Fudbal 68

Ponedeljak, 26.12.2022.

17:45

Mitrović "obrće" Premijer ligu – dve asistencije, pa gol VIDEO

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović nastavio je gde je stao u dresu londronskog kluba pre pauze za Svetsko prvenstvo.

Mitroviæ "obræe" Premijer ligu – dve asistencije, pa gol VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

10 golova za sada

pre 1 godinu

Koliko mi je samo drago zbog Mitra..Prije samo godinu i po svi su mu se podsmijevali i podcjenjivali da je maksimalno championship igrac i nakon promasenog penala protiv Skotske..Zvijer na najvisoj sceni !
(Anonimni, 26. decembar 2022 18:02)



Tačno.
Secam se kako su neki susedi ovde pisali da daje maksimalno tri gola u premijer ligi i da se seli na klupu a njegov tim u drugu ligu. Kad ono medjutim…

Uros Dedic

pre 1 godinu

Strašan je igrač taj Mitrović, nije mi jasno kako ne igra u nekom većem klubu, jer čovjek po sezoni daje 50 golova?!?!
Mislio sam da je stariji, a on još možda izgura 2 svjetska...imat ćete vi još puno veselja od njega!
(Davor, 26. decembar 2022 21:01)

Mitrovic je u odnosu , dacu primer nasumice na Bruna Petkovica ili Mislava Orsica izmislio fudbal.

Patriota

pre 1 godinu

Premijer liga 16 kolo. Fulam pobedio 3:0. Mitrović dao 1 gol i asistirao za još dva data gola svog tima. Igrao za Fulam iako je bilo neizvesno da li ce igrati. I posle 16 kola ima datih 10 golova, ne znam tačno koliko ima asistencija. Dati 10 golova u premijer ligi a Fulam ima osvojena 22 boda i mislim da je u gornjem delu tabele. Za navijače Fulama to je san snova. U prvenstvu ima da se odigra još 20 tak utakmica. Da izbegne povrede Mitrogol neka da još 7 do 10 golova i Fulam da ostane u Premijer ligi, to će biti ravno podvigu znajući da je ranijih sezona odmah ispadao iz lige. Fulam ima dobrog trenera i dobru ekipu. I zna da iskoristi Mitrovica u svojoj postavci igre. Želim sve najbolje Fulamu, njegovim navijačima a posebno Mitrović jer ima i glavu i srce da svojim umećem stvara svoju istoriju i istoriju Fulama.

RSK

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima
(dule, 26. decembar 2022 17:58)


Mozda je i do selektora i taktike.
Ja bih probao stranca za selektora, prvenstveno Nemca zbog discipline.

Patriota

pre 1 godinu

Mitrović ili Mitrogol je igra koji se retko rađa. Bez obzira da li igrao u klubu, sada je to Fulam ili za reprezentacije uvek daje maksimum. I sa jednom nogom i kada je zdrav pruza u tom momentu svoj maksimum. On je na svetskom prvenstvu pružio maksimum, dao je golove na oba meča koja su nam omogućavala prolaz u eliminacionu fazu. Naš napad je na mundijalu ispunio svoju obavezu, bio izuzetno efikasan, zakazale su druge linije tima, na prvom mestu vezni red koji nije postojao, nije bilo igrača koji će primiti loptu, sačuvati je, držati i svom posedu, odigrati precizan pas do drugog igrača i naterati protivnika da trči u pokušaju da uzme loptu u svoj posed. A kad nemaš dobar vezni red onda i odbrana ne može da odgovori svojim zadacima. Još neka reč o Mitrović. U Fulamu je već legenda, postavio je sve rekorde koje jedan igrač može da postavi. Zacementirao je svoje ime i prezime za sva vremena u tom klubu. Biće u najboljem timu svih vremena kao napadač. I što je najbitnije, više je cenjen van naše zemlje. Ovde kod nas ima tzv. pljuvala, verovatno po zadatku ili po timskoj pripadnosti da omalovažavaju njegov uspeh i kvalitet. Kažu lako je dati 40 ili više golova u II Engleskoj ligi. Naši vajni napadači u domaćoj ligi kada daju preko 25 golova slave a o 40 datih golova mogu da sanjaju. Mitre samo napred. Sa tobom u reprezentacije imamo šanse da odemo na evropsko prvenstvo i ostvarimo dobar rezultat u A grupi lige nacija.

