , to i nismo zasluzili , sa ovakvim navijačima Partizanu su odbrojani dani , pitanje je dana kada će se ugasiti .

alen MK

pre 16 godina

Stvarno se nadam da ove u UEFA imaju malo mozga i uvide sta rade.Ako sve bude kao sto bi trebalo biti vidimo se u grupe, jer Rabotnicki nije klub koji bih se sprotistavio Partizanu.Da je to bilo pred 1-2 godine, bila bi druga prica ali sad nije toliko jak. Za nereda mislim da u SK ne bi trebalo biti jer ima ovde mnogo Makedonaca koji vole sa svi srce Partizana. Partizan sampion Kupa UEFE i sampion u prvenstvu. pozdrav iz MK

grobarMKD

pre 16 godina

Epa dosta sam ja isao po 600km da bi gledao voljeni Partizan na evropskim utekmicama,red je bilo da i oni dodju kod mene...mada jos imam da predjem 150km ali ipak bolje nego 600...
Idemo da razvalimo ove nesrecnike,naravno ako nam uefa dopusti...
A za oni koji kazu da smo sa jednom nogom u ligi uefa,dajte prosarajte malo po netu pa procitajte da posle ovo drugo kolo kvalifikacije sledi prvo kolo uefa koje se igra po nokaut sistemu pa tek tamo ko prodje igra u ligi...

mkd

pre 16 godina

1. Partizan ce biti diskvalifikovan.
2. Rabotnicki prosle godine je bio na domak lige sampiona! A u domacem prvenstvu je bio drugi zahvaljujuci mafijaskom predsedniku FSM-a koji je vlasnik Pobede (novog sampiona koji je eliminisan od iste te Levadije).
3. Ukoliko i dodje do okrsaja Partizan Rabotnicki, sanse su 50:50 a odlucice nijanse.
Proverite svoje informacije pre nego objavite poluinformacije. Ovde je jedino tacno da je Pobeda bila sampion.
Sportski pozdrav iz Makedonije.

dienec

pre 16 godina

Ala su nam legli Makedončići, još samo da legnu i ovi iz UEFA-e i eto nas lepo u ligi pa tamo da prezimimo, samo da ovi momci igraju ( da se igraju ) fudbala.

Živeo Partizan i majka Srbija. Što se komšija tiče u trećem kolu duel Zeta - Levadija.

kuka

pre 16 godina

Prva prepreka UEFA, druga bilmez - grobari koji opet mogu da naprave **anje, i treca - Nemanja Rnic.Taj tip je stvarno pogubljen u vremenu i prostoru, samo da on ne zaigra

Munze Konza

pre 16 godina

Oh, ako nas ostave u UEFA kupu, ajmo za Skoplje... Koje ima mikro klima....

Ne bih se složio da su incidenti nemogući - bilo bi bolje da smo izvukli nekog "nepoznatog", ovako može da se desi da skopski Albanci "naprasno" odluče da prate Rabotnički u kupu UEFA, i eto vraga. Dodajmo da je u Makedoniji uvek bilo mnogo Grobara, te je svašta moguće.

Sve u svemu, ako se UEFA sažali posle onog performansa sinoć, idemo u grupe, a tu je svašta moguće, pa čak i proleće u Evropi. Joj što bi to bilo dobro..... I dalje te volimo srcem svim!

Marko

pre 16 godina

Pokazali smo svima kako se brane boje svoga tima... Rabotnicki je solidna ekipa mozda u rangu Maribora od prosle godine.Uveren sam da cemo igrati jer je mec u Beogradu pokazao ko je bio glavni krivac nereda u Mostaru.

ETNA

pre 16 godina

igrači partizana zaslužili su prolazak dalje, o tome se ne treba raspravljati. problem je u srbiji što nitko nema hrabrosti rasčistiti sa slikama karadžića i mladića, to je realnost. srpska omladina je zatucana i primitivna. pištolj je glavni simbol svake kuće, čast izuzecima. krvoločna nacija koja se ponosi time što je vodila bezbrojne ratove i svaki je izgubila. nikad se nećete otrijezniti, iskreno volio bih da hoćete. moj savjet vam je ostavite se mržnje. zrinjski je b.o. ekipa, čuvajte se hrvatskih predstavnika, dinama i hajduka. znaju grobari kako im je dinamo uvalio 5 komada, 5:0! pozdrav normalnima!

ogy

pre 16 godina

E pa ljudi sada je na gospodi iz UEFA da nas pusti ili ne,nadam se da ce da bude pozitivno po sve grobare jer nasi igraci su stvarno zasluzili da igraju tamo.Ova ekipa je toliko jaka cak mozda jaca od one koje smo imali kad smo prosli put bili u UEFA kupu(to je makar moje misljenje)Treba jos malo da se uigraju posto su to sve novi igraci ali parni valjak melje polako.Posto sam grobar u dusi hteo bih i nasim komsijama da pozelim da uspesno prodju Levadiju posto je i njima otvoren put u ligu sampiona pa se tako nadam da ce se ove sezone gledati extra fudbal u srbiji.Takodje zelim i vosi da pruzi zestok otpor protiv atletika.Ponavljam jesam grobar ali ipak malo vise navijam ze srpski fudbal!!!

Alex

pre 16 godina

U slucaju da Partizan nastavi takmicenje, ostace jedini nas predstavnik u Evropi, jer sam 100% ubedjen da Zvezda i Vojvodina nemaju tim za velika dela, kao sto to pokazuje Partizan!

Marjan

pre 16 godina

Mix
Ajde sinak lepo napishi MAKEDONCI, cokalija ti cale!
Ja sam iz Makedonije, ali SASVIM sigurno volim Partizan vishe nego ti, a i mnogi ostali.
Mnogo se nekako pravish pametan, kao, bice teshko protiv Rabotnickog, posto je Mk fudbal bolji nego BiH. Jeste, al juce! Nema Mkd fudbal, i to je to. Sponzor rabotnickog jeste gazda na mestu, i sve to, organizovan klub itd, ali nemaju sanse protiv PfC. A mi, PRAVI Grobari iz Mkd, idemo da bodrimo voljeni tim!
Pozdrav od Struga, Mkd !

