Tenis 49

Ponedeljak, 02.07.2007.

20:09

Kiša ponovo prekinula Đokovićev meč

Kiša ponovo prekinula Ðokoviæev meè IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Adrijana

pre 16 godina

OK.Rafa je kriv,iritira i ne znam sta sve jos.
Ako se svi vi sa takvim izjavama i misljenjem osecate bolje onda je tako.Bravo za vas.

M.

pre 16 godina

Ma ja samo mogu reci da su mnogi od vas ovde opsednuti Nadalom, uvek ista prica prelazi doz. vreme, carape, gace bla bla.. vi jadni vise ne znate sta cete od muke! Vamos Rafa

Jelena_78

pre 16 godina

Mislis,Soderling nece Rafi pruziti ruku! Posle meca Janko-Gonzo,ovo je jedina interesantna stvar na ovogodisnjem Wimbledonu. Konacno je neko uradio ono sto mnogi zele odavno,vise se svima popeo na glavu (da ne kazem nesto drugo) sa tim svojim egzibicijama, skakanjem,s tiskanjem pesnice, nepostovanjem protivnika, namestanjem carapica, izvlacenjem pantalona iz g___,vracanjem do stolice da zameni reket svaki put kad je gusto i bitan poen, odugovlacenjem izmedju poena,.... Kad vec sudije nemaju herca (da ne kazem nesto drugo,he,he!) da ga opomenu i kazne, nek mu bar neko stavi do znanja koliko to ometa i iritira njegove protivnike. Plus,hvala Soderlingu,produzio mi je zivot,pola sata nisam mogla da prestanem da se smejem (do suza). Kapa dole,a nabedjeni neka malo razmisli!
I da bude jasno,nisam sto ono kazu Rafa hater,daleko bilo,igracina je,nema sta,ali da nevidjeno iritira-iritira!

Car

pre 16 godina

Zasto neki sve shvataju kao napad na njih ako se kaze protiv nekoga za koga oni navijaju ili simpatisu. Normalno je da svi vole nase tenisere i da navijaju za njih, ali ovde vidim da ima navijaca malog Rafaela "Ramba" Nadala. Koji toliko pokusavaju da opravdaju svog miljenika, te on je pokazao kako se treba ponasati, da pokazao je kako se pravo iznervirao kad mu neko pokaze zube. Ako nista drugo malo se razbila monotonija, jer ovi danasnji roboti od tenisera niti imaju osmjeh na licima, kao da su u fabrici, zavrse posao i preko kapije. Osim nasih tenisera kada ste vidjeli da neko pljesce protivnickom igracu, na dobrom potezu? Kada ste vidili da se neko smije a da to nije ironicno, nakon izgubljenog poena, gema, meca. To nedostaje danasnjem tenisu.

Ovo stvarno nije bila namjera da uvrjedim obozavaoce Ramba Nadala. To isto mislim i za dvje glumice Serenu i Venus, jeste da je Serena malo bolja.

Prijatno

Darko

pre 16 godina

Sta mu bi, imao je dobijen set, prvo 4 , pa 3 razlike u taj brejku. Izgleda da cim se malo opusti, stize kazna. Sve su to mnogo dobri igraci, nema opustanja ni kad mislis da je sve gotovo.

voja

pre 16 godina

@M, Jana i ostali kojima nije jasno o cemu se radilo
To sto je Soderling otisao po reket je bila parodija na koriscenje Nadalovih 25 sekundi pre servisa. Verujem da ste na jednom od meceva culi komentatora koji je kazao da tih 25 sekundi kod Nadala traje 30 - u proseku (!!!), za sta drugi igraci uveliko budu opomenuti, posle dva, tri takva gesta. Naime, Soderling je stao na osnovnu liniju da ceka servis, kada se Nadal posvetio poravnavanju carapica... Tek tada je Soderling otisao po reket. I to je bila ironija. Pokazivanje loptice od strane Nadala, nema smisla, jer je Soderling samo jednom uradio ono sto Nadal radi stalno (zadrzava, a da li ce za to vreme da proseta po reket ili da izvlaci gace - nebitno je), a mali je hteo da bude bezobrazan i da isprati ironiju. I to nije bio kraj, jer je Soderling imao jos jednog "keca u rukavu" - gace! Zasto da mu ne pokaaze kako to svima izgleda. Pa, sta mislite kako se osecaju svi koji cekaju Nadalov servis, dok treba da odgledaju citav ritual koji ponekad traje 35 sekundi, dok oni za svoj imaju svega 25? I sada zasto bi sudija opomenuo Soderlinga, kada Nadala niko nikada ne opominje? E, neka mu je... pokazao, ono sto ni jedan drugi kolega nije. Ne podrzavam nacin na koji je to uradio, Soderling je poznat po prelazenju granica, ali nema veze, jer Nadal i onako nije shvatio o cemu je ovde bilo reci, ponovo je hteo da okrene stvar na drugu stranu i ponovo ni njegove fankinje nista ne razumeju. A, za to je potrebna nevidjena arogancija, ukoliko nije rec o klasicnom nerazumevanju situacije. Tako da, nije ovde bila sporna trenutna situacija, vec nesto sto se nagomilavalo iz seta u set, iz meca u mec, iz sezone u sezonu... Imao je Soderling i drugih opcija, mogao je da kaze sudiji - `alo, vidi koliko ovaj namesta carape, 35 sekundi, opomeni ga... ali, nije Soderling devojcica...

prosvetitelj

pre 16 godina

Ovaj glupavi turnir treba ukinuti ili ga premestiti ne neko drugo mesto. Kakvo je to sikaniranje igraca i prolongiranje meceva na 3-4 dana, a da o rasporedu i ne govorimo. Vecina igraca je vec odgrala meceve 8 finala, Federer i jos neki su vec u cetrvtfinalu, a Djokovic jos uvek nije zavrsio mec 16-finala! Da to ipak nije neravnopravan tretman, posto ce pojedini igraci pred najvaznije meceve biti mnogo odmorniji od drugih. I zbog cega se uposte igraju mecevi 4. kola kad jos uvek nisu zavrseni svi mecevi 3. kola? Odgovor da mecevi zavise od unapred odredjenog rasporeda po terenima stvarno ne pije vodu.
A tek ovaj turnir proglasiti nezvanicnim prvenstvom sveta?! Cista Engleska sujeta. Sem tog, koliko znam, trava je podloga koja je najmanje zastupljena na Touru. J.... ti Wimbledon!

