Fudbal 110

Četvrtak, 24.11.2022.

22:11

Tadić: Moglo je da ode i u drugom smeru

Kapiten Srbije Dušan Tadić govorio je o utiscima posle poraza od Brazila.

Tadiæ: Moglo je da ode i u drugom smeru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Mare

pre 1 godinu

Uf podržavam repku i kad je svi pljuju. Ali bukvalno nikako nije moglo ići na drugu stranu. Ništa ama baš ništa nismo pokazali.

Dr

pre 1 godinu

Realno Tadicu znas fudbal, ali sinoc si video da su te ipak gidine sustigle i da nije isto igeati protiv Den Boscha i Brazila. Dva kontakta sa loptom je bila nemoguca misija za tebe, izgubio si mnogo lopti, duela, nisi dao valjan pas i bio si potpuno nevidljiv sinoc. Daj Boze da ste nesto naucili iz sinocnjeg meca. Kamerun morate dobiti pa dalje sta Bog da!

Aj da i mi budemo realni

pre 1 godinu

Od Piksija smo tek krenuli da gradimo kult tima. I to je odlicno!
U ovom trenutku, nažalost, nismo dorasli prvom ešalonu timova Brazilu, Francuskoj, Spaniji.
Takođe, nismo dorasli ni drugom esalonu tj. Engleskoj, Holandiji, Belgiji, Argentini pa ni Nemackoj ni Italiji.
Mozemo da igramo sa Urugvajem, Švicom, Portugalom, Dancima, mozda Hrvatima zbog inata, i sa najboljim africkim, azijskim i severnoamerickim timovima.
Prerasli smo Norvesku, Svedsku, Mađare, Skote, Irce.
Ostale timove bi trebalo u 90% da pobedimo.
Ako nastavimo kontinuirano da se gradimo i da imamo pravi pristup i folozofiju igre, ako ojacamo kult reprezentacije, i ako budemo igrali narednih 10-ak godina u prvoj grupi Lige Nacija, redovno ucestvujeli na EP i SP, mozemo da budemo srecni i da se nadamo povremeno nekom uspehu, a to je realno 1/4 ili 1/2 finalu. Finale ako se baš potrefe zvezde na nebu.
Idemo u dobrom smeru, samo da nam se ne dese neki likovi iz proslosti kao predsednici FSS.

dr Dragan

pre 1 godinu

Nazalost sve je jednosmerno.Razlog sam juce napisao : trud i napadački fudbal.Kod nas nije bilo ni rada ni truda, a najmanje napadačkog truda.Piksi je trebao na početku staviti napapadačku postavu, pa šta bude.I ovako je realno moglo biti 7:0.Dve stative; dve date lopte ispred golmana i dve čiste lopte upućene na gol.Dakle, ili menjajte takti ili kući!

Mare

pre 1 godinu

Stani Tadiću,o kojoj utakmici ti pričaš, čoveče? Srećna okolnost je što nismo primili još 3-4 gola najmanje...Nismo slepi kod očiju i ne zakopcavamo se na ledja! Sta je to moglo da ode u drugom smeru,aman?

Slavko

pre 1 godinu

Sve sve, ali kretanje bez lopte: nula. Trcanje: minus 10. Gde je onaj presing iz Lisabona!? Dosli ste na Svetsko prvenstvo da se zabavljate ili da izginete? Nesigurnost, greske u predaji lopte, losa taktika... Trcanja bez. Dobro ste prosli. Nije moglo da ode u drugom smeru. Mogli smo samo da primimo jos nekoliko golova.

Ivan

pre 1 godinu

Ma ne Tadiću brate, nije se moglo više protiv Brazila zaista, i nije sramota to priznati. One majstorije njihovih igrača, naročito u drugom poluvremenu, mislim stvarno, šta reći, čista fudbalska umetnost. Rišarlison, priča za sebe, jednostavno svetska klasa napadača je taj dečko. Onaj njegov drugi gol, to je čisto umeće, umetnost fudbala, to je gol za uživanje svih ljubitelja fudbala! Ja kao vatreni navijač sopstvene reprezentacije Srbije aplaudirao sam Rišarlisonu na ovom golu! Kapa dole za njega! Jednostavno Brazilci su MNOGO BOLJI OD NAS i tu se sva priča o ovom meču završava.

Milan

pre 1 godinu

Ja mislim da se on šali. Moglo je vrlo lako biti 5:0.

Zaboravite Brazil, već se okrenite sledećim mečevima jer ih oba morate da dobijete.

vasilije

pre 1 godinu

Ovo kao kad igras na PES-u nas nijedan igrac ne moze da stigne Brazilce. Nemamo tehniku, nemamo brzinu, a nemamo ni tehniku. Milim da je brzina ubedljivo najvaznija u fudbalu, a to se kod nas nikako ne ceni. Nemamo ni zelju na 1:0 smo se predali i uvek tako daleko od lopte.

mnemonic

pre 1 godinu

da imamo napadača a ne drugoligaša plus prevaru Vlahovića, možda bi nekad i moglo da ode u drugom smeru. pogledajte heatmap drugoligaša. najveća greška je to što mislimo da imamo dva dobra napadača...

Zex

pre 1 godinu

Veliko razočaranje kao i uvek na velikim takmičenjima, nema veze što su izgubili, imali smo i sreće samo 2-0 nego što ništa nisu pokazali ni jedan jedini šut na gol, ni jedna akcija. Bili smo sparing partner na treningu Brazila. Ako prođemo grupu to će biti čudo.

PatriJota

pre 1 godinu

Da bi dobio utakmicu moras sutnuti na gol. A Srbija je imala suteva 0.
Na koji smer dakle Tadic misli? Mozda smer da dozivimo ponizenje sto smo i relano zasluzili ali nas je spasio golman.

NijeBitno

pre 1 godinu

Koga laze,sebe ili nas? Bez ikakvog presinga,niste im min ucinili neugodnim,da ste to sve pokušali svi bi vam oprostili i 5 komada da primite,ovo ide Piksiju.

realista

pre 1 godinu

A mislio sam da smo drugaciji ove godine ali opet isto. Bezidejno, uplaseno, nepovezano, previse rizicno u odbrani pa posle poklanjamo loptu na sredini terena…

Ljubo

pre 1 godinu

Šta napriča crni Dušane,ti kao kapiten si trebao da budeš predvodnik ovim fudbalerima a ti si bio najgori na terenu.Kao da loptu nikada nisi pipnuo.Sramota.Kada igrate kvalifikacije to bude gledljivo a kada dođete na svetsko prvenstvo to je negledljivo.Od svih reprezentacija Srbija je ubedljivo najgore odigrala.I što je najgore od ovih Brazilaca je napravila kao da su sa druge planete a ustvari su samo jedna od prosečnih reprezentacija koji kada dođe ozbiljniji protivnik to će i dokazati.Ova naša odbrana je toliko bušna kao Švajcarski sir.Toliko grešaka ne prave ni amaterske ekipe.

