Fudbal 75

Petak, 30.12.2022.

19:30

Ronaldo potpisao senzacionalan ugovor FOTO

Kristijano Ronaldo potpisao je ugovor sa Al-Nasrom, klubom iz Saudijske Arabije.

Ronaldo potpisao senzacionalan ugovor FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Gazda

pre 1 godinu

Ajde sad pogledajte onaj njegov intervju sa novinarom od prije mjesec dana kada je pricao o Unitedu i kada je rekao da zeli nastaviti igrati na najvisoj razini i da zeli igrati ligu prvaka i da je prosle godine odbio ovu ponudu iz Arabije.

Da Messi nije osvojio SP, vjerovatno bi Ronaldo vec nasao neki klub koji igra LP. Ovako je ocito da je i sam svjestan da ce zauvijek ostati iza Messija i ode barem uzeti pare ako nista drugo..

nervni slalom

pre 1 godinu

Kako će ovaj lik dobro da se zeza.. sad će da se igra kao da je njegova lopta.. aj u opkladu za "najviše golova u sezoni"..

Patriota

pre 1 godinu

Ronaldo je otišao u S.Arabiju iz dva razloga. Prvi je neigranje njegovog kluba u ligi šampiona. Ronaldo je prvi strelac u ligi šampiona i neigranjem bi Mesi mogao da ga prestigne. To njegov ego ne prihvata pogotovo što ni jedan klub koji igra u ligi šampiona nije zainteresovan za njegove usluge. Prvo ga treba dobro platiti i onda cela ekipa treba da igra za njega. Mesi ce nakon osvojene titule svetskog prvaka sa Argentinom ponovo biti proglašen za najboljeg svetskog igraca i uvećati razliku u odnosu na Ronalda. Zato je Ronaldo otišao u S. Arabiju, dobiće ogromne pare za igranje ali će i tamo morati da iskaže svoje golgeterske sposobnosti. Doveden je tamo da njegov klub bude najbolji u zemlji i da se bori, odnosno osvoji Azijsku ligu šampiona. Videćemo kako će Ronaldo proći. Njegova karijera u Evropi je privremeno zaustavljen. Nadam se da će pre kraja karijere da se vrati u svoj matični klub i odigrati makar jednu sezonu.

Zeljko

pre 1 godinu

Ma CR7 je gospdin i najbolji posle Pelea, milio sam i Maradonu da stavim pored Edsona..., medjjtim nije bio kompletna licnost, fudbalski mag da, kao covek sitan.

poop

pre 1 godinu

Joja,

Smiješna ti je usporedba. Nama svaka para znači mnogo, dok ovom paćeniku 400 miliona ne znači mnogo jer već ima milijardu na računu

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ništa ovde nije sramota. Otišao čovek da za kraj uzme veliki novac. Isto kao kada su Bekam i ostali išli u Ameriku. I to su radili sa manje godina nego što on ima!!! Lepo će za kraj da naplati svoje ime koje je izgradio u svetu fudbala i kraj svake priče!!!

iiii

pre 1 godinu

Xavi je u 35. godini otišao u katarski Al Sadd te ondje igrao zadnje četiri sezone u karijeri. Ronaldo je u to vrijeme igrao za Real i nije mu se svidio neki Xavijev komentar. Ovako je reagirao na njega: "Zašto bi mi bilo bitno što govori Xavi? Pa on igra u Kataru, znači potpuno je nebitan."

joja

pre 1 godinu

Svi ovi sto ga kritikuju uradili bi isto cak i za manje pare,puno manje pare samo da imaju priliku.
Ni Messi ne igra fudbal na nekom nivou ali mu se sve poklopilo na prvenstvu i pogurala ga atmosfera pa je i on odigrao par dobrih utakmica ali i od njega je to to, nema vise ni njega.

Porter

pre 1 godinu

Smucio mi se odavno, nista nije dao fudbalu osim bedne statistike, uvek su svi igrali za njega i njegovu statistiku, super sto ga vise necemo gledati.

Bambadava

pre 1 godinu

Ovi isti Saudijci vlasnici Njukasla. Ako izbore Ligu Šampiona eto njega u Njukaslu na pozajmici naredne sezone. Sve mi nešto na tu Kombinaciju miriše.

Vamke

pre 1 godinu

Bas tugica.
(BodaTajson, 30. decembar 2022 23:59)

Naravno da je tugica jer je dobio nogu iz kluba koji ga je stvorio, u Portugalu ga takodje vise ne zele i sve jedna vrata gde mu je njegov agent zakucao su ostala zatvorena u Evropi. Mislis da se njemu zaista igra fudbal u S. Arabiji? Daj nemojmo biti smesni.Otisao je tamo naplatiti svoj brend jer mu je to jedina mogucnost. Da mu je bilo koji iole ozbiljan klub iz Evrope ponudio 5x manje para al da igra Ligu sampiona ili bar ligu petice, otisao bi tamo s pesmom. Ali ocigledno ga vise niko ne zeli. Sto zbog godina, a jos vise zbog njegovog sad vec cuvenog karaktera . Njegovo ponasanje je na nivou ne tinejdzera, nego deteta od 7 god. Uprskao je karijeru na kraju jer nije mogao suzbiti svoj ego i narciosiodnost. Sta smo se sve od njega nagledali samo zadnjih par meseci i na klupskom i reprezentativnom nivou, za rubriku je verovali ili ne . I zato da, tugica je njemu i te kakva. Tuzno je i to sto mnogi u Srbiji i dalje misle da se sreca moze samo parama kupiti . Zato i jesmo tu gde jesmo.

Hrisko

pre 1 godinu

Mnogi fanovi Kristijana ocigledno ne mogu doci sebi nakon svih desavanja ove godine hahaha. Neke likove verovatno vise nikad i ne vidiomo ovde. Koliko su samo trubili o tome kako ce Ronaldo igrati ozbijan fudbal i sa 40 zbog njegove fizicke spreme a da ce Mesi da se stmoglavi, medjutim desi se totalno suprotno. Mesi ode u besmrtnike, vise ne postoji nikakva rasprava o tome ko je najbolji igrac zadnjih 15 god, osvoji svetsko u velikom stilu, igra i dalje vrhunski fudbal u jednom od najjacih klubova sveta koji mu je upravo ponudio i novi ugovor. A Ronaldo ode u pustinjetinu da igra fudbal sa kamilama jer ga vise ni jedan ozbiljan klub ne zeli ahahahahahaha . Ne mogu doci sebi koliko mi je sve ovo smesno hahahah

Hrisko

pre 1 godinu

Mnogi fanovi Kristijana ocigledno ne mogu doci sebi nakon svih desavanja ove godine hahaha. Neke likove verovatno vise nikad i ne vidiomo ovde. Koliko su samo trubili o tome kako ce Ronaldo igrati ozbijan fudbal i sa 40 zbog njegove fizicke spreme a da ce Mesi da se stmoglavi, medjutim desi se totalno suprotno. Mesi ode u besmrtnike, vise ne postoji nikakva rasprava o tome ko je najbolji igrac zadnjih 15 god, osvoji svetsko u velikom stilu, igra i dalje vrhunski fudbal u jednom od najjacih klubova sveta koji mu je upravo ponudio i novi ugovor. A Ronaldo ode u pustinjetinu da igra fudbal sa kamilama jer ga vise ni jedan ozbiljan klub ne zeli ahahahahahaha . Ne mogu doci sebi koliko mi je sve ovo smesno hahahah

mile brka

pre 1 godinu

Najveca prevara u 21 veku mozete da pricate sto god hocete.Citam pisete titule neke osvojao itd,da budes najbolji ne mora da uzimas titule i da dajes 1000 golova.Evo Pele nije imao mnogo titule ali je najbolji u istori sporta uz Muhameda Alija.Isto tako Maradona nema puno titule i dao je oko 345 golova ali ga zato svi pamete jer je bio umetink sa loptom.Ovog Ronalda se niko nece setati u buducnosti kao sto se sada svi secaju Pelea,Maradone i ostale majstore ove igre.Niko me ne moze ubediti da je ovaj Ronaldo bolji od Zubatog Ronalda a za Ronaldinja da ne pricam,pa jedan pass i prijem lopte Ronaldinjov vredi od svih golova sto je ovaj dao.

arhitekt

pre 1 godinu

1. Samo je jedan Zuba Ronaldo!
2. I ovaj Ronaldo je vrhunski fudbaler i sigurno je u top 10 svih vremena.
3. Posle ovog SP rešena je dilema ko je bolji igrač on ili Messi.
4. Dakle, bez dileme Messi.
5. Retko antipatičan čovek.
6. Ostaće večno zaljubljen u sebe i novac. Njegova stvar.
7. Šta će GEJ Ikona a verovatno i gej po opredeljenju u jedno takvoj konzervativnoj državi kao što je SA?
8. Trajno nas je sve oslobodio svog prisustva na evropskim terenima i ima nas mnogo zadovoljnih zbog toga, neka sada svojim ponašanjem iritira Arape za skupe pare.
9. Putuj Igumane...

