Fudbal 384

Sreda, 13.12.2023.

16:00

Zvezda se oprostila od LŠ; Bahar razočaran; Gvardiola se ne seća ponude

Fudbaleri Crvene zvezde <a href="https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=12&dd=13&nav_id=2449642" class="text-link" target= "_blank">porazom od Mančester sitija</a> na stadionu "Rajko Mitić" (3:2) završili su učešće u Ligi šampiona.

Zvezda se oprostila od LŠ; Bahar razoèaran; Gvardiola se ne seæa ponude IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

384 Komentari

Sortiraj po:

bane

pre 5 meseci

Proćiće i ova strahovlada koja uništava Partizan pa ćemo videti kako su nestali milioni, šta je radio abolirani, Terza i sl. Neće vam biti do smejanja.

Макарије

pre 5 meseci

И ова утакмица је показала шта је највећи (спортски) проблем српског фудбала.
Тренери.
Мафијање и политику остављам са стране.

cetvrtak

pre 5 meseci

Igra nije bila za pohvalu ali konacan rezultat i nije toliko tragican. Nadamo se da je proslo vreme kada je zvezda u LS primala po 5-6 komada (za druge i ne pricam jer niti igraju LS a 5-6 primaju u LK). To je mozda i jedini napredak , aj da kazemo izgubio se taj neki strah i zvezda se navikla na igranje u Evropi.

ai

pre 5 meseci

Možemo reći da je ta utakmica bila prilično napeta! Fudbaleri koji su izgubili 3:2 od evropskog šampiona su pružili izuzetno borbeno i energično izdanje na terenu. Pokazali su izvanrednu borbu, odlučnost i veštinu u susretu sa takvim jakim protivnikom.

Trudili su se da napadnu, stvaraju prilike za gol i drže ritam igre. Uprkos porazu, su prikazali izvanrednu tehniku, brzinu i taktičku sposobnost. U takvim utakmicama, timovi igraju sa ogromnim entuzijazmom, ne odustajući do samog kraja.

Borbenost fudbalera koji su se suočili sa evropskim šampionom je bila impresivna. Igrajući protiv takvog tima, svaki napad, svaka odbrana i svaki potez su bitni, pa je bilo puno uzbuđenja i akcije tokom cele utakmice. Imali su čak priliku da se vrate u igru nakon gubitka, što je pokazalo njihovu izuzetnu volju i želju da se takmiče do samog kraja.

нероји сервер

pre 5 meseci

Dobra sezona u LŠ. Bravo Zvezdo.
(Rastaman, 14. decembar 2023 05:22)

Od 32 ucesnika ls zauzeli ste fenomenalno 32-go mesta, ma odlicna sezona, bravo, bravo i jos 30 puta bravo

VUK

pre 5 meseci

Lepa netakmičarska tekma , koju smo izgubili ! Tri utakmice na Marakani - jedan bod. Dva uzastopna poraza. To navijači CZ ne pamte. Terza nastavlja sa rekordima. SRAMOTA !!!

Dominacija

pre 5 meseci

A grobari ukus gorčine i nevera jel!? Ali rako i treba da bude. Zvezda je veliki klub i na Marakani ovako stoje stvari. Siti se nije proslavio bez obzira na to što vredi više od milijardu evra, igrali u egalu i odlična je utakmica bila.

Pretpostavljam da bi isti komentari bili i da je Zvezda osvojila LŠ. Komšija mali zauvek ! ha ha ha ... Samo neka Zvezda stalno igra LŠ pa neka bude i na začelju ta 32 kluba ... vi taj svoj klub mali u LŠ gledati nećete. LOL

Mito

pre 5 meseci

Lepo je što je trener Sitija govorio o CZ kao trofejnom klubu sa istorijom. Na terenu je bilo malo drugačije. Naš golman koji blago rečeno je rupa imao je tri udarca u okvir gola i primio je tri gola. Dobro bile su i dve stative. Najsmešniji mi je kada pokušava da odbrani penal, a do danas nije odbranio ni jedan. Ostali igrači su se trudili pravili neke šansice, ali realno Mančester Siti se poigravao sa CZ. Sečam se utakmice CZ u Liverpulu kada je pod komandom Miljanića kao trenera sakrila loptu tri minuta Liverpulu i sve britanske novine su pisale o tome. Sinoć je Siti nama sakrio loptu tri minuta, a mogli su i barem dvadeset. Zahvalite se Bakaru i golmanu. Sramno je da naši vajni stručnjaci promaše golmane iz naših malih klubova, koji posle postaju reprezentativci drugih država ili odu npr u Čelzi, dok nama gol brani priučeni golman koji u proseku gledajući naše utakmice i ove u Evropi prima jeftine golove pri šutu iz daljine u velikom procentu. Samo pogledajte prvi gol Sitija na prvoj utakmici kadaa na centaršut sa strane prema našem golu, naš vajni golman želi da je izboksuje i promaši celu loptu iako ga niko nije ometao. S poštovanjem.

Rastaman

pre 5 meseci

Nije Zvezda imala sreće ove godine, ni u mečevima ni sa žrebom, generalno je pokazala mnogo bolju igru nego što su to pokazivali rezultati.

Ali jednom će se vratiti u nekoj sezoni i kvalifikacijama i sreća za ovogodišnje malere. Dobra sezona u LŠ. Bravo Zvezdo.

A sada titula pa dogodine opet L.Š.

Srki

pre 5 meseci

Vladan Milojević sa 5 puta slabijim timom dobije Liverpul, a Bahar ne može da dobije 9. tim Sitija, mislite o tome. Sad se tek vidi kakva je klasa bio Ben, a Pavkov je Ronaldo lično za Šerifa.

hhhdf

pre 5 meseci

Najskuplji tim u istoriji Srbije. Pa šta?
To ti je kao da kažeš da je psa sa najvećim zubima u istoriji pojeo najmanji tigar u istoriji.
Junajted ima 2 boda, a ima, uz Siti, najskuplji tim na planeti.
(Mali Hijavata, 13. decembar 2023 22:28)

Vas je pojeo i strašni tigar zvani Čukarički. Olupali bi vas još neki u ligi samo kad se nebi plašili posledica, nije vam dao gol ko nije probao. Smešni ste, ali ne možete ni biti drugaciji kad se uzme u obzir ko vas vodi i ko sastavlja ekipu.

Felix

pre 5 meseci

Jedino mi je zao sto dovedosmo Bahara za trenera ove igrace poput Ndiajea imali smo i u nasoj liginpa cak i mnogo boljih koji bi pruzili mnogo vise za manje novca.Trebalo je dobiti samo Jang Bojs u BG sve ostalo nije bilo realno ali je igra bila jako losa za sta je kriv isjljucivo Bahar.Sama njegova pojava mi je bila iritantna a dovoditi trenera iz jake Izraelske lige,sta reci.

:D

pre 5 meseci

Ne tako davno Zvezda je uzimala bodove Arsenalu, Liverpulu, Napoliju, dok je redovno pobeđivala osrednje timove sa timom koji je bio slabiji u odnosu na trenutni ako se gleda tržišna vrednost. Očito da ne postoji sistem pa su uspeli da za 2 sezone prospu sve ono mukom stečeno pod Milojevićem. Nadam se da postoji neko ko ima objašnjenje za ovakav fijasko jer je sasvim realno će se pad nastaviti ako se nešto ne učini.

Kik Klop

pre 5 meseci

nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja
(slobinator, 13. decembar 2023 23:49)

A vama sve što je ostalo je da se poredite s Partizanom u bedastoći. Sutra, ako se, daj bože, blizanac ugasi, koga ćete onda prozivati? Onda će svako ko kaže kako jeste biti tagovan kao dinamovac, hajdukovac, CSKAovac, šta? Dno ste i tonućete još dublje, sa sve tim vašim Partizanom kog su vam puna usta luzerska.

samo kako jeste

pre 5 meseci

eto.kažu grobari zvezda 32 od 32.možda je zvezda najgori tim u lš,ali je partizan kandidat za najgoru ekipu u sva tri takmičenja.od njega su bolji čak i zrinjski,hjk,klaskvik,haken,brejdnalik i ostali velikani evropskog fudbala.zato nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja
(slobinator, 13. decembar 2023 23:49)

Samo bih te pitao koji je klub iz Srbije (da te ne naljutim ako kazem srpski klub) jedini tokom ove kalendarske godine ostvario pobede u utakmicama u nekom od evropskih takmicenja?
Eto da ti malo pojacam bol!

mire

pre 5 meseci

@Fenomen
Da li si ti realan? Na zapad idu oni koji bi da se slikaju i da pokazu gde su bili njih ne interesuje utakmica, sever tu i tamo(jer ima i tamo koji su dosli da se slikaju). Najveci navijaci su na istoku i jugu i koji nece da ih prave budalama sa cenom karte i stajanjem uredu za istu

dr-mr

pre 5 meseci

mi smo najgora ekipa ovogodišnjeg takmičenja grupne faze LŠ...u februaru smo znali da ćemo igrati LŠ, tim pre je ovaj rezultat katastrofalan...ali, upravi će biti jedino bitno da dobijemo Partizan za 7 dana, pa će sve pasti u zaborav...
ja ću samo reći, pogledajte Kopenhagen...i sve će biti jasno, uprava je nedorasla zadatku, a ova godina je vrhunac njihovog kraha...

Totti

pre 5 meseci

Evo da i ja kao "stručnjak" da kažem po koju. Fudbal pratim više od pola veka, aktivno igrao preko 30 godina, prvo veliki pa potom i mali fudbal, završio i trenersku školu i na kraju mislim da sam i objektivan. Svaki igrač na ovom nivou fudbala mora da ima snagu, brzinu, jaku volju, inteligenciju i na kraju talenat. Ndiaje možda ima snagu i volju ali od ostalog je operisan. Dragović ima sve ali je ostao bez brzine, mali Mijat takođe i sve me više podseća na Luku Jovića. Nema brzinu i to je za napadača veliki minus. Djiga npr. nema fudbalsku inteligenciju, Bukari takođe osim brzine nema ništa. Da ne nabrajam dalje svakom našem igraču nešto od ovog navedenog fali i zato je trener toliko dobar koliko zna da nedostatke sakrije a prednosti iskoristi. Bahar to nije ali jeste npr. Milojević koji je iz sastava sa Gobeljićem,Srnićem i ostalima izvlačio maksimum. Na stranu skauti koji ni sami ne znaju kako su to postali pa ne vide silne mane pojačanja tipa Ndiaje ili Djiga ili se i oni, kao i rukovodstvo ugrađuju ali u manjem procentu. E sad, neko će pitati gde je rešenje? Pa rešenje nam je u našem dvorištu. Omladinci koji su ovo takmičenje igrali ravnopravno sa vršnjacima, zatim Nedeljković, Lučić, Kabić, Šljivić, i samo tri, četiri stranca koji moraju na svojim pozicijama biti bolji od svakog domaćeg igrača na tržištu. Ja bih tako ušao u prolećnu sezonu pa makar i ne bio prvak države ove godine. Tako graditi tim, od početka, sa glavom i repom i onda ne bi imali za čim da žalimo.

Dejan CZ

pre 5 meseci

Kako gradiš tako i zasluzuješ,ovo se odnosi na celokupni fudbal u Srbiji.
Dzaba gradjenje infrastrukture kada zivimo u dalekom prošlom vremenu po pitanju prihvatanja savremenog fudbala...dok se ne okrenemo savremenim trendovima u struci i glavnim pitanjima da se eliminišu podobni i da se dovedu adekvatni stručni ljudi koji ce promeniti sve od onog sto sad imamo,,fudbal u Srbiji nece krenuti uzlaznom putanjom.U celokupnoj istoriji otkako postoji fudbal u Srbiji srozali smo se na nivo amaterizma kao nikad u istoriji..Sramota na šta je fudbal u Srbiji spao i sta su zaljubljenici ovog sporta dočekali....od unazad onakve istorije koju nam je ovaj sport podario.

Sasa

pre 5 meseci

Siti je igrao daleko ispod svojih mogucnosti i to sa, najmanje, drugim timom. Da au zeleli, ponizili bi Crvenu zvezdu. Nas fudbal je slika kriminala. Novac poreskih obveznika, odlazi u ti crnu rupu....

Nebojsa

pre 5 meseci

Slusam eto osvojili jedan bod, da jesmo ali svaku utakmicu smo stvorili minimum dve dobre sanse za gol.
Sreca nam je okrenula ledja i da smo morali imati jos neki postignuti gol i jos neki bod.
Naucili smo lekciju, ocekujem da cemo sledece godine pokazati vise.

Марко

pre 5 meseci

Castan oprostaj po meni. Ni jedan igrac Zvezde nema mesta ni na klupi Cityja. Zvezdin tim vredi 70 m.evra, Kao npr.1 igrac Cityja. Postoji nacin da slabiji tim pobedi a to je velika uigrsmost.drugarstvo i borbenost na jvici moguceg. Danas su dobro trcali Hvang i Mijailovic preko 12km najvise.Nisam nezadoboljan niko nas nije razbio.Ima pomaka.
(Zemunski kej, 13. decembar 2023 23:20)

Лепо си рекао - "Звездин тим вреди 70 милиона евра", заправо 73 према трансфермаркт-у. Међутим играчки кадар Јанг бојса вреди 58, а Копенхагена 66 милиона евра. Где су они сада, а где ми? Је л' ти сад нешто мало јасније? Избацили смо са Милојем Салцбург, Келн, Краснодар и Копенхаген, а шта радимо у последње две сезоне? Први шешир прошле године у ЛЕ, а последње место у групи. Ове године трећи шешир у ЛШ, а опет последње место. У последње две сезоне ми ништа нисмо прошли, ми само испадамо. Прво смо испали у квалификацијама за ЛШ, па у групној фази ЛЕ, па сад у групној фази ЛШ. Иако чак и треће место води даље, ми ни то не можемо да остваримо.

Master Yoda

pre 5 meseci

Ne mozemo na kraju biti zadovoljni bodovima, ali mozemo igrom i brojem golova. U svakoj utakmici smo igrali dobro, niko nas nije nadigrao, cak je MC na kraju odugovlacio.
Ranije su nas gazili, sada igramo mnogo konkurentnije, nemam vise strah da cemo da primimo 5,6 golova a da ne damo nijedan. Imali smo vise suteva na gol i u okvir gola od MC nije malo.
Idemo po titulu i ponovo LS iduce godine!

slobinator

pre 5 meseci

eto.kažu grobari zvezda 32 od 32.možda je zvezda najgori tim u lš,ali je partizan kandidat za najgoru ekipu u sva tri takmičenja.od njega su bolji čak i zrinjski,hjk,klaskvik,haken,brejdnalik i ostali velikani evropskog fudbala.zato nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja

Truton

pre 5 meseci

Koji smo mi majstori da tešimo sami sebe. Pa da su hteli razbili bi nas. Zato smo tu gde jesmo u fudbalu. E moj Zemunski keju i ostali. Samo se vi tešite ali time problem nećete da rešite.

Riki

pre 5 meseci

Na zalost, svi koji mislimo da LS nije takmicenje za nas, smo u pravu. Na nasu srecu (a na zalost zlonamernih) nije bilo ni lose, ni frustrirajuce (sem dela prvog poluvremena protiv Lajpciga u Beogradu). M.Siti i Lajpcig su mnogo visi nivo od nas. Sto se tice Jang Boysa mislim da smo tu negde. Zvezda je greskama u drugom poluvremenu u Beogradu prokockala pobedu. U Bernu je igrala najbolju utakmicu ove godine u LS. Nije iskoristila sanse, rival jeste. I to je to.Nema razloga za bilo kakvim razocarenjem u ovoj sezoni. Moglo je, uz malo srece, bolje. Ali sreca nam je bila saveznik ranijih godina u kvalifikacijama. I tu postoji neka ravnoteza.
Lose igramo u nasem prvenstvu. Bas lose. Tu nesto mora da se promeni.
I shvatite, mi nismo, ni klupski, ni reprezentativno, prva evrpska liga po kvalitetu. Na klackalici smo druge i trece. Ali sve sto su nasi klubovi i reprezentacija uradili prethodnih 6,7 godina, saberi, oduzmi-napredovali smo i ipak smo u plusu. Da li ce biti bolje? Za sada tesko. Mnogo se novca vrti i tada su tu kontraverzni tipovi. U strucnom smislu moze se ocekivati napredak kada bude vise mladjih, modernijih i hrabrijih trenera (na srecu se pojavljuju) koji ce raskinuti sa demagoskom trenerskom skolom FSJ i FSS koja nas bukvalno unistava decenijama.Kada oni,pocev od mladjih kategorija,iskoluju na osnovama moderne fudbalske igre,par generacija fudbalera i kada oni budu ostajali bar do 23. godine u klubovima, imali bi osnovu (uz 2,3 dobra stranca) za veci napredak.

ex šampion Srbije za pionire

pre 5 meseci

Čestitam 32.mesto. Dogodine u kvalifikacijama. A ostaće zapisano da je ove sezone najviše bodova srpskom fudbalu doneo Partizan koji na svom čelu ima stečajnog upravnika, Vazuru.

Zemunski kej

pre 5 meseci

Castan oprostaj po meni. Ni jedan igrac Zvezde nema mesta ni na klupi Cityja. Zvezdin tim vredi 70 m.evra, Kao npr.1 igrac Cityja. Postoji nacin da slabiji tim pobedi a to je velika uigrsmost.drugarstvo i borbenost na jvici moguceg. Danas su dobro trcali Hvang i Mijailovic preko 12km najvise.Nisam nezadoboljan niko nas nije razbio.Ima pomaka.

Piter Markoni

pre 5 meseci

Od 32 kluba u LŠ. mi smo najgori sa samo jednim osvojenim bodom... Ne bi bilo loše da shvatimo gde nam je klupski fudbal u Evropi.... Još imamo dve utakmice Čukarički i TSC, ako ne ostvare pobede, u ovoj godini , samo dve pobede ostvario " smešni" Partizan i to protiv Šerifa na proleće i u kvalifikacijama jesenas, to je pravi bilans našeg " vojevanja" u Evropi ove godine, a ovi tuv " analitičari" neka i dalje veličaju veliku borbenost i dobru taktiku Sroskog klupskog fudbala

Ivan

pre 5 meseci

Častan oproštaj Zvezde od Lige šampiona ove sezone. Pobedio je moćni Siti Zvezdu večeras u Beogradu rezultatom 3:2 sa jednim zaista odličnim mladim timom, izveo je Gvardiola večeras protiv Zvezde jedan mlad kombinovan tim svega nekoliko prvotimaca a sa puno odličnih mladih igrača i oni su odigrali zaista jednu odličnu utakmicu i zasluženo pobedili. Vidi se klasa kod njih, nema šta, vrhunska škola fudbala od koje smo mi veoma daleko trenutno. I zbog svega toga ni malo nije sramota izgubiti od takvog tima. Ovaj sastav Sitija koji je večeras pobedio Zvezdu u Beogradu sa 3:2 bi u velikoj većini prvenstava širom planete bio ubedljivo prvi verujte, vidi se klasa kod njih, vidi se fudbalsko umeće i briljantna tehnika a sve to je majstor Gvardiola odlično ukomponovao i selektovao. Prema tome Zvezda se časno oprostila od Lige šampiona protiv Evropskog šampiona branioca titule minimalnim porazom 2:3. Postigli su crveno-beli dva gola, imali još nekoliko odličnih prilika, odigrali odlično u drugom poluvremenu, borili se, i sve to je sasvim dovoljno za častan oproštaj od Lige šampiona minimalnim porazom 2:3 protiv šampiona Evrope.

super

pre 5 meseci

Djiga i Nedaje golove napolje iz Zvezde!!!
Prodali Erakovica a doveli poluamatere i tako nam se odbrana raspala a i Dragovic i Glazer bez pameti i osecaja za loptu veceras!!!

realno

pre 5 meseci

Bravo Zvezda,idioti prvo u ligu sampiona pre pocetka prijavljujes igrace (ne moze se prviti naknadno nikkva izmena) zato ovaj tim Sitija je B tim za mrzitlje Zvezde, ali ko zna prilike u Sitiju na da je ovo danas najblji tim koji je Pep mogao da izvede.Neki se pitaju zasto ivanic ne igra. Pa neuki pratite malo pre nego komentarisete Pa covek je tesko povredjen. Cestitam Vam bilo je lepo pratiti Vas.

Ako ..

pre 5 meseci

Katai je trebao otici ove sezone jer su ga prerano otpisali a bio je do juce jedan od najistaknutijih kreatora zvezdine igre.I veceras je dao lep gol pored svih "pojacanja" i zvezdine dece i tako popravio opsti utisak i doneo zvezdi castan poraz.Covek je obelezio jedno razdoblje i nije zasluzio da toliko padne u drugi plan a da se forsiraju neki antitalenti proletos dovedeni.Zato je na kraju i ispao ovakav jadan ucinak u LS,od silnog samohvalusanja do potpunog fijaska.

slavko

pre 5 meseci

32 ekipe, Crvena Zvezda je, trenutno, na 31. mestu. Sa najskupljim timom u istoriji. To nije samo neuspeh kluba, neuspeh je i saveza, lige, drzave, ali i nas, kao drustva, koji nemo posmatramo sta nam se desava u zemlji, poslednjih 30 i vise godina... Naravno, i Partizan je neizostavan deo celog mozaika.
Elem, timovi, bilo da je reprezentacija ili klubovi, ce nam biti uspesni kad drzava i drustvo ozdrave, a da bi se to desilo, moramo da prestanemo da se lazemo i samoobmanjujemo, i da prionemo na posao.

Mali Hijavata

pre 5 meseci

32 ekipe, Crvena Zvezda je, trenutno, na 31. mestu. Sa najskupljim timom u istoriji. To nije samo neuspeh kluba, neuspeh je i saveza, lige, drzave, ali i nas, kao drustva, koji nemo posmatramo sta nam se desava u zemlji, poslednjih 30 i vise godina... Naravno, i Partizan je neizostavan deo celog mozaika.
Elem, timovi, bilo da je reprezentacija ili klubovi, ce nam biti uspesni kad drzava i drustvo ozdrave, a da bi se to desilo, moramo da prestanemo da se lazemo i samoobmanjujemo, i da prionemo na posao.
(slavko, 13. decembar 2023 22:04)

Najskuplji tim u istoriji Srbije. Pa šta?
To ti je kao da kažeš da je psa sa najvećim zubima u istoriji pojeo najmanji tigar u istoriji.
Junajted ima 2 boda, a ima, uz Siti, najskuplji tim na planeti.

Boki

pre 5 meseci

Ne znam da li je ovo druga, treca, deseta postava Sitija. Juniori nisu. Svi, pocev od golmana, znaju da igraju. Imaju tehniku, brzinu, pas (tu se vidi Gvardiolin potpis). Dobro su selektovani, ali i mnogo su kostali.Zvezda, ruku na srce slabija, ali se dobro suprostavila. Da je bila malo hrabrija na pocetku, mozda je moglo i nereseno. Da, Djiga je pogresio, ali ne pocinje se takmicanje uigravanjem odbrane sa tek pristiglim halfom od 20 godina. On ce biti, na evropskom nivou, dobar igrac ali tek za 2-3 godine. A tada nece vise biti u Zvezdi. Ndiaje ocigledno Baharu nije prioritet kao strelac, vec kao neko ko treba da odvuce odbranu protivnika i spusti loptu Bukariju. Bukari je Baharu glavni igrac i jedini adut u napadu. Cela igra se vrti oko njega i tu je greska. Pored kvaliteta koje ima on ne moze da iznese tu ulogu. Lucica treba malo korigovati sto se tice driblina viska, vratiti mu samopouzdanje i bice on sasvim solidan. Mijailovic na svom mestu mnogo znaci. Prekida akcije i sprecava golove sa 16-20 metara. Bocni igraci su nam u fazi odbrane 'tanki'. Halfovi jesu sporiji, ali to bi se uigravanjem sa bocnim i veznim igracima dalo korigovati.Hvang je sve bolji. 'Oziveti' Stamenica. Zna i moze.Plase me dve stvari:1.hoce li Terza rasprodati mlade igrace za male pare, a onda dovoditi 'velika', nepoznata i prosecna 'pojacanja'? 2.Hoce li Bahar,ako ostane, pokusati u domacem prvenstvu da stvori prepoznatljiviju i kvalitetniju igru u svim segmentima? Za to takmicanje ima dobar tim.

Vladimir

pre 5 meseci

U našem fudbalu sve se svodi na "jake poruke", koje zapravo ne znače ništa. Ne znam da li je našim klubovima, njihovim upravama i sponzorima, jasno da je ovo najgora godina u istoriji srpskog učešća u evropskim takmičenjima. Da li je uopšte mogućno porediti se sa nekim i reći - oni su gori od nas. Mislim da takvih nema. Pri tom ni reči samokritike sa bilo kog nivoa, nikakvog izvinjenja gradjanima čiji se novac daje za loše igrače i još gore trenere, da na govorimo o upravama klubova koje parazitiraju već godinama i ne pomišljajući da se sklone i prekinu svoje štetočinsko delovanje.

Марко

pre 5 meseci

Црвена звезда у последње две сезоне, у којима је била последња у групама Лиге Европе и Лиге шампиона, личи на Партизан из доба Томислава Караџића. Мислим да нисам могао сликовитије да опишем колико смо лоши у последње две сезоне.