DK

pre 16 godina

Grobari delije i svi ostali> dok god mešate nacionalizam, politiku i sport bićete ovce koje zloupotrebljavaju političari u svoje svrhe! Navijajte SAMO ZA SVOJ KLUB i BRANITE INTERESE SVOG KLUBA, NIŠTA VAN TOGA! NACIONALIZAM I POLITIKA UBIJAJU SPORT! Sport ne poznaje nacije! Prvo Partizan/zvezda, pa onda JA, pa onda SRBIJA! Nikada nisam čuo navijače, npr. Čelzija (ili bilo kog drugog velikog kluba!) da na utakmicama svog kluba uzvikuju ENGLESKA i sl! Zar ne shvatate da je seljački na utakmicama uzvikivati SRBIJA, DRAŽA, i sl.?

Baca

pre 16 godina

Ma nema milosti kad je u pitanju istocno Evropski fudbal u ocima mafijasa iz UEFA. Nece usvojiti zalbu, videcete. Uvek ce biti sikanirani i kaznjavani klubovi sa ovih prostora , cak i u slucaju kad nisu krivi, kao sto Partizan nije kriv za divljanje grupe primitivaca iz hercegovine sa slikama Mladica na grudima . Treba osnovati alternativni savez i takmicenja za Ist. Ev. i raskrstiti jednom i zauvek sa trulim korumpiranim Zapadom.

Mirge_RS

pre 16 godina

Treba biti realan. UEFA bi trebala da pusti Partizan dalje, jer nije fer da posle ovakvih igara "mladjih" reprezentacija nemamo nikoga ko ce prezimiti u Evropi, a ruku na srce, male su sanse da ce CZ i Vojvodina proci dalje. Jesam navijac Partizana, ali i bez toga mislim da su trenutno Atletiko Madrid i Rendzes bolje ekipe od CZ i VOjvodine. Mislim da bi UEFA trebala imati i to u vidu.

Sascha88 FCRS

pre 16 godina

Grobari,iako sam okoreli zvezdas,mislim da vas Platini nece pustiti dalje...
I da je zvezda u ovoj situaciji isto bih mislio,oni su jedva cekali neko sranje da nas zakopaju...
Ali voleo bih da prodjete,ako nista barem zbog koeficijenta,to bi bio veliki gubitak...
Srecno...

Aleksandar Jerotijevich

pre 16 godina

Ako bog da pa nekim "velikim" sluccajem igramo tu utakmicu biche ono "ssta se sakrivass kako pacof vo neka senka". E bracho VO Makedonija biche petarde,ssestarde,sedmarde...Kosovac

Grobar

pre 16 godina

Sada ce biti dvanaestice u mrezi, a UEFA treba da dozvoli klubu koji je dao najvise golova u prvom kolu da nastavi takmicenje dalje inace bi bilo glupo od njih.

Don Quijote

pre 16 godina

Partizan je, kao po obicaju, imao srece u zrebu. Samo sto nekada, a to ponekada i vrlo cesto, ne mora da znaci nista (citaj: Tikva, Artmedija, Fljamurtari....).Bilo bi sportski i korektno da Partizan dobije priliku da sa tim Rabotnickim odigra dve utakmice, jer je to na terenu vise nego zasluzio, pa sta mu Bog da.
Voleo bih to kao da je Zvezda u pitanju, ali iskreno receno, ne verujem u tu mogucnost. I steta je stvarno i zbog navijaca Partizana, i zbog Partizana, i zbog naseg fudbala i zbog fudbala kao sporta.
Hipotetski, znajuci kakva je pozicija Partizana u UEFA-i, koliko Albanaca zivi u Makedoniji (i Skoplju), verovatno bi uradili sve sto mogu da "miniraju" Partizan, tako da bi tamo verovatno bilo jos goreg "belaja" nego u Mostaru.
Uprkos svemu tome drugovi partizan drzim vam palceve!

kiril

pre 16 godina

Jel' majke ti, a cime ste to zasluzili?? Da me ne shvatite pogresno ja bih voleo da partizan, nekako, ne dobije najavljenu kaznu, ali ZASLUZILI...
(Ljuba, 3. avgust 2007 17:53)

Igrom, Ljubo, igrom.

ddeelliijjaa

pre 16 godina

Kao prvo cestitam za navijanje, nadam se da ce UEFA da ponisti smesnu odluku i da nece izbaciti Partizan iz Evrope. Srecno u duelu sa Rabotnickim...ni ova ekipa ne bi trebala da predstavlja ozbiljniju prepreku...

STEVAN

pre 16 godina

Ma kakav rabotnički ljudi moji,bice relno u 180 min. 7:0(1),mnogo smo jaki. Uefi je bolje da mi igramo nego rabotnicki i ovako je kup-uefa smorno takmicenje, tako da nema nista od izbacivanja 100%.Juzna Srbija nikad .....

vlade

pre 16 godina

Bojane, ima do lige kupa uefa jos da se igra. Treba da prodje i jos jedno regularno kolo posle Rabotnickog u kom moze da dobije vrlo neprijatne protivnike (zapravo vecinu).

dragan

pre 16 godina

Seti se Barbara....Tikve,Fljamurtarija,Timoka,Batajnice.....za njh je Rabotnicki Mancester.
Cokalije imate super sansu da igrate Ligu UEFA

Filip-Nis

pre 16 godina

Mislim da bi trebalo izbaciti i Partizan i Zrinjski i bilo koj drugi klub (ukljucujuci i Crvenu Zvezdu) ako naprave ovakve nerede.

Bedi Grobar

pre 16 godina

ja se iskreno nadam da ce nas Uefa pustiti da prodjemo dalje,a posle ce nas cekati malo manje kvalitetniji tim od nas Rabotnicki i daj boze da udjemo u ligu uefa i pokazemo ganima ko smo i sta smo u Evropi!I jedva cekam da Rendzers izbaci cigane sto ce i biti tako pa cemo svi smejati zvezdi kao sto se ona nama smejala kad je cula da je uefa izbacila Partitan iz Evrope ali nas je bog pogledao!Pozdrav za sve grobare i najbolju redakciju b92!

Bedi Grobar

pre 16 godina

Ulazimo u Kup Uefa i osvajamo titulu u prvenstvu!imamo tim za pobede!To je moje misljenje i konacno imamo tim kakav nam treba za pobede!Jak Partizan na svim pozicijama!pozdrav za sve grobare!

