Košarka 154

Četvrtak, 24.11.2022.

20:01

Sjajno šutersko veče Partizana nedovoljno za trijumf – Real rutinski slavio

Košarkaši Partizana poraženi su u prestonici Španije od Real Madrida sa 105:97.

Sjajno šutersko veèe Partizana nedovoljno za trijumf – Real rutinski slavio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

Sir Oliver

pre 1 godinu

Ono što je dobro posle ovog kola je da i Zvezda i partizan imaju podjednak broj pobeda, pa više hejteri drugog kluba ne mogu tako divljački da likuju nego samo navode neke glupe argumente tipa "mi smo njima dali 5 koševa više od vas u prvoj četvrtini"

Never Mind

pre 1 godinu

E, vidite zvezdasi, nije mi drago da smo izgubili, jos manje sto smo primili vise od 100 poena, ali to je tako. Ne treba mi alibi tipa: to je Real. Zelim da se pobijemo sa njima u Areni i da ih dobijemo. Ako opet izgubimo makar pola kosa, svejedno mi je. Poraz je poraz.
Drago mi je da ste se digli i vezali neke pobede. Stvar gledam sire, kao na Srpsku kosarku i svu tradiciju koju ima. Ne bih voleo ni da mi imamo 25 pobeda, a vi 5. To bi bio i poraz srpske kosarke. Neka vide ovi sa zapada da nismo ovde zalutali (oba tima) i da smo kanta za napucavanje.

Videcemo na derbiju ko je u ovom momentu bolji. Bio sam veliki optimista posle Makabija, ali sada nisam. Vas Ivanovic gura tvrdu igru i jaku odbranu, igra na kos manje slicno Radonjicu, s tim da je dosta bolji trener. To je izazov za Zoca, pa videcemo.

Hesoyam

pre 1 godinu

Ubacis Realu, kandidatu za osvajanje, 97 poena a navijaci Zvezde kao prozivaju. Covece ubacili ste im 56, 41 poen manje. Izgubili ste 30 razlike i to kompletni a mi sa 8 igraca igrali. Primili se posle 3 vezane pobede, misle gotova je EL, dodelice im trofej. Drugari, Partizan je vezao 3 poraza od 3 ekipe koje su u vrhu tabele. Spustice vaz Željko na zemlju vrlo brzo, i to 2 puta.

mikac357

pre 1 godinu

35 puta šutnuli za tri poena, i šta će tu trener.... Ekipa bez akcije i pika i udvajanja i šta već.... Igrate kao oni na Filipinima samo šut bez odbrane...

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Не пратим Еуролигу, на жалост немам Спортклуб.
Претпостављам да је Партизан на врху а Звезда, при дну.
Молим Вас обавестите ме да знам шта се дешава?

Rados

pre 1 godinu

Kada je nekome najveći uspeh u životu jer je dva puta pobedio Real u Madridu,onda nam je svima jasno!
(Rade74, 25. novembar 2022 08:46)

Prvaci Evrope. Placi.

Borša

pre 1 godinu

Realno, protiv ekipa kada stegnu odbranu nema sta da se trazi. Ume i Real to, u par navrata po par minuta je pokazao, nego ulaze relax u meceve. Limit je kao i Zvezdi Aba liga i to je to.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

40P mocnom Realu u sred Madrida za cetvrtinu!!!!


To moze samo Partizan!!!!

A panteri se muce toliko da daju za utakmicu!!!!
(Grobar, 24. novembar 2022 21:12)

Kakav spin. Vidi druže, mi smo pobedili, a vi izgubili.

Dusan Uros

pre 1 godinu

Jedan od najorganizovanijih klubova na svetu, najbolji navijaci u univerzumu, najbolji trener ikada rodjen, budzet 20 miliona evra….. skor 4-6.
Raspala CZ, koju ce Partizan da razmontira ove sezone u svim takmicenjima, tri puta manji budzet….skor 4-6….
(Straight Outta München, 24. novembar 2022 21:43) # Link komentara

Tz.zvezda je imala duplo manji budzet od Partizana pre nego su dosli Vildosa i Trener Ivanovic sada ima tri puta manji budzet.
Kada dovedete jos nekog imacete pet puta manji budzet. Mozete se naci u situaciji da vas izbace iz EL jer uopste nemate budzet.
A prava istina je da vam je budzet neogranicen. Kada bude zatrebalo...koliko treba izvolite.

Suspicious Minds

pre 1 godinu

Rade74, imaš deda 5 banki,a mozak deteta iz osnovne škole.Nije lepo lagati,ni izmišljati,mrziti.Život u paralelnom univerzumu te i uništi čoveče.Nije sramota tražiti pomoć.

Rade74

pre 1 godinu

Vama je izgleda cilj samo da stignete Partizan? Svaki klub ima ciljeve u skladu sa veličinom i renomeom kluba, Partizan možete da stignete kad vratite ime i adresu i postanete prvaci Evrope, a upitno je i tada...
(@velikiStrumf, 24. novembar 2022 23:37)

Upravo tako.Poleteli u nebo posle tri vezane pobede,već najavljuju f4.Dobro da smo im mi motivacija.Pazi sad kada budu vezali ponovo par poraza,prvo će smeniti trenera.

Rade74

pre 1 godinu

Nikad slabija EL, pola klubova igra rekreativno tipa Real, otud i ovoliko mala razlika za Real
(Sub013, 24. novembar 2022 23:59)

Bideti ćemo kada im vi dođete u Madrid kolika će biti razlika pametnjakoviću???

cukce

pre 1 godinu

Primanje posle prve četvrtine...
U poslednjih 5 godina Zvezda 2 puta dobila Real u Madridu, jednom na krilima nesretnog Dabgubića!
Za Partizan večeras domaći igrači 13 poena, stranci 84 poena, što je još tužnije samo jedan domaći igrač ulazio i igru!

Partizan Beograd

pre 1 godinu

Sram nas bilo, tako se ne igra evroliga, uopste je nebitno da li je real, barselona ili bilo ko, mora da se bude isti i kod kuce i na strani, sramota bre, alo, ne radi se o pobedi i porazu i obrnuto, ima tu dosta vise problema, ne moze bre tako, da kad se vodi u ove obe utakmice u prvim cetvrtinama, ima da se igra do kraja a ne da se gube utakmice u drugoj i trecoj cetvrtini, ajde bre vise..

