NBA 90

Petak, 21.04.2023.

08:00

Embid prošao bez isključenja posle sramotnog poteza VIDEO

Košarkaši Filadelfije stigli su do treće pobede nad Bruklinom u četvrtfinalu plej-of serije na Istoku i sada vode sa 3-0.

Embid prošao bez iskljuèenja posle sramotnog poteza VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

PimPong

pre 1 godinu

Ne volim kad ljudi, odnosno navijaci, ovo sve uzimaju kao neki licni napad na njih. Prvo, Embiid je bas bio isprovociran. Onaj lik je stao iznad njega. Kome bi bilo drago da mu neko to uradi? Drugo, Embiid je po meni zasluzio da ga iskljuce, i to je to. Trece, kriteriji nisu jednaki u ovoj ligi. Kad je Draymond suspendovan, to mi je bilo OK, ali me je malo iznenadilo da i Sabonisa nisu naknadno suspendovali, jer je uhvatio igraca u punom trku, mozda cak i znajuci da ce ga isprovocirati. Bice zanimljivo da se vidi da li ce Embiid-a da suspenduju. Mozda i hoce, da pokazu da sve tretiraju jednako, posebno sto nece uticati na krajnji rezultat. A jos da dodam, mozda bih i Claxton-a suspendovao zbog provokacije. Mislim da ovo prevazilazi "trash talk". A Harden nije zasluzio ni faul u napadu.

se

pre 1 godinu

ne da nemate igraca jokiceve klase nego nemate igraca a da nije srbin poreklom - pocev od drazena pa sve naovamo. ;)
a embid sa svojih 10 bacanja po mecu - naravno da ce postizati puno. covek ima manje skokova od jokica a loze nas da ima neku odbranu...

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Nisam obozavalac ali mogu kratko da objasnim - vode 3-0 u seriji.
(day, 21. april 2023 10:15)

Sigurno ne njegovim zaslugom. Ekipa i bez njega igra jako dobro.

Kengur

pre 1 godinu

Embidovic podigao nogu jer je Claxton krenuo da ga preskoci,zli srbi ga napali jer je embidovic njihov smrtni neprijatelj,Grin nagazio Sabonisa na grudi,zli srbi napali Sabonisa jer mu ne vole oca i zato sto se Grin ne bori za mvp i zato sto nije nagazio Joloa.

nepravda napada ko licemeri sa zapada

pre 1 godinu

Tony Brothers dame i gospodo, oličenje svega što ne valja u NBA! A Embidova izjava da je morao da ga udari ali da je suviše iskusan da bi dobio isključenje uz reakcija kod neopravdanog isključenja Klakstona je vrhunac licemerja...

kako kome

pre 1 godinu

@se

Istina je da nemamo igrača Jokićeve klase ali nisam znao da je zabranjeno komentirati .. ili se ovo dana uvažavaju samo komentari koji pljuju Embida ... Samo želim reći da se vodi hajka protiv njega i da važe drugačiji kriteriji. Evo prije neku večer je Jokić odvalio Townsa laktom .. nikome ništa , prgavog Morisa je ozljedio pa opet ništa , onog malog Paynea iz Phoenixa je lupio u facu punom snagom ,nije se lik podignuo 5 min dok nije došao sebi .. hoću reći da nitko nije imun na reakciju kada živci prorade a ovde se postavljaju stvari kao da Embid svako malo nekoga skalpira a sve zbog toga što je Jokić svjesno prikočio na kraju sezone a Embid , ni kriv ni dužan , to iskoristio . A neke priče kako se za njega vodi kampanja , da ga liga voli , a Nikolu ne voli .. to su priče za malu djecu .. tako ste pisali i prije 2 godine , tako ste pisali prošle godine a Jokić je ipak uzeo obe nagrade .. dakle nije da ga ne "vole" , upravo suprotno , izuzetno je cjenjen svugdje , ali ove godine je sam sebe izbacio iz MVP trke , i to je i vama jasno , tako da možete malo i oladiti sa mržnjom prema Embidu .. zašto bi vas uopće bolio đoka za tog čovjeka a jasno se vidi iz većine komentara da ste opterećeni njime iz dana u dan .

Kengur

pre 1 godinu

Hyland postigao 20 poena bez Joloa? Nemoguce! Njega Jolo cini boljim,kad Hyland predvodi klupu a Jolo ne igra,on ga cini boljim. Hyland je sve koseve davo na Jolova dodavanja,kao i Mari,Porter,Pop oni svaki svoj kos ne mogu da ubace bez Joloa.

???

pre 1 godinu

Sad ide repriza. Samo pada, sam od sebe, glumi neku žrtvicu, sudije nasedaju. Tuga od igrača, a i objasnio mu je Grk kako se ponašati kao čovek i muško, onomad

budimo realni

pre 1 godinu

@sd hajat

Za istu MVP nagradu koju je i Jokić dobio. On je Morrisa s leđa ozljedio cijelu sezonu , iz osvete , ako već hoćeš pričati o prljavim potezima..pa je ipak dobio MVP a ti bi Embidu za ovo ( realno 5 puta slabije udaranje ) oduzeo .. pošteno razmišljaš nema šta , i uopće nemaš dvostruke kriterije...znam , znam .. Morris je isprovocirao Jokića pa ga je ovaj zasluženo poslao u bolnicu , zato se to ne računa , od kada je udaranje s leđa prljav potez .. glupost .. Tražite dlaku u jajetu svima a ako je vaš igrač pretjerao onda zatvorite oba oka , ili naglo zaboravite . Da mi je samo znati koliko vas ne spava noćima zbog Embida i MVP nagrade do koje samom Jokiću nije uopće stalo .

day

pre 1 godinu

Kud nestade prosek od 35 poena kada dođe playoff?
(RG Fan, 21. april 2023 08:08)



Odlično pitanje.
Sad će njegovi obožavaoci da se jave i da objasne ;)
(14 poena, 21. april 2023 09:18) 

Nisam obozavalac ali mogu kratko da objasnim - vode 3-0 u seriji.

mnemonic

pre 1 godinu

a kad Jokić prethodnog dana udari laktom u glavu i onda sudija svira obostrani faul? samo kmečite, Embid će do prstena kad tad, a Jokić će ostati statističar do kraja karijere. Sve ono što je "publika" u Srbiji pljuvala kad se pisalo o Vestburku i sličnima sad hvale na sva usta zato što flop statističar dolazi iz Sombora.

bla

pre 1 godinu

Veoma cudno da za ovo nije iskljucen. Klekston je trebao tehnicku za provociranje, a Embid iskljucenje.

