Košarka 128

Nedelja, 18.02.2024.

09:30

Obradović razmišlja šta i kako dalje: Moji limiti su prošli

Trener Partizana Željko Obradović je održao interesantnu konferenciju za medije posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Obradoviæ razmišlja šta i kako dalje: Moji limiti su prošli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

pedrro

pre 3 meseca

Svi vi sto napadate naseg Zeljka Obradovica niste navijaci Partizana sigurno!Puna podrska nasem bratu Zeljku i neka ostane u Partizanu koliko hoce i moze. Ziveo Partizan!

pedrro

pre 3 meseca

Svi vi sto napadate naseg Zeljka Obradovica niste navijaci Partizana sigurno!Puna podrska nasem bratu Zeljku i neka ostane u Partizanu koliko hoce i moze. Ziveo Partizan!

Nele

pre 3 meseca

@isto
Mladi igraci ni u Zvezdi ni u Partizanu ne mogu ozbiljno da napreduju. Moraju prvo da dostignu neki nivo gde ce im samo utakmice trebati jer ni u Zvezdi ni u Partizanu nema ozbiljnih pojedinacnih treninga zbog prevelikog broja utakmica.
Ali onda uzmite domace igrace i vratite ih. Kao sto je Zvezda vracala Kalinu, Nedovica, Mitrovica, Pertuseva.. Igraju nam i Lazic i Lazarevic. Kakvi su takvi su, bar su nasi igraci i za ne daj boze mogu da se pozovu. A stranci ne mogu. Plan je bio da se odustane od jurke u EL i razigrava Topic ali se povredi decko..
Partizan je jedino dobro napravio sa Smajlijem i Avramovicem. Zalosno je sto ih Zeljko ne koristi vise. Koprivicu takodje. Ne kazem da treba igrati samo sa domacim igracima. Ali ako imas domaceg igraca koji moze da pokrije poziciju, dovedi ga iako ima 28-29 godina umesto Amerikanca. I nemoj imati vise od 5-6 stranaca (sto oba tima sada imaju..)

SrbEUin

pre 3 meseca

Što su se Groboljubi ostrvili na Žoc-a?
Za svaki uspeh potrebni su vreme I strpljenje.
I novac. Ogroman novac.
Žoc je uspeo sa Fenerom da dođe do EL titule za samo7 godina I 180 M Eura. I to kao domaćin, sa onakvim timom, koji je svake seone čuvao I nadograđivao.
Znači, spremite budžet za naredne 4-5 godine od min 30 m po sezoni, (ukupno oko 150 m) pokupujte best off igrače na svakoj poziciji, organizujte domaćinstvo F4 u BG I, eto prilike.
Onda će Žoc pokazati svoju magiju.

zdravko

pre 3 meseca

Па фенер ти је одредио лимит тако да си после тога требо у пензију. Неби доживио за три сезоне у Партизану од могући дест трофеја освојио само један.Да сам на твом месту синоћ би после меча подно оставку. Али ти немаш разумевање за то.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 meseca

(isto, 18. februar 2024 14:42)


:)))))
šta ti je limarov svedok?!

uvek mu, nekako, uspe da zaboravi da autor tog narativa o razvoju mladih igrača - nije zvezdaš sa kojim on, kao, polemiše, već da je to želimir, lično!

Rale

pre 3 meseca

Samo kratko i jasno, objasnite bitisanje Andjusica, Jaramaza i Smita u klubu..oko plata, ko ih je doveo, zbog cega i ostalo..divoljno za pocetak.

Dejan M

pre 3 meseca

Doveli sam nove igrače koji sede na klupi. Imamo mlade nade koje sede na klupi. Nije doveden pravi centar i plej to je problem. Ako imaš rezultat trofeja 1 od 10 staviš prst na čelo
Prva utakmica u ABA ligi koji smo izgubili trebalo je da bude alarm sad je kasno za patetiku i politiku.
Pitanje je šta do kraja sezone. Rekonstrukcija tima ili stručnog štaba, ili možda i jedno i drugo. Kola jure nizbrdo sve brže i brže.

isto

pre 3 meseca

Синко, да ли си ти јуче погледао конференцију за новинаре???
О чему причаш, човек је одавно изгубио компас и не може да га нађе.
Уништава нам репрезентацију, а развија некакве пантере и ледеје а ми то сви немо гледамо! Најбоље би било за све да му одмах видимо леђа!
(Серби, народ најстарији!, 18. februar 2024 11:24)

Ko brani tvojoj zvezdani da forsira mlade i da radi za reprezentaciju?
Koga to imate vi u timu ko je budući reprezentativac?
Nemoj mi reći Topić jer ste ga šutnuli u Megu i za vaš prvi tim nije igrao ni 2 utakmice.
Da nije Lazarevic mozda?
Razvijajte vi klince za reprezentaciju,otpustite strance,Teodosića jer je završio karijeru u reprezentaciji i igrajte samo sa klincima zbog dobra reprezentacije.Jel može tako?
Ili I mi i vi isto zajedno to da uradimo.
Ali ne.
Vi želite da mi igramo sa klincima da vam ne bi bili konkurentni.
U tome je fora što uporno pišeš to što pišeš.

bliski

pre 3 meseca

Jedino sto sam obećao je da ću od Partizana napraviti stabilnog evroligaša...
Ovo je bila poruka za zvezdanu.
Vidimo se u maju kada se karte otvore,hahah

pedja

pre 3 meseca

E sad si udario i na onog ko te hrani. Teško tebi. Sramotne izjave, odsutstvo samokritike, laži i podmetanja da bi se skrenulo sa glavne teme a to je da ste izgubili kup od bolje ekipe. Niti si se ti ponašao korektno na konferenciji za štampu a nisu ni tvoji igrači koji su nesportski krenuli da napuste halu da ne bi gledali protivnika, koji ih je pobedio sportski i pošteno, kako prima odličje za pobedu. Kako ste to propustili u vaspitanju igrača?
(Petar P, 18. februar 2024 13:00)

Jel to vi nesto o postovanju protivnika posle osvajanja trofeja?Vi čiji kapiten je oteo pehar posle poraza i odneo publici?Vi????

Ivan

pre 3 meseca

Nema tu velike demagogije, Zvezda je jaca na poziciji organizatora igre .
To je presudilo, jos je Teodosic bio vidno motivisan .
Jos je falio mali Topic.
Partizanu su igrali svi oeganiAtori igre ( Dozer, Avramovic, Jaramaz)

Petar P

pre 3 meseca

E sad si udario i na onog ko te hrani. Teško tebi. Sramotne izjave, odsutstvo samokritike, laži i podmetanja da bi se skrenulo sa glavne teme a to je da ste izgubili kup od bolje ekipe. Niti si se ti ponašao korektno na konferenciji za štampu a nisu ni tvoji igrači koji su nesportski krenuli da napuste halu da ne bi gledali protivnika, koji ih je pobedio sportski i pošteno, kako prima odličje za pobedu. Kako ste to propustili u vaspitanju igrača?

flok

pre 3 meseca

Sve se menja pa tako košarka i košarkaši.
Uslovi života,način vaspitanja..
Potrebni su i drugačiji treneri.
Ne može se Željko menjati u ovim godinama.

aBaDžAbA

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Ako je kako kazes Zvezda izvela vise slobodnih bacanja kako su onda tukli?
(Fica, 18. februar 2024 09:58)

Pa to i jeste poenta prvog komentara.

čiča

pre 3 meseca

Sezona u kojoj su angažovani SVI resursi da se sabotira Partizan.
Prezivecemo, pamtimo i gore pa smo opstali.
Sto rece njihova Legenda, moramo da se mobilišemo. Da damo još veću podršku, da damo novac, srce.
Tući će nas motkama, krasti suđenjem, blatiti u medijima.
To samo znači da moramo da budemo još jači

Dušan

pre 3 meseca

Kada si se vratio u Partizan, celokupna košarkaška javnost u Srbiji a siguran sam i šire, očekivala je, sada vidimo ne opravdano, da ćeš napraviti bum sa Partizanom. Imao si bezrezervnu, blanko podršku. Na žalost svih nas, Partizan je sa tobom doživeo fijasko i veliko razočarenje. Igra bez stila, pojedinci bezlični i bezidejni, skoka ni u tragovima, uteruješ strah igračima, koji ne žele, iako imaju otvorenu poziciju, da preuzmu odgovornost u šutiraju. Čekaju poslednji sekund da to urade. Teško mi je reći, možeš promenuti i ceo tim, ali ti si problem a ne igrači. Zbog tebe ja ova ekipa će se raspasti a drugi baš neće trčati da dođu u Partizan. Uvek ćeš biti veliki Žoc, ali ne veći od Partizana. I siguran sam da ćeš do kraja života patiti, što nisi po drugi put, doveo naš klub tamo gde smo želeli i očekivali.

Bata

pre 3 meseca

Mnogo je Željko učinio za Partizan. Uporedite Partizan pre tri godine i sada. Istina, nije to više onaj Željko. Verovatno nije trenutno ni najbolji trener u Evropi. Ali, sa njim je klub podignut na mnogo viši nivo. "Željkov Partizan" je brend. Magnet za publiku gde god se pojavi. Što je još bitnije i magnet za sponzore. Ima mnogo državnih para, ali ima i novca koji klub zarađuje od skupih ulaznica i sponzora. Toga verovatno ne bi bilo bez Žoca. Ostoja i uprava treba da učine sve da ostane još koju sezonu. Bojim se da bi se bez njega vratili u vreme Filipovskog i sedmog mesta u ABA ligi, a to niko ne želi.

RTXc

pre 3 meseca

Rez, otpustite Smita i Ponitku, dovedite Milosavljevica i Gordica do kraja sezone.

Panter, daj mu jos neki mec fore, ako se bude i dalje ispucavao bez rezona, zahvaliti mu se.

isto

pre 3 meseca

Zeljkov trenerski zenit je davno prosao. Posledanja sezona u Feneru je vec bila pokazala da je njegovo vreme proslo, borio se za TOP kao i sad. Real je prosle godine bio bez centarske linije, Poarije i Tavarez i cim je Tavarez dosao sebi Partizan je vracen u realnost.
(Pera, 18. februar 2024 10:33)

Šta vas vraća u realnost 10 godina?
Za 10 godina u EL nista niste stvorili sem što ste došli na glas da ste falsifikatori dokumenata i to ne jednom već tri puta...

Steamroller

pre 3 meseca

Tako su govorili i za Pesica,njegovo vreme je proslo,izlapeo,covek uze srebro,racuni se svode na kraju sezone,jos uvek Obradovic nije rekao svoju poslednju rec,samo polako,sve ce to doci na svoje mesto!

Predrag

pre 3 meseca

Organizacija igre katastrofa, ajde samo da uporedimo Avramovica i Teodosica i njihovu intelegenciju a da nepričam o Trifunovicu koga Obradovic forsira a dečko nije za drugu ligu.

isto

pre 3 meseca

Mislim da opet nije rekao sve do kraja...kad je dolazio, rekao je da će razvijati domaće mlade igrače..
(Padobranac, 18. februar 2024 10:44

Da vama bude lakše i da ne budemo konkurentni?
Jel tako?

g

pre 3 meseca

Kada ekipa u odlučujućim momentima reaguje kako reaguje, pričam samo o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide na čoveka koji treba to da ih nauči i pokuša da obezbedi da oni na terenu budu mirni. Ja to ne uspevam".

Stvar je jednostavna, ako se dernjaš i vičeš celu utakmicu kako igrači da budu smireni i kontrolišu emocije. Verovatno ti sve po spisku, ali u sebi

Серби, народ најстарији!

pre 3 meseca

prosto je neverovatno da toliko mržnje ima u narodu i da se ozbiljno delimo na jedne i druge.
Teren je mesto gde se pokazuje ko je bolji ili lošiji a sinoć je Zvezda pobedila i to ke to.
Da li stvarno ljudi ne vide dalje od nosa i ne provaljuju šta je sve Željko uradio za srpsku košarku? Da li stvarno mislite da taj čovek ne zaslužuje ovacije gde god se pojavi? Da li stvarno mislite da su pune dvorane svugde u Aba ligi kad Partizan igra zato što je to Partizan ili je to zbog Partizana kog vodi Željko Obradović. Zvezda vec 10 godina igra euroligu i nije uradjeno ništa na populacijo srpske košarke.
Bude li Željko otišao iz Partizana, pravice ga od blata i jedni i drugi a o euroligi možemo samo da sanjamo svi zajedno kad dodje kojekavi Dubai, London itd...
Moja molba za sve je da se ujedinimo bar nekada i da postavimo zajedničke ciljeve ispred sebe i zajedničkim snagama poguramo najlepsi sport u Srbiji napred.
veliki sportski pozdrav
(bojan 79, 18. februar 2024 10:35)

Синко, да ли си ти јуче погледао конференцију за новинаре???
О чему причаш, човек је одавно изгубио компас и не може да га нађе.
Уништава нам репрезентацију, а развија некакве пантере и ледеје а ми то сви немо гледамо! Најбоље би било за све да му одмах видимо леђа!

Серби, народ најстарији!

pre 3 meseca

Човек нам буквално уништава репрезентацију! Погледајте шта је направио од Јарамаза, Трифуновића... криминал! Замислите овог Аврамовића у Звезди, где би му био крај. Једноставно, то је то од жељка..он више није ни сенка тренера од раније, прегазило га време и штета је што због новца не може сам то да увиди!

MilunkaMalina

pre 3 meseca

@mile ovo je istina. U fudbalu je to teže jer su i vrhunski penzioneri fudbaleri skupi a kamoli mladji. I treba ih mnogo. Ali za kosarku, ne. Dovoljne su tri zvezde u timu nekih Arapa i nijedan srpski klub vise nece moci da im parira. Pa cemo da vidimo ko ce osvojiti Aba ligu i koje godine. Kup i KSL ce biti jedini pehari za osvojiti.

Vaske

pre 3 meseca

Gledam sinoć i razmisjam da Obradovic bude sudija jer stalno se žali. Vreme je prošlo i bojle da ide u Dubai jer nije više onaj od ranije.

