Košarka 310

Ponedeljak, 14.11.2022.

18:49

Završnica za infarkt – Srbija "preživela" Tursku!

Reprezentacija Srbije savladala je Tursku sa 77:76 u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Završnica za infarkt – Srbija "preživela" Tursku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

310 Komentari

Sortiraj po:

Danilo

pre 1 godinu

Svaka čast momcima i sve ali ova naša ekipa je jača od Turske za 15 razlike ko ništa. Doveli smo sebe da nas Ristić vadi trojkama a Anđuša na parketu po 15min bez koša. Izvodi Jaramaza koji jedini nešto čuva Velbeka a onda pokušava da se pokrpi Jovićem. Razumem neuigranost i sve ali mislim da je dosta bilo od Pešića. Svaka čast, ali mislim da su godine učinile svoje.

Милан

pre 1 godinu

Хвала селектору Пешићу и свим репрезентативцима који су били у тиму на победи.Читајућиове,и не само ове коментаре,види се да многи греше у логици игре и резултата.Утакмица се игра од прве до задње секунде,резултат је укупни број поена од прве до задње секунде.Дакле,не остварује се победа или пораз у задњих минут,два,него за 40 минута.Многи пишу како је Лучић донео победу јер је успешно омео Вилбекина у задњим секундама.Резултатски,пон (поени) у било којој секунди утакмице једнако вреде.Ако је егал резултат или мала разлика у задњим секундама.поени исту вредност имају као и до тада,само је много већи притисак и страх од грешке.Не кривећи никог,да су наши играчи који су промашивали,погодили 2 тројке или 3 шута за 2 у дотадашњем току утакмице које су промашили,небитно би било да ли Вилбекин погоди или промаши.А неки наши играчи су имали очајне проценте шутева.Да су боље шутирали,не би било драме на крају.То мам је исто као што се шах игра од првог потеза до мата или ремија,где се игре оба ривала граде сво време,од првог до задњег потеза,и тешко је често рећи који је потез преломан.

Obrad

pre 1 godinu

Rekoh li vam da dobijamo čim ne igra Micić koji ima tendenciju da se pogubi i zabaguje na bitnim utakmicama. Pešić da se izvini Teu i privoli ga da igra za reprezentaciju do penzionisanja..

MMMMMMMMMMMMMM

pre 1 godinu

Samo znam da utakmice reprezentacija trebaju da se igraju ili u Šumadiji ili na jugu eventualno u Novom Sadu a još bolje u Republici Srpskoj. Beograd=pozorište
(sacz, 14. novembar 2022 23:09)

Sem N.Sada i Vršca van Beograda ne postoji hala koja po standardima FIBA odgovara za igranje mečeva najvišeg nivoa.Kada se prave nove hale lokalni moćnici gledaju svuda da uštinu pa se prave hale po socijalističkim standardima sa zidovima odmah blizu terena bez mesta za publiku iza koševa.

dobar je bio Jović

pre 1 godinu

Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.
(SrbEUin, 14. novembar 2022 22:52)

I mene je Jović vrlo prijatno iznenadio, a takođe sam se pitao zašto nema pika, kada je on vrhunski plej za tu igru.

Očigledno smo bili vrlo tanki u reketu u odnosu na Turke,
tako da mislim da nije do Jovića, jer je uvek morao da vraća loptu spolja na pop.

Džoni

pre 1 godinu

risticu skidam ti kapu,kad niko od bekova nije mogao da pogodi trojku dugo vremena ti kao centar pogodis tri trojke u bitnim momentima,zvezda se odrekne ovakvog igraca da bi igrao neki hasan
(nesa80, 14. novembar 2022 22:19)

Sad ću ti reći i zbog čega? Ristić je nesporno veoma talentovan u napadu, ima meku ruku i zna da igra, ali je defanzivno toliko loš da je to prosto neverovatno. I na ovoj utakmici dok je on bio na terenu uz sve one poene koje je dao kroz reket su nam se šetali i završavali veoma lagano što je ipak nedopustivo za jednog centra da toliko loše štiti reket? Zato nije bio opcija za Zvezdu jer kod Radonjića nikada ne bi mogao da igra. Kad bi uparili njegov ofanzivni potencijal i na primer Kuzmićevu odbranu i zaštitu reketa bio bi centar NBA kalibra.

Simon

pre 1 godinu

Opasan im je onaj Amer, uvek se nekako izvuče, zatrpao nas je. Osim u poslednjem napadu, malo je ipak bilo pretenciozno sam na trojicu. Morao je parabolu do plafona da ispali jer oni poslednji skokovi naših u bloku su bili neviđeni! Ali kako to tako lako u egal utakmici, na 4 min do kraja i konačno malog odlepljivanja na +7, mi to prospemo za minut ipo?

vrg

pre 1 godinu

meni samo ovako kosarkaski nije jasno zasto se odbrana lucica u poslednjem napadu toliko uzdize? pobeze mu turcin u jednom momentu skroz i da nije bilo dobrog preuzimanja ispod kosa, svasta je moglo da bude.
mislim, super je sto se lucic maksimalno potrudio, kako i ne bi u onom momentu. ali da je odbrana bila bas maestralna... i nije bas.

Lajkovačka pruga

pre 1 godinu

Evroliga, FIBA, katastrofa od sistema.Ovo ne liči ni na šta.Kako mogu klubovi da ne puštaju reprezentativce?
Besmisleno.

Kuki

pre 1 godinu

Zanomljiva cinjenica:

Nama noje pdgpvaralo da imamo pobedu vise od Grcke posle ovog kola. Grcoma nije odgovaralo da imaju pobedu vise od nas

super

pre 1 godinu

Jeza me uhvati kad Lučić dobije loptu u napadu,gde je pošao kome će dodati...tako je bilo i na Evropskom prvenstvu ne sećam se ni jednog dobrog poteza u napadu!

vrg

pre 1 godinu

Daj da se kvalifikujemo na SP, da se zahvalimo selektiru i pozelimo mu srecu, izaberemo novog ozbiljnog selektora a ne penzionera i da se onda ozbiljno pripremimo za SP.
(View, 14. novembar 2022 23:43)

sa kim da se ozbiljno pripremimo? na stranu sto su italijani imali partiju zivota + dosta srece da bi nas dobili u ako se dobro secam jedinom takmicarskom porazu karija od kad je preuzeo razbucanu druzinu.

i sasvim je moguce da je kari bio jedini koji je mogao da dovede jokica, bez kojeg ne bismo ni dovde stigli, u poziciju da ipak odemo na SP.

jel treba sto je covek stariji da automatski smatramo da je izlapeo i da to koristimo kao izgovor za sve sto ne prodje kako smo zamislili. jel vi zaboravljate da i drugi klubovi protiv kojih igramo imaju planove i osim italiji, ni jednom nije uspelo da svoj ostvari.

lako je biti general posle bitke i ponavljati kako je jokica trebao duze da drzi na parketu. a mozda covek zna nesto sto mi ne znamo, mozda nije za javnost. u svakom slucaju, nije zasluzio omalovazavanje. srecom, nije tako ni bitno kada je od manje vaznih ljudi.

Ramones

pre 1 godinu

Guduric za 10 g igranja u reprezentaciji odigra jednu solidnu utakmicu i to nebitnu.Najgori bek suter u istoriji Srbije,Jovic igracina.

đunta

pre 1 godinu

Prvo bravo za momke. Zaslužili smo sreću posle toliko glupih i tragičnih poraza. Još Grci dobiše Belgiju i sigurno će sa nekim smešnim timom da izađu protiv nas. Može da se overi prolaz na SP već u Atini. Gudurić i Ristić izneli sve sami na leđima, Mitrović ispratio takođe, Lučić i Radanov ginuli pozadi ostali vrlo tanki. Naročito Anđušić, dosta ga hvališu nešto a čoveka nema nigde kad je frka. Gde nestaje taj šut, ima 31 nije klinac. Baš veliko razočaranje a hoće neki uži spisak. Ovo igrom nije ni za kvalifikacije, kamoli više. Kuridža je za penziju, nemojte ga mučiti.

cccc

pre 1 godinu

Turci su dokaz šta znači trpanje stranaca za domaću košarku. Imaju 2 vezane EL titule sa Efesom i šta ima vredi? Titulu uzeli Micić, Larkin, Danston itd. Statistika i ništa više. Kao Željko i Fener sa Bogdanom i Kalinićem. Turskih igrača nigde, smešni, jadni i bedni.

Partizanu i Zvezdi zabraniti da 70% rostera popunjavaju strancima. 5 stranih u vrh glave, a ostalo samo naši. Dobijate pare od države i morate da na EL ili EK sceni pravite domaće. Ako ne možete ili nećete razlaz. Dajte pare Vojvodini, Borcu i Metalcu iz Valjeva i teraj.

Sve ostalo je katastrofa. Ako ovako nastavimo sledeće SP ćemo biti u turskoj fazi. Sitni interes klubova ne smeju biti iznad Srbije. Makar dolazili Stef Kari i Kevin Durent. Nas treba zanima kako se razvija Dušan Ristić, Radanov, Trifunović, Jaramaz.

Kakvi Panteri i ostali preplaćeni privatnici. Oni su bitni srpskoj košarci kao i starlete akademiji nauka. Moraju se vratiti prioriteti.

^_^

pre 1 godinu

nema nista od nase kosarke ako se ovako nastavi.... ako se dobro secate ostamotili smo se prosli put onom igrom.... ali ocaj je bio, veze s vezom nemamo pocinjemo placati cinjenicu da su tatini sinovi neki burzuja platili da budu u nacionalnom timu izgleda.... sto me ne cudi, ja kad sam favno trenirao secam se da je bilo par takvih koje su tteneri gurali da igraju utakmice iako pojma nisu imali... I onda se to desava redovno svuda I rezultat je da je kosarka unistena

istorijska bruka

pre 1 godinu

Tim za SP:
Micić, Jaramaz, Avramović, Bogdanović, Dobrić, Marinković, Gudurić, Jović, Pokuševski, Ristić, Milutinov, Jokić.
(džordž, 14. novembar 2022 22:45)


jaramaz!??!
Avramović!?
Marinković?!!?
ne zezaj.
8 bekova?
Kalinić?
bez četvorke?

Branko

pre 1 godinu

E sta smo docekali da jedva pobedjujemo,da Luka Mitrovic resava zadnji nas napad.Nema Avramovica i igra raspad a Nedovica bas briga.Sale je u kvalifikacijama za bitna takmicenja dobijao protivnike sa 30 razlike a gle ovo a sto je najgore i dalje ce ostati selektor.

alejandro

pre 1 godinu

I dalje sam mišljenja da tim koji u kvalifikacijama dva puta izgubi od Belgije ne treba da učestvuje na svetskom košarkaškom prvenstvu! Jer da se to nije desilo ne bi se sad radile kombinacije kako do SP!

Stats

pre 1 godinu

Gudura,Luča,Jaramaz i Anđušić 2/19 za 3poena.I onda se čudiš što te Italijani razvale za 5minutaa sa prosečnim šutem. Ko je ove "košarkaše" prevario da mogu da pogode za 3.

Dragče

pre 1 godinu

Pešić neshvatljivo za mene u zadnjem napadu ostavlja Ristića (dečko odigrao za 10) na klupi a u igri mu ostaje Mitrović, a svi znamo koliko je to rizično (jeste bio faul nad njim, al brate da gabespotrebno komplikuje, komplikuje ga...) i eto na kraju Vilbekin promaši i mi svi srećni i veseli. A moglo je lako da bude drugačije.
Meni je i dalje najveća enigma Lučić. Šta je njemu pa je u napadu toliko loš stvarno ne znam. Ali se na kraju pošteno iskupio sa onom odbranom.
Gudura konačno dobio m..a.

Cika toni

pre 1 godinu

Tisa samo Tisa .... Kako druze Ristic moze da igra cetvorku ??? Sa tom brzinom i kretanjem ?? Koga on moze da cuva na cetvorci ??

sacz

pre 1 godinu

Samo znam da utakmice reprezentacija trebaju da se igraju ili u Šumadiji ili na jugu eventualno u Novom Sadu a još bolje u Republici Srpskoj. Beograd=pozorište

View

pre 1 godinu

Daj da se kvalifikujemo na SP, da se zahvalimo selektiru i pozelimo mu srecu, izaberemo novog ozbiljnog selektora a ne penzionera i da se onda ozbiljno pripremimo za SP.

321

pre 1 godinu

Ne treba komentarisati utakmicu jer je bitno to da smo pobedili. Sam Guduric je rekao da su imali jedan trening a da su Turci odlozili celo kolo da bi se spremili za ovu utakmicu. Jedan igrac ne moze da dobije utakmicu vec tim. Vilbekin je igrao odlicno ali je promasio 2 slobodna bacanja koja bi znacila pobedu? Lucic nije dobro igrao u napadu ali je pogadjao slobodna bacanja, koja su nam bila problem. A moram da mu cestitam jer je u poslednjim sekundama odlicno odigrao na Vilbekinom, koji je sateran uz aut liniju blizu kosa, a onda je jos bio udvojen i iz teske situacije nije mogao da pogodi kos. Da je ta odbrana slabije odigrana mi bi izgubili ali Vilbekin nije imao priliku da sutira iz normalne za njega, situacije. Cestitam svim igracima na pobedi jer je to samo bitno. Risticu skidam kapu..

Rajkovic

pre 1 godinu

Mi niske bekove nemamo ekstra pas igra je besmislena Ako nemas sutere na trojci sa gomilom kamenjara to se neigra gudruc Nas izvukao prodorima Rustic center TRI projktila I bronhi.(lakse se dise) Wildekin pokazao kakve bekove trebamo ubojite a ne prenosioce lopte I Dzordzevic je bio ubojite to sto je wilbekin promasio bacanja I floter nema veze vidi se da je majstor kakvog mi nemamo ce sistem treba postaviti da se selktiraju brzi eksplozivni igraci .

Teča

pre 1 godinu

Batsy
Kako te nije sramota?

Stvarno te pitam... kako te nije sramota?

Ne Pešić je kriv što Anđušić, Jaramaz i Lučić zajedno imaju 2 pogođena šuta od 20 .

A Gudurić Luka i Jović su objasnili zašto između ostalog ni vi niste ništa osvojili deceniju.

Poješće vas muka pa vam je jedna slučajna odbrana lošeg Lučića vrh utakmice.

Da budete večno zahvalni Kariju, Joviću, Radanovu, Ristiću, Mitroviću, Guduriću , Dobriću što ćete gledati Srbiju na SP...

I da i Kaliniću, Jokiću, Miciću na pobedi u Turskoj.

Batsy

pre 1 godinu

Jel pesic kriv sto gudura odapinje trojku na 30 ak sekundi do kraja skroz nepotrebno ili sto mitrovic ne ume da drzi loptu? Jovic play? Koji ne zna da sutne trojku, pustaju ga celu utakmicu.. Sto kaze moj deda, ceo zivot sutiras i ne umes da pogodis, pa koji ti sport druze treniras.. Uglavnom, vise srece nego pameti, i jedino bi mi bilo krivo sto bi opet okrivili deda svetislava.

Rajkovic

pre 1 godinu

Mi niske bekove nemamo ekstra pas igra je besmislena Ako nemas sutere na trojci sa gomilom kamenjara to se neigra gudruc Nas izvukao prodorima Rustic center TRI projktila I bronhi.(lakse se dise) Wildekin pokazao kakve bekove trebamo ubojite a ne prenosioce lopte I Dzordzevic je bio ubojite to sto je wilbekin promasio bacanja I floter nema veze vidi se da je majstor kakvog mi nemamo ce sistem treba postaviti da se selktiraju brzi eksplozivni igraci .

Šumadinac

pre 1 godinu

Čestitke na pobedi kakvoj god da je, ali nažalost ovo je tanko, pola poena protiv Tur na svom terenu. Čemu se nadati na tom SP. Ko i na EP..?

Cika toni

pre 1 godinu

Batsy .... Interesantan komentar. Koju si bre ti utakmicu gledao ?? Smetaju ti Guduric i Mitrovic sto napravise ukupno TRI greske i Jovic koji sutira trojke 2 od 3 i koji nije igrao kosarku godinu dana a odazvao se i rizikovao tezu povredu a doneo sigurnost i stabilnost timu. Kako, zivota ti, ne vide one cigle Andjusica i Jaramaza ???

WillyWonka

pre 1 godinu

Za neutralnog posmatrača ovo je bila košarka u svoj svojoj ljepoti, egal do kraja, na jednu loptu, borba, odbrana, neki ludi koševi, atraktivni potezi, sve što sam htio vidio sam.
Čestitke Srbiji, zaslužena pobjeda, znam da navijačima Srbije nije bilo lako gledati i strepiti, ali ove su pobjede nekako najvažnije i najslađe i grade ekipu za naredne utakmice.

neutrino

pre 1 godinu

Srbija poslednjih godina ima sve više u svom prvom sastavu igrače koji do pre 15ak godina su bili za sparing na pripremama našim prvotimcima. Nažalost, uz sve FIBA novotarije, više dolaze do izražaja. To doprinosi da se i tzv. kult reprezentacije izgubi. Ali, imati profesionalnog košarkaša prvotimca Srbije koji ne sme da šutne kada je sam na liniji za 3 poena, ili onog ko šutne pa promaši ceo obruč, ili nekog ko služi samo da prenosi i dodaje loptu, stvarno nije odlika neke renomirane reprezentacije. Od zemlje košarke, sveli smo se na reprezentaciju suvi prosek koja sa svima igra na jednu loptu. Pobeda jeste, ali vrlo zabrinjavajuće stanje za budućnost.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

UFFFF kako su izvukli ovu pobedu Ristic i Guduric! Odsekao sam kada sam video onu loptu kako pada, u svakom delicu sekunde sam se ubedjivao da lopta izlazi. Sudije treba da izgube licence za onu cistu rampu Gudurica i ociglednu sekiricu nad Mitrovicem. Svaka im cast za zalaganje u odbrani na kraju i Kariju sa sjajnim izmenama, stavio je 5 igraca koji mogu bez problema da preuzmu Vilbekina posle pika. Ne znam za vas, ali mi je izgledalo da je Vilbekin bio bas nervozan zbog onog "faula" nad njim...

E da, svaka cast i publici. A vi smekeri ako ste toliko vece srbende i sve to, kupite kartu i dodjite da navijate. Zar ta distanca staje na put vasem patriJotizmu? :^)

Računica

pre 1 godinu

Nažalost, ovakvi kakvi smo, idemo na svetsko. Grci dobili Belgijance. Računica je sledeća: nama je dovoljna samo pobeda protiv VB, a Grcima pobeda protiv nas i mi i braća Grci idemo na svetsko.

fliper

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)


Nema veze što je Larkin povređen, svakako ne bi mogli da igraju i Vilbekin i Larkin. Samo jedan naturalizovani igrač može da igra.
Ne treba nama Panter, nama trebaju igrači na pozicijama 1 (pravi plejmejker) i na poziciji 4, tu smo tanki.
Panter je divljak.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Samo se pobeda racuna, bravo za momke ! Sve drugo, kvalitet igre, hijerarhija suta i gradjenje kosa itd., je diskutabilno. Plasman na SP je jedino sto je bitno, jer bi neigranje tamo mnogo unazadilo vec uzdrmanu nasu kosarku.

Teča

pre 1 godinu

LOL

E ako je to to... ajde ne sramotite se, Lučiću svaka čast na trudu ali šuterska forma u reprezentaciji je katastrofalna.

Kako ne izvuče Gudurićevu igru, Ristićeve trojke, Lukinu igru pa i Jovića Dobrića Radanova?

Pazi zašta su se uhvatili... odbranu Lučića...

Kako ne vidite Jaramazovu i Anđušićevu igru koja je totalna šteta?

realno

pre 1 godinu

Kakvo sudjenje užas, Ristić je fenomenalan, gledam ovoga Gudurića koji je to majstor košarke, samo da ima glavu, igrao bi Nba u bilo kom timu. Čovjek ima sve. Strašna pobjeda, mnogo želje naših. Idemo dalje.

SrbEUin

pre 1 godinu

Brojao sam posle nekoliko pogođenih šuteva, na zagrevanju u Areni protiv Grčke, Ristić šutirao trojke sa kape 8/10. Posle toga u igri trojke 2/2 protiv GB i 4/4 večeras. Mana mu je slabija odbrana - zbog loše pokretljivosti. Treba mu dati šanse.
Večeras nas spasli Rile i Gudura, Radanov i Luka vrlo dobri, Dobrić i Luča solidni, Ogi slabo a Jagoda i Anđa najgori. Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.

