Tenis 103

Subota, 19.11.2022.

10:45

Iscrpljeni Đoković – da li ste ga ikada videli ovakvog? VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković je poslednjim atomima snage ostvario trijumf protiv Danila Medvedeva.

Iscrpljeni Ðokoviæ – da li ste ga ikada videli ovakvog? VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

pozitivni

pre 1 godinu

Dzabe cvilis, olupao ga je kad je bilo najvaznije. I opet ce.
(Negativni, 19. novembar 2022 14:33)

sve se mu oprašta zbog onih 40:15

Negativni

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.
(Puz, 19. novembar 2022 11:49) Dzabe cvilis, olupao ga je kad je bilo najvaznije. I opet ce.

Изногуд

pre 1 godinu

@Milos
Опростио бих ти то шта си неписмен, а и то шта не знаш користити компјутер, јер видим да не знаш намјестити српски језик на тастатури...
Али стварно не схватам због чега би Ђоковићу толико недостајало злато са ОИ?
Ја на његовом мјесту не бих ни учествовао на ОИ, већ искључиво ђе се плаћа.
Да можда не би требао да се бори за националну пензију?😂🤣😂

Vinarija Đoković

pre 1 godinu

Onaj što mućka flašice, neodoljivo podseća na Bebicu, Miljaninog verenika. Dobijam utisak da juče nije pravilno izmućkao napitke.

ZORAN

pre 1 godinu

Medvedev jedini ima igru za Djokovica.
Doduse, Novak je u 36-toj godini.
Neznam dali ta igra bi bila dovoljna za Djokovica od 2010 do 2015 godine.

Bozza

pre 1 godinu

Veganska ishrana.
Nema velike zalihe masti, secera i soli.
Kad ih potrosi padne mu pritisak.
Onda popije so, secer rastvoren u vodi u onim flasicama i posle 5 minuta kao da nista nije bilo.
(koki, 19. novembar 2022 12:59)

covek ima 35 godina, igra protiv igraca koji su 10-15 godina mladji od njega, i uglavnom ih dobija... mozda ipak on zna nesto sto ti ne znas

Bozza

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam sta ce mu ovo više. Sada gura zbog inata. Prekidaj Nole i uzivaj u zivotu u deci. Sve si postigao i dokazao ako je bilo sta i bilo za dokazivanje. Sačuvaj sebe za ostatak zivota
(Vladimir, 19. novembar 2022 12:57)

prosto, zacrtao ke covek da hoce da bude apsolutno najbolji u istoriji, i za to mu treba najvise GS, Mastersa, ATP finala i nedelja br1. Masterse i nedelje ima, GS i ATP finala su blizu. Ima jos max 2-3 godine da to ostvari i onda je "pemzija"

321

pre 1 godinu

Mnogo je bilo dugih razmena u mecu od 20 i preko razmena..Meda je igrac koji moze tako da igra i normalno je da igrac koji ima 35 godina oseti veliki zamor..I na ovom snimku se vidi veliki umor Novaka..ali to nije nesto cemu treba da se daje posebna paznja. Danas je sasvim drugaciji mec, protivnik koji nema sanse da igra sa 20plus razmena. On igra servis volej igru i poeni su kratki..Bice danas sve uredu, videcete..Samo retern resava sve..A Novak uvek provali servis protivnika i normalno, njihov skor je 5-0 za Novaka..

Robert

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.
(Puz, 19. novembar 2022 11:49)

Tako se samo cini navijacima. Kidao je i protiv Rafe i protiv Felixa na AO, oba meca u 5 setova. Jedan dobio, jedan izgubio. Noleta lagano dobio u finalu USO. Zato kazem da se to samo navijacima cini da neko specijalno protiv njihovog miljenika igra mec zivota.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Nadal se posle meča, na obaveznoj konferenciji tresao i skliznuo sa stolice. Veliki su to napori i zato i zarađuju ogroman novac. Jedan trener je pre 10-ak godina posavetovao Novaka, koliko god da si umoran znaj da je protivnik umorniji, i tako je No1e i juče pobedio Medvedeva.

Sale

pre 1 godinu

(vladica, 19. novembar 2022 12:29)
Slazem se i zato je trebao da pribegne taktici iz polufinala Astane kad ga je unistio drop shotovima.

kaokakao

pre 1 godinu

Te krize su sasvim normalne. Pitajte maratonce, uvijek imaju krize tokom trke i bore se sa mislima da odustanu i slicno. Novaku fali ovakvih meceva, nije puno igrao ove godine.

Zvrle

pre 1 godinu

Ovaj video da udje u anale sporta. 35 godina, najbolji u istoriji, osvojio sve sto moze i sto ne moze i u mecu koji mu nista ne znaci on pomera granice. Kakav duh, najbolji sportista svih vremena, idemoooo do kraja!
(Sub013, 19. novembar 2022 12:05)

Ne brini, video mozda nece uci u anale, ali ce sigurno sledecih "100 godina" biti prikazivan da bi se dusmani nasladjivali.

Dule

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 19. novembar 2022 13:12)

Jedino što si ti u životu osvojio je vezivanje pertli, a i za to ti je trebalo verovatno 20 i kusur godina.

Hemingvej i Novak

pre 1 godinu

@Wolokee
Novak nije u 35, nego u 36. godini i sedmom mesecu, naučito to već jednom. U tim godinama može se desiti da telo odbija da primi komande mozga, da bi se zaštitilo od raspada organizma, protiv godina i čovekove prirode ne može se silom volje. Kad je Santjago, starac na moru, posle sedam dana borbe ipak ulovio ogromnu sabljarku i krenuo da je sa pučine dovuče u luku, na obalu je izvukao mkostur, jer su je druge ribe pojele. Poruka: i kad ti se učini da si pobedio prirodu, ona ti zada poslednji udarac, podseća nas Hemingvej.

lennox

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

Jadan je tvoj život kad se svodi na radovanje tuđim uspesima...
(Jaaaa, 19. novembar 2022 12:06)

A kako stoji sa tvojim zivotom i tvojim uspesima? Imas li razlog da se radujes svom zivotu i svojim uspesima? Imas li ikakve uspehe u zivotu kojima mozes da se radujes? Hajde pricaj nam nesto o tvojim uspesima pa da se i mi, koji se tudjim uspesima radujemo, radujemo i tvojim.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Čini se da, ipak, odavno nije igrao ovako iscrpljujuće mečeve u nepovoljnim uslovima. Kao da je vlaga u hali bila preterana, a njemu pao šećer.

