Fudbal 80

Nedelja, 14.05.2023.

19:15

Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36

APR je na svom sajtu objavio dugovanja FK Crvena zvezda i FK Partizan.

Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

dosta vise

pre 11 meseci

odmah, ali odmah u stecaj sa tim, i nikada vise nikakva crvena zvezda i partizan, ni u beton ligi, nikad, navijacke vodje odmah pohapsiti sa svim sadasnjim i prethodnim upravama do kojih doseze istraga. isto i sa drugim klubovima koji nisu privatni, a za privatizovane izvrsiti reviziju privatizacije. od sada mogu postojati samo privatni klubovi koji posluju transparentno i sa obaveznom godisnjom revizijom, i da niko ne sme da se predstvlja kao bastinik uspeha i naslednik tradicije onih prethodnih klubova zvezde, partizana, vojvodine.... snimanje publike na svim utakmicama, ko baci sta na teren ili udje na teren ili pored njega automatski 3 godine robije i zabrana potom dolaska na sportske priredbe, kao u Engleskoj, pa onda da vidimo sta je sport. Naravno, zakonom zabraniti drzavi i njenim firmama finansiranje klubova, otpust dugova i poreza, a za uticaj na takmicenje i sudije drakonske kazne i izbacivanje u najnizi rang. tom zlu se samo tako mora stati na put. kladinoce zakonom zabraniti.

Dragan Lo

pre 11 meseci

Zvezda i Partizan su čist plen kriminala i mafije, zlioupotrebljena imena za namirivanje najobičnijih uličara, huligana i narkodilera.
Ionako novcima ove zemlje upravljaju ljudi koji ni JEDAN JEDINI dinar u životu nisu zaradili radom. Jedno pile nisu odgajili, trafiku nisu vodili, a sole pamet naciji 24 časa dnevno.

Radojica Ilic

pre 11 meseci

Katanac,dozivotna robija za sve komplet,i to u istu celiju nek se gamad pokolje medjusobno,ionako je steta sto zemljom hodaju.

нс бој

pre 11 meseci

Немојте се поредити са Барсом,Челсијем,Јунајтедом,Реалом,то је други свет иза њих стоје прејаки спонзори,телевизијска права,паре од маркетинга,плус стотине хиљада навијача који троше паре у корист клуба,па шта мислити колико кошта годишња карта на Олд Трафорду пута 50.000.Нису ни ти клубови сретни што толико дугују и сви имају проблема са пословањем,сви се решавају играча са великим платама,не доводе скупа појачања.Па кога су Реал и Барса довели,где су галактикоси,Алаба за џабе.Опет кажем никако то не можете поредити са нашим клубовима,Звезда и Партизан све паре што зараде у Европи морају да уложе у своју ликвидност или ће нестати,мислим ок је мени да се угасе ал не због дуга.Можда не морају да нестану ал бар да постану спортски клубови,а не скупине режимских политичара,фудбалских муљатора,навијача криминалаца,где сви исисавају те клубове и паре Србије.

нс бој

pre 11 meseci

Зато већ сада траже играче који коштају 5-6 милиона,па кад зараде добро од лиге шампиона да и те паре што пре нестану.Сада је дуг 75 милиона,кад зараде од ЛШ биће још већи,јер ће се још више потрошити.Докле,док банке дозвољавају,кад пресеку биће па ево Мијатовић вреди 20 мил,а нико не нуди ни 2,и тако сукоб две рачунице,а клуб пропаде.

kirohirohito

pre 11 meseci

Kakva je to magija da se godinama osvajaju titule, da se igra Liga šampiona, da je pun stadion a da se dug povećava? Neko je bacio čini na Marakanu, neke Mađije?

Aleks

pre 11 meseci

Svom silama su se trudili da unište u pojam Nemanju Vidića, čoveka koji se zalagao za privatizaciju, kao osnovu zdravog oporavka jednog kluba u savremenom fudbalu. Privatizacija, ali ne kao naše društvene firme daleko bilo, nego sa potpisanim dugoročnim planom ulaganja sredstava, itd itd. I to ne samo blizanci, sve klubove treba privatizovati. Pogledajte TSC - zdrava situacija skroz.

Марко

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.
(Raso CZ, 14. maj 2023 19:23)

Тако функционишу сви клубови у Европи. Морају и банке од нечега да живе. :) За Звезду и Партизан је уз редовно учешће у групној фази европских такмичења и играчким кадром од 50-60 милиона евра, сасвим очекивано да имају оволике дугове. Наравно клубови са већим буџетима имају пропорционално веће дугове, па тако Барселона и Реал имају дуг од око милијарду евра, али и играчке кадрове који вреде близу милијарду евра.

pedja

pre 11 meseci

Svako duguje ,ne budalite.Barsa pred bankrotom a ulaze milijarde u tim.Samo se mi pecamo na ovo.Dobro evo ugasicemo Zvezdu prebaciti u sedmi rang i garantujem da ce na prvoj utakmici 7 ranga Zvezde biti vise navijaca nego na utakmici TSC a i Cuke u Evropi!Nemate pojma.A najvise mi idu oni na zivce koji misle da ako Zvezda plati porez da ce od sutra imati platu 5000 eura,e jadna braco.

Baš zato što te znamo

pre 11 meseci

Zvezda je sa današnjim danom dužna oko 60mil, a ne 75mil.60 mil je vrednost igrača trenutno, plus što se poslednjih 8 godina bar 30 mil uložilo u infrastrukturu.Očekivani prihod u narednoj sezoni je oko 50 mil, tako da nema neke drame.
E sad, da je moglo pametnije , racionalnije, moglo je, mnogo para je bačeno, mnogo greœaka pravljeno, niko odgovoran nije, ali Zvezda kao klub, diše i na dobrom je putu. Što se Partizana tiče , to neka komentariše neko njihov.