Lale gator

pre 1 godinu

Za dve i po godine 187 500 000 $. Igrač 37 godina izbačen iz MU. U situaciji kada ne može da igra u vrhunskom timu. Pa gde bi otišao?

Vlada Sandviken

pre 1 godinu

Kakav samar za Gvardiolu koji je sanjao da dovede najboljeg ikada u City. Realno ovaj pobegao na drugi kontinent od sramote.

Toyota Corolla

pre 1 godinu

A pre godinu ipo ga lepo Gvardiola zvao u City da dodje i on mu obećao da će doći pa ga ispalio kao kulov i potpisao za MY ......uvek je znao da vuče prave poteze ......

Bleki

pre 1 godinu

Sramota da pored toliko zaradjenog novca on ide da igra u S. Arabiju. Razumio bi ja to da on nije zaradio neki novac od fudbala u Evropi, onda bi odlazak u S. Arabiju bio potpuno razumljiv. Ovako se propisno obrukao. Gdje prestaje ta glad za novcem? Koliko novca je potrebno da bi neko nesto prestao da radi samo zbog novca? Ovaj ego manijak je od fudbala vec zaradio jednu milijardu. Mogao je on igrati u Evropi bilo gdje, al nije htio za manje para. Tako da pustite te priče da ga nije htio niko iz Evrope. Htjeli su ga mnogi, al za mnogo manje para, što je i razumljivo pošto lik ima već 38 godina.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Vidim da ovde mnogi nisu procitali tekst ili ga nisu do kraja razumeli, svejedno. Nema 500 mil. na 3 god., a nema ni 75 mil. na godinu, vec 500 mil. podeljeno na oko 8 god. Do kraja igracke karijere + 5 god. njihov ambasador fudbala. Znaci 5 god. zaposlen u njihovom savezu. 500 : 8 iznosi 62 mil. na godinu.
I dalje je to ogromna lova, ali treba biti precizniji. Nisu ni ovi Arapi sisali veslo, vec su biznismeni. Ako im donese SP bice na debeloj zaradi.

Kole

pre 1 godinu

Što tužan kraj karijere? Pa i ja bi da me kite parama kad budem odlazio u penziju. Kakva budalaština. Dečko je uradio jedino što je bilo ispravno, a to je da je prihvatio najbolju ponudu koju je imao pred sobom. Tako se to radi za svoju porodicu. Meni je žao što je mislio da ikako može biti veći od Lea Mesija, jer nikada bolji fudbaler nije bio.

Inače, imao je jednu od najboljih karijera u istoriji kada su u pitanju napadači, tako da fanovi Mesija da batale da omalovažavaju čoveka jer je imao veću karijeru od mnogih legendi, iako je prepotenko klasičan, onaj najgori narcisoidni.

Mora mu se odati počast na rezultatima koje je postigao i na trajnosti koju ima, verovatno je u top deset individualnih karijera u istoriji i sigurno u top 3 napadača. Bolju karijeru je imao i od Ronalda, Ronaldinja, Zidana, navedite koga kod se setite majstora ove igre koji su relativno skoro završili karijere, a bili su Bogovi fudbala. Samo je jedan bio vidno bolji od njega, al on je verovatno uz pokojnog Pelea najveći u istoriji.

Ima tu malo i simbolike, najveći u istoriji umire par dana nakon svetskog prvenstva u kojem je Leo Mesi dobio i poslednji argument da može da bude dostojan budućeg ustoličenja za najboljeg fudbalera u istoriji.

Neka pomenuti Pele počiva u miru, bravo za Ronaldov novi ugovor i Mesijevu Boginju.

N.P

pre 1 godinu

To je kralj fudbala i veliki humanitarc svaka mu cas za njegov stav neda da se sa njim niko igra a svi igraju za novacpa i on da ga dragi Bog sacuva i podari sve
Za Vukom uvek laju psi

billy

pre 1 godinu

S obzirom da je Ibra sa 40 rešetao u dresu Milana, ja bio ubeđen da će i Ronaldo sa 40 biti na vrhunskom nivou. Nekako mi je sve ovo iznenada.. pa prošle sezone je spakovao 30 komada u dresu Junajteda.

Zoki

pre 1 godinu

Dajte, ljudi, sta vam je? Kakav crni uzasan kraj karijere? 75 miliona dolara... pa, da se skupimo svi mi komentatori puta ceo zivotni vek - ne mozemo da zaradimo te pare. Boli njega uvo za LS i fudbal, covek izigrao svoje, ide da se zeza za velike pare. Da l' stvarno mislite da je njemu vise do fudbala?

Lule

pre 1 godinu

Uzece pare, igrace sa igracima na nizem nivou sto se tice trcanja i svega. Znaci moci ce da igra vise za publiku i atraktivno. Racunace mu se postignuti golovi za te rekorde sto jure i on i Messi sa tim da ce njemu biti lakse da ih daje, nije lako nositi se sa mladim trkacima i crncima iz evropskih liga. Ne vidim gde je pogresio.

hobit

pre 1 godinu

mesi igra za kikiriki u psg. a i francuska liga ko italija '90. Nego ovi sto kazu da se prodao za pare, ono bi za 150.000 dinara prodali guzicu. za milion i po dinara bi levo jajce prodali.

Hhh

pre 1 godinu

Sjajna karijera je pred izlizanim, čekaju ga velike utakmice toliko značajne u svetu fudbal. A Al-Nassr je dobio više miliona novih "navijača", gay fanboys-ova koji sa nestrpljenjem čekaju spektakl (ina)uguracije i sunećenja izlizanog, a potom i debi u novom klubu. Živi nisu da dočekaju derbi 14. januara između Al-Shababa i Al-Nassra da vide svoga idola u punom sjaju i da se dive "rekordima" koje će izlizani postaviti (tipa prvi igrač 37+ koji je zabio gol u prvoj utakmici lige Saudi Arabije i slično). Uskoro ćemo od gay fanboys-a saznati zašto je i koliko liga Saudijske Arabije teža i zahtevnija od PL, samo polako da prvo dođu sebi od pretrpljenih šokova od pre 12 dana. 😂🤣😂

Elrik od Melnibonea

pre 1 godinu

Pričali su da će biti 200 miliona evra po sezoni, a ono 75 miliona. Kod njega sve nekako polovično, nedorečeno... Pa i ta jedna titula sa reprezentacijom je došla kad se u finalu povredio i morao da izađe iz igre. Kad je izašao, Portugal je proigrao jer su ponovo postali tim a ne vodonoše koji rade za jednu zvezdu u timu. Veliko pitanje je da li bi Portugal uzeo titulu da se sebični nije povredio. Uglavnom, imao je karijeru o kojoj 99% fudbalera može samo da sanja, napravio od svog imena brend, zgrnuo enorman novac... Hteo je sve i da nije bio toliki egocentrik, možda bi to i ostvario.

Lukavi

pre 1 godinu

Iskreno ovo je velika steta, ma sta ljudi mislili o njemu, on je vrhunski fudbaler, i mislim da bi u pravom klubu ladno mogao u evropi da ima solidne brojke jos godinu dve. Epizoda sa Mancesterom mu je zavrsila ozbiljnu karijeru, jeste ispao malo dziber, ali i Ten Hag i ostali ludaci u MU nisu nevini. Na kraju krajeva Mancester vise niko ne shvata za ozbiljno, klub koji se skoro 10 godina potpuno raspada.

Ronaldo je imao odlicnu karijeru i stvarno steta da se zavrsava u nekoj tamo Saudiskoj Arabiji, ali siguran sam da je njemu lepo, kad se pogledaju brojke koje ce dobiti...

Phako

pre 1 godinu

Ne znam čemu šok. 37 godina ima čovek, shvatio je da ne može da igra na vrhunskom nivou, očigledno da nije uspeo da pređe u neki klub koji igra LŠ, zna da ima još 2-3 godine maksimalno u sebi, i rešio da to naplati debelo i u tome i uspeo. Pola milijarde za tri godine. Bolje i to nego da ulazi u 85. minutu sa klupe svaki meč negde u Evropi.

Au tebra

pre 1 godinu

Sta ucini crni Mesi.
Gledam ovu sliku Penalda sa ovim seikom.Pa lik izgleda kao da ima 50 godina.
Unistise ga kompleksi,Mesijevo Svetsko ga je dotuklo.