Btw, bas ste uzeli na zub Embida samo sto je glavni rival nasem Jokicu z MVP nagradu....oladite malo...
(Pops, 21. april 2023 08:27)

pisali bi ovakvom ponasanju i da je neko drugi u pitanju kao drejmond pre neki dan. i barkli i onil misle da je morao da bude iskljucen zbog ovoga. inace je odlicno sto ce filadelfija da prodje pa u sledecem kolu na boston koji ima velika tela da baci na embida i horforda koji ga je godinama oducavao od kosarke. to ce biti fizicka serija u kojoj ce biti iskljucenja. sa jedne strane smart a sa druge embid

14 poena

pre 1 godinu

Kud nestade prosek od 35 poena kada dođe playoff?
(RG Fan, 21. april 2023 08:08)



Odlično pitanje.
Sad će njegovi obožavaoci da se jave i da objasne ;)

smeh

pre 1 godinu

Harden mislio da će i njemu tolerisati udaranje protivnika u međunožje ali izgleda nije toliko trenutno zaštićen kao što je beli medved. Sudije u NBA, najbolji vic.

Srpska Dalmacija

pre 1 godinu

ne bi se čudio da do kraja play offa postane možda i najpljaviji igrač u povijesti , barem u Srbiji..rame uz rame sa Bad Boysima iz Pistonsa .
(kako kome, 21. april 2023 08:31) #


Ajde susjed ne glumi neko nevinasce. Kad god neko od Srba napravi neku glupost to ovde bude objavljeno. Vi Hrvati ste stalno u nekoj teoriji zavere a rugate se Srbima za istu stvar. Gori ste od nas.

ŽD

pre 1 godinu

Kako Embidu naglo pada prosek čim je krenuo plej of! Daleko od proseka za sezonu.
Čovek ima prosek na ove tri utakmice 20 poena za 36 minuta u igri. To je 13 poena manje od proseka. Kakav crni MVP!

Drparalo

pre 1 godinu

Ne razumem ovu hajku na čoveka, samo ga je nežno pomazio po međunožju, možda mu je to fetiš ili stast...svakako nije delovao da ga je povredio!
Ja sam za to da Embid bude novi MVP i da NBA a sa njim i SAD dobije uzora kakvog zaslužuju.
Embid ko Embid, to je što je, ne može protiv sebe ma koliko ga mediji "pumpali"!

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

Ako se na to doda isključenje Klakstona zbog reakcije nakon postignutog koša, NBA cirkus je kompletan...
https://www.youtube.com/watch?v=cXP_YYwhabg

se

pre 1 godinu

@kako kome nema nijednog solidnog igraca iz svoje drzave pa visi ovde po sepskim portalima. brate mozes ponovo postati srbin slobodno. bolje ti je nego ta izmišljena nacija sa izmaštanim kraljevima.
a ovi sto pricaju o 47 poena protiv jokica - pa sto nije dosao u denver da mu da jos 47? i gde su sada poeni kad je plej of?

Vlada

pre 1 godinu

98% igrača u ligi bi nakon ovakvog poteza dobilo isključenja, ali ne i lažni MVP.
(django, 21. april 2023 08:15)

98% igrača u ligi nije Embidova klasa, pa s tim dolaze i neke privilegije za onih 2%. Surovo ali istinito.
(Robert, 21. april 2023 08:51)

Jokić jeste Embidova klasa, ali bi za ovo bio isključen. Isto tako, Embidu bi svirali faul za ono šamaranje Gobera, a Jokića pogledali nisu. Protekcija, bato...

iskreno

pre 1 godinu

Covek se ponasa kao najveci primitivac na svetu.
Kako ce Boston da ih rasturi, nista mi draze nece biti.
(Ragina Glava, 21. april 2023 08:06)

On se ne ponaša tako , on to i jeste. Dokazao milion puta.

derMarecar

pre 1 godinu

Ne volim ovog Embiida, čak smatram da je prevara od igrača, i to neviđena prevara, ali mi je jako drago da bude MVP samo zbog ovih Jokićevih sujetnih komentatora. Ma niko nije dobar samo Jokić valja, kako da ne.

mike

pre 1 godinu

Pogledajte embidovu statistku u ove tri utakmice 20 ,26i sad 14 poena losi procenti ispod 50 posto,u regularnom 33,5 poena 54 posto, problem je sto u plejofuu niko mu nece postiti da tako lako dolazi do kosa,jel on ne zan da igra jednom rukom tj. nema horog polu horog ,a da ne pricam o floteru ko Jokic koji ne treba da dodje do kosa nego samo malo se pribili napravi poziciju i na tri metra od kosa lagano floter ovaj mora da pridje do kosa, ili onaj njegov sut ali tu on nema vise od 45posto realizacije i ne moze da ga sutne posto nema visok luk nego maltene sa grudi sutira loptu, a da ne pricam o pregledu igre i o pasu kad ga udvoje koliko Je jokic tu bolji, i on da bude mvp pre Jokica je smesno, pre bi voleo da Janis bude.

Staka Zulu

pre 1 godinu

Već nekoliko godina tvrdim da neko stoji iza Embida. Toliko povlastica u igri nije imao ni Džordan. Čovek u proseku šutira preko 12 bacanja po utakmici. Nisam siguran da je to bilo u istoriji NBA.

Kengur

pre 1 godinu

https://youtu.be/Rn7ZgCW9SqI evo dobrog Joloa koji udara coveka u lice. Gde su Embidovih 33 u proseku? Embidovic ne uzima vise ni puno suteva,lepi blokade za pobede. Embidovica su tukli celu utakmicu sinoc,embidovic je projekat nba lige,zato vec ima 4 prstena. Bilo koji drugi igrac da je u ulozi Embidovica kao glavni negativac u filmu o dobroj konjokradici Jolou bio bi ovako hejtovan.

