Fudbal 159

Nedelja, 18.06.2023.

19:45

Hrvatska pala u penalima – Španija osvojila Ligu nacija!

Fudbalska reprezentacija Španije osvojila je Ligu nacija pošto je posle boljeg izvođenja penala savladala selekciju Hrvatske – 5:4.

Hrvatska pala u penalima – Španija osvojila Ligu nacija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 11 meseci

Pusa

Mjesto nam je u krugu najboljih reprezentacija svijeta.
Od 98-e govorite da nećemo više ništa napraviti a eto imamo 3 nove medalje i samim čudom nismo ušli u polufinale Eura 2008-e.

Livakovic

Gvardiol, Sosa, Sutalo, Vuskovic, Juranovic, Stanisic, Bradaric

Kovacic, Brozovic, Majer, Sucic, Baturina

Kramaric, Pasalic, Beljo, Vidovic


Imamo odličnu buducnost. A uvijek se neki novi pojave.

dvojica najboljih u kosarci i tenisu iz Srbije

pre 11 meseci

Srbija je trenutno na razini Jordana.
(leptirica7, 18. jun 2023 21:02)


Drvena medalja, jos jedna. Steta, nikad blizi kup prijateljskih utakmica.

ja

pre 11 meseci

Imamo odličnu buducnost. A uvijek se neki novi pojave.
(drago, 19. jun 2023 15:04)


Sreta, mogli ste osvojiti kup prijateljskih utakmica. Ovako je jedns Grcka ili Danska bolja od vas u peharima.

dvojica najboljih u kosarci i tenisu iz Srbije

pre 11 meseci

Nebitno natjecanje, prijateljske utakmice.
Ne bi mijenjao jednu medalju sa SP za milijardu Liga Nacija.
Veliki plus je što smo i dalje jedna od najboljih reprezentacija svijeta.
Na Euro u bitku za trofej.
(drago, 19. jun 2023 11:11)


Samo pazi da ne budete ispraceni sa petardom kao na proslom EP.

🥉🥈🥉🥈

pre 11 meseci

S kakvim respektom se o Hrvatskoj prica u svijetu!. U svjetskim medijima biranim rijecima.
Reprezentacija koja je ostvarila u 25 god vise nego 90% reprezentacija svijeta u 100 godina.
Zemlja koja ludjacki proizvodi top talente.
Osvaja SP medalje ko od sale.
A onda dodjes na srpski sajt i places od smijeha.
Koliko mrznje, zavisti, neznanja..,i to sve zato jer Hrvatskoj niste ni blizu.
I dalje ne shvacate na kojem je dobitku Hrvatska.
Sutalo je i sinoc odusevio i smijesi mu se veliki transfer.
Uskoro Gvardiol i Kova u City.
Baca City oko i na Brozovica, a lako moguce da ide u Barcu. Uz Rodrija je najbolji na svijetu na svojoj poziciji. Kakve 3 utakmice u 10-12 dana!
Od finala LP do 1/2 i finala LN - monstrum.
Hrvatska postaje jos jaca, a do sutra bih mogao nabrajati kakve sve dragulje ima u svojim redovima.
Vi muku mucite s Jordanom i gubite finale Konferencijske lige, i to je vasa jedina stvarnost.
Ovako ste omalovazavali i nakon 2018., a Hrvatska vam se nasmijala - rezultatima.
Vi jezikom, mi pricom na terenu.
Sto vise mrzite, Hrvatska je jaca. 😃🇭🇷

Milan

pre 11 meseci

Daki

Cipiripi titula U17 i U20 uporediti sa finalom svetskog prvenstva 3 mestom na svetu i finalom lige je apsurd nad apsurdima. Ti momci U20 iz 2015 sada već imaju 28 29g u punoj su igračkoj snazi upravo sada. Ono što vidim deo tih igrača osvajača SP u20 vidim hrabro se bore sa Jordanom Jermenijom i Luksemburgom igramo na gol više i nekako stignemo do mundijala. Tamo budu 10 dana u hotelu i prvi se vracaju kući. Stići do eura zadnjih 1/4 veka je bilo jako teško zato što je u Evropi 50 zemalja dok idu 16. Sada jde zbog nas olakšan odlazak ide polovina država 24 pa će se valjda kvalifikovati.

dejanmi

pre 11 meseci

@@@Sto vise mrzite, Hrvatska je jaca. ???
(????, 19. jun 2023 12:24)


Pa vas samo mrznja i vuce da nesto radite. Imali ste srece vise nego pameti zadnjih par godina. Naravno da su Modric,Kovacic i Brozovic vrhunski igraci ali vas niko u tom svjetu ne voli jer igrate najdosadniji fudbal na penale i srecu prolaziti i to nece vjecno trajati. Sta je Lukaku sve promasio da bi vi prosli grupu na prvenstvu.

drago

pre 11 meseci

Nebitno natjecanje, prijateljske utakmice.
Ne bi mijenjao jednu medalju sa SP za milijardu Liga Nacija.
Veliki plus je što smo i dalje jedna od najboljih reprezentacija svijeta.
Na Euro u bitku za trofej.

Kg

pre 11 meseci

Za mesec dana pocinje turnir u mom selu. Desetak ekipa. Predlazem Hrvatskoj da se prijavi, da konacno osvoji nesto. Mada ima jedna ekipa veterana, kad smlati gajbu piva, igra kao u PES-u. Ipak su dobri izgledi da vatreni opet uzmu drugo mesto...

Pirgos

pre 11 meseci

Velike čestitke Hrvatima na junačkoj egal utakmici u finalu protiv Španije. Dali su ljudi sve od sebe igrali dobro borili se trčali rovovska bitka doveli utakmicu do penala i nažalost izgubili u ruletu. Ovo je za veliko poštovanje u 5 g finale svetskog finale Lige nacija i svetska bronzana. Dušmani koji vređaju i likuju zbog poraza na penale kockica treba da znaju da su za to vreme naši herojski ginuli tj krvarili protiv Litvanije Rumunije Luksemburga Bugarske Jermenije Azerbejdzana i ostalih velikana. Pritom su naši orlovi otišli 2 puta na mundijal doduše turistički u šoping i vraćali se kao 29 i 31. To je njihov a i naš domet proteklih 5 godina.

Pusa

pre 11 meseci

Ono kad si mali I sistan I imas srece u jednom sportu pa pomislis da si veliki. Toliko veliki da postoji samo "Bog I Hrvati". Kakva samarcina realnosti za naciju od 3 miliona stanovnika. Ovo je poslednje finale koje su ikada igrali. Uzivajte komsije u uspehu. I jos jedna stvar, mi ni ne mislimo da smo veliki u fudbalu, mi znamo gde nam je mesto a vi to morate nazalost tek da naucite.

Penal

pre 11 meseci

Vatreni nemaju golgetera, sve šta su postigli je zbog sredine koja je najbolja na svetu Modrić, Kovačić, Brozović. Ne može se osvojit zlato bez pravog golgetera.

mikro

pre 11 meseci

Za sve one koji misle da se finale nesto racuna, nije tacno, samo pobeda se racuna. Makar u bilo kojoj kategoriji jer to ostaje upisano, sve ostalo moras da se potrudis da dobro izguglas posle 10g. Evo Partizan je 1961 igrao finale Kupa sampiona (preteca Evrolige) i sta, nije osvojio, i to je to. Hrvatska je nesto ala Belgija 80tih uvek dodju do polufinala, poneko 2., 3. mesto ali nikad prvaci i hajde ko se sada seca uspeha Belgije 80tih, niko. Tako pustite te price da se jedno finale racuna, mozda na PS-u gde dobijes "experience points", inace drugde ne. Da su rezultati Hrvatske dobri, to niko ne spori, ali bez titule bice brzo zaboravljeni.

toni23

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice....pa da a da je igrala Srbija onda ne bi bila prijateljska, srbija je u rangu sa ruminijom i madjarskom

vajolet

pre 11 meseci

Svakim takmicenjem evropskim ili svetskim hrvati dokazuju svoju klasu.Spadaju u sam vrh svetskog fudbala i sigurno su medju 10 najboljih fudbalskih ekipa na svetu!

prolaznik

pre 11 meseci

Čestitke na još jednom odličnom turniru hratske reprezentacije. Šteta što nije zlatna medalja, no i ovo je izvrstan rezultat koji nas sve čini ponosnima.

