Tenis 43

Nedelja, 25.03.2007.

20:32

Jankovićeva od 6:2, 5:2 do poraza

Jankoviæeva od 6:2, 5:2 do poraza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Dragan,BGD

pre 17 godina

@xavijer
Federer je zasada musko,a ja sam pisao zenskom tenisu,da li si shvatio.Za Lindzi znam da je kasnije usla u vrh,ali Morezmo se kao jako mlada afirmisala.Sad ako je sa 19 bila medju prvih 15,pa je tu ostala malo duze,opet ne vredi tvoja teza.Ja ti dam 10 primera najvecih teniserki u poslednjih 20 godina,(Graf,Seles,sestre Vilijams,
Hingis,Enan,Klajsters,Sharapova...)mogu da nabrojim jos 10 iz proslosti i nekoliko aktuelnih(Sharapova,Enan,Klajsters,Kuznjecova,Petrova,Miskina,pa sad Vaidisova,Chakvetadze...) i ti sad nadjes Devenport da bi obarao moju tezu.Smesno.

Dragan,BGD

pre 17 godina

@Svi
S Jelenom nema nikakvih problema.Ona je teniserka koja je u 2006.godini najvise napredovala,to je zvanicna ocena Teniske federacije.
Sasvim je prirodno da posle velikog skoka dodje do pada,
tako je i u sportu i u zivotu.
Problem je u VAMA koji to ne razumete i mislite da neko moze samo da gura napred i napred do beskonacnosti.Ne razumete da bi Jelena mogla do kraja ove godine da ispadne iz prvih 10,pa da se iduce godine vrati i ustali na godinu,dve tri...
Ne,vama je to malo.Malo vam je sto je sa 50 i neke pozicije tako mnogo i tako brzo skocila.Sad hocete da vec iduce nedelje bude 7.pa naredne 5. i da za nekoliko meseci zauzme 1.mesto i ostane tu najmanje pet godina.
I kada bi tako bilo,sledeca vasa zelja bi bila da celu godinu ne izgubi nijedan mec,a posle i sledecu i narednu,do besvesti.
Raspon izmedju Jeleninih mogucnosti i vasih zelja je sve veci,takve zelje,kakve vi imate mogao bih pripisati samo nekom mnogo,mnogo razmazenom detetu.
Znate onu nasu poznatu pricu -
Juce izasao iz opanaka a vec hoce mercedes.

Neobavesten

pre 17 godina

Kao i obicno kada se od nje ocekuje nesto vise uvek upropasti. Cudi me da je i na toj poziciji na kojoj je. Ne zasluzuje da bude ni u prvih trideset a ne medju prvih deset. Mentalite je cudo.

Trpe

pre 17 godina

Jelena je sa psihom slaba,ona moze da pobedi svakog i da izgubi od svakog.Zato je muski tenis zanimljiviji,jer takvih osilacija kao kod zena nema uopste.Zene u svim sportovima su slicne.

pacovi

pre 17 godina

Ko ste vi, da kritikujete Jelenu
mislite ona nije htela da pobedi nego namerno izgubila da bi vi pali na kladionicu.ccc...90% vas nikada nije uhvatilo reket u ruke a dajete sebi za pravo da kritikujete jednu od najboljih svetskih igracica.ccc...

Bojan II

pre 17 godina

@Bokac
Daj leba ti malo pauziraj.Za to vreme nauci nesto.Sta kazes koga je sve Jelena pobedila(Kuznjecovu,Vaidisovu,
Petrovu...).A koliko puta je od svih njih izgubila.I od koga je sve izgubila osim ove
Italijanke.

Gosn Voja

pre 17 godina

Ja mislim, kao sto sam i pre, da Jeleni nije uspeh udario u galvu, ona se sa takvom glavom rodila.
A ima gomilu onih sarenih navijaca (videli ih svi u AU), koji su spremni da militantno brane svoj idol (i na ovom sajtu), pa su joj valjda dali iluzuju da je popularna. Malo je izgubila osecaj za realno. Steta, jer igra odlicno. I na tom udaranju po lopti bi trebalo da se za nju sve zavrsi. Problemi pocinju kada je pitaju za misljenje, ili je intervjuisu. Niko od ostalih nasih tenisera nema, niti je ikada imao taj problem: budi-bog-s-nama izjave za stampu. JJ je specijalan slucaj.

raf

pre 17 godina

nesto se verovatno desilo,to je sport,a svi koji kude tenisere,fudbalere,kosarkase itd,neka pogledaju istini u oci i neka sagledaju gde je nase mesto u svetu,pa ce videti kakve uspehe postizu sportisti,ne mogu da se upustam u dublju analizu,ko ce rezumeti???

