Fudbal 96

Nedelja, 11.03.2007.

20:56

Kuzmanović rešio da igra za Srbiju

Kuzmanoviæ rešio da igra za Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

delija-

pre 17 godina

dobar potez, ali ostaje pitanje zasto Miladin dado Prso nije mogao u zvezdu iako mu je to bila zelja?
zbog toga je otiso u francusku i uzeo hrvatske papire?
sreca pa se nije ponovilo sa kuzmanovicem, ima jos takvih igraca po svetu.

MIKI GROBAR

pre 17 godina

ACA! NISU COU ZATO STO NE PRATIS FUDBAL KAKO VIDIM! mozda si ti neki tatin sin! Kuzmanovic je igrac velikog kvaliteta....sad je na njemu da izkoristi to...ne kupuje ekipa kao fiorentina bilo koga! Budi malo ponosan na coveka koji je se odlucio za zemlju SVOJU! i ja sam rodjen u svajcerskoj ali ne zaboravljam od daklen mi je krv! Zato sto volim svoj narod! Ziveo Kuzmanovic Zivela Republika Srpska i Srbija!

optimista

pre 17 godina

Sta mi mozemo da uradimo da Krkic ipak zaigra za nas? Daj da se pokrene lobiranje da mu se ispune *zelje* dok jos moze. Steta je takvog igraca trajno izgubiti. organizujmo se!

Zeks

pre 17 godina

Nije tacno da je se decko sam nametnuo nasem fudbalskom savezu, negu se nas savez mnogo odlucnije i profesionalnije obratio Kuzmanovicu nego sto su to ucinili svajcarci. U svajcarskim novinama cak pise, da je Zvezdan Terzic licno posetio Kuzmanovica u Fiorentini i da se decko tek nakon te posete definitivno odlucio za koga ce da igra. Facit: Odlican i mudar potez FSS-a odnosno Terzica. Ako je to novi trend u FSS-u onda se mozemo nadati svetlijoj buducnosti u nasem fudbalu.

Vlada

pre 17 godina

@Aca
Mozda bi ti igrao za neku drugu zemlju a ne Srbiju, ali nemas u cemu. Slusajuci te, ne cudi sto nisi ni prismrdeo bilo kakvoj pozitivnoj selekciji u bilo cemu cime se bavis. Ni za koga ti nikada neces igrati prijatelju...

ACA

pre 17 godina

NIKO ZA NJEGA NIJE CUO, SAD GA SVI SVOJATAMO, MILI NASI OVAKVI ONAKVI A DRZAVU BOLI ONA STVAR ZA SPORT. SVE STO IMA NIJE DOBIO OVDE VEC TAMO OD NEKOGA KO ZNA STA JE KVALITET, OVDE NIJE IGRAO VEROVATNO ZATO STO NIJE IMAO LOVU DA GURNE NEKOM IZ SAVEZA ILI KLUBOVA, A TE VASE GLUPE KOMUNJARSKE I SLOBINE KOMENTARE ZADRZITE ZA MITINGE SPS, NIKADA NE BI IGRAO ZA OVU KOMUNISTICKU BANANA REPUBLIKU, A VEC SUTRA CE MU NEKI ZVIZDATI JER JE UZEO MESTO NEKOM TATINOM SINU KOJI MORA DA IGRA .I DOSTA VISE TIH OTRCANIH PATRIOTSKIH FRAZA KOJE SU NAS SKUPO KOSTALE U SVEMU OD 90 PA NA OVAMO

Vlada

pre 17 godina

Proputovao sam skoro celi svet, a evropu uzduz i popreko. Trenutno zivim u Kanadi, i sa pravom mogu da kazem jednu stvar: od Svajcarske nema dosadnije i sterilnije zemlje, niti od Svajcaraca vecih nacionalista i mrzitelja dosljaka. Nije ni cudo sto deca imigranata rodjena i odrasla u Svajcarskoj radije igraju za Tursku, Grcku, Hrvatsku i Srbiju nago za tu zemlju. U svakom slucaju, bravo mali... Zelimo ti svu srecu u zivotu i karijeri, i da u nasem crvenom dresu dostignes visine!

Serbian King

pre 17 godina

Ja nisam rekao da vi ocenite kako ja pisem, nego da li on zna srpski. Uostalom i ja sam u inostranstvu i rodjen i odrastao i pricam veoma dobro, kada se uporedi sa drugim velikim srbima sto zive u inostranstvu. Ali nemam vise volje diskutovati s vama internet huligani.

REPUBLIKA SRPSKA

pre 17 godina

SVAKA ČAST MAJSTORE TAKO SE VOLI SRPSKA KRV, TAKO SE POŠTUJE SVOJ NAROD A NAROD SRPSKI ĆE TI SIGURNO VRATITI NA NAJBOLJI NAČIN, NAVIJAJUĆI ZA TEBE I OSTALE REPREZENTATIVCE. KOŠARKAŠI I RUKOMETAŠI UGLEDAJ TE SE NA OVOG MOMKA I VATERPOLISTE SRAM VAS BILO. SRPSKA JE UZ SRBIJU

Sasa

pre 17 godina

"Da li zna srpski?" Pustite te budalastine! O tome smo se trebali pre brinuti, jer imamo puno talentovani igraca u inostranstvu.

Krkic je genija, al je vec sigurno, da ce nastupit za Spaniju.

Mozemo se nadat, da zaigra Nikon Jevtic za nas.

Zivko

pre 17 godina

Od mog kuma pa njegove zene od rodice muz ima sina od tri godine u Lionu. Kad taj sutne loptu dobaci do Marseja! Steta ako ga ne pozovu da igra za nasu reprezentaciju petlica.

goran

pre 17 godina

Evo kako glasi vest u sonntags - u, pa ko razume...

Kuzmanovic entschied sich gegen SFV

11.03.2007 | 20:27:04

FLORENZ – Zdravko Kuzmanovic entschied sich gegen eine mögliche Zukunft in der Schweizer Nati: Das 19-jährige Talent wird ein Aufgebot der serbischen A-Auswahl für die nächsten EM-Qualispiele annehmen.


Nach vier Einsätzen mit der Schweizer Nachwuchs-Equipe beschied der frühere FCB-Kicker der jetzt bei Fiorentina spielt, dem U21-Selektionär Bernard Challandes, dass er der Einladung für die Tests gegen die Türkei und Bosnien-Herzegowina nicht folgen werde. «Ich habe mir diesen Entscheid nicht einfach gemacht und mir alles gründlich überlegt. Das Nein zur Schweiz fiel mir nicht leicht», erklärte der polyvalent einsetzbare Mittelfeldspieler.

Allem Anschein nach hat sich Serbiens Verband wesentlich dezidierter um Kuzmanovic bemüht als der SFV. Zuletzt reiste gar Präsident Zvezdan Terzic nach Florenz. In einem persönlichen Gespräch überzeugte er den teuersten Schweizer Nachwuchsfussballer (rund 4,5 Millionen Franken überwies die Fiorentina dem FC Basel) mit guten Argumenten zum Verbandswechsel. Für Kuzmanovic steht deshalb fest: «Sie planen mit mir.»

Eine erste Kontaktnahme fand bereits im vergangenen Dezember statt; weitere folgten. Mit einer gewissen Enttäuschung stellte Kuzmanovic dagegen fest, dass der SFV ihm gegenüber nichts Vergleichbares signalisierte. Am 24. und 28. März stehen nun zwei EM-Ausscheidungsspiele Serbiens im Programm von Kuzmanovic. Hinter Finnland belegen die Serben in der Gruppe A nach vier Spielen Platz 2.

Goran

pre 17 godina

...tako je rođače!!
Nadam se da će i u Fiorentini proigrati što pre da pokaže šta zna...a zna mnogo.
Da dodam još i to kako je dečko iz istog sela odakle je i Nikola Nikić - Krba.

milos

pre 17 godina

nemojte da se primate bezveze! decko ce videti da se presao... cim dodje drugi trener ili predsednik saveza, eto nove koncepcije, politike, igraca, lobiranja za neke druge likove itd!!!!
zivi bili pa videli...
nece odigrati ni 15-20 tekmi za nas. videcete!!!

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Momak, inače moj kum, rođen je u Bernu, a roditelji i on žive, kada su na odmoru u Skugriću pokraj Modriče u Republici Srpskoj. Pozdrav kumu i sve najbolje u daljnjoj karijeri. Napravio je pravi izbor

Davis

pre 17 godina

Ovo je zaista sjajna vest, za ovog klinca sam čuo pre nekih godinu i po i znam da je extra talenat!
To dokazuje i kupovina od strane Fiorentine u zimskom prelaznom roku.
Ali ima jedna stvar - Kuzmanović će moći da igra SAMO ZA A SELEKCIJU, s obzirom da je već nastupao za U21 reprezentaciju Švajcarske!
Ima još igrača po Evropi koji nikako ne smeju da nam izmaknu! Mislim, ka 'rvati moguda imaju pola reprezentativaca koji nisu uopšte rođeni u Hrvatskoj (pojedini među njima su Srbi), onda možemo i mi!

Triple X

pre 17 godina

E ovo je vec nesto!!! Da su nasi ljudi malo vise u mogucnosti da prate Svajcarsku ligu mogli bi da vide koliko igraci sa nasih prostora ovdje pokazuju kvalitet i nas nacin igranja. Pa Svajcarska je trenutno jako dobra u fudbalu upravo zbog toga sto su kopirali nasu skolu fudbala, tu je jos jako puno italijana, spanaca, juznoamerikanaca a njihovi igraci su toliko uporni da iako nisu toliko talentovani polako ali sigurno nauce sve od nasih i ostalih stranih igraca i onda cak budu i bolji. Koliko je nasih ovdje koji su extra talenti a onda oko 20-te ih ponese slava i prosto nestanu iz fudbala.To nam je velika greska, ali takvi smo, rodjeni ovdje ili u Srbiji. Gene nemozes da promijenis. Npr, pretposlednje kolo prvenstva Svajcarske, Grasshoppers - Basel 1:5. Golove za Bazel su dali Rakitic (jos jedan extra talenat), Petric 2, Sterjovski i Majstorovic i by the way za GC Ailton. Petrica nisu uopste zvali da igra za Hrvatsku a ovdje ga molili da igra za Svajcarsku i on nece. A momak je najbolji napadac lige i kad su ga se napokon sjetili pozvati u reprezentaciju dao je odmah pet komada...A Zdravko Kuzmanovic je prica za sebe, kostao je 3 miliona sa samo 18 godina. Igrao je fenomenalno u Bazelu a to da je odlucio da igra za Srbiju je nesto sto nas moze jako obradovati. Vjerovatno brzo najbolji mladi igrac Srbije i mislim da bi expresno brzo mogao u A reprezentaciju...

gjhws

pre 17 godina

pa i treba da igrash za svoju drzavu! ja ne razumijem ljude koji samo radi novca se ne bore za boje svoje zastave.. kakva je to glupost.. neko od vas ce reci da lupam,al brate nije uopste isto igrati za tudju i za svoju drzavu... zamisli josh da sa nekom drugom drzavom igrash protiv svoje

