Košarka 280

Petak, 16.12.2022.

19:30

Partizan srušio šampiona Evrope!

Košarkaši Partizana pobedili su Anadolu Efes rezultatom 82:79 u 14. kolu Evrolige.

Partizan srušio šampiona Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

280 Komentari

Sortiraj po:

Kali the Greek

pre 1 godinu

Neko rece ispod da je efes igrao slabo
Budalastina

Kao zvezdas kazem da je efes odigrao na svom nivou
Ali odavno partizan nije odigrao ovako kvalitetno i to me malo brine
Mada sam znao da ce da dobiju uz losiji efes

Svi preskupi igraci partizana su odigrali majstorski
Retko ce to da se ponovi

Бананамен

pre 1 godinu

Да се играо још минут, партизан би изгубио, то се види као кућа... Треба бити реалан и рећи да је селекција играча и скаутинг урађен - катастрофално.

TIGER

pre 1 godinu

Kao što smo izgubili bar pet mečeva. Ovde se vratilo. Ali svaka škola se plaća, samo što naši glavni igrači nisu početnici nego u dobrim godinama i sa dobrim iskustvom. Treba imati živaca za ovaj naš tim i sve gluposti koje umeju da naprave.

Ducic

pre 1 godinu

Nikadd lošiji Efes,kao što se Armani nudio Zvezdi tako Efes Partizanu,najlošiji Micic poslednje god,ocajan Klajburn i da odbran odlična bila ali navikli su oni protiv dosta jačih i iskusnijih odbarana

Kris

pre 1 godinu

Fali nam lider.Željko je to očekivao od Pantera,a on je to samo povremeno.Po zalaganju,lider je definitivno Lesor.Čovek gine na terenu.Exum ne sme da bude plej već klasičan bek.Papapetru se probudio posle tri meseca i mogu da kažem da je sada jedan od ključnih igrača, pre svega u odbrani.Ledej je u padu forme,ali je dobar momak i siguran sam da će uskoro ponovo biti dobar.Smailagić svojih par minuta odrađuje odlično,samo da malo smanji emocije i ono ludo srljanje.Madar je u padu forme poslednjih mesec dana,ali on će biti pravi kad bude trebalo.Slovak je dobar momak i igrač,ali još nije za EL,već samo ABA.Andjušić je jedno veliko razočarenje za mene.Čovek treba da bude taj lider,a on nema onu stvar da šutne kad je gusto,krije se u poslednjim sekundama,igra u reketu mu kriminalna,nema ulaz.Tristan je baš mlad.Koprivica i Glas takođe.Trifunović dobar za odbranu i ništa drugo.Naneli,šta reći,sinoć bio najbolji,ali je prethodnih par rešio u korist protivnika.I na kraju Aleksa.Moj favorit za lidera iz senke,ali treba će mu vremena posle povrede da to i dokaže.Da Andjušić ima onu stvar kao Aleksa,on bi bio lider,ovako...
Zaključak je,fali nam PLEJ i ozbiljniji CENTAR.

Iz druge perspektive

pre 1 godinu

Baskonija - +3 ne pravimo faul za penale gubimo u produzecima. Zvezda - nereseno u bonusu su, mi mozemo sa drzimo loptu i sutnemo na isteku i produzeci u najmanju ruku ako pogodimo obruc. Asvel - pravimo faul kad to nije trazeno i gubimo loptu na ulazu. Armani - dominiramo i poslenjih 5 min ne vidmo kos, ne znamo da odigramo na faul da se uvedemo u ritam sa penala. Valensija - nedopustive neiznudjene izgubljene lopte, defanzivni skok. 2/5 da smo resili, pesma bi bila. Fali nam lider u zavrsnici, da znamo kome ide lopta kad je gusto i na koji nacin se resava. Mislim da cemo to da dobijemo sa Aleksom. I konacno smo napadali obruc kao muskarci do kraja, umesto flotera ili nekih frljoka. To mogu da iznesu Naneli i Exum i Avramovic, Papapetru. Cesto ostvarujemo prednost sa posta kada Exum napada cuvare ledjima, ali ne ulazimo cesto tako u napade. U odbrani, pruzimamo na prvom piku i ostavljamo Lesora u mis mecu koji on ume da odbrani, ali ne mozemo konstantno tako da se branimo. Puca prva linija, skuplja se odbrana, ne rotira se dovoljno brzo i visak na stvaraju svi, od Albe, Asvela do Efesa.

iskreno

pre 1 godinu

Kljucno je bilo to sto su Trifunovic, Vukcevic i Smailagic dobili nesto vecu minutazu. To je sacuvalo vise snage glavnim igracima u zavrsnici. A i pomenuta trojica su imali solidan ucinak u odnosnu na minutazu. Vukcevic ne toliko u napadu, ali u odbrani je bio solidan.
Kada se odigra sa ovoliko energije i ovako agresivno, pada i dvostruki uzastopni sampion EL. To bi trebalo da vazi za svaku utakmicu. Tih 10-15% energije koja je nedostajala u prethodnim utakmicama.
(Gazda, 17. decembar 2022 01:34)

Smajli je za tih par minuta toliko napravio gluposti, da bolje da nije ni ulazio. U glavi mi posebno onaj detalj kada je krenuo da prenosi loptu u kontri kada je istu prvo izgubio, a potom kontru protivnika završio tako što je napravio faul za 2+1.
Dečko ima želju i to niko ne spori, ali talenat i mozak definitivno ne.

Nenad

pre 1 godinu

Kako se dobila ova, tako se izgubilo 5. Da se izgubila i ova. Zeljka bi slali u penziju, a da se dobilo bar 3 od onih 5, slali bi ga u nebesa.

iskreno

pre 1 godinu

6 ovakvih utakmica su izgubili. Evo sada prva dobijena. Da su bar pola od onih 6 dobili, bili bi usamljeni sa 8-6 na sedmom mestu. Koliko je odsustvo i sreće a pogotovo prisustvo gluposti igrača govori činjenica da smo sa 5-9 učinkom samo 24 poena u minusu sa poenima. Baskonija dobijena utakmica izgubljena. Armani takođe. Zvezda, Valensija, Asvel.
Protiv Reala na kraju ne materijalizuješ neverovatno šutersko veče kad su u prvoj četvrtini postigli preko 40 poena. Previše dobijenih je izgubljeno i jako je teško to nadoknaditi, a što je najgore biće ih verovatno još takvih. Jednostavno je ekipa labilna i nije za takve završnice. Nama nije dovoljno ni dvadesetak poena prednosti pred poslednju četvrtinu da možeš sa sigurnošću reći dobili smo...

VUK

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi. Pobediti prvaka Evrope nije mala stvar. Kao zvezdaša to me ne veseli baš puno, ali poštovanje koje ste pokazali za Sinišu me čini ponosnim kao čoveka koji živi u Srbiji. Bravo Grobari ! Tako rastemo svi zajedno.

demograf

pre 1 godinu

Tesko da mogu do top 8 do kraja prvog dela ima jos 3 utakmice, fener gosti bajern kuci monaco kuci, aj da kazemo i da pobedi 2 partizan imace 7:10 skor, evo cak neki pobedi i sve 3 imace 8:9 za top 8 ce ver biti potrebno minimum 18 pobeda ( ma da zadnje sezone kad se igrao pun format osmi je imao 20 pobeda) e sad dal ce partizan dozivi samo 7 poraza do kraja to je neki maximum koji smeju sebi dozvole ( a imace efes milano monako zvezdu gosti) ( od tezih barsa real fener olimpijakos kuci) znaci da bi partizan sve ostale morao dobija timove tipa ( makabi, valensija virtus bajern u gostima) tesko bas tesko da mogu al ajde nada zadnja umire, zvezda isto tesko da moze al ajde cuda su moguca, pa da uzivamo u kasarci.

super

pre 1 godinu

čestitke
preksinoć Bily trojka odlučujuća sad Naneli trojka na isti način se završila utakmica...moglo je u obe utakmice da ode na drugu stranu! Samo što su trojke u odlučujućim momentima veoma riskantne i zato je Partizan više utakmica izgubio na isti način ...

Gazda

pre 1 godinu

Kljucno je bilo to sto su Trifunovic, Vukcevic i Smailagic dobili nesto vecu minutazu. To je sacuvalo vise snage glavnim igracima u zavrsnici. A i pomenuta trojica su imali solidan ucinak u odnosnu na minutazu. Vukcevic ne toliko u napadu, ali u odbrani je bio solidan.
Kada se odigra sa ovoliko energije i ovako agresivno, pada i dvostruki uzastopni sampion EL. To bi trebalo da vazi za svaku utakmicu. Tih 10-15% energije koja je nedostajala u prethodnim utakmicama.

milos

pre 1 godinu

Cestitke na pobedi,zasluzen trijumf.Ponosan sam pre svega na publiku,ni muva se nije cula dok se odavala pocast velikom Sinisi Mihajlovicu.I tuzan i ponosan u isto vrijeme.Bravo Partizane,bravo Grobari,dragi Sinisa,pocivaj u miru.Nedostajaces svima.

zmajko

pre 1 godinu

kao neko ko je gledao utakmicu mogu reci samo da je Efes izgubio jedino sto su igrali smuseno (trenutno su u velikom padu forme), a ne sto je Partizan dobro odigrao. Ali pobeda je pobeda

zemunski kej

pre 1 godinu

Nisu losi ali nisu ni vrhunska ekipa. U stvari EL je prilicno ujednacena a kosarka sport u kome ako ti krene mozes svakg da pobedis ako ne krene gubis.Zato se finala igraju na vise dobijenih u NBA da ne bi prvaka odlucio jedan dobar dan .Danas je Partizan imao taj dobar dan. Koliko ih gledam mozemo da ocekujemo da sledecu izgube.

dure

pre 1 godinu

Minuta ćutanja za čudesnu levicu, legendu cz, od strane naših navijača je najveća pobeda večeras! Bravo moji crno beli, nagrada Vam je stigla odmah i večeras!

Realan

pre 1 godinu

Na ovoj utakmici je usla trojka u poslednjem minutu, na prethodnih pet nije. To je jedina razlika. Niti sam sada preteranp odusevljen igrom, niti sam bio preterano razocaran pre.
Ukratko, mi igramo dobro. Ali pravimo neverovatne gluposti. Ej bre, imamo 2 faula i 4 razlike na 15 sek do kraja i pustamo ih da nam daju trojku! Ili na prosloj pravimo faul za bacanja na 9 sek do kraja na centru, pa gubimo loptu bez suta! Pa protiv CZ vodimo 6 razlike i silujemo u napadu, a ostavljamo Vildozu samog na 3, da i ne govorimo o Nedovicu na 2 sek do kraja! Da ne govorim o promasenim otvorenim trojkama u poslednjem minutu. Nista to nije izbor trenera.
Veceras smo dobili zahvaljujuci publici u trecoj cetvrtini, jer je imala strpljenja i na neke gluposti.
Dakle, jos jednom, igramo dobro. I rezultati ce doci. Nerealno je bilo ocekivati Top8 kao najmladji tim EL. A spinovi oko skupog tima su besmislica. Mislim, jeste skup za Aba Ligu, ali za EL daleko od proseka. Mladi igraci su neuporedivo manje placeni od onih 28-32 godine. A ovi stariji osvajaju titule

zivorad

pre 1 godinu

Ok, zasluzena pobeda ali gledao sam dobar deo utakmice u zapanjio se kako profesionalni igraci imaju tako katastrofalan sut iz daljine - u jednom trenutku su sutirali trojke 2 od 15 i to na domacem terenu. Neverovatno. Razumeo bih da su nekakav skolski ili studentski tim.

ja

pre 1 godinu

bravoooo crno beli, bravoooo! Srce je na terenu, konačno! P.S. zašto ne možemo da komentarišemo ćoravog i njegove nebuloze?
(basketaš, 16. decembar 2022 22:31)

Nisam u toku. Jel' opet pecnuo Partizan, onako nicim izazvan? Secam se da je Dule glavni krivac za netrpeljivost bio, nezgodna uprava i slicno. Mi sada u upravi, na celu s trenerom, imamo andjele i opet Partizan. Sta mu sada smeta, pitam se, pitam se?
(I ponovo se pitam?, 16. decembar 2022 23:33)

Vidi se da nisi u toku. Zna se koga ne smes komentarisati.

gasman

pre 1 godinu

Čekajte, zar nije Žoca pojelo vreme!?
(Stari panter, 16. decembar 2022 22:44)

jeste, videcete to kad se podvuče linija
(Ivan, 16. decembar 2022 22:47)

Bas to je i on rekao na konferenciji za stampu.
Sacekajmo da se zavrsi prvenstvo pa da svedemo racune.
A za vas poruka,nece on nidje,dzaba se nadate.
Cuj njemu proslo vreme a Ivanovic je nova mlada trenerska nada Evrope a stariji od Zeljka 3 godine,hahahha.

Legolas

pre 1 godinu

Ni jedan zvezdas nece navijati za atamana.
(Mirko, 16. decembar 2022 20:02) Ti ćeš da odredjuješ ko će šta raditi? Sikter more balavurdijo

nesa80

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.
(mandrak, 16. decembar 2022 22:44)
ledej je jedno vreme bio najbolji ali je pao u formi,jednostavno ekipa partizana je takva da nema konstantnog igraca,vodju,lidera..i nikad nisi nacisto sa tom ekipom kako ce odigrati.jedino stvarno treba pohvaliti exuma i lesora koji vuku tim do krajnjih granica,kapitensku traku je trebao dobiti exum.malo i grk se budi ovo ostalo od sjaja do ocaja,nepoznanica je u toj ekipi kako ce odigrati bilo ko a kamoli ledej,sta je tu je,treba sacekati avramovica,koprivicu i istrpeti ekipu do kraja,neka ne budu bas zadnji u evroligi i ok ce biti,niko normalan vise neocekuje top 8 a aba finale zna se derbi i bice gusto do zadnje lopte

Lord

pre 1 godinu

Bez pretjerivanja i neke ostrascenosti, Partizan je mogao da ima bar 2 pobjede vise.
Ova ekipa moze da dobije maltene svakog bez obzira da li je kuca ili gostovanje.
Proguliće ovo nekad za neku seriju, vidićete.

gvhjb

pre 1 godinu

Hvala na dostojanstvenom oproštaju od Siniše Mihajlovića !
(navijač Crvene Zvezde, 16. decembar 2022 22:44)

Od Siniše se svi oprastamo kao od coveka i Srbina. Te trincarije navijacke nisu vredne pomena.

max

pre 1 godinu

Zasto se Zeljko bruka sa onim komentarima posle utakmice???
Treba da se brine o timu koji mu strasno lose izgleda a ne o armosferi na tribinama. Navijanje je bilo bez incidenata, da mu nije nas 2 pobede uz puno srece sa ovim timom do kraja sezone.

mojnemenito

pre 1 godinu

Konačno,za 20% bolja odbrana i dobili smo aktuelnog evropskog prvaka.Evo koliko je odbrana značajna.Mora to još bolje.A ruku na srce imali smo i sreće,hvala bogu.Ajmoooo Partizane.
(Rade74, 16. decembar 2022 22:45)

Ne vidim ja nikakav pomak u igri, jednostavno je Efes bio los, Partizan manje los i to je to.

ej

pre 1 godinu

Moram da istaknem veoma fer stav Vase Micića. Kao navijač Partizana, nije se radovao nijednom košu koji je postigao. A imao je par gde je bilo logično da skoči i raduje se. A on ništa. Hvala brate Vaso
(Randy Marsh, 16. decembar 2022 22:31)

Pa dečko je grobar, samo je malo zalutao na putu do železnika...

Zorz Vea

pre 1 godinu

Хвала на помоћи, гробари. Сад ће опет овде како Жоц, Нанели и Пантер освајају ЕЛ… И тако до следећег пораза.
(veliki strumf, 16. decembar 2022 22:24)
Vama to bila zvanična saopštenja godinama. Ako igrate toliko f4 kao Partizan valjda imate legitimno pravo na paljenje, još i ako imate osvojen isti to je sasvim u redu. Ne može neko ko nije ni blizu bio da zaplače zbog poraza na f4 a kamoli osvoji da se čudi tome. Još i lekcije da drži... Zvezda igra sjajno, budi pametan i uživaj u tome jer ste tolike godine bacili u EL na puko učestvovanje. Ko nas je kleo nije dangubio... Obradović Željko!!!

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

neko

pre 1 godinu

Jeste ga pojelo vreme ja ti kao Partizanovac kazem. Nocas vise srece nego pameti. Da je imalo jos 20 sekundi da se igra Partizan bi i ovu izgubio. Al ajt ovo se vratilo od jedne utakmice koju je Partizan izgubio na jednu loptu. A takvih ima dosta ove godine u el

gasman

pre 1 godinu

Napokon ,da se iscupa jedan egal mec.Sto ovo ne mozemo da komentarisemo coravog?
(Stefan, 16. decembar 2022 22:49)

Samo na ovom portalu je on beli medved.