Ynwa!

pre 11 meseci

Spanija igra toliko dosadan fudbal, da je to strasno. Ne znam sto Fati nije igrao od prve, od kako je on usao igrali su mnogo lepsi fudbal, voleo bih ga videti u Liverpulu, deluje kao bas dobar potencijal, stilski jako slican Embapeu. Cestitke svakako Hrvatskoj na borbenosti i spancima na trofeju.

Bari 1991

pre 11 meseci

Kada ode Luka Modrić Hrvatska će i dalje biti pojam za nas ali ne verujem da će ikada više videti Polufinale EP i SP o finalu ni govora. Ali ostaje im da se ponose dokle god ima živih koji su gledali.

Bogi

pre 11 meseci

Izgubili ali doći do finala je neosporan uspeh. Degutantno je ovo prepucavanja navijača sa obe strane. Susjedi su digli previše nos pre utakmice i kazna je stigla. Idemo dalje.

boban

pre 11 meseci

desava se hrvatska je ozbiljna reprezentacija penali je lutrija nista strasno cestitke spaniji nad osvajanju lige nacije hrvatskoj nad drugo mesto

crta

pre 11 meseci

Kazu penali su lutrija.
N i s u.
I to se može navjezbati. Mora vježbati i golman čitanje pucača penala, ali mora vjezbati i pucač kako da zabije ili da zezne golmana. Izvodenje penala je bilo sjajno kod Španjolaca. Hrvati su bili manje efikasni na kraju 5:4 za Španjolce.

Oposum, divna životinjica

pre 11 meseci

Eto Španija je pobedila Hrvatsku na penale u finalu Lige nacija i osvojila to takmičenje. Neverovatno zaista. Nije neverovatno što je Španija pobedila već je neverovatno da Hrvati posle toliko utakmica u seriji koje su dobijali na penale sada izgubiše ovu finalnu baš na penale. Realno čudno zaista. Kada se otišlo u penale bio sam ubeđen da Hrvatska sto posto pobeđuje, međutim eto i ta pobednička serija Hrvata u izvođenju penala jednom je morala biti okončana i eto okončana je baš sada večeras u finalu Lige nacija. Šta da se radi susedi, tako je kako je. Uzeli ste još jedno srebro, realno veliki uspeh mada ostajem pri stavu da je Liga nacija daleko manje bitna stvar od EP ili SP ali medalja je medalja, uspeh je uspeh. A Španci su ovom pobedom postali fudbalska nacija koja ima bukvalno osvojeno sve. Kapa dole za Špance zaista, velika velika sportska nacija. Čestitke Hrvatima na velikoj borbenosti, istrajnosti, hrabrosti i želji za pobedom i čestitke Španiji na pobedi i osvajanju Lige nacija.

👍👏

pre 11 meseci

Hrvatska je odigrala odličnu utakmicu i može se ponostiti. Ocito nije slučajno osvojila sve te medalje, 4 medalje u 25 godina. Naravno da momčad jedne Španjolske je u prednosti jer si oni mogu priuštiti da joj napadač od 40 mil. sjedi na klupi i da uđe 10-ak min. prije kraja regularnog dijela. I takva Španjolska ima uvoznih igrača iako su narod i drzava veći oko 11X od Hrvata i Hrvatske. Ali ni takva Španjolska nije uspjela pokoriti Hrvate u 120 min. igre. Bilo je sjajnih prilika na obje strane, posjed lopte je bio i 50:50, kasnije je bio na španjolskoj strani veći, ali ukupan utisak je izjednačena utakmica. Hrvati igrali bez svog najskupljeg igrača. Priuštili su veliko veselje i zabavu svom narodu, zaradili srebro i novac. Zasluzuju čestitke.

fortnoks

pre 11 meseci

ma glavno da je Zvezda postala "prvak sveta" prije 32 godine igrajući utakmicu protiv Koka Kole iz Santjaga de Čile...
(djedmedjed, 18. jun 2023 23:46)

Ko je tebi branio?

mojnemenito

pre 11 meseci

ma glavno da je Zvezda postala "prvak sveta" prije 32 godine igrajući utakmicu protiv Koka Kole iz Santjaga de Čile...
(djedmedjed, 18. jun 2023 23:46)

Ta "Koka kola" je te godine osvojila Kup Libertadores izbacivsi Boku Juniors u polufinalu i na kraju zasluzeno dosli da se takmice sa Zvezdom. A ta Zvezda ih je sa igracem manje lagano dobila. A tih godina su latino-americke ekipe dobijale evropske u finalima, cak i jedan Milan.

Реалан

pre 11 meseci

Како су играли и једни и други (катастрофа), требали су одмах шутирати пенале.

istina je negde na sredini

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.
(mile, 18. jun 2023 20:54)

Srbija je trenutno na razini Jordana.
(leptirica7, 18. jun 2023 21:02)

Obe tvrdnje su netačne.

Drugi način

pre 11 meseci

Što god bilo, Hrvatskoj svaka čast. Crem se ka crem
(Fred, 18. jun 2023 23:18)


Valjda drugi treba da vas hvale a ne vi sami ;)
Šta ti je skromnost ;)

Goran

pre 11 meseci

Ovi Španci kao da imaju 2 leve noge,da igraju protiv nas iz 5 šuteva na gol dali bi 5 golova.Prosto neverovatno koliko ovi šahovničari imaju sreće.
(Ljubo,

Ono kad ti kažeš da imaju sreće. Aj, zavuci se pod kamen odakle si ispuzao. Hrvati u finalu a mi u banani. Srećno komsije i čestitke na finalu.

Komentaror amater

pre 11 meseci

Znam da se eto sad mnogi vesele u Srbiji, što nitko u Hrvatskoj i ne uzima kao čudo.
Budimo realni - Španjolska je bila bolja taman za toliko, nekako sa više aktivnosti i opasnosti. Uglavnom sitnice, ali svaka čast svima na utakmici i sucu na odličnom suđenju.
Pozdrav iz Zagreba

Tajni agent 000

pre 11 meseci

Koja je verovatnoca da opet dobiju na penale? 4 od 5 utakmica koje dobiju su bunkerica pa cekaju penale.
(Petar, 18. jun 2023 23:00)

Ajde ne seri, kad očigledno nisi gledao utakmicu!

Negativni

pre 11 meseci

JBT, ovi ce opet proci na penale. Ovo mora uci u neke anale svetskog fudbala, ovolika kolicina bulsita i srece.
(Sabre, 18. jun 2023 23:17) Pod koliko nadimaka pustate loznicke botove da komentarisu?

Miloš

pre 11 meseci

Ovi samo gube finala. Španci moraju da se spuste na zemlju i da šutiraju iz š. Volim i ja lep fudbal kroz padove, ali oni preteruju nekad.

Ljubo

pre 11 meseci

Ovi Španci kao da imaju 2 leve noge,da igraju protiv nas iz 5 šuteva na gol dali bi 5 golova.Prosto neverovatno koliko ovi šahovničari imaju sreće.

tranex

pre 11 meseci

Navijam za Španiju jer volim tu zemlju i pratim ih u svakom sportu, ali bih bio pun sreće da im Hrvati uvale jedan i to u 95. minutu, da pocrkaju od muke i zavisti ovi naši isfrustrirani kompleksaši.
(Mikii, 18. jun 2023 22:10)

Ljudi se sprdaju, al objasni to nekome operisanom od humora.

