Košarka 171

Utorak, 14.03.2023.

08:15

Oglasio se Lesor posle derbija VIDEO

Matijas Lesor, centar Partizana, oglasio se nakon "večitog" derbija.

Oglasio se Lesor posle derbija VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

Goran Budimir

pre 1 godinu

Navijač sam partizana i zato me sramota too sto radiš protivničkim igračima i kako se ponasaš na terenu. Takvo ponašanje jednom profesionalnom igraču ne dolikuje...

Nbc

pre 1 godinu

čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.
(Lepo, 14. mart 2023 09:51)

Kamo sreće da imate i ta 2 grama. Posebno ovi što prijete. Mislim da je vrijeme da Partizan dobije licencu EL i da se mane utakmica protiv govnara.

Veliki brat

pre 1 godinu

Čelnici Evroplige treba da skupljaju pozitivne i negativne poene na suđenje utakmica u ABA ligi i na osnovu konačnog skora da odluče da li neki klub iz ABA lige može da igra u Evroligi.
Pa kad zbog nameštenih suđenja na svakoj utakmici svi klubovi iz ABA lige ostanu bez šanse da igraju Evroligu, možda se nešto i promeni.

Mogu sudije da pogreše jednom, dvaput, pa i triput, ali da pola utakmice greše na jednu stranu (relativno blago), a pola utakmice ekstremno na drugu stranu...
Dovoljno je videti nazive sponzora u nazivima ova dva kluba, dok se tokom utakmice reklamira treća kladionica, pa da svima bude jasno.

Djoka iz NY

pre 1 godinu

Sto nije Bentila gurno,ili udario... Izgleda da je velika ckapi.
(Djenka, 14. mart 2023 11:09) # Link komentara

A sto bi gurao Bentila kad ga Bentil za razliku od mladjanog Bugarceta nije provocirao?

boban

pre 1 godinu

toliku dozu neprijateljstva i huliganizma prema bivsim saigracima nisam video.Treba mu zabraniti da se bavi sportom.Neka se bije u nemim drugim gradovima ne u Beogradu.Da se razumemo ja sam navijac Metalca iz Valjeva i smetajumi ti stranci koni umesto kvaliteta donose nemir.

Pera Detlic

pre 1 godinu

Suspenzija,...
Al avaj, kakva drzava, takav i sport i kultura...
(babic_79, 14. mart 2023 11:48) # Link komentara

Drzava Srbija kriva sto je jedan Francuz izazvao haos.Pa ako je zemljotres u Turskoj i Siriji vestatcki izazvan sto ne bi moglo ovo.Dosao sam do ovog komentara dalje dalje ne vredi citati.

goran

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu i mislim da je Partizan sinoć zaslužio pobedu. Ali ovo što radi Lesor je odvratno,i to nije od juče.Nadam se da će biti žestoko kažnjen. Provokacija je deo igre, pogledajte samo šta radi Grin iz Golden Stejta, na primer. Nema šanse da EL ponovo da 2 mesta ABA ligi u sledećoj sezoni. Zamislite samo kolike će biti tenzije u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige, pa i taj Lesor mora još verovatno 2 puta da dođe u goste, u pun Pionir... Treba neko glavu da izgubi? Najbolji deo derbija u zadnjih par godina bili su upravi igrači, sa obe strane (ako izuzmemo one sramne poteze Kalinića i Trifunovića, što su svi osudili), ponašali su se sjajno,nadam se da će tako biti i u budućnosti.

JPR24

pre 1 godinu

Kao navijač Partizana, ne podržavam to sto je Lesor uradio, trebao je da se izvini minimalno! I da ga je provocirao Petrusev, pa šta ? To je deo igre, jedni druge provociraju, to znaju i sami, i sa time treba da se nose ! Zato ne podržavam ni ovo ni bilo koji igrac da tako nešto radi. Svaka mu cast za borbu, energiju i želju, ali sve ima svoj limit i ovde je pogrešio. A o saopstenju Crvenih, pa to je tek cirkus, pazi ti ej režirali da posle -20 pobede protivnika, glupostima nema kraja…

Dzeronimo

pre 1 godinu

Sto nije Bentila gurno,ili udario... Izgleda da je velika ckapi.
(Djenka, 14. mart 2023 11:09)

A sto Bentil nije imao problem sa tri igraca, sto je to bas Petrusev?

Lord

pre 1 godinu

U prvoj situaciji Petrusev ga je udario, mučki, jer mu je bilo krivo za poster.
Sudija je pogrijesio sto obojici nije podijelio nesportske.
Druga situacija je za kaznu Lesora,
i novčanu i neigranje.
Ovo je totalno nesportski.

Solarnaut

pre 1 godinu

eno saopstenje hahahah a nema pravo kometara, oni traze pravdu za njih je pavda iskazana 07.11.2016 sa 49 slobobnih bacanja Zvezde naspram 17 Partizana, to je njihova pravda i tad im je sudjenje bilo dobro. Ko vas ne zna... U Evropi niste nista uradili 10 godina ej 10 godina 1 top8 i to je sve a ovamo kao deru 10 godina, znamo vi kako derete uz pomoc sudija redovno a toga nema u EL zato imate fantastican jedan top8 za 10 godina ucesca

не знам ни сам

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41)

Стварно има нечег чудног код њега, чим толико противничких играча буде испровоцирано

Vili Rid udara Filipa Petruševa
https://www.youtube.com/watch?v=BY5B23r7xt4

Zagorac laktom na Petruševa
https://www.youtube.com/watch?v=VuYquDZUQnU

...

Ах да, ниси мислио на Петрушева.

simpo

pre 1 godinu

Koliko radosti u dobijenoj utakmici partizanovih navijača ali ne vide koliko tuge u nijednom osvojenom trofeju od kada ih Obradović vodi

Реалан

pre 1 godinu

На провокације играчи не би смели да реагују па шта да раде када им публика погрдно скандира да туку редом , не иде то.Казнити да се пуши па нека ретард размисли за шта је плаћен.

Cinjenice

pre 1 godinu

Naravno da Lesora treba kazniti za ovo sto je uradio.
Ali isto tako kada momka od jedva napunjenih 20 godina za 1,5 godinu 3 različita protivnicka igrača (Rid, Zagorac, Lesor) brutalno fizički napadnu na sred terena očigledno da momak nema granica u prvociranju

Institucija

pre 1 godinu

I Jokic je odgurnuo onog iz Majamija pa nikom nista,jos je covek bio povredjen posle toga dugo vremena nije igrao.Tukli su ga celu utkamicu.Nije sigurno reagovao onako bez razloga i bas na Petruseva.I pored svega toga zasluzio je kaznu jer mora znati da se kontrolise i ostane iznad situacije.

мерак

pre 1 godinu

шта се палите и једни и други. ови једни као лесор је цар, они други му као прете, тастатура ратници.
Дечко дијабола, судије су морале да га реше за оно глуматање.
Морао је и Обрадовић да га смири.
Аба лига ће га, надам се, казнити.
Не треба обраћати пажњу на овакве ствари, навијање мора да буде спортски и поштено, да се суди како треба, нека бољи победи. живела Србија!

veselin

pre 1 godinu

За оно Лесорово дивљачко понашање, није довољно да се извинеш.
Он хлеб зарађује од пореских обвезника ове земље, а напао је Српског репрезентативца.
Ако не поштујеш себе, неће те ни други поштовати.
То хорди одговара, зато и јесте идол хордама.Крене са одсеченим главама, па нема казне, а питање како ће да се заврши.

Sportski pozdrav

pre 1 godinu

Nemoj samo ovi da pričaju o poštenju i fer pleju. Pretukli su momka, fauliran je 28 puta što je svirano plus što nije. I što baš na Petruševa? Nije neki ekstra defanzivac, čak bi pre rekao da je ispod prosečan. A malo malo pa mu se desi da se neko zaleti na njega. Te Rid, te Zagorac, te onaj turčin, te Lesor... što se niko na Mitrovića ne zaleće?

A

pre 1 godinu

Slažem se sa Obradovićem da je ovakva reakcija bila bespotrebna, ali iz razloga što će ovakvo njegovo ponašanje napraviti velike probleme za naredne utakmice i za atmosferu uopšte. Sudije su napravile veliku grešku što mu nisu dali tehničku kada je prvi put pokušao da napadne Petruseva verovatno bi ga to smirilo. Trebali su tada i Petrusevu dati čisto da se smire obojica, iako mislim da je Lesor odglumio da ga je Petrusev udario. Lesorova reakcija je katastrofalna, Petrusev ga je verovatno provocira, ali i Lesor je mogao verbalno da mu vrati. To je nešto što se stalno dešava na utakmicama, kada bi svi igrači tako reagovali... Ove pretnje Lesoru su neprihvatljive, Aba liga treba da ga kazni i da se završi na tome.

Predo

pre 1 godinu

Neverovatno koliko pristrasnosti, u zavisnosti kom taboru pripadate. Za većinu Partizanovih navijača je sasvim normalno i opravdano da Afrofrancuz prebije mladog srpskog reprezentativca usred Beograda. Ako je Petrušev nešto uradio, treba ga kazniti. Da je on šakom udario Lesora, ja bih insistirao na žestokom kažnjavanju Petruševa. Da li mu je nešto rekao... kada je Zidan udario glavom Materacija u finalu SP u fudbalu, za sudije je bilo irelevantno da li mu je Materaci nešto rekao i - Francuska je izgubila, a na Zidanu je ostala mrlja. Ono je bio sračunat potez, čekao je kraj utakmice, a već je jednom krenuo, niej bio kažnjen, a trebao je i to je shvatio kao zeleno svetlo da može da nastavi gde je stao. Krive su sudije, najviše, a za poraz Zvezde su krivi Ivanović, Kampaco zbog prve tri olako zarađene lične, posle mu je bilo lako dati četvrtu i petu, loša forma Vildoze i povrede Dobrića Nedovića. Kratka klupa i zamor igrača, isto kao na kupu, kada su se Partizanovi stranci izmorili, a domaći igrači kod Obradovića uglavnom sede na klupi, kao kod Makabija.

Никола

pre 1 godinu

Непотребно.
Није први ни последњи који је добио батина и батина.
Мада и Јокић некад одржи буквицу противнику али не тако брутално.

Bilone

pre 1 godinu

https://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=23&nav_id=827543

Izjava Covica 2012

Tejić je trebalo da ga udari još jače. Niko nije video da ga je Čekovski na kvarno udario laktom u glavu. Tejić se branio i verujem da ni Čekovski nije očekivao da će mu neko lupiti šamar jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne sme da dâ na sebe“, kazao je Čović gostujući u emisiji Tajm Aut Radiju S.


Slabo pamtite deco slabo pamtite, kad ste vi udarali nikom nista, kad ste vi pljuvali, vredjali i krali i lomili trofeje i prolazili nekaznjeni onda je to bilo nikom nista. Sad cim ste u podredjenom polozaju sad postenjancine do srzi. Proslo kolo Vildosa bukvalno skoro ubio igraca Cibone sekiricom i to bez lopte, ni faul mu nije sviran, snimci su svudap po netu, da li se jedan od vas oglasio, jel kaznjen? Pokrijte se usima, pun mi je nos vas postenjacina. Kako vas nije sramota da pricate o Lesorovim bacanjima a bas na ovom snimku se bukvalno vidi kako ste ga prebijali, kakvi su to udarci, sekirica Kampaca, Mitrovica i ostalih. Svaki faul koji je sviran nad njim nije da je bio nego je vidljiv iz aviona nefo eto samo ste vi navikli da se protiv vas nista ne sudi ili svaki 5 faul. A sto se tice Petruseva, procitajte sta je rekao vas Covic. On je ovom izjavom za svog Tejica tada prakticno opravdao Lesora ili to vazi samo kad udaraju igraci Zvezde, a kad oni provociraju ovaj verovatno treba da mu da cvece i da mu se nasmeje, zar ne objektivni zvezdasi

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja bolest je obuzela crvene, uelim im brzo ozdravljenje. Lako je proverljivo ko sta pise, kazem za ne daj boze.
Treba da vas je sramota licemeri najveci, samo se Nelsona setite, i vasih izjava.
Bruke jedne!

aca

pre 1 godinu

Odnosi dva tima su vec duze vreme na najgorem mogucem nivou, tako da ovo nije nista cudno. Secam se pre 20+god isto je bio veliki rivalitet ali nije bilo toksicno kao sad, npr. CZ igra u Evropi moje drustvo koji navijaju za Partizan obavezno navijaju za CZ, i obrnuto Zvezdasi za Partizan. Kad je derbi prozivke i svadje ali kad se igra Evropa navija se za nas klub. Ovo sad…neizleciva bolest. I sve ide na stetu srpske kosarke. I to bar da se kaze rivali su za evro titulu pa ajde i nekako da ih covek razume, ne nego su u najboljem mogucem slucaju rivali za top8! Ja ne znam koji je to uspeh i ko ce to da pamti? Pratim kosarku ali da mi sad neko stavi pistolj na celo ne bih se setio koji su timovi u poslednjih 5.6 god bili osmi?

kum žoržo

pre 1 godinu

@dzoni
Koliko se ja secam zvezdini su navijači krenuli sa ovim jos prosle godine gadjajuci klupu i igrace Partizana svim i svacim.Ne secam se da si ti i slicni tebi to osudili. A odlično svi znamo ko je to orkestrirao i ko je strucnjak za mutne radnje

mr boban

pre 1 godinu

Pa pogledajte situaciju kada prvi put Lesor napada petruseva folira udarac i pada na zemlju, znaci cisto zlo , neverovatno koji folirant
(bruka.., 14. mart 2023 08:25)
Zato ti je Dobrić u Pioniru fsuliran. Kalinić je isto češao m**a samo je l? Naš derbi se svodi na ovo. Ne podržavam ovo što je uradio Lesor, čak šta više ... ali dajte malo realnosti, kolege iz Železnika

Trash talk

pre 1 godinu

Ušao mu Fića u glavu! Svaka čast. Kao Ptica. Nema od Lesora ništa više na derbijima. Dve reči pri guranju i cepanica ima da izgori.

