Košarka 409

Četvrtak, 19.01.2023.

19:30

Očajni Partizan zasluženo poražen u Valensiji VIDEO

Košarkaši Partizana poraženi su 20. kolu Evrolige od Valensije u "La Fonteti" rezultatom 89:81 (27:18, 20:19, 22:21, 20:23).

Oèajni Partizan zasluženo poražen u Valensiji VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

409 Komentari

Sortiraj po:

Okvirno

pre 1 godinu

Nek neko vidi sa Savićem da se uputi neka nova tužba protiv Zvezde, ne ide više ovako.....
Zakuni se da veruješ prepoštenom i svuda poznatom istinoljubcu i miljeniku svih režima u poslednjih 40 godina.

Bojan Paunovic

pre 1 godinu

Konkretno igrao bih panter-avramović (madar kao treći)plejevi bekovi -papatreu vukcecic egzum naneli- madar andjusic. centri- zna se lesor ledej smailagić i četvrtog kojeg slabo uvodi mislim nešto na slovo b se zove mada ponekad i tu može papatreu da odigra ovo je dobar tim sa lošim rasporedom uloga a zamerka je i da andjišića ne mogu da prepoznam i često igra van forme pa bi morao više da se potrudi da uđe u sastav i popravi utisak.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

(Batko, 19. januar 2023 14:54)

Te komentare koje pominjes pratim i cak vodim internu statistiku o tome. Mozda je jednom i izbacim ovde, bilo bi zanimljivo.
Na nasim vestima se pusta lavina vasih komentara i to neselektivno. Posprdjivanje, uvrede, neistine i slican arsenal. Nase vesti vecinom imaju od 250 - 400 komentara, od cega su najmanje 2/3 vasi.
(Max Von Sidow, 19. januar 2023 15:56)

Ovo je bila moja replika izvesnom Batku, gde pise da partizanovci zasipaju zvezdine vesti komentarima i da ima vrlo malo njihovih, a da se nase sve pusta.
Mogu reci svakom zvezdasu ovde da bude revnostan i strpljiv i da prebroji komentare zvezdasa na ovu nasu vest i pogleda njihov sadrzaj. Drugi komentar ne treba. Ima casnih izuzetaka i njima se izvinjavam. Obrazlozeni, pa i kriticki komentari su dobrodosli.
Ovo je dokaz o cemu sam pisao i niko ne treba da mi objasnjava kako ne treba da verujem svojim ocima.
Izgleda da vise necu ulaziti ni u komentare na nasu vest jer sve manje imam zivaca za to. Vidim da su tu uglavnom deca, ali znaju iznervirati za odraslog. Procitam izvestaj sa meca i cista mi glava.

Da smo 'domacica' vidimo svi, da fali plej vidimo, a fali nam i 'ono nesto' da bi dobijali na strani. Ne treba biti narocito strucan da se ovo primeti. Bice valjda bolje. Ako i ne bude, bar je bilo zabavno.

nole

pre 1 godinu

Losi smo.Dzabe sve.Kuci dobijamo uz pomoc "sestog igraca".U gostr bolje da ne idemo.
Madar nije konstantan.
Aleksa jos uvek igra samo srcem.
Panter igra kad mu se hoce, ne zasluzeno kapiten.
Naneli ne trositi reci, katastrofalan.
Papapetru napad ocajan odbrana solidna
Smajli mnogo ume da zabrlja kao sinoc dva faula u dva napada.
Lesor odlican i van ocekivanja

Egzum posle lesora najbolji za sada.
Trifa tek pocinje sada sezonu.
Andjusic za nanelija igracina
tristan premalo bas premalo igra
Ledej van forme

Zeljko takodje van forme.Kasno trazi tajm aute i ne pusta Tristana velika greska.Mislim da je sinoc mogao pomoci oko Dubljevica.
i ta preuzimanja vise u odbrani kad lesor istrci a panter preuzme dubljevica.
i previse otvorenih suteva dolazi iz te odbrane

Branko

pre 1 godinu

Partizan da ima pleja tipa Kampaco, od početka sezone, bili bi ladno prvi sa par poraza... Ovako tako je kako je, bez dobrog pleja i čvršće odbrane kidaće nam živce još do kraja sezone.

WalterNBGD

pre 1 godinu

Cekaj,kakvo sad opravdanje trazite za Zeljka?Da li je Partizan u ovom trenutku bolji tim od Valensije bez pet igraca?Jeste,i ko je onda kriv?Igraci,koji ako naprave gresku u prva tri minuta nema ih do kraja,ili mozda sto moraju besomucno da rotiraju pa Lesor cuva beka a Madar centra,o petorkama da ne govorimo,ajde sad malo da probamo ovo,gde se igraci medjusobno gledaju kao telad i onda Panter opali sa 9m.Ako mislite da su igraci limitirani,pa sta uradise Baskoniji pre par dana,isti ti igraci.Iskljucivi krivac i tacka.

King

pre 1 godinu

Da nam je budzet kao što ima gradski rival i to ničim zasluženo, lako bismo, mi nemamo pare da dodvedemo igrača od 2mil eur, a da ne pričamo o 4mil za 6 meseci. Dobro je i ovo.

NoName 1

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)
Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.
(Beron - trokorak, 20. januar 2023 02:24)

Ma pusti ih, vidiš da nisu tačni. Naneli, zvanično najbolji trojkaš evrolige po njima nije neka klasa. Ili Lesor, zvanično MVP Evrokupa i evroligaški centar. Njega, kaže ovaj, nije hteo niko pa se našao Partizan da mu učini uslugu. Oni žive u paralelnom univerzumu.

Aca

pre 1 godinu

Idemo dalje, top 8 je i dalje realan!

Dobro je da smo izgubili sa malom razlikom jer na kraju može da odluči i međusobni skor!
(Igor PFC, 19. januar 2023 22:57)

Kao navijač Partizana, zaboravio si činjenicu da je Partizan oba puta izgubio od Valensije.

Moša

pre 1 godinu

Vreme je za promene. Obradović i klapa ako hoće da pomognu Partizanu, treba da odu. Džajić je od zvezde napravio svetskog prvaka,a Žoc u nemoći, moli za licencu. Kakav blam.

IgrajtezaMicuB

pre 1 godinu

A Mica Beric,strucnjak za kosarku,kao ja za NASA letove do Marsa,sto puta kaze steta,steta,steta. Njemu redakcija SK zaista treba da kaze sta znaci biti strucni konsultant,on to nije,deluje kao da nije igrao kosarku nikada,a navijac je nerealni,tako da npr gospodina Zelimira ili igrace i njihovu igru nikako ne sme ili ne zeli da pomeneu minimum losem kontekstu. Strasno,sta slusamo,sva sreca gledamo pa i ne moramo da cujemo.

Jtd

pre 1 godinu

Partizan nema pleja, tacnije mislim da u celoj ekipi ne postoji igrac koji zeli da doda loptu. Egzum to nije, aleksa iz utakmice u utakmicu potvrdjuje da to nikad nije ni bio, niti ce biti, niti ima znanje za to a madar je jos zelen, mada je i on po pitanju radosti u dodavanju vrlo upitan. Oni bas tako i igraju, svako za sebe jedino je problem sto to predugo traje, a greska je napravljena jos u pocetku, tim se pravi oko keca i petice a ne obrnuto. Ko je pogresio oni sigurno znaju

zvezdaš

pre 1 godinu

"Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.
(Rade74

Imstant klub!? Onaj na čijem dresu je pisalo partizanIgokea!???

Franjizan

pre 1 godinu

nnn@. Cak i kada bi se slozio sa tobom, trebalo bi da znas da Partizan nikada nije bio niti ce biti srpski klub. Oni su strani telo u ovoj drzavi.

otkaz podhitno

pre 1 godinu

СКОРО КАО ТИ? А ти си? Жељко играо деценијама за Партизан, освојио титулу шампиона Европе, вратио се у Партизан кад је био полураспад, чак говорио да није звезда него Партизан и ОН ЈЕ МАЊИ ГРОБАР ОД ТЕБЕ??? Шта људи себи дозвољавају да напишу то је невероватно! Стварно шта све човек не може да прочита! То је као кад бих ја Џајићу рекао да сам већи Звездаш од њега! Ја то могу да умишљам, али да тако нешто кажем - умро бих од блама.
(veliki strumf, 20. januar 2023 00:23)

Koliko ti ne kapiraš ništa čoveče. Pa naravno da smo svi mi veći grobari od Željka. Željko svoju ljubav naplaćuje jako skupo, a mi ih bodrimo, kidamo se i nerviramo beplatno.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Vi koji ste 3 puta ušli u EL nezasluženo, bolje da ćutite!
(Rašo, 20. januar 2023 06:33)

Pa dobro vi ste dvaput nezasluzeno igrali Evrokup, 1 Evroligu tako da smo sad na 3:3.

Tako da sto onda ti ne cutis?

pedja

pre 1 godinu

Onaj momcic sto peva pesmice posle EL-skih utakmica, ako ne ume ili ne zna da postigne vise od 3 do 6 poena na utakmici nek se priavi kod Sase Popovica, moze da peva svake subote za solidnu lovu! Nije basket za njega - jako ne intiligentan igrac.

super

pre 1 godinu

Ako si gledo mnogo suteva za 3 su iz cistih pozicija protiv CZ promasili.
Veceras samo dve,ostalo je sve uslo.
(asterix, 20. januar 2023 01:23)
Neverovatno je da imate skoro sve iste procente kao Valensija 25-12 za tri šta to znači da su odbrane bile jako loše i da je obe ekipe išao šut... Zvezda je dobila Valensiju na rimsku igru a Partizanova igra je run n gun...samo pogledaj asistencije i sve je jasno!To što igra Partizan se zove basket a ne košarka daleko je od ozbiljnosti!
Zato je Žoc nezadovoljan i kad pobedite jer vidi mnoge stvari koje ne može igrače da nauči...ovi igrači igraju više za statistiku nego za tim!

EUFORIJA

pre 1 godinu

Bas je rijetkost da se slozim sa vama, nemaju veze u pravu si.
Partizan pokorio kosarkasku evropu sa tada najjacim timovima evrope.
cz pokorila 3/4 fudbalske, nije bilo engleza i tada vrlo mocnih holandjana, i sistem je bio takav da je bilo malo prepreka do pehara.
Imate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.
(Lord, 20. januar 2023 06:17)

Prvaci sveta u fudbalu, a vi ste samo Evrope. O svetu mozete samo da sanjate.

eto

pre 1 godinu

Meni se ljudi precesto cini da ovi nasi igraci ( neki ili vecina-ko kako voli nek procita) nesto puno i ne zele! Ono-ako se dobije je ok, izgubi ok...i sve tako...identitet ekipe je zasnovan i na karakterima najboljih igraca, ili nosilaca igre...ovde su to panter i ledej...i nije bas da su dosli da spasavaju kkp sadasnji trener i direktor, niti da pomazu...daleeeeko su od volontera, i prica u tom smeru je licemerna

Miskec

pre 1 godinu

"Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.
(Rade74, 20. januar 2023 05:58)"
Vi se i takvog instant kluba toliko bojite da idete okolo i cinkarite!

Rašo

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Vi koji ste 3 puta ušli u EL nezasluženo, bolje da ćutite!

Lord

pre 1 godinu

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!
(zvezdaš, 19. januar 2023 23:22)
Bas je rijetkost da se slozim sa vama, nemaju veze u pravu si.
Partizan pokorio kosarkasku evropu sa tada najjacim timovima evrope.
cz pokorila 3/4 fudbalske, nije bilo engleza i tada vrlo mocnih holandjana, i sistem je bio takav da je bilo malo prepreka do pehara.
Imate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.

EUFORIJA

pre 1 godinu

Manje pristrasnosti molim. Nedovic je stalan reprezentativac Srbije dok se Andušić i Avramović uglavnom zovu samo za kvalifikacije. Oduzmi Nedovićev doprinos u broju poena i Zvezda bi izgubila veliki broj mečeva.
Vildoza je daleko korisniji od Papapetrua. Papapetru u većini mečeva ostvari 3 poena dok Vildoza preko 15.
Holand je dao 27 poena za Zvezdu u pobedi protiv Žalgirisa. Za to vreme prosečnoj Valensiji Naneli je ubacio 5, Ledej 7 a Lesor 8 poena.
(darko, 20. januar 2023 05:10)

Ne sramoti se za Holanda.

super

pre 1 godinu

mate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.
(Lord, 20. januar 2023 06:17)
na trofeju LS piše Crvena zvezda pobednik urezano imaš repliku na Rajku svratis vidiš
na trofeju Evrolige nema Partizana...
šta ćemo sad???
ULEB nije FIBA
ULEB novonastala oformila Evroligu
FIBA nastavila sa FIBA liga šampiona i zvali su Partizan kao osvajača da učestvuje i nudila 3 miliona za dve godine igranja...

Rade74

pre 1 godinu

Laki je malo neevozan

Jugoplastika, Cibona, Vareze, Limoz, Virtus su mnogo veci klubovi od vas, pa gde su danas, mnogo se lozite...
(mich, 20. januar 2023 02:14)

Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.

darko

pre 1 godinu

Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.
(Beron - trokorak, 20. januar 2023 02:24)

Manje pristrasnosti molim. Nedovic je stalan reprezentativac Srbije dok se Andušić i Avramović uglavnom zovu samo za kvalifikacije. Oduzmi Nedovićev doprinos u broju poena i Zvezda bi izgubila veliki broj mečeva.
Vildoza je daleko korisniji od Papapetrua. Papapetru u većini mečeva ostvari 3 poena dok Vildoza preko 15.
Holand je dao 27 poena za Zvezdu u pobedi protiv Žalgirisa. Za to vreme prosečnoj Valensiji Naneli je ubacio 5, Ledej 7 a Lesor 8 poena.

Beron - trokorak

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)
Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.

milko

pre 1 godinu

Podrska Zeljku
Nova ekipa, neuigrana, mladi su to igraci i jos su domaci
Nije to neki roster opskrbljen zvucnim imenima
To su sve igraci koji se tek razvijaju i ne igraju zbog to malo novca sto dobijaju
Za sve treba vremena
Nismo imali srece
Bice bolje
Los dan
Nije htela da udje

Itd…

veliki strumf

pre 1 godinu

Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!
(обс, 19. januar 2023 23:57)
Друже, са твоја два небулозна коментара си се квалификовао да те Остоја ангажује да му пишеш саопштења и говоре када има конференције. Оволико измишљених оправдања за огромне неуспехе у задње две године упркос десетинама милиона које су уложене не могу да смисле Остоја, Жоц и Савић заједно. Добићеш посао гарант.

Okvirno

pre 1 godinu

Ma ljudi dosta je zamajavanja i zaluđivanja. Car je go i tačka. Željko nije u stanju 2 godine da sprovede apsolutno ništa i to sa igračima koje je lično on doveo. I dosta je više opravdanja i rečenice ,,Željko zna jer je on najveći i najbolji" i ..ne znaš ti bolje od Željka" su izlizane i ne stoje uopšte. Ljudi shvatimo svi da Željko pojma nema ni o čemu i da se totalno pogubio i da više nema opravdanja.

Avatar

pre 1 godinu

Mirotić iz auta, 20. januar 2023

Tvoj nik mnogo toga govori.Isijava zloba i zavist iz vecine vas(svaka cast korektnim sa obe strane).Na pocetku sezone ste pricali da drugu pricu,ali dosao gospodin znalac Dusko i sve postavio na svoje mesto.Mozda je do klupe,cisto sumnjam da vam je roster los,dva final fous igraca,najbolji suter u istoriji Euro league,najtalentovaniji klinac Evrope....

asterix

pre 1 godinu

G. Zeljko Obradovic, covek bez obraza i skrupula. Umisljena velicina koja se natrenirala sa igracima milionskih ugovora. Vi ste Zeljko ipak egocentrik posebnog kova. Bez vas bi cak i ova ekipa bila znatno bolja. Ko to ne priznaje nije iskren. Dve godine vi uigravate osnovna kretanja u kosarci i to sa igracima koji dobijaju novac svih nas, i to ne nasom voljom. Novac koji se baca pred sve vas kao biseri pred svinje. Sram vas bilo. Odlazite!
(Miša, 19. januar 2023 23:30)

Zasto vi navijaci Zvezde zelite da ode ako je los trener?
Pa valjda vama to ide u korist!
Zar je moguce da imate toliko straha?

Budite realni i fer

pre 1 godinu

Partizanovci obozavate tu utesnu pricu da Zeljko vadi maksimum iz lose ekipe.
Imate skup izuzetno skupih pojedinaca i cenjenih evroligaskih igraca.
Naneli clan petorke evropskog sampiona, najbolji igrac Makabija prosle godine. Top 3 igraca na poziciji 3 vec godinama.
Ledej jedna od boljih cetvorki godinama unazad. Preskup igrac.
Panter dosao kao najbolji igrac Armanija i secate se da je svima bilo cudjenje kad je dosao. Vece nego Vildoza, a skoro srazmerno dolasku Kampaca.
Lesor je dosao kao jedan od boljih igraca Monaka.
Papapetru - sta reci? Lepo ga je sad pljuvati ali dosao je kao mozda najbolji igra Pao-a.
Exum! Decko je dosao kao daleko vece pojacanje nego Vildoza u ZVEZDU. Dugodisnji NBA igrac i proslogodisnji clan prve petorke najskupljeg i najjaceg tima evrope.
Avramovic je dosao kao drugi strelac Spanske like, hej Spanske ne Belgijske!

Saberite se malo...
To sto je Dusko izvukao iz Vildoze, Petruseva, Ne znaci da su oni bolji igraci vec da je bolji trener.

Iskljucivo je sve greska Zeljka. Pomirite se i iskulirajte malo.

asterix

pre 1 godinu

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!
(zvezdaš, 19. januar 2023 23:22)


Prvak Evrope je prvak Evrope,nazivaj trofej kako hoces bio je prvak Evrope.
A ti samo izmisljas izgovore zato sto to tesko podnosis.
Ljubomorko maleni.

Kalaba

pre 1 godinu

Porez za prošlu sezonu se nagomilao za još 3m eura, što znači da je prošlogodisnji prijavljeni budžet bio min 12m eura za Evrokup tim, bez najskupljeg trenera neoporezovanog koji trenira svoj voljeni klub iz ljubavi i zbog podizanja kosarke u Kamerunu. Na kraju ove sezone idu dugovi na 40+ miliona.

Маркус Вилијамс - Вутрагењо

pre 1 godinu

@ gladijator

У време интернета ти пишеш да Звезда није била међу осам у ЕЛ !?
Пре пар година смо играли (8. са 1.) против ЦСКА 3 врло неизвесне утакмице и то си могао да гледаш или на SK или уживо ( бар у БГД - у ) ....
Знам да си тада био заузет бригом да не завршите опет у другој лиги ( имаш на нету или питај фамилију ), али ипак мало познавање спортске историје би ти помогло, дакле да цитирам :
" мора да се гугла ако се већ нема информација у вугла " !

Wllaxy

pre 1 godinu

Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!
(обс, 19. januar 2023 23:57)

Jednom je pokojni Lane Gutović objašnjavao razliku između palamuda i trtomuda - ja posle tolike tvoje priče u kojoj još ništa pametno nisi napisao nikako da odgonetnem koji od navedenih si ti!

asterix

pre 1 godinu

100% si u pravu, nema to nikakve veze sa odbranom, nego sa srećom.
(VAR, 19. januar 2023 22:57)

Ako si gledo mnogo suteva za 3 su iz cistih pozicija protiv CZ promasili.
Veceras samo dve,ostalo je sve uslo.

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

Rocky

pre 1 godinu

Partizan ima izuzetne pojedince,ali nema timsku hemiju.Lesor je KLJUČNI IGRAČ Partizana ove sezone.Nema ko da ga zameni kada upadne u problem sa faulovima ili kada se umori.Ponavljam,radi se o ubedljivo najkonstantnijem igraču Partizana od početka sezone u EL.Egzum je večeras bio efikasan,postigao je 22 poena,ali nije imao nijednu asistenciju.I sam Žoc izgleda neprepoznatljivo,kao da se ne radi o najtrofejnijem treneru EL.

Pop Cira

pre 1 godinu

A šta radi Savić.
(Pošteni Ostoja, 19. januar 2023 23:55)

Pise novo saopstenje Evroligi, ovog puta ce da se zali sto je Valensiji nedostajalo SAMO pet igraca

Марко

pre 1 godinu

Mislim da igracimaPartizana nedoataje kosarkaska inteligencija. Kosarka je na ovim nasim prostorima uvek bila sport za elitu, pametne skolovane, oni drugi su ograli fudnal, rukomet..Vremena se jesu promenila sport je visoko profesionalan , ali kosarka je takav sport da zahteva lucidnost, mastu ,brzo misleading..Igraci Partizana pojedinacno imaju igracki kvalitet ,ali su kolektivno jedna prilicno limititana skupina kada su ove osobine u pitanju.
(miroslav72, 19. januar 2023 23:58)

Било некад, сад се приповеда. Школоване спортисте смо имали отприлике закључно са Жућком и Дуцијем. Јесу ли Мока, Сале и Тео паметни и образовани. Мока је хит кад крене да лупета на телевизији. А још су гори ови чобани у НБА лиги који мисле да су образовани на "универзитету", а једва да знају који је главни град САД-а.

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.

ex šampion Srbije za pionire

pre 1 godinu

Da li svi ovi ,,stručnjaci" koji se obraćaju preko komentara direktno najtrofejnijem treneru EL stvarno misle da će on da čita ove komentare i da ga to dotiče (a posebno što 99% tih komentara su navijači Zvezde i FMP_a)? A svi ti ,,stručnjaci" su verovatno u košarci imali najveći domet u školskom dvorištu u basketu sa drugarima i drugaricama iz odeljenja, uz uslov da su pored sebe imali nekog baš dobrog saigrača koji je trenirao košarku. Jer da su osvojili makar pionirsko ili kadetsko prvenstvo Beograda ili Srbije, znali bi koliko je i to teško, i ne bi pocenjivali najtrofejnijeg trenera EL i bivšeg reprezentativca.

kme kme

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)

Kakav nick imas, ne znam da li ces preziveti ako sutra Zvezda mozda pobedi.

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrznja, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da je najgori po svemu?

ShoneGrobar

pre 1 godinu

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Eto vi ste zasluzili kad ste platili Ciboni, zasluzili ste kad se igrali umesto Igokeje, zasluzili ste u korona sezoni.
Svi znate vrlo dobro da igrate sa 2 kluba u ABA ligi.
Sad kad imate te neke pravne propuste i kazne vas, opet vi niste krivi.
Poceli ste igrat kosarku sa dolaskom pedera na vlast i odjednom se desio procvat u svim sportovima za vas i to znaju i ptice na grani.
Prvi put kad se neka ozbiljnija lova dala za kk Partizan, placete na sav glas.

Svetski i evropski prvaci u fudbalu, svaka cast ali na osnovu toga vi sebe dizete u nebesa kao neku sportsku religiju i tkzv stub srpstva i pravosljavlja i kojekakve nebuloze. U kojem drugom sportu ste vi uradili nesto zapazeno na evropskom ili svetskom nivou ?

Ja sam ostavio svoj komentar vcrs ( pre ovoga ) na temu igre Partizana jer sam iskreno razocaran i iznerviran, nijednog trenutka mi Zvezda nije pala napamet, zasto bi ? Sta vi imate sa ovim mecom ?
Ali jednostavno coveku muka bude kad cita sta se sve ovde pise.
Koji stanje svesti moras imati da prozivas nekoga drugog konstantno a svoje greske ne vidis, nebitno grobar ili cigan.
Samo hleba i igara, niste za bolje. Ljudi nemaju za osnovne potrebe pa su postali podli, sujetni, pokvareni i onda ti isti dodju ovde ne bi li se ovde ispuhali kroz mrznju kako jedni tako i drugi.

kaokakao

pre 1 godinu

Partizan po procentima suta je jedna od najboljih ekipa u Evroligi, Na vrhu su sa Olimpijakosom sa gotovo 50% iz igre. I uz takve procente, oni su van 8 ekipa. To znaci samo jedno - losa odbrana, nedovoljno dobra., bolje reci.

veliki strumf

pre 1 godinu

Zeljko stvarno ovoga puta se nisu poklopile zelje i mogucnosti, voleo bih da ti vidim ledja, zanm da si Grobar skoro pa ko ja ali preterao si. Daj nekom drugom klupu mozda ce biti bolje, a i ja mogu sa ovom ekipom da budem drugi u ABA i 12 u Euroligi.
Jednostavno neki problem postoji izmedju trebera i igraca.
(anti Rola, 19. januar 2023 22:59) Ово је најјача изјава ИКАД! Жељко Гробар СКОРО КАО ТИ? А ти си? Жељко играо деценијама за Партизан, освојио титулу шампиона Европе, вратио се у Партизан кад је био полураспад, чак говорио да није звезда него Партизан и ОН ЈЕ МАЊИ ГРОБАР ОД ТЕБЕ??? Шта људи себи дозвољавају да напишу то је невероватно! Стварно шта све човек не може да прочита! То је као кад бих ја Џајићу рекао да сам већи Звездаш од њега! Ја то могу да умишљам, али да тако нешто кажем - умро бих од блама.

