NBA 481

Utorak, 13.06.2023.

00:00

Jokić za istoriju – Denver je šampion NBA!

Košarkaši Denver Nagetsa osvojili su NBA titulu pobedom protiv Majami Hita u petoj utakmici velikog finala, 94:89 (4-1).

Jokiæ za istoriju – Denver je šampion NBA! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

481 Komentari

Sortiraj po:

Analizator

pre 11 meseci

Utakmicu je rešio KCP presečenom loptom. A da bi KCP došao u tu poziciju da reši utakmicu, najzaslužniji je Jokić koji je držao ekipu celo vreme.

Jedna devojka

pre 11 meseci

Tripl dabl = Nikola Jokic. To nije moja fora, jedan takmicar na Stoperici u Nisu je to rekao, lepo je odigrao Stopericu taj takmicar u Nisu. Jokic i Djokovic su ponos Srbije, a imamo jos mnogo sportista za ponos. Bravo, iskrene cestitke.

Ivan Veljković

pre 11 meseci

Istorijska prva titula Denver Nagetsa u NBA ligi! Bravo! Dominirao Jokić brutalno, najzaslužniji je za ovaj veliki istorijski uspeh Denvera zaista! Bravo Jokiću majstore!

Ivan

pre 11 meseci

Bravo za Denver i Jokića na istorijskoj prvoj titulu NBA šampiona! Brutalna dominacija Nagetsa zaista! Kao što rekoh i kada je Majami napravio brejk u Denveru i izjednačio na 1:1 u seriji da nema mesta panici što se Denvera tiče i da su bolji tim od Majamija i da to samo trebaju da potvrde na parketu te da mogu do dva brejka u Majamiju i do pobede u petom meču na svom parketu i to se i desilo, Denver je pobedio Majami u NBA finalu sa ubedljivih 4:1 u seriji i ubedljivo osvojio titulu! Apsolutno zaslužena titula, dominirao Jokić veima ubedljivo i najzaslužniji je za istorijsku prvu titulu Nagetsa. I Marej je igrao fenomenalno, ali je Jokić doneo ključnu prevagu za titulu. Delio je asistencije Mareju i ostalima, beležio skokove i u odbrani i u napadu, i sam poentirao i postizao ogroman broj poena, beležio Tripl-dablove u Plej-ofu kao od šale, rušio rekorde NBA lige jedan za drugim i apsolutno obeležio ovu sezonu i titulu Denvera! Bravo Jokiću majstore!

Steve

pre 11 meseci

Pritisak je cudo, odbrana losa, mnogo licnih gresaka za 1/4 kljucnih igraca Denvera.
Bice tesko a Miami ne promasuje veceras!
(Vlada, 13. jun 2023 03:31)

zaboravila si uzeti cvece koje sam ti dao za za 8mi Mart

Milos

pre 11 meseci

Najbolji Evropljanin ikad koji je zaigrao u NBA.Pocetak serije titula Denvera,nadamo se.
U samo dva dana,prvo Novak osvojio Rolan Garos i 23 GS titulu,a onda Jokic osvojio NBA prsten.Srbijo,budi ponosna,ti si centar svijeta.

kid

pre 11 meseci

gde je onaj deran što je uporno pisao " Jokara nikad neće uzeti prsten "?
(drns, 13. jun 2023 09:18)

eno ga sad pise da nikad nece uzeti drugi prsten ?

Bocko

pre 11 meseci

Teška utakmica. Pravo finale. Mogućnost osvajanja titule je očigledno sputala Denver, što se najbolje videlo u šutu za tri i sl. bacanjima. Srećom, Jokić je još jednom bio na svom nivou i doveo ih do titule.

Myers

pre 11 meseci

Svaka cast Jokicu na igri i tituli ali velika mrlja za nekog ko reklamira kockarnice. U redu je reklama za banke i energetske napitke ali kockarnice???

Steve

pre 11 meseci

I sta sad? Jel u Srbiji sad bolje stanje sto je Jokic osvojio nba prsten, a Djokovic osvojio 23gs? Vi rmbacite za 300e ceo mesec a tamo neki to zarade za minut. " Srbiji ce biti bolje ako je Zvezda prvak" rece diktator, tako i sada Srbija ce bolje zivet sto je tamo neki kosarkas osvojio neku titulu.
(neko, 13. jun 2023 06:16

posto nam nije dovoljno lose
samo nam jos defetizam fali
od toga ce nam sigurno biti bolje

mora neki dsmra da negativise, ne da ni da se radujemo necemu ne negativnom , da se radujemo nekom uspehu

strasno
nego ajde bacajte jos malo smeca po ulicama da upotpunimo defetizam

Aco

pre 11 meseci

U životu poštovanje i sreću treba zaslužiti. To se stiče zalaganjem, radom i voljom. To što se neko rodio kao Srbin, Hrvat, ili Amerikanac, to je slučajnost i na to nema razloga da bilo ko bude ponosan. Isto je i za visinu, lepotu, inteligenciju i slično. To ne znači ništa, to niste stekli, to vam je poklonjeno. Ponosni možemo da budemo samo na ono što smo sami stvorili kroz život svojim radom i trudom.

Ljubo

pre 11 meseci

Neko-Realista-Od vas dvojice ne zna se ko je više slagao.Ovaj što kaže da se u Srbiji radi za 300 evra ili ovaj što zarađuje 7000 evra.Samo lopovi u Srbiji zarađuju 7000 evra.A što se tiče ovih uspeha naših sportista mi kao običan narod nemamo ništa sa njihovim uspesima ali ipak je ovih dana lepo biti Srbin.U ovim sumornim vremenima bar da nam naši sportisti donesu neku radost.Oni su uvek bili naš razlog za sreću.Kamo sreće da smo svi kao ovi sportisti gde bi nam bio kraj.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Za pojedine koji osporavaju kvalitet finala i koji ce tek da smaraju o dosadnosti utakmice... Pa sta je sad? Toliko ste trazili da ne bude sve ispucavanje trojki i samo zakucavanje bez odbrana sa 130+ rezultatima?? Dobili ste utakmicu sa brdo napetosti, sa neizvesnom zavrsnicom, batinama na obe strane, odlicnim odbranama (ako izuzmemo sramotne odluke sudija) i na kraju OBA TIMA ispod 100 poena. Odlucite se!

wolwerine

pre 11 meseci

Podrška za ovog Jocu pridružujem mu se u čestitkama za onog lika koji piše godinama tu rečenicu, ima takvih dosta, mnogo i previše, dežurni pljuvaci za svaki sport, ma za sve što je naše! Nije njima lako! Jokara kralju!!!

put uspeha

pre 11 meseci

Jokic i Djokovic su porodicni ljudi. Podrska roditelja, brace i sestara u mladosti su najbitniji za uspeh. Kasnije je tu bracni partner i deca. Nista lepse nego kada mlad covek nadje rano srodnu dusu i zakoraci u zivot.
Juce Vlahovic sa nekim ku...stijama na jahti. Zeni se sinko, inace od tebe nista biti nece.

Scols

pre 11 meseci

Sve cestitke Jokicu i Denveru na fantastinom uspehu. Izuzetano dostignuce. Cela sezona sjajna igra, a onda kada je najvaznije, savrsenstvo. Veliko bravo i mnogo uspeha i sledece sezone.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 11 meseci

Браво Никола, браво Денвер! Свануло још једно предивно јутро. 🇷🇸🏀👏👏👏

Niko123

pre 11 meseci

Fan a ne Fen

Pa covek nista pogresno nije rekao.Bolje istrazi, sta znaci, kada nekom daju "hleba i igara" Vi od ovoga, nemate apsolutno nista!

boris.74.ns

pre 11 meseci

@Fan a ne Fen ... Au, jes' nam dobro ti?
Druze, neka budu uzor, primer drugima, posebno mladima kako rad , rad i samo rad ..., odricanje i zrtva daju rezultate...i to ne bilo kakve rezultate no one najvece!
Srbiji bi bilo mnogo bolje (po tebi) da N. Dj i N. J. nisu nasi? Au druze....

ja

pre 11 meseci

Đoković imao sreće što je Nadal povređen i što se Alkaraz povredio, a Jokić je imao sreće što je Hiro bio povređen. Kakvi su ovi naši srećnici...

Eto,tako

pre 11 meseci

Na kraju,Denver je uzeo titulu odbranom.Skinuti kapu tim tihim herojima Denvera koji izginuše u odbrani.Neće šut,ruke drhte ali se u odbrani kida.Čitam ovde pljuvačinu nesposobnih likova,kako igrači Denvera ništa ne mogu da pogode.Kao da Denver svake godine igra veliko finale,i to su samo ljudi.Naravno,jedan čovek se odvaja,jedan čovek je iz podneblja gde je pritisak normalna stvar,ako nema pritiska njemu se ne igra(All star).Naš Nikola,čovek koji je verovao do kraja.Majstore,uživaj.

neko

pre 11 meseci

Fan a ne Fen@ Sto jel moguce? Ja sam rekao istinu druze. U Srbiji vlada histerija zbog nekih sportskih uspeha, a najgore je to sto histerija dolazi od vas koji nemate za kafu. Drzava se raspada! Al radujte se, samo ne vidim razlog toliki. Dace Vucko Cuclu da dojite Djokovic ce osvojit jos koji gs. Za Jokica i nba ne mogu tvrdit da ce vise osvojit

Stevan

pre 11 meseci

Kad vidim ono sampionsko slikanje na kraju i kako se svi trpaju da budu u centru blize pehara, pogotovo Marej sa tioucnom americkom patetikom dok Jokic onako lagano stoji sa strane i drzi svoju cerkicu... meni je ti nesto najlepse vidjeno danas, slika koja najbolje odslikava americko i nase
Svaka cast majstore!

Skidam kapu Jokeri

pre 11 meseci

Utakmica za Trofej, prvi put ikada, ceo sistem Denvera i Malouna se raspao i ostao je samo Nikola... i provukao ih je kroz cilj. Svaka cast.

neko

pre 11 meseci

Ja stvarno nmgu navijat za Djokovica jer je prepotentan a ni za Jokic jer je podmukao i sebican za kosarku kad igra u dresu Srbije. Tu se vuce po terenu a u nba gine il bukvalno krvari. E to vam je patriota!

Joca

pre 11 meseci

Ovom prilikom zelim da pozdravim lika koji vec 5 godina dolazi ovde i prica kako "debeli nikad nece uzeti prsten" veliki pozdrav samo za tebe batice,osecam da ces da budes nervozan cele nedelje

BOB

pre 11 meseci

I sta sad? Sta ste dobili od ovoga svi vi?
(A smejali ste se Divcu, 13. jun 2023 05:40)

Dobio sam priliku da za života vidim nešto ludo po prvi put, a ti brate tužan li si jbg

Ranko

pre 11 meseci

Jokic posle ovoga moze da prestane da igra.Dva puta MVP,sada MVP finala,prva titula za provincijski tim.Ali da tako razmislja ne bi bio tu gde jeste.Ko je verovao osim njih u ovakav ishod.Plasman na kraju regularnog dela ipak pokaze prilicno realnu sliku kvaliteta.
Jokic nije skocan ali za svoje gabarite se krece izuzetno,sto uz talenat i razumevanje igre znaci
MVP.

EKV

pre 11 meseci

Boston nije domaćica.To je pokazao dosta puta pa i u ovom playoffu. Da se razumemo, ja sam 100 posto ubedjen da Majami ovo rešava 4:2 ali kada se vec vodi polemika oko domaćeg terena Boston po meni nije u nikakvoj prednosti. U slučaju da naprave čudo, Denver im otkida sigurno jednu u Bostonu time automatski gube prednost domaćeg terena i sve je onda na Denveru kao da igra protiv Majamija.

Boston nije nikakav bauk, jako su nekonstantni imaju ozbiljne padove, slazem se samo da imaju najsiru klupu i 5-6 igrača lagano mogu da iskoce preko 20+

Majami pak po meni je mentalno jača ekipa i to me jedino brine kod njih no sobzirom na situaciju Boston ako napravi čudo takodje ce biti jaki po tom pitanju.

Sve u svemu...Obe ekipe su se mnogooo vise istrošile u ovom playoffu od Denvera, plus povrede, plus kvalitet zato prognoza...

Denver - Majami 4:1

Utorak, 13 jun pred domaćim navijačima Nikola postaje besmrtan.
(EKV, 26. maj 2023 08:54)

Lord

pre 11 meseci

Skor Denvera i Majamija u poslednjih 18 utakmica je 16-2 za Denver.
Ovo finale je trebala da bude rutina i metla, sudije su zbog finala dale sve od sebe da produze seriju, ali Jokić se pita!

BgHQ

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51
Da li je realno da postoje ovakvi likovi?Bravo Jokara,bravo Nagetsi!!!!ZASLUŽENO!!!

Gde ja živim

pre 11 meseci

Neverovatan hrkljuš od utakmice. Denver loš, Majami još gori pa obrnuto.

Odsekli se Nagetsi. Niko ništa nije mogao da pogodi. Gomila izgubljenih lopti, gomila loših odluka. Majami očajno počeo, nastavio jako dobro, Adebajo spektakularan prvo poluvreme. Džimi očajan 30 min, a onda zamalo heroj. Lauri sve nešto jedva preko 10 p, ali unosi nervozu pogotcima u serijama i igra fenomenalnu odbranu. Štrus rovario kroz sredinu. Na kraju se Džimi probudio, ali nije mogao. Denver držao skok u napadu.

U Denveru, Porter konačno jako jako dobar. Trojke i dalje skoro misaona imenica, ali je počeo da koristi ulaz, nadavao se floutera, skakao odlično, a bogami i lepe asistencije.

Brauni nekoliko kvalitetnih skokova u ofanzivi i solidna odbrana, košgeterski prilično kilavo.

Mari jako loše odluke u par navrata, nije mnogo silio u napadu, ali organizacija i pasovi nisu bili na nivou. Gordona lične izbacile iz ravnoteže, odbrana sjajna.

A MVP, šta reći. Ličilo je u jednom trenutku na reprizu 7. utakmice protiv Portlanda kada je dao jedine trojke celog tima. Rvao se sa svima, pogađao sve, odbrana na momente vrhunska, jedino me iznervira sa slobodnjacima. Danas je baš vukao vagone i zaslužio je sve.

Prva titula od još nekoliko nadam se i verujem. Mada mogao je Ognjeni da da MVP trofej pošto nije zaplakala nijednom :)

Bravo Buco, čestitke, sve najbolje, da se radujemo još.

Odmori malo pa ako možeš dođi.

Čestitke Denveru, najbolji su bili i zasluženo osvojili.

pera ložač

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05)

Kao prvo ovo mu je drugi prsten (prvi na početku vezuje za patiku)

Kao drugo zar misliš da je njemu bitan treći prsten

Kao treće ti si se pogubio kod prvog ili drugog.

Pera

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha

Čovek loži sve i zavitlava se komentarom a ti i ostavli se primate da mu odgovarate...

Pera Ždera

pre 11 meseci

Jokicev odgovor na pitanje kako se oseca kao NBA sampion (Posao je zavrsen, sada mozemo kuci) i mesto na kojem je stajao sa svojom cerkicom, pri sampionskom fotografisanju sa peharom (skroz gore levo, na cosku) mnogo govore o njegovom karakteru i zdravoj timskoj filozofiji. Neverovatan lik i nestvaran kosarkas! BRAVO!!!

Recenica koja ga mozda i najbolje opisuje. Sta cini Jokica tako dobrim kosarkasem? "Just ask his teammates"!

Zokara

pre 11 meseci

Jao kada se samo setim pocetaka Nidze u Koloradu njegove borbe za mesto u timu pa onda borbe za ulauzak u playoff, razocarenjima da bi na kraju pokorio kosarkarski svet. Neverovatan je ovo put a kraja ni blizu. Nek si nam ziv i zdrav da u tvojim carolijama uzivamo jos mnogo godini

Sina

pre 11 meseci

Uzivali smo u Noletovoj i Jokicevoj svetskoj dominaciji, veceras nas blizanci vracaju u realnost.
(aca, 13. jun 2023 06:12)

Njih sem Grobara i Delija niko ni ne gleda.

Za jedno oko konj ćorav !

pre 11 meseci

I šta bi sa Batlerom i njegovom čuvenom majicom?
Mada u principu je i pogodio,lepo je napisao još tri puta,samo što je pobrkao termine pobede i poraza.

ivzy

pre 11 meseci

Odgledao sam 90% regularne sezone i 100% play-off-a Denver Nuggets-a, sjajna sezona i nije mi ni malo žao nespavanja. I ako sam se duboko u sebi nadao tituli ipak nisam bas bio siguran da ce ovo izgurati do kraja. Svaka čast celoj ekipi!

Ode naš Nikola u velikane ove igre, što on definitivno i jeste. Najvise poena, skokova i asistencija u ovom plej-off-u, šta reći nego spustiti kapu dole kao Lebron ranije. A opet tako skroman i normalan momak, pravo blago Srbije. I ono što je najinteresantnije njemu tek počinje najveći ugovor u NBA, samo da mu Bog da zdravlja i uživaćemo još dugo u majstorijama ovog izuzestnog sportiste.

Bravo za ceo tim Denvera, cele godine osporavani i kritikovani Marej, Porter, trener Malone, na kraju su pokazali klasu i sigurno dobili veliko samopouzdanje za nastavak njihovih već sada sjajnih karijera. I naravno ako bih mogao da biram starijeg brata bio bi to Gordon, kakav borac i koliko srce ima taj covek.

A sada malo više spavanja do oktobra pa onda ponovo SOMBOR SHUFFLE!

Košarka

pre 11 meseci

Denver je odigrao najgore pa mislim u zadnjih 6 meseci...i ovo donese im prsten.Dokaz težine moranja.A tek Majami...u teškom grču odigra drugu deonicu meča.

47304

pre 11 meseci

Ovo košarka kao nekad Gatuzo što fudbalicu igrao ali daje rezultat . . .
Bravo Denver bravo Jokiću .
Ono što im se spočitavalo to im donjelo titulu ( klupa ).

rbosnic

pre 11 meseci

Bilo bi lepo da docekamo sampione Noleta i Jokica pred skupstinom
Mislim da su zasluzili bar malo naseg postovanja da im damo koliko su oni nama radosti dali

todos

pre 11 meseci

Невероватан Никола, остали искоче по потреби или расположењу. Свака част Денверу.

Rokabili

pre 11 meseci

Al koji je to car, boli ga briga za sve, svi na njega, a on stoji negde sa strane, sa cerkicom, ne ističe se, svi ostali bi se gurali u prvi red i zahtevali svu pažnju...

Baticca

pre 11 meseci

Iz ugla od pre desetak godina, ovo se nije desilo. Velike domace zvezde su igrale Nba,ali ovaj nivo,mvp finala. To je bilo dalje od prvog sledeceg sazveždja. Jokic je to dotakao. Majstore,alal ti,sve ti se pozlatilo,zdrav bio

kralj

pre 11 meseci

Teska utakmica za gledanje,Jokic je dominantan igrac,zasluzena titula,covek je neverovatna pojava u svetu sporta,najbolji a toliko skroman.

Danas

pre 11 meseci

Ovo je ludilo za srpski sport! Da li smo uopšte svesni? Ostvaruju nam se snovi, a nekad smo samo sanjali… Svaka čast Nikoli i Novaku na ovakvim uspesima i hvala za ove sportske dane. ??????

Objektivan

pre 11 meseci

Ja ne znam dal sam u pionirskoj ligi video sut za 3 da je ovako ocajan. 2/20!?
(Lars, 13. jun 2023 04:14)

Ma super je 2/20 kad je šut pre toga bilo 1/19!

Mladen

pre 11 meseci

Cestitke iz Zagreba, gledao citavu noc i navijao za Jokica. Moram priznat prestigao je i Drazena Petrovica, broj 1 je svakako. Cestitke

turboturbo

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.
(Kinez, 13. jun 2023 04:29)

Hahahah sad neće moći kliše dosadan naslov: "Tripl dabl Jokića, Denver osvojio titulu!"

predrag

pre 11 meseci

U najvećem trenutku svog života, bez euforije i nadmenosti, prvo prilazi klupi Majamija i pozdravlja se sa igračima Majami Hita.
Hvali Majami kao da su oni dobili, najveći igrač i veliki čovek!
Kaže" Jer mogu sad kući da idem"!!!!!

Popeo se na krov sveta i sa Novakom postao duo srpskih sportista koji su besmrtni u svetskom sportu!!!!

Ernad_mn

pre 11 meseci

Nevjerovatna utalmica zivaca, Jokic i Denver pravi sampioni. Veliko zadovoljstvo je imati covjeka sa ovih prostora na krovu svijeta

Dragan Feliks

pre 11 meseci

Dugo je trajao ovaj put Denvera od jedne od najnebitnijih franšiza do titule prvaka. Nikola Jokić kao kamen temeljac svega. A onda kamen po kamen i gradjevina je dobijala svoj oblik. Od Mareja, preko MPJ i Gordona, preko Grina i K.Brauna do završnog pečata u vidu KCP i B.Brauna. Uz doprinos onih koji nisu tu Morisa, Bartona, Milsapa, Plamlija, Granta i onih koji su tu ali u plej offu bez velike uloge Nadjija, Čančara i td. Uz pun doprinos Melouna ( iskreno njega sam se baš pribojavao ) i čitavog stručnog štaba i možda krucijalne promene GM. I gradjevina je podignuta, ali rekao bih da skele nisu sklonjene, jer ima mesta za još par spratova jer Denver nije trenutno samo šampion već i verovatno najperspektivniji tim lige. Normalno da najveće zasluge idu Nikoli Jokiću jer bez njega ovo se ne bi ostvarilo, ali košarka kao timski sport traži i doprinos drugih igrača, a Nikola ih je u ovom plej offu itekako imao. Sve čestitke Denveru i Nikoli na ovom za njih istorijskom uspehu, a nama koji smo godinama pratili razvoj ove priče želim da se prvoo dobro naspavamo pa da nastavimo dalje, jer sport je samo sporedna stvar, a život ide dalje.

Mihailo iz Čačka

pre 11 meseci

Uspešan dan na poslu.
Isplakah se, kakav car, mogu da ti...
Ode u drugi plan, ali njegov prvi, kod porodice.
Ovo se jednom rađa.
Novak i Nikola, wau.

wlado

pre 11 meseci

pratim denver poslednje 3 sezone skoro pa svaki mec. verovao sam da je nikola tolikoo dobar kosarkas da moze da uzme titulu sa denverom.

lale gator

pre 11 meseci

Kakva suprotnost Marej plače, umire od sreće. Već viđeno desetinama hiljada puta od ljudi koji osvoje trofej. Jutros svako nosi svoj Nikolica ćerkicu.

Suljo

pre 11 meseci

Daj Haso oladi malo sa tvojim pitanjem zasto se sve tekme igraju
nocu. Pa bolan zato sto kosarkasi spavaju po danu a ne rmbaju kao
ti od ujutaro do uvece. Zar tebi to jos niko nije rekao bolan
jarane. I ne smaraj vise sa tako tupavim pitanjima. Aj sad vozdra.

Toliko

pre 11 meseci

Rekoše neki maloumnici pre godinu dana,džaba mu MVP titule kad nikad neće biti šampion NBA lige i nikad neće osvojiti prsten... dakle,šabani,šta je ovo sada?
Ko je MVP finala?

Sale

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05

Ajde ne loži se nego se spremaj polako u fabriku... Neće se minimalac sam zaraditi....

Ja bre

pre 11 meseci

Možda najbolje mesto za poziv za doček ispred skupštine za Jokića i Đokovića, mislim da se ovakav trenutak za Srpski sport mora obeležiti

нс бој

pre 11 meseci

Браво Јокићу.Како је реалан кад каже да је текма била ужасна.Склањање од гужве,жељан ћеркице,мислим да је више срећан јер ће моћи да се посвети стварима које воли,породици и коњима.
Свака част,развалио је.

Pera Ždera

pre 11 meseci

kako se osecas sada kad si NBA sampion?
Jokic: Dobro je, dobro je. Posao je gotov. Sad mozemo kuci :)))
BOG kosarke!

Marejeve suze na kraju, kroz sta je prosao. Prva sezona nakon povrede postaje NBA sampion kao drugi najbolji igrac tima i citavog POffa. BRAVO!

MPJ i ako ocajan celu seriju, borba, par kljucnih ulaza i fenomenalnih 13 skokova! Gordon ceo POff cuva i zakljucava najbolje igrace suprotnih timova. Vcrs monstruozna blokada pred kraj, ziva lopta ukradena. KCP sampionski, zrelo kad je najpotrebnije, BB dobar, mali Kristijan hrabriji od pola hale, rodjeni sampion. BRAVO!

Meloun, i pored mnogo nasih izgubljenih zivaca, odlican, ma fenomenalan ovaj POff PRVENSTVENO kao neverovatan motivator i pedagog a onda i najzad pravim reakcijama na igru... BRAVO!

Ozbiljan ce blam posle ovog POffa biti trabunjati o Jokicevoj odbrani. I ovu utakmicu u svakom KLJUCNOM napadu 1 na 1 Adebaja na Nikolu, "debeli" ga je uspesno sacuvao!!!

Batler me bas razocarao ovu seriju (na srecu). Vidi se sta je pravi sampion, Lauri. Apsolutno kljucni igrac Majamija koji ih je sutevima, energijom, kradjama i maestralno odglumljenim flopovima drzao u igri i na ivici otimanja utakmice!

