Tenis 186

Četvrtak, 13.04.2023.

13:00

Đoković pao pod naletom vetra, kiše i Italijana!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković eliminisan je u osmini finala Monte Karla, pošto ga je savladao Lorenco Museti sa 4:6, 7:5, 6:4.

Ðokoviæ pao pod naletom vetra, kiše i Italijana! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

186 Komentari

Sortiraj po:

Skywalker

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

U pravu si. Ne znam samo zasto mu je taj njegov bog namestio da izgubi. Mislim, ako je vec zasluzan za pogodjen smec, mora da je i za njegov poraz.

Olja

pre 1 godinu

Samo slemovi su bitni u ovom delu karijere, sve ostalo opušteno, sportski pozdrav.
(sportista, 14. april 2023 10:05)

Je li ti izgleda opusten? Divlja kao lud, kakav opusten.

S. Galanski & P. Larkinson

pre 1 godinu

Rafa manje-vise na svakih 10 nedelja provedenih na prvom mestu ima osvojen slem!
Nola manje-vise na svakih 17 nedelja provedenih na prvom mestu ima osvojen slem!
Zakljucak se sam namece:Rafa je 70% bolji i uspesniji od Nole!
A da,sto se tice MK Rafa je bolji od Nole 550%!

Serpico

pre 1 godinu

Spremamo se da idemo na Mars,pravimo robote ali zato pojedine drzave,gradovi i vlasnici turnira ne mogu da naprave krov kako kisa ne bi prekidala trniske meceve....Da li je moguce da u 2023 godini kisa i dalje prekida teniske meceve.
(Simke, 13. april 2023 18:42)

Napisa neko ko dolazi iz drzave koja nema ni jedan normalan teniski kompleks. Ali Srbi su to...kritikuju Zapad za nesto sto oni ni sanjati ne mogu.

Ivan

pre 1 godinu

Mislim da drzi svetski rekord u izgubljenim gemovima kada servira za set.
(sasa the king,


Mislim da je rodja tu “bolji”
Pogotovo kad se servira za mec….

sasa

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

Ti Milice ako sumnjas pogledaj bilo koji parametar koji uporedjuje najbolje u GOAT trci. To sto tebi smeta sto se neko krsti ili sto taj nije lepsi od nekog drugog nije relevantno za GOAT trku. Kad to vidis manje ces da sumnjas. Naravno manje jer ce opet neki crv da te tera u sumnju. Ali tako je to kad je mrznja patoloska.

Branko

pre 1 godinu

ДоСАД невиђеном не-игром - без-мотивацијом и Анти-формом Ноле нема шта да тражи на туру него стаје на пут пензије - ако његово тело може још коју годину тежи је случај с главом у којој је више лакоумља и кича но памети..

Vrg

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

Ti ako sumnjas spremi maramice i udji na bilo koju GOAT listu.

Milica

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.

Star

pre 1 godinu

Ovo mu se izgleda vraca sto je otisao medju grobare !
Nekada su ga grobari pljuvali na sva usta, a on sada postade najveci navijac grobara !
Sve se vraca !!!

ghh

pre 1 godinu

Klasika za Monte Karlo, Novaku treba malo vremena da udje u ritam na zemljanoj podlozi, a i u ovom delu karijere svakako najmanje šansi ima da uradi nešto na šljaci, polako , turnir po turnir da se bude spremno za Rg, a i da se tamo ništa ne uradi, Novaku su svakako glavni turniri ove godine Wimbledon i Us open, te dve titule bi zacementirale goat titulu za sva vremena!

strobilus

pre 1 godinu

Meni bude i drago kad ga pobedi tako neki dobar klinac na turniru koji nije toliko bitan Noletu. Njemu skoro ništa ne znači a oni će unucima da pričaju o tome.

mediji su cudo

pre 1 godinu

Nevjerovatan poen je odigrao,imao brejk loptu da izjednaci na 5-5 i opet je lako izgubio sledeci poen....Sve vise i vise se ovo desava i to ie nazalost posledica godina,to je i normalno i prirodno....Stari Novak bi pojeo Musetija,pogotovu kada mu se ukaze prilika i kada spasi mec lopte....
(Simke,

A prije toga Zabar imao tri mec lopte. Ruku na srce dosta se i izvlacio. Da je pobijedio bio bi 'mentalna gromada' bla bla a
istina je da tenis igraju tatini sinovi pa zato nikad nije ni
bilo velike konkurencije.

Vladimiros

pre 1 godinu

Krčmi Novak svoj rejting, postaje više curkuzant nego teniser, a onda se čudi kad drugi dobro igraju protiv njega. U ovim godinama Federeru se ne bi desilo da izgubi od ovakvog igrača. Neozbiljnost i selebriti po Srbiji i drugde samo ruše njegov imidž. Bolje ne igrati nepripremljen nego se obrukati. Zato, verovatno nikad neće biti GOAT jer jako dobro zna da se izblamira i poništi sve dobro što je uradio. Zato ga publika ne poštuje.

ggogo

pre 1 godinu

e što volim što je ovako prošao
pokušava na svakom turniru da proda istu pricu
navuce ovaj zavoj i teraj
ma daj bre vise... Navijam za novu generaciju! Samo napred
penzija

Hrvat

pre 1 godinu

Mnogo mi je dan popravio ovaj glumac. Samo za Srbe goat 😆On nije ni do koljena Federeru i Nadalu.On je u rangu Agassija, Safina, Warvinke, Rodika, Ljubičića itd. Gdje god da igra omražen je kod navijaca. Pogledajte gospodu Federera i Nadala oni kada kažu da ih muči neka povreda odmah propuštaju Grendslemove, a ovaj glumac kada izgubi odmah se žali na povredu, tako će biti i danas, a iduci tjedan vec je spreman za drugi turnir.Nemam ništa protiv Srpskih sportaša sto vise navijam za njih, ali za ovoga glumca ne mogu nikako. Jedan Je Federer i Nadal 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽

Dobra pripremna utakmica

pre 1 godinu

Da bi pobedio Novaka, moras igrati na 120% svojih mogucnosti i da se nadas da Novak odigra na 60%. To svi znaju, zato se i razgoropade jedino protiv njega, pa sta bude.

Boris

pre 1 godinu

@VUK

Nije bas tako. Imao je samsu da ga vole i dobro je bio prihvacen ali iritira. To znam jer sam mu i ja komsija.
Nisu Djokovici cvecke i nije sve sta novine i twitter objave bas sve tako.
Verujem da masa to ne zna ali dobro

On je od sportiste sebe pretvorio u kompleksasa koji se polako primice penziji ... a to treba prihvatiti

Vreme je da iz Srbije dodju novi talenti i da izgrade svoj put. Ali ih nema jer mediji prate jednog i samo jednog

Uzas

Pozdrav iz Monte Carla

Ja

pre 1 godinu

@Prve komšije navijaju protiv Đokovića !?! Čovek tu živi 15 godina i ceo stadion navija za Musetija

Čuj prve komšije. Niti Novak živi u Monaku niti ovi iz publike. Ao i vecina bogataša, Novak je fiktivno prijavljen u Monaku samo da ne bi plaćao porez u Srbiji (i tamo providi najmanje vremena), a ovi na tribinama su turisti, bas ce neko ko živi u Monaku i ima milione na racunu sedeti na tribinama i derati se ko magarac za ili protiv nekoga ko prebacuje lopticu preko mreže. To je zabava za sirotnju, da malo prekrati vreme između dva posla.

semir988

pre 1 godinu

Đole je veličina. Važnije mu je da provede praznik sa porodicom, pa čak i turnir iz serije 250 u Banjaluci nego masters gde je nagradni fond daleko veći. Tempira čovek formu za Roland Garros, to je očigledno.

Miki

pre 1 godinu

Kao navijac voleo bih da uzme jos mnogo mastersa,GS,zavrsnih mastersa,rekorda...ali godine su tu i to je realnost , ja da sam na njegovom (a nisam) vec sada bi se fokusirao na sledece dva W-dona( ovaj i naredne godine) u medjuvremeno pametno birati ostale turnire ne igrati sve po koju cenu i polako privesti kraju karijeru u velikom stilu pobedom na W-donu a ne sebi dozvoliti da ispda u 2-3 kolu od nekih anonimusa pa makar to bilo na mastersu ali dobro on najbolje zna sta je najbolje za njega a mi cemo navijati za njega dok god bude igrao

Bickey

pre 1 godinu

Mislio sam da su najgori Novakovi idolopoklonici. Ali kad vidim komentare ovih što čekaju mesecima na bilo kakav poraz Djokovića, nema razlike.

bolje sutra

pre 1 godinu

On za Zvezdu, sin za Partizan, zena za vojvodinu, brat za Radnicki, majka za Dinamo, Stric za Napredak, drugi brat za Donji srem.
Tako ti je to sa Djokovicem. Voleo bi da ga svi vole,

ma je li

pre 1 godinu

A da nije bio umoran od silnih imitacija i navijanja (čitaj svih glupiranja i pokušaja da bude u centru pažnje)? A možda i povreGen, iscrpljen i svih izgovora iz arsenala izgovora, jer zaboga on nikad nije poražen, uvek mora da se nadju još par izgovora u naslovu...

Bing

pre 1 godinu

Realan domet Novaka u ovom trenutku. On nije spreman. A i RG ce verovatno igrati reda radi. Nhpe njemu sljaka i RG u fokusu. Samo AO i Wimbldom. Plus OI. Sve ostalo igra reda radi.

