Fudbal 54

Utorak, 22.11.2022.

18:35

Adeus, Ronaldo!

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo napustiće Mančester junajted, objavio je taj klub.

Adeus, Ronaldo! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Zagor

pre 1 godinu

Ovo je namerno izazvao intervjuom. Imao je interes to da uradi. Zna sta radi, smisljeno. Nije ni MUFC lud kao sto on prica. Svi su nezadovoljni. Junajted je ipak krenuo dobro ove sezone sa novim trenerom. Ako se pogleda tabela posle prvih par kola, Junajted je bolji nego sto ukupna tabela pokazuje...

Lool

pre 1 godinu

Plaćaju ga pola miliona eura sedmično za nezalaganje, šetanje po terenu, da mlati rukama prema suigračima i da spava u ofsajdu. Ten Hag ga kao izbaci iz tima na jednu utakmicu i onda ga vrati i pusti ga da odigra 3x zaredom 90 minuta, a on se opet ne vidi na terenu. Ne moze vise gola dati pa sad napada sve oko sebe. Da je dao 2-3 gola ovog intervjua ne bi ni bilo, a on bi i sada bio igrac Junajteda.

Bojana

pre 1 godinu

Ljudi koji komentarišu njegov intervju, bez da su pogledali i saslušali, molim vas da se ne pecate na naslove i izvedeno iz konteksta. Vrlo realno je čovek rekao stanje u klubu, jer nema ko (btw, tako se nerviram što neki zarađuju 1/4 miliona eura nedeljno), a ostale navode, bez potpisa novinara, ne uzimajte zdravo za gotovo. Egoista - jeste, extremno. Da mu je stalo - jeste, extremno, jer ne bi ovo radio. Ponikao u Portugalu, otišao u MU i proslavio se, a posle, šta god...čovek kao i svi mi, ali ima moć da iskaže svoje mišljenje, dok sve nas ne bi niko saslušao....da ne daljim...

U jednom danu

pre 1 godinu

Ronaldo (zasluzeno) dobio otkaz u Junajtedu, Mesi vodio Argentinu u poraz protiv Saudijske Arabije, Levandovski promasio penal i pobedu protiv Meksika - i sve to u jednom danu, tri katastrofe za tri najslavnija fudbalera danasnjice. Dodajte tome vest od pre koji dan da Benzema ne moze nastupiti na prvenstvu zbog povrede! Benzema je pritom jedini u ovoj grupi prestarelih zvezda koji je kadar da igra na vrhunskom nivou. Ronaldo odavno nije, Mesi i Levandovski ne moraju da se previse trude sve i da hoce, u ekipama sa mnostvom zvezda. Ovo prvenstvo definitvno ce dati nove zvezde, starima je istekao rok!

Bane

pre 1 godinu

Idi Ronaldo kad te molimo, svi mi koji volimo fudbal. Da budes pametan pa da predjes u Arsenal ili još bolje Siti pa da se boriš za titulu i igraš LŠ iduće sezone, a oni neka se bore za Ligu Evrope i grade svoj tim oko Freda, Mek Tomineja i neka im kapiten bude opet Megvajer.

Crveni_Vuk

pre 1 godinu

Hvala na svemu, pogotovo tu mislim na prvi mandat, ali vreme je da ide. Jako se lose na kraju poneo prema klubu, Runiju i jos par drugih legendi, generalno prema navijacima ali i treneru koji pokusava kreirati mir u kuci i postaviti Junajted konacno na zdrave noge. Za nekog ko je u tim godinama, morao bi biti zreliji. Nije se stavio u svrhu Junajtedovog vojnika i prihvatio sporednu ulogu, jer za glavnu vise nije, nego je stavio sebe u prvi plan i srozao ugled u klubu koji ga je lansirao medju zvezde i koji ga je i na zalasku karijere takodje hteo spasiti. Ruzan zavrsetak i sad se ispostavilo, nepotreban ponovni susret. Narusio je lepa secanja koja je ostavio u onih 6 godina. Kako god, sretno mu dalje, a Junajted ce verujem biti veliki i posle njega, kao sto je bio i pre njega.

MU

pre 1 godinu

Pratim MU od 97. godine, Ronaldo je sve u pravu sto je rekao, klub cini gomila preplacenih igraca, umisljenih zvezda i losih trenera, MU nije ni senka onoga sto je bio, zelim Ronaldo sve najbolje u nastavku karijere

Avatar Ang

pre 1 godinu

(MU, 22. novembar 2022 19:16)

Interesantno da se navijac Uniteda koj taj klub prati 25 godina potpisuje tako,navijac pravi zna sta zance ta slova i ko ih peva dok velica nesrecu u Minhenu....

Sto se Ronalda tice da je pricao samo o Glejzerima bilo bi ok,ali ono o Runiju,Ten Hagu i ostalim igracima je samo izgovor da se skrene paznja sa toga da je bio ocajan na terenu.

Mile

pre 1 godinu

Kakav je cirkus ovaj Manchester, stvarno se tripuju da imaju extra tim i extra trenera i da mogu da napadaju titulu i ligu šampiona sledeće godine.. Pravda za Rokija!