Nikola

pre 1 godinu

Komentari da je Partizan osvojio evroligu je isto kad bi rekli da je Crvena zvezda osvojila ligu prvaka. Ni blizu nisu ista takmičenja, al ajde. Neki je nedavno rekao Partizan zavrsava 20-14, voleo bi to videti

keruzzi

pre 1 godinu

Kad sam pričao da je Željko ispušena lula, niko mi nije verovao, moji grobari me zvali mračko , crna ptica, idi navijaj za fmp i slično. Žoc je kriv za sve, i biće najgori trener zadnje plasirane ekipe u El, iskomprotivače sebe i svoju karijeru i ovo mu ništa nije trebalo.Sad se vidi da je Ostoja smešan ko crtani film i da je Željko Pantić za sve u pravu. Dok je tu veliki manitu, nema leba od Partizana.

zvezdaš

pre 1 godinu

Komentari da je Partizan osvojio evroligu je isto kad bi rekli da je Crvena zvezda osvojila ligu prvaka. Ni blizu nisu ista takmičenja, al ajde. Neki je nedavno rekao Partizan zavrsava 20-14, voleo bi to videti
(Nikola

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

I da zaboravih ono najvažnije. Partizan u košarci ima 4 kontinentalne titule , a CZ tek jednu . Da se zna samo , ko je ko sa ovih prostora .

e

pre 1 godinu

Kao veliki poznavalac košarke u kojoj sam skoro 30 godina, želim da naglasim da je Valensija ove godine projektovana za Final four!
Partizan je klasična Euro cup ekipa, možda bi bilo idealno da odigraju FIBA ligu šampiona i ponove uspeh iz 1992 godine.
(Ajgor, 19. januar 2023 22:57)

e upravo sam o tome i pricao koliko ste vi van sveta.
znaci da igraju fiba ligu sampiona ali se titula ne dovodi u pitanje..hahahhaa

Bocko

pre 1 godinu

Nemojte ljudi tako. Partizan je bio oslabljen. Falio im je deveti igrač u rotaciji. A Valensiji su nedostajala samo dva člana prve petorke. Plus još četvorica . A ovaj što spominje bolji šut Valensije za tri, nego protiv zvezde, možda je nešto i do odbrane.

Marko

pre 1 godinu

Dubljević protiv Czv 0-11, 0 poena total, u tome je razlika. + što Radović konstantno kasapi KKP

Ne mlati...raspala Valensija je imala 18 izgubljenih lopti a Partizan bez odbrane...Val 10 skokova u napadu...samo kukate..Dva puta kad se lomi slede vrhunski faulovi za 2+1 od fantastičnog Avre...a Punteru bih rekao da se vrati busem...šta čovek radi

Zoran

pre 1 godinu

Obradovicu imas li obraza ? Put pod noge prijatelju. Daleko si ti od ozbiljnog trenera. Sta reci o izboru igraca, tvojih ruku delo ??? Tim nema koncepciju, ono sto je tvoj zadatak da napravis. Filozofiras u prazno.

asterix

pre 1 godinu

Kaže komentator u jednom trenutku da je Partizan samo dva puta u prvom poluvremenu pogodio za dva poena i da je šteta pošto se igra Partizana zasniva na šutu za dva poena?

Igra Partizana se mesecima unazad zasniva na šutu za tri poena, po metodi, šutaj za tri čim pređeš pola. Jako, jako ružna košarka.
(Vlajko, 19. januar 2023 22:52)


Vido se da pojma nas o kosarci.
Klub za koji navijas uzima vise pokusaja za tri po utakmici od nas.
Mi smo negde pri dnu EL po pokusajima za tri.

Mirko

pre 1 godinu

Dno od igre. Kako je Zvezda mogla da dobije ove u lošoj igri ali je pobedila. Kako Partizan to nije mogao večeras i da se izjednači sa Zvezdom jer sutra Zveuda gubi. Ajde bre Željko

Bajo moj

pre 1 godinu

čitam neki komentar kaže..dobro je što smo izgubili sa malom razlikom računa se o međusobni skor... a oni izgubili obe utakmice...tačno ljudi pišu samo da nešto napišu....

Они рачунају пораз мањом разликом, то ће да прикажу када буду кмечали!

ZVEZDA OOOOO

pre 1 godinu

Podrska Zeljku i igracima, ima jos dosta da se igra. Deca koja se prepucavaju prvo da zavrse skolu, treba na pravopisu poraditi.
(James993, 19. januar 2023 23:09)

Bolje im je da budu realni nego da forsiraju pravopis. Jer, gde glava zakaze, tu ruka ne pomaze.

76er

pre 1 godinu

I da zaboravih ono najvažnije. Partizan u košarci ima 4 kontinentalne titule , a CZ tek jednu . Da se zna samo , ko je ko sa ovih prostora .
(Laki je malo nervozan, 19. januar 2023 23:23)

Dobro, imate. Je l ce sad zbog toga da se obrise ovaj poraz od Valensije?

malj

pre 1 godinu

Ovo je bio poslednji voz za top 8, ovom utakmicom je završena priča, toliko neinteligentnih poteza da iritiraju i nas koji im pružamo bezrezervnu podršku, u gostima nemaju herca da ne napišem nešto drugo, voleo bih da me demantuju...

milos

pre 1 godinu

Sve se uzdam u ono da Željko tempira forumu za kraj sezone, za ABA ligu i da će na kraju da igraju kako treba....ali pre će biti da je prolupao kao matori Pešić i da nije to više isti trener

aca

pre 1 godinu

I ova utakmica je pokazala da nedostaje još jedan centar.To će nas koštati ulaska među 8.
(Top, 19. januar 2023 22:40)

Jos jedan centar koga ce jadni penzioneri da finasiraju?
(onako, 19. januar 2023 23:03)

Da, da verovatno ce morati da se odreknu dela novca koji im je u Srbiju doneo Kampaco.

ev

pre 1 godinu

čitam neki komentar kaže..dobro je što smo izgubili sa malom razlikom računa se o međusobni skor... a oni izgubili obe utakmice...tačno ljudi pišu samo da nešto napišu....

milan 26

pre 1 godinu

Ovako, ukratko, gubis celu utakmicu i dodatno se umaras i trosis jurnjavim za rezultatom, to se tesko dobija. Kad god pridjes napravis dve greske, i stize kazna. Odbrana pakao, napad prosek. Valensija malo bolja. Ovo je bila prilika za pobedu u gostima, a ti odigras jednu od gorih utakmica. Dzaba dobijes Fener u gistima, a od konkurenta za top 8 gubis i kuci i tamo. Krivci igraci, u odbrani se gube, ostavljau same igrace, i napadu mnogo lopti potrosenih i izgubljenih. U dva od poslednjih nekoliko napada Valensije kad smo na minus tri dosli, mi ispadamo i ostavljamo igraca samog i primamo dve trojke. To ABA2 igraci ne dozvoljavaju...Ako derbi ne dobijemo mislim da je kraj nadanju za top8. Jednostavno ne moze da se dobije utakmica sa sva raspolozena igraca...

Toma

pre 1 godinu

Valensija bez Rivera, Hermansona, Van Rosoma i Klavera. Brukate srpsku košarku. Manite se tužakanja i zabadanja noseva tamo gde im nije mesto, nego lepo pogled u svoje dvorište jer se upravo raspada velikom brzinom.

Deki

pre 1 godinu

Gledas li ti ovo Nolane Smithe, gledas li ?!
(Sveti Nolan Smith, 19. januar 2023 22:42)

gleda i pita se kad će CZV bar 1x u prvih 8.

KKP već ima:
-1xEL
-4xFF
-3 x evro KRK
(gladijator, 19. januar 2023 22:54)

I tu ćete da stanete...živi bili pa videli...karma je čudo...

Aster Blistok

pre 1 godinu

Kako sad ovo? Pa navijači partizana su bili ubedjeni da će bez problema pobediti!!! Pričali kako su prvu izgubili na glupost i kako će se sada sigurno osvetiti. Pa onda pričali da če pobediti bez problema zato što je ih je Zvezda pobedila tamo, a kad može Zvezda, za njih se podrazumeva!!!
Malo sam zbunjen.

обс

pre 1 godinu

@Tako je. Obrazuje skupe evroligaške igrače koji imaju blizu 30 godina
(Ivan Drago, 19. januar 2023 23:17)


Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!

Školobocna

pre 1 godinu

Ovom timu fali 1 asistent i 5 da menja Lesora , bez toga će biti praznih minuta i padova u igri . Igra se individualno i mnogo šuteva za 3 , bilo je 7 / 14 i - 10 , to znači da je odbrana loša , a protiv Reala je bilo valjda 18/35 i izgubljen meč , stalno se to ponavlja . Madar ima telo kao Miljenović a jedini je pravi play u ekipi , izgleda da sujeta Obradovića ne dozvoljava menjanje igre i priznanje da je pogrešio sa izborom igrača , Naneli je promašaj sezone do sada , ništa ne doprinosi .

g

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)
Možda je do odbrane, šta znam

kapetan Mickey

pre 1 godinu

pre samo 13 dana Valensija najgora ikad a sad izgubili od te iste raspale ekipe. Mada je vama važnije da Zvezda izgubi nego vi da dobijete zato ste večno tek komšija mali.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Herojska pobeda Valensije bez 5 igraca. Od pocetka do kraju su drzali utakmicu pod kontrolom. Sjajna partija Dubljevica. Svaka cast Valensiji na ovoj sjajnoj pobedi protiv drukara.

obelix

pre 1 godinu

@asterix

Duško Ivanović je za Obradovića Olimpijac. Čovek zategnut kao sajla sa 65 godina, ide u trenerci lagano. Čačanin zabrekao kao tuljan, loče, ždere i ne izlazi iz kafana.
Tako da i ne čudi što ljudi misle da Željko ima preko 70 godina i da je zreo za šah i parkić.

RedStar Starcevo

pre 1 godinu

moram dodati i nasu odbranu. Veoma je upitna. Imamo li jos neku? Bar jos dvije. Zasto ne menjamo? Ne znam. Treba mnogo toga da promenimo na bolje ako zelimo pobedjivati.
(Doktor, 19. januar 2023 21:48)

Odgovor je jednostavan... Ovaj tim vam je trial verzija. Za otkljucavanje dodatna dva odbrambena slota potrebno je kupiti bar jos cetiri stranca.
Vidimo se 27.01.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Nek se zali Savic Bodirogi na Dubljevica. Namerno terorise instalaciju, a protiv Zvezde sve promasuje. To nije po pravilima EL. A i Valensija je igrala sa pet igraca na terenu protiv instalacije...to se ne sme protiv ekipa koje vodi Zeljko. Dakle, bar dva razloga za zalbu.

miroslav72

pre 1 godinu

Mislim da igracimaPartizana nedoataje kosarkaska inteligencija. Kosarka je na ovim nasim prostorima uvek bila sport za elitu, pametne skolovane, oni drugi su ograli fudnal, rukomet..Vremena se jesu promenila sport je visoko profesionalan , ali kosarka je takav sport da zahteva lucidnost, mastu ,brzo misleading..Igraci Partizana pojedinacno imaju igracki kvalitet ,ali su kolektivno jedna prilicno limititana skupina kada su ove osobine u pitanju.

обс

pre 1 godinu

Ништа катастрофално. Партизан тражи себе. Има још да се игра. Потенцијал Партизана је велики. Очигледно да Обрадовић неће да игра прљаву, прорачунату, тактички одвратну кошарку у којој је фаул тај који је смисао игре и то кад га направити оно што значи резултат. Жоц жртвује резултат за образовање играча пред мечеве који предстоје. Сви који су разочарани не знају колика је замка претерано очекивање. Сви који су пресрећни због овог пораза Партизана, броје играче с бојом коже на паркету (?), броје Партизанове шутеве за три, оспоравају академика Обрадовића толико су несвесни да сопствена мржња не може да се сакрије колико код да се рационализује псеудокошаркашким утисцима о игри Партизана. Партизанова зора предстоји!

panter pudlica

pre 1 godinu

Grobar, dobijate ali po tamburi od Valensije bez 5 igraca bruke jedne.
(Gossa placa Zeljko 89, 19. januar 2023 22:53)

Izvini dečko, ali moram da te pitam. Pošto svakodnevno visiš i ostavljaš komentare navestima o Partizanu, da li si npr mene video da ja to radim? Zabole me za vas i vaš klub, a ti očigledno imaš neki kompleks čim ga lečiš na Partizanovom vestima.

jahorinac

pre 1 godinu

Idemo dalje, top 8 je i dalje realan!

Dobro je da smo izgubili sa malom razlikom jer na kraju može da odluči i međusobni skor!
(Igor PFC, 19. januar 2023

Mudro zboris! Hehe...

onako

pre 1 godinu

I ova utakmica je pokazala da nedostaje još jedan centar.To će nas koštati ulaska među 8.
(Top, 19. januar 2023 22:40)

Jos jedan centar koga ce jadni penzioneri da finasiraju?

demogra

pre 1 godinu

videcemo sl nedelje derbi ako zvezda sutra dobije u gostima zalgiris, ta pobeda ce mnogo vise trebati partizanu, zvedda ce moci da udje opustenije, koliko se u derbi moze uopste uci opusteno, al svakako partizan ako izgubi i derbi, moze da se pozdravi sa evroligom, na strani slabo koga dobija, a kuci ceka real barsu i olimpijakos, tesko da to moze sve da se dobije, verovatno ce za top 8 trebati 19 pobeda minimum, sto znaci da partizan do kraja moze da ima samo cetri poraza, ja mislim da je to bas tesko da izvedu al ajde

Milan

pre 1 godinu

Otjerati Pantera, Lesora, Nanelija i Anđušića. Forsirati talentovane igrace koje imamo i imacemo zagarantovano svijetlu budućnost, ovako samo jad, tuga i cemer!

Ivan Drago

pre 1 godinu

Ништа катастрофално. Партизан тражи себе. Има још да се игра. Потенцијал Партизана је велики. Очигледно да Обрадовић неће да игра прљаву, прорачунату, тактички одвратну кошарку у којој је фаул тај који је смисао игре и то кад га направити оно што значи резултат. Жоц жртвује резултат за образовање играча пред мечеве који предстоје. Сви који су разочарани не знају колика је замка претерано очекивање. Сви који су пресрећни због овог пораза Партизана, броје играче с бојом коже на паркету (?), броје Партизанове шутеве за три, оспоравају академика Обрадовића толико су несвесни да сопствена мржња не може да се сакрије колико код да се рационализује псеудокошаркашким утисцима о игри Партизана. Партизанова зора предстоји!
(обс, 19. januar 2023 23:09)

Tako je. Obrazuje skupe evroligaške igrače koji imaju blizu 30 godina

asterix

pre 1 godinu

Sve se uzdam u ono da Željko tempira forumu za kraj sezone, za ABA ligu i da će na kraju da igraju kako treba....ali pre će biti da je prolupao kao matori Pešić i da nije to više isti trener
(milos, 19. januar 2023 23:01)

Mladji od Ivanovica 3 godine,hahah.

Miša

pre 1 godinu

G. Zeljko Obradovic, covek bez obraza i skrupula. Umisljena velicina koja se natrenirala sa igracima milionskih ugovora. Vi ste Zeljko ipak egocentrik posebnog kova. Bez vas bi cak i ova ekipa bila znatno bolja. Ko to ne priznaje nije iskren. Dve godine vi uigravate osnovna kretanja u kosarci i to sa igracima koji dobijaju novac svih nas, i to ne nasom voljom. Novac koji se baca pred sve vas kao biseri pred svinje. Sram vas bilo. Odlazite!

Džoni

pre 1 godinu

Ja mislim da ovaj trener Valensije želi neizvesnu završnicu? Lesor izađe zbog 5 ličnih i on svo to vreme Dubljevića drži na klupi a zna da Partizan više nema pravu peticu???

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bokte pa sta je ovo, pa ovakve pocetnicke greske i potpunu rastimovanost skoro nisam video. Umesto da napredujemo, kako takmicenje odmice, mi sve gori i gori. Sta rade ovi ljudi na treningu?
(MilutinOdMacve, 19. januar 2023 22:22)

Ćaskaju o Kampacu.

Pero grobar

pre 1 godinu

Željko ako ima obraza,otići će sam,nije u redu da ga teraju sa tribina,ali nije on više trener kao što je bio nekad dok je harao Evropom

Max

pre 1 godinu

Valensija nije ništa odigrala. A Partizan tek... Odbrana vam je patos a napad dok ide trojka i liči na nešto ali kada stane, nivo ste ABA 2.
PS Dzaba ste drukali.

DM

pre 1 godinu

Nesto najgore sto sam u poslednje vreme gledao sami smo sebe pobedili onaj zeljko dzaba samo gubi vreme u Partizanu jbg ne moz svaka utakmica u punoj areni da se igra mora da se pobedjuje i u gostima.
Sram vas bilo da se stidite dresa Partizana.

Vlajko

pre 1 godinu

Kaže komentator u jednom trenutku da je Partizan samo dva puta u prvom poluvremenu pogodio za dva poena i da je šteta pošto se igra Partizana zasniva na šutu za dva poena?

Igra Partizana se mesecima unazad zasniva na šutu za tri poena, po metodi, šutaj za tri čim pređeš pola. Jako, jako ružna košarka.

bobo mk

pre 1 godinu

Panter 5 izgubljenih lopti. Od njega više štete nego koristi.
(iskreno, 19. januar 2023 22:14)

I uz to košra 150 hiljada svaki mesec, e moje drukare, bodovi i poštovanje se dobija na terenu.

VAR

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)

100% si u pravu, nema to nikakve veze sa odbranom, nego sa srećom.

e

pre 1 godinu

idemo da im se osvetimo..
idemo da pukne jos jedna stotka..
deremo ih 20r u inat predgrađu..
top 8 pa f4 realnost

zbog ovakvih nerealnih komentara navijaca institucije koji kao da su pali sa Marsa tako i prolaze

Grizlor

pre 1 godinu

Kakva bedna utakmica.Tako to biva kad igraju dve ekipe koje su na silu usle u evroligu.Moralo je da se zarati u evropi da bi partizan i to za pare igrao gde mu nije mesto.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Obradovic je izgubio ovo. Na -4 u neizvesnoj završnici kada su oba tima u bonusu a nama Lesor 5 faulova, on izbacuje Smajlagica koji je odigrao odličnu odbranu i ubacuje na 5 Ledeja koji igra los meč da čuva višeg i jačeg Dubljevica. Gde je logika? Ne znam šta da mislim vise o Željku jer naša igra ide od sjaja do očaja iz utakmice u utakmicu. Večerašnja partija je sramota. Ne zaslužujemo da idemo u top 8, ako sledeće nedelje izgubimo protiv Zvezde definitvno se opraštamo od EL.

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Zoc se igra nervima navijaca,jer i taktika je deo igre,sad ispada da s ovom taktikom se ne moze pobediti.Protivnik nije bitan,interesuje me kako ce ovaj debakel obrazloziti gosp. Zoc.Nisu samo igraci krivi i trener ima vecu odgovornost.

gladijator

pre 1 godinu

Gledas li ti ovo Nolane Smithe, gledas li ?!
(Sveti Nolan Smith, 19. januar 2023 22:42)

gleda i pita se kad će CZV bar 1x u prvih 8.

KKP već ima:
-1xEL
-4xFF
-3 x evro KRK

Djole

pre 1 godinu

Prestao sam da se nerviram kada Avram pravi jedan od najinteligentnijih faulova za 2+1...ej..da tim koji ima 18 izgubljenih lopti dobije tekmu...partizan postaje teško gledati...ustvari besan sam i očajan...
Još komentator kaže daleko,da je playoff daleko...majko moja,kakav lik

M4X

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic treba da ide.
Covjek je zastareo trener i samo vuče partizan na dno. Ja kao grobar to kazem. Zeljko odlazi!
(čodavojvoda, 19. januar 2023 21:52)

Evo odmah će da posluša košarkaškog stručnjaka poput tebe.

aleksandar

pre 1 godinu

Daj brze Željko dosta više. Svaki napad Valensije isti, blok, naš centar preuzima pleja, ovaj ga lagano probija i to je to. Odbranimo se samo kada protivnik pogreši. Baš sam razočaran. Ovo je do trenera

posmatrac

pre 1 godinu

Zoc sve vreme kritukuje..covece to se radi na treningu..jeste nasa legenda ..ali ponekad stvarno izgubi konce tokom utakmice..psihologija minus beskonacno

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dajte Andjusicu megafon da zapeva od muke. To bolje radi nego sto igra kosarku. Zvezda dobila ovu Valensiju sa drugim timom, bez Vildoze, tada ste pricali da su ABA 2 kvalitet. E bas zbog toga ste veceras izgubili.

Stefan

pre 1 godinu

Sta reci posle svakog meca,gorak ukus igra bez igre...Vreme prolazi ,igra je ista ..Sad je vec jasno da tu nema popravke,to je limit ovih momaka.
Nazalost ,sledeci mec ce nas ovi oducit od kosarke, jer su kolektiv za razliku od nas .

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Ekipa koja šutira 20 trojki i ima 5 asistencija na poluvremenu je raskalašena banda

Pa na to se svodi igra partizana ove sezone udri za 3 poena pa sta bude,prodje nekad uglavnom ne prolazi

SasaBL

pre 1 godinu

Genaralno ekipa je kaubojska i ocekivo sam da ce biti frljakanja i da ce napadom dobiti ovu raspalu valensiju koju je zvjezda uzela najlosijim svojim utakmicom koju sam gledo . Bzvz mi sto cemo vas jos mi oduciti od f8 i poslati u f 14 . Iskreno sam se nadao da cete biti sto duze u igri i da fe se koliko toliko forma podici ali dzaba ekipa je komedija ,brdo preplacenih igraca bez osjecaja za tim . Jbg ne moze na silu 😃

duledudule

pre 1 godinu

Bitno je da ne igra Kampaco... Ocajno igrate, ruzno, solirate, losa odbrana. U Bgu dobijate na publiku i lozenje a sa strane uglavnom sve tropa...

Grizlor

pre 1 godinu

Kakva bedna utakmica.Tako to biva kad igraju dve ekipe koje su na silu usle u evroligu.Moralo je da se zarati u evropi da bi partizan i to za pare igrao gde mu nije mesto.

Stefan

pre 1 godinu

Dzaba uvek isto,bez pleja nema kosarke...Kako je moguce da ovo ovoliko strucnjaka ne vidi..Laik vidi da nema asistencija,samo divljanje najobicnije .Sutiranje za 3 ,bez kolektiva bez unutrasnje igre .

Batko

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)

Za primer drugima !
Ovako se piše duboko kompleksaški komentar !!!

Bravo, bravo, bravo !!!

Ajgor

pre 1 godinu

Kao veliki poznavalac košarke u kojoj sam skoro 30 godina, želim da naglasim da je Valensija ove godine projektovana za Final four!
Partizan je klasična Euro cup ekipa, možda bi bilo idealno da odigraju FIBA ligu šampiona i ponove uspeh iz 1992 godine.

Несхватљиво

pre 1 godinu

Само једно питање - да ли деветоструки освајач Евролиге уиграва неке нападачке акције? Не верујем да им каже "ко узме лопту, нека тапка петнаестак секунди, па зафрљачи тројку". Сигурно не вежбају то, али на паркету раде УПРАВО ТО.

what

pre 1 godinu

S druge strane koliko mudrosti, znanja i pozitivne energije koja puni samopouzdanje igračima pokazuje Duško Ivanović...razlika je toliko očigledna....ali avaj...
(Ovaj, 19. januar 2023 21:54)

Ja navijam za Zvezdu ali ne znam kako ova utakmica ima veze sa istom...aj ne budi kao neki...svako svoje dvorsite...

vladimir

pre 1 godinu

Valensija je veoma snažna ekipa sigurno medju prve tri u Evropi čak i ovako drastično oslabljena. Ko misli drugačije nezna ništa o košarci.

Kide

pre 1 godinu

Docice nam glave utakmice koje smo gubili na jednu loptu u provom delu sezone bar 2,3 koje su morale biti dobijene.Valensija se digla posle poraza od Zvezde i vezala cini mi se 3 pobede.Partizan kako stvari stoje realan plasman od 10 do 12 mesta ove sezone.I dalje sam misljenja da je uradjena losa selekcija.Fale jedan igrac sa pregledom igre i smislom za asistenciju.

dzoni15

pre 1 godinu

u ovom momentu 9/16 za 3 Partizan i 58:55...ako sut stane ovo ide na plus 10,bukvlano sut mora biti kao Barsin protiv Zvezde da bi ovo Partizan dobio a to je preko 50 posto...

nesa80

pre 1 godinu

da li je moguce da je ovo preslikana utakmica ko sa makabijem,ko da je neko kopirao,uvek se vrti oko 10 razlike za protivnika,dodjes do-4 imas napad i totalna blokada u mozgu i opet se vrate na -10 u jednom minutu,tako se bukvalno isto odvijalo i u izraelu,i da li je moguce da su oni toliko smotani da svaka nicija lopta uvek zavrsi u ruke protivniku,i onda ide naravno ona stara nasa floskula-izvucemo pouke iz ovog poraza,koje pouke,nema vama pomoci,srce vam se stegne kad treba da uradite dobar potez za totalni preokret,to nije srce sampiona vec teskih gubitnika

bvb

pre 1 godinu

Eee na st su ovi spiskali 23 miliona evra budzeta. Valensija sa 6 i po igraca u rotaciji ih resila ko omladince. Da su bar bar od tih 23 miliona dali deo za dug od preko 7 miliona poreza.

anti Rola

pre 1 godinu

Moze li neko da mi objasni zasto je Smailagic otisao na klupu kada je najvise trebao?
Ledey ne moze da igra protiv Dubljevica, sto se videlo, uhvati covek cistu loptu preko tri igraca i 2+1. Tu je bio kraj, niko vise nije igrao odbranu.
Zeljko stvarno ovoga puta se nisu poklopile zelje i mogucnosti, voleo bih da ti vidim ledja, zanm da si Grobar skoro pa ko ja ali preterao si. Daj nekom drugom klupu mozda ce biti bolje, a i ja mogu sa ovom ekipom da budem drugi u ABA i 12 u Euroligi.
Jednostavno neki problem postoji izmedju trebera i igraca.

ester

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

12/25 Valensije za tri, uz ozbiljnu sudijsku pljačku...pa ovo je fenomenalan rezultat za Partizan! Komentarisanje utakmice sramno.

asterix

pre 1 godinu

Mozga,mozga fali ovoj ekipi.
Grk nas je kanalio svaki put kad smo prisli na minus 3.
Veceras kao da nije ni dosao na utakmicu.
Bezidejnost u napadu je problem ove ekipe celu sezonu.
Tvrdoglavo odbijanje Obradovica dve sezone da se dovede plej baca u vodu sva ulaganja u nas tim.
Jednostavno sve napade zavrsavamo u zadnjh par sekundi bas zbog bezidejnosti nasih plejeva.

