Košarka 147

Ponedeljak, 13.03.2023.

23:05

Ivanović: Pobedićemo Partizan i on to zna!

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović govorio je posle poraza u "večitom" derbiju u ABA ligi.

Ivanoviæ: Pobediæemo Partizan i on to zna! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

statuskan

pre 1 godinu

Ovo je opasna izjava u kojoj se krije suština kako funkcioniše ABA liga i KLS liga.Čoveku je stiglo obećanje znamo svi od koga!

H2H

pre 1 godinu

Ivanoviću, ne govori se tako na konferenciji za štampu, ako i imaš taj feeling, pruži ruku, budi gospodin, sačekaj sledeći meč...

simboliko

pre 1 godinu

Ovi koji stalno pominju Peru Božića, on je bio dobar igrač. Doveo ga je Dule iz Radničkog gde je igrao vrhunski. Sećam se utakmice u hali sportova, gde nas je dobio Radnički sa Vujoševićem na klupi. Igrali su i braća Nađfej tada za njih.U Partizanu je bio igrač zadatka, tipa uđe na 5 minuta da dve trojke, ukrade par lopti i preokrene tok utakmice. Žao mi je samo za Mišela Lazarevića, Čubrila,Vladu Vidačića, jer su bili klasa za ove današnje Dobriće, Davidovce itd.

hill

pre 1 godinu

Covek je cudo! Mislio sam da je bolji trener. On svaku utakmicu gubi na isti nacin. Ili je neki bojkot, a napisao sam pre mesec-dva da je dolazak Kampaca ogromna greska. Da ce narusiti atmosferu. Odlican je igrac, ali nijedan igrac ne može sam da donese toliku prevagu, pa ni neuspela NBA zvezda, a moze da donese štetu po pitanju atmosfere. Da jedan igrac rešava onda bi i reprezentacija osvojila zlato sa Jokicem prošle godine. E sada Jokic u Zvezdi, ako vodja odluci da ga dovede i plati pa da vidimo.
A ovo kada citam kada se Sumo Lazic oporavi….., pa to je isto kao da su partizanovci pretili Perom Bozicem.
Da li će Zvezda osvojiti ABA ligu, verujem da hoce, ali ne zbog trenera, rostera…..tada ce se igrati neke druge igre kao i prošle godine. Jedina minimalna sansa Partizana je da ostane Ivanovic, jer koliko ne zna možda mu ni pomoć sa strane ne moze pomoci.

Ja

pre 1 godinu

Kojih komentara, sudije vam krive za +32,kako nisu krive kad osudile nekoliko nepostojećih faulova kad se lomila utakmica, izbacili najbitnije igrača, Lesora nisu isključili, krive ko kriva vrba

spontani sendvič

pre 1 godinu

Paja mislim Ivanović da je tvoj vrhunac na ovoj utakmici.Partizan vam je dao fore 20 koševa i razbio sa 9 koševa i nema potrebe da nalazite razlog.Bravo Ivanović mnogo si jak trener.
(Micko, 13. mart 2023 23:55)

HA HA HA, foree, decurliji bi trebalo zabraniti komentarisanje

matori

pre 1 godinu

Sad mi je jasniji njegov ekscenteični izgled i realno neobično ponašanje.Čovek je prorok! Šaman od Šavnika! On zna ? da u Partizanu osećaju? da će Zvezda da pobedi u finalu? Ovo nije za sportsku vest, ovo je za "treće oko" ili sličnu literaturu.

Xxx

pre 1 godinu

Iznenadjen sam da ovako iskusan trener moze da da ovakvu izjavu. Ili si toliko bio frustriran da nisi mogao emocije da sakrijes pa se izlupetao ili znas nesto sto mi ne znamo. Podji od cinjenice da ako ovako nastavis, mozda neces ni biti trener do sledeceg derbija, a ti sada pretis izjavama. Pokazao si samo svoju slabost i strah.

deda Mile

pre 1 godinu

Ivanović je prisustvovao, izgleda, samo prvom poluvremenu. Ne donosi se zaključak na osnovu nepotpunih podataka, sigurno bude pogrešan.

Solarnaut

pre 1 godinu

kako se nasmejao na pitanje novinarke da objasni pad ekipe protiv Panatinaikosa i sada protiv Partizana posle ogromne prednosti u obe utakmice, da je mogao da skoci preko stola da je zadavi bio bi najsrecniji, zato je i izjavio ovakvu glupost da skrene paznju sa svojih poraza od Albe, Bajerna, Panatinaikosa i Partizana.

super

pre 1 godinu

videli smo večeras u prvom poluvremenu sve i tad je počela krađa ali pošto je Zvezda vodila nije bilo tako strašno ...faul 4 Kampacu što su sudili to ne bi ni Željko Obradović sudio, zatim nekoliko puta korake nisu sudili Lesoru i lične greške ali neka oporaviće se Dobrić Nedović i Lazić pa ćemo videti!!!

Pavle

pre 1 godinu

Super je ova priča Ivanoviću.
A to šta se dešava u svlačionici, to ništa?
Uspeo si da zdravu ekipu dovedeš do toga da se podeli, dao si Argentincima da rade šta hoće, i samo pričaš o dalekoj budućnosti.
A mi izgubili sve što smo mogli u dve nedelje!?
Bruka i sramota.

Ivan kg

pre 1 godinu

Sram te bilo, izgubis 25 razlike drugo poluvreme, a dajes ovakve nadmene izjave. Totalno nepostovanje protivnika koji ti je posteno pobedio. Hvala ti Boze sto nismo isti.

goldi

pre 1 godinu

beži bre neznalice,nisu tebe za džabe terali iz klubova gde god si radio. uništio si sopstvene igrace. ne znaš kad ti ko ulazi,kad menjaš,kad uzimaš time aut. Samo znaš da pricas nebuloze.

Bumerang

pre 1 godinu

Ivaniviću imaš ozbiljne godine i veliki staž kao trener, zato nemoj da se brukaš nego čestitaj timu koji te je pobedio 31 poen razlike za 22 minuta.

Peki

pre 1 godinu

Realno, jeste zvezda bolje igrala derbije i pitanje kako bi bilo da je imala u rotaciji dobrica, nedovic i lazica, ali tebra… pony tail… kakva je ovo demagogija: i oni znaju da cemo ih pobediti… izgleda da onaj kez koji pravis nije bas tek tako, nesto cepas, sto posto…

GM

pre 1 godinu

Prosto je neverovatno, da jedan klub pristaje da zavrsi ovakve utakmice, sa ovakvim sudjenjem, sa ovakvom atmosferom, sa ovakvim povicima sa tribina, sa ovakvim gadjanjem sa tribina...

Grcki klubovi su postali faktor u kosarci, ne zbog neke skole kosarke i istorije vece od konkurenata... nego zato sto nikada nisu dali na sebe.

Kada se Zvezda dozove pameti, da nedopusta da se ovo radi od strane ekipe i za ekipu koja 9 godina nema ni 1 titulu, onda ce porasti kao klub i biti faktor ne na ovim prostorima, nego u Evropi.

