Odbojka 93

Utorak, 27.12.2022.

12:30

Srbija ostala bez selektora koji je doneo svetsko zlato

Italijanski stručnjak Danijele Santareli više nije selektor Srbije.

Srbija ostala bez selektora koji je doneo svetsko zlato IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Dobrivoje

pre 1 godinu

Bitno da u budzetu ima za Kampaca 4.2 miliona za 6 meseci plata i dug Realu, to je bitnije da se mezimica namiri, ali zato za svetske sampione nema ni nekakava sica, sramota
(Admiral, 27. decembar 2022 17:17)

Hahahah.... 200.000 je svojevremeno zaradio izvesni Parahovski, za 10 minuta privedenih ukupno na parketu.

Admiral

pre 1 godinu

Bitno da u budzetu ima za Kampaca 4.2 miliona za 6 meseci plata i dug Realu, to je bitnije da se mezimica namiri, ali zato za svetske sampione nema ni nekakava sica, sramota

Jovan

pre 1 godinu

Prvo ovakav trener ma kakav god da je koji potpiše ugovor do 2025. godine i onda napusti ceo tim zbog sopstvenog džepa nam ni ne treba.

Sad treba 300000 evra ponuditi nekom drugom treneru ako se može, a ako para nema šta da se radi. Kod nas i ovako se na račun nauke, kulture i umetnosti u budžetu štedi za sport još samo da izdvajamo milione za trenere.

iskreno

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Vi panteri izgleda da ne možete da se uzdržite od nagona da pokažete i dokažete komentarima koliko ste ograničeni. Čovek je ovde primao 50 hiljada, pa naravno da će otići za 4 puta više. Ispao je fer, pričao je sa savezom, ali ovi očigledno nisu hteli da mu daju više od tih 50.
Što se onog Trinkijerija tiče, nije ni on kriv koliko ostoja, koji je zbog korona sezone nastojao da mu smanji garantovani ugovor, pa je i normalno što je otišao. Svako normalan bi to uradio. Ugovor je ugovor... Kapiraš panteru?

Giga Moravac

pre 1 godinu

Mene ne brine ova situacija, mi imamo Boričića. Zašto vam to kažem? Pa zato što malo ljudi zna da čovek živi za odbojku i sve što je uradio u životu bilo je za interes srpske odbojke. Tako da ne sumnjam da će naći rešenje i za ovo. Inače, ako neko ne zna ko je Boričić, on je prvi čovek FIVB. I čak verujem da je to mesto prihvatio kako bi još više pomogao srpskoj odbojci. Eto takav je to čovek. Zato, ne brinite. Naći će on još bolje rešenje od ovog Santorelija.

iskreno

pre 1 godinu

Sa njim na čelu reprezentacije bi vladali godinama u svim takmičenjima. Očigledno savez vode teške gluperde. Zar je 200 hiljada mnogo za takvog stručnjaka?
Sad nek zapamte kada ćemo ponovo biti ovako nadmoćni da osvajamo titule kao od šale...

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Volim Piksija ali sta je ovaj napravio za Srbiju a šta Piksi i koja je razlika u plati? Helou?!
(lenka, 27. decembar 2022 14:56)

komentar nigde veze sa vezom, ovaj je imao jedan od najbolja tri tima na svetu i normalno je da uzme jedno od ta tri mesta, pixi je manje vise isto uradio sto i ovaj, srbija u fudbalu po kvalitetu je tacno zavrsila gde treba gore dole koje mesto,a sto se novca tice to diktiraju uslovi trzista, gledanosti, sponzori, niko nije kriv sto selektor u fudbalu vredi vise od onog u odbojci

bVb

pre 1 godinu

Sve mi se čini da nije samo Santareli dobro prošao finansijski. Jer je previše lagano pušten. Pa vi izvucite zaključak.
(Navras, 27. decembar 2022 14:35)

Devojke su nam toliko dobre da može i lošiji trener. Aj u 100 marke da sa Turkinjama neće ništa da osvoji.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Srećno Santareliju u nastavku karijere, nije on ništa kriv naravno, ali brate ovo je neviđena glupost i propust. Stalno mrmljamo o nekom kontinuitetu, a onda propustimo ovakav penal. Jezivo.

Jesmo narode sirotinja, ali nemoguće je da nema toliko para za stručni kadar. Ništa, tražite drugog kad ste toliko pametni. Đulo brate, moraš da se pokažeš sad.

Ja Terzića ne bih vraćao. Svaka čast na rezultatima, ali bio je dugo, radio je dosta, otišao je, ne može opet.

Danijele bio si simpatičan, odličan, ali sad nažalost moram da navijam da te izponižavamo prilikom svakog susreta. Sportski naravno. Srećno i tebi i nama.

Andrea

pre 1 godinu

Potrčao je za parama, kao da u klubu u Italiji u kome radi ne prima lepu platu, plus 50 000 godišnje od Srbije( a bili su i bonusi za titulu). Želim mu svaki neuspeh sa Turskom kad je tako alav.

ZORAN

pre 1 godinu

Ipak najveca glupost je bila-Kad je Slobodan Kovac 2019 osvojio evropsko zlato u sred Francuske, a mi mesto njega doveli Kolakovica.
To je ko Piksija da oteramo pre Euro 2024 i SP 2026(sa 48 repr., oko 20 iz Evrope).

ВСС

pre 1 godinu

ХхахХа овај народ није баш чист! Кад се дају паре - што се дају! Кад се не дају - онда нек тренира председник… Знате ли ви шта хоћете уопште??? Велике су ово паре за тренера, имамо ми изванредне тренере, а тек нам је тим врх! Није само плата у питању - Турци дају и велике бонусе, разне друге повољности… Да је само 200.000. А кад бисмо ми платили толико - кренула би прича о смс-овима и слично! Тако функционише овај народ, никад ништа не ваља. Човек се заситио, отишао за веће паре јер овде све освојио и нема више изазова. Хвала му на свему и срећно.

Rade74

pre 1 godinu

Sram vas bili savez i državu,trebali ste mu odmah milion punuditi.Zato nam i propada sport,jedina svetla rtćka u Srpskom sportu pored Novaka i to upropastiti.Jadna si Srbija!!!

Čuvam radno mesto

pre 1 godinu

Tačno je da imamo Tijanu i dve starije vrhunske tehničarke.Ostalo su igrači koji solidno popunjavaju mesta.
Čak i da imamo dvadeset najboljih na svetu..
Sramota je da predsednik saveza ne može da nađe milion za četvorogodišnji ugovor.
Reče narodni pesnik:
Nadmudrismo i nadjunačismo, ostade nam cura na sramotu.
Mali smo i siromašni ali ovakvo poniženje u jedinom sportu u kojem stvarno blistamo nismo smeli doživeti.
Treba smeniti onoga koji je sastavio tako loš ugovor bez obeštećenja.

davor

pre 1 godinu

Nikada nismo znali da cenimo ni svoje, a kamoli tuđe. Ako savez nije bio u stanju da nađe novac za ugovor, zašto se jednostavno nisu obratili našem predsedniku. On uvek nađe pare. Šta je 200k za njega, sića...

my way

pre 1 godinu

Овима који призивају повратак Терзића и говоре како Сантарели није имао утицаја на светско злато јер је водио најбољу екипу, само бих рекао да са Терзићем код куће и појачани Мајом Огњеновић нисмо успели европско злато да одбранимо. Човек је потпуно променио начин вођења тима, не губи се током меча, контролише ситуацију, уноси енергију тиму. Треба да се нађе друго решење, а не Терзић.