Kramer

pre 1 godinu

I dalje mi nije jasno kako smo mogli izgubiti od zvezde koja ima dva krštena igrača, doduše, jedan je polovan- Nedović. Dante, Naneli i Panter su morali da se poigravaju da Lazarevićem, Dobrićem i sl. Svaka čast za pobedu večeras!

kepler

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.
(mandrak, 16. decembar 2022 22:44)
ledej je jedno vreme bio najbolji ali je pao u formi,jednostavno ekipa partizana je takva da nema konstantnog igraca,vodju,lidera..i nikad nisi nacisto sa tom ekipom kako ce odigrati.jedino stvarno treba pohvaliti exuma i lesora koji vuku tim do krajnjih granica,kapitensku traku je trebao dobiti exum.malo i grk se budi ovo ostalo od sjaja do ocaja,nepoznanica je u toj ekipi kako ce odigrati bilo ko a kamoli ledej,sta je tu je,treba sacekati avramovica,koprivicu i istrpeti ekipu do kraja,neka ne budu bas zadnji u evroligi i ok ce biti,niko normalan vise neocekuje top 8 a aba finale zna se derbi i bice gusto do zadnje lopte
(nesa80, 16. decembar 2022 23:23)

Obojica prenebregavate cinjenicu da je Ledej pao u formi iskljucivo zahvaljujuci Zeljkovoj odluci da ga drzi u igri cca 35 min. na svakoj utakmici. To ga je max. izraubovalo u prvih 8 ili 9 kola i sada je iscedjen u potpunosti. Istina je da je bio najbolji nas igrac na pocetku sezone.

Idemo dalje

pre 1 godinu

Naneli konacno resio na kraju i iskupio se za neke greske u prethodnim mecevima. Ledej u padu forme. Smajli sve bolji. Povratak Avramovica popravice organizaciju napada. Papetru, Egzum i Panter solidni.

PFC Forever

pre 1 godinu

Panteru momentalno otkaz, nula od timske igra, izdrkani sutevi i 4 puta davanje lopte Naneliju i Egzumu u zadnje 3 sekunde u napadu… za te pare su mogli da dovedu 5 bekova iz aba lige da grizu

I ponovo se pitam?

pre 1 godinu

bravoooo crno beli, bravoooo! Srce je na terenu, konačno! P.S. zašto ne možemo da komentarišemo ćoravog i njegove nebuloze?
(basketaš, 16. decembar 2022 22:31)

Nisam u toku. Jel' opet pecnuo Partizan, onako nicim izazvan? Secam se da je Dule glavni krivac za netrpeljivost bio, nezgodna uprava i slicno. Mi sada u upravi, na celu s trenerom, imamo andjele i opet Partizan. Sta mu sada smeta, pitam se, pitam se?

Crudelta

pre 1 godinu

Navijam za CZ tj nisam samo simpatizer ali meni su stvarno većina navijača oba nasa najveća kluba ponekad smešna. Poluvreme pljuvanje po klubu, upravi, igračima, treneru... Svi se teraju ako izgube onda je dno dna ako dobiju šampioni top 8, f4. Tačno 90% vas nikad niste bili niti shvatili poentu navijanja za voljeni klub ako vam je uopšte voljen. Drugo ne kapiram ni zašto su navijači toliko nerealni. Ma o kakvom top 8 pričate sa takom lakoćom kao da se to podrazumeva. Hajde prošla sezona nije merodavna zbog izbacivanja Rusa ali sezona pre toga Zenit kao 8 ulazi u plej of sa skorom 20-14 a ispali Valensija 19-15,Baskonija 18-16 i Žalgiris 17-17 kao 11. I CZ je jednom ispala sa 16-14 šta želim da kažem nikad niko nije ušao da bar nema 50% učinak mada je i to jako teško od kada se igra ovakav sistem. E sada ako mislite da će u narednih 20 kola CZ imati minimum 10 pobeda ili Partizan 12 onda ok a zamislite da bude kao sezona koju sam naveo da CZ treba 13 a Partizanu 15 pobeda od 20 mečeva ma daj oladite malo i uživajte u svakoj pobedi svog tima.

47304

pre 1 godinu

Nisam nešto stručan ali uz dobru odbranu svidjelo mi se što je lopta u zadnjoj četvrtini imala brz protok a igrači su se dobro otvarali .
Naravno bilo je grešaka ali kompetan dojam je da se igra popravila.

Pa...

pre 1 godinu

...kaže komentator...Nanali...najlepši zvuk lopte kroz obruč...trica...a Nedovićeva se nije čula...bez koske...😀😀😀...inače bravo grobari,tukli ste Atamana,koji je odigrao bez Plajsa i Danstona.

обс

pre 1 godinu

Шта кукате, смењујете Жоца, а? Партизанове утакмице су најбоље у Евролиги за гледање, без обзира на резултат. Колико је Партизан добар је податак да је добио Ефес без шута за три. Најзад је у игри 15 играча. Утицај Жоца је видљив код два играча који су значајно унапредили игру, схаватили филозофију кошаркашког мага. Данте Егзум и Матијас Лесор. Публика, песма, амбијент и арена су празник кошарке. Папапетру се укључује у Партизанову причу и Жоц га је фер и поштено чекао. Ова победа значи као релакс и тек ће се видети домет рада Жоца и играча. С радошћу очекујем следеће утакмице Партизана без обзира на резултат!

mandrak

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.

M4X

pre 1 godinu

Meni samo nije jasno zasto Andjusic ne igra?!!
(Lobos, 16. decembar 2022 21:21)

Možda jer je u kanalu u zadnje vreme? Inače postoji neko daleko stručniji kome je jasno zašto određenog igrača ne ubaca u igru.

sasa pg

pre 1 godinu

@Navijaci Partizana zaista imaju selektivno pamcenje, kad se eto secaju titula i F4 nastupa, a ne mogu da upamte prostu cinjenicu da im se svako njihovo likovanje nad zvezdinim porazom cetvrtkom uvece, vrati kao bumerang vec naredno vece... uostalom, karma ce ih podsetiti na to vec koliko sutra...
(bongobuda, 16. decembar 2022 00:11)

Dabogda nam se uvijek ovako vraćalo :)

Stat of the Night

pre 1 godinu

Партизан - Ефес 101:79 у индексним поенима. 66 од 79 индексних поена Турака донела два играча, Жижић и Бобуа.

mandrak

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Zbog ovakvih idiota moje srce je uvek uz Partizan zato sto smo razliciti i posebni.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Fala bogu da porodismo ovo. A realno smo bili bolji za bar 10 poena razlike, al očajan put kod otvorenih trojki i ne baš fer sudije i eto uđosmo i neizvesnu završnicu. Danas srećom dobismo.
Moram da istaknem veoma fer stav Vase Micića. Kao navijač Partizana, nije se radovao nijednom košu koji je postigao. A imao je par gde je bilo logično da skoči i raduje se. A on ništa. Hvala brate Vaso

Solarnaut

pre 1 godinu

Bez ikakvih provociranja, moze li neko da mi kaze da li je na tv-u utisana publika, ili je jednostavno toliko lose navijanje?
(vec vidjeno, 16. decembar 2022 21:26) #

To se zove minut cutanja za pokojnika i poslednji pozdrav ali kako bi ti to mogao znati, ostatak vremena odlicno navijanje obzirom da se igra u areni

Udah

pre 1 godinu

Boga mi, cestitke, cestitke..
Vrlo zrelo za razliku od svega do sad vidjenog.
Par igraca vam je konacno proradilo.
Uzgred, ne mogu da se nacudim koliko je Lesor napredovao od Zvezde na ovamo.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Slavko Vrekic, ne Partizan, svakog uniste sudije protiv Efesa. Sta su nama radile u Turskoj i u Pioniru i danas se secam tih sudijskih otimacina. Ali to je Efes, Turkish Air je glavni sponzor i uvek se navlaci za njih. Odvratna ekipa, onako ljigava sa najvecim ljigavcem na klupi. Bas mi je drago da ste ih dobili i cestitam vam iskreno i od srca.

NIKAC OD ROVINA ✝ MNE ✝

pre 1 godinu

Naneli, ledej, lesor, egzum, panter i najjaci partizanov srbin smailaga ahahahahahaahahhahahahaha jaoo institucijo....

Krajišnik

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi. Kao cigan navijao sam za vas večeras i zbog trenera Efesa i zbog toga što ste večeras igrali i za nas. Međutim, baš mi je "muljav" osećaj da navijam za legiju stranaca. Efes je po tom pitanju još gori, jer oni imaju jednog domaćeg igrača u celom timu, ali ako ćemo na njih da se ugledamo ajde da se polako prebacujemo na hokej kao nacionalni sport.
Ovo važi i za Zvezdu, naročito sa ovim bezumnim dovođenjem Kampaca za pare za koje su mogli da ostanu i DeDa i Kalina.
Tako da učite pravila hokeja na travi, jer od košarke za 10ak godina nećemo imati ništa.

Kide

pre 1 godinu

Promena je vidljiva u vecem zalaganju u odbrani.Daleko je ovo od prave igre jos.Ekipa bi morala da raste al fali samopuzdanja koje ce doci sa pobedama.I dalje je moje misljenje da bi plej mnogo uticao na kvalitet igre.Rastereceno na fener bez velikih ocekivanja.Mogli smo imati najmanje dve pobede vise.

Libero Boškan

pre 1 godinu

Konačno.
Ne znam zašto, ali je Partizan imao vrlo loše suđenje. Kao da je Efes bio domaćin.
Sa druge strane, to je izbilo argumente Atamanu da se žali na suđenje, tretman ili bilo šta drugo, osim na igru svoje ekipe.
Važna pobeda Partizana za samopouzdanje, videćemo kako će uticati na sledeće utakmice. Nadam se vrlo pozitivno.

ej

pre 1 godinu

Opet je bilo povuci-potegni, nije bila sjajna završnica, ali na kraju je ispalo dobro. Nije mi jasno zašto lopta ide na Nanelija u svakoj završnici kad on pravi neke neshvatljive greške. Sreća ovaj put je pogodio važne šuteve, ali dešavaju mu se neke neshvatljive stvari. Lesor je duša ekipe u svakom pogledu i Eksum je neko ko napreduje. Super što su igrali više igrači u rotaciji, ali stari problemi su još uvek tu. Trifunović padne posle jednog lošeg šuta, Tristana odma napadaju čim udje u igru, dečko mora malo da očvrsne, Smajilagić posle jednog dobrog poteza, napravi još 3 gluposti...koncept odrabane i napada mora da bude isti bilo ko da igra, ali tu nastaju problemi očigledno.

Napred Partizan!!!

p.s. Večna slava Siniši Mihajloviću!!! Neka mu je laka zemlja.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast Partizanu na odlicnoj pobedi. Odlicno drugo poluvreme i napadacki i u odbrani. Vidi se da je radjeno na treninzima, da su uloge u zavrsnici promenjene, veceras su napadi isli pre svega na odlicnog Nanelija. Trebala vam je ova pobeda kao motor da krenete, da vidite da mozete i znacice vam za samopuzdanje ekipe. Jos jednom sve cestitke.

napred PARTIZAN

pre 1 godinu

po vodjenju ove utakmice reklo bi se da je zeljko dosao sebi i napokon odustao od nebuloznih taktika i forsiranja napada preko pantera na svakoj utakmici u IV cetvrtini.


ZELJKO OSTANI BUDAN !

nesa80

pre 1 godinu

jesmo dobili ali partizan nema ni 1 posto srece,kakve nama koseve daju uz zvuk sirene,pa to odbijanje lopte kad promasi protivnik,to nisu ni skokovi u napadu nego svaka ta nicija lopta pretvaraju u kos,partizan mora da odigra perfektnu utakmicu da bi dobio bilo koga,i kad odigra jako dobru odbranu lopta nekako zavrsi u kos,meni je stvarno vec neverovatno da protiv partizana se ponavlja isto i isto uz utakmicu u utakmicu

Splavar

pre 1 godinu

@ Bez ikakvih provociranja, moze li neko da mi kaze da li je na tv-u utisana publika, ili je jednostavno toliko lose navijanje?
(vec vidjeno, 16. decembar 2022 21:26) #

Nisu vas trebali utisati na prenosu vec hapsiti i slati u proces rehabilitacije da ne brukate vise naciju. Posto vec pratite i velike lige znate kako se publika ponasa u NBA i MLS, narod zeli gledati ekipe izmedju koseva i golova, a ta vasa socijalisticka divljanja i koreografije odradite po Zarkovu, Petlovom brdu i blokovima, tamo to neki penzosi vole videti

Rade74

pre 1 godinu

Konačno,za 20% bolja odbrana i dobili smo aktuelnog evropskog prvaka.Evo koliko je odbrana značajna.Mora to još bolje.A ruku na srce imali smo i sreće,hvala bogu.Ajmoooo Partizane.

sasa pg

pre 1 godinu

@Hvala za sve. I zbogom od čoveka kome je Partizan u srcu od 1968.
(Iskreno, 16. decembar 2022 21:25)

Znam da ti je krivo sad. Vjeruj uvijek

Kide

pre 1 godinu

Promena je vidljiva u vecem zalaganju u odbrani.Daleko je ovo od prave igre jos.Ekipa bi morala da raste al fali samopuzdanja koje ce doci sa pobedama.I dalje je moje misljenje da bi plej mnogo uticao na kvalitet igre.Rastereceno na fener bez velikih ocekivanja.Mogli smo imati najmanje dve pobede vise.

Punterology

pre 1 godinu

A сад лепо упишите датум и чекајте следећу добру утакмицу Пантера. Вечерас је одиграо крштено, значи следи месец у каналу. Нека ме демантује, волео бих да може, али нема човек континуитет, па то ти је.

čiča

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Slažem se, 7 miliona za matorca of metar i po je stvarno bruka.

Kontras

pre 1 godinu

Nikad, ali nikad ne potcenjuj srce sampiona. Nikad ne potcenjuj Partizan u kosarci. Inace ce ti se desiti ovo.

Jer, sta zna Partizan ko je trenutni sampion Evrope u kosarci.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Kad je nekome s 15, 16 god. dostupan internet pa moze pisati nebuloze. Tek ako je stariji od toga, ali to je onda njegov problem.

Za informaciju, igramo s dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope i u zadnjih 30 sekundi smo usli s vodjstvom od pola kosa. Valjda smo ih trebali ugaziti 30 razlike, sta li?

jezzz

pre 1 godinu

Meni kao Zvezdasu muka od ovih sto kritikuju posle 25 min igre…aman bre ekipa vam poginula veceras, borili se dali maximum i na kraju pobedili. Cak i da su izgubili treba da budete ponosni na ovakvu igru veceras.
Nego danasnji klinci navikli na sve i odmah, da dobiju sve na gotovo pa valjda i stalno mora da se pobedjuje. Ako bih rekao sta zaista mislim o takvim likovima ne bi objavili komentar. Čketine pi.

veliki strumf

pre 1 godinu

Хвала на помоћи, гробари. Сад ће опет овде како Жоц, Нанели и Пантер освајају ЕЛ… И тако до следећег пораза.

Petar

pre 1 godinu

"Završena drama". Zašto vi na B92 ne volite Partizan? Izgubili smo 5 utakmica sa ukupno 10 razlike a zvezda dobila sa 9 razlike, ali u sportu se sve vraća, samo polako .....
Večeras Partizan igrao odlično i zasluženo pobedio prvaka Evrope, možda i ponovnog.... Daj Bože da i Partizan i Zvezda igraju dobro do kraja sezone u euroligi i time dostojno reprezentuju : Košarku u Beogradu, Srbiji i na Balkanu...

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Podrska Zeljku ...podrska klubu....
Hvala Vam za sve pobede .... a hvala Vam i za sve poraze..... zamislite da nas nema...da ne igramo .... ne bi bilo ni poraza a ne bi bilo ni pobeda.... zato...VOLIM PARTIZAN !!!!

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

E, zbog ovakve igre i pobede protiv velikog i mocnog Efesa bi zvezda rado kupila i Stefa Karija, kada bi samo bio slobodan. Ko zna koga ce jos dovesti samo da budu 50% jaci od KKP. Ne spavaju mirno, sigurno je.

Ali, to je njihova stvar, trenutno uzivam u trenutku i velikoj pobedi.
Evo i jedne infarkt zavrsnice u nasu korist. Bice toga jos. Nismo u dobroj poziciji za nesto vise, medjutim, mozda nam se nesto i vrati od silnih poraza na jedan posed.

Spance, osim Valensije docekujemo u Areni, kao i Fener, Baskonju, Monako. Bice tu i nekih pobeda, ko zna. Valensiji mozemo vratiti onaj poraz kod njih kuci. Bice uzbudljivo i neka bude sta biti mora. Radujem se dobroj kosarci.

Ne znam kako je vama ostalima, ali ja se bojim da me ne strefi srcka. Ovakve zavrsnice tesko prezivljavam.

Šta reći....

pre 1 godinu

Grobari svaka čast. Na požrtvovanosti, borbi i pobedi. Zasluženo i više nego zasluženo.
Publici svaka čast, posebno na transparentu za Mihu. Sve je bilo na vrhunskom nivou.

ANALiticar

pre 1 godinu

opet smo primili 5 koša za 5 sekunde na kraju, a imali smo i mogucnost faulova. Obradovicu kako iz time outa primimo koš za sekundu? Dokle na srecu, hajde na mozak. cestitke, ali moglo je bolje

Vračarac

pre 1 godinu

Čestitke grobari! Tresnuti glupe Turke i Atamana je za svakog Srbina zadovoljstvo. I dalje to mnogo škripi, ali ćeraćemo se mi još. Još kada ne bismo ni jedni ni drugi imali probleme sa povredama…

Demar Derozan

pre 1 godinu

Vratilo se za neke prethodne poraze na jednu loptu. Publika je nosila tim, Naneli mec viner, odbrana za nijansu bolja nego u prethodnim tekmama, ali mora jos jace da se radi na defanzivi i gradjenju kosa. Tu ce povratak Alekse pomoci, koliko, videcemo ...

boze ti pomozi

pre 1 godinu

neko je napisao ,,efes se ispromasivao,, ! A partizan nije??? Koliko trojki je partizan dao? Koliko dvojki promaseno,plus sudije koji su bili losi

jataganac

pre 1 godinu

Bilo bi super za sve navijace sa obe strane, da izadje svaka banka u kojoj su klijenti oba "nasa"kluba, da se konacno resi pitanje,ko kome i koliko. Dok toga ne bude, bice uvek spinovanja sa obe strane. Da se konacno resi pitanje koliko para ide na "belo",plus 30% na ruke , da se zna okvirna cifra. Do tada ovo je "lov u mutnom". sportski pozdrav

pavle

pre 1 godinu

Zasto je arena poluprazna?
(komedija, 16. decembar 2022 20:26)

Bolje je pitanje zasto ne mozete pionir da napunite, a imate shodno podrsci, 3 puta manju halu?!

