NBA 156

Ponedeljak, 08.05.2023.

04:27

Rekord Jokića – 53 poena, ali i poraz! VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Finiks Sansa 129:124, u četvrtoj utakmici polufinala Zapada, čime je sada serija izjednačena – 2:2.

Rekord Jokiæa – 53 poena, ali i poraz! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

Marko 666

pre 11 meseci

Ovima sto pokusavaju da u odbrambenim zadacima od Jokica stvaraju Hakeema,Dikembe Mpolonda Mutomba i Ben Wallacea savetujem da jos jednom pogledaju drugo poluvreme utakmice i obrate paznju na delove kad Phoneix napada a Denver timski brani-normalno udvajaju Duranta i Bookera,sledi extra pas pa drugi itd...i Shamet 5-6 puta ostaje sam kao duh na trojci,a zasto?!Pa zato sto rad nogu i lateralne kretnje Jokica u odbrani su katastrofalni i u brzom protoku lopte protivnika on nikog ne moze da isprati(cak ni centre koji jedino sto znaju je da postave blokade) pa Murray ostaje pod kosem sa njima a Jokic zaledjen u mestu-ni tamo ni vamo a saigraci se sudaraju sa njim i rezultat svega toga je suterska rapsodija Shameta cije su trojke odlucile mec a ovo mnogo podseca na utakmicu Srbije protiv Italije,isto sve-drugo poluvreme oni igraju 5-out i motion pa koristeci jedine prednosti brzinu kretnji igraca i sut spolja zbog lose defanzivne seme i sporosti Jokica koji se gubio na svakom preuzimanju mali play Italije neometan sasuo 5-6 i resio pobednika...identicno,zar ne?!

tata

pre 11 meseci

Koliko god je NBA danas kecerska liga, i koliko god forsirali medijski Jokica, lepo se vidi kada se lomi rezultat i potrebni su sigurni poeni Jokic ne zna i posrce.
Phoenix ga pustio da ubacuje poene, zatvorili Mareja i Portera i to je to.
(Kemp, 08. maj 2023 12:42)

Reče ti i ostade živ. Pa dečko je ubacio 53 PEDESET TRI poena i sad se ti našao...
Drugo dosta sa glupostima kako ga nisu čuvali. Oba centra se napunili sa ličnim greškama, čak ga je u jednom momentu čuvao i Durent.

Milosav

pre 11 meseci

Porter Jr. proba trojke nekoliko puta i sve masi pa opet proba. Da je on ubacio barem dve trojke bilo bi drugacije. To je Denveru najveci problem, nemaju pouzdane igrace koji ce se pokazati u svakoj utakmici. Previse toga Jokic sam radi. Bice tesko da prodju ovo kolo ukoliko drugi ne povuku teret.

Skid

pre 11 meseci

Koliko ljudi menjaju misljenje nakon pobede ili poraza, za ne poverovati. Prvo, da Jokic ne zna da igra odbranu, ne bi imao takav ugovor, siguran sam da vi bolje razumete kosarku od celog strucnog staba Denvera. Drugo, Marej i MPJ su dobili takve ugovore jer u tom trenutku nisu imali bolje igrace koji su hteli doci u Denver, pa su im dali ugovore da ih ne izgube. Dalje, MPJ je skorer, on je igrac koji treba da sutira u serijama. Naravno da skoro nista nece ubosti ako sutira svakog 7og minuta po jednom. Vise puta je bilo vidno da ga kuliraju i Marej i Jokic. E sad da li postoji nevidljiv razlog ne znam. Dalje, Finiks je odigrao 2 maestralne utakmice, u obe su se po cetvrtinama smenjivali Durent i Buker, svaku cetvrtinu vodi jedan od njih, drugi nadopunjuje u sledecoj sto je fenomenalan recept za ritam, a ostali pripomognu koliko mogu. Ne guse se po cetvrtinama, a drze ritam sipanja koseva. Obojica su inace genijalan tandem za danasnje uslove i skoro ih je nemoguce braniti. Denver je odigrao sasvim dobru odbranu, ali je jako tesko zatvoriti oba igraca, prosto su pakleno dobri. Gordon zbog defanzive potpuno slab u napadu sto je i taktika, ali nema ko da nadomesti te poene, jer su svi u kanalu bili ove dve utakmice. Najveci promasaj je Meloun. Kroz celu sezonu mu igraju igraci, i kad dodje PO on ih zakuca za klupu bez namere da bar nekog od njih isproba: Cancar, Votson, Dzordan, Brajant, R. Dzekson, Nadji, Is. Svi neiskoristeni i zbog toga sigurno i sad da ih proba bice ocajni.

Marko 666

pre 11 meseci

53 poena dao-a izgubio!Samo da odgovorim na ovaj nacin NEKOM ovde ko je pre 2 sezone isto ovako prokomentarisao Lillardovih 55 protiv Denvera jer ga smatra prevarom od igraca(deru kompleksi),a meni rekao da se ne razumem u kosarku.Da sam ja ON sad bih isto naciljao Jokiceva 4 skoka i lose branjenje reketa i kasnjenja u defanzivnim rotacijama a zazmurio na 53 poena i rekao da je kriv za poraz jer je promasio 3 zadnja suta.U svakom slucaju Jokic treba vise ovako da igra-da bude agresivan,da napada u reketu,uzima vise suteva i da podvikne jos koji put Murrayu i Porteru koji su umislili da su zvezde.Svaka cast za igru u napadu ali odbrana je kompletno njegov veliki problem a tako malo visokih kvalitetnih ima u ligi da to bode oci,Ayton npr.

Marko 666

pre 11 meseci

53 poena dao-a izgubio!Samo da odgovorim na ovaj nacin NEKOM ovde ko je pre 2 sezone isto ovako prokomentarisao Lillardovih 55 protiv Denvera jer ga smatra prevarom od igraca(deru kompleksi),a meni rekao da se ne razumem u kosarku.Da sam ja ON sad bih isto naciljao Jokiceva 4 skoka i lose branjenje reketa i kasnjenja u defanzivnim rotacijama a zazmurio na 53 poena i rekao da je kriv za poraz jer je promasio 3 zadnja suta.U svakom slucaju Jokic treba vise ovako da igra-da bude agresivan,da napada u reketu,uzima vise suteva i da podvikne jos koji put Murrayu i Porteru koji su umislili da su zvezde.Svaka cast za igru u napadu ali odbrana je kompletno njegov veliki problem a tako malo visokih kvalitetnih ima u ligi da to bode oci,Ayton npr. bi u 90ima bio mahac peskira.

Mile

pre 11 meseci

Ne moze centar kakav je jokic da bude nosioc tima sanse nema. Covek je azdaja ali u odsudnim trenucima kada je najjvaznije nema ga nigde. To smo videli u denveru i u nasoj reprezentaciji. Veliki igrac ali nije da se lopta daje njemu o prelomnim trenucima. Denver ispada od finiksa da je minesota bila kompletna izbacila bi denver.

maSi

pre 11 meseci

Svašta sam video, ali ovo noćas je vrh vrhova. Imaš pravog MVP NBA i ti daš imbecilu da cima, zalama, usporava, igra kao baja u kraju koji jedini trenira i sad će on rahitičnim studentima da pokaže sve finte, moše, driblinge, … da carini loptu …
Negde u 2/4 Jokić ima 8-12, Buker 5-8 Durent 6-9, a Imbecil ladno bez blama 5-16?!
Kompleksi su čudo. Sećam se finala 2014. Laveci ubedljivo najbolji igrač na terenu, Argentina ubija Nemačku, Mesija nigde nema, i naravno na poluvremenu Laveci odmah ide na klupu, i Nemci na kraju ladno dobijaju.
Ova Jikićeva nervoza na klupi (ono dranje ka pomoćnicima „igramo samo protiv 2 igrača“) i ono cimanje za loptu sa navijačima, pa čovek je pukao zbog imbecilnog „dobrog čove“. Pa zar ni titula NBA nije dovoljan razlog, da tvrdoglavi kreten, makar na kratko pokopa svoje komplekse, ka njegovom drugom izboru - Jokiću?!

Иван

pre 11 meseci

Невероватно је да нису искористили одсуство Криса Пола. Финикс је био на конопцима. Хајде та трећа утакмица, била је подужа пауза између ње и другог меча, ветеран Дурент се одморио, али и ту су имали шансу, па је Мари то просуо. Јутрос је требало искористити замор Санса, али се испоставило обрнуто, да су Нагетси били уморни због кратке ротације са само осам играча. Што рече Коле у преносу, увек неки играч задатка заблиста на домаћем терену, вероватно ће се исто десити и у Денверу за два дана, не плашим се толико још једне овакве партије Шемета. Више се бојим да ће наместити сада суспензију Јокићу, а онда не знам шта ће Денвер у петом мечу. Без те суспензије, имамо следећу ситуацију: меч је за само два дана, Букер и Дурент ће ипак бити нешто уморнији и за очекивати је да им опадне овај врло високи проценат шута. Пол ће се вероватно вратити, и то свежији. Дакле, неопходно је да неки играчи Нагетса одиграју много боље. Пре свих Портер и Мареј, али мени је и Гордон чудан. Покушава нешто што не уме. Сад је незгодно јер стиче се утисак да Денвер игра са четири играча, без позиције високог крила (ни Гордон ни Грин се не примећују), а опет, што рече неко, не можеш сад одједном да убациш Нађија, Чанчара или Вотсона тек у петом мечу.

Не иде ово на добро. Мареј и поготово Портер нису довољни за нешто више. Једина позитивна ствар је што су издржали сезону, јача им је вредност за трејд него прошле године и поред свега.

bskfan

pre 11 meseci

@Grejdi

Sto se tice ugovora MPJ-a, tu su obicno bili prozivani Konoli i mali Kronki ali stvari su malo drugacije. Kako se moglo cuti, tu je prste umesao glavom i bradom sam Sten Kronki. Pominje se neka Misuri veza Kronkija i Porterovih, sta god to bilo.

Pare sad na stranu, gledamo samo kosarku. Da je Malone malo pametniji mogao je on MPJ-a da iskoristi na vise nacina, cak i na mestu centra sa klupom kada se igra protiv ekipa koje nemaju dominantne centre. MPJ je sinoc promasivao ali je imao 10 skokova, asistenije, ukradene, blokadu. Igrao je za njega velikih 41 minut, sto je takodje greska Malonea.

Morao je Malone da ubaci Dzordana/Cancara/Nadjija, u kog god imao najvise poverenja. Dzordan nije od juce, iskusan veteran, i mogao bi da odigra desetak minuta bez problema. Cancar bi mogao da proba da cuva Bukera a i dobar je dodavac. Nadji je nesto izmedju, ali ne vidim sta bi to mogao da pokvari. Mora da nadje resenje za Bukera, ko god to bio: Gordon, Cancar, Nadji ili cak mozda Redzi Dzekson.

smeh

pre 11 meseci

Strašna serija. U stvari sada igraju najbolji i mora se očekivati najbolje što ovi igrači i pružaju. Za sada svako brani svoj teren. Trener Finiksa ubacio i ostale igrače u igru i rezultat je došao. Nadam se da žitelji Denvera nisu kao ovdašnji iskompleksirani narod i da će maksimalno podržati ovu ekipu jer će im trebati za prolaz dalje. Odavno nije bilo bolje i zanimljivije doigravanje. A o našem Jokiću je suvišno pričati. Nestvaran je ali mora tako jer je ovo doigravanje. Neka samo nastavi a ostatak ekipe da vrati igru iz prve 2 utakmice i pobeda će opet doći. Šteta što nisu barem jednom pobedili u Finiksu ali kako ništa nije bilo gotovo posle 2:0 tako nije ni sada. Dovoljno je samo da odbrane domaći teren.

iskreno

pre 11 meseci

Sve je to super, ali čak 6 izgubljenih lopti je zaista mnogo. Cela ekipa je imala ukupno 8, znači svi ostali samo dve?!
Trebalo bi da poradi na tom parametru, jer zaista mnogo lopti izgubi neverovatno glupo i bez neke potrebe. Upada u oči i samo 4 skoka, što je za njegove standarde premalo.

Kemp

pre 11 meseci

Sta vredi sto postigne 50p kada u odbrani preko njega ubace 70p.
Misle ljudi da trapav covek sa trupom kao bure moze da bude ozbiljan kosarkas.
Koliko god je NBA danas kecerska liga, i koliko god forsirali medijski Jokica, lepo se vidi kada se lomi rezultat i potrebni su sigurni poeni Jokic ne zna i posrce.
Phoenix ga pustio da ubacuje poene, zatvorili Mareja i Portera i to je to.

Milos84

pre 11 meseci

Čitam ove tastatura i fotelja stručnjake, da ne znam šta je vrhunski sport pomislio bih u najmanju ruku da znaju bolje posao od Fila Dzeksona i Zeljka Obradovica. Sve sem naseg Nikole nazivaju luzerima, pacerima, ovakvima, onakvima, a ti ljudi igraju košarku protiv Finiks Sansa, po imenima i na papiru protiv prvog favorita za osvajanje ove godine i još su u vrlo dobroj igri za NBA prsten! Smanjite malo doživljaj u loženju. A vi redakcijo objavite mi post, valjda treba da se čuje i neka druga strana a ne samo šta vama odgovara. Zahvaljujem.

bskfan

pre 11 meseci

Ko sto rekoh, Malone se ukopao sa rotacijom od 8 igraca. Umesto da igra sa 9-10 igraca i da onda utakmucu zavrsava sa najboljima - on na ovaj nacin nema opciju jer su svi nerazigrani.

Kako je ispalo na ovoj utakmici, izostanak CP3-a je bio poklon za Monte Vilijamsa. Kad udje igrac sa klupe (Shamet) i pukne 5 trojki onda je sve jansno. Taj isti Shamet nema nista drugo, nula skokova, nula asistenicija, nula svega, ima samo sut, a sinoc bio +15. Duga stvar, dok je Landele bio +16, Dzef Grin -16. Na prosloj je za nekih 12 minuta bio -20.

Sad Malone upada u klopku da mora nesto da menja, a ne zna sta da promeni. Umesto da se utakmice dobijaju sa duzom klupom, klupa Sansa razbija klupu Denvera. Klupa Denvera nema ni pleja, ni skakaca, ni strelca.

Buker ih dve utakmice ubija procentom suta i Malone nema resenje, cak ni sa udvajanjem.

shaman

pre 11 meseci

Džabe da Jokić ubaci i 70 poena kad uđe klupa prospe laganica i 15 razlike u 2-3 minuta.

Nadam se da neće biti suspenzija za Jokića pre svega da Malone nema izgovor zašto su izgubili tu sledeću utakmicu (koju imaju 70% šanse da izgube svakako zbog krš klupe i samopouzdanja na strani Feniksa) i izgubili celu seriju, pa da izbegne da popije otkaz koji definitivno zaslužuje.

Teško da će pored Malone-a Denver dobiti bilo koju tesniju završnicu... u gostima pogotovo nemaju šanse. I kad se dese retki momenti da po zasluzi izvede Murray-a na klupu ili još ređi momenat da sebični Murray prosledi u napadu loptu bilo kome a da ima više od 2s do kraja napada lopta završi kod nekoga ko baci ciglu.

Druid

pre 11 meseci

Resih da odgledam sinoc barem prvo pol. i sad razumem sto ljudi pricaju da se sudije prema Nikoli ne ponasaju kao prema zvezdi. Buker i Djurent, covece sviran im je i svaki mrki pogled protivnika, dok Jokica ubise na drugoj strani i nista. Mada i ostale igrace Denvera, odlepljivali su se vise puta u prvom, ali su sudije uvek vracale na egal. Posle nisam imao volju da gledao, znao sam da ce izgubiti...

bob

pre 11 meseci

Kad je Jokara u igri jedan igrac Sansa stalno sam na sutu.
Isto nas je tako i Italija odrala. Uzalud 60 poena, kad zbog tebe primi Denver 80.
Ko razume, shvatice.

nebojsa

pre 11 meseci

"Kazem lepo, ne moze Jokic da vodi jedan NBA tim kao glavni igrac, coveka koga na SP, EP, prave smesnim Skola i Meli."
_________________________________
Smesan covek koji pet zadnjih godina ima najkonstantnije nastupe u NBA? Koji zabija, koji je prvi po ASISTENCIJAMA (a kazu nabija statistiku), o uhvacenim loptama da i ne govorimo..A ovo pljuvanje zbog SP u Kini je bas decija prica. Sacekajte momci SP bez Jokica, pa uzivajte u vraglijama nasih drugih vrshunskih centara i igraca. Kakav smo narod - cudo jedno... I na kraju - Jokic ne mora da zabija 30. Svakako! Moze da sredi 15-20 aistencija i to je DOVOLJNO. ALi Marej i Porter moraju da pogadjaju bar 4-5 narednih utakmica u KONTINUITETU. A do sada to nikada nisu mogli...Finale: LA - Boston. Mozete se kladiti.

srpska posla

pre 11 meseci

Kazu ovde neki "strucnjaci" - Jokic je kriv za poraze, jer sutira previse. Kaze drugi - kriv je jer sutira premalo. Kaze treci ne igra odbranu...Hoce ljudi da covek asistira 20 puta, uhvati 20 lopti i zabije kad god moze. I da odvali blikade i bude najbolji odbrambeni igrac! A ako to sve uradi - videcemo opet zasto ne valja...Ovde ima klinaca koji se dobro zafrkavaju, a ima i dece koja kosarku gledaju na najpovrsniji nacin.

Baghdatis

pre 11 meseci

Sa ovim procentima suta Phoenixa - nisu promasili sut celo drugo poluvreme - utakmica opet u egalu. To nece moci u Denveru na onoj nadmorskoj visini, nema teorije... ovako je Denver sipao u prvoj utakmici i bilo je razbijanje. Cetvrta cetvrtina se nije vise ni igrala. A ovde danas jedva.

posmatrač

pre 11 meseci

Kakav meč.
Klupa Finiksa 40 poena, klupa Denvera 11. MPJ 2/9 za tri poena, dok je sa druge strane Šemet imao 5/8 za tri, doduše uglavnom otvorenih šuteva, ali svejedno pošto treba i to ubaciti. Denver je neke svoje otvorene šuteve promašio, i to bi bilo to.
Za Jokića nema reči kojima bi se opisala njegova igra u napadu, ali sam siguran da će biti besan posle ovakvog rezultata. Na samom kraju se osetio i umor kod njega, pošto je gotovo sve vreme nosio njihov napad.
A u vezi sa onom provokacijom od strane vlasnika Finiksa, nije mi jasno kako je uopšte dozvoljeno da neko iz prvog reda (nebitno ko) uradi tako nešto, i umeša se u igru na takav način.

mladen

pre 11 meseci

Ma daj bre prestanite vise da trucate bajke o nekoj odbrani! U NBA postoji samo napad a utakmicu odlucuju trojke u vecini slucajeva. Kakva odbrana? Pa gledate li druge meceve? To su festovali trica, suta, trcanja. Stotke padaju svuda. Sto Denver ne moze do titule? Zato sto nema na klupi nikoga ko moze da doprinese bilo cemu U NAPADU. LA ima 8-9 igraca koji mogu npr. Kakva odbrana - to u NBA ne stanuje vise. To je jednosmerna kosarka. Tacka. Imas u Denveru konstantnog Jokica - covek zaboja, skace i asistira. I kad nema dan on je najbolji u timu. Sta bi jos trebao? Сa umre u odbrani? Mozda neku muzicku zelju? Mаrej poveremeni igrac za velika dela, Porter sivi prosek. Grin solidan NBA igrac, Koldvel tu i tamo nesto. Ostali? Koji ostali? Ni Denver ni Feniks nemaju sansi protiv LA koji ce im doci u finalu. Nikakvih.

StefanBg

pre 11 meseci

Finix igra sa dva igraca i bez odbrane protiv denvera i opet pobedjuju,ayton je i zvanicno pukao psihicki nakon sto je plakao na klupi u proslom mecu kad ga je Buker ponizio nakon sto je promasio otvoren zicer. Ne,nece Jokic postati goat nicega,on nije izabran ni u 75 igraca na ceremoniji a vi trazite nekog goata protiv ovakvih presmesnih protivnika? Molim se da Denver prodje pa da onda vidite razliku u kvalitetu Dejvisa i dosadasnjih protivnika. Ova dva tima igraju odbbranu? Pa sta li igraju lejkersi onda majko mila! Udonis Haslem sa 43 godine postigne 24 poena,covek igrao sa Sekom kada je Majami osvojio titulu i dodju nam salabajzeri koji velicaju nba samo zato sto je Jokic u njoj a koliko juce se smejali. Na kolektivno lecenje i da uzmete da pratite samo individualne sportove. Drvlje i kamenje na saigrace jer ste obicni mali misevi,pa to onda mogu da kazu svi igraci u nba. Ciji saigraci pogadjaju sve suteve i otvorene i ne otvorene svaku utakmicu? Po broju skokova se vidi da je bila taktika da Jokic samo puca na kos kao sto je Kari to radio u sedmoj utakmici protiv Sakramenta. Sta treba Kari da kaze za Dzordana Pula?? Sta treba da kaze za procente Kleya u svakom drugom mecu? Pominjete ove glupe napredne statistike a valjda vam je u ovom plejofu jasno koje su to gluposti,Marey je i sinoc i proslu utakmicu imao veci plus od Jokica,koja je vasa zaludjenost time??

Драган

pre 11 meseci

Претходни коментар је врло занимљив, очигледно великог зналца.Шек О'Нил "Јокић је најбољи центар у НБА", Ч. Баркли "Јокић је најбољи играч у НБА, пустите нас да уживамо у његовој игри".Али, ето, имамо много боље зналце о кошарци него двојица легенда НБА.

Dak

pre 11 meseci

Gde je klupa Denveru, tri igraca koja ne vrede za jednog solidnog, sta su radili sa trejdovima, doveli T.Brajanta i R.Dzeksona koji loptu ne pipaju? Centarska linija osim Jokica - niko, treba i njega neko da odmeni.Kad Marej, Porter i Gordon podbace a desava se cesto, Denver gubi i to je to.Sad da se nadaju da Jokara nece dobiti suspenziju i da ce odbraniti domaci teren, mada i da se to desi mislim da ce Lejkersi da ih izbace.

Boba

pre 11 meseci

Ljubitelji Jokića ne mogu da se odluče da li su za to da Nikola ima monstrouznu statistiku ili su za to da Denver ipak pobedi a da bi pobedio monstrouznu statistiku mora da ima Mari pa tek onda Nikola. Taj vlažan san da Jokić ima 40+ poena i pobedu je samo vlažan san koji se provlači već nekoliko godina kad god uđu u plejof.

zi

pre 11 meseci

Јесте ово НБА, али шта да очекујеш када у плеј оф примиш 129 поена!? Хоћеш победу!? Мораш да ровариш и да се бориш. Јокић је сада у ситуацији као и остали врхунски играчи, противничка екипа може да дозволи да саспе 40, 50, јер знају да други неће да учествују на том нивоу. Једноставно, остали саиграчи нису на том нивоу.

Mek Grejdi

pre 11 meseci

Ovaj Kroenke junior, simpatičan momak i vidi se da voli (poznaje) košarku, da dopusti da ga tako namagarči Tim Connelly. Samo ću to reći, napisah i napisano je toliko puta kako je uništena klupa, kako su davani ugovori itd itd.

Eto,tako

pre 11 meseci

Verovatno ima loš osećaj u stomaku.Postigneš 53 koša i nije dovoljno za pobedu.Bilo kako bilo,domaći teren se pokazao kao vrlo bitan u ovom duelu.Neka se taj trend nastavi i to je to.

Miroslav

pre 11 meseci

Klupa Finiksa odlucila mec.Niko od njih ne moze ocekivati 40 poena.Ceo svet zna da je Semet odlican suter.Drugi bitan detalj je sut za tri.Samo 7 trojki Denvera je za sadasnje standarde malo.Danas se tesko moze dobiti utakmica bez barem 10 pogodjenih trojki.Drugi faul Gordona je upitan.Taj faul je dosao dosta rano,i on je morao na klupu.Pitanje je kako bi se utakmica odvijala da je bilo drugacije.U ove dve utakmice,Denver nije dobro trcao.Zbog toga su i primali dosta vise poena.U tranziciji Finiksa,Buker se bas dobro razmase.Deluje kao da ne moze promasiti.Igraci Denvera ce morati brze da se vracaju u odbranu.Steta za dve vrhunske partije Jokica.

slavisa

pre 11 meseci

Obicno kad neko postigne toliko poena ekipa gubi odbrana je ona losa strana kod Denvera sa ovakvom odbranom Jokica tesko mogu do prstana bice i ovo povuci potegni za Denver.

Mali Hijavata

pre 11 meseci

Ništa novo, kad on dominira, tim mu gubi. Najveći problem je kako uklopiti Jokića u tim, kad čovek osim napada, ništa drugo ne zna.
A i u napadu, kad je tvrdo, posrće jako često.

slavisa

pre 11 meseci

Jokic mora da ide vise na odigravanje i asistencije na suigrace jer ako nastavi ovako sam Denver nema sanse vise igre sa ostalim igracima kako bi mogli da dobiju nemoze se reci kako ostali nemaju pojma a uvek su u vrhu pre doigravanja plus dobivaju utakmice u kojima Jokica nije na terenu znaci vise uraditi za suigrace i manje soliranja Jokica u napadu.

Goks

pre 11 meseci

Vidi se koliko mu je stalo. Sa ovim dilberima u liku Mareja i Portera, Jokić prsten videti neće. Nema druge nego on kod Luke ili Luka kod njega. Ta kombinacija bi i igrački a i marketinški bila zemljotres. Sabraće neko dva i dva i spojiti ova dva čarobnjaka u jednoj franšizi. Mogu da ih zamislim zajedno u Niksima.. kakva bi to ludnica bila.

Baron

pre 11 meseci

Pustili ga da daje koseve, a zatvorili Mareja i Portera.
A Jokicev svaki kos neko guranje, silovanje lopte, na sta ono lici.
Cuva ga muceni Ayton, decko zalutao u kosarku.
Jeste postigao 53p, ali nema odbrane, on se seta pod reketom, ne smes da ga pipnes. Na drugoj strani kriv je za jedno 65p koseva, jer se sklanja kada protivnicki bek krene na ulaz i samo juri napred. I na kraju, opet, kada se lomi utakmica izmasi i unisti Denver.
Kazem lepo, ne moze Jokic da vodi jedan NBA tim kao glavni igrac, coveka koga na SP, EP, prave smesnim Skola i Meli.
Ali zadrugari i ostala armija fanatika vide statistiku i kunu se kako je trapavi centar nas najbolji igrac ikada.

Sledeca utakmica je kljucna, ako nekim cudom pobedi Phoenix, to je to.
A Phoenix nema igru, nema odbranu, nema krilnog centra, i ima jednog polupismenog centra koji nista ne zna.
I takvi ih pobede.
Lakersi bi ovaj Phoenix pocistili metlom.

