Košarka 76

Ponedeljak, 13.03.2023.

23:05

Obradović o potezu Lesora: Bespotrebno

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je situaciju sa kraja utakmice u kojoj je učestvovao Matijas Lesor.

Obradoviæ o potezu Lesora: Bespotrebno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Hijena

pre 1 godinu

Petrusev je i u dresu Mege kao vrlo mlad provocirao igrace Partizana pa je Zagorac slicno reagovao. Plan CZ je provokacija Lesora jer se na to prima.

kečiga

pre 1 godinu

Pa dobro, "odgurnuće" sledeći put neko i vas, nema ljutnje!
(Evropejac, 14. mart 2023 00:07)

Jedva čekam da do vidim, već "drhtimo".

Samo za tebe…..

pre 1 godinu

Sta znam… Onako… Malo je bzvz da kaze da je bilo najbolje sudjenje do sada jer zaista nije, ali ajde. Opet, kada pogledas sve, smo sami krivi za poraz, ne trosimo vreme kako treba kada vodimo, srljamo i pravimo gluposti i ne umemo da se prilagodimo kriterijumu. Ivanovic mora da nadje nacin da ovo zaustavi jer se igracima polako uvlaci i nesigurnost odnosno osecaj da nijedna prednost nije dovoljna. Nalet Partizana je mogao da se odbije sa nekoliko dugackih napada i pametnijim faulovima i tu nista publika ne bi pomogla, ali vruce glave. Sta je tu je, idemo dalje.

Милан

pre 1 godinu

И Вујошевић је на исти начин узео све титуле,гепековање,уласци у свлачионицу са све Даниловићем,разбијање НОВЕ хале Милениум ,да не набрајам више.Ови само иду уходаним стазама..

Aaaaa

pre 1 godinu

Невјероватан човјек? Еј мој Обрадовићу, можеш бити најбољи тренер али једном реци како јесте. За ово треба казна 5 мечева... Партизан је заслужено добио. Прича да су судије помогле Партизану не пије воду, имали смо 16 разлике... На крају крајева видите ко је господин, Обрадовић или Ивановић (мислим на понашање а не као тренер).

Istina leči...

pre 1 godinu

Kaže Želimir: ''do sada najbolje suđenje''
Kriterijumi: upadljivo različiti, pogotovu kako je utakmica odmicala. Lesor bije na obe strane terena, a jedva dobio 4 lične, a nad njim čak 14 faulova? Faulovi Kampaca, koji jeste sklon da pravi tzv.skrivene faulove, ovog puta dva izmislili sudije.
O ponašanju Lesora ne bih da trošim reči. Nadam se da će ABA liga biti rigorozna, u suprotnom imaćemo još veću tuču na terenu, umesto igre.
Kako god, Zvezda je bila dobra, ali bez dva bitna igrača nije imala mnogo šansi. Drugo, Ivanović mora naći način da obuzda divljanje Vildoze. Već nedeljama prosipa prednost koju ekipa pravi bez njega u igri.
Partizanu čestitke za povratak, ali im želim da to sledeći put probaju da urade bez pomoći sudija.

Milan

pre 1 godinu

Nije ga odgurnuo nego udario u lice.
(vec vidjeno, 13. mart 2023 23:40)

Jasno se na snimku vidi da ga je sa obe ruke gurnuo 2 puta, jesi ti video nekoga da stisne obe pesnice i sa obe pesnice istovremeno udari nekog, ako nekog udaras to ide pesnicom jednom rukom pa eventualno drugom, Lesor je koristio ove ruke odjednom tako da prestanite da lazete to sto vi pisete tako nece zbog toga to zaista postati tako ima snimak jasno se vidi. Pravo je pitanje zasto Lesor ni sa jednom drugom ekipom ni u ABA ni u EL nema ovaj problem, jasno je da u Zvezdi nema ko da ga zaustavi pa ga konstantno udaraju i provociraju celu utakmicu jer su skontali da ima kratak fitilj i time pokusavaju da izazovu njegovo izbacivanje sa terena. Najveci zadatak za Obradovica bice da pripremi Lesora za ono sto ga ceka u funalu jer Zvezda samo izbacivanjem Lesira moze posteno da dobije Partizan i oni ce sve uciniti da to urade.

Dorcol voli Partizan

pre 1 godinu

Ne pamtim da se izvinjavao Radonjic nasem reprezentativcu kada ga je Amerikanac Nelson sa ledja podigao i tresnuo o parket!Tada je to bilo normalno izgleda,Zvezdaska javnost likovala i smejala se kako ga je isti vratio na fabricka, a on sa njim nije imao nista vec sa totalno drugim igracem Partizana.Tako da nemoj da moralisemo sada!