VV

pre 1 godinu

Iako danas u njegovoj igri ništa nije bilo na nivou, ipak mislim da je presudila njegova želja da ispadne baš danas. Realno, čak i ovakav je mogao proći u 1/4... ali prosto nije htio. Lošom servom je posebno davao ton.
Ali dobro, tako je kako je...

Milorad

pre 1 godinu

Idi begaj! sve znalci. Voleo bih da vidim znalce kako bi igrali bez skoro tri meseca neigranja i + na sljaci + 36 godina. Mislite da ce Novak ovako igrati na Roland Garosu.

Sremac

pre 1 godinu

Jeste Kiša i vetar su razlog zbog čega je izgubio .
Odmah žalba!
(Saša Nikolić, 13. april 2023 19:54)

Kao i obično zlobni ljudi pročitaju ono sto im se svidja i onda u svom komentaru ispadaju glupi jer nisu procitali ni naslov do kraja.

meda

pre 1 godinu

Sve do Rima će da bude mučenje i polako ulaženje u takmičarsku formu, nadamo se bez povreda.
Jedino šteta što nije izvukao makar još jedan dobar meč iz ovog turnira.
Madrid se igra 10 dana, jel planira da igra ove godine?

Banjica

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zašto je Djoković prvi teniser sveta. Danas je to i pokazao i dokazao da mu nema ravnog. Furiozni Novak nije dao promil šanse Italijanu. Dobro je što se Rafa nije pojavio jer zna kakva je zver na turniru. Uglavnom Novak grabi ka 12tu titulu u Monte Karlu.

Veteran

pre 1 godinu

Novaku bas ne prija Monte Karlo. Ne pamtim kad je poslednji put tamo ostavio dobar utisak od kad je osvojio poslednju titulu 2015.
(Aca, 13. april 2023 17:57)

Uvek je tamo igrao smanjenim gasom, pogotovu sada. Za njega to je samo prilika da krene sa zagrevanjem, zatim Madrid, Rim i na kraju glavni cilj, Rolan Garos.
Njemu su bitni samo GS-ovi, da prestigne Nadala i da se povuče posle njega kao najbolji u istoriji. Svi ostali turniri nisu mu više interesantni, obrnuo je tu Master igricu 2X kao osvajač.

wea

pre 1 godinu

Ovo su sve pripremni turniri za njega. Bukvalno dozira vreme provedeno na terenu. Ima on ceo tim koji brine bukvalno o svemu i ni najmanje nisam zabrinut zbog poraza. Njegovi ciljevi su odavno poznati i tu ce da grmi.

Ercovka

pre 1 godinu

(Era, 13. april 2023 18:22)

Dobro društvo uz Bertolučija iz Italije i Branda iz Nemačke koji javno u filmu "Poslednji tango u Parizu" silovađe Mariju Šnajder iz Francuske a čitasmo nedavno da je to Italijan i priznao !! Kakvi prostaci muškarci, umetnici a i ovi sportisti isti !

Banjica

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zašto je Djoković prvi teniser sveta. Danas je to i pokazao i dokazao da mu nema ravnog. Furiozni Novak nije dao promil šanse Italijanu. Dobro je što se Rafa nije pojavio jer zna kakva je zver na turniru. Uglavnom Novak grabi ka 12tu titulu u Monte Karlu.

Cojle Manojle

pre 1 godinu

Ništa strašno. On već godinama na prvom turniru na šljaci a to je MC ne prolazi dobro.Ide Banja Luka ,Madrid,Rim i ono najvažnije RG. Novaka na tri dobijena teško dobiti

veliki strumf

pre 1 godinu

Катастрофа од игре. И прекјуче и данас. Потпуно бесмислена игра, мада је реално ово неважан турнир, служи за привикавање на шљаку, за загревање за много важније турнире који следе. Новак дуго није играо, то се осећа, то узима данак и потпуно је неважно ако испадне. Ако може да се што боље спреми за РГ, то је једино важно. Овај турнир је свакако тешко мучење за Нолета, нема енергије, нема ничега. Једино што ме нервира је то се опет данас глупирао, глумио неког кловна. То не сме себи да дозвољава, на шта то личи? Нити је клинац, нити је неки 100. играч…

veliki strumf

pre 1 godinu

Какве почетничке грешке, трагикомично. Много више да се тренира, много мање да се иде на бесмислене утакмице и да се труди да се свима допадне (не може да навија за 20 клубова истовремено, неко нема више клубова за које навија од њега), много мање да глуми забављача и можемо нешто да се надамо. Ово што је играо у ова два меча је ниво испод 100. играча.

Miloš

pre 1 godinu

Čovek nije igrao 2 meseca, naravno da se muči, treba mu vremena da se vrati u formu. Zabrane igranja u SAD su ga poremetile i nema kontinuitet.

vlaca

pre 1 godinu

Sad piste izgubio od ovoga onoga gubi prvo mjesto.Novak je u godine malo je imao meceva sve to utice na igru jedino mogao je jos eva kola da prodje pa onda ispadne

mikin

pre 1 godinu

Ispade ovde. Ali nije ovo nista, kakva mu tek golgota sledi u BanjaLuci. Tamo ce da igraju jaki igraci a ne ovaj Museti i onaj Rus prekjuce.

Medison

pre 1 godinu

Débelo je zardjao. Takav, nema veru ni u jedan svoj udarac. Oni su mlaki, neprecizni, a odluke pogrešne ili zakasnele. Za poboljšanje je potreban i rad na snazi i fizičkoj spremi i rad na udarcima. Pitanje je samo koliko je spreman da radi u 35-oj godini?

$$$

pre 1 godinu

Novak se pre neki dan zapitao kako to da svi protivnici bas proigraju protiv njega...Vrlo lako...Kad nemas servis i kad u toku razmene saljes balone, protivnici proigraju...

ivica

pre 1 godinu

To je samo sport !!!!!
Novak je faca, već godinama, hej ljudi, budimo ponosni !!!!!
Probajte vi biti ON !!!!!
Svaka mu čast na svim ovim godinama , a biće ok još, jer taj momak je zvijer !!!!!
Brawo

Dejan

pre 1 godinu

Iz godine u godinu iste priče, prvi mečevi, nije igrao dugo i to je to.
Realno moje mišljenje je da mu ovaj turnir ništa ne znači, treba da se tempira za ono pravo.
To sto mi očekujemo da na svakom turniru diže pehar nije realno a i ne treba već da polako ulazi u ritam i nađe svoju pravu igru onda kada treba.
idemoooooooooooo

Teniska kućerda na lakat...

pre 1 godinu

Već sutra tekst:

"Nole je ispao u Monte Karlu, ali je ispisao ovaj rekord... i izbio na prvo mesto ATP svemira."

Čovek i kad gubi dobija...

Hoće Nole je baš sad u mladalačkom zanosu osvajanja stvari u kojima već drži rekorde.

Dajte GS-ove da se igramoooo, da se igramoooo...

Simke

pre 1 godinu

Nevjerovatan poen je odigrao,imao brejk loptu da izjednaci na 5-5 i opet je lako izgubio sledeci poen....Sve vise i vise se ovo desava i to ie nazalost posledica godina,to je i normalno i prirodno....Stari Novak bi pojeo Musetija,pogotovu kada mu se ukaze prilika i kada spasi mec lopte....

miklosh

pre 1 godinu

Sta te briga ... ovojis ovde 30-40 bodova, ako Bog da osvojis 250 u Banja Luci i ... puna saka brade - bar jos koju nedelju na prvom mestu.

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 1 godinu

Mnogo srecnih nesretnika ce da bude ako izgubi ovo. A onda ce da pate kad bude najvise trebalo. I tako vec 12 godina

Tom Starin

pre 1 godinu

@Dr.Misa

Novak još nikad nigdje nije došao nespreman, a kamo li - totalno nespreman!
To su jeftina opravdanja za momentalno stanje, koje je - kakvo je.

On je 100% profesionalac!
Ali kad ne ide - ne ide!

Šta bre "totalno nespreman".

Simke

pre 1 godinu

Spremamo se da idemo na Mars,pravimo robote ali zato pojedine drzave,gradovi i vlasnici turnira ne mogu da naprave krov kako kisa ne bi prekidala trniske meceve....Da li je moguce da u 2023 godini kisa i dalje prekida teniske meceve.

milan

pre 1 godinu

Kad bi danas bilo koji od ove dvojice igrao protiv recimo Sinnera ili ne daj Bože- Alcaraza, sakupljao bi gemove.

Ovo je stvarno - veoma loše.
(Tom Starin, 13. april 2023 17:43)

Kako jedan teniser igra na jednom meču protiv jednog protivnika nema veze sa tim kako bi igrao u drugom meču protiv drugog protivnika. Svaki meč i svaki protivnik je posebna priča za sebe. Alkaraz pobedio Medvedeva, Siner pobedio Alkaraza, Medvedev pobedio Sinera.

