Fudbal 64

Petak, 09.12.2022.

23:57

Mesi "poludeo": Šta gledaš, glupane? VIDEO

Argentinski fudbaler Lionel Mesi bio je nervozan uprkos prolasku njegove reprezentacije u polufinale Svetskog prvenstva.

Mesi "poludeo": Šta gledaš, glupane? VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

bane

pre 1 godinu

(lebron goat, 10. decembar 2022 00:22)

mesijev PR ne postoji, verovatno zato sto nije opsednut kao neko ko mora svima da dokaze da je ne samo najbolji fudbaler nego i najbolji covek, najbolji humanitarac i jos 100 stvari koje veze nemaju s fudbalom

Ronaldinho

pre 1 godinu

Ja ne znam da li su ovi ljudi sto komentarisu ikada sutnuli loptu ili sam ja mozda lud. Mi smo na fizickom hteli jedni drugima da otkinemo noge, da ne govorim o recima koje su se razmenjivale... Naravno posle toga se ohlade glave, prodje cas-dva i opet smo drugari. Ovo je cetvrtfinale SP, Argentina je prokockala dva gola prednosti jer nisu bili u stanju da se odbrane od dugih lopti, a onda su uspeli da pobede na penale. I sad covek treba da daje intervju posle toga i da bude potpuno smiren i pristojan. Celu utakmicu su provocirali jedni druge, Holandjani su izgleda svasta pricali i pre meca, utakmica je bila jako napeta i meni se to svidja moram priznati, postao mi je fudbal sterilan u poslednje vreme.

Маратонац трчи последњи круг

pre 1 godinu

Лаки је мало нервозан.Велика жеља и велика одговорносг је на Месију.Зна да је то,то што се СП тиче.Јасно му је да већ другу утакмицу,играју добро,држе све у својим рукама,а онда противник постигне гол и уђе вода у уши.Свака му част,вуче ову репрезентацију а докле ће стићи видећемо.

Ccc

pre 1 godinu

Bas obrnuto. Sve to sto si napisao vazi za Ronalda dok Mesi uvek daje autograme, slika se sa decom, grli ih, obilazi bolnice dok Ronaldo kada gubi udara bolesnu decu. Nikada nisam video od Mesija takvo nesto i sramota je da za ono ponasanje Ronaldo nije dobio nikakvu kaznu.

Ziks

pre 1 godinu

Zamislite kad pokusavate da izjednacite jednu psovku i recenicu koju (slicnu i gore od toga) igraci jedni drugima na terenu kazu bar 20x u toku jedne utakmice sa likom koji zbog svoga ega, ne slavi zajedno sa siagracima pobedu na svetskom, zeli ukrasti gol saigracu iako je citav svet video da nije dirao loptu, sa likom koji je uz Nejmara najveci padavicar i simulator 21 og veka, sa likom koga najuri "njegov" United zbog onakvih sramnih i decijih ispada i javnih prozivki bivsih saigraca, trenera, sadasnjih saigraca..Sa likom koji sta god kaze, slaze. Toliko puta demantovao mnoge stvari pa se ispostavile istinitom. S likom koji ie optuzen za silovanje, koje je zataskao plateci za sutnju bar 300k dolara(dokazna cinjenica). Sa likom koji deci ne dozvoljava kontakt sa bioloskom majkom..I oni u toj jadnoj nemoci jer citav svet po ko zna koji put vidi ko je bog ove igre, jos jednom u nemogucoj misiji pokusavaju da ocrne Mesija koliko mogu i predstave cak Ronalda posle svega sto smo videli, pozitivnijim likom..?! Ma vi ste nasi sampioni :D!

Igor

pre 1 godinu

Inace strani mediji su objavili da se ovo obratio fudbaleri Holandije Weghorstu, to je onaj sto je Dao gol za 2:2.Pre toga usao je i u sukob sa Van Galom I Davidsom zbog provokacije rukom, pokazavsi im da idu kuci. Ocigledno jako nervozan sinoc.

Mikii

pre 1 godinu

Ali koliko odvratan akcenat verovatno najlepšeg svetskog jezika (posle srpskog). Čujte samo kako pričaju Peruanci, Kolumbijci, Portorikanci, da ih čovek sluša ceo dan. A ovaj bradati kepec... Ko da je iz neke prašume došlo. Užas. Elem, ovolika pomama i paznja svetske javnosti zbog izjave polupismenog goniča lopte koji ne ume prostu rečenicu da sastavi je znak da smo kao društvo stigli do samoga dna.