Dragan

pre 5 meseci

Siti je odradio posao i žuri kući.
Zvezda nema za čim da žali.Jedan osvojeni bod govori sve.
Već se prave veliki planovi za narednu sezonu.
I tako godinama u nazad.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 meseci

aktuelni evropski prvak i najskuplji tim u istoriji fudbala, više od pola sata krade vreme - velika si zvezdo!!!

da nam ozdraviš od ovih zbog kojih si posrnula, pa da se - marakani vrate slavni dani!!!

lud ja ili svi ostali....

pre 5 meseci

Daajjjj breee... Treći tim njihov.... I sada da velicamo kao izgubili smo jedva.... Sramota.... Treći tim. Gi neko izvede.... To ti govori gde si

Mike

pre 5 meseci

Letos je sve fino pocelo, cinilo se da smo konacno nasli i trenera i doveli igrace koji ce napraviti razliku. Medjutim, tu je Bahar zakazao. Lepo kaze izreka: tim koji dobija, ne treba menjati. Posle turneje u Rusiji i Fiorentine, krece nedopustivo eksperimentisanje sa sastavom, (o promasenim investicijama prelaznog roka da ne govorimo), a koje je dovelo do ovoga sto imamo danas, ukljucujuci i dva poraza u domacem prvenstvu, sto je za ovaj "nabildovani" tim CZ ravno katastrofi. LS definitivno nije za nas, LE donekle, ako se ne naleti na nekog "posrnulog" velikana, a Liga Konferencija takmicenje u kome se nesto vise moze i napraviti. Slaba nam je Liga, nema jakih utakmica, nema kvaliteta kojim bi se steklo barem neko iskustvo igranja jakih utakmica. Jedino dobro sto je proisteklo iz svega ovoga jesu mladji igraci koji su dobili kakvu takvu priliku, kao i jedina svetla tacka svih stranaca koji su dovedeni, In-Beom Huang, koga nazalost necemo moci da zadrzimo, mozda cak ni do januara. Sto rece neko u komentarima, jos nekoliko njegovih uz ove mlade, pa i da se necemu nadamo.

hrabro i pošteno

pre 5 meseci

Niste se obrukali od šest utakmica ove sezone pet poraza i jedan nerešen rezultat uz mnogo sreće na domaćem terenu. Odličan bilans možete biti ponosni ne bi valjalo da je bilo bolje.

Nikola

pre 5 meseci

UŽIVO Zvezda se časno oprostila od LŠ; "Nadam se da se navijači nisu naljutili na nas"

Naravno da nisu. Svaki poraz nasih timova sa manje od 2 gola na domacem terenu i 4 na gostujucem, smatra se svojevrsnim uspehom. Tako da su srpski klubovi bili polovicni ove godine.

Dr Mr

pre 5 meseci

ovo je sve samo ne casno...ali realno...mi smo afganistan za njih...i novcem i igrackim i trenerskom kadrom, i infrastrukturom i navijacima iz 1980ih...toliko bacenog novca na lose igrace i trenera, a posle pobede nad fijorentinom skakali su od srece i pricali da ce tuci lajpcig,,,,tuga..

Слађана Точиловац Шаљић

pre 5 meseci

Сјајан тим Барака Бахара. Звезда је спектакуларна. Навијачи феноменални.

realan zvezdas

pre 5 meseci

Hvang je bio najbolji igrac Zvezde, i od njega ovi mladji moraju da nauce kako se igra presing. Da bukvalno moras da dises protivnickom igracu za vrat.
Prvi i drugi gol Sitija zvezdini igraci se povlace u krilo golmana, i to dobri igraci lako kaznjavaju.

I najveca satisfakcija ovog ucesca u LŠ je promocija velikog broja mladih igraca.. I Zvezda bi za sl. godinu trebala da gradi tim sa Hvangom, Đigom, Nedeljkovicem, Mijatovicem, Glazerom, Knezevicem, Mitrovicem.. Uz jos par iskusnih igraca.

Dabu

pre 5 meseci

Stalno se pominju mladi igrači Sitija. Pa kad sabereš njihovu tržišnu vrednost i vrednost zvezdinog večerašnjeg tima vidiš da su Sitijevci skuplji 5 puta najmanje. Ovi što se podsmevaju su već zaboravili 0:6 protiv one dece iz danskog sela.

Sta se desava sa nama?

pre 5 meseci

Rezultatski castan poraz ali smo ponizeni igrom. Protivnik je igrao koliko i kako je hteo. Ko to ne vidi taj je stvarno subjektivan i nerealan.

Munja

pre 5 meseci

Djiga je večeras podigao svoju cenu za milion evra. Mislim koštao je večeras Zvezdu milion evra više nego što ga je do večeras platila. Da nije skrivio najgluplji penal ovog veka, klub bi zaradio oko milion evra zbog jednog boda. Zalutao u Zvezdu, kao i NeDaje golove. Zvezdini klinci jesu talentovani i treba ih zadržati.
Više sreće dogodine!

Aca

pre 5 meseci

Odbrana tradicionalno losa, jer kod nas nisu naucili da treba kosarkaskog trenera da uzmu da sprema odbranu.
Citam komentare i poverovao, veceras gledao utakmicu na Lanzarote u restoranu, navijali i Englezi za Zvezdu, verovatno oni sto mrze City.
Odbrana, imas na coveka, preuzimanje i Zonsku odbranu.
Nasi ne kapiraju ni jedan model prethodno navedenih a ni 1 na 1, izlomi ih.
Gleda se slabija noga, strana kojom vuce loptu, umesto da ga pratis a on te cima.
Mijatovic 2 puta stativu na 2 metra, kriv trener.
Nije to bas sve tako, treba analiza.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 5 meseci

Можда и најбоље издање Звезде у лиги шампиона ове сезоне. Противник прејак, виши ниво, глупо је око тога полемисати. Од сутра почети градити тим за Европу наредне сезоне ал без импровизација, са јасном визијом. 🤨

Sale

pre 5 meseci

Protiv Sitija se niko nije naigrao fudbala...I nije bitno kojih 11 će izaći na teren,ovde je reč o fudbalskoj filozofiji gospodina Gvardiole,a to je posed i samo posed,dave protivnika ko zmija žabu kratkim pasovima,nema centaršuta,samo na nogu i to je to...Rešenje protiv takve igre je flaster na svakom igraču,ali to je nemoguće i fizički veoma zahtevno...Što se Zvezde tiče,rešenje u odbrani su bekovi...Nama nije problem centralni trio,već to što nam duva sa bokova...kad nemaš beka,halfovi se razvlače na stranu i onda ostaju rupe u sredini,to je problem i u reprezentaciji...Pošto nema proleća u Evropi,prodati sve što se može,uzeti lovu i pokušati od svojih klinaca napraviti ekipu u sledećih par godina...Ovaj korejac je dobar i oko njega treba graditi ekipu...Realno,mislim da imamo mnogo stranaca i u fudbalu i u košarci,to nije prirodno u smislu da kod nas više se igra na srce i ljubav prema klubu...Našim klubovima najviše fale igrači-navijači kluba u kom igraju...Napaljeni Cigani i Grobari....Na kraju,trener...Uopšte ga ne kapiram,pun je bisera tipa guranja Mijailovića na beka,večeras Olijanka bek...Čini mi se da je ovde zalutao...

Mladen CG

pre 5 meseci

Respektabilan meč prvaka Srbije protiv klubskog prvaka Evrope i svijeta!! Krajnja statistika to pokazuje: udarci u okvir gola - 6:3, uz stativu Mijatovića. Barak Bahar je tokom sezone pružio šansu mladim igračima Crvene Zvezde u Ligi šampiona i vjerujem da je to velika zaloga za budućnost Lučića, Mitrovića, Nedeljkovića, Mijatovića , Kabića, a i Stamenića, iako je reprezentativac N.Zelanda. Večeras ostaje žal što su gosti nedopustivo lako postigli golove ali ,, svaka škola se plaća..".

Najnb

pre 5 meseci

Svaka čast, dobra utakmica. Ali daj brate, loši ste čitav turnir i sada našli igrati. Nemogu da vjerujema da je fudbal u srbiji sport broj 1. pored svih ovih razočarenja, a košarkaši bili 2. na SP, u vaterpolu smo najbolji, u tenisu smo najbolji

Gagi

pre 5 meseci

Ovi su prejaki za našu Zvezdu i sa ovim klincima sa akademije. Izgleda da su trebali sa još mlađim godištem da dođu da bi bilo koliko toliko ravnopravan duel.

velimir

pre 5 meseci

Najveca dobit od ovogodisnjeg ucesca Crvene Zvezde u Ligi sampiona je sticanje neophodnog iskustva omladinskog tima.Tu su imali nekoliko nesrecno izgubljenih utakmica tako da su nonsalantno mogli osvojiti i drugo mesto. Osvojili su i vise bodova od seniorskog tima.

djura

pre 5 meseci

pitanje za sve koji prozivaju bahara: koji su vasi trenerski uspesi? e tu sam vas ceko, znaci niste kompetentni da govorite o tome ili se srbi razumeju u svaku profesiju???

Milunka Malina

pre 5 meseci

Liga Evrope je mera. Definitivno. To je ono takmicenje gde smo napravili najveci uspeh sprskog fudbala nakon Barija. Direktan plasman sa prvog mesta u grupi u emilinacionu fazu. Recimo neki manji klubovi u Srbiji sanjaju takav uspeh.

milant

pre 5 meseci

Sta je ovde casno tacno? I u celoj sezoni u LS? 4ti tim Man City bez ikakvog imperativa pobede, Bob, Lewis, Hamilton klinci koji su se poigravali sa najskupljim timom Zvezde u istoriji koji se svim silama bori da uzme makar jedan bod u ovoj utakmici.
Na prvoj utakcmi sa Man City su pukom srecom izgubi samo 3:1 jer je bilo bar jos 6 stopostotnih sansi za Man.

Nikoga nisu uspeli da pobede za celu sezonu, cak ni Jang Bojs koji u najmanju ruku zalutao u Ligu Sampiona.

Na kraju posed lopte 4ti tim Man City 70% Zvezda 20%

Danko

pre 5 meseci

Gledam drugi gol …lik ih zalama a oni ne mrdaju..Da je nasa liga izuli bi ga iz cipela (bez faula naravno),jer im se ne svira ni otvoreni prelom

Milorad

pre 5 meseci

Realno, u Zvezdi jedino 3-4 igraca vrede, a to su Dragovic, Hvang i Bukari, mozda i holman, ostali nista. Mladi Mijatovic i Nedeljkovic su talentovani, ali daleko od nivoa lige sampiona, kao sto je i Zvezda. U Ligi Uefa mogli bismo se takmiciti, ovo nije za nas.

koshke1977

pre 5 meseci

kad bi sa ovakvim presingom igrali i u domacem prvenstvu davali bi minimum 3 gola po utakmici.Serif (ne daje) odmah na zimu sut karta.Uz njega ide i Kraso i Djiga. Dragovica pustiti da ide uz zahvalnicu

Objektivan

pre 5 meseci

Neko kaže nismo se obrukali, najteži poraz ove sezone 3:1. Pa bolje da smo od Sitija izgubili dva puta po 5:0 a da smo skupili 6 ili 7 bodova.

Topli sendvic

pre 5 meseci

Sramota me je kao navijaca Zvezde, ovih navijaca sto brane i pravdaju ovakve igrace i igre. Kakvi sendvicarski komentari tipa sta hocete ne valja ni kada igramo Ligu Sampiona, druze sampion si 6 godina, zaradio si brdo para, i opet nisi u stanju da napravis konkuretnu ekipu. Svaki ljubitelj fudbala koji posmatra ovakve i slicne utakmice svog tima mora da bude razocaran, i da postavi pitanje ko vodi sporski sektor naseg kluba?

koshke1977

pre 5 meseci

Nordsjeland pravi ekipu za osvajanje lige šampiona 2024-2025. Lako je nama protiv Sitija ipak Danski klub kao da nije sa ove planete

Uh

pre 5 meseci

Stari ciganin sam 50 god. ne računam prvih deset godina života. Ovo nije moja Zvezda već odavno. Uđem samo da vidim rezultat jer ipak volim moju Crvenu Zvezdu i sport al se mnogo nerviram. Dok kriminalci iz uprave ne odu a sa njima i huligani "Delije" neće me stadion videti.

Vojvođanin

pre 5 meseci

Ja ne mogu da verujem da stvarno neki ovde krive trenera za loše rezultate Crvene Zvezde. Bahar je pripremio taktiku i dao igračima zadatak kako da postignu gol i imali su nekoliko prilika tako i u prošloj utakmici protiv Jang Bojsa a igrači taj zadatak nisu ispunili nego se ispromašivali. Hvang je ubedljivo najbolji igrač Crvene Zvezde trenutno zajedno sa Bukarijem, zaista mi je žao ako još neki to nisu primetili a nisu se samo stranci poput Krasoa, Ndiajea i Olajinke ispromašivali nego i domaći igrači pogotovo Mijatović i Mitrović.

Nikola

pre 5 meseci

Evo ja kao grobar kažem da se niste obrukali, prvaku Evrope ste zabili ukupno tri gola. Šansu ste propustili protiv Švajcaraca. Generalno, naši klubovi su preslabi za LŠ.

jovo

pre 5 meseci

Dokle više o tim milionima. Ne igraju milioni već ljudi od krvi i mesa. Koliko vredi Mančester a koliko Kopenhagen i šta je bilo videli smo sinoć.

fenomen

pre 5 meseci

Da li Gvardiola poznaje sve ove svoje fudbalere na terenu. Po imenu ili prezimenu ili makar po vidjenju. Verujrm da su pomoćnici izabrali 11.

Aca

pre 5 meseci

Ja nisam nezadovoljan.Neki su predvidjali da ćemo biti Kanta za napucavanje.Prošle sezone MC je pobedio Lajpcig sa 7:0. Ni u jednoj utakmici nismo bili nadigrani.U Bernu promašeni ziceri a onda došao poraz

Velja

pre 5 meseci

Niko nas nije nadigrao, niko nas nije ponizio kako su nam predviđali. Samo ostaje žal protiv jang bojsa u Beogradu što je bilo 2:2 a ne pobeda.

baraba

pre 5 meseci

kao partizanovac, samo cu reci svaka cast, obrukali se niste. ovo je nasa realnost, pa kad je tako, bar ste dali golove, nije bilo ponizinja itd..

mire

pre 5 meseci

Kazu posle negativnog rezultata mi krenemo da igramo. A po meni je i negativni rezultat nereseno!!!
Ako to ubacimo u mentaltiet naseg fudbala tek onda mozemo da se nadamo necem dobrom.

duledudule

pre 5 meseci

Hvang vredi svaki cent, ali svaki. Korejanac koji razume velicinu kluba, ore po terenu, trci do iznemoglosti. Steta sto nema ko da ga isprati. I svaka cast nasoj deci.

bradabg

pre 5 meseci

Fala Bogu da se zavrsi Evropa, mucno je bilo gledati nase klubove. Zvezda bi mozda, ali mozda mogla da igra Ligu Konferencije sa ovim timom i trenerom, ali s obzirom da ne mozemo ni u nasoj ligi da igramo, sumnjam da bi i tu nesto uradili. Putuj LS i ne trebas nam u skorije vreme.

Ilija

pre 5 meseci

Samo jednu stvar da napišem. Crvena Zvezda ove sezone nema niti jednu jedinu pobedu u Evropi. A nikad jači tim. Toliko o toj Evropskoj Zvezdi. Laku noć i prijatno.

StipeZg

pre 5 meseci

Susjedi ne ocajavajte ali ovo je realno maksimum Zvezde u Ligi Prvaka. Gomila stranaca koji ne osjecaju grb nikad nece odigrat srcano kao npr. djeca i opcenito Srbi u timu kao sto se vidjelo kad je uslo njih 4-5 u igru. Odmah se Zvezda digla i krenula da nize sanse. Sve u svemu sretno dalje u sezoni i nadam se da cemo se sresti u Europi sl. sezone. Pozdrav od jednog dinamovca💙

Analiticar

pre 5 meseci

Pitati Hvanga da dovede 2,3 ortaka sa istoka, možda zadrzati Kangu i Bukarija, a ostalo mladi iz Zvezde i talentovani superligaški igrači koji znaju ko je (bila) Zvezda.
PS: Sutra TSC prolazi dalje.

xy

pre 5 meseci

Igra Zvezda koliko može, odnosno koliko MC dopušta. Oni znaju da je ovo što igraju dovoljno za pobedu, štede najbolje i čuvaju se povreda. Nije sramota izgubiti i od takvog Sitija. Nije se Zvezda obrukala, čak i da primi još koji gol. Jedino je smešan ovaj komentator sa Arene koji pada u komu na bilo šta što Zvezda uradi, a posebno kad sudija svira očigledan faul a on priča o nekakvom kontaktu.

NNN

pre 5 meseci

Bez preterivanja stvarno dobra igra Zvezde u 2. poluvremenu!

Najbolje ocenjen igrač utakmice golman Sitija!!!

Šteta što smo protiv Jang Bojsa propustili tolike šanse imali smo realne izglede za Ligu UEFA.

bowie

pre 5 meseci

Jos nekih 10-15 fudbalskih stadiona engleskog formata i mozemo necemu da se nadamo.Znaci,samo jos nekoliko milijardi eura i mozemo da se uhvatimo u kostac sa najboljima.

lala

pre 5 meseci

1. Sve strance napolje.
2. Samo nasi igraci da igraju, najbolje Zvezdina deca.
3. Makar 5 godina ne igrali Evropu odnosno bez uspeha u nasem prvenstvu, posle 5 godina ce biti rezultata.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 5 meseci

Нисмо лоше изгледали у првом, напротив. Фалила је завршница. Треба Красоа увести за ту завршну лопту. АЈМО! 🔴⚪❤️⚽✊

koshke1977

pre 5 meseci

kako god ovu utakmicu smo i mi trebali da krenemo sa nasim klincima.Konkretno sa Mijatovicem i Lucicem pa makar dobili petardu. Strancima se zahvaliti.Neka ostanu Hvang i Olajnika jer Glazer verovatno odlazi za dobar novac kao i Bukari. Dragovica ako zeli pustiti.Osloniti se na klince pa sta bude.Odavno nismo imali ovoliko kvalitetnih mladih igraca za prvu postavu i to treba iskoristiti.

Мића из паркића

pre 5 meseci

Ја не видим ништа специјално ни код Мијатовића, ни Лучића, ни оног Митровића. Читам да их нешто величају. Овај пада преко лопте, а као страшан дриблер. Овај промашује празан гол. Ноћас је објаснио како се игра фудбал овај наш брат са бројем 66. Ја не вјерујем шта је све он покривао на терену, дао гол асистирао, у једном тренутку задњи играч у одбрани, следећи минут пресинг на голмана. Невиђено.

Realan .

pre 5 meseci

Zadnji prošle godine , zadnji ove godine u Evropi .Da li će neko da odgovara za uložene novce a nigdje rezultata .
Ovo je 3 sastav Sitija bio .

Aneta

pre 5 meseci

Ma koga briga? Tu je prvenstvo u kome se sve zna, ginisovi rekordi i takve gluposti. To što ne bi mogli igrati ni u beton ligi Engleske, Nemačke, Španije, Italije, Francuske, pa i Poljske, ma to nema veze. Erdogane dođi i zabrani fudbal u Srbiji, opraštam ti 500 godina.

laki

pre 5 meseci

Kakva drzava takvi joj predstavnici u Evropi.Vidim mnogi velicaju nekadasnju Zvezdu, ali su toliko ograniceni da ne shvataju da je tada Zvezda, kao i Partizan dolazila iz jedne mnogo bolje i jace u svakom smislu drzave.Citiju igra 4ti tim, nemaju nikakav imperativ da pobijede i ove mukie se raduju sto je Zvezda smaanjila, pa cak imali sansu i da izjednace:)

koshke1977

pre 5 meseci

Ok su izmene sa Lucicem i Mijatovicem ali mi je bila nerealna zamena Katai za Kangu.Mozdamje bolje bilo da je Stamenic usao ili mozda Kangva.Ovako je opet Hvanga pomerio unazad umesto da ostane napred jer nam je uz Ivanica jedini koji moze nesto da iskreira.

reko ja

pre 5 meseci

Bolje da su došli u najjačem sastavu,ovi iz treće postave više "grizu" željni dokazivanja.Tako da 3-4 komada u mreži Glazera,to će biti mera.

Navras

pre 5 meseci

Dva najdominantnija tima u Super ligi Srbije godinama unazad, jedan gubi od prosečnog danskog tima Nordsjelanda rezultatom 5:0 u kvalifikacijama za najsmešnije evropsko takmičenje, a drugi gubi (trenutno) kod kuće od četvrtog tima Mančester Sitija, prethodno uzevši na jedvite jade jedan jedini bod u grupi. Pa se vi primajte na naš fudbal.

katastrofa

pre 5 meseci

komentari na nivou kolpildaka iz 6 razreda steta sto oartizan nije igrao sa ovim klinciva xa vidimo sanicanina,natka kaligulu.... rapsodija bi bila crno bela

gagi

pre 5 meseci

Nevjerojatno je da mi ove godine skoro svaku utakmicu u L s prvi sut u okvir gola primamo gol..Ovaj Djiga je vecu promasaj od Ndiaja...Bahar i veceras dokazuje da je prevara od trenera...Odbrana nam je stras na...

Dr doc.

pre 5 meseci

Branimo poraz od 0:1. Odavno je jasno da dovedena skupa pojacanja nemaju kvalitet. Ono sto je najgore je sto je ovaj tim i bez energija, bez strasti, zelje, hrabrosti...bez svega onoga sto je Zvezda UVEK imala i sto joj je bio zastitni znak, bez obzira kakav da je kvalitet igraca. Sve sto je bilo dobro, ubio je ovaj katastrofalni Bahar, kao i sva ova preplacena strana "pojacanja". Bruka i sramota.

Objektivan

pre 5 meseci

Imali smo Boaćija nije nam valjao, doveli nam Pavkova nije nam valjao, doveli nam Pešića nije nam valjao, doveli nam Šerifa....Molim vas hvalite ga inače će nam dovesti...

Dušan

pre 5 meseci

Smešni komentari navijača vojnog tima.Deco draga.Premijer ligaši nemaju treći ili četvrti tim.Svi koji su prijavljeni su članovi prvog tima,veoma skupo plaćeni igrači koji čekaju da se nametnu i da zaigraju.Čak i kada igraju utakmicu FA kupa sa timom iz čempinšipa ili treće lige.MC ima 26 registrovanih igrača.Lako proverljivo

Lucky

pre 5 meseci

Ma bravoo! Bez respekta... Uspeh! Ej!!
Kada su Borjana otereli napisao sam da nam nece biti dobro... Mnogo minusa ste izlupali tada ali evo nas sada gde smo!

DUDA

pre 5 meseci

Sad je još uvijek u toku licitacija franjevaca- koji tim Citya je na terenu:treci,četvrti ili peti...A samo jedan,od ovih prisutnih (koji igraju)je skuplji,od čitavog regiona ! Naravno,fudbalskog...

Vojvođanin

pre 5 meseci

Manchester City igra uglavnom sa rezervim igračima. Crvena Zvezda bi ovde trebala da uzme bar jedan bod da ne bi bila totalna blamaža ovogodišnje učešće u Ligi šampiona.

Marinko

pre 5 meseci

Nesretnici navijači tima kog su ribari i konobari iz Danske odučili od fudbala zaposeli portal sa komentarima. Navijači kluba koji su se dva puta na penale plasirali u LŠ i koga nikog nisu pobedili. Zvezda nije imala ambicije da bude na prva dva mesta u grupi.Kiks je što nisu treći.I nisu se obrukali

Evropejac

pre 5 meseci

Da li postoji sporiji napadač u LŠ od Šerifa? Čovek bukvalno ne ume da trči, obratite pažnju na njegov "rad nogu"! Čija li je on mašina za pranje novca? Ko je njega tražio i doveo? Bruka za sve ranije majstore fudbala koji su u Zvezdi nosili "devetku"! Lazarević, Filipović, Savić, Drulić, Pančev, Pantelić, e moja Zvezdo!

Moje mišljenje

pre 5 meseci

Ova utakmica nije bitna.Nije ni bitno što šesta ekipa Sitija,koja je doduše opet desetak puta skuplja od Zvezde igra koliko im treba.Ono što je bitno je jalovo,jadno,kukavičko ponašanje igrača Zvezde.U utakmici gde možeš da se opustiš,igraš fudbal,podigneš sebi cenu,ti izgledaš kao da te je smorilo što si došao da igraš utakmicu LŠ.Sramota.

pune tribine

pre 5 meseci

Prelep gol na debiju mladog Hamiltona. Da se nije uplašio od neverovatne atmosfere dao bi tri gola do sada ovako samo jedva ovaj jedan pod prečku.

Anti-Ilon Antilon

pre 5 meseci

Ovo sto sam video izmedju 1. i 5. minuta utakmice okvirno, da se jedna ekipa seta u punom sastavu sa loptom od jednog do drugog peterca napred-nazad, a da drugi tim trci okolo i ni ne pipne loptu.. To sada, najiskrenije, jos u zivotu nijednom nisam video. Pamtim jedno 35 godina poslednjih u fudbalu, i nas i u svetu.

kris

pre 5 meseci

Ja nisam od početka sezone mogao gledati Zvezdu,ali sam pratio rezultate i čitao ovdje komentare.Primijetio sam da mnogi traže Bukarija i protestvuju što nema Bukarija.Nakon nekog vremena sam uveo neki IPTV i počeo gledati utakmice i glavno što sam primijetio jeste da je Bukari redovno najgori igrač na terenu.Brz jeste,ali ništa drugo nema,a dodati loptu niti hoće niti zna i kad pokuša.

DisorderPFC

pre 5 meseci

Niti jedan starter Sitija. A cak i za pola ekipe nije ni Gvardiola cuo do veceras.
Strahota koliko je jadna zvezdana i koliko cemo da je urnisemo 20.

Blaster

pre 5 meseci

City kao da igra protiv dece iz vrtića. Stvarno sramota gde nam se fudbal generalno nalazi, a nije da nam fali talentovane dece! Vreme je da se korupcija, politika i kriminal odstrane iz našeg fudbala na svim nivoima.