Mikica

pre 1 godinu

Novak je u jednom intervjuu juce rekao da se tesko prilagodjava zemljanim terenima. Kaze da trenira na zemlji ali da je sasvim drugacije igrati mec. Do RG ima Banja Luku, Madrid, Rim i dosta vremena da se prilagodi zemljanom terenu. Nista strasno i ako izgubi, Drugo. On ima dosta pauza izmedju turnira.

automatski generisan komentar

pre 1 godinu

Ovo nigde nema, igra na svom terenu, a publika skoro svi za italijana. Nažalost, nigde ga ne vole, čak i u svojoj kući.
(Aki, 13. april 2023 17:48)

Pa i Musetti zivi u Monte Carlu (kao i mnogi drugi)! Ocito je popularniji u kraju.

Statistikom protivu mitova

pre 1 godinu

@Mislim da drzi svetski rekord u izgubljenim gemovima kada servira za set.sasa the king, ### On je drugi u OE po broju dobijenih odlucujucih setova, sa oko 72% uspesnosti, 4. po broju dobijenih 5 ih setova sa oko78%. Procenat dobijenih servis gemova je oko 86%. E sada bas za konkretan podatk, nisam bas siguran da postoji statistika, no nije on bas tako los u odlucujucim momentima...

zoki

pre 1 godinu

Cek, zar najfer igrac ne poklanja poene protivniku. Zasto sad kuka za jedan poen.
Evo zvizde mu sad u njegovoj kući. Omiljen samo u bg pasaluku.

Predo

pre 1 godinu

To što neki od komentatora ne poznaju tenis, a komentarišu ga, to je kod nas normalno, ali da ne poznaju geografiju... Monte Karlo je uz Italiju i ogromna većina gledalaca su Italijani. Za koga će navijati, oni su patriote. A i bezobrazni su kao pravi Italijani sa dna kace, to nije rimska publika, nego fudbalska. A Novak nikada nije dobro igrao MK, čak ni onda kada ga je osvajao. A ova sudijska krađa ostavlja utisak, čak i na Novaka. Od tog trenutka je zaigrao još lošije. Većina igrača poludi i teško se sabere, bez obzira što je jedan poen u pitanju

Pedja

pre 1 godinu

Gledas tenis, igru i ne mozes da ne vidis kolika je mrznja velikog dela navijaca na tribinama prema Novaka. I to "samo" zbog sporta. I to zasto? Pa najvise iz razloga sto je Museti Italijan a Novak dolazi iz istocnog dela Evrope.

I onda pomislis ako je tako u sportu, kako je u mnogo bitnijim sferama zivota, kao sto su ekonomija, politika itd. Zatim ti bude jasno zasto
toliko njih ne moze da smisli Ruse. Zeli zapadan svet svoju dominaciju svetom pa to ti je. Nadajmo se da u tome nece uspeti.

branimir bjelica

pre 1 godinu

Koliko komentara od zivotnih luzera koji se cude sto svi navijaju za Lorenza.Da li oni znaju da je MC skoro na granici da Italijom.70% su Talijani,za koga ce oni navijati?Ostali gledaoci su iglavnom tu da bi se pokazali,a ne da navijaju za Noleta.
Od sveg srca bi volio da pobjedi jer je Nole borac uvijek se patio u MC,zato dobi ovo Nole zbog sebe a ne zbog ovih dusebriznika i luzera.Pisem ovo dok je paura,hajde Nole,G O A T.Pozdrav iz Italije,nikad kritikovatiGOATA.
FORZA Nole.
Ako ga igdje bar malo vole to je u Italiji.

Nebojša

pre 1 godinu

Na turnirima na šljaci bi bio red da konačno uvedu oko sokolovo čemu ovo glupiranje pa koliko već postoji ova tehnologija a što je najsmešnije Monte Carlo ima čelinz ali samo u prenosu nit igrači nit sudija koja ne znam šta gleda a ni ovi babuni na tribinama ne vide proveru.

slobo.b

pre 1 godinu

Lose za prvog tenisera svijeta,pa on ne moze da osvoji gem na svoj servis,kao da gledamo zenski tenis,daj boze da se sta promijeni,evo uze mu i sedmi gem na njegov servis .

mich

pre 1 godinu

Kada ce neki ljudi da shvate, da je Djokovic za ove "obicne" tenisere, covek sa druge planete, samo su Rafa i Rodzer mogli da mu pariraju, ovi danasnji su smesni, iako ima 35 godina...

VUK

pre 1 godinu

Prve komšije navijaju protiv Đokovića !?! Čovek tu živi 15 godina i ceo stadion navija za Musetija !!! Koliko mržnje u prusutnima na stadionu. Bolesno !!

Tom Starin

pre 1 godinu

Kad bi danas bilo koji od ove dvojice igrao protiv recimo Sinnera ili ne daj Bože- Alcaraza, sakupljao bi gemove.

Ovo je stvarno - veoma loše.

Dejan

pre 1 godinu

Hvala Novaku za sve sto je ucinio za Srbiju, za sebe a i za svetski sport! Medjutim, vidi se da je ostario. Da igra dosadan i nezanimljv tenis! To nije onaj Novak od pre desetak godina!

Ole Nole

pre 1 godinu

Mislim trebalo bi za Đokovića malo mrežu da spuste!
(Martin Navratilov, 13. april 2023 17:06)

A i da mu dozvole dva put loptica da mu padne prije nego li udari!

VUK

pre 1 godinu

Od kakog luzera je Đoković izgubio set , to je sramota. Nivo tenisa je užas neviđeni. Ovo je kao meč na otvorenom turniru rekreativaca na Kalemegdanu.

32 ZAGOR...

pre 1 godinu

Napred Italijan.Mislio sam da to nikada neću reći ali dođe i to vreme.Sam je za to kriv što nas sve više navija protiv njega. Pozdrav od Šumadinci naknada velikog njegovog pristalice.

Boris

pre 1 godinu

Kao boli ga lakat ... izgovor ako izgubi a ako pobedi (u sta sumnjam ) bice da i kad je ranjen je daleko ispred svih


Kompleksi ...

Nije tenis za svakog

dalmatino

pre 1 godinu

cudan sport realno mora biti tisina dok se igra ili se ovi tenisaci ljutu a zamisli kako je kad pucas penale na svjetskim europskim prvenstvima ili ligi prvaka ako falis neides dalje cili stadion vice zvizdi i ovi pucaju a ovi se ljutu kad netko kaslje nemos virovat

Banjica

pre 1 godinu

Ovo je odličan potez sa bandazom lakta. Nikad se ne zna kako ovaj duel mize da zavrsi obzirom da je Muzeti poveo po serovima 2:0 na RG 2921. U slucaju da Djokovic izgubi moze da se badi na lakat.

VUK

pre 1 godinu

Prve komšije navijaju protiv Đokovića !?! Čovek tu živi 15 godina i ceo stadion navija za Musetija !!! Koliko mržnje u prusutnima na stadionu. Bolesno !!

Mikica

pre 1 godinu

Novak je u jednom intervjuu juce rekao da se tesko prilagodjava zemljanim terenima. Kaze da trenira na zemlji ali da je sasvim drugacije igrati mec. Do RG ima Banja Luku, Madrid, Rim i dosta vremena da se prilagodi zemljanom terenu. Nista strasno i ako izgubi, Drugo. On ima dosta pauza izmedju turnira.

$$$

pre 1 godinu

Novak se pre neki dan zapitao kako to da svi protivnici bas proigraju protiv njega...Vrlo lako...Kad nemas servis i kad u toku razmene saljes balone, protivnici proigraju...

Dejan

pre 1 godinu

Iz godine u godinu iste priče, prvi mečevi, nije igrao dugo i to je to.
Realno moje mišljenje je da mu ovaj turnir ništa ne znači, treba da se tempira za ono pravo.
To sto mi očekujemo da na svakom turniru diže pehar nije realno a i ne treba već da polako ulazi u ritam i nađe svoju pravu igru onda kada treba.
idemoooooooooooo

veliki strumf

pre 1 godinu

Катастрофа од игре. И прекјуче и данас. Потпуно бесмислена игра, мада је реално ово неважан турнир, служи за привикавање на шљаку, за загревање за много важније турнире који следе. Новак дуго није играо, то се осећа, то узима данак и потпуно је неважно ако испадне. Ако може да се што боље спреми за РГ, то је једино важно. Овај турнир је свакако тешко мучење за Нолета, нема енергије, нема ничега. Једино што ме нервира је то се опет данас глупирао, глумио неког кловна. То не сме себи да дозвољава, на шта то личи? Нити је клинац, нити је неки 100. играч…

Tom Starin

pre 1 godinu

Kad bi danas bilo koji od ove dvojice igrao protiv recimo Sinnera ili ne daj Bože- Alcaraza, sakupljao bi gemove.

Ovo je stvarno - veoma loše.

automatski generisan komentar

pre 1 godinu

Ovo nigde nema, igra na svom terenu, a publika skoro svi za italijana. Nažalost, nigde ga ne vole, čak i u svojoj kući.
(Aki, 13. april 2023 17:48)

Pa i Musetti zivi u Monte Carlu (kao i mnogi drugi)! Ocito je popularniji u kraju.

Simke

pre 1 godinu

Spremamo se da idemo na Mars,pravimo robote ali zato pojedine drzave,gradovi i vlasnici turnira ne mogu da naprave krov kako kisa ne bi prekidala trniske meceve....Da li je moguce da u 2023 godini kisa i dalje prekida teniske meceve.

