NBA 62

Ponedeljak, 08.05.2023.

03:20

Incident – Jokić odgurnuo vlasnika Finiksa VIDEO

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, našao se u klinču sa vlasnikom Finiks Sansa – Metom Išbijom.

Incident – Jokiæ odgurnuo vlasnika Finiksa VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Marko 666

pre 1 godinu

Mislim da je Jokic naseo na nameran provokativan gest Jevreja milijardera koji je hteo da se ovako nesto dogodi,tacno je da Jokic nije smeo da ga gurne ali odakle pravo nekom ko nije ni igrac ni trener ni sudija da dira i onako drzi loptu!

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Volim ja Jokaru, ali ne znam sta mu je trebalo ovo, jel su hteli da im udare kontru dok je ovaj igrac pao u publiku? To nije sportski.
Sa druge strane ovog vlasnika su sudije trebale da udalje sa terena ako ometa igru i ne da loptu, a ne on da ulazi u klinc sa njim.
Ovako im je samo dao za pravo da mu lupe suspenziju i ne iskoristi najbolju sansu do sada da se bori za titulu kao ubedljivo najbolji igrac tima, i to na totalno bespotreban nacin, da bi dokazao sta?

vito

pre 1 godinu

Vlasnik je napravio to što je napravio, svjesno i namjerno , u to nemam nikakve sumnje. Jokić tu nema šta raditi, otimati se za loptu i slično , nikakav kontakt takve vrste nije dozvoljen. Ono što bode oči je činjenica kada se nešto ovako dogodi , na primjer ovo sinoć , svi upirete iz sve snage kako pravilo nije dobro, kako (u ovom slučaju Jokić nije ništa kriv) .. objasnite mi tu logiku , napraviš nešto što ne smiješ , što je zabranjeno ali nisi "kriv" jer je pravilo "glupo" i zato što je ovaj drugi " započeo " .. svako pravilo o koje se netko vaš (u ovom slučaju Jokić) ogriješi nije dobro, glupo je i ne vrijedi .. kako je to moguće .. za navijače vrijede druga pravila, druge kazne i nije isto biti igrač ili navijač (bio on vlasnik ili Pero Perić) .. ali vi ćete se radije "iskidati" objašnjavajući nego reći jednostavnu stvar : postoji pravilo, takvo i takvo, i on ga je prekršio , dakle kriv je , ali obzirom da je taj navijač idiot koji zadržava igru onda pravilo ne vrijedi .. to je ta logika .. ako ga slučajno kazne , svi će biti krivi , osim naravno Nikole , zašto bi se pravilo odnosilo na njega kad je "pravilo glupo" a ovaj prvi započeo .. onda će biti priče , mrze Jokića itd.. a to što se on po gledalištu otimlje za loptu to nema veze , pravilo ne bi trebalo važiti ako je MVP u pitanju .. pogotovo neko tako glupo pravilo , treba ga odmah ukinuti pa nek i ovi divlji igrači (ala Brooks , Green ) istjeruju pravdu po tribinama, to bi bio show

Vlada

pre 1 godinu

Za ovo treba da bude kažnjen vlasnik Finiksa. Jokić je hteo da brzo izvede aut, da bi iskoristio činjenicu što je igrač Finiksa bio van terena, što je sasvim legitimno, a ovaj se ponaša kao da je na fudbalskom meču. Jokara je u pravu! A nije ga nešto ni odgurnuo, realno. Ovaj ga jeste prvi dotakao, a to nema pravo da radi. Ako kazne Jokića, to će biti sramota za ligu i jasan pokazatelj da ga ne žele tu.

Roki

pre 1 godinu

Ne razumem zasto skrnavite jezik ovako. Hteo je brzo da izvede loptu, ali nije mogao isto. ALi nije mogao. Tacka. Ne trpajte ovo isto, ista svugde, ne zvucite pametno, bas suprotan efekat postizete.

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Stvarno nemamo sreće sa vlasnicima! Sarvera je liga prakrično najurila, a i ovaj neće biti ništa bolji, sve je to ta ista money-worshippers ekipa. Jedina svetla tačka franšize Sir Charles!!!

macconi

pre 1 godinu

Bez obzira ko koga voli i za koga navija,kako moze biti dozvoljeno navijacu da se otima za loptu sa akterom meca...ili je to dozvoljeno milijarderima,ne znam tacno pravilnik...Nije Jokic otisao u publiku vec je stajao ispred prvog reda na terenu uzimajuci loptu.

prika iz susjedstva

pre 1 godinu

Da je taj vaš Jokić “šmeker” kakvim ga predstavljate nakon davanja izjava koje doskočicama šmekerira, stao bi ispred ovoga pa prstima napravio gest daj loptu, tako nekako. Možda je zbog sportskog zanosa, adrenalina, brzine fudbalerski zgrabio loptu kao spomenuti kad je golmani prime, isto mislim da vam Jokara ima kratak fitilj. Kao i Đoković. Imaju ti vaši neku žilu ludaru koja samo što nije, prsnula…

