NBA 94

Utorak, 23.05.2023.

08:20

Lebron "skinuo kapu" Jokiću: On je zver VIDEO

Lebron Džejms prokomentarisao je igru Nikole Jokića u finalu Zapada.

Lebron "skinuo kapu" Jokiæu: On je zver VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Milosav

pre 11 meseci

Gledao sam celu konferenciju za novinare posle utakmice. Lebron gospodin - svaka mu cast i na komentarima o Nikoli (i skidanju kape :)) ali i ucinku od 40 poena! Falio mu jedan asist da ostavri tiple double!
U svojih 38 godina.
Svi vi koji ga kritikujete iz bilo kog razloga se upitajte: Sta ste vi uradili sa 38 godina??

Velizar

pre 11 meseci

Do jutros LBJ poklonici govorili kako je LBJ i dalje najbolji igrac lige, a od jutros govore kako je pociscen jer eto ima 38-39 godina. Strasno !

DraganBorca

pre 11 meseci

Realno


Da NBA nije puna likova koji jure prstenje sastavljaju masovno nekakve super timove, takozvani ring chaseri( kao Rondo što je u mehuru igrao za Lebrona za samo 2 miliona da bi nakrcali tim i uzeli prsten prevarili seleri kap) i da nema masovnog flopovanja Denver i Jokic bi do sada imali par titula. Nažalost kvare tako lepu igru sa tim stvarima.

Gledam jutros onog malog Rivsa. Talentovan deckic ali on stalno traži kontakt baca se u igrača. To kvari igru i daje prednost floperskim timovima. Denver i Jokic su uspeli sve to da prebrode.

Mislim izbaciti Duranta i Lebrona pa to je stvarno neverovatno.

Sramota je da Jokic igra već 3-4 godine na neverovatnim nivou i da nijednom nije čak ni nominovan za najboljeg sportistu sveta.

Ako Denver osvoji prsten a 70% hoće onda bi Jokic bez dileme trebao biti najbolji sportista sveta za 2023. godinu! Jer kumulativno nas deckic iz Sombora grada igra 3-4 godine u rangu najboljih košarkaša ikada i bilo bi sramotno da ne bude najbolji sportista sveta ako već toliko dugo igra na nivou najboljih sezona Lebrona, Birda, Medzika itd!

Brutal

pre 11 meseci

Cela koncepcija profesionalnog sporta uopšte...sjaj, glamur, novac, slava...da ne nabrajam dalje...i onda ti dođe jedan pristojni, skromni momak iz Sombora i nauči te da tu postoji još nešto, nešto nezamislivo i neshvatljivo - biti lala :)

Memfis

pre 11 meseci

Поштовање за Леброна због свега што је урадио синоћ и начина на који се борио. И конференција је била супер.
А шта рећи о Николи, укратко - најбољи кошаркаш на свету.

Peki

pre 11 meseci

Javite deda Pešiću da je Jokić sinoć igrao 45 min i bio svež da reši meč sa par sjajnih poteza na obe strane terena pri kraju meča, da upiše u tefter da ne zaboravi!!!

Odlicno poredjenje

pre 11 meseci

Komentatori sa ESPN smejali "Popu" kad je pre par godina rekao, na pitanje, na koga ga podseca Nikola Jokic da je to Larry Bird.

smeh

pre 11 meseci

Nisam voleo Lebrona jer je pravio supertimove kako bi osvsjao titule i jer je bežao čim krene brod da tone, kao igrač je definitivno među 5 najboljih ikada, ali da ovako rivalu odaš počast za igru je za svako poštovanje. Za današnju klinčadiju nije za rispekt(respect) već je za poštovanje(respect = poštovanje).

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 11 meseci

Metla. . .i jos jedan pokazatelj da je mj goat. . .ali lebron u ovim godinama ovako da igra. . . .niko pre njega ja mislim. .svaka cast. . .
svaka cast i momku sa severa SRBIJE samo neka nastavi da prasi

Marko 666

pre 11 meseci

Sad se vidi velicina Lebrona kao coveka-nesto se ne secam da je Bryant ovako cestitao Nowitzkom ili Nashu kad je bio pometen u prvim rundama.

trisa

pre 11 meseci

GOAT je samo jedan - MJ23
(MJ23, 23. maj 2023 10:36)

Jokic je najveci svih vremena, ovakve brojke nije imao ni MJ23. Vec je oborio gomilu rekorda a igrace jos 10 godina minimum. Ako nastavi ovakvim tempom bar jos 5 od tih 10 niko mu nece biti ni blizu

Pilica

pre 11 meseci

Ao! Kakav komentar Džejmsa. I ko je gledao utakmicu mogao je da vidi koliko je energije uložio da Lejkersi probaju da dobiju, do zadnjeg minuta. Zaista veliki respect za čovjeka. Idemoooooo Nikola majstore do MVP priznanja u velikom finalu!!!

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 11 meseci

U kojoj su ljudi zabludi na ovom sajtu svih ovih godina i kako pljuju po jamesu to je strasno.
I sad je pohvalia jokića, i sad svi pisu "Lebron ljudima,", "Lebron carina", "James kraljina"...