Марко

pre 11 meseci

Sića… Kad vidiš salo Barsu sa milijardom… očekujem takva poređenja od eksperata i tako tih. A prepucavanje će tek da počne…
(JPR, 14. maj 2023 19:49)

Barsa proda tri igraca i otplati dug. Nije za poredjenje.
(Deborah, 14. maj 2023 21:15)

Која то три играча Барселона може да прода за милијарду евра? Смешно! Цео играки кадар Барселоне на трансфермаркт-у вреди 767 милиона евра. Звездин играчки кадар вред 58 милиона евра. Када упоредиш Барселонин дуг од милијарду евра и Звездин од 80 милиона, схватиш да је то управо пропорционално вредностима играчких кадрова Звезде и Барселоне. Већ 15 година се ложите на те приче о дуговима.

astriox

pre 11 meseci

Danas je to otislo na 90 miliona kod CZ.
Pozajmica za porez je 10 u ovoj godini.
Pozajmili 10 miliona a za 6,7 meseci vracaju 12,5!
I posle kazu nisu lopovi u klubu,kamata 25%!

Dzoni

pre 11 meseci

Zar navijaci jsd nisu rekli da je Zvezdi oprosten dug...
(zbunjen, 14. maj 2023 19:20)

Porez druze, porez. Placen preko firme koja postoji dve godine i ima jednog zaposlenog. Tek tu je kriminal druze.

Deborah

pre 11 meseci

Sića… Kad vidiš salo Barsu sa milijardom… očekujem takva poređenja od eksperata i tako tih. A prepucavanje će tek da počne…
(JPR, 14. maj 2023 19:49)

Barsa proda tri igraca i otplati dug. Nije za poredjenje.

Mikele

pre 11 meseci

Pa dobro. Zato ulazemo stotine miliona u gradnju stadiona. I to od mojih para, a niko me ne pita, sta bih ja da se gradi od tih para. I sad, da li da nastavim da placam porez, dok ne doguram i ja do nekoliko miliona duga?

Andy

pre 11 meseci

A da se prodaju oba kluba i da se te pare uloze u skolski sistem i zdravstvo? To je samo sport i nista vise od toga. Prilicno sporedna stvar. Ali 100 miliona ulezono na nekom drugom mestu znaci mnogo zivota.

nesa80

pre 11 meseci

pa sto onda prezident uvek proziva samo partizan da ne placa nista,a i nesto ne cujem da je pohvalio partizan sto je uspesno predstavljao srpsku klupsku kosarku u evropi-za to ce biti nagradjena zvezda naredne sezone a partizanu za odlicne igre sledi porez na kvadrat

Marko Niš

pre 11 meseci

Zar navijaci jsd nisu rekli da je Zvezdi oprosten dug...
(zbunjen, 14. maj 2023 19:20)

E moj prijatelju naravno da jeste al ovi opet oterali dug u djavola...

zhol

pre 11 meseci

Pa dobro. Zato ulazemo stotine miliona u gradnju stadiona. I to od mojih para, a niko me ne pita, sta bih ja da se gradi od tih para. I sad, da li da nastavim da placam porez, dok ne doguram i ja do nekoliko miliona duga?
(Mikele, 14. maj 2023 21:09)

Ne druze, treba da izadjes ti, ja, i svi koji shvataju koliko je ovo idiotski i da izglasamo drugu vlast. Jeste da su i drugi kandidati mahom idioti, ali ako prestanemo da menjamo, onda ovi koji su na vlasti pocnu da misle da su nedodirljivi. Sto je vec odavno pocelo da deluje tako s ovom konkretnom vlascu.

sale

pre 11 meseci

Kako bre sada ovo?Pa zar vrhovni komandant nije pre neki dan rekao da KK Partizan mora da plati 8 miliona dug a da jadni on ne zna sta ce sa FK Partizan koji duguje 100miluona.Zar nije pohvalio mezimicu kako redovno placa svoja dugovanja.Stvarno kako ovo???

Che

pre 11 meseci

Pa to je boza.
Real, Barsa, Celzi svi oko 1.3 milijardi eur duga! Atletiko Madrid skoro milijardu. Ovi u Premijer ligi prosecno oko 500 miliona, italijani 200-300 miliona. Znaci da banke i drzave finansiraju te dugove.
Zasto?
Leba i Igara!

Miki

pre 11 meseci

Uzece sada od LS 3t0 miliona eura.
Problem je sto se uzimaju promasaji, kupuju, umesto na pozajmicu, pa kasnije kupis ako si zadovoljan.
Zasto se tako radi, to je vec drugo pitanje.

Kara

pre 11 meseci

Ja mislio Zvezda u plusu, kako je rekao Terza i kompanija, kad ono, sarana.
(Žak Lizo, 14. maj 2023 19:45)

Pa on i jeste u plusu.Nije te ništa slagao.

Cile

pre 11 meseci

Svudje u svetu veliki klubovi duguju ali oni postizu neke rezultate. Samo kod nas madijasi kolo vode, uzimaju najveci deo kolaca a klubovi polako ali sigurno propadaju…
Dokle god se ne privatizuju nasu klubovi uvek ce biti u velikim dugovima i naravno I u jos vecim problemima..

Idemo dalje..

pre 11 meseci

Više mene muči činjenica da Zvezda nema igrački kadar u vrijednosti tog duga.Ne znam tačan iznos budžeta ali prema glasinama ispada da je dug veći za preko 200%.Ako se u skorije vrijeme ne naprave trojica ili četvorica Erakovića,crno nam se piše.Prihodi iz LŠ se izgleda već troše i slaba su nam vajda.

Gunner

pre 11 meseci

Hahahaha, tako je, ajmo drzavni projekti, guraj sve pare u njih, a ostalima nista.
Nas sport bi progledao kad bi se ugasili ovi komunjarski klubovi.

Dosta je više

pre 11 meseci

Zapleniti movinu, rasprodati i vratiti dugovanja, a klubovi relocirani na neke livade neka krenu iz 7. ranga takmičenja bez ijednog državnog prihoda ikada.
Dakle, kao i svi ostali.
Pišimo ljudi svi Uefi o ovom kriminalu, ovi naši će samo ulupati naše pare na ova ludila bez dna.