NIKOLA

pre 17 godina

ZAISTA DOBRE VESTI.JOS SAMO KRKICA DA UBEDIMO>VOLEO BIH DA UBUDUCE NEMORAMO DA RESAVAMO STVARI U POSLEDNJEM TRENUTKU.TJ DA NE DOZVOLJAVAMO DRUGIMA DA NAM UZIMAJU IGRACE

ceklin

pre 17 godina

Kakve veze ima da li zna Srpski?!Vazno je da momce zna da igra fudbal,i nadam ima kulturno ponasanje van terena i tako prezentira svoju zemlju i narod kome pripada.A i da ne govori Srpski ne treba mu zamjeriti jer kao prvo nije rodjen u Srbiji,a drugo i ovi sto zive u juznoj Srbiji nesto se mnogo gadjaju "sa padezi"da gi, da gu, da ga...

salens

pre 17 godina

Prvo sam poslao komantar pa sam procitao i ostale i moram da konstatujem da se oglasilo neverovatno mnogo napacenih ljudi.Ovo je vest iz sporta a ne iz politike i trebalo bi je kao takvu i komentarisati.Jedino su u pravu oni koji se plase da ce imati konkurenciju u nekim tatinim sinovima,ali to da ce se pokajati sto je odabrao Srbiju zbog toga sto smo mi siromasna i napacena drzava,gde vlada anarhija-kakva glupost!Pa on decko vec ima obezbedjenu i sigurnu buducnost.Verovatno nece nikad ni ziveti u Srbiji ali to uopste nije bitno,dolazice kada bude trebalo a zivece tamo gde bude igrao fudbal.To sto je odabrao Srbiju pre Svajcarske ne znaci da mora da se seli odande i odrekne tog zivota u korist ovog,slazem se,jadnog.A sportski gledano mnogo mu je bolje da igra za nasu reprezentaciju,narocito sad,kad se nazire jedan jako dobar tim u kojem ce igrati jedan Vidic,Zigic,Ergic,Krasic,i jos nekoliko extra dobrih klinaca.

salens

pre 17 godina

Svaka cast decko!Samim ovim gestom pokazao je koliko mu je stalo do nacionalnog dresa,a na terenu se vec pokazao tako da mora odmah da se prikljuci reprezentaciji da i ostali vide kako se voli domovina!Ovo nam je falilo dosad ali ako se trend nastavi smesi nam se lepa buducnost u fudbalu!Svaka cast Kuzmanovicu!!!

Boris

pre 17 godina

Vrlo pametno, sine. Sjeti se ovoga, kada te izrade i kao staru krpu sutnu u cosak. Decko, balkana je ovo, nisi ti navikao na ovaj nas rodjacki socijalizam. Bolje ti je bacati kamena saramena za Svajcarsku, nego igrati fudbal za Srbiju, ili bilo koju balkansku zemlju. Ipak, srecno ti bilo sokole...

orlovi

pre 17 godina

Ima jos jedan mladi veoma talentovan igrac koji nastupa za Salke 04 i kazu da je veliki talenat i sam je rekao da bi volio igrati za Srbiju ali nas savez g anije uopste kontaktirao. Nije Nikon Jevtic koji moze biti takodje zanimljiv za Srbiju vec neki fugi decko. Citao sam u nekim novinama ali nemogu da se sjetim u kojim i kakao se zove igrac. 100 % sam siguran da nastupa za Salke 04 i da mu je familija odavno u Nemackoj.

razocarani setac

pre 17 godina

Kakvu grešku si dečko ti napravio da samo znaš. Ovde ti to neće niko ceniti osim onih koji i ne gledaju utakmice nego dolaze da bacaju petarde, pobiju se sa protivničkim navijačima i prave druge gluposti. Ovde fudbal više ne živi, samo mafija.

zoki

pre 17 godina

samo da se zna
on je iz REPUBLIKE SRPSKE
e sad vam valja
a kad je neznam sta drugo onda pljujete po RS-u i "bosancima"
on je lud ako je ova vest istinita
a srpski zna jako dobro!!! jos jedna informacija na jedan od prethodnih komentara

Vlada

pre 17 godina

Dečko skoro sigurno ima švajcarski pasoš, tako da mirne duše može da izabere za koju će reprezentaciju da igra (odluka neće uticati na njegov životni put). Što se tiče karijere verovatno je bolji izbor igranje za reprezentaciju Srbije zato što je bolja i verovatno će imati više nastupa na svetskim i evropskim prvenstvima.
U svakom slučaju za Srbiju je dobro što je doneo odluku koju je doneo. Samo ne treba od toga praviti hvalospeve o patriotizmu. Za mene bi patriotizam bio i da je izabrao da igra za Švajcarsku, tamo se je rodio, išao u školu, koristio sve blagodeti koje pruža život u ekstra razvijenom društvu.

Nikkz

pre 17 godina

@ (Djukic, 11. mart 2007 21:34)
Pobegulje? Kladio bih se zivotom da bi ti brale ubio i rodjenu babu samo da se dokopas Svice ili Nemacke. Verovatno te ispalio neki rodjak i nije ti namestio boravak u inostranstvu pa si sad sav isfrustriran. Sram te bilo za "pobegulje". Da nije tih pobegulja pola vas lenjih i nesposobnih bi pomrlo od gladi. Crncimo ko robovi ovde po insotranstvu dok se takvi propaliteti kao ti zezaju po internetu i ispijaju kafe po celi dan. Potpisujes se sa "Djukic" mada ima drugih naziva sa "DJ" za tebe. Sram te bilo.

pfc

pre 17 godina

Bravo momcino!
Tako se postuju i respektuju svoji koreni. Kako bi neko bio Kuzmanovic a igrao za ekipu gde nema nikog ni na ich a kamo li da mu srce zadrhti na himnu...
Lepo je ovo procitati samo zbog postenog odnosa prema svojim korenima, a ja bih ga odmah pozvao da debituje jer sam cuo da je strasno talentovan momak. Sve moje simpatije za ovog momka, a uveren sam da ce uvek biti sjajno primljen od cele nase fudbalske nacije!!!

gledah krkica

pre 17 godina

Svaka cast Kuzmanovicu...samo jos da prelomi Basha:) A ljudi gledao sam Krkica na youtube.com i mali je ubica decijeg lica.Samo jasno kaze da zeli da potpise tj da igra za Spaniju.E jbg...Mora da voli majku vise...Nego bice Krkica...

Зналац

pre 17 godina

@Serbian King
Не знам да ли Кузмановић прича српски, али знам да га овај "Bari91-Jugoslavija u malom" појма нема:-)
Иначе сјајна вест, још и Кркић да схвати да Сунце туђег неба не греје као српско и биће сјајно!

Milos

pre 17 godina

Ako je to uopste vazno, da, kontaktirali su ga iz saveza. Mnogo je vaznije da je on na samom pocetku svoje karijere povukao potez vredan svake hvale. Onda kada mnogi napustaju ovu zemlju i sa razlogom a i bez razloga, kada niko vise nije spreman ni za kakavu ideju da se bori, ni za sta da se pomuci, jedan mlad covek je odbacio mnogo sigurniji i zivotni i profesionalni put i resio da igra za drzavu u kojoj cak nije ni rodjen, ali drzavu njegovih predaka. Treba cestitati i roditeljima sto su ga tako vaspitali. Neka je na cast i Natasi Janic i Puljezovicu i Sterbiku i ostalim neshvacenim vedetama koji su se za jos malo novca odrekli svoje zemlje.

t

pre 17 godina

svaka cast on primer za sve ove koji su se prodali.akjo ne neko ne igra za svoju zemlju ne vredi ni igrati.dobro znaju to svi turci koji su igrali za nemacku...itd.savez treba upotrebi nase bivse asove koji zive u dijaspori da skautiraju nase mlade talente po nemacki,avstraliji,italiji,spaniji,svajcarski ,swedski,danski,....itd
ako bi godinu dana doveli jednog dobrog igraca mi bi bili glavni u evropi.stalno cujem za nase igrace koji igrajku napolje stevanovic mali igra za u-19 salke,krkic za spaniju i bracelonu......
............................
i da ne nabrajam da mi ne bude muka

nacho

pre 17 godina

ljudi, dajte neke informacije. tipa da li ga je neko kontaktira iz saveza. setio sam se senderosa. jednom prilikom je aca stojanovic rekao kako je pitao senderosa da li su ga zvali iz fss, na sta je on odgovorio sa ne. sledece sto je rekao, bilo je to da je on pitao fss za senderosa, na sta su mu oni odgovorili da su ga kontaktirali ali da on nije hteo da igra za nas. i kome da veruje covek??. birokratama ili golobradom fudbaleru??
zato sam i rekao gore da date jos koju informaciju, ja cisto sumljam da ga je neko iz fss pozvao.

Srbija & R.Srpska

pre 17 godina

Da mali je iz skugrica kod Modrice, cuo sam za njega posto sam iz tih krajeva, ili on nije jedini iz modrice, ima i Stojic koji nastupa za Inter iz Milana kao i Branislav Nikic koji igra u Grckoj a za njega se interesuju AEK i Olimpijakos!!! Mnogo je talentovanih momaka u Modrici!!!

Milanche

pre 17 godina

@Dzoni

P.S. se pise ovako...
Sta ste napali coveka, da je srece da tako dovedosmo i onog Djurica Svedjanina sto nam zavuce u Beogradu dva komada,ili Krkica Spanca, i ima ih jos 100 najmanje, al nema veze....

kosta cicvaric

pre 17 godina

Bravo za Terzica!
Konacno neko ko je na odgovornoj poziciji i zna da radi svoj posao.Treba angazovati vise skauta u nasoj reprezentaciji koji ce traziti decu nasih iseljenika , da licimo na normalnu drzavu.Sada treba da predje na ubedjivanje Krkica i malog Jevtica iz Salkea...
Svaka cast!

dr.martens

pre 17 godina

U redu je ova vest,ali komentari su sramota.Ne zbog sadrzaja vec zbog gramatike.Ovde koliko a vidim niko ne zna srpski,tako da ovaj igrac i da zna i da ne zna jezik,nije gori od svih vas.

MILAN

pre 17 godina

SVAKA CAST.TERZIC IMA DOBRE POTEZE DVA IGRACA VRBOVAO,POSTAVIO OVOG MLADOG ZA GENERALNOG,NEMA VISE POLUMRTVIH LEGENDI DA UNISTAVAJU FUDBAL.BICE CAK I ZANIMLJIV PLEJ OF.SAMO SUDIJE DA NE POKVARE JER TREBA SVIMA GORI I "PIKSETU"I ZEKI I BJEKI.I VOJVODINA U IGRI.BICE ZANIMLJIVO.

deki

pre 17 godina

Momak je porijeklom iz Republike Srpske,iz Skugrica pored Modrice,a rodjen je u Svajcarskoj,i samo da kazem svaka cast majtore sto si izabrao Srbiju i Srpstvo,a to mi(kako na s znaju zvati)prekodrinski Srbi uvijek izaberemo i uvijek nas kosta kao Sv.Petra maslo.A momak je proglasen za najboljeg mladog fudbalera Svajcarske za 2006.Srecno majstore i da dugo igras i osvojis nesto sa Srbijo.SA VEROM U BOGA

Stomak

pre 17 godina

Kad smo vec kod "king"-a i "Jeli" se pise odvojeno. Sto se Bokija Krkica tice decko je izricito naglasio da ga interesuje samo reprezentacija Spanije, sto je steta jer je jedan od najtalentovanijih igraca na svetu, ne bi trebalo da cudi ako uskoro zaigra i za prvi tim Barselone. Ko je skoro gledao duele mladih selekcija (17) Evrope i Afrike imao je priliku da ga gleda, mali je zmaj, izrazit osecaj za gol a i za asistiranje.

