Košarka 52

Četvrtak, 11.05.2023.

08:00

Ljulj je heroj Real Madrida – tuča koja je promenila sve VIDEO

Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida posle pet utakmica plej-of serije Evrolige.

Ljulj je heroj Real Madrida – tuèa koja je promenila sve VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Dejan

pre 11 meseci

Nije tuca nista promenila. Oba tima bi u Beograd dosla kompletna, kao sto su oba tima ostala bez nekih vaznih igraca posle druge utakmice. Mi smo bili na vrhuncu forme u drugoj utakmici, Real u petoj. Pobedili su zato sto su uzevsi sve u obzir-jaci tim. Posle drugog poraza, kod njih svi su se uozbiljili i fokusirali. Ne moze 7-8 igraca sa koliko je Partizan u osnovi igrao, da iznese seriju od 5 utakmica visokog inteziteta. Tu je bila snaga Reala. U poslednjih 15 minuta pete utakmice nasi igraci su totalno ostali bez energije u odbrani i primili 60 poena. Dve pobede protiv Reala u Madridu su epski podvig. Naterali smo ih da strahuju i drhte. Krenuli sa 7-8000 gledalaca u prvoj utakmici, da bi ih u petoj bilo 12000 i to ozbiljno ukljucenih u utakmicu. Bilo bi dobro saznati kada su poslednji put bili ovoliko zabrinuti za krajnji ishod jedne serije.

Del Boj

pre 11 meseci

Ma kakav Ljulj on je samo napravio nameran faul iz nemoći koji se desava kad te protivnik slomi. Dobio bi tehničku i idemo dalje. Ali ne glavni je krivac Panter koji nije mogao da se susdrzi i pesnicom i podignutim rukom krenuo prema njemu. To je okidač poraza i gubitka. Sinoc ga gledam kako se smeje i caska sa Ljuljom. Smem da tvrdim kao sto sam i tvrdio posle 2-0 da ce biti 2-3 i da ce Panter u Real iduće sezone.

kisic od kisicke

pre 11 meseci

real ima samo boljeg centra i trenera. partizan je vise zasluzio f4, ali to je sport. kao navijac TSC-a i Čuke ipak sam navijao za Partizan sinoc))

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 11 meseci

Imali smo sve. Razbili smo ih drugu, u nogdaunu su bili. Onda su potegli za nesportskim stvarima, svesno. Trecu je odlucila 1 lopta, posle toga je vec moglao da se nasluti krajnji epilog.

Sića

pre 11 meseci

U prve dve utakmice nije igrao Tavares i Poire, odnosno to što su igrali bilo je veoma malo i sa povredom. Znači Real prve dve utakmice praktično bez centra, a ostale tri sa jednim, polupovređenim Tavaresom.
Rekao sam odmah, sa ovom dvojicom zdravih bila bi metla, 3:0, naravno uz sve ostale Deka, Jabuselea...

iki

pre 11 meseci

Dobili su nas zasluženo. Mi smo njih dobili trojkom u poslednjoj sekundi i kada im nije igrao Tavares. Iskusniji i bolji tim je prošao. Željko ako ne uzme ABA ligu, treba da podnese ostavku jer sa skupim timom punim ozbiljnih igrača nije uzeo ni kup

Neo@

pre 11 meseci

Vi ako mislite da nisu i disciplinci namerno kaznili Lesora i Pantera posebno sa 2 utakmice, taman da vrate Real do 5 utakmice, vi ste idioti. A još veći, ako mislite da tuča nije iscenirana.
Euroliga vam je špansko smećarsko takmičenje kog nikog živog ne zanima sem nas i Grka kad im ide, pa su morali da naprave hajp od toga. Ali da ne prodju njihova 2 tima na F4 to ne može!
Budale su ostali što učestvuju u tom smeću njihovom!

Posmatrac

pre 11 meseci

Citam i ne verujem... Imali 18+ i sada vam tuca kriva. Lepo sam rekao jednom drugaru posle 2:0 za Partizan da Real ide dalje! Svako je krojač svoje sudbine!

sale

pre 11 meseci

Ljulj je uradio to sto je uradio iznemoci ali Panterje svojom reakcijom sve zeznuo umesto da je ko gospodin odreagovao i istrpeo on ko dete zbog lizalice on je po meni jedini i iskljucivi krivac za poraz Partizana, profesionalci se tako ne ponasaju na plus 15 za njih.