Sone

pre 1 godinu

,, odgurnuo,, ..... e treneru, šta ti radi igrač. Pa da li si to učio od Ķiće i ostalih velikana. Klub u kome si igrao i ovaj koji vodiš nisu više isti još od vremena utakmica sa Hemofarmom. A ti sada pričaj o košarci nemoj o drugim stvarima, to ćeš kada opet izgubiš od nekog pomoćnog trenera.

ivan

pre 1 godinu

Bespotrebno? Pa čovječe ovo je sramotno ponašanje,vec za onu prvu situaciju đe je folirao pa nasrnuo na Petruševa je zaslužio minimum tehničku a za ovo suspenziju bez ikakve dileme.

eh

pre 1 godinu

Nije ga odgurnuo, nego udario pesnicom u lice! Ja jos uvek ne mogu da verujem da Lesor nije iskljucen na pocetku cetvrte cetvrtine kad se zaletio na Petruseva prvi put. Sta bi se desilo da ga Lazarevic nije zadrzao? Sudije su potpuno izgubile kontrolu nad utakmicom.

Srdjan

pre 1 godinu

Jeste, vise ga je nekako pomazio nego gurnuo. Obradovicu, ako se vec izvinjavas onda nazovi potez pravim recima. Prvi put je bilo nesto izmedju guranja i udaranja, a drugi put je udaranje u lice. Nego, Obradovicu, znas da zbog toga moze da bude kaznjen sa nekoliko utakmica neigranja, pa se izvinjavas za ,,guranje” i unapred ,,peres” potez svog igraca. Licemerno! Utakmicu nisam gledao. Pratio sam rezultat samo povremeno. Zvezda je uzasna sa svojim oscilacijama, mucno je gledati. Ne zbog poraza od Partizana, u medjusobnim duelima je 3:2 za Zvezdu ove sezone, vec zbog te nekonstantnosti. Partizan deluje kao ozbiljniji i organizovaniji tim. Ali, ovako nesto Petrusev nije zasluzio. Sramota!

Opa...

pre 1 godinu

Genijalna izjava...pa kada je tako nešto potrebno ???? Ne verujem da je takvu glupost Obradović izjavio.I ne treba on da se izvinjava,već onaj koji je "odgurnuo"...mada taj,ne znam šta reći...

ev

pre 1 godinu

bezpotrebno...gospodski komentar nema šta..umesto da osudiš govno...izbaciš it tima..tebi je ovo bezpotrebno ..mnogo više sam cenio Obradovića pre ove izjave....kao čoveka naravno..kao trenera tu nema šta da se kaže...(bezpotrebno je)

demogra

pre 1 godinu

lesor je dobar covek koliko si i ti obradovicu, svaka cast kao treneru al dvolican si jako protiv fenera se zalio na sudije, i ako su tu sudili na vasu vodenicu, sto vcrs ne kazes lose sudjenje navlacili su za nas, ova prica o navijacima u italija pa zvezda je napunila obe hale pre dve nedelje i punila je u milanu godinama, nisu igrali 10 godina normalan je hajp oko svega toga al postaje degutantno koliko izlaze u sve medije prvo delije su pravile mnogo vreliju buku od ove i bolje navijanje i grobari ranije kad su igrali evroligu ovo sad su pozeri.

boki

pre 1 godinu

ovo je izjavio cisto sa se oglasi. na sve sto se poziva on, igracu ne bi padalo na pamet da ovo uradi, plasio bi se posledica od trenera. ali vidi da prolazi, konkretno za lesora pisem, i on nastavlja. mislim, u sustini mozete sta god da radite, vasa stvar, ali nemoj glumiti onda, malo me je ovde Obradovic razocarao.

rke koke

pre 1 godinu

Odgurnuo? Isprovociran? Lesor neverovatan čovek? Zaista? Kakav mega ljiga, lažov i manipulant majko mila. Ovo nije ni izvinjenje ovo je bezobrazluk do krajnjih granica.

Nije džabe Janakopulos rekao da je Želimir najveća splačina koju je upoznao i pored svih trofeja. Dobro su ga poznavali, bolje od nas.

EUFORIJA

pre 1 godinu

Kad si toliki gospodin Zeljko, zasto tvoji igraci divljaju, zasto ti se slikaju pored zastave sa lobanjama Zvezdinih igraca, zasto uzimaju megafon i pevaju pogrdne pesme? Kada hoces da vratis mir u Srpsku kosarku zasto to ne sankcionises? Ili to odobravas? Da li je neki igrac Zvezde tako nesto uradio? Da li je Nedovic posle suta za pobedu provocirao nekoga? Kad mislis da si gospodin onda se tako i ponasaj.