Covik nema incidenta u privatnom životu, uvik sa svojom prvom djevojkom od 16 godine.
Jedini incident mu je onaj glupi decision i ruganje dirku, radi cega se vise puta isprica.

Kamere ga snimaju na svakom koraku, ali dzaba.
Pravi sportaš, koji daje sve od sebe, od rezima treniranja, do rezima prehrane, jeste vi svjesni koja je to posvećenost?

Sta se tice Nikole, a sta reći...Tata ove igre. Nema dalje.

Pedja,Cacak

pre 11 meseci

svaka čast Lebron...
ti si tvoje mišljenje i poštovanje,prema Nikoli Jokiću, pokazao, birajući ga iz godine u godinu u tvoj All star tim...
a Nikola, neka je živ i zdrav, pokazuje i nama i celom svetu,ko je,šta je i kakav je...
merilo jednog sportiste i čoveka, je stav njegovih kolega iz ekipe i stručnog štaba, samo reči pohvale,kako na terenu,tako i van njega...

нс бој

pre 11 meseci

Сад прочитајте Лебронову изјаву и неког тенисера кад изгуби од Ђоковића,овако се искрено прича о величини а не на силу.Наравно да је Јокић због своје скромности обожаван међу кошаркашима,што за Ђоковића не можемо рећи,ал опет величина мора да се поштује.То што не поштују величину више говори о њима,исто тако је Леброн велики играч и човек.Ја сам стара гарда,мени је МЏ недодирљив због начина игре,иако сам у то време навијао за Орландо,ал опет ако Леброна прогласе најбољим нема проблема,свакако је одличан,човек-машина.

che gevara

pre 11 meseci

Jokic tata za Lebrona
(Bane, 23. maj 2023 09:39


Ne mozes tako da razmisljas.LBD je stvarno veliki kosarkas.Jokic i on prave novo doba kosarke.Mozemo o Lebronu da mislimo kako hocete za mene on pise novi list u istoriii kosarke ali tako i Jokic.Sigurno znaju sra rade.

vrg

pre 11 meseci

Veliki u pobedi, jos veći u porazu...Svaka ti čast Lebrone, ljudino.
A ovaj potez jednog od najvećih u istoriji ove igre dovoljno govori o tome koliko je veliki nas Nikola Jokic, sigurno najbolji Evropski košarkaš ikada već sad a ima još 6,7 sezona...Tek se zagrejao...Ide Nikola do 2 mozda i 3 prstena sigurno.
(Cccccc, 23. maj 2023 09:49)

ljudi, da li ste vi svesni sta sve treba da se poklopi pa da manje popularna fransiza kao sto je denver uzme titulu? bukvalno morajud a budu bolji od protivnika minimum 20 poena da bi dobili mec u plej ofu. ovo im se sad otvorilo i ako iskoriste, nikola je presao igricu.
da uzmu vise od jednog prstena je po meni naucna fantastika, ne zbog denvera nego jer se to nece dozvoliti.
ali i majami se pita... sve su pregazili kao osmi, iako su imali skoro pa najtezi put do finala. definitivno su u petoj brzini. bukvalno ne znam sta da prognoziram. nadam se da denveru domaci teren moze da donese titulu (uz naravno cinjenicu da imaju najboljeg igraca planete).

Реља

pre 11 meseci

Оваква изјава за конкурента, након поражавајућих нестварних 0:4 за Језераше, у њиховом дуелу, од 10-ак дана, колико је трајало велико надметање, без примесе сујете много говори о људскости заиста не само кошаркашке легенде него и људске величине - Леброна Џејмса! Благо оном ко довјека живи - имао се рашта и родити! Велики Џејмс на најлепши начин једноставно и прецизно описа, некима тешко описиво кошаркашко умеће великог спортисте из Сомбора Николе Јокића. Ма, много ти хвала на убедљивим и искреним речима. Прави си спортиста и човек велики Леброне!

Pljuvac Svih Stilova

pre 11 meseci

Ово скидање капе од стране Леброна, другог највећег у историји - то је НЕПРОЦЕЊИВО! Људи не могу ни да схвате колико је ово велики гест!
(veliki strumf, 23. maj 2023 08:25

Treceg najveceg u istoriji! 1.MJ 2. Kobi 3. Leflop

Nina

pre 11 meseci

On je fantastican kosarkas koji se ne razume u politicke prilike u nasoj zemlji ali se ipak i pored toga opredelio.
Taj potez nije za respekt jer godinama ne zivi ovde a pogotovo ne zna kako je sastavljati kraj sa krajem ovde u Srbiji s obzirom na njegove milione. Sa cim nemam problem jer ih je posteno zaradio.