Mateja

pre 17 godina

Nije lose...Makedonci su upravo danas dobili najtalentovanijeg napadaca u evropi po misljenju najboljih svetskih strucnjaka,Slavkovskog iz Intera,otela ga Svedjanima i Hrvatima (Ha,ha).Mi evo idemo tim putem nadam se,Krkic je sledeci valjda...

Bari91-Jugoslavija u malom

pre 17 godina

E moj djecko GRESKA.Kajaces se ti zbog te odluke,samo bice kasno.Vidis ovaj prvi komentar sto pita gdje decko rodjen i da li zna SRPSKI!!!!.Ocito nije ni procitao tekst vijesti( a i ako neznas srpski,neces znati sutirat loptu-takvi te trebaju "bodrit".Da sam na tvom mjestu samo bi izabrao Srbiju prije Albanije.A Svicarsku spram Srbije.NIKAD.

MIKI GROBAR

pre 17 godina

evo i ja zivim u svajcerskoj i gledo sam ga i u bazelu...
momak zaista ima talenat, igra sa srcom sto se i vidi na terenu....lepa vest za nas narod! Zivela SRBIJA!

dragan

pre 17 godina

Neznam gde je rodjen ali SRPSKI zna odlicno a poreklom je iz Modrice.Hvala bogu da se neko odluci da igra za Sbiju ali se bojim da ga ovi nasi ne ,,navuku,,!

sale mb

pre 17 godina

prvo se potpiši svojim imenom a ne king misliš ako živiš u srbiji da više vrediš od nas u tuđini e malo si se prevario budi sretan da kuzmanović oće da igra a ne ovi tvoji takozvani domaći koji misle da vrede milione a ne vrede po k....mali bi imao bolje uslove vani ali ipak voli srbiju više nego vi koji bi je prodali za pet para

vlado

pre 17 godina

Super!!! Bas mi je drago! ja sam iz shvice i pratim ovaj fudbal ovde, mali igra perfektno naravno da mora jos da uci tek mu je 20 godina, ali to je za srbiju samo prednost!!!!

ksa

pre 17 godina

Samo da ne bude za**b za njega! Na to mi smrdi...kao pozvali ga i onda ne igra ili bude neka frka...
Sledeci je Krkic (ili kako vec)!

dlb

pre 17 godina

To majstore.treba nam svaki dobar igrac.p, pogotovo vezna linija.tu se vidi karakter.covjek je mogao za schweiz da igra koji su napredovali dosta u zadnje vrijeme i domacini evropskog sledeceg ali ipak...

danilo

pre 17 godina

Pa od vaseg sajta sam ocekivao malo vise informacija a na sturu vest da je Kuzmanovic odlucio da igra za Srbiju.Ovu dobronamernu kritiku navodim s ciljem da se da odgovarajuca tezina ovoj zaista lepoj vesti jer je Kuzmanovic u Svici proglasen za ubedljivo najboljeg mladog igraca,uporedjuju ga sa Zidanom a i svajcarski strucnjaci nisu mogli da se nacude sto Srbija i Bih(u nekim vestima se navodilo da postoji mogucnost da zaigra za BiH)prepustaju tako sjajne talente drugim drzavama.Ponavljam,sjajna vest i treba se zaista oduziti tom momku koji je sa punim moralnim pravom mogao da igra i za Svajcarsku jer je tamo naucio skoro sve o fudbalu.Nadam se samo da ce za njega biti mesta u reprezentaciji i da ga nece istisnuti tatini sinovi.Lep dan za srpski fudbal.

Mihajlo

pre 17 godina

Svaka čast FSS što je uspijela da dovede u mladu reprezentaciju Srbije jako kvalitetnog igrača.To da je Kuzmanović kvalitetan igrač dokazuje da je ove godine prešao u Fiorentinu.Napokon da se savez sijetio naše dijaspore i mladih i talentiranih igrača koji su rođeni u inozemstvu i koji su prve fudbalske korake napravili u stranim klubovima.Đukić je dobio igrača koji će se sigurno uklopiti u mladu selekciju.A ako i dobro ne zna srpski,brzo će da nauči igrajući u mladoj repezentaciji Srbije.Neka još savez pošalje skaute po Evropi i Australiji možda pronađu još ponekog igrača srpskog porijekla koji bi mogao da zaigra za našu reprezentaciju.

Delija

pre 17 godina

Kuzmanovic dolazi iz SKUGLICA to je kod MODRICA republika srpska! Svaka mu cast ja sam ga gledao puno puta uzivo u Bazelu i sjajan je igrac mozda bas ono sto nam treba! Igrao je samo godinu za Fc Basel i odmah su ga kupili! Znaci da je potencijal boli glava!

zemunac

pre 17 godina

E,bogu hvala,bas sam se pitao sta ce terzic uraditi po ovom pitanju.
Dobro je da ce decko igrati za nas,mlad je i kako cujem fenomenalan fudbaler!

sale

pre 17 godina

ja se samo citavo vrijeme pitam gdje je MILOS MARIC???

znam da u zadnje vrijeme ne blista bas nesto, ali je njegov tim prvi na tabeli!

i sigurno je sto puta bolji od koromana,trisovica il milanovica!!!

poz. iz rs

Vlada

pre 17 godina

Stvarno lepa vest,konacno da i mi podjemo putem Hrvata i pocnemo da uzimamo decu nasih iseljenika da igraju za reprezentaciju.S R B I J A

Dzoni

pre 17 godina

@Srbian King

Decko nije pozvan da predaje srpsku gramatiku i knjizevnost, nego da igra fudbal - a to zna i vise nego dobro.

ps. "dali" se pise odvojeno

009

pre 17 godina

@ Serbian King

A jel ti znas srpski, ili treba da ti se prevede :D

"Kuzmanović je rođen u Bernu, igra na sredini terena, a važi za igrača koji se dobro snalazi na više pozicija u timu."

Kuzmanovicev gest je za svaku pohvalu al ce se uvek naci neko u stilu ovog iznad da pljuje svakog ko voli Srbiju.

Vlada

pre 17 godina

Svaka čast Zvezdanu Terziću , bilo bi odlično da isto urade i sa Bojanom Krkićem.
Još jednom hvala Terziću, a pre svih ipak najviše hvala Kuzmanoviću.
Sa željom da osvoje prvo mesto na EP.

Danijel

pre 17 godina

@ Serbian King

sta ima veze jeli zna dobro srpski ? vazno je da je nas i da hoce da igra za Srbiju i ja sam iz inonstranstva i da bi bio talenat odma bi za Srbiju igrao a nikad za neku drugu zemlju samo sto zivim tamo

Djukic

pre 17 godina

A kojim smo putem mi to posli?
Pa momak je sam odlucio da igra za nasu reprezentaciju, niko niti ga je kontaktiorao nit ista, a sto bi mi uzimali tamo neke pobegulje kada imamo ovde u nasoj lepoj srbiji vanserijske igrace. Doduse oni mogu samo da se takmice u tramvaj ligi ali i to je nesto. :)))

Terizica na lomacu. :P

Vlada

pre 17 godina

Stvarno lepa vest,konacno da i mi podjemo putem Hrvata i pocnemo da uzimamo decu nasih iseljenika da igraju za reprezentaciju.S R B I J A

Danijel

pre 17 godina

@ Serbian King

sta ima veze jeli zna dobro srpski ? vazno je da je nas i da hoce da igra za Srbiju i ja sam iz inonstranstva i da bi bio talenat odma bi za Srbiju igrao a nikad za neku drugu zemlju samo sto zivim tamo

Djukic

pre 17 godina

A kojim smo putem mi to posli?
Pa momak je sam odlucio da igra za nasu reprezentaciju, niko niti ga je kontaktiorao nit ista, a sto bi mi uzimali tamo neke pobegulje kada imamo ovde u nasoj lepoj srbiji vanserijske igrace. Doduse oni mogu samo da se takmice u tramvaj ligi ali i to je nesto. :)))

Terizica na lomacu. :P

Vlada

pre 17 godina

Svaka čast Zvezdanu Terziću , bilo bi odlično da isto urade i sa Bojanom Krkićem.
Još jednom hvala Terziću, a pre svih ipak najviše hvala Kuzmanoviću.
Sa željom da osvoje prvo mesto na EP.

009

pre 17 godina

@ Serbian King

A jel ti znas srpski, ili treba da ti se prevede :D

"Kuzmanović je rođen u Bernu, igra na sredini terena, a važi za igrača koji se dobro snalazi na više pozicija u timu."

Kuzmanovicev gest je za svaku pohvalu al ce se uvek naci neko u stilu ovog iznad da pljuje svakog ko voli Srbiju.

Dzoni

pre 17 godina

@Srbian King

Decko nije pozvan da predaje srpsku gramatiku i knjizevnost, nego da igra fudbal - a to zna i vise nego dobro.

ps. "dali" se pise odvojeno

dragan

pre 17 godina

Neznam gde je rodjen ali SRPSKI zna odlicno a poreklom je iz Modrice.Hvala bogu da se neko odluci da igra za Sbiju ali se bojim da ga ovi nasi ne ,,navuku,,!

dlb

pre 17 godina

To majstore.treba nam svaki dobar igrac.p, pogotovo vezna linija.tu se vidi karakter.covjek je mogao za schweiz da igra koji su napredovali dosta u zadnje vrijeme i domacini evropskog sledeceg ali ipak...

sale mb

pre 17 godina

prvo se potpiši svojim imenom a ne king misliš ako živiš u srbiji da više vrediš od nas u tuđini e malo si se prevario budi sretan da kuzmanović oće da igra a ne ovi tvoji takozvani domaći koji misle da vrede milione a ne vrede po k....mali bi imao bolje uslove vani ali ipak voli srbiju više nego vi koji bi je prodali za pet para

Mihajlo

pre 17 godina

Svaka čast FSS što je uspijela da dovede u mladu reprezentaciju Srbije jako kvalitetnog igrača.To da je Kuzmanović kvalitetan igrač dokazuje da je ove godine prešao u Fiorentinu.Napokon da se savez sijetio naše dijaspore i mladih i talentiranih igrača koji su rođeni u inozemstvu i koji su prve fudbalske korake napravili u stranim klubovima.Đukić je dobio igrača koji će se sigurno uklopiti u mladu selekciju.A ako i dobro ne zna srpski,brzo će da nauči igrajući u mladoj repezentaciji Srbije.Neka još savez pošalje skaute po Evropi i Australiji možda pronađu još ponekog igrača srpskog porijekla koji bi mogao da zaigra za našu reprezentaciju.

ksa

pre 17 godina

Samo da ne bude za**b za njega! Na to mi smrdi...kao pozvali ga i onda ne igra ili bude neka frka...
Sledeci je Krkic (ili kako vec)!