Djovani

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde opravdanje za poraz vide u napadu Lesora na Petruseva. Oni ne vide da od dolaska Kampaca drugo poluvreme ne postoji. Ne vide da svaku utakmicu vode do pred kraj i izgube. Protiv Panatinaikosa su vodili 16 razlike i izgubili, sinoc 20 i izgubili. Protiv Bajerna vodili citav mec, protiv Albe takodje, Cibone... Uopste ne pricaju o losoj igri njihovog tima vec o potezu Lesora.

Teks Viler

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde,
Svaka cast na pobedi, ali Lesor mora da bude kaznjen drakonski, nije mu prvi put da se glupira ovako!!
Mogao je mnogo gori incident da ispadne.
(bolje sutra, 14. mart 2023 08:27)

Uh, pa gde si bio na plaženje Jake Blažiča jake Zvezde u facu igračima Partizana? Gde si bio na gađanje bakljama, pljuvanje, ulazak u teren, gađanjem Vujoševića loptom od strane renomiranog novinara…? Kme kme. Najgori ste.

Džoni

pre 1 godinu

Ljudi svi nešto pišete gurnuo ga? Pogledajte snimak, on mu je prišao na kraju, prvi put kao nešto i odgurnuo a drugi put ga je baš udario u lice. Ja verujem da je Petruševu usna poplavela danas od Lesorovog kako kažete i vi i Obradović "guranja". Ovo je posao za policiju i pokretanje krivične jer je nasrnuo na dečka i udario ga. Nasilje na sportskim priredbama a postoji i snimak. Totalno nebitno zašto je to uradio, da li je bio isprovociran i slično.

Aleksaaaaaaaaaaaaa!!!

pre 1 godinu

nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Ali ovi internet navijači sto šire strah po netu…idi bre na rigispil i šećernu vunu na vašar, mani se supljih prica

Миша

pre 1 godinu

Вазда било, од издајице нема горе потурице! А ти си требао да дочекаш утакмицу у свлачионици. Ни, с од спортског понашања у теби!

Lepo

pre 1 godinu

Baš ga trener ukorio,obećao čovek.Reče za njega na konferenciji
da je dobar čovek?Kakve to ima veze sa njegovim ponašanjem i incidentom.
I serijski ubica može da bude dobar čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.

ja

pre 1 godinu

Opšta histerija i upucene pretnje, ovo bi trebalo policija da ispita. Ovo nije normalno sta citamo. Gurnuo jeste, neka bude kaznjen ali ovo...je sramota.

King

pre 1 godinu

Lesora kazniti kao i Nelsona kada je nasrnuo na Milutinova i bacio ga na leđa. Ovde je bezazlenija situcija jer je Lesor odgurnuo Petruseva. Nelson je bacio Milutinova i mogao je da mu polomi vrat.

Lecter

pre 1 godinu

@Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22
Svaka cast majstore.Sve sto si rekao je istina.To sto radi Arena je skandal.Dva bolida imaju titula koliko i ja,ali eto neko ih dovede da lupaju gluposti protiv Partizana i Obradovica.

e Srbijo....

pre 1 godinu

To je ta filozofija, po svaku cenu, ali nek vam je alal. Partizan je bruka sa svojim ponašanjem svih, igrača, rukovodstva ( sem Obradovića) a o onim kriminalcima oko terena koji pljuju, gadjaju, psuju.

Vozi Misko

pre 1 godinu

nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Visokotehnoloski krimanal vapi za ovakvim likovima :)

Grobar do groba

pre 1 godinu

Slažem se da ga treba kazniti jer je napravio glupost.Samo da dodam da ne verujem da se iz čistog mira zaleteo baš na Petruševa,što ga ne opravdava.Koliko je faulova napravljeno nad njim?Mislim bar 15.

milan11

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41)

Čovek izveo 20+ slobodnih bacanja i pretrpeo brdo faulova, očigledno taktika zvezde da ga pretuku, a sa Petruševim je imao konflikte već tokom utakmice... Nije to nikakvo opravdanje i treba da bude kažnjen, ali njegova reakcija nije baš toliko neobična ili nerazumljiva.

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Hahahaha....jadni ste "delije", iz kurtoazije Vas necu nazvati onaka kako sami sebe zovete!
Kada god izgubite utakmicu krivite sudije, navijace, organizatore utakmice.... Setite se samo utakmica na vasem terenu....pogrdni povici prema Zeljku...igracima...sudijama...gadjanje svime i svacim....prekidi utakmica u momentima kada Partizan preokrece utakmicu...politicke okolnosti....
Uzrok gubitka utakmice ste samo Vi i niko drugi?

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Ceracemo se mi jos ne boj te se nista,3 puta smo vas dobili ove sezone vi nas 2 puta,a tek predstoji ono pravo i borbe za trofeje,naravno ako ne bude bezanije ko prosle sezone

Nebojsa

pre 1 godinu

Sta mu je ovo trebalo niti je ovaj mec odlucio prvaka niti prvo mesto regularnom delu.
Samo je sebi napravio problem i Partizanu.
Bice drasticno kaznjen a on se nece mirno kretati gradom, jer nista nece biti isto posle pvog.
Sto kazu sami se sapleo, sam si pao?!

Petar

pre 1 godinu

Kakve pretnje crveno belih miševa, sramotno.... Sve u žaru borbe i emocija, postoji disciplinska komisija koja će kazniti ili ne Lesora a ne vi koji pretite....Sramota " cigančići"

Milan

pre 1 godinu

 Ali blizi se plej of. Ako zvezda bude zdrava i kompletna bice ovo jos jedna berba usiju. Nije Dusko lud da daje takve izjave. Zna on a znace i oni vrlo brzo…
(Patrick YU-ing, 14. mart 2023 08:57)

On daje takvu izjavu jer mu je to poslednja slamka spasa da sacuva mesto u Zvezdi, koliko je Zvezda mocna najbolje se videlo kad je bilo najpotrebnije protiv Albe, Bajerna i Panatinaikosa ili su vam i tu krive sudije???

Kiza

pre 1 godinu

Mislim da posle ovakvih komentara bi policija mogla nesto da uradi. Ovo prerasta u pretnju smrcu. Ako se ovako nastavi mozemo ocekivati kontra reakciju i sta smo onda dobili mogucu spiralu nasilja nad samim sportistima.

SamoKazem

pre 1 godinu

Mi kao da živimo u paralelnom univerzumu, pa ne znamo šta će biti. Sve dok radi u korist i za račun sistema može šta hoće. Čim je sad ruge strane žice dočeka ga “Marš sa Uba” i slične stvari. Miran je Lesko za sad, moz da divlja dok se kolo opet ne okrene. I tako jedna strana peva dok nameštaju za nju, pa kuka kad nameštaju protiv nje, pa ujutru na posao za 400€ mesečno.

joca

pre 1 godinu

Potez je bio nesportski i to je to, navijaci Partizana to da priznaju, a navijaci zvezde slobodno da se pozabave svojim klubom i njegovom igrom u drugom poluvremenu, 95% komentara navijaca zvezde je o potezu Lesora, a takvih stvari ima skoro na svakom derbiju, nekad Nelson i Milutinov, Pavlovic i Lazic, provokacije Trifunovica, Kalinica i Blazica…i da ne jdem dalje. Nego kad Partizan da 60p za drugo poluvreme, ajde da se bavimo Lesorovim sramnim potezom.

Hidetoši Nakata

pre 1 godinu

vidimo se bato uskoro u pioniru
(Dule pacov, 14. mart 2023 09:35)

Nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Lesoru bi zbog vlastite sigurnosti najbolje bilo da poseti aerodrom Nikola Tesla i ode bestraga sto pre.
(Dujo, 14. mart 2023 09:34)

Klinci, aj u školu, da ne lupam šamare

Lepo

pre 1 godinu

Baš ga trener ukorio,obećao čovek.Reče za njega na konferenciji
da je dobar čovek?Kakve to ima veze sa njegovim ponašanjem i incidentom.
I serijski ubica može da bude dobar čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.

шта би

pre 1 godinu

situacija kad radi Floping na pocetku cetvrte cetvrtine, zatim nasrtanje na Filipa ni krivog ni duznog, pazi ni za jednu situaciju ne dobija kaznu, a trebao je dve tehnicke, prva za floping, druga za nasrtanje koja je zasluzila i direktno iskljucenje, zatim na kraju meca, decka ni krivog ni duznog gura, decko mu se povlaci i izbegava sukob u fazonu skini mi se covece, onda se zalece i udara decka u lice sa dve ruke, sto je najgore od svega, ovde se pravda ovakvo neartikulisano ponasanje imbecila, zasluzuje minimum 10 utakmica ne igranja u Aba ligi kazne, minimum!!

Creative mind

pre 1 godinu

Na stranu ponasanje na kraju,ali ovaj covek srce daje za Partizan i to se mora postovati ! Tacno je da svi igraju za pare,ali energija koju ovaj covek pokazuje je neverovatna.Inace,zasluzena pobeda Partizana,razbili su Zvezdu i napadacki i defanzivno drugo poluvreme.Sto se ABA lige tice,Partizan treba da probije barijeru da je bolji od Zvezde,sto trenutno pokazuje Evroliga i momci ne treba da se plase,vec da igraju i bore se do kraja.

Samegabri

pre 1 godinu

Zivot je borba pa tako i sport,sta ste ocekivali nemam pojma... Ako je neko trebao da ga osudi to je sudija! Posto nije-znaci nikom nista i zdravo!

ccc

pre 1 godinu

tako su se i prosle sezone lozili, busali i divljali, pa im je kalina objasnio, ove ce neko drugi, potpuno nebitno
(Eto, 14. mart 2023 09:00)



To je onaj sto se hvatao medu noge?? A sad pljujete Lesora?? Bato, kukali jedni, kukali drugi ali dzabe. Izgubili smo i mi tada i vi sada..

Pedja

pre 1 godinu

Citam ove komentare koji brane Lesora i ne mogu da verujem. Ye kao provociran, pa zbog toga. Ne postoji provokacija koja opravdava fizicki nasrtaj. Kakve veze ima i da li je bio fauliran ili koliko puta? Svaku utakmicu uvek je Lesor ucesnik incidenta. A navodno veliki sportsmen Zeljko kao ne opravdabva ovakve postupke, ali nista ne cini da kazni primitivca. Zvezda bi trebala da se zali na sudjenje i da se zagteva rigorozna kazna za ovakvog primitivca. Ovakvima niije mesto ne u kosarci, vec u bilo kom sportu, pa cak ni u boksu. I najveci je paradoks da je nasa drzava od nasih para dala Partizanu pare da dovodi belosvetske bitange koji potom besni od para koje dobijaju tuku nase igrace, dok naravno njihovi navijaci u delirijumu. Da ga je jos i povredio verovatno bi onda bili jos vise odusevljeni. Posto je utakmica bila zavrsena, preporucujem i Zvezdi i Petrusevu da prijave Lesora policiji i da se sudski goni.

el.kiddo

pre 1 godinu

Petrusev glavom udario Lesorov lakat. Salu na stranu, Lesor nije konfliktan, samo je paljevina, a Petrusev ga je sve vreme peckao, gurkao prljavo, i ovom malo falilo da plane.

Kramer

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41
Kad te protivnicki igrač celu utakmicu provocira i psuje, ovo je logična reakcija.

Patrick YU-ing

pre 1 godinu

Igrac sa odlicnim fizikalijama ali sa jako niskim IQ. Jednostavno luzer. Osim one sezone sa Monakom nista nije i nece osvojiti. Slobodno zapisite ovo sto sam rekao.
On energijom nadoknadjuje manjak znanja i to prolazi kod nekih timova. Zvezda je bila kao mrtva baba na kraju.
Da li ce ga kazniti-ne verujem. Za ovako nesto mora biti suspenzije. Ali blizi se plej of. Ako zvezda bude zdrava i kompletna bice ovo jos jedna berba usiju. Nije Dusko lud da daje takve izjave. Zna on a znace i oni vrlo brzo…

nekoG

pre 1 godinu

Petrusev cvecka, a navijaci komsinice baletska publika. Ajde bre, dosta vise vaseg spinovanja. Osam tomova knjige moze da se napise o vasim ispadima tokom poslednjih 20 godina. Razbili vas 31 razlike za 22 minuta, a vi i dalje spinujete sta je bilo na kraju. Tek je karma pocela da vas stize, jos se nije ni zahuktala.Ne opravdavam sto je malog hteo da bije na kraju utakmice , ali Petrusev je tezak provokator i kompleksas koga Zeljko nije hteo da dovede ove sezone pod uslovima koje je ova wannabe zvezdica htela.

