Tenis 49

Četvrtak, 01.06.2023.

10:30

Đoković: Stvarno ne znam kako me ne razumeju

Srpski teniser Novak Đoković imao je nekoliko oštrih reakcija prema svom boksu tokom meča sa Martonom Fučovičem.

Ðokoviæ: Stvarno ne znam kako me ne razumeju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

banjaluka 1811

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!
(S.Galanski & P.Larkinson, 1. jun 2023 12:23) # Link komentara
Da li je to i Rafa ostao na 21 GS,pošto Novak nije igrao na Australien openu prošle godine,pa vjerovatno ni njemu ne računaš taj GS?

marko

pre 11 meseci

Nole idemo do 23-eg..samo ti znas kroz sta si prolazio za vreme ‘bavljenja’ tenisom, sad je vreme za naplatu..najbolji ikada??????
Ne bih da komentarisem zlonamerne komentare, ali verujem da ce jednog dana shvatiti, da si ti nas najveci promoter..nadam se da ce covek, moj zemljak, SRBIN biti najbolji ikada..evo jednog primera, gde god otputujem, i kada se upoznam sa nekim strancima, pitace me odakle si, ako krenem da im pricam znate bila jedna Srbija, pa Juga, pa ponovo postala Srbija, bice ok, ali ako mu kazem slusaj ja sam komsija Novaka Djokovica, on ce me skapirati iz prve…idemoooo Noleeee do 23eg?

sasa

pre 11 meseci

Mozda te ne razumiju jer tvojim glupostima kraja nema. Budi teniser i tu svi moraju da Ti skinu kapu. Ne glupiraj se i svi ce te razumjeti

alex

pre 11 meseci

Vrlo jednostavno , ne žele da čuju bilo šta izvan svog stereotipa !
Zastupaju slobodu mišljenja , ukoliko je u skladu sa njihovim....sve ostalo....

@c72

pre 11 meseci

@(Sve ima dve strane, 01. jun 2023 11:24)
Vidim da se često spominje obrazovanje. On je sportista, za to se osposobljavao, to je učio da radi i može se reći da je u domenu svog djelovanja prilično obrazovan (blago rečeno), opšte kulture mu takođe ne nedostaje. Tako da ne znam šta treba, u pauzama između turnira da operiše ljude ili se bavi istorijom umjetnosti, književnom kritikom, oslikava freske, vozi autobus, šta već?! Kad kažete neobrazovan na šta tačno mislite, je l nepismen, ne zna padeže, ne zna koliko ima kontinenata i okeana, šta je problem?!

Nisam Englez

pre 11 meseci

Svi vi koji kudite Novaka da je razmazen ste funkcionalno nepismeni, jer ne razumete da je njegov odgovor ocigledno ironicno, sarkasticne prirode.

Istina je da se neotesano istresa na svoj tim, ali to nema veze sa hranom, nego izbacivanjem negativne energije, sto njegov tim razume, pa ga trpe!

Za to su odlicno placeni. Kakve crne jabuke i urme, pa nije Badnje Vece...

Filip

pre 11 meseci

S.Galanski & P.Larkinson

Čuj molim te, nema legitimitet.
A kad Nadal osvoji GS na kome ne igra Djoković, to se onda računa.
Prestanite da piše svakakve gluposti, ispadate smešni!

meph isto

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!
(S.Galanski & P.Larkinson, 01. jun 2023 12:23)

...Ili osvojis AO a nema Djokovica! Rafa povredjen, igrao bi da moze a Novaku nisu dali...

S.Galanski & P.Larkinson

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!

Валентина Петровић

pre 11 meseci

Ne daju ti urme??? Bezobrazluk. A da ti nisi malo razmažen? Diva?
(Rosa, 01. jun 2023 11:00)

Има право на то.
(Јабучило, 1. jun 2023 11:51)

Робовласничко друштво се завршило пре много векова. Не верујем ни једнога тренутка да га не разумеју када тражи урме. Но, морао је нешто да каже да би оправдао своје лектичко насиље према својим запосленима, те тако и изјави тричарије о воћу.

Djordje

pre 11 meseci

Ti placas ljude da ti stave u torbu vodu i urme !? Brate ja mislim da bi pored tebe i neuropsihijatar potrazio pomoc, ti kao da si odrastao u Bakingemskoj palati a ne na Banjici .

