NBA 66

Nedelja, 26.02.2023.

08:00

Jokić stao na 15 poena, Denver u kandžama Grizlisa VIDEO

Košarkaši Denvera zaustavljeni su posle četiri uzastopne pobede.

Jokiæ stao na 15 poena, Denver u kandžama Grizlisa VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Trt

pre 1 godinu

Čuvali su Jokića za sljedeću utakmicu protiv Klipersa. Ne razumijem zašto je važnije pobijediti Kliperse nego Memfis.
(djomla, 26. februar 2023 12:17)

Lepo je što barem priznaš da ne znaš pa pitaš. Svakako su daleko veće šanse da se sretnu s Klipersima nego s Memfisom do finala.

Bojan

pre 1 godinu

Denver prvi na zapadu, šibaju sa stabilnih 70% učinka (iako im stalno izostaje neko od ključnih igrača) i samo su na šačicu utakmica od trenutka kad će moći komotno da otaljavaju ostatak regularnog dela sezone - pa pošto ne mogu da nađu ozbiljnu zamerku, dežurne kukumavke prigovaraju zbog poraza od Memfisa i Filadelfije u gostima i sličnih nebitnih gluposti. Ajde da su u pitanju timovi za koje postoji ozbiljna šansa da se s njima sretnu u PO pa još i da razumem, nego ovako...

key and peele

pre 1 godinu

nije ni pokusao da uzme tripl-dabl. do dabl-dabla je dosao lagano ali kako su gubili trideset dva razlike, tako je odustao da ne kvari niz od 26 pobeda. mislim da je dao sam jednu dvojku kad su ovi pobegli na plus 30 i to je bilo to.

Dex1

pre 1 godinu

Čuvali su Jokića za sljedeću utakmicu protiv Klipersa. Ne razumijem zašto je važnije pobijediti Kliperse nego Memfis.
(djomla, 26. februar 2023 12:17)

Zato što je lakše.

Omega

pre 1 godinu

Јокић ме нервира што НЕ ИГРА САМ него додаје овим незналицама који не би океан погодили!
(veliki strumf, 26. februar 2023 10:12)

Sta je tu sporno? Jokic juri asistencije za tripl dabl. Poeni i skokovi dolaze sami, asistencije su mu problem i onda sve svoje resurse ulaze u dodavanja. Obicno mu to prolazi, sinoc nije, tj. saigraci nisu mogli nista da pogode.

Nista strasno, kada bude ozbiljna prica, tada ce i Jokic da se uozbilji i da bude pravi vodja tima koji ce i odgovornost da preuzme na sebe a ne samo da se igra i da glumi Vestbruka sa jurnjavom za TD.

s

pre 1 godinu

Sticajem okolnosti gledao sam noćas ovu anti košarku,po strani tuče i sudije koje dopuštaju ali ono što Marej i Porter igraju kao drugi i treći igrač tima je blago rečeno za zatvor!Nemoj samo sledeće godine da kukate kad Jokara zatraži trade?!Eno Warriorsi ga otvoreno zovu,kad god želi...

z’brda

pre 1 godinu

pre par nedelja ih razbila Phila, sada Memfis. Razumem da im nije igrao Gordon, ali ovo je jako loše od Denvera. Pokazuju ozbiljnim protivnicima da su i te kako ranjivi. Ako MPJu ne ide šut, on je skroz nemoćan, isto je i sa Murijem. Trener Maloun se ne pokazuje kao vešt kada gubi, ne ume da se adaptira protivniku, već tvrdoglavo gura istu taktiku.
Sa ovakvom igrom, a plej of je blizu, Denvera teško može da se nada prolasku prve runde, pogotovo alo im upad u GSW.

Mile

pre 1 godinu

Klasika kad je potrebno i vazni mecevi nema ga nestaje. Jednostavno nema ono sto imaju pobednici kao dzordan da uzmu loptu i rese utakmicu. Ako dobije MVP onda nemam reci. Zelim mu da kida svaku utakmicu…

Pero

pre 1 godinu

Ako neko sa b92 može da stupi u kontakt sa Jokićem, molim ga da mu prenese da su ovde u komentarima uočeni ključni problemi u igri Denvera i da je neophodno da pročita sve analize i prenese ih saigračima i treneru kako bi imali kakve-takve šanse u borbi za prsten.

DraganBorca

pre 1 godinu

Gordon i Zeke nedostaju sad vec primetno. 2 krupna brza skocna atletska tela a bas naislo da igraju protiv super atletskih timova. Dobro su izvukli protiv Klivlenda a ovo sam znao da ce izgubiti. Jos Malone drzi Dzef Grina 14 minuta u igri odjednom, nista nisu mogli odbraniti. Ko bre jos drzi bilo koga odjednom 14 minuta u igri a kamoli coveka od 37 godina. Malone misli ako je Grin pogodio neke suteve a ovamo ne moze trcati u odbranu nista odbraniti. To je bio raspad sistema u odbrani. Mada Marej i Porter skoro nista nisu mogli pogoditi mislim loši su svi bili ali me strasno iritira kad Malone drzi nekog penzosa toliko u igri protiv super brzih timova. Za to vreme imali su - 24 kosa. Ne znam zašto je odustao od taktike držati nekog iz prve postave sa rezervistima. Verovatno ce to cuvati za plejof. Losa utakmica, losa energija generalno.

Denverova rezervna petorka sa Vlatkom i Zekeom je najbolje igrala bice uzasno lose ako u plejofu sve to sa Grinom poremeti jer je eto pogodio par trojki jednom u mesec dana 🙄

Miroslav

pre 1 godinu

Gledao sam utakmicu.Memfis jeste igrao čvršće,kao da je plej of,ali problem je bio napad.Desilo se nešto slično kao protiv Filadelfije u drugom poluvremenu.Jokića je čuvao krilni igrač,koji ga izgura dalje od koša.A zatim mu pridje jako blizu,da bi ga što više ometao u dodavanju.Na taj način se poremeti protok lopte u napadu Denvera.Što je za Denver od ključnog značaja.Ovu taktiku je primenio Dok Rivers,kada je postavio Takera na Jokića,i preokrenuo je tok utakmice.Sinoć je Memfis od početka utakmice radio istu stvar.Mislim da će treneri Denvera na ovo obratiti posebnu pažnju u plej ofu.

.

pre 1 godinu

@дејкилдкени
Ma nemoj, nokte da im pregledaju, da se zastiti Jokara, da ga ne zaraze. A kad on s ledja udara, to moze? Neka ga grebu i biju, neka ga zaraze sidom, moze im se ,mater ti jebem poremecenu.

wlado

pre 1 godinu

prodat mec u smislu menadzment tajma, dobili klivlend, bio im cilj 1 pobeda u gostima, danas dobijaju kliperse. Protiv grizlija skrivaju oruzje, znaju da su im glavni konkurenti.

Arm

pre 1 godinu

@crni panter, već sam pisao o tome. Ne može arena birati utakmice već američke Tv stanice i NBA liga prave raspored na početku sezone za američko i za globalno tržište.
Bude sitnih korekcija u ovom dijelu sezone pred ol star a tiče se završetka sezone ( pa će sad biti više prenosa Finiksa i još nekih klubova koji su se pojačali ).
Prenosice arena nekoliko idućih utakmica denvera. Sve buduće prenose možeš naći na službenoj NBA stranici

Stefan bgd

pre 1 godinu

Gledao sam ono sinoc, u jednom momentu 52% suta za 3 memfis i 12% denver, preko 10 suteva. Sinoc bi bolje procente imali mi iz parkica, ali eto. Maloni cudno sudjenje na startu i operisani Cancar i MPJ. Koja dva balvana.. Ni jedan otvoren sut nisu pogodili.. Ne znam sta je fora sa Cancarom u denveru, mnogoo je lik operisan...