Batko

pre 1 godinu

Nema ovde puno pametovanja, jer ako izgubimo ovaj meč još večeras se opraštamo od evrolige…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 19. januar 2023 20:46)

Kako ???

Pa zar vi već niste u Top8 ?

bojan

pre 1 godinu

Meni je zanimljivo koliko ste zaštićeni od strane sudija. Odradjujete dobro to. Dve pobede u gostima su Vam sudije navukle. A kući da ne pričamo o kriterijumu. Sreten Radović Vam malo,malo sudi u gostima.Fener je dobro odradio. I ovo će probati ako bude mogao.

gacesa

pre 1 godinu

-10 već na aerodromu, svako gostovanje.
Sjetih se jednog jeftinog, prodornog ASISTENTA, Markus Pejdz.
Doviđenja,prijatno!
(Lord, 19. januar 2023 22:17)

Pitam se koji si ti Partizan gledao kada ti je Pejdz ASISTENT.

Dojkan

pre 1 godinu

Bilo je pitanje kada ce Lesor imati problem sa faulovima. I onda nemamo resenje. Smajlagic nije centar.
A utakmica kao preslikana protiv Makabija. Jurimo razliku sa pocetka i svaki put kada pridjemo ide ili greska u napadu ili greska u odbrani. A nudili nam se. 18 izgubljenih lopti su imali. Nismo to iskoristili.
Trifunovic opet bolji od Nanelija. I to znatno. Amer ispade prosecan igrac, a dosao je kao veliko pojacanje. Nikakvu razliku ne pravi.
Za sad smo domacinska ekipa. Samo dve pobede u gostima. Tako necemo do plejofa.

Batko

pre 1 godinu

Ne zaslužujemo da idemo u top 8, ako sledeće nedelje izgubimo protiv Zvezde definitvno se opraštamo od EL.
(PredragDrobnjak, 19. januar 2023 22:42)

Ma zar vi već niste u TOP8 ?
Kako to ? U novembru TOP8 , sad ništa ? Jesi li siguran ?

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Partizaи vajld kardsi em papreno platili pozivnicu, em zalutali u EL. Posle ivog blamiranja noćas očekujem još poziva da se druka CZ.

ringišpil

pre 1 godinu

Bela petorka Partizana igra mnogo bolje od crne petorke. Sve u svemu kada bi trener davao slobodu srpskim igračima mislim da bi i imali neke šanse, Smajlagić i Trifunović odlični.

DžejAr65

pre 1 godinu

јеси ли Лесор, Папапетру, Егзум и Анђушић бацали флашицу на клупи,питам за Жоца

iskreno

pre 1 godinu

Dubljević protiv zvezde nula. Protiv nas kao drogiran.
A Avramović evo dokazuje koliko mu je siromašan IQ, dva napada zaredom poklanja protivniku 2+1.
Dečko je debelo ograničen.

havaji

pre 1 godinu

Nema ovde puno pametovanja, jer ako izgubimo ovaj meč još večeras se opraštamo od evrolige…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 19. januar 2023 20:46)

Genije,ako izgubite ne oprastate se od EL vec cete i dalje da je igrate, mozda si mislio da se oprastate od F8,F4 ili od titule...koliko godina si na ovom portalu ali da si naucio nesto, nisi...

Nemanja

pre 1 godinu

Bravo Obradoviću! Svaka cast. Jel ti namerno želiš da izgubiš utakmicu. Vadi Smajlagica i ubacuje Ledeja da čuva Dubljevica na -3. Potez koji je rešio utakmicu. Amaterizam, sramota.

MilutinOdMacve

pre 1 godinu

Bokte pa sta je ovo, pa ovakve pocetnicke greske i potpunu rastimovanost skoro nisam video. Umesto da napredujemo, kako takmicenje odmice, mi sve gori i gori. Sta rade ovi ljudi na treningu?

Ovaj

pre 1 godinu

S druge strane koliko mudrosti, znanja i pozitivne energije koja puni samopouzdanje igračima pokazuje Duško Ivanović...razlika je toliko očigledna....ali avaj...

deki27

pre 1 godinu

Necu da vam stajem na muku, deset razlike moze da se stigne ali obratite paznju na nekolilo stvari. Vodjenje utakmice Zoca i Duska Ivanovica, Zoc se stalno dere, jedna greska i izvlaci igraca, drzi predavanje i njemu i celoj klupi koja nije nista kriva. Na drugoj strani Dusko izvede Nedovica koji je pogodio trojku preko ruke jer to nije bio plan, bez mnogo reci i pametovanja. Da li moze neko da nauci Lesora( trebao bi Zoc)da lepo zakuca kao na primer Petrusev i odmah trci odbranu. Ovaj neizivljeni lik sa losom karmom hoce da polomi konstrukciju. Ja stvarno ne znam kako mislite da dobijete Zvezdu a tek u KLS ako se uopste pojavite

svemirkov ćale

pre 1 godinu

Ali bratić u prenosu kaže:partizan bazira svoju igru na šutu za 2 poena i igri iz reketa... Takmičenje ko će da ispali trojku iz što teže situacije.

dmis

pre 1 godinu

Ovde treba ozbiljan reset! Ili Zeljko da pakuje prnje ili dva tri igraca da dobiju otkaz(naneli,ledej,andjusic…)ovo je Partizan a oni se ponasaju kao da igraju za ludvizburg. Ovom timu to fali,hemija i profesionalno ponasanje i na terenu i van njega.

iskreno

pre 1 godinu

Dovodim u pitanje Željkovo znanje kada je u pitanju odbrana. Nemoguće da evo već drugu godinu se dešava isto. Ja se ne sećam kada nam je poslednji put neko u EL dao ispod 45-50 poena za poluvreme. Ovo je stvarno sramota.

nesa80

pre 1 godinu

i mi se nadamo pobedi pritiv zvezde i to u gostima a ovi nas u laganom ritmu odvaljuju vec sad,daj boze samo da ne bude neka katastrofa veceras i u debiju

iskreno

pre 1 godinu

Ekipa koja šutira 20 trojki i ima 5 asistencija na poluvremenu je raskalašena banda.
(ogi, 19. januar 2023 21:49)

14 šuteva za 3 i 8 asistencija. Ako već lažeš, laži bar nešto što se neće provaliti.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Neverovatno koliku blokadu igrači Partizana imaju na gostovanjima. Kao da dve ekipe imamo - jednu u Beogradu, a drugu van Beograda...

Oslo

pre 1 godinu

Zvezda je pobedila valensiju bez vildoze sa 2 stranca.... da se zapamti.
(mankin, 19. januar 2023 21:35)

Zvezda je pobedila bez Vildoze, Kampaca, Martina i Ivanovica....

asterix

pre 1 godinu

Ocajan sut prvo poluvreme.
Ne moze gore od ovoga u drugom.
Nista nije gotovo al izgleda da smo bas domacinska ekipa.
Na strani ne mogu da se sastave.
Aj da pogledamo i drugo poluvreme.

Solarnaut

pre 1 godinu

Ovo je sramota, ja sam neko ko je uvek podrzavao Obradovica ali da mu ovako ekipa igra odbranu ovo je sramota, imao je ekipu od pocetka i da nije mogao da ih uklopi da igraju odbranu ovo je uzas, doveo Pantera, Ledeja, Exuma, Nanelija, Andjusica sve kobajagi neke zvezde niko nece da igra odbranu, naucili da imaju uvek 3-4 radilice u timu da bi oni igrali napad a ovde to nema. SRAMOTNA ODBRANA PARTIZANA!!!

milos

pre 1 godinu

Kad naucimo odbranu da igramo u kontinuitetu par utakmica,mozda bude nesto.Ovako,svaku drugu utakmicu primati ovoliko poena je sramota.Nevidjena sramota.Ovako da su igraci nezainteresovani u odbrani,to je tragedija.

lupa

pre 1 godinu

Ne bi to bio Partizan ako ne bi u meču dopustio seriju protivniku od 10+:0. Na svakom, ali na svakom meču se to dešava.
Željko se glupira tražeći tajmaute zbog jednog koša protivnika, a onda kada stvarno treba da traži on to ne radi da ih ne bi potrošio sve...

iskreno

pre 1 godinu

Ovo je blagi užas šta mi igramo.
Ovo je sramota za svakog prosečnog košarkaša, a ne za profesionalce.
Ja bi njih po plati samo tako, pa nek se glupiraju do mile volje. Mene kad zaserem nešto na poslu lupaju po plati, pa tako bi i ja njih.

nesa

pre 1 godinu

Mi odbranu ne igramo,ovi protiv Zvezde nisu znali gde je levo kada su ih stisnuli u odbrani.Nas samo perfektan sut za 3 moze da spasi,inace lagano gubimo.

Kide

pre 1 godinu

Egzum pokusava sve vreme prodorima da udje pod kos i ne ide,cak i kad iznudi faul promasi jedno bacanje.Neverovatno da nemamo plan b kad ne ide.O pleju da se ne prica vise,kreacija nula,ali eto Obradovic je selektovao ovu ekipu i opredelio se za ovakav nacin igre.Valensija je morala biti pobedjena u beogradu i sad nam ovaj mec ne bi bio pod moranje.Ako ovo izgube mora zvezda i asvel da se dobiju sl 2 kola a to ce biti jako tesko.Poceli smo dobro utakmicu steta sto nije nastavljeno u tom ritmu.Malo raspolozenih igraca a valensija nas dobro skautirala,zatvotila sve prilaze kosu.Nek forsiraju sut za tri to nas jos i najbolje ide.

Rade

pre 1 godinu

Zasto, i kome skandiranje, na 14,8s do kraja poluvremena(bacanja Radeboa) "pi**o ciganska"? Ko su 'gospoda' koja su to vikala, i sto je jos zanimljivije, KOME u celoj hali??? Da li su to "prijatelji kluba" koji idu istim carter letom sa klubom? U trenucima kad Trifunovic vraca Partizan u igru, takvo ponasanje sigurno nije nesto cime mozemo biti zadovoljni. Koliko ja znam u rosteru Valensije i inace nema cigana, niti na klupi, tako da ostaje pitanje sta su mladi narastaji konzumirali pre, ili za vreme utakmice pa im se prividja neko...

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Ovaj komentator vidi samo sreću za Partizan. Ponovo je Partizan imao puno sreće, ponovo puno sreće...pa kakva crna sreća majstore, ovi šutiraju 50% za tri. Šta bi tek bilo da nema sreće? 10/10 Valensija za tri? Za njega je svaki promašaj Valensije sreća.

Doktor

pre 1 godinu

Pravo je cudo da smo i ovoliko utakmica dobili. Svaki put ista prica. Izgubljene lopte, lose gradjenje reketa i jedan ili dva perioda gde ne postizemo kos nekoliko minuta. Ako tome dodamo da oni pogadjaju a mi promasujemo otvorene suteve (Naneli i Andjusic), imamo super rezultat. I to traje u kontinuitetu. Da, moram dodati i nasu odbranu. Veoma je upitna. Imamo li jos neku? Bar jos dvije. Zasto ne menjamo? Ne znam. Treba mnogo toga da promenimo na bolje ako zelimo pobedjivati.

lionac

pre 1 godinu

Iskreno top igraci u Partizanima ali akvije brobenost tempo ideju ne vidim ni sad ni ranije.
Ako ih krene sut to ide nekako ali konstantnost jok. bacena sezona i pare.

Mikeli

pre 1 godinu

Žali bože bačenih para na ovu legiju stranaca iz Beograda koja ne igra odbranu i pušta otvorene šuteve igračima Valensije koji igraju sa 3 veterana i 5 omladinaca

zdravko

pre 1 godinu

Zeljkovo vreme je prošlo .
Jednostavno je neprihvatljivo da po četvrtini primamo opušteno po 25 poena.
Napad - opuštena ekipa krenula na šuterski trening .
Postaje mučenje gledati ovakav Partizan .
Valensija je neozbiljna ekipa sa pozorišnom publikom ali za ovakav Partizan je i to previše .

dmis

pre 1 godinu

Losi smo, opet bezidejna kosarka, pusti ih bre da igraju kosarku u pm nije ovo sah. Nemas pleja koji zna sta hoce,razvalice nas ovi paceri sa dva kratena igraca.

POP

pre 1 godinu

Zato što ste drukare i zato što ste ponižavali trećerazredni MZT ovu gubite sigurno, a to je samo početak! Daće Bog vezaćete 5-6 poraza u nizu a rumeni zna kako se to radi!!! 😎😎😎

Udah

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Jel si OK?

Pera

pre 1 godinu

Ne vredi,ovom preskupom Partizanu fali sportska inteligencija,dusa i katastofalno sutiraju trojke u otvorenom sutu.Zeljko,teraj ih da sva sata svaki dan sutiraju iz trka trojke bekovi i krila,svi se odlepe od Partiizana sa tim.

Zoran

pre 1 godinu

Gledati Papapetrua ( ocigledno dosao preko veze - Obradovic), Nanelija, Ledeja, Andjusica, Avramovica, Smailagica, je mucenje.
Pored svega mi se cini da je Zeljko O. ipak samo veoma prosecan trener. Dusko Ivanovic ima da ga odvikne od kosarke.
Gledam kako Obradovica kako gotovo celu drugu cetvrtinu drzi Pantera na klupi..?? Pa on nije sav svoj. On bukvalno za 2 godine stvorio bilo kakvu igru. Ono sto je Ivanovic uradio za par meseci.

САМО *

pre 1 godinu

Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Кога Валенсију?
Нема вама лека.

Grobari to smo mi

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?

Batko

pre 1 godinu

Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Niti je dug bio 16 mili
Niti je dug oprosten
Niti je oprosten porez (to tek nije ,dok nekome jeste za sada)
Niti je data hala "Pionir"

I onda ti nekoga pitas "Jel vas nije sramota" ?!
Stvarno nema dalje !
Ponavljanjem lazi mozes samo ubediti sebe da je to istina ali ok. Ako tako funkcionises nema problema.
To sto stida nemas , to je vec druga prica

"Nedostatak stida je prvi znak ljudske gluposti" S.Frojd

Never Mind

pre 1 godinu

Kakva bre osveta? Da dobijemo pola kosa i Bog da nas vidi. Nema u sportu osvete, on je lep. Osveta je nesto cemu teze neki drugi, znate vec koji. Oni se stalno svete, cas ovom, cas onom i uvek im je neko kriv za nesto.

Tu ja ne mogu nikome pomoci. To u sebi ne zelim jer izjeda dusu.

Ma sta nam naprica....

pre 1 godinu

Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Kako nam je to drzava oprostila 20 miliona duga a kazete da je "zvezda ugasena" Pa jel shvatate koliko ste se izgubili u svojim izmisljotinama???

Mikan

pre 1 godinu

Kakav revans ljudii, ne igra im 5 igraca (bitnih) ali dobro pobede se gledaju kakve god da su... ne svidja mi se atmosfera u javnosti izmedju zvezde i partizana jer dosta skrece sa terena a obe ekipe imaju lepe timove i bice interesantno, ali je cinjenica da Partizan ima vise srece zbog povreda u protivnickim timovima a i Zvezda se malo vise sabotira ali bice svakako zanimljivo...

Ej bre

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Kakve veze ima tvoj komentar sa ovom utakmicom? ti si potpuno promasio vest, Ali razumem vi i kada igrate utakmicu evrolige vi mislite o nama ..Kompleksi su neizlecivi

Ivan NS

pre 1 godinu

Grobari to smo mi, a ko ie vama dao Arenu, pare za tim, doveo Zeljka, platio EL i EK, ko vas gura? Jel drzava isto ili neko drugi? Ko vam daje da ne placate porez od 7 miliona evra?

Dejan

pre 1 godinu

Veceras svim srcem uz Valensiju protiv duplo skupljeg tima na cijem celu se nalazi kontraverzni biznismen iz Prislonice. Do juce radio kao limar, danas ima firme, jahte. Ali eto oni su posetni u lakat.

Pop Cira

pre 1 godinu

Evroliga, 20. kolo:

Valensija – Partizan-Drukare

Dvorana: "Fuente de San Luis" (Valensija)
Sudije: Sreten Radović, Jozef Bisang, Mikele Rosi

U susret utakmici dva bratska kluba.

ester

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bokte pa sta je ovo, pa ovakve pocetnicke greske i potpunu rastimovanost skoro nisam video. Umesto da napredujemo, kako takmicenje odmice, mi sve gori i gori. Sta rade ovi ljudi na treningu?
(MilutinOdMacve, 19. januar 2023 22:22)

Ćaskaju o Kampacu.

Ej bre

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Kakve veze ima tvoj komentar sa ovom utakmicom? ti si potpuno promasio vest, Ali razumem vi i kada igrate utakmicu evrolige vi mislite o nama ..Kompleksi su neizlecivi

Ivan Drago

pre 1 godinu

Ништа катастрофално. Партизан тражи себе. Има још да се игра. Потенцијал Партизана је велики. Очигледно да Обрадовић неће да игра прљаву, прорачунату, тактички одвратну кошарку у којој је фаул тај који је смисао игре и то кад га направити оно што значи резултат. Жоц жртвује резултат за образовање играча пред мечеве који предстоје. Сви који су разочарани не знају колика је замка претерано очекивање. Сви који су пресрећни због овог пораза Партизана, броје играче с бојом коже на паркету (?), броје Партизанове шутеве за три, оспоравају академика Обрадовића толико су несвесни да сопствена мржња не може да се сакрије колико код да се рационализује псеудокошаркашким утисцима о игри Партизана. Партизанова зора предстоји!
(обс, 19. januar 2023 23:09)

Tako je. Obrazuje skupe evroligaške igrače koji imaju blizu 30 godina

g

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)
Možda je do odbrane, šta znam

e

pre 1 godinu

idemo da im se osvetimo..
idemo da pukne jos jedna stotka..
deremo ih 20r u inat predgrađu..
top 8 pa f4 realnost

zbog ovakvih nerealnih komentara navijaca institucije koji kao da su pali sa Marsa tako i prolaze

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Nek se zali Savic Bodirogi na Dubljevica. Namerno terorise instalaciju, a protiv Zvezde sve promasuje. To nije po pravilima EL. A i Valensija je igrala sa pet igraca na terenu protiv instalacije...to se ne sme protiv ekipa koje vodi Zeljko. Dakle, bar dva razloga za zalbu.

76er

pre 1 godinu

I da zaboravih ono najvažnije. Partizan u košarci ima 4 kontinentalne titule , a CZ tek jednu . Da se zna samo , ko je ko sa ovih prostora .
(Laki je malo nervozan, 19. januar 2023 23:23)

Dobro, imate. Je l ce sad zbog toga da se obrise ovaj poraz od Valensije?

kapetan Mickey

pre 1 godinu

pre samo 13 dana Valensija najgora ikad a sad izgubili od te iste raspale ekipe. Mada je vama važnije da Zvezda izgubi nego vi da dobijete zato ste večno tek komšija mali.

obelix

pre 1 godinu

@asterix

Duško Ivanović je za Obradovića Olimpijac. Čovek zategnut kao sajla sa 65 godina, ide u trenerci lagano. Čačanin zabrekao kao tuljan, loče, ždere i ne izlazi iz kafana.
Tako da i ne čudi što ljudi misle da Željko ima preko 70 godina i da je zreo za šah i parkić.

jahorinac

pre 1 godinu

Idemo dalje, top 8 je i dalje realan!

Dobro je da smo izgubili sa malom razlikom jer na kraju može da odluči i međusobni skor!
(Igor PFC, 19. januar 2023

Mudro zboris! Hehe...

Miša

pre 1 godinu

G. Zeljko Obradovic, covek bez obraza i skrupula. Umisljena velicina koja se natrenirala sa igracima milionskih ugovora. Vi ste Zeljko ipak egocentrik posebnog kova. Bez vas bi cak i ova ekipa bila znatno bolja. Ko to ne priznaje nije iskren. Dve godine vi uigravate osnovna kretanja u kosarci i to sa igracima koji dobijaju novac svih nas, i to ne nasom voljom. Novac koji se baca pred sve vas kao biseri pred svinje. Sram vas bilo. Odlazite!

Solarnaut

pre 1 godinu

Ovo je sramota, ja sam neko ko je uvek podrzavao Obradovica ali da mu ovako ekipa igra odbranu ovo je sramota, imao je ekipu od pocetka i da nije mogao da ih uklopi da igraju odbranu ovo je uzas, doveo Pantera, Ledeja, Exuma, Nanelija, Andjusica sve kobajagi neke zvezde niko nece da igra odbranu, naucili da imaju uvek 3-4 radilice u timu da bi oni igrali napad a ovde to nema. SRAMOTNA ODBRANA PARTIZANA!!!

Aster Blistok

pre 1 godinu

Kako sad ovo? Pa navijači partizana su bili ubedjeni da će bez problema pobediti!!! Pričali kako su prvu izgubili na glupost i kako će se sada sigurno osvetiti. Pa onda pričali da če pobediti bez problema zato što je ih je Zvezda pobedila tamo, a kad može Zvezda, za njih se podrazumeva!!!
Malo sam zbunjen.

dmis

pre 1 godinu

Losi smo, opet bezidejna kosarka, pusti ih bre da igraju kosarku u pm nije ovo sah. Nemas pleja koji zna sta hoce,razvalice nas ovi paceri sa dva kratena igraca.

Dejan

pre 1 godinu

Veceras svim srcem uz Valensiju protiv duplo skupljeg tima na cijem celu se nalazi kontraverzni biznismen iz Prislonice. Do juce radio kao limar, danas ima firme, jahte. Ali eto oni su posetni u lakat.

ev

pre 1 godinu

čitam neki komentar kaže..dobro je što smo izgubili sa malom razlikom računa se o međusobni skor... a oni izgubili obe utakmice...tačno ljudi pišu samo da nešto napišu....

Oslo

pre 1 godinu

Zvezda je pobedila valensiju bez vildoze sa 2 stranca.... da se zapamti.
(mankin, 19. januar 2023 21:35)

Zvezda je pobedila bez Vildoze, Kampaca, Martina i Ivanovica....

Bocko

pre 1 godinu

Nemojte ljudi tako. Partizan je bio oslabljen. Falio im je deveti igrač u rotaciji. A Valensiji su nedostajala samo dva člana prve petorke. Plus još četvorica . A ovaj što spominje bolji šut Valensije za tri, nego protiv zvezde, možda je nešto i do odbrane.

Batko

pre 1 godinu

Ne zaslužujemo da idemo u top 8, ako sledeće nedelje izgubimo protiv Zvezde definitvno se opraštamo od EL.
(PredragDrobnjak, 19. januar 2023 22:42)

Ma zar vi već niste u TOP8 ?
Kako to ? U novembru TOP8 , sad ništa ? Jesi li siguran ?

SasaBL

pre 1 godinu

Genaralno ekipa je kaubojska i ocekivo sam da ce biti frljakanja i da ce napadom dobiti ovu raspalu valensiju koju je zvjezda uzela najlosijim svojim utakmicom koju sam gledo . Bzvz mi sto cemo vas jos mi oduciti od f8 i poslati u f 14 . Iskreno sam se nadao da cete biti sto duze u igri i da fe se koliko toliko forma podici ali dzaba ekipa je komedija ,brdo preplacenih igraca bez osjecaja za tim . Jbg ne moze na silu 😃

Toma

pre 1 godinu

Valensija bez Rivera, Hermansona, Van Rosoma i Klavera. Brukate srpsku košarku. Manite se tužakanja i zabadanja noseva tamo gde im nije mesto, nego lepo pogled u svoje dvorište jer se upravo raspada velikom brzinom.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Herojska pobeda Valensije bez 5 igraca. Od pocetka do kraju su drzali utakmicu pod kontrolom. Sjajna partija Dubljevica. Svaka cast Valensiji na ovoj sjajnoj pobedi protiv drukara.

Batko

pre 1 godinu

Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Niti je dug bio 16 mili
Niti je dug oprosten
Niti je oprosten porez (to tek nije ,dok nekome jeste za sada)
Niti je data hala "Pionir"

I onda ti nekoga pitas "Jel vas nije sramota" ?!
Stvarno nema dalje !
Ponavljanjem lazi mozes samo ubediti sebe da je to istina ali ok. Ako tako funkcionises nema problema.
To sto stida nemas , to je vec druga prica

"Nedostatak stida je prvi znak ljudske gluposti" S.Frojd

duledudule

pre 1 godinu

Bitno je da ne igra Kampaco... Ocajno igrate, ruzno, solirate, losa odbrana. U Bgu dobijate na publiku i lozenje a sa strane uglavnom sve tropa...

Udah

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Jel si OK?

zvezdaš

pre 1 godinu

Komentari da je Partizan osvojio evroligu je isto kad bi rekli da je Crvena zvezda osvojila ligu prvaka. Ni blizu nisu ista takmičenja, al ajde. Neki je nedavno rekao Partizan zavrsava 20-14, voleo bi to videti
(Nikola

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dajte Andjusicu megafon da zapeva od muke. To bolje radi nego sto igra kosarku. Zvezda dobila ovu Valensiju sa drugim timom, bez Vildoze, tada ste pricali da su ABA 2 kvalitet. E bas zbog toga ste veceras izgubili.

malj

pre 1 godinu

Ovo je bio poslednji voz za top 8, ovom utakmicom je završena priča, toliko neinteligentnih poteza da iritiraju i nas koji im pružamo bezrezervnu podršku, u gostima nemaju herca da ne napišem nešto drugo, voleo bih da me demantuju...

ZVEZDA OOOOO

pre 1 godinu

Podrska Zeljku i igracima, ima jos dosta da se igra. Deca koja se prepucavaju prvo da zavrse skolu, treba na pravopisu poraditi.
(James993, 19. januar 2023 23:09)

Bolje im je da budu realni nego da forsiraju pravopis. Jer, gde glava zakaze, tu ruka ne pomaze.