aaaaa

pre 11 meseci

@ Real se u ovoj seriji osramotio toliko da ga ni titula EL ne moze oprati. Cela kosarkaska Evropa (sem jednog predgradja Beograda) bruji o njihovoj sramoti i sramoto disciplinskih mera EL. Mi smo uprkos svemu ostali gospoda iako smo mozda trebali da ih ugazaimo od batina u BG kad su dosli. Ali... Bilo kako bilo sledeca EL je Partizanova opusteno! Sada da se malo odmorimo pa ovu ABA boraniju da unakazimo svemirskom kosarkom koju igramo dva meseca.
(Dado, 11. maj 2023 07:47)

Bukvalno se toga vise niko ni ne seca,a kamoli da se bruji o tome

brlogudan

pre 11 meseci

Zasto imamo potrebu da krivimo druge za sopstvenu krivicu? Ljulj je napravio tezak i bezobrazan faul a to sto se Panter primio na minut do kraja sa nedostiznom razlikom je van pameti, samo je trebao da mu se smekerski nakezi i pokaze na semafor...

Realno

pre 11 meseci

Ceo incidemt je delo Pantera a ne Ljulja. Ali mi volimo da tražimo krivca u drugom a ne vidimo sopstvene gluposti. Po nama posle svakog faula igrači bi trebalo da se potuku

sneed

pre 11 meseci

a igraci partizana casne sestre,plej of bre,sve je dozvoljeno,cak se i u onom pozoristu od nba menja sve kad krene plej of,pokazi zube.
e sad ko god je mislio da je partizan toliko bolji od reala,neka kuka

vlada

pre 11 meseci

Losi komentari,Partizan je izgubio dobijenu seriju ali to je sport.Tuca u Madridu pa tragedija koja se desila u Beogradu su uticale da se Real vrati.

Treba

pre 11 meseci

Znam da boli poraz, tesko je i sve ali nemojte pisati bzvz... Ljulj bi da je Panter imao pameti popio nesportsku i kraj ali je ovaj kratkog fitilja napravio glupost i sve usr...

wtf

pre 11 meseci

Nije realno okriviti Pantera za ono što je uradio u drugoj utakmici. Čovek se svim srcem bori kad god je na terenu i ispalo je šta je ispalo. Španci su poznati manipulator uvek bili a veliku pomoć su ovde imali i od samih presuda igračima, tko da su neki glavni krivci za onu tuču ostali nekažnjeno. Pored svega ovoga Partizan je imao i tu nesreću da silom igra dan posle velike tragedije u Srbiji.

delija

pre 11 meseci

Podjednako se radujem uspesima Partizana u EL isto kao i pobedama Zvezde u fudbalu. Velika je šteta što se sve ovo dogodilo matori jarac je znao šta radi i zaigrao na poslednju kartu a to je da izbaci našeg najboljeg igrača. Nisu mi samo jasni ovi koji vode takmičenje i koji su kaznili Pantera sa dve utakmice. Da je bila bar jedna. A jednu minimum je trebalo da dobije i Ljulj. Na kraju i onaj pad u igri u drugom poluvremenu je za analizu. Tugovala je cela Srbija. Onaj ko više voli Partizan da izgubi nego Zvezda da pobedi nije sasvim čist u glavi. Nema takvih baš mnogo. Čestitke Partizanu na svemu što je uradio a potrebna je i stabilizacija FK Partizana. Kamo sreće da imamo 5,6 jakih klubova u Super ligi a ne samo izrazito dominantnu Zvezdu.

Dado

pre 11 meseci

Real se u ovoj seriji osramotio toliko da ga ni titula EL ne moze oprati. Cela kosarkaska Evropa (sem jednog predgradja Beograda) bruji o njihovoj sramoti i sramoto disciplinskih mera EL. Mi smo uprkos svemu ostali gospoda iako smo mozda trebali da ih ugazaimo od batina u BG kad su dosli. Ali... Bilo kako bilo sledeca EL je Partizanova opusteno! Sada da se malo odmorimo pa ovu ABA boraniju da unakazimo svemirskom kosarkom koju igramo dva meseca.

Aca

pre 11 meseci

Jednom sam rekao, Panter nema koju ekipu nije ukanalio, bez obzira sve i da daje po 30 svaku, on ce kada najvise treba da zezne stvar. Takav je i Lesor. To vam iskreno nije potrebno u timu. S druge strane tuca jeste prelomila, ali i pre toga povreda Tavaresa je uticala na preokret u prvoj i laganu pobedu u drugoj. Sve u svemu ostajem pri svom da mi se filozofija iz ove sezone i Partizana i Zvezde ne svidja, previse stranaca, mnogo bacanje para na kraju za nista posebno.

nista o nicemu

pre 11 meseci

Dokaz da SNS zna samo da se udara znajuci da nece odgovarati.