BodaTajson

pre 1 godinu

Sad si pao najniže Nikola"

Kakav tužan kraj karijere. Saudi Arabija ej.
Kao da je Lazar Marković pa ono da uzme još neku paru poput zadnjeg propaliteta. Kamo Sporting i kuća, Mančester, ništa. Baš tugica. Ovako se ne oprašta velikan.
(fudbaloman, 30. decembar 2022 22:32)


Mesecna zarada: 6 250 000 €
Na dan: 205 480 €
Na sat: 8562 €
Na sekundu: 2.4 €

Ugovor sa 37god.

Znaci da zaradi za 10 sekundi tvoju dnevnu platu, za sat vremena tvoju godisnju, a za jedan dan zaradi onoliko koliko ces ti za 25 godina zivota.

Bas tugica.

Grim

pre 1 godinu

Ovde pojedini kao da su s marsa pali pa ne shvataju da ga vise niko ne zeli u Evropi pre svega zbog njegovog ponasanja i karaktera koji su ga stavii na stub srama kako u klubu tako i reprezentaciji. Lik se srozao toliko nisko da ga agent nije uspeo nikome u Evropi uvaljati . Jos mu Mesi uze i svetsku titulu i raspali mu najbolniju mogucu samaracinu na kraju karijere. Tu vise bar nemamo dilema ako ih je uopste i bilo.Mesi je za njega bog fudbala.

Dm

pre 1 godinu

30 dana se nije oglašavao na instagramu zbog Mesijeve pobede pa sad izbacio sliku za novi klub i sija kao od sreće a u stvari će da crkne od muke.. Samo ga arapi hoće... Hehe he... Zacenih se od smeha

Kole

pre 1 godinu

Ovaj Ronaldov potez bi bio potpuno razumljiv da on nije zaradio neku ozbiljnu lovu od fudbala, pa zato otišao u Arabiju da sve to naplati. Al ljudi, mi ovde pričamo o čoveku koji je od fudbala obezbjedio dinastiju Ronaldo za narednih hiljadu godina. Istinski velikan fudbala ovako nesto sebi nikad nebi dozvolio. On je ovim potezom potvrdio da su mu pare uvek bile najvažnije.

bulki

pre 1 godinu

Nego zar on nije demantovo i to dva puta da ide u S. Arabiju? Demantovao kao i mnogo toga do sad,pa nas slagao dok trepnemo.Gde su nasi strucnjaci koji su tvrdili da se za njega i dalje otimaju evropski velikani i da ide opet u Real? Nesto ste mi tihi zadnjih meseci. Kakav debakl na kraju karijere. Neko osvaja u velikom stilu i slavi titulu svetskog prvaka sa 5 miliona sugradjana gde je postao bozanstvo, dok nekoga teraju iz "njegovog" Uniteda i reprezentacije slaveci transfer u arabijsku ligu...

igor

pre 1 godinu

"Saudijske Arabije, Egipta i Grčke za organizaciju Mundijala 2030. godine"

Grci beše za taj Mundijal podneli kandidaturu sa nama, Rumunima i Bugarima.. Onda se javili Arapi i prodali odmah

NP

pre 1 godinu

o čemu vi pričate neozbiljan fudbal?
pa to nisu čunjevi tamo da pa ih prolaze igrači sa gola na gol. i tamo se ulaže u fudbal. Tamo ima viºe stranaca nego domaćih igrača. Samo što je ronaldo tamo još uvek najveca zvezda pa će sve lopte njega da gadjaju.

Хорс

pre 1 godinu

Тужан крај једне велике каријере! У лаганом паду је већ неколико година али нико није очекивао овакав пад. Људи истичу паре које ће добити али сви ми знамо да је Роналдо опседнут фудбалом, рекордима и пехарима!

Miličić Darko NBA šampion

pre 1 godinu

Najbolji ikad rešio da osvoji i azijsku Ligu Šampiona i dođe do 1000 golova u karijeri, usput još zaradi ozbiljan novac. Poštovanje!

kiza

pre 1 godinu

Neće ego manijak nista da rizikuje i prepušta slučaju, nestabilna su ovo vremena, milijardu evra je danas ništa. Bolje da se on obezbjedi za svaki slučaj.

jerda

pre 1 godinu

Realno na stranu sto ibrihimovic prodaje maglu milanu i jos zaradjuje novac od nijh, ali i da nije povredjen ronaldo je za njega zmaj, tako da se slazem sa vecinom komentara ovde da je mogao negde ipak u evropi da ostane, u neki slabiji klub gde bi do kraja bio zvezda..

E

pre 1 godinu

Velika steta, i dan danas spremniji od vecine igraca u Evropi,veliki sportista, primer kako se radom, voljom i zeljom postizu veliki uspesi, secam se kad je dosao u MU kao klinac, zaista steta sto se nekom velikom titulom nije oprostio, ali MU vise nije onaj klub sto je nekad bio, mnogi ga ne vole, ali covek je pravi primer i olicenje uspeha, svu srecu mu zelim!!!!

fudbaloman

pre 1 godinu

"Sad si pao najniže Nikola"

Kakav tužan kraj karijere. Saudi Arabija ej.
Kao da je Lazar Marković pa ono da uzme još neku paru poput zadnjeg propaliteta. Kamo Sporting i kuća, Mančester, ništa. Baš tugica. Ovako se ne oprašta velikan.

Marko

pre 1 godinu

Ako je Ibrahimovic sa 40 mogao igrati bitnu ulogu za Milan u LS, ne kontam što Roki još nije ostao u Evropi. Realno mogao je u Sporting ili u Zvezdu, al izgleda da mu je 150 miliona(pored zaradjene milijarde) bitnije od fudbalskih rekorda.

Messi GOAT

pre 1 godinu

Svetski sampion Mesi mu totalno unistio karijeru.
GOAT ce nastaviti da igra pored Kilijana i Nejmara bar jos 1-2 godine i sprema se za svoju 8 zlatnu.

Aca Lukas

pre 1 godinu

Ne igra Roki ozbiljare fudbal od 2020te, da je ostao u Realu jos bio bi kralj i uzeo bi jos jednu bar LS ovako se raspao par godina pre nego sto je trebao, jos ovaj poraz od Maroka ga dokrajcio.

BodaTajson

pre 1 godinu

Sad si pao najniže Nikola"

Kakav tužan kraj karijere. Saudi Arabija ej.
Kao da je Lazar Marković pa ono da uzme još neku paru poput zadnjeg propaliteta. Kamo Sporting i kuća, Mančester, ništa. Baš tugica. Ovako se ne oprašta velikan.
(fudbaloman, 30. decembar 2022 22:32)


Mesecna zarada: 6 250 000 €
Na dan: 205 480 €
Na sat: 8562 €
Na sekundu: 2.4 €

Ugovor sa 37god.

Znaci da zaradi za 10 sekundi tvoju dnevnu platu, za sat vremena tvoju godisnju, a za jedan dan zaradi onoliko koliko ces ti za 25 godina zivota.

Bas tugica.

Aca Lukas

pre 1 godinu

Ne igra Roki ozbiljare fudbal od 2020te, da je ostao u Realu jos bio bi kralj i uzeo bi jos jednu bar LS ovako se raspao par godina pre nego sto je trebao, jos ovaj poraz od Maroka ga dokrajcio.

fudbaloman

pre 1 godinu

"Sad si pao najniže Nikola"

Kakav tužan kraj karijere. Saudi Arabija ej.
Kao da je Lazar Marković pa ono da uzme još neku paru poput zadnjeg propaliteta. Kamo Sporting i kuća, Mančester, ništa. Baš tugica. Ovako se ne oprašta velikan.

Хорс

pre 1 godinu

Тужан крај једне велике каријере! У лаганом паду је већ неколико година али нико није очекивао овакав пад. Људи истичу паре које ће добити али сви ми знамо да је Роналдо опседнут фудбалом, рекордима и пехарима!

Marko

pre 1 godinu

Ako je Ibrahimovic sa 40 mogao igrati bitnu ulogu za Milan u LS, ne kontam što Roki još nije ostao u Evropi. Realno mogao je u Sporting ili u Zvezdu, al izgleda da mu je 150 miliona(pored zaradjene milijarde) bitnije od fudbalskih rekorda.

E

pre 1 godinu

Velika steta, i dan danas spremniji od vecine igraca u Evropi,veliki sportista, primer kako se radom, voljom i zeljom postizu veliki uspesi, secam se kad je dosao u MU kao klinac, zaista steta sto se nekom velikom titulom nije oprostio, ali MU vise nije onaj klub sto je nekad bio, mnogi ga ne vole, ali covek je pravi primer i olicenje uspeha, svu srecu mu zelim!!!!