Borkes

pre 1 godinu

Dobismo ma srecu. Efes se ispromasivao. Kratak je roster. Aman, ne moze ovako do kraja sezone! Treba nam bar 2 igraca u rotaciji. I gde nam je najnovije pojacanje. Brozijanski.

slavek

pre 1 godinu

Forsirate slike ovog trife ajde malo stanite. Decko kad pocne da daje koseve onda u redu. Sada samo mase peskirom sa klupe to je njegov ucinak.

the_nuts

pre 1 godinu

Ovom pobedom se baskonija (protiv fenera) zacementirala medju 7 ucesnika top 8, definitivno ce se ostatak lige boriti za to jedno mesto, makabi,olimpija,valensija, zalgiris,pao,asvel i veciti…

Vlada

pre 1 godinu

Nista ovo ne valja, nema igre, akcija, hemije, ono malo sto se postigne je na pocetku zbog publike.
Moj utisak, nema ljutnje, komentari su tu da se kaze sta ko misli.
Nesto mora da se menja tokom praznika....

Strela

pre 1 godinu

@@@ Ja mislim da ovi sa SK imaju neku foru i namerno smanje navijače a pojačaju škripu patika.
Ili možda grešim pa je nešto drugo u pitanju.

Pera

pre 1 godinu

Između ove i one sinoćnje utakmice nema ama bas nikakve razlike. I Zvezda i Partizan gube mnogo lopti, a sut je ocajan, a bez suta nema pobeda u EL. Pod kosem takođe ocaj.

Rade74

pre 1 godinu

Oooooo majko mila,ovo je već muka gledati.Pa šta im je???Bez energije totalno,apatićni,sve što se moglo promašiti promašili su,odbrana standard nula.Ne gine nam dvadeset razlike u minusu naravno.Žalostno.

Jakoje

pre 1 godinu

Od najbolje napadačke ekipe postali smo najgora,promašujemo ceo obruč više puta,otvorene trojke,zicere...užas!
A uz sve to protiv nas se uvek nađe neki nesretnik koji odigra utakmicu života!!! Žižić,16 poena za poluvreme,taj nije dao 16 na prethodnih 10 utakmica!

Doktor

pre 1 godinu

Od prosle sezone isti problem. Izgubljene lopte, defanzivni skok i ocajna odbrana. Za sve ovo vreme te segmented smo popravili 20 %. Isuvise malo za ovakvo takmicenje. Na sve ovo, mi uopste nemamo samopouzdanja. Samo nam Bog moze pomoci.

Toliko

pre 1 godinu

Ni jedan zvezdas nece navijati za atamana.
(Mirko, 16. decembar 2022 20:02)

Za Atamana nece,ko ga j..e ali za Micica ce navijati 90% zvezdasa.

Поглед с галерије

pre 1 godinu

Најинтелигентнији Партизанов играч је Папапетру. Тачно се види да човек зна да размишља на терену, с лоптом и без, једини хендикеп му је што не може од почетка сезоне да намести руку.
Сви остали доводе Обрадовића до лудила почетничким грешкама које су плод лимитираног играчког интелекта, лоших инстинктивних реакција и "рупа" у кошаркашком образовању, па на један добар потез иду три пацерска.
Ово је и за Еврокуп састав који би тешко могао до завршнице, а с овим аждајама у Евролиги једноставно је осуђен да трпи из кола у коло.

Solarnaut

pre 1 godinu

Auuuu sta sudije rade Partizanu, Micic se krece prilikom postavke u odbrani sviraju faul Partizanu u napadu, Eksum se postavi faul od odbrane, faul nad Zizicem kad su videli promasaj njegovog saigraca, nije dovoljno sto su bolji nego ih i sudije guraju ne smeju izgubiti dve za redom.

kk

pre 1 godinu

vi niste izgubili u vama najvaznijoj utakmici u zivotu koju ste cekali 10 godina pred vasim navijacima.
vi ste je pukli u zadnjoj sekundi trojkom zato ne vidim uopste vise poentu da se javljate,a kamoli lozite...

Šomi

pre 1 godinu

Trifunovic,bek suter,sam kao duh na trojci iiiiiiii pola metra od kosa,ni blizu.. E moj Trifunovcu,spakuj stvari i idi iz Partizana,glupo je da te teramo,dosta je bilo,kako te nije sramota vise..

Horatius

pre 1 godinu

Без Ларкина ово је један други Ефес - тачно му недостају они поени кад Шејн напада обруч и нико му ништа не може. Свака част Партизану на борби и изгарању у 3/4, има шансу да добије ако не спласне набој и не падне концентрација.

tompus

pre 1 godinu

kićanović,dalipagić,todorić,dule kerkez,boban petrović,arsenije pešić miško marić bi dobili ove 30 razlike na čist talenat,a ovaj partizan 40...

milan11

pre 1 godinu

Žoca pregazilo vreme, to je sada očigledno. I u Feneru to više nije bilo to, ali je imao vrhunsku momčad. Forsira neku prevaziđenu košarku sa previše kompliciranja u napadu. Danas su igrači brži i pre svega mnogo bolji šuteri, tako da to nema više smisla, igra je postala dosta jednostavnija. Igrači Partizana slabo selekcionirani, zbunjeni, neuigrani, a i psihički uzdrmani i sa narušenim samopouzdanjem. Igraju ružno i u grču, uz to mladi talenti ne dobivaju priliku (da, prave greške, ali to treba ponekad istrpiti...)

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Ništa novo. Nego, koliko koševa će dati Srbi u timu Partizana? Verovatno manje nego Vasić sam (inače ex Zvezda).

Laku noć i neka poslednji ugasi svetlo.

e

pre 1 godinu

Ajmo Partizane da pokazemo Panterima kako se to radi!!!
(Grobar, 16. decembar 2022 19:44)

Hahahahahaha,komentar godine
(salama aroo, 16. decembar 2022 20:32)

dobro verovatno neki klinac od 13 godina.ne budi takav

tompus

pre 1 godinu

Grobar, odlicna odbrana a i jos bolji napad. 28 poena ste dali na svom terenu za poluvreme bruke jedne.
(Delija, 16. decembar 2022 21:14)

00

i to u eri trojki...krš ekipa,al totalno..ko je birao ove igrače,garantujem da bi za duplo manje pare doveo duplo bolje igrače...dvojicu šutera,ne mora odbranu da igraju uopšte,al da znaju da pogađaju...a DRVA za odbranu imaš kolko hoćeš(netalentovani koji igraju rukomet)

Rocky

pre 1 godinu

Imali su neverovatnu sreću prošle godine u BG, Kalinić je promašio slobodnjak za pobedu ....Red bi bilo da ih partizani dobiju večeras i da učine Zvezdi malu uslugu

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Koliko je samo ovaj Smajlagić neobuzdan i beskoristan na terenu da je strašno. Kao da je išao u specijalnu školu? Ja bi rekao da ćemo ostati na 4 pobede do kraja lige i nikog više nećemo dobiti ako ostane ova neznalica na klupi Partizana. Ni jedan crnac mu se nije oznojio od početka sezone.

tompus

pre 1 godinu

o igri i igračima,šta reći,nema tu košarkaša u partizanu..uglavnom se potežu na koš,koji netalentovani klipani,bez osećaja za igru u napadu,nalože se na odbranu a u napadu ništa...inače ko da više koševa pobeđuje,tako je bilo...hebo odbranu kad si u napadu krš...znači da je urbana legenda da odbrana dobija...JOK BRE,napad dobija..uvek bilo i biće...

est

pre 1 godinu

ova crna petorka Partizana koja je sve vreme u igri bas oseca svako navijanje sa tribina.Oni su od skolskih dana maštali da igraju u svom omiljenom klubu i vidi se kako grizu.
daj još 10M..da uzmemo jos par komada...

Former Warrior

pre 1 godinu

Концепција "напада" - Мадар тапка, па дода Смаилагићу, Смаилагић врати Мадару, Мадар тапка, па врати Смајлагићу, овај покуша да дода на крило и пресеку му пас. Али зато човек "играо у Вориорсима".

davor

pre 1 godinu

Pa Želimir će ove naštelovati za jedno 5 godina. Prvo smo imali brutalan napad, svaka utakmica preko 90 poena, redovno je bilo 30+ po četvrtini, ali nam je odbrana bila krš neviđeni. Sada nemamo više čak ni napad, postižemo jedva desetak poena po četvrtini, dok je odbrana ostala i dalje krš. Suma sumarum, pokvarili smo čak i ono što je valjalo. Bravo Želimire, svaka ti dala...

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Rak rana reprezentacije, Partizana i pretpostavljam Zvezde, ne gledam ih pa nisam upoznat, su debilno izgubljene lopte koje veze s vezom nemaju s odbranom protivnika.

To me više nervira nego kada igrač omaši otvoren šut... 🙄

mandrak

pre 1 godinu

Da se kladimo da Trifa vise nece u igru osim ako Efes ne povede 20 razlike. A sa njim uopste nismo bili losi imali smo cvrstinu u igri.

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Doktor, 16. decembar 2022 20:50)
Nece brate,Zeljko je za to zaduzen...
Nisam verovao da cu posle one euforije kada je dosao da se osecam ovako prazno gledajuci ovakav Partizan!
Nazalost,mora da ode da bi se nesto na bolje promenilo!!!

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Ispada da Duško Vujošević bolji od Željka Obradovića. Duško Vujošević znao da stvara Igrače još da igramo i pobedimo svakoga u Beogradu a ovo sada sto gledam nije moj Partizan da Obradović pokušavao naše Igrače i mlade i stare da sastavi jer Stranci neznaju šta znači nositi dres i grb Partizan jer za njih je kao avantura doživeti pred pune arena navijače! Bruka zao mi je oni koju su kupili sezonsku kartu a kamoli za jednu utakmicu! Jeste da se bodri kada je teško ali ovo je previše takli smo do dna koj serija poraza i u evroligu i aba ligu! Mora nesto hitno da se menja ovako ne može dalje hvala obradović za 91 godiste evroligu ali ovo sada bacanje pare za ništa!

tugica

pre 1 godinu

Aperthejd prema partizanu se nastavlja, nadam se da ce ovi nasi mladi i neiskusni igraci Panter,Lidej, Papapetru, Exum,Naneli, Lesor I ostali da se izbore protiv ugnjetavanja naseg partizan

Stefan CZBG

pre 1 godinu

Доводиш странце да би повређивали наше репстативце који играју у другим клубовима

Svilena buba

pre 1 godinu

Pocetna petorka sa Smajlijem i Trifunovicem.. Ne znam jel jos neko primećuje ali jednostavno ima tu neke posebne energije, cim je cela petorka strana sve nekako staje.. Koliko ovaj Zeljko upropascuje ove nase igrace, pa daj im brate neka igraju makar 5 min..

Cubaka

pre 1 godinu

Ajmo Partizane da pokazemo Panterima kako se to radi!!!
(Grobar, 16. decembar 2022 19:44)

Kako se to radi ? Verovatno tako kako smo mi vas dva puta nedavno natamburali, zavrtali vam usi i oducavali od kosarke. Da imas i malo obraza ne bi se ovde oglasavao do proleca iduce godine.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Kad je nekome s 15, 16 god. dostupan internet pa moze pisati nebuloze. Tek ako je stariji od toga, ali to je onda njegov problem.

Za informaciju, igramo s dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope i u zadnjih 30 sekundi smo usli s vodjstvom od pola kosa. Valjda smo ih trebali ugaziti 30 razlike, sta li?

mandrak

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Zbog ovakvih idiota moje srce je uvek uz Partizan zato sto smo razliciti i posebni.

Solarnaut

pre 1 godinu

Bez ikakvih provociranja, moze li neko da mi kaze da li je na tv-u utisana publika, ili je jednostavno toliko lose navijanje?
(vec vidjeno, 16. decembar 2022 21:26) #

To se zove minut cutanja za pokojnika i poslednji pozdrav ali kako bi ti to mogao znati, ostatak vremena odlicno navijanje obzirom da se igra u areni

Lord

pre 1 godinu

Bez pretjerivanja i neke ostrascenosti, Partizan je mogao da ima bar 2 pobjede vise.
Ova ekipa moze da dobije maltene svakog bez obzira da li je kuca ili gostovanje.
Proguliće ovo nekad za neku seriju, vidićete.

gvhjb

pre 1 godinu

Hvala na dostojanstvenom oproštaju od Siniše Mihajlovića !
(navijač Crvene Zvezde, 16. decembar 2022 22:44)

Od Siniše se svi oprastamo kao od coveka i Srbina. Te trincarije navijacke nisu vredne pomena.

обс

pre 1 godinu

Шта кукате, смењујете Жоца, а? Партизанове утакмице су најбоље у Евролиги за гледање, без обзира на резултат. Колико је Партизан добар је податак да је добио Ефес без шута за три. Најзад је у игри 15 играча. Утицај Жоца је видљив код два играча који су значајно унапредили игру, схаватили филозофију кошаркашког мага. Данте Егзум и Матијас Лесор. Публика, песма, амбијент и арена су празник кошарке. Папапетру се укључује у Партизанову причу и Жоц га је фер и поштено чекао. Ова победа значи као релакс и тек ће се видети домет рада Жоца и играча. С радошћу очекујем следеће утакмице Партизана без обзира на резултат!

gasman

pre 1 godinu

Čekajte, zar nije Žoca pojelo vreme!?
(Stari panter, 16. decembar 2022 22:44)

jeste, videcete to kad se podvuče linija
(Ivan, 16. decembar 2022 22:47)

Bas to je i on rekao na konferenciji za stampu.
Sacekajmo da se zavrsi prvenstvo pa da svedemo racune.
A za vas poruka,nece on nidje,dzaba se nadate.
Cuj njemu proslo vreme a Ivanovic je nova mlada trenerska nada Evrope a stariji od Zeljka 3 godine,hahahha.

Rade74

pre 1 godinu

Konačno,za 20% bolja odbrana i dobili smo aktuelnog evropskog prvaka.Evo koliko je odbrana značajna.Mora to još bolje.A ruku na srce imali smo i sreće,hvala bogu.Ajmoooo Partizane.

Cubaka

pre 1 godinu

Ajmo Partizane da pokazemo Panterima kako se to radi!!!
(Grobar, 16. decembar 2022 19:44)

Kako se to radi ? Verovatno tako kako smo mi vas dva puta nedavno natamburali, zavrtali vam usi i oducavali od kosarke. Da imas i malo obraza ne bi se ovde oglasavao do proleca iduce godine.

ej

pre 1 godinu

Moram da istaknem veoma fer stav Vase Micića. Kao navijač Partizana, nije se radovao nijednom košu koji je postigao. A imao je par gde je bilo logično da skoči i raduje se. A on ništa. Hvala brate Vaso
(Randy Marsh, 16. decembar 2022 22:31)

Pa dečko je grobar, samo je malo zalutao na putu do železnika...

Šta reći....

pre 1 godinu

Grobari svaka čast. Na požrtvovanosti, borbi i pobedi. Zasluženo i više nego zasluženo.
Publici svaka čast, posebno na transparentu za Mihu. Sve je bilo na vrhunskom nivou.

gasman

pre 1 godinu

Napokon ,da se iscupa jedan egal mec.Sto ovo ne mozemo da komentarisemo coravog?
(Stefan, 16. decembar 2022 22:49)

Samo na ovom portalu je on beli medved.

VUK

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi. Pobediti prvaka Evrope nije mala stvar. Kao zvezdaša to me ne veseli baš puno, ali poštovanje koje ste pokazali za Sinišu me čini ponosnim kao čoveka koji živi u Srbiji. Bravo Grobari ! Tako rastemo svi zajedno.

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Podrska Zeljku ...podrska klubu....
Hvala Vam za sve pobede .... a hvala Vam i za sve poraze..... zamislite da nas nema...da ne igramo .... ne bi bilo ni poraza a ne bi bilo ni pobeda.... zato...VOLIM PARTIZAN !!!!