Steva

pre 1 godinu

Svaka čast momci a sada Pešiću molim te daj otkaz jer si imao ekipu koja je jača 20 razlike. Sem Vildekina, ekipa Turske je skandal. Da nijednom nisi probao ekipu sa dva pleja kao što prethono nisi odigrao sa Milutinovim i Jokićem u petorci. Prestigle te godine, dosta je bilo.

Rade

pre 1 godinu

Wilbekin promasuju dva bacanja kljucna kad nije fauliran i promasuje flouter na kraju gde ne bi bilo fer da Amerikanac diskvalifikuje Srbiju a da nas plej prvi ne moze da igra jer mu oni ne daju to jest Turski selektor cije je ime upravo Vasa proslavio

objektivan

pre 1 godinu

Momci su uradili ono šta je najvažnije, pobeda i za to im čestitam. Ja sam očekivao upravo ovakvu utakmicu. Kod nas Ristić i Gudurić vrlo dobri, Anđušić razočarenje, Jović odavno ne igra ozbiljnu košarku. Mitrović, Lučić, Jaramaz, Dobrić, Radanov, Kuridža toplo-hladno, ali sreća pa je to bilo dovoljno za pobedu. Pešića je očito vreme pregazilo i ima problema sa vođenjem utakmice. Sada imamo velike šanse za plasman, posebno ako Grčka pobedi u Belgiji. U tom slučaju će Pešić sigurno ostati i pitanje je šta možemo na svetskom prvenstvu sa njim, koji će da bude još godinu dana stariji.

Zvezda le

pre 1 godinu

Utakmicu ne bih komentarisao pre svega zbog sudija koji nemaju znanje ni KLS da sude... Ono sto je velika steta je sto je potencijalno velika karijera Luke Mitrovica unistena teskim povredama koje je imao... Telo nije u stanju da isprati njegov vrhunski osecaj za igru i veliku kosarkasku inteligenciju...

+41

pre 1 godinu

Ristić i Mitrović odigrali odlično u napadu.Mitrović mogao da bude i tragičar na kraju,ali je Lučić odigrao strašnu odbranu u poslednjem napadu.Presudio je skok (34/22),u svemu ostalom su Turci bili bolji.Bravo.Još da izgubi Belgija.

Jtd

pre 1 godinu

I svi zaboravili kakve je gluposti pravio na evropskom, kako je pobegao posle poraza, kako je sutnuo teodosica...samo ga hvalite. Tacno zna kako disete, zapalio da se smirite, onda se vratio i isprodavao neke fore svoje i vi ga ovde hvalite. Ovo je pobeda IGRACA i nikog vise, kakav pesic kakve price i pricice

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Zavaljujuci pobedi Grka u Belgiji, nama je za odlazak na svetsko prvenstvo sada dovoljna i pobeda protiv Engleza kod kuce, u sledecem prozoru.

deki27

pre 1 godinu

obismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)

nerazumem, kukas za gubitnickim timom i gubitnickim igracem, razumem da si napisao ovo da je turska pobedila, ali rodjace mi pobedili , vilbekin najgori, promasio dva bacanja i napad za pobedu i ti kukas za njim, pa stvarno nekad ne razumem kad neko nesto ovde napkise, a da nepricam da je on njihov top igrac ,a ovo nasa C reprezentacija
Radi se o tome da je nas veseras trojkama spasao centar kome to nije posao a kako su sudije svirale ,mogle su lagano zadji napad na Vilbekinu faul da sviraju pa bi mi bili totalno drugacijeg raspolozenja

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

Momcima cestitam na pobedi, svaka cast. Neko je prebacio, neko podbacio, to je sport. Bili su tim i borili su se svim srcem. Meni je to dovoljno i necu nikoga da izdvajam. Ne delim momke u reprezentaciji na zvezdase i partizanovce ali priznajem da su nas veceras izvukli zvezdasi. Imali su svoje vece.
Najjaci utisak mi je bio Pesicev "fajt' sa Atamanom. Ponele ga emocije, bez obzira na godine i svo silno iskustvo sto ima. Verujem da se veceras bar na trenutak osetio ponovo mlad.
On je od ovog 'krpeza' od tima, iznudjenih resenja, uspeo da stvori homogenu ekipu koja je izasla da se bori. Mislim da je tu prevagnulo svo ono silno iskustvo i znanje koje poseduje. Vidim i ja poneki zakasneli tajm aut, neku nerezonsku izmenu i slicne stvari, ali ja nisam strucan niti disem s tim momcima. Uglavnom vidim sta bi trebalo tek kada momentum prodje. Svi znamo onu, posle bitke su svi generali pametni. Nema stajanja dok se ne plasiramo na SP.

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Najgore sto ce sad Pesic da se kiti lovorikama, kao da je nesto uspeo. Nas poznavaoce kosarke, sebe tu neskromno svrtavam, jer sam je 30 god trenirao, ovo nece da zavara.
Teska vremena u kosarci su pred nama.
Mislio sam da to nikad necu da kazem, ali vreme je za stranca. Panter prva opcija.

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Kakva da je, pobeda je, pa taman da je i jedan od sudija dao poslednji kos za nas. Vrata koja vode ka svetskom prvenstvu, a koja su vec bila skoro zatvorena, ponovo su otvorena. Vaznost ove pobede je ogromna, i siguran sam da niko nece pitati za silne promasaje veceras kada ostvarimo plasman na svetsko prvenstvo. Radanov je odigrao sjajno, zakljucao je Vilbekina u prve dve cetvrtine i ostaje nejasno zasto je ostao na klupi kada je Vilbekin poceo da budi. Ristic je danas pokazao da kao cetvorka moze da bude itekako interesantno resenje i u mnogo jacem sastavu reprezentacije, jer kao petica nije ubedljiv. Cestitke svima na borbenosti i zelji i za uglavnom dobro odigranu odbranu. I za kraj, bez ikakve malicioznosti, nisam siguran da bi veceras s Micicem bilo ista bolje. Hey Ataman, you need more Americans to beat Serbia!

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)

nerazumem, kukas za gubitnickim timom i gubitnickim igracem, razumem da si napisao ovo da je turska pobedila, ali rodjace mi pobedili , vilbekin najgori, promasio dva bacanja i napad za pobedu i ti kukas za njim, pa stvarno nekad ne razumem kad neko nesto ovde napkise, a da nepricam da je on njihov top igrac ,a ovo nasa C reprezentacija

Гале

pre 1 godinu

Браво за играче, тренера и навијаче. Добра утакмица и генерално добра игра. Онима који су оспоравали неке наше играче и тренера ваљда је сада јасно зашто Јовић, Митровић, Раданов...

Brankoni84

pre 1 godinu

Ataman se preracunao ponovo.

Prvo nije racunao na srpski INAT kada nije pustio Vasilija.

Drugo ucinio nam je uslugu imali smo samo jednog od njih dvojice koji su bacali ciglu protiv Italije Guduru.😜

milos

pre 1 godinu

Grcka dobila Belgiju 72-70.Tako,da matematicki,jos jedna pobeda i idemo na svetsko prvenstvo.Neka nam je sa srecom i na SP da budemo kompletni i da izvucemo pouke sa evropskog prvenstva.Cestitke igracima i strucnom stabu na plasmanu.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ristić odigrao više nego što je bilo ko očekivao, Gudurić nas vukao celu utakmicu, Lučić kapitenski, pogadJao kad je trebalo, Dobrić i Mitrović vukli koliko su mogli, Jović, Kuridža i Jaramaz slabi danas, Radanov u granicama svojih mogućnosti, ali Andjušić sa onim ciglama užasan. I čudio se što ga nije bilo na EP.

Баш мукотрпно,али слатко

pre 1 godinu

Ова победа је у домену ништа ново.Грчка кући драма,Турска код њих било лаганица па драма,ВБ дисали нам за вратом до краја,и сад ово да човек оседи ако није изгубио косу.И стварно ми не пада на памет да издвајам било кога,мушки су играли и дали оно што могу и што знају.Браво момци.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Je l' mnogo ako tražim jednu utakmicu u kvalifikacijama da vodimo 20 razlike 2 minuta pred kraj. Ljudi, imajte milosti srce mi bilo u ušima.

Prvo, četitke na pobedi. Drugo, Ristić na Svetsko, svi da prave blokove, on da šutira. Mislim da je to pošteno.

Generalno nismo loše igrali. Ali žuti minuti, ali neshvatljivi padovi koncentracije i istekli napadi. Stvarno mi nije jasno. Vilbekina smo super zaustavili u prvo delu, naravno polude drugi. A on je ipak previše dobar igrač da baca cigle celu utakmicu. Na kraju više sreće nego pameti i malo veći ego "plaćenika" kome je ušla voda u uši.

Ristiću svaka čast. Majstorski ušao u zonu i trpa li trpa. Malo bolje odluke u pojedinim trenucima kad je bio ispod koša i bila bi savršena utakmica. Mitrović dobar. Radanov jako dobar pogotovo u odbrani u prvom delu.

Gudura ako se gleda ulaz, igra do kraja, savršena utakmica. Ali ovaj šut ne razumem i nikada neću. Prestani brate da je cimaš aman više. Opali pa nek ode u tunel.

Anđušić, ne umem da objasnim. Zakova čovek tablu. Dobrić jako dobar, Jaramaz dobar, ali šut slabo. Jović na momente kao u stara vremena, a na momente zaboraviš da je nekad igrao košarku.

Duša me boli zbog Lučićevog šuta. Borben je za trojicu, ali otvorene pozicije horor živi.

Važna je pobeda, neko će reći slatka, ali nemojmo više ovako molim vas. Ajmo dalje, Filipini čekaju. NAPRED SRBIJA!!!

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

Uh provukli smo se, evo i grci dobili.Iskreno nisam mislio da cemo se plasirati posle onog poraza od Belgije.
Svetsko igramo sa nadam se drugim selektorom.

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

Pall Mall

pre 1 godinu

Jedva ali ipak slatka pobeda. Zahvaljujući Guduricu Ristić i donekle Dobricu i Mitrovicu. Ovo ostalo suvi prosek. Pa nije kriv Pesic sto Jaramaz Andjusic Jovic bacaju cigle ne mogu obruč da pogode a glume neke košarkaše. Ili Lucic koji je tek kos iz igre zabio u 4/4 Sramota ko sve igra kosarku u nasoj reprezentaciji. Sa ovom pobedom nam se smesi mundobasket i hvala Ristiću na onim neočekivanim trojkama koje su prelomio mec. Inace je sam Vilbekin mogao da nas pobedi jer smo imali i malo sreće kod zadnjeg napada.

ZORAN

pre 1 godinu

Od ovih igraca, samo GUDURIC.
Ostali-
Jokic
Bogdanovic
Kalinic
Panter
Marinkovic
Milutinov
Micic
Nedovic
Petrusev
Pokusevski
TEO
Davidovac
Bjelica.

Andrea Djani

pre 1 godinu

U drugom delu kvalifikacija sve je islo na nasu ruku , bas kako treba i vec smo se plasirali na SP (naravno uz formalnost protiv VB u Beogradi) . To je sjajna vest , pre svih za Danilovica , a da li je i za nasu kosarku videcemo kada se bude pravio tim za SP , jer ako u njemu ne bude nasih igraca iz NBA lige , bolje i da se nismo plasilari , jer ovo ostalo sto imamo je prosek .

Lazar

pre 1 godinu

Borbenost je bila na nivou, Ali kvalitet i smirenost kao i IQ JE BIO ispod prosjeka.
Jaramaz decko kida u odbrani Ali u napadu ne zna akciju odigrati.
Jovic van forme ocigledno Ali momak je doziveo 100 povreda.
Andjusic bas bas Losa utakmica
Ristic odbrana vrlo losa, napad ledjima i fizicki slab dao je decko one trojke i svaka mu cast ali ne trazi se to od centra.
Guduric odlican sut ga Nije isao
Dobric bori se ali limitiran igraac
Sto bi se reklo sem gudurica nema niko Da krene sa loptom

Predo

pre 1 godinu

Meni se ova košarka, koju obožavam kao igru, gadi zato klubovi i treneri odlučuju da li neko može da igra, a istovremeno Amerikanci, plaćenici, igraju za zemlju, sa kojom nemaju nikakve veze.

NemaKoVise

pre 1 godinu

kako ide kosarka tacno ce nama svedska i slovacka,amdjarska,portugalija, biti pandan ekipe.Uvek su dolazili novi kosarkasi,zvezde,ali plasim se da je sad jedna praznina bas velika narednih godina.

nesa80

pre 1 godinu

risticu skidam ti kapu,kad niko od bekova nije mogao da pogodi trojku dugo vremena ti kao centar pogodis tri trojke u bitnim momentima,zvezda se odrekne ovakvog igraca da bi igrao neki hasan

SrbEUin

pre 1 godinu

Brojao sam posle nekoliko pogođenih šuteva, na zagrevanju u Areni protiv Grčke, Ristić šutirao trojke sa kape 8/10. Posle toga u igri trojke 2/2 protiv GB i 4/4 večeras. Mana mu je slabija odbrana - zbog loše pokretljivosti. Treba mu dati šanse.
Večeras nas spasli Rile i Gudura, Radanov i Luka vrlo dobri, Dobrić i Luča solidni, Ogi slabo a Jagoda i Anđa najgori. Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.

recept za pobedu

pre 1 godinu

Da se ne lažemo imali smo više sreće nego pameti, ako očekujete bilo kakav napredak moraju da odu Danilović a zatim Pešić, i to tim redosledom. Gudurić najbolja partija za reprezentaciju, Mitrović zna da igra kosarku, Ristić i Radanov otkrovenje, ostali prosek!

Badza

pre 1 godinu

Najveca prevara je ovaj Jovic, bez suta bez pasa bez odbrane, nista ne moze da osmisli, da li je moguce da takav igrac ima solidnu karijeru i lepo zivi od necega, o cemu nema pojma. Mislio Zagorac jedini to uspeo a ima ih jos. Odlucila odbrana Lucica na Vilbekinu poslednji napad. Bojao sam se osim njega na terenu jos 4 zvezdasa a znamo njihov trag u reprezentaciji. Kada oni igraju nose rep. Onda to ovako jadno smuseno izgleda.

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

hill

pre 1 godinu

Svaka cast Guduricu. Napokon da je odigrao vrhunski u reprezentaciji. Lučić je doktorski odigrao poslednju odbranu. Posle svih natezanja sudija, izdigli su se momci. Bravo!!!!

joca

pre 1 godinu

Dajte da nekako dovedemo ove iz basket 3x3 reprezentacije
(Kingston)

Kao da si tražio da dovedemo odbojkaše. Basketu i košarci su zajednički samo lopta i koš.

Ne gleda u zube…

pre 1 godinu

Dobro se zavrsilo..ali ona igra Turske… zagusti i nikoga nema na terenu osim Vilbekina koji drzi loptu celi napa i sutira. Dobric ga bananira savrseno i sudija svira faul..cirkus Fiba

Leo Getz

pre 1 godinu

Ristić i Gudurić nas spasiše od poraza.Jedino vredno pomena je pobeda,ostalo će se brzo zaboraviti.Bolji smo od Turske međusobno,dočekujemo Britance i gostujemo u Grčkoj.Grci trenutno vode u Belgiji i oko 22:30 bi trebalo da se završi meč (ako ne bude produžetka).

Pitam

pre 1 godinu

Šta reći. Mi nemamo širok roster igrača. Ovo što je pozvano to je sada najbolje što imamo. Ekipa koja je vrlo malo igrala zajedno ili nikako i zato čestitke. Belgija je definitivno otpala ako izgubi. Dva poraza više. Sa Turskom obe pobede. Znači ostale dve utakmice protiv Grka od kojih može da se izgubi i protiv Engleza u Beogradu

deki27

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu

Bili

pre 1 godinu

Od 77 poena 64 Zvezdini, 13 Partizanovi igrači. Nisam od onih koji to gledaju ali jednostavno moram da napisem zbog pojedinih paćenika koji stalno to pominju. Ostavite vise ko je koliko dao i ujedinite se kad je Srbija u pitanju a posle se prepucavajte!

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Pobedili smo pa zato neću da prozivam neke igrače koji su zalutali u reprezentaciju.

Spasili nas Dušan Ristić, Marko Gudurić i Luka Mitrović.,

Cika toni

pre 1 godinu

Foks .... Da se malo, bar malo, razumes u kosarku video bi da bi bez njega izgubili 20 razlike. Cudo nisi primetio cigle Andjusica, Lucica, Jaramaza koji ni obruc nisu pogadjali. Ali, hlupo je pricati o pojedincima, pobedio je TIM Srbije.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Tim za SP:

5 - Jokić i Milutinov
4 - Pokuševski i Smailagić
3 - Kalinić i Lučić
2 - Bogdanović, Marinković i Panter
1 - Avramović, Jaramaz i Micić

srle

pre 1 godinu

"Kako se vidi razlika između Wilbekina i svih ostalih na terenu. Ćovek bukvalno svakog čuvara u prvom koraku ostavlja u prašini."

Uvek kad je u protivnickoj ekipi neki takav nizak, brz igrac sa dobrim sutom za 3, taj nas napuni. Zato sto su nasi bekovi previsoki i prespori i ne mogu da isprate takve igrace. To se desilo protiv Italije i to nam se desava uvek protiv Spanije.

Delija

pre 1 godinu

Tako to rade Zvezdina deca i igraci koji su igrali u Zvezdi. Kada se lomi, zna se ko ima srce i na koga ide lopta. Guduric, Dobric. Sjajna partija Mitrovica, Jovica i Ristica. Osim Lucica, ostali iz te cuvene skole evropskih seltiksa ili su mahaci peskirima poput Trifunovica ili su obicni 8-9 igraci. Cast Lucicu jedinom.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

У пресудним тренутцима задрхта рука и једном од највећим мајстора ове игре у Европи Вилбекину. Ух, ово је требало "преживјети". Борили су се момци за десетку. БРАВО СРБИЈА! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸✊✊✊✊

Kingston

pre 1 godinu

Ljudi ne znam za vas ostale ali mene je nekako blam da nas gledam na SP-u. Sem Jokića, Bogdanovića i Micića mi nemamo ni jednog krštenog igrača bukvalno. Bacaju cigle, ne znaju da brane šut za 3, ne znaju ni jedan napad da organizuju, ko muve bez glave. Dajte da nekako dovedemo ove iz basket 3x3 reprezentacije i da ih spojimo sa Jokićem, proći ćemo garant 10x bolje.

roten

pre 1 godinu

Grčka je pobedila u Belgiji i Srbiji za plasman na SP treba da još samo pobedi V. Britaniju u Beogradu,a nakon poraza od Belgije u Nišu izgledali smo potpuno izgubljeno... Bravo za igrače, danas je Gudurić konačno odigrao za reprezentaciju kako treba.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

ali dobric koji glumi da nema faula lad vata coveka za nogu, toliko dobro glumi da mu pesic veruje i gubi challenge, a u poslednjem minitu je triput mogao da menja sudijsku odluku.
Navikli ljudi da nestane struje i kad se gleda snimak....

palop

pre 1 godinu

Risticu decku svaka cast, sam nas je odrzao u igri u poslednjoj cetvrtini. I veoma bitan "ball don't lie" momenat kad je Vilbekin promasio ona slobodna...

Aki

pre 1 godinu

Čitam komentare, samo pljuvanje, rezignacija, pesimizam. Te ne valja trener, te ne valja ovaj ili onaj. Malo podrške ne bi bilo na odmet. Čestitam momcima na velikoj pobedi.

zemunski kej

pre 1 godinu

Ovaj Turcin Vilbekin? Ne znam zasto se glupiramo i ne uzmemo solidnog Amerikanca za pleja. To danas rade skoro svi u EVROPI.Nasi najbolji igraci Jokic,Bogdanovic,Pokusevski,Jovic igraju NBA za desetine miliona dolara i necemo ih gledati u reprezentaciji osim na Olimpijadi a i najbolje iz EL. Kada je takva situacija jedan Amerikanac koji nije prosao NBA selekciju a tu je negde bi nam odlicno dosao. Panter takodje nam se nudi?

nick

pre 1 godinu

Kockanje je bilo sa dugim ostajanjem Jaramaza na terenu u drugom poluvremenu. Izgleda da je Gudurić dobio odrešene ruke za ovu utakmicu, ali je malo pametnije odigrao nego što se očekuje. Ruku na srce Turska reprezentacija na ovoj utakmici je imala jaču postavu za napad od nas. Mnogo sreće na kraju i pobeda.