Kole

pre 1 godinu

Ovaj Ronaldov potez bi bio potpuno razumljiv da on nije zaradio neku ozbiljnu lovu od fudbala, pa zato otišao u Arabiju da sve to naplati. Al ljudi, mi ovde pričamo o čoveku koji je od fudbala obezbjedio dinastiju Ronaldo za narednih hiljadu godina. Istinski velikan fudbala ovako nesto sebi nikad nebi dozvolio. On je ovim potezom potvrdio da su mu pare uvek bile najvažnije.

Phako

pre 1 godinu

Ne znam čemu šok. 37 godina ima čovek, shvatio je da ne može da igra na vrhunskom nivou, očigledno da nije uspeo da pređe u neki klub koji igra LŠ, zna da ima još 2-3 godine maksimalno u sebi, i rešio da to naplati debelo i u tome i uspeo. Pola milijarde za tri godine. Bolje i to nego da ulazi u 85. minutu sa klupe svaki meč negde u Evropi.

Messi GOAT

pre 1 godinu

Svetski sampion Mesi mu totalno unistio karijeru.
GOAT ce nastaviti da igra pored Kilijana i Nejmara bar jos 1-2 godine i sprema se za svoju 8 zlatnu.

kiza

pre 1 godinu

Neće ego manijak nista da rizikuje i prepušta slučaju, nestabilna su ovo vremena, milijardu evra je danas ništa. Bolje da se on obezbjedi za svaki slučaj.

Elrik od Melnibonea

pre 1 godinu

Pričali su da će biti 200 miliona evra po sezoni, a ono 75 miliona. Kod njega sve nekako polovično, nedorečeno... Pa i ta jedna titula sa reprezentacijom je došla kad se u finalu povredio i morao da izađe iz igre. Kad je izašao, Portugal je proigrao jer su ponovo postali tim a ne vodonoše koji rade za jednu zvezdu u timu. Veliko pitanje je da li bi Portugal uzeo titulu da se sebični nije povredio. Uglavnom, imao je karijeru o kojoj 99% fudbalera može samo da sanja, napravio od svog imena brend, zgrnuo enorman novac... Hteo je sve i da nije bio toliki egocentrik, možda bi to i ostvario.

Miličić Darko NBA šampion

pre 1 godinu

Najbolji ikad rešio da osvoji i azijsku Ligu Šampiona i dođe do 1000 golova u karijeri, usput još zaradi ozbiljan novac. Poštovanje!

Au tebra

pre 1 godinu

Sta ucini crni Mesi.
Gledam ovu sliku Penalda sa ovim seikom.Pa lik izgleda kao da ima 50 godina.
Unistise ga kompleksi,Mesijevo Svetsko ga je dotuklo.

Grim

pre 1 godinu

Ovde pojedini kao da su s marsa pali pa ne shvataju da ga vise niko ne zeli u Evropi pre svega zbog njegovog ponasanja i karaktera koji su ga stavii na stub srama kako u klubu tako i reprezentaciji. Lik se srozao toliko nisko da ga agent nije uspeo nikome u Evropi uvaljati . Jos mu Mesi uze i svetsku titulu i raspali mu najbolniju mogucu samaracinu na kraju karijere. Tu vise bar nemamo dilema ako ih je uopste i bilo.Mesi je za njega bog fudbala.

NP

pre 1 godinu

o čemu vi pričate neozbiljan fudbal?
pa to nisu čunjevi tamo da pa ih prolaze igrači sa gola na gol. i tamo se ulaže u fudbal. Tamo ima viºe stranaca nego domaćih igrača. Samo što je ronaldo tamo još uvek najveca zvezda pa će sve lopte njega da gadjaju.

bulki

pre 1 godinu

Nego zar on nije demantovo i to dva puta da ide u S. Arabiju? Demantovao kao i mnogo toga do sad,pa nas slagao dok trepnemo.Gde su nasi strucnjaci koji su tvrdili da se za njega i dalje otimaju evropski velikani i da ide opet u Real? Nesto ste mi tihi zadnjih meseci. Kakav debakl na kraju karijere. Neko osvaja u velikom stilu i slavi titulu svetskog prvaka sa 5 miliona sugradjana gde je postao bozanstvo, dok nekoga teraju iz "njegovog" Uniteda i reprezentacije slaveci transfer u arabijsku ligu...

igor

pre 1 godinu

"Saudijske Arabije, Egipta i Grčke za organizaciju Mundijala 2030. godine"

Grci beše za taj Mundijal podneli kandidaturu sa nama, Rumunima i Bugarima.. Onda se javili Arapi i prodali odmah

Dm

pre 1 godinu

30 dana se nije oglašavao na instagramu zbog Mesijeve pobede pa sad izbacio sliku za novi klub i sija kao od sreće a u stvari će da crkne od muke.. Samo ga arapi hoće... Hehe he... Zacenih se od smeha

jerda

pre 1 godinu

Realno na stranu sto ibrihimovic prodaje maglu milanu i jos zaradjuje novac od nijh, ali i da nije povredjen ronaldo je za njega zmaj, tako da se slazem sa vecinom komentara ovde da je mogao negde ipak u evropi da ostane, u neki slabiji klub gde bi do kraja bio zvezda..

hobit

pre 1 godinu

mesi igra za kikiriki u psg. a i francuska liga ko italija '90. Nego ovi sto kazu da se prodao za pare, ono bi za 150.000 dinara prodali guzicu. za milion i po dinara bi levo jajce prodali.

Lukavi

pre 1 godinu

Iskreno ovo je velika steta, ma sta ljudi mislili o njemu, on je vrhunski fudbaler, i mislim da bi u pravom klubu ladno mogao u evropi da ima solidne brojke jos godinu dve. Epizoda sa Mancesterom mu je zavrsila ozbiljnu karijeru, jeste ispao malo dziber, ali i Ten Hag i ostali ludaci u MU nisu nevini. Na kraju krajeva Mancester vise niko ne shvata za ozbiljno, klub koji se skoro 10 godina potpuno raspada.

Ronaldo je imao odlicnu karijeru i stvarno steta da se zavrsava u nekoj tamo Saudiskoj Arabiji, ali siguran sam da je njemu lepo, kad se pogledaju brojke koje ce dobiti...

Hhh

pre 1 godinu

Sjajna karijera je pred izlizanim, čekaju ga velike utakmice toliko značajne u svetu fudbal. A Al-Nassr je dobio više miliona novih "navijača", gay fanboys-ova koji sa nestrpljenjem čekaju spektakl (ina)uguracije i sunećenja izlizanog, a potom i debi u novom klubu. Živi nisu da dočekaju derbi 14. januara između Al-Shababa i Al-Nassra da vide svoga idola u punom sjaju i da se dive "rekordima" koje će izlizani postaviti (tipa prvi igrač 37+ koji je zabio gol u prvoj utakmici lige Saudi Arabije i slično). Uskoro ćemo od gay fanboys-a saznati zašto je i koliko liga Saudijske Arabije teža i zahtevnija od PL, samo polako da prvo dođu sebi od pretrpljenih šokova od pre 12 dana. 😂🤣😂

Vamke

pre 1 godinu

Bas tugica.
(BodaTajson, 30. decembar 2022 23:59)

Naravno da je tugica jer je dobio nogu iz kluba koji ga je stvorio, u Portugalu ga takodje vise ne zele i sve jedna vrata gde mu je njegov agent zakucao su ostala zatvorena u Evropi. Mislis da se njemu zaista igra fudbal u S. Arabiji? Daj nemojmo biti smesni.Otisao je tamo naplatiti svoj brend jer mu je to jedina mogucnost. Da mu je bilo koji iole ozbiljan klub iz Evrope ponudio 5x manje para al da igra Ligu sampiona ili bar ligu petice, otisao bi tamo s pesmom. Ali ocigledno ga vise niko ne zeli. Sto zbog godina, a jos vise zbog njegovog sad vec cuvenog karaktera . Njegovo ponasanje je na nivou ne tinejdzera, nego deteta od 7 god. Uprskao je karijeru na kraju jer nije mogao suzbiti svoj ego i narciosiodnost. Sta smo se sve od njega nagledali samo zadnjih par meseci i na klupskom i reprezentativnom nivou, za rubriku je verovali ili ne . I zato da, tugica je njemu i te kakva. Tuzno je i to sto mnogi u Srbiji i dalje misle da se sreca moze samo parama kupiti . Zato i jesmo tu gde jesmo.