I ako ozbiljno razmisljam da batalim NBA (jos je vruca glava) zbog neverovatne kradje kod "faula" Gordona nad Dzimijem za 3p, utakmica je bila NEVEROVATNO napeta, ipak, zanimljiva za gledanje.... Da, mnogo promasaja i gresaka ALI veliki ulog, utakmica za istoriju i besmrtnost... Drama. Denver osvaja nakon 47 godina nadajmo se prvu u nizu titulu!

Jos jedan dokaz da timovi sa sopstvenim drafrovanim igracima (Jokic, Marej, Porter) bolje prolaze tj nekako prirodnije (Ratnici svakako najbolji primer), prijemcivije od silnih "super" timova!

DA, za one koji osporavaju kvalitet finala i koji ce tek da smaraju o dosadnosti utakmice... Pa sta je sad? Toliko ste trazili da ne bude sve ispucavanje trojki i samo zakucavanja bez odbrana sa 130+ rezultatima?? Dobili ste utakmicu sa brdo napetosti, neizvesnom zavrsnicom, batinama na obe strane, odlicnim odbranama (ako izuzmemo sramotne odluke sudija) i na kraju OBA TIMA ispod 100 poena. Odlucite se!

Jokiceva recenica sa pocetka ovog komentara i mesto na kojem je stajao pri sampionskom fotografisanju sa peharom, skroz gore levo, na cosku, mnogo govore o njegovom karakteru i zdravoj timskoj filozofiji. Neverovatan lik i nestvaran kosarkas! BRAVO!!!

I za kraj, recenica koja ga mozda i najbolje opisuje. Na pitanje sta cini Jokica tako dobrim kosarkasem? "Just ask his teammates"!

Petarczv

pre 11 meseci

Predrag Danilović i Saša Đorđević istakli su da bi od sadašnjih košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije u njihovom timu mogao da igra samo Bogdan Bogdanović, dok za Nikolu Jokića i Luku Dončića ne bi bilo mesta.

Kvazar

pre 11 meseci

Au brate od 2015 gledam Jokica, znao sam da ce biti dobar, ali ovoliko...
Bravo Jokara legendo, bravo Nagetsi!!!
Uf, a sada da se spava kad se bude moglo :)

Бананамен

pre 11 meseci

Никола је, као и Новак, доказ да су Срби највећи ! Глава па све остало! Свака част, докторе Бог ти свега дао!

Loranov tata iz Goznice

pre 11 meseci

Sin mi spava, to je dobar znak. Bolje da ne gleda, veliki je to baksuz.
Idemo Nagetsi!
(Loranov tata iz Goznice, 13. jun 2023 02:01)

izgleda da se probudio
(drago, 13. jun 2023 03:53)

O da. Poslao sam ga opet da spava i uspeli smo.

goran

pre 11 meseci

Bravo za Denver, Jokiću čestitke za ulazak u košarkašku besmrtnost. Ovi što kritikuju utakmicu... Nemam reči... Kakva brutalna odbrana u poslednjoj četvrtini, oba tima. Na primer, šampion EL, Real Madrid, na ovakvu odbranu ne bi mogao da ubaci 10 poena za 12 minuta, siguran sam u to.

Mookie Blaylock

pre 11 meseci

4 godine pišem da je Jokić naš najbolji igrač svih vremena koji se rađa jednom u 50 godina, praviće se dokumentarci o njemu kao i o Đokoviću.Ovom titulom je definitivno postao najbolji neamerički košarkaš svih vremena.

bl

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)

To Goško! Jesi naložio narod mudro u ova doba.

saša

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)


Bolje da ne komentariše niko ništa posle ovakvog komentara

2CRAZY

pre 11 meseci

Gotovo je, Denver je sampion NBA lige, Nikola Jokic je uzeo NBA prsten!!!
Neverovatno kako je pobedio Denver, ocaj ocaja im je bio sut za tri poena, losa i slobodna bacanja, nervozno usli u mec, uspavano, sudije ih zatim unistile i nekim cudom, Denver ipak pobedjuje... kako je krenulo, mislio sam serija se vraca u Majami, ali Denver je ipak pokazao da dovoljno zeli titulu vec sad, alal vera!

nicks

pre 11 meseci

Mission Complete!
Dva Jockera mogu slaviti i svi mi koji smo ih podržavali i nervirali se ovih godina
Idemoooooooo
IDEMOOOOOOO
p.s
Wimbeldon?

Uki

pre 11 meseci

Voditeljka :" Kakav je osecaj sto ste upravo osvojili NBA ligu?". Nikola:"Dobar.Sad mogu da idem kuci." Kralj vasione! Nema ono anbilivibl, amejzing, fantastic,drims trte mrte. Posao ko posao.Sad kuci.

Svanulo

pre 11 meseci

Kakva igra jokica dominator, dobre role mpj kantavius šampionski marej bitne trojke ostali slabije jako nervozni, sa nebitnom fransizom denver om uzeti titulu cudo zaista koliko muke ovih godina na kraju se sve poklopilo osporavan kouc meloun wins title

Ko to kaže, ko to LAŽE, Srbija je mala?

pre 11 meseci

Embid u šoku koliko je dobar!

Nole im uništio trnis, Jokić im razbucao košarku...

Proti obojice kapmapnja kao da su serijske ubice dece, jedna bruja javnog mnjenja zapada...

Vetrpolo obesmišljen od srane srba i mađara, zemlji bez mora....

Zvedzda urezna na "ušatom" peharu, PSG nije tu urezan i mnogi drugi "velikani i bogatuni",bili na prvom SP u Urgvaju udarali temelje SP, dvs put doprvaci EP... gotovo da nema sport u kom im nismo to obesmililii...

https://www.youtube.com/watch?v=4z0YkBnEYzc

23 GS titula, i prsten NBA kao nepriksoeni MVP cele sezone... malo li je na ovu krizu od nas u rku od samo 3 dana!?

Pa mnoge tisućljetne kutlrue to nemaju za svojih bednih 100 i kusuru postojanja, a mi u tri dana.

A ide vimbldon, Piksi mulja tu nešto... uglavno nedeljno uradimo što mnoge nacijen nisu nikad...

I opet srbi krivi što su "potuice, vlasi, geetski otpadak"... pa kako li se oseća "uzvišen rasa" kada ih cepmo ko ec papir na sim poljima? Muka je to najgoe vrste, duševne boli i umni slomovi su mnogo goi od fizičkih muka i bolesti.

Ideš za Kanadu

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?
(MontiP, 13. jun 2023 04:44)

Izlapeo si.

predrag

pre 11 meseci

Ako nastavi sa ovakvim igrama narednih pet godina MVP lige.
Neće niko smeti preći preko prstena koji je osvojio i dati nezaluženo nekom ko najbolje plače!

Pera kojot super genije

pre 11 meseci

Ko da spava posle ovakve utakmice... Denver za 56% bacanja i 17% za 3 pobedio utakmicu gde su ih izmedju ostalog i sudije na kraju za malo upropastile... Jokic za istoriju, Denver je pokazao da je TIM!!!

pratim q

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?
(MontiP, 13. jun 2023 04:44)

Sta si ocekivao, Medzika na terenu?

Realno

pre 11 meseci

Ono što je zaista delovalo nemoguće do skora - obistinilo se!!
Denver je uspeo na čelu sa Jokićem da osvoji NBA ligu!
Ako bi se pratio samo put Jokića-priča bi delovala kao bajka.Zaista nestvarno ali samo potvrđuje Đokovićeve reči„Deco,pratite svoje snove!“

nr

pre 11 meseci

Ne znam kako cu da radim ali....Gledao sam istoriju kako pise nas brat JOKIC! Puno mi je srce. Koliko radosti nam donose nasi sportisti

Dulee

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05)

Hahaha, ne mora.
Ali uzet ce jos 3 kao sto je Novak uzo 23.

A mukice, nije ti lako sa samim sobom...

Dragan Borca

pre 11 meseci

Titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Malone na kraju dobio utakmicu sa malim Braunom ostavivsi Dzefa na klupi :D

Paradox

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha
(piti, 13. jun 2023 04:47)

Ahhahahahahahahahahahahahaha

76er

pre 11 meseci

I sta sad? Sta ste dobili od ovoga svi vi?
(A smejali ste se Divcu, 13. jun 2023 05:40)

Nije bitno sta smo mi dobili, bitno je da si ti evidentno izgubio. :)

Ana

pre 11 meseci

Evo da se upisem sa pozitivnim komentarom. Nisam mogla spavati, iscekivala sam ishod. Pesretna sam. Svaka cast Jokicu na ovom. Nema dream team oko sebe ali ispadose dovoljno dobri. Drago mi je da je Porter drugi najbolji strelac veceras. Nadam se da ce mu to malo dici samopouzdanje. Fenomenalnih 36 sati za srpski sport i navijace! Nek ih bude jos vise. Cestitam vam svima!

beograd011

pre 11 meseci

Nijedan kao Nikola.U finalu 12 od 16(75%) sa neverovatnih 16 skokova doneo je titulu u Kolorado prvi put od osnivanja ovog kluba.Velicanstveno! Najbolji kosarkas na svetu!!!

TkoJeOvdeLud

pre 11 meseci

Jokiću svaka ti čast. Pokazao si i dokazao svoj talenat. Ušao u istoriju. Mogu samo da te mrze oni što te ne vole. Eh da je više Jokića gde bi ovoj zemlji bio kraj!

bravo

pre 11 meseci

Najveci momenat u istoriji nase kosarke, MVP fianla i prsten sa prosekom koji nije imao niko nikada u istoriji celog plejofa od Dzordana do Lebrona. Hvala ti Jokicu za sve!

nr

pre 11 meseci

Ne znam kako cu da radim ali....Gledao sam istoriju kako pise nas brat JOKIC! Puno mi je srce. Koliko radosti nam donose nasi sportisti

bojan

pre 11 meseci

zamislite da ih trenira neki nas trener, pa lupilo bi ga srce, razumem nervozu i ulog i sve, ali ovakvi sutevi, izgubljene lopte, ko ove placa ove pare ja ne znam

Cicero

pre 11 meseci

Drago mi je da sam verovao u tebe svih ovih godina. Da si superzvezda, da si jedinstven i nešto najbolje ikad sa ovih prostora. U inat pljuvačima i trolovima.

Pobedio je Jokić. Pobedila je košarka.

vrg

pre 11 meseci

denver u finalu dobio najgoru utakmicu ikada odigranu. kako? jokic.
protiv sudija i sa nepostovanjem na svakom koraku. sad i mozda nikad vise. ali i sad, pa zauvek. hvala nikola.
vidimo se od oktobra, bez trunke stresa.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Tek DRUGA TROJKA CELOG TIMA Denvera na 6:44 u trecoj cetvrtini .. Nadam se da se sad otvorilo. Denver ne moze losije od ovoga (bacanja tima 6/13). Jokic fenomenalno otvorio 3/4.

Loranov tata iz Goznice

pre 11 meseci

Vrlo je bitan ovaj čelendž kod Batlerovog šuta za 3.
Niko ga nije faulirao, jasno se vidi njegov potez nogom, ali eto, sudije kroje.

123

pre 11 meseci

Mnogo nervozna utakmica, mnogo izgubljenih lopti, sl. bacanja i sut za 3 i opet nekako izjednavise. To je finale NBA.. zivci, nervoza. Pojedini potezi kao pocetnici. Ipak ocekujem pobenu pa makar sa pola poena...

Mile

pre 11 meseci

Onaj sampionski Cikago sa Dzordanom bi dobio ovaj Denver svaku utakmicu sa 40.razlike.Ovo je bruka i sramota na sta je spala kosarka u Nba..

Man

pre 11 meseci

Igraci Majamija jašu igrače Denvera, sudije faulovima pune najbolje igrače Denvera...
(Zum, 13. jun 2023 03:23)

Gledam utakmicu i ovo je laz naravno , sem onih bacanja sto su poklonili Batleru kada su trebale da sviraju korake ili faul u napadu i do ove 4 cetvrtine majami je bolji za taj jedan poen.

predrag

pre 11 meseci

Raspad, očaj užas, katastrofa, maltene ništa ne znaju i niko pojma nema.Samo mi eto znamo u svojim sobama gledajući iz kreveta ili fotelja!!!!
Nikola Jokić kaže " Di' je lako"! Jer su batine stalne, kaže da je fizički toliko naporno da jedva stoje na nogama od iscrpljenosti, a on po kondicionom treneru puca od snage!!! Nakbooji je spreman košarkaš u celoj ligi!!!!!!
Samo na tajm autu nema guranja udaranja, sve ostalo je veoma veoma naporno. Ali važno da se mi podsmevamo, a ljudi će se uskoro titulom NBA, najbolke lige sveta okititi.

Front

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Jagodina

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ljudi ovo je izjava godine

Ccc?

pre 11 meseci

To je Marej. 9 poena? Pa ko treba da poentira? Neverovatno nestabilan lik..Ide poslednja cetvrtina. Ako ne unaci barem 3 trojke, bice ovo tesko do kraja..Jokic ne moze sam. Udvajaju ga ..jako tesko sa ovakvom igrom..Lopta mora da ide na Jokica. Da je njemu u rukama..Evo Jokic i Marej pogodi trojku. 4 poena prednosti za Denver. Jos dve..Pocela je poslednja cetvrtina i vodjstvo..Jokic 20 poena..

Fićo

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Goško razbudi ti mene sa ovim komentarom,hvala prijatelju.

BOB

pre 11 meseci

Denver trojke 10%, slobodna bacanja 46%. Rezultat 60:60. Pa ovaj Majami stvarno nema pojma.
(Djole, 13. jun 2023 04:06)

Napokon je makar zanimljiva utakmica. Denver protiv sebe i Majamija igra egal. Haha. Dobija Denver

bskfan

pre 11 meseci

Marej vec 5 izgubljenih lopti, Gordon promasuje zakucavanje, trojke 2/20. Nema tu sta da se ceka, do kraja utakmice samo Jokic mora da sutira, ostali da nose vodu. Kakvi su to paceri pravo je cudo da igraju finale.

vrg

pre 11 meseci

cak ni ona kineskinja na poluvremenu ne moze da ubode sa tanjirima koje ceo zivot nabacuje na glavu... denver jedino da ubaci maskotu u igru.

Stefke98

pre 11 meseci

Sta promasuju igraci Denvera, kakve zicere, polaganja, zakucavanja. Samo na Jokiceva dodavanja gde ih samim pasom ostavlja same, promasili su 5,6 otvorenih trojki, KCP 2 polaganja SAM, Brown i Braun po 1 lagano polaganje, Gordon 1 polaganje i zakucavanje, i jedno mu sudije oduzele asistenciju kada nisu sudile Gordonu 2+1. Ali na stranu Jokiceva statistika, neverovatno mi kako ovi iz Denvera sutiraju trojke i slobodna bacanja, i opet su tu. Jedno od najlosijih finalnih utakmica u zadnjih 20godina zasiguno.

Kinez

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.

Dejan

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Imam 45 godina i veću glupost u životu nisam pročitao.Ne znam da li da se smejem ili da plačem.

slovenajo

pre 11 meseci

Svi pametujete Ani, na kraju ispadne da Ana bolje razume kosarku od vas. Denver danas u procentima suta, katastrofalan! Dobice Denver verovatno, ali svaka cast Ani na analiziranju.

Bigule

pre 11 meseci

Najgora utakmica neka dva tima u finalu, mucno za gledati koliko gresaka i nepromisljenih poteza. Ako Majami izgubi utakmicu a verovatno hoce protiv ovako loseg Denvera onda ih treba ugasiti.

Šijo_mi_ga_Đura

pre 11 meseci

2 od 20 za tri poena,e moj Denver!
Pa ja bih ubo jednu trojku od toliko otvorenih suteva, jako loša utakmica kako god da se završi.

MontiP

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?

Man

pre 11 meseci

Igraci Majamija jašu igrače Denvera, sudije faulovima pune najbolje igrače Denvera...
(Zum, 13. jun 2023 03:23)

Gledam utakmicu i ovo je laz naravno , sem onih bacanja sto su poklonili Batleru kada su trebale da sviraju korake ili faul u napadu i do ove 4 cetvrtine majami je bolji za taj jedan poen.
(Man, 13. jun 2023 04:26)

AuuuHuu , povlacim ovo sto sam napisao. Kakva kradja!

BOB

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)

Napusti internet.

Rokabili

pre 11 meseci

Ja ne znam što se palimo na američke sportove, obesmislili su svaku igru glupim pravilima, lošim sudijama...
Onaj faul nad Batlerom, sve govori, ili si plaćen da tako sudiš ili ništa ne znaš... Čemu sve onda ako to može da utiče da izgubiš utakmicu...
Evropa rulez...

BOB

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.
(Kinez, 13. jun 2023 04:29)

Statistika nije bitna, samo prsten

Janko

pre 11 meseci

Svim srcem uz Denver ali ako ovo izvuku uz očajnu igru Mareja, očajnu igru tamnoputog Brauna, očajan šut za 3 MPJ, veoma lošu igru KCP, katastrofalan šut za 3 celog tima, katastrofalna bacanja ovo će biti magija ...

piti

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha

Moljac

pre 11 meseci

Ovo nema veze sa faulom. I ESPNovi komentatori se čude, a oni baš navijaju za Majami. Čist poklon Batleru. Ne da ga Gordon nije pipnuo, nego je on isturio nogu pri šutu, i to je po pravilima već dve godine faul u napadu.

u3pm

pre 11 meseci

Denver se igra sa titulom, trener Denvera mnogo stvari nevidi ovde kao npr veliko forsiranje trojki, ako ovo Denver izgubi neka zahvale Porteru na 100 promasenoh zicera tj cistih suteva, ruku na srce sa ovakvom igrom bez eksplozivnosti nema Denver veceras sta da trazi, stvarno bi voleo da gresim ali ovo Denver sam sebe zakopava a ne zato sto je Majami bolji, jednaotavno ljudi koriste prilike a ovi grese li grese.

Pera Ždera

pre 11 meseci

I ako ozbiljno razmisljam da batalim NBA zbog neverovatne kradje kod "faula" Gordona nad Dzimijem za 3p, zavrsnica je NEVEROVATNO napeta, ipak... oba tima ispod 100 poena.

Herc

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Čuj ovog teoretičara

Vlada

pre 11 meseci

Porter narednih 30 godina da volontira u centrima za nezbrinutu decu da nadomesti svoju beskorisnost koju je pokazao u citavoj finalnoj seriji. 200 miliona, samo to cu reci.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Au sto sudije kradu utakmicu za Majami. Na strani Denvera sviraju sve, i ciste odbrane. Na strani Majamija dozvoljavaju obe otvorene ruke na igracima i odbranu na granici tuce.

Neverovatno koliko cine igru negledljivom...

Kole

pre 11 meseci

@draganborca

pametni, a ko da mu igra centra u trenutku kad gordon ima 3 faula, a jokic 2? da nije trebao da stavi bbrauna ili kbrauna na adebaju? pa majami bi otisao na 20 razlike za 3min....

samo jako

pre 11 meseci

Ajde sta se svi pravite pametni,ovakva igra je prosto posledica nervoze,nije im lako ,na korak su od titule,malo im je usla nervoza,sto je u neku ruku i normalno,ima jos da se igra,malo ce ih meloun konsolidovati na poluvremenu ,nadam se da Denver resava sve u ovoj utakmici,prosto su bolji tim

Kole

pre 11 meseci

i pored sudija, uzasnog suta za 3, promasenih bacanja i izgubljenih lopti, denver je na poluvremenu na SAMO minus 7 razlike!
za pretpostaviti je da igracki ne mogu gore od ovoga, tako da (ne racunajuci sudije) i dalje imaju sasvim pristojnu sansu za preokret i titulu

Fika

pre 11 meseci

Na pamtim da sam gledao utakmicu da jedna ekipa ovoliko katastrofalno šutira trojke. Od toga je bilo barem jedno 7 otvorenih, i sve su promašili. Nego to nije bilo dovoljno, pa i slobodna bacanja šutaju ispod 50%.

Brankoni84

pre 11 meseci

Kada kao pi*ka igraš, kao pi*ka i prolaziš, trenutno Nugetsi igraju kao pi*ke.☹️

Kronke tražio da Denver izgubi utakmicu kako bi prodao još jednu turu ulaznica.😉

Ragina Glava

pre 11 meseci

Nema sta, psiha je cudo, 1/15 trojke, od toga 8,9 potpuno otvorenih.
Denver ima sjajan rezultat obzirom kako igra. Ako se ne dozovu pameti i rasterete, ode ovo na 3 : 2.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Au sto sudije kradu utakmicu za Majami. Na strani Denvera sviraju sve, i ciste odbrane. Na strani Majamija dozvoljavaju obe otvorene ruke na igracima i odbranu na granici tuce.

Neverovatno koliko cine igru negledljivom...

Laki

pre 11 meseci

Kad san video prvu odbranu Adebaja sa obe ruke ispruzene konstantno na Jokicu znao sam sta ih ceka. Da se razumemo, ni u jednoj utakmici Denver nije postedjen ogavnog sudjenja, ali bar su pogadjali. Sad ih biju, nervoza..bas za sedmu utakmicu da onaj Silver les bude zadovoljan. Fuj

znanje-imanje

pre 11 meseci

Predvidljivo Denver se slomio pod psihološkom težinom očekivanja. Sve katastrofa. Faulovi po 2 Jokić Mari i Grin a čak 3 Gordon, ili nepostojeći ili glupi. Trojke promašili apsolutno sve, nestvarno. Izgubljenih 9 lopti naspram 4 Majamija. Slobodna bacanja više za Majami a oni ubiše Denver, koji je od 8 slobodnih dao 3 jer ih trema razbija... Katastrofa.
Tako da je još i dobro što je poluvreme samo minus 7.

kentaur

pre 11 meseci

Potrebno je po trojku da pogode Marej, Jokić, Gordon i MPJ, da razbiju maler i sustignu ih.
Ako se šuterski opuste Poup i Brown dobija Denver.

TNT

pre 11 meseci

Šut Denvera za 3 u prvom poluvremenu 1/15, slobodna bacanja 3/8.
Šta reći,a ne zaplakati?
Još imaju i dobar rezultat (samo -7) kako igraju.
Ah,da,umalo zaboravih i 10 izgubljenih lopti.
Brate što je mnogo,mnogo je.
Realno Majami ne igra ništa specijalno, čak bi rekao da su samo manje loši od Denvera i ništa drugo,jer da i malo igraju dobro bilo bi već +20 za Majami.

А. Петров

pre 11 meseci

Мајами игра физички до крајњих граница могућности. Границу фаула су одавно прешли. То им је једина шанса.
Денвер 1/15 тројки. То је кључ. Мајами ће наставити да их бије, али ако тројка крене, Денвер побеђује. Иначе се враћамо у Мајами.

iskreno

pre 11 meseci

Brate meni se više i ne gleda. Ovo što sam video je sramota za jednu plej of utakmicu. Ovima kao da nije do titule. Lošiju utakmicu mislim da u životu nisam gledao.

U zlatna vremena

pre 11 meseci

Ova današnje veliko finale više liči na takmičenje u prangijanju trojki, nego na ozbiljnu utakmicu. 90-tih se igrala prava odbrana, a trojke su se šuturale samo ako nema nekog boljeg rešenja.

Šiško

pre 11 meseci

Hahahahahahaha Denver trojke 1 od 15 na poluvremenu.. Ljudi ne mogu bazen da pogode, Brus Braun čini mi se 3 otvorene trojke promašio, i to sve na asistencije Jokića, Poup 2 otvorene trojke promašio, Porter jednu ili dve otvorene, Marej jednu otvorenu promašio, Jokić takodje još jednu.

Dobro Jokić kaže: "Košarka je igra pogodaka i promašaja". Mada ovo Denver što je promašio otvorenih trojki na poluvremenu, to baš previše.

Goran Loznica

pre 11 meseci

Nema Denver igrača koji može sa dve trojke da okrene utakmicu, tipa kao Avramović ili Panter iz mog Partizana.. Ovi iz Denvera neće pogoditi trojku do sutra jer nisu rođeni pobednici..

Miloš

pre 11 meseci

Jako loše suđenje! Svaki drugi faul za Denver je bilo čisto na loptu, ali zato Majami (naročito Adebayo) može da dere kožu i ništa "čisto sve".

Janko

pre 11 meseci

Dovoljno je reći da je MPJ najbolji igrač i to sve objašnjava koliko je katastrofalna igra svih ostalih. Ovde se naravno ne računa Jokić koji je standardno odličan.

Stef

pre 11 meseci

Kako deluju preplaseno svi iz Denvera sem KCP, Jokica i Christian Brauna. Neverovatno da rookie igra hrabrije od celog tima Denvera. Al valjda ce se popraviti sa Gorodonom sad

Stefke98

pre 11 meseci

Daj neka neko kaze Porteru da ne glumi MJ, kad je milion puta dokazao da nema pre svega mozga za to, a onda sve ostalo. Decko je primer kako uvesti tim u kontra ritam. Utrcava u obruc Jokic kao duh i on ide na polaganje iz nemoguce pozicije preko bloka, a videlo se da ga je video. Znaci decko, ti si tu da stojis na liniji za 3 poena i navlacis protivnickog igraca,i da branis nesto u odbrani, a ne da ides po skok. Ostavi poene Jokicu i Mareju, a oni ako ti se smiluju pa ti dodaju loptu.