Ovde su se suocili sa pravilima, kaznjeni, i odma cao.

U Evroligu usli nezasluzeno, oteto je prokleto, tako su i ispali, zbog vanterenskih aktivnosti

(ko)lektor

pre 11 meseci

ovo me podseca kao potez italijanakog selektora protiv nas na prvenstvu. bilo je sve ili nista. izgleda da je upalilo. poremetili su citav ritam igre u narednim mecevima.

znanje-imanje

pre 11 meseci

Jedno je sport. Nešto drugo sport sa Latinima (Španci, španski govoreća južna Amerika i Italijanci). To nije sport, to je zlo koje glumi sport.
Real je oduvek bio odvratan. Gledajući onu džibersku bezumnu publiku u sali desilo se ono što sam mislio da je nemoguće: još su mi odvratniji nego do sada.
Kao što smatram da je bila velika greška ostaviti skota koji je uništio karijeru Monike Seleš tako mi je vrlo, vrlo glupo ovo glumljenje finoće spram Reala. Naprotiv, Ljulj nikako ne bi trebao proći nekažnjeno. Euroliga je očekivano nepravedno reagovala, i odma po toj objavi bilo je visoko verovatno da Real ide dalje. Neki će reći da su igrači Partizana trebali pamenije da reaguju. Ima istine u tome ali što bi mi morali da budemo savršeni? Što bi ovi prolazili stalno na ono što drugima ne bi prošlo? Ovde su u pitanju pare. Glumljenje finoće će skotove u Realu samo učiniti još srećnijim. Cerekaće se sa najvećim zadovoljstvom ovome još godinama. Kakvi smradovi.
Te, kao što je bio težak propust da skot koji je ubo Moniku Seleš prođe nekažnjeno isto ne bi trebao ni smrdljivi Ljulj.

Realno

pre 11 meseci

Nije tuča promenila sve. Real Madrid je zasluženo prošao na Final four jer je dva puta zaredom slavio na gostujućem terenu i pobedio na svom. Jednostavno bili su bolji.

Sone0808

pre 11 meseci

Čestitke navijačima Zvezde! Veliki uspeh je izbaciti ovaj Partizan!
(Randy Marsh, 11. maj 2023 07:38) 

Pa nije, navikli smo vec, redovno vas tamburamo prethodnih 7-8 godina. Vise nije zanimljivo

mrle

pre 11 meseci

Nije ljulj nego panter lagano bi bilo 3-0 da se okrenio i nasmejao prljavom spancu u facu,a ovako oni odose apsolutno ne zasluzeno na final 4 a vi nazad u realnost

Mladji referent

pre 11 meseci

Nije Ljulj izbacio partizan. Izbacila ga vasa pohlepnost, sebicnost, da u trenutku najvece tragedije koja je zadesila Srbiju, u trenutku kada su djeca ubijena vi idete da navijate, veselite se i pjevate. E to vas je izbacilo. Ovu sramotu necete nikada oprati!!

aaaaa

pre 11 meseci

@ Real se u ovoj seriji osramotio toliko da ga ni titula EL ne moze oprati. Cela kosarkaska Evropa (sem jednog predgradja Beograda) bruji o njihovoj sramoti i sramoto disciplinskih mera EL. Mi smo uprkos svemu ostali gospoda iako smo mozda trebali da ih ugazaimo od batina u BG kad su dosli. Ali... Bilo kako bilo sledeca EL je Partizanova opusteno! Sada da se malo odmorimo pa ovu ABA boraniju da unakazimo svemirskom kosarkom koju igramo dva meseca.
(Dado, 11. maj 2023 07:47)

Bukvalno se toga vise niko ni ne seca,a kamoli da se bruji o tome

Aca

pre 11 meseci

Jednom sam rekao, Panter nema koju ekipu nije ukanalio, bez obzira sve i da daje po 30 svaku, on ce kada najvise treba da zezne stvar. Takav je i Lesor. To vam iskreno nije potrebno u timu. S druge strane tuca jeste prelomila, ali i pre toga povreda Tavaresa je uticala na preokret u prvoj i laganu pobedu u drugoj. Sve u svemu ostajem pri svom da mi se filozofija iz ove sezone i Partizana i Zvezde ne svidja, previse stranaca, mnogo bacanje para na kraju za nista posebno.

mrle

pre 11 meseci

Nije ljulj nego panter lagano bi bilo 3-0 da se okrenio i nasmejao prljavom spancu u facu,a ovako oni odose apsolutno ne zasluzeno na final 4 a vi nazad u realnost

Realno

pre 11 meseci

Nije tuča promenila sve. Real Madrid je zasluženo prošao na Final four jer je dva puta zaredom slavio na gostujućem terenu i pobedio na svom. Jednostavno bili su bolji.