AsterX

pre 1 godinu

Ovaj Ishbiah klasičan tatin sin, nasledio firmu i bogatstvo i prosipa pamet. Na sve to klasičan pokvareni Ješa, pogledajte ga, nema vrat, kratke ruke, i ta faca karakteristična za njih. Al ga Jokara stavio na mesto elegantno ha ha ha

kontraš

pre 1 godinu

Lako je Jokari da se ovako kurči sa milijarderčićem koji je težak jedva pet milijardi dolara, što to ne proba sa vlasnikom Klipersa teškim 90 Miljki?

erste

pre 1 godinu

Bankar, multimilijarder, vlasnik nba kluba. Pripadnik izabranog naroda, jer samo izgleda oni mogu da rade sve što žele i da tlače većinu

samo jako

pre 1 godinu

Jokicu molim te idi iz Denvera,ne zasluzuju te,brate sa kakvim on indijancima igra to je neverovatno ,ovaj Porter je decko ja ne znam kako da ga nazovem,reci da je glup to mu je pohvala

hill

pre 1 godinu

Cudo bi bilo da Jokic igra SP. Pa sigurno vise stedi svoje konje u Somboru. Ovaj Porter I Marej, stetocine. Mareja jos ponekada I krene, Ali Porter zali Boze. Ostali bi mozda hteli, Ali nisu taj kvalitet. Denver ovu seriju gubi, a Jokicu ce trebati dug oporavak.

pikr

pre 1 godinu

Novi vlasnik Finiksa je milijarder Mat Ishbia, vodeći hipotekarni zajmodavac u Sjedinjenim Američkim Državama.
Ili što bi kod nas rekli zelenaš

Zuja

pre 1 godinu

Pa šta je ovo Jokić 53 poena a Marej 30 i Denver izgubi. Ja ne mogu da verujem koliki procenti šuta kod Sunsa. Ono je nemoguće da neko može bez promašaja da ubacuje u dve utakmice. Znači ovako nešto nije viđeno. Ni jedan napad im Denver nije odbrani. Porter maši otvorene šuteve za tei poena, kako bre toliko dobre bekove ima denver i ne može da pokrije teren. Pa neverovatno! Ispada da su ekipe sada podjednake a Denver ima dužu klupu. Ovo će ući u anale kao nešto neviđeno.

Kaniđa

pre 1 godinu

Mnogo je veceras nervozan,u prvom redu jer bambusi sa kojima igra nw mogu ništa da pogode a u odbrani statiraju dok ih Buker i Durent pretrčavaju i poentiraju.Sunsi su im našli žicu trče im u leđa i na nepostavljenu odbramu pomenuta dvojica kao da imaju lagani šuterski trening+ vodonoše pogađaju.Jokić brutalan ali bukvalno sam ne može ništa.

montoya

pre 1 godinu

Kada je ovaj Porter Jr u igri, ne gleda mi se. Auu kakav lik, kao govedo kad dobije loptu, samo kos vidi, mora da sutne lik pa nebitno iz kakve pozicije.

rax gravedigger

pre 1 godinu

Uobičajen Jokićev meč. Melje sve vreme i na kraju upropasti. Škola košarke gospodina menadžera. Igrajte se deco košarke i ne marite za rezultat. Zato ne očekujte da će da rešava mečeve u reprezentaciji, ako bude uopšte igrao. Posle kad neko kaže da je bolji npr. od Đorđevića. Možda jeste bolji, ali u nebitnim utakmicama.

Rokabili

pre 1 godinu

Iako imam Arenu, ne mogu da gledam, preslab zvuk sa terena, to uvek rade, plus seku reklamama više nego Ameri...
Pa gledam preko starima, mnogo bolji američki komentatori....
Što se same tehničke tiče, glupost, samo zato što je to vlasnik inače bi izbacili gledaoca zbog zadržavanja lopte...
Sudije... Da ne pričam o Durantovoj rampi preko ruke koja nije svirana kao prekrsaj...
Ne može Denver ovako, premalo dobrih pojedinaca, a oni što su kao prve violine su u stvari prosek, ovima iskoči jedan Samet i raspameti ih trojkama... Klupa Denvera ništa... MPJ ništa... Marej davi loptu i kad reši da će on na kos, ma kolko ga zatvorili i ne mogao ništa on neće dodati, pre će loptu baciti u konstrukciju kosa...
Na kraju MPJ napravi glupost sa sutem za tri i mora se priznati Jokić upropasti vrhunsku partiju sa dva izgubljena napada...
Teško će ovo Denver proći, a i da se nekako izvuče, ne može do kraja sa ovakvim rosterom....

