Fudbal 155

Utorak, 08.08.2023.

20:00

Braga ugasila sve nade – TSC nokautiran u istorijskom meču

Fudbaleri TSC-a izgubili su od Brage 3:0 (2:0) na gostovanju u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Braga ugasila sve nade – TSC nokautiran u istorijskom meèu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

slavisa

pre 9 meseci

Ovo nije realan rezultat Tsc uopste nije igrao lose ali vidi se da nemaju igraca koji zna da daje golove u zavrsnicama kako bi jim dobro dosao jedan znalac kakav je recimo Katai nezasluzeno porazen sa razlikom 3-0 steta propustena je velika sansa za Tsc.

iznogud

pre 9 meseci

Kakvi zluradi komentari...cemu?

Pa ovu Bragu jedino Zvezda bi dobila...Partizan bi prosao kao TSC ili gore, Vojvodinu ne bi komentarisao a Cukaricki cemo videti ali ni oni ne ulivaju poverenje.

Problem je sve...sem Zvezde niko se nije adekvatno spremio niti doveo igrace na vreme...to je cinjenica.

Kritikopulos Z'glavkos & Jorgos Papajorgos

pre 9 meseci

Ништа страшно !? Треба их у реваншу
победити с четри гола разлике и мирна
Бачка!

mrki

pre 9 meseci

citam svasta ovde..prvo,ovo je trece kolo kv za LS,i porazeni ne ode direktno u grupnu fazu LE,to tek od zavrsnog cetvrtog ili ti plej ofa(nekada je trece bilo zavrsno),drugo,rekao bi da celnici TSC-a nisu ozbiljno ni racunali na LS,,sudeci po pojacanjima vec su ciljali neko nize evropsko takmicenje,trece,kaze neko da je Partizan zasluzan za Zvezdino direktno ucesce LS...pa druze posle vase dominacije mi smo kao sampioni zemlje morali u prvo kolo kvalifikacija...dok su vas samarali razni moleri,gipsari,pekari,bravari koji su posle pobede nad vama zurili ujutro na posao,mi smo uzimali bodove Liverpulu,Olimpijakosu,Napoliju,Bragi,Kelnu,Ludogorecu,Arsenalu...izbacivali Anderleht,Krasnodar...i to sa igracima koje niko ozbiljan u Evropi nije hteo da kupi...i gradili sebi i Srpskom fudbalu laksi put...TSC,Vosa,Cuka,Partizan mmogu samo da nam budu zahvalni....e sad to sto je vas Cuka gazila kad i gde je stigla i sto niste izborili bolje startno mesto to je vec vas problem...

Jamezdeen

pre 9 meseci

Igra bila zadovoljavajuca?! Svasta covek da procita ovde. Pogledaj one Farane pa vidi kako se igra protiv jacih ekipa i vecih budzeta... igra je bila sramotna, kukavicka sa jednim sutom u okvir gola

Zeljko

pre 9 meseci

Igra je bila zadovoljavajuca, medjutim falilo je, prvo realizacija i drugo vrlo bitno iskustvo igranja ovakvih utakmica. Naravoucenije; u revansu teziti pobedi, nije bitno kojim rezultatom, satisfakcija je pobeda, bila 1:0 ili 5:0 svejedno.

Fenomen

pre 9 meseci

Jadno...uplaseni ko zecevi...sve golove im poklonili. Nisu mogli da sastave dva dodavanja, a centar presli samo par puta. Nije problem izgubiti, ali oni su porazeni jos u avionu.

Родион

pre 9 meseci

погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 8. avgust 2023 21:25)

Погледа ће мо, Гради миру.

Centurion

pre 9 meseci

Najjaci su ovi komenatri "sto nismo poslali partizan". Pa jel se ovde delegira ko ce sa igra ili se gleda ko je kakav plasman imao? A vi bi ste sa ovim Scekicem i Belicem i ko zna kojim iz plejade cirkusanata dobili ovu Bragu na atomski pogon?

Realista

pre 9 meseci

Suzu pustih za ovaj instant klub kome je zbog političkih dilova, u ovoj našoj presmešnoj nameštenoj ligi, poklonjeno drugo mesto. Nema sudije, nema izmišljenih penala....

Jaksa

pre 9 meseci

Šteta, da je bio poništen gol protivnika, da je dosuđen nepostojeći penal, da je protivniku ne dosuđen čisti penal i da su nadoknade trajale koliko treba, možda bi ste se izvadili... Al nema veze neka vam se vratilo, a nadam se da će tek.

mlinar

pre 9 meseci

Budite ponosni, osim FKP i CZ niko nije igrao ovo kolo kvalifikacija LS.

Mladi ste, treba vam iskustvo, nadjite iskusne kadrove od zaposlenih preko struke a igrace kako i do sada. Svakavam cast.

jedino ne znam gde da nadjete administraciju, stranci nikako a ostalo ih ima mozda dva/tri u CZ i PART.

svakako, ne moze preko noci, verujte mi, znam sta pisem

macconi

pre 9 meseci

Klub sa Farskih ostrva je dokaz da sve moze,ako imas snage i kondicije plus sto su dobro uigrana ekipa...izgibose ljudi na terenu,igrace grupnu fazu isto kao i Tsc koji nece proci nijedno kolo kvalifikacija

Gde ja zivim

pre 9 meseci

Супер Лига иде на фабричка подешавања. Иде се испод 15. мјеста ускоро на љествици националних коефецијената. Мора се уложити новац још у минимално три клуба, Војводину, Раднички и нпр. Спартак, који ће да зарађују на продаји играча те да праве некакав резултат у Европи, али уједно и да праве конкуренцију Звезди и Партизану.
(Марлоне, 08. avgust 2023 21:25)


"Mora se uloziti novac jos u minimalno tri kluba"?????? Nemoj brate molim te! I u ova dva sto se decenijama forsiraju (nekad jedan vise, nekad drugi, zavisi ko je imperator), previse je! Pa do sada koliko je para spljiskano u fudbal, imali bi najmodernije skole i bolnice u Evropi, kanalizaciju i vodu u svakom selu, bedeme pored reka koje se izlivaju kad krene kisica... Jeste fudbal ovde popularan, ali mi mozemo samo da posmatramo sa bezbedne udaljenosti kako se igra taj sport. Ovo "profesionalno" treba svesti na amaterski i rekreativni nivo, tamo gde i pripadamo.

Pedja

pre 9 meseci

Jadno to deluje! Videlo se i protiv zvezde u pripremnom meču da oni nemaju šta da traže u evropskim ligama. Kakve su to pocetnicke greske, prosto kao da nisu profesionalci. Kako ideš u evropu a da se ne pojačaš, još posebno za ligu sampiona? Neverovatno!

Dikan

pre 9 meseci

A ko ovo nije očekivao? Raspali Čukarički, TSC, Vojvodina i svi ostali sem Zvezde i Partizana nikad nisu prošli kvalifikacije za neko evropsko takmičenje od raspada SFRJ! Ne pričamo o grupama, nego o tome da su uopšte ušli u prvo kolo nekadašnjeg UEFA Kupa ili Kupa kupova. U Evropi nema "zlih blizanaca" da ih sputavaju, ali zašto kupiti nekog igrača pred sezonu u Evrokupovima, kad je lakše rasprodati sve što se ima?

Ovako, Vojvodina, Čuka i TSC nas bukvalno vuku na dno. Što se tiče Partizana, bez njega bi Zvezda mogla da sanja grupnu fazu Lige šampiona, ali se i pored toga klub sistematski uništava i iznutra i spolja, zna se i po čijem nalogu. Veliku cenu će platiti srpski fudbal koji se od kratkotrajnog sjaja vraća u kameno doba, sa jednim državnim projektom kome je sve podređeno.

zvezdale

pre 9 meseci

Čeka te preko 10 miliona od nagrada Uefa, istorijski uspeh i sigurna LE i tebi je pojačanje Rakonjac i Milovanović, dok Luku Ilića najboljeg veznjaka ne možeš da kupiš. To je naše čuveno poslovanje. Daj da se što brže podele pare a fudbal i napredak koga briga.

Ovakvu šansu TSC nikad neće imati. I ne treba. Sa 3-4 dobra igrača u svim linijama i normalnim trenerom tukli bi se sa Bragom. Ovako ništa.

Stari

pre 9 meseci

ide 6 komada za naseg Faraona koji je pogurao Topolyu
(maglarFloriana3-3, 08. avgust 2023 21:20)

Faraon pogurao a vi niste nista krivi?
(ludilo grobarsko, 8. avgust 2023 23:02)
Naravno da smo krivi!?
Zašto, pitaj faraona!?

ProPast

pre 9 meseci

Ma lagano samo se vi šlepajte , sigurica LE da se skupi neka kinta nema veze što ćete doslovce da puknete svaku tekmu, taman da prospete bodove koji su se mukotrpno sticali godinama ne vašom zaslugom i opet pazarite kršine kao što su Ćirković i Antonić.

dejanmi

pre 9 meseci

@@@A naša 2 predstavnika koja su igrala i dalje igraju osvojila su trenutno 0 bodova. Da li to mogu da poprave Zvezda ili eventualno Partizan. Teško. Nisam zaboravio Čukarički. Dobio je najteže protivnike, trebalo bi da igra u grupnoj fazi lige konferencija. Tu bi mogao da se osvoji neki bod. Nada postoji a rezultati nas demantuju.
(Patriota, 08. avgust 2023 23:07)


Da objasnimo tu veliku ali popularnu glupost. Za koeficijent nije bitno koliko ce klubovu imati poraza nego pobjeda!! Tako da ako su prosle godine ispala dva tima(bez blizanaca) sa samo jednom pobjedom i jednim neresenim to nosi 1.5 poena na 4 tima ukupno 0.375 poena. Ove godine ako tri tima od kojih dva imaju zagarantovane grupe izgube 15 utakmica a pobede samo 3 puta imacemo 0.6 poena za nacionalni koeficijent..

Konjar

pre 9 meseci

Braga igraci 138 miliona
Tsc igraci 15 miliona
sta ste ocekivali ? Tsc su igraci Srbi iz Srbije ! a u Zvezdi ko igra ? ko ? pitam vas SRBENDE ? Ko ? svi garavi, sramota za Srbiju .

ludilo grobarsko

pre 9 meseci

ide 6 komada za naseg Faraona koji je pogurao Topolyu
(maglarFloriana3-3, 08. avgust 2023 21:20)

Faraon pogurao a vi niste nista krivi?

aaaaa

pre 9 meseci

Znaci saznasmo danas da se tsc-u namestalo drugo mesto ... teško ludilo ali tesko ...
(sacuvaj boze, 8. avgust 2023 22:53)

Tesko ludilo , ali tesko..... kod tebe.

Patriota

pre 9 meseci

Učešće svih naših klubova ove sezone u Evropi završiće se katastrofalni. Vojvodina ispala, porazi u obe utakmice, doprinos 0 bodova. TSC gubi 3:0 od Brage, daj boze da u revanšu odigra makar nerešeno, da izvučemo neki bod, odnosno koeficijent. Igraće TSC grupnu fazu lige evrope ali koji će rezultati biti, kolikim će koeficijentima doprineti našem fudbalu. Partizan ima prilično dobar zreb za grupnu fazu lige konferencije ali treba za istu pobeđivati. Ukoliko se udje u grupnu fazu i tu treba pobeđivati i popravljati koeficijent. I na kraju Zvezda. Ima super tim, dobrog trenera, videćemo šta će doneti zreb. Napasti proleće u ligi šampiona bilo bi ravno podvigu, realnije je proleće u ligi evrope ako se osvoji treće mesto u grupi. Svaki pozitivan rezultat Zvezde u grupi a to je nerešen rezultat ili eventualna pobeda doneće odredjen koeficijent Zvezdi ali daleko manji u odnosu na koeficijente osvojene ranijih sezona tako da će Zvezdin ukupan koeficijent osvojen u prethodnih 5 sezona da se smanjuje. Od direktnog plasmana u grupnu fazu lige šampiona narednih godina nema ništa. Ove sezone ukupan zbir osvojenih bodova deli se sa 5 koliko klubova igra trenutno. A naša 2 predstavnika koja su igrala i dalje igraju osvojila su trenutno 0 bodova. Da li to mogu da poprave Zvezda ili eventualno Partizan. Teško. Nisam zaboravio Čukarički. Dobio je najteže protivnike, trebalo bi da igra u grupnoj fazi lige konferencija. Tu bi mogao da se osvoji neki bod. Nada postoji a rezultati nas demantuju.