Pantagruel

pre 11 meseci

У томе је суштина. Веровао сам да су научили, али изгледа да нису. Најбољи играч мора своју игру да подреди успеху колектива да би се могли освајати трофеји. Ко памти деведесете, сећа се како су нам Сабонис и неколицина најбољих литванског кошаркаша утрпавали ненормалан број кошева по утакмици, а ипак смо их побеђивали, елиминисали и освајали трофеје. Џабе једном Николи 53 поена. Корисније би по екипу било да њих петорица постигну по 15 до 20.

Objektivan

pre 11 meseci

Džaba Jokicu prethodna 30pts / 17rbs /17 ass, ova 53 pts, ipak moraju i ostali da odigraju bar ispodprosesno umesto a ne katastrofalno.

Kiki NS

pre 11 meseci

I ja mislim kao i mnogi , ovde u
komentarima ....
Da Jokić pokupi bilo koja četiri muška ovde sa nekog terena za basket , isto bi prošao....
Saigrači su mu katastrofa !!!

sasa

pre 11 meseci

Jokic malrene perfrktan pored 53 poena i 11 asistencija… da su sufije bile objektivne Nikola bi brojao i do 70…. Vlasnik kliba uzima loptu i ne dozboljava Jokicu brzo izvodjenje, to je tek bilo za izbacivanje iz sale a ne Jokicu svirana tehnicka, moram da priznam da sam se bio uplasio i da ce ga izbaciti… Porter ocajanu napadu i odbrani,i svih 10 skokova je skinuo Nikoli….

Dragan

pre 11 meseci

Zaista je steta sto Nikola nema jos samo jednog normalnog igraca u timu. Prva petorka igra po 35+ minuta, klupa ne postoji. MPJ sa 41 minutom na parketu i 2/9 sut za tri poena, decko treba da bude suter.
Sve i da prodju nekako Finiks, ovakvom potrosnjom Nikole jednostavno ne mogu do prstena.
Ako nekim cudom uzmu prsten, treba da podignu Nikoli spomenik i odmah da trejduju MPJ i mozda i Mareja i dovedu jednu zvezdu tipa Luka i 2-3 igraca kao Gordon i da prosire roster, ovako sa jednom povredom oni se raspadaju

Ilija

pre 11 meseci

Svi znamo da Jokic vedri i oblači u Denveru..vodio ih je , na kraju je sam rješavao, propustio nekoliko ključnih posjeda..Porter je preplaćen ali ispada da je promašio ko zna koliko šuteva a on za 41min promašio 9 šuteva , po komentarima bi rekao da je promašio barem 19, imao +2 kao i Jokić ..a to što uvijek traži način da šutne je zato što je to ono što od njega traže treneri..nije on tu za driblanje. Denver je jak, jači od Sunsa i proći će ovu seriju. Nemojte Jokićeve standarde nametati igračima koji nemaju taj kvalitet pa ćete se manje i razočaravati.

Dirty

pre 11 meseci

Ovo je bila ključna tema za Denver, koju su morali dobiti. Sada rizikuju da u neizvesnim završnicama izgube seriju. Pokazalo se da ekipa, od trendova, nije harmonizovana, nisu dobili dubinu a sem Jokića ostali nosioci igre nisu stabilni i često su ispod minimuma, projektovanog učinka. U takvom stanju tima, zaista je potrebno vrhunsko trenersko umeće, kojim se pronalaze raspoloženi i učinkoviti igrači u datom momentu. Nismo do sad to videli???

Miloš Baljković

pre 11 meseci

Ja kada napisem da je Denver skapana ekipa, da nikada nece osvojiti prsten, ovde dobijem brdo minusa, ali ok, meni ne smeta. Uvek cu pisati iskreno i ono sta mislim, mskar dobio hiljadu minusa i nijedan plus.
Nemam nista protiv Denvera, a kamoli naseg Nikole Jokica, uvek mi je drago kada nas as odigra vrhunski, dobije MVP nagradu, pa to je sjajna vest i promocija, kako za njega, tako i za nasu kosarku i Srbiju.
Pre nego sto je Denver krenuo u ovu seriju ja sam tvrdio da nece proci Finiks, daj boze da se varam, da Jokic i Denver dodju do finala, ali opet ponavaljm i ova utakmica je dokaz, sam Nikola ne moze da osvoji prsten, jednostavno za tako nesto potrebno je jos nekoliko igraca da budu na nivou ili priblizno kao sto je dvostruki uzastopni MVP.

Mr_Melbourne

pre 11 meseci

Rekoh ja.Ne moze cijeli Denver da da koliko dvojac buker-durent.A Jokic moze da zabije i 100 ali ne vrijedi kad ne igra odbranu.A kad ti je centar supalj kao sir onda to izgleda ovako.A moji sunsi jos igraju bez Paula.Nego koja sad ide prica?Nema skim da igra ?Pa kako dodjese na prvo mjesta na zapadu.

Goran

pre 11 meseci

Jokic je ko Harry Kane, odlicni igraci obadva najbolji na svojim pozicijama ali nikad nista ni 1 ni drugi nece osvojit posto igraju u katastrof losim klubovima.

живац

pre 11 meseci

брт сакраменто кад се тукао за титулу имали су у првој петорци све одличне играче приближних квалитета и све позиције покривене. биби кристи стојаковић вебет дивац. ту нема лошег играча. у денверу је осим јокића још само гордон плејоф играч и то не неки убица али оно пристојан. ови остали све рупе. како онај конели може да буде неки фактор у нба а дао мареју толики уговор, дао портеру толики уговор (то посебно; мареј је за портера џордан) спојио тунса и гобера у минесоти и тиме упропастио едвардса... па лик је 18х гори гм од дивца. дебил.

Arm

pre 11 meseci

Napisao sam juče ujutro da će Toni suditi i sudio je.
On i njegov tim su dovoljno bili na strani Finiksa.

Ovdje neki napadaju Dragana i još neke kad pišu protiv Grina, Milsapa i ostalih veterana, šetača, a noćas se opet moglo vidjeti koliko Grin i Meloun uništavaju Denver.

Bez Pola Finiks igra neuporedivo brže i umara igrače Denvera plus je trener Finiksa shvatio da ima neke dobre igrače na klupi .

Denver će izgubiti ovu seriju ako Grin bude igrao po 12 minuta u kontinuitetu ( izmedju prve i druge četvrtine ) ukupno 18-20 , mali Braun 8 minuta a Gordon centra jer Meloun ne vjeruje Dzordanu koji bi sigurno kvalitetnije odigrao 7,8 minuta na centru od Gordona plus bi Gordon zadržao svježinu za odbranu.
Sa 7 ili 7 i po igrača ( s obzirom na minute Brauna ) se ne može dobiti ekipa kao što je Finiks.

Žali Bože najboljih Nikolinih godina sa ovakvim igračima oko sebe i trenerom koji se boji dati šansu mladim igračima.

Vlasnik Denvera i generalni menadžer ne smiju dozvoliti da im Nikola prodje kao Karmelo kojem su najbolje godine prošle u Denveru okružen lošim saigračima i lošim trenerom.

Noćas se prvi put moglo vidjeti koliko Nikola želi pobjediti jer je na tajmautu galamio na pomoćnog trenera i saigrače.

Zanimljiva je i izjava od juče gdje je rekao da će mladi Adelman biti vrhunski glavni trener jednog dana.

Melouna a i neke igrače može samo titula ostaviti i dalje u Denveru.
Svaki slabiji rezultat donosi zanimljivo ljeto po pitanju trejdova.

Dule

pre 11 meseci

Curry ti si jedini realan. Ne sme da izgubi one dve lopta I masi zicer. Nije prvi put. Plus Murray egoista nema sanse da asistira. Realno Nuggets osrednja ekipa bez srcanosti u odbrani. Ako centar treba da bude glavni igrac u timu onda j.. taj tim. Jimmy - Miami, Harden - 76ers, Celtic - Tatum I Brown, Knicks - Randle I Brunson. Joker mora kao Clyde Drexler da menja tim ako hoce prsten.

Pop

pre 11 meseci

Jedini kome je stalo u toj seoskij ekipi je Jokic. Pogledaj sta Harden radi, 5 puta je bolji igeac od Embida. Trebaju se zameniti. Kada sam pisao da Harden treba Jokicu umesto ovih sivonja svi su bili protiv. Sto se Portera tice taj mi vise ne bi usao u igru. Nek istruli na klupi i nek propadnu pare.

Cicero

pre 11 meseci

Iako se slažem za mršav učinak Portera, ovde je najviše kumovala klupa. 40vs11 je prevelika razlika u korist Finiksa. Mislim da ovo ide u 7. Nadajmo se najboljem.

iskreno

pre 11 meseci

Da hoće i da je bar malo sebičniji, ovoliko bi ubacivao svako veče. To ja pričam već tri godine. Jednostavno on ne voli da igra sam, voli da uključuje kompletnu ekipu. Da je hteo, bio bi najbolji strelac lige. Jednostavno ne može niko da ga zaustavi.

Poznavalac

pre 11 meseci

Ne treba tražiti krivca, ovakav Feniks je nepobediv. Sipaju iz svih pozocija, svi igrači.

Mada, evropski treneri bi menjali čuvare na igračima koje ide šut, do iznemoglosti, ali se to u NBA ne radi.

cikago

pre 11 meseci

Jokicu treba trejd. Tim sa ambicijama i sa nekim imenom, tim kog voli americka javnost i kog nba liga ne smatra marginalnim timom. I treba mu jedan all star igrac. Jokiću treba Čikago. Puna hala Srba, slavni tim, veliko trziste, menadzer koji ga voli i koji ga je doveo u nba, dinastija..... Nije kasno Nikola misli pametno ima u tebi jos 4-5 godine ozbiljne kosarke mozes do prstena ali samo uz ozbiljnu ekipu. Zamislite da ode u Cikago i donese im prsten prvi put posle Jordana. Legenda momentalno.

дејкилдкени

pre 11 meseci

Такође су и судије "малкице" помогле Финиксу. Нпр. Ејтон који повлачи Николу за раме у кључном подбацивању, а судије то "не виде", а погледајте пажљиво и ТОП 5 потеза на званичном NBA YT каналу - на месту бр. 4 Дурент "блокира" Гордона бруталном фаулчином преко пола руке (преко целе и подлактице и шаке), а судије су то оцениле као чист блок. Чак имам утисак да је уредник ТОП 5 (10) најбољих потеза то намерно убацио да покаже не добар потез Дурента, већ "навођено" суђење. Свима који прате "траг новца" у NBA је очигледно колико се навлачи да у финалу WC буду Л и С.

sashhas

pre 11 meseci

Ne moze Denver da igra sa 5 i po igraca...klupa, tj ona 3 nesrecnika na -20....nacin na koji Denver kupuje igrace i onda od njih pravi nule je nezabelezen

czz

pre 11 meseci

Jokic je na 20 sekundi pre kraja prvo izgubio loptu pa potom, promasio relativno lagano polaganje na 123:120. Niko nije ocekivao da Denver pregazi ili pocisti Finiks, jer je Finiks bolje rasporedjen na svim pozicijama. Plus imas KD i Booker kojima sut vec 3 utakmicu ne staje, sipaju mid range, preko igraca, preko 2 igraca, stvaraju visak sve vreme. Ocekujem prolaz Denvera posle 7, jer KD se nikako nece predati i prodati sezonu olako

Andrea Djani

pre 11 meseci

Bojim se da bi mogli Jokica da kazne jednom utakmicom zbog odgurivanja vlasnika Feniksa . To bi onda zaista bio kraj za Denver . Svakako uradio je veoma nepromosljenu stvar , jer je moglo i da mu se uzvrati na guranje i onda bi nastao haos gde bi Jokic sigurno izvukao deblji kraj .

kimiko

pre 11 meseci

Nestvarna partija Jokica. Koliko je tu energije ulozeno, borba sa centrima, skokovi, asistencije, odbrana.... Medjutim, treba reci da su Sansi odigrali u kljucnim trenucima veoma agresivno u odbrani. Pokrivali sve,uz fantasticnu pokretljivost. Plus one cetiri trojke kada su okrenuli mec na svoju stranu. Denver ce morati odigrati maksimalno angazovano, timski kako i znaju, ako hoce pobedu u narednoj utakmici.

JPR

pre 11 meseci

Resetovao se MPJ na onaj stari model ! Užasno loš u svim parametrima igre ! Koliko je Marej u prošloj ukanalio Denver toliko je u ovoj MPJ… Meloun mora da stisne stvari sa obojicom, ako ovako nastave džaba Jokic sa ovakvim partijama ako ova dvojica trube i dalje !

i to vam je tako

pre 11 meseci

Ovo sto igra MPJ, lagano moze da igra i Raško Katić i to u OVIM godinama !

Kakav niškorist čoveče...bez da se uvredi Raško.

trener denvera

pre 11 meseci

Au, ovo guranje milijardera, uf pa to mogu Sansi da traze da se Nikoli zabrane primer 1,2,3 meca ne igranja, realno jeste rukom gurnuo milijardera i vlasnika, cak i za ono otimanje lopte ok, ali rukom guranje da ga baci na stolicu, uf ne bi me cudilo da ga kazne. Idite na sajt zvanicni NBA nista nema da je Jokic dao 53 poena, naslov ide Sjajni tandem Sunsa pobedio Denver, a drugi naslov za Jokica kako je udario coveka neduznog u publici i to milijardera vlasnika. Cisto da znate kako se ovih 53 poena trenetno predstavlna u nba. Pazite Panter da nije digao pesnicu, nego da je posle faula samo pao i previjao se poput fudbalera na podu, Partizan bi prosao Real, uvek padamo na te provokacije. Nadamo se da Jokicu nece biti zabrane igranja. Mada mora se reci i da bez toga vidi se da su Sansi blizi prolazu nego Denver, jednostavno Porter nije igrac od 200m dolara on je u rangu Plambija koji je otisao, a za 200 miliona trebali su da dovedu tipa Westbruka i slicno.

Jasmin

pre 11 meseci

Koji je luzer ovaj Jokić. Lepo ovde govorimo da je prevara od igrača, ali uporno se gura priča da je on neki fenomen. Pa i da je dao 100 poena izgubili bi jer ne igra odbranu. E zbog ovakvih stvari je Embid MVP.

Arm

pre 11 meseci

Napisao sam juče ujutro da će Toni suditi i sudio je.
On i njegov tim su dovoljno bili na strani Finiksa.

Ovdje neki napadaju Dragana i još neke kad pišu protiv Grina, Milsapa i ostalih veterana, šetača, a noćas se opet moglo vidjeti koliko Grin i Meloun uništavaju Denver.

Bez Pola Finiks igra neuporedivo brže i umara igrače Denvera plus je trener Finiksa shvatio da ima neke dobre igrače na klupi .

Denver će izgubiti ovu seriju ako Grin bude igrao po 12 minuta u kontinuitetu ( izmedju prve i druge četvrtine ) ukupno 18-20 , mali Braun 8 minuta a Gordon centra jer Meloun ne vjeruje Dzordanu koji bi sigurno kvalitetnije odigrao 7,8 minuta na centru od Gordona plus bi Gordon zadržao svježinu za odbranu.
Sa 7 ili 7 i po igrača ( s obzirom na minute Brauna ) se ne može dobiti ekipa kao što je Finiks.

Žali Bože najboljih Nikolinih godina sa ovakvim igračima oko sebe i trenerom koji se boji dati šansu mladim igračima.

Vlasnik Denvera i generalni menadžer ne smiju dozvoliti da im Nikola prodje kao Karmelo kojem su najbolje godine prošle u Denveru okružen lošim saigračima i lošim trenerom.

Noćas se prvi put moglo vidjeti koliko Nikola želi pobjediti jer je na tajmautu galamio na pomoćnog trenera i saigrače.

Zanimljiva je i izjava od juče gdje je rekao da će mladi Adelman biti vrhunski glavni trener jednog dana.

Melouna a i neke igrače može samo titula ostaviti i dalje u Denveru.
Svaki slabiji rezultat donosi zanimljivo ljeto po pitanju trejdova.

wlado

pre 11 meseci

27 sek do kraja, sudija podbacuje loptu na +3 za sanse, jokic skace brze i vislje medjutim ayton mu se sa drugom rukom bukvalno okacio na rame, sudije neme. ovo ide u 7. takodje situacija kada je jokic laktom smlatio vlasnika sansa, neprocenjivo. Onaj idiot zagrlio loptu i ne pusta je. trebali su ga izbaciti ali kao sot sek kaze, neces me izbaciti iz moje kuce :D

qwertz

pre 11 meseci

Kada god odigra ovako sebicno za svoju statistiku, uvek izgube. Vidi se i po malom broju skokova da nije htio da radi ono sto je primarni zadatak centara. Pre svega kupi lopte ispod kosa, otvara kontre, da skace u napadu za novi posed, itd... Na kraju se posvadjao sa svojim vlasnikom i fizicki nasrnuo na njega. Verovatno kraj karijere u Denveru za njega, a pitanje da li ce ga neki ozbiljan klub nakon ovog hteti. Sve vise lici na Kazinsa, tako da bi mogao njegovim stopama... Steta za Mareja i Portera, mogli su ovom doigravanju daleko dogurati, ali kao uvek pokazuje se da je sve u glavi. I jos jednom da se osvrnem na Jokica. Mi ga velicamo jer je nas, ali ovakve stvari u Americi ne prolaze i ostro se osudjuju. Zato i nije MVP. Harden je zasluzeno ispred njega.

Пеђа

pre 11 meseci

Пета утакмица може да преломи серију. Денвер мора да одбрани домаћи терен, јер ово вероватно иде у 7 утакмица.

Alex

pre 11 meseci

Denver nikada nije bio kosarkaski grad. Sad zbog Jokera se gleda. Jel zna neko 5 igraca pre Jokera? Mutombo, Melo, I ko jos? Ako hoce nesto vise moraju kao Broncosi sto su doveli Paytona I uzeli titulu, da dovedu ozbiljnog igraca. 3 trojke na isti nacin za 2 minuta. Porter ostavlja igrace I udvaja sa Gordonom bookera. Zao mi Jokera, super igrac I momak, ali sa ovim saigracima tesko da uzme prsten.

Гиле

pre 11 meseci

САД се видело зашто га тренер одмара на почетку четвртине. Треба је изгледа још који минут да одмори. Јер умор чини своје. Промашио је на крају два лака шита и изгубио лопту.

Marko

pre 11 meseci

Najbolji kosarkas SVETA!
Postoji razlog zasto SVE napredne statistike imaju kao najbolje u istoriji Jordan, Lebron i NIKOLA JOKIC!

Ovo je SPORTSKA TRAGEDIJA ako Nikola Jokic ne zavrsi karijeru sa bar dva prstena i dva Final MVP minimum kao Hakeem Olajuwon...(po talentu zasluzuje i vise)

Daj bre molim vas ko poznaje njegove burazere ili neke drugare iz Sombora, da mu kazu da zatrazi trejd ili da bar uceni upravu da trejduju za Dame Lilrada koji je dostupan...

Tuga je da vakav igrac ne ispuni svoj potencijal a to je top 10 u istoriji MINIMUM...

StefanBg

pre 11 meseci

Finix igra sa dva igraca i bez odbrane protiv denvera i opet pobedjuju,ayton je i zvanicno pukao psihicki nakon sto je plakao na klupi u proslom mecu kad ga je Buker ponizio nakon sto je promasio otvoren zicer. Ne,nece Jokic postati goat nicega,on nije izabran ni u 75 igraca na ceremoniji a vi trazite nekog goata protiv ovakvih presmesnih protivnika? Molim se da Denver prodje pa da onda vidite razliku u kvalitetu Dejvisa i dosadasnjih protivnika. Ova dva tima igraju odbbranu? Pa sta li igraju lejkersi onda majko mila! Udonis Haslem sa 43 godine postigne 24 poena,covek igrao sa Sekom kada je Majami osvojio titulu i dodju nam salabajzeri koji velicaju nba samo zato sto je Jokic u njoj a koliko juce se smejali. Na kolektivno lecenje i da uzmete da pratite samo individualne sportove.

zvezdale

pre 11 meseci

Stara narodna iz Denvera kaže:
Ko s' Porterom i Marejom ore, taj dupetom drlja.

2 dali 2 uzeli. Svaki prokleti put. Teraj dalje.

Hm

pre 11 meseci

Ubedljivo najveci krivac za poraz je Meloun. I nije ga sramota da posle utakmice prica kako je odbrana bila losa.

Dakle, odigrao je utakmicu sa sedmoricom (K. Brauna ne racunam jer kao i da nije bio na terenu), i covek vidi da su losi u odbrani, i on i dalje drzi te iste igrace na terenu?! NEVEROVATNO!!!

Da je makar probao sa Nadjijem, Cancarom, Votsonom, Smitom - nema veze sto nemaju pojma, sigurno ne bi dozvoljavali lake poene pa i da ih izbace zbog licnih, makar bi izmorili Durenta...Sve je bolje nego ovakva igra...

Ali ne, covek se zalepio za ovu sedmoricu i nista nije ni pokusao da promeni. Sramota.

Obe utakmice su trebali da dobiju. Ovu jos lakse nego proslu. Al' ne vredi. Ne igra se plej of sa istim igracima i bez ikakve namere da se nesto promeni.

Žeks

pre 11 meseci

Dzaba Denveru i 3 Nikole Jokića kad u ekipi imaš Portera. U dve situacije kad se lomio meč panjina Porter prvo promašuje otvorenu trojku, zatim u kontri sa trojke ne dobacuje ni do obruča. Sa takvim Porterom dzaba i da Jokić da 80 koševa.

steva

pre 11 meseci

Ipak je to grupa gradjana i Jokic . Muarray ponekad bljesne , a ostali su prosek .
Denver ima problem zato sto neki njegovi igraci imaju pola mozga , racunajuci i trenera Malouna .
Ajde da neko od tih ograca ponovi gresku 2-3 puta , ali 20 puta ?
Guras loptu ispod kosa na Gordona gde ga ceka Durant...ama nemas sanse ni pomucu filmskih trikova !? Murray valja loptu do besvesti , dok svi ne popadaju u nesvet ...baci pas covece .
Porter ko guska u magli , u oba pravca ...kao dete u osnovnoj , zgabi loptu i trk da das kos , sutni je u 3 sekundu napada ?
Maloune , udvajaj ti majstore ...i u korneru ti uvek sam kao duh suter . Pusti bre Bukera nek da 70 ako moze , a drzi ostale . Jednostavno Denver nema u ekipi dva igraca koji su u stanju da igraju konstanto ...Jokic i to je to . I , opet otvoreni sutevi , ko ih manje promasi taj dobija utakmicu , prilicno jednostavno.

Joker

pre 11 meseci

Marej i brdo pikova za Luku, nena druge.Ne znam koga bi pre udvajali i utrajaliKako god tesko sa ovom ekipom bez bar još jednog all stara može do prstena.Voleo bi da grešm videćemo do kraja.

Dzonson

pre 11 meseci

Da je "elitni" šuter Majkl Porter Dzunior u zadnje dve utakmice pogodio i polovinu otvorenih trojki, ova serija bi već bila gotova.

KJ7

pre 11 meseci

Povreda CP3 je okrenula čitavu seriju na stranu Sansa. Ubrzali su igru dramatično,mnogo lakih koševa iz tranzicije,a to je ono što ih je dovelo do finala pre dve godine. Prilagodili su se,promenili rotaciju skroz i to se isplatilo. Svaka čast Jokiću za sve što pruža ali Booker je trenutno najbolji igrač lige. Neverovatne partije,procenti i asistencije, brutalno. Poslednju četvrtinu nije pogledao koš,samo delio pasove za otvorene šuteve.. Shammet konačno dao ono čemu se u Az nadaju dve godine. Videćemo sada kako će Denver da odgovori u utorak,pritisak je na njima..

Samo da Jokica ne kazne utakmicom neigranja

pre 11 meseci

Kriminalna odbrana Denvera, da im nije Jokica, odnos koseva u reketu bi bio +50 za Feniks. Dobijaju ovo Nagetsi, jer Feniks ne moze bolje od ovoga, ali sa ovakvom igraom tesko do titule. Jos kad krene navlacenje za LA/GSW...


PS. Covic, Ostojic i Misko su za onog vlasnika Feniksa Bora Stankovic, David Stern i Gandi. Kad se polusvet domogne para...

bradina

pre 11 meseci

Nisu Denveru problem Jokic i Marej,problem je sto "treci covek" nikako da se pronadje u ova dva meca u Arizoni! Carls Barkli pikira na Gordona i mozda je u pravu.Jos neko od njih treba da da 20 poena kao veceras Samet za Finiks i bilo bi u redu.Ovako neizvesna 5 utakmica koja po pravilu odlucuje pobednika u ovom dvomecu! Nadam se pobedi Denvera ali samo ako istrci jos neko pored ove dvojica.To sto Meloun prica da klupa nije doprinela njima dok Finiksu jeste,kao da je neko drugi kriv sto mu samo trojica cine tu klupu!? Nemogu da zamislim da to isto uradi bilo koji trener NBA.Zasto su dovedeni Dzekson i Brajant kad nisu u rotaciji? Bar bi Dzakson ili Nandzi mogao da parira i zaustavi nekog dobrom odbranom? Celo prvenstvo morao je da pronadje jos nekog u rotaciji ovako 8 igraca malo,zar ne!?

Ivan

pre 11 meseci

Zasto Malone ne ubacuje Zekea, Brajanta ili Dzordana umesto Jokica, nego Grina, i zasto ne ubacuje Smita ili Dzeksona kao plejeve sa klupe nije mi jasno nikako
Brajant koliko god ocajan odbrambeni igrac bio bar moze neki poen da da(Dzef Grin +/- svaku utakmicu -15, tako da tesko da Brajant moze losije od toga)
Plus Smit kao klasican plej ili Dzekson kao vise skorer umesto Mareja da odmori malo

Milić

pre 11 meseci

105:100 za Finiks, Porter sam ko duh i "elitni" šuter maši otvorenu trojku, u narednom napadu Šemet naravno Pogadja otvorenu trojku za 108: 105. Kasnije isto u jedno situaciji Denver da uhvati priključak, i Porter u kontri sa trojke ne pogadja ni obruč. Ipak je to "elitni" šuter.

Boris

pre 11 meseci

Sve sve sve, al hoće li neko da mi objasni na koju foru Majkl Porter uzima 200 miliona? Ako on već uzima 200 milki, Jokić bi onda trebao da uzima 3 milijarde. Tolika je realno razlika izmedju Jokića i Portera.

Drnch

pre 11 meseci

Razumem davež lopte ne može da čuva Bukera, ali nije u stanju da zatvori Šemeta? Porter od 10 utakmica u PO, odigrao dobro jednu i po. KCP uvek za korak sporiji od Bukera, B.Braun nema košarkašku inteligenciju da ga čuva. Ako nekome nije jasno zašto su Nagetsi najgori tim u ligi bez Jokica, neka pogleda snimak vecerasnje utakmice.