Milanche

pre 1 godinu

Ne znam sta je fora sa Cancarom u denveru, mnogoo je lik operisan...
(Stefan bgd, 26. februar 2023 10:07)

Pa on ti je Jokicev najbolji drug tamo, ostace u Denveru dok bude i Jokic. Nije to nista cudno.

pedra

pre 1 godinu

@(RG Fan, 26. februar 2023 10:40)

Pa tako je Aca Petrovic u Riu na OI rekao da je Hrvatska pobedila Srbiju ako se ne racuna treca cetvitina 🤣

quixver

pre 1 godinu

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.
(M1, 26. februar 2023 08:51)

Jedino ako polaganje ili zakucavanje brojis kao sut

Arm

pre 1 godinu

Napisao sam i poslije utakmice protiv Klivlenda ali nije mi pušten komentar. Prva petorka Denvera ne igra odbranu a druga ne igra napad i mora Meloun drugačije rotirati. Medjutim , ova utakmica noćas je baš pokazala sve slabosti u Denveru a pogotovo ,ponovo, sve Melounove slabosti jer on ništa ne zna promijeniti u toku utakmice već se samo zacrveni i "tiltuje" ( sjetiće se srednja i starija generacija flipera i tilta )
Znači sinoć početkom drugom poluvremena nudio se Memfis jer su počeli promašivati ali Meloun umjesto da izvede Portera i Mareja ( pogotovo Marej je odigrao katastrofalno i svi njegovi tzv. "High Low" pasovi prema Jokiću nisu prošli) i da uvede oba Brauna uz Nikolu pa da bar podignu odbranu a Nikola i KCP bi pogadjali jer su jedini to i mogli noćas , on tvrdoglavo drži istu petorku i kad zove tajmaut i kad vidim da prvo gleda u papir sa statistikama muka mi dodje. Šta će ti statistika , golim okom se vidi gdje je problem? Sve one priče o širenju terena sa Porterom i Marejem padaju u vodu. Jedina svjetla tačka krajem utakmice su Vajt i Petson gdje se moglo vidjeti da imaju potencijal ali poznavajući Melouna oni će ili propasti u Denveru ili biti trejdovani prije nego uspiju dokazati da su dobri.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ауууу остао сам да гледам овај дерби и видео апсолутно срамотну игру Денвера, са потпуно погубљеним играчима и Мелоуном који нема појма шта ради. Ликови су за 14 минута шутирали тројке 2-13, бесомучно се испуцавали а да нико ништа није у стању да погоди. Више шута за 3 него за 2. Резервисти су ушли на -8 и очас посла је било -20 јер нико жив не игра одбрану а нико не зна да погоди кош. Мелоун касно реаговао са тајм аутом тек на -14, па на -20, а играо са овим аматерчинама уместо да на -14 врати прву поставу и покуша нешто да спаси. Али било је прекасно јер је екипа већ била у ауту и већ тада изгубила меч. До полувремена је то отишло на нестварних 24 разлике а било је и више. Бедних 42 поена за Денвер за цело полувреме. При свему томе Мемфис је направио само 6 фаулова за две четвртине и играо без Адамса. Јокић ме нервира што НЕ ИГРА САМ него додаје овим незналицама који не би океан погодили! Сваку лопту узми и сам на кош - гарантовано ће шутирати боље од деле екипе. Реџи Џексон до сада од кад је дошао је промашај. Овај Брајант никакав шут нема, човек ништа не погађа. Денвер је очајан у гостима, прима бесконачан број поена из рекета који Јокић уопште не брани, а не бране ни тројке. Плус су у стању да продају бесконачан број лопти при чему гомилу дају директно у руке противнику. Почиње 3/4 и Чанчар, Портер и Браун у прва 3 напада промаше три тројке. Па и Јокић двојку, Портер тројку и Мемфис искористи све своје нападе и одоше са 24 на 32 разлике! Мареј на 3/13 шут. Пајац класични. Тројке Денвера 4/25 стедином 3/4. Ту негде сам престао да гледам ову бруку јер се Денвер није спуштао испод 30! Срамна игра за екипу која је прва на западу. Тешко ће Јокић са овом бандом нешто да направи…

Kizilyildiz

pre 1 godinu

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.
(M1, 26. februar 2023

Tako je. A i procenat suta zavisi od odbrane.

Kg

pre 1 godinu

Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.
(obren, 26. februar 2023 09:04) # Link komentara

Na pocetku sam pomislio da ima smisla to sto zboris, pa sve manje i manje. I na kraju pises ovo. Dokaz da pratis NBA preko sofascores-a.

WillyWonka

pre 1 godinu

"Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.
(obren, 26. februar 2023 09:04)"

Ne znam otkad šestoplasirani ide na prvoplasiranog, moraš biti osmi da bi išao na prvog. Ali onda moraš u play in, teško da je neko spreman da to sebi namješta.
Prva i šesta ekipa mogu se sresti tek u konferencijskom finalu.
Znači, po tebi, ekipe namještaju da budu šeste, da bi morale proći dvije prepreke u play offu prije nego što se sretnu sa Denverom?

Moljac

pre 1 godinu

80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.
(Mr_Melbourne, 26. februar 2023 08:15)

Onih 20% asistira sam sebi, kao što mi je odgovorio neko prekjuče? Šteta što se te asistencije ka sebi obično računaju kao promašaj, skok i pogodak, ili kao koraci...

No, da budemo ozbiljni: dese se utakmice kad krene loše, pa uđe voda u uši, u želji da se što pre poravna rezultat prave se nove greške, i tako redom. Ali, u ovoj utakmici trener Memfisa pripremio je taktiku specifično za Jokića, i ovog puta mu se isplatilo. Nisu ga udvajali kao većina drugih timova (pa im to onda naplati sa po 15 asistencija), ali nisu išli ni na to da ga puste da da koševe a čuvaju saigrače (neki pokušavaju i to, pa isto puknu). Oni su išli na to da mu ne daju da primi loptu, a kad je već primi, da to bude što dalje od koša, u kom slučaju se opet fokusiraju na linije dodavanja i sprečavanje asistencija. I da, ulagali su mnogo veću energiju u sve to, igrali su kao da je plej-of, dok je Denver igrao kao da već sutra imaju utakmicu protiv Klipersa kod kuće koju je mnogo bitnije dobiti (a sledeće nedelje dolaze im Grizliji na bunjište, ako ih dobiju imaju dobijenu ovogodišnju seriju, što je isto jako važno). Elem, neke utakmice se i moraju izgubiti, bolje ova nego sutrašnja ili ona za nedelju dana protiv istih protivnika. Bitno je da je Meloun imao prilike malo da uigrava klupu, Brajant i Džekson se još nisu našli, a BBraun je ispao iz forme.

Poznavalac

pre 1 godinu

Ekipa se očigledno sprema za preko 100 utakmica u sezoni.
U prvoj ovoaezonskoj bilo je jasno da ovaj protivnik neće biti problem, pa je sada bio jači trening.

pedja

pre 1 godinu

04. marta je u Denveru revans - tada cemo realno videti da li je ovo bio trenutni pad koncentracije. Ima jos 21 utakmica do kraja, ja ne vidim kako mogu da izgube vise od 5. Prilicno dobar raspored za kraj.

obren

pre 1 godinu

Dobra procena trenera Memphis Grizzlies .Trener je procenio da Jokic je 90 posto nuggets a ostali su nebitni.Trener je ukapirao da Denver nema plejmejkera i krilo i to se pokazalo tacno,Jamal M.posle pauze protiv Clivlenda za 2 sutira 31,6 posto a protiv Memfisa 23,1 posto za 3 protiv Clivlenda 27,3 a protiv Memfisa 20 posto .MPJ z 2 je sutirao 20 posto a za 3 je sutirao 14,3.Pojacanje nuggets je na nivou Raduljice. Ovaj trener Memfisa je napravio dobru taktiku koja ce biti protiv Denvera koriscena u doigravanju.Pritisak na Jokica i udaranje a ove beznacajne igrace pustis i oni nemogu bolje.Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Marej i Porter imaju ugovore ukupno vredne preko 350 miliona dolara a sutiraju nocas 5/23!!!! Sramota!
To da osvoji titulu???? To bi bila epska nepravda pre svega, pored zivih Karija i Tompsona recimo… Uzas!