Batadjorini puleni

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

E kakvi ste jadnici sa tim kukanjem kako se samo ne zgadite sebi!? Covece kad su vas ovakve ekipe pobedjivale i zavrsile sezonu ispred vas treba da se pogledate u ogledalo!
Inace tacno sam znao da cemo gledati bunker. Srpska struka je najvora u Evropi!

zemunski kej

pre 9 meseci

Ok momci,stegle se noge ,trema ucinila svoje. Kao dete gledao sam Zvezdu ,kad smo bili cigani a ne turski konjanici,gubili dobijeno od Panatenaikosa pa od Ferencvarosa pa smo poceli da pobedjujmo. I isli napred. Danas ste dobili lekciju i videli da morate da imate veci posed ,jer defanziva vecinom ne donosi nista dobro. Nedostajao vam je Luka Ilic da. to poveze

AZagor

pre 9 meseci

Ne razumem komentare tipa “Nasa liga ovo ono”… Koju Farska Ostrva ligu imaju??? Izgibose ljudi na terenu kao da im je poslednja a ovi nasi manekeni??

Nik

pre 9 meseci

Ne razumem komentare tipa “Nasa liga ovo ono”… Koju Farska Ostrva ligu imaju??? Izgibose ljudi na terenu kao da im je poslednja a ovi nasi manekeni??
(AZagor, 08. avgust 2023 23:36)Pa druže to je našima maksimum,ne mogu bolje,treba biti realan.

zanimljivo

pre 9 meseci

Ne razumem čemu to kukanje na Zvezdu?? Zar i ona treba da se uklopi u svo sivilo srpskog fudbala ili možda to sivilo treba da prati Zvezdu?? Eno u Hr, Dinamo je takođe puno bolji od ostalih klubova ali ti ostali klubovi su shvatili da mogu da izvuku benefit od Dinama i koliko vidim, sve su bolji, svi..

Simbad

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.
(Hrlsingborg, 08. avgust 2023 22:28)

Jedino Zvezda da bude četvrta pa da igra Ligu konferencije i da dođe do završnice, da sakupi bodove...

veliki strumf

pre 9 meseci

Овај трећи гол је врхунац идиотизма. Штопера бих моментално истерао. И који је ово фазон да се овако додају голман и штопери који не знају шта ће са лоптом, тотално несигурни??? Пас тачно никоме а директно у ноге противника - скандалозно.

Vlada

pre 9 meseci

Dobro je da je Partizan postavljen tamo gde pripada u ligi i da ne zauzima mesto vise ovim timovima koji redovno skupljaju brda poena za nas drzavni koeficijent!
Dosta si sekao krila drugima Partizane, vreme je da i oni polete!
A ne, cekaj...

vlada

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 08. avgust 2023 21:25)

Iz tvog komentara se da zakljuciti da su Radnicki i Braga isti nivo, ali da Radnicki nije rasturio Tsc jer se sklonio

War Inside My Head

pre 9 meseci

Što se ljudi nervirate i svađate,nije mi jasno?Odnos između portugalske i srpske lige je u svjetlosnim godinama,po kvalitetu,ulaganju u klubove,tradiciji i infrastrukturi,znači neuporedivo na strani Portugala.A godinama unazad ista priča srpskih klubova u evropskim takmičenjima,sve se nešto trude,pomisli čovjek evo neki rezultat na strani će se izvući,i onda pet minuta,u slučaju TSC dva,pomračenja,neka panika i već dva komada u mreži!Zvezda jedino,ranije i Partizan,imaju to iskustvo igranja u Evropi,pa znaju i da odigraju,postoji to kroz klupsku organizaciju,bivše igrače i rukovodstvo znanje koje mogu da prenesu.A to recimo TSC nema,moraju mnogo toga da prođu i nauče da bi bili kompetetivni sa evropskom elitom,jer i uz neka trenutna ulaganja nije dovoljno,ne ide preko noći.

Dexim

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sta napravise joooj Mladost Gak sta ucini sto uvali partizanu 4 komada jooooj

ford

pre 9 meseci

Kvalitet srpskog fudbala na delu.
Primaju dva gola za dva minuta iz grešaka na sredini terena što je nedopustivo za moderan fudbal.
Al aj i to,Braga je ozbiljan protivnik.
Ali onaj promašaj gde je na tacni dobio pas,da pita golmana gde da ti šutiram,a on momak šibne preko tribine.
E, to je STRAH i tu nema pomoći,to je naš fudbal..
Evo pade i treći posle greške,naravno.
Plašim se da i Zvezda ne prođe slično

croata

pre 9 meseci

Pljujete bez veze a i u zvezdi i partizanu domaci igraci sluze samo kao ukras. kako ja vidim ovu utakmicu: za bragu igraju 4portugalca, ostalo legija stranaca. 130M eura spram 20. Nije ovo tako los rezultat, a drago mi je da u tom tsc igraju samo domaci igraci iako su srbi. ako izdrze ovih 0:2 i da se ne stisnu uz malo srece uzvrat moze biti zanimljiv.

Sreten Zujkic

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07) Што? Да није требало да вас ТСЦ и Чула пусте да будете други??? Приватни клубови, газде улажу паре да би имали резултате и играли Европу, а не да пуштају распали Партизан да игра пре њих! Стварно који ви мозак имате… А овај други каже да би Партизан разбио Брагу… Ма као што сте разбили све живе по Европи последњих година. А ни тај ТСЦ нисте могли да добијете пре само 7 дана.
(veliki strumf, 08. avgust 2023 21:27)

Lepo si sve rekao samo nisi pogodio suštinu zbog koje će jednog dana i zvezdu da zaboli. To jesu privatni klubovi kojima je puna kapa da prodaju par igrača i zarade jedan ili dva miliona evra a igranje u Evropi??? Paaaa, skromno bi bilo reći da je u trećem planu. Nije njima cilj da se pojačavaju da napadnu prolazak grupne faze LE ili LK već da prodaju taj prosek igrača koji imaju a za koeficijent ih zabole. Za godinu dve eto zvezdi radnog leta u raznim pretkolima kvalifikacija. Bukvalno ista priča kao sa Obilićem koji je bio silan u svom selu a van nije mogao ništa da uradi.

Laki

pre 9 meseci

Kako se samo lagano topi UEFA koeficijent na ovom vrelom letnjem suncu. Voša i TSC su smrvili nacionalni rejting brzinom svetlosti. Teško će Čukarički i Partizan doneti neki bod ostaje samo Zvezda u LŠ gde je takođe teško doći do bodova za ovdašnje timove. Što se kaže od nacionalnog koeficijenta ostadoše samo dugmići.

Davor Irsevic

pre 9 meseci

ajde Mi svi da sacekamo cetvrtak pa da pricamo o partizanu i koeficijentu... o jacini Partizana i Tako to... Ako je Partizan Bio toliko mocan prosle sezone, Sto ne igraju danas umesto TSC? stalno neko kukanje...

Hrlsingborg

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.

Kontras

pre 9 meseci

Ova Braga veze nema kad je neki tim pritisne.

Evo Tsc ih pritiska na njivoj polovini i grese cesto. Ugazice ih jaci tim.

Radin X faktor

Sabre

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.
(Hrlsingborg, 08. avgust 2023 22:28)

A znas sta je jos cinjenica? Da ste te bodove donosili igrajuci kikiriki takmicenja zato sto smo mi vec bili zahvaljujuci uspesima iz proslih sezona i mnogo vecem broju donetih bodova koeficijentu drzave u poziciji da ne igramo te tekme. Ali da, slazem se, ali razlog tome zasto samo Partizan i Zvezda nesto rade je zato sto aktivno oba kluba unistavaju ostatak lige, a to kazem kao zagrizeni Zvezdas.

krlo bot

pre 9 meseci

Hahh l kolko je ovo namesteno i izgurano, madjari su napravili stadion za desetak miliona evra i sad ce te pare otprilike vratiti ovim izguranim ucescem u grupnoj fazi lige evrope,u tim nista nisu ulozili gori nego prosle sezone,bice kanta za napucavanje ali ide kinta od ucesca tv prava itd i to je to

Dacacar

pre 9 meseci

Dobro je sto ce Tsc da osvoji sto vise bodova ,ipak je to u interesu srpskog fudbala ,nadam se ispadanju Partizana ,pa da Zvezda i Tsc kao dva najbolja kluba pokazu da su dovoljni za klubski koeficijent .Partizan treba da se fokusira na domace prvenstvo .

radetoronto

pre 9 meseci

I za vreme SFRJ-a Portugalci su imali vise evropskih trofeja nego sto su imali Jugosi. Koliko KES-a ima samo Benfica?

Skoro im je rep. uzeo EURO, itd.

Njihova liga je samo malo slabija od lige petice, a treba tim iz Backe Topole da ih pobedi? Partizan doziveo veliku krizu i tako su, ne krivi ni duzni, stigli ovde.

markedjoni

pre 9 meseci

ovo je smešno jujuju, hajde da se ne brukamo....hvala Bogu voša ispala, pa još čukarički i mir. ovo je sramota za gledati. patizan još može da uradi nešto, ali ovaj tsc, jujujujuju, šta je bre ovo. barem će zvezda igrati kakav takav fudbal, ovo ostalo je BRUKAAAAAA

321

pre 9 meseci

Dobro je sto ce Tsc da osvoji sto vise bodova ,ipak je to u interesu srpskog fudbala ,nadam se ispadanju Partizana ,pa da Zvezda i Tsc kao dva najbolja kluba pokazu da su dovoljni za klubski koeficijent .Partizan treba da se fokusira na domace prvenstvo .
(Dacacar, 8. avgust 2023 22:34)


Osvojice bodove a gube 3-0? Ti se salis?

Goran Loznica

pre 9 meseci

Veli ovaj na Areni sport, svaka čast TSC kako je odigrao drugo poluvreme, a 30 sekundi posle toga TSC primi gol. Znači valjam se…

Egon Kowalski

pre 9 meseci

pazi ides sigurno u grupnu fazu lige uefa I dobijas milione I umesto da se pojacas da uzmes jos koji evro ili cak mozda ls ti nista resio pare I dzep da odu neciji..ni ne zasluzujemo evropu..samo zvezda I partizan ostali jao da su sa malte I'll farskih ostrva
(boki, 08. avgust 2023 21:31)

Pre neki dan napisah sličan komentar i dobih brdo minuseva. Za TSC i Čuku je sve završeno poslednjeg kola prethodnog prvenstva kada su znali da će iduce sezone igrati bilo kakvo grupno takmičenje u Evropi. Sportski i takmičarski motiv ne postoji osim verovatno finansijskog da se sve to lepo unovči učešćem a kada se bude sakupilo 0 (nula) bodova za koeficijent onda za dve sezone krećemo sa dna kvalifikacija. I posle neko kaže zvezda i partizan tumor domaćeg fudbala treba da se ugase....da nije njih liga bi nam bila na nivou crnogorske ili gruzijske. Zvezdasi kada budu ukapirali da im TSC u Evropi pravi više štete nego koristi shvatiće koliko ovaj sunovrat Partizana ima dublje posledice po srpski fudbal.

Градимир

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.

Goran Loznica

pre 9 meseci

Da igraju protiv Partizana u ling-SNS-long ligi sudija bi sudio 3 penala do kraja utakmice a i bila bi nadoknada 45 minuta, pod uslovom ako treba. Pošto je Evropa toga nema…

Evropejac

pre 9 meseci

Već 2 gola za 19 min, Lazetić promašio sa sastavom, jedinog kreatora u timu Stanića ostavlja na klupi (samim tim su dva napadača odsečena) a neiskusnog Đorđevića u odbranu koji odmah u 4 minutu dobija žuti karton!

Pseudoharms

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.
(NBGD, 8. avgust 2023 21:34)

Vidim, ubiše se Škoti i Hrvati igrajući po grupama. Hibernian i Aberdin svake godine ispadnu od Litvanaca i Finaca, a Harts poslednji put igrao grupu 2003 ili 04, kad su bili drugi u prvenstvu, pa su kroz kvalifikacije za LŠ, ušli u grupe LE.

Da je to tako, svi bi imali prvenstva po 10 klubova. Našem fudbalu nedostaju pare. Da jedna Vojvodina ima budžet Bursaspora, igrali bi proleće u Evropi svake godine.

Mila

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sami ste krivi za svoje neuspehe. Prestanite da druge optuzujete za svoje nezanje.

Lexa Pop

pre 9 meseci

Neverovatno kakva je drasticna razlika u kvalitetu. Prava sramota. Celnici TSC-a su dobro znali sta ih ceka u kvalifikacijama za Ligu sampiona. I kad su se vec tako svojski trudili prosle sezone da se tamo plasiraju morali su u pauzi da se pojacaju sa adekvatnim igracima ne za pobedu nad Radnickim nego pojacanja koja ce se moci dostojno suprostaviti timovima na nivou Brage i koji nece ovako brukati srpski fudbal. Ili ako nemaju finansije za tako nesto onda da lepo odustanu i prepuste mesto nekome ko to može.

Djole_Kg

pre 9 meseci

Umesto sad kad imamo šansu da skupljamo bodove u Evropi ,Fss šalje po direktivi Tsc i Cukaricki da bi ponizili Partizan i šta ..kopamo sami sebi jamu,ovi nisu ni za Ligu konferencija
(Dule, 08. avgust 2023 21:50)

A misliš i da bi Partizan uradio nešto bolje..?

