NBA 45

Utorak, 14.02.2023.

07:50

Jokić pokorio Majami VIDEO

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na gostovanju Majami sa 112:108, i tako prekinuli niz od osam uzastopnih domaćih pobeda ekipe sa Floride.

Jokiæ pokorio Majami VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

ivca

pre 1 godinu

Od ovolikih komentara koji pisu - nma 3 koji su gledali utakmicu.Dali iko od vas zna koje iz prve petorke protiv Majamia imao najgori procenat suta za 3 boda i za 2 boda.Ajd da vidim dal bar to znate.Nesto pricate o odbrani ,sta da uradi centar kada probiju prvu liniju protivnicki igraci.Ajd strucnjaci dal to znate ili dali kad sve znate napisete kojim igracima trener rekao da ne igraju odbranu da se ne povrede.Dali bas trener voli Jokica kao ga tera da igra po 35 minuta celo prvenstvo a skoro isto placeni ove sezone saraceni polutani jednu igraju tri odmaraju a kad igraju ne igraju odbranu.Ka budete gledali pazljivo videcete da polu saraceni su teski panjevi ,samo reklameri i spletkarosi i rak rana Denvera

Robert

pre 1 godinu

Ono što posebno cijenim kod ovog čovjeka jeste što se nije išarao sa onim tetovažama.
(Sikter more, 14. februar 2023 08:23)

Tokom Svetskog, napisao sam to kod fudbalera Mitrovića (kako je ružno biti onako išaran i uklapati se u masu), i bogme su mi nalupali minuse. Znači, kad nekog simpatišeš, neće ti smetati ni gomila tetovaža, ali kad nekod ne voliš, naći ćeš mu neke druge zamerke čak i da je bez i najmanje tetovaže, davalac krvi itd. Čudna je ljudska psiha, potpuno neopterećena osećajem za pravičnost. :)

Sabo

pre 1 godinu

Draga mi je ova pobjeda Denvera, posebno zbog Batlera koji je non stop gundjao i trazio nepostojece faule a drago mi je i da je Portland zgazio
fckn Lejkerse posebno zbog Lilarda koji mi je jedan od drazih u NBA.

Kengur

pre 1 godinu

Ali ovi sa nismo svesni cemu svedocimo,cega niste svesni,izadjite na ulicu i pitajte random coveka da li je svestan Jokica da dobijete zausku i nogu po turu. Luka Doncic je protiv Klipersa odigrao jednu od najboljih serija u istoriji,to vise niko i ne pominje,niti pamti Stevana Nesa. Zaludna masa! Titulu ce uzeti,al na igrici. Ovako ste bili nalozeni i na evropskom!

stefan

pre 1 godinu

NBA je postao komedija, ovo vise ne lici na kosarku, jednostavno nema kvaliteta.
Odbrana ne postoji, igraju neki igraci koji ne znaju da trce, koji ne lice na sportiste.
Ne znam za druge ali ja ovo ne mogu da gledam, a pratio sam NBA skoro 30god.
Ovo sto Jokicu prolazi je tragikomedija, Teo Ratlif bi mu spucao 5-6 blokada ne bi smeo da sutne, a ono kada ostane sam na 3,5m od kosa to je tek neverovatno.
Onaj Spoelstra kazu neki trener, ne bi Vujosevicu mogao ni pomocni trener da bude.

JPR24

pre 1 godinu

Džeksona hitno da potpisu ! Denveru je preko potreban neko da diriguje drugu postavu, a ne da non stop prosipaju sve sto prva petorka učini !

vasilije

pre 1 godinu

Nikola je juc prakticno promasio samo jedan sut, a drugi koji su mu pripisali je izbijena lopta u aut (to su racunali kao rampu) i igrao je fenomenalno bez greske.
Kris Braun je bio drugi najbolji igrac Denvera na utakmici, bukvalno je sve branio i uz to pogodio i neki sut.
Brus Braun ne moze da igra pleja, on je vise krilo u telu pleja, a i lose je cuvao Batlera koji mu je par puta uzeo loptu na ofanzivnom skoku.
MPJ toplo hladno, nije bio bas efikasan, Dzef po meni jako los, ali je skupio neke poene na zakucavanju, inace skoro nista ne moze da pogodi.
KCP nekako bez dovoljno energije, Cancar poprilicno dobar.
Brajant koji je dosao nov solidna utakmica u napadu, a u odbrani mogao bolje. Is treba da se izbaci iz rotacije, ipak nije dovoljno dobar za NBA nivo, da poneki kos i skupi tu i tamo asistenciju, ali prilcno je neefikasan i gubi lopte.
Nikola protiv Adebaja apsolutno dobio duel, pogotovo sto je bio jako efikasan, morao je i ovaj da da neki kos, a najvise je poentirao protiv Brajanta.
Utisak je da Nikoli treba bolji plej da doda Nikoli loptu, posebno pred kraj utakmice se muce da ubace Nikolu u igru.

Marko 666

pre 1 godinu

Ako ove godine ovi Jokic Nuggetsi udju u finale reci cu sebi da nemam blage veze o kosarci i prestacu da pratim istu,a ovom nasem svaka cast za ono sto radi u napadu ali u odbrani je kriminalno los,sporo se krece,lateralne kretnje gotovo nema a rukama umesto da tuce Adebaya,mlati vazduh...jadan mvp-jos jadnija liga!

juzna pruga

pre 1 godinu

na stranu savrsena igra u napadu Joke ali odbrana je u 90 posto slucajeva kriminalna bas,totalno nezainteresovano,ponekad mi lici na Tea u defanzivi

mkl

pre 1 godinu

Dobro su igrali ali je bilo sitnih grescica. Pri kraju utakmice MPJ je imao jedan nerezenski sut iako je imalo dosta vremena za napad a BBraun nekoliko vezanih gresaka da je cak i Jokic reagovao na jednu od njih: lose dodavanje i izgubljena lopta, opet lose dodavanje i izgubljena lopta, a onda fauliranje Strausa u sutu za tri poena. Tu ih je Braun ostetio prakticno za desetak poena ali je onda bocnuo jednu trojku i donekle se iskupio.

Utakmica je bila cudna jer je jedno vreme Denver imao procenat suta od oko 65%, Majami 45% a utakmica bila u egalu; kako je to moguce? Razlog je bio taj sto je Majami imao cak 12 suteva vise od Denvera jer su imali 6 ukradenih lopti a Denver nijednu, i 6 izgubljenih lopti manje od Denvera. Dakle, odbrana im je omogucila prakticno 12 napada vise od protivnika.

Sto se tice Brajanta, poceo je izuzetno dobro i za nekih 6 minuta dao 8 koseva, ali u drugom pojavljivanju Majami prekida linije dodavanja i nije bilo igraca koji moze da mu doturi loptu. Slicna taktika kao sto neki timovi primenjuju protiv Jokica. Tri uzastopna promasaja Denvera, tri pogotka Majamija i za minut vremena prednost se istopi.

Sad svi cekaju Dzeksona jer bi on sa onom visinom i ulazom trebalo da mnogo lakse probija protivnicku odbranu od malenog Smita. Dzekson bi trebalo da za Nagetse potpise danas.