Milan

pre 1 godinu

Dve stvari mu zameram. Prvo, ako već vidiš da ti je ekipa u kanalu i da niko ne može da pogodi, onda kao vođa moraš da povučeš i da šutneš više od bednih 11 puta, a ne da kalkulišeš ne bi li pokvario procente. Drugo, odbrana, već par mečeva igra lošu odbranu za svoje standarde. Protiv Klivlenda se to nije odrazilo na rezultat obzirom da su se MPJ i KCP raspucali u šutu za 3 pa je trpanje ispod koša Moblija i Alena bilo uzalud. Protiv Memfisa je to nezalaganje došlo na naplatu.
Jokić sa takvim "lako ćemo" pristupom i mentalnim sklopom nikada ništa neće osvojiti. Mora da shvati da se njegov stav reflektuje na čitavu ekipu.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Cim se zategne odbrana bude prc.A Memphis igra odbranu .Tako ce da bude i u plejofu ,bice prc.80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.

Tom i ja

pre 1 godinu

Nemoguće je sam igrati,jer Marej,Porter i ostali nisu mogli da se sastave,njihovi procenti govore sve,pa zato samo 3 asisrencije...a dobiti toliko batina,i izvesti samo jedno slob bacanje,je druga priča...

M1

pre 1 godinu

Cim se zategne odbrana bude prc.A Memphis igra odbranu .Tako ce da bude i u plejofu ,bice prc.80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.
(Mr_Melbourne, 26. februar 2023

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.

iksde

pre 1 godinu

Majk Maloun će biti razlog zasto Denver nikad nece uzeti titulu. Roster je jak, dubok, ali on i dalje radi iste gluposti kao i prethodnih 5, 6 godina, gde starteri igraju zajedno, dok klupa igra zajedno. I u tim minutima dok rezerve su u igri, protivnici imaju 2,3 startera i tu se apsolutno u svakoj utakmici pravi razlika. Uglavnom Denver pobeđuje, jer dobijaju minute u kojima je Jokić u igri.

Prva četvrtina Denver igra ispod proseka. Jokić deli asistencije na sve strane, ali Porter i Marej ciglare. Nema veze, 8 razlike nije problem. Problem je što je klupa onda dozvolila da za manje od 4 minuta Memfis ode na +20.

Onda se svi u Memfisu razigrali i ide poluvreme na +25. Ta razlike nije nedostižna u NBA. Međutim umesto da motivisani izađu u drugo poluvreme, Memfis otvara sa 8-0.

Najgore od svega će biti ako Marej bude odmarao večeras, pa izgube i od Klipersa.

Ragina Glava

pre 1 godinu

Nista strasno,podigli su lestvicu visoko,tempo i raspored posle All Stara su im jezivi,ovakve utakmice su sasvim normalne a nocas ih cekaju kuci i Klipersi.

the truth

pre 1 godinu

Denveru bas nedostaje Gordon. On je taj lijepak i odbrambeno i u napadu. Marej i Porter i Braun kriminalni. Razlog ovog rezultata. Strašan meč Seltiksa i File. Embid je stvarno igračina, rijetko sam vidio centra one tehnike za onu konstrukciju. Čudo od igrača. Mada mislim da je generalno Jokic bolji ( timski). Današnja Nba liga je rasadnik talenata, pogledajte smo Memfis na pozicijama od 1 do 3. Broks, Bane, Morant.

Cirilo

pre 1 godinu

"Nagetsi su veoma loše odigrali prve tri trećine, i tu je bio ključ poraza."

Sreca pa su u kafani bili dobri u cetvrtoj trecini. Verovatno nakon utakmice.

spontani

pre 1 godinu

Ocekivano , logicno takodje. Veceras igraju protiv klipersa kod kuce tako da im je to bitnije da dobiju jer su im sanse mnogo vece nego protiv menfisa u gostima. Niko ne igra svaku utakmicu u fulu pogotovu ne " back to back". Proti clivlenda su isli na pobedu i to im je dalo lufta da kalkulisu protiv menfisa. Ako veceras dobiju kliperse sve je ok.

JPR24

pre 1 godinu

Možda najlosija partija Denvera u sezoni, Marej i Porter jako loši procenti šuta kao i Cancar, Jokic logično manje asistencija. Globalno lošiji Denver. Dobar pocetak Memfisa, konfirmacija do poluvremena, tu je meč bio rešen, posle je samo rutina bila u pitanju. Desi se

дејкилдкени

pre 1 godinu

На страну како су играли овај меч, него ми никако није јасно да поред свих стандарда, правила и сл. не уведу неког хигијеничара да прегледа да ли су играчима подрезани нокти. Опет су му на почетку озбиљно огребали руку, 155-и пут већ не може да буде случајно... Да не говоримо о опасности од неке заразе... Па пре пар година је била она шарада са обсвезним маскама, а ово, шта, нема везе, греби, крвари слободно?!

Pogan

pre 1 godinu

Haha al gledam, Denver gubi već preko 20 razlike, MPJ hvata skok u odbrani i kreće napred sa loptom. U sebi pomišljam - gledaj sad kad mentol raspali trojku sa 9m iz driblinga, ali potajno sam gajio nadu da ipak nije toliki pajser. Međutim jeste. Najgore je što je to jedinj šut koji je ubo... Jeziv lik.

M1

pre 1 godinu

Cim se zategne odbrana bude prc.A Memphis igra odbranu .Tako ce da bude i u plejofu ,bice prc.80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.
(Mr_Melbourne, 26. februar 2023

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.

дејкилдкени

pre 1 godinu

На страну како су играли овај меч, него ми никако није јасно да поред свих стандарда, правила и сл. не уведу неког хигијеничара да прегледа да ли су играчима подрезани нокти. Опет су му на почетку озбиљно огребали руку, 155-и пут већ не може да буде случајно... Да не говоримо о опасности од неке заразе... Па пре пар година је била она шарада са обсвезним маскама, а ово, шта, нема везе, греби, крвари слободно?!

Pogan

pre 1 godinu

Haha al gledam, Denver gubi već preko 20 razlike, MPJ hvata skok u odbrani i kreće napred sa loptom. U sebi pomišljam - gledaj sad kad mentol raspali trojku sa 9m iz driblinga, ali potajno sam gajio nadu da ipak nije toliki pajser. Međutim jeste. Najgore je što je to jedinj šut koji je ubo... Jeziv lik.

Tom i ja

pre 1 godinu

Nemoguće je sam igrati,jer Marej,Porter i ostali nisu mogli da se sastave,njihovi procenti govore sve,pa zato samo 3 asisrencije...a dobiti toliko batina,i izvesti samo jedno slob bacanje,je druga priča...

Ragina Glava

pre 1 godinu

Nista strasno,podigli su lestvicu visoko,tempo i raspored posle All Stara su im jezivi,ovakve utakmice su sasvim normalne a nocas ih cekaju kuci i Klipersi.

Cirilo

pre 1 godinu

"Nagetsi su veoma loše odigrali prve tri trećine, i tu je bio ključ poraza."

Sreca pa su u kafani bili dobri u cetvrtoj trecini. Verovatno nakon utakmice.

spontani

pre 1 godinu

Ocekivano , logicno takodje. Veceras igraju protiv klipersa kod kuce tako da im je to bitnije da dobiju jer su im sanse mnogo vece nego protiv menfisa u gostima. Niko ne igra svaku utakmicu u fulu pogotovu ne " back to back". Proti clivlenda su isli na pobedu i to im je dalo lufta da kalkulisu protiv menfisa. Ako veceras dobiju kliperse sve je ok.