Todor

pre 1 godinu

Denver bez Jokića je u rangu osrednje ekipe iz KLS. Ali Denver i sa ofanzivno brutalnim Jokićem večeras se pokazuje kao vrlo limitirana ekipa gde Maloun uporno igra sa 7-8 igrača u rotaciji, bez obzira što svi osim Jokića ne mogu fudbalski teren da ubodu, a ima igrače na klupi koji bi mogli malo da poremete ritam Finiksa i pogode neku trojku i sl, plus defanzivno nisu kriminalni kao skoro svi kpji su igrali u prethodne 2 utakmice. Što se ofanzive tiče potpuno je nejasno nekoliko stvari, prvo kako neko više ne lupi šamarčinu Mareju i ne objasni mu da prestane da glumi Micića sa evropskog i da davi loptu i dribla do besvesti i do zadnjih par sekundi napada, naravno posle tog šamara jedan bi trebalo podeliti kvazikošarkašu MPJ-u koji osim (vrlo retko) solidnog šuta nema ništa, pa ni mozga, čovek jednostavno ne ume da probije i u ove 2 utakmice je promašio ili bio izblokiran svaki put kada je to probao i na kraju ono što je najbolnije, šta je razlog da mora da se igra na Mareja u zadnih minut-dva kada se lomi, da li je neko zabranio Jokiću da proba da pogodi, večeras osim one smušenosti kada je bila mrtva, a mogao je da kreira nešto sam imao je i priliku za šut za 3 na -5, ali on je odlučio da potroši par sekundi na dribling i ulaz. Ono što su ove 2 utakmice pokazale je da su Buker i Durent brutalni, da je Finiks dobio par igrača za nastavak serije i da će sada biti neizvesno, zatim, Denver ne može da zaustavi njoh dvojicu i da bez Jokića na parketu to nije ozbiljna košarka

beograd011

pre 1 godinu

Sudije iskusno domacinski nema sta! A vlasnik posebna prica rva se sa Nikolom i neda loptu,a onda pada taetralno - misija zavrsena Nikoli tehnicka a sudije bezbrizno na naplatnu kasu sutra u kancelariju.Cak se Sek i Carls pitaju na poluvremenu zasto tehnicka!? Niko nema muda da onom Brothersu vec jednom odlepi samarcinu,kao i onom belcu sudiji koji nesme da svira kesanje nad Jokicem u zadnjem podbacivanju.Mareja i Portera necu da komentarisem,ali da su oni izgubili ovu utakmicu stoji,vazno je da se trpaju pod kos da uzmu skokove!?

nba-86

pre 1 godinu

pred kraj 3/4 88-87 za denver, jokić 42 poena (15/20 šut iz igre) plus 5 ass, ostatak tima 17/39. buker za sad 14/17, šemet ih uništi početkom 4/4 sa otvorenim trojkama posle udvajanja durenta, -8 na 7,5 minuta do kraja.

ElvisNs

pre 1 godinu

Da li moze gore da odigra ovaj Porter, kako li se iskontrolise Jokic, i sta proguta ? Sve otvorene suteve covek je promasio, a usput krade skokove u odbrani. Jezivo. Play off, i neko ovako da igra.
Jokic fenomenalan, mozda i bolji - borbeniji nego ikad, ostali prosecni i ispod toga...

2CRAZY

pre 1 godinu

Dzabe Jokic i da da 100 poena, kad MPJ igra celu seriju na amaterskom nivou, a Marej od sjaja do ocaja, zadnje dve je nesto bolji, ali nedovoljno... nek drze svoj teren kako znaju i umeju, ide ovo u 7.

Alek

pre 1 godinu

Nevezano za vest , ali svakako vezano za meč, gledam uživo, i ne veruje kakva je štetočina ovaj Porter Jurior, ko je njemu dao maks ugovor trebao je odmah u zatvor da ide , to je čini mi se najgora odluka nekog.menadžera u istoriji NBA, toliko para za poluigraca bukvalno , lik se šetka po terenu, maši trice čak i kad je sam, užas. Neverovatno , pa bilo kojeg drugog stara ili superstara da su doveli imali bi bolju opciju. Užasan igrač, muka je gledati ga.

Memfis

pre 1 godinu

Шта ради овај болесни Букер више, невероватно. Овакву путерску рапсодија никада видео нисам

018

pre 1 godinu

Samo ga ne iznervirao da proradi srpski inat u njemu. Trenutno je na 40pts i ne moze niko da ga zaustavi! Ayton 4 licne, Booker 3 licne itd Samlece sam ceo Finiks za kaznu! Idemo na brejk za 3:1!

montoya

pre 1 godinu

Kada je ovaj Porter Jr u igri, ne gleda mi se. Auu kakav lik, kao govedo kad dobije loptu, samo kos vidi, mora da sutne lik pa nebitno iz kakve pozicije.

pikr

pre 1 godinu

Novi vlasnik Finiksa je milijarder Mat Ishbia, vodeći hipotekarni zajmodavac u Sjedinjenim Američkim Državama.
Ili što bi kod nas rekli zelenaš

018

pre 1 godinu

Samo ga ne iznervirao da proradi srpski inat u njemu. Trenutno je na 40pts i ne moze niko da ga zaustavi! Ayton 4 licne, Booker 3 licne itd Samlece sam ceo Finiks za kaznu! Idemo na brejk za 3:1!

AsterX

pre 1 godinu

Ovaj Ishbiah klasičan tatin sin, nasledio firmu i bogatstvo i prosipa pamet. Na sve to klasičan pokvareni Ješa, pogledajte ga, nema vrat, kratke ruke, i ta faca karakteristična za njih. Al ga Jokara stavio na mesto elegantno ha ha ha

macconi

pre 1 godinu

Bez obzira ko koga voli i za koga navija,kako moze biti dozvoljeno navijacu da se otima za loptu sa akterom meca...ili je to dozvoljeno milijarderima,ne znam tacno pravilnik...Nije Jokic otisao u publiku vec je stajao ispred prvog reda na terenu uzimajuci loptu.