Mix

pre 16 godina

Po ko zna koji put Partizan ce biti jedini nas konjanik kroz evropsku fudbalsku dzunglu!
CZ nema sansi protiv Rendzersa(daj boze da gresim!) a Vosa je vec prezaljena od Atletika Madrid(takodje daj boze da nisam u pravu, mada se secam cuvenih okrsaja sa njima u Kupu sampiona jos u vreme kad je Vujke bio trener Vose).
Ipak, Partizanu nece biti bas tako lako kao protiv ekipe jer je makedonski fudbal, pogotovo klupski, jaci od bosanskog, ma sta ko mislio. Rabotnicki dobro igra u Evropi, i poznati su njegovi mecevi sa cska (ili Spartakom M., ne secam se bas ) i drugi mecevi. Ja sam veliki optimista, a opet problem publike moze biti aktuelan. Partizan moze da bremza svoje navijace iz Srbije ali one iz dijaspore tesko ili nikako. I neka u pripremi iz Kluba dobro otvore oci, i dogovore se sa Cokalijama kako prevenirati eventualne probleme.
Dakle, uz pomoc boga , da sveta krava uefa zazmuri, oli ti bude uhvacena na prezivanju, kada bude odlucivala o nasoj sudbini visa vi meca u Mostaru, eto nas u Kupu UEFA!
A onda, neka se cuje nasa cuvena pesma:"Dok Partizan bitke bije!"

Hell

pre 16 godina

Koliko sam ja cuo na Tv-u cak i kada nam Uefa dozvolila da nastavimo takmicenje i kada bi pobedili Rabotnicki ne bi usli u ligaski deo takmicenja nego bi igrali jos jedan eliminacioni mec jer smo u takmicenje krenuli iz prvog a ne drugog kola!Vidim ovde neki pominju kako bi Partizan posle pobede nad Rabotnickim usao odmah u ligaski deo,sto se bre ne informisete nego lupate svasta!

skendza

pre 16 godina

Parni valjak je pokazao kako se melje pa makar to bio zrinjski(koji nije mnogo slabiji od levadije)...Navijaci i na marakani i na JNA zza 10 mesto nam je u evropi...Sto dalje odu svi nasi klubovi to manje kvalifikacija sleddece godine :)) Napred (svi) Nasi lol

Boxter Grobar SD

pre 16 godina

@zeki74
Odakle ti ta informacija ?

Samo jos da napomenem za sve ove gore koji pricaju o grupama lige uefa. Naime U grupe se ulazi posle treceg kola kvalifikacija, a PARTIZAN se trenutno plasirao u drugo kolo (ako zalba bude usvojena), tako da prodje li Rabotnicki ide u trece kola kvalifikacija, a ne u lugu UEFA kao sto to neki tvrde u svojim komentarima!

Kaca

pre 16 godina

@ Kent:
Kako to mislis "BICE interesanten susret Zrinjski-Rab" ??? KO da si 100 % siguran da ce izbaciti Partizan!Jbudi malo optimista,ja se trudim!Bilo bi nehumano pustiti Zrinjski da ide dalje,samo bi gledali kako im pune mrezu!

Blah

pre 16 godina

Koji komentari. Pa tko je gledao izvlacenje zna da Hajduk nije niti teoretski mogao dobiti Partizan... Ali glavno da se nesto napise, pa taman i vrhunska glupost.

Maci Skoplje

pre 16 godina

Ja sam okoroli zvezdas i vardarac.Analogno tome najvise mrzim naravno Partizana i Rabotnickog.Ali trudim se da budem realan...Partizan nece imati NIMALO LAK posao.Rabotnicke je ubedljivo najorganizovan tim u MKD,ima najbolje igrace,i dobrog trenera koji ima lepu kcer :)
U MKD ima neverovatno velik broj grobara tako da ce biti krcat stadion.Rabotnicki nema navijace vec kulturnu gradsku publiku (fensi)....
u prvom kolu su pobedili dva puta sa po 2:1 Goricu (bolja ekipa od Maribora btw),a lani su zdrobili madjarskog Debrecina.U trecem kolu porazenu su od Lilla.
Sve u svemu bice tesko za igrace partizana,a zabavno za navijace.Ne sumnjam u veoma dobru atmosferu.

DEJAA

pre 16 godina

sta vam je ljudi? Pa zar ne shvatate da ce UEFA IZBACITI PARTIZAN u utorak?! A pustila nas je da odigramo sa Zrinjskim samo da bi nam sve bilo jos gorče! ZRINJSKI PROLAZI RABOTNIČKI!

Grobar Nish

pre 16 godina

Koliko god da je jak Rabotnicki, Skoplje ce biti celo CRNO BELO!! A neupuceni simpatizeri neka tjuteci sede mirno i gledaju fudbal!! GROBARI DOLAZE !!! SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI

steta

pre 16 godina

NA SAJTU UEFE I DALJE STOJI PARTIZAN-ZRINJSKI,KOMISIJA ZA ZALBU SE SASTAJE 7. A NE 10. AVGUSTA,POPRILICNO MIRISE DA CE NAS IPAK IZBACITI I ZRINJSKOM DATI VISE VREMENA DA SE PRIPREMI ZA MEC JER SU I SAMI SVESNI DA SU POPRILICNO ZAKOMPLIKOVALI STVAR,VOLEO BI DA NIJE TAKO ALI...

voja

pre 16 godina

Definitvno su nam neophodna pojacanja u defanzivi. Sikimic jedini ima kvalitet. A Rnic i Mihajlov pored toga sto nemaju kvalitet za Partizan,nemaju dovoljno iskustva,a Rnic je sklon sumanutim nepotrebnim faulovima,a i jednom i drugom fali puno snage u duelima. Dakle mora se kupiti minimun jedan,a ako je moguce dva cvrsta i pouzdana igraca na mestu stopera. Takodje, dobro bi dosao i jedan levi bek, jer je Lazarevic neupotrebljiv za iole ozbiljnije utakmice, a Obradovic ima potencijal, ali je veoma mlad i neiskusan. Strana pojacanja su jos jednom pokazala zavidan kvalitet. Oh, kako Moreira po stilu igre neodoljivo podseca na Drulovica iz doba kad je ovaj igrao u Portu!

PFC

pre 16 godina

(grobarMKD, 3. avgust 2007 18:52)

Bice nas u Skopju 2000 grobara , pa ako krenu i simpatizeri sa ovog sajta ima da nas bude 2 miliona.