Delija

pre 17 godina

Kuzmanovic dolazi iz SKUGLICA to je kod MODRICA republika srpska! Svaka mu cast ja sam ga gledao puno puta uzivo u Bazelu i sjajan je igrac mozda bas ono sto nam treba! Igrao je samo godinu za Fc Basel i odmah su ga kupili! Znaci da je potencijal boli glava!

danilo

pre 17 godina

Pa od vaseg sajta sam ocekivao malo vise informacija a na sturu vest da je Kuzmanovic odlucio da igra za Srbiju.Ovu dobronamernu kritiku navodim s ciljem da se da odgovarajuca tezina ovoj zaista lepoj vesti jer je Kuzmanovic u Svici proglasen za ubedljivo najboljeg mladog igraca,uporedjuju ga sa Zidanom a i svajcarski strucnjaci nisu mogli da se nacude sto Srbija i Bih(u nekim vestima se navodilo da postoji mogucnost da zaigra za BiH)prepustaju tako sjajne talente drugim drzavama.Ponavljam,sjajna vest i treba se zaista oduziti tom momku koji je sa punim moralnim pravom mogao da igra i za Svajcarsku jer je tamo naucio skoro sve o fudbalu.Nadam se samo da ce za njega biti mesta u reprezentaciji i da ga nece istisnuti tatini sinovi.Lep dan za srpski fudbal.

zemunac

pre 17 godina

E,bogu hvala,bas sam se pitao sta ce terzic uraditi po ovom pitanju.
Dobro je da ce decko igrati za nas,mlad je i kako cujem fenomenalan fudbaler!

MIKI GROBAR

pre 17 godina

evo i ja zivim u svajcerskoj i gledo sam ga i u bazelu...
momak zaista ima talenat, igra sa srcom sto se i vidi na terenu....lepa vest za nas narod! Zivela SRBIJA!

vlado

pre 17 godina

Super!!! Bas mi je drago! ja sam iz shvice i pratim ovaj fudbal ovde, mali igra perfektno naravno da mora jos da uci tek mu je 20 godina, ali to je za srbiju samo prednost!!!!

sale

pre 17 godina

ja se samo citavo vrijeme pitam gdje je MILOS MARIC???

znam da u zadnje vrijeme ne blista bas nesto, ali je njegov tim prvi na tabeli!

i sigurno je sto puta bolji od koromana,trisovica il milanovica!!!

poz. iz rs

Bari91-Jugoslavija u malom

pre 17 godina

E moj djecko GRESKA.Kajaces se ti zbog te odluke,samo bice kasno.Vidis ovaj prvi komentar sto pita gdje decko rodjen i da li zna SRPSKI!!!!.Ocito nije ni procitao tekst vijesti( a i ako neznas srpski,neces znati sutirat loptu-takvi te trebaju "bodrit".Da sam na tvom mjestu samo bi izabrao Srbiju prije Albanije.A Svicarsku spram Srbije.NIKAD.

Stomak

pre 17 godina

Kad smo vec kod "king"-a i "Jeli" se pise odvojeno. Sto se Bokija Krkica tice decko je izricito naglasio da ga interesuje samo reprezentacija Spanije, sto je steta jer je jedan od najtalentovanijih igraca na svetu, ne bi trebalo da cudi ako uskoro zaigra i za prvi tim Barselone. Ko je skoro gledao duele mladih selekcija (17) Evrope i Afrike imao je priliku da ga gleda, mali je zmaj, izrazit osecaj za gol a i za asistiranje.

kosta cicvaric

pre 17 godina

Bravo za Terzica!
Konacno neko ko je na odgovornoj poziciji i zna da radi svoj posao.Treba angazovati vise skauta u nasoj reprezentaciji koji ce traziti decu nasih iseljenika , da licimo na normalnu drzavu.Sada treba da predje na ubedjivanje Krkica i malog Jevtica iz Salkea...
Svaka cast!

MILAN

pre 17 godina

SVAKA CAST.TERZIC IMA DOBRE POTEZE DVA IGRACA VRBOVAO,POSTAVIO OVOG MLADOG ZA GENERALNOG,NEMA VISE POLUMRTVIH LEGENDI DA UNISTAVAJU FUDBAL.BICE CAK I ZANIMLJIV PLEJ OF.SAMO SUDIJE DA NE POKVARE JER TREBA SVIMA GORI I "PIKSETU"I ZEKI I BJEKI.I VOJVODINA U IGRI.BICE ZANIMLJIVO.

Mateja

pre 17 godina

Nije lose...Makedonci su upravo danas dobili najtalentovanijeg napadaca u evropi po misljenju najboljih svetskih strucnjaka,Slavkovskog iz Intera,otela ga Svedjanima i Hrvatima (Ha,ha).Mi evo idemo tim putem nadam se,Krkic je sledeci valjda...

dr.martens

pre 17 godina

U redu je ova vest,ali komentari su sramota.Ne zbog sadrzaja vec zbog gramatike.Ovde koliko a vidim niko ne zna srpski,tako da ovaj igrac i da zna i da ne zna jezik,nije gori od svih vas.

deki

pre 17 godina

Momak je porijeklom iz Republike Srpske,iz Skugrica pored Modrice,a rodjen je u Svajcarskoj,i samo da kazem svaka cast majtore sto si izabrao Srbiju i Srpstvo,a to mi(kako na s znaju zvati)prekodrinski Srbi uvijek izaberemo i uvijek nas kosta kao Sv.Petra maslo.A momak je proglasen za najboljeg mladog fudbalera Svajcarske za 2006.Srecno majstore i da dugo igras i osvojis nesto sa Srbijo.SA VEROM U BOGA

Milanche

pre 17 godina

@Dzoni

P.S. se pise ovako...
Sta ste napali coveka, da je srece da tako dovedosmo i onog Djurica Svedjanina sto nam zavuce u Beogradu dva komada,ili Krkica Spanca, i ima ih jos 100 najmanje, al nema veze....

Srbija & R.Srpska

pre 17 godina

Da mali je iz skugrica kod Modrice, cuo sam za njega posto sam iz tih krajeva, ili on nije jedini iz modrice, ima i Stojic koji nastupa za Inter iz Milana kao i Branislav Nikic koji igra u Grckoj a za njega se interesuju AEK i Olimpijakos!!! Mnogo je talentovanih momaka u Modrici!!!

Зналац

pre 17 godina

@Serbian King
Не знам да ли Кузмановић прича српски, али знам да га овај "Bari91-Jugoslavija u malom" појма нема:-)
Иначе сјајна вест, још и Кркић да схвати да Сунце туђег неба не греје као српско и биће сјајно!

nacho

pre 17 godina

ljudi, dajte neke informacije. tipa da li ga je neko kontaktira iz saveza. setio sam se senderosa. jednom prilikom je aca stojanovic rekao kako je pitao senderosa da li su ga zvali iz fss, na sta je on odgovorio sa ne. sledece sto je rekao, bilo je to da je on pitao fss za senderosa, na sta su mu oni odgovorili da su ga kontaktirali ali da on nije hteo da igra za nas. i kome da veruje covek??. birokratama ili golobradom fudbaleru??
zato sam i rekao gore da date jos koju informaciju, ja cisto sumljam da ga je neko iz fss pozvao.

Milos

pre 17 godina

Ako je to uopste vazno, da, kontaktirali su ga iz saveza. Mnogo je vaznije da je on na samom pocetku svoje karijere povukao potez vredan svake hvale. Onda kada mnogi napustaju ovu zemlju i sa razlogom a i bez razloga, kada niko vise nije spreman ni za kakavu ideju da se bori, ni za sta da se pomuci, jedan mlad covek je odbacio mnogo sigurniji i zivotni i profesionalni put i resio da igra za drzavu u kojoj cak nije ni rodjen, ali drzavu njegovih predaka. Treba cestitati i roditeljima sto su ga tako vaspitali. Neka je na cast i Natasi Janic i Puljezovicu i Sterbiku i ostalim neshvacenim vedetama koji su se za jos malo novca odrekli svoje zemlje.

t

pre 17 godina

svaka cast on primer za sve ove koji su se prodali.akjo ne neko ne igra za svoju zemlju ne vredi ni igrati.dobro znaju to svi turci koji su igrali za nemacku...itd.savez treba upotrebi nase bivse asove koji zive u dijaspori da skautiraju nase mlade talente po nemacki,avstraliji,italiji,spaniji,svajcarski ,swedski,danski,....itd
ako bi godinu dana doveli jednog dobrog igraca mi bi bili glavni u evropi.stalno cujem za nase igrace koji igrajku napolje stevanovic mali igra za u-19 salke,krkic za spaniju i bracelonu......
............................
i da ne nabrajam da mi ne bude muka

gledah krkica

pre 17 godina

Svaka cast Kuzmanovicu...samo jos da prelomi Basha:) A ljudi gledao sam Krkica na youtube.com i mali je ubica decijeg lica.Samo jasno kaze da zeli da potpise tj da igra za Spaniju.E jbg...Mora da voli majku vise...Nego bice Krkica...

pfc

pre 17 godina

Bravo momcino!
Tako se postuju i respektuju svoji koreni. Kako bi neko bio Kuzmanovic a igrao za ekipu gde nema nikog ni na ich a kamo li da mu srce zadrhti na himnu...
Lepo je ovo procitati samo zbog postenog odnosa prema svojim korenima, a ja bih ga odmah pozvao da debituje jer sam cuo da je strasno talentovan momak. Sve moje simpatije za ovog momka, a uveren sam da ce uvek biti sjajno primljen od cele nase fudbalske nacije!!!

Nikkz

pre 17 godina

@ (Djukic, 11. mart 2007 21:34)
Pobegulje? Kladio bih se zivotom da bi ti brale ubio i rodjenu babu samo da se dokopas Svice ili Nemacke. Verovatno te ispalio neki rodjak i nije ti namestio boravak u inostranstvu pa si sad sav isfrustriran. Sram te bilo za "pobegulje". Da nije tih pobegulja pola vas lenjih i nesposobnih bi pomrlo od gladi. Crncimo ko robovi ovde po insotranstvu dok se takvi propaliteti kao ti zezaju po internetu i ispijaju kafe po celi dan. Potpisujes se sa "Djukic" mada ima drugih naziva sa "DJ" za tebe. Sram te bilo.