Roki

pre 1 godinu

Ne razumem zasto skrnavite jezik ovako. Hteo je brzo da izvede loptu, ali nije mogao isto. ALi nije mogao. Tacka. Ne trpajte ovo isto, ista svugde, ne zvucite pametno, bas suprotan efekat postizete.

erste

pre 1 godinu

Bankar, multimilijarder, vlasnik nba kluba. Pripadnik izabranog naroda, jer samo izgleda oni mogu da rade sve što žele i da tlače većinu

samo jako

pre 1 godinu

Jokicu molim te idi iz Denvera,ne zasluzuju te,brate sa kakvim on indijancima igra to je neverovatno ,ovaj Porter je decko ja ne znam kako da ga nazovem,reci da je glup to mu je pohvala

beograd011

pre 1 godinu

Sudije iskusno domacinski nema sta! A vlasnik posebna prica rva se sa Nikolom i neda loptu,a onda pada taetralno - misija zavrsena Nikoli tehnicka a sudije bezbrizno na naplatnu kasu sutra u kancelariju.Cak se Sek i Carls pitaju na poluvremenu zasto tehnicka!? Niko nema muda da onom Brothersu vec jednom odlepi samarcinu,kao i onom belcu sudiji koji nesme da svira kesanje nad Jokicem u zadnjem podbacivanju.Mareja i Portera necu da komentarisem,ali da su oni izgubili ovu utakmicu stoji,vazno je da se trpaju pod kos da uzmu skokove!?

Zuja

pre 1 godinu

Pa šta je ovo Jokić 53 poena a Marej 30 i Denver izgubi. Ja ne mogu da verujem koliki procenti šuta kod Sunsa. Ono je nemoguće da neko može bez promašaja da ubacuje u dve utakmice. Znači ovako nešto nije viđeno. Ni jedan napad im Denver nije odbrani. Porter maši otvorene šuteve za tei poena, kako bre toliko dobre bekove ima denver i ne može da pokrije teren. Pa neverovatno! Ispada da su ekipe sada podjednake a Denver ima dužu klupu. Ovo će ući u anale kao nešto neviđeno.

Vlada

pre 1 godinu

Za ovo treba da bude kažnjen vlasnik Finiksa. Jokić je hteo da brzo izvede aut, da bi iskoristio činjenicu što je igrač Finiksa bio van terena, što je sasvim legitimno, a ovaj se ponaša kao da je na fudbalskom meču. Jokara je u pravu! A nije ga nešto ni odgurnuo, realno. Ovaj ga jeste prvi dotakao, a to nema pravo da radi. Ako kazne Jokića, to će biti sramota za ligu i jasan pokazatelj da ga ne žele tu.

Rokabili

pre 1 godinu

Iako imam Arenu, ne mogu da gledam, preslab zvuk sa terena, to uvek rade, plus seku reklamama više nego Ameri...
Pa gledam preko starima, mnogo bolji američki komentatori....
Što se same tehničke tiče, glupost, samo zato što je to vlasnik inače bi izbacili gledaoca zbog zadržavanja lopte...
Sudije... Da ne pričam o Durantovoj rampi preko ruke koja nije svirana kao prekrsaj...
Ne može Denver ovako, premalo dobrih pojedinaca, a oni što su kao prve violine su u stvari prosek, ovima iskoči jedan Samet i raspameti ih trojkama... Klupa Denvera ništa... MPJ ništa... Marej davi loptu i kad reši da će on na kos, ma kolko ga zatvorili i ne mogao ništa on neće dodati, pre će loptu baciti u konstrukciju kosa...
Na kraju MPJ napravi glupost sa sutem za tri i mora se priznati Jokić upropasti vrhunsku partiju sa dva izgubljena napada...
Teško će ovo Denver proći, a i da se nekako izvuče, ne može do kraja sa ovakvim rosterom....

Alek

pre 1 godinu

Nevezano za vest , ali svakako vezano za meč, gledam uživo, i ne veruje kakva je štetočina ovaj Porter Jurior, ko je njemu dao maks ugovor trebao je odmah u zatvor da ide , to je čini mi se najgora odluka nekog.menadžera u istoriji NBA, toliko para za poluigraca bukvalno , lik se šetka po terenu, maši trice čak i kad je sam, užas. Neverovatno , pa bilo kojeg drugog stara ili superstara da su doveli imali bi bolju opciju. Užasan igrač, muka je gledati ga.

Todor

pre 1 godinu

Denver bez Jokića je u rangu osrednje ekipe iz KLS. Ali Denver i sa ofanzivno brutalnim Jokićem večeras se pokazuje kao vrlo limitirana ekipa gde Maloun uporno igra sa 7-8 igrača u rotaciji, bez obzira što svi osim Jokića ne mogu fudbalski teren da ubodu, a ima igrače na klupi koji bi mogli malo da poremete ritam Finiksa i pogode neku trojku i sl, plus defanzivno nisu kriminalni kao skoro svi kpji su igrali u prethodne 2 utakmice. Što se ofanzive tiče potpuno je nejasno nekoliko stvari, prvo kako neko više ne lupi šamarčinu Mareju i ne objasni mu da prestane da glumi Micića sa evropskog i da davi loptu i dribla do besvesti i do zadnjih par sekundi napada, naravno posle tog šamara jedan bi trebalo podeliti kvazikošarkašu MPJ-u koji osim (vrlo retko) solidnog šuta nema ništa, pa ni mozga, čovek jednostavno ne ume da probije i u ove 2 utakmice je promašio ili bio izblokiran svaki put kada je to probao i na kraju ono što je najbolnije, šta je razlog da mora da se igra na Mareja u zadnih minut-dva kada se lomi, da li je neko zabranio Jokiću da proba da pogodi, večeras osim one smušenosti kada je bila mrtva, a mogao je da kreira nešto sam imao je i priliku za šut za 3 na -5, ali on je odlučio da potroši par sekundi na dribling i ulaz. Ono što su ove 2 utakmice pokazale je da su Buker i Durent brutalni, da je Finiks dobio par igrača za nastavak serije i da će sada biti neizvesno, zatim, Denver ne može da zaustavi njoh dvojicu i da bez Jokića na parketu to nije ozbiljna košarka