GrobarBG

pre 16 godina

"Boxter Grobar" ,ako Partizan prodje Rabotnicki(ako mu uopste dozvole) onda ide u prvo kolo kupa UEFA,koje se igra po nokaut -sistemu,a ne u 3.kolo kvalifikacija,al dodje mu na isto...

Marjan, Struga - Makedonija

pre 16 godina

Polako grobari, prvo da dojde do mec, pa tek onda tako da zborite. Rabotnicki neje tim za potcenjuvanje, a sto da zboram o sleperi bostana sto sekoj ces treba da dojda u Nion, a kam semenki, tutuni zolti otrovi, i UEFA je korunoirana, a vole i oni sladak bostan
(Sasa, 3. avgust 2007 14:13)

Ajde brate prvo da lepo naucish da pisesh Srpski, pa da dodjesh na ovaj forum :)
Rabotnicki nije laka ekipa HAHAHA. Je li bre, je l ti znash, ne KO je Partizan, vec SHTA je PARTIZAN ?! Komplexe leciti na dr. mestu ... Hvala :D

Pedja

pre 16 godina

Ja se ne bih tako brzo radovao,na uefinoj strani(kod parova za sledeće kolo)još uvek piše rabotnički : partizan/ zrinjski??? Ako ima neki pametan da mi to objasni?

...

pre 16 godina

I Tudjman se nada tome da ce Parizanu maknuti zabranu igranja - ipak je on jedan od osnivaca kluba, ali od toga nema nista. UEFA koliko ja znam nikome nije makla to po pitanju zalbe, stavise, onima koji su se zalili je udvostrucila kaznu..

viktor

pre 16 godina

ma kakav partizan zvezda razbiva u ligu sampiona i ce igrati u ligu sampiona a partizan ce da ispasti od rabotnickog i to 2:0 0:0

p.f.c. my life for you

pre 16 godina

sta je bre vama svim kakva liga ,ako nas uopste puste da igramo,pa prodjemo sve mine za izbacivanje,ima jos jedno kolo!!!

Ljuba

pre 16 godina

"Samo da pruzimo igru kao protiv Zrinjskog!!!
Ako nam Uefa dozvoli da idemo dalje a zasluzili smo to!!
Srecno ...
(Grobar 4-ever, 3. avgust 2007 13:25)"
Jel' majke ti, a cime ste to zasluzili?? Da me ne shvatite pogresno ja bih voleo da partizan, nekako, ne dobije najavljenu kaznu, ali ZASLUZILI...

Forza_Milan

pre 16 godina

@komentar 57
Ti nisi ni shvatio ovo sve...
ZRINJSKI NE MOZE DALJE! on je ispao. Ako nam izbace... dalje iz drugog, direktno u trece ce ici Rabotnicki...

Zoran

pre 16 godina

Nisam optimista da će nas ostaviti u Evropi. Na sajtu UEFA izbačen je 31 par. Para Rabotnički - Partizan nema...
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html

Mostarac

pre 16 godina

Za Macija iz Skoplja.Ako kojim čudom prođemo dalje šanse su nam podjednake.Za Partizan sam bio siguran da je apsolutni favorit ali kad sam čuo da imate dobrog trenera koji ima lepu kćer više nisam toliko uvjeren.

BoroKU

pre 16 godina

Ne dopada mi se to sto potcenjujete Rabotnicki.Nije on toliko slab klub.Imaju 4-5 srbina,2 siptara i nekoliko stranaca.
www.fcrabotnicki.com.mk
Inace ja sam grobar i na stadionu i Skoplju bice vise grobara nego navijaci Rabotnickog.Poz

Delija

pre 16 godina

Ukoliko sve bude kako treba i omoguce nasim komsijama odlazak dalje u evropu, sto se iskreno nadam,svi grobari bi mogli da se jave DELIJAMA na ubrzan kurs o lepom ponasanju.PS BESPLATNO

ETNA

pre 16 godina

igrači partizana zaslužili su prolazak dalje, o tome se ne treba raspravljati. problem je u srbiji što nitko nema hrabrosti rasčistiti sa slikama karadžića i mladića, to je realnost. srpska omladina je zatucana i primitivna. pištolj je glavni simbol svake kuće, čast izuzecima. krvoločna nacija koja se ponosi time što je vodila bezbrojne ratove i svaki je izgubila. nikad se nećete otrijezniti, iskreno volio bih da hoćete. moj savjet vam je ostavite se mržnje. zrinjski je b.o. ekipa, čuvajte se hrvatskih predstavnika, dinama i hajduka. znaju grobari kako im je dinamo uvalio 5 komada, 5:0! pozdrav normalnima!

miso

pre 16 godina

Sinoć je Partizan i Policija Srbije , propustila priliku da pohapsi vinovnike poslednjih ispada tzv.navijaca Partizana . Jutros je trebao da osvane naslov , u svim sredstvima informisanja umjesto rezultata sa sinošnje utakmice , SINOĆ U BEOGRADU NEPOSREDNO PO ZAVRŠETKU UTAKMICE POHAPŠENO 700 HULIGANA TZV NAVIJAČA PARTIZANA , NA ČELU SA NJIHOVIM VOĐOM Simom i ostalim BUDALAMA !! Ovako nema nista od Evrope , to i nismo zasluzili , sa ovakvim navijačima Partizanu su odbrojani dani , pitanje je dana kada će se ugasiti .

Sasa

pre 16 godina

Polako grobari, prvo da dojde do mec, pa tek onda tako da zborite. Rabotnicki neje tim za potcenjuvanje, a sto da zboram o sleperi bostana sto sekoj ces treba da dojda u Nion, a kam semenki, tutuni zolti otrovi, i UEFA je korunoirana, a vole i oni sladak bostan

Pedja

pre 16 godina

Dragi moji Makedonci.
Cestitam Vam od sveg srca prolazak u ligu kupa UEFA.
Dabogda osvojili UEFA kup.
No bolje i Vi nego oni croati.....
p.s.obucite ponekad crno bele dresove,cisto da nas mine zelja za evropom.

Pozdrav iz Srbije.

dragan

pre 16 godina

Seti se Barbara....Tikve,Fljamurtarija,Timoka,Batajnice.....za njh je Rabotnicki Mancester.
Cokalije imate super sansu da igrate Ligu UEFA

...

pre 16 godina

I Tudjman se nada tome da ce Parizanu maknuti zabranu igranja - ipak je on jedan od osnivaca kluba, ali od toga nema nista. UEFA koliko ja znam nikome nije makla to po pitanju zalbe, stavise, onima koji su se zalili je udvostrucila kaznu..