B.Živković

pre 3 meseca

Nekoliko zapažanja:
1.Partizan ove sezone nema onu harmoniju kao prošle, kada je imao Lesora i Egzuma. Za njih nije našao zamenu. 2.Ne možemo se žaliti na Mirotića, jer on pola sezone ne igra zbog povrede, a bar toliko mu treba da se uklopi u novu sredinu. 3.Hladnokrvnost nedostaje Partizanu u kritičnim trenucima utakmice, kao da ne mogu da izdrže pritisak. 4.Za poslednji napad ili poslednji minut se taktika dogovara još pre utakmice, pre sezone, jer se zna da će 50% utakmica biti rešavano na kraju (egal utakmice). Tu je i logika oko faula koji Željko traži, a igrači ga ne poštuju. Taj dogovor je napravljen još pre utakmice, a njegovo "pravi faul" i njihovo ne činjenje je dogovor iz svlačionice. Možda zbunjivanje protivnika!? 5.Da bi sudije i iz Evrolige morale da paze šta rade, onda bi trebalo uvesti pravilo "materijalne povrede igre", odnosno mogućnost ponavljanja utakmice. I ove, a i prošlih sezona su naši klubovi bili oštećeni, kasnije je pregledom ustanovljena "materijalna povreda pravila igre", ali nikakav epilog ne postoji. Nekada je bilo ponavljanja utakmica zbog takvih stvari, danas toga nema. 6.Motivisati fer-plej igru do maksimuma. To bi i sudijama olakšalo. Kao kazne za incidente, nagrađivati igrače koji sami priznaju da su izbacili loptu, da su napravili faul (ili nisu) itd. 7.Sve lige u Evropi se pretvaraju u neku vrstu NBA lige, osim novca ništa nije važno, a utakmice se pretvaraju u cirkuske predstave gde čak i rezultat postaje nebitan. Sportski pozdrav!

Baš zato što te znamo

pre 3 meseca

Kako ovog čoveka nije sramota da daje izjavu o državnom projektu?Na poslednjih pet derbija često se dešavalo da pet Partizanovih stranaca igra protiv pet Zvezdinih domaćih igrača, i ko je tu onda državni projekat?O su?enju tek…ABA liga -Partizanove sudije, EL - devet zvaničnih žalbi na sudjenje u korist Partizana.Ove domaće sudije skupile hrabrost da sude kup i sudile korektno , e oni su sada njemu krivi.

Mmmmmh

pre 3 meseca

Ne može da se ne potkači i Bogdanović. Tačno epilog sa njim je poznat, četiri srebrne medalje na velikim takmičenjima, a bez njega evropsko (sa Jokićem) ispali u četvrtfinalu. Pri tome Bogdan dva puta u petorci svetskog. Takvima kao ti ostaje da se muče sa svojom zavišću.

Možda bi mogao još malo da razmisliš, dodaš još neko hm, pa čovek je upravo to rekao, da treba istrpeti domaće, mlade igrače, da bi postigli domete kakve je Bogdan dosegao!!!

xy

pre 3 meseca

(Šomi, 18. februar 2024 10:36) Veliki broj minusa samo potvrđuje istinu da je to bila ključna sabotaža za ovu sezonu. Predugo se čekao, mnogi igrači su već potpisali i jasno je bilo da će se teško formirati tim za velika dela. Plus neke greške tipa Smit umesto Ferela. I sad, šta da se radi osim da iz ovoga što imaš izvučeš maksimum. To Žocu za sada ne uspeva, nažalost.

Kolekcionar

pre 3 meseca

Ajmo sada realno. Zeljko selektirao, birao, ostao kostur ekipe,
Sa ekipom trenirao... Neko mora da preuzme odgovornost. Niko nije i ne bi smeo da bude iznad partizana.

Saxon

pre 3 meseca

"Pa lako je biti trener kada dovedes sve sto hoces uzmi nase igrace pa napravi nesto.
Tada moze da se kaze da si najbolji.
(Sumadinac, 18. februar 2024 09:48)"
U život bih smeo da se kladim da bi naši klinci, kojima je Partizan u srcu, da se sa njima više radilo nego što se dovodilo sa strane, bolje odigrali sinoć i mnogo puta pre toga. Eno ti primera Hrvata u vaterpolu kad se igra srcem. Srce na teren, pa onda umeće!

Žera

pre 3 meseca

Ako je tako, promeniti ceo tim i idemo dalje. Hijerarhija je poznata i ne treba je menjati!
Ne podlegati novim trendovima po svaku cenu. Moje mišljenje, naravno!

pedja

pre 3 meseca

cekam sinoc konferencije i posle duzeg vremena nakon derbija ne očekujem da bude prica ni o cemu drugom osim o basketu. nije bilo tenzija, nije bilo incidenata ni na terenu ni na tribinama, par sudijskih previda na obe strane, nijedan nije uticao ozbiljnije na rezultat. kad ono glavna tema sudije i drzavni projekat i najdrazi trofej najveceg (licemera) medju trenerima. i kako da im covek veruje kada su stvarno pokradeni kada non stop kukaju.
(mihajlo, 18. februar 2024 09:53)

:)))))
Vi o kukanju?
Vi čije je drugo ime “pokrala nas cela evropa i vaskoliki svemir na svakoj utakmici”?
Vi koji ne prestajete o uroti od Bartomeua do Bodiroge i svih živih?
Viiiiii?????????

БЈ

pre 3 meseca

Пуна подршка Жељку. Жељко мора да остане али и треба да се захвали појединим играчима и домаћим и страним. Пантеру по мени не треба давати неограничену слободу у игри. По мени он је синоћ директан кривац за пораз. Такође Зоран Савић као спортски директор треба да одговара за лоше одрађени прелазни рок. Осим Дожера остали су испод просека и не заслужују да носе наш дрес.

24 minuta Elite sa Kesićem

pre 3 meseca

Brane i dalje zaluđeni botovi Želimira, kao sto i ovi drugi brane preletačku pudlicu. Što se mene tiče, vidim sve, nisam slepac.., ukanalio si Alena i Aleksu koji su neprepoznatljivi, Tristan koji ce, za 3-4 godine biti zver u NBA uopšte ne igra. Balša tri godine stagnira, Andjušic pre vremena poslat u penziju, Jaramaz kod Trinkija i sada - nebo i zemlja, odricanje od malog Drezgica. Strance ne želim da komentarišem jer su tu zbog love i na uštrb razigravanje igrača za reprezentaciju. Na kraju, čestitke Zvezdi i Teu, skroz čista pobeda. Želimire, hvala za 1992, ali pozdrav.

kako da ne

pre 3 meseca

Samo još desetak miliona i biće to sve u redu. Inače budžet vam je ako ne laže Ostoja 20 milki. Što reče Panter igrao sam f4 a sad ću EC. Presudilo je sigurno što ga je Željo pozvao.

RealNO

pre 3 meseca

Koliko godina je imao Profa kad je bio savetnik ŽOCu pri osvajanju euro titule? Pazite, čovek koji je izmislio Jugoslovensku škoku košarke je znao da nema potrebnu energiju da zvanično vodi tim. Mislite da je on bio glup?
A danas se igra bar 50% brže, uz beskonačno taktičkih zamisli.
Zaseli treneri od preko 60 banki na mesta prvih trenera i ne puštaju mlađe i energičnije, pa se posle svi žalimo gde su mladi treneri. Zato nam i propada košarka. Ne može se igrati kao pre 30 godina, moraju novi trendovi i tendencije, ako ne da se postavljaju, onda da se prate da ne zaostajemo.
A najjače je što su svi matori dobijali šansu kao vrlo mladi.
Lova, sujeta,... šta li je?

Pera

pre 3 meseca

Zeljkov trenerski zenit je davno prosao. Posledanja sezona u Feneru je vec bila pokazala da je njegovo vreme proslo, borio se za TOP kao i sad. Real je prosle godine bio bez centarske linije, Poarije i Tavarez i cim je Tavarez dosao sebi Partizan je vracen u realnost.

Šomi

pre 3 meseca

Imao je veliki peh Zeljko Obradovic zbog Mirotica,Zeljko je oko njega gradio tim,ispalio je Mirota a samim tim sve sto je valjalo vec je potpisalo za neki klub,ostalo mu da uzme prosecne igrace poput Kaminskog,Kabokla,Smita,a sa njima se ne moze na f4,jednostavno se nema kvalitet za to,tu ne pomaze ni 100 Zeljka Obradovica.. Po meni,jedinu gresku je napravio sto nije uzeo Ferela,Ferel je plej,a i bolji je kosarkas od Smita.. Panterima cestitam kup

Zvezda

pre 3 meseca

Zeljko, tvoje vreme prolazi. Osvojio si sta si osvoji i tome kapa dole. Ali dolaze mladji treneri koji kosarku vide nesto drugacije. Zapitaj se ko ti igra u timu, ko je doveo te igrace. Koja je odgovornost sportskog direktora, kakav je skauting i da li uopste postoji. Nemate vi bas malo para. Zvezda ima duplo manje i rezultat takav kakav je

Globtroter

pre 3 meseca

Svi mogu da idu osim Željka. Ostoja, ako misli dobro Partizanu, ne sme da dozvoli da nam trenera smenjuje CZSNS banda. Možda mogu da nam blokiraju transfere i pare, ali trenera ne smeju. U tom slučaju pakuj kofere i ti.

Jednom su i to uradili sa Duletom, pa smo deceniju dobijali pare na kašičicu da se viđa iživljava i leči komplekse.

ko-ometator

pre 3 meseca

Smešni su ovi iz rupe koliko im smeta Obradović.
(bane, 18. februar 2024 09:57)

Kome smeta? Ja glasam da ostane dozivotno. Veliki publicitet za nasu kosarku a sto se tice Zvezde jako vas dobro vodi :-)

Nebojša

pre 3 meseca

Željko Obradović, trener koji nikad nije izgubio utakmicu a da ga sudije nisu pokrale. Jednostavno, nije moguće pobediti tim koji vodi ovaj čovek a da ti sudije ne pomognu. Ljudi pričaju da sve Evrolige i medalje sa reprezentacijom što je osvojio je zato što je uvek imao duplo bolji tim od drugih, često i duplo skuplji ali istina je samo jedna, tad sudije nisu sudile za protivnike. Ako ima objektivno suđenje, Željko bi se sa Čačkom prošetao kroz NBA.

I treba da se zvizdi himni evrolige

pre 3 meseca

Pa ne, vatru koja se godinama pali nije lako ugasiti i smiriti. Uzeli ste abu prosle godine, ne vidim da je nekom pala kruna s glave. Nesto dobijete vi, nesto mi... I to tako ide... Nije pitanje zivota i smrti. Stvarno nije. Sjajna stvar je da imamo dva kluba u evroligi i da je konacno i prvenstvo zanimljivije.

Pitanje za Grobare

pre 3 meseca

Kada Partizan osvoji bilo koji trofej, to je sportski, pošteno, bla bla, a kada Zvezda osvoji, to je sve samo ne na sportski način? Au koliko ste vi zatrovani. Bolest. Meni vas žao, zaista

Toliko o bilo cemu

pre 3 meseca

Pre samo 8 meseci, 22gi Jun 2023e (ima clanak u Politici):

Trener „crno-belih” posebno se zahvalio državi koja je stala uz Partizan.

„Želim da se zahvalim državi Srbiji koja je mnogo pomogla Partizanu da ima ovakvu sezonu, da napravi ozbiljan tim i odličan budžet.”

Kutuzov

pre 3 meseca

Smešni su ovi iz rupe koliko im smeta Obradović.
(bane, 18. februar 2024 09:57)

Nikome ne smeta Obradović nego je svima žao šta ste uradili tom čoveku.
Mislim da mu sve ovo nije trebalo i da nije sve ovo zaslužio.
Za vas su likovi kao što su Vujošević, Nikčević, Željko Pantić i da ne nabrajam.
Obradović je samo potvrdio to da se nikad ne treba vraćati na mesto starog uspeha.

Dexo

pre 3 meseca

Partizan je prosle godine imao Exuma...pravog Nba igraca,a pri tome i radilica...Znalo se da ce on cim uhvati formu otici nazad u Nba...pored njega u ekipi ostali samo mogu da napreduju...Lesor je bio neko ko je donosio energiju...i zaobilazile su ih povrede....ove sezone mnogo duzi roster i sa domacim igracima,Dozer je trebao zameniti Exuma,dovedena dva centra,skuplji tim,ali nema hemije...Zvezdin tim je mnogo slabiji,ali imaju bolju hemiju..Zvezda je dovela pojacanja koja nikada u svojim ekipama nisu bili lideri(Bolomboj,Gedraitis,Hanga)...Teodosic je taj bez koga ova ekipa ne moze...i povredjen vise donosi nego mnogi...opet kazem merilo je Evroliga ko je kvalitetniji,zato sto je to veliki uzorak utakmica...a derbi je nesto drugo...Obradovic je najbolji evropski trener,ali najteze je raditi ovde...veliki pritisak,a Zeljko je onda kad mu se pokazala
(macconi, 18. februar 2024 09:49)


Sa suđenjem koje Partizan ima u EL Zvezda bi bila u top 6. Pa čoveče, četiri ekipe su se otvoreno žalile na suđenje u korist Partizana. Oduzmi im barem dve pobede koje su im sudije navukle i Partizan je iza Zvezde.

Bora

pre 3 meseca

Bilo kako bilo ovakva ekipa, čitaj igrači, NE zaslužuju da se Obradović nervira godinama sa njima. On može da nadje ekipu bilo gde i da radi gospodski ako mu je to još potrebno. Usput rečeno, ovo su najmlitaviji "košarkaši" koje sam ja video u jednoj ekipi.
Kredita više nema.

Goks

pre 3 meseca

Grobar sam. Kad bi me neko pitao kao što neće, da li je Željko gori trener ili čovek ne bih znao odgovor. Ipak, gori je kao trener. Došao je u Partizan s jednom namerom, da ga uništi, razlozi su nepoznati. Kada klub vodi on i najnesposobniji čovek u Srbiji Zoran Savić imaš horor kakav imaš. Uz to Savić je dokazani zvezdaš. Nema to veze, jel ? Može li neko da zamisli Danilovića ili Saleta u Zvezdi ? Jedini način da se nesto pomeri je da obojica odu već danas iz kluba. Inače će ova agonija trajati unedogled.

Hmmm

pre 3 meseca

Poslednjem kome su treneri dopustili da divlja ko Panter je Bogdanovic. Epilog je poznat. Zato drzavo teraj sve ove filozofe i placenike. Struka neka iskopa novog Bogdana i dajte mu slobodu i loptu u ruke. Tako zelim i kod Zvezde i kod Partizana. I onda nikom nece biti zao sto se nase pare trose na blizance. Hocu bre da gledam nasu decu. Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.
(maksa, 18. februar 2024 09:28)

Ne može da se ne potkači i Bogdanović. Tačno epilog sa njim je poznat, četiri srebrne medalje na velikim takmičenjima, a bez njega evropsko (sa Jokićem) ispali u četvrtfinalu. Pri tome Bogdan dva puta u petorci svetskog. Takvima kao ti ostaje da se muče sa svojom zavišću.