Davor

pre 1 godinu

Strašan je igrač taj Mitrović, nije mi jasno kako ne igra u nekom većem klubu, jer čovjek po sezoni daje 50 golova?!?!
Mislio sam da je stariji, a on još možda izgura 2 svjetska...imat ćete vi još puno veselja od njega!

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jedino što ja mogu da zamerim Mitru jeste brljotina protiv Kameruna. To je bilo ono što je do njega, a što nije ispunio jer je glava bila malo u oblacima, a hteo je da se proslavi. Ono što nam je pak najviše falilo od njega, a i Vlahovića jeste vraćanje u odbranu koje su sjajno radili protiv npr. Norveške i pritisak na zadnju liniju protivnika. To mislim da je više objektivna stvar i da je rezultat povrede i nedostatka takmičarske forme tih mesec dana uoči Katara.

Neki će reći, a i rekli su "Nije trebalo da ih vodi nespremne. Argentinci odstranili ovog, onog, ovi izbacili ovog, Francuzima nije igrao Benzema". To je sve tačno, ali zamislite da je Piksi uradio tako nešto. Jurili bi da ga obesimo još na aerodromu. Problem jeste bila taktika, nedovoljno spreme, odbrana, ali napad je funkcionisao. Ne vredi plakati nad prosutim mlekom.

Mitar nek nastavi ovako, treba nam za kvalifikacije i nadamo se posle 100 godina EP. Bolje i više nemamo.

Samo trpaj Mitre.

Platipus perica

pre 1 godinu

Ma lako se igra u Premijer Ligi, nema vraca na tribinama, ona dvojica Svajcaraca se smire, samo Brazilaca ima puno u Pl, to je problem. Elem, super njemu, super nama, do novog prvenstva ima jos dve godine, valjda ce da se kvalifikujemo posle 20 godina...

KataComba

pre 1 godinu

Kakva je igračina Mitrović, ne pamtim da je Srbija imala boljeg. Odavno je on prerastao Fulam ali je i tu sad pitanje - biti prvi u selu ili zadnji u gradu? Očigledno njemu prija London, pažnja, ljubav navijača Fulama i ne želi da ide. Snašao se extra, ima kuću, porodicu, zarađuje preozbiljan novac i zna da ga niko neće pljuvati ako promaši 10 šansi jer ih je zadužio. Da ode negde, sve kreće od nule a sa 28 godina to nije lako. Iako bih voleo (a ima i kvalitet) da igra u nekom od top 5 klubova bilo koje iz top 5 liga, mislim da treba da ostane do kraja u Fulamu i postane najveća legenda tog malog (po rezultatima) ali velikog (po navijačima) kluba. Srećno Mitroviću i sve najbolje!

dejanmi

pre 1 godinu

Volio sam Mitrovica cak i poslije onog promasenog penala ali da bude sebican na Svetskom prvenstvu ne mogu da oprostim. Sramota,zanima me kao i lanski sneg ili Jokicev triple duble..

Banjaluka

pre 1 godinu

Izgleda da nismo gledali isto prvenstvo. Napad nam je bio dobar, cak i vise nego dobar, ali odbrana i vezni red na nivou seoske lige. Pa ne moze Mitrovic dati koliko ovi mogu da prime. Mitru svaka cast nas najbolji napadac u istoriji.

Vrg

pre 1 godinu

Sta je vama, ljudi? Svi kao "nista nam ne znaci sad posle SP"... Pa nisu nasi igraci promenili drzavljanstvo. I dalje nas predstavljaju, kao i Jokic u NBA i Djokovic kada nije Dejvis kup.
Samo puni Mitre, Vlaho i ostalo.

vuk

pre 1 godinu

Gde je bio u Kataru? Kako se izgara i gine za nacionalni dres,pokazali su "Gaucosi"...kad se igra za pare,motivacije ne fali uopšte.
(Mare, 26. decembar 2022 18:35)

Dao gol protiv Švajcarske, dao gol protiv Kameruna. U grupnoj fazi on sam je, skoro, dao golova koliko cela brazilska reprezentacija. Mitar 2, cela brazilska reprezentacija 3.

Mitar je, na ovom SP, sam dao više golova nego cela reprezentacija Belgije (1), Danske (1), Velsa (1), Tunisa (1).. a postigao je isto koliko i reprezentacije Urugvaja (2), Meksika (2), Poljske (2), SAD (2)…što je najgore neke od ovih reprezentacija su čak i prošle u 1/8 fin….

Protiv Brazila zaigrao nakon 1,5 mesečne pauze zbog povrede...bez utakmice i bez ozbiljnijeg treninga...ali mu nije trebalo dugo da proradi.