Jedan Olimpijakos je igrao 2. ligu, da bi na kraju bio najbolja ekipa Evrolige. To se zove ne dati na sebe. Mislite o tome.

makijaveli

pre 1 godinu

Bravo Dule! Dok smo bili kompletni i dok sudije nisu preuzele šou gazili smo ih 20 razlike... sve nakon toga je njihova bruka i sramota... Bog sve vidi, sve će da im se vrati

Pedja

pre 1 godinu

Duško šta ti pričaš? Daj ostavku, jer ovo sto radiš nema smisla.
Vodiš 20 razlike i puknes 7 minuta pre kraja utakmice!
Poslednje 4 utakmice ti se dešavaju ove stvari, Alba, Bajern, Panatinaikos, Partizan. Igrači izgube samopouzdanje da nemogu zicere da pogode!

Milos

pre 1 godinu

Po prvi put se slazem sa tobom. Igrali smo celu utakmicu bez Lazica, Nedovica i Dobrica i opet smo vodili i opet su nas sudije osakatile. Kada smo kompletni, Partizan nema sta tu da trazi.

Кум Жоржо

pre 1 godinu

То ти рекао Ексел маг😅😅😅репићу бај бај ,јеси рекао играчима да мирно спавају и спремају се за ек!То је за вас природно станиште

nevesinjac

pre 1 godinu

ne razumijem sta je htio da kaze ovaj!
nista ne razumijem!
ako postoji ikakva sansa,nadam se da ce se zvezda rijesiti vildoze(treba mu psiholog do.kraja sezone) i ivanovica(treba mu frizer da ga vrati na fabricka podesavanja)

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Samo ti neguj te tri dlake na glavi i budi vickast, kao i sto puta do sada u karijeri neces osvojiti nista bitno niti napraviti neki rezultat, prosecan matori prepotenko!

Srdjan

pre 1 godinu

Treneru, pogubio si konce, a neces da priznas to. Iako je Partizan odlicna ekipa, neverovatno je koliko Zvezda ima oscilacija. Vodimo protiv Zalgirisa, Panatinaikosa, Partizana visokom razlikom i onda sve prospemo u poslednjoj cetvrtini. Prestao sam da vas gledam jer je zaista mucno. Ne zato sto ste izgubili veceras, svakako u medjusobnim duelima imate protiv Partizana ove sezone 3:2, vec zato sto imate tolike oscilacije. Kad krenu kola nizbrdo, ne znate sta da radite. Od ekipe koja je pokazivala jasan plan u igri, do ekipe koja je dezorjentisana. Bas tesko za gledanje. Nazalost, u fudbalu je slicna prica, Zvezda me podseca na reprezentaciju. Ima par pojedinaca koji nesto znaju i gomilu prosecnih igraca. E sad, da je sistem oko Zvezde, a i oko reprezentacije normalan, mogla bi povremeno da iznenadi favorite nekom taktikom. Ovako je tesko za gledanje. Prosle sezone nereseno sa Bragom u gostima, ove sezone nas razmontira Monako. Polako gubim interes za sve osim za Noleta i za reprezentaciju u rukometu, vaterpolu, odbojci i kosarci gde znam da momci igraju posteno.

Acamar

pre 1 godinu

Nakon ovog divljaštva, potpuno sam uveren da ih čeka isti scenario kao prošle sezone. Ko god bude igrao, i ko god bude vodio ekipu s klupe.

Живчани лик

pre 1 godinu

Играчи су пали психички невероватно у ова последња 2 месеца, а теби психологија изгледа да није јача страна. Петрушев горе игра него на почетку сезоне а мислио сам да од тога горе не може. Вилдоза у рангу Марковића. Чим крене друго полувреме, сви као да су разроки када треба на кош да се шутне.

Milorad

pre 1 godinu

Taman posle top8 u koji si uveo Zvezdu sjajnim pobedama protiv Albe, Bajerna i Panatenaikosa. Samo ti inati igrace Partizana, danas su bili stegnuti pa opet u drugom poluvremenu +25 sta ce biti kad ih krene sut...

Goks

pre 1 godinu

Odakle meni ideja da pomislim da je Ivanović pametan čovek. Skandalozna izjava. Bolje bi bilo da objasni kako u 9 kola ima 8 poraza a ne kako i Partizan zna da će ga pobediti u plej ofu. Nečuveno i bezobrazno...ili možda rezumljivo od čoveka koji u 65 godina nosi rep.

j

pre 1 godinu

Sve sportski,dokazite na terenu.Igra vam previse zavisi od Kampaca.Ne znate meceve da privedete kraju.Imali ste Albu,Bajern,Panatinajkos,Partizan i sva 4 meca izgubili.Mi jesmo imali domacinsko sudjenje danas,ali kada imas prednost 20 razlike i izgubis 10 onda ne mozes reci da su sudije problem.
Dobicete neki mec Partizan,celu seriju tesko.I bolji treneri od Ivanovica nisu mogli Zeljka pobediti na 3 pobede.Ali sportski je nadati se.

bane

pre 1 godinu

Ja ti verujem i verujem timu, ali 20 razlike da ispustis nije normalno po meni jos drugu bitnu utkmicu u par dana malo je nedopustivo... Ali kao sto kazem verujem NAPRED ZVEZDO

Vladimir

pre 1 godinu

Kakav filing? Najbolje je da ujutru, ako ima obraza i ako želi dobro ekipo, da ostavku. A uz novog trenera angažovati nekoga ko će analizirati ovakve poraze, odnosno razloge ovakvih psiholoških padova. Izgubiti nekada ovako, dešava se ali upropastiti sezonu sa bezbroj ovakvih poraza, nešto se mora preduzeti.

celinc

pre 1 godinu

majstore nemas ti pojma,imas +20 i protivnika koji ne zna sta da radi,koji ima JEDNU 5,a ti 3,mesto da tazis cistu klasiku,spustanje lopte na 5 i nista drugo,od 3 lopte jedna prolazi,jedna na liniju penala i u sledecih 10 min protivnik nema centra,medutim ti imas neku svoju filozofiju i dobijas po usima,Lesor ti nosi onog Mitrovica i Petrusceva kao decu,covece sta na njega ne stavis malo Kuzmica recimo 7-8 minuta,covek nesto zna,a ima i dosta mase za guranje,majstore nisi ti za ono posto te prodaju,velika prevara za veliku paru

Ledu

pre 1 godinu

Vidi ti za pocetak sta ces sa svojim miljenikom Vildozom koji ti siri ruke a ne smes da pisnes. Dobio si mali plus kod gazde, ali minus kod pravih ljubitelja kosarke. Veoma neprofesionalno.

Samo Realno

pre 1 godinu

Ivanovicu pusti price i koncentrisi se na tim.Ekipa ti je u downu totalno,gubi dobijene utakmice mesec dana unazad.
Stice se utisak da ovaj duo Argentino vise nanosi stetu ekipi nego sto pomaze.