Ljubomir

pre 1 godinu

Bespotrebno!!!To je komentar laznog mirotvorca!!!Bespotrebno!!!"Sto ga je dva puta ODGURNUO" Raspizdio mu aperkat!Covek treba da bude iskljucen do krana sezone!Ogo je skandal!

cccc

pre 1 godinu

Majke ti? Jednom, dva put da čovek pomisli slučajno, dešava se ali onaj bolesnik to radi svaki derbi. Svaki. Da udaraš dečka sa 22 godine, srpski reprezentativca u sred Beograda? Sreća pa su igrači Zvezde svi redom pribrani, prava gospoda kakve Obradović nikad voditi neće. Lesor je tvoje delo i vaspitanje, svaka ti čast majstore. "Fer plej" i "smirivanje tenzija" pre svega.

vukan

pre 1 godinu

Licemer klasičan... da se razumemo, covke je nesto najgore sto se desilo kosarci u srbiji ali danilovic i obradovic su dvolicni da je to odvrtno, ko je malo u kosarkaskom poslu i prisustvovao raznim kampovima zna to...

ej bre

pre 1 godinu

Prosle godine se isto zaletao prema publici taj isti Lesor provocirao, ove sezone je jos gori i dodje zeljko da nam prica kako je on sjajan covek??? Finale kupa zalece se isto prema Kampacu, Da li je realno ovo??? Kako te nije sramota zeljko Obradovicu . Pricas o publici a taj isti se ovako ponasa.

Cika Miki

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da ti neko pusti na toj konferenciji za stampu tvoju izjavu sa poslednjeg derbija u Nisu kako se ti i tvoji igraci ponasate isto na utakmicama Evrolige i Aba lige.Puna su ti usta "gospodstva" a ovaj tvoj primitivac na svakoj utakmici juri po nekog igraca Zvezde da mu otkine glavu.Tu pricu mozes da prodajes nekom drugom.

bojan

pre 1 godinu

Sram te bilo. Od trenera ide ponašanje igrača. Ovo je već peti put,ne prvi. Stalno kao nešto pričaš,osuđuješ a sve ide od tebe,Savića i sličnih.
Ovo je nezapamćena hajka, to što radite ove godine u životu se obije o glavu. Karma je čudo.

borkes

pre 1 godinu

Kako moze biti dobar čovek,kada se ponaša kao loša životinja?! Čovek lepo radi,ali na kraju se ponaša kao ...,kako može biti dobar čovek?? 21 bacanje Lesora, smešno jako...

recipročno i gospodski

pre 1 godinu

Sledeći put da uleti 10-ak isprovociranih zvezdaša, velikog srca i vruće glave, odgurnu Lesora i Željka isto kao on Petruševa. Klub se izvini, kažu da je nepotrebno i to je to.
Treba učiti od najvećeg gospodina.

Саша

pre 1 godinu

Није беспотребно, него ниско и уличарски и ти то знаш а то што га називаш блажим термином говори све о теби.

blagonakloni

pre 1 godinu

Obradoviću svom elementu- "bespotreban"- ma hajde, a kada je to "potreban"!
Neobrazovani primitivac- priznajem - za košarku rođen!

Severnjača

pre 1 godinu

Dva puta ga ODGURNUO??? Pa, da li je moguće da je ovo rekao? Da li se pravi da je slep? Lesor je UDARIO reprezentativca Srbije i to baš jako! E, moj Željko, sramota da te bude, nisi ništa bolji od Lesora!

Cika Miki

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da ti neko pusti na toj konferenciji za stampu tvoju izjavu sa poslednjeg derbija u Nisu kako se ti i tvoji igraci ponasate isto na utakmicama Evrolige i Aba lige.Puna su ti usta "gospodstva" a ovaj tvoj primitivac na svakoj utakmici juri po nekog igraca Zvezde da mu otkine glavu.Tu pricu mozes da prodajes nekom drugom.

ej bre

pre 1 godinu

Prosle godine se isto zaletao prema publici taj isti Lesor provocirao, ove sezone je jos gori i dodje zeljko da nam prica kako je on sjajan covek??? Finale kupa zalece se isto prema Kampacu, Da li je realno ovo??? Kako te nije sramota zeljko Obradovicu . Pricas o publici a taj isti se ovako ponasa.

Ljubomir

pre 1 godinu

Bespotrebno!!!To je komentar laznog mirotvorca!!!Bespotrebno!!!"Sto ga je dva puta ODGURNUO" Raspizdio mu aperkat!Covek treba da bude iskljucen do krana sezone!Ogo je skandal!