Truman

pre 1 godinu

Jao vidi sad “mi” smo nasli da pricamo nekom o kulturi hahaha ok. Uzgred, adrenalin je to, covek je tek zavrsio neverovatnu utakmicu gde je bilo koskanja i svacega, proso dalje i srecan je i naostren za dalje…Messi daje srce za Argentinu.

Pooll

pre 1 godinu

Taj sudija je Messiju ponistio cist gol za titulu 2014 godine protiv Atletica u zadnjem kolu lige. Opcenito on je uvek bio Realov sudija,

Mam

pre 1 godinu

Messi je mnogo dobrih djela uradio: plaćao je liječenje za 1600 ranjene djece Sirije. Dječiju bolnicu u Argentini. Radi za Unicef, pomaže siromašnoj djeci, ima fondaciju koju financira sa ciljem pomaganja siromašnima. Samo što se ne hvali, ne promoviše se toliko po društvenim mrežama kao neki...

Hudica

pre 1 godinu

Argentina ima priliku za revanš Hrvatima u 1/2f.
Hrvati ako slučajno produ u finale, imaju priliku za revanš Francuzima, ako Francuzi prođu Engleze i Marokance/Portugal.
Prije tog eventualnog finala i eventualnog hrvatskog revanša, može se desiti i istorijski revanš Marokanaca Francuzima.
Interesantan i napet dvoboj je i Engleska i Francuska.

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Argentinci se bore do kraja.
Mesi jos ima potencijala za razliku od Ronalda koji je izduvao,a i nikad nije bio u rangu Mesija.
Sudija je zalutao u ovu struku.Nema osecaj za igru i pistaljku.Bruka!!!
Holandija je dobro parirala,ali ovde bolji ide dalje.
Sa Hrvatima ce im biti puno teze,jer su hrvati usavrsili igru na rezultat i imaju igrace za to.I klupa im razume sistem u kome uspevaju.Svakome do sada su nametnuli svoju igru i zakljucali ga.Brazil je licio na jako prosecan tim.Kad to ucinis Brazilu onda kapa dole.Mogu to uraditi i Argentini i Francuzima(englezima pogotovu).
Vidim ih kao prvake sveta i to ce biti kruna jednog uspesnog pristupa fudbalskoj igri.Pricace se o tome,jer ovo nije slucajno.Nemas u tom timu ni jednog igraca iznad proseka,a imas ekipu iznad proseka.To se zove vrhunska inteligencija.

Srki

pre 1 godinu

Sudac nije bio dorastao utakmici - rekao je Messi, a potom se osvrnuo na Hrvatsku.
- Sjajna momčad... Igrali su ravnopravno s Brazilom, na trenutke bili i puno bolji. S razlogom su u polufinalu Svjetskog prvenstva - dodao je.

Mundijal je opasan po zdravlje

pre 1 godinu

Mesi je nervozan. Boji se Hrvatske. Zna da je Brazil jači od Argentune. A zna da je Hrvatska izbacila Argentinu u Rusiji sa 3:0. Protisak favorita i lezernost autsajdera.

@Alex

pre 1 godinu

Da li je neko provalio kome je pokazao onaj žuti karton na kraju tekme? Mahao je kartonom, kao Montipajtonivci, punih 5 minuta i okretao se i ka golmanima, i ka igračima, trenerima, publici i ka drugim sudijama...Sudija je puk'o načisto.
Argentini samo fale još Džaka, Šaćiri i da malo podmlade Ortegu (on zna kako se glavom nokautiraju tornjevi:-)), a i Dijego Simeone je verovatno ovo večeras sa nostalgijom gledao.
Iz Italije ih pozdravlja Materaci.
Bar su ovim ponašanjem ujedinili Srbe i Hrvate, ne računajući Mesijevu sektu.