Mi smo ranije imali uvek barem četri igrača koji mogu svima osim možda USA da daju preko 25poena. A u odbrani najboljeg defa zivce pod košem. Nemamo ko da postigne koš, i to ne zato što ne znaju, nego im to nije u prirodi i u svojim timovima igraju epizodne uloge. Mi razvijamo mlade igrače da predju centar i da predaju loptu u ruke strancu koji je došao da završava napade. Otud i ovakvi rezultati i biće još gori.

ford

pre 1 godinu

@badža
Da li druže i u pobedi reprezentacije može neko, a ti si tema trenutno, da ne poteže ko igra za koga!?
Malo je degutantno, stvarno!!
Hoćeš ovako, u poslednje dve tekme Ristić dečko bio najbolji, a gde je igrao!?
Ispdaš budala, ne, izvini, ne ispadaš, samo imaš 14 godina, a ti se zapitaj za svoje duhovno stanje kada budeš imao 40+..!?
Bravo momci,SVI vi koji ste došli da igrate za sveti dres, bravo..!!

Divac

pre 1 godinu

Sve strucnjak do strucnjaka. Jovic je bio odlican, mozda vi znalci to ne kapirate, al Jovic koji ne igra godinu dana je 10 puta bolji od Jaramaza u punoj formi, jer je pravi skolovani plej. Jovic ni pre nije sutirao, a i dao je danas 2 trojke uz 5 asistencija, 2 ukradene i 2 izgubljene, sto je sasvim dosta od njega. Postoje odredjeni problemi, npr Ristic je odlican u napadu, ali kriminalan u odbrani, sa sporim lateralnim kretnjama, i to nikada nece popraviti, sto ce mu biti problem do kraja karijere. Drugi najefikasniji, a -7 ima. Onda Lucic koji treba da bude ovo sto je Guduric bio danas, ali jednostavno on nije taj igrac. 1/6 trojke, bez pokusaja za 2, bas lose. Andjusic se pita sto ga Pesic nije zvao na Evropsko, mislim da je danas sam sebio dao odgovor. Ni napada ni odbrane. Dobric dobar, al njegov kosarkaski IQ je veoma upitan. Dolazi mu covek u blok i on gleda u njega umesto u Vilbekena, koji samo produzi na drugu stranu i da trojku. A usao je da sacuva Vilbekena. Pohvale za Gudurica, sad je konacno bio pravi, sem 0/4 za tri, sve ostalo odlicno. Takodje Radanov odlican u odbrani, Mitrovic igra vrlo pametno, steta za zadnji napad, verovatno je bio faul. Kuridza, Jaramaz korektni. Kuridza imao par gresaka, al lopta ne treba da ide njemu na 7 metara od kosa na par sekundi do kraja napada. Jaramaz 1/7 ali 5 asistencija sto je za njega sasvim dobro. Sto se Pesica tice, i dalje sporo reaguje u nekim situacijama...

bradina

pre 1 godinu

Na kraju ipak pobeda! Bravo momci! Postavlja se pitanje da li je Ataman pomogao ili odmogao nama zabranom dolaska Micica? Jedini odgovor je ova drama da je Vasa bio tu bilo bi bar 10-15 njegovih koseva,zar ne!?
Karma je cudo pa i za "turska posla"!

Wow

pre 1 godinu

Pit bulovska i kapitenska odbrana Lucica (koji je bio katastrofalan ofanzivno) na Wilbekinu za kraj ponistila brzopletost smotanog Luku Mitrovica. Bas je dobro popisati se po Atamanu :) Napred Srbija!

Džoni

pre 1 godinu

Pešić brani zadnji šut? Nestvarno! Sad kad ovaj nije pogodio ispostavilo se da je dobra odluka, ali da ga je ovaj dao ne bi ga oprala ni Sava ni Dunav.

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

veliki

pre 1 godinu

Страшна одбрана Лучића, плус Раданова и Митровића на Вилбекину у задњој секунди! Судије нас страшно крале читав меч! Какав фаул на Луки нису судили на 13 секунди до краја, па оно је пукло колико га је Турчин одаламио по руци. Срамна партија Анђушића и Јарамаза, апсолутно срамна. Анђушић је по милионити пут показао колико нема срца! Ристићу свака част, кад смо губили и кад се ломио држао нам је главу изнад воде тројкама, скоковима, енергијом… Битне 2 тројке Добрића.

Гаџин Хан

pre 1 godinu

Извукосмо се. Велика победа!!! Ипак није довољан само један Американац. Хехехехе

Jeremija

pre 1 godinu

Ceo naš problem staje u jednu rečenicu. Šutere nemamo, a trojke užasno loše branimo. To nam je i razlog propasti na EP uz trenera kojeg je pregazilo vreme.

Zoran

pre 1 godinu

Cika Mile- Чича,да те обавестим,ми имамо селектора.Зове се Светислав Пешић,а твој Даниловић као председник КСС га је поставио.Ако ниси задовољн Пешићем,тражи смену или оставку твог Даниловића.А има ту и Бодироге,Томашевића,био Крстић итд.

Fox

pre 1 godinu

Povraća mi se pd Jovića. Pa kako je taj dečko u reprezentaciji Srbije a ne ogra pakistansku ligu, ja ne verujem. Ben Simons je za njega izmislio šut.

Student

pre 1 godinu

Iskreno, predstoji nam mnogo los period drzavne kosarke, totalni promasaj saveza, 0 mladih igraca, 0 novih igraca. Nazalost, u narednom periodu, Srbija nece videti medalju.

Shomix

pre 1 godinu

Možda je i do Pešića, ali Pešić nije promašio milion otvorenih šuteva. Biće ipak da nam igrači nisu toliko dobri koliko smo mislili.

ccc?

pre 1 godinu

batali pas viška već jednom. Sve isto radiš već godinama. Dosta više...
(Ćabarakandi,

Problem je sto on vodi loptu, igra pleja? A na parketu ili Jovic ili Jaramaz? Ne vodi covece loptu nego se pozicioniraj za sut. I Pesic to gleda. Drugo, deda, zaboravio si Ristica koji je odlicno igrao u prvoj cetvrtini? Drzi ga na klupi, ohladi ga? Isto je radio i na EP sa Marinkovicem..ista prica. Ovo 3 poena je nista. Mora veca razlika da se napravi zbog poslednje cetvrtine jer kako igramo u zavrsnici je sve moguce..

biciklo nije moje, uuuzziiii ga za uspmenu!!!

pre 1 godinu

Pešić ovo gubi, vidi se iz aviona. Koje pacersko vođenje ekipe, bez osećaja za izmene, da pozove tajm aut, šta ti se dešava čoveče, saberi se!

zlikovac

pre 1 godinu

Gde je publika? Alo bre, šta je ovo?! Pa ovde treba da grmi da se sve trese a ono difens, difens atmosfera. Ko ide na ove utakmice i samo sedi i tapše treba da ga je sramota.

tihi

pre 1 godinu

Jel može neko iz institucije da pogodi nešto... bilo šta?
Anđušić, Jaramaz i Lučić... ovo u životu nisam video da ovoliko ne mogu.

Užas.

kris

pre 1 godinu

Sve mogu razumjeti ali da neko veliča Kuridzu nikako.On ništa košarkaško u sebi nema,ni znanje,ni talenat,a još i najmanje inteligenciju.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kako bi nam lepo legao Panter u ovim kvalifikacijama. Čudi me da ga Pešić nije zvao, s obzirim na to da Partizan tek u petak igra protiv Makabija.

Realno, na SP-u bekovi koji bi morali biti u finalnih 12 su Bogdan i Kevin. Jokić bi imao 10+ asistentcija po utakmici ako bi ova dvojica išla. 😎

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

Sut se najmanje trenira u mladjim kategorijama, sve drugo im je bitnije. Jedino ako neko hoce individualno da se bavi time. Da li je moguce da nema ko da da trojku?

dragan

pre 1 godinu

Uzas koliki deficit samopuzdanja!
Trojku niko ne moze da ubaci ni iz otvorenih suteva,slobodna bacanja nesigurni...
tesko ce ovo ici

iskreno

pre 1 godinu

Ovo je žali Bože. Ovaj Kuridža blage veze nema čovek. Gudura srce zeca. Jović no coment. Jaramaz kao muva bez glave. A Pešić i njegove izmene su tek van svake pameti.
I mi tvrdimo da smo zemlja košarke?
Bože sačuvaj...

veliki

pre 1 godinu

Задња 3 мин 3/4 на терену Јарамаз И Анђушић. Од 54-47 до 54-54. Јарамаз бежи од лопте, а Анђушић је ни пипнуо није у 5-6 напада. Зато лопте иду Куриџи који их продаје и Добрићу на 10 метара који уопште не треба да добија лопту ту! Срамно издање Јарамаза и Анђушића, кукавичко!

Wllaxy

pre 1 godinu

Čupavac sa brojem 12 kod njih - retko iritantan igrač! Nije bio nijedan faul koji je napravio (i ne samo on) a da se nije bunio i širio ruke iako je većina bila i više nego očigledna!

Света Србија, Република Српска, Српска Црн

pre 1 godinu

Комедија шта ради стари Пешић. Комедија и потпуно сулудо.

Pera

pre 1 godinu

Dobric opet demonstrira svoj niski IQ. Neverovatne su guposti koje cini. Bekovi sve gori od goreg, niko da pogodi kos. Uzasno nisko smo pali.

Zveki

pre 1 godinu

Gubimo ko kuca,ocaj od suta svih igraca,kod njih Vilbekin i on ce nas kostati pobede.Jovic Lucic Radanov u prvoj petorci nistaaaa ubost nemogu ni da im bacvu stave

davor

pre 1 godinu

Jović je dečko pogubljen, kao da je sa marsa pao. A igra nam prvog pleja...
Da li će ikome biti čudno ako ovo izgubimo?
Pašić je definitivno čovek završio sa ozbiljnim viđenjem bilo koje ekipe...

Vlada

pre 1 godinu

Prva stvar koju ne mogu da shvarim je da najvažniju poziciju igra čovek koji ne igra košarku već dve godine. Ako nije imao koga drugog, mogao je da pozove nekog mladog igrača koji bi kidao za reprezentaciju. Druga stvar koja mi nije jasna je da igrači promašuju ono što bi u klubu bez problema pogađali. Anđušić da na primer dva puta za redom promaši čist šut, to u klubu nema šanse.

Cika Mile

pre 1 godinu

Ne bih da mracim, ne gledam prenos jer nemam sk ali opsti utisak je da je kult reprezentacije srozan. Nisam optimista sto se tice rezultata. Mi nemamo selektora vec godinama.

chupavi

pre 1 godinu

Uzivo, minut pred pocetak mozda odlucujuce utakmice u ovim kvalifikacijama a atmosfera je kao u pozoristu. Sa razglasa neka americka disko muzika, a lepo se vide i prazna mesta na tribinama. Naravno da se cuje i skripa patima igraca koji ulaze na teren...

celinc

pre 1 godinu

Neverovatno,povedemo 6-8 razlike i onda sablona od pre 40 g,trazi se dugi napad i kako to obicno biva,sutira se iz ocajnih pozicija i Turci se ponovo vracaju,kada ce vise ti tzv treneri da shvate,poziciju za sut treba izgraditi izmedu 18-20 sek napada,posle se panicno trazi resenje i obicno se ne poentira

Igor

pre 1 godinu

Bice ovo itekako cupavo.
Turci nam ne leze, nikad nam nisu lezali.
Turci i Rusi.
Zasto je to tako - ne znam.
(djosa, 14. novembar 2022 20:02)
Turci nas nisu pobedili duže od deset godina,naravno da nam leže.

veliki

pre 1 godinu

Лучић и Анђушић катаклизма у првом полувремену! Анђушић у Партизану не маши, за Србију не може ништа да убоде! Све је промашио. Лучић?! Шта је са човеком? Прво није смео да шутне сам, онда кад је пар напада касније шутнуо промашио је пола метра кош. После још једном није смео да шутне па је промашио отворену тројку! Само 3 реализована бацања.

box

pre 1 godinu

Ne znam koja je fora sa ne pevanjem himne, kod turaka svi osim Vilbekina pevaju ukljucijuci i citav strucni stab a kod nas uvek problem. Ajd Kari je covek iz drugog vremena mozda mu je draza ranija himna, al Trifunovic, Kuridza, svi osim jednog lika u steucnim stabu...sto je problem pevati himnu, pa zato sluzi i postoji ko pesma...

Ranoranilac

pre 1 godinu

JOVIC ODLICAN!!!
Izgleda da se oporavio, a kosarku nije zaboravio da igra.
Nikad necu prezaliti sto nije mogao igrati ono finale protiv Slovenije.

ZORAN

pre 1 godinu

Euroliga-Ivanovic igra za CG.
Sta je sa-Kalinicem, Bjelica, Micic, Gyduric, Marinkovic, Milutinov, Nedovic, Davidovac, Dobric...
Jel i oni igraju?

Igor

pre 1 godinu

Bice ovo itekako cupavo.
Turci nam ne leze, nikad nam nisu lezali.
Turci i Rusi.
Zasto je to tako - ne znam.
(djosa, 14. novembar 2022 20:02)
Turci nas nisu pobedili duže od deset godina,naravno da nam leže.

Aki

pre 1 godinu

Čitam komentare, samo pljuvanje, rezignacija, pesimizam. Te ne valja trener, te ne valja ovaj ili onaj. Malo podrške ne bi bilo na odmet. Čestitam momcima na velikoj pobedi.

Shomix

pre 1 godinu

Možda je i do Pešića, ali Pešić nije promašio milion otvorenih šuteva. Biće ipak da nam igrači nisu toliko dobri koliko smo mislili.

nesa80

pre 1 godinu

risticu skidam ti kapu,kad niko od bekova nije mogao da pogodi trojku dugo vremena ti kao centar pogodis tri trojke u bitnim momentima,zvezda se odrekne ovakvog igraca da bi igrao neki hasan

Rade

pre 1 godinu

Wilbekin promasuju dva bacanja kljucna kad nije fauliran i promasuje flouter na kraju gde ne bi bilo fer da Amerikanac diskvalifikuje Srbiju a da nas plej prvi ne moze da igra jer mu oni ne daju to jest Turski selektor cije je ime upravo Vasa proslavio

Ranoranilac

pre 1 godinu

JOVIC ODLICAN!!!
Izgleda da se oporavio, a kosarku nije zaboravio da igra.
Nikad necu prezaliti sto nije mogao igrati ono finale protiv Slovenije.

roten

pre 1 godinu

Grčka je pobedila u Belgiji i Srbiji za plasman na SP treba da još samo pobedi V. Britaniju u Beogradu,a nakon poraza od Belgije u Nišu izgledali smo potpuno izgubljeno... Bravo za igrače, danas je Gudurić konačno odigrao za reprezentaciju kako treba.

321

pre 1 godinu

Ne treba komentarisati utakmicu jer je bitno to da smo pobedili. Sam Guduric je rekao da su imali jedan trening a da su Turci odlozili celo kolo da bi se spremili za ovu utakmicu. Jedan igrac ne moze da dobije utakmicu vec tim. Vilbekin je igrao odlicno ali je promasio 2 slobodna bacanja koja bi znacila pobedu? Lucic nije dobro igrao u napadu ali je pogadjao slobodna bacanja, koja su nam bila problem. A moram da mu cestitam jer je u poslednjim sekundama odlicno odigrao na Vilbekinom, koji je sateran uz aut liniju blizu kosa, a onda je jos bio udvojen i iz teske situacije nije mogao da pogodi kos. Da je ta odbrana slabije odigrana mi bi izgubili ali Vilbekin nije imao priliku da sutira iz normalne za njega, situacije. Cestitam svim igracima na pobedi jer je to samo bitno. Risticu skidam kapu..

Predo

pre 1 godinu

Meni se ova košarka, koju obožavam kao igru, gadi zato klubovi i treneri odlučuju da li neko može da igra, a istovremeno Amerikanci, plaćenici, igraju za zemlju, sa kojom nemaju nikakve veze.

Cika toni

pre 1 godinu

Batsy .... Interesantan komentar. Koju si bre ti utakmicu gledao ?? Smetaju ti Guduric i Mitrovic sto napravise ukupno TRI greske i Jovic koji sutira trojke 2 od 3 i koji nije igrao kosarku godinu dana a odazvao se i rizikovao tezu povredu a doneo sigurnost i stabilnost timu. Kako, zivota ti, ne vide one cigle Andjusica i Jaramaza ???

nick

pre 1 godinu

Kockanje je bilo sa dugim ostajanjem Jaramaza na terenu u drugom poluvremenu. Izgleda da je Gudurić dobio odrešene ruke za ovu utakmicu, ali je malo pametnije odigrao nego što se očekuje. Ruku na srce Turska reprezentacija na ovoj utakmici je imala jaču postavu za napad od nas. Mnogo sreće na kraju i pobeda.

Mi smo ranije imali uvek barem četri igrača koji mogu svima osim možda USA da daju preko 25poena. A u odbrani najboljeg defa zivce pod košem. Nemamo ko da postigne koš, i to ne zato što ne znaju, nego im to nije u prirodi i u svojim timovima igraju epizodne uloge. Mi razvijamo mlade igrače da predju centar i da predaju loptu u ruke strancu koji je došao da završava napade. Otud i ovakvi rezultati i biće još gori.

veliki

pre 1 godinu

Лучић и Анђушић катаклизма у првом полувремену! Анђушић у Партизану не маши, за Србију не може ништа да убоде! Све је промашио. Лучић?! Шта је са човеком? Прво није смео да шутне сам, онда кад је пар напада касније шутнуо промашио је пола метра кош. После још једном није смео да шутне па је промашио отворену тројку! Само 3 реализована бацања.

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Zavaljujuci pobedi Grka u Belgiji, nama je za odlazak na svetsko prvenstvo sada dovoljna i pobeda protiv Engleza kod kuce, u sledecem prozoru.

Zvezda le

pre 1 godinu

Utakmicu ne bih komentarisao pre svega zbog sudija koji nemaju znanje ni KLS da sude... Ono sto je velika steta je sto je potencijalno velika karijera Luke Mitrovica unistena teskim povredama koje je imao... Telo nije u stanju da isprati njegov vrhunski osecaj za igru i veliku kosarkasku inteligenciju...

Ne gleda u zube…

pre 1 godinu

Dobro se zavrsilo..ali ona igra Turske… zagusti i nikoga nema na terenu osim Vilbekina koji drzi loptu celi napa i sutira. Dobric ga bananira savrseno i sudija svira faul..cirkus Fiba

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

Momcima cestitam na pobedi, svaka cast. Neko je prebacio, neko podbacio, to je sport. Bili su tim i borili su se svim srcem. Meni je to dovoljno i necu nikoga da izdvajam. Ne delim momke u reprezentaciji na zvezdase i partizanovce ali priznajem da su nas veceras izvukli zvezdasi. Imali su svoje vece.
Najjaci utisak mi je bio Pesicev "fajt' sa Atamanom. Ponele ga emocije, bez obzira na godine i svo silno iskustvo sto ima. Verujem da se veceras bar na trenutak osetio ponovo mlad.
On je od ovog 'krpeza' od tima, iznudjenih resenja, uspeo da stvori homogenu ekipu koja je izasla da se bori. Mislim da je tu prevagnulo svo ono silno iskustvo i znanje koje poseduje. Vidim i ja poneki zakasneli tajm aut, neku nerezonsku izmenu i slicne stvari, ali ja nisam strucan niti disem s tim momcima. Uglavnom vidim sta bi trebalo tek kada momentum prodje. Svi znamo onu, posle bitke su svi generali pametni. Nema stajanja dok se ne plasiramo na SP.