Odličan je Mitar...bez ikakve dileme, jedan od najboljih napadača sveta.

Kad pogledaš žalosne igre i nikakve učinke na SP nekih razvikanih "zvezdica" poput Levandovskog (smešan), de Brujnea (stelt), Lautara (tragikomičan), Kejna, Lukakua, Nejmara...tek, onda vidiš koliko je Mitar dobar , a žestoko potcenjen igrač.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima
(dule, 26. decembar 2022 17:58)

Skroz si u pravu. Posle razocarenja iz Katara koje je jos jako sveze i potrajace, sada nam je apsolutno nebitno kako igraju u klubovima narednih par meseci. Medjutim, sto se Mitra tice, njega najmanje treba da "hejtujemo". Covek je na SP bio jedan od retkih koji je opravdao ocekivanja i to povredjen, tako povredjen da je loptu posle mesec dana pauze pipnuo prvi put dan pred Brazil. Dao je 2 gola na 3 meca, a da nije bio povredjen pre toga, samo Kamerunu bi dao 3. Mitar je pokazao da ce uvek da se vrati jaci, pa sam siguran da ce sve ono sto nije mogao da da u Kataru, dati za godinu i po dana na EP u Nemackoj. Nesto slicno kao kontrast u godinu dana, od tragicara protiv Skotske do junaka protiv Portugala.

Del Boj

pre 1 godinu

Sa dva igrača mane sta drugo očekivati KP je imao dva crvena kartona tako da Fulam inije imao težak posao.Posle briljantnih partija na Mundijalu sa svega osvojenim jednim bodom Mitrovic i dalje nastavlja da pruža odlične partije. Ajde malo da ga hvalimo kao sto znamo i umemo.

Ivan

pre 1 godinu

Dao dva gola na dve utakmice, pogodio par puta stativu, i to kada nije bio 100% spreman. Ali to stručnjacima znači da je loše igrao i da se nije trudio

est

pre 1 godinu

bravo za Mitra i neka nastavi tako.Jos malo ce zaigrati u nekom od najvecih klubova.
jedino sto nama sad to nista puno ne znaci.
toliko smo se lozili na svaki gol cekajuci svetsko

AM

pre 1 godinu

Bolji od Kejna 3 puta, covjek je institucija, legenda Fulama kojoj ce statuu podici ili bar tribinu nazvati pp njegovim imenom. Majstor, Konte da je pametan da uzms ovog genijalca i svi sretni.

Anonimni

pre 1 godinu

Koliko mi je samo drago zbog Mitra..Prije samo godinu i po svi su mu se podsmijevali i podcjenjivali da je maksimalno championship igrac i nakon promasenog penala protiv Skotske..Zvijer na najvisoj sceni !

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Centaršutevi ko Dragana Džajića, a gol u stilu Zlatka Kranjčara, koji je bio specijalista za tzv žabice. Kakav je igrač ovaj Mitar!

Mihajlo

pre 1 godinu

A sad asistira, a u Kataru nije uopste dodavao loptu saigracima.
Barem dve izgledne situacije su propale sto je bio sebican.
Neka igra za milione, za Srbiju nije motivisan.

dule

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima

Anonimni

pre 1 godinu

Koliko mi je samo drago zbog Mitra..Prije samo godinu i po svi su mu se podsmijevali i podcjenjivali da je maksimalno championship igrac i nakon promasenog penala protiv Skotske..Zvijer na najvisoj sceni !

dule

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima

Banjaluka

pre 1 godinu

Izgleda da nismo gledali isto prvenstvo. Napad nam je bio dobar, cak i vise nego dobar, ali odbrana i vezni red na nivou seoske lige. Pa ne moze Mitrovic dati koliko ovi mogu da prime. Mitru svaka cast nas najbolji napadac u istoriji.

Ivan

pre 1 godinu

Dao dva gola na dve utakmice, pogodio par puta stativu, i to kada nije bio 100% spreman. Ali to stručnjacima znači da je loše igrao i da se nije trudio

AM

pre 1 godinu

Bolji od Kejna 3 puta, covjek je institucija, legenda Fulama kojoj ce statuu podici ili bar tribinu nazvati pp njegovim imenom. Majstor, Konte da je pametan da uzms ovog genijalca i svi sretni.

vuk

pre 1 godinu

Gde je bio u Kataru? Kako se izgara i gine za nacionalni dres,pokazali su "Gaucosi"...kad se igra za pare,motivacije ne fali uopšte.
(Mare, 26. decembar 2022 18:35)

Dao gol protiv Švajcarske, dao gol protiv Kameruna. U grupnoj fazi on sam je, skoro, dao golova koliko cela brazilska reprezentacija. Mitar 2, cela brazilska reprezentacija 3.