Slaviša

pre 1 godinu

Sve je posledica Australije kad je pravljena duga pavza onda još more nije se igralo i sad jedino kroz utakmice da vrača kondiciju treba mu pomeni neka jači kondiski treninzi da bi onda kroz takmičenja vratio kondiciju sad ovde se video zamor jer se igrali i dosta dugački poeni sa Fricom sumnjam da če igrati dugačke poene uglavnom nije više na nivou speremnosti kao još u Australiji svakako nije dobro pred grand slemove na travi se igraju kratki poeni pa nije problem na betonu več je druga priča dok na pesku to če biti još gore ako Nole nešto neuradi sa lošom kondiciskom spremom biče teško uzeti neki grand slem sem Wimbledona može on da bude razred za sebe ali je đabe ako kondicija nije na nivou i trese se posle 3.seta šta da je morao igrati 5.setova.

koki

pre 1 godinu

Veganska ishrana.
Nema velike zalihe masti, secera i soli.
Kad ih potrosi padne mu pritisak.
Onda popije so, secer rastvoren u vodi u onim flasicama i posle 5 minuta kao da nista nije bilo.

Don Kihot

pre 1 godinu

Kakvi "poslednji atomi snage",baš lupetate!? Pa vrhunski teniseri igraju po 5h i 5 setova,ovde se radi o mentalnom momentu i resetovanju!!!

Kide

pre 1 godinu

Profesinalni sport razara organizam.Mozda i najbolja opcija je uzeti pare i povuci se na vreme dok jos steta nije prevelika.Djokovic je sampionskog kova i taj nece odustati dok ne poobara sve bitne rekorde.

D-Fens

pre 1 godinu

Sledeće sezone samo fokus na Gren slemove i po koji masters pre istih. Na Vimbldonu je i dalje ubedljivo prvi favorit za osvajanje, niko nije toliko konstantan.

VoiD

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.
(Slobo, 19. novembar 2022 11:46)

Слажем се. Исто овако, па и још горе, десна рука му се тресла против Рубљова у Београду, гледао сам уживо. Распадао се, мени је изгледало као да му се каријера приближила крају (утисак су појачали говори Вајде и екипе после меча).
Ко ће га знати, али и мени се чини да Ноле има неки озбиљан проблем који крије. Надам се само да није нешто због чега ће патити и када заврши каријеру.

Jovana

pre 1 godinu

Cudno. Pola sezone nije igrao meceve i na kraju da se ovako fizicki raspadne u mecu na dva dobijena seta..?? Sta bi bilo da je GS i vrucina.
Medvedev izgledao mnogo, mnogo svezije.
(Zoran, 19. novembar 2022 11:43)

Još jedan stručnjak iza tastature, a znanje o temi koju komentariše 0
Naravno nema pojma da na GS ima dan pauze zmedju mečeva, priprema za turnir he drugačija. U okviru najmanje 3 seta više vremena da se u toku seta/ova prevazdije fizička kriza i prikupi snaga. Baš Novak je to demonstrirao u više navrata..

No1e

pre 1 godinu

Bez obzira što apsolutno nikakvih dokaza nema, bitno je da se priča kako "krije neku bolest"!
- Koja bolest?
E pa sad, to nije bitno. Samo je važno da "mi" znamo da on nešto krije...
A da malo oladite i jedni i drugi, oni koji misle da nešto znaju i oni koji uporno žele nešto da "vide" !

Naprimer, zašto niste i vi tako uspešni kao on!

Jaime Lannister

pre 1 godinu

On više nije mladić. Neće moći kao nekada protiv Mareja 5 sati, pa Nadala 6 u 2 dana. Ali zato igra mnogo pametnije sada. Servis volej, mnogo bolji servis, i generalno brže završavanje poena. Biće on dobro danas. Fric je dosadan, vraća sve. Ali leži Novaku. Borba realna, ali Đoković dobija. I sasvim realno lakši rival u finalu.
(Kompetentan, 19. novembar 2022 11:44)

Fric dosadan vraća sve? Ne može biti "dosadniji" od Medvedeva u tom segmentu. Pisao sam i juče Medvedev ima i bolji servis i dosta je bolji u razmenama od Tejlora. Uglavnom nebi trebalo fizički da bude toliko zahtevan meč.

milan

pre 1 godinu

Ništa čudno. Vidi se da se većina nikada nije intenzivno bavila sportom ili nekim fizičkim poslom ili je zaboravila kako to izgleda. U pitanju je povišeni nivo adrenalina koji se vratio na normalan nivo nakon meča.

Teorija zaprske

pre 1 godinu

Posledica sto nije vakcinisan. Prosao kovid par puta kroz njega, sada postkovid posledice cine svoje, a nije mlad da se organizam brzo vrati u ritam.
Zbog svojih ubedjenja je upropastio sansu da bude najbolji, a sto je najgore i najbitnije, ugrozio je svoje zdravlje.
Steta.

Logikar

pre 1 godinu

za 400000$ za 1 dan i ja bi se ovako tresla
(xxx, 19. novembar 2022 11:48)

Mnoge se tresu za mnogo manje :).

Bez uvrede, morao iskoristiti priliku :)

Matori placljivko

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

E na to "ajde tataaaa" ja mator zaplakah juce, iako mi Novak zbog mnogo stvari i vec poodavno ide na zivce.

Wolokee

pre 1 godinu

Baš me zanima od ovih novih generacija,da li će iko u 35 godini od njih igrati ovako...pitanje je da li će uopšte i igrati do 35-e....Uporedimo Medvedeva sad u 26-oj godini i Noleta u tim godinama...nebo i zemlja.Zato je momak lepo i rekao,ja mogu da ga pobedim,ali nikad neću biti njegova liga.Svi teniseri su svesni ko je GOAT,ali niko ne sme da priča.Samo se plašim da na kraju zbog Noleta ne uvedu titulu GOD...jer ovo što on radi je ravno božanstvu.

lennox

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.
(Slobo, 19. novembar 2022 11:46)

Ne verujem da i njegov tim (koji uostalom, cesto ih je menjao)zna koje on zdravstvene probleme ima. Samo Dijana, Srdjan i njegova braca znaju, i to treba tako i da ostane. Ono sto mi znamo, to je da ima laksi oblik astme i slab vid, sve drugo ce verovatno ostati zauvek tajna. I treba, koga se jos osim najblizih i doktora od poverenja jos tice necije zdravstveno stanje?