Aleks

pre 1 godinu

centarfor

Lahoz koji duva u pištaljku a niko ga ne zarezuje ni 2% :D Na kraju je podelio 15 kartona da ni sam ne zna za šta tačno. Potpuno je pogubio konce utakmice, lik nakon prljavog starta šutira loptu ka klupi Holandije i umalo nastaje atmosfera linča i on to ne rešava.
Apropo Mesija, seljak klasičan kao i cela argentinska ekipa. Samo je on media darling dok Ronaldo i Neymar to nisu. Startovi s leđa, pada isto koliko i Neymar dok se njemu za sve gleda kroz prste, rugaju se Holanđanima nakon prolaska... Za njih su Brazilci gospoda, za koje se ovde pisalo da provociraju i ponižavaju a slavili su među sobom svojim plesom.

Nikola

pre 1 godinu

Lik kaže nije bio zadovoljan sudijom, a lik je svirao sve za njih, prekidao je meč zbog njihovog valjanja. Nadam se da će ih neko zaustaviti, jer toliko nepoštovanje prema protivniku samo Urugvajci imaju.

veliki

pre 1 godinu

Колико је батина добио вечерас од подмуклих и безобразних Холанђана. Лахоз није имао петљу да неком од њих да други жути, па га је дао тек током пенал серије Дамфрису.

lebron goat

pre 1 godinu

Navijam za Hrvate prvi put u životu. Zamislite samo da je Ronaldo rekao ovo? Mediji bi ga pojeli (Mesijev PR je i najveći od svih sportista posle Džordana)

Memfis Dopaj

pre 1 godinu

Namešta mu se da osvoji od početka. Kolika je kvota da će mu biti sviran penal u polu-finalu? Neko? Mora biti najbolji strelac Argentine, možda i samog prvenstva, rekorder po broju nastupa na istom, najbolji igrač, osvajač... Ni najmanje me više ne bi iznenadilo da se obistini scenario od pre početka takmičenja kad smo mnogi shvatili da se Argentina i Portugal mogu sresti u finalu. Jer to je najisplativiji epilog dve najprepumpanije fudbalske zvezde svih vremena.

centarfor

pre 1 godinu

Mesi poslao sudiju u peršun, pa se pozdravljaju na maternjem.


Sudjenje na obe utakmice danas je bilo ispod nivoa za SP. Oliver je propustio da pokaze nekoliko kartona cak i crveni Hrvatskoj, dok je Lahoz mlatio kartonima bez kontrole utakmice.

Љаксе

pre 1 godinu

Ме разумем се у фудбал толико да проценим ко је бољи између Роналда и Месиа. Знам сако једно, да, иако ми је Роналдо сав пун себе и надобудан, некако више дражи од овог кепеца који је сав нешто нервозан и пун комплекса. Да не кажем ону Роналдову хуманитарну страну коју изузетно поштујем. А тек да жели да се слика, да аутограм, покаже саосећање према деци, сиротињи... што се није истетовирао јер је чест давалац крви ...дакле далеко бољи човек од овог комплексаша!

Kontras

pre 1 godinu

Argentinci, kao i vecina latinoamerikanaca, su poznati po impulsivnosti, problematicnosti...

Mesi ipak generalno deluje kao dobar i miran lik. Verovatno ga je neko isprovocirao

Љаксе

pre 1 godinu

Ме разумем се у фудбал толико да проценим ко је бољи између Роналда и Месиа. Знам сако једно, да, иако ми је Роналдо сав пун себе и надобудан, некако више дражи од овог кепеца који је сав нешто нервозан и пун комплекса. Да не кажем ону Роналдову хуманитарну страну коју изузетно поштујем. А тек да жели да се слика, да аутограм, покаже саосећање према деци, сиротињи... што се није истетовирао јер је чест давалац крви ...дакле далеко бољи човек од овог комплексаша!

Aleks

pre 1 godinu

centarfor

Lahoz koji duva u pištaljku a niko ga ne zarezuje ni 2% :D Na kraju je podelio 15 kartona da ni sam ne zna za šta tačno. Potpuno je pogubio konce utakmice, lik nakon prljavog starta šutira loptu ka klupi Holandije i umalo nastaje atmosfera linča i on to ne rešava.
Apropo Mesija, seljak klasičan kao i cela argentinska ekipa. Samo je on media darling dok Ronaldo i Neymar to nisu. Startovi s leđa, pada isto koliko i Neymar dok se njemu za sve gleda kroz prste, rugaju se Holanđanima nakon prolaska... Za njih su Brazilci gospoda, za koje se ovde pisalo da provociraju i ponižavaju a slavili su među sobom svojim plesom.