Sima Strahota

pre 1 godinu

Jedini smer ka kom je moglo i trebalo otici je 5-0 za Brazil. Posle Kostarike ste najgora repka, bez suta na gol za 90 mimuta, ni stida ni srama. Posteno i iskreno cu navijati za Kamerun protiv nas jer ste bruka.

milan

pre 1 godinu

Ne slazem se sa izjavom Tadica, ali svi koji ga kritikuju toliko povrsno gledaju fudbal da nemam reci. Jedini koji se otvarao po loptu, znao da stane na nju i pokusa nesto, to i statistika pokazuje. Svi ostali su se skamenili od straha, niti su znali da prime loptu i odigraju, a kamoli da ju povuku u napad , samo jos Radonjic kad je usao.

po logici komentatora portala, bolje je igrati bojazljivo, sakrivati se od lopte, ne otvarati se, da ne bi pogresio, e to je super, a onaj ko pokusava jedini i pogresi nije dobar. Ne budite povrsni

Pita krompiruša

pre 1 godinu

"Moglo je da ode i u drugom smeru"!? Pa šansu noiste imali, četiri šuta na gol za sto minuta. Delovali ste žalosno u drugom poluvremenu. Prosečna ekipa koja je, navodno, trebalo da bude bezobraznija. Na RTS jedan levak, verovatno neki ekspert, nazvao je sudiju pokvarenim čovekom samo što je u petom minutu pokazao žutilo. To je odlučilo utakmicu? Strašno. Pa imali su stativu i prečku, i nekoliko šansi još?

ja

pre 1 godinu

Auuuu kakvo tipicno srpsko "realno" sagledavanje stvari!

Sta si ti sa svoja 4 dodira lopte za celu utakmicu mogao da okrenes na drugu stranu???

Jesi ti svestan da pola utakmice niste mogli pola da predjete, a jos cetvrtinu niste mogli iz svojih 16 da izadjete??? Pola ste prelazili slucajno bez ikakve sanse da napravite sansu...

Prolaznik

pre 1 godinu

Kom drugom? Zasluzeno smo izgubili, treba biti realan, za nas su prejaki u ovom trenutku. Treba se konsolidivati i okrenuti Svajcarcima i Kameruncima.

jeremija

pre 1 godinu

"Bila je teška utakmica, na kraju su zaslužili pobedu. Imali smo momente kada smo mogli da ih ugrozimo, "
Zajeb.ncija neka, šta li?!
Koje momente, dečko?!
Onako da se vučete po terenu, protiv Brazila?! Više ste bili na svojoj strani terena nego na protivničkoj! Trči, bori se, daj sve od sebe, izgubi ali dostojanstveno. Pruži ruku protivniku, reci "bolji ste" i teraj dalje. Niko zamerio ne bi.
Ali, čitavu utakmicu igrati u grču, strahu, bez ideje, napada, ma ni jedne jedine akcije... I ti kažeš "imali smo momente"?!
Jel'?!

Sahista

pre 1 godinu

Koga da ugrozis druze, pa niste mogli loptu 2 sek da zadrzite u nogama. igrali su viktorije. Sreca pa nas nisu napunili sa jos kojim, lagano 5 komada.

Daba

pre 1 godinu

Sto kaze moj tata pre utakmice kada sam ga pitao sta misli o utakmici:. Sine nemamo mi sredinu terena,majstora sa loptom. A ja kazem Tadic i Milinkovic-Savic,a on se samo nasmeje i kaze 2:0 za Brazil. I na kraju utakmice mi kaze:Sine sta ti ja rekoh, Tadic i SMS najgori na utakmici nisu pipnuli loptu. I bi moj tata upravu!

H2H

pre 1 godinu

Koju si ti utakmicu danas igrao ili bolje rečeno gledao. Uvek ista priča, ista patetika, floskule, i nisu nama problem povrede, nego očajna forma dotičnog i SMS-a, ako se tu nešto ne promeni, idemo kući.

In medias

pre 1 godinu

NIJE ZA DEŽURNE NEGATIVCE

Treba da budemo realni i uzmemo nekoliko faktora u obzir:

1. Toliku smo tenziju i pritisak nabili na momke;
2. 3 od 5 ključnih igrača su roviti;
3. Brazil nije bio ovoliko ubojit još od 2002. kada su osvojili i bolji su od nas;

Biće veoma teško protiv Kameruna, ali zapišite...ako pobedimo, Švajcarska nema šanse...zapišite.

Ne budite negativni, PODRŽIMO naše momke do kraja!

Svetolik

pre 1 godinu

Kako sam se nadala, dobro samse udala...Realno je rezultat trebao biti 6-0 za Brazil. Brazil nije toliko jak koliko je Srbija pokazala slabost. I to onu istu koju sa razočaranjem gledamo zadnje dve decenije. Nije ovo moglo otići ni u kakvom drugom smjeru osim jednom jedinom, porazu Srbije. Piksi veli da ga je šokiralo to što je Srbija ostala bez goriva?? Molim...pa nisu se pošteno ni oznojili..nijednu šansu, nijedan šutu okvir gola...brazilci svaku loptu isprate sprintom, dok su srpski igrači inertni i bezidejni. Ne mogu dokučiti šta se dogodi sa reprezentacijom koja pokaže solidnu i napadačku igru u kvalifikacijama, i onda se pretvori u Lesoto u završnici. Ne znam, mislim da nećemo dobiti ni Švajcarce ni Kamerun.

szobi

pre 1 godinu

Nipošto se ne može prihvatiti izgovor da je Brazil prejak bio! Igrali smo plašljivo kao kukavice. Odjednom smo zaboravili kako se igra tačan pas, kako se prima lopta.. Sve.
Ako Saudijska Arabija može preokrenuti rezultat protiv Argentine onda mi barem možemo jednu dobru šansu napraviti protiv Brazila! Nemojte mi samo o tome da su premoćni. Igra je bila jedno ogromno razočaranje.

Dejan P

pre 1 godinu

Nasi prvo treba da nauce da je najvaznije trcanje bez lopte da onaj ko ima loptu ima vise mogucnosti da je doda.
Hodanjem pola tima se ne dobija utakmica.

RokNrolla

pre 1 godinu

Pravio se hajp , svi se primili , selektor i igrači drzali velike govore i na prvoj utakmici nisu pokazali ništa , da su makar uputili jedan jedini šut ka golu ....e to je bruka , rezultat nije. Bruka za stojkovića i za igrače da su bili toliko uplašeni i branili se celu utakmicu umesto da pokazu malo nesto od tog napadačkog talenta o kojim se tako rado priča

samo kažem...

pre 1 godinu

O kojoj utakmici on priča, imamo sreće što se nije završilo 20-0 za Brazil. Pogledati samo broj šuteva na gol i sve je jasno.