Ajde pali

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.
(Raso CZ, 14. maj 2023 19:23)

Lazni navijacu Zvezde tad zvezda nije imala nikakve prihode

Messi The Goat

pre 11 meseci

Običnom čoveku će uterivači dugova raditi prinudnu naplatu za bedni račun od par hiljada dinara, a ovi državni mezimci gube 100+ M eura godišnje i nikom ništa! Jako nam lepo ide, poslednji neka svetlo ugasi

ko-ometator

pre 11 meseci

(Druid, 14. maj 2023 19:33)
Sta ti nije jasno ako vidis da decenijama u upravama klubova sede stranacke face i svi su u vladajucim parlamentarnim strankama. Isti onaj parlament koji je odavno trebao da nadje odgovarajuci model privatizacije za nase klubove ali to ne radi. Zasto? Pa zato sto ako se privatizuju oni gube konstantni priliv novca iz raznih talova i kombinacija kroz prihode tih klubova koji iako su mozda mali u poredjenju sa onima iz zapadnih evropskih zemalja ipak nisu uopste mala jer ulazak u Ligu Sampiona svaki donosi blizu 40 miliona evra. O transferima igraca da ne pricamo jer oni su odavno uglavnom milionski.

Druid

pre 11 meseci

Za ovakva poslovanja u Kini se dobija metak, kod nas izgleda pohvalnica... Kako drzava dozvoljava da joj se preduzece godinama lose vodi, i da ne preduzima nista? Mogu samo da zakljucim da se svi tale medjusobno, a na kraju ce Zvezda i Partizan "morati" da ustupe zemljista i presele se u Surcin...

miksx

pre 11 meseci

Nema prodaje! Kad klinac od 16-17 god shvati da ce pre proci mamini i tatini sinovi odustaje od fudbala i razmislja sta dalje u zivotu.
Talenata imamo, dece koja treniraju fudbal gomila! al dzaba kad je sve zatrovano u samom startu.

NBGD

pre 11 meseci

Al se izvlace pare iz ova dva kluba pa to postaje sramotno kako se uzima. Aj da vidimo koliko dana ce trebati Terzi da objasni da to nije ta cifra i da se ovi tekstovi narucuju,a onda ide ista prica sa druge strane brda gde se ce se pricati kako ti dugovi jos nosu stigli na naplatu i da su i dalje duzni samo za prevoz. I tako iz godine u godinu,mi sve zaduzeniji,oni sve bogatiji, a narod ce posle da trci u postu i uplacuje pare i busa se u grudi kako su veliki navijaci jer zamisli dao sam 3000 din lopovu koji ce mi sutra opet ispricati isto,a ja cu j...ti ma..er drzavi sto me krade. Dok ima ovaca bice i šišanja.

Bojana

pre 11 meseci

Ja sam dobila pre 7 meseci, da dugujem 150 000 dinara za neke poreze za firmu koju sam držala 7 meseci, 2000. godine. Nije išlo. Agencija kojami je radila knjige i danas radi, rekli mi da tražim neke kartice...otišla gde treba, platila taksu, dođi za sat vremena...fina gospođa mi kaže - Dete, ti nemaš ništa. Idi gore na sprat. Otišla, uredno i ljudski me primili, prethodno videvši blede ljude koji izlaze odande, i kao, ako ću na rate, u pola, ako neću, fenduju mi. U avgustu ću isplatiti ne znam šta. I tako. Hvala.

Buljavo kuce sa naocarima

pre 11 meseci

Zvezda je rupa bez dna. Ne tako davno, njihov kosarkaski klub dugovao 15-20 milki i gasise ga, prodavase koseve, grb, fuzionisase... Ugasiti ovo pod hitno.

Raso CZ

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.

Raso CZ

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.

Druid

pre 11 meseci

Za ovakva poslovanja u Kini se dobija metak, kod nas izgleda pohvalnica... Kako drzava dozvoljava da joj se preduzece godinama lose vodi, i da ne preduzima nista? Mogu samo da zakljucim da se svi tale medjusobno, a na kraju ce Zvezda i Partizan "morati" da ustupe zemljista i presele se u Surcin...

NBGD

pre 11 meseci

Al se izvlace pare iz ova dva kluba pa to postaje sramotno kako se uzima. Aj da vidimo koliko dana ce trebati Terzi da objasni da to nije ta cifra i da se ovi tekstovi narucuju,a onda ide ista prica sa druge strane brda gde se ce se pricati kako ti dugovi jos nosu stigli na naplatu i da su i dalje duzni samo za prevoz. I tako iz godine u godinu,mi sve zaduzeniji,oni sve bogatiji, a narod ce posle da trci u postu i uplacuje pare i busa se u grudi kako su veliki navijaci jer zamisli dao sam 3000 din lopovu koji ce mi sutra opet ispricati isto,a ja cu j...ti ma..er drzavi sto me krade. Dok ima ovaca bice i šišanja.

Kara

pre 11 meseci

Ja mislio Zvezda u plusu, kako je rekao Terza i kompanija, kad ono, sarana.
(Žak Lizo, 14. maj 2023 19:45)

Pa on i jeste u plusu.Nije te ništa slagao.

Bojana

pre 11 meseci

Ja sam dobila pre 7 meseci, da dugujem 150 000 dinara za neke poreze za firmu koju sam držala 7 meseci, 2000. godine. Nije išlo. Agencija kojami je radila knjige i danas radi, rekli mi da tražim neke kartice...otišla gde treba, platila taksu, dođi za sat vremena...fina gospođa mi kaže - Dete, ti nemaš ništa. Idi gore na sprat. Otišla, uredno i ljudski me primili, prethodno videvši blede ljude koji izlaze odande, i kao, ako ću na rate, u pola, ako neću, fenduju mi. U avgustu ću isplatiti ne znam šta. I tako. Hvala.