Randy Marsh

pre 1 godinu

Fala bogu da porodismo ovo. A realno smo bili bolji za bar 10 poena razlike, al očajan put kod otvorenih trojki i ne baš fer sudije i eto uđosmo i neizvesnu završnicu. Danas srećom dobismo.
Moram da istaknem veoma fer stav Vase Micića. Kao navijač Partizana, nije se radovao nijednom košu koji je postigao. A imao je par gde je bilo logično da skoči i raduje se. A on ništa. Hvala brate Vaso

Libero Boškan

pre 1 godinu

Konačno.
Ne znam zašto, ali je Partizan imao vrlo loše suđenje. Kao da je Efes bio domaćin.
Sa druge strane, to je izbilo argumente Atamanu da se žali na suđenje, tretman ili bilo šta drugo, osim na igru svoje ekipe.
Važna pobeda Partizana za samopouzdanje, videćemo kako će uticati na sledeće utakmice. Nadam se vrlo pozitivno.

kepler

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.
(mandrak, 16. decembar 2022 22:44)
ledej je jedno vreme bio najbolji ali je pao u formi,jednostavno ekipa partizana je takva da nema konstantnog igraca,vodju,lidera..i nikad nisi nacisto sa tom ekipom kako ce odigrati.jedino stvarno treba pohvaliti exuma i lesora koji vuku tim do krajnjih granica,kapitensku traku je trebao dobiti exum.malo i grk se budi ovo ostalo od sjaja do ocaja,nepoznanica je u toj ekipi kako ce odigrati bilo ko a kamoli ledej,sta je tu je,treba sacekati avramovica,koprivicu i istrpeti ekipu do kraja,neka ne budu bas zadnji u evroligi i ok ce biti,niko normalan vise neocekuje top 8 a aba finale zna se derbi i bice gusto do zadnje lopte
(nesa80, 16. decembar 2022 23:23)

Obojica prenebregavate cinjenicu da je Ledej pao u formi iskljucivo zahvaljujuci Zeljkovoj odluci da ga drzi u igri cca 35 min. na svakoj utakmici. To ga je max. izraubovalo u prvih 8 ili 9 kola i sada je iscedjen u potpunosti. Istina je da je bio najbolji nas igrac na pocetku sezone.

ja

pre 1 godinu

bravoooo crno beli, bravoooo! Srce je na terenu, konačno! P.S. zašto ne možemo da komentarišemo ćoravog i njegove nebuloze?
(basketaš, 16. decembar 2022 22:31)

Nisam u toku. Jel' opet pecnuo Partizan, onako nicim izazvan? Secam se da je Dule glavni krivac za netrpeljivost bio, nezgodna uprava i slicno. Mi sada u upravi, na celu s trenerom, imamo andjele i opet Partizan. Sta mu sada smeta, pitam se, pitam se?
(I ponovo se pitam?, 16. decembar 2022 23:33)

Vidi se da nisi u toku. Zna se koga ne smes komentarisati.

PFC Forever

pre 1 godinu

Panteru momentalno otkaz, nula od timske igra, izdrkani sutevi i 4 puta davanje lopte Naneliju i Egzumu u zadnje 3 sekunde u napadu… za te pare su mogli da dovedu 5 bekova iz aba lige da grizu

Zorz Vea

pre 1 godinu

Хвала на помоћи, гробари. Сад ће опет овде како Жоц, Нанели и Пантер освајају ЕЛ… И тако до следећег пораза.
(veliki strumf, 16. decembar 2022 22:24)
Vama to bila zvanična saopštenja godinama. Ako igrate toliko f4 kao Partizan valjda imate legitimno pravo na paljenje, još i ako imate osvojen isti to je sasvim u redu. Ne može neko ko nije ni blizu bio da zaplače zbog poraza na f4 a kamoli osvoji da se čudi tome. Još i lekcije da drži... Zvezda igra sjajno, budi pametan i uživaj u tome jer ste tolike godine bacili u EL na puko učestvovanje. Ko nas je kleo nije dangubio... Obradović Željko!!!

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

47304

pre 1 godinu

Nisam nešto stručan ali uz dobru odbranu svidjelo mi se što je lopta u zadnjoj četvrtini imala brz protok a igrači su se dobro otvarali .
Naravno bilo je grešaka ali kompetan dojam je da se igra popravila.

Idemo dalje

pre 1 godinu

Naneli konacno resio na kraju i iskupio se za neke greske u prethodnim mecevima. Ledej u padu forme. Smajli sve bolji. Povratak Avramovica popravice organizaciju napada. Papetru, Egzum i Panter solidni.

Crudelta

pre 1 godinu

Navijam za CZ tj nisam samo simpatizer ali meni su stvarno većina navijača oba nasa najveća kluba ponekad smešna. Poluvreme pljuvanje po klubu, upravi, igračima, treneru... Svi se teraju ako izgube onda je dno dna ako dobiju šampioni top 8, f4. Tačno 90% vas nikad niste bili niti shvatili poentu navijanja za voljeni klub ako vam je uopšte voljen. Drugo ne kapiram ni zašto su navijači toliko nerealni. Ma o kakvom top 8 pričate sa takom lakoćom kao da se to podrazumeva. Hajde prošla sezona nije merodavna zbog izbacivanja Rusa ali sezona pre toga Zenit kao 8 ulazi u plej of sa skorom 20-14 a ispali Valensija 19-15,Baskonija 18-16 i Žalgiris 17-17 kao 11. I CZ je jednom ispala sa 16-14 šta želim da kažem nikad niko nije ušao da bar nema 50% učinak mada je i to jako teško od kada se igra ovakav sistem. E sada ako mislite da će u narednih 20 kola CZ imati minimum 10 pobeda ili Partizan 12 onda ok a zamislite da bude kao sezona koju sam naveo da CZ treba 13 a Partizanu 15 pobeda od 20 mečeva ma daj oladite malo i uživajte u svakoj pobedi svog tima.

Horatius

pre 1 godinu

Без Ларкина ово је један други Ефес - тачно му недостају они поени кад Шејн напада обруч и нико му ништа не може. Свака част Партизану на борби и изгарању у 3/4, има шансу да добије ако не спласне набој и не падне концентрација.

dure

pre 1 godinu

Minuta ćutanja za čudesnu levicu, legendu cz, od strane naših navijača je najveća pobeda večeras! Bravo moji crno beli, nagrada Vam je stigla odmah i večeras!

pavle

pre 1 godinu

Zasto je arena poluprazna?
(komedija, 16. decembar 2022 20:26)

Bolje je pitanje zasto ne mozete pionir da napunite, a imate shodno podrsci, 3 puta manju halu?!

Udah

pre 1 godinu

Boga mi, cestitke, cestitke..
Vrlo zrelo za razliku od svega do sad vidjenog.
Par igraca vam je konacno proradilo.
Uzgred, ne mogu da se nacudim koliko je Lesor napredovao od Zvezde na ovamo.

milos

pre 1 godinu

Cestitke na pobedi,zasluzen trijumf.Ponosan sam pre svega na publiku,ni muva se nije cula dok se odavala pocast velikom Sinisi Mihajlovicu.I tuzan i ponosan u isto vrijeme.Bravo Partizane,bravo Grobari,dragi Sinisa,pocivaj u miru.Nedostajaces svima.

zivorad

pre 1 godinu

Ok, zasluzena pobeda ali gledao sam dobar deo utakmice u zapanjio se kako profesionalni igraci imaju tako katastrofalan sut iz daljine - u jednom trenutku su sutirali trojke 2 od 15 i to na domacem terenu. Neverovatno. Razumeo bih da su nekakav skolski ili studentski tim.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Vratilo se za neke prethodne poraze na jednu loptu. Publika je nosila tim, Naneli mec viner, odbrana za nijansu bolja nego u prethodnim tekmama, ali mora jos jace da se radi na defanzivi i gradjenju kosa. Tu ce povratak Alekse pomoci, koliko, videcemo ...

Kramer

pre 1 godinu

I dalje mi nije jasno kako smo mogli izgubiti od zvezde koja ima dva krštena igrača, doduše, jedan je polovan- Nedović. Dante, Naneli i Panter su morali da se poigravaju da Lazarevićem, Dobrićem i sl. Svaka čast za pobedu večeras!

Vračarac

pre 1 godinu

Čestitke grobari! Tresnuti glupe Turke i Atamana je za svakog Srbina zadovoljstvo. I dalje to mnogo škripi, ali ćeraćemo se mi još. Još kada ne bismo ni jedni ni drugi imali probleme sa povredama…

nesa80

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.
(mandrak, 16. decembar 2022 22:44)
ledej je jedno vreme bio najbolji ali je pao u formi,jednostavno ekipa partizana je takva da nema konstantnog igraca,vodju,lidera..i nikad nisi nacisto sa tom ekipom kako ce odigrati.jedino stvarno treba pohvaliti exuma i lesora koji vuku tim do krajnjih granica,kapitensku traku je trebao dobiti exum.malo i grk se budi ovo ostalo od sjaja do ocaja,nepoznanica je u toj ekipi kako ce odigrati bilo ko a kamoli ledej,sta je tu je,treba sacekati avramovica,koprivicu i istrpeti ekipu do kraja,neka ne budu bas zadnji u evroligi i ok ce biti,niko normalan vise neocekuje top 8 a aba finale zna se derbi i bice gusto do zadnje lopte

Kide

pre 1 godinu

Promena je vidljiva u vecem zalaganju u odbrani.Daleko je ovo od prave igre jos.Ekipa bi morala da raste al fali samopuzdanja koje ce doci sa pobedama.I dalje je moje misljenje da bi plej mnogo uticao na kvalitet igre.Rastereceno na fener bez velikih ocekivanja.Mogli smo imati najmanje dve pobede vise.

jezzz

pre 1 godinu

Meni kao Zvezdasu muka od ovih sto kritikuju posle 25 min igre…aman bre ekipa vam poginula veceras, borili se dali maximum i na kraju pobedili. Cak i da su izgubili treba da budete ponosni na ovakvu igru veceras.
Nego danasnji klinci navikli na sve i odmah, da dobiju sve na gotovo pa valjda i stalno mora da se pobedjuje. Ako bih rekao sta zaista mislim o takvim likovima ne bi objavili komentar. Čketine pi.

jataganac

pre 1 godinu

Bilo bi super za sve navijace sa obe strane, da izadje svaka banka u kojoj su klijenti oba "nasa"kluba, da se konacno resi pitanje,ko kome i koliko. Dok toga ne bude, bice uvek spinovanja sa obe strane. Da se konacno resi pitanje koliko para ide na "belo",plus 30% na ruke , da se zna okvirna cifra. Do tada ovo je "lov u mutnom". sportski pozdrav

M4X

pre 1 godinu

Meni samo nije jasno zasto Andjusic ne igra?!!
(Lobos, 16. decembar 2022 21:21)

Možda jer je u kanalu u zadnje vreme? Inače postoji neko daleko stručniji kome je jasno zašto određenog igrača ne ubaca u igru.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast Partizanu na odlicnoj pobedi. Odlicno drugo poluvreme i napadacki i u odbrani. Vidi se da je radjeno na treninzima, da su uloge u zavrsnici promenjene, veceras su napadi isli pre svega na odlicnog Nanelija. Trebala vam je ova pobeda kao motor da krenete, da vidite da mozete i znacice vam za samopuzdanje ekipe. Jos jednom sve cestitke.

napred PARTIZAN

pre 1 godinu

po vodjenju ove utakmice reklo bi se da je zeljko dosao sebi i napokon odustao od nebuloznih taktika i forsiranja napada preko pantera na svakoj utakmici u IV cetvrtini.


ZELJKO OSTANI BUDAN !

mandrak

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.

I ponovo se pitam?

pre 1 godinu

bravoooo crno beli, bravoooo! Srce je na terenu, konačno! P.S. zašto ne možemo da komentarišemo ćoravog i njegove nebuloze?
(basketaš, 16. decembar 2022 22:31)

Nisam u toku. Jel' opet pecnuo Partizan, onako nicim izazvan? Secam se da je Dule glavni krivac za netrpeljivost bio, nezgodna uprava i slicno. Mi sada u upravi, na celu s trenerom, imamo andjele i opet Partizan. Sta mu sada smeta, pitam se, pitam se?

max

pre 1 godinu

Zasto se Zeljko bruka sa onim komentarima posle utakmice???
Treba da se brine o timu koji mu strasno lose izgleda a ne o armosferi na tribinama. Navijanje je bilo bez incidenata, da mu nije nas 2 pobede uz puno srece sa ovim timom do kraja sezone.

Gazda

pre 1 godinu

Kljucno je bilo to sto su Trifunovic, Vukcevic i Smailagic dobili nesto vecu minutazu. To je sacuvalo vise snage glavnim igracima u zavrsnici. A i pomenuta trojica su imali solidan ucinak u odnosnu na minutazu. Vukcevic ne toliko u napadu, ali u odbrani je bio solidan.
Kada se odigra sa ovoliko energije i ovako agresivno, pada i dvostruki uzastopni sampion EL. To bi trebalo da vazi za svaku utakmicu. Tih 10-15% energije koja je nedostajala u prethodnim utakmicama.

mojnemenito

pre 1 godinu

Konačno,za 20% bolja odbrana i dobili smo aktuelnog evropskog prvaka.Evo koliko je odbrana značajna.Mora to još bolje.A ruku na srce imali smo i sreće,hvala bogu.Ajmoooo Partizane.
(Rade74, 16. decembar 2022 22:45)

Ne vidim ja nikakav pomak u igri, jednostavno je Efes bio los, Partizan manje los i to je to.

neko

pre 1 godinu

Jeste ga pojelo vreme ja ti kao Partizanovac kazem. Nocas vise srece nego pameti. Da je imalo jos 20 sekundi da se igra Partizan bi i ovu izgubio. Al ajt ovo se vratilo od jedne utakmice koju je Partizan izgubio na jednu loptu. A takvih ima dosta ove godine u el

Realan

pre 1 godinu

Na ovoj utakmici je usla trojka u poslednjem minutu, na prethodnih pet nije. To je jedina razlika. Niti sam sada preteranp odusevljen igrom, niti sam bio preterano razocaran pre.
Ukratko, mi igramo dobro. Ali pravimo neverovatne gluposti. Ej bre, imamo 2 faula i 4 razlike na 15 sek do kraja i pustamo ih da nam daju trojku! Ili na prosloj pravimo faul za bacanja na 9 sek do kraja na centru, pa gubimo loptu bez suta! Pa protiv CZ vodimo 6 razlike i silujemo u napadu, a ostavljamo Vildozu samog na 3, da i ne govorimo o Nedovicu na 2 sek do kraja! Da ne govorim o promasenim otvorenim trojkama u poslednjem minutu. Nista to nije izbor trenera.
Veceras smo dobili zahvaljujuci publici u trecoj cetvrtini, jer je imala strpljenja i na neke gluposti.
Dakle, jos jednom, igramo dobro. I rezultati ce doci. Nerealno je bilo ocekivati Top8 kao najmladji tim EL. A spinovi oko skupog tima su besmislica. Mislim, jeste skup za Aba Ligu, ali za EL daleko od proseka. Mladi igraci su neuporedivo manje placeni od onih 28-32 godine. A ovi stariji osvajaju titule

sasa pg

pre 1 godinu

@Navijaci Partizana zaista imaju selektivno pamcenje, kad se eto secaju titula i F4 nastupa, a ne mogu da upamte prostu cinjenicu da im se svako njihovo likovanje nad zvezdinim porazom cetvrtkom uvece, vrati kao bumerang vec naredno vece... uostalom, karma ce ih podsetiti na to vec koliko sutra...
(bongobuda, 16. decembar 2022 00:11)

Dabogda nam se uvijek ovako vraćalo :)

super

pre 1 godinu

čestitke
preksinoć Bily trojka odlučujuća sad Naneli trojka na isti način se završila utakmica...moglo je u obe utakmice da ode na drugu stranu! Samo što su trojke u odlučujućim momentima veoma riskantne i zato je Partizan više utakmica izgubio na isti način ...

mandrak

pre 1 godinu

Da se kladimo da Trifa vise nece u igru osim ako Efes ne povede 20 razlike. A sa njim uopste nismo bili losi imali smo cvrstinu u igri.

Toliko

pre 1 godinu

Ni jedan zvezdas nece navijati za atamana.
(Mirko, 16. decembar 2022 20:02)

Za Atamana nece,ko ga j..e ali za Micica ce navijati 90% zvezdasa.

demograf

pre 1 godinu

Tesko da mogu do top 8 do kraja prvog dela ima jos 3 utakmice, fener gosti bajern kuci monaco kuci, aj da kazemo i da pobedi 2 partizan imace 7:10 skor, evo cak neki pobedi i sve 3 imace 8:9 za top 8 ce ver biti potrebno minimum 18 pobeda ( ma da zadnje sezone kad se igrao pun format osmi je imao 20 pobeda) e sad dal ce partizan dozivi samo 7 poraza do kraja to je neki maximum koji smeju sebi dozvole ( a imace efes milano monako zvezdu gosti) ( od tezih barsa real fener olimpijakos kuci) znaci da bi partizan sve ostale morao dobija timove tipa ( makabi, valensija virtus bajern u gostima) tesko bas tesko da mogu al ajde nada zadnja umire, zvezda isto tesko da moze al ajde cuda su moguca, pa da uzivamo u kasarci.

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Ispada da Duško Vujošević bolji od Željka Obradovića. Duško Vujošević znao da stvara Igrače još da igramo i pobedimo svakoga u Beogradu a ovo sada sto gledam nije moj Partizan da Obradović pokušavao naše Igrače i mlade i stare da sastavi jer Stranci neznaju šta znači nositi dres i grb Partizan jer za njih je kao avantura doživeti pred pune arena navijače! Bruka zao mi je oni koju su kupili sezonsku kartu a kamoli za jednu utakmicu! Jeste da se bodri kada je teško ali ovo je previše takli smo do dna koj serija poraza i u evroligu i aba ligu! Mora nesto hitno da se menja ovako ne može dalje hvala obradović za 91 godiste evroligu ali ovo sada bacanje pare za ništa!

Stat of the Night

pre 1 godinu

Партизан - Ефес 101:79 у индексним поенима. 66 од 79 индексних поена Турака донела два играча, Жижић и Бобуа.

Nenad

pre 1 godinu

Kako se dobila ova, tako se izgubilo 5. Da se izgubila i ova. Zeljka bi slali u penziju, a da se dobilo bar 3 od onih 5, slali bi ga u nebesa.