Fića

pre 11 meseci

Sa Porterom u ekipi titula ni u teoriji nije moguća. To je jednostavno nemoguća misija. Mislim da će Porter na kraju karijere ponjeti titulu najinteligentnijeg igrača svih vremena. Ustvari on je već rezervisao to laskavo priznanje.

Deja

pre 11 meseci

Porter.. Čoveče čemu žurba.... Lik samo želi da šutne.. Neverovatno... Umesto da smiri pa da povedu on na 21 sekundi do kraja napada šutira za 3 i naravno promašuje... Još trazi faul...

Covek je hosajuci missmatch i kad ne pogadja nista onda je hodajuca tragedija od kosarkasa

pre 11 meseci

Neverovvatno je da osim jokica ni jedan igrac Denvera nema nikakvu prednost u odnosu na bilo kog igraca Finiksa, cak ni u odnosu na epizodiste. Porter je davno ispricana prica da je covek promasio planetu, a ne sport, mislim ima on neki sut, ima i neke fizikalije, ali dzaba sve to kad je glava suplja kao balon. Dalje, Gordon kao i svaki put u plej ofu ne zna u kom se svetu nalazi, nula totalna, panjcina. marej djene, djene, ali cak ni on ni jednom direktnom cuvaru nikakvu prednost ne moze da napravi, ako ne dobije perfektan blok od centra. Sve u svemu jedno je jasno, Jokic je igrac za tim sa mnogo vecim renomeo od ovog Denvera i posle ovog plej ofa ce biti jasno da on ovde nema cemu da se nada. Igraju kao nesto ovi njegovi u regularnom delu, ali zahvaljujuci tome sto se ne igraju jake odbrane, kako ih u PO neka ekipa stisne niko ni mrtav ne moze nista da uradi na terenu. I to ne bi bilo ni toliko tragicno da bar odbranu igraju na bar pristojnom nivou, ali oni i u odbrani ne znaju gde udaraju.Porter je u mismecu kada cuva bilo kog igraca iz bilo koje ekipe.Neverovatno, ali covek ne moze da brani ama bas nikog, ja ne mogu to da shvatim. Cak i nezainteresovani Harden odigra neku odbranu kad je gusto, a ovo "cudo od kosarkasa" ne moze ni slucajno da sacuva nekog, ne tokom citave utakmice, nego bukvalno ni u jendom napadu. Jeste da Finiks ima izvanredne igrace,ali je problem sto je sa njim situacija ista i protiv Detroita i protiv Hjustona,znaci totalno je nebitno ko je u pitanju

lale gator

pre 11 meseci

Bilo je nužno da neko rastereti Nikolicu.On je zeznuo dva odlučujuća napada, ali i doveo Den da ima odlučujuće napade. Monstuozna partija. Trebaju mu bolji saigrači.

Mаre

pre 11 meseci

Sunsi zasluženo do pobede. Jokić sjajan u napadu, na kraju ostao bez snage. Murray nije prava podrška koja može da ih vodi do kraja. MPJ nije za komentar, tužno sakrivanje u napadu i potpuno odsustvo smisla pri odabiru šuta. Odbrana jeziva. Durent i Booker imaju odličnu hemiju, iako limitirana klupa dovoljan im je samo još jedan igrač na prosečnom nivou da svakog mogu da dobiju. Ovog puta Shamet je bio taj x faktor.
Nuggets samo uz mnogo više energije u odbrani mogu do pobede u seriji. Domaći teren bi mogao doneti taj minimum prednosti.

vrg

pre 11 meseci

jokic protiv finiksa, svojih beskorisnih saigraca i sudija koji sviraju faul nad bukerom cim mu neko pridje na metar. bukvalno mu svaka cast sto se uopste trudi. koliko ce mi biti krivo sto denver ne uzima titulu, toliko ce mi biti drago jer je gomila bednika u timu denvera takodje nece dobiti.

sacz

pre 11 meseci

Jokic igra kao da su ostali iz vrtica. Nevjerovatan je. P.Junior bi meni igrao jedino ispred zgrade. Lik ima strasan ugovor,apsolutno je beskoristan. Uzina nerezonske suteve,proguli jednu tekmu da 20+koseva i onda ga narednih 5 ne da nema,vec samo im smeta. Marej standardno dobar u play off-u,ali Jokic i on ne mogu ovo izgurati sami definitivno.

K

pre 11 meseci

Strasan mec.
Denver je igrao manje vise bez greske. Jokic nije dodavao i izbegavao kos, punio je kako ume, Marej nije silovao trojke, MPJ je skakao u odbrani vise od Jokica, i u sustini su falili poeni s klupe i MPJ se ispromasivao u kljucnim trenucima.
Jokic je sve iznervirao kad u poslednjem napadu gubi loptu kad mora da se izjednacuje, ali generalno igra je bila perfektna.

Sa druge strane, Durant i Buker su resili da nista ne omase danas i Monti je u sustini dobio mec, jer kad je Buker napakovao greske, cetvrtu cetvrtinu odigrao na krilo da daje za trojke, nevidljiv igrac ceo mec, da tri trojke i prakticno resi mec.

M

pre 11 meseci

Jokić stvarno sledeći ugovor treba da ode u pobedničku sredinu. Obezbedio je 4 generacije finansijski, više ne mora da brine oko novca. Denver je bio, jeste i biće luzerska ekipa. Porter Majkl je kriminalno loš, sebična copina, Marej balvan, Gordon srčan ali ograničen kao ograda. I Lebron je otišao iz Klivlenda da bi postao šampion. Bio bi greh da jedan od najboljih igrača u istoriji ne osvoji nijednu titulu. Već ima 28 godina, ima još najviše 5 godina na vrhunskom nivou, pod hitno da traži šampionski tim.

Milan

pre 11 meseci

Toliko hvaljena klupa a zapravo krš. Nemaju poene u rukama, sem Brusa Brauna koji jedini tu zaista vredi u napadu. Drugi Braun i Grin zaista neupotrebljivi, na terenu Finiksa u oba pravca loši. Monti Vilijams je ipak trenerčina za Melouna. Posle dva poraza u Denveru je počeo da povlači poteze kako bi promenio nešto i uspeo je. Proširio je rotaciju, noćas klupa Nagetsa ukupno 49 minuta na parketu i samo 11 poena uz +- od -37 kombinovano, klupa Sansa čak 86 minuta i sjajnih 40 poena uz +- od +48. Naravno Meloun ni za peti meč neće menjati ništa, Nađi i Redzi recimo da dobiju koji minut, da proba da se prilagodi makar. Peti meč po meni odlučuje seriju, može lako ovo da se okrene na 4:2 za Sanse.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Tako me umorila ova utakmica :( Istorijska partija Jokica sa 53p ali saigraci/balvani nista da pogode. Imao je Nikola i izgubljenu na -3 45 sekundi do kraja koju ce ovde mnogi da naglasavaju (donekle opravdano) ali sta zameriti coveku koji je bukvalno uradio SVE da dobiju utakmicu ali bez podrske osim donekle Mareja koji se ispromasivao veoma.

Kada ti Shamet da 12p vezano (igrac 8p proseka u regularnoj) dok ti najbolji suter od 200 miliona, Porter sutira za tri 2/9, kada te nadigra klupa koju su svi videli kao najvecu labilnost Sansa u ovoj seriji, nema spasa.

Jokic se toliko iznervirao promasajima saigraca i sa losom odbranom da smo ga videli vrv najagresivnijeg ikada! Postizao je poene kako je hteo i napadao kos konstantno, napad za napadom, bez greske ali sta da radis sa takvom"briljantnom" partijom Portera, sa "uzdanicom" sa klupe BBraunom koji ne postoji ovu seriju itd...

Najzalosnije je kada takavog istorijskog napadaca, koji moze da da kos kako hoce moras "sputati" pod izgovorom da moras isklkucivo ukljuciti sve ostale kako znas i umes ne bi li pobedili ALI opet asistiranjem ili orkestracijom tog ISTOG igraca I on to i radi ALI saigraci ne pogadjaju nista. Previse za traziti od jednog igraca pa OPET on to sve donosi... Ali onda mu se trazi i da "lupa" pet blokada i bude i najbolji odbrambeni tima jer navedeno nije dovoljno..

Marej 13/25 sa opet napadima driblanja do isteka napada, ofanzivno letargicni Gordon, Nedovoljni KCP (mada u svom ofanzivnom proseku) nepostojeci BBraun, blamantni Porter, Dzef G???????

Naravno fenomenalne partije Bukera i KDja su svakako veci deo slike ali ako ovakav ofanzivno monstruozan tim ne dobijes odbranom ili navodno dosta boljom klupom, neces sigurno ofanzivom jednog igraca pa makar to bio i maestralni Jokic.

Plasi incident udaranja vlasnika Finiksa da ne bude od strane lige neka sankcija koja bi uticala na nastavak serije...

Boci

pre 11 meseci

Atomska kosarka. Jokic najbolji igrac lige bez sumnje. Za prolaz dalje mu ipak trebati pomoc jer Buker ima procente suta kao na igrici. Klupa Denvera kao da je nestala a onaj lik sto je vezao 4 trojke je prelomio mec. Uz konstanto opasnog po kos Durenta, Finiks je u blagoj prednosti. Jednostavno nisu dali brejk u ove dve utakmice.

Alek

pre 11 meseci

Majkl Porter Junior, ko je tom čoveku, poluigraca, šetaču, apsolutno košarkaši needukovanom igraču dao 250 miliona, taj treba da ide u zatvor! Taj momak, nema blage veze sa košarkom, ama baš ništa ne zna, čak i kad je sam na trici on promaši. Zaista neverovatno. Jokić, čovek ne da je MVP , nego ako ovako nastavi biće i GOAT centar zanavek, a bogami i među top 5 igrač u istoriji NBA, čovek je nezadrziv, poigravanje ceo meč. Večeras Buker maestralan, Durent standardno odličan, pobedu im donese onaj neki lik dade 4 trojke zaredom , dok MPJ šeta i gleda i verovatno se pita, kako li sam ja uspeo u zivotu da uzmem ovu lovu a ovde na terenu svi bolji od mene.

Armagedon

pre 11 meseci

Jokić od junaka do tragičara. Dva ključna napada na kraju je prodao. Meloun mora da se zapita kako mu to najbolji igrač ima 53 poena na utakmici, a oni je izgube. Jokiću nije potreban ovaj košgeterski učinak, jer Denver dobija utakmice kad on postigne 20-30 koševa, ali uz skokove i asistencije dodatno doprinese. Marej i Porter su dva neverovatno precenjena igrača. Bukvalno, ostatak ekipe je nevidljiv. Buker igra neverovatnu seriju. Praktično, ne može da promaši, ali kad se lomilo u 4/4 dodavao je za koševe. Mora neko malo da rastereti i njega. Nažalost, Jokić takvu vrstu pomoći nije imao večeras.

pdj

pre 11 meseci

Au kad vidim ovog portera i mareja znaci ne mogu da verujem sa kim Nikola igra, njih dvojica u nekoj ozbiljnoj ekipi bi ulazili sa klupe samo u denveru mogu biti medju glavnim igracima

Traktor tom

pre 11 meseci

Uživajte u zlatnom dobu košarke. Ovakav napadački potencijal do sada nije vidjen u istoriji ovog sporta. Granitne odbrane, iscrpljivanje do poslednjeg atoma snage, a opet imamo 10-20 igrača koji mogu da zabiju po 50 poena. Uz to je naš genije perjanica lige. Uživajte dok traje!

Gambeeet

pre 11 meseci

Auf kakav meč, ne trepnuh bukvalno. Buker i Durent ozbiljno ističu kandidaturu za najbolji košgeterski tandem svih vremena, prvi u prethodna dva meča šutira 34/43 iz igre, to su nenormalni procenti, još za plejof, a nije u pitanju centar nego bek šuter, u formi je karijere i ne izgleda da će se skoro zaustaviti, brojke sa 2K igrice bukvalno. Šta tek reći za Jokića, dao je sve od sebe i nije bilo dovoljno na njegovu i našu žalost, koliko dobrog Nikola učini za svoj tim, toliko je ovaj Porter u stanju da uprska, dečku konstantno duva promaja u glavi, taman kad su prišli na kraju, on iz čista mira pripaljuje trojku iz trka, ne vidi nikog i ništa pored sebe osim koša i toga kako će uputiti šut ka istom odmah po prijemu lopte, štetočina par ekselans. Marej solidan, ali spor i mnogo davi loptu, klupa potpuno zakazala. Na kraju se može reći da je Šemet sa klupe Sansa odneo prevagu u njihovu korist, kad god treba on je pogodio trojku i odradio svoj deo posla. Festival ofanzivne košarke na njenom vrhuncu. I koliko god da mi je krivo što su Nagetsi izgubili, radujem se bar što ćemo gledati još minimum dva meča između ove dve ekipe - u seriji iz snova! Nadam se prolasku Denvera posle majstorice u Ball Areni :DD

Čukarica

pre 11 meseci

53 koša i 11 asistencija ne mogu protiv Marejevog soliranja i Gordonovih promašenih šuteva. Jokić igra sa grupom građana.
Barem 5-6 puta je bio fauliran u napadu i ništa. Durent ga bije po ruci ko da igraju crvene rukavice iz aviona se vidi - i nema faula... Sa iole pristojnim suđenjem, sledeću u Denveru dobijaju.

jessie

pre 11 meseci

Najgora stvar je sto Denver izgleda dosta losije nego u prve dve utakmice. U trenutku je delovalo kao da Jokic sam hoce da pobedi utakmicu. Nazalost njegova izgubljena u bitnom trenutku pa promasen zicer, ali daleko da on moze da bude krivac za poraz.
Za MPJ-a sam istripovao da je malo skapirao kosarku i selekciju suta ali opet u bitnim trenucima je covek zakopao ekipu. Naravno, da je pogadjao bila bi druga prica ali opet ti sutevi... Boze me sacuvaj.
Utakmica je bila strava, steta sto Denver u finisu nije nista odigrao.

Deni

pre 11 meseci

Nikola je naprosto genijalac, ali ovo je kosarka zivotinja i mnogo je smesno kad neko zeli da uporedi bilo sta sa NBA. Ovo je jednostavno Mars i Venera za sve druge, ljudi su polu-roboti.
Nadam se da ce Denver proci, ali bice jako tesko!

goblin

pre 11 meseci

Jokić i Buker su trenutno najbolji igrači na svetu, to je valjda svima jasno. Maloun treba da uradi ono što je radio za vreme onog "korona plej ofa" na Floridi, a to je da koliko god može smanji minute Porteru, koji je kao stvoren za neki besmisleni tim tipa Šarlot ili Orlando.I da, 19 minuta matorom Grinu, daj čoveče.... Dobija ovo na kraju Denver 4:3.

Rade

pre 11 meseci

Aaaaaaa, da poludi covek sta su prosuli. Bunili se navijaci kako MPJ ne uzima suteve, drze ga na klupi... da je nocas bar ostao na klupi. Ne znam da li postoji tupaviji igrac od njega (najblazi sam izraz upotrebio). Nikola nestvaran. I nadam se da nece biti duze suspenzije.

Plejmeyker

pre 11 meseci

Zanimljivo je koliko se pre plejofa pricalo da Denver ima dobro klupu I dubok roster? Jokic nema adekvatnu zamenu što je neverovatno... Neznam kako Meloun ne ukapira da mu je za pobedu dovoljno da zaustavi Bukera ili Durenta. Znači bar jaka odbrana na jednom od njih dvojice. Nije Finiks bolja ekipa ali... Oni su pustili Jokica manje vise jer znaju da ga ne mogu zaustaviti. Isto se ponovilo kao na prosloj utakmici da Buker I Durent ubace brdo koseva... Mislio sam da će ovaj put biti drugacije. MPJ pa sta taj radi , bolje bi mu bilo da je nonstop u cosku I da čeka loptu od Jokica kad ga ovi udvoje bio bi korisniji...

2CRAZY

pre 11 meseci

Svaka cas Jokari kako je odigrao i za rekord, steta za ona dva promasena zicera, mogao je imati 57 i bio bi treci svih vremena za najvise poena u plejof utakmici.
Dzabe Denveru da Jokic da i 100 poena, kad celu seriju MPJ igra kao amater, a Marej od sjaja do ocaja... zadnje dve je nesto bolji, ali ni to nije dovoljno...
Nek drzi Denver svoj domaci teren kako zna i ume, ide ovo u 7!

Velikan Partizan

pre 11 meseci

Prvo sudije ih uništavaju , drugo ne znam šta radi Porter u ovom timu uopšte?
Bez pomoći klupe Jokić ovo ne može sam da iznese.
Bravo Nikola , rekord jednog našeg igrača .

LMN

pre 11 meseci

Strašan meč, za gubljenje živaca.
Ako Sansi nastave sa ovakvim procentima neće biti dobro. Svi su stalno apostrofirali njihov manjak klupe a dans je sevalo sa svih strana. Ova udvajanja očigledno ne vrede kad neko šutira ovakve procente. MPJ po običaju tanak, iako je defanzivno i radio nešto. Murray kao i uvek od tame do sjaja. Pravi mvp fantastičan, ali ostatak ekipe ništa.

samo jako

pre 11 meseci

Jokicu molim te ko Boga idi iz Denvera,oni tebe ne zasluzuju,ako ostanes tamo nikad prsten neces videti,a bila bi steta da takva igracina ne osvoji.Sa kakvim on likovima igra to je neverovatno,ne znam koju rec da kazem da ih opisem,posebno Portera , ono sta on radi je blago receno kriminal,covek kojem su dali max ugovor strasno.. Jokara pokidao,sta covek radi ono je nestvarno,sad ce neko reci da je bio tragicar sa onom izgubljenom loptom,ali dobro je da su uopste i bili u egalu,da nije bilo njega Finiks bi ih unistio 30 razlike

br

pre 11 meseci

Steta, Jokic tesko da moze bolje od ovoga ali sa klupom od 11 poena ni Jordan ne bi uzeo nista. Ili da se ovi ekstremno prodrmaju ili da Jokic trazi trejd na kraju sezone, steta da mozda i najbolji igrac lige zadnje 2 sezone trune u ovakvoj ekipi sa ovakvim pacerima.

Alek

pre 11 meseci

Majkl Porter Junior, ko je tom čoveku, poluigraca, šetaču, apsolutno košarkaši needukovanom igraču dao 250 miliona, taj treba da ide u zatvor! Taj momak, nema blage veze sa košarkom, ama baš ništa ne zna, čak i kad je sam na trici on promaši. Zaista neverovatno. Jokić, čovek ne da je MVP , nego ako ovako nastavi biće i GOAT centar zanavek, a bogami i među top 5 igrač u istoriji NBA, čovek je nezadrziv, poigravanje ceo meč. Večeras Buker maestralan, Durent standardno odličan, pobedu im donese onaj neki lik dade 4 trojke zaredom , dok MPJ šeta i gleda i verovatno se pita, kako li sam ja uspeo u zivotu da uzmem ovu lovu a ovde na terenu svi bolji od mene.

vrg

pre 11 meseci

jokic protiv finiksa, svojih beskorisnih saigraca i sudija koji sviraju faul nad bukerom cim mu neko pridje na metar. bukvalno mu svaka cast sto se uopste trudi. koliko ce mi biti krivo sto denver ne uzima titulu, toliko ce mi biti drago jer je gomila bednika u timu denvera takodje nece dobiti.

br

pre 11 meseci

Steta, Jokic tesko da moze bolje od ovoga ali sa klupom od 11 poena ni Jordan ne bi uzeo nista. Ili da se ovi ekstremno prodrmaju ili da Jokic trazi trejd na kraju sezone, steta da mozda i najbolji igrac lige zadnje 2 sezone trune u ovakvoj ekipi sa ovakvim pacerima.

Traktor tom

pre 11 meseci

Uživajte u zlatnom dobu košarke. Ovakav napadački potencijal do sada nije vidjen u istoriji ovog sporta. Granitne odbrane, iscrpljivanje do poslednjeg atoma snage, a opet imamo 10-20 igrača koji mogu da zabiju po 50 poena. Uz to je naš genije perjanica lige. Uživajte dok traje!

2CRAZY

pre 11 meseci

Svaka cas Jokari kako je odigrao i za rekord, steta za ona dva promasena zicera, mogao je imati 57 i bio bi treci svih vremena za najvise poena u plejof utakmici.
Dzabe Denveru da Jokic da i 100 poena, kad celu seriju MPJ igra kao amater, a Marej od sjaja do ocaja... zadnje dve je nesto bolji, ali ni to nije dovoljno...
Nek drzi Denver svoj domaci teren kako zna i ume, ide ovo u 7!

pdj

pre 11 meseci

Au kad vidim ovog portera i mareja znaci ne mogu da verujem sa kim Nikola igra, njih dvojica u nekoj ozbiljnoj ekipi bi ulazili sa klupe samo u denveru mogu biti medju glavnim igracima

cikago

pre 11 meseci

Jokicu treba trejd. Tim sa ambicijama i sa nekim imenom, tim kog voli americka javnost i kog nba liga ne smatra marginalnim timom. I treba mu jedan all star igrac. Jokiću treba Čikago. Puna hala Srba, slavni tim, veliko trziste, menadzer koji ga voli i koji ga je doveo u nba, dinastija..... Nije kasno Nikola misli pametno ima u tebi jos 4-5 godine ozbiljne kosarke mozes do prstena ali samo uz ozbiljnu ekipu. Zamislite da ode u Cikago i donese im prsten prvi put posle Jordana. Legenda momentalno.

Arm

pre 11 meseci

Napisao sam juče ujutro da će Toni suditi i sudio je.
On i njegov tim su dovoljno bili na strani Finiksa.

Ovdje neki napadaju Dragana i još neke kad pišu protiv Grina, Milsapa i ostalih veterana, šetača, a noćas se opet moglo vidjeti koliko Grin i Meloun uništavaju Denver.

Bez Pola Finiks igra neuporedivo brže i umara igrače Denvera plus je trener Finiksa shvatio da ima neke dobre igrače na klupi .

Denver će izgubiti ovu seriju ako Grin bude igrao po 12 minuta u kontinuitetu ( izmedju prve i druge četvrtine ) ukupno 18-20 , mali Braun 8 minuta a Gordon centra jer Meloun ne vjeruje Dzordanu koji bi sigurno kvalitetnije odigrao 7,8 minuta na centru od Gordona plus bi Gordon zadržao svježinu za odbranu.
Sa 7 ili 7 i po igrača ( s obzirom na minute Brauna ) se ne može dobiti ekipa kao što je Finiks.

Žali Bože najboljih Nikolinih godina sa ovakvim igračima oko sebe i trenerom koji se boji dati šansu mladim igračima.

Vlasnik Denvera i generalni menadžer ne smiju dozvoliti da im Nikola prodje kao Karmelo kojem su najbolje godine prošle u Denveru okružen lošim saigračima i lošim trenerom.

Noćas se prvi put moglo vidjeti koliko Nikola želi pobjediti jer je na tajmautu galamio na pomoćnog trenera i saigrače.

Zanimljiva je i izjava od juče gdje je rekao da će mladi Adelman biti vrhunski glavni trener jednog dana.

Melouna a i neke igrače može samo titula ostaviti i dalje u Denveru.
Svaki slabiji rezultat donosi zanimljivo ljeto po pitanju trejdova.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Tako me umorila ova utakmica :( Istorijska partija Jokica sa 53p ali saigraci/balvani nista da pogode. Imao je Nikola i izgubljenu na -3 45 sekundi do kraja koju ce ovde mnogi da naglasavaju (donekle opravdano) ali sta zameriti coveku koji je bukvalno uradio SVE da dobiju utakmicu ali bez podrske osim donekle Mareja koji se ispromasivao veoma.

Kada ti Shamet da 12p vezano (igrac 8p proseka u regularnoj) dok ti najbolji suter od 200 miliona, Porter sutira za tri 2/9, kada te nadigra klupa koju su svi videli kao najvecu labilnost Sansa u ovoj seriji, nema spasa.

Jokic se toliko iznervirao promasajima saigraca i sa losom odbranom da smo ga videli vrv najagresivnijeg ikada! Postizao je poene kako je hteo i napadao kos konstantno, napad za napadom, bez greske ali sta da radis sa takvom"briljantnom" partijom Portera, sa "uzdanicom" sa klupe BBraunom koji ne postoji ovu seriju itd...

Najzalosnije je kada takavog istorijskog napadaca, koji moze da da kos kako hoce moras "sputati" pod izgovorom da moras isklkucivo ukljuciti sve ostale kako znas i umes ne bi li pobedili ALI opet asistiranjem ili orkestracijom tog ISTOG igraca I on to i radi ALI saigraci ne pogadjaju nista. Previse za traziti od jednog igraca pa OPET on to sve donosi... Ali onda mu se trazi i da "lupa" pet blokada i bude i najbolji odbrambeni tima jer navedeno nije dovoljno..

Marej 13/25 sa opet napadima driblanja do isteka napada, ofanzivno letargicni Gordon, Nedovoljni KCP (mada u svom ofanzivnom proseku) nepostojeci BBraun, blamantni Porter, Dzef G???????

Naravno fenomenalne partije Bukera i KDja su svakako veci deo slike ali ako ovakav ofanzivno monstruozan tim ne dobijes odbranom ili navodno dosta boljom klupom, neces sigurno ofanzivom jednog igraca pa makar to bio i maestralni Jokic.

Plasi incident udaranja vlasnika Finiksa da ne bude od strane lige neka sankcija koja bi uticala na nastavak serije...

Pop

pre 11 meseci

Jedini kome je stalo u toj seoskij ekipi je Jokic. Pogledaj sta Harden radi, 5 puta je bolji igeac od Embida. Trebaju se zameniti. Kada sam pisao da Harden treba Jokicu umesto ovih sivonja svi su bili protiv. Sto se Portera tice taj mi vise ne bi usao u igru. Nek istruli na klupi i nek propadnu pare.

Goks

pre 11 meseci

Vidi se koliko mu je stalo. Sa ovim dilberima u liku Mareja i Portera, Jokić prsten videti neće. Nema druge nego on kod Luke ili Luka kod njega. Ta kombinacija bi i igrački a i marketinški bila zemljotres. Sabraće neko dva i dva i spojiti ova dva čarobnjaka u jednoj franšizi. Mogu da ih zamislim zajedno u Niksima.. kakva bi to ludnica bila.

zi

pre 11 meseci

Јесте ово НБА, али шта да очекујеш када у плеј оф примиш 129 поена!? Хоћеш победу!? Мораш да ровариш и да се бориш. Јокић је сада у ситуацији као и остали врхунски играчи, противничка екипа може да дозволи да саспе 40, 50, јер знају да други неће да учествују на том нивоу. Једноставно, остали саиграчи нису на том нивоу.

Hm

pre 11 meseci

Ubedljivo najveci krivac za poraz je Meloun. I nije ga sramota da posle utakmice prica kako je odbrana bila losa.