Hrisko

pre 1 godinu

Mnogi fanovi Kristijana ocigledno ne mogu doci sebi nakon svih desavanja ove godine hahaha. Neke likove verovatno vise nikad i ne vidiomo ovde. Koliko su samo trubili o tome kako ce Ronaldo igrati ozbijan fudbal i sa 40 zbog njegove fizicke spreme a da ce Mesi da se stmoglavi, medjutim desi se totalno suprotno. Mesi ode u besmrtnike, vise ne postoji nikakva rasprava o tome ko je najbolji igrac zadnjih 15 god, osvoji svetsko u velikom stilu, igra i dalje vrhunski fudbal u jednom od najjacih klubova sveta koji mu je upravo ponudio i novi ugovor. A Ronaldo ode u pustinjetinu da igra fudbal sa kamilama jer ga vise ni jedan ozbiljan klub ne zeli ahahahahahaha . Ne mogu doci sebi koliko mi je sve ovo smesno hahahah

joja

pre 1 godinu

Svi ovi sto ga kritikuju uradili bi isto cak i za manje pare,puno manje pare samo da imaju priliku.
Ni Messi ne igra fudbal na nekom nivou ali mu se sve poklopilo na prvenstvu i pogurala ga atmosfera pa je i on odigrao par dobrih utakmica ali i od njega je to to, nema vise ni njega.

iiii

pre 1 godinu

Xavi je u 35. godini otišao u katarski Al Sadd te ondje igrao zadnje četiri sezone u karijeri. Ronaldo je u to vrijeme igrao za Real i nije mu se svidio neki Xavijev komentar. Ovako je reagirao na njega: "Zašto bi mi bilo bitno što govori Xavi? Pa on igra u Kataru, znači potpuno je nebitan."

Kole

pre 1 godinu

Što tužan kraj karijere? Pa i ja bi da me kite parama kad budem odlazio u penziju. Kakva budalaština. Dečko je uradio jedino što je bilo ispravno, a to je da je prihvatio najbolju ponudu koju je imao pred sobom. Tako se to radi za svoju porodicu. Meni je žao što je mislio da ikako može biti veći od Lea Mesija, jer nikada bolji fudbaler nije bio.

Inače, imao je jednu od najboljih karijera u istoriji kada su u pitanju napadači, tako da fanovi Mesija da batale da omalovažavaju čoveka jer je imao veću karijeru od mnogih legendi, iako je prepotenko klasičan, onaj najgori narcisoidni.

Mora mu se odati počast na rezultatima koje je postigao i na trajnosti koju ima, verovatno je u top deset individualnih karijera u istoriji i sigurno u top 3 napadača. Bolju karijeru je imao i od Ronalda, Ronaldinja, Zidana, navedite koga kod se setite majstora ove igre koji su relativno skoro završili karijere, a bili su Bogovi fudbala. Samo je jedan bio vidno bolji od njega, al on je verovatno uz pokojnog Pelea najveći u istoriji.

Ima tu malo i simbolike, najveći u istoriji umire par dana nakon svetskog prvenstva u kojem je Leo Mesi dobio i poslednji argument da može da bude dostojan budućeg ustoličenja za najboljeg fudbalera u istoriji.

Neka pomenuti Pele počiva u miru, bravo za Ronaldov novi ugovor i Mesijevu Boginju.

mile brka

pre 1 godinu

Najveca prevara u 21 veku mozete da pricate sto god hocete.Citam pisete titule neke osvojao itd,da budes najbolji ne mora da uzimas titule i da dajes 1000 golova.Evo Pele nije imao mnogo titule ali je najbolji u istori sporta uz Muhameda Alija.Isto tako Maradona nema puno titule i dao je oko 345 golova ali ga zato svi pamete jer je bio umetink sa loptom.Ovog Ronalda se niko nece setati u buducnosti kao sto se sada svi secaju Pelea,Maradone i ostale majstore ove igre.Niko me ne moze ubediti da je ovaj Ronaldo bolji od Zubatog Ronalda a za Ronaldinja da ne pricam,pa jedan pass i prijem lopte Ronaldinjov vredi od svih golova sto je ovaj dao.

Porter

pre 1 godinu

Smucio mi se odavno, nista nije dao fudbalu osim bedne statistike, uvek su svi igrali za njega i njegovu statistiku, super sto ga vise necemo gledati.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ništa ovde nije sramota. Otišao čovek da za kraj uzme veliki novac. Isto kao kada su Bekam i ostali išli u Ameriku. I to su radili sa manje godina nego što on ima!!! Lepo će za kraj da naplati svoje ime koje je izgradio u svetu fudbala i kraj svake priče!!!

Hrisko

pre 1 godinu

Mnogi fanovi Kristijana ocigledno ne mogu doci sebi nakon svih desavanja ove godine hahaha. Neke likove verovatno vise nikad i ne vidiomo ovde. Koliko su samo trubili o tome kako ce Ronaldo igrati ozbijan fudbal i sa 40 zbog njegove fizicke spreme a da ce Mesi da se stmoglavi, medjutim desi se totalno suprotno. Mesi ode u besmrtnike, vise ne postoji nikakva rasprava o tome ko je najbolji igrac zadnjih 15 god, osvoji svetsko u velikom stilu, igra i dalje vrhunski fudbal u jednom od najjacih klubova sveta koji mu je upravo ponudio i novi ugovor. A Ronaldo ode u pustinjetinu da igra fudbal sa kamilama jer ga vise ni jedan ozbiljan klub ne zeli ahahahahahaha . Ne mogu doci sebi koliko mi je sve ovo smesno hahahah

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Vidim da ovde mnogi nisu procitali tekst ili ga nisu do kraja razumeli, svejedno. Nema 500 mil. na 3 god., a nema ni 75 mil. na godinu, vec 500 mil. podeljeno na oko 8 god. Do kraja igracke karijere + 5 god. njihov ambasador fudbala. Znaci 5 god. zaposlen u njihovom savezu. 500 : 8 iznosi 62 mil. na godinu.
I dalje je to ogromna lova, ali treba biti precizniji. Nisu ni ovi Arapi sisali veslo, vec su biznismeni. Ako im donese SP bice na debeloj zaradi.

arhitekt

pre 1 godinu

1. Samo je jedan Zuba Ronaldo!
2. I ovaj Ronaldo je vrhunski fudbaler i sigurno je u top 10 svih vremena.
3. Posle ovog SP rešena je dilema ko je bolji igrač on ili Messi.
4. Dakle, bez dileme Messi.
5. Retko antipatičan čovek.
6. Ostaće večno zaljubljen u sebe i novac. Njegova stvar.
7. Šta će GEJ Ikona a verovatno i gej po opredeljenju u jedno takvoj konzervativnoj državi kao što je SA?
8. Trajno nas je sve oslobodio svog prisustva na evropskim terenima i ima nas mnogo zadovoljnih zbog toga, neka sada svojim ponašanjem iritira Arape za skupe pare.
9. Putuj Igumane...

Bambadava

pre 1 godinu

Ovi isti Saudijci vlasnici Njukasla. Ako izbore Ligu Šampiona eto njega u Njukaslu na pozajmici naredne sezone. Sve mi nešto na tu Kombinaciju miriše.

poop

pre 1 godinu

Joja,

Smiješna ti je usporedba. Nama svaka para znači mnogo, dok ovom paćeniku 400 miliona ne znači mnogo jer već ima milijardu na računu

nervni slalom

pre 1 godinu

Kako će ovaj lik dobro da se zeza.. sad će da se igra kao da je njegova lopta.. aj u opkladu za "najviše golova u sezoni"..

Gazda

pre 1 godinu

Ajde sad pogledajte onaj njegov intervju sa novinarom od prije mjesec dana kada je pricao o Unitedu i kada je rekao da zeli nastaviti igrati na najvisoj razini i da zeli igrati ligu prvaka i da je prosle godine odbio ovu ponudu iz Arabije.

Da Messi nije osvojio SP, vjerovatno bi Ronaldo vec nasao neki klub koji igra LP. Ovako je ocito da je i sam svjestan da ce zauvijek ostati iza Messija i ode barem uzeti pare ako nista drugo..

Toyota Corolla

pre 1 godinu

A pre godinu ipo ga lepo Gvardiola zvao u City da dodje i on mu obećao da će doći pa ga ispalio kao kulov i potpisao za MY ......uvek je znao da vuče prave poteze ......

Lale gator

pre 1 godinu

Za dve i po godine 187 500 000 $. Igrač 37 godina izbačen iz MU. U situaciji kada ne može da igra u vrhunskom timu. Pa gde bi otišao?

Patriota

pre 1 godinu

Ronaldo je otišao u S.Arabiju iz dva razloga. Prvi je neigranje njegovog kluba u ligi šampiona. Ronaldo je prvi strelac u ligi šampiona i neigranjem bi Mesi mogao da ga prestigne. To njegov ego ne prihvata pogotovo što ni jedan klub koji igra u ligi šampiona nije zainteresovan za njegove usluge. Prvo ga treba dobro platiti i onda cela ekipa treba da igra za njega. Mesi ce nakon osvojene titule svetskog prvaka sa Argentinom ponovo biti proglašen za najboljeg svetskog igraca i uvećati razliku u odnosu na Ronalda. Zato je Ronaldo otišao u S. Arabiju, dobiće ogromne pare za igranje ali će i tamo morati da iskaže svoje golgeterske sposobnosti. Doveden je tamo da njegov klub bude najbolji u zemlji i da se bori, odnosno osvoji Azijsku ligu šampiona. Videćemo kako će Ronaldo proći. Njegova karijera u Evropi je privremeno zaustavljen. Nadam se da će pre kraja karijere da se vrati u svoj matični klub i odigrati makar jednu sezonu.