Nebo7

pre 1 godinu

Pre mesec dana centar Turk Telekoma Tajrik Džouns je dobio suspenziju nakon što je na utakmici EuroCup-a u klinču ošamario Trenta Loketa iz Dolomiti Energia Trento. Divljanje Lesora u jučerašnjem meču je u najmanju ruku slično i videćemo reakciju disciplinskog sudije ABA lige, Hrvoja Vidana. I nije mu prvi put. Interesantno je da se od strane kluba i lige toleriše tako bahato ponašanje koje iz meča u meč prevazilazi sve granice. Pri tome, reč je o strancu, kome je očigledno sve dozvoljeno inače bi postupao drugačije. Sva sreća pa je Petrušev prizeman lik ili svejedno nema herca, i nije uzvratio. Likovi poput Lesora, iako bez grama pameti, instiktivno prepoznaju koga imaju preko puta i na taj račin njihova ekscesna kuražnost raste. Voleo bih da vidim da nasrne na nekog “jačeg” igrača i bar jednako ludog kao ono. Pada mi na pamet Aleksandar Glintić iz najbojilh dana, kako bi završio taj duel?!

Stark

pre 1 godinu

ostavlja se pitanje zašto Avramović, Smajlagić, Vukčević, Anđušić i ostali domaći igrači nemaju njegovu energiju i želju za pobedom?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Pogotovo ima energiju da se tuce.I izigrava mangupa.

Milos

pre 1 godinu

On je ponosan sto bije igrace Zvezde? Svaki derbi pravi haos. Prosli je jurio Kampaca da bije, ulazio u sukob sa Vildozom, sad je nasrnuo na Petruseva. Ovo nema nikakve veze sa sportom, ponasnje ovog coveka je za zestoku kaznu.

Grrrr

pre 1 godinu

Pre mesec dana centar Turk Telekoma Tajrik Džouns je dobio suspenziju nakon što je na utakmici EuroCup-a u klinču ošamario Trenta Loketa iz Dolomiti Energia Trento. Divljanje Lesora u jučerašnjem meču je u najmanju ruku slično i videćemo reakciju disciplinskog sudije ABA lige, Hrvoja Vidana. I nije mu prvi put. Interesantno je da se od strane kluba i lige toleriše tako bahato ponašanje koje iz meča u meč prevazilazi sve granice. Pri tome, reč je o strancu, kome je očigledno sve dozvoljeno inače bi postupao drugačije. Sva sreća pa je Petrušev prizeman lik ili svejedno nema herca, i nije uzvratio. Likovi poput Lesora, iako bez grama pameti, instiktivno prepoznaju koga imaju preko puta i na taj račin njihova ekscesna kuražnost raste. Voleo bih da vidim da nasrne na nekog “jačeg” igrača i bar jednako ludog kao ono. Pada mi na pamet Aleksandar Glintić iz najbojilh dana, kako bi završio taj duel?!
(Nebo7, 14. mart 2023 08:33)

Pre nedelju dana, kosarkas Crvene Zvezde, Luka Vildoza, mucki je sa ledja udario u glavu kosarkasa Cibone. Sve se desava na metar od sudije. Snimak postoji, imate ga na netu. Kako to niste komentarisali i trazili kaznu, licemeri najobicniji?

Pedja J7

pre 1 godinu

Cestitke na pobedi, zasluzeno! Kidacemo se u finalu!

Ali Lesor mora da bude kaznjen 2-3 utakmiece ABA lige. Uprotivnom, daje se poruka da su iznad zakona...

Kojaaa

pre 1 godinu

Kad igraci rukometa i ragbija dobiju suspenzije za silno povredjivanje igraca parrizana tad ce i lesor da dobije kaznu isto
(pera, 14. mart 2023 08:44)

Vi ste prsli sta pricate...

Tormund

pre 1 godinu

Borba-svaka čast, energija-svaka čast, kultura-0, fer plej-0. Jedno od najodvratnijih ponašanja u derbijima u poslednjih dosta godina. I da se ne zaboravi, isto je ovo pokušao jos u Nišu, i na početku četvrte četvrtine sinoć. Zbog ovakvih stvari nećete ništa osvojiti, jer ovaj igrač nije osvajač već zabavljač. Vrlo zanimljivo potpaljivanje strasti pred plej of seriju, posle godinu i po dana školovanja kod najvećeg pomiritelja medju trenerima.

Istina

pre 1 godinu

Tačno smo Severna Koreja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Severna Koreja je kada napises komentar a onda sam sebi nabijes pluseve, kao sto si ti uradio e to je Severna koreja

nemoj po glavi druže plavi

pre 1 godinu

Ja pomislio da se čovek ohladio i da je otišao da pruži ruku Petruševu.Da se izvini.Zbog takve nazovi energije bi trebalo na doping kontrolu.Ne bi mu bio u koži.

NK

pre 1 godinu

Ovaj decko ima neki veliki problem u glavi ili se drogira. Svaka cast na igrama, ali ovo ponasanje je nedopustivo. Samo jedna dobra kazna treba da ga malo smiri i spusti na zemlju! Sve ostalo bi bila farsa!

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Oglasavaces se ti jos. Samo cekamo povodom cega. Bolje za tebe i sve nas bi bilo da se to desi povodom drakonske kazne od nadleznih…
(ko-ometator, 14. mart 2023 08:19)

Odeljenje za visokotehnoloski kriminal vapi za ovakvim komentarima...

bolje sutra

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde,
Svaka cast na pobedi, ali Lesor mora da bude kaznjen drakonski, nije mu prvi put da se glupira ovako!!
Mogao je mnogo gori incident da ispadne.

Xman

pre 1 godinu

Tačno smo Severna Koreja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Severna Koreja je kada napises komentar a onda sam sebi nabijes pluseve, kao sto si ti uradio e to je Severna koreja
(Istina, 14. mart 2023 08:40)Zasto su ljudi optereceni sa + i -? Bitna je sustina komentara.

Sta mi tesko

pre 1 godinu

Pobeda je cista kao suza,sta see dogadja sa Zvezdom ko je vec ko zna Koji put utalmice igra od sjaja do ocaja ostaje pitanje.Lesorova igra svaka cast,energija isto.Ali ponasanje,nasrtanje,I onakav kukavicki udarci dok je Petrusev okrenut ledjima,gde on decko ne reaguje je uzas,Treba biti gospodin I u porazu I u pobedi kao vecina momaka iz Partizana,a I Zvede.Poslece da SE Cudi kada ga neko na ulici bude cimao,a treba da dodje I u Pionir.Polako sezona je Tek na pola.

Diogenis iz bureta

pre 1 godinu

Ko hoće može da pogleda. Pre 4.og faula Kampaca ovaj sa obe ruke hvata oko bokova Mitrovića i baca ga na zemlju, i uzima loptu posle čega se sudi 4.ti faul Kampacu. Sudije naravno neme. "Najbolje suđenje do sada"... u korist Partizana.

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Borba-svaka čast, energija-svaka čast, kultura-0, fer plej-0. Jedno od najodvratnijih ponašanja u derbijima u poslednjih dosta godina. I da se ne zaboravi, isto je ovo pokušao jos u Nišu, i na početku četvrte četvrtine sinoć. Zbog ovakvih stvari nećete ništa osvojiti, jer ovaj igrač nije osvajač već zabavljač. Vrlo zanimljivo potpaljivanje strasti pred plej of seriju, posle godinu i po dana školovanja kod najvećeg pomiritelja medju trenerima.
(Tormund, 14. mart 2023 08:24)

E jeste bas ce to uticati da ne osvojimo nista,to nema veze sa realnoscu bez eto neka kao nada al to je svima dozboljno.A sto se tice Lesora kao Grobar osudjujem ovakvo ponasanje i ne zelim da vidim da se igraci ovako ponasaju prema bilo kome,pogotovo ne jer nisam vidio da ga je Petrusev nesto posebno isprovocirao.Zao mi je pogotovo jer je stavio mrlju na odlicno navijanje i prije svega ponasanje Grobara,mozda je bilo nekih sitnih propusta ali nije bilo situacija da se prekine utakmica i slican scenario koji je mucno postalo gledati zadnjih godina.

Rade

pre 1 godinu

Ne opravdavam postupak Lesora, ali cisto da se napomene da je Petrusev imao ozbiljne sukobe sa Zagorcem, Velickovicem, Ridom. Takodje, bio odstranjen iz Efesove svlacionice zbog nediscipline. Kriv je Lesor, ali treba videti i ko je sa druge strane. Isto tako, kada je Nelson uradio goru stvar Milutinovu, sreca covek nije polomio vrat, bili su hvalospevi na njegov racun danima, a sada kada je Partizan pokazao da ne da na sebe odmah frka.

matori

pre 1 godinu

Budalčina naša! Stvarno je glupost i šteta što je dozvolio da ga Petrušev isprovocira !Sada nek izdrži kaznu pa idemo dalje, ako Bog da do Kaunasa!

bolje sutra

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde,
Svaka cast na pobedi, ali Lesor mora da bude kaznjen drakonski, nije mu prvi put da se glupira ovako!!
Mogao je mnogo gori incident da ispadne.

Milos

pre 1 godinu

On je ponosan sto bije igrace Zvezde? Svaki derbi pravi haos. Prosli je jurio Kampaca da bije, ulazio u sukob sa Vildozom, sad je nasrnuo na Petruseva. Ovo nema nikakve veze sa sportom, ponasnje ovog coveka je za zestoku kaznu.

Tormund

pre 1 godinu

Borba-svaka čast, energija-svaka čast, kultura-0, fer plej-0. Jedno od najodvratnijih ponašanja u derbijima u poslednjih dosta godina. I da se ne zaboravi, isto je ovo pokušao jos u Nišu, i na početku četvrte četvrtine sinoć. Zbog ovakvih stvari nećete ništa osvojiti, jer ovaj igrač nije osvajač već zabavljač. Vrlo zanimljivo potpaljivanje strasti pred plej of seriju, posle godinu i po dana školovanja kod najvećeg pomiritelja medju trenerima.

шта би

pre 1 godinu

situacija kad radi Floping na pocetku cetvrte cetvrtine, zatim nasrtanje na Filipa ni krivog ni duznog, pazi ni za jednu situaciju ne dobija kaznu, a trebao je dve tehnicke, prva za floping, druga za nasrtanje koja je zasluzila i direktno iskljucenje, zatim na kraju meca, decka ni krivog ni duznog gura, decko mu se povlaci i izbegava sukob u fazonu skini mi se covece, onda se zalece i udara decka u lice sa dve ruke, sto je najgore od svega, ovde se pravda ovakvo neartikulisano ponasanje imbecila, zasluzuje minimum 10 utakmica ne igranja u Aba ligi kazne, minimum!!

Grrrr

pre 1 godinu

Pre mesec dana centar Turk Telekoma Tajrik Džouns je dobio suspenziju nakon što je na utakmici EuroCup-a u klinču ošamario Trenta Loketa iz Dolomiti Energia Trento. Divljanje Lesora u jučerašnjem meču je u najmanju ruku slično i videćemo reakciju disciplinskog sudije ABA lige, Hrvoja Vidana. I nije mu prvi put. Interesantno je da se od strane kluba i lige toleriše tako bahato ponašanje koje iz meča u meč prevazilazi sve granice. Pri tome, reč je o strancu, kome je očigledno sve dozvoljeno inače bi postupao drugačije. Sva sreća pa je Petrušev prizeman lik ili svejedno nema herca, i nije uzvratio. Likovi poput Lesora, iako bez grama pameti, instiktivno prepoznaju koga imaju preko puta i na taj račin njihova ekscesna kuražnost raste. Voleo bih da vidim da nasrne na nekog “jačeg” igrača i bar jednako ludog kao ono. Pada mi na pamet Aleksandar Glintić iz najbojilh dana, kako bi završio taj duel?!
(Nebo7, 14. mart 2023 08:33)

Pre nedelju dana, kosarkas Crvene Zvezde, Luka Vildoza, mucki je sa ledja udario u glavu kosarkasa Cibone. Sve se desava na metar od sudije. Snimak postoji, imate ga na netu. Kako to niste komentarisali i trazili kaznu, licemeri najobicniji?

milan11

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41)

Čovek izveo 20+ slobodnih bacanja i pretrpeo brdo faulova, očigledno taktika zvezde da ga pretuku, a sa Petruševim je imao konflikte već tokom utakmice... Nije to nikakvo opravdanje i treba da bude kažnjen, ali njegova reakcija nije baš toliko neobična ili nerazumljiva.

Sportski pozdrav

pre 1 godinu

Nemoj samo ovi da pričaju o poštenju i fer pleju. Pretukli su momka, fauliran je 28 puta što je svirano plus što nije. I što baš na Petruševa? Nije neki ekstra defanzivac, čak bi pre rekao da je ispod prosečan. A malo malo pa mu se desi da se neko zaleti na njega. Te Rid, te Zagorac, te onaj turčin, te Lesor... što se niko na Mitrovića ne zaleće?

Diogenis iz bureta

pre 1 godinu

Ko hoće može da pogleda. Pre 4.og faula Kampaca ovaj sa obe ruke hvata oko bokova Mitrovića i baca ga na zemlju, i uzima loptu posle čega se sudi 4.ti faul Kampacu. Sudije naravno neme. "Najbolje suđenje do sada"... u korist Partizana.