Bojana

pre 3 meseca

Za 3 god je Obradovic pokazao da je loš trener. Potrošio je gomilu od 100 miliona i osvojio jedno VELIKO NIŠTA. Doveo je Partizan dotle da utakmicu igra sa 5 stranaca protiv 5 zvezdinih srpskih igrača.
Za ovakav Partizan mogu da navijaju samo “čudni” ljudi, da ne kažem nešto gore.

bojan 79

pre 3 meseca

prosto je neverovatno da toliko mržnje ima u narodu i da se ozbiljno delimo na jedne i druge.
Teren je mesto gde se pokazuje ko je bolji ili lošiji a sinoć je Zvezda pobedila i to ke to.
Da li stvarno ljudi ne vide dalje od nosa i ne provaljuju šta je sve Željko uradio za srpsku košarku? Da li stvarno mislite da taj čovek ne zaslužuje ovacije gde god se pojavi? Da li stvarno mislite da su pune dvorane svugde u Aba ligi kad Partizan igra zato što je to Partizan ili je to zbog Partizana kog vodi Željko Obradović. Zvezda vec 10 godina igra euroligu i nije uradjeno ništa na populacijo srpske košarke.
Bude li Željko otišao iz Partizana, pravice ga od blata i jedni i drugi a o euroligi možemo samo da sanjamo svi zajedno kad dodje kojekavi Dubai, London itd...
Moja molba za sve je da se ujedinimo bar nekada i da postavimo zajedničke ciljeve ispred sebe i zajedničkim snagama poguramo najlepsi sport u Srbiji napred.
veliki sportski pozdrav

AC

pre 3 meseca

Ne znam zašto ovo Željko smeta zvezdašima, nabija komplekse ovo, ono...Što se mene tiče, neka je konkurentan za titule u svim takmičenjima, a i Zvezda za koju navijam isto tako, pa šta bude neka bude. Fraza- Bez jake Zvezde nema jakog Partizana i obrnuto. E sad da se tu još neki priključe, ali to je utopija....

Malo smeha nije na odmet

pre 3 meseca

@Ma neka igra i 12 stranaca ne zanima me, proslo je vreme kada su mogli da se istrpe toliko mlafih igraca, ima drugih klubova za razvon nasih mladih igraca i tacka.
(@Maksa, 18. februar 2024 09:58)

Bravo za tvoju "pametnu" glavicu. Neka se blizanci privatizuju pa neka im igraju 12 stranaca kao što želiš a ne da od državnog novca kupuju te strance. A kaži mi koji još klub država tako sponzoriše kao ova 2 blizanca? Ako postoje takvi klubovi koje država sponzoriše a mogu da posluže za razvoj igrača i koji igraju jake utakmice jer je to potrebno za razvoj igrača onda ti se izvinjavam od srca jer sam pogrešno informisan.

Daulex

pre 3 meseca

Na zalost sve se desava povezano sa krajem prosle sezone.
Tada sam rekao da je Panter upropastio Partizan u Madridu i da to nije smelo da se oprosti. A mi mu kao nagradu damo 2 milke.
Dusa me boli za Smajlijem. To je momak koga je Zeljko bukvalno unistio.
Moralno gledano Savic treba odmah da ode. Zeljku bi dao sansu do narednog poraza u Evroligi.

Tribislav

pre 3 meseca

Nemamo mentalitet pobednika, to je ove sezone i vise nego ocigledno. MIslim da smo sve bitnije utakmice na jednu loptu osim Fenera, prosuli. To su sve Zeljkovi porazi, jer se u takvim utakmicama vidi razlika izmedju vrhunskog i prosecnog trenera. Sam je sebi otvorio vrata izlaza iz kluba, verujem vec krajem sezone.

cuore

pre 3 meseca

Cigan sam, ali jako postujem Partizan i Zeljka, toliko je medalja doneo kao selektor i toliko sam se radovao svakoj da bih bio licemer kad bih rekao nesto lose o takvoj velicini, ali zasto posle svakog poraza se pominju sudije?? Dal euroliga dal aba liga

Pešmerga

pre 3 meseca

Privatizacija bre! Dosta bacanja državnih para, ogromnih para, na kriminalne uprave i raspale crnce! Ovi naši su više za amatersku košarku.

Zvezdas

pre 3 meseca

Тренер „црно-белих” посебно се захвалио држави која је стала уз Партизан.

„Желим да се захвалим држави Србији која је много помогла Партизану да има овакву сезону, да направи озбиљан тим и одличан буџет. 

Razlika izmedju kada osvoji trofej neki i kada izgubi je očigledna

Jos nije naucio da gubi

@c72

pre 3 meseca

@Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.
(maksa, 18. februar 2024 09:28)
Apsolutno, i kada se podvuče crta na kraju rezultat je isti, sada je bar očigledno.

macconi

pre 3 meseca

Partizan je prosle godine imao Exuma...pravog Nba igraca,a pri tome i radilica...Znalo se da ce on cim uhvati formu otici nazad u Nba...pored njega u ekipi ostali samo mogu da napreduju...Lesor je bio neko ko je donosio energiju...i zaobilazile su ih povrede....ove sezone mnogo duzi roster i sa domacim igracima,Dozer je trebao zameniti Exuma,dovedena dva centra,skuplji tim,ali nema hemije...Zvezdin tim je mnogo slabiji,ali imaju bolju hemiju..Zvezda je dovela pojacanja koja nikada u svojim ekipama nisu bili lideri(Bolomboj,Gedraitis,Hanga)...Teodosic je taj bez koga ova ekipa ne moze...i povredjen vise donosi nego mnogi...opet kazem merilo je Evroliga ko je kvalitetniji,zato sto je to veliki uzorak utakmica...a derbi je nesto drugo...Obradovic je najbolji evropski trener,ali najteze je raditi ovde...veliki pritisak,a Zeljko je onda kad mu se pokazala

Sabre

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Haha prelepo, endemska vrsta zvana Partizanski ekivalent Terzinim botovima. Samo nek ste vi meni zivi i zdravi, za titule ne brinem! Doduse, krivo mi pravih realnih Partizanovaca, ali boze moj...

Mikipuka

pre 3 meseca

државни новац који смо уложили у ова два клуба, могли смо да уложимо у наш најтрофејнији спорт (читај ватерполо) који све више тоне и пропада.... дај Боже да оба овa клуба пропадну.

Sumadinac

pre 3 meseca

Kako sad ovo zar nisu pre mesec ipo dana izlazili tekstovi i hvalospevi kako je ZOC skockao ekipu stvorio tim napada se f 4 svi trofeji kod nas su u njihovim vitrinama. Da nema grobara valjalo bi ih izmisliti. Da se hvale da uzdižu sebe i klub nema im ravnih u Evropi. Ali sve u prazno. Iz prazne puške se ne puca treba to groblju objasniti.Zato ostani ZOC sa tobom je bolje.Sinoc je bio beo pa u jednom momentu crven znaci promenio je i boje kluba.

mihajlo

pre 3 meseca

cekam sinoc konferencije i posle duzeg vremena nakon derbija ne očekujem da bude prica ni o cemu drugom osim o basketu. nije bilo tenzija, nije bilo incidenata ni na terenu ni na tribinama, par sudijskih previda na obe strane, nijedan nije uticao ozbiljnije na rezultat. kad ono glavna tema sudije i drzavni projekat i najdrazi trofej najveceg (licemera) medju trenerima. i kako da im covek veruje kada su stvarno pokradeni kada non stop kukaju.

Fica

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Ako je kako kazes Zvezda izvela vise slobodnih bacanja kako su onda tukli?. Ovo je vec treca utakmica gde vi nazovi agresivnoscu hocete da dobijete utakmicu. Statistika kaze za EL da je Zvezda na 14 mestu po agresivnoscu. Ni jedan Zvezdin igrac do sada nije izasao sa pet licnih gresaka. Skini crno bele naocare

Erik TH

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!

maksa

pre 3 meseca

Poslednjem kome su treneri dopustili da divlja ko Panter je Bogdanovic. Epilog je poznat. Zato drzavo teraj sve ove filozofe i placenike. Struka neka iskopa novog Bogdana i dajte mu slobodu i loptu u ruke. Tako zelim i kod Zvezde i kod Partizana. I onda nikom nece biti zao sto se nase pare trose na blizance. Hocu bre da gledam nasu decu. Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.

Sumadinac

pre 3 meseca

Na žalost mnogih grobara koliko ga oni uzdizali hvalili dizali u nebesa njega je pregazilo vreme i izašao je iz ritma. Izlapeo trener. Nesto kao Murinjo u fudbalu. Gledam ga sinoc kako se dere vice urla samo na Balsu i Trifunovica. A Panteru Douzeru Naneliju ne sme da zucne. Dno dna od ponašanja. Jedino jos sto zna da ulazi u raspravu sa sudijama. Tuga od trenera.

Sta reci

pre 3 meseca

Ne znam da li je neko primetio ali grobarski sistem Lazi spina i manipulacije je dosao do novog nivoa, Aco Petrović Hrvat se bavi sudijama u kupu Srbije, znaci ima li većeg dokaza da je Aco Petrović bot partizana, imaju slicno i u fudbalu, Rade Bogdanovic botuje za partiizan, jer da je bivsi igrac bilo bi sumnjivo, Da time su poceli da se bave

bvb

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Druze, u mesec i po dana vas je Zvezda tri puta vec dobila. I to redom u EL, ABA ligi i sad u Kupu. Koje sudije bi hteli? I najjace od svega je sto je derbi u EL najlakse dobijen dok ste u ABA ligi sa Zeljkovim sudijama bili najblize.

$$$

pre 3 meseca

Dovedite Zeljku bolje igrace...Ja mislim da bi Mike James, Mirotic i Tavarez bili dovoljni za pocetak...Videti da li se Lebronu jos uvek ostaje u NBA ili bi da se oproba u Evropi...

@Maksa

pre 3 meseca

Ma neka igra i 12 stranaca ne zanima me, proslo je vreme kada su mogli da se istrpe toliko mlafih igraca, ima drugih klubova za razvon nasih mladih igraca i tacka.

maksa

pre 3 meseca

Poslednjem kome su treneri dopustili da divlja ko Panter je Bogdanovic. Epilog je poznat. Zato drzavo teraj sve ove filozofe i placenike. Struka neka iskopa novog Bogdana i dajte mu slobodu i loptu u ruke. Tako zelim i kod Zvezde i kod Partizana. I onda nikom nece biti zao sto se nase pare trose na blizance. Hocu bre da gledam nasu decu. Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.

$$$

pre 3 meseca

Dovedite Zeljku bolje igrace...Ja mislim da bi Mike James, Mirotic i Tavarez bili dovoljni za pocetak...Videti da li se Lebronu jos uvek ostaje u NBA ili bi da se oproba u Evropi...

Zvezdas

pre 3 meseca

Тренер „црно-белих” посебно се захвалио држави која је стала уз Партизан.

„Желим да се захвалим држави Србији која је много помогла Партизану да има овакву сезону, да направи озбиљан тим и одличан буџет. 

Razlika izmedju kada osvoji trofej neki i kada izgubi je očigledna

Jos nije naucio da gubi

Sumadinac

pre 3 meseca

Na žalost mnogih grobara koliko ga oni uzdizali hvalili dizali u nebesa njega je pregazilo vreme i izašao je iz ritma. Izlapeo trener. Nesto kao Murinjo u fudbalu. Gledam ga sinoc kako se dere vice urla samo na Balsu i Trifunovica. A Panteru Douzeru Naneliju ne sme da zucne. Dno dna od ponašanja. Jedino jos sto zna da ulazi u raspravu sa sudijama. Tuga od trenera.

Fica

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Ako je kako kazes Zvezda izvela vise slobodnih bacanja kako su onda tukli?. Ovo je vec treca utakmica gde vi nazovi agresivnoscu hocete da dobijete utakmicu. Statistika kaze za EL da je Zvezda na 14 mestu po agresivnoscu. Ni jedan Zvezdin igrac do sada nije izasao sa pet licnih gresaka. Skini crno bele naocare

mihajlo

pre 3 meseca

cekam sinoc konferencije i posle duzeg vremena nakon derbija ne očekujem da bude prica ni o cemu drugom osim o basketu. nije bilo tenzija, nije bilo incidenata ni na terenu ni na tribinama, par sudijskih previda na obe strane, nijedan nije uticao ozbiljnije na rezultat. kad ono glavna tema sudije i drzavni projekat i najdrazi trofej najveceg (licemera) medju trenerima. i kako da im covek veruje kada su stvarno pokradeni kada non stop kukaju.

bvb

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Druze, u mesec i po dana vas je Zvezda tri puta vec dobila. I to redom u EL, ABA ligi i sad u Kupu. Koje sudije bi hteli? I najjace od svega je sto je derbi u EL najlakse dobijen dok ste u ABA ligi sa Zeljkovim sudijama bili najblize.

Erik TH

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!

Sumadinac

pre 3 meseca

Kako sad ovo zar nisu pre mesec ipo dana izlazili tekstovi i hvalospevi kako je ZOC skockao ekipu stvorio tim napada se f 4 svi trofeji kod nas su u njihovim vitrinama. Da nema grobara valjalo bi ih izmisliti. Da se hvale da uzdižu sebe i klub nema im ravnih u Evropi. Ali sve u prazno. Iz prazne puške se ne puca treba to groblju objasniti.Zato ostani ZOC sa tobom je bolje.Sinoc je bio beo pa u jednom momentu crven znaci promenio je i boje kluba.

Sabre

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Haha prelepo, endemska vrsta zvana Partizanski ekivalent Terzinim botovima. Samo nek ste vi meni zivi i zdravi, za titule ne brinem! Doduse, krivo mi pravih realnih Partizanovaca, ali boze moj...

Sta reci

pre 3 meseca

Ne znam da li je neko primetio ali grobarski sistem Lazi spina i manipulacije je dosao do novog nivoa, Aco Petrović Hrvat se bavi sudijama u kupu Srbije, znaci ima li većeg dokaza da je Aco Petrović bot partizana, imaju slicno i u fudbalu, Rade Bogdanovic botuje za partiizan, jer da je bivsi igrac bilo bi sumnjivo, Da time su poceli da se bave

@c72

pre 3 meseca

@Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.
(maksa, 18. februar 2024 09:28)
Apsolutno, i kada se podvuče crta na kraju rezultat je isti, sada je bar očigledno.

ko-ometator

pre 3 meseca

Smešni su ovi iz rupe koliko im smeta Obradović.
(bane, 18. februar 2024 09:57)

Kome smeta? Ja glasam da ostane dozivotno. Veliki publicitet za nasu kosarku a sto se tice Zvezde jako vas dobro vodi :-)

Dexo

pre 3 meseca

Partizan je prosle godine imao Exuma...pravog Nba igraca,a pri tome i radilica...Znalo se da ce on cim uhvati formu otici nazad u Nba...pored njega u ekipi ostali samo mogu da napreduju...Lesor je bio neko ko je donosio energiju...i zaobilazile su ih povrede....ove sezone mnogo duzi roster i sa domacim igracima,Dozer je trebao zameniti Exuma,dovedena dva centra,skuplji tim,ali nema hemije...Zvezdin tim je mnogo slabiji,ali imaju bolju hemiju..Zvezda je dovela pojacanja koja nikada u svojim ekipama nisu bili lideri(Bolomboj,Gedraitis,Hanga)...Teodosic je taj bez koga ova ekipa ne moze...i povredjen vise donosi nego mnogi...opet kazem merilo je Evroliga ko je kvalitetniji,zato sto je to veliki uzorak utakmica...a derbi je nesto drugo...Obradovic je najbolji evropski trener,ali najteze je raditi ovde...veliki pritisak,a Zeljko je onda kad mu se pokazala
(macconi, 18. februar 2024 09:49)


Sa suđenjem koje Partizan ima u EL Zvezda bi bila u top 6. Pa čoveče, četiri ekipe su se otvoreno žalile na suđenje u korist Partizana. Oduzmi im barem dve pobede koje su im sudije navukle i Partizan je iza Zvezde.