Dakle, odigrao je utakmicu sa sedmoricom (K. Brauna ne racunam jer kao i da nije bio na terenu), i covek vidi da su losi u odbrani, i on i dalje drzi te iste igrace na terenu?! NEVEROVATNO!!!

Da je makar probao sa Nadjijem, Cancarom, Votsonom, Smitom - nema veze sto nemaju pojma, sigurno ne bi dozvoljavali lake poene pa i da ih izbace zbog licnih, makar bi izmorili Durenta...Sve je bolje nego ovakva igra...

Ali ne, covek se zalepio za ovu sedmoricu i nista nije ni pokusao da promeni. Sramota.

Obe utakmice su trebali da dobiju. Ovu jos lakse nego proslu. Al' ne vredi. Ne igra se plej of sa istim igracima i bez ikakve namere da se nesto promeni.

Miroslav

pre 11 meseci

Klupa Finiksa odlucila mec.Niko od njih ne moze ocekivati 40 poena.Ceo svet zna da je Semet odlican suter.Drugi bitan detalj je sut za tri.Samo 7 trojki Denvera je za sadasnje standarde malo.Danas se tesko moze dobiti utakmica bez barem 10 pogodjenih trojki.Drugi faul Gordona je upitan.Taj faul je dosao dosta rano,i on je morao na klupu.Pitanje je kako bi se utakmica odvijala da je bilo drugacije.U ove dve utakmice,Denver nije dobro trcao.Zbog toga su i primali dosta vise poena.U tranziciji Finiksa,Buker se bas dobro razmase.Deluje kao da ne moze promasiti.Igraci Denvera ce morati brze da se vracaju u odbranu.Steta za dve vrhunske partije Jokica.

Драган

pre 11 meseci

Претходни коментар је врло занимљив, очигледно великог зналца.Шек О'Нил "Јокић је најбољи центар у НБА", Ч. Баркли "Јокић је најбољи играч у НБА, пустите нас да уживамо у његовој игри".Али, ето, имамо много боље зналце о кошарци него двојица легенда НБА.

Boris

pre 11 meseci

Sve sve sve, al hoće li neko da mi objasni na koju foru Majkl Porter uzima 200 miliona? Ako on već uzima 200 milki, Jokić bi onda trebao da uzima 3 milijarde. Tolika je realno razlika izmedju Jokića i Portera.

живац

pre 11 meseci

брт сакраменто кад се тукао за титулу имали су у првој петорци све одличне играче приближних квалитета и све позиције покривене. биби кристи стојаковић вебет дивац. ту нема лошег играча. у денверу је осим јокића још само гордон плејоф играч и то не неки убица али оно пристојан. ови остали све рупе. како онај конели може да буде неки фактор у нба а дао мареју толики уговор, дао портеру толики уговор (то посебно; мареј је за портера џордан) спојио тунса и гобера у минесоти и тиме упропастио едвардса... па лик је 18х гори гм од дивца. дебил.

Armagedon

pre 11 meseci

Jokić od junaka do tragičara. Dva ključna napada na kraju je prodao. Meloun mora da se zapita kako mu to najbolji igrač ima 53 poena na utakmici, a oni je izgube. Jokiću nije potreban ovaj košgeterski učinak, jer Denver dobija utakmice kad on postigne 20-30 koševa, ali uz skokove i asistencije dodatno doprinese. Marej i Porter su dva neverovatno precenjena igrača. Bukvalno, ostatak ekipe je nevidljiv. Buker igra neverovatnu seriju. Praktično, ne može da promaši, ali kad se lomilo u 4/4 dodavao je za koševe. Mora neko malo da rastereti i njega. Nažalost, Jokić takvu vrstu pomoći nije imao večeras.

Dzonson

pre 11 meseci

Da je "elitni" šuter Majkl Porter Dzunior u zadnje dve utakmice pogodio i polovinu otvorenih trojki, ova serija bi već bila gotova.

Eto,tako

pre 11 meseci

Verovatno ima loš osećaj u stomaku.Postigneš 53 koša i nije dovoljno za pobedu.Bilo kako bilo,domaći teren se pokazao kao vrlo bitan u ovom duelu.Neka se taj trend nastavi i to je to.

дејкилдкени

pre 11 meseci

Такође су и судије "малкице" помогле Финиксу. Нпр. Ејтон који повлачи Николу за раме у кључном подбацивању, а судије то "не виде", а погледајте пажљиво и ТОП 5 потеза на званичном NBA YT каналу - на месту бр. 4 Дурент "блокира" Гордона бруталном фаулчином преко пола руке (преко целе и подлактице и шаке), а судије су то оцениле као чист блок. Чак имам утисак да је уредник ТОП 5 (10) најбољих потеза то намерно убацио да покаже не добар потез Дурента, већ "навођено" суђење. Свима који прате "траг новца" у NBA је очигледно колико се навлачи да у финалу WC буду Л и С.

iskreno

pre 11 meseci

Da hoće i da je bar malo sebičniji, ovoliko bi ubacivao svako veče. To ja pričam već tri godine. Jednostavno on ne voli da igra sam, voli da uključuje kompletnu ekipu. Da je hteo, bio bi najbolji strelac lige. Jednostavno ne može niko da ga zaustavi.

Ilija

pre 11 meseci

Svi znamo da Jokic vedri i oblači u Denveru..vodio ih je , na kraju je sam rješavao, propustio nekoliko ključnih posjeda..Porter je preplaćen ali ispada da je promašio ko zna koliko šuteva a on za 41min promašio 9 šuteva , po komentarima bi rekao da je promašio barem 19, imao +2 kao i Jokić ..a to što uvijek traži način da šutne je zato što je to ono što od njega traže treneri..nije on tu za driblanje. Denver je jak, jači od Sunsa i proći će ovu seriju. Nemojte Jokićeve standarde nametati igračima koji nemaju taj kvalitet pa ćete se manje i razočaravati.

Cicero

pre 11 meseci

Iako se slažem za mršav učinak Portera, ovde je najviše kumovala klupa. 40vs11 je prevelika razlika u korist Finiksa. Mislim da ovo ide u 7. Nadajmo se najboljem.

Dirty

pre 11 meseci

Ovo je bila ključna tema za Denver, koju su morali dobiti. Sada rizikuju da u neizvesnim završnicama izgube seriju. Pokazalo se da ekipa, od trendova, nije harmonizovana, nisu dobili dubinu a sem Jokića ostali nosioci igre nisu stabilni i često su ispod minimuma, projektovanog učinka. U takvom stanju tima, zaista je potrebno vrhunsko trenersko umeće, kojim se pronalaze raspoloženi i učinkoviti igrači u datom momentu. Nismo do sad to videli???

posmatrač

pre 11 meseci

Kakav meč.
Klupa Finiksa 40 poena, klupa Denvera 11. MPJ 2/9 za tri poena, dok je sa druge strane Šemet imao 5/8 za tri, doduše uglavnom otvorenih šuteva, ali svejedno pošto treba i to ubaciti. Denver je neke svoje otvorene šuteve promašio, i to bi bilo to.
Za Jokića nema reči kojima bi se opisala njegova igra u napadu, ali sam siguran da će biti besan posle ovakvog rezultata. Na samom kraju se osetio i umor kod njega, pošto je gotovo sve vreme nosio njihov napad.
A u vezi sa onom provokacijom od strane vlasnika Finiksa, nije mi jasno kako je uopšte dozvoljeno da neko iz prvog reda (nebitno ko) uradi tako nešto, i umeša se u igru na takav način.

M

pre 11 meseci

Jokić stvarno sledeći ugovor treba da ode u pobedničku sredinu. Obezbedio je 4 generacije finansijski, više ne mora da brine oko novca. Denver je bio, jeste i biće luzerska ekipa. Porter Majkl je kriminalno loš, sebična copina, Marej balvan, Gordon srčan ali ograničen kao ograda. I Lebron je otišao iz Klivlenda da bi postao šampion. Bio bi greh da jedan od najboljih igrača u istoriji ne osvoji nijednu titulu. Već ima 28 godina, ima još najviše 5 godina na vrhunskom nivou, pod hitno da traži šampionski tim.

Baghdatis

pre 11 meseci

Sa ovim procentima suta Phoenixa - nisu promasili sut celo drugo poluvreme - utakmica opet u egalu. To nece moci u Denveru na onoj nadmorskoj visini, nema teorije... ovako je Denver sipao u prvoj utakmici i bilo je razbijanje. Cetvrta cetvrtina se nije vise ni igrala. A ovde danas jedva.

Dak

pre 11 meseci

Gde je klupa Denveru, tri igraca koja ne vrede za jednog solidnog, sta su radili sa trejdovima, doveli T.Brajanta i R.Dzeksona koji loptu ne pipaju? Centarska linija osim Jokica - niko, treba i njega neko da odmeni.Kad Marej, Porter i Gordon podbace a desava se cesto, Denver gubi i to je to.Sad da se nadaju da Jokara nece dobiti suspenziju i da ce odbraniti domaci teren, mada i da se to desi mislim da ce Lejkersi da ih izbace.

Gambeeet

pre 11 meseci

Auf kakav meč, ne trepnuh bukvalno. Buker i Durent ozbiljno ističu kandidaturu za najbolji košgeterski tandem svih vremena, prvi u prethodna dva meča šutira 34/43 iz igre, to su nenormalni procenti, još za plejof, a nije u pitanju centar nego bek šuter, u formi je karijere i ne izgleda da će se skoro zaustaviti, brojke sa 2K igrice bukvalno. Šta tek reći za Jokića, dao je sve od sebe i nije bilo dovoljno na njegovu i našu žalost, koliko dobrog Nikola učini za svoj tim, toliko je ovaj Porter u stanju da uprska, dečku konstantno duva promaja u glavi, taman kad su prišli na kraju, on iz čista mira pripaljuje trojku iz trka, ne vidi nikog i ništa pored sebe osim koša i toga kako će uputiti šut ka istom odmah po prijemu lopte, štetočina par ekselans. Marej solidan, ali spor i mnogo davi loptu, klupa potpuno zakazala. Na kraju se može reći da je Šemet sa klupe Sansa odneo prevagu u njihovu korist, kad god treba on je pogodio trojku i odradio svoj deo posla. Festival ofanzivne košarke na njenom vrhuncu. I koliko god da mi je krivo što su Nagetsi izgubili, radujem se bar što ćemo gledati još minimum dva meča između ove dve ekipe - u seriji iz snova! Nadam se prolasku Denvera posle majstorice u Ball Areni :DD

Milić

pre 11 meseci

105:100 za Finiks, Porter sam ko duh i "elitni" šuter maši otvorenu trojku, u narednom napadu Šemet naravno Pogadja otvorenu trojku za 108: 105. Kasnije isto u jedno situaciji Denver da uhvati priključak, i Porter u kontri sa trojke ne pogadja ni obruč. Ipak je to "elitni" šuter.

bskfan

pre 11 meseci

Ko sto rekoh, Malone se ukopao sa rotacijom od 8 igraca. Umesto da igra sa 9-10 igraca i da onda utakmucu zavrsava sa najboljima - on na ovaj nacin nema opciju jer su svi nerazigrani.

Kako je ispalo na ovoj utakmici, izostanak CP3-a je bio poklon za Monte Vilijamsa. Kad udje igrac sa klupe (Shamet) i pukne 5 trojki onda je sve jansno. Taj isti Shamet nema nista drugo, nula skokova, nula asistenicija, nula svega, ima samo sut, a sinoc bio +15. Duga stvar, dok je Landele bio +16, Dzef Grin -16. Na prosloj je za nekih 12 minuta bio -20.

Sad Malone upada u klopku da mora nesto da menja, a ne zna sta da promeni. Umesto da se utakmice dobijaju sa duzom klupom, klupa Sansa razbija klupu Denvera. Klupa Denvera nema ni pleja, ni skakaca, ni strelca.

Buker ih dve utakmice ubija procentom suta i Malone nema resenje, cak ni sa udvajanjem.

goblin

pre 11 meseci

Jokić i Buker su trenutno najbolji igrači na svetu, to je valjda svima jasno. Maloun treba da uradi ono što je radio za vreme onog "korona plej ofa" na Floridi, a to je da koliko god može smanji minute Porteru, koji je kao stvoren za neki besmisleni tim tipa Šarlot ili Orlando.I da, 19 minuta matorom Grinu, daj čoveče.... Dobija ovo na kraju Denver 4:3.

zvezdale

pre 11 meseci

Stara narodna iz Denvera kaže:
Ko s' Porterom i Marejom ore, taj dupetom drlja.

2 dali 2 uzeli. Svaki prokleti put. Teraj dalje.

steva

pre 11 meseci

Ipak je to grupa gradjana i Jokic . Muarray ponekad bljesne , a ostali su prosek .
Denver ima problem zato sto neki njegovi igraci imaju pola mozga , racunajuci i trenera Malouna .
Ajde da neko od tih ograca ponovi gresku 2-3 puta , ali 20 puta ?
Guras loptu ispod kosa na Gordona gde ga ceka Durant...ama nemas sanse ni pomucu filmskih trikova !? Murray valja loptu do besvesti , dok svi ne popadaju u nesvet ...baci pas covece .
Porter ko guska u magli , u oba pravca ...kao dete u osnovnoj , zgabi loptu i trk da das kos , sutni je u 3 sekundu napada ?
Maloune , udvajaj ti majstore ...i u korneru ti uvek sam kao duh suter . Pusti bre Bukera nek da 70 ako moze , a drzi ostale . Jednostavno Denver nema u ekipi dva igraca koji su u stanju da igraju konstanto ...Jokic i to je to . I , opet otvoreni sutevi , ko ih manje promasi taj dobija utakmicu , prilicno jednostavno.

Poznavalac

pre 11 meseci

Ne treba tražiti krivca, ovakav Feniks je nepobediv. Sipaju iz svih pozocija, svi igrači.

Mada, evropski treneri bi menjali čuvare na igračima koje ide šut, do iznemoglosti, ali se to u NBA ne radi.

shaman

pre 11 meseci

Džabe da Jokić ubaci i 70 poena kad uđe klupa prospe laganica i 15 razlike u 2-3 minuta.

Nadam se da neće biti suspenzija za Jokića pre svega da Malone nema izgovor zašto su izgubili tu sledeću utakmicu (koju imaju 70% šanse da izgube svakako zbog krš klupe i samopouzdanja na strani Feniksa) i izgubili celu seriju, pa da izbegne da popije otkaz koji definitivno zaslužuje.

Teško da će pored Malone-a Denver dobiti bilo koju tesniju završnicu... u gostima pogotovo nemaju šanse. I kad se dese retki momenti da po zasluzi izvede Murray-a na klupu ili još ređi momenat da sebični Murray prosledi u napadu loptu bilo kome a da ima više od 2s do kraja napada lopta završi kod nekoga ko baci ciglu.

samo jako

pre 11 meseci

Jokicu molim te ko Boga idi iz Denvera,oni tebe ne zasluzuju,ako ostanes tamo nikad prsten neces videti,a bila bi steta da takva igracina ne osvoji.Sa kakvim on likovima igra to je neverovatno,ne znam koju rec da kazem da ih opisem,posebno Portera , ono sta on radi je blago receno kriminal,covek kojem su dali max ugovor strasno.. Jokara pokidao,sta covek radi ono je nestvarno,sad ce neko reci da je bio tragicar sa onom izgubljenom loptom,ali dobro je da su uopste i bili u egalu,da nije bilo njega Finiks bi ih unistio 30 razlike

wlado

pre 11 meseci

27 sek do kraja, sudija podbacuje loptu na +3 za sanse, jokic skace brze i vislje medjutim ayton mu se sa drugom rukom bukvalno okacio na rame, sudije neme. ovo ide u 7. takodje situacija kada je jokic laktom smlatio vlasnika sansa, neprocenjivo. Onaj idiot zagrlio loptu i ne pusta je. trebali su ga izbaciti ali kao sot sek kaze, neces me izbaciti iz moje kuce :D

Objektivan

pre 11 meseci

Džaba Jokicu prethodna 30pts / 17rbs /17 ass, ova 53 pts, ipak moraju i ostali da odigraju bar ispodprosesno umesto a ne katastrofalno.

Miloš Baljković

pre 11 meseci

Ja kada napisem da je Denver skapana ekipa, da nikada nece osvojiti prsten, ovde dobijem brdo minusa, ali ok, meni ne smeta. Uvek cu pisati iskreno i ono sta mislim, mskar dobio hiljadu minusa i nijedan plus.
Nemam nista protiv Denvera, a kamoli naseg Nikole Jokica, uvek mi je drago kada nas as odigra vrhunski, dobije MVP nagradu, pa to je sjajna vest i promocija, kako za njega, tako i za nasu kosarku i Srbiju.
Pre nego sto je Denver krenuo u ovu seriju ja sam tvrdio da nece proci Finiks, daj boze da se varam, da Jokic i Denver dodju do finala, ali opet ponavaljm i ova utakmica je dokaz, sam Nikola ne moze da osvoji prsten, jednostavno za tako nesto potrebno je jos nekoliko igraca da budu na nivou ili priblizno kao sto je dvostruki uzastopni MVP.

i to vam je tako

pre 11 meseci

Ovo sto igra MPJ, lagano moze da igra i Raško Katić i to u OVIM godinama !

Kakav niškorist čoveče...bez da se uvredi Raško.

sasa

pre 11 meseci

Jokic malrene perfrktan pored 53 poena i 11 asistencija… da su sufije bile objektivne Nikola bi brojao i do 70…. Vlasnik kliba uzima loptu i ne dozboljava Jokicu brzo izvodjenje, to je tek bilo za izbacivanje iz sale a ne Jokicu svirana tehnicka, moram da priznam da sam se bio uplasio i da ce ga izbaciti… Porter ocajanu napadu i odbrani,i svih 10 skokova je skinuo Nikoli….

srpska posla

pre 11 meseci

Kazu ovde neki "strucnjaci" - Jokic je kriv za poraze, jer sutira previse. Kaze drugi - kriv je jer sutira premalo. Kaze treci ne igra odbranu...Hoce ljudi da covek asistira 20 puta, uhvati 20 lopti i zabije kad god moze. I da odvali blikade i bude najbolji odbrambeni igrac! A ako to sve uradi - videcemo opet zasto ne valja...Ovde ima klinaca koji se dobro zafrkavaju, a ima i dece koja kosarku gledaju na najpovrsniji nacin.

bradina

pre 11 meseci

Nisu Denveru problem Jokic i Marej,problem je sto "treci covek" nikako da se pronadje u ova dva meca u Arizoni! Carls Barkli pikira na Gordona i mozda je u pravu.Jos neko od njih treba da da 20 poena kao veceras Samet za Finiks i bilo bi u redu.Ovako neizvesna 5 utakmica koja po pravilu odlucuje pobednika u ovom dvomecu! Nadam se pobedi Denvera ali samo ako istrci jos neko pored ove dvojica.To sto Meloun prica da klupa nije doprinela njima dok Finiksu jeste,kao da je neko drugi kriv sto mu samo trojica cine tu klupu!? Nemogu da zamislim da to isto uradi bilo koji trener NBA.Zasto su dovedeni Dzekson i Brajant kad nisu u rotaciji? Bar bi Dzakson ili Nandzi mogao da parira i zaustavi nekog dobrom odbranom? Celo prvenstvo morao je da pronadje jos nekog u rotaciji ovako 8 igraca malo,zar ne!?

Deni

pre 11 meseci

Nikola je naprosto genijalac, ali ovo je kosarka zivotinja i mnogo je smesno kad neko zeli da uporedi bilo sta sa NBA. Ovo je jednostavno Mars i Venera za sve druge, ljudi su polu-roboti.
Nadam se da ce Denver proci, ali bice jako tesko!

jessie

pre 11 meseci

Najgora stvar je sto Denver izgleda dosta losije nego u prve dve utakmice. U trenutku je delovalo kao da Jokic sam hoce da pobedi utakmicu. Nazalost njegova izgubljena u bitnom trenutku pa promasen zicer, ali daleko da on moze da bude krivac za poraz.
Za MPJ-a sam istripovao da je malo skapirao kosarku i selekciju suta ali opet u bitnim trenucima je covek zakopao ekipu. Naravno, da je pogadjao bila bi druga prica ali opet ti sutevi... Boze me sacuvaj.
Utakmica je bila strava, steta sto Denver u finisu nije nista odigrao.

Kiki NS

pre 11 meseci

I ja mislim kao i mnogi , ovde u
komentarima ....
Da Jokić pokupi bilo koja četiri muška ovde sa nekog terena za basket , isto bi prošao....
Saigrači su mu katastrofa !!!

Baron

pre 11 meseci

Pustili ga da daje koseve, a zatvorili Mareja i Portera.
A Jokicev svaki kos neko guranje, silovanje lopte, na sta ono lici.
Cuva ga muceni Ayton, decko zalutao u kosarku.
Jeste postigao 53p, ali nema odbrane, on se seta pod reketom, ne smes da ga pipnes. Na drugoj strani kriv je za jedno 65p koseva, jer se sklanja kada protivnicki bek krene na ulaz i samo juri napred. I na kraju, opet, kada se lomi utakmica izmasi i unisti Denver.
Kazem lepo, ne moze Jokic da vodi jedan NBA tim kao glavni igrac, coveka koga na SP, EP, prave smesnim Skola i Meli.
Ali zadrugari i ostala armija fanatika vide statistiku i kunu se kako je trapavi centar nas najbolji igrac ikada.

Sledeca utakmica je kljucna, ako nekim cudom pobedi Phoenix, to je to.
A Phoenix nema igru, nema odbranu, nema krilnog centra, i ima jednog polupismenog centra koji nista ne zna.
I takvi ih pobede.
Lakersi bi ovaj Phoenix pocistili metlom.

Čukarica

pre 11 meseci

53 koša i 11 asistencija ne mogu protiv Marejevog soliranja i Gordonovih promašenih šuteva. Jokić igra sa grupom građana.
Barem 5-6 puta je bio fauliran u napadu i ništa. Durent ga bije po ruci ko da igraju crvene rukavice iz aviona se vidi - i nema faula... Sa iole pristojnim suđenjem, sledeću u Denveru dobijaju.

Rade

pre 11 meseci

Aaaaaaa, da poludi covek sta su prosuli. Bunili se navijaci kako MPJ ne uzima suteve, drze ga na klupi... da je nocas bar ostao na klupi. Ne znam da li postoji tupaviji igrac od njega (najblazi sam izraz upotrebio). Nikola nestvaran. I nadam se da nece biti duze suspenzije.

Milan

pre 11 meseci

Toliko hvaljena klupa a zapravo krš. Nemaju poene u rukama, sem Brusa Brauna koji jedini tu zaista vredi u napadu. Drugi Braun i Grin zaista neupotrebljivi, na terenu Finiksa u oba pravca loši. Monti Vilijams je ipak trenerčina za Melouna. Posle dva poraza u Denveru je počeo da povlači poteze kako bi promenio nešto i uspeo je. Proširio je rotaciju, noćas klupa Nagetsa ukupno 49 minuta na parketu i samo 11 poena uz +- od -37 kombinovano, klupa Sansa čak 86 minuta i sjajnih 40 poena uz +- od +48. Naravno Meloun ni za peti meč neće menjati ništa, Nađi i Redzi recimo da dobiju koji minut, da proba da se prilagodi makar. Peti meč po meni odlučuje seriju, može lako ovo da se okrene na 4:2 za Sanse.

Mek Grejdi

pre 11 meseci

Ovaj Kroenke junior, simpatičan momak i vidi se da voli (poznaje) košarku, da dopusti da ga tako namagarči Tim Connelly. Samo ću to reći, napisah i napisano je toliko puta kako je uništena klupa, kako su davani ugovori itd itd.

Иван

pre 11 meseci

Невероватно је да нису искористили одсуство Криса Пола. Финикс је био на конопцима. Хајде та трећа утакмица, била је подужа пауза између ње и другог меча, ветеран Дурент се одморио, али и ту су имали шансу, па је Мари то просуо. Јутрос је требало искористити замор Санса, али се испоставило обрнуто, да су Нагетси били уморни због кратке ротације са само осам играча. Што рече Коле у преносу, увек неки играч задатка заблиста на домаћем терену, вероватно ће се исто десити и у Денверу за два дана, не плашим се толико још једне овакве партије Шемета. Више се бојим да ће наместити сада суспензију Јокићу, а онда не знам шта ће Денвер у петом мечу. Без те суспензије, имамо следећу ситуацију: меч је за само два дана, Букер и Дурент ће ипак бити нешто уморнији и за очекивати је да им опадне овај врло високи проценат шута. Пол ће се вероватно вратити, и то свежији. Дакле, неопходно је да неки играчи Нагетса одиграју много боље. Пре свих Портер и Мареј, али мени је и Гордон чудан. Покушава нешто што не уме. Сад је незгодно јер стиче се утисак да Денвер игра са четири играча, без позиције високог крила (ни Гордон ни Грин се не примећују), а опет, што рече неко, не можеш сад одједном да убациш Нађија, Чанчара или Вотсона тек у петом мечу.

Не иде ово на добро. Мареј и поготово Портер нису довољни за нешто више. Једина позитивна ствар је што су издржали сезону, јача им је вредност за трејд него прошле године и поред свега.

maSi

pre 11 meseci

Svašta sam video, ali ovo noćas je vrh vrhova. Imaš pravog MVP NBA i ti daš imbecilu da cima, zalama, usporava, igra kao baja u kraju koji jedini trenira i sad će on rahitičnim studentima da pokaže sve finte, moše, driblinge, … da carini loptu …
Negde u 2/4 Jokić ima 8-12, Buker 5-8 Durent 6-9, a Imbecil ladno bez blama 5-16?!
Kompleksi su čudo. Sećam se finala 2014. Laveci ubedljivo najbolji igrač na terenu, Argentina ubija Nemačku, Mesija nigde nema, i naravno na poluvremenu Laveci odmah ide na klupu, i Nemci na kraju ladno dobijaju.
Ova Jikićeva nervoza na klupi (ono dranje ka pomoćnicima „igramo samo protiv 2 igrača“) i ono cimanje za loptu sa navijačima, pa čovek je pukao zbog imbecilnog „dobrog čove“. Pa zar ni titula NBA nije dovoljan razlog, da tvrdoglavi kreten, makar na kratko pokopa svoje komplekse, ka njegovom drugom izboru - Jokiću?!

Dragan

pre 11 meseci

Zaista je steta sto Nikola nema jos samo jednog normalnog igraca u timu. Prva petorka igra po 35+ minuta, klupa ne postoji. MPJ sa 41 minutom na parketu i 2/9 sut za tri poena, decko treba da bude suter.
Sve i da prodju nekako Finiks, ovakvom potrosnjom Nikole jednostavno ne mogu do prstena.
Ako nekim cudom uzmu prsten, treba da podignu Nikoli spomenik i odmah da trejduju MPJ i mozda i Mareja i dovedu jednu zvezdu tipa Luka i 2-3 igraca kao Gordon i da prosire roster, ovako sa jednom povredom oni se raspadaju

bskfan

pre 11 meseci

@Grejdi

Sto se tice ugovora MPJ-a, tu su obicno bili prozivani Konoli i mali Kronki ali stvari su malo drugacije. Kako se moglo cuti, tu je prste umesao glavom i bradom sam Sten Kronki. Pominje se neka Misuri veza Kronkija i Porterovih, sta god to bilo.