Vlada

pre 17 godina

Dečko skoro sigurno ima švajcarski pasoš, tako da mirne duše može da izabere za koju će reprezentaciju da igra (odluka neće uticati na njegov životni put). Što se tiče karijere verovatno je bolji izbor igranje za reprezentaciju Srbije zato što je bolja i verovatno će imati više nastupa na svetskim i evropskim prvenstvima.
U svakom slučaju za Srbiju je dobro što je doneo odluku koju je doneo. Samo ne treba od toga praviti hvalospeve o patriotizmu. Za mene bi patriotizam bio i da je izabrao da igra za Švajcarsku, tamo se je rodio, išao u školu, koristio sve blagodeti koje pruža život u ekstra razvijenom društvu.

orlovi

pre 17 godina

Ima jos jedan mladi veoma talentovan igrac koji nastupa za Salke 04 i kazu da je veliki talenat i sam je rekao da bi volio igrati za Srbiju ali nas savez g anije uopste kontaktirao. Nije Nikon Jevtic koji moze biti takodje zanimljiv za Srbiju vec neki fugi decko. Citao sam u nekim novinama ali nemogu da se sjetim u kojim i kakao se zove igrac. 100 % sam siguran da nastupa za Salke 04 i da mu je familija odavno u Nemackoj.

razocarani setac

pre 17 godina

Kakvu grešku si dečko ti napravio da samo znaš. Ovde ti to neće niko ceniti osim onih koji i ne gledaju utakmice nego dolaze da bacaju petarde, pobiju se sa protivničkim navijačima i prave druge gluposti. Ovde fudbal više ne živi, samo mafija.

zoki

pre 17 godina

samo da se zna
on je iz REPUBLIKE SRPSKE
e sad vam valja
a kad je neznam sta drugo onda pljujete po RS-u i "bosancima"
on je lud ako je ova vest istinita
a srpski zna jako dobro!!! jos jedna informacija na jedan od prethodnih komentara

Boris

pre 17 godina

Vrlo pametno, sine. Sjeti se ovoga, kada te izrade i kao staru krpu sutnu u cosak. Decko, balkana je ovo, nisi ti navikao na ovaj nas rodjacki socijalizam. Bolje ti je bacati kamena saramena za Svajcarsku, nego igrati fudbal za Srbiju, ili bilo koju balkansku zemlju. Ipak, srecno ti bilo sokole...

salens

pre 17 godina

Svaka cast decko!Samim ovim gestom pokazao je koliko mu je stalo do nacionalnog dresa,a na terenu se vec pokazao tako da mora odmah da se prikljuci reprezentaciji da i ostali vide kako se voli domovina!Ovo nam je falilo dosad ali ako se trend nastavi smesi nam se lepa buducnost u fudbalu!Svaka cast Kuzmanovicu!!!

salens

pre 17 godina

Prvo sam poslao komantar pa sam procitao i ostale i moram da konstatujem da se oglasilo neverovatno mnogo napacenih ljudi.Ovo je vest iz sporta a ne iz politike i trebalo bi je kao takvu i komentarisati.Jedino su u pravu oni koji se plase da ce imati konkurenciju u nekim tatinim sinovima,ali to da ce se pokajati sto je odabrao Srbiju zbog toga sto smo mi siromasna i napacena drzava,gde vlada anarhija-kakva glupost!Pa on decko vec ima obezbedjenu i sigurnu buducnost.Verovatno nece nikad ni ziveti u Srbiji ali to uopste nije bitno,dolazice kada bude trebalo a zivece tamo gde bude igrao fudbal.To sto je odabrao Srbiju pre Svajcarske ne znaci da mora da se seli odande i odrekne tog zivota u korist ovog,slazem se,jadnog.A sportski gledano mnogo mu je bolje da igra za nasu reprezentaciju,narocito sad,kad se nazire jedan jako dobar tim u kojem ce igrati jedan Vidic,Zigic,Ergic,Krasic,i jos nekoliko extra dobrih klinaca.

gjhws

pre 17 godina

pa i treba da igrash za svoju drzavu! ja ne razumijem ljude koji samo radi novca se ne bore za boje svoje zastave.. kakva je to glupost.. neko od vas ce reci da lupam,al brate nije uopste isto igrati za tudju i za svoju drzavu... zamisli josh da sa nekom drugom drzavom igrash protiv svoje

NIKOLA

pre 17 godina

ZAISTA DOBRE VESTI.JOS SAMO KRKICA DA UBEDIMO>VOLEO BIH DA UBUDUCE NEMORAMO DA RESAVAMO STVARI U POSLEDNJEM TRENUTKU.TJ DA NE DOZVOLJAVAMO DRUGIMA DA NAM UZIMAJU IGRACE

ceklin

pre 17 godina

Kakve veze ima da li zna Srpski?!Vazno je da momce zna da igra fudbal,i nadam ima kulturno ponasanje van terena i tako prezentira svoju zemlju i narod kome pripada.A i da ne govori Srpski ne treba mu zamjeriti jer kao prvo nije rodjen u Srbiji,a drugo i ovi sto zive u juznoj Srbiji nesto se mnogo gadjaju "sa padezi"da gi, da gu, da ga...

Triple X

pre 17 godina

E ovo je vec nesto!!! Da su nasi ljudi malo vise u mogucnosti da prate Svajcarsku ligu mogli bi da vide koliko igraci sa nasih prostora ovdje pokazuju kvalitet i nas nacin igranja. Pa Svajcarska je trenutno jako dobra u fudbalu upravo zbog toga sto su kopirali nasu skolu fudbala, tu je jos jako puno italijana, spanaca, juznoamerikanaca a njihovi igraci su toliko uporni da iako nisu toliko talentovani polako ali sigurno nauce sve od nasih i ostalih stranih igraca i onda cak budu i bolji. Koliko je nasih ovdje koji su extra talenti a onda oko 20-te ih ponese slava i prosto nestanu iz fudbala.To nam je velika greska, ali takvi smo, rodjeni ovdje ili u Srbiji. Gene nemozes da promijenis. Npr, pretposlednje kolo prvenstva Svajcarske, Grasshoppers - Basel 1:5. Golove za Bazel su dali Rakitic (jos jedan extra talenat), Petric 2, Sterjovski i Majstorovic i by the way za GC Ailton. Petrica nisu uopste zvali da igra za Hrvatsku a ovdje ga molili da igra za Svajcarsku i on nece. A momak je najbolji napadac lige i kad su ga se napokon sjetili pozvati u reprezentaciju dao je odmah pet komada...A Zdravko Kuzmanovic je prica za sebe, kostao je 3 miliona sa samo 18 godina. Igrao je fenomenalno u Bazelu a to da je odlucio da igra za Srbiju je nesto sto nas moze jako obradovati. Vjerovatno brzo najbolji mladi igrac Srbije i mislim da bi expresno brzo mogao u A reprezentaciju...

Davis

pre 17 godina

Ovo je zaista sjajna vest, za ovog klinca sam čuo pre nekih godinu i po i znam da je extra talenat!
To dokazuje i kupovina od strane Fiorentine u zimskom prelaznom roku.
Ali ima jedna stvar - Kuzmanović će moći da igra SAMO ZA A SELEKCIJU, s obzirom da je već nastupao za U21 reprezentaciju Švajcarske!
Ima još igrača po Evropi koji nikako ne smeju da nam izmaknu! Mislim, ka 'rvati moguda imaju pola reprezentativaca koji nisu uopšte rođeni u Hrvatskoj (pojedini među njima su Srbi), onda možemo i mi!

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Momak, inače moj kum, rođen je u Bernu, a roditelji i on žive, kada su na odmoru u Skugriću pokraj Modriče u Republici Srpskoj. Pozdrav kumu i sve najbolje u daljnjoj karijeri. Napravio je pravi izbor

milos

pre 17 godina

nemojte da se primate bezveze! decko ce videti da se presao... cim dodje drugi trener ili predsednik saveza, eto nove koncepcije, politike, igraca, lobiranja za neke druge likove itd!!!!
zivi bili pa videli...
nece odigrati ni 15-20 tekmi za nas. videcete!!!

Goran

pre 17 godina

...tako je rođače!!
Nadam se da će i u Fiorentini proigrati što pre da pokaže šta zna...a zna mnogo.
Da dodam još i to kako je dečko iz istog sela odakle je i Nikola Nikić - Krba.

Zivko

pre 17 godina

Od mog kuma pa njegove zene od rodice muz ima sina od tri godine u Lionu. Kad taj sutne loptu dobaci do Marseja! Steta ako ga ne pozovu da igra za nasu reprezentaciju petlica.

Sasa

pre 17 godina

"Da li zna srpski?" Pustite te budalastine! O tome smo se trebali pre brinuti, jer imamo puno talentovani igraca u inostranstvu.

Krkic je genija, al je vec sigurno, da ce nastupit za Spaniju.

Mozemo se nadat, da zaigra Nikon Jevtic za nas.

goran

pre 17 godina

Evo kako glasi vest u sonntags - u, pa ko razume...

Kuzmanovic entschied sich gegen SFV

11.03.2007 | 20:27:04

FLORENZ – Zdravko Kuzmanovic entschied sich gegen eine mögliche Zukunft in der Schweizer Nati: Das 19-jährige Talent wird ein Aufgebot der serbischen A-Auswahl für die nächsten EM-Qualispiele annehmen.


Nach vier Einsätzen mit der Schweizer Nachwuchs-Equipe beschied der frühere FCB-Kicker der jetzt bei Fiorentina spielt, dem U21-Selektionär Bernard Challandes, dass er der Einladung für die Tests gegen die Türkei und Bosnien-Herzegowina nicht folgen werde. «Ich habe mir diesen Entscheid nicht einfach gemacht und mir alles gründlich überlegt. Das Nein zur Schweiz fiel mir nicht leicht», erklärte der polyvalent einsetzbare Mittelfeldspieler.

Allem Anschein nach hat sich Serbiens Verband wesentlich dezidierter um Kuzmanovic bemüht als der SFV. Zuletzt reiste gar Präsident Zvezdan Terzic nach Florenz. In einem persönlichen Gespräch überzeugte er den teuersten Schweizer Nachwuchsfussballer (rund 4,5 Millionen Franken überwies die Fiorentina dem FC Basel) mit guten Argumenten zum Verbandswechsel. Für Kuzmanovic steht deshalb fest: «Sie planen mit mir.»

Eine erste Kontaktnahme fand bereits im vergangenen Dezember statt; weitere folgten. Mit einer gewissen Enttäuschung stellte Kuzmanovic dagegen fest, dass der SFV ihm gegenüber nichts Vergleichbares signalisierte. Am 24. und 28. März stehen nun zwei EM-Ausscheidungsspiele Serbiens im Programm von Kuzmanovic. Hinter Finnland belegen die Serben in der Gruppe A nach vier Spielen Platz 2.

REPUBLIKA SRPSKA

pre 17 godina

SVAKA ČAST MAJSTORE TAKO SE VOLI SRPSKA KRV, TAKO SE POŠTUJE SVOJ NAROD A NAROD SRPSKI ĆE TI SIGURNO VRATITI NA NAJBOLJI NAČIN, NAVIJAJUĆI ZA TEBE I OSTALE REPREZENTATIVCE. KOŠARKAŠI I RUKOMETAŠI UGLEDAJ TE SE NA OVOG MOMKA I VATERPOLISTE SRAM VAS BILO. SRPSKA JE UZ SRBIJU

Serbian King

pre 17 godina

Ja nisam rekao da vi ocenite kako ja pisem, nego da li on zna srpski. Uostalom i ja sam u inostranstvu i rodjen i odrastao i pricam veoma dobro, kada se uporedi sa drugim velikim srbima sto zive u inostranstvu. Ali nemam vise volje diskutovati s vama internet huligani.