Lun

pre 16 godina

Na zalost, UEFA nas izbacuje, informacija je 100% tacna. Ako sam pogresio (a nema sanse) uplaticu za nezbrinutu decu onoliko evra koliko preporuka dobije moj komentar

Filip-Nis

pre 16 godina

Mislim da bi trebalo izbaciti i Partizan i Zrinjski i bilo koj drugi klub (ukljucujuci i Crvenu Zvezdu) ako naprave ovakve nerede.

dienec

pre 16 godina

Ala su nam legli Makedončići, još samo da legnu i ovi iz UEFA-e i eto nas lepo u ligi pa tamo da prezimimo, samo da ovi momci igraju ( da se igraju ) fudbala.

Živeo Partizan i majka Srbija. Što se komšija tiče u trećem kolu duel Zeta - Levadija.

DEJAA

pre 16 godina

sta vam je ljudi? Pa zar ne shvatate da ce UEFA IZBACITI PARTIZAN u utorak?! A pustila nas je da odigramo sa Zrinjskim samo da bi nam sve bilo jos gorče! ZRINJSKI PROLAZI RABOTNIČKI!

mkd

pre 16 godina

1. Partizan ce biti diskvalifikovan.
2. Rabotnicki prosle godine je bio na domak lige sampiona! A u domacem prvenstvu je bio drugi zahvaljujuci mafijaskom predsedniku FSM-a koji je vlasnik Pobede (novog sampiona koji je eliminisan od iste te Levadije).
3. Ukoliko i dodje do okrsaja Partizan Rabotnicki, sanse su 50:50 a odlucice nijanse.
Proverite svoje informacije pre nego objavite poluinformacije. Ovde je jedino tacno da je Pobeda bila sampion.
Sportski pozdrav iz Makedonije.

Don Quijote

pre 16 godina

Partizan je, kao po obicaju, imao srece u zrebu. Samo sto nekada, a to ponekada i vrlo cesto, ne mora da znaci nista (citaj: Tikva, Artmedija, Fljamurtari....).Bilo bi sportski i korektno da Partizan dobije priliku da sa tim Rabotnickim odigra dve utakmice, jer je to na terenu vise nego zasluzio, pa sta mu Bog da.
Voleo bih to kao da je Zvezda u pitanju, ali iskreno receno, ne verujem u tu mogucnost. I steta je stvarno i zbog navijaca Partizana, i zbog Partizana, i zbog naseg fudbala i zbog fudbala kao sporta.
Hipotetski, znajuci kakva je pozicija Partizana u UEFA-i, koliko Albanaca zivi u Makedoniji (i Skoplju), verovatno bi uradili sve sto mogu da "miniraju" Partizan, tako da bi tamo verovatno bilo jos goreg "belaja" nego u Mostaru.
Uprkos svemu tome drugovi partizan drzim vam palceve!

viktor

pre 16 godina

ma kakav partizan zvezda razbiva u ligu sampiona i ce igrati u ligu sampiona a partizan ce da ispasti od rabotnickog i to 2:0 0:0

DK

pre 16 godina

Grobari delije i svi ostali> dok god mešate nacionalizam, politiku i sport bićete ovce koje zloupotrebljavaju političari u svoje svrhe! Navijajte SAMO ZA SVOJ KLUB i BRANITE INTERESE SVOG KLUBA, NIŠTA VAN TOGA! NACIONALIZAM I POLITIKA UBIJAJU SPORT! Sport ne poznaje nacije! Prvo Partizan/zvezda, pa onda JA, pa onda SRBIJA! Nikada nisam čuo navijače, npr. Čelzija (ili bilo kog drugog velikog kluba!) da na utakmicama svog kluba uzvikuju ENGLESKA i sl! Zar ne shvatate da je seljački na utakmicama uzvikivati SRBIJA, DRAŽA, i sl.?

STEVAN

pre 16 godina

Ma kakav rabotnički ljudi moji,bice relno u 180 min. 7:0(1),mnogo smo jaki. Uefi je bolje da mi igramo nego rabotnicki i ovako je kup-uefa smorno takmicenje, tako da nema nista od izbacivanja 100%.Juzna Srbija nikad .....

Mirge_RS

pre 16 godina

Treba biti realan. UEFA bi trebala da pusti Partizan dalje, jer nije fer da posle ovakvih igara "mladjih" reprezentacija nemamo nikoga ko ce prezimiti u Evropi, a ruku na srce, male su sanse da ce CZ i Vojvodina proci dalje. Jesam navijac Partizana, ali i bez toga mislim da su trenutno Atletiko Madrid i Rendzes bolje ekipe od CZ i VOjvodine. Mislim da bi UEFA trebala imati i to u vidu.

много фино било синоћ

pre 16 godina

Волео бих да нас пусте, али тако да за најмањи инцидент Партизану буде забрањено барем три наредне сезоне да игра Евро утакмице, и то када се за њих квалификује.
Благодарећи овој још не потврђеној казни, и опасности у којој се Партизан нашао атмосфера је синоћ била права.
Очигледно да је таква једна ситуација озбиљно схваћена и не видим зашто се тај навијачки однос од синоћ не би усталио и за будуће Партизанове наступе.
Био сам синоћ са женом и дететом, и обоје хоће да дођу опет. Хајдемо да наш стадион буде место где ће на југу бити они најстраственији, тај навијачки мотор који ће држати и дизати наше играче, који неће доводити ни себе а ни свој клуб у опасност од било какве казне, где ће запад и исток бити за све нас мирније, за оне који ће довести целу породицу на стадион да бодри Партизан и ужива у једној финој игри и борби за црно белу боју.

kuka

pre 16 godina

Prva prepreka UEFA, druga bilmez - grobari koji opet mogu da naprave **anje, i treca - Nemanja Rnic.Taj tip je stvarno pogubljen u vremenu i prostoru, samo da on ne zaigra

Bedi Grobar

pre 16 godina

ja se iskreno nadam da ce nas Uefa pustiti da prodjemo dalje,a posle ce nas cekati malo manje kvalitetniji tim od nas Rabotnicki i daj boze da udjemo u ligu uefa i pokazemo ganima ko smo i sta smo u Evropi!I jedva cekam da Rendzers izbaci cigane sto ce i biti tako pa cemo svi smejati zvezdi kao sto se ona nama smejala kad je cula da je uefa izbacila Partitan iz Evrope ali nas je bog pogledao!Pozdrav za sve grobare i najbolju redakciju b92!