?vrebo

pre 5 meseci

Tuzno i ruzno je da Czv ima manje domacih igraca u prvoj postavi od engleza...man.city 5 engleza u prvoj postavi, Czv 4 nasa igraca ako racunamo i Dragovica... na sta smo spali.... ranije englezi uvek imali skoro sve strance a mi bar 8-9 domacih.
Đogu, Hwanga i Nđaeja sa sve baharom poslati da pripremaju zemljiste za izgradnju deonice Predejane-Bujanovac, bili bi korisniji.

sale

pre 5 meseci

Njihov najjeftiniji igrac koji je na terenu vredi 10 miliona eura(ovaj klinac Bob),nas najskuplji igrac Bukari, vredi oko 6.5 mil. eura,njihovih jedanaest igraca koji su na terenu vrede oko 300 mil.eura,samo Grilish vredi koliko kompletan Zvezdin roster...i sada nam nordsjendli iz Humske pricaju kako igramo protiv nekog levog tima i levih igraca,hahaha pa neprocenjivo

Džoni

pre 5 meseci

Na čega spade ovaj današnji fudbal? Meni je kao gledaocu delivalo da Zvezda igra premekano, daleko od lopte, bez duela, a ovi ko šta radi se žale sudiji na grubu igru Zvezde??? Nekad su Engleske ekipe bile sinonim za mušku kontakt igru, a ovi čim im neko priđe padaju kao pokošeni. Daj klince na teren i da se trči.

Delija sa severa

pre 5 meseci

Ova Zvezda nema ni glavu ni rep, ne lici ni na sta. Igra nam se svodi kad imamo posed na neprestano kruzenje ili u kontri fazon "ispucaj je sto dalje da se Bukari trka". Posto je ocigledno to to, sad guraj Mijatovica, Lucica i Stamenica, bar ce srce da ostave. Nedajeu, Djigi i Olajinki ispisnica. I da, kapa dole jedino malom Kosti Nedeljkovicu, steta za onu sansu. Mali se nudi, trci napred nazad ali nema s kim tu lepo da se poveze.

Vojvođanin

pre 5 meseci

Manchester City ne igra sa C timom kao što su neki ovde napisali u komentarima. U pitanju su igrači prvog tima koji sede uglavnom na klupi u Premijer Ligi a vrede po najmanje 20 miliona evra a jedini igrač iz omladinske škole koga je izveo Guardiola je Hamilton, inače kapiten mladog tima.

Fenomen

pre 5 meseci

Prodje pola poluvremena, a Zvezda nije sutnula prema golu...a Ndiaje jednom pupnuo loptu na centru. Vezni red ne postoji. Sta jos treba da se desi da ovaj sarlatan od trenera dobije pedalu?

burek je samo sa sirom

pre 5 meseci

Kakvi su - takvi su, naši su. Svaki igrač Sitija sa najšireg spiska igrača je bar desetostruko skuplji i dosta bolji od svakog našeg igrača. O razlici u kvalitetu trenera da i ne govorimo. Koliko para toliko muzike. Poraz sam očekivao i pre meča ko god da igra, ako nešto uspeju da umuljaju i spasu se poraza - super.

Djordje

pre 5 meseci

Ko odgleda ovo do kraja svaka cast na strpljenju, ovi dave loptu igraju " u krugu" i ja tebi ti meni a Zvezdini mucenici ne znaju, sa severa tuzbalice i Kosovski ciklus pesama i igara, kosarka je za ovo akcioni triler od sporta.

Kiza

pre 5 meseci

Nisam siguran da li svi koji ostavljaju komenare imaju u vidu da ovaj tim koji se zove CZ ustvari nije CZ vec tim sastavljen od stranaca i ponekog naseg. 7 plus trener plus 4 (slovima cetiri) nasih. Ovo pise neko ko ima 66 god i koji svojevremeno 15 god nije propustio utakmicu, isao na treninge, gostovanja…. Fudbal je danas biznis. Biznis ciji profit uzimaju par ljudi koji nisu ni vlasnici niti placaju porez drzavi. Sve ostalo znate.

u3pm

pre 5 meseci

Evo pisem na poluvremenu. Jos nemogu da svarim onaj start Spajica nad Grealishem od pre par minuta. Ekstremna glupost i idiotizam od starta, totalno glup start i totalno nepotreban. Treba da je srecan sto nije crveni karton. U tom startu se vidi sva inteligencija nasih fudbalera, sirova snaga a mozak nula.

fenomen

pre 5 meseci

U bre kako brzo ?iga bega.
Ovi Englezi se sigraju sa ovi naši crveni ko sa malu decu. Ako ne bidne više od 3 komata ovi naši da pevadu od radosti.

Miodrag

pre 5 meseci

Stub srpstva! Od 11 igrača 8 iz drugih država. Pa zar nije mogao još neko od naših momaka da igra. Rezultat ski utakmica je nevažna a njima bi mnogo značilo da igraju.

dendza74

pre 5 meseci

Koliki je budžet Kopenhagena pošto se potencira ta priča. A prošli ljudi dalje u težoj grupi jer igraju fudbal, a ne gledaju transfermarket.

Pitam za druga

pre 5 meseci

Haahahaa navijaci tima koji su izgubili od ne znam ni ime iz kazakstana kirgistana odakle su vec i od zabavista nordsjelanda sa 5 0 oni se jadni ubise da nam objasne kako siti igra sa c timom trecim timom ajmo paljba gledajte slagalicu

Ludo burazeru

pre 5 meseci

Gledam juče atmosferu na skoro svi stadionima uživanje,vidi se da ljudi dolaze da im bude lepo.Bio sam na severu protiv Young Boys-a tad i nikada više,sramota pustili ko zna koliko"navijača" ne može igla da padne(kao numerisano).Da nema ljudi iz RS sramota od navijanja i podrške.Elem,kakva uprava,takav trener,igrači i navijači i naravno nezbežno jedno 500 puta Kosovo-Srbija(to nije navijanje)

Vilingrađanin

pre 5 meseci

Još jedna katastrofalna postavka Bahara bez levog beka i zamisli primamo gol preko te strane. U napadu izgleda jedina ideja dajte Bukariju loptu čim pređemo centar pa šta bude. Iskreno se nadam, kao i 99% navijača, da je Šerif odigrao poslednju utakmicu za Zvezdu. Poruka za grobare da se ne sekiraju što Zvezdu pobeđuje C tim prvaka Evrope jer oni neće još dugo da budu u prilicu da uopšte igraju takvu utakmicu. Da ih ne sekira ova neuspela koreografija, loše navijanje i samo 45000 ljudi na stadionu jer vikendom, njih 700 na JNA, pravi mnogo bolju atmosferu protiv IMTa i Lučana...

ацо

pre 5 meseci

Ђигу и Недајеа избацити у из првог тима. Нек са пионирима уче основне фудбалске ствари.

Fenomen

pre 5 meseci

Zao mi je samo navijaca sa zapadne tribine...to su pravi zvezdasi koji su platili ulaznicu 8500 dinara da bi gledali ovaj krs od igre. Sto se tice placenika sa severa njih interesuje nesto drugo a ne igra a to i nisu navijaci.

Uh

pre 5 meseci

Sramota je sto u ovoj C. Zvezdi igraci od beka do krila ne znaju osnovne fudbalske stvari, primanje lopte, predavanje lopte o sutiranju lopte nebih nesto pricao jer je to misaona imenica za njih.

To su nekada stari trneri ucili od pjetlica do juniora, sad ne znam sta rade ali osnovne fudbalske stvari sigurno su zapostavili. Covjek kada se sjeti igraca iz bivse drzave, pa oni su vladali loptom, sto bi se reklo njih je lopta "slusala". Da ne nabrajam te znalce, jer ne vrijedi...

veliki strumf

pre 5 meseci

Који је ово меч ове сезоне да ИЗ ПРВОГ ШУТА ПРИМАМО ГОЛ! Ја не знам да ли људи примећују да ове сезоне Драговић игра катастрофално! Ми га волимо и поштујемо због имена, али човек је постао толико спор, неокретан, лоше се поставља… Ево клинац како га је изломио на петопарцу. Опет изгледамо бедно против другог тима Ситија. Клупа нам је јача од овог тима који је на терену.

Miki

pre 5 meseci

Ne razumem zasto nisu svih 11 bili nasi igraci,zasto mora da se u potpuno nebitnu utakmicu stavi 5 crnaca,japanac i izraelac ? Mislim da bi se vise borili od ovih mrtvaka !

bvb

pre 5 meseci

Utisak večeri za sad mi je sto Siti ima dva igrača koji se prezivaju Luis i Hamilton pa kad krenu da kombinuju Gojko samo kaže:”Luis, Hamilton”.

Objektivan

pre 5 meseci

Razumem sve, i da su bolji tehnički i fizički, naš najbrži igrač Bukari je sporiji od njihovog najsporijeg Akanđija, i da se noge odseku od prvaka Evrope, ali rezultat nema nikakav značaj, znači odigraj najbolje što možeš, pokaži se, ako ništa više igraj za sebe da se lepo prodaš. Ne vredi. Sve po starom. Igrač ti na 5 metara ti promašiš ta 10 metara. Ničim izazvan, niko te ne napada. Odoh da gledam Bilijar na Eurosport.

ko ne voli leto i more

pre 5 meseci

Jel ima neko da sme da pita zasto Ndiaje? Jel on kida na treningu, ali ga ubija trema ili u cemu je fora? Jel mu mozda ugovorom zagarantovano mesto u prvoj postavi? Jel mu obecano mesto u prvoj postavi? Jel mozda on necija kombinacija, pa mora da igra? Jel se to mozda nekome cini usluga? Ja razumem, kupili ga za "velike" pare, velika ocekivanja od njega, probas ga jednu, drugu, ok i trecu, ali kada vidis da ocigledno ne ide, a za njega je to jasno i klincima da decku ne ide (ne ume, da se ne lazemo), pa skloni ga, makar kosta i 20 miliona. Mijatovic u 30 minuta odigra vise nego Ndiaje za svih 5 do sada i evo ga, opet on pocinje. I mi treba da verujemo da je to trenerova odluka. Inace, na jednom sajtu pise da je Falco povredjen, pa ne igra za Zvezdu. Da, taj covek je jos kod nas (uslovno receno, u stvarnosti ko zna gde je), prima nekih 500-600 hiljada godisnje (tali se sa svi znamo kim). Naravno, to nam Terza nece reci u svojim intervjuima, gde je sve odlucno, svaki rezultat dobar i stanje idealno. Nasa Zvezda je dno sa ovim ljudima, a ni to nije strasno, koliko cinjenica da nema ko da ih protera, toliko su se slizali politicari-Terza-navijaci, da je njima lepo, ogromne pare se obrcu, zivi se odlicno i nece dozvoliti da im takva kombinacija, takav rudnik zlata, ispadne iz ruku (dzepova). E, to boli, a jos jedan poraz od Sitija cemo preziveti, u ovom trenutku nije toliko strasno, ni neocekivano. A onda povratak u realnost, 2000 ljudi na stadionu i jedva pobede u ovom nasem blatu.

TOP

pre 5 meseci

Bitno je da igra Kanga, za koga se jos nezna ni gde ni kada je rodjen...Ocekujte desetine lopti da vrati svome golmanu i jos sigurna 3-4 kiksa pred svojim golom....Dobro upuceni znaju zbog koga on mora igrati i cije ime ne sme pominjati...

disaster

pre 5 meseci

Treća postava Sitija može biti veoma nezgodna. Radi se o dobrim igračima koji nisu u prvom planu šta ako dobiju želju da se dokažu Gvardioli uvaliće Zvezdi pet komada kao od šale.

cole

pre 5 meseci

djiga u timu.. erakovicev dvojnik po kiksevima. zagarantovano bar dva teska kiksa za dva gola sitija. pih, gde ga nadjose. a taman pomislih kada smo utrapili onog cupavog dunstera, da smo se ratosiljali i kiksare u odbrani. neka nam je Bog u pomoc da prodjemo sa manje od 4 u mrezi!

Oposum, divna životinjica

pre 5 meseci

Treba uživati u ovoj utakmici sasvim opušteno. Ej, dolazi nam šampion Evrope, branilac titule, to je velika stvar za sve nas, za naš klub, za naš grad, za našu državu, za naše ljubitelje fudbala. Situacija u našem klubu je takva kakva je, u krizi igre i rezultata smo, ali ovo je Liga šampiona, treba uživati u utakmici, naročito zbog toga što ona nema rezultatski značaj, znamo već posle Berna da ispadamo iz Evrope za ovu sezonu i da ćemo se ko zna kada opet naći u Ligi šampiona s obzirom na situaciju u srpskom fudbalu, i baš zato treba maksimalno užiovati u ovom istorijskom trenutku makar primili i 5 komada od šampiona Evrope večeras. Ova prilika se neće uskoro opet pružiti Srbima i Beograđanima. Samo opušteno i uživajmo dok traje.

Ivan

pre 5 meseci

Šampion Evrope Mančester Siti je večeras u Beogradu. Ima li veće časti za nas? Naravno da nema! Opušteno uživajmo u ovom meču, jer nam se neće u skorije vreme pružiti opet ovakva prilika s obzirom u kakvom problemu je naš klupski fudbal. Šampion Evrope branilac titule veliki Mančester Siti je veliki klub, ma u kom sastavu večeras da izađe na megdan Zvezdi on je veliki favorit bez obzira na sve to, i to je više nego jasno, ali Zvezda treba da pruži sve što može da se časno oprosti od evro takmičenja za ovu sezonu protiv najvećeg, protiv velikog Sitija naravno. Uživajmo u ovom divnom trenutku, neće se skoro ponoviti, šampion Evrope je u Beogradu, sad pa ko zna kad.

Igor

pre 5 meseci

Pa šta je ovo opet niko na svojoj poziciji ne igra? Kosta desni bek igra levo, Điga centralni bek igra desno, Mićko zadnji vezni igra desno, i posle svega opet ŠERIF??!

Perfucna

pre 5 meseci

Sad kad tresnemo ovaj izmesani City sa 1-0 i narednih 6 meseci da slusamo Terzu u stilu "Pa evo rekao sam vam da je ovo najbolji tim od Barija"🤡

Marijan kos

pre 5 meseci

Kanga mora da igra pre Ivanica zato što je on omiljeni igrač od cara pa ovaj tragikomični trener mora da ga stavi .....a Siti igra sa 6 igrača koji igraju za C tim ......

veliki strumf

pre 5 meseci

Сад је дефинитивно јасно да у уговору Шерифу, Ђигу и Хвангу (за Хванга је то ок) стоји да морају да почну утакмице у групној фази ЛШ! Како другачије објаснити да су Шериф и Ђига опет у стартној постави??? Ђига није ни играо задње 2 утакмице, Шериф у купу играо, у првенству ушао пред краj, у Крушевцу играо 20ак минута без учинка… То је вероватно јасно сада као дан и осталим играчима и сигурно да код њих има незадовољства. А на клупи ти Катаи, Мијатовић, Лучић, Стаменић, Красо, Кангва… Ако оваквом тиму Ситија не будемо у стању да створимо шансе и дамо који хол у првом полувремену, шта да очекујемо ако уђу после Алварез, Фоден, Бернардо Силва, Родри…

mirko

pre 5 meseci

ko sme u opkladu da je ovo sastav za ManC. Najgori moguci kako bi sve igrace odmarali. Mozda Gvardiol i Foden dobiju prostora jos. Najveca zvezda moze biti Grilish, ali sa klupe

Ortega

Akanji, Ake, Stones, Lewis

Nunes, Phillips, Kovacic

Doku, Álvarez, Bobb

neko

pre 5 meseci

Gledam snimak igraca Zvezde gde ulaze u bus. Nas dragi Serif Nedaje fura Gucci torbu dok ima slusalice u usima, boli njega ona stvar za Zvezdu i za koga igra, on ce sebi veceras samo da nabije statistiku (ako je uopste bude imao) i u CV da stavi da je 2. put zaigrao protiv Citya. Ne zanima njega nista..

Delija sa severa

pre 5 meseci

Izasle postave. Ndiaye naravno od starta a Kraso i Mijat na klupi. Tako da je to to, gol im necemo dati ocigledno. Pep izlazi sa 6-7 novajlija, ovi najbolji poput Alvareza ili Silve na klupi ali dzaba.

ludilo

pre 5 meseci

terali Vladana bez razloga smorilo i iznerviralo vas sto nismo uspeli da osvojimo treće mesto protiv bogatog Olimpijakosa...A sad ti što su terali Vladana Brane Bahara...

da povratis

pre 5 meseci

Pošto Man city ne igra sa nekim bitnim igračima, ovo je bila savršena prilika da igra u normalnoj formaciji sa dva štopera , ali ne on igra sa tri štopera, pozadi, Čovek je totalno izgubljen, više ne zna sta radi...

Delije Banovo Brdo

pre 5 meseci

Pre 5-6 godina se za Arsenal i Liverpul trazila karta vise, osecao se hajp u gradu, u drzavi itd. a sada kao da nam dolazi Rostov na utakmicu kupa prijateljstva a ne aktuelni prvak Evrope...

Navijač zvezde

pre 5 meseci

Učestvovanje zvezde pored lose igre je ok, nije zvezda jedina sa jednim jednim bodom, Seltik ima 0 u smešnoj grupi ali o tome se ne piše, Antverp ima 0 prvak Belgije, ali ovde je narod sludjen i misle da je fudbal vaterpololo, da se Zvezda "bruka"

Delija sa severa

pre 5 meseci

Ajde bar se oprostite sa borbom na terenu. Takodje nadam se da ce 3 zvezdina klinca poceti kao sto se pisalo. Napred Zvezdo!❤️🤍

Delije Banovo Brdo

pre 5 meseci

Pre 5-6 godina se za Arsenal i Liverpul trazila karta vise, osecao se hajp u gradu, u drzavi itd. a sada kao da nam dolazi Rostov na utakmicu kupa prijateljstva a ne aktuelni prvak Evrope...

Uh

pre 5 meseci

Stari ciganin sam 50 god. ne računam prvih deset godina života. Ovo nije moja Zvezda već odavno. Uđem samo da vidim rezultat jer ipak volim moju Crvenu Zvezdu i sport al se mnogo nerviram. Dok kriminalci iz uprave ne odu a sa njima i huligani "Delije" neće me stadion videti.

Blaster

pre 5 meseci

City kao da igra protiv dece iz vrtića. Stvarno sramota gde nam se fudbal generalno nalazi, a nije da nam fali talentovane dece! Vreme je da se korupcija, politika i kriminal odstrane iz našeg fudbala na svim nivoima.

Topli sendvic

pre 5 meseci

Sramota me je kao navijaca Zvezde, ovih navijaca sto brane i pravdaju ovakve igrace i igre. Kakvi sendvicarski komentari tipa sta hocete ne valja ni kada igramo Ligu Sampiona, druze sampion si 6 godina, zaradio si brdo para, i opet nisi u stanju da napravis konkuretnu ekipu. Svaki ljubitelj fudbala koji posmatra ovakve i slicne utakmice svog tima mora da bude razocaran, i da postavi pitanje ko vodi sporski sektor naseg kluba?

dendza74

pre 5 meseci

Koliki je budžet Kopenhagena pošto se potencira ta priča. A prošli ljudi dalje u težoj grupi jer igraju fudbal, a ne gledaju transfermarket.

Djordje

pre 5 meseci

Ko odgleda ovo do kraja svaka cast na strpljenju, ovi dave loptu igraju " u krugu" i ja tebi ti meni a Zvezdini mucenici ne znaju, sa severa tuzbalice i Kosovski ciklus pesama i igara, kosarka je za ovo akcioni triler od sporta.

Fenomen

pre 5 meseci

Zao mi je samo navijaca sa zapadne tribine...to su pravi zvezdasi koji su platili ulaznicu 8500 dinara da bi gledali ovaj krs od igre. Sto se tice placenika sa severa njih interesuje nesto drugo a ne igra a to i nisu navijaci.

Sta se desava sa nama?

pre 5 meseci

Rezultatski castan poraz ali smo ponizeni igrom. Protivnik je igrao koliko i kako je hteo. Ko to ne vidi taj je stvarno subjektivan i nerealan.

slavko

pre 5 meseci

32 ekipe, Crvena Zvezda je, trenutno, na 31. mestu. Sa najskupljim timom u istoriji. To nije samo neuspeh kluba, neuspeh je i saveza, lige, drzave, ali i nas, kao drustva, koji nemo posmatramo sta nam se desava u zemlji, poslednjih 30 i vise godina... Naravno, i Partizan je neizostavan deo celog mozaika.
Elem, timovi, bilo da je reprezentacija ili klubovi, ce nam biti uspesni kad drzava i drustvo ozdrave, a da bi se to desilo, moramo da prestanemo da se lazemo i samoobmanjujemo, i da prionemo na posao.

Navras

pre 5 meseci

Dva najdominantnija tima u Super ligi Srbije godinama unazad, jedan gubi od prosečnog danskog tima Nordsjelanda rezultatom 5:0 u kvalifikacijama za najsmešnije evropsko takmičenje, a drugi gubi (trenutno) kod kuće od četvrtog tima Mančester Sitija, prethodno uzevši na jedvite jade jedan jedini bod u grupi. Pa se vi primajte na naš fudbal.

duledudule

pre 5 meseci

Hvang vredi svaki cent, ali svaki. Korejanac koji razume velicinu kluba, ore po terenu, trci do iznemoglosti. Steta sto nema ko da ga isprati. I svaka cast nasoj deci.

Gagi

pre 5 meseci

Ovi su prejaki za našu Zvezdu i sa ovim klincima sa akademije. Izgleda da su trebali sa još mlađim godištem da dođu da bi bilo koliko toliko ravnopravan duel.

Nikola

pre 5 meseci

UŽIVO Zvezda se časno oprostila od LŠ; "Nadam se da se navijači nisu naljutili na nas"

Naravno da nisu. Svaki poraz nasih timova sa manje od 2 gola na domacem terenu i 4 na gostujucem, smatra se svojevrsnim uspehom. Tako da su srpski klubovi bili polovicni ove godine.

Dr Mr

pre 5 meseci

ovo je sve samo ne casno...ali realno...mi smo afganistan za njih...i novcem i igrackim i trenerskom kadrom, i infrastrukturom i navijacima iz 1980ih...toliko bacenog novca na lose igrace i trenera, a posle pobede nad fijorentinom skakali su od srece i pricali da ce tuci lajpcig,,,,tuga..

milant

pre 5 meseci

Sta je ovde casno tacno? I u celoj sezoni u LS? 4ti tim Man City bez ikakvog imperativa pobede, Bob, Lewis, Hamilton klinci koji su se poigravali sa najskupljim timom Zvezde u istoriji koji se svim silama bori da uzme makar jedan bod u ovoj utakmici.
Na prvoj utakcmi sa Man City su pukom srecom izgubi samo 3:1 jer je bilo bar jos 6 stopostotnih sansi za Man.

Nikoga nisu uspeli da pobede za celu sezonu, cak ni Jang Bojs koji u najmanju ruku zalutao u Ligu Sampiona.

Na kraju posed lopte 4ti tim Man City 70% Zvezda 20%

neko

pre 5 meseci

Gledam snimak igraca Zvezde gde ulaze u bus. Nas dragi Serif Nedaje fura Gucci torbu dok ima slusalice u usima, boli njega ona stvar za Zvezdu i za koga igra, on ce sebi veceras samo da nabije statistiku (ako je uopste bude imao) i u CV da stavi da je 2. put zaigrao protiv Citya. Ne zanima njega nista..

baraba

pre 5 meseci

kao partizanovac, samo cu reci svaka cast, obrukali se niste. ovo je nasa realnost, pa kad je tako, bar ste dali golove, nije bilo ponizinja itd..

Ilija

pre 5 meseci

Samo jednu stvar da napišem. Crvena Zvezda ove sezone nema niti jednu jedinu pobedu u Evropi. A nikad jači tim. Toliko o toj Evropskoj Zvezdi. Laku noć i prijatno.

Objektivan

pre 5 meseci

Neko kaže nismo se obrukali, najteži poraz ove sezone 3:1. Pa bolje da smo od Sitija izgubili dva puta po 5:0 a da smo skupili 6 ili 7 bodova.

fenomen

pre 5 meseci

Da li Gvardiola poznaje sve ove svoje fudbalere na terenu. Po imenu ili prezimenu ili makar po vidjenju. Verujrm da su pomoćnici izabrali 11.

Vladimir

pre 5 meseci

U našem fudbalu sve se svodi na "jake poruke", koje zapravo ne znače ništa. Ne znam da li je našim klubovima, njihovim upravama i sponzorima, jasno da je ovo najgora godina u istoriji srpskog učešća u evropskim takmičenjima. Da li je uopšte mogućno porediti se sa nekim i reći - oni su gori od nas. Mislim da takvih nema. Pri tom ni reči samokritike sa bilo kog nivoa, nikakvog izvinjenja gradjanima čiji se novac daje za loše igrače i još gore trenere, da na govorimo o upravama klubova koje parazitiraju već godinama i ne pomišljajući da se sklone i prekinu svoje štetočinsko delovanje.

StipeZg

pre 5 meseci

Susjedi ne ocajavajte ali ovo je realno maksimum Zvezde u Ligi Prvaka. Gomila stranaca koji ne osjecaju grb nikad nece odigrat srcano kao npr. djeca i opcenito Srbi u timu kao sto se vidjelo kad je uslo njih 4-5 u igru. Odmah se Zvezda digla i krenula da nize sanse. Sve u svemu sretno dalje u sezoni i nadam se da cemo se sresti u Europi sl. sezone. Pozdrav od jednog dinamovca💙

Ako ..

pre 5 meseci

Katai je trebao otici ove sezone jer su ga prerano otpisali a bio je do juce jedan od najistaknutijih kreatora zvezdine igre.I veceras je dao lep gol pored svih "pojacanja" i zvezdine dece i tako popravio opsti utisak i doneo zvezdi castan poraz.Covek je obelezio jedno razdoblje i nije zasluzio da toliko padne u drugi plan a da se forsiraju neki antitalenti proletos dovedeni.Zato je na kraju i ispao ovakav jadan ucinak u LS,od silnog samohvalusanja do potpunog fijaska.