Realno

pre 11 meseci

Ceo incidemt je delo Pantera a ne Ljulja. Ali mi volimo da tražimo krivca u drugom a ne vidimo sopstvene gluposti. Po nama posle svakog faula igrači bi trebalo da se potuku

Mladji referent

pre 11 meseci

Nije Ljulj izbacio partizan. Izbacila ga vasa pohlepnost, sebicnost, da u trenutku najvece tragedije koja je zadesila Srbiju, u trenutku kada su djeca ubijena vi idete da navijate, veselite se i pjevate. E to vas je izbacilo. Ovu sramotu necete nikada oprati!!

brlogudan

pre 11 meseci

Zasto imamo potrebu da krivimo druge za sopstvenu krivicu? Ljulj je napravio tezak i bezobrazan faul a to sto se Panter primio na minut do kraja sa nedostiznom razlikom je van pameti, samo je trebao da mu se smekerski nakezi i pokaze na semafor...

Del Boj

pre 11 meseci

Ma kakav Ljulj on je samo napravio nameran faul iz nemoći koji se desava kad te protivnik slomi. Dobio bi tehničku i idemo dalje. Ali ne glavni je krivac Panter koji nije mogao da se susdrzi i pesnicom i podignutim rukom krenuo prema njemu. To je okidač poraza i gubitka. Sinoc ga gledam kako se smeje i caska sa Ljuljom. Smem da tvrdim kao sto sam i tvrdio posle 2-0 da ce biti 2-3 i da ce Panter u Real iduće sezone.

iki

pre 11 meseci

Dobili su nas zasluženo. Mi smo njih dobili trojkom u poslednjoj sekundi i kada im nije igrao Tavares. Iskusniji i bolji tim je prošao. Željko ako ne uzme ABA ligu, treba da podnese ostavku jer sa skupim timom punim ozbiljnih igrača nije uzeo ni kup

(ko)lektor

pre 11 meseci

ovo me podseca kao potez italijanakog selektora protiv nas na prvenstvu. bilo je sve ili nista. izgleda da je upalilo. poremetili su citav ritam igre u narednim mecevima.

Posmatrac

pre 11 meseci

Citam i ne verujem... Imali 18+ i sada vam tuca kriva. Lepo sam rekao jednom drugaru posle 2:0 za Partizan da Real ide dalje! Svako je krojač svoje sudbine!

Sone0808

pre 11 meseci

Čestitke navijačima Zvezde! Veliki uspeh je izbaciti ovaj Partizan!
(Randy Marsh, 11. maj 2023 07:38) 

Pa nije, navikli smo vec, redovno vas tamburamo prethodnih 7-8 godina. Vise nije zanimljivo

nista o nicemu

pre 11 meseci

Dokaz da SNS zna samo da se udara znajuci da nece odgovarati.

Ovde su se suocili sa pravilima, kaznjeni, i odma cao.

U Evroligu usli nezasluzeno, oteto je prokleto, tako su i ispali, zbog vanterenskih aktivnosti

Treba

pre 11 meseci

Znam da boli poraz, tesko je i sve ali nemojte pisati bzvz... Ljulj bi da je Panter imao pameti popio nesportsku i kraj ali je ovaj kratkog fitilja napravio glupost i sve usr...

Sića

pre 11 meseci

U prve dve utakmice nije igrao Tavares i Poire, odnosno to što su igrali bilo je veoma malo i sa povredom. Znači Real prve dve utakmice praktično bez centra, a ostale tri sa jednim, polupovređenim Tavaresom.
Rekao sam odmah, sa ovom dvojicom zdravih bila bi metla, 3:0, naravno uz sve ostale Deka, Jabuselea...