Borisa, Banja Luka

pre 16 godina

U pravu su neki od bivsih tenisera kad kazu da je trava samo za krave (kao Rios, sada Safin i sl.
Nevjerovatan je idiotizam organizatora i tjeranje neke tradicije i striktnog drzanja satnice. Pa zar je normalno da se prvo igraju mecevi osmine finala, pa tek onda nastavak treceg kola. Ne bi me zacudilo da danas prvo Federer igra cetvrfinale, a Nole, Kifer, Nadal i Soderling da cekaju.
Pa dragi organizatori sta kad Federer udje u finale. Onda ce se valjda moci nastaviti donji dio zrijeba.
Bojkot "v"imbldonu

Xellena

pre 16 godina

dobro,
A hajde malo stavite se u kontekstu . Recimo vi ste Soderling ? :)

nadal stize za malom pauzom , kao trcucka i kao pocinje servirati. Pocinje sa carapama, gacama, i kao sa' ce lopticu da lupka Soderling nervozan otrcao da uzme novi reket. Za 3 sec je bio ope nazad. I nadal kao pocinje da lupka lopticu i kao S S s s servira ali ne, dize lopticu i pokazuje je Soderlingu ? poruka je bila "ako mislis da oduzavam mech , evo vidi mogu jos vise da oduzavam"
i onda , je soderling nervozno istupio sa mesta napravio par koraka i napravio gesturu vadjenja gacha ...

e sad, Ako vama to je neprijatno neugodno i ne znam sta jos.. a ni umpire a ni druge sudije nisu to videli kao vredno za opomenu , ali VAMA ovde je to za kaznu onda nesto nije u redu sa vama. :)

nadal je bog zna koliko puta opominjan zbog tih dugackih njegovih priprema za servis.
ne samo sto koristi max time vec stalno prelazi dozvoljeno vreme.
Neki igraci kazu da je to jedna od njegovih taktika.. da malo nervira protivnika, da ovaj gubi koncentraciju.. i tako dalje.
Ali to je ipak samo misljenje nekih igraca. Dobro je znati to iako ne tvrdim da su u pravu.

eto toliko, pozdrav
:)

Mixajlon

pre 16 godina

Stvarno ne razumem kakvo je merilo uspeh ili neuspeh na takvom turniru gde igrace stalno prekida kisa?
To nisu normalni uslovi. Kakav je smisao tog turnira i kakav zakljucak mozemo izvuci o igracima i njihovoj igri?
Nadam se i zelim da verujem da ce Nole sve to prevazici i da ce i pored svih tih prekida stici do vrha. Mada sa ovakvom organizacijom turnira ne bih mu zamerio ni da je otpao vec u drugom ili trecem krugu.

Adrijana

pre 16 godina

@Xellena

Soderling ismejao Nadala???
Pre bih rekla da je ismejao samog sebe.Da ne duzim,totalno blesavo i nesto sto treba kazniti.Nadam se samo da mu Rafa na kraju nece pruziti ruku.Takvi nikom ni na slici ne trebaju.

Anri

pre 16 godina

Ajd sto oni cekaju,nego sto ja cekam od subote da zavrse djokovic,davidenko i hjuit da uzmem pare na kladzi!Jos samo Nole da ugazi ovog starca,pa da se castimo...

xellena

pre 16 godina

nije istina da je Nadal ispao frajer. Soderling da je bas dobro ismejao.

ovde je link

http://www.youtube.com/watch?v=ch5rOC42dW0

Heheh

pre 16 godina

Briga njih sto se vi nervirate. Gubite nerve i dalje (ako zelite), a oni ce spremati pare na svoj racun. Njima je do vasih nerava kao papi do abortusa.

ronaldinho10

pre 16 godina

Soderlingov potez je za svaku osudu, uopste nije bitno ko je preko puta mreze.Cudi me da nije dobio makar opomenu.Visca Barca!!!!

Zoran

pre 16 godina

Ma dajte bre ljudi....ne shvatajte previse licno celokupno ovo ucesce nasih tenisera;Nole,ti pre svega od ovog Kifera izvuci nesto ako kozes; mladi su ovi nasi miliunasi:-));"perspektiva" je tek pred njima!! Kada bi shvatili da se svi mi vise nerviramo od svih njih,drugacije bi razmisljali;najiskrenije

Jelena

pre 16 godina

Vasa informacija da je mec prekinut kod 6:5 za Djokovica u drugom setu nije tacna. Kiefer je posle nastavka dobio drugi set u taj-brejku (rezultat je bio 8:6).

Aristocrat

pre 16 godina

Nego sta da je Wimbledon tradicija od 100 godina, a to je nekima sve nepozanto, tradicija, trava, beli sport aristokratija. jagode i krim, chapanjac.....to je Wimbeldon.

Gosn Voja

pre 16 godina

@Sanja
Sanja, tako je!
Jedino sto sam ja sklon da to menjanje tradicije (i savete oko toga) prepustim onima koji su tu tradiciju i stvarali.
Tesko je onima koji su van te tradicije da razumeju svu njenu tezinu i znacaj.

jana

pre 16 godina

Nema razloga da napadate Rafu...bio je krajnje korektan...Soderling se veoma nesportski poneo...Nadam se da ce to Rafa kazniti u narednih par minuta...I cinjenica je da kisa smeta svima,a cini mi se mnogo vise favoritima nego autsajderima..

Sanja

pre 16 godina

@Gosn Voja

Jeste, Gosn Vojo, pogodili ste ''usridu''. Al', ipak, ne bi nista falilo da se malcice drugacije neke stvari organizuju. Ovo je prvenstveno radi tenisera problem, a meni, sto bi mi smetalo da gledam meceve u nastavcima? Zar ne? Svaka tradicija ima nesto specificno, ali zar nas istorija ne uci da su mnoge pretrpele odredjene izmene, i nisu time izgubile na cari i vrednosti?

M.

pre 16 godina

Spominjete mec Nadal-Soder.. da li ste pored tog izvlacenja gaca Soderlinga zapazili kada je Rafa pokazao nove lopte, posto je Soder otisao namerno da zameni reket! to je bio potez, svaka cast Rafa ispao si car!

Gosn Voja

pre 16 godina

He, he, veseli neki decaci, ovi sto se bune na kisu i organizaciju, i traze da All England klub nesto oko te kise preduzima. Kao, ne mogu da lepo i opusteno gledaju cele meceve (mnogi prvi put u zivotu gledaju tenis, ne zbog tenisa nego zbog nasih). A Wimbledon preziveo 100 godina bez njihovih odlicnih saveta.
Decaci, hajde pokazite malo postovanja za establismente, autoritete, tradicije. Ne pocinje istorija sa vasim krstenicama.

Ivana

pre 16 godina

@Vladimir
Ovaj snimak se nalazi na Novakovom sajtu od 15. juna,
a snimljen je pre RG. Nije to nista novo, nego imas li link
sa jucerasnjeg meca na centralnom terenu kada je Soderling u direktnom prenosu,
izmedju dva gema imitiao Rafu
koji je ostao zabezeknut.