Jaaaa

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

Jadan je tvoj život kad se svodi na radovanje tuđim uspesima...

Vladimir

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam sta ce mu ovo više. Sada gura zbog inata. Prekidaj Nole i uzivaj u zivotu u deci. Sve si postigao i dokazao ako je bilo sta i bilo za dokazivanje. Sačuvaj sebe za ostatak zivota

Sub013

pre 1 godinu

Ovaj video da udje u anale sporta. 35 godina, najbolji u istoriji, osvojio sve sto moze i sto ne moze i u mecu koji mu nista ne znaci on pomera granice. Kakav duh, najbolji sportista svih vremena, idemoooo do kraja!

vladica

pre 1 godinu

Medvedev u dobrom izdanju je Noletu ubedljivo najtezi protivnik na tvrdoj podlozi. Ko da igra protiv svoga klona, ono sto Nole radi drugima oduzima im noge i dah, terajuci ih na stalni sprint i stalnu promenu pravca, to isto Medvedev ume da radi Noletu. Najbolji primer je US open finale i jucerasnji mec. Dugacke razmene sa mnogo neprekidnog sprinta na granici izdrdzljivosti.

cipiripi

pre 1 godinu

to je efekat 35godina. duze vreme se nas nolo muci posle prvog seta, krene brutalno a u drugom setu neshvatljiv pad u igri
sustinski deluje da ce jako tesko ici na slemovima kada se bude moralo ici i na 5 seta u nekim situacijama, tesko je to sve pratiti, on jeste i dalje fizicki i mentalno jaci od barem 90% tenisera ali dese se nekad ti neki padovi energije. ali to je sve normalno, igrao je skoro finale sa onim Rudom skoro duplo vise godina od njega ima nolo pa se ovaj u par navrata jedva kretao i dolazio do daha, brutalan je vrhunski tenis, mnogo trcanja promena pravca itd

Puz

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.

CileCar

pre 1 godinu

Vrhunski sport iziskuje vrhunske napore. Naš Nole ide do krajnjih granica ljudske mogućnosti, čak ih pomera... Zato je najbolji sportista sveta u više navrata i zato je jedan od najvećih u istoriji sporta!

Jovana

pre 1 godinu

Jesmo. Indian Wells 2015 finale protiv Federera.
Jak intenziter , stres od napora, izgubljen dobijen set, dehidracija..
Prestanite tabloidno izveštavanje, zato ste i izgubili nacionalnu frekvenciju

Krle mk II

pre 1 godinu

Tipujem da je na Kovid pozitivan. Infekcija Kovidom pocinje sa tim, sa opstom telesnom slaboscu. Normalno, on to nece nikada priznati. Ako sam u pravu, onda ce i danas imati slican problem kao juce, opstu slabost i problem sa disanjem.

Nikola

pre 1 godinu

To je bio momenat kad je došao do iscrpljenosti kako fizičke tako i mentalne, ali karakter koji on ima je nešto sto se vrlo retko vidja, šampionski mentalitet ga je i doveo do ovih visina. Duboki naklon za Noleta.

Zoran

pre 1 godinu

Cudno. Pola sezone nije igrao meceve i na kraju da se ovako fizicki raspadne u mecu na dva dobijena seta..?? Sta bi bilo da je GS i vrucina.
Medvedev izgledao mnogo, mnogo svezije.

Slobo

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.

Kompetentan

pre 1 godinu

On više nije mladić. Neće moći kao nekada protiv Mareja 5 sati, pa Nadala 6 u 2 dana. Ali zato igra mnogo pametnije sada. Servis volej, mnogo bolji servis, i generalno brže završavanje poena. Biće on dobro danas. Fric je dosadan, vraća sve. Ali leži Novaku. Borba realna, ali Đoković dobija. I sasvim realno lakši rival u finalu.

soWhat

pre 1 godinu

Ne. Mec je bio bas iscrpljujuci. I pored toga sto nije imao dan odmora, za razliku od druge grupe, organizatori ga stave da igra od 15h danas. Nekako mi deluje da niko nema postovanja i da Novak, mislim da ne treba da trosim reci na to kakav je Novak igrac i sta je sve postigao u tenisu, nema nikakve privilegije zbog toga sto jeste.

Puz

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.

CileCar

pre 1 godinu

Vrhunski sport iziskuje vrhunske napore. Naš Nole ide do krajnjih granica ljudske mogućnosti, čak ih pomera... Zato je najbolji sportista sveta u više navrata i zato je jedan od najvećih u istoriji sporta!

Nikola

pre 1 godinu

To je bio momenat kad je došao do iscrpljenosti kako fizičke tako i mentalne, ali karakter koji on ima je nešto sto se vrlo retko vidja, šampionski mentalitet ga je i doveo do ovih visina. Duboki naklon za Noleta.

Kompetentan

pre 1 godinu

On više nije mladić. Neće moći kao nekada protiv Mareja 5 sati, pa Nadala 6 u 2 dana. Ali zato igra mnogo pametnije sada. Servis volej, mnogo bolji servis, i generalno brže završavanje poena. Biće on dobro danas. Fric je dosadan, vraća sve. Ali leži Novaku. Borba realna, ali Đoković dobija. I sasvim realno lakši rival u finalu.

Logikar

pre 1 godinu

za 400000$ za 1 dan i ja bi se ovako tresla
(xxx, 19. novembar 2022 11:48)

Mnoge se tresu za mnogo manje :).

Bez uvrede, morao iskoristiti priliku :)

Sub013

pre 1 godinu

Ovaj video da udje u anale sporta. 35 godina, najbolji u istoriji, osvojio sve sto moze i sto ne moze i u mecu koji mu nista ne znaci on pomera granice. Kakav duh, najbolji sportista svih vremena, idemoooo do kraja!