Gong

pre 1 godinu

Ovo podmuklo guranje nogu protivnika pri doskoku u 23. sekundi je toliko opasno, da igrač može da nastrada, da doživi povredu koja bi ga mesecima odvojila od terena.

pera

pre 1 godinu

Znam sad da ovde puno ljudi ne voli Embida ( ni ja ga ne volim) ali ovaj lik nije Ajverson da zakoraci preko nekog a ako vec namerno nesto radis iz nepostovanja ocekuj da te neko sutne u testise isto ko sto je Jokic zakucao onog sa ledja sto ga je zveknuo, ako si bezobrazan ne okreci ledja i ako hoces da ukazes nepostovanje ocekuj reakciju.

DukiNS

pre 1 godinu

Malo su se sudije pogubile u ovom meču. Embid je zaslužio isključenje, Harden nesportsku. Bila čista kompenzacija za neizbacivanje Džoela.

kako kome

pre 1 godinu

Svako jutro nešto novo "sramotno" od Embida . Mislim da dečki iz redakcije imaju neke oklade između sebe tipa "koliko će danas biti komentara o Embidu" obzirom da je on trenutno državni neprijatelj broj 1 i općenito glavni problem u Srbiji. Danas su se odlučili na izraz "sramotni" .. sutra će možda izbaciti neku statistiku o slobodnim bacanjima gdje će biti čak i više komentara gdje se vrijeđa Embida. Uopće nije veliki problem na svakoj utakmici pronaći razne situacije gdje je netko nekoga zakačio po nosu ili uvalio lakat u rebra samo je pitanje hoćeš li to staviti u članak uz neki epitet da se raja naloži. Zanimljivo je kako nikada niti jedan vaš sportaš ne napravi ništa što bi se moglo nazvati "sramotnim" .. uglavnom, trenutno Embid donosi najviše klikova pa ćemo ovakve članke viđati sve češće .. ne bi se čudio da do kraja play offa postane možda i najpljaviji igrač u povijesti , barem u Srbiji..rame uz rame sa Bad Boysima iz Pistonsa .

kritična masa

pre 1 godinu

Sad je stvarno jasno ko će biti MVP. Ovo je sramotno koliko se oni ni ne kriju u forsiranju da ove godine bude druga boja kože da je totalno nebitno šta ta nagrada zapravo znači.
Shvatio je to Jokić i zato se čini mi se povukao iz nameštene trke.

statuskan

pre 1 godinu

Trebalo je kazniti Embida ali meni je prosto grozno to unošenje u facu protivniku posle zakucavanja.Pogledajte Egzuma,dečko posterizuje čoveka na svakoj utakmici lepo se okrene i ćao zdravo!Moraš imati poštovanja i prema protivniku!

veliki

pre 1 godinu

Шта рећи?! Ово је онај судија који константно иритира Јокића, пушта да га гребу и ударају, а искључује га због најмањег протеста. Али кад Ембид шутне противника - то није искључење! Колико су јадне и смешне судије у НБА, тоталне незналице а и покварени ликови! Ово је најфлагрантнији тај њихов flagrant 1, и они га не досуде. А онда ни због чега искључе Хардена (као вид искупљења). Дајте том Ембиду МВП награду, јака ствар…

Las

pre 1 godinu

Vec sam udarac tokom igre neki sekund ranije, tj prvo udaranje u nedjunozje je za iskljucenje! Mislim, boris se za pobedu, odgurnes protivnika da sudija ne vidi, imam razumevanje donekle, ali ovo udaranje po genitalijama u igri je bas zlo.

NBA sudije kao šesti igrač

pre 1 godinu

Klakston ga uopšte nije pogledao ništa posebno, pošto ni samo zakucavanje nije bilo nikakvo posebno posterizovanje.
Više ga je pogledao u fazonu, koji k* padaš, pošto je čuveni floper i ovde pokušao da flopuje, i gotovo se bacio na čoveka.
A sudije na sve to, šta reći...

Robert

pre 1 godinu

98% igrača u ligi bi nakon ovakvog poteza dobilo isključenja, ali ne i lažni MVP.
(django, 21. april 2023 08:15)

98% igrača u ligi nije Embidova klasa, pa s tim dolaze i neke privilegije za onih 2%. Surovo ali istinito.

Pops

pre 1 godinu

Veoma cudno da za ovo nije iskljucen. Klekston je trebao tehnicku za provociranje, a Embid iskljucenje.

Btw, bas ste uzeli na zub Embida samo sto je glavni rival nasem Jokicu z MVP nagradu....oladite malo...

DukiNS

pre 1 godinu

Malo su se sudije pogubile u ovom meču. Embid je zaslužio isključenje, Harden nesportsku. Bila čista kompenzacija za neizbacivanje Džoela.

veliki

pre 1 godinu

Шта рећи?! Ово је онај судија који константно иритира Јокића, пушта да га гребу и ударају, а искључује га због најмањег протеста. Али кад Ембид шутне противника - то није искључење! Колико су јадне и смешне судије у НБА, тоталне незналице а и покварени ликови! Ово је најфлагрантнији тај њихов flagrant 1, и они га не досуде. А онда ни због чега искључе Хардена (као вид искупљења). Дајте том Ембиду МВП награду, јака ствар…

kritična masa

pre 1 godinu

Sad je stvarno jasno ko će biti MVP. Ovo je sramotno koliko se oni ni ne kriju u forsiranju da ove godine bude druga boja kože da je totalno nebitno šta ta nagrada zapravo znači.
Shvatio je to Jokić i zato se čini mi se povukao iz nameštene trke.

statuskan

pre 1 godinu

Trebalo je kazniti Embida ali meni je prosto grozno to unošenje u facu protivniku posle zakucavanja.Pogledajte Egzuma,dečko posterizuje čoveka na svakoj utakmici lepo se okrene i ćao zdravo!Moraš imati poštovanja i prema protivniku!

NBA sudije kao šesti igrač

pre 1 godinu

Klakston ga uopšte nije pogledao ništa posebno, pošto ni samo zakucavanje nije bilo nikakvo posebno posterizovanje.
Više ga je pogledao u fazonu, koji k* padaš, pošto je čuveni floper i ovde pokušao da flopuje, i gotovo se bacio na čoveka.
A sudije na sve to, šta reći...