delija

pre 11 meseci

Podjednako se radujem uspesima Partizana u EL isto kao i pobedama Zvezde u fudbalu. Velika je šteta što se sve ovo dogodilo matori jarac je znao šta radi i zaigrao na poslednju kartu a to je da izbaci našeg najboljeg igrača. Nisu mi samo jasni ovi koji vode takmičenje i koji su kaznili Pantera sa dve utakmice. Da je bila bar jedna. A jednu minimum je trebalo da dobije i Ljulj. Na kraju i onaj pad u igri u drugom poluvremenu je za analizu. Tugovala je cela Srbija. Onaj ko više voli Partizan da izgubi nego Zvezda da pobedi nije sasvim čist u glavi. Nema takvih baš mnogo. Čestitke Partizanu na svemu što je uradio a potrebna je i stabilizacija FK Partizana. Kamo sreće da imamo 5,6 jakih klubova u Super ligi a ne samo izrazito dominantnu Zvezdu.

sale

pre 11 meseci

Ljulj je uradio to sto je uradio iznemoci ali Panterje svojom reakcijom sve zeznuo umesto da je ko gospodin odreagovao i istrpeo on ko dete zbog lizalice on je po meni jedini i iskljucivi krivac za poraz Partizana, profesionalci se tako ne ponasaju na plus 15 za njih.

sneed

pre 11 meseci

a igraci partizana casne sestre,plej of bre,sve je dozvoljeno,cak se i u onom pozoristu od nba menja sve kad krene plej of,pokazi zube.
e sad ko god je mislio da je partizan toliko bolji od reala,neka kuka

Dado

pre 11 meseci

Real se u ovoj seriji osramotio toliko da ga ni titula EL ne moze oprati. Cela kosarkaska Evropa (sem jednog predgradja Beograda) bruji o njihovoj sramoti i sramoto disciplinskih mera EL. Mi smo uprkos svemu ostali gospoda iako smo mozda trebali da ih ugazaimo od batina u BG kad su dosli. Ali... Bilo kako bilo sledeca EL je Partizanova opusteno! Sada da se malo odmorimo pa ovu ABA boraniju da unakazimo svemirskom kosarkom koju igramo dva meseca.

vlada

pre 11 meseci

Losi komentari,Partizan je izgubio dobijenu seriju ali to je sport.Tuca u Madridu pa tragedija koja se desila u Beogradu su uticale da se Real vrati.

znanje-imanje

pre 11 meseci

Jedno je sport. Nešto drugo sport sa Latinima (Španci, španski govoreća južna Amerika i Italijanci). To nije sport, to je zlo koje glumi sport.
Real je oduvek bio odvratan. Gledajući onu džibersku bezumnu publiku u sali desilo se ono što sam mislio da je nemoguće: još su mi odvratniji nego do sada.
Kao što smatram da je bila velika greška ostaviti skota koji je uništio karijeru Monike Seleš tako mi je vrlo, vrlo glupo ovo glumljenje finoće spram Reala. Naprotiv, Ljulj nikako ne bi trebao proći nekažnjeno. Euroliga je očekivano nepravedno reagovala, i odma po toj objavi bilo je visoko verovatno da Real ide dalje. Neki će reći da su igrači Partizana trebali pamenije da reaguju. Ima istine u tome ali što bi mi morali da budemo savršeni? Što bi ovi prolazili stalno na ono što drugima ne bi prošlo? Ovde su u pitanju pare. Glumljenje finoće će skotove u Realu samo učiniti još srećnijim. Cerekaće se sa najvećim zadovoljstvom ovome još godinama. Kakvi smradovi.
Te, kao što je bio težak propust da skot koji je ubo Moniku Seleš prođe nekažnjeno isto ne bi trebao ni smrdljivi Ljulj.

wtf

pre 11 meseci

Nije realno okriviti Pantera za ono što je uradio u drugoj utakmici. Čovek se svim srcem bori kad god je na terenu i ispalo je šta je ispalo. Španci su poznati manipulator uvek bili a veliku pomoć su ovde imali i od samih presuda igračima, tko da su neki glavni krivci za onu tuču ostali nekažnjeno. Pored svega ovoga Partizan je imao i tu nesreću da silom igra dan posle velike tragedije u Srbiji.

Neo@

pre 11 meseci

Vi ako mislite da nisu i disciplinci namerno kaznili Lesora i Pantera posebno sa 2 utakmice, taman da vrate Real do 5 utakmice, vi ste idioti. A još veći, ako mislite da tuča nije iscenirana.
Euroliga vam je špansko smećarsko takmičenje kog nikog živog ne zanima sem nas i Grka kad im ide, pa su morali da naprave hajp od toga. Ali da ne prodju njihova 2 tima na F4 to ne može!
Budale su ostali što učestvuju u tom smeću njihovom!

