NBA 43

Ponedeljak, 13.03.2023.

09:15

Jokić igra na nivou kakav nije viđen 40 godina

Nikola Jokić odigrao je protekle noći još jednu istorijsku partiju – zabeležio je 27. tripl-dabl u sezoni i 102. u karijeri.

Jokiæ igra na nivou kakav nije viðen 40 godina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz
(medalja, 13. mart 2023 12:13

I sta ces sa njima? Za svetsko se uopste ne bi trebalo cimati mnogo. Amerika ce doci u jakom sastavu, tu sanse ne postoje nikakve. Brze bek sutere mi nemamo sa cim da branimo.

medalja

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz

Radijator

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz
(medalja, 13. mart 2023 12:13)

Ja se nadam da Guduric nikada više neće igrati za reprezentaciju, naravno ni Bjelica. Ali on je već u penziji, tako da je barem to rešeno.

Predo

pre 1 godinu

Opet podvlačim, nisam neki košarkaški ekspert, ali nema više teških centara, evo nema ih ni u Evropi, a kamoli u NBA, gde postoje defanzivne tri sekunde, pa centri šutiraju sa distance, a do koša se lakše probijaju niži i brži igrači. A što se denvera tiče, u nekoj su vrsti krize, da li je to polansko spuštanje forme ili nije, vidićemo u plej of-u. Uglavnom, sinoć sam pogledao čitavu utakmicu nakon dugo vremena - i utisak je da su stisli Jokića, a da Gordona i Mareja nije bilo nigde, a da MPJ maltene nije ni igrao drugo poluvreme. Oba zadnja šuta su bila izuzetno teška i bilo bi čudo da je pogodio. Nije taj Meloun bez veze trener NBA ekipe. Odgovor ćemo dobiti na proleće.

ma naj naj

pre 1 godinu

uzdizanje Jokica do nivoa kulta, dosad nikad viđeno idolopoklonstvo, isti slucaj sa Djokovicem...uzas sta se radi, sta se pise, ne vidimo dalje od svog nosa, zato smo i tu gde jesmo na dnu...

Bane

pre 1 godinu

Nije trebalo da poslednja dva napada da idu na njega, bio je udvojan, bolje da se islo na slobodnog igraca, prvi put mislim da je bio Porter u uglu, drugi put Braun sam pod kosem

Jugoplastika

pre 1 godinu

U startu, obožavam Nikolu, i kao čovjeka-sportaša koji potpuno svojom skromnošću odudara od današnjih sportaša milijunera,i kao vrsnog košarkaša, ali, zar stvarno netko misli da bi u generaciji jednog Olajuwona, Robinsona, Ewinga, O'Neala, Malonea, Morninga itd dominirao? Bio bi odličan tu nema sumnje ali ništa više od toga. Dečku se poklopio period košarke bez centara izuzev Embiida(Gober u prethodno navedenoj eri nebi mogao igrati u NBA, Divac je Jokić za Gobera) i on se tu savršeno uklopio, reketi bez igrača, svi rašireni na liniji za 3 poena, pa mora dominirati u igri 1/1 i dijeliti asistencije na silna back door utrčavanja u tolikom prostoru. Košarka se promijenila, oo meni nažalost ne na bolje, hand chek je bio velika prednost obrane i ovo doista sada liči na haklu.Mogu samo zamisliti šta bi jedan Toni Kukoč danas radio.... sportski pozdrav

Pera

pre 1 godinu

Možda ne razumem,ogeadjujem se,samo pitanje,šta je poenta igranja i zavitlavanja protivnika i trpanje sa 30,40+ ako ne uzmeš prsten...pitam generalno...Jokari svaka čast...

Medison

pre 1 godinu

Igra, ali za babino zdravlje. Gledao sam sinoć i ocena celog tima: odbrana 0, koncentracija 0, sportska inteligencija 0. Sad kada treba da dižu formu, da grizu, njih napucavaju ko izbušenu loptu. U mnogome liče na Partizan i Zvezdu.