@velikiStrumf

pre 1 godinu

Vama je izgleda cilj samo da stignete Partizan? Svaki klub ima ciljeve u skladu sa veličinom i renomeom kluba, Partizan možete da stignete kad vratite ime i adresu i postanete prvaci Evrope, a upitno je i tada...

markod

pre 1 godinu

Obradovic je izgleda unapred odlucio da se ne cimamo ove dve utakmice...vidi se i po izboru petorki na terenu u pojedinim delovima utakmica,i ove i prosle u Barseloni,kao oni nekad globetrottersi kada krenu na turneju!!!Zasto je to tako,valjda samo on zna,videcemo sta ce biti u ponedjeljak...ako ovakvu odbranu budemo igrali i FMP ce nam ubaciti preko 70 poena :-)

ja

pre 1 godinu

Videlo se iz aviona da Partizan nije forsirao, ni danas ni protiv Barselone. Kalkuliše Žoc, ne želi da troši igrače na utakmice u kojima imaš 10% šanse da pobediš. Očigledno da se pobede jure kod kuće i protiv ekipa koje su slabije rangirane poput PAO, Baskonije i sličnih.

Uboli s transferima

pre 1 godinu

Znao sam kad su oterali Pejdza i Mura da je Zvezda na sigurnom . Krsteni igraci, a visak. Zato od Madara uporno pravi Krisa Pola, ali traljavo nesto ide.

Horhe Lorenco Braun

pre 1 godinu

Partizan nije uspeo da iskoristi odličan šut za tri poena. Da su šutirali samo trojke,uz današnji procenat,dobili bi Real makar sa poenom razlike.

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

Dati 97 poena, po meni nije problem izgubiti od bilo kog tima, uvek postoji neko bolji. Gade mi se ekipe koje pobedjuju sa 70, takve samo mazohisti gledaju

kaokakao

pre 1 godinu

Iako nisam navijac Partizana, svidja mi se kako igraju. Mislim da idu u dobrom smjeru i vjerujem da ce uci medju 8 a onda moze da bude svasta.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Neko beše pobedio taj Real tamo? I te godine su postali šampioni Evrope. Nebitno, nastavimo sa "sjajnom šuterskom partijom Partizana"...

ikis

pre 1 godinu

Obradoviceve ekipe nekad su bile poznate po odbrani. A ovo sad, ni na sta ne lici. Koliko je Makabi ubacio Partizanu a koliko Zvezdi, sve govori.

Зорг

pre 1 godinu

Жељко одлази и води овог твог Папатреуа молим те. Српски играчи сви закуцани на клупи. Одбрана најгора у историји

Zoran

pre 1 godinu

Partizan je jedimi klub koji razigrava protivnicke igrace.Ljulj je igro do sada katastrofalno a veceras rastura.Markovic ce u derbiju dati 3do4 trojke kao za celu sezonu,mozda cak i Lazic odigra najbolju utakmicu

nba analiticar

pre 1 godinu

Zelimir je trener sa penziju. Ekipa mu prima 16:0 seriju on ne zna da prekine. Nekada veliki srpski trener. Sada samo na ime. Igra zastarelu i procitanu kosarku sa ekipom od 20 miliona eur.

meni i dalje delujemo neozbiljno, pa nek prica ko sta oce...

pre 1 godinu

Svaka utakmica isto, u jednoj cetvrtini 40 u drugoj pet poena. Naravoucenije, ne igra se odbrana i onda kad napad stane, nabiju nas za pet minuta. Da se igrea malo odbrana u cetvrtini gde das 40 morao bi da imas bar deset poena razlike, cak i 15. Umesto toga vodis sa par poena prednosti i onda kad se napad raspadne nemas nacina da zaustavis serije. Sve u svemu, jedino publika u BG moze da ih natera da igraju odbranu, na svakom gostovanju ne mozemo da svedemo ekipu ispod 25 poena po cetvrtini i kad naidje ekipa koja moze da ugura koseva koliko i ti nema tu pomoci.

gasman

pre 1 godinu

Igrali smo jedino kako smo mogli.
Kad imaju Tavaresa od 220cm u reketu nema tu ulaza i probijanja.
Ko god krene na ulaz igraci Reala ne treba da skupljaju reket i pomazu centru zato sto je centar gromada od coveka.
E sad derbi da pokazemo da ipak kosarka nije igra u kojoj je glavna odbrana.

realno

pre 1 godinu

Brate izgubili od Reala ide se dalje. Mada Cudi me da nisu dobili a šut ih je isao. Ovaj Partizan ako ne ode na fajnal for biće iznenadjenje. Imaju tim koji je po imenima strasan

nik

pre 1 godinu

Menjam Papapetrua za Zagorca i Dangubu, moze zajedno a može i pojedinačno. Pa čovek do sada nije odigrao nista, niti jednu poštenu utakmicu od kada je u Partizanu. A odrekli smo se Miletića i ove dvojice koji nisu bili ništa lošiji ali barem Srbi

jackie

pre 1 godinu

Nema šanse da se izvuče nešto protiv ovakvih ekipa u ovom momentu, bez obzira gde se igra.
Partizan igra sa 8 igrača, pri čemu četiri igrača igra 30 minuta. Real igra sa 11 igrača, od čega trojica po 24 minuta.

Joca

pre 1 godinu

Kaze mi drugar pre neki dan, idemo prvo da dobijemo Barsu i Real, onda otresemo vas i prakticno smo usli u plejof...

Ja se pitam...zna li ovaj koliko jos ima da se igra, posle shvatim da ne zna...njemu Zvezda igra svake nedelje vec deset godina i vec mu je ringispil u glavi, hteo bi grdan da mu klubic sa tri pobede udje u plejof....

veliki strumf

pre 1 godinu

Пуче стотка! И то не прва. Биће их још! То је та дружина, трчи и пуцај, а одбрана… Ма ко да игра одбрану. И тако - стигосмо се на 4-6.

Wllaxy

pre 1 godinu

Ubaciti vise od 70 poena na meču, misaona imenica za zvezdu
(Navijač Partizana, 24. novembar 2022 22:24)

Ako ćete to večeras učini srećnim neka bude da si u pravu... I ja sam večeras zadovoljan zbog toga i što mi nismo ubacili više od 70 poena i što ste vi ubacili skoro 100...