Mare

pre 1 godinu

Super sto je Jokic dirigovao i utakmicu koju nije ni igrao protiv ultra jakog milvokija gde je denver bez cele postave bio konkurentan. Jokic je taj koji Melounu treba da napravi bistu u dvoristu ali Srbi ko Srbi,Malone je trener koji odlicno gradi igru oko centra,to je radio i sa Kazinsom prosle sezone,kod drugog trenera i u drugoj ekipi gde ima jakih bekova i kod nekoga ko igru vidi sa niskim postavama ili da ima centra koji stiti reket ko zna kakvu bi priliku i kada dobio. Cancar je jednu utakmicu sutirao 7-10 i sjatili su se da pokazu kako je bas Jokic od njega napravio igraca,sledecu je sutirao 1-5 i niko to nije pomenuo jer im niko u komentaru nije rekao,mozda ukupno 5 coveka gledaju utakmice,ostali citaju. Igrac na treningu opali 1000 trojki i ne dobije zasluge da je napredovao svojim radom. Zalanje za tripl dablom u pobedi pokazuje sta je Internet lose doneo,unistio je i ono malo mozdanih celija.

Kengur

pre 1 godinu

Denver ispada u prvom kolu,sto ce biti najbolji dan za kosarku jer ce pravi ljubitelji nba lige moci na miru da je prate bez ovih Jokicevih ludaka.

WillyWonka

pre 1 godinu

Drago mi je što Čančar najzad dolazi do značajnijih minuta. Generalno, smatram da Malone nema osjećaj za igrača, on to šalta šablonski, uopšte nema neku viziju.
I pored jako dobrog omjera, ne vidim Denver, a ni Boston u finalu, nešto mi se čini da im fali po jedna nijansa, iako se nadam da nisam u pravu. Denver jednostavno mora izmisliti pleja, dok bi Bostonu itekako dobro došla prava četvorka.

Arm

pre 1 godinu

Jako bitna pobjeda iz više razloga. Što ste već i pisali ovdje , hitno im treba plejmejker da popune tim na svim pozicijama. Ol star pauza im dolazi u pravo vrijeme jer očigledan je umor kod KCP prvenstveno ( sinoć drugo poluvrijeme totalno anemičan sa par neshvatljivih grešaka plus "žrtvovan" da igra sa drugom petorkom dosta vremena. Sve u svemu Denver je jako "dubok" tim ako budu svi zdravi igrači i uz Boston jedan od najvećih favorita za veliko finale ( ako ostanu prvi u konferenciji teško će bilo koji tim sa zapada dobiti ih 4 puta u seriji)

bmiles

pre 1 godinu

Ovaj covek je neunistiv!
Meloun da mu postavi bistu u dvoristu svoje kuce!
Po kozna koji put glupa rotacija sa drugom postavom i ocas se istopi prelepa prednost od +10 kad je Nikola otisao na klupu kraje 3/4!
Neznam kako vi to podnosite ali ja cekam da prodju 5 minuta u poslednjoj cetvrtini da se vrati na parket.Sreca sto je sinoc Cancar odigrao solidno sem par losih pasova,a najzad se probudio MPJSve vise mi se dopada ruki K.Braun,ali koje dozvolio da u zadnjoj minuti BBraunu pokusava da postane heroj i masi prvo sut za 3 a onda i ulaz pod kosem i umalo posere sve sto je dotad doprineo! Brajant pokazuje da ce biti dobro pojacanje,ali ruku na srce jedva cekam povratak Gordona,za Marija manje vise mada snjim tesko da ce neko moci da odoli ovakvom Denveri i formi Nikole koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da je zvezda vodilja ovog tima, prvo za sampiona Zapada, a budu li zdravi mozda i za sampiona NBA!Takav scenario malo koje ocekivao ove godine,da budem iskren ni ja!

D

pre 1 godinu

Koliko su dosadni ovi sa pricom da Meloun nema pojma. Pod jedan, on je zaslužan što imamo Nikolu. Mogao je da ga drži na klupi kao što su nekada Dražena na primer, i nikom ništa. Prvi su na zapadu iako su često ključni igrači van tima. Pa nije to samo zbog Jokića. Denver može do titule ali samo ako svi budu zdravi i uigrani. Ako dodje Redzi i uklopi se, Redzi - Murry - Porter - Gordon - Jokic - Pop - Braun.. na kraju, mene ovo podseća na onaj Sakremento, odličan tim ali opet ne možeš da kažeš da su prejaki. Oni nisu uzeli titulu zbog onog šuta Horija, nadam se da će ovi imati više sreće.

smeh

pre 1 godinu

Jokić solidno odigrao. Nije imao tripl dabl a i promašio je čitava 2 šuta. Mora to mnogo bolje. Nego da li je Denver doveo nekog igrača, barem da pojačaju klupu?

Batica

pre 1 godinu

Ljudi moji, Nidža će lagano uzeti back to back zo back MVP, a tek je ove godine košarku kao sport i sve što se dešava oko nje shvatio ozbiljno i skroz se fokusirao..
Osim ako ne dodje do nekog opuštanja ako i čuvanja za pley off ako uzmu titulu ove godine, ne vidim ko ga može sprečiti da uzme 4 MVP u nizu.
Nismo ni svesni čemu svedočimo!
Bravo Jokara ??

Pogan

pre 1 godinu

Kaze covek ovde u komentaru B.Braun standardno dobar, a tip umalo da u samostalnoj reziji izgubi utakmicu u poslednjih dva minuta, najpre nerezonskim sutem za tri preko ruke pre postavljenog napada bez ikakve potrebe, pa u sledecem napadu izgubljenom loptom zakucavanjem u tri coveka na polaganje i popijenom bananom. Posle toga je uspeo i da napravi faul na teskom sutu za tri Strusa koji ne bi dobacio do kosa da ga je pustio... Bukvalno su imali srece da je Batler promasio zicer pri samom kraju, uopste nisu kontrolisali zavrsnicu kako treba.

Drnch

pre 1 godinu

Solidna partija Nagetsa na nezgodnom gostovanju. Jokic pola posla završava bez Gordona i Marija. Postavlja blokove, preuzima odgovornost, diriguje napadom. Bem Adebajo se nije bas proslavio čuvajući Jokica mada su se srdacno zagrlili nakon meča. Samo je Batler odmah otrčao u svlačionicu bez da se pozdravi sa igračima. Umislio čovek da je Lebronka. Bliži se All Star (Februar 19), nakon toga još dvadesetak utakmica i željno očekivan PO. Nagetsi su na dobrom putu da zadrze prvo mesto do kraja, još bitnije je da ekipa deluje sveže i odmorno. Dobro bi bilo da Meloun odmori Jokica još par utakmica do kraja a da se Brajant uigra sa ekipom. Pretpostavljam da će se tako nešto i desiti. MPJ je odmarao dovoljno. Sada odmaraju Mari i Gordon, a na red će doći Jokic i KCP. Tako se održava svežina ekipe a izbegavaju se povrede. Bice Nagetsi sila u plejofu.

bradina

pre 1 godinu

Sve vise me odusevljava da svi igraci u rotaciji igraju sve bolje i bolje a zna se cija je zasluga jer to vec vide svi u USA! Najpoznatija kladionica u USA objavila je danas listu kvotu zatitulu MVP (Majkl Dzordan trofej) gde je favorit Jokic sa -170 sto u prevodu znaci za jedan dolar ulozen na njega dobijate nesto vise od 35 centi.Naglo se spustila i kvota za Denver za sampiona Zapada gde je kvota +350,sampiona NBA +850.Podsecanja radi prosle nedelje su bile kvote za Jokica bila +115,Denver prvi na Zapadu +450 a sampion NBA +1050!
Kladionice retko grese bar sto se tice Jokica jer je prosle godine imao kvotu -190 a pretprosle cak +125 na polovini prvenstva pre revije sve Zvezde.Komentatori danasnje utakmice koja je direktno prenosena na NBA kanalu utrkivali su se koce izreci lepse komplimente a komentatori u studiju na poluvremenu cuveni Kraford i lepa Kendice prokomentarisali cuveni "ringispil poen Nikole protiv Adejobaje centra Majamija gde je prelepa kosarkasica Kendis(takodje centar u zenskom basketu WNBA izvuknila: "ja ovo nebi nikad mogla"!,dok je Kraford rekao nema sumnje da ce i treci put poneti trofej MVP jer njegov cilj je da razigrava vise svoje igeace,uvek pronadje najbolje resenje,zato ima manje suteva nego uobicajeno,jer kad se centri nadju u reketu gotovo uvek zele da zavrse sutem on to ne radi, a to je potvrda da nije sebican, vac da mu je cilj da tim osvoji sampionat,a ne MVP nagradu! Momak igra bez dvojice ponajboljih,jer Denver predvodjen njim pobedjuje!