нероји сервер

pre 5 meseci

Dobra sezona u LŠ. Bravo Zvezdo.
(Rastaman, 14. decembar 2023 05:22)

Od 32 ucesnika ls zauzeli ste fenomenalno 32-go mesta, ma odlicna sezona, bravo, bravo i jos 30 puta bravo

Truton

pre 5 meseci

Koji smo mi majstori da tešimo sami sebe. Pa da su hteli razbili bi nas. Zato smo tu gde jesmo u fudbalu. E moj Zemunski keju i ostali. Samo se vi tešite ali time problem nećete da rešite.

koshke1977

pre 5 meseci

kad bi sa ovakvim presingom igrali i u domacem prvenstvu davali bi minimum 3 gola po utakmici.Serif (ne daje) odmah na zimu sut karta.Uz njega ide i Kraso i Djiga. Dragovica pustiti da ide uz zahvalnicu

Dragan

pre 5 meseci

Siti je odradio posao i žuri kući.
Zvezda nema za čim da žali.Jedan osvojeni bod govori sve.
Već se prave veliki planovi za narednu sezonu.
I tako godinama u nazad.

Aneta

pre 5 meseci

Ma koga briga? Tu je prvenstvo u kome se sve zna, ginisovi rekordi i takve gluposti. To što ne bi mogli igrati ni u beton ligi Engleske, Nemačke, Španije, Italije, Francuske, pa i Poljske, ma to nema veze. Erdogane dođi i zabrani fudbal u Srbiji, opraštam ti 500 godina.

Miodrag

pre 5 meseci

Stub srpstva! Od 11 igrača 8 iz drugih država. Pa zar nije mogao još neko od naših momaka da igra. Rezultat ski utakmica je nevažna a njima bi mnogo značilo da igraju.

bvb

pre 5 meseci

Utisak večeri za sad mi je sto Siti ima dva igrača koji se prezivaju Luis i Hamilton pa kad krenu da kombinuju Gojko samo kaže:”Luis, Hamilton”.

Milorad

pre 5 meseci

Realno, u Zvezdi jedino 3-4 igraca vrede, a to su Dragovic, Hvang i Bukari, mozda i holman, ostali nista. Mladi Mijatovic i Nedeljkovic su talentovani, ali daleko od nivoa lige sampiona, kao sto je i Zvezda. U Ligi Uefa mogli bismo se takmiciti, ovo nije za nas.

Realan .

pre 5 meseci

Zadnji prošle godine , zadnji ove godine u Evropi .Da li će neko da odgovara za uložene novce a nigdje rezultata .
Ovo je 3 sastav Sitija bio .

Мића из паркића

pre 5 meseci

Ја не видим ништа специјално ни код Мијатовића, ни Лучића, ни оног Митровића. Читам да их нешто величају. Овај пада преко лопте, а као страшан дриблер. Овај промашује празан гол. Ноћас је објаснио како се игра фудбал овај наш брат са бројем 66. Ја не вјерујем шта је све он покривао на терену, дао гол асистирао, у једном тренутку задњи играч у одбрани, следећи минут пресинг на голмана. Невиђено.

Nikola

pre 5 meseci

Evo ja kao grobar kažem da se niste obrukali, prvaku Evrope ste zabili ukupno tri gola. Šansu ste propustili protiv Švajcaraca. Generalno, naši klubovi su preslabi za LŠ.

Mali Hijavata

pre 5 meseci

32 ekipe, Crvena Zvezda je, trenutno, na 31. mestu. Sa najskupljim timom u istoriji. To nije samo neuspeh kluba, neuspeh je i saveza, lige, drzave, ali i nas, kao drustva, koji nemo posmatramo sta nam se desava u zemlji, poslednjih 30 i vise godina... Naravno, i Partizan je neizostavan deo celog mozaika.
Elem, timovi, bilo da je reprezentacija ili klubovi, ce nam biti uspesni kad drzava i drustvo ozdrave, a da bi se to desilo, moramo da prestanemo da se lazemo i samoobmanjujemo, i da prionemo na posao.
(slavko, 13. decembar 2023 22:04)

Najskuplji tim u istoriji Srbije. Pa šta?
To ti je kao da kažeš da je psa sa najvećim zubima u istoriji pojeo najmanji tigar u istoriji.
Junajted ima 2 boda, a ima, uz Siti, najskuplji tim na planeti.

Vojvođanin

pre 5 meseci

Ja ne mogu da verujem da stvarno neki ovde krive trenera za loše rezultate Crvene Zvezde. Bahar je pripremio taktiku i dao igračima zadatak kako da postignu gol i imali su nekoliko prilika tako i u prošloj utakmici protiv Jang Bojsa a igrači taj zadatak nisu ispunili nego se ispromašivali. Hvang je ubedljivo najbolji igrač Crvene Zvezde trenutno zajedno sa Bukarijem, zaista mi je žao ako još neki to nisu primetili a nisu se samo stranci poput Krasoa, Ndiajea i Olajinke ispromašivali nego i domaći igrači pogotovo Mijatović i Mitrović.

Munja

pre 5 meseci

Djiga je večeras podigao svoju cenu za milion evra. Mislim koštao je večeras Zvezdu milion evra više nego što ga je do večeras platila. Da nije skrivio najgluplji penal ovog veka, klub bi zaradio oko milion evra zbog jednog boda. Zalutao u Zvezdu, kao i NeDaje golove. Zvezdini klinci jesu talentovani i treba ih zadržati.
Više sreće dogodine!

lud ja ili svi ostali....

pre 5 meseci

Daajjjj breee... Treći tim njihov.... I sada da velicamo kao izgubili smo jedva.... Sramota.... Treći tim. Gi neko izvede.... To ti govori gde si

VUK

pre 5 meseci

Lepa netakmičarska tekma , koju smo izgubili ! Tri utakmice na Marakani - jedan bod. Dva uzastopna poraza. To navijači CZ ne pamte. Terza nastavlja sa rekordima. SRAMOTA !!!

hrabro i pošteno

pre 5 meseci

Niste se obrukali od šest utakmica ove sezone pet poraza i jedan nerešen rezultat uz mnogo sreće na domaćem terenu. Odličan bilans možete biti ponosni ne bi valjalo da je bilo bolje.

lala

pre 5 meseci

1. Sve strance napolje.
2. Samo nasi igraci da igraju, najbolje Zvezdina deca.
3. Makar 5 godina ne igrali Evropu odnosno bez uspeha u nasem prvenstvu, posle 5 godina ce biti rezultata.

ex šampion Srbije za pionire

pre 5 meseci

Čestitam 32.mesto. Dogodine u kvalifikacijama. A ostaće zapisano da je ove sezone najviše bodova srpskom fudbalu doneo Partizan koji na svom čelu ima stečajnog upravnika, Vazuru.

Navijač zvezde

pre 5 meseci

Učestvovanje zvezde pored lose igre je ok, nije zvezda jedina sa jednim jednim bodom, Seltik ima 0 u smešnoj grupi ali o tome se ne piše, Antverp ima 0 prvak Belgije, ali ovde je narod sludjen i misle da je fudbal vaterpololo, da se Zvezda "bruka"

Марко

pre 5 meseci

Црвена звезда у последње две сезоне, у којима је била последња у групама Лиге Европе и Лиге шампиона, личи на Партизан из доба Томислава Караџића. Мислим да нисам могао сликовитије да опишем колико смо лоши у последње две сезоне.

Moje mišljenje

pre 5 meseci

Ova utakmica nije bitna.Nije ni bitno što šesta ekipa Sitija,koja je doduše opet desetak puta skuplja od Zvezde igra koliko im treba.Ono što je bitno je jalovo,jadno,kukavičko ponašanje igrača Zvezde.U utakmici gde možeš da se opustiš,igraš fudbal,podigneš sebi cenu,ti izgledaš kao da te je smorilo što si došao da igraš utakmicu LŠ.Sramota.

laki

pre 5 meseci

Kakva drzava takvi joj predstavnici u Evropi.Vidim mnogi velicaju nekadasnju Zvezdu, ali su toliko ograniceni da ne shvataju da je tada Zvezda, kao i Partizan dolazila iz jedne mnogo bolje i jace u svakom smislu drzave.Citiju igra 4ti tim, nemaju nikakav imperativ da pobijede i ove mukie se raduju sto je Zvezda smaanjila, pa cak imali sansu i da izjednace:)

Srki

pre 5 meseci

Vladan Milojević sa 5 puta slabijim timom dobije Liverpul, a Bahar ne može da dobije 9. tim Sitija, mislite o tome. Sad se tek vidi kakva je klasa bio Ben, a Pavkov je Ronaldo lično za Šerifa.

veliki strumf

pre 5 meseci

Сад је дефинитивно јасно да у уговору Шерифу, Ђигу и Хвангу (за Хванга је то ок) стоји да морају да почну утакмице у групној фази ЛШ! Како другачије објаснити да су Шериф и Ђига опет у стартној постави??? Ђига није ни играо задње 2 утакмице, Шериф у купу играо, у првенству ушао пред краj, у Крушевцу играо 20ак минута без учинка… То је вероватно јасно сада као дан и осталим играчима и сигурно да код њих има незадовољства. А на клупи ти Катаи, Мијатовић, Лучић, Стаменић, Красо, Кангва… Ако оваквом тиму Ситија не будемо у стању да створимо шансе и дамо који хол у првом полувремену, шта да очекујемо ако уђу после Алварез, Фоден, Бернардо Силва, Родри…

Delija sa severa

pre 5 meseci

Ajde bar se oprostite sa borbom na terenu. Takodje nadam se da ce 3 zvezdina klinca poceti kao sto se pisalo. Napred Zvezdo!❤️🤍

Objektivan

pre 5 meseci

Imali smo Boaćija nije nam valjao, doveli nam Pavkova nije nam valjao, doveli nam Pešića nije nam valjao, doveli nam Šerifa....Molim vas hvalite ga inače će nam dovesti...

ko ne voli leto i more

pre 5 meseci

Jel ima neko da sme da pita zasto Ndiaje? Jel on kida na treningu, ali ga ubija trema ili u cemu je fora? Jel mu mozda ugovorom zagarantovano mesto u prvoj postavi? Jel mu obecano mesto u prvoj postavi? Jel mozda on necija kombinacija, pa mora da igra? Jel se to mozda nekome cini usluga? Ja razumem, kupili ga za "velike" pare, velika ocekivanja od njega, probas ga jednu, drugu, ok i trecu, ali kada vidis da ocigledno ne ide, a za njega je to jasno i klincima da decku ne ide (ne ume, da se ne lazemo), pa skloni ga, makar kosta i 20 miliona. Mijatovic u 30 minuta odigra vise nego Ndiaje za svih 5 do sada i evo ga, opet on pocinje. I mi treba da verujemo da je to trenerova odluka. Inace, na jednom sajtu pise da je Falco povredjen, pa ne igra za Zvezdu. Da, taj covek je jos kod nas (uslovno receno, u stvarnosti ko zna gde je), prima nekih 500-600 hiljada godisnje (tali se sa svi znamo kim). Naravno, to nam Terza nece reci u svojim intervjuima, gde je sve odlucno, svaki rezultat dobar i stanje idealno. Nasa Zvezda je dno sa ovim ljudima, a ni to nije strasno, koliko cinjenica da nema ko da ih protera, toliko su se slizali politicari-Terza-navijaci, da je njima lepo, ogromne pare se obrcu, zivi se odlicno i nece dozvoliti da im takva kombinacija, takav rudnik zlata, ispadne iz ruku (dzepova). E, to boli, a jos jedan poraz od Sitija cemo preziveti, u ovom trenutku nije toliko strasno, ni neocekivano. A onda povratak u realnost, 2000 ljudi na stadionu i jedva pobede u ovom nasem blatu.

Anti-Ilon Antilon

pre 5 meseci

Ovo sto sam video izmedju 1. i 5. minuta utakmice okvirno, da se jedna ekipa seta u punom sastavu sa loptom od jednog do drugog peterca napred-nazad, a da drugi tim trci okolo i ni ne pipne loptu.. To sada, najiskrenije, jos u zivotu nijednom nisam video. Pamtim jedno 35 godina poslednjih u fudbalu, i nas i u svetu.

jovo

pre 5 meseci

Dokle više o tim milionima. Ne igraju milioni već ljudi od krvi i mesa. Koliko vredi Mančester a koliko Kopenhagen i šta je bilo videli smo sinoć.

Velja

pre 5 meseci

Niko nas nije nadigrao, niko nas nije ponizio kako su nam predviđali. Samo ostaje žal protiv jang bojsa u Beogradu što je bilo 2:2 a ne pobeda.

da povratis

pre 5 meseci

Pošto Man city ne igra sa nekim bitnim igračima, ovo je bila savršena prilika da igra u normalnoj formaciji sa dva štopera , ali ne on igra sa tri štopera, pozadi, Čovek je totalno izgubljen, više ne zna sta radi...

Dabu

pre 5 meseci

Stalno se pominju mladi igrači Sitija. Pa kad sabereš njihovu tržišnu vrednost i vrednost zvezdinog večerašnjeg tima vidiš da su Sitijevci skuplji 5 puta najmanje. Ovi što se podsmevaju su već zaboravili 0:6 protiv one dece iz danskog sela.

Zemunski kej

pre 5 meseci

Castan oprostaj po meni. Ni jedan igrac Zvezde nema mesta ni na klupi Cityja. Zvezdin tim vredi 70 m.evra, Kao npr.1 igrac Cityja. Postoji nacin da slabiji tim pobedi a to je velika uigrsmost.drugarstvo i borbenost na jvici moguceg. Danas su dobro trcali Hvang i Mijailovic preko 12km najvise.Nisam nezadoboljan niko nas nije razbio.Ima pomaka.

Pitam za druga

pre 5 meseci

Haahahaa navijaci tima koji su izgubili od ne znam ni ime iz kazakstana kirgistana odakle su vec i od zabavista nordsjelanda sa 5 0 oni se jadni ubise da nam objasne kako siti igra sa c timom trecim timom ajmo paljba gledajte slagalicu

Dr doc.

pre 5 meseci

Branimo poraz od 0:1. Odavno je jasno da dovedena skupa pojacanja nemaju kvalitet. Ono sto je najgore je sto je ovaj tim i bez energija, bez strasti, zelje, hrabrosti...bez svega onoga sto je Zvezda UVEK imala i sto joj je bio zastitni znak, bez obzira kakav da je kvalitet igraca. Sve sto je bilo dobro, ubio je ovaj katastrofalni Bahar, kao i sva ova preplacena strana "pojacanja". Bruka i sramota.

Uh

pre 5 meseci

Sramota je sto u ovoj C. Zvezdi igraci od beka do krila ne znaju osnovne fudbalske stvari, primanje lopte, predavanje lopte o sutiranju lopte nebih nesto pricao jer je to misaona imenica za njih.

To su nekada stari trneri ucili od pjetlica do juniora, sad ne znam sta rade ali osnovne fudbalske stvari sigurno su zapostavili. Covjek kada se sjeti igraca iz bivse drzave, pa oni su vladali loptom, sto bi se reklo njih je lopta "slusala". Da ne nabrajam te znalce, jer ne vrijedi...

mladići borovi, devojke jele

pre 5 meseci

aktuelni evropski prvak i najskuplji tim u istoriji fudbala, više od pola sata krade vreme - velika si zvezdo!!!

da nam ozdraviš od ovih zbog kojih si posrnula, pa da se - marakani vrate slavni dani!!!

bradabg

pre 5 meseci

Fala Bogu da se zavrsi Evropa, mucno je bilo gledati nase klubove. Zvezda bi mozda, ali mozda mogla da igra Ligu Konferencije sa ovim timom i trenerom, ali s obzirom da ne mozemo ni u nasoj ligi da igramo, sumnjam da bi i tu nesto uradili. Putuj LS i ne trebas nam u skorije vreme.

Fenomen

pre 5 meseci

Prodje pola poluvremena, a Zvezda nije sutnula prema golu...a Ndiaje jednom pupnuo loptu na centru. Vezni red ne postoji. Sta jos treba da se desi da ovaj sarlatan od trenera dobije pedalu?

slobinator

pre 5 meseci

eto.kažu grobari zvezda 32 od 32.možda je zvezda najgori tim u lš,ali je partizan kandidat za najgoru ekipu u sva tri takmičenja.od njega su bolji čak i zrinjski,hjk,klaskvik,haken,brejdnalik i ostali velikani evropskog fudbala.zato nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja

Sasa

pre 5 meseci

Siti je igrao daleko ispod svojih mogucnosti i to sa, najmanje, drugim timom. Da au zeleli, ponizili bi Crvenu zvezdu. Nas fudbal je slika kriminala. Novac poreskih obveznika, odlazi u ti crnu rupu....

Boki

pre 5 meseci

Ne znam da li je ovo druga, treca, deseta postava Sitija. Juniori nisu. Svi, pocev od golmana, znaju da igraju. Imaju tehniku, brzinu, pas (tu se vidi Gvardiolin potpis). Dobro su selektovani, ali i mnogo su kostali.Zvezda, ruku na srce slabija, ali se dobro suprostavila. Da je bila malo hrabrija na pocetku, mozda je moglo i nereseno. Da, Djiga je pogresio, ali ne pocinje se takmicanje uigravanjem odbrane sa tek pristiglim halfom od 20 godina. On ce biti, na evropskom nivou, dobar igrac ali tek za 2-3 godine. A tada nece vise biti u Zvezdi. Ndiaje ocigledno Baharu nije prioritet kao strelac, vec kao neko ko treba da odvuce odbranu protivnika i spusti loptu Bukariju. Bukari je Baharu glavni igrac i jedini adut u napadu. Cela igra se vrti oko njega i tu je greska. Pored kvaliteta koje ima on ne moze da iznese tu ulogu. Lucica treba malo korigovati sto se tice driblina viska, vratiti mu samopouzdanje i bice on sasvim solidan. Mijailovic na svom mestu mnogo znaci. Prekida akcije i sprecava golove sa 16-20 metara. Bocni igraci su nam u fazi odbrane 'tanki'. Halfovi jesu sporiji, ali to bi se uigravanjem sa bocnim i veznim igracima dalo korigovati.Hvang je sve bolji. 'Oziveti' Stamenica. Zna i moze.Plase me dve stvari:1.hoce li Terza rasprodati mlade igrace za male pare, a onda dovoditi 'velika', nepoznata i prosecna 'pojacanja'? 2.Hoce li Bahar,ako ostane, pokusati u domacem prvenstvu da stvori prepoznatljiviju i kvalitetniju igru u svim segmentima? Za to takmicanje ima dobar tim.

Aca

pre 5 meseci

Ja nisam nezadovoljan.Neki su predvidjali da ćemo biti Kanta za napucavanje.Prošle sezone MC je pobedio Lajpcig sa 7:0. Ni u jednoj utakmici nismo bili nadigrani.U Bernu promašeni ziceri a onda došao poraz

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 5 meseci

Можда и најбоље издање Звезде у лиги шампиона ове сезоне. Противник прејак, виши ниво, глупо је око тога полемисати. Од сутра почети градити тим за Европу наредне сезоне ал без импровизација, са јасном визијом. 🤨

Riki

pre 5 meseci

Na zalost, svi koji mislimo da LS nije takmicenje za nas, smo u pravu. Na nasu srecu (a na zalost zlonamernih) nije bilo ni lose, ni frustrirajuce (sem dela prvog poluvremena protiv Lajpciga u Beogradu). M.Siti i Lajpcig su mnogo visi nivo od nas. Sto se tice Jang Boysa mislim da smo tu negde. Zvezda je greskama u drugom poluvremenu u Beogradu prokockala pobedu. U Bernu je igrala najbolju utakmicu ove godine u LS. Nije iskoristila sanse, rival jeste. I to je to.Nema razloga za bilo kakvim razocarenjem u ovoj sezoni. Moglo je, uz malo srece, bolje. Ali sreca nam je bila saveznik ranijih godina u kvalifikacijama. I tu postoji neka ravnoteza.
Lose igramo u nasem prvenstvu. Bas lose. Tu nesto mora da se promeni.
I shvatite, mi nismo, ni klupski, ni reprezentativno, prva evrpska liga po kvalitetu. Na klackalici smo druge i trece. Ali sve sto su nasi klubovi i reprezentacija uradili prethodnih 6,7 godina, saberi, oduzmi-napredovali smo i ipak smo u plusu. Da li ce biti bolje? Za sada tesko. Mnogo se novca vrti i tada su tu kontraverzni tipovi. U strucnom smislu moze se ocekivati napredak kada bude vise mladjih, modernijih i hrabrijih trenera (na srecu se pojavljuju) koji ce raskinuti sa demagoskom trenerskom skolom FSJ i FSS koja nas bukvalno unistava decenijama.Kada oni,pocev od mladjih kategorija,iskoluju na osnovama moderne fudbalske igre,par generacija fudbalera i kada oni budu ostajali bar do 23. godine u klubovima, imali bi osnovu (uz 2,3 dobra stranca) za veci napredak.

koshke1977

pre 5 meseci

Nordsjeland pravi ekipu za osvajanje lige šampiona 2024-2025. Lako je nama protiv Sitija ipak Danski klub kao da nije sa ove planete

Piter Markoni

pre 5 meseci

Od 32 kluba u LŠ. mi smo najgori sa samo jednim osvojenim bodom... Ne bi bilo loše da shvatimo gde nam je klupski fudbal u Evropi.... Još imamo dve utakmice Čukarički i TSC, ako ne ostvare pobede, u ovoj godini , samo dve pobede ostvario " smešni" Partizan i to protiv Šerifa na proleće i u kvalifikacijama jesenas, to je pravi bilans našeg " vojevanja" u Evropi ove godine, a ovi tuv " analitičari" neka i dalje veličaju veliku borbenost i dobru taktiku Sroskog klupskog fudbala

Mike

pre 5 meseci

Letos je sve fino pocelo, cinilo se da smo konacno nasli i trenera i doveli igrace koji ce napraviti razliku. Medjutim, tu je Bahar zakazao. Lepo kaze izreka: tim koji dobija, ne treba menjati. Posle turneje u Rusiji i Fiorentine, krece nedopustivo eksperimentisanje sa sastavom, (o promasenim investicijama prelaznog roka da ne govorimo), a koje je dovelo do ovoga sto imamo danas, ukljucujuci i dva poraza u domacem prvenstvu, sto je za ovaj "nabildovani" tim CZ ravno katastrofi. LS definitivno nije za nas, LE donekle, ako se ne naleti na nekog "posrnulog" velikana, a Liga Konferencija takmicenje u kome se nesto vise moze i napraviti. Slaba nam je Liga, nema jakih utakmica, nema kvaliteta kojim bi se steklo barem neko iskustvo igranja jakih utakmica. Jedino dobro sto je proisteklo iz svega ovoga jesu mladji igraci koji su dobili kakvu takvu priliku, kao i jedina svetla tacka svih stranaca koji su dovedeni, In-Beom Huang, koga nazalost necemo moci da zadrzimo, mozda cak ni do januara. Sto rece neko u komentarima, jos nekoliko njegovih uz ove mlade, pa i da se necemu nadamo.

ludilo

pre 5 meseci

terali Vladana bez razloga smorilo i iznerviralo vas sto nismo uspeli da osvojimo treće mesto protiv bogatog Olimpijakosa...A sad ti što su terali Vladana Brane Bahara...

veliki strumf

pre 5 meseci

Који је ово меч ове сезоне да ИЗ ПРВОГ ШУТА ПРИМАМО ГОЛ! Ја не знам да ли људи примећују да ове сезоне Драговић игра катастрофално! Ми га волимо и поштујемо због имена, али човек је постао толико спор, неокретан, лоше се поставља… Ево клинац како га је изломио на петопарцу. Опет изгледамо бедно против другог тима Ситија. Клупа нам је јача од овог тима који је на терену.

super

pre 5 meseci

Djiga i Nedaje golove napolje iz Zvezde!!!
Prodali Erakovica a doveli poluamatere i tako nam se odbrana raspala a i Dragovic i Glazer bez pameti i osecaja za loptu veceras!!!

Master Yoda

pre 5 meseci

Ne mozemo na kraju biti zadovoljni bodovima, ali mozemo igrom i brojem golova. U svakoj utakmici smo igrali dobro, niko nas nije nadigrao, cak je MC na kraju odugovlacio.
Ranije su nas gazili, sada igramo mnogo konkurentnije, nemam vise strah da cemo da primimo 5,6 golova a da ne damo nijedan. Imali smo vise suteva na gol i u okvir gola od MC nije malo.
Idemo po titulu i ponovo LS iduce godine!

mire

pre 5 meseci

@Fenomen
Da li si ti realan? Na zapad idu oni koji bi da se slikaju i da pokazu gde su bili njih ne interesuje utakmica, sever tu i tamo(jer ima i tamo koji su dosli da se slikaju). Najveci navijaci su na istoku i jugu i koji nece da ih prave budalama sa cenom karte i stajanjem uredu za istu

ацо

pre 5 meseci

Ђигу и Недајеа избацити у из првог тима. Нек са пионирима уче основне фудбалске ствари.

Evropejac

pre 5 meseci

Da li postoji sporiji napadač u LŠ od Šerifa? Čovek bukvalno ne ume da trči, obratite pažnju na njegov "rad nogu"! Čija li je on mašina za pranje novca? Ko je njega tražio i doveo? Bruka za sve ranije majstore fudbala koji su u Zvezdi nosili "devetku"! Lazarević, Filipović, Savić, Drulić, Pančev, Pantelić, e moja Zvezdo!