Baš zato što te znamo

pre 3 meseca

Kako ovog čoveka nije sramota da daje izjavu o državnom projektu?Na poslednjih pet derbija često se dešavalo da pet Partizanovih stranaca igra protiv pet Zvezdinih domaćih igrača, i ko je tu onda državni projekat?O su?enju tek…ABA liga -Partizanove sudije, EL - devet zvaničnih žalbi na sudjenje u korist Partizana.Ove domaće sudije skupile hrabrost da sude kup i sudile korektno , e oni su sada njemu krivi.

g

pre 3 meseca

Kada ekipa u odlučujućim momentima reaguje kako reaguje, pričam samo o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide na čoveka koji treba to da ih nauči i pokuša da obezbedi da oni na terenu budu mirni. Ja to ne uspevam".

Stvar je jednostavna, ako se dernjaš i vičeš celu utakmicu kako igrači da budu smireni i kontrolišu emocije. Verovatno ti sve po spisku, ali u sebi

Kolekcionar

pre 3 meseca

Ajmo sada realno. Zeljko selektirao, birao, ostao kostur ekipe,
Sa ekipom trenirao... Neko mora da preuzme odgovornost. Niko nije i ne bi smeo da bude iznad partizana.

kako da ne

pre 3 meseca

Samo još desetak miliona i biće to sve u redu. Inače budžet vam je ako ne laže Ostoja 20 milki. Što reče Panter igrao sam f4 a sad ću EC. Presudilo je sigurno što ga je Željo pozvao.

Nebojša

pre 3 meseca

Željko Obradović, trener koji nikad nije izgubio utakmicu a da ga sudije nisu pokrale. Jednostavno, nije moguće pobediti tim koji vodi ovaj čovek a da ti sudije ne pomognu. Ljudi pričaju da sve Evrolige i medalje sa reprezentacijom što je osvojio je zato što je uvek imao duplo bolji tim od drugih, često i duplo skuplji ali istina je samo jedna, tad sudije nisu sudile za protivnike. Ako ima objektivno suđenje, Željko bi se sa Čačkom prošetao kroz NBA.

24 minuta Elite sa Kesićem

pre 3 meseca

Brane i dalje zaluđeni botovi Želimira, kao sto i ovi drugi brane preletačku pudlicu. Što se mene tiče, vidim sve, nisam slepac.., ukanalio si Alena i Aleksu koji su neprepoznatljivi, Tristan koji ce, za 3-4 godine biti zver u NBA uopšte ne igra. Balša tri godine stagnira, Andjušic pre vremena poslat u penziju, Jaramaz kod Trinkija i sada - nebo i zemlja, odricanje od malog Drezgica. Strance ne želim da komentarišem jer su tu zbog love i na uštrb razigravanje igrača za reprezentaciju. Na kraju, čestitke Zvezdi i Teu, skroz čista pobeda. Želimire, hvala za 1992, ali pozdrav.

Pitanje za Grobare

pre 3 meseca

Kada Partizan osvoji bilo koji trofej, to je sportski, pošteno, bla bla, a kada Zvezda osvoji, to je sve samo ne na sportski način? Au koliko ste vi zatrovani. Bolest. Meni vas žao, zaista

Daulex

pre 3 meseca

Na zalost sve se desava povezano sa krajem prosle sezone.
Tada sam rekao da je Panter upropastio Partizan u Madridu i da to nije smelo da se oprosti. A mi mu kao nagradu damo 2 milke.
Dusa me boli za Smajlijem. To je momak koga je Zeljko bukvalno unistio.
Moralno gledano Savic treba odmah da ode. Zeljku bi dao sansu do narednog poraza u Evroligi.

Серби, народ најстарији!

pre 3 meseca

prosto je neverovatno da toliko mržnje ima u narodu i da se ozbiljno delimo na jedne i druge.
Teren je mesto gde se pokazuje ko je bolji ili lošiji a sinoć je Zvezda pobedila i to ke to.
Da li stvarno ljudi ne vide dalje od nosa i ne provaljuju šta je sve Željko uradio za srpsku košarku? Da li stvarno mislite da taj čovek ne zaslužuje ovacije gde god se pojavi? Da li stvarno mislite da su pune dvorane svugde u Aba ligi kad Partizan igra zato što je to Partizan ili je to zbog Partizana kog vodi Željko Obradović. Zvezda vec 10 godina igra euroligu i nije uradjeno ništa na populacijo srpske košarke.
Bude li Željko otišao iz Partizana, pravice ga od blata i jedni i drugi a o euroligi možemo samo da sanjamo svi zajedno kad dodje kojekavi Dubai, London itd...
Moja molba za sve je da se ujedinimo bar nekada i da postavimo zajedničke ciljeve ispred sebe i zajedničkim snagama poguramo najlepsi sport u Srbiji napred.
veliki sportski pozdrav
(bojan 79, 18. februar 2024 10:35)

Синко, да ли си ти јуче погледао конференцију за новинаре???
О чему причаш, човек је одавно изгубио компас и не може да га нађе.
Уништава нам репрезентацију, а развија некакве пантере и ледеје а ми то сви немо гледамо! Најбоље би било за све да му одмах видимо леђа!

Toliko o bilo cemu

pre 3 meseca

Pre samo 8 meseci, 22gi Jun 2023e (ima clanak u Politici):

Trener „crno-belih” posebno se zahvalio državi koja je stala uz Partizan.

„Želim da se zahvalim državi Srbiji koja je mnogo pomogla Partizanu da ima ovakvu sezonu, da napravi ozbiljan tim i odličan budžet.”

Bojana

pre 3 meseca

Za 3 god je Obradovic pokazao da je loš trener. Potrošio je gomilu od 100 miliona i osvojio jedno VELIKO NIŠTA. Doveo je Partizan dotle da utakmicu igra sa 5 stranaca protiv 5 zvezdinih srpskih igrača.
Za ovakav Partizan mogu da navijaju samo “čudni” ljudi, da ne kažem nešto gore.

Pera

pre 3 meseca

Zeljkov trenerski zenit je davno prosao. Posledanja sezona u Feneru je vec bila pokazala da je njegovo vreme proslo, borio se za TOP kao i sad. Real je prosle godine bio bez centarske linije, Poarije i Tavarez i cim je Tavarez dosao sebi Partizan je vracen u realnost.

Серби, народ најстарији!

pre 3 meseca

Човек нам буквално уништава репрезентацију! Погледајте шта је направио од Јарамаза, Трифуновића... криминал! Замислите овог Аврамовића у Звезди, где би му био крај. Једноставно, то је то од жељка..он више није ни сенка тренера од раније, прегазило га време и штета је што због новца не може сам то да увиди!

RealNO

pre 3 meseca

Koliko godina je imao Profa kad je bio savetnik ŽOCu pri osvajanju euro titule? Pazite, čovek koji je izmislio Jugoslovensku škoku košarke je znao da nema potrebnu energiju da zvanično vodi tim. Mislite da je on bio glup?
A danas se igra bar 50% brže, uz beskonačno taktičkih zamisli.
Zaseli treneri od preko 60 banki na mesta prvih trenera i ne puštaju mlađe i energičnije, pa se posle svi žalimo gde su mladi treneri. Zato nam i propada košarka. Ne može se igrati kao pre 30 godina, moraju novi trendovi i tendencije, ako ne da se postavljaju, onda da se prate da ne zaostajemo.
A najjače je što su svi matori dobijali šansu kao vrlo mladi.
Lova, sujeta,... šta li je?

cuore

pre 3 meseca

Cigan sam, ali jako postujem Partizan i Zeljka, toliko je medalja doneo kao selektor i toliko sam se radovao svakoj da bih bio licemer kad bih rekao nesto lose o takvoj velicini, ali zasto posle svakog poraza se pominju sudije?? Dal euroliga dal aba liga

Pešmerga

pre 3 meseca

Privatizacija bre! Dosta bacanja državnih para, ogromnih para, na kriminalne uprave i raspale crnce! Ovi naši su više za amatersku košarku.

Mikipuka

pre 3 meseca

државни новац који смо уложили у ова два клуба, могли смо да уложимо у наш најтрофејнији спорт (читај ватерполо) који све више тоне и пропада.... дај Боже да оба овa клуба пропадну.

Dušan

pre 3 meseca

Kada si se vratio u Partizan, celokupna košarkaška javnost u Srbiji a siguran sam i šire, očekivala je, sada vidimo ne opravdano, da ćeš napraviti bum sa Partizanom. Imao si bezrezervnu, blanko podršku. Na žalost svih nas, Partizan je sa tobom doživeo fijasko i veliko razočarenje. Igra bez stila, pojedinci bezlični i bezidejni, skoka ni u tragovima, uteruješ strah igračima, koji ne žele, iako imaju otvorenu poziciju, da preuzmu odgovornost u šutiraju. Čekaju poslednji sekund da to urade. Teško mi je reći, možeš promenuti i ceo tim, ali ti si problem a ne igrači. Zbog tebe ja ova ekipa će se raspasti a drugi baš neće trčati da dođu u Partizan. Uvek ćeš biti veliki Žoc, ali ne veći od Partizana. I siguran sam da ćeš do kraja života patiti, što nisi po drugi put, doveo naš klub tamo gde smo želeli i očekivali.

Bata

pre 3 meseca

Mnogo je Željko učinio za Partizan. Uporedite Partizan pre tri godine i sada. Istina, nije to više onaj Željko. Verovatno nije trenutno ni najbolji trener u Evropi. Ali, sa njim je klub podignut na mnogo viši nivo. "Željkov Partizan" je brend. Magnet za publiku gde god se pojavi. Što je još bitnije i magnet za sponzore. Ima mnogo državnih para, ali ima i novca koji klub zarađuje od skupih ulaznica i sponzora. Toga verovatno ne bi bilo bez Žoca. Ostoja i uprava treba da učine sve da ostane još koju sezonu. Bojim se da bi se bez njega vratili u vreme Filipovskog i sedmog mesta u ABA ligi, a to niko ne želi.

Petar P

pre 3 meseca

E sad si udario i na onog ko te hrani. Teško tebi. Sramotne izjave, odsutstvo samokritike, laži i podmetanja da bi se skrenulo sa glavne teme a to je da ste izgubili kup od bolje ekipe. Niti si se ti ponašao korektno na konferenciji za štampu a nisu ni tvoji igrači koji su nesportski krenuli da napuste halu da ne bi gledali protivnika, koji ih je pobedio sportski i pošteno, kako prima odličje za pobedu. Kako ste to propustili u vaspitanju igrača?

Kutuzov

pre 3 meseca

Smešni su ovi iz rupe koliko im smeta Obradović.
(bane, 18. februar 2024 09:57)

Nikome ne smeta Obradović nego je svima žao šta ste uradili tom čoveku.
Mislim da mu sve ovo nije trebalo i da nije sve ovo zaslužio.
Za vas su likovi kao što su Vujošević, Nikčević, Željko Pantić i da ne nabrajam.
Obradović je samo potvrdio to da se nikad ne treba vraćati na mesto starog uspeha.

Saxon

pre 3 meseca

"Pa lako je biti trener kada dovedes sve sto hoces uzmi nase igrace pa napravi nesto.
Tada moze da se kaze da si najbolji.
(Sumadinac, 18. februar 2024 09:48)"
U život bih smeo da se kladim da bi naši klinci, kojima je Partizan u srcu, da se sa njima više radilo nego što se dovodilo sa strane, bolje odigrali sinoć i mnogo puta pre toga. Eno ti primera Hrvata u vaterpolu kad se igra srcem. Srce na teren, pa onda umeće!

Vaske

pre 3 meseca

Gledam sinoć i razmisjam da Obradovic bude sudija jer stalno se žali. Vreme je prošlo i bojle da ide u Dubai jer nije više onaj od ranije.

Predrag

pre 3 meseca

Organizacija igre katastrofa, ajde samo da uporedimo Avramovica i Teodosica i njihovu intelegenciju a da nepričam o Trifunovicu koga Obradovic forsira a dečko nije za drugu ligu.

flok

pre 3 meseca

Sve se menja pa tako košarka i košarkaši.
Uslovi života,način vaspitanja..
Potrebni su i drugačiji treneri.
Ne može se Željko menjati u ovim godinama.

B.Živković

pre 3 meseca

Nekoliko zapažanja:
1.Partizan ove sezone nema onu harmoniju kao prošle, kada je imao Lesora i Egzuma. Za njih nije našao zamenu. 2.Ne možemo se žaliti na Mirotića, jer on pola sezone ne igra zbog povrede, a bar toliko mu treba da se uklopi u novu sredinu. 3.Hladnokrvnost nedostaje Partizanu u kritičnim trenucima utakmice, kao da ne mogu da izdrže pritisak. 4.Za poslednji napad ili poslednji minut se taktika dogovara još pre utakmice, pre sezone, jer se zna da će 50% utakmica biti rešavano na kraju (egal utakmice). Tu je i logika oko faula koji Željko traži, a igrači ga ne poštuju. Taj dogovor je napravljen još pre utakmice, a njegovo "pravi faul" i njihovo ne činjenje je dogovor iz svlačionice. Možda zbunjivanje protivnika!? 5.Da bi sudije i iz Evrolige morale da paze šta rade, onda bi trebalo uvesti pravilo "materijalne povrede igre", odnosno mogućnost ponavljanja utakmice. I ove, a i prošlih sezona su naši klubovi bili oštećeni, kasnije je pregledom ustanovljena "materijalna povreda pravila igre", ali nikakav epilog ne postoji. Nekada je bilo ponavljanja utakmica zbog takvih stvari, danas toga nema. 6.Motivisati fer-plej igru do maksimuma. To bi i sudijama olakšalo. Kao kazne za incidente, nagrađivati igrače koji sami priznaju da su izbacili loptu, da su napravili faul (ili nisu) itd. 7.Sve lige u Evropi se pretvaraju u neku vrstu NBA lige, osim novca ništa nije važno, a utakmice se pretvaraju u cirkuske predstave gde čak i rezultat postaje nebitan. Sportski pozdrav!