Nikolas

pre 1 godinu

Ako je ovaj stetan za klub sa proslom sezonom, sta je onda mesi za prethodnih 5?
(Aca, 22. novembar 2022 19:36)

Mesi 7 zlatnih lopti Ronaldo 5, za vjek i vjekova

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Velika greska kluba, sto su ga uopste vratili, velika velika velika greska. Anaterski. Ni jednom klubu sa sampionskim ambicijama nije potreba igrac koji stavlja sebe ispred kluba, i misli da mozemo da bude i skaut, menadzer i trener i igrac. Niti igrac koji ne postuje ni kapitensku traku zemlje u kojoj je rodjen. Jeste pravio magiju, davao golove, ali jednostavno i uz sve to sada vise kosta nego sto vredi uz sav paket koji idi sa njim. Ne verujem da ce iko od ozbiljnih klubova napraviti istu gresku kao Mancester.

drejk

pre 1 godinu

Mnogo me razocarao na kraju svojim ponasanjem od ovog leta pa na dalje i ovo je najbolje za obe strane. Greska je bila njegovo ponovo dovodjenje to se sad tek vidi.Iskreno ne znam koji je klub toliko naivan da ga dovedu u ovim godinama, sa tolikom platom i sa tolikim egom. Postao je izvor negativne energije i loseg publiciteta. Neka ide u Ameriku kod Bekama to mu je najmudrije.

Goske

pre 1 godinu

(MU, 22. novembar 2022 19:16)

Sve je on to znao pre i pre dolaska i sto je onda dolazio? Mozda zato sto mu je United jedini pruzio sansu od ozbiljnih klubova n kraju karijere da igra ozbiljan fudbal? Ah pardon, tu je bio i City, dakle bio je spreman na izdaju,al je izabrao UTD jer je mislio da tamo moze raditi sta hoce . Njegovim dolaskom United gubi i ono malo igre sto su imali pod Solskerom, Fernandes se doslovno gasi, igra se fokusira isklucivo na njega i rezultati trpe. Nema lige sampiona koju su igrali sezonu pre njega. A onda pocinje pravi cirkus ove godine. Njegov agent ga nudio kao na stocnoj pijaci, al ga niko od velikih klubova nije hteo. Iskulirali ga doslovno svi. Dakle, trazio si druze klub citavo leto da igras ligu sampiona, nisi ga nasao pa zatim nisi dosao ni na pripreme i onda na sve to, odbijas ternera da udjes na teren i kao da to nije bilo dovoljno, izadjes u javnost sa onakvim neprofesionalnim i neetickim interjuom dok jos uvek igras za United i popljujes klub, bivse i sadasnje saigrace te trenera na jedan jako degutantan, deciji i primitivan nacin. I on prica o postovanju? Neverovatno ! Prljav ves se nikad, ali nikad ne iznosi tako! Takvi su oznaceni kao drukare i da ne kazem jos sta i izgubis automatski podrsku svlacionice. Nisi ti nikakav fan Uniteda, nego Ronaldov fan koji je uradio nesto nezamislivo. Uspeo je navuci gnev i mrznju navijaca Uniteda na sebe. Ovo sto je uradio, ni jedan istinski navijac UTD ne moze podrzati.

ko-ometator

pre 1 godinu

Cestitke oboma. Njegova najveca greska u karijeri je povratak u ovaj poligon za dokazivanje koji je veci transfer promasaj ili izvikanija “nova” fudbalska zvezda. Mancester je sada resio da se uozbiliji, krece da nize uspehe. Mozda za 20 godina ili nikad a mozda ni tad ako ne odu Glejzeri i sva klika koja vodi klub. Smehotres od kluba.

Makaroff

pre 1 godinu

Navijač sam Junajteda sada već blisko dve decenije. Ronaldo je pre svega legenda kluba, njegovi mečevi za crvene u prvom mandatu su za anale, sva ta drskost tada već rađanja jednog od najboljih svih vremena koja je kasnije decenijskim trajanjem zaživela. Junajted je ono što jeste, velikan, ali zadnju deceniju ni bleda slika, što je i dalje na snazi, kao da pričamo o staroj babi i njenim slavnim danima. Teški baksuzluk, ili nemar/nerad. Klub profita i fudbalskih balerina... Ronaldo je i suvišan za ovaj današnji Junajted. Hvala mu što se i usudio da dođe. Da mu je ego kakav jeste, svi znamo, ali i da je veći šampion od celog Junajtedovog tima zajedno, a posebno nekih koji nisu za drugi tim crvenih, a ne prvu postavu... Ovi što ga otpisuju kako je vreme da ode u penziju, nestane, izvetri, najpre nisu ljubitelji fudbala, pa sve onda drugo. Iskreno, njegov mentalitet je takav da i da mu je danas četrdeset, on će opet da "grize". I stvarno mu to želim, i njemu i fudbalu... Šta reći, govorimo o jednom od najboljih svih vremena, recimo da je dovoljno da se kaže da je reč o najboljem strelcu svih vremena u fudbalu. Igračini koja je ispisala istoriju fudbala i hoće još.