Ivan

pre 1 godinu

Potpuno nebitan poraz. Nasi rivali su ostale dve selekcije.
Brazil je prejak, realan rezultat 5-0. Branili smo se kolko smo mogli, ali vidi se da su mnogo bolji. Nismo mogli da mrdnemo, u 10 utakmica 10 puta bi nas rutinirali. Prejaki su stvarno, mi nismo losi samo smo naleteli na daleko jaci tim. Idemo dalje. 🇷🇸

veliki strumf

pre 1 godinu

Кад се овако прочита изјава - делује смешно. Међутим, кад се одслуша шта је и НА КОЈИ НАЧИН рекао - изјава је била потпуно коректна и на месту! Уопште не звучи и није јој био смисао као што је овде пренета. Послушајте изјаву пре критика.

Oliver

pre 1 godinu

Od naše igre gore su jedino naše izjave posle utakmice. O kakvom drugom smeru pricas covece,a krštenu šansu niste imali? Da je moglo da ode u drugom smeru,otislo bi. Da li ce ikada neki nas fudbaler reci: da,oni su kvalitetniji od nas,nismo njihov nivo,izvinite navijaci,ali tako je!

Kako

pre 1 godinu

Zasto se nasi odbrambeni igraci se ne udvajaju u odbrani vec u igri 1:1 skakucu unazad anticipiraju dal ce protivnik levo ili desno umesto da direktno startuju igraca,to nisam nigde video da neko radi ili je to nasa poznata skola fudbala

.

pre 1 godinu

Primis dva gola, dva puta te spasu stativa i precka, dva puta protivnik promasi zicer, a ti izjavis kako si mogao da pobedis... definicija licemerja.

Joks

pre 1 godinu

Tadić i SMS su bili veoma loši.Takođe - izvođenje Saše Lukića a uvođenje drugog napadača je velika Piksijeva greška. Uopšte uzev, usporavali smo igru i kada nije trebalo. Brazil se tako ne može ugroziti. U principu, samo smo čekali da primimo gol.

Nikola akeksic

pre 1 godinu

Da li je realno da covek ovako nesto izjavi, mi smo mogli primiti min 5 golova. U prvom poluvremenu nismo preseli pola niti sutnuli na gol.

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ja stvarno moram da se zapitam sta ovaj covek, koji iz ko zna kog razloga danas nije igrao, prica? Kao da je stigao iz zone sumraka u nekom od paralelnih svetova. Zar je stvarno dotle doslo da nas bas svako moze da uverava da ono sto smo videli nije tako? Pa Tadicu, ovo je moglo da ode u drugom smeru jedino da je autobus s Brazilcima promasio stadion i zalutao u pustinji…

Pošteno

pre 1 godinu

Trebaš biti realan i reći mi nismo ta liga, kakav drugi smer, moglo je da bude 5:0 minimum. Treba tražiti šansu na ostale dve...

krg1

pre 1 godinu

Kakav drugi smer?
Uplašeni i nesigurni.
Nismo loptu mogli da kontrolišemo.
Izgubili smo, Brazil je igrao za razliku od nas.
Ovakve izjave su smešne.

GanDra Šajkaš

pre 1 godinu

Lose ste odigrali i to je to.
Da li strah ili jednostavno vas limit ali to je to.
Imate jos dve utakmice, koje su i pre pocetka prvenstva, postavljene kao najbitnije. Dignite se posle ovog poraza pa na Kamerun krenite onako kako znate. A ako pobedite Kamerun, onda na sajdzije na krv i na noz. Pa kom opanci a kom obojci...

steva

pre 1 godinu

Kakvom drugom smeru , moj prijatelju ? Drugi smer je jedino moglo da bude jos 4 gola u nasoj mrezi , ali nas je spasio Vanja i sam Bog . Brazil jeste jak i rezultat nije problem , problem je katastrofalna igra u kojoj nismo odigrali 3 cestita pasa , dosli na 20 metara , sutnuli ne gol vec i pored gola . Ni jedne jedine poslusanse , a kamo li sanse za gol . Piksi gaji ofanzivni fudbal ? Ovo sto smo gledali je bila klasicna bunkerica u kojoj smo se u drugom poluvremenu totalno pogubili . Dragni nas kapitenu , dragi selektore ofanzivne Srbije , Mi smo vise igrali nazad , nego napred...toliko smo ofanzivni da je nam je na utakmici najve dodira sa loptom imao Vanja (golman) . Nista se tu nije promenilo od pre 4 godine , mozda i jeste , ali na gore ...losije smo odigrali sad negp pre 4 godine .

Mihajlo

pre 1 godinu

Dajte bar neku realnu izjavu,nesto sto ceo svet vidi,mi ni prvo poluvreme nismo nista igrali,imali smo srece da ne primimo gol,da je Vanja sve branio,za celu utakmicu nismo sutnuli u gol. Nadam se samo da se ne vracamo opet ovakvim utakmicama kao da nikad loptu nismo videli,milion takvih utakmica sam odgledao,daj malo da igramo fudbal.

.

pre 1 godinu

Primis dva gola, dva puta te spasu stativa i precka, dva puta protivnik promasi zicer, a ti izjavis kako si mogao da pobedis... definicija licemerja.

samo kažem...

pre 1 godinu

O kojoj utakmici on priča, imamo sreće što se nije završilo 20-0 za Brazil. Pogledati samo broj šuteva na gol i sve je jasno.

Oliver

pre 1 godinu

Od naše igre gore su jedino naše izjave posle utakmice. O kakvom drugom smeru pricas covece,a krštenu šansu niste imali? Da je moglo da ode u drugom smeru,otislo bi. Da li ce ikada neki nas fudbaler reci: da,oni su kvalitetniji od nas,nismo njihov nivo,izvinite navijaci,ali tako je!

RokNrolla

pre 1 godinu

Pravio se hajp , svi se primili , selektor i igrači drzali velike govore i na prvoj utakmici nisu pokazali ništa , da su makar uputili jedan jedini šut ka golu ....e to je bruka , rezultat nije. Bruka za stojkovića i za igrače da su bili toliko uplašeni i branili se celu utakmicu umesto da pokazu malo nesto od tog napadačkog talenta o kojim se tako rado priča

ja

pre 1 godinu

Auuuu kakvo tipicno srpsko "realno" sagledavanje stvari!

Sta si ti sa svoja 4 dodira lopte za celu utakmicu mogao da okrenes na drugu stranu???

Jesi ti svestan da pola utakmice niste mogli pola da predjete, a jos cetvrtinu niste mogli iz svojih 16 da izadjete??? Pola ste prelazili slucajno bez ikakve sanse da napravite sansu...

szobi

pre 1 godinu

Nipošto se ne može prihvatiti izgovor da je Brazil prejak bio! Igrali smo plašljivo kao kukavice. Odjednom smo zaboravili kako se igra tačan pas, kako se prima lopta.. Sve.
Ako Saudijska Arabija može preokrenuti rezultat protiv Argentine onda mi barem možemo jednu dobru šansu napraviti protiv Brazila! Nemojte mi samo o tome da su premoćni. Igra je bila jedno ogromno razočaranje.