Veca

pre 16 godina

Mislim, ipak, da se Nole na pocetku meca previse nervirao, i ispada da je kisa dobro pala da se ohladi. Ako on ovako nastavi sa olakim nerviranjem, to ce Federer i Nadal surovo da kazne. Da li Nole shvata koliko su oni psihicki stabilni? (@ Vladimire, cestitke za link o Noletovim imitacijama)

Kamenko Katić

pre 16 godina

A prognoza vremena za utorak i sredu u juznoj engleskoj je velicanstvena...jaka kisa sa povremeno veoma jakim kisama (to je za utorak) a sutra su samo jake kise.A i za cetvrtak ne predvidjaju lepse vreme...neki igraci su vec sada previse nervozni, a ako se prognoze ostvare to ce biti katastrofa...nadam se da ce nasi da izguraju sve to nekako do finala a onda kako bude.

zoki

pre 16 godina

Dobro igra nemac, ali verujem u Noleta, uglavnom vidim da svi grizu protiv njega tako je to kad od lovca na skalpove postanes lovina i svi bi ti uzmu meru, u glavnom u tom drustvu je on, nadal i federer, a to nije tako lose

drama

pre 16 godina

Malo ozbiljnosti u igri nebi skodilo, sa svima treba igrati maximalno a ne samo sa najacima, nekad se neozbiljnost placa preranim ispadanjem sa turnira.

Srđan

pre 16 godina

Sutra u 12h:
Teren broj 1: Janković-Bartoli
Teren broj 2: Ivanović-Petrova
Teren broj 3: Tipsarević-Ferero
Ujutru trk do najbliže kladionice, odigrajte na naše, javite na posao da ste bolesni, zavalite se (ako je moguće) pored dva televizora, (jedan za prenos, drugi za teletekst) i uživajte u tri pobede!

Vlada

pre 16 godina

Ova kisa nije normalna! Najgori gren slem turnir od svih! Pa zasto se svi lepo ne presele u Afriku i zavrse turnir ko ljudi? Kakva je to fora sa travom kojoj treba prirodna svetlost te se ne smeju zatvarati tereni po potrebi? Da nemaju mozda para da ih pokriju?
Ajde sto se mi nerviramo i sedimo pored Tv-a nego i igraci imaju problema jer ne znaju kada ce se mec nastaviti. A da im posaljemo nekog meteorologa pa da nam svima kaze kada ce prestati kisa?
Bruka i sramota za organizaciju! Sta je bio problem da se odlozi turnir za nedelju dve i izbegne ovo nevreme?

Sone

pre 16 godina

Ne razumijem idiotizam organizatora da se u nedelju ne igraju mecevi. Ta se tradicija rusila i ranije, a s obzirom da smo u 21. vijeku i da sunce hronicno zaobilazi London, ne vidim nikakav povod da recimo Djokovic, Nadal ili Davidenko cekaju od subote da pocne svoj mec i da ga zavrse u utorak. Ovako cegomila tenisera da igra sad dan za danom do kraja sedmice!

vlade

pre 16 godina

Mislim stvarno, vise nema meca koji se ne igra u dva dana, a neki (kao Tipsarevicev dubl mec) i u 4 dana. Zar je vaznija tradicija da svi tereni budu otkriveni nego tradicija da turnir ne traje duze od dve nedelje.

Tennis is fun

pre 16 godina

Ih bre pa bas je mogao pljusak da saceka jos malo. Bas ti Englezi imaju losu organizaciju, ne mogu ni kisu da sprece da padne,pih... Mislim da je to neka zavera protiv Djokovica cim on pobedjuje ono pocne kisa, ali neda se Nole, necete vi njega zbuniti,hahahaha!!!

Naravno salim se. NOLE, SAMO IGRAJ SVOJU IGRU I UVEK GLEDAJ NAPRED, NEMOJ SE OSVRTATI!!! NAPRED NOLE!!!

Alex

pre 16 godina

Steta sto su prekinuli Djokovic je igrao i servirao dosta dobro,mada je i Kiefer jako dobro i servirao i igrao ali imao sam osjecaj da je Djokovic mnogo blizi dobitku drugog seta.Nadaj mo se da sutra ujutro nece ustati na krivu nogu...

vladimir

pre 16 godina

Djokovic je u poslednja dva dana jedna od glavnih tema sa Vimbldona, ali ovaj put ne samo zbog fantasticne perspektive i velikih ocekivanja koja ljudi polazu u njega, vec i zbog jeftine zabave koju je juce pruzao medijima i kolegama imitirajuci sadasnje i bivse kolege. Pogledajte na http://www.youtube.com/watch?v=pB4aTqMz6N8

Vlada

pre 16 godina

Ova kisa nije normalna! Najgori gren slem turnir od svih! Pa zasto se svi lepo ne presele u Afriku i zavrse turnir ko ljudi? Kakva je to fora sa travom kojoj treba prirodna svetlost te se ne smeju zatvarati tereni po potrebi? Da nemaju mozda para da ih pokriju?
Ajde sto se mi nerviramo i sedimo pored Tv-a nego i igraci imaju problema jer ne znaju kada ce se mec nastaviti. A da im posaljemo nekog meteorologa pa da nam svima kaze kada ce prestati kisa?
Bruka i sramota za organizaciju! Sta je bio problem da se odlozi turnir za nedelju dve i izbegne ovo nevreme?

Srđan

pre 16 godina

Sutra u 12h:
Teren broj 1: Janković-Bartoli
Teren broj 2: Ivanović-Petrova
Teren broj 3: Tipsarević-Ferero
Ujutru trk do najbliže kladionice, odigrajte na naše, javite na posao da ste bolesni, zavalite se (ako je moguće) pored dva televizora, (jedan za prenos, drugi za teletekst) i uživajte u tri pobede!

vladimir

pre 16 godina

Djokovic je u poslednja dva dana jedna od glavnih tema sa Vimbldona, ali ovaj put ne samo zbog fantasticne perspektive i velikih ocekivanja koja ljudi polazu u njega, vec i zbog jeftine zabave koju je juce pruzao medijima i kolegama imitirajuci sadasnje i bivse kolege. Pogledajte na http://www.youtube.com/watch?v=pB4aTqMz6N8

Sone

pre 16 godina

Ne razumijem idiotizam organizatora da se u nedelju ne igraju mecevi. Ta se tradicija rusila i ranije, a s obzirom da smo u 21. vijeku i da sunce hronicno zaobilazi London, ne vidim nikakav povod da recimo Djokovic, Nadal ili Davidenko cekaju od subote da pocne svoj mec i da ga zavrse u utorak. Ovako cegomila tenisera da igra sad dan za danom do kraja sedmice!