Samegabri

pre 1 godinu

@Cetko Nemoj da se vraca u Juve!! Trebaju nam mladi igraci ,a ne ovi matori od 30+ godina. Svaka cast njemu,ali ja mislim da je on za penziju.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ajmo Roki sad ako si iole pametan vrati se u rodni Sporting i bustuj ih malo po Ligi Sampiona, razveselices naciju i navijace tog kluba.

Iuyhj

pre 1 godinu

Zasluzeno su ga sutnuli. Napada druge, a on doslovno seta po terenu kada nema loptu u nogama. Sa njim u timu United nije nista napredovao. Cak su i gori. Bez njega su bili drugi i dali 121 gol u svim takmicenjima.

Ivan

pre 1 godinu

Velika greška je bila, bar po meni, sam povratak u drugi mandat u Junajtedu od početka. Ako je i dalje bio gladan trofeja, titula i rekorda kao što kaže, šta je tražio u Mančesteru kad taj tim zna se šta je posla odlaska Fergusona sa klupe.

Lazarus

pre 1 godinu

Voleli ga ili ne voleli, pogledajteceo intervju, mnogo istine je rekao. Ovi vlasnici unistavaju Junajted vec duze vreme, i ne misle da stanu...

boban unuk

pre 1 godinu

deda mi je bio reprezentativac pre drugog svetakog rata nakn karijere radio je 30 godina kao trener kratko u Srbiji vecinu vremena preko.. Pamtio je sve igrace i bio totalni zaludje ik u fudbal po njegovim recima pre se igrao mnogo tezi fudbal i morao si da budes bas dobar igrac da bi pokazao klasu ,sudije nisu obracale paznju na udaranja sitne faulove vec samo na ocigledne udarce napada i nisu bili uopste zasticeni lopte sa kojima su igrali su bile takve da vas posle nekog jakog šuta stopalo boli par minuta ..

po njegovim recima danasnji igraci imaju mnogo bolje uslove za treniranje , ishranu , zasticeni su od sudija i mnogo je tezi i zahtevniji fudbal bio pre ..

po njegovim recima najbolji igrac svih vremena bez premca za njega je Pele kada sam ga pitao zasto kaze on " taj je driblao kao mesi bio jak kao Sedorf i igrao glavom kao Ronaldo" ..

ja mu kazem on je ceo zivot proveo u Brazilu kaze on " zamisli da sad svi brazilci igraju u Brazilu koja bi ligs bila najaca na svetu ".. i skroz je upravu Pele je sa 18 godina bio najbolji igrac SP i osvojio mondijal a mi danas cekamo da Ronaldo ili Mesi osvoje prvenstvo u 35 godina da bi neko od njih postao najbolji smesno .

sasa the king

pre 1 godinu

Zivot je nepravedan prema samoionima. Ljudi sve u sekundi zaborave/izbrisu. Setimo se kad je Nole imao krizu, pljuvali su ga kao da im je pobio najmilije.
A sad ga ti isti dizu u nebesa ponovo….

Darko

pre 1 godinu

Ovako je najbolje za obje steane,Ronaldo vise nije igrac na vrhunskom nivou,al njegov ego mu ne da mira,I ne zasluzuje da igra prvu postavu,treba da se pomiri sa tim da je ori kraju karijere I da je fudbal na najvecem nivo za njega proslost

sasa the king

pre 1 godinu

Zivot je nepravedan prema samoionima. Ljudi sve u sekundi zaborave/izbrisu. Setimo se kad je Nole imao krizu, pljuvali su ga kao da im je pobio najmilije.
A sad ga ti isti dizu u nebesa ponovo….

Lazarus

pre 1 godinu

Voleli ga ili ne voleli, pogledajteceo intervju, mnogo istine je rekao. Ovi vlasnici unistavaju Junajted vec duze vreme, i ne misle da stanu...

Ivan

pre 1 godinu

Velika greška je bila, bar po meni, sam povratak u drugi mandat u Junajtedu od početka. Ako je i dalje bio gladan trofeja, titula i rekorda kao što kaže, šta je tražio u Mančesteru kad taj tim zna se šta je posla odlaska Fergusona sa klupe.

boban unuk

pre 1 godinu

deda mi je bio reprezentativac pre drugog svetakog rata nakn karijere radio je 30 godina kao trener kratko u Srbiji vecinu vremena preko.. Pamtio je sve igrace i bio totalni zaludje ik u fudbal po njegovim recima pre se igrao mnogo tezi fudbal i morao si da budes bas dobar igrac da bi pokazao klasu ,sudije nisu obracale paznju na udaranja sitne faulove vec samo na ocigledne udarce napada i nisu bili uopste zasticeni lopte sa kojima su igrali su bile takve da vas posle nekog jakog šuta stopalo boli par minuta ..

po njegovim recima danasnji igraci imaju mnogo bolje uslove za treniranje , ishranu , zasticeni su od sudija i mnogo je tezi i zahtevniji fudbal bio pre ..

po njegovim recima najbolji igrac svih vremena bez premca za njega je Pele kada sam ga pitao zasto kaze on " taj je driblao kao mesi bio jak kao Sedorf i igrao glavom kao Ronaldo" ..

ja mu kazem on je ceo zivot proveo u Brazilu kaze on " zamisli da sad svi brazilci igraju u Brazilu koja bi ligs bila najaca na svetu ".. i skroz je upravu Pele je sa 18 godina bio najbolji igrac SP i osvojio mondijal a mi danas cekamo da Ronaldo ili Mesi osvoje prvenstvo u 35 godina da bi neko od njih postao najbolji smesno .