PatriJota

pre 1 godinu

Da bi dobio utakmicu moras sutnuti na gol. A Srbija je imala suteva 0.
Na koji smer dakle Tadic misli? Mozda smer da dozivimo ponizenje sto smo i relano zasluzili ali nas je spasio golman.

Mare

pre 1 godinu

Stani Tadiću,o kojoj utakmici ti pričaš, čoveče? Srećna okolnost je što nismo primili još 3-4 gola najmanje...Nismo slepi kod očiju i ne zakopcavamo se na ledja! Sta je to moglo da ode u drugom smeru,aman?

Slavko

pre 1 godinu

Sve sve, ali kretanje bez lopte: nula. Trcanje: minus 10. Gde je onaj presing iz Lisabona!? Dosli ste na Svetsko prvenstvo da se zabavljate ili da izginete? Nesigurnost, greske u predaji lopte, losa taktika... Trcanja bez. Dobro ste prosli. Nije moglo da ode u drugom smeru. Mogli smo samo da primimo jos nekoliko golova.

Daba

pre 1 godinu

Sto kaze moj tata pre utakmice kada sam ga pitao sta misli o utakmici:. Sine nemamo mi sredinu terena,majstora sa loptom. A ja kazem Tadic i Milinkovic-Savic,a on se samo nasmeje i kaze 2:0 za Brazil. I na kraju utakmice mi kaze:Sine sta ti ja rekoh, Tadic i SMS najgori na utakmici nisu pipnuli loptu. I bi moj tata upravu!

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ja stvarno moram da se zapitam sta ovaj covek, koji iz ko zna kog razloga danas nije igrao, prica? Kao da je stigao iz zone sumraka u nekom od paralelnih svetova. Zar je stvarno dotle doslo da nas bas svako moze da uverava da ono sto smo videli nije tako? Pa Tadicu, ovo je moglo da ode u drugom smeru jedino da je autobus s Brazilcima promasio stadion i zalutao u pustinji…

Mihajlo

pre 1 godinu

Dajte bar neku realnu izjavu,nesto sto ceo svet vidi,mi ni prvo poluvreme nismo nista igrali,imali smo srece da ne primimo gol,da je Vanja sve branio,za celu utakmicu nismo sutnuli u gol. Nadam se samo da se ne vracamo opet ovakvim utakmicama kao da nikad loptu nismo videli,milion takvih utakmica sam odgledao,daj malo da igramo fudbal.

NijeBitno

pre 1 godinu

Koga laze,sebe ili nas? Bez ikakvog presinga,niste im min ucinili neugodnim,da ste to sve pokušali svi bi vam oprostili i 5 komada da primite,ovo ide Piksiju.

Pošteno

pre 1 godinu

Trebaš biti realan i reći mi nismo ta liga, kakav drugi smer, moglo je da bude 5:0 minimum. Treba tražiti šansu na ostale dve...

jeremija

pre 1 godinu

"Bila je teška utakmica, na kraju su zaslužili pobedu. Imali smo momente kada smo mogli da ih ugrozimo, "
Zajeb.ncija neka, šta li?!
Koje momente, dečko?!
Onako da se vučete po terenu, protiv Brazila?! Više ste bili na svojoj strani terena nego na protivničkoj! Trči, bori se, daj sve od sebe, izgubi ali dostojanstveno. Pruži ruku protivniku, reci "bolji ste" i teraj dalje. Niko zamerio ne bi.
Ali, čitavu utakmicu igrati u grču, strahu, bez ideje, napada, ma ni jedne jedine akcije... I ti kažeš "imali smo momente"?!
Jel'?!

Dejan P

pre 1 godinu

Nasi prvo treba da nauce da je najvaznije trcanje bez lopte da onaj ko ima loptu ima vise mogucnosti da je doda.
Hodanjem pola tima se ne dobija utakmica.

Ljubo

pre 1 godinu

Šta napriča crni Dušane,ti kao kapiten si trebao da budeš predvodnik ovim fudbalerima a ti si bio najgori na terenu.Kao da loptu nikada nisi pipnuo.Sramota.Kada igrate kvalifikacije to bude gledljivo a kada dođete na svetsko prvenstvo to je negledljivo.Od svih reprezentacija Srbija je ubedljivo najgore odigrala.I što je najgore od ovih Brazilaca je napravila kao da su sa druge planete a ustvari su samo jedna od prosečnih reprezentacija koji kada dođe ozbiljniji protivnik to će i dokazati.Ova naša odbrana je toliko bušna kao Švajcarski sir.Toliko grešaka ne prave ni amaterske ekipe.

Prolaznik

pre 1 godinu

Kom drugom? Zasluzeno smo izgubili, treba biti realan, za nas su prejaki u ovom trenutku. Treba se konsolidivati i okrenuti Svajcarcima i Kameruncima.

Sahista

pre 1 godinu

Koga da ugrozis druze, pa niste mogli loptu 2 sek da zadrzite u nogama. igrali su viktorije. Sreca pa nas nisu napunili sa jos kojim, lagano 5 komada.

Pita krompiruša

pre 1 godinu

"Moglo je da ode i u drugom smeru"!? Pa šansu noiste imali, četiri šuta na gol za sto minuta. Delovali ste žalosno u drugom poluvremenu. Prosečna ekipa koja je, navodno, trebalo da bude bezobraznija. Na RTS jedan levak, verovatno neki ekspert, nazvao je sudiju pokvarenim čovekom samo što je u petom minutu pokazao žutilo. To je odlučilo utakmicu? Strašno. Pa imali su stativu i prečku, i nekoliko šansi još?

Ivan

pre 1 godinu

Ma ne Tadiću brate, nije se moglo više protiv Brazila zaista, i nije sramota to priznati. One majstorije njihovih igrača, naročito u drugom poluvremenu, mislim stvarno, šta reći, čista fudbalska umetnost. Rišarlison, priča za sebe, jednostavno svetska klasa napadača je taj dečko. Onaj njegov drugi gol, to je čisto umeće, umetnost fudbala, to je gol za uživanje svih ljubitelja fudbala! Ja kao vatreni navijač sopstvene reprezentacije Srbije aplaudirao sam Rišarlisonu na ovom golu! Kapa dole za njega! Jednostavno Brazilci su MNOGO BOLJI OD NAS i tu se sva priča o ovom meču završava.