zo

pre 17 godina

Jelena je jedna vrlo inteligentna devojka i sigurno zna sta radi (kada da igra, kada da se slika itd) ne morate mnogo da se brinete.
Svi vi ste govorili za Noleta kako dise na skrge i kako od njega nista nece biti, isto i za Jelenu na pocetku prosle sezone-kad ono Nole i Jeca u Top 10!!!
Predlazem Vam da novac koji ostavljate kladionicarima usmerite u humanitarne svrhe (moze i u hum.org.Jelena Jankovic za decu Srbije). Mnogo bolje cete se osecati!!!

Dragan,BGD

pre 17 godina

Kad neko kao ja kaze-To nije realno,jer Jelena ima 22 pune godine i nijedna velika teniserka nije usla u prvih 10 a da je imala vise od 20 godina(neke su imale i po 16),
tada se javi gomila pljuvaca,neznalica i kvazi patriota da bi mi rekli svasta.Ako vam nije tesko,
pogledajte karijere sestara Vilijams,Monike Seles,Stefi Graf,Enan,Klajsters,Hingis,Sharapove... apsolutno svih koje su bile i jesu vrh tenisa.
Videcete kako je tekao njihov uspon.Jelena sada igra veoma dobro,ali nema TAKMICATSKU KONDICIJU.To znaci da duze vreme moze da igra jake turnire sa jakim protivnicama i da njen sistem,to izdrzi.
Osim toga,cesta je pojava,da kada se dodje do malo vise para(prvih milion dolkara),da devojka njenih godina hoce malo i da uziva.Vrhunska karijera sportistu mnogo kosta i nije slucajno sto Klajsters napusta tenis ove godine,a Sharapova kaze da ce to uciniti za dve godine,znaci sa 22 godine,koliko danas ima Jelena.
Ima jos tvari u zivotu osim tenisa,tako da se tim momcima i devojkama nema sta zameriti.
Oniu odlucuju o svom zivotu,kako ce ga provesti,sta ce raditi,da li ce trenirati ili se zezati sa drustvom.

Maja

pre 17 godina

Nazalost, Jeleni je uspeh "udario u glavu". Mora da nauci da kada gubi, mora da oda priznanje protivnici, a ne stalno da ponavlja da je povredjena. Po njoj, nikad nije izgubila jer je lose igrala ili je protivnica bila bolja, vec iskljucivo jer je povredjena. Dosta Jelena !!!

Bane

pre 17 godina

Ajde Jeko, ne brigaj. Bice bolje, sigurno. Imas sve sto treba. Povremeni padovi su ok, znas i sama. Potreban ti je odmor i rasterecenje kao pre januarskih turnira. Nadam se da citas.

sloba

pre 17 godina

TO JE NAS SRPSKI MENTALITET I PSIHOLOSKA PRIPREMA. STA JE OCEKIVALA DA PROTIVNICA PADNE NA ZADNJICU STO JE ONA DEVETA.NEMA KONTINUITET OD 3-4 TURNIRA DA IGRA SVE BOL;JE I BOLJE. JEDAN TURNIR ODIGRA DOBRO DVA LOSE. STA JE KOG DJAVOLA TRAZILA U BEOGRADU IZMEDJU INDIAN VELSA I MAJAMAIJA. VALJDA DA SE VIDI SA DECKOM?

Bojan

pre 17 godina

Oh,prosto sam u cudu da nema vec nekoliko dana Senadinog Slucaja da se javi,ili se mozda predstavlja pod drugim imenom?Da li moze da izdrzi da ne prosipa svoju filozofiju ovde?No,Senada moje pitanje vama,kao strucnjaku iz oblasti psihologije je,da li ste primetili sindrom poslusnih sinova koji se bespogovorno pokoravaju imaginarnom tatici???Hvala

nikola

pre 17 godina

nisu žene za sport...uopšte nemaju samopouzdanja, makar bile prve na listi...mentalno nepripremljene....ili se radi na tom planu sa njima, ali one ne kapiraju

Bokac

pre 17 godina

Totalna glupost reci da JJ nije materijal za top 10!!!Helloooooo,devojka je vec u top10,ona je deveta teniserka sveta,ove godine je pobedila i Martinu Hingis i Ameli Morezmo i Nicol Vajdisovu,a krajem prosle i Petrovu i Dementijevu i Kuznjecovu,ne bih bas rekao da nije materijal za top10 ili vi sveznajuci teniski strucnjaci mislite drugacije????