ElvisNs

pre 1 godinu

Da li moze gore da odigra ovaj Porter, kako li se iskontrolise Jokic, i sta proguta ? Sve otvorene suteve covek je promasio, a usput krade skokove u odbrani. Jezivo. Play off, i neko ovako da igra.
Jokic fenomenalan, mozda i bolji - borbeniji nego ikad, ostali prosecni i ispod toga...

Memfis

pre 1 godinu

Шта ради овај болесни Букер више, невероватно. Овакву путерску рапсодија никада видео нисам

Kaniđa

pre 1 godinu

Mnogo je veceras nervozan,u prvom redu jer bambusi sa kojima igra nw mogu ništa da pogode a u odbrani statiraju dok ih Buker i Durent pretrčavaju i poentiraju.Sunsi su im našli žicu trče im u leđa i na nepostavljenu odbramu pomenuta dvojica kao da imaju lagani šuterski trening+ vodonoše pogađaju.Jokić brutalan ali bukvalno sam ne može ništa.

2CRAZY

pre 1 godinu

Dzabe Jokic i da da 100 poena, kad MPJ igra celu seriju na amaterskom nivou, a Marej od sjaja do ocaja, zadnje dve je nesto bolji, ali nedovoljno... nek drze svoj teren kako znaju i umeju, ide ovo u 7.

vito

pre 1 godinu

Vlasnik je napravio to što je napravio, svjesno i namjerno , u to nemam nikakve sumnje. Jokić tu nema šta raditi, otimati se za loptu i slično , nikakav kontakt takve vrste nije dozvoljen. Ono što bode oči je činjenica kada se nešto ovako dogodi , na primjer ovo sinoć , svi upirete iz sve snage kako pravilo nije dobro, kako (u ovom slučaju Jokić nije ništa kriv) .. objasnite mi tu logiku , napraviš nešto što ne smiješ , što je zabranjeno ali nisi "kriv" jer je pravilo "glupo" i zato što je ovaj drugi " započeo " .. svako pravilo o koje se netko vaš (u ovom slučaju Jokić) ogriješi nije dobro, glupo je i ne vrijedi .. kako je to moguće .. za navijače vrijede druga pravila, druge kazne i nije isto biti igrač ili navijač (bio on vlasnik ili Pero Perić) .. ali vi ćete se radije "iskidati" objašnjavajući nego reći jednostavnu stvar : postoji pravilo, takvo i takvo, i on ga je prekršio , dakle kriv je , ali obzirom da je taj navijač idiot koji zadržava igru onda pravilo ne vrijedi .. to je ta logika .. ako ga slučajno kazne , svi će biti krivi , osim naravno Nikole , zašto bi se pravilo odnosilo na njega kad je "pravilo glupo" a ovaj prvi započeo .. onda će biti priče , mrze Jokića itd.. a to što se on po gledalištu otimlje za loptu to nema veze , pravilo ne bi trebalo važiti ako je MVP u pitanju .. pogotovo neko tako glupo pravilo , treba ga odmah ukinuti pa nek i ovi divlji igrači (ala Brooks , Green ) istjeruju pravdu po tribinama, to bi bio show

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Stvarno nemamo sreće sa vlasnicima! Sarvera je liga prakrično najurila, a i ovaj neće biti ništa bolji, sve je to ta ista money-worshippers ekipa. Jedina svetla tačka franšize Sir Charles!!!

nba-86

pre 1 godinu

pred kraj 3/4 88-87 za denver, jokić 42 poena (15/20 šut iz igre) plus 5 ass, ostatak tima 17/39. buker za sad 14/17, šemet ih uništi početkom 4/4 sa otvorenim trojkama posle udvajanja durenta, -8 na 7,5 minuta do kraja.

kontraš

pre 1 godinu

Lako je Jokari da se ovako kurči sa milijarderčićem koji je težak jedva pet milijardi dolara, što to ne proba sa vlasnikom Klipersa teškim 90 Miljki?