Dragče

pre 1 godinu

Pešić neshvatljivo za mene u zadnjem napadu ostavlja Ristića (dečko odigrao za 10) na klupi a u igri mu ostaje Mitrović, a svi znamo koliko je to rizično (jeste bio faul nad njim, al brate da gabespotrebno komplikuje, komplikuje ga...) i eto na kraju Vilbekin promaši i mi svi srećni i veseli. A moglo je lako da bude drugačije.
Meni je i dalje najveća enigma Lučić. Šta je njemu pa je u napadu toliko loš stvarno ne znam. Ali se na kraju pošteno iskupio sa onom odbranom.
Gudura konačno dobio m..a.

celinc

pre 1 godinu

Neverovatno,povedemo 6-8 razlike i onda sablona od pre 40 g,trazi se dugi napad i kako to obicno biva,sutira se iz ocajnih pozicija i Turci se ponovo vracaju,kada ce vise ti tzv treneri da shvate,poziciju za sut treba izgraditi izmedu 18-20 sek napada,posle se panicno trazi resenje i obicno se ne poentira

WillyWonka

pre 1 godinu

Za neutralnog posmatrača ovo je bila košarka u svoj svojoj ljepoti, egal do kraja, na jednu loptu, borba, odbrana, neki ludi koševi, atraktivni potezi, sve što sam htio vidio sam.
Čestitke Srbiji, zaslužena pobjeda, znam da navijačima Srbije nije bilo lako gledati i strepiti, ali ove su pobjede nekako najvažnije i najslađe i grade ekipu za naredne utakmice.

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Kakva da je, pobeda je, pa taman da je i jedan od sudija dao poslednji kos za nas. Vrata koja vode ka svetskom prvenstvu, a koja su vec bila skoro zatvorena, ponovo su otvorena. Vaznost ove pobede je ogromna, i siguran sam da niko nece pitati za silne promasaje veceras kada ostvarimo plasman na svetsko prvenstvo. Radanov je odigrao sjajno, zakljucao je Vilbekina u prve dve cetvrtine i ostaje nejasno zasto je ostao na klupi kada je Vilbekin poceo da budi. Ristic je danas pokazao da kao cetvorka moze da bude itekako interesantno resenje i u mnogo jacem sastavu reprezentacije, jer kao petica nije ubedljiv. Cestitke svima na borbenosti i zelji i za uglavnom dobro odigranu odbranu. I za kraj, bez ikakve malicioznosti, nisam siguran da bi veceras s Micicem bilo ista bolje. Hey Ataman, you need more Americans to beat Serbia!

SrbEUin

pre 1 godinu

Brojao sam posle nekoliko pogođenih šuteva, na zagrevanju u Areni protiv Grčke, Ristić šutirao trojke sa kape 8/10. Posle toga u igri trojke 2/2 protiv GB i 4/4 večeras. Mana mu je slabija odbrana - zbog loše pokretljivosti. Treba mu dati šanse.
Večeras nas spasli Rile i Gudura, Radanov i Luka vrlo dobri, Dobrić i Luča solidni, Ogi slabo a Jagoda i Anđa najgori. Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.

Student

pre 1 godinu

Iskreno, predstoji nam mnogo los period drzavne kosarke, totalni promasaj saveza, 0 mladih igraca, 0 novih igraca. Nazalost, u narednom periodu, Srbija nece videti medalju.

SrbEUin

pre 1 godinu

Brojao sam posle nekoliko pogođenih šuteva, na zagrevanju u Areni protiv Grčke, Ristić šutirao trojke sa kape 8/10. Posle toga u igri trojke 2/2 protiv GB i 4/4 večeras. Mana mu je slabija odbrana - zbog loše pokretljivosti. Treba mu dati šanse.
Večeras nas spasli Rile i Gudura, Radanov i Luka vrlo dobri, Dobrić i Luča solidni, Ogi slabo a Jagoda i Anđa najgori. Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.

Brankoni84

pre 1 godinu

Ataman se preracunao ponovo.

Prvo nije racunao na srpski INAT kada nije pustio Vasilija.

Drugo ucinio nam je uslugu imali smo samo jednog od njih dvojice koji su bacali ciglu protiv Italije Guduru.😜

Teča

pre 1 godinu

Batsy
Kako te nije sramota?

Stvarno te pitam... kako te nije sramota?

Ne Pešić je kriv što Anđušić, Jaramaz i Lučić zajedno imaju 2 pogođena šuta od 20 .

A Gudurić Luka i Jović su objasnili zašto između ostalog ni vi niste ništa osvojili deceniju.

Poješće vas muka pa vam je jedna slučajna odbrana lošeg Lučića vrh utakmice.

Da budete večno zahvalni Kariju, Joviću, Radanovu, Ristiću, Mitroviću, Guduriću , Dobriću što ćete gledati Srbiju na SP...

I da i Kaliniću, Jokiću, Miciću na pobedi u Turskoj.

chupavi

pre 1 godinu

Uzivo, minut pred pocetak mozda odlucujuce utakmice u ovim kvalifikacijama a atmosfera je kao u pozoristu. Sa razglasa neka americka disko muzika, a lepo se vide i prazna mesta na tribinama. Naravno da se cuje i skripa patima igraca koji ulaze na teren...

srle

pre 1 godinu

"Kako se vidi razlika između Wilbekina i svih ostalih na terenu. Ćovek bukvalno svakog čuvara u prvom koraku ostavlja u prašini."

Uvek kad je u protivnickoj ekipi neki takav nizak, brz igrac sa dobrim sutom za 3, taj nas napuni. Zato sto su nasi bekovi previsoki i prespori i ne mogu da isprate takve igrace. To se desilo protiv Italije i to nam se desava uvek protiv Spanije.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ristić odigrao više nego što je bilo ko očekivao, Gudurić nas vukao celu utakmicu, Lučić kapitenski, pogadJao kad je trebalo, Dobrić i Mitrović vukli koliko su mogli, Jović, Kuridža i Jaramaz slabi danas, Radanov u granicama svojih mogućnosti, ali Andjušić sa onim ciglama užasan. I čudio se što ga nije bilo na EP.

realno

pre 1 godinu

Kakvo sudjenje užas, Ristić je fenomenalan, gledam ovoga Gudurića koji je to majstor košarke, samo da ima glavu, igrao bi Nba u bilo kom timu. Čovjek ima sve. Strašna pobjeda, mnogo želje naših. Idemo dalje.

Stats

pre 1 godinu

Gudura,Luča,Jaramaz i Anđušić 2/19 za 3poena.I onda se čudiš što te Italijani razvale za 5minutaa sa prosečnim šutem. Ko je ove "košarkaše" prevario da mogu da pogode za 3.

cccc

pre 1 godinu

Turci su dokaz šta znači trpanje stranaca za domaću košarku. Imaju 2 vezane EL titule sa Efesom i šta ima vredi? Titulu uzeli Micić, Larkin, Danston itd. Statistika i ništa više. Kao Željko i Fener sa Bogdanom i Kalinićem. Turskih igrača nigde, smešni, jadni i bedni.

Partizanu i Zvezdi zabraniti da 70% rostera popunjavaju strancima. 5 stranih u vrh glave, a ostalo samo naši. Dobijate pare od države i morate da na EL ili EK sceni pravite domaće. Ako ne možete ili nećete razlaz. Dajte pare Vojvodini, Borcu i Metalcu iz Valjeva i teraj.

Sve ostalo je katastrofa. Ako ovako nastavimo sledeće SP ćemo biti u turskoj fazi. Sitni interes klubova ne smeju biti iznad Srbije. Makar dolazili Stef Kari i Kevin Durent. Nas treba zanima kako se razvija Dušan Ristić, Radanov, Trifunović, Jaramaz.

Kakvi Panteri i ostali preplaćeni privatnici. Oni su bitni srpskoj košarci kao i starlete akademiji nauka. Moraju se vratiti prioriteti.

Bili

pre 1 godinu

Od 77 poena 64 Zvezdini, 13 Partizanovi igrači. Nisam od onih koji to gledaju ali jednostavno moram da napisem zbog pojedinih paćenika koji stalno to pominju. Ostavite vise ko je koliko dao i ujedinite se kad je Srbija u pitanju a posle se prepucavajte!

joca

pre 1 godinu

Dajte da nekako dovedemo ove iz basket 3x3 reprezentacije
(Kingston)

Kao da si tražio da dovedemo odbojkaše. Basketu i košarci su zajednički samo lopta i koš.

Divac

pre 1 godinu

Sve strucnjak do strucnjaka. Jovic je bio odlican, mozda vi znalci to ne kapirate, al Jovic koji ne igra godinu dana je 10 puta bolji od Jaramaza u punoj formi, jer je pravi skolovani plej. Jovic ni pre nije sutirao, a i dao je danas 2 trojke uz 5 asistencija, 2 ukradene i 2 izgubljene, sto je sasvim dosta od njega. Postoje odredjeni problemi, npr Ristic je odlican u napadu, ali kriminalan u odbrani, sa sporim lateralnim kretnjama, i to nikada nece popraviti, sto ce mu biti problem do kraja karijere. Drugi najefikasniji, a -7 ima. Onda Lucic koji treba da bude ovo sto je Guduric bio danas, ali jednostavno on nije taj igrac. 1/6 trojke, bez pokusaja za 2, bas lose. Andjusic se pita sto ga Pesic nije zvao na Evropsko, mislim da je danas sam sebio dao odgovor. Ni napada ni odbrane. Dobric dobar, al njegov kosarkaski IQ je veoma upitan. Dolazi mu covek u blok i on gleda u njega umesto u Vilbekena, koji samo produzi na drugu stranu i da trojku. A usao je da sacuva Vilbekena. Pohvale za Gudurica, sad je konacno bio pravi, sem 0/4 za tri, sve ostalo odlicno. Takodje Radanov odlican u odbrani, Mitrovic igra vrlo pametno, steta za zadnji napad, verovatno je bio faul. Kuridza, Jaramaz korektni. Kuridza imao par gresaka, al lopta ne treba da ide njemu na 7 metara od kosa na par sekundi do kraja napada. Jaramaz 1/7 ali 5 asistencija sto je za njega sasvim dobro. Sto se Pesica tice, i dalje sporo reaguje u nekim situacijama...

Demar Derozan

pre 1 godinu

Samo se pobeda racuna, bravo za momke ! Sve drugo, kvalitet igre, hijerarhija suta i gradjenje kosa itd., je diskutabilno. Plasman na SP je jedino sto je bitno, jer bi neigranje tamo mnogo unazadilo vec uzdrmanu nasu kosarku.

hill

pre 1 godinu

Svaka cast Guduricu. Napokon da je odigrao vrhunski u reprezentaciji. Lučić je doktorski odigrao poslednju odbranu. Posle svih natezanja sudija, izdigli su se momci. Bravo!!!!

sacz

pre 1 godinu

Samo znam da utakmice reprezentacija trebaju da se igraju ili u Šumadiji ili na jugu eventualno u Novom Sadu a još bolje u Republici Srpskoj. Beograd=pozorište

View

pre 1 godinu

Daj da se kvalifikujemo na SP, da se zahvalimo selektiru i pozelimo mu srecu, izaberemo novog ozbiljnog selektora a ne penzionera i da se onda ozbiljno pripremimo za SP.

zlikovac

pre 1 godinu

Gde je publika? Alo bre, šta je ovo?! Pa ovde treba da grmi da se sve trese a ono difens, difens atmosfera. Ko ide na ove utakmice i samo sedi i tapše treba da ga je sramota.

+41

pre 1 godinu

Ristić i Mitrović odigrali odlično u napadu.Mitrović mogao da bude i tragičar na kraju,ali je Lučić odigrao strašnu odbranu u poslednjem napadu.Presudio je skok (34/22),u svemu ostalom su Turci bili bolji.Bravo.Još da izgubi Belgija.

vrg

pre 1 godinu

Daj da se kvalifikujemo na SP, da se zahvalimo selektiru i pozelimo mu srecu, izaberemo novog ozbiljnog selektora a ne penzionera i da se onda ozbiljno pripremimo za SP.
(View, 14. novembar 2022 23:43)

sa kim da se ozbiljno pripremimo? na stranu sto su italijani imali partiju zivota + dosta srece da bi nas dobili u ako se dobro secam jedinom takmicarskom porazu karija od kad je preuzeo razbucanu druzinu.

i sasvim je moguce da je kari bio jedini koji je mogao da dovede jokica, bez kojeg ne bismo ni dovde stigli, u poziciju da ipak odemo na SP.

jel treba sto je covek stariji da automatski smatramo da je izlapeo i da to koristimo kao izgovor za sve sto ne prodje kako smo zamislili. jel vi zaboravljate da i drugi klubovi protiv kojih igramo imaju planove i osim italiji, ni jednom nije uspelo da svoj ostvari.

lako je biti general posle bitke i ponavljati kako je jokica trebao duze da drzi na parketu. a mozda covek zna nesto sto mi ne znamo, mozda nije za javnost. u svakom slucaju, nije zasluzio omalovazavanje. srecom, nije tako ni bitno kada je od manje vaznih ljudi.

Andrea Djani

pre 1 godinu

U drugom delu kvalifikacija sve je islo na nasu ruku , bas kako treba i vec smo se plasirali na SP (naravno uz formalnost protiv VB u Beogradi) . To je sjajna vest , pre svih za Danilovica , a da li je i za nasu kosarku videcemo kada se bude pravio tim za SP , jer ako u njemu ne bude nasih igraca iz NBA lige , bolje i da se nismo plasilari , jer ovo ostalo sto imamo je prosek .

Cika toni

pre 1 godinu

Tisa samo Tisa .... Kako druze Ristic moze da igra cetvorku ??? Sa tom brzinom i kretanjem ?? Koga on moze da cuva na cetvorci ??

palop

pre 1 godinu

Risticu decku svaka cast, sam nas je odrzao u igri u poslednjoj cetvrtini. I veoma bitan "ball don't lie" momenat kad je Vilbekin promasio ona slobodna...

Džoni

pre 1 godinu

risticu skidam ti kapu,kad niko od bekova nije mogao da pogodi trojku dugo vremena ti kao centar pogodis tri trojke u bitnim momentima,zvezda se odrekne ovakvog igraca da bi igrao neki hasan
(nesa80, 14. novembar 2022 22:19)

Sad ću ti reći i zbog čega? Ristić je nesporno veoma talentovan u napadu, ima meku ruku i zna da igra, ali je defanzivno toliko loš da je to prosto neverovatno. I na ovoj utakmici dok je on bio na terenu uz sve one poene koje je dao kroz reket su nam se šetali i završavali veoma lagano što je ipak nedopustivo za jednog centra da toliko loše štiti reket? Zato nije bio opcija za Zvezdu jer kod Radonjića nikada ne bi mogao da igra. Kad bi uparili njegov ofanzivni potencijal i na primer Kuzmićevu odbranu i zaštitu reketa bio bi centar NBA kalibra.

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

Jeremija

pre 1 godinu

Ceo naš problem staje u jednu rečenicu. Šutere nemamo, a trojke užasno loše branimo. To nam je i razlog propasti na EP uz trenera kojeg je pregazilo vreme.

veliki

pre 1 godinu

Страшна одбрана Лучића, плус Раданова и Митровића на Вилбекину у задњој секунди! Судије нас страшно крале читав меч! Какав фаул на Луки нису судили на 13 секунди до краја, па оно је пукло колико га је Турчин одаламио по руци. Срамна партија Анђушића и Јарамаза, апсолутно срамна. Анђушић је по милионити пут показао колико нема срца! Ристићу свака част, кад смо губили и кад се ломио држао нам је главу изнад воде тројкама, скоковима, енергијом… Битне 2 тројке Добрића.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Je l' mnogo ako tražim jednu utakmicu u kvalifikacijama da vodimo 20 razlike 2 minuta pred kraj. Ljudi, imajte milosti srce mi bilo u ušima.

Prvo, četitke na pobedi. Drugo, Ristić na Svetsko, svi da prave blokove, on da šutira. Mislim da je to pošteno.

Generalno nismo loše igrali. Ali žuti minuti, ali neshvatljivi padovi koncentracije i istekli napadi. Stvarno mi nije jasno. Vilbekina smo super zaustavili u prvo delu, naravno polude drugi. A on je ipak previše dobar igrač da baca cigle celu utakmicu. Na kraju više sreće nego pameti i malo veći ego "plaćenika" kome je ušla voda u uši.

Ristiću svaka čast. Majstorski ušao u zonu i trpa li trpa. Malo bolje odluke u pojedinim trenucima kad je bio ispod koša i bila bi savršena utakmica. Mitrović dobar. Radanov jako dobar pogotovo u odbrani u prvom delu.

Gudura ako se gleda ulaz, igra do kraja, savršena utakmica. Ali ovaj šut ne razumem i nikada neću. Prestani brate da je cimaš aman više. Opali pa nek ode u tunel.

Anđušić, ne umem da objasnim. Zakova čovek tablu. Dobrić jako dobar, Jaramaz dobar, ali šut slabo. Jović na momente kao u stara vremena, a na momente zaboraviš da je nekad igrao košarku.

Duša me boli zbog Lučićevog šuta. Borben je za trojicu, ali otvorene pozicije horor živi.

Važna je pobeda, neko će reći slatka, ali nemojmo više ovako molim vas. Ajmo dalje, Filipini čekaju. NAPRED SRBIJA!!!

Batsy

pre 1 godinu

Jel pesic kriv sto gudura odapinje trojku na 30 ak sekundi do kraja skroz nepotrebno ili sto mitrovic ne ume da drzi loptu? Jovic play? Koji ne zna da sutne trojku, pustaju ga celu utakmicu.. Sto kaze moj deda, ceo zivot sutiras i ne umes da pogodis, pa koji ti sport druze treniras.. Uglavnom, vise srece nego pameti, i jedino bi mi bilo krivo sto bi opet okrivili deda svetislava.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

У пресудним тренутцима задрхта рука и једном од највећим мајстора ове игре у Европи Вилбекину. Ух, ово је требало "преживјети". Борили су се момци за десетку. БРАВО СРБИЈА! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸✊✊✊✊

Pitam

pre 1 godinu

Šta reći. Mi nemamo širok roster igrača. Ovo što je pozvano to je sada najbolje što imamo. Ekipa koja je vrlo malo igrala zajedno ili nikako i zato čestitke. Belgija je definitivno otpala ako izgubi. Dva poraza više. Sa Turskom obe pobede. Znači ostale dve utakmice protiv Grka od kojih može da se izgubi i protiv Engleza u Beogradu

fliper

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)


Nema veze što je Larkin povređen, svakako ne bi mogli da igraju i Vilbekin i Larkin. Samo jedan naturalizovani igrač može da igra.
Ne treba nama Panter, nama trebaju igrači na pozicijama 1 (pravi plejmejker) i na poziciji 4, tu smo tanki.
Panter je divljak.

deki27

pre 1 godinu

obismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)

nerazumem, kukas za gubitnickim timom i gubitnickim igracem, razumem da si napisao ovo da je turska pobedila, ali rodjace mi pobedili , vilbekin najgori, promasio dva bacanja i napad za pobedu i ti kukas za njim, pa stvarno nekad ne razumem kad neko nesto ovde napkise, a da nepricam da je on njihov top igrac ,a ovo nasa C reprezentacija
Radi se o tome da je nas veseras trojkama spasao centar kome to nije posao a kako su sudije svirale ,mogle su lagano zadji napad na Vilbekinu faul da sviraju pa bi mi bili totalno drugacijeg raspolozenja

Delija

pre 1 godinu

Tako to rade Zvezdina deca i igraci koji su igrali u Zvezdi. Kada se lomi, zna se ko ima srce i na koga ide lopta. Guduric, Dobric. Sjajna partija Mitrovica, Jovica i Ristica. Osim Lucica, ostali iz te cuvene skole evropskih seltiksa ili su mahaci peskirima poput Trifunovica ili su obicni 8-9 igraci. Cast Lucicu jedinom.

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Pobedili smo pa zato neću da prozivam neke igrače koji su zalutali u reprezentaciju.

Spasili nas Dušan Ristić, Marko Gudurić i Luka Mitrović.,

Гале

pre 1 godinu

Браво за играче, тренера и навијаче. Добра утакмица и генерално добра игра. Онима који су оспоравали неке наше играче и тренера ваљда је сада јасно зашто Јовић, Митровић, Раданов...