remark

pre 17 godina

Ocajna psiha i ocajno ponasanje nase dzej dzej. Priznaj poraz! Ne moze se uvek pobedjivati. Ako je povredjena onda neka zalechi to, ali ocigledno nije povredjena kad ovoliko igra, jer koji bi to mozak igrao pod ne znam kakvim povredama. Jedan dan kaze super se osecam, nasmejana sam, idem u nove pobede, a sutradan izgubi i naravno izmisli neku povredu. Mora nauciti da se ponasa kako treba i sve ce biti u redu. Skoro sam negde video anketu gde pise ko najvise proglasava da je u pitanju bila povreda. Jelena to cini gotovo posle svakog poraza. Aj uzdravlje i bice bolje kad se psiha sredi. Bez glumatanja i pravljenja nepotrebnih spaga.

Ivano Novi Sad

pre 17 godina

Kada sam napisao komentar da ce Ana ispasti u drugom, a Jelena u trecem kolu, @Deda Laza rece da ne znam nista o tenisu. Daj da ga sada cujem.

vesna

pre 17 godina

E sve vi znate! I da li je zlečila povredu, i šta je obukla, i gde se slikala... Baš je bezveze što je izgubila paraktično dobijen meč, ali dešava se. Tenis je pojedinačni sport, ona i gubi i dobija samo za sebe a što su vama pali tiketi... Ona dok igra verovatno samo misli na gomilu besposlenih u kladionici.

vox

pre 17 godina

Fascinantna psihička nestabilnost.I ranije je imala problema sa glavom, ali ovo je baš vrh...Jako dobra igračica, ali ako ne uradi nešto na polju psihe nikad neće biti TOP 10 materijal.

Boris

pre 17 godina

Gori od Jecinog poraza su vasi komentari.Pojma nemate.
Kao sve druge teniserke su zdrave sto posto samo Jeca je povredjena.Ma nemoj mi reci.

Nikola

pre 17 godina

Kad bi malo vise bila usredsredjena na tenis, a malo manje na to koju ce kreaciju obuci na predturnirskoj zurci, i u kojoj ce se pozi slikati pored Hyundai-ja, ovakve stvari joj se ne bi desavale. Kvalitet joj ne nedostaje, ali bi na psihi valjalo poraditi, teniserki iz Top 10, ovakve stvari ne bi smele da se desavaju

n.sad

pre 17 godina

jelena bi stvarno trebala da napravi pauzu od 2-3 nedelje i posteno se zaleci od ovreda i umora a ne da dolazi iz amerike i bude 2 dana u srbiji i ponovo se vraca pa makar to bio i masters. sve u svemo jelena srecno!

Zoca

pre 17 godina

Steta za Jelenu imala je dobijeno.Nesto se desilo ali ne znam sta!Mozda povreda jos nije najbolje sanirana.Steta!!!Idemo U nove pobede!!!

Mare

pre 17 godina

Izgubila je dobijen mec.Steta.Teniserki kao sto je ona to ne bi smelo da se dogadja.
Ipak je trebala da ostane u BG i oporavi se od povrede, jer nije ona jos 100% spremna za tenis.
Razmisljaj!

Zoca

pre 17 godina

Steta za Jelenu imala je dobijeno.Nesto se desilo ali ne znam sta!Mozda povreda jos nije najbolje sanirana.Steta!!!Idemo U nove pobede!!!

Mare

pre 17 godina

Izgubila je dobijen mec.Steta.Teniserki kao sto je ona to ne bi smelo da se dogadja.
Ipak je trebala da ostane u BG i oporavi se od povrede, jer nije ona jos 100% spremna za tenis.
Razmisljaj!

Nikola

pre 17 godina

Kad bi malo vise bila usredsredjena na tenis, a malo manje na to koju ce kreaciju obuci na predturnirskoj zurci, i u kojoj ce se pozi slikati pored Hyundai-ja, ovakve stvari joj se ne bi desavale. Kvalitet joj ne nedostaje, ali bi na psihi valjalo poraditi, teniserki iz Top 10, ovakve stvari ne bi smele da se desavaju

n.sad

pre 17 godina

jelena bi stvarno trebala da napravi pauzu od 2-3 nedelje i posteno se zaleci od ovreda i umora a ne da dolazi iz amerike i bude 2 dana u srbiji i ponovo se vraca pa makar to bio i masters. sve u svemo jelena srecno!