Ivana

pre 16 godina

@Vladimir
Ovaj snimak se nalazi na Novakovom sajtu od 15. juna,
a snimljen je pre RG. Nije to nista novo, nego imas li link
sa jucerasnjeg meca na centralnom terenu kada je Soderling u direktnom prenosu,
izmedju dva gema imitiao Rafu
koji je ostao zabezeknut.

vlade

pre 16 godina

Mislim stvarno, vise nema meca koji se ne igra u dva dana, a neki (kao Tipsarevicev dubl mec) i u 4 dana. Zar je vaznija tradicija da svi tereni budu otkriveni nego tradicija da turnir ne traje duze od dve nedelje.

M.

pre 16 godina

Spominjete mec Nadal-Soder.. da li ste pored tog izvlacenja gaca Soderlinga zapazili kada je Rafa pokazao nove lopte, posto je Soder otisao namerno da zameni reket! to je bio potez, svaka cast Rafa ispao si car!

Mixajlon

pre 16 godina

Stvarno ne razumem kakvo je merilo uspeh ili neuspeh na takvom turniru gde igrace stalno prekida kisa?
To nisu normalni uslovi. Kakav je smisao tog turnira i kakav zakljucak mozemo izvuci o igracima i njihovoj igri?
Nadam se i zelim da verujem da ce Nole sve to prevazici i da ce i pored svih tih prekida stici do vrha. Mada sa ovakvom organizacijom turnira ne bih mu zamerio ni da je otpao vec u drugom ili trecem krugu.

Borisa, Banja Luka

pre 16 godina

U pravu su neki od bivsih tenisera kad kazu da je trava samo za krave (kao Rios, sada Safin i sl.
Nevjerovatan je idiotizam organizatora i tjeranje neke tradicije i striktnog drzanja satnice. Pa zar je normalno da se prvo igraju mecevi osmine finala, pa tek onda nastavak treceg kola. Ne bi me zacudilo da danas prvo Federer igra cetvrfinale, a Nole, Kifer, Nadal i Soderling da cekaju.
Pa dragi organizatori sta kad Federer udje u finale. Onda ce se valjda moci nastaviti donji dio zrijeba.
Bojkot "v"imbldonu

Gosn Voja

pre 16 godina

He, he, veseli neki decaci, ovi sto se bune na kisu i organizaciju, i traze da All England klub nesto oko te kise preduzima. Kao, ne mogu da lepo i opusteno gledaju cele meceve (mnogi prvi put u zivotu gledaju tenis, ne zbog tenisa nego zbog nasih). A Wimbledon preziveo 100 godina bez njihovih odlicnih saveta.
Decaci, hajde pokazite malo postovanja za establismente, autoritete, tradicije. Ne pocinje istorija sa vasim krstenicama.

Xellena

pre 16 godina

dobro,
A hajde malo stavite se u kontekstu . Recimo vi ste Soderling ? :)

nadal stize za malom pauzom , kao trcucka i kao pocinje servirati. Pocinje sa carapama, gacama, i kao sa' ce lopticu da lupka Soderling nervozan otrcao da uzme novi reket. Za 3 sec je bio ope nazad. I nadal kao pocinje da lupka lopticu i kao S S s s servira ali ne, dize lopticu i pokazuje je Soderlingu ? poruka je bila "ako mislis da oduzavam mech , evo vidi mogu jos vise da oduzavam"
i onda , je soderling nervozno istupio sa mesta napravio par koraka i napravio gesturu vadjenja gacha ...

e sad, Ako vama to je neprijatno neugodno i ne znam sta jos.. a ni umpire a ni druge sudije nisu to videli kao vredno za opomenu , ali VAMA ovde je to za kaznu onda nesto nije u redu sa vama. :)

nadal je bog zna koliko puta opominjan zbog tih dugackih njegovih priprema za servis.
ne samo sto koristi max time vec stalno prelazi dozvoljeno vreme.
Neki igraci kazu da je to jedna od njegovih taktika.. da malo nervira protivnika, da ovaj gubi koncentraciju.. i tako dalje.
Ali to je ipak samo misljenje nekih igraca. Dobro je znati to iako ne tvrdim da su u pravu.

eto toliko, pozdrav
:)

prosvetitelj

pre 16 godina

Ovaj glupavi turnir treba ukinuti ili ga premestiti ne neko drugo mesto. Kakvo je to sikaniranje igraca i prolongiranje meceva na 3-4 dana, a da o rasporedu i ne govorimo. Vecina igraca je vec odgrala meceve 8 finala, Federer i jos neki su vec u cetrvtfinalu, a Djokovic jos uvek nije zavrsio mec 16-finala! Da to ipak nije neravnopravan tretman, posto ce pojedini igraci pred najvaznije meceve biti mnogo odmorniji od drugih. I zbog cega se uposte igraju mecevi 4. kola kad jos uvek nisu zavrseni svi mecevi 3. kola? Odgovor da mecevi zavise od unapred odredjenog rasporeda po terenima stvarno ne pije vodu.
A tek ovaj turnir proglasiti nezvanicnim prvenstvom sveta?! Cista Engleska sujeta. Sem tog, koliko znam, trava je podloga koja je najmanje zastupljena na Touru. J.... ti Wimbledon!

Tennis is fun

pre 16 godina

Ih bre pa bas je mogao pljusak da saceka jos malo. Bas ti Englezi imaju losu organizaciju, ne mogu ni kisu da sprece da padne,pih... Mislim da je to neka zavera protiv Djokovica cim on pobedjuje ono pocne kisa, ali neda se Nole, necete vi njega zbuniti,hahahaha!!!

Naravno salim se. NOLE, SAMO IGRAJ SVOJU IGRU I UVEK GLEDAJ NAPRED, NEMOJ SE OSVRTATI!!! NAPRED NOLE!!!

Sanja

pre 16 godina

@Gosn Voja

Jeste, Gosn Vojo, pogodili ste ''usridu''. Al', ipak, ne bi nista falilo da se malcice drugacije neke stvari organizuju. Ovo je prvenstveno radi tenisera problem, a meni, sto bi mi smetalo da gledam meceve u nastavcima? Zar ne? Svaka tradicija ima nesto specificno, ali zar nas istorija ne uci da su mnoge pretrpele odredjene izmene, i nisu time izgubile na cari i vrednosti?

xellena

pre 16 godina

nije istina da je Nadal ispao frajer. Soderling da je bas dobro ismejao.

ovde je link

http://www.youtube.com/watch?v=ch5rOC42dW0

Heheh

pre 16 godina

Briga njih sto se vi nervirate. Gubite nerve i dalje (ako zelite), a oni ce spremati pare na svoj racun. Njima je do vasih nerava kao papi do abortusa.