Nebojša

pre 1 godinu

Na turnirima na šljaci bi bio red da konačno uvedu oko sokolovo čemu ovo glupiranje pa koliko već postoji ova tehnologija a što je najsmešnije Monte Carlo ima čelinz ali samo u prenosu nit igrači nit sudija koja ne znam šta gleda a ni ovi babuni na tribinama ne vide proveru.

milan

pre 1 godinu

Kad bi danas bilo koji od ove dvojice igrao protiv recimo Sinnera ili ne daj Bože- Alcaraza, sakupljao bi gemove.

Ovo je stvarno - veoma loše.
(Tom Starin, 13. april 2023 17:43)

Kako jedan teniser igra na jednom meču protiv jednog protivnika nema veze sa tim kako bi igrao u drugom meču protiv drugog protivnika. Svaki meč i svaki protivnik je posebna priča za sebe. Alkaraz pobedio Medvedeva, Siner pobedio Alkaraza, Medvedev pobedio Sinera.

branimir bjelica

pre 1 godinu

Koliko komentara od zivotnih luzera koji se cude sto svi navijaju za Lorenza.Da li oni znaju da je MC skoro na granici da Italijom.70% su Talijani,za koga ce oni navijati?Ostali gledaoci su iglavnom tu da bi se pokazali,a ne da navijaju za Noleta.
Od sveg srca bi volio da pobjedi jer je Nole borac uvijek se patio u MC,zato dobi ovo Nole zbog sebe a ne zbog ovih dusebriznika i luzera.Pisem ovo dok je paura,hajde Nole,G O A T.Pozdrav iz Italije,nikad kritikovatiGOATA.
FORZA Nole.
Ako ga igdje bar malo vole to je u Italiji.

Boris

pre 1 godinu

Kao boli ga lakat ... izgovor ako izgubi a ako pobedi (u sta sumnjam ) bice da i kad je ranjen je daleko ispred svih


Kompleksi ...

Nije tenis za svakog

mich

pre 1 godinu

Kada ce neki ljudi da shvate, da je Djokovic za ove "obicne" tenisere, covek sa druge planete, samo su Rafa i Rodzer mogli da mu pariraju, ovi danasnji su smesni, iako ima 35 godina...

VUK

pre 1 godinu

Od kakog luzera je Đoković izgubio set , to je sramota. Nivo tenisa je užas neviđeni. Ovo je kao meč na otvorenom turniru rekreativaca na Kalemegdanu.

Miloš

pre 1 godinu

Čovek nije igrao 2 meseca, naravno da se muči, treba mu vremena da se vrati u formu. Zabrane igranja u SAD su ga poremetile i nema kontinuitet.

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 1 godinu

Mnogo srecnih nesretnika ce da bude ako izgubi ovo. A onda ce da pate kad bude najvise trebalo. I tako vec 12 godina

Boris

pre 1 godinu

@VUK

Nije bas tako. Imao je samsu da ga vole i dobro je bio prihvacen ali iritira. To znam jer sam mu i ja komsija.
Nisu Djokovici cvecke i nije sve sta novine i twitter objave bas sve tako.
Verujem da masa to ne zna ali dobro

On je od sportiste sebe pretvorio u kompleksasa koji se polako primice penziji ... a to treba prihvatiti

Vreme je da iz Srbije dodju novi talenti i da izgrade svoj put. Ali ih nema jer mediji prate jednog i samo jednog

Uzas

Pozdrav iz Monte Carla

miklosh

pre 1 godinu

Sta te briga ... ovojis ovde 30-40 bodova, ako Bog da osvojis 250 u Banja Luci i ... puna saka brade - bar jos koju nedelju na prvom mestu.

Banjica

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zašto je Djoković prvi teniser sveta. Danas je to i pokazao i dokazao da mu nema ravnog. Furiozni Novak nije dao promil šanse Italijanu. Dobro je što se Rafa nije pojavio jer zna kakva je zver na turniru. Uglavnom Novak grabi ka 12tu titulu u Monte Karlu.

Medison

pre 1 godinu

Débelo je zardjao. Takav, nema veru ni u jedan svoj udarac. Oni su mlaki, neprecizni, a odluke pogrešne ili zakasnele. Za poboljšanje je potreban i rad na snazi i fizičkoj spremi i rad na udarcima. Pitanje je samo koliko je spreman da radi u 35-oj godini?

Serpico

pre 1 godinu

Spremamo se da idemo na Mars,pravimo robote ali zato pojedine drzave,gradovi i vlasnici turnira ne mogu da naprave krov kako kisa ne bi prekidala trniske meceve....Da li je moguce da u 2023 godini kisa i dalje prekida teniske meceve.
(Simke, 13. april 2023 18:42)

Napisa neko ko dolazi iz drzave koja nema ni jedan normalan teniski kompleks. Ali Srbi su to...kritikuju Zapad za nesto sto oni ni sanjati ne mogu.

slobo.b

pre 1 godinu

Lose za prvog tenisera svijeta,pa on ne moze da osvoji gem na svoj servis,kao da gledamo zenski tenis,daj boze da se sta promijeni,evo uze mu i sedmi gem na njegov servis .

Dejan

pre 1 godinu

Hvala Novaku za sve sto je ucinio za Srbiju, za sebe a i za svetski sport! Medjutim, vidi se da je ostario. Da igra dosadan i nezanimljv tenis! To nije onaj Novak od pre desetak godina!

dalmatino

pre 1 godinu

cudan sport realno mora biti tisina dok se igra ili se ovi tenisaci ljutu a zamisli kako je kad pucas penale na svjetskim europskim prvenstvima ili ligi prvaka ako falis neides dalje cili stadion vice zvizdi i ovi pucaju a ovi se ljutu kad netko kaslje nemos virovat

Predo

pre 1 godinu

To što neki od komentatora ne poznaju tenis, a komentarišu ga, to je kod nas normalno, ali da ne poznaju geografiju... Monte Karlo je uz Italiju i ogromna većina gledalaca su Italijani. Za koga će navijati, oni su patriote. A i bezobrazni su kao pravi Italijani sa dna kace, to nije rimska publika, nego fudbalska. A Novak nikada nije dobro igrao MK, čak ni onda kada ga je osvajao. A ova sudijska krađa ostavlja utisak, čak i na Novaka. Od tog trenutka je zaigrao još lošije. Većina igrača poludi i teško se sabere, bez obzira što je jedan poen u pitanju

Hrvat

pre 1 godinu

Mnogo mi je dan popravio ovaj glumac. Samo za Srbe goat 😆On nije ni do koljena Federeru i Nadalu.On je u rangu Agassija, Safina, Warvinke, Rodika, Ljubičića itd. Gdje god da igra omražen je kod navijaca. Pogledajte gospodu Federera i Nadala oni kada kažu da ih muči neka povreda odmah propuštaju Grendslemove, a ovaj glumac kada izgubi odmah se žali na povredu, tako će biti i danas, a iduci tjedan vec je spreman za drugi turnir.Nemam ništa protiv Srpskih sportaša sto vise navijam za njih, ali za ovoga glumca ne mogu nikako. Jedan Je Federer i Nadal 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽

32 ZAGOR...

pre 1 godinu

Napred Italijan.Mislio sam da to nikada neću reći ali dođe i to vreme.Sam je za to kriv što nas sve više navija protiv njega. Pozdrav od Šumadinci naknada velikog njegovog pristalice.

Banjica

pre 1 godinu

Ovo je odličan potez sa bandazom lakta. Nikad se ne zna kako ovaj duel mize da zavrsi obzirom da je Muzeti poveo po serovima 2:0 na RG 2921. U slucaju da Djokovic izgubi moze da se badi na lakat.

Ja

pre 1 godinu

@Prve komšije navijaju protiv Đokovića !?! Čovek tu živi 15 godina i ceo stadion navija za Musetija

Čuj prve komšije. Niti Novak živi u Monaku niti ovi iz publike. Ao i vecina bogataša, Novak je fiktivno prijavljen u Monaku samo da ne bi plaćao porez u Srbiji (i tamo providi najmanje vremena), a ovi na tribinama su turisti, bas ce neko ko živi u Monaku i ima milione na racunu sedeti na tribinama i derati se ko magarac za ili protiv nekoga ko prebacuje lopticu preko mreže. To je zabava za sirotnju, da malo prekrati vreme između dva posla.

zoki

pre 1 godinu

Cek, zar najfer igrac ne poklanja poene protivniku. Zasto sad kuka za jedan poen.
Evo zvizde mu sad u njegovoj kući. Omiljen samo u bg pasaluku.

Simke

pre 1 godinu

Nevjerovatan poen je odigrao,imao brejk loptu da izjednaci na 5-5 i opet je lako izgubio sledeci poen....Sve vise i vise se ovo desava i to ie nazalost posledica godina,to je i normalno i prirodno....Stari Novak bi pojeo Musetija,pogotovu kada mu se ukaze prilika i kada spasi mec lopte....

Milica

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.

Ole Nole

pre 1 godinu

Mislim trebalo bi za Đokovića malo mrežu da spuste!
(Martin Navratilov, 13. april 2023 17:06)

A i da mu dozvole dva put loptica da mu padne prije nego li udari!

Branko

pre 1 godinu

ДоСАД невиђеном не-игром - без-мотивацијом и Анти-формом Ноле нема шта да тражи на туру него стаје на пут пензије - ако његово тело може још коју годину тежи је случај с главом у којој је више лакоумља и кича но памети..