Wolokee

pre 1 godinu

Baš me zanima od ovih novih generacija,da li će iko u 35 godini od njih igrati ovako...pitanje je da li će uopšte i igrati do 35-e....Uporedimo Medvedeva sad u 26-oj godini i Noleta u tim godinama...nebo i zemlja.Zato je momak lepo i rekao,ja mogu da ga pobedim,ali nikad neću biti njegova liga.Svi teniseri su svesni ko je GOAT,ali niko ne sme da priča.Samo se plašim da na kraju zbog Noleta ne uvedu titulu GOD...jer ovo što on radi je ravno božanstvu.

cipiripi

pre 1 godinu

to je efekat 35godina. duze vreme se nas nolo muci posle prvog seta, krene brutalno a u drugom setu neshvatljiv pad u igri
sustinski deluje da ce jako tesko ici na slemovima kada se bude moralo ici i na 5 seta u nekim situacijama, tesko je to sve pratiti, on jeste i dalje fizicki i mentalno jaci od barem 90% tenisera ali dese se nekad ti neki padovi energije. ali to je sve normalno, igrao je skoro finale sa onim Rudom skoro duplo vise godina od njega ima nolo pa se ovaj u par navrata jedva kretao i dolazio do daha, brutalan je vrhunski tenis, mnogo trcanja promena pravca itd

vladica

pre 1 godinu

Medvedev u dobrom izdanju je Noletu ubedljivo najtezi protivnik na tvrdoj podlozi. Ko da igra protiv svoga klona, ono sto Nole radi drugima oduzima im noge i dah, terajuci ih na stalni sprint i stalnu promenu pravca, to isto Medvedev ume da radi Noletu. Najbolji primer je US open finale i jucerasnji mec. Dugacke razmene sa mnogo neprekidnog sprinta na granici izdrdzljivosti.

lennox

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.
(Slobo, 19. novembar 2022 11:46)

Ne verujem da i njegov tim (koji uostalom, cesto ih je menjao)zna koje on zdravstvene probleme ima. Samo Dijana, Srdjan i njegova braca znaju, i to treba tako i da ostane. Ono sto mi znamo, to je da ima laksi oblik astme i slab vid, sve drugo ce verovatno ostati zauvek tajna. I treba, koga se jos osim najblizih i doktora od poverenja jos tice necije zdravstveno stanje?

Dule

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 19. novembar 2022 13:12)

Jedino što si ti u životu osvojio je vezivanje pertli, a i za to ti je trebalo verovatno 20 i kusur godina.

milan

pre 1 godinu

Ništa čudno. Vidi se da se većina nikada nije intenzivno bavila sportom ili nekim fizičkim poslom ili je zaboravila kako to izgleda. U pitanju je povišeni nivo adrenalina koji se vratio na normalan nivo nakon meča.

lennox

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

Jadan je tvoj život kad se svodi na radovanje tuđim uspesima...
(Jaaaa, 19. novembar 2022 12:06)

A kako stoji sa tvojim zivotom i tvojim uspesima? Imas li razlog da se radujes svom zivotu i svojim uspesima? Imas li ikakve uspehe u zivotu kojima mozes da se radujes? Hajde pricaj nam nesto o tvojim uspesima pa da se i mi, koji se tudjim uspesima radujemo, radujemo i tvojim.

Bozza

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam sta ce mu ovo više. Sada gura zbog inata. Prekidaj Nole i uzivaj u zivotu u deci. Sve si postigao i dokazao ako je bilo sta i bilo za dokazivanje. Sačuvaj sebe za ostatak zivota
(Vladimir, 19. novembar 2022 12:57)

prosto, zacrtao ke covek da hoce da bude apsolutno najbolji u istoriji, i za to mu treba najvise GS, Mastersa, ATP finala i nedelja br1. Masterse i nedelje ima, GS i ATP finala su blizu. Ima jos max 2-3 godine da to ostvari i onda je "pemzija"

Slobo

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Nadal se posle meča, na obaveznoj konferenciji tresao i skliznuo sa stolice. Veliki su to napori i zato i zarađuju ogroman novac. Jedan trener je pre 10-ak godina posavetovao Novaka, koliko god da si umoran znaj da je protivnik umorniji, i tako je No1e i juče pobedio Medvedeva.

kaokakao

pre 1 godinu

Te krize su sasvim normalne. Pitajte maratonce, uvijek imaju krize tokom trke i bore se sa mislima da odustanu i slicno. Novaku fali ovakvih meceva, nije puno igrao ove godine.

Kide

pre 1 godinu

Profesinalni sport razara organizam.Mozda i najbolja opcija je uzeti pare i povuci se na vreme dok jos steta nije prevelika.Djokovic je sampionskog kova i taj nece odustati dok ne poobara sve bitne rekorde.

321

pre 1 godinu

Mnogo je bilo dugih razmena u mecu od 20 i preko razmena..Meda je igrac koji moze tako da igra i normalno je da igrac koji ima 35 godina oseti veliki zamor..I na ovom snimku se vidi veliki umor Novaka..ali to nije nesto cemu treba da se daje posebna paznja. Danas je sasvim drugaciji mec, protivnik koji nema sanse da igra sa 20plus razmena. On igra servis volej igru i poeni su kratki..Bice danas sve uredu, videcete..Samo retern resava sve..A Novak uvek provali servis protivnika i normalno, njihov skor je 5-0 za Novaka..

D-Fens

pre 1 godinu

Sledeće sezone samo fokus na Gren slemove i po koji masters pre istih. Na Vimbldonu je i dalje ubedljivo prvi favorit za osvajanje, niko nije toliko konstantan.

No1e

pre 1 godinu

Bez obzira što apsolutno nikakvih dokaza nema, bitno je da se priča kako "krije neku bolest"!
- Koja bolest?
E pa sad, to nije bitno. Samo je važno da "mi" znamo da on nešto krije...
A da malo oladite i jedni i drugi, oni koji misle da nešto znaju i oni koji uporno žele nešto da "vide" !

Naprimer, zašto niste i vi tako uspešni kao on!

Jovana

pre 1 godinu

Jesmo. Indian Wells 2015 finale protiv Federera.
Jak intenziter , stres od napora, izgubljen dobijen set, dehidracija..
Prestanite tabloidno izveštavanje, zato ste i izgubili nacionalnu frekvenciju

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Čini se da, ipak, odavno nije igrao ovako iscrpljujuće mečeve u nepovoljnim uslovima. Kao da je vlaga u hali bila preterana, a njemu pao šećer.

Jovana

pre 1 godinu

Cudno. Pola sezone nije igrao meceve i na kraju da se ovako fizicki raspadne u mecu na dva dobijena seta..?? Sta bi bilo da je GS i vrucina.
Medvedev izgledao mnogo, mnogo svezije.
(Zoran, 19. novembar 2022 11:43)

Još jedan stručnjak iza tastature, a znanje o temi koju komentariše 0
Naravno nema pojma da na GS ima dan pauze zmedju mečeva, priprema za turnir he drugačija. U okviru najmanje 3 seta više vremena da se u toku seta/ova prevazdije fizička kriza i prikupi snaga. Baš Novak je to demonstrirao u više navrata..

soWhat

pre 1 godinu

Ne. Mec je bio bas iscrpljujuci. I pored toga sto nije imao dan odmora, za razliku od druge grupe, organizatori ga stave da igra od 15h danas. Nekako mi deluje da niko nema postovanja i da Novak, mislim da ne treba da trosim reci na to kakav je Novak igrac i sta je sve postigao u tenisu, nema nikakve privilegije zbog toga sto jeste.

koki

pre 1 godinu

Veganska ishrana.
Nema velike zalihe masti, secera i soli.
Kad ih potrosi padne mu pritisak.
Onda popije so, secer rastvoren u vodi u onim flasicama i posle 5 minuta kao da nista nije bilo.