N-E-O

pre 11 meseci

39-29 za Miami 7 min do kraja 2/4
Denver kao da je se uplasio pobede ili vec nzm cega,moraju da pogadjaju trojke za sad samo jedna Jokiceva,problemi sa faulovima Gordon 3 videcemo sta ce biti ali ako misle da pobede da zatvore seriju moraju da pogadjaju u vecim procentima trojke to je za sad prevaga na stranu Miamia,o naravno izg lopte Denver vec 8....

Rajs

pre 11 meseci

Denver trojke 1 od 15(od toga promašenih 6, 7 otvorenih, jedino Jokić pogodio jednu). Slobodna bacanja 3 od 8.

S takvom realizacijom šuta, realno fantastičnih - 7 za Denver na poluvremenu, fantastičnih - 7!!

Goško

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".

nebrinižikoti

pre 11 meseci

porteru brate vreme je da iscepas mrezice sa distance! % za 3 ne smem da gledam! ajde pa da se kaze da si ucestvovao u finalu nba!

Aleks

pre 11 meseci

Koja je fora ovo u komentarima da svi pričaju kako će da osvoje prsten? Šta vam to znači? Valjda titulu šampiona NBA lige. Jel to nešto zbog imena nuggets (grumenje)? Zlato, nakit, prstenje...Ozbiljno pitam.
(M, 13. jun 2023 02:40)

Pored pehara, trofeja prvaka koji dobija tim, svaki igrač i trener dobijaju po prsten - stvarni prsten koji ide na prst - na kome je urezan logo tima i godina osvajanja lige.

Gde ja zivim

pre 11 meseci

Da jednu trojku ne mogu da ubodu, ovo je strasno. Ciste pozicije u vise navrata i promasuju. Ako hoce Denver prsten, mora da se probude i nameste ruku, inace ode cela sezona u k...

bskfan

pre 11 meseci

Sta reci, jedinu trojku pogodio Jokic.

Druga stvar, kad igraci uloge odigraju dobro jednu ukamicu onda na sledecoj potonu. To su nocas BBraun i Gordon. BBraun sut 28%, Gordon 3 licne za 7 minuta. Kad se tome dodaju i 3/7 slobodna bacanja i par sudijskih gresaka onda je ovih -7 cak i uspeh.

Ako Denver hoce da pobedi onda Jokic mora da preuzme stvari u svoje ruke i da se nada da ce Marje najzad da pogodi jednu trojku.

Laki

pre 11 meseci

Kako sudije odmah odvedu utakmicu u jednom smeru i jos ce se pokidati igraci Denvera a sigurno gube.Jos kuci ih urnisu sto znaci 3-3 i odlucujuca u Denveru gde ce opet sudije pogurati bogatiju fransizu i jbg

Ana

pre 11 meseci

Rekoh ja danas da sam vidjela festival promasaja na treningu Denvera. Bilo je neprijatno gledati. Kao da su se uplasili. Mislim da se Jokic jeste povredio i da je to uticalo na sve njih. Ili da placaju danak neiskustvu. Miami dobija uvek kada ga svi otpisu. Ako je Jokic povredjen mogu dobiti i seriju. Isle su ih povrede protivnika. Bojim se da gledamo jos tri mucne utakmice u tom slucaju. Bas bezveze ali imam citavo vreme jak osjecaj da ovo Miami uzima i nisam nimalo sretna zbog toga...

DraganBorca

pre 11 meseci

Kakav crni Dzordan raspali i Dzef Grin sta radi Malone pa on nije normalan. Covek ima neki fetiš na raspale veterane, totalno vratio Majami u igru 😒

iskreno

pre 11 meseci

Dzemal Mari najbolji igrac Majamija u prvom četvrtini.
(Mike, 13. jun 2023 03:11)

Ja se iskreno pitam da li je uopšte i igrao. Nisam ga nešto primetio u igri...

нс бој

pre 11 meseci

Овако лош Денвер,а Мајами се није одлепио.Потребно је да Денвер избаци или бар смањи нервозу,пар добрих поена,акција би их вратило у живот.Шта ради притисак од прстена.Мајами ништа посебно,и они промашују,само што Денвер поклања.

Šijo_mi_ga_Đura

pre 11 meseci

Denver igra mozda najlosiju utakmicu ove sezone, pritisak radi svoje!
Mozda se probude u zavrsnici 2 cetvrtine inače gledamo i 6 utakmicu za tri dana.

UŠATI i stoka

pre 11 meseci

nalet sviranih faulova, loša slobodna bacanja i očajan šut za 3 poena ne mogu da se ponove u drugom poluvremenu. Minus 7 je itekako nadoknadiv, jer će odigrati u tandemu Jokić i Gordon i prsten je tu.
Gazi Jokiću!

Sovlja

pre 11 meseci

Sudije vise navlace na stranu Majamija i tako stvaraju jos veci pritisak mislim da bi trebao Meloun da izvrsi veci pritisak na sudije u drugom poluvremenu pa cak i po cenu iskljucenja,a mora Denver da popravi sut za tri poena.IDEMO NUGGETS

nba86

pre 11 meseci

jokić 23 poen u prošlom meču (poslednji na utakmici) dao na 6,5 min pre kraja 3/4, evo u sledećih 30 minuta samo još ovu trojku. daj bre prestani da praviš nepotrebne faulove i kreni da napadaš koš

Tomas ue

pre 11 meseci

Sram ih bilo bre..kao da igraju pred zgradom..zgadise mi kosarku..ovo finale??Denver ni akcije..nista..sve nesto na silu..uzas..piiih

Zmajko

pre 11 meseci

Ako neko uspe da uzme pobedu veceras, to su sudije koje pune glavne igrace Denvera besmislenim faulovima. Jokicev drugi je smehotres..

Tesko sa ovakvim sudjenjem do pobede

pre 11 meseci

Ocajno sudjene na stetu Denvera, Majamiju samo nisu svirali faul kad je Strus zakucao a KCP ga faulirao po ruci.

Adebajo ubija Jokica, vuce ga za dres, dopustaju mu previse sudije a on to odlicno iskorocava I bije Jokica.

Strus trenutno sviraji svaki napad na kos, ima bolji tretman od mvp-a.

drago

pre 11 meseci

Sin mi spava, to je dobar znak. Bolje da ne gleda, veliki je to baksuz.
Idemo Nagetsi!
(Loranov tata iz Goznice, 13. jun 2023 02:01)

izgleda da se probudio

Ljubo

pre 11 meseci

Koliko imaju ovi Tajm auta u jednoj četvrtini to nije normalno.Uopšte ne možeš gledati utakmicu od ovih Tajm auta,svaka 2 napada Tajm aut.Zašto se to ne ograniči meni uopšte nije jasno.Košarka se igra 48 minuta a ceo meč traje skoro 3 sata.

Splavar

pre 11 meseci

@ Ova današnje veliko finale više liči na takmičenje u prangijanju trojki, nego na ozbiljnu utakmicu. 90-tih se igrala prava odbrana, a trojke su se šuturale samo ako nema nekog boljeg rešenja.
(U zlatna vremena, 13. jun 2023 03:10)

Koja bre zlatna vremena 90ih, kakav kreten bi morao biti da tada pratis kosarku. Bili smo bre u ratu, ..bala te zlatna vremena, mi krvarili po vukojebinama da bi se taj narod mogao izvuci odatle. Sram te bilo

blic

pre 11 meseci

Znači Adebaju je bukvalno dozvoljeno da čitavo finale konstantno bije Jokića. Jokić njega takne, odma faul Jokiću. I tako evo već čitavo finale. Al bez obzira na to, neverovatno glup drugi faul Jokića.

dejan

pre 11 meseci

Postoje samo dva načina da Denver ovo izgubi. Prvo je da Majamija nenormalno krenu trojke. Drugo da sudije opljačkaju Denver. Za sad je ovaj drugi scenario.

А. Петров

pre 11 meseci

@«Prica iza broja 15 se krije i u tome sto su se davnih vremena u nasoj kosarci brojevi dobijali po poziciji na kojoj igras. Brojeve 2, 3, 4 i eventualno 5 su nosili organizatori igre, dok su za centre bili rezervisani 13, 14 i 15, ……
(Alpina, 13. jun 2023 01:33)

У та давна времена се бројеви 2 и 3 нису давали.

Nikola

pre 11 meseci

Adebajo konstantno obema rukama (šakama) gura Jokića u igri 1 na 1 i nisam siguran ali mislim da nijednom nije dobio faul za to. Dakle ne da se osloni šakama na ledja nego ga gura i to baš gura i nista, nema faula.

M

pre 11 meseci

Koja je fora ovo u komentarima da svi pričaju kako će da osvoje prsten? Šta vam to znači? Valjda titulu šampiona NBA lige. Jel to nešto zbog imena nuggets (grumenje)? Zlato, nakit, prstenje...Ozbiljno pitam.

Miroslav

pre 11 meseci

Gde bi nam bio kraj, kada bi svi koji su lupetali predhodnih godina, sada zacutali. Nece Nikola nikada igrati plej of, nece nikada uzeti titulu, nikada nista nije osvojio, Meloun nema pojma, Marej je divljak (covek u plej ofu ima 27/6/7 statistiku). I slicne gluposti.

iskreno

pre 11 meseci

Au al su krenuli kilavo i jedni i drugi. Kao da gledam neku portugalsku ligu. Užas od košarke. Uopšte ne liči na odlučujuću utakmicu nba lige. Stvarno sramota kakav pristup svih...

Pera Ždera

pre 11 meseci

Od ne moze debeli u NBA, ne moze on tamo opstati pa preko, videcu ga u POffu, nikada MVP, najsmesniji MVP ikada, pa ove godine preko, rastavice ga redom Gober, KAT, Buker i KD, Lebron i AD, ne igra debeli odbranu do nikada taj prsten videti nece :))) Vidimo se oko 5 ujutru pljuvaci, trolovi i razne negativne individue ;)

BOB

pre 11 meseci

Gledala sam neki snimak sa treninga, šutiranje trica je bilo u pitanju. Jokić je promasio i sefa i stanicu, samo je jedna lopta usla od njih preko 20. I ne samo on. Svi su mašili. Festival promašaja. Samo je Porter pogadjao. Bude li tako večeras loše im se piše.Ali ozbiljno večeras ce Miami igrati za opstanak. Ja ne mogu povjerovati da će se predati tako lako. Zbog iskustva Miamia i neiskustva Denvera, bojim se da večeras pobjedjuje Miami.
(Ana, 13. jun 2023 01:20)

Napusti internet

BOB

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Valjda zauzeta hala preko dana, a i "kasni termin" pa im dođe jeftinije noću
(Nije Neca, nije Peca, 13. jun 2023 00:33)

Plus jeftina sutra posle 00

Djole

pre 11 meseci

Evo van lin od Arene Sport: https://en.gdplayer.tv/live-tv/arena-sport-1-premium/?autoplay=true&mute=false#gsc.tab=0

Redakcijo MOLIM VAS odobrite komentar da mogu ljudi da odgledaju.

Savetujem vam da instalirate Brave browser da vas ne bi reklame davile i da ne bi video seckao.

Uzivajte

Lublana_je_bulana

pre 11 meseci

Ajmo Nidžo na 100. godišnjicu najlepše igre u Srbiji uzmi tituli i budi MVP finala, pa da tako obeležimo jubilej. Ajmo do 14 asistencija i tripl dabl proseka u plejofu! 😀

Skid

pre 11 meseci

Denver ide na +25, zavrsava sa 15 razlike. Iskreno, jako gotivan tim ima Denver ove sezone. Sacekali Mareja i MPJa da se oporave sto je za respekt, nadogradili tim sa BB i KCPom kao kvalitetnim ozbiljnim igracima, resili se usijane glave Bounsa... zaista imaju kvalitetan sampionski tim. Posle Jokica, najbolji u celom POu je bio Gordon, onda Marej. Gordon vredi svaku paru, neverovatno je kakav je teret izneo u odbrani, jako gotivan lik, zahvalan. Navijam za njih kao da je reprezentacija, toliko su mi dragi jer je ceo proces pravljenja tima trajao godinama sa svim promasajima i pogocima igraca, slagali deo po deo, niko od glavnih igraca nije trazio trejd niti su trejdovani sto je danas normalna pojava i evo veceras sansa da se krunise fenomenalna sezona. Drago mi je da je kosarka pobedila instant dream team filozofiju. Pritom imaju buducnost sa CB, Votsonom, Nadjijem i pridodatim pikovima od pre par dana.
Sto se Majamija tice, svaka cast na ovoj sezoni, Mucili su se sa povredama, nikako nisu uspevali da uhvate ritam, ali kad je bilo najbitnije dobili su i odlican Milvoki a i dosta jaci Boston. Majami je vrlo nezgodna ekipa za respekt pred kojom je buducnost i mozda bi bio i veci problem za Denver da nisu igrali toliko meceva jer ih je ocigledno stigao umor kao i povrede Hira i Oladipa.
Jako bitan napredak u Denveru: MPJ u odbrani i Meloun sa promenom visegodisnjeg uzasnog sablona sa izmenama.

Alpina

pre 11 meseci

Prica iza broja 15 se krije i u tome sto su se davnih vremena u nasoj kosarci brojevi dobijali po poziciji na kojoj igras. Brojeve 2, 3, 4 i eventualno 5 su nosili organizatori igre, dok su za centre bili rezervisani 13, 14 i 15, po obicaju je vazilo : sto tezi centar, to veci broj od ova tri. Tada nije bilo moguce da izaberes broj koji zelis. Neki od nasih trenera mladjih kategorija jos uvijek se vode ovom metodom pri dodjeli brojeva.

Gejlen Džrin

pre 11 meseci

NBA šampionske ne postaje ponedeljkom.

Preokret počinje večeras, Jokić će tući da ga isprovociraju pa ako uzvrati Nagetsi ga puše, pa su sve prilike da ćemo gledati povratak Majamija i izjednačenje na 3:3 pa imati rekordan auditorij za 7.utakmicu narednog vikenda.

Deki

pre 11 meseci

Ljudi ima da se ubijem. Cekam utakmicu, sagledao sam sve 4, a sada cekam i da sam zaboravio skroz da stavim pare na racun soccera!!! Nemam taj kanal, molim vas da neko napise da prenosi Arena opet na YTube live ili neka neko posalje stream ili cu se obesiti u sobi veceras! :(

Aleksa

pre 11 meseci

Najprestižnija utakmica u karijeri najtalentovanijeg košarkaša u istoriji nacije emituje se na privatnom kanalu koji je u vlasništvu državne (narodne) firme i kupljen je od narodnih para. Van kanala distribucije tog kanala, prenos će gledati samo oni koji nađu načina da ga plate. Košarkaška nacija!

Ana

pre 11 meseci

Gledala sam neki snimak sa treninga, šutiranje trica je bilo u pitanju. Jokić je promasio i sefa i stanicu, samo je jedna lopta usla od njih preko 20. I ne samo on. Svi su mašili. Festival promašaja. Samo je Porter pogadjao. Bude li tako večeras loše im se piše.Ali ozbiljno večeras ce Miami igrati za opstanak. Ja ne mogu povjerovati da će se predati tako lako. Zbog iskustva Miamia i neiskustva Denvera, bojim se da večeras pobjedjuje Miami.

Ploca

pre 11 meseci

Ne znam da li se zafrkavas, ali na onoj stani ploce gde se igra utakmica malo kasnije zalazi sunce u odnosu na Srbiju.


====

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Neo@

pre 11 meseci

Јокићу брате... Срећно вечерас!
До победе, до титуле, до твог првог НБА прстена! Идемооооо!

Uživo reprodukovano

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Da ne bi morali da se nerviramo gledajući. Čuvaju nam živce i život.

Nije Neca, nije Peca

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Valjda zauzeta hala preko dana, a i "kasni termin" pa im dođe jeftinije noću

ElvisNs

pre 11 meseci

Ove godine ce jednako tesko biti odluciti kome dodeliti nagradu Laureus, kao i najboljeg sprotisty Srbije za 2023.
Ko je bio brilijantniji, autenticniji,ko je ostavio veci istorijski oecat ove godine, Jokic ili Djokovic ?
Tesko je odluciti.

DraganBorca

pre 11 meseci

Da je Koneli bio pametniji i vec 2018 okruzio Jokica atletikom ovo bi bila druga- treca titula. Denver pa i Nikolina karijera su skupo platili promasaje u vidu sporog neatleticnog matorog undersized Milsapa na max ugovoru i Bartona na trojci godinama. Ali sta je tu je idemo po prvi prsten. Kelvin But je bukvalno covek odmah znao sta treba Jokicu i Mareju za titulu.

Atletika i odbrana.

Dovođenjem Koldvela, dvojice Brauna Denver je dobio sve. Cak mislim da ne bi ni ovo utakmica u plejofu pogubili da je Malone ove sezone koristio brutalnog klinca Pejtona ali neka sledece godine zato još jaci! 😎

piti

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha

Dejan

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Imam 45 godina i veću glupost u životu nisam pročitao.Ne znam da li da se smejem ili da plačem.

BOB

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.
(Kinez, 13. jun 2023 04:29)

Statistika nije bitna, samo prsten

Nije Neca, nije Peca

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Valjda zauzeta hala preko dana, a i "kasni termin" pa im dođe jeftinije noću

BOB

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)

Napusti internet.

Herc

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Čuj ovog teoretičara

predrag

pre 11 meseci

Raspad, očaj užas, katastrofa, maltene ništa ne znaju i niko pojma nema.Samo mi eto znamo u svojim sobama gledajući iz kreveta ili fotelja!!!!
Nikola Jokić kaže " Di' je lako"! Jer su batine stalne, kaže da je fizički toliko naporno da jedva stoje na nogama od iscrpljenosti, a on po kondicionom treneru puca od snage!!! Nakbooji je spreman košarkaš u celoj ligi!!!!!!
Samo na tajm autu nema guranja udaranja, sve ostalo je veoma veoma naporno. Ali važno da se mi podsmevamo, a ljudi će se uskoro titulom NBA, najbolke lige sveta okititi.

76er

pre 11 meseci

I sta sad? Sta ste dobili od ovoga svi vi?
(A smejali ste se Divcu, 13. jun 2023 05:40)

Nije bitno sta smo mi dobili, bitno je da si ti evidentno izgubio. :)

Jagodina

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ljudi ovo je izjava godine

BOB

pre 11 meseci

I sta sad? Sta ste dobili od ovoga svi vi?
(A smejali ste se Divcu, 13. jun 2023 05:40)

Dobio sam priliku da za života vidim nešto ludo po prvi put, a ti brate tužan li si jbg

ivzy

pre 11 meseci

Odgledao sam 90% regularne sezone i 100% play-off-a Denver Nuggets-a, sjajna sezona i nije mi ni malo žao nespavanja. I ako sam se duboko u sebi nadao tituli ipak nisam bas bio siguran da ce ovo izgurati do kraja. Svaka čast celoj ekipi!

Ode naš Nikola u velikane ove igre, što on definitivno i jeste. Najvise poena, skokova i asistencija u ovom plej-off-u, šta reći nego spustiti kapu dole kao Lebron ranije. A opet tako skroman i normalan momak, pravo blago Srbije. I ono što je najinteresantnije njemu tek počinje najveći ugovor u NBA, samo da mu Bog da zdravlja i uživaćemo još dugo u majstorijama ovog izuzestnog sportiste.

Bravo za ceo tim Denvera, cele godine osporavani i kritikovani Marej, Porter, trener Malone, na kraju su pokazali klasu i sigurno dobili veliko samopouzdanje za nastavak njihovih već sada sjajnih karijera. I naravno ako bih mogao da biram starijeg brata bio bi to Gordon, kakav borac i koliko srce ima taj covek.

A sada malo više spavanja do oktobra pa onda ponovo SOMBOR SHUFFLE!

pera ložač

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05)

Kao prvo ovo mu je drugi prsten (prvi na početku vezuje za patiku)

Kao drugo zar misliš da je njemu bitan treći prsten

Kao treće ti si se pogubio kod prvog ili drugog.

Stevan

pre 11 meseci

Kad vidim ono sampionsko slikanje na kraju i kako se svi trpaju da budu u centru blize pehara, pogotovo Marej sa tioucnom americkom patetikom dok Jokic onako lagano stoji sa strane i drzi svoju cerkicu... meni je ti nesto najlepse vidjeno danas, slika koja najbolje odslikava americko i nase
Svaka cast majstore!

Steve

pre 11 meseci

I sta sad? Jel u Srbiji sad bolje stanje sto je Jokic osvojio nba prsten, a Djokovic osvojio 23gs? Vi rmbacite za 300e ceo mesec a tamo neki to zarade za minut. " Srbiji ce biti bolje ako je Zvezda prvak" rece diktator, tako i sada Srbija ce bolje zivet sto je tamo neki kosarkas osvojio neku titulu.
(neko, 13. jun 2023 06:16

posto nam nije dovoljno lose
samo nam jos defetizam fali
od toga ce nam sigurno biti bolje

mora neki dsmra da negativise, ne da ni da se radujemo necemu ne negativnom , da se radujemo nekom uspehu

strasno
nego ajde bacajte jos malo smeca po ulicama da upotpunimo defetizam

Pera Ždera

pre 11 meseci

Jokicev odgovor na pitanje kako se oseca kao NBA sampion (Posao je zavrsen, sada mozemo kuci) i mesto na kojem je stajao sa svojom cerkicom, pri sampionskom fotografisanju sa peharom (skroz gore levo, na cosku) mnogo govore o njegovom karakteru i zdravoj timskoj filozofiji. Neverovatan lik i nestvaran kosarkas! BRAVO!!!

Recenica koja ga mozda i najbolje opisuje. Sta cini Jokica tako dobrim kosarkasem? "Just ask his teammates"!

Fićo

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Goško razbudi ti mene sa ovim komentarom,hvala prijatelju.

Joca

pre 11 meseci

Ovom prilikom zelim da pozdravim lika koji vec 5 godina dolazi ovde i prica kako "debeli nikad nece uzeti prsten" veliki pozdrav samo za tebe batice,osecam da ces da budes nervozan cele nedelje

Eto,tako

pre 11 meseci

Na kraju,Denver je uzeo titulu odbranom.Skinuti kapu tim tihim herojima Denvera koji izginuše u odbrani.Neće šut,ruke drhte ali se u odbrani kida.Čitam ovde pljuvačinu nesposobnih likova,kako igrači Denvera ništa ne mogu da pogode.Kao da Denver svake godine igra veliko finale,i to su samo ljudi.Naravno,jedan čovek se odvaja,jedan čovek je iz podneblja gde je pritisak normalna stvar,ako nema pritiska njemu se ne igra(All star).Naš Nikola,čovek koji je verovao do kraja.Majstore,uživaj.

BgHQ

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51
Da li je realno da postoje ovakvi likovi?Bravo Jokara,bravo Nagetsi!!!!ZASLUŽENO!!!

Aleks

pre 11 meseci

Koja je fora ovo u komentarima da svi pričaju kako će da osvoje prsten? Šta vam to znači? Valjda titulu šampiona NBA lige. Jel to nešto zbog imena nuggets (grumenje)? Zlato, nakit, prstenje...Ozbiljno pitam.
(M, 13. jun 2023 02:40)

Pored pehara, trofeja prvaka koji dobija tim, svaki igrač i trener dobijaju po prsten - stvarni prsten koji ide na prst - na kome je urezan logo tima i godina osvajanja lige.

Zokara

pre 11 meseci

Jao kada se samo setim pocetaka Nidze u Koloradu njegove borbe za mesto u timu pa onda borbe za ulauzak u playoff, razocarenjima da bi na kraju pokorio kosarkarski svet. Neverovatan je ovo put a kraja ni blizu. Nek si nam ziv i zdrav da u tvojim carolijama uzivamo jos mnogo godini

Realno

pre 11 meseci

Ono što je zaista delovalo nemoguće do skora - obistinilo se!!
Denver je uspeo na čelu sa Jokićem da osvoji NBA ligu!
Ako bi se pratio samo put Jokića-priča bi delovala kao bajka.Zaista nestvarno ali samo potvrđuje Đokovićeve reči„Deco,pratite svoje snove!“

Pera Ždera

pre 11 meseci

kako se osecas sada kad si NBA sampion?
Jokic: Dobro je, dobro je. Posao je gotov. Sad mozemo kuci :)))
BOG kosarke!

Marejeve suze na kraju, kroz sta je prosao. Prva sezona nakon povrede postaje NBA sampion kao drugi najbolji igrac tima i citavog POffa. BRAVO!

MPJ i ako ocajan celu seriju, borba, par kljucnih ulaza i fenomenalnih 13 skokova! Gordon ceo POff cuva i zakljucava najbolje igrace suprotnih timova. Vcrs monstruozna blokada pred kraj, ziva lopta ukradena. KCP sampionski, zrelo kad je najpotrebnije, BB dobar, mali Kristijan hrabriji od pola hale, rodjeni sampion. BRAVO!

Meloun, i pored mnogo nasih izgubljenih zivaca, odlican, ma fenomenalan ovaj POff PRVENSTVENO kao neverovatan motivator i pedagog a onda i najzad pravim reakcijama na igru... BRAVO!

Ozbiljan ce blam posle ovog POffa biti trabunjati o Jokicevoj odbrani. I ovu utakmicu u svakom KLJUCNOM napadu 1 na 1 Adebaja na Nikolu, "debeli" ga je uspesno sacuvao!!!