ANALiticar

pre 1 godinu

opet smo primili 5 koša za 5 sekunde na kraju, a imali smo i mogucnost faulova. Obradovicu kako iz time outa primimo koš za sekundu? Dokle na srecu, hajde na mozak. cestitke, ali moglo je bolje

Svilena buba

pre 1 godinu

Pocetna petorka sa Smajlijem i Trifunovicem.. Ne znam jel jos neko primećuje ali jednostavno ima tu neke posebne energije, cim je cela petorka strana sve nekako staje.. Koliko ovaj Zeljko upropascuje ove nase igrace, pa daj im brate neka igraju makar 5 min..

boze ti pomozi

pre 1 godinu

neko je napisao ,,efes se ispromasivao,, ! A partizan nije??? Koliko trojki je partizan dao? Koliko dvojki promaseno,plus sudije koji su bili losi

Kris

pre 1 godinu

Fali nam lider.Željko je to očekivao od Pantera,a on je to samo povremeno.Po zalaganju,lider je definitivno Lesor.Čovek gine na terenu.Exum ne sme da bude plej već klasičan bek.Papapetru se probudio posle tri meseca i mogu da kažem da je sada jedan od ključnih igrača, pre svega u odbrani.Ledej je u padu forme,ali je dobar momak i siguran sam da će uskoro ponovo biti dobar.Smailagić svojih par minuta odrađuje odlično,samo da malo smanji emocije i ono ludo srljanje.Madar je u padu forme poslednjih mesec dana,ali on će biti pravi kad bude trebalo.Slovak je dobar momak i igrač,ali još nije za EL,već samo ABA.Andjušić je jedno veliko razočarenje za mene.Čovek treba da bude taj lider,a on nema onu stvar da šutne kad je gusto,krije se u poslednjim sekundama,igra u reketu mu kriminalna,nema ulaz.Tristan je baš mlad.Koprivica i Glas takođe.Trifunović dobar za odbranu i ništa drugo.Naneli,šta reći,sinoć bio najbolji,ali je prethodnih par rešio u korist protivnika.I na kraju Aleksa.Moj favorit za lidera iz senke,ali treba će mu vremena posle povrede da to i dokaže.Da Andjušić ima onu stvar kao Aleksa,on bi bio lider,ovako...
Zaključak je,fali nam PLEJ i ozbiljniji CENTAR.

davor

pre 1 godinu

Pa Želimir će ove naštelovati za jedno 5 godina. Prvo smo imali brutalan napad, svaka utakmica preko 90 poena, redovno je bilo 30+ po četvrtini, ali nam je odbrana bila krš neviđeni. Sada nemamo više čak ni napad, postižemo jedva desetak poena po četvrtini, dok je odbrana ostala i dalje krš. Suma sumarum, pokvarili smo čak i ono što je valjalo. Bravo Želimire, svaka ti dala...

the_nuts

pre 1 godinu

Ovom pobedom se baskonija (protiv fenera) zacementirala medju 7 ucesnika top 8, definitivno ce se ostatak lige boriti za to jedno mesto, makabi,olimpija,valensija, zalgiris,pao,asvel i veciti…

Borkes

pre 1 godinu

Dobismo ma srecu. Efes se ispromasivao. Kratak je roster. Aman, ne moze ovako do kraja sezone! Treba nam bar 2 igraca u rotaciji. I gde nam je najnovije pojacanje. Brozijanski.

TIGER

pre 1 godinu

Kao što smo izgubili bar pet mečeva. Ovde se vratilo. Ali svaka škola se plaća, samo što naši glavni igrači nisu početnici nego u dobrim godinama i sa dobrim iskustvom. Treba imati živaca za ovaj naš tim i sve gluposti koje umeju da naprave.

Rocky

pre 1 godinu

Imali su neverovatnu sreću prošle godine u BG, Kalinić je promašio slobodnjak za pobedu ....Red bi bilo da ih partizani dobiju večeras i da učine Zvezdi malu uslugu

ej

pre 1 godinu

Opet je bilo povuci-potegni, nije bila sjajna završnica, ali na kraju je ispalo dobro. Nije mi jasno zašto lopta ide na Nanelija u svakoj završnici kad on pravi neke neshvatljive greške. Sreća ovaj put je pogodio važne šuteve, ali dešavaju mu se neke neshvatljive stvari. Lesor je duša ekipe u svakom pogledu i Eksum je neko ko napreduje. Super što su igrali više igrači u rotaciji, ali stari problemi su još uvek tu. Trifunović padne posle jednog lošeg šuta, Tristana odma napadaju čim udje u igru, dečko mora malo da očvrsne, Smajilagić posle jednog dobrog poteza, napravi još 3 gluposti...koncept odrabane i napada mora da bude isti bilo ko da igra, ali tu nastaju problemi očigledno.

Napred Partizan!!!

p.s. Večna slava Siniši Mihajloviću!!! Neka mu je laka zemlja.

iskreno

pre 1 godinu

6 ovakvih utakmica su izgubili. Evo sada prva dobijena. Da su bar pola od onih 6 dobili, bili bi usamljeni sa 8-6 na sedmom mestu. Koliko je odsustvo i sreće a pogotovo prisustvo gluposti igrača govori činjenica da smo sa 5-9 učinkom samo 24 poena u minusu sa poenima. Baskonija dobijena utakmica izgubljena. Armani takođe. Zvezda, Valensija, Asvel.
Protiv Reala na kraju ne materijalizuješ neverovatno šutersko veče kad su u prvoj četvrtini postigli preko 40 poena. Previše dobijenih je izgubljeno i jako je teško to nadoknaditi, a što je najgore biće ih verovatno još takvih. Jednostavno je ekipa labilna i nije za takve završnice. Nama nije dovoljno ni dvadesetak poena prednosti pred poslednju četvrtinu da možeš sa sigurnošću reći dobili smo...

Поглед с галерије

pre 1 godinu

Најинтелигентнији Партизанов играч је Папапетру. Тачно се види да човек зна да размишља на терену, с лоптом и без, једини хендикеп му је што не може од почетка сезоне да намести руку.
Сви остали доводе Обрадовића до лудила почетничким грешкама које су плод лимитираног играчког интелекта, лоших инстинктивних реакција и "рупа" у кошаркашком образовању, па на један добар потез иду три пацерска.
Ово је и за Еврокуп састав који би тешко могао до завршнице, а с овим аждајама у Евролиги једноставно је осуђен да трпи из кола у коло.

čiča

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Slažem se, 7 miliona za matorca of metar i po je stvarno bruka.

tugica

pre 1 godinu

Aperthejd prema partizanu se nastavlja, nadam se da ce ovi nasi mladi i neiskusni igraci Panter,Lidej, Papapetru, Exum,Naneli, Lesor I ostali da se izbore protiv ugnjetavanja naseg partizan

Šomi

pre 1 godinu

Trifunovic,bek suter,sam kao duh na trojci iiiiiiii pola metra od kosa,ni blizu.. E moj Trifunovcu,spakuj stvari i idi iz Partizana,glupo je da te teramo,dosta je bilo,kako te nije sramota vise..

sasa pg

pre 1 godinu

@Hvala za sve. I zbogom od čoveka kome je Partizan u srcu od 1968.
(Iskreno, 16. decembar 2022 21:25)

Znam da ti je krivo sad. Vjeruj uvijek

e

pre 1 godinu

Ajmo Partizane da pokazemo Panterima kako se to radi!!!
(Grobar, 16. decembar 2022 19:44)

Hahahahahaha,komentar godine
(salama aroo, 16. decembar 2022 20:32)

dobro verovatno neki klinac od 13 godina.ne budi takav

Jakoje

pre 1 godinu

Od najbolje napadačke ekipe postali smo najgora,promašujemo ceo obruč više puta,otvorene trojke,zicere...užas!
A uz sve to protiv nas se uvek nađe neki nesretnik koji odigra utakmicu života!!! Žižić,16 poena za poluvreme,taj nije dao 16 na prethodnih 10 utakmica!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Slavko Vrekic, ne Partizan, svakog uniste sudije protiv Efesa. Sta su nama radile u Turskoj i u Pioniru i danas se secam tih sudijskih otimacina. Ali to je Efes, Turkish Air je glavni sponzor i uvek se navlaci za njih. Odvratna ekipa, onako ljigava sa najvecim ljigavcem na klupi. Bas mi je drago da ste ih dobili i cestitam vam iskreno i od srca.

Legolas

pre 1 godinu

Ni jedan zvezdas nece navijati za atamana.
(Mirko, 16. decembar 2022 20:02) Ti ćeš da odredjuješ ko će šta raditi? Sikter more balavurdijo

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Doktor, 16. decembar 2022 20:50)
Nece brate,Zeljko je za to zaduzen...
Nisam verovao da cu posle one euforije kada je dosao da se osecam ovako prazno gledajuci ovakav Partizan!
Nazalost,mora da ode da bi se nesto na bolje promenilo!!!

Kontras

pre 1 godinu

Nikad, ali nikad ne potcenjuj srce sampiona. Nikad ne potcenjuj Partizan u kosarci. Inace ce ti se desiti ovo.

Jer, sta zna Partizan ko je trenutni sampion Evrope u kosarci.

Solarnaut

pre 1 godinu

Auuuu sta sudije rade Partizanu, Micic se krece prilikom postavke u odbrani sviraju faul Partizanu u napadu, Eksum se postavi faul od odbrane, faul nad Zizicem kad su videli promasaj njegovog saigraca, nije dovoljno sto su bolji nego ih i sudije guraju ne smeju izgubiti dve za redom.

Pa...

pre 1 godinu

...kaže komentator...Nanali...najlepši zvuk lopte kroz obruč...trica...a Nedovićeva se nije čula...bez koske...😀😀😀...inače bravo grobari,tukli ste Atamana,koji je odigrao bez Plajsa i Danstona.

Strela

pre 1 godinu

@@@ Ja mislim da ovi sa SK imaju neku foru i namerno smanje navijače a pojačaju škripu patika.
Ili možda grešim pa je nešto drugo u pitanju.

slavek

pre 1 godinu

Forsirate slike ovog trife ajde malo stanite. Decko kad pocne da daje koseve onda u redu. Sada samo mase peskirom sa klupe to je njegov ucinak.

kk

pre 1 godinu

vi niste izgubili u vama najvaznijoj utakmici u zivotu koju ste cekali 10 godina pred vasim navijacima.
vi ste je pukli u zadnjoj sekundi trojkom zato ne vidim uopste vise poentu da se javljate,a kamoli lozite...

tompus

pre 1 godinu

kićanović,dalipagić,todorić,dule kerkez,boban petrović,arsenije pešić miško marić bi dobili ove 30 razlike na čist talenat,a ovaj partizan 40...

zmajko

pre 1 godinu

kao neko ko je gledao utakmicu mogu reci samo da je Efes izgubio jedino sto su igrali smuseno (trenutno su u velikom padu forme), a ne sto je Partizan dobro odigrao. Ali pobeda je pobeda

milan11

pre 1 godinu

Žoca pregazilo vreme, to je sada očigledno. I u Feneru to više nije bilo to, ali je imao vrhunsku momčad. Forsira neku prevaziđenu košarku sa previše kompliciranja u napadu. Danas su igrači brži i pre svega mnogo bolji šuteri, tako da to nema više smisla, igra je postala dosta jednostavnija. Igrači Partizana slabo selekcionirani, zbunjeni, neuigrani, a i psihički uzdrmani i sa narušenim samopouzdanjem. Igraju ružno i u grču, uz to mladi talenti ne dobivaju priliku (da, prave greške, ali to treba ponekad istrpiti...)

veliki strumf

pre 1 godinu

Хвала на помоћи, гробари. Сад ће опет овде како Жоц, Нанели и Пантер освајају ЕЛ… И тако до следећег пораза.

iskreno

pre 1 godinu

Kljucno je bilo to sto su Trifunovic, Vukcevic i Smailagic dobili nesto vecu minutazu. To je sacuvalo vise snage glavnim igracima u zavrsnici. A i pomenuta trojica su imali solidan ucinak u odnosnu na minutazu. Vukcevic ne toliko u napadu, ali u odbrani je bio solidan.
Kada se odigra sa ovoliko energije i ovako agresivno, pada i dvostruki uzastopni sampion EL. To bi trebalo da vazi za svaku utakmicu. Tih 10-15% energije koja je nedostajala u prethodnim utakmicama.
(Gazda, 17. decembar 2022 01:34)

Smajli je za tih par minuta toliko napravio gluposti, da bolje da nije ni ulazio. U glavi mi posebno onaj detalj kada je krenuo da prenosi loptu u kontri kada je istu prvo izgubio, a potom kontru protivnika završio tako što je napravio faul za 2+1.
Dečko ima želju i to niko ne spori, ali talenat i mozak definitivno ne.

tompus

pre 1 godinu

Grobar, odlicna odbrana a i jos bolji napad. 28 poena ste dali na svom terenu za poluvreme bruke jedne.
(Delija, 16. decembar 2022 21:14)

00

i to u eri trojki...krš ekipa,al totalno..ko je birao ove igrače,garantujem da bi za duplo manje pare doveo duplo bolje igrače...dvojicu šutera,ne mora odbranu da igraju uopšte,al da znaju da pogađaju...a DRVA za odbranu imaš kolko hoćeš(netalentovani koji igraju rukomet)

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

E, zbog ovakve igre i pobede protiv velikog i mocnog Efesa bi zvezda rado kupila i Stefa Karija, kada bi samo bio slobodan. Ko zna koga ce jos dovesti samo da budu 50% jaci od KKP. Ne spavaju mirno, sigurno je.

Ali, to je njihova stvar, trenutno uzivam u trenutku i velikoj pobedi.
Evo i jedne infarkt zavrsnice u nasu korist. Bice toga jos. Nismo u dobroj poziciji za nesto vise, medjutim, mozda nam se nesto i vrati od silnih poraza na jedan posed.

Spance, osim Valensije docekujemo u Areni, kao i Fener, Baskonju, Monako. Bice tu i nekih pobeda, ko zna. Valensiji mozemo vratiti onaj poraz kod njih kuci. Bice uzbudljivo i neka bude sta biti mora. Radujem se dobroj kosarci.

Ne znam kako je vama ostalima, ali ja se bojim da me ne strefi srcka. Ovakve zavrsnice tesko prezivljavam.

zemunski kej

pre 1 godinu

Nisu losi ali nisu ni vrhunska ekipa. U stvari EL je prilicno ujednacena a kosarka sport u kome ako ti krene mozes svakg da pobedis ako ne krene gubis.Zato se finala igraju na vise dobijenih u NBA da ne bi prvaka odlucio jedan dobar dan .Danas je Partizan imao taj dobar dan. Koliko ih gledam mozemo da ocekujemo da sledecu izgube.

Stefan CZBG

pre 1 godinu

Доводиш странце да би повређивали наше репстативце који играју у другим клубовима

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Koliko je samo ovaj Smajlagić neobuzdan i beskoristan na terenu da je strašno. Kao da je išao u specijalnu školu? Ja bi rekao da ćemo ostati na 4 pobede do kraja lige i nikog više nećemo dobiti ako ostane ova neznalica na klupi Partizana. Ni jedan crnac mu se nije oznojio od početka sezone.

Former Warrior

pre 1 godinu

Концепција "напада" - Мадар тапка, па дода Смаилагићу, Смаилагић врати Мадару, Мадар тапка, па врати Смајлагићу, овај покуша да дода на крило и пресеку му пас. Али зато човек "играо у Вориорсима".

nesa80

pre 1 godinu

jesmo dobili ali partizan nema ni 1 posto srece,kakve nama koseve daju uz zvuk sirene,pa to odbijanje lopte kad promasi protivnik,to nisu ni skokovi u napadu nego svaka ta nicija lopta pretvaraju u kos,partizan mora da odigra perfektnu utakmicu da bi dobio bilo koga,i kad odigra jako dobru odbranu lopta nekako zavrsi u kos,meni je stvarno vec neverovatno da protiv partizana se ponavlja isto i isto uz utakmicu u utakmicu

Splavar

pre 1 godinu

@ Bez ikakvih provociranja, moze li neko da mi kaze da li je na tv-u utisana publika, ili je jednostavno toliko lose navijanje?
(vec vidjeno, 16. decembar 2022 21:26) #

Nisu vas trebali utisati na prenosu vec hapsiti i slati u proces rehabilitacije da ne brukate vise naciju. Posto vec pratite i velike lige znate kako se publika ponasa u NBA i MLS, narod zeli gledati ekipe izmedju koseva i golova, a ta vasa socijalisticka divljanja i koreografije odradite po Zarkovu, Petlovom brdu i blokovima, tamo to neki penzosi vole videti

est

pre 1 godinu

ova crna petorka Partizana koja je sve vreme u igri bas oseca svako navijanje sa tribina.Oni su od skolskih dana maštali da igraju u svom omiljenom klubu i vidi se kako grizu.
daj još 10M..da uzmemo jos par komada...

Rade74

pre 1 godinu

Oooooo majko mila,ovo je već muka gledati.Pa šta im je???Bez energije totalno,apatićni,sve što se moglo promašiti promašili su,odbrana standard nula.Ne gine nam dvadeset razlike u minusu naravno.Žalostno.

Petar

pre 1 godinu

"Završena drama". Zašto vi na B92 ne volite Partizan? Izgubili smo 5 utakmica sa ukupno 10 razlike a zvezda dobila sa 9 razlike, ali u sportu se sve vraća, samo polako .....
Večeras Partizan igrao odlično i zasluženo pobedio prvaka Evrope, možda i ponovnog.... Daj Bože da i Partizan i Zvezda igraju dobro do kraja sezone u euroligi i time dostojno reprezentuju : Košarku u Beogradu, Srbiji i na Balkanu...