WillyWonka

pre 1 godinu

"Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.
(obren, 26. februar 2023 09:04)"

Ne znam otkad šestoplasirani ide na prvoplasiranog, moraš biti osmi da bi išao na prvog. Ali onda moraš u play in, teško da je neko spreman da to sebi namješta.
Prva i šesta ekipa mogu se sresti tek u konferencijskom finalu.
Znači, po tebi, ekipe namještaju da budu šeste, da bi morale proći dvije prepreke u play offu prije nego što se sretnu sa Denverom?

JPR24

pre 1 godinu

Možda najlosija partija Denvera u sezoni, Marej i Porter jako loši procenti šuta kao i Cancar, Jokic logično manje asistencija. Globalno lošiji Denver. Dobar pocetak Memfisa, konfirmacija do poluvremena, tu je meč bio rešen, posle je samo rutina bila u pitanju. Desi se

Pero

pre 1 godinu

Ako neko sa b92 može da stupi u kontakt sa Jokićem, molim ga da mu prenese da su ovde u komentarima uočeni ključni problemi u igri Denvera i da je neophodno da pročita sve analize i prenese ih saigračima i treneru kako bi imali kakve-takve šanse u borbi za prsten.

the truth

pre 1 godinu

Denveru bas nedostaje Gordon. On je taj lijepak i odbrambeno i u napadu. Marej i Porter i Braun kriminalni. Razlog ovog rezultata. Strašan meč Seltiksa i File. Embid je stvarno igračina, rijetko sam vidio centra one tehnike za onu konstrukciju. Čudo od igrača. Mada mislim da je generalno Jokic bolji ( timski). Današnja Nba liga je rasadnik talenata, pogledajte smo Memfis na pozicijama od 1 do 3. Broks, Bane, Morant.

Moljac

pre 1 godinu

80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.
(Mr_Melbourne, 26. februar 2023 08:15)

Onih 20% asistira sam sebi, kao što mi je odgovorio neko prekjuče? Šteta što se te asistencije ka sebi obično računaju kao promašaj, skok i pogodak, ili kao koraci...

No, da budemo ozbiljni: dese se utakmice kad krene loše, pa uđe voda u uši, u želji da se što pre poravna rezultat prave se nove greške, i tako redom. Ali, u ovoj utakmici trener Memfisa pripremio je taktiku specifično za Jokića, i ovog puta mu se isplatilo. Nisu ga udvajali kao većina drugih timova (pa im to onda naplati sa po 15 asistencija), ali nisu išli ni na to da ga puste da da koševe a čuvaju saigrače (neki pokušavaju i to, pa isto puknu). Oni su išli na to da mu ne daju da primi loptu, a kad je već primi, da to bude što dalje od koša, u kom slučaju se opet fokusiraju na linije dodavanja i sprečavanje asistencija. I da, ulagali su mnogo veću energiju u sve to, igrali su kao da je plej-of, dok je Denver igrao kao da već sutra imaju utakmicu protiv Klipersa kod kuće koju je mnogo bitnije dobiti (a sledeće nedelje dolaze im Grizliji na bunjište, ako ih dobiju imaju dobijenu ovogodišnju seriju, što je isto jako važno). Elem, neke utakmice se i moraju izgubiti, bolje ova nego sutrašnja ili ona za nedelju dana protiv istih protivnika. Bitno je da je Meloun imao prilike malo da uigrava klupu, Brajant i Džekson se još nisu našli, a BBraun je ispao iz forme.

iksde

pre 1 godinu

Majk Maloun će biti razlog zasto Denver nikad nece uzeti titulu. Roster je jak, dubok, ali on i dalje radi iste gluposti kao i prethodnih 5, 6 godina, gde starteri igraju zajedno, dok klupa igra zajedno. I u tim minutima dok rezerve su u igri, protivnici imaju 2,3 startera i tu se apsolutno u svakoj utakmici pravi razlika. Uglavnom Denver pobeđuje, jer dobijaju minute u kojima je Jokić u igri.

Prva četvrtina Denver igra ispod proseka. Jokić deli asistencije na sve strane, ali Porter i Marej ciglare. Nema veze, 8 razlike nije problem. Problem je što je klupa onda dozvolila da za manje od 4 minuta Memfis ode na +20.

Onda se svi u Memfisu razigrali i ide poluvreme na +25. Ta razlike nije nedostižna u NBA. Međutim umesto da motivisani izađu u drugo poluvreme, Memfis otvara sa 8-0.

Najgore od svega će biti ako Marej bude odmarao večeras, pa izgube i od Klipersa.

Miroslav

pre 1 godinu

Gledao sam utakmicu.Memfis jeste igrao čvršće,kao da je plej of,ali problem je bio napad.Desilo se nešto slično kao protiv Filadelfije u drugom poluvremenu.Jokića je čuvao krilni igrač,koji ga izgura dalje od koša.A zatim mu pridje jako blizu,da bi ga što više ometao u dodavanju.Na taj način se poremeti protok lopte u napadu Denvera.Što je za Denver od ključnog značaja.Ovu taktiku je primenio Dok Rivers,kada je postavio Takera na Jokića,i preokrenuo je tok utakmice.Sinoć je Memfis od početka utakmice radio istu stvar.Mislim da će treneri Denvera na ovo obratiti posebnu pažnju u plej ofu.

Arm

pre 1 godinu

Napisao sam i poslije utakmice protiv Klivlenda ali nije mi pušten komentar. Prva petorka Denvera ne igra odbranu a druga ne igra napad i mora Meloun drugačije rotirati. Medjutim , ova utakmica noćas je baš pokazala sve slabosti u Denveru a pogotovo ,ponovo, sve Melounove slabosti jer on ništa ne zna promijeniti u toku utakmice već se samo zacrveni i "tiltuje" ( sjetiće se srednja i starija generacija flipera i tilta )
Znači sinoć početkom drugom poluvremena nudio se Memfis jer su počeli promašivati ali Meloun umjesto da izvede Portera i Mareja ( pogotovo Marej je odigrao katastrofalno i svi njegovi tzv. "High Low" pasovi prema Jokiću nisu prošli) i da uvede oba Brauna uz Nikolu pa da bar podignu odbranu a Nikola i KCP bi pogadjali jer su jedini to i mogli noćas , on tvrdoglavo drži istu petorku i kad zove tajmaut i kad vidim da prvo gleda u papir sa statistikama muka mi dodje. Šta će ti statistika , golim okom se vidi gdje je problem? Sve one priče o širenju terena sa Porterom i Marejem padaju u vodu. Jedina svjetla tačka krajem utakmice su Vajt i Petson gdje se moglo vidjeti da imaju potencijal ali poznavajući Melouna oni će ili propasti u Denveru ili biti trejdovani prije nego uspiju dokazati da su dobri.

wlado

pre 1 godinu

prodat mec u smislu menadzment tajma, dobili klivlend, bio im cilj 1 pobeda u gostima, danas dobijaju kliperse. Protiv grizlija skrivaju oruzje, znaju da su im glavni konkurenti.

Kg

pre 1 godinu

Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.
(obren, 26. februar 2023 09:04) # Link komentara

Na pocetku sam pomislio da ima smisla to sto zboris, pa sve manje i manje. I na kraju pises ovo. Dokaz da pratis NBA preko sofascores-a.