Dule

pre 9 meseci

Umesto sad kad imamo šansu da skupljamo bodove u Evropi ,Fss šalje po direktivi Tsc i Cukaricki da bi ponizili Partizan i šta ..kopamo sami sebi jamu,ovi nisu ni za Ligu konferencija

djole2mcloud

pre 9 meseci

Cvetković najgori igrač kog sam skoro video...Čovek dobije okruglu ,a vrati kockastu...?! Ovaj lik je zadnji put šutnuo mačku na pragu...

veliki strumf

pre 9 meseci

Da igraju protiv Partizana u ling-SNS-long ligi sudija bi sudio 3 penala do kraja utakmice a i bila bi nadoknada 45 minuta, pod uslovom ako treba. Pošto je Evropa toga nema…
(Goran Loznica, 08. avgust 2023 21:27). Судија је на тој утакмици направио 3 грешке и све три су биле у корист Партизана: 1. У 45. минуту није досудио чист пенал за ТСЦ, више него очигледан који је морао да види. Тек након ВАР-а досуђен је пенал! 2. На 2-2 досудио је апсолутно непостојећи пенал за Партизан. То су рекли сви судијски аналитичари. ВАР је морао да реагује и да позове судију да поништи пенал. 3. Судија је досудио непостојећи корнер за Партизан из кога сте дали 3. гол! Дакле, 3 круцијалне грешке. Гурале вас судије и прошле, као и свих ивих година, али џаба кад ништа не знате.

Dzi

pre 9 meseci

Svakako njihova mera je ove godine Liga konferencija, i to zaslugom Partizan... ispasce pa ce ispastim... a nazalost Braga ne igra na gol vise da pregazi ovu prevaru od trenera.. da vidi genijee kako je to u Evropi posto uvek nesto on zamera Zvezdi... A presitan si za Zvezdu... Te pokazi vise postovanja u buducnosti... I ovi sto pljuju Partizan... Pored Partizana niste prosli...

nikola

pre 9 meseci

Ne gledam utakmicu ne mogu da pricam kako igraju ali vidim da gube 2-0. Druze izvedi barem ekipu napadaj igraj dobro a ne kao vojvodina pa izgubi ali mozes sebi da kazes igrao sam dobro bio sam dobar bolji je pobedio a ne ovako.

Марлоне

pre 9 meseci

Супер Лига иде на фабричка подешавања. Иде се испод 15. мјеста ускоро на љествици националних коефецијената. Мора се уложити новац још у минимално три клуба, Војводину, Раднички и нпр. Спартак, који ће да зарађују на продаји играча те да праве некакав резултат у Европи, али уједно и да праве конкуренцију Звезди и Партизану.

Oslepača

pre 9 meseci

Srecno TSC!Borite se ,uzivajte u svom uspehu. Prvih 15 ce da vas stisnu.Dobri su ali i vi ste ok ekipa.
(zemunski kej, 8. avgust 2023 20:55)

Misliš na prvih 15 golova?

veliki strumf

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07) Што? Да није требало да вас ТСЦ и Чула пусте да будете други??? Приватни клубови, газде улажу паре да би имали резултате и играли Европу, а не да пуштају распали Партизан да игра пре њих! Стварно који ви мозак имате… А овај други каже да би Партизан разбио Брагу… Ма као што сте разбили све живе по Европи последњих година. А ни тај ТСЦ нисте могли да добијете пре само 7 дана.

srle

pre 9 meseci

Braga rastura TSC. Prvo poluvreme moglo je biti 6–0 za Portugalce. Sada se tek vidi koliko je slaba naša liga, mi nismo nivo Portugala i daleko smo od kvaliteta.

mahar

pre 9 meseci

Bice 5:0 za Bragu i bice golman TSC igrac utakmice.

Tuga jedna sto nismo poslali Partizan pa da imamo dva predstavnika u LS.
Osim Partizana i Zvezde, nikog drugog nema nikad u Evropi.

србија

pre 9 meseci

одлично се брани ТСЦ, док не прими први гол. само нека буде у првом, јер има из 1-1 3+

Djorgo nišlija

pre 9 meseci

Samo 20' je bilo dovoljno da se (u 3 detalja) vide sve slabosti našeg klupskog fudbala. Prosto, i najgore, TSC nema ni jednog fudbalera da podigne glavu, da tačan pas ili zadrži loptu do sledeće prilike za pas. O nečem više da ne pričamo.

dzoni

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sta napravise? jeste li imali toliko bodova vise od tsc i cuke na polusezoni cemu ovakvi komentari. Sami ste krivi niko drugi

Dragan - Sava

pre 9 meseci

TSC sav preplašen! Nije problem izgubiti ali izaći sa previše respekta prema protivniku i zato igrati kao devojčice to je nedopustivo. Igrajte bre muški i izgubite muški!!

Mrgud

pre 9 meseci

Ova jesen u evropi bice realnost nase lige i fudbala, nikad vise klubova i grupne faze, nikad manje bodova za koeficijent. Nazalost to je istina iza koje stoji znamo dobro ko. Gde nema dobrog rada sa mladima, nema u buducnosti ni rezultata. Kada bi se ugledali malo na atletski savez sigurno bi rezultati bili bolji, ali.

ala lupas...

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 08. avgust 2023 21:25)

to ti je dokaz? braga bi dobila I jsd tvoj lagano bar 3:0.?.?

tsunamipapi

pre 9 meseci

Sva slika naše domaće lige u 20 minuta. Braga ne bi ovako dominirala protiv drugoligaša iz Portugala. 20 minuta ljudi nisu pipnuli loptu. Ne pričamo o Mančester Sitiju ovde. Reč je o Bragi. Sjajna ekipa, bez dileme, ali prvih 20 minuta je više oslikana nemoć TSC-a nego kvalitet Brage. Tužno, a TSC u našoj ligi ne gubi mečeve sem kada igraju protiv Zvezde, reklo bi se da mogu da se nadmeću sa Bragom, a ono, kao da je došla ekipa sa Farskih Ostrva. Pogledajte samo kako je Klaksvik igrao protiv Ferencvaroša u gostima, a kako TSC igra protiv Brage. Da se ne lažemo o našoj ligi, to je jedna tuga od lige sa eventualno dve respektabilne ekipe.

PlayBoy

pre 9 meseci

Vidi se da su preplaseni,kad osvoje loptu niko ne sme da potrci i povuce kontru,mora pre svega hrabrije i sa manje respekta,i onako nemaju sta da izgube,samo dobra priprema za LE i da se ne obrukaju ako je moguce

Betolingar

pre 9 meseci

Žarko Lazetić te vodi u LŠ kvalifikacijama. Smešno i tužno. Uplašio se Brage kao da igra na Enfildu protiv Klopa, 9 iza lopte.

Ništa igrači nisu krivi, treneri su ovde najveći kanceri. Sve te domaće batađoristi treba oterati, makar stranci iz 2. i 3. lige vodili sve.

trisa

pre 9 meseci

Ne znam odakle vam to da idu u grupu Lige Evrope? Ovo je trece kolo, porazeni ide u play off za Ligu Evrope a ima sigurne grupe u Ligi Konferencija. Jos su oni daleko od Lige Evrope

boki

pre 9 meseci

pazi ides sigurno u grupnu fazu lige uefa I dobijas milione I umesto da se pojacas da uzmes jos koji evro ili cak mozda ls ti nista resio pare I dzep da odu neciji..ni ne zasluzujemo evropu..samo zvezda I partizan ostali jao da su sa malte I'll farskih ostrva

Laki

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.
(NBGD, 8. avgust 2023 21:34)

Nista se ne bi promenilo. Zvezda ako igra 4 puta sa TSC ili Cukarickim, 4 puta ce pobediti. Partizan isto. Vojvodina je daleko od ozbiljnog tima.
Propast nam je fudbal.

NBGD

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.

FranjaSrbenda

pre 9 meseci

Bice 5:0 za Bragu i bice golman TSC igrac utakmice.

Tuga jedna sto nismo poslali Partizan pa da imamo dva predstavnika u LS.
Osim Partizana i Zvezde, nikog drugog nema nikad u Evropi.
(mahar, 08. avgust 2023 21:40)

Svi Partizanovi igrači iz rep.treba da se povuku pa neka igraju Erakovići!

Штилцована катаболцна

pre 9 meseci

Значи, играш квалификације за Лигу шампиона, продаш Раткова за пет милиона евра, прошле године Бањца за два, паре од Европе у најави, а шпица ти игра Ракоњац? Нобелова награда за спортски сектор ТСЦ-а.

Штилцована катаболцна

pre 9 meseci

Значи, играш квалификације за Лигу шампиона, продаш Раткова за пет милиона евра, прошле године Бањца за два, паре од Европе у најави, а шпица ти игра Ракоњац? Нобелова награда за спортски сектор ТСЦ-а.

srle

pre 9 meseci

Braga rastura TSC. Prvo poluvreme moglo je biti 6–0 za Portugalce. Sada se tek vidi koliko je slaba naša liga, mi nismo nivo Portugala i daleko smo od kvaliteta.

zvezdale

pre 9 meseci

Čeka te preko 10 miliona od nagrada Uefa, istorijski uspeh i sigurna LE i tebi je pojačanje Rakonjac i Milovanović, dok Luku Ilića najboljeg veznjaka ne možeš da kupiš. To je naše čuveno poslovanje. Daj da se što brže podele pare a fudbal i napredak koga briga.

Ovakvu šansu TSC nikad neće imati. I ne treba. Sa 3-4 dobra igrača u svim linijama i normalnim trenerom tukli bi se sa Bragom. Ovako ništa.

Mila

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sami ste krivi za svoje neuspehe. Prestanite da druge optuzujete za svoje nezanje.

Laki

pre 9 meseci

Kako se samo lagano topi UEFA koeficijent na ovom vrelom letnjem suncu. Voša i TSC su smrvili nacionalni rejting brzinom svetlosti. Teško će Čukarički i Partizan doneti neki bod ostaje samo Zvezda u LŠ gde je takođe teško doći do bodova za ovdašnje timove. Što se kaže od nacionalnog koeficijenta ostadoše samo dugmići.

Nik

pre 9 meseci

Ne razumem komentare tipa “Nasa liga ovo ono”… Koju Farska Ostrva ligu imaju??? Izgibose ljudi na terenu kao da im je poslednja a ovi nasi manekeni??
(AZagor, 08. avgust 2023 23:36)Pa druže to je našima maksimum,ne mogu bolje,treba biti realan.

tsunamipapi

pre 9 meseci

Sva slika naše domaće lige u 20 minuta. Braga ne bi ovako dominirala protiv drugoligaša iz Portugala. 20 minuta ljudi nisu pipnuli loptu. Ne pričamo o Mančester Sitiju ovde. Reč je o Bragi. Sjajna ekipa, bez dileme, ali prvih 20 minuta je više oslikana nemoć TSC-a nego kvalitet Brage. Tužno, a TSC u našoj ligi ne gubi mečeve sem kada igraju protiv Zvezde, reklo bi se da mogu da se nadmeću sa Bragom, a ono, kao da je došla ekipa sa Farskih Ostrva. Pogledajte samo kako je Klaksvik igrao protiv Ferencvaroša u gostima, a kako TSC igra protiv Brage. Da se ne lažemo o našoj ligi, to je jedna tuga od lige sa eventualno dve respektabilne ekipe.

Konjar

pre 9 meseci

Braga igraci 138 miliona
Tsc igraci 15 miliona
sta ste ocekivali ? Tsc su igraci Srbi iz Srbije ! a u Zvezdi ko igra ? ko ? pitam vas SRBENDE ? Ko ? svi garavi, sramota za Srbiju .

Lexa Pop

pre 9 meseci

Neverovatno kakva je drasticna razlika u kvalitetu. Prava sramota. Celnici TSC-a su dobro znali sta ih ceka u kvalifikacijama za Ligu sampiona. I kad su se vec tako svojski trudili prosle sezone da se tamo plasiraju morali su u pauzi da se pojacaju sa adekvatnim igracima ne za pobedu nad Radnickim nego pojacanja koja ce se moci dostojno suprostaviti timovima na nivou Brage i koji nece ovako brukati srpski fudbal. Ili ako nemaju finansije za tako nesto onda da lepo odustanu i prepuste mesto nekome ko to može.

ProPast

pre 9 meseci

Ma lagano samo se vi šlepajte , sigurica LE da se skupi neka kinta nema veze što ćete doslovce da puknete svaku tekmu, taman da prospete bodove koji su se mukotrpno sticali godinama ne vašom zaslugom i opet pazarite kršine kao što su Ćirković i Antonić.

Batadjorini puleni

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

E kakvi ste jadnici sa tim kukanjem kako se samo ne zgadite sebi!? Covece kad su vas ovakve ekipe pobedjivale i zavrsile sezonu ispred vas treba da se pogledate u ogledalo!
Inace tacno sam znao da cemo gledati bunker. Srpska struka je najvora u Evropi!