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 11 meseci

Imali smo sve. Razbili smo ih drugu, u nogdaunu su bili. Onda su potegli za nesportskim stvarima, svesno. Trecu je odlucila 1 lopta, posle toga je vec moglao da se nasluti krajnji epilog.

kisic od kisicke

pre 11 meseci

real ima samo boljeg centra i trenera. partizan je vise zasluzio f4, ali to je sport. kao navijac TSC-a i Čuke ipak sam navijao za Partizan sinoc))

Dejan

pre 11 meseci

Nije tuca nista promenila. Oba tima bi u Beograd dosla kompletna, kao sto su oba tima ostala bez nekih vaznih igraca posle druge utakmice. Mi smo bili na vrhuncu forme u drugoj utakmici, Real u petoj. Pobedili su zato sto su uzevsi sve u obzir-jaci tim. Posle drugog poraza, kod njih svi su se uozbiljili i fokusirali. Ne moze 7-8 igraca sa koliko je Partizan u osnovi igrao, da iznese seriju od 5 utakmica visokog inteziteta. Tu je bila snaga Reala. U poslednjih 15 minuta pete utakmice nasi igraci su totalno ostali bez energije u odbrani i primili 60 poena. Dve pobede protiv Reala u Madridu su epski podvig. Naterali smo ih da strahuju i drhte. Krenuli sa 7-8000 gledalaca u prvoj utakmici, da bi ih u petoj bilo 12000 i to ozbiljno ukljucenih u utakmicu. Bilo bi dobro saznati kada su poslednji put bili ovoliko zabrinuti za krajnji ishod jedne serije.

Dado

pre 11 meseci

Real se u ovoj seriji osramotio toliko da ga ni titula EL ne moze oprati. Cela kosarkaska Evropa (sem jednog predgradja Beograda) bruji o njihovoj sramoti i sramoto disciplinskih mera EL. Mi smo uprkos svemu ostali gospoda iako smo mozda trebali da ih ugazaimo od batina u BG kad su dosli. Ali... Bilo kako bilo sledeca EL je Partizanova opusteno! Sada da se malo odmorimo pa ovu ABA boraniju da unakazimo svemirskom kosarkom koju igramo dva meseca.

Mladji referent

pre 11 meseci

Nije Ljulj izbacio partizan. Izbacila ga vasa pohlepnost, sebicnost, da u trenutku najvece tragedije koja je zadesila Srbiju, u trenutku kada su djeca ubijena vi idete da navijate, veselite se i pjevate. E to vas je izbacilo. Ovu sramotu necete nikada oprati!!

Realno

pre 11 meseci

Nije tuča promenila sve. Real Madrid je zasluženo prošao na Final four jer je dva puta zaredom slavio na gostujućem terenu i pobedio na svom. Jednostavno bili su bolji.

znanje-imanje

pre 11 meseci

Jedno je sport. Nešto drugo sport sa Latinima (Španci, španski govoreća južna Amerika i Italijanci). To nije sport, to je zlo koje glumi sport.
Real je oduvek bio odvratan. Gledajući onu džibersku bezumnu publiku u sali desilo se ono što sam mislio da je nemoguće: još su mi odvratniji nego do sada.
Kao što smatram da je bila velika greška ostaviti skota koji je uništio karijeru Monike Seleš tako mi je vrlo, vrlo glupo ovo glumljenje finoće spram Reala. Naprotiv, Ljulj nikako ne bi trebao proći nekažnjeno. Euroliga je očekivano nepravedno reagovala, i odma po toj objavi bilo je visoko verovatno da Real ide dalje. Neki će reći da su igrači Partizana trebali pamenije da reaguju. Ima istine u tome ali što bi mi morali da budemo savršeni? Što bi ovi prolazili stalno na ono što drugima ne bi prošlo? Ovde su u pitanju pare. Glumljenje finoće će skotove u Realu samo učiniti još srećnijim. Cerekaće se sa najvećim zadovoljstvom ovome još godinama. Kakvi smradovi.
Te, kao što je bio težak propust da skot koji je ubo Moniku Seleš prođe nekažnjeno isto ne bi trebao ni smrdljivi Ljulj.

Neo@

pre 11 meseci

Vi ako mislite da nisu i disciplinci namerno kaznili Lesora i Pantera posebno sa 2 utakmice, taman da vrate Real do 5 utakmice, vi ste idioti. A još veći, ako mislite da tuča nije iscenirana.
Euroliga vam je špansko smećarsko takmičenje kog nikog živog ne zanima sem nas i Grka kad im ide, pa su morali da naprave hajp od toga. Ali da ne prodju njihova 2 tima na F4 to ne može!
Budale su ostali što učestvuju u tom smeću njihovom!