Mitar je, na ovom SP, sam dao više golova nego cela reprezentacija Belgije (1), Danske (1), Velsa (1), Tunisa (1).. a postigao je isto koliko i reprezentacije Urugvaja (2), Meksika (2), Poljske (2), SAD (2)…što je najgore neke od ovih reprezentacija su čak i prošle u 1/8 fin….

Protiv Brazila zaigrao nakon 1,5 mesečne pauze zbog povrede...bez utakmice i bez ozbiljnijeg treninga...ali mu nije trebalo dugo da proradi.

Odličan je Mitar...bez ikakve dileme, jedan od najboljih napadača sveta.

Kad pogledaš žalosne igre i nikakve učinke na SP nekih razvikanih "zvezdica" poput Levandovskog (smešan), de Brujnea (stelt), Lautara (tragikomičan), Kejna, Lukakua, Nejmara...tek, onda vidiš koliko je Mitar dobar , a žestoko potcenjen igrač.

KataComba

pre 1 godinu

Kakva je igračina Mitrović, ne pamtim da je Srbija imala boljeg. Odavno je on prerastao Fulam ali je i tu sad pitanje - biti prvi u selu ili zadnji u gradu? Očigledno njemu prija London, pažnja, ljubav navijača Fulama i ne želi da ide. Snašao se extra, ima kuću, porodicu, zarađuje preozbiljan novac i zna da ga niko neće pljuvati ako promaši 10 šansi jer ih je zadužio. Da ode negde, sve kreće od nule a sa 28 godina to nije lako. Iako bih voleo (a ima i kvalitet) da igra u nekom od top 5 klubova bilo koje iz top 5 liga, mislim da treba da ostane do kraja u Fulamu i postane najveća legenda tog malog (po rezultatima) ali velikog (po navijačima) kluba. Srećno Mitroviću i sve najbolje!

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima
(dule, 26. decembar 2022 17:58)

Skroz si u pravu. Posle razocarenja iz Katara koje je jos jako sveze i potrajace, sada nam je apsolutno nebitno kako igraju u klubovima narednih par meseci. Medjutim, sto se Mitra tice, njega najmanje treba da "hejtujemo". Covek je na SP bio jedan od retkih koji je opravdao ocekivanja i to povredjen, tako povredjen da je loptu posle mesec dana pauze pipnuo prvi put dan pred Brazil. Dao je 2 gola na 3 meca, a da nije bio povredjen pre toga, samo Kamerunu bi dao 3. Mitar je pokazao da ce uvek da se vrati jaci, pa sam siguran da ce sve ono sto nije mogao da da u Kataru, dati za godinu i po dana na EP u Nemackoj. Nesto slicno kao kontrast u godinu dana, od tragicara protiv Skotske do junaka protiv Portugala.

Vrg

pre 1 godinu

Sta je vama, ljudi? Svi kao "nista nam ne znaci sad posle SP"... Pa nisu nasi igraci promenili drzavljanstvo. I dalje nas predstavljaju, kao i Jokic u NBA i Djokovic kada nije Dejvis kup.
Samo puni Mitre, Vlaho i ostalo.

Davor

pre 1 godinu

Strašan je igrač taj Mitrović, nije mi jasno kako ne igra u nekom većem klubu, jer čovjek po sezoni daje 50 golova?!?!
Mislio sam da je stariji, a on još možda izgura 2 svjetska...imat ćete vi još puno veselja od njega!

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jedino što ja mogu da zamerim Mitru jeste brljotina protiv Kameruna. To je bilo ono što je do njega, a što nije ispunio jer je glava bila malo u oblacima, a hteo je da se proslavi. Ono što nam je pak najviše falilo od njega, a i Vlahovića jeste vraćanje u odbranu koje su sjajno radili protiv npr. Norveške i pritisak na zadnju liniju protivnika. To mislim da je više objektivna stvar i da je rezultat povrede i nedostatka takmičarske forme tih mesec dana uoči Katara.

Neki će reći, a i rekli su "Nije trebalo da ih vodi nespremne. Argentinci odstranili ovog, onog, ovi izbacili ovog, Francuzima nije igrao Benzema". To je sve tačno, ali zamislite da je Piksi uradio tako nešto. Jurili bi da ga obesimo još na aerodromu. Problem jeste bila taktika, nedovoljno spreme, odbrana, ali napad je funkcionisao. Ne vredi plakati nad prosutim mlekom.