Pare sad na stranu, gledamo samo kosarku. Da je Malone malo pametniji mogao je on MPJ-a da iskoristi na vise nacina, cak i na mestu centra sa klupom kada se igra protiv ekipa koje nemaju dominantne centre. MPJ je sinoc promasivao ali je imao 10 skokova, asistenije, ukradene, blokadu. Igrao je za njega velikih 41 minut, sto je takodje greska Malonea.

Morao je Malone da ubaci Dzordana/Cancara/Nadjija, u kog god imao najvise poverenja. Dzordan nije od juce, iskusan veteran, i mogao bi da odigra desetak minuta bez problema. Cancar bi mogao da proba da cuva Bukera a i dobar je dodavac. Nadji je nesto izmedju, ali ne vidim sta bi to mogao da pokvari. Mora da nadje resenje za Bukera, ko god to bio: Gordon, Cancar, Nadji ili cak mozda Redzi Dzekson.

Covek je hosajuci missmatch i kad ne pogadja nista onda je hodajuca tragedija od kosarkasa

pre 11 meseci

Neverovvatno je da osim jokica ni jedan igrac Denvera nema nikakvu prednost u odnosu na bilo kog igraca Finiksa, cak ni u odnosu na epizodiste. Porter je davno ispricana prica da je covek promasio planetu, a ne sport, mislim ima on neki sut, ima i neke fizikalije, ali dzaba sve to kad je glava suplja kao balon. Dalje, Gordon kao i svaki put u plej ofu ne zna u kom se svetu nalazi, nula totalna, panjcina. marej djene, djene, ali cak ni on ni jednom direktnom cuvaru nikakvu prednost ne moze da napravi, ako ne dobije perfektan blok od centra. Sve u svemu jedno je jasno, Jokic je igrac za tim sa mnogo vecim renomeo od ovog Denvera i posle ovog plej ofa ce biti jasno da on ovde nema cemu da se nada. Igraju kao nesto ovi njegovi u regularnom delu, ali zahvaljujuci tome sto se ne igraju jake odbrane, kako ih u PO neka ekipa stisne niko ni mrtav ne moze nista da uradi na terenu. I to ne bi bilo ni toliko tragicno da bar odbranu igraju na bar pristojnom nivou, ali oni i u odbrani ne znaju gde udaraju.Porter je u mismecu kada cuva bilo kog igraca iz bilo koje ekipe.Neverovatno, ali covek ne moze da brani ama bas nikog, ja ne mogu to da shvatim. Cak i nezainteresovani Harden odigra neku odbranu kad je gusto, a ovo "cudo od kosarkasa" ne moze ni slucajno da sacuva nekog, ne tokom citave utakmice, nego bukvalno ni u jendom napadu. Jeste da Finiks ima izvanredne igrace,ali je problem sto je sa njim situacija ista i protiv Detroita i protiv Hjustona,znaci totalno je nebitno ko je u pitanju

Marko

pre 11 meseci

Najbolji kosarkas SVETA!
Postoji razlog zasto SVE napredne statistike imaju kao najbolje u istoriji Jordan, Lebron i NIKOLA JOKIC!

Ovo je SPORTSKA TRAGEDIJA ako Nikola Jokic ne zavrsi karijeru sa bar dva prstena i dva Final MVP minimum kao Hakeem Olajuwon...(po talentu zasluzuje i vise)

Daj bre molim vas ko poznaje njegove burazere ili neke drugare iz Sombora, da mu kazu da zatrazi trejd ili da bar uceni upravu da trejduju za Dame Lilrada koji je dostupan...

Tuga je da vakav igrac ne ispuni svoj potencijal a to je top 10 u istoriji MINIMUM...

Arm

pre 11 meseci

Napisao sam juče ujutro da će Toni suditi i sudio je.
On i njegov tim su dovoljno bili na strani Finiksa.

Ovdje neki napadaju Dragana i još neke kad pišu protiv Grina, Milsapa i ostalih veterana, šetača, a noćas se opet moglo vidjeti koliko Grin i Meloun uništavaju Denver.

Bez Pola Finiks igra neuporedivo brže i umara igrače Denvera plus je trener Finiksa shvatio da ima neke dobre igrače na klupi .

Denver će izgubiti ovu seriju ako Grin bude igrao po 12 minuta u kontinuitetu ( izmedju prve i druge četvrtine ) ukupno 18-20 , mali Braun 8 minuta a Gordon centra jer Meloun ne vjeruje Dzordanu koji bi sigurno kvalitetnije odigrao 7,8 minuta na centru od Gordona plus bi Gordon zadržao svježinu za odbranu.
Sa 7 ili 7 i po igrača ( s obzirom na minute Brauna ) se ne može dobiti ekipa kao što je Finiks.

Žali Bože najboljih Nikolinih godina sa ovakvim igračima oko sebe i trenerom koji se boji dati šansu mladim igračima.

Vlasnik Denvera i generalni menadžer ne smiju dozvoliti da im Nikola prodje kao Karmelo kojem su najbolje godine prošle u Denveru okružen lošim saigračima i lošim trenerom.

Noćas se prvi put moglo vidjeti koliko Nikola želi pobjediti jer je na tajmautu galamio na pomoćnog trenera i saigrače.

Zanimljiva je i izjava od juče gdje je rekao da će mladi Adelman biti vrhunski glavni trener jednog dana.

Melouna a i neke igrače može samo titula ostaviti i dalje u Denveru.
Svaki slabiji rezultat donosi zanimljivo ljeto po pitanju trejdova.

Plejmeyker

pre 11 meseci

Zanimljivo je koliko se pre plejofa pricalo da Denver ima dobro klupu I dubok roster? Jokic nema adekvatnu zamenu što je neverovatno... Neznam kako Meloun ne ukapira da mu je za pobedu dovoljno da zaustavi Bukera ili Durenta. Znači bar jaka odbrana na jednom od njih dvojice. Nije Finiks bolja ekipa ali... Oni su pustili Jokica manje vise jer znaju da ga ne mogu zaustaviti. Isto se ponovilo kao na prosloj utakmici da Buker I Durent ubace brdo koseva... Mislio sam da će ovaj put biti drugacije. MPJ pa sta taj radi , bolje bi mu bilo da je nonstop u cosku I da čeka loptu od Jokica kad ga ovi udvoje bio bi korisniji...

Žeks

pre 11 meseci

Dzaba Denveru i 3 Nikole Jokića kad u ekipi imaš Portera. U dve situacije kad se lomio meč panjina Porter prvo promašuje otvorenu trojku, zatim u kontri sa trojke ne dobacuje ni do obruča. Sa takvim Porterom dzaba i da Jokić da 80 koševa.

trener denvera

pre 11 meseci

Au, ovo guranje milijardera, uf pa to mogu Sansi da traze da se Nikoli zabrane primer 1,2,3 meca ne igranja, realno jeste rukom gurnuo milijardera i vlasnika, cak i za ono otimanje lopte ok, ali rukom guranje da ga baci na stolicu, uf ne bi me cudilo da ga kazne. Idite na sajt zvanicni NBA nista nema da je Jokic dao 53 poena, naslov ide Sjajni tandem Sunsa pobedio Denver, a drugi naslov za Jokica kako je udario coveka neduznog u publici i to milijardera vlasnika. Cisto da znate kako se ovih 53 poena trenetno predstavlna u nba. Pazite Panter da nije digao pesnicu, nego da je posle faula samo pao i previjao se poput fudbalera na podu, Partizan bi prosao Real, uvek padamo na te provokacije. Nadamo se da Jokicu nece biti zabrane igranja. Mada mora se reci i da bez toga vidi se da su Sansi blizi prolazu nego Denver, jednostavno Porter nije igrac od 200m dolara on je u rangu Plambija koji je otisao, a za 200 miliona trebali su da dovedu tipa Westbruka i slicno.

KJ7

pre 11 meseci

Povreda CP3 je okrenula čitavu seriju na stranu Sansa. Ubrzali su igru dramatično,mnogo lakih koševa iz tranzicije,a to je ono što ih je dovelo do finala pre dve godine. Prilagodili su se,promenili rotaciju skroz i to se isplatilo. Svaka čast Jokiću za sve što pruža ali Booker je trenutno najbolji igrač lige. Neverovatne partije,procenti i asistencije, brutalno. Poslednju četvrtinu nije pogledao koš,samo delio pasove za otvorene šuteve.. Shammet konačno dao ono čemu se u Az nadaju dve godine. Videćemo sada kako će Denver da odgovori u utorak,pritisak je na njima..

Mali Hijavata

pre 11 meseci

Ništa novo, kad on dominira, tim mu gubi. Najveći problem je kako uklopiti Jokića u tim, kad čovek osim napada, ništa drugo ne zna.
A i u napadu, kad je tvrdo, posrće jako često.

K

pre 11 meseci

Strasan mec.
Denver je igrao manje vise bez greske. Jokic nije dodavao i izbegavao kos, punio je kako ume, Marej nije silovao trojke, MPJ je skakao u odbrani vise od Jokica, i u sustini su falili poeni s klupe i MPJ se ispromasivao u kljucnim trenucima.
Jokic je sve iznervirao kad u poslednjem napadu gubi loptu kad mora da se izjednacuje, ali generalno igra je bila perfektna.

Sa druge strane, Durant i Buker su resili da nista ne omase danas i Monti je u sustini dobio mec, jer kad je Buker napakovao greske, cetvrtu cetvrtinu odigrao na krilo da daje za trojke, nevidljiv igrac ceo mec, da tri trojke i prakticno resi mec.

Samo da Jokica ne kazne utakmicom neigranja

pre 11 meseci

Kriminalna odbrana Denvera, da im nije Jokica, odnos koseva u reketu bi bio +50 za Feniks. Dobijaju ovo Nagetsi, jer Feniks ne moze bolje od ovoga, ali sa ovakvom igraom tesko do titule. Jos kad krene navlacenje za LA/GSW...


PS. Covic, Ostojic i Misko su za onog vlasnika Feniksa Bora Stankovic, David Stern i Gandi. Kad se polusvet domogne para...

Deja

pre 11 meseci

Porter.. Čoveče čemu žurba.... Lik samo želi da šutne.. Neverovatno... Umesto da smiri pa da povedu on na 21 sekundi do kraja napada šutira za 3 i naravno promašuje... Još trazi faul...

Mile

pre 11 meseci

Ne moze centar kakav je jokic da bude nosioc tima sanse nema. Covek je azdaja ali u odsudnim trenucima kada je najjvaznije nema ga nigde. To smo videli u denveru i u nasoj reprezentaciji. Veliki igrac ali nije da se lopta daje njemu o prelomnim trenucima. Denver ispada od finiksa da je minesota bila kompletna izbacila bi denver.

Velikan Partizan

pre 11 meseci

Prvo sudije ih uništavaju , drugo ne znam šta radi Porter u ovom timu uopšte?
Bez pomoći klupe Jokić ovo ne može sam da iznese.
Bravo Nikola , rekord jednog našeg igrača .

Drnch

pre 11 meseci

Razumem davež lopte ne može da čuva Bukera, ali nije u stanju da zatvori Šemeta? Porter od 10 utakmica u PO, odigrao dobro jednu i po. KCP uvek za korak sporiji od Bukera, B.Braun nema košarkašku inteligenciju da ga čuva. Ako nekome nije jasno zašto su Nagetsi najgori tim u ligi bez Jokica, neka pogleda snimak vecerasnje utakmice.

sacz

pre 11 meseci

Jokic igra kao da su ostali iz vrtica. Nevjerovatan je. P.Junior bi meni igrao jedino ispred zgrade. Lik ima strasan ugovor,apsolutno je beskoristan. Uzina nerezonske suteve,proguli jednu tekmu da 20+koseva i onda ga narednih 5 ne da nema,vec samo im smeta. Marej standardno dobar u play off-u,ali Jokic i on ne mogu ovo izgurati sami definitivno.

Joker

pre 11 meseci

Marej i brdo pikova za Luku, nena druge.Ne znam koga bi pre udvajali i utrajaliKako god tesko sa ovom ekipom bez bar još jednog all stara može do prstena.Voleo bi da grešm videćemo do kraja.

mladen

pre 11 meseci

Ma daj bre prestanite vise da trucate bajke o nekoj odbrani! U NBA postoji samo napad a utakmicu odlucuju trojke u vecini slucajeva. Kakva odbrana? Pa gledate li druge meceve? To su festovali trica, suta, trcanja. Stotke padaju svuda. Sto Denver ne moze do titule? Zato sto nema na klupi nikoga ko moze da doprinese bilo cemu U NAPADU. LA ima 8-9 igraca koji mogu npr. Kakva odbrana - to u NBA ne stanuje vise. To je jednosmerna kosarka. Tacka. Imas u Denveru konstantnog Jokica - covek zaboja, skace i asistira. I kad nema dan on je najbolji u timu. Sta bi jos trebao? Сa umre u odbrani? Mozda neku muzicku zelju? Mаrej poveremeni igrac za velika dela, Porter sivi prosek. Grin solidan NBA igrac, Koldvel tu i tamo nesto. Ostali? Koji ostali? Ni Denver ni Feniks nemaju sansi protiv LA koji ce im doci u finalu. Nikakvih.

Druid

pre 11 meseci

Resih da odgledam sinoc barem prvo pol. i sad razumem sto ljudi pricaju da se sudije prema Nikoli ne ponasaju kao prema zvezdi. Buker i Djurent, covece sviran im je i svaki mrki pogled protivnika, dok Jokica ubise na drugoj strani i nista. Mada i ostale igrace Denvera, odlepljivali su se vise puta u prvom, ali su sudije uvek vracale na egal. Posle nisam imao volju da gledao, znao sam da ce izgubiti...

Milos84

pre 11 meseci

Čitam ove tastatura i fotelja stručnjake, da ne znam šta je vrhunski sport pomislio bih u najmanju ruku da znaju bolje posao od Fila Dzeksona i Zeljka Obradovica. Sve sem naseg Nikole nazivaju luzerima, pacerima, ovakvima, onakvima, a ti ljudi igraju košarku protiv Finiks Sansa, po imenima i na papiru protiv prvog favorita za osvajanje ove godine i još su u vrlo dobroj igri za NBA prsten! Smanjite malo doživljaj u loženju. A vi redakcijo objavite mi post, valjda treba da se čuje i neka druga strana a ne samo šta vama odgovara. Zahvaljujem.

Mаre

pre 11 meseci

Sunsi zasluženo do pobede. Jokić sjajan u napadu, na kraju ostao bez snage. Murray nije prava podrška koja može da ih vodi do kraja. MPJ nije za komentar, tužno sakrivanje u napadu i potpuno odsustvo smisla pri odabiru šuta. Odbrana jeziva. Durent i Booker imaju odličnu hemiju, iako limitirana klupa dovoljan im je samo još jedan igrač na prosečnom nivou da svakog mogu da dobiju. Ovog puta Shamet je bio taj x faktor.
Nuggets samo uz mnogo više energije u odbrani mogu do pobede u seriji. Domaći teren bi mogao doneti taj minimum prednosti.

Пеђа

pre 11 meseci

Пета утакмица може да преломи серију. Денвер мора да одбрани домаћи терен, јер ово вероватно иде у 7 утакмица.

Goran

pre 11 meseci

Jokic je ko Harry Kane, odlicni igraci obadva najbolji na svojim pozicijama ali nikad nista ni 1 ni drugi nece osvojit posto igraju u katastrof losim klubovima.

nebojsa

pre 11 meseci

"Kazem lepo, ne moze Jokic da vodi jedan NBA tim kao glavni igrac, coveka koga na SP, EP, prave smesnim Skola i Meli."
_________________________________
Smesan covek koji pet zadnjih godina ima najkonstantnije nastupe u NBA? Koji zabija, koji je prvi po ASISTENCIJAMA (a kazu nabija statistiku), o uhvacenim loptama da i ne govorimo..A ovo pljuvanje zbog SP u Kini je bas decija prica. Sacekajte momci SP bez Jokica, pa uzivajte u vraglijama nasih drugih vrshunskih centara i igraca. Kakav smo narod - cudo jedno... I na kraju - Jokic ne mora da zabija 30. Svakako! Moze da sredi 15-20 aistencija i to je DOVOLJNO. ALi Marej i Porter moraju da pogadjaju bar 4-5 narednih utakmica u KONTINUITETU. A do sada to nikada nisu mogli...Finale: LA - Boston. Mozete se kladiti.

LMN

pre 11 meseci

Strašan meč, za gubljenje živaca.
Ako Sansi nastave sa ovakvim procentima neće biti dobro. Svi su stalno apostrofirali njihov manjak klupe a dans je sevalo sa svih strana. Ova udvajanja očigledno ne vrede kad neko šutira ovakve procente. MPJ po običaju tanak, iako je defanzivno i radio nešto. Murray kao i uvek od tame do sjaja. Pravi mvp fantastičan, ali ostatak ekipe ništa.

kimiko

pre 11 meseci

Nestvarna partija Jokica. Koliko je tu energije ulozeno, borba sa centrima, skokovi, asistencije, odbrana.... Medjutim, treba reci da su Sansi odigrali u kljucnim trenucima veoma agresivno u odbrani. Pokrivali sve,uz fantasticnu pokretljivost. Plus one cetiri trojke kada su okrenuli mec na svoju stranu. Denver ce morati odigrati maksimalno angazovano, timski kako i znaju, ako hoce pobedu u narednoj utakmici.

sashhas

pre 11 meseci

Ne moze Denver da igra sa 5 i po igraca...klupa, tj ona 3 nesrecnika na -20....nacin na koji Denver kupuje igrace i onda od njih pravi nule je nezabelezen

slavisa

pre 11 meseci

Obicno kad neko postigne toliko poena ekipa gubi odbrana je ona losa strana kod Denvera sa ovakvom odbranom Jokica tesko mogu do prstana bice i ovo povuci potegni za Denver.

Boba

pre 11 meseci

Ljubitelji Jokića ne mogu da se odluče da li su za to da Nikola ima monstrouznu statistiku ili su za to da Denver ipak pobedi a da bi pobedio monstrouznu statistiku mora da ima Mari pa tek onda Nikola. Taj vlažan san da Jokić ima 40+ poena i pobedu je samo vlažan san koji se provlači već nekoliko godina kad god uđu u plejof.

tata

pre 11 meseci

Koliko god je NBA danas kecerska liga, i koliko god forsirali medijski Jokica, lepo se vidi kada se lomi rezultat i potrebni su sigurni poeni Jokic ne zna i posrce.
Phoenix ga pustio da ubacuje poene, zatvorili Mareja i Portera i to je to.
(Kemp, 08. maj 2023 12:42)

Reče ti i ostade živ. Pa dečko je ubacio 53 PEDESET TRI poena i sad se ti našao...
Drugo dosta sa glupostima kako ga nisu čuvali. Oba centra se napunili sa ličnim greškama, čak ga je u jednom momentu čuvao i Durent.

lale gator

pre 11 meseci

Bilo je nužno da neko rastereti Nikolicu.On je zeznuo dva odlučujuća napada, ali i doveo Den da ima odlučujuće napade. Monstuozna partija. Trebaju mu bolji saigrači.

Boci

pre 11 meseci

Atomska kosarka. Jokic najbolji igrac lige bez sumnje. Za prolaz dalje mu ipak trebati pomoc jer Buker ima procente suta kao na igrici. Klupa Denvera kao da je nestala a onaj lik sto je vezao 4 trojke je prelomio mec. Uz konstanto opasnog po kos Durenta, Finiks je u blagoj prednosti. Jednostavno nisu dali brejk u ove dve utakmice.

JPR

pre 11 meseci

Resetovao se MPJ na onaj stari model ! Užasno loš u svim parametrima igre ! Koliko je Marej u prošloj ukanalio Denver toliko je u ovoj MPJ… Meloun mora da stisne stvari sa obojicom, ako ovako nastave džaba Jokic sa ovakvim partijama ako ova dvojica trube i dalje !

StefanBg

pre 11 meseci

Finix igra sa dva igraca i bez odbrane protiv denvera i opet pobedjuju,ayton je i zvanicno pukao psihicki nakon sto je plakao na klupi u proslom mecu kad ga je Buker ponizio nakon sto je promasio otvoren zicer. Ne,nece Jokic postati goat nicega,on nije izabran ni u 75 igraca na ceremoniji a vi trazite nekog goata protiv ovakvih presmesnih protivnika? Molim se da Denver prodje pa da onda vidite razliku u kvalitetu Dejvisa i dosadasnjih protivnika. Ova dva tima igraju odbbranu? Pa sta li igraju lejkersi onda majko mila! Udonis Haslem sa 43 godine postigne 24 poena,covek igrao sa Sekom kada je Majami osvojio titulu i dodju nam salabajzeri koji velicaju nba samo zato sto je Jokic u njoj a koliko juce se smejali. Na kolektivno lecenje i da uzmete da pratite samo individualne sportove. Drvlje i kamenje na saigrace jer ste obicni mali misevi,pa to onda mogu da kazu svi igraci u nba. Ciji saigraci pogadjaju sve suteve i otvorene i ne otvorene svaku utakmicu? Po broju skokova se vidi da je bila taktika da Jokic samo puca na kos kao sto je Kari to radio u sedmoj utakmici protiv Sakramenta. Sta treba Kari da kaze za Dzordana Pula?? Sta treba da kaze za procente Kleya u svakom drugom mecu? Pominjete ove glupe napredne statistike a valjda vam je u ovom plejofu jasno koje su to gluposti,Marey je i sinoc i proslu utakmicu imao veci plus od Jokica,koja je vasa zaludjenost time??

Fića

pre 11 meseci

Sa Porterom u ekipi titula ni u teoriji nije moguća. To je jednostavno nemoguća misija. Mislim da će Porter na kraju karijere ponjeti titulu najinteligentnijeg igrača svih vremena. Ustvari on je već rezervisao to laskavo priznanje.

Alex

pre 11 meseci

Denver nikada nije bio kosarkaski grad. Sad zbog Jokera se gleda. Jel zna neko 5 igraca pre Jokera? Mutombo, Melo, I ko jos? Ako hoce nesto vise moraju kao Broncosi sto su doveli Paytona I uzeli titulu, da dovedu ozbiljnog igraca. 3 trojke na isti nacin za 2 minuta. Porter ostavlja igrace I udvaja sa Gordonom bookera. Zao mi Jokera, super igrac I momak, ali sa ovim saigracima tesko da uzme prsten.

bob

pre 11 meseci

Kad je Jokara u igri jedan igrac Sansa stalno sam na sutu.
Isto nas je tako i Italija odrala. Uzalud 60 poena, kad zbog tebe primi Denver 80.
Ko razume, shvatice.

Dule

pre 11 meseci

Curry ti si jedini realan. Ne sme da izgubi one dve lopta I masi zicer. Nije prvi put. Plus Murray egoista nema sanse da asistira. Realno Nuggets osrednja ekipa bez srcanosti u odbrani. Ako centar treba da bude glavni igrac u timu onda j.. taj tim. Jimmy - Miami, Harden - 76ers, Celtic - Tatum I Brown, Knicks - Randle I Brunson. Joker mora kao Clyde Drexler da menja tim ako hoce prsten.

slavisa

pre 11 meseci

Jokic mora da ide vise na odigravanje i asistencije na suigrace jer ako nastavi ovako sam Denver nema sanse vise igre sa ostalim igracima kako bi mogli da dobiju nemoze se reci kako ostali nemaju pojma a uvek su u vrhu pre doigravanja plus dobivaju utakmice u kojima Jokica nije na terenu znaci vise uraditi za suigrace i manje soliranja Jokica u napadu.

Milosav

pre 11 meseci

Porter Jr. proba trojke nekoliko puta i sve masi pa opet proba. Da je on ubacio barem dve trojke bilo bi drugacije. To je Denveru najveci problem, nemaju pouzdane igrace koji ce se pokazati u svakoj utakmici. Previse toga Jokic sam radi. Bice tesko da prodju ovo kolo ukoliko drugi ne povuku teret.

Pantagruel

pre 11 meseci

У томе је суштина. Веровао сам да су научили, али изгледа да нису. Најбољи играч мора своју игру да подреди успеху колектива да би се могли освајати трофеји. Ко памти деведесете, сећа се како су нам Сабонис и неколицина најбољих литванског кошаркаша утрпавали ненормалан број кошева по утакмици, а ипак смо их побеђивали, елиминисали и освајали трофеје. Џабе једном Николи 53 поена. Корисније би по екипу било да њих петорица постигну по 15 до 20.

Skid

pre 11 meseci

Koliko ljudi menjaju misljenje nakon pobede ili poraza, za ne poverovati. Prvo, da Jokic ne zna da igra odbranu, ne bi imao takav ugovor, siguran sam da vi bolje razumete kosarku od celog strucnog staba Denvera. Drugo, Marej i MPJ su dobili takve ugovore jer u tom trenutku nisu imali bolje igrace koji su hteli doci u Denver, pa su im dali ugovore da ih ne izgube. Dalje, MPJ je skorer, on je igrac koji treba da sutira u serijama. Naravno da skoro nista nece ubosti ako sutira svakog 7og minuta po jednom. Vise puta je bilo vidno da ga kuliraju i Marej i Jokic. E sad da li postoji nevidljiv razlog ne znam. Dalje, Finiks je odigrao 2 maestralne utakmice, u obe su se po cetvrtinama smenjivali Durent i Buker, svaku cetvrtinu vodi jedan od njih, drugi nadopunjuje u sledecoj sto je fenomenalan recept za ritam, a ostali pripomognu koliko mogu. Ne guse se po cetvrtinama, a drze ritam sipanja koseva. Obojica su inace genijalan tandem za danasnje uslove i skoro ih je nemoguce braniti. Denver je odigrao sasvim dobru odbranu, ali je jako tesko zatvoriti oba igraca, prosto su pakleno dobri. Gordon zbog defanzive potpuno slab u napadu sto je i taktika, ali nema ko da nadomesti te poene, jer su svi u kanalu bili ove dve utakmice. Najveci promasaj je Meloun. Kroz celu sezonu mu igraju igraci, i kad dodje PO on ih zakuca za klupu bez namere da bar nekog od njih isproba: Cancar, Votson, Dzordan, Brajant, R. Dzekson, Nadji, Is. Svi neiskoristeni i zbog toga sigurno i sad da ih proba bice ocajni.