Ranoranilac

pre 1 godinu

Gledao sam veci dio utakmice.
Utisak br.1 - Denveru fali plej kao hleb nasusni, nadam se da ce potpisati Dzeksona. Marej nije igrao, ali ni on nije klasicni plej, vise bek.

Ne moze Jokic zamijeniti pleja, on moze povuci loptu i baciti pas u tranziciji ili izmisliti neku ludu asistenciju sa visokog ili niskog posta, ali ne moze i logicno je da ne moze predvoditi kao plej napad na postavljenu odbranu. Ne moze ni bilo ko drugi, Iš Smit tanak, Brus Braun pokusao, ali vrlo lose je to bilo.

Utisak br.2 - Jokic je genijalan, ali definitivno ne moze da zadrzi jake i pokretljive centre. Adebajo ga je par puta bas prolazio kao dijete...mora se smisliti kako mu sto korisnije pomoci u odbrani. Ovaj Brajant je top pojacanje.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Odlično. Nije bio lenj kao ponekad, ugurao ih je primajući batine i dobio. Uspeju li pre AllStar da odrade i Dalas to bi trebalo biti to - i 1. mesto i da ima za raspoređeno preskakanje utakmica za sve startere. Ujedno vreme da se razigraju oni ostali, pogotovu pridošli.
Dalas koji je 2:0 sa Irvingom i 0:2 od kako se Luka vratio. Jer su budale, Luka je isciman i morali su da ga ne vrate ove 3 utakmice pre pauze, da dođe sebi. Ali su pre svega budale jer su pustili Bransona, pa sada to pokušavaju nadoknaditi Irvingom - i ostali su bez dubine tima. Koren tog promašaja je nerazumevanje limita Dončiča kao super-zvezde. Po meni on je najbolji kao najbolji 6. igrač lige, da solidan tim ima opasnog napadača 2. postave. Da igraju "ispod keca", dok je Lu bio opasan tako su igrali Klipersi: prve postave se pobiju, egal, i onda uđe Lu i napuni 2. postavu protivnika za 3 minuta. Ali ovo, da je Luka totalni centar tima to je teško skockati jer drugi do lopte ne dođu, a opet Luka nije prirodni strelac kao Kari da sam dobija utakmice u serijama. Niti ima hrpu bizgova oko sebe kao Morant u Memfisu.
Da Denver ima prosečnog trenera već bi skoro bio favorit za titulu. Ali... Kad se samo obsetim koliko je ovaj Malone držao Čančara na klupi, nestvarno. Dobro bar da kontra sebi daje vreme i mladom Braunu. A Brajant će davati svoje koševe kad Nikola nije na terenu, i glupost Malouna čini 2. postavu razbijenom bandom.

pejafan

pre 1 godinu

Ovo je sezona gde Denver moze da uzme titulu...Jokic,Marej,Porter,Gordon...Sjajno igraju,Jokic diriguje napadom,sa ih zaobidju povrede i tempiranje forme u plejofu,titula nije nemoguca nikako...

Dragan Feliks

pre 1 godinu

Vredelo je ustajati. Jedno od najtežih gostovanja i važna pobeda.Tvrda utakmica kakve Majami obično i igra. Obe ekipe oslabljene, ali prevagu je odneo Nikola sa svojom surovom efikasnošću i 12 od 14 pogodjenih šuteva (MPJ opalio 13 trojki ). Timski odlično sa ovoga puta pravim balansom sa klupe (vrlo dobri Iš Smit,Brajant,K.Braun i najzad Grin). MPJ dobar, angažovan čak i u odbrani baš kao i Čančar, KCP i B.Braun standardno dobri. Nikola bez izgubljene lopte, Čančar i K.Braun dobijaju na samopouzdanju, i čini se da dubina rostera može umnogome odrediti dalji tok sezone. Sada još Dalas (sinoć ponovo izgubili) pa All star pauza.

input011

pre 1 godinu

Kako se svaki put smorim kad mu fali jedna (ovog puta dve) asistencije za tripl dabl...
Mislim da vise nas to interesuje, nego njega... Kakav ozbiljan car!

bobo

pre 1 godinu

Cudno mi samo 8 asistencija, a onda procitam nije igrao Gordon, dakle bez par lakih zakucavanja posle kretnje po ceonoj liniji na genijalne Nikoline asistencije.

nn

pre 1 godinu

Ovaj covek je sav u masnicama i ogrebotinama ,kao da se rvao sa medvedima.Ocekujem uskoro i tragove zuba na njemu,valjda jos samo nedostaju da ga ujedaju...

Ranoranilac

pre 1 godinu

Gledao sam veci dio utakmice.
Utisak br.1 - Denveru fali plej kao hleb nasusni, nadam se da ce potpisati Dzeksona. Marej nije igrao, ali ni on nije klasicni plej, vise bek.

Ne moze Jokic zamijeniti pleja, on moze povuci loptu i baciti pas u tranziciji ili izmisliti neku ludu asistenciju sa visokog ili niskog posta, ali ne moze i logicno je da ne moze predvoditi kao plej napad na postavljenu odbranu. Ne moze ni bilo ko drugi, Iš Smit tanak, Brus Braun pokusao, ali vrlo lose je to bilo.

Utisak br.2 - Jokic je genijalan, ali definitivno ne moze da zadrzi jake i pokretljive centre. Adebajo ga je par puta bas prolazio kao dijete...mora se smisliti kako mu sto korisnije pomoci u odbrani. Ovaj Brajant je top pojacanje.

Drnch

pre 1 godinu

Solidna partija Nagetsa na nezgodnom gostovanju. Jokic pola posla završava bez Gordona i Marija. Postavlja blokove, preuzima odgovornost, diriguje napadom. Bem Adebajo se nije bas proslavio čuvajući Jokica mada su se srdacno zagrlili nakon meča. Samo je Batler odmah otrčao u svlačionicu bez da se pozdravi sa igračima. Umislio čovek da je Lebronka. Bliži se All Star (Februar 19), nakon toga još dvadesetak utakmica i željno očekivan PO. Nagetsi su na dobrom putu da zadrze prvo mesto do kraja, još bitnije je da ekipa deluje sveže i odmorno. Dobro bi bilo da Meloun odmori Jokica još par utakmica do kraja a da se Brajant uigra sa ekipom. Pretpostavljam da će se tako nešto i desiti. MPJ je odmarao dovoljno. Sada odmaraju Mari i Gordon, a na red će doći Jokic i KCP. Tako se održava svežina ekipe a izbegavaju se povrede. Bice Nagetsi sila u plejofu.

input011

pre 1 godinu

Kako se svaki put smorim kad mu fali jedna (ovog puta dve) asistencije za tripl dabl...
Mislim da vise nas to interesuje, nego njega... Kakav ozbiljan car!

nn

pre 1 godinu

Ovaj covek je sav u masnicama i ogrebotinama ,kao da se rvao sa medvedima.Ocekujem uskoro i tragove zuba na njemu,valjda jos samo nedostaju da ga ujedaju...

bobo

pre 1 godinu

Cudno mi samo 8 asistencija, a onda procitam nije igrao Gordon, dakle bez par lakih zakucavanja posle kretnje po ceonoj liniji na genijalne Nikoline asistencije.