Boris

pre 17 godina

Gori od Jecinog poraza su vasi komentari.Pojma nemate.
Kao sve druge teniserke su zdrave sto posto samo Jeca je povredjena.Ma nemoj mi reci.

vox

pre 17 godina

Fascinantna psihička nestabilnost.I ranije je imala problema sa glavom, ali ovo je baš vrh...Jako dobra igračica, ali ako ne uradi nešto na polju psihe nikad neće biti TOP 10 materijal.

Ivano Novi Sad

pre 17 godina

Kada sam napisao komentar da ce Ana ispasti u drugom, a Jelena u trecem kolu, @Deda Laza rece da ne znam nista o tenisu. Daj da ga sada cujem.

vesna

pre 17 godina

E sve vi znate! I da li je zlečila povredu, i šta je obukla, i gde se slikala... Baš je bezveze što je izgubila paraktično dobijen meč, ali dešava se. Tenis je pojedinačni sport, ona i gubi i dobija samo za sebe a što su vama pali tiketi... Ona dok igra verovatno samo misli na gomilu besposlenih u kladionici.

Bojan

pre 17 godina

Oh,prosto sam u cudu da nema vec nekoliko dana Senadinog Slucaja da se javi,ili se mozda predstavlja pod drugim imenom?Da li moze da izdrzi da ne prosipa svoju filozofiju ovde?No,Senada moje pitanje vama,kao strucnjaku iz oblasti psihologije je,da li ste primetili sindrom poslusnih sinova koji se bespogovorno pokoravaju imaginarnom tatici???Hvala

nikola

pre 17 godina

nisu žene za sport...uopšte nemaju samopouzdanja, makar bile prve na listi...mentalno nepripremljene....ili se radi na tom planu sa njima, ali one ne kapiraju

Bokac

pre 17 godina

Totalna glupost reci da JJ nije materijal za top 10!!!Helloooooo,devojka je vec u top10,ona je deveta teniserka sveta,ove godine je pobedila i Martinu Hingis i Ameli Morezmo i Nicol Vajdisovu,a krajem prosle i Petrovu i Dementijevu i Kuznjecovu,ne bih bas rekao da nije materijal za top10 ili vi sveznajuci teniski strucnjaci mislite drugacije????

remark

pre 17 godina

Ocajna psiha i ocajno ponasanje nase dzej dzej. Priznaj poraz! Ne moze se uvek pobedjivati. Ako je povredjena onda neka zalechi to, ali ocigledno nije povredjena kad ovoliko igra, jer koji bi to mozak igrao pod ne znam kakvim povredama. Jedan dan kaze super se osecam, nasmejana sam, idem u nove pobede, a sutradan izgubi i naravno izmisli neku povredu. Mora nauciti da se ponasa kako treba i sve ce biti u redu. Skoro sam negde video anketu gde pise ko najvise proglasava da je u pitanju bila povreda. Jelena to cini gotovo posle svakog poraza. Aj uzdravlje i bice bolje kad se psiha sredi. Bez glumatanja i pravljenja nepotrebnih spaga.

Bane

pre 17 godina

Ajde Jeko, ne brigaj. Bice bolje, sigurno. Imas sve sto treba. Povremeni padovi su ok, znas i sama. Potreban ti je odmor i rasterecenje kao pre januarskih turnira. Nadam se da citas.

sloba

pre 17 godina

TO JE NAS SRPSKI MENTALITET I PSIHOLOSKA PRIPREMA. STA JE OCEKIVALA DA PROTIVNICA PADNE NA ZADNJICU STO JE ONA DEVETA.NEMA KONTINUITET OD 3-4 TURNIRA DA IGRA SVE BOL;JE I BOLJE. JEDAN TURNIR ODIGRA DOBRO DVA LOSE. STA JE KOG DJAVOLA TRAZILA U BEOGRADU IZMEDJU INDIAN VELSA I MAJAMAIJA. VALJDA DA SE VIDI SA DECKOM?

Maja

pre 17 godina

Nazalost, Jeleni je uspeh "udario u glavu". Mora da nauci da kada gubi, mora da oda priznanje protivnici, a ne stalno da ponavlja da je povredjena. Po njoj, nikad nije izgubila jer je lose igrala ili je protivnica bila bolja, vec iskljucivo jer je povredjena. Dosta Jelena !!!