Perfucna

pre 5 meseci

Sad kad tresnemo ovaj izmesani City sa 1-0 i narednih 6 meseci da slusamo Terzu u stilu "Pa evo rekao sam vam da je ovo najbolji tim od Barija"🤡

burek je samo sa sirom

pre 5 meseci

Kakvi su - takvi su, naši su. Svaki igrač Sitija sa najšireg spiska igrača je bar desetostruko skuplji i dosta bolji od svakog našeg igrača. O razlici u kvalitetu trenera da i ne govorimo. Koliko para toliko muzike. Poraz sam očekivao i pre meča ko god da igra, ako nešto uspeju da umuljaju i spasu se poraza - super.

realan zvezdas

pre 5 meseci

Hvang je bio najbolji igrac Zvezde, i od njega ovi mladji moraju da nauce kako se igra presing. Da bukvalno moras da dises protivnickom igracu za vrat.
Prvi i drugi gol Sitija zvezdini igraci se povlace u krilo golmana, i to dobri igraci lako kaznjavaju.

I najveca satisfakcija ovog ucesca u LŠ je promocija velikog broja mladih igraca.. I Zvezda bi za sl. godinu trebala da gradi tim sa Hvangom, Đigom, Nedeljkovicem, Mijatovicem, Glazerom, Knezevicem, Mitrovicem.. Uz jos par iskusnih igraca.

u3pm

pre 5 meseci

Evo pisem na poluvremenu. Jos nemogu da svarim onaj start Spajica nad Grealishem od pre par minuta. Ekstremna glupost i idiotizam od starta, totalno glup start i totalno nepotreban. Treba da je srecan sto nije crveni karton. U tom startu se vidi sva inteligencija nasih fudbalera, sirova snaga a mozak nula.

Danko

pre 5 meseci

Gledam drugi gol …lik ih zalama a oni ne mrdaju..Da je nasa liga izuli bi ga iz cipela (bez faula naravno),jer im se ne svira ni otvoreni prelom

NNN

pre 5 meseci

Bez preterivanja stvarno dobra igra Zvezde u 2. poluvremenu!

Najbolje ocenjen igrač utakmice golman Sitija!!!

Šteta što smo protiv Jang Bojsa propustili tolike šanse imali smo realne izglede za Ligu UEFA.

disaster

pre 5 meseci

Treća postava Sitija može biti veoma nezgodna. Radi se o dobrim igračima koji nisu u prvom planu šta ako dobiju želju da se dokažu Gvardioli uvaliće Zvezdi pet komada kao od šale.

Najnb

pre 5 meseci

Svaka čast, dobra utakmica. Ali daj brate, loši ste čitav turnir i sada našli igrati. Nemogu da vjerujema da je fudbal u srbiji sport broj 1. pored svih ovih razočarenja, a košarkaši bili 2. na SP, u vaterpolu smo najbolji, u tenisu smo najbolji

Totti

pre 5 meseci

Evo da i ja kao "stručnjak" da kažem po koju. Fudbal pratim više od pola veka, aktivno igrao preko 30 godina, prvo veliki pa potom i mali fudbal, završio i trenersku školu i na kraju mislim da sam i objektivan. Svaki igrač na ovom nivou fudbala mora da ima snagu, brzinu, jaku volju, inteligenciju i na kraju talenat. Ndiaje možda ima snagu i volju ali od ostalog je operisan. Dragović ima sve ali je ostao bez brzine, mali Mijat takođe i sve me više podseća na Luku Jovića. Nema brzinu i to je za napadača veliki minus. Djiga npr. nema fudbalsku inteligenciju, Bukari takođe osim brzine nema ništa. Da ne nabrajam dalje svakom našem igraču nešto od ovog navedenog fali i zato je trener toliko dobar koliko zna da nedostatke sakrije a prednosti iskoristi. Bahar to nije ali jeste npr. Milojević koji je iz sastava sa Gobeljićem,Srnićem i ostalima izvlačio maksimum. Na stranu skauti koji ni sami ne znaju kako su to postali pa ne vide silne mane pojačanja tipa Ndiaje ili Djiga ili se i oni, kao i rukovodstvo ugrađuju ali u manjem procentu. E sad, neko će pitati gde je rešenje? Pa rešenje nam je u našem dvorištu. Omladinci koji su ovo takmičenje igrali ravnopravno sa vršnjacima, zatim Nedeljković, Lučić, Kabić, Šljivić, i samo tri, četiri stranca koji moraju na svojim pozicijama biti bolji od svakog domaćeg igrača na tržištu. Ja bih tako ušao u prolećnu sezonu pa makar i ne bio prvak države ove godine. Tako graditi tim, od početka, sa glavom i repom i onda ne bi imali za čim da žalimo.

Mito

pre 5 meseci

Lepo je što je trener Sitija govorio o CZ kao trofejnom klubu sa istorijom. Na terenu je bilo malo drugačije. Naš golman koji blago rečeno je rupa imao je tri udarca u okvir gola i primio je tri gola. Dobro bile su i dve stative. Najsmešniji mi je kada pokušava da odbrani penal, a do danas nije odbranio ni jedan. Ostali igrači su se trudili pravili neke šansice, ali realno Mančester Siti se poigravao sa CZ. Sečam se utakmice CZ u Liverpulu kada je pod komandom Miljanića kao trenera sakrila loptu tri minuta Liverpulu i sve britanske novine su pisale o tome. Sinoć je Siti nama sakrio loptu tri minuta, a mogli su i barem dvadeset. Zahvalite se Bakaru i golmanu. Sramno je da naši vajni stručnjaci promaše golmane iz naših malih klubova, koji posle postaju reprezentativci drugih država ili odu npr u Čelzi, dok nama gol brani priučeni golman koji u proseku gledajući naše utakmice i ove u Evropi prima jeftine golove pri šutu iz daljine u velikom procentu. Samo pogledajte prvi gol Sitija na prvoj utakmici kadaa na centaršut sa strane prema našem golu, naš vajni golman želi da je izboksuje i promaši celu loptu iako ga niko nije ometao. S poštovanjem.

Ludo burazeru

pre 5 meseci

Gledam juče atmosferu na skoro svi stadionima uživanje,vidi se da ljudi dolaze da im bude lepo.Bio sam na severu protiv Young Boys-a tad i nikada više,sramota pustili ko zna koliko"navijača" ne može igla da padne(kao numerisano).Da nema ljudi iz RS sramota od navijanja i podrške.Elem,kakva uprava,takav trener,igrači i navijači i naravno nezbežno jedno 500 puta Kosovo-Srbija(to nije navijanje)

Слађана Точиловац Шаљић

pre 5 meseci

Сјајан тим Барака Бахара. Звезда је спектакуларна. Навијачи феноменални.

pune tribine

pre 5 meseci

Prelep gol na debiju mladog Hamiltona. Da se nije uplašio od neverovatne atmosfere dao bi tri gola do sada ovako samo jedva ovaj jedan pod prečku.

Sale

pre 5 meseci

Protiv Sitija se niko nije naigrao fudbala...I nije bitno kojih 11 će izaći na teren,ovde je reč o fudbalskoj filozofiji gospodina Gvardiole,a to je posed i samo posed,dave protivnika ko zmija žabu kratkim pasovima,nema centaršuta,samo na nogu i to je to...Rešenje protiv takve igre je flaster na svakom igraču,ali to je nemoguće i fizički veoma zahtevno...Što se Zvezde tiče,rešenje u odbrani su bekovi...Nama nije problem centralni trio,već to što nam duva sa bokova...kad nemaš beka,halfovi se razvlače na stranu i onda ostaju rupe u sredini,to je problem i u reprezentaciji...Pošto nema proleća u Evropi,prodati sve što se može,uzeti lovu i pokušati od svojih klinaca napraviti ekipu u sledećih par godina...Ovaj korejac je dobar i oko njega treba graditi ekipu...Realno,mislim da imamo mnogo stranaca i u fudbalu i u košarci,to nije prirodno u smislu da kod nas više se igra na srce i ljubav prema klubu...Našim klubovima najviše fale igrači-navijači kluba u kom igraju...Napaljeni Cigani i Grobari....Na kraju,trener...Uopšte ga ne kapiram,pun je bisera tipa guranja Mijailovića na beka,večeras Olijanka bek...Čini mi se da je ovde zalutao...

Vilingrađanin

pre 5 meseci

Još jedna katastrofalna postavka Bahara bez levog beka i zamisli primamo gol preko te strane. U napadu izgleda jedina ideja dajte Bukariju loptu čim pređemo centar pa šta bude. Iskreno se nadam, kao i 99% navijača, da je Šerif odigrao poslednju utakmicu za Zvezdu. Poruka za grobare da se ne sekiraju što Zvezdu pobeđuje C tim prvaka Evrope jer oni neće još dugo da budu u prilicu da uopšte igraju takvu utakmicu. Da ih ne sekira ova neuspela koreografija, loše navijanje i samo 45000 ljudi na stadionu jer vikendom, njih 700 na JNA, pravi mnogo bolju atmosferu protiv IMTa i Lučana...

Milunka Malina

pre 5 meseci

Liga Evrope je mera. Definitivno. To je ono takmicenje gde smo napravili najveci uspeh sprskog fudbala nakon Barija. Direktan plasman sa prvog mesta u grupi u emilinacionu fazu. Recimo neki manji klubovi u Srbiji sanjaju takav uspeh.

Marijan kos

pre 5 meseci

Kanga mora da igra pre Ivanica zato što je on omiljeni igrač od cara pa ovaj tragikomični trener mora da ga stavi .....a Siti igra sa 6 igrača koji igraju za C tim ......

hhhdf

pre 5 meseci

Najskuplji tim u istoriji Srbije. Pa šta?
To ti je kao da kažeš da je psa sa najvećim zubima u istoriji pojeo najmanji tigar u istoriji.
Junajted ima 2 boda, a ima, uz Siti, najskuplji tim na planeti.
(Mali Hijavata, 13. decembar 2023 22:28)

Vas je pojeo i strašni tigar zvani Čukarički. Olupali bi vas još neki u ligi samo kad se nebi plašili posledica, nije vam dao gol ko nije probao. Smešni ste, ali ne možete ni biti drugaciji kad se uzme u obzir ko vas vodi i ko sastavlja ekipu.

xy

pre 5 meseci

Igra Zvezda koliko može, odnosno koliko MC dopušta. Oni znaju da je ovo što igraju dovoljno za pobedu, štede najbolje i čuvaju se povreda. Nije sramota izgubiti i od takvog Sitija. Nije se Zvezda obrukala, čak i da primi još koji gol. Jedino je smešan ovaj komentator sa Arene koji pada u komu na bilo šta što Zvezda uradi, a posebno kad sudija svira očigledan faul a on priča o nekakvom kontaktu.

Analiticar

pre 5 meseci

Pitati Hvanga da dovede 2,3 ortaka sa istoka, možda zadrzati Kangu i Bukarija, a ostalo mladi iz Zvezde i talentovani superligaški igrači koji znaju ko je (bila) Zvezda.
PS: Sutra TSC prolazi dalje.

Макарије

pre 5 meseci

И ова утакмица је показала шта је највећи (спортски) проблем српског фудбала.
Тренери.
Мафијање и политику остављам са стране.

Felix

pre 5 meseci

Jedino mi je zao sto dovedosmo Bahara za trenera ove igrace poput Ndiajea imali smo i u nasoj liginpa cak i mnogo boljih koji bi pruzili mnogo vise za manje novca.Trebalo je dobiti samo Jang Bojs u BG sve ostalo nije bilo realno ali je igra bila jako losa za sta je kriv isjljucivo Bahar.Sama njegova pojava mi je bila iritantna a dovoditi trenera iz jake Izraelske lige,sta reci.

Марко

pre 5 meseci

Castan oprostaj po meni. Ni jedan igrac Zvezde nema mesta ni na klupi Cityja. Zvezdin tim vredi 70 m.evra, Kao npr.1 igrac Cityja. Postoji nacin da slabiji tim pobedi a to je velika uigrsmost.drugarstvo i borbenost na jvici moguceg. Danas su dobro trcali Hvang i Mijailovic preko 12km najvise.Nisam nezadoboljan niko nas nije razbio.Ima pomaka.
(Zemunski kej, 13. decembar 2023 23:20)

Лепо си рекао - "Звездин тим вреди 70 милиона евра", заправо 73 према трансфермаркт-у. Међутим играчки кадар Јанг бојса вреди 58, а Копенхагена 66 милиона евра. Где су они сада, а где ми? Је л' ти сад нешто мало јасније? Избацили смо са Милојем Салцбург, Келн, Краснодар и Копенхаген, а шта радимо у последње две сезоне? Први шешир прошле године у ЛЕ, а последње место у групи. Ове године трећи шешир у ЛШ, а опет последње место. У последње две сезоне ми ништа нисмо прошли, ми само испадамо. Прво смо испали у квалификацијама за ЛШ, па у групној фази ЛЕ, па сад у групној фази ЛШ. Иако чак и треће место води даље, ми ни то не можемо да остваримо.

?vrebo

pre 5 meseci

Tuzno i ruzno je da Czv ima manje domacih igraca u prvoj postavi od engleza...man.city 5 engleza u prvoj postavi, Czv 4 nasa igraca ako racunamo i Dragovica... na sta smo spali.... ranije englezi uvek imali skoro sve strance a mi bar 8-9 domacih.
Đogu, Hwanga i Nđaeja sa sve baharom poslati da pripremaju zemljiste za izgradnju deonice Predejane-Bujanovac, bili bi korisniji.

dr-mr

pre 5 meseci

mi smo najgora ekipa ovogodišnjeg takmičenja grupne faze LŠ...u februaru smo znali da ćemo igrati LŠ, tim pre je ovaj rezultat katastrofalan...ali, upravi će biti jedino bitno da dobijemo Partizan za 7 dana, pa će sve pasti u zaborav...
ja ću samo reći, pogledajte Kopenhagen...i sve će biti jasno, uprava je nedorasla zadatku, a ova godina je vrhunac njihovog kraha...

samo kako jeste

pre 5 meseci

eto.kažu grobari zvezda 32 od 32.možda je zvezda najgori tim u lš,ali je partizan kandidat za najgoru ekipu u sva tri takmičenja.od njega su bolji čak i zrinjski,hjk,klaskvik,haken,brejdnalik i ostali velikani evropskog fudbala.zato nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja
(slobinator, 13. decembar 2023 23:49)

Samo bih te pitao koji je klub iz Srbije (da te ne naljutim ako kazem srpski klub) jedini tokom ove kalendarske godine ostvario pobede u utakmicama u nekom od evropskih takmicenja?
Eto da ti malo pojacam bol!

:D

pre 5 meseci

Ne tako davno Zvezda je uzimala bodove Arsenalu, Liverpulu, Napoliju, dok je redovno pobeđivala osrednje timove sa timom koji je bio slabiji u odnosu na trenutni ako se gleda tržišna vrednost. Očito da ne postoji sistem pa su uspeli da za 2 sezone prospu sve ono mukom stečeno pod Milojevićem. Nadam se da postoji neko ko ima objašnjenje za ovakav fijasko jer je sasvim realno će se pad nastaviti ako se nešto ne učini.

Igor

pre 5 meseci

Pa šta je ovo opet niko na svojoj poziciji ne igra? Kosta desni bek igra levo, Điga centralni bek igra desno, Mićko zadnji vezni igra desno, i posle svega opet ŠERIF??!

gagi

pre 5 meseci

Nevjerojatno je da mi ove godine skoro svaku utakmicu u L s prvi sut u okvir gola primamo gol..Ovaj Djiga je vecu promasaj od Ndiaja...Bahar i veceras dokazuje da je prevara od trenera...Odbrana nam je stras na...

Vojvođanin

pre 5 meseci

Manchester City ne igra sa C timom kao što su neki ovde napisali u komentarima. U pitanju su igrači prvog tima koji sede uglavnom na klupi u Premijer Ligi a vrede po najmanje 20 miliona evra a jedini igrač iz omladinske škole koga je izveo Guardiola je Hamilton, inače kapiten mladog tima.

bowie

pre 5 meseci

Jos nekih 10-15 fudbalskih stadiona engleskog formata i mozemo necemu da se nadamo.Znaci,samo jos nekoliko milijardi eura i mozemo da se uhvatimo u kostac sa najboljima.

Ivan

pre 5 meseci

Častan oproštaj Zvezde od Lige šampiona ove sezone. Pobedio je moćni Siti Zvezdu večeras u Beogradu rezultatom 3:2 sa jednim zaista odličnim mladim timom, izveo je Gvardiola večeras protiv Zvezde jedan mlad kombinovan tim svega nekoliko prvotimaca a sa puno odličnih mladih igrača i oni su odigrali zaista jednu odličnu utakmicu i zasluženo pobedili. Vidi se klasa kod njih, nema šta, vrhunska škola fudbala od koje smo mi veoma daleko trenutno. I zbog svega toga ni malo nije sramota izgubiti od takvog tima. Ovaj sastav Sitija koji je večeras pobedio Zvezdu u Beogradu sa 3:2 bi u velikoj većini prvenstava širom planete bio ubedljivo prvi verujte, vidi se klasa kod njih, vidi se fudbalsko umeće i briljantna tehnika a sve to je majstor Gvardiola odlično ukomponovao i selektovao. Prema tome Zvezda se časno oprostila od Lige šampiona protiv Evropskog šampiona branioca titule minimalnim porazom 2:3. Postigli su crveno-beli dva gola, imali još nekoliko odličnih prilika, odigrali odlično u drugom poluvremenu, borili se, i sve to je sasvim dovoljno za častan oproštaj od Lige šampiona minimalnim porazom 2:3 protiv šampiona Evrope.

velimir

pre 5 meseci

Najveca dobit od ovogodisnjeg ucesca Crvene Zvezde u Ligi sampiona je sticanje neophodnog iskustva omladinskog tima.Tu su imali nekoliko nesrecno izgubljenih utakmica tako da su nonsalantno mogli osvojiti i drugo mesto. Osvojili su i vise bodova od seniorskog tima.

koshke1977

pre 5 meseci

kako god ovu utakmicu smo i mi trebali da krenemo sa nasim klincima.Konkretno sa Mijatovicem i Lucicem pa makar dobili petardu. Strancima se zahvaliti.Neka ostanu Hvang i Olajnika jer Glazer verovatno odlazi za dobar novac kao i Bukari. Dragovica ako zeli pustiti.Osloniti se na klince pa sta bude.Odavno nismo imali ovoliko kvalitetnih mladih igraca za prvu postavu i to treba iskoristiti.

reko ja

pre 5 meseci

Bolje da su došli u najjačem sastavu,ovi iz treće postave više "grizu" željni dokazivanja.Tako da 3-4 komada u mreži Glazera,to će biti mera.

Kiza

pre 5 meseci

Nisam siguran da li svi koji ostavljaju komenare imaju u vidu da ovaj tim koji se zove CZ ustvari nije CZ vec tim sastavljen od stranaca i ponekog naseg. 7 plus trener plus 4 (slovima cetiri) nasih. Ovo pise neko ko ima 66 god i koji svojevremeno 15 god nije propustio utakmicu, isao na treninge, gostovanja…. Fudbal je danas biznis. Biznis ciji profit uzimaju par ljudi koji nisu ni vlasnici niti placaju porez drzavi. Sve ostalo znate.

Mladen CG

pre 5 meseci

Respektabilan meč prvaka Srbije protiv klubskog prvaka Evrope i svijeta!! Krajnja statistika to pokazuje: udarci u okvir gola - 6:3, uz stativu Mijatovića. Barak Bahar je tokom sezone pružio šansu mladim igračima Crvene Zvezde u Ligi šampiona i vjerujem da je to velika zaloga za budućnost Lučića, Mitrovića, Nedeljkovića, Mijatovića , Kabića, a i Stamenića, iako je reprezentativac N.Zelanda. Večeras ostaje žal što su gosti nedopustivo lako postigli golove ali ,, svaka škola se plaća..".

bane

pre 5 meseci

Proćiće i ova strahovlada koja uništava Partizan pa ćemo videti kako su nestali milioni, šta je radio abolirani, Terza i sl. Neće vam biti do smejanja.

fenomen

pre 5 meseci

U bre kako brzo ?iga bega.
Ovi Englezi se sigraju sa ovi naši crveni ko sa malu decu. Ako ne bidne više od 3 komata ovi naši da pevadu od radosti.

Dominacija

pre 5 meseci

A grobari ukus gorčine i nevera jel!? Ali rako i treba da bude. Zvezda je veliki klub i na Marakani ovako stoje stvari. Siti se nije proslavio bez obzira na to što vredi više od milijardu evra, igrali u egalu i odlična je utakmica bila.

Pretpostavljam da bi isti komentari bili i da je Zvezda osvojila LŠ. Komšija mali zauvek ! ha ha ha ... Samo neka Zvezda stalno igra LŠ pa neka bude i na začelju ta 32 kluba ... vi taj svoj klub mali u LŠ gledati nećete. LOL

Rastaman

pre 5 meseci

Nije Zvezda imala sreće ove godine, ni u mečevima ni sa žrebom, generalno je pokazala mnogo bolju igru nego što su to pokazivali rezultati.

Ali jednom će se vratiti u nekoj sezoni i kvalifikacijama i sreća za ovogodišnje malere. Dobra sezona u LŠ. Bravo Zvezdo.

A sada titula pa dogodine opet L.Š.

Delija sa severa

pre 5 meseci

Ova Zvezda nema ni glavu ni rep, ne lici ni na sta. Igra nam se svodi kad imamo posed na neprestano kruzenje ili u kontri fazon "ispucaj je sto dalje da se Bukari trka". Posto je ocigledno to to, sad guraj Mijatovica, Lucica i Stamenica, bar ce srce da ostave. Nedajeu, Djigi i Olajinki ispisnica. I da, kapa dole jedino malom Kosti Nedeljkovicu, steta za onu sansu. Mali se nudi, trci napred nazad ali nema s kim tu lepo da se poveze.

koshke1977

pre 5 meseci

Ok su izmene sa Lucicem i Mijatovicem ali mi je bila nerealna zamena Katai za Kangu.Mozdamje bolje bilo da je Stamenic usao ili mozda Kangva.Ovako je opet Hvanga pomerio unazad umesto da ostane napred jer nam je uz Ivanica jedini koji moze nesto da iskreira.

realno

pre 5 meseci

Bravo Zvezda,idioti prvo u ligu sampiona pre pocetka prijavljujes igrace (ne moze se prviti naknadno nikkva izmena) zato ovaj tim Sitija je B tim za mrzitlje Zvezde, ali ko zna prilike u Sitiju na da je ovo danas najblji tim koji je Pep mogao da izvede.Neki se pitaju zasto ivanic ne igra. Pa neuki pratite malo pre nego komentarisete Pa covek je tesko povredjen. Cestitam Vam bilo je lepo pratiti Vas.

Kik Klop

pre 5 meseci

nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja
(slobinator, 13. decembar 2023 23:49)

A vama sve što je ostalo je da se poredite s Partizanom u bedastoći. Sutra, ako se, daj bože, blizanac ugasi, koga ćete onda prozivati? Onda će svako ko kaže kako jeste biti tagovan kao dinamovac, hajdukovac, CSKAovac, šta? Dno ste i tonućete još dublje, sa sve tim vašim Partizanom kog su vam puna usta luzerska.

sale

pre 5 meseci

Njihov najjeftiniji igrac koji je na terenu vredi 10 miliona eura(ovaj klinac Bob),nas najskuplji igrac Bukari, vredi oko 6.5 mil. eura,njihovih jedanaest igraca koji su na terenu vrede oko 300 mil.eura,samo Grilish vredi koliko kompletan Zvezdin roster...i sada nam nordsjendli iz Humske pricaju kako igramo protiv nekog levog tima i levih igraca,hahaha pa neprocenjivo

Dušan

pre 5 meseci

Smešni komentari navijača vojnog tima.Deco draga.Premijer ligaši nemaju treći ili četvrti tim.Svi koji su prijavljeni su članovi prvog tima,veoma skupo plaćeni igrači koji čekaju da se nametnu i da zaigraju.Čak i kada igraju utakmicu FA kupa sa timom iz čempinšipa ili treće lige.MC ima 26 registrovanih igrača.Lako proverljivo

mire

pre 5 meseci

Kazu posle negativnog rezultata mi krenemo da igramo. A po meni je i negativni rezultat nereseno!!!
Ako to ubacimo u mentaltiet naseg fudbala tek onda mozemo da se nadamo necem dobrom.

TOP

pre 5 meseci

Bitno je da igra Kanga, za koga se jos nezna ni gde ni kada je rodjen...Ocekujte desetine lopti da vrati svome golmanu i jos sigurna 3-4 kiksa pred svojim golom....Dobro upuceni znaju zbog koga on mora igrati i cije ime ne sme pominjati...

Aca

pre 5 meseci

Odbrana tradicionalno losa, jer kod nas nisu naucili da treba kosarkaskog trenera da uzmu da sprema odbranu.
Citam komentare i poverovao, veceras gledao utakmicu na Lanzarote u restoranu, navijali i Englezi za Zvezdu, verovatno oni sto mrze City.
Odbrana, imas na coveka, preuzimanje i Zonsku odbranu.
Nasi ne kapiraju ni jedan model prethodno navedenih a ni 1 na 1, izlomi ih.
Gleda se slabija noga, strana kojom vuce loptu, umesto da ga pratis a on te cima.
Mijatovic 2 puta stativu na 2 metra, kriv trener.
Nije to bas sve tako, treba analiza.

Ivan

pre 5 meseci

Šampion Evrope Mančester Siti je večeras u Beogradu. Ima li veće časti za nas? Naravno da nema! Opušteno uživajmo u ovom meču, jer nam se neće u skorije vreme pružiti opet ovakva prilika s obzirom u kakvom problemu je naš klupski fudbal. Šampion Evrope branilac titule veliki Mančester Siti je veliki klub, ma u kom sastavu večeras da izađe na megdan Zvezdi on je veliki favorit bez obzira na sve to, i to je više nego jasno, ali Zvezda treba da pruži sve što može da se časno oprosti od evro takmičenja za ovu sezonu protiv najvećeg, protiv velikog Sitija naravno. Uživajmo u ovom divnom trenutku, neće se skoro ponoviti, šampion Evrope je u Beogradu, sad pa ko zna kad.