Kide

pre 11 meseci

Voleo bi da prestane sa ogovaranjem svog boksa. Ljudi u njemu čini mi se da ne zaslužuju baš uvek da ih kritikuje, skoro omalovažava.
Budi šampion i u ophođenju i ponašanju prema tim ljudima, oni to zaslužuju.
(predrag, 1. jun 2023 10:39)

Postuje on njih u svakom smislu zato ih je i angazovao.To njegovo vikanje je nacin da izbaci negativnu energiju i da se fokusira na mec,nesto slicno kao lomljenje reketa i verujem da njegov tim to ne dozivljava licno jer shvataju kakvu pisholosku borbu vodi sam sa sobom na terenu.Vidi se koliko ga podrzavaju.Pustite me laznog foliranja i diplopamtskog nastupa Nadala i Federera.Djokovic vodi bitku celu karijeru sam protiv svih,protiv sistema,medija,navijaca.Ulozio je ceo zivot,celog sebe i ima srce sampiona i to najveceg ikada.

TedThüringen

pre 11 meseci

Sad je jasno zašto ga ne vole.
Mi smo svi koji za njega navijamo, slijepi na te njegove stvari ali drugi to vide i zato ga i ne vole zbog tog njegovog prenemaganja.
Uostalom, Dodik je bio u pravu kad je rekao da su teški ljudi.

Sve ima dve strane

pre 11 meseci

Ne razumes jer si neobrazovan. Sav intelektualni talenat ti je otac prokockao jer te je od cetvrte godine gurao u tenis i potpuno zapostavio tvoje obrazovanje. Naravno ne pomaze ni to da je i sam Srdjan pun agresije i nezadovoljstva. On je bez tvog talenta niko i nista.

Zasto je obrazovanje bitno za razumevanje ovakvih stvari? Jer te nauci da razmisljas kriticki i racionalno. Da ne podlezes zakljuccima i spinovima drugih, da razumes da svaka situacija ima dve strane i da naucis da je gledas iz vise uglova.

Kosovo je srce Srbije je srpska verzija “Za dom spremni” koja nema tu fasisticku notu i moze se izgovarati u javnosti jer ipak nije poziv na genocid. Kosovski problem je kompleksan. Istorijski nije nista novo da se granice jedne zemlje menjaju zbog razlike u demografiji, mi smo dobili Vojvodinu gotovo isto kao Albanci Kosovo - bili smo brojniji i imali podrsku velikih sila nakon rata. Svojatati teritoriju na osnovu kulturnog nasledja je smesno, po tom principu je Istanbul srce Italije.

Razlog gubitka Kosova je sto smo mi nasim postupcima jasno stavili Albancima do znanja da ih ne zelimo kroz decenije gledanja na njih kao na nizu rasu, a ne sunarodnike i naravno da su oni zeleli svoju drzavu na svojim vekovnim ognjistima - to je ono sto prosecan Srbin ne razume, to je i njihovo ognjiste. Nakon genocida u Bosni, postalo je jasno sta Sloba namerava da izvede i Ameri su ih spasili. Danas oni rade ono sto smo mi njima 70ih i 80ih - pokusavaju da nas istisnu i ponize

Бојан

pre 11 meseci

Не разумеју те зато што је већина људи на Западу, за разлику од тебе, завршила барем основну школу.

mich

pre 11 meseci

Brate zaposli nene, daj mi 10k evra mesecno, ako pogresim daj mi otkaz... Ipak ne kapiram ako tome sluzi strucni stab, zar taj posao ne moze da obavlja jedna "tetkica"...???

Boske

pre 11 meseci

Pobogu Djokovicu, to je interna stvar izmedju vas i vasega strucnog staba. Zasto to iznosite u javnost ? Ponizavanjem vasih saradnika, vec duze vreme vi samo navlacite odijum medju vasim fanovima. Mislite malo o tome.

biber

pre 11 meseci

Mani se politike i igraj tenis, najbolji koji možeš. To je najveća podrška ovom narodu. Treba ti fokus i koncentracija. Može sve to i kad se turnir završi. I tako te jedva čekaju za svaku grešku. Zato nemoj.

mileeeeee

pre 11 meseci

Nole, tako sam ja dobio keca u prvom razredu, kad nisam doneo u skolu knjige za taj dan, i jos rekao da mi je mama lose spakovala torbu. Pa sam pakuj svoju torbu, odrastao si covek!!! Salu na stranu, puna podrska za Noleta!

Simke

pre 11 meseci

Runeu se otvorio zrijjeb na drugoj strani,mada mislim da bi tu mogao da profitira Zverev i da ode do finala....Vrijeme je da se Zveki vrati u sam vrh.