Patriota

pre 9 meseci

Učešće svih naših klubova ove sezone u Evropi završiće se katastrofalni. Vojvodina ispala, porazi u obe utakmice, doprinos 0 bodova. TSC gubi 3:0 od Brage, daj boze da u revanšu odigra makar nerešeno, da izvučemo neki bod, odnosno koeficijent. Igraće TSC grupnu fazu lige evrope ali koji će rezultati biti, kolikim će koeficijentima doprineti našem fudbalu. Partizan ima prilično dobar zreb za grupnu fazu lige konferencije ali treba za istu pobeđivati. Ukoliko se udje u grupnu fazu i tu treba pobeđivati i popravljati koeficijent. I na kraju Zvezda. Ima super tim, dobrog trenera, videćemo šta će doneti zreb. Napasti proleće u ligi šampiona bilo bi ravno podvigu, realnije je proleće u ligi evrope ako se osvoji treće mesto u grupi. Svaki pozitivan rezultat Zvezde u grupi a to je nerešen rezultat ili eventualna pobeda doneće odredjen koeficijent Zvezdi ali daleko manji u odnosu na koeficijente osvojene ranijih sezona tako da će Zvezdin ukupan koeficijent osvojen u prethodnih 5 sezona da se smanjuje. Od direktnog plasmana u grupnu fazu lige šampiona narednih godina nema ništa. Ove sezone ukupan zbir osvojenih bodova deli se sa 5 koliko klubova igra trenutno. A naša 2 predstavnika koja su igrala i dalje igraju osvojila su trenutno 0 bodova. Da li to mogu da poprave Zvezda ili eventualno Partizan. Teško. Nisam zaboravio Čukarički. Dobio je najteže protivnike, trebalo bi da igra u grupnoj fazi lige konferencija. Tu bi mogao da se osvoji neki bod. Nada postoji a rezultati nas demantuju.

Goran Loznica

pre 9 meseci

Veli ovaj na Areni sport, svaka čast TSC kako je odigrao drugo poluvreme, a 30 sekundi posle toga TSC primi gol. Znači valjam se…

AZagor

pre 9 meseci

Ne razumem komentare tipa “Nasa liga ovo ono”… Koju Farska Ostrva ligu imaju??? Izgibose ljudi na terenu kao da im je poslednja a ovi nasi manekeni??

Градимир

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.

Dexim

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sta napravise joooj Mladost Gak sta ucini sto uvali partizanu 4 komada jooooj

radetoronto

pre 9 meseci

I za vreme SFRJ-a Portugalci su imali vise evropskih trofeja nego sto su imali Jugosi. Koliko KES-a ima samo Benfica?

Skoro im je rep. uzeo EURO, itd.

Njihova liga je samo malo slabija od lige petice, a treba tim iz Backe Topole da ih pobedi? Partizan doziveo veliku krizu i tako su, ne krivi ni duzni, stigli ovde.

Stari

pre 9 meseci

ide 6 komada za naseg Faraona koji je pogurao Topolyu
(maglarFloriana3-3, 08. avgust 2023 21:20)

Faraon pogurao a vi niste nista krivi?
(ludilo grobarsko, 8. avgust 2023 23:02)
Naravno da smo krivi!?
Zašto, pitaj faraona!?

vlada

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 08. avgust 2023 21:25)

Iz tvog komentara se da zakljuciti da su Radnicki i Braga isti nivo, ali da Radnicki nije rasturio Tsc jer se sklonio

Djole_Kg

pre 9 meseci

Umesto sad kad imamo šansu da skupljamo bodove u Evropi ,Fss šalje po direktivi Tsc i Cukaricki da bi ponizili Partizan i šta ..kopamo sami sebi jamu,ovi nisu ni za Ligu konferencija
(Dule, 08. avgust 2023 21:50)

A misliš i da bi Partizan uradio nešto bolje..?

aaaaa

pre 9 meseci

Znaci saznasmo danas da se tsc-u namestalo drugo mesto ... teško ludilo ali tesko ...
(sacuvaj boze, 8. avgust 2023 22:53)

Tesko ludilo , ali tesko..... kod tebe.

markedjoni

pre 9 meseci

ovo je smešno jujuju, hajde da se ne brukamo....hvala Bogu voša ispala, pa još čukarički i mir. ovo je sramota za gledati. patizan još može da uradi nešto, ali ovaj tsc, jujujujuju, šta je bre ovo. barem će zvezda igrati kakav takav fudbal, ovo ostalo je BRUKAAAAAA

dzoni

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sta napravise? jeste li imali toliko bodova vise od tsc i cuke na polusezoni cemu ovakvi komentari. Sami ste krivi niko drugi

Egon Kowalski

pre 9 meseci

pazi ides sigurno u grupnu fazu lige uefa I dobijas milione I umesto da se pojacas da uzmes jos koji evro ili cak mozda ls ti nista resio pare I dzep da odu neciji..ni ne zasluzujemo evropu..samo zvezda I partizan ostali jao da su sa malte I'll farskih ostrva
(boki, 08. avgust 2023 21:31)

Pre neki dan napisah sličan komentar i dobih brdo minuseva. Za TSC i Čuku je sve završeno poslednjeg kola prethodnog prvenstva kada su znali da će iduce sezone igrati bilo kakvo grupno takmičenje u Evropi. Sportski i takmičarski motiv ne postoji osim verovatno finansijskog da se sve to lepo unovči učešćem a kada se bude sakupilo 0 (nula) bodova za koeficijent onda za dve sezone krećemo sa dna kvalifikacija. I posle neko kaže zvezda i partizan tumor domaćeg fudbala treba da se ugase....da nije njih liga bi nam bila na nivou crnogorske ili gruzijske. Zvezdasi kada budu ukapirali da im TSC u Evropi pravi više štete nego koristi shvatiće koliko ovaj sunovrat Partizana ima dublje posledice po srpski fudbal.

Djorgo nišlija

pre 9 meseci

Samo 20' je bilo dovoljno da se (u 3 detalja) vide sve slabosti našeg klupskog fudbala. Prosto, i najgore, TSC nema ni jednog fudbalera da podigne glavu, da tačan pas ili zadrži loptu do sledeće prilike za pas. O nečem više da ne pričamo.

NBGD

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.

Betolingar

pre 9 meseci

Žarko Lazetić te vodi u LŠ kvalifikacijama. Smešno i tužno. Uplašio se Brage kao da igra na Enfildu protiv Klopa, 9 iza lopte.

Ništa igrači nisu krivi, treneri su ovde najveći kanceri. Sve te domaće batađoristi treba oterati, makar stranci iz 2. i 3. lige vodili sve.

dejanmi

pre 9 meseci

@@@A naša 2 predstavnika koja su igrala i dalje igraju osvojila su trenutno 0 bodova. Da li to mogu da poprave Zvezda ili eventualno Partizan. Teško. Nisam zaboravio Čukarički. Dobio je najteže protivnike, trebalo bi da igra u grupnoj fazi lige konferencija. Tu bi mogao da se osvoji neki bod. Nada postoji a rezultati nas demantuju.
(Patriota, 08. avgust 2023 23:07)


Da objasnimo tu veliku ali popularnu glupost. Za koeficijent nije bitno koliko ce klubovu imati poraza nego pobjeda!! Tako da ako su prosle godine ispala dva tima(bez blizanaca) sa samo jednom pobjedom i jednim neresenim to nosi 1.5 poena na 4 tima ukupno 0.375 poena. Ove godine ako tri tima od kojih dva imaju zagarantovane grupe izgube 15 utakmica a pobede samo 3 puta imacemo 0.6 poena za nacionalni koeficijent..

veliki strumf

pre 9 meseci

Овај трећи гол је врхунац идиотизма. Штопера бих моментално истерао. И који је ово фазон да се овако додају голман и штопери који не знају шта ће са лоптом, тотално несигурни??? Пас тачно никоме а директно у ноге противника - скандалозно.

Dule

pre 9 meseci

Umesto sad kad imamo šansu da skupljamo bodove u Evropi ,Fss šalje po direktivi Tsc i Cukaricki da bi ponizili Partizan i šta ..kopamo sami sebi jamu,ovi nisu ni za Ligu konferencija

Sabre

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.
(Hrlsingborg, 08. avgust 2023 22:28)

A znas sta je jos cinjenica? Da ste te bodove donosili igrajuci kikiriki takmicenja zato sto smo mi vec bili zahvaljujuci uspesima iz proslih sezona i mnogo vecem broju donetih bodova koeficijentu drzave u poziciji da ne igramo te tekme. Ali da, slazem se, ali razlog tome zasto samo Partizan i Zvezda nesto rade je zato sto aktivno oba kluba unistavaju ostatak lige, a to kazem kao zagrizeni Zvezdas.

Davor Irsevic

pre 9 meseci

ajde Mi svi da sacekamo cetvrtak pa da pricamo o partizanu i koeficijentu... o jacini Partizana i Tako to... Ako je Partizan Bio toliko mocan prosle sezone, Sto ne igraju danas umesto TSC? stalno neko kukanje...

zemunski kej

pre 9 meseci

Ok momci,stegle se noge ,trema ucinila svoje. Kao dete gledao sam Zvezdu ,kad smo bili cigani a ne turski konjanici,gubili dobijeno od Panatenaikosa pa od Ferencvarosa pa smo poceli da pobedjujmo. I isli napred. Danas ste dobili lekciju i videli da morate da imate veci posed ,jer defanziva vecinom ne donosi nista dobro. Nedostajao vam je Luka Ilic da. to poveze

boki

pre 9 meseci

pazi ides sigurno u grupnu fazu lige uefa I dobijas milione I umesto da se pojacas da uzmes jos koji evro ili cak mozda ls ti nista resio pare I dzep da odu neciji..ni ne zasluzujemo evropu..samo zvezda I partizan ostali jao da su sa malte I'll farskih ostrva

mahar

pre 9 meseci

Bice 5:0 za Bragu i bice golman TSC igrac utakmice.

Tuga jedna sto nismo poslali Partizan pa da imamo dva predstavnika u LS.
Osim Partizana i Zvezde, nikog drugog nema nikad u Evropi.

Марлоне

pre 9 meseci

Супер Лига иде на фабричка подешавања. Иде се испод 15. мјеста ускоро на љествици националних коефецијената. Мора се уложити новац још у минимално три клуба, Војводину, Раднички и нпр. Спартак, који ће да зарађују на продаји играча те да праве некакав резултат у Европи, али уједно и да праве конкуренцију Звезди и Партизану.

Laki

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.
(NBGD, 8. avgust 2023 21:34)

Nista se ne bi promenilo. Zvezda ako igra 4 puta sa TSC ili Cukarickim, 4 puta ce pobediti. Partizan isto. Vojvodina je daleko od ozbiljnog tima.
Propast nam je fudbal.

Pseudoharms

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.
(NBGD, 8. avgust 2023 21:34)

Vidim, ubiše se Škoti i Hrvati igrajući po grupama. Hibernian i Aberdin svake godine ispadnu od Litvanaca i Finaca, a Harts poslednji put igrao grupu 2003 ili 04, kad su bili drugi u prvenstvu, pa su kroz kvalifikacije za LŠ, ušli u grupe LE.

Da je to tako, svi bi imali prvenstva po 10 klubova. Našem fudbalu nedostaju pare. Da jedna Vojvodina ima budžet Bursaspora, igrali bi proleće u Evropi svake godine.

PlayBoy

pre 9 meseci

Vidi se da su preplaseni,kad osvoje loptu niko ne sme da potrci i povuce kontru,mora pre svega hrabrije i sa manje respekta,i onako nemaju sta da izgube,samo dobra priprema za LE i da se ne obrukaju ako je moguce

Sreten Zujkic

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07) Што? Да није требало да вас ТСЦ и Чула пусте да будете други??? Приватни клубови, газде улажу паре да би имали резултате и играли Европу, а не да пуштају распали Партизан да игра пре њих! Стварно који ви мозак имате… А овај други каже да би Партизан разбио Брагу… Ма као што сте разбили све живе по Европи последњих година. А ни тај ТСЦ нисте могли да добијете пре само 7 дана.
(veliki strumf, 08. avgust 2023 21:27)

Lepo si sve rekao samo nisi pogodio suštinu zbog koje će jednog dana i zvezdu da zaboli. To jesu privatni klubovi kojima je puna kapa da prodaju par igrača i zarade jedan ili dva miliona evra a igranje u Evropi??? Paaaa, skromno bi bilo reći da je u trećem planu. Nije njima cilj da se pojačavaju da napadnu prolazak grupne faze LE ili LK već da prodaju taj prosek igrača koji imaju a za koeficijent ih zabole. Za godinu dve eto zvezdi radnog leta u raznim pretkolima kvalifikacija. Bukvalno ista priča kao sa Obilićem koji je bio silan u svom selu a van nije mogao ništa da uradi.

Vlada

pre 9 meseci

Dobro je da je Partizan postavljen tamo gde pripada u ligi i da ne zauzima mesto vise ovim timovima koji redovno skupljaju brda poena za nas drzavni koeficijent!
Dosta si sekao krila drugima Partizane, vreme je da i oni polete!
A ne, cekaj...