Dragan Feliks

pre 1 godinu

Vredelo je ustajati. Jedno od najtežih gostovanja i važna pobeda.Tvrda utakmica kakve Majami obično i igra. Obe ekipe oslabljene, ali prevagu je odneo Nikola sa svojom surovom efikasnošću i 12 od 14 pogodjenih šuteva (MPJ opalio 13 trojki ). Timski odlično sa ovoga puta pravim balansom sa klupe (vrlo dobri Iš Smit,Brajant,K.Braun i najzad Grin). MPJ dobar, angažovan čak i u odbrani baš kao i Čančar, KCP i B.Braun standardno dobri. Nikola bez izgubljene lopte, Čančar i K.Braun dobijaju na samopouzdanju, i čini se da dubina rostera može umnogome odrediti dalji tok sezone. Sada još Dalas (sinoć ponovo izgubili) pa All star pauza.

Pogan

pre 1 godinu

Kaze covek ovde u komentaru B.Braun standardno dobar, a tip umalo da u samostalnoj reziji izgubi utakmicu u poslednjih dva minuta, najpre nerezonskim sutem za tri preko ruke pre postavljenog napada bez ikakve potrebe, pa u sledecem napadu izgubljenom loptom zakucavanjem u tri coveka na polaganje i popijenom bananom. Posle toga je uspeo i da napravi faul na teskom sutu za tri Strusa koji ne bi dobacio do kosa da ga je pustio... Bukvalno su imali srece da je Batler promasio zicer pri samom kraju, uopste nisu kontrolisali zavrsnicu kako treba.

bradina

pre 1 godinu

Sve vise me odusevljava da svi igraci u rotaciji igraju sve bolje i bolje a zna se cija je zasluga jer to vec vide svi u USA! Najpoznatija kladionica u USA objavila je danas listu kvotu zatitulu MVP (Majkl Dzordan trofej) gde je favorit Jokic sa -170 sto u prevodu znaci za jedan dolar ulozen na njega dobijate nesto vise od 35 centi.Naglo se spustila i kvota za Denver za sampiona Zapada gde je kvota +350,sampiona NBA +850.Podsecanja radi prosle nedelje su bile kvote za Jokica bila +115,Denver prvi na Zapadu +450 a sampion NBA +1050!
Kladionice retko grese bar sto se tice Jokica jer je prosle godine imao kvotu -190 a pretprosle cak +125 na polovini prvenstva pre revije sve Zvezde.Komentatori danasnje utakmice koja je direktno prenosena na NBA kanalu utrkivali su se koce izreci lepse komplimente a komentatori u studiju na poluvremenu cuveni Kraford i lepa Kendice prokomentarisali cuveni "ringispil poen Nikole protiv Adejobaje centra Majamija gde je prelepa kosarkasica Kendis(takodje centar u zenskom basketu WNBA izvuknila: "ja ovo nebi nikad mogla"!,dok je Kraford rekao nema sumnje da ce i treci put poneti trofej MVP jer njegov cilj je da razigrava vise svoje igeace,uvek pronadje najbolje resenje,zato ima manje suteva nego uobicajeno,jer kad se centri nadju u reketu gotovo uvek zele da zavrse sutem on to ne radi, a to je potvrda da nije sebican, vac da mu je cilj da tim osvoji sampionat,a ne MVP nagradu! Momak igra bez dvojice ponajboljih,jer Denver predvodjen njim pobedjuje!

pejafan

pre 1 godinu

Ovo je sezona gde Denver moze da uzme titulu...Jokic,Marej,Porter,Gordon...Sjajno igraju,Jokic diriguje napadom,sa ih zaobidju povrede i tempiranje forme u plejofu,titula nije nemoguca nikako...

bmiles

pre 1 godinu

Ovaj covek je neunistiv!
Meloun da mu postavi bistu u dvoristu svoje kuce!
Po kozna koji put glupa rotacija sa drugom postavom i ocas se istopi prelepa prednost od +10 kad je Nikola otisao na klupu kraje 3/4!
Neznam kako vi to podnosite ali ja cekam da prodju 5 minuta u poslednjoj cetvrtini da se vrati na parket.Sreca sto je sinoc Cancar odigrao solidno sem par losih pasova,a najzad se probudio MPJSve vise mi se dopada ruki K.Braun,ali koje dozvolio da u zadnjoj minuti BBraunu pokusava da postane heroj i masi prvo sut za 3 a onda i ulaz pod kosem i umalo posere sve sto je dotad doprineo! Brajant pokazuje da ce biti dobro pojacanje,ali ruku na srce jedva cekam povratak Gordona,za Marija manje vise mada snjim tesko da ce neko moci da odoli ovakvom Denveri i formi Nikole koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da je zvezda vodilja ovog tima, prvo za sampiona Zapada, a budu li zdravi mozda i za sampiona NBA!Takav scenario malo koje ocekivao ove godine,da budem iskren ni ja!

mkl

pre 1 godinu

Dobro su igrali ali je bilo sitnih grescica. Pri kraju utakmice MPJ je imao jedan nerezenski sut iako je imalo dosta vremena za napad a BBraun nekoliko vezanih gresaka da je cak i Jokic reagovao na jednu od njih: lose dodavanje i izgubljena lopta, opet lose dodavanje i izgubljena lopta, a onda fauliranje Strausa u sutu za tri poena. Tu ih je Braun ostetio prakticno za desetak poena ali je onda bocnuo jednu trojku i donekle se iskupio.

Utakmica je bila cudna jer je jedno vreme Denver imao procenat suta od oko 65%, Majami 45% a utakmica bila u egalu; kako je to moguce? Razlog je bio taj sto je Majami imao cak 12 suteva vise od Denvera jer su imali 6 ukradenih lopti a Denver nijednu, i 6 izgubljenih lopti manje od Denvera. Dakle, odbrana im je omogucila prakticno 12 napada vise od protivnika.

Sto se tice Brajanta, poceo je izuzetno dobro i za nekih 6 minuta dao 8 koseva, ali u drugom pojavljivanju Majami prekida linije dodavanja i nije bilo igraca koji moze da mu doturi loptu. Slicna taktika kao sto neki timovi primenjuju protiv Jokica. Tri uzastopna promasaja Denvera, tri pogotka Majamija i za minut vremena prednost se istopi.

Sad svi cekaju Dzeksona jer bi on sa onom visinom i ulazom trebalo da mnogo lakse probija protivnicku odbranu od malenog Smita. Dzekson bi trebalo da za Nagetse potpise danas.

D

pre 1 godinu

Koliko su dosadni ovi sa pricom da Meloun nema pojma. Pod jedan, on je zaslužan što imamo Nikolu. Mogao je da ga drži na klupi kao što su nekada Dražena na primer, i nikom ništa. Prvi su na zapadu iako su često ključni igrači van tima. Pa nije to samo zbog Jokića. Denver može do titule ali samo ako svi budu zdravi i uigrani. Ako dodje Redzi i uklopi se, Redzi - Murry - Porter - Gordon - Jokic - Pop - Braun.. na kraju, mene ovo podseća na onaj Sakremento, odličan tim ali opet ne možeš da kažeš da su prejaki. Oni nisu uzeli titulu zbog onog šuta Horija, nadam se da će ovi imati više sreće.