pedja

pre 1 godinu

04. marta je u Denveru revans - tada cemo realno videti da li je ovo bio trenutni pad koncentracije. Ima jos 21 utakmica do kraja, ja ne vidim kako mogu da izgube vise od 5. Prilicno dobar raspored za kraj.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ауууу остао сам да гледам овај дерби и видео апсолутно срамотну игру Денвера, са потпуно погубљеним играчима и Мелоуном који нема појма шта ради. Ликови су за 14 минута шутирали тројке 2-13, бесомучно се испуцавали а да нико ништа није у стању да погоди. Више шута за 3 него за 2. Резервисти су ушли на -8 и очас посла је било -20 јер нико жив не игра одбрану а нико не зна да погоди кош. Мелоун касно реаговао са тајм аутом тек на -14, па на -20, а играо са овим аматерчинама уместо да на -14 врати прву поставу и покуша нешто да спаси. Али било је прекасно јер је екипа већ била у ауту и већ тада изгубила меч. До полувремена је то отишло на нестварних 24 разлике а било је и више. Бедних 42 поена за Денвер за цело полувреме. При свему томе Мемфис је направио само 6 фаулова за две четвртине и играо без Адамса. Јокић ме нервира што НЕ ИГРА САМ него додаје овим незналицама који не би океан погодили! Сваку лопту узми и сам на кош - гарантовано ће шутирати боље од деле екипе. Реџи Џексон до сада од кад је дошао је промашај. Овај Брајант никакав шут нема, човек ништа не погађа. Денвер је очајан у гостима, прима бесконачан број поена из рекета који Јокић уопште не брани, а не бране ни тројке. Плус су у стању да продају бесконачан број лопти при чему гомилу дају директно у руке противнику. Почиње 3/4 и Чанчар, Портер и Браун у прва 3 напада промаше три тројке. Па и Јокић двојку, Портер тројку и Мемфис искористи све своје нападе и одоше са 24 на 32 разлике! Мареј на 3/13 шут. Пајац класични. Тројке Денвера 4/25 стедином 3/4. Ту негде сам престао да гледам ову бруку јер се Денвер није спуштао испод 30! Срамна игра за екипу која је прва на западу. Тешко ће Јокић са овом бандом нешто да направи…

Milan

pre 1 godinu

Dve stvari mu zameram. Prvo, ako već vidiš da ti je ekipa u kanalu i da niko ne može da pogodi, onda kao vođa moraš da povučeš i da šutneš više od bednih 11 puta, a ne da kalkulišeš ne bi li pokvario procente. Drugo, odbrana, već par mečeva igra lošu odbranu za svoje standarde. Protiv Klivlenda se to nije odrazilo na rezultat obzirom da su se MPJ i KCP raspucali u šutu za 3 pa je trpanje ispod koša Moblija i Alena bilo uzalud. Protiv Memfisa je to nezalaganje došlo na naplatu.
Jokić sa takvim "lako ćemo" pristupom i mentalnim sklopom nikada ništa neće osvojiti. Mora da shvati da se njegov stav reflektuje na čitavu ekipu.

Milanche

pre 1 godinu

Ne znam sta je fora sa Cancarom u denveru, mnogoo je lik operisan...
(Stefan bgd, 26. februar 2023 10:07)

Pa on ti je Jokicev najbolji drug tamo, ostace u Denveru dok bude i Jokic. Nije to nista cudno.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Marej i Porter imaju ugovore ukupno vredne preko 350 miliona dolara a sutiraju nocas 5/23!!!! Sramota!
To da osvoji titulu???? To bi bila epska nepravda pre svega, pored zivih Karija i Tompsona recimo… Uzas!

Poznavalac

pre 1 godinu

Ekipa se očigledno sprema za preko 100 utakmica u sezoni.
U prvoj ovoaezonskoj bilo je jasno da ovaj protivnik neće biti problem, pa je sada bio jači trening.

DraganBorca

pre 1 godinu

Gordon i Zeke nedostaju sad vec primetno. 2 krupna brza skocna atletska tela a bas naislo da igraju protiv super atletskih timova. Dobro su izvukli protiv Klivlenda a ovo sam znao da ce izgubiti. Jos Malone drzi Dzef Grina 14 minuta u igri odjednom, nista nisu mogli odbraniti. Ko bre jos drzi bilo koga odjednom 14 minuta u igri a kamoli coveka od 37 godina. Malone misli ako je Grin pogodio neke suteve a ovamo ne moze trcati u odbranu nista odbraniti. To je bio raspad sistema u odbrani. Mada Marej i Porter skoro nista nisu mogli pogoditi mislim loši su svi bili ali me strasno iritira kad Malone drzi nekog penzosa toliko u igri protiv super brzih timova. Za to vreme imali su - 24 kosa. Ne znam zašto je odustao od taktike držati nekog iz prve postave sa rezervistima. Verovatno ce to cuvati za plejof. Losa utakmica, losa energija generalno.

Denverova rezervna petorka sa Vlatkom i Zekeom je najbolje igrala bice uzasno lose ako u plejofu sve to sa Grinom poremeti jer je eto pogodio par trojki jednom u mesec dana 🙄

Kizilyildiz

pre 1 godinu

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.
(M1, 26. februar 2023

Tako je. A i procenat suta zavisi od odbrane.

Stefan bgd

pre 1 godinu

Gledao sam ono sinoc, u jednom momentu 52% suta za 3 memfis i 12% denver, preko 10 suteva. Sinoc bi bolje procente imali mi iz parkica, ali eto. Maloni cudno sudjenje na startu i operisani Cancar i MPJ. Koja dva balvana.. Ni jedan otvoren sut nisu pogodili.. Ne znam sta je fora sa Cancarom u denveru, mnogoo je lik operisan...

obren

pre 1 godinu

Dobra procena trenera Memphis Grizzlies .Trener je procenio da Jokic je 90 posto nuggets a ostali su nebitni.Trener je ukapirao da Denver nema plejmejkera i krilo i to se pokazalo tacno,Jamal M.posle pauze protiv Clivlenda za 2 sutira 31,6 posto a protiv Memfisa 23,1 posto za 3 protiv Clivlenda 27,3 a protiv Memfisa 20 posto .MPJ z 2 je sutirao 20 posto a za 3 je sutirao 14,3.Pojacanje nuggets je na nivou Raduljice. Ovaj trener Memfisa je napravio dobru taktiku koja ce biti protiv Denvera koriscena u doigravanju.Pritisak na Jokica i udaranje a ove beznacajne igrace pustis i oni nemogu bolje.Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Cim se zategne odbrana bude prc.A Memphis igra odbranu .Tako ce da bude i u plejofu ,bice prc.80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.

pedra

pre 1 godinu

@(RG Fan, 26. februar 2023 10:40)

Pa tako je Aca Petrovic u Riu na OI rekao da je Hrvatska pobedila Srbiju ako se ne racuna treca cetvitina 🤣

s

pre 1 godinu

Sticajem okolnosti gledao sam noćas ovu anti košarku,po strani tuče i sudije koje dopuštaju ali ono što Marej i Porter igraju kao drugi i treći igrač tima je blago rečeno za zatvor!Nemoj samo sledeće godine da kukate kad Jokara zatraži trade?!Eno Warriorsi ga otvoreno zovu,kad god želi...

Arm

pre 1 godinu

@crni panter, već sam pisao o tome. Ne može arena birati utakmice već američke Tv stanice i NBA liga prave raspored na početku sezone za američko i za globalno tržište.
Bude sitnih korekcija u ovom dijelu sezone pred ol star a tiče se završetka sezone ( pa će sad biti više prenosa Finiksa i još nekih klubova koji su se pojačali ).
Prenosice arena nekoliko idućih utakmica denvera. Sve buduće prenose možeš naći na službenoj NBA stranici

z’brda

pre 1 godinu

pre par nedelja ih razbila Phila, sada Memfis. Razumem da im nije igrao Gordon, ali ovo je jako loše od Denvera. Pokazuju ozbiljnim protivnicima da su i te kako ranjivi. Ako MPJu ne ide šut, on je skroz nemoćan, isto je i sa Murijem. Trener Maloun se ne pokazuje kao vešt kada gubi, ne ume da se adaptira protivniku, već tvrdoglavo gura istu taktiku.
Sa ovakvom igrom, a plej of je blizu, Denvera teško može da se nada prolasku prve runde, pogotovo alo im upad u GSW.