Aca

pre 11 meseci

Jednom sam rekao, Panter nema koju ekipu nije ukanalio, bez obzira sve i da daje po 30 svaku, on ce kada najvise treba da zezne stvar. Takav je i Lesor. To vam iskreno nije potrebno u timu. S druge strane tuca jeste prelomila, ali i pre toga povreda Tavaresa je uticala na preokret u prvoj i laganu pobedu u drugoj. Sve u svemu ostajem pri svom da mi se filozofija iz ove sezone i Partizana i Zvezde ne svidja, previse stranaca, mnogo bacanje para na kraju za nista posebno.

delija

pre 11 meseci

Podjednako se radujem uspesima Partizana u EL isto kao i pobedama Zvezde u fudbalu. Velika je šteta što se sve ovo dogodilo matori jarac je znao šta radi i zaigrao na poslednju kartu a to je da izbaci našeg najboljeg igrača. Nisu mi samo jasni ovi koji vode takmičenje i koji su kaznili Pantera sa dve utakmice. Da je bila bar jedna. A jednu minimum je trebalo da dobije i Ljulj. Na kraju i onaj pad u igri u drugom poluvremenu je za analizu. Tugovala je cela Srbija. Onaj ko više voli Partizan da izgubi nego Zvezda da pobedi nije sasvim čist u glavi. Nema takvih baš mnogo. Čestitke Partizanu na svemu što je uradio a potrebna je i stabilizacija FK Partizana. Kamo sreće da imamo 5,6 jakih klubova u Super ligi a ne samo izrazito dominantnu Zvezdu.

wtf

pre 11 meseci

Nije realno okriviti Pantera za ono što je uradio u drugoj utakmici. Čovek se svim srcem bori kad god je na terenu i ispalo je šta je ispalo. Španci su poznati manipulator uvek bili a veliku pomoć su ovde imali i od samih presuda igračima, tko da su neki glavni krivci za onu tuču ostali nekažnjeno. Pored svega ovoga Partizan je imao i tu nesreću da silom igra dan posle velike tragedije u Srbiji.

kisic od kisicke

pre 11 meseci

real ima samo boljeg centra i trenera. partizan je vise zasluzio f4, ali to je sport. kao navijac TSC-a i Čuke ipak sam navijao za Partizan sinoc))

nista o nicemu

pre 11 meseci

Dokaz da SNS zna samo da se udara znajuci da nece odgovarati.

Ovde su se suocili sa pravilima, kaznjeni, i odma cao.

U Evroligu usli nezasluzeno, oteto je prokleto, tako su i ispali, zbog vanterenskih aktivnosti

aaaaa

pre 11 meseci

@ Real se u ovoj seriji osramotio toliko da ga ni titula EL ne moze oprati. Cela kosarkaska Evropa (sem jednog predgradja Beograda) bruji o njihovoj sramoti i sramoto disciplinskih mera EL. Mi smo uprkos svemu ostali gospoda iako smo mozda trebali da ih ugazaimo od batina u BG kad su dosli. Ali... Bilo kako bilo sledeca EL je Partizanova opusteno! Sada da se malo odmorimo pa ovu ABA boraniju da unakazimo svemirskom kosarkom koju igramo dva meseca.
(Dado, 11. maj 2023 07:47)

Bukvalno se toga vise niko ni ne seca,a kamoli da se bruji o tome

Sone0808

pre 11 meseci

Čestitke navijačima Zvezde! Veliki uspeh je izbaciti ovaj Partizan!
(Randy Marsh, 11. maj 2023 07:38) 

Pa nije, navikli smo vec, redovno vas tamburamo prethodnih 7-8 godina. Vise nije zanimljivo

Realno

pre 11 meseci

Ceo incidemt je delo Pantera a ne Ljulja. Ali mi volimo da tražimo krivca u drugom a ne vidimo sopstvene gluposti. Po nama posle svakog faula igrači bi trebalo da se potuku

Posmatrac

pre 11 meseci

Citam i ne verujem... Imali 18+ i sada vam tuca kriva. Lepo sam rekao jednom drugaru posle 2:0 za Partizan da Real ide dalje! Svako je krojač svoje sudbine!