Fenomen

pre 9 meseci

Jadno...uplaseni ko zecevi...sve golove im poklonili. Nisu mogli da sastave dva dodavanja, a centar presli samo par puta. Nije problem izgubiti, ali oni su porazeni jos u avionu.

krlo bot

pre 9 meseci

Hahh l kolko je ovo namesteno i izgurano, madjari su napravili stadion za desetak miliona evra i sad ce te pare otprilike vratiti ovim izguranim ucescem u grupnoj fazi lige evrope,u tim nista nisu ulozili gori nego prosle sezone,bice kanta za napucavanje ali ide kinta od ucesca tv prava itd i to je to

Evropejac

pre 9 meseci

Već 2 gola za 19 min, Lazetić promašio sa sastavom, jedinog kreatora u timu Stanića ostavlja na klupi (samim tim su dva napadača odsečena) a neiskusnog Đorđevića u odbranu koji odmah u 4 minutu dobija žuti karton!

321

pre 9 meseci

Dobro je sto ce Tsc da osvoji sto vise bodova ,ipak je to u interesu srpskog fudbala ,nadam se ispadanju Partizana ,pa da Zvezda i Tsc kao dva najbolja kluba pokazu da su dovoljni za klubski koeficijent .Partizan treba da se fokusira na domace prvenstvo .
(Dacacar, 8. avgust 2023 22:34)


Osvojice bodove a gube 3-0? Ti se salis?

Jamezdeen

pre 9 meseci

Igra bila zadovoljavajuca?! Svasta covek da procita ovde. Pogledaj one Farane pa vidi kako se igra protiv jacih ekipa i vecih budzeta... igra je bila sramotna, kukavicka sa jednim sutom u okvir gola

War Inside My Head

pre 9 meseci

Što se ljudi nervirate i svađate,nije mi jasno?Odnos između portugalske i srpske lige je u svjetlosnim godinama,po kvalitetu,ulaganju u klubove,tradiciji i infrastrukturi,znači neuporedivo na strani Portugala.A godinama unazad ista priča srpskih klubova u evropskim takmičenjima,sve se nešto trude,pomisli čovjek evo neki rezultat na strani će se izvući,i onda pet minuta,u slučaju TSC dva,pomračenja,neka panika i već dva komada u mreži!Zvezda jedino,ranije i Partizan,imaju to iskustvo igranja u Evropi,pa znaju i da odigraju,postoji to kroz klupsku organizaciju,bivše igrače i rukovodstvo znanje koje mogu da prenesu.A to recimo TSC nema,moraju mnogo toga da prođu i nauče da bi bili kompetetivni sa evropskom elitom,jer i uz neka trenutna ulaganja nije dovoljno,ne ide preko noći.

Dragan - Sava

pre 9 meseci

TSC sav preplašen! Nije problem izgubiti ali izaći sa previše respekta prema protivniku i zato igrati kao devojčice to je nedopustivo. Igrajte bre muški i izgubite muški!!

djole2mcloud

pre 9 meseci

Cvetković najgori igrač kog sam skoro video...Čovek dobije okruglu ,a vrati kockastu...?! Ovaj lik je zadnji put šutnuo mačku na pragu...

ala lupas...

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 08. avgust 2023 21:25)

to ti je dokaz? braga bi dobila I jsd tvoj lagano bar 3:0.?.?

Realista

pre 9 meseci

Suzu pustih za ovaj instant klub kome je zbog političkih dilova, u ovoj našoj presmešnoj nameštenoj ligi, poklonjeno drugo mesto. Nema sudije, nema izmišljenih penala....

ford

pre 9 meseci

Kvalitet srpskog fudbala na delu.
Primaju dva gola za dva minuta iz grešaka na sredini terena što je nedopustivo za moderan fudbal.
Al aj i to,Braga je ozbiljan protivnik.
Ali onaj promašaj gde je na tacni dobio pas,da pita golmana gde da ti šutiram,a on momak šibne preko tribine.
E, to je STRAH i tu nema pomoći,to je naš fudbal..
Evo pade i treći posle greške,naravno.
Plašim se da i Zvezda ne prođe slično

ludilo grobarsko

pre 9 meseci

ide 6 komada za naseg Faraona koji je pogurao Topolyu
(maglarFloriana3-3, 08. avgust 2023 21:20)

Faraon pogurao a vi niste nista krivi?

Goran Loznica

pre 9 meseci

Da igraju protiv Partizana u ling-SNS-long ligi sudija bi sudio 3 penala do kraja utakmice a i bila bi nadoknada 45 minuta, pod uslovom ako treba. Pošto je Evropa toga nema…

Gde ja zivim

pre 9 meseci

Супер Лига иде на фабричка подешавања. Иде се испод 15. мјеста ускоро на љествици националних коефецијената. Мора се уложити новац још у минимално три клуба, Војводину, Раднички и нпр. Спартак, који ће да зарађују на продаји играча те да праве некакав резултат у Европи, али уједно и да праве конкуренцију Звезди и Партизану.
(Марлоне, 08. avgust 2023 21:25)


"Mora se uloziti novac jos u minimalno tri kluba"?????? Nemoj brate molim te! I u ova dva sto se decenijama forsiraju (nekad jedan vise, nekad drugi, zavisi ko je imperator), previse je! Pa do sada koliko je para spljiskano u fudbal, imali bi najmodernije skole i bolnice u Evropi, kanalizaciju i vodu u svakom selu, bedeme pored reka koje se izlivaju kad krene kisica... Jeste fudbal ovde popularan, ali mi mozemo samo da posmatramo sa bezbedne udaljenosti kako se igra taj sport. Ovo "profesionalno" treba svesti na amaterski i rekreativni nivo, tamo gde i pripadamo.

Родион

pre 9 meseci

погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 8. avgust 2023 21:25)

Погледа ће мо, Гради миру.

Simbad

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.
(Hrlsingborg, 08. avgust 2023 22:28)

Jedino Zvezda da bude četvrta pa da igra Ligu konferencije i da dođe do završnice, da sakupi bodove...

croata

pre 9 meseci

Pljujete bez veze a i u zvezdi i partizanu domaci igraci sluze samo kao ukras. kako ja vidim ovu utakmicu: za bragu igraju 4portugalca, ostalo legija stranaca. 130M eura spram 20. Nije ovo tako los rezultat, a drago mi je da u tom tsc igraju samo domaci igraci iako su srbi. ako izdrze ovih 0:2 i da se ne stisnu uz malo srece uzvrat moze biti zanimljiv.

Mrgud

pre 9 meseci

Ova jesen u evropi bice realnost nase lige i fudbala, nikad vise klubova i grupne faze, nikad manje bodova za koeficijent. Nazalost to je istina iza koje stoji znamo dobro ko. Gde nema dobrog rada sa mladima, nema u buducnosti ni rezultata. Kada bi se ugledali malo na atletski savez sigurno bi rezultati bili bolji, ali.

Dikan

pre 9 meseci

A ko ovo nije očekivao? Raspali Čukarički, TSC, Vojvodina i svi ostali sem Zvezde i Partizana nikad nisu prošli kvalifikacije za neko evropsko takmičenje od raspada SFRJ! Ne pričamo o grupama, nego o tome da su uopšte ušli u prvo kolo nekadašnjeg UEFA Kupa ili Kupa kupova. U Evropi nema "zlih blizanaca" da ih sputavaju, ali zašto kupiti nekog igrača pred sezonu u Evrokupovima, kad je lakše rasprodati sve što se ima?

Ovako, Vojvodina, Čuka i TSC nas bukvalno vuku na dno. Što se tiče Partizana, bez njega bi Zvezda mogla da sanja grupnu fazu Lige šampiona, ali se i pored toga klub sistematski uništava i iznutra i spolja, zna se i po čijem nalogu. Veliku cenu će platiti srpski fudbal koji se od kratkotrajnog sjaja vraća u kameno doba, sa jednim državnim projektom kome je sve podređeno.

Hrlsingborg

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.

Dacacar

pre 9 meseci

Dobro je sto ce Tsc da osvoji sto vise bodova ,ipak je to u interesu srpskog fudbala ,nadam se ispadanju Partizana ,pa da Zvezda i Tsc kao dva najbolja kluba pokazu da su dovoljni za klubski koeficijent .Partizan treba da se fokusira na domace prvenstvo .

zanimljivo

pre 9 meseci

Ne razumem čemu to kukanje na Zvezdu?? Zar i ona treba da se uklopi u svo sivilo srpskog fudbala ili možda to sivilo treba da prati Zvezdu?? Eno u Hr, Dinamo je takođe puno bolji od ostalih klubova ali ti ostali klubovi su shvatili da mogu da izvuku benefit od Dinama i koliko vidim, sve su bolji, svi..

Kontras

pre 9 meseci

Ova Braga veze nema kad je neki tim pritisne.

Evo Tsc ih pritiska na njivoj polovini i grese cesto. Ugazice ih jaci tim.

Radin X faktor

Dzi

pre 9 meseci

Svakako njihova mera je ove godine Liga konferencija, i to zaslugom Partizan... ispasce pa ce ispastim... a nazalost Braga ne igra na gol vise da pregazi ovu prevaru od trenera.. da vidi genijee kako je to u Evropi posto uvek nesto on zamera Zvezdi... A presitan si za Zvezdu... Te pokazi vise postovanja u buducnosti... I ovi sto pljuju Partizan... Pored Partizana niste prosli...

FranjaSrbenda

pre 9 meseci

Bice 5:0 za Bragu i bice golman TSC igrac utakmice.

Tuga jedna sto nismo poslali Partizan pa da imamo dva predstavnika u LS.
Osim Partizana i Zvezde, nikog drugog nema nikad u Evropi.
(mahar, 08. avgust 2023 21:40)

Svi Partizanovi igrači iz rep.treba da se povuku pa neka igraju Erakovići!

Centurion

pre 9 meseci

Najjaci su ovi komenatri "sto nismo poslali partizan". Pa jel se ovde delegira ko ce sa igra ili se gleda ko je kakav plasman imao? A vi bi ste sa ovim Scekicem i Belicem i ko zna kojim iz plejade cirkusanata dobili ovu Bragu na atomski pogon?

trisa

pre 9 meseci

Ne znam odakle vam to da idu u grupu Lige Evrope? Ovo je trece kolo, porazeni ide u play off za Ligu Evrope a ima sigurne grupe u Ligi Konferencija. Jos su oni daleko od Lige Evrope

macconi

pre 9 meseci

Klub sa Farskih ostrva je dokaz da sve moze,ako imas snage i kondicije plus sto su dobro uigrana ekipa...izgibose ljudi na terenu,igrace grupnu fazu isto kao i Tsc koji nece proci nijedno kolo kvalifikacija

veliki strumf

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07) Што? Да није требало да вас ТСЦ и Чула пусте да будете други??? Приватни клубови, газде улажу паре да би имали резултате и играли Европу, а не да пуштају распали Партизан да игра пре њих! Стварно који ви мозак имате… А овај други каже да би Партизан разбио Брагу… Ма као што сте разбили све живе по Европи последњих година. А ни тај ТСЦ нисте могли да добијете пре само 7 дана.

veliki strumf

pre 9 meseci

Da igraju protiv Partizana u ling-SNS-long ligi sudija bi sudio 3 penala do kraja utakmice a i bila bi nadoknada 45 minuta, pod uslovom ako treba. Pošto je Evropa toga nema…
(Goran Loznica, 08. avgust 2023 21:27). Судија је на тој утакмици направио 3 грешке и све три су биле у корист Партизана: 1. У 45. минуту није досудио чист пенал за ТСЦ, више него очигледан који је морао да види. Тек након ВАР-а досуђен је пенал! 2. На 2-2 досудио је апсолутно непостојећи пенал за Партизан. То су рекли сви судијски аналитичари. ВАР је морао да реагује и да позове судију да поништи пенал. 3. Судија је досудио непостојећи корнер за Партизан из кога сте дали 3. гол! Дакле, 3 круцијалне грешке. Гурале вас судије и прошле, као и свих ивих година, али џаба кад ништа не знате.

Oslepača

pre 9 meseci

Srecno TSC!Borite se ,uzivajte u svom uspehu. Prvih 15 ce da vas stisnu.Dobri su ali i vi ste ok ekipa.
(zemunski kej, 8. avgust 2023 20:55)

Misliš na prvih 15 golova?

nikola

pre 9 meseci

Ne gledam utakmicu ne mogu da pricam kako igraju ali vidim da gube 2-0. Druze izvedi barem ekipu napadaj igraj dobro a ne kao vojvodina pa izgubi ali mozes sebi da kazes igrao sam dobro bio sam dobar bolji je pobedio a ne ovako.

Jaksa

pre 9 meseci

Šteta, da je bio poništen gol protivnika, da je dosuđen nepostojeći penal, da je protivniku ne dosuđen čisti penal i da su nadoknade trajale koliko treba, možda bi ste se izvadili... Al nema veze neka vam se vratilo, a nadam se da će tek.