Darko

pre 1 godinu

Ovako je najbolje za obje steane,Ronaldo vise nije igrac na vrhunskom nivou,al njegov ego mu ne da mira,I ne zasluzuje da igra prvu postavu,treba da se pomiri sa tim da je ori kraju karijere I da je fudbal na najvecem nivo za njega proslost

Iuyhj

pre 1 godinu

Zasluzeno su ga sutnuli. Napada druge, a on doslovno seta po terenu kada nema loptu u nogama. Sa njim u timu United nije nista napredovao. Cak su i gori. Bez njega su bili drugi i dali 121 gol u svim takmicenjima.

drejk

pre 1 godinu

Mnogo me razocarao na kraju svojim ponasanjem od ovog leta pa na dalje i ovo je najbolje za obe strane. Greska je bila njegovo ponovo dovodjenje to se sad tek vidi.Iskreno ne znam koji je klub toliko naivan da ga dovedu u ovim godinama, sa tolikom platom i sa tolikim egom. Postao je izvor negativne energije i loseg publiciteta. Neka ide u Ameriku kod Bekama to mu je najmudrije.

Bojana

pre 1 godinu

Ljudi koji komentarišu njegov intervju, bez da su pogledali i saslušali, molim vas da se ne pecate na naslove i izvedeno iz konteksta. Vrlo realno je čovek rekao stanje u klubu, jer nema ko (btw, tako se nerviram što neki zarađuju 1/4 miliona eura nedeljno), a ostale navode, bez potpisa novinara, ne uzimajte zdravo za gotovo. Egoista - jeste, extremno. Da mu je stalo - jeste, extremno, jer ne bi ovo radio. Ponikao u Portugalu, otišao u MU i proslavio se, a posle, šta god...čovek kao i svi mi, ali ima moć da iskaže svoje mišljenje, dok sve nas ne bi niko saslušao....da ne daljim...

MU

pre 1 godinu

Pratim MU od 97. godine, Ronaldo je sve u pravu sto je rekao, klub cini gomila preplacenih igraca, umisljenih zvezda i losih trenera, MU nije ni senka onoga sto je bio, zelim Ronaldo sve najbolje u nastavku karijere

Mile

pre 1 godinu

Kakav je cirkus ovaj Manchester, stvarno se tripuju da imaju extra tim i extra trenera i da mogu da napadaju titulu i ligu šampiona sledeće godine.. Pravda za Rokija!

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ajmo Roki sad ako si iole pametan vrati se u rodni Sporting i bustuj ih malo po Ligi Sampiona, razveselices naciju i navijace tog kluba.

U jednom danu

pre 1 godinu

Ronaldo (zasluzeno) dobio otkaz u Junajtedu, Mesi vodio Argentinu u poraz protiv Saudijske Arabije, Levandovski promasio penal i pobedu protiv Meksika - i sve to u jednom danu, tri katastrofe za tri najslavnija fudbalera danasnjice. Dodajte tome vest od pre koji dan da Benzema ne moze nastupiti na prvenstvu zbog povrede! Benzema je pritom jedini u ovoj grupi prestarelih zvezda koji je kadar da igra na vrhunskom nivou. Ronaldo odavno nije, Mesi i Levandovski ne moraju da se previse trude sve i da hoce, u ekipama sa mnostvom zvezda. Ovo prvenstvo definitvno ce dati nove zvezde, starima je istekao rok!

Makaroff

pre 1 godinu

Navijač sam Junajteda sada već blisko dve decenije. Ronaldo je pre svega legenda kluba, njegovi mečevi za crvene u prvom mandatu su za anale, sva ta drskost tada već rađanja jednog od najboljih svih vremena koja je kasnije decenijskim trajanjem zaživela. Junajted je ono što jeste, velikan, ali zadnju deceniju ni bleda slika, što je i dalje na snazi, kao da pričamo o staroj babi i njenim slavnim danima. Teški baksuzluk, ili nemar/nerad. Klub profita i fudbalskih balerina... Ronaldo je i suvišan za ovaj današnji Junajted. Hvala mu što se i usudio da dođe. Da mu je ego kakav jeste, svi znamo, ali i da je veći šampion od celog Junajtedovog tima zajedno, a posebno nekih koji nisu za drugi tim crvenih, a ne prvu postavu... Ovi što ga otpisuju kako je vreme da ode u penziju, nestane, izvetri, najpre nisu ljubitelji fudbala, pa sve onda drugo. Iskreno, njegov mentalitet je takav da i da mu je danas četrdeset, on će opet da "grize". I stvarno mu to želim, i njemu i fudbalu... Šta reći, govorimo o jednom od najboljih svih vremena, recimo da je dovoljno da se kaže da je reč o najboljem strelcu svih vremena u fudbalu. Igračini koja je ispisala istoriju fudbala i hoće još.