321

pre 1 godinu

Nista Denver nece uraditi u lej ofu. Zapamtite. Marej nikada nije odigrao dobro a mora da bude barem na nivou Jokica..Ostace sve na Jokicu koji ce igrati 35 do 40 minuta. Ako se Marej i Porter ne probude..nista.

ccc?

pre 1 godinu

Bruklin je pogadjao bitne trojke i suteve. Denver promasuje otorene suteve za 3, na samo nekoliko sekundi Braun promasuje iz reketa. Denver bi imao poen prednosti. Na kraju , losa zavrsnica i sve se svodilo na tezak sut Jokica..Druga petorka mora mnogo bolje da igra jer kada Jokic nije na terenu odmah plus za Bruklin. Bilo je i plus 10, pa ulaskom Jokica Denver ode na plus 8..Marej, Porter..prica za sebe..

vukan

pre 1 godinu

Dzabe kad sagraci vola ne mogu da ubodu, mada i najvise poena primaju preko jokica, jer svaka ekipa ga izvuce na preuzimanju i kada ostane sa bekom sam to su sigurni poeni preko njega...jedino da igraju zonu ali u nba svi sutiraju za 3 kao sinoc bruklin i onda mrka kapa...

Šta da se radi

pre 1 godinu

Poblem kod Jokića ali i svih centara i četvorki koji su 210cm+, ne mogu da igraju 20+ minuta protiv niskih postava. Ne postoji način na koji Jokić ili Embid mogu braniti protiv Voriorsa ili Celticsa. U plejofu timovi će protiv Denvera maximalno koristiti to ići sa niskim postavama i ćao zdravo. Denver je out u 1. ili 2. rundi već.

D

pre 1 godinu

Denver ce u PO da pritegne odbranu samo tako, bice to odlicno. Ovo su peske utakmice, prvi su ubedljivo, malo kriza manjak volje, to je sve normalno za ovu fazu takmicenja. Polako samo, Denver je jako jako opasan tim.

Aleksa 78

pre 1 godinu

iggy- možda malo " gladijatori" manje na belom i manje divljaju po terenu a više igraju glavom?( nego pre) Gledaj kečere ako ti je do spektakla.

goran

pre 1 godinu

Bravo za Nikolu, ali Denver je u problemu. U poslednje vreme velike probleme imaju protiv ekipa koje igraju sa "malom petorkom"(malo toga mogu da odbrane), a na Jokića se stavlja niži i brži igrač od njega. Sinoć su Fini-Smit i O'Nil odradili vrhunski posao(pogotovo u napadu Fini Smit), još ako sudije puste nešto jači kontakt(a znamo da Jokića ne štede po tom pitanju) eto ti nevolje...I još samo da neko javi Malounu da su matori Grin i Redži Džekson odavno bivši košarkaši.Čovek je sinoć rutinski zaboravio na Portera koji je presedeo celu zadnju četvrtinu, nestvarno... Mnogo toga će zavisiti i od protivnika sa kojima će igrati u plej ofu, dođe li im Golden Stejt(sa Grinom na poziciji 5) ili kompletni Lejkersi lako bi mogli da ispadnu već u prvoj rundi plej ofa.

vince carter

pre 1 godinu

Walt Bellamy,Nate Thurmond,Bil Russell,Willis Reed,Zelmo Beaty,Kareem Abdul Jabbar,Wes Unseld. Sve poznati igraci ali vi izmisljate da je Wilt igrao protiv niskih belaca. Thurmond imao veci biceps od Claxtonove glave😂 Pa Wilt bi imao sve fizicke predispozicije u odnosu na Jokica,mogao bi da ga pretrci,ugura,preskoci!

Gradimir

pre 1 godinu

Denver je dve četvrtine igrao a dve nije. U trećoj su u tri četiri napada usrali isto toliko Jokićevih asistencija, nekih baš zicera. Dakle, i sa lošom igrom su bili na koš od pobede.