Severnjača

pre 1 godinu

Dva puta ga ODGURNUO??? Pa, da li je moguće da je ovo rekao? Da li se pravi da je slep? Lesor je UDARIO reprezentativca Srbije i to baš jako! E, moj Željko, sramota da te bude, nisi ništa bolji od Lesora!

recipročno i gospodski

pre 1 godinu

Sledeći put da uleti 10-ak isprovociranih zvezdaša, velikog srca i vruće glave, odgurnu Lesora i Željka isto kao on Petruševa. Klub se izvini, kažu da je nepotrebno i to je to.
Treba učiti od najvećeg gospodina.

rke koke

pre 1 godinu

Odgurnuo? Isprovociran? Lesor neverovatan čovek? Zaista? Kakav mega ljiga, lažov i manipulant majko mila. Ovo nije ni izvinjenje ovo je bezobrazluk do krajnjih granica.

Nije džabe Janakopulos rekao da je Želimir najveća splačina koju je upoznao i pored svih trofeja. Dobro su ga poznavali, bolje od nas.

EUFORIJA

pre 1 godinu

Kad si toliki gospodin Zeljko, zasto tvoji igraci divljaju, zasto ti se slikaju pored zastave sa lobanjama Zvezdinih igraca, zasto uzimaju megafon i pevaju pogrdne pesme? Kada hoces da vratis mir u Srpsku kosarku zasto to ne sankcionises? Ili to odobravas? Da li je neki igrac Zvezde tako nesto uradio? Da li je Nedovic posle suta za pobedu provocirao nekoga? Kad mislis da si gospodin onda se tako i ponasaj.

borkes

pre 1 godinu

Kako moze biti dobar čovek,kada se ponaša kao loša životinja?! Čovek lepo radi,ali na kraju se ponaša kao ...,kako može biti dobar čovek?? 21 bacanje Lesora, smešno jako...

vukan

pre 1 godinu

Licemer klasičan... da se razumemo, covke je nesto najgore sto se desilo kosarci u srbiji ali danilovic i obradovic su dvolicni da je to odvrtno, ko je malo u kosarkaskom poslu i prisustvovao raznim kampovima zna to...

Саша

pre 1 godinu

Није беспотребно, него ниско и уличарски и ти то знаш а то што га називаш блажим термином говори све о теби.

eh

pre 1 godinu

Nije ga odgurnuo, nego udario pesnicom u lice! Ja jos uvek ne mogu da verujem da Lesor nije iskljucen na pocetku cetvrte cetvrtine kad se zaletio na Petruseva prvi put. Sta bi se desilo da ga Lazarevic nije zadrzao? Sudije su potpuno izgubile kontrolu nad utakmicom.

cccc

pre 1 godinu

Majke ti? Jednom, dva put da čovek pomisli slučajno, dešava se ali onaj bolesnik to radi svaki derbi. Svaki. Da udaraš dečka sa 22 godine, srpski reprezentativca u sred Beograda? Sreća pa su igrači Zvezde svi redom pribrani, prava gospoda kakve Obradović nikad voditi neće. Lesor je tvoje delo i vaspitanje, svaka ti čast majstore. "Fer plej" i "smirivanje tenzija" pre svega.

bojan

pre 1 godinu

Sram te bilo. Od trenera ide ponašanje igrača. Ovo je već peti put,ne prvi. Stalno kao nešto pričaš,osuđuješ a sve ide od tebe,Savića i sličnih.
Ovo je nezapamćena hajka, to što radite ove godine u životu se obije o glavu. Karma je čudo.

Srdjan

pre 1 godinu

Jeste, vise ga je nekako pomazio nego gurnuo. Obradovicu, ako se vec izvinjavas onda nazovi potez pravim recima. Prvi put je bilo nesto izmedju guranja i udaranja, a drugi put je udaranje u lice. Nego, Obradovicu, znas da zbog toga moze da bude kaznjen sa nekoliko utakmica neigranja, pa se izvinjavas za ,,guranje” i unapred ,,peres” potez svog igraca. Licemerno! Utakmicu nisam gledao. Pratio sam rezultat samo povremeno. Zvezda je uzasna sa svojim oscilacijama, mucno je gledati. Ne zbog poraza od Partizana, u medjusobnim duelima je 3:2 za Zvezdu ove sezone, vec zbog te nekonstantnosti. Partizan deluje kao ozbiljniji i organizovaniji tim. Ali, ovako nesto Petrusev nije zasluzio. Sramota!

Opa...

pre 1 godinu

Genijalna izjava...pa kada je tako nešto potrebno ???? Ne verujem da je takvu glupost Obradović izjavio.I ne treba on da se izvinjava,već onaj koji je "odgurnuo"...mada taj,ne znam šta reći...

ivan

pre 1 godinu

Bespotrebno? Pa čovječe ovo je sramotno ponašanje,vec za onu prvu situaciju đe je folirao pa nasrnuo na Petruševa je zaslužio minimum tehničku a za ovo suspenziju bez ikakve dileme.