Buljavo kuce sa naocarima

pre 11 meseci

Zvezda je rupa bez dna. Ne tako davno, njihov kosarkaski klub dugovao 15-20 milki i gasise ga, prodavase koseve, grb, fuzionisase... Ugasiti ovo pod hitno.

Dosta je više

pre 11 meseci

Zapleniti movinu, rasprodati i vratiti dugovanja, a klubovi relocirani na neke livade neka krenu iz 7. ranga takmičenja bez ijednog državnog prihoda ikada.
Dakle, kao i svi ostali.
Pišimo ljudi svi Uefi o ovom kriminalu, ovi naši će samo ulupati naše pare na ova ludila bez dna.

Messi The Goat

pre 11 meseci

Običnom čoveku će uterivači dugova raditi prinudnu naplatu za bedni račun od par hiljada dinara, a ovi državni mezimci gube 100+ M eura godišnje i nikom ništa! Jako nam lepo ide, poslednji neka svetlo ugasi

miksx

pre 11 meseci

Nema prodaje! Kad klinac od 16-17 god shvati da ce pre proci mamini i tatini sinovi odustaje od fudbala i razmislja sta dalje u zivotu.
Talenata imamo, dece koja treniraju fudbal gomila! al dzaba kad je sve zatrovano u samom startu.

zhol

pre 11 meseci

Pa dobro. Zato ulazemo stotine miliona u gradnju stadiona. I to od mojih para, a niko me ne pita, sta bih ja da se gradi od tih para. I sad, da li da nastavim da placam porez, dok ne doguram i ja do nekoliko miliona duga?
(Mikele, 14. maj 2023 21:09)

Ne druze, treba da izadjes ti, ja, i svi koji shvataju koliko je ovo idiotski i da izglasamo drugu vlast. Jeste da su i drugi kandidati mahom idioti, ali ako prestanemo da menjamo, onda ovi koji su na vlasti pocnu da misle da su nedodirljivi. Sto je vec odavno pocelo da deluje tako s ovom konkretnom vlascu.

sale

pre 11 meseci

Kako bre sada ovo?Pa zar vrhovni komandant nije pre neki dan rekao da KK Partizan mora da plati 8 miliona dug a da jadni on ne zna sta ce sa FK Partizan koji duguje 100miluona.Zar nije pohvalio mezimicu kako redovno placa svoja dugovanja.Stvarno kako ovo???

Gunner

pre 11 meseci

Hahahaha, tako je, ajmo drzavni projekti, guraj sve pare u njih, a ostalima nista.
Nas sport bi progledao kad bi se ugasili ovi komunjarski klubovi.

ko-ometator

pre 11 meseci

(Druid, 14. maj 2023 19:33)
Sta ti nije jasno ako vidis da decenijama u upravama klubova sede stranacke face i svi su u vladajucim parlamentarnim strankama. Isti onaj parlament koji je odavno trebao da nadje odgovarajuci model privatizacije za nase klubove ali to ne radi. Zasto? Pa zato sto ako se privatizuju oni gube konstantni priliv novca iz raznih talova i kombinacija kroz prihode tih klubova koji iako su mozda mali u poredjenju sa onima iz zapadnih evropskih zemalja ipak nisu uopste mala jer ulazak u Ligu Sampiona svaki donosi blizu 40 miliona evra. O transferima igraca da ne pricamo jer oni su odavno uglavnom milionski.

Dzoni

pre 11 meseci

Zar navijaci jsd nisu rekli da je Zvezdi oprosten dug...
(zbunjen, 14. maj 2023 19:20)

Porez druze, porez. Placen preko firme koja postoji dve godine i ima jednog zaposlenog. Tek tu je kriminal druze.

Idemo dalje..

pre 11 meseci

Više mene muči činjenica da Zvezda nema igrački kadar u vrijednosti tog duga.Ne znam tačan iznos budžeta ali prema glasinama ispada da je dug veći za preko 200%.Ako se u skorije vrijeme ne naprave trojica ili četvorica Erakovića,crno nam se piše.Prihodi iz LŠ se izgleda već troše i slaba su nam vajda.

Marko Niš

pre 11 meseci

Zar navijaci jsd nisu rekli da je Zvezdi oprosten dug...
(zbunjen, 14. maj 2023 19:20)

E moj prijatelju naravno da jeste al ovi opet oterali dug u djavola...

nesa80

pre 11 meseci

pa sto onda prezident uvek proziva samo partizan da ne placa nista,a i nesto ne cujem da je pohvalio partizan sto je uspesno predstavljao srpsku klupsku kosarku u evropi-za to ce biti nagradjena zvezda naredne sezone a partizanu za odlicne igre sledi porez na kvadrat

astriox

pre 11 meseci

Danas je to otislo na 90 miliona kod CZ.
Pozajmica za porez je 10 u ovoj godini.
Pozajmili 10 miliona a za 6,7 meseci vracaju 12,5!
I posle kazu nisu lopovi u klubu,kamata 25%!

Cile

pre 11 meseci

Svudje u svetu veliki klubovi duguju ali oni postizu neke rezultate. Samo kod nas madijasi kolo vode, uzimaju najveci deo kolaca a klubovi polako ali sigurno propadaju…
Dokle god se ne privatizuju nasu klubovi uvek ce biti u velikim dugovima i naravno I u jos vecim problemima..

Andy

pre 11 meseci

A da se prodaju oba kluba i da se te pare uloze u skolski sistem i zdravstvo? To je samo sport i nista vise od toga. Prilicno sporedna stvar. Ali 100 miliona ulezono na nekom drugom mestu znaci mnogo zivota.

Mikele

pre 11 meseci

Pa dobro. Zato ulazemo stotine miliona u gradnju stadiona. I to od mojih para, a niko me ne pita, sta bih ja da se gradi od tih para. I sad, da li da nastavim da placam porez, dok ne doguram i ja do nekoliko miliona duga?