Gong

pre 1 godinu

Ovo podmuklo guranje nogu protivnika pri doskoku u 23. sekundi je toliko opasno, da igrač može da nastrada, da doživi povredu koja bi ga mesecima odvojila od terena.

14 poena

pre 1 godinu

Kud nestade prosek od 35 poena kada dođe playoff?
(RG Fan, 21. april 2023 08:08)



Odlično pitanje.
Sad će njegovi obožavaoci da se jave i da objasne ;)

Staka Zulu

pre 1 godinu

Već nekoliko godina tvrdim da neko stoji iza Embida. Toliko povlastica u igri nije imao ni Džordan. Čovek u proseku šutira preko 12 bacanja po utakmici. Nisam siguran da je to bilo u istoriji NBA.

Las

pre 1 godinu

Vec sam udarac tokom igre neki sekund ranije, tj prvo udaranje u nedjunozje je za iskljucenje! Mislim, boris se za pobedu, odgurnes protivnika da sudija ne vidi, imam razumevanje donekle, ali ovo udaranje po genitalijama u igri je bas zlo.

Srpska Dalmacija

pre 1 godinu

ne bi se čudio da do kraja play offa postane možda i najpljaviji igrač u povijesti , barem u Srbiji..rame uz rame sa Bad Boysima iz Pistonsa .
(kako kome, 21. april 2023 08:31) #


Ajde susjed ne glumi neko nevinasce. Kad god neko od Srba napravi neku glupost to ovde bude objavljeno. Vi Hrvati ste stalno u nekoj teoriji zavere a rugate se Srbima za istu stvar. Gori ste od nas.

Vlada

pre 1 godinu

98% igrača u ligi bi nakon ovakvog poteza dobilo isključenja, ali ne i lažni MVP.
(django, 21. april 2023 08:15)

98% igrača u ligi nije Embidova klasa, pa s tim dolaze i neke privilegije za onih 2%. Surovo ali istinito.
(Robert, 21. april 2023 08:51)

Jokić jeste Embidova klasa, ali bi za ovo bio isključen. Isto tako, Embidu bi svirali faul za ono šamaranje Gobera, a Jokića pogledali nisu. Protekcija, bato...

smeh

pre 1 godinu

Harden mislio da će i njemu tolerisati udaranje protivnika u međunožje ali izgleda nije toliko trenutno zaštićen kao što je beli medved. Sudije u NBA, najbolji vic.

iskreno

pre 1 godinu

Covek se ponasa kao najveci primitivac na svetu.
Kako ce Boston da ih rasturi, nista mi draze nece biti.
(Ragina Glava, 21. april 2023 08:06)

On se ne ponaša tako , on to i jeste. Dokazao milion puta.

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

Ako se na to doda isključenje Klakstona zbog reakcije nakon postignutog koša, NBA cirkus je kompletan...
https://www.youtube.com/watch?v=cXP_YYwhabg

ŽD

pre 1 godinu

Kako Embidu naglo pada prosek čim je krenuo plej of! Daleko od proseka za sezonu.
Čovek ima prosek na ove tri utakmice 20 poena za 36 minuta u igri. To je 13 poena manje od proseka. Kakav crni MVP!

se

pre 1 godinu

@kako kome nema nijednog solidnog igraca iz svoje drzave pa visi ovde po sepskim portalima. brate mozes ponovo postati srbin slobodno. bolje ti je nego ta izmišljena nacija sa izmaštanim kraljevima.
a ovi sto pricaju o 47 poena protiv jokica - pa sto nije dosao u denver da mu da jos 47? i gde su sada poeni kad je plej of?

mike

pre 1 godinu

Pogledajte embidovu statistku u ove tri utakmice 20 ,26i sad 14 poena losi procenti ispod 50 posto,u regularnom 33,5 poena 54 posto, problem je sto u plejofuu niko mu nece postiti da tako lako dolazi do kosa,jel on ne zan da igra jednom rukom tj. nema horog polu horog ,a da ne pricam o floteru ko Jokic koji ne treba da dodje do kosa nego samo malo se pribili napravi poziciju i na tri metra od kosa lagano floter ovaj mora da pridje do kosa, ili onaj njegov sut ali tu on nema vise od 45posto realizacije i ne moze da ga sutne posto nema visok luk nego maltene sa grudi sutira loptu, a da ne pricam o pregledu igre i o pasu kad ga udvoje koliko Je jokic tu bolji, i on da bude mvp pre Jokica je smesno, pre bi voleo da Janis bude.

bla

pre 1 godinu

Veoma cudno da za ovo nije iskljucen. Klekston je trebao tehnicku za provociranje, a Embid iskljucenje.

Btw, bas ste uzeli na zub Embida samo sto je glavni rival nasem Jokicu z MVP nagradu....oladite malo...
(Pops, 21. april 2023 08:27)

pisali bi ovakvom ponasanju i da je neko drugi u pitanju kao drejmond pre neki dan. i barkli i onil misle da je morao da bude iskljucen zbog ovoga. inace je odlicno sto ce filadelfija da prodje pa u sledecem kolu na boston koji ima velika tela da baci na embida i horforda koji ga je godinama oducavao od kosarke. to ce biti fizicka serija u kojoj ce biti iskljucenja. sa jedne strane smart a sa druge embid

Drparalo

pre 1 godinu

Ne razumem ovu hajku na čoveka, samo ga je nežno pomazio po međunožju, možda mu je to fetiš ili stast...svakako nije delovao da ga je povredio!
Ja sam za to da Embid bude novi MVP i da NBA a sa njim i SAD dobije uzora kakvog zaslužuju.
Embid ko Embid, to je što je, ne može protiv sebe ma koliko ga mediji "pumpali"!

nepravda napada ko licemeri sa zapada

pre 1 godinu

Tony Brothers dame i gospodo, oličenje svega što ne valja u NBA! A Embidova izjava da je morao da ga udari ali da je suviše iskusan da bi dobio isključenje uz reakcija kod neopravdanog isključenja Klakstona je vrhunac licemerja...

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Nisam obozavalac ali mogu kratko da objasnim - vode 3-0 u seriji.
(day, 21. april 2023 10:15)

Sigurno ne njegovim zaslugom. Ekipa i bez njega igra jako dobro.