Predo

pre 11 meseci

Ja razdvajam Novaka tenisera, koji je genijalan, I Novaka, ekscentričnu ličnost, pomalo razmaženu i prepotentnu, koja mi se ponekad ne sviđa, mada ga razumem, jer ja sam igrao turnire niže kategorije i nisam baš uvek bio ponosan na moje ponašanje. Ponekad, kad se adrenalin smiri, sam slao poruke izvinjenja mojim protivnicima. Kao da to nisam bio ja, nego neko drugi. Nekad se to dešavalo zato što nisam ostavio probleme kod kuće, nekad zbog sudijske greške, nekada zbog sitne provokacije protivnika... NOvaka sam prihvatio od početka sa svim vrlinama i manama, siguran sam da bih navijao za njega i da niej Srbin. Uostalom, navijao sam za Ivaniševića, kada nije bilo popularno navijati za Hrvate, za Safina i Mekinroa, koji su isto priča za sebe...

Nare monstrum

pre 11 meseci

Oni žele da te isteraju iz takta i da te ruše. Ne daj se, legendo! Samo gazi! Ne vole oni tebe, nemoj ni ti njih da voliš! Neka te to gura napred! Ima puno njih koji te obožavaju.

dd

pre 11 meseci

mora da bude discipline,kada pogledate GOAT listu videcete koliko je novak ispred svih.da ne trazi perfekciju ne bi bio 1.na listi i najbolji teniser u istoriji.

on trazi da sve funkcionise besprekorno zato i burno reaguje na svaku sitnicu.to ga je i dovelo tu gde jeste.ali to mnogi zloupotrebljavaju i govore dere se na trenera,ceo boks,izbacuje brata zato sto ga ignorise...itd.

kako je nervozan,bezobrazan,psuje...pa normalno kada je perfekcionista i nema zezanja dok igra.zato je i izbacio brata iz boksa,ako nemas sta pametno da kazes idi kuci ne trebas mi ovde!!...tako i treba!

i ko je onda u pravu?pa pogledajte GOAT listu NO1!!!da je previse mlak ne bi bio to sto jeste.najbolji teniser koji je uzeo reket u ruke!!moras da budes ostar,britak...pogotovo u sportu jer se takmicis i rezultati se gledaju,a ne plesni koraci,umetnicki dojam,dzemperi,gace u dupetu,i da si stalno nasmejan!!!

Bosko

pre 11 meseci

Ama igraj bre tenis momcino, mani se tih pobocnih stvari. Neka ostane to tvoja unutrasnja stvar , te urme i banane. To nije za javnost, ne pricaj mnogo, igraj, pa kad dobijes turnir illi te izbaci neko, onda pricaj sta hoces i kad hoces. Najdobronamernije.

predrag

pre 11 meseci

Voleo bi da prestane sa ogovaranjem svog boksa. Ljudi u njemu čini mi se da ne zaslužuju baš uvek da ih kritikuje, skoro omalovažava.
Budi šampion i u ophođenju i ponašanju prema tim ljudima, oni to zaslužuju.

predrag

pre 11 meseci

Voleo bi da prestane sa ogovaranjem svog boksa. Ljudi u njemu čini mi se da ne zaslužuju baš uvek da ih kritikuje, skoro omalovažava.
Budi šampion i u ophođenju i ponašanju prema tim ljudima, oni to zaslužuju.

Predo

pre 11 meseci

Ja razdvajam Novaka tenisera, koji je genijalan, I Novaka, ekscentričnu ličnost, pomalo razmaženu i prepotentnu, koja mi se ponekad ne sviđa, mada ga razumem, jer ja sam igrao turnire niže kategorije i nisam baš uvek bio ponosan na moje ponašanje. Ponekad, kad se adrenalin smiri, sam slao poruke izvinjenja mojim protivnicima. Kao da to nisam bio ja, nego neko drugi. Nekad se to dešavalo zato što nisam ostavio probleme kod kuće, nekad zbog sudijske greške, nekada zbog sitne provokacije protivnika... NOvaka sam prihvatio od početka sa svim vrlinama i manama, siguran sam da bih navijao za njega i da niej Srbin. Uostalom, navijao sam za Ivaniševića, kada nije bilo popularno navijati za Hrvate, za Safina i Mekinroa, koji su isto priča za sebe...

dd

pre 11 meseci

mora da bude discipline,kada pogledate GOAT listu videcete koliko je novak ispred svih.da ne trazi perfekciju ne bi bio 1.na listi i najbolji teniser u istoriji.