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Volim ja Jokaru, ali ne znam sta mu je trebalo ovo, jel su hteli da im udare kontru dok je ovaj igrac pao u publiku? To nije sportski.
Sa druge strane ovog vlasnika su sudije trebale da udalje sa terena ako ometa igru i ne da loptu, a ne on da ulazi u klinc sa njim.
Ovako im je samo dao za pravo da mu lupe suspenziju i ne iskoristi najbolju sansu do sada da se bori za titulu kao ubedljivo najbolji igrac tima, i to na totalno bespotreban nacin, da bi dokazao sta?

rax gravedigger

pre 1 godinu

Uobičajen Jokićev meč. Melje sve vreme i na kraju upropasti. Škola košarke gospodina menadžera. Igrajte se deco košarke i ne marite za rezultat. Zato ne očekujte da će da rešava mečeve u reprezentaciji, ako bude uopšte igrao. Posle kad neko kaže da je bolji npr. od Đorđevića. Možda jeste bolji, ali u nebitnim utakmicama.

prika iz susjedstva

pre 1 godinu

Da je taj vaš Jokić “šmeker” kakvim ga predstavljate nakon davanja izjava koje doskočicama šmekerira, stao bi ispred ovoga pa prstima napravio gest daj loptu, tako nekako. Možda je zbog sportskog zanosa, adrenalina, brzine fudbalerski zgrabio loptu kao spomenuti kad je golmani prime, isto mislim da vam Jokara ima kratak fitilj. Kao i Đoković. Imaju ti vaši neku žilu ludaru koja samo što nije, prsnula…

hill

pre 1 godinu

Cudo bi bilo da Jokic igra SP. Pa sigurno vise stedi svoje konje u Somboru. Ovaj Porter I Marej, stetocine. Mareja jos ponekada I krene, Ali Porter zali Boze. Ostali bi mozda hteli, Ali nisu taj kvalitet. Denver ovu seriju gubi, a Jokicu ce trebati dug oporavak.

Marko 666

pre 1 godinu

Mislim da je Jokic naseo na nameran provokativan gest Jevreja milijardera koji je hteo da se ovako nesto dogodi,tacno je da Jokic nije smeo da ga gurne ali odakle pravo nekom ko nije ni igrac ni trener ni sudija da dira i onako drzi loptu!

018

pre 1 godinu

Samo ga ne iznervirao da proradi srpski inat u njemu. Trenutno je na 40pts i ne moze niko da ga zaustavi! Ayton 4 licne, Booker 3 licne itd Samlece sam ceo Finiks za kaznu! Idemo na brejk za 3:1!

prika iz susjedstva

pre 1 godinu

Da je taj vaš Jokić “šmeker” kakvim ga predstavljate nakon davanja izjava koje doskočicama šmekerira, stao bi ispred ovoga pa prstima napravio gest daj loptu, tako nekako. Možda je zbog sportskog zanosa, adrenalina, brzine fudbalerski zgrabio loptu kao spomenuti kad je golmani prime, isto mislim da vam Jokara ima kratak fitilj. Kao i Đoković. Imaju ti vaši neku žilu ludaru koja samo što nije, prsnula…

rax gravedigger

pre 1 godinu

Uobičajen Jokićev meč. Melje sve vreme i na kraju upropasti. Škola košarke gospodina menadžera. Igrajte se deco košarke i ne marite za rezultat. Zato ne očekujte da će da rešava mečeve u reprezentaciji, ako bude uopšte igrao. Posle kad neko kaže da je bolji npr. od Đorđevića. Možda jeste bolji, ali u nebitnim utakmicama.

kontraš

pre 1 godinu

Lako je Jokari da se ovako kurči sa milijarderčićem koji je težak jedva pet milijardi dolara, što to ne proba sa vlasnikom Klipersa teškim 90 Miljki?

AsterX

pre 1 godinu

Ovaj Ishbiah klasičan tatin sin, nasledio firmu i bogatstvo i prosipa pamet. Na sve to klasičan pokvareni Ješa, pogledajte ga, nema vrat, kratke ruke, i ta faca karakteristična za njih. Al ga Jokara stavio na mesto elegantno ha ha ha

vito

pre 1 godinu

Vlasnik je napravio to što je napravio, svjesno i namjerno , u to nemam nikakve sumnje. Jokić tu nema šta raditi, otimati se za loptu i slično , nikakav kontakt takve vrste nije dozvoljen. Ono što bode oči je činjenica kada se nešto ovako dogodi , na primjer ovo sinoć , svi upirete iz sve snage kako pravilo nije dobro, kako (u ovom slučaju Jokić nije ništa kriv) .. objasnite mi tu logiku , napraviš nešto što ne smiješ , što je zabranjeno ali nisi "kriv" jer je pravilo "glupo" i zato što je ovaj drugi " započeo " .. svako pravilo o koje se netko vaš (u ovom slučaju Jokić) ogriješi nije dobro, glupo je i ne vrijedi .. kako je to moguće .. za navijače vrijede druga pravila, druge kazne i nije isto biti igrač ili navijač (bio on vlasnik ili Pero Perić) .. ali vi ćete se radije "iskidati" objašnjavajući nego reći jednostavnu stvar : postoji pravilo, takvo i takvo, i on ga je prekršio , dakle kriv je , ali obzirom da je taj navijač idiot koji zadržava igru onda pravilo ne vrijedi .. to je ta logika .. ako ga slučajno kazne , svi će biti krivi , osim naravno Nikole , zašto bi se pravilo odnosilo na njega kad je "pravilo glupo" a ovaj prvi započeo .. onda će biti priče , mrze Jokića itd.. a to što se on po gledalištu otimlje za loptu to nema veze , pravilo ne bi trebalo važiti ako je MVP u pitanju .. pogotovo neko tako glupo pravilo , treba ga odmah ukinuti pa nek i ovi divlji igrači (ala Brooks , Green ) istjeruju pravdu po tribinama, to bi bio show

montoya

pre 1 godinu

Kada je ovaj Porter Jr u igri, ne gleda mi se. Auu kakav lik, kao govedo kad dobije loptu, samo kos vidi, mora da sutne lik pa nebitno iz kakve pozicije.