Vlada

pre 17 godina

Proputovao sam skoro celi svet, a evropu uzduz i popreko. Trenutno zivim u Kanadi, i sa pravom mogu da kazem jednu stvar: od Svajcarske nema dosadnije i sterilnije zemlje, niti od Svajcaraca vecih nacionalista i mrzitelja dosljaka. Nije ni cudo sto deca imigranata rodjena i odrasla u Svajcarskoj radije igraju za Tursku, Grcku, Hrvatsku i Srbiju nago za tu zemlju. U svakom slucaju, bravo mali... Zelimo ti svu srecu u zivotu i karijeri, i da u nasem crvenom dresu dostignes visine!

ACA

pre 17 godina

NIKO ZA NJEGA NIJE CUO, SAD GA SVI SVOJATAMO, MILI NASI OVAKVI ONAKVI A DRZAVU BOLI ONA STVAR ZA SPORT. SVE STO IMA NIJE DOBIO OVDE VEC TAMO OD NEKOGA KO ZNA STA JE KVALITET, OVDE NIJE IGRAO VEROVATNO ZATO STO NIJE IMAO LOVU DA GURNE NEKOM IZ SAVEZA ILI KLUBOVA, A TE VASE GLUPE KOMUNJARSKE I SLOBINE KOMENTARE ZADRZITE ZA MITINGE SPS, NIKADA NE BI IGRAO ZA OVU KOMUNISTICKU BANANA REPUBLIKU, A VEC SUTRA CE MU NEKI ZVIZDATI JER JE UZEO MESTO NEKOM TATINOM SINU KOJI MORA DA IGRA .I DOSTA VISE TIH OTRCANIH PATRIOTSKIH FRAZA KOJE SU NAS SKUPO KOSTALE U SVEMU OD 90 PA NA OVAMO

Vlada

pre 17 godina

@Aca
Mozda bi ti igrao za neku drugu zemlju a ne Srbiju, ali nemas u cemu. Slusajuci te, ne cudi sto nisi ni prismrdeo bilo kakvoj pozitivnoj selekciji u bilo cemu cime se bavis. Ni za koga ti nikada neces igrati prijatelju...

optimista

pre 17 godina

Sta mi mozemo da uradimo da Krkic ipak zaigra za nas? Daj da se pokrene lobiranje da mu se ispune *zelje* dok jos moze. Steta je takvog igraca trajno izgubiti. organizujmo se!

Zeks

pre 17 godina

Nije tacno da je se decko sam nametnuo nasem fudbalskom savezu, negu se nas savez mnogo odlucnije i profesionalnije obratio Kuzmanovicu nego sto su to ucinili svajcarci. U svajcarskim novinama cak pise, da je Zvezdan Terzic licno posetio Kuzmanovica u Fiorentini i da se decko tek nakon te posete definitivno odlucio za koga ce da igra. Facit: Odlican i mudar potez FSS-a odnosno Terzica. Ako je to novi trend u FSS-u onda se mozemo nadati svetlijoj buducnosti u nasem fudbalu.

MIKI GROBAR

pre 17 godina

ACA! NISU COU ZATO STO NE PRATIS FUDBAL KAKO VIDIM! mozda si ti neki tatin sin! Kuzmanovic je igrac velikog kvaliteta....sad je na njemu da izkoristi to...ne kupuje ekipa kao fiorentina bilo koga! Budi malo ponosan na coveka koji je se odlucio za zemlju SVOJU! i ja sam rodjen u svajcerskoj ali ne zaboravljam od daklen mi je krv! Zato sto volim svoj narod! Ziveo Kuzmanovic Zivela Republika Srpska i Srbija!

delija-

pre 17 godina

dobar potez, ali ostaje pitanje zasto Miladin dado Prso nije mogao u zvezdu iako mu je to bila zelja?
zbog toga je otiso u francusku i uzeo hrvatske papire?
sreca pa se nije ponovilo sa kuzmanovicem, ima jos takvih igraca po svetu.

Vlada

pre 17 godina

Stvarno lepa vest,konacno da i mi podjemo putem Hrvata i pocnemo da uzimamo decu nasih iseljenika da igraju za reprezentaciju.S R B I J A

Danijel

pre 17 godina

@ Serbian King

sta ima veze jeli zna dobro srpski ? vazno je da je nas i da hoce da igra za Srbiju i ja sam iz inonstranstva i da bi bio talenat odma bi za Srbiju igrao a nikad za neku drugu zemlju samo sto zivim tamo

Djukic

pre 17 godina

A kojim smo putem mi to posli?
Pa momak je sam odlucio da igra za nasu reprezentaciju, niko niti ga je kontaktiorao nit ista, a sto bi mi uzimali tamo neke pobegulje kada imamo ovde u nasoj lepoj srbiji vanserijske igrace. Doduse oni mogu samo da se takmice u tramvaj ligi ali i to je nesto. :)))

Terizica na lomacu. :P

Vlada

pre 17 godina

Svaka čast Zvezdanu Terziću , bilo bi odlično da isto urade i sa Bojanom Krkićem.
Još jednom hvala Terziću, a pre svih ipak najviše hvala Kuzmanoviću.
Sa željom da osvoje prvo mesto na EP.

009

pre 17 godina

@ Serbian King

A jel ti znas srpski, ili treba da ti se prevede :D

"Kuzmanović je rođen u Bernu, igra na sredini terena, a važi za igrača koji se dobro snalazi na više pozicija u timu."

Kuzmanovicev gest je za svaku pohvalu al ce se uvek naci neko u stilu ovog iznad da pljuje svakog ko voli Srbiju.

Dzoni

pre 17 godina

@Srbian King

Decko nije pozvan da predaje srpsku gramatiku i knjizevnost, nego da igra fudbal - a to zna i vise nego dobro.

ps. "dali" se pise odvojeno

dragan

pre 17 godina

Neznam gde je rodjen ali SRPSKI zna odlicno a poreklom je iz Modrice.Hvala bogu da se neko odluci da igra za Sbiju ali se bojim da ga ovi nasi ne ,,navuku,,!

dlb

pre 17 godina

To majstore.treba nam svaki dobar igrac.p, pogotovo vezna linija.tu se vidi karakter.covjek je mogao za schweiz da igra koji su napredovali dosta u zadnje vrijeme i domacini evropskog sledeceg ali ipak...

sale mb

pre 17 godina

prvo se potpiši svojim imenom a ne king misliš ako živiš u srbiji da više vrediš od nas u tuđini e malo si se prevario budi sretan da kuzmanović oće da igra a ne ovi tvoji takozvani domaći koji misle da vrede milione a ne vrede po k....mali bi imao bolje uslove vani ali ipak voli srbiju više nego vi koji bi je prodali za pet para

Mihajlo

pre 17 godina

Svaka čast FSS što je uspijela da dovede u mladu reprezentaciju Srbije jako kvalitetnog igrača.To da je Kuzmanović kvalitetan igrač dokazuje da je ove godine prešao u Fiorentinu.Napokon da se savez sijetio naše dijaspore i mladih i talentiranih igrača koji su rođeni u inozemstvu i koji su prve fudbalske korake napravili u stranim klubovima.Đukić je dobio igrača koji će se sigurno uklopiti u mladu selekciju.A ako i dobro ne zna srpski,brzo će da nauči igrajući u mladoj repezentaciji Srbije.Neka još savez pošalje skaute po Evropi i Australiji možda pronađu još ponekog igrača srpskog porijekla koji bi mogao da zaigra za našu reprezentaciju.

ksa

pre 17 godina

Samo da ne bude za**b za njega! Na to mi smrdi...kao pozvali ga i onda ne igra ili bude neka frka...
Sledeci je Krkic (ili kako vec)!

Delija

pre 17 godina

Kuzmanovic dolazi iz SKUGLICA to je kod MODRICA republika srpska! Svaka mu cast ja sam ga gledao puno puta uzivo u Bazelu i sjajan je igrac mozda bas ono sto nam treba! Igrao je samo godinu za Fc Basel i odmah su ga kupili! Znaci da je potencijal boli glava!

danilo

pre 17 godina

Pa od vaseg sajta sam ocekivao malo vise informacija a na sturu vest da je Kuzmanovic odlucio da igra za Srbiju.Ovu dobronamernu kritiku navodim s ciljem da se da odgovarajuca tezina ovoj zaista lepoj vesti jer je Kuzmanovic u Svici proglasen za ubedljivo najboljeg mladog igraca,uporedjuju ga sa Zidanom a i svajcarski strucnjaci nisu mogli da se nacude sto Srbija i Bih(u nekim vestima se navodilo da postoji mogucnost da zaigra za BiH)prepustaju tako sjajne talente drugim drzavama.Ponavljam,sjajna vest i treba se zaista oduziti tom momku koji je sa punim moralnim pravom mogao da igra i za Svajcarsku jer je tamo naucio skoro sve o fudbalu.Nadam se samo da ce za njega biti mesta u reprezentaciji i da ga nece istisnuti tatini sinovi.Lep dan za srpski fudbal.

zemunac

pre 17 godina

E,bogu hvala,bas sam se pitao sta ce terzic uraditi po ovom pitanju.
Dobro je da ce decko igrati za nas,mlad je i kako cujem fenomenalan fudbaler!

MIKI GROBAR

pre 17 godina

evo i ja zivim u svajcerskoj i gledo sam ga i u bazelu...
momak zaista ima talenat, igra sa srcom sto se i vidi na terenu....lepa vest za nas narod! Zivela SRBIJA!

vlado

pre 17 godina

Super!!! Bas mi je drago! ja sam iz shvice i pratim ovaj fudbal ovde, mali igra perfektno naravno da mora jos da uci tek mu je 20 godina, ali to je za srbiju samo prednost!!!!

sale

pre 17 godina

ja se samo citavo vrijeme pitam gdje je MILOS MARIC???

znam da u zadnje vrijeme ne blista bas nesto, ali je njegov tim prvi na tabeli!

i sigurno je sto puta bolji od koromana,trisovica il milanovica!!!

poz. iz rs

Bari91-Jugoslavija u malom

pre 17 godina

E moj djecko GRESKA.Kajaces se ti zbog te odluke,samo bice kasno.Vidis ovaj prvi komentar sto pita gdje decko rodjen i da li zna SRPSKI!!!!.Ocito nije ni procitao tekst vijesti( a i ako neznas srpski,neces znati sutirat loptu-takvi te trebaju "bodrit".Da sam na tvom mjestu samo bi izabrao Srbiju prije Albanije.A Svicarsku spram Srbije.NIKAD.

Stomak

pre 17 godina

Kad smo vec kod "king"-a i "Jeli" se pise odvojeno. Sto se Bokija Krkica tice decko je izricito naglasio da ga interesuje samo reprezentacija Spanije, sto je steta jer je jedan od najtalentovanijih igraca na svetu, ne bi trebalo da cudi ako uskoro zaigra i za prvi tim Barselone. Ko je skoro gledao duele mladih selekcija (17) Evrope i Afrike imao je priliku da ga gleda, mali je zmaj, izrazit osecaj za gol a i za asistiranje.

kosta cicvaric

pre 17 godina

Bravo za Terzica!
Konacno neko ko je na odgovornoj poziciji i zna da radi svoj posao.Treba angazovati vise skauta u nasoj reprezentaciji koji ce traziti decu nasih iseljenika , da licimo na normalnu drzavu.Sada treba da predje na ubedjivanje Krkica i malog Jevtica iz Salkea...
Svaka cast!