Sone

pre 1 godinu

,, odgurnuo,, ..... e treneru, šta ti radi igrač. Pa da li si to učio od Ķiće i ostalih velikana. Klub u kome si igrao i ovaj koji vodiš nisu više isti još od vremena utakmica sa Hemofarmom. A ti sada pričaj o košarci nemoj o drugim stvarima, to ćeš kada opet izgubiš od nekog pomoćnog trenera.

demogra

pre 1 godinu

lesor je dobar covek koliko si i ti obradovicu, svaka cast kao treneru al dvolican si jako protiv fenera se zalio na sudije, i ako su tu sudili na vasu vodenicu, sto vcrs ne kazes lose sudjenje navlacili su za nas, ova prica o navijacima u italija pa zvezda je napunila obe hale pre dve nedelje i punila je u milanu godinama, nisu igrali 10 godina normalan je hajp oko svega toga al postaje degutantno koliko izlaze u sve medije prvo delije su pravile mnogo vreliju buku od ove i bolje navijanje i grobari ranije kad su igrali evroligu ovo sad su pozeri.

blagonakloni

pre 1 godinu

Obradoviću svom elementu- "bespotreban"- ma hajde, a kada je to "potreban"!
Neobrazovani primitivac- priznajem - za košarku rođen!

boki

pre 1 godinu

ovo je izjavio cisto sa se oglasi. na sve sto se poziva on, igracu ne bi padalo na pamet da ovo uradi, plasio bi se posledica od trenera. ali vidi da prolazi, konkretno za lesora pisem, i on nastavlja. mislim, u sustini mozete sta god da radite, vasa stvar, ali nemoj glumiti onda, malo me je ovde Obradovic razocarao.

ev

pre 1 godinu

bezpotrebno...gospodski komentar nema šta..umesto da osudiš govno...izbaciš it tima..tebi je ovo bezpotrebno ..mnogo više sam cenio Obradovića pre ove izjave....kao čoveka naravno..kao trenera tu nema šta da se kaže...(bezpotrebno je)

Dorcol voli Partizan

pre 1 godinu

Ne pamtim da se izvinjavao Radonjic nasem reprezentativcu kada ga je Amerikanac Nelson sa ledja podigao i tresnuo o parket!Tada je to bilo normalno izgleda,Zvezdaska javnost likovala i smejala se kako ga je isti vratio na fabricka, a on sa njim nije imao nista vec sa totalno drugim igracem Partizana.Tako da nemoj da moralisemo sada!

Milan

pre 1 godinu

Nije ga odgurnuo nego udario u lice.
(vec vidjeno, 13. mart 2023 23:40)

Jasno se na snimku vidi da ga je sa obe ruke gurnuo 2 puta, jesi ti video nekoga da stisne obe pesnice i sa obe pesnice istovremeno udari nekog, ako nekog udaras to ide pesnicom jednom rukom pa eventualno drugom, Lesor je koristio ove ruke odjednom tako da prestanite da lazete to sto vi pisete tako nece zbog toga to zaista postati tako ima snimak jasno se vidi. Pravo je pitanje zasto Lesor ni sa jednom drugom ekipom ni u ABA ni u EL nema ovaj problem, jasno je da u Zvezdi nema ko da ga zaustavi pa ga konstantno udaraju i provociraju celu utakmicu jer su skontali da ima kratak fitilj i time pokusavaju da izazovu njegovo izbacivanje sa terena. Najveci zadatak za Obradovica bice da pripremi Lesora za ono sto ga ceka u funalu jer Zvezda samo izbacivanjem Lesira moze posteno da dobije Partizan i oni ce sve uciniti da to urade.

Istina leči...

pre 1 godinu

Kaže Želimir: ''do sada najbolje suđenje''
Kriterijumi: upadljivo različiti, pogotovu kako je utakmica odmicala. Lesor bije na obe strane terena, a jedva dobio 4 lične, a nad njim čak 14 faulova? Faulovi Kampaca, koji jeste sklon da pravi tzv.skrivene faulove, ovog puta dva izmislili sudije.
O ponašanju Lesora ne bih da trošim reči. Nadam se da će ABA liga biti rigorozna, u suprotnom imaćemo još veću tuču na terenu, umesto igre.
Kako god, Zvezda je bila dobra, ali bez dva bitna igrača nije imala mnogo šansi. Drugo, Ivanović mora naći način da obuzda divljanje Vildoze. Već nedeljama prosipa prednost koju ekipa pravi bez njega u igri.
Partizanu čestitke za povratak, ali im želim da to sledeći put probaju da urade bez pomoći sudija.

Милан

pre 1 godinu

И Вујошевић је на исти начин узео све титуле,гепековање,уласци у свлачионицу са све Даниловићем,разбијање НОВЕ хале Милениум ,да не набрајам више.Ови само иду уходаним стазама..