Lool

pre 1 godinu

Plaćaju ga pola miliona eura sedmično za nezalaganje, šetanje po terenu, da mlati rukama prema suigračima i da spava u ofsajdu. Ten Hag ga kao izbaci iz tima na jednu utakmicu i onda ga vrati i pusti ga da odigra 3x zaredom 90 minuta, a on se opet ne vidi na terenu. Ne moze vise gola dati pa sad napada sve oko sebe. Da je dao 2-3 gola ovog intervjua ne bi ni bilo, a on bi i sada bio igrac Junajteda.

Goske

pre 1 godinu

(MU, 22. novembar 2022 19:16)

Sve je on to znao pre i pre dolaska i sto je onda dolazio? Mozda zato sto mu je United jedini pruzio sansu od ozbiljnih klubova n kraju karijere da igra ozbiljan fudbal? Ah pardon, tu je bio i City, dakle bio je spreman na izdaju,al je izabrao UTD jer je mislio da tamo moze raditi sta hoce . Njegovim dolaskom United gubi i ono malo igre sto su imali pod Solskerom, Fernandes se doslovno gasi, igra se fokusira isklucivo na njega i rezultati trpe. Nema lige sampiona koju su igrali sezonu pre njega. A onda pocinje pravi cirkus ove godine. Njegov agent ga nudio kao na stocnoj pijaci, al ga niko od velikih klubova nije hteo. Iskulirali ga doslovno svi. Dakle, trazio si druze klub citavo leto da igras ligu sampiona, nisi ga nasao pa zatim nisi dosao ni na pripreme i onda na sve to, odbijas ternera da udjes na teren i kao da to nije bilo dovoljno, izadjes u javnost sa onakvim neprofesionalnim i neetickim interjuom dok jos uvek igras za United i popljujes klub, bivse i sadasnje saigrace te trenera na jedan jako degutantan, deciji i primitivan nacin. I on prica o postovanju? Neverovatno ! Prljav ves se nikad, ali nikad ne iznosi tako! Takvi su oznaceni kao drukare i da ne kazem jos sta i izgubis automatski podrsku svlacionice. Nisi ti nikakav fan Uniteda, nego Ronaldov fan koji je uradio nesto nezamislivo. Uspeo je navuci gnev i mrznju navijaca Uniteda na sebe. Ovo sto je uradio, ni jedan istinski navijac UTD ne moze podrzati.

Crveni_Vuk

pre 1 godinu

Hvala na svemu, pogotovo tu mislim na prvi mandat, ali vreme je da ide. Jako se lose na kraju poneo prema klubu, Runiju i jos par drugih legendi, generalno prema navijacima ali i treneru koji pokusava kreirati mir u kuci i postaviti Junajted konacno na zdrave noge. Za nekog ko je u tim godinama, morao bi biti zreliji. Nije se stavio u svrhu Junajtedovog vojnika i prihvatio sporednu ulogu, jer za glavnu vise nije, nego je stavio sebe u prvi plan i srozao ugled u klubu koji ga je lansirao medju zvezde i koji ga je i na zalasku karijere takodje hteo spasiti. Ruzan zavrsetak i sad se ispostavilo, nepotreban ponovni susret. Narusio je lepa secanja koja je ostavio u onih 6 godina. Kako god, sretno mu dalje, a Junajted ce verujem biti veliki i posle njega, kao sto je bio i pre njega.

Bane

pre 1 godinu

Idi Ronaldo kad te molimo, svi mi koji volimo fudbal. Da budes pametan pa da predjes u Arsenal ili još bolje Siti pa da se boriš za titulu i igraš LŠ iduće sezone, a oni neka se bore za Ligu Evrope i grade svoj tim oko Freda, Mek Tomineja i neka im kapiten bude opet Megvajer.

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Velika greska kluba, sto su ga uopste vratili, velika velika velika greska. Anaterski. Ni jednom klubu sa sampionskim ambicijama nije potreba igrac koji stavlja sebe ispred kluba, i misli da mozemo da bude i skaut, menadzer i trener i igrac. Niti igrac koji ne postuje ni kapitensku traku zemlje u kojoj je rodjen. Jeste pravio magiju, davao golove, ali jednostavno i uz sve to sada vise kosta nego sto vredi uz sav paket koji idi sa njim. Ne verujem da ce iko od ozbiljnih klubova napraviti istu gresku kao Mancester.

ko-ometator

pre 1 godinu

Cestitke oboma. Njegova najveca greska u karijeri je povratak u ovaj poligon za dokazivanje koji je veci transfer promasaj ili izvikanija “nova” fudbalska zvezda. Mancester je sada resio da se uozbiliji, krece da nize uspehe. Mozda za 20 godina ili nikad a mozda ni tad ako ne odu Glejzeri i sva klika koja vodi klub. Smehotres od kluba.