MILAN

pre 17 godina

SVAKA CAST.TERZIC IMA DOBRE POTEZE DVA IGRACA VRBOVAO,POSTAVIO OVOG MLADOG ZA GENERALNOG,NEMA VISE POLUMRTVIH LEGENDI DA UNISTAVAJU FUDBAL.BICE CAK I ZANIMLJIV PLEJ OF.SAMO SUDIJE DA NE POKVARE JER TREBA SVIMA GORI I "PIKSETU"I ZEKI I BJEKI.I VOJVODINA U IGRI.BICE ZANIMLJIVO.

Mateja

pre 17 godina

Nije lose...Makedonci su upravo danas dobili najtalentovanijeg napadaca u evropi po misljenju najboljih svetskih strucnjaka,Slavkovskog iz Intera,otela ga Svedjanima i Hrvatima (Ha,ha).Mi evo idemo tim putem nadam se,Krkic je sledeci valjda...

dr.martens

pre 17 godina

U redu je ova vest,ali komentari su sramota.Ne zbog sadrzaja vec zbog gramatike.Ovde koliko a vidim niko ne zna srpski,tako da ovaj igrac i da zna i da ne zna jezik,nije gori od svih vas.

deki

pre 17 godina

Momak je porijeklom iz Republike Srpske,iz Skugrica pored Modrice,a rodjen je u Svajcarskoj,i samo da kazem svaka cast majtore sto si izabrao Srbiju i Srpstvo,a to mi(kako na s znaju zvati)prekodrinski Srbi uvijek izaberemo i uvijek nas kosta kao Sv.Petra maslo.A momak je proglasen za najboljeg mladog fudbalera Svajcarske za 2006.Srecno majstore i da dugo igras i osvojis nesto sa Srbijo.SA VEROM U BOGA

Milanche

pre 17 godina

@Dzoni

P.S. se pise ovako...
Sta ste napali coveka, da je srece da tako dovedosmo i onog Djurica Svedjanina sto nam zavuce u Beogradu dva komada,ili Krkica Spanca, i ima ih jos 100 najmanje, al nema veze....

Srbija & R.Srpska

pre 17 godina

Da mali je iz skugrica kod Modrice, cuo sam za njega posto sam iz tih krajeva, ili on nije jedini iz modrice, ima i Stojic koji nastupa za Inter iz Milana kao i Branislav Nikic koji igra u Grckoj a za njega se interesuju AEK i Olimpijakos!!! Mnogo je talentovanih momaka u Modrici!!!

Зналац

pre 17 godina

@Serbian King
Не знам да ли Кузмановић прича српски, али знам да га овај "Bari91-Jugoslavija u malom" појма нема:-)
Иначе сјајна вест, још и Кркић да схвати да Сунце туђег неба не греје као српско и биће сјајно!

nacho

pre 17 godina

ljudi, dajte neke informacije. tipa da li ga je neko kontaktira iz saveza. setio sam se senderosa. jednom prilikom je aca stojanovic rekao kako je pitao senderosa da li su ga zvali iz fss, na sta je on odgovorio sa ne. sledece sto je rekao, bilo je to da je on pitao fss za senderosa, na sta su mu oni odgovorili da su ga kontaktirali ali da on nije hteo da igra za nas. i kome da veruje covek??. birokratama ili golobradom fudbaleru??
zato sam i rekao gore da date jos koju informaciju, ja cisto sumljam da ga je neko iz fss pozvao.

Milos

pre 17 godina

Ako je to uopste vazno, da, kontaktirali su ga iz saveza. Mnogo je vaznije da je on na samom pocetku svoje karijere povukao potez vredan svake hvale. Onda kada mnogi napustaju ovu zemlju i sa razlogom a i bez razloga, kada niko vise nije spreman ni za kakavu ideju da se bori, ni za sta da se pomuci, jedan mlad covek je odbacio mnogo sigurniji i zivotni i profesionalni put i resio da igra za drzavu u kojoj cak nije ni rodjen, ali drzavu njegovih predaka. Treba cestitati i roditeljima sto su ga tako vaspitali. Neka je na cast i Natasi Janic i Puljezovicu i Sterbiku i ostalim neshvacenim vedetama koji su se za jos malo novca odrekli svoje zemlje.

t

pre 17 godina

svaka cast on primer za sve ove koji su se prodali.akjo ne neko ne igra za svoju zemlju ne vredi ni igrati.dobro znaju to svi turci koji su igrali za nemacku...itd.savez treba upotrebi nase bivse asove koji zive u dijaspori da skautiraju nase mlade talente po nemacki,avstraliji,italiji,spaniji,svajcarski ,swedski,danski,....itd
ako bi godinu dana doveli jednog dobrog igraca mi bi bili glavni u evropi.stalno cujem za nase igrace koji igrajku napolje stevanovic mali igra za u-19 salke,krkic za spaniju i bracelonu......
............................
i da ne nabrajam da mi ne bude muka

gledah krkica

pre 17 godina

Svaka cast Kuzmanovicu...samo jos da prelomi Basha:) A ljudi gledao sam Krkica na youtube.com i mali je ubica decijeg lica.Samo jasno kaze da zeli da potpise tj da igra za Spaniju.E jbg...Mora da voli majku vise...Nego bice Krkica...

pfc

pre 17 godina

Bravo momcino!
Tako se postuju i respektuju svoji koreni. Kako bi neko bio Kuzmanovic a igrao za ekipu gde nema nikog ni na ich a kamo li da mu srce zadrhti na himnu...
Lepo je ovo procitati samo zbog postenog odnosa prema svojim korenima, a ja bih ga odmah pozvao da debituje jer sam cuo da je strasno talentovan momak. Sve moje simpatije za ovog momka, a uveren sam da ce uvek biti sjajno primljen od cele nase fudbalske nacije!!!

Nikkz

pre 17 godina

@ (Djukic, 11. mart 2007 21:34)
Pobegulje? Kladio bih se zivotom da bi ti brale ubio i rodjenu babu samo da se dokopas Svice ili Nemacke. Verovatno te ispalio neki rodjak i nije ti namestio boravak u inostranstvu pa si sad sav isfrustriran. Sram te bilo za "pobegulje". Da nije tih pobegulja pola vas lenjih i nesposobnih bi pomrlo od gladi. Crncimo ko robovi ovde po insotranstvu dok se takvi propaliteti kao ti zezaju po internetu i ispijaju kafe po celi dan. Potpisujes se sa "Djukic" mada ima drugih naziva sa "DJ" za tebe. Sram te bilo.

Vlada

pre 17 godina

Dečko skoro sigurno ima švajcarski pasoš, tako da mirne duše može da izabere za koju će reprezentaciju da igra (odluka neće uticati na njegov životni put). Što se tiče karijere verovatno je bolji izbor igranje za reprezentaciju Srbije zato što je bolja i verovatno će imati više nastupa na svetskim i evropskim prvenstvima.
U svakom slučaju za Srbiju je dobro što je doneo odluku koju je doneo. Samo ne treba od toga praviti hvalospeve o patriotizmu. Za mene bi patriotizam bio i da je izabrao da igra za Švajcarsku, tamo se je rodio, išao u školu, koristio sve blagodeti koje pruža život u ekstra razvijenom društvu.

orlovi

pre 17 godina

Ima jos jedan mladi veoma talentovan igrac koji nastupa za Salke 04 i kazu da je veliki talenat i sam je rekao da bi volio igrati za Srbiju ali nas savez g anije uopste kontaktirao. Nije Nikon Jevtic koji moze biti takodje zanimljiv za Srbiju vec neki fugi decko. Citao sam u nekim novinama ali nemogu da se sjetim u kojim i kakao se zove igrac. 100 % sam siguran da nastupa za Salke 04 i da mu je familija odavno u Nemackoj.

razocarani setac

pre 17 godina

Kakvu grešku si dečko ti napravio da samo znaš. Ovde ti to neće niko ceniti osim onih koji i ne gledaju utakmice nego dolaze da bacaju petarde, pobiju se sa protivničkim navijačima i prave druge gluposti. Ovde fudbal više ne živi, samo mafija.

zoki

pre 17 godina

samo da se zna
on je iz REPUBLIKE SRPSKE
e sad vam valja
a kad je neznam sta drugo onda pljujete po RS-u i "bosancima"
on je lud ako je ova vest istinita
a srpski zna jako dobro!!! jos jedna informacija na jedan od prethodnih komentara

Boris

pre 17 godina

Vrlo pametno, sine. Sjeti se ovoga, kada te izrade i kao staru krpu sutnu u cosak. Decko, balkana je ovo, nisi ti navikao na ovaj nas rodjacki socijalizam. Bolje ti je bacati kamena saramena za Svajcarsku, nego igrati fudbal za Srbiju, ili bilo koju balkansku zemlju. Ipak, srecno ti bilo sokole...

salens

pre 17 godina

Svaka cast decko!Samim ovim gestom pokazao je koliko mu je stalo do nacionalnog dresa,a na terenu se vec pokazao tako da mora odmah da se prikljuci reprezentaciji da i ostali vide kako se voli domovina!Ovo nam je falilo dosad ali ako se trend nastavi smesi nam se lepa buducnost u fudbalu!Svaka cast Kuzmanovicu!!!

salens

pre 17 godina

Prvo sam poslao komantar pa sam procitao i ostale i moram da konstatujem da se oglasilo neverovatno mnogo napacenih ljudi.Ovo je vest iz sporta a ne iz politike i trebalo bi je kao takvu i komentarisati.Jedino su u pravu oni koji se plase da ce imati konkurenciju u nekim tatinim sinovima,ali to da ce se pokajati sto je odabrao Srbiju zbog toga sto smo mi siromasna i napacena drzava,gde vlada anarhija-kakva glupost!Pa on decko vec ima obezbedjenu i sigurnu buducnost.Verovatno nece nikad ni ziveti u Srbiji ali to uopste nije bitno,dolazice kada bude trebalo a zivece tamo gde bude igrao fudbal.To sto je odabrao Srbiju pre Svajcarske ne znaci da mora da se seli odande i odrekne tog zivota u korist ovog,slazem se,jadnog.A sportski gledano mnogo mu je bolje da igra za nasu reprezentaciju,narocito sad,kad se nazire jedan jako dobar tim u kojem ce igrati jedan Vidic,Zigic,Ergic,Krasic,i jos nekoliko extra dobrih klinaca.

gjhws

pre 17 godina

pa i treba da igrash za svoju drzavu! ja ne razumijem ljude koji samo radi novca se ne bore za boje svoje zastave.. kakva je to glupost.. neko od vas ce reci da lupam,al brate nije uopste isto igrati za tudju i za svoju drzavu... zamisli josh da sa nekom drugom drzavom igrash protiv svoje

NIKOLA

pre 17 godina

ZAISTA DOBRE VESTI.JOS SAMO KRKICA DA UBEDIMO>VOLEO BIH DA UBUDUCE NEMORAMO DA RESAVAMO STVARI U POSLEDNJEM TRENUTKU.TJ DA NE DOZVOLJAVAMO DRUGIMA DA NAM UZIMAJU IGRACE

ceklin

pre 17 godina

Kakve veze ima da li zna Srpski?!Vazno je da momce zna da igra fudbal,i nadam ima kulturno ponasanje van terena i tako prezentira svoju zemlju i narod kome pripada.A i da ne govori Srpski ne treba mu zamjeriti jer kao prvo nije rodjen u Srbiji,a drugo i ovi sto zive u juznoj Srbiji nesto se mnogo gadjaju "sa padezi"da gi, da gu, da ga...