Svetolik

pre 1 godinu

Kako sam se nadala, dobro samse udala...Realno je rezultat trebao biti 6-0 za Brazil. Brazil nije toliko jak koliko je Srbija pokazala slabost. I to onu istu koju sa razočaranjem gledamo zadnje dve decenije. Nije ovo moglo otići ni u kakvom drugom smjeru osim jednom jedinom, porazu Srbije. Piksi veli da ga je šokiralo to što je Srbija ostala bez goriva?? Molim...pa nisu se pošteno ni oznojili..nijednu šansu, nijedan šutu okvir gola...brazilci svaku loptu isprate sprintom, dok su srpski igrači inertni i bezidejni. Ne mogu dokučiti šta se dogodi sa reprezentacijom koja pokaže solidnu i napadačku igru u kvalifikacijama, i onda se pretvori u Lesoto u završnici. Ne znam, mislim da nećemo dobiti ni Švajcarce ni Kamerun.

steva

pre 1 godinu

Kakvom drugom smeru , moj prijatelju ? Drugi smer je jedino moglo da bude jos 4 gola u nasoj mrezi , ali nas je spasio Vanja i sam Bog . Brazil jeste jak i rezultat nije problem , problem je katastrofalna igra u kojoj nismo odigrali 3 cestita pasa , dosli na 20 metara , sutnuli ne gol vec i pored gola . Ni jedne jedine poslusanse , a kamo li sanse za gol . Piksi gaji ofanzivni fudbal ? Ovo sto smo gledali je bila klasicna bunkerica u kojoj smo se u drugom poluvremenu totalno pogubili . Dragni nas kapitenu , dragi selektore ofanzivne Srbije , Mi smo vise igrali nazad , nego napred...toliko smo ofanzivni da je nam je na utakmici najve dodira sa loptom imao Vanja (golman) . Nista se tu nije promenilo od pre 4 godine , mozda i jeste , ali na gore ...losije smo odigrali sad negp pre 4 godine .

Nikola akeksic

pre 1 godinu

Da li je realno da covek ovako nesto izjavi, mi smo mogli primiti min 5 golova. U prvom poluvremenu nismo preseli pola niti sutnuli na gol.

Zex

pre 1 godinu

Veliko razočaranje kao i uvek na velikim takmičenjima, nema veze što su izgubili, imali smo i sreće samo 2-0 nego što ništa nisu pokazali ni jedan jedini šut na gol, ni jedna akcija. Bili smo sparing partner na treningu Brazila. Ako prođemo grupu to će biti čudo.

H2H

pre 1 godinu

Koju si ti utakmicu danas igrao ili bolje rečeno gledao. Uvek ista priča, ista patetika, floskule, i nisu nama problem povrede, nego očajna forma dotičnog i SMS-a, ako se tu nešto ne promeni, idemo kući.

krg1

pre 1 godinu

Kakav drugi smer?
Uplašeni i nesigurni.
Nismo loptu mogli da kontrolišemo.
Izgubili smo, Brazil je igrao za razliku od nas.
Ovakve izjave su smešne.

Ivan

pre 1 godinu

Potpuno nebitan poraz. Nasi rivali su ostale dve selekcije.
Brazil je prejak, realan rezultat 5-0. Branili smo se kolko smo mogli, ali vidi se da su mnogo bolji. Nismo mogli da mrdnemo, u 10 utakmica 10 puta bi nas rutinirali. Prejaki su stvarno, mi nismo losi samo smo naleteli na daleko jaci tim. Idemo dalje. 🇷🇸

realista

pre 1 godinu

A mislio sam da smo drugaciji ove godine ali opet isto. Bezidejno, uplaseno, nepovezano, previse rizicno u odbrani pa posle poklanjamo loptu na sredini terena…

dr Dragan

pre 1 godinu

Nazalost sve je jednosmerno.Razlog sam juce napisao : trud i napadački fudbal.Kod nas nije bilo ni rada ni truda, a najmanje napadačkog truda.Piksi je trebao na početku staviti napapadačku postavu, pa šta bude.I ovako je realno moglo biti 7:0.Dve stative; dve date lopte ispred golmana i dve čiste lopte upućene na gol.Dakle, ili menjajte takti ili kući!

Milan

pre 1 godinu

Ja mislim da se on šali. Moglo je vrlo lako biti 5:0.

Zaboravite Brazil, već se okrenite sledećim mečevima jer ih oba morate da dobijete.

Sima Strahota

pre 1 godinu

Jedini smer ka kom je moglo i trebalo otici je 5-0 za Brazil. Posle Kostarike ste najgora repka, bez suta na gol za 90 mimuta, ni stida ni srama. Posteno i iskreno cu navijati za Kamerun protiv nas jer ste bruka.

Dr

pre 1 godinu

Realno Tadicu znas fudbal, ali sinoc si video da su te ipak gidine sustigle i da nije isto igeati protiv Den Boscha i Brazila. Dva kontakta sa loptom je bila nemoguca misija za tebe, izgubio si mnogo lopti, duela, nisi dao valjan pas i bio si potpuno nevidljiv sinoc. Daj Boze da ste nesto naucili iz sinocnjeg meca. Kamerun morate dobiti pa dalje sta Bog da!

Kako

pre 1 godinu

Zasto se nasi odbrambeni igraci se ne udvajaju u odbrani vec u igri 1:1 skakucu unazad anticipiraju dal ce protivnik levo ili desno umesto da direktno startuju igraca,to nisam nigde video da neko radi ili je to nasa poznata skola fudbala

GanDra Šajkaš

pre 1 godinu

Lose ste odigrali i to je to.
Da li strah ili jednostavno vas limit ali to je to.
Imate jos dve utakmice, koje su i pre pocetka prvenstva, postavljene kao najbitnije. Dignite se posle ovog poraza pa na Kamerun krenite onako kako znate. A ako pobedite Kamerun, onda na sajdzije na krv i na noz. Pa kom opanci a kom obojci...

vasilije

pre 1 godinu

Ovo kao kad igras na PES-u nas nijedan igrac ne moze da stigne Brazilce. Nemamo tehniku, nemamo brzinu, a nemamo ni tehniku. Milim da je brzina ubedljivo najvaznija u fudbalu, a to se kod nas nikako ne ceni. Nemamo ni zelju na 1:0 smo se predali i uvek tako daleko od lopte.

mnemonic

pre 1 godinu

da imamo napadača a ne drugoligaša plus prevaru Vlahovića, možda bi nekad i moglo da ode u drugom smeru. pogledajte heatmap drugoligaša. najveća greška je to što mislimo da imamo dva dobra napadača...

Aj da i mi budemo realni

pre 1 godinu

Od Piksija smo tek krenuli da gradimo kult tima. I to je odlicno!
U ovom trenutku, nažalost, nismo dorasli prvom ešalonu timova Brazilu, Francuskoj, Spaniji.
Takođe, nismo dorasli ni drugom esalonu tj. Engleskoj, Holandiji, Belgiji, Argentini pa ni Nemackoj ni Italiji.
Mozemo da igramo sa Urugvajem, Švicom, Portugalom, Dancima, mozda Hrvatima zbog inata, i sa najboljim africkim, azijskim i severnoamerickim timovima.
Prerasli smo Norvesku, Svedsku, Mađare, Skote, Irce.
Ostale timove bi trebalo u 90% da pobedimo.
Ako nastavimo kontinuirano da se gradimo i da imamo pravi pristup i folozofiju igre, ako ojacamo kult reprezentacije, i ako budemo igrali narednih 10-ak godina u prvoj grupi Lige Nacija, redovno ucestvujeli na EP i SP, mozemo da budemo srecni i da se nadamo povremeno nekom uspehu, a to je realno 1/4 ili 1/2 finalu. Finale ako se baš potrefe zvezde na nebu.
Idemo u dobrom smeru, samo da nam se ne dese neki likovi iz proslosti kao predsednici FSS.