Iz druge perspektive

pre 1 godinu

Baskonija - +3 ne pravimo faul za penale gubimo u produzecima. Zvezda - nereseno u bonusu su, mi mozemo sa drzimo loptu i sutnemo na isteku i produzeci u najmanju ruku ako pogodimo obruc. Asvel - pravimo faul kad to nije trazeno i gubimo loptu na ulazu. Armani - dominiramo i poslenjih 5 min ne vidmo kos, ne znamo da odigramo na faul da se uvedemo u ritam sa penala. Valensija - nedopustive neiznudjene izgubljene lopte, defanzivni skok. 2/5 da smo resili, pesma bi bila. Fali nam lider u zavrsnici, da znamo kome ide lopta kad je gusto i na koji nacin se resava. Mislim da cemo to da dobijemo sa Aleksom. I konacno smo napadali obruc kao muskarci do kraja, umesto flotera ili nekih frljoka. To mogu da iznesu Naneli i Exum i Avramovic, Papapetru. Cesto ostvarujemo prednost sa posta kada Exum napada cuvare ledjima, ali ne ulazimo cesto tako u napade. U odbrani, pruzimamo na prvom piku i ostavljamo Lesora u mis mecu koji on ume da odbrani, ali ne mozemo konstantno tako da se branimo. Puca prva linija, skuplja se odbrana, ne rotira se dovoljno brzo i visak na stvaraju svi, od Albe, Asvela do Efesa.

Doktor

pre 1 godinu

Od prosle sezone isti problem. Izgubljene lopte, defanzivni skok i ocajna odbrana. Za sve ovo vreme te segmented smo popravili 20 %. Isuvise malo za ovakvo takmicenje. Na sve ovo, mi uopste nemamo samopouzdanja. Samo nam Bog moze pomoci.

NIKAC OD ROVINA ✝ MNE ✝

pre 1 godinu

Naneli, ledej, lesor, egzum, panter i najjaci partizanov srbin smailaga ahahahahahaahahhahahahaha jaoo institucijo....

Бананамен

pre 1 godinu

Да се играо још минут, партизан би изгубио, то се види као кућа... Треба бити реалан и рећи да је селекција играча и скаутинг урађен - катастрофално.

Krajišnik

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi. Kao cigan navijao sam za vas večeras i zbog trenera Efesa i zbog toga što ste večeras igrali i za nas. Međutim, baš mi je "muljav" osećaj da navijam za legiju stranaca. Efes je po tom pitanju još gori, jer oni imaju jednog domaćeg igrača u celom timu, ali ako ćemo na njih da se ugledamo ajde da se polako prebacujemo na hokej kao nacionalni sport.
Ovo važi i za Zvezdu, naročito sa ovim bezumnim dovođenjem Kampaca za pare za koje su mogli da ostanu i DeDa i Kalina.
Tako da učite pravila hokeja na travi, jer od košarke za 10ak godina nećemo imati ništa.

Vlada

pre 1 godinu

Nista ovo ne valja, nema igre, akcija, hemije, ono malo sto se postigne je na pocetku zbog publike.
Moj utisak, nema ljutnje, komentari su tu da se kaze sta ko misli.
Nesto mora da se menja tokom praznika....

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Rak rana reprezentacije, Partizana i pretpostavljam Zvezde, ne gledam ih pa nisam upoznat, su debilno izgubljene lopte koje veze s vezom nemaju s odbranom protivnika.

To me više nervira nego kada igrač omaši otvoren šut... 🙄

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Ništa novo. Nego, koliko koševa će dati Srbi u timu Partizana? Verovatno manje nego Vasić sam (inače ex Zvezda).

Laku noć i neka poslednji ugasi svetlo.

Pera

pre 1 godinu

Između ove i one sinoćnje utakmice nema ama bas nikakve razlike. I Zvezda i Partizan gube mnogo lopti, a sut je ocajan, a bez suta nema pobeda u EL. Pod kosem takođe ocaj.

Kide

pre 1 godinu

Promena je vidljiva u vecem zalaganju u odbrani.Daleko je ovo od prave igre jos.Ekipa bi morala da raste al fali samopuzdanja koje ce doci sa pobedama.I dalje je moje misljenje da bi plej mnogo uticao na kvalitet igre.Rastereceno na fener bez velikih ocekivanja.Mogli smo imati najmanje dve pobede vise.

Punterology

pre 1 godinu

A сад лепо упишите датум и чекајте следећу добру утакмицу Пантера. Вечерас је одиграо крштено, значи следи месец у каналу. Нека ме демантује, волео бих да може, али нема човек континуитет, па то ти је.

Ducic

pre 1 godinu

Nikadd lošiji Efes,kao što se Armani nudio Zvezdi tako Efes Partizanu,najlošiji Micic poslednje god,ocajan Klajburn i da odbran odlična bila ali navikli su oni protiv dosta jačih i iskusnijih odbarana

Kali the Greek

pre 1 godinu

Neko rece ispod da je efes igrao slabo
Budalastina

Kao zvezdas kazem da je efes odigrao na svom nivou
Ali odavno partizan nije odigrao ovako kvalitetno i to me malo brine
Mada sam znao da ce da dobiju uz losiji efes

Svi preskupi igraci partizana su odigrali majstorski
Retko ce to da se ponovi

tompus

pre 1 godinu

o igri i igračima,šta reći,nema tu košarkaša u partizanu..uglavnom se potežu na koš,koji netalentovani klipani,bez osećaja za igru u napadu,nalože se na odbranu a u napadu ništa...inače ko da više koševa pobeđuje,tako je bilo...hebo odbranu kad si u napadu krš...znači da je urbana legenda da odbrana dobija...JOK BRE,napad dobija..uvek bilo i biće...

max

pre 1 godinu

Zasto se Zeljko bruka sa onim komentarima posle utakmice???
Treba da se brine o timu koji mu strasno lose izgleda a ne o armosferi na tribinama. Navijanje je bilo bez incidenata, da mu nije nas 2 pobede uz puno srece sa ovim timom do kraja sezone.

Cubaka

pre 1 godinu

Ajmo Partizane da pokazemo Panterima kako se to radi!!!
(Grobar, 16. decembar 2022 19:44)

Kako se to radi ? Verovatno tako kako smo mi vas dva puta nedavno natamburali, zavrtali vam usi i oducavali od kosarke. Da imas i malo obraza ne bi se ovde oglasavao do proleca iduce godine.

PFC Forever

pre 1 godinu

Panteru momentalno otkaz, nula od timske igra, izdrkani sutevi i 4 puta davanje lopte Naneliju i Egzumu u zadnje 3 sekunde u napadu… za te pare su mogli da dovedu 5 bekova iz aba lige da grizu

neko

pre 1 godinu

Jeste ga pojelo vreme ja ti kao Partizanovac kazem. Nocas vise srece nego pameti. Da je imalo jos 20 sekundi da se igra Partizan bi i ovu izgubio. Al ajt ovo se vratilo od jedne utakmice koju je Partizan izgubio na jednu loptu. A takvih ima dosta ove godine u el

mojnemenito

pre 1 godinu

Konačno,za 20% bolja odbrana i dobili smo aktuelnog evropskog prvaka.Evo koliko je odbrana značajna.Mora to još bolje.A ruku na srce imali smo i sreće,hvala bogu.Ajmoooo Partizane.
(Rade74, 16. decembar 2022 22:45)

Ne vidim ja nikakav pomak u igri, jednostavno je Efes bio los, Partizan manje los i to je to.

Pa...

pre 1 godinu

...kaže komentator...Nanali...najlepši zvuk lopte kroz obruč...trica...a Nedovićeva se nije čula...bez koske...😀😀😀...inače bravo grobari,tukli ste Atamana,koji je odigrao bez Plajsa i Danstona.

Legolas

pre 1 godinu

Ni jedan zvezdas nece navijati za atamana.
(Mirko, 16. decembar 2022 20:02) Ti ćeš da odredjuješ ko će šta raditi? Sikter more balavurdijo

tompus

pre 1 godinu

Grobar, odlicna odbrana a i jos bolji napad. 28 poena ste dali na svom terenu za poluvreme bruke jedne.
(Delija, 16. decembar 2022 21:14)

00

i to u eri trojki...krš ekipa,al totalno..ko je birao ove igrače,garantujem da bi za duplo manje pare doveo duplo bolje igrače...dvojicu šutera,ne mora odbranu da igraju uopšte,al da znaju da pogađaju...a DRVA za odbranu imaš kolko hoćeš(netalentovani koji igraju rukomet)

NIKAC OD ROVINA ✝ MNE ✝

pre 1 godinu

Naneli, ledej, lesor, egzum, panter i najjaci partizanov srbin smailaga ahahahahahaahahhahahahaha jaoo institucijo....

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Ispada da Duško Vujošević bolji od Željka Obradovića. Duško Vujošević znao da stvara Igrače još da igramo i pobedimo svakoga u Beogradu a ovo sada sto gledam nije moj Partizan da Obradović pokušavao naše Igrače i mlade i stare da sastavi jer Stranci neznaju šta znači nositi dres i grb Partizan jer za njih je kao avantura doživeti pred pune arena navijače! Bruka zao mi je oni koju su kupili sezonsku kartu a kamoli za jednu utakmicu! Jeste da se bodri kada je teško ali ovo je previše takli smo do dna koj serija poraza i u evroligu i aba ligu! Mora nesto hitno da se menja ovako ne može dalje hvala obradović za 91 godiste evroligu ali ovo sada bacanje pare za ništa!

Splavar

pre 1 godinu

@ Bez ikakvih provociranja, moze li neko da mi kaze da li je na tv-u utisana publika, ili je jednostavno toliko lose navijanje?
(vec vidjeno, 16. decembar 2022 21:26) #

Nisu vas trebali utisati na prenosu vec hapsiti i slati u proces rehabilitacije da ne brukate vise naciju. Posto vec pratite i velike lige znate kako se publika ponasa u NBA i MLS, narod zeli gledati ekipe izmedju koseva i golova, a ta vasa socijalisticka divljanja i koreografije odradite po Zarkovu, Petlovom brdu i blokovima, tamo to neki penzosi vole videti

zmajko

pre 1 godinu

kao neko ko je gledao utakmicu mogu reci samo da je Efes izgubio jedino sto su igrali smuseno (trenutno su u velikom padu forme), a ne sto je Partizan dobro odigrao. Ali pobeda je pobeda

mandrak

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Zbog ovakvih idiota moje srce je uvek uz Partizan zato sto smo razliciti i posebni.

gasman

pre 1 godinu

Čekajte, zar nije Žoca pojelo vreme!?
(Stari panter, 16. decembar 2022 22:44)

jeste, videcete to kad se podvuče linija
(Ivan, 16. decembar 2022 22:47)

Bas to je i on rekao na konferenciji za stampu.
Sacekajmo da se zavrsi prvenstvo pa da svedemo racune.
A za vas poruka,nece on nidje,dzaba se nadate.
Cuj njemu proslo vreme a Ivanovic je nova mlada trenerska nada Evrope a stariji od Zeljka 3 godine,hahahha.

ej

pre 1 godinu

Moram da istaknem veoma fer stav Vase Micića. Kao navijač Partizana, nije se radovao nijednom košu koji je postigao. A imao je par gde je bilo logično da skoči i raduje se. A on ništa. Hvala brate Vaso
(Randy Marsh, 16. decembar 2022 22:31)

Pa dečko je grobar, samo je malo zalutao na putu do železnika...

Lord

pre 1 godinu

Bez pretjerivanja i neke ostrascenosti, Partizan je mogao da ima bar 2 pobjede vise.
Ova ekipa moze da dobije maltene svakog bez obzira da li je kuca ili gostovanje.
Proguliće ovo nekad za neku seriju, vidićete.

mandrak

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.

Kramer

pre 1 godinu

I dalje mi nije jasno kako smo mogli izgubiti od zvezde koja ima dva krštena igrača, doduše, jedan je polovan- Nedović. Dante, Naneli i Panter su morali da se poigravaju da Lazarevićem, Dobrićem i sl. Svaka čast za pobedu večeras!

Toliko

pre 1 godinu

Ni jedan zvezdas nece navijati za atamana.
(Mirko, 16. decembar 2022 20:02)

Za Atamana nece,ko ga j..e ali za Micica ce navijati 90% zvezdasa.

обс

pre 1 godinu

Шта кукате, смењујете Жоца, а? Партизанове утакмице су најбоље у Евролиги за гледање, без обзира на резултат. Колико је Партизан добар је податак да је добио Ефес без шута за три. Најзад је у игри 15 играча. Утицај Жоца је видљив код два играча који су значајно унапредили игру, схаватили филозофију кошаркашког мага. Данте Егзум и Матијас Лесор. Публика, песма, амбијент и арена су празник кошарке. Папапетру се укључује у Партизанову причу и Жоц га је фер и поштено чекао. Ова победа значи као релакс и тек ће се видети домет рада Жоца и играча. С радошћу очекујем следеће утакмице Партизана без обзира на резултат!

Бананамен

pre 1 godinu

Да се играо још минут, партизан би изгубио, то се види као кућа... Треба бити реалан и рећи да је селекција играча и скаутинг урађен - катастрофално.

veliki strumf

pre 1 godinu

Хвала на помоћи, гробари. Сад ће опет овде како Жоц, Нанели и Пантер освајају ЕЛ… И тако до следећег пораза.

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Doktor, 16. decembar 2022 20:50)
Nece brate,Zeljko je za to zaduzen...
Nisam verovao da cu posle one euforije kada je dosao da se osecam ovako prazno gledajuci ovakav Partizan!
Nazalost,mora da ode da bi se nesto na bolje promenilo!!!

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Kad je nekome s 15, 16 god. dostupan internet pa moze pisati nebuloze. Tek ako je stariji od toga, ali to je onda njegov problem.

Za informaciju, igramo s dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope i u zadnjih 30 sekundi smo usli s vodjstvom od pola kosa. Valjda smo ih trebali ugaziti 30 razlike, sta li?

tompus

pre 1 godinu

kićanović,dalipagić,todorić,dule kerkez,boban petrović,arsenije pešić miško marić bi dobili ove 30 razlike na čist talenat,a ovaj partizan 40...

Solarnaut

pre 1 godinu

Bez ikakvih provociranja, moze li neko da mi kaze da li je na tv-u utisana publika, ili je jednostavno toliko lose navijanje?
(vec vidjeno, 16. decembar 2022 21:26) #

To se zove minut cutanja za pokojnika i poslednji pozdrav ali kako bi ti to mogao znati, ostatak vremena odlicno navijanje obzirom da se igra u areni

mandrak

pre 1 godinu

Da se kladimo da Trifa vise nece u igru osim ako Efes ne povede 20 razlike. A sa njim uopste nismo bili losi imali smo cvrstinu u igri.

Ducic

pre 1 godinu

Nikadd lošiji Efes,kao što se Armani nudio Zvezdi tako Efes Partizanu,najlošiji Micic poslednje god,ocajan Klajburn i da odbran odlična bila ali navikli su oni protiv dosta jačih i iskusnijih odbarana

davor

pre 1 godinu

Pa Želimir će ove naštelovati za jedno 5 godina. Prvo smo imali brutalan napad, svaka utakmica preko 90 poena, redovno je bilo 30+ po četvrtini, ali nam je odbrana bila krš neviđeni. Sada nemamo više čak ni napad, postižemo jedva desetak poena po četvrtini, dok je odbrana ostala i dalje krš. Suma sumarum, pokvarili smo čak i ono što je valjalo. Bravo Želimire, svaka ti dala...

zivorad

pre 1 godinu

Ok, zasluzena pobeda ali gledao sam dobar deo utakmice u zapanjio se kako profesionalni igraci imaju tako katastrofalan sut iz daljine - u jednom trenutku su sutirali trojke 2 od 15 i to na domacem terenu. Neverovatno. Razumeo bih da su nekakav skolski ili studentski tim.

pavle

pre 1 godinu

Zasto je arena poluprazna?
(komedija, 16. decembar 2022 20:26)

Bolje je pitanje zasto ne mozete pionir da napunite, a imate shodno podrsci, 3 puta manju halu?!

Strela

pre 1 godinu

@@@ Ja mislim da ovi sa SK imaju neku foru i namerno smanje navijače a pojačaju škripu patika.
Ili možda grešim pa je nešto drugo u pitanju.