I treba da se zvizdi himni evrolige

pre 3 meseca

Pa ne, vatru koja se godinama pali nije lako ugasiti i smiriti. Uzeli ste abu prosle godine, ne vidim da je nekom pala kruna s glave. Nesto dobijete vi, nesto mi... I to tako ide... Nije pitanje zivota i smrti. Stvarno nije. Sjajna stvar je da imamo dva kluba u evroligi i da je konacno i prvenstvo zanimljivije.

macconi

pre 3 meseca

Partizan je prosle godine imao Exuma...pravog Nba igraca,a pri tome i radilica...Znalo se da ce on cim uhvati formu otici nazad u Nba...pored njega u ekipi ostali samo mogu da napreduju...Lesor je bio neko ko je donosio energiju...i zaobilazile su ih povrede....ove sezone mnogo duzi roster i sa domacim igracima,Dozer je trebao zameniti Exuma,dovedena dva centra,skuplji tim,ali nema hemije...Zvezdin tim je mnogo slabiji,ali imaju bolju hemiju..Zvezda je dovela pojacanja koja nikada u svojim ekipama nisu bili lideri(Bolomboj,Gedraitis,Hanga)...Teodosic je taj bez koga ova ekipa ne moze...i povredjen vise donosi nego mnogi...opet kazem merilo je Evroliga ko je kvalitetniji,zato sto je to veliki uzorak utakmica...a derbi je nesto drugo...Obradovic je najbolji evropski trener,ali najteze je raditi ovde...veliki pritisak,a Zeljko je onda kad mu se pokazala

Zvezda

pre 3 meseca

Zeljko, tvoje vreme prolazi. Osvojio si sta si osvoji i tome kapa dole. Ali dolaze mladji treneri koji kosarku vide nesto drugacije. Zapitaj se ko ti igra u timu, ko je doveo te igrace. Koja je odgovornost sportskog direktora, kakav je skauting i da li uopste postoji. Nemate vi bas malo para. Zvezda ima duplo manje i rezultat takav kakav je

bojan 79

pre 3 meseca

prosto je neverovatno da toliko mržnje ima u narodu i da se ozbiljno delimo na jedne i druge.
Teren je mesto gde se pokazuje ko je bolji ili lošiji a sinoć je Zvezda pobedila i to ke to.
Da li stvarno ljudi ne vide dalje od nosa i ne provaljuju šta je sve Željko uradio za srpsku košarku? Da li stvarno mislite da taj čovek ne zaslužuje ovacije gde god se pojavi? Da li stvarno mislite da su pune dvorane svugde u Aba ligi kad Partizan igra zato što je to Partizan ili je to zbog Partizana kog vodi Željko Obradović. Zvezda vec 10 godina igra euroligu i nije uradjeno ništa na populacijo srpske košarke.
Bude li Željko otišao iz Partizana, pravice ga od blata i jedni i drugi a o euroligi možemo samo da sanjamo svi zajedno kad dodje kojekavi Dubai, London itd...
Moja molba za sve je da se ujedinimo bar nekada i da postavimo zajedničke ciljeve ispred sebe i zajedničkim snagama poguramo najlepsi sport u Srbiji napred.
veliki sportski pozdrav

SrbEUin

pre 3 meseca

Što su se Groboljubi ostrvili na Žoc-a?
Za svaki uspeh potrebni su vreme I strpljenje.
I novac. Ogroman novac.
Žoc je uspeo sa Fenerom da dođe do EL titule za samo7 godina I 180 M Eura. I to kao domaćin, sa onakvim timom, koji je svake seone čuvao I nadograđivao.
Znači, spremite budžet za naredne 4-5 godine od min 30 m po sezoni, (ukupno oko 150 m) pokupujte best off igrače na svakoj poziciji, organizujte domaćinstvo F4 u BG I, eto prilike.
Onda će Žoc pokazati svoju magiju.

Mmmmmh

pre 3 meseca

Ne može da se ne potkači i Bogdanović. Tačno epilog sa njim je poznat, četiri srebrne medalje na velikim takmičenjima, a bez njega evropsko (sa Jokićem) ispali u četvrtfinalu. Pri tome Bogdan dva puta u petorci svetskog. Takvima kao ti ostaje da se muče sa svojom zavišću.

Možda bi mogao još malo da razmisliš, dodaš još neko hm, pa čovek je upravo to rekao, da treba istrpeti domaće, mlade igrače, da bi postigli domete kakve je Bogdan dosegao!!!

Žera

pre 3 meseca

Ako je tako, promeniti ceo tim i idemo dalje. Hijerarhija je poznata i ne treba je menjati!
Ne podlegati novim trendovima po svaku cenu. Moje mišljenje, naravno!

Steamroller

pre 3 meseca

Tako su govorili i za Pesica,njegovo vreme je proslo,izlapeo,covek uze srebro,racuni se svode na kraju sezone,jos uvek Obradovic nije rekao svoju poslednju rec,samo polako,sve ce to doci na svoje mesto!

xy

pre 3 meseca

(Šomi, 18. februar 2024 10:36) Veliki broj minusa samo potvrđuje istinu da je to bila ključna sabotaža za ovu sezonu. Predugo se čekao, mnogi igrači su već potpisali i jasno je bilo da će se teško formirati tim za velika dela. Plus neke greške tipa Smit umesto Ferela. I sad, šta da se radi osim da iz ovoga što imaš izvučeš maksimum. To Žocu za sada ne uspeva, nažalost.

Malo smeha nije na odmet

pre 3 meseca

@Ma neka igra i 12 stranaca ne zanima me, proslo je vreme kada su mogli da se istrpe toliko mlafih igraca, ima drugih klubova za razvon nasih mladih igraca i tacka.
(@Maksa, 18. februar 2024 09:58)

Bravo za tvoju "pametnu" glavicu. Neka se blizanci privatizuju pa neka im igraju 12 stranaca kao što želiš a ne da od državnog novca kupuju te strance. A kaži mi koji još klub država tako sponzoriše kao ova 2 blizanca? Ako postoje takvi klubovi koje država sponzoriše a mogu da posluže za razvoj igrača i koji igraju jake utakmice jer je to potrebno za razvoj igrača onda ti se izvinjavam od srca jer sam pogrešno informisan.

Ivan

pre 3 meseca

Nema tu velike demagogije, Zvezda je jaca na poziciji organizatora igre .
To je presudilo, jos je Teodosic bio vidno motivisan .
Jos je falio mali Topic.
Partizanu su igrali svi oeganiAtori igre ( Dozer, Avramovic, Jaramaz)

Goks

pre 3 meseca

Grobar sam. Kad bi me neko pitao kao što neće, da li je Željko gori trener ili čovek ne bih znao odgovor. Ipak, gori je kao trener. Došao je u Partizan s jednom namerom, da ga uništi, razlozi su nepoznati. Kada klub vodi on i najnesposobniji čovek u Srbiji Zoran Savić imaš horor kakav imaš. Uz to Savić je dokazani zvezdaš. Nema to veze, jel ? Može li neko da zamisli Danilovića ili Saleta u Zvezdi ? Jedini način da se nesto pomeri je da obojica odu već danas iz kluba. Inače će ova agonija trajati unedogled.

RTXc

pre 3 meseca

Rez, otpustite Smita i Ponitku, dovedite Milosavljevica i Gordica do kraja sezone.

Panter, daj mu jos neki mec fore, ako se bude i dalje ispucavao bez rezona, zahvaliti mu se.

Šomi

pre 3 meseca

Imao je veliki peh Zeljko Obradovic zbog Mirotica,Zeljko je oko njega gradio tim,ispalio je Mirota a samim tim sve sto je valjalo vec je potpisalo za neki klub,ostalo mu da uzme prosecne igrace poput Kaminskog,Kabokla,Smita,a sa njima se ne moze na f4,jednostavno se nema kvalitet za to,tu ne pomaze ni 100 Zeljka Obradovica.. Po meni,jedinu gresku je napravio sto nije uzeo Ferela,Ferel je plej,a i bolji je kosarkas od Smita.. Panterima cestitam kup

isto

pre 3 meseca

Zeljkov trenerski zenit je davno prosao. Posledanja sezona u Feneru je vec bila pokazala da je njegovo vreme proslo, borio se za TOP kao i sad. Real je prosle godine bio bez centarske linije, Poarije i Tavarez i cim je Tavarez dosao sebi Partizan je vracen u realnost.
(Pera, 18. februar 2024 10:33)

Šta vas vraća u realnost 10 godina?
Za 10 godina u EL nista niste stvorili sem što ste došli na glas da ste falsifikatori dokumenata i to ne jednom već tri puta...

Dejan M

pre 3 meseca

Doveli sam nove igrače koji sede na klupi. Imamo mlade nade koje sede na klupi. Nije doveden pravi centar i plej to je problem. Ako imaš rezultat trofeja 1 od 10 staviš prst na čelo
Prva utakmica u ABA ligi koji smo izgubili trebalo je da bude alarm sad je kasno za patetiku i politiku.
Pitanje je šta do kraja sezone. Rekonstrukcija tima ili stručnog štaba, ili možda i jedno i drugo. Kola jure nizbrdo sve brže i brže.

zdravko

pre 3 meseca

Па фенер ти је одредио лимит тако да си после тога требо у пензију. Неби доживио за три сезоне у Партизану од могући дест трофеја освојио само један.Да сам на твом месту синоћ би после меча подно оставку. Али ти немаш разумевање за то.

Hmmm

pre 3 meseca

Poslednjem kome su treneri dopustili da divlja ko Panter je Bogdanovic. Epilog je poznat. Zato drzavo teraj sve ove filozofe i placenike. Struka neka iskopa novog Bogdana i dajte mu slobodu i loptu u ruke. Tako zelim i kod Zvezde i kod Partizana. I onda nikom nece biti zao sto se nase pare trose na blizance. Hocu bre da gledam nasu decu. Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.
(maksa, 18. februar 2024 09:28)

Ne može da se ne potkači i Bogdanović. Tačno epilog sa njim je poznat, četiri srebrne medalje na velikim takmičenjima, a bez njega evropsko (sa Jokićem) ispali u četvrtfinalu. Pri tome Bogdan dva puta u petorci svetskog. Takvima kao ti ostaje da se muče sa svojom zavišću.

MilunkaMalina

pre 3 meseca

@mile ovo je istina. U fudbalu je to teže jer su i vrhunski penzioneri fudbaleri skupi a kamoli mladji. I treba ih mnogo. Ali za kosarku, ne. Dovoljne su tri zvezde u timu nekih Arapa i nijedan srpski klub vise nece moci da im parira. Pa cemo da vidimo ko ce osvojiti Aba ligu i koje godine. Kup i KSL ce biti jedini pehari za osvojiti.

Rale

pre 3 meseca

Samo kratko i jasno, objasnite bitisanje Andjusica, Jaramaza i Smita u klubu..oko plata, ko ih je doveo, zbog cega i ostalo..divoljno za pocetak.

Tribislav

pre 3 meseca

Nemamo mentalitet pobednika, to je ove sezone i vise nego ocigledno. MIslim da smo sve bitnije utakmice na jednu loptu osim Fenera, prosuli. To su sve Zeljkovi porazi, jer se u takvim utakmicama vidi razlika izmedju vrhunskog i prosecnog trenera. Sam je sebi otvorio vrata izlaza iz kluba, verujem vec krajem sezone.

pedja

pre 3 meseca

cekam sinoc konferencije i posle duzeg vremena nakon derbija ne očekujem da bude prica ni o cemu drugom osim o basketu. nije bilo tenzija, nije bilo incidenata ni na terenu ni na tribinama, par sudijskih previda na obe strane, nijedan nije uticao ozbiljnije na rezultat. kad ono glavna tema sudije i drzavni projekat i najdrazi trofej najveceg (licemera) medju trenerima. i kako da im covek veruje kada su stvarno pokradeni kada non stop kukaju.
(mihajlo, 18. februar 2024 09:53)

:)))))
Vi o kukanju?
Vi čije je drugo ime “pokrala nas cela evropa i vaskoliki svemir na svakoj utakmici”?
Vi koji ne prestajete o uroti od Bartomeua do Bodiroge i svih živih?
Viiiiii?????????

mladići borovi, devojke jele

pre 3 meseca

(isto, 18. februar 2024 14:42)


:)))))
šta ti je limarov svedok?!

uvek mu, nekako, uspe da zaboravi da autor tog narativa o razvoju mladih igrača - nije zvezdaš sa kojim on, kao, polemiše, već da je to želimir, lično!

isto

pre 3 meseca

Mislim da opet nije rekao sve do kraja...kad je dolazio, rekao je da će razvijati domaće mlade igrače..
(Padobranac, 18. februar 2024 10:44

Da vama bude lakše i da ne budemo konkurentni?
Jel tako?

Globtroter

pre 3 meseca

Svi mogu da idu osim Željka. Ostoja, ako misli dobro Partizanu, ne sme da dozvoli da nam trenera smenjuje CZSNS banda. Možda mogu da nam blokiraju transfere i pare, ali trenera ne smeju. U tom slučaju pakuj kofere i ti.

Jednom su i to uradili sa Duletom, pa smo deceniju dobijali pare na kašičicu da se viđa iživljava i leči komplekse.

aBaDžAbA

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Ako je kako kazes Zvezda izvela vise slobodnih bacanja kako su onda tukli?
(Fica, 18. februar 2024 09:58)

Pa to i jeste poenta prvog komentara.

@Maksa

pre 3 meseca

Ma neka igra i 12 stranaca ne zanima me, proslo je vreme kada su mogli da se istrpe toliko mlafih igraca, ima drugih klubova za razvon nasih mladih igraca i tacka.

AC

pre 3 meseca

Ne znam zašto ovo Željko smeta zvezdašima, nabija komplekse ovo, ono...Što se mene tiče, neka je konkurentan za titule u svim takmičenjima, a i Zvezda za koju navijam isto tako, pa šta bude neka bude. Fraza- Bez jake Zvezde nema jakog Partizana i obrnuto. E sad da se tu još neki priključe, ali to je utopija....

БЈ

pre 3 meseca

Пуна подршка Жељку. Жељко мора да остане али и треба да се захвали појединим играчима и домаћим и страним. Пантеру по мени не треба давати неограничену слободу у игри. По мени он је синоћ директан кривац за пораз. Такође Зоран Савић као спортски директор треба да одговара за лоше одрађени прелазни рок. Осим Дожера остали су испод просека и не заслужују да носе наш дрес.