Bleki

pre 1 godinu

Sramota da pored toliko zaradjenog novca on ide da igra u S. Arabiju. Razumio bi ja to da on nije zaradio neki novac od fudbala u Evropi, onda bi odlazak u S. Arabiju bio potpuno razumljiv. Ovako se propisno obrukao. Gdje prestaje ta glad za novcem? Koliko novca je potrebno da bi neko nesto prestao da radi samo zbog novca? Ovaj ego manijak je od fudbala vec zaradio jednu milijardu. Mogao je on igrati u Evropi bilo gdje, al nije htio za manje para. Tako da pustite te priče da ga nije htio niko iz Evrope. Htjeli su ga mnogi, al za mnogo manje para, što je i razumljivo pošto lik ima već 38 godina.

Vlada Sandviken

pre 1 godinu

Kakav samar za Gvardiolu koji je sanjao da dovede najboljeg ikada u City. Realno ovaj pobegao na drugi kontinent od sramote.

billy

pre 1 godinu

S obzirom da je Ibra sa 40 rešetao u dresu Milana, ja bio ubeđen da će i Ronaldo sa 40 biti na vrhunskom nivou. Nekako mi je sve ovo iznenada.. pa prošle sezone je spakovao 30 komada u dresu Junajteda.

N.P

pre 1 godinu

To je kralj fudbala i veliki humanitarc svaka mu cas za njegov stav neda da se sa njim niko igra a svi igraju za novacpa i on da ga dragi Bog sacuva i podari sve
Za Vukom uvek laju psi

Lule

pre 1 godinu

Uzece pare, igrace sa igracima na nizem nivou sto se tice trcanja i svega. Znaci moci ce da igra vise za publiku i atraktivno. Racunace mu se postignuti golovi za te rekorde sto jure i on i Messi sa tim da ce njemu biti lakse da ih daje, nije lako nositi se sa mladim trkacima i crncima iz evropskih liga. Ne vidim gde je pogresio.

Zeljko

pre 1 godinu

Ma CR7 je gospdin i najbolji posle Pelea, milio sam i Maradonu da stavim pored Edsona..., medjjtim nije bio kompletna licnost, fudbalski mag da, kao covek sitan.

Zoki

pre 1 godinu

Dajte, ljudi, sta vam je? Kakav crni uzasan kraj karijere? 75 miliona dolara... pa, da se skupimo svi mi komentatori puta ceo zivotni vek - ne mozemo da zaradimo te pare. Boli njega uvo za LS i fudbal, covek izigrao svoje, ide da se zeza za velike pare. Da l' stvarno mislite da je njemu vise do fudbala?

Miličić Darko NBA šampion

pre 1 godinu

Najbolji ikad rešio da osvoji i azijsku Ligu Šampiona i dođe do 1000 golova u karijeri, usput još zaradi ozbiljan novac. Poštovanje!

BodaTajson

pre 1 godinu

Sad si pao najniže Nikola"

Kakav tužan kraj karijere. Saudi Arabija ej.
Kao da je Lazar Marković pa ono da uzme još neku paru poput zadnjeg propaliteta. Kamo Sporting i kuća, Mančester, ništa. Baš tugica. Ovako se ne oprašta velikan.
(fudbaloman, 30. decembar 2022 22:32)


Mesecna zarada: 6 250 000 €
Na dan: 205 480 €
Na sat: 8562 €
Na sekundu: 2.4 €

Ugovor sa 37god.

Znaci da zaradi za 10 sekundi tvoju dnevnu platu, za sat vremena tvoju godisnju, a za jedan dan zaradi onoliko koliko ces ti za 25 godina zivota.

Bas tugica.

Messi GOAT

pre 1 godinu

Svetski sampion Mesi mu totalno unistio karijeru.
GOAT ce nastaviti da igra pored Kilijana i Nejmara bar jos 1-2 godine i sprema se za svoju 8 zlatnu.

Aca Lukas

pre 1 godinu

Ne igra Roki ozbiljare fudbal od 2020te, da je ostao u Realu jos bio bi kralj i uzeo bi jos jednu bar LS ovako se raspao par godina pre nego sto je trebao, jos ovaj poraz od Maroka ga dokrajcio.

Hhh

pre 1 godinu

Sjajna karijera je pred izlizanim, čekaju ga velike utakmice toliko značajne u svetu fudbal. A Al-Nassr je dobio više miliona novih "navijača", gay fanboys-ova koji sa nestrpljenjem čekaju spektakl (ina)uguracije i sunećenja izlizanog, a potom i debi u novom klubu. Živi nisu da dočekaju derbi 14. januara između Al-Shababa i Al-Nassra da vide svoga idola u punom sjaju i da se dive "rekordima" koje će izlizani postaviti (tipa prvi igrač 37+ koji je zabio gol u prvoj utakmici lige Saudi Arabije i slično). Uskoro ćemo od gay fanboys-a saznati zašto je i koliko liga Saudijske Arabije teža i zahtevnija od PL, samo polako da prvo dođu sebi od pretrpljenih šokova od pre 12 dana. 😂🤣😂

fudbaloman

pre 1 godinu

"Sad si pao najniže Nikola"

Kakav tužan kraj karijere. Saudi Arabija ej.
Kao da je Lazar Marković pa ono da uzme još neku paru poput zadnjeg propaliteta. Kamo Sporting i kuća, Mančester, ništa. Baš tugica. Ovako se ne oprašta velikan.

Au tebra

pre 1 godinu

Sta ucini crni Mesi.
Gledam ovu sliku Penalda sa ovim seikom.Pa lik izgleda kao da ima 50 godina.
Unistise ga kompleksi,Mesijevo Svetsko ga je dotuklo.

NP

pre 1 godinu

o čemu vi pričate neozbiljan fudbal?
pa to nisu čunjevi tamo da pa ih prolaze igrači sa gola na gol. i tamo se ulaže u fudbal. Tamo ima viºe stranaca nego domaćih igrača. Samo što je ronaldo tamo još uvek najveca zvezda pa će sve lopte njega da gadjaju.

Kole

pre 1 godinu

Ovaj Ronaldov potez bi bio potpuno razumljiv da on nije zaradio neku ozbiljnu lovu od fudbala, pa zato otišao u Arabiju da sve to naplati. Al ljudi, mi ovde pričamo o čoveku koji je od fudbala obezbjedio dinastiju Ronaldo za narednih hiljadu godina. Istinski velikan fudbala ovako nesto sebi nikad nebi dozvolio. On je ovim potezom potvrdio da su mu pare uvek bile najvažnije.

Dm

pre 1 godinu

30 dana se nije oglašavao na instagramu zbog Mesijeve pobede pa sad izbacio sliku za novi klub i sija kao od sreće a u stvari će da crkne od muke.. Samo ga arapi hoće... Hehe he... Zacenih se od smeha

E

pre 1 godinu

Velika steta, i dan danas spremniji od vecine igraca u Evropi,veliki sportista, primer kako se radom, voljom i zeljom postizu veliki uspesi, secam se kad je dosao u MU kao klinac, zaista steta sto se nekom velikom titulom nije oprostio, ali MU vise nije onaj klub sto je nekad bio, mnogi ga ne vole, ali covek je pravi primer i olicenje uspeha, svu srecu mu zelim!!!!

joja

pre 1 godinu

Svi ovi sto ga kritikuju uradili bi isto cak i za manje pare,puno manje pare samo da imaju priliku.
Ni Messi ne igra fudbal na nekom nivou ali mu se sve poklopilo na prvenstvu i pogurala ga atmosfera pa je i on odigrao par dobrih utakmica ali i od njega je to to, nema vise ni njega.

Elrik od Melnibonea

pre 1 godinu

Pričali su da će biti 200 miliona evra po sezoni, a ono 75 miliona. Kod njega sve nekako polovično, nedorečeno... Pa i ta jedna titula sa reprezentacijom je došla kad se u finalu povredio i morao da izađe iz igre. Kad je izašao, Portugal je proigrao jer su ponovo postali tim a ne vodonoše koji rade za jednu zvezdu u timu. Veliko pitanje je da li bi Portugal uzeo titulu da se sebični nije povredio. Uglavnom, imao je karijeru o kojoj 99% fudbalera može samo da sanja, napravio od svog imena brend, zgrnuo enorman novac... Hteo je sve i da nije bio toliki egocentrik, možda bi to i ostvario.