Okvirno

pre 1 godinu

Ma ljudi dosta je zamajavanja i zaluđivanja. Car je go i tačka. Željko nije u stanju 2 godine da sprovede apsolutno ništa i to sa igračima koje je lično on doveo. I dosta je više opravdanja i rečenice ,,Željko zna jer je on najveći i najbolji" i ..ne znaš ti bolje od Željka" su izlizane i ne stoje uopšte. Ljudi shvatimo svi da Željko pojma nema ni o čemu i da se totalno pogubio i da više nema opravdanja.

aleksandar

pre 1 godinu

Daj brze Željko dosta više. Svaki napad Valensije isti, blok, naš centar preuzima pleja, ovaj ga lagano probija i to je to. Odbranimo se samo kada protivnik pogreši. Baš sam razočaran. Ovo je do trenera

bobo mk

pre 1 godinu

Panter 5 izgubljenih lopti. Od njega više štete nego koristi.
(iskreno, 19. januar 2023 22:14)

I uz to košra 150 hiljada svaki mesec, e moje drukare, bodovi i poštovanje se dobija na terenu.

Несхватљиво

pre 1 godinu

Само једно питање - да ли деветоструки освајач Евролиге уиграва неке нападачке акције? Не верујем да им каже "ко узме лопту, нека тапка петнаестак секунди, па зафрљачи тројку". Сигурно не вежбају то, али на паркету раде УПРАВО ТО.

Budite realni i fer

pre 1 godinu

Partizanovci obozavate tu utesnu pricu da Zeljko vadi maksimum iz lose ekipe.
Imate skup izuzetno skupih pojedinaca i cenjenih evroligaskih igraca.
Naneli clan petorke evropskog sampiona, najbolji igrac Makabija prosle godine. Top 3 igraca na poziciji 3 vec godinama.
Ledej jedna od boljih cetvorki godinama unazad. Preskup igrac.
Panter dosao kao najbolji igrac Armanija i secate se da je svima bilo cudjenje kad je dosao. Vece nego Vildoza, a skoro srazmerno dolasku Kampaca.
Lesor je dosao kao jedan od boljih igraca Monaka.
Papapetru - sta reci? Lepo ga je sad pljuvati ali dosao je kao mozda najbolji igra Pao-a.
Exum! Decko je dosao kao daleko vece pojacanje nego Vildoza u ZVEZDU. Dugodisnji NBA igrac i proslogodisnji clan prve petorke najskupljeg i najjaceg tima evrope.
Avramovic je dosao kao drugi strelac Spanske like, hej Spanske ne Belgijske!

Saberite se malo...
To sto je Dusko izvukao iz Vildoze, Petruseva, Ne znaci da su oni bolji igraci vec da je bolji trener.

Iskljucivo je sve greska Zeljka. Pomirite se i iskulirajte malo.

Max

pre 1 godinu

Valensija nije ništa odigrala. A Partizan tek... Odbrana vam je patos a napad dok ide trojka i liči na nešto ali kada stane, nivo ste ABA 2.
PS Dzaba ste drukali.

asterix

pre 1 godinu

Sve se uzdam u ono da Željko tempira forumu za kraj sezone, za ABA ligu i da će na kraju da igraju kako treba....ali pre će biti da je prolupao kao matori Pešić i da nije to više isti trener
(milos, 19. januar 2023 23:01)

Mladji od Ivanovica 3 godine,hahah.

veliki strumf

pre 1 godinu

Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!
(обс, 19. januar 2023 23:57)
Друже, са твоја два небулозна коментара си се квалификовао да те Остоја ангажује да му пишеш саопштења и говоре када има конференције. Оволико измишљених оправдања за огромне неуспехе у задње две године упркос десетинама милиона које су уложене не могу да смисле Остоја, Жоц и Савић заједно. Добићеш посао гарант.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Partizaи vajld kardsi em papreno platili pozivnicu, em zalutali u EL. Posle ivog blamiranja noćas očekujem još poziva da se druka CZ.

Marko

pre 1 godinu

Dubljević protiv Czv 0-11, 0 poena total, u tome je razlika. + što Radović konstantno kasapi KKP

Ne mlati...raspala Valensija je imala 18 izgubljenih lopti a Partizan bez odbrane...Val 10 skokova u napadu...samo kukate..Dva puta kad se lomi slede vrhunski faulovi za 2+1 od fantastičnog Avre...a Punteru bih rekao da se vrati busem...šta čovek radi

Wllaxy

pre 1 godinu

Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!
(обс, 19. januar 2023 23:57)

Jednom je pokojni Lane Gutović objašnjavao razliku između palamuda i trtomuda - ja posle tolike tvoje priče u kojoj još ništa pametno nisi napisao nikako da odgonetnem koji od navedenih si ti!

VAR

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)

100% si u pravu, nema to nikakve veze sa odbranom, nego sa srećom.

RedStar Starcevo

pre 1 godinu

moram dodati i nasu odbranu. Veoma je upitna. Imamo li jos neku? Bar jos dvije. Zasto ne menjamo? Ne znam. Treba mnogo toga da promenimo na bolje ako zelimo pobedjivati.
(Doktor, 19. januar 2023 21:48)

Odgovor je jednostavan... Ovaj tim vam je trial verzija. Za otkljucavanje dodatna dva odbrambena slota potrebno je kupiti bar jos cetiri stranca.
Vidimo se 27.01.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Obradovic je izgubio ovo. Na -4 u neizvesnoj završnici kada su oba tima u bonusu a nama Lesor 5 faulova, on izbacuje Smajlagica koji je odigrao odličnu odbranu i ubacuje na 5 Ledeja koji igra los meč da čuva višeg i jačeg Dubljevica. Gde je logika? Ne znam šta da mislim vise o Željku jer naša igra ide od sjaja do očaja iz utakmice u utakmicu. Večerašnja partija je sramota. Ne zaslužujemo da idemo u top 8, ako sledeće nedelje izgubimo protiv Zvezde definitvno se opraštamo od EL.

deki27

pre 1 godinu

Necu da vam stajem na muku, deset razlike moze da se stigne ali obratite paznju na nekolilo stvari. Vodjenje utakmice Zoca i Duska Ivanovica, Zoc se stalno dere, jedna greska i izvlaci igraca, drzi predavanje i njemu i celoj klupi koja nije nista kriva. Na drugoj strani Dusko izvede Nedovica koji je pogodio trojku preko ruke jer to nije bio plan, bez mnogo reci i pametovanja. Da li moze neko da nauci Lesora( trebao bi Zoc)da lepo zakuca kao na primer Petrusev i odmah trci odbranu. Ovaj neizivljeni lik sa losom karmom hoce da polomi konstrukciju. Ja stvarno ne znam kako mislite da dobijete Zvezdu a tek u KLS ako se uopste pojavite

Zoran

pre 1 godinu

Obradovicu imas li obraza ? Put pod noge prijatelju. Daleko si ti od ozbiljnog trenera. Sta reci o izboru igraca, tvojih ruku delo ??? Tim nema koncepciju, ono sto je tvoj zadatak da napravis. Filozofiras u prazno.

posmatrac

pre 1 godinu

Zoc sve vreme kritukuje..covece to se radi na treningu..jeste nasa legenda ..ali ponekad stvarno izgubi konce tokom utakmice..psihologija minus beskonacno

onako

pre 1 godinu

I ova utakmica je pokazala da nedostaje još jedan centar.To će nas koštati ulaska među 8.
(Top, 19. januar 2023 22:40)

Jos jedan centar koga ce jadni penzioneri da finasiraju?

Ma sta nam naprica....

pre 1 godinu

Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Kako nam je to drzava oprostila 20 miliona duga a kazete da je "zvezda ugasena" Pa jel shvatate koliko ste se izgubili u svojim izmisljotinama???

miroslav72

pre 1 godinu

Mislim da igracimaPartizana nedoataje kosarkaska inteligencija. Kosarka je na ovim nasim prostorima uvek bila sport za elitu, pametne skolovane, oni drugi su ograli fudnal, rukomet..Vremena se jesu promenila sport je visoko profesionalan , ali kosarka je takav sport da zahteva lucidnost, mastu ,brzo misleading..Igraci Partizana pojedinacno imaju igracki kvalitet ,ali su kolektivno jedna prilicno limititana skupina kada su ove osobine u pitanju.

Deki

pre 1 godinu

Gledas li ti ovo Nolane Smithe, gledas li ?!
(Sveti Nolan Smith, 19. januar 2023 22:42)

gleda i pita se kad će CZV bar 1x u prvih 8.

KKP već ima:
-1xEL
-4xFF
-3 x evro KRK
(gladijator, 19. januar 2023 22:54)

I tu ćete da stanete...živi bili pa videli...karma je čudo...

otkaz podhitno

pre 1 godinu

СКОРО КАО ТИ? А ти си? Жељко играо деценијама за Партизан, освојио титулу шампиона Европе, вратио се у Партизан кад је био полураспад, чак говорио да није звезда него Партизан и ОН ЈЕ МАЊИ ГРОБАР ОД ТЕБЕ??? Шта људи себи дозвољавају да напишу то је невероватно! Стварно шта све човек не може да прочита! То је као кад бих ја Џајићу рекао да сам већи Звездаш од њега! Ја то могу да умишљам, али да тако нешто кажем - умро бих од блама.
(veliki strumf, 20. januar 2023 00:23)

Koliko ti ne kapiraš ništa čoveče. Pa naravno da smo svi mi veći grobari od Željka. Željko svoju ljubav naplaćuje jako skupo, a mi ih bodrimo, kidamo se i nerviramo beplatno.

Grizlor

pre 1 godinu

Kakva bedna utakmica.Tako to biva kad igraju dve ekipe koje su na silu usle u evroligu.Moralo je da se zarati u evropi da bi partizan i to za pare igrao gde mu nije mesto.

Batko

pre 1 godinu

Nema ovde puno pametovanja, jer ako izgubimo ovaj meč još večeras se opraštamo od evrolige…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 19. januar 2023 20:46)

Kako ???

Pa zar vi već niste u Top8 ?

Bajo moj

pre 1 godinu

čitam neki komentar kaže..dobro je što smo izgubili sa malom razlikom računa se o međusobni skor... a oni izgubili obe utakmice...tačno ljudi pišu samo da nešto napišu....

Они рачунају пораз мањом разликом, то ће да прикажу када буду кмечали!

demogra

pre 1 godinu

videcemo sl nedelje derbi ako zvezda sutra dobije u gostima zalgiris, ta pobeda ce mnogo vise trebati partizanu, zvedda ce moci da udje opustenije, koliko se u derbi moze uopste uci opusteno, al svakako partizan ako izgubi i derbi, moze da se pozdravi sa evroligom, na strani slabo koga dobija, a kuci ceka real barsu i olimpijakos, tesko da to moze sve da se dobije, verovatno ce za top 8 trebati 19 pobeda minimum, sto znaci da partizan do kraja moze da ima samo cetri poraza, ja mislim da je to bas tesko da izvedu al ajde

Nemanja

pre 1 godinu

Bravo Obradoviću! Svaka cast. Jel ti namerno želiš da izgubiš utakmicu. Vadi Smajlagica i ubacuje Ledeja da čuva Dubljevica na -3. Potez koji je rešio utakmicu. Amaterizam, sramota.

Batko

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)

Za primer drugima !
Ovako se piše duboko kompleksaški komentar !!!

Bravo, bravo, bravo !!!

milko

pre 1 godinu

Podrska Zeljku
Nova ekipa, neuigrana, mladi su to igraci i jos su domaci
Nije to neki roster opskrbljen zvucnim imenima
To su sve igraci koji se tek razvijaju i ne igraju zbog to malo novca sto dobijaju
Za sve treba vremena
Nismo imali srece
Bice bolje
Los dan
Nije htela da udje

Itd…

asterix

pre 1 godinu

Mozga,mozga fali ovoj ekipi.
Grk nas je kanalio svaki put kad smo prisli na minus 3.
Veceras kao da nije ni dosao na utakmicu.
Bezidejnost u napadu je problem ove ekipe celu sezonu.
Tvrdoglavo odbijanje Obradovica dve sezone da se dovede plej baca u vodu sva ulaganja u nas tim.
Jednostavno sve napade zavrsavamo u zadnjh par sekundi bas zbog bezidejnosti nasih plejeva.

Vlajko

pre 1 godinu

Kaže komentator u jednom trenutku da je Partizan samo dva puta u prvom poluvremenu pogodio za dva poena i da je šteta pošto se igra Partizana zasniva na šutu za dva poena?

Igra Partizana se mesecima unazad zasniva na šutu za tri poena, po metodi, šutaj za tri čim pređeš pola. Jako, jako ružna košarka.

Beron - trokorak

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)
Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.

Stefan

pre 1 godinu

Sta reci posle svakog meca,gorak ukus igra bez igre...Vreme prolazi ,igra je ista ..Sad je vec jasno da tu nema popravke,to je limit ovih momaka.
Nazalost ,sledeci mec ce nas ovi oducit od kosarke, jer su kolektiv za razliku od nas .

iskreno

pre 1 godinu

Dubljević protiv zvezde nula. Protiv nas kao drogiran.
A Avramović evo dokazuje koliko mu je siromašan IQ, dva napada zaredom poklanja protivniku 2+1.
Dečko je debelo ograničen.

Mikeli

pre 1 godinu

Žali bože bačenih para na ovu legiju stranaca iz Beograda koja ne igra odbranu i pušta otvorene šuteve igračima Valensije koji igraju sa 3 veterana i 5 omladinaca

bojan

pre 1 godinu

Meni je zanimljivo koliko ste zaštićeni od strane sudija. Odradjujete dobro to. Dve pobede u gostima su Vam sudije navukle. A kući da ne pričamo o kriterijumu. Sreten Radović Vam malo,malo sudi u gostima.Fener je dobro odradio. I ovo će probati ako bude mogao.

Zoran

pre 1 godinu

Gledati Papapetrua ( ocigledno dosao preko veze - Obradovic), Nanelija, Ledeja, Andjusica, Avramovica, Smailagica, je mucenje.
Pored svega mi se cini da je Zeljko O. ipak samo veoma prosecan trener. Dusko Ivanovic ima da ga odvikne od kosarke.
Gledam kako Obradovica kako gotovo celu drugu cetvrtinu drzi Pantera na klupi..?? Pa on nije sav svoj. On bukvalno za 2 godine stvorio bilo kakvu igru. Ono sto je Ivanovic uradio za par meseci.

Ivan NS

pre 1 godinu

Grobari to smo mi, a ko ie vama dao Arenu, pare za tim, doveo Zeljka, platio EL i EK, ko vas gura? Jel drzava isto ili neko drugi? Ko vam daje da ne placate porez od 7 miliona evra?

iskreno

pre 1 godinu

Dovodim u pitanje Željkovo znanje kada je u pitanju odbrana. Nemoguće da evo već drugu godinu se dešava isto. Ja se ne sećam kada nam je poslednji put neko u EL dao ispod 45-50 poena za poluvreme. Ovo je stvarno sramota.

Džoni

pre 1 godinu

Ja mislim da ovaj trener Valensije želi neizvesnu završnicu? Lesor izađe zbog 5 ličnih i on svo to vreme Dubljevića drži na klupi a zna da Partizan više nema pravu peticu???

milos

pre 1 godinu

Sve se uzdam u ono da Željko tempira forumu za kraj sezone, za ABA ligu i da će na kraju da igraju kako treba....ali pre će biti da je prolupao kao matori Pešić i da nije to više isti trener

anti Rola

pre 1 godinu

Moze li neko da mi objasni zasto je Smailagic otisao na klupu kada je najvise trebao?
Ledey ne moze da igra protiv Dubljevica, sto se videlo, uhvati covek cistu loptu preko tri igraca i 2+1. Tu je bio kraj, niko vise nije igrao odbranu.
Zeljko stvarno ovoga puta se nisu poklopile zelje i mogucnosti, voleo bih da ti vidim ledja, zanm da si Grobar skoro pa ko ja ali preterao si. Daj nekom drugom klupu mozda ce biti bolje, a i ja mogu sa ovom ekipom da budem drugi u ABA i 12 u Euroligi.
Jednostavno neki problem postoji izmedju trebera i igraca.

Školobocna

pre 1 godinu

Ovom timu fali 1 asistent i 5 da menja Lesora , bez toga će biti praznih minuta i padova u igri . Igra se individualno i mnogo šuteva za 3 , bilo je 7 / 14 i - 10 , to znači da je odbrana loša , a protiv Reala je bilo valjda 18/35 i izgubljen meč , stalno se to ponavlja . Madar ima telo kao Miljenović a jedini je pravi play u ekipi , izgleda da sujeta Obradovića ne dozvoljava menjanje igre i priznanje da je pogrešio sa izborom igrača , Naneli je promašaj sezone do sada , ništa ne doprinosi .

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Ekipa koja šutira 20 trojki i ima 5 asistencija na poluvremenu je raskalašena banda

Pa na to se svodi igra partizana ove sezone udri za 3 poena pa sta bude,prodje nekad uglavnom ne prolazi

Djole

pre 1 godinu

Prestao sam da se nerviram kada Avram pravi jedan od najinteligentnijih faulova za 2+1...ej..da tim koji ima 18 izgubljenih lopti dobije tekmu...partizan postaje teško gledati...ustvari besan sam i očajan...
Još komentator kaže daleko,da je playoff daleko...majko moja,kakav lik

ringišpil

pre 1 godinu

Bela petorka Partizana igra mnogo bolje od crne petorke. Sve u svemu kada bi trener davao slobodu srpskim igračima mislim da bi i imali neke šanse, Smajlagić i Trifunović odlični.

nesa80

pre 1 godinu

da li je moguce da je ovo preslikana utakmica ko sa makabijem,ko da je neko kopirao,uvek se vrti oko 10 razlike za protivnika,dodjes do-4 imas napad i totalna blokada u mozgu i opet se vrate na -10 u jednom minutu,tako se bukvalno isto odvijalo i u izraelu,i da li je moguce da su oni toliko smotani da svaka nicija lopta uvek zavrsi u ruke protivniku,i onda ide naravno ona stara nasa floskula-izvucemo pouke iz ovog poraza,koje pouke,nema vama pomoci,srce vam se stegne kad treba da uradite dobar potez za totalni preokret,to nije srce sampiona vec teskih gubitnika

Miskec

pre 1 godinu

"Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.
(Rade74, 20. januar 2023 05:58)"
Vi se i takvog instant kluba toliko bojite da idete okolo i cinkarite!

zdravko

pre 1 godinu

Zeljkovo vreme je prošlo .
Jednostavno je neprihvatljivo da po četvrtini primamo opušteno po 25 poena.
Napad - opuštena ekipa krenula na šuterski trening .
Postaje mučenje gledati ovakav Partizan .
Valensija je neozbiljna ekipa sa pozorišnom publikom ali za ovakav Partizan je i to previše .

DM

pre 1 godinu

Nesto najgore sto sam u poslednje vreme gledao sami smo sebe pobedili onaj zeljko dzaba samo gubi vreme u Partizanu jbg ne moz svaka utakmica u punoj areni da se igra mora da se pobedjuje i u gostima.
Sram vas bilo da se stidite dresa Partizana.

nesa80

pre 1 godinu

i mi se nadamo pobedi pritiv zvezde i to u gostima a ovi nas u laganom ritmu odvaljuju vec sad,daj boze samo da ne bude neka katastrofa veceras i u debiju

POP

pre 1 godinu

Zato što ste drukare i zato što ste ponižavali trećerazredni MZT ovu gubite sigurno, a to je samo početak! Daće Bog vezaćete 5-6 poraza u nizu a rumeni zna kako se to radi!!! 😎😎😎

DžejAr65

pre 1 godinu

јеси ли Лесор, Папапетру, Егзум и Анђушић бацали флашицу на клупи,питам за Жоца

keruzzi

pre 1 godinu

Kad sam pričao da je Željko ispušena lula, niko mi nije verovao, moji grobari me zvali mračko , crna ptica, idi navijaj za fmp i slično. Žoc je kriv za sve, i biće najgori trener zadnje plasirane ekipe u El, iskomprotivače sebe i svoju karijeru i ovo mu ništa nije trebalo.Sad se vidi da je Ostoja smešan ko crtani film i da je Željko Pantić za sve u pravu. Dok je tu veliki manitu, nema leba od Partizana.

bvb

pre 1 godinu

Eee na st su ovi spiskali 23 miliona evra budzeta. Valensija sa 6 i po igraca u rotaciji ih resila ko omladince. Da su bar bar od tih 23 miliona dali deo za dug od preko 7 miliona poreza.

Pero grobar

pre 1 godinu

Željko ako ima obraza,otići će sam,nije u redu da ga teraju sa tribina,ali nije on više trener kao što je bio nekad dok je harao Evropom

Маркус Вилијамс - Вутрагењо

pre 1 godinu

@ gladijator

У време интернета ти пишеш да Звезда није била међу осам у ЕЛ !?
Пре пар година смо играли (8. са 1.) против ЦСКА 3 врло неизвесне утакмице и то си могао да гледаш или на SK или уживо ( бар у БГД - у ) ....
Знам да си тада био заузет бригом да не завршите опет у другој лиги ( имаш на нету или питај фамилију ), али ипак мало познавање спортске историје би ти помогло, дакле да цитирам :
" мора да се гугла ако се већ нема информација у вугла " !

Rade

pre 1 godinu

Zasto, i kome skandiranje, na 14,8s do kraja poluvremena(bacanja Radeboa) "pi**o ciganska"? Ko su 'gospoda' koja su to vikala, i sto je jos zanimljivije, KOME u celoj hali??? Da li su to "prijatelji kluba" koji idu istim carter letom sa klubom? U trenucima kad Trifunovic vraca Partizan u igru, takvo ponasanje sigurno nije nesto cime mozemo biti zadovoljni. Koliko ja znam u rosteru Valensije i inace nema cigana, niti na klupi, tako da ostaje pitanje sta su mladi narastaji konzumirali pre, ili za vreme utakmice pa im se prividja neko...

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Zoc se igra nervima navijaca,jer i taktika je deo igre,sad ispada da s ovom taktikom se ne moze pobediti.Protivnik nije bitan,interesuje me kako ce ovaj debakel obrazloziti gosp. Zoc.Nisu samo igraci krivi i trener ima vecu odgovornost.

kme kme

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)

Kakav nick imas, ne znam da li ces preziveti ako sutra Zvezda mozda pobedi.

Grizlor

pre 1 godinu

Kakva bedna utakmica.Tako to biva kad igraju dve ekipe koje su na silu usle u evroligu.Moralo je da se zarati u evropi da bi partizan i to za pare igrao gde mu nije mesto.

Stefan

pre 1 godinu

Dzaba uvek isto,bez pleja nema kosarke...Kako je moguce da ovo ovoliko strucnjaka ne vidi..Laik vidi da nema asistencija,samo divljanje najobicnije .Sutiranje za 3 ,bez kolektiva bez unutrasnje igre .

САМО *

pre 1 godinu

Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Кога Валенсију?
Нема вама лека.

Pop Cira

pre 1 godinu

A šta radi Savić.
(Pošteni Ostoja, 19. januar 2023 23:55)

Pise novo saopstenje Evroligi, ovog puta ce da se zali sto je Valensiji nedostajalo SAMO pet igraca

NoName 1

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)
Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.
(Beron - trokorak, 20. januar 2023 02:24)

Ma pusti ih, vidiš da nisu tačni. Naneli, zvanično najbolji trojkaš evrolige po njima nije neka klasa. Ili Lesor, zvanično MVP Evrokupa i evroligaški centar. Njega, kaže ovaj, nije hteo niko pa se našao Partizan da mu učini uslugu. Oni žive u paralelnom univerzumu.

havaji

pre 1 godinu

Nema ovde puno pametovanja, jer ako izgubimo ovaj meč još večeras se opraštamo od evrolige…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 19. januar 2023 20:46)

Genije,ako izgubite ne oprastate se od EL vec cete i dalje da je igrate, mozda si mislio da se oprastate od F8,F4 ili od titule...koliko godina si na ovom portalu ali da si naucio nesto, nisi...

Grobari to smo mi

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?

nista o nicemu

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Vi koji ste 3 puta ušli u EL nezasluženo, bolje da ćutite!
(Rašo, 20. januar 2023 06:33)

Pa dobro vi ste dvaput nezasluzeno igrali Evrokup, 1 Evroligu tako da smo sad na 3:3.

Tako da sto onda ti ne cutis?

Aca

pre 1 godinu

Idemo dalje, top 8 je i dalje realan!

Dobro je da smo izgubili sa malom razlikom jer na kraju može da odluči i međusobni skor!
(Igor PFC, 19. januar 2023 22:57)

Kao navijač Partizana, zaboravio si činjenicu da je Partizan oba puta izgubio od Valensije.

lupa

pre 1 godinu

Ne bi to bio Partizan ako ne bi u meču dopustio seriju protivniku od 10+:0. Na svakom, ali na svakom meču se to dešava.
Željko se glupira tražeći tajmaute zbog jednog koša protivnika, a onda kada stvarno treba da traži on to ne radi da ih ne bi potrošio sve...

Milan

pre 1 godinu

Otjerati Pantera, Lesora, Nanelija i Anđušića. Forsirati talentovane igrace koje imamo i imacemo zagarantovano svijetlu budućnost, ovako samo jad, tuga i cemer!

super

pre 1 godinu

Ako si gledo mnogo suteva za 3 su iz cistih pozicija protiv CZ promasili.
Veceras samo dve,ostalo je sve uslo.
(asterix, 20. januar 2023 01:23)
Neverovatno je da imate skoro sve iste procente kao Valensija 25-12 za tri šta to znači da su odbrane bile jako loše i da je obe ekipe išao šut... Zvezda je dobila Valensiju na rimsku igru a Partizanova igra je run n gun...samo pogledaj asistencije i sve je jasno!To što igra Partizan se zove basket a ne košarka daleko je od ozbiljnosti!
Zato je Žoc nezadovoljan i kad pobedite jer vidi mnoge stvari koje ne može igrače da nauči...ovi igrači igraju više za statistiku nego za tim!

pedja

pre 1 godinu

Onaj momcic sto peva pesmice posle EL-skih utakmica, ako ne ume ili ne zna da postigne vise od 3 do 6 poena na utakmici nek se priavi kod Sase Popovica, moze da peva svake subote za solidnu lovu! Nije basket za njega - jako ne intiligentan igrac.