on trazi da sve funkcionise besprekorno zato i burno reaguje na svaku sitnicu.to ga je i dovelo tu gde jeste.ali to mnogi zloupotrebljavaju i govore dere se na trenera,ceo boks,izbacuje brata zato sto ga ignorise...itd.

kako je nervozan,bezobrazan,psuje...pa normalno kada je perfekcionista i nema zezanja dok igra.zato je i izbacio brata iz boksa,ako nemas sta pametno da kazes idi kuci ne trebas mi ovde!!...tako i treba!

i ko je onda u pravu?pa pogledajte GOAT listu NO1!!!da je previse mlak ne bi bio to sto jeste.najbolji teniser koji je uzeo reket u ruke!!moras da budes ostar,britak...pogotovo u sportu jer se takmicis i rezultati se gledaju,a ne plesni koraci,umetnicki dojam,dzemperi,gace u dupetu,i da si stalno nasmejan!!!

Kide

pre 11 meseci

Voleo bi da prestane sa ogovaranjem svog boksa. Ljudi u njemu čini mi se da ne zaslužuju baš uvek da ih kritikuje, skoro omalovažava.
Budi šampion i u ophođenju i ponašanju prema tim ljudima, oni to zaslužuju.
(predrag, 1. jun 2023 10:39)

Postuje on njih u svakom smislu zato ih je i angazovao.To njegovo vikanje je nacin da izbaci negativnu energiju i da se fokusira na mec,nesto slicno kao lomljenje reketa i verujem da njegov tim to ne dozivljava licno jer shvataju kakvu pisholosku borbu vodi sam sa sobom na terenu.Vidi se koliko ga podrzavaju.Pustite me laznog foliranja i diplopamtskog nastupa Nadala i Federera.Djokovic vodi bitku celu karijeru sam protiv svih,protiv sistema,medija,navijaca.Ulozio je ceo zivot,celog sebe i ima srce sampiona i to najveceg ikada.

@c72

pre 11 meseci

@(Sve ima dve strane, 01. jun 2023 11:24)
Vidim da se često spominje obrazovanje. On je sportista, za to se osposobljavao, to je učio da radi i može se reći da je u domenu svog djelovanja prilično obrazovan (blago rečeno), opšte kulture mu takođe ne nedostaje. Tako da ne znam šta treba, u pauzama između turnira da operiše ljude ili se bavi istorijom umjetnosti, književnom kritikom, oslikava freske, vozi autobus, šta već?! Kad kažete neobrazovan na šta tačno mislite, je l nepismen, ne zna padeže, ne zna koliko ima kontinenata i okeana, šta je problem?!

biber

pre 11 meseci

Mani se politike i igraj tenis, najbolji koji možeš. To je najveća podrška ovom narodu. Treba ti fokus i koncentracija. Može sve to i kad se turnir završi. I tako te jedva čekaju za svaku grešku. Zato nemoj.

Sve ima dve strane

pre 11 meseci

Ne razumes jer si neobrazovan. Sav intelektualni talenat ti je otac prokockao jer te je od cetvrte godine gurao u tenis i potpuno zapostavio tvoje obrazovanje. Naravno ne pomaze ni to da je i sam Srdjan pun agresije i nezadovoljstva. On je bez tvog talenta niko i nista.

Zasto je obrazovanje bitno za razumevanje ovakvih stvari? Jer te nauci da razmisljas kriticki i racionalno. Da ne podlezes zakljuccima i spinovima drugih, da razumes da svaka situacija ima dve strane i da naucis da je gledas iz vise uglova.

Kosovo je srce Srbije je srpska verzija “Za dom spremni” koja nema tu fasisticku notu i moze se izgovarati u javnosti jer ipak nije poziv na genocid. Kosovski problem je kompleksan. Istorijski nije nista novo da se granice jedne zemlje menjaju zbog razlike u demografiji, mi smo dobili Vojvodinu gotovo isto kao Albanci Kosovo - bili smo brojniji i imali podrsku velikih sila nakon rata. Svojatati teritoriju na osnovu kulturnog nasledja je smesno, po tom principu je Istanbul srce Italije.