Džoni

pre 5 meseci

Na čega spade ovaj današnji fudbal? Meni je kao gledaocu delivalo da Zvezda igra premekano, daleko od lopte, bez duela, a ovi ko šta radi se žale sudiji na grubu igru Zvezde??? Nekad su Engleske ekipe bile sinonim za mušku kontakt igru, a ovi čim im neko priđe padaju kao pokošeni. Daj klince na teren i da se trči.

Lucky

pre 5 meseci

Ma bravoo! Bez respekta... Uspeh! Ej!!
Kada su Borjana otereli napisao sam da nam nece biti dobro... Mnogo minusa ste izlupali tada ali evo nas sada gde smo!

DUDA

pre 5 meseci

Sad je još uvijek u toku licitacija franjevaca- koji tim Citya je na terenu:treci,četvrti ili peti...A samo jedan,od ovih prisutnih (koji igraju)je skuplji,od čitavog regiona ! Naravno,fudbalskog...

cole

pre 5 meseci

djiga u timu.. erakovicev dvojnik po kiksevima. zagarantovano bar dva teska kiksa za dva gola sitija. pih, gde ga nadjose. a taman pomislih kada smo utrapili onog cupavog dunstera, da smo se ratosiljali i kiksare u odbrani. neka nam je Bog u pomoc da prodjemo sa manje od 4 u mrezi!

ai

pre 5 meseci

Možemo reći da je ta utakmica bila prilično napeta! Fudbaleri koji su izgubili 3:2 od evropskog šampiona su pružili izuzetno borbeno i energično izdanje na terenu. Pokazali su izvanrednu borbu, odlučnost i veštinu u susretu sa takvim jakim protivnikom.

Trudili su se da napadnu, stvaraju prilike za gol i drže ritam igre. Uprkos porazu, su prikazali izvanrednu tehniku, brzinu i taktičku sposobnost. U takvim utakmicama, timovi igraju sa ogromnim entuzijazmom, ne odustajući do samog kraja.

Borbenost fudbalera koji su se suočili sa evropskim šampionom je bila impresivna. Igrajući protiv takvog tima, svaki napad, svaka odbrana i svaki potez su bitni, pa je bilo puno uzbuđenja i akcije tokom cele utakmice. Imali su čak priliku da se vrate u igru nakon gubitka, što je pokazalo njihovu izuzetnu volju i želju da se takmiče do samog kraja.

Delija sa severa

pre 5 meseci

Izasle postave. Ndiaye naravno od starta a Kraso i Mijat na klupi. Tako da je to to, gol im necemo dati ocigledno. Pep izlazi sa 6-7 novajlija, ovi najbolji poput Alvareza ili Silve na klupi ali dzaba.

Objektivan

pre 5 meseci

Razumem sve, i da su bolji tehnički i fizički, naš najbrži igrač Bukari je sporiji od njihovog najsporijeg Akanđija, i da se noge odseku od prvaka Evrope, ali rezultat nema nikakav značaj, znači odigraj najbolje što možeš, pokaži se, ako ništa više igraj za sebe da se lepo prodaš. Ne vredi. Sve po starom. Igrač ti na 5 metara ti promašiš ta 10 metara. Ničim izazvan, niko te ne napada. Odoh da gledam Bilijar na Eurosport.

Miki

pre 5 meseci

Ne razumem zasto nisu svih 11 bili nasi igraci,zasto mora da se u potpuno nebitnu utakmicu stavi 5 crnaca,japanac i izraelac ? Mislim da bi se vise borili od ovih mrtvaka !

cetvrtak

pre 5 meseci

Igra nije bila za pohvalu ali konacan rezultat i nije toliko tragican. Nadamo se da je proslo vreme kada je zvezda u LS primala po 5-6 komada (za druge i ne pricam jer niti igraju LS a 5-6 primaju u LK). To je mozda i jedini napredak , aj da kazemo izgubio se taj neki strah i zvezda se navikla na igranje u Evropi.

DisorderPFC

pre 5 meseci

Niti jedan starter Sitija. A cak i za pola ekipe nije ni Gvardiola cuo do veceras.
Strahota koliko je jadna zvezdana i koliko cemo da je urnisemo 20.

Vojvođanin

pre 5 meseci

Manchester City igra uglavnom sa rezervim igračima. Crvena Zvezda bi ovde trebala da uzme bar jedan bod da ne bi bila totalna blamaža ovogodišnje učešće u Ligi šampiona.

djura

pre 5 meseci

pitanje za sve koji prozivaju bahara: koji su vasi trenerski uspesi? e tu sam vas ceko, znaci niste kompetentni da govorite o tome ili se srbi razumeju u svaku profesiju???

Oposum, divna životinjica

pre 5 meseci

Treba uživati u ovoj utakmici sasvim opušteno. Ej, dolazi nam šampion Evrope, branilac titule, to je velika stvar za sve nas, za naš klub, za naš grad, za našu državu, za naše ljubitelje fudbala. Situacija u našem klubu je takva kakva je, u krizi igre i rezultata smo, ali ovo je Liga šampiona, treba uživati u utakmici, naročito zbog toga što ona nema rezultatski značaj, znamo već posle Berna da ispadamo iz Evrope za ovu sezonu i da ćemo se ko zna kada opet naći u Ligi šampiona s obzirom na situaciju u srpskom fudbalu, i baš zato treba maksimalno užiovati u ovom istorijskom trenutku makar primili i 5 komada od šampiona Evrope večeras. Ova prilika se neće uskoro opet pružiti Srbima i Beograđanima. Samo opušteno i uživajmo dok traje.

kris

pre 5 meseci

Ja nisam od početka sezone mogao gledati Zvezdu,ali sam pratio rezultate i čitao ovdje komentare.Primijetio sam da mnogi traže Bukarija i protestvuju što nema Bukarija.Nakon nekog vremena sam uveo neki IPTV i počeo gledati utakmice i glavno što sam primijetio jeste da je Bukari redovno najgori igrač na terenu.Brz jeste,ali ništa drugo nema,a dodati loptu niti hoće niti zna i kad pokuša.

Marinko

pre 5 meseci

Nesretnici navijači tima kog su ribari i konobari iz Danske odučili od fudbala zaposeli portal sa komentarima. Navijači kluba koji su se dva puta na penale plasirali u LŠ i koga nikog nisu pobedili. Zvezda nije imala ambicije da bude na prva dva mesta u grupi.Kiks je što nisu treći.I nisu se obrukali

Dejan CZ

pre 5 meseci

Kako gradiš tako i zasluzuješ,ovo se odnosi na celokupni fudbal u Srbiji.
Dzaba gradjenje infrastrukture kada zivimo u dalekom prošlom vremenu po pitanju prihvatanja savremenog fudbala...dok se ne okrenemo savremenim trendovima u struci i glavnim pitanjima da se eliminišu podobni i da se dovedu adekvatni stručni ljudi koji ce promeniti sve od onog sto sad imamo,,fudbal u Srbiji nece krenuti uzlaznom putanjom.U celokupnoj istoriji otkako postoji fudbal u Srbiji srozali smo se na nivo amaterizma kao nikad u istoriji..Sramota na šta je fudbal u Srbiji spao i sta su zaljubljenici ovog sporta dočekali....od unazad onakve istorije koju nam je ovaj sport podario.

Nebojsa

pre 5 meseci

Slusam eto osvojili jedan bod, da jesmo ali svaku utakmicu smo stvorili minimum dve dobre sanse za gol.
Sreca nam je okrenula ledja i da smo morali imati jos neki postignuti gol i jos neki bod.
Naucili smo lekciju, ocekujem da cemo sledece godine pokazati vise.

mirko

pre 5 meseci

ko sme u opkladu da je ovo sastav za ManC. Najgori moguci kako bi sve igrace odmarali. Mozda Gvardiol i Foden dobiju prostora jos. Najveca zvezda moze biti Grilish, ali sa klupe

Ortega

Akanji, Ake, Stones, Lewis

Nunes, Phillips, Kovacic

Doku, Álvarez, Bobb

katastrofa

pre 5 meseci

komentari na nivou kolpildaka iz 6 razreda steta sto oartizan nije igrao sa ovim klinciva xa vidimo sanicanina,natka kaligulu.... rapsodija bi bila crno bela

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 5 meseci

Нисмо лоше изгледали у првом, напротив. Фалила је завршница. Треба Красоа увести за ту завршну лопту. АЈМО! 🔴⚪❤️⚽✊

Navijač zvezde

pre 5 meseci

Učestvovanje zvezde pored lose igre je ok, nije zvezda jedina sa jednim jednim bodom, Seltik ima 0 u smešnoj grupi ali o tome se ne piše, Antverp ima 0 prvak Belgije, ali ovde je narod sludjen i misle da je fudbal vaterpololo, da se Zvezda "bruka"

Velja

pre 5 meseci

Niko nas nije nadigrao, niko nas nije ponizio kako su nam predviđali. Samo ostaje žal protiv jang bojsa u Beogradu što je bilo 2:2 a ne pobeda.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 5 meseci

Можда и најбоље издање Звезде у лиги шампиона ове сезоне. Противник прејак, виши ниво, глупо је око тога полемисати. Од сутра почети градити тим за Европу наредне сезоне ал без импровизација, са јасном визијом. 🤨

Mali Hijavata

pre 5 meseci

32 ekipe, Crvena Zvezda je, trenutno, na 31. mestu. Sa najskupljim timom u istoriji. To nije samo neuspeh kluba, neuspeh je i saveza, lige, drzave, ali i nas, kao drustva, koji nemo posmatramo sta nam se desava u zemlji, poslednjih 30 i vise godina... Naravno, i Partizan je neizostavan deo celog mozaika.
Elem, timovi, bilo da je reprezentacija ili klubovi, ce nam biti uspesni kad drzava i drustvo ozdrave, a da bi se to desilo, moramo da prestanemo da se lazemo i samoobmanjujemo, i da prionemo na posao.
(slavko, 13. decembar 2023 22:04)

Najskuplji tim u istoriji Srbije. Pa šta?
To ti je kao da kažeš da je psa sa najvećim zubima u istoriji pojeo najmanji tigar u istoriji.
Junajted ima 2 boda, a ima, uz Siti, najskuplji tim na planeti.

ai

pre 5 meseci

Možemo reći da je ta utakmica bila prilično napeta! Fudbaleri koji su izgubili 3:2 od evropskog šampiona su pružili izuzetno borbeno i energično izdanje na terenu. Pokazali su izvanrednu borbu, odlučnost i veštinu u susretu sa takvim jakim protivnikom.

Trudili su se da napadnu, stvaraju prilike za gol i drže ritam igre. Uprkos porazu, su prikazali izvanrednu tehniku, brzinu i taktičku sposobnost. U takvim utakmicama, timovi igraju sa ogromnim entuzijazmom, ne odustajući do samog kraja.

Borbenost fudbalera koji su se suočili sa evropskim šampionom je bila impresivna. Igrajući protiv takvog tima, svaki napad, svaka odbrana i svaki potez su bitni, pa je bilo puno uzbuđenja i akcije tokom cele utakmice. Imali su čak priliku da se vrate u igru nakon gubitka, što je pokazalo njihovu izuzetnu volju i želju da se takmiče do samog kraja.

Aca

pre 5 meseci

Ja nisam nezadovoljan.Neki su predvidjali da ćemo biti Kanta za napucavanje.Prošle sezone MC je pobedio Lajpcig sa 7:0. Ni u jednoj utakmici nismo bili nadigrani.U Bernu promašeni ziceri a onda došao poraz

Master Yoda

pre 5 meseci

Ne mozemo na kraju biti zadovoljni bodovima, ali mozemo igrom i brojem golova. U svakoj utakmici smo igrali dobro, niko nas nije nadigrao, cak je MC na kraju odugovlacio.
Ranije su nas gazili, sada igramo mnogo konkurentnije, nemam vise strah da cemo da primimo 5,6 golova a da ne damo nijedan. Imali smo vise suteva na gol i u okvir gola od MC nije malo.
Idemo po titulu i ponovo LS iduce godine!

mladići borovi, devojke jele

pre 5 meseci

aktuelni evropski prvak i najskuplji tim u istoriji fudbala, više od pola sata krade vreme - velika si zvezdo!!!

da nam ozdraviš od ovih zbog kojih si posrnula, pa da se - marakani vrate slavni dani!!!

Mladen CG

pre 5 meseci

Respektabilan meč prvaka Srbije protiv klubskog prvaka Evrope i svijeta!! Krajnja statistika to pokazuje: udarci u okvir gola - 6:3, uz stativu Mijatovića. Barak Bahar je tokom sezone pružio šansu mladim igračima Crvene Zvezde u Ligi šampiona i vjerujem da je to velika zaloga za budućnost Lučića, Mitrovića, Nedeljkovića, Mijatovića , Kabića, a i Stamenića, iako je reprezentativac N.Zelanda. Večeras ostaje žal što su gosti nedopustivo lako postigli golove ali ,, svaka škola se plaća..".

slobinator

pre 5 meseci

eto.kažu grobari zvezda 32 od 32.možda je zvezda najgori tim u lš,ali je partizan kandidat za najgoru ekipu u sva tri takmičenja.od njega su bolji čak i zrinjski,hjk,klaskvik,haken,brejdnalik i ostali velikani evropskog fudbala.zato nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja

Ivan

pre 5 meseci

Častan oproštaj Zvezde od Lige šampiona ove sezone. Pobedio je moćni Siti Zvezdu večeras u Beogradu rezultatom 3:2 sa jednim zaista odličnim mladim timom, izveo je Gvardiola večeras protiv Zvezde jedan mlad kombinovan tim svega nekoliko prvotimaca a sa puno odličnih mladih igrača i oni su odigrali zaista jednu odličnu utakmicu i zasluženo pobedili. Vidi se klasa kod njih, nema šta, vrhunska škola fudbala od koje smo mi veoma daleko trenutno. I zbog svega toga ni malo nije sramota izgubiti od takvog tima. Ovaj sastav Sitija koji je večeras pobedio Zvezdu u Beogradu sa 3:2 bi u velikoj većini prvenstava širom planete bio ubedljivo prvi verujte, vidi se klasa kod njih, vidi se fudbalsko umeće i briljantna tehnika a sve to je majstor Gvardiola odlično ukomponovao i selektovao. Prema tome Zvezda se časno oprostila od Lige šampiona protiv Evropskog šampiona branioca titule minimalnim porazom 2:3. Postigli su crveno-beli dva gola, imali još nekoliko odličnih prilika, odigrali odlično u drugom poluvremenu, borili se, i sve to je sasvim dovoljno za častan oproštaj od Lige šampiona minimalnim porazom 2:3 protiv šampiona Evrope.

Rastaman

pre 5 meseci

Nije Zvezda imala sreće ove godine, ni u mečevima ni sa žrebom, generalno je pokazala mnogo bolju igru nego što su to pokazivali rezultati.

Ali jednom će se vratiti u nekoj sezoni i kvalifikacijama i sreća za ovogodišnje malere. Dobra sezona u LŠ. Bravo Zvezdo.

A sada titula pa dogodine opet L.Š.

Zemunski kej

pre 5 meseci

Castan oprostaj po meni. Ni jedan igrac Zvezde nema mesta ni na klupi Cityja. Zvezdin tim vredi 70 m.evra, Kao npr.1 igrac Cityja. Postoji nacin da slabiji tim pobedi a to je velika uigrsmost.drugarstvo i borbenost na jvici moguceg. Danas su dobro trcali Hvang i Mijailovic preko 12km najvise.Nisam nezadoboljan niko nas nije razbio.Ima pomaka.

Dabu

pre 5 meseci

Stalno se pominju mladi igrači Sitija. Pa kad sabereš njihovu tržišnu vrednost i vrednost zvezdinog večerašnjeg tima vidiš da su Sitijevci skuplji 5 puta najmanje. Ovi što se podsmevaju su već zaboravili 0:6 protiv one dece iz danskog sela.

baraba

pre 5 meseci

kao partizanovac, samo cu reci svaka cast, obrukali se niste. ovo je nasa realnost, pa kad je tako, bar ste dali golove, nije bilo ponizinja itd..

Pitam za druga

pre 5 meseci

Haahahaa navijaci tima koji su izgubili od ne znam ni ime iz kazakstana kirgistana odakle su vec i od zabavista nordsjelanda sa 5 0 oni se jadni ubise da nam objasne kako siti igra sa c timom trecim timom ajmo paljba gledajte slagalicu

Dominacija

pre 5 meseci

A grobari ukus gorčine i nevera jel!? Ali rako i treba da bude. Zvezda je veliki klub i na Marakani ovako stoje stvari. Siti se nije proslavio bez obzira na to što vredi više od milijardu evra, igrali u egalu i odlična je utakmica bila.

Pretpostavljam da bi isti komentari bili i da je Zvezda osvojila LŠ. Komšija mali zauvek ! ha ha ha ... Samo neka Zvezda stalno igra LŠ pa neka bude i na začelju ta 32 kluba ... vi taj svoj klub mali u LŠ gledati nećete. LOL

Dušan

pre 5 meseci

Smešni komentari navijača vojnog tima.Deco draga.Premijer ligaši nemaju treći ili četvrti tim.Svi koji su prijavljeni su članovi prvog tima,veoma skupo plaćeni igrači koji čekaju da se nametnu i da zaigraju.Čak i kada igraju utakmicu FA kupa sa timom iz čempinšipa ili treće lige.MC ima 26 registrovanih igrača.Lako proverljivo

burek je samo sa sirom

pre 5 meseci

Kakvi su - takvi su, naši su. Svaki igrač Sitija sa najšireg spiska igrača je bar desetostruko skuplji i dosta bolji od svakog našeg igrača. O razlici u kvalitetu trenera da i ne govorimo. Koliko para toliko muzike. Poraz sam očekivao i pre meča ko god da igra, ako nešto uspeju da umuljaju i spasu se poraza - super.

velimir

pre 5 meseci

Najveca dobit od ovogodisnjeg ucesca Crvene Zvezde u Ligi sampiona je sticanje neophodnog iskustva omladinskog tima.Tu su imali nekoliko nesrecno izgubljenih utakmica tako da su nonsalantno mogli osvojiti i drugo mesto. Osvojili su i vise bodova od seniorskog tima.

Слађана Точиловац Шаљић

pre 5 meseci

Сјајан тим Барака Бахара. Звезда је спектакуларна. Навијачи феноменални.

Ivan

pre 5 meseci

Šampion Evrope Mančester Siti je večeras u Beogradu. Ima li veće časti za nas? Naravno da nema! Opušteno uživajmo u ovom meču, jer nam se neće u skorije vreme pružiti opet ovakva prilika s obzirom u kakvom problemu je naš klupski fudbal. Šampion Evrope branilac titule veliki Mančester Siti je veliki klub, ma u kom sastavu večeras da izađe na megdan Zvezdi on je veliki favorit bez obzira na sve to, i to je više nego jasno, ali Zvezda treba da pruži sve što može da se časno oprosti od evro takmičenja za ovu sezonu protiv najvećeg, protiv velikog Sitija naravno. Uživajmo u ovom divnom trenutku, neće se skoro ponoviti, šampion Evrope je u Beogradu, sad pa ko zna kad.

realno

pre 5 meseci

Bravo Zvezda,idioti prvo u ligu sampiona pre pocetka prijavljujes igrace (ne moze se prviti naknadno nikkva izmena) zato ovaj tim Sitija je B tim za mrzitlje Zvezde, ali ko zna prilike u Sitiju na da je ovo danas najblji tim koji je Pep mogao da izvede.Neki se pitaju zasto ivanic ne igra. Pa neuki pratite malo pre nego komentarisete Pa covek je tesko povredjen. Cestitam Vam bilo je lepo pratiti Vas.

koshke1977

pre 5 meseci

Nordsjeland pravi ekipu za osvajanje lige šampiona 2024-2025. Lako je nama protiv Sitija ipak Danski klub kao da nije sa ove planete

Uh

pre 5 meseci

Stari ciganin sam 50 god. ne računam prvih deset godina života. Ovo nije moja Zvezda već odavno. Uđem samo da vidim rezultat jer ipak volim moju Crvenu Zvezdu i sport al se mnogo nerviram. Dok kriminalci iz uprave ne odu a sa njima i huligani "Delije" neće me stadion videti.

djura

pre 5 meseci

pitanje za sve koji prozivaju bahara: koji su vasi trenerski uspesi? e tu sam vas ceko, znaci niste kompetentni da govorite o tome ili se srbi razumeju u svaku profesiju???

ex šampion Srbije za pionire

pre 5 meseci

Čestitam 32.mesto. Dogodine u kvalifikacijama. A ostaće zapisano da je ove sezone najviše bodova srpskom fudbalu doneo Partizan koji na svom čelu ima stečajnog upravnika, Vazuru.

NNN

pre 5 meseci

Bez preterivanja stvarno dobra igra Zvezde u 2. poluvremenu!

Najbolje ocenjen igrač utakmice golman Sitija!!!

Šteta što smo protiv Jang Bojsa propustili tolike šanse imali smo realne izglede za Ligu UEFA.

DUDA

pre 5 meseci

Sad je još uvijek u toku licitacija franjevaca- koji tim Citya je na terenu:treci,četvrti ili peti...A samo jedan,od ovih prisutnih (koji igraju)je skuplji,od čitavog regiona ! Naravno,fudbalskog...

lala

pre 5 meseci

1. Sve strance napolje.
2. Samo nasi igraci da igraju, najbolje Zvezdina deca.
3. Makar 5 godina ne igrali Evropu odnosno bez uspeha u nasem prvenstvu, posle 5 godina ce biti rezultata.

Aneta

pre 5 meseci

Ma koga briga? Tu je prvenstvo u kome se sve zna, ginisovi rekordi i takve gluposti. To što ne bi mogli igrati ni u beton ligi Engleske, Nemačke, Španije, Italije, Francuske, pa i Poljske, ma to nema veze. Erdogane dođi i zabrani fudbal u Srbiji, opraštam ti 500 godina.

Ilija

pre 5 meseci

Samo jednu stvar da napišem. Crvena Zvezda ove sezone nema niti jednu jedinu pobedu u Evropi. A nikad jači tim. Toliko o toj Evropskoj Zvezdi. Laku noć i prijatno.

milant

pre 5 meseci

Sta je ovde casno tacno? I u celoj sezoni u LS? 4ti tim Man City bez ikakvog imperativa pobede, Bob, Lewis, Hamilton klinci koji su se poigravali sa najskupljim timom Zvezde u istoriji koji se svim silama bori da uzme makar jedan bod u ovoj utakmici.
Na prvoj utakcmi sa Man City su pukom srecom izgubi samo 3:1 jer je bilo bar jos 6 stopostotnih sansi za Man.

Nikoga nisu uspeli da pobede za celu sezonu, cak ni Jang Bojs koji u najmanju ruku zalutao u Ligu Sampiona.

Na kraju posed lopte 4ti tim Man City 70% Zvezda 20%

Delija sa severa

pre 5 meseci

Ajde bar se oprostite sa borbom na terenu. Takodje nadam se da ce 3 zvezdina klinca poceti kao sto se pisalo. Napred Zvezdo!❤️🤍

Milunka Malina

pre 5 meseci

Liga Evrope je mera. Definitivno. To je ono takmicenje gde smo napravili najveci uspeh sprskog fudbala nakon Barija. Direktan plasman sa prvog mesta u grupi u emilinacionu fazu. Recimo neki manji klubovi u Srbiji sanjaju takav uspeh.

Delije Banovo Brdo

pre 5 meseci

Pre 5-6 godina se za Arsenal i Liverpul trazila karta vise, osecao se hajp u gradu, u drzavi itd. a sada kao da nam dolazi Rostov na utakmicu kupa prijateljstva a ne aktuelni prvak Evrope...

Djordje

pre 5 meseci

Ko odgleda ovo do kraja svaka cast na strpljenju, ovi dave loptu igraju " u krugu" i ja tebi ti meni a Zvezdini mucenici ne znaju, sa severa tuzbalice i Kosovski ciklus pesama i igara, kosarka je za ovo akcioni triler od sporta.

Navras

pre 5 meseci

Dva najdominantnija tima u Super ligi Srbije godinama unazad, jedan gubi od prosečnog danskog tima Nordsjelanda rezultatom 5:0 u kvalifikacijama za najsmešnije evropsko takmičenje, a drugi gubi (trenutno) kod kuće od četvrtog tima Mančester Sitija, prethodno uzevši na jedvite jade jedan jedini bod u grupi. Pa se vi primajte na naš fudbal.

duledudule

pre 5 meseci

Hvang vredi svaki cent, ali svaki. Korejanac koji razume velicinu kluba, ore po terenu, trci do iznemoglosti. Steta sto nema ko da ga isprati. I svaka cast nasoj deci.

Nebojsa

pre 5 meseci

Slusam eto osvojili jedan bod, da jesmo ali svaku utakmicu smo stvorili minimum dve dobre sanse za gol.
Sreca nam je okrenula ledja i da smo morali imati jos neki postignuti gol i jos neki bod.
Naucili smo lekciju, ocekujem da cemo sledece godine pokazati vise.