Zoran

pre 1 godinu

Mislim da je mozda i Obradovic problem za igru u gostima i dovodjenju nekih igraca dok ne mozemo nista da uradimo u gostima ai poraz od Milana u Beogradu

StaY_CooL

pre 1 godinu

Ljudi ovde pljuju Gabrijela Deka a on igra ko zmaj. Malo skok, malo igra ledjima , malo trojka, dribling. Sve ima i sve radi na visokom nivou.

Partizan

pre 1 godinu

Koja je ovo igra ne razumem 16 trojki smo dali gubimo 10 razlike, odbrana ovaj duplo više šuta za 3 nego za 2 nestvarno, Andjusic jedini naš koji igra pratim košarku 40 godina ovo da mi je neko pričao ne Bih mu verovao.

Batko

pre 1 godinu

Rapala Zvezda, Top18, fenjeraš...4-6

Svemirski Partizan, Top8 se ne dovodi u pitanje, F4 verovatno, a ko zna i šta još...4-6


...uz mnogo lakši raspored...

super

pre 1 godinu

Ubaciti vise od 70 poena na meču, misaona imenica za zvezdu
(Navijač Partizana, 24. novembar 2022 22:24) primiti 100 poena po utakmici (prosečno) je skandal a odbrana donosi trofeje zna to Željko a i Duško Vujošević kad je trenirao bilo je više ovih rezultata 60-70 poena nego 100+...

Зоран

pre 1 godinu

Искрено ми није јасна "тактика"жоц-а, са иживљавањем на пре свега домаћим играчима. Овако на тв јако ружно изгледа...

Korisno znati

pre 1 godinu

Ima jedan Alimpije, Real je pobedjivao u Madridu, Partizan u Beogradu. Zeljko, okreni coveka, pitaj kako on to radi, valjace za revans... Uzgred budi receno, on to radi s manje para.

Pera

pre 1 godinu

Makabi je odigrao losiji napad protiv Zvezde nego protiv Partizana al je zato odigrao mnogo bolju odbranu proziv Zvezde nego protiv Prtizana. E sad da li je losiji napad protiv Zvezde rezultat dobre Zvezdine odbrane ili ih jednostavno nije islo, kao i to da li je dobar napad Protiv Partizana rezultat loše Partizanove odbrane ili je Makabi jednostavno dobar. Ostaje na vama da analizirate. Nije tema al eto da napisem.

Mozli

pre 1 godinu

Mi smo barem uspeli da dobijemo Real u Madridu, i to 2 puta, i to jednom sa Alimpijevićem dok to nisu uspeli silni Vujošević i sada veliki Obradović. Partizan klasična ekipa koja dobija kući na publiku a sa strane i ćorava koka ubode neko zrno, i to protiv slabijih timova.

Grobar

pre 1 godinu

Odlicna utakmica!


Otisli smo u Spaniju da se posibamo i to smo uradili! -11 i -8 su sasvim ok razlike!

Neko kad je isao u Spaniju je imao -50! Davne 2015 godine!

Zoran

pre 1 godinu

Panter jednu igra dobro pa dve lose utakmice, taman da ih stignemo on promasi.Treba nam plemejker ili krilo koje daje 20koseva po utakmici, ovo je lose pogotovo u gostima.

Aster Blistok

pre 1 godinu

OVO JE KOSARKA, dva velikana dva sampiona Evrope, vise poena za cetvrtinu nego neki za poluvreme
(Praznik kosarke
Da. A onda 2 poena za 7 minuta i 7 poena za celu četvrtinu!!!!
Ne znam da li shvatate, ali vi ste šuterski potentna ekipa koja može da igra samo protiv sličnih divljih ekipa koje igraju ran end gan košarku, ali ako vam malo pojačaju odbranu, možete da se slikate!!!!

fliper

pre 1 godinu

Dokle će više Panter da upropašćuje kontre kada imamo višak. Stalno šutne za tri i nikad ne pogodi.
Umesto da se napad lagano završi polaganjem.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Jedan od najorganizovanijih klubova na svetu, najbolji navijaci u univerzumu, najbolji trener ikada rodjen, budzet 20 miliona evra….. skor 4-6.
Raspala CZ, koju ce Partizan da razmontira ove sezone u svim takmicenjima, tri puta manji budzet….skor 4-6….

Lex

pre 1 godinu

Не разумем Обрадовића, како без Лесора на Тавареса.Имаће стално мисмечеве, ево у 1/4 има већ 10 поена.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Jedan od najorganizovanijih klubova na svetu, najbolji navijaci u univerzumu, najbolji trener ikada rodjen, budzet 20 miliona evra….. skor 4-6.
Raspala CZ, koju ce Partizan da razmontira ove sezone u svim takmicenjima, tri puta manji budzet….skor 4-6….

Batko

pre 1 godinu

Rapala Zvezda, Top18, fenjeraš...4-6

Svemirski Partizan, Top8 se ne dovodi u pitanje, F4 verovatno, a ko zna i šta još...4-6


...uz mnogo lakši raspored...

cukce

pre 1 godinu

Primanje posle prve četvrtine...
U poslednjih 5 godina Zvezda 2 puta dobila Real u Madridu, jednom na krilima nesretnog Dabgubića!
Za Partizan večeras domaći igrači 13 poena, stranci 84 poena, što je još tužnije samo jedan domaći igrač ulazio i igru!

ikis

pre 1 godinu

Obradoviceve ekipe nekad su bile poznate po odbrani. A ovo sad, ni na sta ne lici. Koliko je Makabi ubacio Partizanu a koliko Zvezdi, sve govori.

Зорг

pre 1 godinu

Жељко одлази и води овог твог Папатреуа молим те. Српски играчи сви закуцани на клупи. Одбрана најгора у историји

Зоран

pre 1 godinu

Искрено ми није јасна "тактика"жоц-а, са иживљавањем на пре свега домаћим играчима. Овако на тв јако ружно изгледа...

Aster Blistok

pre 1 godinu

OVO JE KOSARKA, dva velikana dva sampiona Evrope, vise poena za cetvrtinu nego neki za poluvreme
(Praznik kosarke
Da. A onda 2 poena za 7 minuta i 7 poena za celu četvrtinu!!!!
Ne znam da li shvatate, ali vi ste šuterski potentna ekipa koja može da igra samo protiv sličnih divljih ekipa koje igraju ran end gan košarku, ali ako vam malo pojačaju odbranu, možete da se slikate!!!!