Dobro je, dobro

pre 11 meseci

Pravda je opet trijumfovala.Srećna reprezentacija Hrvatske je opet pokazala gubitnički karakter.Čak i u svojoj omiljenoj igri zvanoj penali gubitnici su bili upravo to-gubitnici.Dobra stvar je da su se već navikli,pa neće biti previše sekiracije.To je jednostavno karma.Naravno biće i kuknjava na sudiju zbog nekog navodnog penala,koji su samo oni videli.

Sabre

pre 11 meseci

10000€ da danas neće proći !
(Panac, 18. jun 2023 23:21)

Msm da je zaista malo ko mislio KADA JE OPET SPANAC POGODIO PRECKU da nece, ali izgleda da smo konacno docekali taj dan. Dan kada i pored sve neverovatne fortune ne mogu da dobiju vise na penale. Sad ce bas biti interesantno videti da li ce i na narednim prvenstvima kao sto su do sada (doduse ne na ovoj utakmici, svaka cast) igrati bunkericu i cekati penale kada znaju da tu vise nisu nepobedivi. Svakako lepe vesti za svakog neutralnog navijaca fudbala kome je pomalo vec muka od lozenja srba i hrvata zajedno na ovom sajtu oko tima koji ima najveci procenat pobeda na penalima u novijoj istoriji fudbala.

Dado

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.
(Glumac spretan, 18. jun 2023 22:16)

Slavimo odbojku na pesku lol

Steva Niš

pre 11 meseci

Svakako neuspeh za komšije, odigrali su turnir odlično, opet medalja koja ide na Fifin i Uefin spisak, ali prvo mesto je najvažnije. Ipak, za naciju od 3,5 miliona stanovnika ovo je neverovatno.

Ja

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.
(Glumac spretan

Nisi u pravu!!!

1. Srbija -Jordan prijateljska utakmica
2. Svetsko prvenstvo
3. Evropsko
4 ……

Mirda

pre 11 meseci

Sad ce se Hrvati opet 2 godine vessliti kako su bili u finalu

Dok Srbija ima 3 tutule: Evropski Prvak U19 2013, Svetski Prvak U20 2015 i Liga Sampiona 1991
(Daki, 18. jun 2023 23:32) # Link komentara


Čekam da se pohvalite prolaskom grupe na svjetskom ili sljedećem euru. Bilo bi lijepo, za početak. Kad probijete led onda možete početi sanjati i o nekom većem dosegu.

Panac

pre 11 meseci

JBT, ovi ce opet proci na penale. Ovo mora uci u neke anale svetskog fudbala, ovolika kolicina bulsita i srece.
(Sabre, 18. jun 2023 23:17)

10000€ da danas neće proći !

Mihajlo

pre 11 meseci

Ovi nesretnici, veciti do-prvaci ne bi osvojili ni turnir u osnovnoj skoli. A posebna prica je sto nemaju pojma kako da pobede nekoga a da to ne bude bunker varijanta da se igraju produzeci ili ide na penale.

Pancevo

pre 11 meseci

Črkaj, šta se ovi uvek nešto kao lože a nikada ništa nisu osvojili. Mi smo bar bili klupski prvaci Evrope,klupski prvaci sveta,reprezenatini prvaci sveta u mlađim kategorijama, mada i to je tanko.

Gaso

pre 11 meseci

Samo vi imajte i u15 i u17 i u 19 u 20 kolko god hocete prvenstava nisam vam zavidan ...samo jedno finale SP seniora vrijedi vise nego svi sportovi zajedno...

nnnn

pre 11 meseci

Utakmica ocekivano bila za preskociti, jedva cekali penale i jedni i drugi. Spanci daleko od one reprezentacije koja je dominirala svetskim fudbalom. I na kraju, gubitnik ostaje gubitnik.

Daki

pre 11 meseci

Sad ce se Hrvati opet 2 godine vessliti kako su bili u finalu

Dok Srbija ima 3 tutule: Evropski Prvak U19 2013, Svetski Prvak U20 2015 i Liga Sampiona 1991

Pravda

pre 11 meseci

Baš mi je drago za Špance. Vratili su Italiji prvo za ono polufinale EP (kad su Italijani nezasluženo prošli), a sada su i ove samohvalisavce na njihov stil dobili - na penale.

Mikii

pre 11 meseci

Navijam za Španiju jer volim tu zemlju i pratim ih u svakom sportu, ali bih bio pun sreće da im Hrvati uvale jedan i to u 95. minutu, da pocrkaju od muke i zavisti ovi naši isfrustrirani kompleksaši.

@ Nebraska

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Da!

Glumac spretan

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.

Šestine

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Taman da igraju za odojke i 11 gajbi piva, i Holandija i Španjolska sigurno igraju na maksimumu!

Nebraska

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?

Mikii

pre 11 meseci

Španija oterala Enrikea, postavila ovog amatera na klupu i apsolutno ništa se kod njih promenilo nije. Momci znaju da igraju fudbal, ali njihovi treneri ne mogu da shvate da više nemaju u timu Ćavija, Inijestu, Vilju, Toresa i ostale aždaje...

leptirica7

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.
(mile, 18. jun 2023 20:54)

Srbija je trenutno na razini Jordana.

mojnemenito

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Da. Jer da nije tako, cemu bi onda sluzilo Evropsko prvenstvo?

mile

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.

Onkel Dagobert

pre 11 meseci

Ovo je poruka za one koje to zanima, koga ne zanima ne mora mi u komentaru odgovoriti kako ih to ne zanima...

Prenost tekme u Srbiji imate na Arenasport i SK1!

leptirica7

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.
(mile, 18. jun 2023 20:54)

Srbija je trenutno na razini Jordana.

mojnemenito

pre 11 meseci

ma glavno da je Zvezda postala "prvak sveta" prije 32 godine igrajući utakmicu protiv Koka Kole iz Santjaga de Čile...
(djedmedjed, 18. jun 2023 23:46)

Ta "Koka kola" je te godine osvojila Kup Libertadores izbacivsi Boku Juniors u polufinalu i na kraju zasluzeno dosli da se takmice sa Zvezdom. A ta Zvezda ih je sa igracem manje lagano dobila. A tih godina su latino-americke ekipe dobijale evropske u finalima, cak i jedan Milan.

Steva Niš

pre 11 meseci

Svakako neuspeh za komšije, odigrali su turnir odlično, opet medalja koja ide na Fifin i Uefin spisak, ali prvo mesto je najvažnije. Ipak, za naciju od 3,5 miliona stanovnika ovo je neverovatno.

istina je negde na sredini

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.
(mile, 18. jun 2023 20:54)

Srbija je trenutno na razini Jordana.
(leptirica7, 18. jun 2023 21:02)

Obe tvrdnje su netačne.

Onkel Dagobert

pre 11 meseci

Ovo je poruka za one koje to zanima, koga ne zanima ne mora mi u komentaru odgovoriti kako ih to ne zanima...

Prenost tekme u Srbiji imate na Arenasport i SK1!

@ Nebraska

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Da!

Mikii

pre 11 meseci

Navijam za Španiju jer volim tu zemlju i pratim ih u svakom sportu, ali bih bio pun sreće da im Hrvati uvale jedan i to u 95. minutu, da pocrkaju od muke i zavisti ovi naši isfrustrirani kompleksaši.

fortnoks

pre 11 meseci

ma glavno da je Zvezda postala "prvak sveta" prije 32 godine igrajući utakmicu protiv Koka Kole iz Santjaga de Čile...
(djedmedjed, 18. jun 2023 23:46)

Ko je tebi branio?

mojnemenito

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Da. Jer da nije tako, cemu bi onda sluzilo Evropsko prvenstvo?

Drugi način

pre 11 meseci

Što god bilo, Hrvatskoj svaka čast. Crem se ka crem
(Fred, 18. jun 2023 23:18)


Valjda drugi treba da vas hvale a ne vi sami ;)
Šta ti je skromnost ;)

Mirda

pre 11 meseci

Sad ce se Hrvati opet 2 godine vessliti kako su bili u finalu

Dok Srbija ima 3 tutule: Evropski Prvak U19 2013, Svetski Prvak U20 2015 i Liga Sampiona 1991
(Daki, 18. jun 2023 23:32) # Link komentara


Čekam da se pohvalite prolaskom grupe na svjetskom ili sljedećem euru. Bilo bi lijepo, za početak. Kad probijete led onda možete početi sanjati i o nekom većem dosegu.