Ljuba

pre 16 godina

"Samo da pruzimo igru kao protiv Zrinjskog!!!
Ako nam Uefa dozvoli da idemo dalje a zasluzili smo to!!
Srecno ...
(Grobar 4-ever, 3. avgust 2007 13:25)"
Jel' majke ti, a cime ste to zasluzili?? Da me ne shvatite pogresno ja bih voleo da partizan, nekako, ne dobije najavljenu kaznu, ali ZASLUZILI...

Blah

pre 16 godina

Koji komentari. Pa tko je gledao izvlacenje zna da Hajduk nije niti teoretski mogao dobiti Partizan... Ali glavno da se nesto napise, pa taman i vrhunska glupost.

Nelle grobar

pre 16 godina

Sada samo da nas UEFA ne izbaci ! Izbegli smo gostovanje na kojem bi moglo biti nemira, sto bi moglo i da utice na odluku o suspenziji. Rabotnicki nije ekipa koja moze da se suprotstavi Partizanu..

Suzy Quatro

pre 16 godina

Drago mi je da je izvučen Rabotnički, odrasla sam uz pripreme ovog kluba u mom mestu 90-ih.
Ne treba unapred pričati o jačini kluba dok se ne sačeka odluka UEFE, ali u svakom slučaju ako igrači ponove igru od sinoć nema razloga za brigu.
PFC

Josko

pre 16 godina

Prosle godine so PONIZILI Debrecina 4:1,a pre toga su bili jednom nogu u ligi sampiona (kuci 1:1 sa Lokomotiv Moscow,tamo 1:2 0:1 a promasili penal na 0:0 u 79min).Nezgodna ekipa,Bekvalac trener,bez navijaca (kulturna i urbana publika).Puno srba u ekipi...

BRKAJLIJA

pre 16 godina

Za mene je najvaznije da ostanemo u igri posle Utorka.
Rabotnicki je dobra ekipa, ali Partizan je, objektivno, jaci.
Komsije su prosle fenomenalno i pruza ima se sansa za ulaz u LS. Izgledi su im dobri.
Vosa je najlosije prosla i ima male sanse protiv Atletika. Ipak 11 na 11 je sansa za Vosu.
Uz popust od UEFA(za nas) i malo srece(za sve) moglo bi se sakupiti dosta bodova.

ddeelliijjaa

pre 16 godina

Kao prvo cestitam za navijanje, nadam se da ce UEFA da ponisti smesnu odluku i da nece izbaciti Partizan iz Evrope. Srecno u duelu sa Rabotnickim...ni ova ekipa ne bi trebala da predstavlja ozbiljniju prepreku...

Aleksandar Jerotijevich

pre 16 godina

Ako bog da pa nekim "velikim" sluccajem igramo tu utakmicu biche ono "ssta se sakrivass kako pacof vo neka senka". E bracho VO Makedonija biche petarde,ssestarde,sedmarde...Kosovac

vlade

pre 16 godina

Bojane, ima do lige kupa uefa jos da se igra. Treba da prodje i jos jedno regularno kolo posle Rabotnickog u kom moze da dobije vrlo neprijatne protivnike (zapravo vecinu).

Tajka

pre 16 godina

Radost za grobare iz Makedonije kojih ima dosta.Nadam se da ce 11:1 biti dodatni sportski argument za UEFU i odluku za jos jednu sansu Partizanu.

Sascha88 FCRS

pre 16 godina

Grobari,iako sam okoreli zvezdas,mislim da vas Platini nece pustiti dalje...
I da je zvezda u ovoj situaciji isto bih mislio,oni su jedva cekali neko sranje da nas zakopaju...
Ali voleo bih da prodjete,ako nista barem zbog koeficijenta,to bi bio veliki gubitak...
Srecno...

Munze Konza

pre 16 godina

Oh, ako nas ostave u UEFA kupu, ajmo za Skoplje... Koje ima mikro klima....

Ne bih se složio da su incidenti nemogući - bilo bi bolje da smo izvukli nekog "nepoznatog", ovako može da se desi da skopski Albanci "naprasno" odluče da prate Rabotnički u kupu UEFA, i eto vraga. Dodajmo da je u Makedoniji uvek bilo mnogo Grobara, te je svašta moguće.

Sve u svemu, ako se UEFA sažali posle onog performansa sinoć, idemo u grupe, a tu je svašta moguće, pa čak i proleće u Evropi. Joj što bi to bilo dobro..... I dalje te volimo srcem svim!

Marko

pre 16 godina

Pokazali smo svima kako se brane boje svoga tima... Rabotnicki je solidna ekipa mozda u rangu Maribora od prosle godine.Uveren sam da cemo igrati jer je mec u Beogradu pokazao ko je bio glavni krivac nereda u Mostaru.

Grobar

pre 16 godina

Sada ce biti dvanaestice u mrezi, a UEFA treba da dozvoli klubu koji je dao najvise golova u prvom kolu da nastavi takmicenje dalje inace bi bilo glupo od njih.

Slavisha

pre 16 godina

OOOOOOOOOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM
I GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI
SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI

OOOOO PARTIZANE O SAMPIONE
UZ TEBE UVEK SMO MI
ZATO POBEDI
PESME SE ORE I BAKLJE GORE
JER MI SMO TVOJI GROBARI!!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

Marjan, Struga - Makedonija

pre 16 godina

Polako grobari, prvo da dojde do mec, pa tek onda tako da zborite. Rabotnicki neje tim za potcenjuvanje, a sto da zboram o sleperi bostana sto sekoj ces treba da dojda u Nion, a kam semenki, tutuni zolti otrovi, i UEFA je korunoirana, a vole i oni sladak bostan
(Sasa, 3. avgust 2007 14:13)

Ajde brate prvo da lepo naucish da pisesh Srpski, pa da dodjesh na ovaj forum :)
Rabotnicki nije laka ekipa HAHAHA. Je li bre, je l ti znash, ne KO je Partizan, vec SHTA je PARTIZAN ?! Komplexe leciti na dr. mestu ... Hvala :D

Madball

pre 16 godina

Nece biti sipusi,ali ne znate koliko ljudi ce doci.to ce biti prava senzacija ima mnogo grobara i u skopje.Pozdrav od jedan od nih

zeki74

pre 16 godina

Prema nekim nezvaničnim informacijama PFC će biti kažnjen sa 200.000 CHF i nastavlja takmičenje dok će zrinjski biti kažnjen sa 100.000. Vest je skoro 100% tačna

Pedja

pre 16 godina

Ja se ne bih tako brzo radovao,na uefinoj strani(kod parova za sledeće kolo)još uvek piše rabotnički : partizan/ zrinjski??? Ako ima neki pametan da mi to objasni?