C i n i k

pre 11 meseci

Lebron je kralj Nba lige, nko ko je planetarno poznat i izuzetan igrac, ali Joker dominira, bilo bi za njega ostvarenje sna da osvoje prsten..
Ko bi mislio prosle godine da bi Denver igrao finale?

zvezdale

pre 11 meseci

Svaka čast matorom majstoru. Nije se sakrio nego stavio ceo tim na leđa i ajmo još malo se igramo. I to sve sa 38. Igrao oba pravca pun gas, živ crkao. Nimalo se nije osramotio i pored metle. Za razliku od Dejvisa kome su se prepolovili brojevi i procenti. On je prvi igrač Lejkersa a ne Bron.

Što se tiče Grumenja, poezija. Sve se konačno poklopilo. Svi zdravi, sazreli, idealne godine, Meloun i stuff koji perfektno vode svaku seriju. Da kucnemo u drvo i da navijamo za Kelte, da umore ludog Džimija. Ako se taj plejof komandos može umoriti.

бокељ

pre 11 meseci

ЛБЈ је добар лик. Сјајан кошаркаш, звер и у 38. години, посвећен спорту у породици. Нула афера ван терена. Искрено ми је жао што није узео још неки прстен.

La pepe

pre 11 meseci

Imamo zlatni ”Buggati” u timskoj kosarci a ne znamo da ga vozimo. Mislim da Jokara cak moze da bude pomocni trener sad dok igra ??.

Cccccc

pre 11 meseci

Veliki u pobedi, jos veći u porazu...Svaka ti čast Lebrone, ljudino.
A ovaj potez jednog od najvećih u istoriji ove igre dovoljno govori o tome koliko je veliki nas Nikola Jokic, sigurno najbolji Evropski košarkaš ikada već sad a ima još 6,7 sezona...Tek se zagrejao...Ide Nikola do 2 mozda i 3 prstena sigurno.

Deca Beograda

pre 11 meseci

Jokic je najveci , najbolji , najskromniji , najinteligentniji sportista kojeg je Srbija ikada imala.Pored svih uspeha ostao je prizeman i vrlo jednostavan i skroman.To su karakteristike velikih ljudi.Neka pozivi 100 godina.

Ivan

pre 11 meseci

Nisam ocekivao bas ovolike pohvale od Lebrona.Mislio sam da ce biti onako uopsteno iskazivanje postovanja prema Jokicu, ali ovi je bas ddetaljna analiza i pohvala Jokica

veliki strumf

pre 11 meseci

Ово скидање капе од стране Леброна, другог највећег у историји - то је НЕПРОЦЕЊИВО! Људи не могу ни да схвате колико је ово велики гест!

zare

pre 11 meseci

Jokić konačno dobija zasluženo veliki respekt i poštovanje od dobrog dela američke košarkaške javnosti kao i ostalih velikih igrača a što do sada nije bio slučaj...

Jokara legendo

pre 11 meseci

Zaspim 15 minuta pre pocetka utakmice, iako je cekam s nestrpljenjem kao pozadinu Lise En.

Budim se oko pola pet na 94:94. Vredo je svaki minut uprkos hipertenziji do zadnje sekunde.

Lebron odlican u prvom, u drugom poluvremenu dobra odbrana Denvera na njemu.

Jokara legendo nad legendama, samo da te zdravlje posluzi, a sve ostalo ce doci.

Da,da

pre 11 meseci

Lebron je Lebron i mnogi ne mogu da shvate ovo što je rekao.Čovek koji je jedan od najvećih svih vremena u ovoj igri,stavlja krunu na Nikolinu glavu.Sve je objasnio u par rečenica.Znali su šta ih čeka,pripremali,menjali odbranu i nisu mu mogli ništa.Poenta svega je Nikolin uticaj na ekipu koji ne može da se izmeri,jer ne postoji merač za te stvari.

veliki strumf

pre 11 meseci

Ово скидање капе од стране Леброна, другог највећег у историји - то је НЕПРОЦЕЊИВО! Људи не могу ни да схвате колико је ово велики гест!

бокељ

pre 11 meseci

ЛБЈ је добар лик. Сјајан кошаркаш, звер и у 38. години, посвећен спорту у породици. Нула афера ван терена. Искрено ми је жао што није узео још неки прстен.

Cccccc

pre 11 meseci

Veliki u pobedi, jos veći u porazu...Svaka ti čast Lebrone, ljudino.
A ovaj potez jednog od najvećih u istoriji ove igre dovoljno govori o tome koliko je veliki nas Nikola Jokic, sigurno najbolji Evropski košarkaš ikada već sad a ima još 6,7 sezona...Tek se zagrejao...Ide Nikola do 2 mozda i 3 prstena sigurno.

Da,da

pre 11 meseci

Lebron je Lebron i mnogi ne mogu da shvate ovo što je rekao.Čovek koji je jedan od najvećih svih vremena u ovoj igri,stavlja krunu na Nikolinu glavu.Sve je objasnio u par rečenica.Znali su šta ih čeka,pripremali,menjali odbranu i nisu mu mogli ništa.Poenta svega je Nikolin uticaj na ekipu koji ne može da se izmeri,jer ne postoji merač za te stvari.

zvezdale

pre 11 meseci

Svaka čast matorom majstoru. Nije se sakrio nego stavio ceo tim na leđa i ajmo još malo se igramo. I to sve sa 38. Igrao oba pravca pun gas, živ crkao. Nimalo se nije osramotio i pored metle. Za razliku od Dejvisa kome su se prepolovili brojevi i procenti. On je prvi igrač Lejkersa a ne Bron.