Pedja

pre 1 godinu

Gledas tenis, igru i ne mozes da ne vidis kolika je mrznja velikog dela navijaca na tribinama prema Novaka. I to "samo" zbog sporta. I to zasto? Pa najvise iz razloga sto je Museti Italijan a Novak dolazi iz istocnog dela Evrope.

I onda pomislis ako je tako u sportu, kako je u mnogo bitnijim sferama zivota, kao sto su ekonomija, politika itd. Zatim ti bude jasno zasto
toliko njih ne moze da smisli Ruse. Zeli zapadan svet svoju dominaciju svetom pa to ti je. Nadajmo se da u tome nece uspeti.

ivica

pre 1 godinu

To je samo sport !!!!!
Novak je faca, već godinama, hej ljudi, budimo ponosni !!!!!
Probajte vi biti ON !!!!!
Svaka mu čast na svim ovim godinama , a biće ok još, jer taj momak je zvijer !!!!!
Brawo

Vrg

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

Ti ako sumnjas spremi maramice i udji na bilo koju GOAT listu.

bolje sutra

pre 1 godinu

On za Zvezdu, sin za Partizan, zena za vojvodinu, brat za Radnicki, majka za Dinamo, Stric za Napredak, drugi brat za Donji srem.
Tako ti je to sa Djokovicem. Voleo bi da ga svi vole,

Tom Starin

pre 1 godinu

@Dr.Misa

Novak još nikad nigdje nije došao nespreman, a kamo li - totalno nespreman!
To su jeftina opravdanja za momentalno stanje, koje je - kakvo je.

On je 100% profesionalac!
Ali kad ne ide - ne ide!

Šta bre "totalno nespreman".

veliki strumf

pre 1 godinu

Какве почетничке грешке, трагикомично. Много више да се тренира, много мање да се иде на бесмислене утакмице и да се труди да се свима допадне (не може да навија за 20 клубова истовремено, неко нема више клубова за које навија од њега), много мање да глуми забављача и можемо нешто да се надамо. Ово што је играо у ова два меча је ниво испод 100. играча.

Vladimiros

pre 1 godinu

Krčmi Novak svoj rejting, postaje više curkuzant nego teniser, a onda se čudi kad drugi dobro igraju protiv njega. U ovim godinama Federeru se ne bi desilo da izgubi od ovakvog igrača. Neozbiljnost i selebriti po Srbiji i drugde samo ruše njegov imidž. Bolje ne igrati nepripremljen nego se obrukati. Zato, verovatno nikad neće biti GOAT jer jako dobro zna da se izblamira i poništi sve dobro što je uradio. Zato ga publika ne poštuje.

ma je li

pre 1 godinu

A da nije bio umoran od silnih imitacija i navijanja (čitaj svih glupiranja i pokušaja da bude u centru pažnje)? A možda i povreGen, iscrpljen i svih izgovora iz arsenala izgovora, jer zaboga on nikad nije poražen, uvek mora da se nadju još par izgovora u naslovu...

Cojle Manojle

pre 1 godinu

Ništa strašno. On već godinama na prvom turniru na šljaci a to je MC ne prolazi dobro.Ide Banja Luka ,Madrid,Rim i ono najvažnije RG. Novaka na tri dobijena teško dobiti

ggogo

pre 1 godinu

e što volim što je ovako prošao
pokušava na svakom turniru da proda istu pricu
navuce ovaj zavoj i teraj
ma daj bre vise... Navijam za novu generaciju! Samo napred
penzija

Ivan

pre 1 godinu

Mislim da drzi svetski rekord u izgubljenim gemovima kada servira za set.
(sasa the king,


Mislim da je rodja tu “bolji”
Pogotovo kad se servira za mec….

Olja

pre 1 godinu

Samo slemovi su bitni u ovom delu karijere, sve ostalo opušteno, sportski pozdrav.
(sportista, 14. april 2023 10:05)

Je li ti izgleda opusten? Divlja kao lud, kakav opusten.

Banjica

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zašto je Djoković prvi teniser sveta. Danas je to i pokazao i dokazao da mu nema ravnog. Furiozni Novak nije dao promil šanse Italijanu. Dobro je što se Rafa nije pojavio jer zna kakva je zver na turniru. Uglavnom Novak grabi ka 12tu titulu u Monte Karlu.

S. Galanski & P. Larkinson

pre 1 godinu

Rafa manje-vise na svakih 10 nedelja provedenih na prvom mestu ima osvojen slem!
Nola manje-vise na svakih 17 nedelja provedenih na prvom mestu ima osvojen slem!
Zakljucak se sam namece:Rafa je 70% bolji i uspesniji od Nole!
A da,sto se tice MK Rafa je bolji od Nole 550%!

meda

pre 1 godinu

Sve do Rima će da bude mučenje i polako ulaženje u takmičarsku formu, nadamo se bez povreda.
Jedino šteta što nije izvukao makar još jedan dobar meč iz ovog turnira.
Madrid se igra 10 dana, jel planira da igra ove godine?

mikin

pre 1 godinu

Ispade ovde. Ali nije ovo nista, kakva mu tek golgota sledi u BanjaLuci. Tamo ce da igraju jaki igraci a ne ovaj Museti i onaj Rus prekjuce.

sasa

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

Ti Milice ako sumnjas pogledaj bilo koji parametar koji uporedjuje najbolje u GOAT trci. To sto tebi smeta sto se neko krsti ili sto taj nije lepsi od nekog drugog nije relevantno za GOAT trku. Kad to vidis manje ces da sumnjas. Naravno manje jer ce opet neki crv da te tera u sumnju. Ali tako je to kad je mrznja patoloska.

Teniska kućerda na lakat...

pre 1 godinu

Već sutra tekst:

"Nole je ispao u Monte Karlu, ali je ispisao ovaj rekord... i izbio na prvo mesto ATP svemira."

Čovek i kad gubi dobija...

Hoće Nole je baš sad u mladalačkom zanosu osvajanja stvari u kojima već drži rekorde.

Dajte GS-ove da se igramoooo, da se igramoooo...

mediji su cudo

pre 1 godinu

Nevjerovatan poen je odigrao,imao brejk loptu da izjednaci na 5-5 i opet je lako izgubio sledeci poen....Sve vise i vise se ovo desava i to ie nazalost posledica godina,to je i normalno i prirodno....Stari Novak bi pojeo Musetija,pogotovu kada mu se ukaze prilika i kada spasi mec lopte....
(Simke,

A prije toga Zabar imao tri mec lopte. Ruku na srce dosta se i izvlacio. Da je pobijedio bio bi 'mentalna gromada' bla bla a
istina je da tenis igraju tatini sinovi pa zato nikad nije ni
bilo velike konkurencije.

Bickey

pre 1 godinu

Mislio sam da su najgori Novakovi idolopoklonici. Ali kad vidim komentare ovih što čekaju mesecima na bilo kakav poraz Djokovića, nema razlike.

Miki

pre 1 godinu

Kao navijac voleo bih da uzme jos mnogo mastersa,GS,zavrsnih mastersa,rekorda...ali godine su tu i to je realnost , ja da sam na njegovom (a nisam) vec sada bi se fokusirao na sledece dva W-dona( ovaj i naredne godine) u medjuvremeno pametno birati ostale turnire ne igrati sve po koju cenu i polako privesti kraju karijeru u velikom stilu pobedom na W-donu a ne sebi dozvoliti da ispda u 2-3 kolu od nekih anonimusa pa makar to bilo na mastersu ali dobro on najbolje zna sta je najbolje za njega a mi cemo navijati za njega dok god bude igrao

Milorad

pre 1 godinu

Idi begaj! sve znalci. Voleo bih da vidim znalce kako bi igrali bez skoro tri meseca neigranja i + na sljaci + 36 godina. Mislite da ce Novak ovako igrati na Roland Garosu.

Statistikom protivu mitova

pre 1 godinu

@Mislim da drzi svetski rekord u izgubljenim gemovima kada servira za set.sasa the king, ### On je drugi u OE po broju dobijenih odlucujucih setova, sa oko 72% uspesnosti, 4. po broju dobijenih 5 ih setova sa oko78%. Procenat dobijenih servis gemova je oko 86%. E sada bas za konkretan podatk, nisam bas siguran da postoji statistika, no nije on bas tako los u odlucujucim momentima...

Ercovka

pre 1 godinu

(Era, 13. april 2023 18:22)

Dobro društvo uz Bertolučija iz Italije i Branda iz Nemačke koji javno u filmu "Poslednji tango u Parizu" silovađe Mariju Šnajder iz Francuske a čitasmo nedavno da je to Italijan i priznao !! Kakvi prostaci muškarci, umetnici a i ovi sportisti isti !

vlaca

pre 1 godinu

Sad piste izgubio od ovoga onoga gubi prvo mjesto.Novak je u godine malo je imao meceva sve to utice na igru jedino mogao je jos eva kola da prodje pa onda ispadne

Star

pre 1 godinu

Ovo mu se izgleda vraca sto je otisao medju grobare !
Nekada su ga grobari pljuvali na sva usta, a on sada postade najveci navijac grobara !
Sve se vraca !!!

wea

pre 1 godinu

Ovo su sve pripremni turniri za njega. Bukvalno dozira vreme provedeno na terenu. Ima on ceo tim koji brine bukvalno o svemu i ni najmanje nisam zabrinut zbog poraza. Njegovi ciljevi su odavno poznati i tu ce da grmi.