Samo za tebe…..

pre 1 godinu

Sta znam… Onako… Malo je bzvz da kaze da je bilo najbolje sudjenje do sada jer zaista nije, ali ajde. Opet, kada pogledas sve, smo sami krivi za poraz, ne trosimo vreme kako treba kada vodimo, srljamo i pravimo gluposti i ne umemo da se prilagodimo kriterijumu. Ivanovic mora da nadje nacin da ovo zaustavi jer se igracima polako uvlaci i nesigurnost odnosno osecaj da nijedna prednost nije dovoljna. Nalet Partizana je mogao da se odbije sa nekoliko dugackih napada i pametnijim faulovima i tu nista publika ne bi pomogla, ali vruce glave. Sta je tu je, idemo dalje.

Aaaaa

pre 1 godinu

Невјероватан човјек? Еј мој Обрадовићу, можеш бити најбољи тренер али једном реци како јесте. За ово треба казна 5 мечева... Партизан је заслужено добио. Прича да су судије помогле Партизану не пије воду, имали смо 16 разлике... На крају крајева видите ко је господин, Обрадовић или Ивановић (мислим на понашање а не као тренер).

Hijena

pre 1 godinu

Petrusev je i u dresu Mege kao vrlo mlad provocirao igrace Partizana pa je Zagorac slicno reagovao. Plan CZ je provokacija Lesora jer se na to prima.

kečiga

pre 1 godinu

Pa dobro, "odgurnuće" sledeći put neko i vas, nema ljutnje!
(Evropejac, 14. mart 2023 00:07)

Jedva čekam da do vidim, već "drhtimo".

Severnjača

pre 1 godinu

Dva puta ga ODGURNUO??? Pa, da li je moguće da je ovo rekao? Da li se pravi da je slep? Lesor je UDARIO reprezentativca Srbije i to baš jako! E, moj Željko, sramota da te bude, nisi ništa bolji od Lesora!

Cika Miki

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da ti neko pusti na toj konferenciji za stampu tvoju izjavu sa poslednjeg derbija u Nisu kako se ti i tvoji igraci ponasate isto na utakmicama Evrolige i Aba lige.Puna su ti usta "gospodstva" a ovaj tvoj primitivac na svakoj utakmici juri po nekog igraca Zvezde da mu otkine glavu.Tu pricu mozes da prodajes nekom drugom.

Ljubomir

pre 1 godinu

Bespotrebno!!!To je komentar laznog mirotvorca!!!Bespotrebno!!!"Sto ga je dva puta ODGURNUO" Raspizdio mu aperkat!Covek treba da bude iskljucen do krana sezone!Ogo je skandal!

ej bre

pre 1 godinu

Prosle godine se isto zaletao prema publici taj isti Lesor provocirao, ove sezone je jos gori i dodje zeljko da nam prica kako je on sjajan covek??? Finale kupa zalece se isto prema Kampacu, Da li je realno ovo??? Kako te nije sramota zeljko Obradovicu . Pricas o publici a taj isti se ovako ponasa.

rke koke

pre 1 godinu

Odgurnuo? Isprovociran? Lesor neverovatan čovek? Zaista? Kakav mega ljiga, lažov i manipulant majko mila. Ovo nije ni izvinjenje ovo je bezobrazluk do krajnjih granica.

Nije džabe Janakopulos rekao da je Želimir najveća splačina koju je upoznao i pored svih trofeja. Dobro su ga poznavali, bolje od nas.

recipročno i gospodski

pre 1 godinu

Sledeći put da uleti 10-ak isprovociranih zvezdaša, velikog srca i vruće glave, odgurnu Lesora i Željka isto kao on Petruševa. Klub se izvini, kažu da je nepotrebno i to je to.
Treba učiti od najvećeg gospodina.

vukan

pre 1 godinu

Licemer klasičan... da se razumemo, covke je nesto najgore sto se desilo kosarci u srbiji ali danilovic i obradovic su dvolicni da je to odvrtno, ko je malo u kosarkaskom poslu i prisustvovao raznim kampovima zna to...

borkes

pre 1 godinu

Kako moze biti dobar čovek,kada se ponaša kao loša životinja?! Čovek lepo radi,ali na kraju se ponaša kao ...,kako može biti dobar čovek?? 21 bacanje Lesora, smešno jako...

EUFORIJA

pre 1 godinu

Kad si toliki gospodin Zeljko, zasto tvoji igraci divljaju, zasto ti se slikaju pored zastave sa lobanjama Zvezdinih igraca, zasto uzimaju megafon i pevaju pogrdne pesme? Kada hoces da vratis mir u Srpsku kosarku zasto to ne sankcionises? Ili to odobravas? Da li je neki igrac Zvezde tako nesto uradio? Da li je Nedovic posle suta za pobedu provocirao nekoga? Kad mislis da si gospodin onda se tako i ponasaj.