Mitar nek nastavi ovako, treba nam za kvalifikacije i nadamo se posle 100 godina EP. Bolje i više nemamo.

Samo trpaj Mitre.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Centaršutevi ko Dragana Džajića, a gol u stilu Zlatka Kranjčara, koji je bio specijalista za tzv žabice. Kakav je igrač ovaj Mitar!

est

pre 1 godinu

bravo za Mitra i neka nastavi tako.Jos malo ce zaigrati u nekom od najvecih klubova.
jedino sto nama sad to nista puno ne znaci.
toliko smo se lozili na svaki gol cekajuci svetsko

Mihajlo

pre 1 godinu

A sad asistira, a u Kataru nije uopste dodavao loptu saigracima.
Barem dve izgledne situacije su propale sto je bio sebican.
Neka igra za milione, za Srbiju nije motivisan.

Platipus perica

pre 1 godinu

Ma lako se igra u Premijer Ligi, nema vraca na tribinama, ona dvojica Svajcaraca se smire, samo Brazilaca ima puno u Pl, to je problem. Elem, super njemu, super nama, do novog prvenstva ima jos dve godine, valjda ce da se kvalifikujemo posle 20 godina...

Del Boj

pre 1 godinu

Sa dva igrača mane sta drugo očekivati KP je imao dva crvena kartona tako da Fulam inije imao težak posao.Posle briljantnih partija na Mundijalu sa svega osvojenim jednim bodom Mitrovic i dalje nastavlja da pruža odlične partije. Ajde malo da ga hvalimo kao sto znamo i umemo.

dejanmi

pre 1 godinu

Volio sam Mitrovica cak i poslije onog promasenog penala ali da bude sebican na Svetskom prvenstvu ne mogu da oprostim. Sramota,zanima me kao i lanski sneg ili Jokicev triple duble..

Patriota

pre 1 godinu

Premijer liga 16 kolo. Fulam pobedio 3:0. Mitrović dao 1 gol i asistirao za još dva data gola svog tima. Igrao za Fulam iako je bilo neizvesno da li ce igrati. I posle 16 kola ima datih 10 golova, ne znam tačno koliko ima asistencija. Dati 10 golova u premijer ligi a Fulam ima osvojena 22 boda i mislim da je u gornjem delu tabele. Za navijače Fulama to je san snova. U prvenstvu ima da se odigra još 20 tak utakmica. Da izbegne povrede Mitrogol neka da još 7 do 10 golova i Fulam da ostane u Premijer ligi, to će biti ravno podvigu znajući da je ranijih sezona odmah ispadao iz lige. Fulam ima dobrog trenera i dobru ekipu. I zna da iskoristi Mitrovica u svojoj postavci igre. Želim sve najbolje Fulamu, njegovim navijačima a posebno Mitrović jer ima i glavu i srce da svojim umećem stvara svoju istoriju i istoriju Fulama.

Patriota

pre 1 godinu

Mitrović ili Mitrogol je igra koji se retko rađa. Bez obzira da li igrao u klubu, sada je to Fulam ili za reprezentacije uvek daje maksimum. I sa jednom nogom i kada je zdrav pruza u tom momentu svoj maksimum. On je na svetskom prvenstvu pružio maksimum, dao je golove na oba meča koja su nam omogućavala prolaz u eliminacionu fazu. Naš napad je na mundijalu ispunio svoju obavezu, bio izuzetno efikasan, zakazale su druge linije tima, na prvom mestu vezni red koji nije postojao, nije bilo igrača koji će primiti loptu, sačuvati je, držati i svom posedu, odigrati precizan pas do drugog igrača i naterati protivnika da trči u pokušaju da uzme loptu u svoj posed. A kad nemaš dobar vezni red onda i odbrana ne može da odgovori svojim zadacima. Još neka reč o Mitrović. U Fulamu je već legenda, postavio je sve rekorde koje jedan igrač može da postavi. Zacementirao je svoje ime i prezime za sva vremena u tom klubu. Biće u najboljem timu svih vremena kao napadač. I što je najbitnije, više je cenjen van naše zemlje. Ovde kod nas ima tzv. pljuvala, verovatno po zadatku ili po timskoj pripadnosti da omalovažavaju njegov uspeh i kvalitet. Kažu lako je dati 40 ili više golova u II Engleskoj ligi. Naši vajni napadači u domaćoj ligi kada daju preko 25 golova slave a o 40 datih golova mogu da sanjaju. Mitre samo napred. Sa tobom u reprezentacije imamo šanse da odemo na evropsko prvenstvo i ostvarimo dobar rezultat u A grupi lige nacija.