WillyWonka

pre 1 godinu

Drago mi je što Čančar najzad dolazi do značajnijih minuta. Generalno, smatram da Malone nema osjećaj za igrača, on to šalta šablonski, uopšte nema neku viziju.
I pored jako dobrog omjera, ne vidim Denver, a ni Boston u finalu, nešto mi se čini da im fali po jedna nijansa, iako se nadam da nisam u pravu. Denver jednostavno mora izmisliti pleja, dok bi Bostonu itekako dobro došla prava četvorka.

Batica

pre 1 godinu

Ljudi moji, Nidža će lagano uzeti back to back zo back MVP, a tek je ove godine košarku kao sport i sve što se dešava oko nje shvatio ozbiljno i skroz se fokusirao..
Osim ako ne dodje do nekog opuštanja ako i čuvanja za pley off ako uzmu titulu ove godine, ne vidim ko ga može sprečiti da uzme 4 MVP u nizu.
Nismo ni svesni čemu svedočimo!
Bravo Jokara ??

Arm

pre 1 godinu

Jako bitna pobjeda iz više razloga. Što ste već i pisali ovdje , hitno im treba plejmejker da popune tim na svim pozicijama. Ol star pauza im dolazi u pravo vrijeme jer očigledan je umor kod KCP prvenstveno ( sinoć drugo poluvrijeme totalno anemičan sa par neshvatljivih grešaka plus "žrtvovan" da igra sa drugom petorkom dosta vremena. Sve u svemu Denver je jako "dubok" tim ako budu svi zdravi igrači i uz Boston jedan od najvećih favorita za veliko finale ( ako ostanu prvi u konferenciji teško će bilo koji tim sa zapada dobiti ih 4 puta u seriji)

vasilije

pre 1 godinu

Nikola je juc prakticno promasio samo jedan sut, a drugi koji su mu pripisali je izbijena lopta u aut (to su racunali kao rampu) i igrao je fenomenalno bez greske.
Kris Braun je bio drugi najbolji igrac Denvera na utakmici, bukvalno je sve branio i uz to pogodio i neki sut.
Brus Braun ne moze da igra pleja, on je vise krilo u telu pleja, a i lose je cuvao Batlera koji mu je par puta uzeo loptu na ofanzivnom skoku.
MPJ toplo hladno, nije bio bas efikasan, Dzef po meni jako los, ali je skupio neke poene na zakucavanju, inace skoro nista ne moze da pogodi.
KCP nekako bez dovoljno energije, Cancar poprilicno dobar.
Brajant koji je dosao nov solidna utakmica u napadu, a u odbrani mogao bolje. Is treba da se izbaci iz rotacije, ipak nije dovoljno dobar za NBA nivo, da poneki kos i skupi tu i tamo asistenciju, ali prilcno je neefikasan i gubi lopte.
Nikola protiv Adebaja apsolutno dobio duel, pogotovo sto je bio jako efikasan, morao je i ovaj da da neki kos, a najvise je poentirao protiv Brajanta.
Utisak je da Nikoli treba bolji plej da doda Nikoli loptu, posebno pred kraj utakmice se muce da ubace Nikolu u igru.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Odlično. Nije bio lenj kao ponekad, ugurao ih je primajući batine i dobio. Uspeju li pre AllStar da odrade i Dalas to bi trebalo biti to - i 1. mesto i da ima za raspoređeno preskakanje utakmica za sve startere. Ujedno vreme da se razigraju oni ostali, pogotovu pridošli.
Dalas koji je 2:0 sa Irvingom i 0:2 od kako se Luka vratio. Jer su budale, Luka je isciman i morali su da ga ne vrate ove 3 utakmice pre pauze, da dođe sebi. Ali su pre svega budale jer su pustili Bransona, pa sada to pokušavaju nadoknaditi Irvingom - i ostali su bez dubine tima. Koren tog promašaja je nerazumevanje limita Dončiča kao super-zvezde. Po meni on je najbolji kao najbolji 6. igrač lige, da solidan tim ima opasnog napadača 2. postave. Da igraju "ispod keca", dok je Lu bio opasan tako su igrali Klipersi: prve postave se pobiju, egal, i onda uđe Lu i napuni 2. postavu protivnika za 3 minuta. Ali ovo, da je Luka totalni centar tima to je teško skockati jer drugi do lopte ne dođu, a opet Luka nije prirodni strelac kao Kari da sam dobija utakmice u serijama. Niti ima hrpu bizgova oko sebe kao Morant u Memfisu.
Da Denver ima prosečnog trenera već bi skoro bio favorit za titulu. Ali... Kad se samo obsetim koliko je ovaj Malone držao Čančara na klupi, nestvarno. Dobro bar da kontra sebi daje vreme i mladom Braunu. A Brajant će davati svoje koševe kad Nikola nije na terenu, i glupost Malouna čini 2. postavu razbijenom bandom.

smeh

pre 1 godinu

Jokić solidno odigrao. Nije imao tripl dabl a i promašio je čitava 2 šuta. Mora to mnogo bolje. Nego da li je Denver doveo nekog igrača, barem da pojačaju klupu?

JPR24

pre 1 godinu

Džeksona hitno da potpisu ! Denveru je preko potreban neko da diriguje drugu postavu, a ne da non stop prosipaju sve sto prva petorka učini !

Sabo

pre 1 godinu

Draga mi je ova pobjeda Denvera, posebno zbog Batlera koji je non stop gundjao i trazio nepostojece faule a drago mi je i da je Portland zgazio
fckn Lejkerse posebno zbog Lilarda koji mi je jedan od drazih u NBA.

Robert

pre 1 godinu

Ono što posebno cijenim kod ovog čovjeka jeste što se nije išarao sa onim tetovažama.
(Sikter more, 14. februar 2023 08:23)

Tokom Svetskog, napisao sam to kod fudbalera Mitrovića (kako je ružno biti onako išaran i uklapati se u masu), i bogme su mi nalupali minuse. Znači, kad nekog simpatišeš, neće ti smetati ni gomila tetovaža, ali kad nekod ne voliš, naći ćeš mu neke druge zamerke čak i da je bez i najmanje tetovaže, davalac krvi itd. Čudna je ljudska psiha, potpuno neopterećena osećajem za pravičnost. :)

juzna pruga

pre 1 godinu

na stranu savrsena igra u napadu Joke ali odbrana je u 90 posto slucajeva kriminalna bas,totalno nezainteresovano,ponekad mi lici na Tea u defanzivi

stefan

pre 1 godinu

NBA je postao komedija, ovo vise ne lici na kosarku, jednostavno nema kvaliteta.
Odbrana ne postoji, igraju neki igraci koji ne znaju da trce, koji ne lice na sportiste.
Ne znam za druge ali ja ovo ne mogu da gledam, a pratio sam NBA skoro 30god.
Ovo sto Jokicu prolazi je tragikomedija, Teo Ratlif bi mu spucao 5-6 blokada ne bi smeo da sutne, a ono kada ostane sam na 3,5m od kosa to je tek neverovatno.
Onaj Spoelstra kazu neki trener, ne bi Vujosevicu mogao ni pomocni trener da bude.

Kengur

pre 1 godinu

Denver ispada u prvom kolu,sto ce biti najbolji dan za kosarku jer ce pravi ljubitelji nba lige moci na miru da je prate bez ovih Jokicevih ludaka.