Goran

pre 11 meseci

Ovi Španci kao da imaju 2 leve noge,da igraju protiv nas iz 5 šuteva na gol dali bi 5 golova.Prosto neverovatno koliko ovi šahovničari imaju sreće.
(Ljubo,

Ono kad ti kažeš da imaju sreće. Aj, zavuci se pod kamen odakle si ispuzao. Hrvati u finalu a mi u banani. Srećno komsije i čestitke na finalu.

Реалан

pre 11 meseci

Како су играли и једни и други (катастрофа), требали су одмах шутирати пенале.

Pirgos

pre 11 meseci

Velike čestitke Hrvatima na junačkoj egal utakmici u finalu protiv Španije. Dali su ljudi sve od sebe igrali dobro borili se trčali rovovska bitka doveli utakmicu do penala i nažalost izgubili u ruletu. Ovo je za veliko poštovanje u 5 g finale svetskog finale Lige nacija i svetska bronzana. Dušmani koji vređaju i likuju zbog poraza na penale kockica treba da znaju da su za to vreme naši herojski ginuli tj krvarili protiv Litvanije Rumunije Luksemburga Bugarske Jermenije Azerbejdzana i ostalih velikana. Pritom su naši orlovi otišli 2 puta na mundijal doduše turistički u šoping i vraćali se kao 29 i 31. To je njihov a i naš domet proteklih 5 godina.

Komentaror amater

pre 11 meseci

Znam da se eto sad mnogi vesele u Srbiji, što nitko u Hrvatskoj i ne uzima kao čudo.
Budimo realni - Španjolska je bila bolja taman za toliko, nekako sa više aktivnosti i opasnosti. Uglavnom sitnice, ali svaka čast svima na utakmici i sucu na odličnom suđenju.
Pozdrav iz Zagreba

Dobro je, dobro

pre 11 meseci

Pravda je opet trijumfovala.Srećna reprezentacija Hrvatske je opet pokazala gubitnički karakter.Čak i u svojoj omiljenoj igri zvanoj penali gubitnici su bili upravo to-gubitnici.Dobra stvar je da su se već navikli,pa neće biti previše sekiracije.To je jednostavno karma.Naravno biće i kuknjava na sudiju zbog nekog navodnog penala,koji su samo oni videli.

Šestine

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Taman da igraju za odojke i 11 gajbi piva, i Holandija i Španjolska sigurno igraju na maksimumu!

Gaso

pre 11 meseci

Samo vi imajte i u15 i u17 i u 19 u 20 kolko god hocete prvenstava nisam vam zavidan ...samo jedno finale SP seniora vrijedi vise nego svi sportovi zajedno...

Panac

pre 11 meseci

JBT, ovi ce opet proci na penale. Ovo mora uci u neke anale svetskog fudbala, ovolika kolicina bulsita i srece.
(Sabre, 18. jun 2023 23:17)

10000€ da danas neće proći !

Mikii

pre 11 meseci

Španija oterala Enrikea, postavila ovog amatera na klupu i apsolutno ništa se kod njih promenilo nije. Momci znaju da igraju fudbal, ali njihovi treneri ne mogu da shvate da više nemaju u timu Ćavija, Inijestu, Vilju, Toresa i ostale aždaje...

tranex

pre 11 meseci

Navijam za Španiju jer volim tu zemlju i pratim ih u svakom sportu, ali bih bio pun sreće da im Hrvati uvale jedan i to u 95. minutu, da pocrkaju od muke i zavisti ovi naši isfrustrirani kompleksaši.
(Mikii, 18. jun 2023 22:10)

Ljudi se sprdaju, al objasni to nekome operisanom od humora.

Nebraska

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?

Ljubo

pre 11 meseci

Ovi Španci kao da imaju 2 leve noge,da igraju protiv nas iz 5 šuteva na gol dali bi 5 golova.Prosto neverovatno koliko ovi šahovničari imaju sreće.

vajolet

pre 11 meseci

Svakim takmicenjem evropskim ili svetskim hrvati dokazuju svoju klasu.Spadaju u sam vrh svetskog fudbala i sigurno su medju 10 najboljih fudbalskih ekipa na svetu!

Dado

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.
(Glumac spretan, 18. jun 2023 22:16)

Slavimo odbojku na pesku lol

Mihajlo

pre 11 meseci

Ovi nesretnici, veciti do-prvaci ne bi osvojili ni turnir u osnovnoj skoli. A posebna prica je sto nemaju pojma kako da pobede nekoga a da to ne bude bunker varijanta da se igraju produzeci ili ide na penale.

nnnn

pre 11 meseci

Utakmica ocekivano bila za preskociti, jedva cekali penale i jedni i drugi. Spanci daleko od one reprezentacije koja je dominirala svetskim fudbalom. I na kraju, gubitnik ostaje gubitnik.

Tajni agent 000

pre 11 meseci

Koja je verovatnoca da opet dobiju na penale? 4 od 5 utakmica koje dobiju su bunkerica pa cekaju penale.
(Petar, 18. jun 2023 23:00)

Ajde ne seri, kad očigledno nisi gledao utakmicu!

Pravda

pre 11 meseci

Baš mi je drago za Špance. Vratili su Italiji prvo za ono polufinale EP (kad su Italijani nezasluženo prošli), a sada su i ove samohvalisavce na njihov stil dobili - na penale.

Daki

pre 11 meseci

Sad ce se Hrvati opet 2 godine vessliti kako su bili u finalu

Dok Srbija ima 3 tutule: Evropski Prvak U19 2013, Svetski Prvak U20 2015 i Liga Sampiona 1991

Penal

pre 11 meseci

Vatreni nemaju golgetera, sve šta su postigli je zbog sredine koja je najbolja na svetu Modrić, Kovačić, Brozović. Ne može se osvojit zlato bez pravog golgetera.

Ja

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.
(Glumac spretan

Nisi u pravu!!!

1. Srbija -Jordan prijateljska utakmica
2. Svetsko prvenstvo
3. Evropsko
4 ……

👍👏

pre 11 meseci

Hrvatska je odigrala odličnu utakmicu i može se ponostiti. Ocito nije slučajno osvojila sve te medalje, 4 medalje u 25 godina. Naravno da momčad jedne Španjolske je u prednosti jer si oni mogu priuštiti da joj napadač od 40 mil. sjedi na klupi i da uđe 10-ak min. prije kraja regularnog dijela. I takva Španjolska ima uvoznih igrača iako su narod i drzava veći oko 11X od Hrvata i Hrvatske. Ali ni takva Španjolska nije uspjela pokoriti Hrvate u 120 min. igre. Bilo je sjajnih prilika na obje strane, posjed lopte je bio i 50:50, kasnije je bio na španjolskoj strani veći, ali ukupan utisak je izjednačena utakmica. Hrvati igrali bez svog najskupljeg igrača. Priuštili su veliko veselje i zabavu svom narodu, zaradili srebro i novac. Zasluzuju čestitke.

mile

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.

Oposum, divna životinjica

pre 11 meseci

Eto Španija je pobedila Hrvatsku na penale u finalu Lige nacija i osvojila to takmičenje. Neverovatno zaista. Nije neverovatno što je Španija pobedila već je neverovatno da Hrvati posle toliko utakmica u seriji koje su dobijali na penale sada izgubiše ovu finalnu baš na penale. Realno čudno zaista. Kada se otišlo u penale bio sam ubeđen da Hrvatska sto posto pobeđuje, međutim eto i ta pobednička serija Hrvata u izvođenju penala jednom je morala biti okončana i eto okončana je baš sada večeras u finalu Lige nacija. Šta da se radi susedi, tako je kako je. Uzeli ste još jedno srebro, realno veliki uspeh mada ostajem pri stavu da je Liga nacija daleko manje bitna stvar od EP ili SP ali medalja je medalja, uspeh je uspeh. A Španci su ovom pobedom postali fudbalska nacija koja ima bukvalno osvojeno sve. Kapa dole za Špance zaista, velika velika sportska nacija. Čestitke Hrvatima na velikoj borbenosti, istrajnosti, hrabrosti i želji za pobedom i čestitke Španiji na pobedi i osvajanju Lige nacija.