Hell

pre 16 godina

Koliko sam ja cuo na Tv-u cak i kada nam Uefa dozvolila da nastavimo takmicenje i kada bi pobedili Rabotnicki ne bi usli u ligaski deo takmicenja nego bi igrali jos jedan eliminacioni mec jer smo u takmicenje krenuli iz prvog a ne drugog kola!Vidim ovde neki pominju kako bi Partizan posle pobede nad Rabotnickim usao odmah u ligaski deo,sto se bre ne informisete nego lupate svasta!

steta

pre 16 godina

NA SAJTU UEFE I DALJE STOJI PARTIZAN-ZRINJSKI,KOMISIJA ZA ZALBU SE SASTAJE 7. A NE 10. AVGUSTA,POPRILICNO MIRISE DA CE NAS IPAK IZBACITI I ZRINJSKOM DATI VISE VREMENA DA SE PRIPREMI ZA MEC JER SU I SAMI SVESNI DA SU POPRILICNO ZAKOMPLIKOVALI STVAR,VOLEO BI DA NIJE TAKO ALI...

ogy

pre 16 godina

E pa ljudi sada je na gospodi iz UEFA da nas pusti ili ne,nadam se da ce da bude pozitivno po sve grobare jer nasi igraci su stvarno zasluzili da igraju tamo.Ova ekipa je toliko jaka cak mozda jaca od one koje smo imali kad smo prosli put bili u UEFA kupu(to je makar moje misljenje)Treba jos malo da se uigraju posto su to sve novi igraci ali parni valjak melje polako.Posto sam grobar u dusi hteo bih i nasim komsijama da pozelim da uspesno prodju Levadiju posto je i njima otvoren put u ligu sampiona pa se tako nadam da ce se ove sezone gledati extra fudbal u srbiji.Takodje zelim i vosi da pruzi zestok otpor protiv atletika.Ponavljam jesam grobar ali ipak malo vise navijam ze srpski fudbal!!!

voja

pre 16 godina

Definitvno su nam neophodna pojacanja u defanzivi. Sikimic jedini ima kvalitet. A Rnic i Mihajlov pored toga sto nemaju kvalitet za Partizan,nemaju dovoljno iskustva,a Rnic je sklon sumanutim nepotrebnim faulovima,a i jednom i drugom fali puno snage u duelima. Dakle mora se kupiti minimun jedan,a ako je moguce dva cvrsta i pouzdana igraca na mestu stopera. Takodje, dobro bi dosao i jedan levi bek, jer je Lazarevic neupotrebljiv za iole ozbiljnije utakmice, a Obradovic ima potencijal, ali je veoma mlad i neiskusan. Strana pojacanja su jos jednom pokazala zavidan kvalitet. Oh, kako Moreira po stilu igre neodoljivo podseca na Drulovica iz doba kad je ovaj igrao u Portu!

samo da se zna

pre 16 godina

@ etna
cudi me da su uopste objavljene gluposti iz tvog komentara,ocigledno malo znas o Srbima i Srbiji,a ja da moj narod ima istoriju kao tvoj,ndh i najveci zlocini ikada na ovim prostorima,ne bih ucio druge kako da sagledaju svoju proslost.p.s. krivica je individualna i personalizovana,to je potvrdio i haski sud.

Bedi Grobar

pre 16 godina

Ulazimo u Kup Uefa i osvajamo titulu u prvenstvu!imamo tim za pobede!To je moje misljenje i konacno imamo tim kakav nam treba za pobede!Jak Partizan na svim pozicijama!pozdrav za sve grobare!

skendza

pre 16 godina

Parni valjak je pokazao kako se melje pa makar to bio zrinjski(koji nije mnogo slabiji od levadije)...Navijaci i na marakani i na JNA zza 10 mesto nam je u evropi...Sto dalje odu svi nasi klubovi to manje kvalifikacija sleddece godine :)) Napred (svi) Nasi lol

Boxter Grobar SD

pre 16 godina

@zeki74
Odakle ti ta informacija ?

Samo jos da napomenem za sve ove gore koji pricaju o grupama lige uefa. Naime U grupe se ulazi posle treceg kola kvalifikacija, a PARTIZAN se trenutno plasirao u drugo kolo (ako zalba bude usvojena), tako da prodje li Rabotnicki ide u trece kola kvalifikacija, a ne u lugu UEFA kao sto to neki tvrde u svojim komentarima!

p.f.c. my life for you

pre 16 godina

sta je bre vama svim kakva liga ,ako nas uopste puste da igramo,pa prodjemo sve mine za izbacivanje,ima jos jedno kolo!!!

Forza_Milan

pre 16 godina

@komentar 57
Ti nisi ni shvatio ovo sve...
ZRINJSKI NE MOZE DALJE! on je ispao. Ako nam izbace... dalje iz drugog, direktno u trece ce ici Rabotnicki...

alen MK

pre 16 godina

Stvarno se nadam da ove u UEFA imaju malo mozga i uvide sta rade.Ako sve bude kao sto bi trebalo biti vidimo se u grupe, jer Rabotnicki nije klub koji bih se sprotistavio Partizanu.Da je to bilo pred 1-2 godine, bila bi druga prica ali sad nije toliko jak. Za nereda mislim da u SK ne bi trebalo biti jer ima ovde mnogo Makedonaca koji vole sa svi srce Partizana. Partizan sampion Kupa UEFE i sampion u prvenstvu. pozdrav iz MK

Alex

pre 16 godina

U slucaju da Partizan nastavi takmicenje, ostace jedini nas predstavnik u Evropi, jer sam 100% ubedjen da Zvezda i Vojvodina nemaju tim za velika dela, kao sto to pokazuje Partizan!

grobarMKD

pre 16 godina

Epa dosta sam ja isao po 600km da bi gledao voljeni Partizan na evropskim utekmicama,red je bilo da i oni dodju kod mene...mada jos imam da predjem 150km ali ipak bolje nego 600...
Idemo da razvalimo ove nesrecnike,naravno ako nam uefa dopusti...
A za oni koji kazu da smo sa jednom nogom u ligi uefa,dajte prosarajte malo po netu pa procitajte da posle ovo drugo kolo kvalifikacije sledi prvo kolo uefa koje se igra po nokaut sistemu pa tek tamo ko prodje igra u ligi...