ANALiticar

pre 1 godinu

jeste, centar Bruklina je lakši 50kg, jeste, San Antonio i nema centra, sve ste u pravu, nego... vi znate sve centre protiv kojih je igrao Vil Chembrlen? covek imao prednost zbog fizičkih predispozicija nad 99% igraca tada, kad gledam snimke na YouTube izgleda kao da igra protiv dece, ali njegovi 3D su pravi a Nikolini su lažni? gluposti...

partizan

pre 1 godinu

Gledao sinoć. Kako ih je Jokić vratio u igru bilo je 92:106, kreće mašina i dolaze na 119:121, dva bacanja i nažalost promašuje prvo što je i bilo ključno za makar produžetak, gde bi sigurno dobili. Što li je vadio Portera nikome nije jasno, Jokić se borio kao lav, uvek dvojica na ledjima, mali Braun igrao odličnu odbranu i sve je krenulo čim su izašla ova pojačanja što su došla u zadnjem trenutku, ljudi su penzioneri, bolje davati šansu Braunima nego njima, Marej više nema reči za tog čoveka koliko unazadi ekipu, a Gordon nikako da udje u formu. Jokić sam ne može ništa, ovakve stvari vode laganom ispadanju u plej ofu.

iggy

pre 1 godinu

Niti je ovo NBA liga kakva je, po kvalitetu bila prije, niti vise ima pravih asova i gladijatora koji su punili dvorane. Ovo sada me vise podsjeca na jedan revijalni cirkus gdje se utrkuju u statistikama, nerezonskim sutevima i tricama , bez pravih fora i fazona u kosarci. Jokicu svaka cast, ali porediti njega sa Wiltom, Olajuwonom i jos nekima...No way brother. Sve u svemu, nekada sam ustajao u rane jutarne sate da uzivam u NBA , sad ni reprize ne gledam. Nemam zasto.

Cirkus

pre 1 godinu

Neverovatno mi je da ne postoji u Nba vise ni jedan odbrambeni igrac koji moze da probije blok, nego svaki blok se odmah radi preuzimanje. Jos ludje kad preuzmu onda ovi okolo kao pomazu Jokicu sa svog igraca i primaju trojku za trojkom. Jokic nema sansu, ako u ekipi nema bar jednog beka koji je sposoban da probije blok bar u dve od tri situacije. Porter je decko bolesno samoziv, njega uopste ne zanima pobeda tima vec samo to da sto vide puta sutne na kos. On bi pristao na sve poraze svog tima, ako bi on svaku tu utakmicu davao preko 30 poena.

Marko Sid

pre 1 godinu

Džaba mu sve kad Marej baca 5/22. I čovek ne odustaje. Što mu više ne ide on sve više baca sve teže šuteve. Ne znam kako mogu daleko s njim kao drugim ključnim igračem

domacalobanja.com

pre 1 godinu

nije to nista. Ima li koga u prethodnih 100 godina ko je belezio ove rezultate uz minimum 1000 tepsija bureka pojedenih i 2000 litara jogurta popijenih? Molim lepo

mare

pre 1 godinu

Niko nikada nije odigrao ovakvu partiju protiv nepostojecih centara San Antonia i 50kg lakseg centra Bruklina Claxtona. Ovo je vreme najprecenjenih brojki svih vremena,precenjenijih cak i za vreme Vilta Cemberlena.

Marko Sid

pre 1 godinu

Džaba mu sve kad Marej baca 5/22. I čovek ne odustaje. Što mu više ne ide on sve više baca sve teže šuteve. Ne znam kako mogu daleko s njim kao drugim ključnim igračem

ANALiticar

pre 1 godinu

jeste, centar Bruklina je lakši 50kg, jeste, San Antonio i nema centra, sve ste u pravu, nego... vi znate sve centre protiv kojih je igrao Vil Chembrlen? covek imao prednost zbog fizičkih predispozicija nad 99% igraca tada, kad gledam snimke na YouTube izgleda kao da igra protiv dece, ali njegovi 3D su pravi a Nikolini su lažni? gluposti...