србија

pre 9 meseci

одлично се брани ТСЦ, док не прими први гол. само нека буде у првом, јер има из 1-1 3+

Pedja

pre 9 meseci

Jadno to deluje! Videlo se i protiv zvezde u pripremnom meču da oni nemaju šta da traže u evropskim ligama. Kakve su to pocetnicke greske, prosto kao da nisu profesionalci. Kako ideš u evropu a da se ne pojačaš, još posebno za ligu sampiona? Neverovatno!

Kritikopulos Z'glavkos & Jorgos Papajorgos

pre 9 meseci

Ништа страшно !? Треба их у реваншу
победити с четри гола разлике и мирна
Бачка!

iznogud

pre 9 meseci

Kakvi zluradi komentari...cemu?

Pa ovu Bragu jedino Zvezda bi dobila...Partizan bi prosao kao TSC ili gore, Vojvodinu ne bi komentarisao a Cukaricki cemo videti ali ni oni ne ulivaju poverenje.

Problem je sve...sem Zvezde niko se nije adekvatno spremio niti doveo igrace na vreme...to je cinjenica.

mrki

pre 9 meseci

citam svasta ovde..prvo,ovo je trece kolo kv za LS,i porazeni ne ode direktno u grupnu fazu LE,to tek od zavrsnog cetvrtog ili ti plej ofa(nekada je trece bilo zavrsno),drugo,rekao bi da celnici TSC-a nisu ozbiljno ni racunali na LS,,sudeci po pojacanjima vec su ciljali neko nize evropsko takmicenje,trece,kaze neko da je Partizan zasluzan za Zvezdino direktno ucesce LS...pa druze posle vase dominacije mi smo kao sampioni zemlje morali u prvo kolo kvalifikacija...dok su vas samarali razni moleri,gipsari,pekari,bravari koji su posle pobede nad vama zurili ujutro na posao,mi smo uzimali bodove Liverpulu,Olimpijakosu,Napoliju,Bragi,Kelnu,Ludogorecu,Arsenalu...izbacivali Anderleht,Krasnodar...i to sa igracima koje niko ozbiljan u Evropi nije hteo da kupi...i gradili sebi i Srpskom fudbalu laksi put...TSC,Vosa,Cuka,Partizan mmogu samo da nam budu zahvalni....e sad to sto je vas Cuka gazila kad i gde je stigla i sto niste izborili bolje startno mesto to je vec vas problem...

Zeljko

pre 9 meseci

Igra je bila zadovoljavajuca, medjutim falilo je, prvo realizacija i drugo vrlo bitno iskustvo igranja ovakvih utakmica. Naravoucenije; u revansu teziti pobedi, nije bitno kojim rezultatom, satisfakcija je pobeda, bila 1:0 ili 5:0 svejedno.

mlinar

pre 9 meseci

Budite ponosni, osim FKP i CZ niko nije igrao ovo kolo kvalifikacija LS.

Mladi ste, treba vam iskustvo, nadjite iskusne kadrove od zaposlenih preko struke a igrace kako i do sada. Svakavam cast.

jedino ne znam gde da nadjete administraciju, stranci nikako a ostalo ih ima mozda dva/tri u CZ i PART.

svakako, ne moze preko noci, verujte mi, znam sta pisem

slavisa

pre 9 meseci

Ovo nije realan rezultat Tsc uopste nije igrao lose ali vidi se da nemaju igraca koji zna da daje golove u zavrsnicama kako bi jim dobro dosao jedan znalac kakav je recimo Katai nezasluzeno porazen sa razlikom 3-0 steta propustena je velika sansa za Tsc.

Mila

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sami ste krivi za svoje neuspehe. Prestanite da druge optuzujete za svoje nezanje.

Konjar

pre 9 meseci

Braga igraci 138 miliona
Tsc igraci 15 miliona
sta ste ocekivali ? Tsc su igraci Srbi iz Srbije ! a u Zvezdi ko igra ? ko ? pitam vas SRBENDE ? Ko ? svi garavi, sramota za Srbiju .

Sabre

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.
(Hrlsingborg, 08. avgust 2023 22:28)

A znas sta je jos cinjenica? Da ste te bodove donosili igrajuci kikiriki takmicenja zato sto smo mi vec bili zahvaljujuci uspesima iz proslih sezona i mnogo vecem broju donetih bodova koeficijentu drzave u poziciji da ne igramo te tekme. Ali da, slazem se, ali razlog tome zasto samo Partizan i Zvezda nesto rade je zato sto aktivno oba kluba unistavaju ostatak lige, a to kazem kao zagrizeni Zvezdas.

Градимир

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.

aaaaa

pre 9 meseci

Znaci saznasmo danas da se tsc-u namestalo drugo mesto ... teško ludilo ali tesko ...
(sacuvaj boze, 8. avgust 2023 22:53)

Tesko ludilo , ali tesko..... kod tebe.

dzoni

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sta napravise? jeste li imali toliko bodova vise od tsc i cuke na polusezoni cemu ovakvi komentari. Sami ste krivi niko drugi

Djole_Kg

pre 9 meseci

Umesto sad kad imamo šansu da skupljamo bodove u Evropi ,Fss šalje po direktivi Tsc i Cukaricki da bi ponizili Partizan i šta ..kopamo sami sebi jamu,ovi nisu ni za Ligu konferencija
(Dule, 08. avgust 2023 21:50)

A misliš i da bi Partizan uradio nešto bolje..?

mahar

pre 9 meseci

Bice 5:0 za Bragu i bice golman TSC igrac utakmice.

Tuga jedna sto nismo poslali Partizan pa da imamo dva predstavnika u LS.
Osim Partizana i Zvezde, nikog drugog nema nikad u Evropi.

ludilo grobarsko

pre 9 meseci

ide 6 komada za naseg Faraona koji je pogurao Topolyu
(maglarFloriana3-3, 08. avgust 2023 21:20)

Faraon pogurao a vi niste nista krivi?

Batadjorini puleni

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

E kakvi ste jadnici sa tim kukanjem kako se samo ne zgadite sebi!? Covece kad su vas ovakve ekipe pobedjivale i zavrsile sezonu ispred vas treba da se pogledate u ogledalo!
Inace tacno sam znao da cemo gledati bunker. Srpska struka je najvora u Evropi!

trisa

pre 9 meseci

Ne znam odakle vam to da idu u grupu Lige Evrope? Ovo je trece kolo, porazeni ide u play off za Ligu Evrope a ima sigurne grupe u Ligi Konferencija. Jos su oni daleko od Lige Evrope

veliki strumf

pre 9 meseci

Da igraju protiv Partizana u ling-SNS-long ligi sudija bi sudio 3 penala do kraja utakmice a i bila bi nadoknada 45 minuta, pod uslovom ako treba. Pošto je Evropa toga nema…
(Goran Loznica, 08. avgust 2023 21:27). Судија је на тој утакмици направио 3 грешке и све три су биле у корист Партизана: 1. У 45. минуту није досудио чист пенал за ТСЦ, више него очигледан који је морао да види. Тек након ВАР-а досуђен је пенал! 2. На 2-2 досудио је апсолутно непостојећи пенал за Партизан. То су рекли сви судијски аналитичари. ВАР је морао да реагује и да позове судију да поништи пенал. 3. Судија је досудио непостојећи корнер за Партизан из кога сте дали 3. гол! Дакле, 3 круцијалне грешке. Гурале вас судије и прошле, као и свих ивих година, али џаба кад ништа не знате.

Dacacar

pre 9 meseci

Dobro je sto ce Tsc da osvoji sto vise bodova ,ipak je to u interesu srpskog fudbala ,nadam se ispadanju Partizana ,pa da Zvezda i Tsc kao dva najbolja kluba pokazu da su dovoljni za klubski koeficijent .Partizan treba da se fokusira na domace prvenstvo .

Dule

pre 9 meseci

Umesto sad kad imamo šansu da skupljamo bodove u Evropi ,Fss šalje po direktivi Tsc i Cukaricki da bi ponizili Partizan i šta ..kopamo sami sebi jamu,ovi nisu ni za Ligu konferencija

FranjaSrbenda

pre 9 meseci

Bice 5:0 za Bragu i bice golman TSC igrac utakmice.

Tuga jedna sto nismo poslali Partizan pa da imamo dva predstavnika u LS.
Osim Partizana i Zvezde, nikog drugog nema nikad u Evropi.
(mahar, 08. avgust 2023 21:40)

Svi Partizanovi igrači iz rep.treba da se povuku pa neka igraju Erakovići!

Dexim

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07)

Sta napravise joooj Mladost Gak sta ucini sto uvali partizanu 4 komada jooooj

ala lupas...

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 08. avgust 2023 21:25)

to ti je dokaz? braga bi dobila I jsd tvoj lagano bar 3:0.?.?

Stari

pre 9 meseci

ide 6 komada za naseg Faraona koji je pogurao Topolyu
(maglarFloriana3-3, 08. avgust 2023 21:20)

Faraon pogurao a vi niste nista krivi?
(ludilo grobarsko, 8. avgust 2023 23:02)
Naravno da smo krivi!?
Zašto, pitaj faraona!?

veliki strumf

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07) Што? Да није требало да вас ТСЦ и Чула пусте да будете други??? Приватни клубови, газде улажу паре да би имали резултате и играли Европу, а не да пуштају распали Партизан да игра пре њих! Стварно који ви мозак имате… А овај други каже да би Партизан разбио Брагу… Ма као што сте разбили све живе по Европи последњих година. А ни тај ТСЦ нисте могли да добијете пре само 7 дана.

croata

pre 9 meseci

Pljujete bez veze a i u zvezdi i partizanu domaci igraci sluze samo kao ukras. kako ja vidim ovu utakmicu: za bragu igraju 4portugalca, ostalo legija stranaca. 130M eura spram 20. Nije ovo tako los rezultat, a drago mi je da u tom tsc igraju samo domaci igraci iako su srbi. ako izdrze ovih 0:2 i da se ne stisnu uz malo srece uzvrat moze biti zanimljiv.

vlada

pre 9 meseci

Ово показује да ТСЦ у нашој лиги добија намештене утакмице, погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 08. avgust 2023 21:25)

Iz tvog komentara se da zakljuciti da su Radnicki i Braga isti nivo, ali da Radnicki nije rasturio Tsc jer se sklonio

Davor Irsevic

pre 9 meseci

ajde Mi svi da sacekamo cetvrtak pa da pricamo o partizanu i koeficijentu... o jacini Partizana i Tako to... Ako je Partizan Bio toliko mocan prosle sezone, Sto ne igraju danas umesto TSC? stalno neko kukanje...

zemunski kej

pre 9 meseci

Ok momci,stegle se noge ,trema ucinila svoje. Kao dete gledao sam Zvezdu ,kad smo bili cigani a ne turski konjanici,gubili dobijeno od Panatenaikosa pa od Ferencvarosa pa smo poceli da pobedjujmo. I isli napred. Danas ste dobili lekciju i videli da morate da imate veci posed ,jer defanziva vecinom ne donosi nista dobro. Nedostajao vam je Luka Ilic da. to poveze

markedjoni

pre 9 meseci

ovo je smešno jujuju, hajde da se ne brukamo....hvala Bogu voša ispala, pa još čukarički i mir. ovo je sramota za gledati. patizan još može da uradi nešto, ali ovaj tsc, jujujujuju, šta je bre ovo. barem će zvezda igrati kakav takav fudbal, ovo ostalo je BRUKAAAAAA

Vlada

pre 9 meseci

Dobro je da je Partizan postavljen tamo gde pripada u ligi i da ne zauzima mesto vise ovim timovima koji redovno skupljaju brda poena za nas drzavni koeficijent!
Dosta si sekao krila drugima Partizane, vreme je da i oni polete!
A ne, cekaj...

zvezdale

pre 9 meseci

Čeka te preko 10 miliona od nagrada Uefa, istorijski uspeh i sigurna LE i tebi je pojačanje Rakonjac i Milovanović, dok Luku Ilića najboljeg veznjaka ne možeš da kupiš. To je naše čuveno poslovanje. Daj da se što brže podele pare a fudbal i napredak koga briga.

Ovakvu šansu TSC nikad neće imati. I ne treba. Sa 3-4 dobra igrača u svim linijama i normalnim trenerom tukli bi se sa Bragom. Ovako ništa.

srle

pre 9 meseci

Braga rastura TSC. Prvo poluvreme moglo je biti 6–0 za Portugalce. Sada se tek vidi koliko je slaba naša liga, mi nismo nivo Portugala i daleko smo od kvaliteta.