Batler me bas razocarao ovu seriju (na srecu). Vidi se sta je pravi sampion, Lauri. Apsolutno kljucni igrac Majamija koji ih je sutevima, energijom, kradjama i maestralno odglumljenim flopovima drzao u igri i na ivici otimanja utakmice!

I ako ozbiljno razmisljam da batalim NBA (jos je vruca glava) zbog neverovatne kradje kod "faula" Gordona nad Dzimijem za 3p, utakmica je bila NEVEROVATNO napeta, ipak, zanimljiva za gledanje.... Da, mnogo promasaja i gresaka ALI veliki ulog, utakmica za istoriju i besmrtnost... Drama. Denver osvaja nakon 47 godina nadajmo se prvu u nizu titulu!

Jos jedan dokaz da timovi sa sopstvenim drafrovanim igracima (Jokic, Marej, Porter) bolje prolaze tj nekako prirodnije (Ratnici svakako najbolji primer), prijemcivije od silnih "super" timova!

DA, za one koji osporavaju kvalitet finala i koji ce tek da smaraju o dosadnosti utakmice... Pa sta je sad? Toliko ste trazili da ne bude sve ispucavanje trojki i samo zakucavanja bez odbrana sa 130+ rezultatima?? Dobili ste utakmicu sa brdo napetosti, neizvesnom zavrsnicom, batinama na obe strane, odlicnim odbranama (ako izuzmemo sramotne odluke sudija) i na kraju OBA TIMA ispod 100 poena. Odlucite se!

Jokiceva recenica sa pocetka ovog komentara i mesto na kojem je stajao pri sampionskom fotografisanju sa peharom, skroz gore levo, na cosku, mnogo govore o njegovom karakteru i zdravoj timskoj filozofiji. Neverovatan lik i nestvaran kosarkas! BRAVO!!!

I za kraj, recenica koja ga mozda i najbolje opisuje. Na pitanje sta cini Jokica tako dobrim kosarkasem? "Just ask his teammates"!

put uspeha

pre 11 meseci

Jokic i Djokovic su porodicni ljudi. Podrska roditelja, brace i sestara u mladosti su najbitniji za uspeh. Kasnije je tu bracni partner i deca. Nista lepse nego kada mlad covek nadje rano srodnu dusu i zakoraci u zivot.
Juce Vlahovic sa nekim ku...stijama na jahti. Zeni se sinko, inace od tebe nista biti nece.

Ranko

pre 11 meseci

Jokic posle ovoga moze da prestane da igra.Dva puta MVP,sada MVP finala,prva titula za provincijski tim.Ali da tako razmislja ne bi bio tu gde jeste.Ko je verovao osim njih u ovakav ishod.Plasman na kraju regularnog dela ipak pokaze prilicno realnu sliku kvaliteta.
Jokic nije skocan ali za svoje gabarite se krece izuzetno,sto uz talenat i razumevanje igre znaci
MVP.

kid

pre 11 meseci

gde je onaj deran što je uporno pisao " Jokara nikad neće uzeti prsten "?
(drns, 13. jun 2023 09:18)

eno ga sad pise da nikad nece uzeti drugi prsten ?

Uki

pre 11 meseci

Voditeljka :" Kakav je osecaj sto ste upravo osvojili NBA ligu?". Nikola:"Dobar.Sad mogu da idem kuci." Kralj vasione! Nema ono anbilivibl, amejzing, fantastic,drims trte mrte. Posao ko posao.Sad kuci.

Dulee

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05)

Hahaha, ne mora.
Ali uzet ce jos 3 kao sto je Novak uzo 23.

A mukice, nije ti lako sa samim sobom...

нс бој

pre 11 meseci

Браво Јокићу.Како је реалан кад каже да је текма била ужасна.Склањање од гужве,жељан ћеркице,мислим да је више срећан јер ће моћи да се посвети стварима које воли,породици и коњима.
Свака част,развалио је.

Lord

pre 11 meseci

Skor Denvera i Majamija u poslednjih 18 utakmica je 16-2 za Denver.
Ovo finale je trebala da bude rutina i metla, sudije su zbog finala dale sve od sebe da produze seriju, ali Jokić se pita!

Pera Ždera

pre 11 meseci

Au sto sudije kradu utakmicu za Majami. Na strani Denvera sviraju sve, i ciste odbrane. Na strani Majamija dozvoljavaju obe otvorene ruke na igracima i odbranu na granici tuce.

Neverovatno koliko cine igru negledljivom...

Danas

pre 11 meseci

Ovo je ludilo za srpski sport! Da li smo uopšte svesni? Ostvaruju nam se snovi, a nekad smo samo sanjali… Svaka čast Nikoli i Novaku na ovakvim uspesima i hvala za ove sportske dane. ??????

Front

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

EKV

pre 11 meseci

Boston nije domaćica.To je pokazao dosta puta pa i u ovom playoffu. Da se razumemo, ja sam 100 posto ubedjen da Majami ovo rešava 4:2 ali kada se vec vodi polemika oko domaćeg terena Boston po meni nije u nikakvoj prednosti. U slučaju da naprave čudo, Denver im otkida sigurno jednu u Bostonu time automatski gube prednost domaćeg terena i sve je onda na Denveru kao da igra protiv Majamija.

Boston nije nikakav bauk, jako su nekonstantni imaju ozbiljne padove, slazem se samo da imaju najsiru klupu i 5-6 igrača lagano mogu da iskoce preko 20+

Majami pak po meni je mentalno jača ekipa i to me jedino brine kod njih no sobzirom na situaciju Boston ako napravi čudo takodje ce biti jaki po tom pitanju.

Sve u svemu...Obe ekipe su se mnogooo vise istrošile u ovom playoffu od Denvera, plus povrede, plus kvalitet zato prognoza...

Denver - Majami 4:1

Utorak, 13 jun pred domaćim navijačima Nikola postaje besmrtan.
(EKV, 26. maj 2023 08:54)

todos

pre 11 meseci

Невероватан Никола, остали искоче по потреби или расположењу. Свака част Денверу.

Toliko

pre 11 meseci

Rekoše neki maloumnici pre godinu dana,džaba mu MVP titule kad nikad neće biti šampion NBA lige i nikad neće osvojiti prsten... dakle,šabani,šta je ovo sada?
Ko je MVP finala?

blic

pre 11 meseci

Znači Adebaju je bukvalno dozvoljeno da čitavo finale konstantno bije Jokića. Jokić njega takne, odma faul Jokiću. I tako evo već čitavo finale. Al bez obzira na to, neverovatno glup drugi faul Jokića.

Gde ja živim

pre 11 meseci

Neverovatan hrkljuš od utakmice. Denver loš, Majami još gori pa obrnuto.

Odsekli se Nagetsi. Niko ništa nije mogao da pogodi. Gomila izgubljenih lopti, gomila loših odluka. Majami očajno počeo, nastavio jako dobro, Adebajo spektakularan prvo poluvreme. Džimi očajan 30 min, a onda zamalo heroj. Lauri sve nešto jedva preko 10 p, ali unosi nervozu pogotcima u serijama i igra fenomenalnu odbranu. Štrus rovario kroz sredinu. Na kraju se Džimi probudio, ali nije mogao. Denver držao skok u napadu.

U Denveru, Porter konačno jako jako dobar. Trojke i dalje skoro misaona imenica, ali je počeo da koristi ulaz, nadavao se floutera, skakao odlično, a bogami i lepe asistencije.

Brauni nekoliko kvalitetnih skokova u ofanzivi i solidna odbrana, košgeterski prilično kilavo.

Mari jako loše odluke u par navrata, nije mnogo silio u napadu, ali organizacija i pasovi nisu bili na nivou. Gordona lične izbacile iz ravnoteže, odbrana sjajna.

A MVP, šta reći. Ličilo je u jednom trenutku na reprizu 7. utakmice protiv Portlanda kada je dao jedine trojke celog tima. Rvao se sa svima, pogađao sve, odbrana na momente vrhunska, jedino me iznervira sa slobodnjacima. Danas je baš vukao vagone i zaslužio je sve.

Prva titula od još nekoliko nadam se i verujem. Mada mogao je Ognjeni da da MVP trofej pošto nije zaplakala nijednom :)

Bravo Buco, čestitke, sve najbolje, da se radujemo još.

Odmori malo pa ako možeš dođi.

Čestitke Denveru, najbolji su bili i zasluženo osvojili.

Nikola

pre 11 meseci

Adebajo konstantno obema rukama (šakama) gura Jokića u igri 1 na 1 i nisam siguran ali mislim da nijednom nije dobio faul za to. Dakle ne da se osloni šakama na ledja nego ga gura i to baš gura i nista, nema faula.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Za pojedine koji osporavaju kvalitet finala i koji ce tek da smaraju o dosadnosti utakmice... Pa sta je sad? Toliko ste trazili da ne bude sve ispucavanje trojki i samo zakucavanje bez odbrana sa 130+ rezultatima?? Dobili ste utakmicu sa brdo napetosti, sa neizvesnom zavrsnicom, batinama na obe strane, odlicnim odbranama (ako izuzmemo sramotne odluke sudija) i na kraju OBA TIMA ispod 100 poena. Odlucite se!

Bocko

pre 11 meseci

Teška utakmica. Pravo finale. Mogućnost osvajanja titule je očigledno sputala Denver, što se najbolje videlo u šutu za tri i sl. bacanjima. Srećom, Jokić je još jednom bio na svom nivou i doveo ih do titule.

Sina

pre 11 meseci

Uzivali smo u Noletovoj i Jokicevoj svetskoj dominaciji, veceras nas blizanci vracaju u realnost.
(aca, 13. jun 2023 06:12)

Njih sem Grobara i Delija niko ni ne gleda.

Skidam kapu Jokeri

pre 11 meseci

Utakmica za Trofej, prvi put ikada, ceo sistem Denvera i Malouna se raspao i ostao je samo Nikola... i provukao ih je kroz cilj. Svaka cast.

iskreno

pre 11 meseci

Brate meni se više i ne gleda. Ovo što sam video je sramota za jednu plej of utakmicu. Ovima kao da nije do titule. Lošiju utakmicu mislim da u životu nisam gledao.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 11 meseci

Браво Никола, браво Денвер! Свануло још једно предивно јутро. 🇷🇸🏀👏👏👏

Sale

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05

Ajde ne loži se nego se spremaj polako u fabriku... Neće se minimalac sam zaraditi....

rbosnic

pre 11 meseci

Bilo bi lepo da docekamo sampione Noleta i Jokica pred skupstinom
Mislim da su zasluzili bar malo naseg postovanja da im damo koliko su oni nama radosti dali

Pera

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha

Čovek loži sve i zavitlava se komentarom a ti i ostavli se primate da mu odgovarate...

47304

pre 11 meseci

Ovo košarka kao nekad Gatuzo što fudbalicu igrao ali daje rezultat . . .
Bravo Denver bravo Jokiću .
Ono što im se spočitavalo to im donjelo titulu ( klupa ).

Baticca

pre 11 meseci

Iz ugla od pre desetak godina, ovo se nije desilo. Velike domace zvezde su igrale Nba,ali ovaj nivo,mvp finala. To je bilo dalje od prvog sledeceg sazveždja. Jokic je to dotakao. Majstore,alal ti,sve ti se pozlatilo,zdrav bio

Scols

pre 11 meseci

Sve cestitke Jokicu i Denveru na fantastinom uspehu. Izuzetano dostignuce. Cela sezona sjajna igra, a onda kada je najvaznije, savrsenstvo. Veliko bravo i mnogo uspeha i sledece sezone.

wolwerine

pre 11 meseci

Podrška za ovog Jocu pridružujem mu se u čestitkama za onog lika koji piše godinama tu rečenicu, ima takvih dosta, mnogo i previše, dežurni pljuvaci za svaki sport, ma za sve što je naše! Nije njima lako! Jokara kralju!!!

Dragan Feliks

pre 11 meseci

Dugo je trajao ovaj put Denvera od jedne od najnebitnijih franšiza do titule prvaka. Nikola Jokić kao kamen temeljac svega. A onda kamen po kamen i gradjevina je dobijala svoj oblik. Od Mareja, preko MPJ i Gordona, preko Grina i K.Brauna do završnog pečata u vidu KCP i B.Brauna. Uz doprinos onih koji nisu tu Morisa, Bartona, Milsapa, Plamlija, Granta i onih koji su tu ali u plej offu bez velike uloge Nadjija, Čančara i td. Uz pun doprinos Melouna ( iskreno njega sam se baš pribojavao ) i čitavog stručnog štaba i možda krucijalne promene GM. I gradjevina je podignuta, ali rekao bih da skele nisu sklonjene, jer ima mesta za još par spratova jer Denver nije trenutno samo šampion već i verovatno najperspektivniji tim lige. Normalno da najveće zasluge idu Nikoli Jokiću jer bez njega ovo se ne bi ostvarilo, ali košarka kao timski sport traži i doprinos drugih igrača, a Nikola ih je u ovom plej offu itekako imao. Sve čestitke Denveru i Nikoli na ovom za njih istorijskom uspehu, a nama koji smo godinama pratili razvoj ove priče želim da se prvoo dobro naspavamo pa da nastavimo dalje, jer sport je samo sporedna stvar, a život ide dalje.

boris.74.ns

pre 11 meseci

@Fan a ne Fen ... Au, jes' nam dobro ti?
Druze, neka budu uzor, primer drugima, posebno mladima kako rad , rad i samo rad ..., odricanje i zrtva daju rezultate...i to ne bilo kakve rezultate no one najvece!
Srbiji bi bilo mnogo bolje (po tebi) da N. Dj i N. J. nisu nasi? Au druze....

vrg

pre 11 meseci

cak ni ona kineskinja na poluvremenu ne moze da ubode sa tanjirima koje ceo zivot nabacuje na glavu... denver jedino da ubaci maskotu u igru.

Suljo

pre 11 meseci

Daj Haso oladi malo sa tvojim pitanjem zasto se sve tekme igraju
nocu. Pa bolan zato sto kosarkasi spavaju po danu a ne rmbaju kao
ti od ujutaro do uvece. Zar tebi to jos niko nije rekao bolan
jarane. I ne smaraj vise sa tako tupavim pitanjima. Aj sad vozdra.

kralj

pre 11 meseci

Teska utakmica za gledanje,Jokic je dominantan igrac,zasluzena titula,covek je neverovatna pojava u svetu sporta,najbolji a toliko skroman.

Loranov tata iz Goznice

pre 11 meseci

Sin mi spava, to je dobar znak. Bolje da ne gleda, veliki je to baksuz.
Idemo Nagetsi!
(Loranov tata iz Goznice, 13. jun 2023 02:01)

izgleda da se probudio
(drago, 13. jun 2023 03:53)

O da. Poslao sam ga opet da spava i uspeli smo.

Ljubo

pre 11 meseci

Neko-Realista-Od vas dvojice ne zna se ko je više slagao.Ovaj što kaže da se u Srbiji radi za 300 evra ili ovaj što zarađuje 7000 evra.Samo lopovi u Srbiji zarađuju 7000 evra.A što se tiče ovih uspeha naših sportista mi kao običan narod nemamo ništa sa njihovim uspesima ali ipak je ovih dana lepo biti Srbin.U ovim sumornim vremenima bar da nam naši sportisti donesu neku radost.Oni su uvek bili naš razlog za sreću.Kamo sreće da smo svi kao ovi sportisti gde bi nam bio kraj.

BOB

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Valjda zauzeta hala preko dana, a i "kasni termin" pa im dođe jeftinije noću
(Nije Neca, nije Peca, 13. jun 2023 00:33)

Plus jeftina sutra posle 00

Kinez

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.

Objektivan

pre 11 meseci

Ja ne znam dal sam u pionirskoj ligi video sut za 3 da je ovako ocajan. 2/20!?
(Lars, 13. jun 2023 04:14)

Ma super je 2/20 kad je šut pre toga bilo 1/19!

Mladen

pre 11 meseci

Cestitke iz Zagreba, gledao citavu noc i navijao za Jokica. Moram priznat prestigao je i Drazena Petrovica, broj 1 je svakako. Cestitke

saša

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)


Bolje da ne komentariše niko ništa posle ovakvog komentara

Za jedno oko konj ćorav !

pre 11 meseci

I šta bi sa Batlerom i njegovom čuvenom majicom?
Mada u principu je i pogodio,lepo je napisao još tri puta,samo što je pobrkao termine pobede i poraza.

Košarka

pre 11 meseci

Denver je odigrao najgore pa mislim u zadnjih 6 meseci...i ovo donese im prsten.Dokaz težine moranja.A tek Majami...u teškom grču odigra drugu deonicu meča.

BOB

pre 11 meseci

Denver trojke 10%, slobodna bacanja 46%. Rezultat 60:60. Pa ovaj Majami stvarno nema pojma.
(Djole, 13. jun 2023 04:06)

Napokon je makar zanimljiva utakmica. Denver protiv sebe i Majamija igra egal. Haha. Dobija Denver

Ccc?

pre 11 meseci

To je Marej. 9 poena? Pa ko treba da poentira? Neverovatno nestabilan lik..Ide poslednja cetvrtina. Ako ne unaci barem 3 trojke, bice ovo tesko do kraja..Jokic ne moze sam. Udvajaju ga ..jako tesko sa ovakvom igrom..Lopta mora da ide na Jokica. Da je njemu u rukama..Evo Jokic i Marej pogodi trojku. 4 poena prednosti za Denver. Jos dve..Pocela je poslednja cetvrtina i vodjstvo..Jokic 20 poena..

Stefke98

pre 11 meseci

Daj neka neko kaze Porteru da ne glumi MJ, kad je milion puta dokazao da nema pre svega mozga za to, a onda sve ostalo. Decko je primer kako uvesti tim u kontra ritam. Utrcava u obruc Jokic kao duh i on ide na polaganje iz nemoguce pozicije preko bloka, a videlo se da ga je video. Znaci decko, ti si tu da stojis na liniji za 3 poena i navlacis protivnickog igraca,i da branis nesto u odbrani, a ne da ides po skok. Ostavi poene Jokicu i Mareju, a oni ako ti se smiluju pa ti dodaju loptu.

Stefke98

pre 11 meseci

Sta promasuju igraci Denvera, kakve zicere, polaganja, zakucavanja. Samo na Jokiceva dodavanja gde ih samim pasom ostavlja same, promasili su 5,6 otvorenih trojki, KCP 2 polaganja SAM, Brown i Braun po 1 lagano polaganje, Gordon 1 polaganje i zakucavanje, i jedno mu sudije oduzele asistenciju kada nisu sudile Gordonu 2+1. Ali na stranu Jokiceva statistika, neverovatno mi kako ovi iz Denvera sutiraju trojke i slobodna bacanja, i opet su tu. Jedno od najlosijih finalnih utakmica u zadnjih 20godina zasiguno.

Paradox

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha
(piti, 13. jun 2023 04:47)

Ahhahahahahahahahahahahahaha

pratim q

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?
(MontiP, 13. jun 2023 04:44)

Sta si ocekivao, Medzika na terenu?

Ana

pre 11 meseci

Evo da se upisem sa pozitivnim komentarom. Nisam mogla spavati, iscekivala sam ishod. Pesretna sam. Svaka cast Jokicu na ovom. Nema dream team oko sebe ali ispadose dovoljno dobri. Drago mi je da je Porter drugi najbolji strelac veceras. Nadam se da ce mu to malo dici samopouzdanje. Fenomenalnih 36 sati za srpski sport i navijace! Nek ih bude jos vise. Cestitam vam svima!

vrg

pre 11 meseci

denver u finalu dobio najgoru utakmicu ikada odigranu. kako? jokic.
protiv sudija i sa nepostovanjem na svakom koraku. sad i mozda nikad vise. ali i sad, pa zauvek. hvala nikola.
vidimo se od oktobra, bez trunke stresa.

ElvisNs

pre 11 meseci

Ove godine ce jednako tesko biti odluciti kome dodeliti nagradu Laureus, kao i najboljeg sprotisty Srbije za 2023.
Ko je bio brilijantniji, autenticniji,ko je ostavio veci istorijski oecat ove godine, Jokic ili Djokovic ?
Tesko je odluciti.

Aleksa

pre 11 meseci

Najprestižnija utakmica u karijeri najtalentovanijeg košarkaša u istoriji nacije emituje se na privatnom kanalu koji je u vlasništvu državne (narodne) firme i kupljen je od narodnih para. Van kanala distribucije tog kanala, prenos će gledati samo oni koji nađu načina da ga plate. Košarkaška nacija!

samo jako

pre 11 meseci

Ajde sta se svi pravite pametni,ovakva igra je prosto posledica nervoze,nije im lako ,na korak su od titule,malo im je usla nervoza,sto je u neku ruku i normalno,ima jos da se igra,malo ce ih meloun konsolidovati na poluvremenu ,nadam se da Denver resava sve u ovoj utakmici,prosto su bolji tim

Mihailo iz Čačka

pre 11 meseci

Uspešan dan na poslu.
Isplakah se, kakav car, mogu da ti...
Ode u drugi plan, ali njegov prvi, kod porodice.
Ovo se jednom rađa.
Novak i Nikola, wau.

BOB

pre 11 meseci

Gledala sam neki snimak sa treninga, šutiranje trica je bilo u pitanju. Jokić je promasio i sefa i stanicu, samo je jedna lopta usla od njih preko 20. I ne samo on. Svi su mašili. Festival promašaja. Samo je Porter pogadjao. Bude li tako večeras loše im se piše.Ali ozbiljno večeras ce Miami igrati za opstanak. Ja ne mogu povjerovati da će se predati tako lako. Zbog iskustva Miamia i neiskustva Denvera, bojim se da večeras pobjedjuje Miami.
(Ana, 13. jun 2023 01:20)

Napusti internet

Lublana_je_bulana

pre 11 meseci

Ajmo Nidžo na 100. godišnjicu najlepše igre u Srbiji uzmi tituli i budi MVP finala, pa da tako obeležimo jubilej. Ajmo do 14 asistencija i tripl dabl proseka u plejofu! 😀

wlado

pre 11 meseci

pratim denver poslednje 3 sezone skoro pa svaki mec. verovao sam da je nikola tolikoo dobar kosarkas da moze da uzme titulu sa denverom.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Tek DRUGA TROJKA CELOG TIMA Denvera na 6:44 u trecoj cetvrtini .. Nadam se da se sad otvorilo. Denver ne moze losije od ovoga (bacanja tima 6/13). Jokic fenomenalno otvorio 3/4.

MontiP

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?

Mookie Blaylock

pre 11 meseci

4 godine pišem da je Jokić naš najbolji igrač svih vremena koji se rađa jednom u 50 godina, praviće se dokumentarci o njemu kao i o Đokoviću.Ovom titulom je definitivno postao najbolji neamerički košarkaš svih vremena.

Ja bre

pre 11 meseci

Možda najbolje mesto za poziv za doček ispred skupštine za Jokića i Đokovića, mislim da se ovakav trenutak za Srpski sport mora obeležiti

Milos

pre 11 meseci

Najbolji Evropljanin ikad koji je zaigrao u NBA.Pocetak serije titula Denvera,nadamo se.
U samo dva dana,prvo Novak osvojio Rolan Garos i 23 GS titulu,a onda Jokic osvojio NBA prsten.Srbijo,budi ponosna,ti si centar svijeta.

Zmajko

pre 11 meseci

Ako neko uspe da uzme pobedu veceras, to su sudije koje pune glavne igrace Denvera besmislenim faulovima. Jokicev drugi je smehotres..

123

pre 11 meseci

Mnogo nervozna utakmica, mnogo izgubljenih lopti, sl. bacanja i sut za 3 i opet nekako izjednavise. To je finale NBA.. zivci, nervoza. Pojedini potezi kao pocetnici. Ipak ocekujem pobenu pa makar sa pola poena...

bl

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)

To Goško! Jesi naložio narod mudro u ova doba.

А. Петров

pre 11 meseci

@«Prica iza broja 15 se krije i u tome sto su se davnih vremena u nasoj kosarci brojevi dobijali po poziciji na kojoj igras. Brojeve 2, 3, 4 i eventualno 5 su nosili organizatori igre, dok su za centre bili rezervisani 13, 14 i 15, ……
(Alpina, 13. jun 2023 01:33)

У та давна времена се бројеви 2 и 3 нису давали.

predrag

pre 11 meseci

U najvećem trenutku svog života, bez euforije i nadmenosti, prvo prilazi klupi Majamija i pozdravlja se sa igračima Majami Hita.
Hvali Majami kao da su oni dobili, najveći igrač i veliki čovek!
Kaže" Jer mogu sad kući da idem"!!!!!

Popeo se na krov sveta i sa Novakom postao duo srpskih sportista koji su besmrtni u svetskom sportu!!!!

Ideš za Kanadu

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?
(MontiP, 13. jun 2023 04:44)

Izlapeo si.

Šijo_mi_ga_Đura

pre 11 meseci

Denver igra mozda najlosiju utakmicu ove sezone, pritisak radi svoje!
Mozda se probude u zavrsnici 2 cetvrtine inače gledamo i 6 utakmicu za tri dana.

Rajs

pre 11 meseci

Denver trojke 1 od 15(od toga promašenih 6, 7 otvorenih, jedino Jokić pogodio jednu). Slobodna bacanja 3 od 8.