Oposum, divna životinjica

pre 5 meseci

Treba uživati u ovoj utakmici sasvim opušteno. Ej, dolazi nam šampion Evrope, branilac titule, to je velika stvar za sve nas, za naš klub, za naš grad, za našu državu, za naše ljubitelje fudbala. Situacija u našem klubu je takva kakva je, u krizi igre i rezultata smo, ali ovo je Liga šampiona, treba uživati u utakmici, naročito zbog toga što ona nema rezultatski značaj, znamo već posle Berna da ispadamo iz Evrope za ovu sezonu i da ćemo se ko zna kada opet naći u Ligi šampiona s obzirom na situaciju u srpskom fudbalu, i baš zato treba maksimalno užiovati u ovom istorijskom trenutku makar primili i 5 komada od šampiona Evrope večeras. Ova prilika se neće uskoro opet pružiti Srbima i Beograđanima. Samo opušteno i uživajmo dok traje.

sale

pre 5 meseci

Njihov najjeftiniji igrac koji je na terenu vredi 10 miliona eura(ovaj klinac Bob),nas najskuplji igrac Bukari, vredi oko 6.5 mil. eura,njihovih jedanaest igraca koji su na terenu vrede oko 300 mil.eura,samo Grilish vredi koliko kompletan Zvezdin roster...i sada nam nordsjendli iz Humske pricaju kako igramo protiv nekog levog tima i levih igraca,hahaha pa neprocenjivo

Blaster

pre 5 meseci

City kao da igra protiv dece iz vrtića. Stvarno sramota gde nam se fudbal generalno nalazi, a nije da nam fali talentovane dece! Vreme je da se korupcija, politika i kriminal odstrane iz našeg fudbala na svim nivoima.

realan zvezdas

pre 5 meseci

Hvang je bio najbolji igrac Zvezde, i od njega ovi mladji moraju da nauce kako se igra presing. Da bukvalno moras da dises protivnickom igracu za vrat.
Prvi i drugi gol Sitija zvezdini igraci se povlace u krilo golmana, i to dobri igraci lako kaznjavaju.

I najveca satisfakcija ovog ucesca u LŠ je promocija velikog broja mladih igraca.. I Zvezda bi za sl. godinu trebala da gradi tim sa Hvangom, Đigom, Nedeljkovicem, Mijatovicem, Glazerom, Knezevicem, Mitrovicem.. Uz jos par iskusnih igraca.

slavko

pre 5 meseci

32 ekipe, Crvena Zvezda je, trenutno, na 31. mestu. Sa najskupljim timom u istoriji. To nije samo neuspeh kluba, neuspeh je i saveza, lige, drzave, ali i nas, kao drustva, koji nemo posmatramo sta nam se desava u zemlji, poslednjih 30 i vise godina... Naravno, i Partizan je neizostavan deo celog mozaika.
Elem, timovi, bilo da je reprezentacija ili klubovi, ce nam biti uspesni kad drzava i drustvo ozdrave, a da bi se to desilo, moramo da prestanemo da se lazemo i samoobmanjujemo, i da prionemo na posao.

Vojvođanin

pre 5 meseci

Manchester City ne igra sa C timom kao što su neki ovde napisali u komentarima. U pitanju su igrači prvog tima koji sede uglavnom na klupi u Premijer Ligi a vrede po najmanje 20 miliona evra a jedini igrač iz omladinske škole koga je izveo Guardiola je Hamilton, inače kapiten mladog tima.

laki

pre 5 meseci

Kakva drzava takvi joj predstavnici u Evropi.Vidim mnogi velicaju nekadasnju Zvezdu, ali su toliko ograniceni da ne shvataju da je tada Zvezda, kao i Partizan dolazila iz jedne mnogo bolje i jace u svakom smislu drzave.Citiju igra 4ti tim, nemaju nikakav imperativ da pobijede i ove mukie se raduju sto je Zvezda smaanjila, pa cak imali sansu i da izjednace:)

Vojvođanin

pre 5 meseci

Ja ne mogu da verujem da stvarno neki ovde krive trenera za loše rezultate Crvene Zvezde. Bahar je pripremio taktiku i dao igračima zadatak kako da postignu gol i imali su nekoliko prilika tako i u prošloj utakmici protiv Jang Bojsa a igrači taj zadatak nisu ispunili nego se ispromašivali. Hvang je ubedljivo najbolji igrač Crvene Zvezde trenutno zajedno sa Bukarijem, zaista mi je žao ako još neki to nisu primetili a nisu se samo stranci poput Krasoa, Ndiajea i Olajinke ispromašivali nego i domaći igrači pogotovo Mijatović i Mitrović.

Nikola

pre 5 meseci

Evo ja kao grobar kažem da se niste obrukali, prvaku Evrope ste zabili ukupno tri gola. Šansu ste propustili protiv Švajcaraca. Generalno, naši klubovi su preslabi za LŠ.

hrabro i pošteno

pre 5 meseci

Niste se obrukali od šest utakmica ove sezone pet poraza i jedan nerešen rezultat uz mnogo sreće na domaćem terenu. Odličan bilans možete biti ponosni ne bi valjalo da je bilo bolje.

нероји сервер

pre 5 meseci

Dobra sezona u LŠ. Bravo Zvezdo.
(Rastaman, 14. decembar 2023 05:22)

Od 32 ucesnika ls zauzeli ste fenomenalno 32-go mesta, ma odlicna sezona, bravo, bravo i jos 30 puta bravo

Boki

pre 5 meseci

Ne znam da li je ovo druga, treca, deseta postava Sitija. Juniori nisu. Svi, pocev od golmana, znaju da igraju. Imaju tehniku, brzinu, pas (tu se vidi Gvardiolin potpis). Dobro su selektovani, ali i mnogo su kostali.Zvezda, ruku na srce slabija, ali se dobro suprostavila. Da je bila malo hrabrija na pocetku, mozda je moglo i nereseno. Da, Djiga je pogresio, ali ne pocinje se takmicanje uigravanjem odbrane sa tek pristiglim halfom od 20 godina. On ce biti, na evropskom nivou, dobar igrac ali tek za 2-3 godine. A tada nece vise biti u Zvezdi. Ndiaje ocigledno Baharu nije prioritet kao strelac, vec kao neko ko treba da odvuce odbranu protivnika i spusti loptu Bukariju. Bukari je Baharu glavni igrac i jedini adut u napadu. Cela igra se vrti oko njega i tu je greska. Pored kvaliteta koje ima on ne moze da iznese tu ulogu. Lucica treba malo korigovati sto se tice driblina viska, vratiti mu samopouzdanje i bice on sasvim solidan. Mijailovic na svom mestu mnogo znaci. Prekida akcije i sprecava golove sa 16-20 metara. Bocni igraci su nam u fazi odbrane 'tanki'. Halfovi jesu sporiji, ali to bi se uigravanjem sa bocnim i veznim igracima dalo korigovati.Hvang je sve bolji. 'Oziveti' Stamenica. Zna i moze.Plase me dve stvari:1.hoce li Terza rasprodati mlade igrace za male pare, a onda dovoditi 'velika', nepoznata i prosecna 'pojacanja'? 2.Hoce li Bahar,ako ostane, pokusati u domacem prvenstvu da stvori prepoznatljiviju i kvalitetniju igru u svim segmentima? Za to takmicanje ima dobar tim.

hhhdf

pre 5 meseci

Najskuplji tim u istoriji Srbije. Pa šta?
To ti je kao da kažeš da je psa sa najvećim zubima u istoriji pojeo najmanji tigar u istoriji.
Junajted ima 2 boda, a ima, uz Siti, najskuplji tim na planeti.
(Mali Hijavata, 13. decembar 2023 22:28)

Vas je pojeo i strašni tigar zvani Čukarički. Olupali bi vas još neki u ligi samo kad se nebi plašili posledica, nije vam dao gol ko nije probao. Smešni ste, ali ne možete ni biti drugaciji kad se uzme u obzir ko vas vodi i ko sastavlja ekipu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 5 meseci

Нисмо лоше изгледали у првом, напротив. Фалила је завршница. Треба Красоа увести за ту завршну лопту. АЈМО! 🔴⚪❤️⚽✊

Gagi

pre 5 meseci

Ovi su prejaki za našu Zvezdu i sa ovim klincima sa akademije. Izgleda da su trebali sa još mlađim godištem da dođu da bi bilo koliko toliko ravnopravan duel.

samo kako jeste

pre 5 meseci

eto.kažu grobari zvezda 32 od 32.možda je zvezda najgori tim u lš,ali je partizan kandidat za najgoru ekipu u sva tri takmičenja.od njega su bolji čak i zrinjski,hjk,klaskvik,haken,brejdnalik i ostali velikani evropskog fudbala.zato nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja
(slobinator, 13. decembar 2023 23:49)

Samo bih te pitao koji je klub iz Srbije (da te ne naljutim ako kazem srpski klub) jedini tokom ove kalendarske godine ostvario pobede u utakmicama u nekom od evropskih takmicenja?
Eto da ti malo pojacam bol!

lud ja ili svi ostali....

pre 5 meseci

Daajjjj breee... Treći tim njihov.... I sada da velicamo kao izgubili smo jedva.... Sramota.... Treći tim. Gi neko izvede.... To ti govori gde si

Марко

pre 5 meseci

Црвена звезда у последње две сезоне, у којима је била последња у групама Лиге Европе и Лиге шампиона, личи на Партизан из доба Томислава Караџића. Мислим да нисам могао сликовитије да опишем колико смо лоши у последње две сезоне.

Riki

pre 5 meseci

Na zalost, svi koji mislimo da LS nije takmicenje za nas, smo u pravu. Na nasu srecu (a na zalost zlonamernih) nije bilo ni lose, ni frustrirajuce (sem dela prvog poluvremena protiv Lajpciga u Beogradu). M.Siti i Lajpcig su mnogo visi nivo od nas. Sto se tice Jang Boysa mislim da smo tu negde. Zvezda je greskama u drugom poluvremenu u Beogradu prokockala pobedu. U Bernu je igrala najbolju utakmicu ove godine u LS. Nije iskoristila sanse, rival jeste. I to je to.Nema razloga za bilo kakvim razocarenjem u ovoj sezoni. Moglo je, uz malo srece, bolje. Ali sreca nam je bila saveznik ranijih godina u kvalifikacijama. I tu postoji neka ravnoteza.
Lose igramo u nasem prvenstvu. Bas lose. Tu nesto mora da se promeni.
I shvatite, mi nismo, ni klupski, ni reprezentativno, prva evrpska liga po kvalitetu. Na klackalici smo druge i trece. Ali sve sto su nasi klubovi i reprezentacija uradili prethodnih 6,7 godina, saberi, oduzmi-napredovali smo i ipak smo u plusu. Da li ce biti bolje? Za sada tesko. Mnogo se novca vrti i tada su tu kontraverzni tipovi. U strucnom smislu moze se ocekivati napredak kada bude vise mladjih, modernijih i hrabrijih trenera (na srecu se pojavljuju) koji ce raskinuti sa demagoskom trenerskom skolom FSJ i FSS koja nas bukvalno unistava decenijama.Kada oni,pocev od mladjih kategorija,iskoluju na osnovama moderne fudbalske igre,par generacija fudbalera i kada oni budu ostajali bar do 23. godine u klubovima, imali bi osnovu (uz 2,3 dobra stranca) za veci napredak.

bradabg

pre 5 meseci

Fala Bogu da se zavrsi Evropa, mucno je bilo gledati nase klubove. Zvezda bi mozda, ali mozda mogla da igra Ligu Konferencije sa ovim timom i trenerom, ali s obzirom da ne mozemo ni u nasoj ligi da igramo, sumnjam da bi i tu nesto uradili. Putuj LS i ne trebas nam u skorije vreme.

dendza74

pre 5 meseci

Koliki je budžet Kopenhagena pošto se potencira ta priča. A prošli ljudi dalje u težoj grupi jer igraju fudbal, a ne gledaju transfermarket.

Sta se desava sa nama?

pre 5 meseci

Rezultatski castan poraz ali smo ponizeni igrom. Protivnik je igrao koliko i kako je hteo. Ko to ne vidi taj je stvarno subjektivan i nerealan.

Realan .

pre 5 meseci

Zadnji prošle godine , zadnji ove godine u Evropi .Da li će neko da odgovara za uložene novce a nigdje rezultata .
Ovo je 3 sastav Sitija bio .

Marinko

pre 5 meseci

Nesretnici navijači tima kog su ribari i konobari iz Danske odučili od fudbala zaposeli portal sa komentarima. Navijači kluba koji su se dva puta na penale plasirali u LŠ i koga nikog nisu pobedili. Zvezda nije imala ambicije da bude na prva dva mesta u grupi.Kiks je što nisu treći.I nisu se obrukali

Objektivan

pre 5 meseci

Neko kaže nismo se obrukali, najteži poraz ove sezone 3:1. Pa bolje da smo od Sitija izgubili dva puta po 5:0 a da smo skupili 6 ili 7 bodova.

Truton

pre 5 meseci

Koji smo mi majstori da tešimo sami sebe. Pa da su hteli razbili bi nas. Zato smo tu gde jesmo u fudbalu. E moj Zemunski keju i ostali. Samo se vi tešite ali time problem nećete da rešite.

Marijan kos

pre 5 meseci

Kanga mora da igra pre Ivanica zato što je on omiljeni igrač od cara pa ovaj tragikomični trener mora da ga stavi .....a Siti igra sa 6 igrača koji igraju za C tim ......

Milorad

pre 5 meseci

Realno, u Zvezdi jedino 3-4 igraca vrede, a to su Dragovic, Hvang i Bukari, mozda i holman, ostali nista. Mladi Mijatovic i Nedeljkovic su talentovani, ali daleko od nivoa lige sampiona, kao sto je i Zvezda. U Ligi Uefa mogli bismo se takmiciti, ovo nije za nas.

StipeZg

pre 5 meseci

Susjedi ne ocajavajte ali ovo je realno maksimum Zvezde u Ligi Prvaka. Gomila stranaca koji ne osjecaju grb nikad nece odigrat srcano kao npr. djeca i opcenito Srbi u timu kao sto se vidjelo kad je uslo njih 4-5 u igru. Odmah se Zvezda digla i krenula da nize sanse. Sve u svemu sretno dalje u sezoni i nadam se da cemo se sresti u Europi sl. sezone. Pozdrav od jednog dinamovca💙

Piter Markoni

pre 5 meseci

Od 32 kluba u LŠ. mi smo najgori sa samo jednim osvojenim bodom... Ne bi bilo loše da shvatimo gde nam je klupski fudbal u Evropi.... Još imamo dve utakmice Čukarički i TSC, ako ne ostvare pobede, u ovoj godini , samo dve pobede ostvario " smešni" Partizan i to protiv Šerifa na proleće i u kvalifikacijama jesenas, to je pravi bilans našeg " vojevanja" u Evropi ove godine, a ovi tuv " analitičari" neka i dalje veličaju veliku borbenost i dobru taktiku Sroskog klupskog fudbala

Mito

pre 5 meseci

Lepo je što je trener Sitija govorio o CZ kao trofejnom klubu sa istorijom. Na terenu je bilo malo drugačije. Naš golman koji blago rečeno je rupa imao je tri udarca u okvir gola i primio je tri gola. Dobro bile su i dve stative. Najsmešniji mi je kada pokušava da odbrani penal, a do danas nije odbranio ni jedan. Ostali igrači su se trudili pravili neke šansice, ali realno Mančester Siti se poigravao sa CZ. Sečam se utakmice CZ u Liverpulu kada je pod komandom Miljanića kao trenera sakrila loptu tri minuta Liverpulu i sve britanske novine su pisale o tome. Sinoć je Siti nama sakrio loptu tri minuta, a mogli su i barem dvadeset. Zahvalite se Bakaru i golmanu. Sramno je da naši vajni stručnjaci promaše golmane iz naših malih klubova, koji posle postaju reprezentativci drugih država ili odu npr u Čelzi, dok nama gol brani priučeni golman koji u proseku gledajući naše utakmice i ove u Evropi prima jeftine golove pri šutu iz daljine u velikom procentu. Samo pogledajte prvi gol Sitija na prvoj utakmici kadaa na centaršut sa strane prema našem golu, naš vajni golman želi da je izboksuje i promaši celu loptu iako ga niko nije ometao. S poštovanjem.

pune tribine

pre 5 meseci

Prelep gol na debiju mladog Hamiltona. Da se nije uplašio od neverovatne atmosfere dao bi tri gola do sada ovako samo jedva ovaj jedan pod prečku.

fenomen

pre 5 meseci

Da li Gvardiola poznaje sve ove svoje fudbalere na terenu. Po imenu ili prezimenu ili makar po vidjenju. Verujrm da su pomoćnici izabrali 11.

Ako ..

pre 5 meseci

Katai je trebao otici ove sezone jer su ga prerano otpisali a bio je do juce jedan od najistaknutijih kreatora zvezdine igre.I veceras je dao lep gol pored svih "pojacanja" i zvezdine dece i tako popravio opsti utisak i doneo zvezdi castan poraz.Covek je obelezio jedno razdoblje i nije zasluzio da toliko padne u drugi plan a da se forsiraju neki antitalenti proletos dovedeni.Zato je na kraju i ispao ovakav jadan ucinak u LS,od silnog samohvalusanja do potpunog fijaska.

Analiticar

pre 5 meseci

Pitati Hvanga da dovede 2,3 ortaka sa istoka, možda zadrzati Kangu i Bukarija, a ostalo mladi iz Zvezde i talentovani superligaški igrači koji znaju ko je (bila) Zvezda.
PS: Sutra TSC prolazi dalje.

bane

pre 5 meseci

Proćiće i ova strahovlada koja uništava Partizan pa ćemo videti kako su nestali milioni, šta je radio abolirani, Terza i sl. Neće vam biti do smejanja.

veliki strumf

pre 5 meseci

Који је ово меч ове сезоне да ИЗ ПРВОГ ШУТА ПРИМАМО ГОЛ! Ја не знам да ли људи примећују да ове сезоне Драговић игра катастрофално! Ми га волимо и поштујемо због имена, али човек је постао толико спор, неокретан, лоше се поставља… Ево клинац како га је изломио на петопарцу. Опет изгледамо бедно против другог тима Ситија. Клупа нам је јача од овог тима који је на терену.

Najnb

pre 5 meseci

Svaka čast, dobra utakmica. Ali daj brate, loši ste čitav turnir i sada našli igrati. Nemogu da vjerujema da je fudbal u srbiji sport broj 1. pored svih ovih razočarenja, a košarkaši bili 2. na SP, u vaterpolu smo najbolji, u tenisu smo najbolji

Dr Mr

pre 5 meseci

ovo je sve samo ne casno...ali realno...mi smo afganistan za njih...i novcem i igrackim i trenerskom kadrom, i infrastrukturom i navijacima iz 1980ih...toliko bacenog novca na lose igrace i trenera, a posle pobede nad fijorentinom skakali su od srece i pricali da ce tuci lajpcig,,,,tuga..

TOP

pre 5 meseci

Bitno je da igra Kanga, za koga se jos nezna ni gde ni kada je rodjen...Ocekujte desetine lopti da vrati svome golmanu i jos sigurna 3-4 kiksa pred svojim golom....Dobro upuceni znaju zbog koga on mora igrati i cije ime ne sme pominjati...

Anti-Ilon Antilon

pre 5 meseci

Ovo sto sam video izmedju 1. i 5. minuta utakmice okvirno, da se jedna ekipa seta u punom sastavu sa loptom od jednog do drugog peterca napred-nazad, a da drugi tim trci okolo i ni ne pipne loptu.. To sada, najiskrenije, jos u zivotu nijednom nisam video. Pamtim jedno 35 godina poslednjih u fudbalu, i nas i u svetu.

cetvrtak

pre 5 meseci

Igra nije bila za pohvalu ali konacan rezultat i nije toliko tragican. Nadamo se da je proslo vreme kada je zvezda u LS primala po 5-6 komada (za druge i ne pricam jer niti igraju LS a 5-6 primaju u LK). To je mozda i jedini napredak , aj da kazemo izgubio se taj neki strah i zvezda se navikla na igranje u Evropi.

Miodrag

pre 5 meseci

Stub srpstva! Od 11 igrača 8 iz drugih država. Pa zar nije mogao još neko od naših momaka da igra. Rezultat ski utakmica je nevažna a njima bi mnogo značilo da igraju.

Fenomen

pre 5 meseci

Prodje pola poluvremena, a Zvezda nije sutnula prema golu...a Ndiaje jednom pupnuo loptu na centru. Vezni red ne postoji. Sta jos treba da se desi da ovaj sarlatan od trenera dobije pedalu?

ludilo

pre 5 meseci

terali Vladana bez razloga smorilo i iznerviralo vas sto nismo uspeli da osvojimo treće mesto protiv bogatog Olimpijakosa...A sad ti što su terali Vladana Brane Bahara...

Vojvođanin

pre 5 meseci

Manchester City igra uglavnom sa rezervim igračima. Crvena Zvezda bi ovde trebala da uzme bar jedan bod da ne bi bila totalna blamaža ovogodišnje učešće u Ligi šampiona.

Fenomen

pre 5 meseci

Zao mi je samo navijaca sa zapadne tribine...to su pravi zvezdasi koji su platili ulaznicu 8500 dinara da bi gledali ovaj krs od igre. Sto se tice placenika sa severa njih interesuje nesto drugo a ne igra a to i nisu navijaci.

katastrofa

pre 5 meseci

komentari na nivou kolpildaka iz 6 razreda steta sto oartizan nije igrao sa ovim klinciva xa vidimo sanicanina,natka kaligulu.... rapsodija bi bila crno bela

Topli sendvic

pre 5 meseci

Sramota me je kao navijaca Zvezde, ovih navijaca sto brane i pravdaju ovakve igrace i igre. Kakvi sendvicarski komentari tipa sta hocete ne valja ni kada igramo Ligu Sampiona, druze sampion si 6 godina, zaradio si brdo para, i opet nisi u stanju da napravis konkuretnu ekipu. Svaki ljubitelj fudbala koji posmatra ovakve i slicne utakmice svog tima mora da bude razocaran, i da postavi pitanje ko vodi sporski sektor naseg kluba?

Munja

pre 5 meseci

Djiga je večeras podigao svoju cenu za milion evra. Mislim koštao je večeras Zvezdu milion evra više nego što ga je do večeras platila. Da nije skrivio najgluplji penal ovog veka, klub bi zaradio oko milion evra zbog jednog boda. Zalutao u Zvezdu, kao i NeDaje golove. Zvezdini klinci jesu talentovani i treba ih zadržati.
Više sreće dogodine!

DisorderPFC

pre 5 meseci

Niti jedan starter Sitija. A cak i za pola ekipe nije ni Gvardiola cuo do veceras.
Strahota koliko je jadna zvezdana i koliko cemo da je urnisemo 20.

Vilingrađanin

pre 5 meseci

Još jedna katastrofalna postavka Bahara bez levog beka i zamisli primamo gol preko te strane. U napadu izgleda jedina ideja dajte Bukariju loptu čim pređemo centar pa šta bude. Iskreno se nadam, kao i 99% navijača, da je Šerif odigrao poslednju utakmicu za Zvezdu. Poruka za grobare da se ne sekiraju što Zvezdu pobeđuje C tim prvaka Evrope jer oni neće još dugo da budu u prilicu da uopšte igraju takvu utakmicu. Da ih ne sekira ova neuspela koreografija, loše navijanje i samo 45000 ljudi na stadionu jer vikendom, njih 700 na JNA, pravi mnogo bolju atmosferu protiv IMTa i Lučana...

koshke1977

pre 5 meseci

kako god ovu utakmicu smo i mi trebali da krenemo sa nasim klincima.Konkretno sa Mijatovicem i Lucicem pa makar dobili petardu. Strancima se zahvaliti.Neka ostanu Hvang i Olajnika jer Glazer verovatno odlazi za dobar novac kao i Bukari. Dragovica ako zeli pustiti.Osloniti se na klince pa sta bude.Odavno nismo imali ovoliko kvalitetnih mladih igraca za prvu postavu i to treba iskoristiti.

Dragan

pre 5 meseci

Siti je odradio posao i žuri kući.
Zvezda nema za čim da žali.Jedan osvojeni bod govori sve.
Već se prave veliki planovi za narednu sezonu.
I tako godinama u nazad.

mirko

pre 5 meseci

ko sme u opkladu da je ovo sastav za ManC. Najgori moguci kako bi sve igrace odmarali. Mozda Gvardiol i Foden dobiju prostora jos. Najveca zvezda moze biti Grilish, ali sa klupe

Ortega

Akanji, Ake, Stones, Lewis

Nunes, Phillips, Kovacic

Doku, Álvarez, Bobb

Kiza

pre 5 meseci

Nisam siguran da li svi koji ostavljaju komenare imaju u vidu da ovaj tim koji se zove CZ ustvari nije CZ vec tim sastavljen od stranaca i ponekog naseg. 7 plus trener plus 4 (slovima cetiri) nasih. Ovo pise neko ko ima 66 god i koji svojevremeno 15 god nije propustio utakmicu, isao na treninge, gostovanja…. Fudbal je danas biznis. Biznis ciji profit uzimaju par ljudi koji nisu ni vlasnici niti placaju porez drzavi. Sve ostalo znate.

koshke1977

pre 5 meseci

Ok su izmene sa Lucicem i Mijatovicem ali mi je bila nerealna zamena Katai za Kangu.Mozdamje bolje bilo da je Stamenic usao ili mozda Kangva.Ovako je opet Hvanga pomerio unazad umesto da ostane napred jer nam je uz Ivanica jedini koji moze nesto da iskreira.

koshke1977

pre 5 meseci

kad bi sa ovakvim presingom igrali i u domacem prvenstvu davali bi minimum 3 gola po utakmici.Serif (ne daje) odmah na zimu sut karta.Uz njega ide i Kraso i Djiga. Dragovica pustiti da ide uz zahvalnicu

Sale

pre 5 meseci

Protiv Sitija se niko nije naigrao fudbala...I nije bitno kojih 11 će izaći na teren,ovde je reč o fudbalskoj filozofiji gospodina Gvardiole,a to je posed i samo posed,dave protivnika ko zmija žabu kratkim pasovima,nema centaršuta,samo na nogu i to je to...Rešenje protiv takve igre je flaster na svakom igraču,ali to je nemoguće i fizički veoma zahtevno...Što se Zvezde tiče,rešenje u odbrani su bekovi...Nama nije problem centralni trio,već to što nam duva sa bokova...kad nemaš beka,halfovi se razvlače na stranu i onda ostaju rupe u sredini,to je problem i u reprezentaciji...Pošto nema proleća u Evropi,prodati sve što se može,uzeti lovu i pokušati od svojih klinaca napraviti ekipu u sledećih par godina...Ovaj korejac je dobar i oko njega treba graditi ekipu...Realno,mislim da imamo mnogo stranaca i u fudbalu i u košarci,to nije prirodno u smislu da kod nas više se igra na srce i ljubav prema klubu...Našim klubovima najviše fale igrači-navijači kluba u kom igraju...Napaljeni Cigani i Grobari....Na kraju,trener...Uopšte ga ne kapiram,pun je bisera tipa guranja Mijailovića na beka,večeras Olijanka bek...Čini mi se da je ovde zalutao...

fenomen

pre 5 meseci

U bre kako brzo ?iga bega.
Ovi Englezi se sigraju sa ovi naši crveni ko sa malu decu. Ako ne bidne više od 3 komata ovi naši da pevadu od radosti.