NK

pre 1 godinu

Ovaj decko ima neki veliki problem u glavi ili se drogira. Svaka cast na igrama, ali ovo ponasanje je nedopustivo. Samo jedna dobra kazna treba da ga malo smiri i spusti na zemlju! Sve ostalo bi bila farsa!

e Srbijo....

pre 1 godinu

To je ta filozofija, po svaku cenu, ali nek vam je alal. Partizan je bruka sa svojim ponašanjem svih, igrača, rukovodstva ( sem Obradovića) a o onim kriminalcima oko terena koji pljuju, gadjaju, psuju.

Stark

pre 1 godinu

ostavlja se pitanje zašto Avramović, Smajlagić, Vukčević, Anđušić i ostali domaći igrači nemaju njegovu energiju i želju za pobedom?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Pogotovo ima energiju da se tuce.I izigrava mangupa.

Bilone

pre 1 godinu

https://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=23&nav_id=827543

Izjava Covica 2012

Tejić je trebalo da ga udari još jače. Niko nije video da ga je Čekovski na kvarno udario laktom u glavu. Tejić se branio i verujem da ni Čekovski nije očekivao da će mu neko lupiti šamar jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne sme da dâ na sebe“, kazao je Čović gostujući u emisiji Tajm Aut Radiju S.


Slabo pamtite deco slabo pamtite, kad ste vi udarali nikom nista, kad ste vi pljuvali, vredjali i krali i lomili trofeje i prolazili nekaznjeni onda je to bilo nikom nista. Sad cim ste u podredjenom polozaju sad postenjancine do srzi. Proslo kolo Vildosa bukvalno skoro ubio igraca Cibone sekiricom i to bez lopte, ni faul mu nije sviran, snimci su svudap po netu, da li se jedan od vas oglasio, jel kaznjen? Pokrijte se usima, pun mi je nos vas postenjacina. Kako vas nije sramota da pricate o Lesorovim bacanjima a bas na ovom snimku se bukvalno vidi kako ste ga prebijali, kakvi su to udarci, sekirica Kampaca, Mitrovica i ostalih. Svaki faul koji je sviran nad njim nije da je bio nego je vidljiv iz aviona nefo eto samo ste vi navikli da se protiv vas nista ne sudi ili svaki 5 faul. A sto se tice Petruseva, procitajte sta je rekao vas Covic. On je ovom izjavom za svog Tejica tada prakticno opravdao Lesora ili to vazi samo kad udaraju igraci Zvezde, a kad oni provociraju ovaj verovatno treba da mu da cvece i da mu se nasmeje, zar ne objektivni zvezdasi

Lecter

pre 1 godinu

@Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22
Svaka cast majstore.Sve sto si rekao je istina.To sto radi Arena je skandal.Dva bolida imaju titula koliko i ja,ali eto neko ih dovede da lupaju gluposti protiv Partizana i Obradovica.

Džoni

pre 1 godinu

Ljudi svi nešto pišete gurnuo ga? Pogledajte snimak, on mu je prišao na kraju, prvi put kao nešto i odgurnuo a drugi put ga je baš udario u lice. Ja verujem da je Petruševu usna poplavela danas od Lesorovog kako kažete i vi i Obradović "guranja". Ovo je posao za policiju i pokretanje krivične jer je nasrnuo na dečka i udario ga. Nasilje na sportskim priredbama a postoji i snimak. Totalno nebitno zašto je to uradio, da li je bio isprovociran i slično.

nekoG

pre 1 godinu

Petrusev cvecka, a navijaci komsinice baletska publika. Ajde bre, dosta vise vaseg spinovanja. Osam tomova knjige moze da se napise o vasim ispadima tokom poslednjih 20 godina. Razbili vas 31 razlike za 22 minuta, a vi i dalje spinujete sta je bilo na kraju. Tek je karma pocela da vas stize, jos se nije ni zahuktala.Ne opravdavam sto je malog hteo da bije na kraju utakmice , ali Petrusev je tezak provokator i kompleksas koga Zeljko nije hteo da dovede ove sezone pod uslovima koje je ova wannabe zvezdica htela.

joca

pre 1 godinu

Potez je bio nesportski i to je to, navijaci Partizana to da priznaju, a navijaci zvezde slobodno da se pozabave svojim klubom i njegovom igrom u drugom poluvremenu, 95% komentara navijaca zvezde je o potezu Lesora, a takvih stvari ima skoro na svakom derbiju, nekad Nelson i Milutinov, Pavlovic i Lazic, provokacije Trifunovica, Kalinica i Blazica…i da ne jdem dalje. Nego kad Partizan da 60p za drugo poluvreme, ajde da se bavimo Lesorovim sramnim potezom.

Aleksaaaaaaaaaaaaa!!!

pre 1 godinu

nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Ali ovi internet navijači sto šire strah po netu…idi bre na rigispil i šećernu vunu na vašar, mani se supljih prica

Rade

pre 1 godinu

Ne opravdavam postupak Lesora, ali cisto da se napomene da je Petrusev imao ozbiljne sukobe sa Zagorcem, Velickovicem, Ridom. Takodje, bio odstranjen iz Efesove svlacionice zbog nediscipline. Kriv je Lesor, ali treba videti i ko je sa druge strane. Isto tako, kada je Nelson uradio goru stvar Milutinovu, sreca covek nije polomio vrat, bili su hvalospevi na njegov racun danima, a sada kada je Partizan pokazao da ne da na sebe odmah frka.

мерак

pre 1 godinu

шта се палите и једни и други. ови једни као лесор је цар, они други му као прете, тастатура ратници.
Дечко дијабола, судије су морале да га реше за оно глуматање.
Морао је и Обрадовић да га смири.
Аба лига ће га, надам се, казнити.
Не треба обраћати пажњу на овакве ствари, навијање мора да буде спортски и поштено, да се суди како треба, нека бољи победи. живела Србија!

Nebojsa

pre 1 godinu

Sta mu je ovo trebalo niti je ovaj mec odlucio prvaka niti prvo mesto regularnom delu.
Samo je sebi napravio problem i Partizanu.
Bice drasticno kaznjen a on se nece mirno kretati gradom, jer nista nece biti isto posle pvog.
Sto kazu sami se sapleo, sam si pao?!

Trash talk

pre 1 godinu

Ušao mu Fića u glavu! Svaka čast. Kao Ptica. Nema od Lesora ništa više na derbijima. Dve reči pri guranju i cepanica ima da izgori.

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Hahahaha....jadni ste "delije", iz kurtoazije Vas necu nazvati onaka kako sami sebe zovete!
Kada god izgubite utakmicu krivite sudije, navijace, organizatore utakmice.... Setite se samo utakmica na vasem terenu....pogrdni povici prema Zeljku...igracima...sudijama...gadjanje svime i svacim....prekidi utakmica u momentima kada Partizan preokrece utakmicu...politicke okolnosti....
Uzrok gubitka utakmice ste samo Vi i niko drugi?

Patrick YU-ing

pre 1 godinu

Igrac sa odlicnim fizikalijama ali sa jako niskim IQ. Jednostavno luzer. Osim one sezone sa Monakom nista nije i nece osvojiti. Slobodno zapisite ovo sto sam rekao.
On energijom nadoknadjuje manjak znanja i to prolazi kod nekih timova. Zvezda je bila kao mrtva baba na kraju.
Da li ce ga kazniti-ne verujem. Za ovako nesto mora biti suspenzije. Ali blizi se plej of. Ako zvezda bude zdrava i kompletna bice ovo jos jedna berba usiju. Nije Dusko lud da daje takve izjave. Zna on a znace i oni vrlo brzo…

Миша

pre 1 godinu

Вазда било, од издајице нема горе потурице! А ти си требао да дочекаш утакмицу у свлачионици. Ни, с од спортског понашања у теби!

Djovani

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde opravdanje za poraz vide u napadu Lesora na Petruseva. Oni ne vide da od dolaska Kampaca drugo poluvreme ne postoji. Ne vide da svaku utakmicu vode do pred kraj i izgube. Protiv Panatinaikosa su vodili 16 razlike i izgubili, sinoc 20 i izgubili. Protiv Bajerna vodili citav mec, protiv Albe takodje, Cibone... Uopste ne pricaju o losoj igri njihovog tima vec o potezu Lesora.

nemoj po glavi druže plavi

pre 1 godinu

Ja pomislio da se čovek ohladio i da je otišao da pruži ruku Petruševu.Da se izvini.Zbog takve nazovi energije bi trebalo na doping kontrolu.Ne bi mu bio u koži.

Kojaaa

pre 1 godinu

Kad igraci rukometa i ragbija dobiju suspenzije za silno povredjivanje igraca parrizana tad ce i lesor da dobije kaznu isto
(pera, 14. mart 2023 08:44)

Vi ste prsli sta pricate...

Petar

pre 1 godinu

Kakve pretnje crveno belih miševa, sramotno.... Sve u žaru borbe i emocija, postoji disciplinska komisija koja će kazniti ili ne Lesora a ne vi koji pretite....Sramota " cigančići"

Solarnaut

pre 1 godinu

eno saopstenje hahahah a nema pravo kometara, oni traze pravdu za njih je pavda iskazana 07.11.2016 sa 49 slobobnih bacanja Zvezde naspram 17 Partizana, to je njihova pravda i tad im je sudjenje bilo dobro. Ko vas ne zna... U Evropi niste nista uradili 10 godina ej 10 godina 1 top8 i to je sve a ovamo kao deru 10 godina, znamo vi kako derete uz pomoc sudija redovno a toga nema u EL zato imate fantastican jedan top8 za 10 godina ucesca

Grobar do groba

pre 1 godinu

Slažem se da ga treba kazniti jer je napravio glupost.Samo da dodam da ne verujem da se iz čistog mira zaleteo baš na Petruševa,što ga ne opravdava.Koliko je faulova napravljeno nad njim?Mislim bar 15.

el.kiddo

pre 1 godinu

Petrusev glavom udario Lesorov lakat. Salu na stranu, Lesor nije konfliktan, samo je paljevina, a Petrusev ga je sve vreme peckao, gurkao prljavo, i ovom malo falilo da plane.

Pedja J7

pre 1 godinu

Cestitke na pobedi, zasluzeno! Kidacemo se u finalu!

Ali Lesor mora da bude kaznjen 2-3 utakmiece ABA lige. Uprotivnom, daje se poruka da su iznad zakona...

Teks Viler

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde,
Svaka cast na pobedi, ali Lesor mora da bude kaznjen drakonski, nije mu prvi put da se glupira ovako!!
Mogao je mnogo gori incident da ispadne.
(bolje sutra, 14. mart 2023 08:27)

Uh, pa gde si bio na plaženje Jake Blažiča jake Zvezde u facu igračima Partizana? Gde si bio na gađanje bakljama, pljuvanje, ulazak u teren, gađanjem Vujoševića loptom od strane renomiranog novinara…? Kme kme. Najgori ste.

kum žoržo

pre 1 godinu

@dzoni
Koliko se ja secam zvezdini su navijači krenuli sa ovim jos prosle godine gadjajuci klupu i igrace Partizana svim i svacim.Ne secam se da si ti i slicni tebi to osudili. A odlično svi znamo ko je to orkestrirao i ko je strucnjak za mutne radnje

Kramer

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41
Kad te protivnicki igrač celu utakmicu provocira i psuje, ovo je logična reakcija.

Cinjenice

pre 1 godinu

Naravno da Lesora treba kazniti za ovo sto je uradio.
Ali isto tako kada momka od jedva napunjenih 20 godina za 1,5 godinu 3 različita protivnicka igrača (Rid, Zagorac, Lesor) brutalno fizički napadnu na sred terena očigledno da momak nema granica u prvociranju

Nebo7

pre 1 godinu

Pre mesec dana centar Turk Telekoma Tajrik Džouns je dobio suspenziju nakon što je na utakmici EuroCup-a u klinču ošamario Trenta Loketa iz Dolomiti Energia Trento. Divljanje Lesora u jučerašnjem meču je u najmanju ruku slično i videćemo reakciju disciplinskog sudije ABA lige, Hrvoja Vidana. I nije mu prvi put. Interesantno je da se od strane kluba i lige toleriše tako bahato ponašanje koje iz meča u meč prevazilazi sve granice. Pri tome, reč je o strancu, kome je očigledno sve dozvoljeno inače bi postupao drugačije. Sva sreća pa je Petrušev prizeman lik ili svejedno nema herca, i nije uzvratio. Likovi poput Lesora, iako bez grama pameti, instiktivno prepoznaju koga imaju preko puta i na taj račin njihova ekscesna kuražnost raste. Voleo bih da vidim da nasrne na nekog “jačeg” igrača i bar jednako ludog kao ono. Pada mi na pamet Aleksandar Glintić iz najbojilh dana, kako bi završio taj duel?!

Creative mind

pre 1 godinu

Na stranu ponasanje na kraju,ali ovaj covek srce daje za Partizan i to se mora postovati ! Tacno je da svi igraju za pare,ali energija koju ovaj covek pokazuje je neverovatna.Inace,zasluzena pobeda Partizana,razbili su Zvezdu i napadacki i defanzivno drugo poluvreme.Sto se ABA lige tice,Partizan treba da probije barijeru da je bolji od Zvezde,sto trenutno pokazuje Evroliga i momci ne treba da se plase,vec da igraju i bore se do kraja.