Što se tiče Grumenja, poezija. Sve se konačno poklopilo. Svi zdravi, sazreli, idealne godine, Meloun i stuff koji perfektno vode svaku seriju. Da kucnemo u drvo i da navijamo za Kelte, da umore ludog Džimija. Ako se taj plejof komandos može umoriti.

Ivan

pre 11 meseci

Nisam ocekivao bas ovolike pohvale od Lebrona.Mislio sam da ce biti onako uopsteno iskazivanje postovanja prema Jokicu, ali ovi je bas ddetaljna analiza i pohvala Jokica

zare

pre 11 meseci

Jokić konačno dobija zasluženo veliki respekt i poštovanje od dobrog dela američke košarkaške javnosti kao i ostalih velikih igrača a što do sada nije bio slučaj...

Deca Beograda

pre 11 meseci

Jokic je najveci , najbolji , najskromniji , najinteligentniji sportista kojeg je Srbija ikada imala.Pored svih uspeha ostao je prizeman i vrlo jednostavan i skroman.To su karakteristike velikih ljudi.Neka pozivi 100 godina.

C i n i k

pre 11 meseci

Lebron je kralj Nba lige, nko ko je planetarno poznat i izuzetan igrac, ali Joker dominira, bilo bi za njega ostvarenje sna da osvoje prsten..
Ko bi mislio prosle godine da bi Denver igrao finale?

Pilica

pre 11 meseci

Ao! Kakav komentar Džejmsa. I ko je gledao utakmicu mogao je da vidi koliko je energije uložio da Lejkersi probaju da dobiju, do zadnjeg minuta. Zaista veliki respect za čovjeka. Idemoooooo Nikola majstore do MVP priznanja u velikom finalu!!!

vrg

pre 11 meseci

Veliki u pobedi, jos veći u porazu...Svaka ti čast Lebrone, ljudino.
A ovaj potez jednog od najvećih u istoriji ove igre dovoljno govori o tome koliko je veliki nas Nikola Jokic, sigurno najbolji Evropski košarkaš ikada već sad a ima još 6,7 sezona...Tek se zagrejao...Ide Nikola do 2 mozda i 3 prstena sigurno.
(Cccccc, 23. maj 2023 09:49)

ljudi, da li ste vi svesni sta sve treba da se poklopi pa da manje popularna fransiza kao sto je denver uzme titulu? bukvalno morajud a budu bolji od protivnika minimum 20 poena da bi dobili mec u plej ofu. ovo im se sad otvorilo i ako iskoriste, nikola je presao igricu.
da uzmu vise od jednog prstena je po meni naucna fantastika, ne zbog denvera nego jer se to nece dozvoliti.
ali i majami se pita... sve su pregazili kao osmi, iako su imali skoro pa najtezi put do finala. definitivno su u petoj brzini. bukvalno ne znam sta da prognoziram. nadam se da denveru domaci teren moze da donese titulu (uz naravno cinjenicu da imaju najboljeg igraca planete).

Jokara legendo

pre 11 meseci

Zaspim 15 minuta pre pocetka utakmice, iako je cekam s nestrpljenjem kao pozadinu Lise En.

Budim se oko pola pet na 94:94. Vredo je svaki minut uprkos hipertenziji do zadnje sekunde.

Lebron odlican u prvom, u drugom poluvremenu dobra odbrana Denvera na njemu.

Jokara legendo nad legendama, samo da te zdravlje posluzi, a sve ostalo ce doci.

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 11 meseci

U kojoj su ljudi zabludi na ovom sajtu svih ovih godina i kako pljuju po jamesu to je strasno.
I sad je pohvalia jokića, i sad svi pisu "Lebron ljudima,", "Lebron carina", "James kraljina"...

Covik nema incidenta u privatnom životu, uvik sa svojom prvom djevojkom od 16 godine.
Jedini incident mu je onaj glupi decision i ruganje dirku, radi cega se vise puta isprica.

Kamere ga snimaju na svakom koraku, ali dzaba.
Pravi sportaš, koji daje sve od sebe, od rezima treniranja, do rezima prehrane, jeste vi svjesni koja je to posvećenost?

Sta se tice Nikole, a sta reći...Tata ove igre. Nema dalje.

Pedja,Cacak

pre 11 meseci

svaka čast Lebron...
ti si tvoje mišljenje i poštovanje,prema Nikoli Jokiću, pokazao, birajući ga iz godine u godinu u tvoj All star tim...
a Nikola, neka je živ i zdrav, pokazuje i nama i celom svetu,ko je,šta je i kakav je...
merilo jednog sportiste i čoveka, je stav njegovih kolega iz ekipe i stručnog štaba, samo reči pohvale,kako na terenu,tako i van njega...