🥉🥈🥉🥈

pre 11 meseci

S kakvim respektom se o Hrvatskoj prica u svijetu!. U svjetskim medijima biranim rijecima.
Reprezentacija koja je ostvarila u 25 god vise nego 90% reprezentacija svijeta u 100 godina.
Zemlja koja ludjacki proizvodi top talente.
Osvaja SP medalje ko od sale.
A onda dodjes na srpski sajt i places od smijeha.
Koliko mrznje, zavisti, neznanja..,i to sve zato jer Hrvatskoj niste ni blizu.
I dalje ne shvacate na kojem je dobitku Hrvatska.
Sutalo je i sinoc odusevio i smijesi mu se veliki transfer.
Uskoro Gvardiol i Kova u City.
Baca City oko i na Brozovica, a lako moguce da ide u Barcu. Uz Rodrija je najbolji na svijetu na svojoj poziciji. Kakve 3 utakmice u 10-12 dana!
Od finala LP do 1/2 i finala LN - monstrum.
Hrvatska postaje jos jaca, a do sutra bih mogao nabrajati kakve sve dragulje ima u svojim redovima.
Vi muku mucite s Jordanom i gubite finale Konferencijske lige, i to je vasa jedina stvarnost.
Ovako ste omalovazavali i nakon 2018., a Hrvatska vam se nasmijala - rezultatima.
Vi jezikom, mi pricom na terenu.
Sto vise mrzite, Hrvatska je jaca. 😃🇭🇷

Pancevo

pre 11 meseci

Črkaj, šta se ovi uvek nešto kao lože a nikada ništa nisu osvojili. Mi smo bar bili klupski prvaci Evrope,klupski prvaci sveta,reprezenatini prvaci sveta u mlađim kategorijama, mada i to je tanko.

prolaznik

pre 11 meseci

Čestitke na još jednom odličnom turniru hratske reprezentacije. Šteta što nije zlatna medalja, no i ovo je izvrstan rezultat koji nas sve čini ponosnima.

Sabre

pre 11 meseci

10000€ da danas neće proći !
(Panac, 18. jun 2023 23:21)

Msm da je zaista malo ko mislio KADA JE OPET SPANAC POGODIO PRECKU da nece, ali izgleda da smo konacno docekali taj dan. Dan kada i pored sve neverovatne fortune ne mogu da dobiju vise na penale. Sad ce bas biti interesantno videti da li ce i na narednim prvenstvima kao sto su do sada (doduse ne na ovoj utakmici, svaka cast) igrati bunkericu i cekati penale kada znaju da tu vise nisu nepobedivi. Svakako lepe vesti za svakog neutralnog navijaca fudbala kome je pomalo vec muka od lozenja srba i hrvata zajedno na ovom sajtu oko tima koji ima najveci procenat pobeda na penalima u novijoj istoriji fudbala.

Pusa

pre 11 meseci

Ono kad si mali I sistan I imas srece u jednom sportu pa pomislis da si veliki. Toliko veliki da postoji samo "Bog I Hrvati". Kakva samarcina realnosti za naciju od 3 miliona stanovnika. Ovo je poslednje finale koje su ikada igrali. Uzivajte komsije u uspehu. I jos jedna stvar, mi ni ne mislimo da smo veliki u fudbalu, mi znamo gde nam je mesto a vi to morate nazalost tek da naucite.

Bari 1991

pre 11 meseci

Kada ode Luka Modrić Hrvatska će i dalje biti pojam za nas ali ne verujem da će ikada više videti Polufinale EP i SP o finalu ni govora. Ali ostaje im da se ponose dokle god ima živih koji su gledali.

mikro

pre 11 meseci

Za sve one koji misle da se finale nesto racuna, nije tacno, samo pobeda se racuna. Makar u bilo kojoj kategoriji jer to ostaje upisano, sve ostalo moras da se potrudis da dobro izguglas posle 10g. Evo Partizan je 1961 igrao finale Kupa sampiona (preteca Evrolige) i sta, nije osvojio, i to je to. Hrvatska je nesto ala Belgija 80tih uvek dodju do polufinala, poneko 2., 3. mesto ali nikad prvaci i hajde ko se sada seca uspeha Belgije 80tih, niko. Tako pustite te price da se jedno finale racuna, mozda na PS-u gde dobijes "experience points", inace drugde ne. Da su rezultati Hrvatske dobri, to niko ne spori, ali bez titule bice brzo zaboravljeni.

boban

pre 11 meseci

desava se hrvatska je ozbiljna reprezentacija penali je lutrija nista strasno cestitke spaniji nad osvajanju lige nacije hrvatskoj nad drugo mesto

Negativni

pre 11 meseci

JBT, ovi ce opet proci na penale. Ovo mora uci u neke anale svetskog fudbala, ovolika kolicina bulsita i srece.
(Sabre, 18. jun 2023 23:17) Pod koliko nadimaka pustate loznicke botove da komentarisu?

Kg

pre 11 meseci

Za mesec dana pocinje turnir u mom selu. Desetak ekipa. Predlazem Hrvatskoj da se prijavi, da konacno osvoji nesto. Mada ima jedna ekipa veterana, kad smlati gajbu piva, igra kao u PES-u. Ipak su dobri izgledi da vatreni opet uzmu drugo mesto...

Ynwa!

pre 11 meseci

Spanija igra toliko dosadan fudbal, da je to strasno. Ne znam sto Fati nije igrao od prve, od kako je on usao igrali su mnogo lepsi fudbal, voleo bih ga videti u Liverpulu, deluje kao bas dobar potencijal, stilski jako slican Embapeu. Cestitke svakako Hrvatskoj na borbenosti i spancima na trofeju.

Bogi

pre 11 meseci

Izgubili ali doći do finala je neosporan uspeh. Degutantno je ovo prepucavanja navijača sa obe strane. Susjedi su digli previše nos pre utakmice i kazna je stigla. Idemo dalje.

Glumac spretan

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.

crta

pre 11 meseci

Kazu penali su lutrija.
N i s u.
I to se može navjezbati. Mora vježbati i golman čitanje pucača penala, ali mora vjezbati i pucač kako da zabije ili da zezne golmana. Izvodenje penala je bilo sjajno kod Španjolaca. Hrvati su bili manje efikasni na kraju 5:4 za Španjolce.

Milan

pre 11 meseci

Daki

Cipiripi titula U17 i U20 uporediti sa finalom svetskog prvenstva 3 mestom na svetu i finalom lige je apsurd nad apsurdima. Ti momci U20 iz 2015 sada već imaju 28 29g u punoj su igračkoj snazi upravo sada. Ono što vidim deo tih igrača osvajača SP u20 vidim hrabro se bore sa Jordanom Jermenijom i Luksemburgom igramo na gol više i nekako stignemo do mundijala. Tamo budu 10 dana u hotelu i prvi se vracaju kući. Stići do eura zadnjih 1/4 veka je bilo jako teško zato što je u Evropi 50 zemalja dok idu 16. Sada jde zbog nas olakšan odlazak ide polovina država 24 pa će se valjda kvalifikovati.

dejanmi

pre 11 meseci

@@@Sto vise mrzite, Hrvatska je jaca. ???
(????, 19. jun 2023 12:24)


Pa vas samo mrznja i vuce da nesto radite. Imali ste srece vise nego pameti zadnjih par godina. Naravno da su Modric,Kovacic i Brozovic vrhunski igraci ali vas niko u tom svjetu ne voli jer igrate najdosadniji fudbal na penale i srecu prolaziti i to nece vjecno trajati. Sta je Lukaku sve promasio da bi vi prosli grupu na prvenstvu.