Vlada

pre 1 godinu

Prva stvar koju ne mogu da shvarim je da najvažniju poziciju igra čovek koji ne igra košarku već dve godine. Ako nije imao koga drugog, mogao je da pozove nekog mladog igrača koji bi kidao za reprezentaciju. Druga stvar koja mi nije jasna je da igrači promašuju ono što bi u klubu bez problema pogađali. Anđušić da na primer dva puta za redom promaši čist šut, to u klubu nema šanse.

Kingston

pre 1 godinu

Ljudi ne znam za vas ostale ali mene je nekako blam da nas gledam na SP-u. Sem Jokića, Bogdanovića i Micića mi nemamo ni jednog krštenog igrača bukvalno. Bacaju cigle, ne znaju da brane šut za 3, ne znaju ni jedan napad da organizuju, ko muve bez glave. Dajte da nekako dovedemo ove iz basket 3x3 reprezentacije i da ih spojimo sa Jokićem, proći ćemo garant 10x bolje.

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

Uh provukli smo se, evo i grci dobili.Iskreno nisam mislio da cemo se plasirati posle onog poraza od Belgije.
Svetsko igramo sa nadam se drugim selektorom.

Zoran

pre 1 godinu

Cika Mile- Чича,да те обавестим,ми имамо селектора.Зове се Светислав Пешић,а твој Даниловић као председник КСС га је поставио.Ако ниси задовољн Пешићем,тражи смену или оставку твог Даниловића.А има ту и Бодироге,Томашевића,био Крстић итд.

davor

pre 1 godinu

Jović je dečko pogubljen, kao da je sa marsa pao. A igra nam prvog pleja...
Da li će ikome biti čudno ako ovo izgubimo?
Pašić je definitivno čovek završio sa ozbiljnim viđenjem bilo koje ekipe...

milos

pre 1 godinu

Grcka dobila Belgiju 72-70.Tako,da matematicki,jos jedna pobeda i idemo na svetsko prvenstvo.Neka nam je sa srecom i na SP da budemo kompletni i da izvucemo pouke sa evropskog prvenstva.Cestitke igracima i strucnom stabu na plasmanu.

Lajkovačka pruga

pre 1 godinu

Evroliga, FIBA, katastrofa od sistema.Ovo ne liči ni na šta.Kako mogu klubovi da ne puštaju reprezentativce?
Besmisleno.

Jtd

pre 1 godinu

I svi zaboravili kakve je gluposti pravio na evropskom, kako je pobegao posle poraza, kako je sutnuo teodosica...samo ga hvalite. Tacno zna kako disete, zapalio da se smirite, onda se vratio i isprodavao neke fore svoje i vi ga ovde hvalite. Ovo je pobeda IGRACA i nikog vise, kakav pesic kakve price i pricice

box

pre 1 godinu

Ne znam koja je fora sa ne pevanjem himne, kod turaka svi osim Vilbekina pevaju ukljucijuci i citav strucni stab a kod nas uvek problem. Ajd Kari je covek iz drugog vremena mozda mu je draza ranija himna, al Trifunovic, Kuridza, svi osim jednog lika u steucnim stabu...sto je problem pevati himnu, pa zato sluzi i postoji ko pesma...

Pall Mall

pre 1 godinu

Jedva ali ipak slatka pobeda. Zahvaljujući Guduricu Ristić i donekle Dobricu i Mitrovicu. Ovo ostalo suvi prosek. Pa nije kriv Pesic sto Jaramaz Andjusic Jovic bacaju cigle ne mogu obruč da pogode a glume neke košarkaše. Ili Lucic koji je tek kos iz igre zabio u 4/4 Sramota ko sve igra kosarku u nasoj reprezentaciji. Sa ovom pobedom nam se smesi mundobasket i hvala Ristiću na onim neočekivanim trojkama koje su prelomio mec. Inace je sam Vilbekin mogao da nas pobedi jer smo imali i malo sreće kod zadnjeg napada.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kako bi nam lepo legao Panter u ovim kvalifikacijama. Čudi me da ga Pešić nije zvao, s obzirim na to da Partizan tek u petak igra protiv Makabija.

Realno, na SP-u bekovi koji bi morali biti u finalnih 12 su Bogdan i Kevin. Jokić bi imao 10+ asistentcija po utakmici ako bi ova dvojica išla. 😎

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

Sut se najmanje trenira u mladjim kategorijama, sve drugo im je bitnije. Jedino ako neko hoce individualno da se bavi time. Da li je moguce da nema ko da da trojku?

Fox

pre 1 godinu

Povraća mi se pd Jovića. Pa kako je taj dečko u reprezentaciji Srbije a ne ogra pakistansku ligu, ja ne verujem. Ben Simons je za njega izmislio šut.

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)

nerazumem, kukas za gubitnickim timom i gubitnickim igracem, razumem da si napisao ovo da je turska pobedila, ali rodjace mi pobedili , vilbekin najgori, promasio dva bacanja i napad za pobedu i ti kukas za njim, pa stvarno nekad ne razumem kad neko nesto ovde napkise, a da nepricam da je on njihov top igrac ,a ovo nasa C reprezentacija

đunta

pre 1 godinu

Prvo bravo za momke. Zaslužili smo sreću posle toliko glupih i tragičnih poraza. Još Grci dobiše Belgiju i sigurno će sa nekim smešnim timom da izađu protiv nas. Može da se overi prolaz na SP već u Atini. Gudurić i Ristić izneli sve sami na leđima, Mitrović ispratio takođe, Lučić i Radanov ginuli pozadi ostali vrlo tanki. Naročito Anđušić, dosta ga hvališu nešto a čoveka nema nigde kad je frka. Gde nestaje taj šut, ima 31 nije klinac. Baš veliko razočaranje a hoće neki uži spisak. Ovo igrom nije ni za kvalifikacije, kamoli više. Kuridža je za penziju, nemojte ga mučiti.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

UFFFF kako su izvukli ovu pobedu Ristic i Guduric! Odsekao sam kada sam video onu loptu kako pada, u svakom delicu sekunde sam se ubedjivao da lopta izlazi. Sudije treba da izgube licence za onu cistu rampu Gudurica i ociglednu sekiricu nad Mitrovicem. Svaka im cast za zalaganje u odbrani na kraju i Kariju sa sjajnim izmenama, stavio je 5 igraca koji mogu bez problema da preuzmu Vilbekina posle pika. Ne znam za vas, ali mi je izgledalo da je Vilbekin bio bas nervozan zbog onog "faula" nad njim...

E da, svaka cast i publici. A vi smekeri ako ste toliko vece srbende i sve to, kupite kartu i dodjite da navijate. Zar ta distanca staje na put vasem patriJotizmu? :^)

Cika toni

pre 1 godinu

Foks .... Da se malo, bar malo, razumes u kosarku video bi da bi bez njega izgubili 20 razlike. Cudo nisi primetio cigle Andjusica, Lucica, Jaramaza koji ni obruc nisu pogadjali. Ali, hlupo je pricati o pojedincima, pobedio je TIM Srbije.

bradina

pre 1 godinu

Na kraju ipak pobeda! Bravo momci! Postavlja se pitanje da li je Ataman pomogao ili odmogao nama zabranom dolaska Micica? Jedini odgovor je ova drama da je Vasa bio tu bilo bi bar 10-15 njegovih koseva,zar ne!?
Karma je cudo pa i za "turska posla"!

ford

pre 1 godinu

@badža
Da li druže i u pobedi reprezentacije može neko, a ti si tema trenutno, da ne poteže ko igra za koga!?
Malo je degutantno, stvarno!!
Hoćeš ovako, u poslednje dve tekme Ristić dečko bio najbolji, a gde je igrao!?
Ispdaš budala, ne, izvini, ne ispadaš, samo imaš 14 godina, a ti se zapitaj za svoje duhovno stanje kada budeš imao 40+..!?
Bravo momci,SVI vi koji ste došli da igrate za sveti dres, bravo..!!

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

dobar je bio Jović

pre 1 godinu

Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.
(SrbEUin, 14. novembar 2022 22:52)

I mene je Jović vrlo prijatno iznenadio, a takođe sam se pitao zašto nema pika, kada je on vrhunski plej za tu igru.

Očigledno smo bili vrlo tanki u reketu u odnosu na Turke,
tako da mislim da nije do Jovića, jer je uvek morao da vraća loptu spolja na pop.

Pera

pre 1 godinu

Dobric opet demonstrira svoj niski IQ. Neverovatne su guposti koje cini. Bekovi sve gori od goreg, niko da pogodi kos. Uzasno nisko smo pali.

Steva

pre 1 godinu

Svaka čast momci a sada Pešiću molim te daj otkaz jer si imao ekipu koja je jača 20 razlike. Sem Vildekina, ekipa Turske je skandal. Da nijednom nisi probao ekipu sa dva pleja kao što prethono nisi odigrao sa Milutinovim i Jokićem u petorci. Prestigle te godine, dosta je bilo.

istorijska bruka

pre 1 godinu

Tim za SP:
Micić, Jaramaz, Avramović, Bogdanović, Dobrić, Marinković, Gudurić, Jović, Pokuševski, Ristić, Milutinov, Jokić.
(džordž, 14. novembar 2022 22:45)


jaramaz!??!
Avramović!?
Marinković?!!?
ne zezaj.
8 bekova?
Kalinić?
bez četvorke?

neutrino

pre 1 godinu

Srbija poslednjih godina ima sve više u svom prvom sastavu igrače koji do pre 15ak godina su bili za sparing na pripremama našim prvotimcima. Nažalost, uz sve FIBA novotarije, više dolaze do izražaja. To doprinosi da se i tzv. kult reprezentacije izgubi. Ali, imati profesionalnog košarkaša prvotimca Srbije koji ne sme da šutne kada je sam na liniji za 3 poena, ili onog ko šutne pa promaši ceo obruč, ili nekog ko služi samo da prenosi i dodaje loptu, stvarno nije odlika neke renomirane reprezentacije. Od zemlje košarke, sveli smo se na reprezentaciju suvi prosek koja sa svima igra na jednu loptu. Pobeda jeste, ali vrlo zabrinjavajuće stanje za budućnost.

Баш мукотрпно,али слатко

pre 1 godinu

Ова победа је у домену ништа ново.Грчка кући драма,Турска код њих било лаганица па драма,ВБ дисали нам за вратом до краја,и сад ово да човек оседи ако није изгубио косу.И стварно ми не пада на памет да издвајам било кога,мушки су играли и дали оно што могу и што знају.Браво момци.

Simon

pre 1 godinu

Opasan im je onaj Amer, uvek se nekako izvuče, zatrpao nas je. Osim u poslednjem napadu, malo je ipak bilo pretenciozno sam na trojicu. Morao je parabolu do plafona da ispali jer oni poslednji skokovi naših u bloku su bili neviđeni! Ali kako to tako lako u egal utakmici, na 4 min do kraja i konačno malog odlepljivanja na +7, mi to prospemo za minut ipo?

Cika Mile

pre 1 godinu

Ne bih da mracim, ne gledam prenos jer nemam sk ali opsti utisak je da je kult reprezentacije srozan. Nisam optimista sto se tice rezultata. Mi nemamo selektora vec godinama.

veliki

pre 1 godinu

Задња 3 мин 3/4 на терену Јарамаз И Анђушић. Од 54-47 до 54-54. Јарамаз бежи од лопте, а Анђушић је ни пипнуо није у 5-6 напада. Зато лопте иду Куриџи који их продаје и Добрићу на 10 метара који уопште не треба да добија лопту ту! Срамно издање Јарамаза и Анђушића, кукавичко!

recept za pobedu

pre 1 godinu

Da se ne lažemo imali smo više sreće nego pameti, ako očekujete bilo kakav napredak moraju da odu Danilović a zatim Pešić, i to tim redosledom. Gudurić najbolja partija za reprezentaciju, Mitrović zna da igra kosarku, Ristić i Radanov otkrovenje, ostali prosek!

alejandro

pre 1 godinu

I dalje sam mišljenja da tim koji u kvalifikacijama dva puta izgubi od Belgije ne treba da učestvuje na svetskom košarkaškom prvenstvu! Jer da se to nije desilo ne bi se sad radile kombinacije kako do SP!

super

pre 1 godinu

Jeza me uhvati kad Lučić dobije loptu u napadu,gde je pošao kome će dodati...tako je bilo i na Evropskom prvenstvu ne sećam se ni jednog dobrog poteza u napadu!

Šumadinac

pre 1 godinu

Čestitke na pobedi kakvoj god da je, ali nažalost ovo je tanko, pola poena protiv Tur na svom terenu. Čemu se nadati na tom SP. Ko i na EP..?

Wow

pre 1 godinu

Pit bulovska i kapitenska odbrana Lucica (koji je bio katastrofalan ofanzivno) na Wilbekinu za kraj ponistila brzopletost smotanog Luku Mitrovica. Bas je dobro popisati se po Atamanu :) Napred Srbija!

Lazar

pre 1 godinu

Borbenost je bila na nivou, Ali kvalitet i smirenost kao i IQ JE BIO ispod prosjeka.
Jaramaz decko kida u odbrani Ali u napadu ne zna akciju odigrati.
Jovic van forme ocigledno Ali momak je doziveo 100 povreda.
Andjusic bas bas Losa utakmica
Ristic odbrana vrlo losa, napad ledjima i fizicki slab dao je decko one trojke i svaka mu cast ali ne trazi se to od centra.
Guduric odlican sut ga Nije isao
Dobric bori se ali limitiran igraac
Sto bi se reklo sem gudurica nema niko Da krene sa loptom

iskreno

pre 1 godinu

Ovo je žali Bože. Ovaj Kuridža blage veze nema čovek. Gudura srce zeca. Jović no coment. Jaramaz kao muva bez glave. A Pešić i njegove izmene su tek van svake pameti.
I mi tvrdimo da smo zemlja košarke?
Bože sačuvaj...

Džoni

pre 1 godinu

Pešić brani zadnji šut? Nestvarno! Sad kad ovaj nije pogodio ispostavilo se da je dobra odluka, ali da ga je ovaj dao ne bi ga oprala ni Sava ni Dunav.

Branko

pre 1 godinu

E sta smo docekali da jedva pobedjujemo,da Luka Mitrovic resava zadnji nas napad.Nema Avramovica i igra raspad a Nedovica bas briga.Sale je u kvalifikacijama za bitna takmicenja dobijao protivnike sa 30 razlike a gle ovo a sto je najgore i dalje ce ostati selektor.

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

MMMMMMMMMMMMMM

pre 1 godinu

Samo znam da utakmice reprezentacija trebaju da se igraju ili u Šumadiji ili na jugu eventualno u Novom Sadu a još bolje u Republici Srpskoj. Beograd=pozorište
(sacz, 14. novembar 2022 23:09)

Sem N.Sada i Vršca van Beograda ne postoji hala koja po standardima FIBA odgovara za igranje mečeva najvišeg nivoa.Kada se prave nove hale lokalni moćnici gledaju svuda da uštinu pa se prave hale po socijalističkim standardima sa zidovima odmah blizu terena bez mesta za publiku iza koševa.

Rajkovic

pre 1 godinu

Mi niske bekove nemamo ekstra pas igra je besmislena Ako nemas sutere na trojci sa gomilom kamenjara to se neigra gudruc Nas izvukao prodorima Rustic center TRI projktila I bronhi.(lakse se dise) Wildekin pokazao kakve bekove trebamo ubojite a ne prenosioce lopte I Dzordzevic je bio ubojite to sto je wilbekin promasio bacanja I floter nema veze vidi se da je majstor kakvog mi nemamo ce sistem treba postaviti da se selktiraju brzi eksplozivni igraci .

Гаџин Хан

pre 1 godinu

Извукосмо се. Велика победа!!! Ипак није довољан само један Американац. Хехехехе

zemunski kej

pre 1 godinu

Ovaj Turcin Vilbekin? Ne znam zasto se glupiramo i ne uzmemo solidnog Amerikanca za pleja. To danas rade skoro svi u EVROPI.Nasi najbolji igraci Jokic,Bogdanovic,Pokusevski,Jovic igraju NBA za desetine miliona dolara i necemo ih gledati u reprezentaciji osim na Olimpijadi a i najbolje iz EL. Kada je takva situacija jedan Amerikanac koji nije prosao NBA selekciju a tu je negde bi nam odlicno dosao. Panter takodje nam se nudi?

Милан

pre 1 godinu

Хвала селектору Пешићу и свим репрезентативцима који су били у тиму на победи.Читајућиове,и не само ове коментаре,види се да многи греше у логици игре и резултата.Утакмица се игра од прве до задње секунде,резултат је укупни број поена од прве до задње секунде.Дакле,не остварује се победа или пораз у задњих минут,два,него за 40 минута.Многи пишу како је Лучић донео победу јер је успешно омео Вилбекина у задњим секундама.Резултатски,пон (поени) у било којој секунди утакмице једнако вреде.Ако је егал резултат или мала разлика у задњим секундама.поени исту вредност имају као и до тада,само је много већи притисак и страх од грешке.Не кривећи никог,да су наши играчи који су промашивали,погодили 2 тројке или 3 шута за 2 у дотадашњем току утакмице које су промашили,небитно би било да ли Вилбекин погоди или промаши.А неки наши играчи су имали очајне проценте шутева.Да су боље шутирали,не би било драме на крају.То мам је исто као што се шах игра од првог потеза до мата или ремија,где се игре оба ривала граде сво време,од првог до задњег потеза,и тешко је често рећи који је потез преломан.

NemaKoVise

pre 1 godinu

kako ide kosarka tacno ce nama svedska i slovacka,amdjarska,portugalija, biti pandan ekipe.Uvek su dolazili novi kosarkasi,zvezde,ali plasim se da je sad jedna praznina bas velika narednih godina.

vrg

pre 1 godinu

meni samo ovako kosarkaski nije jasno zasto se odbrana lucica u poslednjem napadu toliko uzdize? pobeze mu turcin u jednom momentu skroz i da nije bilo dobrog preuzimanja ispod kosa, svasta je moglo da bude.
mislim, super je sto se lucic maksimalno potrudio, kako i ne bi u onom momentu. ali da je odbrana bila bas maestralna... i nije bas.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Tim za SP:

5 - Jokić i Milutinov
4 - Pokuševski i Smailagić
3 - Kalinić i Lučić
2 - Bogdanović, Marinković i Panter
1 - Avramović, Jaramaz i Micić

tihi

pre 1 godinu

Jel može neko iz institucije da pogodi nešto... bilo šta?
Anđušić, Jaramaz i Lučić... ovo u životu nisam video da ovoliko ne mogu.

Užas.

objektivan

pre 1 godinu

Momci su uradili ono šta je najvažnije, pobeda i za to im čestitam. Ja sam očekivao upravo ovakvu utakmicu. Kod nas Ristić i Gudurić vrlo dobri, Anđušić razočarenje, Jović odavno ne igra ozbiljnu košarku. Mitrović, Lučić, Jaramaz, Dobrić, Radanov, Kuridža toplo-hladno, ali sreća pa je to bilo dovoljno za pobedu. Pešića je očito vreme pregazilo i ima problema sa vođenjem utakmice. Sada imamo velike šanse za plasman, posebno ako Grčka pobedi u Belgiji. U tom slučaju će Pešić sigurno ostati i pitanje je šta možemo na svetskom prvenstvu sa njim, koji će da bude još godinu dana stariji.

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

ali dobric koji glumi da nema faula lad vata coveka za nogu, toliko dobro glumi da mu pesic veruje i gubi challenge, a u poslednjem minitu je triput mogao da menja sudijsku odluku.
Navikli ljudi da nestane struje i kad se gleda snimak....

deki27

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu

Leo Getz

pre 1 godinu

Ristić i Gudurić nas spasiše od poraza.Jedino vredno pomena je pobeda,ostalo će se brzo zaboraviti.Bolji smo od Turske međusobno,dočekujemo Britance i gostujemo u Grčkoj.Grci trenutno vode u Belgiji i oko 22:30 bi trebalo da se završi meč (ako ne bude produžetka).

Wllaxy

pre 1 godinu

Čupavac sa brojem 12 kod njih - retko iritantan igrač! Nije bio nijedan faul koji je napravio (i ne samo on) a da se nije bunio i širio ruke iako je većina bila i više nego očigledna!

kris

pre 1 godinu

Sve mogu razumjeti ali da neko veliča Kuridzu nikako.On ništa košarkaško u sebi nema,ni znanje,ni talenat,a još i najmanje inteligenciju.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Najgore sto ce sad Pesic da se kiti lovorikama, kao da je nesto uspeo. Nas poznavaoce kosarke, sebe tu neskromno svrtavam, jer sam je 30 god trenirao, ovo nece da zavara.
Teska vremena u kosarci su pred nama.
Mislio sam da to nikad necu da kazem, ali vreme je za stranca. Panter prva opcija.