Хорс

pre 1 godinu

Тужан крај једне велике каријере! У лаганом паду је већ неколико година али нико није очекивао овакав пад. Људи истичу паре које ће добити али сви ми знамо да је Роналдо опседнут фудбалом, рекордима и пехарима!

Grim

pre 1 godinu

Ovde pojedini kao da su s marsa pali pa ne shvataju da ga vise niko ne zeli u Evropi pre svega zbog njegovog ponasanja i karaktera koji su ga stavii na stub srama kako u klubu tako i reprezentaciji. Lik se srozao toliko nisko da ga agent nije uspeo nikome u Evropi uvaljati . Jos mu Mesi uze i svetsku titulu i raspali mu najbolniju mogucu samaracinu na kraju karijere. Tu vise bar nemamo dilema ako ih je uopste i bilo.Mesi je za njega bog fudbala.

Zeljko

pre 1 godinu

Ma CR7 je gospdin i najbolji posle Pelea, milio sam i Maradonu da stavim pored Edsona..., medjjtim nije bio kompletna licnost, fudbalski mag da, kao covek sitan.

Marko

pre 1 godinu

Ako je Ibrahimovic sa 40 mogao igrati bitnu ulogu za Milan u LS, ne kontam što Roki još nije ostao u Evropi. Realno mogao je u Sporting ili u Zvezdu, al izgleda da mu je 150 miliona(pored zaradjene milijarde) bitnije od fudbalskih rekorda.

hobit

pre 1 godinu

mesi igra za kikiriki u psg. a i francuska liga ko italija '90. Nego ovi sto kazu da se prodao za pare, ono bi za 150.000 dinara prodali guzicu. za milion i po dinara bi levo jajce prodali.

bulki

pre 1 godinu

Nego zar on nije demantovo i to dva puta da ide u S. Arabiju? Demantovao kao i mnogo toga do sad,pa nas slagao dok trepnemo.Gde su nasi strucnjaci koji su tvrdili da se za njega i dalje otimaju evropski velikani i da ide opet u Real? Nesto ste mi tihi zadnjih meseci. Kakav debakl na kraju karijere. Neko osvaja u velikom stilu i slavi titulu svetskog prvaka sa 5 miliona sugradjana gde je postao bozanstvo, dok nekoga teraju iz "njegovog" Uniteda i reprezentacije slaveci transfer u arabijsku ligu...

Phako

pre 1 godinu

Ne znam čemu šok. 37 godina ima čovek, shvatio je da ne može da igra na vrhunskom nivou, očigledno da nije uspeo da pređe u neki klub koji igra LŠ, zna da ima još 2-3 godine maksimalno u sebi, i rešio da to naplati debelo i u tome i uspeo. Pola milijarde za tri godine. Bolje i to nego da ulazi u 85. minutu sa klupe svaki meč negde u Evropi.

Lukavi

pre 1 godinu

Iskreno ovo je velika steta, ma sta ljudi mislili o njemu, on je vrhunski fudbaler, i mislim da bi u pravom klubu ladno mogao u evropi da ima solidne brojke jos godinu dve. Epizoda sa Mancesterom mu je zavrsila ozbiljnu karijeru, jeste ispao malo dziber, ali i Ten Hag i ostali ludaci u MU nisu nevini. Na kraju krajeva Mancester vise niko ne shvata za ozbiljno, klub koji se skoro 10 godina potpuno raspada.

Ronaldo je imao odlicnu karijeru i stvarno steta da se zavrsava u nekoj tamo Saudiskoj Arabiji, ali siguran sam da je njemu lepo, kad se pogledaju brojke koje ce dobiti...

jerda

pre 1 godinu

Realno na stranu sto ibrihimovic prodaje maglu milanu i jos zaradjuje novac od nijh, ali i da nije povredjen ronaldo je za njega zmaj, tako da se slazem sa vecinom komentara ovde da je mogao negde ipak u evropi da ostane, u neki slabiji klub gde bi do kraja bio zvezda..

Patriota

pre 1 godinu

Ronaldo je otišao u S.Arabiju iz dva razloga. Prvi je neigranje njegovog kluba u ligi šampiona. Ronaldo je prvi strelac u ligi šampiona i neigranjem bi Mesi mogao da ga prestigne. To njegov ego ne prihvata pogotovo što ni jedan klub koji igra u ligi šampiona nije zainteresovan za njegove usluge. Prvo ga treba dobro platiti i onda cela ekipa treba da igra za njega. Mesi ce nakon osvojene titule svetskog prvaka sa Argentinom ponovo biti proglašen za najboljeg svetskog igraca i uvećati razliku u odnosu na Ronalda. Zato je Ronaldo otišao u S. Arabiju, dobiće ogromne pare za igranje ali će i tamo morati da iskaže svoje golgeterske sposobnosti. Doveden je tamo da njegov klub bude najbolji u zemlji i da se bori, odnosno osvoji Azijsku ligu šampiona. Videćemo kako će Ronaldo proći. Njegova karijera u Evropi je privremeno zaustavljen. Nadam se da će pre kraja karijere da se vrati u svoj matični klub i odigrati makar jednu sezonu.

kiza

pre 1 godinu

Neće ego manijak nista da rizikuje i prepušta slučaju, nestabilna su ovo vremena, milijardu evra je danas ništa. Bolje da se on obezbjedi za svaki slučaj.

Vlada Sandviken

pre 1 godinu

Kakav samar za Gvardiolu koji je sanjao da dovede najboljeg ikada u City. Realno ovaj pobegao na drugi kontinent od sramote.

Porter

pre 1 godinu

Smucio mi se odavno, nista nije dao fudbalu osim bedne statistike, uvek su svi igrali za njega i njegovu statistiku, super sto ga vise necemo gledati.

mile brka

pre 1 godinu

Najveca prevara u 21 veku mozete da pricate sto god hocete.Citam pisete titule neke osvojao itd,da budes najbolji ne mora da uzimas titule i da dajes 1000 golova.Evo Pele nije imao mnogo titule ali je najbolji u istori sporta uz Muhameda Alija.Isto tako Maradona nema puno titule i dao je oko 345 golova ali ga zato svi pamete jer je bio umetink sa loptom.Ovog Ronalda se niko nece setati u buducnosti kao sto se sada svi secaju Pelea,Maradone i ostale majstore ove igre.Niko me ne moze ubediti da je ovaj Ronaldo bolji od Zubatog Ronalda a za Ronaldinja da ne pricam,pa jedan pass i prijem lopte Ronaldinjov vredi od svih golova sto je ovaj dao.

arhitekt

pre 1 godinu

1. Samo je jedan Zuba Ronaldo!
2. I ovaj Ronaldo je vrhunski fudbaler i sigurno je u top 10 svih vremena.
3. Posle ovog SP rešena je dilema ko je bolji igrač on ili Messi.
4. Dakle, bez dileme Messi.
5. Retko antipatičan čovek.
6. Ostaće večno zaljubljen u sebe i novac. Njegova stvar.
7. Šta će GEJ Ikona a verovatno i gej po opredeljenju u jedno takvoj konzervativnoj državi kao što je SA?
8. Trajno nas je sve oslobodio svog prisustva na evropskim terenima i ima nas mnogo zadovoljnih zbog toga, neka sada svojim ponašanjem iritira Arape za skupe pare.
9. Putuj Igumane...

poop

pre 1 godinu

Joja,

Smiješna ti je usporedba. Nama svaka para znači mnogo, dok ovom paćeniku 400 miliona ne znači mnogo jer već ima milijardu na računu

Zoki

pre 1 godinu

Dajte, ljudi, sta vam je? Kakav crni uzasan kraj karijere? 75 miliona dolara... pa, da se skupimo svi mi komentatori puta ceo zivotni vek - ne mozemo da zaradimo te pare. Boli njega uvo za LS i fudbal, covek izigrao svoje, ide da se zeza za velike pare. Da l' stvarno mislite da je njemu vise do fudbala?

Bleki

pre 1 godinu

Sramota da pored toliko zaradjenog novca on ide da igra u S. Arabiju. Razumio bi ja to da on nije zaradio neki novac od fudbala u Evropi, onda bi odlazak u S. Arabiju bio potpuno razumljiv. Ovako se propisno obrukao. Gdje prestaje ta glad za novcem? Koliko novca je potrebno da bi neko nesto prestao da radi samo zbog novca? Ovaj ego manijak je od fudbala vec zaradio jednu milijardu. Mogao je on igrati u Evropi bilo gdje, al nije htio za manje para. Tako da pustite te priče da ga nije htio niko iz Evrope. Htjeli su ga mnogi, al za mnogo manje para, što je i razumljivo pošto lik ima već 38 godina.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ništa ovde nije sramota. Otišao čovek da za kraj uzme veliki novac. Isto kao kada su Bekam i ostali išli u Ameriku. I to su radili sa manje godina nego što on ima!!! Lepo će za kraj da naplati svoje ime koje je izgradio u svetu fudbala i kraj svake priče!!!