Marko 666

pre 11 meseci

Sad se vidi velicina Lebrona kao coveka-nesto se ne secam da je Bryant ovako cestitao Nowitzkom ili Nashu kad je bio pometen u prvim rundama.

Реља

pre 11 meseci

Оваква изјава за конкурента, након поражавајућих нестварних 0:4 за Језераше, у њиховом дуелу, од 10-ак дана, колико је трајало велико надметање, без примесе сујете много говори о људскости заиста не само кошаркашке легенде него и људске величине - Леброна Џејмса! Благо оном ко довјека живи - имао се рашта и родити! Велики Џејмс на најлепши начин једноставно и прецизно описа, некима тешко описиво кошаркашко умеће великог спортисте из Сомбора Николе Јокића. Ма, много ти хвала на убедљивим и искреним речима. Прави си спортиста и човек велики Леброне!

smeh

pre 11 meseci

Nisam voleo Lebrona jer je pravio supertimove kako bi osvsjao titule i jer je bežao čim krene brod da tone, kao igrač je definitivno među 5 najboljih ikada, ali da ovako rivalu odaš počast za igru je za svako poštovanje. Za današnju klinčadiju nije za rispekt(respect) već je za poštovanje(respect = poštovanje).

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 11 meseci

Metla. . .i jos jedan pokazatelj da je mj goat. . .ali lebron u ovim godinama ovako da igra. . . .niko pre njega ja mislim. .svaka cast. . .
svaka cast i momku sa severa SRBIJE samo neka nastavi da prasi

che gevara

pre 11 meseci

Jokic tata za Lebrona
(Bane, 23. maj 2023 09:39


Ne mozes tako da razmisljas.LBD je stvarno veliki kosarkas.Jokic i on prave novo doba kosarke.Mozemo o Lebronu da mislimo kako hocete za mene on pise novi list u istoriii kosarke ali tako i Jokic.Sigurno znaju sra rade.

La pepe

pre 11 meseci

Imamo zlatni ”Buggati” u timskoj kosarci a ne znamo da ga vozimo. Mislim da Jokara cak moze da bude pomocni trener sad dok igra ??.

Peki

pre 11 meseci

Javite deda Pešiću da je Jokić sinoć igrao 45 min i bio svež da reši meč sa par sjajnih poteza na obe strane terena pri kraju meča, da upiše u tefter da ne zaboravi!!!

нс бој

pre 11 meseci

Сад прочитајте Лебронову изјаву и неког тенисера кад изгуби од Ђоковића,овако се искрено прича о величини а не на силу.Наравно да је Јокић због своје скромности обожаван међу кошаркашима,што за Ђоковића не можемо рећи,ал опет величина мора да се поштује.То што не поштују величину више говори о њима,исто тако је Леброн велики играч и човек.Ја сам стара гарда,мени је МЏ недодирљив због начина игре,иако сам у то време навијао за Орландо,ал опет ако Леброна прогласе најбољим нема проблема,свакако је одличан,човек-машина.

Memfis

pre 11 meseci

Поштовање за Леброна због свега што је урадио синоћ и начина на који се борио. И конференција је била супер.
А шта рећи о Николи, укратко - најбољи кошаркаш на свету.

Brutal

pre 11 meseci

Cela koncepcija profesionalnog sporta uopšte...sjaj, glamur, novac, slava...da ne nabrajam dalje...i onda ti dođe jedan pristojni, skromni momak iz Sombora i nauči te da tu postoji još nešto, nešto nezamislivo i neshvatljivo - biti lala :)

trisa

pre 11 meseci

GOAT je samo jedan - MJ23
(MJ23, 23. maj 2023 10:36)

Jokic je najveci svih vremena, ovakve brojke nije imao ni MJ23. Vec je oborio gomilu rekorda a igrace jos 10 godina minimum. Ako nastavi ovakvim tempom bar jos 5 od tih 10 niko mu nece biti ni blizu

Odlicno poredjenje

pre 11 meseci

Komentatori sa ESPN smejali "Popu" kad je pre par godina rekao, na pitanje, na koga ga podseca Nikola Jokic da je to Larry Bird.

DraganBorca

pre 11 meseci

Realno


Da NBA nije puna likova koji jure prstenje sastavljaju masovno nekakve super timove, takozvani ring chaseri( kao Rondo što je u mehuru igrao za Lebrona za samo 2 miliona da bi nakrcali tim i uzeli prsten prevarili seleri kap) i da nema masovnog flopovanja Denver i Jokic bi do sada imali par titula. Nažalost kvare tako lepu igru sa tim stvarima.

Gledam jutros onog malog Rivsa. Talentovan deckic ali on stalno traži kontakt baca se u igrača. To kvari igru i daje prednost floperskim timovima. Denver i Jokic su uspeli sve to da prebrode.

Mislim izbaciti Duranta i Lebrona pa to je stvarno neverovatno.

Sramota je da Jokic igra već 3-4 godine na neverovatnim nivou i da nijednom nije čak ni nominovan za najboljeg sportistu sveta.