Računica

pre 1 godinu

Nažalost, ovakvi kakvi smo, idemo na svetsko. Grci dobili Belgijance. Računica je sledeća: nama je dovoljna samo pobeda protiv VB, a Grcima pobeda protiv nas i mi i braća Grci idemo na svetsko.

Ramones

pre 1 godinu

Guduric za 10 g igranja u reprezentaciji odigra jednu solidnu utakmicu i to nebitnu.Najgori bek suter u istoriji Srbije,Jovic igracina.

ZORAN

pre 1 godinu

Euroliga-Ivanovic igra za CG.
Sta je sa-Kalinicem, Bjelica, Micic, Gyduric, Marinkovic, Milutinov, Nedovic, Davidovac, Dobric...
Jel i oni igraju?

Teča

pre 1 godinu

LOL

E ako je to to... ajde ne sramotite se, Lučiću svaka čast na trudu ali šuterska forma u reprezentaciji je katastrofalna.

Kako ne izvuče Gudurićevu igru, Ristićeve trojke, Lukinu igru pa i Jovića Dobrića Radanova?

Pazi zašta su se uhvatili... odbranu Lučića...

Kako ne vidite Jaramazovu i Anđušićevu igru koja je totalna šteta?

ZORAN

pre 1 godinu

Od ovih igraca, samo GUDURIC.
Ostali-
Jokic
Bogdanovic
Kalinic
Panter
Marinkovic
Milutinov
Micic
Nedovic
Petrusev
Pokusevski
TEO
Davidovac
Bjelica.

Rajkovic

pre 1 godinu

Mi niske bekove nemamo ekstra pas igra je besmislena Ako nemas sutere na trojci sa gomilom kamenjara to se neigra gudruc Nas izvukao prodorima Rustic center TRI projktila I bronhi.(lakse se dise) Wildekin pokazao kakve bekove trebamo ubojite a ne prenosioce lopte I Dzordzevic je bio ubojite to sto je wilbekin promasio bacanja I floter nema veze vidi se da je majstor kakvog mi nemamo ce sistem treba postaviti da se selktiraju brzi eksplozivni igraci .

Badza

pre 1 godinu

Najveca prevara je ovaj Jovic, bez suta bez pasa bez odbrane, nista ne moze da osmisli, da li je moguce da takav igrac ima solidnu karijeru i lepo zivi od necega, o cemu nema pojma. Mislio Zagorac jedini to uspeo a ima ih jos. Odlucila odbrana Lucica na Vilbekinu poslednji napad. Bojao sam se osim njega na terenu jos 4 zvezdasa a znamo njihov trag u reprezentaciji. Kada oni igraju nose rep. Onda to ovako jadno smuseno izgleda.

Света Србија, Република Српска, Српска Црн

pre 1 godinu

Комедија шта ради стари Пешић. Комедија и потпуно сулудо.

dragan

pre 1 godinu

Uzas koliki deficit samopuzdanja!
Trojku niko ne moze da ubaci ni iz otvorenih suteva,slobodna bacanja nesigurni...
tesko ce ovo ici

biciklo nije moje, uuuzziiii ga za uspmenu!!!

pre 1 godinu

Pešić ovo gubi, vidi se iz aviona. Koje pacersko vođenje ekipe, bez osećaja za izmene, da pozove tajm aut, šta ti se dešava čoveče, saberi se!

ccc?

pre 1 godinu

batali pas viška već jednom. Sve isto radiš već godinama. Dosta više...
(Ćabarakandi,

Problem je sto on vodi loptu, igra pleja? A na parketu ili Jovic ili Jaramaz? Ne vodi covece loptu nego se pozicioniraj za sut. I Pesic to gleda. Drugo, deda, zaboravio si Ristica koji je odlicno igrao u prvoj cetvrtini? Drzi ga na klupi, ohladi ga? Isto je radio i na EP sa Marinkovicem..ista prica. Ovo 3 poena je nista. Mora veca razlika da se napravi zbog poslednje cetvrtine jer kako igramo u zavrsnici je sve moguce..

Obrad

pre 1 godinu

Rekoh li vam da dobijamo čim ne igra Micić koji ima tendenciju da se pogubi i zabaguje na bitnim utakmicama. Pešić da se izvini Teu i privoli ga da igra za reprezentaciju do penzionisanja..

^_^

pre 1 godinu

nema nista od nase kosarke ako se ovako nastavi.... ako se dobro secate ostamotili smo se prosli put onom igrom.... ali ocaj je bio, veze s vezom nemamo pocinjemo placati cinjenicu da su tatini sinovi neki burzuja platili da budu u nacionalnom timu izgleda.... sto me ne cudi, ja kad sam favno trenirao secam se da je bilo par takvih koje su tteneri gurali da igraju utakmice iako pojma nisu imali... I onda se to desava redovno svuda I rezultat je da je kosarka unistena

Kuki

pre 1 godinu

Zanomljiva cinjenica:

Nama noje pdgpvaralo da imamo pobedu vise od Grcke posle ovog kola. Grcoma nije odgovaralo da imaju pobedu vise od nas

Danilo

pre 1 godinu

Svaka čast momcima i sve ali ova naša ekipa je jača od Turske za 15 razlike ko ništa. Doveli smo sebe da nas Ristić vadi trojkama a Anđuša na parketu po 15min bez koša. Izvodi Jaramaza koji jedini nešto čuva Velbeka a onda pokušava da se pokrpi Jovićem. Razumem neuigranost i sve ali mislim da je dosta bilo od Pešića. Svaka čast, ali mislim da su godine učinile svoje.

Zveki

pre 1 godinu

Gubimo ko kuca,ocaj od suta svih igraca,kod njih Vilbekin i on ce nas kostati pobede.Jovic Lucic Radanov u prvoj petorci nistaaaa ubost nemogu ni da im bacvu stave

Kingston

pre 1 godinu

Ljudi ne znam za vas ostale ali mene je nekako blam da nas gledam na SP-u. Sem Jokića, Bogdanovića i Micića mi nemamo ni jednog krštenog igrača bukvalno. Bacaju cigle, ne znaju da brane šut za 3, ne znaju ni jedan napad da organizuju, ko muve bez glave. Dajte da nekako dovedemo ove iz basket 3x3 reprezentacije i da ih spojimo sa Jokićem, proći ćemo garant 10x bolje.

Šumadinac

pre 1 godinu

Čestitke na pobedi kakvoj god da je, ali nažalost ovo je tanko, pola poena protiv Tur na svom terenu. Čemu se nadati na tom SP. Ko i na EP..?

Branko

pre 1 godinu

E sta smo docekali da jedva pobedjujemo,da Luka Mitrovic resava zadnji nas napad.Nema Avramovica i igra raspad a Nedovica bas briga.Sale je u kvalifikacijama za bitna takmicenja dobijao protivnike sa 30 razlike a gle ovo a sto je najgore i dalje ce ostati selektor.

Fox

pre 1 godinu

Povraća mi se pd Jovića. Pa kako je taj dečko u reprezentaciji Srbije a ne ogra pakistansku ligu, ja ne verujem. Ben Simons je za njega izmislio šut.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kako bi nam lepo legao Panter u ovim kvalifikacijama. Čudi me da ga Pešić nije zvao, s obzirim na to da Partizan tek u petak igra protiv Makabija.

Realno, na SP-u bekovi koji bi morali biti u finalnih 12 su Bogdan i Kevin. Jokić bi imao 10+ asistentcija po utakmici ako bi ova dvojica išla. 😎

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Tim za SP:

5 - Jokić i Milutinov
4 - Pokuševski i Smailagić
3 - Kalinić i Lučić
2 - Bogdanović, Marinković i Panter
1 - Avramović, Jaramaz i Micić

ZORAN

pre 1 godinu

Od ovih igraca, samo GUDURIC.
Ostali-
Jokic
Bogdanovic
Kalinic
Panter
Marinkovic
Milutinov
Micic
Nedovic
Petrusev
Pokusevski
TEO
Davidovac
Bjelica.

View

pre 1 godinu

Daj da se kvalifikujemo na SP, da se zahvalimo selektiru i pozelimo mu srecu, izaberemo novog ozbiljnog selektora a ne penzionera i da se onda ozbiljno pripremimo za SP.

Batsy

pre 1 godinu

Jel pesic kriv sto gudura odapinje trojku na 30 ak sekundi do kraja skroz nepotrebno ili sto mitrovic ne ume da drzi loptu? Jovic play? Koji ne zna da sutne trojku, pustaju ga celu utakmicu.. Sto kaze moj deda, ceo zivot sutiras i ne umes da pogodis, pa koji ti sport druze treniras.. Uglavnom, vise srece nego pameti, i jedino bi mi bilo krivo sto bi opet okrivili deda svetislava.

Bili

pre 1 godinu

Od 77 poena 64 Zvezdini, 13 Partizanovi igrači. Nisam od onih koji to gledaju ali jednostavno moram da napisem zbog pojedinih paćenika koji stalno to pominju. Ostavite vise ko je koliko dao i ujedinite se kad je Srbija u pitanju a posle se prepucavajte!

Badza

pre 1 godinu

Najveca prevara je ovaj Jovic, bez suta bez pasa bez odbrane, nista ne moze da osmisli, da li je moguce da takav igrac ima solidnu karijeru i lepo zivi od necega, o cemu nema pojma. Mislio Zagorac jedini to uspeo a ima ih jos. Odlucila odbrana Lucica na Vilbekinu poslednji napad. Bojao sam se osim njega na terenu jos 4 zvezdasa a znamo njihov trag u reprezentaciji. Kada oni igraju nose rep. Onda to ovako jadno smuseno izgleda.

Delija

pre 1 godinu

Tako to rade Zvezdina deca i igraci koji su igrali u Zvezdi. Kada se lomi, zna se ko ima srce i na koga ide lopta. Guduric, Dobric. Sjajna partija Mitrovica, Jovica i Ristica. Osim Lucica, ostali iz te cuvene skole evropskih seltiksa ili su mahaci peskirima poput Trifunovica ili su obicni 8-9 igraci. Cast Lucicu jedinom.

alejandro

pre 1 godinu

I dalje sam mišljenja da tim koji u kvalifikacijama dva puta izgubi od Belgije ne treba da učestvuje na svetskom košarkaškom prvenstvu! Jer da se to nije desilo ne bi se sad radile kombinacije kako do SP!

Teča

pre 1 godinu

Batsy
Kako te nije sramota?

Stvarno te pitam... kako te nije sramota?

Ne Pešić je kriv što Anđušić, Jaramaz i Lučić zajedno imaju 2 pogođena šuta od 20 .

A Gudurić Luka i Jović su objasnili zašto između ostalog ni vi niste ništa osvojili deceniju.

Poješće vas muka pa vam je jedna slučajna odbrana lošeg Lučića vrh utakmice.

Da budete večno zahvalni Kariju, Joviću, Radanovu, Ristiću, Mitroviću, Guduriću , Dobriću što ćete gledati Srbiju na SP...

I da i Kaliniću, Jokiću, Miciću na pobedi u Turskoj.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Najgore sto ce sad Pesic da se kiti lovorikama, kao da je nesto uspeo. Nas poznavaoce kosarke, sebe tu neskromno svrtavam, jer sam je 30 god trenirao, ovo nece da zavara.
Teska vremena u kosarci su pred nama.
Mislio sam da to nikad necu da kazem, ali vreme je za stranca. Panter prva opcija.

Jtd

pre 1 godinu

I svi zaboravili kakve je gluposti pravio na evropskom, kako je pobegao posle poraza, kako je sutnuo teodosica...samo ga hvalite. Tacno zna kako disete, zapalio da se smirite, onda se vratio i isprodavao neke fore svoje i vi ga ovde hvalite. Ovo je pobeda IGRACA i nikog vise, kakav pesic kakve price i pricice

Cika Mile

pre 1 godinu

Ne bih da mracim, ne gledam prenos jer nemam sk ali opsti utisak je da je kult reprezentacije srozan. Nisam optimista sto se tice rezultata. Mi nemamo selektora vec godinama.

davor

pre 1 godinu

Jović je dečko pogubljen, kao da je sa marsa pao. A igra nam prvog pleja...
Da li će ikome biti čudno ako ovo izgubimo?
Pašić je definitivno čovek završio sa ozbiljnim viđenjem bilo koje ekipe...

Ramones

pre 1 godinu

Guduric za 10 g igranja u reprezentaciji odigra jednu solidnu utakmicu i to nebitnu.Najgori bek suter u istoriji Srbije,Jovic igracina.

deki27

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

Uh provukli smo se, evo i grci dobili.Iskreno nisam mislio da cemo se plasirati posle onog poraza od Belgije.
Svetsko igramo sa nadam se drugim selektorom.

zlikovac

pre 1 godinu

Gde je publika? Alo bre, šta je ovo?! Pa ovde treba da grmi da se sve trese a ono difens, difens atmosfera. Ko ide na ove utakmice i samo sedi i tapše treba da ga je sramota.

Student

pre 1 godinu

Iskreno, predstoji nam mnogo los period drzavne kosarke, totalni promasaj saveza, 0 mladih igraca, 0 novih igraca. Nazalost, u narednom periodu, Srbija nece videti medalju.

zemunski kej

pre 1 godinu

Ovaj Turcin Vilbekin? Ne znam zasto se glupiramo i ne uzmemo solidnog Amerikanca za pleja. To danas rade skoro svi u EVROPI.Nasi najbolji igraci Jokic,Bogdanovic,Pokusevski,Jovic igraju NBA za desetine miliona dolara i necemo ih gledati u reprezentaciji osim na Olimpijadi a i najbolje iz EL. Kada je takva situacija jedan Amerikanac koji nije prosao NBA selekciju a tu je negde bi nam odlicno dosao. Panter takodje nam se nudi?

NemaKoVise

pre 1 godinu

kako ide kosarka tacno ce nama svedska i slovacka,amdjarska,portugalija, biti pandan ekipe.Uvek su dolazili novi kosarkasi,zvezde,ali plasim se da je sad jedna praznina bas velika narednih godina.

vrg

pre 1 godinu

meni samo ovako kosarkaski nije jasno zasto se odbrana lucica u poslednjem napadu toliko uzdize? pobeze mu turcin u jednom momentu skroz i da nije bilo dobrog preuzimanja ispod kosa, svasta je moglo da bude.
mislim, super je sto se lucic maksimalno potrudio, kako i ne bi u onom momentu. ali da je odbrana bila bas maestralna... i nije bas.

ZORAN

pre 1 godinu

Euroliga-Ivanovic igra za CG.
Sta je sa-Kalinicem, Bjelica, Micic, Gyduric, Marinkovic, Milutinov, Nedovic, Davidovac, Dobric...
Jel i oni igraju?

Rajkovic

pre 1 godinu

Mi niske bekove nemamo ekstra pas igra je besmislena Ako nemas sutere na trojci sa gomilom kamenjara to se neigra gudruc Nas izvukao prodorima Rustic center TRI projktila I bronhi.(lakse se dise) Wildekin pokazao kakve bekove trebamo ubojite a ne prenosioce lopte I Dzordzevic je bio ubojite to sto je wilbekin promasio bacanja I floter nema veze vidi se da je majstor kakvog mi nemamo ce sistem treba postaviti da se selktiraju brzi eksplozivni igraci .

box

pre 1 godinu

Ne znam koja je fora sa ne pevanjem himne, kod turaka svi osim Vilbekina pevaju ukljucijuci i citav strucni stab a kod nas uvek problem. Ajd Kari je covek iz drugog vremena mozda mu je draza ranija himna, al Trifunovic, Kuridza, svi osim jednog lika u steucnim stabu...sto je problem pevati himnu, pa zato sluzi i postoji ko pesma...

Vlada

pre 1 godinu

Prva stvar koju ne mogu da shvarim je da najvažniju poziciju igra čovek koji ne igra košarku već dve godine. Ako nije imao koga drugog, mogao je da pozove nekog mladog igrača koji bi kidao za reprezentaciju. Druga stvar koja mi nije jasna je da igrači promašuju ono što bi u klubu bez problema pogađali. Anđušić da na primer dva puta za redom promaši čist šut, to u klubu nema šanse.

Rajkovic

pre 1 godinu

Mi niske bekove nemamo ekstra pas igra je besmislena Ako nemas sutere na trojci sa gomilom kamenjara to se neigra gudruc Nas izvukao prodorima Rustic center TRI projktila I bronhi.(lakse se dise) Wildekin pokazao kakve bekove trebamo ubojite a ne prenosioce lopte I Dzordzevic je bio ubojite to sto je wilbekin promasio bacanja I floter nema veze vidi se da je majstor kakvog mi nemamo ce sistem treba postaviti da se selktiraju brzi eksplozivni igraci .

Steva

pre 1 godinu

Svaka čast momci a sada Pešiću molim te daj otkaz jer si imao ekipu koja je jača 20 razlike. Sem Vildekina, ekipa Turske je skandal. Da nijednom nisi probao ekipu sa dva pleja kao što prethono nisi odigrao sa Milutinovim i Jokićem u petorci. Prestigle te godine, dosta je bilo.

sacz

pre 1 godinu

Samo znam da utakmice reprezentacija trebaju da se igraju ili u Šumadiji ili na jugu eventualno u Novom Sadu a još bolje u Republici Srpskoj. Beograd=pozorište

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

ali dobric koji glumi da nema faula lad vata coveka za nogu, toliko dobro glumi da mu pesic veruje i gubi challenge, a u poslednjem minitu je triput mogao da menja sudijsku odluku.
Navikli ljudi da nestane struje i kad se gleda snimak....

Lazar

pre 1 godinu

Borbenost je bila na nivou, Ali kvalitet i smirenost kao i IQ JE BIO ispod prosjeka.
Jaramaz decko kida u odbrani Ali u napadu ne zna akciju odigrati.
Jovic van forme ocigledno Ali momak je doziveo 100 povreda.
Andjusic bas bas Losa utakmica
Ristic odbrana vrlo losa, napad ledjima i fizicki slab dao je decko one trojke i svaka mu cast ali ne trazi se to od centra.
Guduric odlican sut ga Nije isao
Dobric bori se ali limitiran igraac
Sto bi se reklo sem gudurica nema niko Da krene sa loptom

kris

pre 1 godinu

Sve mogu razumjeti ali da neko veliča Kuridzu nikako.On ništa košarkaško u sebi nema,ni znanje,ni talenat,a još i najmanje inteligenciju.

Obrad

pre 1 godinu

Rekoh li vam da dobijamo čim ne igra Micić koji ima tendenciju da se pogubi i zabaguje na bitnim utakmicama. Pešić da se izvini Teu i privoli ga da igra za reprezentaciju do penzionisanja..

Kuki

pre 1 godinu

Zanomljiva cinjenica:

Nama noje pdgpvaralo da imamo pobedu vise od Grcke posle ovog kola. Grcoma nije odgovaralo da imaju pobedu vise od nas

Гале

pre 1 godinu

Браво за играче, тренера и навијаче. Добра утакмица и генерално добра игра. Онима који су оспоравали неке наше играче и тренера ваљда је сада јасно зашто Јовић, Митровић, Раданов...

Danilo

pre 1 godinu

Svaka čast momcima i sve ali ova naša ekipa je jača od Turske za 15 razlike ko ništa. Doveli smo sebe da nas Ristić vadi trojkama a Anđuša na parketu po 15min bez koša. Izvodi Jaramaza koji jedini nešto čuva Velbeka a onda pokušava da se pokrpi Jovićem. Razumem neuigranost i sve ali mislim da je dosta bilo od Pešića. Svaka čast, ali mislim da su godine učinile svoje.