Joca

pre 1 godinu

Kaze mi drugar pre neki dan, idemo prvo da dobijemo Barsu i Real, onda otresemo vas i prakticno smo usli u plejof...

Ja se pitam...zna li ovaj koliko jos ima da se igra, posle shvatim da ne zna...njemu Zvezda igra svake nedelje vec deset godina i vec mu je ringispil u glavi, hteo bi grdan da mu klubic sa tri pobede udje u plejof....

Wllaxy

pre 1 godinu

Ubaciti vise od 70 poena na meču, misaona imenica za zvezdu
(Navijač Partizana, 24. novembar 2022 22:24)

Ako ćete to večeras učini srećnim neka bude da si u pravu... I ja sam večeras zadovoljan zbog toga i što mi nismo ubacili više od 70 poena i što ste vi ubacili skoro 100...

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Neko beše pobedio taj Real tamo? I te godine su postali šampioni Evrope. Nebitno, nastavimo sa "sjajnom šuterskom partijom Partizana"...

Korisno znati

pre 1 godinu

Ima jedan Alimpije, Real je pobedjivao u Madridu, Partizan u Beogradu. Zeljko, okreni coveka, pitaj kako on to radi, valjace za revans... Uzgred budi receno, on to radi s manje para.

super

pre 1 godinu

Ubaciti vise od 70 poena na meču, misaona imenica za zvezdu
(Navijač Partizana, 24. novembar 2022 22:24) primiti 100 poena po utakmici (prosečno) je skandal a odbrana donosi trofeje zna to Željko a i Duško Vujošević kad je trenirao bilo je više ovih rezultata 60-70 poena nego 100+...

nba analiticar

pre 1 godinu

Zelimir je trener sa penziju. Ekipa mu prima 16:0 seriju on ne zna da prekine. Nekada veliki srpski trener. Sada samo na ime. Igra zastarelu i procitanu kosarku sa ekipom od 20 miliona eur.

Mozli

pre 1 godinu

Mi smo barem uspeli da dobijemo Real u Madridu, i to 2 puta, i to jednom sa Alimpijevićem dok to nisu uspeli silni Vujošević i sada veliki Obradović. Partizan klasična ekipa koja dobija kući na publiku a sa strane i ćorava koka ubode neko zrno, i to protiv slabijih timova.

Zoran

pre 1 godinu

Partizan je jedimi klub koji razigrava protivnicke igrace.Ljulj je igro do sada katastrofalno a veceras rastura.Markovic ce u derbiju dati 3do4 trojke kao za celu sezonu,mozda cak i Lazic odigra najbolju utakmicu

veliki strumf

pre 1 godinu

Пуче стотка! И то не прва. Биће их још! То је та дружина, трчи и пуцај, а одбрана… Ма ко да игра одбрану. И тако - стигосмо се на 4-6.

Pera

pre 1 godinu

Makabi je odigrao losiji napad protiv Zvezde nego protiv Partizana al je zato odigrao mnogo bolju odbranu proziv Zvezde nego protiv Prtizana. E sad da li je losiji napad protiv Zvezde rezultat dobre Zvezdine odbrane ili ih jednostavno nije islo, kao i to da li je dobar napad Protiv Partizana rezultat loše Partizanove odbrane ili je Makabi jednostavno dobar. Ostaje na vama da analizirate. Nije tema al eto da napisem.

Uboli s transferima

pre 1 godinu

Znao sam kad su oterali Pejdza i Mura da je Zvezda na sigurnom . Krsteni igraci, a visak. Zato od Madara uporno pravi Krisa Pola, ali traljavo nesto ide.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

40P mocnom Realu u sred Madrida za cetvrtinu!!!!


To moze samo Partizan!!!!

A panteri se muce toliko da daju za utakmicu!!!!
(Grobar, 24. novembar 2022 21:12)

Kakav spin. Vidi druže, mi smo pobedili, a vi izgubili.

Partizan Beograd

pre 1 godinu

Sram nas bilo, tako se ne igra evroliga, uopste je nebitno da li je real, barselona ili bilo ko, mora da se bude isti i kod kuce i na strani, sramota bre, alo, ne radi se o pobedi i porazu i obrnuto, ima tu dosta vise problema, ne moze bre tako, da kad se vodi u ove obe utakmice u prvim cetvrtinama, ima da se igra do kraja a ne da se gube utakmice u drugoj i trecoj cetvrtini, ajde bre vise..

nik

pre 1 godinu

Menjam Papapetrua za Zagorca i Dangubu, moze zajedno a može i pojedinačno. Pa čovek do sada nije odigrao nista, niti jednu poštenu utakmicu od kada je u Partizanu. A odrekli smo se Miletića i ove dvojice koji nisu bili ništa lošiji ali barem Srbi

jackie

pre 1 godinu

Nema šanse da se izvuče nešto protiv ovakvih ekipa u ovom momentu, bez obzira gde se igra.
Partizan igra sa 8 igrača, pri čemu četiri igrača igra 30 minuta. Real igra sa 11 igrača, od čega trojica po 24 minuta.

meni i dalje delujemo neozbiljno, pa nek prica ko sta oce...

pre 1 godinu

Svaka utakmica isto, u jednoj cetvrtini 40 u drugoj pet poena. Naravoucenije, ne igra se odbrana i onda kad napad stane, nabiju nas za pet minuta. Da se igrea malo odbrana u cetvrtini gde das 40 morao bi da imas bar deset poena razlike, cak i 15. Umesto toga vodis sa par poena prednosti i onda kad se napad raspadne nemas nacina da zaustavis serije. Sve u svemu, jedino publika u BG moze da ih natera da igraju odbranu, na svakom gostovanju ne mozemo da svedemo ekipu ispod 25 poena po cetvrtini i kad naidje ekipa koja moze da ugura koseva koliko i ti nema tu pomoci.

fliper

pre 1 godinu

Dokle će više Panter da upropašćuje kontre kada imamo višak. Stalno šutne za tri i nikad ne pogodi.
Umesto da se napad lagano završi polaganjem.

Lex

pre 1 godinu

Не разумем Обрадовића, како без Лесора на Тавареса.Имаће стално мисмечеве, ево у 1/4 има већ 10 поена.