Ako Denver osvoji prsten a 70% hoće onda bi Jokic bez dileme trebao biti najbolji sportista sveta za 2023. godinu! Jer kumulativno nas deckic iz Sombora grada igra 3-4 godine u rangu najboljih košarkaša ikada i bilo bi sramotno da ne bude najbolji sportista sveta ako već toliko dugo igra na nivou najboljih sezona Lebrona, Birda, Medzika itd!

Pljuvac Svih Stilova

pre 11 meseci

Ово скидање капе од стране Леброна, другог највећег у историји - то је НЕПРОЦЕЊИВО! Људи не могу ни да схвате колико је ово велики гест!
(veliki strumf, 23. maj 2023 08:25

Treceg najveceg u istoriji! 1.MJ 2. Kobi 3. Leflop

Velizar

pre 11 meseci

Do jutros LBJ poklonici govorili kako je LBJ i dalje najbolji igrac lige, a od jutros govore kako je pociscen jer eto ima 38-39 godina. Strasno !

Nina

pre 11 meseci

On je fantastican kosarkas koji se ne razume u politicke prilike u nasoj zemlji ali se ipak i pored toga opredelio.
Taj potez nije za respekt jer godinama ne zivi ovde a pogotovo ne zna kako je sastavljati kraj sa krajem ovde u Srbiji s obzirom na njegove milione. Sa cim nemam problem jer ih je posteno zaradio.

Milosav

pre 11 meseci

Gledao sam celu konferenciju za novinare posle utakmice. Lebron gospodin - svaka mu cast i na komentarima o Nikoli (i skidanju kape :)) ali i ucinku od 40 poena! Falio mu jedan asist da ostavri tiple double!
U svojih 38 godina.
Svi vi koji ga kritikujete iz bilo kog razloga se upitajte: Sta ste vi uradili sa 38 godina??

Pljuvac Svih Stilova

pre 11 meseci

Ово скидање капе од стране Леброна, другог највећег у историји - то је НЕПРОЦЕЊИВО! Људи не могу ни да схвате колико је ово велики гест!
(veliki strumf, 23. maj 2023 08:25

Treceg najveceg u istoriji! 1.MJ 2. Kobi 3. Leflop

Nina

pre 11 meseci

On je fantastican kosarkas koji se ne razume u politicke prilike u nasoj zemlji ali se ipak i pored toga opredelio.
Taj potez nije za respekt jer godinama ne zivi ovde a pogotovo ne zna kako je sastavljati kraj sa krajem ovde u Srbiji s obzirom na njegove milione. Sa cim nemam problem jer ih je posteno zaradio.

trisa

pre 11 meseci

GOAT je samo jedan - MJ23
(MJ23, 23. maj 2023 10:36)

Jokic je najveci svih vremena, ovakve brojke nije imao ni MJ23. Vec je oborio gomilu rekorda a igrace jos 10 godina minimum. Ako nastavi ovakvim tempom bar jos 5 od tih 10 niko mu nece biti ni blizu

veliki strumf

pre 11 meseci

Ово скидање капе од стране Леброна, другог највећег у историји - то је НЕПРОЦЕЊИВО! Људи не могу ни да схвате колико је ово велики гест!

Marko 666

pre 11 meseci

Sad se vidi velicina Lebrona kao coveka-nesto se ne secam da je Bryant ovako cestitao Nowitzkom ili Nashu kad je bio pometen u prvim rundama.

бокељ

pre 11 meseci

ЛБЈ је добар лик. Сјајан кошаркаш, звер и у 38. години, посвећен спорту у породици. Нула афера ван терена. Искрено ми је жао што није узео још неки прстен.

Deca Beograda

pre 11 meseci

Jokic je najveci , najbolji , najskromniji , najinteligentniji sportista kojeg je Srbija ikada imala.Pored svih uspeha ostao je prizeman i vrlo jednostavan i skroman.To su karakteristike velikih ljudi.Neka pozivi 100 godina.

Cccccc

pre 11 meseci

Veliki u pobedi, jos veći u porazu...Svaka ti čast Lebrone, ljudino.
A ovaj potez jednog od najvećih u istoriji ove igre dovoljno govori o tome koliko je veliki nas Nikola Jokic, sigurno najbolji Evropski košarkaš ikada već sad a ima još 6,7 sezona...Tek se zagrejao...Ide Nikola do 2 mozda i 3 prstena sigurno.

vrg

pre 11 meseci

Veliki u pobedi, jos veći u porazu...Svaka ti čast Lebrone, ljudino.
A ovaj potez jednog od najvećih u istoriji ove igre dovoljno govori o tome koliko je veliki nas Nikola Jokic, sigurno najbolji Evropski košarkaš ikada već sad a ima još 6,7 sezona...Tek se zagrejao...Ide Nikola do 2 mozda i 3 prstena sigurno.
(Cccccc, 23. maj 2023 09:49)

ljudi, da li ste vi svesni sta sve treba da se poklopi pa da manje popularna fransiza kao sto je denver uzme titulu? bukvalno morajud a budu bolji od protivnika minimum 20 poena da bi dobili mec u plej ofu. ovo im se sad otvorilo i ako iskoriste, nikola je presao igricu.
da uzmu vise od jednog prstena je po meni naucna fantastika, ne zbog denvera nego jer se to nece dozvoliti.
ali i majami se pita... sve su pregazili kao osmi, iako su imali skoro pa najtezi put do finala. definitivno su u petoj brzini. bukvalno ne znam sta da prognoziram. nadam se da denveru domaci teren moze da donese titulu (uz naravno cinjenicu da imaju najboljeg igraca planete).