Dragče

pre 1 godinu

Pešić neshvatljivo za mene u zadnjem napadu ostavlja Ristića (dečko odigrao za 10) na klupi a u igri mu ostaje Mitrović, a svi znamo koliko je to rizično (jeste bio faul nad njim, al brate da gabespotrebno komplikuje, komplikuje ga...) i eto na kraju Vilbekin promaši i mi svi srećni i veseli. A moglo je lako da bude drugačije.
Meni je i dalje najveća enigma Lučić. Šta je njemu pa je u napadu toliko loš stvarno ne znam. Ali se na kraju pošteno iskupio sa onom odbranom.
Gudura konačno dobio m..a.

veliki

pre 1 godinu

Лучић и Анђушић катаклизма у првом полувремену! Анђушић у Партизану не маши, за Србију не може ништа да убоде! Све је промашио. Лучић?! Шта је са човеком? Прво није смео да шутне сам, онда кад је пар напада касније шутнуо промашио је пола метра кош. После још једном није смео да шутне па је промашио отворену тројку! Само 3 реализована бацања.

super

pre 1 godinu

Jeza me uhvati kad Lučić dobije loptu u napadu,gde je pošao kome će dodati...tako je bilo i na Evropskom prvenstvu ne sećam se ni jednog dobrog poteza u napadu!

Računica

pre 1 godinu

Nažalost, ovakvi kakvi smo, idemo na svetsko. Grci dobili Belgijance. Računica je sledeća: nama je dovoljna samo pobeda protiv VB, a Grcima pobeda protiv nas i mi i braća Grci idemo na svetsko.

tihi

pre 1 godinu

Jel može neko iz institucije da pogodi nešto... bilo šta?
Anđušić, Jaramaz i Lučić... ovo u životu nisam video da ovoliko ne mogu.

Užas.

biciklo nije moje, uuuzziiii ga za uspmenu!!!

pre 1 godinu

Pešić ovo gubi, vidi se iz aviona. Koje pacersko vođenje ekipe, bez osećaja za izmene, da pozove tajm aut, šta ti se dešava čoveče, saberi se!

Pera

pre 1 godinu

Dobric opet demonstrira svoj niski IQ. Neverovatne su guposti koje cini. Bekovi sve gori od goreg, niko da pogodi kos. Uzasno nisko smo pali.

Cika toni

pre 1 godinu

Batsy .... Interesantan komentar. Koju si bre ti utakmicu gledao ?? Smetaju ti Guduric i Mitrovic sto napravise ukupno TRI greske i Jovic koji sutira trojke 2 od 3 i koji nije igrao kosarku godinu dana a odazvao se i rizikovao tezu povredu a doneo sigurnost i stabilnost timu. Kako, zivota ti, ne vide one cigle Andjusica i Jaramaza ???

Pall Mall

pre 1 godinu

Jedva ali ipak slatka pobeda. Zahvaljujući Guduricu Ristić i donekle Dobricu i Mitrovicu. Ovo ostalo suvi prosek. Pa nije kriv Pesic sto Jaramaz Andjusic Jovic bacaju cigle ne mogu obruč da pogode a glume neke košarkaše. Ili Lucic koji je tek kos iz igre zabio u 4/4 Sramota ko sve igra kosarku u nasoj reprezentaciji. Sa ovom pobedom nam se smesi mundobasket i hvala Ristiću na onim neočekivanim trojkama koje su prelomio mec. Inace je sam Vilbekin mogao da nas pobedi jer smo imali i malo sreće kod zadnjeg napada.

Wow

pre 1 godinu

Pit bulovska i kapitenska odbrana Lucica (koji je bio katastrofalan ofanzivno) na Wilbekinu za kraj ponistila brzopletost smotanog Luku Mitrovica. Bas je dobro popisati se po Atamanu :) Napred Srbija!

objektivan

pre 1 godinu

Momci su uradili ono šta je najvažnije, pobeda i za to im čestitam. Ja sam očekivao upravo ovakvu utakmicu. Kod nas Ristić i Gudurić vrlo dobri, Anđušić razočarenje, Jović odavno ne igra ozbiljnu košarku. Mitrović, Lučić, Jaramaz, Dobrić, Radanov, Kuridža toplo-hladno, ali sreća pa je to bilo dovoljno za pobedu. Pešića je očito vreme pregazilo i ima problema sa vođenjem utakmice. Sada imamo velike šanse za plasman, posebno ako Grčka pobedi u Belgiji. U tom slučaju će Pešić sigurno ostati i pitanje je šta možemo na svetskom prvenstvu sa njim, koji će da bude još godinu dana stariji.

chupavi

pre 1 godinu

Uzivo, minut pred pocetak mozda odlucujuce utakmice u ovim kvalifikacijama a atmosfera je kao u pozoristu. Sa razglasa neka americka disko muzika, a lepo se vide i prazna mesta na tribinama. Naravno da se cuje i skripa patima igraca koji ulaze na teren...

Zoran

pre 1 godinu

Cika Mile- Чича,да те обавестим,ми имамо селектора.Зове се Светислав Пешић,а твој Даниловић као председник КСС га је поставио.Ако ниси задовољн Пешићем,тражи смену или оставку твог Даниловића.А има ту и Бодироге,Томашевића,био Крстић итд.

recept za pobedu

pre 1 godinu

Da se ne lažemo imali smo više sreće nego pameti, ako očekujete bilo kakav napredak moraju da odu Danilović a zatim Pešić, i to tim redosledom. Gudurić najbolja partija za reprezentaciju, Mitrović zna da igra kosarku, Ristić i Radanov otkrovenje, ostali prosek!

Divac

pre 1 godinu

Sve strucnjak do strucnjaka. Jovic je bio odlican, mozda vi znalci to ne kapirate, al Jovic koji ne igra godinu dana je 10 puta bolji od Jaramaza u punoj formi, jer je pravi skolovani plej. Jovic ni pre nije sutirao, a i dao je danas 2 trojke uz 5 asistencija, 2 ukradene i 2 izgubljene, sto je sasvim dosta od njega. Postoje odredjeni problemi, npr Ristic je odlican u napadu, ali kriminalan u odbrani, sa sporim lateralnim kretnjama, i to nikada nece popraviti, sto ce mu biti problem do kraja karijere. Drugi najefikasniji, a -7 ima. Onda Lucic koji treba da bude ovo sto je Guduric bio danas, ali jednostavno on nije taj igrac. 1/6 trojke, bez pokusaja za 2, bas lose. Andjusic se pita sto ga Pesic nije zvao na Evropsko, mislim da je danas sam sebio dao odgovor. Ni napada ni odbrane. Dobric dobar, al njegov kosarkaski IQ je veoma upitan. Dolazi mu covek u blok i on gleda u njega umesto u Vilbekena, koji samo produzi na drugu stranu i da trojku. A usao je da sacuva Vilbekena. Pohvale za Gudurica, sad je konacno bio pravi, sem 0/4 za tri, sve ostalo odlicno. Takodje Radanov odlican u odbrani, Mitrovic igra vrlo pametno, steta za zadnji napad, verovatno je bio faul. Kuridza, Jaramaz korektni. Kuridza imao par gresaka, al lopta ne treba da ide njemu na 7 metara od kosa na par sekundi do kraja napada. Jaramaz 1/7 ali 5 asistencija sto je za njega sasvim dobro. Sto se Pesica tice, i dalje sporo reaguje u nekim situacijama...

^_^

pre 1 godinu

nema nista od nase kosarke ako se ovako nastavi.... ako se dobro secate ostamotili smo se prosli put onom igrom.... ali ocaj je bio, veze s vezom nemamo pocinjemo placati cinjenicu da su tatini sinovi neki burzuja platili da budu u nacionalnom timu izgleda.... sto me ne cudi, ja kad sam favno trenirao secam se da je bilo par takvih koje su tteneri gurali da igraju utakmice iako pojma nisu imali... I onda se to desava redovno svuda I rezultat je da je kosarka unistena

Jeremija

pre 1 godinu

Ceo naš problem staje u jednu rečenicu. Šutere nemamo, a trojke užasno loše branimo. To nam je i razlog propasti na EP uz trenera kojeg je pregazilo vreme.

Teča

pre 1 godinu

LOL

E ako je to to... ajde ne sramotite se, Lučiću svaka čast na trudu ali šuterska forma u reprezentaciji je katastrofalna.

Kako ne izvuče Gudurićevu igru, Ristićeve trojke, Lukinu igru pa i Jovića Dobrića Radanova?

Pazi zašta su se uhvatili... odbranu Lučića...

Kako ne vidite Jaramazovu i Anđušićevu igru koja je totalna šteta?

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)

nerazumem, kukas za gubitnickim timom i gubitnickim igracem, razumem da si napisao ovo da je turska pobedila, ali rodjace mi pobedili , vilbekin najgori, promasio dva bacanja i napad za pobedu i ti kukas za njim, pa stvarno nekad ne razumem kad neko nesto ovde napkise, a da nepricam da je on njihov top igrac ,a ovo nasa C reprezentacija

Stats

pre 1 godinu

Gudura,Luča,Jaramaz i Anđušić 2/19 za 3poena.I onda se čudiš što te Italijani razvale za 5minutaa sa prosečnim šutem. Ko je ove "košarkaše" prevario da mogu da pogode za 3.

celinc

pre 1 godinu

Neverovatno,povedemo 6-8 razlike i onda sablona od pre 40 g,trazi se dugi napad i kako to obicno biva,sutira se iz ocajnih pozicija i Turci se ponovo vracaju,kada ce vise ti tzv treneri da shvate,poziciju za sut treba izgraditi izmedu 18-20 sek napada,posle se panicno trazi resenje i obicno se ne poentira

Džoni

pre 1 godinu

Pešić brani zadnji šut? Nestvarno! Sad kad ovaj nije pogodio ispostavilo se da je dobra odluka, ali da ga je ovaj dao ne bi ga oprala ni Sava ni Dunav.

iskreno

pre 1 godinu

Ovo je žali Bože. Ovaj Kuridža blage veze nema čovek. Gudura srce zeca. Jović no coment. Jaramaz kao muva bez glave. A Pešić i njegove izmene su tek van svake pameti.
I mi tvrdimo da smo zemlja košarke?
Bože sačuvaj...

cccc

pre 1 godinu

Turci su dokaz šta znači trpanje stranaca za domaću košarku. Imaju 2 vezane EL titule sa Efesom i šta ima vredi? Titulu uzeli Micić, Larkin, Danston itd. Statistika i ništa više. Kao Željko i Fener sa Bogdanom i Kalinićem. Turskih igrača nigde, smešni, jadni i bedni.

Partizanu i Zvezdi zabraniti da 70% rostera popunjavaju strancima. 5 stranih u vrh glave, a ostalo samo naši. Dobijate pare od države i morate da na EL ili EK sceni pravite domaće. Ako ne možete ili nećete razlaz. Dajte pare Vojvodini, Borcu i Metalcu iz Valjeva i teraj.

Sve ostalo je katastrofa. Ako ovako nastavimo sledeće SP ćemo biti u turskoj fazi. Sitni interes klubova ne smeju biti iznad Srbije. Makar dolazili Stef Kari i Kevin Durent. Nas treba zanima kako se razvija Dušan Ristić, Radanov, Trifunović, Jaramaz.

Kakvi Panteri i ostali preplaćeni privatnici. Oni su bitni srpskoj košarci kao i starlete akademiji nauka. Moraju se vratiti prioriteti.

veliki

pre 1 godinu

Задња 3 мин 3/4 на терену Јарамаз И Анђушић. Од 54-47 до 54-54. Јарамаз бежи од лопте, а Анђушић је ни пипнуо није у 5-6 напада. Зато лопте иду Куриџи који их продаје и Добрићу на 10 метара који уопште не треба да добија лопту ту! Срамно издање Јарамаза и Анђушића, кукавичко!

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

Zvezda le

pre 1 godinu

Utakmicu ne bih komentarisao pre svega zbog sudija koji nemaju znanje ni KLS da sude... Ono sto je velika steta je sto je potencijalno velika karijera Luke Mitrovica unistena teskim povredama koje je imao... Telo nije u stanju da isprati njegov vrhunski osecaj za igru i veliku kosarkasku inteligenciju...

Ranoranilac

pre 1 godinu

JOVIC ODLICAN!!!
Izgleda da se oporavio, a kosarku nije zaboravio da igra.
Nikad necu prezaliti sto nije mogao igrati ono finale protiv Slovenije.

SrbEUin

pre 1 godinu

Brojao sam posle nekoliko pogođenih šuteva, na zagrevanju u Areni protiv Grčke, Ristić šutirao trojke sa kape 8/10. Posle toga u igri trojke 2/2 protiv GB i 4/4 večeras. Mana mu je slabija odbrana - zbog loše pokretljivosti. Treba mu dati šanse.
Večeras nas spasli Rile i Gudura, Radanov i Luka vrlo dobri, Dobrić i Luča solidni, Ogi slabo a Jagoda i Anđa najgori. Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.

deki27

pre 1 godinu

obismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)

nerazumem, kukas za gubitnickim timom i gubitnickim igracem, razumem da si napisao ovo da je turska pobedila, ali rodjace mi pobedili , vilbekin najgori, promasio dva bacanja i napad za pobedu i ti kukas za njim, pa stvarno nekad ne razumem kad neko nesto ovde napkise, a da nepricam da je on njihov top igrac ,a ovo nasa C reprezentacija
Radi se o tome da je nas veseras trojkama spasao centar kome to nije posao a kako su sudije svirale ,mogle su lagano zadji napad na Vilbekinu faul da sviraju pa bi mi bili totalno drugacijeg raspolozenja

Igor

pre 1 godinu

Bice ovo itekako cupavo.
Turci nam ne leze, nikad nam nisu lezali.
Turci i Rusi.
Zasto je to tako - ne znam.
(djosa, 14. novembar 2022 20:02)
Turci nas nisu pobedili duže od deset godina,naravno da nam leže.

Rade

pre 1 godinu

Wilbekin promasuju dva bacanja kljucna kad nije fauliran i promasuje flouter na kraju gde ne bi bilo fer da Amerikanac diskvalifikuje Srbiju a da nas plej prvi ne moze da igra jer mu oni ne daju to jest Turski selektor cije je ime upravo Vasa proslavio

Света Србија, Република Српска, Српска Црн

pre 1 godinu

Комедија шта ради стари Пешић. Комедија и потпуно сулудо.

Aki

pre 1 godinu

Čitam komentare, samo pljuvanje, rezignacija, pesimizam. Te ne valja trener, te ne valja ovaj ili onaj. Malo podrške ne bi bilo na odmet. Čestitam momcima na velikoj pobedi.

realno

pre 1 godinu

Kakvo sudjenje užas, Ristić je fenomenalan, gledam ovoga Gudurića koji je to majstor košarke, samo da ima glavu, igrao bi Nba u bilo kom timu. Čovjek ima sve. Strašna pobjeda, mnogo želje naših. Idemo dalje.

Pitam

pre 1 godinu

Šta reći. Mi nemamo širok roster igrača. Ovo što je pozvano to je sada najbolje što imamo. Ekipa koja je vrlo malo igrala zajedno ili nikako i zato čestitke. Belgija je definitivno otpala ako izgubi. Dva poraza više. Sa Turskom obe pobede. Znači ostale dve utakmice protiv Grka od kojih može da se izgubi i protiv Engleza u Beogradu

veliki

pre 1 godinu

Страшна одбрана Лучића, плус Раданова и Митровића на Вилбекину у задњој секунди! Судије нас страшно крале читав меч! Какав фаул на Луки нису судили на 13 секунди до краја, па оно је пукло колико га је Турчин одаламио по руци. Срамна партија Анђушића и Јарамаза, апсолутно срамна. Анђушић је по милионити пут показао колико нема срца! Ристићу свака част, кад смо губили и кад се ломио држао нам је главу изнад воде тројкама, скоковима, енергијом… Битне 2 тројке Добрића.

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Pobedili smo pa zato neću da prozivam neke igrače koji su zalutali u reprezentaciju.

Spasili nas Dušan Ristić, Marko Gudurić i Luka Mitrović.,

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ristić odigrao više nego što je bilo ko očekivao, Gudurić nas vukao celu utakmicu, Lučić kapitenski, pogadJao kad je trebalo, Dobrić i Mitrović vukli koliko su mogli, Jović, Kuridža i Jaramaz slabi danas, Radanov u granicama svojih mogućnosti, ali Andjušić sa onim ciglama užasan. I čudio se što ga nije bilo na EP.

Zveki

pre 1 godinu

Gubimo ko kuca,ocaj od suta svih igraca,kod njih Vilbekin i on ce nas kostati pobede.Jovic Lucic Radanov u prvoj petorci nistaaaa ubost nemogu ni da im bacvu stave

neutrino

pre 1 godinu

Srbija poslednjih godina ima sve više u svom prvom sastavu igrače koji do pre 15ak godina su bili za sparing na pripremama našim prvotimcima. Nažalost, uz sve FIBA novotarije, više dolaze do izražaja. To doprinosi da se i tzv. kult reprezentacije izgubi. Ali, imati profesionalnog košarkaša prvotimca Srbije koji ne sme da šutne kada je sam na liniji za 3 poena, ili onog ko šutne pa promaši ceo obruč, ili nekog ko služi samo da prenosi i dodaje loptu, stvarno nije odlika neke renomirane reprezentacije. Od zemlje košarke, sveli smo se na reprezentaciju suvi prosek koja sa svima igra na jednu loptu. Pobeda jeste, ali vrlo zabrinjavajuće stanje za budućnost.

Shomix

pre 1 godinu

Možda je i do Pešića, ali Pešić nije promašio milion otvorenih šuteva. Biće ipak da nam igrači nisu toliko dobri koliko smo mislili.

Ne gleda u zube…

pre 1 godinu

Dobro se zavrsilo..ali ona igra Turske… zagusti i nikoga nema na terenu osim Vilbekina koji drzi loptu celi napa i sutira. Dobric ga bananira savrseno i sudija svira faul..cirkus Fiba

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

Cika toni

pre 1 godinu

Foks .... Da se malo, bar malo, razumes u kosarku video bi da bi bez njega izgubili 20 razlike. Cudo nisi primetio cigle Andjusica, Lucica, Jaramaza koji ni obruc nisu pogadjali. Ali, hlupo je pricati o pojedincima, pobedio je TIM Srbije.

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Kakva da je, pobeda je, pa taman da je i jedan od sudija dao poslednji kos za nas. Vrata koja vode ka svetskom prvenstvu, a koja su vec bila skoro zatvorena, ponovo su otvorena. Vaznost ove pobede je ogromna, i siguran sam da niko nece pitati za silne promasaje veceras kada ostvarimo plasman na svetsko prvenstvo. Radanov je odigrao sjajno, zakljucao je Vilbekina u prve dve cetvrtine i ostaje nejasno zasto je ostao na klupi kada je Vilbekin poceo da budi. Ristic je danas pokazao da kao cetvorka moze da bude itekako interesantno resenje i u mnogo jacem sastavu reprezentacije, jer kao petica nije ubedljiv. Cestitke svima na borbenosti i zelji i za uglavnom dobro odigranu odbranu. I za kraj, bez ikakve malicioznosti, nisam siguran da bi veceras s Micicem bilo ista bolje. Hey Ataman, you need more Americans to beat Serbia!

Andrea Djani

pre 1 godinu

U drugom delu kvalifikacija sve je islo na nasu ruku , bas kako treba i vec smo se plasirali na SP (naravno uz formalnost protiv VB u Beogradi) . To je sjajna vest , pre svih za Danilovica , a da li je i za nasu kosarku videcemo kada se bude pravio tim za SP , jer ako u njemu ne bude nasih igraca iz NBA lige , bolje i da se nismo plasilari , jer ovo ostalo sto imamo je prosek .

Cika toni

pre 1 godinu

Tisa samo Tisa .... Kako druze Ristic moze da igra cetvorku ??? Sa tom brzinom i kretanjem ?? Koga on moze da cuva na cetvorci ??

dragan

pre 1 godinu

Uzas koliki deficit samopuzdanja!
Trojku niko ne moze da ubaci ni iz otvorenih suteva,slobodna bacanja nesigurni...
tesko ce ovo ici

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

joca

pre 1 godinu

Dajte da nekako dovedemo ove iz basket 3x3 reprezentacije
(Kingston)

Kao da si tražio da dovedemo odbojkaše. Basketu i košarci su zajednički samo lopta i koš.

SrbEUin

pre 1 godinu

Brojao sam posle nekoliko pogođenih šuteva, na zagrevanju u Areni protiv Grčke, Ristić šutirao trojke sa kape 8/10. Posle toga u igri trojke 2/2 protiv GB i 4/4 večeras. Mana mu je slabija odbrana - zbog loše pokretljivosti. Treba mu dati šanse.
Večeras nas spasli Rile i Gudura, Radanov i Luka vrlo dobri, Dobrić i Luča solidni, Ogi slabo a Jagoda i Anđa najgori. Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.