S takvom realizacijom šuta, realno fantastičnih - 7 za Denver na poluvremenu, fantastičnih - 7!!

bravo

pre 11 meseci

Najveci momenat u istoriji nase kosarke, MVP fianla i prsten sa prosekom koji nije imao niko nikada u istoriji celog plejofa od Dzordana do Lebrona. Hvala ti Jokicu za sve!

beograd011

pre 11 meseci

Nijedan kao Nikola.U finalu 12 od 16(75%) sa neverovatnih 16 skokova doneo je titulu u Kolorado prvi put od osnivanja ovog kluba.Velicanstveno! Najbolji kosarkas na svetu!!!

Ernad_mn

pre 11 meseci

Nevjerovatna utalmica zivaca, Jokic i Denver pravi sampioni. Veliko zadovoljstvo je imati covjeka sa ovih prostora na krovu svijeta

DraganBorca

pre 11 meseci

Da je Koneli bio pametniji i vec 2018 okruzio Jokica atletikom ovo bi bila druga- treca titula. Denver pa i Nikolina karijera su skupo platili promasaje u vidu sporog neatleticnog matorog undersized Milsapa na max ugovoru i Bartona na trojci godinama. Ali sta je tu je idemo po prvi prsten. Kelvin But je bukvalno covek odmah znao sta treba Jokicu i Mareju za titulu.

Atletika i odbrana.

Dovođenjem Koldvela, dvojice Brauna Denver je dobio sve. Cak mislim da ne bi ni ovo utakmica u plejofu pogubili da je Malone ove sezone koristio brutalnog klinca Pejtona ali neka sledece godine zato još jaci! 😎

Petarczv

pre 11 meseci

Predrag Danilović i Saša Đorđević istakli su da bi od sadašnjih košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije u njihovom timu mogao da igra samo Bogdan Bogdanović, dok za Nikolu Jokića i Luku Dončića ne bi bilo mesta.

Aco

pre 11 meseci

U životu poštovanje i sreću treba zaslužiti. To se stiče zalaganjem, radom i voljom. To što se neko rodio kao Srbin, Hrvat, ili Amerikanac, to je slučajnost i na to nema razloga da bilo ko bude ponosan. Isto je i za visinu, lepotu, inteligenciju i slično. To ne znači ništa, to niste stekli, to vam je poklonjeno. Ponosni možemo da budemo samo na ono što smo sami stvorili kroz život svojim radom i trudom.

Uživo reprodukovano

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Da ne bi morali da se nerviramo gledajući. Čuvaju nam živce i život.

turboturbo

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.
(Kinez, 13. jun 2023 04:29)

Hahahah sad neće moći kliše dosadan naslov: "Tripl dabl Jokića, Denver osvojio titulu!"

Ko to kaže, ko to LAŽE, Srbija je mala?

pre 11 meseci

Embid u šoku koliko je dobar!

Nole im uništio trnis, Jokić im razbucao košarku...

Proti obojice kapmapnja kao da su serijske ubice dece, jedna bruja javnog mnjenja zapada...

Vetrpolo obesmišljen od srane srba i mađara, zemlji bez mora....

Zvedzda urezna na "ušatom" peharu, PSG nije tu urezan i mnogi drugi "velikani i bogatuni",bili na prvom SP u Urgvaju udarali temelje SP, dvs put doprvaci EP... gotovo da nema sport u kom im nismo to obesmililii...

https://www.youtube.com/watch?v=4z0YkBnEYzc

23 GS titula, i prsten NBA kao nepriksoeni MVP cele sezone... malo li je na ovu krizu od nas u rku od samo 3 dana!?

Pa mnoge tisućljetne kutlrue to nemaju za svojih bednih 100 i kusuru postojanja, a mi u tri dana.

A ide vimbldon, Piksi mulja tu nešto... uglavno nedeljno uradimo što mnoge nacijen nisu nikad...

I opet srbi krivi što su "potuice, vlasi, geetski otpadak"... pa kako li se oseća "uzvišen rasa" kada ih cepmo ko ec papir na sim poljima? Muka je to najgoe vrste, duševne boli i umni slomovi su mnogo goi od fizičkih muka i bolesti.

N-E-O

pre 11 meseci

39-29 za Miami 7 min do kraja 2/4
Denver kao da je se uplasio pobede ili vec nzm cega,moraju da pogadjaju trojke za sad samo jedna Jokiceva,problemi sa faulovima Gordon 3 videcemo sta ce biti ali ako misle da pobede da zatvore seriju moraju da pogadjaju u vecim procentima trojke to je za sad prevaga na stranu Miamia,o naravno izg lopte Denver vec 8....

UŠATI i stoka

pre 11 meseci

nalet sviranih faulova, loša slobodna bacanja i očajan šut za 3 poena ne mogu da se ponove u drugom poluvremenu. Minus 7 je itekako nadoknadiv, jer će odigrati u tandemu Jokić i Gordon i prsten je tu.
Gazi Jokiću!

Neo@

pre 11 meseci

Јокићу брате... Срећно вечерас!
До победе, до титуле, до твог првог НБА прстена! Идемооооо!

Miroslav

pre 11 meseci

Gde bi nam bio kraj, kada bi svi koji su lupetali predhodnih godina, sada zacutali. Nece Nikola nikada igrati plej of, nece nikada uzeti titulu, nikada nista nije osvojio, Meloun nema pojma, Marej je divljak (covek u plej ofu ima 27/6/7 statistiku). I slicne gluposti.

Bigule

pre 11 meseci

Najgora utakmica neka dva tima u finalu, mucno za gledati koliko gresaka i nepromisljenih poteza. Ako Majami izgubi utakmicu a verovatno hoce protiv ovako loseg Denvera onda ih treba ugasiti.

goran

pre 11 meseci

Bravo za Denver, Jokiću čestitke za ulazak u košarkašku besmrtnost. Ovi što kritikuju utakmicu... Nemam reči... Kakva brutalna odbrana u poslednjoj četvrtini, oba tima. Na primer, šampion EL, Real Madrid, na ovakvu odbranu ne bi mogao da ubaci 10 poena za 12 minuta, siguran sam u to.

Pera kojot super genije

pre 11 meseci

Ko da spava posle ovakve utakmice... Denver za 56% bacanja i 17% za 3 pobedio utakmicu gde su ih izmedju ostalog i sudije na kraju za malo upropastile... Jokic za istoriju, Denver je pokazao da je TIM!!!

Kvazar

pre 11 meseci

Au brate od 2015 gledam Jokica, znao sam da ce biti dobar, ali ovoliko...
Bravo Jokara legendo, bravo Nagetsi!!!
Uf, a sada da se spava kad se bude moglo :)

2CRAZY

pre 11 meseci

Gotovo je, Denver je sampion NBA lige, Nikola Jokic je uzeo NBA prsten!!!
Neverovatno kako je pobedio Denver, ocaj ocaja im je bio sut za tri poena, losa i slobodna bacanja, nervozno usli u mec, uspavano, sudije ih zatim unistile i nekim cudom, Denver ipak pobedjuje... kako je krenulo, mislio sam serija se vraca u Majami, ali Denver je ipak pokazao da dovoljno zeli titulu vec sad, alal vera!

Svanulo

pre 11 meseci

Kakva igra jokica dominator, dobre role mpj kantavius šampionski marej bitne trojke ostali slabije jako nervozni, sa nebitnom fransizom denver om uzeti titulu cudo zaista koliko muke ovih godina na kraju se sve poklopilo osporavan kouc meloun wins title

Cicero

pre 11 meseci

Drago mi je da sam verovao u tebe svih ovih godina. Da si superzvezda, da si jedinstven i nešto najbolje ikad sa ovih prostora. U inat pljuvačima i trolovima.

Pobedio je Jokić. Pobedila je košarka.

А. Петров

pre 11 meseci

Мајами игра физички до крајњих граница могућности. Границу фаула су одавно прешли. То им је једина шанса.
Денвер 1/15 тројки. То је кључ. Мајами ће наставити да их бије, али ако тројка крене, Денвер побеђује. Иначе се враћамо у Мајами.

slovenajo

pre 11 meseci

Svi pametujete Ani, na kraju ispadne da Ana bolje razume kosarku od vas. Denver danas u procentima suta, katastrofalan! Dobice Denver verovatno, ali svaka cast Ani na analiziranju.

Djole

pre 11 meseci

Evo van lin od Arene Sport: https://en.gdplayer.tv/live-tv/arena-sport-1-premium/?autoplay=true&mute=false#gsc.tab=0

Redakcijo MOLIM VAS odobrite komentar da mogu ljudi da odgledaju.

Savetujem vam da instalirate Brave browser da vas ne bi reklame davile i da ne bi video seckao.

Uzivajte

iskreno

pre 11 meseci

Au al su krenuli kilavo i jedni i drugi. Kao da gledam neku portugalsku ligu. Užas od košarke. Uopšte ne liči na odlučujuću utakmicu nba lige. Stvarno sramota kakav pristup svih...

Rokabili

pre 11 meseci

Al koji je to car, boli ga briga za sve, svi na njega, a on stoji negde sa strane, sa cerkicom, ne ističe se, svi ostali bi se gurali u prvi red i zahtevali svu pažnju...

Pera Ždera

pre 11 meseci

Od ne moze debeli u NBA, ne moze on tamo opstati pa preko, videcu ga u POffu, nikada MVP, najsmesniji MVP ikada, pa ove godine preko, rastavice ga redom Gober, KAT, Buker i KD, Lebron i AD, ne igra debeli odbranu do nikada taj prsten videti nece :))) Vidimo se oko 5 ujutru pljuvaci, trolovi i razne negativne individue ;)

Laki

pre 11 meseci

Kako sudije odmah odvedu utakmicu u jednom smeru i jos ce se pokidati igraci Denvera a sigurno gube.Jos kuci ih urnisu sto znaci 3-3 i odlucujuca u Denveru gde ce opet sudije pogurati bogatiju fransizu i jbg

nicks

pre 11 meseci

Mission Complete!
Dva Jockera mogu slaviti i svi mi koji smo ih podržavali i nervirali se ovih godina
Idemoooooooo
IDEMOOOOOOO
p.s
Wimbeldon?

nr

pre 11 meseci

Ne znam kako cu da radim ali....Gledao sam istoriju kako pise nas brat JOKIC! Puno mi je srce. Koliko radosti nam donose nasi sportisti

TkoJeOvdeLud

pre 11 meseci

Jokiću svaka ti čast. Pokazao si i dokazao svoj talenat. Ušao u istoriju. Mogu samo da te mrze oni što te ne vole. Eh da je više Jokića gde bi ovoj zemlji bio kraj!

Jedna devojka

pre 11 meseci

Tripl dabl = Nikola Jokic. To nije moja fora, jedan takmicar na Stoperici u Nisu je to rekao, lepo je odigrao Stopericu taj takmicar u Nisu. Jokic i Djokovic su ponos Srbije, a imamo jos mnogo sportista za ponos. Bravo, iskrene cestitke.

Fika

pre 11 meseci

Na pamtim da sam gledao utakmicu da jedna ekipa ovoliko katastrofalno šutira trojke. Od toga je bilo barem jedno 7 otvorenih, i sve su promašili. Nego to nije bilo dovoljno, pa i slobodna bacanja šutaju ispod 50%.

Vlada

pre 11 meseci

Porter narednih 30 godina da volontira u centrima za nezbrinutu decu da nadomesti svoju beskorisnost koju je pokazao u citavoj finalnoj seriji. 200 miliona, samo to cu reci.

bskfan

pre 11 meseci

Marej vec 5 izgubljenih lopti, Gordon promasuje zakucavanje, trojke 2/20. Nema tu sta da se ceka, do kraja utakmice samo Jokic mora da sutira, ostali da nose vodu. Kakvi su to paceri pravo je cudo da igraju finale.

Moljac

pre 11 meseci

Ovo nema veze sa faulom. I ESPNovi komentatori se čude, a oni baš navijaju za Majami. Čist poklon Batleru. Ne da ga Gordon nije pipnuo, nego je on isturio nogu pri šutu, i to je po pravilima već dve godine faul u napadu.

lale gator

pre 11 meseci

Kakva suprotnost Marej plače, umire od sreće. Već viđeno desetinama hiljada puta od ljudi koji osvoje trofej. Jutros svako nosi svoj Nikolica ćerkicu.

Бананамен

pre 11 meseci

Никола је, као и Новак, доказ да су Срби највећи ! Глава па све остало! Свака част, докторе Бог ти свега дао!

Myers

pre 11 meseci

Svaka cast Jokicu na igri i tituli ali velika mrlja za nekog ko reklamira kockarnice. U redu je reklama za banke i energetske napitke ali kockarnice???

Skid

pre 11 meseci

Denver ide na +25, zavrsava sa 15 razlike. Iskreno, jako gotivan tim ima Denver ove sezone. Sacekali Mareja i MPJa da se oporave sto je za respekt, nadogradili tim sa BB i KCPom kao kvalitetnim ozbiljnim igracima, resili se usijane glave Bounsa... zaista imaju kvalitetan sampionski tim. Posle Jokica, najbolji u celom POu je bio Gordon, onda Marej. Gordon vredi svaku paru, neverovatno je kakav je teret izneo u odbrani, jako gotivan lik, zahvalan. Navijam za njih kao da je reprezentacija, toliko su mi dragi jer je ceo proces pravljenja tima trajao godinama sa svim promasajima i pogocima igraca, slagali deo po deo, niko od glavnih igraca nije trazio trejd niti su trejdovani sto je danas normalna pojava i evo veceras sansa da se krunise fenomenalna sezona. Drago mi je da je kosarka pobedila instant dream team filozofiju. Pritom imaju buducnost sa CB, Votsonom, Nadjijem i pridodatim pikovima od pre par dana.
Sto se Majamija tice, svaka cast na ovoj sezoni, Mucili su se sa povredama, nikako nisu uspevali da uhvate ritam, ali kad je bilo najbitnije dobili su i odlican Milvoki a i dosta jaci Boston. Majami je vrlo nezgodna ekipa za respekt pred kojom je buducnost i mozda bi bio i veci problem za Denver da nisu igrali toliko meceva jer ih je ocigledno stigao umor kao i povrede Hira i Oladipa.
Jako bitan napredak u Denveru: MPJ u odbrani i Meloun sa promenom visegodisnjeg uzasnog sablona sa izmenama.

Loranov tata iz Goznice

pre 11 meseci

Vrlo je bitan ovaj čelendž kod Batlerovog šuta za 3.
Niko ga nije faulirao, jasno se vidi njegov potez nogom, ali eto, sudije kroje.

predrag

pre 11 meseci

Ako nastavi sa ovakvim igrama narednih pet godina MVP lige.
Neće niko smeti preći preko prstena koji je osvojio i dati nezaluženo nekom ko najbolje plače!

Tesko sa ovakvim sudjenjem do pobede

pre 11 meseci

Ocajno sudjene na stetu Denvera, Majamiju samo nisu svirali faul kad je Strus zakucao a KCP ga faulirao po ruci.

Adebajo ubija Jokica, vuce ga za dres, dopustaju mu previse sudije a on to odlicno iskorocava I bije Jokica.

Strus trenutno sviraji svaki napad na kos, ima bolji tretman od mvp-a.

Stef

pre 11 meseci

Kako deluju preplaseno svi iz Denvera sem KCP, Jokica i Christian Brauna. Neverovatno da rookie igra hrabrije od celog tima Denvera. Al valjda ce se popraviti sa Gorodonom sad

Man

pre 11 meseci

Igraci Majamija jašu igrače Denvera, sudije faulovima pune najbolje igrače Denvera...
(Zum, 13. jun 2023 03:23)

Gledam utakmicu i ovo je laz naravno , sem onih bacanja sto su poklonili Batleru kada su trebale da sviraju korake ili faul u napadu i do ove 4 cetvrtine majami je bolji za taj jedan poen.

Dragan Borca

pre 11 meseci

Titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Malone na kraju dobio utakmicu sa malim Braunom ostavivsi Dzefa na klupi :D

Šiško

pre 11 meseci

Hahahahahahaha Denver trojke 1 od 15 na poluvremenu.. Ljudi ne mogu bazen da pogode, Brus Braun čini mi se 3 otvorene trojke promašio, i to sve na asistencije Jokića, Poup 2 otvorene trojke promašio, Porter jednu ili dve otvorene, Marej jednu otvorenu promašio, Jokić takodje još jednu.

Dobro Jokić kaže: "Košarka je igra pogodaka i promašaja". Mada ovo Denver što je promašio otvorenih trojki na poluvremenu, to baš previše.

znanje-imanje

pre 11 meseci

Predvidljivo Denver se slomio pod psihološkom težinom očekivanja. Sve katastrofa. Faulovi po 2 Jokić Mari i Grin a čak 3 Gordon, ili nepostojeći ili glupi. Trojke promašili apsolutno sve, nestvarno. Izgubljenih 9 lopti naspram 4 Majamija. Slobodna bacanja više za Majami a oni ubiše Denver, koji je od 8 slobodnih dao 3 jer ih trema razbija... Katastrofa.
Tako da je još i dobro što je poluvreme samo minus 7.

Janko

pre 11 meseci

Dovoljno je reći da je MPJ najbolji igrač i to sve objašnjava koliko je katastrofalna igra svih ostalih. Ovde se naravno ne računa Jokić koji je standardno odličan.

iskreno

pre 11 meseci

Dzemal Mari najbolji igrac Majamija u prvom četvrtini.
(Mike, 13. jun 2023 03:11)

Ja se iskreno pitam da li je uopšte i igrao. Nisam ga nešto primetio u igri...

nr

pre 11 meseci

Ne znam kako cu da radim ali....Gledao sam istoriju kako pise nas brat JOKIC! Puno mi je srce. Koliko radosti nam donose nasi sportisti

nba86

pre 11 meseci

jokić 23 poen u prošlom meču (poslednji na utakmici) dao na 6,5 min pre kraja 3/4, evo u sledećih 30 minuta samo još ovu trojku. daj bre prestani da praviš nepotrebne faulove i kreni da napadaš koš

drago

pre 11 meseci

Sin mi spava, to je dobar znak. Bolje da ne gleda, veliki je to baksuz.
Idemo Nagetsi!
(Loranov tata iz Goznice, 13. jun 2023 02:01)

izgleda da se probudio

Pera Ždera

pre 11 meseci

I ako ozbiljno razmisljam da batalim NBA zbog neverovatne kradje kod "faula" Gordona nad Dzimijem za 3p, zavrsnica je NEVEROVATNO napeta, ipak... oba tima ispod 100 poena.

DraganBorca

pre 11 meseci

Kakav crni Dzordan raspali i Dzef Grin sta radi Malone pa on nije normalan. Covek ima neki fetiš na raspale veterane, totalno vratio Majami u igru 😒

bskfan

pre 11 meseci

Sta reci, jedinu trojku pogodio Jokic.

Druga stvar, kad igraci uloge odigraju dobro jednu ukamicu onda na sledecoj potonu. To su nocas BBraun i Gordon. BBraun sut 28%, Gordon 3 licne za 7 minuta. Kad se tome dodaju i 3/7 slobodna bacanja i par sudijskih gresaka onda je ovih -7 cak i uspeh.

Ako Denver hoce da pobedi onda Jokic mora da preuzme stvari u svoje ruke i da se nada da ce Marje najzad da pogodi jednu trojku.

TNT

pre 11 meseci

Šut Denvera za 3 u prvom poluvremenu 1/15, slobodna bacanja 3/8.
Šta reći,a ne zaplakati?
Još imaju i dobar rezultat (samo -7) kako igraju.
Ah,da,umalo zaboravih i 10 izgubljenih lopti.
Brate što je mnogo,mnogo je.
Realno Majami ne igra ništa specijalno, čak bi rekao da su samo manje loši od Denvera i ništa drugo,jer da i malo igraju dobro bilo bi već +20 za Majami.

nebrinižikoti

pre 11 meseci

porteru brate vreme je da iscepas mrezice sa distance! % za 3 ne smem da gledam! ajde pa da se kaze da si ucestvovao u finalu nba!

neko

pre 11 meseci

Fan a ne Fen@ Sto jel moguce? Ja sam rekao istinu druze. U Srbiji vlada histerija zbog nekih sportskih uspeha, a najgore je to sto histerija dolazi od vas koji nemate za kafu. Drzava se raspada! Al radujte se, samo ne vidim razlog toliki. Dace Vucko Cuclu da dojite Djokovic ce osvojit jos koji gs. Za Jokica i nba ne mogu tvrdit da ce vise osvojit

Rokabili

pre 11 meseci

Ja ne znam što se palimo na američke sportove, obesmislili su svaku igru glupim pravilima, lošim sudijama...
Onaj faul nad Batlerom, sve govori, ili si plaćen da tako sudiš ili ništa ne znaš... Čemu sve onda ako to može da utiče da izgubiš utakmicu...
Evropa rulez...

Niko123

pre 11 meseci

Fan a ne Fen

Pa covek nista pogresno nije rekao.Bolje istrazi, sta znaci, kada nekom daju "hleba i igara" Vi od ovoga, nemate apsolutno nista!

Ragina Glava

pre 11 meseci

Nema sta, psiha je cudo, 1/15 trojke, od toga 8,9 potpuno otvorenih.
Denver ima sjajan rezultat obzirom kako igra. Ako se ne dozovu pameti i rasterete, ode ovo na 3 : 2.

Steve

pre 11 meseci

Pritisak je cudo, odbrana losa, mnogo licnih gresaka za 1/4 kljucnih igraca Denvera.
Bice tesko a Miami ne promasuje veceras!
(Vlada, 13. jun 2023 03:31)

zaboravila si uzeti cvece koje sam ti dao za za 8mi Mart

Man

pre 11 meseci

Igraci Majamija jašu igrače Denvera, sudije faulovima pune najbolje igrače Denvera...
(Zum, 13. jun 2023 03:23)

Gledam utakmicu i ovo je laz naravno , sem onih bacanja sto su poklonili Batleru kada su trebale da sviraju korake ili faul u napadu i do ove 4 cetvrtine majami je bolji za taj jedan poen.
(Man, 13. jun 2023 04:26)

AuuuHuu , povlacim ovo sto sam napisao. Kakva kradja!

neko

pre 11 meseci

Ja stvarno nmgu navijat za Djokovica jer je prepotentan a ni za Jokic jer je podmukao i sebican za kosarku kad igra u dresu Srbije. Tu se vuce po terenu a u nba gine il bukvalno krvari. E to vam je patriota!

ja

pre 11 meseci

Đoković imao sreće što je Nadal povređen i što se Alkaraz povredio, a Jokić je imao sreće što je Hiro bio povređen. Kakvi su ovi naši srećnici...

U zlatna vremena

pre 11 meseci

Ova današnje veliko finale više liči na takmičenje u prangijanju trojki, nego na ozbiljnu utakmicu. 90-tih se igrala prava odbrana, a trojke su se šuturale samo ako nema nekog boljeg rešenja.

Ana

pre 11 meseci

Rekoh ja danas da sam vidjela festival promasaja na treningu Denvera. Bilo je neprijatno gledati. Kao da su se uplasili. Mislim da se Jokic jeste povredio i da je to uticalo na sve njih. Ili da placaju danak neiskustvu. Miami dobija uvek kada ga svi otpisu. Ako je Jokic povredjen mogu dobiti i seriju. Isle su ih povrede protivnika. Bojim se da gledamo jos tri mucne utakmice u tom slucaju. Bas bezveze ali imam citavo vreme jak osjecaj da ovo Miami uzima i nisam nimalo sretna zbog toga...

Mile

pre 11 meseci

Onaj sampionski Cikago sa Dzordanom bi dobio ovaj Denver svaku utakmicu sa 40.razlike.Ovo je bruka i sramota na sta je spala kosarka u Nba..

Alpina

pre 11 meseci

Prica iza broja 15 se krije i u tome sto su se davnih vremena u nasoj kosarci brojevi dobijali po poziciji na kojoj igras. Brojeve 2, 3, 4 i eventualno 5 su nosili organizatori igre, dok su za centre bili rezervisani 13, 14 i 15, po obicaju je vazilo : sto tezi centar, to veci broj od ova tri. Tada nije bilo moguce da izaberes broj koji zelis. Neki od nasih trenera mladjih kategorija jos uvijek se vode ovom metodom pri dodjeli brojeva.

Miloš

pre 11 meseci

Jako loše suđenje! Svaki drugi faul za Denver je bilo čisto na loptu, ali zato Majami (naročito Adebayo) može da dere kožu i ništa "čisto sve".

Pera Ždera

pre 11 meseci

Au sto sudije kradu utakmicu za Majami. Na strani Denvera sviraju sve, i ciste odbrane. Na strani Majamija dozvoljavaju obe otvorene ruke na igracima i odbranu na granici tuce.

Neverovatno koliko cine igru negledljivom...

Kole

pre 11 meseci

i pored sudija, uzasnog suta za 3, promasenih bacanja i izgubljenih lopti, denver je na poluvremenu na SAMO minus 7 razlike!
za pretpostaviti je da igracki ne mogu gore od ovoga, tako da (ne racunajuci sudije) i dalje imaju sasvim pristojnu sansu za preokret i titulu

Goško

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".

нс бој

pre 11 meseci

Овако лош Денвер,а Мајами се није одлепио.Потребно је да Денвер избаци или бар смањи нервозу,пар добрих поена,акција би их вратило у живот.Шта ради притисак од прстена.Мајами ништа посебно,и они промашују,само што Денвер поклања.