IgrajtezaMicuB

pre 1 godinu

A Mica Beric,strucnjak za kosarku,kao ja za NASA letove do Marsa,sto puta kaze steta,steta,steta. Njemu redakcija SK zaista treba da kaze sta znaci biti strucni konsultant,on to nije,deluje kao da nije igrao kosarku nikada,a navijac je nerealni,tako da npr gospodina Zelimira ili igrace i njihovu igru nikako ne sme ili ne zeli da pomeneu minimum losem kontekstu. Strasno,sta slusamo,sva sreca gledamo pa i ne moramo da cujemo.

MilutinOdMacve

pre 1 godinu

Bokte pa sta je ovo, pa ovakve pocetnicke greske i potpunu rastimovanost skoro nisam video. Umesto da napredujemo, kako takmicenje odmice, mi sve gori i gori. Sta rade ovi ljudi na treningu?

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Neverovatno koliku blokadu igrači Partizana imaju na gostovanjima. Kao da dve ekipe imamo - jednu u Beogradu, a drugu van Beograda...

milan 26

pre 1 godinu

Ovako, ukratko, gubis celu utakmicu i dodatno se umaras i trosis jurnjavim za rezultatom, to se tesko dobija. Kad god pridjes napravis dve greske, i stize kazna. Odbrana pakao, napad prosek. Valensija malo bolja. Ovo je bila prilika za pobedu u gostima, a ti odigras jednu od gorih utakmica. Dzaba dobijes Fener u gistima, a od konkurenta za top 8 gubis i kuci i tamo. Krivci igraci, u odbrani se gube, ostavljau same igrace, i napadu mnogo lopti potrosenih i izgubljenih. U dva od poslednjih nekoliko napada Valensije kad smo na minus tri dosli, mi ispadamo i ostavljamo igraca samog i primamo dve trojke. To ABA2 igraci ne dozvoljavaju...Ako derbi ne dobijemo mislim da je kraj nadanju za top8. Jednostavno ne moze da se dobije utakmica sa sva raspolozena igraca...

svemirkov ćale

pre 1 godinu

Ali bratić u prenosu kaže:partizan bazira svoju igru na šutu za 2 poena i igri iz reketa... Takmičenje ko će da ispali trojku iz što teže situacije.

EUFORIJA

pre 1 godinu

Manje pristrasnosti molim. Nedovic je stalan reprezentativac Srbije dok se Andušić i Avramović uglavnom zovu samo za kvalifikacije. Oduzmi Nedovićev doprinos u broju poena i Zvezda bi izgubila veliki broj mečeva.
Vildoza je daleko korisniji od Papapetrua. Papapetru u većini mečeva ostvari 3 poena dok Vildoza preko 15.
Holand je dao 27 poena za Zvezdu u pobedi protiv Žalgirisa. Za to vreme prosečnoj Valensiji Naneli je ubacio 5, Ledej 7 a Lesor 8 poena.
(darko, 20. januar 2023 05:10)

Ne sramoti se za Holanda.

nesa

pre 1 godinu

Mi odbranu ne igramo,ovi protiv Zvezde nisu znali gde je levo kada su ih stisnuli u odbrani.Nas samo perfektan sut za 3 moze da spasi,inace lagano gubimo.

gacesa

pre 1 godinu

-10 već na aerodromu, svako gostovanje.
Sjetih se jednog jeftinog, prodornog ASISTENTA, Markus Pejdz.
Doviđenja,prijatno!
(Lord, 19. januar 2023 22:17)

Pitam se koji si ti Partizan gledao kada ti je Pejdz ASISTENT.

EUFORIJA

pre 1 godinu

Bas je rijetkost da se slozim sa vama, nemaju veze u pravu si.
Partizan pokorio kosarkasku evropu sa tada najjacim timovima evrope.
cz pokorila 3/4 fudbalske, nije bilo engleza i tada vrlo mocnih holandjana, i sistem je bio takav da je bilo malo prepreka do pehara.
Imate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.
(Lord, 20. januar 2023 06:17)

Prvaci sveta u fudbalu, a vi ste samo Evrope. O svetu mozete samo da sanjate.

Dojkan

pre 1 godinu

Bilo je pitanje kada ce Lesor imati problem sa faulovima. I onda nemamo resenje. Smajlagic nije centar.
A utakmica kao preslikana protiv Makabija. Jurimo razliku sa pocetka i svaki put kada pridjemo ide ili greska u napadu ili greska u odbrani. A nudili nam se. 18 izgubljenih lopti su imali. Nismo to iskoristili.
Trifunovic opet bolji od Nanelija. I to znatno. Amer ispade prosecan igrac, a dosao je kao veliko pojacanje. Nikakvu razliku ne pravi.
Za sad smo domacinska ekipa. Samo dve pobede u gostima. Tako necemo do plejofa.

Moša

pre 1 godinu

Vreme je za promene. Obradović i klapa ako hoće da pomognu Partizanu, treba da odu. Džajić je od zvezde napravio svetskog prvaka,a Žoc u nemoći, moli za licencu. Kakav blam.

zvezdaš

pre 1 godinu

"Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.
(Rade74

Imstant klub!? Onaj na čijem dresu je pisalo partizanIgokea!???

what

pre 1 godinu

S druge strane koliko mudrosti, znanja i pozitivne energije koja puni samopouzdanje igračima pokazuje Duško Ivanović...razlika je toliko očigledna....ali avaj...
(Ovaj, 19. januar 2023 21:54)

Ja navijam za Zvezdu ali ne znam kako ova utakmica ima veze sa istom...aj ne budi kao neki...svako svoje dvorsite...

super

pre 1 godinu

mate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.
(Lord, 20. januar 2023 06:17)
na trofeju LS piše Crvena zvezda pobednik urezano imaš repliku na Rajku svratis vidiš
na trofeju Evrolige nema Partizana...
šta ćemo sad???
ULEB nije FIBA
ULEB novonastala oformila Evroligu
FIBA nastavila sa FIBA liga šampiona i zvali su Partizan kao osvajača da učestvuje i nudila 3 miliona za dve godine igranja...

Avatar

pre 1 godinu

Mirotić iz auta, 20. januar 2023

Tvoj nik mnogo toga govori.Isijava zloba i zavist iz vecine vas(svaka cast korektnim sa obe strane).Na pocetku sezone ste pricali da drugu pricu,ali dosao gospodin znalac Dusko i sve postavio na svoje mesto.Mozda je do klupe,cisto sumnjam da vam je roster los,dva final fous igraca,najbolji suter u istoriji Euro league,najtalentovaniji klinac Evrope....

Franjizan

pre 1 godinu

nnn@. Cak i kada bi se slozio sa tobom, trebalo bi da znas da Partizan nikada nije bio niti ce biti srpski klub. Oni su strani telo u ovoj drzavi.

Ajgor

pre 1 godinu

Kao veliki poznavalac košarke u kojoj sam skoro 30 godina, želim da naglasim da je Valensija ove godine projektovana za Final four!
Partizan je klasična Euro cup ekipa, možda bi bilo idealno da odigraju FIBA ligu šampiona i ponove uspeh iz 1992 godine.

Pop Cira

pre 1 godinu

Evroliga, 20. kolo:

Valensija – Partizan-Drukare

Dvorana: "Fuente de San Luis" (Valensija)
Sudije: Sreten Radović, Jozef Bisang, Mikele Rosi

U susret utakmici dva bratska kluba.

Ovaj

pre 1 godinu

S druge strane koliko mudrosti, znanja i pozitivne energije koja puni samopouzdanje igračima pokazuje Duško Ivanović...razlika je toliko očigledna....ali avaj...

dzoni15

pre 1 godinu

u ovom momentu 9/16 za 3 Partizan i 58:55...ako sut stane ovo ide na plus 10,bukvlano sut mora biti kao Barsin protiv Zvezde da bi ovo Partizan dobio a to je preko 50 posto...

Kalaba

pre 1 godinu

Porez za prošlu sezonu se nagomilao za još 3m eura, što znači da je prošlogodisnji prijavljeni budžet bio min 12m eura za Evrokup tim, bez najskupljeg trenera neoporezovanog koji trenira svoj voljeni klub iz ljubavi i zbog podizanja kosarke u Kamerunu. Na kraju ove sezone idu dugovi na 40+ miliona.

iskreno

pre 1 godinu

Ovo je blagi užas šta mi igramo.
Ovo je sramota za svakog prosečnog košarkaša, a ne za profesionalce.
Ja bi njih po plati samo tako, pa nek se glupiraju do mile volje. Mene kad zaserem nešto na poslu lupaju po plati, pa tako bi i ja njih.

Mikan

pre 1 godinu

Kakav revans ljudii, ne igra im 5 igraca (bitnih) ali dobro pobede se gledaju kakve god da su... ne svidja mi se atmosfera u javnosti izmedju zvezde i partizana jer dosta skrece sa terena a obe ekipe imaju lepe timove i bice interesantno, ali je cinjenica da Partizan ima vise srece zbog povreda u protivnickim timovima a i Zvezda se malo vise sabotira ali bice svakako zanimljivo...

milos

pre 1 godinu

Kad naucimo odbranu da igramo u kontinuitetu par utakmica,mozda bude nesto.Ovako,svaku drugu utakmicu primati ovoliko poena je sramota.Nevidjena sramota.Ovako da su igraci nezainteresovani u odbrani,to je tragedija.

kaokakao

pre 1 godinu

Partizan po procentima suta je jedna od najboljih ekipa u Evroligi, Na vrhu su sa Olimpijakosom sa gotovo 50% iz igre. I uz takve procente, oni su van 8 ekipa. To znaci samo jedno - losa odbrana, nedovoljno dobra., bolje reci.

asterix

pre 1 godinu

Ocajan sut prvo poluvreme.
Ne moze gore od ovoga u drugom.
Nista nije gotovo al izgleda da smo bas domacinska ekipa.
Na strani ne mogu da se sastave.
Aj da pogledamo i drugo poluvreme.

Марко

pre 1 godinu

Mislim da igracimaPartizana nedoataje kosarkaska inteligencija. Kosarka je na ovim nasim prostorima uvek bila sport za elitu, pametne skolovane, oni drugi su ograli fudnal, rukomet..Vremena se jesu promenila sport je visoko profesionalan , ali kosarka je takav sport da zahteva lucidnost, mastu ,brzo misleading..Igraci Partizana pojedinacno imaju igracki kvalitet ,ali su kolektivno jedna prilicno limititana skupina kada su ove osobine u pitanju.
(miroslav72, 19. januar 2023 23:58)

Било некад, сад се приповеда. Школоване спортисте смо имали отприлике закључно са Жућком и Дуцијем. Јесу ли Мока, Сале и Тео паметни и образовани. Мока је хит кад крене да лупета на телевизији. А још су гори ови чобани у НБА лиги који мисле да су образовани на "универзитету", а једва да знају који је главни град САД-а.

eto

pre 1 godinu

Meni se ljudi precesto cini da ovi nasi igraci ( neki ili vecina-ko kako voli nek procita) nesto puno i ne zele! Ono-ako se dobije je ok, izgubi ok...i sve tako...identitet ekipe je zasnovan i na karakterima najboljih igraca, ili nosilaca igre...ovde su to panter i ledej...i nije bas da su dosli da spasavaju kkp sadasnji trener i direktor, niti da pomazu...daleeeeko su od volontera, i prica u tom smeru je licemerna

Kide

pre 1 godinu

Docice nam glave utakmice koje smo gubili na jednu loptu u provom delu sezone bar 2,3 koje su morale biti dobijene.Valensija se digla posle poraza od Zvezde i vezala cini mi se 3 pobede.Partizan kako stvari stoje realan plasman od 10 do 12 mesta ove sezone.I dalje sam misljenja da je uradjena losa selekcija.Fale jedan igrac sa pregledom igre i smislom za asistenciju.

WalterNBGD

pre 1 godinu

Cekaj,kakvo sad opravdanje trazite za Zeljka?Da li je Partizan u ovom trenutku bolji tim od Valensije bez pet igraca?Jeste,i ko je onda kriv?Igraci,koji ako naprave gresku u prva tri minuta nema ih do kraja,ili mozda sto moraju besomucno da rotiraju pa Lesor cuva beka a Madar centra,o petorkama da ne govorimo,ajde sad malo da probamo ovo,gde se igraci medjusobno gledaju kao telad i onda Panter opali sa 9m.Ako mislite da su igraci limitirani,pa sta uradise Baskoniji pre par dana,isti ti igraci.Iskljucivi krivac i tacka.

M4X

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic treba da ide.
Covjek je zastareo trener i samo vuče partizan na dno. Ja kao grobar to kazem. Zeljko odlazi!
(čodavojvoda, 19. januar 2023 21:52)

Evo odmah će da posluša košarkaškog stručnjaka poput tebe.

e

pre 1 godinu

Kao veliki poznavalac košarke u kojoj sam skoro 30 godina, želim da naglasim da je Valensija ove godine projektovana za Final four!
Partizan je klasična Euro cup ekipa, možda bi bilo idealno da odigraju FIBA ligu šampiona i ponove uspeh iz 1992 godine.
(Ajgor, 19. januar 2023 22:57)

e upravo sam o tome i pricao koliko ste vi van sveta.
znaci da igraju fiba ligu sampiona ali se titula ne dovodi u pitanje..hahahhaa

panter pudlica

pre 1 godinu

Grobar, dobijate ali po tamburi od Valensije bez 5 igraca bruke jedne.
(Gossa placa Zeljko 89, 19. januar 2023 22:53)

Izvini dečko, ali moram da te pitam. Pošto svakodnevno visiš i ostavljaš komentare navestima o Partizanu, da li si npr mene video da ja to radim? Zabole me za vas i vaš klub, a ti očigledno imaš neki kompleks čim ga lečiš na Partizanovom vestima.

Pera

pre 1 godinu

Ne vredi,ovom preskupom Partizanu fali sportska inteligencija,dusa i katastofalno sutiraju trojke u otvorenom sutu.Zeljko,teraj ih da sva sata svaki dan sutiraju iz trka trojke bekovi i krila,svi se odlepe od Partiizana sa tim.

Doktor

pre 1 godinu

Pravo je cudo da smo i ovoliko utakmica dobili. Svaki put ista prica. Izgubljene lopte, lose gradjenje reketa i jedan ili dva perioda gde ne postizemo kos nekoliko minuta. Ako tome dodamo da oni pogadjaju a mi promasujemo otvorene suteve (Naneli i Andjusic), imamo super rezultat. I to traje u kontinuitetu. Da, moram dodati i nasu odbranu. Veoma je upitna. Imamo li jos neku? Bar jos dvije. Zasto ne menjamo? Ne znam. Treba mnogo toga da promenimo na bolje ako zelimo pobedjivati.

lionac

pre 1 godinu

Iskreno top igraci u Partizanima ali akvije brobenost tempo ideju ne vidim ni sad ni ranije.
Ako ih krene sut to ide nekako ali konstantnost jok. bacena sezona i pare.

Rocky

pre 1 godinu

Partizan ima izuzetne pojedince,ali nema timsku hemiju.Lesor je KLJUČNI IGRAČ Partizana ove sezone.Nema ko da ga zameni kada upadne u problem sa faulovima ili kada se umori.Ponavljam,radi se o ubedljivo najkonstantnijem igraču Partizana od početka sezone u EL.Egzum je večeras bio efikasan,postigao je 22 poena,ali nije imao nijednu asistenciju.I sam Žoc izgleda neprepoznatljivo,kao da se ne radi o najtrofejnijem treneru EL.

dmis

pre 1 godinu

Ovde treba ozbiljan reset! Ili Zeljko da pakuje prnje ili dva tri igraca da dobiju otkaz(naneli,ledej,andjusic…)ovo je Partizan a oni se ponasaju kao da igraju za ludvizburg. Ovom timu to fali,hemija i profesionalno ponasanje i na terenu i van njega.

Kide

pre 1 godinu

Egzum pokusava sve vreme prodorima da udje pod kos i ne ide,cak i kad iznudi faul promasi jedno bacanje.Neverovatno da nemamo plan b kad ne ide.O pleju da se ne prica vise,kreacija nula,ali eto Obradovic je selektovao ovu ekipu i opredelio se za ovakav nacin igre.Valensija je morala biti pobedjena u beogradu i sad nam ovaj mec ne bi bio pod moranje.Ako ovo izgube mora zvezda i asvel da se dobiju sl 2 kola a to ce biti jako tesko.Poceli smo dobro utakmicu steta sto nije nastavljeno u tom ritmu.Malo raspolozenih igraca a valensija nas dobro skautirala,zatvotila sve prilaze kosu.Nek forsiraju sut za tri to nas jos i najbolje ide.

iskreno

pre 1 godinu

Ekipa koja šutira 20 trojki i ima 5 asistencija na poluvremenu je raskalašena banda.
(ogi, 19. januar 2023 21:49)

14 šuteva za 3 i 8 asistencija. Ako već lažeš, laži bar nešto što se neće provaliti.

обс

pre 1 godinu

@Tako je. Obrazuje skupe evroligaške igrače koji imaju blizu 30 godina
(Ivan Drago, 19. januar 2023 23:17)


Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!

Never Mind

pre 1 godinu

Kakva bre osveta? Da dobijemo pola kosa i Bog da nas vidi. Nema u sportu osvete, on je lep. Osveta je nesto cemu teze neki drugi, znate vec koji. Oni se stalno svete, cas ovom, cas onom i uvek im je neko kriv za nesto.

Tu ja ne mogu nikome pomoci. To u sebi ne zelim jer izjeda dusu.

Nikola

pre 1 godinu

Komentari da je Partizan osvojio evroligu je isto kad bi rekli da je Crvena zvezda osvojila ligu prvaka. Ni blizu nisu ista takmičenja, al ajde. Neki je nedavno rekao Partizan zavrsava 20-14, voleo bi to videti

aca

pre 1 godinu

I ova utakmica je pokazala da nedostaje još jedan centar.To će nas koštati ulaska među 8.
(Top, 19. januar 2023 22:40)

Jos jedan centar koga ce jadni penzioneri da finasiraju?
(onako, 19. januar 2023 23:03)

Da, da verovatno ce morati da se odreknu dela novca koji im je u Srbiju doneo Kampaco.

vladimir

pre 1 godinu

Valensija je veoma snažna ekipa sigurno medju prve tri u Evropi čak i ovako drastično oslabljena. Ko misli drugačije nezna ništa o košarci.

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

I da zaboravih ono najvažnije. Partizan u košarci ima 4 kontinentalne titule , a CZ tek jednu . Da se zna samo , ko je ko sa ovih prostora .

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.

Jtd

pre 1 godinu

Partizan nema pleja, tacnije mislim da u celoj ekipi ne postoji igrac koji zeli da doda loptu. Egzum to nije, aleksa iz utakmice u utakmicu potvrdjuje da to nikad nije ni bio, niti ce biti, niti ima znanje za to a madar je jos zelen, mada je i on po pitanju radosti u dodavanju vrlo upitan. Oni bas tako i igraju, svako za sebe jedino je problem sto to predugo traje, a greska je napravljena jos u pocetku, tim se pravi oko keca i petice a ne obrnuto. Ko je pogresio oni sigurno znaju

Mirko

pre 1 godinu

Dno od igre. Kako je Zvezda mogla da dobije ove u lošoj igri ali je pobedila. Kako Partizan to nije mogao večeras i da se izjednači sa Zvezdom jer sutra Zveuda gubi. Ajde bre Željko

Rašo

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Vi koji ste 3 puta ušli u EL nezasluženo, bolje da ćutite!

gladijator

pre 1 godinu

Gledas li ti ovo Nolane Smithe, gledas li ?!
(Sveti Nolan Smith, 19. januar 2023 22:42)

gleda i pita se kad će CZV bar 1x u prvih 8.

KKP već ima:
-1xEL
-4xFF
-3 x evro KRK

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Ovaj komentator vidi samo sreću za Partizan. Ponovo je Partizan imao puno sreće, ponovo puno sreće...pa kakva crna sreća majstore, ovi šutiraju 50% za tri. Šta bi tek bilo da nema sreće? 10/10 Valensija za tri? Za njega je svaki promašaj Valensije sreća.

обс

pre 1 godinu

Ништа катастрофално. Партизан тражи себе. Има још да се игра. Потенцијал Партизана је велики. Очигледно да Обрадовић неће да игра прљаву, прорачунату, тактички одвратну кошарку у којој је фаул тај који је смисао игре и то кад га направити оно што значи резултат. Жоц жртвује резултат за образовање играча пред мечеве који предстоје. Сви који су разочарани не знају колика је замка претерано очекивање. Сви који су пресрећни због овог пораза Партизана, броје играче с бојом коже на паркету (?), броје Партизанове шутеве за три, оспоравају академика Обрадовића толико су несвесни да сопствена мржња не може да се сакрије колико код да се рационализује псеудокошаркашким утисцима о игри Партизана. Партизанова зора предстоји!

asterix

pre 1 godinu

Kaže komentator u jednom trenutku da je Partizan samo dva puta u prvom poluvremenu pogodio za dva poena i da je šteta pošto se igra Partizana zasniva na šutu za dva poena?

Igra Partizana se mesecima unazad zasniva na šutu za tri poena, po metodi, šutaj za tri čim pređeš pola. Jako, jako ružna košarka.
(Vlajko, 19. januar 2023 22:52)


Vido se da pojma nas o kosarci.
Klub za koji navijas uzima vise pokusaja za tri po utakmici od nas.
Mi smo negde pri dnu EL po pokusajima za tri.

asterix

pre 1 godinu

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!
(zvezdaš, 19. januar 2023 23:22)


Prvak Evrope je prvak Evrope,nazivaj trofej kako hoces bio je prvak Evrope.
A ti samo izmisljas izgovore zato sto to tesko podnosis.
Ljubomorko maleni.

asterix

pre 1 godinu

100% si u pravu, nema to nikakve veze sa odbranom, nego sa srećom.
(VAR, 19. januar 2023 22:57)

Ako si gledo mnogo suteva za 3 su iz cistih pozicija protiv CZ promasili.
Veceras samo dve,ostalo je sve uslo.

Rade74

pre 1 godinu

Laki je malo neevozan

Jugoplastika, Cibona, Vareze, Limoz, Virtus su mnogo veci klubovi od vas, pa gde su danas, mnogo se lozite...
(mich, 20. januar 2023 02:14)

Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

12/25 Valensije za tri, uz ozbiljnu sudijsku pljačku...pa ovo je fenomenalan rezultat za Partizan! Komentarisanje utakmice sramno.

veliki strumf

pre 1 godinu

Zeljko stvarno ovoga puta se nisu poklopile zelje i mogucnosti, voleo bih da ti vidim ledja, zanm da si Grobar skoro pa ko ja ali preterao si. Daj nekom drugom klupu mozda ce biti bolje, a i ja mogu sa ovom ekipom da budem drugi u ABA i 12 u Euroligi.
Jednostavno neki problem postoji izmedju trebera i igraca.
(anti Rola, 19. januar 2023 22:59) Ово је најјача изјава ИКАД! Жељко Гробар СКОРО КАО ТИ? А ти си? Жељко играо деценијама за Партизан, освојио титулу шампиона Европе, вратио се у Партизан кад је био полураспад, чак говорио да није звезда него Партизан и ОН ЈЕ МАЊИ ГРОБАР ОД ТЕБЕ??? Шта људи себи дозвољавају да напишу то је невероватно! Стварно шта све човек не може да прочита! То је као кад бих ја Џајићу рекао да сам већи Звездаш од њега! Ја то могу да умишљам, али да тако нешто кажем - умро бих од блама.

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrznja, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da je najgori po svemu?

asterix

pre 1 godinu

G. Zeljko Obradovic, covek bez obraza i skrupula. Umisljena velicina koja se natrenirala sa igracima milionskih ugovora. Vi ste Zeljko ipak egocentrik posebnog kova. Bez vas bi cak i ova ekipa bila znatno bolja. Ko to ne priznaje nije iskren. Dve godine vi uigravate osnovna kretanja u kosarci i to sa igracima koji dobijaju novac svih nas, i to ne nasom voljom. Novac koji se baca pred sve vas kao biseri pred svinje. Sram vas bilo. Odlazite!
(Miša, 19. januar 2023 23:30)

Zasto vi navijaci Zvezde zelite da ode ako je los trener?
Pa valjda vama to ide u korist!
Zar je moguce da imate toliko straha?

darko

pre 1 godinu

Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.
(Beron - trokorak, 20. januar 2023 02:24)

Manje pristrasnosti molim. Nedovic je stalan reprezentativac Srbije dok se Andušić i Avramović uglavnom zovu samo za kvalifikacije. Oduzmi Nedovićev doprinos u broju poena i Zvezda bi izgubila veliki broj mečeva.
Vildoza je daleko korisniji od Papapetrua. Papapetru u većini mečeva ostvari 3 poena dok Vildoza preko 15.
Holand je dao 27 poena za Zvezdu u pobedi protiv Žalgirisa. Za to vreme prosečnoj Valensiji Naneli je ubacio 5, Ledej 7 a Lesor 8 poena.

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

Branko

pre 1 godinu

Partizan da ima pleja tipa Kampaco, od početka sezone, bili bi ladno prvi sa par poraza... Ovako tako je kako je, bez dobrog pleja i čvršće odbrane kidaće nam živce još do kraja sezone.

ShoneGrobar

pre 1 godinu

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Eto vi ste zasluzili kad ste platili Ciboni, zasluzili ste kad se igrali umesto Igokeje, zasluzili ste u korona sezoni.
Svi znate vrlo dobro da igrate sa 2 kluba u ABA ligi.
Sad kad imate te neke pravne propuste i kazne vas, opet vi niste krivi.
Poceli ste igrat kosarku sa dolaskom pedera na vlast i odjednom se desio procvat u svim sportovima za vas i to znaju i ptice na grani.
Prvi put kad se neka ozbiljnija lova dala za kk Partizan, placete na sav glas.

Svetski i evropski prvaci u fudbalu, svaka cast ali na osnovu toga vi sebe dizete u nebesa kao neku sportsku religiju i tkzv stub srpstva i pravosljavlja i kojekakve nebuloze. U kojem drugom sportu ste vi uradili nesto zapazeno na evropskom ili svetskom nivou ?