čiča

pre 3 meseca

Sezona u kojoj su angažovani SVI resursi da se sabotira Partizan.
Prezivecemo, pamtimo i gore pa smo opstali.
Sto rece njihova Legenda, moramo da se mobilišemo. Da damo još veću podršku, da damo novac, srce.
Tući će nas motkama, krasti suđenjem, blatiti u medijima.
To samo znači da moramo da budemo još jači

Bora

pre 3 meseca

Bilo kako bilo ovakva ekipa, čitaj igrači, NE zaslužuju da se Obradović nervira godinama sa njima. On može da nadje ekipu bilo gde i da radi gospodski ako mu je to još potrebno. Usput rečeno, ovo su najmlitaviji "košarkaši" koje sam ja video u jednoj ekipi.
Kredita više nema.

isto

pre 3 meseca

Синко, да ли си ти јуче погледао конференцију за новинаре???
О чему причаш, човек је одавно изгубио компас и не може да га нађе.
Уништава нам репрезентацију, а развија некакве пантере и ледеје а ми то сви немо гледамо! Најбоље би било за све да му одмах видимо леђа!
(Серби, народ најстарији!, 18. februar 2024 11:24)

Ko brani tvojoj zvezdani da forsira mlade i da radi za reprezentaciju?
Koga to imate vi u timu ko je budući reprezentativac?
Nemoj mi reći Topić jer ste ga šutnuli u Megu i za vaš prvi tim nije igrao ni 2 utakmice.
Da nije Lazarevic mozda?
Razvijajte vi klince za reprezentaciju,otpustite strance,Teodosića jer je završio karijeru u reprezentaciji i igrajte samo sa klincima zbog dobra reprezentacije.Jel može tako?
Ili I mi i vi isto zajedno to da uradimo.
Ali ne.
Vi želite da mi igramo sa klincima da vam ne bi bili konkurentni.
U tome je fora što uporno pišeš to što pišeš.

pedja

pre 3 meseca

E sad si udario i na onog ko te hrani. Teško tebi. Sramotne izjave, odsutstvo samokritike, laži i podmetanja da bi se skrenulo sa glavne teme a to je da ste izgubili kup od bolje ekipe. Niti si se ti ponašao korektno na konferenciji za štampu a nisu ni tvoji igrači koji su nesportski krenuli da napuste halu da ne bi gledali protivnika, koji ih je pobedio sportski i pošteno, kako prima odličje za pobedu. Kako ste to propustili u vaspitanju igrača?
(Petar P, 18. februar 2024 13:00)

Jel to vi nesto o postovanju protivnika posle osvajanja trofeja?Vi čiji kapiten je oteo pehar posle poraza i odneo publici?Vi????

bliski

pre 3 meseca

Jedino sto sam obećao je da ću od Partizana napraviti stabilnog evroligaša...
Ovo je bila poruka za zvezdanu.
Vidimo se u maju kada se karte otvore,hahah

Nele

pre 3 meseca

@isto
Mladi igraci ni u Zvezdi ni u Partizanu ne mogu ozbiljno da napreduju. Moraju prvo da dostignu neki nivo gde ce im samo utakmice trebati jer ni u Zvezdi ni u Partizanu nema ozbiljnih pojedinacnih treninga zbog prevelikog broja utakmica.
Ali onda uzmite domace igrace i vratite ih. Kao sto je Zvezda vracala Kalinu, Nedovica, Mitrovica, Pertuseva.. Igraju nam i Lazic i Lazarevic. Kakvi su takvi su, bar su nasi igraci i za ne daj boze mogu da se pozovu. A stranci ne mogu. Plan je bio da se odustane od jurke u EL i razigrava Topic ali se povredi decko..
Partizan je jedino dobro napravio sa Smajlijem i Avramovicem. Zalosno je sto ih Zeljko ne koristi vise. Koprivicu takodje. Ne kazem da treba igrati samo sa domacim igracima. Ali ako imas domaceg igraca koji moze da pokrije poziciju, dovedi ga iako ima 28-29 godina umesto Amerikanca. I nemoj imati vise od 5-6 stranaca (sto oba tima sada imaju..)

pedrro

pre 3 meseca

Svi vi sto napadate naseg Zeljka Obradovica niste navijaci Partizana sigurno!Puna podrska nasem bratu Zeljku i neka ostane u Partizanu koliko hoce i moze. Ziveo Partizan!

pedrro

pre 3 meseca

Svi vi sto napadate naseg Zeljka Obradovica niste navijaci Partizana sigurno!Puna podrska nasem bratu Zeljku i neka ostane u Partizanu koliko hoce i moze. Ziveo Partizan!

Erik TH

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!

$$$

pre 3 meseca

Dovedite Zeljku bolje igrace...Ja mislim da bi Mike James, Mirotic i Tavarez bili dovoljni za pocetak...Videti da li se Lebronu jos uvek ostaje u NBA ili bi da se oproba u Evropi...

@Maksa

pre 3 meseca

Ma neka igra i 12 stranaca ne zanima me, proslo je vreme kada su mogli da se istrpe toliko mlafih igraca, ima drugih klubova za razvon nasih mladih igraca i tacka.

pedja

pre 3 meseca

cekam sinoc konferencije i posle duzeg vremena nakon derbija ne očekujem da bude prica ni o cemu drugom osim o basketu. nije bilo tenzija, nije bilo incidenata ni na terenu ni na tribinama, par sudijskih previda na obe strane, nijedan nije uticao ozbiljnije na rezultat. kad ono glavna tema sudije i drzavni projekat i najdrazi trofej najveceg (licemera) medju trenerima. i kako da im covek veruje kada su stvarno pokradeni kada non stop kukaju.
(mihajlo, 18. februar 2024 09:53)

:)))))
Vi o kukanju?
Vi čije je drugo ime “pokrala nas cela evropa i vaskoliki svemir na svakoj utakmici”?
Vi koji ne prestajete o uroti od Bartomeua do Bodiroge i svih živih?
Viiiiii?????????

Zvezdas

pre 3 meseca

Тренер „црно-белих” посебно се захвалио држави која је стала уз Партизан.

„Желим да се захвалим држави Србији која је много помогла Партизану да има овакву сезону, да направи озбиљан тим и одличан буџет. 

Razlika izmedju kada osvoji trofej neki i kada izgubi je očigledna

Jos nije naucio da gubi

čiča

pre 3 meseca

Sezona u kojoj su angažovani SVI resursi da se sabotira Partizan.
Prezivecemo, pamtimo i gore pa smo opstali.
Sto rece njihova Legenda, moramo da se mobilišemo. Da damo još veću podršku, da damo novac, srce.
Tući će nas motkama, krasti suđenjem, blatiti u medijima.
To samo znači da moramo da budemo još jači

isto

pre 3 meseca

Zeljkov trenerski zenit je davno prosao. Posledanja sezona u Feneru je vec bila pokazala da je njegovo vreme proslo, borio se za TOP kao i sad. Real je prosle godine bio bez centarske linije, Poarije i Tavarez i cim je Tavarez dosao sebi Partizan je vracen u realnost.
(Pera, 18. februar 2024 10:33)

Šta vas vraća u realnost 10 godina?
Za 10 godina u EL nista niste stvorili sem što ste došli na glas da ste falsifikatori dokumenata i to ne jednom već tri puta...

Šomi

pre 3 meseca

Imao je veliki peh Zeljko Obradovic zbog Mirotica,Zeljko je oko njega gradio tim,ispalio je Mirota a samim tim sve sto je valjalo vec je potpisalo za neki klub,ostalo mu da uzme prosecne igrace poput Kaminskog,Kabokla,Smita,a sa njima se ne moze na f4,jednostavno se nema kvalitet za to,tu ne pomaze ni 100 Zeljka Obradovica.. Po meni,jedinu gresku je napravio sto nije uzeo Ferela,Ferel je plej,a i bolji je kosarkas od Smita.. Panterima cestitam kup

Mikipuka

pre 3 meseca

државни новац који смо уложили у ова два клуба, могли смо да уложимо у наш најтрофејнији спорт (читај ватерполо) који све више тоне и пропада.... дај Боже да оба овa клуба пропадну.

maksa

pre 3 meseca

Poslednjem kome su treneri dopustili da divlja ko Panter je Bogdanovic. Epilog je poznat. Zato drzavo teraj sve ove filozofe i placenike. Struka neka iskopa novog Bogdana i dajte mu slobodu i loptu u ruke. Tako zelim i kod Zvezde i kod Partizana. I onda nikom nece biti zao sto se nase pare trose na blizance. Hocu bre da gledam nasu decu. Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.

Globtroter

pre 3 meseca

Svi mogu da idu osim Željka. Ostoja, ako misli dobro Partizanu, ne sme da dozvoli da nam trenera smenjuje CZSNS banda. Možda mogu da nam blokiraju transfere i pare, ali trenera ne smeju. U tom slučaju pakuj kofere i ti.

Jednom su i to uradili sa Duletom, pa smo deceniju dobijali pare na kašičicu da se viđa iživljava i leči komplekse.

Steamroller

pre 3 meseca

Tako su govorili i za Pesica,njegovo vreme je proslo,izlapeo,covek uze srebro,racuni se svode na kraju sezone,jos uvek Obradovic nije rekao svoju poslednju rec,samo polako,sve ce to doci na svoje mesto!

bojan 79

pre 3 meseca

prosto je neverovatno da toliko mržnje ima u narodu i da se ozbiljno delimo na jedne i druge.
Teren je mesto gde se pokazuje ko je bolji ili lošiji a sinoć je Zvezda pobedila i to ke to.
Da li stvarno ljudi ne vide dalje od nosa i ne provaljuju šta je sve Željko uradio za srpsku košarku? Da li stvarno mislite da taj čovek ne zaslužuje ovacije gde god se pojavi? Da li stvarno mislite da su pune dvorane svugde u Aba ligi kad Partizan igra zato što je to Partizan ili je to zbog Partizana kog vodi Željko Obradović. Zvezda vec 10 godina igra euroligu i nije uradjeno ništa na populacijo srpske košarke.
Bude li Željko otišao iz Partizana, pravice ga od blata i jedni i drugi a o euroligi možemo samo da sanjamo svi zajedno kad dodje kojekavi Dubai, London itd...
Moja molba za sve je da se ujedinimo bar nekada i da postavimo zajedničke ciljeve ispred sebe i zajedničkim snagama poguramo najlepsi sport u Srbiji napred.
veliki sportski pozdrav

Goks

pre 3 meseca

Grobar sam. Kad bi me neko pitao kao što neće, da li je Željko gori trener ili čovek ne bih znao odgovor. Ipak, gori je kao trener. Došao je u Partizan s jednom namerom, da ga uništi, razlozi su nepoznati. Kada klub vodi on i najnesposobniji čovek u Srbiji Zoran Savić imaš horor kakav imaš. Uz to Savić je dokazani zvezdaš. Nema to veze, jel ? Može li neko da zamisli Danilovića ili Saleta u Zvezdi ? Jedini način da se nesto pomeri je da obojica odu već danas iz kluba. Inače će ova agonija trajati unedogled.

aBaDžAbA

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Ako je kako kazes Zvezda izvela vise slobodnih bacanja kako su onda tukli?
(Fica, 18. februar 2024 09:58)

Pa to i jeste poenta prvog komentara.

isto

pre 3 meseca

Синко, да ли си ти јуче погледао конференцију за новинаре???
О чему причаш, човек је одавно изгубио компас и не може да га нађе.
Уништава нам репрезентацију, а развија некакве пантере и ледеје а ми то сви немо гледамо! Најбоље би било за све да му одмах видимо леђа!
(Серби, народ најстарији!, 18. februar 2024 11:24)

Ko brani tvojoj zvezdani da forsira mlade i da radi za reprezentaciju?
Koga to imate vi u timu ko je budući reprezentativac?
Nemoj mi reći Topić jer ste ga šutnuli u Megu i za vaš prvi tim nije igrao ni 2 utakmice.
Da nije Lazarevic mozda?
Razvijajte vi klince za reprezentaciju,otpustite strance,Teodosića jer je završio karijeru u reprezentaciji i igrajte samo sa klincima zbog dobra reprezentacije.Jel može tako?
Ili I mi i vi isto zajedno to da uradimo.
Ali ne.
Vi želite da mi igramo sa klincima da vam ne bi bili konkurentni.
U tome je fora što uporno pišeš to što pišeš.

Dexo

pre 3 meseca

Partizan je prosle godine imao Exuma...pravog Nba igraca,a pri tome i radilica...Znalo se da ce on cim uhvati formu otici nazad u Nba...pored njega u ekipi ostali samo mogu da napreduju...Lesor je bio neko ko je donosio energiju...i zaobilazile su ih povrede....ove sezone mnogo duzi roster i sa domacim igracima,Dozer je trebao zameniti Exuma,dovedena dva centra,skuplji tim,ali nema hemije...Zvezdin tim je mnogo slabiji,ali imaju bolju hemiju..Zvezda je dovela pojacanja koja nikada u svojim ekipama nisu bili lideri(Bolomboj,Gedraitis,Hanga)...Teodosic je taj bez koga ova ekipa ne moze...i povredjen vise donosi nego mnogi...opet kazem merilo je Evroliga ko je kvalitetniji,zato sto je to veliki uzorak utakmica...a derbi je nesto drugo...Obradovic je najbolji evropski trener,ali najteze je raditi ovde...veliki pritisak,a Zeljko je onda kad mu se pokazala
(macconi, 18. februar 2024 09:49)


Sa suđenjem koje Partizan ima u EL Zvezda bi bila u top 6. Pa čoveče, četiri ekipe su se otvoreno žalile na suđenje u korist Partizana. Oduzmi im barem dve pobede koje su im sudije navukle i Partizan je iza Zvezde.

isto

pre 3 meseca

Mislim da opet nije rekao sve do kraja...kad je dolazio, rekao je da će razvijati domaće mlade igrače..
(Padobranac, 18. februar 2024 10:44

Da vama bude lakše i da ne budemo konkurentni?
Jel tako?