Kontras

pre 1 godinu

Argentinci, kao i vecina latinoamerikanaca, su poznati po impulsivnosti, problematicnosti...

Mesi ipak generalno deluje kao dobar i miran lik. Verovatno ga je neko isprovocirao

Nikola

pre 1 godinu

Lik kaže nije bio zadovoljan sudijom, a lik je svirao sve za njih, prekidao je meč zbog njihovog valjanja. Nadam se da će ih neko zaustaviti, jer toliko nepoštovanje prema protivniku samo Urugvajci imaju.

lebron goat

pre 1 godinu

Navijam za Hrvate prvi put u životu. Zamislite samo da je Ronaldo rekao ovo? Mediji bi ga pojeli (Mesijev PR je i najveći od svih sportista posle Džordana)

centarfor

pre 1 godinu

Mesi poslao sudiju u peršun, pa se pozdravljaju na maternjem.


Sudjenje na obe utakmice danas je bilo ispod nivoa za SP. Oliver je propustio da pokaze nekoliko kartona cak i crveni Hrvatskoj, dok je Lahoz mlatio kartonima bez kontrole utakmice.

Memfis Dopaj

pre 1 godinu

Namešta mu se da osvoji od početka. Kolika je kvota da će mu biti sviran penal u polu-finalu? Neko? Mora biti najbolji strelac Argentine, možda i samog prvenstva, rekorder po broju nastupa na istom, najbolji igrač, osvajač... Ni najmanje me više ne bi iznenadilo da se obistini scenario od pre početka takmičenja kad smo mnogi shvatili da se Argentina i Portugal mogu sresti u finalu. Jer to je najisplativiji epilog dve najprepumpanije fudbalske zvezde svih vremena.

veliki

pre 1 godinu

Колико је батина добио вечерас од подмуклих и безобразних Холанђана. Лахоз није имао петљу да неком од њих да други жути, па га је дао тек током пенал серије Дамфрису.

Mikii

pre 1 godinu

Ali koliko odvratan akcenat verovatno najlepšeg svetskog jezika (posle srpskog). Čujte samo kako pričaju Peruanci, Kolumbijci, Portorikanci, da ih čovek sluša ceo dan. A ovaj bradati kepec... Ko da je iz neke prašume došlo. Užas. Elem, ovolika pomama i paznja svetske javnosti zbog izjave polupismenog goniča lopte koji ne ume prostu rečenicu da sastavi je znak da smo kao društvo stigli do samoga dna.

Mam

pre 1 godinu

Messi je mnogo dobrih djela uradio: plaćao je liječenje za 1600 ranjene djece Sirije. Dječiju bolnicu u Argentini. Radi za Unicef, pomaže siromašnoj djeci, ima fondaciju koju financira sa ciljem pomaganja siromašnima. Samo što se ne hvali, ne promoviše se toliko po društvenim mrežama kao neki...

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Argentinci se bore do kraja.
Mesi jos ima potencijala za razliku od Ronalda koji je izduvao,a i nikad nije bio u rangu Mesija.
Sudija je zalutao u ovu struku.Nema osecaj za igru i pistaljku.Bruka!!!
Holandija je dobro parirala,ali ovde bolji ide dalje.
Sa Hrvatima ce im biti puno teze,jer su hrvati usavrsili igru na rezultat i imaju igrace za to.I klupa im razume sistem u kome uspevaju.Svakome do sada su nametnuli svoju igru i zakljucali ga.Brazil je licio na jako prosecan tim.Kad to ucinis Brazilu onda kapa dole.Mogu to uraditi i Argentini i Francuzima(englezima pogotovu).
Vidim ih kao prvake sveta i to ce biti kruna jednog uspesnog pristupa fudbalskoj igri.Pricace se o tome,jer ovo nije slucajno.Nemas u tom timu ni jednog igraca iznad proseka,a imas ekipu iznad proseka.To se zove vrhunska inteligencija.