Micko

pre 1 godinu

Paja mislim Ivanović da je tvoj vrhunac na ovoj utakmici.Partizan vam je dao fore 20 koševa i razbio sa 9 koševa i nema potrebe da nalazite razlog.Bravo Ivanović mnogo si jak trener.

nono

pre 1 godinu

Zvezda će dobiti Partizana???
E moj Ivankoviću.....vidi se da ti ipak nisi stručno lice za košarku...vi Zvezda igrate hakl, igrate kao u parku...kod Kampaco može sam protiv svih onda ide.....a kad se počne igrati košarka , onda to Zvezda ne zna....pogledaj Panathinaikos....i večeras Partizan....ništa ne vidiš????
u ostalom Partizan će u doigravanje Euro lige...a Zvezda naravno neće.....
Pametnom dovoljno

andrakobogdan

pre 1 godinu

Vasa liga, dva kluba imate, menjate igrače kako vam se cefne, pomerate utakmice kako vam odgovara, ispijate skupa vina sa sudijama, dovodite sve igrače sa spornim ugovorima, potpisujte sponzora na sred sezone... Naravno da ste navikli da dobijate kad vas uvek puste da tucete do iznemoglosti, da dižete tenzije pred svaku utakmicu, stavljate pritisak na sudije, igrače navijače. Ona finala sa budućnoscu su bila slika i prilika ovog jadnog balkana, ne zna se ko je gori bio na svom terenu... Ali kako se kaže svakom, zlu mora doći kraj...??

jackie

pre 1 godinu

Nepromišljena izjava, data u frustriranom stanju, kao malo dete. A šta ako ne dobijete? Kako ćeš onda pred novinare? Da si to uputio nekom slabijem timu bilo bi nepoštovanje, ovako je neozbiljno.
Radi se o dve ekipe podjednakog kvaliteta, gde detalji odlučuju.

nesa80

pre 1 godinu

pogotovo ces ti pobediti sa tim tvojim nizovima gde gubis ko zna koji put ogromne prednosti,kakvo ce vam biti samopouzdanje kad bude +5 u bitnoj utakmici kad ispustate 20+,ja mislim da vise neces nikad dobiti partizan pogotovo kad si ovo izjavio,trener tako nesto da izjavi moze samo onaj ko se pogubio zesce i koji vise nije siguran ni u sebe ni u ekipu,tek sad si im nabacio teret na ledja

Milan

pre 1 godinu

Duško, da se ne ljubimo. Dosta je bilo, ekipa ti je fizički nespremna, taktički nezrela, a psihološki stalno pada u odlučujućim trenutcima. Vreme je da snosiš odgovornost i podneseš ostavku.
Delije ne brinimo, Radonjić je slobodan da spašava sezonu.

Pedja

pre 1 godinu

Duško šta ti pričaš? Daj ostavku, jer ovo sto radiš nema smisla.
Vodiš 20 razlike i puknes 7 minuta pre kraja utakmice!
Poslednje 4 utakmice ti se dešavaju ove stvari, Alba, Bajern, Panatinaikos, Partizan. Igrači izgube samopouzdanje da nemogu zicere da pogode!

samo kažem...

pre 1 godinu

Čovek traži tajmaut i ništa ne kaže. Smejurija. Isti scenario iz utakmice u utakmicu, pa se pitam šta je preduzeo po tom pitanju...

Kole

pre 1 godinu

barsa, zalgiris, alba, bajern, cibona, panatenaikos i partizan
šta je zajedničko za sve ove utakmice, osim poraza? to što je zvezda u svakom ispustila dvocifrenu prednost
ajde da je jedna-dve ili da je ona klasična rezultatska klackalica pa da kažeš nije strašno, ali je ovo već postalo skoro pa uobičajeno da je to zastrašujuće
tako da treneru bolje se pozabavi tim nego "filingom za utakmicu"

basketaš

pre 1 godinu

Duško, momci, ako vam ovakvo ponašanje i suđenje ne dignu inat na 2000 obrtaja do kraja sezone, onda ne znam. Plaše nas se i u ovakvoj bednoj formi, frustracije su na nivou klinčinke bolesti. Aba titula ne sme pasti.

sasa

pre 1 godinu

E moj treneru, to se ne govori, ne daje se protivniku motivacija u situaciji kad ti imas razloga za motiv vise posle incidenata. Bas lose ti ide psihologija.

Solarnaut

pre 1 godinu

Pa dobro covek se vadi i pokusava podici ekipu, Alba, Bajern, Pao, Partizan, covek je ovu ekipu morao odvesti na top8 imati ovakve igrace a ne uvesti u top 8 i to ti treba pobeda protiv Albe, Bajerna i Panatinaikosa, sad je izgubio jako bitnu utakmicu i covek se bori da ostane na klupi i ide na sve ili nista. Namerno je precutao da je Partizan imao jedno od najgorih poluvremena i teko da ce se to ponovi a Zvezda jedno od najbolji, kad je sve doslo na svoje mesto Partizan je dobio zvezdu u drugom poluvremenu 25 razlike

Milorad

pre 1 godinu

Taman posle top8 u koji si uveo Zvezdu sjajnim pobedama protiv Albe, Bajerna i Panatenaikosa. Samo ti inati igrace Partizana, danas su bili stegnuti pa opet u drugom poluvremenu +25 sta ce biti kad ih krene sut...

andrakobogdan

pre 1 godinu

Vasa liga, dva kluba imate, menjate igrače kako vam se cefne, pomerate utakmice kako vam odgovara, ispijate skupa vina sa sudijama, dovodite sve igrače sa spornim ugovorima, potpisujte sponzora na sred sezone... Naravno da ste navikli da dobijate kad vas uvek puste da tucete do iznemoglosti, da dižete tenzije pred svaku utakmicu, stavljate pritisak na sudije, igrače navijače. Ona finala sa budućnoscu su bila slika i prilika ovog jadnog balkana, ne zna se ko je gori bio na svom terenu... Ali kako se kaže svakom, zlu mora doći kraj...??

Goks

pre 1 godinu

Odakle meni ideja da pomislim da je Ivanović pametan čovek. Skandalozna izjava. Bolje bi bilo da objasni kako u 9 kola ima 8 poraza a ne kako i Partizan zna da će ga pobediti u plej ofu. Nečuveno i bezobrazno...ili možda rezumljivo od čoveka koji u 65 godina nosi rep.

jackie

pre 1 godinu

Nepromišljena izjava, data u frustriranom stanju, kao malo dete. A šta ako ne dobijete? Kako ćeš onda pred novinare? Da si to uputio nekom slabijem timu bilo bi nepoštovanje, ovako je neozbiljno.
Radi se o dve ekipe podjednakog kvaliteta, gde detalji odlučuju.

Bumerang

pre 1 godinu

Ivaniviću imaš ozbiljne godine i veliki staž kao trener, zato nemoj da se brukaš nego čestitaj timu koji te je pobedio 31 poen razlike za 22 minuta.