???

pre 1 godinu

Sad ide repriza. Samo pada, sam od sebe, glumi neku žrtvicu, sudije nasedaju. Tuga od igrača, a i objasnio mu je Grk kako se ponašati kao čovek i muško, onomad

kako kome

pre 1 godinu

Svako jutro nešto novo "sramotno" od Embida . Mislim da dečki iz redakcije imaju neke oklade između sebe tipa "koliko će danas biti komentara o Embidu" obzirom da je on trenutno državni neprijatelj broj 1 i općenito glavni problem u Srbiji. Danas su se odlučili na izraz "sramotni" .. sutra će možda izbaciti neku statistiku o slobodnim bacanjima gdje će biti čak i više komentara gdje se vrijeđa Embida. Uopće nije veliki problem na svakoj utakmici pronaći razne situacije gdje je netko nekoga zakačio po nosu ili uvalio lakat u rebra samo je pitanje hoćeš li to staviti u članak uz neki epitet da se raja naloži. Zanimljivo je kako nikada niti jedan vaš sportaš ne napravi ništa što bi se moglo nazvati "sramotnim" .. uglavnom, trenutno Embid donosi najviše klikova pa ćemo ovakve članke viđati sve češće .. ne bi se čudio da do kraja play offa postane možda i najpljaviji igrač u povijesti , barem u Srbiji..rame uz rame sa Bad Boysima iz Pistonsa .

se

pre 1 godinu

ne da nemate igraca jokiceve klase nego nemate igraca a da nije srbin poreklom - pocev od drazena pa sve naovamo. ;)
a embid sa svojih 10 bacanja po mecu - naravno da ce postizati puno. covek ima manje skokova od jokica a loze nas da ima neku odbranu...

pera

pre 1 godinu

Znam sad da ovde puno ljudi ne voli Embida ( ni ja ga ne volim) ali ovaj lik nije Ajverson da zakoraci preko nekog a ako vec namerno nesto radis iz nepostovanja ocekuj da te neko sutne u testise isto ko sto je Jokic zakucao onog sa ledja sto ga je zveknuo, ako si bezobrazan ne okreci ledja i ako hoces da ukazes nepostovanje ocekuj reakciju.

derMarecar

pre 1 godinu

Ne volim ovog Embiida, čak smatram da je prevara od igrača, i to neviđena prevara, ali mi je jako drago da bude MVP samo zbog ovih Jokićevih sujetnih komentatora. Ma niko nije dobar samo Jokić valja, kako da ne.

Pops

pre 1 godinu

Veoma cudno da za ovo nije iskljucen. Klekston je trebao tehnicku za provociranje, a Embid iskljucenje.

Btw, bas ste uzeli na zub Embida samo sto je glavni rival nasem Jokicu z MVP nagradu....oladite malo...

Robert

pre 1 godinu

98% igrača u ligi bi nakon ovakvog poteza dobilo isključenja, ali ne i lažni MVP.
(django, 21. april 2023 08:15)

98% igrača u ligi nije Embidova klasa, pa s tim dolaze i neke privilegije za onih 2%. Surovo ali istinito.

kako kome

pre 1 godinu

@se

Istina je da nemamo igrača Jokićeve klase ali nisam znao da je zabranjeno komentirati .. ili se ovo dana uvažavaju samo komentari koji pljuju Embida ... Samo želim reći da se vodi hajka protiv njega i da važe drugačiji kriteriji. Evo prije neku večer je Jokić odvalio Townsa laktom .. nikome ništa , prgavog Morisa je ozljedio pa opet ništa , onog malog Paynea iz Phoenixa je lupio u facu punom snagom ,nije se lik podignuo 5 min dok nije došao sebi .. hoću reći da nitko nije imun na reakciju kada živci prorade a ovde se postavljaju stvari kao da Embid svako malo nekoga skalpira a sve zbog toga što je Jokić svjesno prikočio na kraju sezone a Embid , ni kriv ni dužan , to iskoristio . A neke priče kako se za njega vodi kampanja , da ga liga voli , a Nikolu ne voli .. to su priče za malu djecu .. tako ste pisali i prije 2 godine , tako ste pisali prošle godine a Jokić je ipak uzeo obe nagrade .. dakle nije da ga ne "vole" , upravo suprotno , izuzetno je cjenjen svugdje , ali ove godine je sam sebe izbacio iz MVP trke , i to je i vama jasno , tako da možete malo i oladiti sa mržnjom prema Embidu .. zašto bi vas uopće bolio đoka za tog čovjeka a jasno se vidi iz većine komentara da ste opterećeni njime iz dana u dan .

Kengur

pre 1 godinu

https://youtu.be/Rn7ZgCW9SqI evo dobrog Joloa koji udara coveka u lice. Gde su Embidovih 33 u proseku? Embidovic ne uzima vise ni puno suteva,lepi blokade za pobede. Embidovica su tukli celu utakmicu sinoc,embidovic je projekat nba lige,zato vec ima 4 prstena. Bilo koji drugi igrac da je u ulozi Embidovica kao glavni negativac u filmu o dobroj konjokradici Jolou bio bi ovako hejtovan.

budimo realni

pre 1 godinu

@sd hajat

Za istu MVP nagradu koju je i Jokić dobio. On je Morrisa s leđa ozljedio cijelu sezonu , iz osvete , ako već hoćeš pričati o prljavim potezima..pa je ipak dobio MVP a ti bi Embidu za ovo ( realno 5 puta slabije udaranje ) oduzeo .. pošteno razmišljaš nema šta , i uopće nemaš dvostruke kriterije...znam , znam .. Morris je isprovocirao Jokića pa ga je ovaj zasluženo poslao u bolnicu , zato se to ne računa , od kada je udaranje s leđa prljav potez .. glupost .. Tražite dlaku u jajetu svima a ako je vaš igrač pretjerao onda zatvorite oba oka , ili naglo zaboravite . Da mi je samo znati koliko vas ne spava noćima zbog Embida i MVP nagrade do koje samom Jokiću nije uopće stalo .

day

pre 1 godinu

Kud nestade prosek od 35 poena kada dođe playoff?
(RG Fan, 21. april 2023 08:08)



Odlično pitanje.
Sad će njegovi obožavaoci da se jave i da objasne ;)
(14 poena, 21. april 2023 09:18) 

Nisam obozavalac ali mogu kratko da objasnim - vode 3-0 u seriji.