10 golova za sada

pre 1 godinu

Koliko mi je samo drago zbog Mitra..Prije samo godinu i po svi su mu se podsmijevali i podcjenjivali da je maksimalno championship igrac i nakon promasenog penala protiv Skotske..Zvijer na najvisoj sceni !
(Anonimni, 26. decembar 2022 18:02)



Tačno.
Secam se kako su neki susedi ovde pisali da daje maksimalno tri gola u premijer ligi i da se seli na klupu a njegov tim u drugu ligu. Kad ono medjutim…

RSK

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima
(dule, 26. decembar 2022 17:58)


Mozda je i do selektora i taktike.
Ja bih probao stranca za selektora, prvenstveno Nemca zbog discipline.

Uros Dedic

pre 1 godinu

Strašan je igrač taj Mitrović, nije mi jasno kako ne igra u nekom većem klubu, jer čovjek po sezoni daje 50 golova?!?!
Mislio sam da je stariji, a on još možda izgura 2 svjetska...imat ćete vi još puno veselja od njega!
(Davor, 26. decembar 2022 21:01)

Mitrovic je u odnosu , dacu primer nasumice na Bruna Petkovica ili Mislava Orsica izmislio fudbal.

dule

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima

dejanmi

pre 1 godinu

Volio sam Mitrovica cak i poslije onog promasenog penala ali da bude sebican na Svetskom prvenstvu ne mogu da oprostim. Sramota,zanima me kao i lanski sneg ili Jokicev triple duble..

Mihajlo

pre 1 godinu

A sad asistira, a u Kataru nije uopste dodavao loptu saigracima.
Barem dve izgledne situacije su propale sto je bio sebican.
Neka igra za milione, za Srbiju nije motivisan.

AM

pre 1 godinu

Bolji od Kejna 3 puta, covjek je institucija, legenda Fulama kojoj ce statuu podici ili bar tribinu nazvati pp njegovim imenom. Majstor, Konte da je pametan da uzms ovog genijalca i svi sretni.

Del Boj

pre 1 godinu

Sa dva igrača mane sta drugo očekivati KP je imao dva crvena kartona tako da Fulam inije imao težak posao.Posle briljantnih partija na Mundijalu sa svega osvojenim jednim bodom Mitrovic i dalje nastavlja da pruža odlične partije. Ajde malo da ga hvalimo kao sto znamo i umemo.

Anonimni

pre 1 godinu

Koliko mi je samo drago zbog Mitra..Prije samo godinu i po svi su mu se podsmijevali i podcjenjivali da je maksimalno championship igrac i nakon promasenog penala protiv Skotske..Zvijer na najvisoj sceni !

Vrg

pre 1 godinu

Sta je vama, ljudi? Svi kao "nista nam ne znaci sad posle SP"... Pa nisu nasi igraci promenili drzavljanstvo. I dalje nas predstavljaju, kao i Jokic u NBA i Djokovic kada nije Dejvis kup.
Samo puni Mitre, Vlaho i ostalo.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Centaršutevi ko Dragana Džajića, a gol u stilu Zlatka Kranjčara, koji je bio specijalista za tzv žabice. Kakav je igrač ovaj Mitar!

vuk

pre 1 godinu

Gde je bio u Kataru? Kako se izgara i gine za nacionalni dres,pokazali su "Gaucosi"...kad se igra za pare,motivacije ne fali uopšte.
(Mare, 26. decembar 2022 18:35)

Dao gol protiv Švajcarske, dao gol protiv Kameruna. U grupnoj fazi on sam je, skoro, dao golova koliko cela brazilska reprezentacija. Mitar 2, cela brazilska reprezentacija 3.

Mitar je, na ovom SP, sam dao više golova nego cela reprezentacija Belgije (1), Danske (1), Velsa (1), Tunisa (1).. a postigao je isto koliko i reprezentacije Urugvaja (2), Meksika (2), Poljske (2), SAD (2)…što je najgore neke od ovih reprezentacija su čak i prošle u 1/8 fin….

Protiv Brazila zaigrao nakon 1,5 mesečne pauze zbog povrede...bez utakmice i bez ozbiljnijeg treninga...ali mu nije trebalo dugo da proradi.

Odličan je Mitar...bez ikakve dileme, jedan od najboljih napadača sveta.