Marko 666

pre 11 meseci

Ovima sto pokusavaju da u odbrambenim zadacima od Jokica stvaraju Hakeema,Dikembe Mpolonda Mutomba i Ben Wallacea savetujem da jos jednom pogledaju drugo poluvreme utakmice i obrate paznju na delove kad Phoneix napada a Denver timski brani-normalno udvajaju Duranta i Bookera,sledi extra pas pa drugi itd...i Shamet 5-6 puta ostaje sam kao duh na trojci,a zasto?!Pa zato sto rad nogu i lateralne kretnje Jokica u odbrani su katastrofalni i u brzom protoku lopte protivnika on nikog ne moze da isprati(cak ni centre koji jedino sto znaju je da postave blokade) pa Murray ostaje pod kosem sa njima a Jokic zaledjen u mestu-ni tamo ni vamo a saigraci se sudaraju sa njim i rezultat svega toga je suterska rapsodija Shameta cije su trojke odlucile mec a ovo mnogo podseca na utakmicu Srbije protiv Italije,isto sve-drugo poluvreme oni igraju 5-out i motion pa koristeci jedine prednosti brzinu kretnji igraca i sut spolja zbog lose defanzivne seme i sporosti Jokica koji se gubio na svakom preuzimanju mali play Italije neometan sasuo 5-6 i resio pobednika...identicno,zar ne?!

Ivan

pre 11 meseci

Zasto Malone ne ubacuje Zekea, Brajanta ili Dzordana umesto Jokica, nego Grina, i zasto ne ubacuje Smita ili Dzeksona kao plejeve sa klupe nije mi jasno nikako
Brajant koliko god ocajan odbrambeni igrac bio bar moze neki poen da da(Dzef Grin +/- svaku utakmicu -15, tako da tesko da Brajant moze losije od toga)
Plus Smit kao klasican plej ili Dzekson kao vise skorer umesto Mareja da odmori malo

qwertz

pre 11 meseci

Kada god odigra ovako sebicno za svoju statistiku, uvek izgube. Vidi se i po malom broju skokova da nije htio da radi ono sto je primarni zadatak centara. Pre svega kupi lopte ispod kosa, otvara kontre, da skace u napadu za novi posed, itd... Na kraju se posvadjao sa svojim vlasnikom i fizicki nasrnuo na njega. Verovatno kraj karijere u Denveru za njega, a pitanje da li ce ga neki ozbiljan klub nakon ovog hteti. Sve vise lici na Kazinsa, tako da bi mogao njegovim stopama... Steta za Mareja i Portera, mogli su ovom doigravanju daleko dogurati, ali kao uvek pokazuje se da je sve u glavi. I jos jednom da se osvrnem na Jokica. Mi ga velicamo jer je nas, ali ovakve stvari u Americi ne prolaze i ostro se osudjuju. Zato i nije MVP. Harden je zasluzeno ispred njega.

smeh

pre 11 meseci

Strašna serija. U stvari sada igraju najbolji i mora se očekivati najbolje što ovi igrači i pružaju. Za sada svako brani svoj teren. Trener Finiksa ubacio i ostale igrače u igru i rezultat je došao. Nadam se da žitelji Denvera nisu kao ovdašnji iskompleksirani narod i da će maksimalno podržati ovu ekipu jer će im trebati za prolaz dalje. Odavno nije bilo bolje i zanimljivije doigravanje. A o našem Jokiću je suvišno pričati. Nestvaran je ali mora tako jer je ovo doigravanje. Neka samo nastavi a ostatak ekipe da vrati igru iz prve 2 utakmice i pobeda će opet doći. Šteta što nisu barem jednom pobedili u Finiksu ali kako ništa nije bilo gotovo posle 2:0 tako nije ni sada. Dovoljno je samo da odbrane domaći teren.

Kemp

pre 11 meseci

Sta vredi sto postigne 50p kada u odbrani preko njega ubace 70p.
Misle ljudi da trapav covek sa trupom kao bure moze da bude ozbiljan kosarkas.
Koliko god je NBA danas kecerska liga, i koliko god forsirali medijski Jokica, lepo se vidi kada se lomi rezultat i potrebni su sigurni poeni Jokic ne zna i posrce.
Phoenix ga pustio da ubacuje poene, zatvorili Mareja i Portera i to je to.

Mr_Melbourne

pre 11 meseci

Rekoh ja.Ne moze cijeli Denver da da koliko dvojac buker-durent.A Jokic moze da zabije i 100 ali ne vrijedi kad ne igra odbranu.A kad ti je centar supalj kao sir onda to izgleda ovako.A moji sunsi jos igraju bez Paula.Nego koja sad ide prica?Nema skim da igra ?Pa kako dodjese na prvo mjesta na zapadu.

StefanBg

pre 11 meseci

Finix igra sa dva igraca i bez odbrane protiv denvera i opet pobedjuju,ayton je i zvanicno pukao psihicki nakon sto je plakao na klupi u proslom mecu kad ga je Buker ponizio nakon sto je promasio otvoren zicer. Ne,nece Jokic postati goat nicega,on nije izabran ni u 75 igraca na ceremoniji a vi trazite nekog goata protiv ovakvih presmesnih protivnika? Molim se da Denver prodje pa da onda vidite razliku u kvalitetu Dejvisa i dosadasnjih protivnika. Ova dva tima igraju odbbranu? Pa sta li igraju lejkersi onda majko mila! Udonis Haslem sa 43 godine postigne 24 poena,covek igrao sa Sekom kada je Majami osvojio titulu i dodju nam salabajzeri koji velicaju nba samo zato sto je Jokic u njoj a koliko juce se smejali. Na kolektivno lecenje i da uzmete da pratite samo individualne sportove.

Jasmin

pre 11 meseci

Koji je luzer ovaj Jokić. Lepo ovde govorimo da je prevara od igrača, ali uporno se gura priča da je on neki fenomen. Pa i da je dao 100 poena izgubili bi jer ne igra odbranu. E zbog ovakvih stvari je Embid MVP.

Гиле

pre 11 meseci

САД се видело зашто га тренер одмара на почетку четвртине. Треба је изгледа још који минут да одмори. Јер умор чини своје. Промашио је на крају два лака шита и изгубио лопту.

czz

pre 11 meseci

Jokic je na 20 sekundi pre kraja prvo izgubio loptu pa potom, promasio relativno lagano polaganje na 123:120. Niko nije ocekivao da Denver pregazi ili pocisti Finiks, jer je Finiks bolje rasporedjen na svim pozicijama. Plus imas KD i Booker kojima sut vec 3 utakmicu ne staje, sipaju mid range, preko igraca, preko 2 igraca, stvaraju visak sve vreme. Ocekujem prolaz Denvera posle 7, jer KD se nikako nece predati i prodati sezonu olako

iskreno

pre 11 meseci

Sve je to super, ali čak 6 izgubljenih lopti je zaista mnogo. Cela ekipa je imala ukupno 8, znači svi ostali samo dve?!
Trebalo bi da poradi na tom parametru, jer zaista mnogo lopti izgubi neverovatno glupo i bez neke potrebe. Upada u oči i samo 4 skoka, što je za njegove standarde premalo.

Andrea Djani

pre 11 meseci

Bojim se da bi mogli Jokica da kazne jednom utakmicom zbog odgurivanja vlasnika Feniksa . To bi onda zaista bio kraj za Denver . Svakako uradio je veoma nepromosljenu stvar , jer je moglo i da mu se uzvrati na guranje i onda bi nastao haos gde bi Jokic sigurno izvukao deblji kraj .

Marko 666

pre 11 meseci

53 poena dao-a izgubio!Samo da odgovorim na ovaj nacin NEKOM ovde ko je pre 2 sezone isto ovako prokomentarisao Lillardovih 55 protiv Denvera jer ga smatra prevarom od igraca(deru kompleksi),a meni rekao da se ne razumem u kosarku.Da sam ja ON sad bih isto naciljao Jokiceva 4 skoka i lose branjenje reketa i kasnjenja u defanzivnim rotacijama a zazmurio na 53 poena i rekao da je kriv za poraz jer je promasio 3 zadnja suta.U svakom slucaju Jokic treba vise ovako da igra-da bude agresivan,da napada u reketu,uzima vise suteva i da podvikne jos koji put Murrayu i Porteru koji su umislili da su zvezde.Svaka cast za igru u napadu ali odbrana je kompletno njegov veliki problem a tako malo visokih kvalitetnih ima u ligi da to bode oci,Ayton npr. bi u 90ima bio mahac peskira.

Marko 666

pre 11 meseci

53 poena dao-a izgubio!Samo da odgovorim na ovaj nacin NEKOM ovde ko je pre 2 sezone isto ovako prokomentarisao Lillardovih 55 protiv Denvera jer ga smatra prevarom od igraca(deru kompleksi),a meni rekao da se ne razumem u kosarku.Da sam ja ON sad bih isto naciljao Jokiceva 4 skoka i lose branjenje reketa i kasnjenja u defanzivnim rotacijama a zazmurio na 53 poena i rekao da je kriv za poraz jer je promasio 3 zadnja suta.U svakom slucaju Jokic treba vise ovako da igra-da bude agresivan,da napada u reketu,uzima vise suteva i da podvikne jos koji put Murrayu i Porteru koji su umislili da su zvezde.Svaka cast za igru u napadu ali odbrana je kompletno njegov veliki problem a tako malo visokih kvalitetnih ima u ligi da to bode oci,Ayton npr.

Baron

pre 11 meseci

Pustili ga da daje koseve, a zatvorili Mareja i Portera.
A Jokicev svaki kos neko guranje, silovanje lopte, na sta ono lici.
Cuva ga muceni Ayton, decko zalutao u kosarku.
Jeste postigao 53p, ali nema odbrane, on se seta pod reketom, ne smes da ga pipnes. Na drugoj strani kriv je za jedno 65p koseva, jer se sklanja kada protivnicki bek krene na ulaz i samo juri napred. I na kraju, opet, kada se lomi utakmica izmasi i unisti Denver.
Kazem lepo, ne moze Jokic da vodi jedan NBA tim kao glavni igrac, coveka koga na SP, EP, prave smesnim Skola i Meli.
Ali zadrugari i ostala armija fanatika vide statistiku i kunu se kako je trapavi centar nas najbolji igrac ikada.

Sledeca utakmica je kljucna, ako nekim cudom pobedi Phoenix, to je to.
A Phoenix nema igru, nema odbranu, nema krilnog centra, i ima jednog polupismenog centra koji nista ne zna.
I takvi ih pobede.
Lakersi bi ovaj Phoenix pocistili metlom.

Mali Hijavata

pre 11 meseci

Ništa novo, kad on dominira, tim mu gubi. Najveći problem je kako uklopiti Jokića u tim, kad čovek osim napada, ništa drugo ne zna.
A i u napadu, kad je tvrdo, posrće jako često.

slavisa

pre 11 meseci

Jokic mora da ide vise na odigravanje i asistencije na suigrace jer ako nastavi ovako sam Denver nema sanse vise igre sa ostalim igracima kako bi mogli da dobiju nemoze se reci kako ostali nemaju pojma a uvek su u vrhu pre doigravanja plus dobivaju utakmice u kojima Jokica nije na terenu znaci vise uraditi za suigrace i manje soliranja Jokica u napadu.

bob

pre 11 meseci

Kad je Jokara u igri jedan igrac Sansa stalno sam na sutu.
Isto nas je tako i Italija odrala. Uzalud 60 poena, kad zbog tebe primi Denver 80.
Ko razume, shvatice.

Traktor tom

pre 11 meseci

Uživajte u zlatnom dobu košarke. Ovakav napadački potencijal do sada nije vidjen u istoriji ovog sporta. Granitne odbrane, iscrpljivanje do poslednjeg atoma snage, a opet imamo 10-20 igrača koji mogu da zabiju po 50 poena. Uz to je naš genije perjanica lige. Uživajte dok traje!

qwertz

pre 11 meseci

Kada god odigra ovako sebicno za svoju statistiku, uvek izgube. Vidi se i po malom broju skokova da nije htio da radi ono sto je primarni zadatak centara. Pre svega kupi lopte ispod kosa, otvara kontre, da skace u napadu za novi posed, itd... Na kraju se posvadjao sa svojim vlasnikom i fizicki nasrnuo na njega. Verovatno kraj karijere u Denveru za njega, a pitanje da li ce ga neki ozbiljan klub nakon ovog hteti. Sve vise lici na Kazinsa, tako da bi mogao njegovim stopama... Steta za Mareja i Portera, mogli su ovom doigravanju daleko dogurati, ali kao uvek pokazuje se da je sve u glavi. I jos jednom da se osvrnem na Jokica. Mi ga velicamo jer je nas, ali ovakve stvari u Americi ne prolaze i ostro se osudjuju. Zato i nije MVP. Harden je zasluzeno ispred njega.

Jasmin

pre 11 meseci

Koji je luzer ovaj Jokić. Lepo ovde govorimo da je prevara od igrača, ali uporno se gura priča da je on neki fenomen. Pa i da je dao 100 poena izgubili bi jer ne igra odbranu. E zbog ovakvih stvari je Embid MVP.

vrg

pre 11 meseci

jokic protiv finiksa, svojih beskorisnih saigraca i sudija koji sviraju faul nad bukerom cim mu neko pridje na metar. bukvalno mu svaka cast sto se uopste trudi. koliko ce mi biti krivo sto denver ne uzima titulu, toliko ce mi biti drago jer je gomila bednika u timu denvera takodje nece dobiti.

Alek

pre 11 meseci

Majkl Porter Junior, ko je tom čoveku, poluigraca, šetaču, apsolutno košarkaši needukovanom igraču dao 250 miliona, taj treba da ide u zatvor! Taj momak, nema blage veze sa košarkom, ama baš ništa ne zna, čak i kad je sam na trici on promaši. Zaista neverovatno. Jokić, čovek ne da je MVP , nego ako ovako nastavi biće i GOAT centar zanavek, a bogami i među top 5 igrač u istoriji NBA, čovek je nezadrziv, poigravanje ceo meč. Večeras Buker maestralan, Durent standardno odličan, pobedu im donese onaj neki lik dade 4 trojke zaredom , dok MPJ šeta i gleda i verovatno se pita, kako li sam ja uspeo u zivotu da uzmem ovu lovu a ovde na terenu svi bolji od mene.

StefanBg

pre 11 meseci

Finix igra sa dva igraca i bez odbrane protiv denvera i opet pobedjuju,ayton je i zvanicno pukao psihicki nakon sto je plakao na klupi u proslom mecu kad ga je Buker ponizio nakon sto je promasio otvoren zicer. Ne,nece Jokic postati goat nicega,on nije izabran ni u 75 igraca na ceremoniji a vi trazite nekog goata protiv ovakvih presmesnih protivnika? Molim se da Denver prodje pa da onda vidite razliku u kvalitetu Dejvisa i dosadasnjih protivnika. Ova dva tima igraju odbbranu? Pa sta li igraju lejkersi onda majko mila! Udonis Haslem sa 43 godine postigne 24 poena,covek igrao sa Sekom kada je Majami osvojio titulu i dodju nam salabajzeri koji velicaju nba samo zato sto je Jokic u njoj a koliko juce se smejali. Na kolektivno lecenje i da uzmete da pratite samo individualne sportove. Drvlje i kamenje na saigrace jer ste obicni mali misevi,pa to onda mogu da kazu svi igraci u nba. Ciji saigraci pogadjaju sve suteve i otvorene i ne otvorene svaku utakmicu? Po broju skokova se vidi da je bila taktika da Jokic samo puca na kos kao sto je Kari to radio u sedmoj utakmici protiv Sakramenta. Sta treba Kari da kaze za Dzordana Pula?? Sta treba da kaze za procente Kleya u svakom drugom mecu? Pominjete ove glupe napredne statistike a valjda vam je u ovom plejofu jasno koje su to gluposti,Marey je i sinoc i proslu utakmicu imao veci plus od Jokica,koja je vasa zaludjenost time??

Boba

pre 11 meseci

Ljubitelji Jokića ne mogu da se odluče da li su za to da Nikola ima monstrouznu statistiku ili su za to da Denver ipak pobedi a da bi pobedio monstrouznu statistiku mora da ima Mari pa tek onda Nikola. Taj vlažan san da Jokić ima 40+ poena i pobedu je samo vlažan san koji se provlači već nekoliko godina kad god uđu u plejof.

Mile

pre 11 meseci

Ne moze centar kakav je jokic da bude nosioc tima sanse nema. Covek je azdaja ali u odsudnim trenucima kada je najjvaznije nema ga nigde. To smo videli u denveru i u nasoj reprezentaciji. Veliki igrac ali nije da se lopta daje njemu o prelomnim trenucima. Denver ispada od finiksa da je minesota bila kompletna izbacila bi denver.

Mr_Melbourne

pre 11 meseci

Rekoh ja.Ne moze cijeli Denver da da koliko dvojac buker-durent.A Jokic moze da zabije i 100 ali ne vrijedi kad ne igra odbranu.A kad ti je centar supalj kao sir onda to izgleda ovako.A moji sunsi jos igraju bez Paula.Nego koja sad ide prica?Nema skim da igra ?Pa kako dodjese na prvo mjesta na zapadu.

Pantagruel

pre 11 meseci

У томе је суштина. Веровао сам да су научили, али изгледа да нису. Најбољи играч мора своју игру да подреди успеху колектива да би се могли освајати трофеји. Ко памти деведесете, сећа се како су нам Сабонис и неколицина најбољих литванског кошаркаша утрпавали ненормалан број кошева по утакмици, а ипак смо их побеђивали, елиминисали и освајали трофеје. Џабе једном Николи 53 поена. Корисније би по екипу било да њих петорица постигну по 15 до 20.

Goks

pre 11 meseci

Vidi se koliko mu je stalo. Sa ovim dilberima u liku Mareja i Portera, Jokić prsten videti neće. Nema druge nego on kod Luke ili Luka kod njega. Ta kombinacija bi i igrački a i marketinški bila zemljotres. Sabraće neko dva i dva i spojiti ova dva čarobnjaka u jednoj franšizi. Mogu da ih zamislim zajedno u Niksima.. kakva bi to ludnica bila.

mladen

pre 11 meseci

Ma daj bre prestanite vise da trucate bajke o nekoj odbrani! U NBA postoji samo napad a utakmicu odlucuju trojke u vecini slucajeva. Kakva odbrana? Pa gledate li druge meceve? To su festovali trica, suta, trcanja. Stotke padaju svuda. Sto Denver ne moze do titule? Zato sto nema na klupi nikoga ko moze da doprinese bilo cemu U NAPADU. LA ima 8-9 igraca koji mogu npr. Kakva odbrana - to u NBA ne stanuje vise. To je jednosmerna kosarka. Tacka. Imas u Denveru konstantnog Jokica - covek zaboja, skace i asistira. I kad nema dan on je najbolji u timu. Sta bi jos trebao? Сa umre u odbrani? Mozda neku muzicku zelju? Mаrej poveremeni igrac za velika dela, Porter sivi prosek. Grin solidan NBA igrac, Koldvel tu i tamo nesto. Ostali? Koji ostali? Ni Denver ni Feniks nemaju sansi protiv LA koji ce im doci u finalu. Nikakvih.

Kemp

pre 11 meseci

Sta vredi sto postigne 50p kada u odbrani preko njega ubace 70p.
Misle ljudi da trapav covek sa trupom kao bure moze da bude ozbiljan kosarkas.
Koliko god je NBA danas kecerska liga, i koliko god forsirali medijski Jokica, lepo se vidi kada se lomi rezultat i potrebni su sigurni poeni Jokic ne zna i posrce.
Phoenix ga pustio da ubacuje poene, zatvorili Mareja i Portera i to je to.

StefanBg

pre 11 meseci

Finix igra sa dva igraca i bez odbrane protiv denvera i opet pobedjuju,ayton je i zvanicno pukao psihicki nakon sto je plakao na klupi u proslom mecu kad ga je Buker ponizio nakon sto je promasio otvoren zicer. Ne,nece Jokic postati goat nicega,on nije izabran ni u 75 igraca na ceremoniji a vi trazite nekog goata protiv ovakvih presmesnih protivnika? Molim se da Denver prodje pa da onda vidite razliku u kvalitetu Dejvisa i dosadasnjih protivnika. Ova dva tima igraju odbbranu? Pa sta li igraju lejkersi onda majko mila! Udonis Haslem sa 43 godine postigne 24 poena,covek igrao sa Sekom kada je Majami osvojio titulu i dodju nam salabajzeri koji velicaju nba samo zato sto je Jokic u njoj a koliko juce se smejali. Na kolektivno lecenje i da uzmete da pratite samo individualne sportove.

br

pre 11 meseci

Steta, Jokic tesko da moze bolje od ovoga ali sa klupom od 11 poena ni Jordan ne bi uzeo nista. Ili da se ovi ekstremno prodrmaju ili da Jokic trazi trejd na kraju sezone, steta da mozda i najbolji igrac lige zadnje 2 sezone trune u ovakvoj ekipi sa ovakvim pacerima.

Dule

pre 11 meseci

Curry ti si jedini realan. Ne sme da izgubi one dve lopta I masi zicer. Nije prvi put. Plus Murray egoista nema sanse da asistira. Realno Nuggets osrednja ekipa bez srcanosti u odbrani. Ako centar treba da bude glavni igrac u timu onda j.. taj tim. Jimmy - Miami, Harden - 76ers, Celtic - Tatum I Brown, Knicks - Randle I Brunson. Joker mora kao Clyde Drexler da menja tim ako hoce prsten.

pdj

pre 11 meseci

Au kad vidim ovog portera i mareja znaci ne mogu da verujem sa kim Nikola igra, njih dvojica u nekoj ozbiljnoj ekipi bi ulazili sa klupe samo u denveru mogu biti medju glavnim igracima

Гиле

pre 11 meseci

САД се видело зашто га тренер одмара на почетку четвртине. Треба је изгледа још који минут да одмори. Јер умор чини своје. Промашио је на крају два лака шита и изгубио лопту.

iskreno

pre 11 meseci

Sve je to super, ali čak 6 izgubljenih lopti je zaista mnogo. Cela ekipa je imala ukupno 8, znači svi ostali samo dve?!
Trebalo bi da poradi na tom parametru, jer zaista mnogo lopti izgubi neverovatno glupo i bez neke potrebe. Upada u oči i samo 4 skoka, što je za njegove standarde premalo.

slavisa

pre 11 meseci

Obicno kad neko postigne toliko poena ekipa gubi odbrana je ona losa strana kod Denvera sa ovakvom odbranom Jokica tesko mogu do prstana bice i ovo povuci potegni za Denver.

Andrea Djani

pre 11 meseci

Bojim se da bi mogli Jokica da kazne jednom utakmicom zbog odgurivanja vlasnika Feniksa . To bi onda zaista bio kraj za Denver . Svakako uradio je veoma nepromosljenu stvar , jer je moglo i da mu se uzvrati na guranje i onda bi nastao haos gde bi Jokic sigurno izvukao deblji kraj .

Marko 666

pre 11 meseci

Ovima sto pokusavaju da u odbrambenim zadacima od Jokica stvaraju Hakeema,Dikembe Mpolonda Mutomba i Ben Wallacea savetujem da jos jednom pogledaju drugo poluvreme utakmice i obrate paznju na delove kad Phoneix napada a Denver timski brani-normalno udvajaju Duranta i Bookera,sledi extra pas pa drugi itd...i Shamet 5-6 puta ostaje sam kao duh na trojci,a zasto?!Pa zato sto rad nogu i lateralne kretnje Jokica u odbrani su katastrofalni i u brzom protoku lopte protivnika on nikog ne moze da isprati(cak ni centre koji jedino sto znaju je da postave blokade) pa Murray ostaje pod kosem sa njima a Jokic zaledjen u mestu-ni tamo ni vamo a saigraci se sudaraju sa njim i rezultat svega toga je suterska rapsodija Shameta cije su trojke odlucile mec a ovo mnogo podseca na utakmicu Srbije protiv Italije,isto sve-drugo poluvreme oni igraju 5-out i motion pa koristeci jedine prednosti brzinu kretnji igraca i sut spolja zbog lose defanzivne seme i sporosti Jokica koji se gubio na svakom preuzimanju mali play Italije neometan sasuo 5-6 i resio pobednika...identicno,zar ne?!

2CRAZY

pre 11 meseci

Svaka cas Jokari kako je odigrao i za rekord, steta za ona dva promasena zicera, mogao je imati 57 i bio bi treci svih vremena za najvise poena u plejof utakmici.
Dzabe Denveru da Jokic da i 100 poena, kad celu seriju MPJ igra kao amater, a Marej od sjaja do ocaja... zadnje dve je nesto bolji, ali ni to nije dovoljno...
Nek drzi Denver svoj domaci teren kako zna i ume, ide ovo u 7!

Armagedon

pre 11 meseci

Jokić od junaka do tragičara. Dva ključna napada na kraju je prodao. Meloun mora da se zapita kako mu to najbolji igrač ima 53 poena na utakmici, a oni je izgube. Jokiću nije potreban ovaj košgeterski učinak, jer Denver dobija utakmice kad on postigne 20-30 koševa, ali uz skokove i asistencije dodatno doprinese. Marej i Porter su dva neverovatno precenjena igrača. Bukvalno, ostatak ekipe je nevidljiv. Buker igra neverovatnu seriju. Praktično, ne može da promaši, ali kad se lomilo u 4/4 dodavao je za koševe. Mora neko malo da rastereti i njega. Nažalost, Jokić takvu vrstu pomoći nije imao večeras.

czz

pre 11 meseci

Jokic je na 20 sekundi pre kraja prvo izgubio loptu pa potom, promasio relativno lagano polaganje na 123:120. Niko nije ocekivao da Denver pregazi ili pocisti Finiks, jer je Finiks bolje rasporedjen na svim pozicijama. Plus imas KD i Booker kojima sut vec 3 utakmicu ne staje, sipaju mid range, preko igraca, preko 2 igraca, stvaraju visak sve vreme. Ocekujem prolaz Denvera posle 7, jer KD se nikako nece predati i prodati sezonu olako

Joker

pre 11 meseci

Marej i brdo pikova za Luku, nena druge.Ne znam koga bi pre udvajali i utrajaliKako god tesko sa ovom ekipom bez bar još jednog all stara može do prstena.Voleo bi da grešm videćemo do kraja.

Miloš Baljković

pre 11 meseci

Ja kada napisem da je Denver skapana ekipa, da nikada nece osvojiti prsten, ovde dobijem brdo minusa, ali ok, meni ne smeta. Uvek cu pisati iskreno i ono sta mislim, mskar dobio hiljadu minusa i nijedan plus.
Nemam nista protiv Denvera, a kamoli naseg Nikole Jokica, uvek mi je drago kada nas as odigra vrhunski, dobije MVP nagradu, pa to je sjajna vest i promocija, kako za njega, tako i za nasu kosarku i Srbiju.
Pre nego sto je Denver krenuo u ovu seriju ja sam tvrdio da nece proci Finiks, daj boze da se varam, da Jokic i Denver dodju do finala, ali opet ponavaljm i ova utakmica je dokaz, sam Nikola ne moze da osvoji prsten, jednostavno za tako nesto potrebno je jos nekoliko igraca da budu na nivou ili priblizno kao sto je dvostruki uzastopni MVP.