VoiD

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.
(Slobo, 19. novembar 2022 11:46)

Слажем се. Исто овако, па и још горе, десна рука му се тресла против Рубљова у Београду, гледао сам уживо. Распадао се, мени је изгледало као да му се каријера приближила крају (утисак су појачали говори Вајде и екипе после меча).
Ко ће га знати, али и мени се чини да Ноле има неки озбиљан проблем који крије. Надам се само да није нешто због чега ће патити и када заврши каријеру.

Don Kihot

pre 1 godinu

Kakvi "poslednji atomi snage",baš lupetate!? Pa vrhunski teniseri igraju po 5h i 5 setova,ovde se radi o mentalnom momentu i resetovanju!!!

Jaime Lannister

pre 1 godinu

On više nije mladić. Neće moći kao nekada protiv Mareja 5 sati, pa Nadala 6 u 2 dana. Ali zato igra mnogo pametnije sada. Servis volej, mnogo bolji servis, i generalno brže završavanje poena. Biće on dobro danas. Fric je dosadan, vraća sve. Ali leži Novaku. Borba realna, ali Đoković dobija. I sasvim realno lakši rival u finalu.
(Kompetentan, 19. novembar 2022 11:44)

Fric dosadan vraća sve? Ne može biti "dosadniji" od Medvedeva u tom segmentu. Pisao sam i juče Medvedev ima i bolji servis i dosta je bolji u razmenama od Tejlora. Uglavnom nebi trebalo fizički da bude toliko zahtevan meč.

Hemingvej i Novak

pre 1 godinu

@Wolokee
Novak nije u 35, nego u 36. godini i sedmom mesecu, naučito to već jednom. U tim godinama može se desiti da telo odbija da primi komande mozga, da bi se zaštitilo od raspada organizma, protiv godina i čovekove prirode ne može se silom volje. Kad je Santjago, starac na moru, posle sedam dana borbe ipak ulovio ogromnu sabljarku i krenuo da je sa pučine dovuče u luku, na obalu je izvukao mkostur, jer su je druge ribe pojele. Poruka: i kad ti se učini da si pobedio prirodu, ona ti zada poslednji udarac, podseća nas Hemingvej.

Изногуд

pre 1 godinu

@Milos
Опростио бих ти то шта си неписмен, а и то шта не знаш користити компјутер, јер видим да не знаш намјестити српски језик на тастатури...
Али стварно не схватам због чега би Ђоковићу толико недостајало злато са ОИ?
Ја на његовом мјесту не бих ни учествовао на ОИ, већ искључиво ђе се плаћа.
Да можда не би требао да се бори за националну пензију?😂🤣😂

Robert

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.
(Puz, 19. novembar 2022 11:49)

Tako se samo cini navijacima. Kidao je i protiv Rafe i protiv Felixa na AO, oba meca u 5 setova. Jedan dobio, jedan izgubio. Noleta lagano dobio u finalu USO. Zato kazem da se to samo navijacima cini da neko specijalno protiv njihovog miljenika igra mec zivota.

Zvrle

pre 1 godinu

Ovaj video da udje u anale sporta. 35 godina, najbolji u istoriji, osvojio sve sto moze i sto ne moze i u mecu koji mu nista ne znaci on pomera granice. Kakav duh, najbolji sportista svih vremena, idemoooo do kraja!
(Sub013, 19. novembar 2022 12:05)

Ne brini, video mozda nece uci u anale, ali ce sigurno sledecih "100 godina" biti prikazivan da bi se dusmani nasladjivali.

Krle mk II

pre 1 godinu

Tipujem da je na Kovid pozitivan. Infekcija Kovidom pocinje sa tim, sa opstom telesnom slaboscu. Normalno, on to nece nikada priznati. Ako sam u pravu, onda ce i danas imati slican problem kao juce, opstu slabost i problem sa disanjem.

Bozza

pre 1 godinu

Veganska ishrana.
Nema velike zalihe masti, secera i soli.
Kad ih potrosi padne mu pritisak.
Onda popije so, secer rastvoren u vodi u onim flasicama i posle 5 minuta kao da nista nije bilo.
(koki, 19. novembar 2022 12:59)

covek ima 35 godina, igra protiv igraca koji su 10-15 godina mladji od njega, i uglavnom ih dobija... mozda ipak on zna nesto sto ti ne znas

Jaaaa

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

Jadan je tvoj život kad se svodi na radovanje tuđim uspesima...

Matori placljivko

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

E na to "ajde tataaaa" ja mator zaplakah juce, iako mi Novak zbog mnogo stvari i vec poodavno ide na zivce.

Zoran

pre 1 godinu

Cudno. Pola sezone nije igrao meceve i na kraju da se ovako fizicki raspadne u mecu na dva dobijena seta..?? Sta bi bilo da je GS i vrucina.
Medvedev izgledao mnogo, mnogo svezije.

Vinarija Đoković

pre 1 godinu

Onaj što mućka flašice, neodoljivo podseća na Bebicu, Miljaninog verenika. Dobijam utisak da juče nije pravilno izmućkao napitke.

Teorija zaprske

pre 1 godinu

Posledica sto nije vakcinisan. Prosao kovid par puta kroz njega, sada postkovid posledice cine svoje, a nije mlad da se organizam brzo vrati u ritam.
Zbog svojih ubedjenja je upropastio sansu da bude najbolji, a sto je najgore i najbitnije, ugrozio je svoje zdravlje.
Steta.

Sale

pre 1 godinu

(vladica, 19. novembar 2022 12:29)
Slazem se i zato je trebao da pribegne taktici iz polufinala Astane kad ga je unistio drop shotovima.