Avatar Ang

pre 1 godinu

(MU, 22. novembar 2022 19:16)

Interesantno da se navijac Uniteda koj taj klub prati 25 godina potpisuje tako,navijac pravi zna sta zance ta slova i ko ih peva dok velica nesrecu u Minhenu....

Sto se Ronalda tice da je pricao samo o Glejzerima bilo bi ok,ali ono o Runiju,Ten Hagu i ostalim igracima je samo izgovor da se skrene paznja sa toga da je bio ocajan na terenu.

Nikolas

pre 1 godinu

Ako je ovaj stetan za klub sa proslom sezonom, sta je onda mesi za prethodnih 5?
(Aca, 22. novembar 2022 19:36)

Mesi 7 zlatnih lopti Ronaldo 5, za vjek i vjekova

Samegabri

pre 1 godinu

@Cetko Nemoj da se vraca u Juve!! Trebaju nam mladi igraci ,a ne ovi matori od 30+ godina. Svaka cast njemu,ali ja mislim da je on za penziju.

Zagor

pre 1 godinu

Ovo je namerno izazvao intervjuom. Imao je interes to da uradi. Zna sta radi, smisljeno. Nije ni MUFC lud kao sto on prica. Svi su nezadovoljni. Junajted je ipak krenuo dobro ove sezone sa novim trenerom. Ako se pogleda tabela posle prvih par kola, Junajted je bolji nego sto ukupna tabela pokazuje...

Iuyhj

pre 1 godinu

Zasluzeno su ga sutnuli. Napada druge, a on doslovno seta po terenu kada nema loptu u nogama. Sa njim u timu United nije nista napredovao. Cak su i gori. Bez njega su bili drugi i dali 121 gol u svim takmicenjima.

sasa the king

pre 1 godinu

Zivot je nepravedan prema samoionima. Ljudi sve u sekundi zaborave/izbrisu. Setimo se kad je Nole imao krizu, pljuvali su ga kao da im je pobio najmilije.
A sad ga ti isti dizu u nebesa ponovo….

Darko

pre 1 godinu

Ovako je najbolje za obje steane,Ronaldo vise nije igrac na vrhunskom nivou,al njegov ego mu ne da mira,I ne zasluzuje da igra prvu postavu,treba da se pomiri sa tim da je ori kraju karijere I da je fudbal na najvecem nivo za njega proslost

boban unuk

pre 1 godinu

deda mi je bio reprezentativac pre drugog svetakog rata nakn karijere radio je 30 godina kao trener kratko u Srbiji vecinu vremena preko.. Pamtio je sve igrace i bio totalni zaludje ik u fudbal po njegovim recima pre se igrao mnogo tezi fudbal i morao si da budes bas dobar igrac da bi pokazao klasu ,sudije nisu obracale paznju na udaranja sitne faulove vec samo na ocigledne udarce napada i nisu bili uopste zasticeni lopte sa kojima su igrali su bile takve da vas posle nekog jakog šuta stopalo boli par minuta ..

po njegovim recima danasnji igraci imaju mnogo bolje uslove za treniranje , ishranu , zasticeni su od sudija i mnogo je tezi i zahtevniji fudbal bio pre ..

po njegovim recima najbolji igrac svih vremena bez premca za njega je Pele kada sam ga pitao zasto kaze on " taj je driblao kao mesi bio jak kao Sedorf i igrao glavom kao Ronaldo" ..

ja mu kazem on je ceo zivot proveo u Brazilu kaze on " zamisli da sad svi brazilci igraju u Brazilu koja bi ligs bila najaca na svetu ".. i skroz je upravu Pele je sa 18 godina bio najbolji igrac SP i osvojio mondijal a mi danas cekamo da Ronaldo ili Mesi osvoje prvenstvo u 35 godina da bi neko od njih postao najbolji smesno .

Bane

pre 1 godinu

Idi Ronaldo kad te molimo, svi mi koji volimo fudbal. Da budes pametan pa da predjes u Arsenal ili još bolje Siti pa da se boriš za titulu i igraš LŠ iduće sezone, a oni neka se bore za Ligu Evrope i grade svoj tim oko Freda, Mek Tomineja i neka im kapiten bude opet Megvajer.

Nikolas

pre 1 godinu

Ako je ovaj stetan za klub sa proslom sezonom, sta je onda mesi za prethodnih 5?
(Aca, 22. novembar 2022 19:36)

Mesi 7 zlatnih lopti Ronaldo 5, za vjek i vjekova

Lazarus

pre 1 godinu

Voleli ga ili ne voleli, pogledajteceo intervju, mnogo istine je rekao. Ovi vlasnici unistavaju Junajted vec duze vreme, i ne misle da stanu...