Dobra pripremna utakmica

pre 1 godinu

Da bi pobedio Novaka, moras igrati na 120% svojih mogucnosti i da se nadas da Novak odigra na 60%. To svi znaju, zato se i razgoropade jedino protiv njega, pa sta bude.

Bing

pre 1 godinu

Realan domet Novaka u ovom trenutku. On nije spreman. A i RG ce verovatno igrati reda radi. Nhpe njemu sljaka i RG u fokusu. Samo AO i Wimbldom. Plus OI. Sve ostalo igra reda radi.

Veteran

pre 1 godinu

Novaku bas ne prija Monte Karlo. Ne pamtim kad je poslednji put tamo ostavio dobar utisak od kad je osvojio poslednju titulu 2015.
(Aca, 13. april 2023 17:57)

Uvek je tamo igrao smanjenim gasom, pogotovu sada. Za njega to je samo prilika da krene sa zagrevanjem, zatim Madrid, Rim i na kraju glavni cilj, Rolan Garos.
Njemu su bitni samo GS-ovi, da prestigne Nadala i da se povuče posle njega kao najbolji u istoriji. Svi ostali turniri nisu mu više interesantni, obrnuo je tu Master igricu 2X kao osvajač.

VV

pre 1 godinu

Iako danas u njegovoj igri ništa nije bilo na nivou, ipak mislim da je presudila njegova želja da ispadne baš danas. Realno, čak i ovakav je mogao proći u 1/4... ali prosto nije htio. Lošom servom je posebno davao ton.
Ali dobro, tako je kako je...

semir988

pre 1 godinu

Đole je veličina. Važnije mu je da provede praznik sa porodicom, pa čak i turnir iz serije 250 u Banjaluci nego masters gde je nagradni fond daleko veći. Tempira čovek formu za Roland Garros, to je očigledno.

strobilus

pre 1 godinu

Meni bude i drago kad ga pobedi tako neki dobar klinac na turniru koji nije toliko bitan Noletu. Njemu skoro ništa ne znači a oni će unucima da pričaju o tome.

Sremac

pre 1 godinu

Jeste Kiša i vetar su razlog zbog čega je izgubio .
Odmah žalba!
(Saša Nikolić, 13. april 2023 19:54)

Kao i obično zlobni ljudi pročitaju ono sto im se svidja i onda u svom komentaru ispadaju glupi jer nisu procitali ni naslov do kraja.

ghh

pre 1 godinu

Klasika za Monte Karlo, Novaku treba malo vremena da udje u ritam na zemljanoj podlozi, a i u ovom delu karijere svakako najmanje šansi ima da uradi nešto na šljaci, polako , turnir po turnir da se bude spremno za Rg, a i da se tamo ništa ne uradi, Novaku su svakako glavni turniri ove godine Wimbledon i Us open, te dve titule bi zacementirale goat titulu za sva vremena!

Skywalker

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

U pravu si. Ne znam samo zasto mu je taj njegov bog namestio da izgubi. Mislim, ako je vec zasluzan za pogodjen smec, mora da je i za njegov poraz.

32 ZAGOR...

pre 1 godinu

Napred Italijan.Mislio sam da to nikada neću reći ali dođe i to vreme.Sam je za to kriv što nas sve više navija protiv njega. Pozdrav od Šumadinci naknada velikog njegovog pristalice.

Banjica

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zašto je Djoković prvi teniser sveta. Danas je to i pokazao i dokazao da mu nema ravnog. Furiozni Novak nije dao promil šanse Italijanu. Dobro je što se Rafa nije pojavio jer zna kakva je zver na turniru. Uglavnom Novak grabi ka 12tu titulu u Monte Karlu.

Boris

pre 1 godinu

Kao boli ga lakat ... izgovor ako izgubi a ako pobedi (u sta sumnjam ) bice da i kad je ranjen je daleko ispred svih


Kompleksi ...

Nije tenis za svakog

Banjica

pre 1 godinu

Ovo je odličan potez sa bandazom lakta. Nikad se ne zna kako ovaj duel mize da zavrsi obzirom da je Muzeti poveo po serovima 2:0 na RG 2921. U slucaju da Djokovic izgubi moze da se badi na lakat.

Dejan

pre 1 godinu

Hvala Novaku za sve sto je ucinio za Srbiju, za sebe a i za svetski sport! Medjutim, vidi se da je ostario. Da igra dosadan i nezanimljv tenis! To nije onaj Novak od pre desetak godina!

VUK

pre 1 godinu

Prve komšije navijaju protiv Đokovića !?! Čovek tu živi 15 godina i ceo stadion navija za Musetija !!! Koliko mržnje u prusutnima na stadionu. Bolesno !!

dalmatino

pre 1 godinu

cudan sport realno mora biti tisina dok se igra ili se ovi tenisaci ljutu a zamisli kako je kad pucas penale na svjetskim europskim prvenstvima ili ligi prvaka ako falis neides dalje cili stadion vice zvizdi i ovi pucaju a ovi se ljutu kad netko kaslje nemos virovat

VUK

pre 1 godinu

Od kakog luzera je Đoković izgubio set , to je sramota. Nivo tenisa je užas neviđeni. Ovo je kao meč na otvorenom turniru rekreativaca na Kalemegdanu.

Pedja

pre 1 godinu

Gledas tenis, igru i ne mozes da ne vidis kolika je mrznja velikog dela navijaca na tribinama prema Novaka. I to "samo" zbog sporta. I to zasto? Pa najvise iz razloga sto je Museti Italijan a Novak dolazi iz istocnog dela Evrope.

I onda pomislis ako je tako u sportu, kako je u mnogo bitnijim sferama zivota, kao sto su ekonomija, politika itd. Zatim ti bude jasno zasto
toliko njih ne moze da smisli Ruse. Zeli zapadan svet svoju dominaciju svetom pa to ti je. Nadajmo se da u tome nece uspeti.

zoki

pre 1 godinu

Cek, zar najfer igrac ne poklanja poene protivniku. Zasto sad kuka za jedan poen.
Evo zvizde mu sad u njegovoj kući. Omiljen samo u bg pasaluku.

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 1 godinu

Mnogo srecnih nesretnika ce da bude ako izgubi ovo. A onda ce da pate kad bude najvise trebalo. I tako vec 12 godina

Banjica

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zašto je Djoković prvi teniser sveta. Danas je to i pokazao i dokazao da mu nema ravnog. Furiozni Novak nije dao promil šanse Italijanu. Dobro je što se Rafa nije pojavio jer zna kakva je zver na turniru. Uglavnom Novak grabi ka 12tu titulu u Monte Karlu.

Vrg

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

Ti ako sumnjas spremi maramice i udji na bilo koju GOAT listu.

ivica

pre 1 godinu

To je samo sport !!!!!
Novak je faca, već godinama, hej ljudi, budimo ponosni !!!!!
Probajte vi biti ON !!!!!
Svaka mu čast na svim ovim godinama , a biće ok još, jer taj momak je zvijer !!!!!
Brawo

branimir bjelica

pre 1 godinu

Koliko komentara od zivotnih luzera koji se cude sto svi navijaju za Lorenza.Da li oni znaju da je MC skoro na granici da Italijom.70% su Talijani,za koga ce oni navijati?Ostali gledaoci su iglavnom tu da bi se pokazali,a ne da navijaju za Noleta.
Od sveg srca bi volio da pobjedi jer je Nole borac uvijek se patio u MC,zato dobi ovo Nole zbog sebe a ne zbog ovih dusebriznika i luzera.Pisem ovo dok je paura,hajde Nole,G O A T.Pozdrav iz Italije,nikad kritikovatiGOATA.
FORZA Nole.
Ako ga igdje bar malo vole to je u Italiji.

mich

pre 1 godinu

Kada ce neki ljudi da shvate, da je Djokovic za ove "obicne" tenisere, covek sa druge planete, samo su Rafa i Rodzer mogli da mu pariraju, ovi danasnji su smesni, iako ima 35 godina...

Simke

pre 1 godinu

Spremamo se da idemo na Mars,pravimo robote ali zato pojedine drzave,gradovi i vlasnici turnira ne mogu da naprave krov kako kisa ne bi prekidala trniske meceve....Da li je moguce da u 2023 godini kisa i dalje prekida teniske meceve.

Ercovka

pre 1 godinu

(Era, 13. april 2023 18:22)

Dobro društvo uz Bertolučija iz Italije i Branda iz Nemačke koji javno u filmu "Poslednji tango u Parizu" silovađe Mariju Šnajder iz Francuske a čitasmo nedavno da je to Italijan i priznao !! Kakvi prostaci muškarci, umetnici a i ovi sportisti isti !

Hrvat

pre 1 godinu

Mnogo mi je dan popravio ovaj glumac. Samo za Srbe goat 😆On nije ni do koljena Federeru i Nadalu.On je u rangu Agassija, Safina, Warvinke, Rodika, Ljubičića itd. Gdje god da igra omražen je kod navijaca. Pogledajte gospodu Federera i Nadala oni kada kažu da ih muči neka povreda odmah propuštaju Grendslemove, a ovaj glumac kada izgubi odmah se žali na povredu, tako će biti i danas, a iduci tjedan vec je spreman za drugi turnir.Nemam ništa protiv Srpskih sportaša sto vise navijam za njih, ali za ovoga glumca ne mogu nikako. Jedan Je Federer i Nadal 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽

Milica

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.