Deborah

pre 11 meseci

Sića… Kad vidiš salo Barsu sa milijardom… očekujem takva poređenja od eksperata i tako tih. A prepucavanje će tek da počne…
(JPR, 14. maj 2023 19:49)

Barsa proda tri igraca i otplati dug. Nije za poredjenje.

Che

pre 11 meseci

Pa to je boza.
Real, Barsa, Celzi svi oko 1.3 milijardi eur duga! Atletiko Madrid skoro milijardu. Ovi u Premijer ligi prosecno oko 500 miliona, italijani 200-300 miliona. Znaci da banke i drzave finansiraju te dugove.
Zasto?
Leba i Igara!

pedja

pre 11 meseci

Svako duguje ,ne budalite.Barsa pred bankrotom a ulaze milijarde u tim.Samo se mi pecamo na ovo.Dobro evo ugasicemo Zvezdu prebaciti u sedmi rang i garantujem da ce na prvoj utakmici 7 ranga Zvezde biti vise navijaca nego na utakmici TSC a i Cuke u Evropi!Nemate pojma.A najvise mi idu oni na zivce koji misle da ako Zvezda plati porez da ce od sutra imati platu 5000 eura,e jadna braco.

Baš zato što te znamo

pre 11 meseci

Zvezda je sa današnjim danom dužna oko 60mil, a ne 75mil.60 mil je vrednost igrača trenutno, plus što se poslednjih 8 godina bar 30 mil uložilo u infrastrukturu.Očekivani prihod u narednoj sezoni je oko 50 mil, tako da nema neke drame.
E sad, da je moglo pametnije , racionalnije, moglo je, mnogo para je bačeno, mnogo greœaka pravljeno, niko odgovoran nije, ali Zvezda kao klub, diše i na dobrom je putu. Što se Partizana tiče , to neka komentariše neko njihov.

Dragan Lo

pre 11 meseci

Zvezda i Partizan su čist plen kriminala i mafije, zlioupotrebljena imena za namirivanje najobičnijih uličara, huligana i narkodilera.
Ionako novcima ove zemlje upravljaju ljudi koji ni JEDAN JEDINI dinar u životu nisu zaradili radom. Jedno pile nisu odgajili, trafiku nisu vodili, a sole pamet naciji 24 časa dnevno.

Ajde pali

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.
(Raso CZ, 14. maj 2023 19:23)

Lazni navijacu Zvezde tad zvezda nije imala nikakve prihode

kirohirohito

pre 11 meseci

Kakva je to magija da se godinama osvajaju titule, da se igra Liga šampiona, da je pun stadion a da se dug povećava? Neko je bacio čini na Marakanu, neke Mađije?

Miki

pre 11 meseci

Uzece sada od LS 3t0 miliona eura.
Problem je sto se uzimaju promasaji, kupuju, umesto na pozajmicu, pa kasnije kupis ako si zadovoljan.
Zasto se tako radi, to je vec drugo pitanje.

Radojica Ilic

pre 11 meseci

Katanac,dozivotna robija za sve komplet,i to u istu celiju nek se gamad pokolje medjusobno,ionako je steta sto zemljom hodaju.

нс бој

pre 11 meseci

Немојте се поредити са Барсом,Челсијем,Јунајтедом,Реалом,то је други свет иза њих стоје прејаки спонзори,телевизијска права,паре од маркетинга,плус стотине хиљада навијача који троше паре у корист клуба,па шта мислити колико кошта годишња карта на Олд Трафорду пута 50.000.Нису ни ти клубови сретни што толико дугују и сви имају проблема са пословањем,сви се решавају играча са великим платама,не доводе скупа појачања.Па кога су Реал и Барса довели,где су галактикоси,Алаба за џабе.Опет кажем никако то не можете поредити са нашим клубовима,Звезда и Партизан све паре што зараде у Европи морају да уложе у своју ликвидност или ће нестати,мислим ок је мени да се угасе ал не због дуга.Можда не морају да нестану ал бар да постану спортски клубови,а не скупине режимских политичара,фудбалских муљатора,навијача криминалаца,где сви исисавају те клубове и паре Србије.

Aleks

pre 11 meseci

Svom silama su se trudili da unište u pojam Nemanju Vidića, čoveka koji se zalagao za privatizaciju, kao osnovu zdravog oporavka jednog kluba u savremenom fudbalu. Privatizacija, ali ne kao naše društvene firme daleko bilo, nego sa potpisanim dugoročnim planom ulaganja sredstava, itd itd. I to ne samo blizanci, sve klubove treba privatizovati. Pogledajte TSC - zdrava situacija skroz.

Марко

pre 11 meseci

Sića… Kad vidiš salo Barsu sa milijardom… očekujem takva poređenja od eksperata i tako tih. A prepucavanje će tek da počne…
(JPR, 14. maj 2023 19:49)

Barsa proda tri igraca i otplati dug. Nije za poredjenje.
(Deborah, 14. maj 2023 21:15)

Која то три играча Барселона може да прода за милијарду евра? Смешно! Цео играки кадар Барселоне на трансфермаркт-у вреди 767 милиона евра. Звездин играчки кадар вред 58 милиона евра. Када упоредиш Барселонин дуг од милијарду евра и Звездин од 80 милиона, схватиш да је то управо пропорционално вредностима играчких кадрова Звезде и Барселоне. Већ 15 година се ложите на те приче о дуговима.