Hmmm

pre 3 meseca

Poslednjem kome su treneri dopustili da divlja ko Panter je Bogdanovic. Epilog je poznat. Zato drzavo teraj sve ove filozofe i placenike. Struka neka iskopa novog Bogdana i dajte mu slobodu i loptu u ruke. Tako zelim i kod Zvezde i kod Partizana. I onda nikom nece biti zao sto se nase pare trose na blizance. Hocu bre da gledam nasu decu. Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.
(maksa, 18. februar 2024 09:28)

Ne može da se ne potkači i Bogdanović. Tačno epilog sa njim je poznat, četiri srebrne medalje na velikim takmičenjima, a bez njega evropsko (sa Jokićem) ispali u četvrtfinalu. Pri tome Bogdan dva puta u petorci svetskog. Takvima kao ti ostaje da se muče sa svojom zavišću.

pedja

pre 3 meseca

E sad si udario i na onog ko te hrani. Teško tebi. Sramotne izjave, odsutstvo samokritike, laži i podmetanja da bi se skrenulo sa glavne teme a to je da ste izgubili kup od bolje ekipe. Niti si se ti ponašao korektno na konferenciji za štampu a nisu ni tvoji igrači koji su nesportski krenuli da napuste halu da ne bi gledali protivnika, koji ih je pobedio sportski i pošteno, kako prima odličje za pobedu. Kako ste to propustili u vaspitanju igrača?
(Petar P, 18. februar 2024 13:00)

Jel to vi nesto o postovanju protivnika posle osvajanja trofeja?Vi čiji kapiten je oteo pehar posle poraza i odneo publici?Vi????

Fica

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Ako je kako kazes Zvezda izvela vise slobodnih bacanja kako su onda tukli?. Ovo je vec treca utakmica gde vi nazovi agresivnoscu hocete da dobijete utakmicu. Statistika kaze za EL da je Zvezda na 14 mestu po agresivnoscu. Ni jedan Zvezdin igrac do sada nije izasao sa pet licnih gresaka. Skini crno bele naocare

bliski

pre 3 meseca

Jedino sto sam obećao je da ću od Partizana napraviti stabilnog evroligaša...
Ovo je bila poruka za zvezdanu.
Vidimo se u maju kada se karte otvore,hahah

Серби, народ најстарији!

pre 3 meseca

prosto je neverovatno da toliko mržnje ima u narodu i da se ozbiljno delimo na jedne i druge.
Teren je mesto gde se pokazuje ko je bolji ili lošiji a sinoć je Zvezda pobedila i to ke to.
Da li stvarno ljudi ne vide dalje od nosa i ne provaljuju šta je sve Željko uradio za srpsku košarku? Da li stvarno mislite da taj čovek ne zaslužuje ovacije gde god se pojavi? Da li stvarno mislite da su pune dvorane svugde u Aba ligi kad Partizan igra zato što je to Partizan ili je to zbog Partizana kog vodi Željko Obradović. Zvezda vec 10 godina igra euroligu i nije uradjeno ništa na populacijo srpske košarke.
Bude li Željko otišao iz Partizana, pravice ga od blata i jedni i drugi a o euroligi možemo samo da sanjamo svi zajedno kad dodje kojekavi Dubai, London itd...
Moja molba za sve je da se ujedinimo bar nekada i da postavimo zajedničke ciljeve ispred sebe i zajedničkim snagama poguramo najlepsi sport u Srbiji napred.
veliki sportski pozdrav
(bojan 79, 18. februar 2024 10:35)

Синко, да ли си ти јуче погледао конференцију за новинаре???
О чему причаш, човек је одавно изгубио компас и не може да га нађе.
Уништава нам репрезентацију, а развија некакве пантере и ледеје а ми то сви немо гледамо! Најбоље би било за све да му одмах видимо леђа!

Sumadinac

pre 3 meseca

Na žalost mnogih grobara koliko ga oni uzdizali hvalili dizali u nebesa njega je pregazilo vreme i izašao je iz ritma. Izlapeo trener. Nesto kao Murinjo u fudbalu. Gledam ga sinoc kako se dere vice urla samo na Balsu i Trifunovica. A Panteru Douzeru Naneliju ne sme da zucne. Dno dna od ponašanja. Jedino jos sto zna da ulazi u raspravu sa sudijama. Tuga od trenera.

Bata

pre 3 meseca

Mnogo je Željko učinio za Partizan. Uporedite Partizan pre tri godine i sada. Istina, nije to više onaj Željko. Verovatno nije trenutno ni najbolji trener u Evropi. Ali, sa njim je klub podignut na mnogo viši nivo. "Željkov Partizan" je brend. Magnet za publiku gde god se pojavi. Što je još bitnije i magnet za sponzore. Ima mnogo državnih para, ali ima i novca koji klub zarađuje od skupih ulaznica i sponzora. Toga verovatno ne bi bilo bez Žoca. Ostoja i uprava treba da učine sve da ostane još koju sezonu. Bojim se da bi se bez njega vratili u vreme Filipovskog i sedmog mesta u ABA ligi, a to niko ne želi.

mihajlo

pre 3 meseca

cekam sinoc konferencije i posle duzeg vremena nakon derbija ne očekujem da bude prica ni o cemu drugom osim o basketu. nije bilo tenzija, nije bilo incidenata ni na terenu ni na tribinama, par sudijskih previda na obe strane, nijedan nije uticao ozbiljnije na rezultat. kad ono glavna tema sudije i drzavni projekat i najdrazi trofej najveceg (licemera) medju trenerima. i kako da im covek veruje kada su stvarno pokradeni kada non stop kukaju.

cuore

pre 3 meseca

Cigan sam, ali jako postujem Partizan i Zeljka, toliko je medalja doneo kao selektor i toliko sam se radovao svakoj da bih bio licemer kad bih rekao nesto lose o takvoj velicini, ali zasto posle svakog poraza se pominju sudije?? Dal euroliga dal aba liga

Bora

pre 3 meseca

Bilo kako bilo ovakva ekipa, čitaj igrači, NE zaslužuju da se Obradović nervira godinama sa njima. On može da nadje ekipu bilo gde i da radi gospodski ako mu je to još potrebno. Usput rečeno, ovo su najmlitaviji "košarkaši" koje sam ja video u jednoj ekipi.
Kredita više nema.

Sta reci

pre 3 meseca

Ne znam da li je neko primetio ali grobarski sistem Lazi spina i manipulacije je dosao do novog nivoa, Aco Petrović Hrvat se bavi sudijama u kupu Srbije, znaci ima li većeg dokaza da je Aco Petrović bot partizana, imaju slicno i u fudbalu, Rade Bogdanovic botuje za partiizan, jer da je bivsi igrac bilo bi sumnjivo, Da time su poceli da se bave

Sumadinac

pre 3 meseca

Kako sad ovo zar nisu pre mesec ipo dana izlazili tekstovi i hvalospevi kako je ZOC skockao ekipu stvorio tim napada se f 4 svi trofeji kod nas su u njihovim vitrinama. Da nema grobara valjalo bi ih izmisliti. Da se hvale da uzdižu sebe i klub nema im ravnih u Evropi. Ali sve u prazno. Iz prazne puške se ne puca treba to groblju objasniti.Zato ostani ZOC sa tobom je bolje.Sinoc je bio beo pa u jednom momentu crven znaci promenio je i boje kluba.

Nebojša

pre 3 meseca

Željko Obradović, trener koji nikad nije izgubio utakmicu a da ga sudije nisu pokrale. Jednostavno, nije moguće pobediti tim koji vodi ovaj čovek a da ti sudije ne pomognu. Ljudi pričaju da sve Evrolige i medalje sa reprezentacijom što je osvojio je zato što je uvek imao duplo bolji tim od drugih, često i duplo skuplji ali istina je samo jedna, tad sudije nisu sudile za protivnike. Ako ima objektivno suđenje, Željko bi se sa Čačkom prošetao kroz NBA.

БЈ

pre 3 meseca

Пуна подршка Жељку. Жељко мора да остане али и треба да се захвали појединим играчима и домаћим и страним. Пантеру по мени не треба давати неограничену слободу у игри. По мени он је синоћ директан кривац за пораз. Такође Зоран Савић као спортски директор треба да одговара за лоше одрађени прелазни рок. Осим Дожера остали су испод просека и не заслужују да носе наш дрес.

Серби, народ најстарији!

pre 3 meseca

Човек нам буквално уништава репрезентацију! Погледајте шта је направио од Јарамаза, Трифуновића... криминал! Замислите овог Аврамовића у Звезди, где би му био крај. Једноставно, то је то од жељка..он више није ни сенка тренера од раније, прегазило га време и штета је што због новца не може сам то да увиди!

Dušan

pre 3 meseca

Kada si se vratio u Partizan, celokupna košarkaška javnost u Srbiji a siguran sam i šire, očekivala je, sada vidimo ne opravdano, da ćeš napraviti bum sa Partizanom. Imao si bezrezervnu, blanko podršku. Na žalost svih nas, Partizan je sa tobom doživeo fijasko i veliko razočarenje. Igra bez stila, pojedinci bezlični i bezidejni, skoka ni u tragovima, uteruješ strah igračima, koji ne žele, iako imaju otvorenu poziciju, da preuzmu odgovornost u šutiraju. Čekaju poslednji sekund da to urade. Teško mi je reći, možeš promenuti i ceo tim, ali ti si problem a ne igrači. Zbog tebe ja ova ekipa će se raspasti a drugi baš neće trčati da dođu u Partizan. Uvek ćeš biti veliki Žoc, ali ne veći od Partizana. I siguran sam da ćeš do kraja života patiti, što nisi po drugi put, doveo naš klub tamo gde smo želeli i očekivali.

Baš zato što te znamo

pre 3 meseca

Kako ovog čoveka nije sramota da daje izjavu o državnom projektu?Na poslednjih pet derbija često se dešavalo da pet Partizanovih stranaca igra protiv pet Zvezdinih domaćih igrača, i ko je tu onda državni projekat?O su?enju tek…ABA liga -Partizanove sudije, EL - devet zvaničnih žalbi na sudjenje u korist Partizana.Ove domaće sudije skupile hrabrost da sude kup i sudile korektno , e oni su sada njemu krivi.

Sabre

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Haha prelepo, endemska vrsta zvana Partizanski ekivalent Terzinim botovima. Samo nek ste vi meni zivi i zdravi, za titule ne brinem! Doduse, krivo mi pravih realnih Partizanovaca, ali boze moj...

macconi

pre 3 meseca

Partizan je prosle godine imao Exuma...pravog Nba igraca,a pri tome i radilica...Znalo se da ce on cim uhvati formu otici nazad u Nba...pored njega u ekipi ostali samo mogu da napreduju...Lesor je bio neko ko je donosio energiju...i zaobilazile su ih povrede....ove sezone mnogo duzi roster i sa domacim igracima,Dozer je trebao zameniti Exuma,dovedena dva centra,skuplji tim,ali nema hemije...Zvezdin tim je mnogo slabiji,ali imaju bolju hemiju..Zvezda je dovela pojacanja koja nikada u svojim ekipama nisu bili lideri(Bolomboj,Gedraitis,Hanga)...Teodosic je taj bez koga ova ekipa ne moze...i povredjen vise donosi nego mnogi...opet kazem merilo je Evroliga ko je kvalitetniji,zato sto je to veliki uzorak utakmica...a derbi je nesto drugo...Obradovic je najbolji evropski trener,ali najteze je raditi ovde...veliki pritisak,a Zeljko je onda kad mu se pokazala

RTXc

pre 3 meseca

Rez, otpustite Smita i Ponitku, dovedite Milosavljevica i Gordica do kraja sezone.

Panter, daj mu jos neki mec fore, ako se bude i dalje ispucavao bez rezona, zahvaliti mu se.

Petar P

pre 3 meseca

E sad si udario i na onog ko te hrani. Teško tebi. Sramotne izjave, odsutstvo samokritike, laži i podmetanja da bi se skrenulo sa glavne teme a to je da ste izgubili kup od bolje ekipe. Niti si se ti ponašao korektno na konferenciji za štampu a nisu ni tvoji igrači koji su nesportski krenuli da napuste halu da ne bi gledali protivnika, koji ih je pobedio sportski i pošteno, kako prima odličje za pobedu. Kako ste to propustili u vaspitanju igrača?

Bojana

pre 3 meseca

Za 3 god je Obradovic pokazao da je loš trener. Potrošio je gomilu od 100 miliona i osvojio jedno VELIKO NIŠTA. Doveo je Partizan dotle da utakmicu igra sa 5 stranaca protiv 5 zvezdinih srpskih igrača.
Za ovakav Partizan mogu da navijaju samo “čudni” ljudi, da ne kažem nešto gore.

bvb

pre 3 meseca

Sinoć su ovi igrali rukomet, bili i tukli celu utakmicu. I na kraju Zvezda izvela duplo više slobodnih bacanja.
Protiv toga se jednostavno ne može kada su ekipe približnog kvaliteta.
Tako da Željko, bez brige, Evroliga je mesto gde će Partizan pokazati ko je i kakav je
Od nas samo podrška i dalje!
(Erik TH, 18. februar 2024 09:27)

Druze, u mesec i po dana vas je Zvezda tri puta vec dobila. I to redom u EL, ABA ligi i sad u Kupu. Koje sudije bi hteli? I najjace od svega je sto je derbi u EL najlakse dobijen dok ste u ABA ligi sa Zeljkovim sudijama bili najblize.

xy

pre 3 meseca

(Šomi, 18. februar 2024 10:36) Veliki broj minusa samo potvrđuje istinu da je to bila ključna sabotaža za ovu sezonu. Predugo se čekao, mnogi igrači su već potpisali i jasno je bilo da će se teško formirati tim za velika dela. Plus neke greške tipa Smit umesto Ferela. I sad, šta da se radi osim da iz ovoga što imaš izvučeš maksimum. To Žocu za sada ne uspeva, nažalost.

Zvezda

pre 3 meseca

Zeljko, tvoje vreme prolazi. Osvojio si sta si osvoji i tome kapa dole. Ali dolaze mladji treneri koji kosarku vide nesto drugacije. Zapitaj se ko ti igra u timu, ko je doveo te igrace. Koja je odgovornost sportskog direktora, kakav je skauting i da li uopste postoji. Nemate vi bas malo para. Zvezda ima duplo manje i rezultat takav kakav je

kako da ne

pre 3 meseca

Samo još desetak miliona i biće to sve u redu. Inače budžet vam je ako ne laže Ostoja 20 milki. Što reče Panter igrao sam f4 a sad ću EC. Presudilo je sigurno što ga je Željo pozvao.

Žera

pre 3 meseca

Ako je tako, promeniti ceo tim i idemo dalje. Hijerarhija je poznata i ne treba je menjati!
Ne podlegati novim trendovima po svaku cenu. Moje mišljenje, naravno!

Vaske

pre 3 meseca

Gledam sinoć i razmisjam da Obradovic bude sudija jer stalno se žali. Vreme je prošlo i bojle da ide u Dubai jer nije više onaj od ranije.

Mmmmmh

pre 3 meseca

Ne može da se ne potkači i Bogdanović. Tačno epilog sa njim je poznat, četiri srebrne medalje na velikim takmičenjima, a bez njega evropsko (sa Jokićem) ispali u četvrtfinalu. Pri tome Bogdan dva puta u petorci svetskog. Takvima kao ti ostaje da se muče sa svojom zavišću.