Sovlja

pre 11 meseci

Sudije vise navlace na stranu Majamija i tako stvaraju jos veci pritisak mislim da bi trebao Meloun da izvrsi veci pritisak na sudije u drugom poluvremenu pa cak i po cenu iskljucenja,a mora Denver da popravi sut za tri poena.IDEMO NUGGETS

bojan

pre 11 meseci

zamislite da ih trenira neki nas trener, pa lupilo bi ga srce, razumem nervozu i ulog i sve, ali ovakvi sutevi, izgubljene lopte, ko ove placa ove pare ja ne znam

Ivan

pre 11 meseci

Bravo za Denver i Jokića na istorijskoj prvoj titulu NBA šampiona! Brutalna dominacija Nagetsa zaista! Kao što rekoh i kada je Majami napravio brejk u Denveru i izjednačio na 1:1 u seriji da nema mesta panici što se Denvera tiče i da su bolji tim od Majamija i da to samo trebaju da potvrde na parketu te da mogu do dva brejka u Majamiju i do pobede u petom meču na svom parketu i to se i desilo, Denver je pobedio Majami u NBA finalu sa ubedljivih 4:1 u seriji i ubedljivo osvojio titulu! Apsolutno zaslužena titula, dominirao Jokić veima ubedljivo i najzaslužniji je za istorijsku prvu titulu Nagetsa. I Marej je igrao fenomenalno, ali je Jokić doneo ključnu prevagu za titulu. Delio je asistencije Mareju i ostalima, beležio skokove i u odbrani i u napadu, i sam poentirao i postizao ogroman broj poena, beležio Tripl-dablove u Plej-ofu kao od šale, rušio rekorde NBA lige jedan za drugim i apsolutno obeležio ovu sezonu i titulu Denvera! Bravo Jokiću majstore!

dejan

pre 11 meseci

Postoje samo dva načina da Denver ovo izgubi. Prvo je da Majamija nenormalno krenu trojke. Drugo da sudije opljačkaju Denver. Za sad je ovaj drugi scenario.

Gde ja zivim

pre 11 meseci

Da jednu trojku ne mogu da ubodu, ovo je strasno. Ciste pozicije u vise navrata i promasuju. Ako hoce Denver prsten, mora da se probude i nameste ruku, inace ode cela sezona u k...

Ploca

pre 11 meseci

Ne znam da li se zafrkavas, ali na onoj stani ploce gde se igra utakmica malo kasnije zalazi sunce u odnosu na Srbiju.


====

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Ljubo

pre 11 meseci

Koliko imaju ovi Tajm auta u jednoj četvrtini to nije normalno.Uopšte ne možeš gledati utakmicu od ovih Tajm auta,svaka 2 napada Tajm aut.Zašto se to ne ograniči meni uopšte nije jasno.Košarka se igra 48 minuta a ceo meč traje skoro 3 sata.

Splavar

pre 11 meseci

@ Ova današnje veliko finale više liči na takmičenje u prangijanju trojki, nego na ozbiljnu utakmicu. 90-tih se igrala prava odbrana, a trojke su se šuturale samo ako nema nekog boljeg rešenja.
(U zlatna vremena, 13. jun 2023 03:10)

Koja bre zlatna vremena 90ih, kakav kreten bi morao biti da tada pratis kosarku. Bili smo bre u ratu, ..bala te zlatna vremena, mi krvarili po vukojebinama da bi se taj narod mogao izvuci odatle. Sram te bilo

Brankoni84

pre 11 meseci

Kada kao pi*ka igraš, kao pi*ka i prolaziš, trenutno Nugetsi igraju kao pi*ke.☹️

Kronke tražio da Denver izgubi utakmicu kako bi prodao još jednu turu ulaznica.😉

Goran Loznica

pre 11 meseci

Nema Denver igrača koji može sa dve trojke da okrene utakmicu, tipa kao Avramović ili Panter iz mog Partizana.. Ovi iz Denvera neće pogoditi trojku do sutra jer nisu rođeni pobednici..

Laki

pre 11 meseci

Kad san video prvu odbranu Adebaja sa obe ruke ispruzene konstantno na Jokicu znao sam sta ih ceka. Da se razumemo, ni u jednoj utakmici Denver nije postedjen ogavnog sudjenja, ali bar su pogadjali. Sad ih biju, nervoza..bas za sedmu utakmicu da onaj Silver les bude zadovoljan. Fuj

Ivan Veljković

pre 11 meseci

Istorijska prva titula Denver Nagetsa u NBA ligi! Bravo! Dominirao Jokić brutalno, najzaslužniji je za ovaj veliki istorijski uspeh Denvera zaista! Bravo Jokiću majstore!

M

pre 11 meseci

Koja je fora ovo u komentarima da svi pričaju kako će da osvoje prsten? Šta vam to znači? Valjda titulu šampiona NBA lige. Jel to nešto zbog imena nuggets (grumenje)? Zlato, nakit, prstenje...Ozbiljno pitam.

Kole

pre 11 meseci

@draganborca

pametni, a ko da mu igra centra u trenutku kad gordon ima 3 faula, a jokic 2? da nije trebao da stavi bbrauna ili kbrauna na adebaju? pa majami bi otisao na 20 razlike za 3min....

kentaur

pre 11 meseci

Potrebno je po trojku da pogode Marej, Jokić, Gordon i MPJ, da razbiju maler i sustignu ih.
Ako se šuterski opuste Poup i Brown dobija Denver.

Analizator

pre 11 meseci

Utakmicu je rešio KCP presečenom loptom. A da bi KCP došao u tu poziciju da reši utakmicu, najzaslužniji je Jokić koji je držao ekipu celo vreme.

Janko

pre 11 meseci

Svim srcem uz Denver ali ako ovo izvuku uz očajnu igru Mareja, očajnu igru tamnoputog Brauna, očajan šut za 3 MPJ, veoma lošu igru KCP, katastrofalan šut za 3 celog tima, katastrofalna bacanja ovo će biti magija ...

u3pm

pre 11 meseci

Denver se igra sa titulom, trener Denvera mnogo stvari nevidi ovde kao npr veliko forsiranje trojki, ako ovo Denver izgubi neka zahvale Porteru na 100 promasenoh zicera tj cistih suteva, ruku na srce sa ovakvom igrom bez eksplozivnosti nema Denver veceras sta da trazi, stvarno bi voleo da gresim ali ovo Denver sam sebe zakopava a ne zato sto je Majami bolji, jednaotavno ljudi koriste prilike a ovi grese li grese.

Ana

pre 11 meseci

Gledala sam neki snimak sa treninga, šutiranje trica je bilo u pitanju. Jokić je promasio i sefa i stanicu, samo je jedna lopta usla od njih preko 20. I ne samo on. Svi su mašili. Festival promašaja. Samo je Porter pogadjao. Bude li tako večeras loše im se piše.Ali ozbiljno večeras ce Miami igrati za opstanak. Ja ne mogu povjerovati da će se predati tako lako. Zbog iskustva Miamia i neiskustva Denvera, bojim se da večeras pobjedjuje Miami.

Gejlen Džrin

pre 11 meseci

NBA šampionske ne postaje ponedeljkom.

Preokret počinje večeras, Jokić će tući da ga isprovociraju pa ako uzvrati Nagetsi ga puše, pa su sve prilike da ćemo gledati povratak Majamija i izjednačenje na 3:3 pa imati rekordan auditorij za 7.utakmicu narednog vikenda.

Tomas ue

pre 11 meseci

Sram ih bilo bre..kao da igraju pred zgradom..zgadise mi kosarku..ovo finale??Denver ni akcije..nista..sve nesto na silu..uzas..piiih

Deki

pre 11 meseci

Ljudi ima da se ubijem. Cekam utakmicu, sagledao sam sve 4, a sada cekam i da sam zaboravio skroz da stavim pare na racun soccera!!! Nemam taj kanal, molim vas da neko napise da prenosi Arena opet na YTube live ili neka neko posalje stream ili cu se obesiti u sobi veceras! :(

Šijo_mi_ga_Đura

pre 11 meseci

2 od 20 za tri poena,e moj Denver!
Pa ja bih ubo jednu trojku od toliko otvorenih suteva, jako loša utakmica kako god da se završi.

neko

pre 11 meseci

Ja stvarno nmgu navijat za Djokovica jer je prepotentan a ni za Jokic jer je podmukao i sebican za kosarku kad igra u dresu Srbije. Tu se vuce po terenu a u nba gine il bukvalno krvari. E to vam je patriota!

MontiP

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?

Bigule

pre 11 meseci

Najgora utakmica neka dva tima u finalu, mucno za gledati koliko gresaka i nepromisljenih poteza. Ako Majami izgubi utakmicu a verovatno hoce protiv ovako loseg Denvera onda ih treba ugasiti.

ja

pre 11 meseci

Đoković imao sreće što je Nadal povređen i što se Alkaraz povredio, a Jokić je imao sreće što je Hiro bio povređen. Kakvi su ovi naši srećnici...

Goško

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".

neko

pre 11 meseci

Fan a ne Fen@ Sto jel moguce? Ja sam rekao istinu druze. U Srbiji vlada histerija zbog nekih sportskih uspeha, a najgore je to sto histerija dolazi od vas koji nemate za kafu. Drzava se raspada! Al radujte se, samo ne vidim razlog toliki. Dace Vucko Cuclu da dojite Djokovic ce osvojit jos koji gs. Za Jokica i nba ne mogu tvrdit da ce vise osvojit

piti

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha

Mile

pre 11 meseci

Onaj sampionski Cikago sa Dzordanom bi dobio ovaj Denver svaku utakmicu sa 40.razlike.Ovo je bruka i sramota na sta je spala kosarka u Nba..

Niko123

pre 11 meseci

Fan a ne Fen

Pa covek nista pogresno nije rekao.Bolje istrazi, sta znaci, kada nekom daju "hleba i igara" Vi od ovoga, nemate apsolutno nista!

Myers

pre 11 meseci

Svaka cast Jokicu na igri i tituli ali velika mrlja za nekog ko reklamira kockarnice. U redu je reklama za banke i energetske napitke ali kockarnice???

Man

pre 11 meseci

Igraci Majamija jašu igrače Denvera, sudije faulovima pune najbolje igrače Denvera...
(Zum, 13. jun 2023 03:23)

Gledam utakmicu i ovo je laz naravno , sem onih bacanja sto su poklonili Batleru kada su trebale da sviraju korake ili faul u napadu i do ove 4 cetvrtine majami je bolji za taj jedan poen.

Herc

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Čuj ovog teoretičara

iskreno

pre 11 meseci

Brate meni se više i ne gleda. Ovo što sam video je sramota za jednu plej of utakmicu. Ovima kao da nije do titule. Lošiju utakmicu mislim da u životu nisam gledao.

Ko to kaže, ko to LAŽE, Srbija je mala?

pre 11 meseci

Embid u šoku koliko je dobar!

Nole im uništio trnis, Jokić im razbucao košarku...

Proti obojice kapmapnja kao da su serijske ubice dece, jedna bruja javnog mnjenja zapada...

Vetrpolo obesmišljen od srane srba i mađara, zemlji bez mora....

Zvedzda urezna na "ušatom" peharu, PSG nije tu urezan i mnogi drugi "velikani i bogatuni",bili na prvom SP u Urgvaju udarali temelje SP, dvs put doprvaci EP... gotovo da nema sport u kom im nismo to obesmililii...

https://www.youtube.com/watch?v=4z0YkBnEYzc

23 GS titula, i prsten NBA kao nepriksoeni MVP cele sezone... malo li je na ovu krizu od nas u rku od samo 3 dana!?

Pa mnoge tisućljetne kutlrue to nemaju za svojih bednih 100 i kusuru postojanja, a mi u tri dana.

A ide vimbldon, Piksi mulja tu nešto... uglavno nedeljno uradimo što mnoge nacijen nisu nikad...

I opet srbi krivi što su "potuice, vlasi, geetski otpadak"... pa kako li se oseća "uzvišen rasa" kada ih cepmo ko ec papir na sim poljima? Muka je to najgoe vrste, duševne boli i umni slomovi su mnogo goi od fizičkih muka i bolesti.

Ana

pre 11 meseci

Gledala sam neki snimak sa treninga, šutiranje trica je bilo u pitanju. Jokić je promasio i sefa i stanicu, samo je jedna lopta usla od njih preko 20. I ne samo on. Svi su mašili. Festival promašaja. Samo je Porter pogadjao. Bude li tako večeras loše im se piše.Ali ozbiljno večeras ce Miami igrati za opstanak. Ja ne mogu povjerovati da će se predati tako lako. Zbog iskustva Miamia i neiskustva Denvera, bojim se da večeras pobjedjuje Miami.

M

pre 11 meseci

Koja je fora ovo u komentarima da svi pričaju kako će da osvoje prsten? Šta vam to znači? Valjda titulu šampiona NBA lige. Jel to nešto zbog imena nuggets (grumenje)? Zlato, nakit, prstenje...Ozbiljno pitam.

Gejlen Džrin

pre 11 meseci

NBA šampionske ne postaje ponedeljkom.

Preokret počinje večeras, Jokić će tući da ga isprovociraju pa ako uzvrati Nagetsi ga puše, pa su sve prilike da ćemo gledati povratak Majamija i izjednačenje na 3:3 pa imati rekordan auditorij za 7.utakmicu narednog vikenda.

Sina

pre 11 meseci

Uzivali smo u Noletovoj i Jokicevoj svetskoj dominaciji, veceras nas blizanci vracaju u realnost.
(aca, 13. jun 2023 06:12)

Njih sem Grobara i Delija niko ni ne gleda.

U zlatna vremena

pre 11 meseci

Ova današnje veliko finale više liči na takmičenje u prangijanju trojki, nego na ozbiljnu utakmicu. 90-tih se igrala prava odbrana, a trojke su se šuturale samo ako nema nekog boljeg rešenja.

Aco

pre 11 meseci

U životu poštovanje i sreću treba zaslužiti. To se stiče zalaganjem, radom i voljom. To što se neko rodio kao Srbin, Hrvat, ili Amerikanac, to je slučajnost i na to nema razloga da bilo ko bude ponosan. Isto je i za visinu, lepotu, inteligenciju i slično. To ne znači ništa, to niste stekli, to vam je poklonjeno. Ponosni možemo da budemo samo na ono što smo sami stvorili kroz život svojim radom i trudom.

Goran Loznica

pre 11 meseci

Nema Denver igrača koji može sa dve trojke da okrene utakmicu, tipa kao Avramović ili Panter iz mog Partizana.. Ovi iz Denvera neće pogoditi trojku do sutra jer nisu rođeni pobednici..

Stevan

pre 11 meseci

Kad vidim ono sampionsko slikanje na kraju i kako se svi trpaju da budu u centru blize pehara, pogotovo Marej sa tioucnom americkom patetikom dok Jokic onako lagano stoji sa strane i drzi svoju cerkicu... meni je ti nesto najlepse vidjeno danas, slika koja najbolje odslikava americko i nase
Svaka cast majstore!

Ana

pre 11 meseci

Rekoh ja danas da sam vidjela festival promasaja na treningu Denvera. Bilo je neprijatno gledati. Kao da su se uplasili. Mislim da se Jokic jeste povredio i da je to uticalo na sve njih. Ili da placaju danak neiskustvu. Miami dobija uvek kada ga svi otpisu. Ako je Jokic povredjen mogu dobiti i seriju. Isle su ih povrede protivnika. Bojim se da gledamo jos tri mucne utakmice u tom slucaju. Bas bezveze ali imam citavo vreme jak osjecaj da ovo Miami uzima i nisam nimalo sretna zbog toga...

Dejan

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Imam 45 godina i veću glupost u životu nisam pročitao.Ne znam da li da se smejem ili da plačem.

Brankoni84

pre 11 meseci

Kada kao pi*ka igraš, kao pi*ka i prolaziš, trenutno Nugetsi igraju kao pi*ke.☹️

Kronke tražio da Denver izgubi utakmicu kako bi prodao još jednu turu ulaznica.😉

predrag

pre 11 meseci

Raspad, očaj užas, katastrofa, maltene ništa ne znaju i niko pojma nema.Samo mi eto znamo u svojim sobama gledajući iz kreveta ili fotelja!!!!
Nikola Jokić kaže " Di' je lako"! Jer su batine stalne, kaže da je fizički toliko naporno da jedva stoje na nogama od iscrpljenosti, a on po kondicionom treneru puca od snage!!! Nakbooji je spreman košarkaš u celoj ligi!!!!!!
Samo na tajm autu nema guranja udaranja, sve ostalo je veoma veoma naporno. Ali važno da se mi podsmevamo, a ljudi će se uskoro titulom NBA, najbolke lige sveta okititi.

rbosnic

pre 11 meseci

Bilo bi lepo da docekamo sampione Noleta i Jokica pred skupstinom
Mislim da su zasluzili bar malo naseg postovanja da im damo koliko su oni nama radosti dali

Laki

pre 11 meseci

Kako sudije odmah odvedu utakmicu u jednom smeru i jos ce se pokidati igraci Denvera a sigurno gube.Jos kuci ih urnisu sto znaci 3-3 i odlucujuca u Denveru gde ce opet sudije pogurati bogatiju fransizu i jbg

Jagodina

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ljudi ovo je izjava godine

pratim q

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?
(MontiP, 13. jun 2023 04:44)

Sta si ocekivao, Medzika na terenu?

Steve

pre 11 meseci

I sta sad? Jel u Srbiji sad bolje stanje sto je Jokic osvojio nba prsten, a Djokovic osvojio 23gs? Vi rmbacite za 300e ceo mesec a tamo neki to zarade za minut. " Srbiji ce biti bolje ako je Zvezda prvak" rece diktator, tako i sada Srbija ce bolje zivet sto je tamo neki kosarkas osvojio neku titulu.
(neko, 13. jun 2023 06:16

posto nam nije dovoljno lose
samo nam jos defetizam fali
od toga ce nam sigurno biti bolje

mora neki dsmra da negativise, ne da ni da se radujemo necemu ne negativnom , da se radujemo nekom uspehu

strasno
nego ajde bacajte jos malo smeca po ulicama da upotpunimo defetizam

Petarczv

pre 11 meseci

Predrag Danilović i Saša Đorđević istakli su da bi od sadašnjih košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije u njihovom timu mogao da igra samo Bogdan Bogdanović, dok za Nikolu Jokića i Luku Dončića ne bi bilo mesta.

Deki

pre 11 meseci

Ljudi ima da se ubijem. Cekam utakmicu, sagledao sam sve 4, a sada cekam i da sam zaboravio skroz da stavim pare na racun soccera!!! Nemam taj kanal, molim vas da neko napise da prenosi Arena opet na YTube live ili neka neko posalje stream ili cu se obesiti u sobi veceras! :(

Splavar

pre 11 meseci

@ Ova današnje veliko finale više liči na takmičenje u prangijanju trojki, nego na ozbiljnu utakmicu. 90-tih se igrala prava odbrana, a trojke su se šuturale samo ako nema nekog boljeg rešenja.
(U zlatna vremena, 13. jun 2023 03:10)

Koja bre zlatna vremena 90ih, kakav kreten bi morao biti da tada pratis kosarku. Bili smo bre u ratu, ..bala te zlatna vremena, mi krvarili po vukojebinama da bi se taj narod mogao izvuci odatle. Sram te bilo

Бананамен

pre 11 meseci

Никола је, као и Новак, доказ да су Срби највећи ! Глава па све остало! Свака част, докторе Бог ти свега дао!

Front

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Nikola

pre 11 meseci

Adebajo konstantno obema rukama (šakama) gura Jokića u igri 1 na 1 i nisam siguran ali mislim da nijednom nije dobio faul za to. Dakle ne da se osloni šakama na ledja nego ga gura i to baš gura i nista, nema faula.

DraganBorca

pre 11 meseci

Kakav crni Dzordan raspali i Dzef Grin sta radi Malone pa on nije normalan. Covek ima neki fetiš na raspale veterane, totalno vratio Majami u igru 😒

Fićo

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Goško razbudi ti mene sa ovim komentarom,hvala prijatelju.

Ljubo

pre 11 meseci

Neko-Realista-Od vas dvojice ne zna se ko je više slagao.Ovaj što kaže da se u Srbiji radi za 300 evra ili ovaj što zarađuje 7000 evra.Samo lopovi u Srbiji zarađuju 7000 evra.A što se tiče ovih uspeha naših sportista mi kao običan narod nemamo ništa sa njihovim uspesima ali ipak je ovih dana lepo biti Srbin.U ovim sumornim vremenima bar da nam naši sportisti donesu neku radost.Oni su uvek bili naš razlog za sreću.Kamo sreće da smo svi kao ovi sportisti gde bi nam bio kraj.

put uspeha

pre 11 meseci

Jokic i Djokovic su porodicni ljudi. Podrska roditelja, brace i sestara u mladosti su najbitniji za uspeh. Kasnije je tu bracni partner i deca. Nista lepse nego kada mlad covek nadje rano srodnu dusu i zakoraci u zivot.
Juce Vlahovic sa nekim ku...stijama na jahti. Zeni se sinko, inace od tebe nista biti nece.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Au sto sudije kradu utakmicu za Majami. Na strani Denvera sviraju sve, i ciste odbrane. Na strani Majamija dozvoljavaju obe otvorene ruke na igracima i odbranu na granici tuce.

Neverovatno koliko cine igru negledljivom...

u3pm

pre 11 meseci

Denver se igra sa titulom, trener Denvera mnogo stvari nevidi ovde kao npr veliko forsiranje trojki, ako ovo Denver izgubi neka zahvale Porteru na 100 promasenoh zicera tj cistih suteva, ruku na srce sa ovakvom igrom bez eksplozivnosti nema Denver veceras sta da trazi, stvarno bi voleo da gresim ali ovo Denver sam sebe zakopava a ne zato sto je Majami bolji, jednaotavno ljudi koriste prilike a ovi grese li grese.

Sale

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05

Ajde ne loži se nego se spremaj polako u fabriku... Neće se minimalac sam zaraditi....

EKV

pre 11 meseci

Boston nije domaćica.To je pokazao dosta puta pa i u ovom playoffu. Da se razumemo, ja sam 100 posto ubedjen da Majami ovo rešava 4:2 ali kada se vec vodi polemika oko domaćeg terena Boston po meni nije u nikakvoj prednosti. U slučaju da naprave čudo, Denver im otkida sigurno jednu u Bostonu time automatski gube prednost domaćeg terena i sve je onda na Denveru kao da igra protiv Majamija.

Boston nije nikakav bauk, jako su nekonstantni imaju ozbiljne padove, slazem se samo da imaju najsiru klupu i 5-6 igrača lagano mogu da iskoce preko 20+

Majami pak po meni je mentalno jača ekipa i to me jedino brine kod njih no sobzirom na situaciju Boston ako napravi čudo takodje ce biti jaki po tom pitanju.

Sve u svemu...Obe ekipe su se mnogooo vise istrošile u ovom playoffu od Denvera, plus povrede, plus kvalitet zato prognoza...

Denver - Majami 4:1

Utorak, 13 jun pred domaćim navijačima Nikola postaje besmrtan.
(EKV, 26. maj 2023 08:54)

Nije Neca, nije Peca

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Valjda zauzeta hala preko dana, a i "kasni termin" pa im dođe jeftinije noću

nba86

pre 11 meseci

jokić 23 poen u prošlom meču (poslednji na utakmici) dao na 6,5 min pre kraja 3/4, evo u sledećih 30 minuta samo još ovu trojku. daj bre prestani da praviš nepotrebne faulove i kreni da napadaš koš

znanje-imanje

pre 11 meseci

Predvidljivo Denver se slomio pod psihološkom težinom očekivanja. Sve katastrofa. Faulovi po 2 Jokić Mari i Grin a čak 3 Gordon, ili nepostojeći ili glupi. Trojke promašili apsolutno sve, nestvarno. Izgubljenih 9 lopti naspram 4 Majamija. Slobodna bacanja više za Majami a oni ubiše Denver, koji je od 8 slobodnih dao 3 jer ih trema razbija... Katastrofa.
Tako da je još i dobro što je poluvreme samo minus 7.

Stefke98

pre 11 meseci

Sta promasuju igraci Denvera, kakve zicere, polaganja, zakucavanja. Samo na Jokiceva dodavanja gde ih samim pasom ostavlja same, promasili su 5,6 otvorenih trojki, KCP 2 polaganja SAM, Brown i Braun po 1 lagano polaganje, Gordon 1 polaganje i zakucavanje, i jedno mu sudije oduzele asistenciju kada nisu sudile Gordonu 2+1. Ali na stranu Jokiceva statistika, neverovatno mi kako ovi iz Denvera sutiraju trojke i slobodna bacanja, i opet su tu. Jedno od najlosijih finalnih utakmica u zadnjih 20godina zasiguno.

Ccc?

pre 11 meseci

To je Marej. 9 poena? Pa ko treba da poentira? Neverovatno nestabilan lik..Ide poslednja cetvrtina. Ako ne unaci barem 3 trojke, bice ovo tesko do kraja..Jokic ne moze sam. Udvajaju ga ..jako tesko sa ovakvom igrom..Lopta mora da ide na Jokica. Da je njemu u rukama..Evo Jokic i Marej pogodi trojku. 4 poena prednosti za Denver. Jos dve..Pocela je poslednja cetvrtina i vodjstvo..Jokic 20 poena..

Dulee

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05)

Hahaha, ne mora.
Ali uzet ce jos 3 kao sto je Novak uzo 23.

A mukice, nije ti lako sa samim sobom...