Саша

pre 1 godinu

Није беспотребно, него ниско и уличарски и ти то знаш а то што га називаш блажим термином говори све о теби.

demogra

pre 1 godinu

lesor je dobar covek koliko si i ti obradovicu, svaka cast kao treneru al dvolican si jako protiv fenera se zalio na sudije, i ako su tu sudili na vasu vodenicu, sto vcrs ne kazes lose sudjenje navlacili su za nas, ova prica o navijacima u italija pa zvezda je napunila obe hale pre dve nedelje i punila je u milanu godinama, nisu igrali 10 godina normalan je hajp oko svega toga al postaje degutantno koliko izlaze u sve medije prvo delije su pravile mnogo vreliju buku od ove i bolje navijanje i grobari ranije kad su igrali evroligu ovo sad su pozeri.

cccc

pre 1 godinu

Majke ti? Jednom, dva put da čovek pomisli slučajno, dešava se ali onaj bolesnik to radi svaki derbi. Svaki. Da udaraš dečka sa 22 godine, srpski reprezentativca u sred Beograda? Sreća pa su igrači Zvezde svi redom pribrani, prava gospoda kakve Obradović nikad voditi neće. Lesor je tvoje delo i vaspitanje, svaka ti čast majstore. "Fer plej" i "smirivanje tenzija" pre svega.

Sone

pre 1 godinu

,, odgurnuo,, ..... e treneru, šta ti radi igrač. Pa da li si to učio od Ķiće i ostalih velikana. Klub u kome si igrao i ovaj koji vodiš nisu više isti još od vremena utakmica sa Hemofarmom. A ti sada pričaj o košarci nemoj o drugim stvarima, to ćeš kada opet izgubiš od nekog pomoćnog trenera.

Opa...

pre 1 godinu

Genijalna izjava...pa kada je tako nešto potrebno ???? Ne verujem da je takvu glupost Obradović izjavio.I ne treba on da se izvinjava,već onaj koji je "odgurnuo"...mada taj,ne znam šta reći...

bojan

pre 1 godinu

Sram te bilo. Od trenera ide ponašanje igrača. Ovo je već peti put,ne prvi. Stalno kao nešto pričaš,osuđuješ a sve ide od tebe,Savića i sličnih.
Ovo je nezapamćena hajka, to što radite ove godine u životu se obije o glavu. Karma je čudo.

ev

pre 1 godinu

bezpotrebno...gospodski komentar nema šta..umesto da osudiš govno...izbaciš it tima..tebi je ovo bezpotrebno ..mnogo više sam cenio Obradovića pre ove izjave....kao čoveka naravno..kao trenera tu nema šta da se kaže...(bezpotrebno je)

boki

pre 1 godinu

ovo je izjavio cisto sa se oglasi. na sve sto se poziva on, igracu ne bi padalo na pamet da ovo uradi, plasio bi se posledica od trenera. ali vidi da prolazi, konkretno za lesora pisem, i on nastavlja. mislim, u sustini mozete sta god da radite, vasa stvar, ali nemoj glumiti onda, malo me je ovde Obradovic razocarao.

ivan

pre 1 godinu

Bespotrebno? Pa čovječe ovo je sramotno ponašanje,vec za onu prvu situaciju đe je folirao pa nasrnuo na Petruševa je zaslužio minimum tehničku a za ovo suspenziju bez ikakve dileme.

eh

pre 1 godinu

Nije ga odgurnuo, nego udario pesnicom u lice! Ja jos uvek ne mogu da verujem da Lesor nije iskljucen na pocetku cetvrte cetvrtine kad se zaletio na Petruseva prvi put. Sta bi se desilo da ga Lazarevic nije zadrzao? Sudije su potpuno izgubile kontrolu nad utakmicom.

Srdjan

pre 1 godinu

Jeste, vise ga je nekako pomazio nego gurnuo. Obradovicu, ako se vec izvinjavas onda nazovi potez pravim recima. Prvi put je bilo nesto izmedju guranja i udaranja, a drugi put je udaranje u lice. Nego, Obradovicu, znas da zbog toga moze da bude kaznjen sa nekoliko utakmica neigranja, pa se izvinjavas za ,,guranje” i unapred ,,peres” potez svog igraca. Licemerno! Utakmicu nisam gledao. Pratio sam rezultat samo povremeno. Zvezda je uzasna sa svojim oscilacijama, mucno je gledati. Ne zbog poraza od Partizana, u medjusobnim duelima je 3:2 za Zvezdu ove sezone, vec zbog te nekonstantnosti. Partizan deluje kao ozbiljniji i organizovaniji tim. Ali, ovako nesto Petrusev nije zasluzio. Sramota!

blagonakloni

pre 1 godinu

Obradoviću svom elementu- "bespotreban"- ma hajde, a kada je to "potreban"!
Neobrazovani primitivac- priznajem - za košarku rođen!