+41

pre 1 godinu

Ristić i Mitrović odigrali odlično u napadu.Mitrović mogao da bude i tragičar na kraju,ali je Lučić odigrao strašnu odbranu u poslednjem napadu.Presudio je skok (34/22),u svemu ostalom su Turci bili bolji.Bravo.Još da izgubi Belgija.

fliper

pre 1 godinu

Dobismo ovo i to je jedino vazno i ova utakmica ima nekoliko malih heroja.Ristic izdominirao trojkama i parirao Vilbekinu,Radanov i Lucic u zadnjem napadu odlicno rotirali u odbrani i zaustavili njihovog najboljeg igraca.Tursci se ne gade da im igra stranac plus Larkin koji je ppvredjen samo srbende nece strance.Veceras bi nam Panter leg`o kao budali samar u situaciji kada Andjusic masi otvorene trojke a Dobric je vec dugo u kontra ritmu
(deki27, 14. novembar 2022 22:06)


Nema veze što je Larkin povređen, svakako ne bi mogli da igraju i Vilbekin i Larkin. Samo jedan naturalizovani igrač može da igra.
Ne treba nama Panter, nama trebaju igrači na pozicijama 1 (pravi plejmejker) i na poziciji 4, tu smo tanki.
Panter je divljak.

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

Momcima cestitam na pobedi, svaka cast. Neko je prebacio, neko podbacio, to je sport. Bili su tim i borili su se svim srcem. Meni je to dovoljno i necu nikoga da izdvajam. Ne delim momke u reprezentaciji na zvezdase i partizanovce ali priznajem da su nas veceras izvukli zvezdasi. Imali su svoje vece.
Najjaci utisak mi je bio Pesicev "fajt' sa Atamanom. Ponele ga emocije, bez obzira na godine i svo silno iskustvo sto ima. Verujem da se veceras bar na trenutak osetio ponovo mlad.
On je od ovog 'krpeza' od tima, iznudjenih resenja, uspeo da stvori homogenu ekipu koja je izasla da se bori. Mislim da je tu prevagnulo svo ono silno iskustvo i znanje koje poseduje. Vidim i ja poneki zakasneli tajm aut, neku nerezonsku izmenu i slicne stvari, ali ja nisam strucan niti disem s tim momcima. Uglavnom vidim sta bi trebalo tek kada momentum prodje. Svi znamo onu, posle bitke su svi generali pametni. Nema stajanja dok se ne plasiramo na SP.

321

pre 1 godinu

Ne treba komentarisati utakmicu jer je bitno to da smo pobedili. Sam Guduric je rekao da su imali jedan trening a da su Turci odlozili celo kolo da bi se spremili za ovu utakmicu. Jedan igrac ne moze da dobije utakmicu vec tim. Vilbekin je igrao odlicno ali je promasio 2 slobodna bacanja koja bi znacila pobedu? Lucic nije dobro igrao u napadu ali je pogadjao slobodna bacanja, koja su nam bila problem. A moram da mu cestitam jer je u poslednjim sekundama odlicno odigrao na Vilbekinom, koji je sateran uz aut liniju blizu kosa, a onda je jos bio udvojen i iz teske situacije nije mogao da pogodi kos. Da je ta odbrana slabije odigrana mi bi izgubili ali Vilbekin nije imao priliku da sutira iz normalne za njega, situacije. Cestitam svim igracima na pobedi jer je to samo bitno. Risticu skidam kapu..

istorijska bruka

pre 1 godinu

Tim za SP:
Micić, Jaramaz, Avramović, Bogdanović, Dobrić, Marinković, Gudurić, Jović, Pokuševski, Ristić, Milutinov, Jokić.
(džordž, 14. novembar 2022 22:45)


jaramaz!??!
Avramović!?
Marinković?!!?
ne zezaj.
8 bekova?
Kalinić?
bez četvorke?

m

pre 1 godinu

Jedno veliko bravo za sve igrače, svaka čast, i pogotovo za Pešića.

Imali smo TIM, imali smo EKIPU, KARAKTER, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, kada vidiš kako igrači DIŠU na terenu srce puno, uživanje je bilo gledati ovu utakmicu.

Kari kegenda, njegov osmeh, radost zajednička sa igračima na kraju utakmice to je SVE.

Predo

pre 1 godinu

Meni se ova košarka, koju obožavam kao igru, gadi zato klubovi i treneri odlučuju da li neko može da igra, a istovremeno Amerikanci, plaćenici, igraju za zemlju, sa kojom nemaju nikakve veze.

nick

pre 1 godinu

Kockanje je bilo sa dugim ostajanjem Jaramaza na terenu u drugom poluvremenu. Izgleda da je Gudurić dobio odrešene ruke za ovu utakmicu, ali je malo pametnije odigrao nego što se očekuje. Ruku na srce Turska reprezentacija na ovoj utakmici je imala jaču postavu za napad od nas. Mnogo sreće na kraju i pobeda.

Mi smo ranije imali uvek barem četri igrača koji mogu svima osim možda USA da daju preko 25poena. A u odbrani najboljeg defa zivce pod košem. Nemamo ko da postigne koš, i to ne zato što ne znaju, nego im to nije u prirodi i u svojim timovima igraju epizodne uloge. Mi razvijamo mlade igrače da predju centar i da predaju loptu u ruke strancu koji je došao da završava napade. Otud i ovakvi rezultati i biće još gori.

Brankoni84

pre 1 godinu

Ataman se preracunao ponovo.

Prvo nije racunao na srpski INAT kada nije pustio Vasilija.

Drugo ucinio nam je uslugu imali smo samo jednog od njih dvojice koji su bacali ciglu protiv Italije Guduru.😜

vrg

pre 1 godinu

Daj da se kvalifikujemo na SP, da se zahvalimo selektiru i pozelimo mu srecu, izaberemo novog ozbiljnog selektora a ne penzionera i da se onda ozbiljno pripremimo za SP.
(View, 14. novembar 2022 23:43)

sa kim da se ozbiljno pripremimo? na stranu sto su italijani imali partiju zivota + dosta srece da bi nas dobili u ako se dobro secam jedinom takmicarskom porazu karija od kad je preuzeo razbucanu druzinu.

i sasvim je moguce da je kari bio jedini koji je mogao da dovede jokica, bez kojeg ne bismo ni dovde stigli, u poziciju da ipak odemo na SP.

jel treba sto je covek stariji da automatski smatramo da je izlapeo i da to koristimo kao izgovor za sve sto ne prodje kako smo zamislili. jel vi zaboravljate da i drugi klubovi protiv kojih igramo imaju planove i osim italiji, ni jednom nije uspelo da svoj ostvari.

lako je biti general posle bitke i ponavljati kako je jokica trebao duze da drzi na parketu. a mozda covek zna nesto sto mi ne znamo, mozda nije za javnost. u svakom slucaju, nije zasluzio omalovazavanje. srecom, nije tako ni bitno kada je od manje vaznih ljudi.

Баш мукотрпно,али слатко

pre 1 godinu

Ова победа је у домену ништа ново.Грчка кући драма,Турска код њих било лаганица па драма,ВБ дисали нам за вратом до краја,и сад ово да човек оседи ако није изгубио косу.И стварно ми не пада на памет да издвајам било кога,мушки су играли и дали оно што могу и што знају.Браво момци.

roten

pre 1 godinu

Grčka je pobedila u Belgiji i Srbiji za plasman na SP treba da još samo pobedi V. Britaniju u Beogradu,a nakon poraza od Belgije u Nišu izgledali smo potpuno izgubljeno... Bravo za igrače, danas je Gudurić konačno odigrao za reprezentaciju kako treba.

Džoni

pre 1 godinu

risticu skidam ti kapu,kad niko od bekova nije mogao da pogodi trojku dugo vremena ti kao centar pogodis tri trojke u bitnim momentima,zvezda se odrekne ovakvog igraca da bi igrao neki hasan
(nesa80, 14. novembar 2022 22:19)

Sad ću ti reći i zbog čega? Ristić je nesporno veoma talentovan u napadu, ima meku ruku i zna da igra, ali je defanzivno toliko loš da je to prosto neverovatno. I na ovoj utakmici dok je on bio na terenu uz sve one poene koje je dao kroz reket su nam se šetali i završavali veoma lagano što je ipak nedopustivo za jednog centra da toliko loše štiti reket? Zato nije bio opcija za Zvezdu jer kod Radonjića nikada ne bi mogao da igra. Kad bi uparili njegov ofanzivni potencijal i na primer Kuzmićevu odbranu i zaštitu reketa bio bi centar NBA kalibra.

Милан

pre 1 godinu

Хвала селектору Пешићу и свим репрезентативцима који су били у тиму на победи.Читајућиове,и не само ове коментаре,види се да многи греше у логици игре и резултата.Утакмица се игра од прве до задње секунде,резултат је укупни број поена од прве до задње секунде.Дакле,не остварује се победа или пораз у задњих минут,два,него за 40 минута.Многи пишу како је Лучић донео победу јер је успешно омео Вилбекина у задњим секундама.Резултатски,пон (поени) у било којој секунди утакмице једнако вреде.Ако је егал резултат или мала разлика у задњим секундама.поени исту вредност имају као и до тада,само је много већи притисак и страх од грешке.Не кривећи никог,да су наши играчи који су промашивали,погодили 2 тројке или 3 шута за 2 у дотадашњем току утакмице које су промашили,небитно би било да ли Вилбекин погоди или промаши.А неки наши играчи су имали очајне проценте шутева.Да су боље шутирали,не би било драме на крају.То мам је исто као што се шах игра од првог потеза до мата или ремија,где се игре оба ривала граде сво време,од првог до задњег потеза,и тешко је често рећи који је потез преломан.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

У пресудним тренутцима задрхта рука и једном од највећим мајстора ове игре у Европи Вилбекину. Ух, ово је требало "преживјети". Борили су се момци за десетку. БРАВО СРБИЈА! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸✊✊✊✊

srle

pre 1 godinu

"Kako se vidi razlika između Wilbekina i svih ostalih na terenu. Ćovek bukvalno svakog čuvara u prvom koraku ostavlja u prašini."

Uvek kad je u protivnickoj ekipi neki takav nizak, brz igrac sa dobrim sutom za 3, taj nas napuni. Zato sto su nasi bekovi previsoki i prespori i ne mogu da isprate takve igrace. To se desilo protiv Italije i to nam se desava uvek protiv Spanije.

nesa80

pre 1 godinu

risticu skidam ti kapu,kad niko od bekova nije mogao da pogodi trojku dugo vremena ti kao centar pogodis tri trojke u bitnim momentima,zvezda se odrekne ovakvog igraca da bi igrao neki hasan

milos

pre 1 godinu

Grcka dobila Belgiju 72-70.Tako,da matematicki,jos jedna pobeda i idemo na svetsko prvenstvo.Neka nam je sa srecom i na SP da budemo kompletni i da izvucemo pouke sa evropskog prvenstva.Cestitke igracima i strucnom stabu na plasmanu.

đunta

pre 1 godinu

Prvo bravo za momke. Zaslužili smo sreću posle toliko glupih i tragičnih poraza. Još Grci dobiše Belgiju i sigurno će sa nekim smešnim timom da izađu protiv nas. Može da se overi prolaz na SP već u Atini. Gudurić i Ristić izneli sve sami na leđima, Mitrović ispratio takođe, Lučić i Radanov ginuli pozadi ostali vrlo tanki. Naročito Anđušić, dosta ga hvališu nešto a čoveka nema nigde kad je frka. Gde nestaje taj šut, ima 31 nije klinac. Baš veliko razočaranje a hoće neki uži spisak. Ovo igrom nije ni za kvalifikacije, kamoli više. Kuridža je za penziju, nemojte ga mučiti.

Lajkovačka pruga

pre 1 godinu

Evroliga, FIBA, katastrofa od sistema.Ovo ne liči ni na šta.Kako mogu klubovi da ne puštaju reprezentativce?
Besmisleno.

hill

pre 1 godinu

Svaka cast Guduricu. Napokon da je odigrao vrhunski u reprezentaciji. Lučić je doktorski odigrao poslednju odbranu. Posle svih natezanja sudija, izdigli su se momci. Bravo!!!!

Гаџин Хан

pre 1 godinu

Извукосмо се. Велика победа!!! Ипак није довољан само један Американац. Хехехехе

WillyWonka

pre 1 godinu

Za neutralnog posmatrača ovo je bila košarka u svoj svojoj ljepoti, egal do kraja, na jednu loptu, borba, odbrana, neki ludi koševi, atraktivni potezi, sve što sam htio vidio sam.
Čestitke Srbiji, zaslužena pobjeda, znam da navijačima Srbije nije bilo lako gledati i strepiti, ali ove su pobjede nekako najvažnije i najslađe i grade ekipu za naredne utakmice.

Simon

pre 1 godinu

Opasan im je onaj Amer, uvek se nekako izvuče, zatrpao nas je. Osim u poslednjem napadu, malo je ipak bilo pretenciozno sam na trojicu. Morao je parabolu do plafona da ispali jer oni poslednji skokovi naših u bloku su bili neviđeni! Ali kako to tako lako u egal utakmici, na 4 min do kraja i konačno malog odlepljivanja na +7, mi to prospemo za minut ipo?

dobar je bio Jović

pre 1 godinu

Jović? Trojke 2/3 i ona promašena kontra. Dobra kontrola napada ali bez pika. Obzirom da je bez kluba i igre godinu dana, ovo je više nego što sam očekivao. Ogi definitivno ne može biti play, pa su zato Gudura i Jovke preuzeli.
(SrbEUin, 14. novembar 2022 22:52)

I mene je Jović vrlo prijatno iznenadio, a takođe sam se pitao zašto nema pika, kada je on vrhunski plej za tu igru.

Očigledno smo bili vrlo tanki u reketu u odnosu na Turke,
tako da mislim da nije do Jovića, jer je uvek morao da vraća loptu spolja na pop.

ccc?

pre 1 godinu

batali pas viška već jednom. Sve isto radiš već godinama. Dosta više...
(Ćabarakandi,

Problem je sto on vodi loptu, igra pleja? A na parketu ili Jovic ili Jaramaz? Ne vodi covece loptu nego se pozicioniraj za sut. I Pesic to gleda. Drugo, deda, zaboravio si Ristica koji je odlicno igrao u prvoj cetvrtini? Drzi ga na klupi, ohladi ga? Isto je radio i na EP sa Marinkovicem..ista prica. Ovo 3 poena je nista. Mora veca razlika da se napravi zbog poslednje cetvrtine jer kako igramo u zavrsnici je sve moguce..

Padaju mi kapci

pre 1 godinu

Sut se najmanje trenira u mladjim kategorijama, sve drugo im je bitnije. Jedino ako neko hoce individualno da se bavi time. Da li je moguce da nema ko da da trojku?

Gde ja živim

pre 1 godinu

Je l' mnogo ako tražim jednu utakmicu u kvalifikacijama da vodimo 20 razlike 2 minuta pred kraj. Ljudi, imajte milosti srce mi bilo u ušima.

Prvo, četitke na pobedi. Drugo, Ristić na Svetsko, svi da prave blokove, on da šutira. Mislim da je to pošteno.

Generalno nismo loše igrali. Ali žuti minuti, ali neshvatljivi padovi koncentracije i istekli napadi. Stvarno mi nije jasno. Vilbekina smo super zaustavili u prvo delu, naravno polude drugi. A on je ipak previše dobar igrač da baca cigle celu utakmicu. Na kraju više sreće nego pameti i malo veći ego "plaćenika" kome je ušla voda u uši.

Ristiću svaka čast. Majstorski ušao u zonu i trpa li trpa. Malo bolje odluke u pojedinim trenucima kad je bio ispod koša i bila bi savršena utakmica. Mitrović dobar. Radanov jako dobar pogotovo u odbrani u prvom delu.

Gudura ako se gleda ulaz, igra do kraja, savršena utakmica. Ali ovaj šut ne razumem i nikada neću. Prestani brate da je cimaš aman više. Opali pa nek ode u tunel.

Anđušić, ne umem da objasnim. Zakova čovek tablu. Dobrić jako dobar, Jaramaz dobar, ali šut slabo. Jović na momente kao u stara vremena, a na momente zaboraviš da je nekad igrao košarku.

Duša me boli zbog Lučićevog šuta. Borben je za trojicu, ali otvorene pozicije horor živi.

Važna je pobeda, neko će reći slatka, ali nemojmo više ovako molim vas. Ajmo dalje, Filipini čekaju. NAPRED SRBIJA!!!

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Zavaljujuci pobedi Grka u Belgiji, nama je za odlazak na svetsko prvenstvo sada dovoljna i pobeda protiv Engleza kod kuce, u sledecem prozoru.

MMMMMMMMMMMMMM

pre 1 godinu

Samo znam da utakmice reprezentacija trebaju da se igraju ili u Šumadiji ili na jugu eventualno u Novom Sadu a još bolje u Republici Srpskoj. Beograd=pozorište
(sacz, 14. novembar 2022 23:09)

Sem N.Sada i Vršca van Beograda ne postoji hala koja po standardima FIBA odgovara za igranje mečeva najvišeg nivoa.Kada se prave nove hale lokalni moćnici gledaju svuda da uštinu pa se prave hale po socijalističkim standardima sa zidovima odmah blizu terena bez mesta za publiku iza koševa.

bradina

pre 1 godinu

Na kraju ipak pobeda! Bravo momci! Postavlja se pitanje da li je Ataman pomogao ili odmogao nama zabranom dolaska Micica? Jedini odgovor je ova drama da je Vasa bio tu bilo bi bar 10-15 njegovih koseva,zar ne!?
Karma je cudo pa i za "turska posla"!

Demar Derozan

pre 1 godinu

Samo se pobeda racuna, bravo za momke ! Sve drugo, kvalitet igre, hijerarhija suta i gradjenje kosa itd., je diskutabilno. Plasman na SP je jedino sto je bitno, jer bi neigranje tamo mnogo unazadilo vec uzdrmanu nasu kosarku.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

UFFFF kako su izvukli ovu pobedu Ristic i Guduric! Odsekao sam kada sam video onu loptu kako pada, u svakom delicu sekunde sam se ubedjivao da lopta izlazi. Sudije treba da izgube licence za onu cistu rampu Gudurica i ociglednu sekiricu nad Mitrovicem. Svaka im cast za zalaganje u odbrani na kraju i Kariju sa sjajnim izmenama, stavio je 5 igraca koji mogu bez problema da preuzmu Vilbekina posle pika. Ne znam za vas, ali mi je izgledalo da je Vilbekin bio bas nervozan zbog onog "faula" nad njim...

E da, svaka cast i publici. A vi smekeri ako ste toliko vece srbende i sve to, kupite kartu i dodjite da navijate. Zar ta distanca staje na put vasem patriJotizmu? :^)

ford

pre 1 godinu

@badža
Da li druže i u pobedi reprezentacije može neko, a ti si tema trenutno, da ne poteže ko igra za koga!?
Malo je degutantno, stvarno!!
Hoćeš ovako, u poslednje dve tekme Ristić dečko bio najbolji, a gde je igrao!?
Ispdaš budala, ne, izvini, ne ispadaš, samo imaš 14 godina, a ti se zapitaj za svoje duhovno stanje kada budeš imao 40+..!?
Bravo momci,SVI vi koji ste došli da igrate za sveti dres, bravo..!!

Leo Getz

pre 1 godinu

Ristić i Gudurić nas spasiše od poraza.Jedino vredno pomena je pobeda,ostalo će se brzo zaboraviti.Bolji smo od Turske međusobno,dočekujemo Britance i gostujemo u Grčkoj.Grci trenutno vode u Belgiji i oko 22:30 bi trebalo da se završi meč (ako ne bude produžetka).

Wllaxy

pre 1 godinu

Čupavac sa brojem 12 kod njih - retko iritantan igrač! Nije bio nijedan faul koji je napravio (i ne samo on) a da se nije bunio i širio ruke iako je većina bila i više nego očigledna!

palop

pre 1 godinu

Risticu decku svaka cast, sam nas je odrzao u igri u poslednjoj cetvrtini. I veoma bitan "ball don't lie" momenat kad je Vilbekin promasio ona slobodna...