PimPong

pre 1 godinu

Ne volim kad ljudi, odnosno navijaci, ovo sve uzimaju kao neki licni napad na njih. Prvo, Embiid je bas bio isprovociran. Onaj lik je stao iznad njega. Kome bi bilo drago da mu neko to uradi? Drugo, Embiid je po meni zasluzio da ga iskljuce, i to je to. Trece, kriteriji nisu jednaki u ovoj ligi. Kad je Draymond suspendovan, to mi je bilo OK, ali me je malo iznenadilo da i Sabonisa nisu naknadno suspendovali, jer je uhvatio igraca u punom trku, mozda cak i znajuci da ce ga isprovocirati. Bice zanimljivo da se vidi da li ce Embiid-a da suspenduju. Mozda i hoce, da pokazu da sve tretiraju jednako, posebno sto nece uticati na krajnji rezultat. A jos da dodam, mozda bih i Claxton-a suspendovao zbog provokacije. Mislim da ovo prevazilazi "trash talk". A Harden nije zasluzio ni faul u napadu.

mnemonic

pre 1 godinu

a kad Jokić prethodnog dana udari laktom u glavu i onda sudija svira obostrani faul? samo kmečite, Embid će do prstena kad tad, a Jokić će ostati statističar do kraja karijere. Sve ono što je "publika" u Srbiji pljuvala kad se pisalo o Vestburku i sličnima sad hvale na sva usta zato što flop statističar dolazi iz Sombora.

Kengur

pre 1 godinu

Embidovic podigao nogu jer je Claxton krenuo da ga preskoci,zli srbi ga napali jer je embidovic njihov smrtni neprijatelj,Grin nagazio Sabonisa na grudi,zli srbi napali Sabonisa jer mu ne vole oca i zato sto se Grin ne bori za mvp i zato sto nije nagazio Joloa.

Kengur

pre 1 godinu

Hyland postigao 20 poena bez Joloa? Nemoguce! Njega Jolo cini boljim,kad Hyland predvodi klupu a Jolo ne igra,on ga cini boljim. Hyland je sve koseve davo na Jolova dodavanja,kao i Mari,Porter,Pop oni svaki svoj kos ne mogu da ubace bez Joloa.

Robert

pre 1 godinu

98% igrača u ligi bi nakon ovakvog poteza dobilo isključenja, ali ne i lažni MVP.
(django, 21. april 2023 08:15)

98% igrača u ligi nije Embidova klasa, pa s tim dolaze i neke privilegije za onih 2%. Surovo ali istinito.

derMarecar

pre 1 godinu

Ne volim ovog Embiida, čak smatram da je prevara od igrača, i to neviđena prevara, ali mi je jako drago da bude MVP samo zbog ovih Jokićevih sujetnih komentatora. Ma niko nije dobar samo Jokić valja, kako da ne.

kako kome

pre 1 godinu

Svako jutro nešto novo "sramotno" od Embida . Mislim da dečki iz redakcije imaju neke oklade između sebe tipa "koliko će danas biti komentara o Embidu" obzirom da je on trenutno državni neprijatelj broj 1 i općenito glavni problem u Srbiji. Danas su se odlučili na izraz "sramotni" .. sutra će možda izbaciti neku statistiku o slobodnim bacanjima gdje će biti čak i više komentara gdje se vrijeđa Embida. Uopće nije veliki problem na svakoj utakmici pronaći razne situacije gdje je netko nekoga zakačio po nosu ili uvalio lakat u rebra samo je pitanje hoćeš li to staviti u članak uz neki epitet da se raja naloži. Zanimljivo je kako nikada niti jedan vaš sportaš ne napravi ništa što bi se moglo nazvati "sramotnim" .. uglavnom, trenutno Embid donosi najviše klikova pa ćemo ovakve članke viđati sve češće .. ne bi se čudio da do kraja play offa postane možda i najpljaviji igrač u povijesti , barem u Srbiji..rame uz rame sa Bad Boysima iz Pistonsa .

budimo realni

pre 1 godinu

@sd hajat

Za istu MVP nagradu koju je i Jokić dobio. On je Morrisa s leđa ozljedio cijelu sezonu , iz osvete , ako već hoćeš pričati o prljavim potezima..pa je ipak dobio MVP a ti bi Embidu za ovo ( realno 5 puta slabije udaranje ) oduzeo .. pošteno razmišljaš nema šta , i uopće nemaš dvostruke kriterije...znam , znam .. Morris je isprovocirao Jokića pa ga je ovaj zasluženo poslao u bolnicu , zato se to ne računa , od kada je udaranje s leđa prljav potez .. glupost .. Tražite dlaku u jajetu svima a ako je vaš igrač pretjerao onda zatvorite oba oka , ili naglo zaboravite . Da mi je samo znati koliko vas ne spava noćima zbog Embida i MVP nagrade do koje samom Jokiću nije uopće stalo .

Kengur

pre 1 godinu

https://youtu.be/Rn7ZgCW9SqI evo dobrog Joloa koji udara coveka u lice. Gde su Embidovih 33 u proseku? Embidovic ne uzima vise ni puno suteva,lepi blokade za pobede. Embidovica su tukli celu utakmicu sinoc,embidovic je projekat nba lige,zato vec ima 4 prstena. Bilo koji drugi igrac da je u ulozi Embidovica kao glavni negativac u filmu o dobroj konjokradici Jolou bio bi ovako hejtovan.

mnemonic

pre 1 godinu

a kad Jokić prethodnog dana udari laktom u glavu i onda sudija svira obostrani faul? samo kmečite, Embid će do prstena kad tad, a Jokić će ostati statističar do kraja karijere. Sve ono što je "publika" u Srbiji pljuvala kad se pisalo o Vestburku i sličnima sad hvale na sva usta zato što flop statističar dolazi iz Sombora.

day

pre 1 godinu

Kud nestade prosek od 35 poena kada dođe playoff?
(RG Fan, 21. april 2023 08:08)



Odlično pitanje.
Sad će njegovi obožavaoci da se jave i da objasne ;)
(14 poena, 21. april 2023 09:18) 

Nisam obozavalac ali mogu kratko da objasnim - vode 3-0 u seriji.