hill

pre 1 godinu

Cudo bi bilo da Jokic igra SP. Pa sigurno vise stedi svoje konje u Somboru. Ovaj Porter I Marej, stetocine. Mareja jos ponekada I krene, Ali Porter zali Boze. Ostali bi mozda hteli, Ali nisu taj kvalitet. Denver ovu seriju gubi, a Jokicu ce trebati dug oporavak.

Todor

pre 1 godinu

Denver bez Jokića je u rangu osrednje ekipe iz KLS. Ali Denver i sa ofanzivno brutalnim Jokićem večeras se pokazuje kao vrlo limitirana ekipa gde Maloun uporno igra sa 7-8 igrača u rotaciji, bez obzira što svi osim Jokića ne mogu fudbalski teren da ubodu, a ima igrače na klupi koji bi mogli malo da poremete ritam Finiksa i pogode neku trojku i sl, plus defanzivno nisu kriminalni kao skoro svi kpji su igrali u prethodne 2 utakmice. Što se ofanzive tiče potpuno je nejasno nekoliko stvari, prvo kako neko više ne lupi šamarčinu Mareju i ne objasni mu da prestane da glumi Micića sa evropskog i da davi loptu i dribla do besvesti i do zadnjih par sekundi napada, naravno posle tog šamara jedan bi trebalo podeliti kvazikošarkašu MPJ-u koji osim (vrlo retko) solidnog šuta nema ništa, pa ni mozga, čovek jednostavno ne ume da probije i u ove 2 utakmice je promašio ili bio izblokiran svaki put kada je to probao i na kraju ono što je najbolnije, šta je razlog da mora da se igra na Mareja u zadnih minut-dva kada se lomi, da li je neko zabranio Jokiću da proba da pogodi, večeras osim one smušenosti kada je bila mrtva, a mogao je da kreira nešto sam imao je i priliku za šut za 3 na -5, ali on je odlučio da potroši par sekundi na dribling i ulaz. Ono što su ove 2 utakmice pokazale je da su Buker i Durent brutalni, da je Finiks dobio par igrača za nastavak serije i da će sada biti neizvesno, zatim, Denver ne može da zaustavi njoh dvojicu i da bez Jokića na parketu to nije ozbiljna košarka

erste

pre 1 godinu

Bankar, multimilijarder, vlasnik nba kluba. Pripadnik izabranog naroda, jer samo izgleda oni mogu da rade sve što žele i da tlače većinu

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Stvarno nemamo sreće sa vlasnicima! Sarvera je liga prakrično najurila, a i ovaj neće biti ništa bolji, sve je to ta ista money-worshippers ekipa. Jedina svetla tačka franšize Sir Charles!!!

samo jako

pre 1 godinu

Jokicu molim te idi iz Denvera,ne zasluzuju te,brate sa kakvim on indijancima igra to je neverovatno ,ovaj Porter je decko ja ne znam kako da ga nazovem,reci da je glup to mu je pohvala

Rokabili

pre 1 godinu

Iako imam Arenu, ne mogu da gledam, preslab zvuk sa terena, to uvek rade, plus seku reklamama više nego Ameri...
Pa gledam preko starima, mnogo bolji američki komentatori....
Što se same tehničke tiče, glupost, samo zato što je to vlasnik inače bi izbacili gledaoca zbog zadržavanja lopte...
Sudije... Da ne pričam o Durantovoj rampi preko ruke koja nije svirana kao prekrsaj...
Ne može Denver ovako, premalo dobrih pojedinaca, a oni što su kao prve violine su u stvari prosek, ovima iskoči jedan Samet i raspameti ih trojkama... Klupa Denvera ništa... MPJ ništa... Marej davi loptu i kad reši da će on na kos, ma kolko ga zatvorili i ne mogao ništa on neće dodati, pre će loptu baciti u konstrukciju kosa...
Na kraju MPJ napravi glupost sa sutem za tri i mora se priznati Jokić upropasti vrhunsku partiju sa dva izgubljena napada...
Teško će ovo Denver proći, a i da se nekako izvuče, ne može do kraja sa ovakvim rosterom....

pikr

pre 1 godinu

Novi vlasnik Finiksa je milijarder Mat Ishbia, vodeći hipotekarni zajmodavac u Sjedinjenim Američkim Državama.
Ili što bi kod nas rekli zelenaš

Vlada

pre 1 godinu

Za ovo treba da bude kažnjen vlasnik Finiksa. Jokić je hteo da brzo izvede aut, da bi iskoristio činjenicu što je igrač Finiksa bio van terena, što je sasvim legitimno, a ovaj se ponaša kao da je na fudbalskom meču. Jokara je u pravu! A nije ga nešto ni odgurnuo, realno. Ovaj ga jeste prvi dotakao, a to nema pravo da radi. Ako kazne Jokića, to će biti sramota za ligu i jasan pokazatelj da ga ne žele tu.