Kad pogledaš žalosne igre i nikakve učinke na SP nekih razvikanih "zvezdica" poput Levandovskog (smešan), de Brujnea (stelt), Lautara (tragikomičan), Kejna, Lukakua, Nejmara...tek, onda vidiš koliko je Mitar dobar , a žestoko potcenjen igrač.

KataComba

pre 1 godinu

Kakva je igračina Mitrović, ne pamtim da je Srbija imala boljeg. Odavno je on prerastao Fulam ali je i tu sad pitanje - biti prvi u selu ili zadnji u gradu? Očigledno njemu prija London, pažnja, ljubav navijača Fulama i ne želi da ide. Snašao se extra, ima kuću, porodicu, zarađuje preozbiljan novac i zna da ga niko neće pljuvati ako promaši 10 šansi jer ih je zadužio. Da ode negde, sve kreće od nule a sa 28 godina to nije lako. Iako bih voleo (a ima i kvalitet) da igra u nekom od top 5 klubova bilo koje iz top 5 liga, mislim da treba da ostane do kraja u Fulamu i postane najveća legenda tog malog (po rezultatima) ali velikog (po navijačima) kluba. Srećno Mitroviću i sve najbolje!

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima
(dule, 26. decembar 2022 17:58)

Skroz si u pravu. Posle razocarenja iz Katara koje je jos jako sveze i potrajace, sada nam je apsolutno nebitno kako igraju u klubovima narednih par meseci. Medjutim, sto se Mitra tice, njega najmanje treba da "hejtujemo". Covek je na SP bio jedan od retkih koji je opravdao ocekivanja i to povredjen, tako povredjen da je loptu posle mesec dana pauze pipnuo prvi put dan pred Brazil. Dao je 2 gola na 3 meca, a da nije bio povredjen pre toga, samo Kamerunu bi dao 3. Mitar je pokazao da ce uvek da se vrati jaci, pa sam siguran da ce sve ono sto nije mogao da da u Kataru, dati za godinu i po dana na EP u Nemackoj. Nesto slicno kao kontrast u godinu dana, od tragicara protiv Skotske do junaka protiv Portugala.

Ivan

pre 1 godinu

Dao dva gola na dve utakmice, pogodio par puta stativu, i to kada nije bio 100% spreman. Ali to stručnjacima znači da je loše igrao i da se nije trudio

est

pre 1 godinu

bravo za Mitra i neka nastavi tako.Jos malo ce zaigrati u nekom od najvecih klubova.
jedino sto nama sad to nista puno ne znaci.
toliko smo se lozili na svaki gol cekajuci svetsko

Banjaluka

pre 1 godinu

Izgleda da nismo gledali isto prvenstvo. Napad nam je bio dobar, cak i vise nego dobar, ali odbrana i vezni red na nivou seoske lige. Pa ne moze Mitrovic dati koliko ovi mogu da prime. Mitru svaka cast nas najbolji napadac u istoriji.

Davor

pre 1 godinu

Strašan je igrač taj Mitrović, nije mi jasno kako ne igra u nekom većem klubu, jer čovjek po sezoni daje 50 golova?!?!
Mislio sam da je stariji, a on još možda izgura 2 svjetska...imat ćete vi još puno veselja od njega!

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jedino što ja mogu da zamerim Mitru jeste brljotina protiv Kameruna. To je bilo ono što je do njega, a što nije ispunio jer je glava bila malo u oblacima, a hteo je da se proslavi. Ono što nam je pak najviše falilo od njega, a i Vlahovića jeste vraćanje u odbranu koje su sjajno radili protiv npr. Norveške i pritisak na zadnju liniju protivnika. To mislim da je više objektivna stvar i da je rezultat povrede i nedostatka takmičarske forme tih mesec dana uoči Katara.

Neki će reći, a i rekli su "Nije trebalo da ih vodi nespremne. Argentinci odstranili ovog, onog, ovi izbacili ovog, Francuzima nije igrao Benzema". To je sve tačno, ali zamislite da je Piksi uradio tako nešto. Jurili bi da ga obesimo još na aerodromu. Problem jeste bila taktika, nedovoljno spreme, odbrana, ali napad je funkcionisao. Ne vredi plakati nad prosutim mlekom.

Mitar nek nastavi ovako, treba nam za kvalifikacije i nadamo se posle 100 godina EP. Bolje i više nemamo.

Samo trpaj Mitre.