Kengur

pre 1 godinu

Hyland postigao 20 poena bez Joloa? Nemoguce! Njega Jolo cini boljim,kad Hyland predvodi klupu a Jolo ne igra,on ga cini boljim. Hyland je sve koseve davo na Jolova dodavanja,kao i Mari,Porter,Pop oni svaki svoj kos ne mogu da ubace bez Joloa.

Pops

pre 1 godinu

Veoma cudno da za ovo nije iskljucen. Klekston je trebao tehnicku za provociranje, a Embid iskljucenje.

Btw, bas ste uzeli na zub Embida samo sto je glavni rival nasem Jokicu z MVP nagradu....oladite malo...

pera

pre 1 godinu

Znam sad da ovde puno ljudi ne voli Embida ( ni ja ga ne volim) ali ovaj lik nije Ajverson da zakoraci preko nekog a ako vec namerno nesto radis iz nepostovanja ocekuj da te neko sutne u testise isto ko sto je Jokic zakucao onog sa ledja sto ga je zveknuo, ako si bezobrazan ne okreci ledja i ako hoces da ukazes nepostovanje ocekuj reakciju.

Kengur

pre 1 godinu

Embidovic podigao nogu jer je Claxton krenuo da ga preskoci,zli srbi ga napali jer je embidovic njihov smrtni neprijatelj,Grin nagazio Sabonisa na grudi,zli srbi napali Sabonisa jer mu ne vole oca i zato sto se Grin ne bori za mvp i zato sto nije nagazio Joloa.

kako kome

pre 1 godinu

@se

Istina je da nemamo igrača Jokićeve klase ali nisam znao da je zabranjeno komentirati .. ili se ovo dana uvažavaju samo komentari koji pljuju Embida ... Samo želim reći da se vodi hajka protiv njega i da važe drugačiji kriteriji. Evo prije neku večer je Jokić odvalio Townsa laktom .. nikome ništa , prgavog Morisa je ozljedio pa opet ništa , onog malog Paynea iz Phoenixa je lupio u facu punom snagom ,nije se lik podignuo 5 min dok nije došao sebi .. hoću reći da nitko nije imun na reakciju kada živci prorade a ovde se postavljaju stvari kao da Embid svako malo nekoga skalpira a sve zbog toga što je Jokić svjesno prikočio na kraju sezone a Embid , ni kriv ni dužan , to iskoristio . A neke priče kako se za njega vodi kampanja , da ga liga voli , a Nikolu ne voli .. to su priče za malu djecu .. tako ste pisali i prije 2 godine , tako ste pisali prošle godine a Jokić je ipak uzeo obe nagrade .. dakle nije da ga ne "vole" , upravo suprotno , izuzetno je cjenjen svugdje , ali ove godine je sam sebe izbacio iz MVP trke , i to je i vama jasno , tako da možete malo i oladiti sa mržnjom prema Embidu .. zašto bi vas uopće bolio đoka za tog čovjeka a jasno se vidi iz većine komentara da ste opterećeni njime iz dana u dan .

statuskan

pre 1 godinu

Trebalo je kazniti Embida ali meni je prosto grozno to unošenje u facu protivniku posle zakucavanja.Pogledajte Egzuma,dečko posterizuje čoveka na svakoj utakmici lepo se okrene i ćao zdravo!Moraš imati poštovanja i prema protivniku!

PimPong

pre 1 godinu

Ne volim kad ljudi, odnosno navijaci, ovo sve uzimaju kao neki licni napad na njih. Prvo, Embiid je bas bio isprovociran. Onaj lik je stao iznad njega. Kome bi bilo drago da mu neko to uradi? Drugo, Embiid je po meni zasluzio da ga iskljuce, i to je to. Trece, kriteriji nisu jednaki u ovoj ligi. Kad je Draymond suspendovan, to mi je bilo OK, ali me je malo iznenadilo da i Sabonisa nisu naknadno suspendovali, jer je uhvatio igraca u punom trku, mozda cak i znajuci da ce ga isprovocirati. Bice zanimljivo da se vidi da li ce Embiid-a da suspenduju. Mozda i hoce, da pokazu da sve tretiraju jednako, posebno sto nece uticati na krajnji rezultat. A jos da dodam, mozda bih i Claxton-a suspendovao zbog provokacije. Mislim da ovo prevazilazi "trash talk". A Harden nije zasluzio ni faul u napadu.

veliki

pre 1 godinu

Шта рећи?! Ово је онај судија који константно иритира Јокића, пушта да га гребу и ударају, а искључује га због најмањег протеста. Али кад Ембид шутне противника - то није искључење! Колико су јадне и смешне судије у НБА, тоталне незналице а и покварени ликови! Ово је најфлагрантнији тај њихов flagrant 1, и они га не досуде. А онда ни због чега искључе Хардена (као вид искупљења). Дајте том Ембиду МВП награду, јака ствар…

kritična masa

pre 1 godinu

Sad je stvarno jasno ko će biti MVP. Ovo je sramotno koliko se oni ni ne kriju u forsiranju da ove godine bude druga boja kože da je totalno nebitno šta ta nagrada zapravo znači.
Shvatio je to Jokić i zato se čini mi se povukao iz nameštene trke.

NBA sudije kao šesti igrač

pre 1 godinu

Klakston ga uopšte nije pogledao ništa posebno, pošto ni samo zakucavanje nije bilo nikakvo posebno posterizovanje.
Više ga je pogledao u fazonu, koji k* padaš, pošto je čuveni floper i ovde pokušao da flopuje, i gotovo se bacio na čoveka.
A sudije na sve to, šta reći...

Staka Zulu

pre 1 godinu

Već nekoliko godina tvrdim da neko stoji iza Embida. Toliko povlastica u igri nije imao ni Džordan. Čovek u proseku šutira preko 12 bacanja po utakmici. Nisam siguran da je to bilo u istoriji NBA.

smeh

pre 1 godinu

Harden mislio da će i njemu tolerisati udaranje protivnika u međunožje ali izgleda nije toliko trenutno zaštićen kao što je beli medved. Sudije u NBA, najbolji vic.

Drparalo

pre 1 godinu

Ne razumem ovu hajku na čoveka, samo ga je nežno pomazio po međunožju, možda mu je to fetiš ili stast...svakako nije delovao da ga je povredio!
Ja sam za to da Embid bude novi MVP i da NBA a sa njim i SAD dobije uzora kakvog zaslužuju.
Embid ko Embid, to je što je, ne može protiv sebe ma koliko ga mediji "pumpali"!