нс бој

pre 11 meseci

Зато већ сада траже играче који коштају 5-6 милиона,па кад зараде добро од лиге шампиона да и те паре што пре нестану.Сада је дуг 75 милиона,кад зараде од ЛШ биће још већи,јер ће се још више потрошити.Докле,док банке дозвољавају,кад пресеку биће па ево Мијатовић вреди 20 мил,а нико не нуди ни 2,и тако сукоб две рачунице,а клуб пропаде.

dosta vise

pre 11 meseci

odmah, ali odmah u stecaj sa tim, i nikada vise nikakva crvena zvezda i partizan, ni u beton ligi, nikad, navijacke vodje odmah pohapsiti sa svim sadasnjim i prethodnim upravama do kojih doseze istraga. isto i sa drugim klubovima koji nisu privatni, a za privatizovane izvrsiti reviziju privatizacije. od sada mogu postojati samo privatni klubovi koji posluju transparentno i sa obaveznom godisnjom revizijom, i da niko ne sme da se predstvlja kao bastinik uspeha i naslednik tradicije onih prethodnih klubova zvezde, partizana, vojvodine.... snimanje publike na svim utakmicama, ko baci sta na teren ili udje na teren ili pored njega automatski 3 godine robije i zabrana potom dolaska na sportske priredbe, kao u Engleskoj, pa onda da vidimo sta je sport. Naravno, zakonom zabraniti drzavi i njenim firmama finansiranje klubova, otpust dugova i poreza, a za uticaj na takmicenje i sudije drakonske kazne i izbacivanje u najnizi rang. tom zlu se samo tako mora stati na put. kladinoce zakonom zabraniti.

Марко

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.
(Raso CZ, 14. maj 2023 19:23)

Тако функционишу сви клубови у Европи. Морају и банке од нечега да живе. :) За Звезду и Партизан је уз редовно учешће у групној фази европских такмичења и играчким кадром од 50-60 милиона евра, сасвим очекивано да имају оволике дугове. Наравно клубови са већим буџетима имају пропорционално веће дугове, па тако Барселона и Реал имају дуг од око милијарду евра, али и играчке кадрове који вреде близу милијарду евра.

Baš zato što te znamo

pre 11 meseci

Zvezda je sa današnjim danom dužna oko 60mil, a ne 75mil.60 mil je vrednost igrača trenutno, plus što se poslednjih 8 godina bar 30 mil uložilo u infrastrukturu.Očekivani prihod u narednoj sezoni je oko 50 mil, tako da nema neke drame.
E sad, da je moglo pametnije , racionalnije, moglo je, mnogo para je bačeno, mnogo greœaka pravljeno, niko odgovoran nije, ali Zvezda kao klub, diše i na dobrom je putu. Što se Partizana tiče , to neka komentariše neko njihov.

Ajde pali

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.
(Raso CZ, 14. maj 2023 19:23)

Lazni navijacu Zvezde tad zvezda nije imala nikakve prihode

pedja

pre 11 meseci

Svako duguje ,ne budalite.Barsa pred bankrotom a ulaze milijarde u tim.Samo se mi pecamo na ovo.Dobro evo ugasicemo Zvezdu prebaciti u sedmi rang i garantujem da ce na prvoj utakmici 7 ranga Zvezde biti vise navijaca nego na utakmici TSC a i Cuke u Evropi!Nemate pojma.A najvise mi idu oni na zivce koji misle da ako Zvezda plati porez da ce od sutra imati platu 5000 eura,e jadna braco.

Марко

pre 11 meseci

Sića… Kad vidiš salo Barsu sa milijardom… očekujem takva poređenja od eksperata i tako tih. A prepucavanje će tek da počne…
(JPR, 14. maj 2023 19:49)

Barsa proda tri igraca i otplati dug. Nije za poredjenje.
(Deborah, 14. maj 2023 21:15)

Која то три играча Барселона може да прода за милијарду евра? Смешно! Цео играки кадар Барселоне на трансфермаркт-у вреди 767 милиона евра. Звездин играчки кадар вред 58 милиона евра. Када упоредиш Барселонин дуг од милијарду евра и Звездин од 80 милиона, схватиш да је то управо пропорционално вредностима играчких кадрова Звезде и Барселоне. Већ 15 година се ложите на те приче о дуговима.

Buljavo kuce sa naocarima

pre 11 meseci

Zvezda je rupa bez dna. Ne tako davno, njihov kosarkaski klub dugovao 15-20 milki i gasise ga, prodavase koseve, grb, fuzionisase... Ugasiti ovo pod hitno.

Miki

pre 11 meseci

Uzece sada od LS 3t0 miliona eura.
Problem je sto se uzimaju promasaji, kupuju, umesto na pozajmicu, pa kasnije kupis ako si zadovoljan.
Zasto se tako radi, to je vec drugo pitanje.

nesa80

pre 11 meseci

pa sto onda prezident uvek proziva samo partizan da ne placa nista,a i nesto ne cujem da je pohvalio partizan sto je uspesno predstavljao srpsku klupsku kosarku u evropi-za to ce biti nagradjena zvezda naredne sezone a partizanu za odlicne igre sledi porez na kvadrat

Che

pre 11 meseci

Pa to je boza.
Real, Barsa, Celzi svi oko 1.3 milijardi eur duga! Atletiko Madrid skoro milijardu. Ovi u Premijer ligi prosecno oko 500 miliona, italijani 200-300 miliona. Znaci da banke i drzave finansiraju te dugove.
Zasto?
Leba i Igara!

Raso CZ

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.

Deborah

pre 11 meseci

Sića… Kad vidiš salo Barsu sa milijardom… očekujem takva poređenja od eksperata i tako tih. A prepucavanje će tek da počne…
(JPR, 14. maj 2023 19:49)

Barsa proda tri igraca i otplati dug. Nije za poredjenje.

Dosta je više

pre 11 meseci

Zapleniti movinu, rasprodati i vratiti dugovanja, a klubovi relocirani na neke livade neka krenu iz 7. ranga takmičenja bez ijednog državnog prihoda ikada.
Dakle, kao i svi ostali.
Pišimo ljudi svi Uefi o ovom kriminalu, ovi naši će samo ulupati naše pare na ova ludila bez dna.

Marko Niš

pre 11 meseci

Zar navijaci jsd nisu rekli da je Zvezdi oprosten dug...
(zbunjen, 14. maj 2023 19:20)

E moj prijatelju naravno da jeste al ovi opet oterali dug u djavola...