Solarnaut

pre 1 godinu

Pa dobro covek se vadi i pokusava podici ekipu, Alba, Bajern, Pao, Partizan, covek je ovu ekipu morao odvesti na top8 imati ovakve igrace a ne uvesti u top 8 i to ti treba pobeda protiv Albe, Bajerna i Panatinaikosa, sad je izgubio jako bitnu utakmicu i covek se bori da ostane na klupi i ide na sve ili nista. Namerno je precutao da je Partizan imao jedno od najgorih poluvremena i teko da ce se to ponovi a Zvezda jedno od najbolji, kad je sve doslo na svoje mesto Partizan je dobio zvezdu u drugom poluvremenu 25 razlike

Micko

pre 1 godinu

Paja mislim Ivanović da je tvoj vrhunac na ovoj utakmici.Partizan vam je dao fore 20 koševa i razbio sa 9 koševa i nema potrebe da nalazite razlog.Bravo Ivanović mnogo si jak trener.

goldi

pre 1 godinu

beži bre neznalice,nisu tebe za džabe terali iz klubova gde god si radio. uništio si sopstvene igrace. ne znaš kad ti ko ulazi,kad menjaš,kad uzimaš time aut. Samo znaš da pricas nebuloze.

nesa80

pre 1 godinu

pogotovo ces ti pobediti sa tim tvojim nizovima gde gubis ko zna koji put ogromne prednosti,kakvo ce vam biti samopouzdanje kad bude +5 u bitnoj utakmici kad ispustate 20+,ja mislim da vise neces nikad dobiti partizan pogotovo kad si ovo izjavio,trener tako nesto da izjavi moze samo onaj ko se pogubio zesce i koji vise nije siguran ni u sebe ni u ekipu,tek sad si im nabacio teret na ledja

Samo Realno

pre 1 godinu

Ivanovicu pusti price i koncentrisi se na tim.Ekipa ti je u downu totalno,gubi dobijene utakmice mesec dana unazad.
Stice se utisak da ovaj duo Argentino vise nanosi stetu ekipi nego sto pomaze.

Живчани лик

pre 1 godinu

Играчи су пали психички невероватно у ова последња 2 месеца, а теби психологија изгледа да није јача страна. Петрушев горе игра него на почетку сезоне а мислио сам да од тога горе не може. Вилдоза у рангу Марковића. Чим крене друго полувреме, сви као да су разроки када треба на кош да се шутне.

Ledu

pre 1 godinu

Vidi ti za pocetak sta ces sa svojim miljenikom Vildozom koji ti siri ruke a ne smes da pisnes. Dobio si mali plus kod gazde, ali minus kod pravih ljubitelja kosarke. Veoma neprofesionalno.

j

pre 1 godinu

Sve sportski,dokazite na terenu.Igra vam previse zavisi od Kampaca.Ne znate meceve da privedete kraju.Imali ste Albu,Bajern,Panatinajkos,Partizan i sva 4 meca izgubili.Mi jesmo imali domacinsko sudjenje danas,ali kada imas prednost 20 razlike i izgubis 10 onda ne mozes reci da su sudije problem.
Dobicete neki mec Partizan,celu seriju tesko.I bolji treneri od Ivanovica nisu mogli Zeljka pobediti na 3 pobede.Ali sportski je nadati se.

Peki

pre 1 godinu

Realno, jeste zvezda bolje igrala derbije i pitanje kako bi bilo da je imala u rotaciji dobrica, nedovic i lazica, ali tebra… pony tail… kakva je ovo demagogija: i oni znaju da cemo ih pobediti… izgleda da onaj kez koji pravis nije bas tek tako, nesto cepas, sto posto…

nono

pre 1 godinu

Zvezda će dobiti Partizana???
E moj Ivankoviću.....vidi se da ti ipak nisi stručno lice za košarku...vi Zvezda igrate hakl, igrate kao u parku...kod Kampaco može sam protiv svih onda ide.....a kad se počne igrati košarka , onda to Zvezda ne zna....pogledaj Panathinaikos....i večeras Partizan....ništa ne vidiš????
u ostalom Partizan će u doigravanje Euro lige...a Zvezda naravno neće.....
Pametnom dovoljno

Milan

pre 1 godinu

Duško, da se ne ljubimo. Dosta je bilo, ekipa ti je fizički nespremna, taktički nezrela, a psihološki stalno pada u odlučujućim trenutcima. Vreme je da snosiš odgovornost i podneseš ostavku.
Delije ne brinimo, Radonjić je slobodan da spašava sezonu.

samo kažem...

pre 1 godinu

Čovek traži tajmaut i ništa ne kaže. Smejurija. Isti scenario iz utakmice u utakmicu, pa se pitam šta je preduzeo po tom pitanju...

Ivan kg

pre 1 godinu

Sram te bilo, izgubis 25 razlike drugo poluvreme, a dajes ovakve nadmene izjave. Totalno nepostovanje protivnika koji ti je posteno pobedio. Hvala ti Boze sto nismo isti.

Кум Жоржо

pre 1 godinu

То ти рекао Ексел маг😅😅😅репићу бај бај ,јеси рекао играчима да мирно спавају и спремају се за ек!То је за вас природно станиште

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Samo ti neguj te tri dlake na glavi i budi vickast, kao i sto puta do sada u karijeri neces osvojiti nista bitno niti napraviti neki rezultat, prosecan matori prepotenko!

Pedja

pre 1 godinu

Duško šta ti pričaš? Daj ostavku, jer ovo sto radiš nema smisla.
Vodiš 20 razlike i puknes 7 minuta pre kraja utakmice!
Poslednje 4 utakmice ti se dešavaju ove stvari, Alba, Bajern, Panatinaikos, Partizan. Igrači izgube samopouzdanje da nemogu zicere da pogode!

Pavle

pre 1 godinu

Super je ova priča Ivanoviću.
A to šta se dešava u svlačionici, to ništa?
Uspeo si da zdravu ekipu dovedeš do toga da se podeli, dao si Argentincima da rade šta hoće, i samo pričaš o dalekoj budućnosti.
A mi izgubili sve što smo mogli u dve nedelje!?
Bruka i sramota.

celinc

pre 1 godinu

majstore nemas ti pojma,imas +20 i protivnika koji ne zna sta da radi,koji ima JEDNU 5,a ti 3,mesto da tazis cistu klasiku,spustanje lopte na 5 i nista drugo,od 3 lopte jedna prolazi,jedna na liniju penala i u sledecih 10 min protivnik nema centra,medutim ti imas neku svoju filozofiju i dobijas po usima,Lesor ti nosi onog Mitrovica i Petrusceva kao decu,covece sta na njega ne stavis malo Kuzmica recimo 7-8 minuta,covek nesto zna,a ima i dosta mase za guranje,majstore nisi ti za ono posto te prodaju,velika prevara za veliku paru

sasa

pre 1 godinu

E moj treneru, to se ne govori, ne daje se protivniku motivacija u situaciji kad ti imas razloga za motiv vise posle incidenata. Bas lose ti ide psihologija.