Alex

pre 16 godina

Steta sto su prekinuli Djokovic je igrao i servirao dosta dobro,mada je i Kiefer jako dobro i servirao i igrao ali imao sam osjecaj da je Djokovic mnogo blizi dobitku drugog seta.Nadaj mo se da sutra ujutro nece ustati na krivu nogu...

jana

pre 16 godina

Nema razloga da napadate Rafu...bio je krajnje korektan...Soderling se veoma nesportski poneo...Nadam se da ce to Rafa kazniti u narednih par minuta...I cinjenica je da kisa smeta svima,a cini mi se mnogo vise favoritima nego autsajderima..

Gosn Voja

pre 16 godina

@Sanja
Sanja, tako je!
Jedino sto sam ja sklon da to menjanje tradicije (i savete oko toga) prepustim onima koji su tu tradiciju i stvarali.
Tesko je onima koji su van te tradicije da razumeju svu njenu tezinu i znacaj.

ronaldinho10

pre 16 godina

Soderlingov potez je za svaku osudu, uopste nije bitno ko je preko puta mreze.Cudi me da nije dobio makar opomenu.Visca Barca!!!!

voja

pre 16 godina

@M, Jana i ostali kojima nije jasno o cemu se radilo
To sto je Soderling otisao po reket je bila parodija na koriscenje Nadalovih 25 sekundi pre servisa. Verujem da ste na jednom od meceva culi komentatora koji je kazao da tih 25 sekundi kod Nadala traje 30 - u proseku (!!!), za sta drugi igraci uveliko budu opomenuti, posle dva, tri takva gesta. Naime, Soderling je stao na osnovnu liniju da ceka servis, kada se Nadal posvetio poravnavanju carapica... Tek tada je Soderling otisao po reket. I to je bila ironija. Pokazivanje loptice od strane Nadala, nema smisla, jer je Soderling samo jednom uradio ono sto Nadal radi stalno (zadrzava, a da li ce za to vreme da proseta po reket ili da izvlaci gace - nebitno je), a mali je hteo da bude bezobrazan i da isprati ironiju. I to nije bio kraj, jer je Soderling imao jos jednog "keca u rukavu" - gace! Zasto da mu ne pokaaze kako to svima izgleda. Pa, sta mislite kako se osecaju svi koji cekaju Nadalov servis, dok treba da odgledaju citav ritual koji ponekad traje 35 sekundi, dok oni za svoj imaju svega 25? I sada zasto bi sudija opomenuo Soderlinga, kada Nadala niko nikada ne opominje? E, neka mu je... pokazao, ono sto ni jedan drugi kolega nije. Ne podrzavam nacin na koji je to uradio, Soderling je poznat po prelazenju granica, ali nema veze, jer Nadal i onako nije shvatio o cemu je ovde bilo reci, ponovo je hteo da okrene stvar na drugu stranu i ponovo ni njegove fankinje nista ne razumeju. A, za to je potrebna nevidjena arogancija, ukoliko nije rec o klasicnom nerazumevanju situacije. Tako da, nije ovde bila sporna trenutna situacija, vec nesto sto se nagomilavalo iz seta u set, iz meca u mec, iz sezone u sezonu... Imao je Soderling i drugih opcija, mogao je da kaze sudiji - `alo, vidi koliko ovaj namesta carape, 35 sekundi, opomeni ga... ali, nije Soderling devojcica...

zoki

pre 16 godina

Dobro igra nemac, ali verujem u Noleta, uglavnom vidim da svi grizu protiv njega tako je to kad od lovca na skalpove postanes lovina i svi bi ti uzmu meru, u glavnom u tom drustvu je on, nadal i federer, a to nije tako lose

Adrijana

pre 16 godina

@Xellena

Soderling ismejao Nadala???
Pre bih rekla da je ismejao samog sebe.Da ne duzim,totalno blesavo i nesto sto treba kazniti.Nadam se samo da mu Rafa na kraju nece pruziti ruku.Takvi nikom ni na slici ne trebaju.

Jelena_78

pre 16 godina

Mislis,Soderling nece Rafi pruziti ruku! Posle meca Janko-Gonzo,ovo je jedina interesantna stvar na ovogodisnjem Wimbledonu. Konacno je neko uradio ono sto mnogi zele odavno,vise se svima popeo na glavu (da ne kazem nesto drugo) sa tim svojim egzibicijama, skakanjem,s tiskanjem pesnice, nepostovanjem protivnika, namestanjem carapica, izvlacenjem pantalona iz g___,vracanjem do stolice da zameni reket svaki put kad je gusto i bitan poen, odugovlacenjem izmedju poena,.... Kad vec sudije nemaju herca (da ne kazem nesto drugo,he,he!) da ga opomenu i kazne, nek mu bar neko stavi do znanja koliko to ometa i iritira njegove protivnike. Plus,hvala Soderlingu,produzio mi je zivot,pola sata nisam mogla da prestanem da se smejem (do suza). Kapa dole,a nabedjeni neka malo razmisli!
I da bude jasno,nisam sto ono kazu Rafa hater,daleko bilo,igracina je,nema sta,ali da nevidjeno iritira-iritira!

drama

pre 16 godina

Malo ozbiljnosti u igri nebi skodilo, sa svima treba igrati maximalno a ne samo sa najacima, nekad se neozbiljnost placa preranim ispadanjem sa turnira.

Kamenko Katić

pre 16 godina

A prognoza vremena za utorak i sredu u juznoj engleskoj je velicanstvena...jaka kisa sa povremeno veoma jakim kisama (to je za utorak) a sutra su samo jake kise.A i za cetvrtak ne predvidjaju lepse vreme...neki igraci su vec sada previse nervozni, a ako se prognoze ostvare to ce biti katastrofa...nadam se da ce nasi da izguraju sve to nekako do finala a onda kako bude.

Aristocrat

pre 16 godina

Nego sta da je Wimbledon tradicija od 100 godina, a to je nekima sve nepozanto, tradicija, trava, beli sport aristokratija. jagode i krim, chapanjac.....to je Wimbeldon.

Car

pre 16 godina

Zasto neki sve shvataju kao napad na njih ako se kaze protiv nekoga za koga oni navijaju ili simpatisu. Normalno je da svi vole nase tenisere i da navijaju za njih, ali ovde vidim da ima navijaca malog Rafaela "Ramba" Nadala. Koji toliko pokusavaju da opravdaju svog miljenika, te on je pokazao kako se treba ponasati, da pokazao je kako se pravo iznervirao kad mu neko pokaze zube. Ako nista drugo malo se razbila monotonija, jer ovi danasnji roboti od tenisera niti imaju osmjeh na licima, kao da su u fabrici, zavrse posao i preko kapije. Osim nasih tenisera kada ste vidjeli da neko pljesce protivnickom igracu, na dobrom potezu? Kada ste vidili da se neko smije a da to nije ironicno, nakon izgubljenog poena, gema, meca. To nedostaje danasnjem tenisu.