Gradimir

pre 1 godinu

Denver je dve četvrtine igrao a dve nije. U trećoj su u tri četiri napada usrali isto toliko Jokićevih asistencija, nekih baš zicera. Dakle, i sa lošom igrom su bili na koš od pobede.

partizan

pre 1 godinu

Gledao sinoć. Kako ih je Jokić vratio u igru bilo je 92:106, kreće mašina i dolaze na 119:121, dva bacanja i nažalost promašuje prvo što je i bilo ključno za makar produžetak, gde bi sigurno dobili. Što li je vadio Portera nikome nije jasno, Jokić se borio kao lav, uvek dvojica na ledjima, mali Braun igrao odličnu odbranu i sve je krenulo čim su izašla ova pojačanja što su došla u zadnjem trenutku, ljudi su penzioneri, bolje davati šansu Braunima nego njima, Marej više nema reči za tog čoveka koliko unazadi ekipu, a Gordon nikako da udje u formu. Jokić sam ne može ništa, ovakve stvari vode laganom ispadanju u plej ofu.

goran

pre 1 godinu

Bravo za Nikolu, ali Denver je u problemu. U poslednje vreme velike probleme imaju protiv ekipa koje igraju sa "malom petorkom"(malo toga mogu da odbrane), a na Jokića se stavlja niži i brži igrač od njega. Sinoć su Fini-Smit i O'Nil odradili vrhunski posao(pogotovo u napadu Fini Smit), još ako sudije puste nešto jači kontakt(a znamo da Jokića ne štede po tom pitanju) eto ti nevolje...I još samo da neko javi Malounu da su matori Grin i Redži Džekson odavno bivši košarkaši.Čovek je sinoć rutinski zaboravio na Portera koji je presedeo celu zadnju četvrtinu, nestvarno... Mnogo toga će zavisiti i od protivnika sa kojima će igrati u plej ofu, dođe li im Golden Stejt(sa Grinom na poziciji 5) ili kompletni Lejkersi lako bi mogli da ispadnu već u prvoj rundi plej ofa.

D

pre 1 godinu

Denver ce u PO da pritegne odbranu samo tako, bice to odlicno. Ovo su peske utakmice, prvi su ubedljivo, malo kriza manjak volje, to je sve normalno za ovu fazu takmicenja. Polako samo, Denver je jako jako opasan tim.

mare

pre 1 godinu

Niko nikada nije odigrao ovakvu partiju protiv nepostojecih centara San Antonia i 50kg lakseg centra Bruklina Claxtona. Ovo je vreme najprecenjenih brojki svih vremena,precenjenijih cak i za vreme Vilta Cemberlena.

Cirkus

pre 1 godinu

Neverovatno mi je da ne postoji u Nba vise ni jedan odbrambeni igrac koji moze da probije blok, nego svaki blok se odmah radi preuzimanje. Jos ludje kad preuzmu onda ovi okolo kao pomazu Jokicu sa svog igraca i primaju trojku za trojkom. Jokic nema sansu, ako u ekipi nema bar jednog beka koji je sposoban da probije blok bar u dve od tri situacije. Porter je decko bolesno samoziv, njega uopste ne zanima pobeda tima vec samo to da sto vide puta sutne na kos. On bi pristao na sve poraze svog tima, ako bi on svaku tu utakmicu davao preko 30 poena.

321

pre 1 godinu

Nista Denver nece uraditi u lej ofu. Zapamtite. Marej nikada nije odigrao dobro a mora da bude barem na nivou Jokica..Ostace sve na Jokicu koji ce igrati 35 do 40 minuta. Ako se Marej i Porter ne probude..nista.

Jugoplastika

pre 1 godinu

U startu, obožavam Nikolu, i kao čovjeka-sportaša koji potpuno svojom skromnošću odudara od današnjih sportaša milijunera,i kao vrsnog košarkaša, ali, zar stvarno netko misli da bi u generaciji jednog Olajuwona, Robinsona, Ewinga, O'Neala, Malonea, Morninga itd dominirao? Bio bi odličan tu nema sumnje ali ništa više od toga. Dečku se poklopio period košarke bez centara izuzev Embiida(Gober u prethodno navedenoj eri nebi mogao igrati u NBA, Divac je Jokić za Gobera) i on se tu savršeno uklopio, reketi bez igrača, svi rašireni na liniji za 3 poena, pa mora dominirati u igri 1/1 i dijeliti asistencije na silna back door utrčavanja u tolikom prostoru. Košarka se promijenila, oo meni nažalost ne na bolje, hand chek je bio velika prednost obrane i ovo doista sada liči na haklu.Mogu samo zamisliti šta bi jedan Toni Kukoč danas radio.... sportski pozdrav