Partizan

pre 1 godinu

Koja je ovo igra ne razumem 16 trojki smo dali gubimo 10 razlike, odbrana ovaj duplo više šuta za 3 nego za 2 nestvarno, Andjusic jedini naš koji igra pratim košarku 40 godina ovo da mi je neko pričao ne Bih mu verovao.

Zoran

pre 1 godinu

Mislim da je mozda i Obradovic problem za igru u gostima i dovodjenju nekih igraca dok ne mozemo nista da uradimo u gostima ai poraz od Milana u Beogradu

@velikiStrumf

pre 1 godinu

Vama je izgleda cilj samo da stignete Partizan? Svaki klub ima ciljeve u skladu sa veličinom i renomeom kluba, Partizan možete da stignete kad vratite ime i adresu i postanete prvaci Evrope, a upitno je i tada...

StaY_CooL

pre 1 godinu

Ljudi ovde pljuju Gabrijela Deka a on igra ko zmaj. Malo skok, malo igra ledjima , malo trojka, dribling. Sve ima i sve radi na visokom nivou.

Zoran

pre 1 godinu

Panter jednu igra dobro pa dve lose utakmice, taman da ih stignemo on promasi.Treba nam plemejker ili krilo koje daje 20koseva po utakmici, ovo je lose pogotovo u gostima.

Horhe Lorenco Braun

pre 1 godinu

Partizan nije uspeo da iskoristi odličan šut za tri poena. Da su šutirali samo trojke,uz današnji procenat,dobili bi Real makar sa poenom razlike.

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Не пратим Еуролигу, на жалост немам Спортклуб.
Претпостављам да је Партизан на врху а Звезда, при дну.
Молим Вас обавестите ме да знам шта се дешава?

markod

pre 1 godinu

Obradovic je izgleda unapred odlucio da se ne cimamo ove dve utakmice...vidi se i po izboru petorki na terenu u pojedinim delovima utakmica,i ove i prosle u Barseloni,kao oni nekad globetrottersi kada krenu na turneju!!!Zasto je to tako,valjda samo on zna,videcemo sta ce biti u ponedjeljak...ako ovakvu odbranu budemo igrali i FMP ce nam ubaciti preko 70 poena :-)

realno

pre 1 godinu

Brate izgubili od Reala ide se dalje. Mada Cudi me da nisu dobili a šut ih je isao. Ovaj Partizan ako ne ode na fajnal for biće iznenadjenje. Imaju tim koji je po imenima strasan

Suspicious Minds

pre 1 godinu

Rade74, imaš deda 5 banki,a mozak deteta iz osnovne škole.Nije lepo lagati,ni izmišljati,mrziti.Život u paralelnom univerzumu te i uništi čoveče.Nije sramota tražiti pomoć.

kaokakao

pre 1 godinu

Iako nisam navijac Partizana, svidja mi se kako igraju. Mislim da idu u dobrom smjeru i vjerujem da ce uci medju 8 a onda moze da bude svasta.

Dusan Uros

pre 1 godinu

Jedan od najorganizovanijih klubova na svetu, najbolji navijaci u univerzumu, najbolji trener ikada rodjen, budzet 20 miliona evra….. skor 4-6.
Raspala CZ, koju ce Partizan da razmontira ove sezone u svim takmicenjima, tri puta manji budzet….skor 4-6….
(Straight Outta München, 24. novembar 2022 21:43) # Link komentara

Tz.zvezda je imala duplo manji budzet od Partizana pre nego su dosli Vildosa i Trener Ivanovic sada ima tri puta manji budzet.
Kada dovedete jos nekog imacete pet puta manji budzet. Mozete se naci u situaciji da vas izbace iz EL jer uopste nemate budzet.
A prava istina je da vam je budzet neogranicen. Kada bude zatrebalo...koliko treba izvolite.

mikac357

pre 1 godinu

35 puta šutnuli za tri poena, i šta će tu trener.... Ekipa bez akcije i pika i udvajanja i šta već.... Igrate kao oni na Filipinima samo šut bez odbrane...

ja

pre 1 godinu

Videlo se iz aviona da Partizan nije forsirao, ni danas ni protiv Barselone. Kalkuliše Žoc, ne želi da troši igrače na utakmice u kojima imaš 10% šanse da pobediš. Očigledno da se pobede jure kod kuće i protiv ekipa koje su slabije rangirane poput PAO, Baskonije i sličnih.

Rade74

pre 1 godinu

Vama je izgleda cilj samo da stignete Partizan? Svaki klub ima ciljeve u skladu sa veličinom i renomeom kluba, Partizan možete da stignete kad vratite ime i adresu i postanete prvaci Evrope, a upitno je i tada...
(@velikiStrumf, 24. novembar 2022 23:37)

Upravo tako.Poleteli u nebo posle tri vezane pobede,već najavljuju f4.Dobro da smo im mi motivacija.Pazi sad kada budu vezali ponovo par poraza,prvo će smeniti trenera.

Borša

pre 1 godinu

Realno, protiv ekipa kada stegnu odbranu nema sta da se trazi. Ume i Real to, u par navrata po par minuta je pokazao, nego ulaze relax u meceve. Limit je kao i Zvezdi Aba liga i to je to.

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

Dati 97 poena, po meni nije problem izgubiti od bilo kog tima, uvek postoji neko bolji. Gade mi se ekipe koje pobedjuju sa 70, takve samo mazohisti gledaju

gasman

pre 1 godinu

Igrali smo jedino kako smo mogli.
Kad imaju Tavaresa od 220cm u reketu nema tu ulaza i probijanja.
Ko god krene na ulaz igraci Reala ne treba da skupljaju reket i pomazu centru zato sto je centar gromada od coveka.
E sad derbi da pokazemo da ipak kosarka nije igra u kojoj je glavna odbrana.

Rade74

pre 1 godinu

Nikad slabija EL, pola klubova igra rekreativno tipa Real, otud i ovoliko mala razlika za Real
(Sub013, 24. novembar 2022 23:59)

Bideti ćemo kada im vi dođete u Madrid kolika će biti razlika pametnjakoviću???

Grobar

pre 1 godinu

Odlicna utakmica!


Otisli smo u Spaniju da se posibamo i to smo uradili! -11 i -8 su sasvim ok razlike!