Dex1

pre 1 godinu

Čuvali su Jokića za sljedeću utakmicu protiv Klipersa. Ne razumijem zašto je važnije pobijediti Kliperse nego Memfis.
(djomla, 26. februar 2023 12:17)

Zato što je lakše.

quixver

pre 1 godinu

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.
(M1, 26. februar 2023 08:51)

Jedino ako polaganje ili zakucavanje brojis kao sut

Mile

pre 1 godinu

Klasika kad je potrebno i vazni mecevi nema ga nestaje. Jednostavno nema ono sto imaju pobednici kao dzordan da uzmu loptu i rese utakmicu. Ako dobije MVP onda nemam reci. Zelim mu da kida svaku utakmicu…

Bojan

pre 1 godinu

Denver prvi na zapadu, šibaju sa stabilnih 70% učinka (iako im stalno izostaje neko od ključnih igrača) i samo su na šačicu utakmica od trenutka kad će moći komotno da otaljavaju ostatak regularnog dela sezone - pa pošto ne mogu da nađu ozbiljnu zamerku, dežurne kukumavke prigovaraju zbog poraza od Memfisa i Filadelfije u gostima i sličnih nebitnih gluposti. Ajde da su u pitanju timovi za koje postoji ozbiljna šansa da se s njima sretnu u PO pa još i da razumem, nego ovako...

Omega

pre 1 godinu

Јокић ме нервира што НЕ ИГРА САМ него додаје овим незналицама који не би океан погодили!
(veliki strumf, 26. februar 2023 10:12)

Sta je tu sporno? Jokic juri asistencije za tripl dabl. Poeni i skokovi dolaze sami, asistencije su mu problem i onda sve svoje resurse ulaze u dodavanja. Obicno mu to prolazi, sinoc nije, tj. saigraci nisu mogli nista da pogode.

Nista strasno, kada bude ozbiljna prica, tada ce i Jokic da se uozbilji i da bude pravi vodja tima koji ce i odgovornost da preuzme na sebe a ne samo da se igra i da glumi Vestbruka sa jurnjavom za TD.

.

pre 1 godinu

@дејкилдкени
Ma nemoj, nokte da im pregledaju, da se zastiti Jokara, da ga ne zaraze. A kad on s ledja udara, to moze? Neka ga grebu i biju, neka ga zaraze sidom, moze im se ,mater ti jebem poremecenu.

Trt

pre 1 godinu

Čuvali su Jokića za sljedeću utakmicu protiv Klipersa. Ne razumijem zašto je važnije pobijediti Kliperse nego Memfis.
(djomla, 26. februar 2023 12:17)

Lepo je što barem priznaš da ne znaš pa pitaš. Svakako su daleko veće šanse da se sretnu s Klipersima nego s Memfisom do finala.

key and peele

pre 1 godinu

nije ni pokusao da uzme tripl-dabl. do dabl-dabla je dosao lagano ali kako su gubili trideset dva razlike, tako je odustao da ne kvari niz od 26 pobeda. mislim da je dao sam jednu dvojku kad su ovi pobegli na plus 30 i to je bilo to.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Cim se zategne odbrana bude prc.A Memphis igra odbranu .Tako ce da bude i u plejofu ,bice prc.80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.

.

pre 1 godinu

@дејкилдкени
Ma nemoj, nokte da im pregledaju, da se zastiti Jokara, da ga ne zaraze. A kad on s ledja udara, to moze? Neka ga grebu i biju, neka ga zaraze sidom, moze im se ,mater ti jebem poremecenu.

obren

pre 1 godinu

Dobra procena trenera Memphis Grizzlies .Trener je procenio da Jokic je 90 posto nuggets a ostali su nebitni.Trener je ukapirao da Denver nema plejmejkera i krilo i to se pokazalo tacno,Jamal M.posle pauze protiv Clivlenda za 2 sutira 31,6 posto a protiv Memfisa 23,1 posto za 3 protiv Clivlenda 27,3 a protiv Memfisa 20 posto .MPJ z 2 je sutirao 20 posto a za 3 je sutirao 14,3.Pojacanje nuggets je na nivou Raduljice. Ovaj trener Memfisa je napravio dobru taktiku koja ce biti protiv Denvera koriscena u doigravanju.Pritisak na Jokica i udaranje a ove beznacajne igrace pustis i oni nemogu bolje.Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.

Mile

pre 1 godinu

Klasika kad je potrebno i vazni mecevi nema ga nestaje. Jednostavno nema ono sto imaju pobednici kao dzordan da uzmu loptu i rese utakmicu. Ako dobije MVP onda nemam reci. Zelim mu da kida svaku utakmicu…

Straight Outta München

pre 1 godinu

Marej i Porter imaju ugovore ukupno vredne preko 350 miliona dolara a sutiraju nocas 5/23!!!! Sramota!
To da osvoji titulu???? To bi bila epska nepravda pre svega, pored zivih Karija i Tompsona recimo… Uzas!

M1

pre 1 godinu

Cim se zategne odbrana bude prc.A Memphis igra odbranu .Tako ce da bude i u plejofu ,bice prc.80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.
(Mr_Melbourne, 26. februar 2023

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.

дејкилдкени

pre 1 godinu

На страну како су играли овај меч, него ми никако није јасно да поред свих стандарда, правила и сл. не уведу неког хигијеничара да прегледа да ли су играчима подрезани нокти. Опет су му на почетку озбиљно огребали руку, 155-и пут већ не може да буде случајно... Да не говоримо о опасности од неке заразе... Па пре пар година је била она шарада са обсвезним маскама, а ово, шта, нема везе, греби, крвари слободно?!

quixver

pre 1 godinu

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.
(M1, 26. februar 2023 08:51)

Jedino ako polaganje ili zakucavanje brojis kao sut

Tom i ja

pre 1 godinu

Nemoguće je sam igrati,jer Marej,Porter i ostali nisu mogli da se sastave,njihovi procenti govore sve,pa zato samo 3 asisrencije...a dobiti toliko batina,i izvesti samo jedno slob bacanje,je druga priča...

Pogan

pre 1 godinu

Haha al gledam, Denver gubi već preko 20 razlike, MPJ hvata skok u odbrani i kreće napred sa loptom. U sebi pomišljam - gledaj sad kad mentol raspali trojku sa 9m iz driblinga, ali potajno sam gajio nadu da ipak nije toliki pajser. Međutim jeste. Najgore je što je to jedinj šut koji je ubo... Jeziv lik.

Milan

pre 1 godinu

Dve stvari mu zameram. Prvo, ako već vidiš da ti je ekipa u kanalu i da niko ne može da pogodi, onda kao vođa moraš da povučeš i da šutneš više od bednih 11 puta, a ne da kalkulišeš ne bi li pokvario procente. Drugo, odbrana, već par mečeva igra lošu odbranu za svoje standarde. Protiv Klivlenda se to nije odrazilo na rezultat obzirom da su se MPJ i KCP raspucali u šutu za 3 pa je trpanje ispod koša Moblija i Alena bilo uzalud. Protiv Memfisa je to nezalaganje došlo na naplatu.
Jokić sa takvim "lako ćemo" pristupom i mentalnim sklopom nikada ništa neće osvojiti. Mora da shvati da se njegov stav reflektuje na čitavu ekipu.

z’brda

pre 1 godinu

pre par nedelja ih razbila Phila, sada Memfis. Razumem da im nije igrao Gordon, ali ovo je jako loše od Denvera. Pokazuju ozbiljnim protivnicima da su i te kako ranjivi. Ako MPJu ne ide šut, on je skroz nemoćan, isto je i sa Murijem. Trener Maloun se ne pokazuje kao vešt kada gubi, ne ume da se adaptira protivniku, već tvrdoglavo gura istu taktiku.
Sa ovakvom igrom, a plej of je blizu, Denvera teško može da se nada prolasku prve runde, pogotovo alo im upad u GSW.

Ragina Glava

pre 1 godinu

Nista strasno,podigli su lestvicu visoko,tempo i raspored posle All Stara su im jezivi,ovakve utakmice su sasvim normalne a nocas ih cekaju kuci i Klipersi.

iksde

pre 1 godinu

Majk Maloun će biti razlog zasto Denver nikad nece uzeti titulu. Roster je jak, dubok, ali on i dalje radi iste gluposti kao i prethodnih 5, 6 godina, gde starteri igraju zajedno, dok klupa igra zajedno. I u tim minutima dok rezerve su u igri, protivnici imaju 2,3 startera i tu se apsolutno u svakoj utakmici pravi razlika. Uglavnom Denver pobeđuje, jer dobijaju minute u kojima je Jokić u igri.