Kiza

pre 1 godinu

Mislim da posle ovakvih komentara bi policija mogla nesto da uradi. Ovo prerasta u pretnju smrcu. Ako se ovako nastavi mozemo ocekivati kontra reakciju i sta smo onda dobili mogucu spiralu nasilja nad samim sportistima.

Predo

pre 1 godinu

Neverovatno koliko pristrasnosti, u zavisnosti kom taboru pripadate. Za većinu Partizanovih navijača je sasvim normalno i opravdano da Afrofrancuz prebije mladog srpskog reprezentativca usred Beograda. Ako je Petrušev nešto uradio, treba ga kazniti. Da je on šakom udario Lesora, ja bih insistirao na žestokom kažnjavanju Petruševa. Da li mu je nešto rekao... kada je Zidan udario glavom Materacija u finalu SP u fudbalu, za sudije je bilo irelevantno da li mu je Materaci nešto rekao i - Francuska je izgubila, a na Zidanu je ostala mrlja. Ono je bio sračunat potez, čekao je kraj utakmice, a već je jednom krenuo, niej bio kažnjen, a trebao je i to je shvatio kao zeleno svetlo da može da nastavi gde je stao. Krive su sudije, najviše, a za poraz Zvezde su krivi Ivanović, Kampaco zbog prve tri olako zarađene lične, posle mu je bilo lako dati četvrtu i petu, loša forma Vildoze i povrede Dobrića Nedovića. Kratka klupa i zamor igrača, isto kao na kupu, kada su se Partizanovi stranci izmorili, a domaći igrači kod Obradovića uglavnom sede na klupi, kao kod Makabija.

King

pre 1 godinu

Lesora kazniti kao i Nelsona kada je nasrnuo na Milutinova i bacio ga na leđa. Ovde je bezazlenija situcija jer je Lesor odgurnuo Petruseva. Nelson je bacio Milutinova i mogao je da mu polomi vrat.

не знам ни сам

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41)

Стварно има нечег чудног код њега, чим толико противничких играча буде испровоцирано

Vili Rid udara Filipa Petruševa
https://www.youtube.com/watch?v=BY5B23r7xt4

Zagorac laktom na Petruševa
https://www.youtube.com/watch?v=VuYquDZUQnU

...

Ах да, ниси мислио на Петрушева.

ccc

pre 1 godinu

tako su se i prosle sezone lozili, busali i divljali, pa im je kalina objasnio, ove ce neko drugi, potpuno nebitno
(Eto, 14. mart 2023 09:00)



To je onaj sto se hvatao medu noge?? A sad pljujete Lesora?? Bato, kukali jedni, kukali drugi ali dzabe. Izgubili smo i mi tada i vi sada..

simpo

pre 1 godinu

Koliko radosti u dobijenoj utakmici partizanovih navijača ali ne vide koliko tuge u nijednom osvojenom trofeju od kada ih Obradović vodi

JPR24

pre 1 godinu

Kao navijač Partizana, ne podržavam to sto je Lesor uradio, trebao je da se izvini minimalno! I da ga je provocirao Petrusev, pa šta ? To je deo igre, jedni druge provociraju, to znaju i sami, i sa time treba da se nose ! Zato ne podržavam ni ovo ni bilo koji igrac da tako nešto radi. Svaka mu cast za borbu, energiju i želju, ali sve ima svoj limit i ovde je pogrešio. A o saopstenju Crvenih, pa to je tek cirkus, pazi ti ej režirali da posle -20 pobede protivnika, glupostima nema kraja…

veselin

pre 1 godinu

За оно Лесорово дивљачко понашање, није довољно да се извинеш.
Он хлеб зарађује од пореских обвезника ове земље, а напао је Српског репрезентативца.
Ако не поштујеш себе, неће те ни други поштовати.
То хорди одговара, зато и јесте идол хордама.Крене са одсеченим главама, па нема казне, а питање како ће да се заврши.

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Oglasavaces se ti jos. Samo cekamo povodom cega. Bolje za tebe i sve nas bi bilo da se to desi povodom drakonske kazne od nadleznih…
(ko-ometator, 14. mart 2023 08:19)

Odeljenje za visokotehnoloski kriminal vapi za ovakvim komentarima...

Institucija

pre 1 godinu

I Jokic je odgurnuo onog iz Majamija pa nikom nista,jos je covek bio povredjen posle toga dugo vremena nije igrao.Tukli su ga celu utkamicu.Nije sigurno reagovao onako bez razloga i bas na Petruseva.I pored svega toga zasluzio je kaznu jer mora znati da se kontrolise i ostane iznad situacije.

boban

pre 1 godinu

toliku dozu neprijateljstva i huliganizma prema bivsim saigracima nisam video.Treba mu zabraniti da se bavi sportom.Neka se bije u nemim drugim gradovima ne u Beogradu.Da se razumemo ja sam navijac Metalca iz Valjeva i smetajumi ti stranci koni umesto kvaliteta donose nemir.

Milan

pre 1 godinu

 Ali blizi se plej of. Ako zvezda bude zdrava i kompletna bice ovo jos jedna berba usiju. Nije Dusko lud da daje takve izjave. Zna on a znace i oni vrlo brzo…
(Patrick YU-ing, 14. mart 2023 08:57)

On daje takvu izjavu jer mu je to poslednja slamka spasa da sacuva mesto u Zvezdi, koliko je Zvezda mocna najbolje se videlo kad je bilo najpotrebnije protiv Albe, Bajerna i Panatinaikosa ili su vam i tu krive sudije???

Реалан

pre 1 godinu

На провокације играчи не би смели да реагују па шта да раде када им публика погрдно скандира да туку редом , не иде то.Казнити да се пуши па нека ретард размисли за шта је плаћен.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja bolest je obuzela crvene, uelim im brzo ozdravljenje. Lako je proverljivo ko sta pise, kazem za ne daj boze.
Treba da vas je sramota licemeri najveci, samo se Nelsona setite, i vasih izjava.
Bruke jedne!

mr boban

pre 1 godinu

Pa pogledajte situaciju kada prvi put Lesor napada petruseva folira udarac i pada na zemlju, znaci cisto zlo , neverovatno koji folirant
(bruka.., 14. mart 2023 08:25)
Zato ti je Dobrić u Pioniru fsuliran. Kalinić je isto češao m**a samo je l? Naš derbi se svodi na ovo. Ne podržavam ovo što je uradio Lesor, čak šta više ... ali dajte malo realnosti, kolege iz Železnika

Hidetoši Nakata

pre 1 godinu

vidimo se bato uskoro u pioniru
(Dule pacov, 14. mart 2023 09:35)

Nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Lesoru bi zbog vlastite sigurnosti najbolje bilo da poseti aerodrom Nikola Tesla i ode bestraga sto pre.
(Dujo, 14. mart 2023 09:34)

Klinci, aj u školu, da ne lupam šamare

Dzeronimo

pre 1 godinu

Sto nije Bentila gurno,ili udario... Izgleda da je velika ckapi.
(Djenka, 14. mart 2023 11:09)

A sto Bentil nije imao problem sa tri igraca, sto je to bas Petrusev?

Xman

pre 1 godinu

Tačno smo Severna Koreja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Severna Koreja je kada napises komentar a onda sam sebi nabijes pluseve, kao sto si ti uradio e to je Severna koreja
(Istina, 14. mart 2023 08:40)Zasto su ljudi optereceni sa + i -? Bitna je sustina komentara.

goran

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu i mislim da je Partizan sinoć zaslužio pobedu. Ali ovo što radi Lesor je odvratno,i to nije od juče.Nadam se da će biti žestoko kažnjen. Provokacija je deo igre, pogledajte samo šta radi Grin iz Golden Stejta, na primer. Nema šanse da EL ponovo da 2 mesta ABA ligi u sledećoj sezoni. Zamislite samo kolike će biti tenzije u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige, pa i taj Lesor mora još verovatno 2 puta da dođe u goste, u pun Pionir... Treba neko glavu da izgubi? Najbolji deo derbija u zadnjih par godina bili su upravi igrači, sa obe strane (ako izuzmemo one sramne poteze Kalinića i Trifunovića, što su svi osudili), ponašali su se sjajno,nadam se da će tako biti i u budućnosti.

matori

pre 1 godinu

Budalčina naša! Stvarno je glupost i šteta što je dozvolio da ga Petrušev isprovocira !Sada nek izdrži kaznu pa idemo dalje, ako Bog da do Kaunasa!

Istina

pre 1 godinu

Tačno smo Severna Koreja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Severna Koreja je kada napises komentar a onda sam sebi nabijes pluseve, kao sto si ti uradio e to je Severna koreja

Vozi Misko

pre 1 godinu

nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Visokotehnoloski krimanal vapi za ovakvim likovima :)

aca

pre 1 godinu

Odnosi dva tima su vec duze vreme na najgorem mogucem nivou, tako da ovo nije nista cudno. Secam se pre 20+god isto je bio veliki rivalitet ali nije bilo toksicno kao sad, npr. CZ igra u Evropi moje drustvo koji navijaju za Partizan obavezno navijaju za CZ, i obrnuto Zvezdasi za Partizan. Kad je derbi prozivke i svadje ali kad se igra Evropa navija se za nas klub. Ovo sad…neizleciva bolest. I sve ide na stetu srpske kosarke. I to bar da se kaze rivali su za evro titulu pa ajde i nekako da ih covek razume, ne nego su u najboljem mogucem slucaju rivali za top8! Ja ne znam koji je to uspeh i ko ce to da pamti? Pratim kosarku ali da mi sad neko stavi pistolj na celo ne bih se setio koji su timovi u poslednjih 5.6 god bili osmi?

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Borba-svaka čast, energija-svaka čast, kultura-0, fer plej-0. Jedno od najodvratnijih ponašanja u derbijima u poslednjih dosta godina. I da se ne zaboravi, isto je ovo pokušao jos u Nišu, i na početku četvrte četvrtine sinoć. Zbog ovakvih stvari nećete ništa osvojiti, jer ovaj igrač nije osvajač već zabavljač. Vrlo zanimljivo potpaljivanje strasti pred plej of seriju, posle godinu i po dana školovanja kod najvećeg pomiritelja medju trenerima.
(Tormund, 14. mart 2023 08:24)

E jeste bas ce to uticati da ne osvojimo nista,to nema veze sa realnoscu bez eto neka kao nada al to je svima dozboljno.A sto se tice Lesora kao Grobar osudjujem ovakvo ponasanje i ne zelim da vidim da se igraci ovako ponasaju prema bilo kome,pogotovo ne jer nisam vidio da ga je Petrusev nesto posebno isprovocirao.Zao mi je pogotovo jer je stavio mrlju na odlicno navijanje i prije svega ponasanje Grobara,mozda je bilo nekih sitnih propusta ali nije bilo situacija da se prekine utakmica i slican scenario koji je mucno postalo gledati zadnjih godina.

A

pre 1 godinu

Slažem se sa Obradovićem da je ovakva reakcija bila bespotrebna, ali iz razloga što će ovakvo njegovo ponašanje napraviti velike probleme za naredne utakmice i za atmosferu uopšte. Sudije su napravile veliku grešku što mu nisu dali tehničku kada je prvi put pokušao da napadne Petruseva verovatno bi ga to smirilo. Trebali su tada i Petrusevu dati čisto da se smire obojica, iako mislim da je Lesor odglumio da ga je Petrusev udario. Lesorova reakcija je katastrofalna, Petrusev ga je verovatno provocira, ali i Lesor je mogao verbalno da mu vrati. To je nešto što se stalno dešava na utakmicama, kada bi svi igrači tako reagovali... Ove pretnje Lesoru su neprihvatljive, Aba liga treba da ga kazni i da se završi na tome.

Djoka iz NY

pre 1 godinu

Sto nije Bentila gurno,ili udario... Izgleda da je velika ckapi.
(Djenka, 14. mart 2023 11:09) # Link komentara

A sto bi gurao Bentila kad ga Bentil za razliku od mladjanog Bugarceta nije provocirao?

Sta mi tesko

pre 1 godinu

Pobeda je cista kao suza,sta see dogadja sa Zvezdom ko je vec ko zna Koji put utalmice igra od sjaja do ocaja ostaje pitanje.Lesorova igra svaka cast,energija isto.Ali ponasanje,nasrtanje,I onakav kukavicki udarci dok je Petrusev okrenut ledjima,gde on decko ne reaguje je uzas,Treba biti gospodin I u porazu I u pobedi kao vecina momaka iz Partizana,a I Zvede.Poslece da SE Cudi kada ga neko na ulici bude cimao,a treba da dodje I u Pionir.Polako sezona je Tek na pola.

Lord

pre 1 godinu

U prvoj situaciji Petrusev ga je udario, mučki, jer mu je bilo krivo za poster.
Sudija je pogrijesio sto obojici nije podijelio nesportske.
Druga situacija je za kaznu Lesora,
i novčanu i neigranje.
Ovo je totalno nesportski.

SamoKazem

pre 1 godinu

Mi kao da živimo u paralelnom univerzumu, pa ne znamo šta će biti. Sve dok radi u korist i za račun sistema može šta hoće. Čim je sad ruge strane žice dočeka ga “Marš sa Uba” i slične stvari. Miran je Lesko za sad, moz da divlja dok se kolo opet ne okrene. I tako jedna strana peva dok nameštaju za nju, pa kuka kad nameštaju protiv nje, pa ujutru na posao za 400€ mesečno.