Реља

pre 11 meseci

Оваква изјава за конкурента, након поражавајућих нестварних 0:4 за Језераше, у њиховом дуелу, од 10-ак дана, колико је трајало велико надметање, без примесе сујете много говори о људскости заиста не само кошаркашке легенде него и људске величине - Леброна Џејмса! Благо оном ко довјека живи - имао се рашта и родити! Велики Џејмс на најлепши начин једноставно и прецизно описа, некима тешко описиво кошаркашко умеће великог спортисте из Сомбора Николе Јокића. Ма, много ти хвала на убедљивим и искреним речима. Прави си спортиста и човек велики Леброне!

che gevara

pre 11 meseci

Jokic tata za Lebrona
(Bane, 23. maj 2023 09:39


Ne mozes tako da razmisljas.LBD je stvarno veliki kosarkas.Jokic i on prave novo doba kosarke.Mozemo o Lebronu da mislimo kako hocete za mene on pise novi list u istoriii kosarke ali tako i Jokic.Sigurno znaju sra rade.

Velizar

pre 11 meseci

Do jutros LBJ poklonici govorili kako je LBJ i dalje najbolji igrac lige, a od jutros govore kako je pociscen jer eto ima 38-39 godina. Strasno !

C i n i k

pre 11 meseci

Lebron je kralj Nba lige, nko ko je planetarno poznat i izuzetan igrac, ali Joker dominira, bilo bi za njega ostvarenje sna da osvoje prsten..
Ko bi mislio prosle godine da bi Denver igrao finale?

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 11 meseci

U kojoj su ljudi zabludi na ovom sajtu svih ovih godina i kako pljuju po jamesu to je strasno.
I sad je pohvalia jokića, i sad svi pisu "Lebron ljudima,", "Lebron carina", "James kraljina"...

Covik nema incidenta u privatnom životu, uvik sa svojom prvom djevojkom od 16 godine.
Jedini incident mu je onaj glupi decision i ruganje dirku, radi cega se vise puta isprica.

Kamere ga snimaju na svakom koraku, ali dzaba.
Pravi sportaš, koji daje sve od sebe, od rezima treniranja, do rezima prehrane, jeste vi svjesni koja je to posvećenost?

Sta se tice Nikole, a sta reći...Tata ove igre. Nema dalje.

Peki

pre 11 meseci

Javite deda Pešiću da je Jokić sinoć igrao 45 min i bio svež da reši meč sa par sjajnih poteza na obe strane terena pri kraju meča, da upiše u tefter da ne zaboravi!!!

Ivan

pre 11 meseci

Nisam ocekivao bas ovolike pohvale od Lebrona.Mislio sam da ce biti onako uopsteno iskazivanje postovanja prema Jokicu, ali ovi je bas ddetaljna analiza i pohvala Jokica

zvezdale

pre 11 meseci

Svaka čast matorom majstoru. Nije se sakrio nego stavio ceo tim na leđa i ajmo još malo se igramo. I to sve sa 38. Igrao oba pravca pun gas, živ crkao. Nimalo se nije osramotio i pored metle. Za razliku od Dejvisa kome su se prepolovili brojevi i procenti. On je prvi igrač Lejkersa a ne Bron.

Što se tiče Grumenja, poezija. Sve se konačno poklopilo. Svi zdravi, sazreli, idealne godine, Meloun i stuff koji perfektno vode svaku seriju. Da kucnemo u drvo i da navijamo za Kelte, da umore ludog Džimija. Ako se taj plejof komandos može umoriti.

DraganBorca

pre 11 meseci

Realno


Da NBA nije puna likova koji jure prstenje sastavljaju masovno nekakve super timove, takozvani ring chaseri( kao Rondo što je u mehuru igrao za Lebrona za samo 2 miliona da bi nakrcali tim i uzeli prsten prevarili seleri kap) i da nema masovnog flopovanja Denver i Jokic bi do sada imali par titula. Nažalost kvare tako lepu igru sa tim stvarima.

Gledam jutros onog malog Rivsa. Talentovan deckic ali on stalno traži kontakt baca se u igrača. To kvari igru i daje prednost floperskim timovima. Denver i Jokic su uspeli sve to da prebrode.

Mislim izbaciti Duranta i Lebrona pa to je stvarno neverovatno.

Sramota je da Jokic igra već 3-4 godine na neverovatnim nivou i da nijednom nije čak ni nominovan za najboljeg sportistu sveta.