Radijator

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz
(medalja, 13. mart 2023 12:13)

Ja se nadam da Guduric nikada više neće igrati za reprezentaciju, naravno ni Bjelica. Ali on je već u penziji, tako da je barem to rešeno.

iggy

pre 1 godinu

Niti je ovo NBA liga kakva je, po kvalitetu bila prije, niti vise ima pravih asova i gladijatora koji su punili dvorane. Ovo sada me vise podsjeca na jedan revijalni cirkus gdje se utrkuju u statistikama, nerezonskim sutevima i tricama , bez pravih fora i fazona u kosarci. Jokicu svaka cast, ali porediti njega sa Wiltom, Olajuwonom i jos nekima...No way brother. Sve u svemu, nekada sam ustajao u rane jutarne sate da uzivam u NBA , sad ni reprize ne gledam. Nemam zasto.

Bane

pre 1 godinu

Nije trebalo da poslednja dva napada da idu na njega, bio je udvojan, bolje da se islo na slobodnog igraca, prvi put mislim da je bio Porter u uglu, drugi put Braun sam pod kosem

ccc?

pre 1 godinu

Bruklin je pogadjao bitne trojke i suteve. Denver promasuje otorene suteve za 3, na samo nekoliko sekundi Braun promasuje iz reketa. Denver bi imao poen prednosti. Na kraju , losa zavrsnica i sve se svodilo na tezak sut Jokica..Druga petorka mora mnogo bolje da igra jer kada Jokic nije na terenu odmah plus za Bruklin. Bilo je i plus 10, pa ulaskom Jokica Denver ode na plus 8..Marej, Porter..prica za sebe..

Medison

pre 1 godinu

Igra, ali za babino zdravlje. Gledao sam sinoć i ocena celog tima: odbrana 0, koncentracija 0, sportska inteligencija 0. Sad kada treba da dižu formu, da grizu, njih napucavaju ko izbušenu loptu. U mnogome liče na Partizan i Zvezdu.

domacalobanja.com

pre 1 godinu

nije to nista. Ima li koga u prethodnih 100 godina ko je belezio ove rezultate uz minimum 1000 tepsija bureka pojedenih i 2000 litara jogurta popijenih? Molim lepo

vukan

pre 1 godinu

Dzabe kad sagraci vola ne mogu da ubodu, mada i najvise poena primaju preko jokica, jer svaka ekipa ga izvuce na preuzimanju i kada ostane sa bekom sam to su sigurni poeni preko njega...jedino da igraju zonu ali u nba svi sutiraju za 3 kao sinoc bruklin i onda mrka kapa...

ma naj naj

pre 1 godinu

uzdizanje Jokica do nivoa kulta, dosad nikad viđeno idolopoklonstvo, isti slucaj sa Djokovicem...uzas sta se radi, sta se pise, ne vidimo dalje od svog nosa, zato smo i tu gde jesmo na dnu...

Predo

pre 1 godinu

Opet podvlačim, nisam neki košarkaški ekspert, ali nema više teških centara, evo nema ih ni u Evropi, a kamoli u NBA, gde postoje defanzivne tri sekunde, pa centri šutiraju sa distance, a do koša se lakše probijaju niži i brži igrači. A što se denvera tiče, u nekoj su vrsti krize, da li je to polansko spuštanje forme ili nije, vidićemo u plej of-u. Uglavnom, sinoć sam pogledao čitavu utakmicu nakon dugo vremena - i utisak je da su stisli Jokića, a da Gordona i Mareja nije bilo nigde, a da MPJ maltene nije ni igrao drugo poluvreme. Oba zadnja šuta su bila izuzetno teška i bilo bi čudo da je pogodio. Nije taj Meloun bez veze trener NBA ekipe. Odgovor ćemo dobiti na proleće.

Aleksa 78

pre 1 godinu

iggy- možda malo " gladijatori" manje na belom i manje divljaju po terenu a više igraju glavom?( nego pre) Gledaj kečere ako ti je do spektakla.

vince carter

pre 1 godinu

Walt Bellamy,Nate Thurmond,Bil Russell,Willis Reed,Zelmo Beaty,Kareem Abdul Jabbar,Wes Unseld. Sve poznati igraci ali vi izmisljate da je Wilt igrao protiv niskih belaca. Thurmond imao veci biceps od Claxtonove glave😂 Pa Wilt bi imao sve fizicke predispozicije u odnosu na Jokica,mogao bi da ga pretrci,ugura,preskoci!

Šta da se radi

pre 1 godinu

Poblem kod Jokića ali i svih centara i četvorki koji su 210cm+, ne mogu da igraju 20+ minuta protiv niskih postava. Ne postoji način na koji Jokić ili Embid mogu braniti protiv Voriorsa ili Celticsa. U plejofu timovi će protiv Denvera maximalno koristiti to ići sa niskim postavama i ćao zdravo. Denver je out u 1. ili 2. rundi već.

Milos

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz
(medalja, 13. mart 2023 12:13

I sta ces sa njima? Za svetsko se uopste ne bi trebalo cimati mnogo. Amerika ce doci u jakom sastavu, tu sanse ne postoje nikakve. Brze bek sutere mi nemamo sa cim da branimo.

Pera

pre 1 godinu

Možda ne razumem,ogeadjujem se,samo pitanje,šta je poenta igranja i zavitlavanja protivnika i trpanje sa 30,40+ ako ne uzmeš prsten...pitam generalno...Jokari svaka čast...

medalja

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz

mare

pre 1 godinu

Niko nikada nije odigrao ovakvu partiju protiv nepostojecih centara San Antonia i 50kg lakseg centra Bruklina Claxtona. Ovo je vreme najprecenjenih brojki svih vremena,precenjenijih cak i za vreme Vilta Cemberlena.

iggy

pre 1 godinu

Niti je ovo NBA liga kakva je, po kvalitetu bila prije, niti vise ima pravih asova i gladijatora koji su punili dvorane. Ovo sada me vise podsjeca na jedan revijalni cirkus gdje se utrkuju u statistikama, nerezonskim sutevima i tricama , bez pravih fora i fazona u kosarci. Jokicu svaka cast, ali porediti njega sa Wiltom, Olajuwonom i jos nekima...No way brother. Sve u svemu, nekada sam ustajao u rane jutarne sate da uzivam u NBA , sad ni reprize ne gledam. Nemam zasto.

ma naj naj

pre 1 godinu

uzdizanje Jokica do nivoa kulta, dosad nikad viđeno idolopoklonstvo, isti slucaj sa Djokovicem...uzas sta se radi, sta se pise, ne vidimo dalje od svog nosa, zato smo i tu gde jesmo na dnu...

Jugoplastika

pre 1 godinu

U startu, obožavam Nikolu, i kao čovjeka-sportaša koji potpuno svojom skromnošću odudara od današnjih sportaša milijunera,i kao vrsnog košarkaša, ali, zar stvarno netko misli da bi u generaciji jednog Olajuwona, Robinsona, Ewinga, O'Neala, Malonea, Morninga itd dominirao? Bio bi odličan tu nema sumnje ali ništa više od toga. Dečku se poklopio period košarke bez centara izuzev Embiida(Gober u prethodno navedenoj eri nebi mogao igrati u NBA, Divac je Jokić za Gobera) i on se tu savršeno uklopio, reketi bez igrača, svi rašireni na liniji za 3 poena, pa mora dominirati u igri 1/1 i dijeliti asistencije na silna back door utrčavanja u tolikom prostoru. Košarka se promijenila, oo meni nažalost ne na bolje, hand chek je bio velika prednost obrane i ovo doista sada liči na haklu.Mogu samo zamisliti šta bi jedan Toni Kukoč danas radio.... sportski pozdrav

medalja

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz

Pera

pre 1 godinu

Možda ne razumem,ogeadjujem se,samo pitanje,šta je poenta igranja i zavitlavanja protivnika i trpanje sa 30,40+ ako ne uzmeš prsten...pitam generalno...Jokari svaka čast...

vince carter

pre 1 godinu

Walt Bellamy,Nate Thurmond,Bil Russell,Willis Reed,Zelmo Beaty,Kareem Abdul Jabbar,Wes Unseld. Sve poznati igraci ali vi izmisljate da je Wilt igrao protiv niskih belaca. Thurmond imao veci biceps od Claxtonove glave😂 Pa Wilt bi imao sve fizicke predispozicije u odnosu na Jokica,mogao bi da ga pretrci,ugura,preskoci!

Šta da se radi

pre 1 godinu

Poblem kod Jokića ali i svih centara i četvorki koji su 210cm+, ne mogu da igraju 20+ minuta protiv niskih postava. Ne postoji način na koji Jokić ili Embid mogu braniti protiv Voriorsa ili Celticsa. U plejofu timovi će protiv Denvera maximalno koristiti to ići sa niskim postavama i ćao zdravo. Denver je out u 1. ili 2. rundi već.

ANALiticar

pre 1 godinu

jeste, centar Bruklina je lakši 50kg, jeste, San Antonio i nema centra, sve ste u pravu, nego... vi znate sve centre protiv kojih je igrao Vil Chembrlen? covek imao prednost zbog fizičkih predispozicija nad 99% igraca tada, kad gledam snimke na YouTube izgleda kao da igra protiv dece, ali njegovi 3D su pravi a Nikolini su lažni? gluposti...

321

pre 1 godinu

Nista Denver nece uraditi u lej ofu. Zapamtite. Marej nikada nije odigrao dobro a mora da bude barem na nivou Jokica..Ostace sve na Jokicu koji ce igrati 35 do 40 minuta. Ako se Marej i Porter ne probude..nista.

domacalobanja.com

pre 1 godinu

nije to nista. Ima li koga u prethodnih 100 godina ko je belezio ove rezultate uz minimum 1000 tepsija bureka pojedenih i 2000 litara jogurta popijenih? Molim lepo

Radijator

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz
(medalja, 13. mart 2023 12:13)

Ja se nadam da Guduric nikada više neće igrati za reprezentaciju, naravno ni Bjelica. Ali on je već u penziji, tako da je barem to rešeno.

Marko Sid

pre 1 godinu

Džaba mu sve kad Marej baca 5/22. I čovek ne odustaje. Što mu više ne ide on sve više baca sve teže šuteve. Ne znam kako mogu daleko s njim kao drugim ključnim igračem

Cirkus

pre 1 godinu

Neverovatno mi je da ne postoji u Nba vise ni jedan odbrambeni igrac koji moze da probije blok, nego svaki blok se odmah radi preuzimanje. Jos ludje kad preuzmu onda ovi okolo kao pomazu Jokicu sa svog igraca i primaju trojku za trojkom. Jokic nema sansu, ako u ekipi nema bar jednog beka koji je sposoban da probije blok bar u dve od tri situacije. Porter je decko bolesno samoziv, njega uopste ne zanima pobeda tima vec samo to da sto vide puta sutne na kos. On bi pristao na sve poraze svog tima, ako bi on svaku tu utakmicu davao preko 30 poena.

partizan

pre 1 godinu

Gledao sinoć. Kako ih je Jokić vratio u igru bilo je 92:106, kreće mašina i dolaze na 119:121, dva bacanja i nažalost promašuje prvo što je i bilo ključno za makar produžetak, gde bi sigurno dobili. Što li je vadio Portera nikome nije jasno, Jokić se borio kao lav, uvek dvojica na ledjima, mali Braun igrao odličnu odbranu i sve je krenulo čim su izašla ova pojačanja što su došla u zadnjem trenutku, ljudi su penzioneri, bolje davati šansu Braunima nego njima, Marej više nema reči za tog čoveka koliko unazadi ekipu, a Gordon nikako da udje u formu. Jokić sam ne može ništa, ovakve stvari vode laganom ispadanju u plej ofu.

Gradimir

pre 1 godinu

Denver je dve četvrtine igrao a dve nije. U trećoj su u tri četiri napada usrali isto toliko Jokićevih asistencija, nekih baš zicera. Dakle, i sa lošom igrom su bili na koš od pobede.

Medison

pre 1 godinu

Igra, ali za babino zdravlje. Gledao sam sinoć i ocena celog tima: odbrana 0, koncentracija 0, sportska inteligencija 0. Sad kada treba da dižu formu, da grizu, njih napucavaju ko izbušenu loptu. U mnogome liče na Partizan i Zvezdu.

Milos

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo na SP gledati ovaj sastav:

C Jokić, Milutinov
F Pokuševski, Bjelica, Jović
F Lučić, Davidovac
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz
(medalja, 13. mart 2023 12:13

I sta ces sa njima? Za svetsko se uopste ne bi trebalo cimati mnogo. Amerika ce doci u jakom sastavu, tu sanse ne postoje nikakve. Brze bek sutere mi nemamo sa cim da branimo.

Aleksa 78

pre 1 godinu

iggy- možda malo " gladijatori" manje na belom i manje divljaju po terenu a više igraju glavom?( nego pre) Gledaj kečere ako ti je do spektakla.

D

pre 1 godinu

Denver ce u PO da pritegne odbranu samo tako, bice to odlicno. Ovo su peske utakmice, prvi su ubedljivo, malo kriza manjak volje, to je sve normalno za ovu fazu takmicenja. Polako samo, Denver je jako jako opasan tim.

vukan

pre 1 godinu

Dzabe kad sagraci vola ne mogu da ubodu, mada i najvise poena primaju preko jokica, jer svaka ekipa ga izvuce na preuzimanju i kada ostane sa bekom sam to su sigurni poeni preko njega...jedino da igraju zonu ali u nba svi sutiraju za 3 kao sinoc bruklin i onda mrka kapa...

goran

pre 1 godinu

Bravo za Nikolu, ali Denver je u problemu. U poslednje vreme velike probleme imaju protiv ekipa koje igraju sa "malom petorkom"(malo toga mogu da odbrane), a na Jokića se stavlja niži i brži igrač od njega. Sinoć su Fini-Smit i O'Nil odradili vrhunski posao(pogotovo u napadu Fini Smit), još ako sudije puste nešto jači kontakt(a znamo da Jokića ne štede po tom pitanju) eto ti nevolje...I još samo da neko javi Malounu da su matori Grin i Redži Džekson odavno bivši košarkaši.Čovek je sinoć rutinski zaboravio na Portera koji je presedeo celu zadnju četvrtinu, nestvarno... Mnogo toga će zavisiti i od protivnika sa kojima će igrati u plej ofu, dođe li im Golden Stejt(sa Grinom na poziciji 5) ili kompletni Lejkersi lako bi mogli da ispadnu već u prvoj rundi plej ofa.

Predo

pre 1 godinu

Opet podvlačim, nisam neki košarkaški ekspert, ali nema više teških centara, evo nema ih ni u Evropi, a kamoli u NBA, gde postoje defanzivne tri sekunde, pa centri šutiraju sa distance, a do koša se lakše probijaju niži i brži igrači. A što se denvera tiče, u nekoj su vrsti krize, da li je to polansko spuštanje forme ili nije, vidićemo u plej of-u. Uglavnom, sinoć sam pogledao čitavu utakmicu nakon dugo vremena - i utisak je da su stisli Jokića, a da Gordona i Mareja nije bilo nigde, a da MPJ maltene nije ni igrao drugo poluvreme. Oba zadnja šuta su bila izuzetno teška i bilo bi čudo da je pogodio. Nije taj Meloun bez veze trener NBA ekipe. Odgovor ćemo dobiti na proleće.

Bane

pre 1 godinu

Nije trebalo da poslednja dva napada da idu na njega, bio je udvojan, bolje da se islo na slobodnog igraca, prvi put mislim da je bio Porter u uglu, drugi put Braun sam pod kosem

ccc?

pre 1 godinu

Bruklin je pogadjao bitne trojke i suteve. Denver promasuje otorene suteve za 3, na samo nekoliko sekundi Braun promasuje iz reketa. Denver bi imao poen prednosti. Na kraju , losa zavrsnica i sve se svodilo na tezak sut Jokica..Druga petorka mora mnogo bolje da igra jer kada Jokic nije na terenu odmah plus za Bruklin. Bilo je i plus 10, pa ulaskom Jokica Denver ode na plus 8..Marej, Porter..prica za sebe..