Bojana

pre 11 meseci

Ja sam dobila pre 7 meseci, da dugujem 150 000 dinara za neke poreze za firmu koju sam držala 7 meseci, 2000. godine. Nije išlo. Agencija kojami je radila knjige i danas radi, rekli mi da tražim neke kartice...otišla gde treba, platila taksu, dođi za sat vremena...fina gospođa mi kaže - Dete, ti nemaš ništa. Idi gore na sprat. Otišla, uredno i ljudski me primili, prethodno videvši blede ljude koji izlaze odande, i kao, ako ću na rate, u pola, ako neću, fenduju mi. U avgustu ću isplatiti ne znam šta. I tako. Hvala.

sale

pre 11 meseci

Kako bre sada ovo?Pa zar vrhovni komandant nije pre neki dan rekao da KK Partizan mora da plati 8 miliona dug a da jadni on ne zna sta ce sa FK Partizan koji duguje 100miluona.Zar nije pohvalio mezimicu kako redovno placa svoja dugovanja.Stvarno kako ovo???

Dzoni

pre 11 meseci

Zar navijaci jsd nisu rekli da je Zvezdi oprosten dug...
(zbunjen, 14. maj 2023 19:20)

Porez druze, porez. Placen preko firme koja postoji dve godine i ima jednog zaposlenog. Tek tu je kriminal druze.

Марко

pre 11 meseci

Kada smo 2008 dugovali 5 puta manje bio je opsti raspad u klubu zbog duga. A sad sve funkcionise normalno, igra se LS, dovode se pojacanja koja su tada bila nezamisliva. Nista mi nije jasno. Stvarno sam navijac Zvezde, ne trolujem ali treba da se ugase i FKCZ i FKP jer ovo nema smisla. Da prihod bude 200M, uspjeli bi da naprave rashod 250M. Sve je meni jasno zasto je to tako. I CZ i Partizan su ogledalo drzave Srbije.
(Raso CZ, 14. maj 2023 19:23)

Тако функционишу сви клубови у Европи. Морају и банке од нечега да живе. :) За Звезду и Партизан је уз редовно учешће у групној фази европских такмичења и играчким кадром од 50-60 милиона евра, сасвим очекивано да имају оволике дугове. Наравно клубови са већим буџетима имају пропорционално веће дугове, па тако Барселона и Реал имају дуг од око милијарду евра, али и играчке кадрове који вреде близу милијарду евра.

Druid

pre 11 meseci

Za ovakva poslovanja u Kini se dobija metak, kod nas izgleda pohvalnica... Kako drzava dozvoljava da joj se preduzece godinama lose vodi, i da ne preduzima nista? Mogu samo da zakljucim da se svi tale medjusobno, a na kraju ce Zvezda i Partizan "morati" da ustupe zemljista i presele se u Surcin...

Andy

pre 11 meseci

A da se prodaju oba kluba i da se te pare uloze u skolski sistem i zdravstvo? To je samo sport i nista vise od toga. Prilicno sporedna stvar. Ali 100 miliona ulezono na nekom drugom mestu znaci mnogo zivota.

zhol

pre 11 meseci

Pa dobro. Zato ulazemo stotine miliona u gradnju stadiona. I to od mojih para, a niko me ne pita, sta bih ja da se gradi od tih para. I sad, da li da nastavim da placam porez, dok ne doguram i ja do nekoliko miliona duga?
(Mikele, 14. maj 2023 21:09)

Ne druze, treba da izadjes ti, ja, i svi koji shvataju koliko je ovo idiotski i da izglasamo drugu vlast. Jeste da su i drugi kandidati mahom idioti, ali ako prestanemo da menjamo, onda ovi koji su na vlasti pocnu da misle da su nedodirljivi. Sto je vec odavno pocelo da deluje tako s ovom konkretnom vlascu.

Idemo dalje..

pre 11 meseci

Više mene muči činjenica da Zvezda nema igrački kadar u vrijednosti tog duga.Ne znam tačan iznos budžeta ali prema glasinama ispada da je dug veći za preko 200%.Ako se u skorije vrijeme ne naprave trojica ili četvorica Erakovića,crno nam se piše.Prihodi iz LŠ se izgleda već troše i slaba su nam vajda.

Gunner

pre 11 meseci

Hahahaha, tako je, ajmo drzavni projekti, guraj sve pare u njih, a ostalima nista.
Nas sport bi progledao kad bi se ugasili ovi komunjarski klubovi.

miksx

pre 11 meseci

Nema prodaje! Kad klinac od 16-17 god shvati da ce pre proci mamini i tatini sinovi odustaje od fudbala i razmislja sta dalje u zivotu.
Talenata imamo, dece koja treniraju fudbal gomila! al dzaba kad je sve zatrovano u samom startu.

Cile

pre 11 meseci

Svudje u svetu veliki klubovi duguju ali oni postizu neke rezultate. Samo kod nas madijasi kolo vode, uzimaju najveci deo kolaca a klubovi polako ali sigurno propadaju…
Dokle god se ne privatizuju nasu klubovi uvek ce biti u velikim dugovima i naravno I u jos vecim problemima..

astriox

pre 11 meseci

Danas je to otislo na 90 miliona kod CZ.
Pozajmica za porez je 10 u ovoj godini.
Pozajmili 10 miliona a za 6,7 meseci vracaju 12,5!
I posle kazu nisu lopovi u klubu,kamata 25%!

NBGD

pre 11 meseci

Al se izvlace pare iz ova dva kluba pa to postaje sramotno kako se uzima. Aj da vidimo koliko dana ce trebati Terzi da objasni da to nije ta cifra i da se ovi tekstovi narucuju,a onda ide ista prica sa druge strane brda gde se ce se pricati kako ti dugovi jos nosu stigli na naplatu i da su i dalje duzni samo za prevoz. I tako iz godine u godinu,mi sve zaduzeniji,oni sve bogatiji, a narod ce posle da trci u postu i uplacuje pare i busa se u grudi kako su veliki navijaci jer zamisli dao sam 3000 din lopovu koji ce mi sutra opet ispricati isto,a ja cu j...ti ma..er drzavi sto me krade. Dok ima ovaca bice i šišanja.