Danas

pre 11 meseci

Ovo je ludilo za srpski sport! Da li smo uopšte svesni? Ostvaruju nam se snovi, a nekad smo samo sanjali… Svaka čast Nikoli i Novaku na ovakvim uspesima i hvala za ove sportske dane. ??????

Pera Ždera

pre 11 meseci

kako se osecas sada kad si NBA sampion?
Jokic: Dobro je, dobro je. Posao je gotov. Sad mozemo kuci :)))
BOG kosarke!

Marejeve suze na kraju, kroz sta je prosao. Prva sezona nakon povrede postaje NBA sampion kao drugi najbolji igrac tima i citavog POffa. BRAVO!

MPJ i ako ocajan celu seriju, borba, par kljucnih ulaza i fenomenalnih 13 skokova! Gordon ceo POff cuva i zakljucava najbolje igrace suprotnih timova. Vcrs monstruozna blokada pred kraj, ziva lopta ukradena. KCP sampionski, zrelo kad je najpotrebnije, BB dobar, mali Kristijan hrabriji od pola hale, rodjeni sampion. BRAVO!

Meloun, i pored mnogo nasih izgubljenih zivaca, odlican, ma fenomenalan ovaj POff PRVENSTVENO kao neverovatan motivator i pedagog a onda i najzad pravim reakcijama na igru... BRAVO!

Ozbiljan ce blam posle ovog POffa biti trabunjati o Jokicevoj odbrani. I ovu utakmicu u svakom KLJUCNOM napadu 1 na 1 Adebaja na Nikolu, "debeli" ga je uspesno sacuvao!!!

Batler me bas razocarao ovu seriju (na srecu). Vidi se sta je pravi sampion, Lauri. Apsolutno kljucni igrac Majamija koji ih je sutevima, energijom, kradjama i maestralno odglumljenim flopovima drzao u igri i na ivici otimanja utakmice!

I ako ozbiljno razmisljam da batalim NBA (jos je vruca glava) zbog neverovatne kradje kod "faula" Gordona nad Dzimijem za 3p, utakmica je bila NEVEROVATNO napeta, ipak, zanimljiva za gledanje.... Da, mnogo promasaja i gresaka ALI veliki ulog, utakmica za istoriju i besmrtnost... Drama. Denver osvaja nakon 47 godina nadajmo se prvu u nizu titulu!

Jos jedan dokaz da timovi sa sopstvenim drafrovanim igracima (Jokic, Marej, Porter) bolje prolaze tj nekako prirodnije (Ratnici svakako najbolji primer), prijemcivije od silnih "super" timova!

DA, za one koji osporavaju kvalitet finala i koji ce tek da smaraju o dosadnosti utakmice... Pa sta je sad? Toliko ste trazili da ne bude sve ispucavanje trojki i samo zakucavanja bez odbrana sa 130+ rezultatima?? Dobili ste utakmicu sa brdo napetosti, neizvesnom zavrsnicom, batinama na obe strane, odlicnim odbranama (ako izuzmemo sramotne odluke sudija) i na kraju OBA TIMA ispod 100 poena. Odlucite se!

Jokiceva recenica sa pocetka ovog komentara i mesto na kojem je stajao pri sampionskom fotografisanju sa peharom, skroz gore levo, na cosku, mnogo govore o njegovom karakteru i zdravoj timskoj filozofiji. Neverovatan lik i nestvaran kosarkas! BRAVO!!!

I za kraj, recenica koja ga mozda i najbolje opisuje. Na pitanje sta cini Jokica tako dobrim kosarkasem? "Just ask his teammates"!

BOB

pre 11 meseci

I sta sad? Sta ste dobili od ovoga svi vi?
(A smejali ste se Divcu, 13. jun 2023 05:40)

Dobio sam priliku da za života vidim nešto ludo po prvi put, a ti brate tužan li si jbg

47304

pre 11 meseci

Ovo košarka kao nekad Gatuzo što fudbalicu igrao ali daje rezultat . . .
Bravo Denver bravo Jokiću .
Ono što im se spočitavalo to im donjelo titulu ( klupa ).

Aleksa

pre 11 meseci

Najprestižnija utakmica u karijeri najtalentovanijeg košarkaša u istoriji nacije emituje se na privatnom kanalu koji je u vlasništvu državne (narodne) firme i kupljen je od narodnih para. Van kanala distribucije tog kanala, prenos će gledati samo oni koji nađu načina da ga plate. Košarkaška nacija!

Kinez

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.

Pera

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha

Čovek loži sve i zavitlava se komentarom a ti i ostavli se primate da mu odgovarate...

blic

pre 11 meseci

Znači Adebaju je bukvalno dozvoljeno da čitavo finale konstantno bije Jokića. Jokić njega takne, odma faul Jokiću. I tako evo već čitavo finale. Al bez obzira na to, neverovatno glup drugi faul Jokića.

Aleks

pre 11 meseci

Koja je fora ovo u komentarima da svi pričaju kako će da osvoje prsten? Šta vam to znači? Valjda titulu šampiona NBA lige. Jel to nešto zbog imena nuggets (grumenje)? Zlato, nakit, prstenje...Ozbiljno pitam.
(M, 13. jun 2023 02:40)

Pored pehara, trofeja prvaka koji dobija tim, svaki igrač i trener dobijaju po prsten - stvarni prsten koji ide na prst - na kome je urezan logo tima i godina osvajanja lige.

slovenajo

pre 11 meseci

Svi pametujete Ani, na kraju ispadne da Ana bolje razume kosarku od vas. Denver danas u procentima suta, katastrofalan! Dobice Denver verovatno, ali svaka cast Ani na analiziranju.

BOB

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.
(Kinez, 13. jun 2023 04:29)

Statistika nije bitna, samo prsten

Ideš za Kanadu

pre 11 meseci

Ja jadnije i smesnije finale nisam gledao a pratim od kraja osamdeseti.
Ovo je strasno i mucno gledati.Na sta ovi likovi uzimaju milijarde dolara !!?
(MontiP, 13. jun 2023 04:44)

Izlapeo si.

76er

pre 11 meseci

I sta sad? Sta ste dobili od ovoga svi vi?
(A smejali ste se Divcu, 13. jun 2023 05:40)

Nije bitno sta smo mi dobili, bitno je da si ti evidentno izgubio. :)

pera ložač

pre 11 meseci

Somborac nikad nece uzeti drugi prsten !!!
(Gistro SUNDJER BOB, 13. jun 2023 05:05)

Kao prvo ovo mu je drugi prsten (prvi na početku vezuje za patiku)

Kao drugo zar misliš da je njemu bitan treći prsten

Kao treće ti si se pogubio kod prvog ili drugog.

boris.74.ns

pre 11 meseci

@Fan a ne Fen ... Au, jes' nam dobro ti?
Druze, neka budu uzor, primer drugima, posebno mladima kako rad , rad i samo rad ..., odricanje i zrtva daju rezultate...i to ne bilo kakve rezultate no one najvece!
Srbiji bi bilo mnogo bolje (po tebi) da N. Dj i N. J. nisu nasi? Au druze....

Stefke98

pre 11 meseci

Daj neka neko kaze Porteru da ne glumi MJ, kad je milion puta dokazao da nema pre svega mozga za to, a onda sve ostalo. Decko je primer kako uvesti tim u kontra ritam. Utrcava u obruc Jokic kao duh i on ide na polaganje iz nemoguce pozicije preko bloka, a videlo se da ga je video. Znaci decko, ti si tu da stojis na liniji za 3 poena i navlacis protivnickog igraca,i da branis nesto u odbrani, a ne da ides po skok. Ostavi poene Jokicu i Mareju, a oni ako ti se smiluju pa ti dodaju loptu.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Tek DRUGA TROJKA CELOG TIMA Denvera na 6:44 u trecoj cetvrtini .. Nadam se da se sad otvorilo. Denver ne moze losije od ovoga (bacanja tima 6/13). Jokic fenomenalno otvorio 3/4.

bojan

pre 11 meseci

zamislite da ih trenira neki nas trener, pa lupilo bi ga srce, razumem nervozu i ulog i sve, ali ovakvi sutevi, izgubljene lopte, ko ove placa ove pare ja ne znam

Ja bre

pre 11 meseci

Možda najbolje mesto za poziv za doček ispred skupštine za Jokića i Đokovića, mislim da se ovakav trenutak za Srpski sport mora obeležiti

ivzy

pre 11 meseci

Odgledao sam 90% regularne sezone i 100% play-off-a Denver Nuggets-a, sjajna sezona i nije mi ni malo žao nespavanja. I ako sam se duboko u sebi nadao tituli ipak nisam bas bio siguran da ce ovo izgurati do kraja. Svaka čast celoj ekipi!

Ode naš Nikola u velikane ove igre, što on definitivno i jeste. Najvise poena, skokova i asistencija u ovom plej-off-u, šta reći nego spustiti kapu dole kao Lebron ranije. A opet tako skroman i normalan momak, pravo blago Srbije. I ono što je najinteresantnije njemu tek počinje najveći ugovor u NBA, samo da mu Bog da zdravlja i uživaćemo još dugo u majstorijama ovog izuzestnog sportiste.

Bravo za ceo tim Denvera, cele godine osporavani i kritikovani Marej, Porter, trener Malone, na kraju su pokazali klasu i sigurno dobili veliko samopouzdanje za nastavak njihovih već sada sjajnih karijera. I naravno ako bih mogao da biram starijeg brata bio bi to Gordon, kakav borac i koliko srce ima taj covek.

A sada malo više spavanja do oktobra pa onda ponovo SOMBOR SHUFFLE!

Skidam kapu Jokeri

pre 11 meseci

Utakmica za Trofej, prvi put ikada, ceo sistem Denvera i Malouna se raspao i ostao je samo Nikola... i provukao ih je kroz cilj. Svaka cast.

Milos

pre 11 meseci

Najbolji Evropljanin ikad koji je zaigrao u NBA.Pocetak serije titula Denvera,nadamo se.
U samo dva dana,prvo Novak osvojio Rolan Garos i 23 GS titulu,a onda Jokic osvojio NBA prsten.Srbijo,budi ponosna,ti si centar svijeta.

iskreno

pre 11 meseci

Au al su krenuli kilavo i jedni i drugi. Kao da gledam neku portugalsku ligu. Užas od košarke. Uopšte ne liči na odlučujuću utakmicu nba lige. Stvarno sramota kakav pristup svih...

Tomas ue

pre 11 meseci

Sram ih bilo bre..kao da igraju pred zgradom..zgadise mi kosarku..ovo finale??Denver ni akcije..nista..sve nesto na silu..uzas..piiih

BOB

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)

Napusti internet.

Mihailo iz Čačka

pre 11 meseci

Uspešan dan na poslu.
Isplakah se, kakav car, mogu da ti...
Ode u drugi plan, ali njegov prvi, kod porodice.
Ovo se jednom rađa.
Novak i Nikola, wau.

Loranov tata iz Goznice

pre 11 meseci

Sin mi spava, to je dobar znak. Bolje da ne gleda, veliki je to baksuz.
Idemo Nagetsi!
(Loranov tata iz Goznice, 13. jun 2023 02:01)

izgleda da se probudio
(drago, 13. jun 2023 03:53)

O da. Poslao sam ga opet da spava i uspeli smo.

saša

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)


Bolje da ne komentariše niko ništa posle ovakvog komentara

Košarka

pre 11 meseci

Denver je odigrao najgore pa mislim u zadnjih 6 meseci...i ovo donese im prsten.Dokaz težine moranja.A tek Majami...u teškom grču odigra drugu deonicu meča.

Ranko

pre 11 meseci

Jokic posle ovoga moze da prestane da igra.Dva puta MVP,sada MVP finala,prva titula za provincijski tim.Ali da tako razmislja ne bi bio tu gde jeste.Ko je verovao osim njih u ovakav ishod.Plasman na kraju regularnog dela ipak pokaze prilicno realnu sliku kvaliteta.
Jokic nije skocan ali za svoje gabarite se krece izuzetno,sto uz talenat i razumevanje igre znaci
MVP.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 11 meseci

Браво Никола, браво Денвер! Свануло још једно предивно јутро. 🇷🇸🏀👏👏👏

BOB

pre 11 meseci

Gledala sam neki snimak sa treninga, šutiranje trica je bilo u pitanju. Jokić je promasio i sefa i stanicu, samo je jedna lopta usla od njih preko 20. I ne samo on. Svi su mašili. Festival promašaja. Samo je Porter pogadjao. Bude li tako večeras loše im se piše.Ali ozbiljno večeras ce Miami igrati za opstanak. Ja ne mogu povjerovati da će se predati tako lako. Zbog iskustva Miamia i neiskustva Denvera, bojim se da večeras pobjedjuje Miami.
(Ana, 13. jun 2023 01:20)

Napusti internet

Šijo_mi_ga_Đura

pre 11 meseci

Denver igra mozda najlosiju utakmicu ove sezone, pritisak radi svoje!
Mozda se probude u zavrsnici 2 cetvrtine inače gledamo i 6 utakmicu za tri dana.

Vlada

pre 11 meseci

Porter narednih 30 godina da volontira u centrima za nezbrinutu decu da nadomesti svoju beskorisnost koju je pokazao u citavoj finalnoj seriji. 200 miliona, samo to cu reci.

Ana

pre 11 meseci

Evo da se upisem sa pozitivnim komentarom. Nisam mogla spavati, iscekivala sam ishod. Pesretna sam. Svaka cast Jokicu na ovom. Nema dream team oko sebe ali ispadose dovoljno dobri. Drago mi je da je Porter drugi najbolji strelac veceras. Nadam se da ce mu to malo dici samopouzdanje. Fenomenalnih 36 sati za srpski sport i navijace! Nek ih bude jos vise. Cestitam vam svima!

turboturbo

pre 11 meseci

Ovi ciglaši iz Denvera upropastiše čist tripl dabl za Jokića. Promašili su 5, 6 otvorenih šuteva, i barem 2, 3 zicera pod obručem na Jokićeve asistencije.
(Kinez, 13. jun 2023 04:29)

Hahahah sad neće moći kliše dosadan naslov: "Tripl dabl Jokića, Denver osvojio titulu!"

Paradox

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)
Ukrali izbore Trampu zbog Kosova ahahahahaha
(piti, 13. jun 2023 04:47)

Ahhahahahahahahahahahahahaha

Suljo

pre 11 meseci

Daj Haso oladi malo sa tvojim pitanjem zasto se sve tekme igraju
nocu. Pa bolan zato sto kosarkasi spavaju po danu a ne rmbaju kao
ti od ujutaro do uvece. Zar tebi to jos niko nije rekao bolan
jarane. I ne smaraj vise sa tako tupavim pitanjima. Aj sad vozdra.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Jokicev odgovor na pitanje kako se oseca kao NBA sampion (Posao je zavrsen, sada mozemo kuci) i mesto na kojem je stajao sa svojom cerkicom, pri sampionskom fotografisanju sa peharom (skroz gore levo, na cosku) mnogo govore o njegovom karakteru i zdravoj timskoj filozofiji. Neverovatan lik i nestvaran kosarkas! BRAVO!!!

Recenica koja ga mozda i najbolje opisuje. Sta cini Jokica tako dobrim kosarkasem? "Just ask his teammates"!

Gde ja živim

pre 11 meseci

Neverovatan hrkljuš od utakmice. Denver loš, Majami još gori pa obrnuto.

Odsekli se Nagetsi. Niko ništa nije mogao da pogodi. Gomila izgubljenih lopti, gomila loših odluka. Majami očajno počeo, nastavio jako dobro, Adebajo spektakularan prvo poluvreme. Džimi očajan 30 min, a onda zamalo heroj. Lauri sve nešto jedva preko 10 p, ali unosi nervozu pogotcima u serijama i igra fenomenalnu odbranu. Štrus rovario kroz sredinu. Na kraju se Džimi probudio, ali nije mogao. Denver držao skok u napadu.

U Denveru, Porter konačno jako jako dobar. Trojke i dalje skoro misaona imenica, ali je počeo da koristi ulaz, nadavao se floutera, skakao odlično, a bogami i lepe asistencije.

Brauni nekoliko kvalitetnih skokova u ofanzivi i solidna odbrana, košgeterski prilično kilavo.

Mari jako loše odluke u par navrata, nije mnogo silio u napadu, ali organizacija i pasovi nisu bili na nivou. Gordona lične izbacile iz ravnoteže, odbrana sjajna.

A MVP, šta reći. Ličilo je u jednom trenutku na reprizu 7. utakmice protiv Portlanda kada je dao jedine trojke celog tima. Rvao se sa svima, pogađao sve, odbrana na momente vrhunska, jedino me iznervira sa slobodnjacima. Danas je baš vukao vagone i zaslužio je sve.

Prva titula od još nekoliko nadam se i verujem. Mada mogao je Ognjeni da da MVP trofej pošto nije zaplakala nijednom :)

Bravo Buco, čestitke, sve najbolje, da se radujemo još.

Odmori malo pa ako možeš dođi.

Čestitke Denveru, najbolji su bili i zasluženo osvojili.

todos

pre 11 meseci

Невероватан Никола, остали искоче по потреби или расположењу. Свака част Денверу.

BgHQ

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51
Da li je realno da postoje ovakvi likovi?Bravo Jokara,bravo Nagetsi!!!!ZASLUŽENO!!!

Zokara

pre 11 meseci

Jao kada se samo setim pocetaka Nidze u Koloradu njegove borbe za mesto u timu pa onda borbe za ulauzak u playoff, razocarenjima da bi na kraju pokorio kosarkarski svet. Neverovatan je ovo put a kraja ni blizu. Nek si nam ziv i zdrav da u tvojim carolijama uzivamo jos mnogo godini

Joca

pre 11 meseci

Ovom prilikom zelim da pozdravim lika koji vec 5 godina dolazi ovde i prica kako "debeli nikad nece uzeti prsten" veliki pozdrav samo za tebe batice,osecam da ces da budes nervozan cele nedelje

wolwerine

pre 11 meseci

Podrška za ovog Jocu pridružujem mu se u čestitkama za onog lika koji piše godinama tu rečenicu, ima takvih dosta, mnogo i previše, dežurni pljuvaci za svaki sport, ma za sve što je naše! Nije njima lako! Jokara kralju!!!

Pera Ždera

pre 11 meseci

Od ne moze debeli u NBA, ne moze on tamo opstati pa preko, videcu ga u POffu, nikada MVP, najsmesniji MVP ikada, pa ove godine preko, rastavice ga redom Gober, KAT, Buker i KD, Lebron i AD, ne igra debeli odbranu do nikada taj prsten videti nece :))) Vidimo se oko 5 ujutru pljuvaci, trolovi i razne negativne individue ;)

Zmajko

pre 11 meseci

Ako neko uspe da uzme pobedu veceras, to su sudije koje pune glavne igrace Denvera besmislenim faulovima. Jokicev drugi je smehotres..

Sovlja

pre 11 meseci

Sudije vise navlace na stranu Majamija i tako stvaraju jos veci pritisak mislim da bi trebao Meloun da izvrsi veci pritisak na sudije u drugom poluvremenu pa cak i po cenu iskljucenja,a mora Denver da popravi sut za tri poena.IDEMO NUGGETS

bskfan

pre 11 meseci

Marej vec 5 izgubljenih lopti, Gordon promasuje zakucavanje, trojke 2/20. Nema tu sta da se ceka, do kraja utakmice samo Jokic mora da sutira, ostali da nose vodu. Kakvi su to paceri pravo je cudo da igraju finale.

vrg

pre 11 meseci

cak ni ona kineskinja na poluvremenu ne moze da ubode sa tanjirima koje ceo zivot nabacuje na glavu... denver jedino da ubaci maskotu u igru.

Rokabili

pre 11 meseci

Ja ne znam što se palimo na američke sportove, obesmislili su svaku igru glupim pravilima, lošim sudijama...
Onaj faul nad Batlerom, sve govori, ili si plaćen da tako sudiš ili ništa ne znaš... Čemu sve onda ako to može da utiče da izgubiš utakmicu...
Evropa rulez...

bravo

pre 11 meseci

Najveci momenat u istoriji nase kosarke, MVP fianla i prsten sa prosekom koji nije imao niko nikada u istoriji celog plejofa od Dzordana do Lebrona. Hvala ti Jokicu za sve!

Mladen

pre 11 meseci

Cestitke iz Zagreba, gledao citavu noc i navijao za Jokica. Moram priznat prestigao je i Drazena Petrovica, broj 1 je svakako. Cestitke

lale gator

pre 11 meseci

Kakva suprotnost Marej plače, umire od sreće. Već viđeno desetinama hiljada puta od ljudi koji osvoje trofej. Jutros svako nosi svoj Nikolica ćerkicu.

Toliko

pre 11 meseci

Rekoše neki maloumnici pre godinu dana,džaba mu MVP titule kad nikad neće biti šampion NBA lige i nikad neće osvojiti prsten... dakle,šabani,šta je ovo sada?
Ko je MVP finala?

Uki

pre 11 meseci

Voditeljka :" Kakav je osecaj sto ste upravo osvojili NBA ligu?". Nikola:"Dobar.Sad mogu da idem kuci." Kralj vasione! Nema ono anbilivibl, amejzing, fantastic,drims trte mrte. Posao ko posao.Sad kuci.

kralj

pre 11 meseci

Teska utakmica za gledanje,Jokic je dominantan igrac,zasluzena titula,covek je neverovatna pojava u svetu sporta,najbolji a toliko skroman.

Lord

pre 11 meseci

Skor Denvera i Majamija u poslednjih 18 utakmica je 16-2 za Denver.
Ovo finale je trebala da bude rutina i metla, sudije su zbog finala dale sve od sebe da produze seriju, ali Jokić se pita!

Bocko

pre 11 meseci

Teška utakmica. Pravo finale. Mogućnost osvajanja titule je očigledno sputala Denver, što se najbolje videlo u šutu za tri i sl. bacanjima. Srećom, Jokić je još jednom bio na svom nivou i doveo ih do titule.

Steve

pre 11 meseci

Pritisak je cudo, odbrana losa, mnogo licnih gresaka za 1/4 kljucnih igraca Denvera.
Bice tesko a Miami ne promasuje veceras!
(Vlada, 13. jun 2023 03:31)

zaboravila si uzeti cvece koje sam ti dao za za 8mi Mart

Uživo reprodukovano

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Da ne bi morali da se nerviramo gledajući. Čuvaju nam živce i život.

Alpina

pre 11 meseci

Prica iza broja 15 se krije i u tome sto su se davnih vremena u nasoj kosarci brojevi dobijali po poziciji na kojoj igras. Brojeve 2, 3, 4 i eventualno 5 su nosili organizatori igre, dok su za centre bili rezervisani 13, 14 i 15, po obicaju je vazilo : sto tezi centar, to veci broj od ova tri. Tada nije bilo moguce da izaberes broj koji zelis. Neki od nasih trenera mladjih kategorija jos uvijek se vode ovom metodom pri dodjeli brojeva.

Tesko sa ovakvim sudjenjem do pobede

pre 11 meseci

Ocajno sudjene na stetu Denvera, Majamiju samo nisu svirali faul kad je Strus zakucao a KCP ga faulirao po ruci.

Adebajo ubija Jokica, vuce ga za dres, dopustaju mu previse sudije a on to odlicno iskorocava I bije Jokica.

Strus trenutno sviraji svaki napad na kos, ima bolji tretman od mvp-a.

N-E-O

pre 11 meseci

39-29 za Miami 7 min do kraja 2/4
Denver kao da je se uplasio pobede ili vec nzm cega,moraju da pogadjaju trojke za sad samo jedna Jokiceva,problemi sa faulovima Gordon 3 videcemo sta ce biti ali ako misle da pobede da zatvore seriju moraju da pogadjaju u vecim procentima trojke to je za sad prevaga na stranu Miamia,o naravno izg lopte Denver vec 8....

Ljubo

pre 11 meseci

Koliko imaju ovi Tajm auta u jednoj četvrtini to nije normalno.Uopšte ne možeš gledati utakmicu od ovih Tajm auta,svaka 2 napada Tajm aut.Zašto se to ne ograniči meni uopšte nije jasno.Košarka se igra 48 minuta a ceo meč traje skoro 3 sata.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Au sto sudije kradu utakmicu za Majami. Na strani Denvera sviraju sve, i ciste odbrane. Na strani Majamija dozvoljavaju obe otvorene ruke na igracima i odbranu na granici tuce.

Neverovatno koliko cine igru negledljivom...

drago

pre 11 meseci

Sin mi spava, to je dobar znak. Bolje da ne gleda, veliki je to baksuz.
Idemo Nagetsi!
(Loranov tata iz Goznice, 13. jun 2023 02:01)

izgleda da se probudio

Janko

pre 11 meseci

Dovoljno je reći da je MPJ najbolji igrač i to sve objašnjava koliko je katastrofalna igra svih ostalih. Ovde se naravno ne računa Jokić koji je standardno odličan.

123

pre 11 meseci

Mnogo nervozna utakmica, mnogo izgubljenih lopti, sl. bacanja i sut za 3 i opet nekako izjednavise. To je finale NBA.. zivci, nervoza. Pojedini potezi kao pocetnici. Ipak ocekujem pobenu pa makar sa pola poena...

Rokabili

pre 11 meseci

Al koji je to car, boli ga briga za sve, svi na njega, a on stoji negde sa strane, sa cerkicom, ne ističe se, svi ostali bi se gurali u prvi red i zahtevali svu pažnju...