Ziks

pre 1 godinu

Zamislite kad pokusavate da izjednacite jednu psovku i recenicu koju (slicnu i gore od toga) igraci jedni drugima na terenu kazu bar 20x u toku jedne utakmice sa likom koji zbog svoga ega, ne slavi zajedno sa siagracima pobedu na svetskom, zeli ukrasti gol saigracu iako je citav svet video da nije dirao loptu, sa likom koji je uz Nejmara najveci padavicar i simulator 21 og veka, sa likom koga najuri "njegov" United zbog onakvih sramnih i decijih ispada i javnih prozivki bivsih saigraca, trenera, sadasnjih saigraca..Sa likom koji sta god kaze, slaze. Toliko puta demantovao mnoge stvari pa se ispostavile istinitom. S likom koji ie optuzen za silovanje, koje je zataskao plateci za sutnju bar 300k dolara(dokazna cinjenica). Sa likom koji deci ne dozvoljava kontakt sa bioloskom majkom..I oni u toj jadnoj nemoci jer citav svet po ko zna koji put vidi ko je bog ove igre, jos jednom u nemogucoj misiji pokusavaju da ocrne Mesija koliko mogu i predstave cak Ronalda posle svega sto smo videli, pozitivnijim likom..?! Ma vi ste nasi sampioni :D!

Ronaldinho

pre 1 godinu

Ja ne znam da li su ovi ljudi sto komentarisu ikada sutnuli loptu ili sam ja mozda lud. Mi smo na fizickom hteli jedni drugima da otkinemo noge, da ne govorim o recima koje su se razmenjivale... Naravno posle toga se ohlade glave, prodje cas-dva i opet smo drugari. Ovo je cetvrtfinale SP, Argentina je prokockala dva gola prednosti jer nisu bili u stanju da se odbrane od dugih lopti, a onda su uspeli da pobede na penale. I sad covek treba da daje intervju posle toga i da bude potpuno smiren i pristojan. Celu utakmicu su provocirali jedni druge, Holandjani su izgleda svasta pricali i pre meca, utakmica je bila jako napeta i meni se to svidja moram priznati, postao mi je fudbal sterilan u poslednje vreme.

Truman

pre 1 godinu

Jao vidi sad “mi” smo nasli da pricamo nekom o kulturi hahaha ok. Uzgred, adrenalin je to, covek je tek zavrsio neverovatnu utakmicu gde je bilo koskanja i svacega, proso dalje i srecan je i naostren za dalje…Messi daje srce za Argentinu.

Pooll

pre 1 godinu

Taj sudija je Messiju ponistio cist gol za titulu 2014 godine protiv Atletica u zadnjem kolu lige. Opcenito on je uvek bio Realov sudija,

Igor

pre 1 godinu

Inace strani mediji su objavili da se ovo obratio fudbaleri Holandije Weghorstu, to je onaj sto je Dao gol za 2:2.Pre toga usao je i u sukob sa Van Galom I Davidsom zbog provokacije rukom, pokazavsi im da idu kuci. Ocigledno jako nervozan sinoc.

Mundijal je opasan po zdravlje

pre 1 godinu

Mesi je nervozan. Boji se Hrvatske. Zna da je Brazil jači od Argentune. A zna da je Hrvatska izbacila Argentinu u Rusiji sa 3:0. Protisak favorita i lezernost autsajdera.

Hudica

pre 1 godinu

Argentina ima priliku za revanš Hrvatima u 1/2f.
Hrvati ako slučajno produ u finale, imaju priliku za revanš Francuzima, ako Francuzi prođu Engleze i Marokance/Portugal.
Prije tog eventualnog finala i eventualnog hrvatskog revanša, može se desiti i istorijski revanš Marokanaca Francuzima.
Interesantan i napet dvoboj je i Engleska i Francuska.

Маратонац трчи последњи круг

pre 1 godinu

Лаки је мало нервозан.Велика жеља и велика одговорносг је на Месију.Зна да је то,то што се СП тиче.Јасно му је да већ другу утакмицу,играју добро,држе све у својим рукама,а онда противник постигне гол и уђе вода у уши.Свака му част,вуче ову репрезентацију а докле ће стићи видећемо.

Ccc

pre 1 godinu

Bas obrnuto. Sve to sto si napisao vazi za Ronalda dok Mesi uvek daje autograme, slika se sa decom, grli ih, obilazi bolnice dok Ronaldo kada gubi udara bolesnu decu. Nikada nisam video od Mesija takvo nesto i sramota je da za ono ponasanje Ronaldo nije dobio nikakvu kaznu.