Joks

pre 1 godinu

Tadić i SMS su bili veoma loši.Takođe - izvođenje Saše Lukića a uvođenje drugog napadača je velika Piksijeva greška. Uopšte uzev, usporavali smo igru i kada nije trebalo. Brazil se tako ne može ugroziti. U principu, samo smo čekali da primimo gol.

In medias

pre 1 godinu

NIJE ZA DEŽURNE NEGATIVCE

Treba da budemo realni i uzmemo nekoliko faktora u obzir:

1. Toliku smo tenziju i pritisak nabili na momke;
2. 3 od 5 ključnih igrača su roviti;
3. Brazil nije bio ovoliko ubojit još od 2002. kada su osvojili i bolji su od nas;

Biće veoma teško protiv Kameruna, ali zapišite...ako pobedimo, Švajcarska nema šanse...zapišite.

Ne budite negativni, PODRŽIMO naše momke do kraja!

milan

pre 1 godinu

Ne slazem se sa izjavom Tadica, ali svi koji ga kritikuju toliko povrsno gledaju fudbal da nemam reci. Jedini koji se otvarao po loptu, znao da stane na nju i pokusa nesto, to i statistika pokazuje. Svi ostali su se skamenili od straha, niti su znali da prime loptu i odigraju, a kamoli da ju povuku u napad , samo jos Radonjic kad je usao.

po logici komentatora portala, bolje je igrati bojazljivo, sakrivati se od lopte, ne otvarati se, da ne bi pogresio, e to je super, a onaj ko pokusava jedini i pogresi nije dobar. Ne budite povrsni

veliki strumf

pre 1 godinu

Кад се овако прочита изјава - делује смешно. Међутим, кад се одслуша шта је и НА КОЈИ НАЧИН рекао - изјава је била потпуно коректна и на месту! Уопште не звучи и није јој био смисао као што је овде пренета. Послушајте изјаву пре критика.

Mare

pre 1 godinu

Uf podržavam repku i kad je svi pljuju. Ali bukvalno nikako nije moglo ići na drugu stranu. Ništa ama baš ništa nismo pokazali.

mnemonic

pre 1 godinu

da imamo napadača a ne drugoligaša plus prevaru Vlahovića, možda bi nekad i moglo da ode u drugom smeru. pogledajte heatmap drugoligaša. najveća greška je to što mislimo da imamo dva dobra napadača...

veliki strumf

pre 1 godinu

Кад се овако прочита изјава - делује смешно. Међутим, кад се одслуша шта је и НА КОЈИ НАЧИН рекао - изјава је била потпуно коректна и на месту! Уопште не звучи и није јој био смисао као што је овде пренета. Послушајте изјаву пре критика.

In medias

pre 1 godinu

NIJE ZA DEŽURNE NEGATIVCE

Treba da budemo realni i uzmemo nekoliko faktora u obzir:

1. Toliku smo tenziju i pritisak nabili na momke;
2. 3 od 5 ključnih igrača su roviti;
3. Brazil nije bio ovoliko ubojit još od 2002. kada su osvojili i bolji su od nas;

Biće veoma teško protiv Kameruna, ali zapišite...ako pobedimo, Švajcarska nema šanse...zapišite.

Ne budite negativni, PODRŽIMO naše momke do kraja!

Aj da i mi budemo realni

pre 1 godinu

Od Piksija smo tek krenuli da gradimo kult tima. I to je odlicno!
U ovom trenutku, nažalost, nismo dorasli prvom ešalonu timova Brazilu, Francuskoj, Spaniji.
Takođe, nismo dorasli ni drugom esalonu tj. Engleskoj, Holandiji, Belgiji, Argentini pa ni Nemackoj ni Italiji.
Mozemo da igramo sa Urugvajem, Švicom, Portugalom, Dancima, mozda Hrvatima zbog inata, i sa najboljim africkim, azijskim i severnoamerickim timovima.
Prerasli smo Norvesku, Svedsku, Mađare, Skote, Irce.
Ostale timove bi trebalo u 90% da pobedimo.
Ako nastavimo kontinuirano da se gradimo i da imamo pravi pristup i folozofiju igre, ako ojacamo kult reprezentacije, i ako budemo igrali narednih 10-ak godina u prvoj grupi Lige Nacija, redovno ucestvujeli na EP i SP, mozemo da budemo srecni i da se nadamo povremeno nekom uspehu, a to je realno 1/4 ili 1/2 finalu. Finale ako se baš potrefe zvezde na nebu.
Idemo u dobrom smeru, samo da nam se ne dese neki likovi iz proslosti kao predsednici FSS.

.

pre 1 godinu

Primis dva gola, dva puta te spasu stativa i precka, dva puta protivnik promasi zicer, a ti izjavis kako si mogao da pobedis... definicija licemerja.

Ivan

pre 1 godinu

Potpuno nebitan poraz. Nasi rivali su ostale dve selekcije.
Brazil je prejak, realan rezultat 5-0. Branili smo se kolko smo mogli, ali vidi se da su mnogo bolji. Nismo mogli da mrdnemo, u 10 utakmica 10 puta bi nas rutinirali. Prejaki su stvarno, mi nismo losi samo smo naleteli na daleko jaci tim. Idemo dalje. 🇷🇸

Sima Strahota

pre 1 godinu

Jedini smer ka kom je moglo i trebalo otici je 5-0 za Brazil. Posle Kostarike ste najgora repka, bez suta na gol za 90 mimuta, ni stida ni srama. Posteno i iskreno cu navijati za Kamerun protiv nas jer ste bruka.

Svetolik

pre 1 godinu

Kako sam se nadala, dobro samse udala...Realno je rezultat trebao biti 6-0 za Brazil. Brazil nije toliko jak koliko je Srbija pokazala slabost. I to onu istu koju sa razočaranjem gledamo zadnje dve decenije. Nije ovo moglo otići ni u kakvom drugom smjeru osim jednom jedinom, porazu Srbije. Piksi veli da ga je šokiralo to što je Srbija ostala bez goriva?? Molim...pa nisu se pošteno ni oznojili..nijednu šansu, nijedan šutu okvir gola...brazilci svaku loptu isprate sprintom, dok su srpski igrači inertni i bezidejni. Ne mogu dokučiti šta se dogodi sa reprezentacijom koja pokaže solidnu i napadačku igru u kvalifikacijama, i onda se pretvori u Lesoto u završnici. Ne znam, mislim da nećemo dobiti ni Švajcarce ni Kamerun.

samo kažem...

pre 1 godinu

O kojoj utakmici on priča, imamo sreće što se nije završilo 20-0 za Brazil. Pogledati samo broj šuteva na gol i sve je jasno.