Kara

pre 11 meseci

Ja mislio Zvezda u plusu, kako je rekao Terza i kompanija, kad ono, sarana.
(Žak Lizo, 14. maj 2023 19:45)

Pa on i jeste u plusu.Nije te ništa slagao.

ko-ometator

pre 11 meseci

(Druid, 14. maj 2023 19:33)
Sta ti nije jasno ako vidis da decenijama u upravama klubova sede stranacke face i svi su u vladajucim parlamentarnim strankama. Isti onaj parlament koji je odavno trebao da nadje odgovarajuci model privatizacije za nase klubove ali to ne radi. Zasto? Pa zato sto ako se privatizuju oni gube konstantni priliv novca iz raznih talova i kombinacija kroz prihode tih klubova koji iako su mozda mali u poredjenju sa onima iz zapadnih evropskih zemalja ipak nisu uopste mala jer ulazak u Ligu Sampiona svaki donosi blizu 40 miliona evra. O transferima igraca da ne pricamo jer oni su odavno uglavnom milionski.

Messi The Goat

pre 11 meseci

Običnom čoveku će uterivači dugova raditi prinudnu naplatu za bedni račun od par hiljada dinara, a ovi državni mezimci gube 100+ M eura godišnje i nikom ništa! Jako nam lepo ide, poslednji neka svetlo ugasi

Mikele

pre 11 meseci

Pa dobro. Zato ulazemo stotine miliona u gradnju stadiona. I to od mojih para, a niko me ne pita, sta bih ja da se gradi od tih para. I sad, da li da nastavim da placam porez, dok ne doguram i ja do nekoliko miliona duga?

kirohirohito

pre 11 meseci

Kakva je to magija da se godinama osvajaju titule, da se igra Liga šampiona, da je pun stadion a da se dug povećava? Neko je bacio čini na Marakanu, neke Mađije?

Dragan Lo

pre 11 meseci

Zvezda i Partizan su čist plen kriminala i mafije, zlioupotrebljena imena za namirivanje najobičnijih uličara, huligana i narkodilera.
Ionako novcima ove zemlje upravljaju ljudi koji ni JEDAN JEDINI dinar u životu nisu zaradili radom. Jedno pile nisu odgajili, trafiku nisu vodili, a sole pamet naciji 24 časa dnevno.

нс бој

pre 11 meseci

Немојте се поредити са Барсом,Челсијем,Јунајтедом,Реалом,то је други свет иза њих стоје прејаки спонзори,телевизијска права,паре од маркетинга,плус стотине хиљада навијача који троше паре у корист клуба,па шта мислити колико кошта годишња карта на Олд Трафорду пута 50.000.Нису ни ти клубови сретни што толико дугују и сви имају проблема са пословањем,сви се решавају играча са великим платама,не доводе скупа појачања.Па кога су Реал и Барса довели,где су галактикоси,Алаба за џабе.Опет кажем никако то не можете поредити са нашим клубовима,Звезда и Партизан све паре што зараде у Европи морају да уложе у своју ликвидност или ће нестати,мислим ок је мени да се угасе ал не због дуга.Можда не морају да нестану ал бар да постану спортски клубови,а не скупине режимских политичара,фудбалских муљатора,навијача криминалаца,где сви исисавају те клубове и паре Србије.

dosta vise

pre 11 meseci

odmah, ali odmah u stecaj sa tim, i nikada vise nikakva crvena zvezda i partizan, ni u beton ligi, nikad, navijacke vodje odmah pohapsiti sa svim sadasnjim i prethodnim upravama do kojih doseze istraga. isto i sa drugim klubovima koji nisu privatni, a za privatizovane izvrsiti reviziju privatizacije. od sada mogu postojati samo privatni klubovi koji posluju transparentno i sa obaveznom godisnjom revizijom, i da niko ne sme da se predstvlja kao bastinik uspeha i naslednik tradicije onih prethodnih klubova zvezde, partizana, vojvodine.... snimanje publike na svim utakmicama, ko baci sta na teren ili udje na teren ili pored njega automatski 3 godine robije i zabrana potom dolaska na sportske priredbe, kao u Engleskoj, pa onda da vidimo sta je sport. Naravno, zakonom zabraniti drzavi i njenim firmama finansiranje klubova, otpust dugova i poreza, a za uticaj na takmicenje i sudije drakonske kazne i izbacivanje u najnizi rang. tom zlu se samo tako mora stati na put. kladinoce zakonom zabraniti.

Aleks

pre 11 meseci

Svom silama su se trudili da unište u pojam Nemanju Vidića, čoveka koji se zalagao za privatizaciju, kao osnovu zdravog oporavka jednog kluba u savremenom fudbalu. Privatizacija, ali ne kao naše društvene firme daleko bilo, nego sa potpisanim dugoročnim planom ulaganja sredstava, itd itd. I to ne samo blizanci, sve klubove treba privatizovati. Pogledajte TSC - zdrava situacija skroz.

нс бој

pre 11 meseci

Зато већ сада траже играче који коштају 5-6 милиона,па кад зараде добро од лиге шампиона да и те паре што пре нестану.Сада је дуг 75 милиона,кад зараде од ЛШ биће још већи,јер ће се још више потрошити.Докле,док банке дозвољавају,кад пресеку биће па ево Мијатовић вреди 20 мил,а нико не нуди ни 2,и тако сукоб две рачунице,а клуб пропаде.

Radojica Ilic

pre 11 meseci

Katanac,dozivotna robija za sve komplet,i to u istu celiju nek se gamad pokolje medjusobno,ionako je steta sto zemljom hodaju.