Milan

pre 1 godinu

Nije ga odgurnuo nego udario u lice.
(vec vidjeno, 13. mart 2023 23:40)

Jasno se na snimku vidi da ga je sa obe ruke gurnuo 2 puta, jesi ti video nekoga da stisne obe pesnice i sa obe pesnice istovremeno udari nekog, ako nekog udaras to ide pesnicom jednom rukom pa eventualno drugom, Lesor je koristio ove ruke odjednom tako da prestanite da lazete to sto vi pisete tako nece zbog toga to zaista postati tako ima snimak jasno se vidi. Pravo je pitanje zasto Lesor ni sa jednom drugom ekipom ni u ABA ni u EL nema ovaj problem, jasno je da u Zvezdi nema ko da ga zaustavi pa ga konstantno udaraju i provociraju celu utakmicu jer su skontali da ima kratak fitilj i time pokusavaju da izazovu njegovo izbacivanje sa terena. Najveci zadatak za Obradovica bice da pripremi Lesora za ono sto ga ceka u funalu jer Zvezda samo izbacivanjem Lesira moze posteno da dobije Partizan i oni ce sve uciniti da to urade.

Милан

pre 1 godinu

И Вујошевић је на исти начин узео све титуле,гепековање,уласци у свлачионицу са све Даниловићем,разбијање НОВЕ хале Милениум ,да не набрајам више.Ови само иду уходаним стазама..

Hijena

pre 1 godinu

Petrusev je i u dresu Mege kao vrlo mlad provocirao igrace Partizana pa je Zagorac slicno reagovao. Plan CZ je provokacija Lesora jer se na to prima.

Istina leči...

pre 1 godinu

Kaže Želimir: ''do sada najbolje suđenje''
Kriterijumi: upadljivo različiti, pogotovu kako je utakmica odmicala. Lesor bije na obe strane terena, a jedva dobio 4 lične, a nad njim čak 14 faulova? Faulovi Kampaca, koji jeste sklon da pravi tzv.skrivene faulove, ovog puta dva izmislili sudije.
O ponašanju Lesora ne bih da trošim reči. Nadam se da će ABA liga biti rigorozna, u suprotnom imaćemo još veću tuču na terenu, umesto igre.
Kako god, Zvezda je bila dobra, ali bez dva bitna igrača nije imala mnogo šansi. Drugo, Ivanović mora naći način da obuzda divljanje Vildoze. Već nedeljama prosipa prednost koju ekipa pravi bez njega u igri.
Partizanu čestitke za povratak, ali im želim da to sledeći put probaju da urade bez pomoći sudija.

kečiga

pre 1 godinu

Pa dobro, "odgurnuće" sledeći put neko i vas, nema ljutnje!
(Evropejac, 14. mart 2023 00:07)

Jedva čekam da do vidim, već "drhtimo".

Dorcol voli Partizan

pre 1 godinu

Ne pamtim da se izvinjavao Radonjic nasem reprezentativcu kada ga je Amerikanac Nelson sa ledja podigao i tresnuo o parket!Tada je to bilo normalno izgleda,Zvezdaska javnost likovala i smejala se kako ga je isti vratio na fabricka, a on sa njim nije imao nista vec sa totalno drugim igracem Partizana.Tako da nemoj da moralisemo sada!

Aaaaa

pre 1 godinu

Невјероватан човјек? Еј мој Обрадовићу, можеш бити најбољи тренер али једном реци како јесте. За ово треба казна 5 мечева... Партизан је заслужено добио. Прича да су судије помогле Партизану не пије воду, имали смо 16 разлике... На крају крајева видите ко је господин, Обрадовић или Ивановић (мислим на понашање а не као тренер).

Samo za tebe…..

pre 1 godinu

Sta znam… Onako… Malo je bzvz da kaze da je bilo najbolje sudjenje do sada jer zaista nije, ali ajde. Opet, kada pogledas sve, smo sami krivi za poraz, ne trosimo vreme kako treba kada vodimo, srljamo i pravimo gluposti i ne umemo da se prilagodimo kriterijumu. Ivanovic mora da nadje nacin da ovo zaustavi jer se igracima polako uvlaci i nesigurnost odnosno osecaj da nijedna prednost nije dovoljna. Nalet Partizana je mogao da se odbije sa nekoliko dugackih napada i pametnijim faulovima i tu nista publika ne bi pomogla, ali vruce glave. Sta je tu je, idemo dalje.