Cicero

pre 11 meseci

Drago mi je da sam verovao u tebe svih ovih godina. Da si superzvezda, da si jedinstven i nešto najbolje ikad sa ovih prostora. U inat pljuvačima i trolovima.

Pobedio je Jokić. Pobedila je košarka.

bl

pre 11 meseci

Ljudi nemojte se džaba nervirati,zar stvarno mislite da će Ameri posle Đokovića dopustiti da još jedan srbin poslije sano dva dana uzme "salataru"?Ukrali su izbore Trampu jer je podržavao Srbiju što se Kosova tiče da neće Jokiću uzeti "salataru".
(Goško, 13. jun 2023 03:51)

To Goško! Jesi naložio narod mudro u ova doba.

vrg

pre 11 meseci

denver u finalu dobio najgoru utakmicu ikada odigranu. kako? jokic.
protiv sudija i sa nepostovanjem na svakom koraku. sad i mozda nikad vise. ali i sad, pa zauvek. hvala nikola.
vidimo se od oktobra, bez trunke stresa.

Dragan Feliks

pre 11 meseci

Dugo je trajao ovaj put Denvera od jedne od najnebitnijih franšiza do titule prvaka. Nikola Jokić kao kamen temeljac svega. A onda kamen po kamen i gradjevina je dobijala svoj oblik. Od Mareja, preko MPJ i Gordona, preko Grina i K.Brauna do završnog pečata u vidu KCP i B.Brauna. Uz doprinos onih koji nisu tu Morisa, Bartona, Milsapa, Plamlija, Granta i onih koji su tu ali u plej offu bez velike uloge Nadjija, Čančara i td. Uz pun doprinos Melouna ( iskreno njega sam se baš pribojavao ) i čitavog stručnog štaba i možda krucijalne promene GM. I gradjevina je podignuta, ali rekao bih da skele nisu sklonjene, jer ima mesta za još par spratova jer Denver nije trenutno samo šampion već i verovatno najperspektivniji tim lige. Normalno da najveće zasluge idu Nikoli Jokiću jer bez njega ovo se ne bi ostvarilo, ali košarka kao timski sport traži i doprinos drugih igrača, a Nikola ih je u ovom plej offu itekako imao. Sve čestitke Denveru i Nikoli na ovom za njih istorijskom uspehu, a nama koji smo godinama pratili razvoj ove priče želim da se prvoo dobro naspavamo pa da nastavimo dalje, jer sport je samo sporedna stvar, a život ide dalje.

Objektivan

pre 11 meseci

Ja ne znam dal sam u pionirskoj ligi video sut za 3 da je ovako ocajan. 2/20!?
(Lars, 13. jun 2023 04:14)

Ma super je 2/20 kad je šut pre toga bilo 1/19!

Baticca

pre 11 meseci

Iz ugla od pre desetak godina, ovo se nije desilo. Velike domace zvezde su igrale Nba,ali ovaj nivo,mvp finala. To je bilo dalje od prvog sledeceg sazveždja. Jokic je to dotakao. Majstore,alal ti,sve ti se pozlatilo,zdrav bio

Realno

pre 11 meseci

Ono što je zaista delovalo nemoguće do skora - obistinilo se!!
Denver je uspeo na čelu sa Jokićem da osvoji NBA ligu!
Ako bi se pratio samo put Jokića-priča bi delovala kao bajka.Zaista nestvarno ali samo potvrđuje Đokovićeve reči„Deco,pratite svoje snove!“

нс бој

pre 11 meseci

Браво Јокићу.Како је реалан кад каже да је текма била ужасна.Склањање од гужве,жељан ћеркице,мислим да је више срећан јер ће моћи да се посвети стварима које воли,породици и коњима.
Свака част,развалио је.

Za jedno oko konj ćorav !

pre 11 meseci

I šta bi sa Batlerom i njegovom čuvenom majicom?
Mada u principu je i pogodio,lepo je napisao još tri puta,samo što je pobrkao termine pobede i poraza.

Scols

pre 11 meseci

Sve cestitke Jokicu i Denveru na fantastinom uspehu. Izuzetano dostignuce. Cela sezona sjajna igra, a onda kada je najvaznije, savrsenstvo. Veliko bravo i mnogo uspeha i sledece sezone.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Za pojedine koji osporavaju kvalitet finala i koji ce tek da smaraju o dosadnosti utakmice... Pa sta je sad? Toliko ste trazili da ne bude sve ispucavanje trojki i samo zakucavanje bez odbrana sa 130+ rezultatima?? Dobili ste utakmicu sa brdo napetosti, sa neizvesnom zavrsnicom, batinama na obe strane, odlicnim odbranama (ako izuzmemo sramotne odluke sudija) i na kraju OBA TIMA ispod 100 poena. Odlucite se!

Ploca

pre 11 meseci

Ne znam da li se zafrkavas, ali na onoj stani ploce gde se igra utakmica malo kasnije zalazi sunce u odnosu na Srbiju.


====

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

BOB

pre 11 meseci

Zasto se sve utakmice igraju nocu? ;)
(samo kazem, 13. jun 2023 00:04)

Valjda zauzeta hala preko dana, a i "kasni termin" pa im dođe jeftinije noću
(Nije Neca, nije Peca, 13. jun 2023 00:33)

Plus jeftina sutra posle 00

dejan

pre 11 meseci

Postoje samo dva načina da Denver ovo izgubi. Prvo je da Majamija nenormalno krenu trojke. Drugo da sudije opljačkaju Denver. Za sad je ovaj drugi scenario.

iskreno

pre 11 meseci

Dzemal Mari najbolji igrac Majamija u prvom četvrtini.
(Mike, 13. jun 2023 03:11)

Ja se iskreno pitam da li je uopšte i igrao. Nisam ga nešto primetio u igri...

Rajs

pre 11 meseci

Denver trojke 1 od 15(od toga promašenih 6, 7 otvorenih, jedino Jokić pogodio jednu). Slobodna bacanja 3 od 8.

S takvom realizacijom šuta, realno fantastičnih - 7 za Denver na poluvremenu, fantastičnih - 7!!

nebrinižikoti

pre 11 meseci

porteru brate vreme je da iscepas mrezice sa distance! % za 3 ne smem da gledam! ajde pa da se kaze da si ucestvovao u finalu nba!

UŠATI i stoka

pre 11 meseci

nalet sviranih faulova, loša slobodna bacanja i očajan šut za 3 poena ne mogu da se ponove u drugom poluvremenu. Minus 7 je itekako nadoknadiv, jer će odigrati u tandemu Jokić i Gordon i prsten je tu.
Gazi Jokiću!

Stef

pre 11 meseci

Kako deluju preplaseno svi iz Denvera sem KCP, Jokica i Christian Brauna. Neverovatno da rookie igra hrabrije od celog tima Denvera. Al valjda ce se popraviti sa Gorodonom sad

Šijo_mi_ga_Đura

pre 11 meseci

2 od 20 za tri poena,e moj Denver!
Pa ja bih ubo jednu trojku od toliko otvorenih suteva, jako loša utakmica kako god da se završi.

BOB

pre 11 meseci

Denver trojke 10%, slobodna bacanja 46%. Rezultat 60:60. Pa ovaj Majami stvarno nema pojma.
(Djole, 13. jun 2023 04:06)

Napokon je makar zanimljiva utakmica. Denver protiv sebe i Majamija igra egal. Haha. Dobija Denver

Mookie Blaylock

pre 11 meseci

4 godine pišem da je Jokić naš najbolji igrač svih vremena koji se rađa jednom u 50 godina, praviće se dokumentarci o njemu kao i o Đokoviću.Ovom titulom je definitivno postao najbolji neamerički košarkaš svih vremena.

TkoJeOvdeLud

pre 11 meseci

Jokiću svaka ti čast. Pokazao si i dokazao svoj talenat. Ušao u istoriju. Mogu samo da te mrze oni što te ne vole. Eh da je više Jokića gde bi ovoj zemlji bio kraj!

Svanulo

pre 11 meseci

Kakva igra jokica dominator, dobre role mpj kantavius šampionski marej bitne trojke ostali slabije jako nervozni, sa nebitnom fransizom denver om uzeti titulu cudo zaista koliko muke ovih godina na kraju se sve poklopilo osporavan kouc meloun wins title

wlado

pre 11 meseci

pratim denver poslednje 3 sezone skoro pa svaki mec. verovao sam da je nikola tolikoo dobar kosarkas da moze da uzme titulu sa denverom.

Eto,tako

pre 11 meseci

Na kraju,Denver je uzeo titulu odbranom.Skinuti kapu tim tihim herojima Denvera koji izginuše u odbrani.Neće šut,ruke drhte ali se u odbrani kida.Čitam ovde pljuvačinu nesposobnih likova,kako igrači Denvera ništa ne mogu da pogode.Kao da Denver svake godine igra veliko finale,i to su samo ljudi.Naravno,jedan čovek se odvaja,jedan čovek je iz podneblja gde je pritisak normalna stvar,ako nema pritiska njemu se ne igra(All star).Naš Nikola,čovek koji je verovao do kraja.Majstore,uživaj.

kid

pre 11 meseci

gde je onaj deran što je uporno pisao " Jokara nikad neće uzeti prsten "?
(drns, 13. jun 2023 09:18)

eno ga sad pise da nikad nece uzeti drugi prsten ?

Neo@

pre 11 meseci

Јокићу брате... Срећно вечерас!
До победе, до титуле, до твог првог НБА прстена! Идемооооо!

ElvisNs

pre 11 meseci

Ove godine ce jednako tesko biti odluciti kome dodeliti nagradu Laureus, kao i najboljeg sprotisty Srbije za 2023.
Ko je bio brilijantniji, autenticniji,ko je ostavio veci istorijski oecat ove godine, Jokic ili Djokovic ?
Tesko je odluciti.

DraganBorca

pre 11 meseci

Da je Koneli bio pametniji i vec 2018 okruzio Jokica atletikom ovo bi bila druga- treca titula. Denver pa i Nikolina karijera su skupo platili promasaje u vidu sporog neatleticnog matorog undersized Milsapa na max ugovoru i Bartona na trojci godinama. Ali sta je tu je idemo po prvi prsten. Kelvin But je bukvalno covek odmah znao sta treba Jokicu i Mareju za titulu.

Atletika i odbrana.

Dovođenjem Koldvela, dvojice Brauna Denver je dobio sve. Cak mislim da ne bi ni ovo utakmica u plejofu pogubili da je Malone ove sezone koristio brutalnog klinca Pejtona ali neka sledece godine zato još jaci! 😎

Skid

pre 11 meseci

Denver ide na +25, zavrsava sa 15 razlike. Iskreno, jako gotivan tim ima Denver ove sezone. Sacekali Mareja i MPJa da se oporave sto je za respekt, nadogradili tim sa BB i KCPom kao kvalitetnim ozbiljnim igracima, resili se usijane glave Bounsa... zaista imaju kvalitetan sampionski tim. Posle Jokica, najbolji u celom POu je bio Gordon, onda Marej. Gordon vredi svaku paru, neverovatno je kakav je teret izneo u odbrani, jako gotivan lik, zahvalan. Navijam za njih kao da je reprezentacija, toliko su mi dragi jer je ceo proces pravljenja tima trajao godinama sa svim promasajima i pogocima igraca, slagali deo po deo, niko od glavnih igraca nije trazio trejd niti su trejdovani sto je danas normalna pojava i evo veceras sansa da se krunise fenomenalna sezona. Drago mi je da je kosarka pobedila instant dream team filozofiju. Pritom imaju buducnost sa CB, Votsonom, Nadjijem i pridodatim pikovima od pre par dana.
Sto se Majamija tice, svaka cast na ovoj sezoni, Mucili su se sa povredama, nikako nisu uspevali da uhvate ritam, ali kad je bilo najbitnije dobili su i odlican Milvoki a i dosta jaci Boston. Majami je vrlo nezgodna ekipa za respekt pred kojom je buducnost i mozda bi bio i veci problem za Denver da nisu igrali toliko meceva jer ih je ocigledno stigao umor kao i povrede Hira i Oladipa.
Jako bitan napredak u Denveru: MPJ u odbrani i Meloun sa promenom visegodisnjeg uzasnog sablona sa izmenama.

Djole

pre 11 meseci

Evo van lin od Arene Sport: https://en.gdplayer.tv/live-tv/arena-sport-1-premium/?autoplay=true&mute=false#gsc.tab=0

Redakcijo MOLIM VAS odobrite komentar da mogu ljudi da odgledaju.

Savetujem vam da instalirate Brave browser da vas ne bi reklame davile i da ne bi video seckao.

Uzivajte

Miroslav

pre 11 meseci

Gde bi nam bio kraj, kada bi svi koji su lupetali predhodnih godina, sada zacutali. Nece Nikola nikada igrati plej of, nece nikada uzeti titulu, nikada nista nije osvojio, Meloun nema pojma, Marej je divljak (covek u plej ofu ima 27/6/7 statistiku). I slicne gluposti.

Lublana_je_bulana

pre 11 meseci

Ajmo Nidžo na 100. godišnjicu najlepše igre u Srbiji uzmi tituli i budi MVP finala, pa da tako obeležimo jubilej. Ajmo do 14 asistencija i tripl dabl proseka u plejofu! 😀

Miloš

pre 11 meseci

Jako loše suđenje! Svaki drugi faul za Denver je bilo čisto na loptu, ali zato Majami (naročito Adebayo) može da dere kožu i ništa "čisto sve".

Gde ja zivim

pre 11 meseci

Da jednu trojku ne mogu da ubodu, ovo je strasno. Ciste pozicije u vise navrata i promasuju. Ako hoce Denver prsten, mora da se probude i nameste ruku, inace ode cela sezona u k...

kentaur

pre 11 meseci

Potrebno je po trojku da pogode Marej, Jokić, Gordon i MPJ, da razbiju maler i sustignu ih.
Ako se šuterski opuste Poup i Brown dobija Denver.

Laki

pre 11 meseci

Kad san video prvu odbranu Adebaja sa obe ruke ispruzene konstantno na Jokicu znao sam sta ih ceka. Da se razumemo, ni u jednoj utakmici Denver nije postedjen ogavnog sudjenja, ali bar su pogadjali. Sad ih biju, nervoza..bas za sedmu utakmicu da onaj Silver les bude zadovoljan. Fuj

Ragina Glava

pre 11 meseci

Nema sta, psiha je cudo, 1/15 trojke, od toga 8,9 potpuno otvorenih.
Denver ima sjajan rezultat obzirom kako igra. Ako se ne dozovu pameti i rasterete, ode ovo na 3 : 2.

Kole

pre 11 meseci

i pored sudija, uzasnog suta za 3, promasenih bacanja i izgubljenih lopti, denver je na poluvremenu na SAMO minus 7 razlike!
za pretpostaviti je da igracki ne mogu gore od ovoga, tako da (ne racunajuci sudije) i dalje imaju sasvim pristojnu sansu za preokret i titulu

А. Петров

pre 11 meseci

Мајами игра физички до крајњих граница могућности. Границу фаула су одавно прешли. То им је једина шанса.
Денвер 1/15 тројки. То је кључ. Мајами ће наставити да их бије, али ако тројка крене, Денвер побеђује. Иначе се враћамо у Мајами.

нс бој

pre 11 meseci

Овако лош Денвер,а Мајами се није одлепио.Потребно је да Денвер избаци или бар смањи нервозу,пар добрих поена,акција би их вратило у живот.Шта ради притисак од прстена.Мајами ништа посебно,и они промашују,само што Денвер поклања.

Fika

pre 11 meseci

Na pamtim da sam gledao utakmicu da jedna ekipa ovoliko katastrofalno šutira trojke. Od toga je bilo barem jedno 7 otvorenih, i sve su promašili. Nego to nije bilo dovoljno, pa i slobodna bacanja šutaju ispod 50%.

samo jako

pre 11 meseci

Ajde sta se svi pravite pametni,ovakva igra je prosto posledica nervoze,nije im lako ,na korak su od titule,malo im je usla nervoza,sto je u neku ruku i normalno,ima jos da se igra,malo ce ih meloun konsolidovati na poluvremenu ,nadam se da Denver resava sve u ovoj utakmici,prosto su bolji tim

Janko

pre 11 meseci

Svim srcem uz Denver ali ako ovo izvuku uz očajnu igru Mareja, očajnu igru tamnoputog Brauna, očajan šut za 3 MPJ, veoma lošu igru KCP, katastrofalan šut za 3 celog tima, katastrofalna bacanja ovo će biti magija ...

Loranov tata iz Goznice

pre 11 meseci

Vrlo je bitan ovaj čelendž kod Batlerovog šuta za 3.
Niko ga nije faulirao, jasno se vidi njegov potez nogom, ali eto, sudije kroje.

Man

pre 11 meseci

Igraci Majamija jašu igrače Denvera, sudije faulovima pune najbolje igrače Denvera...
(Zum, 13. jun 2023 03:23)

Gledam utakmicu i ovo je laz naravno , sem onih bacanja sto su poklonili Batleru kada su trebale da sviraju korake ili faul u napadu i do ove 4 cetvrtine majami je bolji za taj jedan poen.
(Man, 13. jun 2023 04:26)

AuuuHuu , povlacim ovo sto sam napisao. Kakva kradja!

Pera Ždera

pre 11 meseci

I ako ozbiljno razmisljam da batalim NBA zbog neverovatne kradje kod "faula" Gordona nad Dzimijem za 3p, zavrsnica je NEVEROVATNO napeta, ipak... oba tima ispod 100 poena.

predrag

pre 11 meseci

U najvećem trenutku svog života, bez euforije i nadmenosti, prvo prilazi klupi Majamija i pozdravlja se sa igračima Majami Hita.
Hvali Majami kao da su oni dobili, najveći igrač i veliki čovek!
Kaže" Jer mogu sad kući da idem"!!!!!

Popeo se na krov sveta i sa Novakom postao duo srpskih sportista koji su besmrtni u svetskom sportu!!!!

Kvazar

pre 11 meseci

Au brate od 2015 gledam Jokica, znao sam da ce biti dobar, ali ovoliko...
Bravo Jokara legendo, bravo Nagetsi!!!
Uf, a sada da se spava kad se bude moglo :)

beograd011

pre 11 meseci

Nijedan kao Nikola.U finalu 12 od 16(75%) sa neverovatnih 16 skokova doneo je titulu u Kolorado prvi put od osnivanja ovog kluba.Velicanstveno! Najbolji kosarkas na svetu!!!

nicks

pre 11 meseci

Mission Complete!
Dva Jockera mogu slaviti i svi mi koji smo ih podržavali i nervirali se ovih godina
Idemoooooooo
IDEMOOOOOOO
p.s
Wimbeldon?

Ivan Veljković

pre 11 meseci

Istorijska prva titula Denver Nagetsa u NBA ligi! Bravo! Dominirao Jokić brutalno, najzaslužniji je za ovaj veliki istorijski uspeh Denvera zaista! Bravo Jokiću majstore!

А. Петров

pre 11 meseci

@«Prica iza broja 15 se krije i u tome sto su se davnih vremena u nasoj kosarci brojevi dobijali po poziciji na kojoj igras. Brojeve 2, 3, 4 i eventualno 5 su nosili organizatori igre, dok su za centre bili rezervisani 13, 14 i 15, ……
(Alpina, 13. jun 2023 01:33)

У та давна времена се бројеви 2 и 3 нису давали.

Kole

pre 11 meseci

@draganborca

pametni, a ko da mu igra centra u trenutku kad gordon ima 3 faula, a jokic 2? da nije trebao da stavi bbrauna ili kbrauna na adebaju? pa majami bi otisao na 20 razlike za 3min....

bskfan

pre 11 meseci

Sta reci, jedinu trojku pogodio Jokic.

Druga stvar, kad igraci uloge odigraju dobro jednu ukamicu onda na sledecoj potonu. To su nocas BBraun i Gordon. BBraun sut 28%, Gordon 3 licne za 7 minuta. Kad se tome dodaju i 3/7 slobodna bacanja i par sudijskih gresaka onda je ovih -7 cak i uspeh.

Ako Denver hoce da pobedi onda Jokic mora da preuzme stvari u svoje ruke i da se nada da ce Marje najzad da pogodi jednu trojku.

TNT

pre 11 meseci

Šut Denvera za 3 u prvom poluvremenu 1/15, slobodna bacanja 3/8.
Šta reći,a ne zaplakati?
Još imaju i dobar rezultat (samo -7) kako igraju.
Ah,da,umalo zaboravih i 10 izgubljenih lopti.
Brate što je mnogo,mnogo je.
Realno Majami ne igra ništa specijalno, čak bi rekao da su samo manje loši od Denvera i ništa drugo,jer da i malo igraju dobro bilo bi već +20 za Majami.

Šiško

pre 11 meseci

Hahahahahahaha Denver trojke 1 od 15 na poluvremenu.. Ljudi ne mogu bazen da pogode, Brus Braun čini mi se 3 otvorene trojke promašio, i to sve na asistencije Jokića, Poup 2 otvorene trojke promašio, Porter jednu ili dve otvorene, Marej jednu otvorenu promašio, Jokić takodje još jednu.

Dobro Jokić kaže: "Košarka je igra pogodaka i promašaja". Mada ovo Denver što je promašio otvorenih trojki na poluvremenu, to baš previše.

Moljac

pre 11 meseci

Ovo nema veze sa faulom. I ESPNovi komentatori se čude, a oni baš navijaju za Majami. Čist poklon Batleru. Ne da ga Gordon nije pipnuo, nego je on isturio nogu pri šutu, i to je po pravilima već dve godine faul u napadu.

goran

pre 11 meseci

Bravo za Denver, Jokiću čestitke za ulazak u košarkašku besmrtnost. Ovi što kritikuju utakmicu... Nemam reči... Kakva brutalna odbrana u poslednjoj četvrtini, oba tima. Na primer, šampion EL, Real Madrid, na ovakvu odbranu ne bi mogao da ubaci 10 poena za 12 minuta, siguran sam u to.

predrag

pre 11 meseci

Ako nastavi sa ovakvim igrama narednih pet godina MVP lige.
Neće niko smeti preći preko prstena koji je osvojio i dati nezaluženo nekom ko najbolje plače!

Pera kojot super genije

pre 11 meseci

Ko da spava posle ovakve utakmice... Denver za 56% bacanja i 17% za 3 pobedio utakmicu gde su ih izmedju ostalog i sudije na kraju za malo upropastile... Jokic za istoriju, Denver je pokazao da je TIM!!!

nr

pre 11 meseci

Ne znam kako cu da radim ali....Gledao sam istoriju kako pise nas brat JOKIC! Puno mi je srce. Koliko radosti nam donose nasi sportisti

nr

pre 11 meseci

Ne znam kako cu da radim ali....Gledao sam istoriju kako pise nas brat JOKIC! Puno mi je srce. Koliko radosti nam donose nasi sportisti

2CRAZY

pre 11 meseci

Gotovo je, Denver je sampion NBA lige, Nikola Jokic je uzeo NBA prsten!!!
Neverovatno kako je pobedio Denver, ocaj ocaja im je bio sut za tri poena, losa i slobodna bacanja, nervozno usli u mec, uspavano, sudije ih zatim unistile i nekim cudom, Denver ipak pobedjuje... kako je krenulo, mislio sam serija se vraca u Majami, ali Denver je ipak pokazao da dovoljno zeli titulu vec sad, alal vera!

Dragan Borca

pre 11 meseci

Titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Malone na kraju dobio utakmicu sa malim Braunom ostavivsi Dzefa na klupi :D

Ernad_mn

pre 11 meseci

Nevjerovatna utalmica zivaca, Jokic i Denver pravi sampioni. Veliko zadovoljstvo je imati covjeka sa ovih prostora na krovu svijeta

Ivan

pre 11 meseci

Bravo za Denver i Jokića na istorijskoj prvoj titulu NBA šampiona! Brutalna dominacija Nagetsa zaista! Kao što rekoh i kada je Majami napravio brejk u Denveru i izjednačio na 1:1 u seriji da nema mesta panici što se Denvera tiče i da su bolji tim od Majamija i da to samo trebaju da potvrde na parketu te da mogu do dva brejka u Majamiju i do pobede u petom meču na svom parketu i to se i desilo, Denver je pobedio Majami u NBA finalu sa ubedljivih 4:1 u seriji i ubedljivo osvojio titulu! Apsolutno zaslužena titula, dominirao Jokić veima ubedljivo i najzaslužniji je za istorijsku prvu titulu Nagetsa. I Marej je igrao fenomenalno, ali je Jokić doneo ključnu prevagu za titulu. Delio je asistencije Mareju i ostalima, beležio skokove i u odbrani i u napadu, i sam poentirao i postizao ogroman broj poena, beležio Tripl-dablove u Plej-ofu kao od šale, rušio rekorde NBA lige jedan za drugim i apsolutno obeležio ovu sezonu i titulu Denvera! Bravo Jokiću majstore!

Jedna devojka

pre 11 meseci

Tripl dabl = Nikola Jokic. To nije moja fora, jedan takmicar na Stoperici u Nisu je to rekao, lepo je odigrao Stopericu taj takmicar u Nisu. Jokic i Djokovic su ponos Srbije, a imamo jos mnogo sportista za ponos. Bravo, iskrene cestitke.

Analizator

pre 11 meseci

Utakmicu je rešio KCP presečenom loptom. A da bi KCP došao u tu poziciju da reši utakmicu, najzaslužniji je Jokić koji je držao ekipu celo vreme.