Srki

pre 1 godinu

Sudac nije bio dorastao utakmici - rekao je Messi, a potom se osvrnuo na Hrvatsku.
- Sjajna momčad... Igrali su ravnopravno s Brazilom, na trenutke bili i puno bolji. S razlogom su u polufinalu Svjetskog prvenstva - dodao je.

@Alex

pre 1 godinu

Da li je neko provalio kome je pokazao onaj žuti karton na kraju tekme? Mahao je kartonom, kao Montipajtonivci, punih 5 minuta i okretao se i ka golmanima, i ka igračima, trenerima, publici i ka drugim sudijama...Sudija je puk'o načisto.
Argentini samo fale još Džaka, Šaćiri i da malo podmlade Ortegu (on zna kako se glavom nokautiraju tornjevi:-)), a i Dijego Simeone je verovatno ovo večeras sa nostalgijom gledao.
Iz Italije ih pozdravlja Materaci.
Bar su ovim ponašanjem ujedinili Srbe i Hrvate, ne računajući Mesijevu sektu.

bane

pre 1 godinu

(lebron goat, 10. decembar 2022 00:22)

mesijev PR ne postoji, verovatno zato sto nije opsednut kao neko ko mora svima da dokaze da je ne samo najbolji fudbaler nego i najbolji covek, najbolji humanitarac i jos 100 stvari koje veze nemaju s fudbalom

Љаксе

pre 1 godinu

Ме разумем се у фудбал толико да проценим ко је бољи између Роналда и Месиа. Знам сако једно, да, иако ми је Роналдо сав пун себе и надобудан, некако више дражи од овог кепеца који је сав нешто нервозан и пун комплекса. Да не кажем ону Роналдову хуманитарну страну коју изузетно поштујем. А тек да жели да се слика, да аутограм, покаже саосећање према деци, сиротињи... што се није истетовирао јер је чест давалац крви ...дакле далеко бољи човек од овог комплексаша!

lebron goat

pre 1 godinu

Navijam za Hrvate prvi put u životu. Zamislite samo da je Ronaldo rekao ovo? Mediji bi ga pojeli (Mesijev PR je i najveći od svih sportista posle Džordana)

Aleks

pre 1 godinu

centarfor

Lahoz koji duva u pištaljku a niko ga ne zarezuje ni 2% :D Na kraju je podelio 15 kartona da ni sam ne zna za šta tačno. Potpuno je pogubio konce utakmice, lik nakon prljavog starta šutira loptu ka klupi Holandije i umalo nastaje atmosfera linča i on to ne rešava.
Apropo Mesija, seljak klasičan kao i cela argentinska ekipa. Samo je on media darling dok Ronaldo i Neymar to nisu. Startovi s leđa, pada isto koliko i Neymar dok se njemu za sve gleda kroz prste, rugaju se Holanđanima nakon prolaska... Za njih su Brazilci gospoda, za koje se ovde pisalo da provociraju i ponižavaju a slavili su među sobom svojim plesom.

Memfis Dopaj

pre 1 godinu

Namešta mu se da osvoji od početka. Kolika je kvota da će mu biti sviran penal u polu-finalu? Neko? Mora biti najbolji strelac Argentine, možda i samog prvenstva, rekorder po broju nastupa na istom, najbolji igrač, osvajač... Ni najmanje me više ne bi iznenadilo da se obistini scenario od pre početka takmičenja kad smo mnogi shvatili da se Argentina i Portugal mogu sresti u finalu. Jer to je najisplativiji epilog dve najprepumpanije fudbalske zvezde svih vremena.

veliki

pre 1 godinu

Колико је батина добио вечерас од подмуклих и безобразних Холанђана. Лахоз није имао петљу да неком од њих да други жути, па га је дао тек током пенал серије Дамфрису.

Nikola

pre 1 godinu

Lik kaže nije bio zadovoljan sudijom, a lik je svirao sve za njih, prekidao je meč zbog njihovog valjanja. Nadam se da će ih neko zaustaviti, jer toliko nepoštovanje prema protivniku samo Urugvajci imaju.