Goran Loznica

pre 9 meseci

Da igraju protiv Partizana u ling-SNS-long ligi sudija bi sudio 3 penala do kraja utakmice a i bila bi nadoknada 45 minuta, pod uslovom ako treba. Pošto je Evropa toga nema…

Sreten Zujkic

pre 9 meseci

Sta napravise da ide TSC umesto Partizana. Sramotno.
(Jovo, 08. avgust 2023 21:07) Што? Да није требало да вас ТСЦ и Чула пусте да будете други??? Приватни клубови, газде улажу паре да би имали резултате и играли Европу, а не да пуштају распали Партизан да игра пре њих! Стварно који ви мозак имате… А овај други каже да би Партизан разбио Брагу… Ма као што сте разбили све живе по Европи последњих година. А ни тај ТСЦ нисте могли да добијете пре само 7 дана.
(veliki strumf, 08. avgust 2023 21:27)

Lepo si sve rekao samo nisi pogodio suštinu zbog koje će jednog dana i zvezdu da zaboli. To jesu privatni klubovi kojima je puna kapa da prodaju par igrača i zarade jedan ili dva miliona evra a igranje u Evropi??? Paaaa, skromno bi bilo reći da je u trećem planu. Nije njima cilj da se pojačavaju da napadnu prolazak grupne faze LE ili LK već da prodaju taj prosek igrača koji imaju a za koeficijent ih zabole. Za godinu dve eto zvezdi radnog leta u raznim pretkolima kvalifikacija. Bukvalno ista priča kao sa Obilićem koji je bio silan u svom selu a van nije mogao ništa da uradi.

AZagor

pre 9 meseci

Ne razumem komentare tipa “Nasa liga ovo ono”… Koju Farska Ostrva ligu imaju??? Izgibose ljudi na terenu kao da im je poslednja a ovi nasi manekeni??

Realista

pre 9 meseci

Suzu pustih za ovaj instant klub kome je zbog političkih dilova, u ovoj našoj presmešnoj nameštenoj ligi, poklonjeno drugo mesto. Nema sudije, nema izmišljenih penala....

Марлоне

pre 9 meseci

Супер Лига иде на фабричка подешавања. Иде се испод 15. мјеста ускоро на љествици националних коефецијената. Мора се уложити новац још у минимално три клуба, Војводину, Раднички и нпр. Спартак, који ће да зарађују на продаји играча те да праве некакав резултат у Европи, али уједно и да праве конкуренцију Звезди и Партизану.

ProPast

pre 9 meseci

Ma lagano samo se vi šlepajte , sigurica LE da se skupi neka kinta nema veze što ćete doslovce da puknete svaku tekmu, taman da prospete bodove koji su se mukotrpno sticali godinama ne vašom zaslugom i opet pazarite kršine kao što su Ćirković i Antonić.

Zeljko

pre 9 meseci

Igra je bila zadovoljavajuca, medjutim falilo je, prvo realizacija i drugo vrlo bitno iskustvo igranja ovakvih utakmica. Naravoucenije; u revansu teziti pobedi, nije bitno kojim rezultatom, satisfakcija je pobeda, bila 1:0 ili 5:0 svejedno.

zanimljivo

pre 9 meseci

Ne razumem čemu to kukanje na Zvezdu?? Zar i ona treba da se uklopi u svo sivilo srpskog fudbala ili možda to sivilo treba da prati Zvezdu?? Eno u Hr, Dinamo je takođe puno bolji od ostalih klubova ali ti ostali klubovi su shvatili da mogu da izvuku benefit od Dinama i koliko vidim, sve su bolji, svi..

mrki

pre 9 meseci

citam svasta ovde..prvo,ovo je trece kolo kv za LS,i porazeni ne ode direktno u grupnu fazu LE,to tek od zavrsnog cetvrtog ili ti plej ofa(nekada je trece bilo zavrsno),drugo,rekao bi da celnici TSC-a nisu ozbiljno ni racunali na LS,,sudeci po pojacanjima vec su ciljali neko nize evropsko takmicenje,trece,kaze neko da je Partizan zasluzan za Zvezdino direktno ucesce LS...pa druze posle vase dominacije mi smo kao sampioni zemlje morali u prvo kolo kvalifikacija...dok su vas samarali razni moleri,gipsari,pekari,bravari koji su posle pobede nad vama zurili ujutro na posao,mi smo uzimali bodove Liverpulu,Olimpijakosu,Napoliju,Bragi,Kelnu,Ludogorecu,Arsenalu...izbacivali Anderleht,Krasnodar...i to sa igracima koje niko ozbiljan u Evropi nije hteo da kupi...i gradili sebi i Srpskom fudbalu laksi put...TSC,Vosa,Cuka,Partizan mmogu samo da nam budu zahvalni....e sad to sto je vas Cuka gazila kad i gde je stigla i sto niste izborili bolje startno mesto to je vec vas problem...

Egon Kowalski

pre 9 meseci

pazi ides sigurno u grupnu fazu lige uefa I dobijas milione I umesto da se pojacas da uzmes jos koji evro ili cak mozda ls ti nista resio pare I dzep da odu neciji..ni ne zasluzujemo evropu..samo zvezda I partizan ostali jao da su sa malte I'll farskih ostrva
(boki, 08. avgust 2023 21:31)

Pre neki dan napisah sličan komentar i dobih brdo minuseva. Za TSC i Čuku je sve završeno poslednjeg kola prethodnog prvenstva kada su znali da će iduce sezone igrati bilo kakvo grupno takmičenje u Evropi. Sportski i takmičarski motiv ne postoji osim verovatno finansijskog da se sve to lepo unovči učešćem a kada se bude sakupilo 0 (nula) bodova za koeficijent onda za dve sezone krećemo sa dna kvalifikacija. I posle neko kaže zvezda i partizan tumor domaćeg fudbala treba da se ugase....da nije njih liga bi nam bila na nivou crnogorske ili gruzijske. Zvezdasi kada budu ukapirali da im TSC u Evropi pravi više štete nego koristi shvatiće koliko ovaj sunovrat Partizana ima dublje posledice po srpski fudbal.

Laki

pre 9 meseci

Kako se samo lagano topi UEFA koeficijent na ovom vrelom letnjem suncu. Voša i TSC su smrvili nacionalni rejting brzinom svetlosti. Teško će Čukarički i Partizan doneti neki bod ostaje samo Zvezda u LŠ gde je takođe teško doći do bodova za ovdašnje timove. Što se kaže od nacionalnog koeficijenta ostadoše samo dugmići.

Centurion

pre 9 meseci

Najjaci su ovi komenatri "sto nismo poslali partizan". Pa jel se ovde delegira ko ce sa igra ili se gleda ko je kakav plasman imao? A vi bi ste sa ovim Scekicem i Belicem i ko zna kojim iz plejade cirkusanata dobili ovu Bragu na atomski pogon?

Lexa Pop

pre 9 meseci

Neverovatno kakva je drasticna razlika u kvalitetu. Prava sramota. Celnici TSC-a su dobro znali sta ih ceka u kvalifikacijama za Ligu sampiona. I kad su se vec tako svojski trudili prosle sezone da se tamo plasiraju morali su u pauzi da se pojacaju sa adekvatnim igracima ne za pobedu nad Radnickim nego pojacanja koja ce se moci dostojno suprostaviti timovima na nivou Brage i koji nece ovako brukati srpski fudbal. Ili ako nemaju finansije za tako nesto onda da lepo odustanu i prepuste mesto nekome ko to može.

dejanmi

pre 9 meseci

@@@A naša 2 predstavnika koja su igrala i dalje igraju osvojila su trenutno 0 bodova. Da li to mogu da poprave Zvezda ili eventualno Partizan. Teško. Nisam zaboravio Čukarički. Dobio je najteže protivnike, trebalo bi da igra u grupnoj fazi lige konferencija. Tu bi mogao da se osvoji neki bod. Nada postoji a rezultati nas demantuju.
(Patriota, 08. avgust 2023 23:07)


Da objasnimo tu veliku ali popularnu glupost. Za koeficijent nije bitno koliko ce klubovu imati poraza nego pobjeda!! Tako da ako su prosle godine ispala dva tima(bez blizanaca) sa samo jednom pobjedom i jednim neresenim to nosi 1.5 poena na 4 tima ukupno 0.375 poena. Ove godine ako tri tima od kojih dva imaju zagarantovane grupe izgube 15 utakmica a pobede samo 3 puta imacemo 0.6 poena za nacionalni koeficijent..

krlo bot

pre 9 meseci

Hahh l kolko je ovo namesteno i izgurano, madjari su napravili stadion za desetak miliona evra i sad ce te pare otprilike vratiti ovim izguranim ucescem u grupnoj fazi lige evrope,u tim nista nisu ulozili gori nego prosle sezone,bice kanta za napucavanje ali ide kinta od ucesca tv prava itd i to je to

Hrlsingborg

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.

Nik

pre 9 meseci

Ne razumem komentare tipa “Nasa liga ovo ono”… Koju Farska Ostrva ligu imaju??? Izgibose ljudi na terenu kao da im je poslednja a ovi nasi manekeni??
(AZagor, 08. avgust 2023 23:36)Pa druže to je našima maksimum,ne mogu bolje,treba biti realan.

mlinar

pre 9 meseci

Budite ponosni, osim FKP i CZ niko nije igrao ovo kolo kvalifikacija LS.

Mladi ste, treba vam iskustvo, nadjite iskusne kadrove od zaposlenih preko struke a igrace kako i do sada. Svakavam cast.

jedino ne znam gde da nadjete administraciju, stranci nikako a ostalo ih ima mozda dva/tri u CZ i PART.

svakako, ne moze preko noci, verujte mi, znam sta pisem

Simbad

pre 9 meseci

Partizan je odigrao užasnu polusezonu zahvaljujući lošoj upravi koja je dovela takve igrače i trenera.Duboki su razlozi ali tu TSC nije ništa kriv.Svoju šansu će teško kapitalizovati.Proœlu sezonu Partizan je doneo 12 bodova a CZ 7 od Evropskih takmičenja.Svi drugi na žalost su daleko od toga pa čak i od obogaljenog Partizana.Sezonu pre je Partizan takodje doneo više bodova od CZ,ovo su činjenice.Zbog toga trebaju dva ozbiljna kluba za Evropu minimum jer samo jedan će večno ginuti u kvalifikacijama za grupnu fazu.
(Hrlsingborg, 08. avgust 2023 22:28)

Jedino Zvezda da bude četvrta pa da igra Ligu konferencije i da dođe do završnice, da sakupi bodove...

Patriota

pre 9 meseci

Učešće svih naših klubova ove sezone u Evropi završiće se katastrofalni. Vojvodina ispala, porazi u obe utakmice, doprinos 0 bodova. TSC gubi 3:0 od Brage, daj boze da u revanšu odigra makar nerešeno, da izvučemo neki bod, odnosno koeficijent. Igraće TSC grupnu fazu lige evrope ali koji će rezultati biti, kolikim će koeficijentima doprineti našem fudbalu. Partizan ima prilično dobar zreb za grupnu fazu lige konferencije ali treba za istu pobeđivati. Ukoliko se udje u grupnu fazu i tu treba pobeđivati i popravljati koeficijent. I na kraju Zvezda. Ima super tim, dobrog trenera, videćemo šta će doneti zreb. Napasti proleće u ligi šampiona bilo bi ravno podvigu, realnije je proleće u ligi evrope ako se osvoji treće mesto u grupi. Svaki pozitivan rezultat Zvezde u grupi a to je nerešen rezultat ili eventualna pobeda doneće odredjen koeficijent Zvezdi ali daleko manji u odnosu na koeficijente osvojene ranijih sezona tako da će Zvezdin ukupan koeficijent osvojen u prethodnih 5 sezona da se smanjuje. Od direktnog plasmana u grupnu fazu lige šampiona narednih godina nema ništa. Ove sezone ukupan zbir osvojenih bodova deli se sa 5 koliko klubova igra trenutno. A naša 2 predstavnika koja su igrala i dalje igraju osvojila su trenutno 0 bodova. Da li to mogu da poprave Zvezda ili eventualno Partizan. Teško. Nisam zaboravio Čukarički. Dobio je najteže protivnike, trebalo bi da igra u grupnoj fazi lige konferencija. Tu bi mogao da se osvoji neki bod. Nada postoji a rezultati nas demantuju.

Jaksa

pre 9 meseci

Šteta, da je bio poništen gol protivnika, da je dosuđen nepostojeći penal, da je protivniku ne dosuđen čisti penal i da su nadoknade trajale koliko treba, možda bi ste se izvadili... Al nema veze neka vam se vratilo, a nadam se da će tek.

Pseudoharms

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.
(NBGD, 8. avgust 2023 21:34)

Vidim, ubiše se Škoti i Hrvati igrajući po grupama. Hibernian i Aberdin svake godine ispadnu od Litvanaca i Finaca, a Harts poslednji put igrao grupu 2003 ili 04, kad su bili drugi u prvenstvu, pa su kroz kvalifikacije za LŠ, ušli u grupe LE.

Da je to tako, svi bi imali prvenstva po 10 klubova. Našem fudbalu nedostaju pare. Da jedna Vojvodina ima budžet Bursaspora, igrali bi proleće u Evropi svake godine.

djole2mcloud

pre 9 meseci

Cvetković najgori igrač kog sam skoro video...Čovek dobije okruglu ,a vrati kockastu...?! Ovaj lik je zadnji put šutnuo mačku na pragu...