milan

pre 1 godinu

Ne slazem se sa izjavom Tadica, ali svi koji ga kritikuju toliko povrsno gledaju fudbal da nemam reci. Jedini koji se otvarao po loptu, znao da stane na nju i pokusa nesto, to i statistika pokazuje. Svi ostali su se skamenili od straha, niti su znali da prime loptu i odigraju, a kamoli da ju povuku u napad , samo jos Radonjic kad je usao.

po logici komentatora portala, bolje je igrati bojazljivo, sakrivati se od lopte, ne otvarati se, da ne bi pogresio, e to je super, a onaj ko pokusava jedini i pogresi nije dobar. Ne budite povrsni

RokNrolla

pre 1 godinu

Pravio se hajp , svi se primili , selektor i igrači drzali velike govore i na prvoj utakmici nisu pokazali ništa , da su makar uputili jedan jedini šut ka golu ....e to je bruka , rezultat nije. Bruka za stojkovića i za igrače da su bili toliko uplašeni i branili se celu utakmicu umesto da pokazu malo nesto od tog napadačkog talenta o kojim se tako rado priča

Kako

pre 1 godinu

Zasto se nasi odbrambeni igraci se ne udvajaju u odbrani vec u igri 1:1 skakucu unazad anticipiraju dal ce protivnik levo ili desno umesto da direktno startuju igraca,to nisam nigde video da neko radi ili je to nasa poznata skola fudbala

Ljubo

pre 1 godinu

Šta napriča crni Dušane,ti kao kapiten si trebao da budeš predvodnik ovim fudbalerima a ti si bio najgori na terenu.Kao da loptu nikada nisi pipnuo.Sramota.Kada igrate kvalifikacije to bude gledljivo a kada dođete na svetsko prvenstvo to je negledljivo.Od svih reprezentacija Srbija je ubedljivo najgore odigrala.I što je najgore od ovih Brazilaca je napravila kao da su sa druge planete a ustvari su samo jedna od prosečnih reprezentacija koji kada dođe ozbiljniji protivnik to će i dokazati.Ova naša odbrana je toliko bušna kao Švajcarski sir.Toliko grešaka ne prave ni amaterske ekipe.

szobi

pre 1 godinu

Nipošto se ne može prihvatiti izgovor da je Brazil prejak bio! Igrali smo plašljivo kao kukavice. Odjednom smo zaboravili kako se igra tačan pas, kako se prima lopta.. Sve.
Ako Saudijska Arabija može preokrenuti rezultat protiv Argentine onda mi barem možemo jednu dobru šansu napraviti protiv Brazila! Nemojte mi samo o tome da su premoćni. Igra je bila jedno ogromno razočaranje.

vasilije

pre 1 godinu

Ovo kao kad igras na PES-u nas nijedan igrac ne moze da stigne Brazilce. Nemamo tehniku, nemamo brzinu, a nemamo ni tehniku. Milim da je brzina ubedljivo najvaznija u fudbalu, a to se kod nas nikako ne ceni. Nemamo ni zelju na 1:0 smo se predali i uvek tako daleko od lopte.

dr Dragan

pre 1 godinu

Nazalost sve je jednosmerno.Razlog sam juce napisao : trud i napadački fudbal.Kod nas nije bilo ni rada ni truda, a najmanje napadačkog truda.Piksi je trebao na početku staviti napapadačku postavu, pa šta bude.I ovako je realno moglo biti 7:0.Dve stative; dve date lopte ispred golmana i dve čiste lopte upućene na gol.Dakle, ili menjajte takti ili kući!

Dr

pre 1 godinu

Realno Tadicu znas fudbal, ali sinoc si video da su te ipak gidine sustigle i da nije isto igeati protiv Den Boscha i Brazila. Dva kontakta sa loptom je bila nemoguca misija za tebe, izgubio si mnogo lopti, duela, nisi dao valjan pas i bio si potpuno nevidljiv sinoc. Daj Boze da ste nesto naucili iz sinocnjeg meca. Kamerun morate dobiti pa dalje sta Bog da!

Oliver

pre 1 godinu

Od naše igre gore su jedino naše izjave posle utakmice. O kakvom drugom smeru pricas covece,a krštenu šansu niste imali? Da je moglo da ode u drugom smeru,otislo bi. Da li ce ikada neki nas fudbaler reci: da,oni su kvalitetniji od nas,nismo njihov nivo,izvinite navijaci,ali tako je!

NijeBitno

pre 1 godinu

Koga laze,sebe ili nas? Bez ikakvog presinga,niste im min ucinili neugodnim,da ste to sve pokušali svi bi vam oprostili i 5 komada da primite,ovo ide Piksiju.

Slavko

pre 1 godinu

Sve sve, ali kretanje bez lopte: nula. Trcanje: minus 10. Gde je onaj presing iz Lisabona!? Dosli ste na Svetsko prvenstvo da se zabavljate ili da izginete? Nesigurnost, greske u predaji lopte, losa taktika... Trcanja bez. Dobro ste prosli. Nije moglo da ode u drugom smeru. Mogli smo samo da primimo jos nekoliko golova.

Mare

pre 1 godinu

Stani Tadiću,o kojoj utakmici ti pričaš, čoveče? Srećna okolnost je što nismo primili još 3-4 gola najmanje...Nismo slepi kod očiju i ne zakopcavamo se na ledja! Sta je to moglo da ode u drugom smeru,aman?

ja

pre 1 godinu

Auuuu kakvo tipicno srpsko "realno" sagledavanje stvari!

Sta si ti sa svoja 4 dodira lopte za celu utakmicu mogao da okrenes na drugu stranu???

Jesi ti svestan da pola utakmice niste mogli pola da predjete, a jos cetvrtinu niste mogli iz svojih 16 da izadjete??? Pola ste prelazili slucajno bez ikakve sanse da napravite sansu...

Milan

pre 1 godinu

Ja mislim da se on šali. Moglo je vrlo lako biti 5:0.

Zaboravite Brazil, već se okrenite sledećim mečevima jer ih oba morate da dobijete.

Pita krompiruša

pre 1 godinu

"Moglo je da ode i u drugom smeru"!? Pa šansu noiste imali, četiri šuta na gol za sto minuta. Delovali ste žalosno u drugom poluvremenu. Prosečna ekipa koja je, navodno, trebalo da bude bezobraznija. Na RTS jedan levak, verovatno neki ekspert, nazvao je sudiju pokvarenim čovekom samo što je u petom minutu pokazao žutilo. To je odlučilo utakmicu? Strašno. Pa imali su stativu i prečku, i nekoliko šansi još?

realista

pre 1 godinu

A mislio sam da smo drugaciji ove godine ali opet isto. Bezidejno, uplaseno, nepovezano, previse rizicno u odbrani pa posle poklanjamo loptu na sredini terena…

GanDra Šajkaš

pre 1 godinu

Lose ste odigrali i to je to.
Da li strah ili jednostavno vas limit ali to je to.
Imate jos dve utakmice, koje su i pre pocetka prvenstva, postavljene kao najbitnije. Dignite se posle ovog poraza pa na Kamerun krenite onako kako znate. A ako pobedite Kamerun, onda na sajdzije na krv i na noz. Pa kom opanci a kom obojci...