I ponovo se pitam?

pre 1 godinu

bravoooo crno beli, bravoooo! Srce je na terenu, konačno! P.S. zašto ne možemo da komentarišemo ćoravog i njegove nebuloze?
(basketaš, 16. decembar 2022 22:31)

Nisam u toku. Jel' opet pecnuo Partizan, onako nicim izazvan? Secam se da je Dule glavni krivac za netrpeljivost bio, nezgodna uprava i slicno. Mi sada u upravi, na celu s trenerom, imamo andjele i opet Partizan. Sta mu sada smeta, pitam se, pitam se?

gasman

pre 1 godinu

Napokon ,da se iscupa jedan egal mec.Sto ovo ne mozemo da komentarisemo coravog?
(Stefan, 16. decembar 2022 22:49)

Samo na ovom portalu je on beli medved.

kepler

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.
(mandrak, 16. decembar 2022 22:44)
ledej je jedno vreme bio najbolji ali je pao u formi,jednostavno ekipa partizana je takva da nema konstantnog igraca,vodju,lidera..i nikad nisi nacisto sa tom ekipom kako ce odigrati.jedino stvarno treba pohvaliti exuma i lesora koji vuku tim do krajnjih granica,kapitensku traku je trebao dobiti exum.malo i grk se budi ovo ostalo od sjaja do ocaja,nepoznanica je u toj ekipi kako ce odigrati bilo ko a kamoli ledej,sta je tu je,treba sacekati avramovica,koprivicu i istrpeti ekipu do kraja,neka ne budu bas zadnji u evroligi i ok ce biti,niko normalan vise neocekuje top 8 a aba finale zna se derbi i bice gusto do zadnje lopte
(nesa80, 16. decembar 2022 23:23)

Obojica prenebregavate cinjenicu da je Ledej pao u formi iskljucivo zahvaljujuci Zeljkovoj odluci da ga drzi u igri cca 35 min. na svakoj utakmici. To ga je max. izraubovalo u prvih 8 ili 9 kola i sada je iscedjen u potpunosti. Istina je da je bio najbolji nas igrac na pocetku sezone.

zemunski kej

pre 1 godinu

Nisu losi ali nisu ni vrhunska ekipa. U stvari EL je prilicno ujednacena a kosarka sport u kome ako ti krene mozes svakg da pobedis ako ne krene gubis.Zato se finala igraju na vise dobijenih u NBA da ne bi prvaka odlucio jedan dobar dan .Danas je Partizan imao taj dobar dan. Koliko ih gledam mozemo da ocekujemo da sledecu izgube.

Stefan CZBG

pre 1 godinu

Доводиш странце да би повређивали наше репстативце који играју у другим клубовима

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Koliko je samo ovaj Smajlagić neobuzdan i beskoristan na terenu da je strašno. Kao da je išao u specijalnu školu? Ja bi rekao da ćemo ostati na 4 pobede do kraja lige i nikog više nećemo dobiti ako ostane ova neznalica na klupi Partizana. Ni jedan crnac mu se nije oznojio od početka sezone.

ja

pre 1 godinu

bravoooo crno beli, bravoooo! Srce je na terenu, konačno! P.S. zašto ne možemo da komentarišemo ćoravog i njegove nebuloze?
(basketaš, 16. decembar 2022 22:31)

Nisam u toku. Jel' opet pecnuo Partizan, onako nicim izazvan? Secam se da je Dule glavni krivac za netrpeljivost bio, nezgodna uprava i slicno. Mi sada u upravi, na celu s trenerom, imamo andjele i opet Partizan. Sta mu sada smeta, pitam se, pitam se?
(I ponovo se pitam?, 16. decembar 2022 23:33)

Vidi se da nisi u toku. Zna se koga ne smes komentarisati.

Borkes

pre 1 godinu

Dobismo ma srecu. Efes se ispromasivao. Kratak je roster. Aman, ne moze ovako do kraja sezone! Treba nam bar 2 igraca u rotaciji. I gde nam je najnovije pojacanje. Brozijanski.

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Podrska Zeljku ...podrska klubu....
Hvala Vam za sve pobede .... a hvala Vam i za sve poraze..... zamislite da nas nema...da ne igramo .... ne bi bilo ni poraza a ne bi bilo ni pobeda.... zato...VOLIM PARTIZAN !!!!

Randy Marsh

pre 1 godinu

Fala bogu da porodismo ovo. A realno smo bili bolji za bar 10 poena razlike, al očajan put kod otvorenih trojki i ne baš fer sudije i eto uđosmo i neizvesnu završnicu. Danas srećom dobismo.
Moram da istaknem veoma fer stav Vase Micića. Kao navijač Partizana, nije se radovao nijednom košu koji je postigao. A imao je par gde je bilo logično da skoči i raduje se. A on ništa. Hvala brate Vaso

tugica

pre 1 godinu

Aperthejd prema partizanu se nastavlja, nadam se da ce ovi nasi mladi i neiskusni igraci Panter,Lidej, Papapetru, Exum,Naneli, Lesor I ostali da se izbore protiv ugnjetavanja naseg partizan

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Ništa novo. Nego, koliko koševa će dati Srbi u timu Partizana? Verovatno manje nego Vasić sam (inače ex Zvezda).

Laku noć i neka poslednji ugasi svetlo.

Rocky

pre 1 godinu

Imali su neverovatnu sreću prošle godine u BG, Kalinić je promašio slobodnjak za pobedu ....Red bi bilo da ih partizani dobiju večeras i da učine Zvezdi malu uslugu

Horatius

pre 1 godinu

Без Ларкина ово је један други Ефес - тачно му недостају они поени кад Шејн напада обруч и нико му ништа не може. Свака част Партизану на борби и изгарању у 3/4, има шансу да добије ако не спласне набој и не падне концентрација.

Rade74

pre 1 godinu

Konačno,za 20% bolja odbrana i dobili smo aktuelnog evropskog prvaka.Evo koliko je odbrana značajna.Mora to još bolje.A ruku na srce imali smo i sreće,hvala bogu.Ajmoooo Partizane.

Zorz Vea

pre 1 godinu

Хвала на помоћи, гробари. Сад ће опет овде како Жоц, Нанели и Пантер освајају ЕЛ… И тако до следећег пораза.
(veliki strumf, 16. decembar 2022 22:24)
Vama to bila zvanična saopštenja godinama. Ako igrate toliko f4 kao Partizan valjda imate legitimno pravo na paljenje, još i ako imate osvojen isti to je sasvim u redu. Ne može neko ko nije ni blizu bio da zaplače zbog poraza na f4 a kamoli osvoji da se čudi tome. Još i lekcije da drži... Zvezda igra sjajno, budi pametan i uživaj u tome jer ste tolike godine bacili u EL na puko učestvovanje. Ko nas je kleo nije dangubio... Obradović Željko!!!

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

demograf

pre 1 godinu

Tesko da mogu do top 8 do kraja prvog dela ima jos 3 utakmice, fener gosti bajern kuci monaco kuci, aj da kazemo i da pobedi 2 partizan imace 7:10 skor, evo cak neki pobedi i sve 3 imace 8:9 za top 8 ce ver biti potrebno minimum 18 pobeda ( ma da zadnje sezone kad se igrao pun format osmi je imao 20 pobeda) e sad dal ce partizan dozivi samo 7 poraza do kraja to je neki maximum koji smeju sebi dozvole ( a imace efes milano monako zvezdu gosti) ( od tezih barsa real fener olimpijakos kuci) znaci da bi partizan sve ostale morao dobija timove tipa ( makabi, valensija virtus bajern u gostima) tesko bas tesko da mogu al ajde nada zadnja umire, zvezda isto tesko da moze al ajde cuda su moguca, pa da uzivamo u kasarci.

Svilena buba

pre 1 godinu

Pocetna petorka sa Smajlijem i Trifunovicem.. Ne znam jel jos neko primećuje ali jednostavno ima tu neke posebne energije, cim je cela petorka strana sve nekako staje.. Koliko ovaj Zeljko upropascuje ove nase igrace, pa daj im brate neka igraju makar 5 min..

jataganac

pre 1 godinu

Bilo bi super za sve navijace sa obe strane, da izadje svaka banka u kojoj su klijenti oba "nasa"kluba, da se konacno resi pitanje,ko kome i koliko. Dok toga ne bude, bice uvek spinovanja sa obe strane. Da se konacno resi pitanje koliko para ide na "belo",plus 30% na ruke , da se zna okvirna cifra. Do tada ovo je "lov u mutnom". sportski pozdrav

Solarnaut

pre 1 godinu

Auuuu sta sudije rade Partizanu, Micic se krece prilikom postavke u odbrani sviraju faul Partizanu u napadu, Eksum se postavi faul od odbrane, faul nad Zizicem kad su videli promasaj njegovog saigraca, nije dovoljno sto su bolji nego ih i sudije guraju ne smeju izgubiti dve za redom.

the_nuts

pre 1 godinu

Ovom pobedom se baskonija (protiv fenera) zacementirala medju 7 ucesnika top 8, definitivno ce se ostatak lige boriti za to jedno mesto, makabi,olimpija,valensija, zalgiris,pao,asvel i veciti…

Krajišnik

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi. Kao cigan navijao sam za vas večeras i zbog trenera Efesa i zbog toga što ste večeras igrali i za nas. Međutim, baš mi je "muljav" osećaj da navijam za legiju stranaca. Efes je po tom pitanju još gori, jer oni imaju jednog domaćeg igrača u celom timu, ali ako ćemo na njih da se ugledamo ajde da se polako prebacujemo na hokej kao nacionalni sport.
Ovo važi i za Zvezdu, naročito sa ovim bezumnim dovođenjem Kampaca za pare za koje su mogli da ostanu i DeDa i Kalina.
Tako da učite pravila hokeja na travi, jer od košarke za 10ak godina nećemo imati ništa.

gvhjb

pre 1 godinu

Hvala na dostojanstvenom oproštaju od Siniše Mihajlovića !
(navijač Crvene Zvezde, 16. decembar 2022 22:44)

Od Siniše se svi oprastamo kao od coveka i Srbina. Te trincarije navijacke nisu vredne pomena.

nesa80

pre 1 godinu

Visi Ledej jednistavno nije kalibar za ovaj nivo takmicenja a i nedostaje mu emocija kojom bi nadoknadio nedostatke. Bez jos jednog centra i jake cetvorke necmo moci daleko.
(mandrak, 16. decembar 2022 22:44)
ledej je jedno vreme bio najbolji ali je pao u formi,jednostavno ekipa partizana je takva da nema konstantnog igraca,vodju,lidera..i nikad nisi nacisto sa tom ekipom kako ce odigrati.jedino stvarno treba pohvaliti exuma i lesora koji vuku tim do krajnjih granica,kapitensku traku je trebao dobiti exum.malo i grk se budi ovo ostalo od sjaja do ocaja,nepoznanica je u toj ekipi kako ce odigrati bilo ko a kamoli ledej,sta je tu je,treba sacekati avramovica,koprivicu i istrpeti ekipu do kraja,neka ne budu bas zadnji u evroligi i ok ce biti,niko normalan vise neocekuje top 8 a aba finale zna se derbi i bice gusto do zadnje lopte

Idemo dalje

pre 1 godinu

Naneli konacno resio na kraju i iskupio se za neke greske u prethodnim mecevima. Ledej u padu forme. Smajli sve bolji. Povratak Avramovica popravice organizaciju napada. Papetru, Egzum i Panter solidni.

47304

pre 1 godinu

Nisam nešto stručan ali uz dobru odbranu svidjelo mi se što je lopta u zadnjoj četvrtini imala brz protok a igrači su se dobro otvarali .
Naravno bilo je grešaka ali kompetan dojam je da se igra popravila.

Rade74

pre 1 godinu

Oooooo majko mila,ovo je već muka gledati.Pa šta im je???Bez energije totalno,apatićni,sve što se moglo promašiti promašili su,odbrana standard nula.Ne gine nam dvadeset razlike u minusu naravno.Žalostno.

tompus

pre 1 godinu

o igri i igračima,šta reći,nema tu košarkaša u partizanu..uglavnom se potežu na koš,koji netalentovani klipani,bez osećaja za igru u napadu,nalože se na odbranu a u napadu ništa...inače ko da više koševa pobeđuje,tako je bilo...hebo odbranu kad si u napadu krš...znači da je urbana legenda da odbrana dobija...JOK BRE,napad dobija..uvek bilo i biće...

M4X

pre 1 godinu

Meni samo nije jasno zasto Andjusic ne igra?!!
(Lobos, 16. decembar 2022 21:21)

Možda jer je u kanalu u zadnje vreme? Inače postoji neko daleko stručniji kome je jasno zašto određenog igrača ne ubaca u igru.

slavek

pre 1 godinu

Forsirate slike ovog trife ajde malo stanite. Decko kad pocne da daje koseve onda u redu. Sada samo mase peskirom sa klupe to je njegov ucinak.

Libero Boškan

pre 1 godinu

Konačno.
Ne znam zašto, ali je Partizan imao vrlo loše suđenje. Kao da je Efes bio domaćin.
Sa druge strane, to je izbilo argumente Atamanu da se žali na suđenje, tretman ili bilo šta drugo, osim na igru svoje ekipe.
Važna pobeda Partizana za samopouzdanje, videćemo kako će uticati na sledeće utakmice. Nadam se vrlo pozitivno.

sasa pg

pre 1 godinu

@Navijaci Partizana zaista imaju selektivno pamcenje, kad se eto secaju titula i F4 nastupa, a ne mogu da upamte prostu cinjenicu da im se svako njihovo likovanje nad zvezdinim porazom cetvrtkom uvece, vrati kao bumerang vec naredno vece... uostalom, karma ce ih podsetiti na to vec koliko sutra...
(bongobuda, 16. decembar 2022 00:11)

Dabogda nam se uvijek ovako vraćalo :)

Šomi

pre 1 godinu

Trifunovic,bek suter,sam kao duh na trojci iiiiiiii pola metra od kosa,ni blizu.. E moj Trifunovcu,spakuj stvari i idi iz Partizana,glupo je da te teramo,dosta je bilo,kako te nije sramota vise..

est

pre 1 godinu

ova crna petorka Partizana koja je sve vreme u igri bas oseca svako navijanje sa tribina.Oni su od skolskih dana maštali da igraju u svom omiljenom klubu i vidi se kako grizu.
daj još 10M..da uzmemo jos par komada...

milan11

pre 1 godinu

Žoca pregazilo vreme, to je sada očigledno. I u Feneru to više nije bilo to, ali je imao vrhunsku momčad. Forsira neku prevaziđenu košarku sa previše kompliciranja u napadu. Danas su igrači brži i pre svega mnogo bolji šuteri, tako da to nema više smisla, igra je postala dosta jednostavnija. Igrači Partizana slabo selekcionirani, zbunjeni, neuigrani, a i psihički uzdrmani i sa narušenim samopouzdanjem. Igraju ružno i u grču, uz to mladi talenti ne dobivaju priliku (da, prave greške, ali to treba ponekad istrpiti...)

kk

pre 1 godinu

vi niste izgubili u vama najvaznijoj utakmici u zivotu koju ste cekali 10 godina pred vasim navijacima.
vi ste je pukli u zadnjoj sekundi trojkom zato ne vidim uopste vise poentu da se javljate,a kamoli lozite...

boze ti pomozi

pre 1 godinu

neko je napisao ,,efes se ispromasivao,, ! A partizan nije??? Koliko trojki je partizan dao? Koliko dvojki promaseno,plus sudije koji su bili losi

ANALiticar

pre 1 godinu

opet smo primili 5 koša za 5 sekunde na kraju, a imali smo i mogucnost faulova. Obradovicu kako iz time outa primimo koš za sekundu? Dokle na srecu, hajde na mozak. cestitke, ali moglo je bolje

Realan

pre 1 godinu

Na ovoj utakmici je usla trojka u poslednjem minutu, na prethodnih pet nije. To je jedina razlika. Niti sam sada preteranp odusevljen igrom, niti sam bio preterano razocaran pre.
Ukratko, mi igramo dobro. Ali pravimo neverovatne gluposti. Ej bre, imamo 2 faula i 4 razlike na 15 sek do kraja i pustamo ih da nam daju trojku! Ili na prosloj pravimo faul za bacanja na 9 sek do kraja na centru, pa gubimo loptu bez suta! Pa protiv CZ vodimo 6 razlike i silujemo u napadu, a ostavljamo Vildozu samog na 3, da i ne govorimo o Nedovicu na 2 sek do kraja! Da ne govorim o promasenim otvorenim trojkama u poslednjem minutu. Nista to nije izbor trenera.
Veceras smo dobili zahvaljujuci publici u trecoj cetvrtini, jer je imala strpljenja i na neke gluposti.
Dakle, jos jednom, igramo dobro. I rezultati ce doci. Nerealno je bilo ocekivati Top8 kao najmladji tim EL. A spinovi oko skupog tima su besmislica. Mislim, jeste skup za Aba Ligu, ali za EL daleko od proseka. Mladi igraci su neuporedivo manje placeni od onih 28-32 godine. A ovi stariji osvajaju titule

Gazda

pre 1 godinu

Kljucno je bilo to sto su Trifunovic, Vukcevic i Smailagic dobili nesto vecu minutazu. To je sacuvalo vise snage glavnim igracima u zavrsnici. A i pomenuta trojica su imali solidan ucinak u odnosnu na minutazu. Vukcevic ne toliko u napadu, ali u odbrani je bio solidan.
Kada se odigra sa ovoliko energije i ovako agresivno, pada i dvostruki uzastopni sampion EL. To bi trebalo da vazi za svaku utakmicu. Tih 10-15% energije koja je nedostajala u prethodnim utakmicama.

iskreno

pre 1 godinu

Kljucno je bilo to sto su Trifunovic, Vukcevic i Smailagic dobili nesto vecu minutazu. To je sacuvalo vise snage glavnim igracima u zavrsnici. A i pomenuta trojica su imali solidan ucinak u odnosnu na minutazu. Vukcevic ne toliko u napadu, ali u odbrani je bio solidan.
Kada se odigra sa ovoliko energije i ovako agresivno, pada i dvostruki uzastopni sampion EL. To bi trebalo da vazi za svaku utakmicu. Tih 10-15% energije koja je nedostajala u prethodnim utakmicama.
(Gazda, 17. decembar 2022 01:34)

Smajli je za tih par minuta toliko napravio gluposti, da bolje da nije ni ulazio. U glavi mi posebno onaj detalj kada je krenuo da prenosi loptu u kontri kada je istu prvo izgubio, a potom kontru protivnika završio tako što je napravio faul za 2+1.
Dečko ima želju i to niko ne spori, ali talenat i mozak definitivno ne.