Vladimir

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam sta ce mu ovo više. Sada gura zbog inata. Prekidaj Nole i uzivaj u zivotu u deci. Sve si postigao i dokazao ako je bilo sta i bilo za dokazivanje. Sačuvaj sebe za ostatak zivota

ZORAN

pre 1 godinu

Medvedev jedini ima igru za Djokovica.
Doduse, Novak je u 36-toj godini.
Neznam dali ta igra bi bila dovoljna za Djokovica od 2010 do 2015 godine.

Negativni

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.
(Puz, 19. novembar 2022 11:49) Dzabe cvilis, olupao ga je kad je bilo najvaznije. I opet ce.

pozitivni

pre 1 godinu

Dzabe cvilis, olupao ga je kad je bilo najvaznije. I opet ce.
(Negativni, 19. novembar 2022 14:33)

sve se mu oprašta zbog onih 40:15

Slaviša

pre 1 godinu

Sve je posledica Australije kad je pravljena duga pavza onda još more nije se igralo i sad jedino kroz utakmice da vrača kondiciju treba mu pomeni neka jači kondiski treninzi da bi onda kroz takmičenja vratio kondiciju sad ovde se video zamor jer se igrali i dosta dugački poeni sa Fricom sumnjam da če igrati dugačke poene uglavnom nije više na nivou speremnosti kao još u Australiji svakako nije dobro pred grand slemove na travi se igraju kratki poeni pa nije problem na betonu več je druga priča dok na pesku to če biti još gore ako Nole nešto neuradi sa lošom kondiciskom spremom biče teško uzeti neki grand slem sem Wimbledona može on da bude razred za sebe ali je đabe ako kondicija nije na nivou i trese se posle 3.seta šta da je morao igrati 5.setova.

Krle mk II

pre 1 godinu

Tipujem da je na Kovid pozitivan. Infekcija Kovidom pocinje sa tim, sa opstom telesnom slaboscu. Normalno, on to nece nikada priznati. Ako sam u pravu, onda ce i danas imati slican problem kao juce, opstu slabost i problem sa disanjem.

Zoran

pre 1 godinu

Cudno. Pola sezone nije igrao meceve i na kraju da se ovako fizicki raspadne u mecu na dva dobijena seta..?? Sta bi bilo da je GS i vrucina.
Medvedev izgledao mnogo, mnogo svezije.

Teorija zaprske

pre 1 godinu

Posledica sto nije vakcinisan. Prosao kovid par puta kroz njega, sada postkovid posledice cine svoje, a nije mlad da se organizam brzo vrati u ritam.
Zbog svojih ubedjenja je upropastio sansu da bude najbolji, a sto je najgore i najbitnije, ugrozio je svoje zdravlje.
Steta.

Jaaaa

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

Jadan je tvoj život kad se svodi na radovanje tuđim uspesima...

VoiD

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.
(Slobo, 19. novembar 2022 11:46)

Слажем се. Исто овако, па и још горе, десна рука му се тресла против Рубљова у Београду, гледао сам уживо. Распадао се, мени је изгледало као да му се каријера приближила крају (утисак су појачали говори Вајде и екипе после меча).
Ко ће га знати, али и мени се чини да Ноле има неки озбиљан проблем који крије. Надам се само да није нешто због чега ће патити и када заврши каријеру.

Vinarija Đoković

pre 1 godinu

Onaj što mućka flašice, neodoljivo podseća na Bebicu, Miljaninog verenika. Dobijam utisak da juče nije pravilno izmućkao napitke.

Slobo

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.

Negativni

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.
(Puz, 19. novembar 2022 11:49) Dzabe cvilis, olupao ga je kad je bilo najvaznije. I opet ce.

Vladimir

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam sta ce mu ovo više. Sada gura zbog inata. Prekidaj Nole i uzivaj u zivotu u deci. Sve si postigao i dokazao ako je bilo sta i bilo za dokazivanje. Sačuvaj sebe za ostatak zivota

Hemingvej i Novak

pre 1 godinu

@Wolokee
Novak nije u 35, nego u 36. godini i sedmom mesecu, naučito to već jednom. U tim godinama može se desiti da telo odbija da primi komande mozga, da bi se zaštitilo od raspada organizma, protiv godina i čovekove prirode ne može se silom volje. Kad je Santjago, starac na moru, posle sedam dana borbe ipak ulovio ogromnu sabljarku i krenuo da je sa pučine dovuče u luku, na obalu je izvukao mkostur, jer su je druge ribe pojele. Poruka: i kad ti se učini da si pobedio prirodu, ona ti zada poslednji udarac, podseća nas Hemingvej.

koki

pre 1 godinu

Veganska ishrana.
Nema velike zalihe masti, secera i soli.
Kad ih potrosi padne mu pritisak.
Onda popije so, secer rastvoren u vodi u onim flasicama i posle 5 minuta kao da nista nije bilo.

Wolokee

pre 1 godinu

Baš me zanima od ovih novih generacija,da li će iko u 35 godini od njih igrati ovako...pitanje je da li će uopšte i igrati do 35-e....Uporedimo Medvedeva sad u 26-oj godini i Noleta u tim godinama...nebo i zemlja.Zato je momak lepo i rekao,ja mogu da ga pobedim,ali nikad neću biti njegova liga.Svi teniseri su svesni ko je GOAT,ali niko ne sme da priča.Samo se plašim da na kraju zbog Noleta ne uvedu titulu GOD...jer ovo što on radi je ravno božanstvu.

Puz

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.

cipiripi

pre 1 godinu

to je efekat 35godina. duze vreme se nas nolo muci posle prvog seta, krene brutalno a u drugom setu neshvatljiv pad u igri
sustinski deluje da ce jako tesko ici na slemovima kada se bude moralo ici i na 5 seta u nekim situacijama, tesko je to sve pratiti, on jeste i dalje fizicki i mentalno jaci od barem 90% tenisera ali dese se nekad ti neki padovi energije. ali to je sve normalno, igrao je skoro finale sa onim Rudom skoro duplo vise godina od njega ima nolo pa se ovaj u par navrata jedva kretao i dolazio do daha, brutalan je vrhunski tenis, mnogo trcanja promena pravca itd

Slaviša

pre 1 godinu

Sve je posledica Australije kad je pravljena duga pavza onda još more nije se igralo i sad jedino kroz utakmice da vrača kondiciju treba mu pomeni neka jači kondiski treninzi da bi onda kroz takmičenja vratio kondiciju sad ovde se video zamor jer se igrali i dosta dugački poeni sa Fricom sumnjam da če igrati dugačke poene uglavnom nije više na nivou speremnosti kao još u Australiji svakako nije dobro pred grand slemove na travi se igraju kratki poeni pa nije problem na betonu več je druga priča dok na pesku to če biti još gore ako Nole nešto neuradi sa lošom kondiciskom spremom biče teško uzeti neki grand slem sem Wimbledona može on da bude razred za sebe ali je đabe ako kondicija nije na nivou i trese se posle 3.seta šta da je morao igrati 5.setova.