beograd011

pre 1 godinu

Sudije iskusno domacinski nema sta! A vlasnik posebna prica rva se sa Nikolom i neda loptu,a onda pada taetralno - misija zavrsena Nikoli tehnicka a sudije bezbrizno na naplatnu kasu sutra u kancelariju.Cak se Sek i Carls pitaju na poluvremenu zasto tehnicka!? Niko nema muda da onom Brothersu vec jednom odlepi samarcinu,kao i onom belcu sudiji koji nesme da svira kesanje nad Jokicem u zadnjem podbacivanju.Mareja i Portera necu da komentarisem,ali da su oni izgubili ovu utakmicu stoji,vazno je da se trpaju pod kos da uzmu skokove!?

macconi

pre 1 godinu

Bez obzira ko koga voli i za koga navija,kako moze biti dozvoljeno navijacu da se otima za loptu sa akterom meca...ili je to dozvoljeno milijarderima,ne znam tacno pravilnik...Nije Jokic otisao u publiku vec je stajao ispred prvog reda na terenu uzimajuci loptu.

Alek

pre 1 godinu

Nevezano za vest , ali svakako vezano za meč, gledam uživo, i ne veruje kakva je štetočina ovaj Porter Jurior, ko je njemu dao maks ugovor trebao je odmah u zatvor da ide , to je čini mi se najgora odluka nekog.menadžera u istoriji NBA, toliko para za poluigraca bukvalno , lik se šetka po terenu, maši trice čak i kad je sam, užas. Neverovatno , pa bilo kojeg drugog stara ili superstara da su doveli imali bi bolju opciju. Užasan igrač, muka je gledati ga.

Roki

pre 1 godinu

Ne razumem zasto skrnavite jezik ovako. Hteo je brzo da izvede loptu, ali nije mogao isto. ALi nije mogao. Tacka. Ne trpajte ovo isto, ista svugde, ne zvucite pametno, bas suprotan efekat postizete.

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Volim ja Jokaru, ali ne znam sta mu je trebalo ovo, jel su hteli da im udare kontru dok je ovaj igrac pao u publiku? To nije sportski.
Sa druge strane ovog vlasnika su sudije trebale da udalje sa terena ako ometa igru i ne da loptu, a ne on da ulazi u klinc sa njim.
Ovako im je samo dao za pravo da mu lupe suspenziju i ne iskoristi najbolju sansu do sada da se bori za titulu kao ubedljivo najbolji igrac tima, i to na totalno bespotreban nacin, da bi dokazao sta?

Marko 666

pre 1 godinu

Mislim da je Jokic naseo na nameran provokativan gest Jevreja milijardera koji je hteo da se ovako nesto dogodi,tacno je da Jokic nije smeo da ga gurne ali odakle pravo nekom ko nije ni igrac ni trener ni sudija da dira i onako drzi loptu!

Kaniđa

pre 1 godinu

Mnogo je veceras nervozan,u prvom redu jer bambusi sa kojima igra nw mogu ništa da pogode a u odbrani statiraju dok ih Buker i Durent pretrčavaju i poentiraju.Sunsi su im našli žicu trče im u leđa i na nepostavljenu odbramu pomenuta dvojica kao da imaju lagani šuterski trening+ vodonoše pogađaju.Jokić brutalan ali bukvalno sam ne može ništa.

Memfis

pre 1 godinu

Шта ради овај болесни Букер више, невероватно. Овакву путерску рапсодија никада видео нисам

Zuja

pre 1 godinu

Pa šta je ovo Jokić 53 poena a Marej 30 i Denver izgubi. Ja ne mogu da verujem koliki procenti šuta kod Sunsa. Ono je nemoguće da neko može bez promašaja da ubacuje u dve utakmice. Znači ovako nešto nije viđeno. Ni jedan napad im Denver nije odbrani. Porter maši otvorene šuteve za tei poena, kako bre toliko dobre bekove ima denver i ne može da pokrije teren. Pa neverovatno! Ispada da su ekipe sada podjednake a Denver ima dužu klupu. Ovo će ući u anale kao nešto neviđeno.

2CRAZY

pre 1 godinu

Dzabe Jokic i da da 100 poena, kad MPJ igra celu seriju na amaterskom nivou, a Marej od sjaja do ocaja, zadnje dve je nesto bolji, ali nedovoljno... nek drze svoj teren kako znaju i umeju, ide ovo u 7.

nba-86

pre 1 godinu

pred kraj 3/4 88-87 za denver, jokić 42 poena (15/20 šut iz igre) plus 5 ass, ostatak tima 17/39. buker za sad 14/17, šemet ih uništi početkom 4/4 sa otvorenim trojkama posle udvajanja durenta, -8 na 7,5 minuta do kraja.

ElvisNs

pre 1 godinu

Da li moze gore da odigra ovaj Porter, kako li se iskontrolise Jokic, i sta proguta ? Sve otvorene suteve covek je promasio, a usput krade skokove u odbrani. Jezivo. Play off, i neko ovako da igra.
Jokic fenomenalan, mozda i bolji - borbeniji nego ikad, ostali prosecni i ispod toga...