Ja sam ostavio svoj komentar vcrs ( pre ovoga ) na temu igre Partizana jer sam iskreno razocaran i iznerviran, nijednog trenutka mi Zvezda nije pala napamet, zasto bi ? Sta vi imate sa ovim mecom ?
Ali jednostavno coveku muka bude kad cita sta se sve ovde pise.
Koji stanje svesti moras imati da prozivas nekoga drugog konstantno a svoje greske ne vidis, nebitno grobar ili cigan.
Samo hleba i igara, niste za bolje. Ljudi nemaju za osnovne potrebe pa su postali podli, sujetni, pokvareni i onda ti isti dodju ovde ne bi li se ovde ispuhali kroz mrznju kako jedni tako i drugi.

nole

pre 1 godinu

Losi smo.Dzabe sve.Kuci dobijamo uz pomoc "sestog igraca".U gostr bolje da ne idemo.
Madar nije konstantan.
Aleksa jos uvek igra samo srcem.
Panter igra kad mu se hoce, ne zasluzeno kapiten.
Naneli ne trositi reci, katastrofalan.
Papapetru napad ocajan odbrana solidna
Smajli mnogo ume da zabrlja kao sinoc dva faula u dva napada.
Lesor odlican i van ocekivanja

Egzum posle lesora najbolji za sada.
Trifa tek pocinje sada sezonu.
Andjusic za nanelija igracina
tristan premalo bas premalo igra
Ledej van forme

Zeljko takodje van forme.Kasno trazi tajm aute i ne pusta Tristana velika greska.Mislim da je sinoc mogao pomoci oko Dubljevica.
i ta preuzimanja vise u odbrani kad lesor istrci a panter preuzme dubljevica.
i previse otvorenih suteva dolazi iz te odbrane

Lord

pre 1 godinu

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!
(zvezdaš, 19. januar 2023 23:22)
Bas je rijetkost da se slozim sa vama, nemaju veze u pravu si.
Partizan pokorio kosarkasku evropu sa tada najjacim timovima evrope.
cz pokorila 3/4 fudbalske, nije bilo engleza i tada vrlo mocnih holandjana, i sistem je bio takav da je bilo malo prepreka do pehara.
Imate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.

King

pre 1 godinu

Da nam je budzet kao što ima gradski rival i to ničim zasluženo, lako bismo, mi nemamo pare da dodvedemo igrača od 2mil eur, a da ne pričamo o 4mil za 6 meseci. Dobro je i ovo.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

(Batko, 19. januar 2023 14:54)

Te komentare koje pominjes pratim i cak vodim internu statistiku o tome. Mozda je jednom i izbacim ovde, bilo bi zanimljivo.
Na nasim vestima se pusta lavina vasih komentara i to neselektivno. Posprdjivanje, uvrede, neistine i slican arsenal. Nase vesti vecinom imaju od 250 - 400 komentara, od cega su najmanje 2/3 vasi.
(Max Von Sidow, 19. januar 2023 15:56)

Ovo je bila moja replika izvesnom Batku, gde pise da partizanovci zasipaju zvezdine vesti komentarima i da ima vrlo malo njihovih, a da se nase sve pusta.
Mogu reci svakom zvezdasu ovde da bude revnostan i strpljiv i da prebroji komentare zvezdasa na ovu nasu vest i pogleda njihov sadrzaj. Drugi komentar ne treba. Ima casnih izuzetaka i njima se izvinjavam. Obrazlozeni, pa i kriticki komentari su dobrodosli.
Ovo je dokaz o cemu sam pisao i niko ne treba da mi objasnjava kako ne treba da verujem svojim ocima.
Izgleda da vise necu ulaziti ni u komentare na nasu vest jer sve manje imam zivaca za to. Vidim da su tu uglavnom deca, ali znaju iznervirati za odraslog. Procitam izvestaj sa meca i cista mi glava.

Da smo 'domacica' vidimo svi, da fali plej vidimo, a fali nam i 'ono nesto' da bi dobijali na strani. Ne treba biti narocito strucan da se ovo primeti. Bice valjda bolje. Ako i ne bude, bar je bilo zabavno.

ex šampion Srbije za pionire

pre 1 godinu

Da li svi ovi ,,stručnjaci" koji se obraćaju preko komentara direktno najtrofejnijem treneru EL stvarno misle da će on da čita ove komentare i da ga to dotiče (a posebno što 99% tih komentara su navijači Zvezde i FMP_a)? A svi ti ,,stručnjaci" su verovatno u košarci imali najveći domet u školskom dvorištu u basketu sa drugarima i drugaricama iz odeljenja, uz uslov da su pored sebe imali nekog baš dobrog saigrača koji je trenirao košarku. Jer da su osvojili makar pionirsko ili kadetsko prvenstvo Beograda ili Srbije, znali bi koliko je i to teško, i ne bi pocenjivali najtrofejnijeg trenera EL i bivšeg reprezentativca.

Okvirno

pre 1 godinu

Nek neko vidi sa Savićem da se uputi neka nova tužba protiv Zvezde, ne ide više ovako.....
Zakuni se da veruješ prepoštenom i svuda poznatom istinoljubcu i miljeniku svih režima u poslednjih 40 godina.

Bojan Paunovic

pre 1 godinu

Konkretno igrao bih panter-avramović (madar kao treći)plejevi bekovi -papatreu vukcecic egzum naneli- madar andjusic. centri- zna se lesor ledej smailagić i četvrtog kojeg slabo uvodi mislim nešto na slovo b se zove mada ponekad i tu može papatreu da odigra ovo je dobar tim sa lošim rasporedom uloga a zamerka je i da andjišića ne mogu da prepoznam i često igra van forme pa bi morao više da se potrudi da uđe u sastav i popravi utisak.

обс

pre 1 godinu

Ништа катастрофално. Партизан тражи себе. Има још да се игра. Потенцијал Партизана је велики. Очигледно да Обрадовић неће да игра прљаву, прорачунату, тактички одвратну кошарку у којој је фаул тај који је смисао игре и то кад га направити оно што значи резултат. Жоц жртвује резултат за образовање играча пред мечеве који предстоје. Сви који су разочарани не знају колика је замка претерано очекивање. Сви који су пресрећни због овог пораза Партизана, броје играче с бојом коже на паркету (?), броје Партизанове шутеве за три, оспоравају академика Обрадовића толико су несвесни да сопствена мржња не може да се сакрије колико код да се рационализује псеудокошаркашким утисцима о игри Партизана. Партизанова зора предстоји!

обс

pre 1 godinu

@Tako je. Obrazuje skupe evroligaške igrače koji imaju blizu 30 godina
(Ivan Drago, 19. januar 2023 23:17)


Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

I da zaboravih ono najvažnije. Partizan u košarci ima 4 kontinentalne titule , a CZ tek jednu . Da se zna samo , ko je ko sa ovih prostora .

panter pudlica

pre 1 godinu

Grobar, dobijate ali po tamburi od Valensije bez 5 igraca bruke jedne.
(Gossa placa Zeljko 89, 19. januar 2023 22:53)

Izvini dečko, ali moram da te pitam. Pošto svakodnevno visiš i ostavljaš komentare navestima o Partizanu, da li si npr mene video da ja to radim? Zabole me za vas i vaš klub, a ti očigledno imaš neki kompleks čim ga lečiš na Partizanovom vestima.

Grobari to smo mi

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?

gladijator

pre 1 godinu

Gledas li ti ovo Nolane Smithe, gledas li ?!
(Sveti Nolan Smith, 19. januar 2023 22:42)

gleda i pita se kad će CZV bar 1x u prvih 8.

KKP već ima:
-1xEL
-4xFF
-3 x evro KRK

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.

ester

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.

Mirko

pre 1 godinu

Dno od igre. Kako je Zvezda mogla da dobije ove u lošoj igri ali je pobedila. Kako Partizan to nije mogao večeras i da se izjednači sa Zvezdom jer sutra Zveuda gubi. Ajde bre Željko

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

12/25 Valensije za tri, uz ozbiljnu sudijsku pljačku...pa ovo je fenomenalan rezultat za Partizan! Komentarisanje utakmice sramno.

Ej bre

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Kakve veze ima tvoj komentar sa ovom utakmicom? ti si potpuno promasio vest, Ali razumem vi i kada igrate utakmicu evrolige vi mislite o nama ..Kompleksi su neizlecivi

aca

pre 1 godinu

I ova utakmica je pokazala da nedostaje još jedan centar.To će nas koštati ulaska među 8.
(Top, 19. januar 2023 22:40)

Jos jedan centar koga ce jadni penzioneri da finasiraju?
(onako, 19. januar 2023 23:03)

Da, da verovatno ce morati da se odreknu dela novca koji im je u Srbiju doneo Kampaco.

asterix

pre 1 godinu

Kaže komentator u jednom trenutku da je Partizan samo dva puta u prvom poluvremenu pogodio za dva poena i da je šteta pošto se igra Partizana zasniva na šutu za dva poena?

Igra Partizana se mesecima unazad zasniva na šutu za tri poena, po metodi, šutaj za tri čim pređeš pola. Jako, jako ružna košarka.
(Vlajko, 19. januar 2023 22:52)


Vido se da pojma nas o kosarci.
Klub za koji navijas uzima vise pokusaja za tri po utakmici od nas.
Mi smo negde pri dnu EL po pokusajima za tri.

Rašo

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Vi koji ste 3 puta ušli u EL nezasluženo, bolje da ćutite!

Lord

pre 1 godinu

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!
(zvezdaš, 19. januar 2023 23:22)
Bas je rijetkost da se slozim sa vama, nemaju veze u pravu si.
Partizan pokorio kosarkasku evropu sa tada najjacim timovima evrope.
cz pokorila 3/4 fudbalske, nije bilo engleza i tada vrlo mocnih holandjana, i sistem je bio takav da je bilo malo prepreka do pehara.
Imate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.

Rade74

pre 1 godinu

Laki je malo neevozan

Jugoplastika, Cibona, Vareze, Limoz, Virtus su mnogo veci klubovi od vas, pa gde su danas, mnogo se lozite...
(mich, 20. januar 2023 02:14)

Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.

asterix

pre 1 godinu

G. Zeljko Obradovic, covek bez obraza i skrupula. Umisljena velicina koja se natrenirala sa igracima milionskih ugovora. Vi ste Zeljko ipak egocentrik posebnog kova. Bez vas bi cak i ova ekipa bila znatno bolja. Ko to ne priznaje nije iskren. Dve godine vi uigravate osnovna kretanja u kosarci i to sa igracima koji dobijaju novac svih nas, i to ne nasom voljom. Novac koji se baca pred sve vas kao biseri pred svinje. Sram vas bilo. Odlazite!
(Miša, 19. januar 2023 23:30)

Zasto vi navijaci Zvezde zelite da ode ako je los trener?
Pa valjda vama to ide u korist!
Zar je moguce da imate toliko straha?

darko

pre 1 godinu

Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.
(Beron - trokorak, 20. januar 2023 02:24)

Manje pristrasnosti molim. Nedovic je stalan reprezentativac Srbije dok se Andušić i Avramović uglavnom zovu samo za kvalifikacije. Oduzmi Nedovićev doprinos u broju poena i Zvezda bi izgubila veliki broj mečeva.
Vildoza je daleko korisniji od Papapetrua. Papapetru u većini mečeva ostvari 3 poena dok Vildoza preko 15.
Holand je dao 27 poena za Zvezdu u pobedi protiv Žalgirisa. Za to vreme prosečnoj Valensiji Naneli je ubacio 5, Ledej 7 a Lesor 8 poena.

M4X

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic treba da ide.
Covjek je zastareo trener i samo vuče partizan na dno. Ja kao grobar to kazem. Zeljko odlazi!
(čodavojvoda, 19. januar 2023 21:52)

Evo odmah će da posluša košarkaškog stručnjaka poput tebe.

vladimir

pre 1 godinu

Valensija je veoma snažna ekipa sigurno medju prve tri u Evropi čak i ovako drastično oslabljena. Ko misli drugačije nezna ništa o košarci.

asterix

pre 1 godinu

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!
(zvezdaš, 19. januar 2023 23:22)


Prvak Evrope je prvak Evrope,nazivaj trofej kako hoces bio je prvak Evrope.
A ti samo izmisljas izgovore zato sto to tesko podnosis.
Ljubomorko maleni.

ex šampion Srbije za pionire

pre 1 godinu

Da li svi ovi ,,stručnjaci" koji se obraćaju preko komentara direktno najtrofejnijem treneru EL stvarno misle da će on da čita ove komentare i da ga to dotiče (a posebno što 99% tih komentara su navijači Zvezde i FMP_a)? A svi ti ,,stručnjaci" su verovatno u košarci imali najveći domet u školskom dvorištu u basketu sa drugarima i drugaricama iz odeljenja, uz uslov da su pored sebe imali nekog baš dobrog saigrača koji je trenirao košarku. Jer da su osvojili makar pionirsko ili kadetsko prvenstvo Beograda ili Srbije, znali bi koliko je i to teško, i ne bi pocenjivali najtrofejnijeg trenera EL i bivšeg reprezentativca.

King

pre 1 godinu

Da nam je budzet kao što ima gradski rival i to ničim zasluženo, lako bismo, mi nemamo pare da dodvedemo igrača od 2mil eur, a da ne pričamo o 4mil za 6 meseci. Dobro je i ovo.

Nikola

pre 1 godinu

Komentari da je Partizan osvojio evroligu je isto kad bi rekli da je Crvena zvezda osvojila ligu prvaka. Ni blizu nisu ista takmičenja, al ajde. Neki je nedavno rekao Partizan zavrsava 20-14, voleo bi to videti

asterix

pre 1 godinu

100% si u pravu, nema to nikakve veze sa odbranom, nego sa srećom.
(VAR, 19. januar 2023 22:57)

Ako si gledo mnogo suteva za 3 su iz cistih pozicija protiv CZ promasili.
Veceras samo dve,ostalo je sve uslo.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Ovaj komentator vidi samo sreću za Partizan. Ponovo je Partizan imao puno sreće, ponovo puno sreće...pa kakva crna sreća majstore, ovi šutiraju 50% za tri. Šta bi tek bilo da nema sreće? 10/10 Valensija za tri? Za njega je svaki promašaj Valensije sreća.

ShoneGrobar

pre 1 godinu

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Eto vi ste zasluzili kad ste platili Ciboni, zasluzili ste kad se igrali umesto Igokeje, zasluzili ste u korona sezoni.
Svi znate vrlo dobro da igrate sa 2 kluba u ABA ligi.
Sad kad imate te neke pravne propuste i kazne vas, opet vi niste krivi.
Poceli ste igrat kosarku sa dolaskom pedera na vlast i odjednom se desio procvat u svim sportovima za vas i to znaju i ptice na grani.
Prvi put kad se neka ozbiljnija lova dala za kk Partizan, placete na sav glas.

Svetski i evropski prvaci u fudbalu, svaka cast ali na osnovu toga vi sebe dizete u nebesa kao neku sportsku religiju i tkzv stub srpstva i pravosljavlja i kojekakve nebuloze. U kojem drugom sportu ste vi uradili nesto zapazeno na evropskom ili svetskom nivou ?

Ja sam ostavio svoj komentar vcrs ( pre ovoga ) na temu igre Partizana jer sam iskreno razocaran i iznerviran, nijednog trenutka mi Zvezda nije pala napamet, zasto bi ? Sta vi imate sa ovim mecom ?
Ali jednostavno coveku muka bude kad cita sta se sve ovde pise.
Koji stanje svesti moras imati da prozivas nekoga drugog konstantno a svoje greske ne vidis, nebitno grobar ili cigan.
Samo hleba i igara, niste za bolje. Ljudi nemaju za osnovne potrebe pa su postali podli, sujetni, pokvareni i onda ti isti dodju ovde ne bi li se ovde ispuhali kroz mrznju kako jedni tako i drugi.

Batko

pre 1 godinu

Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Niti je dug bio 16 mili
Niti je dug oprosten
Niti je oprosten porez (to tek nije ,dok nekome jeste za sada)
Niti je data hala "Pionir"

I onda ti nekoga pitas "Jel vas nije sramota" ?!
Stvarno nema dalje !
Ponavljanjem lazi mozes samo ubediti sebe da je to istina ali ok. Ako tako funkcionises nema problema.
To sto stida nemas , to je vec druga prica

"Nedostatak stida je prvi znak ljudske gluposti" S.Frojd

veliki strumf

pre 1 godinu

Zeljko stvarno ovoga puta se nisu poklopile zelje i mogucnosti, voleo bih da ti vidim ledja, zanm da si Grobar skoro pa ko ja ali preterao si. Daj nekom drugom klupu mozda ce biti bolje, a i ja mogu sa ovom ekipom da budem drugi u ABA i 12 u Euroligi.
Jednostavno neki problem postoji izmedju trebera i igraca.
(anti Rola, 19. januar 2023 22:59) Ово је најјача изјава ИКАД! Жељко Гробар СКОРО КАО ТИ? А ти си? Жељко играо деценијама за Партизан, освојио титулу шампиона Европе, вратио се у Партизан кад је био полураспад, чак говорио да није звезда него Партизан и ОН ЈЕ МАЊИ ГРОБАР ОД ТЕБЕ??? Шта људи себи дозвољавају да напишу то је невероватно! Стварно шта све човек не може да прочита! То је као кад бих ја Џајићу рекао да сам већи Звездаш од њега! Ја то могу да умишљам, али да тако нешто кажем - умро бих од блама.

Miša

pre 1 godinu

G. Zeljko Obradovic, covek bez obraza i skrupula. Umisljena velicina koja se natrenirala sa igracima milionskih ugovora. Vi ste Zeljko ipak egocentrik posebnog kova. Bez vas bi cak i ova ekipa bila znatno bolja. Ko to ne priznaje nije iskren. Dve godine vi uigravate osnovna kretanja u kosarci i to sa igracima koji dobijaju novac svih nas, i to ne nasom voljom. Novac koji se baca pred sve vas kao biseri pred svinje. Sram vas bilo. Odlazite!

Dejan

pre 1 godinu

Veceras svim srcem uz Valensiju protiv duplo skupljeg tima na cijem celu se nalazi kontraverzni biznismen iz Prislonice. Do juce radio kao limar, danas ima firme, jahte. Ali eto oni su posetni u lakat.

Branko

pre 1 godinu

Partizan da ima pleja tipa Kampaco, od početka sezone, bili bi ladno prvi sa par poraza... Ovako tako je kako je, bez dobrog pleja i čvršće odbrane kidaće nam živce još do kraja sezone.

onako

pre 1 godinu

I ova utakmica je pokazala da nedostaje još jedan centar.To će nas koštati ulaska među 8.
(Top, 19. januar 2023 22:40)

Jos jedan centar koga ce jadni penzioneri da finasiraju?

iskreno

pre 1 godinu

Ekipa koja šutira 20 trojki i ima 5 asistencija na poluvremenu je raskalašena banda.
(ogi, 19. januar 2023 21:49)

14 šuteva za 3 i 8 asistencija. Ako već lažeš, laži bar nešto što se neće provaliti.

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrznja, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da je najgori po svemu?

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

Never Mind

pre 1 godinu

Kakva bre osveta? Da dobijemo pola kosa i Bog da nas vidi. Nema u sportu osvete, on je lep. Osveta je nesto cemu teze neki drugi, znate vec koji. Oni se stalno svete, cas ovom, cas onom i uvek im je neko kriv za nesto.

Tu ja ne mogu nikome pomoci. To u sebi ne zelim jer izjeda dusu.

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

zvezdaš

pre 1 godinu

Komentari da je Partizan osvojio evroligu je isto kad bi rekli da je Crvena zvezda osvojila ligu prvaka. Ni blizu nisu ista takmičenja, al ajde. Neki je nedavno rekao Partizan zavrsava 20-14, voleo bi to videti
(Nikola

Znaš li koja je razlika izmeeju ta dva poredjenja? Trofej lige Šampiona i K.E.Š.a su IDENTIČNI. Što znači da je liga Šampiona samo nastavak K.E.Š.a.
Za razliku od toga, trofej K.E.Š.a koji je osvojio partizan i trofej Evrolige nemaju dodirniih tačaka. Što će reći da Evroliga NIJE nastala na temeljima K.E.Š.a, već je to NOVO takmičenje koje su bogate ekipe oformile za sebe!!!

nnn

pre 1 godinu

Treba biti covek i ne navijati protiv srpskog tima kada igra protiv stranih ekipa. Ne znam odakle tolika mrzna, kada su oba kluba slicna, slicne stvari rade, i lose i dobre, slicno rukovodstvo itd. Da li je moguce da se to ne vidi? Tj da jedan navijac misli da je njegov klub cist a drugi da he najgori po svemu?

kapetan Mickey

pre 1 godinu

pre samo 13 dana Valensija najgora ikad a sad izgubili od te iste raspale ekipe. Mada je vama važnije da Zvezda izgubi nego vi da dobijete zato ste večno tek komšija mali.

bojan

pre 1 godinu

Meni je zanimljivo koliko ste zaštićeni od strane sudija. Odradjujete dobro to. Dve pobede u gostima su Vam sudije navukle. A kući da ne pričamo o kriterijumu. Sreten Radović Vam malo,malo sudi u gostima.Fener je dobro odradio. I ovo će probati ako bude mogao.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bokte pa sta je ovo, pa ovakve pocetnicke greske i potpunu rastimovanost skoro nisam video. Umesto da napredujemo, kako takmicenje odmice, mi sve gori i gori. Sta rade ovi ljudi na treningu?
(MilutinOdMacve, 19. januar 2023 22:22)

Ćaskaju o Kampacu.

Pop Cira

pre 1 godinu

Evroliga, 20. kolo:

Valensija – Partizan-Drukare

Dvorana: "Fuente de San Luis" (Valensija)
Sudije: Sreten Radović, Jozef Bisang, Mikele Rosi

U susret utakmici dva bratska kluba.

Ma sta nam naprica....

pre 1 godinu

Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Kako nam je to drzava oprostila 20 miliona duga a kazete da je "zvezda ugasena" Pa jel shvatate koliko ste se izgubili u svojim izmisljotinama???

obelix

pre 1 godinu

@asterix

Duško Ivanović je za Obradovića Olimpijac. Čovek zategnut kao sajla sa 65 godina, ide u trenerci lagano. Čačanin zabrekao kao tuljan, loče, ždere i ne izlazi iz kafana.
Tako da i ne čudi što ljudi misle da Željko ima preko 70 godina i da je zreo za šah i parkić.

Udah

pre 1 godinu

Samo da ode Dule
Samo da ode Todorić
Samo da ode Džikić
Samo da ode Trinkijeri
Samo da ode Danilović
Samo da ode Bodiroga
Samo da ode Saša Pavlović
Samo da ode Novica
Samo da ode "Turčin"
Svi samo da odu - pa ćemo imati zdrav odnos između klubova.
Ali, samo da ostane jedan čovek na čije vesti ne smemo da iskažemo svoj stav.
Država im oprostila 20 miliona evra duga, porez, krediti, hale sve im je dato, a na sve što je crno-belo skaču, napadaju i krive za svoje propuste.
Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Jel si OK?

76er

pre 1 godinu

I da zaboravih ono najvažnije. Partizan u košarci ima 4 kontinentalne titule , a CZ tek jednu . Da se zna samo , ko je ko sa ovih prostora .
(Laki je malo nervozan, 19. januar 2023 23:23)

Dobro, imate. Je l ce sad zbog toga da se obrise ovaj poraz od Valensije?

Zoran

pre 1 godinu

Obradovicu imas li obraza ? Put pod noge prijatelju. Daleko si ti od ozbiljnog trenera. Sta reci o izboru igraca, tvojih ruku delo ??? Tim nema koncepciju, ono sto je tvoj zadatak da napravis. Filozofiras u prazno.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Nek se zali Savic Bodirogi na Dubljevica. Namerno terorise instalaciju, a protiv Zvezde sve promasuje. To nije po pravilima EL. A i Valensija je igrala sa pet igraca na terenu protiv instalacije...to se ne sme protiv ekipa koje vodi Zeljko. Dakle, bar dva razloga za zalbu.

Ivan Drago

pre 1 godinu

Ништа катастрофално. Партизан тражи себе. Има још да се игра. Потенцијал Партизана је велики. Очигледно да Обрадовић неће да игра прљаву, прорачунату, тактички одвратну кошарку у којој је фаул тај који је смисао игре и то кад га направити оно што значи резултат. Жоц жртвује резултат за образовање играча пред мечеве који предстоје. Сви који су разочарани не знају колика је замка претерано очекивање. Сви који су пресрећни због овог пораза Партизана, броје играче с бојом коже на паркету (?), броје Партизанове шутеве за три, оспоравају академика Обрадовића толико су несвесни да сопствена мржња не може да се сакрије колико код да се рационализује псеудокошаркашким утисцима о игри Партизана. Партизанова зора предстоји!
(обс, 19. januar 2023 23:09)

Tako je. Obrazuje skupe evroligaške igrače koji imaju blizu 30 godina

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Partizaи vajld kardsi em papreno platili pozivnicu, em zalutali u EL. Posle ivog blamiranja noćas očekujem još poziva da se druka CZ.

Milan

pre 1 godinu

Otjerati Pantera, Lesora, Nanelija i Anđušića. Forsirati talentovane igrace koje imamo i imacemo zagarantovano svijetlu budućnost, ovako samo jad, tuga i cemer!

ringišpil

pre 1 godinu

Bela petorka Partizana igra mnogo bolje od crne petorke. Sve u svemu kada bi trener davao slobodu srpskim igračima mislim da bi i imali neke šanse, Smajlagić i Trifunović odlični.

what

pre 1 godinu

S druge strane koliko mudrosti, znanja i pozitivne energije koja puni samopouzdanje igračima pokazuje Duško Ivanović...razlika je toliko očigledna....ali avaj...
(Ovaj, 19. januar 2023 21:54)

Ja navijam za Zvezdu ali ne znam kako ova utakmica ima veze sa istom...aj ne budi kao neki...svako svoje dvorsite...