Kompetentan

pre 1 godinu

On više nije mladić. Neće moći kao nekada protiv Mareja 5 sati, pa Nadala 6 u 2 dana. Ali zato igra mnogo pametnije sada. Servis volej, mnogo bolji servis, i generalno brže završavanje poena. Biće on dobro danas. Fric je dosadan, vraća sve. Ali leži Novaku. Borba realna, ali Đoković dobija. I sasvim realno lakši rival u finalu.

lennox

pre 1 godinu

Novak ima neki zdrastveni problem tokom cele karijere. Ko se jos seca 2006te i finala Umaga kada su ga bukvalno izneli sa terena u taj brejku prvog seta. Sta je u pitanju to verovatno samo zna on i njegov tim. Ovo mi ne lici na obican zamor od igre. Slicno je bilo i u 1/2 finalu RG 2014 protiv Gulbisa, a i u finalu protiv Nadala iako je dobio prvi set.
Da je u pitanju samo zamor, sigurno ne bi igrao posle ovoga ceo set i dobio taj brejk.
Sve u svemu svaka cast na pobedi posle ovakvih problema. Verujem da ce danas biti sve u redu.
(Slobo, 19. novembar 2022 11:46)

Ne verujem da i njegov tim (koji uostalom, cesto ih je menjao)zna koje on zdravstvene probleme ima. Samo Dijana, Srdjan i njegova braca znaju, i to treba tako i da ostane. Ono sto mi znamo, to je da ima laksi oblik astme i slab vid, sve drugo ce verovatno ostati zauvek tajna. I treba, koga se jos osim najblizih i doktora od poverenja jos tice necije zdravstveno stanje?

CileCar

pre 1 godinu

Vrhunski sport iziskuje vrhunske napore. Naš Nole ide do krajnjih granica ljudske mogućnosti, čak ih pomera... Zato je najbolji sportista sveta u više navrata i zato je jedan od najvećih u istoriji sporta!

Robert

pre 1 godinu

Medvedev ili lako dobije ili lako izgubi meceve, ocigledno to zavisi od toga kako psihicki udje u duel. Jedino protiv Novaka igra kao da mu zivot zavisi od pobede.
(Puz, 19. novembar 2022 11:49)

Tako se samo cini navijacima. Kidao je i protiv Rafe i protiv Felixa na AO, oba meca u 5 setova. Jedan dobio, jedan izgubio. Noleta lagano dobio u finalu USO. Zato kazem da se to samo navijacima cini da neko specijalno protiv njihovog miljenika igra mec zivota.

Nikola

pre 1 godinu

To je bio momenat kad je došao do iscrpljenosti kako fizičke tako i mentalne, ali karakter koji on ima je nešto sto se vrlo retko vidja, šampionski mentalitet ga je i doveo do ovih visina. Duboki naklon za Noleta.

Kide

pre 1 godinu

Profesinalni sport razara organizam.Mozda i najbolja opcija je uzeti pare i povuci se na vreme dok jos steta nije prevelika.Djokovic je sampionskog kova i taj nece odustati dok ne poobara sve bitne rekorde.

Logikar

pre 1 godinu

za 400000$ za 1 dan i ja bi se ovako tresla
(xxx, 19. novembar 2022 11:48)

Mnoge se tresu za mnogo manje :).

Bez uvrede, morao iskoristiti priliku :)

Matori placljivko

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

E na to "ajde tataaaa" ja mator zaplakah juce, iako mi Novak zbog mnogo stvari i vec poodavno ide na zivce.

Sub013

pre 1 godinu

Ovaj video da udje u anale sporta. 35 godina, najbolji u istoriji, osvojio sve sto moze i sto ne moze i u mecu koji mu nista ne znaci on pomera granice. Kakav duh, najbolji sportista svih vremena, idemoooo do kraja!

Jovana

pre 1 godinu

Jesmo. Indian Wells 2015 finale protiv Federera.
Jak intenziter , stres od napora, izgubljen dobijen set, dehidracija..
Prestanite tabloidno izveštavanje, zato ste i izgubili nacionalnu frekvenciju

Don Kihot

pre 1 godinu

Kakvi "poslednji atomi snage",baš lupetate!? Pa vrhunski teniseri igraju po 5h i 5 setova,ovde se radi o mentalnom momentu i resetovanju!!!

Jaime Lannister

pre 1 godinu

On više nije mladić. Neće moći kao nekada protiv Mareja 5 sati, pa Nadala 6 u 2 dana. Ali zato igra mnogo pametnije sada. Servis volej, mnogo bolji servis, i generalno brže završavanje poena. Biće on dobro danas. Fric je dosadan, vraća sve. Ali leži Novaku. Borba realna, ali Đoković dobija. I sasvim realno lakši rival u finalu.
(Kompetentan, 19. novembar 2022 11:44)

Fric dosadan vraća sve? Ne može biti "dosadniji" od Medvedeva u tom segmentu. Pisao sam i juče Medvedev ima i bolji servis i dosta je bolji u razmenama od Tejlora. Uglavnom nebi trebalo fizički da bude toliko zahtevan meč.

D-Fens

pre 1 godinu

Sledeće sezone samo fokus na Gren slemove i po koji masters pre istih. Na Vimbldonu je i dalje ubedljivo prvi favorit za osvajanje, niko nije toliko konstantan.

lennox

pre 1 godinu

Al na kraju kad se culo "ajde tataaaa".....mali ako budes kao calac eto nama opet radosti u inat dusmanima!
(Ima li Srba negde, 19. novembar 2022 11:40)

Jadan je tvoj život kad se svodi na radovanje tuđim uspesima...
(Jaaaa, 19. novembar 2022 12:06)

A kako stoji sa tvojim zivotom i tvojim uspesima? Imas li razlog da se radujes svom zivotu i svojim uspesima? Imas li ikakve uspehe u zivotu kojima mozes da se radujes? Hajde pricaj nam nesto o tvojim uspesima pa da se i mi, koji se tudjim uspesima radujemo, radujemo i tvojim.

soWhat

pre 1 godinu

Ne. Mec je bio bas iscrpljujuci. I pored toga sto nije imao dan odmora, za razliku od druge grupe, organizatori ga stave da igra od 15h danas. Nekako mi deluje da niko nema postovanja i da Novak, mislim da ne treba da trosim reci na to kakav je Novak igrac i sta je sve postigao u tenisu, nema nikakve privilegije zbog toga sto jeste.