Prva četvrtina Denver igra ispod proseka. Jokić deli asistencije na sve strane, ali Porter i Marej ciglare. Nema veze, 8 razlike nije problem. Problem je što je klupa onda dozvolila da za manje od 4 minuta Memfis ode na +20.

Onda se svi u Memfisu razigrali i ide poluvreme na +25. Ta razlike nije nedostižna u NBA. Međutim umesto da motivisani izađu u drugo poluvreme, Memfis otvara sa 8-0.

Najgore od svega će biti ako Marej bude odmarao večeras, pa izgube i od Klipersa.

Omega

pre 1 godinu

Јокић ме нервира што НЕ ИГРА САМ него додаје овим незналицама који не би океан погодили!
(veliki strumf, 26. februar 2023 10:12)

Sta je tu sporno? Jokic juri asistencije za tripl dabl. Poeni i skokovi dolaze sami, asistencije su mu problem i onda sve svoje resurse ulaze u dodavanja. Obicno mu to prolazi, sinoc nije, tj. saigraci nisu mogli nista da pogode.

Nista strasno, kada bude ozbiljna prica, tada ce i Jokic da se uozbilji i da bude pravi vodja tima koji ce i odgovornost da preuzme na sebe a ne samo da se igra i da glumi Vestbruka sa jurnjavom za TD.

Moljac

pre 1 godinu

80,% asistencija kod bucka zavise od suta suigraca.Sinoc sut stao i prc.
(Mr_Melbourne, 26. februar 2023 08:15)

Onih 20% asistira sam sebi, kao što mi je odgovorio neko prekjuče? Šteta što se te asistencije ka sebi obično računaju kao promašaj, skok i pogodak, ili kao koraci...

No, da budemo ozbiljni: dese se utakmice kad krene loše, pa uđe voda u uši, u želji da se što pre poravna rezultat prave se nove greške, i tako redom. Ali, u ovoj utakmici trener Memfisa pripremio je taktiku specifično za Jokića, i ovog puta mu se isplatilo. Nisu ga udvajali kao većina drugih timova (pa im to onda naplati sa po 15 asistencija), ali nisu išli ni na to da ga puste da da koševe a čuvaju saigrače (neki pokušavaju i to, pa isto puknu). Oni su išli na to da mu ne daju da primi loptu, a kad je već primi, da to bude što dalje od koša, u kom slučaju se opet fokusiraju na linije dodavanja i sprečavanje asistencija. I da, ulagali su mnogo veću energiju u sve to, igrali su kao da je plej-of, dok je Denver igrao kao da već sutra imaju utakmicu protiv Klipersa kod kuće koju je mnogo bitnije dobiti (a sledeće nedelje dolaze im Grizliji na bunjište, ako ih dobiju imaju dobijenu ovogodišnju seriju, što je isto jako važno). Elem, neke utakmice se i moraju izgubiti, bolje ova nego sutrašnja ili ona za nedelju dana protiv istih protivnika. Bitno je da je Meloun imao prilike malo da uigrava klupu, Brajant i Džekson se još nisu našli, a BBraun je ispao iz forme.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ауууу остао сам да гледам овај дерби и видео апсолутно срамотну игру Денвера, са потпуно погубљеним играчима и Мелоуном који нема појма шта ради. Ликови су за 14 минута шутирали тројке 2-13, бесомучно се испуцавали а да нико ништа није у стању да погоди. Више шута за 3 него за 2. Резервисти су ушли на -8 и очас посла је било -20 јер нико жив не игра одбрану а нико не зна да погоди кош. Мелоун касно реаговао са тајм аутом тек на -14, па на -20, а играо са овим аматерчинама уместо да на -14 врати прву поставу и покуша нешто да спаси. Али било је прекасно јер је екипа већ била у ауту и већ тада изгубила меч. До полувремена је то отишло на нестварних 24 разлике а било је и више. Бедних 42 поена за Денвер за цело полувреме. При свему томе Мемфис је направио само 6 фаулова за две четвртине и играо без Адамса. Јокић ме нервира што НЕ ИГРА САМ него додаје овим незналицама који не би океан погодили! Сваку лопту узми и сам на кош - гарантовано ће шутирати боље од деле екипе. Реџи Џексон до сада од кад је дошао је промашај. Овај Брајант никакав шут нема, човек ништа не погађа. Денвер је очајан у гостима, прима бесконачан број поена из рекета који Јокић уопште не брани, а не бране ни тројке. Плус су у стању да продају бесконачан број лопти при чему гомилу дају директно у руке противнику. Почиње 3/4 и Чанчар, Портер и Браун у прва 3 напада промаше три тројке. Па и Јокић двојку, Портер тројку и Мемфис искористи све своје нападе и одоше са 24 на 32 разлике! Мареј на 3/13 шут. Пајац класични. Тројке Денвера 4/25 стедином 3/4. Ту негде сам престао да гледам ову бруку јер се Денвер није спуштао испод 30! Срамна игра за екипу која је прва на западу. Тешко ће Јокић са овом бандом нешто да направи…

Arm

pre 1 godinu

Napisao sam i poslije utakmice protiv Klivlenda ali nije mi pušten komentar. Prva petorka Denvera ne igra odbranu a druga ne igra napad i mora Meloun drugačije rotirati. Medjutim , ova utakmica noćas je baš pokazala sve slabosti u Denveru a pogotovo ,ponovo, sve Melounove slabosti jer on ništa ne zna promijeniti u toku utakmice već se samo zacrveni i "tiltuje" ( sjetiće se srednja i starija generacija flipera i tilta )
Znači sinoć početkom drugom poluvremena nudio se Memfis jer su počeli promašivati ali Meloun umjesto da izvede Portera i Mareja ( pogotovo Marej je odigrao katastrofalno i svi njegovi tzv. "High Low" pasovi prema Jokiću nisu prošli) i da uvede oba Brauna uz Nikolu pa da bar podignu odbranu a Nikola i KCP bi pogadjali jer su jedini to i mogli noćas , on tvrdoglavo drži istu petorku i kad zove tajmaut i kad vidim da prvo gleda u papir sa statistikama muka mi dodje. Šta će ti statistika , golim okom se vidi gdje je problem? Sve one priče o širenju terena sa Porterom i Marejem padaju u vodu. Jedina svjetla tačka krajem utakmice su Vajt i Petson gdje se moglo vidjeti da imaju potencijal ali poznavajući Melouna oni će ili propasti u Denveru ili biti trejdovani prije nego uspiju dokazati da su dobri.

Cirilo

pre 1 godinu

"Nagetsi su veoma loše odigrali prve tri trećine, i tu je bio ključ poraza."

Sreca pa su u kafani bili dobri u cetvrtoj trecini. Verovatno nakon utakmice.

the truth

pre 1 godinu

Denveru bas nedostaje Gordon. On je taj lijepak i odbrambeno i u napadu. Marej i Porter i Braun kriminalni. Razlog ovog rezultata. Strašan meč Seltiksa i File. Embid je stvarno igračina, rijetko sam vidio centra one tehnike za onu konstrukciju. Čudo od igrača. Mada mislim da je generalno Jokic bolji ( timski). Današnja Nba liga je rasadnik talenata, pogledajte smo Memfis na pozicijama od 1 do 3. Broks, Bane, Morant.

wlado

pre 1 godinu

prodat mec u smislu menadzment tajma, dobili klivlend, bio im cilj 1 pobeda u gostima, danas dobijaju kliperse. Protiv grizlija skrivaju oruzje, znaju da su im glavni konkurenti.

Milanche

pre 1 godinu

Ne znam sta je fora sa Cancarom u denveru, mnogoo je lik operisan...
(Stefan bgd, 26. februar 2023 10:07)

Pa on ti je Jokicev najbolji drug tamo, ostace u Denveru dok bude i Jokic. Nije to nista cudno.