Razlog gubitka Kosova je sto smo mi nasim postupcima jasno stavili Albancima do znanja da ih ne zelimo kroz decenije gledanja na njih kao na nizu rasu, a ne sunarodnike i naravno da su oni zeleli svoju drzavu na svojim vekovnim ognjistima - to je ono sto prosecan Srbin ne razume, to je i njihovo ognjiste. Nakon genocida u Bosni, postalo je jasno sta Sloba namerava da izvede i Ameri su ih spasili. Danas oni rade ono sto smo mi njima 70ih i 80ih - pokusavaju da nas istisnu i ponize

Simke

pre 11 meseci

Runeu se otvorio zrijjeb na drugoj strani,mada mislim da bi tu mogao da profitira Zverev i da ode do finala....Vrijeme je da se Zveki vrati u sam vrh.

Nisam Englez

pre 11 meseci

Svi vi koji kudite Novaka da je razmazen ste funkcionalno nepismeni, jer ne razumete da je njegov odgovor ocigledno ironicno, sarkasticne prirode.

Istina je da se neotesano istresa na svoj tim, ali to nema veze sa hranom, nego izbacivanjem negativne energije, sto njegov tim razume, pa ga trpe!

Za to su odlicno placeni. Kakve crne jabuke i urme, pa nije Badnje Vece...

Bosko

pre 11 meseci

Ama igraj bre tenis momcino, mani se tih pobocnih stvari. Neka ostane to tvoja unutrasnja stvar , te urme i banane. To nije za javnost, ne pricaj mnogo, igraj, pa kad dobijes turnir illi te izbaci neko, onda pricaj sta hoces i kad hoces. Najdobronamernije.

Filip

pre 11 meseci

S.Galanski & P.Larkinson

Čuj molim te, nema legitimitet.
A kad Nadal osvoji GS na kome ne igra Djoković, to se onda računa.
Prestanite da piše svakakve gluposti, ispadate smešni!

Nare monstrum

pre 11 meseci

Oni žele da te isteraju iz takta i da te ruše. Ne daj se, legendo! Samo gazi! Ne vole oni tebe, nemoj ni ti njih da voliš! Neka te to gura napred! Ima puno njih koji te obožavaju.

Djordje

pre 11 meseci

Ti placas ljude da ti stave u torbu vodu i urme !? Brate ja mislim da bi pored tebe i neuropsihijatar potrazio pomoc, ti kao da si odrastao u Bakingemskoj palati a ne na Banjici .

TedThüringen

pre 11 meseci

Sad je jasno zašto ga ne vole.
Mi smo svi koji za njega navijamo, slijepi na te njegove stvari ali drugi to vide i zato ga i ne vole zbog tog njegovog prenemaganja.
Uostalom, Dodik je bio u pravu kad je rekao da su teški ljudi.

Валентина Петровић

pre 11 meseci

Ne daju ti urme??? Bezobrazluk. A da ti nisi malo razmažen? Diva?
(Rosa, 01. jun 2023 11:00)

Има право на то.
(Јабучило, 1. jun 2023 11:51)

Робовласничко друштво се завршило пре много векова. Не верујем ни једнога тренутка да га не разумеју када тражи урме. Но, морао је нешто да каже да би оправдао своје лектичко насиље према својим запосленима, те тако и изјави тричарије о воћу.

Boske

pre 11 meseci

Pobogu Djokovicu, to je interna stvar izmedju vas i vasega strucnog staba. Zasto to iznosite u javnost ? Ponizavanjem vasih saradnika, vec duze vreme vi samo navlacite odijum medju vasim fanovima. Mislite malo o tome.

sasa

pre 11 meseci

Mozda te ne razumiju jer tvojim glupostima kraja nema. Budi teniser i tu svi moraju da Ti skinu kapu. Ne glupiraj se i svi ce te razumjeti

meph isto

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!
(S.Galanski & P.Larkinson, 01. jun 2023 12:23)

...Ili osvojis AO a nema Djokovica! Rafa povredjen, igrao bi da moze a Novaku nisu dali...

mileeeeee

pre 11 meseci

Nole, tako sam ja dobio keca u prvom razredu, kad nisam doneo u skolu knjige za taj dan, i jos rekao da mi je mama lose spakovala torbu. Pa sam pakuj svoju torbu, odrastao si covek!!! Salu na stranu, puna podrska za Noleta!