Kris

pre 1 godinu

Fali nam lider.Željko je to očekivao od Pantera,a on je to samo povremeno.Po zalaganju,lider je definitivno Lesor.Čovek gine na terenu.Exum ne sme da bude plej već klasičan bek.Papapetru se probudio posle tri meseca i mogu da kažem da je sada jedan od ključnih igrača, pre svega u odbrani.Ledej je u padu forme,ali je dobar momak i siguran sam da će uskoro ponovo biti dobar.Smailagić svojih par minuta odrađuje odlično,samo da malo smanji emocije i ono ludo srljanje.Madar je u padu forme poslednjih mesec dana,ali on će biti pravi kad bude trebalo.Slovak je dobar momak i igrač,ali još nije za EL,već samo ABA.Andjušić je jedno veliko razočarenje za mene.Čovek treba da bude taj lider,a on nema onu stvar da šutne kad je gusto,krije se u poslednjim sekundama,igra u reketu mu kriminalna,nema ulaz.Tristan je baš mlad.Koprivica i Glas takođe.Trifunović dobar za odbranu i ništa drugo.Naneli,šta reći,sinoć bio najbolji,ali je prethodnih par rešio u korist protivnika.I na kraju Aleksa.Moj favorit za lidera iz senke,ali treba će mu vremena posle povrede da to i dokaže.Da Andjušić ima onu stvar kao Aleksa,on bi bio lider,ovako...
Zaključak je,fali nam PLEJ i ozbiljniji CENTAR.

Former Warrior

pre 1 godinu

Концепција "напада" - Мадар тапка, па дода Смаилагићу, Смаилагић врати Мадару, Мадар тапка, па врати Смајлагићу, овај покуша да дода на крило и пресеку му пас. Али зато човек "играо у Вориорсима".

Vlada

pre 1 godinu

Nista ovo ne valja, nema igre, akcija, hemije, ono malo sto se postigne je na pocetku zbog publike.
Moj utisak, nema ljutnje, komentari su tu da se kaze sta ko misli.
Nesto mora da se menja tokom praznika....

e

pre 1 godinu

Ajmo Partizane da pokazemo Panterima kako se to radi!!!
(Grobar, 16. decembar 2022 19:44)

Hahahahahaha,komentar godine
(salama aroo, 16. decembar 2022 20:32)

dobro verovatno neki klinac od 13 godina.ne budi takav

Punterology

pre 1 godinu

A сад лепо упишите датум и чекајте следећу добру утакмицу Пантера. Вечерас је одиграо крштено, значи следи месец у каналу. Нека ме демантује, волео бих да може, али нема човек континуитет, па то ти је.

Jakoje

pre 1 godinu

Od najbolje napadačke ekipe postali smo najgora,promašujemo ceo obruč više puta,otvorene trojke,zicere...užas!
A uz sve to protiv nas se uvek nađe neki nesretnik koji odigra utakmicu života!!! Žižić,16 poena za poluvreme,taj nije dao 16 na prethodnih 10 utakmica!

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

E, zbog ovakve igre i pobede protiv velikog i mocnog Efesa bi zvezda rado kupila i Stefa Karija, kada bi samo bio slobodan. Ko zna koga ce jos dovesti samo da budu 50% jaci od KKP. Ne spavaju mirno, sigurno je.

Ali, to je njihova stvar, trenutno uzivam u trenutku i velikoj pobedi.
Evo i jedne infarkt zavrsnice u nasu korist. Bice toga jos. Nismo u dobroj poziciji za nesto vise, medjutim, mozda nam se nesto i vrati od silnih poraza na jedan posed.

Spance, osim Valensije docekujemo u Areni, kao i Fener, Baskonju, Monako. Bice tu i nekih pobeda, ko zna. Valensiji mozemo vratiti onaj poraz kod njih kuci. Bice uzbudljivo i neka bude sta biti mora. Radujem se dobroj kosarci.

Ne znam kako je vama ostalima, ali ja se bojim da me ne strefi srcka. Ovakve zavrsnice tesko prezivljavam.

napred PARTIZAN

pre 1 godinu

po vodjenju ove utakmice reklo bi se da je zeljko dosao sebi i napokon odustao od nebuloznih taktika i forsiranja napada preko pantera na svakoj utakmici u IV cetvrtini.


ZELJKO OSTANI BUDAN !

Crudelta

pre 1 godinu

Navijam za CZ tj nisam samo simpatizer ali meni su stvarno većina navijača oba nasa najveća kluba ponekad smešna. Poluvreme pljuvanje po klubu, upravi, igračima, treneru... Svi se teraju ako izgube onda je dno dna ako dobiju šampioni top 8, f4. Tačno 90% vas nikad niste bili niti shvatili poentu navijanja za voljeni klub ako vam je uopšte voljen. Drugo ne kapiram ni zašto su navijači toliko nerealni. Ma o kakvom top 8 pričate sa takom lakoćom kao da se to podrazumeva. Hajde prošla sezona nije merodavna zbog izbacivanja Rusa ali sezona pre toga Zenit kao 8 ulazi u plej of sa skorom 20-14 a ispali Valensija 19-15,Baskonija 18-16 i Žalgiris 17-17 kao 11. I CZ je jednom ispala sa 16-14 šta želim da kažem nikad niko nije ušao da bar nema 50% učinak mada je i to jako teško od kada se igra ovakav sistem. E sada ako mislite da će u narednih 20 kola CZ imati minimum 10 pobeda ili Partizan 12 onda ok a zamislite da bude kao sezona koju sam naveo da CZ treba 13 a Partizanu 15 pobeda od 20 mečeva ma daj oladite malo i uživajte u svakoj pobedi svog tima.

VUK

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi. Pobediti prvaka Evrope nije mala stvar. Kao zvezdaša to me ne veseli baš puno, ali poštovanje koje ste pokazali za Sinišu me čini ponosnim kao čoveka koji živi u Srbiji. Bravo Grobari ! Tako rastemo svi zajedno.

iskreno

pre 1 godinu

6 ovakvih utakmica su izgubili. Evo sada prva dobijena. Da su bar pola od onih 6 dobili, bili bi usamljeni sa 8-6 na sedmom mestu. Koliko je odsustvo i sreće a pogotovo prisustvo gluposti igrača govori činjenica da smo sa 5-9 učinkom samo 24 poena u minusu sa poenima. Baskonija dobijena utakmica izgubljena. Armani takođe. Zvezda, Valensija, Asvel.
Protiv Reala na kraju ne materijalizuješ neverovatno šutersko veče kad su u prvoj četvrtini postigli preko 40 poena. Previše dobijenih je izgubljeno i jako je teško to nadoknaditi, a što je najgore biće ih verovatno još takvih. Jednostavno je ekipa labilna i nije za takve završnice. Nama nije dovoljno ni dvadesetak poena prednosti pred poslednju četvrtinu da možeš sa sigurnošću reći dobili smo...

Kide

pre 1 godinu

Promena je vidljiva u vecem zalaganju u odbrani.Daleko je ovo od prave igre jos.Ekipa bi morala da raste al fali samopuzdanja koje ce doci sa pobedama.I dalje je moje misljenje da bi plej mnogo uticao na kvalitet igre.Rastereceno na fener bez velikih ocekivanja.Mogli smo imati najmanje dve pobede vise.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Vratilo se za neke prethodne poraze na jednu loptu. Publika je nosila tim, Naneli mec viner, odbrana za nijansu bolja nego u prethodnim tekmama, ali mora jos jace da se radi na defanzivi i gradjenju kosa. Tu ce povratak Alekse pomoci, koliko, videcemo ...

sasa pg

pre 1 godinu

@Hvala za sve. I zbogom od čoveka kome je Partizan u srcu od 1968.
(Iskreno, 16. decembar 2022 21:25)

Znam da ti je krivo sad. Vjeruj uvijek

TIGER

pre 1 godinu

Kao što smo izgubili bar pet mečeva. Ovde se vratilo. Ali svaka škola se plaća, samo što naši glavni igrači nisu početnici nego u dobrim godinama i sa dobrim iskustvom. Treba imati živaca za ovaj naš tim i sve gluposti koje umeju da naprave.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Rak rana reprezentacije, Partizana i pretpostavljam Zvezde, ne gledam ih pa nisam upoznat, su debilno izgubljene lopte koje veze s vezom nemaju s odbranom protivnika.

To me više nervira nego kada igrač omaši otvoren šut... 🙄

Поглед с галерије

pre 1 godinu

Најинтелигентнији Партизанов играч је Папапетру. Тачно се види да човек зна да размишља на терену, с лоптом и без, једини хендикеп му је што не може од почетка сезоне да намести руку.
Сви остали доводе Обрадовића до лудила почетничким грешкама које су плод лимитираног играчког интелекта, лоших инстинктивних реакција и "рупа" у кошаркашком образовању, па на један добар потез иду три пацерска.
Ово је и за Еврокуп састав који би тешко могао до завршнице, а с овим аждајама у Евролиги једноставно је осуђен да трпи из кола у коло.

Doktor

pre 1 godinu

Od prosle sezone isti problem. Izgubljene lopte, defanzivni skok i ocajna odbrana. Za sve ovo vreme te segmented smo popravili 20 %. Isuvise malo za ovakvo takmicenje. Na sve ovo, mi uopste nemamo samopouzdanja. Samo nam Bog moze pomoci.

čiča

pre 1 godinu

Tolike milione je narod Srbije dao za ovo brukanje..
(sramota, 16. decembar 2022 21:39)

Slažem se, 7 miliona za matorca of metar i po je stvarno bruka.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Slavko Vrekic, ne Partizan, svakog uniste sudije protiv Efesa. Sta su nama radile u Turskoj i u Pioniru i danas se secam tih sudijskih otimacina. Ali to je Efes, Turkish Air je glavni sponzor i uvek se navlaci za njih. Odvratna ekipa, onako ljigava sa najvecim ljigavcem na klupi. Bas mi je drago da ste ih dobili i cestitam vam iskreno i od srca.

Iz druge perspektive

pre 1 godinu

Baskonija - +3 ne pravimo faul za penale gubimo u produzecima. Zvezda - nereseno u bonusu su, mi mozemo sa drzimo loptu i sutnemo na isteku i produzeci u najmanju ruku ako pogodimo obruc. Asvel - pravimo faul kad to nije trazeno i gubimo loptu na ulazu. Armani - dominiramo i poslenjih 5 min ne vidmo kos, ne znamo da odigramo na faul da se uvedemo u ritam sa penala. Valensija - nedopustive neiznudjene izgubljene lopte, defanzivni skok. 2/5 da smo resili, pesma bi bila. Fali nam lider u zavrsnici, da znamo kome ide lopta kad je gusto i na koji nacin se resava. Mislim da cemo to da dobijemo sa Aleksom. I konacno smo napadali obruc kao muskarci do kraja, umesto flotera ili nekih frljoka. To mogu da iznesu Naneli i Exum i Avramovic, Papapetru. Cesto ostvarujemo prednost sa posta kada Exum napada cuvare ledjima, ali ne ulazimo cesto tako u napade. U odbrani, pruzimamo na prvom piku i ostavljamo Lesora u mis mecu koji on ume da odbrani, ali ne mozemo konstantno tako da se branimo. Puca prva linija, skuplja se odbrana, ne rotira se dovoljno brzo i visak na stvaraju svi, od Albe, Asvela do Efesa.

Pera

pre 1 godinu

Između ove i one sinoćnje utakmice nema ama bas nikakve razlike. I Zvezda i Partizan gube mnogo lopti, a sut je ocajan, a bez suta nema pobeda u EL. Pod kosem takođe ocaj.

Stat of the Night

pre 1 godinu

Партизан - Ефес 101:79 у индексним поенима. 66 од 79 индексних поена Турака донела два играча, Жижић и Бобуа.

Udah

pre 1 godinu

Boga mi, cestitke, cestitke..
Vrlo zrelo za razliku od svega do sad vidjenog.
Par igraca vam je konacno proradilo.
Uzgred, ne mogu da se nacudim koliko je Lesor napredovao od Zvezde na ovamo.

jezzz

pre 1 godinu

Meni kao Zvezdasu muka od ovih sto kritikuju posle 25 min igre…aman bre ekipa vam poginula veceras, borili se dali maximum i na kraju pobedili. Cak i da su izgubili treba da budete ponosni na ovakvu igru veceras.
Nego danasnji klinci navikli na sve i odmah, da dobiju sve na gotovo pa valjda i stalno mora da se pobedjuje. Ako bih rekao sta zaista mislim o takvim likovima ne bi objavili komentar. Čketine pi.

milos

pre 1 godinu

Cestitke na pobedi,zasluzen trijumf.Ponosan sam pre svega na publiku,ni muva se nije cula dok se odavala pocast velikom Sinisi Mihajlovicu.I tuzan i ponosan u isto vrijeme.Bravo Partizane,bravo Grobari,dragi Sinisa,pocivaj u miru.Nedostajaces svima.

super

pre 1 godinu

čestitke
preksinoć Bily trojka odlučujuća sad Naneli trojka na isti način se završila utakmica...moglo je u obe utakmice da ode na drugu stranu! Samo što su trojke u odlučujućim momentima veoma riskantne i zato je Partizan više utakmica izgubio na isti način ...

Kali the Greek

pre 1 godinu

Neko rece ispod da je efes igrao slabo
Budalastina

Kao zvezdas kazem da je efes odigrao na svom nivou
Ali odavno partizan nije odigrao ovako kvalitetno i to me malo brine
Mada sam znao da ce da dobiju uz losiji efes

Svi preskupi igraci partizana su odigrali majstorski
Retko ce to da se ponovi

Vračarac

pre 1 godinu

Čestitke grobari! Tresnuti glupe Turke i Atamana je za svakog Srbina zadovoljstvo. I dalje to mnogo škripi, ali ćeraćemo se mi još. Još kada ne bismo ni jedni ni drugi imali probleme sa povredama…

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast Partizanu na odlicnoj pobedi. Odlicno drugo poluvreme i napadacki i u odbrani. Vidi se da je radjeno na treninzima, da su uloge u zavrsnici promenjene, veceras su napadi isli pre svega na odlicnog Nanelija. Trebala vam je ova pobeda kao motor da krenete, da vidite da mozete i znacice vam za samopuzdanje ekipe. Jos jednom sve cestitke.

Petar

pre 1 godinu

"Završena drama". Zašto vi na B92 ne volite Partizan? Izgubili smo 5 utakmica sa ukupno 10 razlike a zvezda dobila sa 9 razlike, ali u sportu se sve vraća, samo polako .....
Večeras Partizan igrao odlično i zasluženo pobedio prvaka Evrope, možda i ponovnog.... Daj Bože da i Partizan i Zvezda igraju dobro do kraja sezone u euroligi i time dostojno reprezentuju : Košarku u Beogradu, Srbiji i na Balkanu...

Kontras

pre 1 godinu

Nikad, ali nikad ne potcenjuj srce sampiona. Nikad ne potcenjuj Partizan u kosarci. Inace ce ti se desiti ovo.

Jer, sta zna Partizan ko je trenutni sampion Evrope u kosarci.

Šta reći....

pre 1 godinu

Grobari svaka čast. Na požrtvovanosti, borbi i pobedi. Zasluženo i više nego zasluženo.
Publici svaka čast, posebno na transparentu za Mihu. Sve je bilo na vrhunskom nivou.

dure

pre 1 godinu

Minuta ćutanja za čudesnu levicu, legendu cz, od strane naših navijača je najveća pobeda večeras! Bravo moji crno beli, nagrada Vam je stigla odmah i večeras!

Nenad

pre 1 godinu

Kako se dobila ova, tako se izgubilo 5. Da se izgubila i ova. Zeljka bi slali u penziju, a da se dobilo bar 3 od onih 5, slali bi ga u nebesa.

nesa80

pre 1 godinu

jesmo dobili ali partizan nema ni 1 posto srece,kakve nama koseve daju uz zvuk sirene,pa to odbijanje lopte kad promasi protivnik,to nisu ni skokovi u napadu nego svaka ta nicija lopta pretvaraju u kos,partizan mora da odigra perfektnu utakmicu da bi dobio bilo koga,i kad odigra jako dobru odbranu lopta nekako zavrsi u kos,meni je stvarno vec neverovatno da protiv partizana se ponavlja isto i isto uz utakmicu u utakmicu

ej

pre 1 godinu

Opet je bilo povuci-potegni, nije bila sjajna završnica, ali na kraju je ispalo dobro. Nije mi jasno zašto lopta ide na Nanelija u svakoj završnici kad on pravi neke neshvatljive greške. Sreća ovaj put je pogodio važne šuteve, ali dešavaju mu se neke neshvatljive stvari. Lesor je duša ekipe u svakom pogledu i Eksum je neko ko napreduje. Super što su igrali više igrači u rotaciji, ali stari problemi su još uvek tu. Trifunović padne posle jednog lošeg šuta, Tristana odma napadaju čim udje u igru, dečko mora malo da očvrsne, Smajilagić posle jednog dobrog poteza, napravi još 3 gluposti...koncept odrabane i napada mora da bude isti bilo ko da igra, ali tu nastaju problemi očigledno.

Napred Partizan!!!

p.s. Večna slava Siniši Mihajloviću!!! Neka mu je laka zemlja.

Kide

pre 1 godinu

Promena je vidljiva u vecem zalaganju u odbrani.Daleko je ovo od prave igre jos.Ekipa bi morala da raste al fali samopuzdanja koje ce doci sa pobedama.I dalje je moje misljenje da bi plej mnogo uticao na kvalitet igre.Rastereceno na fener bez velikih ocekivanja.Mogli smo imati najmanje dve pobede vise.