Bojan II

pre 17 godina

@Bokac
Daj leba ti malo pauziraj.Za to vreme nauci nesto.Sta kazes koga je sve Jelena pobedila(Kuznjecovu,Vaidisovu,
Petrovu...).A koliko puta je od svih njih izgubila.I od koga je sve izgubila osim ove
Italijanke.

zo

pre 17 godina

Jelena je jedna vrlo inteligentna devojka i sigurno zna sta radi (kada da igra, kada da se slika itd) ne morate mnogo da se brinete.
Svi vi ste govorili za Noleta kako dise na skrge i kako od njega nista nece biti, isto i za Jelenu na pocetku prosle sezone-kad ono Nole i Jeca u Top 10!!!
Predlazem Vam da novac koji ostavljate kladionicarima usmerite u humanitarne svrhe (moze i u hum.org.Jelena Jankovic za decu Srbije). Mnogo bolje cete se osecati!!!

raf

pre 17 godina

nesto se verovatno desilo,to je sport,a svi koji kude tenisere,fudbalere,kosarkase itd,neka pogledaju istini u oci i neka sagledaju gde je nase mesto u svetu,pa ce videti kakve uspehe postizu sportisti,ne mogu da se upustam u dublju analizu,ko ce rezumeti???

Gosn Voja

pre 17 godina

Ja mislim, kao sto sam i pre, da Jeleni nije uspeh udario u galvu, ona se sa takvom glavom rodila.
A ima gomilu onih sarenih navijaca (videli ih svi u AU), koji su spremni da militantno brane svoj idol (i na ovom sajtu), pa su joj valjda dali iluzuju da je popularna. Malo je izgubila osecaj za realno. Steta, jer igra odlicno. I na tom udaranju po lopti bi trebalo da se za nju sve zavrsi. Problemi pocinju kada je pitaju za misljenje, ili je intervjuisu. Niko od ostalih nasih tenisera nema, niti je ikada imao taj problem: budi-bog-s-nama izjave za stampu. JJ je specijalan slucaj.

Dragan,BGD

pre 17 godina

Kad neko kao ja kaze-To nije realno,jer Jelena ima 22 pune godine i nijedna velika teniserka nije usla u prvih 10 a da je imala vise od 20 godina(neke su imale i po 16),
tada se javi gomila pljuvaca,neznalica i kvazi patriota da bi mi rekli svasta.Ako vam nije tesko,
pogledajte karijere sestara Vilijams,Monike Seles,Stefi Graf,Enan,Klajsters,Hingis,Sharapove... apsolutno svih koje su bile i jesu vrh tenisa.
Videcete kako je tekao njihov uspon.Jelena sada igra veoma dobro,ali nema TAKMICATSKU KONDICIJU.To znaci da duze vreme moze da igra jake turnire sa jakim protivnicama i da njen sistem,to izdrzi.
Osim toga,cesta je pojava,da kada se dodje do malo vise para(prvih milion dolkara),da devojka njenih godina hoce malo i da uziva.Vrhunska karijera sportistu mnogo kosta i nije slucajno sto Klajsters napusta tenis ove godine,a Sharapova kaze da ce to uciniti za dve godine,znaci sa 22 godine,koliko danas ima Jelena.
Ima jos tvari u zivotu osim tenisa,tako da se tim momcima i devojkama nema sta zameriti.
Oniu odlucuju o svom zivotu,kako ce ga provesti,sta ce raditi,da li ce trenirati ili se zezati sa drustvom.

pacovi

pre 17 godina

Ko ste vi, da kritikujete Jelenu
mislite ona nije htela da pobedi nego namerno izgubila da bi vi pali na kladionicu.ccc...90% vas nikada nije uhvatilo reket u ruke a dajete sebi za pravo da kritikujete jednu od najboljih svetskih igracica.ccc...

Trpe

pre 17 godina

Jelena je sa psihom slaba,ona moze da pobedi svakog i da izgubi od svakog.Zato je muski tenis zanimljiviji,jer takvih osilacija kao kod zena nema uopste.Zene u svim sportovima su slicne.

Neobavesten

pre 17 godina

Kao i obicno kada se od nje ocekuje nesto vise uvek upropasti. Cudi me da je i na toj poziciji na kojoj je. Ne zasluzuje da bude ni u prvih trideset a ne medju prvih deset. Mentalite je cudo.