Mare

pre 1 godinu

Super sto je Jokic dirigovao i utakmicu koju nije ni igrao protiv ultra jakog milvokija gde je denver bez cele postave bio konkurentan. Jokic je taj koji Melounu treba da napravi bistu u dvoristu ali Srbi ko Srbi,Malone je trener koji odlicno gradi igru oko centra,to je radio i sa Kazinsom prosle sezone,kod drugog trenera i u drugoj ekipi gde ima jakih bekova i kod nekoga ko igru vidi sa niskim postavama ili da ima centra koji stiti reket ko zna kakvu bi priliku i kada dobio. Cancar je jednu utakmicu sutirao 7-10 i sjatili su se da pokazu kako je bas Jokic od njega napravio igraca,sledecu je sutirao 1-5 i niko to nije pomenuo jer im niko u komentaru nije rekao,mozda ukupno 5 coveka gledaju utakmice,ostali citaju. Igrac na treningu opali 1000 trojki i ne dobije zasluge da je napredovao svojim radom. Zalanje za tripl dablom u pobedi pokazuje sta je Internet lose doneo,unistio je i ono malo mozdanih celija.

Marko 666

pre 1 godinu

Ako ove godine ovi Jokic Nuggetsi udju u finale reci cu sebi da nemam blage veze o kosarci i prestacu da pratim istu,a ovom nasem svaka cast za ono sto radi u napadu ali u odbrani je kriminalno los,sporo se krece,lateralne kretnje gotovo nema a rukama umesto da tuce Adebaya,mlati vazduh...jadan mvp-jos jadnija liga!

Kengur

pre 1 godinu

Ali ovi sa nismo svesni cemu svedocimo,cega niste svesni,izadjite na ulicu i pitajte random coveka da li je svestan Jokica da dobijete zausku i nogu po turu. Luka Doncic je protiv Klipersa odigrao jednu od najboljih serija u istoriji,to vise niko i ne pominje,niti pamti Stevana Nesa. Zaludna masa! Titulu ce uzeti,al na igrici. Ovako ste bili nalozeni i na evropskom!

ivca

pre 1 godinu

Od ovolikih komentara koji pisu - nma 3 koji su gledali utakmicu.Dali iko od vas zna koje iz prve petorke protiv Majamia imao najgori procenat suta za 3 boda i za 2 boda.Ajd da vidim dal bar to znate.Nesto pricate o odbrani ,sta da uradi centar kada probiju prvu liniju protivnicki igraci.Ajd strucnjaci dal to znate ili dali kad sve znate napisete kojim igracima trener rekao da ne igraju odbranu da se ne povrede.Dali bas trener voli Jokica kao ga tera da igra po 35 minuta celo prvenstvo a skoro isto placeni ove sezone saraceni polutani jednu igraju tri odmaraju a kad igraju ne igraju odbranu.Ka budete gledali pazljivo videcete da polu saraceni su teski panjevi ,samo reklameri i spletkarosi i rak rana Denvera

Kengur

pre 1 godinu

Denver ispada u prvom kolu,sto ce biti najbolji dan za kosarku jer ce pravi ljubitelji nba lige moci na miru da je prate bez ovih Jokicevih ludaka.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Odlično. Nije bio lenj kao ponekad, ugurao ih je primajući batine i dobio. Uspeju li pre AllStar da odrade i Dalas to bi trebalo biti to - i 1. mesto i da ima za raspoređeno preskakanje utakmica za sve startere. Ujedno vreme da se razigraju oni ostali, pogotovu pridošli.
Dalas koji je 2:0 sa Irvingom i 0:2 od kako se Luka vratio. Jer su budale, Luka je isciman i morali su da ga ne vrate ove 3 utakmice pre pauze, da dođe sebi. Ali su pre svega budale jer su pustili Bransona, pa sada to pokušavaju nadoknaditi Irvingom - i ostali su bez dubine tima. Koren tog promašaja je nerazumevanje limita Dončiča kao super-zvezde. Po meni on je najbolji kao najbolji 6. igrač lige, da solidan tim ima opasnog napadača 2. postave. Da igraju "ispod keca", dok je Lu bio opasan tako su igrali Klipersi: prve postave se pobiju, egal, i onda uđe Lu i napuni 2. postavu protivnika za 3 minuta. Ali ovo, da je Luka totalni centar tima to je teško skockati jer drugi do lopte ne dođu, a opet Luka nije prirodni strelac kao Kari da sam dobija utakmice u serijama. Niti ima hrpu bizgova oko sebe kao Morant u Memfisu.
Da Denver ima prosečnog trenera već bi skoro bio favorit za titulu. Ali... Kad se samo obsetim koliko je ovaj Malone držao Čančara na klupi, nestvarno. Dobro bar da kontra sebi daje vreme i mladom Braunu. A Brajant će davati svoje koševe kad Nikola nije na terenu, i glupost Malouna čini 2. postavu razbijenom bandom.

Mare

pre 1 godinu

Super sto je Jokic dirigovao i utakmicu koju nije ni igrao protiv ultra jakog milvokija gde je denver bez cele postave bio konkurentan. Jokic je taj koji Melounu treba da napravi bistu u dvoristu ali Srbi ko Srbi,Malone je trener koji odlicno gradi igru oko centra,to je radio i sa Kazinsom prosle sezone,kod drugog trenera i u drugoj ekipi gde ima jakih bekova i kod nekoga ko igru vidi sa niskim postavama ili da ima centra koji stiti reket ko zna kakvu bi priliku i kada dobio. Cancar je jednu utakmicu sutirao 7-10 i sjatili su se da pokazu kako je bas Jokic od njega napravio igraca,sledecu je sutirao 1-5 i niko to nije pomenuo jer im niko u komentaru nije rekao,mozda ukupno 5 coveka gledaju utakmice,ostali citaju. Igrac na treningu opali 1000 trojki i ne dobije zasluge da je napredovao svojim radom. Zalanje za tripl dablom u pobedi pokazuje sta je Internet lose doneo,unistio je i ono malo mozdanih celija.

stefan

pre 1 godinu

NBA je postao komedija, ovo vise ne lici na kosarku, jednostavno nema kvaliteta.
Odbrana ne postoji, igraju neki igraci koji ne znaju da trce, koji ne lice na sportiste.
Ne znam za druge ali ja ovo ne mogu da gledam, a pratio sam NBA skoro 30god.
Ovo sto Jokicu prolazi je tragikomedija, Teo Ratlif bi mu spucao 5-6 blokada ne bi smeo da sutne, a ono kada ostane sam na 3,5m od kosa to je tek neverovatno.
Onaj Spoelstra kazu neki trener, ne bi Vujosevicu mogao ni pomocni trener da bude.

Kengur

pre 1 godinu

Ali ovi sa nismo svesni cemu svedocimo,cega niste svesni,izadjite na ulicu i pitajte random coveka da li je svestan Jokica da dobijete zausku i nogu po turu. Luka Doncic je protiv Klipersa odigrao jednu od najboljih serija u istoriji,to vise niko i ne pominje,niti pamti Stevana Nesa. Zaludna masa! Titulu ce uzeti,al na igrici. Ovako ste bili nalozeni i na evropskom!

Marko 666

pre 1 godinu

Ako ove godine ovi Jokic Nuggetsi udju u finale reci cu sebi da nemam blage veze o kosarci i prestacu da pratim istu,a ovom nasem svaka cast za ono sto radi u napadu ali u odbrani je kriminalno los,sporo se krece,lateralne kretnje gotovo nema a rukama umesto da tuce Adebaya,mlati vazduh...jadan mvp-jos jadnija liga!

juzna pruga

pre 1 godinu

na stranu savrsena igra u napadu Joke ali odbrana je u 90 posto slucajeva kriminalna bas,totalno nezainteresovano,ponekad mi lici na Tea u defanzivi

Ranoranilac

pre 1 godinu

Gledao sam veci dio utakmice.
Utisak br.1 - Denveru fali plej kao hleb nasusni, nadam se da ce potpisati Dzeksona. Marej nije igrao, ali ni on nije klasicni plej, vise bek.