Neko kad je isao u Spaniju je imao -50! Davne 2015 godine!

Rados

pre 1 godinu

Kada je nekome najveći uspeh u životu jer je dva puta pobedio Real u Madridu,onda nam je svima jasno!
(Rade74, 25. novembar 2022 08:46)

Prvaci Evrope. Placi.

Never Mind

pre 1 godinu

E, vidite zvezdasi, nije mi drago da smo izgubili, jos manje sto smo primili vise od 100 poena, ali to je tako. Ne treba mi alibi tipa: to je Real. Zelim da se pobijemo sa njima u Areni i da ih dobijemo. Ako opet izgubimo makar pola kosa, svejedno mi je. Poraz je poraz.
Drago mi je da ste se digli i vezali neke pobede. Stvar gledam sire, kao na Srpsku kosarku i svu tradiciju koju ima. Ne bih voleo ni da mi imamo 25 pobeda, a vi 5. To bi bio i poraz srpske kosarke. Neka vide ovi sa zapada da nismo ovde zalutali (oba tima) i da smo kanta za napucavanje.

Videcemo na derbiju ko je u ovom momentu bolji. Bio sam veliki optimista posle Makabija, ali sada nisam. Vas Ivanovic gura tvrdu igru i jaku odbranu, igra na kos manje slicno Radonjicu, s tim da je dosta bolji trener. To je izazov za Zoca, pa videcemo.

Hesoyam

pre 1 godinu

Ubacis Realu, kandidatu za osvajanje, 97 poena a navijaci Zvezde kao prozivaju. Covece ubacili ste im 56, 41 poen manje. Izgubili ste 30 razlike i to kompletni a mi sa 8 igraca igrali. Primili se posle 3 vezane pobede, misle gotova je EL, dodelice im trofej. Drugari, Partizan je vezao 3 poraza od 3 ekipe koje su u vrhu tabele. Spustice vaz Željko na zemlju vrlo brzo, i to 2 puta.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Ono što je dobro posle ovog kola je da i Zvezda i partizan imaju podjednak broj pobeda, pa više hejteri drugog kluba ne mogu tako divljački da likuju nego samo navode neke glupe argumente tipa "mi smo njima dali 5 koševa više od vas u prvoj četvrtini"

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

Dati 97 poena, po meni nije problem izgubiti od bilo kog tima, uvek postoji neko bolji. Gade mi se ekipe koje pobedjuju sa 70, takve samo mazohisti gledaju

@velikiStrumf

pre 1 godinu

Vama je izgleda cilj samo da stignete Partizan? Svaki klub ima ciljeve u skladu sa veličinom i renomeom kluba, Partizan možete da stignete kad vratite ime i adresu i postanete prvaci Evrope, a upitno je i tada...

ja

pre 1 godinu

Videlo se iz aviona da Partizan nije forsirao, ni danas ni protiv Barselone. Kalkuliše Žoc, ne želi da troši igrače na utakmice u kojima imaš 10% šanse da pobediš. Očigledno da se pobede jure kod kuće i protiv ekipa koje su slabije rangirane poput PAO, Baskonije i sličnih.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Jedan od najorganizovanijih klubova na svetu, najbolji navijaci u univerzumu, najbolji trener ikada rodjen, budzet 20 miliona evra….. skor 4-6.
Raspala CZ, koju ce Partizan da razmontira ove sezone u svim takmicenjima, tri puta manji budzet….skor 4-6….

kaokakao

pre 1 godinu

Iako nisam navijac Partizana, svidja mi se kako igraju. Mislim da idu u dobrom smjeru i vjerujem da ce uci medju 8 a onda moze da bude svasta.

realno

pre 1 godinu

Brate izgubili od Reala ide se dalje. Mada Cudi me da nisu dobili a šut ih je isao. Ovaj Partizan ako ne ode na fajnal for biće iznenadjenje. Imaju tim koji je po imenima strasan

Rade74

pre 1 godinu

Vama je izgleda cilj samo da stignete Partizan? Svaki klub ima ciljeve u skladu sa veličinom i renomeom kluba, Partizan možete da stignete kad vratite ime i adresu i postanete prvaci Evrope, a upitno je i tada...
(@velikiStrumf, 24. novembar 2022 23:37)

Upravo tako.Poleteli u nebo posle tri vezane pobede,već najavljuju f4.Dobro da smo im mi motivacija.Pazi sad kada budu vezali ponovo par poraza,prvo će smeniti trenera.

markod

pre 1 godinu

Obradovic je izgleda unapred odlucio da se ne cimamo ove dve utakmice...vidi se i po izboru petorki na terenu u pojedinim delovima utakmica,i ove i prosle u Barseloni,kao oni nekad globetrottersi kada krenu na turneju!!!Zasto je to tako,valjda samo on zna,videcemo sta ce biti u ponedjeljak...ako ovakvu odbranu budemo igrali i FMP ce nam ubaciti preko 70 poena :-)

Grobar

pre 1 godinu

Odlicna utakmica!


Otisli smo u Spaniju da se posibamo i to smo uradili! -11 i -8 su sasvim ok razlike!

Neko kad je isao u Spaniju je imao -50! Davne 2015 godine!

gasman

pre 1 godinu

Igrali smo jedino kako smo mogli.
Kad imaju Tavaresa od 220cm u reketu nema tu ulaza i probijanja.
Ko god krene na ulaz igraci Reala ne treba da skupljaju reket i pomazu centru zato sto je centar gromada od coveka.
E sad derbi da pokazemo da ipak kosarka nije igra u kojoj je glavna odbrana.

Rade74

pre 1 godinu

Nikad slabija EL, pola klubova igra rekreativno tipa Real, otud i ovoliko mala razlika za Real
(Sub013, 24. novembar 2022 23:59)

Bideti ćemo kada im vi dođete u Madrid kolika će biti razlika pametnjakoviću???

Dusan Uros

pre 1 godinu

Jedan od najorganizovanijih klubova na svetu, najbolji navijaci u univerzumu, najbolji trener ikada rodjen, budzet 20 miliona evra….. skor 4-6.
Raspala CZ, koju ce Partizan da razmontira ove sezone u svim takmicenjima, tri puta manji budzet….skor 4-6….
(Straight Outta München, 24. novembar 2022 21:43) # Link komentara

Tz.zvezda je imala duplo manji budzet od Partizana pre nego su dosli Vildosa i Trener Ivanovic sada ima tri puta manji budzet.
Kada dovedete jos nekog imacete pet puta manji budzet. Mozete se naci u situaciji da vas izbace iz EL jer uopste nemate budzet.
A prava istina je da vam je budzet neogranicen. Kada bude zatrebalo...koliko treba izvolite.