Pedja

pre 1 godinu

Citam ove komentare koji brane Lesora i ne mogu da verujem. Ye kao provociran, pa zbog toga. Ne postoji provokacija koja opravdava fizicki nasrtaj. Kakve veze ima i da li je bio fauliran ili koliko puta? Svaku utakmicu uvek je Lesor ucesnik incidenta. A navodno veliki sportsmen Zeljko kao ne opravdabva ovakve postupke, ali nista ne cini da kazni primitivca. Zvezda bi trebala da se zali na sudjenje i da se zagteva rigorozna kazna za ovakvog primitivca. Ovakvima niije mesto ne u kosarci, vec u bilo kom sportu, pa cak ni u boksu. I najveci je paradoks da je nasa drzava od nasih para dala Partizanu pare da dovodi belosvetske bitange koji potom besni od para koje dobijaju tuku nase igrace, dok naravno njihovi navijaci u delirijumu. Da ga je jos i povredio verovatno bi onda bili jos vise odusevljeni. Posto je utakmica bila zavrsena, preporucujem i Zvezdi i Petrusevu da prijave Lesora policiji i da se sudski goni.

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Ceracemo se mi jos ne boj te se nista,3 puta smo vas dobili ove sezone vi nas 2 puta,a tek predstoji ono pravo i borbe za trofeje,naravno ako ne bude bezanije ko prosle sezone

ja

pre 1 godinu

Opšta histerija i upucene pretnje, ovo bi trebalo policija da ispita. Ovo nije normalno sta citamo. Gurnuo jeste, neka bude kaznjen ali ovo...je sramota.

Lepo

pre 1 godinu

Baš ga trener ukorio,obećao čovek.Reče za njega na konferenciji
da je dobar čovek?Kakve to ima veze sa njegovim ponašanjem i incidentom.
I serijski ubica može da bude dobar čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.

Samegabri

pre 1 godinu

Zivot je borba pa tako i sport,sta ste ocekivali nemam pojma... Ako je neko trebao da ga osudi to je sudija! Posto nije-znaci nikom nista i zdravo!

Lepo

pre 1 godinu

Baš ga trener ukorio,obećao čovek.Reče za njega na konferenciji
da je dobar čovek?Kakve to ima veze sa njegovim ponašanjem i incidentom.
I serijski ubica može da bude dobar čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.

Никола

pre 1 godinu

Непотребно.
Није први ни последњи који је добио батина и батина.
Мада и Јокић некад одржи буквицу противнику али не тако брутално.

Pera Detlic

pre 1 godinu

Suspenzija,...
Al avaj, kakva drzava, takav i sport i kultura...
(babic_79, 14. mart 2023 11:48) # Link komentara

Drzava Srbija kriva sto je jedan Francuz izazvao haos.Pa ako je zemljotres u Turskoj i Siriji vestatcki izazvan sto ne bi moglo ovo.Dosao sam do ovog komentara dalje dalje ne vredi citati.

Nbc

pre 1 godinu

čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.
(Lepo, 14. mart 2023 09:51)

Kamo sreće da imate i ta 2 grama. Posebno ovi što prijete. Mislim da je vrijeme da Partizan dobije licencu EL i da se mane utakmica protiv govnara.

Goran Budimir

pre 1 godinu

Navijač sam partizana i zato me sramota too sto radiš protivničkim igračima i kako se ponasaš na terenu. Takvo ponašanje jednom profesionalnom igraču ne dolikuje...

Veliki brat

pre 1 godinu

Čelnici Evroplige treba da skupljaju pozitivne i negativne poene na suđenje utakmica u ABA ligi i na osnovu konačnog skora da odluče da li neki klub iz ABA lige može da igra u Evroligi.
Pa kad zbog nameštenih suđenja na svakoj utakmici svi klubovi iz ABA lige ostanu bez šanse da igraju Evroligu, možda se nešto i promeni.

Mogu sudije da pogreše jednom, dvaput, pa i triput, ali da pola utakmice greše na jednu stranu (relativno blago), a pola utakmice ekstremno na drugu stranu...
Dovoljno je videti nazive sponzora u nazivima ova dva kluba, dok se tokom utakmice reklamira treća kladionica, pa da svima bude jasno.

bolje sutra

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde,
Svaka cast na pobedi, ali Lesor mora da bude kaznjen drakonski, nije mu prvi put da se glupira ovako!!
Mogao je mnogo gori incident da ispadne.

milan11

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41)

Čovek izveo 20+ slobodnih bacanja i pretrpeo brdo faulova, očigledno taktika zvezde da ga pretuku, a sa Petruševim je imao konflikte već tokom utakmice... Nije to nikakvo opravdanje i treba da bude kažnjen, ali njegova reakcija nije baš toliko neobična ili nerazumljiva.

Tormund

pre 1 godinu

Borba-svaka čast, energija-svaka čast, kultura-0, fer plej-0. Jedno od najodvratnijih ponašanja u derbijima u poslednjih dosta godina. I da se ne zaboravi, isto je ovo pokušao jos u Nišu, i na početku četvrte četvrtine sinoć. Zbog ovakvih stvari nećete ništa osvojiti, jer ovaj igrač nije osvajač već zabavljač. Vrlo zanimljivo potpaljivanje strasti pred plej of seriju, posle godinu i po dana školovanja kod najvećeg pomiritelja medju trenerima.

Milos

pre 1 godinu

On je ponosan sto bije igrace Zvezde? Svaki derbi pravi haos. Prosli je jurio Kampaca da bije, ulazio u sukob sa Vildozom, sad je nasrnuo na Petruseva. Ovo nema nikakve veze sa sportom, ponasnje ovog coveka je za zestoku kaznu.

e Srbijo....

pre 1 godinu

To je ta filozofija, po svaku cenu, ali nek vam je alal. Partizan je bruka sa svojim ponašanjem svih, igrača, rukovodstva ( sem Obradovića) a o onim kriminalcima oko terena koji pljuju, gadjaju, psuju.

шта би

pre 1 godinu

situacija kad radi Floping na pocetku cetvrte cetvrtine, zatim nasrtanje na Filipa ni krivog ni duznog, pazi ni za jednu situaciju ne dobija kaznu, a trebao je dve tehnicke, prva za floping, druga za nasrtanje koja je zasluzila i direktno iskljucenje, zatim na kraju meca, decka ni krivog ni duznog gura, decko mu se povlaci i izbegava sukob u fazonu skini mi se covece, onda se zalece i udara decka u lice sa dve ruke, sto je najgore od svega, ovde se pravda ovakvo neartikulisano ponasanje imbecila, zasluzuje minimum 10 utakmica ne igranja u Aba ligi kazne, minimum!!

nekoG

pre 1 godinu

Petrusev cvecka, a navijaci komsinice baletska publika. Ajde bre, dosta vise vaseg spinovanja. Osam tomova knjige moze da se napise o vasim ispadima tokom poslednjih 20 godina. Razbili vas 31 razlike za 22 minuta, a vi i dalje spinujete sta je bilo na kraju. Tek je karma pocela da vas stize, jos se nije ni zahuktala.Ne opravdavam sto je malog hteo da bije na kraju utakmice , ali Petrusev je tezak provokator i kompleksas koga Zeljko nije hteo da dovede ove sezone pod uslovima koje je ova wannabe zvezdica htela.

Stark

pre 1 godinu

ostavlja se pitanje zašto Avramović, Smajlagić, Vukčević, Anđušić i ostali domaći igrači nemaju njegovu energiju i želju za pobedom?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Pogotovo ima energiju da se tuce.I izigrava mangupa.

Diogenis iz bureta

pre 1 godinu

Ko hoće može da pogleda. Pre 4.og faula Kampaca ovaj sa obe ruke hvata oko bokova Mitrovića i baca ga na zemlju, i uzima loptu posle čega se sudi 4.ti faul Kampacu. Sudije naravno neme. "Najbolje suđenje do sada"... u korist Partizana.

Grrrr

pre 1 godinu

Pre mesec dana centar Turk Telekoma Tajrik Džouns je dobio suspenziju nakon što je na utakmici EuroCup-a u klinču ošamario Trenta Loketa iz Dolomiti Energia Trento. Divljanje Lesora u jučerašnjem meču je u najmanju ruku slično i videćemo reakciju disciplinskog sudije ABA lige, Hrvoja Vidana. I nije mu prvi put. Interesantno je da se od strane kluba i lige toleriše tako bahato ponašanje koje iz meča u meč prevazilazi sve granice. Pri tome, reč je o strancu, kome je očigledno sve dozvoljeno inače bi postupao drugačije. Sva sreća pa je Petrušev prizeman lik ili svejedno nema herca, i nije uzvratio. Likovi poput Lesora, iako bez grama pameti, instiktivno prepoznaju koga imaju preko puta i na taj račin njihova ekscesna kuražnost raste. Voleo bih da vidim da nasrne na nekog “jačeg” igrača i bar jednako ludog kao ono. Pada mi na pamet Aleksandar Glintić iz najbojilh dana, kako bi završio taj duel?!
(Nebo7, 14. mart 2023 08:33)

Pre nedelju dana, kosarkas Crvene Zvezde, Luka Vildoza, mucki je sa ledja udario u glavu kosarkasa Cibone. Sve se desava na metar od sudije. Snimak postoji, imate ga na netu. Kako to niste komentarisali i trazili kaznu, licemeri najobicniji?

Petar

pre 1 godinu

Kakve pretnje crveno belih miševa, sramotno.... Sve u žaru borbe i emocija, postoji disciplinska komisija koja će kazniti ili ne Lesora a ne vi koji pretite....Sramota " cigančići"

Lecter

pre 1 godinu

@Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22
Svaka cast majstore.Sve sto si rekao je istina.To sto radi Arena je skandal.Dva bolida imaju titula koliko i ja,ali eto neko ih dovede da lupaju gluposti protiv Partizana i Obradovica.

Kramer

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41
Kad te protivnicki igrač celu utakmicu provocira i psuje, ovo je logična reakcija.

Džoni

pre 1 godinu

Ljudi svi nešto pišete gurnuo ga? Pogledajte snimak, on mu je prišao na kraju, prvi put kao nešto i odgurnuo a drugi put ga je baš udario u lice. Ja verujem da je Petruševu usna poplavela danas od Lesorovog kako kažete i vi i Obradović "guranja". Ovo je posao za policiju i pokretanje krivične jer je nasrnuo na dečka i udario ga. Nasilje na sportskim priredbama a postoji i snimak. Totalno nebitno zašto je to uradio, da li je bio isprovociran i slično.

Sportski pozdrav

pre 1 godinu

Nemoj samo ovi da pričaju o poštenju i fer pleju. Pretukli su momka, fauliran je 28 puta što je svirano plus što nije. I što baš na Petruševa? Nije neki ekstra defanzivac, čak bi pre rekao da je ispod prosečan. A malo malo pa mu se desi da se neko zaleti na njega. Te Rid, te Zagorac, te onaj turčin, te Lesor... što se niko na Mitrovića ne zaleće?

Patrick YU-ing

pre 1 godinu

Igrac sa odlicnim fizikalijama ali sa jako niskim IQ. Jednostavno luzer. Osim one sezone sa Monakom nista nije i nece osvojiti. Slobodno zapisite ovo sto sam rekao.
On energijom nadoknadjuje manjak znanja i to prolazi kod nekih timova. Zvezda je bila kao mrtva baba na kraju.
Da li ce ga kazniti-ne verujem. Za ovako nesto mora biti suspenzije. Ali blizi se plej of. Ako zvezda bude zdrava i kompletna bice ovo jos jedna berba usiju. Nije Dusko lud da daje takve izjave. Zna on a znace i oni vrlo brzo…

el.kiddo

pre 1 godinu

Petrusev glavom udario Lesorov lakat. Salu na stranu, Lesor nije konfliktan, samo je paljevina, a Petrusev ga je sve vreme peckao, gurkao prljavo, i ovom malo falilo da plane.

Nebojsa

pre 1 godinu

Sta mu je ovo trebalo niti je ovaj mec odlucio prvaka niti prvo mesto regularnom delu.
Samo je sebi napravio problem i Partizanu.
Bice drasticno kaznjen a on se nece mirno kretati gradom, jer nista nece biti isto posle pvog.
Sto kazu sami se sapleo, sam si pao?!

Bilone

pre 1 godinu

https://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=23&nav_id=827543

Izjava Covica 2012

Tejić je trebalo da ga udari još jače. Niko nije video da ga je Čekovski na kvarno udario laktom u glavu. Tejić se branio i verujem da ni Čekovski nije očekivao da će mu neko lupiti šamar jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne sme da dâ na sebe“, kazao je Čović gostujući u emisiji Tajm Aut Radiju S.