Pedja

pre 1 godinu

Dakle pare su mu bitnije od karijere. To sto je stalno pričao da bi mu najveći uspeh u karijeri bilo olimpijsko zlato sa Srbijom su samo bajke. Sad ce biti nebitan sa Turskom kao što je bio sa Hrvatima.

znanje-imanje

pre 1 godinu

@Slobo je ostavio odličan komentar. Treba dopuniti da skoro izvesno sa Terzićem mi u Poljskoj ne bi uspeli uzeti zlato, ako i medalju uopšte.
Čitav šampionat je bio vrlo čudan, a i vidan je pad svetske odbojke. Ipak, i ako imamo Tijanu, bili smo vrlo tanki. Obe naše razbijačice Tijana i Brankica su bile rekovalescenti, rezervni korektor ne-vrhunski, nijedna igračica na prijemu servisa nema ugled svetskog vrha, kao ni one na bloku. Ne treba zaboraviti i da smo bili protiv Poljske na jednu loptu od ispadanja, medalje bez. I tu se i sam Sartoreli bio pogubio. Ipak izvrsno vođenje, raspored napora, uigravanje tima, i nadasve nadogradnja samouverenosti igračica (suprotno od Terzića) su pokazani kbvaliteti italijana.
Za titulu je inače, posle igračica, najzaslužnija jedna ne više ni sredovečna gospođa. Javnosti za nju uopšte ne zna. A ona neumorno, godinama obilazi svaki gradić Srbije, i iz svake i seoske škole nalazi devojčice iole talentovane. Ona je u krajnjem i razlika većeg uspeha naše ženske od muške odbojke, bitnija od Terzića i Sartorelija zajedno.
Naći pristojnu zamenu za selektora, pogotovu sa nedovoljno novca, biće teško.

Vashka and son

pre 1 godinu

Ostade Srbija bez selektora posle samo jednog leta,isključivo iz ličnih interesa menadžera.Zarad svoje provizije napravi haos.

Mile Mocibob i Branko Borota

pre 1 godinu

Ku ku 50 hiljada godisnje?!!! Pa toliko zaradjuju IT inzinjeri u Srbiji. Ovaj doneo zlato Srbiji, ovi udaraju po tastaturi po celu noc i puse travu. Ako si otisao legendo! Sve najbolje ti zelimo!!!

ninepi

pre 1 godinu

Ku ku 50 hiljada godisnje?!!! Pa toliko zaradjuju IT inzinjeri u Srbiji. Ovaj doneo zlato Srbiji, ovi udaraju po tastaturi po celu noc i puse travu. Ako si otisao legendo! Sve najbolje ti zelimo!!!
(Mile Mocibob i Branko Borota, 27. decembar 2022 14:18)

To je godisnja plata za 2-3 meseca reprezentativnog angazovanja. Svi oni rade i u klubovima i ta primanja im se dodaju, da bi se dobila ukupna godisnja zarada.

232

pre 1 godinu

Neki pricaju o Trinkiju. Ne znam sta je pricao ali je Partizan bio prvi na tabeli ABA , sto znaci domacinska prednost i prvi na tabeli u Evropi. Ali je zbog korone sve to bilo nevazno. I sve je propalo, cela sezona. On je dobio finansijski bolju ponudu i otisao je da vodi klub koji igra u EL. Sa njim je otisao i Jaramaz. Partizan je imao i dugovanja prema njemu. Svako bi otisao u toj situaciji.

Milos

pre 1 godinu

Ok, posto je i dalje pod ugovorom sa nama, nasi da traze od njega ili turskog saveza 50.000e za raskid ugovora.
Tako bi nam selektor u 2022 dosao dzabe, a imali bismo lovu za novog selektora u 2023...

Goran

pre 1 godinu

Putuj igumane. Dok je 4 godine bio selektor Hrvatske nista nije uradio, igrao Mediteranske igre i Srebrnu ligu, na EP najdalje dogurao do 1/8 finala...Preuzeo vrhunski tim i osvojio zlato pa sad zavladala pomama za njim. Sa Koneljanom koji spada u 2 najbolja kluba na svetu sa vrhunskim igračicama nije tesko osvojiti. Da te vidimo sad kakav si trener. Tipujem da najdalje moze do evropske bronze, olimpijsku medalju moze samo da sanja.
(Il, 27. decembar 2022 12:55)

Ja tipujem da tvoj IQ ne prelazi 6. Žao mi je tvojih tlapnji, baš pokazujes koliko si duboko iskompleksirana kreatura.

spale

pre 1 godinu

I sta, nas odbojkaski savez nije uspeo da izbunari 200 000 evra i parira turskoj ponudi? Neverovatno. Ko ce sad da dodje? Valjda Terzic, posto nemamo drugog trenera.

expert za šverc

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Ti sigurno ne bi prihatio da ti neko ponudi 4x veću platu.

kkkkkk

pre 1 godinu

Kod nas je dobijao 50 hiljada godišnje,što je za takvog trenera stvarno malo,ipak je on poznati ženski odbojkaški trener....kad pogledate koliko fudbaleri zaradjuju ovo je stvarno mizerno

Tex Willer

pre 1 godinu

I treba da nam ga otmu ! Eto sad nek nas trenira predsednik !!!
(bin, 27. decembar 2022 12:37)
Reč je o odbojci a ne o košarci. Mada ako ode na par predavanja sve je moguće.

FC Purger Maximir

pre 1 godinu

Ne date liku koji je prvak svijeta bezveznih 200.000 eura godišnje da izjednačite tursku ponudu, a za npr. Kampaca može par milijuna - (državnih para). A Zvezda nikada ništa nije osvojila u basketu.

Voja

pre 1 godinu

Za sve ove što konstantno porede košarku i odbojku i cifre koje se pominju,neka samo krenu od sebe i priznaju koliko često prate naše timove u odbojci,a koliko Zvezdu i Partizan u košarci.Ogromna je razlika u popularnosti dva sporta.Kod nas se odbojka gleda samo kad je veliko takmičenje,a i tad većina prati od,eventualnog,polufinala.Kad je ispala reprezentacija sa Jokićem na evropskom,bila je nacionalna žalost,u isto vreme je jedva primećeno ispadanje odbojkaša na svetskom od Argentine.To pričam kao neko ko obožava oba sporta.Ne samo kad je balkon.

Nobody

pre 1 godinu

Realno malo je 200000€ godišnje za trenera koji je doneo svetsko zlato nekoj reprezentaciji (bez obzira na kvalitet igračica koji je neosporan). Slaba je zarada u ovom sportu u odnosu na druge sportove.

Semantika

pre 1 godinu

Dok se navijaci vode emocijama treneri (i igraci) se vode materijalnim interesima. Ne krivim ih. To je njihov posao i od toga zive. Sto bi se reklo, zaradjuju za hleb. A u ekonomiji nema ljubavi, samo interes, kao i u politici. Zato mi nije jasno zasto se navijaci toliko emotivno vezuju bilo za uspeh ili neuspeh. Meni je odavno svejedno da li "nasi/e" pobedjuju ili gube. Iz gore navedenih razloga. Zelim im puno uspeha, ali mene to ne dotice. Kao sto ni njih ne dotice moj uspeh ili neuspeh. I to je uredu. Sto bi reko deda Borko, zasto bre da gubim ma i jedan zivac zbog igrariju.

Zoran YNWA

pre 1 godinu

Ne,nego ce ostati da radi iz ljubavi prema Srbiji,da su se otvorili kao Turci,covek bi ostao selektor,ovako jedino da cekamo da Vucic dobije licencu za odbojkaskog trenera.

cacko

pre 1 godinu

on profitirao ne novac vec da mu nase devojke donele zlato koje realno nece moci nikada ni uzeti, jos on treba da je nasima zahvalan sto se ogrebao o zlatnu medalju

Slobo

pre 1 godinu

Bjanka postala dobar napadac, Sara Lozo postala dinamit u napadu, Jovana Stevanovic kao nikada do sada., Teodora Pusic najbolji libero SP.
Za razliku od svog prethodnika, igrali smo dopadljivu timsku odbojku, a ne samo dizi na Tijanu pa sta bude.
Ovaj tim je bez Tijane bio trecu u SL. Svaka cast Italijanu.
Velika steta sto odlazi. Postojala je odlicna hemija izmedju njega i devojaka.

Max

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.


Reci mi da si nezaposlen bez da mi kažeš da si nezaposlen.

очајно перо

pre 1 godinu

Има Србија много добрих тренера само да нема гомила интересних група које гурају своје људе, а минирају сваког другог из личних интереса. Када будемо наше људе третирали као туђе видели би успехе у то уопште не сумњам. Онај који открије зашто је Србима у туђем дворишту трава зеленија него у његовом добиће не једну него две Нобелове награде.

Immobile

pre 1 godinu

Vreme je za povratak onog koji je stvorio prethodne 3 strašne generacije i postavio temlje ženske odbojke,uključujući i ovu. Velikog Zorana Terzića. Još Olimpijadu da osvoji i u Božanstvo.
Vidimo se sa Santarelijem nadam se koliko sledeće prvenstvo i to u nokauti fazi. Inače svu sreću i pobede do meča sa nama.

nebojsa

pre 1 godinu

Jedini kolektivni sport u kome smo na vrhu sveta je zenska odbojka. Novac koji su Turci dali Santareliju je otprilike trecina godisnjeg ugovora koje dobijaju razni kosarkasi iz sveta koji dolaze u Zvezdu i Partizan. A tu lovu imaju skoro pa prosecni srpski fudbaleri cak i u domacim klubovima. Drzava "nema para" za takve trenere van fudbala i kosarke, odnosno dva nasa povlastena kluba. Kladim se da mu nisu ni probali podici platu nakon titule prvaka sveta. Sada ce politika (citaj OSS), kao i u svakom sportskom savezu, da odluci koga ce da dovede. Sramota! Znam da nase ljubitelje sporta (pardon Zvezde i Partizana)nije briga za ostatak sporta, ali ovakvo bedno ponasanje pokazuje da je nacionalni interes - u novcaniku.

Milence

pre 1 godinu

U domen vrhunske gluposti spada ugovor koji je potpisan sa Santarelijem. On odlazi bez dinara obestecenja. Strancu smo dali u ruke zlatnu generaciju, upisali mu u CV titulu prvaka sveta, a nasi treneri pljunuti po ko zna koji put. Santareli je potpisao ugovor jos na klupskom prvenstvu sveta. Ovo skrivanje istine danima je sarena laza za narod. Sada ce da se oslusne reakcija, pa ce na koktelu za par dana biti predstavljen Gvideti. Jos jedan u nizu koji sa nacionalnim timovima nije napravio nikada nista, i kome ce srpski savez dati odresene ruke da sa zlatnim devojkama napravi rezultat jer mu taj nedostaje. TO uostalom nije mogao sa turkinjama. I onda ce da ode kao i Santareli, i tako u krug. Srpska trenerska struka obesmisljenja i degradirana.

Zoran

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Ti sigurno ne bi prihatio da ti neko ponudi 4x veću platu.
(expert za šverc, 27. decembar 2022 13:06

Evo, ja cu da ti odgovorim. Ja bih naravno ootisao za 4x vecu platu. Samo kod prethodnog poslodavca nikad ne bih lupetao, ljubav, kikiriki, familija, lova nije bitna.

iDroid

pre 1 godinu

Znači, čovek je doneo svetsko zlato sa mizernih 50K godišnje?! To nije prepoznato kao neki uspeh, ali zato u EL ima da kidamo jureći plasman od 12-14. mesta i da se nadamo plasmanu u TOP 8, ako kojim slučajem zaratuju Turci i Grci, sa tolikim upumpanim milionima u blizance. Bolje je dalje ništa ne komentarisati...

Dragan RS

pre 1 godinu

Putuj igumane, imamo Tijanu kraljicu, lako je sa ovim divnim djevojkama radit. Ne bojim se za repku. Tek se sad vidi koliko je odbojka slabo placena. 50 000 evra plata treneru svjetskih sampiona koje fudbaler potrosi u nocnom klubu. Tijana ima ravno milion evra po sezoni, ne znam dal su joj sta povecali poslije jos jedne dominacije.

NeLePFC

pre 1 godinu

Simpatičan čovečuljak,ali koga nema bez njega se može... A i ruku na srce sa našim devojkama mu nije bi bilo teško da postigne uspehe, naročito kad u ekipi imaš jednu Tijanu Bošković..

Душан

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.

FELIPE

pre 1 godinu

Gospodine Santareli hvala na svetskom zlatu i svemu ucinjenom za nasu reprezentaciju. Zelim Vam sve najbolje u nastavku trenerske karijere.

Marko

pre 1 godinu

A na razne fudbalere i košarkaše se izdvajaju milioni,ovih 200.000€ dodje kao sića za ono što je čovek uradio za našu zemlju i generalno sport.Sramota države i saveza što su olako ispustili ovakvog stručnjaka.Hvala ti Danijele i sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri!

Il

pre 1 godinu

Putuj igumane. Dok je 4 godine bio selektor Hrvatske nista nije uradio, igrao Mediteranske igre i Srebrnu ligu, na EP najdalje dogurao do 1/8 finala...Preuzeo vrhunski tim i osvojio zlato pa sad zavladala pomama za njim. Sa Koneljanom koji spada u 2 najbolja kluba na svetu sa vrhunskim igračicama nije tesko osvojiti. Da te vidimo sad kakav si trener. Tipujem da najdalje moze do evropske bronze, olimpijsku medalju moze samo da sanja.

Zoran YNWA

pre 1 godinu

Ne,nego ce ostati da radi iz ljubavi prema Srbiji,da su se otvorili kao Turci,covek bi ostao selektor,ovako jedino da cekamo da Vucic dobije licencu za odbojkaskog trenera.

Marko

pre 1 godinu

A na razne fudbalere i košarkaše se izdvajaju milioni,ovih 200.000€ dodje kao sića za ono što je čovek uradio za našu zemlju i generalno sport.Sramota države i saveza što su olako ispustili ovakvog stručnjaka.Hvala ti Danijele i sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri!

expert za šverc

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Ti sigurno ne bi prihatio da ti neko ponudi 4x veću platu.

FELIPE

pre 1 godinu

Gospodine Santareli hvala na svetskom zlatu i svemu ucinjenom za nasu reprezentaciju. Zelim Vam sve najbolje u nastavku trenerske karijere.

NeLePFC

pre 1 godinu

Simpatičan čovečuljak,ali koga nema bez njega se može... A i ruku na srce sa našim devojkama mu nije bi bilo teško da postigne uspehe, naročito kad u ekipi imaš jednu Tijanu Bošković..

Slobo

pre 1 godinu

Bjanka postala dobar napadac, Sara Lozo postala dinamit u napadu, Jovana Stevanovic kao nikada do sada., Teodora Pusic najbolji libero SP.
Za razliku od svog prethodnika, igrali smo dopadljivu timsku odbojku, a ne samo dizi na Tijanu pa sta bude.
Ovaj tim je bez Tijane bio trecu u SL. Svaka cast Italijanu.
Velika steta sto odlazi. Postojala je odlicna hemija izmedju njega i devojaka.

FC Purger Maximir

pre 1 godinu

Ne date liku koji je prvak svijeta bezveznih 200.000 eura godišnje da izjednačite tursku ponudu, a za npr. Kampaca može par milijuna - (državnih para). A Zvezda nikada ništa nije osvojila u basketu.

iDroid

pre 1 godinu

Znači, čovek je doneo svetsko zlato sa mizernih 50K godišnje?! To nije prepoznato kao neki uspeh, ali zato u EL ima da kidamo jureći plasman od 12-14. mesta i da se nadamo plasmanu u TOP 8, ako kojim slučajem zaratuju Turci i Grci, sa tolikim upumpanim milionima u blizance. Bolje je dalje ništa ne komentarisati...

my way

pre 1 godinu

Овима који призивају повратак Терзића и говоре како Сантарели није имао утицаја на светско злато јер је водио најбољу екипу, само бих рекао да са Терзићем код куће и појачани Мајом Огњеновић нисмо успели европско злато да одбранимо. Човек је потпуно променио начин вођења тима, не губи се током меча, контролише ситуацију, уноси енергију тиму. Треба да се нађе друго решење, а не Терзић.

Max

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.


Reci mi da si nezaposlen bez da mi kažeš da si nezaposlen.

Voja

pre 1 godinu

Za sve ove što konstantno porede košarku i odbojku i cifre koje se pominju,neka samo krenu od sebe i priznaju koliko često prate naše timove u odbojci,a koliko Zvezdu i Partizan u košarci.Ogromna je razlika u popularnosti dva sporta.Kod nas se odbojka gleda samo kad je veliko takmičenje,a i tad većina prati od,eventualnog,polufinala.Kad je ispala reprezentacija sa Jokićem na evropskom,bila je nacionalna žalost,u isto vreme je jedva primećeno ispadanje odbojkaša na svetskom od Argentine.To pričam kao neko ko obožava oba sporta.Ne samo kad je balkon.

Tex Willer

pre 1 godinu

I treba da nam ga otmu ! Eto sad nek nas trenira predsednik !!!
(bin, 27. decembar 2022 12:37)
Reč je o odbojci a ne o košarci. Mada ako ode na par predavanja sve je moguće.

davor

pre 1 godinu

Nikada nismo znali da cenimo ni svoje, a kamoli tuđe. Ako savez nije bio u stanju da nađe novac za ugovor, zašto se jednostavno nisu obratili našem predsedniku. On uvek nađe pare. Šta je 200k za njega, sića...

Rade74

pre 1 godinu

Sram vas bili savez i državu,trebali ste mu odmah milion punuditi.Zato nam i propada sport,jedina svetla rtćka u Srpskom sportu pored Novaka i to upropastiti.Jadna si Srbija!!!

Душан

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.

nebojsa

pre 1 godinu

Jedini kolektivni sport u kome smo na vrhu sveta je zenska odbojka. Novac koji su Turci dali Santareliju je otprilike trecina godisnjeg ugovora koje dobijaju razni kosarkasi iz sveta koji dolaze u Zvezdu i Partizan. A tu lovu imaju skoro pa prosecni srpski fudbaleri cak i u domacim klubovima. Drzava "nema para" za takve trenere van fudbala i kosarke, odnosno dva nasa povlastena kluba. Kladim se da mu nisu ni probali podici platu nakon titule prvaka sveta. Sada ce politika (citaj OSS), kao i u svakom sportskom savezu, da odluci koga ce da dovede. Sramota! Znam da nase ljubitelje sporta (pardon Zvezde i Partizana)nije briga za ostatak sporta, ali ovakvo bedno ponasanje pokazuje da je nacionalni interes - u novcaniku.

Milence

pre 1 godinu

U domen vrhunske gluposti spada ugovor koji je potpisan sa Santarelijem. On odlazi bez dinara obestecenja. Strancu smo dali u ruke zlatnu generaciju, upisali mu u CV titulu prvaka sveta, a nasi treneri pljunuti po ko zna koji put. Santareli je potpisao ugovor jos na klupskom prvenstvu sveta. Ovo skrivanje istine danima je sarena laza za narod. Sada ce da se oslusne reakcija, pa ce na koktelu za par dana biti predstavljen Gvideti. Jos jedan u nizu koji sa nacionalnim timovima nije napravio nikada nista, i kome ce srpski savez dati odresene ruke da sa zlatnim devojkama napravi rezultat jer mu taj nedostaje. TO uostalom nije mogao sa turkinjama. I onda ce da ode kao i Santareli, i tako u krug. Srpska trenerska struka obesmisljenja i degradirana.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Mene ne brine ova situacija, mi imamo Boričića. Zašto vam to kažem? Pa zato što malo ljudi zna da čovek živi za odbojku i sve što je uradio u životu bilo je za interes srpske odbojke. Tako da ne sumnjam da će naći rešenje i za ovo. Inače, ako neko ne zna ko je Boričić, on je prvi čovek FIVB. I čak verujem da je to mesto prihvatio kako bi još više pomogao srpskoj odbojci. Eto takav je to čovek. Zato, ne brinite. Naći će on još bolje rešenje od ovog Santorelija.

kkkkkk

pre 1 godinu

Kod nas je dobijao 50 hiljada godišnje,što je za takvog trenera stvarno malo,ipak je on poznati ženski odbojkaški trener....kad pogledate koliko fudbaleri zaradjuju ovo je stvarno mizerno

Zoran

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Ti sigurno ne bi prihatio da ti neko ponudi 4x veću platu.
(expert za šverc, 27. decembar 2022 13:06

Evo, ja cu da ti odgovorim. Ja bih naravno ootisao za 4x vecu platu. Samo kod prethodnog poslodavca nikad ne bih lupetao, ljubav, kikiriki, familija, lova nije bitna.

spale

pre 1 godinu

I sta, nas odbojkaski savez nije uspeo da izbunari 200 000 evra i parira turskoj ponudi? Neverovatno. Ko ce sad da dodje? Valjda Terzic, posto nemamo drugog trenera.

Dragan RS

pre 1 godinu

Putuj igumane, imamo Tijanu kraljicu, lako je sa ovim divnim djevojkama radit. Ne bojim se za repku. Tek se sad vidi koliko je odbojka slabo placena. 50 000 evra plata treneru svjetskih sampiona koje fudbaler potrosi u nocnom klubu. Tijana ima ravno milion evra po sezoni, ne znam dal su joj sta povecali poslije jos jedne dominacije.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Srećno Santareliju u nastavku karijere, nije on ništa kriv naravno, ali brate ovo je neviđena glupost i propust. Stalno mrmljamo o nekom kontinuitetu, a onda propustimo ovakav penal. Jezivo.

Jesmo narode sirotinja, ali nemoguće je da nema toliko para za stručni kadar. Ništa, tražite drugog kad ste toliko pametni. Đulo brate, moraš da se pokažeš sad.

Ja Terzića ne bih vraćao. Svaka čast na rezultatima, ali bio je dugo, radio je dosta, otišao je, ne može opet.

Danijele bio si simpatičan, odličan, ali sad nažalost moram da navijam da te izponižavamo prilikom svakog susreta. Sportski naravno. Srećno i tebi i nama.

Nobody

pre 1 godinu

Realno malo je 200000€ godišnje za trenera koji je doneo svetsko zlato nekoj reprezentaciji (bez obzira na kvalitet igračica koji je neosporan). Slaba je zarada u ovom sportu u odnosu na druge sportove.

iskreno

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Vi panteri izgleda da ne možete da se uzdržite od nagona da pokažete i dokažete komentarima koliko ste ograničeni. Čovek je ovde primao 50 hiljada, pa naravno da će otići za 4 puta više. Ispao je fer, pričao je sa savezom, ali ovi očigledno nisu hteli da mu daju više od tih 50.
Što se onog Trinkijerija tiče, nije ni on kriv koliko ostoja, koji je zbog korona sezone nastojao da mu smanji garantovani ugovor, pa je i normalno što je otišao. Svako normalan bi to uradio. Ugovor je ugovor... Kapiraš panteru?

Il

pre 1 godinu

Putuj igumane. Dok je 4 godine bio selektor Hrvatske nista nije uradio, igrao Mediteranske igre i Srebrnu ligu, na EP najdalje dogurao do 1/8 finala...Preuzeo vrhunski tim i osvojio zlato pa sad zavladala pomama za njim. Sa Koneljanom koji spada u 2 najbolja kluba na svetu sa vrhunskim igračicama nije tesko osvojiti. Da te vidimo sad kakav si trener. Tipujem da najdalje moze do evropske bronze, olimpijsku medalju moze samo da sanja.

очајно перо

pre 1 godinu

Има Србија много добрих тренера само да нема гомила интересних група које гурају своје људе, а минирају сваког другог из личних интереса. Када будемо наше људе третирали као туђе видели би успехе у то уопште не сумњам. Онај који открије зашто је Србима у туђем дворишту трава зеленија него у његовом добиће не једну него две Нобелове награде.

Mile Mocibob i Branko Borota

pre 1 godinu

Ku ku 50 hiljada godisnje?!!! Pa toliko zaradjuju IT inzinjeri u Srbiji. Ovaj doneo zlato Srbiji, ovi udaraju po tastaturi po celu noc i puse travu. Ako si otisao legendo! Sve najbolje ti zelimo!!!

znanje-imanje

pre 1 godinu

@Slobo je ostavio odličan komentar. Treba dopuniti da skoro izvesno sa Terzićem mi u Poljskoj ne bi uspeli uzeti zlato, ako i medalju uopšte.
Čitav šampionat je bio vrlo čudan, a i vidan je pad svetske odbojke. Ipak, i ako imamo Tijanu, bili smo vrlo tanki. Obe naše razbijačice Tijana i Brankica su bile rekovalescenti, rezervni korektor ne-vrhunski, nijedna igračica na prijemu servisa nema ugled svetskog vrha, kao ni one na bloku. Ne treba zaboraviti i da smo bili protiv Poljske na jednu loptu od ispadanja, medalje bez. I tu se i sam Sartoreli bio pogubio. Ipak izvrsno vođenje, raspored napora, uigravanje tima, i nadasve nadogradnja samouverenosti igračica (suprotno od Terzića) su pokazani kbvaliteti italijana.
Za titulu je inače, posle igračica, najzaslužnija jedna ne više ni sredovečna gospođa. Javnosti za nju uopšte ne zna. A ona neumorno, godinama obilazi svaki gradić Srbije, i iz svake i seoske škole nalazi devojčice iole talentovane. Ona je u krajnjem i razlika većeg uspeha naše ženske od muške odbojke, bitnija od Terzića i Sartorelija zajedno.
Naći pristojnu zamenu za selektora, pogotovu sa nedovoljno novca, biće teško.

Vashka and son

pre 1 godinu

Ostade Srbija bez selektora posle samo jednog leta,isključivo iz ličnih interesa menadžera.Zarad svoje provizije napravi haos.

iskreno

pre 1 godinu

Sa njim na čelu reprezentacije bi vladali godinama u svim takmičenjima. Očigledno savez vode teške gluperde. Zar je 200 hiljada mnogo za takvog stručnjaka?
Sad nek zapamte kada ćemo ponovo biti ovako nadmoćni da osvajamo titule kao od šale...

ninepi

pre 1 godinu

Ku ku 50 hiljada godisnje?!!! Pa toliko zaradjuju IT inzinjeri u Srbiji. Ovaj doneo zlato Srbiji, ovi udaraju po tastaturi po celu noc i puse travu. Ako si otisao legendo! Sve najbolje ti zelimo!!!
(Mile Mocibob i Branko Borota, 27. decembar 2022 14:18)

To je godisnja plata za 2-3 meseca reprezentativnog angazovanja. Svi oni rade i u klubovima i ta primanja im se dodaju, da bi se dobila ukupna godisnja zarada.

bVb

pre 1 godinu

Sve mi se čini da nije samo Santareli dobro prošao finansijski. Jer je previše lagano pušten. Pa vi izvucite zaključak.
(Navras, 27. decembar 2022 14:35)

Devojke su nam toliko dobre da može i lošiji trener. Aj u 100 marke da sa Turkinjama neće ništa da osvoji.

cacko

pre 1 godinu

on profitirao ne novac vec da mu nase devojke donele zlato koje realno nece moci nikada ni uzeti, jos on treba da je nasima zahvalan sto se ogrebao o zlatnu medalju

Admiral

pre 1 godinu

Bitno da u budzetu ima za Kampaca 4.2 miliona za 6 meseci plata i dug Realu, to je bitnije da se mezimica namiri, ali zato za svetske sampione nema ni nekakava sica, sramota

Milos

pre 1 godinu

Ok, posto je i dalje pod ugovorom sa nama, nasi da traze od njega ili turskog saveza 50.000e za raskid ugovora.
Tako bi nam selektor u 2022 dosao dzabe, a imali bismo lovu za novog selektora u 2023...

Goran

pre 1 godinu

Putuj igumane. Dok je 4 godine bio selektor Hrvatske nista nije uradio, igrao Mediteranske igre i Srebrnu ligu, na EP najdalje dogurao do 1/8 finala...Preuzeo vrhunski tim i osvojio zlato pa sad zavladala pomama za njim. Sa Koneljanom koji spada u 2 najbolja kluba na svetu sa vrhunskim igračicama nije tesko osvojiti. Da te vidimo sad kakav si trener. Tipujem da najdalje moze do evropske bronze, olimpijsku medalju moze samo da sanja.
(Il, 27. decembar 2022 12:55)

Ja tipujem da tvoj IQ ne prelazi 6. Žao mi je tvojih tlapnji, baš pokazujes koliko si duboko iskompleksirana kreatura.

ZORAN

pre 1 godinu

Ipak najveca glupost je bila-Kad je Slobodan Kovac 2019 osvojio evropsko zlato u sred Francuske, a mi mesto njega doveli Kolakovica.
To je ko Piksija da oteramo pre Euro 2024 i SP 2026(sa 48 repr., oko 20 iz Evrope).

Čuvam radno mesto

pre 1 godinu

Tačno je da imamo Tijanu i dve starije vrhunske tehničarke.Ostalo su igrači koji solidno popunjavaju mesta.
Čak i da imamo dvadeset najboljih na svetu..
Sramota je da predsednik saveza ne može da nađe milion za četvorogodišnji ugovor.
Reče narodni pesnik:
Nadmudrismo i nadjunačismo, ostade nam cura na sramotu.
Mali smo i siromašni ali ovakvo poniženje u jedinom sportu u kojem stvarno blistamo nismo smeli doživeti.
Treba smeniti onoga koji je sastavio tako loš ugovor bez obeštećenja.

Pedja

pre 1 godinu

Dakle pare su mu bitnije od karijere. To sto je stalno pričao da bi mu najveći uspeh u karijeri bilo olimpijsko zlato sa Srbijom su samo bajke. Sad ce biti nebitan sa Turskom kao što je bio sa Hrvatima.

ВСС

pre 1 godinu

ХхахХа овај народ није баш чист! Кад се дају паре - што се дају! Кад се не дају - онда нек тренира председник… Знате ли ви шта хоћете уопште??? Велике су ово паре за тренера, имамо ми изванредне тренере, а тек нам је тим врх! Није само плата у питању - Турци дају и велике бонусе, разне друге повољности… Да је само 200.000. А кад бисмо ми платили толико - кренула би прича о смс-овима и слично! Тако функционише овај народ, никад ништа не ваља. Човек се заситио, отишао за веће паре јер овде све освојио и нема више изазова. Хвала му на свему и срећно.

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Volim Piksija ali sta je ovaj napravio za Srbiju a šta Piksi i koja je razlika u plati? Helou?!
(lenka, 27. decembar 2022 14:56)

komentar nigde veze sa vezom, ovaj je imao jedan od najbolja tri tima na svetu i normalno je da uzme jedno od ta tri mesta, pixi je manje vise isto uradio sto i ovaj, srbija u fudbalu po kvalitetu je tacno zavrsila gde treba gore dole koje mesto,a sto se novca tice to diktiraju uslovi trzista, gledanosti, sponzori, niko nije kriv sto selektor u fudbalu vredi vise od onog u odbojci

Semantika

pre 1 godinu

Dok se navijaci vode emocijama treneri (i igraci) se vode materijalnim interesima. Ne krivim ih. To je njihov posao i od toga zive. Sto bi se reklo, zaradjuju za hleb. A u ekonomiji nema ljubavi, samo interes, kao i u politici. Zato mi nije jasno zasto se navijaci toliko emotivno vezuju bilo za uspeh ili neuspeh. Meni je odavno svejedno da li "nasi/e" pobedjuju ili gube. Iz gore navedenih razloga. Zelim im puno uspeha, ali mene to ne dotice. Kao sto ni njih ne dotice moj uspeh ili neuspeh. I to je uredu. Sto bi reko deda Borko, zasto bre da gubim ma i jedan zivac zbog igrariju.

Andrea

pre 1 godinu

Potrčao je za parama, kao da u klubu u Italiji u kome radi ne prima lepu platu, plus 50 000 godišnje od Srbije( a bili su i bonusi za titulu). Želim mu svaki neuspeh sa Turskom kad je tako alav.

232

pre 1 godinu

Neki pricaju o Trinkiju. Ne znam sta je pricao ali je Partizan bio prvi na tabeli ABA , sto znaci domacinska prednost i prvi na tabeli u Evropi. Ali je zbog korone sve to bilo nevazno. I sve je propalo, cela sezona. On je dobio finansijski bolju ponudu i otisao je da vodi klub koji igra u EL. Sa njim je otisao i Jaramaz. Partizan je imao i dugovanja prema njemu. Svako bi otisao u toj situaciji.

Immobile

pre 1 godinu

Vreme je za povratak onog koji je stvorio prethodne 3 strašne generacije i postavio temlje ženske odbojke,uključujući i ovu. Velikog Zorana Terzića. Još Olimpijadu da osvoji i u Božanstvo.
Vidimo se sa Santarelijem nadam se koliko sledeće prvenstvo i to u nokauti fazi. Inače svu sreću i pobede do meča sa nama.

Dobrivoje

pre 1 godinu

Bitno da u budzetu ima za Kampaca 4.2 miliona za 6 meseci plata i dug Realu, to je bitnije da se mezimica namiri, ali zato za svetske sampione nema ni nekakava sica, sramota
(Admiral, 27. decembar 2022 17:17)

Hahahah.... 200.000 je svojevremeno zaradio izvesni Parahovski, za 10 minuta privedenih ukupno na parketu.

Jovan

pre 1 godinu

Prvo ovakav trener ma kakav god da je koji potpiše ugovor do 2025. godine i onda napusti ceo tim zbog sopstvenog džepa nam ni ne treba.

Sad treba 300000 evra ponuditi nekom drugom treneru ako se može, a ako para nema šta da se radi. Kod nas i ovako se na račun nauke, kulture i umetnosti u budžetu štedi za sport još samo da izdvajamo milione za trenere.

Душан

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.

NeLePFC

pre 1 godinu

Simpatičan čovečuljak,ali koga nema bez njega se može... A i ruku na srce sa našim devojkama mu nije bi bilo teško da postigne uspehe, naročito kad u ekipi imaš jednu Tijanu Bošković..

Goran

pre 1 godinu

Putuj igumane. Dok je 4 godine bio selektor Hrvatske nista nije uradio, igrao Mediteranske igre i Srebrnu ligu, na EP najdalje dogurao do 1/8 finala...Preuzeo vrhunski tim i osvojio zlato pa sad zavladala pomama za njim. Sa Koneljanom koji spada u 2 najbolja kluba na svetu sa vrhunskim igračicama nije tesko osvojiti. Da te vidimo sad kakav si trener. Tipujem da najdalje moze do evropske bronze, olimpijsku medalju moze samo da sanja.
(Il, 27. decembar 2022 12:55)

Ja tipujem da tvoj IQ ne prelazi 6. Žao mi je tvojih tlapnji, baš pokazujes koliko si duboko iskompleksirana kreatura.

Il

pre 1 godinu

Putuj igumane. Dok je 4 godine bio selektor Hrvatske nista nije uradio, igrao Mediteranske igre i Srebrnu ligu, na EP najdalje dogurao do 1/8 finala...Preuzeo vrhunski tim i osvojio zlato pa sad zavladala pomama za njim. Sa Koneljanom koji spada u 2 najbolja kluba na svetu sa vrhunskim igračicama nije tesko osvojiti. Da te vidimo sad kakav si trener. Tipujem da najdalje moze do evropske bronze, olimpijsku medalju moze samo da sanja.

Immobile

pre 1 godinu

Vreme je za povratak onog koji je stvorio prethodne 3 strašne generacije i postavio temlje ženske odbojke,uključujući i ovu. Velikog Zorana Terzića. Još Olimpijadu da osvoji i u Božanstvo.
Vidimo se sa Santarelijem nadam se koliko sledeće prvenstvo i to u nokauti fazi. Inače svu sreću i pobede do meča sa nama.

Jovan

pre 1 godinu

Prvo ovakav trener ma kakav god da je koji potpiše ugovor do 2025. godine i onda napusti ceo tim zbog sopstvenog džepa nam ni ne treba.

Sad treba 300000 evra ponuditi nekom drugom treneru ako se može, a ako para nema šta da se radi. Kod nas i ovako se na račun nauke, kulture i umetnosti u budžetu štedi za sport još samo da izdvajamo milione za trenere.

Dragan RS

pre 1 godinu

Putuj igumane, imamo Tijanu kraljicu, lako je sa ovim divnim djevojkama radit. Ne bojim se za repku. Tek se sad vidi koliko je odbojka slabo placena. 50 000 evra plata treneru svjetskih sampiona koje fudbaler potrosi u nocnom klubu. Tijana ima ravno milion evra po sezoni, ne znam dal su joj sta povecali poslije jos jedne dominacije.

Zoran

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Ti sigurno ne bi prihatio da ti neko ponudi 4x veću platu.
(expert za šverc, 27. decembar 2022 13:06

Evo, ja cu da ti odgovorim. Ja bih naravno ootisao za 4x vecu platu. Samo kod prethodnog poslodavca nikad ne bih lupetao, ljubav, kikiriki, familija, lova nije bitna.

Rade74

pre 1 godinu

Sram vas bili savez i državu,trebali ste mu odmah milion punuditi.Zato nam i propada sport,jedina svetla rtćka u Srpskom sportu pored Novaka i to upropastiti.Jadna si Srbija!!!

Max

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.


Reci mi da si nezaposlen bez da mi kažeš da si nezaposlen.

cacko

pre 1 godinu

on profitirao ne novac vec da mu nase devojke donele zlato koje realno nece moci nikada ni uzeti, jos on treba da je nasima zahvalan sto se ogrebao o zlatnu medalju

Andrea

pre 1 godinu

Potrčao je za parama, kao da u klubu u Italiji u kome radi ne prima lepu platu, plus 50 000 godišnje od Srbije( a bili su i bonusi za titulu). Želim mu svaki neuspeh sa Turskom kad je tako alav.

FC Purger Maximir

pre 1 godinu

Ne date liku koji je prvak svijeta bezveznih 200.000 eura godišnje da izjednačite tursku ponudu, a za npr. Kampaca može par milijuna - (državnih para). A Zvezda nikada ništa nije osvojila u basketu.

Milence

pre 1 godinu

U domen vrhunske gluposti spada ugovor koji je potpisan sa Santarelijem. On odlazi bez dinara obestecenja. Strancu smo dali u ruke zlatnu generaciju, upisali mu u CV titulu prvaka sveta, a nasi treneri pljunuti po ko zna koji put. Santareli je potpisao ugovor jos na klupskom prvenstvu sveta. Ovo skrivanje istine danima je sarena laza za narod. Sada ce da se oslusne reakcija, pa ce na koktelu za par dana biti predstavljen Gvideti. Jos jedan u nizu koji sa nacionalnim timovima nije napravio nikada nista, i kome ce srpski savez dati odresene ruke da sa zlatnim devojkama napravi rezultat jer mu taj nedostaje. TO uostalom nije mogao sa turkinjama. I onda ce da ode kao i Santareli, i tako u krug. Srpska trenerska struka obesmisljenja i degradirana.

Zoran YNWA

pre 1 godinu

Ne,nego ce ostati da radi iz ljubavi prema Srbiji,da su se otvorili kao Turci,covek bi ostao selektor,ovako jedino da cekamo da Vucic dobije licencu za odbojkaskog trenera.

iDroid

pre 1 godinu

Znači, čovek je doneo svetsko zlato sa mizernih 50K godišnje?! To nije prepoznato kao neki uspeh, ali zato u EL ima da kidamo jureći plasman od 12-14. mesta i da se nadamo plasmanu u TOP 8, ako kojim slučajem zaratuju Turci i Grci, sa tolikim upumpanim milionima u blizance. Bolje je dalje ništa ne komentarisati...

iskreno

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Vi panteri izgleda da ne možete da se uzdržite od nagona da pokažete i dokažete komentarima koliko ste ograničeni. Čovek je ovde primao 50 hiljada, pa naravno da će otići za 4 puta više. Ispao je fer, pričao je sa savezom, ali ovi očigledno nisu hteli da mu daju više od tih 50.
Što se onog Trinkijerija tiče, nije ni on kriv koliko ostoja, koji je zbog korona sezone nastojao da mu smanji garantovani ugovor, pa je i normalno što je otišao. Svako normalan bi to uradio. Ugovor je ugovor... Kapiraš panteru?

Pedja

pre 1 godinu

Dakle pare su mu bitnije od karijere. To sto je stalno pričao da bi mu najveći uspeh u karijeri bilo olimpijsko zlato sa Srbijom su samo bajke. Sad ce biti nebitan sa Turskom kao što je bio sa Hrvatima.

bVb

pre 1 godinu

Sve mi se čini da nije samo Santareli dobro prošao finansijski. Jer je previše lagano pušten. Pa vi izvucite zaključak.
(Navras, 27. decembar 2022 14:35)

Devojke su nam toliko dobre da može i lošiji trener. Aj u 100 marke da sa Turkinjama neće ništa da osvoji.

Čuvam radno mesto

pre 1 godinu

Tačno je da imamo Tijanu i dve starije vrhunske tehničarke.Ostalo su igrači koji solidno popunjavaju mesta.
Čak i da imamo dvadeset najboljih na svetu..
Sramota je da predsednik saveza ne može da nađe milion za četvorogodišnji ugovor.
Reče narodni pesnik:
Nadmudrismo i nadjunačismo, ostade nam cura na sramotu.
Mali smo i siromašni ali ovakvo poniženje u jedinom sportu u kojem stvarno blistamo nismo smeli doživeti.
Treba smeniti onoga koji je sastavio tako loš ugovor bez obeštećenja.

Semantika

pre 1 godinu

Dok se navijaci vode emocijama treneri (i igraci) se vode materijalnim interesima. Ne krivim ih. To je njihov posao i od toga zive. Sto bi se reklo, zaradjuju za hleb. A u ekonomiji nema ljubavi, samo interes, kao i u politici. Zato mi nije jasno zasto se navijaci toliko emotivno vezuju bilo za uspeh ili neuspeh. Meni je odavno svejedno da li "nasi/e" pobedjuju ili gube. Iz gore navedenih razloga. Zelim im puno uspeha, ali mene to ne dotice. Kao sto ni njih ne dotice moj uspeh ili neuspeh. I to je uredu. Sto bi reko deda Borko, zasto bre da gubim ma i jedan zivac zbog igrariju.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Mene ne brine ova situacija, mi imamo Boričića. Zašto vam to kažem? Pa zato što malo ljudi zna da čovek živi za odbojku i sve što je uradio u životu bilo je za interes srpske odbojke. Tako da ne sumnjam da će naći rešenje i za ovo. Inače, ako neko ne zna ko je Boričić, on je prvi čovek FIVB. I čak verujem da je to mesto prihvatio kako bi još više pomogao srpskoj odbojci. Eto takav je to čovek. Zato, ne brinite. Naći će on još bolje rešenje od ovog Santorelija.

Marko

pre 1 godinu

A na razne fudbalere i košarkaše se izdvajaju milioni,ovih 200.000€ dodje kao sića za ono što je čovek uradio za našu zemlju i generalno sport.Sramota države i saveza što su olako ispustili ovakvog stručnjaka.Hvala ti Danijele i sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri!

Mile Mocibob i Branko Borota

pre 1 godinu

Ku ku 50 hiljada godisnje?!!! Pa toliko zaradjuju IT inzinjeri u Srbiji. Ovaj doneo zlato Srbiji, ovi udaraju po tastaturi po celu noc i puse travu. Ako si otisao legendo! Sve najbolje ti zelimo!!!

Admiral

pre 1 godinu

Bitno da u budzetu ima za Kampaca 4.2 miliona za 6 meseci plata i dug Realu, to je bitnije da se mezimica namiri, ali zato za svetske sampione nema ni nekakava sica, sramota

232

pre 1 godinu

Neki pricaju o Trinkiju. Ne znam sta je pricao ali je Partizan bio prvi na tabeli ABA , sto znaci domacinska prednost i prvi na tabeli u Evropi. Ali je zbog korone sve to bilo nevazno. I sve je propalo, cela sezona. On je dobio finansijski bolju ponudu i otisao je da vodi klub koji igra u EL. Sa njim je otisao i Jaramaz. Partizan je imao i dugovanja prema njemu. Svako bi otisao u toj situaciji.

my way

pre 1 godinu

Овима који призивају повратак Терзића и говоре како Сантарели није имао утицаја на светско злато јер је водио најбољу екипу, само бих рекао да са Терзићем код куће и појачани Мајом Огњеновић нисмо успели европско злато да одбранимо. Човек је потпуно променио начин вођења тима, не губи се током меча, контролише ситуацију, уноси енергију тиму. Треба да се нађе друго решење, а не Терзић.

iskreno

pre 1 godinu

Sa njim na čelu reprezentacije bi vladali godinama u svim takmičenjima. Očigledno savez vode teške gluperde. Zar je 200 hiljada mnogo za takvog stručnjaka?
Sad nek zapamte kada ćemo ponovo biti ovako nadmoćni da osvajamo titule kao od šale...

expert za šverc

pre 1 godinu

Овај као онај пљескавичар Тринкијери.

Њега су гробари уздизали у небеса, као Традиција су фамилија и те глупости а збрисао им после прве финансијски боље понуде.
(Душан, 27. decembar 2022 12:43)

Ti sigurno ne bi prihatio da ti neko ponudi 4x veću platu.

Milos

pre 1 godinu

Ok, posto je i dalje pod ugovorom sa nama, nasi da traze od njega ili turskog saveza 50.000e za raskid ugovora.
Tako bi nam selektor u 2022 dosao dzabe, a imali bismo lovu za novog selektora u 2023...

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Volim Piksija ali sta je ovaj napravio za Srbiju a šta Piksi i koja je razlika u plati? Helou?!
(lenka, 27. decembar 2022 14:56)

komentar nigde veze sa vezom, ovaj je imao jedan od najbolja tri tima na svetu i normalno je da uzme jedno od ta tri mesta, pixi je manje vise isto uradio sto i ovaj, srbija u fudbalu po kvalitetu je tacno zavrsila gde treba gore dole koje mesto,a sto se novca tice to diktiraju uslovi trzista, gledanosti, sponzori, niko nije kriv sto selektor u fudbalu vredi vise od onog u odbojci

spale

pre 1 godinu

I sta, nas odbojkaski savez nije uspeo da izbunari 200 000 evra i parira turskoj ponudi? Neverovatno. Ko ce sad da dodje? Valjda Terzic, posto nemamo drugog trenera.

Slobo

pre 1 godinu

Bjanka postala dobar napadac, Sara Lozo postala dinamit u napadu, Jovana Stevanovic kao nikada do sada., Teodora Pusic najbolji libero SP.
Za razliku od svog prethodnika, igrali smo dopadljivu timsku odbojku, a ne samo dizi na Tijanu pa sta bude.
Ovaj tim je bez Tijane bio trecu u SL. Svaka cast Italijanu.
Velika steta sto odlazi. Postojala je odlicna hemija izmedju njega i devojaka.

Voja

pre 1 godinu

Za sve ove što konstantno porede košarku i odbojku i cifre koje se pominju,neka samo krenu od sebe i priznaju koliko često prate naše timove u odbojci,a koliko Zvezdu i Partizan u košarci.Ogromna je razlika u popularnosti dva sporta.Kod nas se odbojka gleda samo kad je veliko takmičenje,a i tad većina prati od,eventualnog,polufinala.Kad je ispala reprezentacija sa Jokićem na evropskom,bila je nacionalna žalost,u isto vreme je jedva primećeno ispadanje odbojkaša na svetskom od Argentine.To pričam kao neko ko obožava oba sporta.Ne samo kad je balkon.

очајно перо

pre 1 godinu

Има Србија много добрих тренера само да нема гомила интересних група које гурају своје људе, а минирају сваког другог из личних интереса. Када будемо наше људе третирали као туђе видели би успехе у то уопште не сумњам. Онај који открије зашто је Србима у туђем дворишту трава зеленија него у његовом добиће не једну него две Нобелове награде.

ВСС

pre 1 godinu

ХхахХа овај народ није баш чист! Кад се дају паре - што се дају! Кад се не дају - онда нек тренира председник… Знате ли ви шта хоћете уопште??? Велике су ово паре за тренера, имамо ми изванредне тренере, а тек нам је тим врх! Није само плата у питању - Турци дају и велике бонусе, разне друге повољности… Да је само 200.000. А кад бисмо ми платили толико - кренула би прича о смс-овима и слично! Тако функционише овај народ, никад ништа не ваља. Човек се заситио, отишао за веће паре јер овде све освојио и нема више изазова. Хвала му на свему и срећно.

davor

pre 1 godinu

Nikada nismo znali da cenimo ni svoje, a kamoli tuđe. Ako savez nije bio u stanju da nađe novac za ugovor, zašto se jednostavno nisu obratili našem predsedniku. On uvek nađe pare. Šta je 200k za njega, sića...

Nobody

pre 1 godinu

Realno malo je 200000€ godišnje za trenera koji je doneo svetsko zlato nekoj reprezentaciji (bez obzira na kvalitet igračica koji je neosporan). Slaba je zarada u ovom sportu u odnosu na druge sportove.

Dobrivoje

pre 1 godinu

Bitno da u budzetu ima za Kampaca 4.2 miliona za 6 meseci plata i dug Realu, to je bitnije da se mezimica namiri, ali zato za svetske sampione nema ni nekakava sica, sramota
(Admiral, 27. decembar 2022 17:17)

Hahahah.... 200.000 je svojevremeno zaradio izvesni Parahovski, za 10 minuta privedenih ukupno na parketu.

znanje-imanje

pre 1 godinu

@Slobo je ostavio odličan komentar. Treba dopuniti da skoro izvesno sa Terzićem mi u Poljskoj ne bi uspeli uzeti zlato, ako i medalju uopšte.
Čitav šampionat je bio vrlo čudan, a i vidan je pad svetske odbojke. Ipak, i ako imamo Tijanu, bili smo vrlo tanki. Obe naše razbijačice Tijana i Brankica su bile rekovalescenti, rezervni korektor ne-vrhunski, nijedna igračica na prijemu servisa nema ugled svetskog vrha, kao ni one na bloku. Ne treba zaboraviti i da smo bili protiv Poljske na jednu loptu od ispadanja, medalje bez. I tu se i sam Sartoreli bio pogubio. Ipak izvrsno vođenje, raspored napora, uigravanje tima, i nadasve nadogradnja samouverenosti igračica (suprotno od Terzića) su pokazani kbvaliteti italijana.
Za titulu je inače, posle igračica, najzaslužnija jedna ne više ni sredovečna gospođa. Javnosti za nju uopšte ne zna. A ona neumorno, godinama obilazi svaki gradić Srbije, i iz svake i seoske škole nalazi devojčice iole talentovane. Ona je u krajnjem i razlika većeg uspeha naše ženske od muške odbojke, bitnija od Terzića i Sartorelija zajedno.
Naći pristojnu zamenu za selektora, pogotovu sa nedovoljno novca, biće teško.

Vashka and son

pre 1 godinu

Ostade Srbija bez selektora posle samo jednog leta,isključivo iz ličnih interesa menadžera.Zarad svoje provizije napravi haos.

nebojsa

pre 1 godinu

Jedini kolektivni sport u kome smo na vrhu sveta je zenska odbojka. Novac koji su Turci dali Santareliju je otprilike trecina godisnjeg ugovora koje dobijaju razni kosarkasi iz sveta koji dolaze u Zvezdu i Partizan. A tu lovu imaju skoro pa prosecni srpski fudbaleri cak i u domacim klubovima. Drzava "nema para" za takve trenere van fudbala i kosarke, odnosno dva nasa povlastena kluba. Kladim se da mu nisu ni probali podici platu nakon titule prvaka sveta. Sada ce politika (citaj OSS), kao i u svakom sportskom savezu, da odluci koga ce da dovede. Sramota! Znam da nase ljubitelje sporta (pardon Zvezde i Partizana)nije briga za ostatak sporta, ali ovakvo bedno ponasanje pokazuje da je nacionalni interes - u novcaniku.

ninepi

pre 1 godinu

Ku ku 50 hiljada godisnje?!!! Pa toliko zaradjuju IT inzinjeri u Srbiji. Ovaj doneo zlato Srbiji, ovi udaraju po tastaturi po celu noc i puse travu. Ako si otisao legendo! Sve najbolje ti zelimo!!!
(Mile Mocibob i Branko Borota, 27. decembar 2022 14:18)

To je godisnja plata za 2-3 meseca reprezentativnog angazovanja. Svi oni rade i u klubovima i ta primanja im se dodaju, da bi se dobila ukupna godisnja zarada.

FELIPE

pre 1 godinu

Gospodine Santareli hvala na svetskom zlatu i svemu ucinjenom za nasu reprezentaciju. Zelim Vam sve najbolje u nastavku trenerske karijere.

Tex Willer

pre 1 godinu

I treba da nam ga otmu ! Eto sad nek nas trenira predsednik !!!
(bin, 27. decembar 2022 12:37)
Reč je o odbojci a ne o košarci. Mada ako ode na par predavanja sve je moguće.

ZORAN

pre 1 godinu

Ipak najveca glupost je bila-Kad je Slobodan Kovac 2019 osvojio evropsko zlato u sred Francuske, a mi mesto njega doveli Kolakovica.
To je ko Piksija da oteramo pre Euro 2024 i SP 2026(sa 48 repr., oko 20 iz Evrope).

kkkkkk

pre 1 godinu

Kod nas je dobijao 50 hiljada godišnje,što je za takvog trenera stvarno malo,ipak je on poznati ženski odbojkaški trener....kad pogledate koliko fudbaleri zaradjuju ovo je stvarno mizerno

Gde ja živim

pre 1 godinu

Srećno Santareliju u nastavku karijere, nije on ništa kriv naravno, ali brate ovo je neviđena glupost i propust. Stalno mrmljamo o nekom kontinuitetu, a onda propustimo ovakav penal. Jezivo.

Jesmo narode sirotinja, ali nemoguće je da nema toliko para za stručni kadar. Ništa, tražite drugog kad ste toliko pametni. Đulo brate, moraš da se pokažeš sad.

Ja Terzića ne bih vraćao. Svaka čast na rezultatima, ali bio je dugo, radio je dosta, otišao je, ne može opet.

Danijele bio si simpatičan, odličan, ali sad nažalost moram da navijam da te izponižavamo prilikom svakog susreta. Sportski naravno. Srećno i tebi i nama.