Бојан

pre 11 meseci

Не разумеју те зато што је већина људи на Западу, за разлику од тебе, завршила барем основну школу.

marko

pre 11 meseci

Nole idemo do 23-eg..samo ti znas kroz sta si prolazio za vreme ‘bavljenja’ tenisom, sad je vreme za naplatu..najbolji ikada??????
Ne bih da komentarisem zlonamerne komentare, ali verujem da ce jednog dana shvatiti, da si ti nas najveci promoter..nadam se da ce covek, moj zemljak, SRBIN biti najbolji ikada..evo jednog primera, gde god otputujem, i kada se upoznam sa nekim strancima, pitace me odakle si, ako krenem da im pricam znate bila jedna Srbija, pa Juga, pa ponovo postala Srbija, bice ok, ali ako mu kazem slusaj ja sam komsija Novaka Djokovica, on ce me skapirati iz prve…idemoooo Noleeee do 23eg?

mich

pre 11 meseci

Brate zaposli nene, daj mi 10k evra mesecno, ako pogresim daj mi otkaz... Ipak ne kapiram ako tome sluzi strucni stab, zar taj posao ne moze da obavlja jedna "tetkica"...???

S.Galanski & P.Larkinson

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!

banjaluka 1811

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!
(S.Galanski & P.Larkinson, 1. jun 2023 12:23) # Link komentara
Da li je to i Rafa ostao na 21 GS,pošto Novak nije igrao na Australien openu prošle godine,pa vjerovatno ni njemu ne računaš taj GS?

alex

pre 11 meseci

Vrlo jednostavno , ne žele da čuju bilo šta izvan svog stereotipa !
Zastupaju slobodu mišljenja , ukoliko je u skladu sa njihovim....sve ostalo....

Sve ima dve strane

pre 11 meseci

Ne razumes jer si neobrazovan. Sav intelektualni talenat ti je otac prokockao jer te je od cetvrte godine gurao u tenis i potpuno zapostavio tvoje obrazovanje. Naravno ne pomaze ni to da je i sam Srdjan pun agresije i nezadovoljstva. On je bez tvog talenta niko i nista.

Zasto je obrazovanje bitno za razumevanje ovakvih stvari? Jer te nauci da razmisljas kriticki i racionalno. Da ne podlezes zakljuccima i spinovima drugih, da razumes da svaka situacija ima dve strane i da naucis da je gledas iz vise uglova.

Kosovo je srce Srbije je srpska verzija “Za dom spremni” koja nema tu fasisticku notu i moze se izgovarati u javnosti jer ipak nije poziv na genocid. Kosovski problem je kompleksan. Istorijski nije nista novo da se granice jedne zemlje menjaju zbog razlike u demografiji, mi smo dobili Vojvodinu gotovo isto kao Albanci Kosovo - bili smo brojniji i imali podrsku velikih sila nakon rata. Svojatati teritoriju na osnovu kulturnog nasledja je smesno, po tom principu je Istanbul srce Italije.

Razlog gubitka Kosova je sto smo mi nasim postupcima jasno stavili Albancima do znanja da ih ne zelimo kroz decenije gledanja na njih kao na nizu rasu, a ne sunarodnike i naravno da su oni zeleli svoju drzavu na svojim vekovnim ognjistima - to je ono sto prosecan Srbin ne razume, to je i njihovo ognjiste. Nakon genocida u Bosni, postalo je jasno sta Sloba namerava da izvede i Ameri su ih spasili. Danas oni rade ono sto smo mi njima 70ih i 80ih - pokusavaju da nas istisnu i ponize

predrag

pre 11 meseci

Voleo bi da prestane sa ogovaranjem svog boksa. Ljudi u njemu čini mi se da ne zaslužuju baš uvek da ih kritikuje, skoro omalovažava.
Budi šampion i u ophođenju i ponašanju prema tim ljudima, oni to zaslužuju.

S.Galanski & P.Larkinson

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!

Djordje

pre 11 meseci

Ti placas ljude da ti stave u torbu vodu i urme !? Brate ja mislim da bi pored tebe i neuropsihijatar potrazio pomoc, ti kao da si odrastao u Bakingemskoj palati a ne na Banjici .

Bosko

pre 11 meseci

Ama igraj bre tenis momcino, mani se tih pobocnih stvari. Neka ostane to tvoja unutrasnja stvar , te urme i banane. To nije za javnost, ne pricaj mnogo, igraj, pa kad dobijes turnir illi te izbaci neko, onda pricaj sta hoces i kad hoces. Najdobronamernije.

TedThüringen

pre 11 meseci

Sad je jasno zašto ga ne vole.
Mi smo svi koji za njega navijamo, slijepi na te njegove stvari ali drugi to vide i zato ga i ne vole zbog tog njegovog prenemaganja.
Uostalom, Dodik je bio u pravu kad je rekao da su teški ljudi.