Miloš

pre 11 meseci

Ovi samo gube finala. Španci moraju da se spuste na zemlju i da šutiraju iz š. Volim i ja lep fudbal kroz padove, ali oni preteruju nekad.

toni23

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice....pa da a da je igrala Srbija onda ne bi bila prijateljska, srbija je u rangu sa ruminijom i madjarskom

dvojica najboljih u kosarci i tenisu iz Srbije

pre 11 meseci

Srbija je trenutno na razini Jordana.
(leptirica7, 18. jun 2023 21:02)


Drvena medalja, jos jedna. Steta, nikad blizi kup prijateljskih utakmica.

drago

pre 11 meseci

Nebitno natjecanje, prijateljske utakmice.
Ne bi mijenjao jednu medalju sa SP za milijardu Liga Nacija.
Veliki plus je što smo i dalje jedna od najboljih reprezentacija svijeta.
Na Euro u bitku za trofej.

drago

pre 11 meseci

Pusa

Mjesto nam je u krugu najboljih reprezentacija svijeta.
Od 98-e govorite da nećemo više ništa napraviti a eto imamo 3 nove medalje i samim čudom nismo ušli u polufinale Eura 2008-e.

Livakovic

Gvardiol, Sosa, Sutalo, Vuskovic, Juranovic, Stanisic, Bradaric

Kovacic, Brozovic, Majer, Sucic, Baturina

Kramaric, Pasalic, Beljo, Vidovic


Imamo odličnu buducnost. A uvijek se neki novi pojave.

ja

pre 11 meseci

Imamo odličnu buducnost. A uvijek se neki novi pojave.
(drago, 19. jun 2023 15:04)


Sreta, mogli ste osvojiti kup prijateljskih utakmica. Ovako je jedns Grcka ili Danska bolja od vas u peharima.

dvojica najboljih u kosarci i tenisu iz Srbije

pre 11 meseci

Nebitno natjecanje, prijateljske utakmice.
Ne bi mijenjao jednu medalju sa SP za milijardu Liga Nacija.
Veliki plus je što smo i dalje jedna od najboljih reprezentacija svijeta.
Na Euro u bitku za trofej.
(drago, 19. jun 2023 11:11)


Samo pazi da ne budete ispraceni sa petardom kao na proslom EP.

mile

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.

Dobro je, dobro

pre 11 meseci

Pravda je opet trijumfovala.Srećna reprezentacija Hrvatske je opet pokazala gubitnički karakter.Čak i u svojoj omiljenoj igri zvanoj penali gubitnici su bili upravo to-gubitnici.Dobra stvar je da su se već navikli,pa neće biti previše sekiracije.To je jednostavno karma.Naravno biće i kuknjava na sudiju zbog nekog navodnog penala,koji su samo oni videli.

leptirica7

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.
(mile, 18. jun 2023 20:54)

Srbija je trenutno na razini Jordana.

Mikii

pre 11 meseci

Navijam za Španiju jer volim tu zemlju i pratim ih u svakom sportu, ali bih bio pun sreće da im Hrvati uvale jedan i to u 95. minutu, da pocrkaju od muke i zavisti ovi naši isfrustrirani kompleksaši.

Gaso

pre 11 meseci

Samo vi imajte i u15 i u17 i u 19 u 20 kolko god hocete prvenstava nisam vam zavidan ...samo jedno finale SP seniora vrijedi vise nego svi sportovi zajedno...

Glumac spretan

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.

Pusa

pre 11 meseci

Ono kad si mali I sistan I imas srece u jednom sportu pa pomislis da si veliki. Toliko veliki da postoji samo "Bog I Hrvati". Kakva samarcina realnosti za naciju od 3 miliona stanovnika. Ovo je poslednje finale koje su ikada igrali. Uzivajte komsije u uspehu. I jos jedna stvar, mi ni ne mislimo da smo veliki u fudbalu, mi znamo gde nam je mesto a vi to morate nazalost tek da naucite.

Mihajlo

pre 11 meseci

Ovi nesretnici, veciti do-prvaci ne bi osvojili ni turnir u osnovnoj skoli. A posebna prica je sto nemaju pojma kako da pobede nekoga a da to ne bude bunker varijanta da se igraju produzeci ili ide na penale.

Daki

pre 11 meseci

Sad ce se Hrvati opet 2 godine vessliti kako su bili u finalu

Dok Srbija ima 3 tutule: Evropski Prvak U19 2013, Svetski Prvak U20 2015 i Liga Sampiona 1991

Nebraska

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?

Mirda

pre 11 meseci

Sad ce se Hrvati opet 2 godine vessliti kako su bili u finalu

Dok Srbija ima 3 tutule: Evropski Prvak U19 2013, Svetski Prvak U20 2015 i Liga Sampiona 1991
(Daki, 18. jun 2023 23:32) # Link komentara


Čekam da se pohvalite prolaskom grupe na svjetskom ili sljedećem euru. Bilo bi lijepo, za početak. Kad probijete led onda možete početi sanjati i o nekom većem dosegu.

nnnn

pre 11 meseci

Utakmica ocekivano bila za preskociti, jedva cekali penale i jedni i drugi. Spanci daleko od one reprezentacije koja je dominirala svetskim fudbalom. I na kraju, gubitnik ostaje gubitnik.

Kg

pre 11 meseci

Za mesec dana pocinje turnir u mom selu. Desetak ekipa. Predlazem Hrvatskoj da se prijavi, da konacno osvoji nesto. Mada ima jedna ekipa veterana, kad smlati gajbu piva, igra kao u PES-u. Ipak su dobri izgledi da vatreni opet uzmu drugo mesto...

Pancevo

pre 11 meseci

Črkaj, šta se ovi uvek nešto kao lože a nikada ništa nisu osvojili. Mi smo bar bili klupski prvaci Evrope,klupski prvaci sveta,reprezenatini prvaci sveta u mlađim kategorijama, mada i to je tanko.

mojnemenito

pre 11 meseci

ma glavno da je Zvezda postala "prvak sveta" prije 32 godine igrajući utakmicu protiv Koka Kole iz Santjaga de Čile...
(djedmedjed, 18. jun 2023 23:46)

Ta "Koka kola" je te godine osvojila Kup Libertadores izbacivsi Boku Juniors u polufinalu i na kraju zasluzeno dosli da se takmice sa Zvezdom. A ta Zvezda ih je sa igracem manje lagano dobila. A tih godina su latino-americke ekipe dobijale evropske u finalima, cak i jedan Milan.

Ljubo

pre 11 meseci

Ovi Španci kao da imaju 2 leve noge,da igraju protiv nas iz 5 šuteva na gol dali bi 5 golova.Prosto neverovatno koliko ovi šahovničari imaju sreće.

Goran

pre 11 meseci

Ovi Španci kao da imaju 2 leve noge,da igraju protiv nas iz 5 šuteva na gol dali bi 5 golova.Prosto neverovatno koliko ovi šahovničari imaju sreće.
(Ljubo,

Ono kad ti kažeš da imaju sreće. Aj, zavuci se pod kamen odakle si ispuzao. Hrvati u finalu a mi u banani. Srećno komsije i čestitke na finalu.

Drugi način

pre 11 meseci

Što god bilo, Hrvatskoj svaka čast. Crem se ka crem
(Fred, 18. jun 2023 23:18)


Valjda drugi treba da vas hvale a ne vi sami ;)
Šta ti je skromnost ;)

mojnemenito

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Da. Jer da nije tako, cemu bi onda sluzilo Evropsko prvenstvo?