Možda bi mogao još malo da razmisliš, dodaš još neko hm, pa čovek je upravo to rekao, da treba istrpeti domaće, mlade igrače, da bi postigli domete kakve je Bogdan dosegao!!!

Kutuzov

pre 3 meseca

Smešni su ovi iz rupe koliko im smeta Obradović.
(bane, 18. februar 2024 09:57)

Nikome ne smeta Obradović nego je svima žao šta ste uradili tom čoveku.
Mislim da mu sve ovo nije trebalo i da nije sve ovo zaslužio.
Za vas su likovi kao što su Vujošević, Nikčević, Željko Pantić i da ne nabrajam.
Obradović je samo potvrdio to da se nikad ne treba vraćati na mesto starog uspeha.

Saxon

pre 3 meseca

"Pa lako je biti trener kada dovedes sve sto hoces uzmi nase igrace pa napravi nesto.
Tada moze da se kaze da si najbolji.
(Sumadinac, 18. februar 2024 09:48)"
U život bih smeo da se kladim da bi naši klinci, kojima je Partizan u srcu, da se sa njima više radilo nego što se dovodilo sa strane, bolje odigrali sinoć i mnogo puta pre toga. Eno ti primera Hrvata u vaterpolu kad se igra srcem. Srce na teren, pa onda umeće!

Pera

pre 3 meseca

Zeljkov trenerski zenit je davno prosao. Posledanja sezona u Feneru je vec bila pokazala da je njegovo vreme proslo, borio se za TOP kao i sad. Real je prosle godine bio bez centarske linije, Poarije i Tavarez i cim je Tavarez dosao sebi Partizan je vracen u realnost.

Daulex

pre 3 meseca

Na zalost sve se desava povezano sa krajem prosle sezone.
Tada sam rekao da je Panter upropastio Partizan u Madridu i da to nije smelo da se oprosti. A mi mu kao nagradu damo 2 milke.
Dusa me boli za Smajlijem. To je momak koga je Zeljko bukvalno unistio.
Moralno gledano Savic treba odmah da ode. Zeljku bi dao sansu do narednog poraza u Evroligi.

Predrag

pre 3 meseca

Organizacija igre katastrofa, ajde samo da uporedimo Avramovica i Teodosica i njihovu intelegenciju a da nepričam o Trifunovicu koga Obradovic forsira a dečko nije za drugu ligu.

B.Živković

pre 3 meseca

Nekoliko zapažanja:
1.Partizan ove sezone nema onu harmoniju kao prošle, kada je imao Lesora i Egzuma. Za njih nije našao zamenu. 2.Ne možemo se žaliti na Mirotića, jer on pola sezone ne igra zbog povrede, a bar toliko mu treba da se uklopi u novu sredinu. 3.Hladnokrvnost nedostaje Partizanu u kritičnim trenucima utakmice, kao da ne mogu da izdrže pritisak. 4.Za poslednji napad ili poslednji minut se taktika dogovara još pre utakmice, pre sezone, jer se zna da će 50% utakmica biti rešavano na kraju (egal utakmice). Tu je i logika oko faula koji Željko traži, a igrači ga ne poštuju. Taj dogovor je napravljen još pre utakmice, a njegovo "pravi faul" i njihovo ne činjenje je dogovor iz svlačionice. Možda zbunjivanje protivnika!? 5.Da bi sudije i iz Evrolige morale da paze šta rade, onda bi trebalo uvesti pravilo "materijalne povrede igre", odnosno mogućnost ponavljanja utakmice. I ove, a i prošlih sezona su naši klubovi bili oštećeni, kasnije je pregledom ustanovljena "materijalna povreda pravila igre", ali nikakav epilog ne postoji. Nekada je bilo ponavljanja utakmica zbog takvih stvari, danas toga nema. 6.Motivisati fer-plej igru do maksimuma. To bi i sudijama olakšalo. Kao kazne za incidente, nagrađivati igrače koji sami priznaju da su izbacili loptu, da su napravili faul (ili nisu) itd. 7.Sve lige u Evropi se pretvaraju u neku vrstu NBA lige, osim novca ništa nije važno, a utakmice se pretvaraju u cirkuske predstave gde čak i rezultat postaje nebitan. Sportski pozdrav!

@c72

pre 3 meseca

@Hocu da taj Kostic Andrej igra protiv Drezgica. Muka mi je vise od raznih Pantera, Jaga, Salgada, Kange itd.
(maksa, 18. februar 2024 09:28)
Apsolutno, i kada se podvuče crta na kraju rezultat je isti, sada je bar očigledno.

24 minuta Elite sa Kesićem

pre 3 meseca

Brane i dalje zaluđeni botovi Želimira, kao sto i ovi drugi brane preletačku pudlicu. Što se mene tiče, vidim sve, nisam slepac.., ukanalio si Alena i Aleksu koji su neprepoznatljivi, Tristan koji ce, za 3-4 godine biti zver u NBA uopšte ne igra. Balša tri godine stagnira, Andjušic pre vremena poslat u penziju, Jaramaz kod Trinkija i sada - nebo i zemlja, odricanje od malog Drezgica. Strance ne želim da komentarišem jer su tu zbog love i na uštrb razigravanje igrača za reprezentaciju. Na kraju, čestitke Zvezdi i Teu, skroz čista pobeda. Želimire, hvala za 1992, ali pozdrav.

Pitanje za Grobare

pre 3 meseca

Kada Partizan osvoji bilo koji trofej, to je sportski, pošteno, bla bla, a kada Zvezda osvoji, to je sve samo ne na sportski način? Au koliko ste vi zatrovani. Bolest. Meni vas žao, zaista

Kolekcionar

pre 3 meseca

Ajmo sada realno. Zeljko selektirao, birao, ostao kostur ekipe,
Sa ekipom trenirao... Neko mora da preuzme odgovornost. Niko nije i ne bi smeo da bude iznad partizana.

flok

pre 3 meseca

Sve se menja pa tako košarka i košarkaši.
Uslovi života,način vaspitanja..
Potrebni su i drugačiji treneri.
Ne može se Željko menjati u ovim godinama.

zdravko

pre 3 meseca

Па фенер ти је одредио лимит тако да си после тога требо у пензију. Неби доживио за три сезоне у Партизану од могући дест трофеја освојио само један.Да сам на твом месту синоћ би после меча подно оставку. Али ти немаш разумевање за то.

Malo smeha nije na odmet

pre 3 meseca

@Ma neka igra i 12 stranaca ne zanima me, proslo je vreme kada su mogli da se istrpe toliko mlafih igraca, ima drugih klubova za razvon nasih mladih igraca i tacka.
(@Maksa, 18. februar 2024 09:58)

Bravo za tvoju "pametnu" glavicu. Neka se blizanci privatizuju pa neka im igraju 12 stranaca kao što želiš a ne da od državnog novca kupuju te strance. A kaži mi koji još klub država tako sponzoriše kao ova 2 blizanca? Ako postoje takvi klubovi koje država sponzoriše a mogu da posluže za razvoj igrača i koji igraju jake utakmice jer je to potrebno za razvoj igrača onda ti se izvinjavam od srca jer sam pogrešno informisan.

AC

pre 3 meseca

Ne znam zašto ovo Željko smeta zvezdašima, nabija komplekse ovo, ono...Što se mene tiče, neka je konkurentan za titule u svim takmičenjima, a i Zvezda za koju navijam isto tako, pa šta bude neka bude. Fraza- Bez jake Zvezde nema jakog Partizana i obrnuto. E sad da se tu još neki priključe, ali to je utopija....

g

pre 3 meseca

Kada ekipa u odlučujućim momentima reaguje kako reaguje, pričam samo o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide na čoveka koji treba to da ih nauči i pokuša da obezbedi da oni na terenu budu mirni. Ja to ne uspevam".

Stvar je jednostavna, ako se dernjaš i vičeš celu utakmicu kako igrači da budu smireni i kontrolišu emocije. Verovatno ti sve po spisku, ali u sebi

pedrro

pre 3 meseca

Svi vi sto napadate naseg Zeljka Obradovica niste navijaci Partizana sigurno!Puna podrska nasem bratu Zeljku i neka ostane u Partizanu koliko hoce i moze. Ziveo Partizan!

ko-ometator

pre 3 meseca

Smešni su ovi iz rupe koliko im smeta Obradović.
(bane, 18. februar 2024 09:57)

Kome smeta? Ja glasam da ostane dozivotno. Veliki publicitet za nasu kosarku a sto se tice Zvezde jako vas dobro vodi :-)

Pešmerga

pre 3 meseca

Privatizacija bre! Dosta bacanja državnih para, ogromnih para, na kriminalne uprave i raspale crnce! Ovi naši su više za amatersku košarku.

SrbEUin

pre 3 meseca

Što su se Groboljubi ostrvili na Žoc-a?
Za svaki uspeh potrebni su vreme I strpljenje.
I novac. Ogroman novac.
Žoc je uspeo sa Fenerom da dođe do EL titule za samo7 godina I 180 M Eura. I to kao domaćin, sa onakvim timom, koji je svake seone čuvao I nadograđivao.
Znači, spremite budžet za naredne 4-5 godine od min 30 m po sezoni, (ukupno oko 150 m) pokupujte best off igrače na svakoj poziciji, organizujte domaćinstvo F4 u BG I, eto prilike.
Onda će Žoc pokazati svoju magiju.

pedrro

pre 3 meseca

Svi vi sto napadate naseg Zeljka Obradovica niste navijaci Partizana sigurno!Puna podrska nasem bratu Zeljku i neka ostane u Partizanu koliko hoce i moze. Ziveo Partizan!

I treba da se zvizdi himni evrolige

pre 3 meseca

Pa ne, vatru koja se godinama pali nije lako ugasiti i smiriti. Uzeli ste abu prosle godine, ne vidim da je nekom pala kruna s glave. Nesto dobijete vi, nesto mi... I to tako ide... Nije pitanje zivota i smrti. Stvarno nije. Sjajna stvar je da imamo dva kluba u evroligi i da je konacno i prvenstvo zanimljivije.

Tribislav

pre 3 meseca

Nemamo mentalitet pobednika, to je ove sezone i vise nego ocigledno. MIslim da smo sve bitnije utakmice na jednu loptu osim Fenera, prosuli. To su sve Zeljkovi porazi, jer se u takvim utakmicama vidi razlika izmedju vrhunskog i prosecnog trenera. Sam je sebi otvorio vrata izlaza iz kluba, verujem vec krajem sezone.

Toliko o bilo cemu

pre 3 meseca

Pre samo 8 meseci, 22gi Jun 2023e (ima clanak u Politici):

Trener „crno-belih” posebno se zahvalio državi koja je stala uz Partizan.

„Želim da se zahvalim državi Srbiji koja je mnogo pomogla Partizanu da ima ovakvu sezonu, da napravi ozbiljan tim i odličan budžet.”

Dejan M

pre 3 meseca

Doveli sam nove igrače koji sede na klupi. Imamo mlade nade koje sede na klupi. Nije doveden pravi centar i plej to je problem. Ako imaš rezultat trofeja 1 od 10 staviš prst na čelo
Prva utakmica u ABA ligi koji smo izgubili trebalo je da bude alarm sad je kasno za patetiku i politiku.
Pitanje je šta do kraja sezone. Rekonstrukcija tima ili stručnog štaba, ili možda i jedno i drugo. Kola jure nizbrdo sve brže i brže.

MilunkaMalina

pre 3 meseca

@mile ovo je istina. U fudbalu je to teže jer su i vrhunski penzioneri fudbaleri skupi a kamoli mladji. I treba ih mnogo. Ali za kosarku, ne. Dovoljne su tri zvezde u timu nekih Arapa i nijedan srpski klub vise nece moci da im parira. Pa cemo da vidimo ko ce osvojiti Aba ligu i koje godine. Kup i KSL ce biti jedini pehari za osvojiti.

RealNO

pre 3 meseca

Koliko godina je imao Profa kad je bio savetnik ŽOCu pri osvajanju euro titule? Pazite, čovek koji je izmislio Jugoslovensku škoku košarke je znao da nema potrebnu energiju da zvanično vodi tim. Mislite da je on bio glup?
A danas se igra bar 50% brže, uz beskonačno taktičkih zamisli.
Zaseli treneri od preko 60 banki na mesta prvih trenera i ne puštaju mlađe i energičnije, pa se posle svi žalimo gde su mladi treneri. Zato nam i propada košarka. Ne može se igrati kao pre 30 godina, moraju novi trendovi i tendencije, ako ne da se postavljaju, onda da se prate da ne zaostajemo.
A najjače je što su svi matori dobijali šansu kao vrlo mladi.
Lova, sujeta,... šta li je?

Ivan

pre 3 meseca

Nema tu velike demagogije, Zvezda je jaca na poziciji organizatora igre .
To je presudilo, jos je Teodosic bio vidno motivisan .
Jos je falio mali Topic.
Partizanu su igrali svi oeganiAtori igre ( Dozer, Avramovic, Jaramaz)

Rale

pre 3 meseca

Samo kratko i jasno, objasnite bitisanje Andjusica, Jaramaza i Smita u klubu..oko plata, ko ih je doveo, zbog cega i ostalo..divoljno za pocetak.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 meseca

(isto, 18. februar 2024 14:42)


:)))))
šta ti je limarov svedok?!

uvek mu, nekako, uspe da zaboravi da autor tog narativa o razvoju mladih igrača - nije zvezdaš sa kojim on, kao, polemiše, već da je to želimir, lično!

Nele

pre 3 meseca

@isto
Mladi igraci ni u Zvezdi ni u Partizanu ne mogu ozbiljno da napreduju. Moraju prvo da dostignu neki nivo gde ce im samo utakmice trebati jer ni u Zvezdi ni u Partizanu nema ozbiljnih pojedinacnih treninga zbog prevelikog broja utakmica.
Ali onda uzmite domace igrace i vratite ih. Kao sto je Zvezda vracala Kalinu, Nedovica, Mitrovica, Pertuseva.. Igraju nam i Lazic i Lazarevic. Kakvi su takvi su, bar su nasi igraci i za ne daj boze mogu da se pozovu. A stranci ne mogu. Plan je bio da se odustane od jurke u EL i razigrava Topic ali se povredi decko..
Partizan je jedino dobro napravio sa Smajlijem i Avramovicem. Zalosno je sto ih Zeljko ne koristi vise. Koprivicu takodje. Ne kazem da treba igrati samo sa domacim igracima. Ali ako imas domaceg igraca koji moze da pokrije poziciju, dovedi ga iako ima 28-29 godina umesto Amerikanca. I nemoj imati vise od 5-6 stranaca (sto oba tima sada imaju..)