Бојан

pre 11 meseci

Не разумеју те зато што је већина људи на Западу, за разлику од тебе, завршила барем основну школу.

Nare monstrum

pre 11 meseci

Oni žele da te isteraju iz takta i da te ruše. Ne daj se, legendo! Samo gazi! Ne vole oni tebe, nemoj ni ti njih da voliš! Neka te to gura napred! Ima puno njih koji te obožavaju.

biber

pre 11 meseci

Mani se politike i igraj tenis, najbolji koji možeš. To je najveća podrška ovom narodu. Treba ti fokus i koncentracija. Može sve to i kad se turnir završi. I tako te jedva čekaju za svaku grešku. Zato nemoj.

Simke

pre 11 meseci

Runeu se otvorio zrijjeb na drugoj strani,mada mislim da bi tu mogao da profitira Zverev i da ode do finala....Vrijeme je da se Zveki vrati u sam vrh.

dd

pre 11 meseci

mora da bude discipline,kada pogledate GOAT listu videcete koliko je novak ispred svih.da ne trazi perfekciju ne bi bio 1.na listi i najbolji teniser u istoriji.

on trazi da sve funkcionise besprekorno zato i burno reaguje na svaku sitnicu.to ga je i dovelo tu gde jeste.ali to mnogi zloupotrebljavaju i govore dere se na trenera,ceo boks,izbacuje brata zato sto ga ignorise...itd.

kako je nervozan,bezobrazan,psuje...pa normalno kada je perfekcionista i nema zezanja dok igra.zato je i izbacio brata iz boksa,ako nemas sta pametno da kazes idi kuci ne trebas mi ovde!!...tako i treba!

i ko je onda u pravu?pa pogledajte GOAT listu NO1!!!da je previse mlak ne bi bio to sto jeste.najbolji teniser koji je uzeo reket u ruke!!moras da budes ostar,britak...pogotovo u sportu jer se takmicis i rezultati se gledaju,a ne plesni koraci,umetnicki dojam,dzemperi,gace u dupetu,i da si stalno nasmejan!!!

Валентина Петровић

pre 11 meseci

Ne daju ti urme??? Bezobrazluk. A da ti nisi malo razmažen? Diva?
(Rosa, 01. jun 2023 11:00)

Има право на то.
(Јабучило, 1. jun 2023 11:51)

Робовласничко друштво се завршило пре много векова. Не верујем ни једнога тренутка да га не разумеју када тражи урме. Но, морао је нешто да каже да би оправдао своје лектичко насиље према својим запосленима, те тако и изјави тричарије о воћу.

Predo

pre 11 meseci

Ja razdvajam Novaka tenisera, koji je genijalan, I Novaka, ekscentričnu ličnost, pomalo razmaženu i prepotentnu, koja mi se ponekad ne sviđa, mada ga razumem, jer ja sam igrao turnire niže kategorije i nisam baš uvek bio ponosan na moje ponašanje. Ponekad, kad se adrenalin smiri, sam slao poruke izvinjenja mojim protivnicima. Kao da to nisam bio ja, nego neko drugi. Nekad se to dešavalo zato što nisam ostavio probleme kod kuće, nekad zbog sudijske greške, nekada zbog sitne provokacije protivnika... NOvaka sam prihvatio od početka sa svim vrlinama i manama, siguran sam da bih navijao za njega i da niej Srbin. Uostalom, navijao sam za Ivaniševića, kada nije bilo popularno navijati za Hrvate, za Safina i Mekinroa, koji su isto priča za sebe...

Boske

pre 11 meseci

Pobogu Djokovicu, to je interna stvar izmedju vas i vasega strucnog staba. Zasto to iznosite u javnost ? Ponizavanjem vasih saradnika, vec duze vreme vi samo navlacite odijum medju vasim fanovima. Mislite malo o tome.