Zex

pre 1 godinu

Veliko razočaranje kao i uvek na velikim takmičenjima, nema veze što su izgubili, imali smo i sreće samo 2-0 nego što ništa nisu pokazali ni jedan jedini šut na gol, ni jedna akcija. Bili smo sparing partner na treningu Brazila. Ako prođemo grupu to će biti čudo.

H2H

pre 1 godinu

Koju si ti utakmicu danas igrao ili bolje rečeno gledao. Uvek ista priča, ista patetika, floskule, i nisu nama problem povrede, nego očajna forma dotičnog i SMS-a, ako se tu nešto ne promeni, idemo kući.

Nikola akeksic

pre 1 godinu

Da li je realno da covek ovako nesto izjavi, mi smo mogli primiti min 5 golova. U prvom poluvremenu nismo preseli pola niti sutnuli na gol.

PatriJota

pre 1 godinu

Da bi dobio utakmicu moras sutnuti na gol. A Srbija je imala suteva 0.
Na koji smer dakle Tadic misli? Mozda smer da dozivimo ponizenje sto smo i relano zasluzili ali nas je spasio golman.

Ivan

pre 1 godinu

Ma ne Tadiću brate, nije se moglo više protiv Brazila zaista, i nije sramota to priznati. One majstorije njihovih igrača, naročito u drugom poluvremenu, mislim stvarno, šta reći, čista fudbalska umetnost. Rišarlison, priča za sebe, jednostavno svetska klasa napadača je taj dečko. Onaj njegov drugi gol, to je čisto umeće, umetnost fudbala, to je gol za uživanje svih ljubitelja fudbala! Ja kao vatreni navijač sopstvene reprezentacije Srbije aplaudirao sam Rišarlisonu na ovom golu! Kapa dole za njega! Jednostavno Brazilci su MNOGO BOLJI OD NAS i tu se sva priča o ovom meču završava.

Sahista

pre 1 godinu

Koga da ugrozis druze, pa niste mogli loptu 2 sek da zadrzite u nogama. igrali su viktorije. Sreca pa nas nisu napunili sa jos kojim, lagano 5 komada.

Joks

pre 1 godinu

Tadić i SMS su bili veoma loši.Takođe - izvođenje Saše Lukića a uvođenje drugog napadača je velika Piksijeva greška. Uopšte uzev, usporavali smo igru i kada nije trebalo. Brazil se tako ne može ugroziti. U principu, samo smo čekali da primimo gol.

Daba

pre 1 godinu

Sto kaze moj tata pre utakmice kada sam ga pitao sta misli o utakmici:. Sine nemamo mi sredinu terena,majstora sa loptom. A ja kazem Tadic i Milinkovic-Savic,a on se samo nasmeje i kaze 2:0 za Brazil. I na kraju utakmice mi kaze:Sine sta ti ja rekoh, Tadic i SMS najgori na utakmici nisu pipnuli loptu. I bi moj tata upravu!

krg1

pre 1 godinu

Kakav drugi smer?
Uplašeni i nesigurni.
Nismo loptu mogli da kontrolišemo.
Izgubili smo, Brazil je igrao za razliku od nas.
Ovakve izjave su smešne.

jeremija

pre 1 godinu

"Bila je teška utakmica, na kraju su zaslužili pobedu. Imali smo momente kada smo mogli da ih ugrozimo, "
Zajeb.ncija neka, šta li?!
Koje momente, dečko?!
Onako da se vučete po terenu, protiv Brazila?! Više ste bili na svojoj strani terena nego na protivničkoj! Trči, bori se, daj sve od sebe, izgubi ali dostojanstveno. Pruži ruku protivniku, reci "bolji ste" i teraj dalje. Niko zamerio ne bi.
Ali, čitavu utakmicu igrati u grču, strahu, bez ideje, napada, ma ni jedne jedine akcije... I ti kažeš "imali smo momente"?!
Jel'?!

Prolaznik

pre 1 godinu

Kom drugom? Zasluzeno smo izgubili, treba biti realan, za nas su prejaki u ovom trenutku. Treba se konsolidivati i okrenuti Svajcarcima i Kameruncima.

Mihajlo

pre 1 godinu

Dajte bar neku realnu izjavu,nesto sto ceo svet vidi,mi ni prvo poluvreme nismo nista igrali,imali smo srece da ne primimo gol,da je Vanja sve branio,za celu utakmicu nismo sutnuli u gol. Nadam se samo da se ne vracamo opet ovakvim utakmicama kao da nikad loptu nismo videli,milion takvih utakmica sam odgledao,daj malo da igramo fudbal.

steva

pre 1 godinu

Kakvom drugom smeru , moj prijatelju ? Drugi smer je jedino moglo da bude jos 4 gola u nasoj mrezi , ali nas je spasio Vanja i sam Bog . Brazil jeste jak i rezultat nije problem , problem je katastrofalna igra u kojoj nismo odigrali 3 cestita pasa , dosli na 20 metara , sutnuli ne gol vec i pored gola . Ni jedne jedine poslusanse , a kamo li sanse za gol . Piksi gaji ofanzivni fudbal ? Ovo sto smo gledali je bila klasicna bunkerica u kojoj smo se u drugom poluvremenu totalno pogubili . Dragni nas kapitenu , dragi selektore ofanzivne Srbije , Mi smo vise igrali nazad , nego napred...toliko smo ofanzivni da je nam je na utakmici najve dodira sa loptom imao Vanja (golman) . Nista se tu nije promenilo od pre 4 godine , mozda i jeste , ali na gore ...losije smo odigrali sad negp pre 4 godine .

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ja stvarno moram da se zapitam sta ovaj covek, koji iz ko zna kog razloga danas nije igrao, prica? Kao da je stigao iz zone sumraka u nekom od paralelnih svetova. Zar je stvarno dotle doslo da nas bas svako moze da uverava da ono sto smo videli nije tako? Pa Tadicu, ovo je moglo da ode u drugom smeru jedino da je autobus s Brazilcima promasio stadion i zalutao u pustinji…

Pošteno

pre 1 godinu

Trebaš biti realan i reći mi nismo ta liga, kakav drugi smer, moglo je da bude 5:0 minimum. Treba tražiti šansu na ostale dve...

Dejan P

pre 1 godinu

Nasi prvo treba da nauce da je najvaznije trcanje bez lopte da onaj ko ima loptu ima vise mogucnosti da je doda.
Hodanjem pola tima se ne dobija utakmica.

Mare

pre 1 godinu

Uf podržavam repku i kad je svi pljuju. Ali bukvalno nikako nije moglo ići na drugu stranu. Ništa ama baš ništa nismo pokazali.