Mikii

pre 1 godinu

Ali koliko odvratan akcenat verovatno najlepšeg svetskog jezika (posle srpskog). Čujte samo kako pričaju Peruanci, Kolumbijci, Portorikanci, da ih čovek sluša ceo dan. A ovaj bradati kepec... Ko da je iz neke prašume došlo. Užas. Elem, ovolika pomama i paznja svetske javnosti zbog izjave polupismenog goniča lopte koji ne ume prostu rečenicu da sastavi je znak da smo kao društvo stigli do samoga dna.

Kontras

pre 1 godinu

Argentinci, kao i vecina latinoamerikanaca, su poznati po impulsivnosti, problematicnosti...

Mesi ipak generalno deluje kao dobar i miran lik. Verovatno ga je neko isprovocirao

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Argentinci se bore do kraja.
Mesi jos ima potencijala za razliku od Ronalda koji je izduvao,a i nikad nije bio u rangu Mesija.
Sudija je zalutao u ovu struku.Nema osecaj za igru i pistaljku.Bruka!!!
Holandija je dobro parirala,ali ovde bolji ide dalje.
Sa Hrvatima ce im biti puno teze,jer su hrvati usavrsili igru na rezultat i imaju igrace za to.I klupa im razume sistem u kome uspevaju.Svakome do sada su nametnuli svoju igru i zakljucali ga.Brazil je licio na jako prosecan tim.Kad to ucinis Brazilu onda kapa dole.Mogu to uraditi i Argentini i Francuzima(englezima pogotovu).
Vidim ih kao prvake sveta i to ce biti kruna jednog uspesnog pristupa fudbalskoj igri.Pricace se o tome,jer ovo nije slucajno.Nemas u tom timu ni jednog igraca iznad proseka,a imas ekipu iznad proseka.To se zove vrhunska inteligencija.

Mundijal je opasan po zdravlje

pre 1 godinu

Mesi je nervozan. Boji se Hrvatske. Zna da je Brazil jači od Argentune. A zna da je Hrvatska izbacila Argentinu u Rusiji sa 3:0. Protisak favorita i lezernost autsajdera.

centarfor

pre 1 godinu

Mesi poslao sudiju u peršun, pa se pozdravljaju na maternjem.


Sudjenje na obe utakmice danas je bilo ispod nivoa za SP. Oliver je propustio da pokaze nekoliko kartona cak i crveni Hrvatskoj, dok je Lahoz mlatio kartonima bez kontrole utakmice.

Ziks

pre 1 godinu

Zamislite kad pokusavate da izjednacite jednu psovku i recenicu koju (slicnu i gore od toga) igraci jedni drugima na terenu kazu bar 20x u toku jedne utakmice sa likom koji zbog svoga ega, ne slavi zajedno sa siagracima pobedu na svetskom, zeli ukrasti gol saigracu iako je citav svet video da nije dirao loptu, sa likom koji je uz Nejmara najveci padavicar i simulator 21 og veka, sa likom koga najuri "njegov" United zbog onakvih sramnih i decijih ispada i javnih prozivki bivsih saigraca, trenera, sadasnjih saigraca..Sa likom koji sta god kaze, slaze. Toliko puta demantovao mnoge stvari pa se ispostavile istinitom. S likom koji ie optuzen za silovanje, koje je zataskao plateci za sutnju bar 300k dolara(dokazna cinjenica). Sa likom koji deci ne dozvoljava kontakt sa bioloskom majkom..I oni u toj jadnoj nemoci jer citav svet po ko zna koji put vidi ko je bog ove igre, jos jednom u nemogucoj misiji pokusavaju da ocrne Mesija koliko mogu i predstave cak Ronalda posle svega sto smo videli, pozitivnijim likom..?! Ma vi ste nasi sampioni :D!

Ccc

pre 1 godinu

Bas obrnuto. Sve to sto si napisao vazi za Ronalda dok Mesi uvek daje autograme, slika se sa decom, grli ih, obilazi bolnice dok Ronaldo kada gubi udara bolesnu decu. Nikada nisam video od Mesija takvo nesto i sramota je da za ono ponasanje Ronaldo nije dobio nikakvu kaznu.