Ovo stvarno nije bila namjera da uvrjedim obozavaoce Ramba Nadala. To isto mislim i za dvje glumice Serenu i Venus, jeste da je Serena malo bolja.

Prijatno

Veca

pre 16 godina

Mislim, ipak, da se Nole na pocetku meca previse nervirao, i ispada da je kisa dobro pala da se ohladi. Ako on ovako nastavi sa olakim nerviranjem, to ce Federer i Nadal surovo da kazne. Da li Nole shvata koliko su oni psihicki stabilni? (@ Vladimire, cestitke za link o Noletovim imitacijama)

Jelena

pre 16 godina

Vasa informacija da je mec prekinut kod 6:5 za Djokovica u drugom setu nije tacna. Kiefer je posle nastavka dobio drugi set u taj-brejku (rezultat je bio 8:6).

Zoran

pre 16 godina

Ma dajte bre ljudi....ne shvatajte previse licno celokupno ovo ucesce nasih tenisera;Nole,ti pre svega od ovog Kifera izvuci nesto ako kozes; mladi su ovi nasi miliunasi:-));"perspektiva" je tek pred njima!! Kada bi shvatili da se svi mi vise nerviramo od svih njih,drugacije bi razmisljali;najiskrenije

Anri

pre 16 godina

Ajd sto oni cekaju,nego sto ja cekam od subote da zavrse djokovic,davidenko i hjuit da uzmem pare na kladzi!Jos samo Nole da ugazi ovog starca,pa da se castimo...

Darko

pre 16 godina

Sta mu bi, imao je dobijen set, prvo 4 , pa 3 razlike u taj brejku. Izgleda da cim se malo opusti, stize kazna. Sve su to mnogo dobri igraci, nema opustanja ni kad mislis da je sve gotovo.

M.

pre 16 godina

Ma ja samo mogu reci da su mnogi od vas ovde opsednuti Nadalom, uvek ista prica prelazi doz. vreme, carape, gace bla bla.. vi jadni vise ne znate sta cete od muke! Vamos Rafa

Adrijana

pre 16 godina

OK.Rafa je kriv,iritira i ne znam sta sve jos.
Ako se svi vi sa takvim izjavama i misljenjem osecate bolje onda je tako.Bravo za vas.

Gosn Voja

pre 16 godina

He, he, veseli neki decaci, ovi sto se bune na kisu i organizaciju, i traze da All England klub nesto oko te kise preduzima. Kao, ne mogu da lepo i opusteno gledaju cele meceve (mnogi prvi put u zivotu gledaju tenis, ne zbog tenisa nego zbog nasih). A Wimbledon preziveo 100 godina bez njihovih odlicnih saveta.
Decaci, hajde pokazite malo postovanja za establismente, autoritete, tradicije. Ne pocinje istorija sa vasim krstenicama.

Tennis is fun

pre 16 godina

Ih bre pa bas je mogao pljusak da saceka jos malo. Bas ti Englezi imaju losu organizaciju, ne mogu ni kisu da sprece da padne,pih... Mislim da je to neka zavera protiv Djokovica cim on pobedjuje ono pocne kisa, ali neda se Nole, necete vi njega zbuniti,hahahaha!!!

Naravno salim se. NOLE, SAMO IGRAJ SVOJU IGRU I UVEK GLEDAJ NAPRED, NEMOJ SE OSVRTATI!!! NAPRED NOLE!!!

Vlada

pre 16 godina

Ova kisa nije normalna! Najgori gren slem turnir od svih! Pa zasto se svi lepo ne presele u Afriku i zavrse turnir ko ljudi? Kakva je to fora sa travom kojoj treba prirodna svetlost te se ne smeju zatvarati tereni po potrebi? Da nemaju mozda para da ih pokriju?
Ajde sto se mi nerviramo i sedimo pored Tv-a nego i igraci imaju problema jer ne znaju kada ce se mec nastaviti. A da im posaljemo nekog meteorologa pa da nam svima kaze kada ce prestati kisa?
Bruka i sramota za organizaciju! Sta je bio problem da se odlozi turnir za nedelju dve i izbegne ovo nevreme?

Srđan

pre 16 godina

Sutra u 12h:
Teren broj 1: Janković-Bartoli
Teren broj 2: Ivanović-Petrova
Teren broj 3: Tipsarević-Ferero
Ujutru trk do najbliže kladionice, odigrajte na naše, javite na posao da ste bolesni, zavalite se (ako je moguće) pored dva televizora, (jedan za prenos, drugi za teletekst) i uživajte u tri pobede!

vladimir

pre 16 godina

Djokovic je u poslednja dva dana jedna od glavnih tema sa Vimbldona, ali ovaj put ne samo zbog fantasticne perspektive i velikih ocekivanja koja ljudi polazu u njega, vec i zbog jeftine zabave koju je juce pruzao medijima i kolegama imitirajuci sadasnje i bivse kolege. Pogledajte na http://www.youtube.com/watch?v=pB4aTqMz6N8

Sone

pre 16 godina

Ne razumijem idiotizam organizatora da se u nedelju ne igraju mecevi. Ta se tradicija rusila i ranije, a s obzirom da smo u 21. vijeku i da sunce hronicno zaobilazi London, ne vidim nikakav povod da recimo Djokovic, Nadal ili Davidenko cekaju od subote da pocne svoj mec i da ga zavrse u utorak. Ovako cegomila tenisera da igra sad dan za danom do kraja sedmice!

Gosn Voja

pre 16 godina

@Sanja
Sanja, tako je!
Jedino sto sam ja sklon da to menjanje tradicije (i savete oko toga) prepustim onima koji su tu tradiciju i stvarali.
Tesko je onima koji su van te tradicije da razumeju svu njenu tezinu i znacaj.

vlade

pre 16 godina

Mislim stvarno, vise nema meca koji se ne igra u dva dana, a neki (kao Tipsarevicev dubl mec) i u 4 dana. Zar je vaznija tradicija da svi tereni budu otkriveni nego tradicija da turnir ne traje duze od dve nedelje.

M.

pre 16 godina

Spominjete mec Nadal-Soder.. da li ste pored tog izvlacenja gaca Soderlinga zapazili kada je Rafa pokazao nove lopte, posto je Soder otisao namerno da zameni reket! to je bio potez, svaka cast Rafa ispao si car!