Kole

pre 1 godinu

barsa, zalgiris, alba, bajern, cibona, panatenaikos i partizan
šta je zajedničko za sve ove utakmice, osim poraza? to što je zvezda u svakom ispustila dvocifrenu prednost
ajde da je jedna-dve ili da je ona klasična rezultatska klackalica pa da kažeš nije strašno, ali je ovo već postalo skoro pa uobičajeno da je to zastrašujuće
tako da treneru bolje se pozabavi tim nego "filingom za utakmicu"

matori

pre 1 godinu

Sad mi je jasniji njegov ekscenteični izgled i realno neobično ponašanje.Čovek je prorok! Šaman od Šavnika! On zna ? da u Partizanu osećaju? da će Zvezda da pobedi u finalu? Ovo nije za sportsku vest, ovo je za "treće oko" ili sličnu literaturu.

Srdjan

pre 1 godinu

Treneru, pogubio si konce, a neces da priznas to. Iako je Partizan odlicna ekipa, neverovatno je koliko Zvezda ima oscilacija. Vodimo protiv Zalgirisa, Panatinaikosa, Partizana visokom razlikom i onda sve prospemo u poslednjoj cetvrtini. Prestao sam da vas gledam jer je zaista mucno. Ne zato sto ste izgubili veceras, svakako u medjusobnim duelima imate protiv Partizana ove sezone 3:2, vec zato sto imate tolike oscilacije. Kad krenu kola nizbrdo, ne znate sta da radite. Od ekipe koja je pokazivala jasan plan u igri, do ekipe koja je dezorjentisana. Bas tesko za gledanje. Nazalost, u fudbalu je slicna prica, Zvezda me podseca na reprezentaciju. Ima par pojedinaca koji nesto znaju i gomilu prosecnih igraca. E sad, da je sistem oko Zvezde, a i oko reprezentacije normalan, mogla bi povremeno da iznenadi favorite nekom taktikom. Ovako je tesko za gledanje. Prosle sezone nereseno sa Bragom u gostima, ove sezone nas razmontira Monako. Polako gubim interes za sve osim za Noleta i za reprezentaciju u rukometu, vaterpolu, odbojci i kosarci gde znam da momci igraju posteno.

nevesinjac

pre 1 godinu

ne razumijem sta je htio da kaze ovaj!
nista ne razumijem!
ako postoji ikakva sansa,nadam se da ce se zvezda rijesiti vildoze(treba mu psiholog do.kraja sezone) i ivanovica(treba mu frizer da ga vrati na fabricka podesavanja)

basketaš

pre 1 godinu

Duško, momci, ako vam ovakvo ponašanje i suđenje ne dignu inat na 2000 obrtaja do kraja sezone, onda ne znam. Plaše nas se i u ovakvoj bednoj formi, frustracije su na nivou klinčinke bolesti. Aba titula ne sme pasti.

Pedja

pre 1 godinu

Duško šta ti pričaš? Daj ostavku, jer ovo sto radiš nema smisla.
Vodiš 20 razlike i puknes 7 minuta pre kraja utakmice!
Poslednje 4 utakmice ti se dešavaju ove stvari, Alba, Bajern, Panatinaikos, Partizan. Igrači izgube samopouzdanje da nemogu zicere da pogode!

Solarnaut

pre 1 godinu

kako se nasmejao na pitanje novinarke da objasni pad ekipe protiv Panatinaikosa i sada protiv Partizana posle ogromne prednosti u obe utakmice, da je mogao da skoci preko stola da je zadavi bio bi najsrecniji, zato je i izjavio ovakvu glupost da skrene paznju sa svojih poraza od Albe, Bajerna, Panatinaikosa i Partizana.

Vladimir

pre 1 godinu

Kakav filing? Najbolje je da ujutru, ako ima obraza i ako želi dobro ekipo, da ostavku. A uz novog trenera angažovati nekoga ko će analizirati ovakve poraze, odnosno razloge ovakvih psiholoških padova. Izgubiti nekada ovako, dešava se ali upropastiti sezonu sa bezbroj ovakvih poraza, nešto se mora preduzeti.

Acamar

pre 1 godinu

Nakon ovog divljaštva, potpuno sam uveren da ih čeka isti scenario kao prošle sezone. Ko god bude igrao, i ko god bude vodio ekipu s klupe.

statuskan

pre 1 godinu

Ovo je opasna izjava u kojoj se krije suština kako funkcioniše ABA liga i KLS liga.Čoveku je stiglo obećanje znamo svi od koga!

Milos

pre 1 godinu

Po prvi put se slazem sa tobom. Igrali smo celu utakmicu bez Lazica, Nedovica i Dobrica i opet smo vodili i opet su nas sudije osakatile. Kada smo kompletni, Partizan nema sta tu da trazi.

Xxx

pre 1 godinu

Iznenadjen sam da ovako iskusan trener moze da da ovakvu izjavu. Ili si toliko bio frustriran da nisi mogao emocije da sakrijes pa se izlupetao ili znas nesto sto mi ne znamo. Podji od cinjenice da ako ovako nastavis, mozda neces ni biti trener do sledeceg derbija, a ti sada pretis izjavama. Pokazao si samo svoju slabost i strah.

Ja

pre 1 godinu

Kojih komentara, sudije vam krive za +32,kako nisu krive kad osudile nekoliko nepostojećih faulova kad se lomila utakmica, izbacili najbitnije igrača, Lesora nisu isključili, krive ko kriva vrba

H2H

pre 1 godinu

Ivanoviću, ne govori se tako na konferenciji za štampu, ako i imaš taj feeling, pruži ruku, budi gospodin, sačekaj sledeći meč...

makijaveli

pre 1 godinu

Bravo Dule! Dok smo bili kompletni i dok sudije nisu preuzele šou gazili smo ih 20 razlike... sve nakon toga je njihova bruka i sramota... Bog sve vidi, sve će da im se vrati

deda Mile

pre 1 godinu

Ivanović je prisustvovao, izgleda, samo prvom poluvremenu. Ne donosi se zaključak na osnovu nepotpunih podataka, sigurno bude pogrešan.

bane

pre 1 godinu

Ja ti verujem i verujem timu, ali 20 razlike da ispustis nije normalno po meni jos drugu bitnu utkmicu u par dana malo je nedopustivo... Ali kao sto kazem verujem NAPRED ZVEZDO

GM

pre 1 godinu

Prosto je neverovatno, da jedan klub pristaje da zavrsi ovakve utakmice, sa ovakvim sudjenjem, sa ovakvom atmosferom, sa ovakvim povicima sa tribina, sa ovakvim gadjanjem sa tribina...

Grcki klubovi su postali faktor u kosarci, ne zbog neke skole kosarke i istorije vece od konkurenata... nego zato sto nikada nisu dali na sebe.

Kada se Zvezda dozove pameti, da nedopusta da se ovo radi od strane ekipe i za ekipu koja 9 godina nema ni 1 titulu, onda ce porasti kao klub i biti faktor ne na ovim prostorima, nego u Evropi.