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Velika greska kluba, sto su ga uopste vratili, velika velika velika greska. Anaterski. Ni jednom klubu sa sampionskim ambicijama nije potreba igrac koji stavlja sebe ispred kluba, i misli da mozemo da bude i skaut, menadzer i trener i igrac. Niti igrac koji ne postuje ni kapitensku traku zemlje u kojoj je rodjen. Jeste pravio magiju, davao golove, ali jednostavno i uz sve to sada vise kosta nego sto vredi uz sav paket koji idi sa njim. Ne verujem da ce iko od ozbiljnih klubova napraviti istu gresku kao Mancester.

Mile

pre 1 godinu

Kakav je cirkus ovaj Manchester, stvarno se tripuju da imaju extra tim i extra trenera i da mogu da napadaju titulu i ligu šampiona sledeće godine.. Pravda za Rokija!

MU

pre 1 godinu

Pratim MU od 97. godine, Ronaldo je sve u pravu sto je rekao, klub cini gomila preplacenih igraca, umisljenih zvezda i losih trenera, MU nije ni senka onoga sto je bio, zelim Ronaldo sve najbolje u nastavku karijere

Crveni_Vuk

pre 1 godinu

Hvala na svemu, pogotovo tu mislim na prvi mandat, ali vreme je da ide. Jako se lose na kraju poneo prema klubu, Runiju i jos par drugih legendi, generalno prema navijacima ali i treneru koji pokusava kreirati mir u kuci i postaviti Junajted konacno na zdrave noge. Za nekog ko je u tim godinama, morao bi biti zreliji. Nije se stavio u svrhu Junajtedovog vojnika i prihvatio sporednu ulogu, jer za glavnu vise nije, nego je stavio sebe u prvi plan i srozao ugled u klubu koji ga je lansirao medju zvezde i koji ga je i na zalasku karijere takodje hteo spasiti. Ruzan zavrsetak i sad se ispostavilo, nepotreban ponovni susret. Narusio je lepa secanja koja je ostavio u onih 6 godina. Kako god, sretno mu dalje, a Junajted ce verujem biti veliki i posle njega, kao sto je bio i pre njega.

drejk

pre 1 godinu

Mnogo me razocarao na kraju svojim ponasanjem od ovog leta pa na dalje i ovo je najbolje za obe strane. Greska je bila njegovo ponovo dovodjenje to se sad tek vidi.Iskreno ne znam koji je klub toliko naivan da ga dovedu u ovim godinama, sa tolikom platom i sa tolikim egom. Postao je izvor negativne energije i loseg publiciteta. Neka ide u Ameriku kod Bekama to mu je najmudrije.

Makaroff

pre 1 godinu

Navijač sam Junajteda sada već blisko dve decenije. Ronaldo je pre svega legenda kluba, njegovi mečevi za crvene u prvom mandatu su za anale, sva ta drskost tada već rađanja jednog od najboljih svih vremena koja je kasnije decenijskim trajanjem zaživela. Junajted je ono što jeste, velikan, ali zadnju deceniju ni bleda slika, što je i dalje na snazi, kao da pričamo o staroj babi i njenim slavnim danima. Teški baksuzluk, ili nemar/nerad. Klub profita i fudbalskih balerina... Ronaldo je i suvišan za ovaj današnji Junajted. Hvala mu što se i usudio da dođe. Da mu je ego kakav jeste, svi znamo, ali i da je veći šampion od celog Junajtedovog tima zajedno, a posebno nekih koji nisu za drugi tim crvenih, a ne prvu postavu... Ovi što ga otpisuju kako je vreme da ode u penziju, nestane, izvetri, najpre nisu ljubitelji fudbala, pa sve onda drugo. Iskreno, njegov mentalitet je takav da i da mu je danas četrdeset, on će opet da "grize". I stvarno mu to želim, i njemu i fudbalu... Šta reći, govorimo o jednom od najboljih svih vremena, recimo da je dovoljno da se kaže da je reč o najboljem strelcu svih vremena u fudbalu. Igračini koja je ispisala istoriju fudbala i hoće još.

U jednom danu

pre 1 godinu

Ronaldo (zasluzeno) dobio otkaz u Junajtedu, Mesi vodio Argentinu u poraz protiv Saudijske Arabije, Levandovski promasio penal i pobedu protiv Meksika - i sve to u jednom danu, tri katastrofe za tri najslavnija fudbalera danasnjice. Dodajte tome vest od pre koji dan da Benzema ne moze nastupiti na prvenstvu zbog povrede! Benzema je pritom jedini u ovoj grupi prestarelih zvezda koji je kadar da igra na vrhunskom nivou. Ronaldo odavno nije, Mesi i Levandovski ne moraju da se previse trude sve i da hoce, u ekipama sa mnostvom zvezda. Ovo prvenstvo definitvno ce dati nove zvezde, starima je istekao rok!