Зорг

pre 1 godinu

Жељко одлази и води овог твог Папатреуа молим те. Српски играчи сви закуцани на клупи. Одбрана најгора у историји

Hesoyam

pre 1 godinu

Ubacis Realu, kandidatu za osvajanje, 97 poena a navijaci Zvezde kao prozivaju. Covece ubacili ste im 56, 41 poen manje. Izgubili ste 30 razlike i to kompletni a mi sa 8 igraca igrali. Primili se posle 3 vezane pobede, misle gotova je EL, dodelice im trofej. Drugari, Partizan je vezao 3 poraza od 3 ekipe koje su u vrhu tabele. Spustice vaz Željko na zemlju vrlo brzo, i to 2 puta.

cukce

pre 1 godinu

Primanje posle prve četvrtine...
U poslednjih 5 godina Zvezda 2 puta dobila Real u Madridu, jednom na krilima nesretnog Dabgubića!
Za Partizan večeras domaći igrači 13 poena, stranci 84 poena, što je još tužnije samo jedan domaći igrač ulazio i igru!

Horhe Lorenco Braun

pre 1 godinu

Partizan nije uspeo da iskoristi odličan šut za tri poena. Da su šutirali samo trojke,uz današnji procenat,dobili bi Real makar sa poenom razlike.

Rados

pre 1 godinu

Kada je nekome najveći uspeh u životu jer je dva puta pobedio Real u Madridu,onda nam je svima jasno!
(Rade74, 25. novembar 2022 08:46)

Prvaci Evrope. Placi.

Aster Blistok

pre 1 godinu

OVO JE KOSARKA, dva velikana dva sampiona Evrope, vise poena za cetvrtinu nego neki za poluvreme
(Praznik kosarke
Da. A onda 2 poena za 7 minuta i 7 poena za celu četvrtinu!!!!
Ne znam da li shvatate, ali vi ste šuterski potentna ekipa koja može da igra samo protiv sličnih divljih ekipa koje igraju ran end gan košarku, ali ako vam malo pojačaju odbranu, možete da se slikate!!!!

Batko

pre 1 godinu

Rapala Zvezda, Top18, fenjeraš...4-6

Svemirski Partizan, Top8 se ne dovodi u pitanje, F4 verovatno, a ko zna i šta još...4-6


...uz mnogo lakši raspored...

Joca

pre 1 godinu

Kaze mi drugar pre neki dan, idemo prvo da dobijemo Barsu i Real, onda otresemo vas i prakticno smo usli u plejof...

Ja se pitam...zna li ovaj koliko jos ima da se igra, posle shvatim da ne zna...njemu Zvezda igra svake nedelje vec deset godina i vec mu je ringispil u glavi, hteo bi grdan da mu klubic sa tri pobede udje u plejof....

Partizan Beograd

pre 1 godinu

Sram nas bilo, tako se ne igra evroliga, uopste je nebitno da li je real, barselona ili bilo ko, mora da se bude isti i kod kuce i na strani, sramota bre, alo, ne radi se o pobedi i porazu i obrnuto, ima tu dosta vise problema, ne moze bre tako, da kad se vodi u ove obe utakmice u prvim cetvrtinama, ima da se igra do kraja a ne da se gube utakmice u drugoj i trecoj cetvrtini, ajde bre vise..

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Neko beše pobedio taj Real tamo? I te godine su postali šampioni Evrope. Nebitno, nastavimo sa "sjajnom šuterskom partijom Partizana"...

Korisno znati

pre 1 godinu

Ima jedan Alimpije, Real je pobedjivao u Madridu, Partizan u Beogradu. Zeljko, okreni coveka, pitaj kako on to radi, valjace za revans... Uzgred budi receno, on to radi s manje para.

Uboli s transferima

pre 1 godinu

Znao sam kad su oterali Pejdza i Mura da je Zvezda na sigurnom . Krsteni igraci, a visak. Zato od Madara uporno pravi Krisa Pola, ali traljavo nesto ide.

Zoran

pre 1 godinu

Panter jednu igra dobro pa dve lose utakmice, taman da ih stignemo on promasi.Treba nam plemejker ili krilo koje daje 20koseva po utakmici, ovo je lose pogotovo u gostima.

ikis

pre 1 godinu

Obradoviceve ekipe nekad su bile poznate po odbrani. A ovo sad, ni na sta ne lici. Koliko je Makabi ubacio Partizanu a koliko Zvezdi, sve govori.

Mozli

pre 1 godinu

Mi smo barem uspeli da dobijemo Real u Madridu, i to 2 puta, i to jednom sa Alimpijevićem dok to nisu uspeli silni Vujošević i sada veliki Obradović. Partizan klasična ekipa koja dobija kući na publiku a sa strane i ćorava koka ubode neko zrno, i to protiv slabijih timova.

nba analiticar

pre 1 godinu

Zelimir je trener sa penziju. Ekipa mu prima 16:0 seriju on ne zna da prekine. Nekada veliki srpski trener. Sada samo na ime. Igra zastarelu i procitanu kosarku sa ekipom od 20 miliona eur.

Зоран

pre 1 godinu

Искрено ми није јасна "тактика"жоц-а, са иживљавањем на пре свега домаћим играчима. Овако на тв јако ружно изгледа...

super

pre 1 godinu

Ubaciti vise od 70 poena na meču, misaona imenica za zvezdu
(Navijač Partizana, 24. novembar 2022 22:24) primiti 100 poena po utakmici (prosečno) je skandal a odbrana donosi trofeje zna to Željko a i Duško Vujošević kad je trenirao bilo je više ovih rezultata 60-70 poena nego 100+...

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Не пратим Еуролигу, на жалост немам Спортклуб.
Претпостављам да је Партизан на врху а Звезда, при дну.
Молим Вас обавестите ме да знам шта се дешава?