Aristocrat

pre 16 godina

Nego sta da je Wimbledon tradicija od 100 godina, a to je nekima sve nepozanto, tradicija, trava, beli sport aristokratija. jagode i krim, chapanjac.....to je Wimbeldon.

xellena

pre 16 godina

nije istina da je Nadal ispao frajer. Soderling da je bas dobro ismejao.

ovde je link

http://www.youtube.com/watch?v=ch5rOC42dW0

Alex

pre 16 godina

Steta sto su prekinuli Djokovic je igrao i servirao dosta dobro,mada je i Kiefer jako dobro i servirao i igrao ali imao sam osjecaj da je Djokovic mnogo blizi dobitku drugog seta.Nadaj mo se da sutra ujutro nece ustati na krivu nogu...

zoki

pre 16 godina

Dobro igra nemac, ali verujem u Noleta, uglavnom vidim da svi grizu protiv njega tako je to kad od lovca na skalpove postanes lovina i svi bi ti uzmu meru, u glavnom u tom drustvu je on, nadal i federer, a to nije tako lose

drama

pre 16 godina

Malo ozbiljnosti u igri nebi skodilo, sa svima treba igrati maximalno a ne samo sa najacima, nekad se neozbiljnost placa preranim ispadanjem sa turnira.

Kamenko Katić

pre 16 godina

A prognoza vremena za utorak i sredu u juznoj engleskoj je velicanstvena...jaka kisa sa povremeno veoma jakim kisama (to je za utorak) a sutra su samo jake kise.A i za cetvrtak ne predvidjaju lepse vreme...neki igraci su vec sada previse nervozni, a ako se prognoze ostvare to ce biti katastrofa...nadam se da ce nasi da izguraju sve to nekako do finala a onda kako bude.

Veca

pre 16 godina

Mislim, ipak, da se Nole na pocetku meca previse nervirao, i ispada da je kisa dobro pala da se ohladi. Ako on ovako nastavi sa olakim nerviranjem, to ce Federer i Nadal surovo da kazne. Da li Nole shvata koliko su oni psihicki stabilni? (@ Vladimire, cestitke za link o Noletovim imitacijama)

Ivana

pre 16 godina

@Vladimir
Ovaj snimak se nalazi na Novakovom sajtu od 15. juna,
a snimljen je pre RG. Nije to nista novo, nego imas li link
sa jucerasnjeg meca na centralnom terenu kada je Soderling u direktnom prenosu,
izmedju dva gema imitiao Rafu
koji je ostao zabezeknut.

Sanja

pre 16 godina

@Gosn Voja

Jeste, Gosn Vojo, pogodili ste ''usridu''. Al', ipak, ne bi nista falilo da se malcice drugacije neke stvari organizuju. Ovo je prvenstveno radi tenisera problem, a meni, sto bi mi smetalo da gledam meceve u nastavcima? Zar ne? Svaka tradicija ima nesto specificno, ali zar nas istorija ne uci da su mnoge pretrpele odredjene izmene, i nisu time izgubile na cari i vrednosti?

jana

pre 16 godina

Nema razloga da napadate Rafu...bio je krajnje korektan...Soderling se veoma nesportski poneo...Nadam se da ce to Rafa kazniti u narednih par minuta...I cinjenica je da kisa smeta svima,a cini mi se mnogo vise favoritima nego autsajderima..

Jelena

pre 16 godina

Vasa informacija da je mec prekinut kod 6:5 za Djokovica u drugom setu nije tacna. Kiefer je posle nastavka dobio drugi set u taj-brejku (rezultat je bio 8:6).

Zoran

pre 16 godina

Ma dajte bre ljudi....ne shvatajte previse licno celokupno ovo ucesce nasih tenisera;Nole,ti pre svega od ovog Kifera izvuci nesto ako kozes; mladi su ovi nasi miliunasi:-));"perspektiva" je tek pred njima!! Kada bi shvatili da se svi mi vise nerviramo od svih njih,drugacije bi razmisljali;najiskrenije

Anri

pre 16 godina

Ajd sto oni cekaju,nego sto ja cekam od subote da zavrse djokovic,davidenko i hjuit da uzmem pare na kladzi!Jos samo Nole da ugazi ovog starca,pa da se castimo...

Heheh

pre 16 godina

Briga njih sto se vi nervirate. Gubite nerve i dalje (ako zelite), a oni ce spremati pare na svoj racun. Njima je do vasih nerava kao papi do abortusa.

ronaldinho10

pre 16 godina

Soderlingov potez je za svaku osudu, uopste nije bitno ko je preko puta mreze.Cudi me da nije dobio makar opomenu.Visca Barca!!!!

Adrijana

pre 16 godina

@Xellena

Soderling ismejao Nadala???
Pre bih rekla da je ismejao samog sebe.Da ne duzim,totalno blesavo i nesto sto treba kazniti.Nadam se samo da mu Rafa na kraju nece pruziti ruku.Takvi nikom ni na slici ne trebaju.

Mixajlon

pre 16 godina

Stvarno ne razumem kakvo je merilo uspeh ili neuspeh na takvom turniru gde igrace stalno prekida kisa?
To nisu normalni uslovi. Kakav je smisao tog turnira i kakav zakljucak mozemo izvuci o igracima i njihovoj igri?
Nadam se i zelim da verujem da ce Nole sve to prevazici i da ce i pored svih tih prekida stici do vrha. Mada sa ovakvom organizacijom turnira ne bih mu zamerio ni da je otpao vec u drugom ili trecem krugu.

Xellena

pre 16 godina

dobro,
A hajde malo stavite se u kontekstu . Recimo vi ste Soderling ? :)

nadal stize za malom pauzom , kao trcucka i kao pocinje servirati. Pocinje sa carapama, gacama, i kao sa' ce lopticu da lupka Soderling nervozan otrcao da uzme novi reket. Za 3 sec je bio ope nazad. I nadal kao pocinje da lupka lopticu i kao S S s s servira ali ne, dize lopticu i pokazuje je Soderlingu ? poruka je bila "ako mislis da oduzavam mech , evo vidi mogu jos vise da oduzavam"
i onda , je soderling nervozno istupio sa mesta napravio par koraka i napravio gesturu vadjenja gacha ...

e sad, Ako vama to je neprijatno neugodno i ne znam sta jos.. a ni umpire a ni druge sudije nisu to videli kao vredno za opomenu , ali VAMA ovde je to za kaznu onda nesto nije u redu sa vama. :)

nadal je bog zna koliko puta opominjan zbog tih dugackih njegovih priprema za servis.
ne samo sto koristi max time vec stalno prelazi dozvoljeno vreme.
Neki igraci kazu da je to jedna od njegovih taktika.. da malo nervira protivnika, da ovaj gubi koncentraciju.. i tako dalje.
Ali to je ipak samo misljenje nekih igraca. Dobro je znati to iako ne tvrdim da su u pravu.

eto toliko, pozdrav
:)