@ Nebraska

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Da!

mikro

pre 11 meseci

Za sve one koji misle da se finale nesto racuna, nije tacno, samo pobeda se racuna. Makar u bilo kojoj kategoriji jer to ostaje upisano, sve ostalo moras da se potrudis da dobro izguglas posle 10g. Evo Partizan je 1961 igrao finale Kupa sampiona (preteca Evrolige) i sta, nije osvojio, i to je to. Hrvatska je nesto ala Belgija 80tih uvek dodju do polufinala, poneko 2., 3. mesto ali nikad prvaci i hajde ko se sada seca uspeha Belgije 80tih, niko. Tako pustite te price da se jedno finale racuna, mozda na PS-u gde dobijes "experience points", inace drugde ne. Da su rezultati Hrvatske dobri, to niko ne spori, ali bez titule bice brzo zaboravljeni.

Pravda

pre 11 meseci

Baš mi je drago za Špance. Vratili su Italiji prvo za ono polufinale EP (kad su Italijani nezasluženo prošli), a sada su i ove samohvalisavce na njihov stil dobili - na penale.

Steva Niš

pre 11 meseci

Svakako neuspeh za komšije, odigrali su turnir odlično, opet medalja koja ide na Fifin i Uefin spisak, ali prvo mesto je najvažnije. Ipak, za naciju od 3,5 miliona stanovnika ovo je neverovatno.

Tajni agent 000

pre 11 meseci

Koja je verovatnoca da opet dobiju na penale? 4 od 5 utakmica koje dobiju su bunkerica pa cekaju penale.
(Petar, 18. jun 2023 23:00)

Ajde ne seri, kad očigledno nisi gledao utakmicu!

toni23

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice....pa da a da je igrala Srbija onda ne bi bila prijateljska, srbija je u rangu sa ruminijom i madjarskom

Onkel Dagobert

pre 11 meseci

Ovo je poruka za one koje to zanima, koga ne zanima ne mora mi u komentaru odgovoriti kako ih to ne zanima...

Prenost tekme u Srbiji imate na Arenasport i SK1!

Sabre

pre 11 meseci

10000€ da danas neće proći !
(Panac, 18. jun 2023 23:21)

Msm da je zaista malo ko mislio KADA JE OPET SPANAC POGODIO PRECKU da nece, ali izgleda da smo konacno docekali taj dan. Dan kada i pored sve neverovatne fortune ne mogu da dobiju vise na penale. Sad ce bas biti interesantno videti da li ce i na narednim prvenstvima kao sto su do sada (doduse ne na ovoj utakmici, svaka cast) igrati bunkericu i cekati penale kada znaju da tu vise nisu nepobedivi. Svakako lepe vesti za svakog neutralnog navijaca fudbala kome je pomalo vec muka od lozenja srba i hrvata zajedno na ovom sajtu oko tima koji ima najveci procenat pobeda na penalima u novijoj istoriji fudbala.

istina je negde na sredini

pre 11 meseci

Srbija je trenutno jača od obe reprezentaije. Jedva čekaqm euro. A ovo je ako je neko zaboravio takmičenje koje je zamena za prijateljske utakmice.
(mile, 18. jun 2023 20:54)

Srbija je trenutno na razini Jordana.
(leptirica7, 18. jun 2023 21:02)

Obe tvrdnje su netačne.

Komentaror amater

pre 11 meseci

Znam da se eto sad mnogi vesele u Srbiji, što nitko u Hrvatskoj i ne uzima kao čudo.
Budimo realni - Španjolska je bila bolja taman za toliko, nekako sa više aktivnosti i opasnosti. Uglavnom sitnice, ali svaka čast svima na utakmici i sucu na odličnom suđenju.
Pozdrav iz Zagreba

dejanmi

pre 11 meseci

@@@Sto vise mrzite, Hrvatska je jaca. ???
(????, 19. jun 2023 12:24)


Pa vas samo mrznja i vuce da nesto radite. Imali ste srece vise nego pameti zadnjih par godina. Naravno da su Modric,Kovacic i Brozovic vrhunski igraci ali vas niko u tom svjetu ne voli jer igrate najdosadniji fudbal na penale i srecu prolaziti i to nece vjecno trajati. Sta je Lukaku sve promasio da bi vi prosli grupu na prvenstvu.

fortnoks

pre 11 meseci

ma glavno da je Zvezda postala "prvak sveta" prije 32 godine igrajući utakmicu protiv Koka Kole iz Santjaga de Čile...
(djedmedjed, 18. jun 2023 23:46)

Ko je tebi branio?

Šestine

pre 11 meseci

Susjedi jel i dalje tvrdite da je liga nacija nebitno takmičenje, da su utakmice prijateljske i da služe za isprobavanje nove taktike i igrača?
(Nebraska, 18. jun 2023 21:28)

Taman da igraju za odojke i 11 gajbi piva, i Holandija i Španjolska sigurno igraju na maksimumu!

Mikii

pre 11 meseci

Španija oterala Enrikea, postavila ovog amatera na klupu i apsolutno ništa se kod njih promenilo nije. Momci znaju da igraju fudbal, ali njihovi treneri ne mogu da shvate da više nemaju u timu Ćavija, Inijestu, Vilju, Toresa i ostale aždaje...

tranex

pre 11 meseci

Navijam za Španiju jer volim tu zemlju i pratim ih u svakom sportu, ali bih bio pun sreće da im Hrvati uvale jedan i to u 95. minutu, da pocrkaju od muke i zavisti ovi naši isfrustrirani kompleksaši.
(Mikii, 18. jun 2023 22:10)

Ljudi se sprdaju, al objasni to nekome operisanom od humora.

Ja

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.
(Glumac spretan

Nisi u pravu!!!

1. Srbija -Jordan prijateljska utakmica
2. Svetsko prvenstvo
3. Evropsko
4 ……

Panac

pre 11 meseci

JBT, ovi ce opet proci na penale. Ovo mora uci u neke anale svetskog fudbala, ovolika kolicina bulsita i srece.
(Sabre, 18. jun 2023 23:17)

10000€ da danas neće proći !

🥉🥈🥉🥈

pre 11 meseci

S kakvim respektom se o Hrvatskoj prica u svijetu!. U svjetskim medijima biranim rijecima.
Reprezentacija koja je ostvarila u 25 god vise nego 90% reprezentacija svijeta u 100 godina.
Zemlja koja ludjacki proizvodi top talente.
Osvaja SP medalje ko od sale.
A onda dodjes na srpski sajt i places od smijeha.
Koliko mrznje, zavisti, neznanja..,i to sve zato jer Hrvatskoj niste ni blizu.
I dalje ne shvacate na kojem je dobitku Hrvatska.
Sutalo je i sinoc odusevio i smijesi mu se veliki transfer.
Uskoro Gvardiol i Kova u City.
Baca City oko i na Brozovica, a lako moguce da ide u Barcu. Uz Rodrija je najbolji na svijetu na svojoj poziciji. Kakve 3 utakmice u 10-12 dana!
Od finala LP do 1/2 i finala LN - monstrum.
Hrvatska postaje jos jaca, a do sutra bih mogao nabrajati kakve sve dragulje ima u svojim redovima.
Vi muku mucite s Jordanom i gubite finale Konferencijske lige, i to je vasa jedina stvarnost.
Ovako ste omalovazavali i nakon 2018., a Hrvatska vam se nasmijala - rezultatima.
Vi jezikom, mi pricom na terenu.
Sto vise mrzite, Hrvatska je jaca. 😃🇭🇷

dvojica najboljih u kosarci i tenisu iz Srbije

pre 11 meseci

Srbija je trenutno na razini Jordana.
(leptirica7, 18. jun 2023 21:02)


Drvena medalja, jos jedna. Steta, nikad blizi kup prijateljskih utakmica.

dvojica najboljih u kosarci i tenisu iz Srbije

pre 11 meseci

Nebitno natjecanje, prijateljske utakmice.
Ne bi mijenjao jednu medalju sa SP za milijardu Liga Nacija.
Veliki plus je što smo i dalje jedna od najboljih reprezentacija svijeta.
Na Euro u bitku za trofej.
(drago, 19. jun 2023 11:11)


Samo pazi da ne budete ispraceni sa petardom kao na proslom EP.