Ne moze Jokic zamijeniti pleja, on moze povuci loptu i baciti pas u tranziciji ili izmisliti neku ludu asistenciju sa visokog ili niskog posta, ali ne moze i logicno je da ne moze predvoditi kao plej napad na postavljenu odbranu. Ne moze ni bilo ko drugi, Iš Smit tanak, Brus Braun pokusao, ali vrlo lose je to bilo.

Utisak br.2 - Jokic je genijalan, ali definitivno ne moze da zadrzi jake i pokretljive centre. Adebajo ga je par puta bas prolazio kao dijete...mora se smisliti kako mu sto korisnije pomoci u odbrani. Ovaj Brajant je top pojacanje.

WillyWonka

pre 1 godinu

Drago mi je što Čančar najzad dolazi do značajnijih minuta. Generalno, smatram da Malone nema osjećaj za igrača, on to šalta šablonski, uopšte nema neku viziju.
I pored jako dobrog omjera, ne vidim Denver, a ni Boston u finalu, nešto mi se čini da im fali po jedna nijansa, iako se nadam da nisam u pravu. Denver jednostavno mora izmisliti pleja, dok bi Bostonu itekako dobro došla prava četvorka.

input011

pre 1 godinu

Kako se svaki put smorim kad mu fali jedna (ovog puta dve) asistencije za tripl dabl...
Mislim da vise nas to interesuje, nego njega... Kakav ozbiljan car!

bmiles

pre 1 godinu

Ovaj covek je neunistiv!
Meloun da mu postavi bistu u dvoristu svoje kuce!
Po kozna koji put glupa rotacija sa drugom postavom i ocas se istopi prelepa prednost od +10 kad je Nikola otisao na klupu kraje 3/4!
Neznam kako vi to podnosite ali ja cekam da prodju 5 minuta u poslednjoj cetvrtini da se vrati na parket.Sreca sto je sinoc Cancar odigrao solidno sem par losih pasova,a najzad se probudio MPJSve vise mi se dopada ruki K.Braun,ali koje dozvolio da u zadnjoj minuti BBraunu pokusava da postane heroj i masi prvo sut za 3 a onda i ulaz pod kosem i umalo posere sve sto je dotad doprineo! Brajant pokazuje da ce biti dobro pojacanje,ali ruku na srce jedva cekam povratak Gordona,za Marija manje vise mada snjim tesko da ce neko moci da odoli ovakvom Denveri i formi Nikole koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da je zvezda vodilja ovog tima, prvo za sampiona Zapada, a budu li zdravi mozda i za sampiona NBA!Takav scenario malo koje ocekivao ove godine,da budem iskren ni ja!

Dragan Feliks

pre 1 godinu

Vredelo je ustajati. Jedno od najtežih gostovanja i važna pobeda.Tvrda utakmica kakve Majami obično i igra. Obe ekipe oslabljene, ali prevagu je odneo Nikola sa svojom surovom efikasnošću i 12 od 14 pogodjenih šuteva (MPJ opalio 13 trojki ). Timski odlično sa ovoga puta pravim balansom sa klupe (vrlo dobri Iš Smit,Brajant,K.Braun i najzad Grin). MPJ dobar, angažovan čak i u odbrani baš kao i Čančar, KCP i B.Braun standardno dobri. Nikola bez izgubljene lopte, Čančar i K.Braun dobijaju na samopouzdanju, i čini se da dubina rostera može umnogome odrediti dalji tok sezone. Sada još Dalas (sinoć ponovo izgubili) pa All star pauza.

nn

pre 1 godinu

Ovaj covek je sav u masnicama i ogrebotinama ,kao da se rvao sa medvedima.Ocekujem uskoro i tragove zuba na njemu,valjda jos samo nedostaju da ga ujedaju...

Drnch

pre 1 godinu

Solidna partija Nagetsa na nezgodnom gostovanju. Jokic pola posla završava bez Gordona i Marija. Postavlja blokove, preuzima odgovornost, diriguje napadom. Bem Adebajo se nije bas proslavio čuvajući Jokica mada su se srdacno zagrlili nakon meča. Samo je Batler odmah otrčao u svlačionicu bez da se pozdravi sa igračima. Umislio čovek da je Lebronka. Bliži se All Star (Februar 19), nakon toga još dvadesetak utakmica i željno očekivan PO. Nagetsi su na dobrom putu da zadrze prvo mesto do kraja, još bitnije je da ekipa deluje sveže i odmorno. Dobro bi bilo da Meloun odmori Jokica još par utakmica do kraja a da se Brajant uigra sa ekipom. Pretpostavljam da će se tako nešto i desiti. MPJ je odmarao dovoljno. Sada odmaraju Mari i Gordon, a na red će doći Jokic i KCP. Tako se održava svežina ekipe a izbegavaju se povrede. Bice Nagetsi sila u plejofu.

bradina

pre 1 godinu

Sve vise me odusevljava da svi igraci u rotaciji igraju sve bolje i bolje a zna se cija je zasluga jer to vec vide svi u USA! Najpoznatija kladionica u USA objavila je danas listu kvotu zatitulu MVP (Majkl Dzordan trofej) gde je favorit Jokic sa -170 sto u prevodu znaci za jedan dolar ulozen na njega dobijate nesto vise od 35 centi.Naglo se spustila i kvota za Denver za sampiona Zapada gde je kvota +350,sampiona NBA +850.Podsecanja radi prosle nedelje su bile kvote za Jokica bila +115,Denver prvi na Zapadu +450 a sampion NBA +1050!
Kladionice retko grese bar sto se tice Jokica jer je prosle godine imao kvotu -190 a pretprosle cak +125 na polovini prvenstva pre revije sve Zvezde.Komentatori danasnje utakmice koja je direktno prenosena na NBA kanalu utrkivali su se koce izreci lepse komplimente a komentatori u studiju na poluvremenu cuveni Kraford i lepa Kendice prokomentarisali cuveni "ringispil poen Nikole protiv Adejobaje centra Majamija gde je prelepa kosarkasica Kendis(takodje centar u zenskom basketu WNBA izvuknila: "ja ovo nebi nikad mogla"!,dok je Kraford rekao nema sumnje da ce i treci put poneti trofej MVP jer njegov cilj je da razigrava vise svoje igeace,uvek pronadje najbolje resenje,zato ima manje suteva nego uobicajeno,jer kad se centri nadju u reketu gotovo uvek zele da zavrse sutem on to ne radi, a to je potvrda da nije sebican, vac da mu je cilj da tim osvoji sampionat,a ne MVP nagradu! Momak igra bez dvojice ponajboljih,jer Denver predvodjen njim pobedjuje!

Pogan

pre 1 godinu

Kaze covek ovde u komentaru B.Braun standardno dobar, a tip umalo da u samostalnoj reziji izgubi utakmicu u poslednjih dva minuta, najpre nerezonskim sutem za tri preko ruke pre postavljenog napada bez ikakve potrebe, pa u sledecem napadu izgubljenom loptom zakucavanjem u tri coveka na polaganje i popijenom bananom. Posle toga je uspeo i da napravi faul na teskom sutu za tri Strusa koji ne bi dobacio do kosa da ga je pustio... Bukvalno su imali srece da je Batler promasio zicer pri samom kraju, uopste nisu kontrolisali zavrsnicu kako treba.

smeh

pre 1 godinu

Jokić solidno odigrao. Nije imao tripl dabl a i promašio je čitava 2 šuta. Mora to mnogo bolje. Nego da li je Denver doveo nekog igrača, barem da pojačaju klupu?