Dragan,BGD

pre 17 godina

@Svi
S Jelenom nema nikakvih problema.Ona je teniserka koja je u 2006.godini najvise napredovala,to je zvanicna ocena Teniske federacije.
Sasvim je prirodno da posle velikog skoka dodje do pada,
tako je i u sportu i u zivotu.
Problem je u VAMA koji to ne razumete i mislite da neko moze samo da gura napred i napred do beskonacnosti.Ne razumete da bi Jelena mogla do kraja ove godine da ispadne iz prvih 10,pa da se iduce godine vrati i ustali na godinu,dve tri...
Ne,vama je to malo.Malo vam je sto je sa 50 i neke pozicije tako mnogo i tako brzo skocila.Sad hocete da vec iduce nedelje bude 7.pa naredne 5. i da za nekoliko meseci zauzme 1.mesto i ostane tu najmanje pet godina.
I kada bi tako bilo,sledeca vasa zelja bi bila da celu godinu ne izgubi nijedan mec,a posle i sledecu i narednu,do besvesti.
Raspon izmedju Jeleninih mogucnosti i vasih zelja je sve veci,takve zelje,kakve vi imate mogao bih pripisati samo nekom mnogo,mnogo razmazenom detetu.
Znate onu nasu poznatu pricu -
Juce izasao iz opanaka a vec hoce mercedes.

Dragan,BGD

pre 17 godina

@xavijer
Federer je zasada musko,a ja sam pisao zenskom tenisu,da li si shvatio.Za Lindzi znam da je kasnije usla u vrh,ali Morezmo se kao jako mlada afirmisala.Sad ako je sa 19 bila medju prvih 15,pa je tu ostala malo duze,opet ne vredi tvoja teza.Ja ti dam 10 primera najvecih teniserki u poslednjih 20 godina,(Graf,Seles,sestre Vilijams,
Hingis,Enan,Klajsters,Sharapova...)mogu da nabrojim jos 10 iz proslosti i nekoliko aktuelnih(Sharapova,Enan,Klajsters,Kuznjecova,Petrova,Miskina,pa sad Vaidisova,Chakvetadze...) i ti sad nadjes Devenport da bi obarao moju tezu.Smesno.

Zoca

pre 17 godina

Steta za Jelenu imala je dobijeno.Nesto se desilo ali ne znam sta!Mozda povreda jos nije najbolje sanirana.Steta!!!Idemo U nove pobede!!!

Mare

pre 17 godina

Izgubila je dobijen mec.Steta.Teniserki kao sto je ona to ne bi smelo da se dogadja.
Ipak je trebala da ostane u BG i oporavi se od povrede, jer nije ona jos 100% spremna za tenis.
Razmisljaj!

Nikola

pre 17 godina

Kad bi malo vise bila usredsredjena na tenis, a malo manje na to koju ce kreaciju obuci na predturnirskoj zurci, i u kojoj ce se pozi slikati pored Hyundai-ja, ovakve stvari joj se ne bi desavale. Kvalitet joj ne nedostaje, ali bi na psihi valjalo poraditi, teniserki iz Top 10, ovakve stvari ne bi smele da se desavaju

n.sad

pre 17 godina

jelena bi stvarno trebala da napravi pauzu od 2-3 nedelje i posteno se zaleci od ovreda i umora a ne da dolazi iz amerike i bude 2 dana u srbiji i ponovo se vraca pa makar to bio i masters. sve u svemo jelena srecno!

Boris

pre 17 godina

Gori od Jecinog poraza su vasi komentari.Pojma nemate.
Kao sve druge teniserke su zdrave sto posto samo Jeca je povredjena.Ma nemoj mi reci.

vox

pre 17 godina

Fascinantna psihička nestabilnost.I ranije je imala problema sa glavom, ali ovo je baš vrh...Jako dobra igračica, ali ako ne uradi nešto na polju psihe nikad neće biti TOP 10 materijal.

Ivano Novi Sad

pre 17 godina

Kada sam napisao komentar da ce Ana ispasti u drugom, a Jelena u trecem kolu, @Deda Laza rece da ne znam nista o tenisu. Daj da ga sada cujem.

vesna

pre 17 godina

E sve vi znate! I da li je zlečila povredu, i šta je obukla, i gde se slikala... Baš je bezveze što je izgubila paraktično dobijen meč, ali dešava se. Tenis je pojedinačni sport, ona i gubi i dobija samo za sebe a što su vama pali tiketi... Ona dok igra verovatno samo misli na gomilu besposlenih u kladionici.