Slabo pamtite deco slabo pamtite, kad ste vi udarali nikom nista, kad ste vi pljuvali, vredjali i krali i lomili trofeje i prolazili nekaznjeni onda je to bilo nikom nista. Sad cim ste u podredjenom polozaju sad postenjancine do srzi. Proslo kolo Vildosa bukvalno skoro ubio igraca Cibone sekiricom i to bez lopte, ni faul mu nije sviran, snimci su svudap po netu, da li se jedan od vas oglasio, jel kaznjen? Pokrijte se usima, pun mi je nos vas postenjacina. Kako vas nije sramota da pricate o Lesorovim bacanjima a bas na ovom snimku se bukvalno vidi kako ste ga prebijali, kakvi su to udarci, sekirica Kampaca, Mitrovica i ostalih. Svaki faul koji je sviran nad njim nije da je bio nego je vidljiv iz aviona nefo eto samo ste vi navikli da se protiv vas nista ne sudi ili svaki 5 faul. A sto se tice Petruseva, procitajte sta je rekao vas Covic. On je ovom izjavom za svog Tejica tada prakticno opravdao Lesora ili to vazi samo kad udaraju igraci Zvezde, a kad oni provociraju ovaj verovatno treba da mu da cvece i da mu se nasmeje, zar ne objektivni zvezdasi

Trash talk

pre 1 godinu

Ušao mu Fića u glavu! Svaka čast. Kao Ptica. Nema od Lesora ništa više na derbijima. Dve reči pri guranju i cepanica ima da izgori.

Solarnaut

pre 1 godinu

eno saopstenje hahahah a nema pravo kometara, oni traze pravdu za njih je pavda iskazana 07.11.2016 sa 49 slobobnih bacanja Zvezde naspram 17 Partizana, to je njihova pravda i tad im je sudjenje bilo dobro. Ko vas ne zna... U Evropi niste nista uradili 10 godina ej 10 godina 1 top8 i to je sve a ovamo kao deru 10 godina, znamo vi kako derete uz pomoc sudija redovno a toga nema u EL zato imate fantastican jedan top8 za 10 godina ucesca

Teks Viler

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde,
Svaka cast na pobedi, ali Lesor mora da bude kaznjen drakonski, nije mu prvi put da se glupira ovako!!
Mogao je mnogo gori incident da ispadne.
(bolje sutra, 14. mart 2023 08:27)

Uh, pa gde si bio na plaženje Jake Blažiča jake Zvezde u facu igračima Partizana? Gde si bio na gađanje bakljama, pljuvanje, ulazak u teren, gađanjem Vujoševića loptom od strane renomiranog novinara…? Kme kme. Najgori ste.

Rade

pre 1 godinu

Ne opravdavam postupak Lesora, ali cisto da se napomene da je Petrusev imao ozbiljne sukobe sa Zagorcem, Velickovicem, Ridom. Takodje, bio odstranjen iz Efesove svlacionice zbog nediscipline. Kriv je Lesor, ali treba videti i ko je sa druge strane. Isto tako, kada je Nelson uradio goru stvar Milutinovu, sreca covek nije polomio vrat, bili su hvalospevi na njegov racun danima, a sada kada je Partizan pokazao da ne da na sebe odmah frka.

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Oglasavaces se ti jos. Samo cekamo povodom cega. Bolje za tebe i sve nas bi bilo da se to desi povodom drakonske kazne od nadleznih…
(ko-ometator, 14. mart 2023 08:19)

Odeljenje za visokotehnoloski kriminal vapi za ovakvim komentarima...

Creative mind

pre 1 godinu

Na stranu ponasanje na kraju,ali ovaj covek srce daje za Partizan i to se mora postovati ! Tacno je da svi igraju za pare,ali energija koju ovaj covek pokazuje je neverovatna.Inace,zasluzena pobeda Partizana,razbili su Zvezdu i napadacki i defanzivno drugo poluvreme.Sto se ABA lige tice,Partizan treba da probije barijeru da je bolji od Zvezde,sto trenutno pokazuje Evroliga i momci ne treba da se plase,vec da igraju i bore se do kraja.

Istina

pre 1 godinu

Tačno smo Severna Koreja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Severna Koreja je kada napises komentar a onda sam sebi nabijes pluseve, kao sto si ti uradio e to je Severna koreja

Grobar do groba

pre 1 godinu

Slažem se da ga treba kazniti jer je napravio glupost.Samo da dodam da ne verujem da se iz čistog mira zaleteo baš na Petruševa,što ga ne opravdava.Koliko je faulova napravljeno nad njim?Mislim bar 15.

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Hahahaha....jadni ste "delije", iz kurtoazije Vas necu nazvati onaka kako sami sebe zovete!
Kada god izgubite utakmicu krivite sudije, navijace, organizatore utakmice.... Setite se samo utakmica na vasem terenu....pogrdni povici prema Zeljku...igracima...sudijama...gadjanje svime i svacim....prekidi utakmica u momentima kada Partizan preokrece utakmicu...politicke okolnosti....
Uzrok gubitka utakmice ste samo Vi i niko drugi?

matori

pre 1 godinu

Budalčina naša! Stvarno je glupost i šteta što je dozvolio da ga Petrušev isprovocira !Sada nek izdrži kaznu pa idemo dalje, ako Bog da do Kaunasa!

NK

pre 1 godinu

Ovaj decko ima neki veliki problem u glavi ili se drogira. Svaka cast na igrama, ali ovo ponasanje je nedopustivo. Samo jedna dobra kazna treba da ga malo smiri i spusti na zemlju! Sve ostalo bi bila farsa!

nemoj po glavi druže plavi

pre 1 godinu

Ja pomislio da se čovek ohladio i da je otišao da pruži ruku Petruševu.Da se izvini.Zbog takve nazovi energije bi trebalo na doping kontrolu.Ne bi mu bio u koži.

mr boban

pre 1 godinu

Pa pogledajte situaciju kada prvi put Lesor napada petruseva folira udarac i pada na zemlju, znaci cisto zlo , neverovatno koji folirant
(bruka.., 14. mart 2023 08:25)
Zato ti je Dobrić u Pioniru fsuliran. Kalinić je isto češao m**a samo je l? Naš derbi se svodi na ovo. Ne podržavam ovo što je uradio Lesor, čak šta više ... ali dajte malo realnosti, kolege iz Železnika

kum žoržo

pre 1 godinu

@dzoni
Koliko se ja secam zvezdini su navijači krenuli sa ovim jos prosle godine gadjajuci klupu i igrace Partizana svim i svacim.Ne secam se da si ti i slicni tebi to osudili. A odlično svi znamo ko je to orkestrirao i ko je strucnjak za mutne radnje

Institucija

pre 1 godinu

I Jokic je odgurnuo onog iz Majamija pa nikom nista,jos je covek bio povredjen posle toga dugo vremena nije igrao.Tukli su ga celu utkamicu.Nije sigurno reagovao onako bez razloga i bas na Petruseva.I pored svega toga zasluzio je kaznu jer mora znati da se kontrolise i ostane iznad situacije.

Nebo7

pre 1 godinu

Pre mesec dana centar Turk Telekoma Tajrik Džouns je dobio suspenziju nakon što je na utakmici EuroCup-a u klinču ošamario Trenta Loketa iz Dolomiti Energia Trento. Divljanje Lesora u jučerašnjem meču je u najmanju ruku slično i videćemo reakciju disciplinskog sudije ABA lige, Hrvoja Vidana. I nije mu prvi put. Interesantno je da se od strane kluba i lige toleriše tako bahato ponašanje koje iz meča u meč prevazilazi sve granice. Pri tome, reč je o strancu, kome je očigledno sve dozvoljeno inače bi postupao drugačije. Sva sreća pa je Petrušev prizeman lik ili svejedno nema herca, i nije uzvratio. Likovi poput Lesora, iako bez grama pameti, instiktivno prepoznaju koga imaju preko puta i na taj račin njihova ekscesna kuražnost raste. Voleo bih da vidim da nasrne na nekog “jačeg” igrača i bar jednako ludog kao ono. Pada mi na pamet Aleksandar Glintić iz najbojilh dana, kako bi završio taj duel?!

Kojaaa

pre 1 godinu

Kad igraci rukometa i ragbija dobiju suspenzije za silno povredjivanje igraca parrizana tad ce i lesor da dobije kaznu isto
(pera, 14. mart 2023 08:44)

Vi ste prsli sta pricate...

Cinjenice

pre 1 godinu

Naravno da Lesora treba kazniti za ovo sto je uradio.
Ali isto tako kada momka od jedva napunjenih 20 godina za 1,5 godinu 3 različita protivnicka igrača (Rid, Zagorac, Lesor) brutalno fizički napadnu na sred terena očigledno da momak nema granica u prvociranju

ccc

pre 1 godinu

tako su se i prosle sezone lozili, busali i divljali, pa im je kalina objasnio, ove ce neko drugi, potpuno nebitno
(Eto, 14. mart 2023 09:00)



To je onaj sto se hvatao medu noge?? A sad pljujete Lesora?? Bato, kukali jedni, kukali drugi ali dzabe. Izgubili smo i mi tada i vi sada..

Sta mi tesko

pre 1 godinu

Pobeda je cista kao suza,sta see dogadja sa Zvezdom ko je vec ko zna Koji put utalmice igra od sjaja do ocaja ostaje pitanje.Lesorova igra svaka cast,energija isto.Ali ponasanje,nasrtanje,I onakav kukavicki udarci dok je Petrusev okrenut ledjima,gde on decko ne reaguje je uzas,Treba biti gospodin I u porazu I u pobedi kao vecina momaka iz Partizana,a I Zvede.Poslece da SE Cudi kada ga neko na ulici bude cimao,a treba da dodje I u Pionir.Polako sezona je Tek na pola.

Миша

pre 1 godinu

Вазда било, од издајице нема горе потурице! А ти си требао да дочекаш утакмицу у свлачионици. Ни, с од спортског понашања у теби!

Lord

pre 1 godinu

U prvoj situaciji Petrusev ga je udario, mučki, jer mu je bilo krivo za poster.
Sudija je pogrijesio sto obojici nije podijelio nesportske.
Druga situacija je za kaznu Lesora,
i novčanu i neigranje.
Ovo je totalno nesportski.

King

pre 1 godinu

Lesora kazniti kao i Nelsona kada je nasrnuo na Milutinova i bacio ga na leđa. Ovde je bezazlenija situcija jer je Lesor odgurnuo Petruseva. Nelson je bacio Milutinova i mogao je da mu polomi vrat.

Pedja J7

pre 1 godinu

Cestitke na pobedi, zasluzeno! Kidacemo se u finalu!

Ali Lesor mora da bude kaznjen 2-3 utakmiece ABA lige. Uprotivnom, daje se poruka da su iznad zakona...

Kiza

pre 1 godinu

Mislim da posle ovakvih komentara bi policija mogla nesto da uradi. Ovo prerasta u pretnju smrcu. Ako se ovako nastavi mozemo ocekivati kontra reakciju i sta smo onda dobili mogucu spiralu nasilja nad samim sportistima.

veselin

pre 1 godinu

За оно Лесорово дивљачко понашање, није довољно да се извинеш.
Он хлеб зарађује од пореских обвезника ове земље, а напао је Српског репрезентативца.
Ако не поштујеш себе, неће те ни други поштовати.
То хорди одговара, зато и јесте идол хордама.Крене са одсеченим главама, па нема казне, а питање како ће да се заврши.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Sto nije Bentila gurno,ili udario... Izgleda da je velika ckapi.
(Djenka, 14. mart 2023 11:09)

A sto Bentil nije imao problem sa tri igraca, sto je to bas Petrusev?

Aleksaaaaaaaaaaaaa!!!

pre 1 godinu

nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Ali ovi internet navijači sto šire strah po netu…idi bre na rigispil i šećernu vunu na vašar, mani se supljih prica

JPR24

pre 1 godinu

Kao navijač Partizana, ne podržavam to sto je Lesor uradio, trebao je da se izvini minimalno! I da ga je provocirao Petrusev, pa šta ? To je deo igre, jedni druge provociraju, to znaju i sami, i sa time treba da se nose ! Zato ne podržavam ni ovo ni bilo koji igrac da tako nešto radi. Svaka mu cast za borbu, energiju i želju, ali sve ima svoj limit i ovde je pogrešio. A o saopstenju Crvenih, pa to je tek cirkus, pazi ti ej režirali da posle -20 pobede protivnika, glupostima nema kraja…

не знам ни сам

pre 1 godinu

Covek je na necemu, ovakvi izlivi besa nisu normalni...
(urke, 14. mart 2023 08:41)

Стварно има нечег чудног код њега, чим толико противничких играча буде испровоцирано

Vili Rid udara Filipa Petruševa
https://www.youtube.com/watch?v=BY5B23r7xt4

Zagorac laktom na Petruševa
https://www.youtube.com/watch?v=VuYquDZUQnU

...

Ах да, ниси мислио на Петрушева.

simpo

pre 1 godinu

Koliko radosti u dobijenoj utakmici partizanovih navijača ali ne vide koliko tuge u nijednom osvojenom trofeju od kada ih Obradović vodi

Predo

pre 1 godinu

Neverovatno koliko pristrasnosti, u zavisnosti kom taboru pripadate. Za većinu Partizanovih navijača je sasvim normalno i opravdano da Afrofrancuz prebije mladog srpskog reprezentativca usred Beograda. Ako je Petrušev nešto uradio, treba ga kazniti. Da je on šakom udario Lesora, ja bih insistirao na žestokom kažnjavanju Petruševa. Da li mu je nešto rekao... kada je Zidan udario glavom Materacija u finalu SP u fudbalu, za sudije je bilo irelevantno da li mu je Materaci nešto rekao i - Francuska je izgubila, a na Zidanu je ostala mrlja. Ono je bio sračunat potez, čekao je kraj utakmice, a već je jednom krenuo, niej bio kažnjen, a trebao je i to je shvatio kao zeleno svetlo da može da nastavi gde je stao. Krive su sudije, najviše, a za poraz Zvezde su krivi Ivanović, Kampaco zbog prve tri olako zarađene lične, posle mu je bilo lako dati četvrtu i petu, loša forma Vildoze i povrede Dobrića Nedovića. Kratka klupa i zamor igrača, isto kao na kupu, kada su se Partizanovi stranci izmorili, a domaći igrači kod Obradovića uglavnom sede na klupi, kao kod Makabija.