Jedan Olimpijakos je igrao 2. ligu, da bi na kraju bio najbolja ekipa Evrolige. To se zove ne dati na sebe. Mislite o tome.

hill

pre 1 godinu

Covek je cudo! Mislio sam da je bolji trener. On svaku utakmicu gubi na isti nacin. Ili je neki bojkot, a napisao sam pre mesec-dva da je dolazak Kampaca ogromna greska. Da ce narusiti atmosferu. Odlican je igrac, ali nijedan igrac ne može sam da donese toliku prevagu, pa ni neuspela NBA zvezda, a moze da donese štetu po pitanju atmosfere. Da jedan igrac rešava onda bi i reprezentacija osvojila zlato sa Jokicem prošle godine. E sada Jokic u Zvezdi, ako vodja odluci da ga dovede i plati pa da vidimo.
A ovo kada citam kada se Sumo Lazic oporavi….., pa to je isto kao da su partizanovci pretili Perom Bozicem.
Da li će Zvezda osvojiti ABA ligu, verujem da hoce, ali ne zbog trenera, rostera…..tada ce se igrati neke druge igre kao i prošle godine. Jedina minimalna sansa Partizana je da ostane Ivanovic, jer koliko ne zna možda mu ni pomoć sa strane ne moze pomoci.

simboliko

pre 1 godinu

Ovi koji stalno pominju Peru Božića, on je bio dobar igrač. Doveo ga je Dule iz Radničkog gde je igrao vrhunski. Sećam se utakmice u hali sportova, gde nas je dobio Radnički sa Vujoševićem na klupi. Igrali su i braća Nađfej tada za njih.U Partizanu je bio igrač zadatka, tipa uđe na 5 minuta da dve trojke, ukrade par lopti i preokrene tok utakmice. Žao mi je samo za Mišela Lazarevića, Čubrila,Vladu Vidačića, jer su bili klasa za ove današnje Dobriće, Davidovce itd.

super

pre 1 godinu

videli smo večeras u prvom poluvremenu sve i tad je počela krađa ali pošto je Zvezda vodila nije bilo tako strašno ...faul 4 Kampacu što su sudili to ne bi ni Željko Obradović sudio, zatim nekoliko puta korake nisu sudili Lesoru i lične greške ali neka oporaviće se Dobrić Nedović i Lazić pa ćemo videti!!!

spontani sendvič

pre 1 godinu

Paja mislim Ivanović da je tvoj vrhunac na ovoj utakmici.Partizan vam je dao fore 20 koševa i razbio sa 9 koševa i nema potrebe da nalazite razlog.Bravo Ivanović mnogo si jak trener.
(Micko, 13. mart 2023 23:55)

HA HA HA, foree, decurliji bi trebalo zabraniti komentarisanje

basketaš

pre 1 godinu

Duško, momci, ako vam ovakvo ponašanje i suđenje ne dignu inat na 2000 obrtaja do kraja sezone, onda ne znam. Plaše nas se i u ovakvoj bednoj formi, frustracije su na nivou klinčinke bolesti. Aba titula ne sme pasti.

GM

pre 1 godinu

Prosto je neverovatno, da jedan klub pristaje da zavrsi ovakve utakmice, sa ovakvim sudjenjem, sa ovakvom atmosferom, sa ovakvim povicima sa tribina, sa ovakvim gadjanjem sa tribina...

Grcki klubovi su postali faktor u kosarci, ne zbog neke skole kosarke i istorije vece od konkurenata... nego zato sto nikada nisu dali na sebe.

Kada se Zvezda dozove pameti, da nedopusta da se ovo radi od strane ekipe i za ekipu koja 9 godina nema ni 1 titulu, onda ce porasti kao klub i biti faktor ne na ovim prostorima, nego u Evropi.

Jedan Olimpijakos je igrao 2. ligu, da bi na kraju bio najbolja ekipa Evrolige. To se zove ne dati na sebe. Mislite o tome.

Acamar

pre 1 godinu

Nakon ovog divljaštva, potpuno sam uveren da ih čeka isti scenario kao prošle sezone. Ko god bude igrao, i ko god bude vodio ekipu s klupe.

Milos

pre 1 godinu

Po prvi put se slazem sa tobom. Igrali smo celu utakmicu bez Lazica, Nedovica i Dobrica i opet smo vodili i opet su nas sudije osakatile. Kada smo kompletni, Partizan nema sta tu da trazi.

makijaveli

pre 1 godinu

Bravo Dule! Dok smo bili kompletni i dok sudije nisu preuzele šou gazili smo ih 20 razlike... sve nakon toga je njihova bruka i sramota... Bog sve vidi, sve će da im se vrati

andrakobogdan

pre 1 godinu

Vasa liga, dva kluba imate, menjate igrače kako vam se cefne, pomerate utakmice kako vam odgovara, ispijate skupa vina sa sudijama, dovodite sve igrače sa spornim ugovorima, potpisujte sponzora na sred sezone... Naravno da ste navikli da dobijate kad vas uvek puste da tucete do iznemoglosti, da dižete tenzije pred svaku utakmicu, stavljate pritisak na sudije, igrače navijače. Ona finala sa budućnoscu su bila slika i prilika ovog jadnog balkana, ne zna se ko je gori bio na svom terenu... Ali kako se kaže svakom, zlu mora doći kraj...??

Milorad

pre 1 godinu

Taman posle top8 u koji si uveo Zvezdu sjajnim pobedama protiv Albe, Bajerna i Panatenaikosa. Samo ti inati igrace Partizana, danas su bili stegnuti pa opet u drugom poluvremenu +25 sta ce biti kad ih krene sut...

Micko

pre 1 godinu

Paja mislim Ivanović da je tvoj vrhunac na ovoj utakmici.Partizan vam je dao fore 20 koševa i razbio sa 9 koševa i nema potrebe da nalazite razlog.Bravo Ivanović mnogo si jak trener.

Milan

pre 1 godinu

Duško, da se ne ljubimo. Dosta je bilo, ekipa ti je fizički nespremna, taktički nezrela, a psihološki stalno pada u odlučujućim trenutcima. Vreme je da snosiš odgovornost i podneseš ostavku.
Delije ne brinimo, Radonjić je slobodan da spašava sezonu.

super

pre 1 godinu

videli smo večeras u prvom poluvremenu sve i tad je počela krađa ali pošto je Zvezda vodila nije bilo tako strašno ...faul 4 Kampacu što su sudili to ne bi ni Željko Obradović sudio, zatim nekoliko puta korake nisu sudili Lesoru i lične greške ali neka oporaviće se Dobrić Nedović i Lazić pa ćemo videti!!!

bane

pre 1 godinu

Ja ti verujem i verujem timu, ali 20 razlike da ispustis nije normalno po meni jos drugu bitnu utkmicu u par dana malo je nedopustivo... Ali kao sto kazem verujem NAPRED ZVEZDO

Solarnaut

pre 1 godinu

Pa dobro covek se vadi i pokusava podici ekipu, Alba, Bajern, Pao, Partizan, covek je ovu ekipu morao odvesti na top8 imati ovakve igrace a ne uvesti u top 8 i to ti treba pobeda protiv Albe, Bajerna i Panatinaikosa, sad je izgubio jako bitnu utakmicu i covek se bori da ostane na klupi i ide na sve ili nista. Namerno je precutao da je Partizan imao jedno od najgorih poluvremena i teko da ce se to ponovi a Zvezda jedno od najbolji, kad je sve doslo na svoje mesto Partizan je dobio zvezdu u drugom poluvremenu 25 razlike

spontani sendvič

pre 1 godinu

Paja mislim Ivanović da je tvoj vrhunac na ovoj utakmici.Partizan vam je dao fore 20 koševa i razbio sa 9 koševa i nema potrebe da nalazite razlog.Bravo Ivanović mnogo si jak trener.
(Micko, 13. mart 2023 23:55)

HA HA HA, foree, decurliji bi trebalo zabraniti komentarisanje

goldi

pre 1 godinu

beži bre neznalice,nisu tebe za džabe terali iz klubova gde god si radio. uništio si sopstvene igrace. ne znaš kad ti ko ulazi,kad menjaš,kad uzimaš time aut. Samo znaš da pricas nebuloze.