Kaca

pre 16 godina

@ Kent:
Kako to mislis "BICE interesanten susret Zrinjski-Rab" ??? KO da si 100 % siguran da ce izbaciti Partizan!Jbudi malo optimista,ja se trudim!Bilo bi nehumano pustiti Zrinjski da ide dalje,samo bi gledali kako im pune mrezu!

kiril

pre 16 godina

Jel' majke ti, a cime ste to zasluzili?? Da me ne shvatite pogresno ja bih voleo da partizan, nekako, ne dobije najavljenu kaznu, ali ZASLUZILI...
(Ljuba, 3. avgust 2007 17:53)

Igrom, Ljubo, igrom.

Mix

pre 16 godina

Po ko zna koji put Partizan ce biti jedini nas konjanik kroz evropsku fudbalsku dzunglu!
CZ nema sansi protiv Rendzersa(daj boze da gresim!) a Vosa je vec prezaljena od Atletika Madrid(takodje daj boze da nisam u pravu, mada se secam cuvenih okrsaja sa njima u Kupu sampiona jos u vreme kad je Vujke bio trener Vose).
Ipak, Partizanu nece biti bas tako lako kao protiv ekipe jer je makedonski fudbal, pogotovo klupski, jaci od bosanskog, ma sta ko mislio. Rabotnicki dobro igra u Evropi, i poznati su njegovi mecevi sa cska (ili Spartakom M., ne secam se bas ) i drugi mecevi. Ja sam veliki optimista, a opet problem publike moze biti aktuelan. Partizan moze da bremza svoje navijace iz Srbije ali one iz dijaspore tesko ili nikako. I neka u pripremi iz Kluba dobro otvore oci, i dogovore se sa Cokalijama kako prevenirati eventualne probleme.
Dakle, uz pomoc boga , da sveta krava uefa zazmuri, oli ti bude uhvacena na prezivanju, kada bude odlucivala o nasoj sudbini visa vi meca u Mostaru, eto nas u Kupu UEFA!
A onda, neka se cuje nasa cuvena pesma:"Dok Partizan bitke bije!"

Maci Skoplje

pre 16 godina

Ja sam okoroli zvezdas i vardarac.Analogno tome najvise mrzim naravno Partizana i Rabotnickog.Ali trudim se da budem realan...Partizan nece imati NIMALO LAK posao.Rabotnicke je ubedljivo najorganizovan tim u MKD,ima najbolje igrace,i dobrog trenera koji ima lepu kcer :)
U MKD ima neverovatno velik broj grobara tako da ce biti krcat stadion.Rabotnicki nema navijace vec kulturnu gradsku publiku (fensi)....
u prvom kolu su pobedili dva puta sa po 2:1 Goricu (bolja ekipa od Maribora btw),a lani su zdrobili madjarskog Debrecina.U trecem kolu porazenu su od Lilla.
Sve u svemu bice tesko za igrace partizana,a zabavno za navijace.Ne sumnjam u veoma dobru atmosferu.

Marjan

pre 16 godina

Mix
Ajde sinak lepo napishi MAKEDONCI, cokalija ti cale!
Ja sam iz Makedonije, ali SASVIM sigurno volim Partizan vishe nego ti, a i mnogi ostali.
Mnogo se nekako pravish pametan, kao, bice teshko protiv Rabotnickog, posto je Mk fudbal bolji nego BiH. Jeste, al juce! Nema Mkd fudbal, i to je to. Sponzor rabotnickog jeste gazda na mestu, i sve to, organizovan klub itd, ali nemaju sanse protiv PfC. A mi, PRAVI Grobari iz Mkd, idemo da bodrimo voljeni tim!
Pozdrav od Struga, Mkd !

PFC

pre 16 godina

(grobarMKD, 3. avgust 2007 18:52)

Bice nas u Skopju 2000 grobara , pa ako krenu i simpatizeri sa ovog sajta ima da nas bude 2 miliona.

Zoran

pre 16 godina

Nisam optimista da će nas ostaviti u Evropi. Na sajtu UEFA izbačen je 31 par. Para Rabotnički - Partizan nema...
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html

GrobarBG

pre 16 godina

"Boxter Grobar" ,ako Partizan prodje Rabotnicki(ako mu uopste dozvole) onda ide u prvo kolo kupa UEFA,koje se igra po nokaut -sistemu,a ne u 3.kolo kvalifikacija,al dodje mu na isto...

Baca

pre 16 godina

Ma nema milosti kad je u pitanju istocno Evropski fudbal u ocima mafijasa iz UEFA. Nece usvojiti zalbu, videcete. Uvek ce biti sikanirani i kaznjavani klubovi sa ovih prostora , cak i u slucaju kad nisu krivi, kao sto Partizan nije kriv za divljanje grupe primitivaca iz hercegovine sa slikama Mladica na grudima . Treba osnovati alternativni savez i takmicenja za Ist. Ev. i raskrstiti jednom i zauvek sa trulim korumpiranim Zapadom.

Mostarac

pre 16 godina

Za Macija iz Skoplja.Ako kojim čudom prođemo dalje šanse su nam podjednake.Za Partizan sam bio siguran da je apsolutni favorit ali kad sam čuo da imate dobrog trenera koji ima lepu kćer više nisam toliko uvjeren.

BoroKU

pre 16 godina

Ne dopada mi se to sto potcenjujete Rabotnicki.Nije on toliko slab klub.Imaju 4-5 srbina,2 siptara i nekoliko stranaca.
www.fcrabotnicki.com.mk
Inace ja sam grobar i na stadionu i Skoplju bice vise grobara nego navijaci Rabotnickog.Poz

Grobar Nish

pre 16 godina

Koliko god da je jak Rabotnicki, Skoplje ce biti celo CRNO BELO!! A neupuceni simpatizeri neka tjuteci sede mirno i gledaju fudbal!! GROBARI DOLAZE !!! SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI