Košarka 598

Četvrtak, 02.03.2023.

18:00

Zvezda izgubila dobijenu utakmicu u Minhenu

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna u Minhenu u meču 26. kola Evrolige sa 87:80.

Zvezda izgubila dobijenu utakmicu u Minhenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

598 Komentari

Sortiraj po:

Dojkan

pre 1 godinu

Trinkijeri zna kakvu kosarku igrate. Zato su vas prebili po cenu velikog broja slobodnih bacanja. Za svaki kos je moralo da bude ozbiljne tuce. Na kraju kljucni igraci CZ nisu imali snage u napadu.

Real(NI)

pre 1 godinu

Ja da se naslađujem neću. Nisam patio ni kada su seirili zbog naših poraza a oni bili ispred. Mene samo iznenađuje da ljudi toliko ne vide i u krajnju ruku ne poznaju košarku. I Partizan i Zvezda imali su brojne probleme zbog povreda. Partizan je ušao u sezonu bez Avramovića, Smailagića, Koprivice... Zvezdi je nedostajao Nedović pre svega. Zvezdaši tada "Rumeni nema pojma", sada Partizanovci (i Zvezdaši zajedno) govore da Ivanović nema pojma. Malo realnosti ljudi. Jeste ovo bolan poraz, ali dešava se. Setite se Partizana i Baskonije. Sve je to sport. Bar ovo u Evropi jeste.

no name

pre 1 godinu

I Partizan i Zvezda imali su brojne probleme zbog povreda. Partizan je ušao u sezonu bez Avramovića, Smailagića, Koprivice... Zvezdi je nedostajao Nedović pre svega. Zvezdaši tada "Rumeni nema pojma", sada Partizanovci (i Zvezdaši zajedno) govore da Ivanović nema pojma. Malo realnosti ljudi. Jeste ovo bolan poraz, ali dešava se. Setite se Partizana i Baskonije. Sve je to sport. Bar ovo u Evropi jeste.
(Real(NI), 3. mart 2023 09:10)

Hm,hm evo prizanjem nasladjivalo se protiv Albe, em poslednja na tabeli em +15, em Partizan će ozbiljno da ih shvati. :))) Ovo protiv Bayerna i nisam, pobedili samo zato sto se C.Zveda ponudila. I Partizan sigurno ne bi razbio 10+ kompletnog Bayerna tamo, možda bi i izgubio.Nisam toliko pratio Evroligu proslih godina, ali Zvezda to uvek nesto radi, krene sa krsevima i onda dovodi. Ova dva poraza po meni nemaju neku tezinu kad krenes 1-6, bez Vidose i Nedovica, a jos onda dodajes i Kampaca-Mj djeja... Vadis se, iako je skor bio 10-9. Kazem svih ovi sezona u Evroligi to C.Zveda radi i bas je bezveze. Okej da dovedes 1 igraca... Evo Fenerbache dovdodi jednog jakog za F4. I onima kojima daš šansu njima trebe da veruješ. Neozbiljno.

Ford

pre 1 godinu

Teska tekma. Ove sezone bi verovatno igrala bolje EL da nije bilo onoga sa Kampacom. Nema veze, nismo ni losi toliko ove sezone u EL. Ono sto je vazno a to je da, dug KK Crvena Zvezda ne raste, naprotiv, smanjuje se. KK Crvena Zvezda je vec uzela jedan trofej, kup Srbije

nnidza

pre 1 godinu

I kad dodje finale ABA moćni mogući Fajnalfourista Partizan će opet da izgubi i opet da bajkotuje domaću ligu. Ali dobro dok traje ne treba biti zlurad...

Maudo Mudo Lo

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)

Ali zato Gudura protiv Partizana 5 trojki a u reprezentaciji godinama nije dao 5 trojki!!!

BORIS

pre 1 godinu

Danas gledam Partizan, Avramovic pogodi 3 trojke zaredom.Kad je nerezonski sutirao sledecu, i promasio, Zeljko ga odmah izvodi iz igre.
Ako se ovi vasi izivljavaju na sutu i mole bogu da udje u kos trebao bi trener da reaguje...

Japaja

pre 1 godinu

Dovodjenje Kampaca je los potez. Pored Nedovica i Vildoze ne znam koja je bila poenta, trebaju 3 lopte na terenu kad su zajedno u igri. Za pare koje su date za njega mogli ste dovesti vrhunsko krilo koje vam fali

milan

pre 1 godinu

Zvezda ne zaslužuje top 8. Partizan apsolutno suprotno. Po meni i formi je trenutno u 3 evroligaške ekipe. Hemija, borba, taktika, podrška, vođenje ekipe tome ide u prilog. Zvezda to nema u dovoljnoj meri, ni u jednom parametru. Ali će joj u neku ruku jako koristiti ulazak Partizana u završnicu evrolige i mnogo odmornija dočekati završnicu ABA lige, gde će opet biti favorit u finalu. Svi znamo šta donosi titula u regionu, kontinuitet, pare i dobar roster za sledeću sezonu. Nećemo o sudijama, teorijama zavere, ovom, onom. Ako bude startovala sa mesta br.1 i imala prednost domaćeg terena, Zvezda će opet uzeti region. Tenzija će biti opet ogromna. Bože daj u dogledno vreme da oba tima dobiju A licencu i igrati samo našu ligu, nikakva ABA.

Dragan -Sava

pre 1 godinu

Šta se dogodilo sa Albom? Kako je odigrala dobro prvo, a loše drugo poluvreme i da je u prošlom kolu protiv Zvezde bila obrnuta situacija.
"Svaka utakmica je drugačija, protiv Zvezde smo igrali sa petoricom drugih igrača, sada smo imali problema pa smo imali maltene drugi tim. Partizan je imao dobru energiju na startu treće četvrtine pa je zato bilo tako" izjavio je trener Albe.

Znači Partizan je protiv Nemaca baš imao sreće, Bajern nije imao povredjenog Lučića protiv Partizana a Alba isto puno povredjenih i u dosta slabijem sastavu nego protiv Zvezde.

statuskan

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)
Ne kaže se šuta nego šutira,Lučić je na EP vukao nezgodnu povredu i to se odrazilo na njegovu formu.Inače jako dobar igrač i kada je potpuno zdrav jedan od bitnijih igrača naše reprezentacije!

Srdjan

pre 1 godinu

Ovaj sto kaze da nas 10 godina razbijate, i nije bas u pravu. Prvih par godina po dolasku vašeg maga, mi smo se borili. Ali su napadi i teranje sponzora bili jači, i posle par godina smo spali na Vrabca ( svaka mu čast) i tako dalje. Prema tome, veoma je jasno ko i kako o svemu odlučuje. Žoc nije delo ove vlasti i nije bas planiran. Iako igraju za pare, baš kao što bi i svi mi, Partizan ipak ima više velikih igrača koji ga podržavaju, kako tako. Ipak, protiv bezočne politike je teško.

321

pre 1 godinu

Ceo vas tim postigao 10 trojki a Avram, Smaili i Andjusic, stranci..ups , domaci igraci 9 trojki?? Pssss..tisina. Treba jedno saopstenje i zahtev , da vam u EL sude domace sudije..? Onda ste nepobedivi..Treba da vas je sramota!!

ćeraćemo se mi još

pre 1 godinu

Sad kada krenu kalkulacije: ako Partizan izgubi do kraja 7 a Zvezda dobije svih 8, pa kako je 3 pobede više u stvari manje, kako Partizan ima strašno težak raspored itd. Evo, Zvezda je imala dva penala kroz mnogo lakši raspored + se vratio čarobnjak Kampaco i ?

Bokd

pre 1 godinu

@ds drzava da se pita kako partizan ima 7miliona eura duga ,a zvezda nema nista....to znaci da je zvezda verovatno manje poreza prijavljivala od partizana sto u prilog govori i recenica kosarkasa,nudili su mi dva ugovira ....zato nisam hteo da potpisem...znaci zvezda prijavi platu 3000 eur,a na ruke da27000 euri tako direktno 18000 eur mesecno po igracu uzme drzavi pa puta 10 igraca pa puta 10 sezona ...nije to malo...pa blokiran racun kk ilr od 256 dana puta 4puta

vukan

pre 1 godinu

Ekipa ima extra bekovsku liniju ali zato krila i centri katastrofa! Utakmicu realno nisu podbacili ni nedovic ni vildoza ni kampaco, vec ostali igraci... Bez centra kkoji ume da zagradi i skoci za loptu ne moze da se igra ozbiljna kosarka

yo dorro

pre 1 godinu

Možda previše slobode braći Argentincima - ispucali 29 šuteva, a svi zajedno Nedović, Lazarević, Mitrović, Petrušev, Martin, Kuzmić, Marković, Ivanović šutnuli 28 puta.

Dr

pre 1 godinu

"Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu."

Odbijam da poverujem da neko ovo zaista misli. Sigurno je trol u pitanju. U suprotnom...

Petar

pre 1 godinu

Čudan naslov, morate znati da je košarka posle hokeja najbrži sport i da se pobednik zna kada sudije zadnji put dunu u pištaljku...A to što smo mi imali ubedljivu prednost , ne znači da smo imali i dobijenu utakmicu. Lošom, brzopletom i neodgovornom igrom to smo nažalost i pokazali.....

Igor

pre 1 godinu

Zvezdasi osam godina igrate evroligu sluzili ste za popravku kos razlije e sad kad je usao Partizan u evroligi dovodite Kampaca samo da ste bolji od Partizana ali jebi ga neide.Vise mrzite Partizan nego sto volite Zvezdu i to ce vam se obiti o glavu.

Baki

pre 1 godinu

Lucic za 20 min. 4 od 4 za 2 i 4 od 6 za 3. Pa kad bi on i Giduric za reprezentaciju igrali kao što igraju protiv Zvezde i Partizana Srbiji ne bi trebao Jokic.

Vladimir Lučić 007

pre 1 godinu

Zvezdaš sam i nisam se puno razočarao večeras. Objektivno, nemamo mi taj pobednički mentalitet da izvlačimo maksimum kad treba.

Svaka čast Vladimire na realnosti.
Hoću samo da podsetim ljude, na spinovanje (znamo svi od koga je sve krenulo) kako domaći igrači igraju više srcem od stranaca.
Ispalo je da Lesor, Panter i naravno Ledej koji se bacaju u publiku za svaku loptu igraju više srcem za Partizan nego Nedović & Co za Zvezdu Beograd.
Toliko.

aca

pre 1 godinu

Neverovatno da ste izgubili od istih protivnika(i to na kraju ubedljivo) koje smo mi da se nismo na kraju skroz opustili bez problema dobili sa 30+ razlike. Razlika je u treneru, imali ste lepu zalihu u obe utakmice i uspeli ste lako da prokockate, mi smo gubili ali smo ih na kraju oduvali.

Pan

pre 1 godinu

Dva igrača šutnuli 20 trojki i pogodili 5. To je otprilike sve što treba reći.
Toliko ne bi šutnuli ni pokojni Dražen i Đorđević da ih je neko upario.

fankmaster

pre 1 godinu

Kao Srbin i neostrašćeni navijač Partizana već 32 godine, čiji je otac bio košarkaški trener ceo svoj radni vek - želim da vidim napredak srpskih igrača i srpske košarke. Najsrećniji bih bio da Partizan i Zvezda igraju finale EL - i da vas dobijemo tamo (:
Ova je utakmica izgubljena od strane Ivanovića i Kampaca, mislim da je za Zvezdu krenulo naopako od onog poraza od Žalgirisa i nikako da se sastavite. Nadam se iskreno da ćete ući u TOP8 kao i mi. Živela srpska košarka, živela Srbija.

Gaginho

pre 1 godinu

Ovo već poprilično obećava. Otkad je postalo normalno da se uspeh nekog tima bazira na: odličan trener, dobri (i skupi) igrači i stil, onda, u najvećem broju slučajeva ide tokom druge polovine sezone i dobri rezultati. Videćemo, miriše na dobro, ima da se igra, tu su još ABA liga i naše domaće prvenstvo. Što kaže Šojić: biće ga povuci, a Boga mi ga i potegnu ! Nadam se boljoj godini nego predhodnim. Rokaj Žoc, imaš i sa čim !!!

zzzzz

pre 1 godinu

Za sve koji pisu da Zvezda vec 10 god igra EL i nije uradila nista, budite iskreni i recite koje je to sezone Zvezda imala bolji tim od partizanovog ove sezone?

Klemen

pre 1 godinu

Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu.

Leto

pre 1 godinu

Mi sad svaku sledecu igramo za Partizan. Svaka nasa pobeda ih gura u osam. Ne kazem da ce uci, nego da cemo im svakom pobedom pomoci. I sta tu raditi? A utakmica...Kampaco iz igre 4/15...jel treba nesto dodati toj sramoti?!

Gaginho

pre 1 godinu

Možda dobijete sve i osvojite sve, ali, realno gledano, dovodite, smenjujete, dajete otkaze u toku sezone kao niko u celoj Evropi, kako onda napraviti uspeh u istoj. U žabokrečini Srbije i ex-JU, to nije problem. Improvizacije, hrkljuš, budžanje, badžanje, ovde je to normalna pojava, normalno stanje.

Sinisa

pre 1 godinu

Nista tako je kako bar smo bolji od Partizana u medjusobnim duelima i uzeli smo kup okrenuti se Aba ligi i trofeju.Partizan ako prodje u top 8 a verovatno hoće čestitke od jednog realnog Zvezdasa

Admiral

pre 1 godinu

Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu.
(Klemen, 02. mart 2023 23:09)

Ti sigurno nemas vise od 10 godina, u suprotnom hitno potrazi strucnu pomoc, mada je ocigledno vec kasno

Neki sedi lik

pre 1 godinu

Žalosno što moram da napišem ali Partizan sa otpad ekipom ode u Top8 a naši velikani Vildosa, Kampaco i Nedović se uče da šutiraju trojke u zadnjih 10 kola EL. Ili trener ne zna kada koga treba da izvede ili ima previše poverenja u iste. Od 100 šuteva, ne znam da li smo 20 ubacili.

Zvezdaš

pre 1 godinu

Treba biti realan. Grešaka je mnogo. Tri igrača treba da izvuku svaku utakmicu. Skoro pa nemoguce. Jeste sve ovo čudno da vodiš sa devet poena do pet minuta do kraja a onda ne postoji odbrana niti napad. Mitrovic dobija rampu a oni tri slonodna pa Lazarevic pa opet Mitrovic i kraće strmoglav pad. Sve deluje jako konfuzno

Nisam robot

pre 1 godinu

Ova ekipa mora da ima lidera na parketu. I to mora da bude Nedović. Svaka čast Argentincima, ali to mora da bude domaći igrač i Zvezdino dete. Oko njega mora da se vrti sva igra i on mora više da igra. Ovo što radi Ivanović sa maltene šablonskim hokejaškim izmenama ubija ritam, uprosečuje ekipu, nema prepoznavanja kad je neko razigran...i da se taj akcenat sa odbrane malo pomeri na napad.

Pa.......

pre 1 godinu

...slobodna bacanja...trener je dobro postavio igru,ali ne može da šutira ta bacanja...kvalitet ekipe dolazi tu na vidjelo,kad je moranje,koliko samo stativa...

basketas

pre 1 godinu

Pretvorili smo se u luzersku ekipu, nismo u stanju da dobijene utakmice pobedimo. Veceras mnogo toga ide na dusu Ivanovica, odluka da Bentil cuva Lucica je po meni potpuni promasaj, do toga da zadnjih 4 minuta nismo imali niti jedan smisljen napad. Skok nam je jednostavno katastrofalan, bez cvrstine u reketu, bez reakcije na loptu koja putuju kroz reket itd..Na kraju previse je promasenih akvizicija ove godine posebno za strance koji su trebali da donesu neki kvalitet.

Realno

pre 1 godinu

Tim se gradi. Ne može preko noci a mi para za to nemamo. Nismo bogati kao Partizan da dve sezone i više skupljamo najbolje. Njima mnogo sreće nemam tu nikakav problem

DS

pre 1 godinu

Navijači KKP, deset godina vas razbijamo i opet ćemo.
A vi se radujte najvećem budžetu u istoriji vašeg kluba i još uvek nemojte da plaćate porez. Trenutno je 9 miliona eura.
A ovi što pišu i lažu, Zvezda je ove godine u avgustu uz redovno izmirivanje svojih obaveza državi imala budžet duplo manji od budžeta KKP iz prošle sezone kada je igrao Evrokup, više puta jeftinije takmičenje od Evrolige.

Star

pre 1 godinu

Stvarno su ovi “bivsi” grobari čudo nevidjeno!!!
Protiv svih ekipa su očajni, ali protiv nas svi igraju utakmice života!!!
Ali sami smo krivi, gubimo od najgorih ekipa i to u Bg, a dobijamo npr Makabi u gostima.
Sve je pocelo naopako od zalgirisa pa onda ovih veselih grobara itd….

dboss

pre 1 godinu

Razočaravajuće!
Nismo ni prethodnih godina nešto baš blistali, ali ova igra u poslednjih nekoliko kola je ispod svakog nivoa!
Najgore je što se vidi da oni mogu igrački da pariraju bilo kojoj ekipi, ali po pravilu serijama neshvatljivih poteza gube se dobijene utakmice. Moral je nizak, ne vidim šta je potrebno uraditi ne bi li se ekipa nekako vratila u pobednički kolosek. Šteta za ovakav sastav, koji će ostvariti najslabiji rezultat u poslednjih desetak godina. Više čak ne verujem ni da ćemo moći da dobijemo stare mušterije u ABA ligi.

Mancini

pre 1 godinu

Sadržaj komentara do zadnje četvrtine i po završetku meča -dva kosmosa. Tim koji menja trenere u sezoni k'o na traci, koji ima previše "rudara" i onih koji su "jednom nogom u grobu", gde se nije stiglo od igranja svaki treći dan stvoriti ni tim ni igru, gde je forma u stalnom padu... slabe, skoro nikakve šanse. Dosadašnja sezona nije izgubljena zato što imamo ABA, KLS za nas uteši. Ali receptura koja je donosila rezultate nije dobra. Ko uspe da sačuva dve ili tri godine najbolje igrače na okupu sa uspešnim trenerom taj ima garantovan prolaz u 8.

Pera

pre 1 godinu

Stvarno nisam kosarkaski strucnjak, ali mi se cini da je trener izgubio kontrolu nad ekipom, koja na momente igra krajnje neodgovorno. To se posebno odnosi na Vildosu, mada se i Kampaso ispromasivao, naravno i drugi. Razocarao me je i Petrusev, jer je igrao bez energije. Neke su toliko losi da ih ne vredi ni spominjati......

mire

pre 1 godinu

najuriti dobrica,bentlija,kuzmica,lazarevica ma sve ih oterati vrede samo nedovic,petrusev i mozda argentinci ali ovo sto radi vildosa je za otkaz

Tyler.Durden

pre 1 godinu

Po meni sa dovodjenjem Kampaca u timu je poremecen timski duh tj neki igraci nisu vise zadovojni statusem i primanjem. Moze da se kaze, da je vodjstvo kluba amaterski odradilo sve.

Dr

pre 1 godinu

Uh kako sam se iznervirao sada. Mozete vi to da preokrenete i da pobedite sve do kraja. Samo da se uigra malo ekipa sa Kampacom.
Pozdrav od navijaca Partizana (normalnog).

Vladimir

pre 1 godinu

Zvezdaš sam i nisam se puno razočarao večeras. Objektivno, nemamo mi taj pobednički mentalitet da izvlačimo maksimum kad treba.
Mene samo zanima da li postoji neko pravilo po kojem Kuzmić može da igra samo u prvih pet minuta utakmice? Pa da je počeo da trenira za Novu godinu do sada bi morao imati snage za više. Ništa mi nije jasno.
Raduljicu da ne spominjem.

NastyB

pre 1 godinu

Čitam komentare i ne mogu da verujem šta vidim. Pljuvanje Ivanovića i igrača. Kakvi smo ljudi pa to je strašno.
Duško je došao kada smo imali 1-6 u Evroligi, što znači da je njegov rezultat 10-9 i to sa timom u kojem je 6 krštenih igrača, a ostatak jedva da je za ABA ligu, a da pri tome, nijednu jedinu utakmicu nije imao kompletan tim. Pa, nama je najbolji centar igrač od dva metra visine koji je više povređen nego što igra!!!
Da smo izgubili glupo par utakmica izgubili smo. Fali psiholog i te kako. Vildoza u emotivnom autu, Kampaco takođe posle ispadanja Argentine, a ni tim kao tim ne deluje najbolje. Pa, da smo ubacili pola od onoliko promašenih zicera i da smo imali bednih 70% bacanja razbili bi Bajern. Promašiš deset teško promašivih zicera u prvom poluvremenu, ne možeš da se sastaviš sa slobodnim bacanjima ( jedva preko 50% ) a u odbrani imaš defanzivnih skokova manje nego protivnik ofanzivnih i očekuješ pobedu??? Pa, zar Ivanović treba da ih uči slobodnim bacanjima, treba li umesto njih da pogađa zicere ili da mamlazima koji toliko godina igraju košarku uči osnove kao što je zagrađivanje reketa???
Nema veze, tako je kako je, opet će svi najbolji igrači otići, opet sledeće sezone sve iz početka, jer nemamo budžet kao neki...

garda

pre 1 godinu

Cim nismo iskoristili situaciju u kojoj nas dve pobede protiv dva nemacka tima koji realno ne pripadaju vrhunskim ekipama vode u sjajnu poziciju za dalje, onda prosto i ne zasluzujemo da idemo u plej of. Steta, imali smo sve otvoreno.

Petar

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Gledali i ne verujemo

lupa

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.
(Joca, 02. mart 2023 21:03)


Tri bacanja su čista kao suza. Vrati snimak i videćeš da je krenuo da šutira.
Nije isto kao Kampacova situacija.

deki27

pre 1 godinu

Izgubili smo dobijenu utakmicu i time zavrsili pricu za plej of. Ko zna zasto je to dobro. Ivanovic je nepravio greske ali budimo realni, covek je preuzeo tim koji je neko drugi selektirao i jasno je da je ovo mnogim igracima zadnja sezona u Zvezd.Bentil i Martin ako se uporede sa Partizanovim strancima su smesni. Pa ipak protiv istih imamo trenutno 3-1 i na kraju ce se sve svesti na borbu za odbranu ABA lige

dragavej

pre 1 godinu

Ivanović izgubio utakmicu..Vildosa počeo da"divlja"zadnje 3 utakmice,Nedovića izbacuje za svaku grešku dok Vildosu "gleda kroz prste".Kampaco ocekivano,solidna partija i ništa više.Pretwrivai sa sutevima za 3 poena i ppčetnicki faul na 2 sekunde pre kraja.

boki

pre 1 godinu

pet min do kraja, 15-0 prave seriju, pa to ne smes da dozvolis protiv reala, barse a ti dopustas protiv bajerna. nedovic u 5sekundi napada na plus 8 ide da zavrsava, ubrzali smo ritam kada smo trebali da ga isporimo. sve kontra radimo, i nesto sto uspemo dobro da uradimo mi jos gore uprskamo.

Sigurno

pre 1 godinu

Sram da ih bude, sta su izgubili
(dejan, 02. mart 2023 21:01)

Гудурић магистар
(DžejAr65, 2. mart 2023 21:28)

Mislio si Lučić

Mladen CG

pre 1 godinu

Neobičan poraz košarkaša Crvene Zvezde; nije fraza ako se kaže, da su ponovo,,sami sebe dobili". Šta se dogodilo nakon sigurne prednosti, to samo trener Ivanović može objasniti! Iako su vrlo kvalitetni Kampaco i Vildoza, ponovo su pokazali da je mentalitet ljudi iz Argentine vrlo sličan našem: kada ,, voda uđe u uši" , nema kraja propadanju. Posebno je Vildoza nerezonskim potezima kod rezultata 68:75, (isto kao i protiv Albe u prošlom kolu) doprinio ovom porazu, koji će , vrlo vjerovatno, biti odlučujući za kraj realnih ambicija za plasman u drugu fazu Evrolige.

dzoni15

pre 1 godinu

takodje zao mi Radonjica,covek ipak sa limitiranijim igracima slicni,cak i bolji rezultati...i ove godine imas veci budzet,ne mozes da obezbedis da covek ostane i napravi bolji tim,znam neko ce reci ima u Panatenaikosu uslove,ima ali ovde je legenda i navijaci ga vole

Djordje

pre 1 godinu

Sa dve " divljine" u petorci zvane Nedovic i Vildosa sve je moguce a neuspeh zagarantovan ! Ja ne kapiram ni sto su potpisivali ovog Kampaca umesto da su se otvorili za Dorsija ili nesto slicno sto zna pod kosem ?

bvb

pre 1 godinu

25 poena primis za manje od 5 minuta u poslednjoj cetvrtini, a u trecoj primili 2 za 8 minuta. Ove kolektivno treba kod nekog opasnog psihologa voditi.

Dileja

pre 1 godinu

I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 18:28)


Evo ti ovi tvoji pa se ljubite do mile volje!!

Vlado

pre 1 godinu

Zvezda nema čemu da se nada dok ima ovakvo suđenje ni ove, ni sledeće ni bilo koje druge sezone. Ljudi sviraju nemoguće...
(makijaveli, 2. mart 2023 21:01)

Odnos u slobodnim bacanjima 26:14 u korist Zvezde i decko napise ovakav komentar!?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Cela utakmica moze da se opise samo jednom recju a to je je sramota. 4 i po minuta pred kraj ti vodis 9 razlike i dozvolis Bajernu da ti za 2 minuta napravi seriju 12 nula a da ti pritom ne izadjes iz bonusa je nista drugo nego sramota. Ocajna igra, skoko, promasena bacanja i kada na to dodas onaj nerezonski faul Nedovica za 3 slobodna bacanja i kada dodas ocajnu reakciju i vodjenje ekipe Ivanovica onda dobijes ovakvu sramotu. Neverovatno da trener dopusti da mu ekipa ovako sutira nezerzonski za 3 kada se lomi utakmica i imas vodjstvo. Neverovatno je da na terenu nema niko da spusti loptu dole. Nemam drugu rec osim sramota.

Kaniđa

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.
(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)

Od kad je on stigao znam da je Zvezda u ozbiljnom minusu.Vildozu oterati još večeras izbor rešenja igra u odbrani katastrofalna kao da je izašao sa društvom ispred zgrade na basket.

sasa pg

pre 1 godinu

@Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 20:33)

Jaramaza si zaboravio. Plači sad

Džajić Dragan

pre 1 godinu

Ostaje žal što nije igrao najbolji strelac Lazić. Mnogo su nedostajali njegovi vihorni prodori po desnom krilu i njegovi upotrebljivi centaršutevi.

Kako ste ovo izgubili

pre 1 godinu

Dva zapazanja opet. Zar je moguce Dusko opet izgubio dobijenu tekmu a imao plus 9 na kraju? Otkaz odmah pa ti rotiraj negde drugde.
Bentil najlosija cetvorka koju sam gledao. Zvezda bez skoka.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Сви су криви. Дозволити да ти противник направи серију 16-0 је срамота. Ништа од проласка даље, дефинитивно.

pinjski

pre 1 godinu

Vreme da Duško Ivanovic polako napusti klupu
zvezde i da povede sa sobom još par argentinac i to je to.Za Dobrica sam mislio da moze da bude nešto ali izgleda da je Pešić letos bio u pravu sto ga nije vodio na evropsko. Dečko bez srca i pun letargije

Republikanac

pre 1 godinu

Ovo je amaterski izvedeno. Kampaco igra samo sa Vildozom a Vildoza je lik nerealan ne zna gde se nalazi. Ivanovic je poznat kao strog trener i trenira strogocu samo na Nedovicu a ova dva Argentinca ne sme da im pisne a oni se izivljavaju.

todos

pre 1 godinu

Браво Тринкијери!!!
Спустио си звездану на основна подешавања са све Кампаћом у игри.

Brada_bg

pre 1 godinu

Ne znam sta da kazem osim katastrofa. Msm da je i to blaga rec. Dovidjenja sto se mene tice, ne mogu vise da pratim ovu tragikomediju od igre!

MJ23

pre 1 godinu

Jos jedna doktorska disertacija, nakon Zalgirisa, Partizana, Albe sada i Bajern. Kako izgubiti najvaznije utakmice u sezoni kada je sve u tvojim rukama i sve na tvojoj strani i kada si favorit, svaka cast, treba i to znati iskreno.

Steve

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 2. mart 2023 18:08)


Jel te blam?

47304

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića neki se igrači probudili i kompletno ekipa dobila na sigurnosti a onda nakon Barse povratak u stvarnost . Nakon tog nesretnog poraza polako nestaje samopouzdanja , bježi se od lopte , siluje se šut koji je pao na niske grane a igrači kao da prate ove komentare sve manje vjeruju i slušaju Ivanovića .

metalstorm

pre 1 godinu

Izgleda da je ipak Radonja trener za ovog našeg. Može da priča za njega ko šta hoće ali sa njim su rezultati u El bili bolji jer svaka ozbiljna ekipa mora da igra odbranu. Ovo sto mi igramo poslednjih nekoliko kola ne lici ni na sta a smejali smo se grobarima za odbranu. Mislim da se ni sa Alimpijem nismo ranije oprostili od top 8.

Милан

pre 1 godinu

Срамота, гомила губитника која је дебело плаћена а учинак истих сви видимо..

gagi

pre 1 godinu

Cista poraz Ivanovica.Kao i protiv Albe.Mislim da nema STA traziti vise u Zvezdi.Covjek ne zna da provede utakmicu kraju.Pet,sest ovakvi utakmica je izgubio.Nedovuc lose igra,ali ga i on ubi minutažom.A STA tek radi Petrusevu,igra Ventil koji je ocajan.Sta reci veceras za Kampaca,tuga.

Црвена Звезда Београд

pre 1 godinu

Кампацо је краљ. Једини ко је узео више пара у Црвеној Звезди Београд је Дивац. За сат времена, тј. две утакмице по 250.000 долара. Тад је био локаут па је Дивац повео у госте и Глена Рајса из Шарлота. Каже човек Дивцу да и њему нађе тако добру лову за ништа.
Црвена Звезда Београд. Шега, шала и виц.

Nikola

pre 1 godinu

Zvezda je u lošoj, silaznoj formi.
Gubi dobijene utakmice.
Stiče se i utisak da bolje igra protiv jačih protivnika.
Zvezdina odbrana, nekada zaštitni znak, je postala vrlo upitna.

Iskreno

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.
(Joca, 2. mart 2023 21:03)

Zvezda je imala 36 bacanja, od kojih je realizovala 20? Dok je Bajern imao 14 od kojih je dao 12?

Znači zvezda je pokradena iako je imala 22 više bacanja? Da je dato makar 50% od tih promašenih, Zvezda bi pobedila.

Petar P

pre 1 godinu

Šteta zbog ovih navijača. Da se tako bagatelizuje prednost u finišu utakmice teško može da se razume. Sve su pogrešno uradili igrači koji to nisu smeli. Time je sve rečeno. Teško ćemo mi do kraja ove sezone. Igramo kao indijanci. Šta sve izlazi iz ruku, koliko se promašuje zicera, mnogo silovanja i na kraju poraz. Sasvim zasluženo. Najviše brine što Ivanović nema više kontrolu nad igrom.

Reqiyemyx

pre 1 godinu

Jaramaz je rešio utakmicu. Zvezda bez rešenja. Kako god 15ti poraz. Faku nedovoljan. Hitno pojačanje potrebno na poziciji 1-2.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Cestitam Partizanu na osvojenoj Aba Ligi. Losiju i malokrvniju ekipu od Zvezde nisam gledao...
(Nikola, 02. mart 2023 20:59)

Sanjaš, što je okej. Biće buđenje uskoro...

kvisko

pre 1 godinu

Kampaco bolje da nije ni igrao.
Obican cirkuzant, nesto poput Globetrotters igraca, uziva u finti i ostalim glupostima umesto da ganja rezultat.

VR46

pre 1 godinu

Bajern bolji u medjusobnom duelu unborbi za top18 od Zvezde. Bice cupavo , ali ima Zvezda Kampaca , pa kad dodje i Embid onda se pali masina.
(Rounder, 02. mart 2023 21:04)
Neka, to vaza za "samo plej i centar"...Posle Albe ce o5 da se poziva vrhovni guru, ljubavno-licemerne religije VELIKOG duleta!

dejanddddddd

pre 1 godinu

Ivanović nije loš strateg, ali za ovaj nivo košarke izgleda da nije sazreo, recjaju se njegove gre§ke iz itakmice i utakmicu i to kada Zvezda ima ozbiljno vodjstvo.

cccc

pre 1 godinu

75-66, imaš sve u rukama, protivnik u kanalu i ti ih vraćaš za 3 minuta. Duškov poraz 1/1. Imamo najtanju centarsku liniju u celoj EL a hoćemo u top 8. To neće da može.

Baraba

pre 1 godinu

Poraz Ivanovica. Covek kao da ne zna da nacrta akciju posle tajm-auta. Posle serije Baerna, vadi Nedovica koji je usao u ritam, a drzi Kampaca koji je promasio nekoliko napada u cetvrtoj. Lazarevic i Dobric pogubljeni skroz, a Bentil kao da je zaboravio da igra kosarku. Nek se posvete Aba ligi kao i uvek, samo sto su sada izdrzali do marta. Pitanje je zasto i igraju Evroligu!?

Winston C

pre 1 godinu

Bajern bolji u medjusobnom duelu unborbi za top18 od Zvezde. Bice cupavo , ali ima Zvezda Kampaca , pa kad dodje i Embid onda se pali masina.
(Rounder, 02. mart 2023 21:04)

Treba centar za rotaciju. Kad Zvezda izjednaci ponudu za Janisa, sigurno ce pre kod brace u Srbiju nego kod nekih amera.

no name

pre 1 godinu

DSamo se jedno pitam,kako smo mi uopste osvojili Kup i pobedili 11 utakmica u EL?Ovo je zlo koliko smo mi losa ekipa....
(Uzas, 2. mart 2023 21:00)

Pa dobijali ste tako sto jednu rasturi Vidosa a sledecu Nedovic, a pridruzi se Peptrusev.
Ovaj iz Bayern igrali tri cervrtine nista i onda kad se nudite ajde da pobede!

Ljubo

pre 1 godinu

Ja mislim da i Đžordan da obuče zvezdin dres da bi na isti način gubili.Imaš 5 minuta do kraja 9 koševa i ti za 5 minuta daš 5 koševa a primiš 21 koš.To nije jedna takva utakmica već stota utakmica.Toliko puta imaš po 10 koševa prednosti i to sve izgubio za 1 minut.Samo u ovoj utakmici su od +9 došli do -7.Ovaj klub treba obavezno sa angažuje nekog dobrog psihijatra.

Neo@

pre 1 godinu

Ovi bre ne zaslužuju ništa, nikakvu publiku, nikakvu pažnju... Trener je pacerčina koja se jednom radja. Upropastio je Petruševa onim ponižavanjem, Nedovića takodje.
Kampaco mu divlja sa trojkama i on ga drži u igri.
35, 37 poena da primiš u četvrtini poslednjoj u Euroligi utakmici, to nisam video odavno! Nikad se nisam ovoliko iznervirao, da sam predsednik ovog kluba, po 50% bi im odbio od plate zbog nonšalantnosti.
Na 9 poena razlike, Mitrović ide kao strina ka košu i dobija blokadu. I onda će neko sa mi priča kako je NBA cirkus, a ovo košarka. Pih bre... Užas!!!

visibaba

pre 1 godinu

da znamo da zatvorimo utakmicu sada bi imali 16-10
(zvezda i to crvena, 2. mart 2023 21:27) # Link komentara

Da niste izgubili ni jednu imali bi 26-0

Dejan

pre 1 godinu

Ma ova zvezda nije nizasta, gube utakmice zbog glupih nerezonskih trojki. Po ko zna koji put gubimo dobijenu utakmicu zbog sebicnosti i svojih gluposti. Taman napravimo neku razliku, Ivanovic menja petorku koja tu razliku pravi i protivnik nas stize.

otpor

pre 1 godinu

Kako bre Zvezda izgubila?! Pa zar nije igrao Kampaco?! Kako sa njim Zvezda može da izgubi, pa zar on nije najbolji ikada od nastanka ove igre? Pa kako, stvarno mi nije jasno da Zvezda sa Kampacom može uopšte da izgubi, pa zar nsimo svi,pardonniste svi, na čelu sa medijima, očekivali da Zvezda sve dobije do kraja sa Kampacom? Pa pobogu, pa igra Kampaco!!! Eto čuda se dešavaju pa Zvezda čak i sa Kampacom gubi!!!

47304

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića neki se igrači probudili i kompletno ekipa dobila na sigurnosti a onda nakon Barse povratak u stvarnost . Nakon tog nesretnog poraza polako nestaje samopouzdanja , bježi se od lopte , siluje se šut koji je pao na niske grane a igrači kao da prate ove komentare sve manje vjeruju i slušaju Ivanovića .

Zoki

pre 1 godinu

Koliko samo nepoznavalaca košarke. Sada sve ide na Ivanovića. Jeli Ivanović kriv što u poslednjoj četvrtini primiš ovoliko koševa? Što imaš 16 izgubljenih lopti, što je procenat slobodnih bacanja katastrofa. Jeli Ivanović selektirao igrače? Čija ideja je bila na početku sezone trener šegrt? Džaba kuknjava. Svake sezone igrači povredjeni. Znači fizička sprema nula. I na kraju koliko para toliko muzike. Već koju sezonu unazad Zvezda na dnu EL po budžetu po zvaničnim izveštaju EL. Ne može se očekivati uspeh sa 12 miliona za ceo pogon CZ. Tu su i mladje kategorije

Dejo

pre 1 godinu

Proslo je pola sata od kraja utakmice i jos uvek sam u soku,prosto ne mogu da verujem sta smo prokockali,kao neki ruzan san. Ovo je poraz Duska,Vildose i Kampaca,Duska jer je katastrofalno vodio zavrsnicu,a Vildosa i Kampaco su se ispromasivali besomucnim bacanjima za tri poena kad smo imali 9 razlike pa sve do kraja kao da mi jurimo tu razliku a ne oni. Evroliga je za Zvezdu zavrsena sto se tice borbe za top 8 tako da vec sada treba da se sprema plej of ABA lige jer ako je ne osvojimo siguran sam da nam nece dati da igramo Evroligu sledece sezone,znate i sami zasto!

Sarlamantan

pre 1 godinu

Protiv nas ganci guduric...sad Grobar Lucic...bas mi je to interesantno kako se tako Srbi Na Srpske klubove naloze...to je prosto neverovatno...

Zidan

pre 1 godinu

Mnogo teski trenuci za Zvezdu
Kraj u evroligi
U ekipi haos trener potpuno bez ideja
Mnogo para ulozeno velika ocekivanja publike a rezultat katastrofa

Del boy

pre 1 godinu

E tako....za bolje i nismo da se ne zanosimo... Nemamo mi taj pobednički mentalitet za Evroligu, nikada nismo ništa uradili u tom takmičenju niti ćemo pa da dovedemo neznam koga...

Koke

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

A kad ste vi imali sansu za top8 u zadnjih 10 god? Hahahahahahaha

ciganče

pre 1 godinu

JOŠ JEDAN IVANOVIĆEV PORAZ.
Pre svega loš tajming za tajm aute, uvek ih traži pri većoj seriji protivnika.
Zatim pušta ove bekove da luduju sa tim šutem za 3 večito, a mi smo ekipa koja mora da igra na Mitrovića, Petruševa i Martina!!!
Bentil je promašaj, neprimetan - nepotreban.

Max

pre 1 godinu

Sta ovi naši igraju...
Ne moze trener da igra. Dzaba da im crta kad ovi samo vrte oko trojke i besomučno šutiraju. Jedino što BiH zamerio Ivanoviću je zaboravljeni Petrušev u 4/4.

Zoran

pre 1 godinu

Pisao sam posle Žalgirisa, Albe i sad opet.Ivanoviću što pre dati otkaz i dovesti Radonjića.Ovaj će do kraja sezone upropastiti sve.Skroz je pogubio konce, uvek na isti način gubi dobijene utakmice.Jednostavno kad Zvezda vodi na nekoliko minuta do kraja, svi znamo da će izgubiti samo je interesantan način.Ivanovića napolje.

bvb

pre 1 godinu

4 minuta pre kraja imas plus 9 i izgubis 4 razlike. 13 razlike dozvolis u 4 minuta igre. To ni u mladjim ligama nema. Ogadili ste mi kosarku, najezim se kad vidim onog Bentila i onu njegovu zapanjenu tupavu facu.

Zhol

pre 1 godinu

Kako ste vi ovo pukli meni i dalje nije najjasnije jasno. U poslednjih par minuta mogli ste i da sedite na parketu, isti bi efekat bio

E

pre 1 godinu

Imas tri vrhunska beka a tebi se cela igra bazira na besomucno ispucavanje trojki, sramotna igra tima koji je u jednom momentu licio na vrhunski!!!

pk

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.
(Zhol, 02. mart 2023 18:24)
pokazali

Vladimir

pre 1 godinu

Ovo je već više sramota. Gledam ove strane igrače na kraju utakmice se raskezili dok su se pozdravljali sa protivnicima, boli njih uvo, kao na treningu. Ovakva indolentnost, nezainteresovanosti to je prosto neverovatno. Ipak nešto treba pokušati uraditi da sezonom, pošto smo završili evroligu, treba se fokusirati na aba ligu pa tu eventualno da pokušamo da osvojimo ali biće teško. Ivanović da li treba da ostane na klupi veliko je pitanje.

Vladika

pre 1 godinu

Utakmicu protiv Partizana ni u jednom trenutku nisu imali u svojim rukama!

Jos jedna doktorska disertacija, nakon Zalgirisa, Partizana, Albe sada i Bajern. Kako izgubiti najvaznije utakmice u sezoni kada je sve u tvojim rukama i sve na tvojoj strani i kada si favorit, svaka cast, treba i to znati iskreno.
(MJ23, 02. mart 2023 21:03)

Marko

pre 1 godinu

Dobari vam ovi Argentinci,ali ovaj Lucic je ipak skolovan kosarkas a zna se i gde...Partizan od veceras ima jednog konkurenta manje u borbi za top 8.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Vildosa i Kampaco 5 od 20 za 3 poena, Vildosa 2 od 9 a Kampaco 3 od 11.
(Psiho, 02. mart 2023 21:04)

Argentina, Argentina...!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ne vredi, ne može Kampaco da skače u odbrani. Još uvek pokušavam da shvatim šta se desi da kad vodiš 75-66 dozvoliš 14:0 a da ne uhvatiš NIJEDAN skok u odbrani u tim trenucima.
Razlog - Mitrović i Lazarević na 4 i 5. Morao je Martin tada da zagrađuje koš, ali je verovatno lipsao pre toga. Ništa gore nego kad igraš solidno 35 minuta i onda u zadnjih pet prospeš sav trud.

veliki strumf

pre 1 godinu

Нико од центара не уме да ЗАГРАДИ КОШ! Примили смо бар 20 поена из другог напада! Имали су невероватних 15 офанзивних скокова. Под кошем смо попили гомилу блокада. Званично 5, али сигурно више. Испуцао нам је банане Гилеспи као да играо са дечицом. У нападу од 66-75 само роштиљање, тројке, никакве акције било није, а у одбрани - РАСУЛО И РАСПАД! Недовић онај небулозан фаул за 3, па онда баци циглу на таблу код улаза и ту је био крај. Срамно вођење утакмице Ивановића, апсолутно недопустиво! Као да је неки почетник био на клупи. Све је погрешио кад год су они улазили у серију. Допустио је 17-2 и 14-0 скоро без реакције! Две серије 31-2! Па стиди се човече, стиди се! Сад можемо са омладинцима да играмо ЕЛ - остали све јаки противници а од свих ових из доњег дома смо изгубили. Невероватно!

linolada

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)
primio Real od Partizana 44 u Madridu u prvoj ove sezone..

Veronika

pre 1 godinu

>srpska kosarka konacno izlazi iz decenijskog mulja. Hvala Bodirogi sto je doveo sudjenje u red. Hvala finansijskim sluzbama EL sto vise ne tolerisu novac bez dokazivog porekla u budzetima klubova. Hvala i karmi koja po ko zna koji put govori tom projektu neustanovljivog PIB broja "Dzaba vam sve! Ne mozete nikad nista bitno uraditi u vrhunskoj evropskoj kosarci!"

Mrkula

pre 1 godinu

Au koliko smo jaki, dobijamo sve do kraja
(Padaju mi kapci, 2. mart 2023 20:48)
Navijački gledano, osvajamo sve, ali realno, gubimo i dve sledeće utakmice... Nas Vildoza upropastio nekoliko utakmica već...

Nikola

pre 1 godinu

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)

Skinuo im je pritisak skroz šutem 2/10 za tri, pogotovo zadnjim kad je promašio ceo koš a bio sam. Odlično utiče na ekipu, samo neka nastavi ovako.

Kempes

pre 1 godinu

Pišite malo o ovome,nemojte kratke vesti i to je to...Pišite o Nedoviću,Vildozi i njegovim mislima,pišite o Kampacu i njegovoj ljubavi prema BG...

Sale

pre 1 godinu

Brikamo se dve više. Previše ovaj tim mošta da bi rezultati bili ovakvi. Kampaco je doveden zbog Evrolige i Top 8 a već sad je izvesno da od toga nema ništa. Ove 2 zadnje utakmice smo i bez njega i sa njim MORALI da dobijemo!

Sića

pre 1 godinu

Ovo je sramota !!!!! Ovoliko potrosenih para ,za sta ,da budemo najjaci u ABA ligi?
(Dusan, 02. mart 2023 21:04)

Koje pare bre, doveo si najveći otpad u avgustu i pustio najbolje igrače iz prošle sezone, uz trenera amatera.
Nijedan igrač koji je bio nosilac u svom timu nije došao, osim Nedovića.

Jeremija

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)

Al’ zato Zvezdina Argentina večeras 5/20.

MMM

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Videli smo brutalan promašaj na najvažnijem šutu, obruč nije dodirnula. Dok Lučić sipa arhentinci bacaju cigle...

Cvrle

pre 1 godinu

Ja svaku sezonu EL gledam sve sa manjim zadovoljstvom. Razlog? Zato što smo mi svi sirotinja. Mislim na sve ekipe iz regiona. Džaba bacanje para. Možeš da skupo platiš 2,3, 4 igrača ali nemaš ostatak. Šta ti vredi da dovedeš Lebrona, Karija, Embida kada su ostalih devet dunsteri. Ne može bilo koji trener da igra umesto njih. Ne mogu da shvatim ove u Zvezdi što su dovodili Raduljicu, zašto imaju sentimentalnost prema Kuzmiću, šta igraju ostali naši igrači. A stranci. Kampaco može u Realu kada ima Tavaresa, Ljulja i ostale. Nama je plafon EC ili bolje FIBA LŠ. Igrači jeftiniji a razvijaš domaće igrače

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda je jednostavno morala da dobije tekmu jer je kvalitetnija ekipa individualno. Medjutim, to je ponovo samo na papiru, u realnosti ponestaje energije da se dovrsi posao, a zanemaruje se da nemacki timovi uvek igraju sa ponosom. Veliki kredit je dat Vildosi i Kampacu, da li su to opravdali, nisam siguran. Nedovic je budio nadu kao i obicno, ne moze bez podrske saigraca. Velemajstorska partija Lucica, a Trinki je ponovo pokazao da od prosecnih igraca ume da napravi kompetitivan tim koji igra tvrdo. Da su ih zaobisle povrede, bili bi u top8 kao i prethodne dve godine.

Saša Janković

pre 1 godinu

Ivanovic izgubio volju da trenira Zvezdu. Posle pocetnog naleta i 6-0 igra sve gora. Srecno osvojen kup(da nije iskljucen izgubili bi). Izgubili smo ono sto nas je krasilo do sad - cvrsta odbrana. Nemamo jasan cilj. Forsiramo domace igrace i onda u pola sezone dovedemo preskupog stranca koji ne moze da igra dva meseca. Bentil dobija prednost umesto Petruseva koji dobija sve vise kritika trenera. Pocinje forsiranje trojki i raspad je neminovan. Ne treba ni da se borimo da osvojima Aba ligu ako cemo sledece godine igrati isto ovako bez ambicija.

iskreno

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)

Za tvoju info, primio je Real u sred Madrida od Partizana čak 40 za četvrtinu.

bvb

pre 1 godinu

Vazno da nije doveden visok igrac nego se opet igra oslanja na polovnjake... Prosle godine se nekako izvuklo ove KKP nema sanse da naoravi istu gresku. Zvezdini visoki igraci su Kuzmic, koji ne moze ni amaterski da igra basket na Adi, Raduljica kamiondzija, rasapali Martin i IQ 200 Bentil...

Joca

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.

M4X

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

Blama bez.

Simke

pre 1 godinu

Kako se sve u kosarci brzo promjeni....Prije mjesec dana je Ivanovic za sve ljude bio car,doktor kosarke,genijalac,a sad je odjednom los i treba da dobije otkaz.

Optimista

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
@
U svakom slučaju obavezno gubite nema to veze sa Partizanom.

Slaviša

pre 1 godinu

Iz utakmice u utakmicu isto izađe Martin mi odemo u dubogi muinus nemogu da shvatim Ivanoviča sa postavkom koja nam igra na kraju kad se vodi umesto da igramo na blok sa centrom udvajanje pa spuštanje lopte za Martina mi besomučno silujemo tricu a nema ko da skoči jedino je Martin sposoban da se otvori i pogodi sa petruševim se nedobiva utakmica moj treneru.

Srđan

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)
Real primio od Partizana 40 u 1/4.

Ccc

pre 1 godinu

Uvek isto! :(
(beograd_92, 2. mart 2023 20:58)


Ali tako nije kad sude nase sudije? Treba saopstenje da CZ zahteva da im u EL sude nase sudije? Znaci , zakljucaj, bice bolje kad zaigra Kampaco i Martin,..

lupa

pre 1 godinu

(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)


Rubit, Jaramaz, Cipser nije ulazio, ne računam ovog što im je tek došao.
Protiv Partizana nisu Lučić, Hanter, u postavi bili ali nisu ulazili Vinston i Cipser.

d-drop

pre 1 godinu

Jel igrao Kampaco ?
(eufrat, 02. mart 2023 21:09)

Ма шта јел играо? Факу је дао тројку са 9 метара 4 пред крај ?

Igorinjo

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
Ma samo vi gubite, to je dovoljno :)

Bata

pre 1 godinu

Ma jel igrao taj mag kosarke, nesto nevidjeno na planeti?
Smoriste sa njim, evo ga, tu je.
Idemo, jos nije gotovo, svaka utakmica je finale. :)

Mike

pre 1 godinu

Ne znam ni sam u cemu je problem mislim da su ovde najvise podbacili stranci martin bentil vildosa I kampaco ali kosarka je timski sport tako da nema veze ko je odigrao slabije , zvezda je izgubila momentum kad su igrali bentil i Hassan Martin previse gresaka. cini mi se da zvezda slabo brani skok svi imaju previse ofanzivnih skokova . Zvezdina realnost je 14-15 pobeda i to ce biti uspeh . Mozda kuzmic bi mogao dobiti koji minut vise na pocetku nije izgledalo lose dok je on bio na parketu. Mislim da petrusev i nedovic na kraju trebaju da imaju vise loptu

Lamonica

pre 1 godinu

Zvezda nema čemu da se nada dok ima ovakvo suđenje ni ove, ni sledeće ni bilo koje druge sezone. Ljudi sviraju nemoguće...
(makijaveli, 2. mart 2023 21:01)

Odnos u slobodnim bacanjima 26:14 u korist Zvezde i decko napise ovakav komentar!?
(Vlado, 2. mart 2023 21:28)

Kakve veze ima odnos u bacanjima sa sudijskim kriterijumom, ajde pojasni nam!? Zvezda je zaista izgubila dobijenu utakmicu ali ima ubedljivo najlošiji tretman u EL i to godinama kad je suđenje u pitanju. I to ti kao sudija kažem. To je ipak pitanje za EL i rukovodstvo kluba.

Lord

pre 1 godinu

Odakle krenuti, da li od karme zvane Lučić > Gudurić, pa preko toga što vas je Andrea ponizio sa ovim preko 6, konta čovjek tu smo mi negdje, borba za 14. mjesto,
do Kampaca vrsnog šutera od 300 000€ mjesečno.
Dodao vih i da vam ne leži njemački stil tapkanja lopte.

no name

pre 1 godinu

DSamo se jedno pitam,kako smo mi uopste osvojili Kup i pobedili 11 utakmica u EL?Ovo je zlo koliko smo mi losa ekipa....
(Uzas, 2. mart 2023 21:00)

Pa dobijali ste tako sto jednu rasturi Vidosa a sledecu Nedovic, a pridruzi se Peptrusev.
Ovaj iz Bayern igrali tri cervrtine nista i onda kad se nudite ajde da pobede!

s0s

pre 1 godinu

kraj za zvezdu sto se tice evrolige za ovu godini.
(pele, 02. mart 2023 21:00)

Ma nije još kraj. Ako sledeću izgubite, onda je kraj...i tako u nedogled. Kraj je bio odavno, tamo negde posle izgubljenog derbija.

urke

pre 1 godinu

devet sezona u EL ,nula top 8 ili 4,klasican fenjeras
(maglaricaFrojler, 2. mart 2023 21:28

Ok, nismo se proslavili, ali cemu laganje?
Igrali Zvezda i Cska u top 8.

Banjo

pre 1 godinu

Cista poraz trenera... Kampa o i Vildoza se ispucavaju zadnjih pet minuta a Nedovic predugo na klupi, uz to Bajern u bonusi a ni jedna lopta dole ispod kosa, pa majstore spusti malo loptu... Koliko je Ivanovic doneo toliko je i odneo... Sa ovakvim timom nista posebno

Добар тренер доноси победу

pre 1 godinu

Утакмицу добио Тринкијери. Лучић 4 увођење Гилеспи 5. Ивановић није умео да одговори. Петрушев 4 на Лучића убије Гилеспи Митровића, Петрушев 5 заустави Гилеспија, Лучић 4 убије Митровића 4. На увођење Гилеспија морао је одговорити са Кузмић 5, Петрушев 4, није умео, изгубио утакмицу. Разбио га Тринкијери.

Urke

pre 1 godinu

Nije ni cudo sto su Ivanovicu za 30 godina karijere najveci domet bile prosecne spanske ekipe.
(bvb, 2. mart 2023 21:08) # Link komentara

Real, Barselona...4 final four 2 finala.

sportdetective

pre 1 godinu

Nesto ovde opasno smrdi. Kako je moguce da ni jedan igrac nije u formi. Sta oni to rade na treningu, mozda su preumorni od treninga, ljudi nama uvek ponestane snage u drugom poluvremenu. Dusko ubi igrace da oni izgleda mrze kosarku

dovla

pre 1 godinu

Na 9 razlike i nasu lepu igru u tom momentu, na 5min do kraja, sudija na pola terena svira tri bacanja za bajern, to je prelimilo mec, ugasilo nas momentum nazalost i to je to. Zvezda inace u jako losoj formi nakon kupa.

Dali

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
@
U svakom slučaju obavezno gubite nema to veze sa Partizanom.
(Optimista, 02. mart 2023 21:33)

Hahahhhahaha.....ma bravo majstore za komentar! Kakvi bolesnici!

Maрко

pre 1 godinu

Top 8 možemo da zaboravimo. Ove dve utakmice su bile must win.

Trenutno od svih ekipa igramo najlošije u EL. Kad uđe voda u uši sve se raspada odbrana, napad. Ovakvih završnica smo izgubili baš dosta. Malo nam fali ali dovoljno da bude nedovoljno za nešto više.

Lepi Džoni

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

Esencija Zvezdinih dometa u Evroligi.

Realno

pre 1 godinu

Katastrofalna druga cetvrtina.Masimo 5-6 slobodnih bacanja,isto toliko zicera ispod kosa i otvorenih trojki,dok primamo trojku na 0,7 sekundi na kraju 1/4 i jos par zicera na pocetku druge,sto ne sme da se nikada desi,kao pocetnici.Ako poboljsamo bar upola igru u napadu,dobicemo bez problema ali mora da se zna ko sta igra i ne mogu svi da igraju.Kad su tu Kampaco,Vildoza i Nedovic,nema puno prostora za Ivanovica i Markovica.Eventualno moze Markovic da preuzme Lazicevu ulogu ali udarna trojka mora u kontinuitetu da igra vise,uz Dobrica,Mitrovica i Petruseva,naravno i Lazarevica u odbrani.

aki

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi
(Darko, 02. mart 2023 19:52)


Brate godine su to dominacije Zvezde,sve im se vraca zbog onoga sto su radili za vreme Tadica i Vujosevica, a tek ce da se vraca i to sa kamatom!Nece im pomoci ni Greg Popovic i Obradovic zajedno i jos 15 stranaca da dovedu

aki

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi
(Darko, 02. mart 2023 19:52)


Brate godine su to dominacije Zvezde,sve im se vraca zbog onoga sto su radili za vreme Tadica i Vujosevica, a tek ce da se vraca i to sa kamatom!Nece im pomoci ni Greg Popovic i Obradovic zajedno i jos 15 stranaca da dovedu

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Sudije su dale sve od sebe, ali zaista sve od sebe da navuku za mučenu zvezdu, čak ni na kraju OČIGLEDNO prelaženje preko pola nisu svirale, ali džaba kad ovi nemaju pojma.

Hahah

pre 1 godinu

Delije opet bez zastava ? Frka kad treba ici u Nemacku a blizu i Hrvatska i Italija
(Kakvi kalkulatori, 02. mart 2023 19:32)
A ti ih cekas da im otmes jel?
(duledudule, 2. mart 2023 19:44)

Taman posla ali ima ih koji ih cekaju na revans da im pruze. A prolaze tuda kad idu za Minhen. Ceka Ferencvaros, ceka Bbb, ceka
fedayn…svi cekaju da ih vide a da ne iskacu iz zbunja 50 na 3.

Само рад

pre 1 godinu

Апел да неко ово чита пренесе: За добробит Србије кошарке: Митровићу, ради руке, само руке, имаш тело као Родман, можеш бити наравно поређење Родман, Добрићу набаци масу, можеш бити тројка светског калибра, али само само масу.

s0s

pre 1 godinu

Poredite lične greške Lazića i Pantera, to vam je nova mantra vidim. Panter uopšte ne igra odbranu, dok Lazić ne igra ništa drugo osim hrkljuš odbrane.

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

zbog onog u italiji delije svoje zastave ne smeju da odnesu dalje od autokomande cisto da znaju oni sto se pitaju sto nema zastava
(bgd, 02. mart 2023 20:03)

Druze to su nasi ljudi koji zive i rade tamo kakve crne zastave

macconi

pre 1 godinu

ne kapiram zasto Nedovic,Kampaco i Vildoza ne mogu zajedno da igraju bar neko vreme,a u jednom periodu su zajedno igrali Kampaco,Nedovic i Markovic...zasto moraju Ivanovicu svi igraci da igraju...zasto vecina domacih igraca imaju bitnije uloge i minutazu kada svojim kvalitetom to ne zasluzuju...i zasto su igraci izgubili samopouzdanje i to posle osvojenog kupa...to je do trenera

Realno

pre 1 godinu

зна ли неко зашто овај Винстон није играо против гробара јер је играо утакмицу пре и утакмицу после
(DžejAr65, 2. mart 2023 19:57)

Namestio Savic a malo i Trinkijeri.
Svi su protiv vas, zavera.

statuskan

pre 1 godinu

Teski su grobarski kompleksi, nabijeni su im kompleksi do srzi
(Nema sta..., 02. mart 2023 20:00)

Ono kada navijač FMP-a kaže navijačima KK Partizan da su kompleksaši!Zemljo otvori se...

Cuj svaki cent

pre 1 godinu

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 20:33)

Mislis vredi svaki milion ulozeni u njega. A ima vise miliona ulozenih za ovih par meseci.

veliki strumf

pre 1 godinu

Е мој Душко!!! Од 66-75 допушташ 12-0 серију!!! Као против Жалгириса. Срамота. После ЗАКАСНЕЛОГ тајм аута 3 напада шутирамо три малоумне тројке! Где ти је ауторитет?? То ли се нацртало на тајм ауту??? Брука! А кош нисмо способни да заградимо.

nesa80

pre 1 godinu

Sada je gotovo sa svakom nadom za F8. Nažalost, nemamo budžet kao neki da i sledeće godine zadržimo najbolje i dovedemo par F4 igrača, nego će svi poodlaziti, možda i Duško Ivanović i opet sve iz početka, kao svake godine.
(NastyB, 2. mart 2023 19:42
jadni vi nemate budzet-vildoza,nedovic,kampaco,petrusev,bentil,martin,holand,mitrovic,ivanovic,raduljica,markovic,kuzmic.....bogami sve jeftini abaligaski igraci,otpustili pleja i trenera uz celu isplatu,skup proveren trener ivanovic.kako li tek izgleda kada imate budzet.ne znam u kom svetu vi zivite,partizan bar igra sa onim sto je doveo od pocetka sezone a vi ste napravili rokade za 5 miliona evra dodatno da vam nebi propala sezona pa oces jos,malo li je.za jedan privatan klub imate itekako dobar budzet najveci na ovim prostorima ikad

Sramota

pre 1 godinu

Da li je moguce da dva,mozda i tri puta dozvoljavaju da se Bajern priblizi sa 9 na 2 razlike,za nepun minut,glupim faulovima u odbrani ili jos glupljim resenjima u napadu kada mase zicere ispod kosa.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.
(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.

veliki strumf

pre 1 godinu

Опет Душко СПАВА!!! 66-75 и напад и он допушта 73-75!!! После рампе коју је добио а митровић и глупог фаула Недовића за 3 ПДМАХ СЕ ТРАЖИ ТАЈМ АУТ! А ми након тога промашујемо зицер, па нова рампа и примамо 7 поена за редом.

sasa pg

pre 1 godinu

@Ivanović počinje da nervira sa izmenama. Ne dajemo koš preko 5 minuta, Ivanovic i Markovic igraju a Kampaco na klupi
(polako, 2. mart 2023 19:58)

Bilo bi bolje za vas da je i ostao na klupi

sasa pg

pre 1 godinu

Ivanović se žali sudiji da ne može da se uputi šut za 0,7 :)) A Kuzmanović i ovaj komentator nasjeli, pa uglas da ne može. A ne sjećaju se da može i za 0,6 :))) (po pravilima i za 0,3?

C.Z

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.

pre bata

pre 1 godinu

PETRUŠEV 9 MINUTA
NEDOVIĆ 9 MINUTA U PRVOM POLUVREMENU
NE ZNAM ZBOG ČEGA IH ČUVA
IZGOVOR DA NE IGRAJU ODBRANU NIJE TAČAN JER I BEZ NJIH ISTO NE MOGU ZAGRADITI KOŠ

pejton

pre 1 godinu

@exe

Pred spavanje odlusaj pesmu od Aleksandra Ilica "Isplaci se na grudima mojim".

Dobija ovo Zvezda veceras, kvalitetniji ste tim jednostavno i ne vidim sa cime bi to Bajern mogao da vas iznenadi sem nekim ludackim procentom suta.

Sila Nebeska

pre 1 godinu

Polako ljudi, sto ste toliko negativni? Tek je poluvreme, dobijamo ovo lagano.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 19:50)

Fridrih brate sta ima u Bavarskoj? Dobijamo ovo, u pravu si!

Zvezdaš

pre 1 godinu

Čuj Fmp navijače "Mi smo cigani, najjači smo, najjači" 🤣 Ni svoje pesme nemaju😂
(Ivan, 2. mart 2023 19:26)
A gde je partizan? Onu legiju stranaca ne računam u partizan. To je državno mezimče ali nije partizan

duledudule

pre 1 godinu

Delije opet bez zastava ? Frka kad treba ici u Nemacku a blizu i Hrvatska i Italija
(Kakvi kalkulatori, 02. mart 2023 19:32)
A ti ih cekas da im otmes jel?

realno

pre 1 godinu

Zvezda nikad nece igrati f4 u svojoj istoriji.
Idite igrajte si fudbal dosta je vise 11 godina brukanja po evropi. Sto je mnogo, mnogo je.

Кошарка

pre 1 godinu

Тренер држи Марковића на тројци, ово је на изглед лудило, али може Марковић на искуство одговорити на три. Митровић и Петрушев не знају када који је 4 а који 5 када су заједно у игри. Искључиво грешка тренера неуиграност њих двојице. Митровић је 5 јер не зна да шутне, Петрушев 4 зна да шутне. Оба одлична у пикенрол. Мислим да би ово ладно могао добити са Кампацо Недовић, Ивановић Вилдоса паровима плеј бек, Марковић три на искуство и Добрић, Петрушев и Митровић 4 и 5 Кузмић измена 5. Апсолутно не уводити Лазаревић Бентил. Са овим 9 играча. Али не зна.

Deda mraz

pre 1 godinu

Partizan, Cibona i Jugoplastika mogu u istu recenicu, po broju Evropskih dostignuca, Bosna ima trofej najbolje ekipe u Evropi jedne sezone ali osim toga jako slabo, a to sto mislis da domaci brlog gde jedan klub ima jacu politicku i sportsku logistiku od drugih, moze da ti bude merilo za nesto gde su svi klubovi jednaki i gde sudije umeju da razlikuju dvokorak od cetvorokoraka, onda si bas u problemu. Ja pobedio drugara u trkanju 50 puta zaredom a vozim 3 puta bolji auto pa ne tripujem da sam sampion Formule 1.

bvb

pre 1 godinu

Dobric je postao... ja ne znam... najveca stetocina u ekipi ubedljivo. Silne minute u igri provodi, a ne da ne doprinosi igri vec potpuno unistava igru. U napadu beskoristan u odbrani jos gori.

veliki strumf

pre 1 godinu

Шта ради Ивановић??? Шта спава на клупи??? Тек на 12-2 у 2/4 тражи тајм аут!!! Промашили смо 20 зицера под кошем, испуцавају се, кош из игре дали нисмо за 5 минута и чека да на звизну 2 тројке сами као духови да тражи тајм аут. Ајде бре! Срамота. Нико живи ништа не може да погоди нити шта бранимо! 14-2 серија, ако узмемо и крај 1/4 17-2 серија, а Недовић на клупи.

C.Z

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta prica ovaj na Sport Klubu,kaze da je Kampaco potpisao za 4,5 miliona evra na godinu i po.Real nije zeleo toliko da izjednaci platu.

Darko

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi

NastyB

pre 1 godinu

Ne vredi, pišem ovo na 25-25. Sa OVOLIKO promašenih zicera, očajnim skokom u odbrani i lošim slobodnim bacanjima Zvezda nema nikakve šanse.
I uvek protiv nas neki prosečan igrač pomahnita i rešeta kao blesav

Sada je gotovo sa svakom nadom za F8. Nažalost, nemamo budžet kao neki da i sledeće godine zadržimo najbolje i dovedemo par F4 igrača, nego će svi poodlaziti, možda i Duško Ivanović i opet sve iz početka, kao svake godine.

maks

pre 1 godinu

zhol, igra se druze, ali, ovo je isti scenario kao protiv albe, ne pisem dzabe. najvise volim da pobedimo i da sam u krivu za ovo, ali ovo mislim da nam se desava cesto. pusti derbi, jer mislim da na to mislis kad kazes da se igra 40min. derbi je posebna utakmica. ali mi ne umemo da povedemo, u stvari mi umemo da povedemo ali to ne znamo da sacuvamo, nego stanemo, ovaj em ostavi najbolje na klupi em ne ume da sece tajmom nalet protivnika.

Darko

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi

Zar je to PF?

pre 1 godinu

Dali ovaj Bentil moze ikoga da ugura pod kos igrom ledjima? Znaci pratim kretnje i kad ga cuva duplo manji igrac on opet ne moze. Jedna od najlosijih cetvorki koje sam gledao.
Ivanovic standard samo rotira, ne daj boze da neko igra vise od 25 min.

Миле

pre 1 godinu

Која малодушност у коментарима?
-3, још 20 минута чисте игре. Кошарка је ово људи.
Звезда може и треба боље, али је свакако далеко од утопистичких коментара.
Бар у овом тренутку.

DžejAr65

pre 1 godinu

зна ли неко зашто овај Винстон није играо против гробара јер је играо утакмицу пре и утакмицу после

Кошарка

pre 1 godinu

Вилдоза не зна, не може играти плеја зато што НЕ ЗНА да игра пикенрол (само бек шутер, два). Добрић не може играти бека зато што НЕ ЗНА да асистира (само крило три да набаци масу). На жалост и ово губи тренер Ивановић ако изгуби. Плеј само који уме играти пикенрол је Ивановић и Кампацо. Лазаревић без менталног смисла сврхе тренера. Бентил с мозгом везе за четворку, технику, пивот, антимилијарду посто, једино тројку, да скине масу.. Ивановић тренер ако изгуби од ових везара искључиво недостатак знања, искључиво његова одговорност непознавање кошаркашке игре.

Sila Nebeska

pre 1 godinu

biće teško zvezdi večeras da dođe do rezultata pored komentatorskog dvojca kovačić - kuzmanović.
(druga postava, 02. mart 2023 19:15)

Realno ubijaju svaki vid optimizma za pobedu,

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ovako su i protiv Albe poveli, pozle poplavaa
(zelot, 2. mart 2023 19:25)

Ja se sećam da je jedan tim nedavno vodio 18 poena pred poluvreme, pa su sudije u četvrtoj četvrtini morali da prekinu utakmicu da ne bi bilo teškog gaženja.

voma

pre 1 godinu

Sta prica ovaj na Sport Klubu,kaze da je Kampaco potpisao za 4,5 miliona evra na godinu i po.Real nije zeleo toliko da izjednaci platu.
(zemunski kej, 02. mart 2023 19:44)

Pa jedino je cifru promašio, jer nije 4,5 već 4,3 miliona za sezonu i po. A Realovih 2,6 miliona se još uvek ne zna ko je platio, verovatno i to iz budžeta RS. Ali ajde, bar ćete dobro zaraditi na kraju ove sezone, ako bude želeo da ode negde drugo. Čitavih 50 hiljada evra.

Ne lupetaj

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica
(Realno, 2. mart 2023 18:03)

Ko je pratio Bajern video je da ga je Partizan u sred Minhena zgazio 15 razlike, tako da ne pravi od Bajerna neki Golden Stejt

ajde pali

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica
(Realno, 2. mart 2023 18:03)

Ko je pratio Bajern video je da ga je Partizan u sred Minhena zgazio 15 razlike, tako da ne pravi od Bajerna neki Golden Stejt
(Ne lupetaj, 02. mart 2023 19:33)

Bajern bez 4 igraca...

samokažem

pre 1 godinu

Auuu koliko loša igra, šta se dešava ovo sa Zvezdom nakon osvojenog Kupa Koraća?! Ne mogu da se sastave sa košem!?
(Neo@, 02. mart 2023 19:36)

Dešava se da vam ne sudi Oberknežević

veliki strumf

pre 1 godinu

Види се да је путовање у Аргентину и малтретирање у повратку доста утицало на Кампаца. Након погођене тројке и пар бацања и лепих асистенција ушао је у серију промашаја, пар зицера, непотребан фаул на половини Бајерна који нас је коштао случајном тројком Лучића и на крају продатом лоптом. Штета што на 16-23 није погодио тројку и онда је Бајерн изједначио. И бацања су нам опет велики проблем а екстремно су значајна у оваквом мечу.

бљуц

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Аман бре, то што сте узели по нешто и то као млад клуб, са тих 11 годиница, не значи да треба да трипујеш да сте интергалактикоси... То сте у фудбалу :)

niko

pre 1 godinu

Šta više glumi sa ovim rotacijama, idemo u finiš sezone, u bitnoj utakmici 8,9 igrača treba da igra i to je to.
Nedović samo 8 minuta, Petrušev 9, Mitrović 8
Marković, Ivanović, Kuzmić i Bentil nisu za rotaciju u El

exe

pre 1 godinu

Igra vam zvezda a vi komentarisete partizan i obradovića. Ovakav kompleks nije vidjen nigde u svetu
(Walter, 02. mart 2023 18:46)

Nemojte samo vi o kompleksu, vi slavite pobede spominjuci zvezdu

boki

pre 1 godinu

sonsi, ako dobijemo nece biti sigurno lako, ali ove utakmice se dobijaju lagano, pogotovo ako vec imas ambicije za top 8, faza takmicenja je takva da nema orava na gresku, a mi smo vec najvecu gresku naoravili izgubivsi od albe, na domacem terenu od zadnjeg na tabale u momentu kada se lomi.

Realno

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica

Zhol

pre 1 godinu

Ko dublje analizira pocetak sezone, jasno je da ove dve pobede vise od nas, nisu nista, jer sam pocetak , pocetnik Jovanovic, Adams, Holland, to je sve bio tim za Evrokup, da I tad je trebalo reagovati mozda da su navijaci zvezde bili pametni kao što nisu pa reketitanjem, kao neki da zakukaju , jer je uništen sampionski tim pre toga I otisli su trener I najbolji igraci, sa druge strane brda su zadrzani najbolji igraci, na pocetku oni su imali 5 dokazanih preskupih igraca a zvezda je imala samo Nedovica ,znaci 5:1 ,e sad jos zamislite koliko pobeda bi imao JSD da mu Panter ne igra 3 meseca pa jedno 3 manje ako ne i vise... I ponovo zvezda je imala 11 pobeda sa 2 normalna igraca , I bolji od projekta medjusobni skor, osvojen kup, I 3:1 u pobedama.Sami ste navijaci zvezde krivi, da je zvezda od pocetka imala Kampaca, Vildozu nedovica sto je minumum koji je zasluzila sa triplom krunom,imala bi barem 4 pobede vise u ovom trenutku. Ali vi ste cutali...
(Exe, 02. mart 2023 18:21)

Koliko je tebi samo dobro u glavi...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Pre dve nedelje lopatari protiv Bajerna bez šestorice igrača, a večeras "švabe" kompletne. Kada njima nedostaje mahač peškira Koprivica i muva bez glave Avramović to je katastrofa ( što se vidi u petominutnim učešćima Avramovića ), ali Bajern bez šestorice je nikad jači... osim večeras.
Prošle nedelje Maodo Lo, baš kao i u Bajernu, protiv Zvezde se raspuca, odigra utakmicu sezone i sledećih pet utakmica se ne vidi. Što će se, nažalost, desiti i večeras.
I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.

Exe

pre 1 godinu

Ko dublje analizira pocetak sezone, jasno je da ove dve pobede vise od nas, nisu nista, jer sam pocetak , pocetnik Jovanovic, Adams, Holland, to je sve bio tim za Evrokup, da I tad je trebalo reagovati mozda da su navijaci zvezde bili pametni kao što nisu pa reketitanjem, kao neki da zakukaju , jer je uništen sampionski tim pre toga I otisli su trener I najbolji igraci, sa druge strane brda su zadrzani najbolji igraci, na pocetku oni su imali 5 dokazanih preskupih igraca a zvezda je imala samo Nedovica ,znaci 5:1 ,e sad jos zamislite koliko pobeda bi imao JSD da mu Panter ne igra 3 meseca pa jedno 3 manje ako ne i vise... I ponovo zvezda je imala 11 pobeda sa 2 normalna igraca , I bolji od projekta medjusobni skor, osvojen kup, I 3:1 u pobedama.Sami ste navijaci zvezde krivi, da je zvezda od pocetka imala Kampaca, Vildozu nedovica sto je minumum koji je zasluzila sa triplom krunom,imala bi barem 4 pobede vise u ovom trenutku. Ali vi ste cutali...

Walter

pre 1 godinu

Ja kao partizanovac svejedno mi je. Veceras u minhenu neka zvezda uradi sta hoce ali samo da pobede nekako one spance valensiju i baskoniju. Sve zavisi od nas ali i od drugih nadam se da ce zvezda da opegla oba spanca.

Zhol

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.

Cinjenice

pre 1 godinu

Samo navijaci JSD-a mogu da kažu za Branka Lazica da dobije 5 licnih gresaka tokom jedne utakmice EL, a protiv Albe je imao 1 licnu, A ima slican prosek licnih gresaka kao Panter, njima laž dodje kao dobar dan

Bob

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.
(Zhol, 02. mart 2023 18:24)

Medju 8....realno!

Zhol

pre 1 godinu

Pre dve nedelje lopatari protiv Bajerna bez šestorice igrača, a večeras "švabe" kompletne. Kada njima nedostaje mahač peškira Koprivica i muva bez glave Avramović to je katastrofa ( što se vidi u petominutnim učešćima Avramovića ), ali Bajern bez šestorice je nikad jači... osim večeras.
Prošle nedelje Maodo Lo, baš kao i u Bajernu, protiv Zvezde se raspuca, odigra utakmicu sezone i sledećih pet utakmica se ne vidi. Što će se, nažalost, desiti i večeras.
I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 18:28)

O cemu ti druze razmisljas umesto da budes uzbudjen pred mec svog tima...

veliki strumf

pre 1 godinu

Е мој Душко!!! Од 66-75 допушташ 12-0 серију!!! Као против Жалгириса. Срамота. После ЗАКАСНЕЛОГ тајм аута 3 напада шутирамо три малоумне тројке! Где ти је ауторитет?? То ли се нацртало на тајм ауту??? Брука! А кош нисмо способни да заградимо.

Admiral

pre 1 godinu

Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu.
(Klemen, 02. mart 2023 23:09)

Ti sigurno nemas vise od 10 godina, u suprotnom hitno potrazi strucnu pomoc, mada je ocigledno vec kasno

Црвена Звезда Београд

pre 1 godinu

Кампацо је краљ. Једини ко је узео више пара у Црвеној Звезди Београд је Дивац. За сат времена, тј. две утакмице по 250.000 долара. Тад је био локаут па је Дивац повео у госте и Глена Рајса из Шарлота. Каже човек Дивцу да и њему нађе тако добру лову за ништа.
Црвена Звезда Београд. Шега, шала и виц.

Optimista

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
@
U svakom slučaju obavezno gubite nema to veze sa Partizanom.

sasa pg

pre 1 godinu

Ivanović se žali sudiji da ne može da se uputi šut za 0,7 :)) A Kuzmanović i ovaj komentator nasjeli, pa uglas da ne može. A ne sjećaju se da može i za 0,6 :))) (po pravilima i za 0,3?

321

pre 1 godinu

Ceo vas tim postigao 10 trojki a Avram, Smaili i Andjusic, stranci..ups , domaci igraci 9 trojki?? Pssss..tisina. Treba jedno saopstenje i zahtev , da vam u EL sude domace sudije..? Onda ste nepobedivi..Treba da vas je sramota!!

Baki

pre 1 godinu

Lucic za 20 min. 4 od 4 za 2 i 4 od 6 za 3. Pa kad bi on i Giduric za reprezentaciju igrali kao što igraju protiv Zvezde i Partizana Srbiji ne bi trebao Jokic.

MJ23

pre 1 godinu

Jos jedna doktorska disertacija, nakon Zalgirisa, Partizana, Albe sada i Bajern. Kako izgubiti najvaznije utakmice u sezoni kada je sve u tvojim rukama i sve na tvojoj strani i kada si favorit, svaka cast, treba i to znati iskreno.

Dr

pre 1 godinu

"Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu."

Odbijam da poverujem da neko ovo zaista misli. Sigurno je trol u pitanju. U suprotnom...

Igor

pre 1 godinu

Zvezdasi osam godina igrate evroligu sluzili ste za popravku kos razlije e sad kad je usao Partizan u evroligi dovodite Kampaca samo da ste bolji od Partizana ali jebi ga neide.Vise mrzite Partizan nego sto volite Zvezdu i to ce vam se obiti o glavu.

Vladimir Lučić 007

pre 1 godinu

Zvezdaš sam i nisam se puno razočarao večeras. Objektivno, nemamo mi taj pobednički mentalitet da izvlačimo maksimum kad treba.

Svaka čast Vladimire na realnosti.
Hoću samo da podsetim ljude, na spinovanje (znamo svi od koga je sve krenulo) kako domaći igrači igraju više srcem od stranaca.
Ispalo je da Lesor, Panter i naravno Ledej koji se bacaju u publiku za svaku loptu igraju više srcem za Partizan nego Nedović & Co za Zvezdu Beograd.
Toliko.

Tyler.Durden

pre 1 godinu

Po meni sa dovodjenjem Kampaca u timu je poremecen timski duh tj neki igraci nisu vise zadovojni statusem i primanjem. Moze da se kaze, da je vodjstvo kluba amaterski odradilo sve.

samokažem

pre 1 godinu

Auuu koliko loša igra, šta se dešava ovo sa Zvezdom nakon osvojenog Kupa Koraća?! Ne mogu da se sastave sa košem!?
(Neo@, 02. mart 2023 19:36)

Dešava se da vam ne sudi Oberknežević

iskreno

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)

Za tvoju info, primio je Real u sred Madrida od Partizana čak 40 za četvrtinu.

Vlado

pre 1 godinu

Zvezda nema čemu da se nada dok ima ovakvo suđenje ni ove, ni sledeće ni bilo koje druge sezone. Ljudi sviraju nemoguće...
(makijaveli, 2. mart 2023 21:01)

Odnos u slobodnim bacanjima 26:14 u korist Zvezde i decko napise ovakav komentar!?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Cela utakmica moze da se opise samo jednom recju a to je je sramota. 4 i po minuta pred kraj ti vodis 9 razlike i dozvolis Bajernu da ti za 2 minuta napravi seriju 12 nula a da ti pritom ne izadjes iz bonusa je nista drugo nego sramota. Ocajna igra, skoko, promasena bacanja i kada na to dodas onaj nerezonski faul Nedovica za 3 slobodna bacanja i kada dodas ocajnu reakciju i vodjenje ekipe Ivanovica onda dobijes ovakvu sramotu. Neverovatno da trener dopusti da mu ekipa ovako sutira nezerzonski za 3 kada se lomi utakmica i imas vodjstvo. Neverovatno je da na terenu nema niko da spusti loptu dole. Nemam drugu rec osim sramota.

BORIS

pre 1 godinu

Danas gledam Partizan, Avramovic pogodi 3 trojke zaredom.Kad je nerezonski sutirao sledecu, i promasio, Zeljko ga odmah izvodi iz igre.
Ako se ovi vasi izivljavaju na sutu i mole bogu da udje u kos trebao bi trener da reaguje...

Igorinjo

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
Ma samo vi gubite, to je dovoljno :)

garda

pre 1 godinu

Cim nismo iskoristili situaciju u kojoj nas dve pobede protiv dva nemacka tima koji realno ne pripadaju vrhunskim ekipama vode u sjajnu poziciju za dalje, onda prosto i ne zasluzujemo da idemo u plej of. Steta, imali smo sve otvoreno.

ćeraćemo se mi još

pre 1 godinu

Sad kada krenu kalkulacije: ako Partizan izgubi do kraja 7 a Zvezda dobije svih 8, pa kako je 3 pobede više u stvari manje, kako Partizan ima strašno težak raspored itd. Evo, Zvezda je imala dva penala kroz mnogo lakši raspored + se vratio čarobnjak Kampaco i ?

MMM

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Videli smo brutalan promašaj na najvažnijem šutu, obruč nije dodirnula. Dok Lučić sipa arhentinci bacaju cigle...

Japaja

pre 1 godinu

Dovodjenje Kampaca je los potez. Pored Nedovica i Vildoze ne znam koja je bila poenta, trebaju 3 lopte na terenu kad su zajedno u igri. Za pare koje su date za njega mogli ste dovesti vrhunsko krilo koje vam fali

yo dorro

pre 1 godinu

Možda previše slobode braći Argentincima - ispucali 29 šuteva, a svi zajedno Nedović, Lazarević, Mitrović, Petrušev, Martin, Kuzmić, Marković, Ivanović šutnuli 28 puta.

fankmaster

pre 1 godinu

Kao Srbin i neostrašćeni navijač Partizana već 32 godine, čiji je otac bio košarkaški trener ceo svoj radni vek - želim da vidim napredak srpskih igrača i srpske košarke. Najsrećniji bih bio da Partizan i Zvezda igraju finale EL - i da vas dobijemo tamo (:
Ova je utakmica izgubljena od strane Ivanovića i Kampaca, mislim da je za Zvezdu krenulo naopako od onog poraza od Žalgirisa i nikako da se sastavite. Nadam se iskreno da ćete ući u TOP8 kao i mi. Živela srpska košarka, živela Srbija.

Pan

pre 1 godinu

Dva igrača šutnuli 20 trojki i pogodili 5. To je otprilike sve što treba reći.
Toliko ne bi šutnuli ni pokojni Dražen i Đorđević da ih je neko upario.

Bokd

pre 1 godinu

@ds drzava da se pita kako partizan ima 7miliona eura duga ,a zvezda nema nista....to znaci da je zvezda verovatno manje poreza prijavljivala od partizana sto u prilog govori i recenica kosarkasa,nudili su mi dva ugovira ....zato nisam hteo da potpisem...znaci zvezda prijavi platu 3000 eur,a na ruke da27000 euri tako direktno 18000 eur mesecno po igracu uzme drzavi pa puta 10 igraca pa puta 10 sezona ...nije to malo...pa blokiran racun kk ilr od 256 dana puta 4puta

todos

pre 1 godinu

Браво Тринкијери!!!
Спустио си звездану на основна подешавања са све Кампаћом у игри.

Gaginho

pre 1 godinu

Možda dobijete sve i osvojite sve, ali, realno gledano, dovodite, smenjujete, dajete otkaze u toku sezone kao niko u celoj Evropi, kako onda napraviti uspeh u istoj. U žabokrečini Srbije i ex-JU, to nije problem. Improvizacije, hrkljuš, budžanje, badžanje, ovde je to normalna pojava, normalno stanje.

Zhol

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.

Neki sedi lik

pre 1 godinu

Žalosno što moram da napišem ali Partizan sa otpad ekipom ode u Top8 a naši velikani Vildosa, Kampaco i Nedović se uče da šutiraju trojke u zadnjih 10 kola EL. Ili trener ne zna kada koga treba da izvede ili ima previše poverenja u iste. Od 100 šuteva, ne znam da li smo 20 ubacili.

Vladimir

pre 1 godinu

Zvezdaš sam i nisam se puno razočarao večeras. Objektivno, nemamo mi taj pobednički mentalitet da izvlačimo maksimum kad treba.
Mene samo zanima da li postoji neko pravilo po kojem Kuzmić može da igra samo u prvih pet minuta utakmice? Pa da je počeo da trenira za Novu godinu do sada bi morao imati snage za više. Ništa mi nije jasno.
Raduljicu da ne spominjem.

Leto

pre 1 godinu

Mi sad svaku sledecu igramo za Partizan. Svaka nasa pobeda ih gura u osam. Ne kazem da ce uci, nego da cemo im svakom pobedom pomoci. I sta tu raditi? A utakmica...Kampaco iz igre 4/15...jel treba nesto dodati toj sramoti?!

Realno

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica

Kako ste ovo izgubili

pre 1 godinu

Dva zapazanja opet. Zar je moguce Dusko opet izgubio dobijenu tekmu a imao plus 9 na kraju? Otkaz odmah pa ti rotiraj negde drugde.
Bentil najlosija cetvorka koju sam gledao. Zvezda bez skoka.

visibaba

pre 1 godinu

da znamo da zatvorimo utakmicu sada bi imali 16-10
(zvezda i to crvena, 2. mart 2023 21:27) # Link komentara

Da niste izgubili ni jednu imali bi 26-0

aca

pre 1 godinu

Neverovatno da ste izgubili od istih protivnika(i to na kraju ubedljivo) koje smo mi da se nismo na kraju skroz opustili bez problema dobili sa 30+ razlike. Razlika je u treneru, imali ste lepu zalihu u obe utakmice i uspeli ste lako da prokockate, mi smo gubili ali smo ih na kraju oduvali.

Maudo Mudo Lo

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)

Ali zato Gudura protiv Partizana 5 trojki a u reprezentaciji godinama nije dao 5 trojki!!!

Srdjan

pre 1 godinu

Ovaj sto kaze da nas 10 godina razbijate, i nije bas u pravu. Prvih par godina po dolasku vašeg maga, mi smo se borili. Ali su napadi i teranje sponzora bili jači, i posle par godina smo spali na Vrabca ( svaka mu čast) i tako dalje. Prema tome, veoma je jasno ko i kako o svemu odlučuje. Žoc nije delo ove vlasti i nije bas planiran. Iako igraju za pare, baš kao što bi i svi mi, Partizan ipak ima više velikih igrača koji ga podržavaju, kako tako. Ipak, protiv bezočne politike je teško.

statuskan

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)
Ne kaže se šuta nego šutira,Lučić je na EP vukao nezgodnu povredu i to se odrazilo na njegovu formu.Inače jako dobar igrač i kada je potpuno zdrav jedan od bitnijih igrača naše reprezentacije!

bvb

pre 1 godinu

25 poena primis za manje od 5 minuta u poslednjoj cetvrtini, a u trecoj primili 2 za 8 minuta. Ove kolektivno treba kod nekog opasnog psihologa voditi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Сви су криви. Дозволити да ти противник направи серију 16-0 је срамота. Ништа од проласка даље, дефинитивно.

E

pre 1 godinu

Imas tri vrhunska beka a tebi se cela igra bazira na besomucno ispucavanje trojki, sramotna igra tima koji je u jednom momentu licio na vrhunski!!!

basketas

pre 1 godinu

Pretvorili smo se u luzersku ekipu, nismo u stanju da dobijene utakmice pobedimo. Veceras mnogo toga ide na dusu Ivanovica, odluka da Bentil cuva Lucica je po meni potpuni promasaj, do toga da zadnjih 4 minuta nismo imali niti jedan smisljen napad. Skok nam je jednostavno katastrofalan, bez cvrstine u reketu, bez reakcije na loptu koja putuju kroz reket itd..Na kraju previse je promasenih akvizicija ove godine posebno za strance koji su trebali da donesu neki kvalitet.

mire

pre 1 godinu

najuriti dobrica,bentlija,kuzmica,lazarevica ma sve ih oterati vrede samo nedovic,petrusev i mozda argentinci ali ovo sto radi vildosa je za otkaz

Koke

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

A kad ste vi imali sansu za top8 u zadnjih 10 god? Hahahahahahaha

Dali

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
@
U svakom slučaju obavezno gubite nema to veze sa Partizanom.
(Optimista, 02. mart 2023 21:33)

Hahahhhahaha.....ma bravo majstore za komentar! Kakvi bolesnici!

Dr

pre 1 godinu

Uh kako sam se iznervirao sada. Mozete vi to da preokrenete i da pobedite sve do kraja. Samo da se uigra malo ekipa sa Kampacom.
Pozdrav od navijaca Partizana (normalnog).

Ne lupetaj

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica
(Realno, 2. mart 2023 18:03)

Ko je pratio Bajern video je da ga je Partizan u sred Minhena zgazio 15 razlike, tako da ne pravi od Bajerna neki Golden Stejt

Sinisa

pre 1 godinu

Nista tako je kako bar smo bolji od Partizana u medjusobnim duelima i uzeli smo kup okrenuti se Aba ligi i trofeju.Partizan ako prodje u top 8 a verovatno hoće čestitke od jednog realnog Zvezdasa

Banjo

pre 1 godinu

Cista poraz trenera... Kampa o i Vildoza se ispucavaju zadnjih pet minuta a Nedovic predugo na klupi, uz to Bajern u bonusi a ni jedna lopta dole ispod kosa, pa majstore spusti malo loptu... Koliko je Ivanovic doneo toliko je i odneo... Sa ovakvim timom nista posebno

Petar

pre 1 godinu

Čudan naslov, morate znati da je košarka posle hokeja najbrži sport i da se pobednik zna kada sudije zadnji put dunu u pištaljku...A to što smo mi imali ubedljivu prednost , ne znači da smo imali i dobijenu utakmicu. Lošom, brzopletom i neodgovornom igrom to smo nažalost i pokazali.....

dragavej

pre 1 godinu

Ivanović izgubio utakmicu..Vildosa počeo da"divlja"zadnje 3 utakmice,Nedovića izbacuje za svaku grešku dok Vildosu "gleda kroz prste".Kampaco ocekivano,solidna partija i ništa više.Pretwrivai sa sutevima za 3 poena i ppčetnicki faul na 2 sekunde pre kraja.

Sigurno

pre 1 godinu

Sram da ih bude, sta su izgubili
(dejan, 02. mart 2023 21:01)

Гудурић магистар
(DžejAr65, 2. mart 2023 21:28)

Mislio si Lučić

Pera

pre 1 godinu

Stvarno nisam kosarkaski strucnjak, ali mi se cini da je trener izgubio kontrolu nad ekipom, koja na momente igra krajnje neodgovorno. To se posebno odnosi na Vildosu, mada se i Kampaso ispromasivao, naravno i drugi. Razocarao me je i Petrusev, jer je igrao bez energije. Neke su toliko losi da ih ne vredi ni spominjati......

Mrkula

pre 1 godinu

Au koliko smo jaki, dobijamo sve do kraja
(Padaju mi kapci, 2. mart 2023 20:48)
Navijački gledano, osvajamo sve, ali realno, gubimo i dve sledeće utakmice... Nas Vildoza upropastio nekoliko utakmica već...

ciganče

pre 1 godinu

JOŠ JEDAN IVANOVIĆEV PORAZ.
Pre svega loš tajming za tajm aute, uvek ih traži pri većoj seriji protivnika.
Zatim pušta ove bekove da luduju sa tim šutem za 3 večito, a mi smo ekipa koja mora da igra na Mitrovića, Petruševa i Martina!!!
Bentil je promašaj, neprimetan - nepotreban.

Kempes

pre 1 godinu

Pišite malo o ovome,nemojte kratke vesti i to je to...Pišite o Nedoviću,Vildozi i njegovim mislima,pišite o Kampacu i njegovoj ljubavi prema BG...

dboss

pre 1 godinu

Razočaravajuće!
Nismo ni prethodnih godina nešto baš blistali, ali ova igra u poslednjih nekoliko kola je ispod svakog nivoa!
Najgore je što se vidi da oni mogu igrački da pariraju bilo kojoj ekipi, ali po pravilu serijama neshvatljivih poteza gube se dobijene utakmice. Moral je nizak, ne vidim šta je potrebno uraditi ne bi li se ekipa nekako vratila u pobednički kolosek. Šteta za ovakav sastav, koji će ostvariti najslabiji rezultat u poslednjih desetak godina. Više čak ne verujem ni da ćemo moći da dobijemo stare mušterije u ABA ligi.

Nisam robot

pre 1 godinu

Ova ekipa mora da ima lidera na parketu. I to mora da bude Nedović. Svaka čast Argentincima, ali to mora da bude domaći igrač i Zvezdino dete. Oko njega mora da se vrti sva igra i on mora više da igra. Ovo što radi Ivanović sa maltene šablonskim hokejaškim izmenama ubija ritam, uprosečuje ekipu, nema prepoznavanja kad je neko razigran...i da se taj akcenat sa odbrane malo pomeri na napad.

Maрко

pre 1 godinu

Top 8 možemo da zaboravimo. Ove dve utakmice su bile must win.

Trenutno od svih ekipa igramo najlošije u EL. Kad uđe voda u uši sve se raspada odbrana, napad. Ovakvih završnica smo izgubili baš dosta. Malo nam fali ali dovoljno da bude nedovoljno za nešto više.

milan

pre 1 godinu

Zvezda ne zaslužuje top 8. Partizan apsolutno suprotno. Po meni i formi je trenutno u 3 evroligaške ekipe. Hemija, borba, taktika, podrška, vođenje ekipe tome ide u prilog. Zvezda to nema u dovoljnoj meri, ni u jednom parametru. Ali će joj u neku ruku jako koristiti ulazak Partizana u završnicu evrolige i mnogo odmornija dočekati završnicu ABA lige, gde će opet biti favorit u finalu. Svi znamo šta donosi titula u regionu, kontinuitet, pare i dobar roster za sledeću sezonu. Nećemo o sudijama, teorijama zavere, ovom, onom. Ako bude startovala sa mesta br.1 i imala prednost domaćeg terena, Zvezda će opet uzeti region. Tenzija će biti opet ogromna. Bože daj u dogledno vreme da oba tima dobiju A licencu i igrati samo našu ligu, nikakva ABA.

Brada_bg

pre 1 godinu

Ne znam sta da kazem osim katastrofa. Msm da je i to blaga rec. Dovidjenja sto se mene tice, ne mogu vise da pratim ovu tragikomediju od igre!

linolada

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)
primio Real od Partizana 44 u Madridu u prvoj ove sezone..

Nikola

pre 1 godinu

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)

Skinuo im je pritisak skroz šutem 2/10 za tri, pogotovo zadnjim kad je promašio ceo koš a bio sam. Odlično utiče na ekipu, samo neka nastavi ovako.

Marko

pre 1 godinu

Dobari vam ovi Argentinci,ali ovaj Lucic je ipak skolovan kosarkas a zna se i gde...Partizan od veceras ima jednog konkurenta manje u borbi za top 8.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Sudije su dale sve od sebe, ali zaista sve od sebe da navuku za mučenu zvezdu, čak ni na kraju OČIGLEDNO prelaženje preko pola nisu svirale, ali džaba kad ovi nemaju pojma.

Star

pre 1 godinu

Stvarno su ovi “bivsi” grobari čudo nevidjeno!!!
Protiv svih ekipa su očajni, ali protiv nas svi igraju utakmice života!!!
Ali sami smo krivi, gubimo od najgorih ekipa i to u Bg, a dobijamo npr Makabi u gostima.
Sve je pocelo naopako od zalgirisa pa onda ovih veselih grobara itd….

Iskreno

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.
(Joca, 2. mart 2023 21:03)

Zvezda je imala 36 bacanja, od kojih je realizovala 20? Dok je Bajern imao 14 od kojih je dao 12?

Znači zvezda je pokradena iako je imala 22 više bacanja? Da je dato makar 50% od tih promašenih, Zvezda bi pobedila.

Gaginho

pre 1 godinu

Ovo već poprilično obećava. Otkad je postalo normalno da se uspeh nekog tima bazira na: odličan trener, dobri (i skupi) igrači i stil, onda, u najvećem broju slučajeva ide tokom druge polovine sezone i dobri rezultati. Videćemo, miriše na dobro, ima da se igra, tu su još ABA liga i naše domaće prvenstvo. Što kaže Šojić: biće ga povuci, a Boga mi ga i potegnu ! Nadam se boljoj godini nego predhodnim. Rokaj Žoc, imaš i sa čim !!!

Vladika

pre 1 godinu

Utakmicu protiv Partizana ni u jednom trenutku nisu imali u svojim rukama!

Jos jedna doktorska disertacija, nakon Zalgirisa, Partizana, Albe sada i Bajern. Kako izgubiti najvaznije utakmice u sezoni kada je sve u tvojim rukama i sve na tvojoj strani i kada si favorit, svaka cast, treba i to znati iskreno.
(MJ23, 02. mart 2023 21:03)

Dejo

pre 1 godinu

Proslo je pola sata od kraja utakmice i jos uvek sam u soku,prosto ne mogu da verujem sta smo prokockali,kao neki ruzan san. Ovo je poraz Duska,Vildose i Kampaca,Duska jer je katastrofalno vodio zavrsnicu,a Vildosa i Kampaco su se ispromasivali besomucnim bacanjima za tri poena kad smo imali 9 razlike pa sve do kraja kao da mi jurimo tu razliku a ne oni. Evroliga je za Zvezdu zavrsena sto se tice borbe za top 8 tako da vec sada treba da se sprema plej of ABA lige jer ako je ne osvojimo siguran sam da nam nece dati da igramo Evroligu sledece sezone,znate i sami zasto!

Mancini

pre 1 godinu

Sadržaj komentara do zadnje četvrtine i po završetku meča -dva kosmosa. Tim koji menja trenere u sezoni k'o na traci, koji ima previše "rudara" i onih koji su "jednom nogom u grobu", gde se nije stiglo od igranja svaki treći dan stvoriti ni tim ni igru, gde je forma u stalnom padu... slabe, skoro nikakve šanse. Dosadašnja sezona nije izgubljena zato što imamo ABA, KLS za nas uteši. Ali receptura koja je donosila rezultate nije dobra. Ko uspe da sačuva dve ili tri godine najbolje igrače na okupu sa uspešnim trenerom taj ima garantovan prolaz u 8.

Realno

pre 1 godinu

зна ли неко зашто овај Винстон није играо против гробара јер је играо утакмицу пре и утакмицу после
(DžejAr65, 2. mart 2023 19:57)

Namestio Savic a malo i Trinkijeri.
Svi su protiv vas, zavera.

Sale

pre 1 godinu

Brikamo se dve više. Previše ovaj tim mošta da bi rezultati bili ovakvi. Kampaco je doveden zbog Evrolige i Top 8 a već sad je izvesno da od toga nema ništa. Ove 2 zadnje utakmice smo i bez njega i sa njim MORALI da dobijemo!

Srđan

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)
Real primio od Partizana 40 u 1/4.

NastyB

pre 1 godinu

Čitam komentare i ne mogu da verujem šta vidim. Pljuvanje Ivanovića i igrača. Kakvi smo ljudi pa to je strašno.
Duško je došao kada smo imali 1-6 u Evroligi, što znači da je njegov rezultat 10-9 i to sa timom u kojem je 6 krštenih igrača, a ostatak jedva da je za ABA ligu, a da pri tome, nijednu jedinu utakmicu nije imao kompletan tim. Pa, nama je najbolji centar igrač od dva metra visine koji je više povređen nego što igra!!!
Da smo izgubili glupo par utakmica izgubili smo. Fali psiholog i te kako. Vildoza u emotivnom autu, Kampaco takođe posle ispadanja Argentine, a ni tim kao tim ne deluje najbolje. Pa, da smo ubacili pola od onoliko promašenih zicera i da smo imali bednih 70% bacanja razbili bi Bajern. Promašiš deset teško promašivih zicera u prvom poluvremenu, ne možeš da se sastaviš sa slobodnim bacanjima ( jedva preko 50% ) a u odbrani imaš defanzivnih skokova manje nego protivnik ofanzivnih i očekuješ pobedu??? Pa, zar Ivanović treba da ih uči slobodnim bacanjima, treba li umesto njih da pogađa zicere ili da mamlazima koji toliko godina igraju košarku uči osnove kao što je zagrađivanje reketa???
Nema veze, tako je kako je, opet će svi najbolji igrači otići, opet sledeće sezone sve iz početka, jer nemamo budžet kao neki...

Petar

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Gledali i ne verujemo

urke

pre 1 godinu

devet sezona u EL ,nula top 8 ili 4,klasican fenjeras
(maglaricaFrojler, 2. mart 2023 21:28

Ok, nismo se proslavili, ali cemu laganje?
Igrali Zvezda i Cska u top 8.

Saša Janković

pre 1 godinu

Ivanovic izgubio volju da trenira Zvezdu. Posle pocetnog naleta i 6-0 igra sve gora. Srecno osvojen kup(da nije iskljucen izgubili bi). Izgubili smo ono sto nas je krasilo do sad - cvrsta odbrana. Nemamo jasan cilj. Forsiramo domace igrace i onda u pola sezone dovedemo preskupog stranca koji ne moze da igra dva meseca. Bentil dobija prednost umesto Petruseva koji dobija sve vise kritika trenera. Pocinje forsiranje trojki i raspad je neminovan. Ne treba ni da se borimo da osvojima Aba ligu ako cemo sledece godine igrati isto ovako bez ambicija.

Steve

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 2. mart 2023 18:08)


Jel te blam?

statuskan

pre 1 godinu

Teski su grobarski kompleksi, nabijeni su im kompleksi do srzi
(Nema sta..., 02. mart 2023 20:00)

Ono kada navijač FMP-a kaže navijačima KK Partizan da su kompleksaši!Zemljo otvori se...

Jeremija

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)

Al’ zato Zvezdina Argentina večeras 5/20.

Djordje

pre 1 godinu

Sa dve " divljine" u petorci zvane Nedovic i Vildosa sve je moguce a neuspeh zagarantovan ! Ja ne kapiram ni sto su potpisivali ovog Kampaca umesto da su se otvorili za Dorsija ili nesto slicno sto zna pod kosem ?

no name

pre 1 godinu

DSamo se jedno pitam,kako smo mi uopste osvojili Kup i pobedili 11 utakmica u EL?Ovo je zlo koliko smo mi losa ekipa....
(Uzas, 2. mart 2023 21:00)

Pa dobijali ste tako sto jednu rasturi Vidosa a sledecu Nedovic, a pridruzi se Peptrusev.
Ovaj iz Bayern igrali tri cervrtine nista i onda kad se nudite ajde da pobede!

Милан

pre 1 godinu

Срамота, гомила губитника која је дебело плаћена а учинак истих сви видимо..

Republikanac

pre 1 godinu

Ovo je amaterski izvedeno. Kampaco igra samo sa Vildozom a Vildoza je lik nerealan ne zna gde se nalazi. Ivanovic je poznat kao strog trener i trenira strogocu samo na Nedovicu a ova dva Argentinca ne sme da im pisne a oni se izivljavaju.

d-drop

pre 1 godinu

Jel igrao Kampaco ?
(eufrat, 02. mart 2023 21:09)

Ма шта јел играо? Факу је дао тројку са 9 метара 4 пред крај ?

sasa pg

pre 1 godinu

@Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 20:33)

Jaramaza si zaboravio. Plači sad

Simke

pre 1 godinu

Kako se sve u kosarci brzo promjeni....Prije mjesec dana je Ivanovic za sve ljude bio car,doktor kosarke,genijalac,a sad je odjednom los i treba da dobije otkaz.

Džajić Dragan

pre 1 godinu

Ostaje žal što nije igrao najbolji strelac Lazić. Mnogo su nedostajali njegovi vihorni prodori po desnom krilu i njegovi upotrebljivi centaršutevi.

M4X

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

Blama bez.

Veronika

pre 1 godinu

>srpska kosarka konacno izlazi iz decenijskog mulja. Hvala Bodirogi sto je doveo sudjenje u red. Hvala finansijskim sluzbama EL sto vise ne tolerisu novac bez dokazivog porekla u budzetima klubova. Hvala i karmi koja po ko zna koji put govori tom projektu neustanovljivog PIB broja "Dzaba vam sve! Ne mozete nikad nista bitno uraditi u vrhunskoj evropskoj kosarci!"

Ljubo

pre 1 godinu

Ja mislim da i Đžordan da obuče zvezdin dres da bi na isti način gubili.Imaš 5 minuta do kraja 9 koševa i ti za 5 minuta daš 5 koševa a primiš 21 koš.To nije jedna takva utakmica već stota utakmica.Toliko puta imaš po 10 koševa prednosti i to sve izgubio za 1 minut.Samo u ovoj utakmici su od +9 došli do -7.Ovaj klub treba obavezno sa angažuje nekog dobrog psihijatra.

Zvezdaš

pre 1 godinu

Treba biti realan. Grešaka je mnogo. Tri igrača treba da izvuku svaku utakmicu. Skoro pa nemoguce. Jeste sve ovo čudno da vodiš sa devet poena do pet minuta do kraja a onda ne postoji odbrana niti napad. Mitrovic dobija rampu a oni tri slonodna pa Lazarevic pa opet Mitrovic i kraće strmoglav pad. Sve deluje jako konfuzno

Dileja

pre 1 godinu

I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 18:28)


Evo ti ovi tvoji pa se ljubite do mile volje!!

veliki strumf

pre 1 godinu

Нико од центара не уме да ЗАГРАДИ КОШ! Примили смо бар 20 поена из другог напада! Имали су невероватних 15 офанзивних скокова. Под кошем смо попили гомилу блокада. Званично 5, али сигурно више. Испуцао нам је банане Гилеспи као да играо са дечицом. У нападу од 66-75 само роштиљање, тројке, никакве акције било није, а у одбрани - РАСУЛО И РАСПАД! Недовић онај небулозан фаул за 3, па онда баци циглу на таблу код улаза и ту је био крај. Срамно вођење утакмице Ивановића, апсолутно недопустиво! Као да је неки почетник био на клупи. Све је погрешио кад год су они улазили у серију. Допустио је 17-2 и 14-0 скоро без реакције! Две серије 31-2! Па стиди се човече, стиди се! Сад можемо са омладинцима да играмо ЕЛ - остали све јаки противници а од свих ових из доњег дома смо изгубили. Невероватно!

Pa.......

pre 1 godinu

...slobodna bacanja...trener je dobro postavio igru,ali ne može da šutira ta bacanja...kvalitet ekipe dolazi tu na vidjelo,kad je moranje,koliko samo stativa...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.
(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.

cccc

pre 1 godinu

75-66, imaš sve u rukama, protivnik u kanalu i ti ih vraćaš za 3 minuta. Duškov poraz 1/1. Imamo najtanju centarsku liniju u celoj EL a hoćemo u top 8. To neće da može.

Zhol

pre 1 godinu

Ko dublje analizira pocetak sezone, jasno je da ove dve pobede vise od nas, nisu nista, jer sam pocetak , pocetnik Jovanovic, Adams, Holland, to je sve bio tim za Evrokup, da I tad je trebalo reagovati mozda da su navijaci zvezde bili pametni kao što nisu pa reketitanjem, kao neki da zakukaju , jer je uništen sampionski tim pre toga I otisli su trener I najbolji igraci, sa druge strane brda su zadrzani najbolji igraci, na pocetku oni su imali 5 dokazanih preskupih igraca a zvezda je imala samo Nedovica ,znaci 5:1 ,e sad jos zamislite koliko pobeda bi imao JSD da mu Panter ne igra 3 meseca pa jedno 3 manje ako ne i vise... I ponovo zvezda je imala 11 pobeda sa 2 normalna igraca , I bolji od projekta medjusobni skor, osvojen kup, I 3:1 u pobedama.Sami ste navijaci zvezde krivi, da je zvezda od pocetka imala Kampaca, Vildozu nedovica sto je minumum koji je zasluzila sa triplom krunom,imala bi barem 4 pobede vise u ovom trenutku. Ali vi ste cutali...
(Exe, 02. mart 2023 18:21)

Koliko je tebi samo dobro u glavi...

otpor

pre 1 godinu

Kako bre Zvezda izgubila?! Pa zar nije igrao Kampaco?! Kako sa njim Zvezda može da izgubi, pa zar on nije najbolji ikada od nastanka ove igre? Pa kako, stvarno mi nije jasno da Zvezda sa Kampacom može uopšte da izgubi, pa zar nsimo svi,pardonniste svi, na čelu sa medijima, očekivali da Zvezda sve dobije do kraja sa Kampacom? Pa pobogu, pa igra Kampaco!!! Eto čuda se dešavaju pa Zvezda čak i sa Kampacom gubi!!!

бљуц

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Аман бре, то што сте узели по нешто и то као млад клуб, са тих 11 годиница, не значи да треба да трипујеш да сте интергалактикоси... То сте у фудбалу :)

bvb

pre 1 godinu

4 minuta pre kraja imas plus 9 i izgubis 4 razlike. 13 razlike dozvolis u 4 minuta igre. To ni u mladjim ligama nema. Ogadili ste mi kosarku, najezim se kad vidim onog Bentila i onu njegovu zapanjenu tupavu facu.

metalstorm

pre 1 godinu

Izgleda da je ipak Radonja trener za ovog našeg. Može da priča za njega ko šta hoće ali sa njim su rezultati u El bili bolji jer svaka ozbiljna ekipa mora da igra odbranu. Ovo sto mi igramo poslednjih nekoliko kola ne lici ni na sta a smejali smo se grobarima za odbranu. Mislim da se ni sa Alimpijem nismo ranije oprostili od top 8.

Cvrle

pre 1 godinu

Ja svaku sezonu EL gledam sve sa manjim zadovoljstvom. Razlog? Zato što smo mi svi sirotinja. Mislim na sve ekipe iz regiona. Džaba bacanje para. Možeš da skupo platiš 2,3, 4 igrača ali nemaš ostatak. Šta ti vredi da dovedeš Lebrona, Karija, Embida kada su ostalih devet dunsteri. Ne može bilo koji trener da igra umesto njih. Ne mogu da shvatim ove u Zvezdi što su dovodili Raduljicu, zašto imaju sentimentalnost prema Kuzmiću, šta igraju ostali naši igrači. A stranci. Kampaco može u Realu kada ima Tavaresa, Ljulja i ostale. Nama je plafon EC ili bolje FIBA LŠ. Igrači jeftiniji a razvijaš domaće igrače

Zidan

pre 1 godinu

Mnogo teski trenuci za Zvezdu
Kraj u evroligi
U ekipi haos trener potpuno bez ideja
Mnogo para ulozeno velika ocekivanja publike a rezultat katastrofa

dejanddddddd

pre 1 godinu

Ivanović nije loš strateg, ali za ovaj nivo košarke izgleda da nije sazreo, recjaju se njegove gre§ke iz itakmice i utakmicu i to kada Zvezda ima ozbiljno vodjstvo.

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

zbog onog u italiji delije svoje zastave ne smeju da odnesu dalje od autokomande cisto da znaju oni sto se pitaju sto nema zastava
(bgd, 02. mart 2023 20:03)

Druze to su nasi ljudi koji zive i rade tamo kakve crne zastave

zzzzz

pre 1 godinu

Za sve koji pisu da Zvezda vec 10 god igra EL i nije uradila nista, budite iskreni i recite koje je to sezone Zvezda imala bolji tim od partizanovog ove sezone?

s0s

pre 1 godinu

kraj za zvezdu sto se tice evrolige za ovu godini.
(pele, 02. mart 2023 21:00)

Ma nije još kraj. Ako sledeću izgubite, onda je kraj...i tako u nedogled. Kraj je bio odavno, tamo negde posle izgubljenog derbija.

lupa

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.
(Joca, 02. mart 2023 21:03)


Tri bacanja su čista kao suza. Vrati snimak i videćeš da je krenuo da šutira.
Nije isto kao Kampacova situacija.

gagi

pre 1 godinu

Cista poraz Ivanovica.Kao i protiv Albe.Mislim da nema STA traziti vise u Zvezdi.Covjek ne zna da provede utakmicu kraju.Pet,sest ovakvi utakmica je izgubio.Nedovuc lose igra,ali ga i on ubi minutažom.A STA tek radi Petrusevu,igra Ventil koji je ocajan.Sta reci veceras za Kampaca,tuga.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ovako su i protiv Albe poveli, pozle poplavaa
(zelot, 2. mart 2023 19:25)

Ja se sećam da je jedan tim nedavno vodio 18 poena pred poluvreme, pa su sudije u četvrtoj četvrtini morali da prekinu utakmicu da ne bi bilo teškog gaženja.

veliki strumf

pre 1 godinu

Опет Душко СПАВА!!! 66-75 и напад и он допушта 73-75!!! После рампе коју је добио а митровић и глупог фаула Недовића за 3 ПДМАХ СЕ ТРАЖИ ТАЈМ АУТ! А ми након тога промашујемо зицер, па нова рампа и примамо 7 поена за редом.

Bata

pre 1 godinu

Ma jel igrao taj mag kosarke, nesto nevidjeno na planeti?
Smoriste sa njim, evo ga, tu je.
Idemo, jos nije gotovo, svaka utakmica je finale. :)

kvisko

pre 1 godinu

Kampaco bolje da nije ni igrao.
Obican cirkuzant, nesto poput Globetrotters igraca, uziva u finti i ostalim glupostima umesto da ganja rezultat.

Cuj svaki cent

pre 1 godinu

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 20:33)

Mislis vredi svaki milion ulozeni u njega. A ima vise miliona ulozenih za ovih par meseci.

Zhol

pre 1 godinu

Kako ste vi ovo pukli meni i dalje nije najjasnije jasno. U poslednjih par minuta mogli ste i da sedite na parketu, isti bi efekat bio

Zhol

pre 1 godinu

Pre dve nedelje lopatari protiv Bajerna bez šestorice igrača, a večeras "švabe" kompletne. Kada njima nedostaje mahač peškira Koprivica i muva bez glave Avramović to je katastrofa ( što se vidi u petominutnim učešćima Avramovića ), ali Bajern bez šestorice je nikad jači... osim večeras.
Prošle nedelje Maodo Lo, baš kao i u Bajernu, protiv Zvezde se raspuca, odigra utakmicu sezone i sledećih pet utakmica se ne vidi. Što će se, nažalost, desiti i večeras.
I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 18:28)

O cemu ti druze razmisljas umesto da budes uzbudjen pred mec svog tima...

Lepi Džoni

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

Esencija Zvezdinih dometa u Evroligi.

Del boy

pre 1 godinu

E tako....za bolje i nismo da se ne zanosimo... Nemamo mi taj pobednički mentalitet za Evroligu, nikada nismo ništa uradili u tom takmičenju niti ćemo pa da dovedemo neznam koga...

Sila Nebeska

pre 1 godinu

biće teško zvezdi večeras da dođe do rezultata pored komentatorskog dvojca kovačić - kuzmanović.
(druga postava, 02. mart 2023 19:15)

Realno ubijaju svaki vid optimizma za pobedu,

Lord

pre 1 godinu

Odakle krenuti, da li od karme zvane Lučić > Gudurić, pa preko toga što vas je Andrea ponizio sa ovim preko 6, konta čovjek tu smo mi negdje, borba za 14. mjesto,
do Kampaca vrsnog šutera od 300 000€ mjesečno.
Dodao vih i da vam ne leži njemački stil tapkanja lopte.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda je jednostavno morala da dobije tekmu jer je kvalitetnija ekipa individualno. Medjutim, to je ponovo samo na papiru, u realnosti ponestaje energije da se dovrsi posao, a zanemaruje se da nemacki timovi uvek igraju sa ponosom. Veliki kredit je dat Vildosi i Kampacu, da li su to opravdali, nisam siguran. Nedovic je budio nadu kao i obicno, ne moze bez podrske saigraca. Velemajstorska partija Lucica, a Trinki je ponovo pokazao da od prosecnih igraca ume da napravi kompetitivan tim koji igra tvrdo. Da su ih zaobisle povrede, bili bi u top8 kao i prethodne dve godine.

vukan

pre 1 godinu

Ekipa ima extra bekovsku liniju ali zato krila i centri katastrofa! Utakmicu realno nisu podbacili ni nedovic ni vildoza ni kampaco, vec ostali igraci... Bez centra kkoji ume da zagradi i skoci za loptu ne moze da se igra ozbiljna kosarka

Neo@

pre 1 godinu

Ovi bre ne zaslužuju ništa, nikakvu publiku, nikakvu pažnju... Trener je pacerčina koja se jednom radja. Upropastio je Petruševa onim ponižavanjem, Nedovića takodje.
Kampaco mu divlja sa trojkama i on ga drži u igri.
35, 37 poena da primiš u četvrtini poslednjoj u Euroligi utakmici, to nisam video odavno! Nikad se nisam ovoliko iznervirao, da sam predsednik ovog kluba, po 50% bi im odbio od plate zbog nonšalantnosti.
Na 9 poena razlike, Mitrović ide kao strina ka košu i dobija blokadu. I onda će neko sa mi priča kako je NBA cirkus, a ovo košarka. Pih bre... Užas!!!

Sarlamantan

pre 1 godinu

Protiv nas ganci guduric...sad Grobar Lucic...bas mi je to interesantno kako se tako Srbi Na Srpske klubove naloze...to je prosto neverovatno...

pinjski

pre 1 godinu

Vreme da Duško Ivanovic polako napusti klupu
zvezde i da povede sa sobom još par argentinac i to je to.Za Dobrica sam mislio da moze da bude nešto ali izgleda da je Pešić letos bio u pravu sto ga nije vodio na evropsko. Dečko bez srca i pun letargije

Zar je to PF?

pre 1 godinu

Dali ovaj Bentil moze ikoga da ugura pod kos igrom ledjima? Znaci pratim kretnje i kad ga cuva duplo manji igrac on opet ne moze. Jedna od najlosijih cetvorki koje sam gledao.
Ivanovic standard samo rotira, ne daj boze da neko igra vise od 25 min.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Vildosa i Kampaco 5 od 20 za 3 poena, Vildosa 2 od 9 a Kampaco 3 od 11.
(Psiho, 02. mart 2023 21:04)

Argentina, Argentina...!

Real(NI)

pre 1 godinu

Ja da se naslađujem neću. Nisam patio ni kada su seirili zbog naših poraza a oni bili ispred. Mene samo iznenađuje da ljudi toliko ne vide i u krajnju ruku ne poznaju košarku. I Partizan i Zvezda imali su brojne probleme zbog povreda. Partizan je ušao u sezonu bez Avramovića, Smailagića, Koprivice... Zvezdi je nedostajao Nedović pre svega. Zvezdaši tada "Rumeni nema pojma", sada Partizanovci (i Zvezdaši zajedno) govore da Ivanović nema pojma. Malo realnosti ljudi. Jeste ovo bolan poraz, ali dešava se. Setite se Partizana i Baskonije. Sve je to sport. Bar ovo u Evropi jeste.

Sramota

pre 1 godinu

Da li je moguce da dva,mozda i tri puta dozvoljavaju da se Bajern priblizi sa 9 na 2 razlike,za nepun minut,glupim faulovima u odbrani ili jos glupljim resenjima u napadu kada mase zicere ispod kosa.

Ccc

pre 1 godinu

Uvek isto! :(
(beograd_92, 2. mart 2023 20:58)


Ali tako nije kad sude nase sudije? Treba saopstenje da CZ zahteva da im u EL sude nase sudije? Znaci , zakljucaj, bice bolje kad zaigra Kampaco i Martin,..

Kaniđa

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.
(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)

Od kad je on stigao znam da je Zvezda u ozbiljnom minusu.Vildozu oterati još večeras izbor rešenja igra u odbrani katastrofalna kao da je izašao sa društvom ispred zgrade na basket.

Baraba

pre 1 godinu

Poraz Ivanovica. Covek kao da ne zna da nacrta akciju posle tajm-auta. Posle serije Baerna, vadi Nedovica koji je usao u ritam, a drzi Kampaca koji je promasio nekoliko napada u cetvrtoj. Lazarevic i Dobric pogubljeni skroz, a Bentil kao da je zaboravio da igra kosarku. Nek se posvete Aba ligi kao i uvek, samo sto su sada izdrzali do marta. Pitanje je zasto i igraju Evroligu!?

voma

pre 1 godinu

Sta prica ovaj na Sport Klubu,kaze da je Kampaco potpisao za 4,5 miliona evra na godinu i po.Real nije zeleo toliko da izjednaci platu.
(zemunski kej, 02. mart 2023 19:44)

Pa jedino je cifru promašio, jer nije 4,5 već 4,3 miliona za sezonu i po. A Realovih 2,6 miliona se još uvek ne zna ko je platio, verovatno i to iz budžeta RS. Ali ajde, bar ćete dobro zaraditi na kraju ove sezone, ako bude želeo da ode negde drugo. Čitavih 50 hiljada evra.

nesa80

pre 1 godinu

Sada je gotovo sa svakom nadom za F8. Nažalost, nemamo budžet kao neki da i sledeće godine zadržimo najbolje i dovedemo par F4 igrača, nego će svi poodlaziti, možda i Duško Ivanović i opet sve iz početka, kao svake godine.
(NastyB, 2. mart 2023 19:42
jadni vi nemate budzet-vildoza,nedovic,kampaco,petrusev,bentil,martin,holand,mitrovic,ivanovic,raduljica,markovic,kuzmic.....bogami sve jeftini abaligaski igraci,otpustili pleja i trenera uz celu isplatu,skup proveren trener ivanovic.kako li tek izgleda kada imate budzet.ne znam u kom svetu vi zivite,partizan bar igra sa onim sto je doveo od pocetka sezone a vi ste napravili rokade za 5 miliona evra dodatno da vam nebi propala sezona pa oces jos,malo li je.za jedan privatan klub imate itekako dobar budzet najveci na ovim prostorima ikad

pk

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.
(Zhol, 02. mart 2023 18:24)
pokazali

bvb

pre 1 godinu

Vazno da nije doveden visok igrac nego se opet igra oslanja na polovnjake... Prosle godine se nekako izvuklo ove KKP nema sanse da naoravi istu gresku. Zvezdini visoki igraci su Kuzmic, koji ne moze ni amaterski da igra basket na Adi, Raduljica kamiondzija, rasapali Martin i IQ 200 Bentil...

Urke

pre 1 godinu

Nije ni cudo sto su Ivanovicu za 30 godina karijere najveci domet bile prosecne spanske ekipe.
(bvb, 2. mart 2023 21:08) # Link komentara

Real, Barselona...4 final four 2 finala.

lupa

pre 1 godinu

(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)


Rubit, Jaramaz, Cipser nije ulazio, ne računam ovog što im je tek došao.
Protiv Partizana nisu Lučić, Hanter, u postavi bili ali nisu ulazili Vinston i Cipser.

sportdetective

pre 1 godinu

Nesto ovde opasno smrdi. Kako je moguce da ni jedan igrac nije u formi. Sta oni to rade na treningu, mozda su preumorni od treninga, ljudi nama uvek ponestane snage u drugom poluvremenu. Dusko ubi igrace da oni izgleda mrze kosarku

Hahah

pre 1 godinu

Delije opet bez zastava ? Frka kad treba ici u Nemacku a blizu i Hrvatska i Italija
(Kakvi kalkulatori, 02. mart 2023 19:32)
A ti ih cekas da im otmes jel?
(duledudule, 2. mart 2023 19:44)

Taman posla ali ima ih koji ih cekaju na revans da im pruze. A prolaze tuda kad idu za Minhen. Ceka Ferencvaros, ceka Bbb, ceka
fedayn…svi cekaju da ih vide a da ne iskacu iz zbunja 50 na 3.

Lamonica

pre 1 godinu

Zvezda nema čemu da se nada dok ima ovakvo suđenje ni ove, ni sledeće ni bilo koje druge sezone. Ljudi sviraju nemoguće...
(makijaveli, 2. mart 2023 21:01)

Odnos u slobodnim bacanjima 26:14 u korist Zvezde i decko napise ovakav komentar!?
(Vlado, 2. mart 2023 21:28)

Kakve veze ima odnos u bacanjima sa sudijskim kriterijumom, ajde pojasni nam!? Zvezda je zaista izgubila dobijenu utakmicu ali ima ubedljivo najlošiji tretman u EL i to godinama kad je suđenje u pitanju. I to ti kao sudija kažem. To je ipak pitanje za EL i rukovodstvo kluba.

Добар тренер доноси победу

pre 1 godinu

Утакмицу добио Тринкијери. Лучић 4 увођење Гилеспи 5. Ивановић није умео да одговори. Петрушев 4 на Лучића убије Гилеспи Митровића, Петрушев 5 заустави Гилеспија, Лучић 4 убије Митровића 4. На увођење Гилеспија морао је одговорити са Кузмић 5, Петрушев 4, није умео, изгубио утакмицу. Разбио га Тринкијери.

Max

pre 1 godinu

Sta ovi naši igraju...
Ne moze trener da igra. Dzaba da im crta kad ovi samo vrte oko trojke i besomučno šutiraju. Jedino što BiH zamerio Ivanoviću je zaboravljeni Petrušev u 4/4.

realno

pre 1 godinu

Zvezda nikad nece igrati f4 u svojoj istoriji.
Idite igrajte si fudbal dosta je vise 11 godina brukanja po evropi. Sto je mnogo, mnogo je.

s0s

pre 1 godinu

Poredite lične greške Lazića i Pantera, to vam je nova mantra vidim. Panter uopšte ne igra odbranu, dok Lazić ne igra ništa drugo osim hrkljuš odbrane.

Vladimir

pre 1 godinu

Ovo je već više sramota. Gledam ove strane igrače na kraju utakmice se raskezili dok su se pozdravljali sa protivnicima, boli njih uvo, kao na treningu. Ovakva indolentnost, nezainteresovanosti to je prosto neverovatno. Ipak nešto treba pokušati uraditi da sezonom, pošto smo završili evroligu, treba se fokusirati na aba ligu pa tu eventualno da pokušamo da osvojimo ali biće teško. Ivanović da li treba da ostane na klupi veliko je pitanje.

Klemen

pre 1 godinu

Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ne vredi, ne može Kampaco da skače u odbrani. Još uvek pokušavam da shvatim šta se desi da kad vodiš 75-66 dozvoliš 14:0 a da ne uhvatiš NIJEDAN skok u odbrani u tim trenucima.
Razlog - Mitrović i Lazarević na 4 i 5. Morao je Martin tada da zagrađuje koš, ali je verovatno lipsao pre toga. Ništa gore nego kad igraš solidno 35 minuta i onda u zadnjih pet prospeš sav trud.

veliki strumf

pre 1 godinu

Шта ради Ивановић??? Шта спава на клупи??? Тек на 12-2 у 2/4 тражи тајм аут!!! Промашили смо 20 зицера под кошем, испуцавају се, кош из игре дали нисмо за 5 минута и чека да на звизну 2 тројке сами као духови да тражи тајм аут. Ајде бре! Срамота. Нико живи ништа не може да погоди нити шта бранимо! 14-2 серија, ако узмемо и крај 1/4 17-2 серија, а Недовић на клупи.

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta prica ovaj na Sport Klubu,kaze da je Kampaco potpisao za 4,5 miliona evra na godinu i po.Real nije zeleo toliko da izjednaci platu.

C.Z

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.

Zoran

pre 1 godinu

Pisao sam posle Žalgirisa, Albe i sad opet.Ivanoviću što pre dati otkaz i dovesti Radonjića.Ovaj će do kraja sezone upropastiti sve.Skroz je pogubio konce, uvek na isti način gubi dobijene utakmice.Jednostavno kad Zvezda vodi na nekoliko minuta do kraja, svi znamo da će izgubiti samo je interesantan način.Ivanovića napolje.

no name

pre 1 godinu

I Partizan i Zvezda imali su brojne probleme zbog povreda. Partizan je ušao u sezonu bez Avramovića, Smailagića, Koprivice... Zvezdi je nedostajao Nedović pre svega. Zvezdaši tada "Rumeni nema pojma", sada Partizanovci (i Zvezdaši zajedno) govore da Ivanović nema pojma. Malo realnosti ljudi. Jeste ovo bolan poraz, ali dešava se. Setite se Partizana i Baskonije. Sve je to sport. Bar ovo u Evropi jeste.
(Real(NI), 3. mart 2023 09:10)

Hm,hm evo prizanjem nasladjivalo se protiv Albe, em poslednja na tabeli em +15, em Partizan će ozbiljno da ih shvati. :))) Ovo protiv Bayerna i nisam, pobedili samo zato sto se C.Zveda ponudila. I Partizan sigurno ne bi razbio 10+ kompletnog Bayerna tamo, možda bi i izgubio.Nisam toliko pratio Evroligu proslih godina, ali Zvezda to uvek nesto radi, krene sa krsevima i onda dovodi. Ova dva poraza po meni nemaju neku tezinu kad krenes 1-6, bez Vidose i Nedovica, a jos onda dodajes i Kampaca-Mj djeja... Vadis se, iako je skor bio 10-9. Kazem svih ovi sezona u Evroligi to C.Zveda radi i bas je bezveze. Okej da dovedes 1 igraca... Evo Fenerbache dovdodi jednog jakog za F4. I onima kojima daš šansu njima trebe da veruješ. Neozbiljno.

Petar P

pre 1 godinu

Šteta zbog ovih navijača. Da se tako bagatelizuje prednost u finišu utakmice teško može da se razume. Sve su pogrešno uradili igrači koji to nisu smeli. Time je sve rečeno. Teško ćemo mi do kraja ove sezone. Igramo kao indijanci. Šta sve izlazi iz ruku, koliko se promašuje zicera, mnogo silovanja i na kraju poraz. Sasvim zasluženo. Najviše brine što Ivanović nema više kontrolu nad igrom.

boki

pre 1 godinu

pet min do kraja, 15-0 prave seriju, pa to ne smes da dozvolis protiv reala, barse a ti dopustas protiv bajerna. nedovic u 5sekundi napada na plus 8 ide da zavrsava, ubrzali smo ritam kada smo trebali da ga isporimo. sve kontra radimo, i nesto sto uspemo dobro da uradimo mi jos gore uprskamo.

Winston C

pre 1 godinu

Bajern bolji u medjusobnom duelu unborbi za top18 od Zvezde. Bice cupavo , ali ima Zvezda Kampaca , pa kad dodje i Embid onda se pali masina.
(Rounder, 02. mart 2023 21:04)

Treba centar za rotaciju. Kad Zvezda izjednaci ponudu za Janisa, sigurno ce pre kod brace u Srbiju nego kod nekih amera.

Walter

pre 1 godinu

Ja kao partizanovac svejedno mi je. Veceras u minhenu neka zvezda uradi sta hoce ali samo da pobede nekako one spance valensiju i baskoniju. Sve zavisi od nas ali i od drugih nadam se da ce zvezda da opegla oba spanca.

ajde pali

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica
(Realno, 2. mart 2023 18:03)

Ko je pratio Bajern video je da ga je Partizan u sred Minhena zgazio 15 razlike, tako da ne pravi od Bajerna neki Golden Stejt
(Ne lupetaj, 02. mart 2023 19:33)

Bajern bez 4 igraca...

Bob

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.
(Zhol, 02. mart 2023 18:24)

Medju 8....realno!

Deda mraz

pre 1 godinu

Partizan, Cibona i Jugoplastika mogu u istu recenicu, po broju Evropskih dostignuca, Bosna ima trofej najbolje ekipe u Evropi jedne sezone ali osim toga jako slabo, a to sto mislis da domaci brlog gde jedan klub ima jacu politicku i sportsku logistiku od drugih, moze da ti bude merilo za nesto gde su svi klubovi jednaki i gde sudije umeju da razlikuju dvokorak od cetvorokoraka, onda si bas u problemu. Ja pobedio drugara u trkanju 50 puta zaredom a vozim 3 puta bolji auto pa ne tripujem da sam sampion Formule 1.

DS

pre 1 godinu

Navijači KKP, deset godina vas razbijamo i opet ćemo.
A vi se radujte najvećem budžetu u istoriji vašeg kluba i još uvek nemojte da plaćate porez. Trenutno je 9 miliona eura.
A ovi što pišu i lažu, Zvezda je ove godine u avgustu uz redovno izmirivanje svojih obaveza državi imala budžet duplo manji od budžeta KKP iz prošle sezone kada je igrao Evrokup, više puta jeftinije takmičenje od Evrolige.

C.Z

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.

sasa pg

pre 1 godinu

@Ivanović počinje da nervira sa izmenama. Ne dajemo koš preko 5 minuta, Ivanovic i Markovic igraju a Kampaco na klupi
(polako, 2. mart 2023 19:58)

Bilo bi bolje za vas da je i ostao na klupi

Mladen CG

pre 1 godinu

Neobičan poraz košarkaša Crvene Zvezde; nije fraza ako se kaže, da su ponovo,,sami sebe dobili". Šta se dogodilo nakon sigurne prednosti, to samo trener Ivanović može objasniti! Iako su vrlo kvalitetni Kampaco i Vildoza, ponovo su pokazali da je mentalitet ljudi iz Argentine vrlo sličan našem: kada ,, voda uđe u uši" , nema kraja propadanju. Posebno je Vildoza nerezonskim potezima kod rezultata 68:75, (isto kao i protiv Albe u prošlom kolu) doprinio ovom porazu, koji će , vrlo vjerovatno, biti odlučujući za kraj realnih ambicija za plasman u drugu fazu Evrolige.

Mike

pre 1 godinu

Ne znam ni sam u cemu je problem mislim da su ovde najvise podbacili stranci martin bentil vildosa I kampaco ali kosarka je timski sport tako da nema veze ko je odigrao slabije , zvezda je izgubila momentum kad su igrali bentil i Hassan Martin previse gresaka. cini mi se da zvezda slabo brani skok svi imaju previse ofanzivnih skokova . Zvezdina realnost je 14-15 pobeda i to ce biti uspeh . Mozda kuzmic bi mogao dobiti koji minut vise na pocetku nije izgledalo lose dok je on bio na parketu. Mislim da petrusev i nedovic na kraju trebaju da imaju vise loptu

Nikola

pre 1 godinu

Zvezda je u lošoj, silaznoj formi.
Gubi dobijene utakmice.
Stiče se i utisak da bolje igra protiv jačih protivnika.
Zvezdina odbrana, nekada zaštitni znak, je postala vrlo upitna.

47304

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića neki se igrači probudili i kompletno ekipa dobila na sigurnosti a onda nakon Barse povratak u stvarnost . Nakon tog nesretnog poraza polako nestaje samopouzdanja , bježi se od lopte , siluje se šut koji je pao na niske grane a igrači kao da prate ove komentare sve manje vjeruju i slušaju Ivanovića .

no name

pre 1 godinu

DSamo se jedno pitam,kako smo mi uopste osvojili Kup i pobedili 11 utakmica u EL?Ovo je zlo koliko smo mi losa ekipa....
(Uzas, 2. mart 2023 21:00)

Pa dobijali ste tako sto jednu rasturi Vidosa a sledecu Nedovic, a pridruzi se Peptrusev.
Ovaj iz Bayern igrali tri cervrtine nista i onda kad se nudite ajde da pobede!

bvb

pre 1 godinu

Dobric je postao... ja ne znam... najveca stetocina u ekipi ubedljivo. Silne minute u igri provodi, a ne da ne doprinosi igri vec potpuno unistava igru. U napadu beskoristan u odbrani jos gori.

veliki strumf

pre 1 godinu

Види се да је путовање у Аргентину и малтретирање у повратку доста утицало на Кампаца. Након погођене тројке и пар бацања и лепих асистенција ушао је у серију промашаја, пар зицера, непотребан фаул на половини Бајерна који нас је коштао случајном тројком Лучића и на крају продатом лоптом. Штета што на 16-23 није погодио тројку и онда је Бајерн изједначио. И бацања су нам опет велики проблем а екстремно су значајна у оваквом мечу.

exe

pre 1 godinu

Igra vam zvezda a vi komentarisete partizan i obradovića. Ovakav kompleks nije vidjen nigde u svetu
(Walter, 02. mart 2023 18:46)

Nemojte samo vi o kompleksu, vi slavite pobede spominjuci zvezdu

Dejan

pre 1 godinu

Ma ova zvezda nije nizasta, gube utakmice zbog glupih nerezonskih trojki. Po ko zna koji put gubimo dobijenu utakmicu zbog sebicnosti i svojih gluposti. Taman napravimo neku razliku, Ivanovic menja petorku koja tu razliku pravi i protivnik nas stize.

Zoki

pre 1 godinu

Koliko samo nepoznavalaca košarke. Sada sve ide na Ivanovića. Jeli Ivanović kriv što u poslednjoj četvrtini primiš ovoliko koševa? Što imaš 16 izgubljenih lopti, što je procenat slobodnih bacanja katastrofa. Jeli Ivanović selektirao igrače? Čija ideja je bila na početku sezone trener šegrt? Džaba kuknjava. Svake sezone igrači povredjeni. Znači fizička sprema nula. I na kraju koliko para toliko muzike. Već koju sezonu unazad Zvezda na dnu EL po budžetu po zvaničnim izveštaju EL. Ne može se očekivati uspeh sa 12 miliona za ceo pogon CZ. Tu su i mladje kategorije

Zvezdaš

pre 1 godinu

Čuj Fmp navijače "Mi smo cigani, najjači smo, najjači" 🤣 Ni svoje pesme nemaju😂
(Ivan, 2. mart 2023 19:26)
A gde je partizan? Onu legiju stranaca ne računam u partizan. To je državno mezimče ali nije partizan

dzoni15

pre 1 godinu

takodje zao mi Radonjica,covek ipak sa limitiranijim igracima slicni,cak i bolji rezultati...i ove godine imas veci budzet,ne mozes da obezbedis da covek ostane i napravi bolji tim,znam neko ce reci ima u Panatenaikosu uslove,ima ali ovde je legenda i navijaci ga vole

deki27

pre 1 godinu

Izgubili smo dobijenu utakmicu i time zavrsili pricu za plej of. Ko zna zasto je to dobro. Ivanovic je nepravio greske ali budimo realni, covek je preuzeo tim koji je neko drugi selektirao i jasno je da je ovo mnogim igracima zadnja sezona u Zvezd.Bentil i Martin ako se uporede sa Partizanovim strancima su smesni. Pa ipak protiv istih imamo trenutno 3-1 i na kraju ce se sve svesti na borbu za odbranu ABA lige

Dojkan

pre 1 godinu

Trinkijeri zna kakvu kosarku igrate. Zato su vas prebili po cenu velikog broja slobodnih bacanja. Za svaki kos je moralo da bude ozbiljne tuce. Na kraju kljucni igraci CZ nisu imali snage u napadu.

Joca

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.

Slaviša

pre 1 godinu

Iz utakmice u utakmicu isto izađe Martin mi odemo u dubogi muinus nemogu da shvatim Ivanoviča sa postavkom koja nam igra na kraju kad se vodi umesto da igramo na blok sa centrom udvajanje pa spuštanje lopte za Martina mi besomučno silujemo tricu a nema ko da skoči jedino je Martin sposoban da se otvori i pogodi sa petruševim se nedobiva utakmica moj treneru.

nnidza

pre 1 godinu

I kad dodje finale ABA moćni mogući Fajnalfourista Partizan će opet da izgubi i opet da bajkotuje domaću ligu. Ali dobro dok traje ne treba biti zlurad...

Кошарка

pre 1 godinu

Вилдоза не зна, не може играти плеја зато што НЕ ЗНА да игра пикенрол (само бек шутер, два). Добрић не може играти бека зато што НЕ ЗНА да асистира (само крило три да набаци масу). На жалост и ово губи тренер Ивановић ако изгуби. Плеј само који уме играти пикенрол је Ивановић и Кампацо. Лазаревић без менталног смисла сврхе тренера. Бентил с мозгом везе за четворку, технику, пивот, антимилијарду посто, једино тројку, да скине масу.. Ивановић тренер ако изгуби од ових везара искључиво недостатак знања, искључиво његова одговорност непознавање кошаркашке игре.

pejton

pre 1 godinu

@exe

Pred spavanje odlusaj pesmu od Aleksandra Ilica "Isplaci se na grudima mojim".

Dobija ovo Zvezda veceras, kvalitetniji ste tim jednostavno i ne vidim sa cime bi to Bajern mogao da vas iznenadi sem nekim ludackim procentom suta.

Reqiyemyx

pre 1 godinu

Jaramaz je rešio utakmicu. Zvezda bez rešenja. Kako god 15ti poraz. Faku nedovoljan. Hitno pojačanje potrebno na poziciji 1-2.

duledudule

pre 1 godinu

Delije opet bez zastava ? Frka kad treba ici u Nemacku a blizu i Hrvatska i Italija
(Kakvi kalkulatori, 02. mart 2023 19:32)
A ti ih cekas da im otmes jel?

niko

pre 1 godinu

Šta više glumi sa ovim rotacijama, idemo u finiš sezone, u bitnoj utakmici 8,9 igrača treba da igra i to je to.
Nedović samo 8 minuta, Petrušev 9, Mitrović 8
Marković, Ivanović, Kuzmić i Bentil nisu za rotaciju u El

47304

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića neki se igrači probudili i kompletno ekipa dobila na sigurnosti a onda nakon Barse povratak u stvarnost . Nakon tog nesretnog poraza polako nestaje samopouzdanja , bježi se od lopte , siluje se šut koji je pao na niske grane a igrači kao da prate ove komentare sve manje vjeruju i slušaju Ivanovića .

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Pre dve nedelje lopatari protiv Bajerna bez šestorice igrača, a večeras "švabe" kompletne. Kada njima nedostaje mahač peškira Koprivica i muva bez glave Avramović to je katastrofa ( što se vidi u petominutnim učešćima Avramovića ), ali Bajern bez šestorice je nikad jači... osim večeras.
Prošle nedelje Maodo Lo, baš kao i u Bajernu, protiv Zvezde se raspuca, odigra utakmicu sezone i sledećih pet utakmica se ne vidi. Što će se, nažalost, desiti i večeras.
I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.

Cinjenice

pre 1 godinu

Samo navijaci JSD-a mogu da kažu za Branka Lazica da dobije 5 licnih gresaka tokom jedne utakmice EL, a protiv Albe je imao 1 licnu, A ima slican prosek licnih gresaka kao Panter, njima laž dodje kao dobar dan

Sila Nebeska

pre 1 godinu

Polako ljudi, sto ste toliko negativni? Tek je poluvreme, dobijamo ovo lagano.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 19:50)

Fridrih brate sta ima u Bavarskoj? Dobijamo ovo, u pravu si!

Само рад

pre 1 godinu

Апел да неко ово чита пренесе: За добробит Србије кошарке: Митровићу, ради руке, само руке, имаш тело као Родман, можеш бити наравно поређење Родман, Добрићу набаци масу, можеш бити тројка светског калибра, али само само масу.

Sića

pre 1 godinu

Ovo je sramota !!!!! Ovoliko potrosenih para ,za sta ,da budemo najjaci u ABA ligi?
(Dusan, 02. mart 2023 21:04)

Koje pare bre, doveo si najveći otpad u avgustu i pustio najbolje igrače iz prošle sezone, uz trenera amatera.
Nijedan igrač koji je bio nosilac u svom timu nije došao, osim Nedovića.

Exe

pre 1 godinu

Ko dublje analizira pocetak sezone, jasno je da ove dve pobede vise od nas, nisu nista, jer sam pocetak , pocetnik Jovanovic, Adams, Holland, to je sve bio tim za Evrokup, da I tad je trebalo reagovati mozda da su navijaci zvezde bili pametni kao što nisu pa reketitanjem, kao neki da zakukaju , jer je uništen sampionski tim pre toga I otisli su trener I najbolji igraci, sa druge strane brda su zadrzani najbolji igraci, na pocetku oni su imali 5 dokazanih preskupih igraca a zvezda je imala samo Nedovica ,znaci 5:1 ,e sad jos zamislite koliko pobeda bi imao JSD da mu Panter ne igra 3 meseca pa jedno 3 manje ako ne i vise... I ponovo zvezda je imala 11 pobeda sa 2 normalna igraca , I bolji od projekta medjusobni skor, osvojen kup, I 3:1 u pobedama.Sami ste navijaci zvezde krivi, da je zvezda od pocetka imala Kampaca, Vildozu nedovica sto je minumum koji je zasluzila sa triplom krunom,imala bi barem 4 pobede vise u ovom trenutku. Ali vi ste cutali...

maks

pre 1 godinu

zhol, igra se druze, ali, ovo je isti scenario kao protiv albe, ne pisem dzabe. najvise volim da pobedimo i da sam u krivu za ovo, ali ovo mislim da nam se desava cesto. pusti derbi, jer mislim da na to mislis kad kazes da se igra 40min. derbi je posebna utakmica. ali mi ne umemo da povedemo, u stvari mi umemo da povedemo ali to ne znamo da sacuvamo, nego stanemo, ovaj em ostavi najbolje na klupi em ne ume da sece tajmom nalet protivnika.

boki

pre 1 godinu

sonsi, ako dobijemo nece biti sigurno lako, ali ove utakmice se dobijaju lagano, pogotovo ako vec imas ambicije za top 8, faza takmicenja je takva da nema orava na gresku, a mi smo vec najvecu gresku naoravili izgubivsi od albe, na domacem terenu od zadnjeg na tabale u momentu kada se lomi.

Realno

pre 1 godinu

Tim se gradi. Ne može preko noci a mi para za to nemamo. Nismo bogati kao Partizan da dve sezone i više skupljamo najbolje. Njima mnogo sreće nemam tu nikakav problem

Dragan -Sava

pre 1 godinu

Šta se dogodilo sa Albom? Kako je odigrala dobro prvo, a loše drugo poluvreme i da je u prošlom kolu protiv Zvezde bila obrnuta situacija.
"Svaka utakmica je drugačija, protiv Zvezde smo igrali sa petoricom drugih igrača, sada smo imali problema pa smo imali maltene drugi tim. Partizan je imao dobru energiju na startu treće četvrtine pa je zato bilo tako" izjavio je trener Albe.

Znači Partizan je protiv Nemaca baš imao sreće, Bajern nije imao povredjenog Lučića protiv Partizana a Alba isto puno povredjenih i u dosta slabijem sastavu nego protiv Zvezde.

Darko

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi

macconi

pre 1 godinu

ne kapiram zasto Nedovic,Kampaco i Vildoza ne mogu zajedno da igraju bar neko vreme,a u jednom periodu su zajedno igrali Kampaco,Nedovic i Markovic...zasto moraju Ivanovicu svi igraci da igraju...zasto vecina domacih igraca imaju bitnije uloge i minutazu kada svojim kvalitetom to ne zasluzuju...i zasto su igraci izgubili samopouzdanje i to posle osvojenog kupa...to je do trenera

Ford

pre 1 godinu

Teska tekma. Ove sezone bi verovatno igrala bolje EL da nije bilo onoga sa Kampacom. Nema veze, nismo ni losi toliko ove sezone u EL. Ono sto je vazno a to je da, dug KK Crvena Zvezda ne raste, naprotiv, smanjuje se. KK Crvena Zvezda je vec uzela jedan trofej, kup Srbije

NastyB

pre 1 godinu

Ne vredi, pišem ovo na 25-25. Sa OVOLIKO promašenih zicera, očajnim skokom u odbrani i lošim slobodnim bacanjima Zvezda nema nikakve šanse.
I uvek protiv nas neki prosečan igrač pomahnita i rešeta kao blesav

Sada je gotovo sa svakom nadom za F8. Nažalost, nemamo budžet kao neki da i sledeće godine zadržimo najbolje i dovedemo par F4 igrača, nego će svi poodlaziti, možda i Duško Ivanović i opet sve iz početka, kao svake godine.

VR46

pre 1 godinu

Bajern bolji u medjusobnom duelu unborbi za top18 od Zvezde. Bice cupavo , ali ima Zvezda Kampaca , pa kad dodje i Embid onda se pali masina.
(Rounder, 02. mart 2023 21:04)
Neka, to vaza za "samo plej i centar"...Posle Albe ce o5 da se poziva vrhovni guru, ljubavno-licemerne religije VELIKOG duleta!

Кошарка

pre 1 godinu

Тренер држи Марковића на тројци, ово је на изглед лудило, али може Марковић на искуство одговорити на три. Митровић и Петрушев не знају када који је 4 а који 5 када су заједно у игри. Искључиво грешка тренера неуиграност њих двојице. Митровић је 5 јер не зна да шутне, Петрушев 4 зна да шутне. Оба одлична у пикенрол. Мислим да би ово ладно могао добити са Кампацо Недовић, Ивановић Вилдоса паровима плеј бек, Марковић три на искуство и Добрић, Петрушев и Митровић 4 и 5 Кузмић измена 5. Апсолутно не уводити Лазаревић Бентил. Са овим 9 играча. Али не зна.

aki

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi
(Darko, 02. mart 2023 19:52)


Brate godine su to dominacije Zvezde,sve im se vraca zbog onoga sto su radili za vreme Tadica i Vujosevica, a tek ce da se vraca i to sa kamatom!Nece im pomoci ni Greg Popovic i Obradovic zajedno i jos 15 stranaca da dovedu

Realno

pre 1 godinu

Katastrofalna druga cetvrtina.Masimo 5-6 slobodnih bacanja,isto toliko zicera ispod kosa i otvorenih trojki,dok primamo trojku na 0,7 sekundi na kraju 1/4 i jos par zicera na pocetku druge,sto ne sme da se nikada desi,kao pocetnici.Ako poboljsamo bar upola igru u napadu,dobicemo bez problema ali mora da se zna ko sta igra i ne mogu svi da igraju.Kad su tu Kampaco,Vildoza i Nedovic,nema puno prostora za Ivanovica i Markovica.Eventualno moze Markovic da preuzme Lazicevu ulogu ali udarna trojka mora u kontinuitetu da igra vise,uz Dobrica,Mitrovica i Petruseva,naravno i Lazarevica u odbrani.

aki

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi
(Darko, 02. mart 2023 19:52)


Brate godine su to dominacije Zvezde,sve im se vraca zbog onoga sto su radili za vreme Tadica i Vujosevica, a tek ce da se vraca i to sa kamatom!Nece im pomoci ni Greg Popovic i Obradovic zajedno i jos 15 stranaca da dovedu

Darko

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi

pre bata

pre 1 godinu

PETRUŠEV 9 MINUTA
NEDOVIĆ 9 MINUTA U PRVOM POLUVREMENU
NE ZNAM ZBOG ČEGA IH ČUVA
IZGOVOR DA NE IGRAJU ODBRANU NIJE TAČAN JER I BEZ NJIH ISTO NE MOGU ZAGRADITI KOŠ

DžejAr65

pre 1 godinu

зна ли неко зашто овај Винстон није играо против гробара јер је играо утакмицу пре и утакмицу после

dovla

pre 1 godinu

Na 9 razlike i nasu lepu igru u tom momentu, na 5min do kraja, sudija na pola terena svira tri bacanja za bajern, to je prelimilo mec, ugasilo nas momentum nazalost i to je to. Zvezda inace u jako losoj formi nakon kupa.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Cestitam Partizanu na osvojenoj Aba Ligi. Losiju i malokrvniju ekipu od Zvezde nisam gledao...
(Nikola, 02. mart 2023 20:59)

Sanjaš, što je okej. Biće buđenje uskoro...

Миле

pre 1 godinu

Која малодушност у коментарима?
-3, још 20 минута чисте игре. Кошарка је ово људи.
Звезда може и треба боље, али је свакако далеко од утопистичких коментара.
Бар у овом тренутку.

Klemen

pre 1 godinu

Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu.

DS

pre 1 godinu

Navijači KKP, deset godina vas razbijamo i opet ćemo.
A vi se radujte najvećem budžetu u istoriji vašeg kluba i još uvek nemojte da plaćate porez. Trenutno je 9 miliona eura.
A ovi što pišu i lažu, Zvezda je ove godine u avgustu uz redovno izmirivanje svojih obaveza državi imala budžet duplo manji od budžeta KKP iz prošle sezone kada je igrao Evrokup, više puta jeftinije takmičenje od Evrolige.

zzzzz

pre 1 godinu

Za sve koji pisu da Zvezda vec 10 god igra EL i nije uradila nista, budite iskreni i recite koje je to sezone Zvezda imala bolji tim od partizanovog ove sezone?

Realno

pre 1 godinu

Tim se gradi. Ne može preko noci a mi para za to nemamo. Nismo bogati kao Partizan da dve sezone i više skupljamo najbolje. Njima mnogo sreće nemam tu nikakav problem

NastyB

pre 1 godinu

Čitam komentare i ne mogu da verujem šta vidim. Pljuvanje Ivanovića i igrača. Kakvi smo ljudi pa to je strašno.
Duško je došao kada smo imali 1-6 u Evroligi, što znači da je njegov rezultat 10-9 i to sa timom u kojem je 6 krštenih igrača, a ostatak jedva da je za ABA ligu, a da pri tome, nijednu jedinu utakmicu nije imao kompletan tim. Pa, nama je najbolji centar igrač od dva metra visine koji je više povređen nego što igra!!!
Da smo izgubili glupo par utakmica izgubili smo. Fali psiholog i te kako. Vildoza u emotivnom autu, Kampaco takođe posle ispadanja Argentine, a ni tim kao tim ne deluje najbolje. Pa, da smo ubacili pola od onoliko promašenih zicera i da smo imali bednih 70% bacanja razbili bi Bajern. Promašiš deset teško promašivih zicera u prvom poluvremenu, ne možeš da se sastaviš sa slobodnim bacanjima ( jedva preko 50% ) a u odbrani imaš defanzivnih skokova manje nego protivnik ofanzivnih i očekuješ pobedu??? Pa, zar Ivanović treba da ih uči slobodnim bacanjima, treba li umesto njih da pogađa zicere ili da mamlazima koji toliko godina igraju košarku uči osnove kao što je zagrađivanje reketa???
Nema veze, tako je kako je, opet će svi najbolji igrači otići, opet sledeće sezone sve iz početka, jer nemamo budžet kao neki...

Lamonica

pre 1 godinu

Zvezda nema čemu da se nada dok ima ovakvo suđenje ni ove, ni sledeće ni bilo koje druge sezone. Ljudi sviraju nemoguće...
(makijaveli, 2. mart 2023 21:01)

Odnos u slobodnim bacanjima 26:14 u korist Zvezde i decko napise ovakav komentar!?
(Vlado, 2. mart 2023 21:28)

Kakve veze ima odnos u bacanjima sa sudijskim kriterijumom, ajde pojasni nam!? Zvezda je zaista izgubila dobijenu utakmicu ali ima ubedljivo najlošiji tretman u EL i to godinama kad je suđenje u pitanju. I to ti kao sudija kažem. To je ipak pitanje za EL i rukovodstvo kluba.

Dragan -Sava

pre 1 godinu

Šta se dogodilo sa Albom? Kako je odigrala dobro prvo, a loše drugo poluvreme i da je u prošlom kolu protiv Zvezde bila obrnuta situacija.
"Svaka utakmica je drugačija, protiv Zvezde smo igrali sa petoricom drugih igrača, sada smo imali problema pa smo imali maltene drugi tim. Partizan je imao dobru energiju na startu treće četvrtine pa je zato bilo tako" izjavio je trener Albe.

Znači Partizan je protiv Nemaca baš imao sreće, Bajern nije imao povredjenog Lučića protiv Partizana a Alba isto puno povredjenih i u dosta slabijem sastavu nego protiv Zvezde.

Joca

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.

Ford

pre 1 godinu

Teska tekma. Ove sezone bi verovatno igrala bolje EL da nije bilo onoga sa Kampacom. Nema veze, nismo ni losi toliko ove sezone u EL. Ono sto je vazno a to je da, dug KK Crvena Zvezda ne raste, naprotiv, smanjuje se. KK Crvena Zvezda je vec uzela jedan trofej, kup Srbije

nnidza

pre 1 godinu

I kad dodje finale ABA moćni mogući Fajnalfourista Partizan će opet da izgubi i opet da bajkotuje domaću ligu. Ali dobro dok traje ne treba biti zlurad...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.
(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.

fankmaster

pre 1 godinu

Kao Srbin i neostrašćeni navijač Partizana već 32 godine, čiji je otac bio košarkaški trener ceo svoj radni vek - želim da vidim napredak srpskih igrača i srpske košarke. Najsrećniji bih bio da Partizan i Zvezda igraju finale EL - i da vas dobijemo tamo (:
Ova je utakmica izgubljena od strane Ivanovića i Kampaca, mislim da je za Zvezdu krenulo naopako od onog poraza od Žalgirisa i nikako da se sastavite. Nadam se iskreno da ćete ući u TOP8 kao i mi. Živela srpska košarka, živela Srbija.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Pre dve nedelje lopatari protiv Bajerna bez šestorice igrača, a večeras "švabe" kompletne. Kada njima nedostaje mahač peškira Koprivica i muva bez glave Avramović to je katastrofa ( što se vidi u petominutnim učešćima Avramovića ), ali Bajern bez šestorice je nikad jači... osim večeras.
Prošle nedelje Maodo Lo, baš kao i u Bajernu, protiv Zvezde se raspuca, odigra utakmicu sezone i sledećih pet utakmica se ne vidi. Što će se, nažalost, desiti i večeras.
I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.

Igor

pre 1 godinu

Zvezdasi osam godina igrate evroligu sluzili ste za popravku kos razlije e sad kad je usao Partizan u evroligi dovodite Kampaca samo da ste bolji od Partizana ali jebi ga neide.Vise mrzite Partizan nego sto volite Zvezdu i to ce vam se obiti o glavu.

vukan

pre 1 godinu

Ekipa ima extra bekovsku liniju ali zato krila i centri katastrofa! Utakmicu realno nisu podbacili ni nedovic ni vildoza ni kampaco, vec ostali igraci... Bez centra kkoji ume da zagradi i skoci za loptu ne moze da se igra ozbiljna kosarka

Zoki

pre 1 godinu

Koliko samo nepoznavalaca košarke. Sada sve ide na Ivanovića. Jeli Ivanović kriv što u poslednjoj četvrtini primiš ovoliko koševa? Što imaš 16 izgubljenih lopti, što je procenat slobodnih bacanja katastrofa. Jeli Ivanović selektirao igrače? Čija ideja je bila na početku sezone trener šegrt? Džaba kuknjava. Svake sezone igrači povredjeni. Znači fizička sprema nula. I na kraju koliko para toliko muzike. Već koju sezonu unazad Zvezda na dnu EL po budžetu po zvaničnim izveštaju EL. Ne može se očekivati uspeh sa 12 miliona za ceo pogon CZ. Tu su i mladje kategorije

Dr

pre 1 godinu

Uh kako sam se iznervirao sada. Mozete vi to da preokrenete i da pobedite sve do kraja. Samo da se uigra malo ekipa sa Kampacom.
Pozdrav od navijaca Partizana (normalnog).

Exe

pre 1 godinu

Ko dublje analizira pocetak sezone, jasno je da ove dve pobede vise od nas, nisu nista, jer sam pocetak , pocetnik Jovanovic, Adams, Holland, to je sve bio tim za Evrokup, da I tad je trebalo reagovati mozda da su navijaci zvezde bili pametni kao što nisu pa reketitanjem, kao neki da zakukaju , jer je uništen sampionski tim pre toga I otisli su trener I najbolji igraci, sa druge strane brda su zadrzani najbolji igraci, na pocetku oni su imali 5 dokazanih preskupih igraca a zvezda je imala samo Nedovica ,znaci 5:1 ,e sad jos zamislite koliko pobeda bi imao JSD da mu Panter ne igra 3 meseca pa jedno 3 manje ako ne i vise... I ponovo zvezda je imala 11 pobeda sa 2 normalna igraca , I bolji od projekta medjusobni skor, osvojen kup, I 3:1 u pobedama.Sami ste navijaci zvezde krivi, da je zvezda od pocetka imala Kampaca, Vildozu nedovica sto je minumum koji je zasluzila sa triplom krunom,imala bi barem 4 pobede vise u ovom trenutku. Ali vi ste cutali...

Zvezdaš

pre 1 godinu

Čuj Fmp navijače "Mi smo cigani, najjači smo, najjači" 🤣 Ni svoje pesme nemaju😂
(Ivan, 2. mart 2023 19:26)
A gde je partizan? Onu legiju stranaca ne računam u partizan. To je državno mezimče ali nije partizan

samokažem

pre 1 godinu

Auuu koliko loša igra, šta se dešava ovo sa Zvezdom nakon osvojenog Kupa Koraća?! Ne mogu da se sastave sa košem!?
(Neo@, 02. mart 2023 19:36)

Dešava se da vam ne sudi Oberknežević

VR46

pre 1 godinu

Bajern bolji u medjusobnom duelu unborbi za top18 od Zvezde. Bice cupavo , ali ima Zvezda Kampaca , pa kad dodje i Embid onda se pali masina.
(Rounder, 02. mart 2023 21:04)
Neka, to vaza za "samo plej i centar"...Posle Albe ce o5 da se poziva vrhovni guru, ljubavno-licemerne religije VELIKOG duleta!

Zhol

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.

Star

pre 1 godinu

Stvarno su ovi “bivsi” grobari čudo nevidjeno!!!
Protiv svih ekipa su očajni, ali protiv nas svi igraju utakmice života!!!
Ali sami smo krivi, gubimo od najgorih ekipa i to u Bg, a dobijamo npr Makabi u gostima.
Sve je pocelo naopako od zalgirisa pa onda ovih veselih grobara itd….

Darko

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi

Cinjenice

pre 1 godinu

Samo navijaci JSD-a mogu da kažu za Branka Lazica da dobije 5 licnih gresaka tokom jedne utakmice EL, a protiv Albe je imao 1 licnu, A ima slican prosek licnih gresaka kao Panter, njima laž dodje kao dobar dan

Црвена Звезда Београд

pre 1 godinu

Кампацо је краљ. Једини ко је узео више пара у Црвеној Звезди Београд је Дивац. За сат времена, тј. две утакмице по 250.000 долара. Тад је био локаут па је Дивац повео у госте и Глена Рајса из Шарлота. Каже човек Дивцу да и њему нађе тако добру лову за ништа.
Црвена Звезда Београд. Шега, шала и виц.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ovako su i protiv Albe poveli, pozle poplavaa
(zelot, 2. mart 2023 19:25)

Ja se sećam da je jedan tim nedavno vodio 18 poena pred poluvreme, pa su sudije u četvrtoj četvrtini morali da prekinu utakmicu da ne bi bilo teškog gaženja.

Darko

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi

Sića

pre 1 godinu

Ovo je sramota !!!!! Ovoliko potrosenih para ,za sta ,da budemo najjaci u ABA ligi?
(Dusan, 02. mart 2023 21:04)

Koje pare bre, doveo si najveći otpad u avgustu i pustio najbolje igrače iz prošle sezone, uz trenera amatera.
Nijedan igrač koji je bio nosilac u svom timu nije došao, osim Nedovića.

Nisam robot

pre 1 godinu

Ova ekipa mora da ima lidera na parketu. I to mora da bude Nedović. Svaka čast Argentincima, ali to mora da bude domaći igrač i Zvezdino dete. Oko njega mora da se vrti sva igra i on mora više da igra. Ovo što radi Ivanović sa maltene šablonskim hokejaškim izmenama ubija ritam, uprosečuje ekipu, nema prepoznavanja kad je neko razigran...i da se taj akcenat sa odbrane malo pomeri na napad.

321

pre 1 godinu

Ceo vas tim postigao 10 trojki a Avram, Smaili i Andjusic, stranci..ups , domaci igraci 9 trojki?? Pssss..tisina. Treba jedno saopstenje i zahtev , da vam u EL sude domace sudije..? Onda ste nepobedivi..Treba da vas je sramota!!

Urke

pre 1 godinu

Nije ni cudo sto su Ivanovicu za 30 godina karijere najveci domet bile prosecne spanske ekipe.
(bvb, 2. mart 2023 21:08) # Link komentara

Real, Barselona...4 final four 2 finala.

exe

pre 1 godinu

Igra vam zvezda a vi komentarisete partizan i obradovića. Ovakav kompleks nije vidjen nigde u svetu
(Walter, 02. mart 2023 18:46)

Nemojte samo vi o kompleksu, vi slavite pobede spominjuci zvezdu

aki

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi
(Darko, 02. mart 2023 19:52)


Brate godine su to dominacije Zvezde,sve im se vraca zbog onoga sto su radili za vreme Tadica i Vujosevica, a tek ce da se vraca i to sa kamatom!Nece im pomoci ni Greg Popovic i Obradovic zajedno i jos 15 stranaca da dovedu

aki

pre 1 godinu

Nisam niciji navijac ali koliko ovi grobari imaju kompleksa od Zvezde, to su oni kompleksi koji bole i koji ti je daju mira, kao sto ih imaju navijaci Federera i Nadala od Djokovica, sa tim kompleksima moze da se uporedi
(Darko, 02. mart 2023 19:52)


Brate godine su to dominacije Zvezde,sve im se vraca zbog onoga sto su radili za vreme Tadica i Vujosevica, a tek ce da se vraca i to sa kamatom!Nece im pomoci ni Greg Popovic i Obradovic zajedno i jos 15 stranaca da dovedu

Admiral

pre 1 godinu

Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu.
(Klemen, 02. mart 2023 23:09)

Ti sigurno nemas vise od 10 godina, u suprotnom hitno potrazi strucnu pomoc, mada je ocigledno vec kasno

urke

pre 1 godinu

devet sezona u EL ,nula top 8 ili 4,klasican fenjeras
(maglaricaFrojler, 2. mart 2023 21:28

Ok, nismo se proslavili, ali cemu laganje?
Igrali Zvezda i Cska u top 8.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Sudije su dale sve od sebe, ali zaista sve od sebe da navuku za mučenu zvezdu, čak ni na kraju OČIGLEDNO prelaženje preko pola nisu svirale, ali džaba kad ovi nemaju pojma.

dovla

pre 1 godinu

Na 9 razlike i nasu lepu igru u tom momentu, na 5min do kraja, sudija na pola terena svira tri bacanja za bajern, to je prelimilo mec, ugasilo nas momentum nazalost i to je to. Zvezda inace u jako losoj formi nakon kupa.

NastyB

pre 1 godinu

Ne vredi, pišem ovo na 25-25. Sa OVOLIKO promašenih zicera, očajnim skokom u odbrani i lošim slobodnim bacanjima Zvezda nema nikakve šanse.
I uvek protiv nas neki prosečan igrač pomahnita i rešeta kao blesav

Sada je gotovo sa svakom nadom za F8. Nažalost, nemamo budžet kao neki da i sledeće godine zadržimo najbolje i dovedemo par F4 igrača, nego će svi poodlaziti, možda i Duško Ivanović i opet sve iz početka, kao svake godine.

Само рад

pre 1 godinu

Апел да неко ово чита пренесе: За добробит Србије кошарке: Митровићу, ради руке, само руке, имаш тело као Родман, можеш бити наравно поређење Родман, Добрићу набаци масу, можеш бити тројка светског калибра, али само само масу.

Sinisa

pre 1 godinu

Nista tako je kako bar smo bolji od Partizana u medjusobnim duelima i uzeli smo kup okrenuti se Aba ligi i trofeju.Partizan ako prodje u top 8 a verovatno hoće čestitke od jednog realnog Zvezdasa

sasa pg

pre 1 godinu

Ivanović se žali sudiji da ne može da se uputi šut za 0,7 :)) A Kuzmanović i ovaj komentator nasjeli, pa uglas da ne može. A ne sjećaju se da može i za 0,6 :))) (po pravilima i za 0,3?

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

zbog onog u italiji delije svoje zastave ne smeju da odnesu dalje od autokomande cisto da znaju oni sto se pitaju sto nema zastava
(bgd, 02. mart 2023 20:03)

Druze to su nasi ljudi koji zive i rade tamo kakve crne zastave

Dr

pre 1 godinu

"Treba cestitati zeljku stvarno. Covek je svojim kontaktima i lobiranjem ucinio da Zvezda nema opciju da igra, da se takmici. Prvo zabrana registrovanja Kampaca, pa onda cinjenica da Zvezda svaku utakmicu igra protiv protivnika+sudija. Uvek je 2 na 1. Svaka cast nasim Srbima kako su i dosli do ovih 11 pobeda. A legendi kosarke sve najgore u zivotu."

Odbijam da poverujem da neko ovo zaista misli. Sigurno je trol u pitanju. U suprotnom...

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Cestitam Partizanu na osvojenoj Aba Ligi. Losiju i malokrvniju ekipu od Zvezde nisam gledao...
(Nikola, 02. mart 2023 20:59)

Sanjaš, što je okej. Biće buđenje uskoro...

milan

pre 1 godinu

Zvezda ne zaslužuje top 8. Partizan apsolutno suprotno. Po meni i formi je trenutno u 3 evroligaške ekipe. Hemija, borba, taktika, podrška, vođenje ekipe tome ide u prilog. Zvezda to nema u dovoljnoj meri, ni u jednom parametru. Ali će joj u neku ruku jako koristiti ulazak Partizana u završnicu evrolige i mnogo odmornija dočekati završnicu ABA lige, gde će opet biti favorit u finalu. Svi znamo šta donosi titula u regionu, kontinuitet, pare i dobar roster za sledeću sezonu. Nećemo o sudijama, teorijama zavere, ovom, onom. Ako bude startovala sa mesta br.1 i imala prednost domaćeg terena, Zvezda će opet uzeti region. Tenzija će biti opet ogromna. Bože daj u dogledno vreme da oba tima dobiju A licencu i igrati samo našu ligu, nikakva ABA.

deki27

pre 1 godinu

Izgubili smo dobijenu utakmicu i time zavrsili pricu za plej of. Ko zna zasto je to dobro. Ivanovic je nepravio greske ali budimo realni, covek je preuzeo tim koji je neko drugi selektirao i jasno je da je ovo mnogim igracima zadnja sezona u Zvezd.Bentil i Martin ako se uporede sa Partizanovim strancima su smesni. Pa ipak protiv istih imamo trenutno 3-1 i na kraju ce se sve svesti na borbu za odbranu ABA lige

todos

pre 1 godinu

Браво Тринкијери!!!
Спустио си звездану на основна подешавања са све Кампаћом у игри.

ajde pali

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica
(Realno, 2. mart 2023 18:03)

Ko je pratio Bajern video je da ga je Partizan u sred Minhena zgazio 15 razlike, tako da ne pravi od Bajerna neki Golden Stejt
(Ne lupetaj, 02. mart 2023 19:33)

Bajern bez 4 igraca...

DžejAr65

pre 1 godinu

зна ли неко зашто овај Винстон није играо против гробара јер је играо утакмицу пре и утакмицу после

бљуц

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Аман бре, то што сте узели по нешто и то као млад клуб, са тих 11 годиница, не значи да треба да трипујеш да сте интергалактикоси... То сте у фудбалу :)

Neki sedi lik

pre 1 godinu

Žalosno što moram da napišem ali Partizan sa otpad ekipom ode u Top8 a naši velikani Vildosa, Kampaco i Nedović se uče da šutiraju trojke u zadnjih 10 kola EL. Ili trener ne zna kada koga treba da izvede ili ima previše poverenja u iste. Od 100 šuteva, ne znam da li smo 20 ubacili.

pejton

pre 1 godinu

@exe

Pred spavanje odlusaj pesmu od Aleksandra Ilica "Isplaci se na grudima mojim".

Dobija ovo Zvezda veceras, kvalitetniji ste tim jednostavno i ne vidim sa cime bi to Bajern mogao da vas iznenadi sem nekim ludackim procentom suta.

duledudule

pre 1 godinu

Delije opet bez zastava ? Frka kad treba ici u Nemacku a blizu i Hrvatska i Italija
(Kakvi kalkulatori, 02. mart 2023 19:32)
A ti ih cekas da im otmes jel?

statuskan

pre 1 godinu

Teski su grobarski kompleksi, nabijeni su im kompleksi do srzi
(Nema sta..., 02. mart 2023 20:00)

Ono kada navijač FMP-a kaže navijačima KK Partizan da su kompleksaši!Zemljo otvori se...

Bokd

pre 1 godinu

@ds drzava da se pita kako partizan ima 7miliona eura duga ,a zvezda nema nista....to znaci da je zvezda verovatno manje poreza prijavljivala od partizana sto u prilog govori i recenica kosarkasa,nudili su mi dva ugovira ....zato nisam hteo da potpisem...znaci zvezda prijavi platu 3000 eur,a na ruke da27000 euri tako direktno 18000 eur mesecno po igracu uzme drzavi pa puta 10 igraca pa puta 10 sezona ...nije to malo...pa blokiran racun kk ilr od 256 dana puta 4puta

Vladimir Lučić 007

pre 1 godinu

Zvezdaš sam i nisam se puno razočarao večeras. Objektivno, nemamo mi taj pobednički mentalitet da izvlačimo maksimum kad treba.

Svaka čast Vladimire na realnosti.
Hoću samo da podsetim ljude, na spinovanje (znamo svi od koga je sve krenulo) kako domaći igrači igraju više srcem od stranaca.
Ispalo je da Lesor, Panter i naravno Ledej koji se bacaju u publiku za svaku loptu igraju više srcem za Partizan nego Nedović & Co za Zvezdu Beograd.
Toliko.

Srdjan

pre 1 godinu

Ovaj sto kaze da nas 10 godina razbijate, i nije bas u pravu. Prvih par godina po dolasku vašeg maga, mi smo se borili. Ali su napadi i teranje sponzora bili jači, i posle par godina smo spali na Vrabca ( svaka mu čast) i tako dalje. Prema tome, veoma je jasno ko i kako o svemu odlučuje. Žoc nije delo ove vlasti i nije bas planiran. Iako igraju za pare, baš kao što bi i svi mi, Partizan ipak ima više velikih igrača koji ga podržavaju, kako tako. Ipak, protiv bezočne politike je teško.

Gaginho

pre 1 godinu

Ovo već poprilično obećava. Otkad je postalo normalno da se uspeh nekog tima bazira na: odličan trener, dobri (i skupi) igrači i stil, onda, u najvećem broju slučajeva ide tokom druge polovine sezone i dobri rezultati. Videćemo, miriše na dobro, ima da se igra, tu su još ABA liga i naše domaće prvenstvo. Što kaže Šojić: biće ga povuci, a Boga mi ga i potegnu ! Nadam se boljoj godini nego predhodnim. Rokaj Žoc, imaš i sa čim !!!

mire

pre 1 godinu

najuriti dobrica,bentlija,kuzmica,lazarevica ma sve ih oterati vrede samo nedovic,petrusev i mozda argentinci ali ovo sto radi vildosa je za otkaz

Ne lupetaj

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica
(Realno, 2. mart 2023 18:03)

Ko je pratio Bajern video je da ga je Partizan u sred Minhena zgazio 15 razlike, tako da ne pravi od Bajerna neki Golden Stejt

veliki strumf

pre 1 godinu

Е мој Душко!!! Од 66-75 допушташ 12-0 серију!!! Као против Жалгириса. Срамота. После ЗАКАСНЕЛОГ тајм аута 3 напада шутирамо три малоумне тројке! Где ти је ауторитет?? То ли се нацртало на тајм ауту??? Брука! А кош нисмо способни да заградимо.

Tyler.Durden

pre 1 godinu

Po meni sa dovodjenjem Kampaca u timu je poremecen timski duh tj neki igraci nisu vise zadovojni statusem i primanjem. Moze da se kaze, da je vodjstvo kluba amaterski odradilo sve.

Кошарка

pre 1 godinu

Вилдоза не зна, не може играти плеја зато што НЕ ЗНА да игра пикенрол (само бек шутер, два). Добрић не може играти бека зато што НЕ ЗНА да асистира (само крило три да набаци масу). На жалост и ово губи тренер Ивановић ако изгуби. Плеј само који уме играти пикенрол је Ивановић и Кампацо. Лазаревић без менталног смисла сврхе тренера. Бентил с мозгом везе за четворку, технику, пивот, антимилијарду посто, једино тројку, да скине масу.. Ивановић тренер ако изгуби од ових везара искључиво недостатак знања, искључиво његова одговорност непознавање кошаркашке игре.

realno

pre 1 godinu

Zvezda nikad nece igrati f4 u svojoj istoriji.
Idite igrajte si fudbal dosta je vise 11 godina brukanja po evropi. Sto je mnogo, mnogo je.

pinjski

pre 1 godinu

Vreme da Duško Ivanovic polako napusti klupu
zvezde i da povede sa sobom još par argentinac i to je to.Za Dobrica sam mislio da moze da bude nešto ali izgleda da je Pešić letos bio u pravu sto ga nije vodio na evropsko. Dečko bez srca i pun letargije

Dejo

pre 1 godinu

Proslo je pola sata od kraja utakmice i jos uvek sam u soku,prosto ne mogu da verujem sta smo prokockali,kao neki ruzan san. Ovo je poraz Duska,Vildose i Kampaca,Duska jer je katastrofalno vodio zavrsnicu,a Vildosa i Kampaco su se ispromasivali besomucnim bacanjima za tri poena kad smo imali 9 razlike pa sve do kraja kao da mi jurimo tu razliku a ne oni. Evroliga je za Zvezdu zavrsena sto se tice borbe za top 8 tako da vec sada treba da se sprema plej of ABA lige jer ako je ne osvojimo siguran sam da nam nece dati da igramo Evroligu sledece sezone,znate i sami zasto!

Optimista

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
@
U svakom slučaju obavezno gubite nema to veze sa Partizanom.

Pera

pre 1 godinu

Stvarno nisam kosarkaski strucnjak, ali mi se cini da je trener izgubio kontrolu nad ekipom, koja na momente igra krajnje neodgovorno. To se posebno odnosi na Vildosu, mada se i Kampaso ispromasivao, naravno i drugi. Razocarao me je i Petrusev, jer je igrao bez energije. Neke su toliko losi da ih ne vredi ni spominjati......

ćeraćemo se mi još

pre 1 godinu

Sad kada krenu kalkulacije: ako Partizan izgubi do kraja 7 a Zvezda dobije svih 8, pa kako je 3 pobede više u stvari manje, kako Partizan ima strašno težak raspored itd. Evo, Zvezda je imala dva penala kroz mnogo lakši raspored + se vratio čarobnjak Kampaco i ?

Leto

pre 1 godinu

Mi sad svaku sledecu igramo za Partizan. Svaka nasa pobeda ih gura u osam. Ne kazem da ce uci, nego da cemo im svakom pobedom pomoci. I sta tu raditi? A utakmica...Kampaco iz igre 4/15...jel treba nesto dodati toj sramoti?!

Gaginho

pre 1 godinu

Možda dobijete sve i osvojite sve, ali, realno gledano, dovodite, smenjujete, dajete otkaze u toku sezone kao niko u celoj Evropi, kako onda napraviti uspeh u istoj. U žabokrečini Srbije i ex-JU, to nije problem. Improvizacije, hrkljuš, budžanje, badžanje, ovde je to normalna pojava, normalno stanje.

dboss

pre 1 godinu

Razočaravajuće!
Nismo ni prethodnih godina nešto baš blistali, ali ova igra u poslednjih nekoliko kola je ispod svakog nivoa!
Najgore je što se vidi da oni mogu igrački da pariraju bilo kojoj ekipi, ali po pravilu serijama neshvatljivih poteza gube se dobijene utakmice. Moral je nizak, ne vidim šta je potrebno uraditi ne bi li se ekipa nekako vratila u pobednički kolosek. Šteta za ovakav sastav, koji će ostvariti najslabiji rezultat u poslednjih desetak godina. Više čak ne verujem ni da ćemo moći da dobijemo stare mušterije u ABA ligi.

Mancini

pre 1 godinu

Sadržaj komentara do zadnje četvrtine i po završetku meča -dva kosmosa. Tim koji menja trenere u sezoni k'o na traci, koji ima previše "rudara" i onih koji su "jednom nogom u grobu", gde se nije stiglo od igranja svaki treći dan stvoriti ni tim ni igru, gde je forma u stalnom padu... slabe, skoro nikakve šanse. Dosadašnja sezona nije izgubljena zato što imamo ABA, KLS za nas uteši. Ali receptura koja je donosila rezultate nije dobra. Ko uspe da sačuva dve ili tri godine najbolje igrače na okupu sa uspešnim trenerom taj ima garantovan prolaz u 8.

statuskan

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)
Ne kaže se šuta nego šutira,Lučić je na EP vukao nezgodnu povredu i to se odrazilo na njegovu formu.Inače jako dobar igrač i kada je potpuno zdrav jedan od bitnijih igrača naše reprezentacije!

veliki strumf

pre 1 godinu

Шта ради Ивановић??? Шта спава на клупи??? Тек на 12-2 у 2/4 тражи тајм аут!!! Промашили смо 20 зицера под кошем, испуцавају се, кош из игре дали нисмо за 5 минута и чека да на звизну 2 тројке сами као духови да тражи тајм аут. Ајде бре! Срамота. Нико живи ништа не може да погоди нити шта бранимо! 14-2 серија, ако узмемо и крај 1/4 17-2 серија, а Недовић на клупи.

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta prica ovaj na Sport Klubu,kaze da je Kampaco potpisao za 4,5 miliona evra na godinu i po.Real nije zeleo toliko da izjednaci platu.

Zoran

pre 1 godinu

Pisao sam posle Žalgirisa, Albe i sad opet.Ivanoviću što pre dati otkaz i dovesti Radonjića.Ovaj će do kraja sezone upropastiti sve.Skroz je pogubio konce, uvek na isti način gubi dobijene utakmice.Jednostavno kad Zvezda vodi na nekoliko minuta do kraja, svi znamo da će izgubiti samo je interesantan način.Ivanovića napolje.

Realno

pre 1 godinu

Ko je pratio Bajern video je da igraju jako do bro, protiv Makabija su izgubili dobijenu utakmicu jer je Makabi ih sa Lorencom nagazio, bice ovo jako teska utakmica

Realno

pre 1 godinu

зна ли неко зашто овај Винстон није играо против гробара јер је играо утакмицу пре и утакмицу после
(DžejAr65, 2. mart 2023 19:57)

Namestio Savic a malo i Trinkijeri.
Svi su protiv vas, zavera.

Igorinjo

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
Ma samo vi gubite, to je dovoljno :)

Maudo Mudo Lo

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)

Ali zato Gudura protiv Partizana 5 trojki a u reprezentaciji godinama nije dao 5 trojki!!!

C.Z

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Сви су криви. Дозволити да ти противник направи серију 16-0 је срамота. Ништа од проласка даље, дефинитивно.

Baki

pre 1 godinu

Lucic za 20 min. 4 od 4 za 2 i 4 od 6 za 3. Pa kad bi on i Giduric za reprezentaciju igrali kao što igraju protiv Zvezde i Partizana Srbiji ne bi trebao Jokic.

Кошарка

pre 1 godinu

Тренер држи Марковића на тројци, ово је на изглед лудило, али може Марковић на искуство одговорити на три. Митровић и Петрушев не знају када који је 4 а који 5 када су заједно у игри. Искључиво грешка тренера неуиграност њих двојице. Митровић је 5 јер не зна да шутне, Петрушев 4 зна да шутне. Оба одлична у пикенрол. Мислим да би ово ладно могао добити са Кампацо Недовић, Ивановић Вилдоса паровима плеј бек, Марковић три на искуство и Добрић, Петрушев и Митровић 4 и 5 Кузмић измена 5. Апсолутно не уводити Лазаревић Бентил. Са овим 9 играча. Али не зна.

veliki strumf

pre 1 godinu

Види се да је путовање у Аргентину и малтретирање у повратку доста утицало на Кампаца. Након погођене тројке и пар бацања и лепих асистенција ушао је у серију промашаја, пар зицера, непотребан фаул на половини Бајерна који нас је коштао случајном тројком Лучића и на крају продатом лоптом. Штета што на 16-23 није погодио тројку и онда је Бајерн изједначио. И бацања су нам опет велики проблем а екстремно су значајна у оваквом мечу.

Миле

pre 1 godinu

Која малодушност у коментарима?
-3, још 20 минута чисте игре. Кошарка је ово људи.
Звезда може и треба боље, али је свакако далеко од утопистичких коментара.
Бар у овом тренутку.

Dali

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)
@
U svakom slučaju obavezno gubite nema to veze sa Partizanom.
(Optimista, 02. mart 2023 21:33)

Hahahhhahaha.....ma bravo majstore za komentar! Kakvi bolesnici!

Bob

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.
(Zhol, 02. mart 2023 18:24)

Medju 8....realno!

Hahah

pre 1 godinu

Delije opet bez zastava ? Frka kad treba ici u Nemacku a blizu i Hrvatska i Italija
(Kakvi kalkulatori, 02. mart 2023 19:32)
A ti ih cekas da im otmes jel?
(duledudule, 2. mart 2023 19:44)

Taman posla ali ima ih koji ih cekaju na revans da im pruze. A prolaze tuda kad idu za Minhen. Ceka Ferencvaros, ceka Bbb, ceka
fedayn…svi cekaju da ih vide a da ne iskacu iz zbunja 50 na 3.

dzoni15

pre 1 godinu

takodje zao mi Radonjica,covek ipak sa limitiranijim igracima slicni,cak i bolji rezultati...i ove godine imas veci budzet,ne mozes da obezbedis da covek ostane i napravi bolji tim,znam neko ce reci ima u Panatenaikosu uslove,ima ali ovde je legenda i navijaci ga vole

Vlado

pre 1 godinu

Zvezda nema čemu da se nada dok ima ovakvo suđenje ni ove, ni sledeće ni bilo koje druge sezone. Ljudi sviraju nemoguće...
(makijaveli, 2. mart 2023 21:01)

Odnos u slobodnim bacanjima 26:14 u korist Zvezde i decko napise ovakav komentar!?

iskreno

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)

Za tvoju info, primio je Real u sred Madrida od Partizana čak 40 za četvrtinu.

macconi

pre 1 godinu

ne kapiram zasto Nedovic,Kampaco i Vildoza ne mogu zajedno da igraju bar neko vreme,a u jednom periodu su zajedno igrali Kampaco,Nedovic i Markovic...zasto moraju Ivanovicu svi igraci da igraju...zasto vecina domacih igraca imaju bitnije uloge i minutazu kada svojim kvalitetom to ne zasluzuju...i zasto su igraci izgubili samopouzdanje i to posle osvojenog kupa...to je do trenera

Kako ste ovo izgubili

pre 1 godinu

Dva zapazanja opet. Zar je moguce Dusko opet izgubio dobijenu tekmu a imao plus 9 na kraju? Otkaz odmah pa ti rotiraj negde drugde.
Bentil najlosija cetvorka koju sam gledao. Zvezda bez skoka.

Cvrle

pre 1 godinu

Ja svaku sezonu EL gledam sve sa manjim zadovoljstvom. Razlog? Zato što smo mi svi sirotinja. Mislim na sve ekipe iz regiona. Džaba bacanje para. Možeš da skupo platiš 2,3, 4 igrača ali nemaš ostatak. Šta ti vredi da dovedeš Lebrona, Karija, Embida kada su ostalih devet dunsteri. Ne može bilo koji trener da igra umesto njih. Ne mogu da shvatim ove u Zvezdi što su dovodili Raduljicu, zašto imaju sentimentalnost prema Kuzmiću, šta igraju ostali naši igrači. A stranci. Kampaco može u Realu kada ima Tavaresa, Ljulja i ostale. Nama je plafon EC ili bolje FIBA LŠ. Igrači jeftiniji a razvijaš domaće igrače

gagi

pre 1 godinu

Cista poraz Ivanovica.Kao i protiv Albe.Mislim da nema STA traziti vise u Zvezdi.Covjek ne zna da provede utakmicu kraju.Pet,sest ovakvi utakmica je izgubio.Nedovuc lose igra,ali ga i on ubi minutažom.A STA tek radi Petrusevu,igra Ventil koji je ocajan.Sta reci veceras za Kampaca,tuga.

metalstorm

pre 1 godinu

Izgleda da je ipak Radonja trener za ovog našeg. Može da priča za njega ko šta hoće ali sa njim su rezultati u El bili bolji jer svaka ozbiljna ekipa mora da igra odbranu. Ovo sto mi igramo poslednjih nekoliko kola ne lici ni na sta a smejali smo se grobarima za odbranu. Mislim da se ni sa Alimpijem nismo ranije oprostili od top 8.

Banjo

pre 1 godinu

Cista poraz trenera... Kampa o i Vildoza se ispucavaju zadnjih pet minuta a Nedovic predugo na klupi, uz to Bajern u bonusi a ni jedna lopta dole ispod kosa, pa majstore spusti malo loptu... Koliko je Ivanovic doneo toliko je i odneo... Sa ovakvim timom nista posebno

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Cela utakmica moze da se opise samo jednom recju a to je je sramota. 4 i po minuta pred kraj ti vodis 9 razlike i dozvolis Bajernu da ti za 2 minuta napravi seriju 12 nula a da ti pritom ne izadjes iz bonusa je nista drugo nego sramota. Ocajna igra, skoko, promasena bacanja i kada na to dodas onaj nerezonski faul Nedovica za 3 slobodna bacanja i kada dodas ocajnu reakciju i vodjenje ekipe Ivanovica onda dobijes ovakvu sramotu. Neverovatno da trener dopusti da mu ekipa ovako sutira nezerzonski za 3 kada se lomi utakmica i imas vodjstvo. Neverovatno je da na terenu nema niko da spusti loptu dole. Nemam drugu rec osim sramota.

Marko

pre 1 godinu

Dobari vam ovi Argentinci,ali ovaj Lucic je ipak skolovan kosarkas a zna se i gde...Partizan od veceras ima jednog konkurenta manje u borbi za top 8.

Добар тренер доноси победу

pre 1 godinu

Утакмицу добио Тринкијери. Лучић 4 увођење Гилеспи 5. Ивановић није умео да одговори. Петрушев 4 на Лучића убије Гилеспи Митровића, Петрушев 5 заустави Гилеспија, Лучић 4 убије Митровића 4. На увођење Гилеспија морао је одговорити са Кузмић 5, Петрушев 4, није умео, изгубио утакмицу. Разбио га Тринкијери.

sasa pg

pre 1 godinu

@Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 20:33)

Jaramaza si zaboravio. Plači sad

Saša Janković

pre 1 godinu

Ivanovic izgubio volju da trenira Zvezdu. Posle pocetnog naleta i 6-0 igra sve gora. Srecno osvojen kup(da nije iskljucen izgubili bi). Izgubili smo ono sto nas je krasilo do sad - cvrsta odbrana. Nemamo jasan cilj. Forsiramo domace igrace i onda u pola sezone dovedemo preskupog stranca koji ne moze da igra dva meseca. Bentil dobija prednost umesto Petruseva koji dobija sve vise kritika trenera. Pocinje forsiranje trojki i raspad je neminovan. Ne treba ni da se borimo da osvojima Aba ligu ako cemo sledece godine igrati isto ovako bez ambicija.

MMM

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Videli smo brutalan promašaj na najvažnijem šutu, obruč nije dodirnula. Dok Lučić sipa arhentinci bacaju cigle...

basketas

pre 1 godinu

Pretvorili smo se u luzersku ekipu, nismo u stanju da dobijene utakmice pobedimo. Veceras mnogo toga ide na dusu Ivanovica, odluka da Bentil cuva Lucica je po meni potpuni promasaj, do toga da zadnjih 4 minuta nismo imali niti jedan smisljen napad. Skok nam je jednostavno katastrofalan, bez cvrstine u reketu, bez reakcije na loptu koja putuju kroz reket itd..Na kraju previse je promasenih akvizicija ove godine posebno za strance koji su trebali da donesu neki kvalitet.

Petar

pre 1 godinu

Čudan naslov, morate znati da je košarka posle hokeja najbrži sport i da se pobednik zna kada sudije zadnji put dunu u pištaljku...A to što smo mi imali ubedljivu prednost , ne znači da smo imali i dobijenu utakmicu. Lošom, brzopletom i neodgovornom igrom to smo nažalost i pokazali.....

Pan

pre 1 godinu

Dva igrača šutnuli 20 trojki i pogodili 5. To je otprilike sve što treba reći.
Toliko ne bi šutnuli ni pokojni Dražen i Đorđević da ih je neko upario.

Zhol

pre 1 godinu

Pre dve nedelje lopatari protiv Bajerna bez šestorice igrača, a večeras "švabe" kompletne. Kada njima nedostaje mahač peškira Koprivica i muva bez glave Avramović to je katastrofa ( što se vidi u petominutnim učešćima Avramovića ), ali Bajern bez šestorice je nikad jači... osim večeras.
Prošle nedelje Maodo Lo, baš kao i u Bajernu, protiv Zvezde se raspuca, odigra utakmicu sezone i sledećih pet utakmica se ne vidi. Što će se, nažalost, desiti i večeras.
I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 18:28)

O cemu ti druze razmisljas umesto da budes uzbudjen pred mec svog tima...

Walter

pre 1 godinu

Ja kao partizanovac svejedno mi je. Veceras u minhenu neka zvezda uradi sta hoce ali samo da pobede nekako one spance valensiju i baskoniju. Sve zavisi od nas ali i od drugih nadam se da ce zvezda da opegla oba spanca.

bvb

pre 1 godinu

Dobric je postao... ja ne znam... najveca stetocina u ekipi ubedljivo. Silne minute u igri provodi, a ne da ne doprinosi igri vec potpuno unistava igru. U napadu beskoristan u odbrani jos gori.

Steve

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 2. mart 2023 18:08)


Jel te blam?

Slaviša

pre 1 godinu

Iz utakmice u utakmicu isto izađe Martin mi odemo u dubogi muinus nemogu da shvatim Ivanoviča sa postavkom koja nam igra na kraju kad se vodi umesto da igramo na blok sa centrom udvajanje pa spuštanje lopte za Martina mi besomučno silujemo tricu a nema ko da skoči jedino je Martin sposoban da se otvori i pogodi sa petruševim se nedobiva utakmica moj treneru.

Koke

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

A kad ste vi imali sansu za top8 u zadnjih 10 god? Hahahahahahaha

garda

pre 1 godinu

Cim nismo iskoristili situaciju u kojoj nas dve pobede protiv dva nemacka tima koji realno ne pripadaju vrhunskim ekipama vode u sjajnu poziciju za dalje, onda prosto i ne zasluzujemo da idemo u plej of. Steta, imali smo sve otvoreno.

yo dorro

pre 1 godinu

Možda previše slobode braći Argentincima - ispucali 29 šuteva, a svi zajedno Nedović, Lazarević, Mitrović, Petrušev, Martin, Kuzmić, Marković, Ivanović šutnuli 28 puta.

Zhol

pre 1 godinu

Ko dublje analizira pocetak sezone, jasno je da ove dve pobede vise od nas, nisu nista, jer sam pocetak , pocetnik Jovanovic, Adams, Holland, to je sve bio tim za Evrokup, da I tad je trebalo reagovati mozda da su navijaci zvezde bili pametni kao što nisu pa reketitanjem, kao neki da zakukaju , jer je uništen sampionski tim pre toga I otisli su trener I najbolji igraci, sa druge strane brda su zadrzani najbolji igraci, na pocetku oni su imali 5 dokazanih preskupih igraca a zvezda je imala samo Nedovica ,znaci 5:1 ,e sad jos zamislite koliko pobeda bi imao JSD da mu Panter ne igra 3 meseca pa jedno 3 manje ako ne i vise... I ponovo zvezda je imala 11 pobeda sa 2 normalna igraca , I bolji od projekta medjusobni skor, osvojen kup, I 3:1 u pobedama.Sami ste navijaci zvezde krivi, da je zvezda od pocetka imala Kampaca, Vildozu nedovica sto je minumum koji je zasluzila sa triplom krunom,imala bi barem 4 pobede vise u ovom trenutku. Ali vi ste cutali...
(Exe, 02. mart 2023 18:21)

Koliko je tebi samo dobro u glavi...

Realno

pre 1 godinu

Katastrofalna druga cetvrtina.Masimo 5-6 slobodnih bacanja,isto toliko zicera ispod kosa i otvorenih trojki,dok primamo trojku na 0,7 sekundi na kraju 1/4 i jos par zicera na pocetku druge,sto ne sme da se nikada desi,kao pocetnici.Ako poboljsamo bar upola igru u napadu,dobicemo bez problema ali mora da se zna ko sta igra i ne mogu svi da igraju.Kad su tu Kampaco,Vildoza i Nedovic,nema puno prostora za Ivanovica i Markovica.Eventualno moze Markovic da preuzme Lazicevu ulogu ali udarna trojka mora u kontinuitetu da igra vise,uz Dobrica,Mitrovica i Petruseva,naravno i Lazarevica u odbrani.

nesa80

pre 1 godinu

Sada je gotovo sa svakom nadom za F8. Nažalost, nemamo budžet kao neki da i sledeće godine zadržimo najbolje i dovedemo par F4 igrača, nego će svi poodlaziti, možda i Duško Ivanović i opet sve iz početka, kao svake godine.
(NastyB, 2. mart 2023 19:42
jadni vi nemate budzet-vildoza,nedovic,kampaco,petrusev,bentil,martin,holand,mitrovic,ivanovic,raduljica,markovic,kuzmic.....bogami sve jeftini abaligaski igraci,otpustili pleja i trenera uz celu isplatu,skup proveren trener ivanovic.kako li tek izgleda kada imate budzet.ne znam u kom svetu vi zivite,partizan bar igra sa onim sto je doveo od pocetka sezone a vi ste napravili rokade za 5 miliona evra dodatno da vam nebi propala sezona pa oces jos,malo li je.za jedan privatan klub imate itekako dobar budzet najveci na ovim prostorima ikad

Reqiyemyx

pre 1 godinu

Jaramaz je rešio utakmicu. Zvezda bez rešenja. Kako god 15ti poraz. Faku nedovoljan. Hitno pojačanje potrebno na poziciji 1-2.

veliki strumf

pre 1 godinu

Нико од центара не уме да ЗАГРАДИ КОШ! Примили смо бар 20 поена из другог напада! Имали су невероватних 15 офанзивних скокова. Под кошем смо попили гомилу блокада. Званично 5, али сигурно више. Испуцао нам је банане Гилеспи као да играо са дечицом. У нападу од 66-75 само роштиљање, тројке, никакве акције било није, а у одбрани - РАСУЛО И РАСПАД! Недовић онај небулозан фаул за 3, па онда баци циглу на таблу код улаза и ту је био крај. Срамно вођење утакмице Ивановића, апсолутно недопустиво! Као да је неки почетник био на клупи. Све је погрешио кад год су они улазили у серију. Допустио је 17-2 и 14-0 скоро без реакције! Две серије 31-2! Па стиди се човече, стиди се! Сад можемо са омладинцима да играмо ЕЛ - остали све јаки противници а од свих ових из доњег дома смо изгубили. Невероватно!

Iskreno

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.
(Joca, 2. mart 2023 21:03)

Zvezda je imala 36 bacanja, od kojih je realizovala 20? Dok je Bajern imao 14 od kojih je dao 12?

Znači zvezda je pokradena iako je imala 22 više bacanja? Da je dato makar 50% od tih promašenih, Zvezda bi pobedila.

no name

pre 1 godinu

DSamo se jedno pitam,kako smo mi uopste osvojili Kup i pobedili 11 utakmica u EL?Ovo je zlo koliko smo mi losa ekipa....
(Uzas, 2. mart 2023 21:00)

Pa dobijali ste tako sto jednu rasturi Vidosa a sledecu Nedovic, a pridruzi se Peptrusev.
Ovaj iz Bayern igrali tri cervrtine nista i onda kad se nudite ajde da pobede!

visibaba

pre 1 godinu

da znamo da zatvorimo utakmicu sada bi imali 16-10
(zvezda i to crvena, 2. mart 2023 21:27) # Link komentara

Da niste izgubili ni jednu imali bi 26-0

dejanddddddd

pre 1 godinu

Ivanović nije loš strateg, ali za ovaj nivo košarke izgleda da nije sazreo, recjaju se njegove gre§ke iz itakmice i utakmicu i to kada Zvezda ima ozbiljno vodjstvo.

Djordje

pre 1 godinu

Sa dve " divljine" u petorci zvane Nedovic i Vildosa sve je moguce a neuspeh zagarantovan ! Ja ne kapiram ni sto su potpisivali ovog Kampaca umesto da su se otvorili za Dorsija ili nesto slicno sto zna pod kosem ?

dragavej

pre 1 godinu

Ivanović izgubio utakmicu..Vildosa počeo da"divlja"zadnje 3 utakmice,Nedovića izbacuje za svaku grešku dok Vildosu "gleda kroz prste".Kampaco ocekivano,solidna partija i ništa više.Pretwrivai sa sutevima za 3 poena i ppčetnicki faul na 2 sekunde pre kraja.

Pa.......

pre 1 godinu

...slobodna bacanja...trener je dobro postavio igru,ali ne može da šutira ta bacanja...kvalitet ekipe dolazi tu na vidjelo,kad je moranje,koliko samo stativa...

Japaja

pre 1 godinu

Dovodjenje Kampaca je los potez. Pored Nedovica i Vildoze ne znam koja je bila poenta, trebaju 3 lopte na terenu kad su zajedno u igri. Za pare koje su date za njega mogli ste dovesti vrhunsko krilo koje vam fali

BORIS

pre 1 godinu

Danas gledam Partizan, Avramovic pogodi 3 trojke zaredom.Kad je nerezonski sutirao sledecu, i promasio, Zeljko ga odmah izvodi iz igre.
Ako se ovi vasi izivljavaju na sutu i mole bogu da udje u kos trebao bi trener da reaguje...

Sila Nebeska

pre 1 godinu

biće teško zvezdi večeras da dođe do rezultata pored komentatorskog dvojca kovačić - kuzmanović.
(druga postava, 02. mart 2023 19:15)

Realno ubijaju svaki vid optimizma za pobedu,

veliki strumf

pre 1 godinu

Опет Душко СПАВА!!! 66-75 и напад и он допушта 73-75!!! После рампе коју је добио а митровић и глупог фаула Недовића за 3 ПДМАХ СЕ ТРАЖИ ТАЈМ АУТ! А ми након тога промашујемо зицер, па нова рампа и примамо 7 поена за редом.

lupa

pre 1 godinu

(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)


Rubit, Jaramaz, Cipser nije ulazio, ne računam ovog što im je tek došao.
Protiv Partizana nisu Lučić, Hanter, u postavi bili ali nisu ulazili Vinston i Cipser.

Neo@

pre 1 godinu

Ovi bre ne zaslužuju ništa, nikakvu publiku, nikakvu pažnju... Trener je pacerčina koja se jednom radja. Upropastio je Petruševa onim ponižavanjem, Nedovića takodje.
Kampaco mu divlja sa trojkama i on ga drži u igri.
35, 37 poena da primiš u četvrtini poslednjoj u Euroligi utakmici, to nisam video odavno! Nikad se nisam ovoliko iznervirao, da sam predsednik ovog kluba, po 50% bi im odbio od plate zbog nonšalantnosti.
Na 9 poena razlike, Mitrović ide kao strina ka košu i dobija blokadu. I onda će neko sa mi priča kako je NBA cirkus, a ovo košarka. Pih bre... Užas!!!

Sarlamantan

pre 1 godinu

Protiv nas ganci guduric...sad Grobar Lucic...bas mi je to interesantno kako se tako Srbi Na Srpske klubove naloze...to je prosto neverovatno...

Veronika

pre 1 godinu

>srpska kosarka konacno izlazi iz decenijskog mulja. Hvala Bodirogi sto je doveo sudjenje u red. Hvala finansijskim sluzbama EL sto vise ne tolerisu novac bez dokazivog porekla u budzetima klubova. Hvala i karmi koja po ko zna koji put govori tom projektu neustanovljivog PIB broja "Dzaba vam sve! Ne mozete nikad nista bitno uraditi u vrhunskoj evropskoj kosarci!"

Sigurno

pre 1 godinu

Sram da ih bude, sta su izgubili
(dejan, 02. mart 2023 21:01)

Гудурић магистар
(DžejAr65, 2. mart 2023 21:28)

Mislio si Lučić

aca

pre 1 godinu

Neverovatno da ste izgubili od istih protivnika(i to na kraju ubedljivo) koje smo mi da se nismo na kraju skroz opustili bez problema dobili sa 30+ razlike. Razlika je u treneru, imali ste lepu zalihu u obe utakmice i uspeli ste lako da prokockate, mi smo gubili ali smo ih na kraju oduvali.

C.Z

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.

pre bata

pre 1 godinu

PETRUŠEV 9 MINUTA
NEDOVIĆ 9 MINUTA U PRVOM POLUVREMENU
NE ZNAM ZBOG ČEGA IH ČUVA
IZGOVOR DA NE IGRAJU ODBRANU NIJE TAČAN JER I BEZ NJIH ISTO NE MOGU ZAGRADITI KOŠ

sasa pg

pre 1 godinu

@Ivanović počinje da nervira sa izmenama. Ne dajemo koš preko 5 minuta, Ivanovic i Markovic igraju a Kampaco na klupi
(polako, 2. mart 2023 19:58)

Bilo bi bolje za vas da je i ostao na klupi

Maрко

pre 1 godinu

Top 8 možemo da zaboravimo. Ove dve utakmice su bile must win.

Trenutno od svih ekipa igramo najlošije u EL. Kad uđe voda u uši sve se raspada odbrana, napad. Ovakvih završnica smo izgubili baš dosta. Malo nam fali ali dovoljno da bude nedovoljno za nešto više.

Bata

pre 1 godinu

Ma jel igrao taj mag kosarke, nesto nevidjeno na planeti?
Smoriste sa njim, evo ga, tu je.
Idemo, jos nije gotovo, svaka utakmica je finale. :)

Srđan

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)
Real primio od Partizana 40 u 1/4.

Real(NI)

pre 1 godinu

Ja da se naslađujem neću. Nisam patio ni kada su seirili zbog naših poraza a oni bili ispred. Mene samo iznenađuje da ljudi toliko ne vide i u krajnju ruku ne poznaju košarku. I Partizan i Zvezda imali su brojne probleme zbog povreda. Partizan je ušao u sezonu bez Avramovića, Smailagića, Koprivice... Zvezdi je nedostajao Nedović pre svega. Zvezdaši tada "Rumeni nema pojma", sada Partizanovci (i Zvezdaši zajedno) govore da Ivanović nema pojma. Malo realnosti ljudi. Jeste ovo bolan poraz, ali dešava se. Setite se Partizana i Baskonije. Sve je to sport. Bar ovo u Evropi jeste.

no name

pre 1 godinu

I Partizan i Zvezda imali su brojne probleme zbog povreda. Partizan je ušao u sezonu bez Avramovića, Smailagića, Koprivice... Zvezdi je nedostajao Nedović pre svega. Zvezdaši tada "Rumeni nema pojma", sada Partizanovci (i Zvezdaši zajedno) govore da Ivanović nema pojma. Malo realnosti ljudi. Jeste ovo bolan poraz, ali dešava se. Setite se Partizana i Baskonije. Sve je to sport. Bar ovo u Evropi jeste.
(Real(NI), 3. mart 2023 09:10)

Hm,hm evo prizanjem nasladjivalo se protiv Albe, em poslednja na tabeli em +15, em Partizan će ozbiljno da ih shvati. :))) Ovo protiv Bayerna i nisam, pobedili samo zato sto se C.Zveda ponudila. I Partizan sigurno ne bi razbio 10+ kompletnog Bayerna tamo, možda bi i izgubio.Nisam toliko pratio Evroligu proslih godina, ali Zvezda to uvek nesto radi, krene sa krsevima i onda dovodi. Ova dva poraza po meni nemaju neku tezinu kad krenes 1-6, bez Vidose i Nedovica, a jos onda dodajes i Kampaca-Mj djeja... Vadis se, iako je skor bio 10-9. Kazem svih ovi sezona u Evroligi to C.Zveda radi i bas je bezveze. Okej da dovedes 1 igraca... Evo Fenerbache dovdodi jednog jakog za F4. I onima kojima daš šansu njima trebe da veruješ. Neozbiljno.

Zar je to PF?

pre 1 godinu

Dali ovaj Bentil moze ikoga da ugura pod kos igrom ledjima? Znaci pratim kretnje i kad ga cuva duplo manji igrac on opet ne moze. Jedna od najlosijih cetvorki koje sam gledao.
Ivanovic standard samo rotira, ne daj boze da neko igra vise od 25 min.

niko

pre 1 godinu

Šta više glumi sa ovim rotacijama, idemo u finiš sezone, u bitnoj utakmici 8,9 igrača treba da igra i to je to.
Nedović samo 8 minuta, Petrušev 9, Mitrović 8
Marković, Ivanović, Kuzmić i Bentil nisu za rotaciju u El

ciganče

pre 1 godinu

JOŠ JEDAN IVANOVIĆEV PORAZ.
Pre svega loš tajming za tajm aute, uvek ih traži pri većoj seriji protivnika.
Zatim pušta ove bekove da luduju sa tim šutem za 3 večito, a mi smo ekipa koja mora da igra na Mitrovića, Petruševa i Martina!!!
Bentil je promašaj, neprimetan - nepotreban.

E

pre 1 godinu

Imas tri vrhunska beka a tebi se cela igra bazira na besomucno ispucavanje trojki, sramotna igra tima koji je u jednom momentu licio na vrhunski!!!

MJ23

pre 1 godinu

Jos jedna doktorska disertacija, nakon Zalgirisa, Partizana, Albe sada i Bajern. Kako izgubiti najvaznije utakmice u sezoni kada je sve u tvojim rukama i sve na tvojoj strani i kada si favorit, svaka cast, treba i to znati iskreno.

M4X

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

Blama bez.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ne vredi, ne može Kampaco da skače u odbrani. Još uvek pokušavam da shvatim šta se desi da kad vodiš 75-66 dozvoliš 14:0 a da ne uhvatiš NIJEDAN skok u odbrani u tim trenucima.
Razlog - Mitrović i Lazarević na 4 i 5. Morao je Martin tada da zagrađuje koš, ali je verovatno lipsao pre toga. Ništa gore nego kad igraš solidno 35 minuta i onda u zadnjih pet prospeš sav trud.

pk

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Ni u najludjim snovima Zvezda ne moze biti najveci klub na ovim prostorima. Moze biti trenutno medju dva najbolja.
(Zhol, 02. mart 2023 18:24)
pokazali

Lepi Džoni

pre 1 godinu

Sad kad nemamo šanse za top 8, od svakog partizanovog konkurenta za top 8 da se izgubi obavezno.
(Hopkins, 02. mart 2023 20:59)

Esencija Zvezdinih dometa u Evroligi.

Winston C

pre 1 godinu

Bajern bolji u medjusobnom duelu unborbi za top18 od Zvezde. Bice cupavo , ali ima Zvezda Kampaca , pa kad dodje i Embid onda se pali masina.
(Rounder, 02. mart 2023 21:04)

Treba centar za rotaciju. Kad Zvezda izjednaci ponudu za Janisa, sigurno ce pre kod brace u Srbiju nego kod nekih amera.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda je jednostavno morala da dobije tekmu jer je kvalitetnija ekipa individualno. Medjutim, to je ponovo samo na papiru, u realnosti ponestaje energije da se dovrsi posao, a zanemaruje se da nemacki timovi uvek igraju sa ponosom. Veliki kredit je dat Vildosi i Kampacu, da li su to opravdali, nisam siguran. Nedovic je budio nadu kao i obicno, ne moze bez podrske saigraca. Velemajstorska partija Lucica, a Trinki je ponovo pokazao da od prosecnih igraca ume da napravi kompetitivan tim koji igra tvrdo. Da su ih zaobisle povrede, bili bi u top8 kao i prethodne dve godine.

Kempes

pre 1 godinu

Pišite malo o ovome,nemojte kratke vesti i to je to...Pišite o Nedoviću,Vildozi i njegovim mislima,pišite o Kampacu i njegovoj ljubavi prema BG...

linolada

pre 1 godinu

Ja još nisam čuo da je neki tim primio 35 poena za jednu četvrtinu .
(Bole, 02. mart 2023 21:46)
primio Real od Partizana 44 u Madridu u prvoj ove sezone..

Zvezdaš

pre 1 godinu

Treba biti realan. Grešaka je mnogo. Tri igrača treba da izvuku svaku utakmicu. Skoro pa nemoguce. Jeste sve ovo čudno da vodiš sa devet poena do pet minuta do kraja a onda ne postoji odbrana niti napad. Mitrovic dobija rampu a oni tri slonodna pa Lazarevic pa opet Mitrovic i kraće strmoglav pad. Sve deluje jako konfuzno

Vladimir

pre 1 godinu

Zvezdaš sam i nisam se puno razočarao večeras. Objektivno, nemamo mi taj pobednički mentalitet da izvlačimo maksimum kad treba.
Mene samo zanima da li postoji neko pravilo po kojem Kuzmić može da igra samo u prvih pet minuta utakmice? Pa da je počeo da trenira za Novu godinu do sada bi morao imati snage za više. Ništa mi nije jasno.
Raduljicu da ne spominjem.

Deda mraz

pre 1 godinu

Partizan, Cibona i Jugoplastika mogu u istu recenicu, po broju Evropskih dostignuca, Bosna ima trofej najbolje ekipe u Evropi jedne sezone ali osim toga jako slabo, a to sto mislis da domaci brlog gde jedan klub ima jacu politicku i sportsku logistiku od drugih, moze da ti bude merilo za nesto gde su svi klubovi jednaki i gde sudije umeju da razlikuju dvokorak od cetvorokoraka, onda si bas u problemu. Ja pobedio drugara u trkanju 50 puta zaredom a vozim 3 puta bolji auto pa ne tripujem da sam sampion Formule 1.

Sila Nebeska

pre 1 godinu

Polako ljudi, sto ste toliko negativni? Tek je poluvreme, dobijamo ovo lagano.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 19:50)

Fridrih brate sta ima u Bavarskoj? Dobijamo ovo, u pravu si!

s0s

pre 1 godinu

Poredite lične greške Lazića i Pantera, to vam je nova mantra vidim. Panter uopšte ne igra odbranu, dok Lazić ne igra ništa drugo osim hrkljuš odbrane.

Sramota

pre 1 godinu

Da li je moguce da dva,mozda i tri puta dozvoljavaju da se Bajern priblizi sa 9 na 2 razlike,za nepun minut,glupim faulovima u odbrani ili jos glupljim resenjima u napadu kada mase zicere ispod kosa.

Cuj svaki cent

pre 1 godinu

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 20:33)

Mislis vredi svaki milion ulozeni u njega. A ima vise miliona ulozenih za ovih par meseci.

Brada_bg

pre 1 godinu

Ne znam sta da kazem osim katastrofa. Msm da je i to blaga rec. Dovidjenja sto se mene tice, ne mogu vise da pratim ovu tragikomediju od igre!

Kaniđa

pre 1 godinu

Kako nas je Real izvozao za ovog Kampaca, tragi-komicno. Covek sa 180cm. nema sta da trazi u moedrnoj kosarci.
Mnogo je ovde slabosti za neki ozbiljniji rezultat u EL, josako znamo da Bajernu ne igraju najbolji igraci, mi jedva drzimo korak.
(C.Z, 2. mart 2023 19:53)

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)

Od kad je on stigao znam da je Zvezda u ozbiljnom minusu.Vildozu oterati još večeras izbor rešenja igra u odbrani katastrofalna kao da je izašao sa društvom ispred zgrade na basket.

Max

pre 1 godinu

Sta ovi naši igraju...
Ne moze trener da igra. Dzaba da im crta kad ovi samo vrte oko trojke i besomučno šutiraju. Jedino što BiH zamerio Ivanoviću je zaboravljeni Petrušev u 4/4.

Dejan

pre 1 godinu

Ma ova zvezda nije nizasta, gube utakmice zbog glupih nerezonskih trojki. Po ko zna koji put gubimo dobijenu utakmicu zbog sebicnosti i svojih gluposti. Taman napravimo neku razliku, Ivanovic menja petorku koja tu razliku pravi i protivnik nas stize.

otpor

pre 1 godinu

Kako bre Zvezda izgubila?! Pa zar nije igrao Kampaco?! Kako sa njim Zvezda može da izgubi, pa zar on nije najbolji ikada od nastanka ove igre? Pa kako, stvarno mi nije jasno da Zvezda sa Kampacom može uopšte da izgubi, pa zar nsimo svi,pardonniste svi, na čelu sa medijima, očekivali da Zvezda sve dobije do kraja sa Kampacom? Pa pobogu, pa igra Kampaco!!! Eto čuda se dešavaju pa Zvezda čak i sa Kampacom gubi!!!

Džajić Dragan

pre 1 godinu

Ostaje žal što nije igrao najbolji strelac Lazić. Mnogo su nedostajali njegovi vihorni prodori po desnom krilu i njegovi upotrebljivi centaršutevi.

bvb

pre 1 godinu

Vazno da nije doveden visok igrac nego se opet igra oslanja na polovnjake... Prosle godine se nekako izvuklo ove KKP nema sanse da naoravi istu gresku. Zvezdini visoki igraci su Kuzmic, koji ne moze ni amaterski da igra basket na Adi, Raduljica kamiondzija, rasapali Martin i IQ 200 Bentil...

Baraba

pre 1 godinu

Poraz Ivanovica. Covek kao da ne zna da nacrta akciju posle tajm-auta. Posle serije Baerna, vadi Nedovica koji je usao u ritam, a drzi Kampaca koji je promasio nekoliko napada u cetvrtoj. Lazarevic i Dobric pogubljeni skroz, a Bentil kao da je zaboravio da igra kosarku. Nek se posvete Aba ligi kao i uvek, samo sto su sada izdrzali do marta. Pitanje je zasto i igraju Evroligu!?

Dileja

pre 1 godinu

I onda će da likuju još deset dana, da dižu Obradovića u nebesa, a posle 13-og opet nema pojma, "da se ne ljubimo", ne zna se koji je igrač gori i ostali produkti časova ljubavi.
(Lajavi krelac, 2. mart 2023 18:28)


Evo ti ovi tvoji pa se ljubite do mile volje!!

Nikola

pre 1 godinu

Zvezda je u lošoj, silaznoj formi.
Gubi dobijene utakmice.
Stiče se i utisak da bolje igra protiv jačih protivnika.
Zvezdina odbrana, nekada zaštitni znak, je postala vrlo upitna.

Ccc

pre 1 godinu

Uvek isto! :(
(beograd_92, 2. mart 2023 20:58)


Ali tako nije kad sude nase sudije? Treba saopstenje da CZ zahteva da im u EL sude nase sudije? Znaci , zakljucaj, bice bolje kad zaigra Kampaco i Martin,..

Mike

pre 1 godinu

Ne znam ni sam u cemu je problem mislim da su ovde najvise podbacili stranci martin bentil vildosa I kampaco ali kosarka je timski sport tako da nema veze ko je odigrao slabije , zvezda je izgubila momentum kad su igrali bentil i Hassan Martin previse gresaka. cini mi se da zvezda slabo brani skok svi imaju previse ofanzivnih skokova . Zvezdina realnost je 14-15 pobeda i to ce biti uspeh . Mozda kuzmic bi mogao dobiti koji minut vise na pocetku nije izgledalo lose dok je on bio na parketu. Mislim da petrusev i nedovic na kraju trebaju da imaju vise loptu

d-drop

pre 1 godinu

Jel igrao Kampaco ?
(eufrat, 02. mart 2023 21:09)

Ма шта јел играо? Факу је дао тројку са 9 метара 4 пред крај ?

no name

pre 1 godinu

DSamo se jedno pitam,kako smo mi uopste osvojili Kup i pobedili 11 utakmica u EL?Ovo je zlo koliko smo mi losa ekipa....
(Uzas, 2. mart 2023 21:00)

Pa dobijali ste tako sto jednu rasturi Vidosa a sledecu Nedovic, a pridruzi se Peptrusev.
Ovaj iz Bayern igrali tri cervrtine nista i onda kad se nudite ajde da pobede!

voma

pre 1 godinu

Sta prica ovaj na Sport Klubu,kaze da je Kampaco potpisao za 4,5 miliona evra na godinu i po.Real nije zeleo toliko da izjednaci platu.
(zemunski kej, 02. mart 2023 19:44)

Pa jedino je cifru promašio, jer nije 4,5 već 4,3 miliona za sezonu i po. A Realovih 2,6 miliona se još uvek ne zna ko je platio, verovatno i to iz budžeta RS. Ali ajde, bar ćete dobro zaraditi na kraju ove sezone, ako bude želeo da ode negde drugo. Čitavih 50 hiljada evra.

boki

pre 1 godinu

sonsi, ako dobijemo nece biti sigurno lako, ali ove utakmice se dobijaju lagano, pogotovo ako vec imas ambicije za top 8, faza takmicenja je takva da nema orava na gresku, a mi smo vec najvecu gresku naoravili izgubivsi od albe, na domacem terenu od zadnjeg na tabale u momentu kada se lomi.

Mrkula

pre 1 godinu

Au koliko smo jaki, dobijamo sve do kraja
(Padaju mi kapci, 2. mart 2023 20:48)
Navijački gledano, osvajamo sve, ali realno, gubimo i dve sledeće utakmice... Nas Vildoza upropastio nekoliko utakmica već...

Sale

pre 1 godinu

Brikamo se dve više. Previše ovaj tim mošta da bi rezultati bili ovakvi. Kampaco je doveden zbog Evrolige i Top 8 a već sad je izvesno da od toga nema ništa. Ove 2 zadnje utakmice smo i bez njega i sa njim MORALI da dobijemo!

boki

pre 1 godinu

pet min do kraja, 15-0 prave seriju, pa to ne smes da dozvolis protiv reala, barse a ti dopustas protiv bajerna. nedovic u 5sekundi napada na plus 8 ide da zavrsava, ubrzali smo ritam kada smo trebali da ga isporimo. sve kontra radimo, i nesto sto uspemo dobro da uradimo mi jos gore uprskamo.

sportdetective

pre 1 godinu

Nesto ovde opasno smrdi. Kako je moguce da ni jedan igrac nije u formi. Sta oni to rade na treningu, mozda su preumorni od treninga, ljudi nama uvek ponestane snage u drugom poluvremenu. Dusko ubi igrace da oni izgleda mrze kosarku

Mladen CG

pre 1 godinu

Neobičan poraz košarkaša Crvene Zvezde; nije fraza ako se kaže, da su ponovo,,sami sebe dobili". Šta se dogodilo nakon sigurne prednosti, to samo trener Ivanović može objasniti! Iako su vrlo kvalitetni Kampaco i Vildoza, ponovo su pokazali da je mentalitet ljudi iz Argentine vrlo sličan našem: kada ,, voda uđe u uši" , nema kraja propadanju. Posebno je Vildoza nerezonskim potezima kod rezultata 68:75, (isto kao i protiv Albe u prošlom kolu) doprinio ovom porazu, koji će , vrlo vjerovatno, biti odlučujući za kraj realnih ambicija za plasman u drugu fazu Evrolige.

s0s

pre 1 godinu

kraj za zvezdu sto se tice evrolige za ovu godini.
(pele, 02. mart 2023 21:00)

Ma nije još kraj. Ako sledeću izgubite, onda je kraj...i tako u nedogled. Kraj je bio odavno, tamo negde posle izgubljenog derbija.

Vladimir

pre 1 godinu

Ovo je već više sramota. Gledam ove strane igrače na kraju utakmice se raskezili dok su se pozdravljali sa protivnicima, boli njih uvo, kao na treningu. Ovakva indolentnost, nezainteresovanosti to je prosto neverovatno. Ipak nešto treba pokušati uraditi da sezonom, pošto smo završili evroligu, treba se fokusirati na aba ligu pa tu eventualno da pokušamo da osvojimo ali biće teško. Ivanović da li treba da ostane na klupi veliko je pitanje.

cccc

pre 1 godinu

75-66, imaš sve u rukama, protivnik u kanalu i ti ih vraćaš za 3 minuta. Duškov poraz 1/1. Imamo najtanju centarsku liniju u celoj EL a hoćemo u top 8. To neće da može.

Zidan

pre 1 godinu

Mnogo teski trenuci za Zvezdu
Kraj u evroligi
U ekipi haos trener potpuno bez ideja
Mnogo para ulozeno velika ocekivanja publike a rezultat katastrofa

Милан

pre 1 godinu

Срамота, гомила губитника која је дебело плаћена а учинак истих сви видимо..

Lord

pre 1 godinu

Odakle krenuti, da li od karme zvane Lučić > Gudurić, pa preko toga što vas je Andrea ponizio sa ovim preko 6, konta čovjek tu smo mi negdje, borba za 14. mjesto,
do Kampaca vrsnog šutera od 300 000€ mjesečno.
Dodao vih i da vam ne leži njemački stil tapkanja lopte.

Simke

pre 1 godinu

Kako se sve u kosarci brzo promjeni....Prije mjesec dana je Ivanovic za sve ljude bio car,doktor kosarke,genijalac,a sad je odjednom los i treba da dobije otkaz.

kvisko

pre 1 godinu

Kampaco bolje da nije ni igrao.
Obican cirkuzant, nesto poput Globetrotters igraca, uziva u finti i ostalim glupostima umesto da ganja rezultat.

Republikanac

pre 1 godinu

Ovo je amaterski izvedeno. Kampaco igra samo sa Vildozom a Vildoza je lik nerealan ne zna gde se nalazi. Ivanovic je poznat kao strog trener i trenira strogocu samo na Nedovicu a ova dva Argentinca ne sme da im pisne a oni se izivljavaju.

Ljubo

pre 1 godinu

Ja mislim da i Đžordan da obuče zvezdin dres da bi na isti način gubili.Imaš 5 minuta do kraja 9 koševa i ti za 5 minuta daš 5 koševa a primiš 21 koš.To nije jedna takva utakmica već stota utakmica.Toliko puta imaš po 10 koševa prednosti i to sve izgubio za 1 minut.Samo u ovoj utakmici su od +9 došli do -7.Ovaj klub treba obavezno sa angažuje nekog dobrog psihijatra.

Vladika

pre 1 godinu

Utakmicu protiv Partizana ni u jednom trenutku nisu imali u svojim rukama!

Jos jedna doktorska disertacija, nakon Zalgirisa, Partizana, Albe sada i Bajern. Kako izgubiti najvaznije utakmice u sezoni kada je sve u tvojim rukama i sve na tvojoj strani i kada si favorit, svaka cast, treba i to znati iskreno.
(MJ23, 02. mart 2023 21:03)

bvb

pre 1 godinu

25 poena primis za manje od 5 minuta u poslednjoj cetvrtini, a u trecoj primili 2 za 8 minuta. Ove kolektivno treba kod nekog opasnog psihologa voditi.

Dojkan

pre 1 godinu

Trinkijeri zna kakvu kosarku igrate. Zato su vas prebili po cenu velikog broja slobodnih bacanja. Za svaki kos je moralo da bude ozbiljne tuce. Na kraju kljucni igraci CZ nisu imali snage u napadu.

maks

pre 1 godinu

zhol, igra se druze, ali, ovo je isti scenario kao protiv albe, ne pisem dzabe. najvise volim da pobedimo i da sam u krivu za ovo, ali ovo mislim da nam se desava cesto. pusti derbi, jer mislim da na to mislis kad kazes da se igra 40min. derbi je posebna utakmica. ali mi ne umemo da povedemo, u stvari mi umemo da povedemo ali to ne znamo da sacuvamo, nego stanemo, ovaj em ostavi najbolje na klupi em ne ume da sece tajmom nalet protivnika.

Petar P

pre 1 godinu

Šteta zbog ovih navijača. Da se tako bagatelizuje prednost u finišu utakmice teško može da se razume. Sve su pogrešno uradili igrači koji to nisu smeli. Time je sve rečeno. Teško ćemo mi do kraja ove sezone. Igramo kao indijanci. Šta sve izlazi iz ruku, koliko se promašuje zicera, mnogo silovanja i na kraju poraz. Sasvim zasluženo. Najviše brine što Ivanović nema više kontrolu nad igrom.

Nikola

pre 1 godinu

Kad god nije na terenu Zvezda ne zna gde bije. Čovek skida pritisak sa igrača, razigrava ih i čini boljim, vredi svaki cent uložen u njega. Problem je što su svi ostali u autu sa formom.
Inače, Bajernu ne igra samo Rubit, dobro i Cipser, svi ostali su tu, dok petorica nisu igrala protiv lopatara, među kojima Lučić i Vinston.
(Lajavi krelac, 02. mart 2023 20:33)

Skinuo im je pritisak skroz šutem 2/10 za tri, pogotovo zadnjim kad je promašio ceo koš a bio sam. Odlično utiče na ekipu, samo neka nastavi ovako.

bvb

pre 1 godinu

4 minuta pre kraja imas plus 9 i izgubis 4 razlike. 13 razlike dozvolis u 4 minuta igre. To ni u mladjim ligama nema. Ogadili ste mi kosarku, najezim se kad vidim onog Bentila i onu njegovu zapanjenu tupavu facu.

Del boy

pre 1 godinu

E tako....za bolje i nismo da se ne zanosimo... Nemamo mi taj pobednički mentalitet za Evroligu, nikada nismo ništa uradili u tom takmičenju niti ćemo pa da dovedemo neznam koga...

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Vildosa i Kampaco 5 od 20 za 3 poena, Vildosa 2 od 9 a Kampaco 3 od 11.
(Psiho, 02. mart 2023 21:04)

Argentina, Argentina...!

47304

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića neki se igrači probudili i kompletno ekipa dobila na sigurnosti a onda nakon Barse povratak u stvarnost . Nakon tog nesretnog poraza polako nestaje samopouzdanja , bježi se od lopte , siluje se šut koji je pao na niske grane a igrači kao da prate ove komentare sve manje vjeruju i slušaju Ivanovića .

47304

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića neki se igrači probudili i kompletno ekipa dobila na sigurnosti a onda nakon Barse povratak u stvarnost . Nakon tog nesretnog poraza polako nestaje samopouzdanja , bježi se od lopte , siluje se šut koji je pao na niske grane a igrači kao da prate ove komentare sve manje vjeruju i slušaju Ivanovića .

Petar

pre 1 godinu

Pokazite svima ko je najveci klub na ovim prostorima. Sada cete svi videti ko je Kampaco, ocekujte brutalnu partiju.
(Sonsi Get, 02. mart 2023 18:08)

Gledali i ne verujemo

lupa

pre 1 godinu

Igra Zvezde očajna, ali sudije izvukoše Bajern. Slobodna bacanja za Winstona na kraju treće četvrtine, i tri bacanja u četvrtoj nemaju veze s vezom. Pa za istu situaciju i izbačaj lopte pod faulom Campazzo nije dobio 3 bacanja.
(Joca, 02. mart 2023 21:03)


Tri bacanja su čista kao suza. Vrati snimak i videćeš da je krenuo da šutira.
Nije isto kao Kampacova situacija.

Zhol

pre 1 godinu

Kako ste vi ovo pukli meni i dalje nije najjasnije jasno. U poslednjih par minuta mogli ste i da sedite na parketu, isti bi efekat bio

Jeremija

pre 1 godinu

Meni je highlight veceri da lucic suta trojke 4/6 a na celom evropskom 1/11..
(Milan Spanac, 02. mart 2023 20:44)

Al’ zato Zvezdina Argentina večeras 5/20.