Goks

pre 1 godinu

Odakle meni ideja da pomislim da je Ivanović pametan čovek. Skandalozna izjava. Bolje bi bilo da objasni kako u 9 kola ima 8 poraza a ne kako i Partizan zna da će ga pobediti u plej ofu. Nečuveno i bezobrazno...ili možda rezumljivo od čoveka koji u 65 godina nosi rep.

j

pre 1 godinu

Sve sportski,dokazite na terenu.Igra vam previse zavisi od Kampaca.Ne znate meceve da privedete kraju.Imali ste Albu,Bajern,Panatinajkos,Partizan i sva 4 meca izgubili.Mi jesmo imali domacinsko sudjenje danas,ali kada imas prednost 20 razlike i izgubis 10 onda ne mozes reci da su sudije problem.
Dobicete neki mec Partizan,celu seriju tesko.I bolji treneri od Ivanovica nisu mogli Zeljka pobediti na 3 pobede.Ali sportski je nadati se.

Bumerang

pre 1 godinu

Ivaniviću imaš ozbiljne godine i veliki staž kao trener, zato nemoj da se brukaš nego čestitaj timu koji te je pobedio 31 poen razlike za 22 minuta.

Samo Realno

pre 1 godinu

Ivanovicu pusti price i koncentrisi se na tim.Ekipa ti je u downu totalno,gubi dobijene utakmice mesec dana unazad.
Stice se utisak da ovaj duo Argentino vise nanosi stetu ekipi nego sto pomaze.

nono

pre 1 godinu

Zvezda će dobiti Partizana???
E moj Ivankoviću.....vidi se da ti ipak nisi stručno lice za košarku...vi Zvezda igrate hakl, igrate kao u parku...kod Kampaco može sam protiv svih onda ide.....a kad se počne igrati košarka , onda to Zvezda ne zna....pogledaj Panathinaikos....i večeras Partizan....ništa ne vidiš????
u ostalom Partizan će u doigravanje Euro lige...a Zvezda naravno neće.....
Pametnom dovoljno

hill

pre 1 godinu

Covek je cudo! Mislio sam da je bolji trener. On svaku utakmicu gubi na isti nacin. Ili je neki bojkot, a napisao sam pre mesec-dva da je dolazak Kampaca ogromna greska. Da ce narusiti atmosferu. Odlican je igrac, ali nijedan igrac ne može sam da donese toliku prevagu, pa ni neuspela NBA zvezda, a moze da donese štetu po pitanju atmosfere. Da jedan igrac rešava onda bi i reprezentacija osvojila zlato sa Jokicem prošle godine. E sada Jokic u Zvezdi, ako vodja odluci da ga dovede i plati pa da vidimo.
A ovo kada citam kada se Sumo Lazic oporavi….., pa to je isto kao da su partizanovci pretili Perom Bozicem.
Da li će Zvezda osvojiti ABA ligu, verujem da hoce, ali ne zbog trenera, rostera…..tada ce se igrati neke druge igre kao i prošle godine. Jedina minimalna sansa Partizana je da ostane Ivanovic, jer koliko ne zna možda mu ni pomoć sa strane ne moze pomoci.

jackie

pre 1 godinu

Nepromišljena izjava, data u frustriranom stanju, kao malo dete. A šta ako ne dobijete? Kako ćeš onda pred novinare? Da si to uputio nekom slabijem timu bilo bi nepoštovanje, ovako je neozbiljno.
Radi se o dve ekipe podjednakog kvaliteta, gde detalji odlučuju.

Кум Жоржо

pre 1 godinu

То ти рекао Ексел маг😅😅😅репићу бај бај ,јеси рекао играчима да мирно спавају и спремају се за ек!То је за вас природно станиште

nesa80

pre 1 godinu

pogotovo ces ti pobediti sa tim tvojim nizovima gde gubis ko zna koji put ogromne prednosti,kakvo ce vam biti samopouzdanje kad bude +5 u bitnoj utakmici kad ispustate 20+,ja mislim da vise neces nikad dobiti partizan pogotovo kad si ovo izjavio,trener tako nesto da izjavi moze samo onaj ko se pogubio zesce i koji vise nije siguran ni u sebe ni u ekipu,tek sad si im nabacio teret na ledja

Ja

pre 1 godinu

Kojih komentara, sudije vam krive za +32,kako nisu krive kad osudile nekoliko nepostojećih faulova kad se lomila utakmica, izbacili najbitnije igrača, Lesora nisu isključili, krive ko kriva vrba

samo kažem...

pre 1 godinu

Čovek traži tajmaut i ništa ne kaže. Smejurija. Isti scenario iz utakmice u utakmicu, pa se pitam šta je preduzeo po tom pitanju...

Ivan kg

pre 1 godinu

Sram te bilo, izgubis 25 razlike drugo poluvreme, a dajes ovakve nadmene izjave. Totalno nepostovanje protivnika koji ti je posteno pobedio. Hvala ti Boze sto nismo isti.

Ledu

pre 1 godinu

Vidi ti za pocetak sta ces sa svojim miljenikom Vildozom koji ti siri ruke a ne smes da pisnes. Dobio si mali plus kod gazde, ali minus kod pravih ljubitelja kosarke. Veoma neprofesionalno.

Peki

pre 1 godinu

Realno, jeste zvezda bolje igrala derbije i pitanje kako bi bilo da je imala u rotaciji dobrica, nedovic i lazica, ali tebra… pony tail… kakva je ovo demagogija: i oni znaju da cemo ih pobediti… izgleda da onaj kez koji pravis nije bas tek tako, nesto cepas, sto posto…

nevesinjac

pre 1 godinu

ne razumijem sta je htio da kaze ovaj!
nista ne razumijem!
ako postoji ikakva sansa,nadam se da ce se zvezda rijesiti vildoze(treba mu psiholog do.kraja sezone) i ivanovica(treba mu frizer da ga vrati na fabricka podesavanja)

Vladimir

pre 1 godinu

Kakav filing? Najbolje je da ujutru, ako ima obraza i ako želi dobro ekipo, da ostavku. A uz novog trenera angažovati nekoga ko će analizirati ovakve poraze, odnosno razloge ovakvih psiholoških padova. Izgubiti nekada ovako, dešava se ali upropastiti sezonu sa bezbroj ovakvih poraza, nešto se mora preduzeti.