Ilija

pre 11 meseci

Svi znamo da Jokic vedri i oblači u Denveru..vodio ih je , na kraju je sam rješavao, propustio nekoliko ključnih posjeda..Porter je preplaćen ali ispada da je promašio ko zna koliko šuteva a on za 41min promašio 9 šuteva , po komentarima bi rekao da je promašio barem 19, imao +2 kao i Jokić ..a to što uvijek traži način da šutne je zato što je to ono što od njega traže treneri..nije on tu za driblanje. Denver je jak, jači od Sunsa i proći će ovu seriju. Nemojte Jokićeve standarde nametati igračima koji nemaju taj kvalitet pa ćete se manje i razočaravati.

Pop

pre 11 meseci

Jedini kome je stalo u toj seoskij ekipi je Jokic. Pogledaj sta Harden radi, 5 puta je bolji igeac od Embida. Trebaju se zameniti. Kada sam pisao da Harden treba Jokicu umesto ovih sivonja svi su bili protiv. Sto se Portera tice taj mi vise ne bi usao u igru. Nek istruli na klupi i nek propadnu pare.

Pera Ždera

pre 11 meseci

Tako me umorila ova utakmica :( Istorijska partija Jokica sa 53p ali saigraci/balvani nista da pogode. Imao je Nikola i izgubljenu na -3 45 sekundi do kraja koju ce ovde mnogi da naglasavaju (donekle opravdano) ali sta zameriti coveku koji je bukvalno uradio SVE da dobiju utakmicu ali bez podrske osim donekle Mareja koji se ispromasivao veoma.

Kada ti Shamet da 12p vezano (igrac 8p proseka u regularnoj) dok ti najbolji suter od 200 miliona, Porter sutira za tri 2/9, kada te nadigra klupa koju su svi videli kao najvecu labilnost Sansa u ovoj seriji, nema spasa.

Jokic se toliko iznervirao promasajima saigraca i sa losom odbranom da smo ga videli vrv najagresivnijeg ikada! Postizao je poene kako je hteo i napadao kos konstantno, napad za napadom, bez greske ali sta da radis sa takvom"briljantnom" partijom Portera, sa "uzdanicom" sa klupe BBraunom koji ne postoji ovu seriju itd...

Najzalosnije je kada takavog istorijskog napadaca, koji moze da da kos kako hoce moras "sputati" pod izgovorom da moras isklkucivo ukljuciti sve ostale kako znas i umes ne bi li pobedili ALI opet asistiranjem ili orkestracijom tog ISTOG igraca I on to i radi ALI saigraci ne pogadjaju nista. Previse za traziti od jednog igraca pa OPET on to sve donosi... Ali onda mu se trazi i da "lupa" pet blokada i bude i najbolji odbrambeni tima jer navedeno nije dovoljno..

Marej 13/25 sa opet napadima driblanja do isteka napada, ofanzivno letargicni Gordon, Nedovoljni KCP (mada u svom ofanzivnom proseku) nepostojeci BBraun, blamantni Porter, Dzef G???????

Naravno fenomenalne partije Bukera i KDja su svakako veci deo slike ali ako ovakav ofanzivno monstruozan tim ne dobijes odbranom ili navodno dosta boljom klupom, neces sigurno ofanzivom jednog igraca pa makar to bio i maestralni Jokic.

Plasi incident udaranja vlasnika Finiksa da ne bude od strane lige neka sankcija koja bi uticala na nastavak serije...

trener denvera

pre 11 meseci

Au, ovo guranje milijardera, uf pa to mogu Sansi da traze da se Nikoli zabrane primer 1,2,3 meca ne igranja, realno jeste rukom gurnuo milijardera i vlasnika, cak i za ono otimanje lopte ok, ali rukom guranje da ga baci na stolicu, uf ne bi me cudilo da ga kazne. Idite na sajt zvanicni NBA nista nema da je Jokic dao 53 poena, naslov ide Sjajni tandem Sunsa pobedio Denver, a drugi naslov za Jokica kako je udario coveka neduznog u publici i to milijardera vlasnika. Cisto da znate kako se ovih 53 poena trenetno predstavlna u nba. Pazite Panter da nije digao pesnicu, nego da je posle faula samo pao i previjao se poput fudbalera na podu, Partizan bi prosao Real, uvek padamo na te provokacije. Nadamo se da Jokicu nece biti zabrane igranja. Mada mora se reci i da bez toga vidi se da su Sansi blizi prolazu nego Denver, jednostavno Porter nije igrac od 200m dolara on je u rangu Plambija koji je otisao, a za 200 miliona trebali su da dovedu tipa Westbruka i slicno.

sasa

pre 11 meseci

Jokic malrene perfrktan pored 53 poena i 11 asistencija… da su sufije bile objektivne Nikola bi brojao i do 70…. Vlasnik kliba uzima loptu i ne dozboljava Jokicu brzo izvodjenje, to je tek bilo za izbacivanje iz sale a ne Jokicu svirana tehnicka, moram da priznam da sam se bio uplasio i da ce ga izbaciti… Porter ocajanu napadu i odbrani,i svih 10 skokova je skinuo Nikoli….

cikago

pre 11 meseci

Jokicu treba trejd. Tim sa ambicijama i sa nekim imenom, tim kog voli americka javnost i kog nba liga ne smatra marginalnim timom. I treba mu jedan all star igrac. Jokiću treba Čikago. Puna hala Srba, slavni tim, veliko trziste, menadzer koji ga voli i koji ga je doveo u nba, dinastija..... Nije kasno Nikola misli pametno ima u tebi jos 4-5 godine ozbiljne kosarke mozes do prstena ali samo uz ozbiljnu ekipu. Zamislite da ode u Cikago i donese im prsten prvi put posle Jordana. Legenda momentalno.

Arm

pre 11 meseci

Napisao sam juče ujutro da će Toni suditi i sudio je.
On i njegov tim su dovoljno bili na strani Finiksa.

Ovdje neki napadaju Dragana i još neke kad pišu protiv Grina, Milsapa i ostalih veterana, šetača, a noćas se opet moglo vidjeti koliko Grin i Meloun uništavaju Denver.

Bez Pola Finiks igra neuporedivo brže i umara igrače Denvera plus je trener Finiksa shvatio da ima neke dobre igrače na klupi .

Denver će izgubiti ovu seriju ako Grin bude igrao po 12 minuta u kontinuitetu ( izmedju prve i druge četvrtine ) ukupno 18-20 , mali Braun 8 minuta a Gordon centra jer Meloun ne vjeruje Dzordanu koji bi sigurno kvalitetnije odigrao 7,8 minuta na centru od Gordona plus bi Gordon zadržao svježinu za odbranu.
Sa 7 ili 7 i po igrača ( s obzirom na minute Brauna ) se ne može dobiti ekipa kao što je Finiks.

Žali Bože najboljih Nikolinih godina sa ovakvim igračima oko sebe i trenerom koji se boji dati šansu mladim igračima.

Vlasnik Denvera i generalni menadžer ne smiju dozvoliti da im Nikola prodje kao Karmelo kojem su najbolje godine prošle u Denveru okružen lošim saigračima i lošim trenerom.

Noćas se prvi put moglo vidjeti koliko Nikola želi pobjediti jer je na tajmautu galamio na pomoćnog trenera i saigrače.

Zanimljiva je i izjava od juče gdje je rekao da će mladi Adelman biti vrhunski glavni trener jednog dana.

Melouna a i neke igrače može samo titula ostaviti i dalje u Denveru.
Svaki slabiji rezultat donosi zanimljivo ljeto po pitanju trejdova.

KJ7

pre 11 meseci

Povreda CP3 je okrenula čitavu seriju na stranu Sansa. Ubrzali su igru dramatično,mnogo lakih koševa iz tranzicije,a to je ono što ih je dovelo do finala pre dve godine. Prilagodili su se,promenili rotaciju skroz i to se isplatilo. Svaka čast Jokiću za sve što pruža ali Booker je trenutno najbolji igrač lige. Neverovatne partije,procenti i asistencije, brutalno. Poslednju četvrtinu nije pogledao koš,samo delio pasove za otvorene šuteve.. Shammet konačno dao ono čemu se u Az nadaju dve godine. Videćemo sada kako će Denver da odgovori u utorak,pritisak je na njima..

Marko

pre 11 meseci

Najbolji kosarkas SVETA!
Postoji razlog zasto SVE napredne statistike imaju kao najbolje u istoriji Jordan, Lebron i NIKOLA JOKIC!

Ovo je SPORTSKA TRAGEDIJA ako Nikola Jokic ne zavrsi karijeru sa bar dva prstena i dva Final MVP minimum kao Hakeem Olajuwon...(po talentu zasluzuje i vise)

Daj bre molim vas ko poznaje njegove burazere ili neke drugare iz Sombora, da mu kazu da zatrazi trejd ili da bar uceni upravu da trejduju za Dame Lilrada koji je dostupan...

Tuga je da vakav igrac ne ispuni svoj potencijal a to je top 10 u istoriji MINIMUM...

живац

pre 11 meseci

брт сакраменто кад се тукао за титулу имали су у првој петорци све одличне играче приближних квалитета и све позиције покривене. биби кристи стојаковић вебет дивац. ту нема лошег играча. у денверу је осим јокића још само гордон плејоф играч и то не неки убица али оно пристојан. ови остали све рупе. како онај конели може да буде неки фактор у нба а дао мареју толики уговор, дао портеру толики уговор (то посебно; мареј је за портера џордан) спојио тунса и гобера у минесоти и тиме упропастио едвардса... па лик је 18х гори гм од дивца. дебил.

Eto,tako

pre 11 meseci

Verovatno ima loš osećaj u stomaku.Postigneš 53 koša i nije dovoljno za pobedu.Bilo kako bilo,domaći teren se pokazao kao vrlo bitan u ovom duelu.Neka se taj trend nastavi i to je to.

Dak

pre 11 meseci

Gde je klupa Denveru, tri igraca koja ne vrede za jednog solidnog, sta su radili sa trejdovima, doveli T.Brajanta i R.Dzeksona koji loptu ne pipaju? Centarska linija osim Jokica - niko, treba i njega neko da odmeni.Kad Marej, Porter i Gordon podbace a desava se cesto, Denver gubi i to je to.Sad da se nadaju da Jokara nece dobiti suspenziju i da ce odbraniti domaci teren, mada i da se to desi mislim da ce Lejkersi da ih izbace.

Marko 666

pre 11 meseci

53 poena dao-a izgubio!Samo da odgovorim na ovaj nacin NEKOM ovde ko je pre 2 sezone isto ovako prokomentarisao Lillardovih 55 protiv Denvera jer ga smatra prevarom od igraca(deru kompleksi),a meni rekao da se ne razumem u kosarku.Da sam ja ON sad bih isto naciljao Jokiceva 4 skoka i lose branjenje reketa i kasnjenja u defanzivnim rotacijama a zazmurio na 53 poena i rekao da je kriv za poraz jer je promasio 3 zadnja suta.U svakom slucaju Jokic treba vise ovako da igra-da bude agresivan,da napada u reketu,uzima vise suteva i da podvikne jos koji put Murrayu i Porteru koji su umislili da su zvezde.Svaka cast za igru u napadu ali odbrana je kompletno njegov veliki problem a tako malo visokih kvalitetnih ima u ligi da to bode oci,Ayton npr. bi u 90ima bio mahac peskira.

Milan

pre 11 meseci

Toliko hvaljena klupa a zapravo krš. Nemaju poene u rukama, sem Brusa Brauna koji jedini tu zaista vredi u napadu. Drugi Braun i Grin zaista neupotrebljivi, na terenu Finiksa u oba pravca loši. Monti Vilijams je ipak trenerčina za Melouna. Posle dva poraza u Denveru je počeo da povlači poteze kako bi promenio nešto i uspeo je. Proširio je rotaciju, noćas klupa Nagetsa ukupno 49 minuta na parketu i samo 11 poena uz +- od -37 kombinovano, klupa Sansa čak 86 minuta i sjajnih 40 poena uz +- od +48. Naravno Meloun ni za peti meč neće menjati ništa, Nađi i Redzi recimo da dobiju koji minut, da proba da se prilagodi makar. Peti meč po meni odlučuje seriju, može lako ovo da se okrene na 4:2 za Sanse.

Alex

pre 11 meseci

Denver nikada nije bio kosarkaski grad. Sad zbog Jokera se gleda. Jel zna neko 5 igraca pre Jokera? Mutombo, Melo, I ko jos? Ako hoce nesto vise moraju kao Broncosi sto su doveli Paytona I uzeli titulu, da dovedu ozbiljnog igraca. 3 trojke na isti nacin za 2 minuta. Porter ostavlja igrace I udvaja sa Gordonom bookera. Zao mi Jokera, super igrac I momak, ali sa ovim saigracima tesko da uzme prsten.

Kiki NS

pre 11 meseci

I ja mislim kao i mnogi , ovde u
komentarima ....
Da Jokić pokupi bilo koja četiri muška ovde sa nekog terena za basket , isto bi prošao....
Saigrači su mu katastrofa !!!

zi

pre 11 meseci

Јесте ово НБА, али шта да очекујеш када у плеј оф примиш 129 поена!? Хоћеш победу!? Мораш да ровариш и да се бориш. Јокић је сада у ситуацији као и остали врхунски играчи, противничка екипа може да дозволи да саспе 40, 50, јер знају да други неће да учествују на том нивоу. Једноставно, остали саиграчи нису на том нивоу.

posmatrač

pre 11 meseci

Kakav meč.
Klupa Finiksa 40 poena, klupa Denvera 11. MPJ 2/9 za tri poena, dok je sa druge strane Šemet imao 5/8 za tri, doduše uglavnom otvorenih šuteva, ali svejedno pošto treba i to ubaciti. Denver je neke svoje otvorene šuteve promašio, i to bi bilo to.
Za Jokića nema reči kojima bi se opisala njegova igra u napadu, ali sam siguran da će biti besan posle ovakvog rezultata. Na samom kraju se osetio i umor kod njega, pošto je gotovo sve vreme nosio njihov napad.
A u vezi sa onom provokacijom od strane vlasnika Finiksa, nije mi jasno kako je uopšte dozvoljeno da neko iz prvog reda (nebitno ko) uradi tako nešto, i umeša se u igru na takav način.

Драган

pre 11 meseci

Претходни коментар је врло занимљив, очигледно великог зналца.Шек О'Нил "Јокић је најбољи центар у НБА", Ч. Баркли "Јокић је најбољи играч у НБА, пустите нас да уживамо у његовој игри".Али, ето, имамо много боље зналце о кошарци него двојица легенда НБА.

nebojsa

pre 11 meseci

"Kazem lepo, ne moze Jokic da vodi jedan NBA tim kao glavni igrac, coveka koga na SP, EP, prave smesnim Skola i Meli."
_________________________________
Smesan covek koji pet zadnjih godina ima najkonstantnije nastupe u NBA? Koji zabija, koji je prvi po ASISTENCIJAMA (a kazu nabija statistiku), o uhvacenim loptama da i ne govorimo..A ovo pljuvanje zbog SP u Kini je bas decija prica. Sacekajte momci SP bez Jokica, pa uzivajte u vraglijama nasih drugih vrshunskih centara i igraca. Kakav smo narod - cudo jedno... I na kraju - Jokic ne mora da zabija 30. Svakako! Moze da sredi 15-20 aistencija i to je DOVOLJNO. ALi Marej i Porter moraju da pogadjaju bar 4-5 narednih utakmica u KONTINUITETU. A do sada to nikada nisu mogli...Finale: LA - Boston. Mozete se kladiti.

maSi

pre 11 meseci

Svašta sam video, ali ovo noćas je vrh vrhova. Imaš pravog MVP NBA i ti daš imbecilu da cima, zalama, usporava, igra kao baja u kraju koji jedini trenira i sad će on rahitičnim studentima da pokaže sve finte, moše, driblinge, … da carini loptu …
Negde u 2/4 Jokić ima 8-12, Buker 5-8 Durent 6-9, a Imbecil ladno bez blama 5-16?!
Kompleksi su čudo. Sećam se finala 2014. Laveci ubedljivo najbolji igrač na terenu, Argentina ubija Nemačku, Mesija nigde nema, i naravno na poluvremenu Laveci odmah ide na klupu, i Nemci na kraju ladno dobijaju.
Ova Jikićeva nervoza na klupi (ono dranje ka pomoćnicima „igramo samo protiv 2 igrača“) i ono cimanje za loptu sa navijačima, pa čovek je pukao zbog imbecilnog „dobrog čove“. Pa zar ni titula NBA nije dovoljan razlog, da tvrdoglavi kreten, makar na kratko pokopa svoje komplekse, ka njegovom drugom izboru - Jokiću?!

Marko 666

pre 11 meseci

53 poena dao-a izgubio!Samo da odgovorim na ovaj nacin NEKOM ovde ko je pre 2 sezone isto ovako prokomentarisao Lillardovih 55 protiv Denvera jer ga smatra prevarom od igraca(deru kompleksi),a meni rekao da se ne razumem u kosarku.Da sam ja ON sad bih isto naciljao Jokiceva 4 skoka i lose branjenje reketa i kasnjenja u defanzivnim rotacijama a zazmurio na 53 poena i rekao da je kriv za poraz jer je promasio 3 zadnja suta.U svakom slucaju Jokic treba vise ovako da igra-da bude agresivan,da napada u reketu,uzima vise suteva i da podvikne jos koji put Murrayu i Porteru koji su umislili da su zvezde.Svaka cast za igru u napadu ali odbrana je kompletno njegov veliki problem a tako malo visokih kvalitetnih ima u ligi da to bode oci,Ayton npr.

Hm

pre 11 meseci

Ubedljivo najveci krivac za poraz je Meloun. I nije ga sramota da posle utakmice prica kako je odbrana bila losa.

Dakle, odigrao je utakmicu sa sedmoricom (K. Brauna ne racunam jer kao i da nije bio na terenu), i covek vidi da su losi u odbrani, i on i dalje drzi te iste igrace na terenu?! NEVEROVATNO!!!

Da je makar probao sa Nadjijem, Cancarom, Votsonom, Smitom - nema veze sto nemaju pojma, sigurno ne bi dozvoljavali lake poene pa i da ih izbace zbog licnih, makar bi izmorili Durenta...Sve je bolje nego ovakva igra...

Ali ne, covek se zalepio za ovu sedmoricu i nista nije ni pokusao da promeni. Sramota.

Obe utakmice su trebali da dobiju. Ovu jos lakse nego proslu. Al' ne vredi. Ne igra se plej of sa istim igracima i bez ikakve namere da se nesto promeni.

дејкилдкени

pre 11 meseci

Такође су и судије "малкице" помогле Финиксу. Нпр. Ејтон који повлачи Николу за раме у кључном подбацивању, а судије то "не виде", а погледајте пажљиво и ТОП 5 потеза на званичном NBA YT каналу - на месту бр. 4 Дурент "блокира" Гордона бруталном фаулчином преко пола руке (преко целе и подлактице и шаке), а судије су то оцениле као чист блок. Чак имам утисак да је уредник ТОП 5 (10) најбољих потеза то намерно убацио да покаже не добар потез Дурента, већ "навођено" суђење. Свима који прате "траг новца" у NBA је очигледно колико се навлачи да у финалу WC буду Л и С.

Baghdatis

pre 11 meseci

Sa ovim procentima suta Phoenixa - nisu promasili sut celo drugo poluvreme - utakmica opet u egalu. To nece moci u Denveru na onoj nadmorskoj visini, nema teorije... ovako je Denver sipao u prvoj utakmici i bilo je razbijanje. Cetvrta cetvrtina se nije vise ni igrala. A ovde danas jedva.

samo jako

pre 11 meseci

Jokicu molim te ko Boga idi iz Denvera,oni tebe ne zasluzuju,ako ostanes tamo nikad prsten neces videti,a bila bi steta da takva igracina ne osvoji.Sa kakvim on likovima igra to je neverovatno,ne znam koju rec da kazem da ih opisem,posebno Portera , ono sta on radi je blago receno kriminal,covek kojem su dali max ugovor strasno.. Jokara pokidao,sta covek radi ono je nestvarno,sad ce neko reci da je bio tragicar sa onom izgubljenom loptom,ali dobro je da su uopste i bili u egalu,da nije bilo njega Finiks bi ih unistio 30 razlike

Ivan

pre 11 meseci

Zasto Malone ne ubacuje Zekea, Brajanta ili Dzordana umesto Jokica, nego Grina, i zasto ne ubacuje Smita ili Dzeksona kao plejeve sa klupe nije mi jasno nikako
Brajant koliko god ocajan odbrambeni igrac bio bar moze neki poen da da(Dzef Grin +/- svaku utakmicu -15, tako da tesko da Brajant moze losije od toga)
Plus Smit kao klasican plej ili Dzekson kao vise skorer umesto Mareja da odmori malo

Drnch

pre 11 meseci

Razumem davež lopte ne može da čuva Bukera, ali nije u stanju da zatvori Šemeta? Porter od 10 utakmica u PO, odigrao dobro jednu i po. KCP uvek za korak sporiji od Bukera, B.Braun nema košarkašku inteligenciju da ga čuva. Ako nekome nije jasno zašto su Nagetsi najgori tim u ligi bez Jokica, neka pogleda snimak vecerasnje utakmice.

Žeks

pre 11 meseci

Dzaba Denveru i 3 Nikole Jokića kad u ekipi imaš Portera. U dve situacije kad se lomio meč panjina Porter prvo promašuje otvorenu trojku, zatim u kontri sa trojke ne dobacuje ni do obruča. Sa takvim Porterom dzaba i da Jokić da 80 koševa.

bradina

pre 11 meseci

Nisu Denveru problem Jokic i Marej,problem je sto "treci covek" nikako da se pronadje u ova dva meca u Arizoni! Carls Barkli pikira na Gordona i mozda je u pravu.Jos neko od njih treba da da 20 poena kao veceras Samet za Finiks i bilo bi u redu.Ovako neizvesna 5 utakmica koja po pravilu odlucuje pobednika u ovom dvomecu! Nadam se pobedi Denvera ali samo ako istrci jos neko pored ove dvojica.To sto Meloun prica da klupa nije doprinela njima dok Finiksu jeste,kao da je neko drugi kriv sto mu samo trojica cine tu klupu!? Nemogu da zamislim da to isto uradi bilo koji trener NBA.Zasto su dovedeni Dzekson i Brajant kad nisu u rotaciji? Bar bi Dzakson ili Nandzi mogao da parira i zaustavi nekog dobrom odbranom? Celo prvenstvo morao je da pronadje jos nekog u rotaciji ovako 8 igraca malo,zar ne!?

Covek je hosajuci missmatch i kad ne pogadja nista onda je hodajuca tragedija od kosarkasa

pre 11 meseci

Neverovvatno je da osim jokica ni jedan igrac Denvera nema nikakvu prednost u odnosu na bilo kog igraca Finiksa, cak ni u odnosu na epizodiste. Porter je davno ispricana prica da je covek promasio planetu, a ne sport, mislim ima on neki sut, ima i neke fizikalije, ali dzaba sve to kad je glava suplja kao balon. Dalje, Gordon kao i svaki put u plej ofu ne zna u kom se svetu nalazi, nula totalna, panjcina. marej djene, djene, ali cak ni on ni jednom direktnom cuvaru nikakvu prednost ne moze da napravi, ako ne dobije perfektan blok od centra. Sve u svemu jedno je jasno, Jokic je igrac za tim sa mnogo vecim renomeo od ovog Denvera i posle ovog plej ofa ce biti jasno da on ovde nema cemu da se nada. Igraju kao nesto ovi njegovi u regularnom delu, ali zahvaljujuci tome sto se ne igraju jake odbrane, kako ih u PO neka ekipa stisne niko ni mrtav ne moze nista da uradi na terenu. I to ne bi bilo ni toliko tragicno da bar odbranu igraju na bar pristojnom nivou, ali oni i u odbrani ne znaju gde udaraju.Porter je u mismecu kada cuva bilo kog igraca iz bilo koje ekipe.Neverovatno, ali covek ne moze da brani ama bas nikog, ja ne mogu to da shvatim. Cak i nezainteresovani Harden odigra neku odbranu kad je gusto, a ovo "cudo od kosarkasa" ne moze ni slucajno da sacuva nekog, ne tokom citave utakmice, nego bukvalno ni u jendom napadu. Jeste da Finiks ima izvanredne igrace,ali je problem sto je sa njim situacija ista i protiv Detroita i protiv Hjustona,znaci totalno je nebitno ko je u pitanju

Goran

pre 11 meseci

Jokic je ko Harry Kane, odlicni igraci obadva najbolji na svojim pozicijama ali nikad nista ni 1 ni drugi nece osvojit posto igraju u katastrof losim klubovima.

Druid

pre 11 meseci

Resih da odgledam sinoc barem prvo pol. i sad razumem sto ljudi pricaju da se sudije prema Nikoli ne ponasaju kao prema zvezdi. Buker i Djurent, covece sviran im je i svaki mrki pogled protivnika, dok Jokica ubise na drugoj strani i nista. Mada i ostale igrace Denvera, odlepljivali su se vise puta u prvom, ali su sudije uvek vracale na egal. Posle nisam imao volju da gledao, znao sam da ce izgubiti...

Milos84

pre 11 meseci

Čitam ove tastatura i fotelja stručnjake, da ne znam šta je vrhunski sport pomislio bih u najmanju ruku da znaju bolje posao od Fila Dzeksona i Zeljka Obradovica. Sve sem naseg Nikole nazivaju luzerima, pacerima, ovakvima, onakvima, a ti ljudi igraju košarku protiv Finiks Sansa, po imenima i na papiru protiv prvog favorita za osvajanje ove godine i još su u vrlo dobroj igri za NBA prsten! Smanjite malo doživljaj u loženju. A vi redakcijo objavite mi post, valjda treba da se čuje i neka druga strana a ne samo šta vama odgovara. Zahvaljujem.

Deni

pre 11 meseci

Nikola je naprosto genijalac, ali ovo je kosarka zivotinja i mnogo je smesno kad neko zeli da uporedi bilo sta sa NBA. Ovo je jednostavno Mars i Venera za sve druge, ljudi su polu-roboti.
Nadam se da ce Denver proci, ali bice jako tesko!

Boci

pre 11 meseci

Atomska kosarka. Jokic najbolji igrac lige bez sumnje. Za prolaz dalje mu ipak trebati pomoc jer Buker ima procente suta kao na igrici. Klupa Denvera kao da je nestala a onaj lik sto je vezao 4 trojke je prelomio mec. Uz konstanto opasnog po kos Durenta, Finiks je u blagoj prednosti. Jednostavno nisu dali brejk u ove dve utakmice.