Pooll

pre 1 godinu

Taj sudija je Messiju ponistio cist gol za titulu 2014 godine protiv Atletica u zadnjem kolu lige. Opcenito on je uvek bio Realov sudija,

@Alex

pre 1 godinu

Da li je neko provalio kome je pokazao onaj žuti karton na kraju tekme? Mahao je kartonom, kao Montipajtonivci, punih 5 minuta i okretao se i ka golmanima, i ka igračima, trenerima, publici i ka drugim sudijama...Sudija je puk'o načisto.
Argentini samo fale još Džaka, Šaćiri i da malo podmlade Ortegu (on zna kako se glavom nokautiraju tornjevi:-)), a i Dijego Simeone je verovatno ovo večeras sa nostalgijom gledao.
Iz Italije ih pozdravlja Materaci.
Bar su ovim ponašanjem ujedinili Srbe i Hrvate, ne računajući Mesijevu sektu.

Srki

pre 1 godinu

Sudac nije bio dorastao utakmici - rekao je Messi, a potom se osvrnuo na Hrvatsku.
- Sjajna momčad... Igrali su ravnopravno s Brazilom, na trenutke bili i puno bolji. S razlogom su u polufinalu Svjetskog prvenstva - dodao je.

bane

pre 1 godinu

(lebron goat, 10. decembar 2022 00:22)

mesijev PR ne postoji, verovatno zato sto nije opsednut kao neko ko mora svima da dokaze da je ne samo najbolji fudbaler nego i najbolji covek, najbolji humanitarac i jos 100 stvari koje veze nemaju s fudbalom

Mam

pre 1 godinu

Messi je mnogo dobrih djela uradio: plaćao je liječenje za 1600 ranjene djece Sirije. Dječiju bolnicu u Argentini. Radi za Unicef, pomaže siromašnoj djeci, ima fondaciju koju financira sa ciljem pomaganja siromašnima. Samo što se ne hvali, ne promoviše se toliko po društvenim mrežama kao neki...

Hudica

pre 1 godinu

Argentina ima priliku za revanš Hrvatima u 1/2f.
Hrvati ako slučajno produ u finale, imaju priliku za revanš Francuzima, ako Francuzi prođu Engleze i Marokance/Portugal.
Prije tog eventualnog finala i eventualnog hrvatskog revanša, može se desiti i istorijski revanš Marokanaca Francuzima.
Interesantan i napet dvoboj je i Engleska i Francuska.

Ronaldinho

pre 1 godinu

Ja ne znam da li su ovi ljudi sto komentarisu ikada sutnuli loptu ili sam ja mozda lud. Mi smo na fizickom hteli jedni drugima da otkinemo noge, da ne govorim o recima koje su se razmenjivale... Naravno posle toga se ohlade glave, prodje cas-dva i opet smo drugari. Ovo je cetvrtfinale SP, Argentina je prokockala dva gola prednosti jer nisu bili u stanju da se odbrane od dugih lopti, a onda su uspeli da pobede na penale. I sad covek treba da daje intervju posle toga i da bude potpuno smiren i pristojan. Celu utakmicu su provocirali jedni druge, Holandjani su izgleda svasta pricali i pre meca, utakmica je bila jako napeta i meni se to svidja moram priznati, postao mi je fudbal sterilan u poslednje vreme.

Truman

pre 1 godinu

Jao vidi sad “mi” smo nasli da pricamo nekom o kulturi hahaha ok. Uzgred, adrenalin je to, covek je tek zavrsio neverovatnu utakmicu gde je bilo koskanja i svacega, proso dalje i srecan je i naostren za dalje…Messi daje srce za Argentinu.

Маратонац трчи последњи круг

pre 1 godinu

Лаки је мало нервозан.Велика жеља и велика одговорносг је на Месију.Зна да је то,то што се СП тиче.Јасно му је да већ другу утакмицу,играју добро,држе све у својим рукама,а онда противник постигне гол и уђе вода у уши.Свака му част,вуче ову репрезентацију а докле ће стићи видећемо.

Igor

pre 1 godinu

Inace strani mediji su objavili da se ovo obratio fudbaleri Holandije Weghorstu, to je onaj sto je Dao gol za 2:2.Pre toga usao je i u sukob sa Van Galom I Davidsom zbog provokacije rukom, pokazavsi im da idu kuci. Ocigledno jako nervozan sinoc.