Kide

pre 11 meseci

Voleo bi da prestane sa ogovaranjem svog boksa. Ljudi u njemu čini mi se da ne zaslužuju baš uvek da ih kritikuje, skoro omalovažava.
Budi šampion i u ophođenju i ponašanju prema tim ljudima, oni to zaslužuju.
(predrag, 1. jun 2023 10:39)

Postuje on njih u svakom smislu zato ih je i angazovao.To njegovo vikanje je nacin da izbaci negativnu energiju i da se fokusira na mec,nesto slicno kao lomljenje reketa i verujem da njegov tim to ne dozivljava licno jer shvataju kakvu pisholosku borbu vodi sam sa sobom na terenu.Vidi se koliko ga podrzavaju.Pustite me laznog foliranja i diplopamtskog nastupa Nadala i Federera.Djokovic vodi bitku celu karijeru sam protiv svih,protiv sistema,medija,navijaca.Ulozio je ceo zivot,celog sebe i ima srce sampiona i to najveceg ikada.

sasa

pre 11 meseci

Mozda te ne razumiju jer tvojim glupostima kraja nema. Budi teniser i tu svi moraju da Ti skinu kapu. Ne glupiraj se i svi ce te razumjeti

marko

pre 11 meseci

Nole idemo do 23-eg..samo ti znas kroz sta si prolazio za vreme ‘bavljenja’ tenisom, sad je vreme za naplatu..najbolji ikada??????
Ne bih da komentarisem zlonamerne komentare, ali verujem da ce jednog dana shvatiti, da si ti nas najveci promoter..nadam se da ce covek, moj zemljak, SRBIN biti najbolji ikada..evo jednog primera, gde god otputujem, i kada se upoznam sa nekim strancima, pitace me odakle si, ako krenem da im pricam znate bila jedna Srbija, pa Juga, pa ponovo postala Srbija, bice ok, ali ako mu kazem slusaj ja sam komsija Novaka Djokovica, on ce me skapirati iz prve…idemoooo Noleeee do 23eg?

mich

pre 11 meseci

Brate zaposli nene, daj mi 10k evra mesecno, ako pogresim daj mi otkaz... Ipak ne kapiram ako tome sluzi strucni stab, zar taj posao ne moze da obavlja jedna "tetkica"...???

Nisam Englez

pre 11 meseci

Svi vi koji kudite Novaka da je razmazen ste funkcionalno nepismeni, jer ne razumete da je njegov odgovor ocigledno ironicno, sarkasticne prirode.

Istina je da se neotesano istresa na svoj tim, ali to nema veze sa hranom, nego izbacivanjem negativne energije, sto njegov tim razume, pa ga trpe!

Za to su odlicno placeni. Kakve crne jabuke i urme, pa nije Badnje Vece...

@c72

pre 11 meseci

@(Sve ima dve strane, 01. jun 2023 11:24)
Vidim da se često spominje obrazovanje. On je sportista, za to se osposobljavao, to je učio da radi i može se reći da je u domenu svog djelovanja prilično obrazovan (blago rečeno), opšte kulture mu takođe ne nedostaje. Tako da ne znam šta treba, u pauzama između turnira da operiše ljude ili se bavi istorijom umjetnosti, književnom kritikom, oslikava freske, vozi autobus, šta već?! Kad kažete neobrazovan na šta tačno mislite, je l nepismen, ne zna padeže, ne zna koliko ima kontinenata i okeana, šta je problem?!

alex

pre 11 meseci

Vrlo jednostavno , ne žele da čuju bilo šta izvan svog stereotipa !
Zastupaju slobodu mišljenja , ukoliko je u skladu sa njihovim....sve ostalo....

mileeeeee

pre 11 meseci

Nole, tako sam ja dobio keca u prvom razredu, kad nisam doneo u skolu knjige za taj dan, i jos rekao da mi je mama lose spakovala torbu. Pa sam pakuj svoju torbu, odrastao si covek!!! Salu na stranu, puna podrska za Noleta!

Filip

pre 11 meseci

S.Galanski & P.Larkinson

Čuj molim te, nema legitimitet.
A kad Nadal osvoji GS na kome ne igra Djoković, to se onda računa.
Prestanite da piše svakakve gluposti, ispadate smešni!

meph isto

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!
(S.Galanski & P.Larkinson, 01. jun 2023 12:23)

...Ili osvojis AO a nema Djokovica! Rafa povredjen, igrao bi da moze a Novaku nisu dali...

banjaluka 1811

pre 11 meseci

I ja ne znam kako ovde"neki"ne razumeju da ce Nola i eventualnim osvajanjem RG ostati na 22 slema jer ovaj RG nema legitimitet posto Rafa ne ucestvuje!

To je kao da osvojis svetsko u fudbalu a na turniru nije bilo Brazila ili da osvojis olimpijadu u kosarci a Amerikanci ne ucestvuju!
(S.Galanski & P.Larkinson, 1. jun 2023 12:23) # Link komentara
Da li je to i Rafa ostao na 21 GS,pošto Novak nije igrao na Australien openu prošle godine,pa vjerovatno ni njemu ne računaš taj GS?