Platipus perica

pre 1 godinu

Ma lako se igra u Premijer Ligi, nema vraca na tribinama, ona dvojica Svajcaraca se smire, samo Brazilaca ima puno u Pl, to je problem. Elem, super njemu, super nama, do novog prvenstva ima jos dve godine, valjda ce da se kvalifikujemo posle 20 godina...

Patriota

pre 1 godinu

Mitrović ili Mitrogol je igra koji se retko rađa. Bez obzira da li igrao u klubu, sada je to Fulam ili za reprezentacije uvek daje maksimum. I sa jednom nogom i kada je zdrav pruza u tom momentu svoj maksimum. On je na svetskom prvenstvu pružio maksimum, dao je golove na oba meča koja su nam omogućavala prolaz u eliminacionu fazu. Naš napad je na mundijalu ispunio svoju obavezu, bio izuzetno efikasan, zakazale su druge linije tima, na prvom mestu vezni red koji nije postojao, nije bilo igrača koji će primiti loptu, sačuvati je, držati i svom posedu, odigrati precizan pas do drugog igrača i naterati protivnika da trči u pokušaju da uzme loptu u svoj posed. A kad nemaš dobar vezni red onda i odbrana ne može da odgovori svojim zadacima. Još neka reč o Mitrović. U Fulamu je već legenda, postavio je sve rekorde koje jedan igrač može da postavi. Zacementirao je svoje ime i prezime za sva vremena u tom klubu. Biće u najboljem timu svih vremena kao napadač. I što je najbitnije, više je cenjen van naše zemlje. Ovde kod nas ima tzv. pljuvala, verovatno po zadatku ili po timskoj pripadnosti da omalovažavaju njegov uspeh i kvalitet. Kažu lako je dati 40 ili više golova u II Engleskoj ligi. Naši vajni napadači u domaćoj ligi kada daju preko 25 golova slave a o 40 datih golova mogu da sanjaju. Mitre samo napred. Sa tobom u reprezentacije imamo šanse da odemo na evropsko prvenstvo i ostvarimo dobar rezultat u A grupi lige nacija.

RSK

pre 1 godinu

Ja sam potpuno prestao da se radujem kada nasi fudbaleri igraju dobro posle SP

Posto za svoju zemlju nikada ne igraju dobro osim za sebe sta ja imam da se radujem njihovim uspesima u klubovima
(dule, 26. decembar 2022 17:58)


Mozda je i do selektora i taktike.
Ja bih probao stranca za selektora, prvenstveno Nemca zbog discipline.

Uros Dedic

pre 1 godinu

Strašan je igrač taj Mitrović, nije mi jasno kako ne igra u nekom većem klubu, jer čovjek po sezoni daje 50 golova?!?!
Mislio sam da je stariji, a on još možda izgura 2 svjetska...imat ćete vi još puno veselja od njega!
(Davor, 26. decembar 2022 21:01)

Mitrovic je u odnosu , dacu primer nasumice na Bruna Petkovica ili Mislava Orsica izmislio fudbal.

10 golova za sada

pre 1 godinu

Koliko mi je samo drago zbog Mitra..Prije samo godinu i po svi su mu se podsmijevali i podcjenjivali da je maksimalno championship igrac i nakon promasenog penala protiv Skotske..Zvijer na najvisoj sceni !
(Anonimni, 26. decembar 2022 18:02)



Tačno.
Secam se kako su neki susedi ovde pisali da daje maksimalno tri gola u premijer ligi i da se seli na klupu a njegov tim u drugu ligu. Kad ono medjutim…

Patriota

pre 1 godinu

Premijer liga 16 kolo. Fulam pobedio 3:0. Mitrović dao 1 gol i asistirao za još dva data gola svog tima. Igrao za Fulam iako je bilo neizvesno da li ce igrati. I posle 16 kola ima datih 10 golova, ne znam tačno koliko ima asistencija. Dati 10 golova u premijer ligi a Fulam ima osvojena 22 boda i mislim da je u gornjem delu tabele. Za navijače Fulama to je san snova. U prvenstvu ima da se odigra još 20 tak utakmica. Da izbegne povrede Mitrogol neka da još 7 do 10 golova i Fulam da ostane u Premijer ligi, to će biti ravno podvigu znajući da je ranijih sezona odmah ispadao iz lige. Fulam ima dobrog trenera i dobru ekipu. I zna da iskoristi Mitrovica u svojoj postavci igre. Želim sve najbolje Fulamu, njegovim navijačima a posebno Mitrović jer ima i glavu i srce da svojim umećem stvara svoju istoriju i istoriju Fulama.