Pero

pre 1 godinu

Ako neko sa b92 može da stupi u kontakt sa Jokićem, molim ga da mu prenese da su ovde u komentarima uočeni ključni problemi u igri Denvera i da je neophodno da pročita sve analize i prenese ih saigračima i treneru kako bi imali kakve-takve šanse u borbi za prsten.

s

pre 1 godinu

Sticajem okolnosti gledao sam noćas ovu anti košarku,po strani tuče i sudije koje dopuštaju ali ono što Marej i Porter igraju kao drugi i treći igrač tima je blago rečeno za zatvor!Nemoj samo sledeće godine da kukate kad Jokara zatraži trade?!Eno Warriorsi ga otvoreno zovu,kad god želi...

Kizilyildiz

pre 1 godinu

Ne bih da ti kvarim naslađivanje, ali sve asistencije kod svih igrača zavise od šuta saigrača.
(M1, 26. februar 2023

Tako je. A i procenat suta zavisi od odbrane.

key and peele

pre 1 godinu

nije ni pokusao da uzme tripl-dabl. do dabl-dabla je dosao lagano ali kako su gubili trideset dva razlike, tako je odustao da ne kvari niz od 26 pobeda. mislim da je dao sam jednu dvojku kad su ovi pobegli na plus 30 i to je bilo to.

pedja

pre 1 godinu

04. marta je u Denveru revans - tada cemo realno videti da li je ovo bio trenutni pad koncentracije. Ima jos 21 utakmica do kraja, ja ne vidim kako mogu da izgube vise od 5. Prilicno dobar raspored za kraj.

WillyWonka

pre 1 godinu

"Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.
(obren, 26. februar 2023 09:04)"

Ne znam otkad šestoplasirani ide na prvoplasiranog, moraš biti osmi da bi išao na prvog. Ali onda moraš u play in, teško da je neko spreman da to sebi namješta.
Prva i šesta ekipa mogu se sresti tek u konferencijskom finalu.
Znači, po tebi, ekipe namještaju da budu šeste, da bi morale proći dvije prepreke u play offu prije nego što se sretnu sa Denverom?

Stefan bgd

pre 1 godinu

Gledao sam ono sinoc, u jednom momentu 52% suta za 3 memfis i 12% denver, preko 10 suteva. Sinoc bi bolje procente imali mi iz parkica, ali eto. Maloni cudno sudjenje na startu i operisani Cancar i MPJ. Koja dva balvana.. Ni jedan otvoren sut nisu pogodili.. Ne znam sta je fora sa Cancarom u denveru, mnogoo je lik operisan...

JPR24

pre 1 godinu

Možda najlosija partija Denvera u sezoni, Marej i Porter jako loši procenti šuta kao i Cancar, Jokic logično manje asistencija. Globalno lošiji Denver. Dobar pocetak Memfisa, konfirmacija do poluvremena, tu je meč bio rešen, posle je samo rutina bila u pitanju. Desi se

Kg

pre 1 godinu

Zasto sve ekipe zele da budu 6 da idu na Denver ,sta mislite.
(obren, 26. februar 2023 09:04) # Link komentara

Na pocetku sam pomislio da ima smisla to sto zboris, pa sve manje i manje. I na kraju pises ovo. Dokaz da pratis NBA preko sofascores-a.

Miroslav

pre 1 godinu

Gledao sam utakmicu.Memfis jeste igrao čvršće,kao da je plej of,ali problem je bio napad.Desilo se nešto slično kao protiv Filadelfije u drugom poluvremenu.Jokića je čuvao krilni igrač,koji ga izgura dalje od koša.A zatim mu pridje jako blizu,da bi ga što više ometao u dodavanju.Na taj način se poremeti protok lopte u napadu Denvera.Što je za Denver od ključnog značaja.Ovu taktiku je primenio Dok Rivers,kada je postavio Takera na Jokića,i preokrenuo je tok utakmice.Sinoć je Memfis od početka utakmice radio istu stvar.Mislim da će treneri Denvera na ovo obratiti posebnu pažnju u plej ofu.

Trt

pre 1 godinu

Čuvali su Jokića za sljedeću utakmicu protiv Klipersa. Ne razumijem zašto je važnije pobijediti Kliperse nego Memfis.
(djomla, 26. februar 2023 12:17)

Lepo je što barem priznaš da ne znaš pa pitaš. Svakako su daleko veće šanse da se sretnu s Klipersima nego s Memfisom do finala.

spontani

pre 1 godinu

Ocekivano , logicno takodje. Veceras igraju protiv klipersa kod kuce tako da im je to bitnije da dobiju jer su im sanse mnogo vece nego protiv menfisa u gostima. Niko ne igra svaku utakmicu u fulu pogotovu ne " back to back". Proti clivlenda su isli na pobedu i to im je dalo lufta da kalkulisu protiv menfisa. Ako veceras dobiju kliperse sve je ok.

Poznavalac

pre 1 godinu

Ekipa se očigledno sprema za preko 100 utakmica u sezoni.
U prvoj ovoaezonskoj bilo je jasno da ovaj protivnik neće biti problem, pa je sada bio jači trening.

Dex1

pre 1 godinu

Čuvali su Jokića za sljedeću utakmicu protiv Klipersa. Ne razumijem zašto je važnije pobijediti Kliperse nego Memfis.
(djomla, 26. februar 2023 12:17)

Zato što je lakše.

Arm

pre 1 godinu

@crni panter, već sam pisao o tome. Ne može arena birati utakmice već američke Tv stanice i NBA liga prave raspored na početku sezone za američko i za globalno tržište.
Bude sitnih korekcija u ovom dijelu sezone pred ol star a tiče se završetka sezone ( pa će sad biti više prenosa Finiksa i još nekih klubova koji su se pojačali ).
Prenosice arena nekoliko idućih utakmica denvera. Sve buduće prenose možeš naći na službenoj NBA stranici

DraganBorca

pre 1 godinu

Gordon i Zeke nedostaju sad vec primetno. 2 krupna brza skocna atletska tela a bas naislo da igraju protiv super atletskih timova. Dobro su izvukli protiv Klivlenda a ovo sam znao da ce izgubiti. Jos Malone drzi Dzef Grina 14 minuta u igri odjednom, nista nisu mogli odbraniti. Ko bre jos drzi bilo koga odjednom 14 minuta u igri a kamoli coveka od 37 godina. Malone misli ako je Grin pogodio neke suteve a ovamo ne moze trcati u odbranu nista odbraniti. To je bio raspad sistema u odbrani. Mada Marej i Porter skoro nista nisu mogli pogoditi mislim loši su svi bili ali me strasno iritira kad Malone drzi nekog penzosa toliko u igri protiv super brzih timova. Za to vreme imali su - 24 kosa. Ne znam zašto je odustao od taktike držati nekog iz prve postave sa rezervistima. Verovatno ce to cuvati za plejof. Losa utakmica, losa energija generalno.

Denverova rezervna petorka sa Vlatkom i Zekeom je najbolje igrala bice uzasno lose ako u plejofu sve to sa Grinom poremeti jer je eto pogodio par trojki jednom u mesec dana 🙄

pedra

pre 1 godinu

@(RG Fan, 26. februar 2023 10:40)

Pa tako je Aca Petrovic u Riu na OI rekao da je Hrvatska pobedila Srbiju ako se ne racuna treca cetvitina 🤣

Bojan

pre 1 godinu

Denver prvi na zapadu, šibaju sa stabilnih 70% učinka (iako im stalno izostaje neko od ključnih igrača) i samo su na šačicu utakmica od trenutka kad će moći komotno da otaljavaju ostatak regularnog dela sezone - pa pošto ne mogu da nađu ozbiljnu zamerku, dežurne kukumavke prigovaraju zbog poraza od Memfisa i Filadelfije u gostima i sličnih nebitnih gluposti. Ajde da su u pitanju timovi za koje postoji ozbiljna šansa da se s njima sretnu u PO pa još i da razumem, nego ovako...