Bojan

pre 17 godina

Oh,prosto sam u cudu da nema vec nekoliko dana Senadinog Slucaja da se javi,ili se mozda predstavlja pod drugim imenom?Da li moze da izdrzi da ne prosipa svoju filozofiju ovde?No,Senada moje pitanje vama,kao strucnjaku iz oblasti psihologije je,da li ste primetili sindrom poslusnih sinova koji se bespogovorno pokoravaju imaginarnom tatici???Hvala

nikola

pre 17 godina

nisu žene za sport...uopšte nemaju samopouzdanja, makar bile prve na listi...mentalno nepripremljene....ili se radi na tom planu sa njima, ali one ne kapiraju

Bokac

pre 17 godina

Totalna glupost reci da JJ nije materijal za top 10!!!Helloooooo,devojka je vec u top10,ona je deveta teniserka sveta,ove godine je pobedila i Martinu Hingis i Ameli Morezmo i Nicol Vajdisovu,a krajem prosle i Petrovu i Dementijevu i Kuznjecovu,ne bih bas rekao da nije materijal za top10 ili vi sveznajuci teniski strucnjaci mislite drugacije????

remark

pre 17 godina

Ocajna psiha i ocajno ponasanje nase dzej dzej. Priznaj poraz! Ne moze se uvek pobedjivati. Ako je povredjena onda neka zalechi to, ali ocigledno nije povredjena kad ovoliko igra, jer koji bi to mozak igrao pod ne znam kakvim povredama. Jedan dan kaze super se osecam, nasmejana sam, idem u nove pobede, a sutradan izgubi i naravno izmisli neku povredu. Mora nauciti da se ponasa kako treba i sve ce biti u redu. Skoro sam negde video anketu gde pise ko najvise proglasava da je u pitanju bila povreda. Jelena to cini gotovo posle svakog poraza. Aj uzdravlje i bice bolje kad se psiha sredi. Bez glumatanja i pravljenja nepotrebnih spaga.

Bane

pre 17 godina

Ajde Jeko, ne brigaj. Bice bolje, sigurno. Imas sve sto treba. Povremeni padovi su ok, znas i sama. Potreban ti je odmor i rasterecenje kao pre januarskih turnira. Nadam se da citas.

sloba

pre 17 godina

TO JE NAS SRPSKI MENTALITET I PSIHOLOSKA PRIPREMA. STA JE OCEKIVALA DA PROTIVNICA PADNE NA ZADNJICU STO JE ONA DEVETA.NEMA KONTINUITET OD 3-4 TURNIRA DA IGRA SVE BOL;JE I BOLJE. JEDAN TURNIR ODIGRA DOBRO DVA LOSE. STA JE KOG DJAVOLA TRAZILA U BEOGRADU IZMEDJU INDIAN VELSA I MAJAMAIJA. VALJDA DA SE VIDI SA DECKOM?

Maja

pre 17 godina

Nazalost, Jeleni je uspeh "udario u glavu". Mora da nauci da kada gubi, mora da oda priznanje protivnici, a ne stalno da ponavlja da je povredjena. Po njoj, nikad nije izgubila jer je lose igrala ili je protivnica bila bolja, vec iskljucivo jer je povredjena. Dosta Jelena !!!

Bojan II

pre 17 godina

@Bokac
Daj leba ti malo pauziraj.Za to vreme nauci nesto.Sta kazes koga je sve Jelena pobedila(Kuznjecovu,Vaidisovu,
Petrovu...).A koliko puta je od svih njih izgubila.I od koga je sve izgubila osim ove
Italijanke.

zo

pre 17 godina

Jelena je jedna vrlo inteligentna devojka i sigurno zna sta radi (kada da igra, kada da se slika itd) ne morate mnogo da se brinete.
Svi vi ste govorili za Noleta kako dise na skrge i kako od njega nista nece biti, isto i za Jelenu na pocetku prosle sezone-kad ono Nole i Jeca u Top 10!!!
Predlazem Vam da novac koji ostavljate kladionicarima usmerite u humanitarne svrhe (moze i u hum.org.Jelena Jankovic za decu Srbije). Mnogo bolje cete se osecati!!!

raf

pre 17 godina

nesto se verovatno desilo,to je sport,a svi koji kude tenisere,fudbalere,kosarkase itd,neka pogledaju istini u oci i neka sagledaju gde je nase mesto u svetu,pa ce videti kakve uspehe postizu sportisti,ne mogu da se upustam u dublju analizu,ko ce rezumeti???

Gosn Voja

pre 17 godina

Ja mislim, kao sto sam i pre, da Jeleni nije uspeh udario u galvu, ona se sa takvom glavom rodila.
A ima gomilu onih sarenih navijaca (videli ih svi u AU), koji su spremni da militantno brane svoj idol (i na ovom sajtu), pa su joj valjda dali iluzuju da je popularna. Malo je izgubila osecaj za realno. Steta, jer igra odlicno. I na tom udaranju po lopti bi trebalo da se za nju sve zavrsi. Problemi pocinju kada je pitaju za misljenje, ili je intervjuisu. Niko od ostalih nasih tenisera nema, niti je ikada imao taj problem: budi-bog-s-nama izjave za stampu. JJ je specijalan slucaj.