Srdjan

pre 1 godinu

Treneru, pogubio si konce, a neces da priznas to. Iako je Partizan odlicna ekipa, neverovatno je koliko Zvezda ima oscilacija. Vodimo protiv Zalgirisa, Panatinaikosa, Partizana visokom razlikom i onda sve prospemo u poslednjoj cetvrtini. Prestao sam da vas gledam jer je zaista mucno. Ne zato sto ste izgubili veceras, svakako u medjusobnim duelima imate protiv Partizana ove sezone 3:2, vec zato sto imate tolike oscilacije. Kad krenu kola nizbrdo, ne znate sta da radite. Od ekipe koja je pokazivala jasan plan u igri, do ekipe koja je dezorjentisana. Bas tesko za gledanje. Nazalost, u fudbalu je slicna prica, Zvezda me podseca na reprezentaciju. Ima par pojedinaca koji nesto znaju i gomilu prosecnih igraca. E sad, da je sistem oko Zvezde, a i oko reprezentacije normalan, mogla bi povremeno da iznenadi favorite nekom taktikom. Ovako je tesko za gledanje. Prosle sezone nereseno sa Bragom u gostima, ove sezone nas razmontira Monako. Polako gubim interes za sve osim za Noleta i za reprezentaciju u rukometu, vaterpolu, odbojci i kosarci gde znam da momci igraju posteno.

celinc

pre 1 godinu

majstore nemas ti pojma,imas +20 i protivnika koji ne zna sta da radi,koji ima JEDNU 5,a ti 3,mesto da tazis cistu klasiku,spustanje lopte na 5 i nista drugo,od 3 lopte jedna prolazi,jedna na liniju penala i u sledecih 10 min protivnik nema centra,medutim ti imas neku svoju filozofiju i dobijas po usima,Lesor ti nosi onog Mitrovica i Petrusceva kao decu,covece sta na njega ne stavis malo Kuzmica recimo 7-8 minuta,covek nesto zna,a ima i dosta mase za guranje,majstore nisi ti za ono posto te prodaju,velika prevara za veliku paru

Живчани лик

pre 1 godinu

Играчи су пали психички невероватно у ова последња 2 месеца, а теби психологија изгледа да није јача страна. Петрушев горе игра него на почетку сезоне а мислио сам да од тога горе не може. Вилдоза у рангу Марковића. Чим крене друго полувреме, сви као да су разроки када треба на кош да се шутне.

Pedja

pre 1 godinu

Duško šta ti pričaš? Daj ostavku, jer ovo sto radiš nema smisla.
Vodiš 20 razlike i puknes 7 minuta pre kraja utakmice!
Poslednje 4 utakmice ti se dešavaju ove stvari, Alba, Bajern, Panatinaikos, Partizan. Igrači izgube samopouzdanje da nemogu zicere da pogode!

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Samo ti neguj te tri dlake na glavi i budi vickast, kao i sto puta do sada u karijeri neces osvojiti nista bitno niti napraviti neki rezultat, prosecan matori prepotenko!

sasa

pre 1 godinu

E moj treneru, to se ne govori, ne daje se protivniku motivacija u situaciji kad ti imas razloga za motiv vise posle incidenata. Bas lose ti ide psihologija.

Pavle

pre 1 godinu

Super je ova priča Ivanoviću.
A to šta se dešava u svlačionici, to ništa?
Uspeo si da zdravu ekipu dovedeš do toga da se podeli, dao si Argentincima da rade šta hoće, i samo pričaš o dalekoj budućnosti.
A mi izgubili sve što smo mogli u dve nedelje!?
Bruka i sramota.

Pedja

pre 1 godinu

Duško šta ti pričaš? Daj ostavku, jer ovo sto radiš nema smisla.
Vodiš 20 razlike i puknes 7 minuta pre kraja utakmice!
Poslednje 4 utakmice ti se dešavaju ove stvari, Alba, Bajern, Panatinaikos, Partizan. Igrači izgube samopouzdanje da nemogu zicere da pogode!

matori

pre 1 godinu

Sad mi je jasniji njegov ekscenteični izgled i realno neobično ponašanje.Čovek je prorok! Šaman od Šavnika! On zna ? da u Partizanu osećaju? da će Zvezda da pobedi u finalu? Ovo nije za sportsku vest, ovo je za "treće oko" ili sličnu literaturu.

statuskan

pre 1 godinu

Ovo je opasna izjava u kojoj se krije suština kako funkcioniše ABA liga i KLS liga.Čoveku je stiglo obećanje znamo svi od koga!

deda Mile

pre 1 godinu

Ivanović je prisustvovao, izgleda, samo prvom poluvremenu. Ne donosi se zaključak na osnovu nepotpunih podataka, sigurno bude pogrešan.

Xxx

pre 1 godinu

Iznenadjen sam da ovako iskusan trener moze da da ovakvu izjavu. Ili si toliko bio frustriran da nisi mogao emocije da sakrijes pa se izlupetao ili znas nesto sto mi ne znamo. Podji od cinjenice da ako ovako nastavis, mozda neces ni biti trener do sledeceg derbija, a ti sada pretis izjavama. Pokazao si samo svoju slabost i strah.

Solarnaut

pre 1 godinu

kako se nasmejao na pitanje novinarke da objasni pad ekipe protiv Panatinaikosa i sada protiv Partizana posle ogromne prednosti u obe utakmice, da je mogao da skoci preko stola da je zadavi bio bi najsrecniji, zato je i izjavio ovakvu glupost da skrene paznju sa svojih poraza od Albe, Bajerna, Panatinaikosa i Partizana.

H2H

pre 1 godinu

Ivanoviću, ne govori se tako na konferenciji za štampu, ako i imaš taj feeling, pruži ruku, budi gospodin, sačekaj sledeći meč...

simboliko

pre 1 godinu

Ovi koji stalno pominju Peru Božića, on je bio dobar igrač. Doveo ga je Dule iz Radničkog gde je igrao vrhunski. Sećam se utakmice u hali sportova, gde nas je dobio Radnički sa Vujoševićem na klupi. Igrali su i braća Nađfej tada za njih.U Partizanu je bio igrač zadatka, tipa uđe na 5 minuta da dve trojke, ukrade par lopti i preokrene tok utakmice. Žao mi je samo za Mišela Lazarevića, Čubrila,Vladu Vidačića, jer su bili klasa za ove današnje Dobriće, Davidovce itd.

Kole

pre 1 godinu

barsa, zalgiris, alba, bajern, cibona, panatenaikos i partizan
šta je zajedničko za sve ove utakmice, osim poraza? to što je zvezda u svakom ispustila dvocifrenu prednost
ajde da je jedna-dve ili da je ona klasična rezultatska klackalica pa da kažeš nije strašno, ali je ovo već postalo skoro pa uobičajeno da je to zastrašujuće
tako da treneru bolje se pozabavi tim nego "filingom za utakmicu"