Xman

pre 1 godinu

Tačno smo Severna Koreja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. mart 2023 08:22)

Severna Koreja je kada napises komentar a onda sam sebi nabijes pluseve, kao sto si ti uradio e to je Severna koreja
(Istina, 14. mart 2023 08:40)Zasto su ljudi optereceni sa + i -? Bitna je sustina komentara.

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Borba-svaka čast, energija-svaka čast, kultura-0, fer plej-0. Jedno od najodvratnijih ponašanja u derbijima u poslednjih dosta godina. I da se ne zaboravi, isto je ovo pokušao jos u Nišu, i na početku četvrte četvrtine sinoć. Zbog ovakvih stvari nećete ništa osvojiti, jer ovaj igrač nije osvajač već zabavljač. Vrlo zanimljivo potpaljivanje strasti pred plej of seriju, posle godinu i po dana školovanja kod najvećeg pomiritelja medju trenerima.
(Tormund, 14. mart 2023 08:24)

E jeste bas ce to uticati da ne osvojimo nista,to nema veze sa realnoscu bez eto neka kao nada al to je svima dozboljno.A sto se tice Lesora kao Grobar osudjujem ovakvo ponasanje i ne zelim da vidim da se igraci ovako ponasaju prema bilo kome,pogotovo ne jer nisam vidio da ga je Petrusev nesto posebno isprovocirao.Zao mi je pogotovo jer je stavio mrlju na odlicno navijanje i prije svega ponasanje Grobara,mozda je bilo nekih sitnih propusta ali nije bilo situacija da se prekine utakmica i slican scenario koji je mucno postalo gledati zadnjih godina.

joca

pre 1 godinu

Potez je bio nesportski i to je to, navijaci Partizana to da priznaju, a navijaci zvezde slobodno da se pozabave svojim klubom i njegovom igrom u drugom poluvremenu, 95% komentara navijaca zvezde je o potezu Lesora, a takvih stvari ima skoro na svakom derbiju, nekad Nelson i Milutinov, Pavlovic i Lazic, provokacije Trifunovica, Kalinica i Blazica…i da ne jdem dalje. Nego kad Partizan da 60p za drugo poluvreme, ajde da se bavimo Lesorovim sramnim potezom.

Samegabri

pre 1 godinu

Zivot je borba pa tako i sport,sta ste ocekivali nemam pojma... Ako je neko trebao da ga osudi to je sudija! Posto nije-znaci nikom nista i zdravo!

Djovani

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde opravdanje za poraz vide u napadu Lesora na Petruseva. Oni ne vide da od dolaska Kampaca drugo poluvreme ne postoji. Ne vide da svaku utakmicu vode do pred kraj i izgube. Protiv Panatinaikosa su vodili 16 razlike i izgubili, sinoc 20 i izgubili. Protiv Bajerna vodili citav mec, protiv Albe takodje, Cibone... Uopste ne pricaju o losoj igri njihovog tima vec o potezu Lesora.

Djoka iz NY

pre 1 godinu

Sto nije Bentila gurno,ili udario... Izgleda da je velika ckapi.
(Djenka, 14. mart 2023 11:09) # Link komentara

A sto bi gurao Bentila kad ga Bentil za razliku od mladjanog Bugarceta nije provocirao?

Pedja

pre 1 godinu

Citam ove komentare koji brane Lesora i ne mogu da verujem. Ye kao provociran, pa zbog toga. Ne postoji provokacija koja opravdava fizicki nasrtaj. Kakve veze ima i da li je bio fauliran ili koliko puta? Svaku utakmicu uvek je Lesor ucesnik incidenta. A navodno veliki sportsmen Zeljko kao ne opravdabva ovakve postupke, ali nista ne cini da kazni primitivca. Zvezda bi trebala da se zali na sudjenje i da se zagteva rigorozna kazna za ovakvog primitivca. Ovakvima niije mesto ne u kosarci, vec u bilo kom sportu, pa cak ni u boksu. I najveci je paradoks da je nasa drzava od nasih para dala Partizanu pare da dovodi belosvetske bitange koji potom besni od para koje dobijaju tuku nase igrace, dok naravno njihovi navijaci u delirijumu. Da ga je jos i povredio verovatno bi onda bili jos vise odusevljeni. Posto je utakmica bila zavrsena, preporucujem i Zvezdi i Petrusevu da prijave Lesora policiji i da se sudski goni.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja bolest je obuzela crvene, uelim im brzo ozdravljenje. Lako je proverljivo ko sta pise, kazem za ne daj boze.
Treba da vas je sramota licemeri najveci, samo se Nelsona setite, i vasih izjava.
Bruke jedne!

boban

pre 1 godinu

toliku dozu neprijateljstva i huliganizma prema bivsim saigracima nisam video.Treba mu zabraniti da se bavi sportom.Neka se bije u nemim drugim gradovima ne u Beogradu.Da se razumemo ja sam navijac Metalca iz Valjeva i smetajumi ti stranci koni umesto kvaliteta donose nemir.

Milan

pre 1 godinu

 Ali blizi se plej of. Ako zvezda bude zdrava i kompletna bice ovo jos jedna berba usiju. Nije Dusko lud da daje takve izjave. Zna on a znace i oni vrlo brzo…
(Patrick YU-ing, 14. mart 2023 08:57)

On daje takvu izjavu jer mu je to poslednja slamka spasa da sacuva mesto u Zvezdi, koliko je Zvezda mocna najbolje se videlo kad je bilo najpotrebnije protiv Albe, Bajerna i Panatinaikosa ili su vam i tu krive sudije???

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Ceracemo se mi jos ne boj te se nista,3 puta smo vas dobili ove sezone vi nas 2 puta,a tek predstoji ono pravo i borbe za trofeje,naravno ako ne bude bezanije ko prosle sezone

Никола

pre 1 godinu

Непотребно.
Није први ни последњи који је добио батина и батина.
Мада и Јокић некад одржи буквицу противнику али не тако брутално.

SamoKazem

pre 1 godinu

Mi kao da živimo u paralelnom univerzumu, pa ne znamo šta će biti. Sve dok radi u korist i za račun sistema može šta hoće. Čim je sad ruge strane žice dočeka ga “Marš sa Uba” i slične stvari. Miran je Lesko za sad, moz da divlja dok se kolo opet ne okrene. I tako jedna strana peva dok nameštaju za nju, pa kuka kad nameštaju protiv nje, pa ujutru na posao za 400€ mesečno.

Hidetoši Nakata

pre 1 godinu

vidimo se bato uskoro u pioniru
(Dule pacov, 14. mart 2023 09:35)

Nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Lesoru bi zbog vlastite sigurnosti najbolje bilo da poseti aerodrom Nikola Tesla i ode bestraga sto pre.
(Dujo, 14. mart 2023 09:34)

Klinci, aj u školu, da ne lupam šamare

мерак

pre 1 godinu

шта се палите и једни и други. ови једни као лесор је цар, они други му као прете, тастатура ратници.
Дечко дијабола, судије су морале да га реше за оно глуматање.
Морао је и Обрадовић да га смири.
Аба лига ће га, надам се, казнити.
Не треба обраћати пажњу на овакве ствари, навијање мора да буде спортски и поштено, да се суди како треба, нека бољи победи. живела Србија!

Реалан

pre 1 godinu

На провокације играчи не би смели да реагују па шта да раде када им публика погрдно скандира да туку редом , не иде то.Казнити да се пуши па нека ретард размисли за шта је плаћен.

Pera Detlic

pre 1 godinu

Suspenzija,...
Al avaj, kakva drzava, takav i sport i kultura...
(babic_79, 14. mart 2023 11:48) # Link komentara

Drzava Srbija kriva sto je jedan Francuz izazvao haos.Pa ako je zemljotres u Turskoj i Siriji vestatcki izazvan sto ne bi moglo ovo.Dosao sam do ovog komentara dalje dalje ne vredi citati.

Vozi Misko

pre 1 godinu

nečeš ti više mirno šetati Beogradom.....
(markedjoni, 14. mart 2023 09:35)

Visokotehnoloski krimanal vapi za ovakvim likovima :)

ja

pre 1 godinu

Opšta histerija i upucene pretnje, ovo bi trebalo policija da ispita. Ovo nije normalno sta citamo. Gurnuo jeste, neka bude kaznjen ali ovo...je sramota.

goran

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu i mislim da je Partizan sinoć zaslužio pobedu. Ali ovo što radi Lesor je odvratno,i to nije od juče.Nadam se da će biti žestoko kažnjen. Provokacija je deo igre, pogledajte samo šta radi Grin iz Golden Stejta, na primer. Nema šanse da EL ponovo da 2 mesta ABA ligi u sledećoj sezoni. Zamislite samo kolike će biti tenzije u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige, pa i taj Lesor mora još verovatno 2 puta da dođe u goste, u pun Pionir... Treba neko glavu da izgubi? Najbolji deo derbija u zadnjih par godina bili su upravi igrači, sa obe strane (ako izuzmemo one sramne poteze Kalinića i Trifunovića, što su svi osudili), ponašali su se sjajno,nadam se da će tako biti i u budućnosti.

Lepo

pre 1 godinu

Baš ga trener ukorio,obećao čovek.Reče za njega na konferenciji
da je dobar čovek?Kakve to ima veze sa njegovim ponašanjem i incidentom.
I serijski ubica može da bude dobar čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.

Lepo

pre 1 godinu

Baš ga trener ukorio,obećao čovek.Reče za njega na konferenciji
da je dobar čovek?Kakve to ima veze sa njegovim ponašanjem i incidentom.
I serijski ubica može da bude dobar čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.

A

pre 1 godinu

Slažem se sa Obradovićem da je ovakva reakcija bila bespotrebna, ali iz razloga što će ovakvo njegovo ponašanje napraviti velike probleme za naredne utakmice i za atmosferu uopšte. Sudije su napravile veliku grešku što mu nisu dali tehničku kada je prvi put pokušao da napadne Petruseva verovatno bi ga to smirilo. Trebali su tada i Petrusevu dati čisto da se smire obojica, iako mislim da je Lesor odglumio da ga je Petrusev udario. Lesorova reakcija je katastrofalna, Petrusev ga je verovatno provocira, ali i Lesor je mogao verbalno da mu vrati. To je nešto što se stalno dešava na utakmicama, kada bi svi igrači tako reagovali... Ove pretnje Lesoru su neprihvatljive, Aba liga treba da ga kazni i da se završi na tome.

aca

pre 1 godinu

Odnosi dva tima su vec duze vreme na najgorem mogucem nivou, tako da ovo nije nista cudno. Secam se pre 20+god isto je bio veliki rivalitet ali nije bilo toksicno kao sad, npr. CZ igra u Evropi moje drustvo koji navijaju za Partizan obavezno navijaju za CZ, i obrnuto Zvezdasi za Partizan. Kad je derbi prozivke i svadje ali kad se igra Evropa navija se za nas klub. Ovo sad…neizleciva bolest. I sve ide na stetu srpske kosarke. I to bar da se kaze rivali su za evro titulu pa ajde i nekako da ih covek razume, ne nego su u najboljem mogucem slucaju rivali za top8! Ja ne znam koji je to uspeh i ko ce to da pamti? Pratim kosarku ali da mi sad neko stavi pistolj na celo ne bih se setio koji su timovi u poslednjih 5.6 god bili osmi?

Nbc

pre 1 godinu

čovek.Bruka ,misli da svi mi imamo 2 grama mozga ko ovaj njegov.
(Lepo, 14. mart 2023 09:51)

Kamo sreće da imate i ta 2 grama. Posebno ovi što prijete. Mislim da je vrijeme da Partizan dobije licencu EL i da se mane utakmica protiv govnara.

Veliki brat

pre 1 godinu

Čelnici Evroplige treba da skupljaju pozitivne i negativne poene na suđenje utakmica u ABA ligi i na osnovu konačnog skora da odluče da li neki klub iz ABA lige može da igra u Evroligi.
Pa kad zbog nameštenih suđenja na svakoj utakmici svi klubovi iz ABA lige ostanu bez šanse da igraju Evroligu, možda se nešto i promeni.

Mogu sudije da pogreše jednom, dvaput, pa i triput, ali da pola utakmice greše na jednu stranu (relativno blago), a pola utakmice ekstremno na drugu stranu...
Dovoljno je videti nazive sponzora u nazivima ova dva kluba, dok se tokom utakmice reklamira treća kladionica, pa da svima bude jasno.

Goran Budimir

pre 1 godinu

Navijač sam partizana i zato me sramota too sto radiš protivničkim igračima i kako se ponasaš na terenu. Takvo ponašanje jednom profesionalnom igraču ne dolikuje...