K

pre 11 meseci

Strasan mec.
Denver je igrao manje vise bez greske. Jokic nije dodavao i izbegavao kos, punio je kako ume, Marej nije silovao trojke, MPJ je skakao u odbrani vise od Jokica, i u sustini su falili poeni s klupe i MPJ se ispromasivao u kljucnim trenucima.
Jokic je sve iznervirao kad u poslednjem napadu gubi loptu kad mora da se izjednacuje, ali generalno igra je bila perfektna.

Sa druge strane, Durant i Buker su resili da nista ne omase danas i Monti je u sustini dobio mec, jer kad je Buker napakovao greske, cetvrtu cetvrtinu odigrao na krilo da daje za trojke, nevidljiv igrac ceo mec, da tri trojke i prakticno resi mec.

Čukarica

pre 11 meseci

53 koša i 11 asistencija ne mogu protiv Marejevog soliranja i Gordonovih promašenih šuteva. Jokić igra sa grupom građana.
Barem 5-6 puta je bio fauliran u napadu i ništa. Durent ga bije po ruci ko da igraju crvene rukavice iz aviona se vidi - i nema faula... Sa iole pristojnim suđenjem, sledeću u Denveru dobijaju.

sacz

pre 11 meseci

Jokic igra kao da su ostali iz vrtica. Nevjerovatan je. P.Junior bi meni igrao jedino ispred zgrade. Lik ima strasan ugovor,apsolutno je beskoristan. Uzina nerezonske suteve,proguli jednu tekmu da 20+koseva i onda ga narednih 5 ne da nema,vec samo im smeta. Marej standardno dobar u play off-u,ali Jokic i on ne mogu ovo izgurati sami definitivno.

Samo da Jokica ne kazne utakmicom neigranja

pre 11 meseci

Kriminalna odbrana Denvera, da im nije Jokica, odnos koseva u reketu bi bio +50 za Feniks. Dobijaju ovo Nagetsi, jer Feniks ne moze bolje od ovoga, ali sa ovakvom igraom tesko do titule. Jos kad krene navlacenje za LA/GSW...


PS. Covic, Ostojic i Misko su za onog vlasnika Feniksa Bora Stankovic, David Stern i Gandi. Kad se polusvet domogne para...

Boris

pre 11 meseci

Sve sve sve, al hoće li neko da mi objasni na koju foru Majkl Porter uzima 200 miliona? Ako on već uzima 200 milki, Jokić bi onda trebao da uzima 3 milijarde. Tolika je realno razlika izmedju Jokića i Portera.

zvezdale

pre 11 meseci

Stara narodna iz Denvera kaže:
Ko s' Porterom i Marejom ore, taj dupetom drlja.

2 dali 2 uzeli. Svaki prokleti put. Teraj dalje.

Fića

pre 11 meseci

Sa Porterom u ekipi titula ni u teoriji nije moguća. To je jednostavno nemoguća misija. Mislim da će Porter na kraju karijere ponjeti titulu najinteligentnijeg igrača svih vremena. Ustvari on je već rezervisao to laskavo priznanje.

Arm

pre 11 meseci

Napisao sam juče ujutro da će Toni suditi i sudio je.
On i njegov tim su dovoljno bili na strani Finiksa.

Ovdje neki napadaju Dragana i još neke kad pišu protiv Grina, Milsapa i ostalih veterana, šetača, a noćas se opet moglo vidjeti koliko Grin i Meloun uništavaju Denver.

Bez Pola Finiks igra neuporedivo brže i umara igrače Denvera plus je trener Finiksa shvatio da ima neke dobre igrače na klupi .

Denver će izgubiti ovu seriju ako Grin bude igrao po 12 minuta u kontinuitetu ( izmedju prve i druge četvrtine ) ukupno 18-20 , mali Braun 8 minuta a Gordon centra jer Meloun ne vjeruje Dzordanu koji bi sigurno kvalitetnije odigrao 7,8 minuta na centru od Gordona plus bi Gordon zadržao svježinu za odbranu.
Sa 7 ili 7 i po igrača ( s obzirom na minute Brauna ) se ne može dobiti ekipa kao što je Finiks.

Žali Bože najboljih Nikolinih godina sa ovakvim igračima oko sebe i trenerom koji se boji dati šansu mladim igračima.

Vlasnik Denvera i generalni menadžer ne smiju dozvoliti da im Nikola prodje kao Karmelo kojem su najbolje godine prošle u Denveru okružen lošim saigračima i lošim trenerom.

Noćas se prvi put moglo vidjeti koliko Nikola želi pobjediti jer je na tajmautu galamio na pomoćnog trenera i saigrače.

Zanimljiva je i izjava od juče gdje je rekao da će mladi Adelman biti vrhunski glavni trener jednog dana.

Melouna a i neke igrače može samo titula ostaviti i dalje u Denveru.
Svaki slabiji rezultat donosi zanimljivo ljeto po pitanju trejdova.

wlado

pre 11 meseci

27 sek do kraja, sudija podbacuje loptu na +3 za sanse, jokic skace brze i vislje medjutim ayton mu se sa drugom rukom bukvalno okacio na rame, sudije neme. ovo ide u 7. takodje situacija kada je jokic laktom smlatio vlasnika sansa, neprocenjivo. Onaj idiot zagrlio loptu i ne pusta je. trebali su ga izbaciti ali kao sot sek kaze, neces me izbaciti iz moje kuce :D

iskreno

pre 11 meseci

Da hoće i da je bar malo sebičniji, ovoliko bi ubacivao svako veče. To ja pričam već tri godine. Jednostavno on ne voli da igra sam, voli da uključuje kompletnu ekipu. Da je hteo, bio bi najbolji strelac lige. Jednostavno ne može niko da ga zaustavi.

Dirty

pre 11 meseci

Ovo je bila ključna tema za Denver, koju su morali dobiti. Sada rizikuju da u neizvesnim završnicama izgube seriju. Pokazalo se da ekipa, od trendova, nije harmonizovana, nisu dobili dubinu a sem Jokića ostali nosioci igre nisu stabilni i često su ispod minimuma, projektovanog učinka. U takvom stanju tima, zaista je potrebno vrhunsko trenersko umeće, kojim se pronalaze raspoloženi i učinkoviti igrači u datom momentu. Nismo do sad to videli???

Mek Grejdi

pre 11 meseci

Ovaj Kroenke junior, simpatičan momak i vidi se da voli (poznaje) košarku, da dopusti da ga tako namagarči Tim Connelly. Samo ću to reći, napisah i napisano je toliko puta kako je uništena klupa, kako su davani ugovori itd itd.

Miroslav

pre 11 meseci

Klupa Finiksa odlucila mec.Niko od njih ne moze ocekivati 40 poena.Ceo svet zna da je Semet odlican suter.Drugi bitan detalj je sut za tri.Samo 7 trojki Denvera je za sadasnje standarde malo.Danas se tesko moze dobiti utakmica bez barem 10 pogodjenih trojki.Drugi faul Gordona je upitan.Taj faul je dosao dosta rano,i on je morao na klupu.Pitanje je kako bi se utakmica odvijala da je bilo drugacije.U ove dve utakmice,Denver nije dobro trcao.Zbog toga su i primali dosta vise poena.U tranziciji Finiksa,Buker se bas dobro razmase.Deluje kao da ne moze promasiti.Igraci Denvera ce morati brze da se vracaju u odbranu.Steta za dve vrhunske partije Jokica.

bskfan

pre 11 meseci

Ko sto rekoh, Malone se ukopao sa rotacijom od 8 igraca. Umesto da igra sa 9-10 igraca i da onda utakmucu zavrsava sa najboljima - on na ovaj nacin nema opciju jer su svi nerazigrani.

Kako je ispalo na ovoj utakmici, izostanak CP3-a je bio poklon za Monte Vilijamsa. Kad udje igrac sa klupe (Shamet) i pukne 5 trojki onda je sve jansno. Taj isti Shamet nema nista drugo, nula skokova, nula asistenicija, nula svega, ima samo sut, a sinoc bio +15. Duga stvar, dok je Landele bio +16, Dzef Grin -16. Na prosloj je za nekih 12 minuta bio -20.

Sad Malone upada u klopku da mora nesto da menja, a ne zna sta da promeni. Umesto da se utakmice dobijaju sa duzom klupom, klupa Sansa razbija klupu Denvera. Klupa Denvera nema ni pleja, ni skakaca, ni strelca.

Buker ih dve utakmice ubija procentom suta i Malone nema resenje, cak ni sa udvajanjem.

Иван

pre 11 meseci

Невероватно је да нису искористили одсуство Криса Пола. Финикс је био на конопцима. Хајде та трећа утакмица, била је подужа пауза између ње и другог меча, ветеран Дурент се одморио, али и ту су имали шансу, па је Мари то просуо. Јутрос је требало искористити замор Санса, али се испоставило обрнуто, да су Нагетси били уморни због кратке ротације са само осам играча. Што рече Коле у преносу, увек неки играч задатка заблиста на домаћем терену, вероватно ће се исто десити и у Денверу за два дана, не плашим се толико још једне овакве партије Шемета. Више се бојим да ће наместити сада суспензију Јокићу, а онда не знам шта ће Денвер у петом мечу. Без те суспензије, имамо следећу ситуацију: меч је за само два дана, Букер и Дурент ће ипак бити нешто уморнији и за очекивати је да им опадне овај врло високи проценат шута. Пол ће се вероватно вратити, и то свежији. Дакле, неопходно је да неки играчи Нагетса одиграју много боље. Пре свих Портер и Мареј, али мени је и Гордон чудан. Покушава нешто што не уме. Сад је незгодно јер стиче се утисак да Денвер игра са четири играча, без позиције високог крила (ни Гордон ни Грин се не примећују), а опет, што рече неко, не можеш сад одједном да убациш Нађија, Чанчара или Вотсона тек у петом мечу.

Не иде ово на добро. Мареј и поготово Портер нису довољни за нешто више. Једина позитивна ствар је што су издржали сезону, јача им је вредност за трејд него прошле године и поред свега.

M

pre 11 meseci

Jokić stvarno sledeći ugovor treba da ode u pobedničku sredinu. Obezbedio je 4 generacije finansijski, više ne mora da brine oko novca. Denver je bio, jeste i biće luzerska ekipa. Porter Majkl je kriminalno loš, sebična copina, Marej balvan, Gordon srčan ali ograničen kao ograda. I Lebron je otišao iz Klivlenda da bi postao šampion. Bio bi greh da jedan od najboljih igrača u istoriji ne osvoji nijednu titulu. Već ima 28 godina, ima još najviše 5 godina na vrhunskom nivou, pod hitno da traži šampionski tim.

Mаre

pre 11 meseci

Sunsi zasluženo do pobede. Jokić sjajan u napadu, na kraju ostao bez snage. Murray nije prava podrška koja može da ih vodi do kraja. MPJ nije za komentar, tužno sakrivanje u napadu i potpuno odsustvo smisla pri odabiru šuta. Odbrana jeziva. Durent i Booker imaju odličnu hemiju, iako limitirana klupa dovoljan im je samo još jedan igrač na prosečnom nivou da svakog mogu da dobiju. Ovog puta Shamet je bio taj x faktor.
Nuggets samo uz mnogo više energije u odbrani mogu do pobede u seriji. Domaći teren bi mogao doneti taj minimum prednosti.

Velikan Partizan

pre 11 meseci

Prvo sudije ih uništavaju , drugo ne znam šta radi Porter u ovom timu uopšte?
Bez pomoći klupe Jokić ovo ne može sam da iznese.
Bravo Nikola , rekord jednog našeg igrača .

jessie

pre 11 meseci

Najgora stvar je sto Denver izgleda dosta losije nego u prve dve utakmice. U trenutku je delovalo kao da Jokic sam hoce da pobedi utakmicu. Nazalost njegova izgubljena u bitnom trenutku pa promasen zicer, ali daleko da on moze da bude krivac za poraz.
Za MPJ-a sam istripovao da je malo skapirao kosarku i selekciju suta ali opet u bitnim trenucima je covek zakopao ekipu. Naravno, da je pogadjao bila bi druga prica ali opet ti sutevi... Boze me sacuvaj.
Utakmica je bila strava, steta sto Denver u finisu nije nista odigrao.

goblin

pre 11 meseci

Jokić i Buker su trenutno najbolji igrači na svetu, to je valjda svima jasno. Maloun treba da uradi ono što je radio za vreme onog "korona plej ofa" na Floridi, a to je da koliko god može smanji minute Porteru, koji je kao stvoren za neki besmisleni tim tipa Šarlot ili Orlando.I da, 19 minuta matorom Grinu, daj čoveče.... Dobija ovo na kraju Denver 4:3.

Rade

pre 11 meseci

Aaaaaaa, da poludi covek sta su prosuli. Bunili se navijaci kako MPJ ne uzima suteve, drze ga na klupi... da je nocas bar ostao na klupi. Ne znam da li postoji tupaviji igrac od njega (najblazi sam izraz upotrebio). Nikola nestvaran. I nadam se da nece biti duze suspenzije.

Gambeeet

pre 11 meseci

Auf kakav meč, ne trepnuh bukvalno. Buker i Durent ozbiljno ističu kandidaturu za najbolji košgeterski tandem svih vremena, prvi u prethodna dva meča šutira 34/43 iz igre, to su nenormalni procenti, još za plejof, a nije u pitanju centar nego bek šuter, u formi je karijere i ne izgleda da će se skoro zaustaviti, brojke sa 2K igrice bukvalno. Šta tek reći za Jokića, dao je sve od sebe i nije bilo dovoljno na njegovu i našu žalost, koliko dobrog Nikola učini za svoj tim, toliko je ovaj Porter u stanju da uprska, dečku konstantno duva promaja u glavi, taman kad su prišli na kraju, on iz čista mira pripaljuje trojku iz trka, ne vidi nikog i ništa pored sebe osim koša i toga kako će uputiti šut ka istom odmah po prijemu lopte, štetočina par ekselans. Marej solidan, ali spor i mnogo davi loptu, klupa potpuno zakazala. Na kraju se može reći da je Šemet sa klupe Sansa odneo prevagu u njihovu korist, kad god treba on je pogodio trojku i odradio svoj deo posla. Festival ofanzivne košarke na njenom vrhuncu. I koliko god da mi je krivo što su Nagetsi izgubili, radujem se bar što ćemo gledati još minimum dva meča između ove dve ekipe - u seriji iz snova! Nadam se prolasku Denvera posle majstorice u Ball Areni :DD

LMN

pre 11 meseci

Strašan meč, za gubljenje živaca.
Ako Sansi nastave sa ovakvim procentima neće biti dobro. Svi su stalno apostrofirali njihov manjak klupe a dans je sevalo sa svih strana. Ova udvajanja očigledno ne vrede kad neko šutira ovakve procente. MPJ po običaju tanak, iako je defanzivno i radio nešto. Murray kao i uvek od tame do sjaja. Pravi mvp fantastičan, ali ostatak ekipe ništa.

Milić

pre 11 meseci

105:100 za Finiks, Porter sam ko duh i "elitni" šuter maši otvorenu trojku, u narednom napadu Šemet naravno Pogadja otvorenu trojku za 108: 105. Kasnije isto u jedno situaciji Denver da uhvati priključak, i Porter u kontri sa trojke ne pogadja ni obruč. Ipak je to "elitni" šuter.

steva

pre 11 meseci

Ipak je to grupa gradjana i Jokic . Muarray ponekad bljesne , a ostali su prosek .
Denver ima problem zato sto neki njegovi igraci imaju pola mozga , racunajuci i trenera Malouna .
Ajde da neko od tih ograca ponovi gresku 2-3 puta , ali 20 puta ?
Guras loptu ispod kosa na Gordona gde ga ceka Durant...ama nemas sanse ni pomucu filmskih trikova !? Murray valja loptu do besvesti , dok svi ne popadaju u nesvet ...baci pas covece .
Porter ko guska u magli , u oba pravca ...kao dete u osnovnoj , zgabi loptu i trk da das kos , sutni je u 3 sekundu napada ?
Maloune , udvajaj ti majstore ...i u korneru ti uvek sam kao duh suter . Pusti bre Bukera nek da 70 ako moze , a drzi ostale . Jednostavno Denver nema u ekipi dva igraca koji su u stanju da igraju konstanto ...Jokic i to je to . I , opet otvoreni sutevi , ko ih manje promasi taj dobija utakmicu , prilicno jednostavno.

Dzonson

pre 11 meseci

Da je "elitni" šuter Majkl Porter Dzunior u zadnje dve utakmice pogodio i polovinu otvorenih trojki, ova serija bi već bila gotova.

lale gator

pre 11 meseci

Bilo je nužno da neko rastereti Nikolicu.On je zeznuo dva odlučujuća napada, ali i doveo Den da ima odlučujuće napade. Monstuozna partija. Trebaju mu bolji saigrači.

sashhas

pre 11 meseci

Ne moze Denver da igra sa 5 i po igraca...klupa, tj ona 3 nesrecnika na -20....nacin na koji Denver kupuje igrace i onda od njih pravi nule je nezabelezen

JPR

pre 11 meseci

Resetovao se MPJ na onaj stari model ! Užasno loš u svim parametrima igre ! Koliko je Marej u prošloj ukanalio Denver toliko je u ovoj MPJ… Meloun mora da stisne stvari sa obojicom, ako ovako nastave džaba Jokic sa ovakvim partijama ako ova dvojica trube i dalje !

Poznavalac

pre 11 meseci

Ne treba tražiti krivca, ovakav Feniks je nepobediv. Sipaju iz svih pozocija, svi igrači.

Mada, evropski treneri bi menjali čuvare na igračima koje ide šut, do iznemoglosti, ali se to u NBA ne radi.

srpska posla

pre 11 meseci

Kazu ovde neki "strucnjaci" - Jokic je kriv za poraze, jer sutira previse. Kaze drugi - kriv je jer sutira premalo. Kaze treci ne igra odbranu...Hoce ljudi da covek asistira 20 puta, uhvati 20 lopti i zabije kad god moze. I da odvali blikade i bude najbolji odbrambeni igrac! A ako to sve uradi - videcemo opet zasto ne valja...Ovde ima klinaca koji se dobro zafrkavaju, a ima i dece koja kosarku gledaju na najpovrsniji nacin.

shaman

pre 11 meseci

Džabe da Jokić ubaci i 70 poena kad uđe klupa prospe laganica i 15 razlike u 2-3 minuta.

Nadam se da neće biti suspenzija za Jokića pre svega da Malone nema izgovor zašto su izgubili tu sledeću utakmicu (koju imaju 70% šanse da izgube svakako zbog krš klupe i samopouzdanja na strani Feniksa) i izgubili celu seriju, pa da izbegne da popije otkaz koji definitivno zaslužuje.

Teško da će pored Malone-a Denver dobiti bilo koju tesniju završnicu... u gostima pogotovo nemaju šanse. I kad se dese retki momenti da po zasluzi izvede Murray-a na klupu ili još ređi momenat da sebični Murray prosledi u napadu loptu bilo kome a da ima više od 2s do kraja napada lopta završi kod nekoga ko baci ciglu.

bskfan

pre 11 meseci

@Grejdi

Sto se tice ugovora MPJ-a, tu su obicno bili prozivani Konoli i mali Kronki ali stvari su malo drugacije. Kako se moglo cuti, tu je prste umesao glavom i bradom sam Sten Kronki. Pominje se neka Misuri veza Kronkija i Porterovih, sta god to bilo.

Pare sad na stranu, gledamo samo kosarku. Da je Malone malo pametniji mogao je on MPJ-a da iskoristi na vise nacina, cak i na mestu centra sa klupom kada se igra protiv ekipa koje nemaju dominantne centre. MPJ je sinoc promasivao ali je imao 10 skokova, asistenije, ukradene, blokadu. Igrao je za njega velikih 41 minut, sto je takodje greska Malonea.

Morao je Malone da ubaci Dzordana/Cancara/Nadjija, u kog god imao najvise poverenja. Dzordan nije od juce, iskusan veteran, i mogao bi da odigra desetak minuta bez problema. Cancar bi mogao da proba da cuva Bukera a i dobar je dodavac. Nadji je nesto izmedju, ali ne vidim sta bi to mogao da pokvari. Mora da nadje resenje za Bukera, ko god to bio: Gordon, Cancar, Nadji ili cak mozda Redzi Dzekson.

Plejmeyker

pre 11 meseci

Zanimljivo je koliko se pre plejofa pricalo da Denver ima dobro klupu I dubok roster? Jokic nema adekvatnu zamenu što je neverovatno... Neznam kako Meloun ne ukapira da mu je za pobedu dovoljno da zaustavi Bukera ili Durenta. Znači bar jaka odbrana na jednom od njih dvojice. Nije Finiks bolja ekipa ali... Oni su pustili Jokica manje vise jer znaju da ga ne mogu zaustaviti. Isto se ponovilo kao na prosloj utakmici da Buker I Durent ubace brdo koseva... Mislio sam da će ovaj put biti drugacije. MPJ pa sta taj radi , bolje bi mu bilo da je nonstop u cosku I da čeka loptu od Jokica kad ga ovi udvoje bio bi korisniji...

Deja

pre 11 meseci

Porter.. Čoveče čemu žurba.... Lik samo želi da šutne.. Neverovatno... Umesto da smiri pa da povedu on na 21 sekundi do kraja napada šutira za 3 i naravno promašuje... Još trazi faul...

kimiko

pre 11 meseci

Nestvarna partija Jokica. Koliko je tu energije ulozeno, borba sa centrima, skokovi, asistencije, odbrana.... Medjutim, treba reci da su Sansi odigrali u kljucnim trenucima veoma agresivno u odbrani. Pokrivali sve,uz fantasticnu pokretljivost. Plus one cetiri trojke kada su okrenuli mec na svoju stranu. Denver ce morati odigrati maksimalno angazovano, timski kako i znaju, ako hoce pobedu u narednoj utakmici.

i to vam je tako

pre 11 meseci

Ovo sto igra MPJ, lagano moze da igra i Raško Katić i to u OVIM godinama !

Kakav niškorist čoveče...bez da se uvredi Raško.

Objektivan

pre 11 meseci

Džaba Jokicu prethodna 30pts / 17rbs /17 ass, ova 53 pts, ipak moraju i ostali da odigraju bar ispodprosesno umesto a ne katastrofalno.

Dragan

pre 11 meseci

Zaista je steta sto Nikola nema jos samo jednog normalnog igraca u timu. Prva petorka igra po 35+ minuta, klupa ne postoji. MPJ sa 41 minutom na parketu i 2/9 sut za tri poena, decko treba da bude suter.
Sve i da prodju nekako Finiks, ovakvom potrosnjom Nikole jednostavno ne mogu do prstena.
Ako nekim cudom uzmu prsten, treba da podignu Nikoli spomenik i odmah da trejduju MPJ i mozda i Mareja i dovedu jednu zvezdu tipa Luka i 2-3 igraca kao Gordon i da prosire roster, ovako sa jednom povredom oni se raspadaju

Skid

pre 11 meseci

Koliko ljudi menjaju misljenje nakon pobede ili poraza, za ne poverovati. Prvo, da Jokic ne zna da igra odbranu, ne bi imao takav ugovor, siguran sam da vi bolje razumete kosarku od celog strucnog staba Denvera. Drugo, Marej i MPJ su dobili takve ugovore jer u tom trenutku nisu imali bolje igrace koji su hteli doci u Denver, pa su im dali ugovore da ih ne izgube. Dalje, MPJ je skorer, on je igrac koji treba da sutira u serijama. Naravno da skoro nista nece ubosti ako sutira svakog 7og minuta po jednom. Vise puta je bilo vidno da ga kuliraju i Marej i Jokic. E sad da li postoji nevidljiv razlog ne znam. Dalje, Finiks je odigrao 2 maestralne utakmice, u obe su se po cetvrtinama smenjivali Durent i Buker, svaku cetvrtinu vodi jedan od njih, drugi nadopunjuje u sledecoj sto je fenomenalan recept za ritam, a ostali pripomognu koliko mogu. Ne guse se po cetvrtinama, a drze ritam sipanja koseva. Obojica su inace genijalan tandem za danasnje uslove i skoro ih je nemoguce braniti. Denver je odigrao sasvim dobru odbranu, ali je jako tesko zatvoriti oba igraca, prosto su pakleno dobri. Gordon zbog defanzive potpuno slab u napadu sto je i taktika, ali nema ko da nadomesti te poene, jer su svi u kanalu bili ove dve utakmice. Najveci promasaj je Meloun. Kroz celu sezonu mu igraju igraci, i kad dodje PO on ih zakuca za klupu bez namere da bar nekog od njih isproba: Cancar, Votson, Dzordan, Brajant, R. Dzekson, Nadji, Is. Svi neiskoristeni i zbog toga sigurno i sad da ih proba bice ocajni.

tata

pre 11 meseci

Koliko god je NBA danas kecerska liga, i koliko god forsirali medijski Jokica, lepo se vidi kada se lomi rezultat i potrebni su sigurni poeni Jokic ne zna i posrce.
Phoenix ga pustio da ubacuje poene, zatvorili Mareja i Portera i to je to.
(Kemp, 08. maj 2023 12:42)

Reče ti i ostade živ. Pa dečko je ubacio 53 PEDESET TRI poena i sad se ti našao...
Drugo dosta sa glupostima kako ga nisu čuvali. Oba centra se napunili sa ličnim greškama, čak ga je u jednom momentu čuvao i Durent.

Пеђа

pre 11 meseci

Пета утакмица може да преломи серију. Денвер мора да одбрани домаћи терен, јер ово вероватно иде у 7 утакмица.

Cicero

pre 11 meseci

Iako se slažem za mršav učinak Portera, ovde je najviše kumovala klupa. 40vs11 je prevelika razlika u korist Finiksa. Mislim da ovo ide u 7. Nadajmo se najboljem.

Milosav

pre 11 meseci

Porter Jr. proba trojke nekoliko puta i sve masi pa opet proba. Da je on ubacio barem dve trojke bilo bi drugacije. To je Denveru najveci problem, nemaju pouzdane igrace koji ce se pokazati u svakoj utakmici. Previse toga Jokic sam radi. Bice tesko da prodju ovo kolo ukoliko drugi ne povuku teret.

smeh

pre 11 meseci

Strašna serija. U stvari sada igraju najbolji i mora se očekivati najbolje što ovi igrači i pružaju. Za sada svako brani svoj teren. Trener Finiksa ubacio i ostale igrače u igru i rezultat je došao. Nadam se da žitelji Denvera nisu kao ovdašnji iskompleksirani narod i da će maksimalno podržati ovu ekipu jer će im trebati za prolaz dalje. Odavno nije bilo bolje i zanimljivije doigravanje. A o našem Jokiću je suvišno pričati. Nestvaran je ali mora tako jer je ovo doigravanje. Neka samo nastavi a ostatak ekipe da vrati igru iz prve 2 utakmice i pobeda će opet doći. Šteta što nisu barem jednom pobedili u Finiksu ali kako ništa nije bilo gotovo posle 2:0 tako nije ni sada. Dovoljno je samo da odbrane domaći teren.