Lool

pre 1 godinu

Plaćaju ga pola miliona eura sedmično za nezalaganje, šetanje po terenu, da mlati rukama prema suigračima i da spava u ofsajdu. Ten Hag ga kao izbaci iz tima na jednu utakmicu i onda ga vrati i pusti ga da odigra 3x zaredom 90 minuta, a on se opet ne vidi na terenu. Ne moze vise gola dati pa sad napada sve oko sebe. Da je dao 2-3 gola ovog intervjua ne bi ni bilo, a on bi i sada bio igrac Junajteda.

Goske

pre 1 godinu

(MU, 22. novembar 2022 19:16)

Sve je on to znao pre i pre dolaska i sto je onda dolazio? Mozda zato sto mu je United jedini pruzio sansu od ozbiljnih klubova n kraju karijere da igra ozbiljan fudbal? Ah pardon, tu je bio i City, dakle bio je spreman na izdaju,al je izabrao UTD jer je mislio da tamo moze raditi sta hoce . Njegovim dolaskom United gubi i ono malo igre sto su imali pod Solskerom, Fernandes se doslovno gasi, igra se fokusira isklucivo na njega i rezultati trpe. Nema lige sampiona koju su igrali sezonu pre njega. A onda pocinje pravi cirkus ove godine. Njegov agent ga nudio kao na stocnoj pijaci, al ga niko od velikih klubova nije hteo. Iskulirali ga doslovno svi. Dakle, trazio si druze klub citavo leto da igras ligu sampiona, nisi ga nasao pa zatim nisi dosao ni na pripreme i onda na sve to, odbijas ternera da udjes na teren i kao da to nije bilo dovoljno, izadjes u javnost sa onakvim neprofesionalnim i neetickim interjuom dok jos uvek igras za United i popljujes klub, bivse i sadasnje saigrace te trenera na jedan jako degutantan, deciji i primitivan nacin. I on prica o postovanju? Neverovatno ! Prljav ves se nikad, ali nikad ne iznosi tako! Takvi su oznaceni kao drukare i da ne kazem jos sta i izgubis automatski podrsku svlacionice. Nisi ti nikakav fan Uniteda, nego Ronaldov fan koji je uradio nesto nezamislivo. Uspeo je navuci gnev i mrznju navijaca Uniteda na sebe. Ovo sto je uradio, ni jedan istinski navijac UTD ne moze podrzati.

Bojana

pre 1 godinu

Ljudi koji komentarišu njegov intervju, bez da su pogledali i saslušali, molim vas da se ne pecate na naslove i izvedeno iz konteksta. Vrlo realno je čovek rekao stanje u klubu, jer nema ko (btw, tako se nerviram što neki zarađuju 1/4 miliona eura nedeljno), a ostale navode, bez potpisa novinara, ne uzimajte zdravo za gotovo. Egoista - jeste, extremno. Da mu je stalo - jeste, extremno, jer ne bi ovo radio. Ponikao u Portugalu, otišao u MU i proslavio se, a posle, šta god...čovek kao i svi mi, ali ima moć da iskaže svoje mišljenje, dok sve nas ne bi niko saslušao....da ne daljim...

Avatar Ang

pre 1 godinu

(MU, 22. novembar 2022 19:16)

Interesantno da se navijac Uniteda koj taj klub prati 25 godina potpisuje tako,navijac pravi zna sta zance ta slova i ko ih peva dok velica nesrecu u Minhenu....

Sto se Ronalda tice da je pricao samo o Glejzerima bilo bi ok,ali ono o Runiju,Ten Hagu i ostalim igracima je samo izgovor da se skrene paznja sa toga da je bio ocajan na terenu.

Samegabri

pre 1 godinu

@Cetko Nemoj da se vraca u Juve!! Trebaju nam mladi igraci ,a ne ovi matori od 30+ godina. Svaka cast njemu,ali ja mislim da je on za penziju.

ko-ometator

pre 1 godinu

Cestitke oboma. Njegova najveca greska u karijeri je povratak u ovaj poligon za dokazivanje koji je veci transfer promasaj ili izvikanija “nova” fudbalska zvezda. Mancester je sada resio da se uozbiliji, krece da nize uspehe. Mozda za 20 godina ili nikad a mozda ni tad ako ne odu Glejzeri i sva klika koja vodi klub. Smehotres od kluba.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ajmo Roki sad ako si iole pametan vrati se u rodni Sporting i bustuj ih malo po Ligi Sampiona, razveselices naciju i navijace tog kluba.

Ivan

pre 1 godinu

Velika greška je bila, bar po meni, sam povratak u drugi mandat u Junajtedu od početka. Ako je i dalje bio gladan trofeja, titula i rekorda kao što kaže, šta je tražio u Mančesteru kad taj tim zna se šta je posla odlaska Fergusona sa klupe.

Zagor

pre 1 godinu

Ovo je namerno izazvao intervjuom. Imao je interes to da uradi. Zna sta radi, smisljeno. Nije ni MUFC lud kao sto on prica. Svi su nezadovoljni. Junajted je ipak krenuo dobro ove sezone sa novim trenerom. Ako se pogleda tabela posle prvih par kola, Junajted je bolji nego sto ukupna tabela pokazuje...