Dragan,BGD

pre 17 godina

Kad neko kao ja kaze-To nije realno,jer Jelena ima 22 pune godine i nijedna velika teniserka nije usla u prvih 10 a da je imala vise od 20 godina(neke su imale i po 16),
tada se javi gomila pljuvaca,neznalica i kvazi patriota da bi mi rekli svasta.Ako vam nije tesko,
pogledajte karijere sestara Vilijams,Monike Seles,Stefi Graf,Enan,Klajsters,Hingis,Sharapove... apsolutno svih koje su bile i jesu vrh tenisa.
Videcete kako je tekao njihov uspon.Jelena sada igra veoma dobro,ali nema TAKMICATSKU KONDICIJU.To znaci da duze vreme moze da igra jake turnire sa jakim protivnicama i da njen sistem,to izdrzi.
Osim toga,cesta je pojava,da kada se dodje do malo vise para(prvih milion dolkara),da devojka njenih godina hoce malo i da uziva.Vrhunska karijera sportistu mnogo kosta i nije slucajno sto Klajsters napusta tenis ove godine,a Sharapova kaze da ce to uciniti za dve godine,znaci sa 22 godine,koliko danas ima Jelena.
Ima jos tvari u zivotu osim tenisa,tako da se tim momcima i devojkama nema sta zameriti.
Oniu odlucuju o svom zivotu,kako ce ga provesti,sta ce raditi,da li ce trenirati ili se zezati sa drustvom.

pacovi

pre 17 godina

Ko ste vi, da kritikujete Jelenu
mislite ona nije htela da pobedi nego namerno izgubila da bi vi pali na kladionicu.ccc...90% vas nikada nije uhvatilo reket u ruke a dajete sebi za pravo da kritikujete jednu od najboljih svetskih igracica.ccc...

Trpe

pre 17 godina

Jelena je sa psihom slaba,ona moze da pobedi svakog i da izgubi od svakog.Zato je muski tenis zanimljiviji,jer takvih osilacija kao kod zena nema uopste.Zene u svim sportovima su slicne.

Neobavesten

pre 17 godina

Kao i obicno kada se od nje ocekuje nesto vise uvek upropasti. Cudi me da je i na toj poziciji na kojoj je. Ne zasluzuje da bude ni u prvih trideset a ne medju prvih deset. Mentalite je cudo.

Dragan,BGD

pre 17 godina

@Svi
S Jelenom nema nikakvih problema.Ona je teniserka koja je u 2006.godini najvise napredovala,to je zvanicna ocena Teniske federacije.
Sasvim je prirodno da posle velikog skoka dodje do pada,
tako je i u sportu i u zivotu.
Problem je u VAMA koji to ne razumete i mislite da neko moze samo da gura napred i napred do beskonacnosti.Ne razumete da bi Jelena mogla do kraja ove godine da ispadne iz prvih 10,pa da se iduce godine vrati i ustali na godinu,dve tri...
Ne,vama je to malo.Malo vam je sto je sa 50 i neke pozicije tako mnogo i tako brzo skocila.Sad hocete da vec iduce nedelje bude 7.pa naredne 5. i da za nekoliko meseci zauzme 1.mesto i ostane tu najmanje pet godina.
I kada bi tako bilo,sledeca vasa zelja bi bila da celu godinu ne izgubi nijedan mec,a posle i sledecu i narednu,do besvesti.
Raspon izmedju Jeleninih mogucnosti i vasih zelja je sve veci,takve zelje,kakve vi imate mogao bih pripisati samo nekom mnogo,mnogo razmazenom detetu.
Znate onu nasu poznatu pricu -
Juce izasao iz opanaka a vec hoce mercedes.

Dragan,BGD

pre 17 godina

@xavijer
Federer je zasada musko,a ja sam pisao zenskom tenisu,da li si shvatio.Za Lindzi znam da je kasnije usla u vrh,ali Morezmo se kao jako mlada afirmisala.Sad ako je sa 19 bila medju prvih 15,pa je tu ostala malo duze,opet ne vredi tvoja teza.Ja ti dam 10 primera najvecih teniserki u poslednjih 20 godina,(Graf,Seles,sestre Vilijams,
Hingis,Enan,Klajsters,Sharapova...)mogu da nabrojim jos 10 iz proslosti i nekoliko aktuelnih(Sharapova,Enan,Klajsters,Kuznjecova,Petrova,Miskina,pa sad Vaidisova,Chakvetadze...) i ti sad nadjes Devenport da bi obarao moju tezu.Smesno.