Jovana

pre 1 godinu

Cudno. Pola sezone nije igrao meceve i na kraju da se ovako fizicki raspadne u mecu na dva dobijena seta..?? Sta bi bilo da je GS i vrucina.
Medvedev izgledao mnogo, mnogo svezije.
(Zoran, 19. novembar 2022 11:43)

Još jedan stručnjak iza tastature, a znanje o temi koju komentariše 0
Naravno nema pojma da na GS ima dan pauze zmedju mečeva, priprema za turnir he drugačija. U okviru najmanje 3 seta više vremena da se u toku seta/ova prevazdije fizička kriza i prikupi snaga. Baš Novak je to demonstrirao u više navrata..

milan

pre 1 godinu

Ništa čudno. Vidi se da se većina nikada nije intenzivno bavila sportom ili nekim fizičkim poslom ili je zaboravila kako to izgleda. U pitanju je povišeni nivo adrenalina koji se vratio na normalan nivo nakon meča.

No1e

pre 1 godinu

Bez obzira što apsolutno nikakvih dokaza nema, bitno je da se priča kako "krije neku bolest"!
- Koja bolest?
E pa sad, to nije bitno. Samo je važno da "mi" znamo da on nešto krije...
A da malo oladite i jedni i drugi, oni koji misle da nešto znaju i oni koji uporno žele nešto da "vide" !

Naprimer, zašto niste i vi tako uspešni kao on!

Изногуд

pre 1 godinu

@Milos
Опростио бих ти то шта си неписмен, а и то шта не знаш користити компјутер, јер видим да не знаш намјестити српски језик на тастатури...
Али стварно не схватам због чега би Ђоковићу толико недостајало злато са ОИ?
Ја на његовом мјесту не бих ни учествовао на ОИ, већ искључиво ђе се плаћа.
Да можда не би требао да се бори за националну пензију?😂🤣😂

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Čini se da, ipak, odavno nije igrao ovako iscrpljujuće mečeve u nepovoljnim uslovima. Kao da je vlaga u hali bila preterana, a njemu pao šećer.

Dule

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 19. novembar 2022 13:12)

Jedino što si ti u životu osvojio je vezivanje pertli, a i za to ti je trebalo verovatno 20 i kusur godina.

kaokakao

pre 1 godinu

Te krize su sasvim normalne. Pitajte maratonce, uvijek imaju krize tokom trke i bore se sa mislima da odustanu i slicno. Novaku fali ovakvih meceva, nije puno igrao ove godine.

Zvrle

pre 1 godinu

Ovaj video da udje u anale sporta. 35 godina, najbolji u istoriji, osvojio sve sto moze i sto ne moze i u mecu koji mu nista ne znaci on pomera granice. Kakav duh, najbolji sportista svih vremena, idemoooo do kraja!
(Sub013, 19. novembar 2022 12:05)

Ne brini, video mozda nece uci u anale, ali ce sigurno sledecih "100 godina" biti prikazivan da bi se dusmani nasladjivali.

ZORAN

pre 1 godinu

Medvedev jedini ima igru za Djokovica.
Doduse, Novak je u 36-toj godini.
Neznam dali ta igra bi bila dovoljna za Djokovica od 2010 do 2015 godine.

Bozza

pre 1 godinu

Veganska ishrana.
Nema velike zalihe masti, secera i soli.
Kad ih potrosi padne mu pritisak.
Onda popije so, secer rastvoren u vodi u onim flasicama i posle 5 minuta kao da nista nije bilo.
(koki, 19. novembar 2022 12:59)

covek ima 35 godina, igra protiv igraca koji su 10-15 godina mladji od njega, i uglavnom ih dobija... mozda ipak on zna nesto sto ti ne znas

Bozza

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam sta ce mu ovo više. Sada gura zbog inata. Prekidaj Nole i uzivaj u zivotu u deci. Sve si postigao i dokazao ako je bilo sta i bilo za dokazivanje. Sačuvaj sebe za ostatak zivota
(Vladimir, 19. novembar 2022 12:57)

prosto, zacrtao ke covek da hoce da bude apsolutno najbolji u istoriji, i za to mu treba najvise GS, Mastersa, ATP finala i nedelja br1. Masterse i nedelje ima, GS i ATP finala su blizu. Ima jos max 2-3 godine da to ostvari i onda je "pemzija"

vladica

pre 1 godinu

Medvedev u dobrom izdanju je Noletu ubedljivo najtezi protivnik na tvrdoj podlozi. Ko da igra protiv svoga klona, ono sto Nole radi drugima oduzima im noge i dah, terajuci ih na stalni sprint i stalnu promenu pravca, to isto Medvedev ume da radi Noletu. Najbolji primer je US open finale i jucerasnji mec. Dugacke razmene sa mnogo neprekidnog sprinta na granici izdrdzljivosti.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Nadal se posle meča, na obaveznoj konferenciji tresao i skliznuo sa stolice. Veliki su to napori i zato i zarađuju ogroman novac. Jedan trener je pre 10-ak godina posavetovao Novaka, koliko god da si umoran znaj da je protivnik umorniji, i tako je No1e i juče pobedio Medvedeva.

Sale

pre 1 godinu

(vladica, 19. novembar 2022 12:29)
Slazem se i zato je trebao da pribegne taktici iz polufinala Astane kad ga je unistio drop shotovima.

321

pre 1 godinu

Mnogo je bilo dugih razmena u mecu od 20 i preko razmena..Meda je igrac koji moze tako da igra i normalno je da igrac koji ima 35 godina oseti veliki zamor..I na ovom snimku se vidi veliki umor Novaka..ali to nije nesto cemu treba da se daje posebna paznja. Danas je sasvim drugaciji mec, protivnik koji nema sanse da igra sa 20plus razmena. On igra servis volej igru i poeni su kratki..Bice danas sve uredu, videcete..Samo retern resava sve..A Novak uvek provali servis protivnika i normalno, njihov skor je 5-0 za Novaka..

pozitivni

pre 1 godinu

Dzabe cvilis, olupao ga je kad je bilo najvaznije. I opet ce.
(Negativni, 19. novembar 2022 14:33)

sve se mu oprašta zbog onih 40:15