Negativni

pre 11 meseci

JBT, ovi ce opet proci na penale. Ovo mora uci u neke anale svetskog fudbala, ovolika kolicina bulsita i srece.
(Sabre, 18. jun 2023 23:17) Pod koliko nadimaka pustate loznicke botove da komentarisu?

Pirgos

pre 11 meseci

Velike čestitke Hrvatima na junačkoj egal utakmici u finalu protiv Španije. Dali su ljudi sve od sebe igrali dobro borili se trčali rovovska bitka doveli utakmicu do penala i nažalost izgubili u ruletu. Ovo je za veliko poštovanje u 5 g finale svetskog finale Lige nacija i svetska bronzana. Dušmani koji vređaju i likuju zbog poraza na penale kockica treba da znaju da su za to vreme naši herojski ginuli tj krvarili protiv Litvanije Rumunije Luksemburga Bugarske Jermenije Azerbejdzana i ostalih velikana. Pritom su naši orlovi otišli 2 puta na mundijal doduše turistički u šoping i vraćali se kao 29 i 31. To je njihov a i naš domet proteklih 5 godina.

Реалан

pre 11 meseci

Како су играли и једни и други (катастрофа), требали су одмах шутирати пенале.

prolaznik

pre 11 meseci

Čestitke na još jednom odličnom turniru hratske reprezentacije. Šteta što nije zlatna medalja, no i ovo je izvrstan rezultat koji nas sve čini ponosnima.

vajolet

pre 11 meseci

Svakim takmicenjem evropskim ili svetskim hrvati dokazuju svoju klasu.Spadaju u sam vrh svetskog fudbala i sigurno su medju 10 najboljih fudbalskih ekipa na svetu!

drago

pre 11 meseci

Nebitno natjecanje, prijateljske utakmice.
Ne bi mijenjao jednu medalju sa SP za milijardu Liga Nacija.
Veliki plus je što smo i dalje jedna od najboljih reprezentacija svijeta.
Na Euro u bitku za trofej.

Dado

pre 11 meseci

1. Svjetsko prvenstvo
2. Evropsko prvenstvo
3. Liga nacija
Trecerazredno takmičenje.
Bilo bi to veliko poniženje za velesilu da slavi osvajanje jednog trecerazrednog takmičenja.
(Glumac spretan, 18. jun 2023 22:16)

Slavimo odbojku na pesku lol

Miloš

pre 11 meseci

Ovi samo gube finala. Španci moraju da se spuste na zemlju i da šutiraju iz š. Volim i ja lep fudbal kroz padove, ali oni preteruju nekad.

ja

pre 11 meseci

Imamo odličnu buducnost. A uvijek se neki novi pojave.
(drago, 19. jun 2023 15:04)


Sreta, mogli ste osvojiti kup prijateljskih utakmica. Ovako je jedns Grcka ili Danska bolja od vas u peharima.

👍👏

pre 11 meseci

Hrvatska je odigrala odličnu utakmicu i može se ponostiti. Ocito nije slučajno osvojila sve te medalje, 4 medalje u 25 godina. Naravno da momčad jedne Španjolske je u prednosti jer si oni mogu priuštiti da joj napadač od 40 mil. sjedi na klupi i da uđe 10-ak min. prije kraja regularnog dijela. I takva Španjolska ima uvoznih igrača iako su narod i drzava veći oko 11X od Hrvata i Hrvatske. Ali ni takva Španjolska nije uspjela pokoriti Hrvate u 120 min. igre. Bilo je sjajnih prilika na obje strane, posjed lopte je bio i 50:50, kasnije je bio na španjolskoj strani veći, ali ukupan utisak je izjednačena utakmica. Hrvati igrali bez svog najskupljeg igrača. Priuštili su veliko veselje i zabavu svom narodu, zaradili srebro i novac. Zasluzuju čestitke.

Bogi

pre 11 meseci

Izgubili ali doći do finala je neosporan uspeh. Degutantno je ovo prepucavanja navijača sa obe strane. Susjedi su digli previše nos pre utakmice i kazna je stigla. Idemo dalje.

Bari 1991

pre 11 meseci

Kada ode Luka Modrić Hrvatska će i dalje biti pojam za nas ali ne verujem da će ikada više videti Polufinale EP i SP o finalu ni govora. Ali ostaje im da se ponose dokle god ima živih koji su gledali.

Ynwa!

pre 11 meseci

Spanija igra toliko dosadan fudbal, da je to strasno. Ne znam sto Fati nije igrao od prve, od kako je on usao igrali su mnogo lepsi fudbal, voleo bih ga videti u Liverpulu, deluje kao bas dobar potencijal, stilski jako slican Embapeu. Cestitke svakako Hrvatskoj na borbenosti i spancima na trofeju.

Milan

pre 11 meseci

Daki

Cipiripi titula U17 i U20 uporediti sa finalom svetskog prvenstva 3 mestom na svetu i finalom lige je apsurd nad apsurdima. Ti momci U20 iz 2015 sada već imaju 28 29g u punoj su igračkoj snazi upravo sada. Ono što vidim deo tih igrača osvajača SP u20 vidim hrabro se bore sa Jordanom Jermenijom i Luksemburgom igramo na gol više i nekako stignemo do mundijala. Tamo budu 10 dana u hotelu i prvi se vracaju kući. Stići do eura zadnjih 1/4 veka je bilo jako teško zato što je u Evropi 50 zemalja dok idu 16. Sada jde zbog nas olakšan odlazak ide polovina država 24 pa će se valjda kvalifikovati.

boban

pre 11 meseci

desava se hrvatska je ozbiljna reprezentacija penali je lutrija nista strasno cestitke spaniji nad osvajanju lige nacije hrvatskoj nad drugo mesto

Penal

pre 11 meseci

Vatreni nemaju golgetera, sve šta su postigli je zbog sredine koja je najbolja na svetu Modrić, Kovačić, Brozović. Ne može se osvojit zlato bez pravog golgetera.

drago

pre 11 meseci

Pusa

Mjesto nam je u krugu najboljih reprezentacija svijeta.
Od 98-e govorite da nećemo više ništa napraviti a eto imamo 3 nove medalje i samim čudom nismo ušli u polufinale Eura 2008-e.

Livakovic

Gvardiol, Sosa, Sutalo, Vuskovic, Juranovic, Stanisic, Bradaric

Kovacic, Brozovic, Majer, Sucic, Baturina

Kramaric, Pasalic, Beljo, Vidovic


Imamo odličnu buducnost. A uvijek se neki novi pojave.

crta

pre 11 meseci

Kazu penali su lutrija.
N i s u.
I to se može navjezbati. Mora vježbati i golman čitanje pucača penala, ali mora vjezbati i pucač kako da zabije ili da zezne golmana. Izvodenje penala je bilo sjajno kod Španjolaca. Hrvati su bili manje efikasni na kraju 5:4 za Španjolce.

Oposum, divna životinjica

pre 11 meseci

Eto Španija je pobedila Hrvatsku na penale u finalu Lige nacija i osvojila to takmičenje. Neverovatno zaista. Nije neverovatno što je Španija pobedila već je neverovatno da Hrvati posle toliko utakmica u seriji koje su dobijali na penale sada izgubiše ovu finalnu baš na penale. Realno čudno zaista. Kada se otišlo u penale bio sam ubeđen da Hrvatska sto posto pobeđuje, međutim eto i ta pobednička serija Hrvata u izvođenju penala jednom je morala biti okončana i eto okončana je baš sada večeras u finalu Lige nacija. Šta da se radi susedi, tako je kako je. Uzeli ste još jedno srebro, realno veliki uspeh mada ostajem pri stavu da je Liga nacija daleko manje bitna stvar od EP ili SP ali medalja je medalja, uspeh je uspeh. A Španci su ovom pobedom postali fudbalska nacija koja ima bukvalno osvojeno sve. Kapa dole za Špance zaista, velika velika sportska nacija. Čestitke Hrvatima na velikoj borbenosti, istrajnosti, hrabrosti i želji za pobedom i čestitke Španiji na pobedi i osvajanju Lige nacija.