Objektivan

pre 5 meseci

Imali smo Boaćija nije nam valjao, doveli nam Pavkova nije nam valjao, doveli nam Pešića nije nam valjao, doveli nam Šerifa....Molim vas hvalite ga inače će nam dovesti...

jovo

pre 5 meseci

Dokle više o tim milionima. Ne igraju milioni već ljudi od krvi i mesa. Koliko vredi Mančester a koliko Kopenhagen i šta je bilo videli smo sinoć.

mire

pre 5 meseci

@Fenomen
Da li si ti realan? Na zapad idu oni koji bi da se slikaju i da pokazu gde su bili njih ne interesuje utakmica, sever tu i tamo(jer ima i tamo koji su dosli da se slikaju). Najveci navijaci su na istoku i jugu i koji nece da ih prave budalama sa cenom karte i stajanjem uredu za istu

xy

pre 5 meseci

Igra Zvezda koliko može, odnosno koliko MC dopušta. Oni znaju da je ovo što igraju dovoljno za pobedu, štede najbolje i čuvaju se povreda. Nije sramota izgubiti i od takvog Sitija. Nije se Zvezda obrukala, čak i da primi još koji gol. Jedino je smešan ovaj komentator sa Arene koji pada u komu na bilo šta što Zvezda uradi, a posebno kad sudija svira očigledan faul a on priča o nekakvom kontaktu.

Мића из паркића

pre 5 meseci

Ја не видим ништа специјално ни код Мијатовића, ни Лучића, ни оног Митровића. Читам да их нешто величају. Овај пада преко лопте, а као страшан дриблер. Овај промашује празан гол. Ноћас је објаснио како се игра фудбал овај наш брат са бројем 66. Ја не вјерујем шта је све он покривао на терену, дао гол асистирао, у једном тренутку задњи играч у одбрани, следећи минут пресинг на голмана. Невиђено.

Aca

pre 5 meseci

Odbrana tradicionalno losa, jer kod nas nisu naucili da treba kosarkaskog trenera da uzmu da sprema odbranu.
Citam komentare i poverovao, veceras gledao utakmicu na Lanzarote u restoranu, navijali i Englezi za Zvezdu, verovatno oni sto mrze City.
Odbrana, imas na coveka, preuzimanje i Zonsku odbranu.
Nasi ne kapiraju ni jedan model prethodno navedenih a ni 1 na 1, izlomi ih.
Gleda se slabija noga, strana kojom vuce loptu, umesto da ga pratis a on te cima.
Mijatovic 2 puta stativu na 2 metra, kriv trener.
Nije to bas sve tako, treba analiza.

Sasa

pre 5 meseci

Siti je igrao daleko ispod svojih mogucnosti i to sa, najmanje, drugim timom. Da au zeleli, ponizili bi Crvenu zvezdu. Nas fudbal je slika kriminala. Novac poreskih obveznika, odlazi u ti crnu rupu....

cole

pre 5 meseci

djiga u timu.. erakovicev dvojnik po kiksevima. zagarantovano bar dva teska kiksa za dva gola sitija. pih, gde ga nadjose. a taman pomislih kada smo utrapili onog cupavog dunstera, da smo se ratosiljali i kiksare u odbrani. neka nam je Bog u pomoc da prodjemo sa manje od 4 u mrezi!

Lucky

pre 5 meseci

Ma bravoo! Bez respekta... Uspeh! Ej!!
Kada su Borjana otereli napisao sam da nam nece biti dobro... Mnogo minusa ste izlupali tada ali evo nas sada gde smo!

Dr doc.

pre 5 meseci

Branimo poraz od 0:1. Odavno je jasno da dovedena skupa pojacanja nemaju kvalitet. Ono sto je najgore je sto je ovaj tim i bez energija, bez strasti, zelje, hrabrosti...bez svega onoga sto je Zvezda UVEK imala i sto joj je bio zastitni znak, bez obzira kakav da je kvalitet igraca. Sve sto je bilo dobro, ubio je ovaj katastrofalni Bahar, kao i sva ova preplacena strana "pojacanja". Bruka i sramota.

Srki

pre 5 meseci

Vladan Milojević sa 5 puta slabijim timom dobije Liverpul, a Bahar ne može da dobije 9. tim Sitija, mislite o tome. Sad se tek vidi kakva je klasa bio Ben, a Pavkov je Ronaldo lično za Šerifa.

?vrebo

pre 5 meseci

Tuzno i ruzno je da Czv ima manje domacih igraca u prvoj postavi od engleza...man.city 5 engleza u prvoj postavi, Czv 4 nasa igraca ako racunamo i Dragovica... na sta smo spali.... ranije englezi uvek imali skoro sve strance a mi bar 8-9 domacih.
Đogu, Hwanga i Nđaeja sa sve baharom poslati da pripremaju zemljiste za izgradnju deonice Predejane-Bujanovac, bili bi korisniji.

neko

pre 5 meseci

Gledam snimak igraca Zvezde gde ulaze u bus. Nas dragi Serif Nedaje fura Gucci torbu dok ima slusalice u usima, boli njega ona stvar za Zvezdu i za koga igra, on ce sebi veceras samo da nabije statistiku (ako je uopste bude imao) i u CV da stavi da je 2. put zaigrao protiv Citya. Ne zanima njega nista..

da povratis

pre 5 meseci

Pošto Man city ne igra sa nekim bitnim igračima, ovo je bila savršena prilika da igra u normalnoj formaciji sa dva štopera , ali ne on igra sa tri štopera, pozadi, Čovek je totalno izgubljen, više ne zna sta radi...

disaster

pre 5 meseci

Treća postava Sitija može biti veoma nezgodna. Radi se o dobrim igračima koji nisu u prvom planu šta ako dobiju želju da se dokažu Gvardioli uvaliće Zvezdi pet komada kao od šale.

Miki

pre 5 meseci

Ne razumem zasto nisu svih 11 bili nasi igraci,zasto mora da se u potpuno nebitnu utakmicu stavi 5 crnaca,japanac i izraelac ? Mislim da bi se vise borili od ovih mrtvaka !

Ludo burazeru

pre 5 meseci

Gledam juče atmosferu na skoro svi stadionima uživanje,vidi se da ljudi dolaze da im bude lepo.Bio sam na severu protiv Young Boys-a tad i nikada više,sramota pustili ko zna koliko"navijača" ne može igla da padne(kao numerisano).Da nema ljudi iz RS sramota od navijanja i podrške.Elem,kakva uprava,takav trener,igrači i navijači i naravno nezbežno jedno 500 puta Kosovo-Srbija(to nije navijanje)

Danko

pre 5 meseci

Gledam drugi gol …lik ih zalama a oni ne mrdaju..Da je nasa liga izuli bi ga iz cipela (bez faula naravno),jer im se ne svira ni otvoreni prelom

super

pre 5 meseci

Djiga i Nedaje golove napolje iz Zvezde!!!
Prodali Erakovica a doveli poluamatere i tako nam se odbrana raspala a i Dragovic i Glazer bez pameti i osecaja za loptu veceras!!!

Kik Klop

pre 5 meseci

nordseljandrosi uživajte još malo u kupljenom mestu u evro košarkaškoj ligi jer vam je to jedino ostalo u poslednjih 10 godina sportskih dešavanja
(slobinator, 13. decembar 2023 23:49)

A vama sve što je ostalo je da se poredite s Partizanom u bedastoći. Sutra, ako se, daj bože, blizanac ugasi, koga ćete onda prozivati? Onda će svako ko kaže kako jeste biti tagovan kao dinamovac, hajdukovac, CSKAovac, šta? Dno ste i tonućete još dublje, sa sve tim vašim Partizanom kog su vam puna usta luzerska.

Delija sa severa

pre 5 meseci

Izasle postave. Ndiaye naravno od starta a Kraso i Mijat na klupi. Tako da je to to, gol im necemo dati ocigledno. Pep izlazi sa 6-7 novajlija, ovi najbolji poput Alvareza ili Silve na klupi ali dzaba.

veliki strumf

pre 5 meseci

Сад је дефинитивно јасно да у уговору Шерифу, Ђигу и Хвангу (за Хванга је то ок) стоји да морају да почну утакмице у групној фази ЛШ! Како другачије објаснити да су Шериф и Ђига опет у стартној постави??? Ђига није ни играо задње 2 утакмице, Шериф у купу играо, у првенству ушао пред краj, у Крушевцу играо 20ак минута без учинка… То је вероватно јасно сада као дан и осталим играчима и сигурно да код њих има незадовољства. А на клупи ти Катаи, Мијатовић, Лучић, Стаменић, Красо, Кангва… Ако оваквом тиму Ситија не будемо у стању да створимо шансе и дамо који хол у првом полувремену, шта да очекујемо ако уђу после Алварез, Фоден, Бернардо Силва, Родри…

Igor

pre 5 meseci

Pa šta je ovo opet niko na svojoj poziciji ne igra? Kosta desni bek igra levo, Điga centralni bek igra desno, Mićko zadnji vezni igra desno, i posle svega opet ŠERIF??!

reko ja

pre 5 meseci

Bolje da su došli u najjačem sastavu,ovi iz treće postave više "grizu" željni dokazivanja.Tako da 3-4 komada u mreži Glazera,to će biti mera.

gagi

pre 5 meseci

Nevjerojatno je da mi ove godine skoro svaku utakmicu u L s prvi sut u okvir gola primamo gol..Ovaj Djiga je vecu promasaj od Ndiaja...Bahar i veceras dokazuje da je prevara od trenera...Odbrana nam je stras na...

Moje mišljenje

pre 5 meseci

Ova utakmica nije bitna.Nije ni bitno što šesta ekipa Sitija,koja je doduše opet desetak puta skuplja od Zvezde igra koliko im treba.Ono što je bitno je jalovo,jadno,kukavičko ponašanje igrača Zvezde.U utakmici gde možeš da se opustiš,igraš fudbal,podigneš sebi cenu,ti izgledaš kao da te je smorilo što si došao da igraš utakmicu LŠ.Sramota.

Mike

pre 5 meseci

Letos je sve fino pocelo, cinilo se da smo konacno nasli i trenera i doveli igrace koji ce napraviti razliku. Medjutim, tu je Bahar zakazao. Lepo kaze izreka: tim koji dobija, ne treba menjati. Posle turneje u Rusiji i Fiorentine, krece nedopustivo eksperimentisanje sa sastavom, (o promasenim investicijama prelaznog roka da ne govorimo), a koje je dovelo do ovoga sto imamo danas, ukljucujuci i dva poraza u domacem prvenstvu, sto je za ovaj "nabildovani" tim CZ ravno katastrofi. LS definitivno nije za nas, LE donekle, ako se ne naleti na nekog "posrnulog" velikana, a Liga Konferencija takmicenje u kome se nesto vise moze i napraviti. Slaba nam je Liga, nema jakih utakmica, nema kvaliteta kojim bi se steklo barem neko iskustvo igranja jakih utakmica. Jedino dobro sto je proisteklo iz svega ovoga jesu mladji igraci koji su dobili kakvu takvu priliku, kao i jedina svetla tacka svih stranaca koji su dovedeni, In-Beom Huang, koga nazalost necemo moci da zadrzimo, mozda cak ni do januara. Sto rece neko u komentarima, jos nekoliko njegovih uz ove mlade, pa i da se necemu nadamo.

ko ne voli leto i more

pre 5 meseci

Jel ima neko da sme da pita zasto Ndiaje? Jel on kida na treningu, ali ga ubija trema ili u cemu je fora? Jel mu mozda ugovorom zagarantovano mesto u prvoj postavi? Jel mu obecano mesto u prvoj postavi? Jel mozda on necija kombinacija, pa mora da igra? Jel se to mozda nekome cini usluga? Ja razumem, kupili ga za "velike" pare, velika ocekivanja od njega, probas ga jednu, drugu, ok i trecu, ali kada vidis da ocigledno ne ide, a za njega je to jasno i klincima da decku ne ide (ne ume, da se ne lazemo), pa skloni ga, makar kosta i 20 miliona. Mijatovic u 30 minuta odigra vise nego Ndiaje za svih 5 do sada i evo ga, opet on pocinje. I mi treba da verujemo da je to trenerova odluka. Inace, na jednom sajtu pise da je Falco povredjen, pa ne igra za Zvezdu. Da, taj covek je jos kod nas (uslovno receno, u stvarnosti ko zna gde je), prima nekih 500-600 hiljada godisnje (tali se sa svi znamo kim). Naravno, to nam Terza nece reci u svojim intervjuima, gde je sve odlucno, svaki rezultat dobar i stanje idealno. Nasa Zvezda je dno sa ovim ljudima, a ni to nije strasno, koliko cinjenica da nema ko da ih protera, toliko su se slizali politicari-Terza-navijaci, da je njima lepo, ogromne pare se obrcu, zivi se odlicno i nece dozvoliti da im takva kombinacija, takav rudnik zlata, ispadne iz ruku (dzepova). E, to boli, a jos jedan poraz od Sitija cemo preziveti, u ovom trenutku nije toliko strasno, ni neocekivano. A onda povratak u realnost, 2000 ljudi na stadionu i jedva pobede u ovom nasem blatu.

kris

pre 5 meseci

Ja nisam od početka sezone mogao gledati Zvezdu,ali sam pratio rezultate i čitao ovdje komentare.Primijetio sam da mnogi traže Bukarija i protestvuju što nema Bukarija.Nakon nekog vremena sam uveo neki IPTV i počeo gledati utakmice i glavno što sam primijetio jeste da je Bukari redovno najgori igrač na terenu.Brz jeste,ali ništa drugo nema,a dodati loptu niti hoće niti zna i kad pokuša.

Vladimir

pre 5 meseci

U našem fudbalu sve se svodi na "jake poruke", koje zapravo ne znače ništa. Ne znam da li je našim klubovima, njihovim upravama i sponzorima, jasno da je ovo najgora godina u istoriji srpskog učešća u evropskim takmičenjima. Da li je uopšte mogućno porediti se sa nekim i reći - oni su gori od nas. Mislim da takvih nema. Pri tom ni reči samokritike sa bilo kog nivoa, nikakvog izvinjenja gradjanima čiji se novac daje za loše igrače i još gore trenere, da na govorimo o upravama klubova koje parazitiraju već godinama i ne pomišljajući da se sklone i prekinu svoje štetočinsko delovanje.

:D

pre 5 meseci

Ne tako davno Zvezda je uzimala bodove Arsenalu, Liverpulu, Napoliju, dok je redovno pobeđivala osrednje timove sa timom koji je bio slabiji u odnosu na trenutni ako se gleda tržišna vrednost. Očito da ne postoji sistem pa su uspeli da za 2 sezone prospu sve ono mukom stečeno pod Milojevićem. Nadam se da postoji neko ko ima objašnjenje za ovakav fijasko jer je sasvim realno će se pad nastaviti ako se nešto ne učini.

VUK

pre 5 meseci

Lepa netakmičarska tekma , koju smo izgubili ! Tri utakmice na Marakani - jedan bod. Dva uzastopna poraza. To navijači CZ ne pamte. Terza nastavlja sa rekordima. SRAMOTA !!!

Delija sa severa

pre 5 meseci

Ova Zvezda nema ni glavu ni rep, ne lici ni na sta. Igra nam se svodi kad imamo posed na neprestano kruzenje ili u kontri fazon "ispucaj je sto dalje da se Bukari trka". Posto je ocigledno to to, sad guraj Mijatovica, Lucica i Stamenica, bar ce srce da ostave. Nedajeu, Djigi i Olajinki ispisnica. I da, kapa dole jedino malom Kosti Nedeljkovicu, steta za onu sansu. Mali se nudi, trci napred nazad ali nema s kim tu lepo da se poveze.

bowie

pre 5 meseci

Jos nekih 10-15 fudbalskih stadiona engleskog formata i mozemo necemu da se nadamo.Znaci,samo jos nekoliko milijardi eura i mozemo da se uhvatimo u kostac sa najboljima.

Nikola

pre 5 meseci

UŽIVO Zvezda se časno oprostila od LŠ; "Nadam se da se navijači nisu naljutili na nas"

Naravno da nisu. Svaki poraz nasih timova sa manje od 2 gola na domacem terenu i 4 na gostujucem, smatra se svojevrsnim uspehom. Tako da su srpski klubovi bili polovicni ove godine.

Felix

pre 5 meseci

Jedino mi je zao sto dovedosmo Bahara za trenera ove igrace poput Ndiajea imali smo i u nasoj liginpa cak i mnogo boljih koji bi pruzili mnogo vise za manje novca.Trebalo je dobiti samo Jang Bojs u BG sve ostalo nije bilo realno ali je igra bila jako losa za sta je kriv isjljucivo Bahar.Sama njegova pojava mi je bila iritantna a dovoditi trenera iz jake Izraelske lige,sta reci.

ацо

pre 5 meseci

Ђигу и Недајеа избацити у из првог тима. Нек са пионирима уче основне фудбалске ствари.

Objektivan

pre 5 meseci

Razumem sve, i da su bolji tehnički i fizički, naš najbrži igrač Bukari je sporiji od njihovog najsporijeg Akanđija, i da se noge odseku od prvaka Evrope, ali rezultat nema nikakav značaj, znači odigraj najbolje što možeš, pokaži se, ako ništa više igraj za sebe da se lepo prodaš. Ne vredi. Sve po starom. Igrač ti na 5 metara ti promašiš ta 10 metara. Ničim izazvan, niko te ne napada. Odoh da gledam Bilijar na Eurosport.

mire

pre 5 meseci

Kazu posle negativnog rezultata mi krenemo da igramo. A po meni je i negativni rezultat nereseno!!!
Ako to ubacimo u mentaltiet naseg fudbala tek onda mozemo da se nadamo necem dobrom.

Perfucna

pre 5 meseci

Sad kad tresnemo ovaj izmesani City sa 1-0 i narednih 6 meseci da slusamo Terzu u stilu "Pa evo rekao sam vam da je ovo najbolji tim od Barija"🤡

bvb

pre 5 meseci

Utisak večeri za sad mi je sto Siti ima dva igrača koji se prezivaju Luis i Hamilton pa kad krenu da kombinuju Gojko samo kaže:”Luis, Hamilton”.

u3pm

pre 5 meseci

Evo pisem na poluvremenu. Jos nemogu da svarim onaj start Spajica nad Grealishem od pre par minuta. Ekstremna glupost i idiotizam od starta, totalno glup start i totalno nepotreban. Treba da je srecan sto nije crveni karton. U tom startu se vidi sva inteligencija nasih fudbalera, sirova snaga a mozak nula.

Džoni

pre 5 meseci

Na čega spade ovaj današnji fudbal? Meni je kao gledaocu delivalo da Zvezda igra premekano, daleko od lopte, bez duela, a ovi ko šta radi se žale sudiji na grubu igru Zvezde??? Nekad su Engleske ekipe bile sinonim za mušku kontakt igru, a ovi čim im neko priđe padaju kao pokošeni. Daj klince na teren i da se trči.

dr-mr

pre 5 meseci

mi smo najgora ekipa ovogodišnjeg takmičenja grupne faze LŠ...u februaru smo znali da ćemo igrati LŠ, tim pre je ovaj rezultat katastrofalan...ali, upravi će biti jedino bitno da dobijemo Partizan za 7 dana, pa će sve pasti u zaborav...
ja ću samo reći, pogledajte Kopenhagen...i sve će biti jasno, uprava je nedorasla zadatku, a ova godina je vrhunac njihovog kraha...

Uh

pre 5 meseci

Sramota je sto u ovoj C. Zvezdi igraci od beka do krila ne znaju osnovne fudbalske stvari, primanje lopte, predavanje lopte o sutiranju lopte nebih nesto pricao jer je to misaona imenica za njih.

To su nekada stari trneri ucili od pjetlica do juniora, sad ne znam sta rade ali osnovne fudbalske stvari sigurno su zapostavili. Covjek kada se sjeti igraca iz bivse drzave, pa oni su vladali loptom, sto bi se reklo njih je lopta "slusala". Da ne nabrajam te znalce, jer ne vrijedi...

Totti

pre 5 meseci

Evo da i ja kao "stručnjak" da kažem po koju. Fudbal pratim više od pola veka, aktivno igrao preko 30 godina, prvo veliki pa potom i mali fudbal, završio i trenersku školu i na kraju mislim da sam i objektivan. Svaki igrač na ovom nivou fudbala mora da ima snagu, brzinu, jaku volju, inteligenciju i na kraju talenat. Ndiaje možda ima snagu i volju ali od ostalog je operisan. Dragović ima sve ali je ostao bez brzine, mali Mijat takođe i sve me više podseća na Luku Jovića. Nema brzinu i to je za napadača veliki minus. Djiga npr. nema fudbalsku inteligenciju, Bukari takođe osim brzine nema ništa. Da ne nabrajam dalje svakom našem igraču nešto od ovog navedenog fali i zato je trener toliko dobar koliko zna da nedostatke sakrije a prednosti iskoristi. Bahar to nije ali jeste npr. Milojević koji je iz sastava sa Gobeljićem,Srnićem i ostalima izvlačio maksimum. Na stranu skauti koji ni sami ne znaju kako su to postali pa ne vide silne mane pojačanja tipa Ndiaje ili Djiga ili se i oni, kao i rukovodstvo ugrađuju ali u manjem procentu. E sad, neko će pitati gde je rešenje? Pa rešenje nam je u našem dvorištu. Omladinci koji su ovo takmičenje igrali ravnopravno sa vršnjacima, zatim Nedeljković, Lučić, Kabić, Šljivić, i samo tri, četiri stranca koji moraju na svojim pozicijama biti bolji od svakog domaćeg igrača na tržištu. Ja bih tako ušao u prolećnu sezonu pa makar i ne bio prvak države ove godine. Tako graditi tim, od početka, sa glavom i repom i onda ne bi imali za čim da žalimo.

Макарије

pre 5 meseci

И ова утакмица је показала шта је највећи (спортски) проблем српског фудбала.
Тренери.
Мафијање и политику остављам са стране.

Evropejac

pre 5 meseci

Da li postoji sporiji napadač u LŠ od Šerifa? Čovek bukvalno ne ume da trči, obratite pažnju na njegov "rad nogu"! Čija li je on mašina za pranje novca? Ko je njega tražio i doveo? Bruka za sve ranije majstore fudbala koji su u Zvezdi nosili "devetku"! Lazarević, Filipović, Savić, Drulić, Pančev, Pantelić, e moja Zvezdo!

Марко

pre 5 meseci

Castan oprostaj po meni. Ni jedan igrac Zvezde nema mesta ni na klupi Cityja. Zvezdin tim vredi 70 m.evra, Kao npr.1 igrac Cityja. Postoji nacin da slabiji tim pobedi a to je velika uigrsmost.drugarstvo i borbenost na jvici moguceg. Danas su dobro trcali Hvang i Mijailovic preko 12km najvise.Nisam nezadoboljan niko nas nije razbio.Ima pomaka.
(Zemunski kej, 13. decembar 2023 23:20)

Лепо си рекао - "Звездин тим вреди 70 милиона евра", заправо 73 према трансфермаркт-у. Међутим играчки кадар Јанг бојса вреди 58, а Копенхагена 66 милиона евра. Где су они сада, а где ми? Је л' ти сад нешто мало јасније? Избацили смо са Милојем Салцбург, Келн, Краснодар и Копенхаген, а шта радимо у последње две сезоне? Први шешир прошле године у ЛЕ, а последње место у групи. Ове године трећи шешир у ЛШ, а опет последње место. У последње две сезоне ми ништа нисмо прошли, ми само испадамо. Прво смо испали у квалификацијама за ЛШ, па у групној фази ЛЕ, па сад у групној фази ЛШ. Иако чак и треће место води даље, ми ни то не можемо да остваримо.

Dejan CZ

pre 5 meseci

Kako gradiš tako i zasluzuješ,ovo se odnosi na celokupni fudbal u Srbiji.
Dzaba gradjenje infrastrukture kada zivimo u dalekom prošlom vremenu po pitanju prihvatanja savremenog fudbala...dok se ne okrenemo savremenim trendovima u struci i glavnim pitanjima da se eliminišu podobni i da se dovedu adekvatni stručni ljudi koji ce promeniti sve od onog sto sad imamo,,fudbal u Srbiji nece krenuti uzlaznom putanjom.U celokupnoj istoriji otkako postoji fudbal u Srbiji srozali smo se na nivo amaterizma kao nikad u istoriji..Sramota na šta je fudbal u Srbiji spao i sta su zaljubljenici ovog sporta dočekali....od unazad onakve istorije koju nam je ovaj sport podario.