Gazda

pre 1 godinu

Ajde sad pogledajte onaj njegov intervju sa novinarom od prije mjesec dana kada je pricao o Unitedu i kada je rekao da zeli nastaviti igrati na najvisoj razini i da zeli igrati ligu prvaka i da je prosle godine odbio ovu ponudu iz Arabije.

Da Messi nije osvojio SP, vjerovatno bi Ronaldo vec nasao neki klub koji igra LP. Ovako je ocito da je i sam svjestan da ce zauvijek ostati iza Messija i ode barem uzeti pare ako nista drugo..

Hrisko

pre 1 godinu

Mnogi fanovi Kristijana ocigledno ne mogu doci sebi nakon svih desavanja ove godine hahaha. Neke likove verovatno vise nikad i ne vidiomo ovde. Koliko su samo trubili o tome kako ce Ronaldo igrati ozbijan fudbal i sa 40 zbog njegove fizicke spreme a da ce Mesi da se stmoglavi, medjutim desi se totalno suprotno. Mesi ode u besmrtnike, vise ne postoji nikakva rasprava o tome ko je najbolji igrac zadnjih 15 god, osvoji svetsko u velikom stilu, igra i dalje vrhunski fudbal u jednom od najjacih klubova sveta koji mu je upravo ponudio i novi ugovor. A Ronaldo ode u pustinjetinu da igra fudbal sa kamilama jer ga vise ni jedan ozbiljan klub ne zeli ahahahahahaha . Ne mogu doci sebi koliko mi je sve ovo smesno hahahah

N.P

pre 1 godinu

To je kralj fudbala i veliki humanitarc svaka mu cas za njegov stav neda da se sa njim niko igra a svi igraju za novacpa i on da ga dragi Bog sacuva i podari sve
Za Vukom uvek laju psi

Vamke

pre 1 godinu

Bas tugica.
(BodaTajson, 30. decembar 2022 23:59)

Naravno da je tugica jer je dobio nogu iz kluba koji ga je stvorio, u Portugalu ga takodje vise ne zele i sve jedna vrata gde mu je njegov agent zakucao su ostala zatvorena u Evropi. Mislis da se njemu zaista igra fudbal u S. Arabiji? Daj nemojmo biti smesni.Otisao je tamo naplatiti svoj brend jer mu je to jedina mogucnost. Da mu je bilo koji iole ozbiljan klub iz Evrope ponudio 5x manje para al da igra Ligu sampiona ili bar ligu petice, otisao bi tamo s pesmom. Ali ocigledno ga vise niko ne zeli. Sto zbog godina, a jos vise zbog njegovog sad vec cuvenog karaktera . Njegovo ponasanje je na nivou ne tinejdzera, nego deteta od 7 god. Uprskao je karijeru na kraju jer nije mogao suzbiti svoj ego i narciosiodnost. Sta smo se sve od njega nagledali samo zadnjih par meseci i na klupskom i reprezentativnom nivou, za rubriku je verovali ili ne . I zato da, tugica je njemu i te kakva. Tuzno je i to sto mnogi u Srbiji i dalje misle da se sreca moze samo parama kupiti . Zato i jesmo tu gde jesmo.

igor

pre 1 godinu

"Saudijske Arabije, Egipta i Grčke za organizaciju Mundijala 2030. godine"

Grci beše za taj Mundijal podneli kandidaturu sa nama, Rumunima i Bugarima.. Onda se javili Arapi i prodali odmah

Hrisko

pre 1 godinu

Mnogi fanovi Kristijana ocigledno ne mogu doci sebi nakon svih desavanja ove godine hahaha. Neke likove verovatno vise nikad i ne vidiomo ovde. Koliko su samo trubili o tome kako ce Ronaldo igrati ozbijan fudbal i sa 40 zbog njegove fizicke spreme a da ce Mesi da se stmoglavi, medjutim desi se totalno suprotno. Mesi ode u besmrtnike, vise ne postoji nikakva rasprava o tome ko je najbolji igrac zadnjih 15 god, osvoji svetsko u velikom stilu, igra i dalje vrhunski fudbal u jednom od najjacih klubova sveta koji mu je upravo ponudio i novi ugovor. A Ronaldo ode u pustinjetinu da igra fudbal sa kamilama jer ga vise ni jedan ozbiljan klub ne zeli ahahahahahaha . Ne mogu doci sebi koliko mi je sve ovo smesno hahahah

nervni slalom

pre 1 godinu

Kako će ovaj lik dobro da se zeza.. sad će da se igra kao da je njegova lopta.. aj u opkladu za "najviše golova u sezoni"..

Lule

pre 1 godinu

Uzece pare, igrace sa igracima na nizem nivou sto se tice trcanja i svega. Znaci moci ce da igra vise za publiku i atraktivno. Racunace mu se postignuti golovi za te rekorde sto jure i on i Messi sa tim da ce njemu biti lakse da ih daje, nije lako nositi se sa mladim trkacima i crncima iz evropskih liga. Ne vidim gde je pogresio.

Bambadava

pre 1 godinu

Ovi isti Saudijci vlasnici Njukasla. Ako izbore Ligu Šampiona eto njega u Njukaslu na pozajmici naredne sezone. Sve mi nešto na tu Kombinaciju miriše.

billy

pre 1 godinu

S obzirom da je Ibra sa 40 rešetao u dresu Milana, ja bio ubeđen da će i Ronaldo sa 40 biti na vrhunskom nivou. Nekako mi je sve ovo iznenada.. pa prošle sezone je spakovao 30 komada u dresu Junajteda.

Kole

pre 1 godinu

Što tužan kraj karijere? Pa i ja bi da me kite parama kad budem odlazio u penziju. Kakva budalaština. Dečko je uradio jedino što je bilo ispravno, a to je da je prihvatio najbolju ponudu koju je imao pred sobom. Tako se to radi za svoju porodicu. Meni je žao što je mislio da ikako može biti veći od Lea Mesija, jer nikada bolji fudbaler nije bio.

Inače, imao je jednu od najboljih karijera u istoriji kada su u pitanju napadači, tako da fanovi Mesija da batale da omalovažavaju čoveka jer je imao veću karijeru od mnogih legendi, iako je prepotenko klasičan, onaj najgori narcisoidni.

Mora mu se odati počast na rezultatima koje je postigao i na trajnosti koju ima, verovatno je u top deset individualnih karijera u istoriji i sigurno u top 3 napadača. Bolju karijeru je imao i od Ronalda, Ronaldinja, Zidana, navedite koga kod se setite majstora ove igre koji su relativno skoro završili karijere, a bili su Bogovi fudbala. Samo je jedan bio vidno bolji od njega, al on je verovatno uz pokojnog Pelea najveći u istoriji.

Ima tu malo i simbolike, najveći u istoriji umire par dana nakon svetskog prvenstva u kojem je Leo Mesi dobio i poslednji argument da može da bude dostojan budućeg ustoličenja za najboljeg fudbalera u istoriji.

Neka pomenuti Pele počiva u miru, bravo za Ronaldov novi ugovor i Mesijevu Boginju.

Toyota Corolla

pre 1 godinu

A pre godinu ipo ga lepo Gvardiola zvao u City da dodje i on mu obećao da će doći pa ga ispalio kao kulov i potpisao za MY ......uvek je znao da vuče prave poteze ......

Lale gator

pre 1 godinu

Za dve i po godine 187 500 000 $. Igrač 37 godina izbačen iz MU. U situaciji kada ne može da igra u vrhunskom timu. Pa gde bi otišao?

iiii

pre 1 godinu

Xavi je u 35. godini otišao u katarski Al Sadd te ondje igrao zadnje četiri sezone u karijeri. Ronaldo je u to vrijeme igrao za Real i nije mu se svidio neki Xavijev komentar. Ovako je reagirao na njega: "Zašto bi mi bilo bitno što govori Xavi? Pa on igra u Kataru, znači potpuno je nebitan."

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Vidim da ovde mnogi nisu procitali tekst ili ga nisu do kraja razumeli, svejedno. Nema 500 mil. na 3 god., a nema ni 75 mil. na godinu, vec 500 mil. podeljeno na oko 8 god. Do kraja igracke karijere + 5 god. njihov ambasador fudbala. Znaci 5 god. zaposlen u njihovom savezu. 500 : 8 iznosi 62 mil. na godinu.
I dalje je to ogromna lova, ali treba biti precizniji. Nisu ni ovi Arapi sisali veslo, vec su biznismeni. Ako im donese SP bice na debeloj zaradi.