Goran Loznica

pre 9 meseci

Veli ovaj na Areni sport, svaka čast TSC kako je odigrao drugo poluvreme, a 30 sekundi posle toga TSC primi gol. Znači valjam se…

321

pre 9 meseci

Dobro je sto ce Tsc da osvoji sto vise bodova ,ipak je to u interesu srpskog fudbala ,nadam se ispadanju Partizana ,pa da Zvezda i Tsc kao dva najbolja kluba pokazu da su dovoljni za klubski koeficijent .Partizan treba da se fokusira na domace prvenstvo .
(Dacacar, 8. avgust 2023 22:34)


Osvojice bodove a gube 3-0? Ti se salis?

Dikan

pre 9 meseci

A ko ovo nije očekivao? Raspali Čukarički, TSC, Vojvodina i svi ostali sem Zvezde i Partizana nikad nisu prošli kvalifikacije za neko evropsko takmičenje od raspada SFRJ! Ne pričamo o grupama, nego o tome da su uopšte ušli u prvo kolo nekadašnjeg UEFA Kupa ili Kupa kupova. U Evropi nema "zlih blizanaca" da ih sputavaju, ali zašto kupiti nekog igrača pred sezonu u Evrokupovima, kad je lakše rasprodati sve što se ima?

Ovako, Vojvodina, Čuka i TSC nas bukvalno vuku na dno. Što se tiče Partizana, bez njega bi Zvezda mogla da sanja grupnu fazu Lige šampiona, ali se i pored toga klub sistematski uništava i iznutra i spolja, zna se i po čijem nalogu. Veliku cenu će platiti srpski fudbal koji se od kratkotrajnog sjaja vraća u kameno doba, sa jednim državnim projektom kome je sve podređeno.

Oslepača

pre 9 meseci

Srecno TSC!Borite se ,uzivajte u svom uspehu. Prvih 15 ce da vas stisnu.Dobri su ali i vi ste ok ekipa.
(zemunski kej, 8. avgust 2023 20:55)

Misliš na prvih 15 golova?

Laki

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.
(NBGD, 8. avgust 2023 21:34)

Nista se ne bi promenilo. Zvezda ako igra 4 puta sa TSC ili Cukarickim, 4 puta ce pobediti. Partizan isto. Vojvodina je daleko od ozbiljnog tima.
Propast nam je fudbal.

tsunamipapi

pre 9 meseci

Sva slika naše domaće lige u 20 minuta. Braga ne bi ovako dominirala protiv drugoligaša iz Portugala. 20 minuta ljudi nisu pipnuli loptu. Ne pričamo o Mančester Sitiju ovde. Reč je o Bragi. Sjajna ekipa, bez dileme, ali prvih 20 minuta je više oslikana nemoć TSC-a nego kvalitet Brage. Tužno, a TSC u našoj ligi ne gubi mečeve sem kada igraju protiv Zvezde, reklo bi se da mogu da se nadmeću sa Bragom, a ono, kao da je došla ekipa sa Farskih Ostrva. Pogledajte samo kako je Klaksvik igrao protiv Ferencvaroša u gostima, a kako TSC igra protiv Brage. Da se ne lažemo o našoj ligi, to je jedna tuga od lige sa eventualno dve respektabilne ekipe.

iznogud

pre 9 meseci

Kakvi zluradi komentari...cemu?

Pa ovu Bragu jedino Zvezda bi dobila...Partizan bi prosao kao TSC ili gore, Vojvodinu ne bi komentarisao a Cukaricki cemo videti ali ni oni ne ulivaju poverenje.

Problem je sve...sem Zvezde niko se nije adekvatno spremio niti doveo igrace na vreme...to je cinjenica.

Dzi

pre 9 meseci

Svakako njihova mera je ove godine Liga konferencija, i to zaslugom Partizan... ispasce pa ce ispastim... a nazalost Braga ne igra na gol vise da pregazi ovu prevaru od trenera.. da vidi genijee kako je to u Evropi posto uvek nesto on zamera Zvezdi... A presitan si za Zvezdu... Te pokazi vise postovanja u buducnosti... I ovi sto pljuju Partizan... Pored Partizana niste prosli...

radetoronto

pre 9 meseci

I za vreme SFRJ-a Portugalci su imali vise evropskih trofeja nego sto su imali Jugosi. Koliko KES-a ima samo Benfica?

Skoro im je rep. uzeo EURO, itd.

Njihova liga je samo malo slabija od lige petice, a treba tim iz Backe Topole da ih pobedi? Partizan doziveo veliku krizu i tako su, ne krivi ni duzni, stigli ovde.

србија

pre 9 meseci

одлично се брани ТСЦ, док не прими први гол. само нека буде у првом, јер има из 1-1 3+

Betolingar

pre 9 meseci

Žarko Lazetić te vodi u LŠ kvalifikacijama. Smešno i tužno. Uplašio se Brage kao da igra na Enfildu protiv Klopa, 9 iza lopte.

Ništa igrači nisu krivi, treneri su ovde najveći kanceri. Sve te domaće batađoristi treba oterati, makar stranci iz 2. i 3. lige vodili sve.

NBGD

pre 9 meseci

Nije u pitanju dal je TSC ili Partizan, mozda bi i Partizan prosao ovako,problem je sto nam se liga razvukla na mnogo klubova umesto da uradimo kao Hrvati,Skoti i jos neke zemlje. Dajte da smanjimo na 10/12 klubova i neka se kvalitet u tih 10 klubova sjati. Onda bi imali 4 utakmice sa Partizanom,TSC,Vojvodinom,Cularickim i eto 4 jaka kluba 16 jakih utakmica,a ne Partizan ili Zvezda docekuju neki klub od koga nema ni jaci trening.

Mrgud

pre 9 meseci

Ova jesen u evropi bice realnost nase lige i fudbala, nikad vise klubova i grupne faze, nikad manje bodova za koeficijent. Nazalost to je istina iza koje stoji znamo dobro ko. Gde nema dobrog rada sa mladima, nema u buducnosti ni rezultata. Kada bi se ugledali malo na atletski savez sigurno bi rezultati bili bolji, ali.

nikola

pre 9 meseci

Ne gledam utakmicu ne mogu da pricam kako igraju ali vidim da gube 2-0. Druze izvedi barem ekipu napadaj igraj dobro a ne kao vojvodina pa izgubi ali mozes sebi da kazes igrao sam dobro bio sam dobar bolji je pobedio a ne ovako.

Djorgo nišlija

pre 9 meseci

Samo 20' je bilo dovoljno da se (u 3 detalja) vide sve slabosti našeg klupskog fudbala. Prosto, i najgore, TSC nema ni jednog fudbalera da podigne glavu, da tačan pas ili zadrži loptu do sledeće prilike za pas. O nečem više da ne pričamo.

Родион

pre 9 meseci

погледај те пре неки дан у Нишу, сва три гола играчи Радничког си се склањали од лопте.
(Градимир, 8. avgust 2023 21:25)

Погледа ће мо, Гради миру.

boki

pre 9 meseci

pazi ides sigurno u grupnu fazu lige uefa I dobijas milione I umesto da se pojacas da uzmes jos koji evro ili cak mozda ls ti nista resio pare I dzep da odu neciji..ni ne zasluzujemo evropu..samo zvezda I partizan ostali jao da su sa malte I'll farskih ostrva

Штилцована катаболцна

pre 9 meseci

Значи, играш квалификације за Лигу шампиона, продаш Раткова за пет милиона евра, прошле године Бањца за два, паре од Европе у најави, а шпица ти игра Ракоњац? Нобелова награда за спортски сектор ТСЦ-а.

Kontras

pre 9 meseci

Ova Braga veze nema kad je neki tim pritisne.

Evo Tsc ih pritiska na njivoj polovini i grese cesto. Ugazice ih jaci tim.

Radin X faktor

Evropejac

pre 9 meseci

Već 2 gola za 19 min, Lazetić promašio sa sastavom, jedinog kreatora u timu Stanića ostavlja na klupi (samim tim su dva napadača odsečena) a neiskusnog Đorđevića u odbranu koji odmah u 4 minutu dobija žuti karton!

PlayBoy

pre 9 meseci

Vidi se da su preplaseni,kad osvoje loptu niko ne sme da potrci i povuce kontru,mora pre svega hrabrije i sa manje respekta,i onako nemaju sta da izgube,samo dobra priprema za LE i da se ne obrukaju ako je moguce

ford

pre 9 meseci

Kvalitet srpskog fudbala na delu.
Primaju dva gola za dva minuta iz grešaka na sredini terena što je nedopustivo za moderan fudbal.
Al aj i to,Braga je ozbiljan protivnik.
Ali onaj promašaj gde je na tacni dobio pas,da pita golmana gde da ti šutiram,a on momak šibne preko tribine.
E, to je STRAH i tu nema pomoći,to je naš fudbal..
Evo pade i treći posle greške,naravno.
Plašim se da i Zvezda ne prođe slično

slavisa

pre 9 meseci

Ovo nije realan rezultat Tsc uopste nije igrao lose ali vidi se da nemaju igraca koji zna da daje golove u zavrsnicama kako bi jim dobro dosao jedan znalac kakav je recimo Katai nezasluzeno porazen sa razlikom 3-0 steta propustena je velika sansa za Tsc.

veliki strumf

pre 9 meseci

Овај трећи гол је врхунац идиотизма. Штопера бих моментално истерао. И који је ово фазон да се овако додају голман и штопери који не знају шта ће са лоптом, тотално несигурни??? Пас тачно никоме а директно у ноге противника - скандалозно.

War Inside My Head

pre 9 meseci

Što se ljudi nervirate i svađate,nije mi jasno?Odnos između portugalske i srpske lige je u svjetlosnim godinama,po kvalitetu,ulaganju u klubove,tradiciji i infrastrukturi,znači neuporedivo na strani Portugala.A godinama unazad ista priča srpskih klubova u evropskim takmičenjima,sve se nešto trude,pomisli čovjek evo neki rezultat na strani će se izvući,i onda pet minuta,u slučaju TSC dva,pomračenja,neka panika i već dva komada u mreži!Zvezda jedino,ranije i Partizan,imaju to iskustvo igranja u Evropi,pa znaju i da odigraju,postoji to kroz klupsku organizaciju,bivše igrače i rukovodstvo znanje koje mogu da prenesu.A to recimo TSC nema,moraju mnogo toga da prođu i nauče da bi bili kompetetivni sa evropskom elitom,jer i uz neka trenutna ulaganja nije dovoljno,ne ide preko noći.

Fenomen

pre 9 meseci

Jadno...uplaseni ko zecevi...sve golove im poklonili. Nisu mogli da sastave dva dodavanja, a centar presli samo par puta. Nije problem izgubiti, ali oni su porazeni jos u avionu.

macconi

pre 9 meseci

Klub sa Farskih ostrva je dokaz da sve moze,ako imas snage i kondicije plus sto su dobro uigrana ekipa...izgibose ljudi na terenu,igrace grupnu fazu isto kao i Tsc koji nece proci nijedno kolo kvalifikacija

Jamezdeen

pre 9 meseci

Igra bila zadovoljavajuca?! Svasta covek da procita ovde. Pogledaj one Farane pa vidi kako se igra protiv jacih ekipa i vecih budzeta... igra je bila sramotna, kukavicka sa jednim sutom u okvir gola

Pedja

pre 9 meseci

Jadno to deluje! Videlo se i protiv zvezde u pripremnom meču da oni nemaju šta da traže u evropskim ligama. Kakve su to pocetnicke greske, prosto kao da nisu profesionalci. Kako ideš u evropu a da se ne pojačaš, još posebno za ligu sampiona? Neverovatno!

Gde ja zivim

pre 9 meseci

Супер Лига иде на фабричка подешавања. Иде се испод 15. мјеста ускоро на љествици националних коефецијената. Мора се уложити новац још у минимално три клуба, Војводину, Раднички и нпр. Спартак, који ће да зарађују на продаји играча те да праве некакав резултат у Европи, али уједно и да праве конкуренцију Звезди и Партизану.
(Марлоне, 08. avgust 2023 21:25)


"Mora se uloziti novac jos u minimalno tri kluba"?????? Nemoj brate molim te! I u ova dva sto se decenijama forsiraju (nekad jedan vise, nekad drugi, zavisi ko je imperator), previse je! Pa do sada koliko je para spljiskano u fudbal, imali bi najmodernije skole i bolnice u Evropi, kanalizaciju i vodu u svakom selu, bedeme pored reka koje se izlivaju kad krene kisica... Jeste fudbal ovde popularan, ali mi mozemo samo da posmatramo sa bezbedne udaljenosti kako se igra taj sport. Ovo "profesionalno" treba svesti na amaterski i rekreativni nivo, tamo gde i pripadamo.

Kritikopulos Z'glavkos & Jorgos Papajorgos

pre 9 meseci

Ништа страшно !? Треба их у реваншу
победити с четри гола разлике и мирна
Бачка!

Dragan - Sava

pre 9 meseci

TSC sav preplašen! Nije problem izgubiti ali izaći sa previše respekta prema protivniku i zato igrati kao devojčice to je nedopustivo. Igrajte bre muški i izgubite muški!!