Del Boj

pre 11 meseci

Ma kakav Ljulj on je samo napravio nameran faul iz nemoći koji se desava kad te protivnik slomi. Dobio bi tehničku i idemo dalje. Ali ne glavni je krivac Panter koji nije mogao da se susdrzi i pesnicom i podignutim rukom krenuo prema njemu. To je okidač poraza i gubitka. Sinoc ga gledam kako se smeje i caska sa Ljuljom. Smem da tvrdim kao sto sam i tvrdio posle 2-0 da ce biti 2-3 i da ce Panter u Real iduće sezone.

iki

pre 11 meseci

Dobili su nas zasluženo. Mi smo njih dobili trojkom u poslednjoj sekundi i kada im nije igrao Tavares. Iskusniji i bolji tim je prošao. Željko ako ne uzme ABA ligu, treba da podnese ostavku jer sa skupim timom punim ozbiljnih igrača nije uzeo ni kup

Sića

pre 11 meseci

U prve dve utakmice nije igrao Tavares i Poire, odnosno to što su igrali bilo je veoma malo i sa povredom. Znači Real prve dve utakmice praktično bez centra, a ostale tri sa jednim, polupovređenim Tavaresom.
Rekao sam odmah, sa ovom dvojicom zdravih bila bi metla, 3:0, naravno uz sve ostale Deka, Jabuselea...

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 11 meseci

Imali smo sve. Razbili smo ih drugu, u nogdaunu su bili. Onda su potegli za nesportskim stvarima, svesno. Trecu je odlucila 1 lopta, posle toga je vec moglao da se nasluti krajnji epilog.

sneed

pre 11 meseci

a igraci partizana casne sestre,plej of bre,sve je dozvoljeno,cak se i u onom pozoristu od nba menja sve kad krene plej of,pokazi zube.
e sad ko god je mislio da je partizan toliko bolji od reala,neka kuka

vlada

pre 11 meseci

Losi komentari,Partizan je izgubio dobijenu seriju ali to je sport.Tuca u Madridu pa tragedija koja se desila u Beogradu su uticale da se Real vrati.

mrle

pre 11 meseci

Nije ljulj nego panter lagano bi bilo 3-0 da se okrenio i nasmejao prljavom spancu u facu,a ovako oni odose apsolutno ne zasluzeno na final 4 a vi nazad u realnost

brlogudan

pre 11 meseci

Zasto imamo potrebu da krivimo druge za sopstvenu krivicu? Ljulj je napravio tezak i bezobrazan faul a to sto se Panter primio na minut do kraja sa nedostiznom razlikom je van pameti, samo je trebao da mu se smekerski nakezi i pokaze na semafor...

(ko)lektor

pre 11 meseci

ovo me podseca kao potez italijanakog selektora protiv nas na prvenstvu. bilo je sve ili nista. izgleda da je upalilo. poremetili su citav ritam igre u narednim mecevima.

sale

pre 11 meseci

Ljulj je uradio to sto je uradio iznemoci ali Panterje svojom reakcijom sve zeznuo umesto da je ko gospodin odreagovao i istrpeo on ko dete zbog lizalice on je po meni jedini i iskljucivi krivac za poraz Partizana, profesionalci se tako ne ponasaju na plus 15 za njih.

Treba

pre 11 meseci

Znam da boli poraz, tesko je i sve ali nemojte pisati bzvz... Ljulj bi da je Panter imao pameti popio nesportsku i kraj ali je ovaj kratkog fitilja napravio glupost i sve usr...

Dejan

pre 11 meseci

Nije tuca nista promenila. Oba tima bi u Beograd dosla kompletna, kao sto su oba tima ostala bez nekih vaznih igraca posle druge utakmice. Mi smo bili na vrhuncu forme u drugoj utakmici, Real u petoj. Pobedili su zato sto su uzevsi sve u obzir-jaci tim. Posle drugog poraza, kod njih svi su se uozbiljili i fokusirali. Ne moze 7-8 igraca sa koliko je Partizan u osnovi igrao, da iznese seriju od 5 utakmica visokog inteziteta. Tu je bila snaga Reala. U poslednjih 15 minuta pete utakmice nasi igraci su totalno ostali bez energije u odbrani i primili 60 poena. Dve pobede protiv Reala u Madridu su epski podvig. Naterali smo ih da strahuju i drhte. Krenuli sa 7-8000 gledalaca u prvoj utakmici, da bi ih u petoj bilo 12000 i to ozbiljno ukljucenih u utakmicu. Bilo bi dobro saznati kada su poslednji put bili ovoliko zabrinuti za krajnji ishod jedne serije.