Triple X

pre 17 godina

E ovo je vec nesto!!! Da su nasi ljudi malo vise u mogucnosti da prate Svajcarsku ligu mogli bi da vide koliko igraci sa nasih prostora ovdje pokazuju kvalitet i nas nacin igranja. Pa Svajcarska je trenutno jako dobra u fudbalu upravo zbog toga sto su kopirali nasu skolu fudbala, tu je jos jako puno italijana, spanaca, juznoamerikanaca a njihovi igraci su toliko uporni da iako nisu toliko talentovani polako ali sigurno nauce sve od nasih i ostalih stranih igraca i onda cak budu i bolji. Koliko je nasih ovdje koji su extra talenti a onda oko 20-te ih ponese slava i prosto nestanu iz fudbala.To nam je velika greska, ali takvi smo, rodjeni ovdje ili u Srbiji. Gene nemozes da promijenis. Npr, pretposlednje kolo prvenstva Svajcarske, Grasshoppers - Basel 1:5. Golove za Bazel su dali Rakitic (jos jedan extra talenat), Petric 2, Sterjovski i Majstorovic i by the way za GC Ailton. Petrica nisu uopste zvali da igra za Hrvatsku a ovdje ga molili da igra za Svajcarsku i on nece. A momak je najbolji napadac lige i kad su ga se napokon sjetili pozvati u reprezentaciju dao je odmah pet komada...A Zdravko Kuzmanovic je prica za sebe, kostao je 3 miliona sa samo 18 godina. Igrao je fenomenalno u Bazelu a to da je odlucio da igra za Srbiju je nesto sto nas moze jako obradovati. Vjerovatno brzo najbolji mladi igrac Srbije i mislim da bi expresno brzo mogao u A reprezentaciju...

Davis

pre 17 godina

Ovo je zaista sjajna vest, za ovog klinca sam čuo pre nekih godinu i po i znam da je extra talenat!
To dokazuje i kupovina od strane Fiorentine u zimskom prelaznom roku.
Ali ima jedna stvar - Kuzmanović će moći da igra SAMO ZA A SELEKCIJU, s obzirom da je već nastupao za U21 reprezentaciju Švajcarske!
Ima još igrača po Evropi koji nikako ne smeju da nam izmaknu! Mislim, ka 'rvati moguda imaju pola reprezentativaca koji nisu uopšte rođeni u Hrvatskoj (pojedini među njima su Srbi), onda možemo i mi!

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Momak, inače moj kum, rođen je u Bernu, a roditelji i on žive, kada su na odmoru u Skugriću pokraj Modriče u Republici Srpskoj. Pozdrav kumu i sve najbolje u daljnjoj karijeri. Napravio je pravi izbor

milos

pre 17 godina

nemojte da se primate bezveze! decko ce videti da se presao... cim dodje drugi trener ili predsednik saveza, eto nove koncepcije, politike, igraca, lobiranja za neke druge likove itd!!!!
zivi bili pa videli...
nece odigrati ni 15-20 tekmi za nas. videcete!!!

Goran

pre 17 godina

...tako je rođače!!
Nadam se da će i u Fiorentini proigrati što pre da pokaže šta zna...a zna mnogo.
Da dodam još i to kako je dečko iz istog sela odakle je i Nikola Nikić - Krba.

Zivko

pre 17 godina

Od mog kuma pa njegove zene od rodice muz ima sina od tri godine u Lionu. Kad taj sutne loptu dobaci do Marseja! Steta ako ga ne pozovu da igra za nasu reprezentaciju petlica.

Sasa

pre 17 godina

"Da li zna srpski?" Pustite te budalastine! O tome smo se trebali pre brinuti, jer imamo puno talentovani igraca u inostranstvu.

Krkic je genija, al je vec sigurno, da ce nastupit za Spaniju.

Mozemo se nadat, da zaigra Nikon Jevtic za nas.

goran

pre 17 godina

Evo kako glasi vest u sonntags - u, pa ko razume...

Kuzmanovic entschied sich gegen SFV

11.03.2007 | 20:27:04

FLORENZ – Zdravko Kuzmanovic entschied sich gegen eine mögliche Zukunft in der Schweizer Nati: Das 19-jährige Talent wird ein Aufgebot der serbischen A-Auswahl für die nächsten EM-Qualispiele annehmen.


Nach vier Einsätzen mit der Schweizer Nachwuchs-Equipe beschied der frühere FCB-Kicker der jetzt bei Fiorentina spielt, dem U21-Selektionär Bernard Challandes, dass er der Einladung für die Tests gegen die Türkei und Bosnien-Herzegowina nicht folgen werde. «Ich habe mir diesen Entscheid nicht einfach gemacht und mir alles gründlich überlegt. Das Nein zur Schweiz fiel mir nicht leicht», erklärte der polyvalent einsetzbare Mittelfeldspieler.

Allem Anschein nach hat sich Serbiens Verband wesentlich dezidierter um Kuzmanovic bemüht als der SFV. Zuletzt reiste gar Präsident Zvezdan Terzic nach Florenz. In einem persönlichen Gespräch überzeugte er den teuersten Schweizer Nachwuchsfussballer (rund 4,5 Millionen Franken überwies die Fiorentina dem FC Basel) mit guten Argumenten zum Verbandswechsel. Für Kuzmanovic steht deshalb fest: «Sie planen mit mir.»

Eine erste Kontaktnahme fand bereits im vergangenen Dezember statt; weitere folgten. Mit einer gewissen Enttäuschung stellte Kuzmanovic dagegen fest, dass der SFV ihm gegenüber nichts Vergleichbares signalisierte. Am 24. und 28. März stehen nun zwei EM-Ausscheidungsspiele Serbiens im Programm von Kuzmanovic. Hinter Finnland belegen die Serben in der Gruppe A nach vier Spielen Platz 2.

REPUBLIKA SRPSKA

pre 17 godina

SVAKA ČAST MAJSTORE TAKO SE VOLI SRPSKA KRV, TAKO SE POŠTUJE SVOJ NAROD A NAROD SRPSKI ĆE TI SIGURNO VRATITI NA NAJBOLJI NAČIN, NAVIJAJUĆI ZA TEBE I OSTALE REPREZENTATIVCE. KOŠARKAŠI I RUKOMETAŠI UGLEDAJ TE SE NA OVOG MOMKA I VATERPOLISTE SRAM VAS BILO. SRPSKA JE UZ SRBIJU

Serbian King

pre 17 godina

Ja nisam rekao da vi ocenite kako ja pisem, nego da li on zna srpski. Uostalom i ja sam u inostranstvu i rodjen i odrastao i pricam veoma dobro, kada se uporedi sa drugim velikim srbima sto zive u inostranstvu. Ali nemam vise volje diskutovati s vama internet huligani.

Vlada

pre 17 godina

Proputovao sam skoro celi svet, a evropu uzduz i popreko. Trenutno zivim u Kanadi, i sa pravom mogu da kazem jednu stvar: od Svajcarske nema dosadnije i sterilnije zemlje, niti od Svajcaraca vecih nacionalista i mrzitelja dosljaka. Nije ni cudo sto deca imigranata rodjena i odrasla u Svajcarskoj radije igraju za Tursku, Grcku, Hrvatsku i Srbiju nago za tu zemlju. U svakom slucaju, bravo mali... Zelimo ti svu srecu u zivotu i karijeri, i da u nasem crvenom dresu dostignes visine!

ACA

pre 17 godina

NIKO ZA NJEGA NIJE CUO, SAD GA SVI SVOJATAMO, MILI NASI OVAKVI ONAKVI A DRZAVU BOLI ONA STVAR ZA SPORT. SVE STO IMA NIJE DOBIO OVDE VEC TAMO OD NEKOGA KO ZNA STA JE KVALITET, OVDE NIJE IGRAO VEROVATNO ZATO STO NIJE IMAO LOVU DA GURNE NEKOM IZ SAVEZA ILI KLUBOVA, A TE VASE GLUPE KOMUNJARSKE I SLOBINE KOMENTARE ZADRZITE ZA MITINGE SPS, NIKADA NE BI IGRAO ZA OVU KOMUNISTICKU BANANA REPUBLIKU, A VEC SUTRA CE MU NEKI ZVIZDATI JER JE UZEO MESTO NEKOM TATINOM SINU KOJI MORA DA IGRA .I DOSTA VISE TIH OTRCANIH PATRIOTSKIH FRAZA KOJE SU NAS SKUPO KOSTALE U SVEMU OD 90 PA NA OVAMO

Vlada

pre 17 godina

@Aca
Mozda bi ti igrao za neku drugu zemlju a ne Srbiju, ali nemas u cemu. Slusajuci te, ne cudi sto nisi ni prismrdeo bilo kakvoj pozitivnoj selekciji u bilo cemu cime se bavis. Ni za koga ti nikada neces igrati prijatelju...

optimista

pre 17 godina

Sta mi mozemo da uradimo da Krkic ipak zaigra za nas? Daj da se pokrene lobiranje da mu se ispune *zelje* dok jos moze. Steta je takvog igraca trajno izgubiti. organizujmo se!

Zeks

pre 17 godina

Nije tacno da je se decko sam nametnuo nasem fudbalskom savezu, negu se nas savez mnogo odlucnije i profesionalnije obratio Kuzmanovicu nego sto su to ucinili svajcarci. U svajcarskim novinama cak pise, da je Zvezdan Terzic licno posetio Kuzmanovica u Fiorentini i da se decko tek nakon te posete definitivno odlucio za koga ce da igra. Facit: Odlican i mudar potez FSS-a odnosno Terzica. Ako je to novi trend u FSS-u onda se mozemo nadati svetlijoj buducnosti u nasem fudbalu.

MIKI GROBAR

pre 17 godina

ACA! NISU COU ZATO STO NE PRATIS FUDBAL KAKO VIDIM! mozda si ti neki tatin sin! Kuzmanovic je igrac velikog kvaliteta....sad je na njemu da izkoristi to...ne kupuje ekipa kao fiorentina bilo koga! Budi malo ponosan na coveka koji je se odlucio za zemlju SVOJU! i ja sam rodjen u svajcerskoj ali ne zaboravljam od daklen mi je krv! Zato sto volim svoj narod! Ziveo Kuzmanovic Zivela Republika Srpska i Srbija!

delija-

pre 17 godina

dobar potez, ali ostaje pitanje zasto Miladin dado Prso nije mogao u zvezdu iako mu je to bila zelja?
zbog toga je otiso u francusku i uzeo hrvatske papire?
sreca pa se nije ponovilo sa kuzmanovicem, ima jos takvih igraca po svetu.