Mikica

pre 1 godinu

Novak je u jednom intervjuu juce rekao da se tesko prilagodjava zemljanim terenima. Kaze da trenira na zemlji ali da je sasvim drugacije igrati mec. Do RG ima Banja Luku, Madrid, Rim i dosta vremena da se prilagodi zemljanom terenu. Nista strasno i ako izgubi, Drugo. On ima dosta pauza izmedju turnira.

Miloš

pre 1 godinu

Čovek nije igrao 2 meseca, naravno da se muči, treba mu vremena da se vrati u formu. Zabrane igranja u SAD su ga poremetile i nema kontinuitet.

Boris

pre 1 godinu

@VUK

Nije bas tako. Imao je samsu da ga vole i dobro je bio prihvacen ali iritira. To znam jer sam mu i ja komsija.
Nisu Djokovici cvecke i nije sve sta novine i twitter objave bas sve tako.
Verujem da masa to ne zna ali dobro

On je od sportiste sebe pretvorio u kompleksasa koji se polako primice penziji ... a to treba prihvatiti

Vreme je da iz Srbije dodju novi talenti i da izgrade svoj put. Ali ih nema jer mediji prate jednog i samo jednog

Uzas

Pozdrav iz Monte Carla

Tom Starin

pre 1 godinu

Kad bi danas bilo koji od ove dvojice igrao protiv recimo Sinnera ili ne daj Bože- Alcaraza, sakupljao bi gemove.

Ovo je stvarno - veoma loše.

Medison

pre 1 godinu

Débelo je zardjao. Takav, nema veru ni u jedan svoj udarac. Oni su mlaki, neprecizni, a odluke pogrešne ili zakasnele. Za poboljšanje je potreban i rad na snazi i fizičkoj spremi i rad na udarcima. Pitanje je samo koliko je spreman da radi u 35-oj godini?

Dejan

pre 1 godinu

Iz godine u godinu iste priče, prvi mečevi, nije igrao dugo i to je to.
Realno moje mišljenje je da mu ovaj turnir ništa ne znači, treba da se tempira za ono pravo.
To sto mi očekujemo da na svakom turniru diže pehar nije realno a i ne treba već da polako ulazi u ritam i nađe svoju pravu igru onda kada treba.
idemoooooooooooo

Dobra pripremna utakmica

pre 1 godinu

Da bi pobedio Novaka, moras igrati na 120% svojih mogucnosti i da se nadas da Novak odigra na 60%. To svi znaju, zato se i razgoropade jedino protiv njega, pa sta bude.

sasa

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

Ti Milice ako sumnjas pogledaj bilo koji parametar koji uporedjuje najbolje u GOAT trci. To sto tebi smeta sto se neko krsti ili sto taj nije lepsi od nekog drugog nije relevantno za GOAT trku. Kad to vidis manje ces da sumnjas. Naravno manje jer ce opet neki crv da te tera u sumnju. Ali tako je to kad je mrznja patoloska.

S. Galanski & P. Larkinson

pre 1 godinu

Rafa manje-vise na svakih 10 nedelja provedenih na prvom mestu ima osvojen slem!
Nola manje-vise na svakih 17 nedelja provedenih na prvom mestu ima osvojen slem!
Zakljucak se sam namece:Rafa je 70% bolji i uspesniji od Nole!
A da,sto se tice MK Rafa je bolji od Nole 550%!

semir988

pre 1 godinu

Đole je veličina. Važnije mu je da provede praznik sa porodicom, pa čak i turnir iz serije 250 u Banjaluci nego masters gde je nagradni fond daleko veći. Tempira čovek formu za Roland Garros, to je očigledno.

Milorad

pre 1 godinu

Idi begaj! sve znalci. Voleo bih da vidim znalce kako bi igrali bez skoro tri meseca neigranja i + na sljaci + 36 godina. Mislite da ce Novak ovako igrati na Roland Garosu.

Teniska kućerda na lakat...

pre 1 godinu

Već sutra tekst:

"Nole je ispao u Monte Karlu, ali je ispisao ovaj rekord... i izbio na prvo mesto ATP svemira."

Čovek i kad gubi dobija...

Hoće Nole je baš sad u mladalačkom zanosu osvajanja stvari u kojima već drži rekorde.

Dajte GS-ove da se igramoooo, da se igramoooo...

Predo

pre 1 godinu

To što neki od komentatora ne poznaju tenis, a komentarišu ga, to je kod nas normalno, ali da ne poznaju geografiju... Monte Karlo je uz Italiju i ogromna većina gledalaca su Italijani. Za koga će navijati, oni su patriote. A i bezobrazni su kao pravi Italijani sa dna kace, to nije rimska publika, nego fudbalska. A Novak nikada nije dobro igrao MK, čak ni onda kada ga je osvajao. A ova sudijska krađa ostavlja utisak, čak i na Novaka. Od tog trenutka je zaigrao još lošije. Većina igrača poludi i teško se sabere, bez obzira što je jedan poen u pitanju

Simke

pre 1 godinu

Nevjerovatan poen je odigrao,imao brejk loptu da izjednaci na 5-5 i opet je lako izgubio sledeci poen....Sve vise i vise se ovo desava i to ie nazalost posledica godina,to je i normalno i prirodno....Stari Novak bi pojeo Musetija,pogotovu kada mu se ukaze prilika i kada spasi mec lopte....

$$$

pre 1 godinu

Novak se pre neki dan zapitao kako to da svi protivnici bas proigraju protiv njega...Vrlo lako...Kad nemas servis i kad u toku razmene saljes balone, protivnici proigraju...

Vladimiros

pre 1 godinu

Krčmi Novak svoj rejting, postaje više curkuzant nego teniser, a onda se čudi kad drugi dobro igraju protiv njega. U ovim godinama Federeru se ne bi desilo da izgubi od ovakvog igrača. Neozbiljnost i selebriti po Srbiji i drugde samo ruše njegov imidž. Bolje ne igrati nepripremljen nego se obrukati. Zato, verovatno nikad neće biti GOAT jer jako dobro zna da se izblamira i poništi sve dobro što je uradio. Zato ga publika ne poštuje.

miklosh

pre 1 godinu

Sta te briga ... ovojis ovde 30-40 bodova, ako Bog da osvojis 250 u Banja Luci i ... puna saka brade - bar jos koju nedelju na prvom mestu.

Sremac

pre 1 godinu

Jeste Kiša i vetar su razlog zbog čega je izgubio .
Odmah žalba!
(Saša Nikolić, 13. april 2023 19:54)

Kao i obično zlobni ljudi pročitaju ono sto im se svidja i onda u svom komentaru ispadaju glupi jer nisu procitali ni naslov do kraja.

Bickey

pre 1 godinu

Mislio sam da su najgori Novakovi idolopoklonici. Ali kad vidim komentare ovih što čekaju mesecima na bilo kakav poraz Djokovića, nema razlike.

Ja

pre 1 godinu

@Prve komšije navijaju protiv Đokovića !?! Čovek tu živi 15 godina i ceo stadion navija za Musetija

Čuj prve komšije. Niti Novak živi u Monaku niti ovi iz publike. Ao i vecina bogataša, Novak je fiktivno prijavljen u Monaku samo da ne bi plaćao porez u Srbiji (i tamo providi najmanje vremena), a ovi na tribinama su turisti, bas ce neko ko živi u Monaku i ima milione na racunu sedeti na tribinama i derati se ko magarac za ili protiv nekoga ko prebacuje lopticu preko mreže. To je zabava za sirotnju, da malo prekrati vreme između dva posla.

Ivan

pre 1 godinu

Mislim da drzi svetski rekord u izgubljenim gemovima kada servira za set.
(sasa the king,


Mislim da je rodja tu “bolji”
Pogotovo kad se servira za mec….

Ole Nole

pre 1 godinu

Mislim trebalo bi za Đokovića malo mrežu da spuste!
(Martin Navratilov, 13. april 2023 17:06)

A i da mu dozvole dva put loptica da mu padne prije nego li udari!

Veteran

pre 1 godinu

Novaku bas ne prija Monte Karlo. Ne pamtim kad je poslednji put tamo ostavio dobar utisak od kad je osvojio poslednju titulu 2015.
(Aca, 13. april 2023 17:57)

Uvek je tamo igrao smanjenim gasom, pogotovu sada. Za njega to je samo prilika da krene sa zagrevanjem, zatim Madrid, Rim i na kraju glavni cilj, Rolan Garos.
Njemu su bitni samo GS-ovi, da prestigne Nadala i da se povuče posle njega kao najbolji u istoriji. Svi ostali turniri nisu mu više interesantni, obrnuo je tu Master igricu 2X kao osvajač.

VV

pre 1 godinu

Iako danas u njegovoj igri ništa nije bilo na nivou, ipak mislim da je presudila njegova želja da ispadne baš danas. Realno, čak i ovakav je mogao proći u 1/4... ali prosto nije htio. Lošom servom je posebno davao ton.
Ali dobro, tako je kako je...