Pera

pre 1 godinu

Makabi je odigrao losiji napad protiv Zvezde nego protiv Partizana al je zato odigrao mnogo bolju odbranu proziv Zvezde nego protiv Prtizana. E sad da li je losiji napad protiv Zvezde rezultat dobre Zvezdine odbrane ili ih jednostavno nije islo, kao i to da li je dobar napad Protiv Partizana rezultat loše Partizanove odbrane ili je Makabi jednostavno dobar. Ostaje na vama da analizirate. Nije tema al eto da napisem.

Lex

pre 1 godinu

Не разумем Обрадовића, како без Лесора на Тавареса.Имаће стално мисмечеве, ево у 1/4 има већ 10 поена.

fliper

pre 1 godinu

Dokle će više Panter da upropašćuje kontre kada imamo višak. Stalno šutne za tri i nikad ne pogodi.
Umesto da se napad lagano završi polaganjem.

veliki strumf

pre 1 godinu

Пуче стотка! И то не прва. Биће их још! То је та дружина, трчи и пуцај, а одбрана… Ма ко да игра одбрану. И тако - стигосмо се на 4-6.

Wllaxy

pre 1 godinu

Ubaciti vise od 70 poena na meču, misaona imenica za zvezdu
(Navijač Partizana, 24. novembar 2022 22:24)

Ako ćete to večeras učini srećnim neka bude da si u pravu... I ja sam večeras zadovoljan zbog toga i što mi nismo ubacili više od 70 poena i što ste vi ubacili skoro 100...

Zoran

pre 1 godinu

Partizan je jedimi klub koji razigrava protivnicke igrace.Ljulj je igro do sada katastrofalno a veceras rastura.Markovic ce u derbiju dati 3do4 trojke kao za celu sezonu,mozda cak i Lazic odigra najbolju utakmicu

Zoran

pre 1 godinu

Mislim da je mozda i Obradovic problem za igru u gostima i dovodjenju nekih igraca dok ne mozemo nista da uradimo u gostima ai poraz od Milana u Beogradu

UjkaŽitko

pre 1 godinu

40P mocnom Realu u sred Madrida za cetvrtinu!!!!


To moze samo Partizan!!!!

A panteri se muce toliko da daju za utakmicu!!!!
(Grobar, 24. novembar 2022 21:12)

Kakav spin. Vidi druže, mi smo pobedili, a vi izgubili.

jackie

pre 1 godinu

Nema šanse da se izvuče nešto protiv ovakvih ekipa u ovom momentu, bez obzira gde se igra.
Partizan igra sa 8 igrača, pri čemu četiri igrača igra 30 minuta. Real igra sa 11 igrača, od čega trojica po 24 minuta.

Suspicious Minds

pre 1 godinu

Rade74, imaš deda 5 banki,a mozak deteta iz osnovne škole.Nije lepo lagati,ni izmišljati,mrziti.Život u paralelnom univerzumu te i uništi čoveče.Nije sramota tražiti pomoć.

nik

pre 1 godinu

Menjam Papapetrua za Zagorca i Dangubu, moze zajedno a može i pojedinačno. Pa čovek do sada nije odigrao nista, niti jednu poštenu utakmicu od kada je u Partizanu. A odrekli smo se Miletića i ove dvojice koji nisu bili ništa lošiji ali barem Srbi

StaY_CooL

pre 1 godinu

Ljudi ovde pljuju Gabrijela Deka a on igra ko zmaj. Malo skok, malo igra ledjima , malo trojka, dribling. Sve ima i sve radi na visokom nivou.

Partizan

pre 1 godinu

Koja je ovo igra ne razumem 16 trojki smo dali gubimo 10 razlike, odbrana ovaj duplo više šuta za 3 nego za 2 nestvarno, Andjusic jedini naš koji igra pratim košarku 40 godina ovo da mi je neko pričao ne Bih mu verovao.

meni i dalje delujemo neozbiljno, pa nek prica ko sta oce...

pre 1 godinu

Svaka utakmica isto, u jednoj cetvrtini 40 u drugoj pet poena. Naravoucenije, ne igra se odbrana i onda kad napad stane, nabiju nas za pet minuta. Da se igrea malo odbrana u cetvrtini gde das 40 morao bi da imas bar deset poena razlike, cak i 15. Umesto toga vodis sa par poena prednosti i onda kad se napad raspadne nemas nacina da zaustavis serije. Sve u svemu, jedino publika u BG moze da ih natera da igraju odbranu, na svakom gostovanju ne mozemo da svedemo ekipu ispod 25 poena po cetvrtini i kad naidje ekipa koja moze da ugura koseva koliko i ti nema tu pomoci.

Borša

pre 1 godinu

Realno, protiv ekipa kada stegnu odbranu nema sta da se trazi. Ume i Real to, u par navrata po par minuta je pokazao, nego ulaze relax u meceve. Limit je kao i Zvezdi Aba liga i to je to.

mikac357

pre 1 godinu

35 puta šutnuli za tri poena, i šta će tu trener.... Ekipa bez akcije i pika i udvajanja i šta već.... Igrate kao oni na Filipinima samo šut bez odbrane...

Never Mind

pre 1 godinu

E, vidite zvezdasi, nije mi drago da smo izgubili, jos manje sto smo primili vise od 100 poena, ali to je tako. Ne treba mi alibi tipa: to je Real. Zelim da se pobijemo sa njima u Areni i da ih dobijemo. Ako opet izgubimo makar pola kosa, svejedno mi je. Poraz je poraz.
Drago mi je da ste se digli i vezali neke pobede. Stvar gledam sire, kao na Srpsku kosarku i svu tradiciju koju ima. Ne bih voleo ni da mi imamo 25 pobeda, a vi 5. To bi bio i poraz srpske kosarke. Neka vide ovi sa zapada da nismo ovde zalutali (oba tima) i da smo kanta za napucavanje.

Videcemo na derbiju ko je u ovom momentu bolji. Bio sam veliki optimista posle Makabija, ali sada nisam. Vas Ivanovic gura tvrdu igru i jaku odbranu, igra na kos manje slicno Radonjicu, s tim da je dosta bolji trener. To je izazov za Zoca, pa videcemo.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Ono što je dobro posle ovog kola je da i Zvezda i partizan imaju podjednak broj pobeda, pa više hejteri drugog kluba ne mogu tako divljački da likuju nego samo navode neke glupe argumente tipa "mi smo njima dali 5 koševa više od vas u prvoj četvrtini"