Bocko

pre 1 godinu

Nemojte ljudi tako. Partizan je bio oslabljen. Falio im je deveti igrač u rotaciji. A Valensiji su nedostajala samo dva člana prve petorke. Plus još četvorica . A ovaj što spominje bolji šut Valensije za tri, nego protiv zvezde, možda je nešto i do odbrane.

asterix

pre 1 godinu

Sve se uzdam u ono da Željko tempira forumu za kraj sezone, za ABA ligu i da će na kraju da igraju kako treba....ali pre će biti da je prolupao kao matori Pešić i da nije to više isti trener
(milos, 19. januar 2023 23:01)

Mladji od Ivanovica 3 godine,hahah.

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Ekipa koja šutira 20 trojki i ima 5 asistencija na poluvremenu je raskalašena banda

Pa na to se svodi igra partizana ove sezone udri za 3 poena pa sta bude,prodje nekad uglavnom ne prolazi

deki27

pre 1 godinu

Necu da vam stajem na muku, deset razlike moze da se stigne ali obratite paznju na nekolilo stvari. Vodjenje utakmice Zoca i Duska Ivanovica, Zoc se stalno dere, jedna greska i izvlaci igraca, drzi predavanje i njemu i celoj klupi koja nije nista kriva. Na drugoj strani Dusko izvede Nedovica koji je pogodio trojku preko ruke jer to nije bio plan, bez mnogo reci i pametovanja. Da li moze neko da nauci Lesora( trebao bi Zoc)da lepo zakuca kao na primer Petrusev i odmah trci odbranu. Ovaj neizivljeni lik sa losom karmom hoce da polomi konstrukciju. Ja stvarno ne znam kako mislite da dobijete Zvezdu a tek u KLS ako se uopste pojavite

Deki

pre 1 godinu

Gledas li ti ovo Nolane Smithe, gledas li ?!
(Sveti Nolan Smith, 19. januar 2023 22:42)

gleda i pita se kad će CZV bar 1x u prvih 8.

KKP već ima:
-1xEL
-4xFF
-3 x evro KRK
(gladijator, 19. januar 2023 22:54)

I tu ćete da stanete...živi bili pa videli...karma je čudo...

SasaBL

pre 1 godinu

Genaralno ekipa je kaubojska i ocekivo sam da ce biti frljakanja i da ce napadom dobiti ovu raspalu valensiju koju je zvjezda uzela najlosijim svojim utakmicom koju sam gledo . Bzvz mi sto cemo vas jos mi oduciti od f8 i poslati u f 14 . Iskreno sam se nadao da cete biti sto duze u igri i da fe se koliko toliko forma podici ali dzaba ekipa je komedija ,brdo preplacenih igraca bez osjecaja za tim . Jbg ne moze na silu 😃

САМО *

pre 1 godinu

Samo da pitam, jel vas nije sramota?
(Grobari to smo mi, 19. januar 2023 20:20)

Кога Валенсију?
Нема вама лека.

Grizlor

pre 1 godinu

Kakva bedna utakmica.Tako to biva kad igraju dve ekipe koje su na silu usle u evroligu.Moralo je da se zarati u evropi da bi partizan i to za pare igrao gde mu nije mesto.

Grizlor

pre 1 godinu

Kakva bedna utakmica.Tako to biva kad igraju dve ekipe koje su na silu usle u evroligu.Moralo je da se zarati u evropi da bi partizan i to za pare igrao gde mu nije mesto.

milos

pre 1 godinu

Sve se uzdam u ono da Željko tempira forumu za kraj sezone, za ABA ligu i da će na kraju da igraju kako treba....ali pre će biti da je prolupao kao matori Pešić i da nije to više isti trener

Okvirno

pre 1 godinu

Ma ljudi dosta je zamajavanja i zaluđivanja. Car je go i tačka. Željko nije u stanju 2 godine da sprovede apsolutno ništa i to sa igračima koje je lično on doveo. I dosta je više opravdanja i rečenice ,,Željko zna jer je on najveći i najbolji" i ..ne znaš ti bolje od Željka" su izlizane i ne stoje uopšte. Ljudi shvatimo svi da Željko pojma nema ni o čemu i da se totalno pogubio i da više nema opravdanja.

Ivan NS

pre 1 godinu

Grobari to smo mi, a ko ie vama dao Arenu, pare za tim, doveo Zeljka, platio EL i EK, ko vas gura? Jel drzava isto ili neko drugi? Ko vam daje da ne placate porez od 7 miliona evra?

POP

pre 1 godinu

Zato što ste drukare i zato što ste ponižavali trećerazredni MZT ovu gubite sigurno, a to je samo početak! Daće Bog vezaćete 5-6 poraza u nizu a rumeni zna kako se to radi!!! 😎😎😎

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Herojska pobeda Valensije bez 5 igraca. Od pocetka do kraju su drzali utakmicu pod kontrolom. Sjajna partija Dubljevica. Svaka cast Valensiji na ovoj sjajnoj pobedi protiv drukara.

Oslo

pre 1 godinu

Zvezda je pobedila valensiju bez vildoze sa 2 stranca.... da se zapamti.
(mankin, 19. januar 2023 21:35)

Zvezda je pobedila bez Vildoze, Kampaca, Martina i Ivanovica....

duledudule

pre 1 godinu

Bitno je da ne igra Kampaco... Ocajno igrate, ruzno, solirate, losa odbrana. U Bgu dobijate na publiku i lozenje a sa strane uglavnom sve tropa...

Batko

pre 1 godinu

Ne zaslužujemo da idemo u top 8, ako sledeće nedelje izgubimo protiv Zvezde definitvno se opraštamo od EL.
(PredragDrobnjak, 19. januar 2023 22:42)

Ma zar vi već niste u TOP8 ?
Kako to ? U novembru TOP8 , sad ništa ? Jesi li siguran ?

keruzzi

pre 1 godinu

Kad sam pričao da je Željko ispušena lula, niko mi nije verovao, moji grobari me zvali mračko , crna ptica, idi navijaj za fmp i slično. Žoc je kriv za sve, i biće najgori trener zadnje plasirane ekipe u El, iskomprotivače sebe i svoju karijeru i ovo mu ništa nije trebalo.Sad se vidi da je Ostoja smešan ko crtani film i da je Željko Pantić za sve u pravu. Dok je tu veliki manitu, nema leba od Partizana.

Solarnaut

pre 1 godinu

Ovo je sramota, ja sam neko ko je uvek podrzavao Obradovica ali da mu ovako ekipa igra odbranu ovo je sramota, imao je ekipu od pocetka i da nije mogao da ih uklopi da igraju odbranu ovo je uzas, doveo Pantera, Ledeja, Exuma, Nanelija, Andjusica sve kobajagi neke zvezde niko nece da igra odbranu, naucili da imaju uvek 3-4 radilice u timu da bi oni igrali napad a ovde to nema. SRAMOTNA ODBRANA PARTIZANA!!!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dajte Andjusicu megafon da zapeva od muke. To bolje radi nego sto igra kosarku. Zvezda dobila ovu Valensiju sa drugim timom, bez Vildoze, tada ste pricali da su ABA 2 kvalitet. E bas zbog toga ste veceras izgubili.

Toma

pre 1 godinu

Valensija bez Rivera, Hermansona, Van Rosoma i Klavera. Brukate srpsku košarku. Manite se tužakanja i zabadanja noseva tamo gde im nije mesto, nego lepo pogled u svoje dvorište jer se upravo raspada velikom brzinom.

Mikeli

pre 1 godinu

Žali bože bačenih para na ovu legiju stranaca iz Beograda koja ne igra odbranu i pušta otvorene šuteve igračima Valensije koji igraju sa 3 veterana i 5 omladinaca

Pera

pre 1 godinu

Ne vredi,ovom preskupom Partizanu fali sportska inteligencija,dusa i katastofalno sutiraju trojke u otvorenom sutu.Zeljko,teraj ih da sva sata svaki dan sutiraju iz trka trojke bekovi i krila,svi se odlepe od Partiizana sa tim.

e

pre 1 godinu

idemo da im se osvetimo..
idemo da pukne jos jedna stotka..
deremo ih 20r u inat predgrađu..
top 8 pa f4 realnost

zbog ovakvih nerealnih komentara navijaca institucije koji kao da su pali sa Marsa tako i prolaze

Mikan

pre 1 godinu

Kakav revans ljudii, ne igra im 5 igraca (bitnih) ali dobro pobede se gledaju kakve god da su... ne svidja mi se atmosfera u javnosti izmedju zvezde i partizana jer dosta skrece sa terena a obe ekipe imaju lepe timove i bice interesantno, ali je cinjenica da Partizan ima vise srece zbog povreda u protivnickim timovima a i Zvezda se malo vise sabotira ali bice svakako zanimljivo...

Zoran

pre 1 godinu

Gledati Papapetrua ( ocigledno dosao preko veze - Obradovic), Nanelija, Ledeja, Andjusica, Avramovica, Smailagica, je mucenje.
Pored svega mi se cini da je Zeljko O. ipak samo veoma prosecan trener. Dusko Ivanovic ima da ga odvikne od kosarke.
Gledam kako Obradovica kako gotovo celu drugu cetvrtinu drzi Pantera na klupi..?? Pa on nije sav svoj. On bukvalno za 2 godine stvorio bilo kakvu igru. Ono sto je Ivanovic uradio za par meseci.

asterix

pre 1 godinu

Mozga,mozga fali ovoj ekipi.
Grk nas je kanalio svaki put kad smo prisli na minus 3.
Veceras kao da nije ni dosao na utakmicu.
Bezidejnost u napadu je problem ove ekipe celu sezonu.
Tvrdoglavo odbijanje Obradovica dve sezone da se dovede plej baca u vodu sva ulaganja u nas tim.
Jednostavno sve napade zavrsavamo u zadnjh par sekundi bas zbog bezidejnosti nasih plejeva.

bvb

pre 1 godinu

Eee na st su ovi spiskali 23 miliona evra budzeta. Valensija sa 6 i po igraca u rotaciji ih resila ko omladince. Da su bar bar od tih 23 miliona dali deo za dug od preko 7 miliona poreza.

bobo mk

pre 1 godinu

Panter 5 izgubljenih lopti. Od njega više štete nego koristi.
(iskreno, 19. januar 2023 22:14)

I uz to košra 150 hiljada svaki mesec, e moje drukare, bodovi i poštovanje se dobija na terenu.

Ajgor

pre 1 godinu

Kao veliki poznavalac košarke u kojoj sam skoro 30 godina, želim da naglasim da je Valensija ove godine projektovana za Final four!
Partizan je klasična Euro cup ekipa, možda bi bilo idealno da odigraju FIBA ligu šampiona i ponove uspeh iz 1992 godine.

Marko

pre 1 godinu

Dubljević protiv Czv 0-11, 0 poena total, u tome je razlika. + što Radović konstantno kasapi KKP

Ne mlati...raspala Valensija je imala 18 izgubljenih lopti a Partizan bez odbrane...Val 10 skokova u napadu...samo kukate..Dva puta kad se lomi slede vrhunski faulovi za 2+1 od fantastičnog Avre...a Punteru bih rekao da se vrati busem...šta čovek radi

g

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)
Možda je do odbrane, šta znam

e

pre 1 godinu

Kao veliki poznavalac košarke u kojoj sam skoro 30 godina, želim da naglasim da je Valensija ove godine projektovana za Final four!
Partizan je klasična Euro cup ekipa, možda bi bilo idealno da odigraju FIBA ligu šampiona i ponove uspeh iz 1992 godine.
(Ajgor, 19. januar 2023 22:57)

e upravo sam o tome i pricao koliko ste vi van sveta.
znaci da igraju fiba ligu sampiona ali se titula ne dovodi u pitanje..hahahhaa

ZVEZDA OOOOO

pre 1 godinu

Podrska Zeljku i igracima, ima jos dosta da se igra. Deca koja se prepucavaju prvo da zavrse skolu, treba na pravopisu poraditi.
(James993, 19. januar 2023 23:09)

Bolje im je da budu realni nego da forsiraju pravopis. Jer, gde glava zakaze, tu ruka ne pomaze.

veliki strumf

pre 1 godinu

Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!
(обс, 19. januar 2023 23:57)
Друже, са твоја два небулозна коментара си се квалификовао да те Остоја ангажује да му пишеш саопштења и говоре када има конференције. Оволико измишљених оправдања за огромне неуспехе у задње две године упркос десетинама милиона које су уложене не могу да смисле Остоја, Жоц и Савић заједно. Добићеш посао гарант.

Max

pre 1 godinu

Valensija nije ništa odigrala. A Partizan tek... Odbrana vam je patos a napad dok ide trojka i liči na nešto ali kada stane, nivo ste ABA 2.
PS Dzaba ste drukali.

otkaz podhitno

pre 1 godinu

СКОРО КАО ТИ? А ти си? Жељко играо деценијама за Партизан, освојио титулу шампиона Европе, вратио се у Партизан кад је био полураспад, чак говорио да није звезда него Партизан и ОН ЈЕ МАЊИ ГРОБАР ОД ТЕБЕ??? Шта људи себи дозвољавају да напишу то је невероватно! Стварно шта све човек не може да прочита! То је као кад бих ја Џајићу рекао да сам већи Звездаш од њега! Ја то могу да умишљам, али да тако нешто кажем - умро бих од блама.
(veliki strumf, 20. januar 2023 00:23)

Koliko ti ne kapiraš ništa čoveče. Pa naravno da smo svi mi veći grobari od Željka. Željko svoju ljubav naplaćuje jako skupo, a mi ih bodrimo, kidamo se i nerviramo beplatno.

Rade

pre 1 godinu

Zasto, i kome skandiranje, na 14,8s do kraja poluvremena(bacanja Radeboa) "pi**o ciganska"? Ko su 'gospoda' koja su to vikala, i sto je jos zanimljivije, KOME u celoj hali??? Da li su to "prijatelji kluba" koji idu istim carter letom sa klubom? U trenucima kad Trifunovic vraca Partizan u igru, takvo ponasanje sigurno nije nesto cime mozemo biti zadovoljni. Koliko ja znam u rosteru Valensije i inace nema cigana, niti na klupi, tako da ostaje pitanje sta su mladi narastaji konzumirali pre, ili za vreme utakmice pa im se prividja neko...

Ovaj

pre 1 godinu

S druge strane koliko mudrosti, znanja i pozitivne energije koja puni samopouzdanje igračima pokazuje Duško Ivanović...razlika je toliko očigledna....ali avaj...

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Obradovic je izgubio ovo. Na -4 u neizvesnoj završnici kada su oba tima u bonusu a nama Lesor 5 faulova, on izbacuje Smajlagica koji je odigrao odličnu odbranu i ubacuje na 5 Ledeja koji igra los meč da čuva višeg i jačeg Dubljevica. Gde je logika? Ne znam šta da mislim vise o Željku jer naša igra ide od sjaja do očaja iz utakmice u utakmicu. Večerašnja partija je sramota. Ne zaslužujemo da idemo u top 8, ako sledeće nedelje izgubimo protiv Zvezde definitvno se opraštamo od EL.

anti Rola

pre 1 godinu

Moze li neko da mi objasni zasto je Smailagic otisao na klupu kada je najvise trebao?
Ledey ne moze da igra protiv Dubljevica, sto se videlo, uhvati covek cistu loptu preko tri igraca i 2+1. Tu je bio kraj, niko vise nije igrao odbranu.
Zeljko stvarno ovoga puta se nisu poklopile zelje i mogucnosti, voleo bih da ti vidim ledja, zanm da si Grobar skoro pa ko ja ali preterao si. Daj nekom drugom klupu mozda ce biti bolje, a i ja mogu sa ovom ekipom da budem drugi u ABA i 12 u Euroligi.
Jednostavno neki problem postoji izmedju trebera i igraca.

demogra

pre 1 godinu

videcemo sl nedelje derbi ako zvezda sutra dobije u gostima zalgiris, ta pobeda ce mnogo vise trebati partizanu, zvedda ce moci da udje opustenije, koliko se u derbi moze uopste uci opusteno, al svakako partizan ako izgubi i derbi, moze da se pozdravi sa evroligom, na strani slabo koga dobija, a kuci ceka real barsu i olimpijakos, tesko da to moze sve da se dobije, verovatno ce za top 8 trebati 19 pobeda minimum, sto znaci da partizan do kraja moze da ima samo cetri poraza, ja mislim da je to bas tesko da izvedu al ajde

miroslav72

pre 1 godinu

Mislim da igracimaPartizana nedoataje kosarkaska inteligencija. Kosarka je na ovim nasim prostorima uvek bila sport za elitu, pametne skolovane, oni drugi su ograli fudnal, rukomet..Vremena se jesu promenila sport je visoko profesionalan , ali kosarka je takav sport da zahteva lucidnost, mastu ,brzo misleading..Igraci Partizana pojedinacno imaju igracki kvalitet ,ali su kolektivno jedna prilicno limititana skupina kada su ove osobine u pitanju.

dmis

pre 1 godinu

Losi smo, opet bezidejna kosarka, pusti ih bre da igraju kosarku u pm nije ovo sah. Nemas pleja koji zna sta hoce,razvalice nas ovi paceri sa dva kratena igraca.

Kide

pre 1 godinu

Docice nam glave utakmice koje smo gubili na jednu loptu u provom delu sezone bar 2,3 koje su morale biti dobijene.Valensija se digla posle poraza od Zvezde i vezala cini mi se 3 pobede.Partizan kako stvari stoje realan plasman od 10 do 12 mesta ove sezone.I dalje sam misljenja da je uradjena losa selekcija.Fale jedan igrac sa pregledom igre i smislom za asistenciju.

ev

pre 1 godinu

čitam neki komentar kaže..dobro je što smo izgubili sa malom razlikom računa se o međusobni skor... a oni izgubili obe utakmice...tačno ljudi pišu samo da nešto napišu....

milko

pre 1 godinu

Podrska Zeljku
Nova ekipa, neuigrana, mladi su to igraci i jos su domaci
Nije to neki roster opskrbljen zvucnim imenima
To su sve igraci koji se tek razvijaju i ne igraju zbog to malo novca sto dobijaju
Za sve treba vremena
Nismo imali srece
Bice bolje
Los dan
Nije htela da udje

Itd…

Franjizan

pre 1 godinu

nnn@. Cak i kada bi se slozio sa tobom, trebalo bi da znas da Partizan nikada nije bio niti ce biti srpski klub. Oni su strani telo u ovoj drzavi.

iskreno

pre 1 godinu

Dovodim u pitanje Željkovo znanje kada je u pitanju odbrana. Nemoguće da evo već drugu godinu se dešava isto. Ja se ne sećam kada nam je poslednji put neko u EL dao ispod 45-50 poena za poluvreme. Ovo je stvarno sramota.

dzoni15

pre 1 godinu

u ovom momentu 9/16 za 3 Partizan i 58:55...ako sut stane ovo ide na plus 10,bukvlano sut mora biti kao Barsin protiv Zvezde da bi ovo Partizan dobio a to je preko 50 posto...

gacesa

pre 1 godinu

-10 već na aerodromu, svako gostovanje.
Sjetih se jednog jeftinog, prodornog ASISTENTA, Markus Pejdz.
Doviđenja,prijatno!
(Lord, 19. januar 2023 22:17)

Pitam se koji si ti Partizan gledao kada ti je Pejdz ASISTENT.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Kako sad ovo? Pa navijači partizana su bili ubedjeni da će bez problema pobediti!!! Pričali kako su prvu izgubili na glupost i kako će se sada sigurno osvetiti. Pa onda pričali da če pobediti bez problema zato što je ih je Zvezda pobedila tamo, a kad može Zvezda, za njih se podrazumeva!!!
Malo sam zbunjen.

zdravko

pre 1 godinu

Zeljkovo vreme je prošlo .
Jednostavno je neprihvatljivo da po četvrtini primamo opušteno po 25 poena.
Napad - opuštena ekipa krenula na šuterski trening .
Postaje mučenje gledati ovakav Partizan .
Valensija je neozbiljna ekipa sa pozorišnom publikom ali za ovakav Partizan je i to previše .

nesa80

pre 1 godinu

i mi se nadamo pobedi pritiv zvezde i to u gostima a ovi nas u laganom ritmu odvaljuju vec sad,daj boze samo da ne bude neka katastrofa veceras i u debiju

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Neverovatno koliku blokadu igrači Partizana imaju na gostovanjima. Kao da dve ekipe imamo - jednu u Beogradu, a drugu van Beograda...

iskreno

pre 1 godinu

Ovo je blagi užas šta mi igramo.
Ovo je sramota za svakog prosečnog košarkaša, a ne za profesionalce.
Ja bi njih po plati samo tako, pa nek se glupiraju do mile volje. Mene kad zaserem nešto na poslu lupaju po plati, pa tako bi i ja njih.

dmis

pre 1 godinu

Ovde treba ozbiljan reset! Ili Zeljko da pakuje prnje ili dva tri igraca da dobiju otkaz(naneli,ledej,andjusic…)ovo je Partizan a oni se ponasaju kao da igraju za ludvizburg. Ovom timu to fali,hemija i profesionalno ponasanje i na terenu i van njega.

havaji

pre 1 godinu

Nema ovde puno pametovanja, jer ako izgubimo ovaj meč još večeras se opraštamo od evrolige…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 19. januar 2023 20:46)

Genije,ako izgubite ne oprastate se od EL vec cete i dalje da je igrate, mozda si mislio da se oprastate od F8,F4 ili od titule...koliko godina si na ovom portalu ali da si naucio nesto, nisi...

Несхватљиво

pre 1 godinu

Само једно питање - да ли деветоструки освајач Евролиге уиграва неке нападачке акције? Не верујем да им каже "ко узме лопту, нека тапка петнаестак секунди, па зафрљачи тројку". Сигурно не вежбају то, али на паркету раде УПРАВО ТО.

Wllaxy

pre 1 godinu

Жоц образује играче за тим, за успех Партизана и српског клуба који игра комецијалну "НБА" лигу у Европи небројећи "крвна зрнца" (боја коже, број година, новчани уговори...). Жоц се бави материјом а то је овде интрига кошаркашке игре коју је апсолвирао с 9 титула (девет и словима). Једном је сметала Будућност! Сада смета Жоц који је, чим се вратио у Београд и Партизан, угрозио монопол на дотације оних који су умислили да су кошаркашки једини компетентни у трговини кошарком у Србији! Успех се не прави на фикцији и "сталним непријатељима" против Звезде. Одбрана лагодне позиције је почела чим се Жоц вратио јер је угрожен комунистички монопол на кошарку. Паника а "шицер" и даље плаче на комунистиким седницама и ванредним обраћањима. Жоц је кошаркашки нобеловац! Недостижно!
(обс, 19. januar 2023 23:57)

Jednom je pokojni Lane Gutović objašnjavao razliku između palamuda i trtomuda - ja posle tolike tvoje priče u kojoj još ništa pametno nisi napisao nikako da odgonetnem koji od navedenih si ti!

Miskec

pre 1 godinu

"Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.
(Rade74, 20. januar 2023 05:58)"
Vi se i takvog instant kluba toliko bojite da idete okolo i cinkarite!

DM

pre 1 godinu

Nesto najgore sto sam u poslednje vreme gledao sami smo sebe pobedili onaj zeljko dzaba samo gubi vreme u Partizanu jbg ne moz svaka utakmica u punoj areni da se igra mora da se pobedjuje i u gostima.
Sram vas bilo da se stidite dresa Partizana.

Vlajko

pre 1 godinu

Kaže komentator u jednom trenutku da je Partizan samo dva puta u prvom poluvremenu pogodio za dva poena i da je šteta pošto se igra Partizana zasniva na šutu za dva poena?

Igra Partizana se mesecima unazad zasniva na šutu za tri poena, po metodi, šutaj za tri čim pređeš pola. Jako, jako ružna košarka.

VAR

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)

100% si u pravu, nema to nikakve veze sa odbranom, nego sa srećom.

Pero grobar

pre 1 godinu

Željko ako ima obraza,otići će sam,nije u redu da ga teraju sa tribina,ali nije on više trener kao što je bio nekad dok je harao Evropom

RedStar Starcevo

pre 1 godinu

moram dodati i nasu odbranu. Veoma je upitna. Imamo li jos neku? Bar jos dvije. Zasto ne menjamo? Ne znam. Treba mnogo toga da promenimo na bolje ako zelimo pobedjivati.
(Doktor, 19. januar 2023 21:48)

Odgovor je jednostavan... Ovaj tim vam je trial verzija. Za otkljucavanje dodatna dva odbrambena slota potrebno je kupiti bar jos cetiri stranca.
Vidimo se 27.01.

Školobocna

pre 1 godinu

Ovom timu fali 1 asistent i 5 da menja Lesora , bez toga će biti praznih minuta i padova u igri . Igra se individualno i mnogo šuteva za 3 , bilo je 7 / 14 i - 10 , to znači da je odbrana loša , a protiv Reala je bilo valjda 18/35 i izgubljen meč , stalno se to ponavlja . Madar ima telo kao Miljenović a jedini je pravi play u ekipi , izgleda da sujeta Obradovića ne dozvoljava menjanje igre i priznanje da je pogrešio sa izborom igrača , Naneli je promašaj sezone do sada , ništa ne doprinosi .

Beron - trokorak

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)
Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.

NoName 1

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)
Jedini zadatak KKP je bio da zaustavi Dubljevica, jer Kubanac nije igrao. Rezulat - Dubljevic najbolji, predvodi sve stat. kolone.
Panter i Ledej bitni clanovi tima sa F4 Evro lige. Exum takticki nepotkovan???? Covek igrao NBA.
Na kraju - ko je birao i skupo placao sve te igrace koje si naveo? Ja mislim Zeljko. Obratite se njemu.
Da, da... Dusko ima mnogo bolji roster. Komedija. 3 vrhunska beka, od kojih jedan ne moze da igra EL i ostalo pomocno osoblje. To sto je Petrusev proradio kod TRENERA je nesto sto i nije morealo da se desi.
(Beron - trokorak, 20. januar 2023 02:24)

Ma pusti ih, vidiš da nisu tačni. Naneli, zvanično najbolji trojkaš evrolige po njima nije neka klasa. Ili Lesor, zvanično MVP Evrokupa i evroligaški centar. Njega, kaže ovaj, nije hteo niko pa se našao Partizan da mu učini uslugu. Oni žive u paralelnom univerzumu.