Borisa, Banja Luka

pre 16 godina

U pravu su neki od bivsih tenisera kad kazu da je trava samo za krave (kao Rios, sada Safin i sl.
Nevjerovatan je idiotizam organizatora i tjeranje neke tradicije i striktnog drzanja satnice. Pa zar je normalno da se prvo igraju mecevi osmine finala, pa tek onda nastavak treceg kola. Ne bi me zacudilo da danas prvo Federer igra cetvrfinale, a Nole, Kifer, Nadal i Soderling da cekaju.
Pa dragi organizatori sta kad Federer udje u finale. Onda ce se valjda moci nastaviti donji dio zrijeba.
Bojkot "v"imbldonu

prosvetitelj

pre 16 godina

Ovaj glupavi turnir treba ukinuti ili ga premestiti ne neko drugo mesto. Kakvo je to sikaniranje igraca i prolongiranje meceva na 3-4 dana, a da o rasporedu i ne govorimo. Vecina igraca je vec odgrala meceve 8 finala, Federer i jos neki su vec u cetrvtfinalu, a Djokovic jos uvek nije zavrsio mec 16-finala! Da to ipak nije neravnopravan tretman, posto ce pojedini igraci pred najvaznije meceve biti mnogo odmorniji od drugih. I zbog cega se uposte igraju mecevi 4. kola kad jos uvek nisu zavrseni svi mecevi 3. kola? Odgovor da mecevi zavise od unapred odredjenog rasporeda po terenima stvarno ne pije vodu.
A tek ovaj turnir proglasiti nezvanicnim prvenstvom sveta?! Cista Engleska sujeta. Sem tog, koliko znam, trava je podloga koja je najmanje zastupljena na Touru. J.... ti Wimbledon!

Darko

pre 16 godina

Sta mu bi, imao je dobijen set, prvo 4 , pa 3 razlike u taj brejku. Izgleda da cim se malo opusti, stize kazna. Sve su to mnogo dobri igraci, nema opustanja ni kad mislis da je sve gotovo.

voja

pre 16 godina

@M, Jana i ostali kojima nije jasno o cemu se radilo
To sto je Soderling otisao po reket je bila parodija na koriscenje Nadalovih 25 sekundi pre servisa. Verujem da ste na jednom od meceva culi komentatora koji je kazao da tih 25 sekundi kod Nadala traje 30 - u proseku (!!!), za sta drugi igraci uveliko budu opomenuti, posle dva, tri takva gesta. Naime, Soderling je stao na osnovnu liniju da ceka servis, kada se Nadal posvetio poravnavanju carapica... Tek tada je Soderling otisao po reket. I to je bila ironija. Pokazivanje loptice od strane Nadala, nema smisla, jer je Soderling samo jednom uradio ono sto Nadal radi stalno (zadrzava, a da li ce za to vreme da proseta po reket ili da izvlaci gace - nebitno je), a mali je hteo da bude bezobrazan i da isprati ironiju. I to nije bio kraj, jer je Soderling imao jos jednog "keca u rukavu" - gace! Zasto da mu ne pokaaze kako to svima izgleda. Pa, sta mislite kako se osecaju svi koji cekaju Nadalov servis, dok treba da odgledaju citav ritual koji ponekad traje 35 sekundi, dok oni za svoj imaju svega 25? I sada zasto bi sudija opomenuo Soderlinga, kada Nadala niko nikada ne opominje? E, neka mu je... pokazao, ono sto ni jedan drugi kolega nije. Ne podrzavam nacin na koji je to uradio, Soderling je poznat po prelazenju granica, ali nema veze, jer Nadal i onako nije shvatio o cemu je ovde bilo reci, ponovo je hteo da okrene stvar na drugu stranu i ponovo ni njegove fankinje nista ne razumeju. A, za to je potrebna nevidjena arogancija, ukoliko nije rec o klasicnom nerazumevanju situacije. Tako da, nije ovde bila sporna trenutna situacija, vec nesto sto se nagomilavalo iz seta u set, iz meca u mec, iz sezone u sezonu... Imao je Soderling i drugih opcija, mogao je da kaze sudiji - `alo, vidi koliko ovaj namesta carape, 35 sekundi, opomeni ga... ali, nije Soderling devojcica...

Car

pre 16 godina

Zasto neki sve shvataju kao napad na njih ako se kaze protiv nekoga za koga oni navijaju ili simpatisu. Normalno je da svi vole nase tenisere i da navijaju za njih, ali ovde vidim da ima navijaca malog Rafaela "Ramba" Nadala. Koji toliko pokusavaju da opravdaju svog miljenika, te on je pokazao kako se treba ponasati, da pokazao je kako se pravo iznervirao kad mu neko pokaze zube. Ako nista drugo malo se razbila monotonija, jer ovi danasnji roboti od tenisera niti imaju osmjeh na licima, kao da su u fabrici, zavrse posao i preko kapije. Osim nasih tenisera kada ste vidjeli da neko pljesce protivnickom igracu, na dobrom potezu? Kada ste vidili da se neko smije a da to nije ironicno, nakon izgubljenog poena, gema, meca. To nedostaje danasnjem tenisu.

Ovo stvarno nije bila namjera da uvrjedim obozavaoce Ramba Nadala. To isto mislim i za dvje glumice Serenu i Venus, jeste da je Serena malo bolja.

Prijatno

Jelena_78

pre 16 godina

Mislis,Soderling nece Rafi pruziti ruku! Posle meca Janko-Gonzo,ovo je jedina interesantna stvar na ovogodisnjem Wimbledonu. Konacno je neko uradio ono sto mnogi zele odavno,vise se svima popeo na glavu (da ne kazem nesto drugo) sa tim svojim egzibicijama, skakanjem,s tiskanjem pesnice, nepostovanjem protivnika, namestanjem carapica, izvlacenjem pantalona iz g___,vracanjem do stolice da zameni reket svaki put kad je gusto i bitan poen, odugovlacenjem izmedju poena,.... Kad vec sudije nemaju herca (da ne kazem nesto drugo,he,he!) da ga opomenu i kazne, nek mu bar neko stavi do znanja koliko to ometa i iritira njegove protivnike. Plus,hvala Soderlingu,produzio mi je zivot,pola sata nisam mogla da prestanem da se smejem (do suza). Kapa dole,a nabedjeni neka malo razmisli!
I da bude jasno,nisam sto ono kazu Rafa hater,daleko bilo,igracina je,nema sta,ali da nevidjeno iritira-iritira!

M.

pre 16 godina

Ma ja samo mogu reci da su mnogi od vas ovde opsednuti Nadalom, uvek ista prica prelazi doz. vreme, carape, gace bla bla.. vi jadni vise ne znate sta cete od muke! Vamos Rafa

Adrijana

pre 16 godina

OK.Rafa je kriv,iritira i ne znam sta sve jos.
Ako se svi vi sa takvim izjavama i misljenjem osecate bolje onda je tako.Bravo za vas.