D

pre 1 godinu

Koliko su dosadni ovi sa pricom da Meloun nema pojma. Pod jedan, on je zaslužan što imamo Nikolu. Mogao je da ga drži na klupi kao što su nekada Dražena na primer, i nikom ništa. Prvi su na zapadu iako su često ključni igrači van tima. Pa nije to samo zbog Jokića. Denver može do titule ali samo ako svi budu zdravi i uigrani. Ako dodje Redzi i uklopi se, Redzi - Murry - Porter - Gordon - Jokic - Pop - Braun.. na kraju, mene ovo podseća na onaj Sakremento, odličan tim ali opet ne možeš da kažeš da su prejaki. Oni nisu uzeli titulu zbog onog šuta Horija, nadam se da će ovi imati više sreće.

Batica

pre 1 godinu

Ljudi moji, Nidža će lagano uzeti back to back zo back MVP, a tek je ove godine košarku kao sport i sve što se dešava oko nje shvatio ozbiljno i skroz se fokusirao..
Osim ako ne dodje do nekog opuštanja ako i čuvanja za pley off ako uzmu titulu ove godine, ne vidim ko ga može sprečiti da uzme 4 MVP u nizu.
Nismo ni svesni čemu svedočimo!
Bravo Jokara ??

bobo

pre 1 godinu

Cudno mi samo 8 asistencija, a onda procitam nije igrao Gordon, dakle bez par lakih zakucavanja posle kretnje po ceonoj liniji na genijalne Nikoline asistencije.

pejafan

pre 1 godinu

Ovo je sezona gde Denver moze da uzme titulu...Jokic,Marej,Porter,Gordon...Sjajno igraju,Jokic diriguje napadom,sa ih zaobidju povrede i tempiranje forme u plejofu,titula nije nemoguca nikako...

Arm

pre 1 godinu

Jako bitna pobjeda iz više razloga. Što ste već i pisali ovdje , hitno im treba plejmejker da popune tim na svim pozicijama. Ol star pauza im dolazi u pravo vrijeme jer očigledan je umor kod KCP prvenstveno ( sinoć drugo poluvrijeme totalno anemičan sa par neshvatljivih grešaka plus "žrtvovan" da igra sa drugom petorkom dosta vremena. Sve u svemu Denver je jako "dubok" tim ako budu svi zdravi igrači i uz Boston jedan od najvećih favorita za veliko finale ( ako ostanu prvi u konferenciji teško će bilo koji tim sa zapada dobiti ih 4 puta u seriji)

vasilije

pre 1 godinu

Nikola je juc prakticno promasio samo jedan sut, a drugi koji su mu pripisali je izbijena lopta u aut (to su racunali kao rampu) i igrao je fenomenalno bez greske.
Kris Braun je bio drugi najbolji igrac Denvera na utakmici, bukvalno je sve branio i uz to pogodio i neki sut.
Brus Braun ne moze da igra pleja, on je vise krilo u telu pleja, a i lose je cuvao Batlera koji mu je par puta uzeo loptu na ofanzivnom skoku.
MPJ toplo hladno, nije bio bas efikasan, Dzef po meni jako los, ali je skupio neke poene na zakucavanju, inace skoro nista ne moze da pogodi.
KCP nekako bez dovoljno energije, Cancar poprilicno dobar.
Brajant koji je dosao nov solidna utakmica u napadu, a u odbrani mogao bolje. Is treba da se izbaci iz rotacije, ipak nije dovoljno dobar za NBA nivo, da poneki kos i skupi tu i tamo asistenciju, ali prilcno je neefikasan i gubi lopte.
Nikola protiv Adebaja apsolutno dobio duel, pogotovo sto je bio jako efikasan, morao je i ovaj da da neki kos, a najvise je poentirao protiv Brajanta.
Utisak je da Nikoli treba bolji plej da doda Nikoli loptu, posebno pred kraj utakmice se muce da ubace Nikolu u igru.

Sabo

pre 1 godinu

Draga mi je ova pobjeda Denvera, posebno zbog Batlera koji je non stop gundjao i trazio nepostojece faule a drago mi je i da je Portland zgazio
fckn Lejkerse posebno zbog Lilarda koji mi je jedan od drazih u NBA.

Robert

pre 1 godinu

Ono što posebno cijenim kod ovog čovjeka jeste što se nije išarao sa onim tetovažama.
(Sikter more, 14. februar 2023 08:23)

Tokom Svetskog, napisao sam to kod fudbalera Mitrovića (kako je ružno biti onako išaran i uklapati se u masu), i bogme su mi nalupali minuse. Znači, kad nekog simpatišeš, neće ti smetati ni gomila tetovaža, ali kad nekod ne voliš, naći ćeš mu neke druge zamerke čak i da je bez i najmanje tetovaže, davalac krvi itd. Čudna je ljudska psiha, potpuno neopterećena osećajem za pravičnost. :)

mkl

pre 1 godinu

Dobro su igrali ali je bilo sitnih grescica. Pri kraju utakmice MPJ je imao jedan nerezenski sut iako je imalo dosta vremena za napad a BBraun nekoliko vezanih gresaka da je cak i Jokic reagovao na jednu od njih: lose dodavanje i izgubljena lopta, opet lose dodavanje i izgubljena lopta, a onda fauliranje Strausa u sutu za tri poena. Tu ih je Braun ostetio prakticno za desetak poena ali je onda bocnuo jednu trojku i donekle se iskupio.

Utakmica je bila cudna jer je jedno vreme Denver imao procenat suta od oko 65%, Majami 45% a utakmica bila u egalu; kako je to moguce? Razlog je bio taj sto je Majami imao cak 12 suteva vise od Denvera jer su imali 6 ukradenih lopti a Denver nijednu, i 6 izgubljenih lopti manje od Denvera. Dakle, odbrana im je omogucila prakticno 12 napada vise od protivnika.

Sto se tice Brajanta, poceo je izuzetno dobro i za nekih 6 minuta dao 8 koseva, ali u drugom pojavljivanju Majami prekida linije dodavanja i nije bilo igraca koji moze da mu doturi loptu. Slicna taktika kao sto neki timovi primenjuju protiv Jokica. Tri uzastopna promasaja Denvera, tri pogotka Majamija i za minut vremena prednost se istopi.

Sad svi cekaju Dzeksona jer bi on sa onom visinom i ulazom trebalo da mnogo lakse probija protivnicku odbranu od malenog Smita. Dzekson bi trebalo da za Nagetse potpise danas.

JPR24

pre 1 godinu

Džeksona hitno da potpisu ! Denveru je preko potreban neko da diriguje drugu postavu, a ne da non stop prosipaju sve sto prva petorka učini !

ivca

pre 1 godinu

Od ovolikih komentara koji pisu - nma 3 koji su gledali utakmicu.Dali iko od vas zna koje iz prve petorke protiv Majamia imao najgori procenat suta za 3 boda i za 2 boda.Ajd da vidim dal bar to znate.Nesto pricate o odbrani ,sta da uradi centar kada probiju prvu liniju protivnicki igraci.Ajd strucnjaci dal to znate ili dali kad sve znate napisete kojim igracima trener rekao da ne igraju odbranu da se ne povrede.Dali bas trener voli Jokica kao ga tera da igra po 35 minuta celo prvenstvo a skoro isto placeni ove sezone saraceni polutani jednu igraju tri odmaraju a kad igraju ne igraju odbranu.Ka budete gledali pazljivo videcete da polu saraceni su teski panjevi ,samo reklameri i spletkarosi i rak rana Denvera