Moša

pre 1 godinu

Vreme je za promene. Obradović i klapa ako hoće da pomognu Partizanu, treba da odu. Džajić je od zvezde napravio svetskog prvaka,a Žoc u nemoći, moli za licencu. Kakav blam.

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Zoc se igra nervima navijaca,jer i taktika je deo igre,sad ispada da s ovom taktikom se ne moze pobediti.Protivnik nije bitan,interesuje me kako ce ovaj debakel obrazloziti gosp. Zoc.Nisu samo igraci krivi i trener ima vecu odgovornost.

Džoni

pre 1 godinu

Ja mislim da ovaj trener Valensije želi neizvesnu završnicu? Lesor izađe zbog 5 ličnih i on svo to vreme Dubljevića drži na klupi a zna da Partizan više nema pravu peticu???

Budite realni i fer

pre 1 godinu

Partizanovci obozavate tu utesnu pricu da Zeljko vadi maksimum iz lose ekipe.
Imate skup izuzetno skupih pojedinaca i cenjenih evroligaskih igraca.
Naneli clan petorke evropskog sampiona, najbolji igrac Makabija prosle godine. Top 3 igraca na poziciji 3 vec godinama.
Ledej jedna od boljih cetvorki godinama unazad. Preskup igrac.
Panter dosao kao najbolji igrac Armanija i secate se da je svima bilo cudjenje kad je dosao. Vece nego Vildoza, a skoro srazmerno dolasku Kampaca.
Lesor je dosao kao jedan od boljih igraca Monaka.
Papapetru - sta reci? Lepo ga je sad pljuvati ali dosao je kao mozda najbolji igra Pao-a.
Exum! Decko je dosao kao daleko vece pojacanje nego Vildoza u ZVEZDU. Dugodisnji NBA igrac i proslogodisnji clan prve petorke najskupljeg i najjaceg tima evrope.
Avramovic je dosao kao drugi strelac Spanske like, hej Spanske ne Belgijske!

Saberite se malo...
To sto je Dusko izvukao iz Vildoze, Petruseva, Ne znaci da su oni bolji igraci vec da je bolji trener.

Iskljucivo je sve greska Zeljka. Pomirite se i iskulirajte malo.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Ruku na srce sa ovakvom igrom nismo zaslužili za f8.
(Rade74, 19. januar 2023 21:42)

Vi niste zasluzili da uopste igrate EL, platili ste da bi u njoj ucestvovali, jer nista niste osvojili da bi se kvalifikovali.
(ester, 19. januar 2023 22:24)

Vi koji ste 3 puta ušli u EL nezasluženo, bolje da ćutite!
(Rašo, 20. januar 2023 06:33)

Pa dobro vi ste dvaput nezasluzeno igrali Evrokup, 1 Evroligu tako da smo sad na 3:3.

Tako da sto onda ti ne cutis?

nesa

pre 1 godinu

Mi odbranu ne igramo,ovi protiv Zvezde nisu znali gde je levo kada su ih stisnuli u odbrani.Nas samo perfektan sut za 3 moze da spasi,inace lagano gubimo.

lupa

pre 1 godinu

Ne bi to bio Partizan ako ne bi u meču dopustio seriju protivniku od 10+:0. Na svakom, ali na svakom meču se to dešava.
Željko se glupira tražeći tajmaute zbog jednog koša protivnika, a onda kada stvarno treba da traži on to ne radi da ih ne bi potrošio sve...

nesa80

pre 1 godinu

da li je moguce da je ovo preslikana utakmica ko sa makabijem,ko da je neko kopirao,uvek se vrti oko 10 razlike za protivnika,dodjes do-4 imas napad i totalna blokada u mozgu i opet se vrate na -10 u jednom minutu,tako se bukvalno isto odvijalo i u izraelu,i da li je moguce da su oni toliko smotani da svaka nicija lopta uvek zavrsi u ruke protivniku,i onda ide naravno ona stara nasa floskula-izvucemo pouke iz ovog poraza,koje pouke,nema vama pomoci,srce vam se stegne kad treba da uradite dobar potez za totalni preokret,to nije srce sampiona vec teskih gubitnika

Stefan

pre 1 godinu

Dzaba uvek isto,bez pleja nema kosarke...Kako je moguce da ovo ovoliko strucnjaka ne vidi..Laik vidi da nema asistencija,samo divljanje najobicnije .Sutiranje za 3 ,bez kolektiva bez unutrasnje igre .

Nemanja

pre 1 godinu

Bravo Obradoviću! Svaka cast. Jel ti namerno želiš da izgubiš utakmicu. Vadi Smajlagica i ubacuje Ledeja da čuva Dubljevica na -3. Potez koji je rešio utakmicu. Amaterizam, sramota.

iskreno

pre 1 godinu

Dubljević protiv zvezde nula. Protiv nas kao drogiran.
A Avramović evo dokazuje koliko mu je siromašan IQ, dva napada zaredom poklanja protivniku 2+1.
Dečko je debelo ograničen.

Djole

pre 1 godinu

Prestao sam da se nerviram kada Avram pravi jedan od najinteligentnijih faulova za 2+1...ej..da tim koji ima 18 izgubljenih lopti dobije tekmu...partizan postaje teško gledati...ustvari besan sam i očajan...
Još komentator kaže daleko,da je playoff daleko...majko moja,kakav lik

posmatrac

pre 1 godinu

Zoc sve vreme kritukuje..covece to se radi na treningu..jeste nasa legenda ..ali ponekad stvarno izgubi konce tokom utakmice..psihologija minus beskonacno

Batko

pre 1 godinu

Valensija protiv Partizana za tri 12/25, protiv FMP 8/29. Neki imaju mnogo sreće...
(Mirotić iz auta, 19. januar 2023 22:50)

Za primer drugima !
Ovako se piše duboko kompleksaški komentar !!!

Bravo, bravo, bravo !!!

Dojkan

pre 1 godinu

Bilo je pitanje kada ce Lesor imati problem sa faulovima. I onda nemamo resenje. Smajlagic nije centar.
A utakmica kao preslikana protiv Makabija. Jurimo razliku sa pocetka i svaki put kada pridjemo ide ili greska u napadu ili greska u odbrani. A nudili nam se. 18 izgubljenih lopti su imali. Nismo to iskoristili.
Trifunovic opet bolji od Nanelija. I to znatno. Amer ispade prosecan igrac, a dosao je kao veliko pojacanje. Nikakvu razliku ne pravi.
Za sad smo domacinska ekipa. Samo dve pobede u gostima. Tako necemo do plejofa.

Bajo moj

pre 1 godinu

čitam neki komentar kaže..dobro je što smo izgubili sa malom razlikom računa se o međusobni skor... a oni izgubili obe utakmice...tačno ljudi pišu samo da nešto napišu....

Они рачунају пораз мањом разликом, то ће да прикажу када буду кмечали!

zvezdaš

pre 1 godinu

"Pa jeste,al tek zamisli gde ste vi?Vas nema u toj prići,niti će vas ikada biti.Brini se za svoj instant klub,bolje ti je.
(Rade74

Imstant klub!? Onaj na čijem dresu je pisalo partizanIgokea!???

Kide

pre 1 godinu

Egzum pokusava sve vreme prodorima da udje pod kos i ne ide,cak i kad iznudi faul promasi jedno bacanje.Neverovatno da nemamo plan b kad ne ide.O pleju da se ne prica vise,kreacija nula,ali eto Obradovic je selektovao ovu ekipu i opredelio se za ovakav nacin igre.Valensija je morala biti pobedjena u beogradu i sad nam ovaj mec ne bi bio pod moranje.Ako ovo izgube mora zvezda i asvel da se dobiju sl 2 kola a to ce biti jako tesko.Poceli smo dobro utakmicu steta sto nije nastavljeno u tom ritmu.Malo raspolozenih igraca a valensija nas dobro skautirala,zatvotila sve prilaze kosu.Nek forsiraju sut za tri to nas jos i najbolje ide.

asterix

pre 1 godinu

Ocajan sut prvo poluvreme.
Ne moze gore od ovoga u drugom.
Nista nije gotovo al izgleda da smo bas domacinska ekipa.
Na strani ne mogu da se sastave.
Aj da pogledamo i drugo poluvreme.

jahorinac

pre 1 godinu

Idemo dalje, top 8 je i dalje realan!

Dobro je da smo izgubili sa malom razlikom jer na kraju može da odluči i međusobni skor!
(Igor PFC, 19. januar 2023

Mudro zboris! Hehe...

WalterNBGD

pre 1 godinu

Cekaj,kakvo sad opravdanje trazite za Zeljka?Da li je Partizan u ovom trenutku bolji tim od Valensije bez pet igraca?Jeste,i ko je onda kriv?Igraci,koji ako naprave gresku u prva tri minuta nema ih do kraja,ili mozda sto moraju besomucno da rotiraju pa Lesor cuva beka a Madar centra,o petorkama da ne govorimo,ajde sad malo da probamo ovo,gde se igraci medjusobno gledaju kao telad i onda Panter opali sa 9m.Ako mislite da su igraci limitirani,pa sta uradise Baskoniji pre par dana,isti ti igraci.Iskljucivi krivac i tacka.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

(Batko, 19. januar 2023 14:54)

Te komentare koje pominjes pratim i cak vodim internu statistiku o tome. Mozda je jednom i izbacim ovde, bilo bi zanimljivo.
Na nasim vestima se pusta lavina vasih komentara i to neselektivno. Posprdjivanje, uvrede, neistine i slican arsenal. Nase vesti vecinom imaju od 250 - 400 komentara, od cega su najmanje 2/3 vasi.
(Max Von Sidow, 19. januar 2023 15:56)

Ovo je bila moja replika izvesnom Batku, gde pise da partizanovci zasipaju zvezdine vesti komentarima i da ima vrlo malo njihovih, a da se nase sve pusta.
Mogu reci svakom zvezdasu ovde da bude revnostan i strpljiv i da prebroji komentare zvezdasa na ovu nasu vest i pogleda njihov sadrzaj. Drugi komentar ne treba. Ima casnih izuzetaka i njima se izvinjavam. Obrazlozeni, pa i kriticki komentari su dobrodosli.
Ovo je dokaz o cemu sam pisao i niko ne treba da mi objasnjava kako ne treba da verujem svojim ocima.
Izgleda da vise necu ulaziti ni u komentare na nasu vest jer sve manje imam zivaca za to. Vidim da su tu uglavnom deca, ali znaju iznervirati za odraslog. Procitam izvestaj sa meca i cista mi glava.

Da smo 'domacica' vidimo svi, da fali plej vidimo, a fali nam i 'ono nesto' da bi dobijali na strani. Ne treba biti narocito strucan da se ovo primeti. Bice valjda bolje. Ako i ne bude, bar je bilo zabavno.

lionac

pre 1 godinu

Iskreno top igraci u Partizanima ali akvije brobenost tempo ideju ne vidim ni sad ni ranije.
Ako ih krene sut to ide nekako ali konstantnost jok. bacena sezona i pare.

svemirkov ćale

pre 1 godinu

Ali bratić u prenosu kaže:partizan bazira svoju igru na šutu za 2 poena i igri iz reketa... Takmičenje ko će da ispali trojku iz što teže situacije.

aleksandar

pre 1 godinu

Daj brze Željko dosta više. Svaki napad Valensije isti, blok, naš centar preuzima pleja, ovaj ga lagano probija i to je to. Odbranimo se samo kada protivnik pogreši. Baš sam razočaran. Ovo je do trenera

Batko

pre 1 godinu

Nema ovde puno pametovanja, jer ako izgubimo ovaj meč još večeras se opraštamo od evrolige…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 19. januar 2023 20:46)

Kako ???

Pa zar vi već niste u Top8 ?

DžejAr65

pre 1 godinu

јеси ли Лесор, Папапетру, Егзум и Анђушић бацали флашицу на клупи,питам за Жоца

Stefan

pre 1 godinu

Sta reci posle svakog meca,gorak ukus igra bez igre...Vreme prolazi ,igra je ista ..Sad je vec jasno da tu nema popravke,to je limit ovih momaka.
Nazalost ,sledeci mec ce nas ovi oducit od kosarke, jer su kolektiv za razliku od nas .

malj

pre 1 godinu

Ovo je bio poslednji voz za top 8, ovom utakmicom je završena priča, toliko neinteligentnih poteza da iritiraju i nas koji im pružamo bezrezervnu podršku, u gostima nemaju herca da ne napišem nešto drugo, voleo bih da me demantuju...

Kalaba

pre 1 godinu

Porez za prošlu sezonu se nagomilao za još 3m eura, što znači da je prošlogodisnji prijavljeni budžet bio min 12m eura za Evrokup tim, bez najskupljeg trenera neoporezovanog koji trenira svoj voljeni klub iz ljubavi i zbog podizanja kosarke u Kamerunu. Na kraju ove sezone idu dugovi na 40+ miliona.

super

pre 1 godinu

mate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.
(Lord, 20. januar 2023 06:17)
na trofeju LS piše Crvena zvezda pobednik urezano imaš repliku na Rajku svratis vidiš
na trofeju Evrolige nema Partizana...
šta ćemo sad???
ULEB nije FIBA
ULEB novonastala oformila Evroligu
FIBA nastavila sa FIBA liga šampiona i zvali su Partizan kao osvajača da učestvuje i nudila 3 miliona za dve godine igranja...

milos

pre 1 godinu

Kad naucimo odbranu da igramo u kontinuitetu par utakmica,mozda bude nesto.Ovako,svaku drugu utakmicu primati ovoliko poena je sramota.Nevidjena sramota.Ovako da su igraci nezainteresovani u odbrani,to je tragedija.

Doktor

pre 1 godinu

Pravo je cudo da smo i ovoliko utakmica dobili. Svaki put ista prica. Izgubljene lopte, lose gradjenje reketa i jedan ili dva perioda gde ne postizemo kos nekoliko minuta. Ako tome dodamo da oni pogadjaju a mi promasujemo otvorene suteve (Naneli i Andjusic), imamo super rezultat. I to traje u kontinuitetu. Da, moram dodati i nasu odbranu. Veoma je upitna. Imamo li jos neku? Bar jos dvije. Zasto ne menjamo? Ne znam. Treba mnogo toga da promenimo na bolje ako zelimo pobedjivati.

MilutinOdMacve

pre 1 godinu

Bokte pa sta je ovo, pa ovakve pocetnicke greske i potpunu rastimovanost skoro nisam video. Umesto da napredujemo, kako takmicenje odmice, mi sve gori i gori. Sta rade ovi ljudi na treningu?

Rocky

pre 1 godinu

Partizan ima izuzetne pojedince,ali nema timsku hemiju.Lesor je KLJUČNI IGRAČ Partizana ove sezone.Nema ko da ga zameni kada upadne u problem sa faulovima ili kada se umori.Ponavljam,radi se o ubedljivo najkonstantnijem igraču Partizana od početka sezone u EL.Egzum je večeras bio efikasan,postigao je 22 poena,ali nije imao nijednu asistenciju.I sam Žoc izgleda neprepoznatljivo,kao da se ne radi o najtrofejnijem treneru EL.

kaokakao

pre 1 godinu

Partizan po procentima suta je jedna od najboljih ekipa u Evroligi, Na vrhu su sa Olimpijakosom sa gotovo 50% iz igre. I uz takve procente, oni su van 8 ekipa. To znaci samo jedno - losa odbrana, nedovoljno dobra., bolje reci.

Pop Cira

pre 1 godinu

A šta radi Savić.
(Pošteni Ostoja, 19. januar 2023 23:55)

Pise novo saopstenje Evroligi, ovog puta ce da se zali sto je Valensiji nedostajalo SAMO pet igraca

Марко

pre 1 godinu

Mislim da igracimaPartizana nedoataje kosarkaska inteligencija. Kosarka je na ovim nasim prostorima uvek bila sport za elitu, pametne skolovane, oni drugi su ograli fudnal, rukomet..Vremena se jesu promenila sport je visoko profesionalan , ali kosarka je takav sport da zahteva lucidnost, mastu ,brzo misleading..Igraci Partizana pojedinacno imaju igracki kvalitet ,ali su kolektivno jedna prilicno limititana skupina kada su ove osobine u pitanju.
(miroslav72, 19. januar 2023 23:58)

Било некад, сад се приповеда. Школоване спортисте смо имали отприлике закључно са Жућком и Дуцијем. Јесу ли Мока, Сале и Тео паметни и образовани. Мока је хит кад крене да лупета на телевизији. А још су гори ови чобани у НБА лиги који мисле да су образовани на "универзитету", а једва да знају који је главни град САД-а.

Маркус Вилијамс - Вутрагењо

pre 1 godinu

@ gladijator

У време интернета ти пишеш да Звезда није била међу осам у ЕЛ !?
Пре пар година смо играли (8. са 1.) против ЦСКА 3 врло неизвесне утакмице и то си могао да гледаш или на SK или уживо ( бар у БГД - у ) ....
Знам да си тада био заузет бригом да не завршите опет у другој лиги ( имаш на нету или питај фамилију ), али ипак мало познавање спортске историје би ти помогло, дакле да цитирам :
" мора да се гугла ако се већ нема информација у вугла " !

EUFORIJA

pre 1 godinu

Bas je rijetkost da se slozim sa vama, nemaju veze u pravu si.
Partizan pokorio kosarkasku evropu sa tada najjacim timovima evrope.
cz pokorila 3/4 fudbalske, nije bilo engleza i tada vrlo mocnih holandjana, i sistem je bio takav da je bilo malo prepreka do pehara.
Imate 3/4 pehara prvaka evrope.
Eto mozemo da vas zovemo trofrtalj sampioni.
(Lord, 20. januar 2023 06:17)

Prvaci sveta u fudbalu, a vi ste samo Evrope. O svetu mozete samo da sanjate.

milan 26

pre 1 godinu

Ovako, ukratko, gubis celu utakmicu i dodatno se umaras i trosis jurnjavim za rezultatom, to se tesko dobija. Kad god pridjes napravis dve greske, i stize kazna. Odbrana pakao, napad prosek. Valensija malo bolja. Ovo je bila prilika za pobedu u gostima, a ti odigras jednu od gorih utakmica. Dzaba dobijes Fener u gistima, a od konkurenta za top 8 gubis i kuci i tamo. Krivci igraci, u odbrani se gube, ostavljau same igrace, i napadu mnogo lopti potrosenih i izgubljenih. U dva od poslednjih nekoliko napada Valensije kad smo na minus tri dosli, mi ispadamo i ostavljamo igraca samog i primamo dve trojke. To ABA2 igraci ne dozvoljavaju...Ako derbi ne dobijemo mislim da je kraj nadanju za top8. Jednostavno ne moze da se dobije utakmica sa sva raspolozena igraca...

kme kme

pre 1 godinu

Realan rezultat. Željko izvlači maksimum iz ove ekipe. Panter i Ledej, a pogotovo Naneli su daleko od vanserijskih igrača kakve su ih predstavljali u medijima. Egzum je atletska zver, ali je taktički needukovan. Papapetru je još i najkorisnije pojačanje. Lesoru treba spomenik da se podigne, on je sam zaslužan za bar 50% pobeda u Evroligi, a došao je kao otpadak koga niko nije hteo. Drugog centra nemamo. Smajli se bori, ali je zelen, a nije mu to ni prirodna pozicija. Aleksu mnogo volim, ali on je daleko od ozbiljnog igrača, pogotovo sad posle povrede, a i prvi put igra Evroligu u 28. godini. Od Anđuše nikad nije bio igrač. Ostalo Madar, Trifa, Tristan, sve deca. Duško Ivanović ima mnogo bolji roster, a nekako se u javnosti na silu stvara slika da je situacija upravo obratna. Kad se čovek malo zamisli, pogleda utakmice a ne čita samo imena, vidi da to i nije tako.
(Mirotić iz auta, 20. januar 2023 00:05)

Kakav nick imas, ne znam da li ces preziveti ako sutra Zvezda mozda pobedi.

Avatar

pre 1 godinu

Mirotić iz auta, 20. januar 2023

Tvoj nik mnogo toga govori.Isijava zloba i zavist iz vecine vas(svaka cast korektnim sa obe strane).Na pocetku sezone ste pricali da drugu pricu,ali dosao gospodin znalac Dusko i sve postavio na svoje mesto.Mozda je do klupe,cisto sumnjam da vam je roster los,dva final fous igraca,najbolji suter u istoriji Euro league,najtalentovaniji klinac Evrope....

eto

pre 1 godinu

Meni se ljudi precesto cini da ovi nasi igraci ( neki ili vecina-ko kako voli nek procita) nesto puno i ne zele! Ono-ako se dobije je ok, izgubi ok...i sve tako...identitet ekipe je zasnovan i na karakterima najboljih igraca, ili nosilaca igre...ovde su to panter i ledej...i nije bas da su dosli da spasavaju kkp sadasnji trener i direktor, niti da pomazu...daleeeeko su od volontera, i prica u tom smeru je licemerna

super

pre 1 godinu

Ako si gledo mnogo suteva za 3 su iz cistih pozicija protiv CZ promasili.
Veceras samo dve,ostalo je sve uslo.
(asterix, 20. januar 2023 01:23)
Neverovatno je da imate skoro sve iste procente kao Valensija 25-12 za tri šta to znači da su odbrane bile jako loše i da je obe ekipe išao šut... Zvezda je dobila Valensiju na rimsku igru a Partizanova igra je run n gun...samo pogledaj asistencije i sve je jasno!To što igra Partizan se zove basket a ne košarka daleko je od ozbiljnosti!
Zato je Žoc nezadovoljan i kad pobedite jer vidi mnoge stvari koje ne može igrače da nauči...ovi igrači igraju više za statistiku nego za tim!

Jtd

pre 1 godinu

Partizan nema pleja, tacnije mislim da u celoj ekipi ne postoji igrac koji zeli da doda loptu. Egzum to nije, aleksa iz utakmice u utakmicu potvrdjuje da to nikad nije ni bio, niti ce biti, niti ima znanje za to a madar je jos zelen, mada je i on po pitanju radosti u dodavanju vrlo upitan. Oni bas tako i igraju, svako za sebe jedino je problem sto to predugo traje, a greska je napravljena jos u pocetku, tim se pravi oko keca i petice a ne obrnuto. Ko je pogresio oni sigurno znaju

Aca

pre 1 godinu

Idemo dalje, top 8 je i dalje realan!

Dobro je da smo izgubili sa malom razlikom jer na kraju može da odluči i međusobni skor!
(Igor PFC, 19. januar 2023 22:57)

Kao navijač Partizana, zaboravio si činjenicu da je Partizan oba puta izgubio od Valensije.

IgrajtezaMicuB

pre 1 godinu

A Mica Beric,strucnjak za kosarku,kao ja za NASA letove do Marsa,sto puta kaze steta,steta,steta. Njemu redakcija SK zaista treba da kaze sta znaci biti strucni konsultant,on to nije,deluje kao da nije igrao kosarku nikada,a navijac je nerealni,tako da npr gospodina Zelimira ili igrace i njihovu igru nikako ne sme ili ne zeli da pomeneu minimum losem kontekstu. Strasno,sta slusamo,sva sreca gledamo pa i ne moramo da cujemo.

EUFORIJA

pre 1 godinu

Manje pristrasnosti molim. Nedovic je stalan reprezentativac Srbije dok se Andušić i Avramović uglavnom zovu samo za kvalifikacije. Oduzmi Nedovićev doprinos u broju poena i Zvezda bi izgubila veliki broj mečeva.
Vildoza je daleko korisniji od Papapetrua. Papapetru u većini mečeva ostvari 3 poena dok Vildoza preko 15.
Holand je dao 27 poena za Zvezdu u pobedi protiv Žalgirisa. Za to vreme prosečnoj Valensiji Naneli je ubacio 5, Ledej 7 a Lesor 8 poena.
(darko, 20. januar 2023 05:10)

Ne sramoti se za Holanda.

pedja

pre 1 godinu

Onaj momcic sto peva pesmice posle EL-skih utakmica, ako ne ume ili ne zna da postigne vise od 3 do 6 poena na utakmici nek se priavi kod Sase Popovica, moze da peva svake subote za solidnu lovu! Nije basket za njega - jako ne intiligentan igrac.

nole

pre 1 godinu

Losi smo.Dzabe sve.Kuci dobijamo uz pomoc "sestog igraca".U gostr bolje da ne idemo.
Madar nije konstantan.
Aleksa jos uvek igra samo srcem.
Panter igra kad mu se hoce, ne zasluzeno kapiten.
Naneli ne trositi reci, katastrofalan.
Papapetru napad ocajan odbrana solidna
Smajli mnogo ume da zabrlja kao sinoc dva faula u dva napada.
Lesor odlican i van ocekivanja

Egzum posle lesora najbolji za sada.
Trifa tek pocinje sada sezonu.
Andjusic za nanelija igracina
tristan premalo bas premalo igra
Ledej van forme

Zeljko takodje van forme.Kasno trazi tajm aute i ne pusta Tristana velika greska.Mislim da je sinoc mogao pomoci oko Dubljevica.
i ta preuzimanja vise u odbrani kad lesor istrci a panter preuzme dubljevica.
i previse otvorenih suteva dolazi iz te odbrane

Bojan Paunovic

pre 1 godinu

Konkretno igrao bih panter-avramović (madar kao treći)plejevi bekovi -papatreu vukcecic egzum naneli- madar andjusic. centri- zna se lesor ledej smailagić i četvrtog kojeg slabo uvodi mislim nešto na slovo b se zove mada ponekad i tu može papatreu da odigra ovo je dobar tim sa lošim rasporedom uloga a zamerka je i da andjišića ne mogu da prepoznam i često igra van forme pa bi morao više da se potrudi da uđe u sastav i popravi utisak.

Okvirno

pre 1 godinu

Nek neko vidi sa Savićem da se uputi neka nova tužba protiv Zvezde, ne ide više ovako.....
Zakuni se da veruješ prepoštenom i svuda poznatom istinoljubcu i miljeniku svih režima u poslednjih 40 godina.