Ako Denver osvoji prsten a 70% hoće onda bi Jokic bez dileme trebao biti najbolji sportista sveta za 2023. godinu! Jer kumulativno nas deckic iz Sombora grada igra 3-4 godine u rangu najboljih košarkaša ikada i bilo bi sramotno da ne bude najbolji sportista sveta ako već toliko dugo igra na nivou najboljih sezona Lebrona, Birda, Medzika itd!

Jokara legendo

pre 11 meseci

Zaspim 15 minuta pre pocetka utakmice, iako je cekam s nestrpljenjem kao pozadinu Lise En.

Budim se oko pola pet na 94:94. Vredo je svaki minut uprkos hipertenziji do zadnje sekunde.

Lebron odlican u prvom, u drugom poluvremenu dobra odbrana Denvera na njemu.

Jokara legendo nad legendama, samo da te zdravlje posluzi, a sve ostalo ce doci.

нс бој

pre 11 meseci

Сад прочитајте Лебронову изјаву и неког тенисера кад изгуби од Ђоковића,овако се искрено прича о величини а не на силу.Наравно да је Јокић због своје скромности обожаван међу кошаркашима,што за Ђоковића не можемо рећи,ал опет величина мора да се поштује.То што не поштују величину више говори о њима,исто тако је Леброн велики играч и човек.Ја сам стара гарда,мени је МЏ недодирљив због начина игре,иако сам у то време навијао за Орландо,ал опет ако Леброна прогласе најбољим нема проблема,свакако је одличан,човек-машина.

smeh

pre 11 meseci

Nisam voleo Lebrona jer je pravio supertimove kako bi osvsjao titule i jer je bežao čim krene brod da tone, kao igrač je definitivno među 5 najboljih ikada, ali da ovako rivalu odaš počast za igru je za svako poštovanje. Za današnju klinčadiju nije za rispekt(respect) već je za poštovanje(respect = poštovanje).

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 11 meseci

Metla. . .i jos jedan pokazatelj da je mj goat. . .ali lebron u ovim godinama ovako da igra. . . .niko pre njega ja mislim. .svaka cast. . .
svaka cast i momku sa severa SRBIJE samo neka nastavi da prasi

Pedja,Cacak

pre 11 meseci

svaka čast Lebron...
ti si tvoje mišljenje i poštovanje,prema Nikoli Jokiću, pokazao, birajući ga iz godine u godinu u tvoj All star tim...
a Nikola, neka je živ i zdrav, pokazuje i nama i celom svetu,ko je,šta je i kakav je...
merilo jednog sportiste i čoveka, je stav njegovih kolega iz ekipe i stručnog štaba, samo reči pohvale,kako na terenu,tako i van njega...

Memfis

pre 11 meseci

Поштовање за Леброна због свега што је урадио синоћ и начина на који се борио. И конференција је била супер.
А шта рећи о Николи, укратко - најбољи кошаркаш на свету.

zare

pre 11 meseci

Jokić konačno dobija zasluženo veliki respekt i poštovanje od dobrog dela američke košarkaške javnosti kao i ostalih velikih igrača a što do sada nije bio slučaj...

La pepe

pre 11 meseci

Imamo zlatni ”Buggati” u timskoj kosarci a ne znamo da ga vozimo. Mislim da Jokara cak moze da bude pomocni trener sad dok igra ??.

Pilica

pre 11 meseci

Ao! Kakav komentar Džejmsa. I ko je gledao utakmicu mogao je da vidi koliko je energije uložio da Lejkersi probaju da dobiju, do zadnjeg minuta. Zaista veliki respect za čovjeka. Idemoooooo Nikola majstore do MVP priznanja u velikom finalu!!!

Odlicno poredjenje

pre 11 meseci

Komentatori sa ESPN smejali "Popu" kad je pre par godina rekao, na pitanje, na koga ga podseca Nikola Jokic da je to Larry Bird.

Da,da

pre 11 meseci

Lebron je Lebron i mnogi ne mogu da shvate ovo što je rekao.Čovek koji je jedan od najvećih svih vremena u ovoj igri,stavlja krunu na Nikolinu glavu.Sve je objasnio u par rečenica.Znali su šta ih čeka,pripremali,menjali odbranu i nisu mu mogli ništa.Poenta svega je Nikolin uticaj na ekipu koji ne može da se izmeri,jer ne postoji merač za te stvari.

Brutal

pre 11 meseci

Cela koncepcija profesionalnog sporta uopšte...sjaj, glamur, novac, slava...da ne nabrajam dalje...i onda ti dođe jedan pristojni, skromni momak iz Sombora i nauči te da tu postoji još nešto, nešto nezamislivo i neshvatljivo - biti lala :)

Milosav

pre 11 meseci

Gledao sam celu konferenciju za novinare posle utakmice. Lebron gospodin - svaka mu cast i na komentarima o Nikoli (i skidanju kape :)) ali i ucinku od 40 poena! Falio mu jedan asist da ostavri tiple double!
U svojih 38 godina.
Svi vi koji ga kritikujete iz bilo kog razloga se upitajte: Sta ste vi uradili sa 38 godina??