Miki

pre 1 godinu

Kao navijac voleo bih da uzme jos mnogo mastersa,GS,zavrsnih mastersa,rekorda...ali godine su tu i to je realnost , ja da sam na njegovom (a nisam) vec sada bi se fokusirao na sledece dva W-dona( ovaj i naredne godine) u medjuvremeno pametno birati ostale turnire ne igrati sve po koju cenu i polako privesti kraju karijeru u velikom stilu pobedom na W-donu a ne sebi dozvoliti da ispda u 2-3 kolu od nekih anonimusa pa makar to bilo na mastersu ali dobro on najbolje zna sta je najbolje za njega a mi cemo navijati za njega dok god bude igrao

slobo.b

pre 1 godinu

Lose za prvog tenisera svijeta,pa on ne moze da osvoji gem na svoj servis,kao da gledamo zenski tenis,daj boze da se sta promijeni,evo uze mu i sedmi gem na njegov servis .

veliki strumf

pre 1 godinu

Катастрофа од игре. И прекјуче и данас. Потпуно бесмислена игра, мада је реално ово неважан турнир, служи за привикавање на шљаку, за загревање за много важније турнире који следе. Новак дуго није играо, то се осећа, то узима данак и потпуно је неважно ако испадне. Ако може да се што боље спреми за РГ, то је једино важно. Овај турнир је свакако тешко мучење за Нолета, нема енергије, нема ничега. Једино што ме нервира је то се опет данас глупирао, глумио неког кловна. То не сме себи да дозвољава, на шта то личи? Нити је клинац, нити је неки 100. играч…

strobilus

pre 1 godinu

Meni bude i drago kad ga pobedi tako neki dobar klinac na turniru koji nije toliko bitan Noletu. Njemu skoro ništa ne znači a oni će unucima da pričaju o tome.

wea

pre 1 godinu

Ovo su sve pripremni turniri za njega. Bukvalno dozira vreme provedeno na terenu. Ima on ceo tim koji brine bukvalno o svemu i ni najmanje nisam zabrinut zbog poraza. Njegovi ciljevi su odavno poznati i tu ce da grmi.

Branko

pre 1 godinu

ДоСАД невиђеном не-игром - без-мотивацијом и Анти-формом Ноле нема шта да тражи на туру него стаје на пут пензије - ако његово тело може још коју годину тежи је случај с главом у којој је више лакоумља и кича но памети..

ggogo

pre 1 godinu

e što volim što je ovako prošao
pokušava na svakom turniru da proda istu pricu
navuce ovaj zavoj i teraj
ma daj bre vise... Navijam za novu generaciju! Samo napred
penzija

ghh

pre 1 godinu

Klasika za Monte Karlo, Novaku treba malo vremena da udje u ritam na zemljanoj podlozi, a i u ovom delu karijere svakako najmanje šansi ima da uradi nešto na šljaci, polako , turnir po turnir da se bude spremno za Rg, a i da se tamo ništa ne uradi, Novaku su svakako glavni turniri ove godine Wimbledon i Us open, te dve titule bi zacementirale goat titulu za sva vremena!

Cojle Manojle

pre 1 godinu

Ništa strašno. On već godinama na prvom turniru na šljaci a to je MC ne prolazi dobro.Ide Banja Luka ,Madrid,Rim i ono najvažnije RG. Novaka na tri dobijena teško dobiti

Nebojša

pre 1 godinu

Na turnirima na šljaci bi bio red da konačno uvedu oko sokolovo čemu ovo glupiranje pa koliko već postoji ova tehnologija a što je najsmešnije Monte Carlo ima čelinz ali samo u prenosu nit igrači nit sudija koja ne znam šta gleda a ni ovi babuni na tribinama ne vide proveru.

milan

pre 1 godinu

Kad bi danas bilo koji od ove dvojice igrao protiv recimo Sinnera ili ne daj Bože- Alcaraza, sakupljao bi gemove.

Ovo je stvarno - veoma loše.
(Tom Starin, 13. april 2023 17:43)

Kako jedan teniser igra na jednom meču protiv jednog protivnika nema veze sa tim kako bi igrao u drugom meču protiv drugog protivnika. Svaki meč i svaki protivnik je posebna priča za sebe. Alkaraz pobedio Medvedeva, Siner pobedio Alkaraza, Medvedev pobedio Sinera.

ma je li

pre 1 godinu

A da nije bio umoran od silnih imitacija i navijanja (čitaj svih glupiranja i pokušaja da bude u centru pažnje)? A možda i povreGen, iscrpljen i svih izgovora iz arsenala izgovora, jer zaboga on nikad nije poražen, uvek mora da se nadju još par izgovora u naslovu...

Serpico

pre 1 godinu

Spremamo se da idemo na Mars,pravimo robote ali zato pojedine drzave,gradovi i vlasnici turnira ne mogu da naprave krov kako kisa ne bi prekidala trniske meceve....Da li je moguce da u 2023 godini kisa i dalje prekida teniske meceve.
(Simke, 13. april 2023 18:42)

Napisa neko ko dolazi iz drzave koja nema ni jedan normalan teniski kompleks. Ali Srbi su to...kritikuju Zapad za nesto sto oni ni sanjati ne mogu.

veliki strumf

pre 1 godinu

Какве почетничке грешке, трагикомично. Много више да се тренира, много мање да се иде на бесмислене утакмице и да се труди да се свима допадне (не може да навија за 20 клубова истовремено, неко нема више клубова за које навија од њега), много мање да глуми забављача и можемо нешто да се надамо. Ово што је играо у ова два меча је ниво испод 100. играча.

vlaca

pre 1 godinu

Sad piste izgubio od ovoga onoga gubi prvo mjesto.Novak je u godine malo je imao meceva sve to utice na igru jedino mogao je jos eva kola da prodje pa onda ispadne

bolje sutra

pre 1 godinu

On za Zvezdu, sin za Partizan, zena za vojvodinu, brat za Radnicki, majka za Dinamo, Stric za Napredak, drugi brat za Donji srem.
Tako ti je to sa Djokovicem. Voleo bi da ga svi vole,

Tom Starin

pre 1 godinu

@Dr.Misa

Novak još nikad nigdje nije došao nespreman, a kamo li - totalno nespreman!
To su jeftina opravdanja za momentalno stanje, koje je - kakvo je.

On je 100% profesionalac!
Ali kad ne ide - ne ide!

Šta bre "totalno nespreman".

mikin

pre 1 godinu

Ispade ovde. Ali nije ovo nista, kakva mu tek golgota sledi u BanjaLuci. Tamo ce da igraju jaki igraci a ne ovaj Museti i onaj Rus prekjuce.

Star

pre 1 godinu

Ovo mu se izgleda vraca sto je otisao medju grobare !
Nekada su ga grobari pljuvali na sva usta, a on sada postade najveci navijac grobara !
Sve se vraca !!!

mediji su cudo

pre 1 godinu

Nevjerovatan poen je odigrao,imao brejk loptu da izjednaci na 5-5 i opet je lako izgubio sledeci poen....Sve vise i vise se ovo desava i to ie nazalost posledica godina,to je i normalno i prirodno....Stari Novak bi pojeo Musetija,pogotovu kada mu se ukaze prilika i kada spasi mec lopte....
(Simke,

A prije toga Zabar imao tri mec lopte. Ruku na srce dosta se i izvlacio. Da je pobijedio bio bi 'mentalna gromada' bla bla a
istina je da tenis igraju tatini sinovi pa zato nikad nije ni
bilo velike konkurencije.

Statistikom protivu mitova

pre 1 godinu

@Mislim da drzi svetski rekord u izgubljenim gemovima kada servira za set.sasa the king, ### On je drugi u OE po broju dobijenih odlucujucih setova, sa oko 72% uspesnosti, 4. po broju dobijenih 5 ih setova sa oko78%. Procenat dobijenih servis gemova je oko 86%. E sada bas za konkretan podatk, nisam bas siguran da postoji statistika, no nije on bas tako los u odlucujucim momentima...

automatski generisan komentar

pre 1 godinu

Ovo nigde nema, igra na svom terenu, a publika skoro svi za italijana. Nažalost, nigde ga ne vole, čak i u svojoj kući.
(Aki, 13. april 2023 17:48)

Pa i Musetti zivi u Monte Carlu (kao i mnogi drugi)! Ocito je popularniji u kraju.

Bing

pre 1 godinu

Realan domet Novaka u ovom trenutku. On nije spreman. A i RG ce verovatno igrati reda radi. Nhpe njemu sljaka i RG u fokusu. Samo AO i Wimbldom. Plus OI. Sve ostalo igra reda radi.

Olja

pre 1 godinu

Samo slemovi su bitni u ovom delu karijere, sve ostalo opušteno, sportski pozdrav.
(sportista, 14. april 2023 10:05)

Je li ti izgleda opusten? Divlja kao lud, kakav opusten.

meda

pre 1 godinu

Sve do Rima će da bude mučenje i polako ulaženje u takmičarsku formu, nadamo se bez povreda.
Jedino šteta što nije izvukao makar još jedan dobar meč iz ovog turnira.
Madrid se igra 10 dana, jel planira da igra ove godine?

Skywalker

pre 1 godinu

Mene je porazio njegov gest u drugom setu. Prvi na ATP listi se krsti i zahvaljuje (Bogu, svemiru, ne znam u sta veruje) zato sto je KONACNO pogodio smec.
I to je GOAT? Cisto sumnjam.
(Milica, 13. april 2023 20:34)

U pravu si. Ne znam samo zasto mu je taj njegov bog namestio da izgubi. Mislim, ako je vec zasluzan za pogodjen smec, mora da je i za njegov poraz.