Vlada

pre 1 godinu

98% igrača u ligi bi nakon ovakvog poteza dobilo isključenja, ali ne i lažni MVP.
(django, 21. april 2023 08:15)

98% igrača u ligi nije Embidova klasa, pa s tim dolaze i neke privilegije za onih 2%. Surovo ali istinito.
(Robert, 21. april 2023 08:51)

Jokić jeste Embidova klasa, ali bi za ovo bio isključen. Isto tako, Embidu bi svirali faul za ono šamaranje Gobera, a Jokića pogledali nisu. Protekcija, bato...

DukiNS

pre 1 godinu

Malo su se sudije pogubile u ovom meču. Embid je zaslužio isključenje, Harden nesportsku. Bila čista kompenzacija za neizbacivanje Džoela.

14 poena

pre 1 godinu

Kud nestade prosek od 35 poena kada dođe playoff?
(RG Fan, 21. april 2023 08:08)



Odlično pitanje.
Sad će njegovi obožavaoci da se jave i da objasne ;)

ŽD

pre 1 godinu

Kako Embidu naglo pada prosek čim je krenuo plej of! Daleko od proseka za sezonu.
Čovek ima prosek na ove tri utakmice 20 poena za 36 minuta u igri. To je 13 poena manje od proseka. Kakav crni MVP!

iskreno

pre 1 godinu

Covek se ponasa kao najveci primitivac na svetu.
Kako ce Boston da ih rasturi, nista mi draze nece biti.
(Ragina Glava, 21. april 2023 08:06)

On se ne ponaša tako , on to i jeste. Dokazao milion puta.

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Nisam obozavalac ali mogu kratko da objasnim - vode 3-0 u seriji.
(day, 21. april 2023 10:15)

Sigurno ne njegovim zaslugom. Ekipa i bez njega igra jako dobro.

Las

pre 1 godinu

Vec sam udarac tokom igre neki sekund ranije, tj prvo udaranje u nedjunozje je za iskljucenje! Mislim, boris se za pobedu, odgurnes protivnika da sudija ne vidi, imam razumevanje donekle, ali ovo udaranje po genitalijama u igri je bas zlo.

Srpska Dalmacija

pre 1 godinu

ne bi se čudio da do kraja play offa postane možda i najpljaviji igrač u povijesti , barem u Srbiji..rame uz rame sa Bad Boysima iz Pistonsa .
(kako kome, 21. april 2023 08:31) #


Ajde susjed ne glumi neko nevinasce. Kad god neko od Srba napravi neku glupost to ovde bude objavljeno. Vi Hrvati ste stalno u nekoj teoriji zavere a rugate se Srbima za istu stvar. Gori ste od nas.

mike

pre 1 godinu

Pogledajte embidovu statistku u ove tri utakmice 20 ,26i sad 14 poena losi procenti ispod 50 posto,u regularnom 33,5 poena 54 posto, problem je sto u plejofuu niko mu nece postiti da tako lako dolazi do kosa,jel on ne zan da igra jednom rukom tj. nema horog polu horog ,a da ne pricam o floteru ko Jokic koji ne treba da dodje do kosa nego samo malo se pribili napravi poziciju i na tri metra od kosa lagano floter ovaj mora da pridje do kosa, ili onaj njegov sut ali tu on nema vise od 45posto realizacije i ne moze da ga sutne posto nema visok luk nego maltene sa grudi sutira loptu, a da ne pricam o pregledu igre i o pasu kad ga udvoje koliko Je jokic tu bolji, i on da bude mvp pre Jokica je smesno, pre bi voleo da Janis bude.

se

pre 1 godinu

@kako kome nema nijednog solidnog igraca iz svoje drzave pa visi ovde po sepskim portalima. brate mozes ponovo postati srbin slobodno. bolje ti je nego ta izmišljena nacija sa izmaštanim kraljevima.
a ovi sto pricaju o 47 poena protiv jokica - pa sto nije dosao u denver da mu da jos 47? i gde su sada poeni kad je plej of?

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

Ako se na to doda isključenje Klakstona zbog reakcije nakon postignutog koša, NBA cirkus je kompletan...
https://www.youtube.com/watch?v=cXP_YYwhabg

se

pre 1 godinu

ne da nemate igraca jokiceve klase nego nemate igraca a da nije srbin poreklom - pocev od drazena pa sve naovamo. ;)
a embid sa svojih 10 bacanja po mecu - naravno da ce postizati puno. covek ima manje skokova od jokica a loze nas da ima neku odbranu...

Gong

pre 1 godinu

Ovo podmuklo guranje nogu protivnika pri doskoku u 23. sekundi je toliko opasno, da igrač može da nastrada, da doživi povredu koja bi ga mesecima odvojila od terena.

bla

pre 1 godinu

Veoma cudno da za ovo nije iskljucen. Klekston je trebao tehnicku za provociranje, a Embid iskljucenje.

Btw, bas ste uzeli na zub Embida samo sto je glavni rival nasem Jokicu z MVP nagradu....oladite malo...
(Pops, 21. april 2023 08:27)

pisali bi ovakvom ponasanju i da je neko drugi u pitanju kao drejmond pre neki dan. i barkli i onil misle da je morao da bude iskljucen zbog ovoga. inace je odlicno sto ce filadelfija da prodje pa u sledecem kolu na boston koji ima velika tela da baci na embida i horforda koji ga je godinama oducavao od kosarke. to ce biti fizicka serija u kojoj ce biti iskljucenja. sa jedne strane smart a sa druge embid

nepravda napada ko licemeri sa zapada

pre 1 godinu

Tony Brothers dame i gospodo, oličenje svega što ne valja u NBA! A Embidova izjava da je morao da ga udari ali da je suviše iskusan da bi dobio isključenje uz reakcija kod neopravdanog isključenja Klakstona je vrhunac licemerja...

???

pre 1 godinu

Sad ide repriza. Samo pada, sam od sebe, glumi neku žrtvicu, sudije nasedaju. Tuga od igrača, a i objasnio mu je Grk kako se ponašati kao čovek i muško, onomad